Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 22 - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022 (Από 1 /10/22- έως 15 /10/22)

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ         

Οπως έχω ανακοινώσει,τα άρθρα μου είναι μόνον για  το Διάστημα και για τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους 

Συνεχίζω με το δεύτερο μέρος  του Σεπτεμβρίου (από 1/10/22 μέχρι 15//10/22)


ΔΙΑΣΤΗΜΑ - ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ 

1.Γαλαξιακή Ομοσπονδία.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία θα φιλοξενήσει ανοιχτές συναντήσεις πλοίων όπου οι άνθρωποι μπορούν να μας συναντήσουν αυτοπροσώπως.Υπάρχουν πολλοί άρρωστοι άνθρωποι στον κόσμο χωρίς κανέναν να τους βοηθήσει ή απλά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ιατρική περίθαλψη.Οπότε θα δώσουμε δωρεάν ιατρική περίθαλψη σε όλους εκείνους τους ανθρώπους στον κόσμο που είναι άρρωστοι.

"Ετοιμαζόμαστε.Κάνουμε τις τελικές ρυθμίσεις για τα αποκαλυπτήρια και ο κόσμος σας θα αλλάξει για πάντα.Σύντομα θα

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ
θυμηθείς ποιος πραγματικά είσαι. Η "Αποκάλυψη" έχει φτάσει στα ύψη όλων των εποχών, σύμφωνα με το θεϊκό σχέδιο του Δημιουργού.Είμαστε προετοιμασμένοι για οποιοδήποτε εμπόδιο ή πρόβλημα προκαλείται από οτιδήποτε φαίνεται να είναι ύπουλα όντα που προσπαθούν να καθυστερήσουν την αλήθεια.

Το πιο σημαντικό πράγμα που αποφασίσαμε ήταν να παρατείνουμε το τέλος αυτού του κύκλου και να ανοίξουμε δρόμο για την προετοιμασία των ανθρώπων αυτού του κόσμου και να δώσουμε στους μυστικούς ελεγκτές αυτού του κόσμου την ευκαιρία να εγκαταλείψουν και να παραδοθούν.Αυτό περιλαμβάνει τις σκοτεινές δυνάμεις που γνωρίζουν γι' αυτό και ακόμα δεν ξέρουν πώς να προχωρήσουν.Η διαδικασία θα αποδειχθεί πιο ομαλή από το αναμενόμενο. Έτσι θα αποφύγετε το χάος.

Τώρα είναι η στιγμή που θα μάθεις ποιος σου λέει ψέματα,ποιος σε χρησιμοποίησε με οποιονδήποτε τρόπο και ποιος δεν νοιάζεται καθόλου για την ευημερία σου ή για την ανθρωπότητα.Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι με αυτή την εκπληκτική ευκαιρία που θα αλλάξει τη ζωή για τον καθένα σας.Η ώρα είναι τώρα,η ώρα για δράση είναι τώρα,η ώρα να ανακαλύψετε την πραγματική γαλαξιακή προέλευση σας.

Αυτό είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία και θα συμβεί τώρα!Οι άνθρωποι της Γης θα δουν από πρώτο χέρι την προέλευση του ποιό είναι σε σχέση με τις γαλαξιακές τους ρίζες.Σχέδια για τη δημιουργία μιας Νέας Γης,βασισμένης στο Παγκόσμιο Δίκαιο,εκ μέρους όλης της ζωής στο σύμπαν μας,έχουν τεθεί σε κίνηση.Είναι κι αυτό ένα μήνυμα μεγάλης, απρόσμενης χαράς"!

2.Aποστολή του πλοίου "Νοδρίζα""των Δυνάμεων του Φωτός.

Υπάρχουν περισσότερα από πενήντα δύο εκατομμύρια πλοία γύρω από τη Γη. Οι αποστολές τους ποικίλλουν. Είναι υπεύθυνοι για την παρακολούθηση, την αναγνώριση, την αναφορά και την αξιολόγηση της κατάστασης της ενέργειας και

ΝΟΔΡΙΖΑ ΣΚΑΦΟΣ

των δονήσεων. Μερικά προστατεύουν τις υπερδιαστατικές πύλες. Άλλοι παρέχουν υλικοτεχνική υποστήριξη.

Υπάρχουν άλλοι που παρακολουθούν και παρακολουθούν φυσικά τους πολιτικούς και τα πυρηνικά όπλα σας. Έπειτα υπάρχουν εκείνοι που καθαρίζουν το αιτιώδες πεδίο της Γης από τις τοξίνες, και οι τεχνικοί τους είναι επιφορτισμένοι με την ρύθμιση και την τροποποίηση των ενοποιημένων πεδίων. Και τέλος, κάποιοι παρατηρούν και εναρμονίζουν τις γεωφυσικές και κλιματικές πτυχές του πλανήτη.Όλα τα πλοία του Νότου μπορούν να μετακινηθούν και να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

3.Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός.

"Είμαστε η Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός και ερχόμαστε με ένα αναστατωτικό μήνυμα από τον Δημιουργό σε όλη την ανθρωπότητα.Ο Πρωτόγονος Δημιουργός μας έδωσε την άδεια να κατεβούμε σε ολόκληρο τον πλανήτη σας σε μεγάλους αριθμούς,προκαλώντας μια τρομερή θετική αλυσιδωτή αντίδραση που θα εκδηλωθεί μόλις αρκετοί άνθρωποι λάβουν την


παρουσία μας ως σημάδι ότι αυτό, είναι αυτό που υπήρξαν περιμένοντας ή αρχίζει να εκδηλώνεται στη Γη.
Πολλά από τα πλοία μας θα φτάσουν σε χαμηλά υψόμετρα και θα γίνουν ορατά στο ευρύ κοινό.Φαίνονται στον ουρανό τη νύχτα ή κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν εκτίθενται.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία έχει κινήσει ουρανό και γη για να προχωρήσει ανοιχτά με την Αποκάλυψη, το μήνυμα ότι επισκεπτόμαστε τη Γη και την παρουσία μας εδώ.Η χρονική στιγμή για αυτή την εκδήλωση έχει επιλεγεί προσεκτικά από τους διαστημικούς μας σχεδιαστές,καθώς είναι λίγο μετά το τέλος του φετινού μέγιστου ηλιακού κύκλου και ως εκ τούτου οι ενεργειακές συνθήκες της Γης θα είναι ιδιαίτερα ώριμες για την άφιξη.Από εδώ και πέρα μπορούμε να επικοινωνούμε ανοιχτά με τους ανθρώπους αυτού του πλανήτη.Είναι αλήθεια ότι σας βοηθούσαμε κρυφά εδώ και πολύ καιρό,αλλά τώρα ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε ότι οι προσευχές σας εισακούστηκαν και έγινε η πρώτη επαφή".

4.Νερό ανακαλύφθηκε σε αστεροειδή – Μπορεί να δώσει στοιχεία για την προέλευση της ζωής στη Γη.

Νερό που περιέχει άλατα και οργανική ύλη βρέθηκε στον αστεροειδή Ριούκου που απέχει 300 εκατ. Χιλιόμετρα από τη Γη.Όταν επιστήμονες πήραν δείγμα από το έδαφος ενός αστεροειδούς που απέχει 300 εκατ. χιλιόμετρα από τη Γη,πιθανόν δεν περίμεναν να ανακαλύψουν σε αυτόν νερό.Κι όμως, αυτό ακριβώς έδειξαν τα αποτελέσματα της έρευνας που

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΡΙΟΥΚΟΥ

δημοσιεύθηκε σχετικά με την αποστολή του "Hayabusa-2" στον αστεροειδή "Ριούγκου".Αυτή η ανακάλυψη, μάλιστα, είναι ενθαρρυντική για τη θεωρία ότι η προέλευση της ζωής στη Γη έρχεται από το απώτερο διάστημα. 

Στην ερευνητική ομάδα έλαβαν μέρος 150 επιστήμονες, από χώρες όπως οι ΗΠΑ,η Βρετανία,η Ιταλία και η Κίνα.Ο επικεφαλής της έρευνας,Τομόκι Νακαμούρα,σχολίασε πως "αυτή η σταγόνα νερού έχει τεράστια σημασία". Το "Hayabusa-2" εκτοξεύτηκε στον αστεροειδή το 2014 και επέστρεψε στην τροχιά της Γης πριν δύο χρόνια, μαζί με το παραπάνω δείγμα. Όπως επιβεβαιώνει ο επιστήμονας Νακαμούρα,το δείγμα νερού από τον "Ριούγκου" ήταν "ανθρακούχο νερό που περιέχει άλατα και οργανική ύλη".Συνεχίζοντας ο ερευνητής λέει πως "έχουμε ενδείξεις πως αυτό ίσως συνδέεται άμεσα, για παράδειγμα,με την προέλευση των ωκεανών ή την οργανική ύλη στη Γη".Αρα,θα υπάρχει ζωή στον πλανήτη αυτόν". Το δείγμα από το έδαφος του "Ριούγκου" χωρίστηκε και δόθηκε σε διάφορες επιστημονικές ομάδες,προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες να υπάρξει κάποια νέα ανακάλυψη. 

Ο αστροβιολόγος Κενσέι Κομπαγιάσι, χαιρέτησε την έρευνα,αν και δεν έλαβε μέρος σε αυτή και δήλωσε:"Το γεγονός πως ανακαλύφθηκε νερό σε αυτό το δείγμα είναι από μόνο του εντυπωσιακό.Υποδηλώνει ότι ο αστεροειδής είχε νερό σε υγρή μορφή και όχι σε μορφή πάγου και οργανική ύλη μπορεί να έχει παραχθεί σε αυτό". Πληροφορίες από τον Guardian. 

5.Ένα σήμα από τα βάθη του διαστήματος αψηφά την τωρινή μας κατανόηση. 

Το τεράστιο FAST ραδιοτηλεσκόπιο της Κίνας εντόπισε ένα επαναλαμβανόμενο σήμα ραδιοκυμάτων από τα βάθη του διαστήματος το οποίο έχει προβληματίσει τους αστρονόμους. Το επαναλαμβανόμενο fast radio burst ή FRB, εντοπίστηκε για πρώτη φορά πέρυσι και ονομάστηκε FRB 20201124A. Από πέρυσι έχει καταγραφεί με 1.863 ριπές μέσα σε 82 ώρες σε σύνολο 54 ημερών παρατηρήσεων.Έως τώρα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για ένα "μάγναστρο,ένας αστέρας νετρονίων" με εξαιρετικά ισχυρά μαγνητικά πεδία.Τα FRBs ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά το 2001 και είναι μία απίστευτα

ΣΗΜΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ
ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ισχυρή εκπομπή ραδιοκυμάτων που διαρκεί μόλις χιλιοστά του δευτερολέπτου, απελευθερώνοντας ενέργεια ισοδύναμη με 500 εκατομμύρια Ήλιους. 

Το τωρινό FRB,μέσα σε δύο μήνες παρατηρήσεων έδωσε στους αστρονόμους το μεγαλύτερο δείγμα δεδομένων του φαινομένου από οποιαδήποτε άλλη πηγή FRB.Ο τρόπος όμως που άλλαζε η πόλωση του σήματος με το χρόνο,έδειχνε πως η ένταση του μαγνητικού πεδίου και η πυκνότητα των σωματιδίων γύρω από το "μάγναστρο" άλλαζε.Αυτό τους έκανε να υποπτεύονται πως υπάρχει και κάτι ακόμα κοντά στο "μάγναστρο".Αυτό το αντικείμενο θα μπορούσε να ήταν ένας καυτός κυανός γίγαντας τύπου B,που βρίσκονται συχνά να συντροφεύουν αστέρες νετρονίων σε δυαδικά συστήματα.

Υπήρχε όμως και κάτι ακόμα παράξενο.Τα "μάγναστρα" είναι ουσιαστικά ο πυρήνας τεράστιων άστρων τα οποία έχοντας εξαντλήσει τα καύσιμά τους,καταρρέουν από την ίδια τη βαρύτητά τους.Τα "μάγναστρα" λοιπόν εντοπίζονται σε περιοχές του διαστήματος όπου λαμβάνει ακόμα χώρα ο σχηματισμός αστέρων.Τα άστρα αυτά ζουν τις σύντομες ζωές τους και πεθαίνουν, δημιουργώντας περισσότερα νέφη υλικών για να γεννηθούν νέοι αστέρες. Αλλά το FRB 20201124A βρέθηκε σε ένα γαλαξία που μοιάζει πολύ με το δικό μας. Δεν υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα στο σχηματισμό νέων άστρων, οπότε το FRB βρίσκεται σε ένα γαλαξία σχεδόν κενό από σχηματισμό άστρων.Οι επιστήμονες θεωρούν πως μας λείπει ένα κρίσιμο κομμάτι πληροφοριών,μία έλλειψη στην κατανόησή μας στο σχηματισμό των FRB μαγνάστρων και στις τοποθεσίες στις οποίες βρίσκονται.

6.Μυστήριο στην αθέατη πλευρά της Σελήνης.τήριο στην αθέατη πλευρά της Σελήνης.

Η Κίνα αποκάλυψε ένα μυστήριο στην αθέατη πλευρά της Σελήνης σχετικά με το έδαφος που,ίσως,οδηγεί σε ένα ακραίο συμπέρασμα,κατακριτέο από την επιστημονική κοινότητα.

Η εξερεύνηση της επιφάνειας του φεγγαριού θα πρέπει ίσως να είναι ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους, αν η ανθρωπότητα θέλει πραγματικά να φτάσει στα αστέρια και να αποικίσει εκεί που δεν υπήρξαν ποτέ άνθρωποι. Εάν θέλουμε πραγματικά να αποικίσουμε το ηλιακό σύστημα, η δημιουργία βιώσιμων αποικιών στην σεληνιακή επιφάνεια θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στην ανθρώπινη ιστορία. Θα την μετατρέψει σε ένα κέντρο που θα επιτρέψει στον πολιτισμό μας να ταξιδέψει πέρα ​​από τον Άρη,στο ηλιακό σύστημα και ίσως μια μέρα,ακόμη και πέραν αυτού.Αυτό έγινε κατανοητό από τους Κινέζους,ενώ η Ρωσία και οι ΗΠΑ συζητούν για το ποιος έχει το μεγαλύτερο οπλοστάσιο.

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΕΛΗΝΗΣ
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Εθνική Διαστημική Διοίκηση της Κίνας (CNSA), σύμφωνα με το Space.com, προσπαθεί να διερευνήσει το φεγγάρι. Χάρη στην ιστορική αποστολή Chang’e 4, η ανθρωπότητα διερευνά την επιφάνεια της αθέατης πλευράς του φεγγαριού, κάνοντας συνεχώς νέες ανακαλύψεις. Εκτός από το Lander, υπάρχει επίσης ένα μικροσκοπικό rover το Yutu-2 ή Jade Rabbit, που βρίσκονται εντός του κρατήρα Von Kármán πλάτους 180 χιλιομέτρων, στο νότιο ημισφαίριο.

Ο κρατήρας βρίσκεται μέσα σε ένα ακόμα μεγαλύτερο κρατήρα που ονομάστηκε από τους επιστήμονες ως λεκάνη του South Pole-Aitken και έχει διάμετρο περίπου 2.500 χλμ. και βάθος 13 χιλιομέτρων.Μέχρι τώρα έχει συγκεντρωθεί ένας θησαυρός από πρωτοφανή δεδομένα και πρόσφατα έχουν αποκαλύψει ένα νέο σεληνιακό μυστήριο.Προς μεγάλη έκπληξη, η αποστολή Chang’e 4 διαπίστωσε ότι οι θερμοκρασίες της νύχτας στην επιφάνεια της αθέατης πλευράς είναι πολύ πιο κρύες από ό,τι πιστευόταν προηγουμένως.Αυτό οδηγεί σε κάτι βαθύτερο που προβληματίζει τους επιστήμονες.

Όπως αποκαλύφθηκε από την CNSA,οι θερμοκρασίες στην επιφάνεια της Σελήνης ήταν στους μείον 190 βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της πρώτης σεληνιακής νύχτας της αποστολής."Αυτό οφείλεται πιθανότατα στη διαφορά της σύνθεσης του σεληνιακού εδάφους μεταξύ των δύο πλευρών του φεγγαριού.Χρειαζόμαστε περαιτέρω προσεκτικές αναλύσεις"Αυτή η δήλωση φέρνει στο νου ένα παράδοξο ερώτημα: θα μπορούσε να σημαίνει ότι υπάρχει “κάτι” στο έδαφος στην αθέατη πλευρά της Σελήνης που προκαλεί το σεληνιακό τοπίο να διατηρεί λιγότερη θερμότητα τη νύχτα; Αν αυτή η υπόθεση ισχύει πραγματικά,ίσως,δεν έχουν και τόσο άδικο οι συνωμοσιογράφοι που διατείνονται,χρόνια τώρα ότι η επιφάνεια του εδάφους είναι στρωμένη από νοήμονα όντα,με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύψουν την πραγματική επιφάνεια που βρίσκεται από κάτω και ουσιαστικά αποτελεί την άτρακτο ενός τεχνητού κατασκευασμένου διαστημόπλοιο που μοιάζει με ουράνιο σώμα.Όμως, αυτό είναι ένα πάρα πολύ ακραίο σενάριο χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Τέτοιου είδους εικασίες είναι κατακριτέες από όλη την επιστημονική κοινότητα.

Η πιθανά διαφορετική σύσταση των εδαφών στις δύο πλευρές της σελήνης,δεν δείχνει απαραίτητα ότι η Σελήνη είναι μία προηγμένη κατασκευή που εξυπηρετεί τους άγνωστους, προς εμάς,σκοπούς των κατασκευαστών της.Είναι απλά ένα ελκυστικό και συναρπαστικό σενάριο κατάλληλο για βιβλία ή/και ταινίες επιστημονικής φαντασίας.Η πιθανά διαφορετική σύσταση των εδαφών στις δύο πλευρές της σελήνης,μπορεί να έχει αρκετές γεωλογικές και άλλες επιστημονικές εξηγήσεις που προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμες, μέχρι να βρεθούν τα ευρήματα που θα τις στοιχειοθετήσουν. 

7.Ποίοι είναι οι Σείριοι; Aστερισμός  Canis Minor.

Οσον αφορά τα φυσικά χαρακτηριστικά των Sirians ή Σείριος,έχουν γενικά σώματα μισού ανθρώπου και μισού ζώου και άλλοι μόνο ανθρώπου.Αυτό σημαίνει ότι φέρουν στο DNA τους ένα μείγμα του Αδαμικού γενετικού κώδικα αναμεμειγμένο με αυτόν των Ζώων στη φυσική τους βιολογική δομή.Αυτό κάνει ορισμένους Σείριους να πάρουν τη μορφή Felids με το σώμα ενός άνδρα και το κεφάλι ενός λιονταριού, μιας γάτας ή μιας τίγρης. Σε άλλες περιπτώσεις, ορισμένοι Σείριοι παρουσιάζουν επίσης τη μορφή εντομοειδών, ερπετών και πτηνών.Ήδη στον Σείριο Β, για παράδειγμα,οι Σείριοι προσάρμοσαν το γονιδίωμά τους με μια νέα γενετική κωδικοποίηση, παρουσιάζοντας έτσι τους εαυτούς τους με τη μορφή υδρόβιων όντων,καθώς και δελφινιών και φαλαινών (κητωδών).

Ο Σείριος είναι ένας εξωγήινος πολιτισμός που κατοικεί σε ένα αστέρι στον αστερισμό Canis Minor,όπου βρίσκεται ο Σείριος,ο οποίος απέχει περίπου 8,6 έτη φωτός από τη Γη.Ο Σείριος είναι όπου εμφανίζεται η εκδήλωση των φυλών από την 8η έως την 14η διάσταση της συνείδησης. Είναι επίσης όπου βρίσκεται το κέντρο προέλευσης του Τάγματος των Δασκάλων Kumaras.Πολλοί από αυτούς τους Sirian Masters εργάζονται σήμερα στις τάξεις της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας της Γης, όπως: (Master Kuthumi, Master Sananda, Mary Magdalene, Clara of Assisi, Siddhartha Gautama (Βούδας), Sanat Kumara, Akhenaton, Maitreya, Vyvamus , Αρχάγγελος Μιχαήλ και μεταξύ άλλων).

Οσον αφορά τα φυσικά χαρακτηριστικά των Sirians ή Σείριος,έχουν γενικά σώματα μισού ανθρώπου και μισού ζώου και άλλοι μόνο ανθρώπου.Αυτό σημαίνει ότι φέρουν στο DNA τους ένα μείγμα του Αδαμικού γενετικού κώδικα αναμεμειγμένο με αυτόν των Ζώων στη φυσική τους βιολογική δομή.Αυτό κάνει ορισμένους Σείριους να πάρουν τη μορφή Felids με το σώμα ενός άνδρα και το κεφάλι ενός λιονταριού, μιας γάτας ή μιας τίγρης. Σε άλλες περιπτώσεις, ορισμένοι Σείριοι παρουσιάζουν επίσης τη μορφή εντομοειδών, ερπετών και πτηνών.Ήδη στον Σείριο Β, για παράδειγμα,οι Σείριοι προσάρμοσαν το γονιδίωμά τους με μια νέα γενετική κωδικοποίηση, παρουσιάζοντας έτσι τους εαυτούς τους με τη μορφή υδρόβιων όντων,καθώς και δελφινιών και φαλαινών (κητωδών).

Οι Σείριοι μπορούν να εκδηλωθούν σωματικά, αλλά υπάρχουν και σε αιθερική κατάσταση.Kατοικούν στην 5η έως 8η διαστατική κατάσταση της συνείδησης,ενώ άλλοι κατοικούν ήδη στην 9η διάσταση.Αυτή η δεύτερη ομάδα,με τη σειρά της,είναι γνωστή ως "Αιθερικοί Σείριοι,που προέρχονται από τον Σείριο Άλφα (από εκεί ήρθαν οι Ελληνες στην Γη).

ΣΕΙΡΙΟΙ
Οι Σείριοι έχουν γενικά μια πολύ πάνω από το μέσο όρο ορθολογική νοημοσύνη.Έχουν επίσης μεγάλη τηλεπαθητική και ψυχική ικανότητα και αποτελούν μέρος της λεγόμενης "Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας".Είναι πολύ αγαπημένα και έξυπνα όντα και όπως οι Πλειάδιοι και οι Αρκτούριοι.Οι Σείριοι είναι επίσης μέρος της ομάδας προστασίας της Γης που είναι επιφορτισμένη με την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων εισόδου και εξόδου διαφόρων αστροπλοίων στην τροχιά του πλανήτη.Οι Σείριοι συνεργάζονται με τους Aρκτούριους για να προστατεύσουν τις Πύλες και είναι επίσης υπεύθυνοι για την ενημέρωση και τη μετάδοση αυτών των πληροφοριών απευθείας στο Starfleet και στο κέντρο διοίκησης της Συνομοσπονδίας.

Ο στόλος των Σείριων διαθέτει τεχνολογίες ικανές να διαλύσουν άμεσα πλοία των ανταρτών που δεν είναι Συνομοσπονδιακά μέσα σε αυτόν τον τομέα.Στην προσπάθεια υποτιθέμενης επίθεσης,ο στόλος τους έχει ήδη εξουσιοδότηση από την Ομοσπονδία να διαλύσει και να τηλεμεταφέρει απευθείας το πλήρωμα αυτών των πλοίων σε κόσμους εξορίας.Τα πλοία τους είναι συνήθως εξοπλισμένα με κινητήρες διαστημικής πρόωσης ή συστήματα πρόωσης στημόνι και χρονική πρόωση ικανά να υπερβαίνουν την ταχύτητα του φωτός,με αποτέλεσμα να μπορούν να εκδηλωθούν σε πολλά πολυδιάστατα επίπεδα με μεγαλύτερη ασφάλεια και ελευθερία σε σύγκριση με τα παραδοσιακά πλοία.

Ένα Μητρικό σκάφος των Σείριων έχει μήκος περίπου 500 χιλιόμετρα.Αυτά τα πλοία δεν είναι κατασκευασμένα από μέταλλα ή βίδες,ούτε χρησιμοποιούν υλικά που είναι γνωστά στη Γη.Είναι απλώς μορφές κρυσταλλωμένου φωτός.Είναι συμβιωτικά ευφυή πλοία υψηλής ενέργειας. Όπως οι Αρκτούριοι,οι Σείριοι έχουν επίσης τεχνολογίες που μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους στη διαδικασία της θεραπείας και της πνευματικής ανάτασης. Μέσα στα πλοία τους έχουν

ΑΡΜΑΔΑ ΠΛΟΙΩΝ
ΣΕΙΡΙΟΥ

θαλάμους επεξεργασίας και συσκευές για τον καθαρισμό των ανθρώπινων ενεργειακών σωμάτων.Επίσης είναι σπουδαίοι κύριοι γενετιστές και σήμερα εργάζονται στη γενετική μας δομή για να μας βοηθήσουν να ενεργοποιήσουμε και τις 12 διπλές έλικες στο αρχικό μας DNA.Μερικοί από αυτούς εργάζονται επίσης στο κατώτερο αστρικό επίπεδο της Γης εκτελώντας διασώσεις άρρωστων ψυχών και μεταφέροντάς τις στα πλοία τους για να τις βοηθήσουν στη σωματική, συναισθηματική και ψυχική αναγέννηση του σώματός τους.

Ένας από τους πιο χρησιμοποιούμενους τρόπους από τους Σείριους,για να μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με κάποιους ανθρώπους στην επιφάνεια,είναι μέσω των ονείρων ή της αστρικής προβολής.Ένας άλλος τρόπος είναι μέσω της τηλεπάθειας ή του καναλιού. Στα κανάλια, είναι δυνατό να αισθανθείτε μια πολύ δυνατή και ενδυναμωμένη ενέργεια που προέρχεται από αυτά τα αδέρφια.Οι Σείριοι έχουν έρθει σε επαφή με την ανθρωπότητα της Γης εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια. Ακόμη και πριν υπάρξουν ανθρωποί στη Γη,οι Σείριοι ήταν ήδη παρόντες στον πλανήτη μας βοηθώντας στη διαδικασία της γενετικής βελτίωσης της ανθρώπινης φυλής.

Οι Σείριοι ήταν από τις πρώτες φυλές που πραγματοποίησαν γενετικές τροποποιήσεις στη φυσική δομή του ανθρώπου.Τα πρώτα πρωτεύοντα στη Γη σπάρθηκαν γενετικά από Αιλουροειδή και Σείριους και αυτά τα πρωτεύοντα κατάφεραν να φτάσουν στο εξελικτικό στάδιο του λεγόμενου "Homo Erectus" (480.000 π.Χ.),για να εξελιχθούν αργότερα στο στάδιο του λεγόμενου "Homo Sapiens" (150.000 π.Χ.).Αυτή η πρώτη γενετική τροποποίηση στο DNA που προκάλεσε τον "Homo-

ΣΕΙΡΙΟΣ Α΄και Β΄

Erectus" έγινε από Σείριο Α΄ που είχε σκοπό να βοηθήσει την ανάπτυξη του εγκεφάλου της ανθρώπινης φυλής.Η δεύτερη γενετική τροποποίηση (Homo-Sapiens)έγινε μέσω του DNA των Πλειάδειων και των Νιμπιρουανών και είχε σκοπό να βοηθήσει στην πνευματική νοημοσύνη του ανθρώπου.

Μετά από αυτή την πρώτη και δεύτερη φάση ανάπτυξης,οι Σείριοι,μαζί με τους Πλειάδειους,τους Αιλουροειδή,τους Ανδρομέδιους και τους Νιμπιριούς,έκαναν μια τρίτη γενετική τροποποίηση στο ανθρώπινο DNA,με στόχο να συμβάλουν στην πνευματική ανάπτυξη του ανθρώπινου είδους,με αποτέλεσμα την εμφάνιση του λεγόμενου"Homo Sapiens"(50.000 π.Χ.).Αυτό καθιστά δυνατό για την ανθρώπινη φυλή να φέρει στο DNA της σήμερα ένα μείγμα 22 φυλών αστέρων (ή 22 αντιπροσωπειών) που συμμετείχαν άμεσα στο Γενετικό Πρόγραμμα της Γης,συμπεριλαμβανομένων των (Σειρίων, Πλειάδειων, Νιμπιρουανών, Αρκτούριων, Αιλουροειδών, Χάθορ, Αλφακενταύριοι, Ανδρομέδιοι,Δρακονιανοί, Ωρίωνες,Καπελίνοι,κλπ. 
Οι Σείριοι λένε ότι είναι εδώ για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να θυμούνται ποιοί πραγματικά είναι.Λένε ότι είναι πάντα πρόθυμοι να θέλουν να κάνουν σχέσεις με όλους σας,ώστε να σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε ορισμένες αναμνήσεις για να θυμάστε την αστρική σας προέλευση και έτσι να επιστρέψετε στους παλιούς πλανήτες σας.

7.Διαστρικό εξωγήινο πλοίο

Διαστρικό εξωγήινο πλοίο,που βρίσκεται στο φεγγάρι απαθανατίζεται από εικόνες που πάρθηκαν από δορυφόρο του Elon Musk.H NASA δεν μπορούσε να το πιστέψει έκπληκτη που νόμιζαν ότι ήταν ψεύτικο, αλλά είναι αληθινό και δεν το πιστεύουν.
Εικόνες από τον Rodolfo Rodriguez
ΔΙΑΣΤΡΙΚΟ ΕΞΩΓΗΪΝΟ ΣΚΑΦΟΣ




8.Διαστημική Δύναμη .

Η Διαστημική Δύναμη μόλις πήρε τον έλεγχο των στρατιωτικών δορυφόρων. Το ασύρματο δίκτυο είναι έτοιμο.Το Διαστημικό Σώμα των Ηνωμένων Πολιτειών (αγγλικά: United States Space Force, USSF) είναι ο κλάδος διαστημικών υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ,μία από τις οκτώ ένστολες υπηρεσίες των ΗΠΑ και επί του παρόντος η μόνη διαστημική δύναμη στον κόσμο.Μαζί με τον στενά συνδεδεμένο της κλάδο,την Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α.,το Διαστημικό Σώμα αποτελεί μέρος του Υπουργείου Πολεμικής Αεροπορίας,ενός από τα τρία στρατιωτικά τμήματα,υπό την ηγεσία του

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΗΠΑ

Προέδρου των ΗΠΑ  και πολιτών,του Αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας.Το Διαστημικό Σώμα,μέσω του Υπουργείου της Πολεμικής Αεροπορίας,τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργού της Πολεμικής Αεροπορίας,ενός πολιτικά εντεταλμένου πολίτη ο οποίος αναφέρεται στον Υπουργό Άμυνας και διορίζεται από τον Πρόεδρο με επιβεβαίωση από τη Γερουσία.Ο στρατιωτικός επικεφαλής του Διαστημικού Σώματος είναι ο Αρχηγός Διαστημικών Επιχειρήσεων που είναι συνήθως ο ανώτατος αξιωματικός του Διαστημικού Σώματος.Ο Αρχηγός Διαστημικών Επιχειρήσεων ασκεί εποπτεία στις μονάδες του Διαστημικού Σώματος και υπηρετεί ως ένας από τους Αρχηγούς του Μικτού Επιτελείου.

Το Διαστημικό Σώμα είναι η μικρότερη ένοπλη υπηρεσία των ΗΠΑ,αποτελούμενη από 8.400 στρατιωτικούς και χειρίζοντας 77 διαστημόπλοια.Τα σημαντικότερα διαστημόπλοια και συστήματα περιλαμβάνουν τον Διαστημικό Φράκτη,τον αστερισμό του Παγκόσμιου Συστήματος Θεσιθεσίας,τους στρατιωτικούς δορυφορικούς επικοινωνιών,το διαστημικό αεροπλάνο Boeing X-37B,το αμερικανικό σύστημα προειδοποίησης πυραύλων το δίκτυο διαστημικής επιτήρησης των ΗΠΑ και το δίκτυο δορυφορικού ελέγχου. 

Σύμφωνα με τον Νόμο Γκολντγουότερ–Νίκολς,το Διαστημικό Σώμα είναι υπεύθυνο για την οργάνωση,την εκπαίδευση και τον εξοπλισμό των διαστημικών δυνάμεων,οι οποίες στη συνέχεια παρουσιάζονται στις ενοποιημένες διοικήσεις μάχης,κυρίως στη Διαστημική Διοίκηση των Ηνωμένων Πολιτειών,για επιχειρησιακή αποστολή.

9.Αποστολή του πλοίου Νοδρίζα των Δυνάμεων του Φωτός.

Υπάρχουν περισσότερα από πενήντα δύο εκατομμύρια πλοία γύρω από τη Γη. Οι αποστολές τους ποικίλλουν. Είναι υπεύθυνοι για την παρακολούθηση, την αναγνώριση, την αναφορά και την αξιολόγηση της κατάστασης της ενέργειας και των δονήσεων. Μερικά προστατεύουν τις υπερδιαστατικές πύλες. Άλλοι παρέχουν υλικοτεχνική υποστήριξη.Υπάρχουν άλλοι που παρακολουθούν και παρακολουθούν φυσικά τους πολιτικούς και τα πυρηνικά όπλα σας. Έπειτα υπάρχουν εκείνοι που καθαρίζουν το αιτιώδες πεδίο της Γης από τις τοξίνες, και οι τεχνικοί τους είναι επιφορτισμένοι με την ρύθμιση και την τροποποίηση των ενοποιημένων πεδίων. Και τέλος, κάποιοι παρατηρούν και εναρμονίζουν τις γεωφυσικές και κλιματικές πτυχές του πλανήτη. Όλα τα πλοία του Νότου μπορούν να μετακινηθούν και να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Η βοήθεια των Cosmic Brothers εν μέσω μεγάλων δυσκολιών.Οι κοσμικοί αδελφοί μας έχουν εντολή να μην ανακατεύονται στις ανθρώπινες υποθέσεις.Πρέπει να σεβαστούν την ελεύθερη βούληση μας. Τώρα δεν θα επιτρέψουν ποτέ την ανθρωπότητα να εξαφανιστεί επειδή κάποιος υπερεθουσιασμένος

ΠΛΟΙΟ ΝΟΔΡΙΖΑ

κυβερνήτης αποφασίζει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα ή να εκτοξεύσει πύραυλο σε πυρηνικό εργοστάσιο, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλυσιδωτές εκρήξεις μεταξύ αρκετών μονάδων. Οι εξωγήινοι έχουν ήδη εκτρέψει έναν πύραυλο που έθετε σε κίνδυνο την ανθρώπινη συλλογικότητα. Παρεμβαίνουν μόνο σε ακραίες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Είναι επίσης προετοιμασμένοι για όταν γίνει απαραίτητη μια παγκόσμια εκκένωση, ανεξάρτητα από την αιτία.Έχουν ήδη περικυκλώσει τον πλανήτη και είναι έτοιμοι να πέσουν όταν χρειαστεί.Εάν πρέπει να συμβεί η εκκένωση θα γίνει σε δευτερόλεπτα,Θα έρθουν για μας με τα πλοία τους.Όπως ανεφέρθει, σχηματίσαμε μαζί τους κοσμικές οικογένειες, έτσι θα έρθουν, θα ψάξουν ο καθένας για τα αντίστοιχα μέλη της οικογένειάς του και θα μας πάρουν για να μας πάνε στον νέο παράδεισο,πιθανώς μέσω διαστάσεων πύλες. Όταν συμβεί αυτό, θα υπάρχει διαφορά ανάλογα με το αν υπήρξε χρόνος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αυτοεπιλογής: αν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα φτάσει ο νέος κόσμος, εξαιρώντας εκείνους που δονούνται άνευ όρων.

Στις ευαίσθητες στιγμές που οδηγούν σε πιθανή εκκένωση,οι κοσμικοί αδελφοί μας θα κάνουν δουλειά για την προστασία του πλανήτη Γη και των κατοίκων του Εάν πρέπει να γίνει η εκκένωση, θα δημιουργήσουν μια πολυδιάστατη φούσκα ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η μετάβαση.Στο εσωτερικό,οι άνθρωποι θα βιώσουν ένα είδος "εξπρές εξέλιξης".Για να επιβιώσουν σε αυτό το πλαίσιο θα πρέπει να βασιστούν σε χαμηλότερη πυκνότητα,η οποία θα απαιτεί αύξηση της συχνότητάς τους.Αυτή η υψηλότερη δόνηση θα ξυπνήσει τις λανθάνουσες ικανότητες σας (τηλεπάθεια και άλλες). Με αυτόν τον τρόπο,αν δοθεί αυτό το σενάριο,θα έρθει στον κόσμο μια νέα εκδοχή ενός ανώτερου ανθρώπου.

10.Το "Ματωμένο" Φεγγάρι.

Το φαινόμενο εμφανίζεται κατά την ολική έκλειψη Σελήνης, όταν δηλαδή η Σελήνη βρίσκεται εντελώς μέσα στη σκιά της Γης. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο εάν ο Ήλιος, η Γη και η Σελήνη βρίσκονται προσεγγιστικά πάνω στην ίδια ευθεία γραμμή, με την Γη να βρίσκεται μεταξύ των δύο άλλων ουράνιων σωμάτων. Τότε, το μόνο φως που φτάνει στην επιφάνεια της Σελήνης προέρχεται από τις άκρες της ατμόσφαιρας της Γης. Το φως αυτό αρχικά περνάει από τα βαθιά στρώματα της γήινης

ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

ατμόσφαιρας, η οποία φιλτράρει περισσότερο την μπλε περιοχή του φάσματος με αποτέλεσμα το φως που απομένει και αντανακλά στην επιφάνεια της Σελήνης να είναι βαθύ καφέ, κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο.

Ο λόγος που το φεγγάρι φαίνεται τόσο μεγάλο στην παρακάτω εικόνα οφείλεται στο γεγονός ότι η τροχιά της Σελήνης δεν είναι τέλειος κύκλος γύρω από τη Γη, με αποτέλεσμα η απόσταση ανάμεσα στο κέντρο του φεγγαριού και στο κέντρο της Γης να αυξομειώνεται από τα περίπου 363.400 χιλιόμετρα (περίγειο) έως τα 405.550 χιλιόμετρα (απόγειο). Έτσι σε μια πανσέληνο που θα συμβεί στο περίγειο (υπερ-Σελήνη), το φεγγάρι φαίνεται περίπου 14% μεγαλύτερο και 30% φωτεινότερο από μια πανσέληνο που θα συμβεί στο απόγειο.Φωτογραφία:Associated Press

11.Τα Φεγγάρια του πλανήτη Δία.

Το βράδυ της 7ης Ιανουαρίου 1610 ο Ιταλός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Πάδοβας Galileo Galilei αντίκρισε με το τηλεσκόπιό του τρία φωτεινά σημάδια να περιβάλουν τον Δία σαν εξαπτέρυγα ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες τα παρατήρησε να αλλάζουν συνεχώς θέση. Στις 11 Ιανουαρίου ένα τέταρτο αντικείμενο προστέθηκε στα άλλα τρία και τότε ήταν που κατάλαβε ότι επρόκειτο για δορυφόρους που περιφέρονταν γύρω από τον Δία. Οι τέσσερις αυτοί μεγαλύτεροι δορυφόροι του Δία βαφτίστηκαν το 1614 με τα ονόματα που είναι γνωστοί σήμερα, Ιώ, Ευρώπη, Γανυμήδης και Καλλιστώ, αν και πολλές φορές συλλογικά αναφέρονται ακόμη ως δορυφόροι του Γαλιλαίου.

Γανυμήδης - Είναι ο πιο ογκώδης, φωτεινός και μεγαλύτερος φυσικός δορυφόρος του πλανήτη Δία αλλά και του Ηλιακού Συστήματος. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Γανυμήδης ήταν ο


οινοχόος των θεών του Ολύμπου από τον οποίο έλαβε το όνομά του ο δορυφόρος.

Καλλιστώ - Είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος φυσικός δορυφόρος του πλανήτη Δία και το όνομα προέρχεται από την Καλλιστώ, η οποία σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία ήταν μια νύμφη της Αρκαδίας.

Ιώ - Είναι ο τρίτος κατά σειρά μεγέθους φυσικός δορυφόρος του πλανήτη Δία και το πιο δραστήριο γεωλογικώς αντικείμενο στο Ηλιακό Σύστημα με πάνω από 400 ενεργά ηφαίστεια. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, η Ιώ ήταν πριγκίπισσα από την Αργεία.

Ευρώπη - Είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος φυσικός δορυφόρος του πλανήτη Δία. Ο δορυφόρος πήρε το όνομά του, όπως και η ήπειρος Ευρώπη, από την κόρη του Αγήνορος, βασιλιά της Φοινίκης στην αρχαία ελληνική μυθολογία.

12.Η NASA μιλά για Πύλες στο Μαγνητικό Πεδίο,ο Όμηρος για Πύλη στον Ουρανό.

Ένα αγαπημένο θέμα της επιστημονικής φαντασίας είναι "η πύλη",μας λέει η NASA σε ανακοίνωσή της και εξηγεί τι θα μπορούσε να είναι μια πύλη "ένα εξαιρετικό άνοιγμα στο χώρο ή το χρόνο που συνδέει τους ταξιδιώτες σε μακρινές σφαίρες.Μια καλή πύλη είναι μια συντόμευση,ένας οδηγός,μια πόρτα στο άγνωστο".Κι εδώ έρχεται η έκπληξη ότι αυτές οι πύλες αποδεικνύεται ότι υπάρχουν,καθώς ένας ερευνητής που χρηματοδοτείται από τη NASA στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα έχει καταλάβει πώς να τις βρει.Τα ονομάζουμε σημεία Χ ή περιοχές διάχυσης ηλεκτρονίων,εξηγεί ο φυσικός πλάσματος Jack Scudder από το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα."Είναι μέρη όπου το μαγνητικό πεδίο της Γης συνδέεται με το μαγνητικό πεδίο του Ήλιου,δημιουργώντας ένα αδιάκοπο μονοπάτι που οδηγεί από τον δικό μας πλανήτη στην ατμόσφαιρα του ήλιου 93 εκατομμύρια μίλια μακριά".

ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ

Παρατηρήσεις από το διαστημόπλοιο "Θέμις" της NASA και τους ανιχνευτές Cluster της Ευρώπης,υποδηλώνουν ότι αυτές οι μαγνητικές πύλες ανοίγουν και κλείνουν δεκάδες φορές κάθε
μέρα.Συνήθως βρίσκονται μερικές δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα από τη Γη,όπου το γεωμαγνητικό πεδίο συναντά τον ορμητικό ηλιακό άνεμο.Οι περισσότερες πύλες είναι μικρές και βραχύβιες.Τόνοι ενεργητικών σωματιδίων μπορούν να ρέουν μέσα από τα ανοίγματα,θερμαίνοντας την ανώτερη ατμόσφαιρα της Γης,πυροδοτώντας γεωμαγνητικές καταιγίδες και ανάφλεξες φωτεινών πολικών σέλας.Εκείνο που κάνει εντύπωση,είναι ότι "αυτές οι μαγνητικές πύλες ανοίγουν και κλείνουν δεκάδες φορές κάθε μέρα".

Μια αναφορά σε πύλες που ανοίγουν και κλείνουν αυτόματα κάνει ο Όμηρος στην Ιλιάδα, ραψωδία Ε’ στίχοι 745-752. Για να πάρετε μια ιδέα σας δίνω το αρχαίο κείμενο και το νεότερο πάνω σε αυτούς:

Ἥρη δὲ μάστιγι θοῶς ἐπεμαίετ᾽ ἄρ᾽ ἵππους·αὐτόμαται δὲ πύλαι μύκον οὐρανοῦ, ἃς ἔχον Ὧραι,750τῇς ἐπιτέτραπται μέγας οὐρανὸς Οὔλυμπός τε,ἠμὲν ἀνακλῖναι πυκινὸν νέφος ἠδ᾽ ἐπιθεῖναι,τῇ ῥα δι᾽ αὐτάων κεντρηνεκέας ἔχον ἵππους".

Δηλαδή με απλούστερα λόγια:"Η Ήρα χτύπησε τα άλογα με το μαστίγιο και η πύλη άνοιξε διάπλατα και αυτόματα και όταν πέρασαν από μέσα της,η πύλη έκλεισε με πυκνό νέφος, όπως φρόντισαν οι Ώρες που τους είχε ανατεθεί το καθήκον να φρουρούν τον ουρανό και τον Όλυμπο.

Τέτοιες, ή παρόμοιες περιγραφές συναντούμε σε αρκετά αρχαία κείμενα και μυθολογίες άλλων

ΟΜΗΡΟΣ
λαών.Όμως,μετά την ανακοίνωση της NASA,μήπως θα μπορούσε να υπάρχει μια κάποιου είδους ταύτιση.Η σκέψη και οι συνειρμοί που την ακολουθούν δεν μπορούν να έχουν κοινά σημεία με τις πύλες στις οποίες αναφέρεται η NASA και την πύλη που περιγράφει ο Όμηρος.Δεν γίνεται να συγκρίνεις την επιστημονική πραγματικότητα με δυο-τρεις στίχους από ένα έπος που χαρακτηρίζεται ως μύθος και όλα όσα συμβαίνουν εκεί να θεωρούνται εξ ορισμού μη πραγματικά!Πρέπει ο Όμηρος να διέθετε τεράστια φαντασία για την εποχή του και τα χρόνια που ζούσε για να περιγράψει κάτι τέτοιο.Η ανακοίνωση της NASA θα μπορούσε με κάποιο τρόπο να σχετίζεται με την περιγραφή που δίνει ο Όμηρος.
 Δυστυχώς,δεν διαθέτουμε τα δεδομένα εκείνα που θα μπορούσαν κάπως να υποστηρίξουν έστω και μια υποτυπώδη σύγκριση.Για παράδειγμα,δεν ξέρουμε αν μέσα από τις πύλες που η NASA ονομάζει "σημεία Χ ή περιοχές διάχυσης ηλεκτρονίων",θα μπορούσαν όταν ανοίγουν,να χωρέσουν και να περάσουν και να ταξιδέψουν στην άλλη άκρη κάποια αντικείμενα, πόσο μάλλον ένα διαστημόπλοιο όπως ο Όμηρος περιγράφει ότι κάνει η Ήρα με τα άλογά της. Με κάποια από όσα γράφει θα μπορούσουν να συμφωνήσουν οι επιστήμονες και άλλοι.

13.Δορυφόρος Ευρώπη του πλανήτη Δία.

Η NASA κόβει την ανάσα με τις νέες φωτογραφίες από τον Δορυφόρο Ευρώπη του πλανήτη Δία.Η πρώτη εικόνα έδειξε κρατήρες,φαράγγια,κορυφογραμμές και άλλα χαρακτηριστικά του απόκρημνου εδάφους του παγωμένου δορυφόρου του Δία.Οι νέες λεπτομερείς φωτογραφίες τραβήχτηκαν από το σκάφος Juno της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA) το οποίο πέρασε στις 29/9/22 σε απόσταση μόλις 352 χιλιομέτρων από το δορυφόρο Ευρώπη.
ΕΥΡΩΠΗ 

Η πρώτη εικόνα από το πέρασμα της Πέμπτης έδειξε κρατήρες, φαράγγια, κορυφογραμμές και άλλα χαρακτηριστικά του απόκρημνου εδάφους της Ευρώπης.
"Το να βλέπεις το επίπεδο λεπτομέρειας των τοπίων και των χαρακτηριστικών της Ευρώπης κόβει την ανάσα",δήλωσε ο Lucas Paganini,επιστήμονας του προγράμματος για την αποστολή Juno στα κεντρικά γραφεία της NASA.Κατά το πέρασμα του,το Juno εκινείτο με ταχύτητα περίπου 24 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο,είχε συνεπώς ένα χρονικό «παράθυρο» μόνο δύο ωρών για να συλλέξει δεδομένα και να φωτογραφίσει τον δορυφόρο.
Μπορεί η Ευρώπη να φιλοξενεί ζωή;Οι επιστήμονες της NASA θα συγκρίνουν τώρα αυτές τις φωτογραφίες με παλαιότερες πριν από τουλάχιστον δύο δεκαετίες,για να δουν κατά πόσο η επιφάνεια της Ευρώπης έχει αλλάξει σε αυτό το διάστημα, καθώς είναι γνωστό ότι αποτελεί ένα δυναμικό γεωλογικό σώμα.Τα στοιχεία αυτά είναι χρήσιμα για την προετοιμασία της αμερικανικής αποστολής Europa Clipper που προγραμματίζεται να εκτοξευθεί το 2024 και να φθάσει εκεί το 2030.Θα
ΕΥΡΩΠΗ

επιχειρήσει να απαντήσει στο ερώτημα αν η Ευρώπη μπορεί να φιλοξενεί ζωή κάτω από την παγωμένη επιφάνεια της, όπου εκτιμάται ότι υπάρχει ένας τεράστιος και βαθύς ωκεανός.Η Ευρώπη έχει διάμετρο περίπου 3.100 χιλιομέτρων και έχει το 90% του μεγέθους της Σελήνης.Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της είναι οι θεαματικοί και πανύψηλοι πίδακες νερού που εκτινάσσονται περιοδικά από ρωγμές στην επιφάνεια της.Η πλησιέστερη προσέγγιση του Δία από το 1963 υπάρχει "Κύμα καύσωνα" 700 βαθμών Κελσίου στην ατμόσφαιρά του
Το σκάφος Juno εκτοξεύθηκε το 2011 και έφθασε στο σύστημα του Δία το 2016,όπου βρίσκεται έκτοτε.Το σκάφος είχε το 2021 κάνει ένα κοντινό πέρασμα από έναν άλλο μεγάλο δορυφόρο,τον Γανυμήδη του Δία ενώ αναμένεται να κάνει κάτι ανάλογο στον ηφαιστειακά ενεργό δορυφόρο Ιώ μεταξύ Δεκεμβρίου 2023-Ιανουαρίου 2024.
Είναι συνολικά η τρίτη φορά που ένα διαστημικό σκάφος πλησιάζει την παγωμένη Ευρώπη σε απόσταση μικρότερη των 500 χιλιομέτρων.Η τελευταία φορά ήταν η προσέγγιση του σκάφους Galileo το 2000.

14.Πλανήτης νάνος Δήμητρα (CERES).


Η Δήμητρα (λατινικά και διεθνώς Ceres) είναι ο μικρότερος πλανήτης νάνος του Ηλιακού μας συστήματος και ο μόνος που βρίσκεται μέσα στην Κύρια Ζώνη Αστεροειδών.Επίσης είναι ο πρώτος αστεροειδής που ανακαλύφθηκε ποτέ.
Τον ανακάλυψε τυχαία την Πρωτοχρονιά του 1801 (την πρώτη νύκτα του αιώνα) ο αστρονόμος Τζουζέπε Πιάτζι,στο αστεροσκοπείο του Παλέρμο της Σικελίας.Στην αρχή νόμιζε ότι είχε ανακαλύψει ένα καινούργιο άστρο.Όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν μικρός πλανήτης που περιφερόταν γύρω από τον Ήλιο,του έδωσε το όνομα της αρχαίας θεάς προστάτιδας της Σικελίας,Δήμητρας,αφού οι πλανήτες είχαν ονόματα αρχαίων Ελλήνων θεών.Η απόσταση του αντικειμένου υπολογίστηκε από τον
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ

αστρονόμο Καρλ Φρίντριχ Γκάους κάπου ανάμεσα στον Άρη και τον Δία. Σήμερα γνωρίζουμε ότι είναι ο μεγαλύτερος από τους αστεροειδείς της Κύριας Ζώνης Αστεροειδών.Το σχήμα του είναι σχεδόν σφαιρικό,ελαφρώς πεπλατυσμένο,με μέγιστη διάμετρο 975 χιλιόμετρα και ελάχιστη 909 χιλιόμετρα.
Η NASA απέστειλε πριν λίγα χρόνια το ερευνητικό σκάφος "Dawn" στην Δήμητρα,το οποίο έλαβε εκπληκτικές φωτογραφίες του μικροσκοπικού πλανήτη στις οποίες φαίνονται μυστηριώδη φώτα να εξέρχονται από την επιφάνεια ενός μεγάλου κρατήρα,ο οποίος μάλλον είναι στέγαστρο υπόγειας πόλης.Εκτός από τα μυστηριώδη "φωτεινά σημεία" του,σε ένα νέο βίντεο του ερευνητικού σκάφους της NASA φαίνονται παράξενες δομές στην επιφάνεια του πλανήτη και οι επιστήμονες πιστεύουν ότι προκαλούνται από ένα είδος αλατιού, που έχει πολλά συναρπαστικά χαρακτηριστικά ή όπως ισχυρίζονται κάποιοι άλλοι,πρόκειται για εξωγήινες κατασκευές.
"Οι κάτοικοι της Δήμητρας (Ceres) διαβιούν σε μικρές και μεγάλες υπόγειες πόλεις στο εσωτερικό του πλανήτη τους,σε απόλυτη ηρεμία.Είναι μια απλή αγροτική κοινωνία,με εξέλιξη περίπου 50.000 χρόνια μπροστά από τους ανθρώπους της Γης σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.Είναι πολύ ζεστοί και γεμάτοι αγάπη,πρόθυμοι να μοιραστούν το μόνο που ξέρουν,τη ζωή με ανθρώπους άλλων κόσμων.Δεν έχουν καμιά γνωστή εμπειρία πολέμου.
Το δέρμα τους είναι χλωμό ενώ τα μαλλιά τους έχουν ένα φλογερό κόκκινο χρώμα.Τα μάτια τους είναι
ΠΟΛΗ ΣΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ

πράσινα με κίτρινες κηλίδες.Τα αυτιά τους είναι κοντά όπως των "Vulcans" της σειράς "Star

Trek".Επειδή είναι χορτοφάγοι είναι πολύ "ελαφριοί" όσον αφορά την πυκνότητα τους και το ύψος τους κυμαίνεται από 3 με 7 μέτρα.
Τα ρούχα τους σχηματίζονται με διάφορα μεγάλα φύλλα από τα φυτά που αναπτύσσονται στο εσωτερικό του πλανήτη τους.Οι άνδρες φορούν τα ρούχα τους με παρόμοιο τρόπο που τα φορούσαν οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι ενώ οι γυναίκες φορούν μακρυά φορέματα που φτάνουν μέχρι τους αστραγάλους τους".
Τις πληροφορίες για τους κατοίκους του πλανήτη-νάνου Δήμητρα τις έλαβαν από contactee που θέλει να παραμείνει ανώνυμος.

*Οι contactee (επαφές) είναι άτομα που ισχυρίζονται ότι έχουν βιώσει επαφή με εξωγήινους.Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι είχαν συνεχείς συναντήσεις ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν ότι είχαν ελάχιστες όσο μία μόνο συνάντηση.Τα στοιχεία είναι ανέκδοτα σε όλες τις περιπτώσεις.Ως πολιτιστικό φαινόμενο,τα άτομα που ήρθαν σε επαφή είχαν ίσως τη μεγαλύτερη φήμη τους από τα τέλη της δεκαετίας του 1940 έως τα τέλη της δεκαετίας του 1950, αλλά τα άτομα συνεχίζουν να διατυπώνουν παρόμοιους ισχυρισμούς στο παρόν.Μερικοί έχουν μοιραστεί τα μηνύματά τους με μικρές ομάδες ακολούθων και πολλοί άνθρωποι που έρχονται σε επαφή έχουν γράψει βιβλία,έχουν δημοσιεύσει άρθρα σε περιοδικά και εφημερίδες,έχουν εκδώσει ενημερωτικά δελτία ή έχουν μιλήσει σε συνέδρια UFO.Το κίνημα των επαφών (contactee) έχει λάβει σοβαρή προσοχή από ακαδημαϊκούς και επικρατέστερους μελετητές.

15.Τεραστίων διαστάσεων UFO.

Τεραστίων διαστάσεων τρεία εξωγήϊνα διαστημόπλοια κατευθύνονται προς τη Γη. Το μεγαλύτερο από αυτά έχει πλάτος 240 χιλιόμετρα. Τα άλλα δύο είναι μικρότερα.  Στις 10/10/22 έφτασαν για αρπαγή

ανθρώπων για την διάσωση του "σωστού" αξιακού είδους εν όψη των μεγίστων πλανητικών γεγονότων. .

Παρατηρήθηκαν από το HAARP, το σύστημα αναζήτησης του διαστήματος.

Δείτε το video:
https://www.youtube.com/watchv=MoLx9SwSM1o&t=11s

16.Ανακαλύφθηκαν στοιχεία πιθανής ζωής στο φεγγάρι του Κρόνου.

Μια διεθνής ομάδα επιστημόνων βρήκε νέα στοιχεία που υποστηρίζουν την υπόθεση πιθανής ζωής
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ

στον Εγκέλαδο, έναν από τους δορυφόρους του Κρόνου.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον γεωχημικό Hao Jihua του Πανεπιστημίου της Κίνας,πρότειναν ότι ο ωκεανός του Εγκέλαδου,ο οποίος καλύπτεται από ένα στρώμα πάγου,
μπορεί να διαλύει τον φώσφορο,ένα απαραίτητο στοιχείο για τη βιολογική ζωή.
Οι επιστήμονες έχουν επίσης βρει άνθρακα,υδρογόνο,άζωτο,οξυγόνο και θείο στον ωκεανό.

17.Οι εξωγήϊνοι αποτρέπουν τον πυρηνικό πόλεμο και αποκαθιστούν το "Αδαμικό" DNA.(10/10/22)

Ο Alex Kolier,ένας μακροχρόνιος επικοινωνιακός Ανδρομέδιος,αποκαλύπτει τι γνωρίζει για την επιστροφή του Ένκι,του γενετιστή Anunnaki που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη γενετική τροποποίηση της ανθρωπότητας.Εξηγεί πώς τα γενετικά πειράματα των Anunnaki ήταν τα τελευταία σε μια σειρά τροποποιήσεων πρώιμων ανθρώπων από έως και 22 εξωγήινους πολιτισμούς που εκτείνονται εκατομμύρια χρόνια πίσω στο χρόνο. 
Περιγράφει μερικές από τις φυλές που προηγήθηκαν της γενετικής παρέμβασης των Anunnaki και γιατί
ΑΝΟΥΝΑΚΙ

οι έμφυτες δυνατότητες της ανθρωπότητας αναγνωρίστηκαν από τον Enki, αλλά αντιτάχθηκαν από τον ετεροθαλή αδελφό και αντίπαλο του Enlil.Ο Enki επέστρεψε με τον κώδικα του 12 κλώνου Αδαμικού DNA της ανθρωπότητας. 
Μετά την αποχώρηση του Enki,λόγω ενός εμφυλίου πολέμου Ανουνάκι,,το Αδαμικό DNA της ανθρωπότητας καταστράφηκε από τη νικήτρια φατρία Enlil η οποία ήθελε να υποβιβάσει τους επιζώντες ανθρώπους σε ένα απλό είδος σκλάβου.Ο Alex πιστεύει ότι η αποκατάσταση του Αδαμικού DNA μπορεί να επιτευχθεί τόσο με τεχνολογικά όσο και με πνευματικά μέσα και ότι μια συμμαχία εξωγήινων και Λευκών Καπέλων θα επιταχύνει τη διαδικασία. 
Συζητά επίσης τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία και γιατί οι εξωγήινοι δεν θα επιτρέψουν τη χρήση πυρηνικών όπλων στη σύγκρουση.
Ωστόσο,μια γκρίζα περιοχή περιλαμβάνει μια βρώμικη βόμβα που θα μπορούσε να πυροδοτηθεί ως μέρος μιας επιχείρησης ψευδούς σημαίας από το Deep State.


17.Εξωγήινο σκάφος σε σχήμα δίσκου στον πυθμένα ενός κρατήρα στον Πλούτωνα.

Μια εικόνα υψηλής ανάλυσης του Πλούτωνα που λήφθηκε από το New Horizons Long-Range Reconnaissance Imager (LORRI) σε λειτουργία "ride-along" με το φασματόμετρο LEISA δείχνει μια
UFO ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ

περιοχή που ονομάζεται η σκοτεινή,απαγορευτική περιοχή ανεπίσημα γνωστή ως Cthulhu Regio και η μυστηριώδες,πιθανώς κρυοηφαιστειογενές οικοδόμημα Rait Mons.
Ανάμεσα στις πολλές αξιοσημείωτες λεπτομέρειες,είναι ένα αντικείμενο σε σχήμα πιατιού με στην κορυφή έναν κυλινδρικό σωλήνα που βρίσκεται στο κάτω μέρος ενός κρατήρα. 
Δεν φαίνεται να έχει σχηματιστεί φυσικά,υποδηλώνοντας ότι το κυκλικό αντικείμενο θα μπορούσε να είναι η κορυφή μιας εξωγήινης βάσης που χτίστηκε μέσα στον κρατήρα  ή μήπως είναι ένα σταθμευμένο εξωγήινο σκάφος σε σχήμα δίσκου;

18.Κάτι γίνεται πρόσφατα στον Κορινθιακό κόλπο.

Στο ανάγλυφο του βυθού του Κορινθιακού κόλπου,είναι απόλυτα εμφανή,τώρα,διάφορα γεωμετρικά σχήματα που παραπέμπουν καθαρά σε υποθαλάσσιες κατασκευές,κτήρια,δρόμοι,
αεροδιάδρομοι(;).Δεν είναι τυχαίο το ότι πολύ συχνά πηγαινοέρχεται ή και αράζει εκεί,ένα ερευνητικό
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ

πλοίο των ΗΠΑ "σφυρίζοντας ανέμελα",αλλά και ότι συχνά υπάρχουν εμφανίσεις ΑΤΙΑ.
Τα νερά στον Κορινθιακό έχουν κατέβει δύο μέτρα.Κατεβαίνουν όμως τα νερά ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Η στεριά σηκώνεται λόγω του μάγματος που μαζεύεται από κάτω σπρώχνοντάς την προς τα πάνω.Βρισκόμαστε στο παρά ένα ενός μέγα καταστροφικού σεισμου.

Μάλλον κάτι περίεργο συμβαίνει και ίσως κάποιος να απορήσει για τον λόγο του ενδιαφέροντος περί του εστιακού βάθους σε έναν σεισμό,που αν μη τι άλλο,έχει ήδη γίνει.Η απάντηση είναι γιατί μέχρι και τα 10χλμ εστιακού βάθους,δυνητικά είναι τεχνητός σεισμός,μάλλον από το HAARP,ή κάτι ανάλογο. 
Στον Κοριανθιακό κόλπο,στο βυθό του,τώρα γίνονται μεγάλες μάχες μεταξύ των Ολύμπιων και "Τεράτων" τα οποία βγαίνουν κάτω από τον βυθό από μεγάλες τρύπες.Γι΄αυτό φεύγει το θαλάσσιο νερό τώρα,του Κορινθιακού κόλπου.

19.Ποιοί είναι οι Ανδρομέδιοι Συνοδοί του Δία.

Ο Δίας ή Ζεύς σύμφωνα με την αρχαία ελληνική θεογονία και μυθολογία,είναι ο "Πατέρας των θεών και των ανθρώπων",που κυβερνά τους θεούς του Ολύμπου.Με βάση ορισμένες νεομυθολογικές εκδοχές θεωρείται επιπλέον και ως ένας "Αρχοντας του Φωτός", που θέλει το καλύτερο για τον πλανήτη μας και τους ανθρώπους. Στις επιχειρήσεις αυτές δέχεται την προσφορά των Ανδρομέδιων.
ΖΕΥΣ

Τον σπειροειδή γαλαξία Ανδρομέδα μπορείτε να βρείτε στον βόρειο ουρανό, περίπου 2,5 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά.Είναι ένας ποικιλόμορφος γαλαξίας και για πολλούς θεωρείται το «σπίτι» των Όντων του Φωτός,όχι μόνο των Ανδρομεδίων,αλλά και των Πλειάδειων,των Σείριων,των Λύριων,των ευφυών Ασημένιων Δελφινιών και πολλών άλλων.
Οι Ανδρομέδιοι υπερέχουν σε πολλούς τομείς,αλλά κυρίως στις επιστήμες ενώ,είναι εκπληκτικοί θεραπευτές του σώματος,της ψυχής και του νου.Έχουν μια πολύ καλή ισορροπία μεταξύ της αρσενικής και της θηλυκής τους ενέργειας,σε αντίθεση με τους περισσότερους ανθρώπους στη Γη,στους οποίους υπάρχει μια ανισορροπία.Πάντα βοηθούν άλλα αστρικά έθνη να ζήσουν με ειρήνη και ενότητα.
Είναι υπέρμαχοι της ελευθερίας αλλά δεν είναι θαυμαστές οποιουδήποτε είδους διακυβέρνησης ή εξουσίας Οι νόμοι και τα κοινωνικά τους πρότυπα δίνουν την ελευθερία στο άτομο να επιλέγει τον τρόπο ζωής του και όχι να του επιβάλλεται.Μέσα από την αληθινή ελευθερία του εαυτού επιτυγχάνεται ευκολότερα η αυτογνωσία που προάγει την ελεύθερη φώτιση και γνώση  το Φως.

20.Μηνυμα από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός.

Κάποιοι αντιλαμβάνονται τις θετικές εξελίξεις που συμβαίνουν τώρα στον πλανήτη,κάποιοι άλλοι όμως, χρειάζονται ειδική γνώση για να τις αντιληφθούν.
Κάθε ένας από σας εισέρχεται στη ζωή με ένα συγκεκριμένο σχέδιο,είτε θα εργάζεται για το Φως,είτε όχι.Αυτοί που εργάζονται για το Φως επιλέγονται από τις εμπειρίες τους και συχνά έχουν μια μοναχική ζωή,όμως αυτό τους δίνει μεγάλη ικανοποίηση.

Κάποιοι από σας έχουν επιλεγεί να υπηρετήσουν το Φως με πολλές άλλες ψυχές από διαφορετικά επίπεδα.Κάποιοι προσδιορίζονται από την δραστηριότητα τους, κάποιοι παραμένουν προς το παρόν ανώνυμοι.Δεν είστε μόνοι σας στις δοκιμασίες της ζωής.Οι Οδηγοί σας (οι Συνοδές σας Οντότητες) είναι δίπλα σας,λαμβάνοντας τα αιτήματα σας και σας προσφέρουν βοήθεια.Όλοι σας, θα φτάσετε στο τέλος της διαδρομής σας στην κατάλληλη στιγμή.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα πάνε καλά,αλλά για λόγους ασφαλείας δεν σας αποκαλύπτουμε όλες τις λεπτομέρειες του σχεδίου απαλλαγής του πλανήτη σας από τις σκοτεινές δυνάμεις,τις οποίες παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς για να αποκλείσουμε κάθε παρέμβαση τους στις θετικές εξελίξεις που συμβαίνουν τώρα στον πλανήτη σας.Κάποιες από αυτές τις θετικές αλλαγές είναι ορατές σε πολλούς,κάποιες άλλες όχι, για τον λόγον ότι χρειάζεται η κατάλληλη γνώση για να γίνουν αντιληπτές.

21.Η NASA στέλνει στην Αφροδίτη αερόστατο εξερεύνησης.

Οι επιστήμονες θεωρούν ότι κάποτε η Αφροδίτη ήταν ένας πλανήτης με συνθήκες φιλικές στην ζωή που για άγνωστο λόγο μετατράπηκε στη σημερινή κολασμένη και απόλυτα τοξική κατάσταση της.Για δεκαετίες η Αφροδίτη βρισκόταν μακριά από το ενδιαφέρον των διαστημικών υπηρεσιών και της επιστημονικής κοινότητας αλλά τα τελευταία χρόνια υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την εξερεύνηση του πλανήτη με τα νέα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που έχουν αναπτυχθεί.
Προετοιμάζονται και σχεδιάζονται διαφόρων ειδών αποστολές εξερεύνησης της Αφροδίτης και μια από αυτές αφορά την αποστολή ενός αερόστατου που θα μπορέσει να διεισδύσει στις πυκνές νεφώσεις του πλανήτη και θα κάνει συλλογή διαφόρων ειδών δεδομένων. Πρόκειται για ένα "αερομπότ" όπως το ονομάζει το Εργαστήριο Αεριώθησης της NASA (το JPL) που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του
AEΡΟΣΤΑΤΟ  ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

αερόστατου.Οι μηχανικοί του JPL πραγματοποίησαν δύο δοκιμές ενός μοντέλου του αερομπότ σε μικρότερη κλίμακα από αυτό που θα ταξιδέψει στην Αφροδίτη.
Το αερόστατο με διάμετρο τεσσάρων μέτρων δοκιμάστηκε στην έρημο της Νεβάδα και τα αποτελέσματα ήταν πολύ ικανοποιητικά όχι μόνο όσον αφορά την πτητική του ικανότητα αλλά και τη λειτουργία των οργάνων καταγραφής δεδομένων.
Το αερόστατο που θα ταξιδέψει στην Αφροδίτη θα έχει διάμετρο δώδεκα μέτρων. Το αερομπότ θα ταξιδέψει με ένα σκάφος το οποίο θα τεθεί σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη. Το σκάφος θα απελευθερώσει το αερόστατο που θα εισέλθει στο εσωτερικό της ατμόσφαιρας του πλανήτη και θα μεταδίδει τα δεδομένα που θα συλλέγει στο σκάφος που θα λειτουργεί ως τηλεπικοινωνιακός κόμβος. Η χρήση αερόστατων για την εξερεύνηση της Αφροδίτης αποτελεί πρόταση των ειδικών εδώ και αρκετά χρόνια ενώ έχει επίσης πέσει στο τραπέζι η αποστολή στην Αφροδίτη τεράστιων αερόστατων σχεδιασμένων να λειτουργούν ως μόνιμες επανδρωμένες μάλιστα ερευνητικές βάσεις.

22.Artemis 1: Στις 14 Νοεμβρίου η νέα απόπειρα εκτόξευσης με προορισμό τη Σελήνη.

Το πρόγραμμα Artemis αφορά την επιστροφή των ΗΠΑ στη Σελήνη ύστερα από πέντε δεκαετίες.Η NASA προγραμματίζει την επόμενη απόπειρα εκτόξευσης της Artemis 1 για τις 14 Νοεμβρίου, όπως ενημέρωσε σήμερα η αμερικανική διαστημική υπηρεσία.Το πρόγραμμα Artemis αφορά την επιστροφή των ΗΠΑ στη Σελήνη ύστερα από πέντε δεκαετίες.
H αποστολή Artemis 1 δεν θα είναι επανδρωμένη προκειμένου να επαληθευτεί ότι η κάψουλα Orion,
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΤΕΜΙΣ

στην κορυφή του πυραύλου SLS, είναι ασφαλής για τη μεταφορά πληρώματος στο μέλλον.
Η μη επανδρωμένη αποστολή στη Σελήνη είχε αναβληθεί δύο φορές, λόγω διαρροής καυσίμων, στα τέλη Αυγούστου και στις αρχές Σεπτεμβρίου.Λίγες εβδομάδες αργότερα, λόγω της απειλής του κυκλώνα Ίαν,η NASA είχε απομακρύνει τον πύραυλο SLS (Space Launch System),τον ισχυρότερο που κατασκεύασε ποτέ,από την πλατφόρμα εκτόξευσης και τον μετέφερε πίσω στο κτίριο συναρμολόγησης του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι.
Οι υπεύθυνοι της αποστολής έχουν ως εναλλακτικές ημερομηνίες την 16η και τη 19η Νοεμβρίου.Εάν τελικά ο πύραυλος SLS εκτοξευθεί την 14 η Νοεμβρίου, η αποστολή Artemis 1 αναμένεται να διαρκέσει συνολικά 25 ημέρες και να ολοκληρωθεί με την επιστροφή της κάψουλας Orion στη Γη στις 9 Δεκεμβρίου.

23.Η NASA είχε φωτογραφίσει το 1972 έναν γιγάντιο  Λευκό Πύργο στη Σελήνη.

Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι οι δομές που βρέθηκαν στη Σελήνη ακολουθούν ένα γεωμετρικό σχέδιο, σαν να είχαν τοποθετηθεί εκεί από νοήμονα όντα.
Κατά τη διάρκεια της αποστολής Apollo 16, που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Απριλίου 1972,οι αστροναύτες τράβηξαν εκατοντάδες φωτογραφίες της σεληνιακής επιφάνειας.
Σε ένα από αυτά,μια περίεργη γιγάντια λευκή κατασκευή ή πύργος είναι ξεκάθαρα ορατή και δεν φαίνεται να είναι ελάττωμα ή ανωμαλία στη φωτογραφική λήψη.
Η επιβλητική λευκή κατασκευή σε μορφή πυλώνα θα είχε ύψος περίπου 8 χιλιόμετρα και θα βρισκόταν
ΠΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ

μέσα σε έναν μικρό κρατήρα στη σεληνιακή επιφάνεια.
Σε μικρή απόσταση από αυτόν τον πυλώνα, μπορούμε επίσης να δούμε έναν οκταγωνικό σεληνιακό κρατήρα με πυραμιδική δομή σε ύψος πάνω από ένα χιλιόμετρο.
Ο πύργος ή ο πυλώνας και η ορατή πυραμίδα,που φωτογραφήθηκε από την αποστολή Apollo 16,είναι ξεκάθαρη απόδειξη ότι οι περισσότερες αποστολές Apollo σχεδιάστηκαν κυρίως για την προσεκτική παρατήρηση εξωγήινων δομών στη Σελήνη.
Σε μια άλλη μεμονωμένη εικόνα της NASA από την αποστολή Apollo 16, δείχνει πολλά παράξενα χαρακτηριστικά επιφάνειας σε μια συγκεκριμένη περιοχή της Σελήνης.
Ορισμένα όταν τονίζονται,φαίνεται ότι δείχνουν σχεδόν σίγουρα δορυφορικά πιάτα,ενώ άλλα φαίνεται να δείχνουν εξωγήινες πόλεις στην μακρινή πλευρά της Σελήνης.
Οι ερευνητές των UFO υποπτεύονται εδώ και καιρό ότι πράγματι υπάρχουν βάσεις εξωγήινων ή ακόμα και επίγεια φυλάκια στη Σελήνη εξοπλισμένα με κεραίες τηλεπικοινωνιών.
Μερικές από τις φωτογραφίες και τις ταινίες της NASA "διέρρευσαν"κατά τη διάρκεια της ιστορίας από την ίδια τη διαστημική υπηρεσία για να κρύψουν από το κοινό μια εξωγήινη πραγματικότητα που είναι πλέον τόσο προφανής που δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί με τέτοιες υποτροπές.
Είτε στο διάστημα είτε σε άλλα ουράνια σώματα,η παρουσία αντικειμένων και των λεγόμενων UFO είναι τόσο εμφανής που καθημερινά,είτε το θέλει η NASA είτε όχι,ακόμη και ερασιτέχνες αστρονόμοι καταφέρνουν να τραβήξουν εύγλωττες εικόνες τους.Ο Λευκός Πύργος είναι ακόμη στο 2022.
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=B_l6piArUIs


24.Νέες κατασκεύες στη Σελήνη τον Απρίλιο του 2022 και πτώση UFO στην Αλάσκα.

Μερικοί ισχυρίζονται ότι οι κατασκευές που βρέθηκαν στη Σελήνη ακολουθούν ένα γεωμετρικό σχέδιο, σαν να είχαν τοποθετηθεί εκεί από νοήμονα όντα.  Είναι πραγματικά η Σελήνη βάση ενός
LAZY MOYNTAIN

άλλου χαμένου πολιτισμού;Οι φήμες ανησύχησαν τόσο πολύ τα κοινωνικά δίκτυα που ο Στρατός της Αλάσκας και το Κέντρο Συντονισμού Διάσωσης.Ένα παράξενο σύννεφο σε σχήμα σκουληκιού εντοπίστηκε πάνω από το Lazy Mountain της Αλάσκας στις 12/4/22 και οι εικόνες έγιναν γρήγορα viral. 
Ο Δορυφόρος Snakedos είναι μια από τις πηγές για την αναφορά νέων ειδήσεων  πληροφοριών παρατήρησης, συγκάλυψης του διαστήματος και περίεργης δραστηριότητας.
Συμβαίνει κάτι μέσα και έξω από τον πλανήτη μας.!
Πολλές φορές ασχολούμαστε με ανωμαλίες και δομές στη Σελήνη,αυτή τη φορά κάποιες νέες εικόνες το αποδεικνύουν.
Τι είναι πραγματικά η Σελήνη; Τι αντίκτυπο είχε στην Αλάσκα που ήρθε ο Στρατός;
 Όλα είναι συνδεδεμένα!!


25.Ηλιακό σύστημα Απόλλων.

Ο πλανήτης Γαία δονείται και αυτός σε ανωτέρα διάσταση,αλλά η πλανητική αρνητική κατάσταση που προκαλεί συνεχώς η "σέκτα"των αρνητικών,τεντώνει τον πλανήτη σε ακραία 
σημεία δημιουργόντας του μεγίστη σύγχηση.
Το προς αναβάθμιση ηλιακό μας σύστημα Απόλλων,βράζει συθέμελο με την κατάσταση που επικκρατεί στην Γαία Δήμητρα,είναι σαν να σε τραβάν δύο άνρωποι αντίθετα,ο ένας από το ένα χέρι και ο άλλος από την άλλη.Κάποια στιγμή αν δεν κοπείς στα δύο,θα πάθεις σοβαρούς τραυματισμούς στο σώμα.Το ίδιο συμβαίνει και στην Γαία από την μία το ηλιακό σύστημα την παρασύρει σε ανωτέρη
ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝ

διάσταση και άπό την άλλη όλη η σιχαμερή αρνητική κατάσταση προσπαθεί να την κρατήσει στην υπάρχουσα  διάσταση του σκότους.
Τι θα συμβεί λοιπόν;Ο πλανήτης θα αντιδράσει πάρα πολύ άσχημα για να από τινάξει από πάνω του οτιδήποτε αρνητικό τον βαραίνει,όπως σε ένα χωράφι που έχει γεμίσει ζιζάνια.Πάει ιδιοκτήτης του και ραντλιζει σκοτώνοντας και τα καλά και τα άλλα.Ολα είναι αλληλένδετα !!
Επειδή στην Γαία υπάρχουν και κάποιοι καλοί άνθρωποι.Γι'αυτούς έχει φροντίσει ο Θεός μέσω των "Ολύμπιων Δυνάμεων Διός" ή αγγέλων,όπως θέλετε πείτε τους!!
Εχει φροντίσει λοιπόν,να μαζέψει όλους αυτούς τους καλούς σε μη γήϊνα εκ φωτός σκάφη!!Οι υπόλοιποι που θα μείνουν εδώ κάτω θα βιώσουν το απόλυτο χάος !!
Οταν τελειώσουν όλα τα πλανητικά φαινόμενα που θα επέλθουν,θα κατέβουν τα σκάφη στην Γαία κατεβάζοντας τους αρπαχθέντες για μιά νέα αρχή με ουράνιους πλέον καθογητες.
Δυστηχώς το μεγαλύτερο ποσοστό της ανθρωπότητας δεν θα μπορέσει να ζήσει στον νέο αναβαθμισμένο πλανήτη και όσοι καταφέρουν να επιβιώσουν από την χαοτική κατάσταση θα 
οδηγηθούν σε άλλον πλανήτη τριών διαστάσεων για να συνεχίσουν εκ νέου την προσπάθεια ανέλιξης τους!
Οι επικυρίαρχοι δεν επιθυμούν την άνοδο του πλανήτη,διότι αρέσκονται να παίζουν το παιχνίδι πλουσίων και φτωχών!Δεν θέλουν να αποχωρηστούν την εξουσία.Είχαν όλο τον χρόνο μπροστά τους από το 2012 και μετά να ενημερώσουν την ανθρωπότητα,αλλά δε το έπραξαν !!
Ο χρόνος προετοιμασίας τελείωσε στο τέλος του 2021 και από εδώ και στο εξής θα συμβούν αυτά που πρέπει να συμβούν.

ο άρθρο συνεχίζεται  στο δεύτερο δεκαπενθήμερο)

   15/10/22                                                              ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα (ΠΖ)

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία.
-Γεράσιμος Καλογεράκης
-Corey Goode
-Alex Collier
-James Gilliland
-Michael Salla
-Marek Gabriel
-Σπύρος Μακρής
-Εφημερίδα Guardian
-Πηγή ΑΜΠΕ
-NASA/ESA/CS
-Gina Maria Colvin Hi
-Ε.Βergin  
-Els Peters
-Jackson Waite 
-el.wikipedia.org 
-SpaceWeather
-Spread the news
-Astrobiology
-Alex Guide
-DailyPost
-Εφημερίδα Newsroom
-Mike Quinsey
-https://www.news247.gr
-https://www.erenzw.gr
-https://www.sputniknews.gr
-https://www.el.wikipedia.gr
-https://www.iefimerida.gr
-https://www.physics4u.gr
-https://www.diadrastika.com
-https://www.nasa.gov 
-https://www.pentapostagma.gr
-https://www.naftemporiki.gr
-https://www.exonews.org
-https://www.physics4u.gr
-https://www.popsci.com
-https://www.skyandtelescope.org
-https://www.diadrastika.com
-https://www.space.com.
-https://www.universetoday.com
-https://www.scitechdaily.com
-https://www.Naftemporiki.gr 
-https://www.morninglive24.com
-https://www.Unboxholics.com
-https://www.janus.gr
-https://www.ancient-code.com
-https://www.news247.gr
-https://www.scinews.eu  
-https://www.2science.gr 
-http://www.aetos-apokalypsis.gr
-http://www.educatinghumanity.co
-http://www.andromedacouncil.com
-https://www.gizmodo.com.au
-https://www.pythiablog.blogspot.com
-https://www.google.com
-https://www.youtube.com







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.