Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ (Β'ΜΕΡΟΣ )

ΘΕΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
-------------------------

Εν αρχή το «΄Ολον Φώς»,ο Θεός !!!!

Άκτιστο, αιώνιο, άφθαρτο , ακατασκεύαστο, ακατάλυτο, προαιώνιο και αιώνιο. Ο δημιουργός των πάντων, και του εαυτού του, ο παρακολουθών και γνωρίζων τα πάντα.

Ο δυσπρόσιτος σαν έννοια στην αντιληψή μας και ταυτόχρονα ευπρόσιτος στις παρακλήσεις μας. Στοργικός πατέρας με αέναη φροντίδα και αγάπη για τα πλάσματά του.

Απόληξη της ακτίνας του είναι ο άνθρωπος και εκεί επιστρέφει μετά την τελείωσή του.Στο επίπεδο του «όλου φωτός» τίποτα και καμία δύμαμις είναι δυνατόν να εισχωρήσει. Είναι ο χώρος της υπέρτατης κοσμικής συνειδητότητας. Υπάρχει φράγμα αδιαπέραστο.

Στο αμέσως προηγούμενο επίπεδο χαρακτηριζόμενο σαν το υπέρλαμπρο υπερφωτεινό υπερσύμπαν μπορούν να εισχωρήσουν τα υπέρτατης ταχύτητας νιόνια. Είναι ο χώρος της ανώτατης συνειδητότητας. Εδώ βρίσκονται οι υπέραλμπρες ανώτατες θεότητες.

Προηγούμενο της παραπάνω καταστάσεως είναι ο χώρος Αβύσσου φωτός, η περιοχή πνεύματος και χώρος των ψυχών. Στην περιοχή αυτή μπορούν να εισχωρήσουν τα ταχυόνια. Είναι ο χώρος της ανώτερης συνειδητότητας. Εδώ βρίσκονται οι ανώτερες υπερφωτεινές Οντότητες. Σ’ αυτές ανήκει ο Ιερός ΄Αρχων του φωτός Ζεύς !!

Τέλος έχουμε το γνωστό μας Σύμπαν.

Σ’ αυτό το γνωστό (άραγε πόσο γνωστό;) αλλά εν πάσει περιπτώσει ευρισκόμενο μέσα στα όρια της αντιληπτικότητάς μας, Σύμπαν, εισχώρησαν,οι ανώτερες υπερφωτεινές οντότητες, πνευματικά, μετά από εντολή του Όλου Φωτός και έδωσαν την πνοή ζωής στα έμβια όντα μετά από εντολή της ανώτατης συνειδητότητας και φυσικά στον άνθρωπο που όπως ξαναείπαμε είναι απόληξη των ακτίνων του όλου φωτός.

Ο πατέρας Δίας έδωσε εντολή στην μεγάλη συμπαντική αδελφότητα φωτός να σπείρουν την ζωή στην Γαία. Η εντολή εκτελέσθηκε με την μεταφορά ζωής από τους 13 γαλαξίες της Γαλαξιακής συνομοσπονδίας των «Ε». Δεν ήταν η μορφή της ζωής όπως την ξέρουμε σήμερα διότι πέρασε πολλά εξελικτικά στάδια, συνεχών πειραματισμών και βελτιώσεων.

Για να κατανοηθεί η δημιουργία πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε τον Δημιουργό. Αυτό όμως δεν είναι εφικτό όχι μόνον στην ανθρώπινη νόηση, αλλά ούτε καν στις ανώτατες συνειδητότητες. Το θείον είναι απροσπέλαστο, δυσνόητο και εντελώς εκτός των διανοητικών δυνατοτήτων μας, και όχι μόνον, με την πεπερασμένη σκέψη μας τολμούμε την βλαστήμια να του αποδίδουμε ανθρώπινες αδυναμίες ή ιδιότητες. Από αυτή την στιγμή που το Θείο καλουπώνεται, αρχίζει και ο εξανθρωπισμός του και αντίστοιχα η θέωση των πάσης φύσεως ερμηνευτών του ή και λειτουργών του, οι οποίοι στην κυριολεξία αυθαιρετούν, αυτοχριζόμενοι ή μήπως αυτοπροσδιοριζόμενοι;

΄Ότι και αν κάνουν είναι εκτός ουσίας και εννοίας. Πέρα για πέρα εαυτούληδες, θλιβερά υπόλοιπα μιας κατάστασης που θα μπορούσε να είναι ποιο καθοριστική και ίσως ποιο χρήσιμη αν ήταν διαφορετική. ΄Όμως όχι. Εννοούν να παίξουν το παιχνίδι τους για προσπορισμό ίδιου οφέλους και όχι γι αυτό που θέλουν να παραστήσουν στον εαυτό τους, ότι προσπαθούν να κάνουν. Συνήθως τις παμφάγες ορέξεις τους αποκαλούν ανθρώπινες αδυναμίες!

΄Όπως είχαμε προαναφέρει για να κατανοήσουμε την δημιουργία πρέπει να εννοήσουμε τον Δημιουργό. Αφού όμως εκ των πραγμάτων αυτό δεν είναι μέσα στις δυνατότητές μας, λόγω κατασκευής μας, καταφεύγουμε στις υποθέσεις και αρκούμεθα στην ανακάλυψη όσων είναι επιτρεπτά στην ελαχιστότητά μας και κάνοντας υποθέσεις και διατυπώνοντας θεωρίες για τα υπόλοιπα. Βέβαια οι θεωρίες και οι υποθέσεις δεν μπορούν να ξεφύγουν από τα ανθρώπινα μέτρα, που ούτε καν μπορούν ν΄αγγίξουν τα κράσπεδα των θείων επιτευγμάτων και της υπάρχουσας αρμονίας στο σύνολο της δημιουργίας. Απλώς αντιλαμβανόμαστε μέρος των τεκταινομένων και θαυμάζουμε όλο προσμονή τα μελλοντικά να συμβούν και να υποπέσουν στην περιορισμένη μας αντίληψη! Βέβαια ο εγωισμός μας δεν μας αφήνει άτρωτους. Νομίζουμε ότι είμαστε το κάτι άλλο. Τίποτε ποιο αναληθές. Είμαστε κάποια σκαλιά ποιο πάνω από τα ομοειδή μας, τα θηλαστικά. ΄Εχουμε προικισθεί με εγκέφαλο εξελιγμένο αρκετά ώστε να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα μέλη μας με επιδεξιότητα λόγω ίσως του ειδικού μας προορισμού. Και μια και το έφερε η κουβέντα, υπάρχει ένα θηλαστικό το οποίο έχει σχεδόν τον ίδιο εγκέφαλο μ’ εμάς (με πολύ μεγάλες ομοιότητες). Προσωπικά πιστεύω ότι έχει περισσότερο μυαλό από εμάς, γι αυτό και δεν βγαίνει από την θάλασσα και φορτωθεί τα αγαθά ;;; του πολιτισμού μας!! ΄Όπως ίσως καταλάβατε πρόκειται για το δελφίνι, που μας φέρεται φιλικότατα. Εμείς; Εμείς σαν άνθρωποι άπληστοι και άκαρδοι καταστρέφουμε τα πάντα χαλώντας τις λεπτές ισορροπίες της Φύσης. Ως πότε όμως; Θα έλθει η στιγμή που σας διαβεβαιώ δεν είναι καθόλου μα καθόλου μακριά που κάποιοι που μας προσέχουν θα μας πουν «ως εδώ! Αρκετά!»ΚΑΘΑΡΣΗ- ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ
-------------------------

Το ευτύχημα θα είναι να μας το πουν αυτοί και να μην πέσει επάνω μας η αντίδραση της Φύσης (Γαίας) η οποία είναι ζωντανή και αντιδρά με κάποια βραδύτητα, αλλά αντιδρά βίαια και εξοντωτικά. Είμαστε κάτι παραπάνω από βέβαιοι ότι πήρε το μήνυμα, ότι κάποια όντα που σέρνονται στην επιφάνειά της, απεργάζονται την καταστροφή του περιβάλλοντος. ¨Εχει αρχίσει ν’ αντιδρά αλλά είμαστε στην αρχή της αντίδρασης. Δεν γνωρίζουμε, αν, αλλάζοντας στάση απέναντί της, μας συγχωρήσει και εφησυχάσει. Πολύ φοβάμαι πως όχι! ΄Ηδη έχει δρομολογήσει το σχέδιο Επανάταξης που οπωσδήποτε προβλέπει πριν την επανάταξη, την Κάθαρση, η οποία θα γίνει με την φωτιά και το νερό για τον εξαγνισμό! Και μετά όλα θ’ αρχίσουν όπως θα λέγαμε από μηδενική βάση. Δηλαδή θα υπάρξει μια καινούργια αρχή, ίσως χωρίς τα λάθη του παρελθόντος!Περιούσιοι λαοί δεν υπάρχουν. Υπάρχουν άνθρωποι ίσως μερικοί με Α κεφαλαίο και ίσως με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Υπάρχουν και κατηγορίες ανθρώπων που ήλθαν στην Γαία με ειδική αποστολή, σαν ακόλουθοι του Ιερού ΄Άρχοντα του Φωτός και είχαν αναλάβει δράση, εκπολιτίζοντας τους συνανθρώπους τους χωρίς διάκριση φυλής, χρώματος και νόησης. Αυτοί ήσαν οι ΄Ελληνες! Οι Ελλάνιοι! Τα τέκνα του φωτός. Οι Φωτεινοί!

Δεν είναι εκλεκτοί, δεν είναι ο υπερούσιος λαός. Είναι οι εκπολιτιστές της ανθρωπότητας εντολοδόχοι και εκτελεστές των θείων εντολών. Σ’ αυτούς που ενώ έπρεπε να τους χρωστάνε ευγνωμοσύνη, όλοι οι λαοί, όμως τους κατατρέχουν και τους παιδεύουν.

Επανέρχομαι στα σχετικά με την καταστροφή του πλανήτη με την λεηλασία που γίνεται (εξάντληση των φυσικών πόρων) και οπωσδήποτε την μόλυνσή του. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν αυτή την στιγμή είναι ανατάξιμη η όλη κατάσταση με την Γαία ή έχουμε φθάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή; Υπομονή όπου να είναι κάτι θα δείξει. ΄Ολο και κάποιο σημάδι θα ανατείλει. Οι προστάτες μας αγρυπνούν, έτοιμοι να επέμβουν για την σωτηρία των Ελλάνιων γόνων!

Στο διάβα του χρόνου έχουμε αλλάξει σαν φυλή και σαν έθνος. ΄Εχουμε γίνει κακομοίρηδες, γκρινιάρηδες και φοβερά παραπονιάρηδες. ΄Ισως με το δίκιο μας. Τόσες προσπάθειες έγιναν για την αλλοίωσή μας που όπως φαίνεται στέφθηκαν από επιτυχία. Ολοφάνερο είναι ότι όταν βρεθούμε σε άλλο περιβάλλον, εκτός κοιτίδας, αναπτύσσουμε απίθανες ικανότητες, αντιμετωπίζουμε δυσκολότατες καταστάσεις με αριστοτεχνικούς τρόπους. Δίνουμε λύση σε ασύλληπτης δυσκολίας καταστάσεις και κατορθώνουμε να βρισκόμαστε πάντα στην κορυφή. Μα τότε; Τι συμβαίνει; Μήπως περνάει από το μυαλό κάποιου προικισμένου από εμάς κάποια φαεινή ιδέα; Μήπως είμαστε ματιασμένοι; Ή για να το πούμε ποιο επίσημα μήπως μας έχουν βασκάνει;

Νομίζω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει, όχι όμως ατομικά αλλά ομαδικά, ολόκληρος ο Ελληνικός λαός. Σύμπας ο Ελλάνιος λαός!


Του συνέβησαν πολλά! Κυνηγήθηκε, ποδοπατήθηκε, σκλαβώθηκε, του γκρέμισαν τα ιερά και τα όσια. Τον ισοπέδωσαν! Τον έμαθαν να κοιτάζει το χώμα! Τον έμαθαν να γονατίζει και να προσκυνάει αυτός που δεν ήξερε από αυτά. Του επέβαλλαν την δουλικότητα. Τον γέμισαν απαγορεύσεις και δόγματα αυτόν που ήταν φιλελεύθερος και αδογμάτιστος. Και τι απαγορεύσεις. Να σου προκαλούν τρέλα με τις παραδοξότητες. Φάε την εληά μην τρώς το λάδι . Φάε το αυγοτάραχο μην φάς το ψάρι. Τι σόϊ λογική είναι αυτή και από πού πηγάζει; Μα φυσικά από την εβραϊκή θρησκεία. Εκεί υπάρχουν αυτές οι παραδοξότητες και φυσικά μας τις κόλλησαν ελέω πατέρων. Πολύ πατέρες, οι πατέρες και τα κείμενά τους. Βρήκαν ελεύθερο μέρος και αλώνισαν, με τις πλάτες των Ρωμαίων. Της Ανατολικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας! Και αφού μας έπεισαν ότι είμαστε ειδωλολάτρες έτσι για πρωτοτυπία μας έβαλαν αν προσκυνάμε άλλα είδωλα, και μας επέβαλαν ότι είμαστε δούλοι του Θεού, ήθελα να ήξερα εκείνο, το κατ’ εικόνα ημετέρα και ομοίωση που πάει;. Αυτά που είναι ζωγραφισμένα σε σανίδια από ανθρώπους που ελάχιστη αν όχι μηδαμινή σχέση είχαν με την καλλιτεχνία και την απόδοση των μορφών, οι οποίες μας βγήκαν σε αφύσικες στάσεις και με περίεργες αναλογίες, συχνά αγριεμένοι. Οι περισσότεροι αριστερόχειρες και άλλα που δεν είναι του παρόντος αναπτύγματος. Σε αντίθεση εκείνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι τα αγάλματα των θεών της αρχαιότητας όταν απεικόνιζαν το ίδιο πρόσωπο λίγο πολύ έμοιαζαν μεταξύ τους και ας ήταν το ένα στην Αρκαδία και το άλλο στην Αθήνα. Μήπως λέει τίποτα αυτό; Φυσικά αυτές τις αγιότητες που έχει η θρησκεία μας δεν είναι όλες αποκυήματα γόνιμης φαντασίας, αλλά! Εδώ είναι η πονηριά και καπατσοσύνη. Αγίασαν πολλές οντότητες Ανδρομέδειες οι οποίες ήσαν υπερβατικές με μεγάλες δυνατότητες διαχρονικές. Αγιος Νικόλαος= Ποσειδώνας. Αγιος Γεώργιος = Περσέας, Αγιοι Ανάργυροι = Διόσκουροι (Κάστωρ & Πολυδεύκης), η πάναγνος Αθηνά = Παναγία, Δήμητρα = Αγ. Δημήτριος, Αρης= Αρχάγγελος Μιχαήλ. Να σας πω και κάτι του οποίου έχω ιδία αντίληψη. Στα ριζά του Ολύμπου στην Βόρεια πλευρά του, υπήρχε και υπάρχει η πηγή της Αρτέμιδος με ιαματικές ιδιότητες διαπιστωμένες τουλάχιστόν στην εποχή μας (υποψιάζομαι ενεργειακό δίαυλο). Για να μην χάσουνε το κελεπούρι εφεύραν τον μύθο της Αγ. Κόρης(πολύ προσδιοριστικό όνομα σαν να λέγαμε η κ. Παπαδοπούλου) και βάφτισαν έτσι την τοποθεσία και την πηγή χτίζοντας και εκκλησία και τραπεζαρία για να μαγαρίσουν τον χώρο, πράγμα που κατόρθωσαν.


΄Οταν κάμπτεται το φρόνημα και πέφτει το ηθικό. ΄Εχουν αλάνθαστους αισθητήρες για να το καταλαβαίνουν, φέρνουν εισαγόμενα είδωλα. Τότε έχουμε μεγαλεία και παράτες και μαζεύουνε και χρήμα! Και αν δεν έχουν έτοιμη εισαγωγή, όλο και κάποια εικόνα θα δακρύσει. Ποτέ μα ποτέ δεν θα γελάσει. ΄Ετσι θα πρέπει να είμαστε σοβαροί κατηφείς και θλιμμένοι σαν μόλις να έχουμε γυρίσει από την κηδεία του πατέρα μας ο οποίος πέθανε νέος! Φαίνεται ότι για να μην έχουμε καμιά χαρά στην ζωή μας, περιτριγυριζόμαστε από μαυροντυμένους δίκην κοράκων ή ορνέων ετοίμων να επιπέσουν επί της λείας των. Η χαρά, για το θείο δώρο της ζωής δεν πρέπει να μας συγκινεί αλλά να σκεπτόμαστε τον Θάνατο και, κατ’ επέκταση την τιμωρία μας γι αυτά που δεν κάναμε ή που παρακάναμε και σπάνια την ανταμοιβή μας. ΄Ετσι λοιπόν παρουσιάζονται οι διάφοροι κήρυκες της εκκλησίας να βροντοφωνάζουν να μετανοήσουμε (γατί, τι κάναμε πάλι;) να νηστέψουμε(αλήθεια ξέρουν τίποτα για την ακολουθούμενη διατροφή από τον Πυθαγόρα;) να εξομολογηθούμε (προπαντός αυτό για να μάθουν τι έχουμε στο μυαλό μας) και όλα τα σχετικά και τυπικά. ΄Ετσι θα είμαστε τα ιδανικά πρόβατα ενός αποδοτικού κοπαδιού. Φαίνεται ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για τις Ερινύες και το υποσυνείδητο που μας εξομολογούν διαρκώς και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να μας τιμωρήσουν πολύ σκληρά. Τους έμαθαν ένα ποιηματάκι και βγαίνουν και το λένε σαν τα πρωτάκια την 25η Μαρτίου. Τι να τους κάνεις όμως ας τους αφήσουμε να αποτελούν ένα τμήμα των παραδόσεών μας. Να σκεπτόμαστε και κοινωνικά. Με την σημερινή ανεργία άς βγάζουν και αυτοί το ψωμάκι τους δίνοντας την παράστασή τους. Επειδή το ένα κακό φέρνει το άλλο μας βάφτισαν και μας ονόμασαν Ρωμιούς. Αποδέχθηκαν δηλαδή και υιοθέτησαν την Τουρκική επονομασία μας για να δείξουν ότι κατέλαβαν τμήμα του Ρωμαϊκού κράτους. ΄Όμως είμαστε και παραμένουμε Ελληνες μέχρι κόκαλο, μη αποδεχόμενοι τον Ρωμαίικο προσδιορισμό μας και τα εξ αυτού παρεπόμενα. Τέλος – τέλος ο πραγματικός θα λέγαμε συνειδητοποιημένος Χριστιανός επώνυμος ή φανατικός μπορεί να ξεχωρίσει εύκολα με την δοκιμασία: όταν έχει δύο χιτώνες τι κάνει; Απλούστατα προσπαθεί ν’ αρπάξει και τρίτο!!!


Κάποιο άλλο ζήτημα θα πρέπει να μας απασχολήσει, που ταλανίζει χρόνια τώρα την δύσμοιρη Πατρίδα μας.


΄Ισως έχουμε προσέξει ίσως και όχι, ότι ο καπελωμένος ΄Ελληνας είναι πρώτα από όλα οτιδήποτε άλλο και μετά ΄Ελληνας. Και εξηγούμε: Ο Κομμουνιστής είναι πάνω απ’ όλα Κομμουνιστής θα εκτελέσει πριν οτιδήποτε άλλο, τις εντολές του κόμματος έστω και αν αυτές στρέφονται εναντίον της Πατρίδας του. Οι των διαφόρων κομμάτων κάνουν τα ίδια και απαράλλακτα. Οι διεθνιστές το ίδιο (αυτοί επι πλέον ντρέπονται να δηλώσουν ΄Ελληνες). Οι Χριστιανοί (στους φανατικούς θ’ αναφερθώ) είναι πρώτ’ απ’ όλα Χριστιανοί και μετά ΄Ελληνες. Εκείνο το «Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια» έχει πάει προ πολλού περίπατο. Κάτι άλλο που έλεγε ο Σωκράτης ότι «απάντων των προγόνων……τιμιότερον και αγιότερον εστίν η πατρίς » Το ίδιο και αυτό. ΄Ετσι έχουμε το τραγελαφικό, η μεν Εκκλησία να στρέφεται εναντίον των Ελλήνων και το κράτος εναντίον του Ελληνισμού. Και να τους πολεμάνε με ζέση και φανατισμό. Και όχι μόνον αυτό, παράλληλα εκθειάζουν και υμνολογούν τον καταστροφέα του Ελληνισμού, τον εφευρέτη της Ιουδαιοχριστιανικής Θρησκείας το περιβόητο και διαβόητο Ισραήλ, που όποια φάση της Ιστορίας μας αν σκαλίσεις θα το βρεις να δρα παρασκηνιακά, αποτελώντας τον κύριο μοχλό των γεγονότων. Μετά να μην απορούμε πως φθάσαμε στην παγκοσμιοποίηση, η οποία αργά αλλά σταθερά μας κουκουλώνει. Το προοίμιό της οπωσδήποτε είναι το παγκόσμιο συμβούλιο των εκκλησιών. Βέβαια ακούγεται ωραία ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε τα τέκνα ενός Θεού κ.λ.π.-κ.λ.π. Είναι όμως έτσι ή θα μας βγούν μεθαύριο εμείς να είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού και μερικοί – μερικοί, ελάχιστοι ενός ανώτερου Θεού οπότε θα είμαστε της καρπαζιάς.


Αφού αναφερθήκαμε στην κρατούσα θρησκεία, μπορούμε χωρίς χαλκεύματα και σοφιστείες να δούμε από κάποια άλλη γωνία τα γεγονότα. Ο λαός του ΄Οφεως και του Δράκοντος είδε και απόειδε ότι δεν μπορούσε να κατισχύσει του ΄Ελληνα με τις διάφορες πλάγιες μεθόδους (προδοσίες, ανακατέματα, διαβολές ) και αποφάσισε να κτυπήσει στην ρίζα, στον συνεκτικό κρίκο. ΄Εκανε όμως ένα βασικό σφάλμα. Επειδή του είχε επιβάλλει ο Γιεχωβεχέ την ιδέα ότι ήταν ο Θεός του και ίδρυσε ως εκ τούτου την θρησκεία (μάντρωμα προβάτων), για να τους έχει του χεριού του και να τους ελέγχει έφτιαξε και τους κανόνες και τους κανοναρχούσε. ΄Ετσι λοιπόν έχοντας τους εαυτούς τους σαν πρότυπα νόμισαν πως και ο ΄Ελληνας είχε την θρησκεία του. ΛΑΘΟΣ! Λάτρευε τους ανωτέρους του είδους του. Αυτούς που τον καθοδήγησαν αυτούς τους οποίους συνόδευε. Αυτούς που τον ξανάβγαλαν από την λήθη όπου κατρακύλησε μετά την κοσμοχαλασιά του Δευκαλίωνα. Ούτε μετάνοιες ούτε γονατίσματα, ούτε να κυττάει υποκριτικά χαμηλά. Τα χέρια στην ημιανάταση και «φίλε Ζεύ» το επιφώνημα – επίκληση. Που να το χωρέσει ο νούς των γαμψομύτηδων. Αλλιώς ήταν τα δικά τους. Επάνω σ’ αυτή την συνταγή επεχείρησαν ότι επεχείρησαν και εκεί τους χάλασε η συνταγή (έκοψε η γιαούρτη). Σήμερα μετά από σχεδόν δύο χιλιάδων χρόνων σκοταδισμό και οπισθοδρόμηση έχει αρχίσει κάτι να κινείτε και να ξυπνάει δειλά βέβαια αλλά είναι αρχή. Βέβαια θα γίνουν λάθη όπως είναι φυσικό να γίνονται στις αλλαγές και ίσως υπάρξουν και ακρότητες, όχι βέβαια σαν του Θεοδοσίου που δεν άφησε πέτρα στην πέτρα. ΄Όμως θα λάμψει η αλήθεια και θα ξαναβρεί ο τιμωρημένος λαός τον δρόμο του. ΄Ένα πράγμα πρέπει να ξέρουμε. Πρέπει να σεβόμαστε και να τιμούμε το θείο! Για να γίνει αυτό δεν χρειάζεται ούτε μεσολαβητές ούτε ειδικές φορεσιές ούτε ειδικές τελετές, ούτε δόγματα ούτε τελετουργικά. Αυτή την στιγμή τιμούμε τους αδελφούς μας από την πατρίδα και όλοι μαζί εκδηλώνουμε την λατρεία μας στο όλον φώς και την ενσαρκωμένη κεντρική του ακτίνα που είναι αυτός που συνηθίσαμε να αποκαλούμε Χριστό. Καμία σχέση με τον σκοτεινό, αιμοβόρο, και λαοπλάνο Ιεχωβεχέ ή Ιεχωβά ή Γιαχβέ τον αυτοαποκαλούμενο Θεό των Εβραίων! ( Αρχηγός ναι Θεός όχι!). Πως όμως μπορούμε να απαλλαγούμε από τους ιδίους αλλά κυρίως τους παρατρεχάμενους (οι επικινδυνοδέστατοι παραθρησκευτικοί) των πολύ φανατικών κυρίων των αυτοαποκαλουμένων ορθοδόξων (δεν ήλθε βλέπετε κάποιος εξωτερικός να τους απονείμει τα εύσημα, ότι αυτοί και όχι άλλος κανένας πιστεύουν σωστά). ΄Ετσι για να είναι συνεπείς με τον εαυτό τους και για τον εαυτό τους αυτοχρίσθηκαν ορθόδοξοι και έκτοτε καμαρώνουν. ΄Εχουν και την γενική αντιπροσωπεία του Θεού επί της Γης και μιλούν από θέση ισχύος. Αφού λοιπόν ισχυρίζονται ότι έχουν ορθή πίστη γιατί σφάλλουν τόσο τραγικά και ανεπανόρθωτα, προσπαθώντας να μας καπελώσουν με την Εβραϊκή θρησκεία; Τι δουλειά έχει ο Θεός του φωτός στον οποίο πιστεύουμε, με τον ολέθριο και αιμοβόρο θεό του σκότους τον διαβόητο Ιεχωβεχέ, κοινώς Γιαχβέ; Στο κάτω – κάτω της γραφής αν όχι τίποτε άλλο οι οπαδοί του σταύρωσαν τον αποκαλούμενο Χριστό και όχι μόνον. Κάνουν τόσο θόρυβο για τον σατανά και εμπιστεύονται τον αρχηγό του Μπορείς ποτέ να προσκυνήσεις τον σταυρωτή του πατέρα σου; Περίεργα και ακατανόητα πράγματα τα οποία μόνον οι γραφικοί μας θεολόγοι(διευθυντές της αντιπροσωπείας ή manager) μπορούν να παραστήσουν ότι καταλαβαίνουν. Δεν μπορούν βέβαια, αλλά προσποιούνται. Πως τώρα ο Πανίσχυρος Θεός που μας επισείουν δεν μπόρεσε αν επιβάλλει τον ορθό λόγο και την ορθή πίστη αλλά να στηρίζει μια ολόκληρη θρησκεία σε Ευαγγέλια τα οποία διαφέρουν μεταξύ τους και δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη αποτελεί ισχυρό σημείο αμφισβήτησης.


Η παντοδυναμία και σοφία του θείου δεν θα επέτρεπε παρεκτροπές από τον λόγο του ο οποίος θα ήταν ενιαίος και ισχυρός, χωρίς να δίδει λαβή αμφισβητήσεων. Εδώ έχουμε έργο καθαρά ανθρώπινο με μικρότητες και ότι άλλο είναι δυνατόν να προέλθει από τον άνθρωπο Ισραηλίτη.


Ισως δεν έχουν καταλάβει και ούτε τους συμφέρει να καταλάβουν ότι η ενσαρκωμένη κεντρική ακτίνα του όλου φωτός , ο αποκαλούμενος Χριστός δεν ήλθε να εγκαθιδρύσει θρησκεία. ΄Ηλθε να κηρύξει την αγάπη, σ’ ένα κόσμο που του έλειπε. Δεν είπε φτιάξτε θρησκεία και υποτάξτε σ'αυτήν τους ανθρώπους,με το ζόρι,
είπε <οστις θέλει οπίσον μου ελθεί>,οποιος θέλει ας με ακολουθήσει !!!


Σε λίγο λήγει η σκοτεινή εποχή των Ιχθύων που υπήρξε όπως και στο παρελθόν το ζώδιο του θανάτου της φυλής μας (πριν 25000 χρόνια περίπου στα χρόνια της βασιλείας του Κρόνου, είμαστε ξανά υπό την επήρεια του ιδίου ζωδίου, από τον οποίο μας απάλλαξε ο μεγαλοδύναμος Ζεύς). Μπαίνουμε στο ζώδιο ή εποχή του Υδροχόου. Πολλά και θαυμαστά θα γίνουν, η φυλή μας θα εξυψωθεί για να βρεί τον χαμένο της εαυτό. Ο πλανήτης που τόσο ταλαιπωρήθηκε από τον λαό του ΄Οφεως είναι πιθανόν αν μπορέσει ν’ αναγεννηθεί και να ξαναλάμψει Σμαραγδένιος σ’ ένα σύμπαν φωτεινό και λυτρωμένο από το μίασμα των αποστατών και των Γηίνων συνεργατών τους. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν υπάρχουν περιθώρια ανανήψεως ή έχουμε φθάσει σε οριακό σημείο, διότι όπως ξανάγραψα η Γαία έχει αρχίσει ν’ αφυπνίζεται για ν αυτοπροστατευθεί.


Είχα αναφερθεί πιο πάνω στην κεντρική ακτίνα του όλου φωτός τον Χριστό καθ’ ημάς ή Απολλώνιο. Σίγουρα πλησιάζει η δευτέρα παρουσία του στο Σύστημα «Απόλλων», και όπως συνήθως συμβαίνει έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να εμφανίζονται οι πρόδρομοι συνοδοί του. Αυτοί που θα προηγηθούν για να προετοιμάσουν την ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ! Θα επιχειρήσω αμέσως να δικαιολογήσω τον τίτλο (Ερμηνευτικόν) εξηγώντας όσα γνωρίζω και όσα πιστεύω και γιατί τα πιστεύω. Επειδή κάθε καλή ερμηνεία πρέπει ν΄ αρχίζει από τα εύκολα στα δύσκολα, σκοπεύω και εγώ να αρχίσω κάπως έτσι. Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου (όχι εκλεκτό ή οτιδήποτε άλλο) διότι μετά από πολλά χρόνια αναζήτησης είχα την σχετική πληροφόρηση. ΄Εγινε αντιληπτό με περισσότερες της μιάς αισθήσεις για το τι περίπου συμβαίνει και ακόμα καλύτερα τι είναι περίπου δυνατόν και πιθανόν να συμβεί. Επίσης θέλω να πιστεύω ότι επειδή η σχετική γνώση χορηγείται στάγδην, θα μπορέσω να διαφυλάξω την ψυχική μου υγεία και να αφομοιώσω τις χορηγούμενες γνώσεις (διότι κάποιοι άλλοι δεν ήταν και τόσο έτοιμοι και τους έπεσαν πολλά, με αποτέλεσμα την κάποια διαταραχή της προσωπικότητάς τους).


Υπάρχει μια μορφή επικοινωνίας με αρκετές γήινες ομάδες, κάποιων οντοτήτων εξωγαλαξιακών. Είναι προπομποί απεσταλμένοι της συμπαντικής Γαλαξιακής συνομοσπονδίας των «Ε» της Ανδρομέδας. Αρχηγός όλων των στρατευμάτων της λεγόμενης 7ης αποστολής είναι ο Ιερός άρχων του φωτός Ζεύς. Συνοδοί του και μέλη της αποστολής πολλές γνωστές σ’ εμάς οντότητες (Αθηνά, Απόλλων, Ποσειδών και πολλοί αναληφθέντες ,οπως Μ.Αλέξανδρος, Οδυσσέας,Δημόκριτος,Λεύκιπος,Ευχήνωρ κ.ά.). Σκοπός της έλευσής τους η αποκατάσταση της ισορροπίας στην Γη, και η εκδίωξη των αποστατών και προφανώς η προετοιμασία της έλευσης της ενσαρκωμένης κεντρικής ακτίνας του όλου φωτός, του ονομαζόμενου από εμάς Χριστού για την Δευτέρα του παρουσία.


Η όλη κατάσταση έχει αποκτήσει οντότητα, έχει περάσει από δοκιμασίες όπως και οι γήινοι αποδέκτες της και έχει γίνει αποδεκτή έχοντας διαφύγει από τον χαρακτηρισμό του απίθανου ή του πλαστού και ακόμα χειρότερα της φαντασιοπληξίας. Οι χειριστές – αποδέκτες είναι πρόσωπα ανώτερα πάσης γήινης μικρότητας και προπαντός άτομα που αποφεύγουν την ατομική προβολή και προπαντός σκέπτονται και ενεργούν ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Πρέπει, πιστεύω, να είναι και αυτός ο κύριος λόγος για τον οποίο έγιναν αποδέκτες των μηνυμάτων. Ελάχιστοι αποδέκτες δεν βρέθηκαν σε βαθμό ωριμότητας και κάτοχοι ψυχικού σθένους τέτοιου ώστε να αφομοιώσουν τα μηνύματα ή να αντιμετωπίσουν την μεταδιδόμενη γνώση, αλλά έκαναν κακή χρήση της πληροφόρησής τους με αποτέλεσμα να πάρουν άλλους δρόμους, περίεργους. Αυτή την στιγμή είναι τοποθετημένοι στο περιθώριο, σαν είδος κολασμού. Αλλοι πάλι διακατεχόμενοι από τάσεις επιδεικτικές ή αρχομανίας επεχείρησαν αν παρακάμψουν την υπάρχουσα τάξη και νομοτέλεια και ανεκλήθησαν στην τάξη. Η ανθρώπινη φύση με τα μικροπάθη της και τις κακίες της επεμβαίνει διαρκώς για να διαταράξει την υπάρχουσα αρμονία.


Υποβοήθηση σ’ αυτή την προπαρασκευαστική φάση προσφέρουν κάποιες ομάδες στην Γή που ονομάζονται «ομάδες Ε» και απαρτίζονται από ενσαρκωμένους μη Γήινους των οποίων τα έργα τις ιδιότητες, τις δυνατότητες και την ταυτότητα δεν γνωρίζει κανένας. Βέβαια πολλοί είναι εκείνοι που καπηλεύονται τις παραπάνω ονομασίες. ΄Ομως προσοχή, πάντοτε εκ του πονηρού. Στη Γη εκτός των Ελλήνων-Ελλάνιων και Ελληνογενών υφίστανται και οι ιθαγενείς κατά κάποιο τρόπο δηλαδή οι βελτιωμένοι άνθρωποι από τα βάθη της δημιουργίας τους. Επίσης υπάρχουν και όντα άλλων κόσμων που έχουν πάρει την ανθρώπινη μορφή και είναι υπό την ιδιότητα του ναυαγού ή μάλλον αυτοεξόριστου λόγω καταστροφής του κόσμου τους, ή επισκέπτες. Ζουν πάντως ανάμεσα μας χωρίς να μας ενοχλούν. Υπάρχουν όμως και οι αποστάτες. ΄Οντα από εχθρικούς αστερισμούς ως προς την γαλαξιακή συνομοσπονδία υποτελείς του Κρόνου όταν είχε βασιλέψει στην Γή, των οποίων εφείσθη ο μεγαλοδύναμος Δίας και οι οποίοι έχουν στραφεί τώρα εναντίον των τέκνων του. Αυτοί προετοιμάζονται μαζί με τους γήινους συνεργάτες τους, τους Εβραιοσιωνιστές, πυρετωδώς για την επιβολή της παγκοσμιοποίησης (του ποιο στυγνού καθεστώτος που ήταν δυνατόν να επινοήσει ο άνθρωπος για την καταδυνάστευση των ομοίων του). ΄Ηδη υφιστάμεθα την απόπειρα αλλοιώσεως του πληθυσμού με τα στίφη των λαθρομεταναστών που διοχετεύονται στην χώρα μας, με την ανοχή των κυβερνώντων διότι εκτελούν διαταγές. Επειδή θέλουν να βαδίζουν σύμφωνα με τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει θα προβάλουν πρώτα τον Αντίχριστο και με την κάλυψή του θα προχωρήσουν στην πλήρη υλοποίηση του υπόλοιπου σχεδίου. Η προετοιμασία τους έχει αρχίσει από πολύ καιρό με ταινίες παραπλανητικού(επιστημονικού) περιεχομένου αλλά με την κεντρική ιδέα που στάζει φαρμάκι. Όταν αναφέρομαι σε διάφορα γεγονότα τα οποία δεν επεξηγώ δεν το κάνω επίτηδες αλλά επειδή έχουν εκτεθεί στην πρώτη ενότητα. ΄Ετσι θεώρησα πλεονασμό να επεξηγήσω τα περί αποστατών και Κρόνου. ΄Οσα συμβαίνουν στις μέρες μας στην διεθνή σκηνή είναι τα κομμάτια του πάζλ, το οποίο σιγά-σιγά αρχίζει να παίρνει μορφή. ΄Οσο άσχετο και αν σας φαίνεται ένα γεγονός με κάποιο άλλο, έχουν κάποια βαθύτερη σύνδεση. Εκείνο που δεν γνωρίζω είναι αν θα χαλάσει η σούπα τους στο τέλος ή θα έχει επί μέρους αποτυχίες. Ξέρω όμως με μεγάλη σιγουριά ότι θα χαλάσει.


Αυτό που είπα πιο πάνω, ότι μαζεύονται άσχετα φαινομενικά πολλές φορές γεγονότα, αλλά με κάποια βαθύτερη εσωτερική σχέση. Μπορούμε να το καταδείξουμε με το παρακάτω.


΄Εχουμε τα κινητά τηλέφωνα. Πιστεύω να γνωρίζεται ότι όταν θελήσει ο μεγάλος αδελφός και κλειστό να είναι, μπορεί να ακούσει το τι λέγετε στον χώρο που βρίσκεται. Τώρα προχώρησε η τεχνολογία (και πως προχωράει προς την κατεύθυνση που εξυπηρετεί τον μεγάλο Αδελφό πάντοτε!). ΄Ετσι λοιπόν έγιναν και τα κινητά με τις μικροκάμερες. Χαράς ευαγγέλια! Είχαμε το αυτί του μεγάλου αδελφού τώρα θα έχουμε και το μάτι του! Καλά δεν είμαστε; Μια χαρά!


΄Αφησα για τελευταία ορισμένες περικοπές από μηνύματα μίσους αυτών τους οποίους προσκυνάτε και αμέσως μετά το μήνυμα ελπίδας.


«Είναι εχθροί οι ΄Ελληνες, διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζοντες με ορθάνοιχτο στόμα τον Ισραήλ». Μέγας βασίλειος ΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΝ ΗΣΑΙΑΝ 9.230.8


«΄Οσο πιο βάρβαρο ένα έθνος φαίνεται και της Ελληνικής απέχει παιδείας, τόσον λαμπρότερα φαίνονται τα ημέτερα…Ούτος ο βάρβαρος, την οικουμένην ολόκληρον κατέλαβε…και ενώ πάντα τα των Ελλήνων σβήνουν και αφανίζονται, τούτου καθ’ εκάστην λαμπρότερα γίνονται» Ιωάννης Χρυσόστομος ΕΙΣ ΙΩΑΝΝΗΝ 59.31.33


«Τον πτωχόν και πένητα λαόν, σήκωσες από…της κοπριάς των Ελληνικών μυσαγμάτων και κάθισες αυτόν μετά των αρχόντων του Ισραήλ,τον όντος λαόν αυτού» Ευσέβιος ΕΥΑΓΓ. ΠΡΟΠΑΡ./ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ / ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ. ΡΙΒ(23.1352.34)


Αυτούς τους Αγίους; Βρήκαμε να βάλουμε προστάτες των γραμμάτων μας! Εύγε! Τόσα νοιώθουμε τόσα κάνουμε. Δεν είναι μονον αυτά άμα ψάξει κανείς θα βρεί πολλά. Και λίγη Παλιά Διαθήκη έτσι για ποικιλία «σπαθί, σπαθί, γίνε σκληρό και οργίσου για να σφάξεις σφάγια, γίνε αιχμηρό για σφάξιμο, έτοιμο για καταστροφή» Ιεζεκιήλμ ΚΑ΄9-10


« Οι πατέρες θα φάνε τα τέκνα τους και τα τέκνα τους πατέρες τους» Ιεζεκιήλ Ε΄10. Και επειδή μπορείτε να σκεφθείτε ότι αυτά γίνονται στη Π. Διαθήκη, πάρτε και λίγη νέα.:
«γενιά άπιστη και διεστραμμένη . Μέχρι πότε θα είμαι μαζύ σας. Μέχρι πότε θα σας ανέχομαι;» Κατά ΜΑΤΘΑΊΟΝ ΙΖ΄17. και μόνον αυτο να διαβάσει κανείς για να καταλάβει την τεράστια σκευωρία εις βάρος μας. Στηρίζουν μια θρησκεία τα Ευαγγέλια αλλά είναι αλαλούμ. Απόδειξη ότι άλλος ήταν ο Χριστός- Απολλώνιος και άλλα έλεγε, αλλά κανείς δεν καταλάβαινε, αυτοί όμως τα έγραψαν με τα δικά τους μέτρα και σταθμά.


Επειδή σε κάθε δράση αναπττύσσεται ίση και αντίθετη αντίδραση διαβάστε το μήνυμα που στάλθηκε σε φορητό υπολογιστή που βρισκόταν μέσα στον ιερό χώρο της Κασταλίας πηγής, την 26/7/2002.
«Αγαπητοί Ελλάνιοι Αδελφοί, Χαίρεσθε εν Ειρήνη.


<<Παρά τις προσπάθειες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας και την εθελοντική προσφορά πολλών από σας για την βελτίωση του ανθρωπίνου γένους, οι ενέργειες ορισμένων ανθρώπων καθοδηγούμενων υπό των στασιαστών, απειλούν την ύπαρξη του πλανήτη και όλων των μορφών ζωής σ’ αυτόν. Σκάφη εβδόμης αποστολής αφίχθησαν για ενίσχυση των επιγείων στρατευμάτων μας και έχουμε ήδη αναλάβει δράση για την διάσωση και ολοκληρωτική απελευθέρωση του πλανήτη από τους στασιαστές και όλους όσους συνεργάζονται μαζί τους. Ο αγώνας θα διαρκέσει αρκετά έτη και θα συμμετάσχουν σ’ αυτόν άπαντες οι Ελλάνιοι στην γαία. Έκαστος εξ υμών θα αφυπνίζεται και θα προσεγγίζεται από ημάς την κατάλληλη στιγμή, με σκοπό την ανάληψη θετικής αποστολής. Ουδείς θα ενεργήσει αποστολή βίας ή μη μόνον τοιαύτην σύμφωνον προς τις ιδέες, τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού. Προσέξετε όσους γήινους ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν ημάς, ή ότι συμμετέχουν εις ομάδας Έψιλον, ή ότι ήδη κατέχουν πολεμική τεχνολογία δική μας. Άπαντες ομιλούν ψευδώς. Ακόμη, επισημαίνουμε ότι όλοι οι επίγειοι είσθε ίσοι μεταξύ σας και όχι αρχηγοί άλλων. Δεν επιτρέπεται να δημιουργήσετε διακρίσεις χρώματος, φυλής, έθνους, κράτους, θρησκείας, τάξης, φύλλου, ηλικίας, κατάστασης υγείας. Άπαντες θα διαδώσετε τον Ελληνισμό ανά τον κόσμο ως τιτάνες ήθους και θα προετοιμάσετε αυτόν για την τελική αναμέτρηση εις πεδία πυκνώσεων και αραιώσεων. Οι δυνάμεις της εβδόμης αποστολής θα στηρίζουν κάθε θετική προσπάθειά σας. Η επικράτηση του Ελληνισμού θα είναι απόλυτη.

Ο Ιερός Άρχων Φωτός είναι μαζί σας.
Έρρωσθε>>.

ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΒΑΛΗΝΑΚΗΣ (ΚΒ)

ΤΟ ΛΥΚΟΦΩΣ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ (A'ΜΕΡΟΣ )

O Θεός,<Το Ολον Φως> είναι ένας και μοναδικός,ο δημιουργός των πάντων. Δεν χρειάζεται ερμηνείες και συστάσεις. Το Θείο βρίσκεται βαθειά ριζωμένο μέσα μας δεν χρειάζεται προτροπές και κανόνες.

<Ο Απολλώνιος ( Ιησούς) υπήρξε η ενσαρκωμένη κεντρική ακτίνα του δημιουργού ,Του Ολου Φωτός. Προσπάθησε να εμφυτεύσει την αγάπη στους λαούς όπου κυριαρχούσε το μίσος.>
Το ιερατείο τα χρειάσθηκε και ακολούθησαν τα γνωστά της προδοσίας, σταυρώσεως, αναστάσεως (συμβολικό της μετέπειτα αναστάσεως του Ελληνισμού) και την συνέχιση της διδασκαλίας του αλλού!!!


΄Ένα είναι το σίγουρο την κατάσταση εκμεταλλεύονται τα όπου γής ιερατεία, προς ίδιον φυσικά όφελος..

Όμως έφθασε το πλήρωμα του χρόνου. Η χιλιετία του θανάτου της Ελληνικής φυλής πέρασε και πάει.

Το ζώδιο των Ιχθύων αφού μας ταλάνισε, δυει. Η αφύπνιση αργά αλλά σταθερά έχει αρχίσει. Μήπως νομίσατε ποτέ ότι το προανάκρουσμα των διαρκώς αυξανομένων επιτυχιών των αθλητών μας είναι τυχαίο; ΄Όχι, ΄Όχι, Όχι. Το φώς του Σείριου έχει πια στραφεί επάνω μας. Τίποτα δεν το σταματάει πιά. Από το0 1975 τα Ελληνόπουλα γενιούνται με μεγαλύτερη ευφυϊα (δηλωμένο και βεβαιωμένο)Το 2012 είναι η αρχή του νέου μεγάλου ενιαυτού του Υδροχόου.

Ο τελευταίος χρησμός του μαντείου των Δελφών.αναφέρει.

«Εσθ’ ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται και ες αεί έσται».

Ελληνες γιοί του φωτός και της Ανδρομέδας θεογενημένοι ξυπνήστε! ¨Ηλθε το πλήρωμα του χρόνου για να βγείτε από τον λήθαργο όπου σας έριξαν οι πολέμιοί σας, οι αποστάτες και οι γίηνοι συνεργάτες τους. Γέγονεν ήμαρ, ο Φοίβος ήλθεν! Το ηλιακό μας σύστημα γνωστό ως «ΑΠΟΛΛΩΝ» στην Πελώρια Γαλαξιακή συνομοσπονδία, ξαναβρήκε τον άρχοντά του. Τα πράγματα θα ξαναβρούν σιγά-σιγά την θέση τους. Η Ελλάδα μας απελευθερωμένη από τον πνιγηρό εναγκαλισμό, θ’ αποπλύνει το μίασμα και πάλι θα μεγαλουργήσει!

Ο κόσμος ξαναβρίσκει τον Ομφαλό του. Η νομοτέλεια του Σύμπαντος ήταν, είναι, και θα είναι πάντοτε παρούσα και λειτουργική. Ετοιμασθείτε ψυχολογικά να τους υποδεχθούμε γιατί εσωτερικά τους έχουμε αποδεχθεί. Είναι κοντά μας, γύρω μας και ανάμεσά μας. Να είστε ενήμεροι, να βλέπετε τα σημάδια που πληθαίνουν. Μην εθελοτυφλείτε.

Το παραμύθι μας έπαψε πια να είναι παραμύθι !!!!

Ο σκοταδισμός με την παραπληροφόρηση και την εκτροπή από τις αλήθειες που αναμφισβήτητα υπάρχουν, καθώς και η κερδοσκοπία με την εκμετάλλευση και διάθεση των αγαθών που επηρεάζουν και έχουν στην κατοχή τους, κατάλληλα ή εντελώς ακατάλληλα. Όλ’ αυτά μαζί συνθέτουν το σκηνικό της εποχής μας όπου τα γεγονότα τρέχουν αλλά και είναι ποιο φανερά. Βιάζονται για να εκτελέσουν το χρονοδιάγραμμα. Ποιο να είναι άραγε; Σε τι αναφέρεται ; Μήπως θα ήταν καλύτερα να μην το μάθετε; Πρόκειται για την επιβολή του ποιο στυγνού καθεστώτος που έχει γνωρίσει η Γη! Μια απάνθρωπη έκδοση δουλείας που όμοιά της δεν υπήρξε ποτέ. Μπροστά στο μοντέλο αυτό το «1984» του Οργουελ θα φαίνεται σαν αθώο παιδικό παιχνίδι. Είναι κάτι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα και τις αντιλήψεις των Σιωνιστών που βλέπουμε με πόση …λεπτότητα συμπεριφέρονται στους Παλαιστινίους. Σ’ εμάς τους ΄Ελληνες οπωσδήποτε θα επιφυλάξουν ειδικές περιποιήσεις. Εμάς μας ….αγαπούν ιδιαίτερα οι άνθρωποι! Φαίνεται βέβαια και από το ιστορικό τους βιβλίο όπου δυσκολεύονται να κρύψουν τα φιλικά τους αισθήματα!!! Τώρα ποιοι άνθρωποι; Ε!! αυτό σηκώνει συζήτηση.

Αυτοί οι καταστροφείς του πλανήτη μας δεν έχουν γήινη προέλευση, προέρχονται από εχθρικούς προς την Ελληνική μας υπόσταση αστερισμούς. ΄Ισως να ήλθε η ώρα να πούμε τα σύκα, σύκα και την σκάφη, σκάφη. Δεν είμαστε από τον Πλανήτη Γή (γαία). Εάν νομίζετε κάτι τέτοιο, περιττό να διαβάσετε παρακάτω. Δεν σας ενδιαφέρει. Ενδιαφέρει αυτούς που βλέπουν παραπέρα από την μύτη τους και όταν κάποιος είχε αποκαλέσει τους ΄Ελληνες « ΄Εθνος ανάδελφο» δεν είχαν γελάσει. Συνεχίζουμε όμως και θα αναφερθούμε στην προέλευσή μας. Δεν πρόκειται ούτε για αστείο ούτε για μυθιστορία και προπαντός όχι προς Θεού για επιστημονική φαντασία. ΄Ισως πολλοί να έχουν καταλάβει την μοναδικότητά μας, την ικανότητά μας να ξεμπλέκουμε δύσκολες καταστάσεις, την έμφυτη φιλοξενία μας, την τάση διδαχής που έχουμε για τους άλλους. Όταν ξενιτεύτηκαν οι συμπατριώτες μας και δημιούργησαν ζωντανές κοινότητες στο εξωτερικό με γερή οικονομική υπόσταση, ποτέ μα ποτέ δεν συμπεριφέρθηκαν στο ντόπιο στοιχείο σαν αφεντικό προς δούλους γι αυτό και όπου γής δεν είχαμε προβλήματα με εξεγέρσεις και επαναστάσεις. Ποτέ δεν υπήρξαμε στόχος. ΄Αλλοι ήσαν αυτοί που επέσυραν την οργή των ξεσηκωμένων. Εμείς ξέραμε από ένστικτο τι είμαστε, δεν χρειαζόταν να το δείξουμε. Ετσι πάντοτε και τώρα δημιουργούμε τις καλύτερες εντυπώσεις και η συνεργασία μας είναι παροιμιώδης. Κάποτε σε συνεργασία με ξένους επιτελικούς Αμερικανούς και Ευρωπαίους, όσο η κοινή εργασία ήταν στα πλαίσια της ρουτίνας όλα πήγαιναν ρολόϊ. Μόλις όμως στράβωνε η κατάσταση τότε μόνον ο ΄Ελληνας είχε την λύση για να ξελασπώσουν. Μη μου πείτε ότι ο καθένας μας δεν κρύβει ένα Οδυσσέα μέσα του(πολυμήχανο). Ο Οδυσσέας ο αντιπροσωπευτικότερος τύπος ΄Ελληνα. Ο μεγάλος μας προπάτορας και όχι ο γιδοβοσκός και προαγωγός Αβραάμ με τον οποίο μας προβάλλουν σαν προπάτορα και μας στέλνουν στη αγκαλιά του ν’ αναπαυθούμε όταν πεθαίνουμε. Ωραία η θρησκεία μας γεμάτη αγνά παραδείγματα (της Ασινέ και της Δεβώρας) έχουμε εμείς οι Ιουδαιοχριστιανοί!! Και κόπτεται το ιερατείο να μας πείσει για τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό και πως συνέβαλε η θρησκεία στη διατήρησή του. Ναι, αλλά θάβοντας τους Ελληνες!! Γκρεμίζοντας τα ιερά τους! Απαγορεύοντας την επιστήμη την φιλοσοφία και το Θέατρο! Μπορείτε αν μου υποδείξετε κάποιο σημείο των «ιερών γραφών» όπου αναφέρονται ευνοϊκά οι ΄Ελληνες; Πλην βέβαια της ρήσης του Χριστού: «ελύληθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο υιός του ανθρώπου…….» Η μοναδικότητά μας δεν είναι θεωρητική μόνον, αλλά βασίζεται κυρίως στο DNA μας το οποίο σκόπιμα αποκρύπτουν όπως αποκρύπτουν και την συγκριτική εξέταση που έχουν κάνει με DNA προγόνων μας (όχι του Ιακώβ ή του Ισαάκ).

Συμβίωνουμε σ’ αυτό το Ανατολικό τμήμα της λεκάνης της Μεσογείου Θαλάσσης, αυτού του μεγάλου λίκνου των πολιτισμών, με την φυλή της συμφοράς. Είναι και αυτοί εξωγήινης προέλευσης χωρίς να έχουν καμία φροντίδα και δεσμό με τον πλανήτη που τους φιλοξενεί. Όχι μόνον δεν αισθάνονται τίποτα αλλά τον καταστρέφουν συστηματικά, λεηλατώντας τον και βρωμίζοντάς τον. Και το σπουδαίο είναι ότι παρά τις εκκλήσεις διεθνών οργανισμών δεν εννοούν να σταματήσουν την καταστροφή γιατί απλούστατα δεν τους ενδιαφέρει.

Ας ονομάσουμε τους εχθρικούς μας αστερισμούς και μετά τους φιλικούς για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Εχθρικοί είναι οι αστερισμοί του ΄Οφεως , του Δράκοντος, του Κήτους,της Σαύρας, του Ηρακλέους, της ΄Υδρας, του Ηνίοχου, του ε- Βοώτη, των Ιχθύων, του Σκορπιού, του Καρκίνου. Φιλικοί είναι ο αστερισμός της Παρθένου, του Ωρίωνα(Αργούς) , της Λύρας, του Τοξότη, των Πλειάδων, του Κενταύρου, Μικρού & μεγ. Κυνός, της Κασσιόπης, Μεγ. ΄Αρκτου, της Καμίνου(Κανωπος) , του Πηγάσου, του Περσέα, της Κόμης της Βερενίκης(κόμη της Αριάδνης), του Λαγού (πατρίδα του Αριστοτέλη)..

Βέβαια οι ενημερωμένοι θα μας υπενθυμίσουν ότι ο Ωρίων και μικρός & μεγάλος Κύων είναι ένας αστερισμός. Είναι όμως τόσο χαρακτηριστικά λαμπρότερος που του κάνουμε την τιμή να τον ονοματίζουμε χωριστά. Εξ άλλου στον αστερισμό του Κυνός ανήκει ο Σείριος που είναι το άστρο της εγγυτέρας προέλευσής μας, των Ελλήνων και μην ξεχνάμε τον όρκο των προγόνων μας « μα τον κύνα» και φυσικά δεν αναφερόντουσαν στον σκύλο της γειτονιάς! Ο Σείριος , αυτός ο λαμπρός αστέρας που μας συνοδεύει εμφανώς όλο τον Χειμώνα και αφανώς από την 21 Ιουνίου οπότε ανατέλλει μαζί με τον ΄Ηλιο αυξάνοντας την θερμοκρασία και δημιουργώντας τα λεγόμενα κυνικά καύματα. Και δεν είναι μόνον αυτά με τον Σείριο. Σηματοδοτεί τις ευεργετικές πλημμύρες του Νείλου, ανατέλλοντας μια ορισμένη ημερομηνία στοχεύει σ’ ένα ειδικό αυλό της Μεγάλης Πυραμίδας(του Χέοπα) στέλνοντας το φως του στον Βασιλικό θάλαμο. Είναι το άστρο που διέπει την ζωή των Ντογκόν (μιας φυλής μαύρων της κεντροδυτικής Αφρικής). Είναι ο αποστολέας του διαστημοπλοίου που ξέμεινε στις ανατολικές πλαγιές των Ιμαλαΐων στην φυλή των Τζόπας. Εκεί υπήρχε μέχρι πρότινος το διαστημόπλοιο που δεν μπόρεσε να ξαναφύγει, χρησιμεύοντας σαν το παλάτι του Φύλαρχου μέχρι που του το πήραν οι Κινέζοι. ΄Εμειναν και οι δίσκοι του αρχαιολόγου ΄Εβανς. Μεγέθους μεγάλου πιάτου ως προς την διάμετρο, τεφρού χρώματος, αγνώστου υλικού στην γήινη επιστήμη και τεχνολογία και ακαθορίστου βάρους, διότι αυξομειώνουν ανά ημίωρο το βάρος τους και δονούνται ελαφρά. Μέχρις εδώ καλά!!! Οι ελληνικές γραφές που έχουν επάνω τους, τους κάνει πολύ ύποπτους στους Σημιτοφοίνικες διότι όπως ισχυρίζονται εφεύραν την γραφή !! ΄Ωρα είναι ν’ αφήσουμε τις φαιδρότητες. Τα γράμματα είναι Ελληνικότατα και μάλιστα σε σπειροειδή διάταξη, ίσως για να γίνεται μνεία στον σπειροειδή Γαλαξία όπου ανήκουμε. Τι μας λένε όλ’ αυτά; ΄Ότι ο Ελληνικός στοχασμός (τρόπος σκέψης) , η Ελληνική γραφή και κατ’ επέκταση ο Ελληνισμός ότι και να συμβεί.( μα ο κόσμος ανάποδα να γυρίσει. μα να εξαφανισθούν όλοι οι άνθρωποι μέχρις ενός) ο εναπομένων άνθρωπος θα μονολογεί στα Ελληνικά για να σπάσει την μοναξιά του. Είναι θεία εντολή, υψίστη συμπαντική νομοτέλεια, η συμπαντική γλώσσα, η γλώσσα των Θεών που δόθηκε στους ανθρώπους να διατηρηθεί όπως και αυτοί που την μιλούν στο διηνεκές.

Μήπως ακόμα δεν έχετε πεισθεί ότι είμαστε εισαγόμενοι; Δεν αρκούν αυτά που έγραψα παραπάνω; Μήπως χρειάζεται ταυτότητα ή μάλλον διαβατήριο που να γράφει τόπος καταγωγής : Ανδρομέδα, τόπος προέλευσης: Σείριος, εθνικότης: Ελληνική, υπηκοότης: Θεϊκή .

΄Ολοι μα όλοι ανεξαιρέτως έχουμε την έννοια του σεβασμού της υπέρτατης οντότητας. ΄Ολοι μας αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθυνθούμε σ’ αυτόν για να τον ευχαριστήσουμε ή να τον παρακαλέσουμε. Με τον τρόπο του ο καθένας. Πρέπει λοιπόν να τυποποιήσουμε αυτά τα πράγματα και να χάσουμε τον αυθορμητισμό μας; Πρέπει να εξουσιοδοτήσουμε κάποιον άλλο να κάνει αυτό το οποίο πρέπει εμείς να κάνουμε; Η θρησκεία λέγει ότι ο Δημιουργός πρώτ’ απ’ όλα δημιούργησε τους Αγγέλους που σκοπός τους είναι να υμνολογούν και δοξολογούν τον Θεό. Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πολύ ανθρώπινη η άποψη, αυτή η υπέρτατη οντότητα που έχει δημιουργήσει και εποπτεύει τρισεκατομμύρια Γαλαξίες λέτε να έχει την ανάγκη των λιβανωτών σαν τον τελευταίο δικτατορίσκο μιας Λατινοαμερικάνικης δημοκρατίας. Η λογική μου, το ένστικτό μου αν θέλετε δεν μπορεί να δεχθεί κάτι τέτοιο. Συμφωνώ ότι είναι πολύ πέρα από την αντιληπτική μας ικανότητα το Θείον αλλά ο εξανθρωπισμός του αποτελεί βλασθημία. Το έγραψα παραπάνω αλλά θα επιμείνω έτσι για την εμπέδωση του. « ότι ο υπέρτατος νούς που διέπει τα σύμπαντα είναι έννοια δυσπρόσιτη και μη προσεγγίσιμη με τον διατιθέμενο σήμερα νού». ΄Ισως κάποια στιγμή μελλοντικά να κατορθωθεί μια κάποια προσέγγιση. Τώρα όμως όχι. ΄Οσες μετάνοιες και να κάνουμε όσο και να νηστέψουμε (βέβαια τότε θα έχουμε παραισθήσεις αλλά όχι προσεγγίσεις). Το θείον είναι μέσα μας βαθιά κρυμμένο και μόνον αν είμαστε καθαροί σε όλα μας είναι δυνατόν να φθάσουμε στα κράσπεδά του. Βέβαια το καθαροί, είναι πολύ βαθιά έννοια.

Θρησκεία είναι μια άλλη ιστορία. Η θρησκεία επιβάλλεται . Πολλές φορές βίαια. Με τα δόγματά της, με τους κανόνες της και με τα καλούπια της. Μια διδασκαλία φιλοσοφική προσεγγίζεται αν εμπεριέχει αλήθειες, ερμηνείες και ταιριάζει με το υπάρχον πλαίσιο.

Στην εποχή ακόμα που ο άνθρωπος ήταν κυνηγός υπήρξαν συνάνθρωποί του που είτε λόγω ελαττωματικής κατασκευής είτε λόγω οκνηρίας, ναι περί της κλασσικής τεμπελιάς μιλάω, δεν μπορούσαν να προσπορίσουν τα προς το ζήν και επειδή η «πενία τέχνας κατεργάζεται» όντας ξεκούραστοι αλλά μισοχορτάτοι το έριξαν στη παρατήρηση. ΄Ετσι κατάλαβαν αρκετά πράγματα, όπως τον παθολογικό φόβο των ομοίων τους προς κάθε τι που ξέφευγε την καθημερινότητα, π.χ. η βροντή, η αστραπή, ο κεραυνός, το χαλάζι, κάποια έκλειψη σελήνης (όταν αυτή ήλθε και άρχισε να κάνει παρέα με την γη). Φρόντισαν λοιπόν να ενισχύσουν τους φόβους και την δεισιδαιμονία και μετά να πείσουν ότι ήταν σε θέση να δαμάσουν ή κοινώς να εξορκίσουν το κακό! Κάπως έτσι ήταν η αρχή. Στην συνέχεια το μαγαζάκι εμπλουτίσθηκε με βότανα για να διώχνουν το κακό που πολλές φορές ήταν μπερδεμένο με την υγεία. ΄Ετσι αρχίσαμε να έχουμε τους μάγους – θεραπευτές και επειδή οι τελετές δεν χρειαζόντουσαν και πολύ προετοιμασία είχαν γίνει οι καλοί μας μάγοι αετοί της ξάπλας αλλά και της σκέψης της γόνιμης και δημιουργικής για το πώς θα μπορέσουν να εξουσιάσουν καλύτερα το κοπάδι τους. Αμ έπος αμ έργο η δουλειά πήγαινε από το καλό στο καλύτερο και μάλιστα αφήνοντας τους μικροεγωισμούς στην άκρη φρόντισαν να μπούν τόσο πολύ στο πετσί του κοπαδιού ώστε να θεωρούνται απόλυτα απαραίτητοι και χωρίς αυτούς να μην προχωράει τίποτα. Μήπως τα ίδια δεν παρατηρούμε και σήμερα; Βλέπετε η ομάδα καλά κρατάει, το μαγαζάκι που έγινε πολυκατάστημα έχει δουλειά πάντοτε και είναι τόση η οργάνωσή τους ούτως ώστε αν παρατηρηθεί κάμψης ενδιαφέροντος ή πέσει ο τζίρος αμέσως κάτι θα γίνει. Καμιά εικόνα θα δακρύσει (ποτέ μα ποτέ δεν θα γελάσει) κάτι θα ματώσει, κάποιο προσκύνημα θα κουβαλήσουν και να οι ουρές και να φασούλι – φασούλι γεμίζει το σακούλι. Και όταν δεν φθάνουν τα ντόπια είδωλα έχουμε και εισαγόμενα. Η δουλειά πάει όπως είπαμε από το καλό στο καλύτερο, και να οι γραφικοί μας θεολόγοι(τα ιερά πλοκάμια της θρησκείας, πολλοί των οποίων έχουν αποκτήσει κατά ΄ύποπτο τρόπο τον τίτλο τους και συνήθως ή κληρονομικώ δικαιώματι ή εξ απονομής)) στα παράθυρα της TV να ωρύονται και να μας καταδικάζουν να καιγόμαστε στο αιώνιο πύρ επειδή είμαστε αμαρτωλοί. Και όπως είναι πολύ φυσικό γεννιούνται ερωτήματα.

-Ποιος τους έδωσε την εξουσία να μας απειλούν; Εδώ είναι η αυθαιρεσία η μεγάλη. Επειδή ζούν υποκριτικά είναι οι αναμάρτητοι και καταδικάζουν όλους τους άλλους. Παριστάνουν την γλώσσα του Θεού. Γιατί αυτοί ξέρουν! Θα αναρωτηθείτε τι ξέρουν και πως το ξέρουν. Θα σας απαντήσω ότι δεν ξέρω αν ξέρουν αλλά φαντάζονται ότι ξέρουν!

-Ποια είναι τ’ αμαρτήματά μας; Βάσει ποιάς δεοντολογίας χαρακτηρίζονται; Ποιος είναι ο κώδικας που δεν τον ακολουθήσαμε; Είναι τόσο μεγάλο το αμάρτημα που να επισύρει τον αιώνιο κολασμό; και εκείνο το τραγελαφικό προπατορικό αμάρτημα τι σας λέει; Μάλλον ότι είμαστε πιθηκάνθρωποι στό μυαλό και δεχόμαστε να μας φορτώνουν κάτι για το οποίο καμιά ευθύνη δεν φέρουμε, αν αποφάσισε ο Αδάμ να πολλαπλασιασθεί με τον φυσιολογικό τρόπο και όχι με κλωνισμό. Για να μην μιλήσουμε για παραγραφή. Ανεκδιήγητη κατάσταση, από ανεκδιήγητους ανθρώπους και όχι μόνο.-Ποιος είναι ο Θεός που μας έχει υπό την σκέπη του και μας ξεμπροστιάζει ανά πάσα στιγμή; Αν εννοούν τον Θεό των Εβραίων τον περιβόητο αν όχι διαβόητο Γιεχωβεχέ ή Γιαχβέ τον στυγερό υπαρχηγό του μεγάλου αποστάτη Κρόνου, τον σκοτεινό άρχοντα του κακού τον κυβερνήτη του διαστημοπλοίου Λίλιθ που ενέσκηψε στο πλανητικό σύστημα Απόλλων πρίν 13.000 χρόνια και έκτοτε δεν είδαμε άσπρη μέρα (Η Σελήνη είχε έλθει πιο πρίν το 26.174 π.Χ. φέρνοντας ενισχύσεις στον Κρόνο) Ε ! τότε να ειπούμε ευχαριστώ δεν θα πάρω. Χάρισμά τους! Πώς μπόρεσαν αλήθεια να μας καπελώσουν με την σκοτεινή ιστορία των Εβραίων και να καμαρώνουμε από πάνω και να υποχρεώνουμε τα παιδιά μας να την μαθαίνουν. Πολύ δεν πάει! Ελληνα ξύπνα γιατί σε πήρε το ποτάμι. Ο πανάθλιος Μωυσής όντας κοινωνός των έργων του Ερμή του Τρισμέγιστου, συνέλαβε την έννοια της μονοθεΐας και έρραψε το κουστούμι σ’ αυτά τα μέτρα. Αργότερα, πολύ αργότερα κάθησαν και έγραψαν το παραμύθι τους με ότι βρέθηκε στο ιστορικό τότε παγκόσμιο γίγνεσθαι από πλευράς ηθικών αξιών που βέβαια ήταν Ελληνικό και μας παρουσίασαν αυτό τον αχταρμά, την μισελληνική αθλιότητα που τολμάμε και μολύνουμε την λέξη, αγία γραφή. Η ιστορία του λαού του Όφεως, των Εβραίων δηλαδή έγινε βίβλος και αγια γραφή. Υψιστε Θεέ δώσε φώτιση στα τέκνα σου γιατί θα αποτρελλαθούν. Βάλαμε δηλαδή στον κόρφο μας το φίδι και το ζεσταίνουμε. Και από πάνω οι διάφοροι φανατικοί του είδους. Μισέλληνες κατά βάθος αυτοπροβαλλόμενοι σαν προοδευτικοί τολμούν να μιλάνε για ΕλληνοΧριστιανικό κατασκεύασμα ή για ν’ ακριβολογήσουμε για ΕλληνοΟρθοδοξία, την οποία υπηρετούν και προβάλλουν οι Εβραιολάγνοι ιερωμένοι. Που είναι αυτά τα πράγματα και δεν φαίνονται. Διότι όταν αναγκάζονται να μιλήσουν για Ελλάδα οι του ιερατείου αλλάζει η προφορά τους θαρρείς και έχουν αγκάθια στο στόμα τους. ΄Ετσι δεν θα είμαι και πολύ μακριά αν χαρακτηρίσω το κρατούν Θρήσκευμα σαν Ιουδαιοχριστιανισμό διότι έχει όλα του τα συστατικά. Με την παραδοξότητα να βρίζουν καπηλικότατα τον λαό που τους λατρεύει;;;; Τον λαό που πιστεύει σ’ αυτούς; ΄Εχουν γι αυτό τον σκοπό (της διερμηνείας αν κάτι πάει στραβά και το ερμηνεύουν αλλιώς, τους περιβόητους «πνευματικούς» ή γέροντες). Κυριακή της ορθοδοξίας με τα εφτά αναθέματα και όχι μόνον. Συν την καπηλεία του ονόματος του Χριστού, μιας οντότητας υπερβατικής δυσκολονόητης και απροσέγγιστης, ενσαρκωμένης κεντρικής ακτίνας του όλου φωτός, ανάδρομης, σε Ελληνκό περίβλημα με Ελληνική κουλτούρα και φιλοσοφική υποδομή. Αν θέλετε να το πάμε και πάρα πέρα το όνομα αυτού Απολλώνιος από τα Τύαννα που πολύ έξυπνα η κρατούσα θρησκεία τον κατέταξε στους μάγους για να ησυχάσει, (έξυπνοι δεν είναι; Είναι τώρα αρκετά χρόνια που με κατάλληλους πρακτορίσκους οι απανταχού γής Χριστιανικές θρησκείες επιδίδονται μετα μανίας στην καταστροφή πάσης φύσεως ντοκουμέντων της ιστορίας του ανθρώπου όταν αυτά καταμαρτυρούν παλιότερες χρονολογίες από τις παραδεκτές από τον μεγάλο σκοταδιστή Χριστιανισμό. Κάτι ανάλογο των ορδών του Θεοδοσίου «εις έδαφος φέρειν» .Δυστυχώς , καπελωμένης με Εβραϊκό μανδύα και με φόντο τους Εβραϊκούς μύθους και με Εβραϊκό φινάλε, τον Σταυρικό Θάνατο του Απολλώνιου (Ιησού)που πρίν από την γή επεσκέφθη άλλους κόσμους και δίδαξε την Ελληνική ηθική ή μάλλον την συμπαντική αλλά μόνον εδώ δεν τον κατάλαβαν και τον σταύρωσαν. Και για να μείνουμε λίγο σ’ αυτό που λέμε ότι δεν τον καταλάβαιναν και τον σταύρωσαν. Αυτά που μας εκθέτουν σαν παλιά και καινή διαθήκη είναι ιστοριούλες και παραμυθάκια κατάλληλα για το μυαλό αυτών που τις άκουγαν για να μπορούν να τις καταλάβουν. Βέβαια σήμερα οι γραφικοί τύποι που ακούν στο όνομα θεολόγοι πάνε να κάνουν τα εύκολα δύσκολα αναζητώντας κρυφές έννοιες και βαθύτερα νοήματα Πως αλλιώς μπορούν να δικαιολογήσουν την Θλιβερότητά τους. Πώς να βρούν όμως βαθύτερα νοήματα στο παραμυθάκι με τα γουρούνια και τους δαίμονες, που βρέθηκαν οι δαίμονες να είναι ισάριθμοι με τα γουρούνια. Μπορεί να μου πεί κανείς που βρέθηκαν τα γουρούνια στο Ισραήλ όπου απαγορεύεται η βρώσης χοιρείου κρέατος. Θα απαντήσουν ότι είναι μια περίεργη σύμπτωση.Σε πείσμα ΤΟΥΣ ο Ελληνισμός μεγαλούργησε και πάλι θα μεγαλουργήσει υπό την σκέπη και προστασία των ιερών μορφών της Αθηνάς και του Απόλλωνα, όπως έγινε και στο παρελθόν απώτερο και εγγύς. Μαραθώνας, Σαλαμίνα εως και στην Πίνδο. ΄Αγιες μορφές παραστέκονταν και εμψύχωναν τους στρατιώτες. Βέβαια και εδώ φάγαμε το απαραίτητο καπέλλωμα. Χωρίς ντροπή τις σεπτές μορφές που μας παραστάθηκαν πριν 2.500 χρόνια τους δώσαμε κυριολεκτικά άλλη υπόσταση, κατά πολύ νεώτερη, και εθνικότητα και διατηρήθηκε η παρθενία και ας συνεκλίσθη μεθ’ ανδρός και ας γέννησε και άλλα τέκνα. Εμείς εκεί τον χαβά μας. Θέλουμε ντε και καλά Εβραίους. Τέτοια είναι η καταλυτική δύναμη του ράσου που μας έριξε σε τέτοιο βαθύ πνευματικό λήθαργο που δεν καταλάβαμε ότι οι μεγάλες γιορτές της καινούργιας θρησκείας συμπίπτουν με τις ημερομηνίες των εορτών της θρησκείας των πατέρων μας. ΄Ετσι τα πήγαν καλά, με τους αλιτήριους ΄Ελληνες όλοι αυτοί οι Εβραιολάγνοι. Μας έδωσαν σιγά – σιγά την φόλα να μην την χάψουμε απότομα και μας καθίσει.

Αργά αλλά σταθερά φαίνεται ότι έχουμε αρχίσει να ξυπνάμε και να καταλαβαίνουμε σε τι βάραθρο έχουμε πέσει. Το τι μας ετοιμάζουν οι φίλοι μας με τα καζάνια το αχνιστό το λάδι και τις φυλλάδες των προφητειών και αποκαλύψεων αν όχι συγκαλύψεων είναι μυθιστορηματικότατο. Μέχρι ταινία έχει γυρισθεί για να προβληθεί όχι σε αίθουσες α΄ ή β΄ προβολής αλλά ολογραφικά στους ουρανούς μιας παγκόσμιας πρεμιέρας! Και τότε να δείτε ποιοι είναι οι πιστεύσαντες και μη. Θα δείτε τον φανατισμό σε όλο του το μεγαλείο. Μπροστά – μπροστά θα πηγαίνουν οι θεολόγοι αντάμα με το νέο φρούτο των πνευματικών, θ’ ακολουθούν οι μοναχές και οι μοναχοί με λάμποντα μάτια από ιερό ζήλο και αμέσως μετά οι θρησκόληπτοι που θα παίρνουν φόρα και θα κουτουλάνε τα πατώματα (ξερό κεφάλι όμως ανάγκη δεν έχει) Ξέχασα να σας ανακοινώσω τι θέμα θα έχει η ταινία. «Δευτέρα παρουσία». Οπωσδήποτε θα πραγματεύεται το ζήτημα του αντίχριστου και μάλλον θα ονοματίζει ή θα κατονομάζει τον πανίερο ΔΙΑ και τους ΄Ελληνες! Υποθέτω! Μας το χρωστάνε. Είμαι μακριά ή κοντά στην όλη κατάσταση; Κοντός ψαλμός αλληλούϊα. Δεν νομίζω σύμφωνα με την όλη παγκόσμια κατάσταση όπως διαμορφώνεται ν’ απέχουμε πολύ από την μεγάλη πρεμιέρα στην οποία όλοι είμαστε καλεσμένοι. Μόνον που δεν θα χρειαστεί να βάλουμε το καλό μας το κουστούμι ούτε οι κυρίες τα βραδινά τους. Μάλλον θα είναι αιφνιδιαστική η προβολή, έτσι για έκπληξη. Τώρα ποιος θα νοιώσει περισσότερη έκπληξη είναι το μυστικό της όλης κατάστασης. Προς το παρόν όλα τα χαρτιά τα έχουν οι θεατρώνες! Για τον ΄Ασσο ας μην μιλήσουμε. ΄Αλλωστε τα μανίκια δεν μιλούν!!!

Για την καλύτερη κατανόηση των δυνατοτήτων τους του επηρεασμού της κοινής γνώμης με την παρουσίαση των καταστάσεων όπως τους βολεύει σας παραπέμπω στην παραγωγή « Ημέρα ανεξαρτησίας» όπου διαμορφωνόταν μια κατάσταση με κακούς από το διάστημα και τους καλούς γήινους και τελικά την γη την έσωσε Εβραίος. Αυτό να το μεγενθύνετε για να καταλάβετε τι μας περιμένει. Φυσικά σ’ αυτό το κλίμα είχε δημιουργηθεί και η περιβόητη σειρά «Ολοκαύτωμα» όπου παρουσιάζονταν τα δεινά των Εβραίων και ούτε λίγο ούτε πολύ είχε συγκινήσει όσους ανθρώπους το έβλεπαν. Προσοχή στην λέξη ανθρώπους διότι οι ίδιοι δεν είναι, και πλέον αυτού μας παρομοιάζουν ή μάλλον μας αποκαλούν goim ότι και αν σημαίνει στην γλώσσα τους, που μόνον άνθρωπος δεν σημαίνει. Ενώ πάς Εβραίος ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Θα σκεφθείτε ότι μάλλον συμβαίνει το αντίθετο. ΄Αντε τώρα να τους αλλάξεις μυαλό.

Το πόσα δεινά μας ετοιμάζουν με την παγκοσμιοποίηση δεν θα μπορούσε να το χωρέσει ο νούς του ανθρώπου. Μόνον σε διεστραμμένα μυαλά ίσως να μην κάνει εντύπωση. Ας περιμένουμε λοιπόν, ελπίζοντας πως θα ισχύσει και τώρα ότι ίσχυε πάντοτε: «Ο Ελληνισμός θα ζήσει και θα μεγαλουργήσει». Είναι προορισμένος να προσφέρει έργο στην ανθρωπότητα. Και σας βεβαιώ πως θα το προσφέρει. ΄Εστω και την ύστατη ώρα. Είναι αυτή την στιγμή στο τέλος της νάρκης όπου τον ανάγκασαν να βρίσκεται. ΄Ηδη έχει μισοξυπνήσει. Απλώς τεντώνεται και χουζουρεύει.

Τα σημάδια του ξυπνήματός του είναι πολλά. ΄Όποιος θέλει μπορεί να τα ιδεί και να τα αξιολογήσει. Να σας βοηθήσω; Θυμάστε κάποτε στους Ολυμπιακούς αλλά και σε παγκόσμια πρωταθλήματα τι πάτο πιάναμε! Υπήρχαν που και πού ελάχιστες εξαιρέσεις έτσι για να πιστοποιούν τον κανόνα. Αναλογισθείτε τι, έχει γίνει από το 1992 και μετά. Και όχι μόνον. ΄Οπου ανακατεύονται ΄Ελληνες και προκόβουν και η δουλειά παίρνει την επάνω βόλτα. Λέγεται και δεν ξέρω πόσο αληθινό είναι, αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, ότι σε όποια μεγάλη εταιρεία δεν υπάρχει ΄Ελληνας πρόεδρος για πολλούς και διαφόρους λόγους τότε είναι οπωσδήποτε ο αντιπρόεδρος Ελληνας! Αλλά και στον τομέα της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης στο εξωτερικό πρωτοπορούμε. ¨Όλα αυτά επιτυγχάνονται όχι χαριστικά επειδή είμαστε ωραίοι. Η επιτυχία αναγνωρίζεται μετά από λυσσαλέους πολέμους, διότι δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Είναι όπως λέμε «Ηλίου φαεινότερο», οπότε έκοντες άκοντες αναγνωρίζουν την αξία. Χωρίς να το πολύ έχουν διάθεση, αλλά δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς. Μπορούν π.χ. ν’ αλλάξουν το 50% περίπου της επιστημονικής τους ορολογίας που αποτελείται από Ελληνικές λέξεις (στις οποίες έχουν αλλάξει τον αδόξαστο, τόσο που δύσκολα αναγνωρίζονται). Μήπως μπορούν ν’ αλλάξουν τις ονομασίες των διαφόρων αστερισμών; Είδαμε εκεί που έβαλαν δικές τους ονομασίες (σε δικές τους ανακαλύψεις) τον τραγέλαφο για να γελάει ο κάθε πικραμένος (Καμηλοπάρδαλης, Σαύρα, Τουκάνα). Ευτύχημα υπήρξε που τους ανακαλύψαμε πρώτοι και σώθηκαν από τον διασυρμό. Φυσικά και υπήρξε η ….ευγενής πρόθεσης της μετονομασίας, αλλά ειδοποιήθηκαν καταλλήλως να μη θίξουν τα καλώς κείμενα. Ετσι αναγκάσθηκαν να δώσουν Ελληνικά ονόματα στις διάφορες αποστολές προς την Σελήνη για να μην ψάχνονται. Και κυρίως για να μην ψάχνουν να βρούν αυτό που στείλανε. ΄Όπως ψάχνουν να βρούν αυτό που στείλανε στον ΄Αρη και έπαψε ξαφνικά να ανταποκρίνεται.

Μέχρι τώρα για ν’ ανακεφαλαιώσουμε και να τονίσουμε και να συμπληρώσουμε αν παραλείψαμε.

Η Ελληνική – Ελλάνια - φυλή είναι η κορωνίδα των έμβιων όντων στην Γαία. Προέρχεται από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας. Ήταν συνοδοί των θεών με αποστολή εκπολιτιστική. Στο DNA της υπάρχει το γονίδιο «Ε» και στο αίμα της η μη ανιχνεύσιμη ουσία «Ιχώρ» δια της οποίας διατηρείται η καθαρότης της φυλής.

Η κύρια γεωγραφική περιοχή μας η Ελλάνια (Ελλάδα) έχει κατασκευασθεί κατά το πρότυπο της αντίστοιχης περιοχής του πλανήτη «ε» του Σειρίου με όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει μια γεωγραφική περιοχή. Διαθέτει θαυμάσιο κλίμα όπου μπορούν να κατοικήσουν (βέβαια οι σημερινοί απόγονοι των πανσόφων προγόνων κατοίκησαν εκεί και ως έτυχε ενώ μπορούσαν να διαλέξουν).Διαθέτει πλούσιο υπέδαφος σε πρώτες ύλες και σχεδόν ανεξάντλητα υδάτινα αποθέματα. Φωτεινό ουρανό με τεράστιο ποσοστό ηλιοφάνειας. ΄Οπου απαιτείτο διαμορφώθηκαν και περιοχές που δεν είχαν τα παραπάνω, για λόγους οικολογικής ισορροπίας. Δεν χρειαζόταν να πάμε ντε και καλά να κατοικήσουμε εκεί. Γι αυτό μας προίκισαν με μυαλό κατά 1,2% περισσότερο των λοιπών ανθρώπων. Προσέξτε και κάτι άλλο. Με δάση και ποτάμια σε μια σοφή διάταξη έτσι ώστε να διατηρείτε η ισορροπία και το κάλος και να μην υπάρχουν φαινόμενα πλημμυρών. Θα μου πείτε τι γίνεται σήμερα. Σήμερα καλά τα παθαίνομαι. Και θέλουμε και ξύλο. Διότι αφανίζουμε τα δάση, στρώνουμε την γή με τσιμέντο ή πίσσα αδιαβροχοποιώντας την. Τέλος πάμε και χτίζουμε μέσα στα ρέματα, εκτρέπουμε ποτάμια κ.ο.κ. Η χτίζουμε στο ποιο βαθύ σημείο ενός κάμπου μια πόλη ενώ τα γύρω υψώματα μας κοιτάζουν με συμπόνοια.

΄Εχει η Ελλάνια μας 5.679 διαύλους επικοινωνίας συμπαντικούς (ο υπόλοιπος κόσμος μερικές εκατοντάδες)

Η περίφημη γλώσσα μας που με ξένα κελεύσματα κατάντησε όπως κατάντησε, στηριζόταν σε μαθηματικές σχέσεις έχοντας την απίθανη μουσικότητα της και τον απέραντο πλούτο εκφράσεων της, που δημιουργούσε την αίσθηση της αρμονίας. Είναι γλώσσα συμπαντική η οποία φυσικά μας ακολούθησε από εκεί που ήρθαμε. Θα βάλω να κάνετε μια πειραματική εξακρίβωση αρκεί να είσαστε ανεπηρέαστοι και με κριτικό αυτί. Μπείτε σ’ ένα οποιοδήποτε καφενείο ή καφετέρια. Μην πιάσετε κουβέντα με κανένα αλλά καθίστε σε μια γωνιά λίγο απόμακρη και ακροασθείτε. ΄Ισως σας φανεί ότι μαλώνουν σκυλιά. Το αυτό αν σταθείτε έξω από μια εκκλησία. Αν δεν νοιώσετε ότι γδέρνονται τα τύμπανά σας θα σημαίνει ότι είσθε πολύ ανεκτικοί και μπράβο σας, ή μάλλον εύγε σας. Γιατί; Διότι την κατάντησαν όπως την κατάντησαν.

Τέλος το γεωγραφικό σχήμα της πατρίδας μας, μοιάζει με χέρι ανοιχτό που υποδηλώνει την απλοχεριά μας (όχι καμιά γροθιά σφιγμένη). Δώσαμε ότι είχαμε στον κόσμο, σπείραμε τις ιδέες μας τα πιστεύω μας και μάθαμε τον κόσμο να ζει.
(Συνεχιζεται).

ΑΣΤΕΡΙΩΝ (Κ.Β)

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ-ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΕΣ-ΜΩΥΣΗΣ-ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΠΛΗΓΩΝ-ΠΩΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Η ΛΕΞΙΣ <ΕΒΡΑΙΟΣ>ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΛΕΞΗ <ΙΒΡΕΙ>ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ <ΔΙΑΒΑΤΗΣ>ΚΑΙ <ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΣ>.

Ο ΓΕΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΒΡΑΑΜ,ΚΑΤΗΓΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ <ΟΥΡ> ΤΗΣ ΧΑΛΔΑΙΑΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΗΜEΡΙΝΟΥ ΙΡΑΚ).ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΟΙΚΗΣΕ ΣΑΝ ΝΟΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ,ΣΤΗΝ ΓΗ ΧΑΑΝΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.

ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ Ή ΧΑΝΑΑΝ,ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΥΛΑ.ΚΡΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ KAI ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ,ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΑΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ,ΚΡΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΟΙΝΙΚΗ(ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΛΙΒΑΝΟ)ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΑΝ ΦΟΙΝΙΚΕΣ (ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΦΟΙΝΙΚΗ ΚΑΤΕΚΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΙΤΙΚΑ ΦΥΛΑ) ΚΑΙ ΙΩΝΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΟΛΥΜΟΙ.

ΣΑΝ ΝΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ,ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΒΙΟ, ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΥ ΤΟΥ, ΙΑΚΩΒ,ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΥΣ(ΙΒΡΕΙ Ή ΕΒΡΑΙΟΙ).

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΗΜΙΤΙΚOI ΛΑΟΙ,ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΗΤΑΝ ΝΟΜΑΔΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ,ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟΥ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΔ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΠΟΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΙΓΥΠΤΟ.ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ.Η ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ.

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΑ Ή ΤΗΝ ΑΣΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ.
ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΔ <ΕΞΟΔΟΣ> ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ,ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΤΕΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ,ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΤΗ ΓΗ ΓΕΣΕΝ,ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ Ο ΦΑΡΑΩ ΑΜΕΝΩΦΙΣ Δ' ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.

ΦΑΡΑΩ ΑΜΕΝΩΦΙΣ Δ'Ή ΑΚΕΝΑΤΟΝ(1353-1335 ΠΧ )
--------------------------------------------
ΤΟ 1353ΠΧ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ,Ο ΝΕΑΡΟΣ ΦΑΡΑΩ ΑΜΕΝΩΦΙΣ Ο Δ'.ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΕΒΑΛΕ ΕΜΠΡΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ.ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΜΜΩΝΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΛΥΜΕΝΕΤΟ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΤΩΝ(=ΗΛΙΟΣ),ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΕΩΝ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥ.

Ο ΑΡΧΑΙΚΟΣ ΑΤΩΝ ΕΞΥΨΩΘΗΚΕ ΣΕ ΘΕΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΣΤΟΡΓΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑΚΟΚΕΦΑΛΟ ΘΕΟ ΡΑ.O ATΩN HTAN ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ.ΑΠ'ΑΥΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΑΠ'ΑΥΤΟΝ ΕΞΑΡΤΙΟΤΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΗ.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΜΜΩΝΑ,Ο ΑΜΕΝΩΦΙΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΗΒΕΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΟΚΤΙΣΤΗ ΠΟΛΗ
ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΘΗΒΩΝ ΜΕΜΦΙΔΑΣ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΕ ΙΧΟΥΤ ΑΤΩΝ(=ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ).ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ
ΑΠΟ ΑΜΕΝΩΦΙΣ (ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ ΑΜΕΝΧΟΤΕΠ=Ο ΑΜΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ) ΣΕ ΑΚΧΕΝΑΤΩΝ (=ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΤΩΝ).

Η ΓΕΡΑΚΟΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΡΑ,ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΔΙΣΚΟΥ (ΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ <ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ>).ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΑΤΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΩΣ ΥΛΙΚΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ,ΑΛΛΑ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ,ΤΗ ΜΙΑ ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ.
Η ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΩΝ,ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ,ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΙΕΡΕΩΝ,ΟΠΩΣ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΕΩΝ,ΚΙ'ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΠ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.
ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ.Ο ΑΚΕΝΑΤΩΝ ΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΤΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ.ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ,ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΕΩΝ,ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΤΟΥ ΑΜΜΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ <ΘΕΟΙ> ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Ο ΑΚΕΝΑΤΟΝ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟΝ ΔΕΚΑΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΡΙΖΩΣΕΙ.

ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΖΕΜΕΝΕΚΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΑΓΧΑΤΩΝ-ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ-ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΡΟΥ ΑΚΟΜΗ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΜΜΩΝΑ.ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ,Ο ΑΚΕΝΑΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ<ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ>,Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΦΘΗΚΕ,ΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΝΑΝ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ,ΟΝΟΜΑΣΘΗΣΑΝ<ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ>=Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!

ΑΡΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΤΗΣ <ΕΞΟΔΟΥ>ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ.
Η ΒΙΒΛΟΣ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ <Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΞΗΓΑΓΕΝ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ>.

ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ,ΠΕΡΙΠΟΥ 400, Ο ΙΑΚΩΒ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΣΘΕΙ<ΙΣΡΑΗΛ>=Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΞΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ !!
ΜΩΥΣΗΣ
-------

ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1292-1225 ΠΧ ΦΑΡΑΩ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΡΑΜΣΗΣ Β'.ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΒΑΡΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΑΟ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΜΙΣΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ.

ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ? Η ΠΔ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ-ΑΤΩΝΙΚΟΥΣ !!!

ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΣΠΑΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΡΑΜΣΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΝΩΦΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ.ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΤΕ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΜΨΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ,ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥΘΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ <ΤΑΥΡΟ>.


ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΙΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΩΥΣΗΣ,ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ.ΟΙ ΕΞΩΒΙΒΛΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΗΤΑΝ ΟΣΑΡΣΗΦ.ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΜΩΣ,ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΥΘΟ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ, ΝΗΠΙΟ ΣΕ ΚΑΛΑΘΙ ΣΤΟΝ ΝΕΙΛΟ.
Ο ΜΥΘΟΣ ΑΥΤΟΣ ΦΤΙΑΧΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ ΑΚΚΑΔΩΝ,ΣΑΡΓΚΩΝ ΤΟΥ Α',ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΝΑΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.

Ο ΜΩΥΣΗΣ ΩΣ ΠΡΙΓΚΗΨ ΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ <ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ>.ΕΤΣΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΘΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ <ΕΡΜΗΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ>ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΕΡΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ 9000 ΠΧ ΠΕΡΙΠΟΥ,Ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΕΡΜΗΣ,ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΘΕΟΓΟΝΙΑ-ΑΝΘΡΩΠΟΓΟΝΙΑ.ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΔ <ΓΕΝΕΣΗ>.

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΑΜΨΗ, ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ.

Ο ΜΩΥΣΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΦΕΡΟΤΑΝ ΒΑΝΑΥΣΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΑ,ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΔΙΑΜ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΝΙΤΕΣ.ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΑΒΕΣ ΑΛΛΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ, ΑΤΩΝΙΚΟΙ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΓΕ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ.ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΩΝ ΚΕΝΙΤΩΝ,ΤΟΥ ΙΕΡΕΩΣ ΙΟΘΩΡ.

Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΠΕΙΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΟΥΣΑΝ.ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΑΝ ΤΟΝ ΦΑΡΑΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΧΝΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ.

ΜΠΟΣΤΑ Σ'ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,Ν'ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΕΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΕΥΝΟΟΥΣΑΝ !!!

Ο ΡΑΜΣΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ 1225(ΚΑΤ'ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ 1213)ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΝΕΦΘΑ Β',ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ.ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ.ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΗΜΕΡΙΣ,ΑΓΓΑΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ.ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΜΕΝΕΦΘΑ.

Ο ΜΩΥΣΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΕΝΙΤΩΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΕΔΥΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΣΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΣΑΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΩΣ Ο <ΩΝ>.
ΠΙΘΑΝΩΣ ΟΜΩΣ Η ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΩΥΣΗΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣEI ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ,ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΑΑΝΑΝ,ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΔΕ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ <ΩΝ>,ΑΠΟ ΤΟ <ΑΤ-ΩΝ>ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΑΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΥ ΜΟΝΟΘΕΙΣΜΟΥ.

ΤΟ ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ <ΙΕΟΒΑ>ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ<ΓΙΑΧΒΕ>,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !!!

Ο <ΩΝ> ΛΟΙΠΟΝ,ΠΡΟΣΤΑΞΕ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥΣ.
Ο ΜΩΥΣΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΟΜΟΕΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΤΟΥ ΑΤΩΝ-ΓΙΑΧΒΕ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ !!! ΤΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΑΓΕ !!!ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ !!!

Ο ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΑΡΩΝ (ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ), ΣΥΣΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΑΡΕΜΕΝΗ ΕΡΓΑΤΙΑ,ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ.ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ <ΣΚΛΑΒΟΥΣ> !!!

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΦΑΡΑΩ ΠΗΡΕ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ ΕΔΕΡΝΑΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΤΟΤΕ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΘΥΜΩΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΦΑΡΑΩ ΚΑΙ ΤΙ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ.ΕΙΠΕ ΔΕ ΣΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ,ΤΗΝ ΧΑΑΝΑΝ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ.

Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΠΕΡΓΙΑ,ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΦΑΡΑΩ,ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΑΑΡΩΝ.Ο ΜΩΥΣΗΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΦΑΡΑΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΙΔΩΘΟΥΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ.ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΔΥΓΛΩΣΣΟΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΑΡΩΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΦΑΡΑΩ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ. ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ, ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΡΕΙΑΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟΝ ΤΟΥΣ.ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ !!!

Ο ΦΑΡΑΩ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ.
ΤΗΝ ΕΠΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ.Ο ΜΩΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ <ΩΝ> ΤΟ <ΓΙΑΧΒΕ 'Η ΙΕΟΒΑ>.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΛΗΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΕΙ Ο ΦΑΡΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΩΝ <ΣΚΛΑΒΩΝ>.ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΛΗΓΕΣ
------------------------------

ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΑΡΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΡΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ,ΓΡΑΦΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ<ΕΙΣΗΛΘΟΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΑΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΑΡΑΩ...ΚΑΙ ΕΡΡΙΨΕΝ Ο ΑΑΡΩΝ ΤΗΝ ΡΑΒΔΟΝ ΑΥΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΟΦΙΣ.ΕΚΑΛΕΣΕ ΔΕ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΑΩ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΚΑΜΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΩΣΑΥΤΩΣ...ΔΙΟΤΙ ΕΡΡΙΨΟΝ ΕΚΑΣΤΟΣ ΤΗΝ ΡΑΒΔΟΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΟΦΙΣ>.

ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΟΙ,ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΜΑΓΟΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΑΡΘΡΩΤΕΣ ΡΑΒΔΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΥΠΟ ΣΤΡΙΦΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ.ΟΤΑΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ.ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΡΑΒΔΟΣ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΡΩΦΙΣΕ ΤΙΣ ΡΑΒΔΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ.

Ο ΦΑΡΑΩ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙ,ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΛΗΓΕΣ !!!1.Η ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ
-------------------
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΦΑΡΑΩ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.Ο ΜΩΥΣΗΣ ΩΣ ΠΡΙΓΚΙΨ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΥΤΟ,ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΑΡΩΝ (ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ)ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΦΑΡΑΩ <ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΒΔΟ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ.ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΝΕΡΟ>.

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ'ΕΓΙΝΕ.ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ,ΠΗΓΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΛΤΩΝ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΑΡΙΑ ΨΟΦΗΣΑΝ ,ΣΑΠΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΓΕΣ.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΕΡΑ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ,ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΜΑΔΙΑΜ ΟΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΟ ΚΑΙ ΤΤΟ ΟΡΟΣ ΧΩΡΙΒ (ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΠΟΥΣ ΣΙΝΑ),ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ.ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΜΕΤΑΛΕΙΑ ΧΑΛΚΟΥ.Ο ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗΣ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΑΛΚΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΑΦΘΟΝΟΣ,ΟΠΟΤΕ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΒΙΒΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΔΙΑΜ (ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ),ΕΙΧΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ <ΘΕΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ>.


2.ΠΛΗΓΗ ΤΩΝ ΒΑΤΡΑΧΩΝ
------------------
ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΩΝ ΒΑΤΡΑΧΩΝ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΨΟΦΗΣΑΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΑΤΡΑΧΙΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΩΝ ΝΕΡΩΝ,ΨΟΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΠΙΣΑΝ.

3.ΠΛΗΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΝΙΠΕΣ
---------------------
ΤΑ ΑΠΟΣΥΝΘΕΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΤΡΑΧΩΝ ΠΡΟΣΕΙΛΚΥΣΑΝ ΣΚΝΙΠΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΑ.ΟΙ ΣΚΝΙΠΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥ BLUE TONGUE (ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΤΟ 70% ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΝ ΒΟΟΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ.ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΟΕΙΩΔΗ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΑ.

4. ΠΛΗΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΟΓΟΜΥΓΕΣ
-------------------------
ΟΜΟΙΩΣ ΟΙ ΨΟΦΙΟΙ ΒΑΤΡΑΧΟΙ ΠΡΟΣΙΛΚΥΣΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΥΓΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΛΟΓΟΜΥΓΩΝ.ΣΜΗΝΗ ΑΠ'ΑΥΤΕΣ ΕΙΣΒΑΛΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ<Η ΓΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΟΓΟΜΥΓΕΣ>.ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.

5.ΠΛΗΓΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΖΩΩΝ
--------------------
ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΑ ΖΩΑ(ΑΡΝΙΑ,ΚΑΤΣΙΚΙΑ,ΒΟΕΙΔΟΔΗ,ΑΛΟΓΑ,ΜΟΥΛΑΡΙΑ) .ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ,ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΟΞΕΙΔΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ,ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΒΟΣΚΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΝΤΟΝΑΝ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΦΥΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΑΡΑΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ,ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΩΝΕΣ.

6.ΠΛΗΓΗ ΕΞΑΝΘΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
--------------------------------

ΟΙ ΑΛΟΓΟΜΥΓΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΠΛΗΓΗΣ, ΕΓΙΝΑΝ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ GLANDERS(ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ),ΜΙΑΣ ΜΟΛΥΝΣΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΟΝΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΦΑΓΟΥΡΟΣΚΟΝΗ,ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΜΟΛΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ...ΣΤΑΧΤΗ.ΑΥΤΗ ΕΦΕΡΝΕ ΦΑΓΟΥΡΑ,ΕΛΚΩΔΗ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΕΡΕΘΙΣΜΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΘΥΚΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ,ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ,ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

7. ΠΛΗΓΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ.
-------------------
ΕΠΕΣΕ ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΧΑΛΑΖΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ <ΠΥΡ ΦΛΟΓΙΖΟΝ> ΠΟΥ ΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΔΕΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΩΣ ΤΟΤΕ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΖΩΑ,ΒΛΑΣΤHΣΗ>.
ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΘΕΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣ 'Η ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΧΩΡΙΒ ΤΟΥ ΣΙΝΑ 'Η ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΛΗΓΕΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

8.ΠΛΗΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΙΔΕΣ.
----------------------
ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ Η ΓΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΜΗΝΗ ΤΩΝ ΑΚΡΙΔΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΦΑΓΑΝ ΤΗΝ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΖΙΟΥ.
ΑΦ'ΕΝΟΣ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΕΡΑΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ.ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΕΤΣΙ ΣΜΗΝΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΑΚΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΚΑΤΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΣΥΧΝΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ.

9.ΠΛΗΓΗ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.
-------------------------
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΠΡΟΗΛΘΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΦΑΙΣΤΙΑΚΗ ΤΕΦΡΑ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΤΩΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ 'Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2010 ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΝΔΙΚΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ.ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ.

10.ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟΤΟΚΩΝ ΥΙΩΝ
-----------------------
ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΠΛΗΓΗ ΑΥΤΗ.ΑΛΛΑ Η ΒΙΒΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΦΑΡΑΩ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ <ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΑΤΑΞΕΙ ΣΕ (ΤΟΝ ΦΑΡΑΩ)ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ ΜΕ ΘΑΝΑΤΙΚΟΝ>.ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΑΡΑΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΥΣ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΕΔΑΦΙΟ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟ ΥΙΟ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ.
ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Μ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ,ΑΦΟΥ ΠΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Ο ΦΑΡΑΩ ΜΕΝΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ.ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΑΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ.Ο ΜΩΥΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΓΟΥΡΟΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΦΑΡΑΩ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ. ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΚΡΙΔΩΝ,ΤΗΣ ΧΑΛΑΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΚΩΔΗ ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΡΕΛΛΑΣ !!!

ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΝΤΟ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ,ΣΑΝ <ΔΟΥΛΟΙ>.ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΟΥΛΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΔΙΑ ? ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΔΕΧΟΝΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ.ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΑΝ ΖΥΜΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ.ΜΑΣ ΕΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ !!! ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ Ο ΦΑΡΑΩ.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΗ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΚΥΜΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΑΣ.

KAI TΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΣΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΖΑΛΗΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΥ ΠΛΗΓΗΣ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ,Ο ΜΩΥΣΗΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟ ΣΚΕΥΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΙ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΡΜΑΤΙΚΗ ΠΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΙΚΟΥ !!!!
OI AΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ.Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΒΑΛΑΝΤΙΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ !!!EΣΙΛΠΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ,ΟΤΙ ΕΠΙ ΕΠΤΑ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ ΑΖΥΜΟ ΨΩΜΙ !!! ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΝΖΥΜΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ(ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ,ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ,ΚΛΠ)ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΖΥΜΩΤΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΩΜΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΖΥΜΟ.ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΠΡΟΖΥΜΙ...ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ !!
ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΖΥΜΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ.
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΓΥΡΑ-ΧΡΥΣΑ ΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΔΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΣΑΝ ΔΩΡΑ ΕΝΖΥΜΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΖΥΜΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΖΥΜΩΤΕΣ ΤΩΝ ΦΟΥΡΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΦΟΡΗΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ.
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΟΒΕΡΟΥ ΕΠΤΑΗΜΕΡΟΥ,ΨΟΦΑΝΕ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ !!! ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Σ'ΑΥΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΑ !!

ΝΕΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΠΤΑΗΜΕΡΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΝΙΣΑΝ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΡΝΑΚΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΧΡΟΝΙΑΡΙΚΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΠΙ ΕΠΤΑΗΜΕΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΙΧΝΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΣ.ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΑΧΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΜΑΧΙΣΘΕΙ,ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΒΡΑΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΕΙΖΕΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ,ΑΛΛΑ ΨΗΤΟ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΣΟΥΒΛΑΣ.ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΑΖΥΜΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ ΧΟΡΤΑ !!!!!!!!!!!!

ΑΦΟΥ ΤΟ ΦΑΝΕ,ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΘΕΙ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΙΧΝΗ.ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ !!!!

ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΔΙΟΤΙ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΦΑΡΑΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ,ΑΓΓΕΛΟΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.
ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ.
ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΟΤΑΒΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΝΟΔΟΧΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΒΑΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ,ΕΝΤΟΠΙΖΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ,ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΑΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΡΝΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΝΑ ΔΥΟ,ΑΝΕΒΑΙΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΡΙΧΝΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΠΝΟΔΟΧΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ.ΠΑΝΤΑ ΒΡΑΔΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΡΝΑΚΙ ΤΗΣ ΣΟΥΒΛΑΣ !!!! ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ,ΝΑ ΓΕΝΟΥΝ ΚΑΙΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥΣ.

ΕΙΧΕ ΔΕ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΥΓΙΣΜΑΤΑ.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΟ ΥΙΟ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑΛΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ.

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ,Ο ΦΑΡΑΩ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΜΩΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ <ΕΣΚΥΛΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ>.

ΕΤΣΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΩΣ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ !!!

ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΜΩΥΣΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ ΙΟΘΩΡ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΔΙΑΜ !!!!!!

ΑΨΟΓΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ,ΑΡΙΣΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ !!!


ΕΞΟΔΟΣ (ΕΒΡΑΙΚΑ ΠΑΣΧΑ)
----------------------

ΕΦΥΓΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 600000 ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΗ,ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΑΝ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΡΙΜΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.

ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ,ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΨΗΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ,ΕΦΑΓΑΝ ΠΙΚΡΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΑΖΥΜΟΝ ΑΡΤΟΝ.
Ο ΑΖΥΜΟΣ ΑΡΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΦ'ΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΦΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΕΝΖΥΜΩΝ ΑΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦ'ΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ,ΚΑΘΟΣΟΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΖΥΜΟΝ.

ΤΑ ΠΙΚΡΑ ΧΟΡΤΑ ? ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΙΚΡΑ ΧΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΙΣ ΔΗΛΗΤΙΡΙΑΣΕΙΣ !!
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ !!!ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΜΩΥΣΗΣ !!!


Η ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
-------------------------------
Ο ΜΩΥΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ,ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΙΓΚΗΨ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ-ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ <ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑΝ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ>.

ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΑΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ,ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ<ΚΥΡΙΟΥ>.

Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΒΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ,ΚΑΤΟΙΚΕΙ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΣΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΟΙ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΓΑΙΟΚΡΗΤΕΣ,ΜΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΤΕ.ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΖΑ 600000 ΑΤΟΜΩΝ ?
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Ο ΜΩΥΣΗΣ.ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΒΑΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΣΙΝΑ (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ).

ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΜΕΜΦΙΔΑΣ.ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ,ΠΡΙΝ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΟΥ,ΜΙΑ ΕΥΦΟΡΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑ ΤΗΣ ΜΕΜΦΙΔΟΣ,Η ΓΗ ΓΕΣΕΝ,ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ.ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΓΕΣΕΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ,ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.

ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΩΡΥΓΑ ΤΟΥ ΣΟΥΕΖ.ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΜΩΣ ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΟΥ ΜΥΧΟΥ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ,ΑΠΟ ΝΟΤΟΝ ΠΡΟΣ ΒΟΡΡΑΝ,ΤΡΕΙΣ ΛΙΜΝΕΣ.Η ΜΙΚΡΗ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗ,Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗ ΚΑΙ Η ΛΙΜΝΗ ΤΙΜΣΑΧ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΙΜΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ ΤΟΥ ΣΟΥΕΖ (168 ΧΙΛ.ΜΗΚΟΣ)ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗ ΗΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΕΣ.

Ο ΜΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ,ΗΤΑΝ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ(ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΟΛΙΣ ΣΟΥΕΖ)ΚΑΙ ΑΠΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΜΥΧΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗΣ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΤΑΘΜΗ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΘΜΗ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΩΝ.

ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ,ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΟΝ ΑΥΤΗΣ ΛΙΜΝΕΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΣ.Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΜΠΟΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΑΥΤΟΥ.ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΝΑΛΙΩΝ !!!

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΥΧΟΥ ΕΡΥΘΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗΣ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΣΚΑΦΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ.ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΑΝ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑΝ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗΣ ΣΤΑΘΜΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ,ΘΑ ΕΣΠΑΓΑΝ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΣΗΡΧΕΤΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ Η ΕΡΥΘΡΑ ΘΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗ.

Ο ΜΩΥΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΡΙΓΚΗΨ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΕΙ,ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ,Ο ΜΩΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΗΛΗ ΚΑΠΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΣΤΙΑ ΦΩΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ
ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΜΑΞΑ.ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ.
Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΟΚΑΘΩΡΙΣΜΕΝΟΣΗΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ.ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ,ΤΟΝ ΔΙΩΚΤΗ ΤΟΥΣ ΦΑΡΑΩ.
<ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΕΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗΝ ΛΕΓΩΝ...ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΩΣΙΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΙΓΔΩΛ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ>.

ΤΟ ΜΙΓΔΩΛ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ.

ΥΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΑΝ,ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Η ΤΑΦΡΟΣ !!!ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.


ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ <ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΜΩΝ>.ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟ 280ΠΧ ΕΠΙ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ,ΕΓΡΑΦΕΙ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ.
ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ,ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΛΚΑΜΙΑ? ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ !!! ΑΡΑ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΧΘΗ ΤΗS ΜΙΚΡΑΣ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΑΝ.ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ.

EKEI ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ Η ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΡΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ-ΓΙΑΧΒΕ.

ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ,Ο ΜΩΥΣΗΣ ΔΕΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΕΝΕΙ ΑΤΑΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ.
<ΜΗ ΦΟΒΕΙΣΘΕ,ΣΤΑΘΗΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΕΙ ΕΙΣ ΕΣΑΣ ΣΗΜΕΡΟΝ.ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΣΗΜΕΡΟΝ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΙΔΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΔΙΑ ΣΑΣ,ΣΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΝΕΙ ΗΣΥΧΟΙ>.

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΥΣ,ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΒΟΡΕΙΑ ΟΔΟ ? ΜΑ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ,ΠΩΣ ΘΑ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ?

Ο ΦΑΡΑΩ ΜΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΔΕΙΛΙΝΟ.Ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΟΜΩΣ ΜΩΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΙΓΔΩΛ.ΗΔΗ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΨΩΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟΨΙΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ.Ο ΜΩΥΣΗΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΑΤΈΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ(ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ)ΤΗΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΜΑΞΗΣ ΑΣΒΕΣΤΟΝ ΠΥΡΑ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο... ΑΓΓΕΛΟΣ,ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΠΙΣΩ,ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΜΙΓΔΩΛ.ΕΚΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΕΡΙΑ ,ΑΠ'ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ.
ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΡΑΓΜΑ ΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΦΑΡΑΩ,ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ,ΕΝΩ ΕΝΑ ΝΕΦΟΣ ΚΑΠΝΟΥ ΚΑΤΑΠΝΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ!!!!Ο ΜΩΥΣΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ,ΟΠΟΥ ΥΨΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ..ΤΗΝ ΗΔΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΤΗΝ ΤΑΦΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΚΑΨΕΙ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ.ΗΔΗ ΟΙ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ-ΦΡΑΓΜΑ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ.Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ...ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΕΥΣΕΙ ΤΑΧΕΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ,ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΑΞΕΣ ΤΟΥΣ,ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΕΓΝΗ ΤΑΦΡΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΕΓΝΗ,ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΟΙ ΑΜΑΞΕΣ?ΔΕΝ ΘΑ ΚΩΛΟΥΣΑΝ ?
ΛΕΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ <ΚΑΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΟΙ ΥΙΟΙ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΞΗΡΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΗΣΑΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΣ ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ(ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛ.)ΚΑΙ ΕΞ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝΑΥΤΩΝ (ΜΙΚΡΗ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗ).

ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΔΙΕΡΧΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΦΡΟ Ο ΛΑΟΣ,ΕΝΩ ΤΟ ΠΥΡΙΝΟ ΤΕΙΧΟΣ ΑΦ'ΕΝΟΣ ΤΟΝ ΦΩΤΙΖΕΙ,ΑΦ'ΕΤΕΡΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΦΑΡΑΩ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΒΗΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΘΑΝΕΙ Ο ΦΑΡΑΩ ΜΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΦΡΟ.ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ.Ο ΦΑΡΑΩ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΦΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΟΥΝ.
ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΑΝΟΙΓΜΑ.ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΓΚΟΣ ΦΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΟΥΝ.ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΜΩΥΣΗΣ,ΥΨΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΡΑΒΔΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ,ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ.ΟΙ ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΙΝΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ,ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΙΓΟΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΦΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ,ΑΡΚΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΞΕΣ ΤΩΝ ΑΙΥΠΤΙΩΝ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ.
<ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΡΑΞΕΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΑΞΩΝ ΑΥΤΩΝ,ΩΣΤΕ ΕΣΥΡΟΝΤΟ ΔΥΣΚΟΛΩΣ ΚΑΙ ΕΙΠΟΝ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ,ΑΣ ΦΥΓΩΜΕΝ>.
ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΡΓΑ.Η ΑΣΙΓΑΣΤΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ ΧΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΕ ΣΑΡΩΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗΣ,ΤΟΥΣ ΤΕΛΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ,ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ,ΕΙΔΑΝ ΕΝΑ ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΝΕΡΟΥ,ΞΥΛΩΝ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗΣ,ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.Η ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΥΨΗΛΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΤΑΘΜΗ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΑΡΩΣΕ ΠΡΩΤΗ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ.
ΓΡΑΦΕΙ Η ΒΙΒΛΟΣ<ΕΙΔΕ Ο ΙΣΡΑΗΛ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΝ Α ΕΠΟΙΗΣΕΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΙΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙΣ...ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΕΥΣΕΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗΝ>.

Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ.ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΑΑΡΩΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ <ΥΠΑΓΕ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΙΝ ΤΟΥ ΜΩΥΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟΝ>.
ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ? ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΡΗΜΟ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ <ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ> ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΓΕΣΕΝ ΟΠΟΥ ΕΜΕΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ,ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΕΝΤΕΧΝΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΑΦΡΟΥ.ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕ ΑΦΘΟΝΑ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ.ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΙΟΘΩΡ,ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΑΑΡΩΝ ΜΕΤΕΒΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΜΩΥΣΗ,ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΦΑΡΑΩ !!!
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΩΚΤΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΑΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΗ ΓΗ ΧΑΝΑΑΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ(ΤΟΣΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΥ ΣΙΝΑ)ΕΞΩΛΟΘΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΥ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΥΛΑ.ΕΠΙΛΟΓΟΣ
---------


ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΛΠ,ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑ...Ν ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 16ΠΧ ΑΙΩΝΑ,ΝΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ (ΧΑΑΝΑΝ),ΑΣΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΥΚΞΩΣ
ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΔΙΩΧΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΗΣΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ.ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.
ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΝΩΜΕΣ,ΟΠΩΣ
-ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΓΙΝΕ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΘΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΩΣΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ,ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΟΣ ΝΟΤΟΝ.ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΧΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΚΑΙ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΟΝ ΝΟΤΟΝ.
-ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΜΠΩΤΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΟΙΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ.
ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΒΙΒΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ<<ΚΑΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΟΙ ΥΙΟΙ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΞΗΡΟΝ.....> ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΕΓΝΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΑΛΛΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ <ΞΗΡΟΝ> !!!!!!!


ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΕΝΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ,Η ΠΕΝΤΑΤΕΥΧΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΩΥΣΗΣ.ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ 6 ΠΧ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΩΝ ΒΑΒΥΛΩΝΙΩΝ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Η ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ 8 ΚΑΙ 6 ΑΙΩΝΑ ΠΧ.ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΤΕΥΧΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΜΩΥΣΗΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΤΕΥΧΟΥ,<ΓΕΝΕΣΗ> ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ.Ο ΜΩΥΣΗΣ ΩΣ ΠΡΙΓΚΗΨ,ΕΙΧΕΛΑΒΕΙ ΕΚΕΙ <..ΤΗΝ ΠΑΣΑΝ ΣΟΦΙΑΝ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ>.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 12ου ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 11ου ΠΧ ΑΙΩΝΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ !!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ !!!

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ !!!!


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
-----------
1 Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ.

2.ΒΙΒΛΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ.ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.

3.ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ.

4.ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ.


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα


ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
-------------------------

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΙ'ΑΛΛΗ ΓΑΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ,ΠΟΥ ΚΑΙ
ΣΕΛΗΝΗ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ,ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΜΗΜΗ.ΚΙ'ΑΥΤΗ ΠΟΛΛΑ ΟΡΗ ΕΧΕΙ,ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΡΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ Σ'ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ,
ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΝΕΙ Σ'ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ.
ΟΡΦΕΩΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ.
Πρόκλου,Υπόμνημα εις τον Πλάτωνος
Τίμαιον,Δ' 283.11Β'63,49


ΠΡΟΛΟΓΟΣ
--------
ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 1968,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑΥΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΣΕ ΣΧEΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ !!!!!

MYΘΟΛΟΓΙΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ
------------------
ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗ,ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.
ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΗΜΙΘΕΟΥΣ.Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΟΡΦΕΑΣ,ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ,Ο ΠΙΟ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ,ΜΑΣ ΛΕΕΙ"Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΧΕΙ ΒΟΥΝΑ ,ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ,ΣΠΙΤΙΑ,Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΑΦΟΣ ΟΠΩΣ Η ΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΊΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ".Ο ΟΡΦΕΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ 12 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ,ΤΙΣ ΕΥΚΤΑΤΕΣ,ΤΡΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΤΙΣ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ,ΤΑ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΑ,ΤΙΣ ΙΣΗΜΕΡΙΕΣ,ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ,ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΞΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΓΕΝΗ ΤΟΥ ΛΑΕΡΤΙΟΥ.

ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΧΙΝΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΒΕΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ,ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ.Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ,ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Ο ΝΟΝΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΑΕΘΩΝ ΕΚΑΝΕ 30 ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ,ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΣΥΧΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ,Η ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΜΩΝ (ΜΑΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ)ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΝΤΑ ΚΟΜΗΤΗ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ,ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟΣΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ,ΤΟ 120 ΜΧ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ<ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ> (ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ),ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΡΙΒΕΙΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ.<..ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΓΙΑ ΕΠΤΑ ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΤΗΝ ΟΓΔΟΗ ΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ.ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΗΓΑΔΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ (ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ).ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΔΥΜΙΩΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑ>.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΡΙΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΑΕΡΟΛΑΝΑ <ΤΡΙΚΕΦΑΛΟΙ ΑΛΟΓΟΓΥΠΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ>,ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΔΙΟΠΤΡΕΣ <ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ> ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΣΤΟΛΗ <Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΕΘΩΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ'ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΣΤΟΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ>.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΑ ΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΑΛΑΣΣΩΣΗ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ.ΤΕΛΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ <ΕΓΙΝΑΝ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΟΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΣΕΙΡΙΟΙ>.

ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.Ο ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ(630-543 ΠΧ)ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ,ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ.Ο ΞΕΝΟΦΑΝΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ <ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΦΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ>.ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ.
Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ,ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ,ΕΝΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 15 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ !!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ,ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ,ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ,ΦΥΣΙΚΗ.ΜΟΥΣΙΚΗ,ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΦΗ !!!


Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΣΤΟ <ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΨΙΛΟΝ> ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΦΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ !!

Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΝΝΟΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ,ΠΡΟ ΚΤΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ <ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΑ>, ΔΗΛΑΔΗ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΕΛΗΝΗ.

Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΚΑΔΕΣ <ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΟΥΣ>. ΟΙ ΠΕΛΑΣΓΟΑΡΚΑΔΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ,ΤΟΝ ΟΒΙΔΙΟ,ΤΟΝ ΙΠΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΥΚΙΑΝΟ.


ΑΡΑ Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!

ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ,ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ 2600 ΧΡΟΝΙΑ ΠΧ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ,ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΥΘΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΥΘΟΙ..


ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ KAI ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
-------------------------------------------
Η ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 3476 ΧΛΜ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ 12756 ΧΛΜ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΓΗΣ/ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΠΡΟΣ 4,ΟΤΑΝ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ,ΤΙΤΑΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 1 ΠΡΟΣ 23 ΚΑΙ Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑ 1 ΠΡΟΣ 27.


Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΗΣ-ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ 384000 ΧΛΜ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ,ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 1 ΠΡΟΣ 32,ΟΤΑΝ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΠΟ 1 ΠΡΟΣ 3 ΜΕΧΡΙ 1 ΠΡΟΣ 13. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩΡΑ,ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΛΙΡΡΟΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ(ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΡΟΣ).

ΕΝΤΕΛΩΣ <ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ>,H ΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ.

AΛΛΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΠΕΡΙΣΤΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΠΤΙΚΗΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΚΛΙΣΗ 5 ΜΟΙΡΩΝ,ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΚΛΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 23,5 ΜΟΙΡΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΥΚΛΙΚΗ,ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΙΨΟΕΙΔΗ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΜΥΣΤΗΡΙΟ, Η <ΣΥΓΧΡΟΝΗ >ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ.Η ΣΕΛΗΝΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ,ΣΕ 29,53 ΗΜΕΡΕΣ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΨΗ ΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ<ΑΝΦΑΣ>.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ,ΙΣΑΑΚ ΑΣΙΜΩΦ,ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΚΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΗΣ ΓΗΣ.Η ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΑΦΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.
ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΜΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ
ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΚΥΚΛΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ,ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΙΑΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΟΕΙΔΗΣ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ.


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΥΧΑΙΕΣ !!!ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ <ΠΑΡΚΑΡΕ> ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ !!!

TO 1970 TO AΠΟΛΛΩΝ-13 ΕΡΙΨΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΚΡΗΚΡΙΚΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ.ΤΟ1971 ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝ-14 ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΜΕ ΟΡΜΗ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ,Η ΣΕΛΗΝΗ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΜΠΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΩΝ 800 ΧΛM OI KΡΑΔΑΣMOI ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΒΑΘΜΙΔΑ 2 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΡΙΧΤΕΡ.ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΑΚΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ,ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΝΕΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΛΕΠΤΩΝ !! ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΤΑΝ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ,ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ.Η ΝΑΣΑ ΔΗΛΩΣΕ <ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ>.
TO OTI TO EΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ (3,33 gr ΑΝΑ ΚΥΒΙΚΟ cm ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ 5,5 ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ).H ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ,ΕΝΩ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΤΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ,ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΝΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΦΛΟΙΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΤΕΡΟΣ.

H BAΡΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΠΧ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΝΕΝΗΝΤΑ ΚΙΛΩΝ,ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΛΙΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΚΙΛΑ !!!


ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΡΗΧΑ ΠΙΑΤΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΡΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΕΛΗΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ,ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ,ΑΠ'ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΑΘΟΣ.

OI ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΝΑSΑ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΣΔ-ΡΩΣΙΑΣ (ROSCOSMOS) ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΙΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑΤΟΣ.ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΛΟΙΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΦΛΟΙΟΣ ΜΕΣΟΥ ΠΑΧΟΥΣ 32 ΧΛΜ,ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΤΕΡΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΜΕΤΑΛΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ.

ΤΟ 1970 ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ<ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ? >,Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ,ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑ,ΟΠΩΣ ΤΙΤΑΝΙΟ.ΣΕ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑ,ΟΠΩΣ ΟΡΕΙΧΑΛΚΟ (ΜΠΡΟΥΤΖΟ),ΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΡΑΝΙΟ 236 ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ 237,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ 236 ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΒΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ ΟΥΡΑΝΙΟ.ΤΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ 237 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ,ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΥ.

Ο ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΝΟΜΠΕΛ ΧΗΜΕΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ HAROLD HUREI,ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΜΗΧΑΝΟ ΟΙ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ Σ'ΑΥΤΕΣ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΤΑΝΙΟ,ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΙΤΑΝΙΟ.
ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΕΡΙΩΘΟΥΜΕΝΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ,ΣΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ.
Ο ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ,ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟ Ή ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ,ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΤΑΛΛΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗΣ.

Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ,ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ.

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ,ΗΤΑΝ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ,ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ,ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑ,ΟΡΓΑΝΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ.


ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ,ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΔΩΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΝΑSA KAI THN ROSCOSMOS,IΔΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΠΕΡΙΑΡΓΕΣ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΑ
----------------------------
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

ΤΟ 1783 Ο ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΣΕΡ WOILIAM HERSEL ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΗΡΑ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟ,ΕΝΩ ΤΟ 1963 ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ BARO ΚΑΙ JEIMS ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ LOVEL ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ,ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΡΑΤΗΡΑ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΘΕΑΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΝ 18ο,19ο,20ο ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.(ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ).

ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ?ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ,ΟΠΩΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ,ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ,ΙΟΝΙΣΜΟ,ΦΩΣΦΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥΣ,ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΕΣ ΛΑΜΨΕΙΣ,ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΡΩΜΑ,ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ,ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΣΟΛΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ !!!

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ,ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ.

ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΙΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ ΦΩΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΣΤΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ Ο ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΠΛΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΣΤΙΓΜΑΤΩΝ ΣΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ !!!

ΟΜΑΔΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΣΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ,Η ΝΑΣΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΦΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ? ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ?ΡΑΔΙΟΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
------------------------------------------
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΠΟΜΠΩΝ ΚΑΙ ΔΕΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΕSLA ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1930 ΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΕΣ,Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ GROTE REBER ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ,ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ.

ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΑΒΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΑ 1927,1928 ΚΑΙ 1934,ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ.
ΣΤΑ 1935 ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΙ ΜΑRΚΟΝΙ ΚΑΙ ΤΕSLA.

ΤΟ 1956 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΟΧΑΙΟ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.

ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΟΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ,ΑΚΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.

Ο ΓΑΛΛΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ROBER SAROU ΙΣΧΥΡΙΣΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΑLFRED WORDEN ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ-15,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ,ΑΚΟΥΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ <ΜΑΡΑ('Η ΛΑΡΑ) ΡΑΜΠΙ ΑΛΑΡΝΤΙ ΝΤΙΝΤΙ ΕΝΤΑΒΟΥΕΡ ΕΣΑ ΚΟΥΝΣ ΑΛΙΜ>.ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΑΦΡΑΣΤΟ.(ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ <ΛΙΛΙΘ> ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣ ε ΒΟΩΤΗ ΠΟΥ ΑΦΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟ 11600 ΠΧ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ,Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ).

ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ(ΡΩΣΟΙ)ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ,ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΑ.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΙΠΟΤΑ,<ΜΟΥΓΚΑ> ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟ.ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ <ΤΡΕΛΛΟ> !


ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
-----------------------------------------------------------
ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ,ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ) ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ,ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΜΕ <ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ>.ΠΛΗΘΟΣ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ,ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

-ΤΟ 1954 Ο ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ JOHN O'NIL,ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΓΕΦΥΡΑ 2Ο ΧΛΜ ΠΕΡΙΠΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥΣ.Η ΓΕΦΥΡΑ ΑΥΤΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ.

-ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟ 1962 ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΗΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ, ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΞΗΦΑΝΙΣΘΕΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΔΩΣ.

-ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1964 ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΗΣ NASA RANGER-7 ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΦΟΤΟ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΚΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΡΑ.Η ΝΑΣΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΣΑΝ ΠΕΤΡΕΣ,ΕΝΩ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ UFO.

-ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΕΣΣΔ LUNA-9 ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 3/2/1966 ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΜΕ ΠΥΡΓΟΥΣ,ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΖΥΓΟΥΣ.(ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ,ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ( LINK )ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΙΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ)

-ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ORBITER-2 ΣΤΙΣ 20/9/1966 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΥΨΟΣ 20 ΧΛΜ,ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ ΚΤΗΡΙΟ(ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΡΕΥΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ -11) ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΩΝ ΟΒΕΛΙΣΚΩΝ ΥΨΟΥΣ 12 ΕΩΣ 22 ΜΕΤΡΩΝ.ΑΝΑ ΤΡΕΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΡΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΣΟΠΛΕΥΡΑ ΤΡΙΓΩΝΑ.

-ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ,ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΟ ΜΟΝΟΛΙΘΟ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ 1968 ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΑRTHUR CLARKE <2001 Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ> ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ.(ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ/Η ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΟΡΦΗ).

ΠΑΡΟΜΟΙΟΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΗ,ΦΟΒΟΥ.

-ΤΟ 1973 ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ LUNHONT-2,ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΠΛΑΚΑ ΜΗΚΟΥΣ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ ΑΣΥΝΗΘΟΥΣ ΣΤΙΛΠΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ,ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΑLEXANDER ABRAMOF.

ΓΙΑΤΙ Η ΝΑΣΑ ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ (ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ )ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ ?

-ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ OΛΟΚΛΗΡΗΣ ΠΟΛΙΣ.

-ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ,ΠΥΡΓΟΣ ΥΨΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΧΛΜ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 400 ΜΕΤΡΩΝ.

-ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΘΟΛΟΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 250-300 ΜΕΤΡΩΝ,ΤΥΠΟΥ <ΙΝGLOO>,ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΕΣΗ,ΠΙΘΑΝΩΣ ΛΥΟΜΕΝOI-ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝOI.

-ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΚΩΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ.ΤΟ 1865 ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ,ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΕΣ.

ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ <ΑΠΟΛΛΩΝ>ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 80 ΕΤΩΝ,ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΥΠΟΜΟΝΗ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ !!!!


Η ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΕΑΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
--------------------------------------------

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗ ΑΡΧΗ,Η ΣΕΛΗΝΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.
ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΙΝΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ <ΑΠΟΛΛΩΝ>.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΙΔΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ.

ΣΤΙΣ 7/10/1959 ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ LUNA-3. ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟ.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΕΑΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΗΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΟΤΟ ΑΥΤΕΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ,ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΙΓΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ,ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

Η ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΕΑΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ.ΟΣΕΣ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΑΘΕΑΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΔΟΘΗΣΑΝ,ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΤΕΙ!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ???

ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

ΑΠΟ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΕΥΣΑΝΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ,ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,ΔΡΟΜΟΙ,ΤΟΥΝΕΛ,ΤΟΙΧΟΙ,ΓΕΦΥΡΕΣ,ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ,ΚΛΠ ΣΤΗΝ ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΘΕΑΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΛΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΣΑ ΤΟ 1998.ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΗ ΜΕ PHOTOSHOP !!!(ΦΩΤΟ-1).

TA ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
-------------------------------
ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1940,ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ (ΑΤΙΑ),ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΗΚΑΝ ΣΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1950,ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΣΣΔ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΚΠΟΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ.

ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ 24 ΠΡΟΣ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 1955 ΤΑ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΑ ΤΟΥ PALOMAR KAI TOY LENINGRAND ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΝΑ ΙΠΤΑΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 500ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΕΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΜΗΚΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΛΜ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 30.000 ΧΛΜ ΤΗΝ ΩΡΑ.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ,ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ,ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ.ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΥΤΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 1955 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ DWIGHT EINSENHOWER,ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ,ΤΗΝ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1955 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (ΡΩΣΙΑ),ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΓΕΩΦΥΣΙΚΟ ΕΤΟΣ 1957 ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ.

Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ SPUTNIC  ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1957 ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ BAIKONUR ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟ !!!

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΙΣ ΗΠΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟ ΠΙΘΑΝΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ <ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ> ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΕΩΣ.

Η 4η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1957 ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΡΧΗ ΤΗΣ <ΚΟΥΡΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ> ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΤΕ ΔΥΟ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1957,Η ΕΣΣΔ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΤΟΝ SPUTNIC-2 ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΛΙΤΣΑ <ΛΑΊΚΑ>,Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΟΙ ΗΠΑ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1957,ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΤΙΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1958 ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ MERCURY
 .

ΣΤΙΣ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1961,ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ <ΒΟΣΤΟΚ-1> ΜΕ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΗ YURI GAGARIN,ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΣΔ-ΡΩΣΙΑΣ
----------------------------------

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ,ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ (ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΠΑΝ),ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΣΑΝ SOYUZ-14 ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ <ΖΟΝΤ>.ΚΑΙΑΥΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ(?) ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ.

ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ LUNA.ΣΤΙΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1959 ΤΟ LUNA-3 ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΘΕΑΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1966 ΤΟ LUNA-9 ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΟΜΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗ,ΕΝΩ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΟ LUNA-10 ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ 1968 ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ ΖΟΝΤ-5 ΚΑΙ ΖΟΝΤ-6.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ,ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ Ν-1,ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ BAIKONUR,ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΘΕΙ.

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ-11,ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΕ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LUNA,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ-11,ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΘΕΙ 'Η ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΙΚΟΣΙ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΛΛΕΣ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ LUNA,ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 1976,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ,Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΕΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ <ΕΝΕRGY> (ΕΝΕΡΓΕΙΑ)ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ .
ΤΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΣΣΔ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΕΝ ΜΕΡΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΡΩΣΙΑ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Η ΡΩΣΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1960 ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ < COSMOS INTERCEPTOR > 'Η ΑΛΛΙΩΣ <ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΕΣ>ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ,ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ,ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΟΠΛΑ ΔΕΣΜΗΣ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΩΝ ΝΕΤΡΟΝΙΩΝ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ "5".ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ !!!ΜΟΝΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ EXOYN AΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΧΗΜΑ.

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΟΧΗΜΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΤΟ < Χ37Β >,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ !!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ.

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΗΠΑ
--------------------------
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ JOHN KENEDY,ΣΕ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΟ 1961, ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΜΕΧΤΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1960,ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ <ΜΕRCURI>=ΕΡΜΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ =ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ <ΑPOLLO>.ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΟΙ <ΑΤΛΑΣ> ΚΑΙ <ΚΡΟΝΟΣ>.

ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ? ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ !!! 'Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ????

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ALAN SHEPARD ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ MERCURI TON ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 1961.

ΤΑ ΑΠΟΛΛΩΝ 1,2 ΚΑΙ 3 ΗΤΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝ-1 ΚΑΗΚΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ 4,5,6.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΓΗΙΝΗ ΤΡΟΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΛΛΩΝ 7,9.

ΤΑ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟΛΛΩΝ 8 ΚΑΙ 10 ΕΦΘΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΔΑΦΙΣΤΟΥΝ,ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΑΚΑΤΟ ΤΟΥΣ.

ΤΕΛΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΘΗΣΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ.
-ΑΠΟΛΛΩΝ-11 16-24 ΙΟΥΛΙΟΥ 1969,ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΗ ΣΤΙΣ 20/7 ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ.ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ 2Ω ΚΑΙ 3Λ.
-ΑΠΟΛΛΩΝ-12 14-24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1969,ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ.ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ 7Ω ΚΑΙ 39Λ.
-ΑΠΟΛΛΩΝ-14 31 ΙΑΝ.-9 ΦΕΒ.1971.ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΗΡΑ FRA MAURO.ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ 9Ω ΚΑΙ 25Λ.
-ΑΠΟΛΛΩΝ-15 16 ΙΟΥΛ.-7 ΑΥΓ.1971.ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΗ ΣΤΟ ΟΡΟΣ HADLEY APENNINE.ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ 18Ω ΚΑΙ 36Λ.
-ΑΠΟΛΛΩΝ-16 16-27 ΑΠΡ.1972 .ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΗ ΣΤΟ DESCARTES HIGHLANDS.ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ 20Ω ΚΑΙ 14Λ.
-ΑΠΟΛΛΩΝ-17 7-19 ΝΟΕ.1972.ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΗ ΣΤΟ TAURUS LITTROW.ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ 22Ω ΚΑΙ 4Λ.

Η ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ-13 (1-17 ΑΠΡ.1970) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΘ'ΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ.

Η ΣΕΛΗΝΑΚΑΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ <ΑΕΤΟΣ>.(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΕΤΟΣ).

ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΛΛΩΝ 18,19 ΚΑΙ 20.

Η ΝΑΣΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ<ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ>.ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ?
ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ !!!

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΩΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΠΙ ΟΓΔΟΝΤΑ ΩΡΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ 380 ΚΙΛΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΠΕΤΡΩΜΑΤΩΝ.ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ <ΑΠΟΛΛΩΝ> ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ !!!!

ΕΚΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΕΣΥΡΘΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ).

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ,ΚΥΚΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ,ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ,ΚΑΘΟΣΟΝ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΣΕ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ,Ο ΝΕΙL ARMSTRONG,ΟΤΙ <ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΕΚΕΙ> ΑΠΟ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ.

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ GORDON COOPER ΠΟΥ ΒΑΔΙΣΕ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΛΛΩΝ-14,ΕΙΠΕ <ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ >.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ? ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!

ΘΕΑΣΕΙΣ ΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
----------------------------------------------------
ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 1968,ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ-11,ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,Ο 8,ΜΕ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 8000ΧΛΜ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 110 ΧΛΜ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΕΑΤΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ.ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΤΑΣΕΩΣ 16 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ !!! Ο ΑΠΟΛΛΩΝ-8 ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΙΧΝΗ.
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ JAMES LOVEL,ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤOΛΗΣ ΣΤΟ HOUSTON ΤΟΥ ΤΕXAS,ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΦΡΑΣΗ<ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ >.Η ΝΑΣΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΟ !!!

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝ-10,ΣΤΙΣ 22/5/1969 ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΣΕΛΗΝΑΚΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ,ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΕΝΑ UFO ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ.

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΛΛΩΝ-11 ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο NEAL ARMSTRONG ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ,ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΔΥΟ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ UFO.ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΟΤΤΟ BAINTER,ΑΝΕΦΕΡΕ,ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ,ΟΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ-11 ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ,ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΑΝ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ,UFO ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ.ΣΤΙΣ 19/7/1969 ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝ-11,ΔΥΟ UFO ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟ HOUSTON ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ,ΚΑΤΟΧΩΝ ΔΕΚΤΩΝ ΥΠΕΡΒΡΑΧΕΩΝ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟ HOUSTON,ΠΡΙΝ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΘΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ.

Απόλλων11: "Αυτά είναι γιγαντιαία πράγματα. Όχι, όχι, όχι, αυτό δεν είναι οφθαλμαπάτη. Κανείς δεν πρόκειται να το πιστέψει!"
Έλεγχος Αποστολής (Χιούστον):"Πως... πως... πως; Tι διάολο συμβαίνει; Τι πάει στραβά με εσάς;"
Απόλλων11: "Είναι εδώ, κάτω από την επιφάνεια"
Έλεγχος Αποστολής: "Τι είναι εκεί; -διακοπή επικοινωνίας- έλεγχος παρεμβολών καλεί Απόλλων11."
Απόλλων11: "Είδαμε κάποιους επισκέπτες. Ήταν εδώ για λίγο, παρατηρούσαν τα όργανα. "
Έλεγχος Αποστολής: "Επανέλαβε την τελευταία πληροφορία σου."
Απόλλων11: "Επαναλαμβάνω, βρίσκονται εδώ άλλα διαστημόπλοια. Είναι ευθυγραμμισμένα πάνω στην άλλη πλευρά του κρατήρα."
Έλεγχος Αποστολής: "Επανέλαβε...επανέλαβε! "
Απόλλων11: "Ας εξετάσουμε αυτή την τροχιά, ε...Σε 625 προς 5... σύνδεση αυτόματης αναμετάδοσης...Τα χέρια μου τρέμουν άσχημα δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Να το κινηματογραφήσω; Θεέ μου, εάν αυτές οι καταραμένες κάμερες κατέγραψαν κάτι; Τι κάνουμε μετά;"
Έλεγχος Αποστολής: "Κατέγραψες κάτι;"
Απόλλων11: "Δεν είχα κάποιο φιλμ πρόχειρο στα χέρια μου. Τρία πλάνα από τους δίσκους ή οτιδήποτε ήταν αυτά που καταστρέψανε το φιλμ."
Έλεγχος Αποστολής: "Έλεγχος, έλεγχος εδώ. Είσαι καθοδόν ; Έχει τελειώσει η αναταραχή με τα Α.Τ.Ι.Α.;"
Απόλλων11: "Έχουν προσεδαφιστεί εδώ. Είναι εδώ και μας παρακολουθούν. "
Έλεγχος Αποστολής: "Οι καθρέπτες, οι καθρέπτες... τους έχετε στήσει;"
Απόλλων11: "Ναι, βρίσκονται στο σωστό σημείο. Αλλά οποιοσδήποτε έχει κατασκευάσει αυτά τα διαστημόπλοια σίγουρα μπορεί να έρθει αύριο και να τους αφαιρέσει. Όβερ και κλείνω".

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΦΟΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
www.ufos-aliens.co.uk/cosmicphotos,htm <ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΑΣΑ>.
ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ. .

Η ΝΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΛΕΠΤΟ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝ-11,ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΕ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ.

ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 12,14,15,16 ΚΑΙ 17,ΚΑΘ'ΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ 'Η ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠ'ΑΥΤΗΝ 'Η ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ.

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ Η ΝΑΣΑ ΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ? ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ,ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ(ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 80 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ)ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΑΤ'ΙΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ.

ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ,ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΝΑΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ,ΗΤΑΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ 'Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ.

ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΑΣΕΙΣ UFO,ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΛΟΓΙΚΩΝ ΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΜΑΣ.

ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΣΤΙΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 18ο ΑΙΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
-------------------


TΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1995,ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΒΟΛΙΔΑ (ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΗ) (ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ) ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 1,5Χ 2,00 ΜΕΤΡΑ,ΒΑΡΟΥΣ 250 ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΑΤΟ ΩΡΩΝ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ.

ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ Η ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΓΗ 2.000.000 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Η ΟΠΟΙΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑΝ<ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ> ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΗΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ,ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ <ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΝΥΧΤΕΡΙΔΩΝ>.ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΝΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ,ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ 2.000.000 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ? 'Η ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ 'Η ΕΠΑΝΩ Σ'ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ.ΤΟΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ FRANK BORMAN ΣΤΟ PIER THΣ DAKOTA ΤΗΝ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1971 ΠΟΥ ΕΙΠΕ<ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΦΥΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ> ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΑΝΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.

ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 1998,ΟΙ ΗΠΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ,ΤΟ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ <ΑΘΗΝΑ > (ΒΡΕ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΝΑΣΑ !!!!!!!!!!!)ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑ ΤΑΞΙΔΙ 105 ΩΡΩΝ ΕΝΑΠΟΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ,ΡΟΜΠΟΤ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ (Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ) ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 1,40Χ1,22 ΜΕΤΡΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ, Η ΝΑΣΑ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ,ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΡΟ !! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΟΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΘΕΑΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΗΡΑ < ΑΊΤΚΕΝ > ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ <ΛΕΚΑΝΗ>,ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΛΙΜΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΓΟ ΠΑΧΟΥΣ 7,70 ΜΕΤΡΩΝ, ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΟΓΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΡΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΚΥΒΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΧΙΛΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ 250 ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2010 ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ,ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΒΟΛΙΔΑ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ,ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΟΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ.ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ.

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΝΕΡΟΥ ΗΤΑΝ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΩΘΕΙΚΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΟΙ ΗΠΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΕΚΕΙ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.ΑΥΤΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΣΑΝ ΠΟΤΕ.


ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΕΙΣ
-----------------------------------------
ΗΤΑΝ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 1969 ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ-11,ΝEIL ΑRMSTRONG ΚΑΙ ΕDUARDOLNTRIN,ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.ΜΕΣΩ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ,ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΚΑΘΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ.
ΔΙΧΩΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Ο ΝEIL ARMSTRONG ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΡΑΣΗ <ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΕΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ >.

Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ,ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ,ΗΤΑΝ ΓΥΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΒΑΔΑΣ.

Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΗΤΑΝ ΤΕΧΝΗΤΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ,ΚΑΘΟΣΟΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 0,0017% ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΗΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΛΥΘΕΙ.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

-ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΑΚΑΤΟΥ <ΑΕΤΟΣ> ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΗΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΙΧΝΟΣ ΣΚΟΝΗΣ,ΠΑΡΟΤΙ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ <ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΛΕΥΡΙ> ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΑΚΑΤΟΥ,ΩΣΕΩΣ 3000 ΛΙΒΡΩΝ ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΡΑΤΗΡΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

-ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΕΣ,ΚΑΔΡΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ,ΠΑΡΟΤΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ.

-ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΤΟ,ΑΝΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΥΡΟΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΚΟΥ,ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.

-ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ.

-ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ.

-ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΕΛΗΝΩΣΗ,ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΕΚΟΦΑΝΤΙΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.

-Η ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ.

-ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,ΑΠΟ ΨΥΧΟΣ,ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ.

ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ.

Η ΝΑΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΒΑΣΙΜΟΙ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ,ΤΕΧΝΙΚΑ,ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ.

(ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ,ΟΤΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΔΙΧΝΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ,ΕΙΧΑΝ ΓΥΡΙΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΝΕΒΑΔΑΣ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ !!! ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ !!!)

ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΜΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΝΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ,ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !!!

ΤΟ ΓΙΑΤΙ ? ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΘΟΣΟΝ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ,ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ.
ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ !!!!ΤΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ
------------------------------------------

ΗΤΑΝ 29 ΟΚΤΩΒΤΟΥ 2007 ΟΤΑΝ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗΣ RICHARD HOAGLAND,ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΡΕΣ ΚΟΝΦΕΡΑΝΣ.ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ,ΣΤΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ,ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ !!!

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΝΑΥΔΟΙ,ΚΥΡΙΩΣ ΔΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓAΤΗΣ ΤΟΥ HOAGLAND,
KEN JOHNSTON.
O JOHNSTON ΗΤΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ,ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΗΣ ΝΑΣΑ
ΚΑΙ ΛΕΩ ΗΤΑΝ ΔΙΟΤΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ HOAGLAND,ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ !!!
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΛΛΩΣΤΕ.ΒΛΕΠΕΤΕ ,Ο JOHNSTON ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ,ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΓΗ.
ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΝΑ ΚΕΙΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ,ΕΝΩ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ !!!
Ο JOHNSTON ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ,ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΕΙΠΩΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑ,ΓΙΑ ΘΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΑΦΗ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ.(ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ http://www.youtube.com/watch?v=m5AMCrkLX44&feature=related )

Ο JOHNSTON,ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ( ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΙΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ HOAGLAND.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο HOAGLAND ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΕ BARA,ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ,ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ (2007)ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΣΤΑ BEST SELLERS TOY NEW YORK TIMES.

ΤΗΝ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009,ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΑΝΕΚΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΝΤΕ ΒΙΝΤΕΟ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ 2009 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤ-1 ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΙΓΜΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ-11 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΘΗΣΑΝ.

ΑΛΛΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ
-------------
ΟΙ ΤΑΙΜΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1976 ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕ ΣΕΙΣΜΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝ-14 ΤΟ 1971,ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 1975 ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΙΓΗΣΕ.ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΙΓΗΣ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΙΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ,ΑΡΧΙΣΕ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ-16 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΕΧΑΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΥΡΕ ΞΑΦΝΙΚΑ.
Η ΝΑΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΥΡΟ ΣΩΜΑ ΜΗΚΟΥΣ 250 ΧΛΜ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΥΣ 50 ΧΛΜ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.(ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΠΙΘΑΝΩΣ ΜΗΤΡΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ).


ΚΡΥΦΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ???
----------------------------
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΤΙΣ ΑΠΟΛΛΩΝ-18-19-20,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ,<ΟΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ>. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ?

ΣΤΙΣ 3 ΜΑΙΟΥ 2007,Ο ΧΡΗΣΤΗΣ RETIREDAFB ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥΡΟΥ(ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 3,5 ΧΛΜ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ 500Μ ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ) ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΚΗΤΟΣ ΤΟΥ,ΠΕΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΚΡΑΤΗΡΑ,ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΒΡΟΧΗ ΜΕΤΕΩΡΙΤΩΝ !ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝ-15 ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ-17 ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ-20,ΑΠΟΣΤΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΣΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 1976,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Ή ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ !!

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΥΠΩΜΕΝΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΑΣΑ.

ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ,Ο ΙΔΙΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΣΚΑΦΟΣ.
Η ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ,ΑΛΛΑ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.Ο ΧΡΗΣΤΗΣ VALVALIANT THOR,ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕ Η ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝ-20 ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ,LEONA MARIETA SNAIDER ΜΕ ΕΓΧΡΩΜΗ ΚΑΜΕΡΑ WESTINGHOUSE ΤΩΝ 16 mm !!!

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ RETIREDAFB,ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ'ΟΠΟΙΟΣ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ WILLIAM RATLETZ,ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ-20,ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΡΟΥΑΝΤΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2007 ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ LUCA SCANTAMBURLO,O RATLETZ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝ-20 ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ VANDEBERG ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1976,ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΗΡΑ ISZAK-D ΣΤΗΝ ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ !
ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ LEONA MARIETA SNAIDER ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΗ ALEXEI ΑRHIPOVITS LEONOF,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ ΗΤΑΝ VANDENBERG CONSTELLATION KAI THΣ ΣΕΛΗΝΑΚΑΤΟΥ VANDENBERG

ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.<ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ! ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟ,ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΜΕ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ! ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ,ΟΠΩΣ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ,ΚΑΤΙ ΤΡΓΩΝΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΙΧΝΗ ΕΝΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΥΓΡΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΜΙΚΡΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ,ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ,ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΣΩΛΗΝΩΝ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΛΩΝΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ!Η ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΔΥΟ ΠΤΩΜΑΤΑ,ΤΟ ΕΝΑ ΑΘΙΚΤΟ >.

Ο RATLEZ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ ΞΑΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.<ΤΟ ΜΠΛΕ -ΓΚΡΙ ΔΕΡΜΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΡΕΣΕ Ο LEONOF.ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΑΙΜΑ 'Η ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΥΓΡΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΓΩΣΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΕΚΡΟ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ !ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΑΜΕ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ.TO ONOMAΣΑΜΕ .

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.<ΣΤΗ ΓΗ ΟΝΟΜΑΖΑΜΕ<ΠΟΛΗ> ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ.ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΑΘΙΚΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΑΜΕ <ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ>,ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΝΑΟ>.(ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ http://www.youtube.com/watch?v=bf1G8JAGzt8 )

Ο RATLEZ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ,ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΤΟΥ (ΠΛΑΤΟΣ 10 ΝΟΤΙΑ,ΜΗΚΟΣ 117,5 ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ),ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!

ΤΕΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ RATLEZ !ΡΩΣΟΙ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΔΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1969,ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΤΡΙΒΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΧΗΜΑ LUNAR-15. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ -20 ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

-http://www.youtube.com/watch?v=vp6Kl02fUSAΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
----------------------------

ΣΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2006,ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ BTIMSAH ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ ΠΟΥ,ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ,ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕ(ΦΩΤΟ-2 )ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ,ΑΡΚΕΤΑ ΚΥΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΗΜΙΚΥΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΓΕΦΥΡΑ !

ΣΤΙΣ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007,Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ UFO FRANKO TSENTI ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ (ΦΩΤΟ-3 )
ΣΤΗ ΓΕΜΑΤΗ ΚΡΑΤΗΡΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΑΠΟ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ .Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ,ΩΣΤΕ ΖΟΥΜΑΡΗ ΤΑ ΠΛΑΝΑ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ,ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΥΚΛΙΚΑ,ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΩΝΙΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ.

ΣΤΙΣ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2007,ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ XUACKEMAN ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΒΙΝΤΕΟ,ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΡΑΒΗΞΕ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ-15 AL WORDEN ΜΕ ΦΑΚΟ 35mm ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 119 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΑΚΑΤΟ(ΦΩΤΟ-4 ).ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΔΥΟ ΠΟΛΥΓΩΝΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΗΡΑ TSIOLKOFSKI.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΝΑΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009, Η ΝΑΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ,ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ,ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΠΑΓΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ .(ΦΩΤΟ-5 ).ΠΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ TΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ-20.ΡΩΣΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ
-------------------------

ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ.ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΥΟ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ 10000 ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΡΩΣΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ,ΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΕΑΤΗ ,ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΗΡΙΔΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ.

ΣΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2006,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΑΚΑΔΗΜΑΊΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ο ΝΙΚΟLAI SEVASTIANOF ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ <Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣH ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΡΥΞΗ ΤΟΥ ΣΠΑΝΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥ-3 ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΙΣΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ >.

ΕΠΙΣΗΣ ΡΩΣΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΣΕ ΚΑΤ'ΙΔΙΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ,ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΟΦΙΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΩΣΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Η <ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ> ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ <ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΕΛΗΝΗ>,Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ΣΕ <ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΞΑΝΘΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ> ΚΑΙ ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΣΣΔ,ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ.

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ,ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΜΕΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ:

-ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΗΣ ΑΘΕΑΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

-ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.

-ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ.

-ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 20000 ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ,ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ 30000 ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΙΔΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ 1.000.000 ΓΗΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΗΙΝΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.

-ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΟΥΣ,ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΕΑΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΑΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΡΑΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΠΥΡΙΜΑΧΟΥΣ ΘΟΛΟΥΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ <ΟΙ ΚΡΑΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΟΡΑΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΚΤΙΝΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΥΠΕΡΥΛΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ>.

TO 1985 Ο ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ(1957-1960) GARY POVEL,ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ <ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ> ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΜΕ ΟΠΛΑ ΛΙΑΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΒΑΣΗ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΥ.ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1977 ΟΙ ΗΠΑ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΜΑΧΗ <ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ> ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΡΑ ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΘΕΤΕ ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ ΟΠΛΩΝ LEISER.EKTOTE OI HΠΑ ΑΠΕΣΥΡΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ.

Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜEΝΕΙ ΠΛΗΡΗΣ.

ΣΧΟΛΙΟ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΘΑ ΕΔΟΣΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ !!!

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ
-----------------
ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΛΕΒΑΝΙΑ (ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ) ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΙΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟ 26174 ΠΧ,ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΗΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΡΟΝΟΥ,ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ,ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΕΣ-ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ,ΚΑΤΕΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

EΠΙΛΟΓΟΣ
--------


Ο ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΣ DR MORIS JESAP ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΜΙΤΣΙΓΚΑΝ,ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ...ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ..(ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ...ΠΕΘΑΝΕΙ..) ΔΗΛΩΣΕ.<ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΚΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΓΝΩΣΤΗ Σ'ΕΜΑΣ.ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΑΛΜΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΦΑΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΥΠΑΡΚΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΣΜΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΟΝΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ>.

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ.

ΕΓΙΝΑΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΕΞΟΔΑ,ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΗΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ? ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ?

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ?

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ(?) ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΕ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΟΥΣ ?

ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ,ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΙΩΠΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ !!!

MΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤEΟ TΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ-11 ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

-http://www.youtube.com/watch?v=wSACdiBjjV8

-http://www.youtube.com/watch?v=JXHUQLUOBxM&feature=related

-http://www.youtube.com/watch?v=V5Bq7NtDDSY&feature=related

-http://www.youtube.com/watch?v=shHeoDWpzok&feature=related

-http://www.youtube.com/watch?v=ZguvGmk-6ps&NR=1
ΜΑΙΟΣ 2011


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
------------
BIΒΛΙΟ "ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ" ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΣ.
ΒΙΒΛΙΟ "Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ" ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.
ΒΙΒΛΙΟ "Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.
ΒΙΒΛΙΟ "ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ" ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.
ΒΙΒΛΙΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ" ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ GARY POVEL.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "STRANGE"
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 'MYSTERY'
EΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.