Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2023*** 1/6/23 - 10/6/23

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ


 

Απ΄ότι φαίνεται φίλοι και φίλες,αρχίζει να μπαίνει το νερό στο αυλάκι.Το κάλεσμα της
ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ

"Μυθωδίας" πριν 21 έτη,αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.Τις τελευταίες μέρες αρχίζει να συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό στους ουρανούς.Η Ελευση των Ολυμπίων Δυνάμεων Διός είναι γεγονός.Είναι πολύ κοντά η στιγμή που θα εμφανισθούν σε όλο τους το μεγαλείο.Δεν πρέπει να επικρατήσει φόβος διότι είναι οι δικοί μας.Είναι αυτοί που περιμένουμε καρτερικά όσοι έχουμε ασχοληθεί με την Ελευση τόσα έτη.

Τα γραφόμενα του Γεράσιμου Καλογεράκη είναι απολύτως αληθή.Τα μηνύματα που λαμβάνει δεν είναι ψεύτικα και αφορούν τους Ολύμπιους θεούς.Οι αποστάτες ξεπέρασαν πλέον όλα τα όρια.Η ζωή στη Γαία θα αλλάξει ολοσχερώς,θα ξεχάσουμε ότι γνωρίζαμε μέχρι τώρα.Τέλος τα ψέμματα !! Θα δημιουργηθούν κοινότητες και θα διδαχθεί ο νέος τρόπος ζωής της Γαίας.

Ο νέος κόσμος δεν θα έχει καμμιά σχέση με την ύλη και τον πλούτο,θα έχει σχέση με το πνεύμα.Θα διδαχθεί όλη η ανρωπότητα την πραγματική της ιστορίας,διότι αυτή που μας διδάσκουν,από μικρά παιδιά,είναι απολύτως παραποιημένη.

Αναμένουμε λοιπόν μέγιστες εξελίξεις !!

Ο Ιερός άρχων φωτός Ζευς μεθ'ημών εστί !!!





ΔΙΑΣΤΗΜA

1.Υπερμεγέθη αστέρια με ασυνήθιστες διαστάσεις ανακαλύφθηκαν από το τηλεσκόπιο James Webb.



 Το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb (JWST) είναι ένα θαύμα της μηχανικής και της
ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ  ΑΣΤΡΑ

επιστήμης που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από το σημείο Lagrange Sun-Earth L2 Lagrange από τον Ιανουάριο του 2022. Είναι το μεγαλύτερο και πιο ισχυρό οπτικό τηλεσκόπιο στο διάστημα, με κύριο κάτοπτρο 6,5 μέτρων διάμετρο και τέσσερα εξελιγμένα όργανα που μπορούν να παρατηρήσουν το υπέρυθρο φάσμα. Οι κύριοι στόχοι του JWST είναι να εξερευνήσει την προέλευση του σύμπαντος, τον σχηματισμό γαλαξιών και αστεριών και τις ατμόσφαιρες των εξωπλανητών.

Πρόκειται για αστέρια που είναι πολύ μεγαλύτερα και πιο μαζικά από οποιοδήποτε γνωστό αστέρι σήμερα, με μάζα που κυμαίνεται από εκατοντάδες έως χιλιάδες φορές μεγαλύτερη από αυτή του Ήλιου. Θεωρείται ότι σχηματίστηκαν τα πρώτα εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια μετά τη Μεγάλη Έκρηξη, όταν το σύμπαν ήταν ακόμα γεμάτο με παρθένο αέριο που δεν είχε εμπλουτιστεί από βαρύτερα στοιχεία από προηγούμενες γενιές άστρων.Το JWST χρησιμοποίησε την κοντινή υπέρυθρη κάμερα (NIRCam) και το φασματογράφο εγγύς υπέρυθρο (NIRSpec) για να παρατηρήσει μια περιοχή του ουρανού που περιέχει μερικούς από τους πιο μακρινούς και αμυδρούς γαλαξίες που έχουν δει ποτέ. Αυτοί οι γαλαξίες είναι τόσο μακριά που το φως τους ταξιδεύει για περισσότερα από 13 δισεκατομ. χρόνια, φτάνοντας σε εμάς όταν το σύμπαν ήταν μόλις περίπου 500 εκατομμυρίων ετών.

Τα υπερμεγέθη αστέρια είναι σημαντικά για διάφορους λόγους Πρώτον, είναι πιθανό να είναι οι πρόγονοι των πρώτων μαύρων οπών στο σύμπαν,οι οποίες μπορεί να έχουν εξελιχθεί στις υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες που τροφοδοτούν τα κβάζαρ και τους ενεργούς γαλαξιακούς πυρήνες. Δεύτερον,μπορεί να έπαιξαν βασικό ρόλο στον επαναιονισμό του σύμπαντος, μια διαδικασία που έβαλε τέλος στους κοσμικούς σκοτεινούς αιώνες και έκανε το διαγαλαξιακό μέσο διαφανές στο φως. Τρίτον,μπορεί να έχουν εμπλουτίσει το περιβάλλον τους με βαριά στοιχεία μέσω εκρήξεων σουπερνόβα ή αστρικών ανέμων,επηρεάζοντας τη χημική εξέλιξη των επόμενων γενεών αστεριών και πλανητών.

Η ομάδα του JWST χρειάστηκε να ξεπεράσει αρκετές δυσκολίες, όπως ο διαχωρισμός των σημάτων τους από αυτά άλλων πηγών, η διόρθωση για την εξάλειψη της σκόνης και τα
ΑΣΤΡΑ

αποτελέσματα του βαρυτικού φακού και η εκτίμηση της μάζας και της ηλικίας τους με αβεβαιότητες. Επιπλέον, τα υπερμεγέθη αστέρια αναμένεται να είναι πολύ σπάνια και βραχύβια, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να βρεθούν και να μελετηθούν λεπτομερώς.Το JWST έχει πολύ υψηλότερη ευαισθησία και ανάλυση από οποιοδήποτε προηγούμενο υπέρυθρο τηλεσκόπιο, επιτρέποντάς του να ερευνά βαθύτερα στο πρώιμο σύμπαν και να επιλύει μεμονωμένες πηγές μέσα σε μακρινούς γαλαξίες. Το JWST έχει επίσης ένα ευρύ φάσμα μηκών κύματος και τρόπων λειτουργίας που μπορούν να παρέχουν συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με τα υπερμεγέθη αστέρια, όπως οι θερμοκρασίες, οι φωτεινότητες, τα φάσματα, τα περιβάλλοντα και τα φαινόμενα ανάδρασης.

Η ομάδα JWST σχεδιάζει να συνεχίσει την αναζήτηση περισσότερων ενδείξεων υπερμεγέθων αστεριών σε άλλες περιοχές του ουρανού και σε διαφορετικές μετατοπίσεις στο κόκκινο. Ελπίζουν επίσης να συνεργαστούν με άλλα παρατηρητήρια, όπως το ALMA και το SKA, για να αποκτήσουν δεδομένα πολλαπλών μηκών κύματος που μπορούν να βελτιώσουν την κατανόησή τους για αυτά τα συναρπαστικά φαινόμενα. Η ανακάλυψη υπερμεγέθων αστεριών είναι μόνο ένα παράδειγμα του πώς το JWST ανοίγει νέα παράθυρα στην κοσμική ιστορία και αποκαλύπτει μυστικά που κρύβονται για δισεκατομμύρια χρόνια.



2.Οι αστρονόμοι καταγράφουν εξωγήινο ραδιοσήμα.



Οι αστρονόμοι καταγράφουν εξωγήινο ραδιοσήμα από τον αρχαίο γαλαξία που δείχνει απευθείας στη Γη.Η ανίχνευση του ειδικού μήκους κύματος ραδιοφώνου από τον πιο μακρινό γαλαξία σημαίνει ότι οι αστρονόμοι μπορεί να είναι έτοιμοι να διερευνήσουν πώς σχηματίζονται τα πρώτα αστέρια.Οι αστρονόμοι εντόπισαν ένα ραδιοσήμα από τον πιο μακρινό γαλαξία μέχρι σήμερα. Το σήμα ανιχνεύθηκε σε ένα ειδικό και σημαντικό μήκος κύματος γνωστό ως «γραμμή 21 εκατοστών» ή «γραμμή υδρογόνου», η οποία εκπέμπεται από ουδέτερα άτομα υδρογόνου. Η ανίχνευση της γραμμής υδρογόνου από έναν τόσο μακρινό γαλαξία και επομένως τόσο νωρίς στο σύμπαν.Την Ινδία θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι αστρονόμοι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τη διερεύνηση του σχηματισμού των πρώτων αστεριών και γαλαξιών.

Το σήμα από τον γαλαξία που σχηματίζει αστέρια,εκπέμπεται όταν ο γαλαξίας μας ηλικίας 13,8
RADAR

δισεκατομμυρίων ετών ήταν μόλις 4,9 δισεκατομμυρίων ετών.Το σήμα επέτρεψε στους αστρονόμους να μετρήσουν την περιεκτικότητα σε αέριο του γαλαξία και να βρουν ότι η μάζα του είναι διπλάσια από αυτή των ορατών αστεριών του πρώιμου γαλαξία. Οι γαλαξίες εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, ή φως, σε ένα ευρύ φάσμα μηκών κύματος ραδιοφώνου, αλλά μέχρι στιγμής ραδιοκύματα μήκους κύματος 21 cm έχουν παρατηρηθεί μόνο από κοντινές και επομένως πιο πρόσφατες γαλαξιακές πηγές.Είναι ισοδύναμο με μια αναδρομή στο χρόνο 8,8 δισεκατομμυρίων ετών.Ενας γαλαξίας εκπέμπει διαφορετικά είδη ραδιοφωνικών σημάτων.Μέχρι τώρα,ήταν δυνατό να συλλάβουμε αυτό το συγκεκριμένο σήμα μόνο από έναν κοντινό γαλαξία, περιορίζοντας τις γνώσεις μας σε αυτούς τους γαλαξίες που βρίσκονται πιο κοντά στη Γη,λένε οι επιστήμονες.

Η δυσκολία εντοπισμού αυτών των μηκών κύματος από πιο μακρινούς γαλαξίες οφείλεται στο γεγονός ότι καθώς η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από πρώιμους γαλαξίες ταξιδεύει τεράστιες αποστάσεις στη Γη,η διαστολή του σύμπαντος τεντώνει το μήκος κύματος του και προκαλεί μείωση της ενέργειάς του.Αυτό σημαίνει ότι τα τηλεσκόπια εδώ στη Γη χρειάζονται μια φυσική ώθηση για να δουν ραδιοκύματα μεγάλου μήκους κύματος και χαμηλής ενέργειας όπως το σήμα της γραμμής υδρογόνου.Ωστόσο,η ομάδα κατάφερε να κάνει την ανίχνευση που έσπασε το ρεκόρ χρησιμοποιώντας ένα φαινόμενο που προβλεπόταν ως μέρος της θεωρίας της γενικής σχετικότητας, τη γεωμετρική θεωρία της βαρύτητας του Αϊνστάιν, που προτάθηκε για πρώτη φορά το 1915.


3.Ο αστροναύτης Buzz Aldrin αποκαλύπτει: Το διαστημόπλοιό τους ήταν ανώτερο από το δικό μας,ήταν μεγάλο και μας ειδοποίησαν.



Σήμερα έρχεται με ένα εξαντλητικό μήνυμα από τον ίδιο τον αστροναύτη Buzz Aldrin,ο οποίος
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ
BUZZ ALDRIN

ισχυρίζεται ότι πριν καν φτάσουν στο φεγγάρι είχαν ήδη παρατηρήσει ότι κατοικούνταν από έναν άλλο πολιτισμό που ήταν πολύ πιο πλούσιος και τεχνολογικά πολύ πιο προηγμένος από ό,τι μπορούσαμε να φανταστούμε.Υπήρχαν σαφείς ενδείξεις ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν σχεδίαζαν να μείνουν στον δικό τους πλανήτη,αλλά αντ' αυτού ήταν ξεκάθαρα έτοιμοι να ξεκινήσουν τον αποικισμό και τελικά να πάνε οι ίδιοι σε άλλους ξένους πλανήτες.Ο ίδιος ο Buzz ισχυρίζεται ότι λίγο μετά την προσγείωση τους στη Σελήνη,οι αστροναύτες έγιναν αμέσως αντιληπτοί από τους εξωγήινους.Όχι μόνο αυτό,αλλά και οι εξωγήινοι φάνηκαν πολύ ανήσυχοι με την άφιξή τους προτρέποντας τους διαστημικούς να φύγουν αμέσως διαφορετικά θα αναγκάζονταν να λάβουν άμεσα μέτρα εναντίον τους.

Τα πλοία τους ήταν πολύ ανώτερα από πολλές απόψεις,και με την τεχνολογία τους,το πλήρωμα ήταν τρομοκρατημένο με το αποτέλεσμα.Η κυβέρνηση αποφάσισε να μην το δημοσιεύσει νωρίτερα λόγω ανησυχιών για πρόκληση πανικού στη Γη.Δεν ήθελαν να καταλήξουν να προκαλέσουν πόλεμο με τη φυλή,καθώς θα εξαφανιζόμασταν εντελώς εν μία νυκτί αν τους απειλούσαμε,γι' αυτό επιλέξαμε να μην επισκεφτούμε ποτέ ξανά τη Σελήνη.Αφού εντόπισε τους εξωγήινους,απενεργοποίησε τις επικοινωνίες που καταγράφηκαν και αντ' αυτού στράφηκε στις ιδιωτικές τους επικοινωνίες που ήταν άμεσα συνδεδεμένες με τα υψηλότερα.Τότε ήταν που δήλωσε ότι «το πλοίο τους ήταν πολύ ανώτερο από το δικό μας. Ηταν μεγάλο και μας προειδοποίησαν να μην τους πλησιάσουμε».

https://www.youtube.com/watch?v=ZNkmhY_ju8o&t=2s



4.Tο Μεγαλύτερο Μυστικό Στην Ιστορία Της Ανθρωπότητας, κατά τον Πλούταρχο. 



Ο Πλούταρχος είχε πει σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του ότι ο Λούκουλλος είχε παρατάξει τα στρατεύματά του σε θέση μάχης όταν ξαφνικά ο αέρας σχίστηκε και ανάμεσα στα δύο στρατεύματα έπεσε ένα φλεγόμενο σώμα σε σχήμα πιθαριού.Οι δύο παρατάξεις εγκατέλειψαν τη μάχη μετά την εμφάνιση του αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου.

UFO 
Ο Αμερικανός επιστήμονας Δρ.Maicl Bolf ισχυρίστηκε πως υπήρξε μέλος της δορυφορικής κυβέρνησης για πάνω από εικοσιπέντε χρόνια.Βρισκόταν σε ένα πολύ υψηλό «Υπεράνω Κορυφαίας Μυστικότητας»,επίπεδο διαβάθμισης ασφάλειας και εργάστηκε κυρίως σε κοινά επιστημονικά προγράμματα εξωγήινων και ανθρώπων.

Σε μια πυραμίδα της Γκίζας έχει ανακαλυφθεί μια αστροπύλη! Ερευνητές επιστήμονες πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν φακό,ο οποίος δημιουργεί σκουλικότρυπες προς οποιοδήποτε σημείο του Σύμπαντος.Δείτε ένα βίντεο που δείχνει τι ακριβώς βρίσκεται εκεί έξω και που σίγουρα μας έχουν επισκεφτεί.
Όλα τα αποσπάσματα είναι αληθινά,μαγνητοσκοπημένα από αστροναύτες.
https://skotinoprosopo.blogspot.com/2018/10/t.html



5.Ένα τρίο λαμπρών ΑΤΙΑ εθεάθησαν και κινηματογραφήθηκαν.



Ένα τρίο λαμπρών ΑΤΙΑ εθεάθησαν και κινηματογραφήθηκαν πάνω από μια υποτιθέμενη ψηλή

λευκή βάση εξωγήινων.Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2023.Ένα συναρπαστικό βίντεο που ο γνωστός Ταϊβανέζος ερευνητής των UFO,έλαβε από έναν αυτόπτη μάρτυρα, έναν επιβάτη αεροπορικών εταιρειών κοινοποιήθηκε με τους ακόλουθούς του στο blog του.Ο άντρας στράφηκε προς το Λας Βέγκας και εντόπισε τρία φωτεινά αντικείμενα ανάμεσα στα βουνά. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, αυτά τα φώτα εντοπίστηκαν περίπου 15 με 20 μίλια δυτικά της πόλης. Δυστυχώς,η ταινία αποτυγχάνει να απεικονίσει με ακρίβεια την ένταση αυτών των αντικειμένων,τα οποία, μια καθαρή μέρα,λαμπύριζαν σαν κολοσσιαίες φλόγες συγκόλλησηςκαι η ακτινοβολία τους ήταν ορατή σε απόσταση χιλιομέτρων.


Ο Sсott Wаring προτείνει ότι πρέπει να υπάρχει λόγος για τον οποίο εμφανίζονται UFO σε αυτήν την περιοχή.Αυτή είναι η συγκεκριμένη τοποθεσία που αναφέρεται ως η βάση των "Ψηλών Λευκών Εξωγήινων".Οι Ψηλοί Λευκοί εξωγήινοι μπορούν να ζήσουν έως και 800 χρόνια πριν επιλέξουν να τερματίσουν τη ζωή τους σύμφωνα με τα πολιτιστικά τους ήθη.Το ύψος τους κυμαίνεται από 2 έως 3 μέτρα. Καθώς η εγκατάσταση βρίσκεται εντός των προστατευμένων χώρων,της Βάσης Αεροπορίας Nellís,περιβάλλεται από ένα φράχτη με συρματόπλεγμα και βρίσκεται κοντά στην "Περιοχή 51". Ο Sott δήλωσε ότι ήταν μια εξαιρετική σύλληψη που μπορεί να μην γίνει ξανά μάρτυρας.

Ο Charles Hall,πυρηνικός επιστήμονας συγγραφέας και πρώην στρατιωτικός μετεωρλόγος,
ΛΕΥΚΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ

ισχυρίστηκε ότι ο αμερικανικός στρατός διατήρησε επαφή με ένα εξωγήινο είδος άλλου."Το 1964,ενώ ήμουν παρατηρητής καιρού,στη "Βάση Εναέριων Δυνάμεων" Nellís στη Νεβάδα, παρακολούθησα ανταλλαγές μεταξύ του στρατού και μιας ομάδας πολύ ψηλών λευκών εξωγήινων που έμοιαζαν με ανθρωπάνθρωπους,εξωγήινους.Λόγω της παραποίησης της θεωρίας της σχετικότητας του,Ein Stein,είναι σε θέση να κινούνται ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός".Eπίσης ανέφερε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε διατηρήσει απόλυτη μυστικότητα,σχετικά με αυτό το θέμα,λόγω της έλλειψης συναισθηματικής ετοιμότητας της γενικής έκθεσης να αναγνωρίσει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.


https://www.youtube.com/watch?v=I3rvOVYajfU&t=1s



6.Η επιχείρηση σωτηρίας της ανθρωπότητας.



Το 1972,αστρική αποστολή από τον 4ον πλανήτη του Σειρίου άρχισε να υλοποιεί το σχέδιο διάσωσης της ανθρωπότητας.Οι γενετικές επεμβάσεις των στασιαστών της 4ης Αποστολής υπό
ΣΕΙΡΙΟΣ

τον Κρόνο,διαφοροποίησαν τον αρχικό άνθρωπο της Γης μεταλλάσσοντας τον γενετικό του κώδικα,με αποτέλεσμα τον περιορισμό της συχνότητας των δονήσεων του και της ποιοτικής υποβάθμισης του,ώστε να καταστεί πειθήνιο όργανο τους.Οι στασιαστές του Κρόνου δημιούργησαν στα εργαστήρια τους ένα κατώτερο είδος ανθρώπου, σε αντικατάσταση του αρχικού τέλειου και ανώτερου ανθρωπίνου είδους,με την απενεργοποίηση των 10 από τους 12 ελίκων του γενετικού του κώδικα,αφήνοντας μόνον 2 ενεργούς,αυτούς που θεώρησαν πως είναι απαραίτητοι για την επιβίωση του κατώτερου είδους που δημιούργησαν.Τους αποσυναρμολογημένους έλικες τους κωδικοποίησαν και τους "κλείδωσαν" (είναι αυτό που οι επιστήμονες ονομάζουν "περιττό" DNA). 

Το αποσυναρμολογημένο αυτό υλικό,προοριζόταν για την πληροφόρηση και την πνευματική ικανότητα του ανθρώπου,ώστε να βρίσκεται σε επαφή και επικοινωνία με τους θεούς και τους ουράνιους αδελφούς του.Φάνηκε όμως πως έκαναν κάποια λάθη οι αποστάτες του Κρόνου, κάποιες λεπτομέρειες τους διέφυγαν,με αποτέλεσμα να εμφανίζονται νοητικά ανώτεροι ανθρώποι, ημίθεοι και σοφοί,κάτι που δεν έπρεπε να συμβαίνει λόγω της διπλής σπείρας που είχε απομείνει και η οποία έπρεπε να είχε περιορίσει τους ανθρώπους στην ελεγχόμενη ζώνη που δημιούργησαν. δημιούργησαν.Αυτό τους ανησύχησε και δημιούργησαν γύρω από τον πλανήτη ένα αδιαπέραστο περίβλημα χαμηλών συχνοτήτων,για να ελέγχουν και να διατηρούν τις συχνότητες του γενετικού κώδικα των ανθρώπων στο επίπεδο που ήθελαν.Αυτό το περίβλημα,εμπόδιζε την διείσδυση από το σύμπαν των υψηλών συχνοτήτων φωτός, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν άνθρωποι ικανοί να πάρουν και να αφομοιώσουν τις πληροφορίες τόσον υψηλού επιπέδου,εφ' όσον ο γενετικός τους κώδικας ήταν "κλειδωμένος". 

Αν και η παλιά δομή παρέμενε στα κύτταρα των ανθρώπων, εντούτοις χρειαζόταν "κωδικός
ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΛΥΡΑΣ

πρόσβασης" από λεπτοφυείς κραδασμούς αβρογενούς ουσίας,οι οποίοι δεν έφταναν ποτέ στον προορισμό τους.Η φυσιολογική αποκατάσταση του βιολογικού ανθρώπου, έπρεπε να γίνει από τους "Υιούς του Δακτυλίου Φωτός της Λύρας" μετά την ήττα και την απομάκρυνση των αποστατών. Εν τούτοις η πλήρης βιολογική αποκατάσταση των ανθρώπων δεν έγινε, γιατί δόθηκε άμεση προτεραιότητα στην ανάπτυξη της αθάνατης ψυχής και της ανώτερης ανθρώπινης συνείδησης, ώστε η ανθρωπότητα να έχει πιο ομαλή μετάβαση στην ενεργό ζωή των αστρικών κοινωνιών.


Το 1972, αστρική αποστολή από τον 4ον πλανήτη του Σειρίου άρχισε να υλοποιεί το σχέδιο διάσωσης της ανθρωπότητας. Διέλυσε το ισχυρό πλέγμα χαμηλών συχνοτήτων που είχαν κατασκευάσει οι "Υιοί του Σκότους" γύρω από την Γη και στην συνέχεια εγκατέστησαν σε απόσταση 600.000 χλμ γύρω από τον πλανήτη σταθμούς υψηλής συχνότητας που ακτινοβολούν με ροές ενεργειών υψηλών συχνοτήτων λεπτοφυούς φωτός αβρογενούς ουσίας,οι οποίες ενεργοποιούν τις ανθρώπινες συνειδήσεις και τα βιοενεργειακά κέντρα του ανθρώπου(τσάκρας). Η ακτινοβόληση αυτή αποσκοπεί στην σταδιακή αποκατάσταση των αποενεργοποιημένων ελίκων γενετικού κώδικα και αφτο άρχισε να διαφαίνεται με την γέννηση ανθρώπων με υπεραυξημένη νοημοσύνη,(παιδιά ίντιγκο).

Το 1989 ολοκληρώθηκε η κατασκευή ενός ισχυρότατου ενεργειακού διχτυωτού πλέγματος επάνω
ΕΝΕΡΓΕΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ
ΤΗΣ ΓΗΣ

από ολόκληρο τον πλανήτη,το οποίο εμποδίζει την εισχώρηση ενεργειών χαμηλών συχνοτήτων που αποστέλλουν οι αποστάτες.Το πλέγμα αυτό χρησιμοποιείται για την διατήρηση της ισορροπίας στη γη και τον έλεγχο του επιπέδου της Πνευματικής Ακτίνας η οποία καταφθάνει στον πλανήτη από το τρισδιάστατο Διαστρικό Κέντρο του Γαλαξία.Για την ολοκλήρωση του προγράμματος αυτού,χρειάζεται και η ενεργοποίηση της ανθρώπινης συνείδησης η οποία θα επιταχύνει την διαδικασία. Με τον τρόπο αυτό, θα υπάρξουν οι στοιχειώδεις προϋποθέσεις για να οργανωθεί μια ουράνια επιχείρηση, με ελάχιστες απώλειες χρόνου, ώστε να βελτιωθεί και να αποκατασταθεί νοητικά και πνευματικά η 

όπως εσείς τους αποκαλείτε,πάλλονται σε δώδεκα διαφορετικές συχνότητες σε συντονισμό με τους κραδασμούς των δώδεκα πρώτων αποχρώσεων του Κυανού Φωτός και προκαλούν ανάλογες δονήσεις συντονισμού στην Γαία ανεβάζοντας τον κραδασμό του πλανήτη σε ανώτερα διαστατικά επίπεδα όταν τον επισκέπτονται. Εναρμονίζουν τις συχνότητες των κραδασμών τους με το εύρος ταλάντωσης της Γαίας για να μην υπάρχουν κοσμικές ανωμαλίες.Πάρα πολλοί Μαχητές του Φωτός έχουν ενσαρκωθεί σε φυσικά σώματα εγκαταλείποντας την αιθερική τους κατάσταση, όχι μόνον για να βιώσουν την φυσική πραγματικότητα του τρισδιάστατου χώρου,αλλά και για να βοηθήσουν τις δυνάμεις της 8ης Αποστολής του Διός στο έργο τους.


7.Η Κυανή αδελφοτητα φωτος και οι μαχητές του φωτός. 


Οι πύλες του λαβυρίνθου του μεγάλου σκότους θα ανοίξουν προς το Φως και η ανθρωπότητα θα πορευτεί προς την οδό των πεπρωμένων της.

Οι Ολύμπιοι του Διός:"Για κάθε πλανήτη του ηλιακού σας συστήματος υπάρχει και μια τεράστια δίνη αιθέρος, η οποία συντηρεί την σταθερή ποσότητα της οργόνης και επιτηρείται από οντότητες του Σειρίου που ανήκουν στην "Αδελφότητα του Κυανού Φωτός".Η "Μεγάλη Γαλαξιακή Αδελφότητα του Κυανού Φωτός" του Σπειροειδή Γαλαξία επιβλέπει την πρόοδο της πνευματικότητας,της αντίληψης,της ανάπτυξης της ελεύθερης βούλησης και του αισθήματος ελευθερίας των ανθρώπων,καθώς και για τον σεβασμό και την αγάπη τους προς το έργο της Δημιουργίας.


Οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου όπως εσείς τους αποκαλείτε,πάλλονται σε δώδεκα διαφορετικές συχνότητες σε συντονισμό με τους κραδασμούς των δώδεκα πρώτων αποχρώσεων του Κυανού Φωτός και προκαλούν ανάλογες δονήσεις συντονισμού στην Γαία ανεβάζοντας τον κραδασμό του πλανήτη σε ανώτερα διαστατικά επίπεδα όταν τον επισκέπτονται. Εναρμονίζουν τις συχνότητες των κραδασμών τους με το εύρος ταλάντωσης της Γαίας για να μην υπάρχουν κοσμικές ανωμαλίες.Πάρα πολλοί Μαχητές του Φωτός έχουν ενσαρκωθεί σε φυσικά σώματα εγκαταλείποντας την αιθερική τους κατάσταση, όχι μόνον για να βιώσουν την φυσική πραγματικότητα του τρισδιάστατου χώρου,αλλά και για να βοηθήσουν τις δυνάμεις της 8ης Αποστολής του Διός στο έργο τους

Εσείς είχατε το θάρρος να συμμετάσχετε σε αυτήν την επικίνδυνη επιχείρηση,διότι κατείχατε
ΔΩΔΚΑΘΕΟ

αξιώματα στην πατρίδα.Εμείς ήμασταν οι σύμβουλοι σας,για να αποφευχθεί οποιαδήποτε μη αναστρέψιμη ψυχοσωματική σας βλάβη. Παρά την συνολική πνευματική νάρκωση της κυτταρικής σας μνήμης και μετά την κβαντική μετάβαση της Γαίας όπως εσείς την αποκαλείτε,θα ανοίξουν οι πύλες του λαβυρίνθου του μεγάλου σκότους προς το Φως και θα πορευτεί η ανθρωπότητα προς την οδό των πεπρωμένων της.

Έχει αρχίσει η διαδικασία ενεργοποίησης και των δώδεκα ελίκων του γενετικού σας κώδικα, προκειμένου η ανθρωπότητα να αντιμετωπίσει χωρίς ανισορροπίες ψυχολογικές, πνευματικές και σωματικές την εποχή της μεγάλης κατανόησης. Οι νέοι άνθρωποι θα γίνουν οι πρόδρομοι της νέας εποχής"..

(Νίκος Καστάνιας)


8.Οι ερευνητές προειδοποιούν: «Θα εμφανιστούν πλοία εξαιρετικών διαστάσεων»


Σε όλο τον κόσμο ανιχνεύεται ένα φαινόμενο εμφάνισης UFOs εξαιρετικών διαστάσεων.Αυτό συνέβη στη Λατινική Αμερική και στη Ρουμανία,«ορατό από το έδαφος, το οποίο απογειώνουν οι πιλότοι του στρατού αλλά μετά εξαφανίζονται».Και όλα αυτά συνδέονται με μια συναρπαστική ιστορία: αυτή που διηγήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες ένας εμπορικός πιλότος με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας,ο Juan Reyes,ο οποίος ισχυρίζεται ότι συνάντησε ένα κολοσσιαίο αεροσκάφος.Οι ειδικοί δίνουν αυτή τη μαρτυρία, λένε, όλη την αξιοπιστία.

Εμφανίζονται μεγάλα πλοία που φαίνονται από το έδαφος αλλά όχι από τον αέρα.Και όλα αυτά
UFO 40 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

συνδέονται με μια συναρπαστική ιστορία: αυτή που διηγήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες ένας εμπορικός πιλότος με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, που ισχυρίζεται ότι συνάντησε αεροσκάφος κολοσσιαίου μεγέθους.Οι ειδικοί δίνουν αυτή τη μαρτυρία,λένε όλη την αξιοπιστία.Ένας Ισπανός πιλότος με 40 χρόνια εμπειρίας σε εμπορικές πτήσεις,συνάντησε ένα πλοίο «διαμέτρου περίπου 40 χιλιομέτρων».Είναι μια εξαιρετική περίπτωση,είπε,γιατί το φαινόμενο μπορούσαν να το δουν οι πιλότοι,το πλήρωμα και μια πτήση της Iberia που ήταν ακριβώς από πίσω και που μπόρεσε επίσης να πετάξει από πάνω της. Ο πιλότος εξήγησε ότι υπήρχε θέληση να τον φιμώσει και να κλείσει την υπόθεση. 

H Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία έχει ήδη ανακαλύψει στοιχεία εξωγήινης ζωής στον Άρη πριν από λίγους μήνες.



9.Ο στόλος των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων της Cabal αιχμαλωτίστηκε.



Ο στόλος των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων (SSP) της Cabal αιχμαλωτίστηκε από τις
SSP

Φωτεινές Δυνάμεις και διαμοιράστηκε κύρια ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο Τραμπ αποκάλυψε σχεδόν τα πάντα για τον διαστημικό στόλο που διαθέτει η χώρα του,στην Ρωσία και στην Κίνα. Μαζί με τα διαστημικά σκάφη περιήλθε στην κατοχή των χωρών αυτών απίστευτα προχωρημένη τεχνολογία στους τομείς της ενέργειας και της ιατρικής. Όρος που τέθηκε από τις Φωτεινές Δυνάμεις είναι η τεχνολογία αυτή να χρησιμοποιηθεί προς όφελος της ανθρωπότητας.



10.Εντοπίστηκε τεράστιο UFO στους ουρανούς πάνω από την Ιερουσαλήμ.


Ενα εξαιρετικό γεγονός εκτυλίχθηκε στον ουρανό πάνω από την Ιερουσαλήμ τον Μάϊο 2018.Οι
UFO ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

μάρτυρες έμειναν με δέος και δυσπιστία καθώς είδαν την παρουσία ενός τεράστιου αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου (UFO) που αιωρείτo πάνω από την πόλη.Η θέαση μαγνητίζοντας την προσοχή τόσο των ντόπιων όσο και των διεθνών λάτρεις των UFO.Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν το UFO,ως ένα τεράστιο αντικείμενο με έντονα φώτα,που αιωρείται σιωπηλά στον νυχτερινό ουρανό.Το εξαιρετικό μέγεθος και οι ασυνήθιστες κινήσεις του αντικειμένου άφησαν πολλούς να αμφισβητήσουν την προέλευση και τον σκοπό του.Πολυάριθμα βίντεο και φωτογραφίες απαθανάτισαν το θέαμα που κόβει την ανάσα,ενισχύοντας την ίντριγκα γύρω από την εκδήλωση.

Η παρατήρηση έγινε σε μια πολύ σημαντική τοποθεσία,προσθέτοντας ένα επιπλέον στρώμα ίντριγκας στο περιστατικό.Η Ιερουσαλήμ είναι μια πόλη με τεράστια ιστορική και θρησκευτική σημασία, γνωστή ως κόμβος για πνευματικές συναντήσεις. Η εμφάνιση ενός UFO πάνω από ένα τόσο σεβαστό και ιερό μέρος πυροδότησε διάφορες θεωρίες και εικασίες.Εμπειρογνώμονες και ερευνητές UFO αναλύουν τα διαθέσιμα πλάνα και μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων σε μια προσπάθεια να αποκαλύψουν το μυστήριο Ορισμένες θεωρίες προτείνουν ότι η παρατήρηση θα μπορούσε να αποδοθεί σε εξωγήινη επίσκεψη,ενώ άλλες προτείνουν εναλλακτικές εξηγήσεις,όπως προηγμένα στρατιωτικά αεροσκάφη ή πειραματική τεχνολογία.

Η θέαση ενός τεράστιου UFO πάνω από την Ιερουσαλήμ έχει αναμφίβολα αφήσει μια μόνιμη
ΤΟ UFO

εντύπωση σε όσους το είδαν και έχει προκαλέσει έντονη περιέργεια στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.Η αναζήτηση απαντήσεων και η αναζήτηση της αλήθειας πίσω από αυτό το σαγηνευτικό γεγονός συνεχίζεται,καθώς άτομα και ερευνητές εμβαθύνουν στη σφαίρα των αγνώστων εναέριων φαινομένων.Είτε αυτή η θέαση ήταν μια αξιοσημείωτη συνάντηση με εξωγήινη ζωή,ένα προηγμένο ανθρωπογενές σκάφος ή κάτι εντελώς άλλο,το γεγονός υπενθυμίζει ότι το σύμπαν είναι τεράστιο και γεμάτο μυστήρια που περιμένουν να αποκαλυφθούν Η θέαση UFO πάνω από την Ιερουσαλήμ παραμένει ένα αίνιγμα,αφήνοντάς μας περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις και μας καλεί να εξερευνήσουμε τα όρια της κατανόησής μας.

https://www.youtube.com/watch?v=bESX8tLlv6k&t=255s


11.Εντυπωσιακό βίντεο που καταγράφηκε δείχνει 2 πλοία "TR-3B" να πετούν με μεγάλη ταχύτητα.



Τα τελευταία χρόνια,πολυάριθμα βίντεο και φωτογραφίες αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων

(UFO) έχουν κυκλοφορήσει στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.Αυτές οι ηχογραφήσεις έχουν ισχυριστεί από τους συγγραφείς τους ότι απεικονίζουν παράξενα αντικείμενα στον ουρανό,μερικά από τα οποία έχουν προκαλέσει εκτεταμένο ενδιαφέρον και εικασίες.Τα σχόλια στο βίντεο κυμαίνονται από την ταχύτητα με την οποία κινείται ένα από τα αντικείμενα,  υποδηλώνοντας ότι δεν μπορεί να είναι ανθρώπινης προέλευσης,έως προτάσεις ότι μπορεί να είναι drone.Ωστόσο,το τριγωνικό σχήμα των αντικειμένων καθιστά δύσκολο να πιστέψουμε ότι θα μπορούσαν να είναι drones.



Πρόσφατα,υπήρξε μια διαρροή βίντεο από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και μια απίστευτη θέαση ενός τριγωνικού σκάφους που φέρεται να βγαίνει από το φεγγάρι.Τώρα,ένα άλλο βίντεο εμφανίστηκε,το οποίο δείχνει δύο τριγωνικού σχήματος αντικείμενα στον ουρανό.Το βίντεο

φέρεται να γυρίστηκε το 2013,ανατολικά της Βιτεμβέργης της Γερμανίας.Τα αντικείμενα στο βίντεο έχουν προταθεί,είτε να είναι πλοία εξωγήινων,είτε ανθρωπογενής τεχνολογία,όπως το TR3-B.Αν είναι όντως πλοία εξωγήινων,είναι ασυνήθιστο να μην προσπαθούν να κρύψουν την παρουσία τους.Τα αντικείμενα στο βίντεο παρουσιάζουν ένα απίστευτο επίπεδο τεχνολογικής ικανότητας, καθιστώντας το μια από τις πιο εντυπωσιακές θεάσεις UFO που έχουν καταγραφεί ποτέ.



12.Οι εξωγήινοι είναι πραγματικοί και το κρύβουν βαθιά μέσα στα Κλειστά Αρχεία του Βατικανού.



Αυτός ο γνώστης του Βατικανού αποκάλυψε ότι κρύβουν τόσο βαθιά μέσα στα κλειστά αρχεία

του Βατικανού. Σήμερα, ρίχνουμε μια ματιά σε όσα είπε αυτός ο γνώστης του Βατικανού. Η πιθανότητα ανακάλυψης σημείων προηγμένης ζωής και όντων δεν συνδέεται συνήθως με μεγάλα θρησκευτικά ιδρύματα,συμπεριλαμβανομένου του Βατικανού,αλλά σύμφωνα με τον διευθυντή του Παρατηρητηρίου του Βατικανού,Δρ Jose Funes,νέα στοιχεία δείχνουν ότι το Βατικανό μπορεί να έχει στοιχεία για την ύπαρξη προηγμένων ζωή,και θα μπορούσε να κρύβουν την ύπαρξή τους από το κοινό. 

Πίσω στο Το 2008 ο Δρ José Funes είχε ήδη πει ότι τα ευφυή όντα που δημιουργήθηκαν θα μπορούσαν να υπάρχουν στο διάστημα.Ακριβώς όπως υπάρχουν πολλαπλές μορφές ζωής στη γη,έτσι θα μπορούσαν να υπάρχουν νοήμονα όντα στο διάστημα και ορισμένοι εξωγήινοι θα μπορούσαν ακόμη και να είναι απαλλαγμένοι από το προπατορικό αμάρτημα. Το 2009,ο Lachezar Filipov,αναπληρωτής διευθυντής του Ινστιτούτου Διαστημικών Ερευνών της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών είπε ότι ακόμη και η έδρα της Καθολικής Εκκλησίας,το Βατικανό,είχε συμφωνήσει ότι υπήρχαν εξωγήινοι και το 2010 ο αστρονόμος του Πάπα,Guy Consolmagno,είπε ότι οι εξωγήινοι μπορεί να ζουν ανάμεσα στα αστέρια και είναι πιθανό να έχουν ψυχή. Ο αείμνηστος ιεράρχης της Εκκλησίας Corrado θεολόγος της Ρωμαϊκής Κουρίας,μίλησε ίσως πιο ξεκάθαρα για την ύπαρξη εξωγήινων.Ο Balducci έχει πει επανειλημμένα ότι η εξωγήινη επαφή είναι πραγματική και ότι υπάρχουν εξωγήινοι ανάμεσά μας. 

Όχι μόνο ο Funes,ο Filipov,ο Consolmagno και ο Balducci επιβεβαιώνουν στην πραγματικότητα
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

ότι το Βατικανό μπορεί να έχει στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινης προηγμένης ζωής.Τη δεκαετία του 1920 ένας υψηλής μόρφωσης Ρώσος επιστήμονας καθηγητής Genrikh Mavrikiyevich Ludvig μπόρεσε να μελετήσει καταπληκτικά αρχαία χειρόγραφα.Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Βατικανό,είπε ότι η βιβλιοθήκη που περιέχει πληροφορίες για εξωγήινους που είχαν επισκεφτεί τον πλανήτη μας.Επιπλέον, ο καθηγητής Ludvig ανέφερε ότι η βιβλιοθήκη περιείχε χειρόγραφα για την αλχημεία και αρχαίους κώδικες. 
Η ιστορία έχει καταπιεστεί με τη μεγαλύτερη,μακροπρόθεσμη συγκάλυψη που έγινε ποτέ και το Βατικανό γνωρίζει όλα τα μυστικά.
https://www.youtube.com/watch?v=rP8zjQjbyEc




13.Η NASA αποκαλύπτει για πρώτη φορά όλες τις πληροφορίες που έχει για τα UFO.


Μια ομάδα επιστημόνων και εμπειρογνωμόνων που συγκροτήθηκε από τη NASA για να
ΜΗΤΡΙΚΟ UFO

μελετήσει τα άγνωστα ανώμαλα φαινόμενα,γνωστά ως UAP ή UFO, διοργανώνει την πρώτη και μοναδική δημόσια συνεδρίασή της από τότε που συγκροτήθηκε πέρυσι.Η 16μελής ομάδα μελέτης πρόκειται να δημοσιεύσει μια έκθεση που θα περιγράφει λεπτομερώς τα ευρήματα της εννεάμηνης έρευνάς της αργότερα αυτό το καλοκαίρι, δήλωσε η διαστημική υπηρεσία νωρίτερα αυτό το μήνα. Η συνεδρίαση ταντιπροσωπεύει τις "τελικές διαβουλεύσεις" της ομάδας πριν από την έκδοση της έκθεσης.Η NASA ορίζει το UAP ως "παρατηρήσεις γεγονότων στον ουρανό που δεν μπορούν να αναγνωριστούν ως αεροσκάφη ή γνωστά φυσικά φαινόμενα από επιστημονική άποψη". Εκατοντάδες πιλότοι στρατιωτικών μαχητικών αεροσκαφών έχουν αναφέρει ότι συνάντησαν ασυνήθιστα αντικείμενα που ταξίδευαν με μεγάλες ταχύτητες χωρίς φαινομενικά καμία μέθοδο πρόωσης, προκαλώντας σύγχυση στους επιστήμονες και τους στρατιωτικούς αναλυτές που αγωνίζονται να εξηγήσουν την προέλευσή τους.

Το θέμα έχει κερδίσει μεγαλύτερη προσοχή από τον στρατό και τους νομοθέτες τα τελευταία χρόνια με τη δημοσίευση πολυάριθμων βίντεο που δείχνουν τα μυστηριώδη αντικείμενα.Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ συγκρότησε τη δική του ομάδα εργασίας για να εξετάσει τις συναντήσεις.Οι επικεφαλής αυτής της ομάδας δήλωσαν στο Κογκρέσο τον Δεκέμβριο ότι
3 UFO

ερευνούσε εκατοντάδες νέες αναφορές για UAP,αλλά δήλωσαν ότι δεν είχαν δει κανένα στοιχείο που να υποδηλώνει ότι τα αντικείμενα είχαν "εξωγήινη προέλευση".Η ομάδα μελέτης της NASA συγκροτήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο για να "θέσει τις βάσεις για μελλοντική μελέτη σχετικά με τη φύση των UAP για τη NASA και άλλους οργανισμούς", ανέφερε τότε η υπηρεσία. Επικεφαλής της ομάδας είναι ο David Spergel, και ο πρόεδρος  Simons και αστροφυσικός που προηγουμένως ήταν πρόεδρος του τμήματος αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Princeton. Η έρευνά της βασίστηκε αποκλειστικά σε μη διαβαθμισμένο υλικό.

Στην ανακοίνωσή της για τη συνάντηση της 7/6/23,η NASA ανέφερε ότι "η βελτίωση του τρόπου αξιολόγησης και μελέτης των UAP με τη χρήση δεδομένων,της τεχνολογίας και των εργαλείων της επιστήμης αποτελεί προτεραιότητα της NASA" και ότι η μελέτη δεν αποτελεί "ανασκόπηση ή αξιολόγηση προηγούμενων μη αναγνωρίσιμων παρατηρήσεων". Η έκθεση, δήλωσε η υπηρεσία,"θα ενημερώσει τη NASA σχετικά με το ποια πιθανά δεδομένα θα μπορούσαν να συλλεχθούν στο μέλλον για να ρίξουν φως στη φύση και την προέλευση της UAP".

https://www.youtube.com/watch?v=21X5lGlDOfg



14.Οι ποιοί τρομακτικοί πλανήτες του Σύμπαντος ανακαλύφθηκαν από τη NASA.



Το 2022, αστρονόμοι από το Εθνικό Παρατηρητήριο Kіtt Peаk της Αριζόνα έκαναν μια
TOI 3757b

εκπληκτική ανακάλυψη: έναν εξωπλανήτη διαφορετικό από οποιονδήποτε είχαν δει ποτέ πριν.Το TOI 3757b απέχει 580 έτη φωτός από τη Γη και κατηγοριοποιείται ως αέριο γίγαντας λόγω του μεγέθους του,ωστόσο η πυκνότητά του είναι τόσο μοναδική που μοιάζει με γλυκό.Ο πλανήτης κινείται σε μια ελλειπτική τροχιά,που σημαίνει ότι παρασύρεται περιοδικά μακριά από το πλησιέστερο αστέρι πριν πλησιάσει πολύ κοντά του.Το αστέρι, με τη σειρά του,πλημμυρίζει τον πλανήτη με εκρήξεις ακτινοβολίας που τελικά χτυπούν την ατμόσφαιρά του.

Αλλά ο TOI 3757b δεν είναι ο μόνος μυστηριώδης εξωπλανήτης εκεί έξω.Το Treѕ-2b, που βρίσκεται 750 έτη φωτός μακριά, είναι τόσο σκοτεινό που απορροφά το φως αντί να το αντανακλά. Η χαμηλή ανακλαστικότητα αυτού του πλανήτη είναι ένα παζλ για τους επιστήμονες, αλλά δεν εμποδίζει τον πλανήτη να λούζεται από την προσοχή των αστεριών. Το Gleise 504b, από την άλλη πλευρά,φαίνεται τέλειο να είναι ένας σκοτεινός κόσμος,καθώς βρίσκεται 57 έτη φωτός μακριά από τη Γη και έχει μεγάλη απόσταση μεταξύ του πιο κοντινού αστέρος, πιο απίστευτα, αλλά πιο σάστισε τους αστρονόμους.

Έπίσης ένας πλανήτης,που έχει ενθουσιάσει τους επιστήμονες,είναι ο gj1214b,που βρίσκεται
Kepler-10b

περίπου 42 έτη φωτός μακριά από τη Γη.Αυτός ο πλανήτης αποτελείται εξ ολοκλήρου από βαθείς ωκεανούς,με βάθος που μπορεί να φτάσει τα 1600 χιλιόμετρα, σε σύγκριση με τον βαθύτερο ωκεανό της Γης στα 11 μόλις χιλιόμετρα.Ένας άλλος πλανήτης που καλύπτεται από τον ωκεανό είναι ο Keрler-10b,που βρίσκεται 560 έτη φωτός μακριά,αλλά οι θάλασσές του είναι φτιαγμένες από λάβα λόγω της υψηλής θερμοκρασίας επιφάνειας του πλανήτη.

Αλλά ο πιο συναρπαστικός πλανήτης για πολλούς είναι ο διαμαντένιος πλανήτης,ο οποίος βρίσκεται 4000 έτη φωτός μακριά από τη Γη.Ο εξωπλανήτης,ο οποίος είναι πέντε φορές μεγαλύτερος από τη Γη,θεωρείται ότι αποτελείται από άνθρακα,με βαρύτητα και πίεση τόσο ισχυρή που με την πάροδο του χρόνου,τα τεράστια μόριά του έχουν συμπιεστεί. Αυτός ο πλανήτης ήταν ένα αστέρι και λάμπει σαν μια μπάλα "ντίσκο" λόγω της σύνθεσής του.Το αστρικό του σύστημα περιλάμβανε κάποτε δύο αστέρια,έναν λευκό νάνο και έναν πάλσαρ,με τον τελευταίο να καταβροχθίζει τον σύντροφό του και να γίνεται μια υπερκαινοφανή που σχημάτισε το τεράστιο διαμάντι από τα υπολείμματα.

Οι εξωπλανήτες είναι μοναδικοί και διαφορετικοί μεταξύ,με κλίματα που μπορεί να εκπληξουν, καθιστώντας τους συναρπαστικά θέματα μελέτης για τους επιστήμονες.Ενώ ορισμένοι εξωπλανήτες συνεχίζουν να αψηφούν τις προσδοκίες,οι επιστήμονες συνεχίζουν να αναζητούν την τεράστια έκταση του διαστήματος,ελπίζοντας να αποκαλύψουν περισσότερα μυστήρια που τους περιμένουν.



15.H NASA αποκαλύπτει για πρώτη φορά όλες τις πληροφορίες που έχει για τα UFO.

 

Μια ομάδα επιστημόνων και εμπειρογνωμόνων που συγκροτήθηκε από τη NASA για να

UFO - UAP
μελετήσει τα άγνωστα ανώμαλα φαινόμενα,γνωστά ως UAP ή UFO,διοργανώνει την Τετάρτη  7/6/23 την πρώτη και μοναδική δημόσια συνεδρίασή της από τότε που συγκροτήθηκε πέρυσι.Η 16μελής ομάδα μελέτης πρόκειται να δημοσιεύσει μια έκθεση που θα περιγράφει λεπτομερώς τα ευρήματα της εννεάμηνης έρευνάς της αργότερα αυτό το καλοκαίρι, δήλωσε η διαστημική υπηρεσία νωρίτερα αυτό το μήνα.Η συνεδρίαση της Τετάρτης 7/6/23 αντιπροσωπεύει τις "τελικές διαβουλεύσεις" της ομάδας πριν από την έκδοση της έκθεσης.Η NASA ορίζει το UAP ως "παρατηρήσεις γεγονότων στον ουρανό που δεν μπορούν να αναγνωριστούν ως αεροσκάφη ή γνωστά φυσικά φαινόμενα από επιστημονική άποψη".

Εκατοντάδες πιλότοι στρατιωτικών μαχητικών αεροσκαφών έχουν αναφέρει ότι συνάντησαν ασυνήθιστα αντικείμενα που ταξίδευαν με μεγάλες ταχύτητες χωρίς φαινομενικά καμία μέθοδο πρόωσης προκαλώντας σύγχυση στους επιστήμονες και τους στρατιωτικούς αναλυτές που αγωνίζονται να εξηγήσουν την προέλευσή τους.Το θέμα έχει κερδίσει μεγαλύτερη προσοχή από τον στρατό και τους νομοθέτες τα τελευταία χρόνια με τη δημοσίευση πολυάριθμων βίντεο που δείχνουν τα μυστηριώδη αντικείμενα. Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ συγκρότησε τη δική του ομάδα εργασίας για να εξετάσει τις συναντήσεις. Οι επικεφαλής αυτής της ομάδας δήλωσαν στο Κογκρέσο τον Δεκέμβριο ότι ερευνούσε εκατοντάδες νέες αναφορές για UAP,αλλά δήλωσαν ότι δεν είχαν δει κανένα στοιχείο που να υποδηλώνει ότι τα αντικείμενα είχαν "εξωγήινη προέλευση".

Η ομάδα μελέτης της NASA συγκροτήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο για να "θέσει τις βάσεις για μελλοντική μελέτη σχετικά με τη φύση των UAP για τη NASA και άλλους οργανισμούς",ανέφερε
UAP

τότε η υπηρεσία.Επικεφαλής της ομάδας είναι ο David Spergel, πρόεδρος του Ιδρύματος Simons και αστροφυσικός που προηγουμένως ήταν πρόεδρος του τμήματος αστροφυσικής του Princeton. Η έρευνά της βασίστηκε αποκλειστικά σε μη διαβαθμισμένο υλικό.Στην ανακοίνωσή της για τη συνάντηση της Τετάρτης, η NASA ανέφερε ότι "η βελτίωση του τρόπου αξιολόγησης και μελέτης των UAP με τη χρήση δεδομένων, της τεχνολογίας και των εργαλείων της επιστήμης αποτελεί προτεραιότητα της NASA" και ότι η μελέτη δεν αποτελεί "ανασκόπηση  προηγούμενων μη αναγνωρίσιμων παρατηρήσεων". Η έκθεση, δήλωσε η υπηρεσία, "θα ενημερώσει τη NASA σχετικά με το ποια πιθανά δεδομένα θα μπορούσαν να συλλεχθούν στο μέλλον για να ρίξουν φως στη φύση και την προέλευση της UAP".Η συνάντηση της Τετάρτης θα διαρκέσει τέσσερις ώρες και οι επιστήμονες θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των μέσων ενημέρωσης σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνεδρίαση. 

https://www.youtube.com/watch?v=21X5lGlDOfg



16.Το διαστημόπλοιο Jupiter (JUICE) εκτοξεύεται σε αποστολή για να εξερευνήσει τα παγωμένα φεγγάρια του Δία.



Η Ευρώπη,ο Γανυμήδης και η Καλλιστώ φιλοξενούν πιθανούς υπόγειους ωκεανούς και ζωή. Σύντομα το διαστημόπλοιο JUICE θα τους δείξει όσο ποτέ άλλοτε.Ο εξερευνητής φεγγαριών της
ΔΙΑΣΤΗΜΟΛΟΙΟ
JUICE

ESA θα ρίξει φως στη δομή και την ιστορία των μεγαλύτερων δορυφόρων του ηλιακού μας συστήματος,με ιδιαίτερη εστίαση στους παγωμένους κόσμους Γανυμήδης (πρώτο πλάνο), Καλλιστώ (επάνω δεξιά) και Ευρώπη (δεξιά στο κέντρο). Εμφανίζεται επίσης το ηφαιστειακό φεγγάρι του Δία,Io (κάτω αριστερά). To πλοίο, ο      πλανήτης και τα φεγγάρια δεν είναι σε κλίμακα.Κυριαρχώντας στους πλανήτες με τον όγκο του,ο πανίσχυρος Δίας προσφέρει βασικές γνώσεις για το σχηματισμό του ηλιακού μας συστήματος. Και τα τρία μεγάλα παγωμένα φεγγάρια του έχουν προκαλέσει εδώ και καιρό την περιέργεια,όχι απαραίτητα για τις παγωμένες επιφάνειές τους,αλλά για αυτό που δυνητικά βρίσκεται από κάτω ωκεανούς σε υγρό νερό που μπορεί ακόμη και να είναι ικανοί να φιλοξενήσουν ζωή.


Την 14/4/23,ο εξερευνητής των παγωμένων φεγγαριών JUICE) της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας απέπλευσε σε μια αποστολή για να ερευνήσει αυτά τα παγωμένα φεγγάρια. 
Το διαστημόπλοιο,που μεταφέρθηκε πάνω από έναν πύραυλο Ariane 5, απογειώθηκε από ένα διαστημικό λιμάνι στη Γαλλική Γουιάνα,ξεκινώντας το ταξίδι του προς τη γειτονιά του γίγαντα αερίου. Το JUICE θα φτάσει στον Δία τον Ιούλιο του 2031. Μόλις φτάσει εκεί, θα περάσει αρκετά χρόνια μελετώντας την βαθιά παγωμένη Ευρώπη, την αρχέγονη Καλλιστώ και τον γίγαντα Γανυμήδη, προσδιορίζοντας πώς σχηματίστηκαν και πώς ταιριάζουν στο ευρύτερο ιοβιακό σύστημα.
https://www.youtube.com/watch?v=ZBgcAUUStho



17.Οι εξωγήινοι μπορούν να μιλήσουν στο διάστημα χρησιμοποιώντας την κβαντική φυσική.


Αν και δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία για εξωγήινη ζωή,αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι.Τώρα,μια ομάδα ερευνητών έχει συγκεντρωθεί για να καταλήξει σε ένα μαθηματικό μοντέλο,που δείχνει ότι οι εξωγήινοι μπορεί να έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν στο διάστημα μέσω της κβαντικής φυσικής.Στη Γη,γίνονται επίσης προσπάθειες για να γίνουν οι κβαντικές επικοινωνίες πραγματικότητα Η ιδέα εδώ είναι ότι η κβαντομηχανική παρέχει ορισμένες ιδιότητες που κάνουν τη μεταφορά πληροφοριών ταχύτερη και ασφαλέστερη από τα συμβατικά συστήματα.

Ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν πριν να δημιουργηθούν τα
ΚΒΑΝΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

κβαντικά δίκτυα είναι ότι είναι πολύ εύθραυστα και επιρρεπή σε παρεμβολές.Στην τελευταία έρευνα,τέτοια δίκτυα μπορούν να πετάξουν μέσα στο διάστημα χωρίς να σπάσουν.Ο θεωρητικός φυσικός Arjun Berera από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου στο Ηνωμένο Βασίλειο λέει ότι η κβαντική κατάσταση είναι πολύ εύθραυστη και εάν υπάρξει οποιαδήποτε εξωτερική σύγκρουση,θα καταστραφεί.Οι ερευνητές έκαναν πολλούς υπολογισμούς σχετικά με την κίνηση των ακτίνων Χ στο κενό του διαστήματος για να ελέγξουν για πιθανή αποσύνθεση (το σπάσιμο της κβαντικής κατάστασης).Προσδιόρισαν ότι εάν τα φωτόνια,σωματίδια φωτός,χρησιμοποιούνταν ως κβαντικά σωματίδια,θα μπορούσαν να μεταδοθούν σε εκατοντάδες χιλιάδες έτη φωτός,μια απόσταση μεγαλύτερη από ολόκληρο τον γαλαξία του Γαλαξία.

Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι η μέση πυκνότητα της ύλης στο διάστημα είναι πολύ μικρότερη από ό,τι στη Γη,και αυτό το «καθαρότερο» περιβάλλον σημαίνει λιγότερες δυνατότητες παρεμβολής.Ακόμη και η βαρύτητα δεν είναι αρκετή για να αποκλείσει το κβαντικό δίκτυο επικοινωνίας.Σύμφωνα με τους ερευνητές,θα ήταν λογικό ότι η κβαντική επικοινωνία με τη μεσολάβηση φωτονίων θα μπορούσε να δημιουργηθεί σε διαστρικές αποστάσεις,ειδικά για φωτόνια στην περιοχή των ακτίνων Χ κάτω από τη μάζα. Φυσικά,η εξωγήινη ζωή θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κβαντικά δίκτυα για να μιλήσει μεταξύ τους ή να επικοινωνήσει με τους Γήινους εξακολουθεί να είναι απλώς εικασίες. Ωστόσο,πρόσφερε ένα άλλο πιθανό σημάδι ζωής που μπορούσαν να παρακολουθήσουν. 

Η ομάδα λέει ότι η «σημαντική ικανότητα μετάδοσης πληροφοριών» με ένα μόνο κβαντικό σήμα την καθιστά ελκυστική για οποιαδήποτε εξωγήινη νοημοσύνη Αν και μπορεί να απαιτεί έναν πλήρως λειτουργικό κβαντικό υπολογιστή για την αποκωδικοποίηση.



18.Οι ερυθροί νάνοι έχουν πυκνοκατοικημένη κατοικήσιμη ζώνη.


Νέα μελέτη κάνει λόγο για αυξημένες πιθανότητες ύπαρξης ζωής σε αυτά τα αστρικά συστήματα.Οι ερυθροί νάνοι ανήκουν στην κατηγορία των άστρων με τη μικρότερη μάζα από όλα τα άλλα, το επίθετο «ερυθροί» παραπέμπει στη σχετικά χαμηλή επιφανειακή θερμοκρασία αυτών των σωμάτων που τα υποχρεώνει να εκπέμπει αυτή την απόχρωση.Πριν από λίγα χρόνια, διαπιστώθηκε ότι οι ερυθροί νάνοι αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των άστρων στο γαλαξία μας και πιθανολογείται το ίδιο ισχύει και γενικότερα στο Σύμπαν.Έχει επίσης διαπιστωθεί ότι σχηματίζονται πλανητικά συστήματα γύρω από ερυθρούς νάνους τα οποία αποτελούνται από αρκετούς πλανήτες και επειδή τα άστρα αυτά έχουν χαμηλή θερμοκρασία ακόμη και οι πλανήτες που βρίσκονται αρκετά κοντά σε αυτούς μπορεί να διαθέτουν συνθήκες ευνοϊκές για την παρουσία της ζωής σε αντίθεση με τους πλανήτες που βρίσκονται κοντά σε άλλους τύπους άστρων όπως για παράδειγμα σε άστρα σαν τον Ήλιο.

Με δημοσίευση της στην επιθεώρηση «Proceedings of the National Academy of Sciences» ερευνητική ομάδα αναφέρει ότι το 30% των πλανητών που σχηματίζονται σε συστήματα ερυθρών
ΕΡΥΘΝΟΙ ΝΑΝΟΙ
νάνων βρίσκονται στην κατοικήσιμη ζώνη του συστήματος, την περιοχή δηλαδή όπου η απόσταση του άστρου από τους πλανήτες είναι τέτοια ώστε να αναπτύσσονται συνθήκες ύπαρξης νερού σε υγρή μορφή και γενικότερα συνθήκες φιλικές στη ζωή.Στο γαλαξία μας εκτιμάται ότι υπάρχουν 200-400 δισ. άστρα, πιθανώς και περισσότερα. Δεδομένου του γεγονότος ότι η πλειοψηφία αυτών των άστρων είναι ερυθροί νάνοι είναι εύκολα αντιληπτό ότι αν αυτή η εκτίμηση αυτής της μελέτης για το ποσοστό των πλανητών στην κατοικήσιμη ζώνη των ερυθρών νάνων είναι σωστή τότε ο αριθμός πλανητών με δυνητικά φιλικές στη ζωή συνθήκες είναι πραγματικά ανυπολόγιστος στο γαλαξία μας και σχεδόν άπειρος στο Σύμπαν με ότι αυτό συνεπάγεται για την παρουσία της ζωής μακριά από τη Γη που εξακολουθεί να είναι ο μόνος κόσμος που γνωρίζουμε να την διαθέτει.

«Πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό για την επόμενη δεκαετία της έρευνας για εξωπλανήτες, επειδή η προσοχή στρέφεται προς αυτόν τον πληθυσμό των αστεριών. Αυτά τα αστέρια είναι εξαιρετικοί στόχοι για να αναζητήσουμε μικρούς πλανήτες σε μια τροχιά όπου το νερό μπορεί να είναι υγρό και επομένως ο πλανήτης μπορεί να είναι κατοικήσιμος» αναφέρει η Silar Satzear φοιτήτρια διδακτορικού του Πανεπιστημίου της Φλόριντα,μέλος της ερευνητικής ομάδας που χρησιμοποίησε τα διαστημικά τηλεσκόπια,Kepler και Gaia,στη μελέτη της.



19.Μια εξωγήινη οντότητα,ύψους 9 ποδιών,είχε συνάντηση με αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.



Ένα άλλο έκτακτο περιστατικό αποκάλυψης εξωγήινων έχει προκύψει, αυτή τη φορά από πρώην
Ο ΕΞΩΓΗΊΝΟΣ

υπάλληλο της NASA.Σύμφωνα με τον Clark McClelland,έναν συνταξιούχο μηχανικό που εργάστηκε στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι στη Φλόριντα από το 1958 έως το 1992,είδε προσωπικά μια απίστευτα περίεργη συνάντηση.Ενώ βρισκόταν σε μια συνηθισμένη διαστημική αποστολή,ο McClelland ισχυρίζεται ότι παρατήρησε μια συνάντηση που λάμβανε χώρα στον κόλπο φορτίου του διαστημικού λεωφορείου.Στη συνάντηση συμμετείχαν ένας ανθρωποειδής εξωγήινος ύψους 9 ποδιών και δύο αστροναύτες. Η εξωγήινη οντότητα ήταν ντυμένη με μια στολή αστροναύτη προσαρμοσμένη στο ύψος της και φαινόταν να είναι επικεφαλής καθώς επικοινωνούσε σήματα στους άλλους δύο αστροναύτες.

Ο McClelland,πρώην Χειριστής Διαστημικών Οχημάτων (SCO) του Στόλου των Διαστημικών Λεωφορείων,ανέφερε ότι είδε τον εξωγήινο,ύψους 8 έως 9 ποδιών,μέσα από τις οθόνες βίντεο στο Κέντρο Ελέγχου Εκτόξευσης του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι.Ο εξωγήϊνος φαινόταν να συμμετείχε σε μια συνομιλία με τους δύο αστροναύτες της NASA των ΗΠΑ που ήταν δεμένοι στον κόλπο ωφέλιμου φορτίου του διαστημικού λεωφορείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ο λογαριασμός προέρχεται από προσωπική αξίωση ενός ατόμου και στερείται επιβεβαιωτικών στοιχείων ή επιβεβαίωσης από άλλες πηγές.Τέτοιες μαρτυρίες πρέπει να αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό και να αξιολογούνται κριτικά. Ενώ οι ιστορίες για συναντήσεις με εξωγήινα όντα είναι ενδιαφέρουσες,είναι απαραίτητο να βασιστούμε στην επιστημονική συναίνεση και σε ουσιαστικά στοιχεία κατά την αξιολόγηση της ύπαρξης εξωγήινης ζωής.



20.Υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια πιθανοί φιλόξενοι πλανήτες για την ανθρωπότητα. 



Νέα έρευνα υπολογίζει σε πόσους πλανήτες θα μπορούσαμε να μετακομίσουμε ως ανθρωπότητα.Ο
ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΗ ΖΩΝΗ
Ήλιος μας είναι ένας σπάνιος γίγαντας μόνο που τα περισσότερα άστρα στον Γαλαξία είναι μικρότερα και αρκετά πιο ψυχρά έχοντας στην καλύτερη περίπτωση τη μισή μάζα του. Γύρω από αυτά τα μικρά άστρα που τα αποκαλούμε ερυθρούς νάνους,όμως μπορεί να περιφέρονται δισεκατομμύρια πλανήτες. Σύμφωνα με νέα μελέτη από αστρονόμους,εκτιμάται ότι το 1/3 των πλανητών γύρω από τα πιο κοντινά και κοινά άστρα του Γαλαξία μας θα μπορούσαν να είναι "φιλόξενοι για την ανθρώπινη ζωή". Με άλλα λόγια πληρούν την προϋπόθεση να βρίσκονται σε "κατοικήσιμη ζώνη" που σημαίνει ότι βρίσκονται σε τέτοια κατάλληλη απόσταση ώστε να μπορούν να διατηρούν νερό σε υγρή μορφή και επομένως να είναι πιθανότατα σε θέση να μπορεί η ανθρωπότητα να μετακομίσει σε αυτούς. 

Για να θεωρηθεί κατοικήσιμος ένας πλανήτης θα πρέπει να βρίσκεται στην κατάλληλη απόσταση από το μητρικό του άστρο,ώστε να διαθέτει υγρό νερό.Αν είναι λίγο πιο μακριά από ό,τι πρέπει,το νερό γίνεται πάγος,αντίθετα αν είναι πιο κοντά στο άστρο,το νερό γίνεται ατμός και χάνεται στο διάστημα. Όπως εξηγούν οι συντάκτες της νέας μελέτης στην ανακοίνωσή τους,μια παράμετρος-κλειδί είναι η "εκκεντρικότητα" της τροχιάς κάθε πλανήτη Όσο πιο εκκεντρική είναι η τροχιά δηλαδή τόσο πιο "οβάλ",αντί κυκλική, είναι το σχήμα της.Οι πλανήτες που κινούνται σε εκκεντρικές τροχιές σε μικρή απόσταση από το άστ,ρο θεωρούνται αφιλόξενοι,καθώς η αυξομείωση της βαρυτικής έλξης του άστρου προκαλεί ισχυρές παλιρροϊκές δυνάμεις. Ουσιαστικά ο πλανήτης πρώτα συμπιέζεται και μετά τεντώνεται καθώς κινείται στην τροχιά του, κάτι που δημιουργεί ισχυρές δυνάμεις τριβής. Ακολούθως απελευθερώνει θερμότητα, όπως συμβαίνει όταν τρίβουμε τα χέρια μας μεταξύ τους.Και η θερμότητα αυτή είναι αρκετή για να εξαφανίσει κάθε ίχνος νερού και να μετατρέψει τον πλανήτη σε καυτή κόλαση.

Η νέα μελέτη αξιοποιεί παρατηρήσεις του διαστημικού τηλεσκοπίου Kepler,το οποίο σχεδιάστηκε
ειδικά για την ανίχνευση πλανητών,καθώς και δεδομένα από το ευρωπαϊκό τηλεσκόπιο Gaia,το
GAIA

οποίο έχει μετρήσει τις αποστάσεις δισεκατομμυρίων άστρων στον Γαλαξία.Τα δεδομένα επέτρεψαν στους ερευνητές να υπολογίσουν την εκκεντρικότητα της τροχιάς σε δείγμα 150 πλανητών γύρω από ερυθρούς νάνους. Η ανάλυση έδειξε ότι τα δύο τρίτα των πλανητών αυτών κινούνται σε εκκεντρικές τροχιές και επομένως δεν είναι κατοικήσιμη, λένε οι ερευνητές. Το υπόλοιπο ένα τρίτο, όμως, δείχνει να προσφέρει φιλόξενες συνθήκες.Η μελέτη διαπιστώνει, επίσης,ότι ένας πλανήτης είναι πιο πιθανό να κινείται σε κυκλική τροχιά αν υπάρχουν κι άλλοι πλανήτες στο ίδιο σύστημα, ένα χρήσιμο εύρημα για τον εντοπισμό κατοικήσιμων πλανητών.Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι τα αποτελέσματα αυτά είναι σημαντικά για την επόμενη δεκαετία μελέτης των εξωπλανητών,αφού τα μάτια των αστρονόμων στρέφονται όλο και περισσότερο σε αυτό τον πληθυσμό αστέρων".



21.UFO που εκπέμπει ένα χρώμα μωβ  και προκαλεί κατάπληξη και περιέργεια.



Τις μέρες που πέρασαν,ένα εξαιρετικό γεγονός έχει αιχμαλωτίσει την προσοχή των ανθρώπων σε
UFO  ΜΩΒ
όλο τον κόσμο.Οι αναφορές έχουν πλημμυρίσει σχετικά με τη θέαση ενός ιπτάμενου αντικειμένου (UFO) που εμφανίστηκε στον ουρανό, στολισμένο με μια δονούμενη και εκθαμβωτική απόχρωση του μωβ.Αυτό το αξιοσημείωτο φαινόμενο έχει αφήσει δέος τόσο στους ειδικούς όσο και στους θειοπαθείς καθώς προσπαθούν να ανακαλύψουν τα μυστήρια πίσω από αυτό το εκπληκτικό ουράνιο περιστατικό.Μάρτυρες από διάφορα μέρη του κόσμου αποζητούν μια παρόμοια εμπειρία, ένα φωτεινό αντικείμενο με μια απόκοσμη μωβ απόχρωση που φαινομενικά αψηφούσε τους νόμους της βαρύτητας.Οι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν το UFO ως ένα εντυπωσιακό θέαμα,μια ακτινοβολία μωβ λάμψη που φώτιζε τον ουρανό σαν ουράνιο φάρο.Ο συνηθισμένος χρωματισμός του άφησε ένα δέος και σαστισμένο, προκάλεσε εικασίες και θεωρίες σχετικά με την προέλευσή του και τον σκοπό του.

Καθώς διαδίδονται οι ειδήσεις αυτής της εξαιρετικής όρασης,γεννά κανονικά ερωτήματα.Οι ειδικοί στον τομέα της υφολογίας και της αστρονομίας διερευνούν ενεργά το γεγονός για να παρέχουν κάποια σαφήνεια. Το κυριότερο ερώτημα του καθενός είναι,φυσικά,η προέλευση αυτού του μωβ UFO.Είναι εξωγήινης προέλευσης ή υπάρχει μια επίγεια εξήγηση για αυτήν τη σαγηνευτική οθόνη; Οι επιστήμονες αναλύουν επιμελώς τα διαθέσιμα δεδομένα, καταθέτουν μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων,φωτογραφίες και βίντεο, με τις ελπίδες να ανακαλέσουν την αλήθεια.Ενώ οι συγκεκριμένες απαντήσεις παραμένουν άπιαστες,έχουν προκύψει αρκετές θεωρίες για να εξηγήσουν την εμφάνιση του μωβ UFO. Ορισμένοι προτείνουν ότι θα μπορούσε να είναι ένα νέο πειραματικό αεροσκάφος ή μια προηγμένη τεχνολογία που αναπτύχθηκε από κυβερνητικό ή ιδιωτικό οργανισμό. Άλλοι εικάζουν ότι μπορεί να είναι ένα φυσικό ατμοσφαιρικό φαινόμενο,όπως ένας σπάνιος συνδυασμός φωτός,νεφών ή παραμονή της ανάκλασης μιας ισχυρής κοσμικής εκδήλωσης.

Το φως αυτού του εκπληκτικού γεγονότος,επιστήμονες,αστρονόμοι και υφολόγοι συνεργάζονται για να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.Προηγμένα τηλεσκόπια, φασματογράφοι και δορυφορικά δεδομένα χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση ιδιαίτερων ανωμαλιών ή διαταραχών της ατμόσφαιρας που θα μπορούσαν να μοιάζουν με το μωβ UFO.Οι ερευνητές προσεγγίζουν επίσης μάρτυρες για περισσότερες λεπτομέρειες και αναλύουν επιστημονικές ή τεχνολογικές επιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν από αυτήν την όραση.
MΩB UFO


Η απότομη εμφάνιση ενός μωβ UFO έχει αναμφίβολα πυροδοτήσει θλίψη και ενθουσιασμό σε όλη την υδρόγειο.Καθώς οι ερευνητές συμπράττουν,περιμένουμε τις έρευνες των ειδικών και ελπίζουμε ότι θα ρίξουν φως σε αυτό το εξαιρετικό φαινόμενο.Είτε πρόκειται να είναι μια σημαντική ανακάλυψη του σύμπαντος είτε ένα σαγηνευτικό θέαμα,η παρουσία του μωβ UFO χρησιμεύει ως υπενθύμιση των θαυμάτων που βρίσκονται πέρα ​​από την έκρηξη της πλάκας του.



22.Τεραστίων διαστάσεων άγνωστες κοσμικές δομές εντοπίστηκαν στο κέντρο του Γαλαξία μας.



Φυσαλίδες και άλλες κοσμικές δομές μπλε χρώματος στο κέντρο του γαλαξία αποτελούν πιθανώς
ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ

υπολείμματα μιας έκρηξης μαύρης τρύπας.Πρόκειται πιθανώς για τα υπολείμματα αρχαίας έκρηξης μιας μαύρης τρύπας.Η ερευνητική ομάδα παρουσιάζει την ανακάλυψη εκατοντάδων κολοσσιαίων παράξενων κοσμικών δομών που μοιάζουν με νήματα στο κέντρο του γαλαξία μας. Τα νήματα αυτά πιθανώς χαρτογραφούν τη βίαιη πορεία μιας έκρηξης μαύρης τρύπας που συνέβη πριν από δισεκατομμύρια έτη.Καθένα από αυτά τα προηγουμένως άγνωστα κοσμικά νήματα έχει μήκος μεταξύ 5 και 10 ετών φωτός και το γεγονός ότι είναι ορατά σε συγκεκριμένα μήκη ραδιοκυμάτων υποδηλώνει ότι οι δομές αυτές είναι πολύ πιθανό να δημιουργήθηκαν από εκρήξεις σωματιδίων υψηλής ενέργειας τα οποία είναι αόρατα με γυμνό μάτι.

Όταν φαίνονται όλα μαζί αυτά τα εκατοντάδες νημάτια μοιάζει να έχουν φορά προς την κεντρική υπερμεγέθη μαύρη τρύπα του γαλαξία μας,τον Τοξότη Α".Σύμφωνα με τους ερευνητές τα νήματα αυτά μπορεί να είναι οι μη επουλωμένες«πληγές» μιας αρχαίας υψηλής ενέργειας έκρηξης μαύρης τρύπας που διέλυσε τα γειτονικά νέφη αέριου.«Ήταν έκπληξη να βρούμε ξαφνικά έναν νέο πληθυσμό δομών που φαίνεται να δείχνουν προς την κατεύθυνση της μαύρης τρύπας.Μείναμε πραγματικά έκπληκτοι όταν τα είδαμε και ανακαλύψαμε ότι αυτά τα νήματα δεν είναι τυχαία, αλλά φαίνεται να συνδέονται με την δραστηριότητα της μαύρης τρύπας στο κέντρο του γαλαξίας μας» δηλώνει ο Φαρντάχ  Ζαζντέχ καθηγητής Φυσικής και Αστρονομίας στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο Northwestern, επικεφαλης της ερευνητικής ομάδας.

Ο Τοξότης A΄ υπολογίζεται ότι έχει μάζα περίπου τέσσερα εκατ.φορές μεγαλύτερη από αυτή του
ΝΗΜΑΤΑ ΓΑΛΑΞΙΑ

Ήλιου.Η έντονη βαρυτική του έλξη ενώνει τον γαλαξία μας αλλά η τερατώδης όρεξή του έχει επίσης οδηγήσει σε ορισμένες σοβαρές περιπτώσεις δυσπεψίας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορα κοσμικά φαινόμενα.Προηγούμενες αντίστοιχες παρατηρήσεις στην περιοχή του Τοξότη Α* που διεξήχθησαν από την ίδια ερευνητική ομάδα εντόπισαν τεράστιες φυσαλίδες ενέργειας που υψώνονται σε απόσταση 25.000 ετών φωτός πάνω από κάθε πλευρά της μαύρης τρύπας, καθώς και περίπου χίλια κοσμικά νήματα που βρίσκονται κατακόρυφα στη μαύρη τρύπα.Και τα δύο αυτά μυστηριώδη φαινόμενα πιθανότατα δημιουργήθηκαν από κάποιο ξέσπασμα του Τοξότη Α' στο πολύ μακρινό παρελθόν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ερευνητών.


23.Παράξενα αντικείμενα που μοιάζουν με UFO πιάστηκαν κοντά στον ήλιο στις 3/6/23


Πρόσφατα,οι ηλιακοί δορυφόροι της NASA κατέγραψαν μερικές περίεργες ανωμαλίες κοντά στον
UFO ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

ήλιο. Λέγεται συχνά ότι αυτά τα ευγενικά αντικείμενα είναι απλώς ραβδώσεις που αφήνουν οι κοσμικές ακτίνες ή τα φορτισμένα σωματίδια από το διάστημα ή ένα σφάλμα κάμερας, αλλά τι γίνεται αν αυτά τα αντικείμενα που δεν φαίνονται φυσικά είναι εξωγήινα; 

Υπάρχει μια κοσμική κάλυψη της υψηλότερης τάξης, αλλά για πόσο καιρό μπορούν να κρατήσουν μυστική την ύπαρξη UFO στο διάστημα από το κοινό,ειδικά αν δείτε τεράστια αντικείμενα κοντά στον ήλιο που δείχνουν ξεκάθαρα συμπαγείς δομές.



24.Ο ιστότοπος MUFON UFO Stalker κατασχέθηκε από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.


Ο ιστότοπος UFO Stalker αναφέρει ότι "Αυτός ο τομέας κατασχέθηκε προσωρινά από το Υπουργείο Άμυνας σε συντονισμό με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και το Υπουργείο Δικαιοσύνης για την υποστήριξη μιας συνεχιζόμενης έρευνας σχετικά με τα άγνωστα εναέρια φαινόμενα που συμβαίνουν στον εναέριο χώρο της Βόρειας Αμερικής". 

UFOs

Με όλα τα περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στους ουρανούς πάνω από τις ΗΠΑ και τον Καναδά,η αμερικανική αεροπορία καταρρίπτει άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα και τώρα το Υπουργείο Άμυνας κατασχέθηκε ο γνωστός ιστότοπος UFO Stalker που αναφέρει σε καθημερινή βάση θεάσεις UFO. Θα κατασχεθούν στο εγγύς μέλλον περισσότεροι ιστότοποι και κανάλια στο YouTube που κάνουν αναφορές για το φαινόμενο των UFO; 

Στο μεταξύ, ένα τέταρτο άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο καταρρίφθηκε χθες πάνω από τη λίμνη Huron και επίσης ένα νέο άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο εντοπίστηκε πάνω από τον Καναδά. 



25.Πρώην αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ έχουν ανακτήσει σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης.


Ένας πρώην αξιωματούχος των υπηρεσιών πληροφοριών που έγινε πληροφοριοδότης έδωσε στο
UFO

Κογκρέσο και στον Γενικό Επιθεωρητή της Κοινότητας Πληροφοριών εκτενείς απόρρητες πληροφορίες σχετικά με βαθιά κρυφά προγράμματα που,όπως λέει,διαθέτουν ανακτημένα άθικτα και εν μέρει άθικτα σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης.

Ο πληροφοριοδότης, Ντέιβιντ Τσαρλς Γκρους δηλώνει: «Οι ανακτήσεις μερικών θραυσμάτων μέσα από και μέχρι άθικτα οχήματα έχουν γίνει για δεκαετίες μέχρι σήμερα από την κυβέρνηση,τους συμμάχους της και τους αμυντικούς εργολάβους». 


Συνεργάτες που εγγυήθηκαν για τον Γκρούς είπαν ότι οι πληροφορίες του ήταν εξαιρετικά ευαίσθητες,παρέχοντας στοιχεία ότι υλικά από αντικείμενα μη ανθρώπινης προέλευσης βρίσκονται στην κατοχή άκρως απόρρητων μαύρων προγραμμάτων.Eπίσης σε μια αποκλειστική συνέντευξη,ένας βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας και πρώην μέλος της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών μιλά στο NewsNation για αυτά που ισχυρίζεται ότι είναι εξωγήινα σκάφη που ανακτήθηκαν και κρατήθηκαν μυστικά από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Διαβάστε το πλήρες σε βάθος άρθρο σχετικά με αυτήν την αποκαλυπτική (UFO)είδηση ​​στο thedebrief.

https://thedebrief.org/intelligence-officials-say-us-has-retrieved-non-human-craft/ 



26.Πρώην στέλεχος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών: «Η κυβέρνηση διαθέτει άθικτα σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης»!


Σάλος στις ΗΠΑ από τις νέες δημόσιες αποκαλύψεις Αμερικανών αξιωματούχων για τα UFO.

Πρώην στέλεχος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών: "Η κυβέρνηση διαθέτει άθικτα σκάφη μη ανθρώπινης προελευσης. Πρώην στέλεχος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών αποκάλυψε δημοσίως πως η αμερικανική κυβέρνηση διαθέτει «άθικτα και εν μέρει άθικτα» σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης.Ο Ντέιβιντ Γκρους,ήταν επικεφαλής της ανάλυσης ανεξήγητων ανώμαλων φαινομένων (UAP) σε υπηρεσία του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και ήταν αρμόδιος για τέτοια ζητήματα.Οι πληροφορίες σχετικά με αυτά τα οχήματα αποκρύπτονται παράνομα από το Κογκρέσο, είπε ο Γκρους στο Debrief, προσθέτοντας ότι όταν παρέδωσε απόρρητες πληροφορίες για τα οχήματα στο Κογκρέσο υπέστη αντίποινα από κυβερνητικούς αξιωματούχους.Έφυγε από την κυβέρνηση τον Απρίλιο μετά από 14 χρόνια καριέρας στις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ.

Τον Ιούνιο του 2021,μια έκθεση  του Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ανέφερε ότι από το 2004 έως το 2021 υπήρξαν 144 συναντήσεις μεταξύ στρατιωτικών πιλότων και UAP, 80 από τις οποίες καταγράφηκαν σε πολλαπλούς αισθητήρες.Μόνο μία από τις 144 συναντήσεις μπορούσε να εξηγηθεί με «υψηλή βεβαιότητα»,ήταν ένα μεγάλο μπαλόνι που ξεφούσκωνε.Μετά το αυξημένο ενδιαφέρον του κοινού και ορισμένων Αμερικανών γερουσιαστών,το Πεντάγωνο ίδρυσε τον Ιούλιο του 2022 το Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών σε όλες τις περιοχές, επιφορτισμένο με την παρακολούθηση των UAP.Τον Δεκέμβριο του 2022 έτους το γραφείο δήλωσε ότι είχε λάβει «αρκετές εκατοντάδες» νέες αναφορές,αλλά καμία απόδειξη μέχρι στιγμής για εξωγήινη ζωή.

Η δημοσίευση των ισχυρισμών των Γκρους έρχεται μετά από μια επιτροπή που η αμερικανική
UFOs

NASA,επιφορτισμένη με τη διερεύνηση ανεξήγητων ανώμαλων φαινομένων,δήλωσε ότι το στίγμα γύρω από την αναφορά συναντήσεων και η παρενόχληση όσων αναφέρουν συναντήσεις εμποδίζει το έργο της.Οι πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι το 2021 μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από τη συνάντηση ανεξήγητων αντικειμένων κατά τη διεξαγωγή στρατιωτικών πτήσεων, δήλωσαν ότι οι ίδιοι,και άλλοι,είχαν αποφασίσει να μην αναφέρουν τις συναντήσεις εσωτερικά,λόγω φόβων ότι αυτό θα μπορούσε να εμποδίσει την καριέρα τους.

«Το φαινόμενο της μη ανθρώπινης νοημοσύνης είναι πραγματικό. Δεν είμαστε μόνοι.,οι ανακτήσεις αυτού του είδους δεν περιορίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, και ωστόσο μια παγκόσμια λύση συνεχίζει να μας διαφεύγει».


27.Το νεφέλωμα του Ωρίωνα η νέα εντυπωσιακή ανακάλυψη του James Webb


Άλλη μία εντυπωσιακή απαθανάτιση ενός θραύσματος του απέραντου σύμπαντος έκανε το
ΝΕΦΕΛΩΜΑ ΩΡΙΩΝ

υπερσύγχρονο διαστημικό τηλεσκόπιο της NASA,James Webb,αυτή τη φορά του νεφελώματος του Ωρίωνα, που βρίσκεται σε απόσταση 1.350 ετών φωτός από τη Γη και το περιβάλλον του οποίου θεωρείται παρόμοιο με εκείνο που οδήγησε στη γένεση του ηλιακού μας συστήματος, περίπου 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια πριν.

H νέα αυτή διαστημική εικόνα είναι ένα σύνθετο προϊόν από πολλά φίλτρα που αντιπροσωπεύει την εκπομπή ιονισμένου αερίου, υδρογονανθράκων, μοριακού αερίου, σκόνης και διάσπαρτου αστρικού φωτός. Στην εικόνα ξεχωρίζει η αέρια γραμμή του Ωρίωνα, ένας τοίχος από πυκνό αέριο και σκόνη που τη διασχίζει από πάνω αριστερά προς τα κάτω δεξιά, και περιέχει το φωτεινό αστέρι θ2 Orionis A.Το νεφέλωμα φωτίζεται από μια συστάδα καυτών, νεαρών μεγάλων αστεριών (γνωστό ως το σύμπλεγμα του Τραπεζίου) η οποία βρίσκεται ακριβώς πάνω δεξιά στην εικόνα.

 Η ισχυρή και σκληρή υπεριώδης ακτινοβολία του συμπλέγματος του Τραπεζίου δημιουργεί ένα ζεστό, ιονισμένο περιβάλλον πάνω δεξιά και διασπά αργά τη γραμμή του Ωρίωνα μακριά. Τα μόρια και η σκόνη μπορούν να επιβιώσουν περισσότερο στο θωρακισμένο περιβάλλον που προσφέρει η πυκνή αέρια στήλη, αλλά το κύμα της αστρικής ενέργειας σμιλεύει μια περιοχή που εμφανίζει έναν απίστευτο πλούτο από νήματα, σφαιρίδια, νεαρά αστέρια με δίσκους και κοιλότητες.

Η διεθνής ομάδα ερευνητών που έδωσε στη δημοσιότητα τις εικόνες σκοπεύει να μελετήσει τα
ΝΕΦΕΛΩΜΑ ΩΡΙΩΝ

νέα δεδομένα προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα τις συνθήκες που επικρατούσαν κατά τη δημιουργία του ηλιακού μας συστήματος.Η λήψη αυτών των εικόνων αποτελεί μια εκ των βασικών προτεραιοτήτων της αποστολής του διαστημικού τηλεσκοπίου James Webb, το οποίο οφείλει τη δημιουργία και τη λειτουργία του στη συνεργασία περισσότερων από 100 επιστημόνων από 18 χώρες του κόσμου.«Είμαστε έκπληκτοι από τις θεαματικές εικόνες του νεφελώματος του Ωρίωνα»,δήλωσε η αστροφυσικός Ελς Πίτερς του πανεπιστημίου του Δυτικού Οντάριο στον Καναδά. «Μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε καλύτερα πώς τα τεράστια αστέρια μεταμορφώνουν τα νέφη αερίων και σκόνης μέσα στα οποία γεννήθηκαν», συμπλήρωσε.

Τα νεφελώματα καλύπτονται από μεγάλες ποσότητες σκόνης, που καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη την παρατήρησή τους από τηλεσκόπια παλιότερης τεχνολογίας όπως το Hubble.Το υπερσύγχρονο διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb διαθέτει εξοπλισμό που του επιτρέπει να «βλέπει» μέσα από αυτά τα στρώματα σκόνης.


28.Πώς ο Αϊνστάιν προσπάθησε να διαμορφώσει το σχήμα του Σύμπαντος.




Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν έκανε ένα τολμηρό βήμα προς τα εμπρός το 1917, μόλις δύο χρόνια αφότου πρότεινε τη γενική θεωρία της σχετικότητας, την επαναστατική του νέα θεωρία της βαρύτητας,
ΣΥΜΠΑΝ

όταν αποφάσισε να εφαρμόσει τη θεωρία του σε ολόκληρο το σύμπαν. Η έρευνά του ήταν απλή αλλά εξαιρετικά τολμηρή: Μπορούμε να μοντελοποιήσουμε το σχήμα του σύμπαντος; Η απάντηση του Αϊνστάιν βασίστηκε στη νέα και ισχυρή θεωρία του για τη βαρύτητα ως την καμπυλότητα του χωροχρόνου γύρω από μια μάζα. Όσο μεγαλύτερη είναι η μάζα ενός σώματος, τόσο πιο στρεβλή η γύρω του γεωμετρία και τόσο πιο αργά σημειώνει ο χρόνος.Η λογική του Άλμπερτ Αϊνστάιν ήταν πεντακάθαρη.Εφόσον η θεωρία του του επέτρεψε να υπολογίσει πώς η μάζα του Ήλιου στρεβλώνει το διάστημα γύρω του, μπορούσε να υπολογίσει το σχήμα του σύμπαντος μοντελοποιώντας την κατανομή της μάζας. Η θεωρία του δεν περιοριζόταν σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία στο σύμπαν. ήταν ικανό να μετρήσει ολόκληρο το σύμπαν. Φανταστείτε ένα ανθρώπινο μυαλό ικανό να υπολογίσει τη γεωμετρία του σύμπαντος.

Ο Αϊνστάιν ήταν ο πρώτος που αναγνώρισε ότι οι ιδέες του θα μπορούσαν να είναι αμφιλεγόμενες και έγραψε σε μια επιστολή του 1917 στον φυσικό και φίλο Paul Ehrenfest, «Έχω διαπράξει ξανά
κάτι σχετικά με τη θεωρία της βαρύτητας που με εκθέτει κάπως στον κίνδυνο να θεσμοθετηθώ». Η πρόταση του Αϊνστάιν εγκαινίασε μια νέα εποχή στην κοσμολογία, μια εποχή που ξεκίνησε με την εφαρμογή της γενικής σχετικότητας σε ολόκληρο το Σύμπαν και επέτρεψε στους επιστήμονες να μελετήσουν τη δομή και την εξέλιξη του Κόσμου.Ωστόσο, οι εξισώσεις της γενικής σχετικότητας είναι εξαιρετικά πολύπλοκες, επομένως απαιτούνται απλοποιήσεις για την εύρεση λύσεων. Αυτό συμβαίνει συχνά στη φυσική, ειδικά τώρα που η πλειοψηφία των απλούστερων, γραμμικών προβλημάτων έχουν λυθεί. Προτού οι υπολογιστές καταστήσουν δυνατή την αντιμετώπιση μη γραμμικών συστημάτων, η φυσική ήταν η τέχνη των προσεγγίσεων. Ακόμη και όταν ένα πρόβλημα δεν μπορούσε να λυθεί στο σύνολό του, ήταν δυνατό να προχωρήσουμε εάν διατηρούνταν τα κύρια χαρακτηριστικά του προβλήματος και εισήχθησαν «εύκολες» εξισώσεις.

Αλλά το 1917 ο Αϊνστάιν αντιμετώπισε μια τεράστια πρόκληση.Έπρεπε να μειώσει την πολυπλοκότητα του σύμπαντος για να μπορέσει να λύσει τις εξισώσεις του με το χέρι. Κανείς δεν πίστευε σοβαρά εκείνη την εποχή ότι το Σύμπαν διαστέλλεται, ή ότι εξελισσόταν με την πάροδο του χρόνου. Υπήρχαν κινήσεις μικρής κλίμακας, όπως οι τοπικές μετατοπίσεις των αστεριών, αλλά δεν υπήρχε κανένα ευδιάκριτο σχέδιο. Δεν υπήρχαν πειστικές αποδείξεις ότι το σύμπαν περιείχε κινήσεις μεγάλης ταχύτητας. Χρειάστηκε μέχρι το 1929 για να επιβεβαιώσει ο Έντουιν Χαμπλ τη διαστολή του σύμπαντος,ένα θέμα που συζητήσαμε πρόσφατα.Ο Αϊνστάιν, όπως και η πλειοψηφία των συγχρόνων του, πίστευε ότι το σύμπαν είναι στατικό. Πίστευε ότι η περισσότερη ύλη περιέχονταν στον Γαλαξία. Μόνο το 1924,ως αποτέλεσμα της δουλειάς του Hubble,έγινε σαφές ότι ο γαλαξίας μας ήταν ένας από τους δισεκατομμύρια άλλους.

Ο Αϊνστάιν ήταν ανήσυχος με την ιδέα ενός άπειρου σύμπαντος που περιέχει μια πεπερασμένη
ΑΪΣΤΑΙΝ

ποσότητα ύλης.Από την άποψη της γενικής σχετικότητας,πίστευε ότι ένα χωρικά περιορισμένο και,επομένως,πεπερασμένο σύμπαν ήταν η πιο φυσική επιλογή.Ήταν επίσης η πιο απλή και μαθηματικά κομψή επιλογή ότι το Σύμπαν απεικονίζεται ως ένα τέλειο μπαλόνι που έχει ομοιόμορφη εμφάνιση προς όλες τις κατευθύνσεις και είναι ομοιογενές (το ίδιο παντού) και ισότροπο σε επαρκείς κλίμακες (το ίδιο προς όλες τις κατευθύνσεις). Στο σύμπαν, δεν υπάρχει προτιμώμενο σημείο ή κατεύθυνση. Αν εξετάσουμε μικρούς όγκους, όπως τη γειτονιά του Ήλιου, θα παρατηρήσουμε αστέρια που δεν είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα προς όλες τις κατευθύνσεις. Σύμφωνα με αυτή την αρχή, ωστόσο, αν πάρουμε ένα αρκετά μεγάλο τμήμα του σύμπαντος και το συγκρίνουμε με ένα άλλο μεγάλο τμήμα, θα φαίνονται παρόμοια. Φανταστείτε μια γεμάτη παραλία ένα καλοκαιρινό απόγευμα για μια χρήσιμη εικόνα. Θα δείτε μεγάλη ποικιλία,με μερικά άδεια σημεία εδώ κι εκεί,αν κάνετε μια βόλτα.Από μακριά,όμως η παραλία φαίνεται ομοιογενής, με μάζα και χάος από κόσμο να απλώνεται σε όλο της το μήκος.


29.Ηλιόπαυση.


Είναι η στιγμή που κάθε αρνητική συνείδηση ​​θα μεταμορφωθεί είτε σε Φως,είτε θα σταλεί στον
ΗΛΙΟΠΑΥΣΗ

Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο για ψυχική αναδιάταξη.Στα πλαίσια της προετοιμασίας του πλανήτη να δεχτεί τον Γαλαξιακό Υπερπαλμό,ένας τεράστιος στόλος σκαφών Φωτεινών Πολιτισμών από το Τοπικό Σμήνος Γαλαξιών,έχει συγκεντρωθεί γύρω από την "Ηλιόπαυση" του Ηλιακού Συστήματος Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στόλων στην ιστορία ολόκληρου του Σύμπαντος.Τα σκάφη αυτά θα εναρμονίσουν και θα κατευθύνουν τη ροή των ενεργειών στους πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος όταν εκδηλωθεί ο Γαλαξιακός Υπερπαλμός.

Αρνητικές αιθερικές μικροσκοπικές μαύρες τρύπες που εισχωρούν στο ενεργειακό σώμα του ανθρώπου,δημιουργούν κενά καταρρέοντος βιοενεργειακού πεδίου και εκδηλώνονται στο φυσικό σώμα ως Καρκίνος.Οι μαύρες αυτές τρύπες θα εξουδετερωθούν!

Ηλιόπαυση (Heliopause) ονομάζεται το εξωτερικό όριο της Ηλιόσφαιρας.Ορίζεται ως η περιοχή όπου τα εξερχόμενα σωματίδια του ηλιακού ανέμου και τα εισερχόμενα σωματίδια από τη μεσοαστρική περιοχή έχουν ισοδύναμη πίεση.



30.NASA: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά όλες τις πληροφορίες που έχει για τα UFO.


Μια ομάδα επιστημόνων και εμπειρογνωμόνων που συγκροτήθηκε από τη NASA για να
UFO

μελετήσει τα άγνωστα ανώμαλα φαινόμενα, γνωστά ως UAP ή UFO, διοργανώνει την Τετάρτη την πρώτη και μοναδική δημόσια συνεδρίασή της από τότε που συγκροτήθηκε πέρυσι.Η 16μελής ομάδα μελέτης πρόκειται να δημοσιεύσει μια έκθεση που θα περιγράφει λεπτομερώς τα ευρήματα της εννεάμηνης έρευνάς της αργότερα αυτό το καλοκαίρι, δήλωσε η διαστημική υπηρεσία νωρίτερα αυτό το μήνα.Η συνεδρίαση της Τετάρτης 7/6/2,αντιπροσωπεύει τις "τελικές διαβουλεύσεις" της ομάδας πριν από την έκδοση της έκθεσης.

Η NASA ορίζει το UAP ως "παρατηρήσεις γεγονότων στον ουρανό που δεν μπορούν να αναγνωριστούν ως αεροσκάφη ή γνωστά φυσικά φαινόμενα από επιστημονική άποψη". Εκατοντάδες πιλότοι στρατιωτικών μαχητικών αεροσκαφών έχουν αναφέρει ότι συνάντησαν ασυνήθιστα αντικείμενα που ταξίδευαν με μεγάλες ταχύτητες χωρίς φαινομενικά καμία μέθοδο πρόωσης, προκαλώντας σύγχυση στους επιστήμονες και τους στρατιωτικούς αναλυτές που αγωνίζονται να εξηγήσουν την προέλευσή τους.Το θέμα έχει κερδίσει μεγαλύτερη προσοχή από τον στρατό και τους νομοθέτες τα τελευταία χρόνια με τη δημοσίευση πολυάριθμων βίντεο που δείχνουν τα μυστηριώδη αντικείμενα.Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ συγκρότησε τη δική του ομάδα εργασίας για να εξετάσει τις συναντήσεις. Οι επικεφαλής αυτής της ομάδας δήλωσαν στο Κογκρέσο τον Δεκέμβριο ότι ερευνούσε εκατοντάδες νέες αναφορές για UAP,αλλά δήλωσαν ότι δεν είχαν δει κανένα στοιχείο που να υποδηλώνει ότι τα αντικείμενα είχαν "εξωγήινη προέλευση".

Η ομάδα μελέτης της NASA συγκροτήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο για να "θέσει τις βάσεις για μελλοντική μελέτη σχετικά με τη φύση των UAP για τη NASA και άλλους οργανισμούς,ανέφερε τότε η υπηρεσία. Επικεφαλής της ομάδας είναι ο David Spergel,πρόεδρος του Ιδρύματος Simons και αστροφυσικός που προηγουμένως ήταν πρόεδρος του τμήματος αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Princeton. Η έρευνά της βασίστηκε αποκλειστικά σε μη διαβαθμισμένο υλικό.

Στην ανακοίνωσή της για τη συνάντηση της Τετάρτης 7/6/23,η NASA ανέφερε ότι "η βελτίωση
UAP
του τρόπου αξιολόγησης και μελέτης των UAP με τη χρήση δεδομένων,της τεχνολογίας και των εργαλείων της επιστήμης αποτελεί προτεραιότητα της NASA" και ότι η μελέτη δεν αποτελεί "ανασκόπηση ή αξιολόγηση προηγούμενων μη αναγνωρίσιμων παρατηρήσεων".Η έκθεση, δήλωσε η υπηρεσία "θα ενημερώσει τη NASA σχετικά με το ποια πιθανά δεδομένα θα μπορούσαν να συλλεχθούν στο μέλλον για να ρίξουν φως στη φύση και την προέλευση της UAP".

Η συνάντηση της 7/6/23 θα διαρκέσει τέσσερις ώρες και οι επιστήμονες θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των μέσων ενημέρωσης σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συνεδρίαση. 

(συνεχίζεται το αρθρο)
10/6/24                                                 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

                                                                ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα.(ΠΖ)



  





  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.