Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 10

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου <Τα Σημεία των Καιρών > με το υπ'αριθμ.10,που καλύπτει διαφόρων ειδών γεγονότα από 1/1/2015 μέχρι 15/7/2015.

Δεν θα αναφερθώ με λεπτομέρειες στα γεωφυσικά γεγονότα του πλανήτη,για να μην κουράσω τον αναγνώστη, καθόσον υπάρχουν στο άρθρο πολλά και ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας και εκτός αυτού,τα οποία δεν έχουν αναφερθεί στα ΜΜΕ.ΗΛΙΟΣ

Η δραστηριότητα στον ήλιο έχει κατά πολύ μειωθεί κατά το Α'εξάμηνο του 2015.Σύμφωνα με τους επιστήμονες η δραστηριότητα αυτή γίνεται με ταχύτερο ρυθμό "από ό,τι σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τα τελευταία 9.300 χρόνια".Τους τέσσερεις πρώτους μήνες του 2015 είχαμε μέτρια δραστηριότητα ηλιακών εκλάμψεων.

Από τους μήνες όμως Μάϊο και Ιούνιο αρχισε έντονη δραστηριότητα ηλιακών εκλάμψεων μετρίου μεγέθους τρεις από τις οποίες "ταξίδεψαν"προς την Γη και δημιούργησαν εντυπωσιακό "βόρειο σέλας".Στις 16/5/15, μια καταιγίδα προερχόμενη από ηλιακή έκλαμψη χτύπησε το μαγνητικό πεδίο
της Γης,προκαλώντας την ισχυρότερη γεωμαγνητική καταιγίδα του τρέχοντος ηλιακού κύκλου. Λίγο μετά το χτύπημα,οι επίγειοι μετρητές νετρονίων μέτρησαν μια ασυνήθιστη κατακόρυφη  πτώση στις κοσμικές ακτίνες.

Να υπενθυμίσω ότι οι εκλάμψεις δημιουργούν τις λεγόμενες" ηλιακές καταιγίδες" οι οποίες εκτοξεύουν στο Διάστημα γιγάντιες ποσότητες φορτισμένων σωματιδίων.Όταν αυτά τα σωματίδια φτάνουν στη Γη προκαλούν το φαινόμενο του "σέλαος".Οπως έχω αναφέρει και άλλη φορα η επιβλαβής ακτινοβολία μιας τέτοιας καταιγίδας δεν μπορεί να διαπεράσει την "ασπίδα" της γήινης ατμόσφαιρας, ώστε να βλάψει τους ανθρώπους στην επιφάνεια του πλανήτη, ούτε θέτει σε κίνδυνο τους αστροναύτες στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Μπορεί όμως να δημιουργήσει προβλήματα στους δορυφόρους, τα συστήματα ραδιοεπικοινωνιών, το σύστημα GPS, καθώς επίσης και τα επίγεια δίκτυα ηλεκτρισμού.

Επίσης πρέπει να αναφερθεί εδώ ότι στις 17/3/15 σχηματίστηκαν στον Ηλιο δύο γιγάντιες κηλίδες.Οι κηλίδες αυτές δημιουργήθηκαν στους πόλους του μητρικού μας άστρου και το εύρος τους ήταν τέτοιο που τις έκανε να μοιάζουν με.."μαύρες τρύπες". Η μεγαλύτερη εκ των δύο κηλίδων βρισκόταν στον νότιο πόλο του Ηλιου και κάλυπτε έκταση περίπου 230 δισ. χλμ! Είναι από τις μεγαλύτερες
ΚΗΛΙΔΕΣ  ΗΛΙΟΥ
κηλίδες που έχουν εντοπιστεί στον Ηλιο εδώ και δεκαετίες.Το διαστημικό παρατηρητήριο SDO της NASA που μελετά τον Ηλιο κατέγραψε εντυπωσιακές εικόνες από το φαινόμενο.

Οι μεγάλες διαταραχές που συμβαίνουν στον Ήλιο και γενικά στο ηλιακό μας σύστημα,προκαλούν διαταραχές και στους ωκεανούς του πλανήτη μας για τις οποίες οι επιστήμονεςδεν γνωρίζουν ακόμη την πλήρη έκταση τους και τον βαθμό καταστροφών που προκαλούν ή θα προκαλέσουν.Όπως ακριβώς η περίστρεφόμενη Γη μας,με το φυσικό μαγνητικό της πεδίο είναι ένα γιγαντιαίο "ηλεκτρικό δυναμό",έτσι και οι ωκεανοί με την ροή τους και τα ρεύματα τους συμμετέχουν στο δυναμικό σύστημα αυτού του δυναμό.Η λειτουργία αυτών των συστημάτων,ηλιακού,γήϊνου,ατμοσφαιρικού και ωκεάνιου,φαίνεται ότι είναι αλληλοεξαρτώμενη.

ΜΑΓΜΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ

Ο πλανήτης μας και ο ήλιος μας αλλάζουν με τρόπους που είναι απρόβλεπτοι και οι επιστήμονές μας δεν κατανοούν πλήρως.Για παράδειγμα, ένα πρόσφατο  άρθρο του Live Science  συζήτησε το γεγονός ότι οι επιστήμονες είναι βαθιά προβληματισμένοι από το γεγονός ότι το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας γίνεται όλο και πιο αδύναμο και δέκα φορές πιο γρήγορο  από ό, τι πιστευόταν στο παρελθόν,ενώ το αντίστοιχο του Ήλιου έχει αυξηθεί κατά 230%

Οι επιστήμονες γνωρίζουν ήδη ότι  ο μαγνητικός βορράς αντιστρέφεται. Μία φορά κάθε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια οι μαγνητικοί πόλοι αντιστρέφονται, έτσι ώστε μια πυξίδα δείχνει το νότο αντί του βορρά. Ενώ οι αλλαγές στην ένταση του μαγνητικού πεδίου είναι μέρος αυτού του
κανονικού κύκλου αντιστροφής, τα δεδομένα δείχνουν ότι το πεδίο έχει αρχίσει να αποδυναμώνεται ταχύτερα από ό,τι στο παρελθόν. Προηγουμένως, οι ερευνητές υπολόγισαν ότι το πεδίο αποδυναμωνόταν περίπου  5% ανά αιώνα,  αλλά τα νέα δεδομένα αποκάλυψαν ότι το πεδίο στην πραγματικότητα εξασθενεί κατά 5% ανά δεκαετία, ή δέκα φορές πιο γρήγορα από ό,τι νόμιζαν.Ως εκ τούτου, αντί η πλήρη αναστροφή να συμβεί σε περίπου 2.000 χρόνια, όπως είχε προβλεφθεί,τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι θα μπορούσε να συμβεί νωρίτερα.Επίσης είναι γνωστό ότι ο βόρειος μαγνητικός πόλος άρχισε από το 1900 να μετακινείται προς την Σιβηρία.

Σύμφωνα με την NASA από 2014 το γήινο μαγνητικό πεδίο χάνει κατά 10% γρηγορότερα την ισχύ του από το κανονικό. Ετσι η απόκλιση των πόλων μπορεί να προκαλέσει μέχρι και την πλήρη αντιστροφή τους! Το φαινόμενο αυτό επαναλαμβάνεται στην Γη κάθε 786.000 χρόνια και γίνεται πλήρης αναδιάταξη των γεωλογικών στοιχείων που την αποτελούν. Με λίγα λόγια εκεί που υπάρχει ξηρά τώρα μπορεί να υπάρξει θάλασσα και αντιστρόφως.

Επίσης η συχνότητα της Γης έχει φθάσει σήμερα στα 12 Hertz το δευτερόλεπτο από τα 7,85 που ήταν εδώ και χιλιάδες χρόνια μέχρι το 2006.Ακριβώς στην ίδια συχνότητα συντονίζεται και πάλλεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος στην καλύτερη κατάσταση του.Στο φαινόμενο αυτό στηρίζεται και ο "ψυχοτρονικός πόλεμος" που επηρεάζει τις διαθέσεις των ανθρώπων και τους κάνει πειθήνιο όργανο αυτών που τον διεξάγουν (πχ το γνωστό μας HAARP).

ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Ο πρώην σύμβουλος της NASA John L. Casey αναφέρει ότι “μια ριζική αλλαγή στο παγκόσμιο κλίμα είναι σε εξέλιξη, η γη βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς ένα κύμα ψύχους θα επικρατήσει στην γη για τα επόμενα 30 χρόνια”.

O John L. Casey λέει ότι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εμπιστευτούμε την φύση, να αφήσουμε τους φυσικούς κύκλους και τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν από την κλιματική αλλαγή να εξελιχθούν είναι κάτι αναπόφευκτο.Ο Ήλιος είναι αυτός που ελέγχει κατά κύριο λόγο το κλίμα στην γη και όχι μόνο, περιμένουμε να περάσουμε μια νέα εποχή παγετώνων μικρής διάρκειας.

Αν κοιτάξουμε συνολικά ένα διάγραμμα θερμοκρασιών εδώ και 100 χρόνια, βλέπουμε πως από το 2007 έχει αρχίσει η φύση στον πλανήτη να επικρατούν ακραία καιρικά φαινόμενα με απότομες μεταβολές θερμοκρασίας και σε μέρη που είναι δύσκολο να το πιστέψεις με πτώση θερμοκρασιών κάτω από το μηδέν. Οι επιστημονική κοινότητα έχει καταγράψει μέχρι στιγμής τις πιο απότομες μεταβολές θερμοκρασίας του πλανήτη τα τελευταία εκατό χρόνια…

Ο John L. Casey σύμβουλος της NASA αναφέρει, πως το ρεκόρ χαμηλών θερμοκρασιών θα συνεχιστεί και πως θα υπάρξουν και σεισμικές δονήσεις μεγάλου μεγέθους, και στην πορεία μαζικές εκρήξεις ηφαιστείων.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Τα τελευταία χρόνια έχουν παρατηρηθεί κάποιες ανωμαλίες,όχι μόνο στον πλανήτη μας,αλλά και σε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα.Το τελευταίο καιρό ο Ήλιος συμπεριφέρεται με έναν αρκετά ασυνήθιστο τρόπο.Η περιστροφή του Ήλιου αυξάνεται,σύμφωνα με τις παρατηρήσεις ηλιακών σταθμών Kislovodsk,Pulkovo στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Επίσης ορισμένοι πλανήτες βίώνουν κλιματικές αλλαγές πολύ μεγαλύτερες από αυτές που βιώνει ο δικός μας.Στον Άρη οι πάγοι των πόλων έχουν λιώσει μέσα σε ένα μόνο χρόνο,η δε ατμόσφαιρά του γίνεται πιό πυκνή.Οι πλανήτες Αφροδίτη,Ουρανός και Ποσειδώνας έχουν γίνει πιό λαμπεροί.Το

ενεργειακό φορτίο του Δία έχει αυξηθεί και ο Κρόνος έχασε ένα μέρος των δαχτυλιδιών του.

Τι συμβαίνει όμως;Το 1998 ο αστροφυσικός Δρ.Alexey Dmitriev επιβεβαίωσε ότι το "ηλιακό σύστημα" εισχωρεί σε ένα διαστρικό νέφος "μυστηριώδους ενέργειας" αγνώστου προελεύσεως και ότι αυτή η νέα ενέργεια που αλληλεπιδρά με την ύλη,είναι πολύ πιθανό να επηρεάζει τη Γη και τα όντα που κατοικούν σ'αυτή.Αυτό το νέφος μπορεί να διαρκέσει 2000 με 3000 χρόνια.Οι επιστήμονες  προσπαθούν να καταλάβουν αν αυτό το φαινόμενο είναι μία ανωμαλία ή απειλή!Ας μη ξεχνάμε όμως ότι ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα περιστρέφεται με διάρκεια 25.920 ετών,γύρω από τον "ήλιο"Αλκυώνη του αστρικού συστήματος των Πλειάδων.Είναι ο λεγόμενος "μεγάλος ενιαυτός".

Αυτό το νέφος ενέργειας αλλάζει τον Ήλιο κι'ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα και επηρεάζει και την ατμόσφαιρα της Γης.Το κλίμα επίσης αλλάζει,όμως δεν έχει αλλοιωθεί μόνο αυτό καθόσον και η σεισμική δραστηριότητα στον πλανήτη μας έχει επίσης αυξηθεί ανησυχητικά τα τελευταία χρόνια.

Αυτές οι ανωμαλίες που προκαλούνται από αυτή την "μυστηριώδη ενέργεια",δεν επηρεάζουν μόνο την Γη και το ηλιακό μας σύστημα,αλλά επηρεάζουν και τον άνθρωπο και την κοινωνία στην οποία ζούμε.Στην κοινωνία μας,το οικονομικό σύστημα καταρρέει και όλα δείχνουν ότι επίκειται μία πολύ σημαντική αλλαγή.Έρχεται στο φως η χειραγώγηση στην οποία μας έχουν υποβάλει οι μυστικές εταιρείες,η διαφθορά όλων των κυβερνήσεων του πλανήτη,οι καταχρήσεις και οι απάτες που πριν παρέμειναν κρυφές.

Έχουμε αρχίσει να αντιλαμβανόμαστε την αλήθεια που μας έκρυβαν επί αιώνες.Αυτές τις αλλαγές τις αντιλαμβανόμαστε και στον εσωτερικό μας κόσμο.Μπορεί η κλιματική αλλαγή της Γης και η αλλαγή της ανθρωπότητας να οφείλονται σε μία γαλακτική ενεργειακή αλλαγή που ακόμη δεν μπορούν να κατανοήσουν οι επιστήμονες ή για την οποία δεν μπορούν να μιλήσουν !

Μπορεί αυτή η αλλαγή να είναι φυσιολογική και να ακολουθεί κυκλική πορεία,όπως φαίνεται στο ημερολόγιο των Μάγιας,και να μπαίνουμε πραγματικά σ'αυτή την τόσο πολυπόθητη "γαλακτική άνοιξη".


ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Δορυφόρος Γανυμήδης
----------------------
Κάτω από τη λεπτή, παγωμένη επιφάνειά του, ο Γανυμήδης, ο μεγαλύτερος δορυφόρος του πλανήτη Δία, διαθέτει έναν τεράστιο ωκεανό αλμυρού νερού που είναι μεγαλύτερος απ” όλες τις θάλασσες της Γης μαζί,διαπίστωσαν Αμερικανοί επιστήμονες χάρη στις παρατηρήσεις που έκανε το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble.Η ανακάλυψη του νερού αυτού,σε υγρή μορφή, διευρύνει τα πεδία για την έρευνα εξωγήινης ζωής στο ηλιακό σύστημά μας,υπογράμμισε η αμερικανική διαστημική υπηρεσία NASA.

ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο ωκεανός αυτός φτάνει σε βάθος τα 100 χιλιόμετρα – είναι δηλαδή δέκα φορές βαθύτερος από τους ωκεανούς της Γης και βρίσκεται κάτω από μια κρούστα πάγου, πάχους 150 χιλιομέτρων. Το διαστημικό σκάφος "Γαλιλαίος" της NASA, που μελέτησε τον Δία και τα φεγγάρια του επί οκτώ χρόνια,προσέγγισε έξι φορές τον Γανυμήδη και το 2002 εντόπισε ένα μαγνητικό πεδίο, μια πρώτη ένδειξη που ενίσχυε την υπόθεση περί της ύπαρξης ενός ωκεανού.

Το τηλεσκόπιο Hubble μπόρεσε να εντοπίσει και να μελετήσει πολικά σέλα στους πόλους του Γανυμήδη, όπως αυτά της Γης που δημιουργούνται από το μαγνητικό πεδίο της.
Ο Γανυμήδης βρίσκεται ταυτόχρονα υπό την επιρροή του μαγνητικού πεδίου του Δία, λόγω της εγγύτητάς του στον πλανήτη αυτόν. Κάθε φορά που αλλάζει το μαγνητικό πεδίο του Δία, αλλάζουν και τα πολικά σέλα του Γανυμήδη. Παρατηρώντας την αλλαγή αυτή, οι επιστήμονες κατάφεραν να εξακριβώσουν την ύπαρξη του μεγάλου, αλμυρού ωκεανού κάτω από την επιφάνειά του.Δεδομένου ότι το αλμυρό νερό είναι καλός αγωγός του ηλεκτρισμού, η κίνηση του ωκεανού επηρεάζει το μαγνητικό πεδίο.

Ας μην ξενάμε ακόμη ότι στον Γανυμήδη εδρεύει η " Γερουσία Φωτός" της Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας  και ότι ο Γανυμήδης συνδέται με χωροχρονικό δίαυλο φωτός με την Γη στην περιοχή της "αστρικής πύλης"του Άντεν της Υεμένης.Επίσης ο Γανυμήδης συνδέεται με άλλον δίαυλο φωτός με το αστέρι Σείριο του αστερισμού του Κυνός.

Μικροπλανήτης Δήμητρα
---------------------------
Νέα ευρήματα έρχονται να περιπλέξουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση του μικροπλανήτη Δήμητρα (Ceres) ο οποίος κινείται μεταξύ των τροχιών του πλανήτη Άρη και του Δία.

ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΔΗΜΗΤΡΑΣ
Μετά τα περίεργα φώτα στην επιφάνειά του(τα ανέφερα στο προηγούμενο ίδιο άρθρο),τώρα το διαστημόπλοιο της NASA που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από την Δήμητρα σε απόσταση 4 300 χλμ. περίπου έκανε λήψη εικόνων στις οποίες εικονίζεται μια πυραμοειδής κατασκευή στην επιφάνεια του μικροπλανήτη με ύψος που εκτιμάται στα 4.800 μέτρα.

Οι εικόνες της μυστήριας αυτής προεξοχής ελήφθησαν στις 6/6/15. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια εξήγηση για την συγκεκριμένη εδαφική προεξοχή στη Δήμητρα,όπως και για τα μυστηριώδη δύο φώτα.Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Πλανήτης Άρης
------------------
Μια τέλεια πυραμίδα βρέθηκε στην επιφάνεια του Άρη από το όχημα curiosity που καταγράφει εικόνες από τον κόκκινο πλανήτη. Μια ανακάλυψη που μπορεί να σημαίνει πολλά ακόμη και για την πιθανότητα εξωγήινης ζωής.Η πυραμίδα είναι παρόμοια με αυτές που υπάρχουν στην Αίγυπτο, αλλά
ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΑΡΗ
πολύ μικρότερη σε μέγεθος, καθώς δεν ξεπερνά αυτό ενός μικρού αυτοκινήτου.

Οι εικόνες δημοσιεύτηκαν στη σελίδα της NASA και εικάζεται πως πρόκειται για κατασκευή που έκανε κάποιος νοήμων οργανισμός που κατοικούσε ή επισκέφτηκε τον Άρη στο παρελθόν.Η πυραμίδα είναι συμμετρικά τέλεια σε κάθε της πλευρά και φαίνεται να έχει κατασκευαστεί από πέτρες που βρέθηκαν τριγύρω και χρησιμοποιήθηκαν σαν τούβλα.


Γαλαξίας
---------
Εκατοντάδες δισεκατομμύρια πλανήτες παρεμφερείς με τη Γη υπάρχουν στα περισσότερα άστρα του Γαλαξία μας,στους οποίους μάλιστα οι συνθήκες είναι τέτοιες ώστε να είναι πιθανόν να έχει

αναπτυχθεί σε αυτούς ζωή.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει μελέτη επιστημόνων από την Ερευνητική Σχολή Αστρονομίας και Αστροφυσικής,την Ερευνητική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας. Πιο συγκεκριμένα, όπως δείχνει η ανάλυσή τους, ένας τυπικός αστέρας στον Γαλαξία μας διαθέτει κατά μέσο όρο δύο πλανήτες οι οποίοι περιφέρονται γύρω από αυτόν, με τροχιές που βρίσκονται εντός της κατοικήσιμης ζώνης.


ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ-ΣΕΙΣΜΟΙ

Ηφαίστεια
------------

Στη Γη η ηφαιστειακή δραστηριότητα είχε αυξηθεί κατά 500% από το 1875 έως και το 1975, ενώ συγκρινόμενες οι χρονιές του 1963 με το 1993 οι φυσικές καταστροφές έχουν αυξηθεί κατά 400%. Παρόμοιες αλλαγές έχουν παρατηρηθεί σε όλους τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος.Οι επιστήμονες διερωτόνται αν υπάρχει κάτι πέρα από τον πλανήτη Πλούτωνα που επηρεάζει όλη την ευστάθεια του ηλιακού μας συστήματος.

Περίπου 1.500 είναι τα ενεργά ηφαίστεια που υπάρχουν στη Γη, καθώς και ένας άγνωστος αριθμός
κρυμμένων ηφαιστείων κάτω από τον ωκεανό.Ο κατάλογος των 1.500 εν δυνάμει ενεργών ηφαιστείων της Γης,που συντάχθηκε από το Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης των ΗΠΑ, περιλαμβάνει γεωλογικά "τέρατα" όπως το υπερηφαίστειο Yellowstone, το οποίο θα μπορούσε να καλύψει τις Ηνωμένες Πολιτείες με ένα λεπτό στρώμα στάχτης από άκρη σε άκρη.

Αν εκραγούν συγχρόνως όλα τα ηφαίστεια της Γης ή τα περισσότερα εξ αυτών, η όξινη βροχή που θα ακολουθούσε θα εξάλειφε οποιαδήποτε καλλιέργεια που επιβίωσε από την τέφρα, ενώ τα ηφαιστειακά αέρια που περιλαμβάνουν επικίνδυνες ουσίες όπως υδροχλωρικό οξύ, υδροφθόριο, υδρόθειο και διοξείδιο του θείου (τα οποία ευθύνονται για την όξινη βροχή) θα συμπυκνωθούν ψηλά στην ατμόσφαιρα. Αυτή η όξινη βροχή θα μολύνει τα υπόγεια ύδατα και την επιφάνεια του ωκεανού. Η "οξύνιση" των ωκεανών θα σκοτώσει τα κοράλλια και τα θαλάσσια πλάσματα με σκληρά κελύφη. Οι εξαφανίσεις θα καταστρέψουν την τροφική αλυσίδα του ωκεανού, αφανίζοντας τα ψάρια και άλλα θαλάσσια ζώα.

Ωστόσο μετά το παγκόσμιο ψύχος που θα προκληθεί από την παρεμπόδιση της ηλιακής ακτινοβολίας, θα ακολουθήσει απότομη αύξηση της θερμοκρασίας σε επικίνδυνο βαθμό. Οι ηφαιστειακές εκρήξεις απελευθερώνουν διοξείδιο του άνθρακα, αέρια του θερμοκηπίου και εκτός από την άνοδο της θερμοκρασίας, θα ακολουθήσει και δηλητηρίαση της ατμόσφαιρας από το υπερβολικό διοξείδιο του άνθρακα.

ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ  ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
Κάθε μέρα, περίπου 10 και 20 ηφαίστεια εκρήγνυνται κάπου στη Γη, αλλά οι επιστήμονες λένε ότι η περίπτωση όλα τα ηφαίστεια του πλανήτη να εκραγούν ταυτόχρονα είναι σχεδόν απίθανη. Αλλά τι θα γινόταν αν συνέβαινε; Η Γη θα έμενε όπως την ξέρουμε;

Οπως εξηγεί ο Parth  Sethi, γεωλόγος στο Πανεπιστήμιο Radford της Βιρτζίνια, οι επιπτώσεις από ένα τέτοιο συγχρονισμό θα ήταν πολύ πιο ισχυρές κι από πυρηνικό χειμώνα. "Τα πράγματα θα γίνονταν τόσο άσχημα, που δε θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε στη Γη που θα απέμενε" εξηγεί στο Live Science.Οι δύο μεγάλοι κίνδυνοι από αυτό το μαζικό φαινόμενο θα είναι ο κατακλυσμός ηφαιστειακής τέφρας και τα ηφαιστειακά αέρια. Χωρίς να λάβουμε υπόψιν ότι οι εκρήξεις και τα ξεσπάσματα της λάβας θα ήταν θανατηφόρα για τους ανθρώπους που ζουν κοντά, αφού ο αριθμός των θανάτων θα ωχριά μπροστά σε αυτούς που θα προκληθούν από την επακόλουθη αλλαγή του κλίματος.

Ο Sethi προβλέπει ότι αρχικά ένα παχύ στρώμα στάχτης θα σκεπάσει τη Γη, εμποδίζοντας εντελώς την είσοδο της ηλιακής ακτινοβολίας."Ο πλανήτης θα βρισκόταν σε πλήρες σκοτάδι, και αυτό θα απαγόρευε τη φωτοσύνθεση, καταστρέφοντας σοδειές και προκαλώντας κάθετη πτώση της θερμοκρασίας. Μάλιστα η τέφρα αυτή θα παρέμενε στην ατμόσφαιρα για έως και 10 χρόνια" εξηγεί.

-Σύμφωνα με την έρευνα του SSRC (Space and Science Research Corporation) που δημοσιεύτηκε στις  10/6/2015 και η οποία παραδόθηκε στην FEMA(Federal Emergency Management Agency, δηλαδή την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης) έχουν αυξηθεί σημαντικότατα οι σεισμικές διαθέσεις με προδιάθεση να γίνουν ισχυρότερες μέχρι και καταστροφικές, σε συνδυασμό με τις ηφαιστειακές εκρήξεις σε όλες σχεδόν τις περιοχές των ΗΠΑ. Η έκθεση θεωρεί ότι οι ΗΠΑ εισέρχονται σε ιδιαίτερα κρίσιμη και επικίνδυνη περίοδο μετά από τις αλεπάλληλα αυξανόμενες σεισμικές δραστηριότητες ,τις μεγαλύτερες και συχνότερες των τελευταίων διακοσίων χρόνων. Και αυτό όχι μόνο στην αμερικάνικη ήπειρο. Οι αυξητικές τάσεις και εντάσεις των σεισμών αλλά τα αλεπάλληλα ξυπνήματα των ηφαιστείων διατρέχουν όλο τον πλανήτη. Όλο αυτό δημιουργεί σοβαρές ανησυχίες σε τομείς όπως η γεωλογία, σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΠΑΡΚΟ  YELLOWSTONE
Στην επιστολή του SSRC,περιγράφει πώς η συνεχιζόμενη δραματική μείωση στην ενεργειακή απόδοση του Ήλιου θα βυθίσει τον κόσμο σε μία κρύα εποχή δεκαετιών,εξαιτίας των γεωφυσικών καταστροφών που θα δημιουργηθούν από τεράστιους σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις. Αυτές οι ψυχρές κλιματολογικές περίοδοι,που ονομάζονται "sun hibernations" ή "ηλιακά ελάχιστα" είναι πολύ γνωστά φαινόμενα στην ηλιακή φυσική κοινότητα. Η SSRC έχει επιτελέσει σημαντικό πρωτοποριακό έργο στον τομέα της ηλιακή κλιματικών μοντέλων και έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στην πρόβλεψη για το κλίμα και την μελέτη αυτών των hibernations του Ήλιου

Αυτό, ίσως, που κάνει ανησυχητικότερο το επικείμενο καταστροφικό γεγονός, είναι πως δεν προσδιορίζεται ένα πιθανό χρονικό πλαίσιο, το οποίο ίσως θα έδινε κάποιο περιθώριο προετοιμασίας στους αμερικανούς πολίτες.

Μεγάλες εκρήξεις ηφαιστείων είχαμε κατά το Αέξάμηνο 2015:Στη Χιλή(22/4 Calbuco),στην Ρωσία (16/2 Chikurachki, Βόρειες Kuriles),στην Ινδονησία (3/6 όρος Sinabung's),στο Μεξικό (3/6 Colima),
στην Ιαπωνία(16/6 Asamayama)

-Τον Απρίλιο τεράστιος θάλαμος μάγματος ανακαλύφθηκε βαθιά κάτω από το υπερηφαίστειο
ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ YELLOWSTONE
Yellowstone,το πλέον επικίνδυνο ηφαίστειο του κόσμου που μπορεί να καταστρέψει τεράστιες εκτάσεις των ΗΠΑ.

-Σύμφωνα με το Volcano Discovery , 40 ηφαίστεια σε όλο τον κόσμο εξεράγησαν στις 18/5/15, και μόνο έξη από αυτά δεν είναι κατά μήκος του Δακτυλιδιού της Φωτιάς" του Ειρηνικού.

Αν αυτό ακούγεται σαν ένα πολύ υψηλός αριθμός αυτό είναι επειδή είναι πράγματι ένας πολύ μεγάλος αριθμός.Συνολικά  3.542 ηφαιστειακές εκρήξεις έχουν γίνει κατά τη διάρκεια ολόκληρου του 20ου αιώνα.Όταν διαιρέσουμε αυτόν τον αριθμό με το 100, μας δίνει ένα μέσο όρο περίπου 35 ηφαιστειακών εκρήξεων ανά έτος.Έτσι,ο αριθμός των ηφαιστείων που εκρήγνυνται τώρα είναι πολύ πάνω από το μέσο του 20ου αιώνα  για ένα ολόκληρο ημερολογιακό έτος.Και φυσικά βλέπουμε ένα τεράστιο ποσό σεισμικής δραστηριότητας.

Η αναταραχή αυτή φαίνεται να αυξάνεται μεταξύ των υπερηφαίστειων στον κόσμο. Η Ισλανδία (η οποία περιλαμβάνει μερικά από τα πιο επικίνδυνα ηφαίστεια στον πλανήτη), η Σαντορίνη στην Ελλάδα, το Uturuncu στη Βολιβία, το Yellowstone και η καλντέρα του Long Valley στις ΗΠΑ, το Laguna del Maule στη Χιλή, το Campi Flegrei στην Ιταλία. Σχεδόν όλα στον κόσμο τα ενεργά σούπερ ηφαιστειακά συστήματα παρουσιάζουν σήμερα κάποια σημάδια ''φουσκώματος'', μια πρώιμη ένδειξη ότι η πίεση ''μεγαλώνει'' σε αυτά τα ηφαιστειακά συστήματα.

Σεισμοί
---------
-Καθόλο το Α'εξάμηνο του 2015 έγιναν σε όλο τον πλανήτη 32  σεισμοί  άνω των 6R οι περισσότεροι των οποίων ήταν στο "δαχτυλίδι της Φωτιάς" του Ειρηνικού Ωκεανού.

-Ο Φονικότερος εξ'όλων των σεισμών του εξαμήνου ήταν του Νεπάλ στις 25/4/15 όπου
ΣΕΙΣΜΟΣ ΝΕΠΑΛ
εφονεύθησαν πάνω από  10.000 άτομα !!

-Στην Ελλάδα έγιναν αρκετοί σεισμοί μέχρι 5R.Άνω τω 6R έγινε στις 16/4 ανατολικα της Κρήτης με ένταση 6,1R.

-Τους μήνες Μάϊο και Ιούνιο του 2015 έχουμε δει σημαντικούς σεισμούς  στο Μίτσιγκαν, στο Τέξας, στο Μισισίπι, στην Καλιφόρνια, στο Αϊντάχο και την Ουάσινγκτον . Επιπλέον, έχει παρατηρηθεί αύξηση της πίεσης στα υπό νάρκη ηφαίστεια στην Αριζόνα  και  την Καλιφόρνια. Ακριβώς επειδή δεν είχαμε ένα σεισμό δολοφόνο ή μια μεγάλη ηφαιστειακή έκρηξη στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια δεν σημαίνει ότι θα είναι πάντα έτσι. Αυτή τη στιγμή ολόκληρος ο πλανήτης φαίνεται να ξυπνάει, και αυτό φαίνεται να αληθεύει κυρίως με το "δαχτυλίδι της φωτιάς" του Ειρηνικού.

ΣΕΙΣΜΟΙ 2015
Αλλες πρόσφατες έρευνες επιστημόνων απέδειξαν ότι η μεγάλη ηφαιστειακή και σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων χρόνων,οφείλεται στην κοσμική και την ηλιακή ακτινοβολία.

Επίσης σύμφωνα με νέες έρευνες άλλων επιστημόνων,η κατάρρευση πάγων από τους παγετώνες της Γροιλανδίας προκαλεί σεισμικές δονήσεις.Η ανοδική δύναμη που ασκείται στον πυθμένα, σε συνδυασμό με την πτώση των κομματιών πάγου στη θάλασσα, είναι οι δυνάμεις που προκαλούν τη γέννηση ισχυρών σεισμικών κυμάτων, καταλήγουν οι ερευνητές.
Αυτό δεν είναι κάτι που προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι τα παγόβουνα που αποσπώνται από τα άκρα παγετώνων συχνά φτάνουν σε μάζα το ένα δισεκατομμύριο τόνους και περιέχουν αρκετό νερό για να γεμίσουν το Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης μέχρι το ύψος του Εμπάιερ Στέιτ Μπίλντινγκ.


ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ-ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

- Βαρυχειμωνιά με ισχυρότατες χιονοπτώσεις χτύπησε τις ανατολικές περιοχές των ΗΠΑ το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου 2015.Σύμφωνα  από πηγές του Βατικανού(Ιησουήτες) το ασυνήθιστο κρύο στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ είναι μέρος μιας εκστρατείας καιρικού πολέμου της
ΗΠΑ
cabal(Σιωνιστές του Τέξας)και αποσκοπεί στο να εξαναγκάσει τους Σιωναζί της Ουάσιγκτον(Ιησουήτες,Illuminati) να παραδοθούν.Για όσους δεν γνωρίζουν Cabal και Ιησουήτες,Illuminati βρίσκονται σε πόλεμο για το πιά φατρία νεοταξιτών θα επικρατήσει στον πλανήτη.

-Κατά την διάρκεια του Α' εξαμήνου 2015 και ιδίως τους μήνες Απρίλιο-Μάϊο ισχυρότατες καταιγίδες με ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις έπληξαν πολλές περιοχές του πλανήτη,όπως την Αυστραλία,το Πακιστάν,Χιλή,Γερμανία,την Ινδία,το Βιετνάμ,την Γεωργία,την Οκλαχόμα,το Τέξας (19 νεκροί),δημιουργόντας πλημμύρες και άλλες τεράστιες καταστροφές.Τα έντονα καιρικά φαινόμενα στο Τέξας πιθανόν προήρχοντο σαν αντίποινα από τους Illuminati της Ουάσιγκτον.

-Επίσης τον Μάϊο  κυκλώνες,ισχυροί άνεμοι και καταιγίδες έπληξαν αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ και προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές καθώς επίσης νεκρούς και αγνοοούμενους.

-Βραζιλία και Καλιφορνια έχουν την χειρότερη ξηρασία των τελευταίων 30 ετων.Στην Καλιφόρνια
ΞΗΡΑΣΙΑ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ
σε 26 επαρχίες θα ξεκινήσει με δελτίο η διανομή νερού  από τις 15 Ιουλίου 2015 μειωμένο κατά 25%.Παρενέργεια αυτού του γεγονότος είναι η πτώση των τιμών των ακινήτων.Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι η μόλυνση του νερού από τρωκτικά,ιδίως ποντίκια,τα οποία φθάνουν στις αυλές των σπιτιών και πίνουν νερό από δοχεία νερού οικόσιτων ζώων(σκύλοι,γάτες).

-Τον μήνα Μάϊο τρομερός καύσωνας έπληξε την Ινδία με θερμοκρασίες σχεδόν τους 47 βαθμούς Κελσίου με αποτέλεσμα 1500 άτομα να πεθάνουν.

-Το Β'δεκαπενθήμερο του Ιουνίου κύμα ζέστης σάρωσε το Πακιστάν φθάνοντας στους 45 βαθμούς με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 800 περίπου άνθρωποι.

-Μεγάλη ξηρασία τον Ιούνιο έχει χτυπήσει και την Βόρειο Κορέα.

-Τον Μάϊο και Ιούνιο είχαμε πολλούς τυφώνες που χτύπησαν περιοχές της ανατολικής Κίνας,του Βιετνάμ,της Αυστραλίας,του Ομάν,το Ιράν,το Πακιστάν,το δυτικό Μεξικό και Καλιφόρνια,τα νησιά του Ειρηνικού (Γκουάμ,Φιλιππίνες,Οκινάουα),τηνβόρεια Γερμανία(5/5/15).

-Στις 17 Ιουνίου μία ανακοίνωση της NASA με την συνδρομή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια
ΙΝΔΙΑ- ΚΑΥΣΩΝΑΣ
δημοσίευσε μία έκθεση στην Water Resources Research, σύμφωνα με την οποία πολύ απλά τα αποθέματα νερού του πλανήτη μας τελειώνουν πολύ γρήγορα.Η έκθεση αυτή βασίστηκε στους δορυφόρους Gravity Recovery και Climate Experiment (ή αλλιώς GRACE), οι οποίοι από το 2003 ως και το 2013 "σκανάριζαν" την γη κάνοντας ακριβείς μετρήσεις σχετικά με υπόγεια αποθέματα νερού στον κόσμο.

Η μελέτη που βασίστηκε στις ανιχνεύσεις των GRACE έδειξε ότι 13 απο τις 37 μεγαλύτερες λεκάνες απορροής των υπόγειων υδάτων χάνουν τεράστιες ποσότητες νερού πάρα πολύ γρήγορα χωρίς όμως να ξαναγεμίζουν, δηλαδή στερεύουν. Οι κύριες περιοχές που κινδυνεύουν στο κοντινό μέλλον να μείνουν χωρίς νερό είναι η Ινδία, το Πακιστάν και η Β. Αφρική.


ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ-ΕΔΑΦΟΥΣ

Στην Ιαπωνία υπάρχει 70.000 φορές περισσότερο Πλουτώνιο-241 που προέχεται από την Φουκοσίμα παρά από τη ραδιενεργή βροχή των ατομικών βομβών.Ήδη το επίπεδο ραδιενέργειας στη Φουκοσίμα έχει φθάσει στο θανατηφόρο επίπεδο των 9,7 sieverts !!Μετά πό 200 χρόνια θα καθαρίσει η περιοχή αυτή

Σύμφωνα με καθηγητή πανεπιστημίου της Ιαπωνίας η ποσότητα της ακτινοβολία αυτής,μέχρι το 2016 θα φθάσει στις δυτικές ακτές της βόρειας Αμερικής.Ηδη έχει αρχίσει να εντοπίζεται στις δυτικές ακτές του Καναδά και των ΗΠΑ από το 2013 .


ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΗΧΟΙ

Δίαφοροι μυστηριώδεις-παράξενοι ήχοι,πολλές φορές εκωφαντικοί σαν εκρήξεις, ακούστηκαν και πάλι κατά το Α'εξάμηνο του 2015 σε πολλές περιοχέςπεριοχές,όπως
ΗΠΑ,Ρωσία,Καναδά,Ισλανδία,Γαλλία,Ιαπωνία,Φιλιππίνες,Σερβία,Τουρκία,Αυστραλία,Κίνα ,Βολιβία και σε άλλα σημεία του πλανήτη.Οι περισσότεροι είναι στην Αμερική και σε περιοχές που σχηματίζουν μία καμπύλη από το San Diego της Καλιφόρνιας μέχρι την Αλάσκα.

Στους κορυφαίους παράξενους ήχους που ακούστηκαν σε όλο τον κόσμο,περιλαμβάνονται οι

ανατριχιαστικοί ρώσικοι αριθμοί σταθμών όπως UVB-76, ο υποβρύχιος Bloop ήχος, ένα ανεξήγητο βουητό(μερικές φορές γνωστό ως το βουητό Taos) δονήσεις του αέρα σε μέρη τόσο μακρινά όπως ο Καναδάς και η Αυστραλία, μυστηριώδες φράγματα στον ουρανό, περίεργοι ήχοι φαλαινών στα 52 hertz,σάλπιγγες,βρυχηθμοί,ουρλιαχτά.

Αυτό το φαινόμενο έχει ξεκινήσει από το 1997 αλλά έχει επιδεινωθεί των τελευταία πέντε χρόνια.Μέχρι τώρα δεν έχει δοθεί καμία επίσημη εξήγηση από τους επιστήμονες.Αποτέλεσμα αυτού είναι να οργιάζουν διάφορες φήμες,όπως ότι δημιουργούνται από το γνωστό μας HAARP,από τον επιταχυντή σωματιδίων του CERN,ενώ άλλες φήμες ομιλούν για μεταφυσικά φαινόμενα και άλλες ότι είναι οι σάλπιγγες της "Αποκάλυψης".Ορισμένοι επιστήμονες το αποδίδουν σε "τέντωμα" της Γης λόγω κάποιου επιρρεασμού από κάποιο ουράνιο σώμα,όπως ο μυστηριώδης πλανήτη Νιμπίρου ή Πλανήτης-Χ.

Σ'αυτό το φαινόμενο οι επιστήμονες αποδίδουν και τα ξαφνικά ανοίγματα του εδάφους και τις καταβόθρες  των τελευταίων ετών.ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ-ΚΡΑΤΗΡΕΣ

Συνεχίσθηκε και το 2015 το φαινόμενο των ξαφνικών ανοιγμάτων κρατήρων(καταβόθρες) σε διάφορες περιοχές του πλανήτη (Ιαπωνία,ΗΠΑ,Ουκρανία,Ρωσία,Βραζιλία,κλπ).

-Το πλέον παράξενο είναι κάποιες καταβόθρες που άνοιξαν,αρχής γενομένης από τον Ιούλιο 2014,στη χερσόνησο Yamal στη βόρεια Σιβηρία,βάθους 20-30μ και ιδίας διαμέτρου.Η επιστημονική
ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ   YAMAL ΣΙΒΗΡΙΑ
κοινότητα αμέσως ρωτήθηκε γι΄ αυτό το μυστηριώδες φαινόμενο και προσπάθησε να ψάξει την προέλευσή του.

Ερευνητές που επιθεώρησαν την πρώτη καταβόθρα στην Σιβηρία,κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι συνέβη μια έκρηξη από μέσα και δημιούργησε την καταβόθρα . Πολλοί επιστήμονες μίλησαν για το φυσικό φαινόμενο που προκαλείται από τα τεράστια αποθέματα φυσικού αερίου στο υπέδαφος.Αυτή η επιστημονική θεωρία όμως απαξιώθηκε από μερικούς κατοίκους της περιοχής οι οποίοι δήλωσαν ότι είχαν παρατηρήσει κάποιες λάμψεις φωτός στον ουρανό δίπλα στον κρατήρα.

Ορισμένοι επιστήμονες, στις αρχές του 2015, βρήκαν τέσσερεις μεγάλους κρατήρες στην ίδια περιοχή, αυξάνοντας και πάλι το θέμα. Το μυστήριο έχει βαθύνει ακόμη περισσότερο, χάρη σε μια ανακάλυψη που έγινε από μια ομάδα ερευνητών της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, που ερευνούσε το μυστήριο της καταβόθρας της Σιβηρία τον Μάρτιο 2015.Κατά τη διάρκεια της αναγνώρισης με το ελικόπτερο, η ομάδα είχε αναφέρει την παρουσία ενός μεταλλικού αντικειμένου, όπως ένα διαστημόπλοιο, που υπήρχε σε έναν από τους μεγαλύτερους κρατήρες. Όπως αναφέρθηκε από τους "Siberians Times" αυτοί οι ερευνητές ανέφεραν μέσω του δορυφορικού τηλεφώνου, ότι είχαν δει ένα είδος "διαστημικής κάψουλας" στον κρατήρα.

Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι οι τρεις ερευνητές ξαφνικά έχασαν το σήμα μετά την αποτυχία της επικοινωνίας. Τι συνέβη; Αυτή είναι δήλωση του υπουργείου Έκτακτων Καταστάσεων της Ρωσίας:
" Ξαφνικά  χάσαμε την επαφή με τους τρεις ερευνητές και η κλήση διακόπηκε απότομα. Στείλαμε αμέσως ένα ελικόπτερο διάσωσης, αλλά δεν υπήρχε ίχνος από τους ερευνητές. Ήταν σαν να είχαν κυριολεκτικά εξαφανιστεί και ο κρατήρας ήταν άδειος. Οι δορυφορικές εικόνες έδειξαν φυσιολογικά επίπεδα του χιονιού και του ανέμου ".

Ορισμένοι εμπειρογνώμονες των ΑΤΙΑ δείχνουν ότι πρόκειται σαφώς για μια περιοχή "ειδική" και ότι το μεταλλικό αντικείμενο θα μπορούσε να είναι άγνωστης προέλευσης. Από τους κατοίκους της περιοχής λέγεται ότι,σ΄αυτούς τους κρατήρες εμφανίζονται περίεργες λάμψεις φωτός. Τι βρήκαν  οι ερευνητές; Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαστε αντιμέτωποι με μια περίπτωση απαγωγής.

PERM- ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ ΚΑΙ UFO
-Στις 7/5/15 στο χωριό Lunyevka της περιοχής Perm της ανατολικής Ρωσίας εμφανίστηκε μυστηριωδώς σε αγρόκτημα ενας κρατήρας διαστάσεων τουλάχιστον 25 μέτρων πλάτους και βάθους 10 μέτρων.Επίσης ένας πολύ μεγαλύτερος κρατήρας είχε κάνει την εμφάνιση του στην γειτονική πόλη Solikamsk το περασμένο φθινόπωρο.

Στις 21/5/15,σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων,ένα παράξενο ΑΤΙΑ βγήκε μέσα από κρατήρα της περιοχής Perm και χάθηκε μυστηριωδώς στον ουρανό,εντείνοντας περισσότερο την ήδη  ανησυχία. Οι χωρικοί είναι πολύ φοβισμένοι καθώς μαζικές εμφανίσεις κρατήρων έχουν γίνει και  στην κοντινή πόλη Berezniki ήδη από το 2006.

Έχει γίνει πρόσφατα γνωστό ότι αρχαία θαμένα διαστημόπλοια σε περιοχές του πλανήτη μας,άλλων εξωγήϊνων πολιτισμών,έχουν αρχίσει να ενεργοποιούνται !!!


ΜΥΣΤΗΡΙΑ

-Οι κάτοικοι της πόλης της Εscanaba (Μichigan-HΠΑ), ξύπνησαν στις 2/1/15, μένοντας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα μετά από μια μυστηριώδη έκρηξη που συνέβη στην τοπική μονάδα παραγωγής
ESCANABA
ηλεκτρικής ενέργειας.Η έκρηξη συνοδεύτηκε από ένα παράξενο φως, ενός είδους ακτίνας που προήλθε "κατ'ευθείαν από τον ουρανό"  όπως λένε ορισμένοι κάτοικοι οι οποίοι και το φωτογράφισαν.

-Η αμερικανική Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία  της πολιτείας Washington είπε ότι μια γαλακτώδης ουσία κάλυψε τα αυτοκίνητα και τα σπίτια σε τμήματα της  πολιτείας και του
Oregon στις 11/2/15.Κανείς δεν μπόρεσε να εξηγήσει το φαινόμενο και κάποιοι το απέδωσαν στους αεροψεκασμούς.

-Το βράδυ στις 17/3/15, στην πόλη της Σταυρούπολη (Ρωσία), εμφανίστηκε μια πολύ έντονη αναλαμπή φωτός, αρκετά για να φωτίσει μέχρι και ολόκληρη την πόλη. Αυτό το μυστηριώδες φαινόμενο καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και από webcam ορισμένων οδηγών.
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΦΩΣ -ΡΩΣΙΑ
Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, υποτίθεται ότι ήταν μια τεράστια πυρκαγιά που σημειώθηκε γύρω στις 00:19 στα περίχωρα της Σταυρούπολης. Αλλά η τοπική πυροσβεστική υπηρεσία και η αστυνομία αρνήθηκε αυτή την είδηση ,μιας πιθανής πυρκαγιάς ή έκρηξης από μετασχηματιστές. Μεταξύ του τοπικού πληθυσμού υπάρχουν πολλές σενάρια που προσπαθούν να δικαιολογήσουν αυτό το μυστηριώδες επεισόδιο, συμπεριλαμβανομένων των ΑΤΙΑ, ή έκρηξη ενός μετεωρίτη.

-Από 11 μέχρι 20/5/15 περίεργες χρωματιστές δίνες ή σπείρες παρατηρήθηκαν στον ουρανό της Πολωνίας,του Τενεσί και Φλόριδας των ΗΠΑ και της Ολλανδίας.Επιστήμονες και άλλοι μίλησαν ότι
πρόκειται για αστροπύλες.

Σχετικά με τις αστροπύλες, ο θεωρητικός φυσικός John Weeler είχε πει ότι μπορούν τόσο να εμφανιστούν ξαφνικά και απρόσμενα, όσο και να εξαφανιστούν το ίδιο ξαφνικά και απρόσμενα.ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΤΗΝΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΙΩΝ

-Χιλιάδες νεκρές χήνες έπεσαν μυστηριωδώς από τον ουρανό, στην Αϊντάχο (ΗΠΑ).Το γεγονός συνέβη, μεταξύ 14 και στις 15/3/15, όταν περίπου 2.000 χήνες μετανάστευαν προς τα νότια, χτυπήθηκαν ξαφνικά από κάτι μυστηριώδες που τις σκότωσε ακαριαία, και έπεσαν στο έδαφος. Οι χήνες πετούσαν προς ΝΔ των  ΗΠΑ και το Μεξικό.
ΧΗΝΕΣβόρειο τμήμα της Αλάσκας.

-Στις 10/4/15 ΒΑ του Τόκιο εξώκυλαν 150 δελφίνια για άγνωστους λόγους

-Το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουνίου πελώρια μωβ "μαλάκια" που φτάνουν κατά μέσο όρο τα 14-15 κιλά,εμφανίσθηκαν στις ακτές του Los Angeles των ΗΠΑ. Κλιμάκιο ειδικών έφτασε στο σημείο και έσπευσε να καθησυχάσει τους κατοίκους λέγοντας πως πρόκειται για "υπερμεγέθεις θαλάσσιους λαγούς". Πρόκειται για φυτοφάγους οργανισμούς που μοιάζουν με καλαμάρια.Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι η εμφάνισή αλλά και το μέγεθος αυτών,οφείλεται στην υπερθέρμανση των ωκεανών.


CERN

-Στις 23/3/15 ο υπόγειος μεγάλος επιταχυντής "Αδρονίων" μήκους 27 χλμ (μεταξύ Ελβετίας και Γαλλίας) του γνωστού μας CERN με έδρα την Γενεύη της Ελβετίας τέθηκε σε λειτουργία μετά από τρία περίπου χρόνια.Την ημέρα αυτή επρόκειτο να γίνει ένα πείραμα, που κανένας επιστήμονας (απ’ όσο ξέρουμε) δεν ήταν σε θέση να ξέρει πόσο επικίνδυνο ήταν.Λέγεται ότι θα προσπαθούσαν να
CERN
ανοίξουν "μικρές μαυρες τρύπες"για να αποδείξουν μάλλον την ύπαρξη "παραλλήλων συμπάντων" !!Για να γίνει αυτό απαιτούνταν τεράστιες μορφές ενέργειας που θα γινόντουσαν μέσω του CERN.

Το μεσημέρι της επόμενης 24/3/15 διεκόπη ξαφνικά η λειτουργία του.κατά τρόπο περίεργο με την δικαιολογία "ηλεκτική βλάβη".Λίγο πριν γίνει η διακοπή  Γερμανικό αεροσκάφος Airbus A320 Γερμανικής εταιρείας,προερχόμενο από την Ισπανία με 148 επιβάτες και πλήρωμα, κατέπεσε στις γαλλικές Άλπεις σε απόσταση 127 μιλίων από τις εγκαταστάσεις του CERN.To αεροσκάφος για ανεξήγητο λόγο έχασε 10.000 μέτρα ύψος και μέσα σε οκτώ λεπτά συνετρίβει στο έδαφος όπως ανέφεραν επίσημες πηγές.Κατά περίεργο τρόπο έγινε χιλιάδες μικρά κομματάκια που κάλυπταν έκταση 15 τετραγωνικών χιλιομέτρων !!

Οι βρετανικές εφημερίδες "The Mirror" και "Daily Mail" δημοσίευσαν σαν αιτία ηλεκτρική βλάβη στο αεροπλάνο που πιθανώς ήταν υπεύθυνο το CERN και γι'αυτό διέκοψε αμέσως την λειτουργία του.Βέβαια είναι σε όλους μας γνωστό ότι η επίσημη ανακοίνωση ήταν ότι η αιτία της συντριβής ήταν η αυτοκτονία του συγκυβερνήτη που είχε ψυχολογικά προβλήματα και κλείδωσε την πόρτα του θαλάμου κυβερνήσεως του αεροσκάφους ώστε να μην μπορεί να εισέλθει ο κυβερνήτης που είχε μεταβεί στην τουαλέτα.Δεν ήταν δυνατόν να ειπωθεί η αλήθεια και να δυσφημισθεί το CERN !!

Τα περίεργα όμως είναι ότι:
-O υπουργός μεταφορών της Γαλλίας επιβεβαίωσε πως ο πιλότος εξέπεμψε σήμα κινδύνου αναφερόμενος σε μια "μη φυσιολογική κατάσταση" πριν αρχίσει η κάθοδος του αεροσκάφους που κατέληξε στην συντριβή.

-Το αεροσκάφος ανέβηκε απότομα στα 38.000 πόδια και εν συνεχεία έπεσε απότομα στα 6.800 ενώ πετούσε με ασυνήθιστα χαμηλή ταχύτητα στους 378 κόμβους στις 09.39 τοπική ώρα και πριν χαθεί έστειλε σήμα SOS. (παρόμοια ήταν και η συμπεριφορά του χαμένου αεροσκάφους της πτήσης  370 της Malaysia Airlines).

ΣΙΒΑΣ
-Η κάρτα μνήμης του μαύρου κουτιού του αεροσκάφους "εκλάπει"  από τον χώρο του δυστυχήματος. Βάσιμες θεωρίες συγκάλυψης βλέπουν το φώς.

-Γιατί ο θεός της καταστροφής Σίβα είναι στην είσοδο του CERN;
Σύμφωνα με μήνυμα των Ανδρομέδιων-Ολυμπίων το αεροσκάφος χτυπήθηκε κατά λάθος από ισχυρή δέσμη ακτινοβολίας που εξέπεμπε την στιγμή εκείνη ο επιταχυντής του CERN και γι'αυτό διαλύθηκε σε χιλιάδες μικρα κομματάκια σε τεράστια περιοχή !!

Μετά από αυτό οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι έθεσαν εντός του επιταχυντή αόρατη ποσότητα πλάσματος ώστε να μην μπορεί να λειτουργήσει πλήρως.Μάλιστα στις 4/5/15 επιστήμονας του CERN ανακοίνωσε στον τύπο ότι:" Ένα αγνώστων στοιχείων αντικείμενο βρίσκεται μέσα στον σωλήνα της δέσμης, της υπόγειας σήραγγας των 27 χλμ.Το άγνωστο αντικείμενο που υπάρχει εκεί δεν είναι κάποιο πρόβλημα για τη λειτουργία, αλλά είναι κάτι για το οποίο πρέπει να έχουμε το νου μας".Η δήλωση αυτή έγινε μπροστά σε άλλους 250 επιστήμονες από τριάντα χώρες, σε ένα συνέδριο στο πανεπιστήμιο Southern Methodist, στο Dallas.

Στις 4/6/15 το CERN τέθηκε και πάλι σε λειτουργία και όπως μας είπαν,κατόπιν ερωτήσεως,οι Ολύμπιοι,οι επιστήμονες παρέκαμψαν το εμπόδιο με αλλαγή διαδρομής βάζοντας και τον επιταχυντή σε πλήρη ισχύ.Υπόψη,στο CERN λειτουργούν και άλλοι επιταχυντές.


CABAL-MJ12-ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ

Cabal
---------
Πριν προχωρήσω να διευκρινίσω ποιά είναι η Cabal(κλίκα,μαφία) που αναφέρω στα άρθρα μου,όπως και πολλοί άλλοι ερευνητές-δημοσιογράφοι.

Η Cabal είναι μια παγκόσμια εβραιογενής "κλίκα" κακοποιών και οικονομικών δολοφόνων των λαών, η οποία ευθύνεται καθ' ολοκληρίαν για την κακοδαιμονία της ανθρωπότητας. Απαρτίζεται από υπανθρώπους, εγωϊστές, μεγαλομανείς και κοινωνιοπαθητικά άτομα, που αυτοαποκαλούνται "Οικονομική Ελίτ". Η Cabal χρησιμοποιεί το χρήμα και την πολιτική για να ελέγχει τις κυβερνήσεις
των χωρών και τις οικονομίες του κόσμου, διαιωνίζοντας τον ασφυκτικό οικονομικό κλοιό στην ανθρωπότητα, με απώτερο σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία.

Τα κείμενα της Cabal αποτελούν την απόκρυφη ιερή εβραϊκή παράδοση που είναι γεμάτη μίσος για την ανθρωπότητα και θεοποιεί τον σιωνιστικό σωβινισμό και ρατσισμό μαζί με το όραμα της παγκόσμιας κυριαρχίας. Θεωρείται από τους ραββίνους τόσο ιερή, που διδάσκεται μόνον σε θρησκόληπτους Εβραίους που έχουν περάσει το 40ό έτος της ηλικίας τους και μόνον αν είναι φανατικοί σιωνιστές και έχουν ζήσει σύμφωνα με τις εβραϊκές παραδόσεις.

Δημιουργεί με το χρήμα στο εσωτερικό των κρατών ένα είδος "Παράλληλης Κυβέρνησης" προς την επίσημη εκλελεγμένη κυβέρνηση. Η κυβέρνηση αυτή είναι γνωστή σε διεθνές επίπεδο ως "Μυστική Σκιώδης Κυβέρνηση"(Secret Shadow Goverment) ή "Υπερκυβέρνηση" (Super Goverment), η οποία έχει επίσημο εκφραστή της την Cabal. Σε όσους ηγέτες πολιτικούς ή στρατιωτικούς αντιστέκονται στα σχέδια της, χρησιμοποιεί εκβιασμούς, εκφοβισμούς, τρομοκρατία και δολοφονίες. Με αυτόν τον τρόπο ασκεί την παραπολιτική κατά των κρατών με βέτο και στρατιωτικές συγκρούσεις, στον δε ιδιωτικό τομέα με τον αφανισμό κολοσσιαίων επιχειρήσεων.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη (New World Order), είναι το άλλο όνομα της Cabal, η οποία προσπαθεί να ανατρέψει κάθε ηγέτη στη Γη που αντιστέκεται στα σχέδια της. Τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν που αντιστέκεται στην δολοφονική Δύση τον αποκαλεί νέο Χίτλερ, ενώ αυτή συνεργάζεται με τους νεοναζί της Ουκρανίας. Η Ρωσία και το Ιράν, είναι δύο έθνη που αντιστέκονται με επιτυχία στα σχέδια της Cabal για την λεγόμενη Παγκοσμιοποίηση.

Η έδρα της είναι στο Τέξας των ΗΠΑ και αντιμάχεται τους ομοϊδεάτες της,νεοταξίτες "Illuminati"(παρόμοιοι με την cabal) που έχουν έδρα στην "Washington DC".

Μagestic-12
-------------
H ομάδα "Majestic-12"(MJ12),ιδρύθηκε το 1947 από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Harry Truman,με σκοπό την διερεύνηση εξωγήϊνων δραστηριοτήτων.Η ομάδα αυτή είναι "Ακρως Ακρως Απόρρητη" μέχρι και σήμερα.Περισσότερα γι'αυτήν μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μου "Οι Εξωγήϊνοι και οι Πρόεδροι των ΗΠΑ".

H MJ12 έγινε πανίσχυρη όταν εισέδυσε σ'αυτήν η σιωνιστική οργάνωση Cabal(=κλίκα,μαφία)η οποία εξελήχθηκε σε "Μυστική Σκιώδη Κυβέρνηση"των ΗΠΑ μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που πρόσφατα έγιναν γνωστές,η Cabal εισχώρησε στην MJ12 λίγο μετά την ίδρυση της και προκάλεσε την διάσπαση της σε δύο ομάδες.Η μία ομάδα ονομάζεται "Commander-12"(πρώην Admiral-12) και συνεργάζεται με τις μυστικές υπηρεσίες του Ναυτικού των ΗΠΑ και είναι υπέρ της αποκάλυψης στον κόσμο της αλήθειας για τους εξωγήϊνους.Αυτή διαρρέει κατά καιρούς στα ΜΜΕ ακριβείς πληροφορίες σχετικές με εξωγήϊνους,υπό μορφή ειδήσεων,συγγραφή βιβλίων ή την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών,τις οποίες χρηματοδοτεί.Πολλές από τις ταινίες του "Πολέμου των Άστρων"και των εξωγήϊνων, είναι συγκαλυμμένες πληροφορίες που τις διαρρέει για την ενημέρωση του κοινού.Η ομάδα αυτή πιστεύει ότι ο κόσμος είναι πλέον έτοιμος να διαχειρισθεί θετικά  πληροφορίες σχετιζόμενες με εξωγήϊνους.

Η άλλη ομάδα της MJ12,ονομάζεται "Aquarius"(Υδροχόος) υποστηρίζεται από την cabal,την CIA και την υπηρεσία πληροφοριών της Μ.Βρετανίας Μ16, και αντιτίθεται σε κάθε ιδέα αποκάλυψης της αλήθειας για την υπόθεση των εξωγήινων,διότι δεν έχει ωριμάσει ακόμη ο καιρός να αποκαλυφθεί η αλήθεια στον κόσμο,διότι θα γίνουν παγκόσμιες ανατροπές.Στην πραγματικότητα όμως φοβούνται μην χάσουν την εξουσία αν αποκαλυφθεί η αλήθεια και γι'αυτό λένε απροκάλυπτα ψέματα και δυσφημίζουν ή δολοφονούν όποιον κάνει αποκαλύψεις για την εξωγήϊνη ζωή.

Η αντιπαλότητα των δύο αυτών ομάδων είχε τραγική κατάληξη την 11/9/2001 που καταρίφθησαν οι "Δίδυμοι Πύργοι" και το δήθεν αεροπλάνο που χτύπησε το Πεντάγωνο.Στην πραγματικότητα ήταν πύραυλος αεροσκάφους και στόχευσε την πλευρά της "Ναυτικής Διοικήσεως Πληροφοριών" του Πενταγώνου,για να καταστραφούν τα αρχεία περί "εξωγήϊνων"και να σκοτωθεί το προσωπικό.Αυτό ήταν μέρος της αντιπαλότητας των δύο ομάδων της MJ12.

Όλη η επιχείρηση των Διδύμων Πύργων σχεδιάστηκε και εκτελέσθηκε από την "Ομάδα Υδροχόος" της MJ12 και υπό της ευλογίες της cabal,της CIA και της Βτετανικής Μ16.

Στις 11/11/2001 η "Μυστική Σκιώδης Κυβέρνηση"των ΗΠΑ με την βοήθεια των "υπηρεσιών τρόμου"της cabal,του Υδροχόου(Aquarius),της CIA και των υπηρεσιών πληροφοριών "Mosant" του Ισραήλ,Intel της Σαουδικής Αραβίας και Μ16 της Βρετανίας,κήρυξε τον πόλεμο κατά της Αμερικής και ολοκλήρου της ανθρωπότητας.Τα γεγονότα της 11/9/2001 δεν είχαν καμία σχέση με αυτούς που κατηγόρησαν ότι τα έκαναν.Αυτοί ήταν το πρόσχημα για να εξαπολύσουν καταστρεπτικά χτυπήματα κατά του μουσουλμανικού και αραβικού κόσμου,που τα ονόμασαν "πόλεμο κατά της τρομοκρατίας".

Πρέπει τώρα κάποιοι να σταματήσουν την "Μυστική Σκιώδη Κυβέρνηση",πριν καταστρέψει ολόκληρη την ανθρωπότητα.Αυτοί που μπορούν να τους σταματήσουν είναι οι δυνάμεις της "8ης αποστολής του Διός"και θα το κάνουν πολύ σύντομα απ'ότι φαντάζονται οι επικυρίαρχοι !!!

Ρωσία-Κίνα
-------------
Η Ρωσία και η Κίνα θέλουν να αποκαλύψουν την αλήθεια για τους εξωγήϊνους και επανειλλημένα τα δύο τελευταία χρόνια ζητούν από την Αμερική να αποκαλύψουν όλοι μαζί την αλήθεια,αλλά η Αμερική όλο το αναβάλει.

Ρώσοι και Κινέζοι εναντιώθηκαν στις αποφάσεις της Cabal και της MJ12 και μετά τα γεγονότα των "Δίδυμων Πύργων"έκαναν χωριστές συμφωνίες με τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους της 7ης
MIG 35
αποστολής του Διός.Έτσι Ρώσοι και Κινέζοι μιλούν για "καλούς εξωγήϊνους"που βοηθούν την ανθρωπότητα,σε αντίθεση με τις ΗΠΑ που μιλούν για "κακούς" και ετοιμάζονται να τους πολεμήσουν.

Μέσα στην τελευταία δεκαπενταετία,κυρίως οι Ρώσοι πήραν από τους Ανδρομέδιους υπερ υψηλή τεχνολογία και προηγούνται των ΗΠΑ.Οι αμερικανοί είναι πολύ συγρατημένοι γιατί γνωρίζουν ότι το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα των Ρώσων "Πόλεμος των Άστρων" ,υπερέχει κατά πολύ του αντίστοιχου δικού τους.Τα αμερικανικά όπλα δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν και να αναχαιτήσουν τα λίαν υψηλής τεχνολογίας επιθετικά και αμυντικά όπλα των Ρώσων.

ΑΡΜΑΤΑ   Τ-14
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι τον Μάρτιο 2015 το υπερσύχρονο αμερικανικό αεροπλανοφόρο "George Bush"που περιπολούσε στην Βαλτική θάλασσα,δεν μπορούσε να σηκώσει τα αεροπλάνα του,διότι μιά "αγέλη"ρωσικών υποβρυχίων που το ακολουθούσαν διέθεται μία συσκευή αντιβαρύτητας,που είχε αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Ιράν,η οποία ήταν υπεύθυνη για το γεγονός αυτό.


(Οι περισσότερες από τις παραπάνω πληροφορίες είναι από το πρόσφατο,εξαίρετο, βιβλίο του Στρατηγού Γεράσιμου Καλογεράκη,με τίτλο "Αναζητώντας τους 30.000 Αθάνατους του Διός)


ANΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ

Οπως αναφέρω πάντα, το κεφάλαιο αυτό αποτείνεται σε "αφυπνισμένους ανθρώπους Ελλάνιους ή μη" και δεν υποχρεώνω κανέναν να πιστέψει ότι γράφω !!!

Και κατά το Α΄εξάμηνο του 2015 συνεχίσθει η δραστηριότης στο ηλιακό μας σύστημα και εγγύς της Γης,των φωτεινών δυνάμεων της Ανωτέρας Τάξεως Συμμάχων(ΑΤΣ)των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων,που προστατεύουν τον πλανήτη μας και ιδίως τον απανταχού της Γης Ελληνισμό,με τις δυνάμεις της 7ης και 8ης αποστολής του Ιερού Άρχοντος του Φωτός,του Ζηνός (Ζευς).
ΖΕΥΣ


Να υπενθυμίσω ότι η "Συνομοσπονδία Σμήνους 13 Γαλαξιών των Εψιλον της Ανδρομέδας" αποτελείται από την "Κραταιά Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας"και την "Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων"(αποικίες των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων και λοιπές συμμαχικές φυλές).Η ΑΤΣ έχει αναλάβει τον Γαλαξία μας.Οι εμφανίσεις σκαφών σε όλη σχεδόν την Γη και στον Ήλιο είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο.
Μερικά από τα γεγονότα που συμβαίνουν από το β΄εξάμηνο του 2014 είχαν προβλεφθεί για το 2016 και 2017.Όμως οι ενέργειες των αποστατικών σκοτεινώνδυνάμεων(cabal,illuminati,Ισουήτες,Νεοταξίτες,Δρακονιανοί,Ερπετοειδείς) άρχισαν να επιταχύνονται δραματικά με απωτερο σκοπό να βγάλουν τον πλανήτη μας σε Γ'ΠΠ και να κυριαρχήσουν υποδουλώνοντας την ανθρωπότητα,με πρώτη χώρα την Ελλάδα.Έτσι οι φωτεινές δυνάμεις αναγκάσθηκαν να επιταχύνουν τις ενέργειες τους προς αποφυγή και αποτροπή δυσάρεστων γεγονότων.

Πριν προχωρήσω στα γεγονότα του 2015 πρέπει ν' άναφέρω και πάλι ορισμένες ενέργειες που έγιναν και από τις δύο πλευρές από το 1960 και μετά για όσους δεν έχουν διαβάσει το άρθρο μου"Η Απόκρυφή Ιστορία του Πλανήτη μας".

Κοινή βάση των ΗΠΑ-ΕΣΣΔ κατασκευάσθηκε το 1964 στον πλανήτη Άρη και στη συνέχεια στην Σελήνη.Η κύρια σεληνιακή βάση χτίστηκε στην αθέατη πλευρά της Σελήνης με την κωδική ονομασία LOC (Lunar Operations Command = Σεληνιακή Διοίκηση  Επιχειρήσεων ).Το όλο "Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα" ονομάστηκε "Solar Warden"(Ηλιακός Αρχιφύλακας) και κορυφαίοι γήινοι "υπερστρατιώτες" έγιναν δεκτοί στο πρόγραμμα,αφού υπέστησαν πλύση εγκεφάλου,με την ιδέα ότι υπερασπίζονται τη Γη από  εξωγήινες απειλές.Η  αποστολή αυτού του προγράμματος επικεντρωνόταν κυρίως στην αστυνόμευση του Ηλιακού Συστήματος και των γύρω
LUNAR ORERATIONS COMMAND
αστρικών σμηνών.Υπόψη ότι την εποχή εκείνη ΗΠΑ και ΕΣΣΔ (ΡΩΣΙΑ) ήταν υπόδουλες στους αποστάτες.Κάποια όμως στιγμή στα μέσα της δεκαετίας του 1970 η ΕΣΣΔ άλλαξε στρατόπεδο και συμμάχισε με τις φωτεινές δυνάμεις.

Ορισμένοι διπλωμάτες του ΟΗΕ γνώριζαν για την ύπαρξη του Solar Warden και αφελώς πίστευαν ότι είναι ένα παγκόσμιο πρόγραμμα για την άμυνα της Γης εναντίον μιας εξωγήινης απειλής. Στην πραγματικότητα, ο σκοπός του προγράμματος αυτού ήταν να οικοδομηθούν κοινές ανθρώπινες-δρακονιανές υποδομές σε όλο το ηλιακό μας σύστημα για την εισβολή ανωτέρων σκοτεινών δυνάμεων,των "Αρχόντων" όπως τους ονόμασαν,που συνέβη το 1996.

Τεράστια ξεπλύματα χρημάτων υπήρξαν κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα για να διοχετεύσουν χρήματα στο "Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα" μέσω των πολέμων Κορέας και Βιετνάμ,της αποστολή "Apollo" στην Σελήνη,τις υπερβολικά διογκωμένες τιμές στις στρατιωτικές τεχνολογίες,τις τιμές του φυσικού αερίου και άλλα πολλά.
Αλλά προγράμματα των αποστατών,ΗΠΑ και ΕΣΣΔ,που δημιουργήθηκαν την ίδια εποχή ήταν:

-Το  Interplanetary Corporate Conglomerate(ICC)=Διαπλανητικό Εταιρικό Συγκρότημα,το οποίο εστίαζε τις δραστηριότητές του κυρίως στην ανάπτυξη και τη δημιουργία τεχνολογίας, με οποιοδήποτε μέσο.

-Το Dark Fleet (DF)= Σκοτεινός Στόλος, το οποίο  δραστηριοποιήθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου εκτός του Ηλιακού μας συστήματος.Στρατιωτικό- επιθετικό πρόγραμμα των Δρακονιανών εναντίον εχθρικών προς αυτούς εξωγήϊνων πολιτισμών.

Οι Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις εισέδύσαν στο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα  "Solar Warden" και ανέπτύξαν δική τους Σεληνιακή βάση στο εσωτερικό του κρατήρα Tycho,καλυμένη από μία τεράστια θολωτή δομή.Το 2011 και 2012 οι Ανρομέδιοι -Ολύμπιοι εκκαθάρισαν όλα αυτά τα μυστικά διαστημικά προγράμματα καθώς και τις εξωγήινες

Το Solar Wander με άλλα δύο προγράμματα που ανήκουν στον σημερινό πολιτισμό της Γης, καθώς και πέντε με επτά διαστημικά προγράμματα που ανήκουν σε αρχαίους ανθρώπινους πολιτισμούς που
ΣΚΑΦΟΣ  του SOLAR WARDEN
εξακολουθούν να λειτουργούν,συνέθεσαν πρόσφατα την γήϊνη Συμμαχία του "Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος"(Secret Space Program-SSP).Αυτή η συμμαχία έγινε από "φωτεινούς" γήϊνους αξιωματούχους κρατών της Γης.Το ICC και το Dark Fleet δεν έχouν ενταχθεί στην συμμαχία SSP και μόνο κάποια "κύτταρα" ή "ομάδες" του ICC έχουν αποσκιρτήσει και έχουν προσχωρήσει στην Συμμαχία SSP κατά τους τελευταίους μήνες.

Αυτά τα τελευταία δύο (ICC-DF) εξακολουθούν να υπόκεινται σε απομόνωση από τους Ανδρομέδιους -Ολύμπιους της ΑΤΣ και εμποδίζονται να επιστρέψουν στο ηλιακό μας σύστημα.Υπήρξαν πολλές προσπάθειες για το ICC να επιστρέψει,καθώς και να επιτραπεί σε κάποιες αθώες αλλοδαπές ομάδες εξωγήινων που ήταν εδώ για ειρηνικές επιστημονικές αποστολές να φύγουν. Όλα τα αιτήματα έχουν απορριφθεί και το "εξωτερικό διαστημικό Φράγμα" των Ανδρομέδιων θα διατηρηθεί και μετά την "Έλευση των Ολυμπίων στη Γη" έως ότου ο καθένας λογοδοτήσει, σε ότι έχει συμβεί τα τελευταία 13500 χρόνια κατά τα οποία οι "σκοτεινές αποστατικές δυνάμεις" έπαιρναν τις αποφάσεις.

Το 2012 αφίχθει στο ηλιακό μας σύστημα η συμμαχική φυλή "Μπλέ Πουλιά"της Ανωτέρας Τάξεως Συμμάχων των Ανδρομέδιων,με εκατό σφαιρικά σκάφη.Το προσωπικό τους είναι 2,4μ ψηλοί,με ανθρωποειδές τύπο σώματος και καλύπτονται με μπλέ και βιολετί φτερά,ανάλογα με το άτομο.Το προσωπό τους μοιάζει με πουλί με ένα ευέλικτο ράμφος.Η φυλή αυτή αυτοπροσδιορίζεται ως "Ρα".

Η Συμμαχία SSP και οι υπηρετούντες στο πρόγραμμα "Solar Warden" συμμάχισαν στο τέλος του 2012  με τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους της ΑΤΣ.H  ΑΤΣ υπήγαγε το"Solar Worden"στα "Μπλέ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΣΤ.ΣΤΑΘΜΟΣ
Πουλιά",τα οποία τον τελευταίο καιρό έφεραν πουροειδή θυγατρικά σκάφη τους έμπροσθεν του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.Επίσης συνεργάζονται με τον πρόεδρο της Ρωσίας Πούτιν ο οποίος είναι το πιό πεπειραμένο μέλος όλων των προγραμμάτων του SSP(Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα).

Μετά από αυτό,γήινες μυστικές ομάδες που γνωρίζουν πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στο ηλιακό μας σύστημα,αυτομόλυσαν και διείσδυσαν στο πρόγραμμα Solar Warden και τώρα συνεργάζονται με τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους.Στο Πρόγραμμα Solar Warden, μαζί με τα άλλα προγράμματα των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων(SSP),έχουν δοθεί από τους
SOLAR WARDEN
Ανδρομέδιους προηγμένες τεχνολογίες για να εξουδετερώσουν το προηγούμενο τεχνολογικό πλεονέκτημα των σκοτεινών δυνάμεων και των γηίνων συνεργατών τους που περιγράφονται ως Ισουήτες,Cabal,Illuminati, Draco, Reptilians, κ.λπ.Αυτοί που αυτομόλησαν έφεραν μαζί τους μερικά από τα νεότερα σκάφη και επιθετικές τεχνολογίες.Η Συμμαχία SSP είναι τώρα ένα μίγμα σκαφών και προσωπικού από διάφορα προγράμματα.

Το τελευταίο εξάμηνο του 2014 μέσω του Solar Warden οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι έχουν επιβάλει "πλανητική καραντίνα",κανείς δεν μπορεί να εξέλθει ή να εισέλθει,επίσης δεν υπάρχουν εισερχόμενες ή εξερχόμενες επικοινωνίες.Αυτό έγινε για να εμποδίσουν να δοθεί βοήθεια στους εξωγήϊνους και γήϊνους αποστάτες στον πλανήτη μας.Επίσης καταστρέφουν προηγμένα οπλικά συστήματα και οι εναπομείναντες βάσεις τους καταστρέφονται ή αχρηστεύονται συστηματικά.Σε γενικές γραμμές, οποιαδήποτε σκάφη επιχειρήσουν να διαφύγουν, πέφτουν στο ενεργειακό φράγμα γύρω από τη Γη, εξοστρακίζονται πάλι μέσα στην ατμόσφαιρα και μεταβάλλονται σε λαμπερό θέαμα.

Οι σκοτεινές δυνάμεις,οι "αποστάτες"όπως έχει καθιερωθεί να λέγονται δεν μπορούν να
ΟΛΥΜΠΙΟ ΣΚΑΦΟΣ
προσεγγίσουν την Γη,για τους εξείς λόγους:Πρώτον τους έχει απαγορευθεί από τις φωτεινές δυνάμεις(Ολύμπιους) και δεύτερον από την αύξηση των ενεργειών που εκπέμπει ο πλανήτη μας,οι οποίες εμποδίζουν την προσέγγιση τους.

Για να το καταλάβουμε αυτό καλύτερα,το "φωτεινό πλέγμα" που έχουν εγκαταστήσει οι Ολύμπιοι γύρω από τον πλανήτη μας,εμποδίζει κάθε πολιτισμό με σκοτεινές προθέσεις από το να είναι οπουδήποτε κοντά στην Γη.Επίσης ο εξωτερικός δακτύλιος,με τα σκάφη της 7ης και 8ης αποστολής των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων,είναι ένα πολύ προστατευτικό φράγμα για να εξασφαλίσει ότι," ανεπιθύμητοι επισκέπτες δε θα έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν στην εξέλιξη μας".

Η Συμμαχία SSP τις τελευταίες τρεις εβδομάδες του Ιανουαρίου 2015 κατ'εντολή των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων, έχει καταστρέψει ή απενεργοποιήσει,σχεδόν όλα τα στρατηγικά-επιθετικά όπλα. Αυτό
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
περιλαμβάνει τα SDI(Strategic Defense Initiative) όπλα του εγγύς της Γης διαστήματος του προγράμματος"Ο πόλεμος των άστρων", τα στρατηγικά πυρηνικά, και άλλα όπλα μαζικής καταστροφής.Δεν έχουν αποσυνδεθεί τα τακτικά πυρηνικά όπλα(όπλα πεδίου μάχης).

Τα προηγμένα γήϊνα οπλικά συστήματα καταστρέφονται από τα σκάφη του Solar Warden με τεχνολογία διαστολής μετάλλων που τους δόθηκε από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους για τον σκοπό αυτό.Η τεχνολογία αυτή είναι στην πραγματικότητα μια παλαιότερη τεχνολογία που αναπτύχθηκε από τις ΗΠΑ πριν από αρκετό καιρό. Προκαλεί ορισμένα μέταλλα να διαστέλλονται και να μαγνητίζονται ούτως ώστε αναγκαία κινούμενα μέρη να μην μπορούν να κινηθούν. Αυτό λειτουργεί καλά σε όπλα κινητικής ενέργειας, όπως πυροβόλα και πυραύλους. Μπορεί επίσης να προκαλέσει δυσλειτουργίες στα συμβατικά αεροσκάφη.Αυτή η τεχνολογία υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν είχε χρησιμοποιηθεί ευρέως για την πρόληψη δολοφονιών και ορισμένων επιθέσεων,μέχρι που η Συμμαχία SSP άρχισε να το πράττει όταν κλήθηκε να βρει μη βίαιους τρόπους για να επιτευχθούν τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονταν με άλλα μέσα από τoυς Ανδρομέδιους- Ολύμπιους.Το "Solar Warden" έχει χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνολογία για την πρόληψη των δραστηριοτήτων των γηίνων αποστατων της cabal,έχει παραλύσει τα σχέδια της και δεν μπορεί να υπάρξει πλέον πυρηνικός πόλεμος παρά τις προσπάθειες της.

Εκτός αυτών η cabal(=μαφία,των σιωνιστών-νεοταξιτών του Τέξας) είναι τρομοκρατημένη από τα υπερόπλα διαστημικής τεχνολογίας,η οποία έχει δοθεί στους Ρώσους από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους.Ενα τέτοιο όπλο"ηλεκτρομαγνητικού παλμού"(ΕΜΡ),κατέστρεψε τον Νοέμβριο του 2014 το υπερσύγχρονο ναυτικό αντιπυραυλικό σύστημα ΑEGIS κατά την διάρκεια των δοκιμών του.Επίσης έχει δοθεί στους Ρώσους και η τεχνολογία πυραύλων "ONYX"" η οποία δεν μπορεί να
ΠΥΡΑΥΛΟΣ YAKHONT ONYX
εντοπισθεί από τα radar.Επίσης τον Δεκέμβριο του 2014,ένα κανόνι δέσμης σωματιδίων,το μεγαλύτερο και χειρότερο όπλο από τα διαστημικά προγράμματα της cabal,στόχευσε από τον δορυφορικό σταθμό της Αυστραλίας "Pine Gup"ένα τεράστιο σφαιρικό σκάφος της ΑΤΣ των Ανδρομέδιων.Το σφαιρικό σκάφος έλαμψε,έγινε κατακόκκινο και 1/5 της διαμέτρου της Σελήνης και ανακατεύθυνε την βολή στο Pine Gup.Σχεδόν όλο το προσωπικό του σταθμού σκοτώθηκε και αυτό το γεγονός θεωρήθηκε μεγάλη ήττα από την cabal.

Τα όπλα ΕΜΡ( ηλεκτρομαγνητικού παλμού),είναι στο μέγεθος μικρού μη επηνδρωμένου αεροπλάνου χρησιμοποιούνται για να καταστρέψουν εγκαταστάσεις της cabal.Το μόνο πράγμα που έχει απομείνει στην cabal είναι οι τεχνολογίες HAAR και αεροψεκασμών (chemtrail) και τα γήϊνα προγράμματα αυτοαστυνόμευσης ελέγχου νου και των τροφίμων,φαρμάκων,κλπ,τα οποία έχουν ήδη εγκατασταθεί στην ανθρωπότητα.

Υπάρχουν επίσης πολλές πρόσφατες αψιμαχίες στη Γη μεταξύ διαφορετικών παρατάξεων της "Cabal",γιατί έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι "Βασιλικοί Λευκοί Ερπετοειδείς"(ανώτερες ερπετοειδεις οντότητες) έχουν προσπαθήσει να διαπραγματευτούν την ασφαλή διέλευση τους από το ηλιακό σύστημα, παραδίδοντας όλους τους Illuminati(πεφωτισμένοι-σιωνιστές νεοταξίτες της Ουάσιγκτον) και Cabal οπαδούς τους, καθώς και τους χαμηλότερους στη ιεραρχία ερπετοειδείς αλλά και άλλες
ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ
συμμαχικές φυλές  της ομοσπονδίας τους. Υπάρχει το χάος ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες που ακολουθούν το παράδειγμα των δασκάλων τους και στρέφονται ο ένας στον άλλο. Το αρνούνται σε μεγάλο βαθμό δημοσίως και επιστρατεύουν τους πιο έξυπνους πράκτορες τους της παραπληροφόρησης,στην προσπάθεια να ελέγξουν τα λεγόμενα από τα ΜΜΕ όσο καλύτερα μπορούν.Υπάρχουν όμως και αποστασίες προς την φωτεινή πλευρά.

Στην Σεληνιακή Διοίκηση Επιχειρήσεων(Lunar operation Command-LOC) η οποία ήταν το αρχηγείο όλων των μυστικών διαστημικών προγραμμάτων ΗΠΑ και ΕΣΣΔ και η οποία πρόσφατα έχει καταληφθεί από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους,έγινε το πρώτο 15νθήμερο του Μαρτίου 2015 διάσκεψη των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων  με την συμμετοχή πολλών πολιτικών (μη Cabal) και άλλων πολιτών της Γαίας.Μεταξύ αυτών ήταν και αντιπρόσωποι του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαδιμήρ Πούτιν.Το ίδιο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος Πούτιν μετέβει στην Αστροπολιτεία "Νέμεσις" όπου του εδόθησαν οδηγίες (δεν γνωρίζουμε τι του έδωσαν).Μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει στην Γη φήμες ότι είχε εξαφανισθεί από τις 6 έως της 15 Μαρτίου 2015.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Πούτιν φέρεται να ευθυγραμμίζεται και να υποστηρίζεται από τον Solar Warden και τους Ανδρομέδιους Ολύμπιους της Ανωτέρας Τάξεως Συμμάχων(ΑΤΣ).Ο Πούτιν,η Ρωσική Ομοσπονδία και η συμμαχία των BRICS(Βραζιλία,Ρωσία,Ινδία,Κίνα,Ν.Αφρική)
υποστηρίζουν περισσότερο την πλήρη αποκάλυψη και εργάζονται για τον κοινό στόχο της νίκης επί της "σατανικής cabal" που ελέγχει την πλειοψηφία του κόσμου και είναι υπεύθυνη όχι μόνο για τις
ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΔΚΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
καταπληκτικές εξαπατήσεις των πληθυσμών στην δική τους αλλά και σε άλλες χώρες, αλλά και για μερικά από τα πιο φρικιαστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχουν γίνει ποτέ στην γνωστή ιστορία. Πολλά από αυτά τα εγκλήματα έχουν γίνει όλο και περισσότερο γνωστά μέσα από τις πρόσφατες αποκαλύψεις πίσω από τα παρασκήνια. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το να θέλουν αυτές οι ομάδες και οι άνθρωποι να γκρεμίσουν τα συνδικάτα των μυστικών κυβερνήσεων, τώρα περισσότερο από ποτέ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και άλλα μέλη της cabal,Ilumminati και Ιησουητών(Βατικανό) ήθελαν να συμμετάσχουν στην σύσκεψη της LOC στην Σελήνη,αλλά οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι αρνούνται να συναντηθούν με οποιαδήποτε πρόσωπα ή ομάδες που συνδέονται με την cabal,κλπ.Τώρα όλοι αυτοί είναι εξοργισμένοι που δεν αναγνωρίζονται από τους Ανδρομέδιους -Ολύμπιους.

Στις 12/3/15 ο πρόεδρος Ομπάμα υποστήριξε σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Jimmy Kimmel,ότι τα χέρια του είναι δεμένα στο θέμα της αποκάλυψης, από τους ίδιους τους εξωγήινους.Βέβαια το είπε σαν "αστείο",αλλά πολλές αλήθειες λέγονται μερικές φορές σαν αστείο.Η χρονική στιγμή της συνέντευξης αυτής ήταν κατά την διάρκεια της σύσκεψης στη LOC.

Αλλα γεγονότα των δύο πρώτων μηνών του 2015 έχουν αναφερθεί στο άρθρο μου "Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ-Β¨ΜΕΡΟΣ",αλλά θα τα επαναλάβω κι'εδώ για όσους δεν τα έχουν διαβάσει:

-Από τις αρχές του 2015 οι 13 οικογένειες,οι"οίκοι των επικυρίαρχων" όπως ονομάζονται (Farnese,Orsini,Aldobrandini,Conti,κλπ),που εξουσιάζουν τον πλανήτη εδώ και χιλιάδες χρόνια
(μετά την καταστροφή της Ατλαντίδας), έχουν χάσει το μεγαλύτερο μέρος της εξουσίας τους και συνεχίζουν να χάνουν έδαφος καθημερινά.Αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο δεν έχει συμβεί ξανά στην ανθρώπινη ιστορία και σηματοδοτεί το επερχόμενο τέλος τους.

-Τους δύο πρώτους μήνες του 2015 μήνες άρχισαν επαφές εξωγήϊνων πολιτισμών που υπάρχουν εδώ και χρόνια στον πλανήτη μας (και από τις δύο πλευρές) και γήϊνων κυβερνήσεων,καθώς και με τους υπάρχοντες στο εσωτερικό του πλάνήτη μας(κούφια Γη) "Υπερβόρειους"(φωτεινοί από Πλειάδες και Λύρα) και τους υπάρχοντες σε μεγάλες κοιλότητες-σπήλαια στην περιοχή των Ιμαλαίων "Αγκάρθιους-Λεμούριους".

-Εχει επισημανθεί τεράστιος αστροστόλος των σκοτεινών δυνάμεων ο οποίος έρχεται προς το ηλιακό μας σύστημα και υπολογίζεται ότι θα αφιχθεί στις παρυφές αυτού την άνοιξη του 2017.Υπενθυμίζω ότι η 31/3/2017 είναι η καταληκτική ημερομηνία των 13500 ετών που μπορούσαν οι αποστάτες να είναι στον πλανήτη μας

-Τον Ιανουάριο του 2015 ένας  εξωτερικός σύμβουλος της NSA και της NASA,ο Δρ Ε.Norton,που
είχε προσληφθεί εδώ και 12 χρόνια για να παρακολουθεί διάφορα αντικείμενα στο διάστημα,δήλωσε
ότι αξιωματούχοι των ΗΠΑ βρίσκονται σε σύγχυση,γιατί πολλά εξωγήινα σκάφη τα οποία παρακολουθούντο επί χρόνια στα βάθη του διάστήματος, έχουν σταθμεύσει στην πίσω πλευρά της Σελήνης.

-Από τον μήνα Ιανουάριο 2015 ενεργοποιήθηκαν και άρχισαν να εξέρχονται από το έδαφος,τα θαμένα εδώ και χιλιάδες χρόνια Ολύμπια σκάφη,σε διάφορα σημεία του πλανήτη.Μάλιστα υπήρξαν δημοσιεύματα και φωτό στο διαδίκτυο,ανεξήγητων τεραστίων συμμετρικών οπών στο έδαφος (σαν
καταβόθρες) σε περιοχές της Σιβηρίας (Ρωσία).Τέτοια σκάφη βγήκαν απ'αυτές τις οπές.

-Οσο αφορά τον Ελλαδικό χώρο από τις αρχές του 2015,αρχηγός των δυνάμεων της "Γαλαξιακής Συνμοσπονδίας" που δρούν σ'αυτόν,είναι ο μέγιστος άρχων των υδάτων θεός Ποσειδών.

-Στις 30/1/15 ξεκίνησε στον Ελληνικό χώρο δημιουργία ομίχλης με διαδικασία που αφορά τον ιονισμό της ατμόσφαιρας,από δύο συγκεκριμένες πηγές που ελέγχουν οι Ολύμπιες δυνάμεις.Αρχικά υπήρξε προετοιμασία ιονισμού των κατωτέρων τμημάτων της ιονόσφαιρας από ηλεκτρικές εκκενώσεις(κεραυνοί-αστραπές) και στην συνέχεια στα ανώτατα στρώματα με βομβαρδισμό,πέραν του συνήθισμένου,φωτονίων από τον Ήλιο και επιπροσθέτως από θυγατρικά σκάφη,ως επίσης και από επί πλέον ενίσχυση από κοσμικές ακτίνες που προέχονται από άλλα αστρικά συστήματα με το πλέον γνωστό του "Σείριου".

Την ίδια ημέρα Ολύμπιες δυνάμεις που έχουν αποστολή να ελέγχουν τους ανέμους,τους
ΠΟΣΕΙΔΩΝ
ενεργοποιήσαν για την απομάκρυνση και καταστροφή όλων των επικίνδυνων σωματιδίων που εμπεριέχονται στο μίγμα των αεροψεκασμών.Εκμεταλευόμενες τους ανέμους που δημιούργησαν έφεραν και σκόνη από την Σαχάρα.Με την κάλυψη της ομίχλης και της σκόνης της ερήμου,ολοκληρώθηκαν επιτυχώς μαζικές μεταφορές σε όλη την Ελλάδα μεταξύ των ενεργοποιημένων βάσεων,σε αρχικό στάδιο, καθώς και ενίσχυση αυτών από ανοιχτές πύλες,που σε αρκετές περιπτώσεις λόγω τηςπυκνότητας των στόλων,δεν ήταν εφικτό να μην γίνουν αντιληπτές και αυτός ήταν ο λόγος που η ομίχλη και η σκόνη σε αρκετές στιγμές μπορούσε να καλύψει έως και 100% το φως του Ήλιου.

Ο λόγος αυτών των ενεργειών σε αρχικό στάδιο ήταν σχετικά απλός,διότι στον Ελλαδικό χώρο έχουν ενεργοποιηθεί εδώ και καιρό,πολλές αρχέγονες βάσεις της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας,με ισχυρό αριθμό στόλου όπου προυπήρχε(θαμένα εδώ και χιλιάδες χρόνια σκάφη) και επιπλέον επαναπατρισμό δυνάμεων σε υπερέδαφος και βυθό.

Μεταξύ αυτών συνέβει(ίσως το πιό σημαντικό όλων των γεγονότων) και ενεργοποίηση αιθερικών πεδίων για την καλύτερη επικοινωνία των "Γόνων Εψιλον" με τις παρούσες δυνάμεις,όπως επίσης και ενέργειες που αφορούν την ενεργοποίηση της μεταβολής των βάσεων στον άνθρακα (ο άνθρακας-12 που έχουμε στο σώμα μας ο οποίος κάποια στιγμή θα μεταβληθεί σε άνθρακα-7).

-Το πρωτο τρίμηνο 2015 εμφανίσθηκαν διάφορα φαινόμενα και αντικείμενα στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη,όπως λάμψεις,ΑΤΙΑ ,μοντέλα σκαφών που μοιάζαν πολύ με γήινα τα οποία ομως καταστράφηκαν από τις φωτεινές δυνάμεις,καθώς όλα αυτά ήταν των σκοτεινών δυνάμεων.

Πρώην υπάλληλος της ΝΑΣΑ έχει δηλώσει ότι: Το 1979 είδε ανθρώπους να περπατούν στον Άρη.Υπάρχει το μυστικό πρόγραμμα "Άρης 1980"που σχετίζεται με την τηλεμεταφορά ανθρώπων και σχετίζεται στις έρευνες γύρω από την "ελεύθερη ενέργεια" του Νικόλα Τέσλα,οποίος λέγεται ότι
ΠΛΑΝΗΤΗΣ  ΑΡΗΣ
είχε κατασκευάσει σκάφος για τον Άρη.Η μυστική κυβένηση των ΗΠΑ είχε δημιουργήσει βάση στον Άρη από το 1964.Εγιναν μυστικά ταξίδια και σε αυτά συμμετέχαν πολλόι νέοι μεταξυ 1981-1983,μεταξύ αυτών και ο νυν πρόεδρος Ομπάμα.

-Στις 3/2/2015 αμερικανικός στρατιωτικός δορυφόρος,ο οποίος.. δήθεν ήταν μετεωρολογικός,χτυπήθηκε από Ολύμπιο σκάφος και εξερράγει ενώ ήταν σε τροχιά πέριξ της γης.Ένας "αδελφός" δορυφόρος είχε εκραγεί το 2004 κατά τον ίδιο τρόπο.

-Από τις αρχές Φεβρουαρίου 2015 οι Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις:

>Κατέστρεψαν τις υπάρχουσες στη Γη βόμβες "quarks"(βόμβες σωματιδίων πολύ καταστροφικές)
και βόμβες "πλάσματος" των σκοτεινών δυνάμεων.Ένας όμως αριθμός των πλέον επικίνδυνων βομβών "quarks",που μπορούν να καταστρέψουν όλο το σύμπαν,υπάρχει ακόμα στο αιθερικό επίπεδο και αυτός είναι ένας από τους λόγους που καθυστερεί η "μαζική" "επέμβαση" των Ανδρομέδιων-Ολυμπίων δυνάμεων !!!

>Συγχρόνως άρχισαν τον καθαρισμό του ηλιακού μας συστήματος από τα τελευταία υπολείματα που σχετίζοντο με την "Ομάδα Δέλτα"(ή Χίμαιρα) και τα οποία είχαν βάσεις σε αστεροειδείς και δορυφόρους πλανητών,όπως ο αστεροειδής-πλανήτης νάνος "Δήμητρα" και ο δορυφόρος του πλανήτη Πλούτωνα "Χάροντας",καθώς και σε  ορισμένους άλλους αστεροειδείς.Ο πλήρης καθαρισμός επετευχθει στο τέλος Μαϊου,πλην ορισμένων αστεροειδών πλησίον της Γης.

Προς επιβεβαίωση αυτών αναφέρω τα παρακάτω:

>Το μη επανδρωμένο διαστημόπλοιο "Αυγή"(Dawn) της NASA το οποίο κατευθύνετο προς την "Δήμητρα" (άραγε για ποιόν λόγω εστάλει εκεί;)στις 19/2/2015,εντόπισε δύο φωτεινά σήματα να εκπέμπουν προς αυτό.Με καλύτερη ανάλυση της φωτογραφίας που πήρε το
ΔΗΜΗΤΡΑ
"Αυγή",φαίνεται,σύμφωνα με ερευνητές, ότι είναι δύο τεράστιες πύλες που ανοίγουν για να επιτρέπουν σε σκάφη να εισέρχονται στο εσωτερικό του.Η NASA ως συνήθως,ανέφερε ότι είναι "πάγος"!

>Σε φωτο,από το ίδιο διαστημόπλοιο,του αστεροειδούς "Εστία"(Vesta) φαίνονται δύο κεφάλια(μάλλον αγαλμάτων;)ερπετοειδών τα οποία πιθανώς να τοποθετήθηκαν εκεί ως σημάδι "κυριότητας"του αστεροειδή.

>Στις 6/3/2015 το "Αυγή"πλησίασε στον αστεροειδή "Εστία" και στις φωτό που πήρε εμφανίζονται δομές (κατασκευές) στην επιφάνεια του.

>Στις 13/3/2015 το ίδιο σκάφος πλησιάζοντας τον αστεροειγή-νάνο πλανήτη "Δήμητρα" (ceres) στην φωτό και βίντεο που τράβηξε εμφανίζεται στο άριστερό μισό της φωτο ένα πρόσωπο τεραστίων διαστάσεων που λένε ότι μοιάζει του Obama,ενώ το άλλο μισό καλύπτεται από μία μυστηριώδη μαύρη σκιά.

-Από τις 14/2/2015 έχει αρχίσει εκπομπή σωματιδίων "νετρίνο" προς όλο τον πλανήτη,η οποία θα εντίνεται κατά περιόδους,για την ενεργοποίση των "Ελλήνων γόνων Έψιλον".

-Από τις αρχές Μαρτίου 2015 ενετάθει με σκάφη ο καθαρισμός της ατμόσφαιρας του ελληνικού χώρου.Σε πολλές περιοχές της χώρας μας ενεφανίσθησαν περίεργα νέφη τα οποία παρα τους ισχυρούς ανέμους δεν μετακινούντο γιατί κάλυπταν την παρουσία αυτών των σκαφών.Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις,όπως στην Σάμο έμειναν στο ίδιο σημείο επί ένα 48ωρο παρά τους ισχυρούς νοτιάδες.Επίσης οι Ολύμπιοι είπαν ότι εκτός από τις ενέργειες των σκαφών αυτων οι ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων μηνών είχαν διπλή αποστολή,αφ'ενός ο καθαρισμός της ατμόσφαιρας από τους αεροψεκασμούς και αφ΄ετέρου η αποκάλυψη αρχαιοτήτων που είχαν καλυφθεί επιφανειακά από χώματα.

-Τον Απρίλιο 2015 αφίχθει στο ηλιακό μας σύστημα και η αστροπολιτεία "ΗΦΑΙΣΤΟΣ" η οποία στις 21/4 προώθησε για ένα 24ωρο το θυγατρικό της σκάφος "ΘΕΤΙΣ" μεταξύ Γης και Σελήνης γιά έλεγχο της καταστάσεως στον πλανήτη μας.Αρκετοί άνθρωποι τουλάχιστον στην χώρα μας στις
ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΤΙΣ
21:30 περίπου το είδαν σαν αστέρι το οποίο άλλαζε χρωματισμούς.Στις 31/5 η αστροπολιτεία ΗΦΑΙΣΤΟΣ ανεφοδιάσθει από τον Ήλιο,όπως φαίνεται στην φωτό και στη συνέχεια στάθμευσε πίσω από τον Ήλιο.

-Στις27,28 και 29 Απριλίου 2015,Ολύμπιες δυνάμεις από το μητρικό σκάφος "Πήγασος" της αστροπολιτείας "Φοίνιξ" με επικεφαλής τον Αλέξανδρο-Ζευς και τον υπαρχηγό του Ηρακλή-Ζευς καθάρισαν και τα τελευταία υπολείματα μικρών αποστατικών βάσεων που υπήρχαν στην Σελήνη από την εισβολή του 1996.Οι ίδιες δυνάμεις στις 6/5/15 κατέστρεψαν υπόγειες βάσεις των αποστατών στον πλανήτη Άρη.

Μετά την εκκαθάριση της Σελήνης τεράστιο Ολύμπιο σκάφος αφίχθει έξωθεν αυτής και ανεφοδιάσε με μεγάλες ποσότητες  ενέργειας την υπάρχουσα εκεί Ανδρομέδια-Ολύμπια βάση ανεφοδιασμού σκαφών,η οποία ήταν ανεργή από το 1996 όταν κατελήφθει αιφνιδιαστικά η Σελήνη από τους Δρακονιανούς.Αυτό ήταν ορατό στις 3 και 4 Μαίου μόνον σε φωτό που ελήφθησαν από την Γη
ΣΚΑΦΟΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ
(Κάτω δεξιά)
ακόμα και με απλές ψηφιακές μηχανές,κατόπιν ειδοποίησης τους.

-Στις 28/4 αφίχθει στην Ελλάδα τετραμελής υψηλόβαθμη επιτροπή της "Ανδρομέδιας Γερουσίας" που εδρεύει στον Γανυμήδη (δορυφόρο του πλανήτη Δία) η οποία ανέλαβε τον πλανήτη μας.

-Τους μήνες Μάϊο και Ιούνιο 2015,οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι προέβησαν σε πολλές κβαντικές(παράλληλα σύμπαντα)παρεμβάσεις στο χωροχρονικό συνεχές προς αποτροπή δυσμενών γεγονότων που είχαν σχεδιάσει και εκτελούσαν για την Ελλάδα.

-Στις 5/5 έγινε προσπάθεια από τους αποστάτες να χτυπηθεί η χώρα μας από μεγάλο σεισμό μέσω του HAARP.Οι Ολύμπιοι επενέβησαν κα απέτρεψαν τον σεισμό μέσω κβαντικής παρέμβασης στο χωροχρονικό συνεχές.Στις 14/5  και 25/5 έγινε νέες προσπάθειες μέσω HAARP οι οποίες και αυτές απέτυχαν.

-Στις 28/5 οι αποστάτες μέσω HAARP δημιούργησαν έντονα καιρικά φαινόμενα με καταιγίδας και χαλαζόπτωση σε πολλές περιοχές της Ελλάδας με σκοπό να καταστρέψουν τις καλιέργειες.

-Μεταξύ 28/5 και 2/6 επερατώθει η καταστροφή βάσεων της διοίκησης των αποστατών "Ομάδας Δ" στους δορυφόρους Ιαπετό και Μίμα του πλανήτη Κρόνου και Γανυμήδη του πλανήτη Δία.Όλοι οι
ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΑΤΙΑ ΑΠ ΗΛΙΟ 31/5
γήϊνοι όμηροι από αυτές τισς βάσεις απελευθερώθηκαν. Υπάρχουν ακόμη πολύ μικρές βάσεις σε επιλεγμένους αστεροειδείς που βρίσκονται εγγύς του πλανήτη μας και από τις οποίες βάσεις ελέγχεται άμεσα ο πληθυσμός του.Υπάρχει σχέδιο καταστροφής τους στο εγγύς μέλλον.

-Από τις 4/6 ξεκίνησαν στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος νέες μάχες καθόσον αφίχθει νέος αστροστόλος των σκοτεινών δρακονιανών δυνάμεων.

-Στις 5/6 έγινε νέα απόπειρα δημιουργείας σεισμού στην Ελλάδα μέσω του HAARP η οποία όμως απετράπει από τους Ολύμπιους.

-Το τελευταίο διάστημα υψηλόβαθμα μέλη της Cabal εξαφανίζονται ένα ένα.

-Στις 9/6/15 μέσω του HAARP οι γνωστοί επικυρίαρχοι του πλανήτη προσπάθησαν να ενεργοποιήσουν το σεισμικό ρήγμα της Αταλάντης,εξ ου και ο σεισμός 5,3 R στην χαλκίδα.Δεν τους βγήκε όμως για μία ακόμη φορά και όχι μόνον αυτό,με την ενέργεια τους αυτή ενεργοποίησαν κάποιους κωδικούς εις βάρος τους.

-Στις 18/6/15 ο Ηρακλής-Ζευς κατ'εντολή του Αλέξανδρου-Ζευς καταστρέφει στην περιοχή της νοτίου Αφρικής εργαστήρια των αποστατών τα οποία κατασκεύαζαν δηλητηριώδες αέριο το οποίο θα το εξάπλωναν σε διάφορα μέρη του πλανήτη μας.

-Από 16-18 Ιουνίου 2015 όλες οι κάμερες της NASA κατέγραψαν 200 μπάλες φωτιάς στον
ΜΠΑΛΕΣ ΦΩΤΙΑΣ
ουρανό,οι οποίες έπεσαν στην Γη και προσομοίαζαν με μετεωρίτες.Μερικές από αυτές είχαν την λάμψη της Σελήνης.Πιθανότατα αυτός είναι και ο λόγος που ξαφνικά ο Διεθνής Διαστημικός σταθμός "μεταπήδησε" σε νέα τροχιά.
Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων οι βολίδες αυτές περιέχουν κάποια ουσία άγνωστη σε μας και εκτοξεύθηκαν από αυτούς προς την Γη για να απενεργοποιήσουν "τσιπάκια"που έχουν εμφυτευθεί τα τελευταία χρόνια σε μεγάλη μερίδα του γήϊνου πληθυσμού.

-Στις 28/6/15 η NASA εκτόξευσε τον πύραυλο Falcon 9 για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.Ο πύραυλος έφερε μία καψούλα με εφόδια επάνω στην οποία ήταν ζωγραφισμέμος ένας "δράκος"και επάνω του ήταν γραμμένη η λέξις "Dragon".2,5 λεπτά μετά την εκτόξευση ο πύραυλος καταστράφηκε από όπλο "πλάσματος" από Ολύμπιο σκάφος,του Μητρικού σκάφους ΠΗΓΑΣΟΣ,υπό την διοίκηση του Ηρακλή Ζευς.Οι λόγοι καταστροφής του ήταν αφ'ενός η ζωγραφιά "Δράκου" και αφ'ετέρου δεν είχε λάβει την σχετική άδεια από τους Ολύμπιους.Είναι ο τρίτος πύραυλος Falcon που
DRAGON
καταστρέφεται από τους Ολύμπιους.Δείτε το βίντεο,όπου φαίνεται και το σκάφος που τον έριξε.https://www.youtube.com/watch?v=MGnr6CzHDYU

-Στις 29/6/15 και ώρα 20:45 ενεφανίσθει σκάφος της Αστροπολιτείας "Νέμεσις" στα Μικρασιατικά παράλια ΒΑ της Σάμου και προέβει σε άγνωστες για μας ενέργειες.Στην παραπλεύρως φωτό φαίνεται με κίτρινο χρώμα με ροζ σύννεφο γύρω από αυτό.Υπόψη ο ήλιος είχε δύσει πριν μισή ώρα.

 ΣΑΜΟΣ-ΣΚΑΦΟΣ ΑΠΟ ΝΕΜΕΣΗ
-Η ΝΑSA είχε ανακοινώσει στα τέλη Ιουνίου 2015 ότι τα μεσάνυχτα της 30/6 προς 1/7 η Γη θα χάσει ένα δευτερόλεπτο για να διορθωθεί ο χρόνος.Αυτό το εκμεταλέυθηκαν οι Ολύμπιοι και με άγνωστη σε μας τεχνολογία, που χρησιμοποίησαν με βάση την επιτάγχυση της βαρύτητας,το γνωστό μας g=9,832 m/sec2  και την απώλεια του ενός δευτερολέπτου,η Αστροπολιτεία "Νέμεσις" προωθήθει πλησίον της Γης χωρίς να της δημιουργήσει βαρυτικά φαινόμενα.

-1/7/15 Η υπόγεια βάση των αποστατών στην έρημο Τάκλα Μακάν της Κίνας καταστράφηκε από τις Ολύμπιες δυνάμεις με "συμπυκνωμένη ενέργεια αντύλης" φράζοντας την πύλη που υπάρχει.

ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΧΑΡΟΝΤΑΣ
-14/7/15 Οι φωτεινές δυνάμεις άρχισαν να καθαρίζουν τον διαστημικό χώρο μεταξύ Γης και Σελήνης από τους εναπομείναντες αποστατικούς σταθμούς,από τα μέρη των τεχνιτών δορυφόρων που σχετίζονται άμεσα με την διοίκηση των αποστατών(ομάδα "Δ" ή Χίμαιρα) και από τις εναπομείνασες βόμβες "πλάσματος" και "quarks ή strangelet".Οι εργασίες αυτές άρχισαν την ίδια ημέρα (14/7/15) που το διαστημικό σκάφος της NASA,"Νέοι Ορίζοντες" έκανε την πλησιέστερη προσέγγιση του
στον δορυφόρο "Χάροντα"του πλανήτη "Πλούτωνα"

Eπίσης  ο δορυφόρος του πλανήτη Πλούτωνα,Ο Χάροντας,που ήταν το κύριο στρατηγείο των σκοτεινών-αποστατικών δυνάμεων έχει εκκαθαρισθεί πλήρως.Τώρα ο Χάροντας είναι η κύρια πύλη μεταξύ του Ηλιακού μας συστήματος και του Γαλαξία Μ87 της Παρθένου.Ο δορυφόρος αυτός θα παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην απελευθέρωση της Γης και θα είναι ένας από τους σημαντικότερους σταθμούς του γεγονότος της "Έλευσις των Ολυμπίων".


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

-Μικρής κλίμακας πυρηνικά όπλα (πεδίου μάχης) χρησιμοποιήθηκαν στις 10/2/15 εναντίον των φιλορωσικών πολιτοφυλακών στην ανατολική Ουκρανία από την "κλίκα"των Σιωναζί-Χαζάρων Illuminati της washington. Η διοίκηση της πολιτοφυλακής το επιβεβαίωσε σε μια συνέντευξη
ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΟΠΛΟ
Τύπου,όταν είπε ότι τους χτύπησε ένας πύραυλος με εκρηκτική δύναμη 500 τόνων ΤΝΤ.
Κάτι τέτοιο είναι δυνατό μόνο με πυρηνικά όπλα. Σε περαιτέρω επιβεβαίωση ότι έγινε αδίστακτη χρήση πυρηνικών, η Εθνική Γεωλογική Επισκόπηση των ΗΠΑ ανέφερε ότι έγινε ένας σεισμός μεγέθους 6,8 στα σύνορα Ουκρανίας/Ρωσίας κατά τη στιγμή της έκρηξης. Η έκθεση αυτή ήταν στην ιστοσελίδα τους για περίπου 20 λεπτά πριν να την "κατεβάσουν".

-Το άλλο πραγματικά μεγάλο σημάδι της πίεσης στο καθεστώς των απατεώνων της κλίκας της Washington(Illuminati) μπορεί να φανεί από το γεγονός ότι όλη η ναυτιλία προς στην Δυτική ακτή των ΗΠΑ ήταν ακινητοποιημένη πολλές ημέρες τον Φεβρουάριο. Πηγές της Ένωσης των
ΛΙΜΑΝΙ  PORTLAND
φορτοεκφορτωτών  πλοίων στο Portland και Oregon,κατέστησαν  σαφές πως αυτή η ακινητοποίηση της ναυτιλίας δεν οφείλεται σε εργατικές διαφορές,όπως οι προπαγανδιστικές ειδήσεις το παρουσιάζαν.Aυτό ήταν μέρος ενός ασιατικού εμπάργκο εναντίον των ΗΠΑ για να τις αναγκάσουν να αντιμετωπίσουν τους εγκληματίες της Washington.Η διακοπή των δραστηριοτήτων  των απατεώνων της CIA μπορεί να ήταν ένας από τους όρους τους.

-Σύμφωνα με πληροφορίες πηγών του Βατικανού,το ασυνήθιστο κρύο στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ,που επικράτησε τον Φεβρουάριο ήταν μέρος μιας εκστρατείας καιρικού πολέμου και αποσκοππύσε στο να εξαναγκάσει τους Illuminati της Washington να παραδοθούν.

-Οι παρατηρητές των Ηνωμένων Εθνών που σταθμεύουν στα Ισραηλινά/Συριακά σύνορα έχουν επιβεβαιώσει ότι η ISIS συνεργάζεται στενά με τους Ισραηλινούς. Το ίδιο και οι Σαουδάραβες. Ενάντια σε αυτούς βρίσκεται ένας συνασπισμός άλλων αραβικών εθνών, η Ρωσία και το Πεντάγωνο και εργάζονται για να καταστρέψουν το ISIS. Οι Αιγύπτιοι επιτέθηκαν και στον ISIS στη Λιβύη. Αυτό συνέβει μετά από την υπόσχεση του Γάλλου υπουργού Άμυνας πως για να "σώσει το Ισραήλ"
ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ 
θα πάρει πετρέλαιο από τη Λιβύη. Θυμηθείτε ότι ήταν οι Γάλλοι, Βρετανοί και οι Ιταλοί οι οποίοι ανέτρεψαν το καθεστώς της Λιβύης και όχι το Πεντάγωνο. Τώρα φαίνεται πως οι Αιγύπτιοι και οι Ρώσοι,με την σιωπηρή υποστήριξη του Πενταγώνου,αντεπιτίθενται για λογαριασμό του λαού της περιοχής.

-Στην Υεμένη οι περισσότερες πρεσβείες και πράκτορες της CIA στη χώρα αυτή έχουν εκδιωχθεί από τις αρχές του 2015,αλλά  τακτικές δυνάμεις των ΗΠΑ συνεχίζουν να λειτουργούν εκεί.Αυτό είναι μια περαιτέρω επιβεβαίωση πως Πεντάγωνο και η Σιωναζί φατρία της CIA βρίσκονται σε διάσπαση.

-Στις ΗΠΑ η εκκαθάριση της κλίκας(cabal,illuminati) συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς.H Clinton  αποτελεί αντικείμενο έρευνας για μαζική δολοφονία. Αποδεικνύεται ότι είχε δοθεί άδεια στον αδελφό του Clindon για την εξόρυξη χρυσού στην Αϊτή. Αμέσως μετά η χώρα χτυπήθηκε από σεισμό και τσουνάμι που σκότωσε πάνω από 220.000 ανθρώπους.

Ο Paul Laine από την αντικατασκοπία του Πενταγώνου έχει πει παλιότερα πως το τσουνάμι και ο σεισμός στην Αϊτή είχε προκληθεί από πυρηνικές συσκευές που είχαν τοποθετηθεί στον πυθμένα της θάλασσας. Έτσι τώρα έχουμε το κίνητρο για αυτή την επίθεση: τον εκβιασμό για τις άδειες εξόρυξης χρυσού.

-Από τον Μάρτιο 2015 η CIA είναι υπό τον έλεγχο της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας(DIA),σύμφωνα με πηγές της CIA που εδρεύουν στην Ασία. Τα περιεχόμενα της αναδιοργάνωσης και της νέας  αποστολής αυτής της υπηρεσίας είναι όλα ευθυγραμμισμένα με τη σκέψη του Πενταγώνου. Δεν έχει γίνει γνωστό στο κοινό ποιοί ακριβώς εκκαθαρίστηκαν από την εν λόγω υπηρεσία, αλλά πηγές της CIA αναφέρουν, ότι τα ανώτερα κλιμάκια της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων, που προηγουμένως ελέγχονταν από τον Bush, έχουν αλλάξει.Αυτό έχει ανοίξει τον δρόμο για μια περαιτέρω εκκαθάριση του "βόθρου" της Ουάσιγκτον.

-Μια ισχυρή επίθεση κατά του συνδικάτου του εγκλήματος Μπους / Κλίντον έχει ήδη αρχίσει.Ο σιωναζιστής Γερουσιαστής Robert Menendez, πρώην επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις. Το ίδιο και ο σύμμαχος του Bush,
R.MENEDEZ
κυβερνήτης του New Jersey, Chris Christie. Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης είναι γεμάτα από ιστορίες για την Hilary Clinton και τα έξι δισεκατομμύρια δολάρια, που εξαφανίστηκαν από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της θητείας της εκεί. Ο Bill Clinton αντιμετωπίζει καταγγελίες παιδεραστικής δραστηριότητας στο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο δισεκατομμυριούχος Jeffrey Epstein. Ο τελικός στόχος θα είναι η οικογένεια Bush.

-Στην Μ.βρετανία, επίσης, μια βαριά επίθεση κατά των σιωναζιστών-σατανιστών εξακολουθεί να ξεδιπλώνεται. Η πιο πρόσφατη αποκάλυψη είναι,ότι η πρώην πρωθυπουργός Margaret Thatcher και ο νυν πρωθυπουργός David Cameron είναι και οι δύο ένοχοι συγκάλυψης σκανδάλων παιδοφιλίας. Ο κορυφαίος γραφειοκράτης και μυστική εξουσία στη Μ.βρετανία,Ανώτατος Γραμματέας του πρωθυπουργικού γραφείου,Jeremy Heywood, συνδέεται επίσης με αυτή την συγκάλυψη.

Με την απομάκρυνση αυτών των ανθρώπων θα μπορούσε στη συνέχεια να είναι δυνατή η αφαίρεση της διπλωματικής ασυλίας που έχει χορηγηθεί στον πρώην πρωθυπουργό Tony Blair. Αυτό θα καθιστούσε τον Tony Blair ανοιχτό σε δίωξη με την κατηγορία των εγκλημάτων πολέμου. Τότε ο Tony Blair χωρίς αμφιβολία θα κελαηδούσε σαν καναρίνι για τους Rothschild, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την τελική λύση.Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος, που ο Jacob Rothschild είπε: "Οι επενδυτές αντιμετωπίζουν μια γεωπολιτική κατάσταση τόσο επικίνδυνη όσο οποιαδήποτε από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο".

-Η οικογένεια Rothschild και οι σύμμαχοί τους έκαψαν πρόσφατα ιστορικά αρχεία, προκειμένου να καλύψουν τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες δημιουργήθηκαν η Κοινωνία των Εθνών και τα Ηνωμένα Έθνη, σύμφωνα με πηγές της ρωσικής FSB(Ρωσική Υπηρεσία Πληροφοριών). Η πρώτη ήταν μια πυρκαγιά σε μία βιβλιοθήκη στη Ρωσία στις 30/1/2015, που περιείχε αρχαία ιστορικά σλαβικά έγγραφα. Η επόμενη, στη συνέχεια, ήταν σε μια αποθήκη εγγράφων στο Βrooklyn του New Jersey, στις 31/1/15. Σύμφωνα με τους Ρώσους, τα κατεστραμμένα έγγραφα περιείχαν αποδεικτικά στοιχεία, ότι ο τσάρος Νικόλαος ο Β' δώρισε χρυσό για να δημιουργηθεί το καταπίστευμα της
ΤΣΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Β΄
Κοινωνίας Των Εθνών πριν αρχίσει ο Α'ΠΠ. Ως αποτέλεσμα, η κυριότητα του 88,8% του χρυσού που κατέχει η Κεντρική Τράπεζα Αμερικής (Federal Reserve Board) μπορεί να διαπιστωθεί ότι ανήκει στον Νικόλαο, ισχυρίζονται οι Ρώσοι. Λίγο μετά την δωρεά του χρυσού τους, ο Νικόλαος και η οικογένειά του εκτελέσθηκαν κατά τη διάρκεια της χρηματοδοτημένης από τους Rockefeller ρωσικής επανάστασης. Ωστόσο,οι Ρώσοι ισχυρίζονται,ότι ο πρώην Ρώσος αξιωματούχος Alexei Kosygin ήταν στην πραγματικότητα γιος του Τσάρου Νικολάου του Β' και έτσι εξακολουθούν να υπάρχουν νόμιμοι διεκδικητές αυτού του χρυσού στη Ρωσία.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίοτες πληροφορίες δέκα τόνοι ρωσικού χρυσού μεταφέρθηκαν στην Ιαπωνία με ένα ιαπωνικό πολεμικό πλοίο κατά τη διάρκεια της ρωσικής επανάστασης. Η Ιαπωνία δεν επέστρεψε ποτέ αυτόν τον χρυσό.Το μυστήριο βέβαια, είναι ακριβώς τι συνέβη ή πρόκειται να συμβεί σε όλον αυτό τον χρυσό. Είναι πιθανόν ο χρυσός να έχει πωληθεί και τα χρήματα να νομιμοποιήθηκαν μέσω των χρηματιστηριακών αγορών των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας,προκειμένου να διαφύγει μέσω του χρήματος,πριν οι νόμιμοι ιδιοκτήτες κινηθούν νομικά για την επιστροφή του.

Αν οι ρωσικοί ισχυρισμοί είναι αληθείς, μπορούν να εξηγήσουν την πρόσφατη ξαφνική ανησυχία του Jacob Rothchild για την "ρωσική επιθετικότητα και επέκταση". Θα εξηγούσε επίσης την πρόσφατη υστερική επιθετικότητα κατά της Ρωσίας από τους υπαλλήλους του Rothschild, όπως ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας David Cameron.
Αυτό μπορεί επίσης να συνδέεται με ένα άλλο μυστήριο. Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος King World Gοld παρέθεσε φράσεις του Λονδρέζου μεταλλεμπόρου Andrew Maguire, που είπε ότι η τράπεζα HSBC θα κλείσει και τις επτά αποθήκες της χρυσού στο Λονδίνο εντός δύο μηνών.

Υπάρχει επίσης μια ισχυρή πιθανότητα όλος ο χρυσός να έχει καταλήξει στην Κίνα. Αυτό επειδή το κινεζικό Γουάν, το δολάριο ΗΠΑ και η τιμή του χρυσού έχουν κινηθεί παράλληλα μεταξύ τους μέσα στους τελευταίους μήνες έναντι των άλλων νομισμάτων στον κόσμο. Επί πλέον, οι Κινέζοι ανάρτησαν πρόσφατα μια πινακίδα κοντά στο αεροδρόμιο της Βangkok, που παρουσιάζει μια εικόνα ενός χρυσού νομίσματος και αναγγέλλει το κινεζικό γουάν ως "νέο παγκόσμιο νόμισμα".

Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, η εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον απέτυχε τελευταία να κάνει μια παράδοση χρυσού με αποτέλεσμα να χρεοκοπήσει. Σαν συνέπεια, η
ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠ.ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
Αμερικανική Δημοκρατία ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, η Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχουν όλα υποστεί μια βαριά ήττα και αναμένονται εξελίξεις.

-Η Κίνα θέλει να αναλάβει τώρα την παγκόσμια κηδεμονία.Πηγές στο Πεντάγωνο υπενθύμισαν στους Κινέζους, ότι η Ρωσία, η Ινδία, η Ιαπωνία, οι ΗΠΑ και πολλές άλλες χώρες θα συνασπιστούν σε οποιαδήποτε ένδειξη κινεζικής ηγεμονίας ή τάσης εκφοβισμού.Οι Κινέζοι το γνωρίζουν αυτό και επαναλαμβάνουν συχνά, ότι θέλουν μόνο το δικό τους δίκαιο μερίδιο στο τραπέζι του κόσμου, που τους το έχουν αρνηθεί στη διάρκεια του 20ου αιώνα.

Φαίνεται επομένως να μην υπάρχει θεμελιώδες εμπόδιο τώρα για την δημιουργία μιας μετα-Χαζαρικής εποχής παγκόσμιας ειρήνης και ευημερίας. Η ανθρωπότητα κοντεύει να απελευθερωθεί από τη σκλαβιά χιλιάδων χρόνων, που έχει υποστεί από τις σατανιστικές οικογένειες των Υκσώς-Χαζάρων, που είχαν μαντρώσει τους ανθρώπους εδώ και αιώνες.
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Οι χαζαρικές οικογένειες της συμμορίας, που λατρεύουν τον Σατανά, και είχαν τον έλεγχο του οικονομικού συστήματος του κόσμου, αρνούνται να δεχθούν κάτι τέτοιο και προσπαθούν να βγάλουν τον πλανήτη σε Γ'ΠΠ.

-Μια "απόπειρα" των Rothschild να ξεκινήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία τον Μάρτιο,απετράπει σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, χάρις στις άμεσες ενέργειες της Ρωσίας με τις "στρατηγικές αεροπορικές δυνάμεις"της Αρκτικής .Ειδικότερα:

>Στις 14/3/15 ηλεκτρονικά δεδομένα του πυρηνικού σχεδιασμού της Μ.Βρετανίας διαρρέουν προς την Μόσχα.Εάν λάβουμε υπ΄όψιν πως τέτοιου είδους δεδομένα είναι υπέρ-υπέρ ασφαλισμένα, αντιλαμβανόμαστε πως κάποιοι άνθρωποι διακινδύνευσαν,ώστε τα δεδομένα αυτά να πάνε στην Μόσχα και να καταδείξουν πως οι Βρετανοί είχαν ενεργοποιήσει πυρηνικές κεφαλές και τις είχαν στρέψει προς την Ρωσία.

>Στις15/3/15 ο στρατός των ΗΠΑ αποστέλλει τεθωρακισμένο κονβόι προς την Ουκρανία και τα Ρωσικά σύνορα.

>Στις 16/3/15 αποτράπηκε η πυροδότηση έξι συνολικά πυρηνικών όπλων εναντίον της Ρωσίας,χάρις στην πλοίαρχο Heather E. Cole που ήταν υπεύθυνη,σε βάση επικοινωνιών του Ναυτικού των ΗΠΑ,για την διαβίβαση εντολών εκτοξεύσεως πυρηνικών όπλων από πλοία και υποβρύχια.Η
ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ  H.E.COLE
πλοίαρχος αντελήφθει ότι οι εντολές δεν ήταν σε γνώση των υπεύθηνων πολιτικών αξιωματούχων της κυβέρνησης και δεν απέστειλε την διαταγή.Αποτέλεσμα ήταν η πλοίαρχος να συληφθεί και να φυλακισθεί.Υπόψη στο Πεντάγωνο το 80% είναι των "φωτεινών δυνάμεων"(ας το πούμε έτσι)με την επωνυμία τα "Λευκά Πηλίκια".

Ας αναρωτηθούμε πόσοι από εμάς πρόσεξαν την είδηση και πόσοι αντιλήφθηκαν πως αυτή η γυναίκα με την άρνηση της, έχει ΣΩΣΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ την ζωή την δική μας αλλά και μερικών εκατομμυρίων ανθρώπων ακόμη.

>Σύμφωνα από πηγές του Πενταγώνου κατερρίφθησαν τέσσερα νορβηγικά μαχητικά αεροπλάνα από τους Ρώσους,τα οποία είχαν σχέση με αυτές τις ενέργειες.Υπόψη ότι η Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών Εξωτερικού (SVR)της Ρωσίας ήταν ενήμερη γι'αυτά τα γεγονότα.

>Ας θυμηθούμε επίσης ότι το διάστημα από 6 μέχρι 15 Μαρτίου ο Πούτιν ήταν εξαφανισμένος και βρισκόταν στην Ολύμπια Αστροπολιτεία "Νέμεσις" όπως ανέφερα ανέφερα στο κεφάλαιο "Ανδρομέδιοι -Ολύμπιοι."

>20/3/15 "Να είστε έτοιμοι,προετοιμαστείτε για Πυρηνικό Πόλεμο" λέει η Ρωσία στους πολίτες της καθώς Αμερικανικά άρματα πλημμυρίζουν την Ευρώπη.

>22/3/15 Το ΝΑΤΟ κηρύσσει πόλεμο πληροφορικής εναντίον της Ρωσίας.

-23/3/15 Το τέρας ψυχορραγεί. Η Ουάσιγκτον "έβαλε χέρι" στις αποταμιεύσεις των συντάξεων για να χρηματοδοτηθεί,ενώ την επομένη το Υπουργείο Δικαιοσύνης  των ΗΠΑ διατάσσει τους υπαλλήλους των τραπεζών να καλούν την αστυνομία,όταν πελάτες κάνουν ανάληψη μεγαλύτερη των 5.000$, ένα ανατριχιαστικό παράδειγμα του πόσο εντείνεται ο πόλεμος των "μετρητών".

-Δεν μπορεί να υπάρξει καμία αμφιβολία πλέον ότι το παγκόσμιο Χαζαρικό συνδικάτο του εγκλήματος αποσυναρμολογείται, από τα "λευκά πηλήκια" στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, μαζί με τους συμμάχους τους στους BRICS. Αυτό μπορεί είναι ορατό σε πολλά έκτακτα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα τόσο δημόσια όσο και μυστικά.

-Σύμφωνα με πρόσφατες δημοσιογραφικές(Μάϊος 2015) και άλλες πληροφορίες,υπάρχουν επιταχυνόμενες ενδείξεις πως το Σιωνιστικό-Χαζαρικό συνδικάτο του εγκλήματος(cabal,ilumminati) που παράνομα έχει αρπάξει την εξουσία στις ΗΠΑ και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, κατεδαφίζεται συστηματικά. Το εφετείο της Νέας Υόρκης, για παράδειγμα, έχει αποφανθεί ότι οι υπάλληλοι που υπηρετούσαν κατά τη διάρκεια του καθεστώτος του George Bush Junior μπορούν να εναχθούν και να διωχθούν ποινικά. Αυτό ανοίγει το δρόμο για τη μαζική φυλάκιση των δραστών του περιστατικού της μαζική δολοφονίας  της 9/11/2001 (Δίδυμοι Πύργοι).

DAVID DE ROTHSCHILD
Ένα άλλο σημείο είναι το ότι Γάλλος δικαστής διέταξε να ανακριθεί από την αστυνομία με την κατηγορία της απάτης,ένα από τα πιο υψηλόβαθμα μέλη της οικογένειας Rothschild, ο βαρόνος David de Rothschild.

-Πρόσφατα οι δολοφονίες των τραπεζιτών της JP Morgan (Bush) έχουν φθάσει σε ένα νέο ύψος με το "ξαφνικό θάνατο" του Αντιπροέδρου Jimmy Lee. Περισσότεροι από δώδεκα τραπεζίτες της JP Morgan έχουν πεθάνει ξαφνικά.Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στην οικογένεια του εγκλήματος Bush/Clinton.Συνολικά τον τελευταίο καιρό περισσότεροι από 50 εμπειρογνώμονες τραπεζίτες έχουν πεθάνει, ξαφνικά και μυστηριωδώς!

-Παρ 'όλους τους παραποιημένους αριθμούς που εκδίδουν, οι δυτικές κυβερνήσεις, το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα (της Federal Reserve Board) είναι ήδη σε κατάσταση πτώχευσης. Η εταιρική θυγατρική της FED, δηλ. η "Εταιρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής" με επικεφαλής τον εικονικό πρόεδρο Obama, εκδίδει πλαστά οικονομικά στοιχεία χρόνια τώρα για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι όλα πάνε καλά. Πρόσφατα, για παράδειγμα, ο συνολικός αριθμός του χρέους τους,έχει μείνει παγωμένος στα 18,11 τρις δολάρια από την 16η Μαρτίου,δηλαδή πάνω από 100 ημέρες.

Η FED έχει χρεοκοπήσει πολύ πριν από αυτό. Συγκεκριμένα ορισμένοι ανώτεροι τραπεζίτες της Ασίας είχαν συναντηθεί με τον Alan Greenspan (όταν ήταν επικεφαλής της Fed,1987-2006) και με τον τότε υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ Al Gore και έκαναν ερωτήσεις σχετικά με τον χρυσό της Μαντζουρίας τον οποίον η FED ήταν υποχρεωμένη να επιστρέψει. Ο Greenspan τους είπε πως η
FED
FED ήταν σε θέση να εξοφλήσει το χρυσό που τους χρωστάει,επειδή απλά δεν είχε καθόλου χρυσό. Ο Greenspan δήλωσε επίσης ότι η FED δεν θα μπορούσε να τους καταβάλει αντ’ αυτού τρισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά διότι κάτι τέτοιο θα χρεοκοπούσε την κυβέρνηση. Προσφέρθηκε όμως στους τραπεζίτες μια "γενική άδεια εμπορίου ". Όταν έφυγαν από το κτίριο της FED στη Νέα Υόρκη, πήγαν σε ένα Starbucks για καφέ.Ενώ έπιναν τον καφέ τους,το αυτοκίνητό τους εξερράγη. Αμέσως πήραν το "μετρό" προς το αεροδρόμιο και έκλεισαν την πρώτη διαθέσιμη πτήση για Φιλιππίνες.

Αυτοί οι Ασιάτες έχουν ακόμα νόμιμες αξιώσεις επί της FED και δεν θα επιτρέψουν στους Ομοσπονδιακούς να "ξελασπώσουν" με βομβαρδισμούς αυτή τη φορά.Τα τωρινά δημόσια πρόσωπα της κλίκας FED είναι ο πρόεδρος Obama και η πρόεδρος της Fed Janet Yellen.

Επειδή, επίσης, δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρήματα που οφείλουν στους Ασιάτες, οι Ασιάτες και οι συμμαχικές τους χώρες των BRICS δραστηριοποιούνται στην οικοδόμηση ενός εναλλακτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η νέα τράπεζα BRICS άνοιξε στις 7/7/15 ενώ η Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων και Υποδομών επίσης προχωρά.

Αυτή η κίνηση συνοδεύεται από μεγάλο πόλεμο στον κυβερνοχώρο. Πολλά από αυτά αναφέρονται στα εταιρικά ΜΜΕ,ως ιστορίες σχετικές με δεδομένα που έχουν κλαπεί και είναι σχετικά με όλους τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους των ΗΠΑ κ.λπ.

Ωστόσο, άφθονα ανεπίσημα στοιχεία δείχνουν τον πραγματικό κυβερνο-πόλεμο που λαμβάνει χώρα μεταξύ των παγκόσμιων χρηματοοικονομικών δικτύων. Ένας ανώτερος τραπεζίτης της Ασιατικής Τράπεζας Ανάπτυξης στη Μανίλα που υποστηρίζεται από την cabal ανησυχούσε για τον λογαριασμό του σε αμερικανική τράπεζα στο εσωτερικό των ΗΠΑ, έτσι ζήτησε τα χρήματα του να μεταφερθούν στην τράπεζά του στις Φιλιππίνες. Η τράπεζα των Φιλιππίνων του είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει την μεταφορά του διότι το ελεγχόμενο από την cabal σύστημα διεθνών χρηματοοικονομικών συναλλαγών  SWIFT "δεν λειτουργεί".

Το γεγονός είναι ότι το δυτικό χρηματοοικονομικό σύστημα έχει δημιουργήσει εκατοντάδες τρισεκατομμύρια, αν όχι τετράκις ή και περισσότερα, δολάρια και ευρώ που δεν έχουν καμία βάση στην πραγματικότητα. Στο τέλος, η αναλογική πραγματικότητα πρόκειται να κερδίσει και αυτός είναι
BRICS
ο λόγος για τον οποίο η συμμαχία BRICS με τον έλεγχό τους, επί των βασικών προϊόντων και της μεταποίησης, κερδίζουν έδαφος.Αυτοί που χάνουν είναι ο όχλος των Σιωνιστών-Χαζάρων.

-Ο σκλάβος του οίκου Bush/Clinton,Barac Obama,δέχεται πιέσεις για την απελευθέρωση των 28 σελίδων σχετικά με τη απόκρυψη της Σαουδικής Αραβίας από την επίσημη έκθεση της 11/9(Δίδυμοι Πύργοι).Aυτό δείχνει ότι η Σαουδική Αραβία είναι το επόμενο Χαζαρικό ντόμινο που πρόκειται να πέσει.

-Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή επίσης πηγαίνει πολύ άσχημα για τη cabal.Το πεντάγωνο είναι σε ευθυγράμμιση με τους Ιρανούς ενάντια στο καθεστώς των εκεί Σιωναζιστών Καζάρων . Η Ιαπωνική υπηρεσία πληροφοριών και πηγές του Πενταγώνου λένε πως κάποιου είδους τελική αναμέτρηση αναμένεται πριν η κατάσταση εκεί ηρεμήσει τελικά. Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, επίσης, τώρα ξυπνάει στη νέα πραγματικότητα και μπορεί να κόψει την μυστική συμμαχία της με το Ισραήλ, σε μια προσπάθεια να κρατηθεί στην εξουσία.Οι Ισραηλινοί και οι Σαουδάραβες έχουν ήδη χρησιμοποιημένα τακτικά πυρηνικά όπλα τόσο στην Συρία και την Υεμένη όμως,και έτσι ένα είδος αποπληρωμής είναι αναπόφευκτο. Η αναταραχή στην εν λόγω περιοχή αναμένεται να συνεχιστεί για κάποιο χρονικό διάστημα.

-Σύμφωνα με αξιωματούχους του Πενταγώνου,ο πρόσφατα ενθρονισμένος βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Salman, έστειλε το γιο του στη Ρωσία την τρίτη εβδομάδα του Ιουνίου,για να προσφέρει στους Ρώσους πλήρη έλεγχο της παγκόσμιας αγοράς πετρελαίου, με αντάλλαγμα διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους και πυρηνικά όπλα. Επέστρεψε όμως με άδεια χέρια.Οι Σαουδάραβες έχουν
ΒΑΣΙΛΙΑΣ SALMAN
τακτικά(πεδίου μάχης) πυρηνικά όπλα που τους έχουν δώσει οι Ισραηλινοί, αλλά το βεληνεκές τους δεν μπορεί να φτάσει πολύ πέρα από την Υεμένη. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να κάνουν πυρηνικό εκβιασμό για να εμποδίσουν την υπό εξέλιξη κατάργηση του εν λόγω απεχθούς καθεστώτος της Σ.Αραβίας, από την οργάνωση "λευκά καπέλα" του Πενταγώνου και των περιφερειακών τους συμμάχων.

-Το ναζιστικό καθεστώς που έχει εγκατασταθεί από τους Σιωνιστές-Χαζάρους της Cabal στην Ουκρανία έίναι τρομοκρατημένο,τώρα που οι προστάτες του χάνουν σαφώς τη μάχη για τον πλανήτη Γη. Σύμφωνα με το Sputnik News (μια πιθανή βιτρίνα τους) ο Ουκρανός Πρόεδρο Petro Poroshenko ζήτησε από το Ουκρανικό Συνταγματικό Δικαστήριο να αποφανθεί ότι η ανατροπή του προκατόχου του, Viktor Yanukovich,ήταν αντισυνταγματική.

-Η κατάρρευση του παγκόσμιου καθεστώτος της δουλείας του χρέους επιταχύνεται και η ασυλία τους από την ποινική δίωξη για μαζικές δολοφονίες, εξατμίζεται μαζί με τα πλαστά χρήματα τους.Οι Βρετανοί, οι Ελβετοί, οι Γερμανοί, οι Γάλλοι και το Βατικανό έχουν ήδη εγκαταλείψει τους Σιωνιστές-Χαζάρους και έχουν συμμαχήσει με την συμμαχία BRICS.

-Αλλαγή καθεστώτος έρχεται επίσης και στην Ιαπωνία,της οποίας ο τωρινός πρωθυπουργός Abe είναι πιόνι ττης Cabal και πνέει τα λοίσθια.

-Σύμφωνα με αξιωματούχους της  Ιαπωνικής κυβέρνησης, του Βρετανικού MI5 καιτου Πενταγώνου,ο κόσμος κατευθύνεται σε αναταραχή κατά τους επόμενους μήνες, ως μέρος της τελικής απομάκρυνσης της Χαζαρικής μαφίας από τον έλεγχο του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος.Ο κόσμος έχασε μια πρόσφατη ευκαιρία για μια ειρηνική διευθέτηση του οικονομικού πολέμου, είπαν. Ως αποτέλεσμα, πολλά επίμονα οχυρά στα χέρια της κλίκας, όπως ανδρείκελα τους στο Ισραήλ και την Ουάσινγκτον, θα πρέπει να αφαιρεθούν με τον σκληρό τρόπο και μέσω μεθοδευμένης κατάρρευσης των περισσότερων από τις μεγάλες χρηματοοικονομικές εταιρείες της cabal,λένε οι πηγές.

-Η κατάσταση στην Ευρώπη μπορεί να είναι η πρώτη που θα εκραγεί ως αποτέλεσμα μιας αλυσιδωτής οικονομικής αντίδρασης που αναμένεται να προκληθεί από μια  ελληνική χρεοκοπία. Πρόσφατες επισκέψεις της Γερμανίδας καγκελάριου Α.Merkel στην Κίνα και την Ιαπωνία είχαν ως στόχο να βρεθούν χρήματα για να αποτραπεί η κατάρρευση του Γερμανικού χρηματοπιστωτικού συστήματος,αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει.Επέστρεψε όμως με άδεια χέρια,λένε Ιαπωνικές και Κινεζικές κυβερνητικές πηγές.

-Σύμφωνα με αξιόπιστη Ιαπωνική οικονομική πηγη και την Βρετανική ΜΙ5,η BIS(Τράπεζα Διεθνών
BIS
Διακανονισμών) στην Ελβετία χρεοκόπησε και κρατάει με τεχνητό τρόπο τις τιμές των μετοχών στην Ευρώπη,την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ προσπαθώντας να συγκαλύψει το γεγονός.

-Ιαπωνικές, Κινεζικές και Βρετανικές πηγές συμφωνούν ότι η Βρετανική οικονομική ελίτ,έχει ήδη συνδεδεμένο το χρηματοπιστωτικό της σύστημα με την Κίνα και την Ασία προκειμένου να απομονωθεί από την επερχόμενη Γερμανική κατάρρευση.

-Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Β.Putin συναντήθηκε με τον Πάπα φραγκίσκο στις 10/6/15 για να πιέσει για έναν Ανατολικό-Δυτικό  χριστιανικό συνασπισμό, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Και οι δύο πρόκειται να πιέσουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Obama να απεμπλακεί από την Ουκρανία, την Συρία και αλλού, έτσι ώστε η Χριστιανική Δύση να μπορεί να σχηματίσει έναν ενιαίο συνασπισμό.

Εκτός από αυτό, η κατάργηση των Χαζάρων γκάνγκστερ και των αντιπροσώπων τους στη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και το Ισραήλ συνεχίζει να ξετυλίγεται. Στην πιο πρόσφατη εξέλιξη, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει εκ των πραγμάτων κατηγορήσει τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Benjamin Netanyahu ότι είναι εγκληματίας πολέμου.
Η σύλληψή του αναμένεται να λάβει χώρα μόλις τα τελευταία στοιχεία του δικτύου του πυρηνικού του εκβιασμού αποσυναρμολογηθούν. Πηγές του Πενταγώνου λένε ότι η διάλυση του είναι σχεδόν πλήρης και ότι ο Netanyahu θα μπει στη φυλακή "νωρίτερα παρά αργότερα."

 -Η κατάσταση στις ΗΠΑ κατευθύνεται προς περισσότερο χάος και ενδεχομένως εμφύλιο πόλεμο. Σαφέστερες ενδείξεις είναι οι πρόσφατοι εκτροχιασμοί τραίνων, προκαλώντας τεράστιες εκρήξεις ή η απελευθέρωση τοξικών αερίων, με ρυθμό περίπου μία φορά την εβδομάδα,ως επίσης δολιοφθορές
ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΙΝΟΥ-ΗΠΑ
εργοστασίων παραγωγής ενέργειας,εργοστασίων και άλλων υποδομών σε όλες τις ΗΠΑ,γεγονός που φανερώνει συστηματικές δολιοφθορές κατά των υποδομών της Αμερικής. Ο ρυθμός των επιχειρήσεων δολιοφθοράς αναμένεται να αυξηθεί κατά τη διάρκεια των προσεχών εβδομάδων και προς το φθινόπωρο.Υπεύθυνη για τα γεγονότα αυτά είναι η cabal.

Για τον σκοπό αυτό, την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, 2.500 άρτια εκπαιδευμένοι Ναζί μισθοφόροι μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στο Κολοράντο για ανεπιβεβαίωτους ακόμη λόγους. Αυτοί οι μισθοφόροι αναφέρουν σε συνδεδεμένους με τους Χαζάρους υπαλλήλους της cabal του Υπουργείου Εξωτερικών και όχι στις τακτικές, πατριωτικές ένοπλες δυνάμεις του Πενταγώνου.

Υπάρχουν επίσης αυξανόμενες ενδείξεις μιας πολύ συστηματικής επίθεσης εναντίον του Διαδικτύου και της ηλεκτρικής υποδομής στο εσωτερικό των ΗΠΑ. Σύμφωνα με το FBI, τουλάχιστον έντεκα επιθέσεις στο Διαδίκτυο και στο δίκτυο ηλεκτροδότησης των ΗΠΑ έχουν διεξαχθεί πρόσφατα από πολύ εξειδικευμένους δράστες.

-Το τελευταίο ντόμινο που θα πέσει θα είναι η Ουάσινγκτον, το Ισραήλ και η Νέα Υόρκη.Ήδη το ΔΝΤ ανέβαλε μια συνάντηση για να αποφασιστεί πώς θα προχωρήσει χωρίς τις ΗΠΑ μέχρι την Παρασκευή 11 Σεπτέμβριου.Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ένα έτος ιωβηλαίου έχει προβλεφθεί από το Βατικανό, τους θρησκευόμενους Εβραίους και πολλούς άλλους,να ξεκινήσει την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015.Να θυμόμαστε την 11η του Σεπτεμβρίου ως επίσης και το "κόκκινο" φεγγάρι στις 28 Σεπτεμβρίου 2015 !!!

-Μία στρατιωτική άσκηση των ΗΠΑ με την ονομασία "Jade Helm 15" έχει προγραμματιστεί από τις 15 Ιουλίου μέχρι της 15 Σεπτεμβρίου(!!!). Μάλιστα οι New York Times περιγράφει τη συγκεκριμένη
ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΣΚΗΣΗΣ JADE HELM
άσκηση ότι "αγγίζει τα όρια της πολιτικής παράνοιας".Η άσκηση θα υλοποιηθεί από την Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του Αμερικανικού Στρατού (USASOC) μαζί με άλλες δυνάμεις των ΗΠΑ, σε πολλές πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων των,Τέξας, Αριζόνα, Νέο Μεξικό, Γιούτα και Κολοράντο. Πάνω από 12000 στρατιώτες θα λάβουν μέρος συμπεριλαμβανομένων των Πεζοναυτών και των αντίστιχων ΟΥΚ.

Οι πολιτείες θα προσφέρουν ιδιωτική γή πολιτών στον στρατό για την άσκηση, και μάλιστα οι ιδιοκτήτες ούτε θα πληρωθούν ούτε θα λάβουν κάποια μείωση στη φορολογία.Πολλοί φοβούνται ότι πρόκειται περί "σκοτεινού σχεδίου επιβολής του στρατιωτικού νόμου".Το σύμβολο της άσκησης είναι σκοτεινό, μασονικό-τεκτονικό. Συμβολίζει τους τέσσερεις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης και φέρνει από κάτω του το λογότυπο "Master The Human Domain" που σημαίνει "Κυρίαρχος Στον Ανθρώπινο Τομέα". Πόσο πιο ξεκάθαρα να μας δώσει να καταλάβουμε η Νέα Τάξη, ότι μιλάει για στέρηση ελευθερίας και επιβολή του στρατιωτικού νόμου?Μήπως είναι τυχαίο το ότι λήγει λίγες μέρες πριν πάει ο Πάπας στην Αμερική ( 15/9 εως 23/9).Μήπως σ αυτό το διάστημα θα προετοιμάσουν κάτι? Πάντως η Εθνοφρουρά του Τέξας έχει ενεργοποιηθεί για την αντιμετώπιση "περίεργων γεγονότων".

-Τους δύο τελευταίους μήνες(Μάϊο-Ιούνιο) Κίνα και Ρωσία συμφώνισαν για την ενσωμάτωση και το συντονισμό δυο μεγάλων προγραμμάτων. Πρόκειται για την Κινεζική οικονομική ζώνη του “Δρόμου του μεταξιού” και την "Ευρασιατική οικονομική ένωση"της οποίας ηγείται η Ρωσία. Προηγουμένως, οι περισσότεροι παρατηρητές υπέθεταν ότι αυτοί οι δυο στόχοι θα ήταν ανταγωνιστικοί μεταξύ τους. Τώρα, τα πάντα εξελίσσονται ακριβώς με τον αντίθετο τρόπο. Είναι πολύ πιθανό ότι στο κέντρο της Ευρασίας θα σχηματιστεί ένα νέο πεδίο οικονομικής ανάπτυξης, το οποίο θα προσφέρει όφελος σε όλους και θα καταστεί πιθανόν το κέντρο μιας νέας κοινότητας, της "Μεγάλης Ευρασίας".

-Η κατάρρευση της ευρωζώνης έχει ήδη ξεκινήσει και δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να την σταματήσει", αναφέρουν σε δημοσίευμά τους,της 23/6/15, οι Financial Τimes."Ασφαλής οδός  διαφυγής δεν υπάρχει πια, και το μέλλον της  ευρωζώνης τίθεται σε πλήρη αμφισβήτηση καθώς και η ύπαρξη της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης".

-Η παρακμή της στρατιωτικής ισχύος και η κακή οικονομική κατάστασης των ΗΠΑ,σε συδυασμό με την άνοδο της Ρωσίας,της Κίνας και της Ινδίας,κάνουν την cabal να ψάχνει μία διέξοδο,για να αποφύγει της συνέπειες των πράξεων της,όχι μόνο για την κατασπατάληση μεγάλων χρηματικών ποσών σε σκοτεινά έργα,αλλά και γιά την κακοδαιμονία της
ανθρωπότητας.

-Υπήρξε επίσης μια επίθεση στον αιγυπτιακό στρατό την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου από ισραηλινούς μισθοφόρους,που προσποιούνταν (και δεν εξαπατούσαν κανέναν) ότι είναι του "ISIS".Υπήρξαν επίσης πολλά νέα ψεύτικα περιστατικά μαζικών εκτελέσεων και γεγονότα δρόμου
ISIS
σε διάφορες χώρες, που αποδόθηκαν σε "ριζοσπάστες ισλαμιστές" (δηλαδή Χαζάρους) που έχουν αφήσει το παγκόσμιο κοινό μουδιασμένο και αδιάφορο. Για παράδειγμα, βρετανικές πηγές έστειλαν πειστικά στοιχεία σε δημοσιογράφο, που δείχνουν, ότι το λεγόμενο περιστατικό εκτέλεσης Βρετανών τουριστών στην Τυνησία ήταν ένα ακόμη θεατρικό μονόπρακτο.

-Το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας είναι στα χέρια με το Πεντάγωνο, συνεχίζοντας να ξηλώνει όλους τους πράκτορες του Ισραήλ από τις καίριες θέσεις,ίδίως της Υπηρεσίας Πληροφοριών της χώρας.Ο επί μακρόν υπουργός Εξωτερικών Saud Faisal, ο αδελφός του Tikri,ο αρχηγός Πληροφοριών Badar Bush και πολλοί άλλοι ξηλώθηκαν στην αγωνιώδη προσπάθεια του καθεστώτος να επιβιώσει . Προσπαθούν απεγνωσμένα να αποτρέψουν μια πλήρη Αμερικανική ευθυγράμμιση με το Ιράν που θα τους άφηνε χωρίς πραγματικό προστάτη στη Μέση Ανατολή. Με άλλα λόγια, φοβούνται αιματηρή επανάσταση και αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί Σαουδάραβες πρίγκιπες έχουν ήδη εγκαταλείψει τη χώρα αυτή. Οι Σαουδάραβες και άλλες μοναρχίες του Κόλπου αγοράζουν και αποθηκεύουν όσο ασήμι μπορούν, έτσι ώστε να σώσουν κάτι από τις περιουσίες τους σε περίπτωση αλλαγής του καθεστώτος και παγώματος των τραπεζικών λογαριασμών τους.

-Από τις 6/7/15 η JP Morgan και η Citibank έχουν εμπλακεί σε μαζική πώληση αργύρου μελλοντικής εκπλήρωσης (δηλ ασημόχαρτο), για να κατεβάσουν τις τιμές. Το αποτέλεσμα ήταν ότι η τιμή του χαρτιού του αργύρου έχει πέσει ακόμα περισσότερο καθώς και το νομισματοκοπείο των ΗΠΑ έχει
ξεμείνει από ασημένια νομίσματα.Με άλλα λόγια, οι μέγα-τράπεζες χάνουν τη δυνατότητα τους να χρησιμοποιούν  τους υπερ-υπολογιστές τους για να ελέγχουν την τιμή αγαθών του πραγματικού κόσμου όπως το ασήμι.Αυτή η κίνηση στα εμπορεύματα από τις μεγάλες τράπεζες των Ροκφέλερ και Μπους έρχεται καθώς το Χαζαρικό τραπεζικό σύστημα αντιμετωπίζει πρωτοφανή επίθεση. Η Goldman Sachs, για παράδειγμα, έχει εκτεθεί ως εγκληματική οργάνωση από την Ελληνική Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος.

Αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι η Goldman Sachs και άλλες τράπεζες φούσκωσαν με δόλο τους αριθμούς στο Ελληνικό δημόσιο χρέος. Το δόλιο Ελληνικό χρέος χρησιμοποιείται τώρα ως εργαλείο για να λεηλατηθούν  τα πραγματικά Ελληνικά περιουσιακά στοιχεία, όπως τα νησιά, τα λιμάνια, οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας κ.λπ. Σύμφωνα με την βρετανική MI5, ο πρώην υπάλληλος της Goldman Sachs και τώρα στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα Mario Draghi ήταν ο ιθύνων νους πίσω από αυτό το Ελληνικό σχέδιο λεηλασίας.Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ο πρώην Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης αναφέρθηκε δημοσίως στην Goldman Sachs ως βαμπίρ που ρουφάει την ζωή.

Υπάρχει επίσης ένα ακόμη πιο μεγάλο πρόβλημα που έρχεται για την JP Morgan, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Λένε πως η JP Morgan έχει πουλήσει τα διπλάσια κρατικά ομόλογα των ΗΠΑ, από όσα έχουν εκδοθεί στην πραγματικότητα. Με άλλα λόγια, πωλούν δόλια κρατικά ομόλογα των ΗΠΑ, προκειμένου να κρατηθούν στη ζωή.

-Στις αρχές Ιουλίου ένας Ρώσος πράκτορας ήρθε σε επαφή με Κινέζους και έδωσε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πώς ακριβώς η Ουκρανική επανάσταση "Μαϊντάν" έλαβε πραγματικά
ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
χώρα. Ο παράγοντας διείσδυσε στην εξέγερση Μαϊντάν σαν φοιτητής. Του είπαν να πάει σε έναν οργανισμό βιτρίνα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπου έδιναν στους νεαρούς διαδηλωτές δωρεάν φαγητό, στέγη και τους πλήρωναν επίσης με €25 ανά ημέρα. Εκτός από αυτά, σύμφωνα με τον πράκτορα, τους έδιναν ελεύθερα όσα ναρκωτικά τράβαγε η ψυχή τους. Επίσης είπε ότι οι διαδηλωτές της Μαϊντάν αποτελούνταν σχεδόν εξ ολοκλήρου από μαστουρωμένος νεολαίους μεταξύ των ηλικιών 17 και 25. Ορίστε λοιπόν, το κράτος των ΗΠΑ να μοιράζει ναρκωτικά και χρήματα για να ανατρέψει ένα δημοκρατικά εκλεγμένο καθεστώς.

-Το ίδιο Χαζαρικό καθεστώς απατεώνων της Ουάσιγκτον βρέθηκε να κάνει πειρατεία σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και να φυτεύει σε αυτούς παιδικά πορνό. Αυτό εξηγεί γιατί τόσοι πολλοί πληροφοριοδότες και άλλοι "ταραχοποιοί" έχουν δολίως συλληφθεί για την κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

-Στις 2/7/15 η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή της Ναυτικής βάσης του Navy Yard στην Ουάσινγκτον έπειτα από πληροφορίες,για ρίψη πυρών, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα έδειξαν δύναμη δεκάδων αστυνομικών να σπεύδουν προς τη ζώνη η
οποία ήταν πλήρως αποκλεισμένη. Μέλη των ειδικών δυνάμεων με κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα αναπτύχθηκαν αναπτυχθεί στην περιοχή, επάνω από την οποία πετούσε ελικόπτερο.

Το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό είχε ανακοινώσει ότι η περιοχή έχει αποκλεισθεί και το προσωπικό έχει πάρει διαταγές να σπεύσει σε καταφύγια μέσα στην εγκατάσταση, όμως επισήμανε ότι το επεισόδιο δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.Τον Σεπτέμβριο 2013 ένοπλος είχε σκοτώσει 12 ανθρώπους σε κτίριο του στρατού που στεγάζεται μαζί με εγκαταστάσεις του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού στη ζώνη αυτή.

-Κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου 2015,έχουν αρχίσει να συμβαίνουν πολύ παράξενα γεγονότα και οι παγκόσμιοι πολιτικοί ενεργούν πολύ παράξενα. Μετά από πολλά χρόνια σχετικής ηρεμίας, θα μπορούσε να είναι δυνατό πως το δεύτερο εξάμηνο του 2015 θα οδηγήσει σε μια εποχή χάους και σύγχυσης σε παγκόσμια κλίμακα; Και αν δεν κάνω λάθος,όσα έχουμε δει μέχρι τώρα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.
Τα παρακάτω είναι εννέα πολύ παράξενα γεγονότα που έχουν συμβεί μόλις τις τελευταίες δέκα ημέρες του Ιουλίου:

Πρώτο. Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια την Τετάρτη 8 Ιουλίου το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης διέκοψε τις εργασίες για αρκετή ώρα. Η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι προέκυψαν τεχνικές δυσκολίες ένεκα παρέμβασης χάκερς. Η εξήγηση αυτή όμως διαψεύστηκε στην συνέχεια, χωρίς να δοθούν περεταίρω ερμηνείες του πρωτοφανούς αυτού γεγονότος.Την ίδια ημέρα η αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ η United Airlines και η Wall Street Journal παρουσίασαν απροσδόκητα "τεχνικά μικροπροβλήματα" στους υπολογιστές τους.Στην πραγματικότητα ήταν προειδοποίηση των "υγειών"δυνάμεων του Πενταγώνου.

Δεύτερο.Η εντυπωσιακή ξαφνική κατάρρευση των χρηματιστηρίων της Κίνας τα οποία έχασαν σε δυο μέρες μέχρι και το 30% της άξιας τους κάτι που προκάλεσε παγκόσμιο οικονομικό σοκ. Για να καταλάβουμε την σημασία αυτού του γεγονότος αρκεί να γνωρίσουμε ότι οι απώλειες αυτού του μίνι κραχ ξεπερνούν για 15 φορές το ακαθόριστο εθνικό προϊόν της Ελλάδας.

Τρίτο .Άγνωστοι χάκερς χάκαραν τα σύστημα εκτόξευσης των Ισραηλινών αντιαεροπορικών πυραύλων Patrιot και όχι των Γερμανικών της Τουρκίας όπως είχε αναφερθεί.Ετσι το Ισραήλ έμεινε για λίγη ώρα εκτεθειμένο πλήρως στα Ιρανικά και άλλα βλήματα.Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο:
Α/Α ΣΥΣΤΗΜΑ PATRIOT
"Σταματήστε να δημιουργείτε προβλήματα αλλιώς θα καταστραφείτε" και προερχόταν μάλλον από το Πεντάγωνο,ως απειλή για τον εγκληματία πρωθυπουργό του Ισραήλ Νetanyahu,για την άμεση συμμετοχή του στην εκστρατεία εκφοβισμού μέσω της ISIS.

Τέταρτο.Μια περίεργη βαρυσήμαντη δήλωση του προέδρου Ομπάμα ότι πειραματιζόμαστε για κάποιο "θερμό" γεγονός.

Πέμπτο. Παρατηρηθήκαν μεγάλες πώλησης στην Αμερική χρυσού και χρυσών κοσμημάτων την ίδια στιγμή που ο χρυσός, μάλλον σκόπιμα, σημείωνε αδικαιολόγητη πτώση στις τιμές του.

Έκτο.Στις 30 Ιουνίου παρατηρήθηκε ένα πολύ περίεργο γεγονός. Η Σελήνη εμφανίστηκε και αυτό μόνο στις ΗΠΑ, με ένα περίεργο κατακόκκινο χρωματισμό. Η επίσημη εξήγηση του National Weather Service ήταν ότι αυτό οφείλεται σε μεγάλες φωτιές που ξέσπασαν στον Καναδά και οι οποίες αντικατοπτριστήκαν στο φεγγάρι. Σύμφωνα όμως με το NBC, η εξήγηση αυτή δεν μπορεί να δικαιολογήσει το γεγονός.

Έβδομο. Παρατηρητές της NASA παρατήρησαν τις τελευταίες μέρες μια αυξημένη και περίεργη εμφάνιση ιπτάμενων αντικείμενων αγνώστου προελεύσεως(UFO).

Όγδοο. Από πηγές του Λευκού Οίκου έγινε γνωστό ότι εδώ και μερικές μέρες ο πρόεδρος Οmbama έχει διατυπώσει τις λεγόμενες 19 "Secret Directives", "Μυστικές Οδηγίες". Το τι περεχούν αυτές οι Μυστικές και απόρρητες Οδηγίες δεν έχει γίνει γνωστό.

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
Ένατο. Η βαρύγδουπη διακήρυξη του Πάπα για την δημιουργία της Νέας Παγκόσμιας Οικονομικής και Οικολογικής Τάξης, κάτι ανάλογο με την Νέα Παγκόσμια Τάξη, μια αναγγελία που βρήκε θερμό υποστηριχτή και τον πατριάρχη Βαρθολομαίο.

-Η Γερμανική οικονομία είναι έτοιμη να καταρεύσει.Μόνο η Deutsche Bank, η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας, βρίσκεται σημαντικά εκτεθειμένη, κατέχοντας αμφιβόλου αξίας χρηματοπιστωτικά προϊόντα, γνωστά ως "παράγωγα", ύψους 67 τρισεκατομμυρίων  ευρώ. Πρόκειται για ποσό παρόμοιο με το ΑΕΠ όλης της υφηλίου και 20 φορές μεγαλύτερο από το ΑΕΠ της Γερμανίας. Οποιαδήποτε σύγκριση με την κατάσταση της τράπεζας Lehman Brothers το 2008 δεν θα ήταν καθόλου άστοχη. Απλώς όταν χρεοκόπησε η Lehman Brothers είχε στη διάθεσή της παράγωγα  αξίας μόνο 31.5 τρισεκατομμύρια ευρώ. Η κρίση του 2008 επιβεβαίωσε τον συνοπτικό ορισμό των παραγώγων που είχε προτείνει ο Αμερικανός μεγιστάνας Warren Buffet: "οικονομικά όπλα μαζικής καταστροφής".

Μπορεί το 2008 να αποτελεί παρελθόν, αλλά οι πρόσφατες εξελίξεις είναι ιδιαίτερα δυσοίωνες για τη Deutsche Bank. Οι αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ και της Βρετανίας επέβαλαν στη τράπεζα τον Απρίλιο ένα πρόστιμο-ρεκόρ, (το οποίο, μαζί με ένα προηγούμενο πρόστιμο, ανέρχεται συνολικά σε 2.2 δισεκατομμύρια ευρώ), για νοθεία των διατραπεζικών επιτοκίων. Στις αρχές Ιουνίου παραιτήθηκαν αιφνιδιαστικά οι δύο συν-διευθύνοντες σύμβουλοί της. Εναντίον ενός από αυτούς και τεσσάρων πρώην στελεχών της τράπεζας είχε ήδη ασκηθεί δίωξη από τις γερμανικές δικαστικές αρχές για ψευδείς δηλώσεις και παραπλανητικές καταθέσεις. Λίγες μέρες αργότερα εισαγγελικές αρχές έκαναν έφοδο στα γραφεία της τράπεζας στη Φρανκφούτρη για να συλλέξουν στοιχεία πελατών της.

DEUTSGHE BANK
Ταυτόχρονα, τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα γίνονται καθημερινά πιο επισφαλή. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποτυχίας των διαπραγματεύσεων των "θεσμών" με την Ελλάδα στις 12 Ιουνίου, το ρίσκο των ομολόγων της Ευρωζώνης σημείωσε κάθετη άνοδο. Ο γερμανικός δείκτης οικονομικής προοπτικής ZEW έπεσε στις 16 Ιουνίου για τρίτο συνεχόμενο μήνα, και έχει σημειώσει πτώση 43% μέσα σε τρεις μήνες.

Έρχεται λοιπόν κατάρρευση της Γερμανίας με συνέπεια κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας που μπορεί να οδηγήσει σε πόλεμο.Γι'αυτό οι Γερμανοί προσπαθούν για ένα Ελληνικό Grexit ώστε να φορτώσουν στην Ελλάδα την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση,δηλαδή η Ελλάδα να γίνει το "μαύρο πρόβατο του πλανήτη"!

-Από τα μέσα Ιουνίου, οι κινεζικές μετοχές έχουν χάσει περίπου το 30% της αξίας τους, Η κατάρρευση της χρηματιστηριακής αγοράς της Κίνας δημιουργεί φόβους μετάστασης στο ευρύτερο χρηματοπιστωτικό σύστημα, ειδικά στις τράπεζες. O κίνδυνος μετάστασης όμως επεκτείνεται πέρα από τα σύνορα της χώρας. Η Κίνα είναι ο μεγαλύτερος κάτοχος αμερικάνικου κρατικού χρέους, με τις τοποθετήσεις σε αμερικάνικα κρατικά ομόλογα να αγγίζουν τα 3 τρις δολάρια.

Κατόπιν αυτών ένας εκτεταμένος φόβος αρχίζει και πλανάται πάνω από το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και τις ΗΠΑ. Οι μεγαλύτερες κρατικές τράπεζες της Κίνας με εντολή της κυβέρνησης έχουν δανείσει 210 περίπου δισ. ευρώ τις τελευταίες εβδομάδες(Ιουνίου-Ιουλίου) για να στηρίξουν το χρηματιστήριο και να σταματήσουν το σκάσιμο της φούσκας και την ελεύθερη πτώση στις τιμές των μετοχών.Επίσης μεγάλη πτώση παρατηρείται και στις τιμές των εμπορευμάτων, συγκεκριμένα του πετρελαίου, που είχε ήδη υποστεί πιέσεις από την νέα πετρελαϊκή κρίση καθώς και του χαλκού.

Οι συνέπειες αυτού του γεγονότος σε συνδυασμό με μια κρίση στην ευρωζώνη θα είναι κολοσιαίες και επί του πρακτέου όλα τα νομίσματα του πλανήτη θα καταστούν..."χαρτιά γενικής χρήσεως" και θα ανταπεξέλθουν μόνο οι χώρες που έχουν στην κατοχή τους μεγάλες ποσότητες χρυσού, δηλαδή
ΧΡΥΣΟΣ ΡΩΣΙΑΣ
Κίνα, Ρωσία, ΗΠΑ και Γερμανία, αλλά και αυτές θα έχουν επιστρέψει στην εποχή του "Λίθου" η καλύτερα του "Χρυσού". Ίσως έτσι εξηγείται η εμμονή της Ρωσίας τα τελευταία χρόνια να αγοράζει χρυσό. Χρόνια προειδοποιούσαν οι Ρώσοι οικονομολόγοι για το...κακό που έρχεται.

-Στις 16/7/15 πέντε άνθρωποι, ανάμεσα τους και ο δράστης, σκοτώθηκαν σε δύο ένοπλες επιθέσεις σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Chattanooga του Tennessee, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος της Chattanooga σε συνέντευξη Τύπου.Τα τέσσερα από τα θύματα είναι αμερικανοί πεζοναύτες ενώ ένας ακόμη τραυματίστηκε, σύμφωνα με στρατιωτικό αξιωματούχο.Ο αξιωματούχος ανέφερε πως οι τέσσερις πεζοναύτες σκοτώθηκαν από πυρά σε ένα κέντρο εφοδιασμού του
Πολεμικού Ναυτικού στην πόλη, ενώ ο τραυματίας πεζοναύτης χτυπήθηκε από πυρά σε κέντρο
νεοσύλλεκτων του Στρατού σε όχι τόσο μακρινή απόσταση.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CBS News, επικαλούμενο δύο πηγές από τις αστυνομικές αρχές, ο δράστης αναγνωρίστηκε ως ο Μοχάμεντ Γιούσεφ Αμπντουλαζίζ. Το περιστατικό διερευνάται ως μια "πράξη εσωτερικής τρομοκρατίας", δήλωσαν αξιωματούχοι.Το Πανεπιστήμιο Lee που βρίσκεται στο Cliveland του Tennessee και απέχει 50 χιλιόμετρα, αποκλείστηκε για προληπτικούς λόγους. Με ανάρτηση στον ιστότοπό του το εκπαιδευτικό ίδρυμα κάλεσε όλους τους σπουδαστές να παραμείνουν στους κοιτώνες τους μέχρι νεωτέρα.ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Ολα καταρρέουν. Το σύστημα "πέφτει". Η Ελίτ βρίσκεται σε πανικό. Οι πρώτες σταγόνες κόμπου ιδρώτα διακρίνονται στα απρόσωπα πρόσωπα της αόρατης κυβέρνησης που θέλει να βγει στο προκήνειο σαν σωτήρας.

Περίεργα φαινόμενα εμφανίζονται στον ουρανο.

Η κοινωνία του χρήματος καταβυθίζεται, άσχετα αν αυτά δεν τα λένε τα ΜΜΕ που αποτελούν μονοπώλεια κάποιων,ονόματα δεν λέμε... Τραπεζίτες αυτοκτονούν. Διαχειριστές οικονομικών συλλαμβάνονται για εκβιασμό και άλλα οργανωμένα εγκλήματα οικονομικής φύσεως. Ο Πάπας απομακρύνει τέσσερεις από τους πέντε καρδινάλιους της Τράπεζας του Βατικανού για οικονομικά σκάνδαλα.

Μπορεί αυτά να φαίνονται μεμονωμένα περιστατικά αλλά έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην παγκόσμια οικονομία. Μπορεί να φοβίζουν απλούς επενδυτές ή έναν μέσο άνθρωπο, αλλά τρομοκρατούν αυτούς που κινούν τα νήματα.

Η Ελίτ σχεδιάζει την κατάργηση των μετρητών πρωτού το σύστημα καταρρεύσει από μόνο του.

Η Ελίτ είναι αντιμέτωπη με μία οικονομική κατάρευση που προβλέπεται σε μερικούς μήνες και προσπαθεί να την χρησιμοποιήσει υπέρ της.

Σήμερα, όλοι πλέον έχουμε αντιληφτεί ότι κάτι πάει πολύ στραβά με την χώρα μας και αυτό δυστυχώς, διαρκεί αρκετά χρόνια τώρα, ενώ κανείς δεν γνωρίζει πότε θα τελειώσει και με τι έκβαση.

Η βασικότερη αιτία που δυστυχώς συμβαίνουν όλα αυτά είναι ότι κάποιοι που όφειλαν να κάνουν σωστά την δουλειά τους δεν το πράττουν, ενώ σε αυτό συνυπεύθυνος στο μέτρο που του αναλογεί είναι και στο σύνολο του ο Λαός, ο οποίος ενώ εκλέγει την εξουσία, αδιαφορεί και δεν την ελέγχει για το τι ακριβώς πράττει, ενώ ΔΕΝ την πιέζει σχεδόν καθόλου, προκειμένου αυτή να μην αυθαιρετεί και να συμμορφωθεί, εκτελώντας πιστά την Λαϊκή βούληση.

Ευελπιστούμε ότι όλα αυτά θα τελειώσουν γρηγορα!!!

Απευθυνόμενος λοιπόν δημόσια, σε όλους και όλες εσάς που αυτή την στιγμή διαβάζετε το παρόν κείμενο και αναγνωρίζοντας τις όποιες διαφορετικότητες που μπορεί να έχετε, όπως και τις όποιες
ΝΑΞΟΣ-ΠΥΛΗ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
διαφορετικές κομματικές ή μη προτιμήσεις, ένα πράγμα έχω να σας πω και να σας επιστήσω την προσοχή σας:

 "Μην ξεχνάτε ότι όλοι είμαστε Έλληνες !!! Αυτό είναι το σίγουρο κοινό στοιχείο όλων μας !!! Άσχετα με τις όποιες διαφορές μας, είμαστε όλοι Έλληνες και αγαπάμε την Χώρα μας" !!!

Απευθυνόμενος στους επικυρίαρχους του πλανήτη που προσπαθούν να "φάνε" τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,πρέπει να σας πούμε ότι:

"Σας έχουμε αφήσει αυτό που λένε,το"κερασάκι στην τούρτα"!
Θέλουμε να σας δώσουμε μήνυμα ότι:

<ΕΙΜΕΘΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΗΛΘΕΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΨΗΛΑ!!!

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ !!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΙΔΕΑ !!!!!!

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ,ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ> !!19/7/2015                                                                                      ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                                         ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εαΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

-ΒΙΒΛΙΟ: "Αναζητώντας τους 30.000 Αθανάτους του Διός"
του Στρατηγού εα Γεράσιμου Καλογεράκη,Ιούνιος 2015

-Ενημερώσεις δημοσιογράφων-ερευνητών Ben Fulford  και  D.Wilcock

-http://universalblessing.blogspot.gr/

-http://dimpenews.com/2015/03/24/

-http://corfiatiko.blogspot.gr/2015/

-http://kastamonitis.blogspot.gr/2015

-http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015

-http://www.infowars.com/washington-just-dipped-into-retirement-savings-to-fund-itself/

-http://strangesounds.org/mystery-booms-and-rumblings

-http://www.eutimes.net/2015/

-http://apocalypsejohn.com/2015/

-http://hipknowsys.blogspot.ae/

-http://www.infowars.com/

-http://nyxtobaths.blogspot.gr/

-http://www.diadrastika.com/2015

-http://apocalypsejohn.com/2015/

-http://mysteriousuniverse.org/2015/

-http://exopolitics.org/secret-space-programs

-http://katohika.gr/

-http://www.daviddarling.info/encyclopedia/

-http://www.sciencedaily.com/

-http://www.nydailynews.com/news/

-http://www.theolivepress.es/spain-news/2015/

-http://sputniknews.com/politics/

-http://www.theeventchronicle.com

-http://benjaminfulford.net/2015

-http://kastamonitis.blogspot.gr/2015

-http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/

-http://anekshghta-fainomena.blogspot.gr/

-http://siriusanews.blogspot.gr/

-http://m.gr.rbth.com/international/2015/

-http://conspiracyfeeds.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.