Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ- Α'ΜΕΡΟΣ

                                       ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ


ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Το παρόν άρθρο αναφέρεται στην απόκρυφη ιστορία του Σύμπαντος και του πλανήτη μας,τη Γη ή Γαία,από εκατομμύρια χρόνια πριν μέχρι σήμερα.Οι πληροφορίες που αναγράφονται προέρχονται από αστρονομικά δεδομένα,από την μυθολογία μας,από αρχαία κείμενα άλλων λαών,από ιερά κείμενα, από κείμενα της ελληνικής γραμματείας και από σύγχρονα μηνύματα των" υπερβατικών
οντοτήτων",τις οποίες οντότητες οι αρχαίοι πρόγονοι μας τις είχαν ονομάσει "θεούς"(από το ρήμα "θεώ"= τρέχω γρήγορα).

Από το 1997 έχει αρχίσει παγκοσμίως αποστολή μυνημάτων σε αρκετούς ανθρώπους,κυρίως ελληνικής καταγωγής,με διάφορους τρόπους(σε υπολογιστές ή νοηματικά).Τα τελευταία δύο χρόνια έχει αυξηθεί κατά πολύ ο αριθμός αυτών των ατόμων,ιδίως στην χώρα μας.

Το άρθρο,λόγω του μεγέθους του, θα χωριστεί σε δύο μέρη.Το Α΄μέρος,με την ονομασία "Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι",θα αναφέρεται στην προϊστορία και το Β΄μέρος σε "μετέπειτα γεγονότα" από το 11.500 π.Χ μέχρι σήμερα.

Επειδή αναγράφονται περίεργα-παράξενα πράγματα το άρθρο προορίζεται γιά αφυπνισμένα άτομα και για άτομα με "ευρύ μυαλό".

Ατομα που δεν μπορούν να τα πιστέψουν και ούτε τα υποχρεώνει κανείς να τα πιστέψουν,ας εκλάμβουν τα αναγραφόμενα σαν ένα ωραίο παραμύθι !!!
Ας τους θυμήσω όμως ότι:"Αν δεν πιστεύεις σε κάτι,δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.
Η  πιο ισχυρή φαντασία μπορεί να είναι τελικά η πραγματικότητα "!

Οι περισσότερες πληροφορίες του Α'μέρους προέρχονται από τα εξαίρετα βιβλία του φίλου και συναδέλφου μου Στρατηγού Γεράσιμου Καλογεράκη.Επίσης καλόν είναι ο αναγνώστης να διαβάσει και το άρθρο μου "Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Σμήνους 13 Γαλαξιών των Ε της Ανδρομέδας" (Οκτώβριος 2011) για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για την καλύτερη κατανόηση του άρθρου μου ,θα αναφέρω μερικούς αστρονομικούς όρους που χρησιμοποιούν οι επιστήμονες για την μελέτη των ουρανίων σωμάτων.

1.Η ιεραρχία των ουρανίων σωμάτων είναι η παρακάτω:

-Σύμπαντα (υπάρχουν 32)
-Αστερισμοί
-Γαλαξίες και Σμήνη Γαλαξιών
-Νεφελώματα
-Αστρικά Συστήματα
-Αστρικά Σμήνη
-Ηλιακά Συστήματα
-Άστρα (Ήλιοι)
-Πλανήτες
-Δορυφόροι
-Κομήτες,Αστεροειδείς,Μετεωρίτες

Σε μια ακτίνα 2.000.000 ετών από τη Γη, διακρίνονται πάνω από 30 γαλαξίες με την κοινή ονομασία Τοπική Ομάδα Γαλαξιών και τη διεθνή της ονομασία "Local Grup".

ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ
2.Οταν λέμε "Αστερισμός",εννοούμε ένα ακανόνιστο πολυγωνικό κλειστό σχήμα,το οποίο αν το επεκτείνουμε στο βάθος του σύμπαντος,θα συναντήσουμε γαλαξίες,σμήνη γαλαξιών,νεφελώματα,άστρα και πλανήτες,κ.ά.

Από τους 88 επίσημα καταχωρημένους αστερισμούς από την Αστρονομία οι 76 φέρουν ελληνικά ονόματα και οι ονομασίες των περισσοτέρων τους είναι γνωστές από την εποχή του Ομήρου.Αυτοί είναι:

Ανδρομέδα, Αντλία, Αιγόκερως,Αργώ, Υδροχόος, Αετός, Βωμός, Κριός, Ηνίοχος, Βοώτης, Γλυφείον, Καρκίνος, Κυνεγητικοί Κύνες, Μικρός Κύων, Μεγάλος Κύων, Αιγίδιον, Καρίνα, Κασσιόπεια, Κένταυρος, Κηφεύς, Κήτος, Περιστερά, Κόμη Βερενίκης, Βορειο Στέμμα,Νότιο Στέμμα, Κόραξ, Κύπελον, Νοτ. Σταυρός, Κύκνος, Δελφίν, Δράκων, Ίππος, Ηριδανός, Κάμινος , Δίδυμοι, Ηρακλής, Ύδρα, Λερναία Ύδρα, Λέων, Μικρος Λέων,Λαγωός, Ζυγός, Λύκος, Λύρα,, Μονόκερως, Στάθμη, Οκτάς, Οφιούχος, Ωρίων, Ταώς, Πήγασος, Περσέας, Φοίνιξ, Ιχθείς, Νοτ. Ιχθύς, Πρύμνη, Πυξίς, Δίχτυ, Βέλος, Τοξότης, Σκορπιός, Γλύπτης, Ασπίς, Όφις, Εξάς, Ταύρος,  Τρίγωνο, Νοτ. Τρίγωνο, Μεγάλη Άρκτος,Μικρή Αρκτος, Ιστία, Παρθένος, Ιπτάμενος Ιχθύς, Αλώπηξ, Σαύρα,Ξιφίας.

Δώδεκα ασήμαντοι αστερισμοί που ούτε καν φαίνονται με γυμνό μάτι από τη Γη εντάχθηκαν στον πανάρχαιο Ουράνιο πίνακα για ν' αλλοιώσουν την ελληνικώτατη σύνθεσή του, και όλα αυτά όταν το όνομα Ελλάδα έτεινε να ξεχαστεί κάτω από τον Τουρκικό ζυγό.Από το 1603 μέχρι το 1763 έγιναν οι παρεμβολές των αστερισμών Καμηλοπάρδαλη, Χαμαιλέων, Διαβήτης,  Γερανός, Ωρολόγιο, Ινδός, Λύγξ, Ζωγράφος, Τουκάνα, Μίγα,Μικροσκόπιο,Τηλεσκόπιο. Όταν δεν υπάρχει φαντασία και πλούσιο λεξιλόγιο τέτοιες φτωχές ονομασίες δίνεις.

Με διεθνείς επιστημονικές αποφάσεις οι αστερισμοί και τα άστρα σημαίνονται με μικρά γράμματα της Ελληνικής αλφαβήτου(και λατινικά εφόσον αντιστοιχούν σε ελληνικό γράμμα) και όταν εξαντληθούν χρησιμοποιούν και πάλι αυτά με δείκτες .Σε όλους τους αστερισμούς το φωτεινότερο άστρο ονομάζεται "α",το αμέσως φωτεινότερο "β",κ.ο.κ.Η φωτεινότητα ενός άστρου είναι συνάρτηση της ηλικίας του,του μεγέθους και της απόστασης από την Γη.

Οι ονομασίες των "αστερισμών" δεν πρόκειται να μεταβληθούν,παρότι..κάποιοι προσπάθησαν, διότι είναι επιβεβλημένη "Ανωθεν".Οποιαδήποτε αλλαγή θα επιφέρει σύγχυση και χάος. Η Ελληνική γλώσσα και γραφή είναι η Γλώσσα του Σειρίου που την έφερε το 25.000 π.Χ. ο Ζευς και τα πληρώματα των σκαφών του στη Γη. Είναι η γλώσσα του Ηρακλή του γιου του Δία και της Ήρας.

3.Το φως των "άστρων",όπως το βλέπουμε από την Γη,τρεμοπαίζει και πολλές φορές έχει και διάφορους χρωματισμούς.Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται "στίλβη" και γίνεται λόγω  της συχνής
ΜΕΓ.ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ  ΑΡΚΤΟΣ
μεταβολής της λαμπρότητας και του χρώματος του άστρου, που συνοδεύεται από σπινθηρισμούς. Οφείλεται σε δινώσεις και άλλες κινήσεις του αέρα που μεταβάλλουν το δείκτη διάθλασής του.Η στίλβη είναι εντονότερη όταν φυσάει ισχυρός άνεμος ειδικά σε μεγάλα ύψη και όσο το άστρο είναι χαμηλότερα στον ορίζοντα. Στο τηλεσκόπιο η στίλβη του ειδώλου του άστρου είναι μικρότερη από όσο στο γυμνό οφθαλμό, διαφέρει όμως ανάλογα με το άνοιγμα του τηλεσκόπιου. Η στίλβη επηρεάζει σημαντικά τις παρατηρήσεις γι' αυτό για την ίδρυση αστεροσκοπείου εκλέγεται κατάλληλη θέση ύστερα από μακροχρόνιες παρατηρήσεις.

Οι πλανήτες δεν παρουσάζουν "στίλβη" διότι παίρνουν φως από το άστρο-ήλιο τους και έτσι έχουν σταθερό "ασπροκίτρινο",συνήθως, φωτισμό.Μερικές φορές το φως τους παρουσιάζει άλλο χρώμα λόγω της συστάσεως του εδάφου τους,όπως πχ ο πλανήτης Άρης που είναι κόκκινος,όπως επίσης οι πλανήτες Ουρανός και Ποσειδών που έχου θαλασσί χρώμα.

ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

Ο αστερισμός της Ανδρομέδας αποτελείται από τρείς Γαλαξίες:

Τον της Ανδρομέδας (ή Μ-31, ή Ανδρ. Ι) και τους δύο δορυφόρους Γαλαξίες του,τη Μικρή Ανδρομέδα (ή Μ-32 ή Ανδρ. II) και την άλλη Μικρή Ανδρομέδα (ή Μ-110, ή ΝGC-205, ή Ανδρ. III)
Ο Γαλαξίας της Μεγάλης Ανδρομέδας απέχει 2.300.000 έτη φωτός απ' τη Γη και έχει πλάτος
ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ  
220.000 ετών φωτός και είναι διπλάσιος από τον δικό μας "Σπειροειδή"Γαλαξία.

Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων:"Στο Σύμπαν "Αλκυών" (το δικό μας σύμπαν) έχει μεταφερθεί ζωή από άλλο παλαιότερο σύμπαν πριν πολλά δισεκατομμύρια έτη.Ο εποικισμός των αστρικών συστημάτων του γαλαξία της Ανδρομέδας,έγινε πριν από 70 εκατομμύρια χρόνια (γήινα) από άλλον αρχαιότερο γαλαξία.

Πριν 50 εκατομμύρια χρόνια όταν ο πολιτισμός της έφθασε στο ύψιστο σημείο ακμής του,κατ'εντολή του "Ολου Φωτός"(ανωτάτη αρχή δημιουργίας των πάντων,ο Θεός,το θείον), συνεστήθει από τον "Ιερό Άρχοντα του Φωτός Ζεύς-Δία",η "Κραταιά Αυτοκρατορία "Ε" της Ανδρομέδας",η οποία περιλαμβάνει 3.657 αστρικά συστήματα από τον ομώνυμο Γαλαξία της Ανδρομέδας.

Στα ανώτερα στρώματα της ζώνης του βιόφωτος του γαλαξία της Ανδρομέδας,εκκολάπτονται μόρια ανωτέρων υπερβατικών οντοτήτων,με ιδιότητες ασύλληπτες από την ανθρώπινη διάνοια.Αυτές οι οντότητες είναι η άρχουσα τάξη και ορισμένοι απ'αυτούς είναι κυβερνήτες "Γαλαξιών και Αστρικών Συστημάτων",(οι γήϊνοι τους ονόμασαν "θεούς του Ολύμπου" ή "Ολύμπιους").Στα κατώτερα στρώματα εκκολάπτονται οι γόνοι των υλικών οντοτήτων που προορίζονται για εποικισμό των αστρικών συστημάτων (μεταξύ αυτών είναι και οι"Ελλάνιοι Εψιλον").

Η τεχνολογία της Αυτοκρατορίας είναι ασύλληπτη και σε συνδυασμό με την ενεργειακή ολογραφία,προστατεύουν τα ηλιακά συστήματα όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα από τους αποστάτες(σκοτεινές δυνάμεις).Οι ταχύτητες που έχουν πετύχει είναι ασύλληπτες  και οι μετακινήσεις τους γίνονται σε ελάχιστο χρόνο.

Οι Ανδρομέδιοι σαν οντότητες είναι πανομοιότυποι με τους κατοίκους της Γης,με ανάστημα 2,00 έως 2,20 μέτρα.Μπορούν να ενσαρκώνονται εύκολα χωρίς προβλήματα,να υλοποιούνται και να αποϋλοποιούνται κατά βούληση.Αναπαράγονται βιολογικά,σε κατάσταση συμπυκνώσεως,όπως οι
ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ
γήϊνοι,ενώ σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών αναπαράγονται με πνευματική διάθλαση και σε πεδία πυκνώσεων μπορούν να επιταχύνουν τεχνολογικά τον χρόνο κυήσεως.

Συνενοούνται τηλεπαθητικά και γνωρίζονται μεταξύ τους.Ενεργούν σαν ένας άνθρωπος όταν απαιτείται και δρουν ελεύθερα σαν χωριστές μονάδες όταν το επιθυμούν.Χρησιμοποιούν τις φωνητικές τους χορδές μόνον όταν υπάρχει λόγος να μιλήσουν,ειδάλλως προβάλλουν τις σκέψεις τους και τις διαβάζουν οι άλλοι.Χρησιμοποιούν τη γραφή (ελληνική) μόνο για την διαφύλαξη απορρήτων πληροφοριών και για την καταχώρηση γεγονότων στα αρχεία της ιστορίας του κόσμου.

Μπορούν με την βοήθεια της ολογραφίας και με δέσμες "ταχυονίων και νιονίων" να αποστέλλουν ταυτόχρονα σε πολλά σημεία του γαλαξία και του σύμπαντος,τα ενεργειακά αντίγραφα της μορφής τους ή των σκαφών τους,για συλλογή πληροφοριών και εκτέλεση αποστολών.Μπορούν επίσης με τον έλεγχο του νου και τα ολογραφικά αντίγραφα τους,να ασχολούνται ταυτόχρονα με πολλαπλά θέματα.Είναι οι διανοούμενοι,οι σοφοί του σύμπαντος.

Αναλίσκουν ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής τους μελετώντας τα μυστικά της δημιουργίας στα οποία έχουν εισχωρήσει σε μεγάλη έκταση.Δεν γνωρίζουν το συναίσθημα του φόβου
γιατί έχουν αφαιρέσει το γονιδίωμα του από τον γενετικό κώδικα τους.Ο φόβος είναι αυτός που διασπά τις γέφυρες της ζωής και προκαλεί τον θάνατο.

Μπορούν με την σκέψη να αλλάζουν μορφή και να παίρνουν όποια θέλουν.Έχουν αποκωδικοποιήσει τις πληροφορίες του γενετικού κώδικα,στις οποίες έχουν πρόσβαση και τις χρησιμοποιούν όταν υπάρχουν λόγοι.

Η απόχρωση της επιδερμίδας τους είναι,σταρένια μεσογειακού τύπου ή ερυθρωπή όπως των Ινδιάνων της Αμερικής,ή λευκή με ξανθά μαλιά υπερβόρειου-σκανδιναυικού τύπου,ανάλογα με το αστρικό σύστημα από το οποίο προέρχονται και την σύνθεση του κώδικα γενετικής.

Δεν ασθενούν,δεν γερνάνε και επεκτείνουν την ζωή τους ανάλογα από το αστρικό σύστημα που προέχονται.Οι Ερυθρωποί κατά μέσο όρο 1000 χρόνια (γήϊνα),οι Υπερβόρειοι-Σκανδιναυικού τύπου
1500 χρόνια και οι Μεσογειακού τύπου 2000 χρόνια.Οι ανώτεροι ηγέτες,οι πνευματικές οντότητες και οι δάσκαλοι ζουν μέχρι 10.000 χρόνια.Ελέγχουν την ώρα του θανάτου διατηρώντας μέχρι τέλους το νεανικό σφρίγος (δείχνουν μέχρι 33 γήϊνων ετών) και ενσαρκώνονται αμέσως αν το επιθυμούν.Τα τραύματα και τις ασθένειες τις αυτοθεραπεύουν.Οι υπερβατικές οντότητες (θεοί κατά τους γήϊνους) είναι αθάνατες.

Οι Ελλάνιοι ακόλουθοι και στρατεύματα του Διός που αφίχθησαν στην Γη με την 7η αποστολή το 25.000π.Χ,όπως θα αναφερθεί παρακάτω,είχαν βιολογική διάρκεια ζωής 3.000 ετών.

Σύμφωνα με τον Μέγα Πυθαγόρα:"Οι προερχόμενοι εκ Διός(Διογενείς) επιδιώκουν τις διακρίσεις και αρέσκονται στα αξιώματα.Είναι ευπαρουσίαστοι και χαρούμενοι,είναι ωραιοκέφαλοι,αγαθοί,καλοί,φιλελεύθεροι,και συναναστρέφονται με όλους"

"Ο Ζεύς σημαίνει τοιούτους άνδρας,αξιωματικούς,ευμεγέθεις,ευρυμέτωπους,χαροποιούς,τρίχας έχοντας εν τοις μυκτήρσιν,αναφαλαντιαίους,μεγαλοκέφαλους,αγαθούς,καλοσυμβούλους,φιλελεύθερους,πάσι συνερχομένους."

(11.2.124.11 και 11.2.124.14 Pithagoras Phil.-Fragmenta Astrologica 2)


ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΑΞΗ ΣΥΜΜΑΧΩΝ

Η "Ανώτερη Τάξη Συμμάχων"είναι μία συμμαχία γαλαξιών,αστρικών συστημάτων και πλανητών,που έχει σκοπό την παρεμπόδιση των επιδιώξεων των σκοτεινών δυνάμεων (αποστάτες)του σύμπαντος.Σ'αυτά τα "άστρα" εκτός των δικών τους κατοίκων,που κατά το πλείστον είναι σύμμαχοι ασχέτως της μορφής που έχουν,έχουν δημιουργηθεί και αποικίες των Ανδρομέδιων Ελλάνιων.

Ο εποικισμός άρχισε πριν 40 εκατ.χρόνια κατ'εντολή του Διός και εποικίσθηκαν οι αστερισμοί της
ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ ΛΥΡΑΣ  ΚΑΙ ΚΥΚΝΟΥ
Λύρας,του Τοξότη και του αστρικού συστήματος του Βέγα,όπου αναπτύχθηκε ένας πολύ μεγάλος πολιτισμός.Η Λύρα εποίκησε το αστρικό σύστημα των Πλειάδων,τον αστερισμό της Αργούς,τον αστερισμό του Κάνωπος και τα αστρικά συστήματα του Σείριου(με την φυλή των Διογενών Ελλάνιων) και ορισμένα του Ωρίωνα.Στην συνέχεια δημιούργησε αποικίες και σε πλανήτες άλλων αστρικών συστημάτων 13 Γαλαξιών,μεταξύ των οποίων και του δικού μας "Σπειροειδή Γαλαξία", και επεκτείνεται συνεχώς μέχρι και σήμερα.

Το δικό μας Ηλιακό Σύστημα "Απόλλων" εποικίσθηκε από τον Σείριο πριν από 2,5 εκατ.χρόνια,αλλά ο πολιτισμός αυτός καταστράφηκε από τις πολεμικές συγκρούσεις των ουράνιων κοινωνιών.Ο πλανήτης Άρης ανέπτυξε πολιτισμό πριν 1,5 εκατ.χρόνια,αλλά πριν χίλια χρόνια καταστράφηκε από "οικολογικές καταστροφές'.Ένα μέρος του πληθυσμού
διασώθηκε με διαστημόπλοια στην Γη και σε άλλους πλανήτες.

Συνολικά "Η Κραταιά Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας" δημιούργησε   αποικίες σε 20 αστρικά συστήματα 13 Γαλαξιών 9 Αστερισμών ,οι οποίες αποτελούν την "Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων"(ΑΤΣ) με επικεφαλής τον Αστερισμό της Λύρας,της οποίας η διοίκηση υπό τον Φοίβο Απόλλωνα, εδρεύει στο αστρικό σύστημα του πλανήτη Βέγα της Λύρας.

Τα αστρικά αυτά συστήματα έχουν πάνω από 2.500 αστέρια-ήλιοι(ορατά με γυμνό μάτι και μικρά τηλεσκόπια) και 174 κατοικημένους πλανήτες.Στην εποχή του Κρόνου,όπως θα δούμε παρακάτω,τρείς πλανήτες του Ωρίωνα και δύο του Σείριου "β" καταλήφθησαν από αιφνιδιαστική επίθεση "των αποστατών"του αστερισμού του Δράκοντος,ένα γεγονός που υποχρέωσε την ΑΤΣ να βρίσκεται σε συνεχή εμπόλεμη κατάσταση μαζί τους,μέχρι σήμερα.

Ο πλανήτης μας αποτελεί το κέντρο ενδιαφέροντος της ΑΤΣ,γιατί διαθέτει μεγάλα αποθέματα νερού και χρυσού και γειτονεύει με το αστρικό σύστημα της Αργούς,που διαθέτει αποθέματα του πολύτιμου αερίου "Αργού" που ανήκει στα "ευγενή" αέρια.



ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΜΗΝΟΥΣ 13 ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΤΩΝ "Ε" ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

Η "Κραταιά Αυτοκρατορία των "Ε"της Ανδρομέδας" και η "Ανώτερη Τάξη Συμμάχων"(ΑΤΣ),αποτελούν την "Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Σμήνους 13 Γαλαξιών των Ε της Ανδρομέδας".
Αυτοκράτωρ της Συνομοσπονδίας είναι ο "Ιερός Άρχων του Φωτός Ζεύς" αθάνατο, άφθαρτο, τμήμα του "Όλου Φωτός".

Αποτελείται από Γαλαξίες και Αστρικά Συστήματα: Μεγάλης Ανδρομέδας (ή Μ-31, ή Ανδρ. Ι) Μικρής Ανδρομέδα (ή Μ-32 ή Ανδρ. II),Μικρής Ανδρομέδα (ή Μ-110, ή ΝGC-205, ή Ανδρ.
III),Σπειροειδής(ο δικός μας),Παρθένου,Μεγάλης Άρκτου,Κόμης της Βερενίκης,Κασσιόπειας,Κεντάυρου,Πλειάδων,Καμίνου,Πήγασου,Τοξότη.
(ορισμένοι γαλαξίες έχουν ονόματα του αστερισμού τους).

Κυβερνήτες αυτών των γαλαξιών και αστρικών συστημάτων είναι οι γνωστές μας υπερβατικές οντότητες,το γνωστό μας "δωδεκάθεο" και αποτελούν το "Υπατο Συμβούλιο της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας". Θεοί ονομάστηκαν στη Γη από τους ανθρώπους,από το ρήμα "θεώ" που σημαίνει "τρέχω γρήγορα".

ΖΕΥΣ
Οι αρχικοί σκοποί της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας και της ΑΤΣ που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα,ήταν:

-Η σπορά της ζωής σε όσα περισσότερα αστρικά συστήματα των 13 Γαλαξιών.

-Η προστασία των αστρικών της συστημάτων και η απαγόρευση επέκτασης και κυριαρχίας σε άλλα αστρικά συστήματα των  σκοτεινών-αποστατικών δυνάμεων.

-Η μελέτη και επίλυση διαφόρων κοσμικών προβλημάτων των πλανητών και η εύρυθμη λειτουργία της Συνομοσπονδίας.

Για την τρέχουσα χρονική περίοδο οι σκοποί της Συνομοσπονδίας που σχετίζονται με τον πλανήτη μας,είναι:

-Η προστασία του πλανήτη μας από μαζική εισβολή νέων δυνάμεων και την βιαία κατάληψη του,από τους αποστατικούς αστερισμούς του Δράκοντος και του Όφεως.Η προστασία αυτή έχει ανατεθεί στην ΑΤΣ.

-Η ασφάλεια της εγγύς περιοχής του Ηλιακού μας Συστήματος και η διατήρηση της ισοροπίας της ζωής σ'αυτό.Υπεύθηνη γι'αυτό η ΑΤΣ.

-Η αναστροφή και θεραπεία όλων των οικολογικών προβλημάτων της Γης,εφόσον το επιθυμήσουν οι άνθρωποι και προετοιμασία διάσωσης της ανθρωπότητας αν παραστεί ανάγκη.

-Η παροχή στη Γη ουράνιας τεχνολογίας που θα συμβάλει στην πρόοδο και το καλό των ανθρώπων.

Σημείωση:Η "Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός" που δημοσιεύματα της βλέπουμε στο διαδίκτυο,είναι εβραιωμασωνική παγκόσμια απάτη.Τα αφεντικά της είναι Δρακονιανοί και οι εκτελεστές τους η...γνωστή "άψυχη ράτσα" με αρχηγό τους τον Billi Mayers,από την δεκαετία του 1970.Προετοιμάζουν την υποδούλωση των ανθρώπων με "δήθεν"εισβολή κακών εξωγήϊνων.Αναμασούν σχεδόν τα ίδια δήθεν μηνήματα τους,μιλώντας για "αγάπη και φως".Λένε όμως πολλές φορές αλήθειες,που τις έχουν πάρει από αλλού,για να γίνονται πιστευτοί.Ουδέποτε αναφέρονται στην Ελλάδα και στους Ολύμπιους.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ

Με τον όρο αυτό αποκαλούμε μία αστρική συμμαχία αστερισμών μαζί με τους πλανήτες τους η οποία αποστάτησε απο τον "Δημιουργό"των πάντων,το "Όλον Φως"(γνωστότερο ως Θεό,όχι ο Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης).Αυτοί οι αστερισμοί κατοικούνται ως επί το πλείστον, από νοήμονα
ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ
ερπετά,δράκους,όφις,σαύρες,κλπ και έχουν σαν σκοπό να επιβάλουν την κυριαρχία τους σε κατοικημένους πλανήτες του "σπειροειδή" γαλαξία μας,καθώς και στη Γη μας,είτε αιφνιδιαστικά με πολεμική ισχύ,είτε με καταστροφή οικολογικών συστημάτων,είτε με εισχώρηση στους πλανήτες σαν φυγάδες όπου ανασυντάσσονται και συνωμοτούν σε βάρος των κοινωνιών.

Έχουν μεγάλη τεχνολογία (όχι ανώτερη των Ανδρομέδιων) και μπορούν επίσης να εισέρχονται σε ανθρώπινα σώματα για να παραλλάσονται.Τους αποκαλούμε"αποστάτες","σκοτεινές δυνάμεις","δρακονιανούς"και ερπετοειδείς".Πρόκειται για πάρα πολύ κακές οντότητες !!!

Προέχονται από τους αστερισμους:Δράκοντος,Όφεως(ιδίως οι Εβραίοι),Κήτους,Ύδρας,Σαύρας,α΄και δ' Βοώτη,Ηνιόχου και τμήματος του Ηρακλή.


ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ

Οι πρώτες επεμβάσεις στη Γη,της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας,έγιναν στα ανθρωποειδή της κάτω κοιλάδας του Αξιού έξω από τη Θεσσαλονίκη πριν 10 εκατομύρια χρόνια, δείγματα των οποίων αποτελούν ο "Δρυοπίθηκος" και "Ουρανοπίθηκος ο Μακεδόνικος" ηλικίας 10 εκατ. ετών και οι δύο.Οι επεμβάσεις αυτές είχαν βραδύτατα αποτελέσματα.Πριν 4
ΖΕΥΣ
εκατ.χρόνια,οντότητες από τις αστρικές κοινωνίες της Λύρας και του Σείριου (οι Ελλάνιοι=φωτεινοί),ήρθαν στην Γη και δημιούργησαν τον αρχέτυπο άνθρωπο,τον οποίον είχαν προετοιμάσει γονιδιακά με γενετικούς πειραματισμούς στα εργαστήρια των πλανητών τους.Η κανονική μορφή του ομιλούντος ανθρώπου συναντάται ένα εκατ.χρόνια πριν την εποχή μας,με τυπικό είδος τον αρχάνθρωπο των "Πετραλώνων".

Από το 125.000 π.Χ κατ'εντολή του Ιερού Άρχοντος του Φωτός Δία,άρχισε η αποστολή στον πλανήτη μας,"αποστολών" για την οριστικοποίηση της μορφής του σημερινού ανθρώπου. Απαιτήθηκαν εφτά ουράνιες αποστολές, διαρκείας πολλών χιλιάδων ετών η κάθε μία, με μια αποτυχημένη, την 4η αποστολή γνωστή σαν αποστολή του Κρόνου.Επικεφαλής των αποστολών αυτών ήταν υπερβατικές υπεροντότητες.

Η πρώτη ήταν υπό τον  τιτάνα Βόρρα το 125.000π.Χ και η δεύτερη και τρίτη υπό τον τιτάνα Ουρανό.Το 80.000 π.Χ απεστάλει σαν βοηθός του Ουρανού ο τιτάνας και μέγας επιστήμων-γεννετιστής Προμηθέας.Η επέμβασή του είχε πολύ θετικά αποτελέσματα στο ανθρώπινο είδος.Σήμερα η επιστήμη,τα βελτιωμένα ανθρώπινα αυτά είδη του Προμηθέα τα έχει ονομάσει "Χόμο Σάπιενς"δηλαδή "Λογικό Ανθρωπο".Επεμβάσεις για τη βελτίωση του ανθρώπου από την εποχή του Προμηθέα μέχρι σήμερα έγιναν 76 φορές από τις οποίες οι 24 μετά την καταβύθιση της Ατλαντίδας το 9560π.Χ.

 Το 50.000π.Χ ο τιτάνας Κρόνος ανέτρεψε τον Ουρανό και ετέθει επικεφαλής της 4ης αποστολής.Ο Κρόνος αυτοχρίστηκε "Θεός",επαναστάτησε από την ανώτερη συνειδητότητα των συμπαντικών εντολών,αρνείτο να εκτελέσει τις εντολές της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας και
ΚΡΟΝΟΣ
απαιτούσε να τον λατρεύουν σαν θεό.Συμμάχισε δε με την "Συμμαχία της Αποστασίας"(δρακονιανούς,κλπ),που ανέφερα παραπάνω, και κατάφερε να κυριαρχήσει σε περισσότερους από 2250 κατοικημένους πλανήτες του Σπειροειδούς Γαλαξία μας,τους οποίους κατέλαβε αινιδιαστικά.

Όσοι από τους βοηθούς του είχαν αντίθετη άποψη συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν. Κλωνοποίησε την αναπαραγωγή του ανθρώπου και υποχρέωσε τον γεννετιστή Προμηθέα να εκτελεί τις εντολές του και να κατασκεύαζει συνδυασμούς όντων,τέρατα.Για παράδειγμα, μισός άνθρωπος μισός φίδι, και άλλα. Δημιούργησε τεχνητές εποχές και οι άνθρωποι ήταν απόλυτα υποταγμένοι στη θέληση του.Οπου κυριάρχισε ο Κρόνος επέβαλλε τις απόψεις του,που ήταν αντίθετες της Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας και μέσα σε χρονικό διάστημα 25.000 ετών κατέστρεψε το έργο της δημιουργίας.Ο Κρόνος και οι σύμμαχοι του ονομάσθηκαν "αποστάτες".

Η πρώτη μεγάλη σύγκρουση της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας με τους αποστάτες έγινε το 36.500 π.Χ,όταν συνασπισμένες δυνάμεις της ΑΤΣ από την Λύρα και τον Σείριο,κατ'εντολή του Διός,κήρυξαν γενικό πόλεμο εναντίον της "Συμαχίας της Αποστασίας",για την απελευθέρωση πλανητών του αστρικού συστήματος του Ωρίωνα και του Σείριου "β".Παρά την ήττα τους
ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ
ανασυντάχθηκαν,ενισχύθηκαν με νέες δυνάμεις και επιτέθηκαν κατά της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας για την κατάλυση της.Ο ημίθεος Περσέας με εντολή του Διός και με τις δυνάμεις της ΑΤΣ ενισχυμένες με στρατεύματα από τους αστερισμούς Πηγάσου,Περσέα,Κασσιόπης,νίκησε τους αποστάτες και διέσωσε την Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας.Αυτή η σύγκρουση έμεινε γνωστή σαν μύθος του Περσέα που έσωσε την πριγκήπισσα Ανδρομέδα από το Κήτος ή κατ΄άλλους τον Δράκοντα που πήγαινε να την κατασπαράξει.

Στη συνέχεια η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία,κατ'εντολή του Διός,έστειλε για απελευθέρωση της Γης από τον Κρόνο, την 5η αποστολή υπό τους "τιτάνες" οι οποίοι όμως συμμάχισαν με τον Κρόνο(η γνωστή τιτανομαχία της μυθολογίας μας) και στην συνέχεια την 6η αποστολή υπό τους πανεπιστήμονες Κύκλωπες ,οι οποίοι όμως ηττήθησαν.



Το 26174 π.Χ τεράστιο σκάφος από τον αστερισμό του Κήτους, έφθασε πλησίον της Γης φέρνοντας ενισχύσεις στον Κρόνο.Συνελήφθει όμως από τις δυνάμεις του Διός και τοποθετήθηκε σε τροχιά γύρο από την Γη.Είναι η γνωστή μας Σελήνη,το πρώτερον όνομα της οποίας ήταν "Λεβάνια".

Μετά απ'αυτά το 25.000 π.Χ αφίχθει στον πλανήτη μας ,η 7η αποστολή με επικεφαλής τον ίδιο τον Δία ,ο οποίος παρέλαβε Ελλάνιες (Ελληνικές) δυνάμεις από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας και τις αποικίες της σε Πλειάδες,Σείριο,Ωρίωνα,Κάνωπα και τον ημίθεο Ηρακλή (μετέπειτα θεό Ηρακλή Ζευς)με στρατεύματα από τον Σπειροειδή Γαλαξία (τον δικό μας) και αφού συνέτριψε στην κυριολεκτικά τον Κρόνο,αποκατάστησε τη φυσιολογική εξέλιξη του ανθρώπου,ένα έργο που μετά το μεγάλο κατακλυσμό του 9560π.Χ συνέχισε ο Απόλλωνας ο θεός του φωτός.

Ο Κρόνος συνελήφθει και φυλακίστηκε στα "τάρταρα",ο δε Ζεύς απεχώρησε αφήνοντας τοποτηρητές στην Γη τα Ελλάνια στρατεύματα με επικεφαλής τους γνωστούς μας ημίθεους.


ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ

Όμως όλος ο πλανήτης Γη,λόγω της θέσεως της πλησίον τεραστίων αποθεμάτων του πολύτιμου αερίου "αργού" του αστερισμού της Αργούς, μετατράπηκε και πάλι σε πεδίο ουρανίων συγκρούσεων, και γι' αυτό υπάρχουν διακοπές στον πολιτισμό και διακοπή συνέχειας στην εξέλιξη.

Πιό συγκεκριμένα το 11665π.Χ,δυνάμεις από τους εχθρικούς αστερισμούς Δράκοντος,Όφεως και των άλλων συμμάχων τους,επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά στους αστερισμούς της Αργούς,στο αστρικό
σύστημα του Σειρίου,στον πλανήτη Αφροδίτη και στην Σελήνη.Κατόπιν διαταγής του Διός
ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
στρατεύματα της "Ανωτέρας Τάξεως Συμμάχων",υπό τον κυβερνήτη του Σείριου και της Λύρας,"Φοίβου Απόλλωνος", συνεπικουρούμενα από τις γήϊνες δυνάμεις των Ελλάνιων (Ελληνες) ανεκατέλαβαν την Σελήνη και ενίκησαν τις εκεί "σκοτεινές δυνάμεις".Την ίδια χρονική περίοδο αφίχθει από το αστρο "ε" του Βοώτη" η αστροπολιτεία "Λίλιθ" υπό τον γνωστό μας "Γιαχβέ"η οποία έφερε ενισχύσεις στους αποστάτες.

Λόγω του ότι το οικοσύστημα του πλανήτη μας και ο γύρω διαστημικός χώρος κινδύνευαν από την χρήση των υπερόπλων (πυρηνικών,πλάσματος,κλπ)και παρόλο που οι Ελλάνιες δυνάμεις νικούσαν,οι δύο πλευρές συμφώνησαν,να σταματήσουν τις  εχθροπραξίες και κατ'εντολή του Διός τα υπολείματα των  "αποστατών" να εγκατασταθούν στην Ελλάνια "Ποσειδωνία"(μετέπειτα Ατλαντίδα)της οποίας άρχων ήταν ο κυβερνήτης του αστρικού συστήματος των Πλειάδων,θεός Ποσειδώνας.

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ
Συμφωνήθηκε δε και από τις δύο πλευρές να υπογράψουν μία συνθήκη ότι για 13.500 χρόνια καμία πλευρά δεν θα επέμβει στην επιφάνεια του πλανήτη Γη και η αστροπολιτεία Λίλιθ υπό τον Γιαχβέ να παραμείνει πίσω από την Σελήνη για να επιτηρεί από εκεί τους νικηθέντες δικούς της στην Ποσειδωνία.Υπόψη ότι 13500 γήϊνα χρόνια αντιστοιχούν,βαση της θεωρίας της σχετικότητας,σε 35,5 περίπου Ανδρομέδια.Ο χρόνος των 13.500 ετών λήγει το 2017,σύμφωνα με πρόσφατο μήνυμα των Ολυμπίων και όχι το 2012 όπως νομίζαμε.

Αν και η συνθήκη αυτή ήταν επιβλαβής για την ανθρωπότητα,εμπόδισε τους Δρακονιανούς-Ερπετοειδείς να βγαίνουν στην επιφάνεια της Γης και να τρώνε εμφανώς ανθρώπους όποτε θέλουν.Μερικώς έχουν παραβιάσει την συνθήκη μέχρι σήμερα καθόσον απαγάγουν ανθρώπους,ιδίως παιδιά,τα οποία τα έχουν σαν τροφή στις υπόγειες πόλεις που έχουν κατασκευάσει και στις οποίες κατοικούσαν περίπου 500 εκατομ.οντότητες απ'αυτούς.

Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος της "μη επέμβασης" των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων στον πλανήτη μας,που ακούμε τόσο συχνά,καθόσον μία επέμβαση τους θα παραβίαζε συμπαντικό νόμο(υπάρχει και ένας
ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ
άλλος λόγος επίσης που θα αναφέρω προς το τέλος του άρθρου).Μάλιστα όταν ο Γιαχβέ το 11.000 π.Χ παραβίασε την συνθήκη και κατέλαβε την Ποσειδωνία για 1500 χρόνια και την μετονόμασε σε Ατλαντίδα,οι Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις για  να μην παραβιάσουν την συμφωνία διέταξαν τον Ηρακλή-Αλκαίο (ο 2ος Ηρακλής από τους 4 με το ίδιο όνομα)) να εκστρατέψει με 400.000 Αθηναϊκό στρατό για να την ανακαταλάβει.Αποτέλεσμα του πολέμου αυτού ήταν η καταβύθιση της Ατλαντίδας και της Αιγηίδος (Μεσόγειος-Αιγαίο) και ο μεγάλος κατακλυσμός του Δευκαλίωνα ή Νώε κατά τους Εβραίους.

ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ
Μετά την ρίψη των δύο ατομικών βομβών στην Ιαπωνία τον Αύγουστο του 1945,οι δυνάμεις της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας, ανησύχησαν και απεφάσισαν να στείλουν τρεις "Αστροπολιτείες"(μεγαλύτερες της Γης) στις παρυφές του Ηλιακού μας συστήματος για να επιτηρούν την Γη με τα σκάφη που διαθέτουν.Περισσότερες λεπτομέρειες γιά όλα αυτά ,στο άρθρο μου "Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Σμήνους 13 Γαλαξιών των Ε της Ανδρομέδας".






ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ

Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων:"Οι πρώτες αυτές αποστολές των Ελλάνιων και των λοιπών ουράνιων οντοτήτων που εποίκησαν την Γη ήταν πολυπληθείς.Είχαν αποστολή να βελτιώσουν τα διάφορα είδη της πανίδας και της χλωρίδας της Γης κάτω από την σοφή καθοδήγηση και παρακολούθηση των τάξεων των δασκάλων και φιλοσόφων,οι οποίοι ήταν όλοι τους πανεπιστήμονες και αριθμούσαν 144.060 άτομα (κάθε Ζώδιο συμμετείχε με 12.005 άτομα,άρα 12.005χ12
ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ
ζώδια=144.060).Και οι 144.060 δάσκαλοι και φιλόσοφοι ήταν όλοι τους κληρονομικοί.Με την πάροδο του χρόνου οι περισσότεροι λησμόνησαν την αποστολή τους,υπέκυψαν στις υλιστικές απολαύσεις και μεταβλήθηκαν σε σπείρες κακοποιών,που δεν δίστασαν να παραποιήσουν τις ουράνιες διδασκαλίες και να δημιουργήσουν ψεύτικες θρησκείες.

Ολη η διαδρομή των ανθρώπων της Γης και των Ελλανίων ήταν καταχωρημένη στο "Έπος των Ελλανίων" το οποίο κατέστρεψαν οι αποστάτες για να προκαλέσουν σύγχυση και άγνοια.Περιείχε πληροφορίες για την τελική αναμέτρηση των "Ελλάνιων Υιών του Φωτός" των αποστολών στην Γη και των αποστατών του Δράκοντα,του Όφεως και του Κήτους.Παραποιημένο τμήμα του Έπους αυτού αποτελεί το βιβλίο της "Αποκάλυψης του Ιωάννη".

Πράγματι η Αποκάλυψη δεν είναι χριστιανικό βιβλίο και ουδεμία σχέση έχει με τον χριστιανισμό,άλλωστε οι άγιοι της εκκλησίας και οι οικουμενικές σύνοδοι το είχαν χαρακτηρίσει σατανικό και αιρετικό βιβλίο(ενσωματώθηκε στην Καινή Διαθήκη τον 4ο αι.αλλά μετά άλλοτε καταργείτο και άλλοτε ενσωματωνόταν).Έγινε οριστικά κανονικό βιβλίο με την σύνοδο της Τριδέντου το 1415μ.Χ.αφού πρώτα είχαν γίνει παραποιήσεις από χριστιανούς Επισκόπους εβραϊκής καταγωγής.Εξ άλλου ιστορικές πηγές αναφέρουν ότι ο Ευαγγελιστής Ιωάννης που φέρεται σαν συγγραφέας της ,δεν πήγε ποτέ στην Πάτμο αφού πέθανε με λιθοβολισμό το 63μ.Χ στην Παλαιστίνη.

Στο βιβλίο της Αποκαλύψεως διαβάζουμε για τον αριθμό 144.000 τους οποίους αναφέρει σαν "σφραγισμένους",όπως επίσης για τις εφτά εκκλησίες,τα εφτά σαλπίσματα και τις εφτά φιάλες,κατ'απομίμηση των εφτά αποστολών του Διός.Επίσης για τον Δράκοντα και το Θηρίο,για την καταστροφή των εχθρών και τη νίκη των ουρανών,για νέα γη και νέους ουρανούς.Όλες αυτές οι τροποποιήσεις έναναν τη Αποκάλυψη,για έναν σοβαρό ερευνητή,ακατανόητη και άσχετη με κάθε θρησκευτική έννοια.


Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ

Σύμφωνα με μήνυμα,"στον κώδικα γενετικής των ανθρώπων της Γης έχουν τοποθετηθεί πληροφορίες και χαρακτηριστικά  και από τα είκοσι αστρικά συστήματα της "Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων".Στους Ελλάνιους έχει προστεθεί και το γονίδιο "Ε" που φέρει τις γεννετικές πληροφορίες των "Διογενών" (καταγωγή από τον Δία) της 7ης Αποστολής της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας".

Σήμερα οι πραγματικοί Ελλάνιοι με το γονίδιο "Ε" στον 5ο ανενεργό,επί του παρόντος,έλικα του DNA τους, σε όλον τον πλανήτη υπολογίζονται σε 120-140 εκατομύρια και οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν.Στην Ελλάδα υπολογίζονται περίπου στα τρία εκατομμύρια.(Υπόψη ότι οι έλικες του DNA είναι 12,αλλά οι αποστάτες έχουν απενεργοποιήσει τους 10).

Εκτός αυτών υπάρχει και μία ανώτερη κατηγορία των Ελλάνιων,οι "Ενσαρκωμένοι Έψιλον" οι οποίοι εκτός από το γονίδιο "Ε" έχουν και στο αίμα τους την θεϊκή ουσία ΙΧΩΡ.Αυτοί είναι όλοι οι μεγάλοι Έλληνες που γνωρίζουμε από την ιστορία
μας(ήρωες,φιλόσοφοι,καλλιτέχνες,τεχνίτες,ΑςΑστρατιωτικοι,κλπ) οι οποίοι έχουν κάνει πάρα πολλές ενσαρκώσεις σε διάφορες κρίσιμες στιγμές της ιστορίας μας.Στη σύγχρονη εποχή μας οι ενσαρκώσεις άρχισαν από την δεκαετία του 1940 και τώρα είναι όλοι εδώ,έχουν ήδη ενεργοποιηθεί από τον Δεκέβριο του 2012,δεν γνωρίζουν τίποτα ακόμα και θα αναλάβουν δράση μόλις ξεκλειδωθεί η μνήμη τους από τους Ολύμπιους.Ο αριθμός τους στην Ελλάδα είναι 144.000 και σε όλη την Γη 1.500.000 !
Ας μην ξεχνάμε ότι η ανθρώπινη ψυχή είναι αθάνατη,είναι"ενέργεια" !

Για την ουσία Ιχώρ, έχουμε αρκετές αναφορές από τους Έλληνες σοφούς-επιστήμονες, όπως τον Όμηρο, τον Πλάτωνα και τον Ιουλιανό. Είναι η ουσία που κυκλοφορούσε στο αίμα των Ελλήνων θεών και τους ξεχώριζε από τους κοινούς θνητούς ώστε να γράψει ο Όμηρος: "ρέε δ'άμβροτον αίμα θεοίο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν" (Ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405).

 Κατά τον Πλάτωνα: "Ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός, της μαύρης και οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητος με αλμυρά συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα"! (Πλάτων :Τίμαος,39,3) Την ουσία αυτή οι  Ανδρομέδειοι-Ολύμπιοι την μετέφεραν στο γένος που αυτοί δημιούργησαν, τους πυρφόρους Έλληνες, ως κληρονομιά και ίσως είναι αυτή που μας κάνει τόσο διαφορετικούς από τα άλλα έθνη της γης. Αναφέρεται ως υγρό στοιχείο ,τουλάχιστον για τους 12 θεούς, αλλά κατά άλλους είναι ασύνθετο και άυλο και δεν υπόκειται στους νόμους της χημικής σύνθεσης και αποσύνθεσης. Με λίγα λόγια, είναι ουσία άφθαρτη κι αθάνατη. Η έντονη επίδραση της ακτινοβολίας του Σειρίου τα τελευταία δέκα χρόνια (από το 2005), ευνοεί κατά 95% την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται δραστήρια ο Ιχώρ (αφυπνίζονται όλοι όσοι έχουν ελληνικά γονίδια).

Από όλα τα παραπάνω βλέπουμε ότι, η άποψη πως το Ελληνικό γένος-το Ελλάνιον, προέρχεται από άλλους πλανήτες, δεν είναι καινούρια αλλά έχει τις ρίζες της στους ενδόξους προγόνους μας όπου,κατά πολλούς ερευνητές, είχαν αρκετά πιο προηγμένη τεχνολογία από αυτήν που κάποιοι θέλουν να πιστεύουμε.
Αναφορές για το γένος των Ελλήνων γίνονται από τον Αριστοτέλη,τον Πλάτωνα,τον Όμηρο, αλλά και πολλούς ακόμη μέσα από τα,κωδικοποιημένα για πολλούς, κείμενά τους. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε πως με τον όρο Έλληνα δεν εννοούμε τον άνθρωπο όπου είναι γεννημένος στην Ελλάδα, καθώς ο Έλληνας είναι "είδος".

Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη για τους Έλληνες:"Δεν προήρχοντο από το σπέρμα, αλλά αντιθέτως το σπέρμα προήλθε από αυτούς" (Αριστοτέλης: Μετά τα Φυσικά, 7,30).


ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Η συνέχεια του άρθρου,στο "Β'Μέρος".

11/3/2015                                                                    

                                                                                    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                      ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα








ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

-ΒΙΒΛΙΟ "Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ" του Στρατηγού Γεράσιμου Καλογεράκη

-ΒΙΒΛΙΟ "ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ"             "        "         "

-http://enneaetifotos.blogspot.gr/2012/06/blog-post_04.html

-http://el.wikipedia.org/

-Πρσωπικές Πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.