Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 21-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2021Γ

                                     ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ  ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ

-Ο ψεύτο-Biden είναι πρόεδρος του "απολύτως τίποτα", εκτός από την περιοχή των 10 τετραγωνικών μιλίων του D.C. που δεν είναι πραγματικά κομμάτι της Αμερικής.Περίπου το 80% των μελών του Κογκρέσου έχουν συλληφθεί και κατηγορηθεί, το ίδιο όπως και όλα τα Ανώτατα Δικαστήρια.

BIDEN

Από τον Στρατό καθορίστηκαν  δύο "οντότητες" που επέτρεψαν στον Μπάιντεν να αναλάβει καθήκοντα χωρίς την κατάλληλη διαδικασία. Ήταν "αιχμαλωτισμένες οντότητες"(δεν ξέρουμε ποιές οντότητητες ήταν).

Το Deep State απείλησε με  έξη τακτικά πυρηνικά όπλα,τύπου βαλίτσας, αν δεν επιτραπεί στον Μπάιντεν να αναλάβει τα καθήκοντά του. Η Συμμαχία δεν επέτρεψε στον Μπάιντεν να έχει τους πυρηνικούς κώδικες (βαλίτσα ελέγχου πυρηνικών όπλων) και οποιαδήποτε πρόσβαση στο Πεντάγωνο.Η πληροφορίες είναι από την NSA ή το Υπουργείο Άμυνας.

Αποκαλύψεις στις αρχές Σεπτεμβρίου 2021 καταδεικνύουν ότι η Συμμαχία έχει τον έλεγχο των τακτικών πυρηνικών όπλων της Cabal.Το Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε στις 21/9/2021 τη διαπίστωση και τον αφοπλισμό έντεκα πυρηνικών βομβών που χρησιμοποιήθηκαν ως μοχλός για να αποτρέψουν τις συλλήψεις τους.

-Από τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο του 2021,ο κινέζικος στρατός φέρεται να είχε στρατεύματα στον Καναδά και στα Μεξικανικά σύνορα ώστε να μπουν στην Αμερική μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Μπάιντεν (250.000 έως 300.000).

KINEZOI
Ο κινέζικος στρατός είχε αγοράσει ακίνητα στην Οκλαχόμα για να τοποθετήσει στρατεύματα και εκεί.Η Συμμαχία έκανε πράξη την απειλή της προς το Deep State να τους "ξεπαστρέψει" όταν τα
στρατεύματα του κινέζικου στρατού πέρασαν από υπόγειες σήραγγες και στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, αλλά και στην Πενσυλβάνια από τις πληροφορίες που έχουμε.

Οι πρώτοι 25.000 Κινέζοι στρατιώτες εξολοθρέφτηκαν στο υπόγειο D.U.M.B τους από ένα μαχητικό αεροσκάφος F16, το οποίο έριξε μια βόμβα ειδική για την καταστροφή υπογείων βάσεων.Το F-16 χτυπήθηκε με αντίμετρα και πετούσε ανάπηρο πάνω από το Μίσιγκαν μετά την ρίψη της βόμβας,όπου ο πιλότος εκτοξεύτηκε με ασφάλεια κάπου στο άνω Μίσιγκαν.

Το άλλο D.U.M.B. είχε 50.000 στρατεύματα και ήταν βαθύτερη σήραγγα.Ο στρατός χρησιμοποίησε το όπλο  "Ράβδους του θεού" που εκτοξεύθηκαν από έναν δορυφόρο.Οι "Ράβδοι του Θεού" είναι βλήματα βολφραμίου σε σχήμα τηλεφωνικού πόλου,που μπορούν να διεισδύσουν έως και δέκα χιλιόμετρα στέδαφος χωρίς να χρησιμοποιήσουν εκρηκτικό μηχανισμό.Η πρόσκρουση είναι αρκετή για να

ΡΑΒΔΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

καταστραφεί μεγάλη περιοχή. Τα κινεζικά στρατεύματα στα σύνορα του Μεξικού και του Καναδά είχαν "φροντιστεί" ,πριν από μήνες και μήνες,από τις δυνάμεις της Συμμαχίας.Η καταστροφή αυτών των υπόγειων D.U.M.B. επιβεβαιώθηκε από στρατιωτικές πηγές.

-Ο ακριβής χρόνος που τα στρατεύματα της Ταϊβάν και τα αμερικανικά στρατεύματα έδωσαν μάχη με κινέζικο στρατό στην ηπειρωτική Κίνα,δεν είναι γνωστός,αλλά από πληροφορίες από την κυβέρνηση της Ταϊβάν αυτό έγινε στις αρχές Φεβρουαρίου 2021.

Γνωρίζουμε ότι υπήρχε μια αμερικανική ομάδα αεροπλανοφόρων που λειτουργούσε στη θάλασσα της Νότιας Κίνας με μάχες αέρος-αέρος.Πράγματι συνέβη και η Ερυθρά Αεροπορία της Κίνας υπέστη πολλές απώλειες εκείνη την ημέρα.

Τρεις Ομάδες αεροπλανοφόρων (κάθε ομάδα έχει 10 πλοία) ήταν ανοικτά στη Δυτική Ακτή του Ειρηνικού και δύο Ομάδες αεροπλανοφόρων στα ανατολικά παράλια του Ατλαντικού,για να προστατεύσουν τα σύνορά των ΗΠΑ.

-Οι δυνάμεις της Συμμαχίας κατέστρεψαν ξεκάθαρα σήραγγες και DUMB στην ηπειρωτική Κίνα μήνες και μήνες πριν από αυτό,από αναφορές και ενημερώσεις για τους λεγόμενους σεισμούς που ήταν ακριβώς δέκα χιλιόμετρα κάτω,όπου η Gene Decode (ψευδώνυμο) γνώριζε ότι πρόκειται για

DUMB

καταστροφή αυτών των υπογείων,που για δεκαετίες ήταν ασφαλή καταφύγια αυτής της μεγάλης εγκληματικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων του Deep State.

Η επικεφαλής της συμμαχίας του Καναδά επιβεβαίωσε ότι ο κινέζικος στρατός στον Καναδά είναι τελειωμένος,όπως λέει.Αυτό ήταν πριν από δύο μήνες.Δήλωσε επίσης στις 22/9/2021 ότι υπάρχουν κινεζικά στρατεύματα στο έδαφος του Καναδά,."Θα συλληφθείτε και θα πάτε σε αυτό που αποκαλεί spa" είπε η Gene Decode.( Στρατιωτική ομάδα τυφεκισμού-απαγχονισμού).

-Το κινέζικο πλοίο Evergiven, που κόλλησε στη Διώρυγα του Σουέζ τον Μάρτιο του 2021, ήταν μια σημαντική νίκη για τη Συμμαχία.Η πανίσχυρη Συμμαχία σταμάτησε πολλά πράγματα από το να φτάσουν στον προορισμό τους,όπως: Όπλα μαζικής καταστροφής (πυρηνικά και βιολογικά),Adrenochrome,ιστό από έμβρυα για χρήση σε εμβόλια αλλά και ζωντανά παιδιά στα εμπορευματοκιβώτια του πλοίου.

Όλα τα εμπορευματοκιβώτια ερευνήθηκαν στο πλοίο από τις ειδικές δυνάμεις της Συμμαχίας. Το Evergreen που βρισκόταν στη Διώρυγα του Σουέζ είχε κολλήσει εκεί για να αποκαλύψει πολλά πράγματα,συμπεριλαμβανομένης της εμπορίας παιδιών.Πάνω από 1.245 παιδιά διασώθηκαν σε αυτό το πλοίο μέσα σε κοντέινερ. Υπήρχαν περίπου 1.200 παιδιά που βρέθηκαν νεκρά επίσης στα εμπορευματοκιβώτια.Αυτό είναι το σύστημα των illuminati παγκόσμιας διακίνησης. 

Ο πιλότος του πλοίου δεν ήταν της Συμμαχίας,αλλά οι τρύπες στο λογισμικό της microsoft επέτρεψαν


στην Space Force να εισβάλει στο λογισμικό του πλοίου και να αναλάβει το τιμόνι και να το προσαράξει .O πιλότος έφερε επίσης WMD (όπλα μαζικής καταστροφής).Πολλά άλλα πλοία που είχαν αποκλειστεί έφεραν όπλα για να ξεκινήσουν πόλεμο στη Μέση Ανατολή,τα οποία όπλα επρόκειτο να δοθούν στους Μουσουλμάνους από την Ισραηλινή Μοσάντ.

Το σχέδιο ήταν να αποκαλυφθούν όλα στις ειδήσεις. Το Deep State έχανε 400 εκατομμύρια δολάρια την ώρα με τα πλοία κολλημένα!! Με αυτό, και τις 10 ημέρες αλήθειας στην τηλεόραση μόλις ενεργοποιηθεί το EBS, όλοι θα μάθουν για την εμπορία παιδιών και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τόσο κακά και τόσο αληθινά.

Οι Ειδικές Δυνάμεις της Συμμαχίας έχουν χρησιμοποιηθεί για την αναζήτηση και αποτροπή οποιουδήποτε φορτίου Deep State,καθώς οι Κλίντον ήταν ιδιοκτήτες των γραμμών Evergreen Shipping.

-Περίπου από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2021 η Μιανμάρ (Βιρμανία) και το Αφγανιστάν βρίσκονται πλέον υπό τον έλεγχο της Συμμαχίας,έκαψαν όλα εκεί τα "Poppy Fields" (αγρούς


παπαρούνας) που ήταν η κύρια πηγή όχι μόνο για το παράνομο εμπόριο ναρκωτικών,αλλά η Gene Decode αποκάλυψε πως ήταν το 50% της περιεκτικότητας σε όλα τα φάρμακα της Big Pharma. Όπιο και παράγωγα ελαίου στα χάπια τους.Πόσο άρρωστοι είναι αυτοί οι αρουραίοι της βαθιάς κατάστασης!

-

-Το Αφγανιστάν είναι τώρα η πρώτη ελεύθερη χώρα από το Deep State στον κόσμο.Ο λόγος που η Αμερική έπρεπε να εγκαταλείψει το Αφγανιστάν ήταν να ικανοποιήσει τους τον μόμο NESARA/GESARA,που ορίζουν πως δεν πρέπει να υπάρχουν ξένα στρατεύματα στο έδαφος της χώρας κανενός.

10/12/21                                                       ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

                                                                       ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  ΠΖ εα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.