Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 2022- ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ (1/12/22- 7/12/22)

 

  

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Οπως έχω ανακοινώσει,τα άρθρα μου είναι μόνον για  το Διάστημα και για τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους.
Δεν γράφω πλέον τις Διεθνείς Εξελίξεις καθόσον αυτές βρίσκονται στον ημερίσιο εβδομαδιαίο και μηνιαίο τύπο,στο ραδιόφωνο,την τηλεόραση.κλπ.



Σεισμικές Δονήσεις στη Νότια Εύβοια στις 29 Νοεμβρίου,πρωί και βράδυ.


Τα Λευκά Καπέλλα κατέστρεψαν και το τελευταίο βαθύ τούνελ που είχε μείνει στην Ελλάδα.Στις πρωινές ώρες 06:32 στις 29/11/22 έγινε μικρός σεισμός αισθητός στην Αθήνα και Εύβοια.Στις 18:32 σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ,με εστιακό βάθος 13,2 χλμ και επίκεντρο 9χλμ νοτιοανατολικά των Ζαράκων Ευβοίας‼️

Στις 19:23 ακολούθησαν άλλες 2 σεισμικές δονήσεις των 4,1 και 4,2 Ρίχτερ, ταρακουνώντας ξανά
ΒΑΘΥ ΤΟΥΝΕΛ

την Αττική και την Εύβοια‼️

Οι Σεισμικές Δονήσεις προκλήθηκαν από έκρηξη που έκαναν οι Q-army (ΗΠΑ,Ρωσσία,Ελλάδα) σε ένα μεγάλο τούνελ που υπάρχει στην περιοχή ώστε να το καταστρέψουν και να μην ξαναχρησιμοποιηθεί. 

Πρόκειται για το τελευταίο βαθύ τούνελ στην Ελλάδα που δεν είχε ακόμη καταστραφεί.Παγκοσμίως έχουν μείνει πολύ λίγα τούνελ ακόμη και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν προκληθεί εκρήξεις και σε αυτά‼️Τα τούνελ έχουν όλα καθαριστεί παγκοσμίως,λίγες εκρήξεις μένουν μόνο για να τελειώσουμε μιά και καλή με την Cabal,σκοτεινούς και την σκοτεινή ενέργεια τους. 

Οι Q-army αποτελούνταν από Αμερικανικό,Ρωσικό και Ελληνικό Στρατό.


ΔΙΑΣΤΗΜΑ

1.Τρία Στάδια Ανάπτυξης Εξωγήινων Πολιτισμών.


Το 1964,ο Σοβιετικός αστρονόμος Νιkolay Kardashev δημοσίευσε ένα άρθρο «Μετάδοση πληροφοριών από εξωγήινους πολιτισμούς».Σε αυτό,ανέπτυξε μια κλίμακα τριών σταδίων με την οποία μπορεί κανείς να καθορίσει τον βαθμό ανάπτυξης του πολιτισμού.Πρότεινε ότι όλοι οι πολιτισμοί του Σύμπαντος καθώς εξελίσσονται,να περνούν από τα τρία στάδια ανάπτυξης,τα
ΝKARDASHEV

οποία μπορούν να ποσοτικοποιηθούν. Απομένει μόνο να καταλάβουμε ποιοι παράγοντες πρέπει να αξιολογηθούν.Ο επιστήμονας πρότεινε να μην χρησιμοποιηθούν ηθικά κοινωνικά ερωτήματα γι'αυτό (για παράδειγμα,εάν προστατεύεται η υγεία όλων των κατοίκων),καθώς δεν μπορούν να υπολογιστούν σε εξωγήινες κοινωνίες ούτε υποθετικά.

Αντίθετα,έλαβε ως βάση την ενέργεια,ένα μέτρο κατανοητό και κοντά σε κάθε φυσικό.Επηρεάζει άμεσα την ανάπτυξη των πολιτισμών που το χρησιμοποιούν για την τεχνολογική πρόοδο.Σύμφωνα με τον Kardashev,όλοι οι πολιτισμοί μπορούν να χωριστούν σε τρεις τύπους ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιούν την ενέργεια.

Πρώτος τύπος:Εδώ είναι πολιτισμοί που συλλέγουν όλη την ενέργεια από τις πηγές που είναι διαθέσιμες στον πλανήτη.Ανάμεσά τους είναι το φως του πλησιέστερου αστεριού.Για παράδειγμα,η Γη λαμβάνει ενέργεια από τον Ήλιο κάθε δευτερόλεπτο,συγκρίσιμη με τις εκρήξεις πολλών εκατοντάδων ατομικών βομβών.Ένας πολιτισμός του πρώτου τύπου θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει εξ ολοκλήρου για δικό του όφελος.Η ανθρωπότητα δεν το κάνει ακόμη,επομένως δεν έχει φτάσει καν στο αρχικό στάδιο ανάπτυξης.

Δεύτερος τύπος:Αυτοί οι πολιτισμοί κάνουν πλήρη χρήση όλης της ενέργειας του πλησιέστερου άστρου,όχι μόνο αυτής που φτάνει στον πλανήτη τους.Ο νομπελίστας Freeman Dyson σκέφτηκε την ιδέα μιας «σφαίρας» που πήρε το όνομά του.Υποθετικά,μια κοινωνία του δεύτερου τύπου μπορεί να χτίσει μια τέτοια σφαίρα γύρω από το μητρικό φωτιστικό και να χρησιμοποιήσει την ακτινοβολία για τους δικούς της σκοπούς.Ένας τέτοιος πολιτισμός θα είναι 10 δισεκατομμύρια φορές πιο ισχυρός από τον πρώτο τύπο πολιτισμού.

Τρίτου τύπου:Αυτοί οι υπερπολιτισμοί χρησιμοποιούν την ενέργεια όλων των αστεριών από τον γαλαξία τους,καθένας από τους οποίους έχει πολλά δισεκατομμύρια από αυτά.Μπορεί να το κάνουν με σφαίρες Dyson ή άλλες πιο εξωτικές μεθόδους.Ένας τέτοιος πολιτισμός θα είναι 10 δισεκατομμύρια φορές πιο ισχυρός από έναν πολιτισμό δεύτερου τύπου.

Ο Αμερικανός αστροφυσικός Antam Frank στο πρόσφατο άρθρο του για το Big Think,τονίζει: «Μετά τον πρώτο τύπο,περνάμε από την κατηγορία του «φανταστικού» στο «σαν θεός».Δεν είναι
ANTAM FRANK

δύσκολο να φανταστεί κανείς πολλούς δορυφόρους στο διάστημα που συλλαμβάνουν την ηλιακή ενέργεια και τη μεταδίδουν στη Γη μέσω ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Αυτό θα μας βάλει στο πρώτο βήμα.Ωστόσο,για να δημιουργήσετε μια σφαίρα Dyson,θα χρειαστεί να καταβροχθίσετε ολόκληρους πλανήτες.Πότε θα έχουμε τέτοια δύναμη; Στον τρίτο τύπο παρουσιάζονται πλήρεις θεοί που μπορούν να ελέγχουν ολόκληρους γαλαξίες.

Αλλά αυτό δεν είναι το κύριο πράγμα στην κλίμακα Kardashev.Το κύριο δυναμικό του έγκειται στην ικανότητα ελέγχου της φαντασίας μας.Ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να απενεργοποιηθεί προσπαθώντας να κατανοήσει έναν κόσμο με τρισεκατομμύρια αντικείμενα. Χρειαζόμαστε λοιπόν εργαλεία για να εστιάσουμε την προσοχή μας.Μόνο με αυτά μπορούμε να φανταστούμε τι μπορούμε να γίνουμε αφού περάσουμε τα όρια του χώρου και του χρόνου.


2.Έγγραφο της CIA για Όντα που Κατοικούν στον Άρη.

Με διακριτικό αλλά μεθοδικό τρόπο έχουν αρχίσει και αποχαρακτηρίζονται έγγραφα μυστικών υπηρεσιών τα οποία αποκαλύπτουν σε όσους έχουν ακόμα ενδοιασμούς, ότι υπάρχουν εξωγήινοιΣτους συνωμοσιολογικούς κύκλους γίνεται ολοφάνερο,ότι αυτές οι αποκαλύψεις δεν γίνονται τυχαία,αλλά εσκεμμένα,με σκοπό να προετοιμάσουν τον άνθρωπο ότι δεν είναι μόνος στο ηλιακό σύστημα ή το σύμπαν, αλλά ούτε και υπήρξε ποτέ.

ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ενδεχομένως,λοιπόν,με το ίδιο σκεπτικό η CIA έβγαλε στην δημοσιότητα έγγραφο ότι ερευνά την πιθανότητα αυτή χρησιμοποιώντας ανθρώπους με τηλεπαθητικές ικανότητες λεγόμενους remote viewers (του μυστικού project «Star Gate», ένα Πρόγραμμα Αμυντικής Νοημοσύνης), οι οποίοι
μπορούν να δουν και να περιγράψουν περιοχές πολλά χιλιόμετρα από την θέση τους.Παρακάμπτοντας τις λεπτομέρειες, εκείνο που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως υπήρξαν όντα στον Άρη, αλλά πουθενά δεν αποκλείεται ότι υπάρχουν και σήμερα, όταν μάλιστα, υπάρχουν άλλες ενδείξεις οι οποίες φανερώνουν πως υπάρχει ήδη στα χρόνια μας μία συνεργασία γήινων με τους κατοίκους του Άρη, ένα γεγονός που επιβεβαιώνει ο Υποστράτηγος Stubblebine των ΧΑΗΠΑ, αλλά και η δισέγγονη του πρώην Προέδρου Dwight David Eisenhower.
Εκείνο που επιπλέον μαθαίνουμε είναι ότι πρόκειται για ψηλούς ανθρώπους.Μία πληροφορία που
ΑΡΗΣ

διασταυρώνεται και για τους κατοίκους του Πλανήτη Χ,σύμφωνα με έναν άλλο remote viewers.Μήπως, αυτοί του πλανήτη Άρη, του Πλανήτη Χ (Νιμπίρου ή Νέμεσις) και οι Γίγαντες που αναφέρονται στις γήινες μυθολογίες, έχουν κάτι κοινό;

Ίσως μάθουμε σε κάποιο άλλο επόμενο έγγραφο κάποιας μυστικής υπηρεσίας που εν καιρό θα αποχαρακτηριστεί.
Προς το παρόν δείτε την φωτό της από 22 Μαΐου 1984,την αυθεντικότητα της οποίας μπορείτε να δείτε πάρα πλεύρως.
https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/CIA-RDP96-00788R001900760001-9.pdf 



3.Η Αστροπολιτεία των Ολυμπίων.

H  Αστροπολιτεία των Ολυμπίων έφθασε στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος το 1947. Με την άφιξή τους έστειλαν στην επιφάνεια της Γης ένα υποθυγατρικό σκάφος με Βιορομπότ να φέρει το μήνυμα της «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» στο γήινο άνθρωπο που καταδυναστευόταν από τους αποστάτες. Όμως αυτό είχε την τύχη που έχει ένα παιδικό παιχνίδι στα χέρια ενός πιθήκου.

Οχειριστής του σκάφους ήταν Βιορομπότ, το οποίο φυλάγουν οι Αμερικάνοι.
Την τεχνολογία του κοσμοσκάφους αυτού που προσγειώθηκε στο ROSWELL μόλις σήμερα μπορούν να εννοήσουν και να χρησιμοποιήσουν. Αυτό που ενόχλησε πολλούς, ήταν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ γράμματα και η λέξη «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ» και γι’ αυτό το έθαψαν για να μη φανεί η ουράνια προέλευση της Ελληνικής γλώσσας και γραφής.

«Από την εποχή της 7ης Αποστολής (25.000 πΧ.) έχουμε επέμβει για τη βιολογική βελτίωση του ανθρώπου 76 φορές. Οι 24 έγιναν μετά το μεγάλο κατακλυσμό (Ατλαντίδα 9.560 πΧ). Ο ρυθμός της βιολογίας της Γαίαςείναι υπό συνεχή έλεγχο. Αυτοί που υλοποιούν τις εντολές της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας είναι οι Διακανονιστές Κοινωνικής Ισορροπίας που βρίσκονται ανάμεσά σας. Αυτούς δεν τους γνωρίζουν οι Αποστάτες».

4.Η άφιξη των Ολυμπίων Θεών.Ενα περίεργο άρθρο!


Μέσα σ’αυτή την κοσμική ακαταστασία,το 1997 ένα ουράνιο σώμα ήρθε να επιτείνει τη σύγχυση των επιστημόνων.Πρόκειται για ένα παράξενο κομήτη Η-Β (Χέιλ-Μποπ) όταν αυτός βρισκόταν στην μεγίστη δυνατή προσέγγιση με τη Γη.Πολλοί αστρονόμοι παραξενεύτηκαν για κάποιο
KOMΗΤΗΣ HALY BOPP

μεταλλικό αντικείμενο που προβαλλόταν στην κεφαλή του κομήτη και το σχήμα του αντικειμένου αυτού έμοιαζε σε σμικρογραφία με τον πλανήτη Κρόνο του ηλιακού μας συστήματος.Μάλιστα η εμφάνιση του αντικειμένου αυτού συσχετίστηκε με μια ομαδική αυτοκτονία θρησκευτικής αίρεσης στις ΗΠΑ,αφού τα μέλη της αυτοκτόνησαν για να προϋπαντήσουν τους θεούς που ακολουθούσαν τον κομήτη με την αστροπολιτεία τους,σε κάποια φάση που ήταν αυτή ορατή από τα γήινα μέσα παρατήρησης.
Τα χαρακτηριστικά του κομήτη Η-Β που ανακαλύφθηκε από τους Αμερικανούς Αστρονόμους Άλαν Χέιλ και Τόμας Μποπ την 23/7/1995 είναι τα εξής:Ήταν 1.000 φορές πιο λαμπρός από τον κομήτη του Χάλεϊ.Οι κομήτες εντοπίζονται 3-4 μήνες πριν προσεγγίσουν τη Γη,ενώ αυτός εντοπίστηκε 40 μήνες πιο πριν.Διέγραψε τροχιά που πέρασε ακριβώς πάνω από τη ζώνη του Ωρίωνα και χάθηκε στην περιοχή μεταξύ Ωρίωνα και Λέοντα.Το προβαλλόμενο μεταλλικό αντικείμενο φημολογείται ότι ήταν το αστροσκάφος των Ολύμπιων.
Η άλλη παραδοξότητα σχετικά με τον κομήτη Η-Β είναι ότι τα αστεροσκοπεία Πάλομαρ,Ουίλσον και το διαστημικό Χαμπλ από το Μάιο του 1996 έπαψαν να δίνουν φωτογραφίες για τον κομήτη με τη δικαιολογία ότι υπήρχαν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης.Το Χαμπλ δεν υπαγόταν στο πρόγραμμα.Άρχισαν ερασιτέχνες αστρονόμοι να δημοσιεύουν δικές τους φωτογραφίες στις οποίες φαινόταν καθαρά η αστροπολιτεία των Ολύμπιων στην κεφαλή του κομήτη.Ο σάλος
ΩΡΙΩΝΑΣ

προκλήθηκε την 14/11/1996 με τη δημοσίευση των φωτογραφιών όπου το μυστηριώδες αντικείμενο δεν ήταν και τόσο μυστηριώδες αφού φαινόταν χωρίς αμφισβήτηση στην κεφαλή του κομήτη.
Οι ενοχές της ΝΑΣΑ άρχισαν από τη στιγμή που καταγινόταν να εξηγήσει ότι οι φωτογραφίες οφειλόταν σε λάθος φωτογράφηση,ενώ απέφυγε να τις δημοσιεύσει.
Ηταν... σύμπτωση ότι το σήμα του «Απόλλων» της ΝΑΣΑ παρουσίασε την τροχιά του να περνά πάνω από τ’άστρα της ζώνης του Ωρίωνα, όπως πέρασε αργότερα πάνω από αυτήν και ο μυστηριώδης κομήτης Η-Β.
Επίσης ήταν σύμπτωση το σήμα της Αμερικανοσοβιετικής διαστημικής συνεργασίας να φέρει το όνομα του πατέρα θεού Δία και του Απόλλωνα και SOYUZ με ανάγνωση από δεξιά προς αριστερά έδινε ZUYOS και η άλλη γραφή SUUZ με αντίστροφη ανάγνωση ZUUS που κρυπτογραφεί το όνομα ΖΕΥΣ.Αλλά και το όνομα του υιού του θεού του φωτός Απόλλωνα δεν είναι άσχετο με την όλη μυστική συνεργασία αφού στο κέντρο του σχήματος φαίνεται το διπλό «Ε» που είναι το έμβλημα των Ανδρομεδίων και της αστροπολιτείας του Διός.
Η αρχαία Ελληνική γλώσσα που χρησιμοποιούν οι Ολύμπιοι,κατά την επικοινωνία μας,καθώς και τη δική τους διαβεβαίωση: «Η Ελληνική γλώσσα είναι γλώσσα συμπαντική» (των θεών και των ουράνιων όντων),δικαιολογείται η άποψις ότι αυτή χρησιμοποιήθηκε στην ονομασία των Γαλαξιών-Αστερισμών και Άστρων,έργο ουράνιο.Είναι πανάρχαιη και χρησιμεύει στην κοσμική συνεννόηση.Το γεγονός ότι φέρουν ελληνικά ονόματα και υποχρεώνονται να τα χρησιμοποιούν
NASA

ενοχλούν πολλούς, αφού ο Ελληνισμός βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα.Η ΝΑΣΑ που διαθέτει τεχνολογία των αποστατών ακροάται τις συνομιλίες των Ολύμπιων με εμάς τους Ελληνες,όταν οι Ολύμπιοι το επιτρέπουν: «Ασφαλίσαμε το νιονικό σύστημα και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις συνομιλίες μας». Για τον λόγο αυτό έφεραν οι ΗΠΑ τους σταθμούς ακρόασης στην Ελλάδα.Η ΝΑΣΑ ακροάται και τις συνομιλίες μεταξύ των σκαφών των Ολύμπιων που γίνονται στην Ελληνική και για το λόγο αυτό αναγκάστηκε να επιβάλει την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας από τα διευθυντικά στελέχη.Η Ελληνική γλώσσα θα γίνει κοσμική ανάγκη και ανάγκη εξέλιξης των υπολογιστών. Αν και μας πολεμούν από τη ΝΑΣΑ μέχρι την Κίνα και την Ιαπωνία και όλη την Ευρώπη,η Ελληνική γλώσσα έγινε "Αναπόφευκτη ανάγκη".Επί πλέον σε προηγούμενο κεφάλαιο,η ΝΑΣΑ γινόταν πιο τολμηρή δίνοντας σε δημοσιότητα στοιχεία για το πλανητικό μας σύστημα,που η ίδια πριν λίγα χρόνια αποκαλούσε αποκυήματα φαντασίας.


5.Το Αστροσκάφος Σελήνη.

Σήμερα ολόκληρο το εσωτερικό της Σελήνης έχει εκσυγχρονιστεί πλήρως και έχει μετατραπεί σε ένα ορατό μητρικό σκάφος του αστροστόλου μας.

Οι Ολύμπιοι του Διός: "Η Σελήνη είναι τεχνητός δορυφόρος και προέρχεται από το άστρο ε' του Βοώτη. Στάλθηκε στο ηλιακό σας σύστημα την εποχή της μεγάλης σύγκρουσης μεταξύ του Διός και του Κρόνου, μεταφέροντας πολύ προηγμένη τεχνολογία προς ενίσχυση των αποστατών, αλλά
ΣΕΛΗΝΗ

αιχμαλωτίστηκε από τις δυνάμεις της 7ης Αποστολής του Διός και υποχρεώθηκε σε τροχιά γύρω από την Γαία το έτος 26.174 π.Χ.

Το κατεστραμμένο εξωγήινο σκάφος που βρίσκεται στην αθέατη πλευρά της Σελήνης, είναι το θυγατρικό σκάφος των αποστατών "Επιμηθεύς"..

Η Σελήνη σήμερα είναι επανδρωμένη με γήινες και εξωγήινες δυνάμεις. Το εσωτερικό της είναι διαμορφωμένο σε δώδεκα επίπεδα, κατ' αντιστοιχίαν προς τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου, όπως εσείς τους αποκαλείτε, αλλά και προς τους δώδεκα αστερισμούς του Ζωδιακού κύκλου.

Το κάθε επίπεδο περιέχει τεχνολογικά εργαστήρια, κέντρα ελέγχου και εκπαιδεύσεως, χώρους προσγειώσεως σκαφών, σταθμούς όπλων ακτίνων και βαρύτητας και υποδιαιρείται σε χιλιάδες υποεπίπεδα. Σήμερα ολόκληρο το εσωτερικό της Σελήνης έχει εκσυγχρονιστεί πλήρως και έχει μετατραπεί σε ένα ορατό μητρικό σκάφος του αστροστόλου μας.

Όσες επαφές γίνονται με γήινους ηγέτες ή συνεργάτες μας, ανάλογα με την σοβαρότητα του θέματος, γίνονται ή στον σταθμό της Δορυφορικής Κυβέρνησης, ή στο εσωτερικό της Σελήνης στο ένατο επίπεδο του "Συμβουλίου των Εννέα Σφαιρών", όταν συμμετέχουν αντιπρόσωποι και των εννέα πλανητών του ηλιακού σας συστήματος "Απόλλων".

Το "Συμβούλιο των Εννέα Σφαιρών" είναι υπεύθυνο για την ενημέρωση των γήινων ηγετών και αποτελεί τμήμα της Γαλαξιακής Επιτροπής της Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, με το όνομα "Άστρο της Αυτοκρατορίας".

Στην επιφάνεια της Σελήνης υπάρχουν σταθμοί παρατήρησης της Γαίας αλλά και του εξωπλανητικού διαστήματος, για να αποτρέψουμε πιθανή προσπάθεια εισβολής των αποστατών για να βοηθήσουν τα υβρίδια - συνεργάτες τους που είναι εγκλωβισμένοι στην Γαία.

Όταν η Σελήνη κατελήφθη από τις δυνάμεις της 7ης Αποστολής του Διός, στο εσωτερικό της υπήρχαν πολυάριθμα εργαστήρια πειραμάτων πάνω σε αιχμαλώτους ανθρώπους της Γαίας, καθώς και σταθμοί εκπομπών ακτινοβολιών για τον έλεγχο και την χειραγώγηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς από τους αποστάτες του ε' Βοώτη".["Το Απόλυτο Μυστικό",Γερ.Καλογεράκης]


6.Για συγκριτική μελέτη στοιχείων της ΝΑΣΑ δίνεται η διάμετρος και η ακτίνα Γης και Σελήνης και άλλα.


*Γη: D=12.756 χιλιόμετρα και R=6.378 χιλιόμετρα και Σελήνη: D=3.476 χιλιόμετρα και R=1.738 χιλιόμετρα. 
*Το νερό στην επιφάνεια των πλανητών του ηλιακού συστήματος έχει σκεπαστεί από κοσμική σκόνη. Η Γη δέχεται ετησίως 25.000 κυβικά μέτρα σκόνης.
ΠΛΑΤΗΤΗΣ ΕΡΜΗΣ

*Ο Ερμής έχει νερό στους πόλους μέχρι χθες το απέκλειε (R=2.439 χιλιόμ.).
*Η Αφροδίτη (R=6.Ο55 χιλιόμ.) έχει νερό στους πόλους δύο πανύψηλα Βουνά το Μαξγουέλ και το Ακνα ύψους 12.000 μέτρων που καταλαμβάνουν έκταση όση η Βόρεια Αμερική. Το 1971 ο Αστρονόμος από το Αζερμπαϊτζάν Ναντίρ Ιμπραϊμωφ είχε δηλώσει «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κάποια μορφή ζωής στην Αφροδίτη» ενώ κάτι παρόμοιο το απέκλειαν ακόμη και σαν ιδέα πριν μερικά χρόνια.
*Ο Άρης (R=3.379 χιλιόμ.) έχει πολύ μεγάλες ποσότητες νερού.Δεν έχει Όζον και μαστίζεται από γιγαντιαίες ανεμοθύελλες, ενώ η μεταβολή της θερμοκρασίας της επιφανείας του μεταβάλλεται σε δεκάδες βαθμούς μέσα σε λίγο χρόνο.
*Το 1960 ο Δίας αύξησε το ρυθμό περιστροφής του περιφρονώντας όλους τους φυσικούς νόμους.Επανήλθε στο κανονικό μετά από ένα χρονικό διάστημα.Επίσης μια αστρική ανωμαλία που δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν 200 αστρονόμοι στο συνέδριο Κάλτετς.
*Ο πλανήτης Φοίβη του Κρόνου (D=230 χιλιόμ.) περιστρέφεται αντίθετα από τους άλλους πλανήτες του.
*Ο δορυφόρος του Δία (R=71.400 χιλ.),Ευρώπη (R=1.563 χιλ.) έχει καιρικές συνθήκες όμοιες με τη Γη και ωκεανούς υδάτων.Ο Γανυμήδης (R=2.634 χιλ.) καθώς και η Καλλιστώ
(2.424 χιλ.) και η Ιώ (R.=1.819 χιλ.) με τροποποίηση της ατμόσφαιράς τους τεχνητά μπορούν να φιλοξενήσουν ζωή χωρίς προβλήματα.
*Ο δορυφόρος του Κρόνου (R=60.330 χιλιόμ.) ο Τιτάν (R=2.900 χιλ.) έχει ατμόσφαιρα ίδια με της Γης και μεγάλες ποσότητες νερού.
ΟΥΡΑΝΟΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

*Ο Ουρανός (R=26.145 χιλ.) και ο Ποσειδών (R=25.225 χιλ.) περιβάλλονται από πλήθος αστεροειδών, ο μεγαλύτερος πλανήτης του Ποσειδώνα είναι ο Τρίτων (R=3·000 χιλ.)·
*Ο Πλούτων (R=1.800 χιλ.) έχει έναν δορυφόρο τον Χάροντα (R=1.200 χιλ.) και πιο εκεί η αστροπολιτεία των Ολυμπίων διπλάσια της δικής μας Σελήνης.
*Οι πλανήτες Ερμής – Αφροδίτη – Γη – Άρης ονομάζονται εσωτερικοί πλανήτες,οι Ζευς,Κρόνος,Ουρανός,Ποσειδών και Πλούτων εξωτερικοί.
Τέλος θέλω να κλείσω το κεφάλαιο με την κυριαρχία των Ελληνικών ονομασιών στον ουρανό και το σύμπαν, στ’ άστρα και τους πλανήτες.


7.Κβάζαρς (Quasars)

Στο σύμπαν υπάρχουν γαλαξίες των οποίων οι πυρήνες, δηλαδή τα κέντρα τους, είναι ενεργοί. Οι ενεργοί γαλαξιακοί πυρήνες έχουν μικρό μέγεθος και μεγάλη φωτεινότητα και εκτιμάται ότι είναι προϊόν της συσσώρευσης μάζας γύρω από μία υπέρμαζη μαύρη τρύπα στο κέντρο του γαλαξία. Το
ΚΒΑΖΑΡΣ (Quasars)

Quasars)


κβάζαρ (quasar) στην Αστρονομία είναι κάθε εξαιρετικά λαμπρός και μακρινός ενεργός γαλαξιακός πυρήνας, ο οποίος μοιάζει περισσότερο με αστέρα (λόγω της λαμπρότητας του), παρά με γαλαξία και έχει έκταση ίση με το ένα εκατομμυριοστό της έκτασης του γαλαξία που τον φιλοξενεί.
Στην παρακάτω εικόνα απεικονίζονται έξι κβάζαρς όπως παρατηρήθηκαν από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble.


8.Eίναι επίσημο: Η NASA επιβεβαιώνει ότι έχουμε βρει 5.000 κόσμους έξω από το ηλιακό σύστημα. 

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων εξωπλανητών μόλις ξεπέρασε το όριο των 5.000, αντιπροσωπεύοντας ένα ταξίδι ανακάλυψης 30 ετών με επικεφαλής τα διαστημικά τηλεσκόπια
5000 ΚΟΣΜΟΥΣ

της NASA.Όχι πολύ καιρό πριν,ζούσαμε σε ένα σύμπαν με μόνο έναν μικρό αριθμό γνωστών πλανητών, όλοι τους σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο μας. Όμως, μια νέα σειρά ανακαλύψεων σηματοδοτεί ένα επιστημονικό αποκορύφωμα: περισσότεροι από 5.000 πλανήτες έχουν πλέον επιβεβαιωθεί ότι υπάρχουν πέρα ​​από το ηλιακό μας σύστημα. 

Το πλανητικό χιλιομετρητή ενεργοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου, με την τελευταία παρτίδα 65 εξωπλανητών –πλανήτες εκτός της άμεσης ηλιακής μας οικογένειας– να προστίθεται στο Αρχείο Εξωπλανητών της NASA. Το αρχείο καταγράφει ανακαλύψεις εξωπλανητών που εμφανίζονται σε επιστημονικές εργασίες με κριτές και οι οποίες έχουν επιβεβαιωθεί χρησιμοποιώντας πολλαπλές μεθόδους ανίχνευσης ή με αναλυτικές τεχνικές. 

Οι 5.000 και πλέον πλανήτες που έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής περιλαμβάνουν μικρούς,βραχώδεις κόσμους όπως η Γη,αέριους γίγαντες πολλές φορές μεγαλύτερους από τον Δία και «καυτούς Δίες » σε εξαιρετικά κοντινές τροχιές γύρω από τα αστέρια τους. Υπάρχουν «υπερ-Γη», που είναι πιθανοί βραχώδεις κόσμοι μεγαλύτεροι από τον δικό μας, και «μίνι-Ποσειδώνες», μικρότερες εκδόσεις του Ποσειδώνα του συστήματός μας. Προσθέστε στο μείγμα πλανήτες που περιστρέφονται γύρω από δύο αστέρια ταυτόχρονα και πλανήτες που περιστρέφονται πεισματικά γύρω από τα καταρρευμένα υπολείμματα νεκρών αστεριών. 

Ο γαλαξίας μας πιθανότατα περιέχει εκατοντάδες δισεκατομμύρια τέτοιους πλανήτες. Η σταθερή τυμπανοκρουσία της ανακάλυψης ξεκίνησε το 1992 με περίεργους νέους κόσμους να περιφέρονται γύρω από ένα ακόμα πιο παράξενο αστέρι. Ήταν ένας τύπος αστέρα νετρονίων γνωστός ως πάλσαρ, ένα αστρικό πτώμα που περιστρέφεται γρήγορα και πάλλεται με εκρήξεις πυρκαγιάς του
NANCY GRACE ROMAN

χιλιοστού του δευτερολέπτου. Η μέτρηση των ελαφρών αλλαγών στο χρόνο των παλμών επέτρεψε στους επιστήμονες να αποκαλύψουν πλανήτες σε τροχιά γύρω από το πάλσαρ. Η εύρεση μόλις τριών πλανητών γύρω από αυτό το περιστρεφόμενο αστέρι ουσιαστικά άνοιξαν τις πύλες και αποκάλυψαν τους πρώτους πλανήτες που επιβεβαιώθηκαν εκτός του ηλιακού μας συστήματος. 

Το διαστημικό τηλεσκόπιο Nancy Grace Roman, που αναμένεται να εκτοξευτεί το 2027, θα κάνει νέες ανακαλύψεις εξωπλανητών χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων. Η αποστολή ESA (Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία) ARIEL, που εκτοξεύεται το 2029, θα παρατηρεί ατμόσφαιρες εξωπλανητών.Ενα κομμάτι της τεχνολογίας της NASA στο πλοίο, που ονομάζεται CASE,θα βοηθήσει στο μηδενισμό των σύννεφων και της ομίχλης των εξωπλανητών.Είναι μόνο θέμα χρόνου !! 

9.Πώς να βρείτε άλλους κόσμους .


Η εικόνα δεν φαινόταν πάντα τόσο φωτεινή.Ο πρώτος πλανήτης που εντοπίστηκε γύρω από ένα αστέρι που μοιάζει με τον Ήλιο,το 1995, αποδείχθηκε ότι ήταν ένας καυτός Δίας, ένας γίγαντας αερίων περίπου η μισή μάζα του δικού μας Δία σε μια εξαιρετικά κοντινή, τετραήμερη τροχιά γύρω από το άστρο του. Ένας χρόνος σε αυτόν τον πλανήτη, με άλλα λόγια, διαρκεί μόνο τέσσερις ημέρες. 
Περισσότεροι τέτοιοι πλανήτες εμφανίστηκαν στα δεδομένα από τα επίγεια τηλεσκόπια μόλις οι αστρονόμοι έμαθαν να τους αναγνωρίζουν πρώτα δεκάδες και μετά εκατοντάδες. Βρέθηκαν χρησιμοποιώντας τη μέθοδο «ταλάντωσης»: παρακολούθηση ελαφρών κινήσεων μπρος-πίσω
THΛΕΣΚΟΠΙΟ KEPLER

ενός άστρου, που προκαλούνται από βαρυτικά ρυμουλκά από πλανήτες σε τροχιά. Ωστόσο, τίποτα δεν φαινόταν πιθανό να είναι κατοικήσιμο. 
Η εύρεση μικρών, βραχωδών κόσμων περισσότερο σαν τον δικό μας απαιτούσε το επόμενο μεγάλο άλμα στην τεχνολογία κυνηγιού εξωπλανητών: τη μέθοδο «διαμετακόμισης». Ο αστρονόμος William Borucki είχε την ιδέα να προσαρτήσει εξαιρετικά ευαίσθητους ανιχνευτές φωτός σε ένα τηλεσκόπιο και στη συνέχεια να το εκτοξεύσει στο διάστημα. Το τηλεσκόπιο θα κοιτούσε επί χρόνια σε ένα πεδίο με περισσότερα από 170.000 αστέρια, αναζητώντας μικροσκοπικές βυθίσεις στο φως των αστεριών όταν ένας πλανήτης διέσχιζε το πρόσωπο ενός αστεριού. 
Αυτή η ιδέα υλοποιήθηκε στο διαστημικό τηλεσκόπιο Kepler.Ο Borucki, ο κύριος ερευνητής της πλέον συνταξιούχου αποστολής Kepler, λέει ότι η εκτόξευσή της το 2009 άνοιξε ένα νέο παράθυρο στο σύμπαν. 
«Έχω ένα πραγματικό αίσθημα ικανοποίησης και πραγματικά δέους για αυτό που υπάρχει εκεί έξω», είπε. «Κανείς από εμάς δεν περίμενε αυτή την τεράστια ποικιλία πλανητικών συστημάτων και αστεριών. Είναι απλά καταπληκτικό". 

10.Τεράστιος Γαλαξίας-2


Οι αστρονόμοι που παρακολουθούν τον ουρανό δέχθηκαν πρόσφατα μια μεγάλη έκπληξη. Ανακάλυψαν έναν τεράστιο γαλαξία γύρω από τον δικό μας σε μια περιοχή που δεν είχε εξερευνηθεί στο παρελθόν. Εμφανίστηκε, προφανώς, από το πουθενά. Πώς θα μπορούσε λοιπόν ο γαλαξίας, που ονομάστηκε Κρατήρας 2, να πετύχει αυτό το κατόρθωμα, σαν ένα ελάφι που ξεσπά από διαγαλαξιακούς θάμνους για να μας κοιτάξει κάτω από τους συλλογικούς προβολείς μας; Ενώ η ανάδυση μπορεί να φαίνεται απότομη, ο Κρατέρας 2 ήταν εδώ όλη την ώρα. Απλώς το παραβλέψαμε. 
Ωστόσο,δεδομένου ότι γνωρίζουμε ότι υπάρχει,υπάρχουν μερικές πρόσθετες ενοχλητικές πτυχές που βρέθηκαν από τους αστρονόμους. Αρχικά, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τη σχετική αφάνεια του γαλαξία στην απεραντοσύνη του. Ο Κρατήρας-2 είναι τόσο ογκώδης που έχει ήδη
ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΚΡΑΤΗΡΑΣ-2

ταξινομηθεί ως ο τέταρτος μεγαλύτερος γαλαξίας που περιβάλλει τον δικό μας. Δεν μπορούμε επίσης να κατηγορήσουμε την απόστασή του. Η τροχιά του Κρατήρα- 2 γύρω από τον Γαλαξία τον τοποθετεί ακριβώς από πάνω. 
Με αυτό που δηλώθηκε,πώς καταφέραμε να το χάσουμε; Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ έχουν μια απάντηση για εμάς σε μια πρόσφατη δημοσίευση που δημοσιεύτηκε στο Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. Παρά το μέγεθος και την εγγύτητά του, ο Κρατήρας-2 είναι επίσης ένας μάλλον σκοτεινός γαλαξίας.Πράγματι,είναι ένας από τους πιο αμυδρούς γαλαξίες που έχουν ανακαλυφθεί ποτέ. Αυτό, μαζί με αρκετούς πολύ φωτεινότερους γείτονες, επέτρεψε στον γαλαξία που ονομάστηκε "ο αδύναμος γίγαντας" να παραμείνει απαρατήρητος μέχρι σήμερα. 
Ωστόσο,τώρα που είδαμε τον Κρατήρα- 2,το εύρημα εγείρει ανησυχίες για το τι μπορεί να υπάρχει περισσότερο.Οι ερευνητές ήδη συζητούν τη δυνατότητα διεξαγωγής έρευνας για τέτοιους τεράστιους, σκοτεινούς γαλαξίες στη γειτονιά μας. Λειτουργεί ως μια εξαιρετική υπενθύμιση ότι υπάρχουν ακόμα πολλά σχετικά με το χώρο που δεν καταλαβαίνουμε.

11.Πρόγραμμα Looking Glass.Λευκά καπέλα και μαύρα καπέλα.


Υπάρχουν βάσεις στην Ανταρκτική που ανήκουν σε ανθρώπινους στρατούς και υπάρχουν βάσεις που ανήκουν στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία και είναι απρόσιτες στους ανθρώπους. Στο πλαίσιο του στρατού υπάρχουν κατανεμημένες ομάδες που βρίσκονται σε επαφή με τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία (λευκά καπέλα) και ομάδες που συνεργάζονται με τη συμμορία (μαύρα καπέλα). Οι
ΖΕΤΑ

Πλειάδιοι επιτρέπουν στους ανθρώπους να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις και επεμβαίνουν μόνο όταν είναι απαραίτητο.Η Ανταρκτική είναι ένα ιδανικό μέρος για μυστικά προγράμματα και συναντήσεις μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950,οι στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες συντόνιζαν συναντήσεις μεταξύ της κυβέρνησης Αϊζενχάουερ και τουλάχιστον δύο εξωγήινων φυλών,των Πλειάδων και των Ζέτα.Χωρίς να το γνωρίζουν οι άνθρωποι,οι Ζέτα ήταν οι στόχοι των αρνητικών ερπετοειδών του Ωρίωνα.Μέσω αυτών των συναντήσεων, ο αμερικανικός στρατός έλαβε πληροφορίες και τεχνολογία.
Οι Πλειάδιοι βρίσκονται σε πολύ υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας από όλες τις άλλες ομάδες επισκεπτών,και ο ελεγχόμενος από τη συμμορία στρατός απέρριψε το μήνυμα της αγάπης και του φωτός τους Μέσω συναντήσεων με τους Zetas, έλαβαν την τεχνολογία ταχείας κλωνοποίησης.
ΠΛΕΙΑΔΙΑ

Οι Πλειάδιοι ήρθαν σε επαφή με άτομα υψηλής ακεραιότητας εντός της NSA,τα οποία συχνά ήταν οι ίδιες οι Πλειάδειες Ψυχές ενσαρκωμένες.Οι Πλειάδιοι μοιράστηκαν τη γνώση και την τεχνολογία με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν να ωφελήσουν την ανθρωπότητα.Οι Πλειάδιοι συνεχίζουν να μας βοηθούν με πολλούς τρόπους και διατηρούν επαφή με τα λευκά καπέλα της NSA εδώ και πολλά χρόνια. Μεταξύ των τεχνολογιών που μοιράζονται οι Πλειάδιοι είναι αυτό που είναι γνωστό ως Looking Glass ή Project Looking Glass.Οπτικοποίηση του παρελθόντος και του μέλλοντος.

Το Looking Glass μοιάζει με έναν γιγαντιαίο καθρέφτη.Ένας ελεγκτής κάθεται σε μια καρέκλα και χρησιμοποιεί τις σκέψεις του για να κατευθύνει μια σκηνή που εκτυλίσσεται μπροστά του.Από οποιαδήποτε στιγμή, το παρελθόν μπορεί εύκολα να φανεί.Ο στρατός έχει δει πολλά ιστορικά γεγονότα με αυτόν τον τρόπο.
Ωστόσο,εξαιτίας όλων των μεταβαλλόμενων μεταβλητών και των επιλογών που γίνονται,δεν είναι δυνατόν για κανέναν να δει πολύ καθαρά πέρα από μερικούς μήνες από το σημερινό μας σημείο. 
Υπάρχουν πιθανότητες για το τι μπορεί να συμβεί,αλλά το ακριβές αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι γνωστό Η τεχνολογία Looking Glass μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την οπτικοποίηση του παρελθόντος ή του κοντινού μέλλοντος.

12.Βελτιωμένη,αλλά και πολύ επίκαιρη επαναδημοσίευση.

Επειδή όλες οι προθεσμίες που δόθηκαν από τις Φωτεινές Δυνάμεις στις γήινες κυβερνήσεις έχουν παραβιαστεί και ξεπεραστεί,χωρίς να έχουν κάνει αυτά που συμφωνήθηκαν για να επιτευχθεί το σχέδιο απελευθέρωσης του πλανήτη,ενδέχεται να επιτραπεί όπως ακραία φυσικά

ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
φαινόμενα,πλημμύρες,σεισμοί,μετακινήσεις τεκτονικών πλακών και εκρήξεις ηφαιστείων, επισυμβούν, ούτως ώστε να υποχρεωθούν να επέμβουν προς βοήθεια.

Το σοκ των φυσικών φαινομένων αλλά και της ταυτόχρονης εμφάνισης εξωγήινων δυνάμεων, αναμένεται ότι θα διεγείρει και θα επαναφέρει την ανθρωπότητα από τον λήθαργο ενώ ταυτόχρονα οι γήινοι ηγέτες μη έχοντας άλλη επιλογή,θα εξαναγκαστούν να συνεργαστούν με τις Φωτεινές Δυνάμεις, ούτως ώστε να ελευθερωθεί ο πλανήτης και να αρχίσει την ανοδική του πορεία προς το Φως.
Alex Collier


13.Η Αστροπολιτεία "Νέμεσις"  ή "Τύχη"


Οι Ολύμπιοι του Διός:Η ώρα της απονομής Συμπαντικής Δικαιοσύνης είναι πολύ κοντά τώρα."Ο γιγαντιαίος πλανήτης στον οποίον οι αστρονόμοι της Γαίας έχουν δώσει το όνομα "Τύχη",είναι το σκάφος το οποίο εμείς ονομάζουμε "Νέμεσις" (με διάμετρο 42.000 χλμ) της 7ης Αποστολής, το οποίο στάθμευε στο εσωτερικό του Ήλιου.Η "Νέμεσις" μετακινήθηκε προς την περιοχή που οι επιστήμονες σας ονομάζουν Νέφος του Όορτ (Oort Cloud), για την υποδοχή της

ΝΕΜΕΣΙΣ Ή ΤΥΧΗ

Αστροπολιτείας "Φοίνιξ", της ναυαρχίδας της 8ης Αποστολής και συνενώθηκε με τα άλλα σκάφη της 8ης Αποστολής που καταφθάνουν.
Λόγω της μεγάλης απόστασης δημιουργείται η αίσθηση ότι πρόκειται περί τεράστιου πλανήτη. Η εκτίμηση των αστρονόμων σας ότι πιθανόν η νέα αυτή σούπερ - Γαία να είναι ο Υπερίωνας Ήλιος που η Ελληνική Παράδοση ονόμαζε "Νέμεσις", είναι εσφαλμένη, διότι το δίδυμο αιθερικό άστρο του Ήλιου σας χρειάζεται άλλου είδους επιστημονικά όργανα για τον εντοπισμό και την φωτογράφηση του, τα οποία δεν διαθέτει η γήινη τεχνολογία.
Η NASA γνωρίζει αλλά αποκρύπτει την αλήθεια. Οι δύο δορυφόροι της "Τύχης" είναι θυγατρικά σκάφη της "Νεμέσεως".
Στην πρώτη εικόνα,"Νέμεσις και Τύχη",λεπτομέρεια από Αθηναϊκό Αμφορέα του 5ου αιώνος,Μουσείο Βερολίνου

14.Πρόγραμμα Looking Glass-Λευκά καπέλα και μαύρα καπέλα.

Υπάρχουν βάσεις στην Ανταρκτική που ανήκουν σε ανθρώπινους στρατούς και υπάρχουν βάσεις που ανήκουν στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία και είναι απρόσιτες στους ανθρώπους. Στο πλαίσιο του στρατού υπάρχουν κατανεμημένες ομάδες που βρίσκονται σε επαφή με τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία (λευκά καπέλα) και ομάδες που συνεργάζονται με τη συμμορία (μαύρα καπέλα). Οι Πλειάδιοι επιτρέπουν στους ανθρώπους να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις και επεμβαίνουν μόνο όταν είναι απαραίτητο. Η Ανταρκτική είναι ένα ιδανικό μέρος για μυστικά προγράμματα και συναντήσεις μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων (εξωγήινη τεχνολογία).

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950,οι στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες συντόνιζαν συναντήσεις μεταξύ της κυβέρνησης Αϊζενχάουερ και τουλάχιστον δύο εξωγήινων φυλών,των
ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ

Πλειάδων και των Ζέτα. Χωρίς να το γνωρίζουν οι άνθρωποι,οι Ζέτα ήταν οι στόχοι των αρνητικών ερπετοειδών του Ωρίωνα.Μέσω αυτών των συναντήσεων,ο στρατός των ΗΠΑ έλαβε πληροφορίες και τεχνολογία.

Οι Πλειάδιοι βρίσκονται σε πολύ υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας από όλες τις άλλες ομάδες επισκεπτών,και ο ελεγχόμενος από τη συμμορία στρατός απέρριψε το μήνυμα της αγάπης και του φωτός τους. Μέσω συναντήσεων με τους Zetas,έλαβαν την τεχνολογία ταχείας κλωνοποίησης.
Οι Πλειάδιοι ήρθαν σε επαφή με άτομα υψηλής ακεραιότητας εντός της NSA, τα οποία συχνά ήταν οι ίδιες οι Πλειάδειες Ψυχές ενσαρκωμένες.Οι Πλειάδιοι μοιράστηκαν τη γνώση και την τεχνολογία με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν να ωφελήσουν την ανθρωπότητα. Οι Πλειάδιοι συνεχίζουν να μας βοηθούν με πολλούς τρόπους και διατηρούν επαφή με τα λευκά καπέλα της NSA εδώ και πολλά χρόνια. 

Μεταξύ των τεχνολογιών που μοιράζονται οι Πλειάδιοι είναι αυτό που είναι γνωστό ως Looking Glass ή Project Looking Glass (οπτικοποίηση του παρελθόντος και του μέλλοντος).Το Looking Glass μοιάζει με έναν γιγαντιαίο καθρέφτη. Ένας ελεγκτής κάθεται σε μια καρέκλα και
30 ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ

χρησιμοποιεί τις σκέψεις του για να κατευθύνει μια σκηνή που εκτυλίσσεται μπροστά του.Από οποιαδήποτε στιγμή,το παρελθόν μπορεί εύκολα να φανεί. 

Ο στρατός έχει δει πολλά ιστορικά γεγονότα με αυτόν τον τρόπο.Ωστόσο,εξαιτίας όλων των μεταβαλλόμενων μεταβλητών και των επιλογών που γίνονται,δεν είναι δυνατόν για κανέναν να δει πολύ καθαρά πέρα από μερικούς μήνες από το σημερινό μας σημείο. 

Υπάρχουν πιθανότητες για το τι μπορεί να συμβεί, αλλά το ακριβές αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι γνωστό. Η τεχνολογία Looking Glass μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την οπτικοποίηση του παρελθόντος ή του κοντινού μέλλοντος.
https://t.me/c/1505008863/139020

15.Πρώην υπάλληλος της NASA λέει,"είδα φωτογραφίες της Σελήνης". 

Πρώην υπάλληλος της NASA λέει: «Είδα φωτογραφίες της Σελήνης που δείχνουν πυραμίδες και εξαιρετικά προηγμένα τεχνολογικά αντικείμενα»
Ο κόσμος πρέπει να μάθει μια για πάντα την αλήθεια για την ύπαρξη θεαματικών πυραμιδικών κτιρίων, που χτίστηκαν στη Σελήνη πιθανότατα από κάποιες εξωγήινες φυλές.
ΚΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ

Για πολλά χρόνια οι διαστημικές υπηρεσίες των μεγάλων δυνάμεων του κόσμου τηρούν εγκληματική σιωπή για αυτήν την πραγματικότητα, αλλά ευτυχώς μια ομάδα πρώην μηχανικών της NASA δημοσίευσε μια σειρά αποκαλυπτικών εικόνων που εξέθεσαν στον κόσμο τα εξαιρετικά μυστήρια που κρύβουν αυτές τις εξωγήινες πυραμίδες,που συνδέονται με τα βαθύτερα μυστικά της καταγωγής της ανθρωπότητας.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αντιμετωπίζει αυτό το είδος πληροφοριών με ένα υπερβολικό επίπεδο μυστικότητας που ονομάζεται Cosmic Top Secret, σε σημείο που αστρονόμοι, αστροναύτες και άλλοι εργαζόμενοι της NASA προσφέρονται να δώσουν όρκο εμπιστευτικότητας, υπό την απειλή ότι σε περίπτωση που καταρρεύσει αυτό δέσμευση,αυτό θεωρείται προδοσία για την πατρίδα.Αυτό είναι ένα σοβαρό έγκλημα που μπορεί να οδηγήσει σε θανατική ποινή.


ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ
Ωστόσο,τον τελευταίο καιρό μια ομάδα αξιοσημείωτων αξιωματούχων της διαστημικής υπηρεσίας των ΗΠΑ έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός, δηλαδή για να σπάσει το σύμφωνο σιωπής που επιβλήθηκε από τη διοίκηση και το σύστημα εξουσίας, έτσι δημοσίευσαν μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες διακρίνονται εντυπωσιακά κτίρια χτίστηκε στο φεγγάρι,πολύ παρόμοια με τις πυραμίδες της Γκίζας, στην Αίγυπτο.Ο πρώτος που μίλησε δημόσια ήταν ο Δρ. Ken Johnston, πρώην σύμβουλος της NASA δηλώνει ότι μπόρεσε να δει πολλές πρωτότυπες φωτογραφίες από αμέτρητα ερείπια, πυραμίδες και εξαιρετικά προηγμένα τεχνολογικά αντικείμενα που βρέθηκαν στη Σελήνη.

Εικόνες σαν αυτές θέτουν μεγάλες αμφιβολίες σε ορισμένες από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με το κοινό η NASA τα τελευταία 50 χρόνια και σίγουρα ενισχύουν τον ισχυρισμό του Johnston και των άλλων επιστημόνων για μια μαζική και μόνιμη κάλυψη εξωγήινων δομών στη Σελήνη.


16.Εντόπισαν "ασυνήθιστη κίνηση στην επιφάνεια της Σελήνης".

Είναι περίεργο το γεγονός ότι η NASA, ενώ προετοιμάζεται για το πρώτο ταξίδι του ανθρώπου στον Άρη,δεν έχει καν πατήσει το πόδι του στη Σελήνη από το 1972.
Σύμφωνα με πολλούς επιστήμονες και αστροναύτες, αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν ήδη βάσεις στη σεληνιακή επιφάνεια.Αυτές οι βάσεις δεν είναι στην πραγματικότητα ανθρώπινες βάσεις.

Ο Maurice Chatelain, πρώην επικεφαλής των Συστημάτων Επικοινωνιών της NASA, αποκάλυψε
ΚΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ

ότι ο Buzz Aldrin και ο Neil Armstrong είδαν δύο UFO στο χείλος ενός αστεροειδούς κατά τη διάρκεια των σεληνιακών αποστολών Απόλλων-11 το 1969. «Η επαφή ήταν γνωστή στη NASA»,εξήγησε ο Chatelain,"αλλά κανείς δεν έχει μιλήσει για αυτό μέχρι τώρα".Οι εξωγήινοι θα τους είχαν "προειδοποιήσει να μείνουν μακριά" από τη Σελήνη,σύμφωνα με τον Neil Armstrong.

Σύμφωνα με τον Otto Binder (πρώην υπάλληλο της NASA), ένας άγνωστος ραδιοφωνικός δέκτης υποκλοπή σταθμών εκπομπής της NASA και κατέλαβε την ακόλουθη ανταλλαγή. «NASA: Πώς είσαι; «Το Απόλλων-11 καλείται από τον έλεγχο της αποστολής…» «Απόλλων: Κύριε, αυτά τα» νήπια είναι τεράστια! Τεράστιος! Θα εκπλαγείτε με αυτό που θέλετε να ακούσετε. Υποστηρίζω ότι υπάρχουν περισσότερα διαστημόπλοια πέρα ​​από το χείλος του κρατήρα. Μας παρακολουθούν από το φεγγάρι!
Το CBS ήταν ο μόνος σταθμός που μετέδωσε τη ζωντανή μετάδοση του ταξιδιού του ρόβερ στη σεληνιακή επιφάνεια στο Απόλλων-17,το τελευταίο ταξίδι της NASA στη Σελήνη το 1972. Το προσωπικό της NASA στη Γη κατεύθυνε τη βιντεοκάμερα που ήταν τοποθετημένη στο όχημα για

UFO ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ
να καταγράψει μια πανοραμική θέα σεληνιακή επιφάνεια. Λόγω της απόστασης μεταξύ Γης και Σελήνης, υπήρξε μια επιπλέον καθυστέρηση 4 δευτερολέπτων μεταξύ των κινήσεων από την κάμερα της τηλεόρασης και των χειριστηρίων που έγιναν από τη Γη. Η κάμερα σάρωσε την ύπαιθρο και είδε κάτι που έμοιαζε με μια τεράστια ορθογώνια κατασκευή στο βάθος. Ο Walter Cronkite από το CBS σοκαρίστηκε και δήλωσε: "Φαίνεται σαν ένα τεχνητό αντικείμενο!"

Η ζωντανή μετάδοση του Cronkite κόπηκε απότομα. Ένα κλιπ από μια προηγούμενη μέρα αντικαταστάθηκε.Ο Walter επέστρεψε στο ραδιόφωνο 20 λεπτά αργότερα.Ήταν μπερδεμένος και ήθελε να εξηγήσει ότι το «τεχνητό» αντικείμενο ήταν απλώς ένα μικρό μέρος του φεγγαρόβερ. Τα πλάνα δεν προβλήθηκαν ποτέ ξανά και το περιστατικό δεν αναφέρθηκε σε κανένα δημόσιο έγγραφο ή τηλεόραση.

Η NASA φαίνεται να έχει μία από τις ευθύνες της να καθορίσει ποιες πληροφορίες μπορεί και ποιες δεν μπορεί να δει το κοινό. Η Donna Hare είναι πρώην υπάλληλος της NASA που εξήγησε ότι ήταν υπεύθυνη για τη διαγραφή στοιχείων σχετικά με εξωγήινες δραστηριότητες στον ουρανό

μας και στις επιφάνειες του φεγγαριού. «Τι θα κάνετε με αυτές τις πληροφορίες;» ρώτησε μια μέρα η Ντόνα τον συνεργάτη της. «Πρέπει να το καθαρίσουμε αυτό…» «Ποτέ μην το αναφέρεις ότι το είπα ή θα προσποιηθώ ότι δεν το είπα», δήλωσαν άνθρωποι που μου είπαν ότι ήταν συγκάλυψη.Ωστόσο,εικόνες της λεγόμενης εξωγήινης δραστηριότητας στη Σελήνη φαίνεται να έχουν διαρρεύσει ούτως ή άλλως.

Η Κίνα εκτόξευσε το φεγγάρι Chang'e-2 σε τροχιά τον Οκτώβριο του 2010.Σύμφωνα με άκρως αμφισβητούμενες αναφορές,οι κάμερες του τροχιακού κατέγραψαν κάτι που φαίνεται να είναι μια εγκατάσταση στη σεληνιακή επιφάνεια.Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι οι φωτογραφίες δεν
ΚΙΝΑ CHANG'E-2

τραβήχτηκαν από το Chang'e-2,αλλά από τα αρχεία της NASA.Ωστόσο, αυτό δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί, καθώς η φωτογραφία δεν είχε αριθμό εγγραφής.Η κινεζική κυβέρνηση θα μπορούσε να είχε διαρρεύσει μια εικόνα της NASA επίτηδες (ή ανατρεπτικά) προτού είχαν την ευκαιρία να την ελέγξουν.

 

Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες από αυτές τις πληροφορίες υποστηρίζονται από τις δηλώσεις ορισμένων υψηλόβαθμων αξιωματούχων, συμπεριλαμβανομένου του Karl Wolf, πρώην υπαλλήλου της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που έλαβε μια «άκρως απόρρητη κρυπτολογική» άδεια ασφαλείας.«Αποκαλύψαμε μια βάση στο πίσω μέρος του φεγγαριού»,του
KTHΡΙΑ  ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ

είπε ένας υπάλληλος της NSA,σύμφωνα με τον ίδιο.«Στη συνέχεια έβγαλε έναν από αυτούς τους "χάρτες" και έδειξε αυτή τη βάση, η οποία είχε γεωμετρικά σχήματα», συνέχισε ο Wolf. «Υπήρχαν πύργοι και σφαιρικά κτίρια… ήταν τεράστια. Ορισμένες από τις κατασκευές εκτείνονται περισσότερο από ένα χιλιόμετρο. Είπε, «Είναι τεράστιες κατασκευές». Επίσης, υπάρχουν περισσότερες φωτογραφίες από αυτό που φαίνεται να είναι μεγάλες κατασκευές που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια των αποστολών Apollo 16.

https://www.youtube.com/watch?v=_pmYRZXHIsw&t=1s


17.Κυκλοφορία στη Σελήνη και δεν είναι δικά μας.

Ζωντανά πλάνα διαφόρων αγνώστων αντικειμένων UFO που αιωρούνται πάνω από την επιφάνεια του φεγγαριού καταγράφηκε από τον Breuce στο ζωντανό του κανάλι Breuce See All και μια τεράστια έκρηξη που εμφανίστηκε κάτω από ένα υποτιθέμενο UFO, αφού είδε ένα
αντικείμενο φωτισμένο να κατεβαίνει στο φεγγάρι. 

Μακριά φωτεινά φώτα στέκονταν ψηλά στα σύννεφα μεταξύ των κινεζικών νησιών Matsu και Kinmen. Από την άποψη του Scott C. Waring αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι της στρατιωτικής δύναμης των εξωγήινων για να δείξει στην Κίνα ότι είναι εκεί, ότι παρακολουθούν. 

Το Snakedos είναι μία από τις πηγές που αναφέρει τις νέες ειδήσεις για θεάσεις UFO, πληροφορίες για συγκαλύψεις του διαστήματος και την περίεργη δραστηριότητα που συμβαίνει εντός και εκτός του πλανήτη μας. 


18.Δυνητικά επικίνδυνος γιγάντιος αστεροειδής κρυβόταν στη λάμψη του Ήλιου.

Αστρονόμοι ανακάλυψαν τον μεγαλύτερο αστεροειδή που έχει εντοπιστεί τα τελευταία οκτώ χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, ο δυνητικά επικίνδυνος αστεροειδής έχει διάμετρο περίπου 1.500 μέτρων και χαρακτηρίστηκε ως «πλανητικός φονιάς» (planet killer).Ο χαρακτηρισμός αυτός οφείλεται στο γεγονός ότι η τροχιά του είναι τέτοια ώστε να μπορεί στο μέλλον να φτάσει αρκετά κοντά στη Γη και να αποτελέσει απειλή για αυτήν.Η εν λόγω έρευνα δημοσιεύτηκε στο Astronomical από τον αστρονόμο Dr.Scott S.Sheppard.

Ο αστεροειδής,που ονομάζεται 2022 AP7,κατάφερε να κρυφτεί από τους ερευνητές για μεγάλο χρονικό διάστημα,επειδή περιφέρεται στην περιοχή μεταξύ Γης και Αφροδίτης. 
Για να εντοπίσουμε αστεροειδείς σε αυτήν την περιοχή,πρέπει να στραφούμε προς την
ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ  ΑΡ7

κατεύθυνση του Ήλιου. Όμως,η έντονη λάμψη του Ηλίου δυσχεραίνει την ανίχνευση τέτοιων αντικειμένων.Ακόμα και διαστημικά τηλεσκόπια,όπως το James Webb και το Hubble,δεν στοχεύουν ποτέ προς τον Ήλιο,καθώς η λαμπρότητα του αστέρα μπορεί να καταστρέψει τα ευαίσθητα οπτικά όργανα τους.Διαθέτουμε,λοιπόν,περιορισμένα στοιχεία για τη φύση των αστεροειδών που «κρύβονται» σε αυτήν την περιοχή και γι’ αυτό μερικές φορές μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις.Για παράδειγμα,το 2013 ένας πολύ μικρότερος αστεροειδής,μόλις 20 μέτρων,κινήθηκε προς τη Γη από την κατεύθυνση του Ήλιου και εξερράγη πάνω από την πόλη Chelyabinsk στη νοτιοανατολική Ρωσία, σπάζοντας παράθυρα σε χιλιάδες κτίρια.Η σύγκρουση του νέου αστεροειδή με τη Γη θα επέφερε πολύ πιο καταστροφικές συνέπειες.
Απεικόνιση αστεροειδή κοντά στον ήλιο.Ο εντοπισμός του σε αυτη την τοποθεσία είναι ιδιαίτερα δύσκολος λόγω της φωτεινότητας του ηλίου.“Μόνο 25 αστεροειδείς με τροχιές που συμπίπτουν με αυτήν της Γης έχουν ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα,εξαιτίας της δυσκολίας μας να παρατηρήσουμε αντικείμενα κοντά στον Ήλιο”,δήλωσε ο Scott S. Sheppard, αστρονόμος και βασικός συγγραφέας του άρθρου που περιγράφει τη νέα ανακάλυψη.Η ανακάλυψη του 2022 AP7 ήταν δυνατή μόνο χάρη στην υπερευαίσθητη "Κάμερα Σκοτεινής Ενέργειας"(DEC) Η κάμερα αυτή σαρώνει τον ουρανό πριν την ανατολή και μετά τη δύση του ηλίου,όπου αυτοί οι
ΚΑΜΕΡΑ  570 Megapixel

αστεροειδείς μπορούν να ανιχνευθούν μέσα σε δύο περιόδους των 10 λεπτών κάθε μέρα.Μέσω της κάμερας DEC ανακαλύφθηκαν ακόμα δύο αστεροειδείς κοντά στον Ήλιο Μάλιστα,ο ένας από αυτούς είναι ο πλησιέστερος στον Ήλιο μας που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.Λόγω της τοποθεσίας του,αυτός ο αστεροειδής,που ονομάζεται 2021 PH27,βιώνει τις μεγαλύτερες επιπτώσεις της γενικής σχετικότητας μεταξύ όλων των αντικειμένων του ηλιακού συστήματος.

Το ευτυχές γεγονός είναι ότι,οι αστρονόμοι είναι σε θέση να υπολογίζουν τις τροχιές των αστεροειδών για αρκετούς αιώνες στο μέλλον και μέχρι τώρα δεν έχουν εντοπίσει τίποτα ανησυχητικό.Επομένως, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν γνωστοί αστεροειδείς που να αποτελούν απειλή για την ανθρωπότητα.Μέχρι να εμφανιστεί μία τέτοια απειλή,η παγκόσμια διαστημική κοινότητα ελπίζει να διαθέτει εργαλεία στα χέρια της για την προστασία του πλανήτη.Μια τέτοια προσπάθεια αποτελεί και η αποστολή DART της NASA, που τον Σεπτέμβρη 2022,κατάφερε να αλλάξει επιτυχώς την τροχιά του αστεροειδούς Δίμορφου.Συγγραφέας:Λυδία Κωνσταντίνου 19/11/22

19.Μαύρη τρύπα εκτοξεύει πλάσμα προς γειτονικό της γαλαξία.


Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, μια μαύρη τρύπα στον γαλαξία RAD12 εκτοξεύει έναν πίδακα πλάσματος με κατεύθυνση προς τον γειτονικό γαλαξία RAD12-B. Η ανακάλυψη αυτή είναι αξιοσημείωτη καθώς πρώτη φορά παρατηρούμε ένα τέτοιο φαινόμενο. Μάλιστα, οι δύο γαλαξίες, που απέχουν ένα δισεκατομμύριο έτη φωτός από τη Γη, βρίσκονται σε διαδικασία συγχώνευσης μεταξύ τους.Σε γενικές γραμμές, οι πίδακες αποτελούνται από ιονισμένο αέριο και ηλεκτρόνια, ενώ συνήθως εμφανίζονται σε ζεύγη.Τα μέλη του ζεύγους κινούνται σε αντίθετες κατευθύνσεις με σχετικιστικές ταχύτητες, δηλαδή ταχύτητες κοντά σε αυτήν του φωτός. Αυτό που κάνει την
ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ

κατάσταση στον γαλαξία RAD12 μοναδική είναι ότι η μαύρη τρύπα στο κέντρο του φαίνεται να εκτοξεύει μόνο έναν πίδακα, ο οποίος κατευθύνεται προς τον RAD12-B. Ο λόγος για τον οποίο αυτός ο πίδακας δεν έχει ζεύγος είναι επί του παρόντος άγνωστος.
Σήμερα,γνωρίζουμε ότι οι αστροφυσικοί πίδακες διώχνουν κρύο αέριο, το οποίο αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο για τη γέννηση των αστεριών.“Το σπάνιο αυτό σύστημα των δύο γαλαξιών μάς βοηθά να κατανοήσουμε την επίδραση των πιδάκων υπερμεγέθων μελανών οπών στον σχηματισμό αστέρων κατά τη διάρκεια της συγχώνευσης γαλαξιών”, αναφέρει η επικεφαλής της μελέτης Ananda Hota,επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Βομβάης στην Ινδία.
Στην εικόνα βλέπουμε το πλάσμα που φεύγει από το κέντρο του γαλαξία RAD12 και κατευθύνεται προς τον γειτονικό γαλαξία.
Ο πίδακας του RAD12 παρατηρήθηκε για πρώτη φορά το 2013 τόσο στα οπτικά δεδομένα από την μελέτη Sloan Digital Sky Survey,όσο και στα ραδιοφωνικά δεδομένα από την έρευνα Very Large Array FIRST Survey. Τα παράξενα χαρακτηριστικά του, όμως, επιβεβαιώθηκαν από
RAD 12

επακόλουθες παρατηρήσεις που πραγματοποιήθηκαν από την Hota και τους συνεργάτες της. Η εν λόγω ερευνητική ομάδα άντλησε δεδομένα από το τηλεσκόπιο Giant Metrewave Radio Telescope (GMRT) στην Ινδία και το ραδιοτηλεσκόπιο MeerKAT, το οποίο περιλαμβάνει 64 κεραίες και βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Meerkat στη Νότια Αφρική.
Από την καρδιά του RAD12 εκτοξεύεται ένα ρεύμα πλάσματος,με κωνικό σχήμα. Ωστόσο, οι παρατηρήσεις που συλλέχθηκαν με τη χρήση του GMRT έδειξαν ότι πλάσμα πιο αχνό και παλαιό εκτείνεται πέρα ​​από αυτό το ρεύμα. Το παλαιότερο πλάσμα ολοκληρώνει τη δομή του πίδακα, η οποία εκτείνεται σε περισσότερα από 440.000 έτη φωτός. Ο πίδακας, δηλαδή, φαίνεται να διασχίζει το γαλαξία που φιλοξενεί την μελανή οπή  και να φτάνει στον γειτονικό γαλαξία RAD12-B. Οι παρατηρήσεις με το GMRT και τα δεδομένα από διάφορα άλλα τηλεσκόπια, όπως το ραδιοτηλεσκόπιο MeerKAT, υποδηλώνουν έντονα ότι ο ραδιοφωνικός πίδακας στον γαλαξία RAD12 πράγματι συγκρούεται με τον συνοδό γαλαξία


20.Το μυστήριο του πλανήτη Σείριου.


Το μυστήριο του Σείριου:Είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση ότι ο Σείριος κατέχει ιδιαίτερα εξέχουσα θέση στη μυθολογία του ανθρώπινου πολιτισμού.Ο Σείριος,το πιο λαμπρό άστρο στον ουρανό,είναι ένα διπλό αστέρι στον αστερισμό του Μεγάλου Κυνός και βρίσκεται σε απόσταση περίπου 8,7 έτη φωτός από τη Γη Γύρω από το Σείριο Α περιστρέφεται ο λευκός νάνος αστέρας
ΑΣΤΡΟ ΣΕΙΡΙΟΣ

Σείριος Β, που πιστεύεται ότι πλησιάζει στο τέλος της ζωής του.Σε αντίθεση με τον λαμπρό σύντροφό του ο Σείριος Β, είναι αόρατος με γυμνό μάτι και παρατηρήθηκε για πρώτη φορά με τηλεσκόπιο το 1862 από τον Αμερικανό αστρονόμο Άλβιν Κλαρκ. Καθώς ο Σείριος Β είναι 10.000 φορές αμυδρότερος από τον Σείριο Α, δεν στάθηκε δυνατό να φωτογραφηθεί πριν από το 1970.

Το πιο εκπληκτικό ήταν όμως η εξήγηση που έδιναν οι ίδιοι οι Ντογκόν γι’αυτή τους της γνώση. Πίστευαν ότι οι πρόγονοί τους είχαν δεχτεί στην αρχαιότητα επίσκεψη από διαστημικούς ταξιδιώτες από κάποιον πλανήτη στο σύστημα του Σείριου.Σύμφωνα με τον Ρόμπερτ Κ.Τζ.Τεμπλ,στο βιβλίο του “Το μυστήριο του Σείριου” ,οι Ντογκόν είναι οι τελευταίοι άνθρωποι στη Γη που λατρεύουν αυτή την αμφίβια φυλή που προσγειώθηκε στον Περσικό Κόλπο κατά την αυγή του ανθρώπινου πολιτισμού.Ο Τεμπλ διατυπώνει τη θέση του ότι αναμνήσεις από το γεγονός αυτό δεν διασώζονται μόνο στον πολιτισμό των Ντογκόν αλλά και στους μύθους, τους θρύλους και τις τέχνες της Βαβυλωνίας, της Αιγύπτου και της Ελλάδας.

Οι αμφίβιοι εξωγήινοι και ο Βαβυλώνιος θεός Ωάννης:Ο Ντογκόν ιερείς είπαν στους δύο Γάλλους ανθρωπολόγους ότι αποκαλούσαν τους εξωγήινους επισκέπτες “Νόμμος”. Τα πλάσματα αυτά, τους είπαν, έπρεπε να ζουν τον περισσότερο χρόνο μέσα στο νερό, ένα γνώρισμα που είχαν κοινό με τον Βαβυλώνιο θεό Ωάννη, που δίδαξε τους Σουμέριους τα μαθηματικά, την αστρονομία, τη
ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ

γεωργία, την κοινωνική και πολιτική οργάνωση και τη γραπτή γλώσσα.Στο βιβλίο “Μυστήριο του Σείριου” ο Τεμπλ προχωράει και πέρα από τη σύνδεση που κάνει ανάμεσα στους Νόμμος και τον Ωάννη των αρχαίων Σουμερίών,προσπαθεί να δείξει μια σύνδεση ανάμεσα στον Ωάννη και τον Σείριο και τις κλασικές μυστηριακές θρησκείες, που είχαν καταγραφεί σε κρυπτογραφημένη μορφή και αντιπροσώπευαν ένα απόκρυφο σύστημα γνώσεων, διαθέσιμο μόνο στους μυημένους στα μυστήρια.

Υπάρχουν κάποιες σποραδικές ενδείξεις που παραπέμπουν σε συσχέτιση με τον Σείριο, ανάμεσα τους το επαναλαμβανόμενο στοιχείο του αριθμού 50,που αντιπροσωπεύει την περίοδο της τροχιάς του Σείριου Β, καθώς μια κυνοκέφαλη θεότητα, που αντιπροσωπεύει τον Σείριο Α’ το “αστέρι του Σκύλου”.

Ελληνική μυθολογία:Στην κλασική μυθολογία ο Σείριος συνδέεται στενά με τον αστερισμό του Ωρίωνα, στου οποίου τις φτέρνες είναι ξαπλωμένος. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, η
ΣΕΙΡΙΟΣ ΚΑΙ ΩΡΙΩΝΑΣ

ανάληψη του Ωρίωνα στους ουρανούς έγινε όταν τον τόξεψε η θεά Άρτεμις. Σύμφωνα με την πρώτη εκδοχή του μύθου, η Άρτεμις τον σκότωσε κατά λάθος ύστερα από παρότρυνση του αδερφού της Απόλλωνα.

Μια άλλη εκδοχή αναφέρει ότι ο Ωρίωνας επέσυρε την οργή της όταν καυχήθηκε πως έχει σκοτώσει όλα τα άγρια θηρία στην Κρήτη ενώ μια τρίτη εκδοχή λέει, πως όταν προσπάθησε εκείνος να την κακοποιήσει η θεά έβγαλε έναν σκορπιό από τη γη και με αυτόν τον σκότωσε και τον Ωρίωνα και τον σκύλο του, τον Σείριο, που μεταφέρθηκαν αμέσως στους ουρανούς.

Οι Αιγύπτιοι ταύτιζαν το αστέρι με την Ίσιδα,τη σύζυγο του Όσιρι,τη μητέρα του Ώρου Οι αρχαίοι Έλληνες εξομοίωναν την Ίσιδα άλλοτε με τη Δήμητρα,άλλοτε με την Ήρα και άλλοτε με τη Σελήνη και την Αφροδίτη.

Ο Τζειμς Όμπεργκ, επιστήμονας της ΝΑΣΑ έχει αφιερώσει ένα κεφάλαιο στο “Μυστήριο του Σείριου” όπου με ηρεμία κατεδαφίζει το επιχείρημα για την εξωγήινη παρέμβαση από όντα από τον Σείριο και επισημαίνει,για παράδειγμα,ότι οι Ντεγκόν αγνοούσαν το σύνολο των φεγγαριών του Δία και νόμιζαν ότι ο Κρόνος ήταν ο πιο απομακρυσμένος πλανήτης από τον Ήλιο,ενώ στην πραγματικότητα βρίσκονται ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας.Αναμφίβολα θα το γνώριζαν αυτό αν οι αστρονομικές τους γνώσεις προέρχονταν από εξωγήινους επισκέπτες.

Ο Τζειμς Όμπεργκ αναφέρει ότι μπορεί οι γνώσεις τους να είχαν επηρεαστεί από εξωτερικές πηγές,παραδέχεται όμως ότι ο Σείριος ήταν πάντα ιδιαίτερα σημαντικός για πολλούς αρχαίους πολιτισμούς.


21.H επιστροφή των θεών.


Θεόδωρος Κολοκοτρώνης:"Οι Έλληνες και στους θεούς όρθιοι μιλάνε". 

Ζούμε στην Κρόνεια εποχή και αν δεν αφυπνιστούμε,η ανθρωπότητα θα γυρίσει στην εποχή των δούλων,μια πραγματικότητα που επιβάλλει την επέμβαση των Ολυμπίων για την σωτηρία του πλανήτη.

ΖΕΥΣ
Η επιστροφή του Ιερού Άρχοντα του Φωτός,του Διός και της ιερής ακολουθίας των Ολυμπίων θεών,είναι γεγονός.Σηκώστε τα μάτια ψηλά και θα τους δείτε.Δεν είστε δούλοι ενός χρεοκοπημένου θεού. 

Είστε τέκνα του Διός.Νιώσετε όλη εκείνη την ιερή Μυσταγωγία που ένιωθαν οι Ιερείς,οι Μύστες των Μυστηρίων και οι αμέτρητες Ελληνικές Ψυχές. 

Συνομιλήστε με τους θεούς των προγόνων μας που δεν ζητάνε τάματα και θυσίες, χρήματα και γονυκλισίες. Ζητάνε μόνο να είστε σκεπτόμενα όντα.

Ήδη εκατομμύρια εξωγήϊνα σκάφη από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας και άλλων Γαλαξιών,ήδη βρίσκονται γύρω στην Γη.


22.Η  Ουράνια πανστρατιά της 8ης αποστολής του Διός. Η επαφή  της ανθρωπότητας με τις ουράνιες κοινωνίες της αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας και της Λύρας


Ηρθε η ώρα όπου οι θεοί θα λύσουν την σιωπή και θα συναντήσουν τα τέκνα τους,υλοποιούμενοι στον τρισδιάστατο χώρο της γήϊνης πραγματικότητας,παραμερίζοντας το αόρατο πλέγμα των ανωτέρο πλέγμα των ανωτέρω διαστάσεων που τους χωρίζει από εμάς και θα αποτελέσουμε και πάλι την κοινωνία που σημάδεψε τον ρουν της ανθρώπινης ιστορίας με το πνεύμα της,τις αξίες της και τον πολιτισμό της.(Παρατήρηση:Οι Ολύμπιοι και άλλοι δεν έχουν τον γήϊνο χρόνο).

Η μαζική έξοδος των θεών του Ολύμπου από την βάση της Δημιουργίας για την εκτέλεση της συμπαντικής αποστολής,συνοδεύτηκε και από την έξοδο της ουράνιας πανστρατιάς των Μαχητών του Φωτός που ακολουθούν τους θεούς.Είναι ένα συγκλονιστικό γεγονός που επαναλαμβάνεται στην αρχή κάθε μεγάλου Ενιαυτού που διαρκεί 25.920 χρόνια.Για την σημερινή εποχή η έξοδος των θεών με την γαλαξιακή ορολογία,ονομάζεται “8η Αποστολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός Δία”.
ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ΤΟΥ
ΒΟΩΤΗ

Άρχισε στις 21/12/2012 και είναι η μεγαλύτερη ουράνια αποστολή που έχει συγκροτηθεί μέχρι σήμερα,για την αποκατάσταση συμπαντικών εκτροπών και την τιμωρία της Ύβρεως που καλλιεργούν οι Κρόνιοι του Όφεως,του Δράκοντος, της Σαύρας,της Ύδρας,του Κήτους,του Αρκτούρου ,των αποστατών από το άστρο "Εψιλόν του Βοώτη"και άλλων αστερισμών,οι οποίοι ενισχυόμενοι και από τους γήινους αποστάτες,έχουν οδηγήσει τον πλανήτη της Γαίας στα πρόθυρα του χάους.Σημαντικός σκοπός της “8ης Αποστολής”,είναι η αποκατάσταση συμπαντικών εκτροπών και η ρύθμιση των κοσμικών εργαστηρίων και διαστατικών πυλών,των αποκαλούμενων από εσάς Quasars και Pulsars αστρο αρκτουρου(Μαύρων Οπών).
Οι επιστήμονες της Γαίας εάν παρατηρούσαν καλύτερα τις περίπλοκες συμπεριφορές των Μαύρων Οπών όπως είναι οι αρμονικές εκπομπές παλμών σε αρμονικούς χρόνους και η σταθερότητα της θέσης τους,θα αντιλαμβάνονταν ότι πρόκειται για έργα κοσμικής νοημοσύνης και όχι για φυσικά φαινόμενα.Οι Μαύρες Οπές ρυθμίζουν με την λειτουργία τους, όχι μόνον την αρμονική λειτουργία των αστρικών συστημάτων,αλλά και χρησιμοποιούνται σαν φάροι του σύμπαντος, για να υποβοηθούν τις κινήσεις των ουράνιων αποστολών για να μην χάνονται στο διάστημα.

Η αρμάδα της “8ης Αποστολής του Διός” συγκροτείται από πέντε μητρικά σκάφη γιγαντιαίων διαστάσεων, τριών μεγαλυτέρων της Γαίας και δύο μικροτέρων αυτής. Προέρχονται από τα αστρικά συστήματα της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας (Μ-31) και της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της Λύρας και ευρίσκονται στο ηλιακό σας σύστημα και στο εγγύτερο αστρικό
ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ

διάστημα.Ολόκληρη η Αποστολή παρακολουθείται από διαστημικά και γήινα μέσα παρατήρησης,καθώς και από ηλιακά παρατηρητήρια.Τα σκάφη επιτήρησης του ηλιακού σας συστήματος που είχαν παραμείνει από την “7η Αποστολή του Διός”,εξήλθαν από το εσωτερικό του Ηλίου όπου ναυλοχούσαν και συνενώθηκαν με τις δυνάμεις της “8ης Αποστολής” για κοινή δράση.Από κοινού εκτελούν αποστολές περιπολιών και παρακολούθησης του ηλιακού σας συστήματος,για διαφύλαξη του πλανήτη σας(της Γης) από κοσμικές εκτροπές και απειθαρχίες,από εκτεταμένες γεωλογικές καταστροφές και περαιτέρω επιδείνωσης των οικολογικών μολύνσεων του περιβάλλοντος και κυρίως,της απαγόρευσης κάθε μεμονωμένης προσέγγισης ή μαζικής εισβολής των δυνάμεων των αποστατών.

"Τα σκάφη μας σκόπιμα πλησιάζουν τον πλανήτη σας,ώστε να γίνονται αντιληπτά όχι μόνον από τα γήινα μέσα παρατήρησης,αλλά και από ανυποψίαστους καθημερινούς ανθρώπους, με σκοπό την εξοικίωση τους με την εικόνα τους και με την παρουσία μας.Καθ’ όλο το 24ωρο υλοποιούμε και κάνουμε ορατά πέραν των 2.000 σκαφών στον ουρανό του πλανήτη σας και γύρω από τον
TEΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΟΛΟΣ UFO

Ήλιο, για να σας δείξουμε τις φιλικές μας προθέσεις,διότι αν είχαμε εχθρικές διαθέσεις,δεν υπήρχε λόγος να κρυβόμαστε,αλλά θα είχαμε κατακτήσει τον πλανήτη σας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, αφού έχουμε την δυνατότητα να επιβληθούμε ακαριαία".
Στην φωτογραφία που λήφθηκε από τα ηλιακά παρατηρητήρια της NASA,φαίνεται ένα τεράστιο σκάφος διπλάσιο του μεγέθους της Γης κοντά σε μία ηλιακή ισχυρή έκρηξη.Μάλιστα το σκάφος εξήλθε από το εσωτερικό του Ήλιου.

Σύμφωνα με ληφθέν μήνυμα,πρόκειται για την Αστροπολιτεία “ΑΡΓΩ” από το αστρικό σμήνος των Πλειάδων,η οποία προστάτεψε τον πλανήτη μας από ισχυρότατη έκλαμψη που θα κατευθύνετο προς αυτόν.
Η Αστροπολιτεία “ΑΡΓΩ” είναι η ναυαρχίδα των δυνάμεων του αρχηγού των Μινύων και αυτοκράτορα του αστρικού υπερσμήνους των Πλειάδων (Μ-45),ενάλιου Ποσειδώνος.

(Συνεχίζεται από 8/12/22 - 15/12/22)

                                                                 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                     ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.