Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 20-Δ΄ΤΡΙΜΗΝΟ -2ο ΜΕΡΟΣ

                                           

                                                              ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ   


ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου "Τα Σημεία των Καιρών"με το υπ'αριθμ.20Δ'-2ο Μέρος,με τις "Διεθνείς Εξελίξεις" από τον Οκτώβριο 2020 μέχρι τον Δεκέμβριο 2020,με ενδιαφέροντα γεγονότα που






συνέβησαν στον πλανήτη μας,τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν αναφερθεί από τα ΜΜΕ.

Οπως έχω αναφέρει πολλές φορές,πολλά απ'αυτά που γράφω είναι πρωτόγνωρα στο ευρύ κοινό και δύσκολα πιστεύονται από τους περισσότερους,ιδίως από τους νέους αναγνώστες.

Δεν θα πει όμως ότι "επειδή δεν πιστεύουμε σε κάτι δεν είναι και αληθινό"!




ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Οκτώβριος 2020

---------------------

-Γιατί:

*Το έχουμε πει ήδη άπειρες φορές πως ο Donald Trump δεν βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται τυχαία! 

DONALD TRUMP

*Υπάρχει το "Μεγάλο Σχέδιο του Θεού",και με βάση Αυτό το Σχέδιο γίνονται όλα! Όλα ανεξαιρέτως! Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη!

*Το φως νικάει από πολύ καιρό το σκοτάδι και καμία απολύτως ανησυχία δεν υπάρχει πιά.Τα πάντα εξελίσσονται ομαλά και θα συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο, έτσι όπως ακριβώς πρέπει, και όπως έχουν από χρόνια πριν προγραμματιστεί.

*Απλούστατα,τίποτα απολύτως δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία του "Θεϊκού Σχεδίου" που
βρίσκεται σε εξέλιξη,ούτε και να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την "μεγάλη αφύπνιση"  και την "απελευθέρωση"!

*Η "Νέα Εποχή" είναι εδώ.Αποδεχτείτε το!

*Είτε το πιστεύετε,είτε όχι,η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δεν θα γυρίσουν πίσω!! Ποτέ!!

*Το Φως Λάμπει και η Αλήθεια βγαίνει σιγά σιγά στην επιφάνεια. Χαρείτε το αντί να ανησυχείτε..! 

-Η "Επιλογή Σαμψών" το τελευταίο χαρτί της Cabal.

Το μήνυμα που λήφθηκε πριν μερικούς μήνες στο Wireless Distribution System:

"Εχουμε κυβερνήσει αυτόν τον πλανήτη για χιλιάδες χρόνια και θα τον καταστρέψουμε αντί να τον εγκαταλείψουμε ή να σας τον παραδώσουμε",έθεσε σε συναγερμό τις επίγειες Δυνάμεις Αντίστασης και τις Φωτεινές Γαλαξιακές Δυνάμεις οι οποίες δεν πρόκειται να επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο.

Πίσω από την πανδημία βρίσκεται η Cabal και οι μετωπικές της οργανώσεις,με πρώτο και καλύτερο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.Ο κορωνοϊός σύντομα θα καταρρεύσει και θα εξαφανιστεί,άσχετα αν η Cabal με τα ΜΜΕ που ελέγχει κατόρθωσε να σπείρει τον πανικό.

-Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από διαφόρους insiders,η κυβέρνηση Τραμπ έχει στα χέρια της και επεξεργάζεται τρεις εξωτικές τεχνολογίες,τις οποίες απέσπασε από το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα της χώρας: 

*Την τεχνολογία παραγωγής ελεύθερης ενέργειας.

*Την τεχνολογία παραγωγής πόσιμου νερού από την ατμόσφαιρα. 

*Τις συσκευές ιατρικής περίθαλψης και ίασης,τα λεγόμενα MedBeds,οι οποίες θα παραχωρηθούν στον Αμερικανικό λαό και την ανθρωπότητα,αμέσως μετά την επανεκλογή του το 2021,αφού πρώτα να συνέλθουν τα παιδιά που βρέθηκαν στα τούνελ χωρίς να γνωρίζουν το φως του ήλιου.

-Ο Τράμπ, έδωσε εντολή και οι φυλακές του Γκουαντανάμο στην Κούβα επεκτείνονται υπερβολικά. Κτίζονται νέα συγκροτήματα με κελιά φυλακισμένων και άλλου τύπου εγκαταστάσεις όπως προκύπτει από δορυφορικές φωτογραφίες. Οπότε, κάτι μεγάλο ετοιμάζεται στον πλανήτη και οι "υποψήφιοι"

KOYBA GOUANTANAMO

φυλακισμένοι VIP’s είναι πάρα πολλοί. Δεν μπορεί να κτίζονται όλες αυτές οι εγκαταστάσεις χωρίς σκοπό! Πρέπει να έχουν την δυνατότητα να ικανοποιήσουν τον σκοπό για τον οποίο κτίζονται.

Οι όποιες δορυφορικές φωτογραφίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο που παρουσιάζουν τα έργα επέκτασης των εγκαταστάσεων του Γκουαντανάμο, ναι είναι πραγματικές πλην όμως οι ημερομηνίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις των φυλακών στο Γκουαντανάμο όλο και επεκτείνονται. Σύμφωνα με δημοσιεύσεις στις ΗΠΑ, στις φυλακές αυτές θα μπουν όσοι εργάζοντο για την παγκοσμιοποίηση, σε ηγετικές θέσεις στον τομέα τους σε όλον τον κόσμο και αφού δεν θα εκτελεστούν από το Στρατιωτικό Δικαστήριο. Δηλαδή, τα δημοσιεύματα μιλάνε καθαρά ότι έρχονται εκτελέσεις διασήμων ελιτιστών που εργάζονται για την δαιμονική και τυραννική παγκοσμιοποίηση ή "Νέα Τάξη Πραγμάτων".

-Σε παγκόσμια κλίμακα τα ΜΜΕ δεν μας λένε τίποτα.

*Σε πολλές φωτό βλέπουμε κεραυνούς του Διός.

*O κατακλυσμός στην Κίνα συνεχίζεται.

*Κυκλώνες χτυπάνε αλύπητα τα υβρίδια που δεν συμορφώνονται στην θεϊκή εντολή.

*Έκρηξη πετρελαιοφόρων στο Κουβέιτ.

*Το Κουβέίτ είναι από τα πρώτα κράτη που διώχνει στις χώρες τους 500.000 λαθρομετανάστες.

*Σε πολλά μέρη πέφτουν βόμβες από το πουθενά.Φωτιές,σεισμοί,ηφαίστεια εκρήγνονται.

*Φωτιά στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

*Φωτιά στο αεροδρόμιο Torrejoncillo Ισπανία.

*Η Βαβυλώνα έπεσε και τώρα πέφτουν τα παιδιά της.

FED

*Έπεσε η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ της Cabal.

*Η Βρετανική μοναρχία έπεσε.

*Το Βατικανό έπεσε.Έπεσε ο "κύριος" μαύρος Πάπας της Ρώμης.

*Το Χόλιγουντ έπεσε.

*Τα σκοτεινά μέλη της οικογένειας Rothschild έπεσαν.

*Οι βάσεις της Cabal καταστρέφονται παγκοσμίως.

*Παιδιά και γυναίκες διασώζονται παγκοσμίως.

*50 συμμαχικές χώρες χαστούκισαν τη διακίνηση ναρκωτικών.

*Οι σκλάβοι σε υπόγεια τούνελ κυκλοφορούν παγκοσμίως.

*Το ξέπλυμα χρημάτων έχει προληφθεί.

*Η απελευθέρωση των χωρών της Cabal,όπως και η Σερβία πρόσφατα, είναι γεγονός.

*Εκατοντάδες συλλήψεις παιδιών γίνονται καθημερινά σε πολλές χώρες.

*Κόβουν το κεφάλι του δράκου και δουλεύει μόνο με την ουρά.

*Ισχυρές αυτοκρατορίες και ονόματα έχουν πέσει, η ανθρωπότητα δεν αναγνωρίζει πλέον τους πολιτικούς που καταπιέζουν τις μάζες παγκοσμίως.

*Τα στοιχεία για το τι έχουν κάνει έρχονται στο φως με ζάλη ταχύτητες.

*Η πλουτοκρατία έπεσε και η δημοκρατία χτίζεται.

*Τώρα ξεκίνησε η τελευταία μάχη κατά του σκότους για την ολοκληρωτική εξολόθρευση του. 

*Καλώς ήρθατε στην Εποχή του Φωτός και την αγκαλιά του νόμου G.E.S.A.R.A ! 

*Πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο το νέο θεραπευτικό διαδίκτυο.

ΠΥΡΓΟΣ ΤΕΣΛΑ

*Oι πύργοι του Nicolas Tesla είναι φτιαγμένοι για δωρεάν ενέργεια.

*Tα θεραπευτικά κρεβάτια ΜΕSD BED γίνονται με ταχύτητα για να καλύψουν όλες τις χώρες.

*Oι επιβλαβείς οργανισμοί και οι δομές που δεν σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα,καίνε τα δηλητήρια που παράγουν για την εξολόθρευσή μας. 

*Oλοι οι ηγέτες του κόσμου πανικοβάλλονται και το δείχνουν. 

*Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πιστεύουν ότι όλα είναι φυσιολογικά και πως θα επανέλθουν στο φυσιολογικό, στην τρισδιάστατη ομαλότητα της δουλείας.Oμως ένας φωτεινός νέος κόσμος μας περιμένει όπου για πρώτη φορά θα είμαστε άνθρωποι και όχι τηλεχειρισμένα ρομπότ !!!

*Καλή λευτεριά και καλή μετάβαση στη χρυσή εποχή 2021-2025 !!!

-Οι επιθέσεις άρχισαν αμέσως μετά τις ανακοινώσεις του Τραμπ για το οικονομικό έτος 2021 που άρχισε την 1/10/20.Στη συνέχεια οι συνεργάτες του έφυγαν από τον Λευκό Οίκο για να εγκατασταθούν σε σταθμούς μάχης για τον "Κόκκινο Οκτώβριο". Ήταν η ημέρα που τα αεροπλάνα της "Ημέρας της Κρίσεως" είχαν απογειωθεί, ως ένδειξη ετοιμότητας των Ηνωμένων Πολιτειών για ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο. 

Ωστόσο ο Τραμπ παραμένει σε άμεσο κίνδυνο δολοφονίας του. Σύμφωνα με πηγές της Μασονικής Στοάς P3 και της βρετανικής MI6, η μεγαλύτερη απειλή προέρχεται από τον γαμπρό του Jared Kushner.

-Η πολυαναμενόμενη Οκτωβριανή επίθεση εναντίον της Σατανικής Cabal βρίσκεται σε πλήρη δράση,σύμφωνα με το Πεντάγωνο.Αυτό περιλαμβάνει επιθέσεις σε Βαθιές Υπόγειες Στρατιωτικές Βάσεις στην Καλιφόρνια,την Ελβετία,την Πορτογαλία,την Ισπανία,τη Νέα Ζηλανδία,την Αυστραλία και την Γερμανία.

Η μεγαλύτερη μάχη ήταν μια επίθεση στο σύμπλεγμα υπόγειας βάσης κοντά στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια.Εκεί ήταν που πέταξε ο αυτό-αποκαλούμενος Σατανιστής ηγέτης Leo Zagami  για να

LEO ZAGAMI

αποφύγει τη σύλληψη στην Ιταλία. Ο Zagami ισχυριζόταν πως μπορεί να καλέσει δαίμονες και παραδέχτηκε πως έτρωγε ανθρώπινα έμβρυα, και ότι ηγήθηκε της εκστρατείας εναντίον του Πάπα Φράνσις.

Η επίθεση στην υπόγεια βάση αναφέρθηκε στις ειδήσεις ως σεισμική ακολουθία σχεδόν 600 σεισμών.Ωστόσο, από τα σημάδια προδόθηκαν πως προκλήθηκαν από εκρηκτικά και όχι από φυσικά αίτια, σύμφωνα με πηγές από το Γεωλογικό Ερευνητικό Κέντρο των ΗΠΑ.

-Οι εγκληματίες ενεργούν υπό τις ευλογίες της συμμορίας που επιθυμεί την βίαιη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.Η Παγκόσμια Τράπεζα και ο Π.Ο.Υ. με την συνεργασία του ΟΗΕ,εξαπέλυσαν σε παγκόσμια κλίμακα τον Covid-19 που προσβάλλει το αναπνευστικό σύστημα, για να κάνουν "Ασκηση Προσομοίωσης" με σκοπό τάχατες, να εξαγάγουν συμπεράσματα πως να αντιμετωπίζουν τις μολυσματικές ασθένειες!

Στο έγκλημα αυτό που διεξάγεται μπροστά στα μάτια μας και κάτω από την μύτη μας,συμμετέχουν και διάφορες κυβερνήσεις,οι οποίες παρουσιάζονται να λαμβάνουν "αυστηρά μέτρα προφύλαξης" για να ..σώσουν τους λαούς τους!-Οι επιθέσεις ξεκίνησαν αμέσως μετά την κήρυξη έκτακτης ανάγκης από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ την πρώτη ημέρα του οικονομικού έτους 2021 (1 Οκτωβρίου 2020), μετά την οποία αποχώρησε από το Λευκό Οίκο για να δώσει την εντολή "Κόκκινος Οκτώβρης" στα στρατεύματα. Την ίδια ημέρα τα αμερικανικά αεροσκάφη επονομαζόμενα "Ημέρα της Κρίσης" απογειώθηκαν ως ένδειξη ετοιμότητας σε περίπτωση γενικευμένου πυρηνικού πολέμου.

https://www.chron.com/news/article/Pentagon-stands-ready-to-defend-our-country-in-15616134.php

-Η εικόνα αυτή δημοσιεύτηκε από τους Q-Anon και όπως πολλοί από σας γνωρίζετε,τα μηνύματα της μυστικής αυτής ομάδας που υποστηρίζει τον Potus(Τραμπ) στον αγώνα του για την απελευθέρωση των ΗΠΑ από τα νύχια της Cabal, είναι κωδικοποιημένα, και μόνον ελάχιστοι, μυημένοι ή insiters μπορούν να τα αποκωδικοποιήσουν.

Η εικόνα δείχνει τις 2/10/20,ημέρα κατά την οποία άρχισαν οι επιχειρήσεις καταστροφής όλων των εναπομεινάντων υπογείων βάσεων της Cabal σε όλο τον πλανήτη, κατόπιν εντολής του Τραμπ.

Σύμφωνα με άλλους αποκωδικοποιητές των μηνυμάτων των Q-Anon, η εικόνα δείχνει και την ημέρα,τις 10/10/20 του "Κόκκινου Οκτώβρη", η οποία δυνατόν να μας επιφυλάσσει κάποιες άλλες εκπλήξεις, που σχετίζονται με την μεγάλη μάχη που διεξάγεται μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες ανάμεσα στα "Λευκά Καπέλα" και των δυνάμεων του σκότους που κατέχουν την χώρα τους.

Για όσους δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν, οι "Q-Anon" αποτελούν μυστική ομάδα ανώτατων στρατιωτικών του Πενταγώνου, οι οποίοι διαρρέουν κωδικοποιημένες πληροφορίες, που στόχο έχουν την αφύπνιση του Αμερικανικού λαού και την στήριξη της κυβέρνησης Τραμπ στον κοινό αγώνα κατά της Cabal.

-Βίαιη ενέδρα έστησαν στην Ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ μέσα σε υπόγειες σήραγγες.

Η TLS (Ασφάλεια Επιπέδου Μεταφοράς),η ομάδα ειδικά εκπαιδευμένη στρατιωτών για τον πόλεμο στις υπόγειες σήραγγες,ανακοίνωσε ότι έχει τελειώσει με την εκκαθάριση των υπόγειων εγκαταστάσεων στο Ισραήλ από την 1/10/20.Το γεγονός ότι το Ισραήλ επιλέγει να διατηρεί το "λοκ νταουν" για τον πληθυσμό του δεν έχει να κάνει με τις υπόγειες επιχειρήσεις οι οποίες συνεχίζονται για άλλους λόγους.

Στις 21/9/20 η παραπάνω ομάδα στρατιωτών των TLS έφυγε από την Ν.Υόρκη για να φθάσει στην Ελβετία.Επιβιβάστηκε σε υπόγειο τραίνο maglev (λίαν υψηλής ταχύτητας)για το Ισραήλ.Ομως κάποιοι

ΤΡΑΙΝΟ MAGLEV 

της έστησαν βίαιη ενέδρα καί σκότωσαν 17 στρατιωτικούς από τους 20 της Ομάδας των Ειδικών Δυνάμεων μέσα στις υπόγειες σήραγγες.

Η TLS,η ομάδα ειδικά εκπαιδευμένη στρατιωτών για τον πόλεμο στις υπόγειες σήραγγες,ανακοίνωσε ότι έχει τελειώσει με την εκκαθάριση των υπόγειων εγκαταστάσεων στο Ισραήλ από την 1/10/2020.Το γεγονός ότι το Ισραήλ επιλέγει να διατηρεί το λοκ νταουν για τον πληθυσμό του δεν έχει να κάνει με τις υπόγειες επιχειρήσεις οι οποίες συνεχίζονται για άλλους λόγους.

-Ο Τράμπ έδωσε εντολή και οι φυλακές του Γκουαντανάμο στην Κούβα επεκτείνονται υπερβολικά. Κτίζονται νέα συγκροτήματα με κελιά φυλακισμένων και άλλου τύπου εγκαταστάσεις όπως προκύπτει από δορυφορικές φωτογραφίες. Οπότε, κάτι μεγάλο ετοιμάζεται στον πλανήτη και οι "υποψήφιοι" φυλακισμένοι VIP’s είναι πάρα πολλοί. Δεν μπορεί να κτίζονται όλες αυτές οι εγκαταστάσεις χωρίς σκοπό! Πρέπει να έχουν την δυνατότητα να ικανοποιήσουν τον σκοπό για τον οποίο κτίζονται.

Οι όποιες δορυφορικές φωτογραφίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο που παρουσιάζουν τα έργα

GUANTANAMO

επέκτασης των εγκαταστάσεων του Γκουαντανάμο, ναι είναι πραγματικές πλην όμως οι ημερομηνίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι εγκαταστάσεις των φυλακών στο Γκουαντανάμο όλο και επεκτείνονται. Σύμφωνα με δημοσιεύσεις στις ΗΠΑ, στις φυλακές αυτές θα μπουν όσοι εργάζονται για την παγκοσμιοποίηση, σε ηγετικές θέσεις στον τομέα τους, σε όλον τον κόσμο και αφού δεν θα εκτελεστούν από το Στρατιωτικό Δικαστήριο. Δηλαδή, τα δημοσιεύματα μιλάνε καθαρά ότι έρχονται εκτελέσεις διασήμων ελιτιστών που εργάζονται για την δαιμονική και τυραννική παγκοσμιοποίηση ή Νέα Τάξη Πραγμάτων.


-Αποκωδικοποιημένο Μήνυμα.

Ο Trump υποσχέθηκε να καθαρίσει τον "Βάλτο".Οι Πατριώτες καταστρέφουν την οικογένεια Li.Ακούμε πως δεν μπορείτε να κοιμηθείτε πλέον.Η ημέρα της Κρίσης είναι εδώ! Τα εγκλήματα της κατά της Ανθρωπότητας φτάνουν στο τέλος! Όχι άλλο πιά, σας κατακρημνίζουμε!

Η οικογένεια των Li στην Κίνα, ελέγχει το Χονγκ Κονγκ και συνδέεται με την CIA, την Μασονία και την Αμερική.

Donald Trump:Είναι λυπηρό όταν ένας Αμερικανός Πρόεδρος έχει να παλέψει,ενάντια σε μίαν Αμερικανική Κυβέρνηση για να μπορέσει να προστατεύσει τον Αμερικανικό Λαό..!

-

Ο Πρόεδρος Κιμ Γιονγκ Ουν της Β.Κορέας,έβαλε τα κλάματα και ζήτησε συγγνώμη από τους Βορειοκορεάτες.

Μια σπάνια στιγμή συγκίνησης και αυτοκριτικής επιφύλαξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν στην ομιλία του,στις

KIM ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ

10/10/20, στη στρατιωτική παρέλαση με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 75 χρόνων από την ίδρυση του κυβερνώντος Κόμματος των Εργατών στη Βόρεια Κορέα.

"Ο λαός μας με εμπιστεύτηκε μέχρι τον ουρανό και μέχρι τα βάθη της θάλασσας αλλά απέτυχα να τα καταφέρω πάντα σε ικανοποιητικό βαθμό" είπε ο εμφανώς συγκινημένος Κιμ Γιονγκ Ουν.Σας ζητώ "συγγνώμη" πρόσθεσε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας σύμφωνα με απομαγνητοφώνηση της ομιλίας του από τους Korean Times.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μάλιστα, ο Κιμ έβγαλε τα γυαλιά του σε μια θεατρική κίνηση για να σκουπίσει τα δάκρυά του.

Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=f2t845qJSno


-Στην Ιρλανδία πολεμικά πλοία και υποβρύχια του ΝΑΤΟ στις 13/10/20 έκαναν την μεγαλύτερη στρατιωτικά άσκηση.

Στην πραγματικότητα έκαναν την μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση διάσωσης παιδιών και


εκκαθάρισης των στρατιωτικών υπόγειων βάσεων,από το Ντονεγκάλ στο Μάγιο και από το Δουβλίνο στο Λίβερπουλ.

Ηταν πολλοί οι "σεισμοί" σε καθημερινοί βάση, αν και η περιοχή δεν είναι σεισμογενής;Ο στρατός μετά την εκκαθάριση προέβει σε ανατινάξεις ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά οι εγκαταστάσεις τους. 


-Στον Καναδά εντοπίστηκε,στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου,και κατασχέθηκε φορτίο με 20 κιλά αδρενοχρωμίου σε κατεψυγμένη μορφή αξίας 100 δις δολαρίων ΗΠΑ.

Μεταφερόταν μέσα σε έξη νταλίκες ψυγεία. Αρχικά οι αστυνομικοί στο τελωνείο σκέφτηκαν πως θα μπορούσε να ήταν ναρκωτικά και ζήτησαν να πάει δείγμα από το φορτίο για έρευνα σε εργαστήριο. Η υπόθεση δόθηκε στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ αφού όλα δείχνουν το αδρενοχρώμιο έχει παραχθεί σε εργαστήριο της Αριζόνα.

Το φορτίο στάλθηκε σε εταιρεία εξόρυξης χαλκού στον Καναδά. Υπάρχουν ενδείξεις πως υπάρχουν εργαστήρια παραγωγής αδρενοχρωμίου στην Βρετανική Κολούμπια, Άγιο Δομίνικο, Αριζόνα, Β. Ντακότα, υποψιάζονται ότι είναι επτά συνολικά εργαστήρια στην Αμερική.

Η διεθνής αγορά αδρενοχρωμίου είναι στα έξη τρις δολλάρια ΗΠΑ,ετησίως!

ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ

-Να γιατί βρέθηκαν στρατιώτες  κινέζοι  της "συμμαχίας" στα σύνορα του Καναδά !!!

Είχαν εντολή από τον Πρόεδρο του Καναδά να εισέλθουν στις ΗΠΑ για να χτυπήσουν στρατιωτικές μονάδες του στρατού των ΗΠΑ και άλλες εγκαταστάσεις.Στόχος τους ο Πρόεδρος Τραμπ.

Επίσης είχαν μεταφερθεί άλλοι 5000 κινέζοι στρατιώτες σε υπόγειες βάσεις του Μεξικού.

Με εντολή του Τραμπ βομβαρδίστηκαν από την αεροπορία των ΗΠΑ και σκοτώθηκαν.


-Ο Πρόεδρος της Κίνας Xi Jing Ping ανήκει στα Λευκά Καπέλα, και είναι ο ίδιος ένας Πολεμιστής του Φωτός! Εργάζεται σκληρά για την καταπολέμηση των Μαύρων Καπέλων του ΚΚΚ, καθώς επίσης για τη συμμόρφωση της χώρας με τις απαιτήσεις του Νόμου GESARA.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΙΝΑΣ

Κανένας άλλος ηγέτης Πρόεδρος της Κίνας δεν είχε πάρει ποτέ προηγουμένως, κάποιον από τους Προέδρους των ΗΠΑ (ή οποιονδήποτε ηγέτη άλλης χώρας), στην Απαγορευμένη Πόλη της Κίνας!

Μόνον ο Πρόεδρος Xi,πήρε τον Πρόεδρο Donald Trump, ο οποίος ήταν ο πρώτος και μοναδικός μέχρι σήμερα! 

Ο Αντιπρόεδρος της Κίνας, Wang Qishan, ανήκει αντιθέτως στα Μαύρα Καπέλα, και λέγεται ότι είναι ένας επικίνδυνα ισχυρός άνθρωπος στην κυβέρνηση του Κ.Κ.Κ. Είναι αυτός που ασκεί πιέσεις σε κάθε μεγάλη εταιρεία να υπογράψει συμφωνίες, ή αλλιώς.! 

 Τα Μαύρα Καπέλα της Κίνας αποτελούνται από τους Κινέζους ολιγάρχες και τους ηγέτες του Κ.Κ.Κ. (εξαιρουμένου του Προέδρου Xi), οι οποίοι είναι οι απατεώνες, παιδόφιλοι, σατανιστές που εργάζονται σύμφωνα με το Παγκόσμιο Βαθύ Κράτος/Cabal, και ήταν πίσω από το θέμα με τον ιό Covid-19.

-Εκτέθηκε η προσπάθεια του Ισραήλ να ξεκινήσει τον Γ'ΠΠ υποδαυλίζοντας τη διένεξη ανάμεσα στο Αζερμπαϊτζάν και την Αρμενία.Το Ισραήλ εξαναγκάζεται να υπογράψει τη συνθήκη μη εξάπλωσης πυρηνικών και αποπυρηνικοποίησης ως προϋπόθεση για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή.

 -Εδώ και πάρα πολλά χρόνια υπάρχουν υπόγειες βάσεις των "Νεφελίμ",αυτούς που γύρευε η Χίλαρι,στην περιοχή της Αλάσκα.

ΑΛΑΣΚΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ

Ο στρατός της  συμμαχίας (ΗΠΑ,Ρωσίας.κλπ) τους έδωσε ένα καλό μάθημα και ανατίναξε τις υπόγειες βάσεις, με 7,5 Ρίχτερ σεισμού στις 20/10/20.



-Οι ΗΠΑ έχουν απογυμνώσει τις Βασιλικές Δυνάμεις και κατάσχεσαν την Βασιλική περιουσία της Βρετανίας!

Επίσης, αυτό έχει υπογραφεί στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.Το μεγαλύτερο Νόμιμο Στρατιωτικό Πραξικόπημα στην ιστορία του πλανήτη Γη. 

Παρακολουθήστε τον Πλανήτη Γη να καθαρίζεται!

-Στην Γενεύη,στις 22/10/20, με ιδέα και πρόταση του Προέδρου Τράμπ,32 χώρες που ό πληθυσμός τους ξεπερνά το 1 δισεκατομμύρια 650 εκατομμύρια ανθρώπους, υπέγραψαν διεθνή συνθήκη για την προστασία των παιδιών που έχουν γεννηθεί αλλά και αυτών που δεν έχουν γεννηθεί.Είναι μια συνθήκη


που πιστευει οτι δεν υπάρχει κανένα διεθνές δικαιωμα που να επιτρέπει τις αμβλώσεις,έχουν ένα κεφάλαιο για την υγεία της γυναίκας και όλων των ανθρώπων σε όλη τη γη. 

Η συνθήκη περί αμβλώσεων αναπληρώνει το Βατικανό, που με τον σημερινό Πάπα, έχουν φύγει από

το δόγμα της εκκλησίας. Το μεγαλύτερο μέρος της συνθήκης αναγνωρίζουν και υποστηρίζουν άνευ όρων το δικαίωμα του κάθε λαού να είναι ανεξάρτητος και να μην μπορεί ο κάθε ένας να έχει την κυριαρχία μιας άλλης χώρας για οποιονδήποτε λόγο και αιτία. 

Την ανακήρυξη αυτή υπογράφουν 32 οι παρακάτω χώρες.

Λευκορωσία, Μπενίν, Βραζιλία, Μπουρκινα Φασο, Μπαχρέιν, Καμερούν,Κονγκό, Τσιμπουτι, Αίγυπτος, Εσγουατινη,Γκάμπια, Αϊτή, Ουγγαρία,Ινδονησία,Ιράκ,Κένυα,Κουβέϊτ,Λιβύη,Ναούρου,Νίγηρας,Ομάν,Πακιστάν,Πολωνία,Σαουδική Αραβία,Σενεγάλη,Νότιο Σουδάν,Σουδάν,Ουγκάντα,ΗΠΑ.

Στην πορεία θα προσέλθουν και άλλες. 

Δυστυχώς η Ελλάδα δεν υπέγραψε!

-Τραμπ:

*Θυμάστε που τα ΜΜΕ τον κορόιδευαν τότε για τις πράξεις, κινήσεις και την συμπεριφορά του γενικά, σχολιάζοντας πως δεν ήξερε ή και δεν σεβόταν τάχα το Πρωτόκολλο; Τους ίδιους τους τέως Ερπετοειδείς Βασιλείς είναι που δεν σεβόταν,και όχι απλά το Πρωτόκολλο! 

*Θυμάστε τον Trump να στέκεται ή να περπατά μπροστά από την τέως Βασίλισσα;

ΤΡΑΜΠ-ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

*Η όλη στάση του Trump κατά την επίσκεψη στην Αγγλία έστειλε ηχηρότατα μηνύματα Ελέγχου & Εξουσίας, τα οποία οι πλείστοι δεν είχαν ποσώς αντιληφθεί...! Άλλοι βέβαια...αρνούνταν να τα πιστέψουν! 

*Ο Trump αφαίρεσε από τότε την Δύναμη του Στέμματος, έκανε Κατάσχεση όλων των Περιουσιακών Στοιχείων,  συμπεριλαμβανομένης της Κοινοπολιτείας, και αφαίρεσε Συντάγματα. 

*Έχετε προσέξει πως οι τέως Βασιλείς είχαν έκτοτε σταματήσει να φορούν τα Βασιλικά τους Στέμματα & Βασιλικές Ενδυμασίες;

*Προσέξατε την αφαίρεση του Gold Fringe από την σημαία των ΗΠΑ; 

*Λάβατε υπόψη όλες τις ενδείξεις σε σχέση με την έξοδο των Harry & Meghan, από το πρώην Βασίλειο;

-Όπως έχει αναφερθεί αρκετές φορές προηγουμένως, οι Πρόεδροι της Τουρκίας και Γαλλίας, συμπεριλαμβάνονται στην λίστα των ατόμων που έχουν ήδη κατηγορηθεί για τα εγκλήματα τους κατά την Ανθρωπότητας,έχουν δικαστεί από Στρατιωτικό Δικαστήριο και "Εκτελεστεί".

Οτιδήποτε κυκλοφορεί που τους μοιάζει είναι είτε "κλώνος", είτε "σωσίας, είτε σχετίζεται με


προηγμένη τεχνολογία. 

Ως εκ τούτου, πίσω από τις δηλώσεις και τις πράξεις τους, βρίσκεται η "Συμμαχία",η οποία ουσιαστικά έχει τον έλεγχο σε όλες τις χώρες!

Κατά τα άλλα, η πολιτική κατάσταση και η καθημερινή ζωή σε κάθε μία χώρα ξεχωριστά, συνεχίζει να εξελίσσεται κανονικά, και ακριβώς όπως θα εξελισσόταν εάν και εφόσον οι Ηγέτες/Κυβερνήσεις δεν είχαν αντικατασταθεί από την "Συμμαχία".Αυτό γίνεται για δύο χιλιοειπωμένους λόγους, εξυπηρετώντας τους σκοπούς και στόχους του "Μεγάλου Σχεδίου":

*Διατήρηση της ισορροπίας στο εσωτερικό

*Αφύπνιση του κόσμου.

Με βάση τα πιο πάνω,εννοείται πως η Τουρκία έπαψε προ πολλού να αποτελεί κίνδυνο για Ελλάδα και Κύπρο. Όλα τα άλλα περί παραβιάσεων στο Αιγαίο, διαχωρισμό ΑΟΖ κλπ., είναι για εσωτερική-εξωτερική κατανάλωση!Οι δε ΑΟ Εξορύξεις κλπ.,είναι πιά "πεπαλαιωμένα θέματα".

-Στην υπόγεια σήραγγα των 1500 μιλίων του Βατικανού,που πηγαίνει από το Βατικανό έως την Ιερουσαλήμ,πολλά Ιερά Βιβλία που αφαιρέθηκαν από την Αγία Γραφή, βρέθηκαν μαζί με τα πρωτότυπα και χειρόγραφα της υφιστάμενης Αγίας Γραφής. 


Ο πρώτος αυτοκράτορας Μέγας Κωνσταντίνος αφαίρεσε πολλά το 326 μ.Χ., έπειτα ο Βασιλιάς James το 1611, και το Βατικανό το 1686. Πολλά βιβλία στην Αγία Γραφή ξαναγράφηκαν επίσης. 

Αυτά θα κυκλοφορήσουν σύντομα σε μια σωστά μεταφρασμένη Βίβλο,και θα έχουμε έτσι τα αυθεντικά λόγια του Θεού και του Χριστού και ολόκληρη τη Βίβλο.

Γιατί τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται! Είναι Αναπόφευκτο και Σαρωτικό! Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την παντελώς "ψευδή έκδοση" του Χριστιανισμού, που μας έχουν διδάξει..!

-Η "Γήϊνη Αντίσταση" καθαρίζει τις υπόγειες βάσεις με πλήρη ισχύ και ήδη το Neu Berlin (υπόγεια βάση που δημιουργήθηκε από τους Ναζί στην Ανταρκτική) καθώς και οι περισσότερες υπόγειες βάσεις

ΝEU BERLIN ΥΠΟΓΕΙΑ
 ΒΑΣΗ ΑΝΤΑΡΚΤΙΙΚΗΣ

της Ανταρκτικής έχουν απελευθερωθεί.

Στρατιωτικές πηγές του θετικού στρατεύματος που δεν διαθέτουν πρόσβαση σε πληροφορίες της Αντίστασης, αναφέρουν ασυνήθιστη σεισμική δραστηριότητα στην Ανταρκτική. Οι ίδιες στρατιωτικές πηγές αναφέρουν επίσης την εκκένωση των επίγειων στρατιωτικών βάσεων των ΗΠΑ,της Ρωσίας,της Κίνας και της Αργεντινής στην Ανταρκτική για άγνωστους λόγους.

-Οι "Δράκοι της Ταϊβάν" αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν την ιστορία του Hunter Biden και τις πληροφορίες για τις επιχειρήσεις της κινεζικής αντικατασκοπείας εναντίον των ΗΠΑ ως αντίποινα ενάντια στις απειλές της ηπειρωτικής Κίνας για επίθεση στην Ταϊβάν. Οι "Πηγές των Δράκων" έχουν επανειλημμένως πει ότι θα οργανώσουν μία πλήρη αποκάλυψη των μυστικών διαστημικών προγραμμάτων της ηπειρωτικής Κίνας στην περίπτωση οποιασδήποτε επιθετικότητας απέναντι στην εθνική κυριαρχία της Ταϊβάν

-Το μεγάλο ελικοπτεροφόρο πλοίο των Πεζοναυτών των ΗΠΑ,με την ονομασία  Helshell Williams μήκους 230μ και πλάτους 50μ,στις 30/11/20 αγκυροβόλησε στο λιμάνι του Αστακού της δυτικής Ελλάδας.

Το πλοίο αυτό βρισκόταν στην περιοχή της Σούδας των Χανίων της Κρήτης και επί 25 ημέρες(Αυγ.-


Σεπτ.)έκανε συλλήψεις Νεοταξιτών και άλλων,στο πέλαγος Β-ΒΑ των Χανίων,από άλλα πλοία των ΗΠΑ τα οποία προσκολούντο σ'αυτό και μεταβίβαζαν τους συλληφθέντες.

Εφυγε από την Κρήτη στις 5/9/20 και πήγε στο λιμάνι Ρότα της Ισπανίας επί του Ατλαντικού.Εκεί αφού κατέβασε τους συλληφθέντες στην συνέχεια έκλεισε το δορυφορικό πομπό του και δεν φαινόταν.Στην συνέχεια τον άνοιξε και και το είδαμε στο λιμάνι του κράτους της Αφρικής Σιέρα Λεόνε.Στη συνέχεια γύρισε στην Ελλάδα όπως έγραψα παραπάνω.Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Bombeo,στο πρόσφατο ταξίδι του στην χώρα μας είπε στον Πρωθυπουργό ότι το πλοίο αυτό θα μείνει μόνιμα στην Ελλάδα. 

Στη συνέχεια γύρισε στην Σούδα,έκανε συλλήψεις και στην συνέχεια τον Οκτώβριο έπλευσε στον δίαυλο Σικελίας-Τυνησίας και μετέφερε τους συλληφθέντες σε άλλα πλοία.Μετά γύρισε και πέρασε την Κρήτη και εισήλθε στην διώρυγα του Σουέζ της Αιγύπτου και στη συνέχεια στην Ερυθρά Θάλασσα.Στην συνέχεια έκλεισε τον δορυφορικό του δέκτη και δεν ξέρουμε που πήγε.

-Το διαστημικό όπλο"Οι ράβδοι του θεού" μπορεί να καταστρέφε τις υπόγειες εγκαταστάσεις.Αυτό είναι που χτυπά όλες τις υπόγειες σήραγγες και πυρηνικές εγκαταστάσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη.Τα χτυπήματα άρχισαν να γίνονται μετά που διέσωσαν τα παιδιά και καθάρισαν τα πειράματα της CIA  γνωστά ως "Χείμερα".

ΟΙ ΡΑΒΔΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Οι "βροχές από βολφράμιο" όπως τις αποκαλεί το New York Times, μπορούν να χτυπήσουν τις εγκαταστάσεις του εχθρού με καταστροφική ταχύτητα, με εξολοθρευτικές επιπτώσεις και εξαλείφοντας στόχους πολύ καλά οχυρωμένους, όπως ο Περσικός φυγοκεντρωτής ή οι υπόγειες εγκαταστάσεις της Β. Κορέας και χωρίς να προκαλεί την ακαταστασία του πυρηνικού χτυπήματος.

Απο το συγκεκριμένο οπλο φημολογείται οτι χτυπήθηκε το λιμάνι της Τιανζίν στην Κίνα και το λιμάνι της Βηρυτου στις 4/8/20.Είναι ενεργειακά όπλα του συστήματος kinetik που δημιουργούν κινητικό και ωστικό κύμα με καταστροφικα αποτελεσματα.

Νοέμβριος 2020

-----------------------

-Σχέδιο Σαμψών:Σχεδιάστηκε τη δεκαετία του '80 και προβλέπει ότι σε περίπτωση που το Ισραήλ δεχτεί επίθεση από ένα μεγάλο έθνος, ή υπερδύναμη, ή υπέρτερες συνασπισμένες δυνάμεις, να ανταποδώσει μαζικά αντίποινα με πυρηνικά όπλα.

Η σιωνιστική μαφία των τραπεζιτών άφησε να διαρρεύσει η πληροφορία ότι στο Ισραήλ υπάρχουν κλεμμένα πυρηνικά όπλα από το αμερικανικό οπλοστάσιο. Αυτό είναι μεγάλο ψέμα διότι τα όπλα αυτά τα παραχώρησε στο Ισραήλ η Cabal και για να αποφευχθεί η παγκόσμια κατακραυγή,επινόησαν το σενάριο της κλοπής. Τα όπλα αυτά έχουν τοποθετηθεί μέσα σε πρεσβείες και προξενεία (για να μην

WIRELESS DISTRIBUTIO
SYSTEM

ελέγχονται λόγω διπλωματικής ασυλίας) σε είκοσι πέντε αμερικανικές πόλεις,σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και μεγάλες πόλεις της Ασίας και της Αφρικής και η σιωνιστική μαφία απειλεί να τα πυροδοτήσει εφαρμόζοντας την "Επιλογή Σαμψών", δηλαδή  "αν είναι να πεθάνουμε, ας πεθάνουμε μαζί με τους εχθρούς μας".

Το μήνυμα που λήφθηκε πριν μερικούς μήνες στο  Wireless Distribution System=Ασύρματο Σύστημα Διανομής(WDS),έλεγε:" έχουμε κυβερνήσει αυτόν τον πλανήτη για χιλιάδες χρόνια και θα τον καταστρέψουμε αντί να τον εγκαταλείψουμε ή να σας τον παραδώσουμε".Μετά απ'αυτό έχουν τεθεί σε "συναγερμό" οι επίγειες Δυνάμεις Αντίστασης και ο Φωτεινές Γαλαξιακές Δυνάμεις,οι οποίες δεν πρόκειται να επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο.

Πίσω από την πανδημία βρίσκεται η Cabal και οι μετωπικές της οργανώσεις,με πρώτο και καλύτερο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.Ο κορωνοϊός σύντομα θα καταρρεύσει και θα εξαφανιστεί άσχετα αν η Cabal με τα ΜΜΕ που ελέγχει κατόρθωσε να σπείρει τον πανικό.

-Αίμα αθώων παιδιών ήταν προς πώληση!Ένα λίτρο Aνδρενοχρωμίου επωλείτο για 2.2 δις Δολάρια Αμερικής!

Αυτός ήταν ο λόγος που βλέπατε μόνο πολύ πλούσιους εθισμένους σε αυτό. Χρειάζονταν πάνω από 100 παιδιά για να παράξουν ένα λίτρο.Τα βασάνιζαν φρικτά επανειλημμένα, και στη συνέχεια στράγγιζαν το αίμα τους. Το πιο κακό, σατανικό πράγμα που έχω ακούσει ποτέ.

AΔΡΕΝΟΧΡΩΜΑ

Εναντίον αυτών των αιμοβόρων,σατανικών δαιμόνων,γίνεται ο Πόλεμος!Δεν είναι "Αγώνας για Εξουσία",αλλά για την απελευθέρωση της Γης και των Ανθρώπων της! Για αυτό ανέλαβε έντονη Δράση η Γαλαξιακή Συμμαχία του Φωτός! 

Αυτές οι επιχειρήσεις γίνονται ασταμάτητα και καθημερινά με μεγάλη επιτυχία σε κάθε πολιτεία της Αμερικής.Την πρώτη μέρα του Νοεμβρίου στο Οχάιο βρέθηκαν 107 παιδιά και 33 στην Βιρτζίνια.Είναι απίστευτο πόσα παιδιά χάνονται.

Σε κάθε περίπτωση που βρίσκουν και απελευθερώνουν παιδιά συλλαμβάνουν και φυλακίζουν τους διακινητές.

-Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Benjamin Fulford,oι Κινέζοι έφεραν στρατό στο Μεξικό και Καναδά και υποσχέθηκαν κατάκτηση αμερικανικών εδάφων στον πρωθυπουργό του Καναδά Τζαστίν Τρυντώ.Η μητέρα του Τρυντώ είχε πάει με τον Φίντελ Κάστρο και με τον οποίο τον γέννησε (τον Τρυντώ).Γραμμές αίματος άκρως δηλητηριώδεις!

Οπως και η Χίλλαρυ Κλίντον έχει κοινή γραμμή με τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζόζεφ Μπάϊντεν!Η πραγματική της μάνα Πάμελα Χάρριμαν,ήταν κόρη δισέγγονη της βασίλισσας Βικτωρίας

ΜΠΑΪΝTΕΝ (BIDEN)

της Αγγλίας.Η Πάμελα συνουσιάστηκε με όλους τους μεγάλους (Ροτσιλντ και Ανιέλλι) ως πράκτωρ φυσικά του θρόνου.Ο δε Μπάϊντεν είναι απόγονος των Μπαττενμπούργκ-Μαουμπάντεν,εξ ου και οι τρυφεροί του εναγκαλισμοί με την διαβολική Χίλλαρυ.

Πως δούλευε το σύστημά;Δεν γινόσουν "Politician-Πολιτικός" αν δεν είχες γραμμή αίματος απ'ευθείας από τον θρόνο της Αγγλίας,καθόσον η Αμερική παρέμεινε ιδιοκτησία της καθώς και του Βατικανού!

Τώρα κατανοείτε γιατί όλοι αυτοί οι παιδόφιλοι-αιμοπότες και θεατές ψυχροί των "SNUFF MOVIES (μια ταινία στην οποία ένα άτομο δολοφονείται ή αυτοκτονεί).

Το επίθετο Μπάϊντεν(Biden) είναι κωδικός αναγνώρισης του "όφεως τζόε".Τους κρατάνε σε πολιτείες με γονείς,αδέλφια και από μικρά τους εκπαιδεύουν για τον ρόλο τους αργότερα,διότι συνδέονται με την "δράκαινα"του Μπάκιγχαμ (Ελισσάβετ) και τον Φίλιππο σύζυγο της,πρίγκηπά  "δράκο"- Ελλάδας.

Ο θείος Μαουντμπάντεν ήταν ο τρυφερός εραστής του Φιλίππου όταν η μάνα του Αλίκη της Ελλάδας μπήκε σε τρελοκομείο.Επίσης συνουσιαζόταν με τα παιδιά του Φιλίππου και έβαζε και σκυλιά ράτσας bestiality να κάνουν σεξ με τα πιτσιρίκια του.Ετσι κατανοείται γιατί η επίσης δισέγγονη Βικτώρια Μέρκελ γέμισε την Γερμανία με κτηνοβατικά πορνεία.

Επίσης ο Τζόε Μπάϊντεν πήδαγε τον γιό του Χάντερ και αυτός τα παιδιά του.Σόϊ πάει το αιμομικτικό βασίλειο !!!Μιλάμε για σαπίλα ατελείωτη των όφεων.Μιλάμε για γερμανοχαζάρικες φαμίλιες που

YIOΣ BIDEN

παριστάνουν τους βασιλείς και με μπαστάρδικα θέλουν να γεννοκτονήσουν την ανθρωπότητα.Βιάζονται δε διότι έρχονται γεγονότα και αποκαλύψεις αναπόφευκτες που θα τους διαλύσουν.

Εξ ου και από λύσσα και μίσος κλείσανε τους λαούς μέσα,ετοιμάζοντας νέα "Νταχάου"=FEMA για να προμηθεύονται ανθρώπινο κρέας τζάμπα και σε μεγάλες ποσότητες ,όπως επί Χίτλερ ,Μαο Τσε Τουγκ,Στάλιν,Πολ Ποτ(Καμπόζη),κλπ.Ο δε Τζιν Πιγκ είναι δρακονιανός πρίγκηψ που απαιτούσε από τον Τόρυ Σμιθ να τον αποκαλεί "αυτοκράτορα" οπότε εμφανίζονταν με Temporal τεχνολογία μπροστά του και τον απειλούσε να μην μιλά για τα χιλιάδες κινεζάκια που έστελνε στην διεφθαρμένη Ουάσιγκτον δώρο στους Κλίντον,Ομπάμα,Μπους,Μπάϊντεν,Μακαίην,και όχι μόνον.

Ομορφος κόσμος!Ανήθικος,Δρακονιανά πλασμένος.

Ομως ήγγικεν το τέλος τους.Τους αρέσει δεν τους αρέσει,εμείς η ανθρωπότης σύσσωμη,σηκώσαμε το σπαθί μας και αντιστρέψαμε τους όρους.Παίρνουμε φολιδοκέφαλα αβέρτα !!!

-Ο Πρόεδρος Τραμπ πήρε στα χέρια του την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ,την Federal και ξεκίνησε από τότε την αποδόμηση του δολλαρίου,σε συνεργασία πάντοτε με τον Πούτιν και τον κινέζο Πρόεδρο Ξι,καταπόντισαν την τιμή του πετρελαίου και τελικά το πετροδολλάριο.Η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει.Μία μία οι κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο,έπεφταν η μία με την άλλη.

Ο στρατός των ΗΠΑ από τον Μάρτιο 2020 είχε καταλάβει την Ευρώπη και τις κυβερνήσεις των σημαντικότερων και πιό επικίνδυνων κρατών,έτοιμος να τελείωσει τα πάντα,όταν πάρει το σύνθημα.


Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ,που πλέον ανήκουν στον Τράμπ,πήραν φωτιά τους τελευταίους μήνες,σε αγαστή πάντα συνεργασίά με τους Ρώσους,προετοίμασαν έδαφος την επόμενη μέρα,μάζεψαν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται γιά να κατηγορηθούν όλες οι κυβερνήσεις,αλλά και η διαπλοκή τους.

Ολα πλέον είναι έτοιμα με το νέο κβαντινό χρηματοπιστωτικό σύστημα έτοιμο να ανακοινωθεί,όπως και ο νόμος G.E.S.A.R.A.

Δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα,έπρεπε να προφυλαχθεί ο κόσμος από αιματοχυσία.Το κυριότερο όμως δεν έπρεπε με τίποτα να δωθεί η οποιαδήποτε αφορμή για παγκόσμιο πόλεμο.Αυτό αποφεύχθη και τώρα φθάσαμε στο "σημείο μηδέν".

Ο Τράμπ παίρνοντας τις εκλογές απελευθερώνεται και γίνεται πλέον ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.Μέχρι τώρα δεν μπορούσε να πεί την αλήθεια .Δέχθηκε μεγάλο πόλεμο από τα ΜΜΕ και ο κόσμος χειραγωγήθηκε απίστευτα,γι'αυτό και διάβηκε παρέα με τον Κορωνιϊο.Τώρα όμως θα τον αποδομήσει.Ήδη έχει προετοιμάσει με κάποιες δηλώσεις του το τι θα επακολουθήσει.

Θα επιταχυνθούν λοιπόν τα πράγματα και θα βγει επιτέλους η αλήθεια στον κόσμο.Τους επόμενους 3 με 4 μήνες όλοι θα έχουν καταλάβει!


-Ας δούμε όμως και κάτι άλλο που ο πολύς ο κόσμος δεν το ξέρει:

Το ναυάγιο του "Τιτανικού"(πλοίο) ήταν μία "δουλειά εκ των έσω"..και έγινε τον Απρίλιο του 1912 στον Ατλαντικό!!

Οι Benjamin Guggenheim, Isador Strauss (Head of Macys Department Stores) και ο John Astor (ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο), έχασαν την ζωή τους στο ναυάγιο του Τιτανικού.


Οι τρεις αυτοί άντρες ήταν αντίθετοι στην δημιουργία της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (FED Bank). Μέχρι τον Απρίλιο του 1912 όλοι όσοι αντιτίθεντο είχαν εξαλειφθεί. 

Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 1913, ήταν ιδιωτική και ελεγχόταν από τους "δολοφόνους" Ilouminati-Cabal

Tώρα ο Donald Trump απέκτησε τον πλήρη έλεγχο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, δίνοντας ένα ακόμα καίριο πλήγμα στην Cabal, και μετέφερε την τράπεζα κάτω από το Υπουργείο Οικονομικών. 

Αυτός είναι ένας από τους αμέτρητους λόγους, που τα απανταχού μέλη της Χαζαρικής Μαφίας/Cabal ... αγαπούν τον Πρόεδρο Trump ιδιαίτερα..!

Όμως, τίποτα δεν αλλάζει αυτό που έρχεται! Είναι Αναπόφευκτο και Σαρωτικό!

-Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από διαφόρους insider, η κυβέρνηση Τραμπ έχει στα χέρια της και επεξεργάζεται τρεις εξωτικές τεχνολογίες, τις οποίες απέσπασε από το Μυστικό Διαστημικό

MEDBED

Πρόγραμμα της χώρας: Την τεχνολογία παραγωγής ελεύθερης ενέργειας, την τεχνολογία παραγωγής πόσιμου νερού από την ατμόσφαιρα και συσκευές ιατρικής περίθαλψης και ίασης, τα λεγόμενα κεββάτια MedBeds, οι οποίες θα παραχωρηθούν στον Αμερικανικό λαό και την ανθρωπότητα, αμέσως μετά την επανεκλογή του το 2021.


-ΗΠΑ,εκλογές-καλπονοθείας!!!

15/11/20:Σύμφωνα με τα στοιχεία του εκλογικού συστήματος Dominion που βρίσκονται στον διακομιστή που κατάσχεσε ο Αμερικανικός Στρατός,ο Πρόεδρος Trump κέρδισε τις εκλογές. 

Όμως,τα Μασονικά ΜΜΕ σας θέλουν να πιστεύετε ακόμα πως τις κέρδισε ο Κλώνος-Joe Biden, που

ΣΥΣΤΗΜΑ DOMINION

δεν μπόρεσε ποτέ να γεμίσει ούτε ένα γήπεδο καλαθόσφαιρας,στις προεδρικές του εκστρατείες,αντίθετα με τον Trump που συγκέντρωνε πάντοτε πλήθη επιπέδου ... Rockstar! 

Επαναλαμβάνεται πως η κάθε κίνηση, εμφάνιση, ομιλία και δήλωση του Κλώνου-Joe Biden, γίνεται αυστηρά βάση του "Θεατρικού Σεναρίου", και του "Σχεδίου Απελευθέρωσης της Γης" που βρίσκεται σε εξέλιξη!Όπως έχει λεχθεί πολλές φορές,όλοι οι Κλώνοι έχουν για διαχειριστή τους τον Trump και την Συμμαχία.

Απολαύστε το "Θέατρο" που σκοπό έχει να εκθέσει την Cabal ακόμα περισσότερο, με την ελπίδα να αφυπνιστούν οι Αθρώπινες μάζες.

Η Συμμαχία έχει τον πλήρη έλεγχο !!!

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε καταλήξει στην απόφαση ότι ο σερβερ από όπου λειτούργησε το σύστημα "Dominion " ήταν μπλεγμένο στην μεταφορά-κλοπή ψήφων στις εκλογές των ΗΠΑ.

Οι μυστικές υπηρεσίες έκαναν έρευνα όπου ανακάλυψαν πως ο σερβερ βρισκόταν στην Γερμανία.Για

DOMINION

να γίνει κατορθωτό να έχουν τον σερβερ με νόμιμο τρόπο και να μπορεί να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, το υπουργείο εξωτερικών των Η.Π.Α όπως και ο γενικός εισαγγελέας Μπαρρ,ζήτησαν από την κυβέρνηση της Γερμανίας να τους επιτρέψουν να πάρουν τον σερβερ.

Σε αυτή την επιχείρηση πήρε μέρος ο Αμερικανικός στρατός και άφησαν εκτός της CΙΑ, τον ισχυρότερο οργανισμό ασφάλειας της χώρας. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Τραμπ έδιωξε τον Μαρκ Εσπερ από την θέση του υπουργού άμυνας, διαφορετικά θα μπορούσε να επέμβει και να ματαίωση την όλη προσπάθεια.

Τώρα που έχουν όλες τις αποδείξεις ο αριθμός των ψήφων της κάθε πολιτείας έρχεται σε δεύτερη μοίρα.Η νομική ομάδα του Τραμπ τώρα μπορεί να παρουσιάσει τα ευρήματα από τον σερβερ στο ανώτατο δικαστήριο και να αποδείξει ότι έγινε απάτη στις εκλογές και επομένως είναι παράνομες. Με αυτόν τον τρόπο ο Τραμπ κερδίζει την επόμενη τετραετία ακόμα και οκταετία αν το θέλει.

Αυτός είναι και ο λόγος που ακύρωσε την αγωγή στην Αριζόνα, απλά δεν του είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.


-Ένας λόγος που δεν μπόρεσε να συλλάβουν τους εγκληματίες την επομένη της εκλογής Τραμπ  είναι επειδή αυτοί οι εγκληματίες τοποθέτησαν ατομικές βόμβες σε πέντε (άλλοι λένε για 25) πόλεις της Αμερικής ώστε να τους κρατούν σε ομηρία σε περίπτωση που χάσουν.

Ο Τραμπ μετά της εκλογές δεν έκανε την κίνηση να κόψει το κεφάλι του "δράκου"(cabal) μέχρι που να είναι σίγουρος ότι όλοι εμείς είμαστε ασφαλής. Σε αντίθετη περίπτωση το τίμημα θα ήταν τεράστιο γι'αυτό πηγαίνει βήμα-βήμα.

Εστάλει ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα να βρουν και να απενεργοποιήσουν τις ατομικές βόμβες. 

Εκαναν έλεγχο σε κάθε πακέτο το οποίο ερχόταν από το Ισραήλ στην πρεσβεία του Ισραήλ στις Η.Π.Α. Αυτό δεν έχει να κάνει με τον Εβραϊκό λαό αλλά με την μαφία.


-"Τo Kraken (χταπόδι) Ελευθερώθηκε"(Κωδικό μήνυμα για την πλαστογραφία των ψήφων).

Η Δικηγόρος Sidney Powell δήλωσε στις 19/11/20 ότι το "Kraken" ελευθερώθηκε πριν από δύο ημέρες και τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται. 

Οι πληροφοριοδότες του λογισμικού της εταιρείας Dominion συνέχισαν να καταθέτουν,παραδεχόμενοι ότι ολόκληρο το σύστημα κατασκευάστηκε από την αρχή για να "κλέψει" τις εκλογές των ΗΠΑ και τις Παγκόσμιες Εκλογές. 

Κατόπιν αυτού οι στρατιωτικές πτήσεις αυξήθηκαν καλύπτοντας τον ουρανό, με στρατιωτικά αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένης τουλάχιστον μιας πτήσης προς το GITMO. 

Οι προδότες εικάζεται ότι έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται κατά την διάρκεια της πτήσης,αερομεταφερόμενοι,για να παράσχουν αποδεικτικά στοιχεία για τη συνενοχή τους στην Εκλογική Νοθεία και τη Διεθνή Απάτη. 

Το σφυρί θα πέσει και ο Joe Biden θα πάει στη Φυλακή, και όχι στον Λευκό Οίκο!

Το Kraken είναι ένα Πρόγραμμα Πολέμου στον Κυβερνοχώρο,του Υπουργείου Άμυνας.Παρακολουθεί συστήματα, και συγκεντρώνει αποδεικτικά στοιχεία για φρικτές ενέργειες και εγκλήματα που διαπράττει το Βαθύ Κράτος.

Το καλαμπόκι είναι φτιαγμένο από πυρήνες/kernels. Kernel είναι ο "Πυρήνας" ενός λειτουργικού συστήματος υπολογιστή, με πλήρη έλεγχο όλων των συστημάτων. Με αυτή την εξήγηση, το Μήνυμα των "Q" που αναφερόταν στην "Συγκομιδή του Καλαμποκιού - Harvest the corn", αποκτά τώρα νόημα..!

Μία Επίλεκτη Ομάδα του Αμερικανικού Στρατού, εισέβαλε με επιτυχία σε μια μεγάλη, ξένη χώρα,την Γερμανία, και κατάσχεσε τον διακομιστή ο οποίος συνδέεται με τις Αμερικανικές Εκλογές. 

Παρόλα αυτά,τα ΜΜΕ δεν ρώτησαν τίποτα όσον αφορά την συγκεκριμένην επιχείρηση, η οποία θα έπρεπε κανονικά να ήταν πρωτοσέλιδο, οπουδήποτε και να κοιτούσε κανείς.

-Ο Πρόεδρος Τραμπ έθεσε από τις 21/11/20 σε "κόκκινο συναγερμό",παγκοσμίως,τις Ενοπλές Δυνάμεις των ΗΠΑ που είναι περίπου σε 500.000.Σκοπός του είναι τα κάθε λογής "αποβράσματα"στον πλανήτη,(οι Κρόνιοι,τα Χαζάρικα "κτήνη",η Cabal,ο Διεθνής Σιωνισμός),που δεν έχουν σκοπό να παραδοθούν εύκολα αν και νομίζουν,να μην μείνει κανείς ζωντανός.

O Μπάϊντεν (και κατ’ επέκταση το Deep State οπου διαχειρίζεται τον Μπάϊντεν) σχεδίαζαν να πάρουν με το ζόρι τον Λευκό Οίκο.Τα σχέδιά τους ήταν να βάλουν τον Κινεζικό στρατό να τους βοηθήσει και

KINEZOI 

να τον πάρουν.Ο Τραμπ γνώριζε φυσικά αυτά τα σχέδια,προστάτευσε όσους έπρεπε,άυξησε την ασφάλεια και έχουν άρχισε πλέον οι συλλήψεις.

Τέλειωσαν σχεδόν και οι επιχειρήσεις κάτω τα τούνελ όπου είχαν κρυφτεί πολλοί από αυτές τις οντότητες...και συνελήφθησαν και αυτοί.

Στον αγώνα αυτό όμως ο Τραμπ δεν ήταν μόνος του.Εκτός από τις Φωτεινές Δυνάμεις πίσω του,είχε και αρκετά κράτη που τον υποστήριζαν και έπαιζαν ο καθένας τον ρόλο που έπρεπε.Μάλιστα είδαμε και την Τουρκία που έτρεξε να δηλώσει οτι αγαπάει τον Μπάϊντεν και να ελπίζει στις μή κυρώσεις και στην απόκτηση των F-35.

Η Τουρκία ήταν από τα κράτη που δεν ήξερε το τί γινόταν,γι αυτό και έκανε συζητήσεις ακόμη και με την Σαουδική Αραβία όπου πηγε για επαναπροσδιορισμό των σχέσεών τους.Ο βασιλιάς Σαλμάν φυσικά που γνώριζε τί γίνεται και είχε τον δικό του ρόλο.Φυσικά και συμφώνησε να το

BAΣΙΛΙΑΣ SALMAN

ξανασυζητήσουν από την αρχή το θέμα ( ξέρουμε από πριν την σχέση μίσους αυτών των δύο και το εμπάργκο…. έπρεπε να προβληματιστείτε).

Γι αυτό άλλωστε και οι πρόσφατες επισκέψεις του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ,Πομπέο,ο οποίος όσο οι άλλοι απειλούσαν τον Λευκό Οίκο εκείνος έκανε την δική του δουλειά και ενήμερωνε συνεχώς αυτούς που πρέπει.Και τα δύο στρατόπεδα έπαιζαν καλά τον ρόλο τους 

Οσον αφορά τα ΜΜΕ έπεσαν στην παγίδα και εκτέθηκαν και αυτά.Αυτά ακόμη δεν γνώριζαν για τις συλλήψεις των αφεντικών τους.

-Η Σούδα θα γίνει διάσημη γιατί από εκεί θα φύγουν οι ανεπιθύμητοι εγκληματίες και διεφθαρμένοι της Ευρώπης. Η Σούδα είναι η αφετηρία και στο Guantanamo που είναι το τερματικό σταθμό τους περιμένουν 850 στρατιώτες για το καλωσόρισμα.


-Ο Πάπας της Ρώμης εκτελέσθηκε πρόσφατα στον Οκτώβριο 2020.Οι Φωτεινές Δυνάμεις(Ανδρομέδιοι,κλπ)τοποθέτησαν στην θέση του έναν παρόμοιο κλώνο του,όπου μία τεράστια φωτεινή οντότητα ενασαρκώθηκε μέσα του.Σε μία τριήμερη διαδικτύακη συνάντηση που έγινε από 19-21 Νοεμβρίου,με συμμετοχή παγκόσμια οικονομολόγων και διαφόρων άλλων


επιστημόνων,κατεκεραύνωσε όλους τους πολιτικούς στην υφήλιο και τους έκανε "σκουπίδι".Κατηγόρησε τους Τραπεζίτες για παράνομη κερδοσκοπία και ότι ο ρόλος του δεν πρέπει να είναι το κέρδος απ'από εδώ και πέρα,γιάυτό το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα αλλάζει.

Πρότεινε να δοθεί παγκόσμιως μισθός παντού για να σταματήσει η φτώχεια και η αδικία.Στην ουσία έφωσε εντολή των "Ανωθεν"να ζήσουν οι άνθρωποι στο εξής σαν θεϊκά όντα και όχι σαν σκλάβοι.Μίλησε και για την απάτη του κορωνιϊού.



-Συμπληρώνονται εφέτος 57 χρόνια από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, John F. Kennedy, που έγινε στις 22 Νοεμβρίου 1963 στο Dallas.

22 ΝΟΕ 1963

Τα σκοτεινά σχέδια της Cabal όμως τότε είχαν αποτύχει, εξαιτίας της δράσης των Λευκών Καπέλων.

Ο Πρόεδρος John F. Kennedy, έζησε για να δει τους υπεύθυνους για την απόπειρα δολοφονίας του να δικάζονται και να τιμωρούνται, και ζει μέχρι σήμερα, παρακολουθώντας την εξέλιξη του Μεγάλου Σχεδίου Απελευθέρωσης της Ανθρωπότητας.Στην επιτυχία του οποίου έχει συμβάλει σε ένα τεράστιο βαθμό!

Λέγεται ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ John F.Kenenty δεν κατάφεραν να τον δολοφονήσουν τον Νοέμβριο του 1963 και είναι τώρα εν ζωή.

Δεν έχει εμφανιστεί ακόμα και τον κρατάνε για έκπληξη !!

Τώρα ειναι 103 χρονών !!

Μακάρι να ζει ο άνθρωπος και να απολαύσει την ρεβάνς απο τους δυνάστες της ανθρωπότητας !!


-Το Στέμμα του πρώην Ηνωμένου Βασιλείου έχει διαλυθεί, όπως και η Κοινοπολιτεία.

Οι Ερπετοειδεί- Ανθρωποφάγοι, Βασίλισσα Eλισάβετ,βασιλιάς Φίλιππος και ο γιός τους Κάρολος

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓ.
ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

έχουν δικαστεί και εκτελεστεί για τα εγκλήματα τους κατά της Ανθρωπότητας, και τα περιουσιακά τους στοιχεία έχουν κατασχεθεί.Στις θέσεις τους είναι "κλώνοι".

Από τότε,τον έλεγχο στην διακυβέρνηση της χώρας και της Κοινοπολιτείας έχει ο Πρόεδρος Trump.Οι άνθρωποι όμως δεν έχουν δυστυχώς ακόμα συνειδητοποιήσει, ότι έχουν απελευθερωθεί, από την "Βασιλική" Δυναστεία των Ερπετοειδών! 

-Τον Νοέμβριο ,η Διευθύντρια της CIA, Τζίνα Χάσπελ, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση με την κατηγορία της εκλογικής νοθείας και είπε ότι θα αποκαλύψει πληροφορίες για τον  Ομπάμα και τον Μπάιντεν.

GINA HASPEL

Υπήρχαν υποψίες ότι ο Ομπάμα, ο Μπάιντεν και η Χάσπελ συνεργάζονταν με ξένες δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου του κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.

Και  επιπλέον προωθούσαν τη χρήση της εκλογικής "απάτης" για να θέσουν τους  προσκείμενους  προς τα αριστερά   και εκτεθειμένους   Μπάιντεν και  άλλους,ώστε να καταλάβουν την "εξουσία" της κυβέρνησης των ΗΠΑ "γιά ενίσχυση  της Νέας Τάξης  Πραγμάτων"



-Μήνυμα από ανώνυμους της 28/11/2020:

Αυτή τη στιγμή, ένας συγκεκαλυμμένος πόλεμος μαίνεται σε όλο τον κόσμο, αντιπαραθέτοντας το Υπουργείο Άμυνας του Trump και την DIA (Defence Intelligence Agency Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας) με τις "φατρίες των Black Hats–Deep State που διοικούν τη CIA.

Το Υπουργείο Άμυνας έκανε μια επιδρομή στη "Φάρμα" Διακομιστών της CIA στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας,για να εξασφαλίσει διακομιστές που περιέχουν αποδείξεις παρέμβασης της CIA στις εκλογές του 2020 δηλαδή χειραγώγηση της "πίσω πόρτας" των εκλογικών αποτελεσμάτων, μέσω μηχανών ψηφοφορίας της εταιρείας Dominion. 

Αλλά οι νέες πληροφορίες που εμφανίζονται τώρα δείχνουν ότι υπήρξε μια Μάχη στις "Εγκαταστάσεις

OI ΦΟΝΕΥΘΕΝΤΕΣ

Διακομιστών", που περιλάμβανε τις μονάδες Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ (Special Forces Units), που ασχολούνται με τις εκπαιδευμένες παραστρατιωτικές Μονάδες της CIA, που είχαν πετάξει από το Αφγανιστάν, σε μια προσπάθεια έκτακτης ανάγκης για την υπεράσπιση των εγκαταστάσεων.

Ένα μέλος της CIA σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της μάχης, και αναφέρεται σε όλα τα κύρια μέσα ενημέρωσης πως "Σκοτώθηκε στη Σομαλία". Πέντε στρατιώτες του Αμερικανικού Στρατού σκοτώθηκαν επίσης, και η δικαιολογία είναι πως πέθαναν σε μια "Συντριβή Ελικοπτέρου" στην Αίγυπτο.

Παρά τους θανάτους,οι "Διακομιστές" αποκτήθηκαν επιτυχώς από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, και παραδόθηκαν στην Ιδιωτική Ομάδα Πληροφοριών (Private Intelligence Group) του προέδρου Trump, η οποία τώρα είναι για άλλη μια φορά υπό την ηγεσία του Στρατηγού Michael Flynn, ο οποίος πρόσφατα πήρε χάρη και τώρα επιτρέπεται να επεξεργάζεται άκρως απόρρητες πληροφορίες, δεδομένου ότι η εξουσιοδότηση ασφαλείας του έχει αποκατασταθεί.

Επίσης στις 28 Νοεμβρίου,δημοσιεύθηκε η καταγγελία εγκλήματος του Οbama από τον Demers, εισαγγελέα των ΗΠΑ για την περιφέρεια της Χαβάης,τον Kenji M. Price, τον βοηθό διευθυντή Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας του FBI Alan E. Kohler Jr. και την ειδική πράκτορα πεδίου επιχειρήσεων του FBI στην Χονολουλού, Eli S. Miranda.

SIDNEY POWELL

-Εδώ είναι όπου αυτό γίνεται καλό:

Η Sidney Powell είναι έτοιμη να παρουσιάσει ειδικούς μάρτυρες στις μηνύσεις της Georgia και του Michigan. Ένας από αυτούς τους μάρτυρες έχει δώσει λεπτομέρειες για την απάτη ψηφοφορίας, οι οποίες αποκτήθηκαν με δύο μέσα:

*Το πρόγραμμα κυβερνο-πολέμου "KRAKEN", που διευθύνεται από το Υπουργείο Άμυνας.

*Πληροφορίες που βρέθηκαν στους διακομιστές που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια των πολλαπλών επιδρομών.Υπήρξαν επίσης επιδρομές σε αγρόκτημα server στη Βαρκελώνη,και το Τορόντο, όπως μας λένε.


-Ο Στρατηγός Flynn και ο πρόεδρος Trump,βρίσκοντο στις 29/11/20 στην Ολλανδία για την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων των ιδιοκτητών των Scytl και Dominion, συμπεριλαμβανομένων και

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ FLYNN

άλλων στοιχείων.

Υπό τις οδηγίες του Στρατηγού Φλιν μαζικές συλλήψεις συνεχίστηκαν σε πάνω από 209.000 απόρρητα κατηγορητήρια που κατατέθηκαν στα ομοσπονδιακά δικαστήρια σε όλο το Έθνος από την στιγμή που ο Πρόεδρος Τραμπ ανέλαβε τον Λευκό Οίκο. Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου ο Φλιν ξεκίνησε να εκτελεί συλλήψεις υψηλά ιστάμενων προσώπων που πρόσφατα βρισκόταν στην Ολλανδία,κυνηγώντας παιδόφιλους,την Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα κεντρικά του Συμβουλίου Ξένων Σχέσεων (Council of Foreign Relations headquarters) στο οποίο πρόσφατα πολλά αεροπλάνα συνετρίβησαν μυστηριωδώς.




Δεκέμβριος 2020

--------------------------

-Ο Ντόναλντ Τραμπ προσλήφθηκε από τις Φωτεινές Δυνάμεις για να διαλύσει εντελώς το "βαθύ κράτος".Εχει συμμάχους ηγέτες κρατών,μαζί και με τον πρόεδρο Πούτιν της Ρωσίας.Ηγείται του


κόσμου στην κατάρρευση του βαθμού.Σε αντίθεση με τους περισσότερους ανθρώπους,209 χώρες είχαν συμφωνήσει κρυφά. Συμφώνησαν επίσης στην παγκόσμια ειρήνη και στην επιστροφή στο χρυσό πρότυπο.Οι μάζες δεν το κατάλαβαν αυτό,επειδή είχαν πέσει θύματα ελέγχου του μυαλού και χειραγώγησης των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της υπνωτικής τακτικής του MK Ultra.

-Eχει ακουστεί στις ΗΠΑ,εδώ και τέσσερα χρόνια,μία ομάδα πατριωτών με το όνομα Q-Anons,η οποία μέσω μηνυμάτων είχε προβλέψει όλα όσα γίνονται στις μέρες μας.Τα πρόβλεψαν ή μήπως έτσι τα σχεδίασαν να γίνουν από την αρχή.Εδώ πρέπει να τονισθεί ότι το γράμμα Q είναι το 17ο γράμμα του αγγλικού αλφαβήτου,αλλά και του αρχαίου ελληνικού αλφαβήτα και ειναι το γράμμα "κοππα".Το 17o όμως είναι επίσης και η ανώτερη διαβάθμιση των ΗΠΑ όσον αφορά την δυνατότητα σε πρόσβαση σε όλα τα διαβαθμισμένα απόρρητα έγγραφα

Πίσω από τους Q-Anons μόνο τυχαίο δεν είναι! Η ανθρωπότητα είναι αυτή την στιγμή σε μία διαδικασία ανέλλιξης.Μέσα απ'αυτήν την ανέλλιξη θα πρέπει να προετοιμαστούμε για όσα έχουν σχεδιάσει να γίνουν.Θα πολεμήσουμε σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα το "κακό" και ο πόλεμος θα είναι εξολοθρευτικός!

Το ζητούμενο λοιπόν του Προέδρου Τραμπ και της ομάδας του των Q-Anons,δεν ήταν απλά να κερδίσει αυτές τις εκλογές,έπρεπε να τις κερδίσει ο κόσμος της Αμερικής,αλλά και όλος ο υπόλοιπος κόσμος του πλανήτη μας να διεκδικήσει την ελευθερία του μέσα από αυτές της εκλογές.

Το σχέδιο ήταν θεϊκό και οι Q-Anons άρχισαν πριν τέσσερα χρόνια να ανεβάζουν αυτό που λέμε "συνομοσιολογίες" και να αναδείξουν τους τότε αφυπνισμένους και το κατάφεραν.Το πρώτο κύμα από


Q-Anons δημιουργήθηκε πρώτα στην Αμερική και μετά επεκτάθηκε σε όλο τον κόσμο.Ολοι αυτοί ο ανώνυμοι πατριώτες προσπάθησαν να διασώσουν αυτές τις "συνομοσιολογίες".Κάθε μέρα που περνούσε όλο και περισσότεροι Q-Anons ερχόνταν να προστεθούν και η γνώση να διαδίδεται με γεωμετρική πρόοδο.Ηδη το πρώτο βήμα με την αφύπνιση άρχισε να μαθαίνει και να προσπαθεί να διαδώσει και αυτός με την σειρά του αυτή την "συνομοσία".

Αυτό σημαίνει πόλεμο και οι "Φωτεινές Δυνάμεις" θέλουν να πολεμήσουμε κυρίως μέσω της νόησης και έτσι να προετοιμαζόμαστε για την μεγάλη μάχη!!!

Γιατί τώρα ξέρουμε τον εχθρό,ο οποίος μην αντέχοντας να μείνει στα λαγούμια του,άρχισε σιγά σιγά να βγάζει το κεφάλι του έξω και να φαίνεται στα μάτια όσων ήθελαν να δούνε.

Θελω να προσθεσω οτι το γραμμα Q ειναι αρχαιοελληνικο και ειναι το γραμμα "κόππα".

Οι Q-Anons έχουν κάνει μεγάλη δουλειά !!!

-Ο Πρόεδρος Donald Trump ανέλαβε την δέσμευση να καταστρέψει και να διαλύσει εντελώς το Βαθύ Κράτος. Ηγείται όλου του κόσμου,όσον αφορά στην κατάρρευση και την πλήρη καταστροφή του Βαθέως Κράτους.Είναι άγνωστο στους περισσότερους ανθρώπους, το γεγονός ότι, 209 χώρες έχουν


συμφωνήσει και υποταχθεί. Όλες οι 209 χώρες συμφώνησαν επίσης για την Παγκόσμια Ειρήνη και για την εφαρμογή του Νέου Τραπεζικού Συστήματος με βάση το Χρυσό.

Οι μάζες δεν το κατάλαβαν,επειδή έχουν πέσει Θύματα Ελέγχου του Μυαλού και της Χειραγώγησης των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης-Εξαπάτησης,και της Τακτικής Ύπνωσης του Προγράμματος MK Ultra.



-Στρατιωτικές πτήσεις παράδοσης συνέβησαν σε ολόκληρες τις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο. Λέγεται πως εκατοντάδες προδοτών, ηθοποιών,κλπ, έχουν ήδη απελαθεί.Τους έβαλαν σε πτήσεις και τους ανέκριναν ώσπου να ενδώσουν,με έμφαση στην εκμαίευση πληροφοριών για εκλογική απάτη. Αυτές οι στρατιωτικές πτήσεις αυξάνουν την προετοιμασία σε πιθανές δράσεις βίας από τους Αντίφα κλπ.

-Ενημέρωση GITMO στα μέσα του 2020:Συλλήψεις, κατηγορίες και εκτελέσεις.Επικαιρομένο στις 4/12/20.

Πριν ξεκινήσουμε,ας καταλάβουμε πρώτα ότι πριν ο Τραμπ ήταν ο POTUS GITMO (στρατόπεδο κράτησης στον κόλπο του Γκουαντάναμο) ήταν ένα κλάσμα του μεγέθους που είναι τώρα. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί με σαφήνεια από τα ακόλουθα γραφικά, προσδιορίζοντας μια σημαντική επέκταση για ό,τι αναμένεται να είναι δεκάδες χιλιάδες νέοι πρώην ελίτ,όσοι δεν εκτελούνται τουλάχιστον μέσω στρατιωτικού δικαστηρίου.

Αυτά αντιστοιχούν σε περίπου 222.000 σφραγισμένες κατηγορίες και αφορούν τα πιο ενοχλητικά και


διεφθαρμένα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.Αυτά κυμαίνονται από την εμπορία ανθρώπων,την εμπορία οργάνων,την εμπορία παιδικών σεξ,τη δουλεία,την προδοσία,την τρομοκρατία,την απάτη,την κατάχρηση της τεχνητής νοημοσύνης,τη γενοκτονία, το πλύσιμο εγκεφάλου,την δυσφήμιση, τον κίνδυνο τηλεφωνίας 5G,τις θρησκευτικές διακρίσεις,την παραποίηση,τη λογοκρισία,την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και την πρόληψη της διάσωσης της ανθρωπότητας από κίνδυνος βιοτεχνολογίας.

Ομοίως έχουν δημοσιευτεί πολλά έγγραφα στον ιστότοπο του Human Rights Tribunal International σχετικά με παραβιάσεις και των 30 άρθρων της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (UDHR), συμπεριλαμβανομένων εγκλημάτων πολέμου για διάπραξη μαζικής γενοκτονίας που περιλαμβάνει ANTIFA, CDC, Fauci, Gates Foundation, National Guyers Guild, National Governors Association, The Rothschild Family και WHO. 

-Κατακλυσμός στρατιωτικών αεροπλάνων στον ουρανό της Αμερικής.Η Ελλάδα είναι στο σχέδιο.

Στις 5/12/20,20 αεροπλάνα C-130 προσγειώθηκαν στην αεροπορική βάση Νελλις της Νεβάδα και μετέφεραν συνολικά περί τους 6000 στρατιώτες και πεζοναύτες.Παρατηρείθηκε έντονη μετακίνηση στρατού και τοποθέτηση τους σε διάφορα σημεία σε ολόκληρη την Αμερική.

Τα μαύρα πουλιά "Καλιντα"της CΙΑ,πετούσαν ασταμάτητα στα μαύρα σημεία ( black spots). Αυτό


έδειχνε ότι μάζευαν κόσμο για ανάκριση.

Τις τελευταίες μέρες παρατήθηκαν πτήσεις σε καθημερινή βάση,να φεύγουν από την Ελλάδα και να προσγειώνονται στα νησιά Αζόρες (ανήκουν στη Πορτογαλία),στην μέση του Ατλαντικού ωκεανού. 

Στις Αζόρες,σε ένα απο τα εννέα μικρά νησάκια με 54.000 κατοίκων υπάρχει μια Αμερικάνικη στρατιωτική βάση και μια μεγάλη φυλακή υψίστης ασφαλείας και πολύ μοντέρνα,η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. 


-Eντάλματα Σύλληψης Κυβερνητών και Νομοθετών.Δημόσια Οδηγία 7/12/20.

Όλοι οι Κυβερνήτες και όλοι οι Κρατικοί Νομοθέτες και στα 50 κράτη των ΗΠΑ,συνελήφθησαν και κρατήθηκαν στις αντίστοιχες εγκαταστάσεις της περιφέρειας τους της FEMA.

Καταζητούντο για ανάκριση που σχετίζεται με πράξεις Συνωμοσίας, Ανταρσίας, Εξέγερσης, Προδοσίας, Απάτης και Παιδεραστίας.

Ενώ οι Κυβερνήσεις και οι Κρατικοί Νομοθέτες, και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, παραβιάζουν τώρα κατάφωρα τις Συνταγματικές Προστασίες του Λαού. 

Η Πολιτοφυλακή διατάχθηκε να:

*Συλλάβει όλους τους Κυβερνήτες και Νομοθέτες.

*Καταλάβει και να εξασφαλίσει όλες τις Κρατικές Κυβερνήσεις και τα κυβερνητικά συμβεβλημένα

ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ


περιουσιακά στοιχεία, κτίρια και εγκαταστάσεις σε όλα τα Κράτη,

*Βοηθήσει τους τοπικούς Σερίφηδες στην επιβολή του Φυσικού Δικαίου (Natural Law), όπως περιγράφεται στο Δίκαιο-Νόμο του court of ages, του εγχειριδίου της Γης,και

*Εξασφαλίσει την Ασφάλεια, Προστασία και Αξιοπρέπεια του Λαού.

Το Φυσικό Δίκαιο-Νόμος της Γης, μπήκε πλέον σε εφαρμογή, αντικαθιστώντας τον υφιστάμενο Νόμο της Θάλασσας και Φωτίζοντας ακόμα περισσότερο τον Νόμο GESARA, ο οποίος βρίσκεται σε εφαρμογή!

Διευκρινίζεται πως αριθμός Κυβερνητών είχε συλληφθεί από προηγουμένως.

Περισσότερα στο βίντεο εδώ:https://m.youtube.com/watch?v=wF-pnonslI0


-Το πολύ σημαντικό που συμβαίνει τώρα στις ΗΠΑ είναι η αποκάλυψη της εκλογικής απάτης.Αυτό επιδρά στην παγκόσμια συνείδηση. Οι άνθρωποι αρχίζουν και έχουν επίγνωση της διαφθοράς των πολιτικών, κάτι που δημιουργεί τις συνθήκες για την πιο άμεση πυροδότηση του Γεγονότος.

Υπάρχει μια Συμμαχία από ανώτατους στρατιωτικούς των ΗΠΑ,της Κίνας,της Ρωσίας,της Ινδίας και μερικών άλλων κρατών, που ασχολούνται με τις μαζικές συλλήψεις.

-Επί χρόνια η Δημοκρατική παράταξη και κάποιοι Ρεπουμπλικάνοι πολιτικοί της ελίτ προφανώς εργαζόταν πάνω στην συνεργασία με τους Κινέζους και άλλα κομμουνιστικά κόμματα για να ρίξουν


την Αμερικάνικη κυβέρνηση και να εγκαθιδρύσουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η συμμαχία του Τραμπ και των Λευκών Καπέλων «έστησε» τις προεδρικές εκλογές του 2020 για να δελεάσουν και να συλλάβουν επ’ αυτοφώρω για προδοσία αυτούς του κακούς τύπους – με πληροφορίες που συγκέντρωσαν από το “The Kraken.”

 


-Ο κορυφαίος Εβραίος τραπεζίτης και πρώην επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας Jim Wolfensohn είναι νεκρός, καθώς χιλιάδες στρατιωτικές πτήσεις μεταφέρουν στρατιώτες της Cabal και τους ηγέτες τους στο Gitmo(Gouadanamo), στην Ονδούρα, σε κρυφές τοποθεσίες και σε αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις.Ο Τραμπ έδωσε στα μέλη της Cabal αρκετό σχοινί για να κρεμαστούν και μόνοι

CISMO

τους,καθώς δηλώνει τους Σιωνιστές, τους Δημοκράτες, τα Εβραϊκά Μέσα Ενημέρωσης,τις Μεγα-Εταιρίες και το Βαθύ Κράτος, εξωτερικού και εσωτερικού, ως εχθρικούς  μαχητές.

Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις απομάκρυναν την Angela Saxe Gotha Hitler Merkel από την εξουσία στη Γερμανία και έστειλαν "Ειδικές Δυνάμεις" στην Ελβετία για να μαζέψουν τα εκεί μέλη της οικογένειας Rothschild.Συνέλαβαν επίσης και τον Klaus Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (ΠΟΦ) και τον έκαναν να κελαηδήσει για τους χειριστές του. Κι αυτό επειδή το ΠΟΦ είναι ο κεντρικός κόμβος του σχεδίου εμβολιασμός-ψηφιακό χρήμα”.

-Ολη η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας συνελήφθει πρόσφατα και λέγεται ότι εκτελέσθει.

-Διέρευσαν τα έγγραφα της προδοσίας του Καναδού Πρωθυπουργού σχετικά με τις Κινέζικες δυνάμεις.Δύο εκατομύρια Κινέζοι πράκτορες υπήρχαν σε εταιρείες και μυστικές υπηρεσίες της Δύσης.

-Τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου για πολιτικούς,δικαστές,κανάλια,εφημερίδες,κλπ,καθώς η διαφθορά είναι παγκοσμίως.Εκατομμύρια συνελήφθησαν τον Δεκέμβριο και τους πρώτερους μήνες σε όλο τον πλανήτη.Ολοι αυτοί ήδη δικάζονται από στρατιωτικά δικαστήρια και πολλοί απ'αυτούς εκτελέσθηκαν σε σχεδόν όλες τις χώρες.Γι'αυτόν τον λόγο μένουμε στα σπίτια μας τα βράδια για προστασία.

-Πρόσφατα η Cabal προσπάθησε να εκτοξεύση από πυρηνικό υποβρύχιο δύο πυρηνικές κεφαλές,μία για τις ΗΠΑ και μία για την Ρωσία.Ομως η Αυτοκρατορία των "Εψιλων" της Ανδρομέδας τις εξαφάνισε και βύθισε το υποβρύχιο. 

 -Η Gina Haspel, μέχρι πρόσφατα Αρχηγός της CIA, είχε τραυματιστεί στην επιδρομή που έγινε στις

GINA HASPEL

εγκαταστάσεις της CIA, στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας τον Νοέμβριο, για την κατάσχεση των διακομιστών του Συστήματος Dominion, και συνελήφθη. Κατά την διάρκεια της μεταφοράς της στο GITMO-Κούβα, αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο.

Έδωσε ήδη πάρα πολλές πληροφορίες, τραγουδώντας σαν "καναρίνι" και από εδώ και εμπρός θα συνεργαστεί με Trump και Λευκά Καπέλα - όπως αναφέρεται πιο πάνω. Η απόφαση της αυτή, την βοήθησε να μειώσει την ποινή της σε δια βίου φυλάκιση.



-Οσα μεγάλα ονόματα συνελήφθησαν,κυκλοφορούν στους δρόμους και στις εργασίες τους οι"κλώνοι"τους.

-Επέστρεψαν από τις κρυψόνες τους οι Kennedy!Ο πατέρας,ο γιός και φυσικά τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας(σύζυγος και κουνιάδα),που θεωρούνταν μέχρι τώρα νεκρά,από το αεροπλάνο που τους μετέφερε,το οποίο βυθίστηκε στην θάλασσα από "δήθεν βλάβη".Θα τους θανάτωνε η Cabal.Ta

JOHN KENNEDY Jr

πτώματα τους δεν βρέθηκαν.

Τώρα το 2020 εμφανίσθηκαν !!

Ο Τραμπ θα έχει τον John Kennedy Jr "Κομιστή της Ειρήνης" και αναμένεται να γίνει και αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως.Επίσης θα είναι και ο πρώτος Πρόεδρος του GESARA.

-Το Hollywood θα πάψει εντελώς να υπάρχει,γιατί δεν είναι παρά μια δημιουργία της CIA, που δημιουργήθηκε για να ελέγχει το μυαλό των ανθρώπων. Οι ηθοποιοί, οι αθλητές, οι ισχυροί των μέσων ενημέρωσης, οι μουσικοί, οι διάφορες προσωπικότητες, οι δημοσιογράφοι ειδήσεων και οι διασκεδαστές ήταν "παιδόφιλοι","συλλέκτες και χρήστες Ανδρενοχρωμίου", που σημαίνει ότι είχαν σεξ με παιδιά, που βίαζαν, δολοφονούσαν, βασάνιζαν, θυσίαζαν και φυσικά έπιναν το αίμα των παιδιών.

Υπό την Κυβέρνηση Trump, εκατομμύρια παιδιά διασώθηκαν από Κυκλώματα Παιδεραστίας και από τις Υπόγειες Στρατιωτικές Βάσεις-Deep Underground Military Bases (D.U.M.B.S.), όπου αυτά τα παιδιά εκτράφηκαν, βιάστηκαν και βασανίστηκαν. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι υποστηρικτές του Βαθέως Κράτους (Deep State-Cabal), όπως το FBI, η CIA, το Hollywood κλπ., έχουν πολεμήσει έντονα ενάντια στον Πρόεδρο Trump. Δεν ήθελαν να αποκαλυφθεί το μυστικό τους. Η εμπορία παιδιών για σεξ ήταν το μεγάλο έγκλημα της ελίτ Τα παιδιά

GITMO

ήταν το νόμισμα τους.Αυτοί όλοι γνωρίζουν ότι ο χρόνος τους έχει τελειώσει, και ότι θα συλληφθούν.Οι περισσότεροι βρίσκονται σε κατ 'οίκον περιορισμό.Άλλοι βρίσκονται ήδη φυλακισμένοι στον κόλπο του Γκουαντάναμο -Gitmo, και άλλοι λεχουν ήδη εκτελεστεί για τα εγκλήματα τους κατά τις Ανθρωπότητας.


Eπίσης η αστυνομία στην Φλόριντα των Η.Π.Α ανακοίνωσε πρόσφατα την σύλληψη 178 "ανθρώπων" οι οποίοι έκαναν διακίνηση παιδιών για σεξ. Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ένας δάσκαλός.Οι συλλήψεις βασίστηκαν στην επικοινωνία που είχαν με ένα μόνο παιδί,ένα κορίτσι 13 ετών.

Η πολιτεία της Φλόριντα είναι μια από τις πέντε πολιτείες με το μεγαλύτερο πρόβλημα σε ότι αφορά την διακίνηση παιδιών για σεξ.

-Γενικά, όσον αφορά μερικά από τα "Έργα και Ημέρες" του Σατανικού Βαθέως Κράτους:

*Πάνω από 50 τρισεκατομμύρια σε Χρυσό και Πετρέλαιο κλάπηκαν κατά την εισβολή του Ιράκ. Θυμηθείτε ότι ο Saddam δεν είχε όπλα μαζικής καταστροφής και δεν συμμετείχε στην 9/11. Ωστόσο, ο πλούτος της χώρας του λεηλατήθηκε. 

*Στη συνέχεια, πήγαν στο Αφγανιστάν για να εξασφαλίσουν τις φυτείες παπαρούνας και τα ορυχεία

TALIBAN

λιθίου, μετά που οι Taliban είχαν καταστρέψει όλη την παραγωγή παπαρούνας. 

*Μετά από αυτό, πήγαμε και σκοτώσαμε τον Gaddafi στη Λιβύη, για να αποκτήσουμε τον έλεγχο των 22 και πλέον τόνων χρυσού του, του αξίας 33 και πλέον τρισεκατομμυρίων αγωγού νερού - που θα έδινε ζωή στην Αφρική, και τα διαμάντια, ασήμι και κάθε άλλη περιουσία. 

*Σε όλο τον κόσμο υπάρχει πόλεμος και γενοκτονία για το Χρυσό, το Πετρέλαιο, τα Ναρκωτικά και άλλους Φυσικούς Πόρους. Όλα αυτά πηγαίνουν πίσω στους Rothschilds, το Βατικανό, και τους Βασιλείς!

*Θυσαυροί του Βατικανού:Ας σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν, χρειάστηκαν εκατοντάδες πτήσεις (640) για την μεταφορά στις ΗΠΑ, του Χρυσού και άλλων Πολύτιμων Αντικειμένων που κατασχέθηκαν, κατά την σαρωτική εκκαθάριση που έγινε στο Βατικανό.

*Κατασχέσεις Περιουσιακών Στοιχείων μελών του Βαθέως Κράτους/Cabal και των Εγκληματιών:

Βάση νόμου η κινητή και ακίνητη περιουσία των μελών του Βαθέως Κράτους και όλων των Εγκληματιών που διέπραξαν παντός είδους εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, Κατάσχεται.Σκοπός είναι να επιστραφεί εκεί που δικαιωματικά ανήκει.

*Κάποιος κάποτε είχε πει το γνωστό "Λεφτά Υπάρχουν"!Τεράστιος Παγκόσμιος Πλούτος είναι που υπάρχει, και ο πλούτος αυτός ανήκει στο σύνολο των Ανθρώπων της Γης. Την επιστροφή μέρους αυτού του πλούτου πίσω στους δικαιούχους,εκεί από όπου έχει κλαπεί, είναι που αποσκοπεί ο Νόμος NESARA/GESARA! 

Εν αναμονή της εφαρμογής του σε παγκόσμια κλίμακα...όταν και εφόσον αυτό θα είναι σε θέση να γίνει...! 

-Στις φυλακές του Γκουαντάναμο της Κούβας αφίχθεισαν μόνο την τρίτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου 107.000 πτήσεις.Έχουν γίνει συνολικά 150.000 συλλήψεις από τον πλανήτη μας.

Οι περισσότερες πτήσεις αεροσκαφών προς Γκουαντάναμο ή και άλλες υψίστης ασφαλείας φυλακές


που θα κρατήσουν τους εγκληματίες μέχρι την δίκη τους , τις κρύβουν ώστε όσοι κάνουν έρευνα και τα παρακολουθούν να μην μπορούν να τα δουν ακόμα.

Οι φυλακές στο Γκουαντάναμο έχουν επεκταθεί πέντε φορές περισσότερο από το αρχικό τους μέγεθος και είναι πλήρης αυτή την στιγμή.

Έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή τα γνωστά πλοία φυλακές για να έχουν περισσότερους χώρους κράτησης.

Οι φυλακές του Γκουαντάναμο δεν είναι οι μόνες φυλακές στο είδος τους στον κόσμο. Υπάρχουν ανάλογες  φυλακές και σε άλλα μέρη όπως είναι η Γροιλανδία,προς την οποία γίνονται τακτικές πτήσεις στρατιωτικών αεροσκαφών τον τελευταίο καιρό, που κατά τους ειδικούς είναι ασυνήθιστο

-Ο Δεκέμβριος του 2020 θα παραμείνει στη μνήμη της ανθρωπότητας ως μια παλίρροια της ιστορίας, που στράφηκε αποφασιστικά εναντίον μιας αρχαίας κακής δύναμης και την συνέτριψε.

Οι δυνάμεις της μεγάλης αφύπνισης κερδίζουν τον μυστικό πόλεμο και η ανθρωπότητα απελευθερώνεται από τις δυνάμεις του κακού.

Ο Τραμπ κρατάει όλα τα Χαρτιά και Γνωρίζει Καλά την ΤΕΧΝΗ του ΠΟΛΕΜΟΥ,άλωστε ήταν αξιωματικός του Στρατου και είχε φοιτήσει στην Στρατιωτική Ακαδημία της Ουάσιγτον.Εφθασε στον βαθμό του Λοχαγού και μετά παραιτήθηκε για να αναλάβη τις επιχειρήσεις του πατέρα του.


-Εν αναμονή της επανεμφάνισης τους..! 

Γιατί πολλοί που θεωρούνται νεκροί, είνα ζωντανοί και αντίθετα, πολλοί που θεωρούνται ζωντανοί είναι νεκροί.

JFK Jr, ELVIS, LENNON, DIANA, MJ, MORRISON, MARLEY, MERCURY, PRINCE, COBAIN, TUPAC more !!

■ELVIS PRESLEY = ALIVE (Ζωντανός τώρα)

*Πόσο χρονών φαίνεται να είναι ο Elvis Presley στο Google; Τον δείχνει 85 χρονών 

ELVIS PRESLEY
85 ΕΤΩΝ

*Ίδια ουλή από ανεμοβλογιά πάνω από το αριστερό φρύδι.

*Ίδιο σημάδι στο αριστερό χέρι. 

*Χάσμα στα μπροστινά δόντια όπως στην Pre-Elvis Stage καριέρα του. 

*Ίδιες κιθάρες, Ίδιο γέλιο, Ίδια φωνή..!

*Όλα τα μουσικά του βίντεο στο You Tube είναι στο Church Setting, αλλά ένα από αυτά σε πάρτι. 

*Το Τραγούδι American Trilogy. Δεν υπάρχει καμία σύμπτωση,μετά από αυτό το τραγούδι..!

*Για να μην αναφέρουμε πως ο πάστορας BOB JOYCE μπήκε στην καραντίνα την περασμένη εβδομάδα,και κάποιος "Mystery Man" αγόρασε την κιθάρα του...!

*Και τι είπε η σύζυγος του Priscilla ότι θα ήταν ο Elvis εάν ήταν Ζωντανός; "Κήρυκας του Λόγου = Πάστορας".

■  Η Lady Diana στο λογαριασμό της στο Twitter, αναφέρει:

LADY DIANA  ΚΡΥΜΕΝΕΙ

ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ

*"Θα υπάρξει μια Παγκόσμια Επανεκκίνηση,μια Παγκόσμια Συγχώρεση/Διαγραφή Χρέους.Όταν αποκαλυφθεί όλη η Αλήθεια, το μόνο ανθρωπιστικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε, είναι μια γενική Επαναφορά! Και υπάρχει απολύτως Νόμιμη Εξουσία να το πράξει. Είχε τεθεί σε εφαρμογή, πολύ καιρό προηγουμένως, σε περίπτωση που οι επιμελητές θα μετατρέπονταν σε απατεώνες." 
ΙΣΩΣ ΖΟΥΝ?


 Γενικά, όσον αφορά μερικά από τα "Έργα και Ημέρες" του Σατανικού Βαθέως Κράτους:

*Πάνω από 50 τρισεκατομμύρια σε Χρυσό και Πετρέλαιο κλάπηκαν κατά την εισβολή του Ιράκ. Θυμηθείτε ότι ο Saddam δεν είχε όπλα μαζικής καταστροφής και δεν συμμετείχε στην 9/11.Ωστόσο,ο πλούτος της χώρας του λεηλατήθηκε. 

*Στη συνέχεια, πήγαν στο Αφγανιστάν για να εξασφαλίσουν τις φυτείες παπαρούνας και τα ορυχεία λιθίου, μετά που οι Taliban είχαν καταστρέψει όλη την παραγωγή παπαρούνας. 

*Μετά από αυτό,πήγαμε και σκοτώσαμε τον Gaddafi στη Λιβύη, για να αποκτήσουμε τον έλεγχο των 22 και πλέον τόνων χρυσού του,αξίας 33 και πλέον τρισεκατομμυρίων αγωγού νερού,που θα έδινε ζωή στην Αφρική, και τα διαμάντια, ασήμι και κάθε άλλη περιουσία. 

*Σε όλο τον κόσμο υπάρχει πόλεμος και γενοκτονία για το Χρυσό, το Πετρέλαιο, τα Ναρκωτικά και άλλους Φυσικούς Πόρους. Όλα αυτά πηγαίνουν πίσω στους Rothschilds, το Βατικανό, και τους Βασιλείς!


ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Το 2021 είναι η αρχή μιας νέας εποχής για όλη την ανθρωπότητα!Το σχέδιο των Φωτεινών Δυνάμεων με χειρουργική ακρίβεια φτάνει στο τέλος του.

Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός στις 11/1/21 μας έστειλε βίντεο που μας δείχνει αμέτρητες χιλιάδες

ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΡΜΑΔΑ

σκάφη της διαγαλαξιακής αρμάδας των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων δυνάμεων,τα οποία κινήθηκαν αργά μεταξή Γης και Ηλίου,για να επέμβουν αν χρειασθεί στον καθαρισμό του πλανήτη μας από τους "αποστάτες" που θέλουν να μας εξωντόσουν με τα επικίνδυνα εμβόλια τους.

Η ενημέρωση των Ελλήνων απανταχού της Γης (120 δις) είναι ότι,το "πυρ είναι η αντιμετώπιση του ιού (κορωνοϊού)ενεργοποιόντας σωματίδια ίασης μέσω των "ηφαιστείων".

Επίσης ενεργοποιήθηκε η "ιάτηρ"(=μεταμορφωμένη)θεά Αθηνά στον Ταΰγετο και τις Θερμοπύλες!!!

Ξυπνά σιγά σιγά το Ελληνικό στοιχείο!!

Πολλοί γύρω από τον Πλανήτη εργάζονται δια την σωτηρία του!

Χαρά,υγεία ειρήνη,πλούτο(ψυχικό και υλικό) και ξεκίνημα μια νέας ζωής πιο ωραίας,φωτεινής και μοναδικής θα έλεγα!

Ψηλά λοιπόν τις δονήσεις σας και όλα πλέον έχουν τελειώσει για το σκότος!


Η Ελλάδα,οι Ελληνες,ο Ελληνισμός είναι μιά βόμβα έτοιμη να εκραγεί!!

Και εσείς άρχοντες της εξουσίας,το νου σας!

Μη χαίρεστε που σκοτώσατε το κτήνος..

H σκύλα που το γέννησε ζει και είναι πάλι σε οργασμό.!!

Λεπτομέρειες απομένουν για να κλείσει το πιο σκοτεινό κεφάλαιο για όλη την ανθρωπότητα και να ανοίξει ένα άλλο που θα μας εκπλήξει πολύ ευχάριστα!

Δύναμη Φως!!!


30/12/20

                                                                             ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

                                                                                 ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

-Λεωνίδας Αλεξάνδρου

-Νικος Καστάνιας

-Μουρατίδης Γεώργιος

-Νικόλαος Αναξίμανδρος Γεωργιάδης

-Kostas Tsakas

-Άγγελος Θεοδωριδης Εύνηος

-Ελιάνα Ελευθερίου

-Chryso Elenodorou

-https://themindunleashed.com

-https://dimpenews.com

-https://greek-dutch-truth.blogspot.com

-https://extraterrestrialblog.net

-https://en.wikipedia.org

-https://www.youtube.com

-https://www.space.com

-https://twiggietruth.wordpress.com

-https://merkabachakras.com/blogs

-https://www.welovemassmeditation.com

-https://off-guardian.org

-https://www.conservativereview.com

-https://www.zerohedge.com

-https://www.thenewamerican.com

-https://www.jpost.com

-https://www.bbc.com

-https://www.newindianexpress.com

-https://www.space.com

-https://bigthink.com

-https://www.express.co.uk

-https://www.researchgate.net

-https://blessed2teach.com

-https://eternalnowblog.wordpress.com

-https://nypost.com

-https://sinomosiologos.blogspot.com

-http://2012portal.blogspot.com

-https://benjaminfulford.net

-http://tapnewswire.com

-https://www.zerohedge.com

-https://www.dailywire.com 

-https://www.nytimes.com

-https://blog.nomorefakenews.com

-https://www.rt.com/op-ed

-https://theohiostar.com

-https://summit.news

-https://twitter.com





        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.