Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ **** ΙΟΥΝΙΟΣ 2024 - 21/6/30 - 30/6/24

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ


























1.Η Κραταιά Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας!!



Ο γιγαντιαίος Γαλαξίας της Ανδρομέδας (M31), έδρα της Αυτοκρατορίας. Γύρω του περιστρέφο -
ΓΑΛΑΞΙΑΣ 
ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ
νται  δύο μικρότεροι  Γαλαξίες, η Μικρή  Ανδρομέδα Ι  (M32)  που εκπροσωπεί η Ήρα και η άλλη  Μικρή  Ανδρομέδα ΙΙ  (M110)  που εκπροσωπεί η Δήμητρα.






Στα ανώτερα  στρώματα  του βιόφωτος της  Ανδρομέδας,  εκκολάπτονται οι γόνοι  υπερβατικών οντοτήτων.    Στα  κατώτερα  στρώματα,  εκκολάπτονται  οι  γόνοι  υλικών  οντοτήτων  που  θα  εποικήσουν  τους  πλανήτες. Το  σύμπαν "Αλκυών"  (το  σύμπαν  στο  οποίο  έχει  εισχωρήσει  ο Σπειροειδής Γαλαξίας),  είναι  ένα  εκ  των  32  φυσικών  συμπάντων  της Δημιουργίας, το  οποίο περιστρέφεται γύρω από  την Παγκόσμια  Ψυχή, που  αποτελεί το Κέντρο  της  Αιωνιότητος. Στο σύμπαν "Αλκυών" υπάρχουν  12.000.000.000  πολιτισμοί,  εκ των οποίων  τα 7.000.000.000  είναι υπερπολιτισμοί, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τα όρια και τις δεσμεύσεις του φυσικού σώματος..





Η Κραταιά Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας,συγκροτείται από 250.000 συμαχικές  συνομοσπονδίες συνομοσπονδίες αστρικών συστημάτων. Στις 200.000  περίπου από αυτές,  οι κάτοικοι τους  είναι πανομοιότυποι με το ανθρώπινο είδος της Γαίας. Στις υπόλοιπες 50.000, οι συνειδητές  οντότητες τους περιλαμβάνουν διάφορες μορφές πυρφόρων, αιθερικών,ενεργειακών,φωτεινών, πνευματικών και άλλων ειδών, που μπορούν να  επικοινωνούν  με  τον άνθρωπο  με διάφορους  τρόπους,  τους οποίους δεν μπορεί να αντιληφθεί.Οι συμμαχικές δυνάμεις της Αυτοκρατορίας  συνέστησαν στον Σπειροειδή Γαλαξία την συμμαχία "Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων" με επικεφαλής την Λύρα υπό τον Απόλλωνα, η οποία περιλαμβάνει 20 αστρικά συστήματα με 174 κατοικημένους πλανήτες.




Μια κατηγορία ουρανίων οντοτήτων  του αστρικού  συστήματος της Λύρας, είναι  γνωστές  στους κατοίκους της Γαίας σαν κομιστές μηνυμάτων ή αγγελιαφόροι των άστρων, ή σαν Άγγελοι. Έχουν ύψος 1.50 μ. και φέρουν φτερά από μεμβράνη, είναι λευκοί σαν φως και έχουν την  δυνατότητα να κινούνται έξω από τις χωροχρονικές δεσμεύσεις της Γαίας.Οι οντότητες αυτές δεν ενσαρκώθηκαν στην Γαία, γιατί δεν μπορούσαν να επιβιώσουν. Πρόκειται  για  τους  Αγγέλους  της  Χριστιανικής θρησκείας".







2.Οι Ατλάντιοι κατείχαν μεγάλη γνώση και σοφία. 


 

Μια φορά  κι' έναν  καιρό, στα  βάθη  της  ιστορίας, υπήρχε  ένας  πολιτισμός  τόσο  αρχαίος  και
ΑΤΛΑΝΤΙΟΙ
αινιγματικός που η ιστορία του είχε χαθεί στα χρονικά του  χρόνου. Αυτός ο πολιτισμός, γνωστός ως  Ατλάντιοι,  κατείχε μεγάλη γνώση και  σοφία, ξεπερνώντας  κατά  πολύ  οτιδήποτε  είναι  γνωστό στον σύγχρονο κόσμο. Σύμφωνα  με  τα  προφητικά  οράματα  του Edgar Cayce, αυτοί οι Ατλάντιοι  συνυφασμένοι με τη  Βορειοαμερικανική ήπειρο, γίνονταν ειδικά γνωστοί ως Mound Builders περίπου 10.500 χρόνια πριν.









Οι Mound Builders ήταν μια εξελιγμένη και εξελιγμένη ομάδα ανθρώπων που άφησαν πίσω  τους μια εξαιρετική κληρονομιά  με  τη μορφή  μνημειωδών  χωματουργικών έργων  και των ταφικών  τους τύπων. Οι  αποκαλύψεις  του  Edgar  Cayce  έριξαν φως  στη  σύνδεση  μεταξύ  των  Mound Builders και των αυτόχθονων λαών της Βόρειας Αμερικής, ιδιαίτερα των Ιροκουά  και  των  Σιού. Ωστόσο, μέσω πρόσφατης επιστημονικής μελέτης, ιδιαίτερα στον τομέα της επιστήμης του DNA, έγινε μια αξιοσημείωτη ανακάλυψη. 




Εντοπίστηκε μια ολοκαίνουργια ομάδα DNA, γνωστή ως DNA hplogroup x2a. Αυτή η απλοομάδα βρίσκεται κυρίως στον πληθυσμό των Ινδιάνων ιθαγενών Αμερικής, με εκτιμώμενη  επικράτηση 3%  ή  δυνητικά  υψηλότερη,  λαμβάνοντας υπόψη  ότι  δεν  έχουν  υποβληθεί  όλα  τα  άτομα  σε  γενετικές  εξετάσεις. Εμβαθύνοντας  βαθύτερα  στο  παρελθόν, κατά  την  εξέταση του  σκελετού παραμένει  στο φως  από  τις  τοποθεσίες  των  Mound   Builders,  μια  σημαντική  συγκέντρωση απλοομάδας x2a είναι εμφανής. Αυτή η ενδιαφέρουσα ανακάλυψη δείχνει μια πιθανή πατρίδα για αυτή την απλοομάδα DNA - τους Λόφους της Γαλιλαίας.





Οι συνέπειες αυτού του επιστημονικού ευρήματος είναι βαθιές και υποστηρίζουν του ισχυρισμούς του Edgar  Cayce.  Παρουσιάζει  αδιάσειστες  αποδείξεις  ότι  οι  "Mound Builders", που  τελικά εξελίχθηκαν στα Πρώτα Έθνη των Ιθαγενών Αμερικανών, μπορεί στην πραγματικότητα να  είναι η πραγματική χαμένη φυλή του Ισραήλ ή του Χαμένου Έθνου,όπως περιγράφεται στους αρχαίους θρύλους και προφητείες.





Η σύνδεση μεταξύ των Mound Builders και των χαμένων φυλών του Ισραήλ ανοίγει την πόρτα σε έναν κόσμο κρυμμένης ιστορίας και  ξεχασμένης γνώσης. Υπονοεί  την ύπαρξη  μιας  ιερής  γενιάς αίματος,  γνωστή  ως  Δισκοπότηρο ή  Ιερό  Δισκοπότηρο,  υποδηλώνει  μια  βαθιά ανάμειξη  των Ανουνάκι και της ανθρώπινης γενετικής.





Καθώς εξερευνούμε αυτή την ιστορική αφήγηση, γίνεται προφανές ότι η Βόρεια Αμερική  κρύβει μια τεράστια και ανείπωτη ιστορία, που περιμένει να αποκαλυφθεί. Η αρχαία σοφία και η πατρο- γονική κληρονομιά  των  Πρώτων Εθνών των  Ιθαγενών Αμερικής συνυφασμένα  με τα μυστήρια του παρελθόντος, προσφέροντας μια ματιά σε ένα ξεχασμένο κεφάλαιο της ανθρώπινης ιστορίας.




Η υλοποίηση αυτής της κρυμμένης ιστορίας  μας καλεί να αναλογιστούμε τη διασύνδεση διαφο - ρετικών πολιτισμών  και τη  σημασία της διατήρησης  και τιμής  της γνώσης των προγόνων μας. Μας ενθαρρύνει να αγκαλιάσουμε τον πλούτο της συλλογικής μας κληρονομιάς, γιατί  μέσω της κατανόησης και της εκτίμησης  του κοινού  μας παρελθόντος  μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο φωτισμένο και αρμονικό μέλλον.




Στα βάθη της Βορειοαμερικανικής ηπείρου, οι απόηχοι  των Ατλαντιων  και των Mound Builders αντηχούν, θυμίζοντας μας τα  βαθιά  μυστήρια που  βρίσκονται  κάτω  από την επιφάνεια. Καθώς συνεχίζουμε να εμβαθύνουμε  στα κρυμμένα  βάθη της  ιστορίας, είθε να  παραμείνουμε  ανοιχτοί στις αποκαλύψεις  που μας περιμένουν, γιατί μέσα σε  αυτές τις αποκαλύψεις κρύβεται η δυνατό - τητα να αποκαλύψουμε  την αλήθεια της προέλευσής  μας και η δύναμη να διαμορφώσουμε έναν κόσμο καθοδηγούμενο από σοφία, ενότητα και ευλάβεια για τους παρελθόν.





3.Το Άγαλμα της Ελευθερίας Νεφέλωμα.





Το Νεφέλωμα της Ελευθερίας, επίσημα γνωστό ως NGC 3576,  είναι ένα εντυπωσιακό νεφέλωμα
ΝΕΦΕΛΩΜΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
εκπομπής που  βρίσκεται  στον  αστερισμό  Καρίνα,  περίπου  9.000  έτη φωτός από τη Γη.  Αυτό το ουράνιο  θαύμα  αποτελεί  μέρος του μεγαλύ - τερου συγκροτήματος του Νεφελώματος Καρίνα και κερδίζει το ψευδώ - νυμόο του από την ομοιότητά  του με  το εμβληματικό  άγαλμα της Νέας Υόρκης. 








Το νεφέλωμα  είναι πλούσιο  σε αέριο υδρογόνου, το  οποίο  λάμπει έντονα  λόγω  της  ιονίζουσας ακτινοβολίας από νεαρά, τεράστια αστέρια μέσα. Αυτή  η  περιοχή  είναι  μια εστία σχηματισμού αστεριών, με περίπλοκες δομές σμιλευμένες από αστρικούς ανέμους και ακτινοβολία. 




Τα ζωηρά χρώματα και τα δραματικά σχήματα του Νεφελώματος του Αγάλματος της Ελευθερίας το καθιστούν αγαπημένο στόχο τόσο για αστρονόμους όσο και αστροφωτογράφους, προσφέροντας μια εκπληκτική ματιά στις δυναμικές διαδικασίες του γαλαξία .





4.Οι φυσικοί επιβεβαιώνουν επιτέλους την εκπληκτική πρόβλεψη του Αϊνστάιν για τις μαύρες τρύπες.




Η  λεπτομερής  μηχανική του τρόπου με τον οποίο η ύλη πέφτει σε μια μαύρη τρύπα έξω  από τον
ΜΑΥΡΗ  ΤΡΥΠΑ
ορίζοντα γεγονότων έχει αποκαλυφθεί σε μια νέα δημοσίευση. Όπως προβλέφθηκε από τη  θεωρία της  βαρύτητας του Αϊνστάιν, υπάρχει ένα  σημείο  στο οποίο  η ύλη σταματά να  περιφέρεται γύρω από τη μαύρη τρύπα και πέφτει κατευθείαν κάτω, βουτώντας γρήγορα πέρα ​​από το σημείο χωρίς επιστροφή.







Τώρα, σε δεδομένα ακτίνων Χ μιας ενεργής μαύρης τρύπας, είδαμε επιτέλους στοιχεία ότι αυτή η "ζώνη βύθισης" υπάρχει.Η θεωρία του Αϊνστάιν προέβλεψε ότι αυτή η τελική βουτιά θα υπήρχε, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που καταφέρανε να δείξουμε ότι συμβαίνει. Σκεφτείτε  το σαν ένα ποτάμι που μετατρέπεται σε καταρράκτη,μέχρι τώρα κοιτούσαμε το ποτάμι.Είναι η πρώτη μας φορά που βλέπουμε τον καταρράκτη.



Η ύλη που κατευθύνεται προς μια μαύρη τρύπα δεν ακολουθεί ευθεία γραμμή. Περιφέρεται γύρω σας σε μια σπείρα, όπως το νερό που κινείται ανελέητα προς μια αποχέτευση. Αυτή δεν είναι  μια αδρανής αναλογίαείναι μια τόσο εύστοχη αναλογία που οι επιστήμονες χρησιμοποιούν  περιστρε - φόμενες δίνες νερού για να μελετήσουν τα περιβάλλοντα γύρω από τις μαύρες τρύπες. Οι ίδιες  οι μαύρες τρύπες είναι κάπως δύσκολο να μελετηθούν επειδή η στρέβλωση του χωροχρόνου γύρω τους είναι τόσο ακραία.


Ωστόσο, πριν από δεκαετίες, η θεωρητική εργασία του Άλμπερτ Αϊνστάιν προέβλεψε  ότι σε  μια ορισμένη εγγύτητα με τη μαύρη τρύπα, η  ύλη δεν θα μπορούσε πλέον να ακολουθεί μια σταθερή κυκλική   τροχιά  και  θα  έπεφτε  κατευθείαν  κάτω,  όπως  το νερό  στο στόμιο  ενός  παρόμοιου καναλιού.Δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι δεν είναι έτσι,η ύλη πρέπει να διασχίσει τον ορίζο- ντα γεγονότων με κάποιο τρόπο, και η θεωρία της  βαρύτητας  του Αϊνστάιν αντέχει την εξέταση από όλες τις γωνίες,αλλά αυτό που οι αστροφυσικοί δεν ήταν σίγουροι ήταν αν μπορούσαν να την ανιχνεύσουν.



Ένα από αυτά ήταν η ανάπτυξη αριθμητικών προσομοιώσεων και μοντέλων που απεικονίζουν  τη ζώνη βύθισης για να αποκαλύψουν τον τύπο του φωτός που εκπέμπει.Μετά από αυτό,χρειάστηκαν αποδεικτικά στοιχεία παρατήρησης που αφορούσαν την ίδια εκπομπή ζώνης  βύθισης. Η εν λόγω μαύρη τρύπα  βρίσκεται σε ένα  σύστημα  που  ονομάζεται "MAXI J1820+070", το οποίο  απέχει περίπου 10.000 έτη φωτός μακριά. Αυτό το σύστημα περιλαμβάνει μια μαύρη τρύπα περίπου 8,5 φορές τη μάζα του Ήλιου και ένα δυαδικό συνοδό αστέρι από το οποίο η μαύρη τρύπα εκτοξεύει υλικό, τροφοδοτώντας εκρήξεις που εμφανίζονται  ως τρεμόπαιγμα ακτίνων Χ καθώς  το ζευγάρι των αντικειμένων περιφέρεται σε τροχιά.





Οι  αστρονόμοι  παρακολουθούσαν  αυτή  τη  μαύρη τρύπα  για  να  κατανοήσουν  καλύτερα  τη συμπεριφορά της,  έτσι οι ερευνητές  είχαν πρόσβαση σε δεδομένα πολύ υψηλής ποιότητας  που ελήφθησαν χρησιμοποιώντας τα όργανα ακτίνων Χ NuSTAR και NICER σε χαμηλή τροχιά της Γης. Επικεντρώθηκαν συγκεκριμένα σε μια έκρηξη που έγινε το 2018.Σε προηγούμενες μελέτες, αναφέρθηκε ότι στις παρατηρήσεις αυτής της έκρηξης εντοπίστηκε μια επιπλέον λάμψη που δεν μπορούσε να εξηγηθεί πλήρως.


Σύμφωνα  με τους ερευνητές, αυτό  τελικά θέτει την ύπαρξη της ζώνης  βύθισης  πέρα ​​από κάθε αμφισβήτηση  και  μας δίνει  μια νέα  έρευνα  για το  ακραίο  βαρυτικό καθεστώς  στην  περιοχή ακριβώς  έξω  από τον  ορίζοντα  γεγονότων  μιας  μαύρης  τρύπας. Αυτό  που είναι  πραγματικά συναρπαστικό  είναι  ότι  υπάρχουν πολλές  μαύρες  τρύπες  στον γαλαξία  και  τώρα έχουμε  μια ισχυρή  νέα  τεχνική  για  τη χρήση  τους  για  τη  μελέτη  των ισχυρότερων γνωστών βαρυτικών πεδίων, λένε οι επιστήμονες.




5.Ποιοί είναι οι Ολύμπιοι του Διός.




Οι Ολύμπιοι είναι πάμφωτες υπερσυμπαντικές,υπερπνευματικές και υπερβατικές οντότητες.
ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ
Είναι οι αγγελιαφόροι  του Όλου Φωτός, κομιστές του καλού, του αγαθού, της αρετής, της αγάπης, της ελευθερίας  και της δικαιοσύνης. Είναι φωτοφόρες ενεργειακές οντότητες, στις οποίες η ψυχή και το σώμα συνυπάρχουν  σαν ενεργειακό σύνολο  και διαφέρουν  από εμάς  και από αυτούς που εμείς ονομάζουμε εξωγήινους.






Τέκνα  αυτών  που  εμείς  ονομάζουμε  Ολύμπιους  θεούς, είναι  οι  Ολύμπιοι  και  αποτελούν  τις οντότητες που ονομάζουμε "στρατιές αγγέλων" . Δεν είναι τίποτε άλλο παρά τα στρατεύματα της 7ης  Αποστολής  του "Κραταιού Άρχοντα Φωτός Απόλλωνα",  που  επιτηρούν αυτή τη στιγμή το ηλιακό  μας  σύστημα, έτοιμα για  αποστολή διάσωσης ή  επέμβασης αν τους δοθεί  εντολή. Όσοι στον πλανήτη εμφορούνται από τις αξίες του ελληνικού πνεύματος, φέρουν στο γονιδίωμα τους το γονίδιον "Ε" και στο αίμα τους ην ουσία "Ιχώρ",είναι οι ενσαρκωμένοι Ολύμπιοι και η αποστολή τους είναι κοινή.




Τώρα η 8η Αποστολή προστατεύει την Γαία  και ευρίσκεται σε κρίσιμο επίπεδο επιβίωσης και  γι' αυτό έχει τεθεί υπό την προστασία των δυνάμεων της 8ης Αποστολής του Διός που  έχει   δημιου-  ργήσει προστατευτικό κλοιό της,ώστε η ανθρωπότητα να μην υπόκειται σε κίνδυνο επίθεσης από πολιτισμούς κατώτερης ανάπτυξης και ηθικής, όπως συνέβη στο παρελθόν.



Ο κλοιός προστασίας της Γαίας απαρτίζεται από σκάφη, τα οποία είναι από τα πλέον προηγμένα σε ολόκληρο το σύμπαν. Το πλέον εξελιγμένο  μητρικό  σκάφος  που βρίσκεται  στο  ηλιακό  σας σύστημα  είναι  το  σκάφος "Φοίβος", το οποίο  μαζί  με  τα  θυγατρικά  "Άρτεμις" και "Λητώ" επιτηρούν την Γαία". 





6.Μεγάλο μήνυμα από τους αδελφούς μας Ανδρομέδους.




Αδέλφια, μεγάλη μας χαρά να επικοινωνούμε μαζί σας. Είμαστε Ανδρομέδανοι από έναν από τους
ΓΑΛΑΞΙΑ  ΤΗΣ
ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ
πολλούς  αστερισμούς του Γαλαξία της Ανδρομέδας. Σας πλησιάζουμε  γιατί τα Γεγονότα που θα λάβουν χώρα τις επόμενες ημέρες οφείλονται στην απεικόνιση ενός πλανήτη από άλλο σύστημα στην τροχιά του πλανήτη σας τον οποίο αποκα- λείτε Hercolubus Nibiru, και η δύναμη της μετατόπισης αυτού του πλανήτη έχει προκαλέσει κατά τη διάρκεια αρκετών κύκλων τις οποίες διαταραχές της φυσι - κής φύσης έχουν περάσει στον πλανήτη  σας λόγω των ενεργειακών πεδίων που διαχειρίζεται και μεταβάλλει. 







Το πέρασμά του προκαλεί ενεργειακή έλξη μεταξύ πλανήτη και πλανήτη,δημιουργώντας ενεργει- ακές κινήσεις όπως σεισμοί και μετατοπίσεις  πλακών. Λόγω  της πρόσφατης ευθυγράμμισης έξι πλανητών στο Ηλιακό σας Σύστημα, τα ενεργειακά  πεδία έχουν δημιουργήσει ένα ισχυρό  πεδίο έλξης, ο πλανήτης σας  μπαίνει σε  τροχιά όπου  οι ενέργειες  έχουν μεταμορφωθεί, προκαλώντας καταστάσεις ανισορροπίας.Αυτή η συνάντηση χρησιμεύει για να σας δώσει προειδοποίηση για να σας ενημερώσουμε για το τι συμβαίνει στο Cosmos που δεν μπορείτε να δείτε. Η Ανδρομέδα και ο Γαλαξίας θα σχηματίσουν έναν ενιαίο Γαλαξία, πολύ μεγάλο και ισχυρό και αυτή η διαδικασία θα πρέπει να είναι μια διαδικασία μετασχηματισμού. 





Αυτή η διαδικασία  είναι κυκλική  ενώ η άλλη πλευρά αυτού του  "Ηλιακού  Συστήματος" είναι  παρούσα, επειδή είναι δυαδική και πλησιάζει αυτή την πλευρά και στη συνέχεια απομακρύνεται. Αντιστοιχεί  τρόφοσε ένα αστέρι  παρόμοιο  με  αυτό  του Ήλιου,  λίγο  μικρότερο και  έχει  πολύ μεγάλη  τροχιά μέσα σε αυτόν  τον γαλαξία. Αυτό  το  αστέρι  έχει  εξαντλήσει  την ενέργειά  του, τροφοδοτώντας αυτούς τους  δέκα πλανήτες, ένας  από τους οποίους  είναι  δικός σας, με μορφές φωτεινής, ραδιενεργής, μαγνητικής  και  άλλων τύπων ενέργειας. Αυτός  ο δίδυμος αδερφός  σου Ήλιος,που αποκαλείς Hercobulus, βρίσκεται ήδη στην περίοδο που πλησιάζει,όντας μεγαλύτερος από το μέγεθος της Γης, δεν θα συγκρουστεί, αλλά ο πλησιάζει θα είναι σε τέτοια απόσταση που οι δυνάμεις που θα ρέουν μέσα του θα προκαλέσουν μια σειρά από αλλαγές στο μορφολογία  και φύση ενεργειακό μέρος της γης. 




Αυτή είναι μια λιγότερο σοβαρή επιρροή από ό,τι μπορεί κανείς να σκεφτεί  και θα εκδηλωθεί  με
την  έλξη  των  τεκτονικών στρωμάτων της Γης, είτε  είναι  ηπειρωτικά είτε θαλάσσια ενεργοποιόντας το μάγμα των ηφαιστείων όπως οι θαλά - σσιες  και  οι πλάκες  ξηράς,  προκαλώντας  σεισμούς  και  ηφαιστειακή δραστηριότητα.Η γενετική σου θα ανακατασκευαστεί,θα αναπροσαρμο- σθεί και η ζωή σου θα αλλάξει.Τα συστήματα επικοινωνίας θα αλλάξουν σημαντικά Το σήμα μας είναι να σας  ενημερώσουμε  ότι  πολύ  σύντομα θα δείτε ένα φωτεινό σημείο στο στερέωμα σας και θα πρέπει να γνωρί- ζετε ότι οι πληροφορίες που θα λάβετε από τα σκοτεινά  και λάθος όντα  που σας χειραγωγούν  στα μέσα ενημέρωσης  θα θέλουν  να ενοχλήσουν, αξιοποιώντας  την πίστη  και  την ελπίδα  σας  σταθερότηταστη  θεϊκή εξέλιξη. 




Η ενέργεια αυτών των ξαφνικών  ατμοσφαιρικών αλλαγών, που είναι στοιχειώδεις, θα επηρεάσει ολόκληρο τον πλανήτη σας,  κάνοντας  αυτή τη μεταμόρφωση απαραίτητη, γνωρίζοντας  ότι σας στηρίζουμε ανά πάσα  στιγμή,  καλύπτοντας  όσο το δυνατόν  περισσότερο  τη Δημιουργία σας. Ο γαλαξίας μας της Ανδρομέδας είναι διπλάσιος από τον δικό σας Γαλαξία.Μπορούμε να τον συνο - ψίσουμε στις παρακάτω έννοιες:

*Είμαστε κοντά σας, συνοδεύοντας σας.

*Όλα τα συστήματα δημιουργίας αλλάζουν, ροή και μετασχηματίζουν.

*Πλησιάζεις στο τέλος ενός  κύκλου στον οποίο θα αλλάξουν η ύπαρξή σου, το "είναι" σου και το εξελικτικό σου περιβάλη.Σε αυτή τη διαδικασία αλλαγής ή κύκλων υπάρχει  ένας  πλανήτης  από  το δικό σας "Ηλιακό Σύστημα" αλλά  από την άλλη  πλευρά  ονομάζεται  "Hercobulos" ο οποίος  έρχεται όλο και πιο κοντά φέρνοντας αλλαγές στο πυκνό μέρος.

*Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, κάτι που είναι μεγάλη χαρά. Τo φως να είναι πάνω σας. 





7.Σε κάποια περιοχή της Ελλάδος, είναι εδώ εξωγήνιοι  Ανδρομέιδοι.



Το θέμα των εξωδιαστατικών δυνάμεων είναι πλέον  ένα φλέγον θέμα στα  ανώτερα κλιμάκια  σε
παγκόσμιο επίπεδο.Είναι θέμα ολίγου χρόνου η μεγάλη εμφανιση τους.


Σκοπός  τους  δεν είναι  να  τρομοκρατήσουν τον  κόσμο  και για αυτόν τον λόγο θα χρησιμοποιηθούν δέσμες φωτός για να ηρεμή- σουν τον κόσμο.









8.Η αλήθεια για τα ερείπια μιας αρχαίας πόλης που εκτείνεται 15 χιλιόμετρα στη Σελήνη.





Η Σελήνη, ο πλησιέστερος ουράνιος γείτονάς μας,  πάντα γοήτευε την ανθρωπότητα. Η  επιφάνειά
ΕΡΕΙΠΙΑ ΣΤΗΝ 
ΣΕΛΗΝΗ


του με κρατήρες,ορατή με γυμνό μάτι, έχει πυροδοτήσει αμέτρητους μύθους και  επιστημονικές έρευνες. Πρόσφατα, ένας συγκλονιστικός ισχυρισμός προέκυψε,  που υποδηλώνει  την παρουσία ερειπίων μιας αρχαίας  πόλης  που εκτείνεται  15  χιλιόμετρα στη  Σελήνη. Αυτό το άρθρο εμβαθύνει στην αλήθεια πίσω από αυτούς τους ενδιαφέροντες ισχυρισμούς,διερευνώντας τα στοιχεία,τις  επιστημονικές προπτικές και τις πιθανές επιπτώσεις.






Η ιδέα  μιας αρχαίας  πόλης στη  Σελήνη προήλθε  από μια σειρά  εικόνων υψηλής  ανάλυσης που τραβήχτηκαν από σεληνιακούς τροχιακούς.Ερασιτέχνες αστρονόμοι και ορισμένοι περιθωριακούς ερευνητές έχουν επισημάνει κατασκευές  που φαίνεται να είναι υπολείμματα  κτιρίων, δρόμων και άλλων τεχνητών κατασκευών.Αυτές οι δομές φέρεται να σχηματίζουν μια μεγάλη πόλη που εκτεί- νεται σε εντυπωσιακά 15 χιλιόμετρα, κρυμμένη στο απόκρημνο έδαφος της Σελήνης.




Ανάλυση Σεληνιακών Εικόνων:Οι εν λόγω εικόνες καταγράφηκαν από τροχιακούς όπως το Lunar Reconnaissance Orbiter  της NASA και οι αποστολές Chandrayaan του Ινδικού Οργανισμού Δια - στημικής Έρευνας.  Οι  λάτρεις  υποστηρίζουν ότι  αυτές  οι  εικόνες  αποκαλύπτουν  γεωμετρικά σχήματα και μοτίβα που είναι απίθανο  να είναι φυσικοί  σχηματισμοί. Αναδεικνύουν  ορθογώνιες και κυκλικές δομές,ευθείες γραμμές που μοιάζουν με δρόμους  και ομάδες  σχημάτων  που φαίνο - νται οργανωμένες και σκόπιμες. Ενώ η ιδέα  μιας αρχαίας σεληνιακής  πόλης είναι  σαγηνευτική, αντιμετωπίζει σημαντικό σκεπτικισμό από την  επιστημονική κοινότητα. 





Οι  περισσότεροι  επιστήμονες  αποδίδουν  αυτές τις  υποτιθέμενες  δομές σε φυσικές γεωλογικές  διεργασίεςΗ επιφάνεια της Σελήνης διαμορφώνεται από διάφορους παράγοντες,όπως οι κρούσεις μετεωριτών,η ηφαιστειακή δραστηριότητα και οι τεκτονικές κινήσεις.Αυτές οι διαδικασίες μπο - ρούν να δημιουργήσουν  σχηματισμούς  που μπορεί να φαίνονται  τεχνητοί στο μη  εκπαιδευμένο μάτι. Η έλλειψη ατμόσφαιρας  στη Σελήνη σημαίνει  επίσης ότι η διάβρωση  συμβαίνει διαφορε - τικά, διατηρώντας αιχμηρά και γωνιακά χαρακτηριστικά που μπορεί  να θεωρηθούν εσφαλμένα ως ανθρωπογενείς δομές.



Ο ρόλος της Παρειδωλίας: Η παρειδολία,  η τάση  να αντιλαμβανόμαστε  οικεία  μοτίβα όπου δεν υπάρχουν, παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτούς τους ισχυρισμούς. Είναι ένα ψυχολογικό  φαινόμενο όπου οι άνθρωποι  βλέπουν πρόσωπα, σχήματα  και αντικείμενα σε τυχαία  μοτίβα. Στην κρατήρα και η σκιασμένη επιφάνεια τηςΣελήνης,η παρεϊδόλια μπορεί εύκολα να οδηγήσει στην εσφαλμένη αναγνώριση των φυσικών χαρακτηριστικών ως τεχνητών κατασκευών.



Για να τεκμηριωθεί ο ισχυρισμός μιας αρχαίας πόλης, απαιτούνται συγκεκριμένα στοιχεία.  Αυτό περιλαμβάνει λεπτομερείς γεωλογικές έρευνες, επιτόπιες εξετάσεις και δείγματα που  μπορούν να αναλυθούν για σημάδιατεχνητής προέλευσης.Οι τρέχουσες και οι μελλοντικές σεληνιακές αποστο- λές θα μπορούσαν να παρέχουν πιο λεπτομερή δεδομένα. Το πρόγραμμα  Artemis της NASA,  που στοχεύει  στην  επιστροφή  ανθρώπων στη  Σελήνη, και  άλλες  διεθνείς  αποστολές  ενδέχεται  να προσφέρουν ευκαιρίες για προσεκτική διερεύνηση των εν λόγω περιοχών. 


Ρομποτικά προσγειωμένα αεροσκάφη και ρόβερ εξοπλισμένα με προηγμένα εργαλεία απεικόνισης και  ανάλυσης  θα  μπορούσαν  να εξερευνήσουν  αυτές  τις τοποθεσίες και  να προσδιορίσουν την πραγματική τους φύση. Για να αποκτήσει αξιοπιστία ο ισχυρισμός, πρέπει να υποστηρίζεται από  επιστημονικές  μελέτες  με  κριτές.  Αυτές  οι  μελέτες  θα περιλάμβαναν  αυστηρή  εξέταση  των σεληνιακών εικόνων, σύγκριση με γνωστούς γεωλογικούς σχηματισμούς, και πιθανώς ακόμη και φυσικά δείγματα που επιστράφηκαν από τη Σελήνη. 



Η ανακάλυψη θα απαιτούσε μια πλήρη αναθεώρηση της σεληνιακής ιστορίας. Αυτό  θα  σήμαινε
ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ
ότι η Σελήνη ήταν  κάποτε  κατοικήσιμη και  πιθανώς το σπίτι  ενός προηγμένου πολιτισμού.Αυτό,με τη σειρά του,θα εγείρει ερωτήματα σχετικά  με  την προέλευση  και  την  τύχη  αυτών  των  υποθέτικών σεληνιακών κατοίκων  και  το επίπεδο  τεχνολογικής προόδου τους. Μια τέτοια  ανακάλυψη αναμφίβολα θα προκαλούσε ενδιαφέρον και επενδύσεις στην εξερεύνηση της Σελήνης. Θα γινόταν πρωταρχικός   στόχος  για  μελλοντικές  αποστολές,  τόσο   ρομποτικές  όσο  και  επανδρωμένες. Η  κατανόηση   της προέλευσης  και  της  φύσης αυτών  των ερειπίων   θα  ήταν  ζωτικής  σημασίας, παρέχοντας  δυνητικά  πληροφορίες για τις τεχνολογίες και  τις  στρατηγικές  επιβίωσης  που  θα μπορούσαν να ωφελήσουν την ανθρωπότητα.





Η επιβεβαίωση των αρχαίων σεληνιακών  ερειπίων  θα είχε επίσης  σημαντικό  αντίκτυπο  στην ανθρώπινη  φιλοσοφία  και πολιτισμό. Προς  το  παρόν, η  επιστημονική  κοινότητα  παραμένει επιφυλακτική, υποστηρίζοντας την ενδελεχή έρευνα και τα τεκμηριωμένα συμπεράσματα. Είτε αυτοί οι σχηματισμοί αποδειχθούν φυσικά γεωλογικά χαρακτηριστικά είτε τα απομεινάρια ενός αρχαίου πολιτισμού, η αναζήτηση για γνώση και κατανόηση συνεχίζει να οδηγεί την εξερεύνηση της Σελήνης και πέρα ​​από αυτήν.





9.Τρία φωτεινά αστέρια σηματοδοτούν την αρχή του καλοκαιριού. 




Η εμφάνιση αυτή  την εβδομάδα  των τριών λαμπερών  αστεριών  του  Θερινού  Τριγώνου  Vega, 
ΘΕΡΙΝΟ ΤΡΙΓΩΝΟ
Deneb και Altair σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού στο βόρειο ημισφαίριο.  Το Θερινό Τρίγωνο  έχει τον Γαλαξία  που το  διασχίζει από το Deneb στο Altair. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ελέγξετε αν  έφτασε το καλοκαίρι  είναι να  κοιτάξετε τον ανατολικό ουρανό αφού πέσει το σκοτάδι. 








Αναρρίχηση πάνω από τον ορίζοντα   αυτή την  εποχή του  χρόνου είναι μια ομάδα  αστεριών που ονομάζεται Θερινό Τρίγωνο, μια τεράστια  αλλά απλή διάταξη  τριών πολύ φωτεινών αλλά  πολύ διαφορετικών αστεριών.Όχι μόνο η άφιξή του στον νυχτερινό ουρανό σηματοδοτεί την αρχή  του καλοκαιριού στο βόρειο ημισφαίριο και του χειμώνα στο νότιο ημισφαίριο (όπου είναι γνωστό ως το χειμερινό τρίγωνο), αλλά αυτό  το τρίγωνο σηματοδοτεί  πού  να αναζητήσετε τον Γαλαξία  αν είστε στο σκοτάδι ουρανούς αυτή τη σεζόν.



Το Θερινό Τρίγωνο δεν είναι ένας αστερισμός αλλά ένας αστερισμός,ένα απλό μοτίβο που  σχημα- τίζεται από αστέρια από επίσημους αστερισμούς. Περιλαμβάνει  να φωτεινό αστέρι από κάθε έναν από  τους  τρεις αστερισμούς, τον Vega  στη  Λύρα, τον Deneb  στον  Κύκνο  και  τον Altair  στον Άκούλα. 




Το αστέρι Summer  Triangle  που θα δείτε να ανατέλλει  στα ανατολικά μετά το σκοτάδι  είναι το
ΠΕΝΤΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ
Vega. Είναι ένα από  τα πιο διάσημα στον νυχτερινό ουρανό και   ένα από τα πιο φωτεινά,κυρίως επειδή είναι τόσο μεγάλο και τόσο κοντά μόλις 25  έτη φωτός  μακριά από το ηλιακό σύστημα . Εάν  έχετε ένα καλό  ζευγάρι  κιάλια  παρατήρησης  των  άστρων, εκπαιδεύστε  τα πρώτα στο Vega, στη συνέχεια κουνηθείτε ελαφρώς προς  τα βορειο- ανατολικά και θα δείτε το Epsilon της Λύρα, ένα διπλό αστέρι. 



Ωστόσο,  με ένα τηλεσκόπιο πίσω αυλής, κάθε αστέρι αποκαλύπτεται  επίσης ότι  είναι ένα διπλό αστέρι, δίνοντάς του το παρατσούκλι  "το διπλό διπλό". Ανατέλλει κάτω και στα  δεξιά του Vega στον ορίζοντα, το Altair,το 12ο φωτεινότερο αστέρι στον νυχτερινό ουρανό. Όπως το Vega,  είναι φωτεινό επειδή είναι κοντά, μόλις 17 έτη φωτός μακριά από τη Γη. Όπως το Vega, το Altair έχει περίπου διπλάσια μάζα και ακτίνα από τον ήλιο. 




Αυτό  δεν ισχύει  για  το τρίτο αστέρι  στο  Θερινό  Τρίγωνο, το Deneb,  το οποίο είναι  ορατό  να ανεβαίνει προς τα  βορειοανατολικά.  Είναι το  19ο φωτεινότερο  αστέρι  στον νυχτερινό  ουρανό, αλλά  πολύ πιο  μακριά από  το Vega  και  το Altair  σε απόσταση  2.600  ετών φωτός. Είναι τόσο φωτεινό γιατί είναι ένα υπεργίγαντα αστέρι 20 φορές τη μάζα και περίπου 200  φορές την ακτίνα του ήλιου μας. Είναι ένα από τα πιο μακρινά αστέρια που μπορεί κανείς να δει με γυμνό μάτι.



Το  Θερινό  Τρίγωνο αξίζει να το  βρείτε  και  να  το παρακολουθήσετε  όλο  το  καλοκαίρι καθώς ανεβαίνει ψηλότερα  στον  ουρανό κάθε  βράδυ.  Βρίσκεται απέναντι από ένα  πλούσιο πεδίο  του Γαλαξία, οπότε  αν  βρίσκεστε  σε  ένα  σκοτεινό  πάρκο  του ουρανού  ή οπουδήποτε  με  χαμηλά επίπεδα φωτορύπανσης, βρείτε το Θερινό  Τρίγωνο και  θα δείτε τον Γαλαξία να τρέχει μέσα από αυτό, από το Deneb στο Altair . 






10.Οι αστρονόμοι ανακάλυψαν απίστευτα πυκνών αστέρων.




Οι αστρονόμοι  ανακάλυψαν  μια τάξη  απίστευτα  πυκνών αστέρων νετρονίων  που  ονομάζονται
ΠΥΚΝΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ
MAGNETARS
magnetars.Αυτές οι ουράνιες παραξενιές καλύπτονται από μυστήριο συσκευάζουν τη μάζα του ήλιου μας  σε μια σφαίρα  μεγέθους πόλης και καυχιούνται για τα ισχυρότερα μαγνητικά πεδία στο σύμπαν. 







Πώς  προκύπτουν όμως  αυτές  οι ακραίες  συνθήκες; Τι ρόλο παίζουν τα  ισχυρά  μαγνητικά τους πεδία στα περίεργα φαινόμενα που παρατηρούνται γύρω τους, σαν εκρήξεις ακτινοβολίας υψηλής ενέργειας;  Οι επιστήμονες  εξακολουθούν να ενώνουν  το  παζλ των μαγνητών, αφήνοντας  πολλά αναπάντητα  ερωτήματα  για τον σχηματισμό, τη  συμπεριφορά  και  τον πιθανό  αντίκτυπο  στο περιβάλλον τους.






12.Θερινό Ηλιοστάσιο,21 Ιουνίου 2024.





Καλωσορίζουμε  τη μεγαλύτερη  ημέρα του χρόνου!  "Τροπαί Ηελίοιο" ονομάζονταν  στην εποχή
ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ
των προγόνων μας  τα ηλιοστάσια  (θερινό και χειμερινό),  Λιοτρόπι εξακολουθεί  να λέει ο λαός!  Ο όρος  "Ηλιοστάσιο" είναι  νεώτερος αστρονομικός όρος, ενώ οι πρόγονοί μας χρησιμοποιούσαν την λέξη έννοια "τροπή", καθώς ο Ήλιος φαίνεται ως μεταστρεφόμενος και διατέμνων την εκλειπτική. 










Κατά τη θερινή τροπή,ο ήλιος βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του ουρανού στο βόρειο ημισφαί- ριο, σηματοδοτώντας  την μεγαλύτερη ημέρα του  χρόνου και την έναρξη του καλοκαιριού για το βόρειο ημισφαίριο. Και αντίστροφα, τη μικρότερη ημέρα και έναρξη του  Χειμώνα,  για το νότιο ημισφαίριο.  Από τη θερινή τροπή  του Ηλίου έως τη φθινοπωρινή  Ισημερία, εκδιπλώνεται  μια "Μυστηριακή περίοδος", κατά την οποία οι ανθοί  μεταμορφώνονται σε καρπούς. Όπως, επίσης, ωριμάζει ο σίτος του οποίου η σπορά, η βλάστηση  και  η ωρίμανση απεικονίζει  την εξέλιξη της ψυχής που οδεύει προς την αποθέωση.





Οι πρόγονοί μας κατά τη θερινή τροπή του Ηλίου γιόρταζαν την ανάσταση της Κόρης και δόξαζα
ΠΑΡΘΕΝΩΜΑΣ
τον  Διόνυσο Ελευθερέα,  τον ελευθερωτή   των ανθρωπίνων ψυχών. ψυχών.  Ενώ η  συγκεκριμένη  νύχτα,  έδινε  υπόσταση  στη  γιορτή  μιας ερωτικής μαγείας,  με τους  νέους να ανταλλάσσουν  ερωτικούς όρκους  και  να πηδούν πάνω  από  τις  φωτιές,  για  να  εξαγνίσουν αυτου αυτούς τους όρκους.  Σε πνευματικό επίπεδο συμβολίζεται η περίοδος  κατά την οποία οι ψυχές οι οποίες απέβαλαν οριστικά το σκοτάδι,  έχουν αποχωρίσει  από   το γήινο  περιβάλλον  και  έχουν εισέλθει στην διαρκή ημέρα. 




Αν και μέσα στη διαδρομή του χρόνου τα πάντα φαίνονται ν'αλλάζουν, εντούτοις οι κινήσεις των "Ουράνιων Σφαιρών" παραμένουν αναλλοίωτες και αυστηρά επαναλαμβανόμενες. Μέσα από την αέναη κυκλική περιφορά τους, πότε φέρνουν κοντά και  πότε απομακρύνουν το φως ή το σκοτάδι, χωρίς την παραμικρή παρεκτροπή από την Συμπαντικά (προ)σχεδιασμενη διαδρομή τους. Καθώς το Σύμπαν δεν έχει συναίσθημα,που εύκολα παρασύρεται, έχει ομως Γνώση που εκφράζεται μέσα από σταθερή κίνηση κι αντανακλά το βάθος μιας δύσκολα ερμηνευόμενης Πρόνοιας. 



Ως Δαήμων Διδάσκαλος, άτεγκτος, κυκλικός και δίκαιος, το Σύμπαν κρατά και πάντα επαναφέρει το Φως! 
Καλό θερινό ηλιοστάσιο!!!
Καλό λιοτρόπι του καλοκαιριού!!!







13.Ο Πλούτωνας και το μεγαλύτερο φεγγάρι του Ποσειδώνα μπορεί να είναι αδέρφια . 




Η  χημική  σύσταση  του  Πλούτωνα  και του  Τρίτωνα  υποδηλώνει ότι  προήλθαν  από  την  ίδια
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ- ΤΡΙΤΩΝΑ
περιοχή  του εξωτερικού ηλιακού συστήματος  προτού το τελευταίο τραβηχτεί στην τροχιά του Ποσειδώνα.Ο Τρίτωνας, ο αριστερός και ο Πλούτωνας,δεν φαίνεται σε κλίμακα, μπορεί να είναι αδέρφια  που χάθηκαν εδώ και καιρό.






Το μεγαλύτερο φεγγάρι του Ποσειδώνα, ο Τρίτωνας, και ο νάνος πλανήτης Πλούτωνας μπορεί να είχαν κοινή προέλευση   πριν χωριστούν στο πρώιμο ηλιακό  σύστημα, σύμφωνα  με μια  ανάλυση της σύνθεσής τους.




Ο Τρίτωνας και  ο Πλούτωνας επισκέφτηκαν και τα δύο διαστημόπλοια  μία φορά, το πρώτο από το διερχόμενο Voyager 2 της NASA το 1989  και  το δεύτερο από το  ανιχνευτή  New Horizons της NASA το 2015. Και τα δύο είναι παγωμένα σώματα μικρότερα από το φεγγάρι της  Γης  με παρό- μοιες πυκνότητες που φαίνεται να φιλοξενούν ωκεανούς στο υπόγειο κάποιο σημείο.






14.H μεγάλη θερινή τροπή της 21 Ιουνίου.





Στο  Θερινόν Ηλιοστάσιον  ανοίγει η πύλη  του Ηλίου  και εμφανίζεται  ο θεός  του Φωτός Φοίβος
Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
Απόλλων. 










Αίρονται όλοι οι περιορισμοί επαναγέννησης της ζωής και του πνεύματος και επιτρέπεται στις ψυχές που θέλουν να ενσαρκωθούν στον πλανήτη, να κατέλθουν χωρίς προβλήματα.






15.Επιστήμονες Harvard: Κάτι περίεργο κρύβεται στη Γη και κυκλοφορεί αναμεσά μας!





Ένας  απίστευτα προηγμένος τεχνολογικά  πολιτισμός κρύβεται εδώ στη Γη και μάλλον  μέσα της
UFOs
και βγαίνει στην επιφάνεια με τη μορφή  UFOs. Σε μια νέα έρευνα η οποία  σίγουρα  προκαλεί  πολλά  ερωτηματικά  στην  επιστημονική κοινότητα, μια  ομάδα  ερευνητών από το "Harvard  and  Montana" Technological  University αναφέρει ότι οι θεάσεις  UFOs, αποτελούν ενέργειες ενός άκρως εξελιγμένου  τεχνολογικά πολιτισμού που κρύ - βεται σε stealth κατάσταση εδώ στη Γη, στο Φεγγάρι και περπατάν μάλιστα ανάμεσά μας.





Το ενδιαφέρον για τις ανεξήγητες θεάσεις UFO  από στρατιωτικό προσωπικό έχει αυξηθεί σημα - ντικά  την  τελευταία  δεκαετία. Το ενδιαφέρον  κορυφώθηκε  το  περασμένο  καλοκαίρι, όταν  ο πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών  της Πολεμικής  Αεροπορίας  David Grusch κατέ - θεσε ενώπιον του Κογκρέσου, υποστηρίζοντας ότι οι ΗΠΑ είχαν ήδη ανακτήσει εξωγήινα διαστη-  μόπλοια στο πλαίσιο ενός προγράμματος ανάκτησης UFO.





Οι επιστήμονες του Harvard δίνουν μια σειρά από εξηγήσεις,η μία πιο περίεργη από την άλλη.
*Πρώτον έχουμε τα απομεινάρια ενός αρχαίου και εξαιρετικά προηγμένου  πολιτισμού που μας παρατηρεί
*Δεύτερον, ίσως είδη με μεγαλύτερη νοημοσύνη από εμάς εξελίχθηκαν ανεξάρτητα από εμάς στο παρελθόν, από δεινόσαυρους με απίστευτη νοημοσύνη και πλέον κρύβουν την παρουσία τους από εμάς.
*Τρίτη πιθανότητα ότι ταξίδεψαν εδώ από άλλον πλανήτη ή χρονική περίοδο.
  
 * Και τέταρτη πιθανότητα, ότι πρόκειται για επίγειους αγγέλους.


Η έρευνα,  μεταξύ  άλλων επικαλείται  τον  πρώην  εκπρόσωπο  της  Βουλής των Αντιπροσώπων Mike Gallagher, ο οποίος πρότεινε πέρυσι ότι μια εξήγηση για τις θεάσεις  UFOs θα μπορούσε να είναι ένας αρχαίος πολιτισμός που κρύβεται εδώ,για όλο αυτό το διάστημα και ξαφνικά εμφανί - ζεται τώρα.






16.Αστέρι υπερταχύτητας που έτρεχε στον Γαλαξία. 




Κάτι "κλώτσησε" αυτό το  αστέρι υπερταχύτητας που έτρεχε  στον Γαλαξία  με 1,3 εκατομμύρια
ΣΟΥΠΕΡΝΟΒΑ
μίλια την ώρα.Ένα αστέρι χαμηλής μάζας ανακαλύφθηκε να τρέχει στον  Γαλαξία  με πάνω  από  ένα εκατομμύριο  μίλια την ώρα  ένα ταξίδι που ξεκίνησε είτε  με την έκρηξη σουπερνόβα ενός αστεριού βαμπίρ είτε με μια συνάντηση με μαύρες τρύπες.


 




Εάν δεχτείτε  επίθεση από ένα αδηφάγο αστέρι  βαμπίρ  ή  κινδυνεύατε να  πέσετε σε  δύο μαύρες τρύπες που μονομαχούν,πιθανότατα θα τρέξατε κι εσείς !  Ένα από  αυτά τα τρομακτικά  σενάρια είναι  πιθανόν υπεύθυνο  για την αποστολή  ενός αστεριού χαμηλής  μάζας  στο τρέξιμο μέσω του Γαλαξία μας με εκπληκτικά εκατομμύρια μίλια  την  ώρα (1,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα την ώρα). Αυτό είναι περίπου 1.500 φορές ταχύτερο από την ταχύτητα του ήχου.




Το αστέρι  ονομάζεται  CWISE J124909+362116.0 (J1249+36)  και  εντοπίστηκε για πρώτη φορά από εθελοντές της επιστήμης πολιτών με το έργο Backyard Worlds Planet 9 οι οποίοι εξερευνούν τον τεράστιο  όγκο δεδομένων που συλλέγονται  από τον  "Wide-field Infrared Survey Explorer" της NASA, αποστολή κατά τη διάρκεια σχεδόν μιάμιση δεκαετίας. 



Το J1249+36 ξεχώρισε αμέσως λόγω της τεράστιας ταχύτητάς του,συγκεκριμένα 1,3 εκατομμυρί- ων mph (2,1 εκατομμυρίων χλμ/ώρα), η  οποία είναι  σχεδόν τρεις  φορές  πιο  γρήγορη  από  την ταχύτητα  του ήλιου στην τροχιά  του γύρω από την καρδιά του Γαλαξία. Η ταχύτητα αυτού του αστεριού "υπερταχύτητας" είναι τόσο μεγάλη, στην πραγματικότητα, που είναι πιθανό να ξεφύγει εντελώς από τον γαλαξία μας.




17.Ένα μυστηριώδες αντικείμενο εκπέμπει μικροκύματα.



Ένα μυστηριώδες αντικείμενο εκπέμπει μικροκύματα  στο βαθύ διάστημα. Δεν μοιάζει με οτιδή - 
ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ
ποτε  ήταν  γνωστό  ποτέ.  Οι επιστήμονες  βρήκαν  την  ανωμαλία μελετώντας το χαοτικό κέντρο του  Γαλαξία  WTF είναι; Το συμβο-  λόμετρο Atacama Large Millimeter  submillimeter Array  (ALMA) εντόπισε  ένα  παράξενο  αντικείμενο  που  φαίνεται  να   εκπέμπει μικροκύματα μόνο κοντά στο κέντρο του Γαλαξία.




Τώρα,  μια νέα μελέτη συγκρίνει αυτό το αντικείμενο με γνωστά ουράνια  αντικείμενα σε αυτή τη χαοτική περιοχή  του βαθέως διαστήματος.  Αφού το έκαναν, οι επιστήμονες  πίσω από τη μελέτη ανακάλυψαν ότι καμία  από τις περιγραφές  των γνωστών αντικειμένων δεν ταιριάζει απόλυτα με αυτό το νέο αντικείμενο.Ενώ οι συγγραφείς υποθέτουν ότι το αντικείμενο θα μπορούσε να είναι τα υπολείμματα αστρικής συγχώνευσης ή μιας μαύρης τρύπας μέσης μάζας (IMBH),θα χρειαστεί να διεξαχθούν μελλοντικές  μελέτες  σε  ζώνες  χιλιοστών  και  μεσαίων  υπέρυθρων  προκειμένου να εντοπιστεί οριστικά αυτό το άγνωστο φαινόμενο.



Όμως, παρά το μικρότερο μέγεθός μας ανάμεσα  στα εκατοντάδες δισεκατομμύρια αστέρια  στον Γαλαξία,οι επιστήμονες συνέταξαν σιγά σιγά μια μακρά λίστα με όλα τα παράξενα πράγματα που μπορεί να συναντήσουμε σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, μερικές φορές η συλλογή της ανθρωπότητας από τροχιακά διαστημικά τηλεσκόπια, επίγειες συστοιχίες  και  διαπλανητικά διαστημικά σκάφη συναντά κάτι που είναι λίγο τρομακτικό.Το εν λόγω αντικείμενο βρίσκεται κοντά  στο κέντρο του Γαλαξία του Γαλαξία,  τον οποίο  οι ερευνητές περιγράφουν ότι  περιέχει  "δεκάδες εκατομμύρια ηλιακές μάζες αερίου , μια υπερμεγέθη μαύρη τρύπα, μια δέκατο του συνεχιζόμενου σχηματισμού άστρων του Γαλαξία μας και ένα εκτεταμένο νεκροταφείο αστρικών υπολειμμάτων.



Αν και πρόκειται για ένα κοσμικό χάος, είναι μέσα σε αυτό  το διαστρικό  χάος όπου θα ανακαλυ - φθούν  νέα  ουράνια  αντικείμενα  και  το συμβολόμετρο  ALMA   είναι  ένα  από  τα  πιο  ισχυρά εργαλεία στο οπλοστάσιο της ανθρωπότητας  για την παρατήρηση των  άστρων.  Αποτελούμενη από   66   ραδιοτηλεσκόπια,   αυτή  η  συστοιχία   μπορεί  να  αναλύσει  την   ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπεται από το διάστημα σε χιλιοστά και υποχιλιοστά μήκη κύματος.Καθώς κοιτούσαν το κέντρο του γαλαξία μας,οι ερευνητές έπεσαν πάνω σε μια συμπαγή  πηγή που  στη συνέχεια ονομάστηκε "G0.02467–0.0727", αλλιώς γνωστή ως  MUBLO.  Κατασκευασμένο   από κρύα σκόνη και γρήγορα  κινούμενο αέριο, το MUBLO  παρουσίασε επίσης  μια άλλη παράξενη συμπεριφορά,εξέπεμπε μόνο ακτινοβολία μικροκυμάτων.



Οι επιστήμονες θεωρούν  πολλές  εξηγήσεις  για  το MUBLO, συμπεριλαμβανομένης της  πρωτο - αστρικής εκροής, της εκροής εκρηκτικών, ενός νέφους που καταρρέει,  ενός εξελιγμένου  αστέρα , μιας αστρικής συγχώνευσης,  ενός συμπαγούς σύννεφου υψηλής ταχύτητας,  μιας μαύρης τρύπας μέσης μάζας και ενός γαλαξία υποβάθρου.Τα περισσότερα από αυτά τα εννοιολογικά μοντέλα είτε δεν συνάδουν με τα δεδομένα  είτε δεν τα εξηγούν πλήρως. Το MUBLO είναι, προς το παρόν, ένα μοναδικό αντικείμενο παρατηρητικότητας. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα μόρια  του  αερίου δεν ταξιδεύουν επίσης σε έναν  απλό  δακτύλιο,  κάτι που θα μπορούσε  να  υποδηλώνει ότι  έχουν παρασυρθεί από μια αστρική έκρηξη.Αλλά το MUBLO στερείται ορισμένων χημικών ουσιών που θα ήταν ενδεικτικές ενδείξεις ενός τέτοιου γεγονότος.



18.Ο μυστηριώδης αστροναύτης.





Ο  μυστηριώδης  αστροναύτης  των  Μάγια  Palenque  έχει  αιχμαλωτίσει  τη  φαντασία   πολλών
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ
ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ
μελετητών και λάτρεις τόσο. Απεικονίζεται στο καπάκι  της σαρκοφάγου του  Μεγάλου  Πακάλ  στο  Παλένκε,  αυτή  η  μορφή  έχει  πυροδοτήσει συζητήσεις για εξωγήινες συνδέσεις με τον πολιτισμό των Μάγια. 








Θα  μπορούσε  αυτό  το περίπλοκο  σκάλισμα να  αντιπροσωπεύει   πραγματικά  έναν  αρχαίο αστροναύτη που πλοηγείται σε ένα διαστημόπλοιο, υποδεικνύοντας μια βαθύτερη σύνδεση με όντα πέρα από τον κόσμο μας.







19.Ενημέρωση  δραστηριότητας  Ηλιου.





Ας  ξεκινήσουμε  με  μια  ανωμαλία  που  δημοσιεύτηκε  σήμερα  από  τη NASA  που  συνέβη  στο
ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
βορειοδυτικό άκρο του Ήλιου στις 17/6/24 .  Αυτό  που  βλέπετε εκεί δεν είναι ένα νήμα  ή μια προεξοχή, αλλά  κάτι εντελώς  διαφορετικό που δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ πριν. 








Δεν ξέρουμε λοιπόν τι είναι αυτό, αλλά μπορεί κανείς να υποθέσει  ότι πρέπει  να είναι ανωμαλίες του πλάσματος που προκύπτουν  κάτω από ακραίες  μαγνητικές συνθήκες, κάτι  που  δείχνει  για  άλλη μια φορά ότι όχι μόνο η Γη υφίσταται τεράστιες αλλαγές, αλλά και ο Ήλιος, καθώς και όλoi oι πλανήτες στο ηλιακό σύστημα.






20.Εξωγήινη δραστηριότητα στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού στις 18/6/24.




Με τα χρόνια,πολλά έχουν δημοσιευτεί για τα περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στη σκοτεινή
ΦΕΓΓΑΡΙ
πλευρά του φεγγαριού. Η μακρινή πλευρά του φεγγαριού ήταν ένα μυστήριο από την αυγή της διαστημικής εποχής. Είναι όμως απλώς ένας άγονος, γεμάτος κρατήρες έρημος; 





Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί από αστροναύτες, πληροφοριοδότες και απόρρητα έγγραφα  υποδηλώ- νουν ότι η ιστορία έχει περισσότερα. Απόκοσμοι ήχοι, ανεξήγητες θεάσεις  και  κρυφές  αποστολές δείχνουν κάτι  εκπληκτικό που κρύβεται από το κοινό. Πριν εμβαθύνουμε  στα  στοιχεία, τα οποία κυμαίνονται από μεταγραφές της εποχής του Απόλλωνα έως ιδέες από σύγχρονους στρατιωτικούς αξίζει να σημειωθεί ένα ενδιαφέρον  έγγραφο που κυκλοφόρησε  πρόσφατα  από το Χάρβαρντ, με τίτλο "The Cryptoterrestrial Hypothesis. 




Αυτή η εργασία προτείνει μεταξύ άλλων  θεμάτων  ότι τα  UAP  (Unidentified Aerial Phenomena) μπορεί να είναι  το αποτέλεσμα δραστηριοτήτων από νοήμονα όντα κρυμμένα εδώ στη  Γη τελικά υπόγεια ή σε  κοντινές  περιοχές όπως το φεγγάρι. Η πλευρά του  φεγγαριού θα μπορούσε να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να κρυφτείς. Αλλά η εφημερίδα  του Χάρβαρντ  ξαφνικά  εξαφανίστηκε, αν  και  αποθηκεύσανε  ένα  αντίγραφο https://bit.ly/4b1xk11 .Οι συνέπειες  είναι συγκλονιστικές, υπονοώντας μια μυστική ιστορία πέρα ​​από τον κόσμο μας.






21.Ο Πλούτωνας και το μεγαλύτερο φεγγάρι του Ποσειδώνα μπορεί να είναι αδέρφια.





Η  χημική  σύσταση  του Πλούτωνα  και  του Τρίτωνα  υποδηλώνει  ότι προήλθαν  από  την  ίδια
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
περιοχή  του εξωτερικού ηλιακού συστήματος  προτού το τελευταίο τραβηχτεί στην τροχιά του Ποσειδώνα.Ο Τρίτωνας,ο αριστερός και ο Πλούτωνας,δεν φαίνεται σε κλίμακα, μπορεί να είναι αδέρφια που χάθηκαν εδώ και καιρό.







Το μεγαλύτερο φεγγάρι του Ποσειδώνα, ο Τρίτωνας  και ο νάνος πλανήτης  Πλούτωνας μπορεί να είχαν κοινή προέλευση πριν χωριστούν στο πρώιμο ηλιακό σύστημα,σύμφωνα με μια ανάλυση της σύνθεσής τους.  Ο Τρίτωνας και ο Πλούτωνας επισκέφτηκαν και τα δύο διαστημόπλοια μία φορά, το πρώτο  από το διερχόμενο Voyager 2 της NASA το 1989  και το δεύτερο  από το ανιχνευτή New Horizons της NASA το 2015. 



Και τα δύο είναι παγωμένα σώματα μικρότερα από το φεγγάρι της Γης  με παρόμοιες πυκνότητες που φαίνεται να φιλοξενούν ωκεανούς στο υπόγειο κάποιο σημείο. Το διερχόμενο αστέρι  θα μπο - ρούσε να πετάξει τη Γη πέρα ​​από τον Πλούτωνα στο σύννεφο Oort.





22.Το τηλεσκόπιο Hubble αποτυπώνει το "Φανταστικό Βουνό στο Διάστημα"



Αυτή η απίστευτη εικόνα από το τηλεσκόπιο Hubble μοιάζει σαν να βγήκε από όνειρο! Είναι στην
ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΟΥΝΟ
πραγματικότητα  ένας γιγαντιαίος πυλώνας  αερίου  και σκόνης στο διάστημα, με  το  παρατσούκλι  "Μυστικό     Βουνό". Φανταστείτε  πανύψηλες κορυφές,  σύννεφα, ακόμα  και  πίδακες αερίου να εκτο - ξεύονται  και τα 7.500 έτη φωτός μακριά!







Αυτό το "βουνό" είναι μέρος ενός αστρικού νηπιαγωγείου  που ονομάζεται "Νεφέλωμα Καρίνα". Νεογέννητα αστέρια  σχηματίζονται στο εσωτερικό του πυλώνα,ενώ ισχυροί άνεμοι  και  ακτινο - βολία από άλλα αστέρια διαμορφώνουν τη δραματική του μορφή.







23.Σημάδι από Άγνωστο Κόσμο; Ραδιοκύματα κάθε 54 λεπτά προβληματίζουν τους επιστήμονες.




Αστρονόμοι  έχουν βρεθεί  σε  αδιέξοδο καθώς προσπαθούν να εξηγήσουν ένα μυστηριώδες σήμα
ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ
ΔΙΑΣΤΗΜΑ
από το διάστημα Το αντικείμενο εκπέμπει έντονα κύματα ραδιοσυ - χνοτήτων κάθε 54 λεπτά περίπου, αφήνοντας  τους  επιστήμονες να ξύνουν το κεφάλι τους.Το ασυνήθιστο χαρακτηριστικό του σήματος είναι η περιοδικότητά του. Κάθε 54 λεπτά σαν ρολόι, το αντικείμενο στέλνει μια ριπή ραδιοκυμάτων. 







Αυτό μοιάζει με τεχνητό  σήμα, κάτι που θα μπορούσε να παράγει ένας δορυφόρος ή κάποια άλλη ανθρώπινη κατασκευή. Ωστόσο, η προέλευση  του σήματος  βρίσκεται   πολύ μακριά για να είναι οποιοδήποτε γήινο αντικείμενο. Επιπλέον, το  αντικείμενο φαίνεται να  βρίσκεται σε μια  περιοχή του διαστήματος που ονομάζεται "νεκροταφείο των πάλσαρ"  ,μια περιοχή  όπου δεν  αναμένεται να υπάρχουν αντικείμενα που εκπέμπουν ραδιοκύματα με αυτόν τον τρόπο.




Οι  επιστημονικές  θεωρίες προς  το  παρόν  δυσκολεύονται να εξηγήσουν το  φαινόμενο. Μήπως πρόκειται  για κάποιο άγνωστο είδος αστέρα νετρονίων; Ή μήπως είναι μια τεχνητή  κατασκευή ενός  προηγμένου εξωγήινου πολιτισμού  που στέλνει  μηνύματα; Οι επιστήμονες   συνεχίζουν να παρατηρούν το αντικείμενο με την ελπίδα να συλλέξουν περισσότερα δεδομένα και να λύσουν το μυστήριο.Μέχρι τότε,το παράξενο σήμα παραμένει ένα ακόμα ανεξήγητο φαινόμενο στο απέραντο σύμπαν.






24.Τα πετρογλυφικά Ανασάζι.




Τα  πετρογλυφικά  Ανασάζι, που  δημιουργήθηκαν  από  τους  αρχαίους  Ανασάζι  (γνωστά  και  ως
ΑΝΑΣΑΖΙ
Ancestral Puebloans), είναι περίπλοκα πετρογλυπτά  που βρίσκονται στις νοτιοδυτικές  Ηνωμένες  Πολιτείες, κυρίως  σε περιοχές όπως η Αριζόνα, το Νέο Μεξικό, η Γιούτα και το Κολοράντο.










Χρονολογούνται  πάνω  από 1.000 χρόνια, αυτά  τα πετρογλυφικά  απεικονίζουν μια ποικιλία από σύμβολα,  ζώα  και  ανθρώπινες  μορφές, συμπεριλαμβανομένων  μυστηριωδών  και  παράξενων όντων  με  ανθρωποειδείς μορφές, μεγάλα  μάτια και  ασυνήθιστα  σχήματα  κεφαλιού. Αυτές  οι αινιγματικές φιγούρες έχουν πυροδοτήσει διάφορες ερμηνείες, από  πνευματικές ή  μυθολογικές αναπαραστάσεις μέχρι απεικονίσεις σαμανιστικών οραμάτων.


Τα πετρογλυφικά,που πιστεύεται ότι εξυπηρετούν τελετουργικούς,επικοινωνιακούς και εδαφικούς σκοπούς,  προσφέρουν  μια συναρπαστική   ματιά  στην  πολιτιστική   και  πνευματική  ζωή   των Ανασάζι.





25.Πανάρχαιο και σπάνιο άστρο δραπετεύει από το γαλαξία μας.





Άστρο δραπετεύει από το γαλαξία μας με τρομερή ταχύτητα για να αποφύγει ένα βαμπίρ.Πρόκει-
ΣΠΑΝΙΟ  ΑΣΤΡΟ

ται για ένα από τα παλαιότερα και πιο σπάνια άστρα.Εάν δεχόσαστα επίθεση  από ένα αδηφάγο  άστρο  βαμπίρ ή  κινδυνεύατε  να πέσετε μέσα σε  δύο μαύρες τρύπες που μονομαχούν το πιθανότερο είναι  να το βάζατε στα πόδια. Αυτό  έκανε και  ένα άστρο του γαλαξία μας το οποίο απέδρασε από την περιοχή που βρισκόταν τρέχοντας με ταχύ - τητα  1,6 εκατομμυρίων  χλμ./ώρα. Αυτό  είναι  περίπου 1500  φορές ταχύτερο από την ταχύτητα του ήχου.






Το άστρο  ονομάζεται  CWISE J124909+36  και εντοπίστηκε  για πρώτη φορά από εθελοντές  του ερευνητικού προγράμματος "Backyard Worlds Planet 9",οι οποίοι εξερευνούν τον τεράστιο όγκο δεδομένων  που συλλέγονται  από το διαστημικό  τηλεσκόπιο WISE  της NASA. Οι  το J1249+36 ξεχώρισε αμέσως λόγω της τεράστιας ταχύτητας με την οποία κινείται με τους ειδικούς να ξεχω - εκτιμούν  ότι  κάποια  στιγμή  θα εγκαταλείψει  το γαλαξία μας.  Οι επιστήμενοι   αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το τηλεσκόπιο στο αστεροσκοπείο Keck στη Χαβάη με στόχο να παρατηρήσουν το άστρο.



Αυτή η έρευνα αποκάλυψε ότι το αστέρι ανήκει σε μια κατηγορία από τα παλαιότερα αστέρια στο γαλαξία μας, τους αποκαλούμενους "υπονάνους L".Αυτά τα άστρα είναι πολύ σπάνια και αξιοση - μείωτα λόγω των πολύ χαμηλών μαζών τους και σχετικά  ψυχρών θερμοκρασιών  τους. Η  έρευνα αποκάλυψε επίσης και άλλα δεδομένα για το άστρο δραπέτη.Η ταχύτητα και η τροχιά του έδειξαν ότι  κινείται αρκετά  γρήγορα  για να ξεφύγει  από το γαλαξία μας. Τα  μέχρι τώρα  στοιχεία  που υπάρχουν  για το άστρο οδηγεί  τους ειδικούς στα  δύο πιθανά  σενάρια του  άστρου βαμπίρ, ενός λευκού νάνου και των μαύρων τρυπών που παλεύουν μεταξύ τους.





Έχουν εντοπιστεί τα τελευταία χρόνια  διάφορα άστρα  που εξαιτίας  διαφόρων  κοσμικών φαινο - μένων έχουν εγκαταλείψει τη θέση  στην οποία βρίσκονταν  και  κινούνται  με μεγάλες  ταχύτητες ελεύθερα στο Διάστημα.Το διασημότερο αστροδραπέτη του γαλαξία μας είναι το 'Zeta Ophiuchi" Ophiuchi" που έχει επίσης τις κωδικές ονομασίες HD 149757 και HR 6175.




Το άστρο έχει  μάζα 20 φορές  μεγαλύτερη  από αυτή του Ήλιου και είναι  65 χιλιάδες  φορές  πιο λαμπρό από το μητρικό μας άστρο. Είναι περιτριγυρισμένο από τεράστιες ποσότητες σκόνης και σύμφωνα με τους ειδικούς αν δεν υπήρχε  αυτή η σκόνη θα ήταν ένα  από τα  πιο  φωτεινά άστρα του ουρανού με το φως του να έχει μπλε απόχρωση.



Πιστεύεται ότι το άστρο ανήκε κάποτε σε ένα δυαδικό σύστημα με το δεύτερο άστρο  του συστή - ματος να ήταν ακόμη μεγαλύτερο από το Zeta. Όμως το δεύτερο άστρο εξερράγη  σε  μια έκρηξη σουπερνόβα με αποτέλεσμα το Zeta να απεγκλωβιστεί από τη βαρυτική  έλξη του άλλου άστρου και να αρχίσει να ταξιδεύει πλέον ελεύθερο στο Διάστημα. Υπολογίζεται ότι το Zeta εκτοξεύτηκε μετά την έκρηξη με ταχύτητα 160 χιλιάδες χλμ./ώρα και αυτή την στιγμή βρίσκεται σε απόσταση περίπου 440 ετών φωτός από εμάς.





26.Νεφέλωμα Serpens: Εντοπίστηκαν αντικείμενα με το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb.




Για πρώτη φορά, ένα φαινόμενο που οι αστρονόμοι ήλπιζαν εδώ και καιρό να απεικονίσουν απευ -
ΝΕΦΕΛΩΜΑ SERPENS
θείας  έχει καταγραφεί  από την NASA, την  Ευρωπαϊκή  Υπηρεσία Διαστήματος, την Καναδική Διαστημική Υπηρεσία, το James Webb Space, Telescope's Near-InfraRed Camera. Σε αυτή  την  αναλυτική εικόνα  του  Νεφελώματος   Serpens,  η ανακάλυψη  βρίσκεται  στη βόρεια περιοχή αυτής της νεαρής, κοντινής περιοχής που σχηματίζει αστέρια.





Οι  αστρονόμοι  βρήκαν μια  ενδιαφέρουσα  ομάδα  πρωτοστερικών εκροών, που  σχηματίστηκαν όταν εκτοξεύονται αερίων από νεογέννητα αστέρια  συγκρούονται με κοντινό  αέριο και  σκόνη σε υψηλές ταχύτητες. Συνήθως  αυτά  τα  αντικείμενα έχουν  μια  ποικιλία  προσανατολισμών σε μία περιοχή. Εδώ,  ωστόσο, είναι  όλα  στραμμένα  προς την  ίδια  κατεύθυνση, στον  ίδιο  βαθμό, σαν χιονόνερο που πέφτει κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας.




Η ανακάλυψη  αυτών των  ευθυγραμμισμένων  αντικειμένων, που κατέστη  δυνατή  μόνο από την εξαιρετική  χωρική  ανάλυση  και  ευαισθησία  του  Webb  σε  σχεδόν  υπέρυθρα  μήκη  κύματος, παρέχει  πληροφορίες  για  τις  βασικές  αρχές του  πώς γεννιούνται  τα αστέρια. Αυτό  το  βίντεο παρουσιάζει τη νέα εικόνα του Νεφελώματος Webb Serpens,  με  αξιοσημείωτα  χαρακτηριστικά και αντικείμενα να επισημαίνονται.



27.Ο πυρήνας της Γης επιβραδύνει την περιστροφή του. 



Τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τη διάρκεια της ημέρας.Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα,ο
ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
πυρήνας της Γης περιστρέφεται ασυνήθιστα αργά τα τελευταία 14 χρόνια και αν  αυτή η μυστηριώδης τάση συνεχιστεί, θα μπορούσε  δυνητικά να επιμηκύνει  τη διάρκειας  της ημέρας, αν  και οι επιπτώσεις θα είναι μάλλον ανεπαίσθητες για εμάς.






Ο εσωτερικός πυρήνας  της  Γης είναι  ένα κομμάτι  από στερεό  σίδηρο  και  νικέλιο, σε  μέγεθος  περίπου της Σελήνης, και βρίσκεται σε βάθος πάνω από 4.800 χιλιόμετρα κάτω από τα πόδια μας. Περιβάλλεται από τον εξωτερικό πυρήνα,ένα υπέρθερμο στρώμα από λιωμένα μέταλλα παρόμοια με εκείνα του εσωτερικού πυρήνα,το οποίο περιβάλλεται από μια πιο στερεή θάλασσα λιωμένων πετρωμάτων, γνωστή ως μανδύας, και τον φλοιό. 



Αν και ολόκληρος ο πλανήτης περιστρέφεται,  ο εσωτερικός πυρήνας μπορεί να  περιστρέφεται με ελαφρώς διαφορετική ταχύτητα  από τον μανδύα και  τον φλοιό, λόγω  του ιξώδους  (πυκνοτητας) του εξωτερικού  πυρήνα.  Από τότε που  οι επιστήμονες  άρχισαν να χαρτογραφούν  τα  εσωτερικά στρώματα της Γης με λεπτομερή αρχεία σεισμικής δραστηριότητας, πριν από περίπου 40  χρόνια, ο εσωτερικός πυρήνας περιστρέφεται ελαφρώς ταχύτερα από τον μανδύα και τον φλοιό. 


Αλλά  σε  μια  νέα μελέτη,  που  δημοσιεύθηκε  στις  12 Ιουνίου 2024  στο  περιοδικό  Nature, οι ερευνητές διαπίστωσαν  ότι από το 2010,  η κίνηση του εσωτερικού  πυρήνα επιβραδύνεται  και τώρα περιστρέφεται λίγο πιο αργά από τα εξωτερικά στρώματα του πλανήτη μας.





28.Ορατός εντός των ημερών ο μεγαλύτερος αστεροειδής που έχει περάσει δίπλα στη Γη.




Δύο αστεροειδείς πρόκειται να περάσουν από τη  Γη  αυτή την τελευταία εβδομάδα του  Ιουνίου 
ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ
2024, ε την οποία τιμάται η έκρηξη  του μεγαλύτερου αστεροειδούς που έχει παρατηρηθεί, καθώς  χτύπησε τη  Γη  πάνω από την Τουν - γκούσκα στη Σιβηρία το 1908.  Το χτύπημα απείχε μια μικρή  περι - στροφή της Γης  από το να  καταστρέψει  μια από τις πιο λαοφιλείς περιοχές της Ευρώπης  και η ημέρα  που εγκρίθηκε  από τον  ΟΗΕ είναι  μια  καλή  υπενθύμιση  του  πόσο  ισχυρά  και  θανατηφόρα  μπορούν να είναι αυτά τα εμβληματικά κοσμικά αντικείμενα.







Φέτος, όμως,  καθώς πλησιάζει αυτή η μοιραία ημέρα,  η ESA  μοιράστηκε  την είδηση  ότι δύο τεράστιοι αστεροειδείς,συμπεριλαμβανομένου ενός αστεροειδούς μεγαλύτερου από το 99% των αστεροειδών που βρίσκονται κοντά στη Γη , θα περάσουν  από τον πλανήτη  μας διαδοχικά αυτή την εβδομάδα. Και, αν έχετε  καθαρό ουρανό  σε ορισμένα μέρη του κόσμου,  μπορεί να είστε σε θέση να δείτε τους αστεροειδείς καθώς περνούν, αρκεί να χρησιμοποιείτε ένα μικρό τηλεσκόπιο.





Οι δύο αστεροειδείς που πρόκειται να περάσουν από τη Γη αυτή την εβδομάδα εγκαίρως για την Asteroid Day 2024 περιλαμβάνουν τον πρόσφατα ανακαλυφθέντα 2024 MK. Αυτός ο αστεροειδής ανακαλύφθηκε μόλις πριν από λιγότερο από δύο εβδομάδες. Το μέγεθός του εκτιμάται ότι κυμαί - νεται μεταξύ 120 και 260 μέτρων.Παρατηρήθηκε για πρώτη φορά στις 16 Ιουνίου και θα περάσει από τον πλανήτη μας στις 29 Ιουνίου, κατά την κορύφωση των δραστηριοτήτων της Asteroid Day 2024 στη Γη, αναφέρει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA).




Ο αστεροειδής  2024  MK  είναι  μεγάλος  για  αντικείμενο  κοντά στη  Γη  και εκτιμάται ότι  θα περάσει  σε  απόσταση  290.000  χιλιομέτρων  από  την επιφάνεια  του πλανήτη  μας. Αυτό  είναι περίπου το 75% της απόστασης μεταξύ της Γης και της Σελήνης.Φυσικά, δεν υπάρχει κίνδυνος ο αστεροειδής να συγκρουστεί με τη Γη αυτήν τη στιγμή.Ο δεύτερος αστεροειδής που θα περάσει από τον πλανήτη μας είναι πολύ μεγαλύτερος και πιο γνωστός. 



Ο αστεροειδής  (415029)  2011 UL21  εκτιμάται ότι  έχει διάμετρο  2.310 μέτρα, γεγονός που τον καθιστά μεγαλύτερο από το 99% των άλλων γνωστών αντικειμένων κοντά  στη Γη  που  έχουμε ανακαλύψει  μέχρι  στιγμής. Θα  βρίσκεται ακόμα  17 φορές  μακρύτερα  από  τη  Σελήνη  στο κοντινότερο σημείο του στη Γη στις 27 Ιουνίου 2024.



Δυστυχώς, ο μόνος αστεροειδής από τους δύο που πιθανότατα θα είναι ορατός αυτή την εβδομάδα είναι  ο  2024  MK,  καθώς  ο μεγαλύτερος  αστεροειδής  (415029) 2011 UL21  θα  είναι  πολύ  πιο μακριά από τη Γη. Όπως και ο 2024 MK, όμως, δεν αποτελεί κίνδυνο για τον πλανήτη μας.



29.O Φοίβος Απόλλων,απαστράπτων θεός.



Στον Σείριο τον ονομάζουν θεό Σείριο και στον  Ωρίωνα Κραταιό  Άρχοντα Φωτός. Όταν  γεννήκε
ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ
ο πατέρας του Ζευς φόρεσε την χρυσή Μήτρα  και  του χάρισε  την  επτάχορδη Λύρα, σύμβολο  της αρμονίας των  επτά  Συμπάντων  της  απόλυτης  εξουσίας και δικαιοδοσίας του. Ο Απόλλωνας  εκπροσωπεί το ένα  εξ'αυτών,  το οποίον φέρει την ονομασία Λυραίο. Στο σύμπαν αυτό,  που έχει φτάσει στο τελευταίο επίπεδο φωτός,οι οντότητες του βιώνουν την μακαριότητα και απαστράπτουν σαν φωτεινοί αστέρες.






Ο Φοίβος Απόλλων,είναι ο ελεήμων θεός,ο θεός του κάλλους και του φωτός που αγωνίζεται κατά του  πνευματικού  σκότους.  Είναι  ο  υπερασπιστής  της αλήθειας  και  εχθρός  του  ψεύδους,  ο εκφραστής του θείου και φρουρός  της αγιότητας του όρκου, η πηγή  της δικαιοσύνης, ο αρχηγός και υπερασπιστής των φωτισμένων ανθρώπων, από τους οποίους  αξιώνει την αλήθεια, την ειλι - κρίνεια, την ανδρεία, την σωφροσύνη.



Το μητρικό σκάφος "Φοίβος" επιτηρεί τον πλανήτη μας: Η  Γαία ευρίσκεται  σε  κρίσιμο επίπεδο επιβίωσης και γι' αυτό έχει τεθεί υπό  την προστασία  των δυνάμεων  της 8ης Αποστολής που έχει δημιουργήσει προστατευτικό κλοιό γύρω της, ώστε η ανθρωπότητα να μην υπόκειται  σε κίνδυνο επίθεσης από πολιτισμούς κατώτερης ανάπτυξης και ηθικής, όπως συνέβη στο παρελθόν".



30.Δημιουργία δεύτερου  Ήλιου, λένε οι Ανδρομέδιοι.



"Περαιτέρω κοσμικές  αλλαγές  στον δικό σας πλανήτη  θα συντελεστούν με  βάση το σχέδιο  των
ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ
Σοφών της Αυτοκρατορίας.Πολλοί  δορυφόροι του Δία, του Κρόνου, του Άρη και του Ουρανού δεν είναι φυσικά αντικείμενα,αλλά κοσμι- κά  παρατηρητήρια και  εργαστήρια.Ένα  διαστημικό σκάφος μεγα- λύτερο από την Γαία,βρίσκεται καθοδόν προς το ηλιακό σας σύστη- μα,με σκοπό την πρόσκρουση και συντριβή του στον Δία,για να προ- καλέσει εκρήξεις και χημικές αντιδράσεις που θα  τον μετατρέψουν σε ένα δεύτερο  ήλιο,  δημιουργώντας  έτσι  ένα  δυαδικό  σύστημα  αστέρων ανάλογο  του Βέγα της Λύρας  για αλλαγή  των  κοσμικών  συνθηκών  και  την ενίσχυση  όλων των μορφών ζωής.



Ο κλοιός προστασίας της Γαίας  απαρτίζεται  από σκάφη, τα οποία είναι από τα πλέον  προηγμένα σε ολόκληρο το σύμπαν. Το  πλέον εξελιγμένο  μητρικό  σκάφος  που  βρίσκεται  στο  ηλιακό  σας σύστημα, είναι  το  σκάφος "Φοίβος", το  οποίο  μαζί  με  τα  θυγατρικά  "Άρτεμις"  και  "Λητώ" επιτηρούν την Γαία".





31.Αστεροειδής θα πλησιάσει τη Γη στις 2024.




Ο αστεροειδής "planet killer" σε μέγεθος βουνού να πλησιάσει τη Γη  την  4η  εβδομάδα  Ιούνιου
Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ
του 2024. Ο αστεροειδής μεγέθους  βουνού  "2011 UL21" έρχεται σε απόσταση 5 εκατομμυρίων μιλίων από τη Γη, καθιστώντας τον έναν από τους μεγαλύτερους διαστημικούς βράχους που πλησιάζουν τόσο τον πλανήτη μας για 125 χρόνια. Μπορούμε  να  παρακολουθήσουμε τη στενή συνάντηση ζωντανά ή να την δείτε με τηλεσκόπιο.




  



Ένας τεράστιος αστεροειδής  "δολοφόνος πλανήτης" θα πλησιάσει πολύ  κοντά τη Γη, αργότερα αυτή την εβδομάδα, περνώντας με ασφάλεια  από τον πλανήτη μας  με ταχύτητα  περίπου 58.000 mph (93.000 km/h). Το  "δυνητικά επικίνδυνο",  σε μέγεθος  βουνού  αντικείμενο  είναι ένας  από τους μεγαλύτερους διαστημικούς βράχους που πέρασαν κοντά στη Γη εδώ  και περισσότερο  από έναν αιώνα και μπορούμε να τον παρακολουθήσουμε με τη στενή συνάντηση ζωντανά. 




Ο αστεροειδής,"2011 UL21", είναι ένας αστεροειδής κοντά στη Γη, που σημαίνει ότι η τροχιά του περιστασιακά   τον  τοποθετεί   σε  απόσταση  1,3 αστρονομικών  μονάδων (AU)  από  τον ήλιο  ή  περίπου  1,3 φορές  τη μέση απόσταση  μεταξύ Γης και Ήλιου.  Περιφέρεται γύρω από το αστέρι της πατρίδας μας μία φορά κάθε τρία χρόνια. 



Με βάση προηγούμενες παρατηρήσεις, ο διαστημικός βράχος έχει πλάτος μεταξύ 1,1 και 2,4 μίλια (1,7 έως 3,9 χιλιόμετρα), σύμφωνα με τοτελευταίατ που  σημαίνει  ότι είναι  μεγαλύτερος  από  το 99%  γνωστών αστεροειδών κοντά στη Γη,σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία.  



32.Οι πρώτες αποστολές Apollo στη Σελήνη.



Η Σεληνιακή Μονάδα (LM),  κατασκευασμένη από την Grumman Aircraft, ήταν  ένα καινοτόμο
ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ  ΜΟΝΑΔΑ
όχημα  δύο σταδίων  που περιλαμβάνει στάδιο  ανόδου  και  στάδιο καθόδου, σχεδιασμένο για τις αποστολές Apollo στη Σελήνη. Κατά τη  διάρκεια  της  σεληνιακής  κάθοδου  και  ενώ  οι  αστροναύτες εξερευνούσαν  την επιφάνεια,  αυτά  τα στάδια λειτουργούσαν  ως ενιαία μονάδα. 








Το στάδιο καθόδου στέγαζε βασικά εξαρτήματα για την αποτροχιά και την προσγείωση, όπως ο κύριος  κινητήρας,  τα  προωθητικά  και  το σύστημα προσγείωσης.  Είναι  αξιοσημείωτο ότι  ο κινητήρας του, ικανός να στραγγαλιστεί,μια πρώτη για το αμερικανικό  διαστημικό πρόγραμμα πρόγραμμα,  παρείχε  μια  εμβέλεια ώσης μεταξύ 4.890  και  43.900  newtons  και  μπορούσε να περιστρέψει 6° από κάθετα σε δύο επίπεδα για ενισχυμένη ευελιξία προσγείωσης.



Το στάδιο  ανόδου,  καυχιέται για κινητήρα  ώσης 15.600-N, χωρισμένο  από το στάδιο καθόδου στην αρχή της ανάβασης πίσω στη σεληνιακή τροχιά,  χρησιμοποιώντας το στάδιο  καθόδου ως πλατφόρμα  εκτόξευσης.  Δεδομένου ότι  κάθε  χιλιόγραμμο LM  απαιτούσε 70  κιλά  οχήματος εκτόξευσης και καυσίμου από τη Γη, η μείωση βάρους ήταν κρίσιμη. 



Κατά συνέπεια, η κύρια επένδυση της LM αποτελείτο από ένα λεπτό χαρτί από κράμα αλουμινίου συνδεδεμένο   με  χορδές  κράματος  αλουμινίου,   και  το στάδιο  ανόδου  παρουσίαζε  πολλαπλά στρώματα Mylar για  προστασία  από τη θερμότητα και τα   μικρομετεωροειδή.  Η σκάλα για να κατέβουν οι αστροναύτες στη σεληνιακή επιφάνεια ήταν ελαφριά, υποστηρίζοντας το βάρος ενός ανθρώπου μόνο στο ένα έκτο της βαρύτητας της Σελήνης.



Λόγω  περιορισμών βάρους,  η  LM  δεν  είχε  κουκέτες,  απαιτώντας  από  τους  αστροναύτες να ξεκουράζονται στο πάτωμα, ενώ επίσης δεν είχε αεροθάλαμο,  που  απαιτούσε την  αποσυμπίεση και την αποσυμπίεση του θαλαμίσκου πριν  και μετά από κάθε  moonwalk. Για  να αποφευχθεί ο κίνδυνος  αποκλεισμού, οι  αστροναύτες  άφησαν την  καταπακτή ελαφρώς  μισάνοιχτη κατά τη διάρκεια των εκδρομών. 


Αυτός ο σχολαστικός σχεδιασμός επέτρεψε τις ιστορικές προσγειώσεις στο φεγγάρι, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής Apollo 11, όπου ο Edwin Aldrin εμφανίζεται διάσημα μαζί με το LM.

Πίστωση εικόνας: NASA






33.Αστερισμοί του καλοκαιριού.





Τι  κρύβει ο έναστρος  ουρανός τα καλοκαιρινά  βράδια; Ποιοι  αστερισμοί  είναι ορατοί με γυμνό
ΕΝΑΣΤΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
μάτι; Τι  δεν γνωρίζουμε  για  τα  φωτεινά σώματα  που  βρίσκονται διασκορπισμένα  σε  ολόκληρο  τον ουρανό;  Και  πώς συνδέονται οι αστερισμοί του νυχτερινού ουρανού με την ελληνική μυθολογία; Τις καλοκαιρινές νύχτες όλοι μας έχουμε ατενίσει τον νυχτερινό ουρανό, κάνοντας τις δικές μας σκέψεις. 






Σύμφωνα με τα στοιχεία της NASA, τα αστέρια του γαλαξία μας ξεπερνούν τα 100 δισεκατομμύ- ρια και μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό  είναι ορατό διά γυμνού οφθαλμού κατά τη διάρκεια  μιας ανέφελης νύχτας. Τα βράδια μπορούμε να παρατηρούμε εύκολα αναγνωρίσιμους και λαμπερούς αστερισμούς,  όπως η  Μεγάλη και  η Μικρή Άρκτος,  ο  Βοώτης,  ο  Κύκνος,  η  Λύρα,  ο  Αετός, ο Σκορπιός και ο Λέοντας. 



Το θερινό τρίγωνο, το οποίο αποτελείται από τους λαμπερούς αστέρες Βέγα, Ντενέμπ και Αλτάιρ,
ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ
είναι κυρίαρχο  πια στον νυχτερινό ουρανό. Όσοι  ξυπνούν   νωρίς ή κοιμούνται αργά μπορούν να παρατηρούν τους πλανήτες Κρόνο,Αρη και  Δία πριν από  την ανατολή  του ηλίου. Η  Μικρή  Άρκτος είναι ένας μικρός, αλλά  εύκολος  στην παρατήρησή  του  αστερισμός, τα άστρα του οποίου σχηματίζουν μια μικρή κουτάλα, ενώ παράλληλα φιλοξενεί  ένα  από  τα  πιο  σημαντικά  αστέρια  όσον  αφορά  τον προσανατολισμό, τον Πολικό Αστέρα.


Ο Σκορπιός  είναι αυτός που ξεχωρίζει  στον νότιο καλοκαιρινό ουρανό. Ο Αντάρης αποτελεί  τον λαμπερότερο αστέρα του, ο οποίος διακρίνεται από το κοκκινωπό του χρώμα. Πρόκειται για έναν κόκκινο  υπεργίγαντα  με  διάμετρο  σχεδόν  500  φορές  μεγαλύτερη  του  ήλιου  μας   και  μέση θερμοκρασία τη μισή του ήλιου. 



O Κύκνος αποτελεί αστερισμό που προεξάρχει στον θερινό ουρανό και εύκολα αναγνωρίζεται ακόμα και από έναν αρχάριο παρατηρητή. Ο λαμπερότερος αστέρας του,ο Ντενέμπ,μαζί με τους αστέρες Βέγα,στον αστερισμό της Λύρας, και Αλτάιρ (στον αστερισμό του Αετού) σχηματίζουν ένα τρίγωνο, το λεγόμενο “θερινό τρίγωνο”. Αυτό το χρησιμοποιούμε ως αναφορά για να προσανατολιζόμαστε στον καλοκαιρινό ουρανό.



Η Μικρή Άρκτος είναι ένας μικρός, αλλά εύκολος στην  παρατήρησή  του  αστερισμός, τα άστρα του οποίου σχηματίζουν μια μικρή κουτάλα,ενώ παράλληλα φιλοξενεί ένα από τα πιο σημαντικά αστέρια όσον αφορά τον προσανατολισμό,τον Πολικό Αστέρα.Η Μεγάλη Άρκτος αποτελεί  τον τρίτο μεγαλύτερο αστερισμό και ανήκει στους αρχαιότερους. 



Τέλος, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο Περσεύς, ένας αστερισμός μεσαίου  μεγέθους  που σχηματίζει τη φιγούρα ενός ανθρώπου που κρατάει ξίφος, αλλά και ένας από τους μεγαλύτερους αστερισμούς ο Λέων.





34.Πυραμίδα Benben της αρχαίας αιγυπτιακής θρησκείας.




Το  της  αρχαίας  αιγυπτιακής  θρησκείας ήταν ο λόφος που αναδύθηκε από τα αρχέγονα νερά του
ΠΥΡΑΜΙΔΑ  BENBEN
THΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ
"Νούν " στον  οποίο  εγκαταστάθηκε  ο  δημιουργός  "θεός  Ατούμ" σύμφωνα με τον Ηλιουπολιτικό  μύθο της δημιουργίας της  αρχαίας αιγυπτιακη αιγυπτιακής θρησκείας. Η πέτρα "Benben",γνωστή και ως πυραμίδιο,είναι η κορυφή της πυραμίδας. Σχετίζεται επίσης με τον οβελίσκο.









Η πυραμίδα "Benben" έχει προβληματίσει τους επιστήμονες εδώ  και πολλά χρόνια.  Η  πυραμίδα είναι  κατασκευασμένη  από  μαύρη  πέτρα,  αλλά  δεν  είναι  μια  συνηθισμένη  πέτρα   καθώς  τα συστατικά δεν μπορούν να βρεθούν στη Γη. Η μαύρη  σιδερένια  πέτρα  συγκεκριμένα  βρίσκεται βρίσκεται μόνο σε διαστημικούς μετεωρίτες.  Και εδώ, εμφανίζεται  το άλλο παζλ γιατί  είναι μια πολύ σκληρή πέτρα, οπότε είναι δύσκολο να καλουπώσεις και να σκάψεις αυτό το υλικό. 






Αν και δεν  είναι δύσκολο  να σπάσει αυτή η πέτρα, πώς  κόπηκε με  τόση  ακρίβεια σε γωνίες και αποκλίσεις; Πώς γυαλίστηκε με τόσο μοναδική ακρίβεια;  Όπως και αυτές οι πολύ λεπτές επιγρα- φές στις πλευρές της πυραμίδας, οι επιστήμονες βρήκαν αδύνατο για οποιοδήποτε εργαλείο, παλιό ή νέο, να χαράξει αυτές τις επιγραφές εκτός από τη χρήση τεχνολογίας κοπής με λέιζερ. Προσθέ -  τοντας στη  μοναδικότητά του, η μαύρη πέτρα μετεωρίτη  διαθέτει μια  ξεχωριστή  σύνθεση  που εκπέμπει θετική ηλεκτρομαγνητική ενέργεια.




Αυτή η ενέργεια διαποτίζει το περιβάλλον της, προκαλώντας μια αίσθηση ψυχολογικής άνεσης σε όσους  βρίσκονται  κοντά  και  επηρεάζοντας  την  ανθρώπινη  ενέργεια.  Η  Πυραμίδα  Benben συνεχίζει να μας μαγεύει με τα ανεξήγητα φαινόμενα της.



35. H Ινδιάνικη φυλή των Cherokee μιλούσε Ελληνικά και κατάγονται από την Ανατολική Μεσόγειο !




Τρία δείγματα πετρογλυφικών βρέθηκαν στην Βόρ.Αμερική, όπου ερευνήθηκαν  και  αποδόθηκαν
ΕΛΛΗΝΑΣ  ΑΘΛΗΤΗΣ

στο ότι είναι  Ελληνικά.  Η πέτρα  "Possum  Creek  Stone"  ανακα - λύφθηκε  από την  Gloria  Farley  στην  Oklahoma το 1970.  Όπως εξηγεί  η ίδια  στην  πέτρα απεικονίζεται  ένας  Έλληνας   αθλητής επάνω σε βάθρο νίκης με επιγραφή που γράφει HO-NI-KA-SA  η o nikasa (ο νικητής).






Η  πέτρα  Thruston  Stone ερμηνεύεται  ως  μία ανάμιξη  πολλών  πολιτισμών  οπως  Ελληνικής, Τσερόκι ( Cherokee),  Ινδιάνικης,  Αιγυπτιακής  και  Εβραίκης. Η  πολιτισμική  κοινότητα  των Cherokee,  Keetoowah  Society  επισήμανε,  όπως  το επιβεβαιώνει  και  το όραμα  του  Eloh, ότι προέρχονται από τους Πτολεμαίους που έφτασαν με υπερατλαντικά ταξίδια μαζί με Εβραίους και Φοίνικες στην κοιλάδα του Ohio γύρω στο 100 π.Χ.




Το "Red Bird Petroglyph" είναι Ελληνική επιγραφή  που χρονολογείται ανάμεσα  στον 2ο και 3ο αιώνα π.Χ. και όχι όπως ανακοίνωσε  τελευταία το Αρχαιολογικό  Ινστιτούτο της Αμερικής και η New York Times ότι είναι του 1800.Η γλώσσα των  περιέχει πολλές λέξεις ελληνικής προέλευσης, ιδιαίτερα στο πεδίο της ιεραρχίας, στρατιωτικής ορολογίας, μυθολογίας, αθλητισμού  και τελε - τουργίας. Επίσης η  μουσική  των  Cherokee  αντανακλά  τις  ελληνικές  τους  ρίζες. Οι Ινδιάνοι Cherokee είναι στην κυριολεξία οι Έλληνες της αρχαίας Αμερικής.



Ελληνικές λέξεις που ταιριάζουν με των Cherokee: Αlomenoi,dakos,dasis,tynchana,etheloikeoi*,gennadas,huios,kakotechneo,kanon,karanos,kateis,kerux,mona,neika,Ogyges, ouktenna,oulountata,skia,stix, tanawa, Son of  Zeus (title  of  Herakles) Herakles),wrap, twist; rope,base arts,perjury, fraud,straight-edge used by athletes,a chief,healthy chief, assembly, herald, stopping place, way-station,contest, titan  Greek my thology, one not  kill  ghost,shade,abominable,astronomical instrument, those in authority, spectator in a play, theater, assembly,Thracian,raise a smoke, make sacrifice, elohi,dakwa,dachi,tikano,eshelokee,kanat(i) και λοιπά !!




Αρχαίοι Έλληνες στην Αμερική : Στα τέλη  της  δεκαετίας  του  1960  ένας  άνδρας  που λεγόταν Manfred  Metcalf  βρήκε μια πέτρα  στην  πολιτεία  της  Georgia, η οποία  έφερε  μια  επιγραφή  παρόμοια με την αρχαία γραφή της Κρήτης.Η πέτρα αυτή  έπεσε  στα χέρια  του Cyrus Gordon" (Αμερικάνος  Αρχαιολόγος  και Γλωσσολόγος με ειδικότητα στις γλώσσες της Εγγύς Ανατολής) ο οποίος και δήλωσε:



"Αφου   ερεύνησα την επιγραφή,  ήταν  προφανές  για μένα πως η γραφή  ήταν ίδια   με αυτή της Μινωικής Γραμμικής Α' και Μυκηναικής Γραμμικής Β'.  Συνεπώς  υπήρχε   μια  επαφή   μεταξύ Αμερικής και Αιγαίου στην στην Εποχη του Χαλκού κοντά στις Νότιες, Δυτικές και Βόρειες ακτές στον Κόλπο του Μεξικού." 



Αυτό  δεν μπορεί  να ειναι τυχαίο!  Η Αρχαίες  επιγραφές  των πολιτισμών  του  Αιγαίου  σε τρεία διαφορετικά σημεία του Κόλπου αντανακλά τα υπερατλαντικά ταξίδια μεταξύ της Μεσογείου και του Νέου Κόσμου γύρω στα μέσα της 2ης χιλιετίας.




30/6/24                                         ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                      ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  (ΠΖ) εα 

                                                                          


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.