Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 20-Δ'ΤΡΙΜΗΝΟ (1ο ΜΕΡΟΣ)

                

                                ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΞΕΝΑ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ

                                                       

                                                              ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ -ΟΛΥΜΠΙΟΙ

                                                                   

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Εμπιστευτείτε τον Δημιουργό και τις Ανώτατες Φωτεινές Δυνάμεις της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας του Φωτός!Είναι όλοι τους εδώ! Στον αγώνα! Τίποτα πλέον δεν μπορεί να πάει στραβά. 

Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου "Τα Σημεία των Καιρών"με το υπ'αριθμ.20-Γ΄Τρίμηνο,που καλύπτει διαφόρων ειδών γεγονότα από τον Οκτώβριο 2020 μέχρι τέλος Δεκεβρίου 2020.


Επαναλαμβάνω και πάλι ότι: Επειδή αναγράφονται περίεργα-παράξενα πράγματα,το άρθρο προορίζεται γιά αφυπνισμένα άτομα και για άτομα με "ευρύ μυαλό".

Ατομα που δεν μπορούν να τα πιστέψουν,κανείς δεν τα υποχρεώνει να πιστέψουν. Αν θέλουν ας εκλάμβουν τα αναγραφόμενα σαν ένα ωραίο παραμύθι !!!

Ας τους θυμήσω όμως ότι:"Αν δεν πιστεύεις σε κάτι,δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.Η πιο ισχυρή φαντασία μπορεί να είναι τελικά η πραγματικότητα"!

Επειδή το άρθρο είναι πολύ μεγάλο,καθόσον υπάρχουν σημαντικά γεγονότα,θα το χωρίσω σε δύο μέρη όπως κάνω πάντα και ας επιλέξει ο κάθε αναγνώστης να διαβάσει ό,τι τον ενδιαφέρει.

Το 1ο Μέρος καλύπτει τα κεφάλαια,Γεωφυσικά Φαινόμενα,Περίεργα,Παράξενα,Διάστημα και την δραστηριότητα των Φωτεινών Γαλαξιακών Δυνάμεων δηλαδή των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων και των Συμμαχικών Φυλών τους (Γαλαξιακή Συνομοσπονδία του Φωτός των «Ε» Σμήνους 13 Γαλαξιών).

Το 2ο Μέρος τις Διεθνείς Εξελίξεις με ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας,τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν αναφερθεί από τα ΜΜΕ.Θα αναρτηθεί στις 10/1/21.

Οπου αναφέρω "Φωτεινές Δυνάμεις" εννοώ τους "Ανδρομέδιους-Ολύμπιους" και την "Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων" τους. 

Τις εχθρικές αποστατικές δυνάμεις τις ονομάζω και "σκοτεινές".

Οπως έχω αναφέρει πολλές φορές,πολλά απ'αυτά που γράφω είναι πρωτόγνωρα στο ευρύ κοινό και δύσκολα πιστεύονται από τους περισσότερους,ιδίως από τους νέους αναγνώστες.Δεν θα πει όμως ότι "επειδή δεν πιστεύουμε σε κάτι δεν είναι και αληθι

ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Ισχυρή Ηλιακή Εκλαμψη 

-----------------------------------------

Η Γήινη Συμμαχία ανέφερε ότι περίπου στις 9:11 πμ στις 29/11/20,μια ισχυρή ηλιακή έκλαμψη που εκτινάχθηκε από τον Ηλιο και ήρθε σε επαφή με τη Γη! Αν και η ισχυρότερη συγκέντρωση αυτού του ηλιακού κύματος πέρασε ξυστά,ένα τεράστιο μέρος του επηρέασε με σφοδρότητα την ατμόσφαιρα της Γης! Επιπλέον,ένα σούπερ κύμα πλάσματος επηρέασε άμεσα τη Γη και σαρώσε τον πλανήτη μέσα στις επόμενες γήινες ημέρες!

Η Γήινη Συμμαχία λέει ότι ο ήλιος αντιδρά έντονα αυτή τη στιγμή, λόγω μιας μεγάλης εισροής εξωτικών σωματιδίων που προέρχονται από τον γαλαξιακό πυρήνα! Αυτή η ισχυρή ηλιακή έκρηξη ήρθε από το πουθενά, από μια ανώνυμη ηλιακή κηλίδα, και αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για τους αστρονόμους σήμερα!


Από διαστημικές μετεωρολογικές υπηρεσίες αναφέρθηκε πως η έκλαμψη ήταν κατηγορίας Μ ισχυρή ηλιακή έκρηξη,αλλά πλησίαζε την κατηγορία Χ και μερικοί αξιόλογοι αστρονόμοι πράγματι τη μέτρησαν και τη χαρακτήρισαν ως ισχυρή έκλαμψη κατηγορίας Χ!

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι πέντε ώρες δεδομένων του ηλιακού παρατηρητηρίου απλά εξαφανίστηκαν λίγα λεπτά μετά την εμφάνιση της υπέρ-έκλαμψης!

Το περιστατικό αυτό αποσιωπήθηκε υπερβολικά από τις γήινες ειδήσεις διαστημικού καιρού, σε σύγκριση με τα πραγματικά δεδομένα και τις πληροφορίες της Γήινης Συμμαχίας!

Αναφορές για συμπτώματα Ανάληψης άρχισε αμέσως να λαμβάνονται από όλο τον πλανήτη,καθώς η Γήινη Συμμαχία παρακολουθεί στενά όλον τον εισερχόμενο ηλιακό καιρό!

Ζωντανά όνειρα,αίσθημα υπερκόπωσης,καρδιακές αρρυθμίες,έντονοι πόνοι στην περιοχή του καρδιακού τσάκρα είναι οι κύριες αναφορές συμπτωμάτων!


Κλίμα της Γης

--------------------

Ο Οκτώβριος 2020 ήταν ο θερμότερος μήνας Οκτωβριος στην Ευρώπη. Αυτό είναι προφανές από μια έκθεση της Copernicus Climate Change Service (C3S). Ο πάγος της Αρκτικής έχει φτάσει στο χαμηλότερο μέγεθος Οκτωβρίου από το 1979.

ΑΡΚΤΙΚΗ-ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Οκτώβριος 2020 ήταν ο τρίτος θερμότερος μήνας του Οκτωβρίου, αλλά ο μήνας διέφερε μόνο οριακά από τον τέταρτο, πέμπτο και έκτο θερμότερο Οκτώβριο.

Τις περισσότερες φορές η θερμοκρασία έφτανε τους 18,5 βαθμών Κελσίου. Είναι το πιο ζεστό ρεκόρ της προηγούμενης μέτρησης του μήνα Νοεμβρίου του 1983. Εκείνη την εποχή καταγράφηκε θερμοκρασία 18,3 βαθμών.

Η πιο ζεστή ημέρα του Νοεμβρίου στο Βέλγιο εξακολουθεί να είναι η 1/11/15, με θερμοκρασία 20,8 βαθμούς.

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Προηγμένη Τεχνολογία Tesla για Διαστημικά Ταξίδια

-----------------------------------------------------------------------------

Εδώ και δεκαετίες κάποιες γήινες ομάδες κατέχουν προηγμένη τεχνολογία για διαστημικά ταξίδια.Οι άγνωστες αίθουσες τηλεμεταφοράς προς τον πλανήτη Άρη.

Πέρυσι ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ χρηματοδότησε επίσημα την Διαστημική Δύναμη των ΗΠΑ.Αυτή είναι μια νέα δύναμη στο πλαίσιο του διαστημικού πολέμου, όπως τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.Ωστόσο, παρέλειψε να αναφέρει ότι εδώ και δεκαετίες υπάρχει στη γη στόλος σκαφών από συγκεκριμένες ομάδες, που κατέχουν προηγμένη  τεχνολογία για διαστημικά ταξίδια.

Το θέμα για τις αίθουσες τηλεμεταφοράς προς τον πλανήτη Άρη έφθασε στο κοινό μέσω της εκπομπής




Gaia η κοσμική αποκάλυψη με τον David Wilcock.Το ταξίδι αυτό ήταν μια σκληρή και ταραγμένη εμπειρία. Πολλοί καταγγέλοντας μοιράστηκαν όσα γνώριζαν για αυτό το θέμα εδώ και δεκαετίες. 

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτόνομες ομάδες στη Γη διαθέτουν τεχνολογία για να κάνουν διαστρικά ταξίδια τηλεμεταφοράς με στόλο σκαφών διαφορετικών τάξεων και μεγεθών.Υπάρχουν ισχυρισμοί αυτή η τεχνολογία ανακτήθηκε από έγγραφα του Τesla που βρέθηκαν στο διαμέρισμα του στην Νέα Υόρκη μετά το θάνατο του.

Υπάρχει δηλαδή μια ποικιλία προηγμένης τεχνολογίας σε διάφορες  συσκευές όπως τηλεμεταφοράς , αλλά και "αναδιπλασιαστες τροφίμων" για την υλοποίηση γευμάτων σε ένα κουτί μικροκυμάτων .

Η τεχνολογία αυτή έμεινε κρυφή για τον κόσμο για να μπορούν συγκεκριμένες ομάδες στη γη  να κατέχουν αυτόνομη τεχνολογία για διαστρικά ταξίδια.

Εν τω μεταξύ όλα αυτά τα χρόνια από την αποκάλυψη της περιβόητης "εναλλακτικής λύσης 3" και μετά οποιοδήποτε ψήγμα αληθείας τυχαίνει να βγει δημόσια αμέσως θα το βαφτίσουν ως θεωρία συνωμοσίας .

Αναλυτικές πληροφορίες για το θέμα αυτό θα βρείτε εδώ: https://alien-facts.com/secret-space-programs-1


Περί Αστρολογίας 21/12/20 και το Αστρο του Υδροχόου

------------------------------------------------------------------------

Αστρολογικά εφέτος είναι μία πολύ σημαντική ημερομηνία η 21/12/20 διότι οι δύο μεγαλύτεροι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος,Δίας και Κρόνος,οι οποίοι ήρθανε σε ευθυγράμιση(σύνοδος) μέσα ατον αστερισμό του Υδροχόου.Ετσι για πέντε ημέρες,μέχρι τα Χριστούγεννα,φαίνονταν από την Γη σαν να ήταν "ένα αστέρι" με μεγαλύτερη λάμψη.Από την Ελλάδα δεν μπορούσαμε να τους δούμε καθόσον αυτή την εποχή(χειμώνας) δύουν περίπου στις 17:10.

Το ίδιο ακριβώς έγινε πριν από δύο χιλιάδες χρόνια,όταν γεννήθηκε ο Ιησούς (Ελληνας Ιάσων).Την


εποχή της γεννήσεως του Ιησού,οι πλανήτες Δίας και ο Κρόνος έκαναν "σύνοδο" μέσα στον αστερισμό των Ιχθύων.Γι'αυτό οι Τρεις Μάγοι(=αστρονόμοι) έβλεπαν την σύνοδο των πλανητών αυτών.

Γι'αυτό λέμε "η σκοτεινή εποχή των Ιχθύων",που κράτησε περίπου 2.000 χρόνια,ενώ τώρα λέμε "η φωτεινή εποχή του Υδροχόου που θα κρατήσει άλλα τόσα".

Ο Ιησούς Χριστός τα έλεγε ωραία,όμως διάφορα απάνθρωπα κομπλεξικά ερπετά νόθευσαν την διδασκαλία του.

 Η 21η Δεκεμβρίου 2020 σηματοδοτεί την αρχή μιάς "νέας εποχής" για την ανθρωπότητα.Αλλοι το λένε "επανεκίνηση",άλλοι "Great Reset" και άλλοι το λένε "Νέα Τάξη Πραγμάτων".

Τους πόλους της Γης τους τρομάζει αυτό που έρχεται.Όπως τους τρομάζει το φως του ήλιου και κρύβονται από "τρύπα σε τρύπα" με αποτέλεμα να έχουν έλλειψη βιταμίνης D.To ίδιο τρόμαξε και τους οικονομικούς-θρησκευτικούς βασανιστές της ανθρωπότητας,διότι θα χάσουν την μεγάλη "μάσα"!Γνωρίζουν ότι το τέλος τους πλησιάζει! Το ίδιο σύστημα αυτο καταστρέφεται ελπίζοντας ότι θα ξανακυβερνήσουν οι ίδιοι "βρυκόλακες",πχ ο αρχηγός Μπάϊντεν του δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ.

Αυτή η νέα εποχή είναι γεγονός και τίποτα δεν μπορεί να την αλλάξει.Γι'αυτό λέμε ότι "είναι ο αιώνας"των επαναστάσεων.Όλοι εναντίον όλων και όποιον πάρει ο "Χάρος".Δεν θα απομείνει τίποτα όρθιο.Ούτε σαδομαζοχιστικές θρησκείες,ούτε ηλίθιες γραμματικές,ούτε χαζά έθιμα.Συναρπαστικές αλλά και σκληρές εποχές.Τύχεροι και άτυχοι όσοι ζούν αυτές τις εποχές.Οτι σαθρό και αδύναμο θα φύγει.Σε πέντε χρόνια θα έχουμε ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα.

Ψυχραιμία,ήρεμα νεύρα και καθαρό μυαλό! Θα επικρατήσειη καθαρή,άδολη και μεγαλειώδης φιλοσοφία των εκατό αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων!

Το Ισραήλ Ανοίγει τους  Χ-Files

-----------------------------------------

"Οι εξωγήινοι είναι εδώ και μας έσωσαν από πυρηνικό όλεθρο το 1961"! Αυτό ισχυρίζεται ο πολυβραβευμένος τέως επικεφαλής Διαστημικής Ασφάλειας του Ισραήλ Χαϊμ Εσέντ:Τώρα μπορώ να μιλήσω ελεύθερα.Υπάρχει η "Διαγαλαξιακή Ομοσπονδία Διαστήματος".Έχουμε  κοινή βάση με εξωγήινους και ανθρώπους.

Αντιπροσωπεία εξωγήινων έχει επισκεφθεί τη Γη.ΗΠΑ, Βρετανία, Κίνα, Ιαπωνία, Ρωσία,Ισραήλ έχουν επαφές.

Μια νέα διάσταση στην ιστορία του Ψυχρού Πολέμου και τη διαρκή απειλή της οικουμενικής καταστροφής εξαιτίας μιας σύρραξης με πυρηνικά όπλα δίνει ο Χαΐμ Εσέντ,τέως "Επικεφαλής


Διαστημικής Ασφαλείας" του Ισραήλ. Συγκεκριμένα,ο Εσέντ ισχυρίζεται ότι "εξωγήινοι βρίσκονταν σε τακτική επαφή με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ επί πολλά χρόνια και χάρη σε αυτούς απετράπη ένας ολέθριος πυρηνικός πόλεμος".

Ο Χαΐμ Εσέντ δεν είναι κάποιος τυχαίος και πιθανότατα,δεν παραλογίζεται. Έχει διατελέσει επικεφαλής του στρατιωτικού διαστημικού προγράμματος του Ισραήλ και έχει τιμηθεί επανειλημμένως με διακρίσεις κύρους για την προσφορά του στην επιστήμη και την αμυντική τεχνολογία.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του,ο Έσεντ αναλύει, μεταξύ άλλων, πώς οι Εξωγήινοι αποσόβησαν την οικουμενική καταστροφή, συγκρατώντας την τότε Σοβιετική Ένωση από το να αντεπιτεθεί με πυρηνικά όπλα στις ΗΠΑ, ύστερα από την εισβολή των Αμερικανών στον Κόλπο των Χοίρων της Κούβας, το 1961.

Επιπλέον δηλώνει πεπεισμένος ότι οι "εξωγήινοι" έχουν σκάψει στο υπέδαφος του πλανήτη Άρη και έχουν εγκαταστήσει βάση,όπου φιλοξενούνται τόσο εξωγήινοι όσο και γήινοι αστροναύτες.

Ο Εσέντ λέει ότι αντιπροσωπεία εξωγήινων έχει επισκεφθεί τη Γη,ως απεσταλμένη μιας "Διαγαλαξιακής Ομοσπονδίας Διαστήματος". Αυτή η επίσκεψη, όμως, μένει κρυφή, διότι αυτή ήταν η εξ αρχής συμφωνία με τους εξωγήινους.Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ, Ισραήλ, Βρετανίας, Ρωσίας, Κίνας και Ιαπωνίας,είναι ενήμερες γι'αυτές τις συναντήσεις Γήινων-Εξωγήινων,τηρούν όμως τον όρο μυστικότητας.

Ακόμη και ο Πρόεδρος  Ντόναλντ Τραμπ ξέρει την αλήθεια, αλλά, όπως αναφέρει ο Εσέντ:"Δεν αποκαλύπτει τίποτα,παρόλον ότι ήταν έτοιμος να μιλήσει. Οι Εξωγήινοι επιμένουν ότι οι Γήινοι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη να δεχτούμε την ύπαρξή τους".

Σχετικά με τους λόγους που έκαναν τον ίδιον να ανοίξει το στόμα του και να "προδώσει" το μεγάλο μυστικό, ο Εσέντ λέει χαρακτηριστικά ότι: "Εάν μιλούσα πριν από πέντε χρόνια, θα με έκλειναν σε ψυχιατρείο. Σήμερα όμως, όλοι μιλούν διαφορετικά. Δεν έχω τίποτα να χάσω. Έχω λάβει τις διακρίσεις και τα βραβεία μου. Απολαύω σεβασμού σε πανεπιστήμια του εξωτερικού -όπου και εκεί τα δεδομένα "αλλάζουν".

Διαστημική Δύναμη των ΗΠΑ

------------------------------------------

Η Διαστημική Δύναμη καθυστέρησε σχεδόν 20 χρόνια για να διευκολύνει το "Διαστημικό Περλ Χάρμπορ".Πρόσφατα διαστημική δύναμη των ΗΠΑ θεωρείται ευρέως το πνευματικό τέκνο του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος στη συνέχεια προκάλεσε υποψίες, αν όχι απόλυτη αντίθεση, από εκείνους που πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα μεγαλοπρεπές σχέδιο ματαιοδοξίας χωρίς πραγματική εθνική ασφάλεια. 

Ωστόσο,η πρώτη πρόταση για μια Διαστημική Δύναμη χρονολογείται από μια διμερή "Επιτροπή Διαστήματος" που ιδρύθηκε κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης του Κλίντον, η οποία παρέδωσε μια


λεπτομερή έκθεση πρόσφατα, συνιστώντας μια νέα στρατιωτική διαστημική υπηρεσία που θα ονομάζεται "Διαστημικό Σώμα". Ο κύριος στόχος του Διαστημικού Σώματος θα ήταν να αποτρέψει ένα μελλοντικό "Space Pearl Harbour". 

Στις 10/9/2001, ο Ράμσφελντ εμφανίστηκε στη ζωντανή τηλεόραση, λέγοντας ότι το Πεντάγωνο δεν μπορούσε να αντιπροσωπεύσει 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια κατά το οικονομικό έτος 1999. Αυτά ήταν χρήματα που δεν μπορούσαν να παρακολουθούνται από τον Γενικό Επιθεωρητή του Πενταγώνου, ο οποίος είχε περιγράψει παρόμοιες ανωμαλίες με τον Προϋπολογισμός του Πενταγώνου το 1998 και το 2000. Τα 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια που λείπουν πιθανώς χρησιμοποιήθηκαν για τη χρηματοδότηση ενός διαστημικού προγράμματος μαύρου προϋπολογισμού. (Α3)

https://www.youtube.com/watch?v=46fO47J8Apo&feature=emb_logo

ΔΙΑΣΤΗΜΑ

-Μεγάλα σμήνη UFO φτάνουν στη Γη σε εικόνες που καταγράφηκαν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Οι κάμερες της NASA στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό έχουν, για πολλοστή φορά, καταγράψει ένα πολύ περίεργο και αινιγματικό φαινόμενο στο διάστημα.Έτσι, οι ειδικοί των UFO παραδέχονται: “Μαζικοί στόλοι UFO κατευθύνονται προς τη Γη”. Από τις 22/1/20, το ανεξήγητο φαινόμενο,επαναλαμβάνεται συχνότερα μέχρι σήμερα.


Τα UFO φαίνεται να βρίσκονταν πάντα κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) κατά τη διάρκεια των ζωντανών εκπομπών της NASA και ακούστηκαν επίσης κουβέντες από αστροναύτες που σχολίασαν κάτι για την εξωγήινη ζωή.

Η NASA προσπαθεί να κρύψει την ύπαρξη των UFOs και άλλων άγνωστων αντικειμένων στο διάστημα, διακόπτοντας τη ζωντανή εκπομπή ενώ τα UFO περνούν κοντά στον ΔΔΣ.

Κάτι σαν ένα μεγάλο σχηματισμό φωτεινών αντικειμένων που κινείται μαζί με πρασινωπές ανωμαλίες είχαν επίσης καταγραφεί την 1η και 2η Φεβρουαρίου του 2020, δημιουργώντας παρεμβολές στις τηλεοπτικές εκπομπές της NASA.

Όπως διαφαίνεται, αυτά τα αντικείμενα δεν είναι απολύτως κομμάτια αστεροειδών ή των συντριμμιών του διαστήματος, καθώς όπως λέγεται φαίνεται να πετούν στο διάστημα διατηρώντας μια τροχιά σε μια πτήση με έναν έξυπνο τρόπο, γεγονός που παραπέμπει τους θυασώτες των UFOs να πιστεύουν πως πρόκειται για πλοηγούμενα αντικείμενα και άρα εξωγήινα διαστημόπλοια. Ωστόσο, καμία επίσημη αρχή σχετικά με αυτά τα θέματα θα επιβεβαιώνει αλλά ούτε σχολιάζει.

-Μεγάλο UFO εμφανίστηκε κοντά στον Ηλιο στις 1/10/20.Κατά διαστήματα ολόκληροι στόλοι φθάνουν στην περιοχή του Ηλίου και εισέρχονται μέσα σ'αυτό,καθόσον ο Ηλιος στο εσωτερικό του είναι κενός. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: https://youtu.be/YYuWFvZgdXI

-Στις 9/10/20 τεράστια UFO μαζεύτηκαν κοντά στον Ηλιο.Κάποια από αυτά ήταν δύο φορές μεγαλύτερα απ'αυτόν.Η συνάθροιση απαγορεύτηκε σύμφωνα με τους γήϊνους "εφευρέτες του ψέματος".

9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2020

Δείτε στο βίντεο το πιό μεγάλο UFO που ονομάστηκε "Προμηθέας" από τους επιστήμονες.Είναι χιλιάδες χιλιόμετρα σε μέγεθος.Γιατί επέστρεψε στο ηλιακό σύστημα από το 2011 και γιατί αυτή την συγκεκριμένη στιγμή;

Για να μαζεύονται όλα στον ήλιο τα φωτόνια πρέπει να έχουν πάρει φωτιά !!!

Δείτε τον "Προμηθέα" στο σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?v=kem-4OKeevc&feature=emb_logo

-Εξωγήινο διαστημικό σκάφος σε σχήμα δίσκου πετά μέσα από τη βόρεια αύρα στις 6/10/20.

Πριν από λίγο καιρό ένας κοσμοναύτης πάνω στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) κατέλαβε πλάνα από τις αύρες πάνω από την Ανταρκτική,όταν 5 UFO εμφανίστηκαν να κινούνται στο διάστημα. 

Τώρα, μια άλλη πρόσφατη ηχογράφηση από τη ζωντανή ροή του ISS δείχνει ένα UFO σε σχήμα δίσκου


που πετάει μέσα από τη βόρεια αύρα.Το σύντομο βίντεο που τραβήχτηκε από τον Pedro Ramirez και το οποίο επεξεργάστηκε ο El Peleon Enmascarado ξεκινά τη στιγμή που το UFO εμφανίζεται. 

Στη συνέχεια, η κάμερα μεγεθύνει ακολουθώντας το UFO. Μειώνοντας την ταχύτητα αναπαραγωγής του βίντεο, το UFO γίνεται ορατό. 

Όλο και περισσότεροι αστροναύτες έρχονται προς τα εμπρός λέγοντας ότι έχουν δει UFO στο διάστημα. Βλέποντας αυτό το εξωγήινο διαστημικό σκάφος, τότε ξέρουμε ότι υπάρχουν και ότι είναι εδώ, εκτός αυτού, αυτό το βίντεο επιβεβαιώνει επίσης τις δηλώσεις αστροναυτών όταν μιλούν για UFO στο διάστημα.(Α1)

https://www.youtube.com/watch?v=P9mQ374Rcxo&feature=emb_logo

-Το νέο σημείο αναφοράς για την αποκάλυψη των UFO 07/10/20

Το εκρηκτικό ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη James Fox θεωρείται ως η πιο αξιόπιστη και αποκαλυπτική ταινία που έχει γίνει ποτέ για τη μακροχρόνια παγκόσμια κάλυψη και μυστήριο που περιλαμβάνει άγνωστο εναέριο φαινόμενο. 

Συμπεριλαμβανομένης της συγκλονιστικής μαρτυρίας από υψηλόβαθμους κυβερνητικούς και


στρατιωτικούς αξιωματούχους, τους αστροναύτες της NASA, και το μαγευτικό υλικό, η έγκαιρη ταινία περιλαμβάνει αποκαλύψεις σχετικά με επιθέσεις UAP σε εγκαταστάσεις πυρηνικών όπλων και τα μνημειώδη γεγονότα πίσω από την πρόσφατη αποκάλυψη του UFO από τους NY Times βίντεο και το διαβαθμισμένο UFO Πρόγραμμα του Πεντάγωνου. 

Παρέχοντας εντυπωσιακά στοιχεία ότι η ανθρωπότητα δεν είναι μόνη στο σύμπαν, ο γερουσιαστής Χάρι Ριντ λέει ότι "Το φαινόμενο κάνει το απίστευτο αξιόπιστο". 

Ο πρώην ανώτερος αξιωματικός της CIA Jim Semivan, το αποκαλεί «Το πιο σημαντικό ντοκιμαντέρ της χρονιάς και την πιο ακριβή εξέταση του μεγαλύτερου μυστηρίου του κόσμο.

https://www.youtube.com/watch?v=XjJomA4NDQI&feature=emb_logo

- Ο δορυφόρος EIT 304 της NASA έπιασε ένα τεράστιο εξωγήινο διαστημικό σκάφος που πυροδοτεί μια ακτίνα στον ήλιο.Οι εικόνες δείχνουν ότι δύο σκάφη εμφανίζονται δίπλα στον ήλιο στον οποίο ένα σκάφος πυροβολεί μια τεράστια ακτίνα στον ήλιο.

Η εικόνα είναι από την 8/11/20 και αποδεικνύει ότι τέτοιου είδους εξωγήινα διαστημόπλοια όχι μόνο

8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

πετούν πολύ κοντά στον ήλιο, αλλά πυροδοτούν τεράστιες ακτίνες στον ήλιο.Παρόλο που ο λόγος δεν είναι γνωστός, λέγεται ότι οι εξωγήινοι μπορούν να επιβιώσουν συλλέγοντας, αποθηκεύοντας και αξιοποιώντας την ενέργεια του ήλιου."

Αυτό που δεν μας λέει το βίντεο είναι ότι οι "μαύροι" της ΝΑΣΑ γνωρίζουν για τον πόλεμο που μαίνεται στον ηλιο και φοβούνται πάρα πολύ να πλησιάσουν στην περιοχή με δορυφόρους γιατί θα γίνουν κάρβουνο. Όσο για το ερώτημα αν οι μαύροι της ΝΑΣΑ θα μπορούσαν να φτάσουν εκεί με διαστημόπλοια θα είμαστε σύντομοι: "Εγκληματίες και δολοφόνοι δεν έχουν καμία θέση στον ήλιο που σύντομα θα δείξει την άλλη πλευρά του σαν συμπαντικός Εκκαθαριστής"!-Η προειδοποίηση έσκασε στον Ινδικό ωκεανό προκαλώντας τεράστιο μπλακουτ! 

Το επόμενο θα είναι το Kill-shot που θα καθυλώσει την μαύρη και άραχνη τεχνολογία της παγκόσμιας δικτατορίας που βλέπετε αυτήν την ιστορική στιγμή να χρησιμοποιεί όλο της το μίσος εναντίον των ανθρώπων.Όλο αυτό το μπλακουτ στον Ινδικό ωκεανό και Αυστραλία διήρκεσε λιγότερο από 20 λεπτά.Το Sunspot AR2781 έχει μαγνητικό πεδίο "βήτα-γάμμα" που φιλοξενεί ενέργεια για ηλιακές καταιγίδες κατηγορίας Μ, 10 φορές πιο μεγάλες από τη την ηλιακή καταιγίδα C. Οι προβλέψεις της NOAA λένε ότι υπάρχει πιθανότητα 15% τέτοιας έκρηξης στις 8 Νοεμβρίου.

Πράματι στις 8/11/20, οι γιγαντιαίες ηλιακές κηλίδες AR2781 παρήγαγαν μια ηλιακή εκτίναξη της κατηγορίας C5, που εμφανίζεται εδώ πάνω σε μια φωτογραφία από το Παρατηρητήριο Solar Dynamics της NASA.

-Μια απίστευτη εικόνα ενός CME που εκτοξεύεται από τον Ήλιο και φτάνει για να αποκαλύψει ένα πιθανό εξωγήινο διαστημικό σκάφος που φαίνεται να βγαίνει από τον ήλιο αφήνοντας ένα τεράστιο ίχνος πλάσματος πίσω, καταγράφηκε από τον δορυφόρο Lasco C2 της NASA στις 9/11/20. 

Φαίνεται ότι η ασπίδα του εξωγήινου αγγείου εξακολουθεί να λάμπει από την τεράστια θερμότητα

9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

προτού εκτοξευτεί στο διάστημα. Παρόλο που οι επιστήμονες της NASA πιθανότατα θα πουν ότι ήταν απλώς μια φυσιολογική έκρηξη του μαγνητικού πεδίου του ήλιου που ονομάζεται εκτόνωση μάζας, αυτή η εμφάνιση, η οποία σαφώς πετά μέσα από την ηλιακή φωτοβολίδα, είναι πιθανότατα ένα UFO που έχει χρησιμοποιήσει τον ήλιο για κάποιο λόγο. 

Λέγεται ότι οι εξωγήινοι στέλνουν το διαστημικό σκάφος τους στον ήλιο, συλλέγουν την ενέργεια του ήλιου ή ακόμα και έχουν πρόσβαση στο ηλιακό μας σύστημα μέσω ενός αστεριού, εισέρχονται και εξέρχονται από διαστατικές πύλες στον Ήλιο.

Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?vhqUETaoQTQ&feature=emb_logo

-Μετά από 6 μήνες,στις 15/11/20, ένας νέος τεράστιος σχηματισμός UFO εμφανίστηκε στη ζωντανή κάμερα ISS ενώ πετούσε πέρα ​​από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. 

Στο παρελθόν, αρκετά κύματα σχηματισμών UFO εμφανίστηκαν τον Φεβρουάριο έως την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου 2020 στη ζωντανή κάμερα τροφοδοσίας ISS ενώ περνούσαν από τη Γη και οι

εικόνες δείχνουν ότι αυτά τα σμήνη των UFO πετούν σε μεγάλες συντονισμένες ομάδες. 

Προτείνεται ότι αυτοί οι σχηματισμοί UFO είναι φώτα της πόλης, αλλά επειδή ο ISS περιβάλλει τη Γη
σε περίπου 93 λεπτά, ολοκληρώνοντας 15,5 τροχιές την ημέρα, τότε θα πρέπει να βλέπουμε αυτά τα φώτα της πόλης στη ζωντανή ροή κάθε μέρα, αλλά αυτό δεν συμβαίνει, που σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί τέτοιου είδους σχηματισμοί εμφανίζονται ξανά ή παρακολουθούμε; 

Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?v=-IyzmPUUBdc&feature=emb_logo

-Επίσης στις 16/11/2020 ένα γιγαντιαίο UFO εντοπίστηκε αφήνοντας τον ήλιο με απίστευτη ταχύτητα. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν παρατηρηθεί πολλά UFO γύρω από τον ήλιο. 

Η αξιοσημείωτη εικόνα που τραβήχτηκε από την κάμερα SOHO Lasco C2 ,δείχνει το UFO που είναι

16 ΝΟΕ 20

πολλές φορές μεγαλύτερο από τη Γη, αφήνοντας τον Ήλιο. 

Το μονοπάτι πλάσματος πίσω από το UFO έχει μήκος χιλιάδων χιλιομέρων. 

Δεδομένης της τεράστιας ταχύτητας του εξωγήινου σκάφους όταν φεύγει από τον Ήλιο, μπορεί να αναρωτηθούμε αν το UFO είναι εξοπλισμένο με κίνηση "στημονιού" και μπορεί να ταξιδεύει με ταχύτητες μεγαλύτερες από εκείνες του φωτός με πολλές τάξεις μεγέθους; 

Δείτε το σχετικό video: https://www.youtube.com/watch?v=652nLBF3MeQ&feature=emb_logo

-Μαζική φυγεί ΑΤΙΑ από το ηλιακό μας σύστημα

Στις 12/12/20 ξαφνικά τεράστια ΑΤΙΑ να βάζουν κατεύθυνση μια πύλη κοντά στον ήλιο.Το "κοντά" στον ήλιο είναι βέβαια σχετικό γιατί οι διαστάσεις είναι τεράστιες για να τις αντιληφθούμε με την ανθρώπινη λογική μας,όπως τεράστιο είναι και το μέγεθος των ΑΤΙΑ.


Αυτός εδώ ο ερασιτέχνης γάλλος ερευνητής μας δείχνει και εξηγεί τα 6 φώτα τους σε 3 "βαγόνια" και το σχήμα τους με την ικανότητα να καμτεται σαν λάστιχο. Όλα αυτά δηλαδή είναι πολύ σοβαρές πληροφορίες που μας κρύβουν οι επαγγελματίες επιστήμονες και οι εξουσίες όταν τους πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης με την ζωή του.

Ποιος ο λόγος να αποχωρούν κατά εκατοντάδες και να βιάζονται να προλάβουν την αστροπύλη που ίσως δεν ανοίγει βάση 8ωρου αλλά σε συγκεκριμένες στιγμές. Έχουμε δει σε πολλά βίντεο ότι η μεγαλύτερη αστροπύλη είναι ο ήλιος μας, γιατί όχι και τώρα;;;

Δείτε το σχετικό video:https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2020/12/maziki-fygi-terastion-atia.html

-Ογκώδη λαμπερά αντικείμενα που πετούν πέρα ​​από τον Ηλιο.

Στις 21-22-26/9/20 τηλεσκόπια και αρκετοί δορυφόροι συνέλλαβαν τεράστια αντικείμενα, όπως ένα


λαμπερό τρίγωνο, μια ορθογώνια ανωμαλία, καθώς και ένα φτερωτό UFO που φαινομενικά πέρασε τον Ηλιο. 

Τα αντικείμενα είναι απλώς λάθη κάμερας ή ίσως είναι στην πραγματικότητα τεράστια εξωγήινα σκάφη που περνούν τον Ηλιο; 


Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?v=SXWdZXlQ0jk&feature=emb_logo

-Μυστηριώδες πράσινο αντικείμενο ξεμυτίζει στην επιφάνεια του πλανήτη Δία σε φωτογραφία της NASAΈνα ακόμα παράξενο γεγονός έπεσε στα αισθητηριακά δίχτυα της NASA προκαλώντας το ενδιαφέρον για το τι μπορεί να είναι αυτό που ξεμυτίζει από την επιφάνεια του μεγαλύτερου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος.

Μια εικόνα του Δία από τη NASA δείχνει μια τεράστια άγνωστη πράσινη ανωμαλία ακριβώς από πάνω ή πάνω στην επιφάνεια του.Το πράσινο χρώμα είναι πιθανώς η επίδραση της ιονίζουσας

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ

ακτινοβολίας.Υποστηρίζεται ότι ο Δίας βγάζει μια τεράστια ποσότητα ιονίζουσας ακτινοβολία οπότε οτιδήποτε, π.χ. μία διαστημική κάψουλα ή ένα UFO, εκτεθεί στην περιοχή του θα υποβληθεί σε αυτή την ακτινοβολία.

Θα μπορούσε, επίσης, να πρόκειται για μία ανωμαλία του αισθητήρα που έκανε την απεικόνιση, η οποία μπορεί να προκλήθηκε από ένα σωματίδιο υψηλής ενέργειας που έπληξε τον αισθητήρα. Ωστόσο, μοιάζει λίγο απίθανο καθώς,το ηλιακό φως αντανακλά στην πράσινη ανωμαλία.

Την αυθεντική εικόνας της NASA μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο εδώ:https://www.nasa.gov/sites/default/files/thumbnails/image/pia22688.jpg

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ

Οκτώβριος 2020

----------------------

Χαίρετε Αγαπητοί.Είμαστε πολεμιστές του φωτός,μέλη της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των Εψιλων!!  

Είμαστε η αστρική συμμαχία που συνεργάζεται μαζί σας.Συνεργαζόμαστε με αυτούς που αποκαλείτε Πατριώτες ανάμεσα σας,με αποστολή να απελευθερώσουμε τον πλανήτη Γη από τις κατοχικές οντότητες και τη σκοτεινή ατζέντα τους. Δεν είμαστε πολιτική οργάνωση.

Οι δυνάμεις της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας έχουν αφαιρέσει τα τελευταία υπολείμματα μιας τεράστιας σφαίρας κβαντικής διακύμανσης, διαμέτρου τεσσάρων ετών φωτός, που περιέβαλλε το

ΒΑΣΗ NEU BERLIN

ηλιακό σύστημα και εμπόδιζε τη διαδικασία της Ανάληψης του.

Η σφαίρα αυτή ήταν μια προχωρημένη κβαντική υπερδιαστατική πύλη που δημιούργησαν οι σκοτεινές δυνάμεις και έχει πλέον εξαφανιστεί για πάντα.Eπίσης έχουν καταστρέψει μεγάλο μέρος του στόλου των σκοτεινών δυνάμεων και η επίγεια Αντίσταση έχει σχεδόν εξουδετερώσει το συγκρότημα των Illuminati Breakaway Complex (IBC).

Πολλοί από τους Δράκους εγκαταλείπουν τα σκάφη τους και προσπαθούν να κρυφτούν σε υπόγειες βάσεις, όπου ούτως ή άλλως εξουδετερώνονται λίγες μέρες αργότερα.

Η βάση "Neu Berlin" και πολλές άλλες υπόγειες βάσεις της Ανταρκτικής έχουν καταληφθεί από τις Φωτεινές Δυνάμεις.

Θετικές στρατιωτικές πηγές που δεν έχουν πρόσβαση στο δίχτυο πληροφοριών της Αντίστασης, αναφέρουν ασυνήθιστη σεισμική δραστηριότητα στην Ανταρκτική. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Κίνας και της Αργεντινής που βρίσκονται στην Ανταρκτική, έχουν εκκενωθεί για άγνωστους λόγους.

Οι Φωτεινές Δυνάμεις έχουν θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για την τελική καταστροφή του στόλου των σκοτεινών δυνάμεων. Όσον αφορά τις επιχειρήσεις τους στην επιφάνεια του πλανήτη, τίποτα δεν μπορεί ακόμα να ειπωθεί. Πάντως η πιθανότητα εξωγήινης εισβολής είναι μικρότερη από 1%, η πιθανότητα πολέμου μεταξύ ΗΠΑ - Κίνας ανέρχεται περίπου στο 7%, η πιθανότητα διάλυσης των ΗΠΑ στο 20% και η πιθανότητα εμφυλίου πολέμου στο 27%.

-Οι μόνοι Δρακόνιοι που απ

XIMAIΡA

ομένουν τώρα είναι οι ενσαρκωμένοι και μη που εργάζονται ως απευθείας υπηρέτες της "Χίμαιρας"(πολύ κακή εξωγήϊνη αράχνη-οντότητα),καθώς και οι εγκλιματισμένοι Δρακόνιοι που κυρίως ήρθαν στον πλανήτη Γη περισσότερα από 25.000 χρόνια πριν, μπήκαν σε κύκλους ενσαρκώσεων σε ανθρωποειδή σώματα και τώρα είναι ενσαρκωμένοι ως πολιτικοί, τραπεζίτες, νομικοί και άλλα μέλη της Καμπάλ των Ιλλουμινάτι επιφανείας.

Ένας πολύ μικρός αριθμός εγκλιματισμένων Δρακόνιων επίσης ήρθαν στη Γη κατά το χρονικό παράθυρο 1996-1999 και εισήλθαν σε ανθρωποειδή σώματα κλώνων σε υπόγειες βάσεις και με αυτά εισέβαλαν στην Καμπάλ των Ιλλουμινάτι της επιφάνειας ως σωσίες και αντικαταστάτες πολλών πολιτικών, και ακόμη παραμένουν τμήμα της Καμπάλ των Ιλλουμινάτι επιφανείας.

-Ο διαστημικός στόλος των "Ναζί" προσχώρησε,πρόσφατα, στις Φωτεινές Δυνάμεις.Οι Εβραίοι απέμειναν εντελώς μόνοι μαζί με τους Χαζάρους,ενώ η Cabal είναι ανήμπορη πλέον να τους βοηθήσει. 

Ακολούθησε πολύ πρόσφατα η κατάληψη της μεγάλης βάσης των Ναζί στην Ανταρκτική με την ονομασία "New Berlin".

Η Μυστική βάση των Ναζί "Μαύρος Ήλιος" στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης, φιλοξενούσε


ολόκληρο στόλο διαστημικών σκαφών, με προορισμό την κατάληψη της Γης "όταν ο χρόνος θα το επέτρεπε".-Η Γη θα προσαρμοστεί στα νέα ύψη δονήσεων με σεισμούς,εκρήξεις ηφαιστείων και ακραία καιρικά φαινόμενα (ήδη έχουν αρχίσει).

Οι πλανητικές εξελίξεις επιταχύνονται αφού οι Φωτεινές Δυνάμεις στρέφουν ολοκληρωτικά την προσοχή τους στην ταχεία απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τα νύχια της Cabal. Και τούτο γιατί μόλις απελευθέρωσαν ένα πλανητικό σύστημα με παρόμοια δουλεία στο αστρικό σύστημα του Πηγάσου και επείγονται να τελειώνουν γρήγορα και με την Γη, που είναι η τελευταία στον κατάλογο των υπό δουλεία πλανητών..

- Ο πλανήτης θα προσαρμοστεί στα νέα ύψη δονήσεων που υποβάλλεται με σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων και ακραία καιρικά φαινόμενα..

 Μεγάλες αλλαγές γίνονται και στον γενετικό κώδικα των ανθρώπων. Αφυπνίζονται οι κυτταρικές μνήμες και το πνεύμα των αφυπνισμένων ανθρώπων δουλεύει με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Η αίσθηση ότι ο χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα διαπιστώνεται από εκατομμύρια ανθρώπους.

Οι πληροφορίες ότι υπάρχει δήθεν κάποια διοίκηση Ashtar που κατευθύνει την απελευθέρωση της Γης, είναι παραπλανητικές.

-Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Ευρωπαϊκό σταθμό ISS από το διάστημα.

Eνα υπέροχο πλοίο σε τροχιά, είναι περίπου 5000 μίλια και πέντε χιλιόμετρα σε διάμετρο, και έχει ήδη μεταδώσει την παρουσία του σε όλες τις Μεγάλες Δυνάμεις του Κόσμου.Και είναι λίγο μπερδεμένοι, επειδή το έχουν στις οθόνες τους, και καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη, οπότε βρίσκονται πραγματικά σε μπερδεμένη κατάσταση, οι κυβερνήσεις τους, η NASA, μίλησαν για αυτό που ονομάζεται NSA ή Ασφάλεια.

Εσωτερικά, δεν έχουν καμία δύναμη πάνω σε αυτό το πλοίο και το ξέρουν.Ετσι είναι σε πολύ μπερδεμένη σκέψη και υπάρχουν πολλά περισσότερα του ίδιου μεγέθους και μερικά μικρότερα σε άλλες περιοχές. Αυτό είναι ένα πλοίο Andromedan.

Πολλοί Ανδρομέδιοι χοροπηδούν από χαρά, επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί Ανδρομέδιοι στη Γη. 

Μετενσαρκωμένοι για την εκτέλεση της αποστολής τους στη Γη, αυτή είναι μια στιγμή χαράς για όλους τους Ανδρομέδιους στη Γη.Στην Ιταλία υπάρχουν πάνω από 2.000 Ανδρομέδιοι μετενσαρκωμένοι για την αποστολή τους.

 - Η επιλογή "Σαμψών", το τελευταίο χαρτί της Cabal.

Το μήνυμα που λήφθηκε πριν μερικούς μήνες στο WDS (Wireless Distribution System)"έχουμε κυβερνήσει αυτόν τον πλανήτη για χιλιάδες χρόνια και θα τον καταστρέψουμε αντί να τον


εγκαταλείψουμε ή να σας τον παραδώσουμε", έθεσε σε συναγερμό τις επίγειες Δυνάμεις Αντίστασης και τις Φωτεινές Γαλαξιακές Δυνάμεις οι οποίες δεν πρόκειται να επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο.

Πίσω από την πανδημία βρίσκεται η Cabal και οι μετωπικές της οργανώσεις, με πρώτο και καλύτερο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Ο κορωνοϊός σύντομα θα καταρρεύσει και θα εξαφανιστεί άσχετα αν η Cabal με τα ΜΜΕ που ελέγχει κατόρθωσε να σπείρει τον πανικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από διαφόρους insiders (τις οποίες επικαλείται ο David Wilcock), η κυβέρνηση Τραμπ έχει στα χέρια της και επεξεργάζεται τρεις εξωτικές τεχνολογίες, τις οποίες απέσπασε από το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα της χώρας:

Την τεχνολογία παραγωγής ελεύθερης ενέργειας, την τεχνολογία παραγωγής πόσιμου νερού από την ατμόσφαιρα και συσκευές ιατρικής περίθαλψης και ίασης, τα λεγόμενα MedBeds, οι οποίες θα παραχωρηθούν στον Αμερικανικό λαό και την ανθρωπότητα.

-Ο δορυφόρος Lasco C2 της ΝASA που παρατηρεί τον Ηλιο,έχει μεταδώσει εικόνες ενός εξωγήινου διαστημικού σκάφους κοντά στον Ήλιο στις 12 Οκτωβρίου 2020. 

Το UFO που φαίνεται,εκπέμπει μια τεράστια ακτίνα λέιζερ στο διάστημα που είναι αρχικά δύσκολα


ορατή.  Με αργή κίνηση στο 1,50 λεπτό θα δείτε καθαρές εικόνες του UFO στο 1,55 και 2,42 λεπτό.

Γιατί άραγε; Τί ακριβώς συμβαίνει με όλες αυτές τις εμφανίσεις των UFO στον ήλιο και γιατί εκπέμπει αυτή την ακτίνα λέιζερ;

Μαίνεται κάποιος πόλεμος και αν είναι έτσι τότε τι έχουν να διεκδικήσουν; 

Μήπως εμάς;

Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?v=fCiGHccQLI8&feature=emb_logo

-Πρόσφατο μήνυμα από το Ανώτατο Συμβούλιο Φωτός της Ανδρομέδας και από το Γαλαξιακό Συμβούλιο Φωτός του Ωρίωνα και των Πλειάδων:

"Τις επόμενες μέρες,η αρνητική πολικότητα που καλύπτει τον πλανήτη θα αυξηθεί,με κύρια συνέπεια να αρχίσει να επικρατεί το χάος.Το πόσο χάος θα επικρατήσει,εξαρτάται από εσάς τους ανθρώπους της Γης, ατομικά και συλλογικά. 

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να μας λατρέψετε ή να μας θεωρήσετε σαν θεούς, όπως συνέβη στο

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΩΤΟΣ

παρελθόν.Βρισκόμαστε εδώ για να σας υπενθυμίσουμε τον Θεό Δημιουργό μέσα σας και όλη τη Δημιουργία. Μερικοί από τους αρχαίους προγόνους μας ήρθαν στον πλανήτη σας πριν από δισεκατομμύρια χρόνια.Στην πραγματικότητα ο Θεός Δημιουργός ή το Μεγάλο Πνεύμα, είναι η μοναδική Συνείδηση ​​που περιλαμβάνει όλα τα επίπεδα συνείδησης σε όλες τις διαστάσεις και σε όλο το σύμπαν. 

Όπως σας έχουν πει όλοι οι σπουδαίοι δάσκαλοι,άγιοι και σοφοί σας,περνώντας μέσα από τον συνειδητό διαλογισμό προσευχής και άλλες πνευματικές πρακτικές,επεκτείνετε τη συνείδηση σας μέχρι την Ανώτερη Συνειδητότητα, έως ότου γίνετε ένα μαζί της.Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε εσάς και των υψηλότερων διαστάσεων όντων,είναι ότι αυτά έχουν πρόσβαση στην Ανώτερη Συνείδηση και την χρησιμοποιούν περισσότερο.Αυτή η πρόσβαση τώρα θα είναι δυνατή και σε σας,αφού θα έχετε μια χρυσή ευκαιρία να κάνετε ένα άλμα σε ανώτερο κβαντικό επίπεδο και προς τη συνείδηση αυτή".

-Τεράστιο φτερωτό UFO εμφανίστηκε στον ήλιο.

28 ΟΚΤ 20-ΦΤΕΡΩΤΟ UFO

Στις  28 Οκτωβρίου 2020 ο δορυφόρος Lasco C3 της NASA έπιασε ένα τεράστιο φτερωτό UFO.

Μεταβείτε στο video στα 0,30 λεπτό να δείτε καθαρές εικόνες του UFO.

Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=zY8YnT_SSlA&feature=emb_logo


Νοέμβριος 2020

------------------------

-Εξωγήϊνοι πολιτισμοί αποστέλλουν από το 2017 παρατηρητές για να παρακολουθήσουν το μεγάλο γεγονός της απελευθέρωσης του τελευταίου πλανήτη που στενάζει κάτω από τον ζυγό της Cabal και των εξωγήινων ερπετοειδών πατρώνων της!

ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Τριάντα χιλιάδες Μαχητές του Φωτός προερχόμενοι από τον Πλειάδειο Στόλο έχουν προσγειωθεί στην βορειοαμερικανική ήπειρο, στην Ανταρκτική και σε ορισμένες περιοχές της Ασίας, για να εξοντώσουν

τους εναπομείναντες ερπετοειδείς που παραμένουν έγκλειστοι σε υπόγειες βάσεις στα έγκατα του πλανήτη και αρνούνται να παραδοθούν.

Επίσης χιλιάδες ψυχές που είχαν ενσαρκωθεί στην αυγή της ανθρώπινης παρουσίας στην Γη, ενσαρκώνονται στην σύγχρονη εποχή για να παρακολουθήσουν και να βιώσουν το μεγάλο γεγονός της απελευθέρωσης του πλανήτη. Ταυτόχρονα πληθώρα σκαφών που προέρχονται από διάφορους πολιτισμούς έχουν προσεγγίσει την Γη,είτε για να βοηθήσουν, είτε για να παρακολουθήσουν το μοναδικό αυτό γεγονός. Πολλοί δε εκ των πληρωμάτων των σκαφών αυτών,δηλώνουν εθελοντές Μαχητές Φωτός και τίθενται στην διάθεση της διοίκησης των Φωτεινών Δυνάμεων για να σταλούν αν χρειαστεί στην Γη.

Επίσης τεχνητοί πλανήτες που ανήκουν σε φορείς υψηλότερων αστρικών επίπεδων από τους δικούς μας,βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο αμβλύνοντας τις ηλιακές δυνάμεις που ασκούνται στη Γη και επιτρέποντας τη ζωή στον πλανήτη μας ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το ταξίδι της.

Φαίνεται ότι αυτοί οι τεράστιοι "τεχνητοί πλανήτες" χειρίζονται τη δυναμική των διεργασιών της πυρηνικής σύντηξης του Ηλιου,μειώνονταςκατά πάσα πιθανότητα την "αγριότητα" που όλοι οι επίγειοι επιστήμονες έλαβαν ως δεδομένη για την περίοδο αυτή.

Την ίδια ώρα "εκατομμύρια" έξυπνων αισθητήρων (στολίσκοι) και διάφοροι τύποι εξωγήινων

ΣΤΟΛΙΣΚΟΙ UFOς

αεροσκαφών εποπτεύουν κάθε είδους περιβαλλοντική κατάσταση και το κλίμα εδώ στη Γη,ειδικά κοντά στα ηφαίστεια και κατά συνέπεια τον πυρήνα της Γης,κρατώντας τις ισορροπίες.Επίσης, παρακολουθούν όλα τα ακραία γεγονότα που επηρεάζουν κάθε περιοχή του κόσμου.

UFO πάνω από τον Ήλιο,εποπτεύουν την δραστηριότητα των ηφαιστείων.Μένει μόνο να δούμε αν πραγματικά μπορεί να κατευναστεί η οργή του ήλιου αποφεύγοντας έτσι την τρομερή ηλιακή κορυφή,όπως έχει προγραμματιστεί και η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στον πλανήτη μας.

-Το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ,ήταν η έκβαση της μάχης μεταξύ των δυνάμεων που προσπαθούν να εξουδετερώσουν την Cabal, ή η ανακατάληψη της εξουσίας στην Washinghton DC από τις δυνάμεις του κακού, με απρόβλεπτες συνέπειες για όλο τον πλανήτη.

Οι Φωτεινές Δυνάμεις δεν είχαν καμιά εξουσιοδότηση επέμβασης στις εκλογές των ΗΠΑ.Είχαν εξουδετερώσει όλους τους ουράνιους συμμάχους των σκοτεινών δυνάμεων και περίμεναν από εμάς να αφυπνιστούμε,να αντιληφθούμε αυτά που βιώνουμε και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. "Εάν οι άνθρωποι νοιώθουν ευτυχείς με την κατάσταση που βιώνουν, εμείς θα σεβαστούμε την ευτυχία τους" λέει ένα από τα μηνύματα τους.


Η αρνητική πολικότητα που καλύπτει τον πλανήτη μας αυξήθεικε τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου ,με κύρια συνέπεια να αρχίσει να επικρατεί το χάος.Το πόσο χάος θα επικρατήσει, εξαρτάται από  εσάς τους ανθρώπους της Γης, ατομικά και συλλογικά. 

Σκοτεινά όντα επικράτησαν από το απώτατο παρελθόν και μέχρι σήμερα στον πλανήτη σας, γιατί τους σεβαστήκατε σαν θεούς λόγω των προηγμένων τεχνολογιών που κατείχαν και των πρακτικών τους στη μαύρη μαγεία. Έχουν έναν μόνον στόχο, την παγκόσμια κυριαρχία και θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσον για την επίτευξη του.

Η παρουσία όντων που προέρχονται από υψηλότερες διαστάσεις ενισχύει την εισροή υψηλών συχνοτήτων ενέργειας που ανυψώνει την συνείδηση ​​και την ενέργεια του πλανήτη σας. Πολλά από τα όντα αυτά έχουν περάσει από μεγάλους πολέμους και ανελίχθηκαν σε πλανητικούς απελευθερωτές,


όπως τα μέλη του Συμβουλίου Φωτός του Ωρίωνα. Διαμορφώνουν την επέκταση της συνείδησης και της διαθέσιμης ενέργειας, της θεραπείας και της επούλωσης και στηρίζουν όλους όσους επιλέγουν να ξυπνήσουν και να ανυψωθούν.

Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να μας λατρέψετε ή να μας θεωρήσετε σαν θεούς, όπως συνέβη στο παρελθόν. Βρισκόμαστε εδώ για να σας υπενθυμίσουμε τον Θεό Δημιουργό μέσα σας και όλη τη Δημιουργία.

Στην πραγματικότητα ο Θεός Δημιουργός ή το Μεγάλο Πνεύμα,είναι η μοναδική Συνείδηση ​​που περιλαμβάνει όλα τα επίπεδα συνείδησης σε όλες τις διαστάσεις και σε όλο το σύμπαν.

-Από τον Νοέμβριο 2020 ο ουρανός είναι γεμάτος από σκάφοι διαφόρων ειδών της "Γαλαξιακής 

ΣΕΙΡΙΟΣ

Συνομοσπονδίας των Εψιλων".Τα περισσότερα προέρχονται από το πατρικό μας άστρο τον Σείριο που είναι το μεγαλύτερο άστρο του ουρανού.Ο Σείριος είναι ίσου οπτικού μεγέθους με τον πλανήτη Δία.


-Στο Μεξικό,ένα τεράστιο κυλινδρικό UFO πλανάται πάνω από τα ηφαίστεια Colima και Popocatepetl για 12 ώρες. Το βίντεο που σας δείχνουμε σήμερα έχει να κάνει με το τι ο CENAPRED (Εθνικό Κέντρο Προβλέψεων και Καταστροφών του Μεξικού) ορίζει μια μεγάλη "ανωμαλία" για τα ηφαίστεια Colima και Popocatepetl.Η ανωμαλία είναι η παρουσία ενός τεράστιου κυλινδρικού αντικειμένου (UFO) που καταγράφηκε από την κάμερα παρακολούθησης CENAPRED,τόσο στο ηφαίστειο Colima όσο και στο τρέχον ενεργό και πολύ επικίνδυνο ηφαίστειο Popocatepetl. Απαγορεύεται η ζώνη των ηφαιστειογενών, άρα απαγορεύεται από πτήσεις πολιτικών και στρατιωτικών αεροπορικών εταιρειών. 

Στις 10/11/20, ένα τεράστιο κυλινδρικό αντικείμενο καταγράφηκε πρώτα από την κάμερα Colima μετά στο Popocatepetl και περιέργως οι εικόνες εξαφανίστηκαν από την τοποθεσία Cenapred, αλλά ορισμένοι ερευνητές κατάφεραν να κατεβάσουν τις εικόνες πριν ο ίδιος Cenapred.

Και οι λόγοι που μπορείς να τους φανταστείς! Ένα τεράστιο αντικείμενο που μένει για 12 ώρες στα ενεργά μεξικάνικα ηφαίστεια,δεν είναι ένα επεισόδιο που συμβαίνει κάθε μέρα. Δεν είναι η πρώτη

POPOCATEPETL

φορά που UFO εντοπίζονται στην Colima και την Popocateptl. Οι ντόπιοι λένε ότι είναι πεπεισμένοι ότι τα δύο ηφαίστεια θα μπορούσαν να στεγάσουν μια εξωγήινη βάση μέσα τους και οι παρατηρήσεις UFO είναι σχεδόν στην ημερήσια διάταξη. Η ιστορία των παρατηρήσεων των κρουσμάτων εδώ στο Μεξικό και τις περιοχές των ηφαιστειακών έχει αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια και πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι η επιστροφή των αστρικών αρχόντων, περιγράφεται επίσης από λαούς όπως οι Μάγια και οι Αζτέκοι.

-Πρόσφατο μήνυμα από Πλειάδιους:Είμαστε εδώ και βγαίνουμε έξω όταν κανείς δεν είναι έξ Όμως, βγαίνουμε έξω και την ημέρα. Σύντομα, πολλοί από εσάς θα μας καλωσορίσουν στον πλανήτη σας, την Γαία, καθώς πολλοί από εσάς θα παρατηρήσουν την άφιξη πολλών σκαφών μας στους ουρανούς.

Όμορφα όντα του Φωτός, είναι η ώρα...!

-Πρόσφατα (13/11/20) οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και μας προειδοποιούν:

"Η Γαία αποτελεί συμπαντικό φαινόμενο αυτοκαταστροφής. Έχετε δημιουργήσει προβλήματα στο συμπαντικό οργανισμό. Εντεταλμένες υπερβατικές οντότητες απεσταλμένες από το Ολον Φως (Θεός) αδυνατούν να εκπληρώσουν την αποστολή τους λόγω της αρνητικής στάσης των ανθρώπων, οι οποίοι επηρεάζονται νοητικά από τους αποστάτες.

Η γήινη τεχνολογική εξέλιξη ακολούθησε πορεία αντίθετη με τους συμπαντικούς νόμους και έχει

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ

εξελιχθεί επικίνδυνα. Είναι καταστροφική για τον άνθρωπο, και όλα τα όντα του πλανήτη. Ευρίσκεσθε εκτός συμπαντικής αποστολής και στα πρόθυρα αυτοκαταστροφής. Επιστρέψατε στις Ελλάνιες αξίες "Μηδέν Άγαν" και "Παν Mέτρoν Άριστον" για να ισορροπηθεί ο πλανήτης. Πρέπει να σταματήσουν οι ενέργειες αυτοκαταστροφής.

Απαιτείται νέα υψηλή τεχνολογία που δεν διαθέτετε για τον καθαρισμό του πλανήτη σε στεριά, θάλασσα και αέρα. Πρέπει να σταματήσει η παραπέρα καταστροφή του γιατί σε λιγότερο από είκοσι έτη θα γίνει μη αναστρέψιμη με δική σας ορολογία.

Η μη ελεγχόμενη τεχνολογία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός που θα σας αφανίσει Όχι μόνο δεν την ελέγχετε, αλλά αυτή ελέγχει εσάς και είστε υπόδουλοί της. 

Τη θεοποιήσατε και δεν βλέπετε ότι αυτοκτονείτε.

Αν δεν ληφθούν μέτρα ο συμπαντικός οργανισμός θα αντιδράσει με τρομακτικές καταστροφές για να αποκατασταθεί η φυσική ισορροπία.

Με τη δική μας επέμβαση θα ελευθερωθεί ο πλανήτης από την κυριαρχία των αποστατών και των γήινων συνεργατών τους και θα αναγεννηθεί το ανθρώπινο γένος.

Οι αδυναμίες του σημερινού ανθρώπου οφείλονται στις περιορισμένες δυνατότητες του εγκεφάλου στον οποίο επεμβαίνουν οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους με τη δημιουργία άγχους και ψυχολογικών καταστάσεων".

-Τεχνητοί πλανήτες που ανήκουν σε φορείς υψηλότερων αστρικών επίπεδων από τους δικούς μας,βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο αμβλύνοντας τις ηλιακές δυνάμεις που ασκούνται στη Γη και επιτρέποντας τη ζωή στον πλανήτη μας ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το ταξίδι της.


-Στις 5/11/20 εμφανίσθηκαν στις 22:30 σφαιρικά UFO στον Πειραιά.Αμέσως οι προβολείς του πύργου

ΠΕΙΡΑΙΑΣ 5ΝΟΕ 20

του Πειραιά άρχισαν με δέσμες φωτός στον ουρανό με σκοπό να κρύψουν το φαινόμενο.

Το επόμενο βράδυ 6/11/20 εμφανίσθει σχεδόν το ίδιο φαινόμενο στις πυραμίδες της Γκίζας της Αιγύπτου.



-Στις 17/11/20 Ανδρομέδιοι και Πλειάδιοι έστειλαν το παρακάτω μήνυμα στην ανθρωπότητα:

"Μετά την νύχτα του φόβου έρχεται το φως της ημέρας.Εν αναμονή εξελίξεων,τεράστιες συμπαντικές δυνάμεις από την Ανδρομέδα και Πλειάδες συγκεντρώνονται στην περιοχή του Ηλίου για να ταράξουν τα νερά εις την Αγίαν Πανγαίαν.Δια τούτο θα πρέπει να είστε έτοιμοι ως προς αλλαγή κραδασμών στο


ευρύτερο πεδίον με αποτέλεσμα να ανεβάσουν ορισμένοι άνθρωποι ψυχοδυναμική ενεργειακή αντήχηση".

Ηδη έχουν εμφανισθεί κοντά στον Ηλιο δύο Αστροπολιτείες.(Οι αστροπολιτείες είναι πολύ μεγαλύτερες της Γης).

Κατόπιν αυτού οι νεοταξίτες του πλανήτη μας (Σόρος,Ροντσάιλντ,κλπ) ενημέρωσαν τούς Ανδρομέδιους και Πλειάδιους ότι δεν έχουν καμμία δουλειά στην Γη και να φύγουν γιά τους αστερισμούς τους άμεσα.Αν δεν το κάνουν αυτό θα υποστούν συνέπειες με την χρήση πυρηνικών βομβών.

-Αποστάτες και ερπετά χάνουν πρόσφατα κατά κράτος,στο δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου 2020 και βλέπουν τις χιλιάδες βάσεις τους να πέφτουν η μία μετά την άλλη.Μάλιστα η μεγάλη απόδειξη ότι είναι πλέον σε πανικό.Φαίνεται από το γεγονός ότι ενώ μέχρι τώρα ενεργοποιούσαν και μας χτυπούσαν μόνο βάσεις ερπετικές,αυτή την στιγμή έχουν εισέλθει και οι αποστάτες με τις δικές τους βάσεις.Όμως οι δικοί μας είναι ένα βήμα μπροστά πλέον και τις καταστρέφουν αμέσως.

Ηδη μέχρι τώρα έχουν καταστρέψει τα "Λευκά Καπέλα"(γήϊνοι) και οι έξωθεν φωτεινές δυνάμεις,πάνω από 3.000 βάσεις ερπετοειδών και γηϊνων αποστατών σε όλη την Γη.

Οι αποστολές είναι πλέον καθημερινές και εξολοθρεύτικες.

Στις φωτό που ακολουθούν θα δείτε ποιά νησιά και ποιές βάσεις καταστράφηκαν τον Νοέμβριο του 2020:

*Νησάκι Tongue που βρίσκεται μεταξύ Ερυθρέας και Υεμένης.Αποστατική βάση που ενεργοποιήθηκε για να βάλει εναντίον ζωτικών οργάνων των ανθρώπων.

*Νησάκι Pitt κάτω από την Νέα Ζηλανδία.Ερπετική βάση με όπλο κατά των ανθρώπων.Καταστράφηκε με την ενεργοποίηση της.

*Νησάκι Wake στο μέσο του πουθενά στον ειρηνικό Ωκεανό.Ερπετική βάση με εργαστήριο και τεχνολογία ενδυνάμωσης των ερπετών.καταστράφηκε κι'αυτό.

Ειδικά γι'αυτό το νησί είναι κορυφή ενός ηφαιστείου πάνω στο οποίο από την δεκαετία του 1930 είχαν φτιάξει κατασκευές που δεν δικαιολογούνται με τα τεχνολογικά μέσα που είχε ο άνθρωπος.Προσέξτε το πρανές που είναι κάτω από το νησί με βάθος,αν είναι δυνατόν,τρία χιλιόμετρα.Ποιά ανάγκη τους έκανε να φτιάξουν τέτοιον χώρο;Τι έκρυβαν μέσα;Για να καταλάβετε τα μεγέθη ,ο αεροδιάδρομος που φαίνεται έχει μήκος εξη χιλιόμετρα.

Είχαν επίσης κρυμμένη βάση εκεί κάτω με εμβαδόν περίπου τριάντα χιλιόμετρα!! Απίστευτο !!Οι επιθέσεις των δικών μας χρησιμοποίησαν τέτοιου είδους όπλα με παλμούς μέσα στην βάση και κατέστρεψαν μόνο αυτή,χωρίς να επηρεάσουν την χλωρίδα και πανίδα της περιοχής.

*Υπήρχε μία ερπετική βάση κατασκευής κλώνων στην βόρεια Αγγλία.Εκεί τα "Λευκά Καπέλα" και άλλοι είδαν δέκα κλώνους έτοιμους,ένας εκ των οποίων ήταν ο πρόεδρος Πούτιν.

Ας σκεφτεί ο καθένας μας τι ζημιά ήθελαν να κάνουν με αυτόν τον κλώνο,ο οποίος βέβαια καταστράφηκε κι'αυτός.

Δεκέμβριος 2020

------------------------

-Η Μεγαλύτερη Μάχη στην Ιστορία της Γης συνέβει στις 21/12/20 στο χειμερινό ηλιοστάσιο! Πολλοί από εμάς ενσαρκώνθηκαν αυτήν τη στιγμή για να αναλάβουμε τους ρόλους μας, για να τραβήξουμε τη Γη έξω από το "σκοτάδι", χρησιμοποιώντας το όπλο μας "Την Καθαρή Ενέργεια της Αγάπης".

Πρόκειται για την πλησιέστερη μεγάλη σύνοδο σε διάρκεια 600-800 ετών. Υπήρξαν κάποιες επιπλέον όψεις μαζί με τη σύνοδο του μεγάλου τρίγωνου μεταξύ των πλανητών Δία, Κρόνου και Αλκυόνης(το


κεντρικό άστρο των Πλειάδων) και επίσης με τον γαλαξία Μ87 της Παρθένου που είναι από τις πιο σημαντικές εξω-γαλαξιακές πηγές πλανητικής εξέλιξης.

Το μεγάλο αυτό τρίγωνο δημιούργησε μια πολύ ισχυρή ενεργειακή έκλαμψη που περάσει από το Ηλιακό μας Σύστημα και μέσα από όλους όσους διαλογίσθηκαν.

Εκτός των άλλων οι Φωτεινές Δυνάμεις μπορούν τώρα να ξεκινήσουν άμεσα και να αφαιρούν τις σκοτεινές τεχνολογίες.

Βρισκόμαστε στην Τελική Μάχη, μέχρι να συμβεί το "Γέγονος". Οι σκοτεινές δυνάμεις θα προσπαθήσουν φυσικά και μέσα στο 2021 να πειράξουν τις χρονογραμμές,αλλά αν φτάσουμε την κρίσιμη μάζα οι χρονογραμμές θα είναι πολύ πιο σταθερές.

Μπήκαμε στην εποχή των Ιχθύων τη Ρωμαϊκή εποχή, και τώρα μπαίνουμε στην εποχή του Υδροχόου.Αυτό που δε γνωρίζουν οι περισσότεροι αστρολόγοι,είναι πως η αστρολογία δεν αποτυπώνεται μόνο στο πεδίο των πλανητών και των άστρων του ζωδιακού. Αποτυπώνεται ουσιαστικά σε ενεργειακά πεδία, που ονομάζονται ακτίνες.Υπάρχουν συνδυασμοί 12 ακτίνων, που συνδέονται με την επιστήμη του Ζωδιακού. Και τα ενεργειακά πεδία αυτά έχουν γαλαξιακή καταγωγή. Ο συνδυασμός τους δημιουργεί τις αστρολογικές επιρροές που βιώνουμε.

Οι σκοτεινές δυνάμεις δε μπορούν να καταστρέψουν τις ενέργειες αυτές, επειδή είναι πολύ ισχυρές και εισέρχονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη.Δε μπορούν ούτε να τους διαφύγουν,επειδή δεν έχουν πού να πάνε.Προσπαθούν να δημιουργήσουν μέγιστο φόβο,επειδή ο φόβος λειτουργεί ως φράγμα για την ενέργεια αυτή.Αυτός είναι ο λόγος που δημιουργούν όλα αυτά τριγύρω, τις καραντίνες και την τρομολαγνεία του κορωνιϊού,ώστε να διατηρείται η ανθρωπότητα σε χαμηλές δονήσεις.Ο ενέργειες αυτές όμως είναι γαλαξιακής και υπερ-γαλαξιακής φύσης.Καμία μηχανική τους δε μπορεί να σταματήσει αυτές τις ενέργειες.

-Υπάρχει τόσο πολύ σκοτάδι επάνω και γύρω από τον πλανήτη μαςα,που οι Δυνάμεις Φωτός δίνουν τις πληροφορίες λίγες λίγες ώστε να μπορέσει ο κόσμος να τις διαχειριστεί, και να μπορέσουν και οι ίδιοι να τις αντιμετωπίσουν. Υπάρχουν λοιπόν καθυστερήσεις μέχρι την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης,

ΧΙΜΑΙΡΑ

αλλά η βασική καθυστέρηση είναι οι βόμβες "τόπλετ".Δεν πρόκειται λοιπόν για τη μία καθυστέρηση μετά την άλλη, αλλά για σύγκλιση που γίνεται όλοι και μικρότερη και διαυγέστερη, μέχρι να συμβεί η "ρήξη".

Όσον αφορά τη Χίμαιρα "βασιλική οντότητα πολύ κακή", τα νεότερα είναι πως τα πλοία τη καταστράφηκαν. Ο στόλος της καταστράφηκε και αφαιρέθηκε.Τώρα καθαρίζονται οι υπόγειες βάσεις Η Χίμαιρα δε μπορεί να ζήσει, δε μπορεί να περάσει τη χαμηλή γήινη τροχιά γιατί θα τους σταματήσει η "Γαλαξιακή Συνομοσπονδία της Ανδρομέδας" και θα τους αφαιρέσει.

-Πολλά σκάφη των Φωτεινών Δυνάμεων είναι τώρα πολύ κοντά στη Γη,σε χαμηλή γήινη τροχιά.Κάποια απλώνονται σε όλο το υποσελήνιο διάστημα.Και ένας τεράστιος στόλος βρίσκεται σε όλο το ηλιακό σύστημα.Ηδη στις τελικές θέσεις τους με το δάχτυλο στη σκανδάλη για να ξεκινήσουν το "Γεγονός".

Επίσης ολόκληροι στόλοι των Φωτεινών Δυνάμεων της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας των Εψιλων και της Ανωτέρας Τάξεως Συμμάχων έχουν πλησιάσει  στο Ηλιακό μας Σύστημα.

-Οι σκοτεινές δυνάμεις γνωρίζουν για το επερχόμενο "Γέγονός",για την εποχή του Υδροχόου και για την ηλιακή έκλαμψη.Το φοβούνται, αυτός είναι και ο λόγος που μέσα στο έτος 2020 εκτέλεσαν όλα τα σχέδιά τους,επειδή γνωρίζουν πως πλησιάζει σύντομα το "Γεγονός" Όλα αυτά είναι σημάδι της αδυναμίας τους και όχι της δύναμής τους.

Δεν έχουν τη δύναμη να το ανατρέψουν.Δε μπορούν να ανατρέψουν την πλανητική εξέλιξη και απελευθέρωση. Μπορούν μόνο να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη.

-Ο υπεύθυνος του διαστημικού  προγράμματος  του Ισραήλ που ήταν υπεύθυνος του προγράμματος επί 30 χρονια,σήμερα είναι 87 χρόνων  και  σε πλήρη Υγείας, δήλωσε για πρώτη φορά δημόσια  ότι οι Αμερικανοί και οι Ισραηλίτες έχουν έρθει σε επαφή με εξωγήινους πολλές φορες και λέει μαλιστα ότι ο Προεδρος Τραμπ γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια και μάλιστα είπε ότι ο Πρόεδρος Τράμπ έχει συνάψει

ΧΑΪΜ ΕΣΕΝΤ

συμφωνία μαζί τους  και έχουν μαζί δημιουργήσει εγκαταστάσεις στον Πλανήτη Άρη και πως εκεί σε συνεργασία κάνουν διάφορα προγράμματα και πειράματα, αυτός είναι και ο λόγος είπε ο πρώην υπεύθυνος του διαστημικού προγράμματος του Ισραήλ, που ο Πρόεδρος Τράμπ  δημιούργησε το καινούριο  σωμά των ενόπλων  δυνάμεων που είναι αυτό του Διστηματος. Ο Πρόεδρος Τράμπ  μας έχει πει ότι στα επόμενα 4 χρόνια η Αμερική θα πάει στον Αρη. Ο Ισραηλινός λέει ότι και οι εξωγήινοι και ο Τράμπ δεν θέλουν να δημιουργησουν στον κόσμο  μαζική "υστερία",από τα ταξιδια που κάνουν οι Εξωγηινοι και περιμένουν οσότου οι άνθρωποι,μάθουν σιγά σιγά για τους εξωγήινους και να τους συνηθίσουν και να μην φοβάτε κανενας.ς ελέγχει βαθιά το σύστημα, άρχισαν να επαναστατούν εναντίον του ιδίου του συστήματος. Αυτό ακριβώς συνέβαινε και στον πλανήτη "X" τις τελευταίες τρεις εβδομάδες πριν από την απελευθέρωση του,το 1999.

Η μάχη μεταξύ των Δυνάμεων τυ Φωτός και των σκοτεινών δυνάμεων μαίνεται και στο θέμα της καταστολής και της εξάπλωσης του κορονοϊού. Οι σκοτεινές δυνάμεις χρησιμοποιούν την νανο-τεχνολογία για να επιταχύνουν την εξάπλωση του.Παρ 'όλα αυτά, πλησιάζουμε αργά στην λεγόμενη "ανοσία της αγέλης", η οποία μπορεί να διαρκέσει για χρόνια ή δεκαετίες. Ασυμπτωματικές περιπτώσεις που θα παρουσιάζονται, δεν θα είναι μεταδοτικές..

-Στις 15/12/20 και ώρα 23:22:39 ενεφανίσθει στο όρος Πεντέλη της Αττικής άνοιγμα "πύλης" από τις Φωτεινές Δυνάμεις.Δεν γνωρίζουμε γιατί;






ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Το άρθρο θα συνεχισθεί  σε λίγες ημέρες  με  με την ενότητα  "Διεθνή Γεγονότα"




31/12/20                                                                         ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

                                                                                                ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα


                                                                                         

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

-Νικόλαος Καστάνιας

-Νικόλαος Αναξίμαντρος Γεωργιάδης

-Εξύκης Κυριάκος

-Σπύρος Μακρής-Διαδραστικά

-James Gilliland

Αlex Colier

-Eliana Elefheriou

-Chryso Elenodorou

-https://www.diadrastika.com

-https://www.iokh.gr

-http://www.eseti.org

-http://dionios.blogspot.com

-http://2012portal.blogspot.com

-https://www.chron.com

-https://www.ynetnews.com

-https://temblor.net

-https://www.zerohedge.com

-https://www.washingtontimes.com

-https://www.welovemassmeditation.com

-https://www.lewrockwell.com

-https://thefederationist.com

-https://www.aier.org/art

-https://stillnessinthestorm.com

-https://www.beckershospitalreview.com

-https://www.mintpressnews.com

-https://www.lewrockwell.com

-https://thebulletin.org

-https://en.wikipedia.org

-https://eternalnowblog.com

-https://greek-dutch-truth.blogspot.com

-https://soho.nascom.nasa.gov

-http://www.ustream.tv

-http://www.enaasteri.blogspot.com

-https://diodotos-k-t.blogspot.com

-https://www.triklopodia.gr

-https://www.pronews.gr

-https://www.helioviewer.org

-https://ufosightingshotspot.blogspot.com

-https://www.protothema.gr

-https://edition.cnn.com








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.