Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 9


ΠΡΟΛΟΓΟΣ

 Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου <Τα Σημεία των Καιρών > με το υπ'αριθμ.9,που καλύπτει διαφόρων ειδών γεγονότα από τον Σεπτέμβριο 2014 μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2015.
Δεν θα αναφερθώ με λεπτομέρειες στα γεωφυσικά γεγονότα του πλανήτη,για να μην κουράσω τον αναγνώστη, καθόσον υπάρχουν στο άρθρο πολλά και ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας και εκτός αυτού,τα οποία δεν έχουν αναφερθεί στα ΜΜΕ.


ΗΛΙΟΣ

Ο Ήλιος βρίσκεται κοντά στο αποκορύφωμα της δραστηριότητάς του κατά τον τρέχοντα ενδεκαετή κύκλο του, γνωστό ως "Ηλιακό Κύκλο 24", ο οποίος πάντως έχει υπάρξει ο πιο αβλαβής των τελευταίων 100 ετών.

Οι  ηλιακές εκλάμψεις(εκρήξεις) δημιουργούν ηλεκρομαγνητική καταιγίδα (ή γεωμαγνητική αν έρθει προς την Γη).Όμως η ακτινοβολία από μια ηλιακή έκρηξη δεν μπορεί να διαπεράσει την “ασπίδα” της γήινης ατμόσφαιρας,δηλαδή το μαγνητικό πεδίο της Γης, ώστε να προκαλέσει βλάβες στην επιφάνεια του πλανήτη, ούτε θέτει σε κίνδυνο τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).Μπορεί όμως,αν
είναι μεγάλης ισχύος, να δημιουργήσει προβλήματα στους δορυφόρους, τα συστήματα ραδιοεπικοινωνιών, το σύστημα GPS, καθώς επίσης και τα επίγεια δίκτυα ηλεκτρισμού,ιδίως τους μετασχηματιστές υψηλής τάσεως με ότι αυτό συνεπάγεται την ζωή των ανθρώπων.Τις ηλιακές καταιγίδες εντοπίζει το Παρατηρητήριο Ηλιακής Δυναμικής (SDO) της ΝΑSA.

Από το έτος 1987 έχουμε σταδιακή αύξηση των ηλιακών εκλάμψεων και συγχρόνως,ιδίως τα τελευταία χρόνια, μία ταχεία μείωση του μαγνητικού πεδίου της Γης.Εξ'αιτίας αυτού του φαινομένου η Γη φορτίζεται με υψηλότερες ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις,οι οποίες ξυπνούν στα κύτταρα μας τις δέκα ανενεργές έλικες του DNA μας.Ήδη οι επιστήμονες έχουν αρχίσει και παρουσιάζουν αποδείξεις για την εξάπλωση των ελίκων του DNA μας.

Οπως είχα αναφέρει στο προηγούμενο άρθρο μου <Τα σημεία των καιρών Νο8>,ο ήλιος όλο το πρώτο οκτάμηνο του 2014 ευρίσκετο κυριολεκτικά σε "χειμερία νάρκη"και οι ηλιακές εκλάμψεις είχαν μειωθεί και ήταν  χαμηλής κλίμακας,εκτός μίας πολύ ισχυρής τον Φεβρουάριο 2014 η οποία όμως δεν στόχευε την Γη.Αρκετοί επιστήμονες εξέφραζαν φόβους ότι το φαινόμενο αυτό ενδεχομένως να επηρέαζε το κλίμα του πλανήτη μας.Μάλιστα ορισμένοι έλεγαν ότι βρισκόμαστε προ των πυλών μιας μίνι εποχής παγετώνων και ότι ο ήλιος "έχει πάει για ύπνο"!

Ξαφνικά από το Σεπτέμβριο 2014 αρχίζουν να γίνονται ισχυρές εκλάμψεις,όπως:

-Στις 9/9/14 μια πολύ ισχυρή καταιγίδα ηλεκτρισμένων σωματιδίων εκδηλώθηκε στον Ήλιο με κατευθύνση προς τον πλανήτη μας.Το φαινόμενο προήλθε από μια ηλιακή έκλαμψη της κατηγορίας Χ 1.6, που κορυφώθηκε στις 10/9 στις 20:45 ώρα Ελλάδος. Η κατηγορία Χ είναι η ανώτερη στη σχετική κλίμακα,ενώ ο αριθμός που ακολουθεί βαθμολογεί την ένταση (π.χ. μια Χ2 έχει διπλάσια ένταση από Χ1).Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι πρόκειται για την ισχυρότερη ηλιακή καταιγίδα των τελευταίων ετών που πηγάζει από μια ηλιακή κηλίδα ακριβώς στο κέντρο του Ήλιου και "στοχεύει" απευθείας τον πλανήτη μας.

-Στις 10 /11/14 μία γιγαντιαία ηλιακή κηλίδα προκάλεσε τεράστιες καταιγίδες που προβλημάτισαν τους επιστήμονες.Αυτή η κηλίδα γνωστή και σαν AR2192,προκάλεσε τέσσερις πολύ ισχυρές εκρήξεις μέσα σε τέσσερις ημέρες,μαζί με πολλές ακόμη μικρότερες εκρήξεις.Η έκταση αυτών των κηλίδων είχε περίπου το μέγεθος του πλανήτη Δία,και είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων 24 ετών.

-Στις 19/12/14 και στις 12/1/15 ισχυρές εκλάμψεις Χ 1,6,με κατεύθυνση προς την Γη.

-Στις 16/1/15 νέα μεγάλη έκλαμψη η οποία συνοδεύεται από ένα περίεργο φαινόμενο.Στο σημείο στο οποίο έγινε ενεφανίσθει να βγαίνει από τον ήλιο ένα τεράστιο σκάφος δύο φορές το μέγεθος της Γης.Περισσότερα γι'αυτό θα αναφερθώ στο κεφάλαιο "Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι".

Συνολικά μέχρι τις 31/1/15 έγιναν 15 εκλάμψεις μετρίου και ισχυρού μεγέθους.

Τα τελευταία χρόνια,παρόλο που σημειώθησαν στον Ήλιο πολλές εκλάμψεις,καμία δεν χτύπησε,τουλάχιστον ισχυρά την Γη,παρόλο που πολλές απ΄αυτές είχαν κατεύθυνση τον πλανήτη μας.Αυτό οφείλεται σε τεράστια σκάφη των Ολυμπίων,που από το 2010 βρίσκονται γύρω από τον Ήλιο.

ΓΕΩΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
Πρόσφατες έρευνες Ρώσων επιστημόνων για τις επιπτώσεις της μαγνητικής καταιγίδας στην ανθρώπινη υγεία αποδεικνύουν ότι κατά τη διάρκεια του φαινομένου αυξάνονται κατά περίπου 15% οι καρδιακές παθήσεις και τα εγκεφαλικά επεισόδια."Επηρεάζουν κυρίως εκείνους που υποφέρουν από υπέρταση, υπόταση και καρδιακές παθήσεις. Επίσης προκαλούν πονοκεφάλους, ζαλάδες, ημικρανίες, αϋπνία, καχεξία, πτώση της πίεσης και γενικά νωθρότητα και χαμηλή ζωτικότητα".


ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

-Πρόσφατα ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου της Μαδρίτης και του Πανεπιστημίου Κέιμπριτζ υποστηρίζουν ότι εντόπισαν ενδείξεις της παρουσίας δύο ακόμη πλανητών στο ηλιακό μας σύστημα. Πιο συγκεκριμένα μιλάνε για την ύπαρξη δύο σκοτεινών παγωμένων κόσμων που βρίσκονται στα όρια του ηλιακού μας συστήματος, ακόμη πιο μακριά και από τον Πλούτωνα.Οι ερευνητές εκτιμούν ότι αυτοί οι δύο "κρυμμένοι" (όπως τους χαρακτηρίζουν οι ίδιοι) κόσμοι έχουν μέγεθος παρόμοιο με αυτό του Πλούτωνα, δηλαδή ανήκουν, σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις της παγκόσμιας
αστρονομικής κοινότητας, στην κατηγορία των "πλανητοειδών" ή "πλανητών-νάνων".Αν η ανακάλυψη επιβεβαιωθεί, θα δημιουργηθούν νέα δεδομένα για την ιστορία και εξέλιξη του ηλιακού μας συστήματος αλλά και γενικότερα στα μοντέλα δημιουργίας πλανητικών συστημάτων.

-Οπως έχω ξαναναφέρει στα άρθρα μου υπάρχει ένας άγνωστος μυστηριώδης πλανήτης στις εσχατιές του ηλιακού μας συστήματος,ο οποίος παρατηρήθηκε για πρώτη φορά στις 21 Οκτ 2003,από το τηλεσκόπιο του αστεροσκοπείου Palomar (Καλιφόρνια).Στις 5 Ιανουαρίου του 2005, με βάση τις φωτογραφίες που ελήφθησαν,ονομάστηκε 2003-UB-313,γνωστός και με διάφορα ονόματα όπως,Nibiru, Marduk, Νέμεσις, Ερκόλουμπους, ο πλανήτης των θεών, ο πλανήτης της Αυτοκρατορίας, ο πλανήτης του Σταυρού,ο Κόκκινος Πλανήτης.

Η παρουσία αυτού του άγνωστου και αόρατου σε εμάς πλανήτη,έχει προταθεί κατά καιρούς ως ερμηνεία για διάφορες ανωμαλίες που έχουν παρατηρηθεί στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος.Η ύπαρξή του όμως έχει σε γενικές γραμμές απορριφθεί από τους ειδικούς. Πρόσφατα ένας επιφανής αστρονόμος επανέφερε το ζήτημα. Χρησιμοποιώντας μαθηματικούς τύπους και μοντέλα, όχι μόνο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο πλανήτης "Χ" υπάρχει, αλλά επιπλέον υπολογίζει τη θέση και το μέγεθός του.

Ο Rodnei Gomez, αστρονόμος του Αστεροσκοπείου της Βραζιλίας στο Ρίο ντε Τζανέιρο, υποστηρίζει ότι ο πλανήτης "Χ" βρίσκεται πέρα από τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, σε απόσταση 225 δισ. χιλιομέτρων από τον Ηλιο, και έχει μέγεθος τετραπλάσιο από αυτό της
ΠΛΑΝΗΤΗΣ  Χ
Γης.Επίσης λέγεται ότι επηρεάζει ορισμένους πλανήτες όπως τον Ουρανό,τον Κρόνο,τον Δία, τη Γη και τον Ήλιο.Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, η παρουσία του εξηγεί με τον πιο ικανοποιητικό τρόπο τις ανωμαλίες που παρατηρούνται στις τροχιές ορισμένων πλανητών-νάνων και μικρών ουράνιων σωμάτων που βρίσκονται στη Ζώνη Κούπερ (Kuiper Belt), μια περιοχή σε σχήμα δίσκου η οποία είναι "γεμάτη" με αντικείμενα από πετρώματα ή πάγο που περιφέρονται γύρω από τον Ηλιο πέρα από την τροχιά του Ποσειδώνα.

Ο ερευνητής Cristian Negureanu λέει,ότι ο πλανήτης  "X" δημιουργεί πολλές κλιματικές αλλαγές στο ηλιακό μας σύστημα, όπως συνέβη πρόσφατα στην Ουρανό και τον Κρόνο. Μία από αυτές τις αλλαγές είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη με φυσική συνέπεια την τήξη των παγετώνων. Το αποτέλεσμα της τήξης των παγετώνων, λόγω του γλυκού νερού, θα είναι το τέλος του θερμού φυσικού συστήματος, η "μηχανή" θα επιτρέπει την κίνηση του Ρεύματος του Κόλπου προς το Βορρά, και το πάγωμα των διαφόρων περιοχών της ΒΔ Ευρώπης και ανατολικών τΗΠΑ. Ο Δρ John T. Holliger τουΠανεπιστήμιο του Maine (ΗΠΑ) πιστεύει ότι στο παρελθόν, μεγάλα κομμάτια πάγου στην Ανταρκτική δημιούργησαν μια τεράστια παλίρροια με την άνοδο των ωκεανών.

Οι βροχές μετεωριτών που φτάνουν και εισέρχονται στη γήινη ατμόσφαιρα τα τελευταία χρόνια και η συνεχής διέλευση κομητών στο σύστημα μας,δείχνει μια σαφή αλλαγή στη βαρυτική έλξη.Κάποιες δυνάμεις ωθούν αυτά τα βραχώδη συντρίμμια σε περιοχές κοντά στη Γη.ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ-ΠΟΛΟΙ

-Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ (NOAA)ανακοίνωσε πρόσφατα

H περίοδος Ιανουαρίου - Νοεμβρίου 2014 είναι η θερμότερη που έχει καταγραφεί στον πλανήτη από την έναρξη των καταγραφών της θερμοκρασίας το 1880.Επίσης ο Νοέμβριος ήταν ο έβδομος πιο θερμός μήνας στα χρονικά με μία θερμοκρασία 0,65 βαθμών Κελσίου πάνω από το μέσο όρο του 20ού αιώνα, διευκρίνισε η υπηρεσία.

Για τους 10 πρώτους μήνες του έτους, η μέση θερμοκρασία στην επιφάνεια των ωκεανών και του εδάφους ήταν 0,70 βαθμοί πάνω από το μέσο όρο του προηγούμενου αιώνα και η υψηλότερη που έχει ποτέ καταγραφεί από το 1880, ξεπερνώντας κατά 0,01 βαθμό το προηγούμενο ρεκόρ, του 2005.

Ο μέσος όρος της επιφάνειας των αρκτικών πάγων το Νοέμβριο ήταν 5,7% (6.216 τετραγωνικά χιλιόμετρα) κάτω από τον μέσο όρο από το 1981 ως το 2010, επισήμανε επίσης η NOAA.Η επιφάνεια των πάγων στην Αρκτική ήταν η 9η μικρότερη από το 1979, όταν ξεκίνησαν οι
ΑΡΚΤΙΚΗ
καταγραφές των στοιχείων από τους δορυφόρους, γνωστοποίησε επίσης το Εθνικό Κέντρο Μετρήσεων Χιονιού και Πάγου των ΗΠΑ (NSIDC).

Στην Ανταρκτική η επιφάνεια των πάγων ήταν το Νοέμβριο στο 2% (3.367 τετραγωνικά χιλιόμετρα) πάνω από το μέσο όρο του 1981 στα 2.010 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Πρόκειται για την 8η μεγαλύτερη έκταση πάγων που έχει ποτέ καταμετρηθεί.

-Εδώ και μερικά χρονια έχει αρχίσει στην Αρκτική(Β.Πόλος) μεγάλη διαρροή υποθαλάσσιου μεθανίου και οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως πρόκειται για παγκόσμια ωρολογιακή οικονομική βόμβα, καθώς η αρνητική επίπτωση που έχει στο περιβάλλον μπορεί να κοστίσει έως και 60 τρισ. δολάρια.Έρευνες έχουν δείξει πως το λιώσιμο των πάγων στην θάλασσα της ανατολικής Σιβηρίας επιτρέπουν στο νερό να θερμανθεί και αφήνουν το μεθάνιο να διαρρέει. Σε αυτά τα νερά οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει "λόφους" μεθανίου με τη διάμετρό τους να εκτείνεται ένα χιλιόμετρο. Το αέριο σχηματίζεται μεταξύ άλλων και από την αποσύνθεση οργανικών ουσιών σε εδάφη που ξεπαγώνουν.

Το μεθάνιο,είναι από τα ισχυρότερα "αέρια του θερμοκηπίου" και διαρρέει από το βυθό των παγωμένων Αρκτικών θαλασσών με πολύ ταχύτερο ρυθμό, από ό,τι αναμενόταν, κάτι που εγείρει αυξημένες ανησυχίες για περαιτέρω ταχεία άνοδο της θερμοκρασίας και ξαφνική πια επιδείνωση της κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη μας.Τώρα, εξαιτίας της υπερθέρμανσης της Γης, αρχίζει να
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
αναδύεται στην επιφάνεια των θαλασσών του Βορρά και να απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα. Η εξέλιξη αυτή απειλεί να αντισταθμίσει τα όποια οφέλη από την μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα και να αχρηστεύσει τις διεθνείς προσπάθειες για συγκράτηση της κλιματικής αλλαγής.

Οπως τόνισαν οι επιστήμονες, εδώ και μια δεκαετία έχουν απελευθερωθεί πάνω από πενήντα γιγατόνοι μεθανίου.Από την άλλη οι αεροψεκασμοί της ατμόσφαιρας που γίνονται δηλητηριάζουν τα πάντα,δημιουργούν ξηρασίες και καταστρέφουν την στιβάδα του όζοντος.Όλα αυτά προκαλούν τεράστια αύξηση σε θανατηφόρο υπεριώδη ακτινοβολία τα τελευταία δώδεκα χρόνια και είναι ο πραγματικός λόγος για το θάνατο στους ωκεανούς, τα δάση,τους κοραλλιογενείς ύφαλους,  τα έντομα,τα πουλιά και τα ζώα.

Αυτό σημαίνει πως οι κυβερνήσεις πρέπει να δράσουν άμεσα, καθώς ο πλανήτης απειλείται από άνοδο της θαλάσσιας στάθμης, πλημμύρες ζημιές στη γεωργία και την ανθρώπινη υγεία.Πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για τον εξαερισμό,για να αντιστραφεί αυτή η διαδικασία, διαφορετικά ολόκληρος ο πλανήτης θα είναι ένας φούρνος για ψήσιμο, μέσα σε λίγες δεκαετίες.


ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ-ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Συνεχίσθηκαν και το β΄εξάμηνο του 2014 τα ασυνήθιστα καιρικά φαινόμενα σε όλο τον πλανήτη,με εναλλαγές κρύου,κυμάτων καύσωνος,περισσότερες ξηρασίες και πολλές μεγάλες πλημμύρες.Τα ακραία αυτά μετεωρολογικά φαινόμενα γίνονται όλο και πιό συχνά στον κόσμο.Όπως έχει ανακοινώσει σχετικά πρόσφατα ο ΟΗΕ,η κλιματική αλλαγή θα έχει καταστροφικές συνέπειες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα,με μετακινήσεις πληθυσμών,πολέμους,ασθένειες,φτώχεια.

ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ
Σύμφωνα με επιστήμονες τα ακραία αυτά καιρικά φαινόμενα δεν είναι καθόλου άσχετα με την επίδραση που έχουν οι συχνότατες πλέον πτώσεις μετεωριτών μέσω της ατμόσφαιρας της γης.τα σώματα αυτά που πέφτουν στην επιφάνεια κουβαλάνε και…συνοδεία (κοσμική σκόνη, θραύσματα κ.ά.).Στις 7/9/14 ένας μετεωρίτης χτύπησε την πρωτεύουσα της Νικαράγουας, Μανάγκουα και άφησε ένα πάρα πολύ μεγάλο κρατήρα σε μια δασώδη περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης. Η σύγκρουση συνοδεύτηκε από μια δυνατή έκρηξη και μια μυρωδιά καμένου.

Μεγάλες πλημμύρες έγιναν από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα,πολλές από τις οποίες,εκτός από τις
μεγάλες καταστροφές,άφησαν πίσω τους εκατοντάδες θύματα, στο Πακιστάν,Ινδία,Φιλιππίνες,Αυστραλία,Μαδαγασκάρη,Μονζαβίκη,Μ.Βρετανία,ΗΠΑ,Σρι Λάνκα,Βραζιλία,Ιταλία,Παραγουάη,Κονγκό.

Το 2ο δεκαήμερο του Νοεμβρίου πρωτοφανής ποσά βροχόπτωσης κατέστρεψε περιοχές της Γαλλίας, της Ελβετίας και της Ιταλίας.
Ακραία καιρικά φαινόμενα με έντονες χιονοπτώσεις έγιναν στις ΒΑ πολιτείες των ΗΠΑ τον Νοέμβριο καθώς και το β΄δεκαπανθήμερο του Ιανουαρίου,ακόμα και μέσα στην Ν.Υόρκη.

ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΟΜΙΧΛΗ
Στις 9/12/14 μία ομίχλη έκανε την εμφάνιση της σε ένα δάσος της Ουγγαρίας.Αυτό που αρχικά φαινόταν σαν μια κανονική ομίχλη αποδείχτηκε πως είναι κάτι περισσότερο από μια απλή ομίχλη
που ξάφνιασε ακόμα και την Μετεωρολογική Υπηρεσία.Όταν η ομίχλη έφτασε στο δάσος η θερμοκρασία  άρχισε να πέφτει ραγδαία. Η ομίχλη πάγωσε ότι βρήκε μπροστά της. Δέντρα ακόμα και ζώα. Είναι ένα σπάνιο και επικίνδυνο φαινόμενο σύμφωνα με πληροφορίες.

Στις 7/1/15 μεγάλο κύμα ψύχους χτυπά την Μ.Ανατολή και την Σαουδική Αραβία,ενώ στις 19/1/15 έντονη χαλαζόπτωση έπληξε περιοχές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ)και σκέπασε τις ερήμους της χώρας.

Επίσης είχαμε και αρκετούς καταστροφικούς τυφώνες στην περιοχή του Ινδικού και δυτικού Ειρηνικού ωκεανού από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα.

ΠΟΛΗ DUDINKA ΣΙΒΗΡΙΑΣ
Τον Ιανουάριο 2015  στην πόλη Dudinka της Σιβηρίας μετά από μία ισχυρή πολική καταιγίδα,σημειώθηκαν θερμοκρασίες που αγγίζουν τους -40 βαθμούς.Η πόλη έμεινε χωρίς  θέρμανση,νερό και ρεύμα,το δε υδραγωγείο έσπασε προκαλώντας πλημμύρες σε διάφορους δρόμους,αλλά το νερό  παρέμείνε παγωμένο

Στην χώρα μας μέχρι στιγμής είχαμε σχετικά ήπιο χειμώνα,ενώ στις 31/1/15 λόγω ραγδαίων βροχοπτώσεων και ισχυροτάτων ανέμων, είχαμε καταστροφές στην πεδιάδα της Άρτας,στην Κοζάνη,στην Βοιωτία,Αχαία,Αιτωλοακαρνανία,Ευρυτανία,Φθιώτιδα και σε ορισμένα νησιά του Αιγαίου κατολισθήσεις.ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ-ΣΕΙΣΜΟΙ

-Συνεχίστηκε η έντονη σεισμική δραστηριότητα σε όλον τον πλανήτη με ισχυρότατους σεισμούς ιδίως στο "δαχτυλίδι της φωτιάς "του Ειρηνικού ωκεανού.Συνολικά το από 1/9/14 μέχρι 31/1/15 είχαμε 57 σεισμούς άνω των 4R σε όλο τον κόσμο. Οι μεγαλύτεροι σεισμόί έγιναν στο Ελ Σαλβαδόρ 7,4R,στην Ινδονησία 7,3R και στο Γκουάμ 7,1R δηλαδή σε χώρες του Ειρηνικού.Συνολικά 29 σεισμοί άνω των 5R.

Στην χώρα μας είχαμε 6 σεισμoύς άνω των 5R:
29/8/14 ΝΔ της Μήλου 5,8R
16/10/14 ΒΔ της Καρπάθου 5R
25/10/14 στον Αμβρακικό κόλπο 5,3R
9/11/14 στην Κεφαλονιά 5,2R
18/11/14 στην Χαλκίδα 5,3R
28/1/15 ΝΔ Ηρακλείου 5R

-Η ηφαιστιακή δραστηριότητα συνεχίσθηκε και αυτή στο "δαχτυλίδι της φωτιάς",στο Μεξικό και στην Ισλανδία.Εντονη ηφαιστειακή δραστηριότητα είχαμε από 14/1/15 σε
οκτώ ηφαίστεια,με μεγαλύτερη ένταση στο ηφαίστειο Colina του Μεξικού και στο Sakurajima της
ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ COLINO-ΜΕΞΙΚΟ
Ιαπωνίας.Σε ορισμένα απ'αυτά,όπως στο Colina του Μεξικού και στο Osorno της Χιλής εμφανίσθηκαν ΑΤΙΑ την στιγμή της εκρήξεως.

Συνολικά μέχρι 31/1/15 είχαμε 42 ενεργά ηφαίστεια.

Σύμφωνα με επιστήμονες δεν είναι τυχαίο που αλλάζει, η ηφαιστειακή δραστηριότητα, και η εντατικοποίηση της σεισμικής δραστηριότητας, για να μην ξεχνάμε και τις έντονες θεάσεις κομητών από το νέφος του Oort, που οφείλονται στη βαρυτική επίδραση των εξωτερικών πλανητών του πλανήτη "Χ" ο οποίος πλησιάζει στο ηλιακό μας σύστημα.

ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ-ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΗΧΟΙ

Συνεχίστηκε και το β΄εξάμηνο 2014 το φαινόμενο της δημιουργίας "καταβοθρών-ρηγμάτων και παράξενων ήχων"που άρχισε πριν λίγα χρόνια σε πολλές περιοχές του πλανήτη  και κανείς δεν ξέρει πραγματικά γιατί το τι συμβαίνει.Οι "ειδικοί" ισχυρίζονται ότι η "επιδημία των καταβόθρων" οφείλεται σε πράγματα, όπως χαλαρό χώμα, όξινα υπόγεια ύδατα, νέες κατασκευές, τρύπιες σωλήνες νερού, ανθρακωρυχεία, μακρές περίοδοι ξηρασίας που ακολουθούνται από βροχή, και εξάντληση των υπόγειων υδροφορέων.Είναι όμως ενήμεροι πραγματικά για το τι συμβαίνει; Όσο για τους παράξενους ήχους,καμία εξήγηση !

-12/11/14 Ενας τρομακτικός μυστήριος θόρυβος ενόχλησε τους ανθρώπους της Ατλάντα στην
ΣΙΒΗΡΙΑ
πολιτεία της Georgia των ΗΠΑ. Η είδηση ανακοινώθηκε sτο αμερικανικό δίκτυο "WSB-TV" της Ατλάντας.Ήταν μια σειρά από ήχους παρόμοιους με μιά σειρήνα που επαναλαμβάνονταν κάθε 20-30 λεπτά κατά τη διάρκεια της ημέρας και τη νύχτα.Ένας πολύ παρόμοιος ήχος είχε καταγραφεί και στον Καναδά τον Αύγουστο του 2013 και οι ομοιότητες φαίνονται σχεδόν ίδιες.Παρόμοιος ήχοι έχουν ακουστεί στην Ιταλία, την Κόστα Ρίκα, την Αυστραλία και σε άλλα μέρη του κόσμου.

-14/11/14 Μυστηριώδεις ήχοι, ακούστηκαν στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ.Οι λόγοι για αυτούς τους ήχους τη στιγμή είναι ακόμη άγνωστες, αλλά ορισμένοι μετεωρολόγοι πιστεύουν ότι ενδέχεται να υπήρξαν μικρές λωρίδες μετάλλου που έπεσαν από ένα αεροπλάνο.Το NAS Πενσακόλα, της βάσης του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, επιβεβαίωσε ότι εκείνη την στιγμή κανένα αεροπλάνο δεν πετούσε σε εκείνη την περιοχή.

-1/9/14 Έντονη ανησυχία στους κατοίκους του Durham της Βρετανίας προκάλεσε ένας τεράστιος κρατήρας που εμφανίστηκε από το… πουθενά. Το βάθος της τρύπας δεν μπορεί να υπολογιστεί με γυμνό μάτι, ενώ το πλάτος της έφθασε τα 100μ λόγω της συνεχούς βροχής.

-13/11/14 Ενας μυστηριώδης κρατήρας που άνοιξε απρόσμενα στη σιβηρική τούνδρα της Ρωσίας, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς εξήγηση.

-18/11/14 Τεράστια καταβόθρα καταπίνει σπίτι σε περιοχή Perm των Ουραλίων της Ρωσίας και
ΡΩΣΙΑ-ΟΥΡΑΛΙΑ
παραλίγο να εξαφανίσει μια ολόκληρη πόλη !!!Η καταβόθρα ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά  στις 18 Νοεμβρίου, τέσσερεις ημέρες μετά αφότου ένας παράξενος πορτοκαλί κεραυνός άστραψε στα Ουράλια Όρη της Ρωσίας. Οι κάτοικοι της περιοχής κατέγραψαν το φαινόμενο στον ουρανό, ενώ τόσο οι επιστήμονες, όσο και τα σωστικά συνεργεία προσπαθούν να δώσουν μία εξήγηση του τι συνέβη.
Ο μαύρος ουρανός της πόλης Ρετζ (Rezh) έγινε πορτοκαλί για περίπου δέκα δευτερόλεπτα το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου.

-27/11/14 Μία τεράστια τρύπα ανοίγει στη λίμνη Dviete της Λετονίας σαρώνει τα πάντα. Κλαδιά, κομμάτια πάγου και ό,τι άλλο βρεθεί εκεί!

-1/12/14  Γιγάντια τρύπα, που άνοιξε στη μέση μιας πολυσύχναστης διασταύρωσης στην πόλη Τζινγιάνγκ της ΝΑ Κίνας κατάπιε διερχόμενο αυτοκίνητο.Λίγο πριν η τρύπα καταπιεί ολοκληρωτικά το όχημα, ο οδηγός και ο συνεπιβάτης του αυτοκινήτου κατόρθωσαν να το εγκαταλείψουν.

ΛΙΜΝΗ ΤΥΝΗΣΙΑΣ
-3/12/14 Τεράστια καταβόθρα ανοίγει στην έρημο, της επαρχίας Αλ Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

-Τον Ιούλιο του 2014 μία μυστηριώδης λίμνη "γεννήθηκε" από το πουθενά στην έρημο της Τυνησίας.Τις πρώτες ημέρες,το νερό ήταν πεντακάθαρο και κρυστάλλινο,στην συνέχεια όμως έγινε πράσινο και γεμάτο φύκια, γεγονός που σημαίνει ότι δεν ανακυκλώνεται.Παρά το φόβο πάντως ότι η λίμνη ενδέχεται να είναι πλούσια σε βλαβερές χημικές ουσίες και τον κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών από τα φύκια, εκατοντάδες άνθρωποι αναζήτησαν σε αυτή μια… χαραμάδα δροσιάς, ελέω καύσωνα και θερμοκρασιών που έφθαναν ακόμα και τους 40 βαθμούς Κελσίου.


ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΤΗΝΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΙΩΝ

Συνεχίσθηκε και το β΄εξάμηνο του 2014 το φαινόμενο των περίεργων θανάτων πτηνών και ψαριών.

-3/9/14 θάνατος 3,2 εκατομμυρίων ψαριών στο δυτικό Μεξικό την περασμένη εβδομάδα προκλήθηκε από κακή λειτουργία των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων που απέτυχε να φιλτράρουν.

-28/10/14 Εκατομύρια νεκρά ψάρια αε ποταμό στην Ινδονησία.

-31/10/14 Εκατοντάδες νεκρά ψάρια στον ταμιευτήρα La Marciega στη Σεβίλλη της Ισπανίας.

-2/11/14 Σε ακτή του Περού βρέθηκαν νεκροί 180 θαλάσσιοι λύκοι.

-6/11/14 Εικοσιδύο φάλαινες πιλότοι εξεβράσθηκαν νεκρές σε ακτή της Ν.Ζηλανδίας.

Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ
-10/11/14 Τραάντα επτά εκατομ.νεκρές μέλισσες βρέθηκαν στον Καναδά μετά από σπορά μεταλλαγμένου καλαμποκιού.Υπόψη ότι κινδυνεύει η ανθρώπινη διατροφή λόγω μείωσης του πληθυσμού των μελισσών παγκοσμίως λόγω των χημικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται στην γεωργία κλπ.

-27/1/15 Χιλιάδες θαλασσοπούλια βρέθηκαν νεκρά σε πολλές παραλίες των δυτικών ακτών της Β.Αμερικής,από τον κόλπο του Σαν Φραντζίσκο μέχρι τις ακτές της Βρετανικής Κολομβίας του Καναδά.

Τι ακριβώς συμβαίνει κανείς δεν γνωρίζει !!!


ΚΟΜΗΤΗΣ 67Ρ

Ο κομήτης 67P/Τσουριούμοφ-Γκερασιμένκο (67P/Churyumov–Gerasimenko)  ανακαλύφθηκε το 1969 από Ρώσους αστροφυσικούς από τους οποίους πήρε και το όνομα του.Οι πρώτες παρατηρήσεις το 2003 από το διαστημικό τηλεσκόπιο Χαμπλ έδειξαν ότι ο κομήτης είχε ελλειψοειδές σχήμα, με διαστάσεις περίπου 5 επί 3 χιλιόμετρα, και περίοδο περιστροφής περίπου 12 ώρες.Εχει ανώμαλο
ΚΟΜΗΤΗΣ   67Ρ
σχήμα, με δύο διακριτά τμήματα και πιθανόν να είναι δυαδικό σύστημα επαφής. Άλλες υποθέσεις για το σχήμα είναι η βαρυτική παραμόρφωση του κομήτη αφότου πλησιάσε κάποιο μεγάλο αντικειμένο όπως ο Ήλιος ή ο Δίας ή ότι ο πάγος του κομήτη εξαχνώθηκε ασύμμετρα.Ουρά,όπως οι άλλοι κομήτες,δεν έχει και στην πραγματικότητα είναι ένας βράχος που κινείται γύρω από τον Ήλιο μας.Ακολουθεί μια ελλειπτική τροχιά με περίοδο 6,45 ετών, η οποία ξεκινά πέρα από την τροχιά του Δία και φτάνει ανάμεσα στον Άρη και την Γη όταν ο κομήτης βρίσκεται στην ελάχιστη απόστασή του από τον Ήλιο. Η επιφάνεια έχει θερμοκρασία -70 βαθμούς Κελσίου, υψηλότερη από ό,τι περίμεναν οι ερευνητές, και είναι μάλλον και σκονισμένη.

Ο κομήτης 67P κίνησε το ενδιαφέρον της ΝΑΣSΑ και της ΕSΑ (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος) όταν πριν απο είκοσι χρονια έλαβαν απο το μέρος του ραδιοσήματα.Το αλλο περίεργο ειναι οτι ο κομήτης τα τελευταία είκοσι χρονια άλλαξε πορεία.Κατόπιν αυτών η ESA εκτόξευσε τον Μάρτιο του 2004 προς τον κομήτη,το σκάφος Rosetta (Ρόδακας στα Ελληνικά)το οποίο μετέφερε το ρομποτικό όχημα Philae (μεγέθους οικιακού πληντυρίου) προς τον κομήτη.Για το διαστημόπλοιο αυτό χρειάστηκαν ένα δισ.Ευρώ και εκατοντάδες επιστήμονες και τεχνικοί,οι οποίοι ανέπτυξαν και κατασκεύασαν το σκάφος, αλλά και
ΣΚΑΦΟΣ ROZETTA
σχεδίασαν την αποστολή.Το Philae παίρνει το όνομα του νησιού Φίλάϊ στο Νείλο,όπου εκεί βρέθηκε ένας οβελίσκος που μαζί με τη διάσημη "Στήλη της Ροζέτας", επέτρεψε την αποκρυπρογράφηση των αιγυπτιακών ιερογλυφικών.

Το Rosetta πέρασε τους 31 μήνες από το δεκάχρονο ταξίδι του σε "χειμερία νάρκη", βάζοντας σε αδράνεια τα όργανά του ώστε να εξοικονομήσει ενέργεια. Το διαστημόπλοιο "ξύπνησε" με επιτυχία στις 20/1/2014, θέτοντας ξανά σε λειτουργία τους κινητήρες του, για να προσεγγίσει τον κομήτη.

Τον Αύγουστο του 2014 έφθασε στον στόχο,περίπου 30χλμ από τον 67P, που ευρίσκετο σε απόσταση 511 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από τη Γη. Το απόγευμα της 12ης Νοεμβρίου 2014 το όχημα Philae,προσγειώθηκε στον βραχώδη κομήτη.Σύμφωνα με ανακοίνωση της ESA,το Philae ακούμπησε το έδαφος του κομήτη και εξαιτίας της έλλειψης βαρύτητας έκανε ένα άλμα ύψους ενός χλμ και ξανάπεσε στο έδαφος του κομήτη σε ένα δεύτερο σημείο.Αμέσως έκανε ένα δεύτερο άλμα
PHILAE
και έπεσε σε ένα τρίτο σημείο. Στη συνέχεια για διάστημα 20 λεπτών μετακινήθηκε πάνω στην επιφάνεια του κομήτη.

Η κάμερα "osiris του Rosetta εντόπισε για τελευταία φορά το Philae και στη συνέχεια έχασε τα ίχνη του και μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το σημείο στο οποίο κατέληξε. Ενα σημείο σκοτεινό και απόκρημνο που δεν του επέτρεψε να λειτουργήσει όπως έπρεπε. Και αυτό διότι χωρίς φως,τα φωτοβολταϊκά του πάνελ δεν μπορούσαν να παρέχουν την απαραίτητη ενέργεια για τη φόρτιση των συσσωρευτών του.

Η Rosseta συνεχίζει μέχρι σήμερα να ακολουθεί κατά πόδας τον κομήτη και oι μέχρι τώρα ανακαλύψεις της δείχνουν πως ο κομήτης είναι καλυμμένος με,απρόσμενα απλά, οργανικά μόρια, ενώ οι επιστήμονες περίμεναν να βρούν πιο πολύπλοκα μόρια. Στην επφάνειά του ανιχνεύτηκε
ελάχιστο νερό σε μορφή πάγου, αλλά μεγάλες ποσότητες υδρογονανθράκων (είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια ανακάλυψη σε κομήτη).Ο κομήτης φαίνεται να αποτελείται από σχεδόν ισομεγέθεις "σβώλους", οι οποίοι πιθανώς αποτελούν τους αρχικούς δομικούς λίθους του ηλιακού
ΠΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
μας συστήματος. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για σημαντική ανακάλυψη, κατά τους επιστήμονες.Επίσης οι ισχυρές ριπές του ανέμου,που φυσάνε με ταχύτητα 300 μέτρων το δευτερόλεπτο,φαίνεται να δημιουργούν αμμόλοφους σωματιδίων σκόνης πάνω στον κομήτη, πράγμα που άφησε άφωνους τους επιστήμονες.οι αναλύσεις για τα στοιχεία που πρόλαβε να στείλει το Philae, θα δημοσιοποιηθούν αργότερα.

Σύμφωνα με τον καθηγητή Φυσικής Διαστήματος και διευθυντής του Αστεροσκοπείου του Πανεπιστημίου Αθηνών Ξενοφώντα Μουσά "Πρόκειται για μια αποστολή,ορόσημο για τα διαστημικά χρονικά, αφού ποτέ άλλοτε δεν έχει μελετηθεί ένας κομήτης για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και με τόση λεπτομέρεια".

Ας δούμε όμως τι περίεργα δημοσιεύθησαν γι'αυτή την διαστημική αποστολή,εκτός των προαναφερθέντων πιό πάνω:

-Δεν είναι περιεργο οτι μια αποστολή για την έρευνα του ξεκίνησε το 2004,κόστισε δισεκατομμύρια δολάρια για να ερευνήσουν ενα τυχαίο βράχο του διαστήματος;

-Γιατί ο κομήτης εκπέμπει ραδιοσήματα;
ΠΥΡΓΟΣ  ΣΤΟΝ 67Ρ

-Στις 10/9/14 ένα μυστηριώδες αντικείμενο σαν "πύργος" φωτογραφίθηκε  από το Rosetta πάνω στον κομήτη  απο απόσταση 27,8 χλμ.Το μυστηριώδες αντικείμενο ήταν πιό λαμπερό από τους διπλανούς του βράχους,αντανακλούσε το φως του Ήλιου πίσω στον φακό,ενώ δεν είχε καμία ομοιότητα με κανένα άλλο στοιχείο στην επιφάνεια του κομήτη.Πως βρέθηκε εκεί;Οι ειδικοί δεν έδωσαν μέχρι τώρα καμιά λογική εξήγηση.

-Σύμφωνα  με email που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα UFOSightingsDaily.com, η αποστολή αυτή είναι μέρος μιας συγκάλυψης της ESA και της NASA γιά να αποκρύψουν την πραγματική "εξωγήινη" φύση του κομήτη.Το email, συντάκτης του οποίου είναι μάλλον υπάλληλος της ESA,αναφέρει: "Μην σκεφτείτε ούτε για μία στιγμή, ότι μια διαστημική υπηρεσία θα αποφάσιζε ξαφνικά να ξοδέψει δισεκατομμύρια δολάρια για να κατασκευάσει και να στείλει ένα διαστημόπλοιο σε ένα δεκαετές ταξίδι, μόνο και μόνο για να πάρει μερικές κοντινές φωτογραφίες από έναν τυχαία
επιλεγμένο κομήτη που επιπλέει στο διάστημα;".Ο κομήτης 67P δεν είναι κομήτης.Πριν από περίπου 20 χρόνια η ΝΑSA άρχισε να εντοπίζει ραδιοφωνικά σήματα από μια άγνωστη προέλευση στο διάστημα. Αργότερα θα γινόταν γνωστό ότι αυτά πιθανότατα προέρχονταν από την προέλευση του τώρα ονομαζόμενου κομήτη 67P. Ό,τι κι αν είναι αυτό το αντικείμενο, δεν ζήτησε να βρεθεί ή να εξεταστεί εξονυχιστικά".

Σχολιάζοντας στο άρθρο, ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας συμφώνησε ότι πιστεύει πως τα σήματα που στέλνονται από τον κομήτη αποτελούν έναν "χαιρετισμό" προς τους ανθρώπους.Αν ήταν προειδοποίηση, δεν θα επέτρεπαν στο όχημα της ESA να προσγειωθεί.Πιστεύω ότι η προσεδάφιση του Philae ήταν το αντίστοιχο μιας πρώτης χειραψίας. Πιθανότατα θα κάνουν μια ακόμη κίνηση σύντομα. Εξωγήινες δομές βρίσκονται πάνω στον κομήτη. Δεν πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό".

Η επιβεβαίωση της ESA ότι ο κομήτης στέλνει ένα "μυστηριώδες τραγούδι" πυροδότησε θεωρίες ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα εξωγήινο σκάφος και ότι το τραγούδι δεν αποτελεί παρά μια εξωγήινη προσπάθεια επικοινωνίας.Ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας δίνει τη δική του ερμηνεία: "Κατά τη γνώμη μου δεν πρόκειται για κώδικα. Αυτός είναι ο τρόπος που επικοινωνούν μεταξύ τους τα εξωγήινα όντα χωρίς να μιλούν. Ένα είδος τηλεπάθειας, καταγεγραμμένη σε πρωτογενή ραδιοκύματα. Είναι ο μόνος τρόπος που έχουν αυτά τα όντα για να επικοινωνούν μεταξύ τους. Αυτές είναι οι σκέψεις τους. Δεν μιλούν.Η αντιγραφή και στη συνέχεια η μετάφραση ενός πλήρους
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΛΩΔΙΟ
μηνύματος θα πρέπει να είναι άμεσης προτεραιότητας. Πρόκειται για μήνυμα χαιρετισμού; Ή μήπως για προειδοποίηση γι' αυτό που έρχεται. Εμείς, οι άνθρωποι, θέλουμε να μάθουμε".

-Ασφαλώς αυτή δεν είναι η μοναδική θεωρία συνωμοσίας γύρω από τον κομήτη 67p Και την αποστολή της ESA. Τον Σεπτέμβριο,η ιστοσελίδα "BΡ EarthWatch" δημοσίευσε ένα βίντεο, το οποίο δείχνει "ολοκαίνουριες, υψηλής ανάλυσης" εικόνες.Τραβηγμένες από το  Rosetta. Αυτές δείχνουν δύο αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα να πετούν πάνω από τον κομήτη και μια δομή στην επιφάνεια που μοιάζει με πύργο μετάδοσης, ο οποίος πιθανότατα στέλνει τα μυστηριώδη ραδιοκύματα τα οποία ελήφθησαν από την ΕSA.

Δείτε το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?list=UUxz5R9YQMRW5QqElbAlMqRw&v=5NwSm8SULvw

-Οι φωτογραφίες από το Rosetta δείχνουν μερικά από τα σημάδια που αποκαλύπτουν κάποιες παρατυπίες στο έδαφος. Επιπλέον, σε μία από τις εικόνες,διακρίνεται ένα είδος καλωδίου που φαίνεται να προέρχεται από την βραχώδη επιφάνεια του κομήτη, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την περιέργεια και της αμφιβολίες.

Τι συμβαίνει πραγματικά στο κομήτη 67Ρ;ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ -ΟΛΥΜΠΙΟΙ

Το κεφάλαιο αυτό αποτείνεται σε "αφυπνισμένους Ελλάνιους" και όπως αναφέρω πάντα,δεν υποχρεώνω κανέναν να πιστέψει ότι γράφω !!!

Και κατά το β΄εξάμηνο του 2014 συνεχίσθει η δραστηριότης στο ηλιακό μας σύστημα των φωτεινών
δυνάμεων,των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων που προστατεύουν τον πλανήτη μας και ιδίως τον απανταχού της Γης Ελληνισμό,με τις δυνάμεις της 7ης και 8ης αποστολής του Ιερού Άρχοντος του Φωτός,του Ζηνός (Ζευς).

Μερικά από τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα είχαν προβλεφθεί, αλλά όχι για το τρέχον έτος,αλλά για το 2016 και 2017.Όλα όμως επιταχύνονται δραματικά για να προλάβουν τις "αποστατικές δυνάμεις" και τους "νεοταξίτες"συμμάχους τους, ώστε να μην μπορέσουν να "βγάλουν" τον πλανήτη μας σε Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το τελευταίο εξάμηνο ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα έχει τεθεί σε απομόνωση και έχει "κλειδωθεί".Όλοι σε καραντίνα και κανείς δεν μπορεί να εισέλθει και κανείς δεν μπορεί να εξέλθει,επίσης δεν υπάρχουν εισερχόμενες ή εξερχόμενες επικοινωνίες.

Οι σκοτεινές δυνάμεις,οι "αποστάτες"όπως έχει καθιερωθεί να λέγονται οι "δρακονιανοί" και οι συμμαχοι τους,δεν μπορούν να προσεγγίσουν την Γη,για τους εξείς λόγους:
Πρώτον τους έχει απαγορευθεί από τις φωτεινές δυνάμεις(Ολύμπιους) και δεύτερον από την αύξηση των ενεργειών που εκπέμπει ο πλανήτη μας,οι οποίες εμποδίζουν την προσέγγιση τους.

Για να το καταλάβουμε αυτό καλύτερα,το "φωτεινό πλέγμα" που έχουν εγκαταστήσει οι Ολύμπιοι γύρω από τον πλανήτη μας,εμποδίζει κάθε πολιτισμό με σκοτεινές προθέσεις από το να είναι
οπουδήποτε κοντά στην Γη.Επίσης ο εξωτερικός δακτύλιος,με τα σκάφη της 7ης και 8ης αποστολής της "Συνομοσπονδίας των 13 Γαλαξιών των Εψιλον της Ανδρομέδας" και της "Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων"(ΑΤΣ-ανδρομέδιες αποικίες στον δικό μας Γαλαξία),είναι ένα πολύ προστατευτικό φράγμα για να εξασφαλίσει ότι," ανεπιθύμητοι επισκέπτες δε θα έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν στην εξέλιξη μας",.

Εκτός από την "Συνομοσπονδία"και την "ΑΤΣ"(Συμαχεία των Εψιλον ή Ολύμπιες δυνάμεις,εν συντομία) είναι πολύ λίγα τα όντα από άλλους πολιτισμούς που τους έχει δοθεί άδεια να εισέλθουν στην ατμόσφαιρα ή στο έδαφος της Γης.Συνήθως είναι πληρώματα με μία επιστημονική αποστολή και μερικές φορές από άλλα σύμπαντα(υπενθυμίζω ότι τα σύμπαντα είναι 32).Έτσι λοιπόν οι Ολύμπιες δυνάμεις επιτρέπουν την είσοδο μόνο στα "φωτεινά όντα".Ακόμα και αν οι σκοτεινές οντότητες ήθελαν να έλθουν,δεν μπορούν να προσεγγίσουν την λαμπρότητα αυτού του φωτεινού πλέγματος.

Από τον μήνα Αύγουστο του 2014 μέχρι και σήμερα ισχυροί αστροστόλοι των Δρακονιανών προσπάθησαν να εισέλθουν στο Ηλιακό μας Σύστημα για να έρθουν στην Γή ώστε να συνενωθούν με τις υπάρχουσες δυνάμεις των οι οποίες βρίσκονται σε υπόγειες και υποθαλάσσιες βάσεις στον πλανήτη μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια.Κατανικούνται όμως από τις Ολύμπιες δυνάμεις και
υφίστανται τρομακτικές απώλειες σε σκάφη και προσωπικό.Η απόκρουση τους έχει ανατεθεί στο μητρικό σκάφος ΠΗΓΑΣΟΣ (240χλμ μήκος και 30χλμ πλάτος) της 7ης αποστολής,με επικεφαλής τον "Αλέξανδρο-Ζευς" (Μ.Αλέξανδρος).Υπ'όψη ότι τα μητρικά σκάφη όπως ο "Πήγασος" διαθέτουν χιλιάδες σκάφη,θυγατρικά και υποθυγατρικά όλων των τύπων.

Ενα μικρό δείγμα από τις μεγάλες μάχες που διεξήχθησαν,ιδίως κατά τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο,ήταν οι αντανακλάσεις των υπερόπλων "ακτίνων" και "πλάσματος" που χρησιμοποιήθηκαν,τις οποίες είδαμε σαν έγχρωμες αστραπές,χωρίς μάλιστα να υπάρχουν τις περισσότερες φορές σύννεφα.Οι μάχες συνεχίζονται μέχρι και σήμερα αλλά σε μικρότερο βαθμό καθόσον τεράστιοι αστροστόλοι των "δρακονιανών" κατεστράφησαν.

Συγχρόνως σε περιοχές της Ασίας έχουν ανοίξει οι πύλες που είχε σφραγίσει ο Μ.Αλέξανδρος κατά την εκστρατεία του στην Ασία και εξέρχονται ανθρωπόμορφες οντότητες οι οποίες μάλιστα
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ
ενισχύουν τις δυνάμεις των "τζιχαντιστών" του ISIL ή ISIS,οι οποίες προβαίνουν στις γνωστές φρικαλεότητες τους τελευταίους μήνες στην Συρία,Ιρακ,κλπ.Δυνάμεις από το σκάφος "Πήγασος"επεμβαίνουν συνεχώς,αλλά οι εξερχόμενοι είναι πολλές χιλιάδες.

-Το μητρικό σκάφος ΑΡΑΝΤΙΣ με οκτώ θυγατρικά έχει αναλάβει τον καθαρισμό της ατμόσφαιρας της Γης από τους αεροψεκασμούς.Μάλιστα αυτά τα σκάφη επεμβαίνουν άμεσα και δεν αφήνουν τα δηλητήρια των αεροψεκασμών να φθάσουν στο έδαφος.Πρώτη προτεραιότης των είναι η χώρα μας.

-Σύμφωνα με ληφθέν μήνυμα:"Οι αποστάτες που έχουν απομείνει στον πλανήτη μας και ιδίως η "κλίκα"των "νεοταξιτών",προσπαθούν να φύγουν από την Γη,αλλά οι Ολύμπιες δυνάμεις δεν τους το επιτρέπουν,με αποτέλεσμα οι αποστάτες να χτυπάνε με λύσσα τον Ελληνισμό για αντίποινα.Οι Ολύμπιοι το επιτρέπουν για λίγο χρόνο αυτό,ώστε να ξυπνήσουν όσοι περισσότεροι Ελλάνιοι.Η επέμβαση έχει ξεκινήσει χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε μέχρι στιγμής και πολύ γρήγορα θα έχουμε και επέμβαση στα υλικά πεδία.Πιθανώς να υπάρξει και μικρή πολεμική σύρραξη".

Πρόσφατα,ορισμένοι αποστάτες-νεοταξίτες,προσπάθησαν να δραπετεύσουν με διαστημικό σκάφος,αλλά κατερίφθησαν απο τις Ολύμπιες δυνάμεις.Μάλιστα από τον Δεκέμβριο μέχρι σήμερα,υπήρξε μια σειρά από αναφορές για ..παράξενους μετεωρίτες και ..ατμοσφαιρικά  φαινόμενα !!!

-τις τελευταίες τρεις εβδομάδες του Ιανουαρίου 2015,σχεδόν όλα τα στρατηγικά-επιθετικά όπλα και οι δυνατότητες τους, συμπεριλαμβανομένων και των πιο μυστικών, έχουν αποσυνδεθεί ή και καταστραφεί από τις Ολύμπιες δυνάμεις. Αυτό περιλαμβάνει τα SDI(Strategic Defense Initiative) όπλα του εγγύς της Γης διαστήματος, τα πυρηνικά, και άλλα όπλα μαζικής καταστροφής.

-Οι μεγαλύτερες υποθαλάσιες και υπόγειες βάσεις των αποστατών έχουν καταστραφεί από τις Ολύμπιες δυνάμεις από το 2011,όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα της σειράς αυτής,ενώ πρόσφατα έχει αρχίσει η καταστροφή των μικροτέρων βάσεων.Πιό συγκεκριμένα:

>Στις 28/11/14 και ώρα 01:05 πρωινή καταστρέφεται υπόγειος βάση υποχθόνιων-αποστατών στα Βριλήσια Αττικής στους πρόποδες της Πεντέλης.Μάλιστα ακούστηκε θόρυβος στην περιοχή ενώ ταρακονούθηκαν τα ΒΑ προάστια της Αθήνας και πολλοί το εξέβαλαν σαν σεισμό.Υπόψη εδώ και πάρα πολλούς αιώνες υπήρχε θρύλος ότι στην περιοχή των Βριλησίων εμφανίζοντο την νύχτα μικρές οντότητες τις οποίες είχαν ονομάσει "καλικάτζαρους".Οι οντότητες αυτές από την αρχαία εποχή ήταν γνωστές με την ονομασία "Βριλ"και από αυτούς η περιοχή πήρε την ονομασία "Βριλήσια",όπως επίσης η Πεντέλη πριν πάρει στην αρχαιότητα αυτό το όνομα,λεγόταν Βριλήσιον όρος.

>Τις πρωϊνές ώρες της 4/12/14 γίνεται σεισμική δόνηση 4,1 στην περιοχή Καρδαμύλων της Χίου (ΒΑ Χίος)συνοδεύομενη με περίεργο θόρυβο σαν "πα πα πα πα"που κάνουν συνήθως αντλίες νερού,ενώ ένα τεράστιο πουροειδές σύννεφο είναι υπεράνω της Χίου.Κάτοικοι του νησιού ανέφεραν ότι ήταν "περίεργος σεισμός" και είχαν απόλυτο δίκιο καθόσον επρόκειτο για καταστροφή υποθαλασσίου βάσεως υποχθονίων-αποστατών η οποία προεκτείνετο και κάτωθεν του εδάφους του νησιού.Και εκεί από πάρα πάρα πολλά χρόνια υπάρχουν θρύλοι για την εμφάνιση οντοτήτων όχι μεγαλυτέρων του ενός μέτρου.

ΣΤΟΛΟΣ ΑΤΙΑ  ΣΤΗΝ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ
>Το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου καταστράφηκαν υπόγειες βάσεις των αποστατών στις περιοχές των πόλεων Buffalo, Cheektowaga και Clarence,στις βορειοανατολικές ΗΠΑ κοντά στα σύνορα του Καναδά,όπου ακούστηκαν τρομακτικοί θόρυβοι οι οποίοι θορύβησαν τους κατοίκους.Το ίδιο συνέβει στα περίχωρα του Λονδίνου,στη πόλη Croydon νότια του Λονδίνου,στο Βέλγιο κοντά στην πόλη Grimbergen και στην περιοχή των Βρυξελλών.

-Μικροί αστροστόλοι των Ολυμπίων εμφανίζονται συνεχώς σε διάφορα μέρη του πλανήτη με σκοπό
αφ'ενός μεν να δείχνουν την παρουσία τους και αφ'ετέρου να τους βλέπουν οι άνθρωποι και να τους συνηθίζουν,με σκοπό να μην δημιουργηθεί πανικός όταν εμφανισθούν κατά την τελική φάση του σχεδίου εκκαθαρίσεως του πλανήτη από τα κάθε λογής μυάσματα.

-Ας δούμε,ενδεικτικά,ορισμένες διελέυσεις Ολυμπίων σκαφών το τελευταίο διάστημα πάνω από την χώρα μας.Εδώ θέλω να υπενθυμίσω ότι σκάφη κόκκινου χρώματος(σαν το αίμα) είναι αποστατικά:

>2/7/14 Στόλος 10-12 σκαφών παρατηρήθηκε τις νυκτερινές ώρες πάνω από το τουριστικό θέρετρο "Παραλία" του νομού Πιερίας.

>12/8/14 Κατά την επίσκεψη του Πρωθυπυργού  Αντ.Σαμαρά στον τάφο της Αμφίπολης ενεφανίσθησαν στον ουρανό  ΑΤΙΑ να  παρακολουθούν την επίσκεψη του.

>7/9/14 Στόλος δέκα πορτοκαλί σκαφών εμφανίσθηκε στις 22:30 πάνω από την Θεσσαλονίκη κινούμενος από τα ανατολικά προς τα δυτικά.

>21/11/14 ενεφανίσθει φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό πάνω από την οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας στις 15:00. Το φαινόμενο  ήταν ορατό για πάνω από δύο λεπτά.

>3/12/14 Τριγωνικό χρυσό σκάφος εμφανίσθηκε στις 19:05 μεταξύ των Πυθαγορείου και Ηραίου της νήσου Σάμου σε ύψος περίπου 100μ.

ΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ
>21/12/14 Στόλος είκοσι περίπου χρυσών σφαιρικών σκαφών έγινε αντιληπτός στις 18:30 στο ύψος της Γλυφάδας Αττικής.Το "φαινόμενο" είχε διάρκεια περίπου 10-15 λεπτά με μικρά διαλείμματα ενδιάμεσα και οι ομάδες των φωτεινών σφαιρών αριθμούσαν 3-6 σφαίρες και κινούντο  από ΒΑ προς ΒΔ.

>24/12/14 Μικρός στόλος λευκών φωτεινών αντικειμένων καταγράφηκε πάνω από τον Πύργο της Ηλείας στην Πελοπόννησο.

>1/1/15 Πάνω από τη πόλη της Λάρισας,στις 00:01, εμφανίστηκε ξαφνικά μέσα από τα σύννεφα  πορτοκαλί σκάφος,που αρχικά ήταν σταθερό για λίγο και στη συνέχεια ανέβηκε προς τα πάνω και χάθηκε μέσα στα σύννεφα. Η πορεία του ήταν από βορρά προς νότο.

>4 και7/1/15 Δύο παράξενα φωτεινά αντικείμενα αναβόσβηναν από τις 18:15 επί μία ώρα περίπου πάνω από τον Άραξο στο Νομό Αχαΐας.

>10/1/15 Στόλος πέντε πορτοκαλί σκαφών πέταξαν σε χαμηλό ύψος πάνω από το Αγρίνιο στις 23:35 με κατεύθυνση από δυτικά προς ανατολικά.

ΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΡΑΞΟ
>Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2015,έγιναν ορισμένες εμφανίσεις σκαφών στους αρχαιολογικούς χώρους της Βαυρώνας Αττικής και στην παραλία της Αρτέμιδος (Λούτσα).

-Σύμφωνα με πρόσφατο μήνυμα των Ολυμπίων στις 30/1/15 (τα εντός παρενθέσεων είναι σχόλια δικά μου):

< Από τις 29/1/15 ξεκίνησαν ενέργειες αεροψεκασμών εκ μέρους των σκοτεινών δυνάμεων(των αποστατών ή επικυρίαρχων όπως τους αποκαλούμε),αφού υπήρχε πρόβλεψη για σφοδρές βροχοπτώσεις στην χώρα μας,θέλοντας έτσι να πετύχουν τους γνωστούς στόχους των.

Οσο αφορά τον Ελλαδικό χώρο και την συγκεκριμένη χρονική περίοδο,οι δυνάμεις που άρχει ο μέγιστος άρχων των υδάτων(Ποσειδών)έχουν πρωταρχικό ρόλο σε ενέργειες που αφορούν τις δυνάμεις της "Συμμαχίας των Εψιλον"(Ανδρομέδιες και Ανωτέρα τάξη Συμμάχων) επί τηςΓης.

Στις 30/1/15 ξεκίνησε η δημιουργία ομίχλης με διαδικασία που αφορά τον ιονισμό της ατμόσφαιρας,από δύο συγκεκριμένες πηγές που ελέγχουν οι δυνάμεις του φωτός.Αρχικά υπήρξε προετοιμασία ιονισμού των κατωτέρων τμημάτων της ιονόσφαιρας από ηλεκτρικές εκκενώσεις(κεραυνοί-αστραπές) και στην συνέχεια στα ανώτατα στρώματα με βομβαρδισμό,πέραν του συνήθισμένου,φωτονίων από τον Ήλιο και επιπροσθέτως από θυγατρικά σκάφη της "Συμμαχίας των Έψιλον",ως επίσης και από επί πλέον ενίσχυση από κοσμικές ακτίνες που προέχονται από άλλα αστρικά συστήματα με το πλέον γνωστό του "Σείριου".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γνωστός επαναλαμβανόμενος λόγος από τα ΜΜΕ για την σκόνη από την έρημο της Σαχάρας,εν μέρει αληθεύει,καθώς σε όσα σημεία υπήρξαν αεροψεκασμοί οι δυνάμεις της συμμαχίας που έχουν αποστολή να ελέγχουν τους ανέμους,ενεργοποιήθηκαν για άλλη μία φορά,για την απομάκρυνση και καταστροφή όλων των επικίνδυνων σωματιδίων που εμπεριέχονται στο μίγμα των αεροψεκασμών.

Ο λόγος αυτών των ενεργειών σε αρχικό στάδιο ήταν σχετικά απλός διότι στον Ελλαδικό χώρο έχουν ενεργοποιηθεί εδώ και καιρό,πολλές αρχέγονες βάσεις της συμμαχίας των Εψιλον με ισχυρό αριθμό στόλου όπου προυπήρχε(εννοεί θαμένα εδώ και χιλιάδες χρόνια σκάφη) και επιπλέον επαναπατρισμό δυνάμεων σε υπερέδαφος και βυθό.

Με την κάλυψη της ομίχλης και της σκόνης της ερήμου,ολοκληρώθηκαν επιτυχώς μαζικές μεταφορές σε όλη την Ελλάδα μεταξύ των ενεργοποιημένων βάσεων,σε αρχικό στάδιο, καθώς και
ενίσχυση αυτών από ανοιχτές πύλες,που σε αρκετές περιπτώσεις λόγω τηςπυκνότητας των στόλων,δεν ήταν εφικτό να μην γίνουν αντιληπτές και αυτός ήταν ο λόγος που η ομίχλη και η σκόνη σε αρκετές στιγμές μπορούσε να καλύψει έως και 100% το φως του Ήλιου.

Μεταξύ αυτών συνέβει(ίσως το πιό σημαντικό όλων των γεγονότων) και ενεργοποίηση αιθερικών πεδίων για την καλύτερη επικοινωνία των "Γόνων Εψιλον" με τις παρούσες δυνάμεις,όπως επίσης και τις ενέργειες που αφορούν την ενεργοποίηση της μεταβολής των βάσεων στον άνθρακα (εδώ μάλλον εννοεί τον άνθρακα-12 που έχουμε στο σώμα μας ο οποίος κάποια στιγμή θα μεταβληθεί σε άνθρακα-7)>.

-Μιά και ανεφέρθει ακριβώς πιό πάνω η μεταβολή του Άνθρακα-12 σε Άνθρακα-7,η οποία έχει ονομασθεί "Το Μυστικό των Μυστικών",καλόν είναι όσοι δεν γνωρίζουν να δούν το παρακάτω πολύ ενδιαφέρον βίντεο,στο Youtube:https://www.youtube.com/watch?v=Ac-uP-gpMiUΑΤΙΑ στο Ήλιο
---------------
-Γύρο από τον Ήλιο συνεχίζουν να υπάρχουν γιγαντιαία ΑΤΙΑ.Αυτά πρωτοεμφανίσθηκαν και κατεγράφησαν από τα ηλιακά παρατηρητήρια της NASA τον Ιανουάριο του 2010. Η κατασκευή αυτών των τεράστιων σκαφών, που πολλά είναι πολλές φορές μεγαλύτερα της Γης,είναι εκτός των δυνατοτήτων της γήινης τεχνολογίας.Οι φωτογραφίες των σκαφών αυτών ,καθώς και τα βίντεο,προέρχονται από τα ηλιακά παρατηρητήρια της ΝΑSA.Η NASA τα χαρακτηρίζει,ως συνήθως, σαν φυσικά φαινόμενα ή διαστρεβλώσεις των φακών ή ως σκουπίδια στους φακούς των παρατηρητηρίων της.Αποστολή αυτών των σκαφών είναι να μετριάζουν την ισχύ των εκλάψεων που
ΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
κατευθύνονται προς τον πλανήτη μας.Τα σκαφη αυτά φαίνονται από τα ηλιακά παρατηρητήρια SOHO και SDO  τα οποία στέλνουν ζωντανά την εικόνα στο διαδίκτυο ώστε οι επιστήμονες και οι εταιρείες ηλεκτοπαραγωγής να λαμβάνουν τα μέτρα τους σε περίπτωση ισχυρών εκλάμψεων.Η διεύθυνση (link) της σχετικής ιστοσελίδας είναι: http://sohodata.nascom.nasa.gov/cgi-bin/data_query

-Οπως είχα αναφέρει στο προηγούμενο άρθρο μου της σειράς αυτής,το εσωτερικό του Ήλιου έχει υποστεί από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους τεχνολογικές επεμβάσεις,οι οποίες έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο κενό μήκους ακτίνας 500.000 χλμ με κατάλληλη ατμόσφαιρα για την διαβίωση και στάθμευση των δυνάμεων της "7ης και 8ης αποστολής του Διός",μεταβάλλοντας τη διαστατική δομή των μέσων και του προσωπικού προς την 4η και 5η διάσταση.Επίσης οι υπάρχουσες κηλίδες που εμφανίζονται στην επιφάνεια του,είναι μαύρες οπές που δημιουργούνται τεχνιτά αφ'ενός για την συντήρηση της φωτεινής διαπύρου επιφάνειας του ηλίου και αφ'ετέρου για την δημιουργία παραθύρων ώστε με κενά χωροχρόνου να μετακινούνται τα σκάφη από και προς το κέντρο του ηλίου.Επίσης μέσω των κηλίδων γίνεται η παρατήρηση όχι μόνο του ηλιακού μας συστήματος αλλά και ολόκληρου του γαλαξία.

-Στις 16/1/15 τα ηλιακά παρατηρητήρια της NASA φωτογραφίζουν ένα τεράστιο σκάφος μεγέθους
ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΡΓΩ
δύο φορές το μέγεθος της Γης κοντά σε μία ηλιακή ισχυρή έκρηξη.Μάλιστα το σκάφος εξήλθε από το εσωτερικό του Ηλίου.Σύμφωνα με ληφθέν μήνυμα ήταν η Αστροπολιτεία "ΑΡΓΩ" από το αστρικό σμήνος των Πλειάδων,η οποία προστάτεψε τον πλανήτη μας από την ισχυροτάτη έκλαμψη που θα κατευθύνετο προς αυτόν.Η παραπλεύρως φωτό είναι από το ηλιακό παρατηρητήριο της NASA.

Eτσι αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ότι η Γη προστατεύεται από τις ισχυρές ηλιακές εκλάμψεις και γι'αυτό φθάνουν στην Γη αποδυναμωμένες.Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS)
-----------------------------------
-Από τον Οκτώβριο 2014 έχουν αυξηθεί οι θεάσεις ΑΤΙΑ κοντά στον "Διεθνή Διαστημικό Σταθμό" και η NASA αναγκάσθηκε πολλές φορές να διακόψει την ζωταντανή μετάδοση.
Στις 7/10/14 δύο αστροναύτες είχαν βγεί από τον διαστημικό σταθμό για να κάνουν μία σειρά
ΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ISS
επισκευών.Το βίντεο της NASA, που κατέγραφε τον διαστημικό περίπατο των δύο αστροναυτών "συνέλαβε" ένα μυστήριο αντικείμενο που παρακολουθούσε τους δύο άντρες μέσα στο βαθύ σκοτάδι του διαστήματος!

-Ομοίως στις 21/10/14 δύο μεγάλα ΑΤΙΑ σχήματος πούρου πλησιάζουν για λίγο τον ΔΔΣ.

-Παρόμοια φαινόμενα έγιναν και κατά τον πρώτα μήνα του 2015.Πιό συγκεκριμένα στις 6/1/15 ΑΤΙΑ πλησίασε τον σταθμό και η NASA μετά 15 δευτερόλεπτα διέκοψε την μετάδοση,εξαφάνισε το σχετικό βίντεο και δεν έκανε κανένα σχόλιο.

-Στις 14/1/15 η NASA ανακοίνωσε ότι λόγω διαρροής αμμωνίας αναγκάσθηκε να μεταφέρει τους αμερικανούς αστροναύτες στην ρωσική περιοχή του σταθμού.Ο συναγερμός αυτός όμως απεδείχθει ψευδής και έγινε γιατί μία στρογγυλή φωτεινή σφαίρα εμφανίσθηκε στην αμερικανική περιοχή του σταθμού η οποία προβλήθηκε και από μεγάλα ΜΜΕ όπως το CBS.Δείτε το σχετικό βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=tfrUuh8CRUA

Αλλες εμφανίσεις ΑΤΙΑ
---------------------------
-Από τον Νοέμβριο 2014 μέχρι σήμερα γίνονται πολλές εμφανίσεις ΑΤΙΑ πάνω απο διαφορετικούς πυρηνικούς σταθμούς στην Γαλλία και σε άλλες χώρες.Η Γαλλία ειναι μια απο τις ευρωπαϊκές χώρες που ειναι γνωστή για τον τροπο παραγωγή ενέργειας μεσω των πολλών πυρηνικών σταθμών που κατέχει.Η γαλλική κυβέρνηση τον τελευταίο καιρό εχει ανησυχήσει ιδιαίτερα λόγω αυτού του φαινομένου.

Η τελευταία επίσκεψη των ΑΤΙΑ πάνω απο τους πυρηνικούς σταθμούς σημειώθηκε στις 3/1/15. Το
ΑΤΙΑ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ  ΓΑΛΛΙΑΣ
προσωπικό του πυρηνικού σταθμού στο Nogent-sur-Seine, δήλωσε την παρουσία δυο ΑΤΙΑ πάνω απο τον σταθμό.Στις 30/10/14 εμφανίστηκε ενα ΑΤΙΑ πάνω απο το πυρηνικό σταθμό στο Golfech. Ο μάρτυρας δήλωσε οτι το ΑΤΙΑ αιωρούνταν ακριβώς πάνω απο το τμήμα ψύξης του σταθμού.

Σύμφωνα με το αυστριακό κανάλι ORF απο την περίοδο αρχές Οκτωβρίου μέχρι και αρχές Νοεμβρίου 2014 έγιναν δεκαοκτώ εμφανίσεις απο ΑΤΙΑ πάνω πυρινικούς σταθμούς της Γαλλίας. Το κανάλι αναφέρει επισης οτι η γαλλική κυβέρνηση εχει υπόψη της οτι οι εμφανίσεις των ΑΤΙΑ δεν ειναι τυχαίες, αλλα τις θεωρούν συντονισμένες επιχειρήσεις απο μια άγνωστη δύναμη.

-Επίσης το τελευταίο τετράμηνο έχει ενταθεί η εμφάνιση ΑΤΙΑ πάνω από κρατήρες ηφαιστείων,ιδίως στην περιοχή του Ειρηνικού ωκεανού.

-Εμφανίσεις ΑΤΙΑ έγιναν το τελευταίο διάστημα και σε πολλές χώρες του πλανήτη μας.


Αποκαλύψεις Αμερικανού Γερουσιαστού
-------------------------------------
Πρόσφατα ο πρώην γερουσιαστής Mike Gravel της πολιτείας της Αλάσκα και υποψήφιος για πρόεδρος το 2008 ανέφερε: "Υπάρχει μια εξωγήινη επιρροή που ερευνά τον πλανήτη μας. Κάτι παρακολουθεί τον πλανήτη και το παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά." Δείτε το σχετικό βίντεο:https://www.youtube.com/watch?v=P8cGgDuh4B0

Αυτός δεν είναι ο μόνος που κάνει αυτούς τους ισχυρισμούς. Μια σειρά από αστροναύτες, καθηγητές, υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί και πολιτικό προσωπικό έχουν κάνει το ίδιο εδώ και χρόνια. Επίσημα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν από επιστολές οργανισμών, κυβερνήσεις και την πράξη ελευθερίας της πληροφορίας,είναι διαθέσιμα δημοσίως και να υποστηρίζουν τα λεγόμενα αυτών των ανθρώπων.

Αποτυχίες της NASA
-------------------
Στις 28 Οκτωβρίου 2014 η NASA εκτοξεύει από το Spaceport της Virginia τον πύραυλο "ΑΝΤΑΡΗΣ" με σκοπό να μεταφέρει εφόδια στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.Δευτερόλεπτα μετά την πυροδότηση του ο πύραυλος καταστρέφεται ολοσχερώς.Μετά από τρείς ημέρες στις 31
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  ΠΥΡ.ΑΝΤΑΡΗ
Οκτ.συνετρίβη κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης πάνω από το Μοhave της Καλιφόρνιας το ιδιωτικό διαστημικό σκάφος SpaceShip2 της εταιρείας Virgin Galactic,το οποίο επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για διαστημικό τουρισμό.

Και τα δύο κατερίφθηασν από υπoθυγατρικό σκάφος των Ολυμπίων,καθόσον δεν είχαν πάρει από αυτούς την σχετική άδεια.Υπόψη ότι κανένα γήϊνο σκάφος ιδίως της NASA και της ESA(Ευρωπαϊκός οργανισμός Διαστήματος)δεν επιτρέπεται να εκτοξευθεί άν δεν έχει ελληνικό όνομα και δεν έχει πάρει την σχετική άδεια από τις Ολύμπιες δυνάμεις που επιτηρούν το ηλιακό μας σύστημα.

Δημοσίευση του David Wilcock
-------------------------------

Ο Αμερικανός David Wilcock είναι επαγγελματίας ομιλητής,δημοσιογράφος, σκηνοθέτης και ερευνητής των αρχαίων πολιτισμών.Είναι έγκριτος δημοσιογράφος και πολύ γνωστός στο εξωτερικό.Στις 27/1/15 δημοσιεύει στο διαδίκτυο,περιληπτικά τα εξείς:

"Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν αυτήν την στιγμή και υποδεικνύουν μαζικές και θετικές αλλαγές φέτος.Αυτή είναι μια καλή περίληψη του τι συμβαίνει στο φυσικό  επίπεδο. Στην
DAVID WILCOCK
ευρύτερη έννοια της κοινότητας και του περιβάλλοντος γύρω μας, έχουν υπάρξει αποφασιστικές και εκπληκτικές κινήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Κανείς από την Cabal(η κλίκα των νεοταξιτών) δεν το περίμενε αυτό. Ακόμη και με την τεχνολογία που κατέχουν, και τους επιτρέπει να ‘’βλέπουν’’ πιθανές μελλοντικές εκδοχές, αυτό δεν μπόρεσαν να το προβλέψουν.
Μερικά από τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα είχαν προβλεφθεί, αλλά όχι για το τρέχον έτος. Όλα επιταχύνονται δραματικά. Οι της Cabal πιστεύουν, διότι έτσι έχουν διδαχθεί, ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μια πλήρη αποκάλυψη και την προφανή ήττα. Μόνο τότε οι θεοί τους θα εμφανίζονταν για να τους σώσουν και για να εκπληρώσουν τις προφητείες τους.

Ωστόσο, αυτό που βλέπουμε τώρα είναι, πως ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα έχει τεθεί σε απομόνωση και έχει ‘’κλειδωθεί’’. Όλοι σε καραντίνα. Κανείς δεν μπορεί να εισέλθει και κανείς δεν μπορεί να εξέλθει, επίσης δεν υπάρχουν εισερχόμενες ή εξερχόμενες επικοινωνίες. Αυτό μπορεί να μην είναι και μεγάλη υπόθεση για έναν υπερ-προηγμένο πολιτισμό, αλλά οπωσδήποτε αλλάζει το ‘’παιχνίδι’’.
Επιπλέον, μόλις τις τελευταίες 3 εβδομάδες, σχεδόν όλα τα επιθετικά όπλα και οι δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων και των πιο μυστικών, έχουν αποσυνδεθεί ή και καταστραφεί. Αυτό περιλαμβάνει τους μυστικούς SDI εξοπλισμούς, τα πυρηνικά, και ότι άλλο θέλετε.Αυτό προέρχεται από διάφορες νέες πηγές εμπιστευτικών πληροφοριών που έχουν εμφανιστεί και έχουν αποδειχθεί πως είναι πολύ αξιόπιστες. Η Cabal προφανώς τα βλέπει αυτά  σαν τεράστιο χάος και φοβερή απειλή. Η υπόθεσή μου γι αυτά, και όλα τα άλλα, είναι ότι, είναι ένας πρόδρομος για σημαντικά γεγονότα που θα συμβούν στην Γη.Θα ήταν αδύνατο να εκτεθεί και να ηττηθεί η Cabal χωρίς να γίνουν αυτά τα πράγματα, δεδομένου ότι η Cabal θα προσπαθούσε να μας πάρει όλους μαζί της.

Το άλλο πράγμα που θα ήθελα να πω για το "κλείδωμα" είναι ότι κάποια μέλη της Cabal που προσπάθησαν να δραπετεύσουν, με (διαστημικό) σκάφος, καταρρίφθηκαν. Υπήρξε μια σειρά από αναφορές για παράξενους μετεωρίτες και ατμοσφαιρικά φαινόμενα ενώ τα πληρώματα που κάνουν το ‘’ξεκαθάρισμα’’ ήταν πολύ απασχολημένα.
Ξέρω ότι όλα αυτά ακούγονται σαν επιστημονική φαντασία. Εύχομαι να μπορούσατε να διαβάσετε το μυαλό μου, αλλά έχω έντονες επιφυλάξεις στο να πω περισσότερα αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν πολλά πράγματα που βρίσκω εξαιρετικά συναρπαστικά. Ας πούμε τα "έγγραφα"  Σνόουντεν είναι πολύ, πολύ βαθύτερα από οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι τώρα. Τα έχει ΟΛΑ (ο Σνόουντεν).
Γιατί δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα τα υπόλοιπα, κανείς δεν ξέρει, εκτός από το ότι όπως φαίνεται η συμμαχία έχει στο μυαλό μια διαδοχική διαδικασία.Μπορώ να πω ότι ο καθένας στα μεσαία και ανώτερα επίπεδα των «Illuminati», που γνωρίζουν τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά ανήσυχοι. Στην πραγματικότητα τρομοκρατημένοι, όπως ποτέ πριν.

Γνωρίζουμε ότι οι Ναζί κέρδισαν με την έννοια του διαστημικού προγράμματος, και νωρίς μάλιστα, και πως στις αρχές του 20ου αιώνα, έκαναν μια συμφωνία με τους Δρακονιανούς - δηλαδή τους Ερπετικούς και τους διάφορους παρόμοιους πολιτισμούς, που  οι ερπετικοί είχαν κατακτήσει - για την προστασία τους. Οι ‘’γνωρίζοντες’’ έχουν πει ότι η ήττα των ερπετοειδών είναι μια βεβαιότητα. Υπάρχουν πολλοί που εξακολουθούν να είναι παγιδευμένοι στο ηλιακό μας σύστημα, αλλά δεν μπορούν να εξέλθουν, οι σύμμαχοί τους δεν μπορούν να εισέλθουν, και δεν έχουν καμία επικοινωνία. Έτσι, είναι εξαιρετικά φοβισμένοι.
Απορροφώ τις νέες εμπιστευτικές πληροφορίες τον τελευταίο καιρό με μεγαλύτερη ταχύτητα και μεγαλύτερη ένταση από όσο ποτέ στη ζωή μου. Υπάρχουν τόσα πολλά, που είναι πέρα από την ικανότητά μου ακόμη και να αρχίσω να τα συνοψίζω τώρα. Απλά αναφέρω μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα και σημαντικά κομμάτια προς το παρόν.

"Ενδιαφέροντα" είναι μια λέξη που μετά βίας περιγράφει τα γεγονότα.Προκειμένου οι εξωγήινοι να τα επιτύχουν αυτά, ήταν απαραίτητο να κατασκευάσουν μια εντελώς εναλλακτική παράλληλη πραγματικότητα στην οποία οι άνθρωποι να ζουν και να εργάζονται, και αυτό φαινόταν να είναι το πραγματικό μας μέλλον.
Είπα σε ανθρώπους στα υψηλότερα επίπεδα πως αυτά συμβαίνουν. Μου απάντησαν ότι ήταν «αδύνατο» και κανείς δεν με πίστευε. Ωστόσο, τα γεγονότα που αναμένονταν για το 2016-2017, όπως η "Μεγάλη κορύφωση", συμβαίνουν τώρα.
Η ζωή έχει γίνει ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσα τα τελευταία χρόνια. Είχα συνομιλίες δώδεκα συνεχών ωρών κυριολεκτικά από την περασμένη Παρασκευή(23/1/15) με ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στα πράγματα.

Λοιπά
-------
-Γνωρίζω ότι πολλοί που διαβάσατε τα παραπάνω στο κεφάλαιο "Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι",δεν τα πιστεύετε και ίσως και να γελάτε.Δικαίωμα σας !! Ο χρόνος θα δείξει !
Διαβάστε όμως τι είπαν επιστήμονες:

"Αν μπορούσα να αφηγηθώ τα όσα είδα στο διάστημα,ο κόσμος θα έμενε έκπληκτος !
 Σε τελική ανάλυση,υπάρχουν! Υπάρχει μία ανώτερη ευφυία που μας καθοδηγεί από ψηλά"
                                Georgiy M. Grechko
                           Ρώσος μηχανικός και κοσμοναύτης που
                           ταξίδεψε τρεις φορές στο διάστημα

"Η μεγαλύτερη μορφή της άγνοιας είναι όταν κάποιος απορρίπτει κάτι για το οποίο δεν ξέρει τίποτα"
                                     Wayne Dyer
                      Αμερικανός καθηγητής αυτοβελτίωσης, συγγραφέας και ομιλητής


"Η καταδίκη χωρίς έρευνα είναι το ύψος της άγνοιας"
            Albert Einstein


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΙΞΕΙΣ

-Τους τελευταίους μήνες του 2014 η Δύση και κυρίως οι ΗΠΑ, ξοδεύει ένα μεγάλο μέρος των προσπαθειών και των πόρων της για να καταστείλει τις τιμές του χρυσού και του πετρελαίου. Με αυτόν τον τρόπο, από τη μία πλευρά θέλουν να στρεβλώσουν την υπάρχουσα οικονομική πραγματικότητα προς όφελος του δολαρίου των ΗΠΑ και από την άλλη πλευρά, για να καταστρέψουν τη ρωσική οικονομία. Η Ρωσία αρνείται να παίξει το ρόλο του υπάκουου υποτελής της Δύσης.

Ετσι ο χρυσός και το πετρέλαιο αναλογικά έχουν αποδυναμωθεί και είναι υπερβολικά υποτιμημένα έναντι του δολαρίου των ΗΠΑ. Ολα είναι μια συνέπεια της τεράστιας οικονομικής προσπάθειας από την πλευρά της Δύσης.

Κατόπιν αυτού ο Πούτιν πουλάει τους ρωσικούς ενεργειακούς πόρους(πετρέλαιο-φυσικό αέριο) και ουράνιο το οποίο η Ρωσία πουλά στις ΗΠΑ για πολλά δολάρια. Έτσι, σε αντάλλαγμα για το ρωσικό πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και το ουράνιο, η Δύση πληρώνει τη Ρωσία με δολάρια, που η αγοραστική τους δύναμη  διογκώνεται τεχνητά έναντι του πετρελαίου και του χρυσού από τις ίδιες τις προσπάθειες της Δύσης.Η Ρωσία χρησιμοποιεί αυτά τα δολάρια μόνο για να αποσύρει φυσικό χρυσό από τη Δύση σε αντάλλαγμα, την τιμή σε δολάρια των ΗΠΑ, και με την τιμή του χρυσού μειωμένη τεχνητά από την ίδια τη Δύση!!!

Αυτός ο πραγματικά λαμπρός οικονομικός συνδυασμός του Πούτιν φέρνει τη Δύση με επικεφαλής τις ΗΠΑ στην θέση του φιδιού, όταν πολύ επιθετικά και με επιμέλεια καταβροχθίζει την ίδια την ουρά του.Όλες αυτές η ενέργειες του Πούτιν έχουν την πλήρη υποστήριξη του κινέζου συνάδελφου του XI Jinping.

Σε αυτό το έξοχο παιχνίδι από τον Πούτιν με τον οικονομικό συνδυασμό του φυσικού χρυσού να ρέει γρήγορα προς τη Ρωσία, την Κίνα, τη Βραζιλία, το Καζακστάν και Ινδία, τις χώρες BRICS, από τα
ΠΟΥΤΙΝ
αποθεματικά της Δύσης. Με τον σημερινό ρυθμό μείωσης των αποθεμάτων του φυσικού χρυσού, η Δύση απλά δεν έχει το χρόνο να κάνει τίποτα εναντίον της Ρωσίας, μέχρι την ολοκληρωτική κατάρρευση του Δυτικού κόσμου των πετροδολαρίων. Η κατάσταση στη παγκόσμια σκακιέρα κατά το οποίο ο Πούτιν έχει θέσει τη Δύση υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, ονομάζεται "πρόβλημα χρόνου".

Κατά τον μήνα Δεκέμβριο 2014,αύξησε τα αποθέματα χρυσού της,για ένατο συνεχή μήνα,κατά 20,73 τόνους και συνέχισε να διαθέτει το πέμπτο μεγαλύτερο αποθεματικό χρυσού στον κόσμο, σύμφωνα με τα δημοσιοποιημένα στοιχεία από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.Έτσι διαθέτει 1.208 τόνους και συνεχώς προσθέτει στο αποθεματικό της.

-Από τις αρχές Δεκεμβρίου η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας αρχισε να ξανα-αγοράζει φθηνά, υποτιμημένα ρούβλια, με το πλεόνασμα των συναλλαγματικών αποθεμάτων της. Το ρωσικό νόμισμα ανατιμήθηκε έτσι κατά 10% στις 17 Δεκεμβρίου. Με τη πτώση του ρουβλίου, ξένοι μέτοχοι ρωσικών επιχειρήσεων, ιδίως στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, τρόμαξαν ότι θα χάσουν τα λεφτά τους και πούλησαν τις μετοχές τους . Η Ρωσία έσπευσε να τις αγοράσει, επιτυγχάνοντας έτσι όχι μόνο να επαναπατρίσει ρωσικές μετοχές σε ρωσικά χρηματοκιβώτια αλλά να εισπράξει και τα μερίσματα αυτών των μετοχών. Σύμφωνα με ορισμένους υπολογισμούς (ρεπορτάζ Σπήγκελ) μόνο με αυτή τη κίνηση η Ρωσία κέρδισε κάπου 20 δις δολάρια.

- Στο πολιτικό Δυτικό μέτωπο τα πράγματα δείχνουν επίσης κατάρρευση. Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας, μέλους της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, ευθυγραμμίσθηκε με τη Ρωσία, εναντίον της Ουάσιγκτων. Η Τουρκία, που άλλοτε διεκδικούσε την ένταξη στην ΕΕ, τώρα έχει βάλει στόχο την εισδοχή της στην Οργάνωση Συνεργασίας της Σαγκάης. Η Τουρκία είναι στρατηγικό μέλος-κλειδί της συμμαχίας του ΝΑΤΟ. Θα ακολουθήσουν και άλλα μέλη άραγε, καθως ολοένα και περισσότεροι βλέπουν τη γύμνια και την κακοήθεια του αυτοκράτορα;

-Τον τελευταίο καιρό  η σατανική Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ) υπέστει μια σειρά από καταστροφικές ήττες και η απομάκρυνση των μελών της μετατρέπεται πλέον σε μιά χιονοστιβάδα ζημιών γι'αυτήν.Μετά την  απομάκρυνση του πρώην Πάπα Βενέδικτου και την παραίτηση αρκετών Ευρωπαίων βασιλέων,ακολουθείται τους τελευταίους μήνες του 2014 με την απομάκρυνση βασικών οργάνων της ΝΤΠ στις ΗΠΑ,όπως ο υπουργός άμυνας Chuck Hagel o οποίος αντικατεστάθει με τον αξιοκράτη Ashton Carter.Οι πρώτοι οιωνοί είναι καλοί και ήδη το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ κινείται για να εκδιώξει τον μαζικό και ψυχοπαθή πρωθυπουργό του Ισραήλ Benyamin Netanyahu.Τα στοιχεία που παρουσιάσθηκαν σε Βρετανικό δικαστήριο έδειξαν ότι ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της καταστροφής που έγινε στις 11/3/2011 στην Ιαπωνία με το τσουνάμι και την πυρηνική μαζική δολοφονική επίθεση που ακολούθησε από την καταστροφή των πυρηνικών εργοστασίων,ήταν ένας βασικός λόγος για την απώλεια της υποστήριξης του μέσα στο στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα,καθώς και στην κυβέρνηση του Ισραήλ,σύμφωνα με πηγές της ισραηλινής Mossad.

Aπό την στιγμή που οι ΗΠΑ κινήθηκαν να εκδιώξουν τον Netanyahu,αναφέρθηκε σε ισραηλινές εφημερίδες πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Obama στάλθηκε σε κορυφαίο στρατιωτικό νοσοκομείο για "γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση".Πηγές όμως της Βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙ5 αναφέρουν ότι πιθανόν είχε δηλητηριασθεί από ανθρώπους του Netanyahu.Αυτό που οι άνθρωποι κοντά στον Netanyahu αποτυγχάνουν να συνειδητοποιήσουν είναι ότι ακόμη και αν είχαν σκοτώσει τον Obama αυτό δεν θα έκανε την διαφορά,γιατί είναι απλά ένας εκπρόσωπος για το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπεγμα,το οποίο έχει πολύ περισσότερα στελέχη με όπλα,απ'ότι οι νεοταξίτες θα μπορούσαν να ονειρευθούν ποτέ να νικήσουν ακόμα και με το συνηθισμένο εργαλείο τους των στοχευμένων δολοφονιών.

-Το άλλο μεγάλο σημάδι ότι δεν είναι "συνήθεις εργασίες",είναι το γεγονός ότι το Κογκρέσο των ΗΠΑ ψήφισε νομοθεσία  που ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου εναντίον της Ρωσίας.Αυτό όμως αγνοήθηκε τόσο από τις αμερικανικές Ενοπλες Δυνάμεις,όσο και από τα ΜΜΕ.Αυτό σημαίνει ότι οι δωροδοκούμενοι από τους νεοταξίτες ανόητοι του Κογκρέσου,έχουν αφαιρεθεί από οποιαδήποτε πραγματική εξουσία.

-Στις 21/11/14 οι ΗΠΑ,Ο Καναδάς και η Ουκρανία καταψήφισαν ένα ψήφισμα της Ρωσίας που καταδίκαζε "την εξύμνιση του ναζισμού,φυλετικών διακρίσεων,ξενοφοβίας και μισαλλοδοξίας".Αν ο πρόεδρος Ομπάμα ήταν πραγματικά υπεύθυνος πρόεδρος,είναι δύσκολο να φαντασθεί κανείς να διατάσσει υο Υπουργείο Εξωτερικών να καταψηφίσει αυτό το ψήφισμα.Αυτή η ψηφοφορία ήταν μία κληση αφύπνισης για τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ και του Καναδά και ένας λόγος για την αποπομπή του υπουγού άμυνας των ΗΠΑ Chuck Hagel,όπως ανέφερα πιο πάνω και να κινήσουν ενέργειες για να απομακρύνουν τους "νεοναζιστές "της ΝΤΠ από την Ουάσιγκτον.

-Μία ισχυρή φατρία στο Ισραήλ έχει τελικά καταλάβει ότι πολλοί από τους κατοίκους του Ισραήλ είναι στην πραγματικότητα λάτρεις του "Σατανά" που βλέπουν τους λοιπούς Εβραίους σαν σκλάβους τους και ο οποίοι έχουν την πραγματική εξουσία στην χώρα αυτή.Οι τζιχαντιστές του ISIL διοικούνται από αυτή την κλίκα του Ισραήλ.Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίον σήμερα στο Ισραήλ και την Μέση Ανατολή έχουν φθάσει σε σημείο βρασμού.

-Η κατάσταση λοιπόν στη Μέση Ανατολή φαίνεται να είναι ζοφερή για τους Ισραηλινούς και τον ISIS τον μισθοφορικό στρατό τους. Αυτό που γίνεται με τον ISIS στη Μέση Ανατολή είναι πραγματικά ένας Αμερικανικός εμφύλιος πόλεμος δι 'αντιπροσώπων. Από τη μία πλευρά, έχουμε το Πεντάγωνο να πολεμάει τον ISIS. Από την άλλη πλευρά, οι επίστρατοι του ISIS που έχουν συλληφθεί στο Πακιστάν και αλλού λένε ότι παίρνουν τη χρηματοδότησή τους από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μαχητές του ISIS νοσηλεύονται σε ισραηλινά νοσοκομεία και η προπαγάνδα  του ISIS αποστέλλεται  στον κόσμο μέσω της Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες.

Έτσι, εδώ έχουμε στρατεύματα του Πενταγώνου να πολεμούν εναντίον μισθοφόρων που χρηματοδοτούνται  από τις ΗΠΑ, χρησιμοποιούν Αμερικάνικο εξοπλισμό,και έχουν επικεφαλής κάποιον "El Bhaghdadi " ο οποίος είναι στην πραγματικότητα ο πράκτορας της Μοσάντ Saimon Eliot.Αν αυτό δεν είναι εμφύλιος πόλεμος δι 'αντιπροσώπου, τότε τι είναι;

-Την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου 2014 στην Κίνα συνελήφθει ο πρώην κορυφαίος αρχηγός ασφαλείας Zhou Yongkang.Σύμφωνα με πηγές της Κινεζικής κυβέρνησης,η απομάκρυνση του ήταν μέρος μιας συνεχιζόμενης εκκαθάρισης των Μαοϊκών.Ο Μάο ήταν ένα ανδρείκελο της κλίκας των νεοταξιτών,από τους οποίους έπαιρνε διαταγές.
Οι Κινέζοι λένε ότι θα εκκαθαρίσουν όλους τους κινέζους συνεργάτες της κλίκας των νεοταξιτών και ότι ο Zhou ήταν κοντά στην συμμορία του Bush.

-Στην Ιαπωνια η κυβέρνηση του νεοταξίτη πρωθυπουργού Shinzo Abe,πιάστηκε για ξέπλυμα κλεμμένου χρυσού.Σύμφωνα με πηγές της Ιαπωνικής δεξιάς πτέρυγας ο χρυσός που εκλάπει είναι,από το ΔΝΤ 2800 τόνοι,από την Γερμανία 370 τονοι,από την Ουκρανία 42 τόνοι και από την
ΠΡΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΑΒΕ
Ν.Αφρική 300 τόνοι.Ο χρυσός αυτός πουλήθηκε στην Τράπεζα της Ιαπωνίας και τα χρήματα που παρήχθησαν ξεπλύθηκαν σε κορυφαίους νεοταξίτες μέσω της Ιαπωνικής χρηματιστηριακής αγοράς.Υπόψη ότι οι εισηγμένες στο χρηματηστήριο της Ιαπωνίας εταιρείες είναι υπό τον έλεγχο των κορυφαίων νεοταξιτών,όπως των Rockefellers,Bushes,Rothschilds.To ΑΕΠ της Ιαπωνίας βυθίζεται συνεχώς ,επειδή η Ιαπωνία λεηλατείται για να κρατήσei την κλίκα των παραπάνω νεοταξιτών μακριά από την χρεοκοπία.

Ενας πρόχειρος υπολογισμός δείχνει ότι αν οι Ιάπωνες έπαιρναν πίσω τις μετοχές που έχουν αποκτηθεί παράνομα απο την κλίκα των νεοταξιτών,θα υπήρχαν αρκετά χρήματα ώστε να δοθούν σε κάθε Ιάπωνα 100.000 δολλάρια ΗΠΑ.Εαν έκαναν το ίδιο και οι Αμερικανοί το ποσό θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο για τον καθένα.

-Στις αρχές Δεκεμβρίου 2014 δημοσιεύεται μία έκθεση της Γερουσίας των ΗΠΑ που αναφέρεται σε βασανιστήρια ανθρώπων κατ'εντολήν της οικoγένειας Bush. Δεδομένου ότι οι HΠΑ έχουν υπογράψει τις Συμβάσεις της Γενεύης, αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση τους δεσμεύεται από το νόμο για τη δίωξη εγκληματιών πολέμου.Ήδη ο Πάπας Φραγκίσκος και η υπ'αριθμ.1 παγκοσμίως μασονική στοά Π2 της Ρώμης έχουν αφαιρέσει την ασυλία που παρείχαν στιν οικογένεια Bush και σε άλλους νεοταξίτες και είναι πλέον δυνατόν να γίνει δίωξη για εκλήματα πολέμου και για την δολοφονία του προέδρου Κένεντι για την οποία κύριος υπεύθυνος είναι ο G.Bush ο πρεσβύτερος.Επίσης το 60% των μελών της CIA δεν είναι πλέον υπό τον έλεγχο της κλίκας των νεοταξιτών-ναζιστών.Το επόμενο λοιπόν πράγμα που πρέπει να κάνουν οι Εν.Δυνάμεις είναι να συλάβουν και να βάλουν στην φυλακή τα μέλη της δολοφονικής συμμορίας της οικογένειας Bush,ξεκινώντας με τον πρεσβύτερο George Bush,καθώς και πολλών άλλων.

-Αλλα ισχυρά πρόσωπα που έχουν χάσει την ασυλία τους είναι ο ψυχρός ναζιστής δολοφόνος Δαλάϊ Λάμα,ο Σουλτάνος του Μπρούνεϊ ο οποίος, σύμφωνα με πράκτορες της CIA στη Νοτιοανατολική Ασία, ήταν ανέκαθεν ένα από τα βασικά πρόσωπα ξεπλύματος βρώμικου χρήματος για τους Bush,σε παγκόσμιο επίπεδο, για ναρκωτικά. Ένα τρίτο πρόσωπο είναι ο Αγά Χαν, ένας απόγονος του προφήτη Μωάμεθ που διεξάγει επιχειρήσεις τύπου Αλ Κάιντα για την συμμορία Bush, σύμφωνα με πηγές της Βρετανικής ΜΙ5.

Τρίτη και τέταρτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2015
-----------------------------------------------

-Η τρίτη και τέταρτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2015 σημαδεύτηκε από πολλά φαινομενικά άσχετα δραματικά γεγονότα όπως θα δούμε παρακάτω. Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσουμε όλα τα άλλα χαοτικά και συχνά παράξενα γεγονότα, που έλαβαν χώρα την εβδομάδα αυτή, είναι να σκεφτούμε γι’ αυτά με όρους ενός πολέμου συμμοριών. Τότε θα μπορέσουμε να αρχίσουμε να συνδέουμε ορισμένες, αλλά όχι όλες, από τις κουκίδες:

-Η πρωτοφανής πτώση της αξίας του Ευρώ έναντι του Γεν, του Δολαρίου των ΗΠΑ και ειδικά του ελβετικού Φράγκου είναι μια σαφής ένδειξη ότι η μάχη για τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος, αλλά και του κόσμου, έρχεται σε μια κορύφωση. Η κίνηση των Ελβετών για
DAVOS ΕΛΒΕΤΙΑ
αποσύνδεση του Φράγκου τους από το Ευρώ ήρθε μια εβδομάδα πριν από μια συνάντηση κορυφής της ελίτ στο Νταβός της Ελβετίας.Αυτή είναι η πρώτη φορά μέσα σε πέντε χρόνια που η κινεζική κυβέρνηση έχει στείλει κάποιο σημαντικό πρόσωπο στο Νταβός.Αυτή η συνάντηση του Νταβός ονομάζεται "Ένα Νέο Παγκόσμιο Πλαίσιο", ένα όνομα που σαφώς αποσκοπεί στο να την διαχωρίσει από την φασιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων. Εκείνο που ξεκάθαρα φαίνεται από αυτό,είναι ότι ο ελβετικός τραπεζικός κόσμος, συμπεριλαμβανομένης της Κεντρικής Τράπεζας,των κεντρικών τραπεζών,της BIS, έχει προσχωρήσει στη συμμαχία BRICS,Ηνωμένου Βασιλείου και αμερικανικού Πενταγώνου(ναι,το αμερικανικό Πεντάγωνο συμμάχισε με την BRICS)

-Η Κριστίν Λαγκάρντ, η γαλλίδα επικεφαλής του ΔΝΤ, εξέδωσε στα τέλη του περασμένου έτους τελεσίγραφο προς τους ανθρώπους στην Ουάσιγκτον είτε να συμφωνήσουν στη μεταρρύθμιση ψηφοφοριών του ΔΝΤ ή ότι θα προχωρήσουν τον Ιανουάριο χωρίς αυτούς. Στη συνέχεια, τον Ιανουάριο, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ κάλεσε για τερματισμό των ενορχηστρωμένων από τις ΗΠΑ κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

-Βλέπουμε λοιπόν ότι η παγκόσμια οικονομία τρικλίζει,όπου οι ΗΠΑ, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις του Ομπάμα, είναι στα όρια της χρεοκοπίας,όπως υποστηρίζουν επιφανείς αμερικανοί αναλυτές, με την ανεργία να είναι θεωρητικά στο 16% και πραγματικά στο 21%, αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Ακόμη πολλές τράπεζες που έχουν κατακλέψει τον κόσμο με τις ύποπτες διαδικασίες που ακολουθούν,είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης, ενώ πολλοί τραπεζίτες παραιτούνται και εξαφανίζονται με τις οικογένειες τους,και άλλοι να...αυτοκτονούν για να αποφύγουν την φυλακή.Έτσι δεν αποκλείεται μέσα στο 2015 να δούμε, είτε σαρωτικές αλλαγές στον τραπεζικό τομέα,είτε μια γενική οικονομική κατάρρευση.

-Αμέσως μετά από τα παραπάνω ήρθε η "ψεύτικη επίθεση",όπως την χαρακτηρίζουν πολλοί, κατά του γαλλικού περιοδικού Charlie Hebdo. Αυτό ακολουθήθηκε από μια μεγάλη καμπάνια δημοσίων σχέσεων και μια συγκέντρωση των ευρωπαίων ηγετών και των επί κεφαλής λίγων πελατειακών τους κρατών.Σημειώστε ότι κανείς Αμερικανός, Ρώσος, Κινέζος, Ινδός κ.λπ. ηγέτης δεν εμφανίστηκε σ’ αυτήν την εκδήλωση δημοσίων σχέσεων. Εκείνο που έχουμε,αντί αυτού,είναι μια συγκέντρωση των υπαλλήλων των Rothschilds.

Αλλά ας δούμε τα παρακάτω σχετικά με αυτήν την "τρομοκρατική επίθεση":

Ο Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Paul Craig Roberts, υποστήριξε οτι η τρομοκρατική επίθεση του "Charlie Hebdo" στο Παρίσι ήταν ψεύτικη και σχεδιάστηκε για να ενισχύσει την υποτέλεια της Γαλλίας στην Ουάσιγκτον.Ο εν λόγω υπουργός είπε ότι οι υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν
προγραμματίσει ψευδείς τρομοκρατικές επιχειρήσεις στην Ευρώπη για να δημιουργήσει το μίσος κατά των μουσουλμάνων και την ενίσχυση επιρροής στις ευρωπαϊκές χώρες.

"Η αστυνομία βρήκε το δελτίο ταυτότητας των εν λόγω τρομοκρατών στη σκηνή του πυροβολισμού,κοντά στο αρχηγείο του "Charlie Hebdo". Μήπως αυτό ακούγεται οικείο;Θυμάστε ότι οι αρχές ισχυρίστηκαν ότι βρήκαν το άθικτο διαβατήριο ενός από τους φερόμενους ως τρομοκράτες
της 11/9/2001 στα ερείπια των δίδυμων πύργων.οι αρχές ανακαλύπτουν τέτοια για τους ηλίθιους δυτικούς λαούς, που πιστεύεουν οποιαδήποτε διαφανή ψέμα και καταφεύγουν σε ψέματα ξανά και ξανά.Η ανακοίνωση της ανακάλυψης του δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας δείχνει σαφώς ότι η επίθεση εναντίον της Charlie Hebdo ήταν μια εσωτερική εργασία,που σχεδιάστικε για να μπορέσει να έχει υπό τον έλεγχο της η Ουάσινγκτον την Γαλλία",είπε ο Υπουργός.

Επίσης, ο Roberts δήλωσε ότι η γαλλική οικονομία πλήττεται από τις κυρώσεις που επιβάλλονται από την Ουάσιγκτον κατά της Ρωσίας. Το ναυπηγείο έχει επηρεαστεί και δεν ειναι σε θέση να παραδώσει τις ρωσικές παραγγελίες λόγω της κατάστασης της υποτέλειας της Γαλλίας στην Ουάσιγκτον, είπε, προσθέτοντας ότι και άλλες πτυχές της γαλλικής οικονομίας θα πλήττονταν από τις κυρώσεις που η Ουάσιγκτον ανάγκασε τα κράτη-μαριονέτες του ΝΑΤΟ να εναντιωθούν κατά της Ρωσίας !!!

Η Αμερικανίδα Μάικλ Flynn, πρώην διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας των ΗΠΑ, δήλωσε στην Bild: "Αυτές οι επιθέσεις δεν είναι έκπληξη" σύντομα "θα δούμε".

Η αμερικανική εφημερίδα, International Business Times δήλωσε:"Η Μοσάντ είναι η πρώτη "υποψήφια", επειδή το ισραηλινό καθεστώς προσπάθησε να πάρει εκδίκηση για την ψήφο που έδωσε η Γαλλία τον περασμένο Δεκέμβριο,στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών,για το σχέδιο ψηφίσματος υπέρ της Παλαιστίνης, η οποία προσπάθησε να τερματίσει την ισραηλινή κατοχή πριν από το τέλος του 2017, ".

OI EKTEΛΕΣΤΕΣ
Ας εξετάσουμε τις παρακάτω  "συμπτώσεις":

-9/11/14: Η γαλλική κυβέρνηση τίθεται σε υψηλή επιφυλακή μετά την πτήση αγνώστων drones(μικρά σκάφη χωρίς πιλότο)πάνω σε εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας.

-23/11/14: Ο Νετανιάχου προειδοποιεί τη Γαλλία στο να ψηφίσουν για το παλαιστινιακό κράτος θα ήταν ένα "σοβαρό λάθος".

-6/12/14: Ο πρόεδρος Ολάντ συναντάται απροσδόκητα με τον Πούτιν στη Μόσχα, αμφισβητώντας την αντι-ρωσική συμμαχία.

-31/12/14: Η Γαλλία ψηφίζει υπέρ ενός παλαιστινιακού κράτους. (Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι η Γαλλία είναι η γενέτειρα του ριζοσπαστικού Ισλάμ και υπάρχουν πολλές αντισημιτικές επιθέσεις.Ισως ήξεραν τι ερχόταν;)

-5/1/15: Ο Ολάντ ζητά να τεθεί τέλος στην επιβολή κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας ,αμφισβητώντας την αντι-ρωσική συμμαχία ξανά.

Επί πλέον:

-Οι μάρτυρες περιέγραψαν,ότι η επίθεση ήταν τόσο μεθοδική και τους μπέρδεψαν με τους ανθρώπους των αντιτρομοκρατικών δυνάμεων της Γαλλίας.

-Ο Amchai Stein, αναπληρωτής διευθυντής του καναλιού 1 IBA Ισραήλ, "συμπτωματικά " ηταν στη σκηνή και έχει ανάρτηση φωτογραφιών του πυροβολισμού.

-Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, οι σκοπευτές έχουν εντοπιστεί από τις ταυτότητες τους που άφησαν στο αυτοκίνητο Citroen C3. Αυτό θυμίζει τα διαβατήρια απο τιτάνιο που δεν έπαθαν τίποτα από την κατάρευση των διδύμων πύργων και που βρέθηκαν μετά από την  11/9/2001.

-Το βίντεο δείχνει επίθεση σε σχεδόν άδειους δρόμους του Παρισιού.

-Οι επιτιθέμενοι έκαναν μια πολύ βολική απόδραση και εξαφανίστηκαν πλήρως στο φως της ημέρας!!!

-Μετά από αυτή τη μεγάλη "ψεύτικη επίδειξη" και προβοκάτσια θρησκευτικής αντιπαράθεσης, ένας Γάλλος αξιωματικός της αστυνομίας,υπεύθυνος για τις έρευνες στην επίθεση του Charlie Hebdo αυτοκτόνησε.Γιατί αυτοκτόνησε; Μήπως τον ...αυτοκτόνησαν γιατί ήξερε..πολλά;

-Μετά από αυτό, ξαφνικά οι Ρώσοι ανακοίνωσαν ότι θα κόψουν,προσεχώς,όλο το φυσικό αέριο προς την Ευρώπη μέσω της Ουκρανίας και είπαν στους Ευρωπαίους ότι θα πρέπει να παίρνουν το φυσικό τους αέριο μέσω της Τουρκίας και της Ελλάδας.Οι Ρώσοι είπαν επίσης στους Έλληνες ότι, αν εγκαταλείψουν το Ευρώ, η Ρωσία θα αγοράσει τεράστιες ποσότητες γεωργικών προϊόντων από αυτούς. Αυτές οι δύο ρωσικές κινήσεις ήρθαν μόλις πριν από τις ελληνικές γενικές εκλογές.

Εδώ πρέπει να τονισθεί ότι η Ρωσία δεν έκοψε το αέριο που διέρχεται από Ουκρανία προς την Ευρώπη, όπως κακώς αναφέρεται στο διαδίκτυο,αλλά απλώς έδωσε προθεσμία μέχρι το 2019 να κάνει η ΕΕ αγωγούς που θα ξεκινούν από Ελλάδα, όπου θα φθάνει το αέριο από Ρωσία μέσω Τουρκίας μέσω του αγωγού southstream.Ας ελπίσουμε αυτήν την φορά να μην βρεθεί κάποιος Σαμαράς για να χαρίσει τα σημαντικά τέλη διέλευσης,όπως έκανε ήδη (χειραγωγούμενος) με τον αγωγό TAP που θα έρχεται από το Αρπεζαϊζαν μέσω Τουρκίας

-Ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, η υπόγεια σήραγγα της Μάγχης, που συνδέει την Αγγλία με τη Γαλλία, έκλεισε από καπνό. Επίσης την ίδια ώρα ένας στόλος κινεζικών πολεμικών πλοίων έτυχε να ελλιμενίζεται στην Αγγλία.

-Υπήρξαν επίσης κάποια εντυπωσιακά πράγματα που συνέβησαν με τον Πάπα Φραγκίσκο στις Φιλιππίνες. Ο Φραγκίσκος φωτογραφήθηκε κάνοντας ένα σατανικό σύμβολο με το χέρι, ενώ έλεγε ότι θα "δώσει γροθιά σε όποιον προσέβαλε τη μητέρα του".Αυτό ήρθε λίγο μετά αφ’ ότου ο Πάπας
ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
μόλις απέφυγε ένα ατύχημα, όταν το αεροπλάνο του υπερέβη μυστηριωδώς ένα διάδρομο κατά την προσγείωση στις Φιλιππίνες.Επί πλέον, ο Πάπας αναγκάστηκε από ένα τυφώνα να κόψει μια ομιλία, που είχε την πρόθεση να παρηγορήσει τους επιζώντες ενός άλλου τυφώνα!

-Στις 25/1/15 ο υποδιοικητής της Κεντρικής Τράπεζας του Ιραν Χολάμ Αλί Καμιάμπ ανακοίνωσε ότι από τούδε το Ιραν σταματά να χρησιμοποιεί αμερικανικά δολάρια και στις συναλλαγές του "εξωτερικού εμπορίου" θα χρησιμοποιούνται το κινέζικο Γουάν, το Ευρώ, η τουρκική λίρα,το ρωσικό Ρούβλι και το νοτιοκορεατικό Γουόν.

-Στις 25/1/15  ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επικύρωσε το σχετικό νόμο, ο οποίος μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ένα άρθρο που προβλέπει την τιμωρία όσων παραβιάζουν τους κανόνες σχετικά με την υποχρεωτική επισήμανση των τροφίμων που περιέχουν "Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς" (ΓΤΟ)και τους εξισώνει  με τρομοκρατική πράξη ή απειλή θανάτου.Εκτός από τα πρόστιμα, το σύνολο των εν λόγω τροφίμων θα κατάσχεται, γεγονός που θα αποτελέσει αναμφισβήτητο χτύπημα για τις επιχειρήσεις "θανάτου"όπως την Monsanto, την Dow και όλες τις πολυεθνικές που μας ταΐζουν θάνατο!

-Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2015 ο Αμερικανός φυγάς και πρώην πράκτορας της CIA,Edouard Snowden, σε άρθρο του στο περιοδικό  Spiegel, υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ εργάζονται ενεργά προετοιμάζοντας τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, ο κύριος στόχος της αμερικανικής κυβέρνησης είναι να εδραιωθούν οι ΗΠΑ, παγκόσμιος διευθύνων του
EDOUARD SNOWDEN
Διαδικτύου  και στόχος τους είναι να ξεκινήσουν ένα μυστικό πρόγραμμα, που έχει την ονομασία Politerain.Ο Snowden υποστηρίζει ότι αυτό το σχέδιο έχει τεθεί σε εφαρμογή εδώ και οκτώ χρόνια και στο διάστημα αυτό είναι πιθανόν να έχουν αναπτύξει διάφορες στρατηγικές πολέμου στο Διαδίκτυο.
Το γερμανικό περιοδικό αναφέρει ότι πέντε χώρες συμμετέχουν στο πρόγραμμα για τον έλεγχο του Διαδικτύου. Είναι η λεγόμενη "Συμμαχία των πέντε οφθαλμών",η ΗΠΑ,το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία.

-Στις 23/1/15 πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Αμπντάλα, ένας από τους χειρότερους ηγέτες σε αυτόν τον πλανήτη,υποστηρικτής,αφανώς,της παγκόσμιας τρομοκρατίας.Στον θρόνο ανέβηκε ο 79χρονος αδελφός του Σαλμάν.Η χώρα συντάσσεται δήθεν μεν με τον πολυεθνικό συνασπισμό χωρών που επιχειρούν εναντίον της ISIL στο Ιράκ, όμως ο "ουαχαμπισμός",αυστηρή εκδοχή του Ισλάμ,που κυριαρχεί στη Σαουδική Αραβία λειτουργεί περίπου ως δογματικός "φάρος" των ακραίων ισλαμιστικών οργανώσεων.Αφανώς η Σαουδική Αραβία,μαζί με το Ισραήλ και τους νεοταξίτες των ΗΠΑ ενισχύουν τους τζιχαντιστές του ISIL.To ίδιο χρονικό διάστημα ανετράπει η νεοταξικη κυβέρνηση της Υεμένης με την οποία συνεργαζόταν η Σ.Αραβία και αυτό αποτελεί πλήγμα για τους νεοταξίτες.

-Βρετανικές και Γαλλικές πηγές αντι-νεοταξιτών,αναφέρουν ότιτην τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, η ισραηλινή κυβέρνηση του Νετανιάχου εχασε ένα μεγάλο μέρος του εισοδήματος της από το πετρέλαιο που έκλεψε από το Ιρακ μέσω του ISIL,λόγω των απωλειών που υπέστει ο τελευταίος στην πόλη Κόμπανι από τους Κούρδους Πεσμεργκά.Για τον λόγο αυτό ο Γάλλος υπουργός άμυνας που ήταν στο Ριαντ της Σ.Αραβίας στις 4/1/15 επιβεβαίωσε τους ισραηλινούς ότι η Λιβύη θα εισβάλει στην περιοχή μετά τρεις μήνες με σκοπό την εξασφάλιση πετρελαίου για το Ισραήλ.

Υπόψη ότι η κυβερνήσεις της Γαλίας και του Ισραήλ ελέγχονται από την οικογένεια των Rothschild. Eτσι αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι μια προσπάθεια να κρατήσει τους Rothschild να μην πτωχεύσουν κλέβοντας πετρέλαιο από τη Μέση Ανατολή και  φυσικό αέριο από την Ουκρανία.Γι'αυτό ο Πούτιν θέλει να σταματήσει την τροφοδοσία της Ουκρανίας με φυσικό αέριο.

-Την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου Το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα είναι επίσης σε σοβαρή αναταραχή.Ετσι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αναγκάσθηκε  να εκδώσει πάνω από ένα τρισεκατομμύριο ευρώ, δήθεν για να δώσει ώθηση στην οικονομία, αλλά, στην πραγματικότητα για να αποφύγει την ολική κατάρρευση του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος.

-Τα περιστατικά αυτά είναι αλληλένδετα μέρη μια ενιαία εκστρατεία για την απελευθέρωση του πλανήτη από την σατανική κλίκα των νεοταξιτών,που εξακολουθεί να προσπαθεί να ξεκινήσει τον Γ΄ΠΠ, προκειμένου να υποδουλώσει την ανθρωπότητα σε μόνιμη βάση.

-Τέλος οι Ρώσοι μετά την πρόσφατη ανακοίνωση για την μελλοντική περικοπή του φυσικού αερίου προς την ναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, έχουν τελικά απογειωθεί και πάνε σε μια πλήρη επίθεση ενάντια στον ξένο μισθοφορικό στρατό στην ανατολική Ουκρανία. Οι Ρώσοι αγωνίζονται για την πατρίδα τους, οι μισθοφόροι για τα χρήματα και αυτή είναι μία αρκετά εύκολη εικασία ως προς το ποιος θα κερδίσει.

-Ελάχιστοι γνωρίζουν τις μυστικές συνομιλίες σε ανώτατο επίπεδο μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας που ολοκληρώθηκαν στις 26/1/15. Η Ρωσική πλευρά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Ερντογάν παραμένει πιστός σύμμαχος του ΝΑΤΟ παρ” όλους τους λεονταρισμούς και θα αποτελέσει βασικό βραχίονα σε κλιμάκωση της κρίσης.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΛΙΣ KESEB
Η Ρωσία απείλησε ανοιχτά την Τουρκική πλευρά για την τουρκική εμπλοκή στην Συρία και διεμήνυσε πως εάν επαναληφθούν γεγονότα όπως αυτά στην Aρμενοσυριακή πόλη Κeseb (κυριεύτικε πρόσφατα απο τον ISIL ο οποίος προέβει σε δολοφονίες, με την βοήθεια της Τουρκίας), η Ρωσική αντίδραση θα είναι σκληρή. Αυτή η παράμετρος ήταν που έκανε τον John Kerry (ΥΠΕΞ των ΗΠΑ) να μιλήσει για το αδιαπραγμάτευτο της εδαφικής ακεραιότητας του ΝΑΤΟ, εννοώντας βέβαια την εδαφική ακεραιότητα της Τουρκίας ως χώρας μέλους του ΝΑΤΟ για να καθησυχάσει τον Ερντογάν ως προς τις Ρωσικές απειλές.
-Γεωπολιτικά, η Ρωσία δείχνει να σώζει την Συρία, η αστάθεια όμως που επικρατεί την έκανε να κάνει το μεγάλο άνοιγμα στην Αίγυπτο και να ξεκαθαρίσει στο Ισραήλ ότι δεν θα ανεχθεί πλέον οποιαδήποτε ενέργεια κατά της Συρίας ή της Αιγύπτου. Σε αντίθεση με τον Ερντογάν, το Ισραήλ υπάκουσε στις Ρωσικές εντολές και σταμάτησε κάθε εμπλοκή στην Συριακή κρίση,παρά τις πιέσεις που δέχεται από την Σαουδική Αραβία. Φαίνεται πως ο Πούτιν είχε πιο ισχυρά επιχειρήματα απέναντι στην Ισραηλινή ηγεσία από τις βαλίτσες που έχουν προσφέρει οι Σαουδάραβες.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ
-Στην Αίγυπτο τα πράγματα ήταν πιο εύκολα αφού ο Πρόεδρος της στρατάρχης Abdel Sisi έχει εβραϊκή καταγωγή, ενώ η Χαμάς τάχθηκε με το μέρος του πρώην πρωθυπουργού της Αιγύπτου Μ.Morsi καιτων ΗΠΑ στην πρόσφατη κρίση. Εάν ο Πούτιν εξασφαλίσει μία παρουσία στον Ελληνικό ζωτικό χώρο, τότε ελέγχει απόλυτα την Τουρκία, κυκλώνοντας στην ουσία την βασικότερη Νατοϊκή απειλή για την χώρα του.

-Πρόσφατα Ρωσία και Τουρκία υπέγραψαν μια σειρά οικονομικών συμφωνιών, μεταξύ των οποίων και αυτή για τον αγωγό φυσικού αερίου Turkish Stream που θα αντικαταστήσει τον ακυρωθέντα South Stream. Βάση της συμφωνίας ο αγωγός θα ξεκινήσει από το Νοβοροσίσκ της Μαύρης θάλασσας και υποθαλασσίως θα βγεί στην Σαμψούντα του Πόντου και στην συνέχεια θα καταλήξει στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Αμέσως μετά την υπογραφή οι Τούρκοι αλλάζουν τα σχέδια του αγωγού και θέλουν να έρθει κατ'ευθείαν υποθαλασσίως στην Αν.Θράκη.Εκτός αυτού οι Τούρκοι
ΑΓΩΓΟΣ  TURKISH STREAM
άρχισαν να αλλάζουν σκοπό. Κατ’ αρχήν έθεσαν και πάλι θέμα παράνομης ρωσικής κατοχής στην Κριμαία και κατηγόρησαν τη Ρωσία ότι κακομεταχειρίζεται τους "αδερφούς" τους Τατάρους. Τόλμησαν μάλιστα να πουν πως θα στείλουν αντιπροσωπεία στην Κριμαία για να εξακριβώσουν, ιδίοις όμμασι, την καταπίεση που υφίστανται οι Τάταροι από τους Ρώσους. Σε απάντηση οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έκαναν, κυριολεκτικά, ρεσάλτο, στο ταταρικό τηλεοπτικό δίκτυο της Κριμαίας.

-Τώρα ο Ερντογάν επιτίθεται και πάλι στη Ρωσία. Γιατί άραγε ; Μήπως η νέα επίθεση έχει σχέση με το Ιρανικό σχέδιο κατασκευής αγωγού μεταφοράς του φυσικού αερίου της Κεντρικής Ασίας στο Ιράν και από εκεί στην Τουρκία ; Πρέπει να υπογραμμιστεί ότι η κατασκευή αυτού του αγωγού, αν γίνει, εξουδετερώνει πλήρως, ενεργειακά, τη Ρωσία και καθιστά τον αγωγό Turkish Stream εντελώς άχρηστο.

Το πιθανότερο σενάριο έχει να κάνει με τη βελτίωση των σχέσεων της Τουρκίας και των ΗΠΑ με το Ιράν και την αξιοποίηση της Τεχεράνης, από τους Αμερικανούς, ως Δούρειο Ίππο κατά της Ρωσίας. Ρωσία και Τουρκία υπήρξαν και θα είναι πάντοτε, φύσει και θέσει,γεωπολιτικοί αντίπαλοι. Η νεοθωμανική Τουρκία του Ερντογάν φιλοδοξεί να αυξήσει την επιρροή της στην Κεντρική Ασία, περιοχή όμως, τον έλεγχο της οποίας επιθυμεί και η Ρωσία, αλλά και η Κίνα. Άρα η Τουρκία υπαναχωρόντας, όπως όλα δείχνουν, από το σχέδιο του αγωγού με τη Ρωσία, έχει κάθε συμφέρον να στηρίξει το ιρανικό σχέδιο που θα μεταφέρει την επιρροή της στο Αζερμπαϊτζάν και στο Τουρκμενιστάν.

Οι εξελίξεις στο γεωστρατηγικό μέτωπο Ρωσίας – Τουρκίας παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αφορούν άμεσα και την Ελλάδα. Ο καιρός θα δείξει πως θα εξελιχθούν. Τα σημάδια πάντως δεν είναι ενθαρρυντικά και φαίνεται πως ο αντιπερισπασμός Πούτιν, μέσω Τουρκίας δεν αποδίδει. Μάλλον ο Ρώσος πρόεδρος ήρθε η ώρα να κατανοήσει αυτό που κατανόησαν και οι Αμερικανοί, το πόσο αναξιόπιστος συνομιλητής είναι τελικά η Τουρκία. ?ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Η εκλογή της νέας Ελλήνικής κυβέρνησης έγινε βάση σχεδίου των φωτεινών δυνάμεων,γιατί έπρεπε όλοι οι πολιτικοί να "απομυθοποιηθούν",ώστε η νέα Ελλάδα που θα προκύψει να κυβερνηθεί από πραγματικούς Έλληνες !!

Οτι γίνεται αυτή την στιγμή στον πλανήτη μας,καλό ή κακό,εποπτεύεται από τις φωτεινές δυνάμεις και δεν πρόκειται κανείς άνομος να την "γλυτώσει".

Η "συμμαχια των Εψιλον" έχει επικρατήσει κατά κράτος σε όλο τον γαλαξία,σε όλες τις
ΜΗ ΦΟΒΕΙΣΘΕ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟ ΕΓΕΡΣΗ
συνειδητότες και επιταχύνει τα γεγονότα,που είχαν προβλεφθεί για το 2016-17,τώρα !!
Αρχισε πλέον η αντίστροφη μέτρηση και η διάσωση της Ελλάδας και ολοκλήρου του πλανήτη μπήκε στην τελική τροχιά.

Άνοιξαν οι περισσότερες Αστρικές Πύλες,σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας αλλά και του πλανήτη και σε σύντομο διάστημα ανοίγουν και οι υπόλοιπες !!

Οι δυνάμεις του σκότους αποδυναμώνονται κάθε μέρα όλο και περισσότερο και απεγνωσμένα αναζητούν να φύγουν από τον πλανήτη μας που εδώ και 13500 χρόνια τον λεηλάτησαν.Οι δυνάμεις του φωτός δεν τους το επιτρέπουν πλέον ώστε να υπάρξη η "Νέμεσις".

Τα φωτεινά μας αδέλφια είναι παντού,εντός και εκτός πλανήτη και αναμένουν το σύνθημα για την επέμβαση και στα υλικά πεδία.

Οπως λένε,"Το κακό θα σταματήσει να υπάρχει στον πλανήτη σας και είμαστε στην τελική ευθεία.Όλα θα αρχίσουν να γίνονται γρήγορα, μη φοβηθείτε, αλλά εστέ εν εγρηγόρση.Ο χρόνος διάσωσης καθορίζετε από εμάς εδώ πάνω και εσείς δεν δύναται να τον γνωρίζεται,γιατί κάθε λεπτό δικό σας αλλάζουν τα δεδομένα".

Κλείνω το άρθρο μου με στίχους  από το προφητικό μουσικό άλμπουμ "ΣΕΙΡΗΝΕΣ"(τραγούδι "ο Κοσμάς") του μεγάλου Έλληνα  μουσικοσυνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου
https://www.youtube.com/watch?v=I78AVYUEGz8

 <...στις κορυφές των βουνών, στις πηγές των υδάτων
όπου δέντρο και θάμνος,όπου δέντρο και θάμνος,
όπου σπασμένη κολόνα, όπου καμπαναριό,
στις φωλιές των θηρίων,στων πουλιών τα περάσματα,
παντού φωνές Ελλήνων, πατήματα Ρωμιών
νεκρών και ζωντανών, ιαχές νικητήριες>.

5/2/2015
                                                                  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                         ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα                                                                                                            

                                                                 

ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ


-ΒΙΒΛΙΟ:"Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΕΛΗΝΗ" του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ εα ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ (Εκδόσεις ΔΙΟΝ,2014)

-ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-http://hellaspress-angel.blogspot.com/2014/12/2015.html#ixzz3MFJRX2pY

-http://www.koutipandoras.gr/article/126168/ipa-synetrivi-stin-kalifornia-toyristiko-diastimiko-aeroskafos-spaceship2

-http://www.koutipandoras.gr/article/126168/ipa-synetrivi-stin-kalifornia-toyristiko-diastimiko-aeroskafos-spaceship2

-http://www.katohika.gr/2015/01/pali-emfanisi-atia-pano-apo-tous-pirinikous-stathmous-stin-galia.html#more

-http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2015/01/ufo_20.html#more

-http://www.defencenet.gr/

-http://apocalypsejohn.com/

-http://www.theeventchronicle.com/news/north-america/mass-death-seabirds-western-u-s-unprecedented/

-http://universalblessing.blogspot.gr/2014/01/benjamin-fulford-30122013_3.html

-https://www.david-wilcock.com

-http://galacticconnection.com/tag/benjamin-fulford/  απο 23 /12

-http://bit.ly/copy_win

-http://russia-insider.com/en/2015/01/15/2441

-http://anekshghta-fainomena.blogspot.gr/

-http://www.koyzoylo.gr/2014/12/blog-post_70.html

-http://atheatignosi.blogspot.gr/2014/11/blog-post_20.html

-http://thewatchers.adorraeli.com/

-http://www.hellas-now.com/2014

-http://www.makeleio.gr/?p=223010

-http://www.newsbomb.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.