Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 11

                                             

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου <Τα Σημεία των Καιρών > με το υπ'αριθμ.11,που καλύπτει διαφόρων ειδών γεγονότα από 1/7/2015 μέχρι 31/1/2016.
Δεν θα αναφερθώ με λεπτομέρειες στα γεωφυσικά γεγονότα του πλανήτη,όπως έκανα και στα
προηγούμενα άρθρα μου της σειράς αυτής,για να μην κουράσω τον αναγνώστη,καθόσον υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας και εκτός αυτού,τα οποία δεν έχουν αναφερθεί από τα ΜΜΕ.
Υπ'όψη ότι το άρθρο είναι αρκετά μεγάλο και ας επιλέξει ο κάθε αναγνώστης να διαβάσει ότι τον ενδιαφέρει.
ΗΛΙΟΣ
Συνεχίσθηκε και για το Β'εξάμηνο μειωμένη η ηλιακή δραστηριότητα με μικρές και μεσαίες εκλάμεις.
Να υπενθυμίσω ότι οι εκλάμψεις δημιουργούν τις λεγόμενες" ηλιακές καταιγίδες" οι οποίες εκτοξεύουν στο Διάστημα γιγάντιες ποσότητες φορτισμένων σωματιδίων.Όταν αυτά τα σωματίδια
φτάνουν στη Γη προκαλούν το φαινόμενο του "σέλαος".Οπως έχω αναφέρει και άλλη φορα η επιβλαβής ακτινοβολία μιας τέτοιας καταιγίδας δεν μπορεί να διαπεράσει την "ασπίδα" της γήινης ατμόσφαιρας, ώστε να βλάψει τους ανθρώπους στην επιφάνεια του πλανήτη, ούτε θέτει σε κίνδυνο τους αστροναύτες στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Μπορεί όμως να δημιουργήσει προβλήματα στους δορυφόρους, τα συστήματα ραδιοεπικοινωνιών, το σύστημα GPS, καθώς επίσης και τα επίγεια δίκτυα ηλεκτρισμού.

ΜΑΓΜΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ
Τα τελευταία 200 χρόνια η ένταση του πεδίου έχει μειωθεί κατά 15%, και ορισμένοι επιστήμονες εκτιμούν ότι θα μηδενιστεί σε 1.000 με 2.000 χρόνια, πριν τελικά αντιστραφεί και σταθεροποιηθεί σε ανάποδη πολικότητα.
Πρόσφατη όμως μελέτη δείχνει να διαψεύδει τις ανησυχίες και διαπιστώνει ότι, παρά την εξασθένιση, η ένταση του πεδίου είναι σήμερα διπλάσια από τον μέσο όρο των τελευταίων πέντε εκατομμυρίων ετών.Και αυτό σημαίνει ότι η ένταση έχει ακόμα πολύ να πέσει μέχρι να φτάσει σε ασταθή επίπεδα και να οδηγήσει σε αντιστροφή.

Όπως και οι προηγούμενες έρευνες, η νέα μελέτη βασίστηκε στην ανάλυση αρχαίων πετρωμάτων, τα οποία περιέχουν μικρές ποσότητες μαγνητικών υλικών όπως ο σίδηρος, και καταγράφουν έτσι την ένταση και την πολικότητα του πεδίου όταν τα πετρώματα σχηματίστηκαν από τη στερεοποίηση λάβας.
Συγκριμένα, οι ερευνητές εξέτασαν το μαγνητισμό αρχαίων πετρωμάτων από την Ανταρκτική και από τα ηφαίστεια του αρχιπελάγους των Γκαλάπαγκος στη ζώνη του ισημερινού. Όπως
υποστηρίζουν, αυτό επέτρεψε πιο ακριβείς υπολογισμούς σε σχέση με προηγούμενες έρευνες, οι οποίες βασίστηκαν σε πετρώματα από διαφορετικά γεωγραφικά πλάτη. Ο λόγος είναι ότι η ένταση του πεδίου στον ισημερινό είναι η μισή από ό,τι στους πόλους, ενώ ο υπολογισμός της τιμής της σε ενδιάμεσες τοποθεσίες είναι πιο δύσκολος.

Σύμφωνα με τους ερευνητές οι προηγούμενες έρευνες ήταν αναξιόπιστες και δεν ερμήνευαν σωστά το πώς τα πετρώματα καταγράφουν το μαγνητικό πεδίο.Τα μεγάλα σωματίδια μαγνητικών υλικών μπορούν να μαγνητίζονται ανομοιόμορφα, λένε.
Παραδέχονται πάντως ότι δεν έχουν απάντηση για το πότε ακριβώς οι πόλοι του πλανήτη θα αντιστραφούν.Αν παραμείνει σταθερός ρυθμός μείωσης του μαγνητικού πεδίου,θα περάσουν ακόμα 1.000 χρόνια μέχρι να πέσει η ένταση του στο μακροπρόθεσμο μέσο όρο.

ΠΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
Ο Βόρειος Πόλος βίωσε τον Δεκέμβριο 2015 ένα κύμα "καύσωνα", καθώς ένα ασυνήθιστο άλμα θερμοκρασίας κατέστησε την περιοχή της Αρκτικής θερμότερη από ορισμένες μεγάλες πόλεις στην Ευρώπη και την Αμερική, σύμφωνα με μετρήσεις από το Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο του Βόρειου Πόλου.
Η αύξηση της θερμοκρασίας έφτασε σε ορισμένες περιοχές έως και τους 35 βαθμούς Κελσίου πάνω από το μέσο όρο, και οφείλεται στο ίδιο σύστημα χαμηλής πίεσης που προκάλεσε πρόσφατα έντονες πλημμύρες στην Αγγλία και τη Σκωτία.
ΠΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
Τυπικά, η Αρκτική σημειώνει θερμοκρασίες έως και -35 βαθμών Κελσίου το Δεκέμβριο, όταν και επικρατεί σκοτάδι επί 24 ώρες το 24ωρο.
Δεδομένα από μία σημαδούρα μετρήσεων στην Αρκτική ανέφεραν θερμοκρασία 0,7 βαθμών Κελσίου, αλλά οι μετρήσεις αυτές ενδέχεται να έχουν μεγάλο εύρος αβεβαιότητας. Οι θερμοκρασίες Δεκεμβρίου στο Βόρειο Πόλο έχουν φτάσει ή ξεπεράσει το μηδέν μόλις τρεις φορές από το 1948, και ποτέ μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου.
Ενδεικτικά, η χαμηλότερη θερμοκρασία στη Βιέννη την ίδια περίοδο ήταν -1 και στο Σικάγο -2 βαθμοί Κελσίου.

Η μέση θερμοκρασία του αέρα πάνω από την Αρκτική (Δεκ.2015)καταγράφηκε 1,3 βαθμούς πάνω από τον ετήσιο μέσο όρο. Πρόκειται για την υψηλότερη μέτρηση από το 1900 που ξεκίνησαν οι παρατηρήσεις.
Την κατάσταση επιδεινώνει η εκδήλωση ενός ιδιαίτερα έντονου φαινομένου Ελ Νίνιο στον Ειρηνικό Ωκεανό που διαταράσσει τα ρεύματα αέρα και έχει αρνητικό αντίκτυπο στις καιρικές συνθήκες σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τη NASA, τα δορυφορικά δεδομένα δείχνουν ότι το φετινό Ελ Νίνιο μπορεί να εξελιχθεί το ίδιο ισχυρό με εκείνο του 1997-1998, που ήταν το ισχυρότερο που έχει καταγραφεί.

ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
Σε αντίθεση με τον Βόρειο Πόλο όπου οι πάγοι μειώνονται με δραματικό τρόπο, οι πάγοι στην Ανταρκτική αυξάνονται δημιουργώντας μια ελαφρά αισιοδοξία στους περιβαλλοντολόγους.Πάντως και στο κλίμα της Ανταρκτικής παρουσιάζονται μικρές διαφοροποιήσεις, με ελαφρά μείωση του πάγου σε μία περιοχή της Δυτικής Ανταρκτικής. Παρ' όλα αυτά όλη η παγωμένη ήπειρος δεν έχει τα αντίστοιχα προβλήματα του Βόρειου Πόλου, καθώς παραμένει κάτω από τους μηδέν βαθμούς
καθ' όλη την διάρκεια του έτους.

Ενα όμως στοιχείο που έχει ενδιαφέρον είναι ότι όσο και αν φαίνεται παράξενο, το μέσο ύψος χιονιού που πέφτει στην Ανταρκτική όλο το χρόνο δεν ξεπερνά το μόλις... ένα μέτρο, κάτι που μεταφράζεται σε περίπου 30 πόντους πάγου για κάθε χρόνο. Μάλιστα σε κάποιες περιοχές της Ανταρκτικής το χιόνι που πέφτει είναι μόλις ένα με δύο εκατοστά όλο τον χρόνο, καθιστώντας αυτά τα σημεία της τα πιο ξηρά σε ολόκληρη τη Γη.

ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
Το 2015 "κατέκτησε" με..αποδείξεις τον τίτλο του θερμότερου έτους παγκοσμίως, από τότε που υπάρχουν στατιστικά δεδομένα. Βάσει των στοιχείων της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ (ΝΟΑΑ), η μέση θερμοκρασία στον πλανήτη τον Οκτώβριο ανέβηκε κατά ένα βαθμό Κελσίου (0,98 για την ακρίβεια) σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2014. Ετσι, η φετινή θερμοκρασία καθίσταται η υψηλότερη συγκριτικά με τα "φυσιολογικά επίπεδα" που έχουν καταγραφεί τα 136 χρόνια που υπάρχουν στοιχεία. Τα παραπάνω δεδομένα επιβεβαιώνει η Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Το "ρεκόρ", ωστόσο, δεν περιορίζεται μόνο στον Οκτώβριο, καθώς αυτός αποτελεί τον έκτο συναπτό μήνα που καταρρίπτεται το παγκόσμιο ρεκόρ θερμοκρασίας. Εν ολίγοις, το 2015 ήταν ο θερμότερος χρόνος στην ιστορία, ξεπερνώντας το ρεκόρ που είχε σημειώσει το 2014. Η NASA,
αλλά και άλλοι φορείς,υπενθυμίζουν ότι βρισκόμαστε "ακριβώς στο μέσον" της αύξησης της θερμοκρασίας κατά δύο βαθμούς Κελσίου,που αποτελεί το γνωστό όριο "ελεγχόμενης" κλιματικής αλλαγής.

Στην αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας "ευθύνεται", σύμφωνα με επιστήμονες, και το ισχυρότερο στην ιστορία Ελ Νίνιο. Ωστόσο, πιο ενδεικτικό στοιχείο της συνεχούς μεταβολής του κλίματος επί το θερμότερον είναι ότι οι 13 από τις 15 θερμότερες χρονιές, από τότε που υπάρχουν στοιχεία, έχουν καταγραφεί από το 2000 και μετά. Επιπροσθέτως, η επίδραση στην κλιματική αλλαγή του αντίθετου φαινομένου, του Λα Νίνια, που χαρακτηρίζεται από τα ψυχρότερα ύδατα στον Ειρηνικό, δείχνει να περιορίζεται. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2007 και το 2010, χρονιές με εντονότερο το φαινόμενο Λα Νίνια, ήταν πιο θερμές από χρονιές με εντεινόμενο Ελ Νίνιο περασμένων δεκαετιών.

Μπορεί διεθνώς ο υδράργυρος να έχει χτυπήσει κόκκινο, ωστόσο η Ελλάδα μοιάζει να κινείται στους δικούς της μετεωρολογικούς ρυθμούς. "Ο Αύγουστος που μας πέρασε ήταν ο θερμότερος μεν διεθνώς, αλλά για την Ελλάδα όχι", σχολιάζει ο μετεωρολόγος-μαθηματικός, δρ Δημήτρης Ζιακόπουλος, λέγοντας ότι "συνολικά το καλοκαίρι, Ιούνιος-Ιούλιος-Αύγουστος, η θερμοκρασία στη χώρα μας δεν ξεπέρασε τους 40 βαθμούς Κελσίου, στη δε Αθήνα έφτασε τους 38 βαθμούς Κελσίου".

Το επιστημονικό ενδιαφέρον του Ζιακόπουλου κέντρισε περισσότερο ο Σεπτέμβριος, ο οποίος καταγράφηκε πολύ θερμός για τα δεδομένα της εποχής. "Αξιο προσοχής ήταν το ρεκόρ που σημειώθηκε την 6η Σεπτεμβρίου", υπογραμμίζει ο ίδιος, καθώς «στην Ελευσίνα το θερμόμετρο έδειξε 41,6 βαθμούς και στη Θεσσαλονίκη 37,3 βαθμούς Κελσίου. Η εν λόγω θερμοκρασία στην Ελευσίνα ήταν η υψηλότερη των τελευταίων τουλάχιστον 65 ετών, ενώ στη συμπρωτεύουσα τα προηγούμενα χαμηλότερα των φετινών ρεκόρ ήταν 36,2 βαθμοί στη Μίκρα και 37 στο Σέδες,το διάστημα 1936-40 και 1947-72 αντίστοιχα».

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Ζιακόπουλο, ηΕλλάδα αποτελεί μάλλον "ανορθογραφία", αφού σε γενικές γραμμές "κυμάνθηκε στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα".
Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για τον Νοέμβριο, παραδοσιακό μήνα βροχών στην Ελλάδα. "Με βάση τον καιρό των τριών πρώτων εβδομάδων του Νοεμβρίου και τις προβλεπόμενες θερμοκρασίες για την τέταρτη εβδομάδα, αυτό ξενίζει περισσότερο στον φετινό Νοέμβριο δεν είναι τόσο η ανομβρία όσο ο συνδυασμός υψηλών θερμοκρασιών και πολλών ωρών ηλιοφάνειας, παρατηρεί ο Ζιακόπουλος. .

Μπορούμε, λοιπόν, να ισχυριστούμε ότι η κλιματική αλλαγή βρίσκεται προ των πυλών; "Η κλιματική αλλαγή δεν είναι μια αφηρημένη έννοια, ένα φαινόμενο που θα εκδηλωθεί κάποια στιγμή στο μέλλον", απαντά ο Ζιακόπουλος, τονίζοντας: "Είναι παρούσα και επηρεάζει κάθε στιγμή ό,τι συμβαίνει στην ατμόσφαιρα". Από την άλλη, όμως, δεν μπορούμε να αποδίδουμε τα πάντα σε αυτήν."Δεν μπορούμε ακόμη να υπολογίσουμε τον βαθμό και τον τρόπο που επηρεάζει η κλιματική αλλαγή, ενώ δεν μπορούμε να υποτιμάμε τη φυσική μεταβλητότητα του καιρού και του κλίματος".

ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ένας ή δύο άγνωστοι πλανήτες εισέρχονται στο ηλιακό μας σύστημα.Το ηλιακό σύστημα ενδέχεται να φιλοξενεί κι έναν ένατο πλανήτη που είναι περίπου 10 φορές μεγαλύτερος από τη Γη και βρίσκεται σε τροχιά πολύ πέρα από τον Ποσειδώνα, ο οποίος περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο σε μια απόσταση τουλάχιστον 4,5 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων.

Υπάρχουν ενδείξεις βάσει των προσομοιώσεων που έγιναν σε υπολογιστή ότι ο μυστηριώδης πλανήτης, ο οποίος αποκαλείται "9ος πλανήτης",θα βρίσκεται σε τροχιά περίπου 20 φορές
μακρύτερα από τον Ήλιο σε σύγκριση με τη Γη, υποστηρίζουν οι αστρονόμοι του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Καλιφόρνιας στην Πασαντένα.
Προς το παρόν οι επιστήμονες δεν έχουν παρατηρήσει απευθείας τον πλανήτη.Πρόκειται για ένα αρκετά σημαντικό τμήμα του ηλιακού μας συστήματος που παραμένει εκεί έξω για να το ανακαλύψουμε, το οποίο είναι αρκετά συναρπαστικό επισήμανε ο αστρονόμος Μάικ Μπράουν σε μια ανακοίνωση.

ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ-ΣΕΙΣΜΟΙ

Ηφαίστεια
----------
Κατά το Β' εξάμηνο του 2015 είχαμε νέες εκρήξεις 19 ηφαιστείων.Συνολικά μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2016 υπήρχαν 30 ενεργά ηφαίστεια σε όλο τον κόσμο,τα περισσότερα των οποίων είναι στο "δαχτυλίδι της φωτιάς"του Ειρηνικού ωκεανού.

Σεισμοί
--------
Καθόλο το Β'εξάμηνο του 2015 έγιναν σε όλο τον πλανήτη 28 σεισμοί άνω των 6R .Απ΄αυτούς,οι 6 ήταν άνω των 8 Ρίχτερ,σε Χιλή(2),Καλιφόρνια,Ινδικό Καύκασο,Νεπάλ και Σουμάτρα.Ο μεγαλύτερος εξ αυτών ήταν της Χιλής 8,3 R στις 17 Σεπτεμβρίου με 17 νεκρούς.
Στον Ελληνικό χώρο κατά το Β' εξάμηνο του 2015 έγιναν εννέα σεισμοί άνω των 5 R με
μεγαλύτερο στις 17 Νοεμβρίου ΝΔ της Πρέβεζας.
Από την αρχή του έτους 2016 ο πλανήτης Γη βρίσκεται σε σεισμική διέγερση .Μέχρι τώρα (31/1)σημειώθηκαν συνολικά  13 μεγασεισμοί :
-1/1  6,3R στον Νότιο Ινδικό Ωκεανό.
-3/1 6,7R στην Ινδία σύνορα με Πακιστάν με 11 νεκρούς, δεκάδες τραυματίες και πανω από 2.500 κτίρια κατεστραμμένα.
-11/1 6,5R στην Ινδονησία.
-11/1 6,2R στην Ιαπωνία.
-14/1 6,4R στην Βολιβία.
-14/1 6,7R στην Ιαπωνία.
-16/1 6R στην Ινδονησία με 6 τραυματίες και 120 σπίτια να έχουν καταρρεύσει.
-20/1 6,2R στην Κίνα με 20 τραυματίες και 600 σπίτια γκρεμισμένα.
-21/1 6,6R στο Μεξικό.
-24/1 7,1R στην Αλάσκα των ΗΠΑ, όπου 4 σπίτια υπέστησαν μεγάλες ζημιές.
-25/1 6,6R στην Ισπανία,Μαρόκο,Γιβλαρτάρ, όπου 15 άνθρωποι τραυματίσθηκαν και περίπου 100 σπίτια υπέστησαν μεγάλες έως και ανεπανόρθωτες ζημιές.
-26/1 6,3R στην Πάπουα Νέας Γουινέας.
-30/1  7R στην ανατολική Ρωσία(χερσόνησο Καμτσάσκας)χωρίς θύματα.
Τον μήνα Ιανουάριο του περσινού έτους είχαν συμβεί 4 μεγασεισμοί και είχαν συνολικά τραυματισθεί 11 άνθρωποι.Η στατιστική διαφορά πολύ μεγάλη και προβληματίζει (αύξηση μεγασεισμών κατά 300%).
Ωστόσο οφείλουμε να σημειώσουμε ότι τα τελευταία 100 χρόνια η χρονιά με τους περισσότερους σεισμούς (όλων των μεγεθών) ήταν το 2011, όμως ήταν η χρονιά με τα λιγότερα θύματα σε σχέση με τον αριθμό των σεισμών. Αντιστρόφως ανάλογα ισχύει για το 2015 που είχε μεγάλο αριθμό μεγασεισμών και μεγάλο αριθμό νεκρών.
Η φονικότερη χρονιά που  μάλιστα οφειλόταν σε έναν μόνο σεισμό ήταν το 2004 που λόγω του σεισμού της Σουμάρτας (9,2) παραμονή των Χριστουγέννων σημειώθηκαν 250.000 θάνατοι και θεωρείται ο φονικότερος όλων των εποχών.Οι θάνατοι στο σύνολο τους προκλήθηκαν όχι απο το σεισμό αλλά από το τσουνάμι που είχε σημειωθεί λίγα λεπτά μετά. Ακολουθεί το 2011 (με το Μεγασεισμό της Ιαπωνίας).

ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΗΧΟΙ
Το περίεργο φαινόμενο των απόκοσμων μουγκρητών της γης, ή αλλιώς των παράδοξων ήχων που ακούγονται σαν τρομπέτα από τον ουρανό, αλλά χωρίς να είναι σαφές από που προέρχονται, δεν σταμάτησε.Φαίνεται πως συνεχίζει να εξακολουθεί να τρομοκρατεί τους ανθρώπους.Αν και έχουν προταθεί κάποιες θεωρίες για το τι μπορεί να τους προκαλεί, καμία ωστόσο δεν έχει καταφέρει να δώσει κάποια εξήγηση λογική, ούτε καν έστω κατά προσέγγιση.Οι θρηνώδεις ήχοι σε αίθριο ουρανό και χωρίς προφανή αιτία δεν είναι ένα σύγχρονο φαινόμενο. Ακούγονταν και στα αρχαία χρόνια. Οι Διόδωρος Σικελιώτης και ο Πλούταρχος στα βιβλία τους Ιστορική Βιβλιοθήκη και Σύλλας αντίστοιχα, φαίνεται να δίνουν,μία ικανοποιητικότερη ερμηνεία, αν και με μεταφυσικές προδιαγραφές.
Εξηγούν το φαινόμενο ως "μεταβολή του γένους". Τα συμπάντα γένη είναι οκτώ, όμως, όπως όλα, έχουν μία περιορισμένη ζωή. Όταν αυτή πλησιάζει στο τέλος της, τότε εμφανίζονται ανάλογα "σημάδια". Το τέλος του παλιού και η γέννηση του καινούργιου.
Αν αυτή την πληροφορία την συνδυάσουμε με εκείνη που φαίνεται να προέβλεψε η Aingeal Rose O’Grady, μία γυναίκα με αξιοσημείωτη ικανότητα πρόσβασης στα Ακασικά Αρχεία, σχετικά με το τι μας αποκαλύπτουν αυτά τα Αρχεία ως το 2017, ίσως να μπορούμε να αποφανθούμε πως είμαστε στο μεταίχμιο αυτής της αλλαγής.
Οι μυστηριώδεις ήχοι ακούστηκαν για πρώτη φορά το 2008 στη Λευκορωσία και το 2012 σε πολλά διαφορετικά σημεία του πλανήτη

Κατά το Β'εξάμηνο 2015 ακούστικαν:
-1/7 Παράξενη ανεξήγητη ήχοι στον ουρανό του Boras της  Σουηδίας.
-2/7 Δυνατός μυστηριώδη ήχος στον ουρανό της Cochabamba της Βολιβίας.
-11/7 Παράξενο βουητό στο νυχτερινό ουρανό του Fairfield County του Connecticut των ΗΠΑ.
-15/7 Περίεργο κραυγές ζώων  στο Chitzen Itza του Μεξικού.
-28/7 Περίεργος ήχος που προέρχονται από τον ουρανό στην Okemah της Οκλαχόμα των ΗΠΑ.
-31/7 Δυνατοί θόρυβοι από τον ουρανό στην Madrugada της Ισπανίας.
-2/8 Παράξενος ήχος ακούγεται στον ουρανό της Granville της Γαλλίας.
-3/8 Μυστηριώδεις ήχοι σαν διάφραγμα,στο Πόρτλαντ και Όρεγκον των ΗΠΑ
-3/8 Παράξενο θόρυβος στον ουρανό της Δανίας.
-11/9 Μυστηριώδης ήχος σαν επιθανάτιος ρόγχος στην Τζακάρτα της Ινδονησία
-1/10 Παράξενοι ήχοι σαν από σάλπιγγες στον ουρανό της Κορίνθου (Ελλάς)
-20/12 Όπως και να έχει οι απόκοσμοι ήχοι που έκαναν ξανά την εμφάνισή τους στο Μεξικό, έχουν σπείρει τον πανικό, τουλάχιστον στους ντόπιους, οι οποίοι στην καλύτερη περίπτωση τρέμουν για κάποιο υπερφυσικό φαινόμενο.Το φαινόμενο έγινε σε κατοικημένη περιοχή της πόλης Acatzingo, όπου οι επιστήμονες πάντως έχουν καταγράψει ασυνήθιστη δραστηριότητα κάτω από το έδαφος, η οποία ενδέχεται να εξηγεί τους μυστηριώδεις και τρομακτικούς ήχους.Δεν είναι λίγοι πάντως οι κάτοικοι,οι οποίοι βγήκαν πανικόβλητοι στους δρόμους, πιστεύοντας ότι η πόλη τους είναι στοιχειωμένη.
-31/12 Παράξενοι ήχοι ακούστηκαν παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τον ουρανό της Κωνσταντινούπολης.Παρομοιοι ηχοι ακούστηκαν στην Ολλανδια στις αρχες Ιαν 2016.
-18/1 Τρομακτικοί ήχοι στην πόλη του Sao Τome Das Letras, στην Βραζιλία.

ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ-ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ
Πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα σημειώθηκαν κατά το β'εξάμηνο σε διάφορες περιοχές του πλανήτη,όπως:
-Μεγάλες και καταστροφικές πλημμύρες σε όλες σχεδόν τις ηπείρους.
-Περίεργες χιονοπτώσεις εν μέσω του καλοκαιριού,στην Χαβάη(Mauna Kea),στις ΗΠΑ (Βραχώδη όρη,Αϊντάχο)και βαριά χιονόπτωση στις ρωσική πόλη Βορκούτα και στη Δημοκρατία της Κόμι της
ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΙΑΠΩΝΙΑΣ
Ρωσίας.
-Ψυχρές θερμοκρασίες τον Ιούλιο στις πολιτείες των ΗΠΑ Αϊντάχο,την Μοντάνα και το Ουαϊόμινγκ.
-Μεγάλες χαλαζοθύελλες το καλοκαίρι στον Καναδά και στην Ολλανδία.
-Εξωπραγματικές θερμοκρασίες:
  >Τον Ιούλιο στο Ιράν με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 67,8 βαθμούς Κελσίου και στην Βαγδάτη στους 50 βαθμούς.
  >Στην Ευρώπη το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.Ομοίως στην Ιαπωνία.Τα δεδομένα που έδωσαν στη δημοσιότητα η NASA και η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας επιβεβαίωσαν πως ο περασμένος Ιούλιος ήταν ο πιο καυτός στην ιστορία όπως και όλοι οι προηγούμενοι μήνες με εξαίρεση τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο.
  >Στην κεντρική και ανατ.Ευρώπη μέχρι 40β .Ξηρασία στη Αυστρία.
-Τυφώνες σε Ταϊβάν,στην Νεμπράσκα και Αίντάχο των ΗΠΑ,στην Ίμπιζα της Ισπανίας,καθώς και στην ΝΑ Ασία,Ιαπωνία και Ειρηνικό.
-Εντονα καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο με ισχυρές καταιγίδες με ανεμοστροβιλους και μεγάλες καταστροφές σε Λακωνία,Αίγινα,Μέθανα,Σκόπελο.

ΗΠΑ
- Στις 25/12/15 ρεκόρ υψηλών για την εποχή θερμοκρασιών καταγράφεται στη Νέα Υόρκη,ενώ δυτικότερα στις πολιτείες της Ουάσιγκτον και της Νεβάδα,τα πάντα έχουν καλυφθεί από χιόνι.Την ίδια ημερομηνία στη Μόσχα ο υδράργυρος βρίσκεται σε ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα και αρκετά φυτά άρχισαν να ανθίζουν πρόωρα.
-Στις 23/1/16 ιστορικών διαστάσεων κακοκαιρία θάβει τις ανατολικές ΗΠΑ,Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη με 60 εκατοστά χιόνι !!.Αυτή είναι η δεύτερη μεγαλύτερη χιονόπτωση τα τελευταία 100 χρόνια.
Ανάλυση που διεξήχθη από τη NASA και NOAA έδειξε ότι το 2015 είναι η θερμότερη χρονιά από το 1880, όταν άρχισε σύγχρονη καταγραφή της θερμοκρασίας.

ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ-ΚΡΑΤΗΡΕΣ
Συνεχίσθηκε και το Β'εξάμηνο του 2015 το φαινόμενο του ξαφνικού ανοίγματος τρυπών-ρηγμάτων-καταβοθρών στο έδαφος,που έρχισε εδώ και λίγα χρόνια σε όλο τον πλανήτη.Ολοένα και πληθαίνουν καθημερινά οι αναφορές από όλο τον κόσμο,κυρίως όμως από τις ΗΠΑ και την Κίνα,για την αιφνίδια εμφάνιση τεραστίων διαστάσεων "καταβοθρών"που ανοίγουν ξαφνικά σε
BROOKLYN  USA
κατοικημένες και μη περιοχές και καταπίνουν ολόκληρα κτίρια, σπίτια,αυτκίνητα, ανθρώπους, δασικές εκτάσεις, ακόμη και οικοδομικά τετράγωνα.Ανήσυχοι οι γεωλόγοι παρακολουθούν το φαινόμενο, ενώ στις ΗΠΑ συχνά είναι τα ρεπορτάζ μεγάλων καναλιών και ειδησεογραφικών ιστότοπων για το εν λόγω φαινόμενο.Τις περισσότερες φορές το στόμιο τους έχει μόλις μερικά μέτρα διάμετρο. Ωστόσο, το τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνειά της γης προκαλεί όχι μόνο έκπληξη, αλλά και τρόμο, καθώς βρέθηκαν,σε πολλές από αυτές,τεράστιες υπόγειες σπηλιές εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων που χάσκουν κάτω από κατοικημένες περιοχές και μπορούν να ανοίξουν ανά πάσα στιγμή.
Κατά το Β'εξάμηνο του 2015 καταβόθρες άνοιξαν:
-Σε οδό του Brooklyn της Ν.Υόρκης
-Στην πόλη Dongguan της ΝΑ Κίνας όπου κατέρευσαν κτήρια.
-Σε εθνική οδό στο New Hampshire και στο Settner της Φλώριδας των ΗΠΑ.
-Σε οδό της Massachusettis των ΗΠΑ.
-Σε τοποθεσία ΒΑ Κίνα.
-Στις περιοχές Taz και Taymyr της Σιβηρίας.
-Στο Ik Kil του Μεξικού.
-Στο Bighorn του Oυαϊομινγκ των ΗΠΑ
-Στην πολιτεία του Μισσισιπή των ΗΠΑ άνοιξε ξαφνικά δρόμος και "κατάπιε" 12 αυτοκίνητα.

ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΤΗΝΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΙΩΝ
Mαζικοί θάνατοι ζώων στον πλανήτη κατά το Β'εξάμηνο του 2015 προειδοποιούν ότι κάτι συμβαίνει.Ο κατάλογος των μαζικών θανάτων ζώων μας παρέχει περισσότερες αποδείξεις ότι ζούμε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή στην ιστορία.Είναι απλά μια σύμπτωση ότι η Wall Street Journal δημοσίευσε μια ιστορία τον Νοέμβριο του 2015 που ονομάζεται "Η 5η μεγάλη εξαφάνιση" και αμέσως μετά μάθαμε ότι η "6η μαζική εξαφάνιση των ζώων ήταν σε εξέλιξη".Είναι αυτό μέρος της παγκόσμιας ατζέντας για τη μείωση του πληθυσμού των ζώων; Γιατί η "ελίτ" έχει μια
TAWNVILE ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
τέτοια "επιθυμία θανάτου";Για το έτος 2015, ως τις 20 Νοεμβρίου υπήρξαν 773 γνωστές μαζικές εκδηλώσεις θανάτου ζώων σε 95 χώρες.Γιατί τόσοι πολλοί θάνατοι;
-06/8   Βρέθηκαν 17 δελφίνια νεκρά σε παραλία κοντά στον κατεστραμένο πυρηνικό σταθμό της Φουκοσίμα στην Ιαπωνία.Πιθανώς ο θάνατος τους προήρθε από την ραδιενέργεια.
-13/11 Νεκρά 100.000 ψάρια λόγω της άλγης στο Maryland, στην Αμερική,καθώς και μαζικοί θάνατοι ψαριών κατά μήκος ενός ποταμού στην Ferreira Gomes,της Βραζιλίας.
-14/11 Χιλιάδες νεκρά ψάρια στην Τawnvile,στην Αυστραλία
-15/11 Ξεβράσθηκαν 230, νεκρά θαλάσσια λιοντάρια, δελφίνια και θαλάσσια πτηνά στη Lambayeque στο Περού.
-16/11  Πεθαίνουν μαζικά ψάρια σε ιχθυοτροφεία στην Nui Thanh, στο Βιετνάμ
-18/11 2.200 πάπιες νεκρές λόγω της γρίπης των πτηνών στη Batabag,στη Καμπότζη.
-19/11 Μαζική θανάτωση των ψαριών στη Νήσο Sanibel, στη Φλόριντα
-20/11 337 νεκρές φάλαινες στην περιοχή Παταγονία της Χιλής και 10 δελφίνια νεκρά στη Baha της Καλιφόρνιας.
ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ
-14/01/2016 Μυστηριώδης θάνατος δεκάδων χιλιάδων θαλάσσιων πτηνών στην Αλάσκα
-1/12 Περισσότερες από 300 φάλαινες ξεβράστηκαν στις ακτές τις Χιλής.
-12/1 Δεκάδες χιλιάδες νεκρά πτηνά ξεβράζονται στις ακτές του πορθμού του Πρίγκιπα Ουίλιαμ της Αλάσκα, σε ένα ανεξήγητο φαινόμενο που μερικοί εμπειρογνώμονες υποστηρίζουν ότι μπορεί να σχετίζεται με την κλιματική αλλαγή.Οι βιολόγοι χαρακτηρίζουν τα θαλασσοπούλια ως δείκτες της υγείας του οικοσυστήματος. Τώρα πεθαίνουν σε νούμερα χωρίς προηγούμενο, και αυτό μας δείχνει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση.

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΝΕΑ
Το 2015 που έφυγε, ήταν ένα σημαντικό έτος από πλευράς διαστημικών επιτευγμάτων.Το 2016 αναμένεται ότι επίσης θα εξάψει το ενδιαφέρον της ανθρωπότητας για τα διαστημικά ταξίδια και την μελέτη του ουρανού.
NEW HORIZONS
-Στην πρώτη θέση, η αποστολή New Horizons το σκάφος της οποίας μετά από ένα επικό ταξίδι έφτασε τον Ιούλιο 2015 στον μακρινό Πλούτωνα. Το σκάφος επέτρεψε στην ανθρωπότητα να δει τις πρώτες εικόνες από τον μυστηριώδη νάνο πλανήτη που ανακαλύφθηκε το 1930 και ο οποίος, μεταξύ άλλων, όπως αποκαλύπτεται, διαθέτει τεράστια βουνά πάγου και παγετώνες αζώτου. Με το
ταξίδι στον Πλούτωνα τον Ιούλιο, η NASA ολοκλήρωσε πλέον τον κύκλο επισκέψεων στους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Το New Horizons θα συνεχίσει και το 2016 να στέλνει ενδιαφέροντα στοιχεία για τον Πλούτωνα, ενώ ήδη βρίσκεται καθ' οδόν για το ακόμη πιο μακρινό σώμα "2014 MU69" στη ζώνη Κuiper.

-Τον Δεκέμβριο η ιδιωτική διαστημική εταιρεία Space Χ  εκτόξευσε τον πύραυλο "Falcon 9" (Γεράκι), ο οποίος, αφού έθεσε σε τροχιά 11 δορυφόρους, κατάφερε να επανέλθει...σαν κύριος, σε όρθια θέση στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ, όπως ακριβώς είχε εκτοξευθεί. Είχε προηγηθεί τον Νοέμβριο η ομαλή επιστροφή στη Γη του πυραύλου "New Shepard" της ιδιωτικής εταιρείας Blue Origin.Οι πύραυλοι δεν θα είναι πια μιας χρήσης στο μέλλον και αυτό θα φανεί καλύτερα το 2016.Τον Ιούνιο, πύραυλος του ίδιου τύπου(Falcon 9) εξερράγη καταστρέφοντας και τη μη επανδρωμένη κάψουλα Dragon.

- Η πρώτη αποστολή στoν μικροπλανήτη Δήμητρα (Ceres): Τον  Μάρτιο το σκάφος "Dawn" (Αυγή) της NASA τέθηκε σε τροχιά γύρω από το μεγαλύτερο σώμα στην εκτεταμένη ζώνη αστεροειδών μεταξύ 'Αρη και Δία, αφού προηγουμένως, το 2011, είχε τεθεί σε τροχιά γύρω από τον
ΜΙΚΡΟΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ
δεύτερο μεγαλύτερο αστεροειδή, την Εστία (Vesta). Μεταξύ άλλων, αποκαλύφθηκε ότι η διαμέτρου 950 χλμ Δήμητρα διαθέτει ένα πυραμιδοειδές βουνό ύψους πέντε χιλιομέτρων και αινιγματικές λάμψεις στην επιφάνειά της. Το σκάφος πρόσφατα κατέβηκε στην τελική και χαμηλότερη τροχιά του σε ύψος 385 χλμ και το 2016 θα στείλει περισσότερα στοιχεία.

-Τον Δεκέμβριο, το ιαπωνικό σκάφος "Ακατσούκι" κατάφερε με τη δεύτερη προσπάθεια -μετά την αρχική αποτυχία του το 2010- να τεθεί σε τροχιά γύρω από την Αφροδίτη, για να την μελετήσει, πράγμα που υπόσχεται σχετικές ειδήσεις εντός του 2016.

- Μετά την ιστορική άφιξη στον κομήτη 67Ρ/Τσουριούμοφ-Γκερασιμένκο το 2014, το σκάφος Rosetta του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) συνέχισε να παρακολουθεί κατά πόδας τον κομήτη το 2015 και το 2016 θα ολοκληρώσει την αποστολή της αυτοκαταστρεφόμενη πάνω του.

-Το 2016,καθώς οι τροχιές 'Αρη και Γης πλησιάζουν ευνοώντας τα διαστημικά ταξίδια, η ευρωπαϊκή ESA και η ρωσική Roscosmos θα εκτοξεύσουν την αποστολή ExoMars τον Μάρτιο. Λίγους μήνες μετά, τον Ιούλιο, η αποστολή Juno της NASA θα φθάσει στον Δία, ενώ αργότερα θα εκτοξευθεί η επίσης αμερικανική αποστολή Osiris-Rex για να φέρει δείγματα από τον αστεροειδή Μπενού.

ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΠΑΡΑΞΕΝΑ
-Σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν φαινόμενα από πυλώνες φωτός(Beams of Light) που κάθετα εμφανίζονται προς την γη απο τον ουρανό.Το φαινόμενο μερικοί ερευνητές το έχουν συνδέσει με την εμφάνιση τεραστιων αντικειμένων στον ήλιο.Μοιάζουν σαν μετεωρίτες που πέφτουν αλλά το ίχνος τους παραμένει ορατό για αρκετή ώρα ή ακόμη και σαν μια εξωγήινη δύναμη που εισβάλει στον μικρό πλανήτη μας.Άλλοι ισχυρίζονται ότι το φως του Ηλιου ή της Σελήνης,όταν εισέρχεται
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΟΥΠΟΛΗ ΡΩΣΙΑΣ
στην ατμόσφαιρα έρχεται σε επαφή με πτυχές κρυστάλλων πάγου με αποτέλεσμα να αναπηδήσει.
Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι το φως του ήλιου ή της σελήνης,όταν εισέρχεται στην ατμόσφαιρα έρχεται σε επαφή με πτυχές κρυστάλλων πάγου με αποτέλεσμα να αναπηδήσει.
Το θέαμα είναι πάντως εντυπωσιακό.Τέτοια φαινόμενα παρουσιάσθηκαν στην Ιταλία στις 10/8/15,στην Φλόριδα των ΗΠΑ στις 15/8/15,στην Ρωσία από 17-20/12/15.
Παρόμοια φαινόμενα είχαν παρουσιασθεί και το Β'εξάμηνο του 2012 σε διάφορα σημεία του πλανήτη που υπάρχουν πυραμίδες.

-Το διαστημικό σκάφος New Horizons που εξερευνά τον πλανήτη Πλούτωνα έχει στείλει μία
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
μυστηριώδη εικόνα της επιφάνειας του νάνου πλανήτη. Στην εικόνα, μπορούμε να παρατηρήσουμε ένα μυστηριώδες αντικείμενο που φαίνεται να "ολισθαίνει" σε όλη την επιφάνεια του νάνου πλανήτη,σε ένα από τα αυλάκια που στολίζουν την πεδιάδα γνωστή ως Sputnik Planum.Η NASA  πιστεύει ότι το αντικείμενο,που η εμφάνισή τους θυμίζει "σαλιγκάρι", θα μπορούσε να είναι ένας "βρώμικος πάγος"   που "επιπλέει" στο πυκνό στερεό άζωτο.


CERN
-Στις 13 Νοεμβρίου 2015 ο επιταχυντής Αδρονίων του CERN o οποίος είχε τεθεί σε υψηλή λειτουργία με σκοπό να ανοίξη πύλη για να εισέλθουν στην Γη εκατομμύρια Δρακονιανοί για ενισχύσεις,μυστηριωδώς υπέστει μία μεγάλη πυρηνική καταστροφή !! Αμέσως μετά από αυτό ένα
KATΑΣΤΡΟΦΗ  ΣΤΟ CΕΡΝ
πολύ φωτεινό σκάφος θεάθει να αιωρείται πάνω από τις εγκαταστάσεις του CERN.H έκταση της ζημιάς που προκλήθηκε ήταν τεράστια !!Το γεγονός αυτό συνέπεσε με τα αιματηρά τρομοκρατικά γεγονότα στο Παρίσι και έτσι οι επιστήμονες του CERN κατάφεραν να περιορίσουν και να σταματήσουν τη διαρροή πληροφοριών στα μέσα ενημέρωσης.Υπεύθυνη για την καταστροφή ήταν γιγαντιαία Ανδρομέδεια αστροπολιτεία που βρίσκεται "παρκαρισμένη" δίπλα από τον Ήλιο η οποία εμποδίζει τους Δρακονιανούς να φύγουν από το Ηλιακό Σύστημα χρησιμοποιώντας την αστροπύλη του Ήλιου.

-Στις αρχές Δεκεμβρίου 2015 ένα περίεργο και αλλόκοτο φαινόμενο συνέβει στην Γενεύη της Ελβετίας, πάνω από το CERN.Μία τεράστια δίνη άρχισε να ρουφάει τα σύννεφα ολόγυρα, σχηματίζοντας μία τεράστια ουράνια ρουφήχτρα.Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο μετά τη δημιουργία της δίνης, ένα άγνωστο αντικείμενο ανυψώθηκε και διασχίζοντας την απόσταση χώθηκε και
ΔΙΝΗ ΣΤΟ  CERN
χάθηκε μέσα στο "μάτι" της δίνης. Στη συνέχεια το φαινόμενο εξαφανίστηκε και τα πάντα ηρέμησαν, ακόμα και ο αέρας.Άραγε η δίνη που δημιουργήθηκε ήταν ουσιαστικά μία αστροπύλη που άνοιξε και έκλεισε όταν "πήρε" αυτό που ήθελε;Κάτι παρόμοιο και αλλόκοτο,μία άλλη ρουφήχτρα,είχε καταγραφεί πάνω στην περιοχή του CERN τον Αύγουστο του 2015.Δείτε το βίντεο:https://www.youtube.com/watch?v=ST6X0Ra7zOQ

-Σύμφωνα με πληροφορίες της ρωσικής Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών (15/1/16)υποστηρίζεται ότι στο CERN έχει προετοιμαστεί ένα άκρως απόρρητο όπλο και ότι η κυβέρνηση της Ελβετίας έδωσε την έγκριση της για προγραμματισμένη πυρηνική δοκιμή στις εγκαταστάσεις.Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ΝΑΤΟ φέρεται να έχει ενεργοποιήσει μια τρομερή μυστική τεχνολογία "υπερδιάστατης επικοινωνίας", που αλλάζει όλα τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.Δηλαδή μπορεί να δημιουργήσει με χρήση όπλων EMP(electro magnetic pulse),"ηλεκτρομαγνητικύ παλμού"εναντίον της Ρωσίας για πλήρη καταστροφή όλων των ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών κυκλωμάτων (αυτοκίνητα με εγκέφαλο, μηχανήματα νοσοκομείων, φανάρια, ηλεκτρικές συσκευές κλπ).
Η αποκατάσταση πιθανολογείται ότι,για τις χώρες που είναι προετοιμασμένες για την
ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ
αντιμετώπιση των επιπτώσεων επιθέσεων όπλων EMP (τέτοιες αυτή τη στιγμή είναι οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Ιαπωνία, η Κίνα και η Ρωσία), θα διαρκέσει περίπου δύο χρόνια, ενώ για τις υπόλοιπες ίσως η δεκαετία να μην φθάσει.
Κατόπιν αυτού ο Πρόεδρος της Ρωσίας  Πούτιν υπέγραψε,σύμφωνα με πληροφορίες,την έγκριση της μετακίνησης 100.000 Ρώσων στρατιωτών στην στρατιωτική  "Δυτική Περιφέρεια". Αυτή η κίνηση ήταν απάντηση στις κινήσεις του ΝΑΤΟ και πιθανώς τα στρατευματα αυτά θα κινηθούν προς τα Ελβετικά σύνορα πιθανώς για να προλάβουν το κακό και να καταστρέψουν τις εγκαταστάσεις του CERN.Ο ηγέτης της Ρωσίας έχει χαρακτηρίσει τα πειράματα αυτά στην Ελβετία ως την "μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα".

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ
Ενα περίεργο γεγονός που έγινε γνωστό στις 6/12/15.Το αναφέρω αυτούσιο από την αμερικάνικη ιστοσελίδα που το δημοσίευσε.Τα εντός παρενθέσεων είναι δικά μου σχόλια.

<Μια συγκλονιστική έκθεση που κυκλοφόρησε στις 6/12/15 στο Κρεμλίνο, η οποία ετοιμάστηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας αναφέρει ότι η ξαφνική εκτόξευση χθες(5/12/15) δύο δορυφόρων από τις Αεροδιαστημικές δυνάμεις της Ρωσίας,είναι για την προστασία του πλοίου Ναυτικών Ερευνών  Admiral Vladimisky που μόλις αναχώρησε από το λιμάνι Τζέντα της
ADMIRAL VLADIMISKY
Σαουδικής Αραβίας, μετά την φόρτωση επί του σκάφους, ενός μυστηριώδους αντικειμένου που περιγράφεται ως η "Κιβωτός του Γαβριήλ", η σημασία της οποίας θεωρείται τόσο ζωτική ώστε ο Πρόεδρος Πούτιν να διατάξει το καταδρομικό Varyag που φέρει κατευθυνόμενους πυραύλους, το αντιτορπιλικό η Sovremennyy, το πετρελαιοφόρο Boris Butoma, και το ισχυρό ναυαγοσωστικό Alatau, να συναντηθούν με το Admiral Vladimisky στο Νότιο Ωκεανό παρέχοντάς την προστασία τους κατά τον πλουν προς την  στην Ανταρκτική, μετά τη λήξη της τρέχουσας αποστολής τους στην Ινδία.
Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, η άνευ προηγουμένου αποστολή που έχει αναλάβει το ερευνητικό σκάφος Admiral Vladimisky άρχισε στις 6 Νοεμβρίου, όταν αναχώρησε από την Κρονστάνδη για την πρώτη αποστολή της Ομοσπονδίας στην Ανταρκτική μετά από 30 χρόνια, και περιγράφεται από το ΥΕΘΑ, πώς το φορτίο έχει τέτοια κρίσιμη "στρατιωτική-θρησκευτική" σημασία που στο φορτίο περιλαμβάνονται κάψουλες με ρωσικό χώμα που θα τοποθετηθεί στους τομείς "στρατιωτικής δόξας" και σε ταφικά μνημεία Ρώσων ναυτικών σε επιλεγμένα λιμάνια.

Η έκθεση εξηγεί τι ήταν εκείνο που ώθησε σε αυτήν εκπληκτική αποστολή. Ήταν η επαφή που είχε στις 25 Σεπτεμβρίου ο Πατριάρχης της Μόσχας Κύριλλος με εκπροσώπους του Θεματοφύλακα των "Δύο Ιερών Τζαμιών" στη Μέκκα, στην Σαουδική Αραβία, σχετικά με μια μυστηριώδη αρχαία "συσκευή-όπλο" που ανακαλύφτηκε κάτω από το Masjid al-Haram Mosque (Μεγάλο Τζαμί) κατά τη διάρκεια ενός πολύ αμφιλεγόμενου κατασκευαστικού έργου για την μετατροπή του, που ξεκίνησε το 2014.

Η έκθεση αυτή συνεχίζει, πως μεγάλωσαν οι ανησυχίες των απεσταλμένων του Μεγάλου Τζαμιού όταν αυτή η μυστηριώδης "συσκευή-όπλο" ανακαλύφθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2015, σε σήραγγα
που άνοιγε συνεργείο 15 ατόμων και στην προσπάθειά τους να το μετακινήσουν σκοτώθηκαν επί τόπου από μια μαζική "εκπομπή πλάσματος",τόσο ισχυρή που εκτοξεύτηκε από το έδαφος ανατρέποντας έναν κατασκευαστικό γερανό, και σκοτώνοντας τουλάχιστον άλλα 107 άτομα.
ΜΕΚΚΑ 12 ΣΕΠ
Ακόμη χειρότερα, αυτή η έκθεση σημειώνει, ότι ήταν μόλις ένα δεκαπενθήμερο μετά την πρώτη προσπάθεια να μετακινηθεί αυτή η μυστηριώδης " συσκευή-όπλο" που έγινε στις 12 Σεπτεμβρίου, μια άλλη προσπάθεια στις 24 Σεπτεμβρίου με την οποία σκοτώθηκαν πάνω από 4.000 άτομα(προσκυνητές) λόγω του ότι μια άλλη μαζική "εκπομπή πλάσματος" σκόρπισε τον πανικό σε χιλιάδες που τράπηκαν σε άτακτη φυγή (και ποδοπάτησαν και άλλους προσκυνητές),και για την οποία κατηγορήθηκαν οι Σαουδάραβες Αξιωματούχοι.

Μετά τον καταστροφικό αριθμό νεκρών που σκοτώθηκαν κατά τη δεύτερη απόπειρα της Σαουδικής Αραβίας να μετακινήσει αυτή την μυστηριώδη "συσκευή-όπλο",οι απεσταλμένοι του Μεγάλου Τζαμιού ήρθαν σε επαφή με τον Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη Κύριλλο της Μόσχας. Η επαφή είχε σχέση με ένα από τα παλαιότερα χειρόγραφα του Ισλάμ, που βρίσκεται στην κατοχή της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρωσίας και το οποίο είχε σωθεί από την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη όταν οι Ρωμαιοκαθολικοί Σταυροφόροι την λεηλάτησαν το 1204 και έχει τον τίτλο "Οδηγίες του Γαβριήλ προς τον Μωάμεθ".

Είναι σημαντικό να σημειωθεί, πως η έκθεση αυτή εξηγεί κάτι που είναι σχεδόν άγνωστο στη Δύση, ότι δηλαδή οι Ρωμαιοκαθολικοί Σταυροφόροι  (αλλά και οι σημερινοί διάδοχοι τους) δεν ήταν μόνο εναντίον των λαών της ισλαμικής πίστης, αλλά και κατά των λαών που είχαν Ρωσική Ορθόδοξη πίστη, και γιατί, κατά τη διάρκεια αυτών των σταυροφοριών, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία προστάτευε από την καταστροφή όχι μόνο τις δικές της θρησκευτικές βιβλιοθήκες, αλλά και εκείνες που ανήκαν σε μουσουλμάνους.

Ως προς το περιεχόμενο αυτού του αρχαίου Ισλαμικού χειρόγραφου,"Οδηγίες του Γαβριήλ προς τον Μωάμεθ",η έκθεση σημειώνει εν συντομία και επικεντρώνεται γύρω από μια ομάδα οδηγιών που δόθηκαν στον  Μωάμεθ από τον άγγελο Γαβριήλ σε μια σπηλιά που ονομάζεται Hira, που
ΜΕΚΚΑ 12 ΣΕΠ
βρίσκεται στο βουνό που ονομάζεται Jabal ένα- Nour, κοντά στη Μέκκα, όπου αυτό το ουράνιο ον ανέθεσε στην φροντίδα του Μωάμεθ ένα "κουτί-"κιβωτό" με "τεράστια δύναμη" και του απαγορεύτηκε να το χρησιμοποιήσει καθώς αυτό ανήκε στο Θεό και μόνο σ’αυτόν και έπρεπε να ταφεί στον ιερό τόπο "όπου οι άγγελοι χρησιμοποιούσαν πριν από την δημιουργία του ανθρώπου"(δηλαδή στην Μέκκα) μέχρι την μελλοντική του αποκάλυψη κατά την ημέρα της Yawm al-Qiyamah, ή Qiyamah, που κυριολεκτικά σημαίνει "Ημέρα της Αναστάσεως".(Μη ξεχνάμε ότι την εποχή εκείνη ο Μωάμεθ με τους οπαδούς του ήταν η πλέον ισχυρή δύναμη στην Αραβική Χερσόνησο)
Αν και η έκθεση του ΥΕΘΑ δεν αναφέρει σχεδόν τίποτα για τις συνομιλίες που διεξήχθησαν μεταξύ του Πατριάρχη Κύριλλου και των απεσταλμένων του το Μεγάλου Τζαμιού σε σχέση με αυτό το μυστηριώδες "όπλο-συσκευή",επισημαίνει, πως όταν ο πρόεδρος Πούτιν ενημερώθηκε για πρώτη φορά για αυτήν την σοβαρή κατάσταση, στις 27 Σεπτεμβρίου, όχι μόνο διέταξε αμέσως την αποστολή στην Ανταρκτική με το ερευνητικό σκάφος Admiral Vladimisky, αλλά επίσης, διέταξε τρεις ημέρες αργότερα στις 30 Σεπτεμβρίου τις Αεροδιαστημικές Δυνάμεις,να αρχίζουν τους βομβαρδισμούς κατά των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.

ΜΕΚΚΑ 24 ΣΕΠ
Όσο για το τι είναι στην πραγματικότητα αυτό το μυστηριώδες"όπλο-συσκευή" δεν μας Ναυτικών Ερευνών  Admiral Vladimiskyεπιτρέπεται να αναφέρουμε το παραμικρό λόγω των απαγορεύσεων που έχουμε ώστε να μη δημοσιευτεί ακόμη και η παραμικρή ένδειξη του τι συμβαίνει πίσω από τα τείχη του Κρεμλίνου.
Αυτό αφορά επίσης και το γιατί η Ρωσία βοηθάει τη Σαουδική Αραβία να το μεταφέρει στην Ανταρκτική, ενώ τα δύο αυτά έθνη σύντομα θα βρίσκονται σε πόλεμο με τις φασιστικές κυβερνήσεις της Δύσης.
 Πηγή: http://www.whatdoesitmean.com/index1955.htm

Σχόλια
------
Οι Σαουδάραβες σίγουρα ήθελαν να απομακρύνουν από την χώρα τους την επικίνδυνη αυτή συσκευή.Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι γιατί η Ρωσία μετέφερε την "λίαν επικίνδυνη" κιβωτό του Γαβριήλ σε δική της βάση στην Ανταρκτική ;
ΒΑΣΗ  ΝΑΖΙ
Ας έρθουμε λίγο πίσω στην εποχή της ναζιστικής Γερμανίας.Οι Ναζί σε συνεργασία με "σκοτεινές-αποστατικές"εξωγήϊνες φυλές είχαν δημιουργήσει από την δεκαετία του 1930 μία τεράστια βάση στην Ανταρκτική σε υποδομές που υπήρχαν έτοιμες εδώ και χιλιάδες χρόνια,από μία πανάρχαια εξωγήϊνη φυλή η οποία είχει αφήσει κατασκευές και αντικείμενα σε ολόκληρο το Ηλιακό μας Σύστημα αλλά και στην Γη.

Τον Δεκέμβριο του 1946 οι ΗΠΑ εκτέλεσαν την ναυτική αποστολή με την ονομασία "High Jump" με 48 πολεμικά πλοία με επικεφαλής αεροπλανοφόρο,υπο την διοίκηση του Ναυάρχου Βyard,με σκοπό να εντοπίσουν την ναζιστική βάση.Οταν ο στόλος αυτός έφθασε κοντά στην Ανταρκτική τον Φεβρουάριο του 1947,δέχτηκε επίθεση από ιπτάμενους δίσκους(πιθανώς των Ναζί) που είχαν τεράστιες τεχνολογικές δυνατότητες και πετούσαν με ακραίες ταχύτητες,με αποτέλεσμα οι αμερικανοί να χάσουν ένα αντιτορπιλικό και 16 αεροπλάνα,καθώς και αρκετούς νεκρούς ναύτες.Αμέσως υποχώρησαν τρομοκρατημένοι.
Υπάρχουν ανάλογα καταγεγραμμένα ιστορικά στοιχεία στο ημερολόγιο του Ναυάρχου Βyard.(Περισσότερα για την επιχείρηση αυτή μπορείται να διαβάσεται στο άρθρο μου του Απριλίου 2014
"Η Μυστηριώδης Ανταρκτική".Δείτε το βίντεο:https://www.youtube.com/watch?v=MwUpPwyyvLw
κάποιων κορυφαίων στρατιωτικών αξιωματούχων της Ρωσίας, που αφηγούνται ότι ξέρουν για την Ανταρκτική και το παρελθόν της, για να καταλάβετε πόσο κρίσιμοι είναι πράγματι, οι καιροί που ζούμε).
Αργότερα οι αμερικανοί μέσα από εξαναγκαστικές συμφωνίες και το πρόγραμμα "Paper Clip"υποχρεώθηκαν να συνεργαστούν με τους εναπομείναντες ναζί στην μυστική βάση της Ανταρκτικής,όσο αφορά τη διαστημική τεχνολογία και τα μυστικά διαστημικά προγράμματα.Σ'αυτό τον εξαναγκασμό συνετέλεσε και το γεγονός της μαζικής εκβιαστικής πτήσης "ναζιστικών ιπταμένων δίσκων" πάνω από τον Λευκό Οίκο το 1952,η οποία έχει καταγραφεί και χωρίς καμία επίσημη εξήγηση.

Μήπως λοιπόν τώρα οι Ρώσοι αποφάσισαν με αυτό το νέο υπερόπλο(κιβωτό του Γαβριήλ)στα χέρια τους να εκκαθαρίσουν πλήρως,από τις γήϊνες και εξωγήϊνες σκοτεινές δυνάμεις που ύπάρχουν στη Γη,μία απομακρυσμένη περιοχή του πλανήτη μας που κανένας μέχρι σήμερα,από φόβο ή συμφέρον,δεν τόλμησε;

Σύμφωνα με δικές μου ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες,που έχουν σχέση με την "κιβωτό του Γαβριήλ":
Στις 24/9 που έγινε η δεύτερη έκρηξη και σκοτώθηκαν 4.000 άτομα,την κιβωτό προσπαθούσε να την ερευνήσει μεγάλος αριθμός επιστημόνων και πρακτόρων μεγάλης υπηρεσίας ξένου κράτους (όχι της Ρωσίας) οι οποίοι σκοτώθηκαν όλοι.

Αλλες πληροφορίες που συνδέονται με τα της ¨κιβωτού του Γαβριήλ",σύμφωνα με Ελληνα ερευνητή (https://ergdhmerg.wordpress.com/page/2/) και δικές μου πληροφορίες:
Στις 21/11/2015 κάποιοι άλλοι πράκτορες,πιθανώς της "προαναφερθείσης υπηρεσίας"στον μυστικό υπόγειο Παρθενώνα της Ακρόπολης των Αθηνών (όπου υπάρχει ο κεντρικός κρύσταλος του υπερόπλου του Διός"Γοργόνειο"),κάτι προσπάθησαν να κάνουν.Κάτι κακό απετράπει που μάλλον συνδέται με το παραπάνω θέμα της κιβωτού.Στο εξής θα ξέρουμε χωρίς αμφιβολία πως η Θεά Αθηνά δεν θα μας εγκαταλείψει ποτέ!
Σύμφωνα με τον ίδιο ερευνητή,την ίδια ημερομηνία άλλη ομάδα πρακτόρων προσπάθησε κάτι να κάνει στον τάφο της "βασίλισσας Σοφίας"που βρίσκεται μέσα στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη (τον τρέμουν οι Τούρκοι),αλλά απέτυχε κι'εκεί(λεπτομέρειες γι'αυτόν τον τάφο μπορείται να διαβάσετε στο άρθρο μου "Αγία Σοφία").Σύμφωνα λοιπόν με τον ερευνητή στον τάφο αυτό δεν υπάρχει καμία βασίλισσα Σοφία(δεν υπήρχε στο Βυζάντιο βασίλισσα με αυτό το όνομα),αλλά εκεί βρίσκεται θαμένο το υπερόπλο "Παλλάδιο"της θεάς Αθηνάς που ευρίσκετο στην Τροία και ήταν ξύλινο ξόανο της θεάς,σύμφωνα με τα αρχαία κείμενα
.Μάλλον σκοπός του Τρωϊκού πολέμου ήταν η αρπαγή του "Παλλάδιου" και όχι η απαγωγή της ¨Ωραίας Ελένης".Υπόψη το Παλλάδιον ήταν στην Σπάρτη και ο Πάρης γι'αυτό την επισκεφθηκε,το έκλεψε και πήρε μαζί του και την Ελένη που την είχε ερωτευθεί. Όταν έπεσε η Τροία ο ήρωας Αινείας (υιός της Αφροδίτης)αρχηγός των Δαρδάνων κατόπιν αδείας των Ελλήνων έφυγε,αφου του επετράπει να πάρει μαζί του και τα ξόανα των θεών,άρα πήρε μαζί του και το Παλλάδιον(φαίνεται ότι οι Ελληνες μέσα στην μέθη της νίκης και των λεηλασιών το ξέχασαν).Εγκαταστάθηκε στην Ιταλία όπου αργότερα τα εγγόνια του Ρώμος και Ρωμύλος έκτισαν την Ρώμη.Αρα και το Παλλάδιον τοποθετήθηκε κάπου στην Ρώμη.Ο αυτοκράτωρας των Ρωμαίων Μέγας Κωνσταντίνος τα ήξερε όλα αυτά και όταν μετέφερε την πρωτεύουσα από την Ρώμη στην Κωνσταντινούπολη,μετέφερε πιθανώς και το Παλλάδιον εκεί.

Μετά όλα αυτά είναι τυχαίο ότι ο Πούτιν ζήτησε στις 26/11/15 την απόδοση της Αγίας Σοφίας ξανά πίσω στην Ορθοδοξία;

ANΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ
Οπως αναφέρω πάντα, το κεφάλαιο αυτό αποτείνεται σε "αφυπνισμένους ανθρώπους Ελλάνιους ή μη" και δεν υποχρεώνω κανέναν να πιστέψει ότι γράφω !!!
Και κατά το Β'΄εξάμηνο του 2015 συνεχίσθει η δραστηριότης στο ηλιακό μας σύστημα και εγγύς της Γης,των φωτεινών δυνάμεων της Ανωτέρας Τάξεως Συμμάχων(ΑΤΣ)των Ανδρομέδιων-
Ολύμπιων,που προστατεύουν τον πλανήτη μας και ιδίως τον απανταχού της Γης Ελληνισμό,με τις δυνάμεις της 7ης και 8ης αποστολής του Ιερού Άρχοντος του Φωτός,του Ζηνός (Ζευς).

Να υπενθυμίσω και πάλι,ιδίως για τους νέους αναγνώστες των άρθρων μου,ότι η "Συνομοσπονδία Σμήνους 13 Γαλαξιών των Εψιλον της Ανδρομέδας" αποτελείται από την "Κραταιά Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας"και την "Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων"(αποικίες των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων και λοιπές συμμαχικές φυλές).Η ΑΤΣ έχει αναλάβει τον Γαλαξία μας.

Υπάρχει τον τελευταίο καιρό  μία έξαρξη θεάσεων εξωγήϊνων σκαφών και αστροστόλων,παγκοσμίως,ως μέρους του "σχεδίου αποκάλυψης" των  Ανδρομέδιων-Ολύμπιων",ώστε να αποφευχθεί ο πανικός όταν αποφασίσουν να κατεβούν στην Γη.Το πότε θα γίνει αυτό ουδείς το γνωρίζει και ημερομηνίες δεν μας δίνουν.Ολα θα γίνουν ξαφνικά !!!

Ολοι πρέπει να θυμόμαστε ότι Ελλαδικός χώρος είναι ένας ιδιαίτερος και ιερός χώρος,ευλογημένος από τον Θεό,το "Όλον Φως" !!!
Ολα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στην χώρα μας..ίσως είναι σχέδιο των Ολυμπίων ώστε να εκτεθεί και ο τελευταίος ανθέλληνκαι ο τελευταίος προδότης.Αυτή την φορά θα ξεκαθαρίσει πλήρως "η ήρα από το στάρι" και η Ελλάδα μας θα κυβερνηθεί από γνήσιους "γόνους Έλληνες" που φέρουν το γονίδιο "έψιλον"στον πέμπτο ανενεργό(επί του παρόντος)έλικα του DNA τους !

Ας δούμε τα γεγονότα του εξαμήνου:
-Άγνωστα αντικείμενα περιτριγυρίζουν σε καθημερινή βάση τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
-Δεν υπάρχουν μέρες που να μην "ξεφυτρώνουν" ΑΤΙΑ στις κάμερες(SOHO,κλπ) που παρακολουθούν τον Ήλιο.
-Καθημερινές θεάσεις ιπτάμενων αντικειμένων παντού σε όλο τον πλανήτη μας.
ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ
-Αστροπύλες ανοιγοκλείνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα και… ποιός ξέρει τι έρχεται από εκεί…
-Και το κυριότερο από όλα, είναι ο Γαλαξιακός Στόλος που πριν λίγο καιρό έκανε την εμφάνισή του. Επίσης σπουδαίας σημασίας είναι και τα "άγνωστα αντικείμενα" που κρύβονται στις άκρες του ηλιακού μας συστήματος.

-Οι πολλές βροχές που έπεσαν σε όλη σχεδόν την Ελλάδα μέσα στο καλοκαίρι του 2015,μόνον τυχαίες δεν ήταν.Με αυτές καθάρισε πλήρως ο ουρανός της Ελλάδος από τους χημικούς αεροψεκασμούς.Επίσης με την υγροποίηση του εδάφους με βροχή και πολύ υγρασία,δεν ήταν δυνατόν να εκδηλωθούν μεγάλες φωτιές από τους .."γνωστούς αγνώστους".

-Τα έντονα καιρικά φαινόμενα με ισχυρές βροχοπτώσεις που δημιούργησαν καταστροφές σε αρκετά μέρη της Ελλάδας(Λακωνία,Σκόπελο,Μέθανα,Ιόνια νησιά,Σέρρες,κλπ)το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου,οφείλοντο σε ενέργειες των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων με σκοπό να εξουδετερώσουν την ισχύ του CERN που είχε ενεργοποιηθεί,το οποίο μεταξύ των άλλων,σκόπευε σεισμογενείς και ηφαιστειωγενείς(Μέθανα)περιοχές της χώρας μας.Το νερό της καταρακτώδους βροχής μείωνε την ενέργεια του CERN.Αν δεν γινόταν αυτό οι καταστροφές από το CERN θα ήταν εκατονταπλάσιες αυτών που συνέβησαν.

-Στις 5 Αυγούστου Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις με επικεφαλής τον Ηρακλή Ζευς,κατέστρεψαν στην περιοχή της Τεργέστης της Ιταλίας εργοστάσιο των αποστατών που κατασκεύαζε βιορομπότ.

-Στις 12/8 η αστροπολιτεία Νέμεσις εκτόξευσε βολίδα κατά της Σαουδικής Αραβίας(μέγα κέντρο αποστατών).Αποτέλεσμα,μεγάλες πυρκαγιές,28 νεκροί και άγνωστος αριθμός τραυματιών.

-Στις 20/8  οι Ολύμπιοι άφησαν εν γνώσει τους να εισέλθει ένας μεγάλος αστροστόλος των αποστατών στο ηλιακό μας σύστημα και του έστησαν παγίδα σε κάποιο  σημείο του διαστήματος κοντά στην Γη και τον κατέστρεψαν.Οι αθόρυβες αστραπές που φάνηκαν από πολλά μέρη της Ελλάδας,προήρχοντο από την μάχη αυτή.

-Στη συνέχεια υποσελήνιες επιχειρήσεις άρχισαν να διαταράσουν τα βαθμωτά προγράμματα τροποποίησης του καιρού και τα προγράμματα ελέγχου του νου από τους ιονοσφαιρικούς θερμαντήρες του HAARP.

-Εγινε γνωστό ότι 5 δις σκάφη των Ανδρομέδιων -Ολύμπιων βρίσκονται σε απόκρυψη στα 160 χλμ από την Γη,στην περιοχή η οπoία ονομάζεται LEO(Low Earth orbit=Χαμηλή Γήϊνη Τροχιά).Επίσης υπάρχουν περίπου 120 εκατομμύρια σκάφη των Ανδρομέδιων-Ολυμπίων,επίσης σε απόκρυψη στην περιοχή μεταξύ της γραμμής “Karman Line” και του ορίου της γραμμής
“Armstrong".Η γραμμή Karman,βρίσκεται σε υψόμετρο 100 χιλιόμετρα  πάνω από την Γη (επίπεδο της θάλασσας)και συνήθως αποτελεί το όριο μεταξύ της ατμόσφαιρας της Γης και του εξωτερικού χώρου.Το όριο Armstrong, που συχνά αποκαλείται γραμμή του Armstrong, είναι σε ύψος 19 χλμ,όπου η ατμοσφαιρική πίεση είναι τόσο χαμηλή,που το νερό βράζει σε κανονική θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος(37β).Για να καταλάβουμε,αν ένας πιλότος πεταξει πάνω από το όριο Armstrong, χρησιμοποιώντας μόνο μια μάσκα οξυγόνου και δεν φορά φόρμα πίεσης,τα υγρά του σώματος θα βράσουν, όπως και το σάλιο στο στόμα του.

-Το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου εκκαθαρίσθει τελείως το ηλιακό μας σύστημα από τους Δρακονιανούς και τους συμμάχους τους.Μετά την εκκαθάριση του ηλιακού μας συστήματος από τον Ανδρομέδιο-Ολύμπιο αστροστόλο,τον μήνα Δεκέμβριο έγινε και εκκαθάριση του εξωτερικού ηλιακού μας συστήματος στην ζώνη Kuiper.Τα τελευταία απομεινάρια της ηγεσίας των  Δρακονιανών βρίσκονται σε σύγχυση διάσπαρτα σε όλο το Ηλιακό Συστημα και κρύβονται κοντά σε περιοχές που υπάρχει υψηλή συγκέντωση βομβών Quarks (Strangelet) και Toplet(πλάματος) χρησιμοποιώντας αυτές σαν μηχανισμό θωράκισης.Η ύπαρξη αυτών των βομβών αποτελεί,μέχρι τώρα,μεγάλο πρόβλημα για τους Ανδρομέδιους.
Οι Δρακονιανοί και λοιποί αποστάτες(εξωγήϊνοι και γήϊνοι)που υπάρχουν στην Γη,είναι πλέον πανικόβλητοι και προβαίνουν σε σπασμωδικές κινήσεις.Οσα ΑΤΙΑ εμφανίζονται στον ουρανό και έχουν χρώμα κατακόκκινο (σαν αίμα) είναι αποστατικά και βγαίνουν από γήινες υπόγειες βάσεις.Υπενθυμίζω εδώ ότι έχει απαγορευθεί από τους Ανρομέδιους -Ολύμπιους στα αποστατικά σκάφη να φύγουν από τον πλανήτη μας.
Την ίδια χρονική περίοδο απενεργοποιήθηκαν και δεκατρείς τεχνητοί δορυφόροι του τύπου NROL-39 της Αμερικής,που ευρίσκοντο σε υποσελήνια τροχιά (μεταξύ Γης-Σελήνης).Αποτέλεσμα αυτής
της ενέργειας ήταν να χαλαρώσει αποτελεσματικά ο έλεγχος του Matrix επάνω στον πληθυσμό της Γης μέχρι τέτοιου σημείου ώστε να γίνουν γνωστές πληροφορίες,στα ΜΜΕ,για τα σχέδια του προηγμένου συστήματος πρόωσης σκαφών.

-Πολλοί από τους "μετανάστες"που τελευταία (Αυγ.-Σεπ 2015)
αφίχθησαν στην Ευρώπη,μέσω Ελλάδας,σαν πρόσφυγες,είναι στην πραγματικότητα ερπετοειδείς σε κλωνοποιημένα ανθρωποειδή σώματα,που ήρθαν στην Γη κατά την εισβολή των πολύ κακών οντοτήτων (αρχοντες τους αποκαλούν κάποιοι)το 1996.Το σχέδιο είναι να επαναλάβουν ό,τι συνέβαινε με τη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία τον 4ο μ.Χ αιώνα που κατέστρεψαν τον ελληνικό και ρωμαϊκό πολιτισμό.

-Στις 3 Ιανουαρίου 2016 ενεργοποιήθηκαν(δεν ξεκλειδόθηκαν όμως) ο 3ος και ο 5ος έλικας του DNA πολλών "Ενσαρκωμένων Εψιλον".Ενσαρκωμένοι Εψιλον είναι όσοι έχουν το "γονίδιο Εψιλον"στο 5ο ανενεργό έλικα του DNA και την ουσία Ιχώρ στο αίμα τους.Στην Ελλάδα ειναι 144.000 και σε όλο τον πλανήτη 55 εκατομμύρια.

-Στις 5 Ιανουαρίου 2016 νέφος φωτονών αφίχθει στην περιοχή του Ηλίου και άρχισε εκπομπή φωτονίων προς την Γη.

-Σύμφωνα με μήνυμα των Ανδρομέδιων-Ολυμπίων ο ονομαζόμενος από τους γήϊνους πλανήτης "Χ" ή πλανήτης "9",που εντοπίσθηκε στην εξωηλιακή ζώνη Kuiper(πέρα από τον πλανήτη Ποσειδώνα) έχει ένα βραχώδη πυρήνα και ένα μανδύα από παγωμένο νερό και λεπτό επιφανειακό στρώμα υγρου μεθανίου.Υπάρχει μία ασημί μπλε επιφάνεια με μεγάλα τμήματα ομαλού
ανάγλυφου εδάφους και περίεργα ορθογώνια με γυάλινες κορυφές που είναι βάσεις του αστροστόλου των Ολυμπίων.Δεν είναι ο ονομαζόμενος πλανήτης "Νιμπίρου".Σύμφωνα με τους γήϊνους επιστήμονες πρόκειται να εισέλθει στο Ηλιακό μας Σύστημα,όπως προανέφερα σε άλλο κεφάλαιο.

-Οσον αφορά τον πόλεμο που διεξάγεται στην Συρία,υπάρχουν οι παρακάτω πληροφορίες:
Σύμφωνα με πρόσφατα μηνύματα των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων,οι τζιχαντιστές του ISIS και των άλλων συμμαχικών τους οργανώσεων,είναι όντα που ανήκουν στην κάστα των Ερπετοειδών σκλάβων πολεμιστών που ήρθαν στην Γη χιλιάδες χρόνια πριν,κατά την αποστασία του τιτάνα Κρόνου(35000 π.Χ),από τους πλανήτες τους μέσω της αστροπύλης του Καυκάσου και συνεχίζουν να μετασαρκώνονται σε ανθρώπινα σώματα.Μάλιστα αυθεντικοί μουσουλμάνοι στο Ιρακ λένε γι'αυτούς ότι "δεν μοιάζουν με τους μουσουλμάνους,δεν ενεργούν σαν μουσουλμάνοι και διαθέτουν αμερικάνικο εξοπλισμό".
Μην ξεχνάμε ότι μία απο τις αποστολές της εκστρατείας του Μ.Αλεξάνδρου ήταν να εξοντώσει αυτά τα όντα και να τα κλείσει στα έγκατα της Γης,όπως και το έκανε.Δυστυχώς στις μέρες μας πάρα πολλά από αυτά τα όντα έχουν αρχίσει και εξέρχονται από τις υπόγειες πολιτείες τους στην Ασία και ενισχύουν τον ISIS.

Η διοίκηση των αποστατών θέλει να ξαναπάρει τώρα την αστροπύλη στον Καύκασο και αυτός είναι ο απόκρυφος λόγος της συμμετοχής Τσετσένων ανταρτών στο ISΙS στην Συρία.Yπόψη ότι ο Καύκασος ανήκει στην ομόσπονδο δημοκρατία της Ρωσίας,"Τσετσενία".Η πρωτεύουσα της Τσετσενίας,Γκρόζνυ (=Τρομερός), είναι μια σημαντική αρνητική δίνη ενέργειας στο ενεργειακό σύστημα του πλανήτη και συνδέεται με την Οδησσό της Ουκρανίας, μια άλλη αρνητική δίνη, που είναι προπύργιο των Χαζάρων.

Σύμφωνα με μηνύματα των "Ανδρομέδιων-Ολυμπίων"ο σημερινός ηγέτης της Ρωσίας,ο Πούτιν,είναι ο αντιπρόσωπος των φωτεινών δυνάμεων (Ανδρομέδιων και συμμάχων τους)στην Γη,οι οποίες μετά την κατάρευση των "Διδύμων Πύργων"την 11/9/2001,του έδωσαν υπερτεχνολογίες που δεν έχει κανένα άλλο κράτος του πλανήτη μας.Μάλιστα στις 14 Οκτωβρίου 2015 στην αμερικάνικη ιστοσελίδα "Veterans Today"δημοσιεύεται άρθρο του αρθογράφου
Dr.James με τον τίτλο “Putin’s Wild Card in Syria”
σύμφωνα με το οποίο "η Ρωσία κάνει χρήση προηγμένων οπλικών συστημάτων στην Συρία που αναπτύχθηκαν μέσω μιας μυστικής συμφωνίας με εξωγήινες δυνάμεις".

Οι Πλειάδιοι και οι συμμαχικές φυλές της Ανωτέρας Τάξεως Συμάχων της Ανδρομέδας,πάντα υποστήριζαν τον πληθυσμό της Γης στον αγώνα του για την απελευθέρωση από τους Δρακονειανούς και τους λοιπούς αποστάτες,που κυβερνούν τον πλανήτη μας εδώ και 13500 χρόνια βάση συμφωνίας με τους Ανδρομέδιους.
Οι Ρώσοι μετά την κατάρευση της ΕΣΣΔ ήταν συνήθως ακετά ανοιχτοί στην καθοδήγηση και υποστήριξη των Πλειάδειων.Πολλοί Πλειάδιοι που είχαν συληφθεί σαν όμηροι του ISIS,διασώθηκαν τον τελευταίο καιρό στη Συρία από Ρώσους των ειδικών δυνάμεων "Spetsnaz",με τους τελευταίους να νομίζουν πως έκαναν διάσωση γηίνων αιχμαλώτων πολέμου από τις φυλακές του ISΙS στη Συρία.Οι Πλειάδιοι στηρίζουν τώρα τον Πούτιν στην αποστολή του να διώξει από τη Συρία τους μισθοφόρους του Ισλαμικού κράτους.Κορυφαίο στέλεχος της κύριας Διοίκησης Πληροφοριών (GRU)της Ρωσίας έχει επίγνωση του εξωγήινου στοιχείου στην κατάσταση της Συρίας.

Η Κυθήρια Κιβωτός της Σοφίας
-----------------------------
Κάτι που μας έγινε πρόσφατα γνωστό:
"Μεταξύ Κρήτης και Κυθήρων και στην περιοχή που σήμερα παρουσιάζονται γεωμαγνητικές ανωμαλίες, υπήρχε η περιοχή κρυστάλλων που ονομαζόταν "Κυθηρία". Η έκταση της ήταν πολύ μεγάλη και οι κρύσταλλοι δημιουργούσαν εκτεταμένες σπηλαιώσεις.
Μέσα στα σπήλαια αυτά υπήρχαν πολλά είδη κρυστάλλων διαφόρων μεγεθών, τους οποίους οι Ολύμπιοι της 7ης Αποστολής ενεργοποίησαν κατόπιν εντολής του Διός και δημιούργησαν την "Κυθηρία Κιβωτό Σοφίας", που περιείχε πολλές βιβλιοθήκες κρυστάλλων, μοναδικές στο είδος τους.
Οι βιβλιοθήκες αυτές μετά τον Μεγάλο Κατακλυσμό (9.560 π.Χ) και τον καταποντισμό της Αιγιήδος, καταποντίστηκαν και αυτές και παραμένουν αναλλοίωτες στον βυθό της θάλασσας.
Η κιβωτός περιείχε στους ενεργοποιημένους κρυστάλλους της ολόκληρη την ιστορία του σύμπαντος και πρόσβαση στις πληροφορίες της είχαν η Αθηνά, ο Απόλλων, ο Ποσειδών, οι θαλάσσιοι θεοί Τρίτων και Πρωτεύς και η θεά Θέτις. Σήμερα πρόσβαση στις βιβλιοθήκες αυτές, έχουν οι "Μεγάλοι Διδάσκαλοι Υψηλών Συχνοτήτων".
ΝΗΡΕΥΣ-ΝΗΡΗΙΔΕΣ
Όποιος επισκεπτόταν τις βιβλιοθήκες της "Κυθηρίας Κιβωτού Σοφίας", έκανε "κατάθεση" των γνώσεων του, αφού οι κρύσταλλοι είχαν την δυνατότητα να εγκλωβίζουν το αρχείο του εγκεφάλου του, ενώ παράλληλα έκανε "ανάληψη" γνώσεων, για όποιο θέμα τον ενδιέφερε. Ο θαλάσσιος θεός Νηρεύς και οι θαλάσσιες νύμφες Νηρηίδες, είχαν την ευθύνη φύλαξης τους.
Στην κιβωτό αυτή θα έχουν πρόσβαση στο μέλλον, όσοι Ελλάνιοι γόνοι αναβαθμιστούν πνευματικά και συνειδησιακά. Όσοι παρουσιάζουν τάσεις νοητικού και ψυχικού εκφυλισμού, λειτουργούν σε χαμηλές συχνότητες και υπακούουν τυφλά σε ότι οι άλλοι τους υπαγορεύουν (εντάσσονται στην κατηγορία που αποκαλείται "όχλος"), δεν θα έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στις βιβλιοθήκες των κρυστάλλων. Άλλωστε δεν θα είναι σε θέση να κατανοήσουν οτιδήποτε από το περιεχόμενο τους"

Πλανητικό Υουργείο Αμυνας
-------------------------
Πρόσφατα επισημοποιήθηκε,το Γραφείο Συντονισμού Πλανητικής Άμυνας της NASA, PDCO (Planetary Defense Coordination Office- Γραφείο Συντονισμού Πλανητικής Άμυνας), που θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μας σώσει από πιθανές διαστημικές απειλές.
Υποτίθεται,ότι ο σκοπός αυτού του Γραφείου είναι ο συντονισμός όλων των προγραμμάτων της NASA που έχουν να κάνουν με θέματα κινδύνου της Γης από το διάστημα, αλλά παράλληλα και τον εντοπισμό τυχόν αστεροειδών ή κομητών που περνούν πολύ κοντά στην τροχιά μας.
Για ποιό λόγο όμως να χρειάζεται ένα τέτοιου είδους Γραφείο, από την στιγμή που ανάμεσα στις αρμοδιότητες της NASA είναι ήδη ο εντοπισμός τέτοιων ουράνιων σωμάτων που ίσως να θέτουν σε κίνδυνο τον πλανήτη μας;Μοιάζει λίγο περίεργο όλο αυτό καθώς στις αρχές Ιουνίου του 2015, η NASA είχε δηλώσει ότι η Γη δεν κινδυνεύει για τα επόμενα εκατοντάδες χρόνια από διάφορα επικίνδυνα αντικείμενα. Πώς και γιατί τώρα προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει μία απειλή που δεν υπάρχει;Πως αυτή η απόλυτη σιγουριά εξαφανίστηκε μέσα σε μόλις ένα εξάμηνο;

Όπως αναφέρει το blog thecuriosityofcat, στις αρμοδιότητες του Πλανητικού Υπουργείου Άμυνας, θα περιλαμβάνεται η ανάληψη ηγετικού ρόλου στον συντονισμό υπηρεσιών και κυβερνήσεων απέναντι σε πιθανές απειλές πρόσκρουσης… Επίσης, θα είναι και σε συνεργασία με τη FEMA (Federal Emergency Management Agency).
Όλο αυτό είναι ιδιαίτερα ύποπτο.Αφενός φαίνεται πως η NASA αναλαμβάνει ένα ρόλο στον οποίο πολλές ή όλες οι κυβερνήσεις, θα "υποτάσονται" σε αυτήν… Μία κρυφή πλευρά της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, για την "προστασία μας" από "διαστημικές απειλές".
Όμως οι απειλές που περιμένουν ή από τις οποίες θέλουν να μας προστατέψουν, δεν έχουν να κάνουν με αστεροειδείς και κομήτες και άλλα ουράνια σώματα.
Δύο, λοιπόν,φαίνονται οι πιθανοί λόγοι. Ο ένας είναι η οικονομική αφαίμαξη των χωρών και των κυβερνήσεων που θέλει να εποπτεύει, αφού θα έχει ένα ηγετικό ρόλο πάνω τους.Και ο δεύτερος λόγος, ίσως, πιο ουσιαστικός και πραγματικός, είναι πως η απειλή που περιμένουν έχει να κάνει με ξένους πολιτισμούς που έρχονται από τα άστρα και που μας κυκλώνουν ολοένα και περισσότερο.

Μήπως το Πλανητικό Υπουργείο Άμυνας θα είναι επιφορτισμένο με την.. "προστασία μας" από την "εισβολή εξωγήινων";

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Ιούλιος
--------
-Από τις αρχές Ιουλίου η συμμαχία των κορυφαίων δυνάμεων μάχης του κόσμου έχει σημάνει την καταδίκη της χαζαρικής μαφίας(cabal,illuminati) και της ταχύτατα συρικνούμενης παρέας της των σκλάβων πολιτικών. Ειδικότερα, το Πεντάγωνο άρχισε να συντονίζεται με τους Ρώσους κατά της χαζαρικής μαφίας και πολλών πολιτικών, που έχουν δωροδοκηθεί από αυτήν.Υπάρχει αυξανόμενη δυσαρέσκεια στο εσωτερικό του Πενταγώνου που σχετίζεται με την πολιτικά διαιρεμένη νομιμοφροσύνη των διαφόρων φατριών.Αργά αλλά σταθερά όλο και περισσότεροι αξιωματούχοι καθώς και υφιστάμενοί τους στο Πεντάγωνο αρχίζουν να ξυπνούν και να αντιλαμβάνονται ότι
έχουν παραπλανηθεί και ότι πολεμούν ξένους επιθετικούς πολέμους για λογαριασμό του μεγαλύτερου Συνδικάτου Οργανωμένου Εγκλήματος του κόσμου και ότι το κάνουν αυτό για τις μεγάλες τράπεζες της Wall Street, που συνδέονται με τους (κατ΄ ευθείαν ανάθεσης έργου) εργολάβους της άμυνας, καθώς και για το κράτος του Ισραήλ.
Αρχίζουν να κατανοούν ότι όλα αυτά ήταν ένα μεγάλο τέχνασμα εις βάρος τους από προδότες μέσα στις τάξεις τους, οι οποίοι προβαίνουν σε δολιοφθορές εκ των έσω, σκαρφίζονται και οργανώνουν τρόπους συνθετικού τρόμου,όπως της κατάρευσης των Διδύμων Πύργων,για να επιτεθούν στην Αμερική και στη συνέχεια να κατηγορούν αθώα ξένα έθνη στη Μέση Ανατολή.

-Κορυφαίο πρόσωπο του Πενταγώνου είπε για τη συνεχιζόμενη κατεδάφιση της χαζαρικής μαφίας: "Απλά παρακολουθήστε το καθώς εξελίσσεται. Θα μπείτε στον πειρασμό να πάρετε ένα δίκρανο έτοιμο εδώ κι εκεί, αλλά, απλά αφήστε το στην ντουλάπα. Όλα θα πρέπει να γίνουν χωρίς να πέσει μια τουφεκιά, αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο".

Το κρίσιμο γεγονός για να ξεκινήσουν όλα αυτά ήταν η συμφωνία μεταξύ Ρωσίας, Αγγλίας, Κίνας, Γαλλίας, ΗΠΑ, Γερμανίας και Ιράν για να διασφαλιστεί ότι το Ιράν έχει το δικαίωμα να αναπτύξει ειρηνική πυρηνική ενέργεια χωρίς ανάπτυξη πυρηνικών βομβών. Η αλήθεια του θέματος είναι, σύμφωνα με δύο μέλη της ιρανικής βασιλικής οικογένειας, ότι η οικογένεια Bush πούλησε πριν χρόνια στο Ιράν πυρηνικούς πυραύλους με βόμβα νετρονίων στην αιχμή τους. Οι Ιρανοί προσπάθησαν να δώσουν πίσω τα όπλα στο καθεστώς Obama, αλλά η προσπάθεια αυτή απορρίφθηκε απαξιωτικά, σύμφωνα με ανώτερες πηγές της CIA.
IΡAN
Σε κάθε περίπτωση, η πυρηνική συμφωνία του Ιράν σημαίνει, ότι έχει τελειώσει μια τριαντάχρονη καμπάνια της χαζαρικής μαφίας και των σκλάβων τους πολιτικών στην Ουάσινγκτον και το Τελ Αβίβ να χρησιμοποιησεί το Ιράν για να ξεκινήσει ένας παγκόσμιος πόλεμος.
Υπάρχει σε εξέλιξη μια τεράστια προσπάθεια από την χαζαρική μαφία (cabal-illuminati) στην Ουάσιγκτον να ανατραπεί η συμφωνία με το Ιράν, αλλά οι γερουσιαστές και τα μέλη του Κογκρέσου που προσπαθούν να προδώσουν τους δικούς τους ανθρώπους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινικές κατηγορίες για προδοσία και αποδοχή δωροδοκιών από το Ισραήλ,μια ξένη χώρα.

-Πολλές εξελίξεις σε όλο τον κόσμο κατέστησαν πολύ σαφές, ότι το παγκόσμιο δίκτυο ελέγχου της χαζαρικής μαφίας συνεχίζει να αποσυντίθεται. Για παράδειγμα, το Πεντάγωνο δημοσίευσε μια φωτογραφία του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Ashton Carter με τον κορυφαίο Χαζάρο μαφιόζο και εγκληματία πολέμου Benyamin Netanyahu, που δείχνει σαφώς έναν αλλόφρωνα και θυμωμένο Netanyahu.Του διαβάστηκε ο Νόμος Περί Ταραχών και του ειπώθηκε, ότι η αντι-πυραυλική άμυνα "Iron Drome" του Ισραήλ είχε καταστεί άχρηστη και το Ισραήλ ήταν ανυπεράσπιτο.Επίσης ο Netanyahu αναγκάστηκε να παραδώσει 16 επιθετικά ελικόπτερα Cobra στην Ιορδανία και να
IRON DROME
πληρώσει πολλά χρήματα για να αγοράσει τα επιρρεπή σε ατυχήματα αεροσκάφη Ospreys(καθέτου προσγειώσεως) από τους Αμερικανούς.Επίσης ο Carter είπε στον Netanyahu ότι, τώρα που το ιρανικό πυρηνικό ζήτημα έχει διευθετηθεί, η Ρωσία, το Βατικανό, το Πεντάγωνο, η ΕΕ, οι Κινέζοι κ.λ.π. απαιτούν από το Ισραήλ να αποδομήσει το δικό του επιθετικό πυρηνικό πρόγραμμα.Αφού αποχώρησε ο Carter,το κατεστημένο του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ προέβη σε δημόσιες κινήσεις για να αποστασιοποιηθεί από τον εγκληματία Netanyahu.
Mετά το Ισραήλ ο Ashton Carter πήγε στη Σαουδική Αραβία και την Ιορδανία για να "διαβάσει τον νόμο περί ταραχών".
Την επίσκεψη Carter ακολούθησε μια βαρέως τύπου επίθεση εναντίον των μεσολαβητικών του Ισραήλ δυνάμεων του ISIS στη Μέση Ανατολή. Οι Σαουδάραβες συνέλαβαν 431 Χαζάρους πράκτορες του ISIS, ενώ οι Τούρκοι συνέλαβαν 251 για να δείξουν ότι ήταν πρόθυμοι να στραφούν εναντίον των Χαζάρων. Αυτό ακολουθήθηκε από πτήσεις βομβαρδιστικών των ΗΠΑ έξω από την Τουρκία, προκειμένου να πλήξουν δυνάμεις του ISIS στη Συρία, αποφεύγοντας όμως επιθέσεις σε κυβερνητικά στρατεύματα της Συρίας.
Στρατηγοί του Πενταγώνου αλλά και άλλοι βαθμοφόροι και οπλίτες γίνονται, ολοένα και πιο καχύποπτοι απέναντι στον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ.

-Η πίεση εναντίον της χαζαρικής μαφίας είναι μια συμπαραγωγή του αμερικανικού στρατιωτικού βιομηχανικού συμπλέγματος και της Ρωσίας, που έχει αναγκάσει τον σκλάβο του Κογκρέσου, εκτελεστικό Πρόεδρο Οbama να διαβάσει ένα εντελώς νέο σενάριο. Οι Κινέζοι παίρνουν έναν παθητικό, αλλά υποστηρικτικό ρόλο σε αυτήν την καμπάνια,σύμφωνα με πηγές της Κίνας και του Πενταγώνου .
Επί πλέον, το Πεντάγωνο και οι σύμμαχοί του πιέζουν για ένα τέλος στην αμερικανική στρατιωτική βοήθεια προς το Ισραήλ, διότι αντίκειται προς τον νόμο των ΗΠΑ η αποστολή όπλων σε μια χώρα (π.χ. Ισραήλ), που παραβιάζει τη συνθήκη για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων. Εκτός αυτού, πρόσφατα οι Ισραηλινοί προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα στη Συρία, στην Υεμένη, στην Ουκρανία και αλλού. Ωστόσο, εδώ και χρόνια το Πεντάγωνο έχει κρατήσει κρυφές δικλείδες στα όπλα που έχει πουλήσει στο Ισραήλ και τη Σαουδική Αραβία, πράγμα που σημαίνει, ότι αυτά μπορούν να εξουδετερωθούν, και εξουδετερώνονται,όταν χρειάζεται.

-Ανώτερα μέλη της χαζαρικής μαφίας εδώ και χρόνια προσπαθούν να βάλουν στο χέρι τους Κινέζους, πουλώντας τους δυτική στρατιωτική τεχνολογία και προσφέροντάς τους την ευκαιρία να "κυβερνήσουν τον κόσμο", εφ' όσον οι Χαζάροι θα μπορούν να είναι οι τραπεζίτες τους. Ωστόσο, οι Κινέζοι έχουν πλήρη επίγνωση,του ότι ήταν οι Χαζάροι εκείνοι που βρίσκονταν πίσω από τους πολέμους του οπίου και εκείνοι που εξόπλισαν την Ιαπωνία, για να εισβάλλει στην Κίνα το 1936 και να κλέψει τον χρυσό της.
Το αποτέλεσμα είναι ότι η συμμαχία BRICS, το Βατικανό, η Ευρώπη, το Πεντάγωνο και τα περισσότερα κέντρα εξουσίας στον κόσμο έχουν τώρα ευθυγραμμιστεί σαφώς εναντίον της χαζαρικής μαφίας.

-Στη Νιγηρία επίσης τον Ιούλιο κορυφαία στελέχη στρατιωτικών επιτελών καθαρίσθηκαν από αξιωματικούς,επειδή δέχτηκαν χρήματα από τους Χαζάρους για να χρηματοδοτήσουν το σκοταδιστικό και βίαιο κίνημα Boko Haram.

-Το ίδιο διάστημα στην Ουκρανία,οι Ρώσοι συσσώρευσαν πάνω από 2500 σελίδες με στοιχεία για
BOKO HARAM
εγκλήματα πολέμου εναντίον του χαζαρικού καθεστώτος της Ουκρανίας. Το Πεντάγωνο βοήθησε να διαλυθεί το ναζιστικό δίκτυο στην Ουκρανία, σε αντάλλαγμα της βοήθειας της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή και το Ιράν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπήρξαν αναφορές για στρατιωτικές επιθέσεις εναντίον του ναζιστικού στρατού στην Ουκρανία στα μέσα Ιουλίου 2015.

-Τον Ιούλιο υπήρξαν επίσης νέες κινήσεις εναντίον της χαζαρικής μαφίας στις ΗΠΑ.Οι συνεχιζόμενες προσπάθειες προκειμένου να αναγκαστεί η υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ Hillary Clinton να αντιμετωπίσει ποινική δίωξη για την "χρήση ενός ιδιωτικού υπολογιστή για μυστικό κυβερνητικό έργο" ήταν απλά ένα κάλυμμα για πιο σοβαρές κατηγορίες, όπως μαζικές δολοφονίες. Η απομάκρυνση του γερουσιαστη John McCain ως προδότη και όχι ως ήρωα πολέμου είναι ένα άλλο μέρος αυτής της εκστρατείας εναντίον των μπράβων της χαζαρικής μαφίας στην Ουάσιγκτον.
Ο John McCain,ως επικεφαλής της Επιτροπής Στρατιωτικών Υποθέσεων της Γερουσίας, είχε εμπλακεί βαθιά στη δημιουργία του ISIS.Η πρόσληψη και η ανάπτυξη των μισθοφόρων για αναπληρώσεις του ISIS ήταν να βοηθήσει το ΝΑΤΟ ώστε να απομονώσει και αποδυναμώσει την Ρωσία,προκειμένου να προστατευθούν τα συμφέροντα της εταιρείας πετρελαίου Big Oil και να βοηθήσει και να διατηρήσει την οικονομική ηγεμονία της Δύσης η οποία  φθίνει από την ανάπτυξη της Ρωσικής Ομοσπονδίας και την αύξηση της οικονομικής και στρατιωτικής της δύναμης.Οι πόλεμοι και η τρομοκρατία στην Μέση Ανατολή συνδέονται πάντα με την πετρελαϊκή εταιρεία Big Oil η οποία καθορίζει τις τιμές του πετρελαίου και τα κέρδη.

-Σύμφωνα με πληροφορία πηγής του Πενταγώνου,η κίνηση του Κογκρέσου τον Ιούλιο για αφαίρεση της υπηκοότητας από Αμερικανούς που υποστηρίζουν την τρομοκρατία, ψηφίστηκε μετά από αίτημα του Πενταγώνου και στοχεύει κυρίως σε πολίτες με διπλή ιδιότητα Ισραηλινού-Αμερικανού, αναμεμιγμένους σε πρόκληση ταραχών.
Επίσης, ασκείθηκε αυξημένη πίεση στον τελούντα χρέη προέδρου Barack Obama, όχι μόνο να δώσει στη δημοσιότητα κρυμμένες πληροφορίες για την 11η Σεπτεμβρίου 2001 (Δίδυμοι Πύργοι) και την 11η Μαρτίου 2011 (Φουκοσίμα Ιαπωνίας), αλλά και να απελευθερώσει πληροφορίες σχετικά με την αεροπορική πτήση MD-17 της Μαλαισίας.Η δημοσίευση πληροφοριών σχετικά με την κατάρριψη της πτήσης MD-17( Ντόνετσκ, στην Ανατολική Ουκρανία τις 17/7/14)) θα εμπλέξει το Ισραήλ, τον Jeb Bush(αδελφός του George Bush του νεώτερου) και τον ίδιο τον Ομπάμα, συμφωνούν οι πηγές πολλών υπηρεσιών.

-Οι αποκαλύψεις για την ευγονική και τον έλεγχο του πληθυσμού,από το μέτωπο Bush-Rockefeller και της εταιρείας Planned Parenthood που πουλάει όργανα αποβληθέντων εμβρύων, ήταν μια άλλη πτυχή της επίθεσης εναντίον του σατανικού δικτύου των Χαζάρων.
Οι κινήσεις ενάντια στον έλεγχο των Χαζάρων επί των μέσων ενημέρωσης θα συνεχίσουν να εντείνονται στους επόμενους μήνες, λένε πολλές πηγές. Οι Rothschilds, για παράδειγμα, προσπαθούν επίσης να βρουν αγοραστή για το περιοδικό-ναυαρχίδα τους, "The Economist, επίσης γνωστό ως "The Imperialist".Κινέζοι και Ιάπωνες αγοραστές βρίσκονται σε σχετική διερεύνηση. Οι άλλοι Χαζάροι βαρόνοι του Τύπου, επίσης, θα βρεθούν σύντομα κάτω από ισχυρή πίεση, είτε να αρχίσουν να δημοσιεύουν την γυμνή αλήθεια ή να αποχωρήσουν από τις επιχειρήσεις των μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με πηγές.

-Επίσης ένα μέρος του βρετανικού Τύπου ξυπνάει ήδη στη νέα πραγματικότητα και έχει αρχίσει να δημοσιεύει κάποιες μέχρι τώρα πληροφορίες ταμπού. Για παράδειγμα, ο Λόρδος Sewel αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη Βουλή των Λόρδων, μετά την εμφάνιση στον Τύπο φωτογραφιών, που τον έδειχναν να σνιφάρει κοκαΐνη με πόρνες.Ο Λόρδος Sewel είναι βασικός
TONY BLAIR
σύμμαχος του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού Tony Blair. Η παραίτησή του θα συμβάλει στην προετοιμασία του εδάφους για περισσότερες παραιτήσεις και συλλήψεις, με αποκορύφωμα τις κατηγορίες για παιδεραστία και φόνο, που διατυπώνονται εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Tony Blair, σύμφωνα με πράκτορες της MI5 . Ο Tony Blair, φυσικά, είναι ένας από τους κορυφαίους πράκτορες της φατρίας Bush-Ναζιστών στο Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε η σύλληψή του θα οδηγήσει σε άλλους, υψηλότερης βαθμίδας εγκληματίες.

Aυγουστος
----------
-Οι διάφορες πολιτικές και στρατιωτικές κινήσεις εναντίον των Χαζάρων συνέπεσαν με την εντατικοποίηση ενός οικονομικού και χρηματοπιστωτικού πολέμου. Η Citibank και η JP Morgan έχουν πιέσει προς τα κάτω σε όλο τον κόσμο τις τιμές των εμπορευμάτων με βαριά πώληση στις αγορές συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης. Το αποτέλεσμα ήταν μια τεράστια πτώση στις τιμές των βασικών εμπορευμάτων, ιδίως του πετρελαίου, του αργύρου, του χαλκού και του χρυσού. Αυτή
CITY OF LONDON
η πτώση έχει συνεχιστεί παρά το ότι η φυσική ζήτηση παραμένει ισχυρή.Το γεγονός ότι υπήρξε παράνομη χειραγώγηση της αγοράς χρυσού με στόχο την ώθηση της τιμής του χρυσού προς τα κάτω, δείχνει πόσο απελπισμένα θέλει η συμμορία να πιέσει προς τα κάτω την τιμή του,πιθανώς για να πτωχεύσει την Ρωσία η οποία τα τελευταία χρόνια έχει προβεί σε τεράστιες αγορές χρυσού.
Επίσης οι παραπάνω ενέργειες γίνονται για να στραφούν εναντίον της Κίνας, επειδή οι Κινέζοι συσσωρεύουν όσα φυσικά αγαθά μπορούν, ως μέρος της κίνησής τους για απόσπαση του ελέγχου του χρηματοπιστωτικού συστήματος από τον όχλο των Χαζάρων. Οι Κινέζοι έχουν απαντήσει σε αυτήν την κίνηση αγαθών με το ξεπούλημα κρατικών ομολόγων των ΗΠΑ αξίας τρισεκατομμυρίων δολαρίων κατά το 2015 σύμφωνα με την JP Morgan.

-Σε κάθε περίπτωση, η χαζαρική μαφία συνεχίζει να παραφέρεται και να απειλεί. Η πιο εξωφρενική κίνηση  ήταν η δημιουργία ενός λεγόμενου εβραϊκού δικαστηρίου, που πρόκειται να δικάσει τον Πάπα Φραγκίσκο και μία απειλητική επιστολή προς αυτόν,επειδή το Βατικανό αναγνώρισε την οργάνωση που είναι γνωστή ως Παλαιστινιακή Αρχή, ως έθνος, και στα έγγραφά του έχει αρχίσει να αναφέρεται σε αυτήν ως έθνος.Στα πρόσφατα χρόνια οι Χαζάροι έχουν διατυπώσει αρκετές απειλές για επίθεση εναντίον της Ρώμης με πυρηνικά όπλα και η επιστολή αυτή είναι μια ακόμη συγκαλυμμένη απειλή από αυτούς τους δεισιδαίμονες φανατικούς να κάνουν το ίδιο πράγμα. Αυτοί οι άνθρωποι, με δικά τους λόγια, ισχυρίζονται ότι είναι η ίδια ομάδα που καταδίκασε τον Ιησού Χριστό σε θάνατο.

-Στην Ιαπωνία  το ποσό των χρημάτων που έχουν κλαπεί από τους Χαζάρους γκάνγκστερς κατά την τελευταία δεκαετία θα πρέπει να είναι αξίας 100.000 δολαρίων για κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στη χώρα.Στις ΗΠΑ το ποσόν που έχει κλαπεί από τους γκάνγκστερς, που προσποιούνται τους κεντρικούς τραπεζίτες, θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο.Στο ποινικό δίκαιο, είναι δεδομένο ότι τα κλεμμένα περιουσιακά στοιχεία πρέπει να επιστρέφονται στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Αυτοί οι ιδιοκτήτες είναι οι μέσοι φορολογούμενοι πολίτες του πλανήτη. Οι αστυνομικές και στρατιωτικές υπηρεσίες σε όλον τον κόσμο έχουν καθήκον να επιβάλουν τον νόμο και να συλλάβουν τους εγκληματίες. Οι κορυφαίοι κεντρικοί τραπεζίτες είναι αποδεδειγμένα εγκληματίες.
Εν τω μεταξύ στην Ιαπωνία, υπάρχουν επίσης ενδείξεις, ότι η κατάσταση δεν είναι μπίζνες ως συνήθως. Φαίνεται ότι ο σκλάβος πρωθυπουργός Shinzo Abe εργάζεται για νέους χειριστές. Το πιο ξεκάθαρο σημάδι είναι, ότι η κυβέρνηση της Ιαπωνίας δεν βάζει μόνο τέλος σε οποιεσδήποτε προσχηματικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας ή του Ιράν, αλλά επίσης σχεδιάζει να σταματήσει να
SHINZO ABE
χρησιμοποιεί το δολάριο ΗΠΑ στο εμπόριο με τη Ρωσία. Η Ιαπωνία εμπορεύεται ήδη με το Ιράν και την Κίνα χωρίς τη χρήση του δολαρίου ΗΠΑ.
Ένα μεγάλο θέμα επίσης ήταν η απόφαση της ιαπωνικής κυβέρνησης να επιτρέψει στις ιαπωνικές ένοπλες δυνάμεις να συμμετέχουν σε αμυντικές στρατιωτικές εκστρατείες στο εξωτερικό. Αυτό είναι μέρος μιάς συνεχιζόμενης κίνησης του Πενταγώνου, σε μια προσπάθεια δημιουργίας πραγματικής παγκόσμιας ειρήνης, με την συνένωση όλων των αμυντικών δυνάμεων του κόσμου σε έναν ενιαίο οργανισμό πλανητικής άμυνας και διατήρησης της ειρήνης.
Οι Ρώσοι, οι Βιετναμέζοι, οι Ιάπωνες, οι Αυστραλοί και άλλοι είναι ήδη σύμφωνοι με αυτό. Αυτή η δύναμη δεν θα χρησιμοποιηθεί για παράνομους αποικιακούς πολέμους επιθετικότητας και κατοχής.
Πάντως, οι Κινέζοι, οι Ινδοί και άλλοι περιμένουν από τους διεθνείς οργανισμούς, όπως ο ΟΗΕ και το Διεθνές Δικαστήριο, να σταματήσουν να είναι όργανα του δυτικού ιμπεριαλισμού και να γίνουν πραγματικοί εκπρόσωποι του λαού του κόσμου πριν προθυμοποιηθούν να παραχωρήσουν περισσότερη κυριαρχία στους υπερεθνικούς οργανισμούς, όπως η παγκόσμια δύναμη διατήρησης της ειρήνης.

-Οι τράπεζες των ΗΠΑ,συμφωνα με έγκυρες πηγές της Τράπεζας Ανάπτυξης,βρίσκονται σε κατάσταση πτώχευσης,αλλά το αποκρύπτουν δίνοντας "εγγυήσεις" η μία στην άλλη.Ήδη έχουν κλαπεί τεράστια ποσά,κάτι που οι τράπεζες δεν το σχολιάζουν,αλλά από δημόσια αποδεικτικά στοιχεία (όπως παράγωγα-εκμεταλλεύσεις και πράξεις χειραγώγησης της αγοράς),φαίνεται ότι οι περισσότερες δυτικές μεγάλες τράπεζες δεν λειτουργούν πλέον κανονικά.Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου ο στρατός και οι οργανισμοί των ΗΠΑ ασχολούνται με την υπόθεση και ποινικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

-Στις 12/8/15 στην τέταρτη σε πληθυσμό πόλη και εμπορικό λιμάνι Tianjin της ΒΑ Κίνας, έγινε μία σειρά από της μεγάλες εκρήξεις με αποτέλεσμα τον θάνατο άνω των εκατό ατόμων και
TIANJIN
τεραστίων ζημιών σε εμπορεύματα.Σύμφωνα με πηγές του αμερικανικού Πενταγώνου, στόχος ήταν ο ταχύτερος υπερυπολογιστής στον κόσμο με την ονομασία Tianhe-1 ο οποίος ήταν εγκατεστημένος στο Εθνικό Κέντρο Υπερυπολογιστών της Κίνας και τέθηκε εκτός λειτουργίας για πέντε ημέρες.Ο υπερυπολογιστής χτυπήθηκε με τον ηλεκτρομαγνητικό παλμό ενός πυρηνικού όπλου,αμέσως μόλις η Κίνα υποτίμησε το γουάν έναντι του δολαρίου ΗΠΑ, στις 11 Αυγούστου.
Η κινεζική υποτίμηση χρησιμοποιήθηκε ως μέρος μιας επίθεσης στις θέσεις των παραγώγων των μεγάλων χαζαρικών τραπεζών ιδίως της  Goldman Sachs. Οι Χαζάροι απάντησαν με ένα κλεμμένο πυρηνικό όπλο. Αξιωματούχοι του Πενταγώνου έσπευσαν να εξηγήσουν στους Κινέζους, ότι η επίθεση εναντίον τους προερχόταν από τον όχλο των Χαζάρων και όχι από το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ.
Μετά από αυτά το Πεντάγωνο, η CIA και άλλες υπηρεσίες των ΗΠΑ άρχισαν να πιέζουν  το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ να λάβει σοβαρά μέτρα κατά των εγκληματιών στη Wall Street, στην Ουάσιγκτον και αλλού. Η νοθεία των χρηματοπιστωτικών αγορών, η δωροδοκία των πολιτικών, οι δολοφονίες και τα ψέματα της χαζαρικής μαφίας, όλα φθάνουν τώρα στην ώρα της εκδήλωσης των συνεπειών τους.
Μην ξεχνάμε ότι η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας ανήκει στην κυβέρνηση της, πράγμα πού είναι ο λόγος για τον οποίο η Κίνα αναπτύσσεται ραγδαία στις τελευταίες μερικές δεκαετίες.

-Ο στρατός των ΗΠΑ έχει πλέον κλείσει όλα τα βιο-εργαστήρια παραγωγής και εξάπλωσης ασθενειών όπως η γρίπη των πουλερικών, ο ιός SARS, ο Ebola κλπ.
Οι πρωτεργάτες της ομάδας, που προσπαθεί ακόμη να ξεκινήσει τον Γ'ΠΠ και να δημιουργήσει τεχνητά έναν Βιβλικό Αρμαγεδδώνα, είναι ο Benyamin Netanyahu, οι εγκληματικές οικογένειες
ΠΟΛΙΣ  TIANJIN
Bush-Clinton, ο Sheldon Adelson(πολυεκατομμυριούχος και εξέχον μέλος του Ρεμπουπλικανικού κόμματος) και οι συναδέλφοί τους Σαββατιανοί φανατικοί.
Οι Σαββατιανοί είναι μια αίρεση φανατικών γκάνγκστερς, που πιστεύουν ότι πρέπει να φέρουν σε πέρας τις προφητείες της Βίβλου για τους έσχατους καιρούς. Προσποιούνται ότι είναι Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι και Εβραίοι, προκειμένου να προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν τις κυβερνήσεις του κόσμου και τις στρατιωτικές υπηρεσίες να υλοποιήσουν τον Αρμαγεδδώνα. Ιδρυτής τους ήταν ένας τρελός με το όνομα της Sabbatai Zevi, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι ο Μεσσίας και αργότερα προσποιήθηκε ότι ασπάστηκε το Ισλάμ, προκειμένου να σώσει τη ζωή του.Υπάρχουν περίπου ένα εκατομμύριο μέλη αυτής της αίρεσης, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται σε υψηλές θέσεις εξουσίας στο Ισραήλ, στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη, στο Ιράν και στις χώρες του Κόλπου. Έχουν πραγματοποιήσει πολλές πυρηνικές και άλλες τρομοκρατικές επιθέσεις (π.χ. 11η Μαρτίου και 11η Σεπτεμβρίου) ως μέρος των φανατικών σχεδίων τους.

Σεπτέμβριος
-----------
-Στις 11/9/15 δυνάμεις της Σαουδικής Αραβία, του Κατάρ, των Αραβικών Εμιράτων και του Μπαχρέιν, με την υποστήριξη της Αλ Κάιντα εισέβαλαν στην Υεμένη.Μεταξύ των άλλων
ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ
3.000 παιδιά δολοφονήθηκαν και τα ΜΜΕ των τραπεζιτών και των πολυεθνικών δεν δημοσιεύσαν ούτε μία φωτογραφία!

-Οι Ρώσοι και το Πεντάγωνο τον Σεπτέμβριο προσέφεραν προστασία στις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής έναντι των ισραηλινών πυραύλων.

-Πηγές του Πενταγώνου ανάφεραν ότι η χαζαρική τράπεζα JP Morgan(JPM) "ετέθει υπό στρατιωτική επιτήρηση", γιατί "είναι ο λειτουργικός βραχίωνας της Federal Reserve Board". Οι πηγές του Πενταγώνου εξήγησαν, ότι η JPM χειρίζετο τα κουπόνια τροφίμων ή τις ηλεκτρονικές κάρτες μεταφοράς οφέλους,με σκοπό να σταματήσει ενδεχομένως η χρήση τους, προκειμένου να δημιουργηθούν ταραχές για τα τρόφιμα.Η JPM κατελήφθει, προκειμένου να αποτραπεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ωστόσο,ο στρατός ανέφερε, ότι πολλά από τα χρήματα της JPM έχουν "χαθεί".Ερευνάται επίσης αν οι τράπεζες Morgan Stanley και Barclays είναι υπεύθυνες για την κλοπή των χρημάτων, γιατί, εάν είναι έτσι θα οδηγηθούν σε πτώχευση και θα διαλυθούν.
Υπάρχει επίσης μια μεγάλη συνεχιζόμενη οικονομική επίθεση εναντίον άλλων, ελεγχόμενων από τον χαζαρικό όχλο, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Αυτά παραπαίουν κάτω από μια συνδυασμένη επίθεση, που περιλαμβάνει την πτώση της τιμής των αμερικανικών κρατικών ομολόγων (από την Κίνα), της κατάρρευσης των τιμών του πετρελαίου, τις απώλειες στα παράγωγα των πετροδολαρίων, τα μηδενικά επιτόκια (στα δάνεια) και η απαίτηση από τους εξαγωγείς για
πληρωμή σε κινεζικό γουάν.Οι Χαζάροι έχουν ήδη αντιμετωπίσει μια μεγάλη ήττα στις ΗΠΑ, στην προσπάθειά τους να σταματήσουν τη συνεχιζόμενη προσέγγιση μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν. Το γεγονός ότι το λόμπι των Χαζάρων, παρά τη μεγάλη καμπάνια, δεν μπόρεσε να πάρει αρκετές ψήφους στο Κογκρέσο και τη Γερουσία για να ασκήσει βέτο στη συμφωνία με το Ιράν, αποτελεί σαφή απόδειξη, ότι οι Χαζάροι χάνουν τον έλεγχο του πολιτικού συστήματος των ΗΠΑ.

-Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου και της Κίνας,το ελεγχόμενο από τους Rockefeller Citigroup "στέλνει τον κλεμμένο χρυσό και τα κλεμένα χρήματά στη Ρωσία, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει το ενδεχόμενο να πέσουν σε κινεζικά χέρια».Αυτό συμπίπτει με τις δηλώσεις του εντολοδόχου των Rockefeller Henry Kissinger, ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να είναι φιλικές προς τη Ρωσία. Η Ρωσία είναι πιθανό να διεκδικήσει απλά τον χρυσό ως τσαρικό θησαυρό που επιστρέφεται.

-Μετά απ'όλα αυτά στο τέλος Αυγούστου το Πεντάγωνο των ΗΠΑ,οι Ρώσοι, οι Ιρανοί και οι σύμμαχοί τους άρχισαν να αυξάνουν την πίεσή τους προς τον χαζαρικό όχλο και το το Ισραήλ.Έτσι αποφάσισαν να επιτεθούν στο δημιούργημα του Ισραήλ,Τουρκίας και Σαουδικής Αραβίας",στρατό του ISIS" στη Μ.Ανατολή.Υπόψη ότι από τον Ιούλιο το αμερικανικό Πεντάγωνο είχε ενημερώσει ήσυχα τους Τούρκους και τους Ισραηλινούς να μην επιχειρήσουν να
ISIS
σταματήσουν τη Ρωσία αν αυτή επιτεθεί στον ISIS.
Επισήμως οι επιχειρήσεις κατά του ISIS άρχισαν επισήμως στις 30/9/15 με τους βομβαρδισμούς της Ρωσικής αεροπορίας και στη συνέχεια και με επίγειες δυνάμεις της Συρίας,της παραστρατιωτικής οργάνωσης "Χεζμπολάχ" του Λιβάνου,των Ιρανών "επαναστατικών φρουρών"και παραστρατιωτικών ομάδων του Ιρακ.Η εκστρατεία βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη από αυτούς τους συμμάχους, με στόχο την αποκοπή του πετρελαίου του ISIS, που παρέχεται από το Ιράκ μέσω του Ισραήλ και της Τουρκίας. Το κόψιμο αυτών των διαδρομών των εξαγωγών πετρελαίου στερεί από τους Χαζάρους,τους Τούρκους και τον στρατό τον ISIS από την μεγαλύτερη πηγή των κεφαλαίων τους (εκτός από τα ναρκωτικά).
Πιστεύω ότι σε όλους σχεδόν είναι γνωστά τα διαδραματιζόμενα γεγονότα στην Συρία,ιδίως και μετά την κατάριψη του Ρωσικού αεροπλάνου από την τουρκική αεροπορία και την στάση της Τουρκίας στον πόλεμο αυτό.Περισσότερα για το θέμα του πολέμου στην Συρία και τις ενέργειες της Ρωσίας,μπορείται να διαβάσετε στο άρθρο μου "Η Αρχή του Τέλους των Αποστατών".

-Εν τω μεταξύ, ο γκάνγκστερ των Χαζάρων βασιλιάς Salman της Σαουδικής Αραβίας έφθασε στην Ουάσιγκτον στις 4 Σεπτεμβρίου, για να απαιτήσει την επιστροφή του Σαουδικού χρυσού, που φυλάσσεται στις ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί του είπαν ότι αν επιμείνει στις απαιτήσεις του το βασίλειό
ΒΑΣΙΛΙΑΣ SALMAN
του θα διαλυθεί. Επιπροσθέτως του είπαν ότι η χώρα του θα αντιμετωπίσει "σοβαρές συνέπειες" αν σταματήσει την παροχή πετρελαίου προς το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ και αρχίσει να το πουλάει στους Κινέζους. Ο Salman επίσης αναγκάστηκε να δεχθεί τη συμφωνία του Ιράν.

-Η κατάσταση στην Ευρώπη, επίσης, παίρνει τη μορφή κρίσης. Η μεγάλη κρίση των προσφύγων, που είναι στην επικαιρότητα, μεθοδεύεται ως μέρος του μακροπρόθεσμου σχεδίου της στοας P2 του Βατικανού να χρησιμοποιήσει μια σύγκρουση μεταξύ Ισλάμ και Χριστιανισμού, για να επιβάλει μια ενοποίηση των μονοθεϊστικών θρησκειών. Το σχέδιο ζητάει μια κλιμάκωση της κρίσης των προσφύγων και την άφιξη μεγάλων αποσπασμάτων από "ένοπλους μαχητές του ISIS" για να επιταχυνθεί η διαδικασία,σύμφωνα με γερμανικές πηγές.Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ έφθασαν σε μια μυστική συμφωνία, για να αρχίσουν να βάζουν σε εφαρμογή τις βλέψεις τους για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

-Τον Σεπτέμβριο ο Στρατηγός Martin Dempsey, πρόεδρος του Μικτού Επιτελείου του Πενταγώνου,επισκέφθηκε την Γερμανία και την Τουρκία για την αντιμετώπιση της κατάστασης
των χιλιάδων προσφύγων στην Ευρώπη.Είπε στους Γερμανούς να επιβάλουν συνοριακούς ελέγχους και να σταματήσουν την πλημμύρα των προσφύγων. Είπε, επίσης, στους Γερμανούς, στους Τούρκους και στους διοικητές του ΝΑΤΟ να ευθυγραμμιστούν με τη Ρωσία στη Συρία εναντίον των Ισραηλινών, του ISIS και τους υποστηρικτές τους του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου.Επιπλέον, ο αμερικανικός στρατός είπε στον Πάπα Francis, στην Άνγκελα Μέρκελ και στους άλλους διαχειριστές της Ευρωπαϊκής δύναμης να σταματήσουν την μεγάλη διαδικασία κοινωνικής μηχανικής που αποσκοπεί στο να πλημμυρίσουν την Ευρώπη με μουσουλμάνους, προκειμένου να επιβάλουν την ένωση του Ισλάμ και του Χριστιανισμού.

-Την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου ο Ισραηλινός ηγέτης Benyamin Netanyahu  και μια αντιπροσωπεία στρατηγών πήγαν στη Ρωσία για να ζητήσουν προστασία και διαβεβαιώσεις. Οι Ισραηλινοί "αντιμετωπίστηκαν ως οι κακοποιοί".Ειπώθηκε στους Ισραηλινούς, ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού του Ισραήλ ήταν ρωσικής καταγωγής και ότι δεν θα υπάρξει κανένας κίνδυνος για τους πολίτες του Ισραήλ, σε περίπτωση ανατροπής των Σιωναζιστών.Ο πρόεδρος Putin είπε στον Netanyahu,ότι η Συρία δεν μπορεί να ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο εναντίον του Ισραήλ και άφησε να εννοηθεί ότι θα το κάνουν η Ρωσία, η Κίνα, το Ιράν και η Χεζμπολάχ.
ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ
Η Κίνα, για παράδειγμα, έχει πλέον πλήρη επίγνωση,ότι ήταν πράκτορες του καθεστώτος Netanyahu εκείνοι που πυροδότησαν το μικρό πυρηνικό όπλο στην Tianjin τον Αύγουστο. Για τον λόγο αυτόν ένας κινεζικός στόλος και κινεζικά στρατεύματα κατευθύνθηκαν τον Σεπτέμβριο στη Συρία. Η Χεζμπολάχ του Λιβάνου και σύμμαχος των Ρώσων έχει ήδη εφοδιαστεί με εβδομηνταπέντε άρματα μάχης για να τα χρησιμοποιήσει εναντίον του καθεστώτος στο Ισραήλ.
Υπάρχει επίσης μια συντονισμένη διεθνής προσπάθεια σε εξέλιξη να καθηλωθεί και να καταστραφεί ο στόλος των υποβρυχίων του Ισραήλ  με πυρηνικό εξοπλισμό. Τα γαλλικά ελικοπτεροφόρα Mistral, που επρόκειτο να σταλούν στη Ρωσία, πηγαίνουν τώρα στην Αίγυπτο, όπου θα εξοπλιστούν από τους Ρώσους και θα ενωθούν με τον ρωσικό στόλο σε δράσεις εναντίον των Ισραηλινών υποβρυχίων, λένε οι πηγές του Πενταγώνου. Επί πλέον οι Αιγύπτιοι θα μπορούσαν ούτως ή άλλως να πουλήσουν τα πλοία αυτά με έκπτωση στους Ρώσους.

Οκτώβριος
--------
-Την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου 2015 οι ΕΔ των ΗΠΑ, υπό τη νέα ηγεσία του Στρατηγού των Πεζοναυτών Joseph Dunford και κατόπιν εντολής του Κογκρέσου κατέλαβαν την κύρια πηγή της εξουσίας του Χαζαρικού όχλου, την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ Federal Reserve Board(FED)κατόπιν πληροφοριών ότι οι ιδιοκτήτες της (σιωνιστές χαζάροι) είχαν σκοπό να την πτωχεύσουν .Ο στρατός των ΗΠΑ ανέλαβε επίσης το τυπογραφείο δολαρίων τηw FED. Για να
FED
επιβεβαιωθoυν όλα αυτά , επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του διοικητικού συμβουλίου της Federal Reserve, που δεν είναι πλέον www.federalreserve.org αλλά τώρα είναι http://www.federalreserve.gov/( η κατάληξη "gov" χρησιμοποιείται μόνον για κρατικές υπηρεσίες των ΗΠΑ).Αυτό σημαίνει πως η FED δεν είναι πλέον ιδιωτική,αλλά πέρασε στο κράτος.

Οι Κινέζοι συντονισμένοι με την κίνηση αυτή, ανακοίνωσαν το Κινεζικό Σύστημα Διεθνών Πληρωμών, εναλλακτικό του ελεγχόμενου από τους Χαζάρους συστήματος SWIFT  που σημαίνει πως η εξαγορά του συστήματος του δολαρίου ΗΠΑ εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει προχωρήσει όπως έχει προγραμματιστεί.Η κατάρρευση των μεγάλων τραπεζών της Χαζαρικής μαφίας είναι πλέον, απλώς θέμα χρόνου.

-Επιπλέον, υπήρξαν τεράστιες συνεχείς στρατιωτικές κινήσεις στη Μέση Ανατολή με στόχο την κατάργηση της φασιστικής κυβέρνησης του Netanyahu στο Ισραήλ, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου και της Ρωσίας. Για να διευκολυνθεί η Ρωσική εκκαθάριση των "χαζάρων" οι ΗΠΑ απέσυραν τα αεροπλανοφόρα τους από την περιοχή.
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ J.DUNFORD
Μετά απ'αυτό και σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, το καθεστώς Netanyahu σκηνοθέτισε πληροφορίες για μια ψεύτικη αμερικανική αεροπορική επιδρομή εναντίον των κυβερνητικών δυνάμεων στο Χαλέπι της Συρίας. Οι Ρώσοι δεν ξεγελάστηκαν από τον ελιγμό αυτό και απάντησαν με την εκτόξευση πυραύλων και  πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών πάνω από τον Ιρανικό εναέριο χώρο (με την άδεια του Ιράν φυσικά) για να επιτεθούν σε πολλαπλούς στόχους στη Μέση Ανατολή, σκοτώνοντας εκατοντάδες Ισραηλινών, Σαουδαράβων και μελών του τουρκικού στρατού που λειτουργούσαν κατά του διεθνούς δικαίου στη Συρία και το Ιράκ. Το πραγματικό μήνυμα φυσικά ήταν ότι ο στρατός των ΗΠΑ ήταν έτοιμος να κάνει στην άκρη για να επιτρέψει στους Ρώσους να καθαρίσουν το χάος στη Μέση Ανατολή.

-Φοβούμενος για τη ζωή του και το καθεστώς του, ο βασιλιάς Salman της Σαουδικής Αραβίας εισήχθη σε νοσοκομείο προσποιούμενος σοβαρή νόσο Alzheimer, ενώ ο γιος του, που είναι η πραγματική εξουσία, υπουργός Άμυνας και Διάδοχος του Salman,πέταξε στη Ρωσία όπου,σύμφωνα με το Πεντάγωνο και τις ρωσικές πηγές, προσέφερε την παράδοση του καθεστώτος του. Στην πραγματικότητα, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας γονυπετής πρόσφερε στη Ρωσία τον έλεγχο της αγοράς πετρελαίου σε αντάλλαγμα την επιβίωση του καθεστώτος του. Για να "γλυκάνει" το θέμα, προσφέρθηκε να πληρώσει για τα δύο Γαλλικά ελικοπτεροφόρα Mistral  που αγοράζει η Αίγυπτος αφού η Γαλλία αναγκάστηκε να ακυρώσει την πώληση τους στη Ρωσία.Οι Ρώσοι έχουν συμφωνήσει με τους Σαουδάραβες ότι απαιτείται κάποιο είδος "πολιτικής διευθέτησης", συμπεριλαμβανομένου του τερματισμού του ψεύτικου χαλιφάτου των τρομοκρατών του ISIS. Ωστόσο, με την βοήθεια των Κινέζων, των Ρώσων και των Ιρανών οι δυνάμεις των ανταρτών-σιϊτών "Χούτι" της Υεμένης κατέλαβαν Σαουδαραβικές πετρελαιοπηγές "κλειδιά" και φαίνεται όλο και πιο πιθανό πως η "πολιτική διευθέτηση" θα είναι η παραίτηση της απεχθούς ψευδό-μουσουλμανικής οικογένειας Σατανολατρών και η παραχώρηση του ελέγχου των μουσουλμανικών ιερών εδαφών σε αντάλλαγμα για τη ζωή τους.

-Ο άλλος "δικτάτορας" της Μέσης Ανατολής είναι ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ερντογάν. Το Πεντάγωνο απέσυρε τον Οκτώβριο όλες τις δυνάμεις του και την αντι-πυραυλική άμυνα "Patriot" από την Τουρκία ως μέρος της γενικής απεμπλοκής του από την περιοχή.Ο Ερντογάν έχει πιαστεί να κάνει βομβιστικές επιθέσεις κατά των Κούρδων στη χώρα του, να κλέβει βιομηχανικές υποδομές από τη Συρία, σε συνεργασία με το Ισραήλ και γενικά να είναι ένας αντι-κοινωνικός ταραξίας. Ως ανταπόδοση, οι αγωγοί των Rothschild που μεταφέρουν κλεμμένο πετρέλαιο της Συρίας και του Ιράκ μέσω της Τουρκίας  απεκόπησαν από τους Ρώσους και τους Κούρδους.

-Η αποκοπή των χρημάτων του πετρελαίου της Μέσης Ανατολής πρόκειται να είναι το τελευταίο
ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ
καρφί στο φέρετρο για πολλές από τις ποινικές μεγα-τράπεζες που έχουν επιβιώσει χάρη στα πετροδολάρια. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το ΔΝΤ, ο ΟΗΕ, η BIS, η Citibank, η Τράπεζα της Αγγλίας και άλλοι έχουν προειδοποιήσει για επικείμενη οικονομική κρίση.

-Ο Νετανιάχου αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη επίσκεψή του στη Γερμανία, επειδή η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και το Γερμανό καθεστώς, του είπαν ότι δεν επρόκειτο να πάρει πια άλλα γερμανικά υποβρύχια.

-Ο εκβιασμός κατά των Γερμανών κατασκευαστών αυτοκινήτων όπως η Volkswagen, η Mercedes Benz κλπ χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο "σκάνδαλο για εκπομπές καυσαερίων" χρησίμευσε μόνο για να ενισχύσει την αποφασιστικότητα των Γερμανών να συνεργαστούν με τους Ρώσους κατά των Χαζάρων βασανιστών. Η πλημμύρα των εκατομμυρίων προσφύγων από τη Συρία, που πολλοί από αυτούς είναι εκπαιδευμένοι πράκτορες για σαμποτάζ και που δεν είναι ούτε καν από την Συρία, έχει επίσης θορυβήσει πολλούς λογικούς Γερμανούς.

-Οι Γάλλοι έχουν ρίξει το γάντι και δεν εργάζονται πλέον για τον Χαζαρικό όχλο, σύμφωνα με την βρετανική MI5. Οι Γάλλοι είπαν στους Βρετανούς ότι θα συντονίσουν την ΕΕ με τη Ρωσία και ότι εάν οι Βρετανοί είναι ενάντιοι σε αυτό, θα πρέπει να εγκαταλείψουν την ΕΕ.
-Στην Άπω Ανατολή, εν τω μεταξύ, κάποιες μεγάλες αλλαγές αρχίζουν να γίνονται ορατές επίσης. Οι Κινέζοι κομμουνιστές και το καθεστώς της Βόρειας Κορέας έχουν αμβλύνει τις διαφορές τους. Η ανακοίνωση από τους Βορειοκορεάτες ότι έχουν πυρηνικούς διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους ικανούς να χτυπήσουν τις ΗΠΑ και την Ευρώπη ήταν ένα σημάδι ότι η Ιαπωνία και η χερσόνησος της Κορέας δεν είναι πλέον ανοικτές σε πυρηνικό εκβιασμό από τους Χαζάρους και την συρρικνωμένη συλλογή τους από καθεστώτα σκλάβων, λένε πηγές της Βόρειας Κορέας και της Κίνας.

-Σε κάθε περίπτωση, μια μαζική εκστρατεία για να κοπούν όλες οι υπόλοιπες πηγές χρηματοδότησης των Σιωναζί συνεχίζεται. Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν έχουν ως στόχο να κλείσουν την επιχείρησή τους με την ηρωίνη. Οι Νοτιαμερικανοί άρχοντες των ναρκωτικών δεν διαθέτουν πλέον κεφάλαια στους Σιωναζί, σύμφωνα με πηγές του Βατικανού. Η ορατή απόδειξη γι 'αυτό φάνηκε,όταν ο κορυφαίος Σιωναζί παράγων του Bush στην Ονδούρα, ο Jaime Rosenthal, κατηγορήθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών για το ξέπλυμα χρήματος από ναρκωτικά.Η κυβέρνηση της Ονδούρας έχει επίσης κατασχέσει τα περιουσιακά του στοιχεία. Η Κουβανική και η
Κολομβιανή κυβέρνηση εντατικοποιούν την συνεργασία τους στον τομέα της καταπολέμησης των ναρκωτικών τα οποία είναι απαραίτητα για την λειτουργία των Σιωναζί. Πηγές των "άσπρων πηλικίων" του Πενταγώνου και της CIA λένε, ότι τόσο η Citibank όσο και η Bank of America "θα βουλιάξουν" λόγω του ξεπλύματος χρημάτων του Bush και της CIA.
Μόλις το θέμα του παράνομου ξεπλύματος του χρήματος των ναρκωτικών έχει κλείσει, τα ναρκωτικά θα νομιμοποιηθούν,θα ρυθμίζονται και θα φορολογούνται.

-Στη Μέση Ανατολή, εν τω μεταξύ, τα έσοδα από το κλεμμένο πετρέλαιο, που είναι η άλλη κύρια πηγή χρηματοδότησης των Σιωναζί, συνεχίζουν να ελαττώνονται. Οι βάσεις ναρκωτικών, όπλων και σκλάβων του Bush, της CIA και  του ISIS στη Συρία και το Ιράκ, συνεχίζουν να καταστρέφονται αλλά ακόμη και οι πετρελαϊκές εγκαταστάσεις τους κατάσχονται. Αυτό είναι το εν εξελίξει έργο του συνασπισμού του Πενταγώνου, των Ιρανών, των Ρώσων, της Συρίας της Υεμένης, κλπ. Ο Πάπας Φραγκίσκος έπεισε τους Κουβανούς να στείλουν στρατεύματα στη Συρία για να προστατεύσουν τους ομόδοξους τους Χριστιανούς από τις διώξεις.
Οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ, εν τω μεταξύ, μαζί με τους Κούρδους συμμάχους τους, συνεχίζουν να κόβουν το πετρέλαιο προς στην Τουρκία.Πηγές του Πενταγώνου ανέφεραν πως μπορεί να υπάρξει ένα στρατιωτικό πραξικόπημα εναντίον του Ερντογάν σύντομα, σαν  αποπληρωμή για όλη την δυστυχία που έχει προκαλέσει στο λαό της Συρίας.

-Το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας συνεχίζει επίσης να αποσυναρμολογείται. Αφού απορρίφθηκε από τη Ρωσία του Putin και το Πεντάγωνο η προσπάθειά τους να προσλάβουν νέους σωματοφύλακες, οι Σαουδάραβες απέστειλαν τον επικεφαλής των ναυτικών τους δυνάμεων στην Κίνα. Η Κινέζοι "του έδωσαν ένα λεκτικό μαστίγωμα", σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Μετά από αυτό, οι Κινέζοι έστειλαν μια μεγάλης ισχύος στρατιωτική αντιπροσωπεία στο Ιράν για να μάθουν πώς θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην τρέχουσα εκστρατεία, για να καθαριστεί η Μέση Ανατολή από τους Σατανικούς Σιωναζί όπως οι Σαουδάραβες.Την δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου, ένας πύραυλος κατέστρεψε 17 Σαουδαραβικά αεροσκάφη F-15 , 9 ελικόπτερα Apache, φόνευσε 66 υψηλόβαθμα στελέχη και τραυμάτισε άλλους 300.

-Ο στράτηγος Joseph Dunford, Πρόεδρος του Μικτού Επιτελείου των ΗΠΑ, με την παρότρυνση  της Ρωσίας και του Βατικανού, επισκέφτηκε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Netanyahu και τον ενημέρωσε ότι "οι Αμερικανοί φορολογούμενοι είναι έξω φρενών λόγω του ότι το Ισραήλ δημιούργησε την 11/9/2001(δίδυμοι πύργοι) και δεν θέλουν να του δοθεί άλλη βοήθεια, όπλα, ή να γίνουν άλλοι πόλεμοι για χάρη του Ισραήλ", δήλωσαν πηγές του Πενταγώνου. Επίσης, του ειπώθηκε ότι το ΝΑΤΟ δεν μπορεί πλέον να προστατεύει το Ισραήλ και πως το Ισραήλ θα πρέπει
ΥΨΙΠΕΔΑ ΓΚΟΛΑΝ
να επιστρέψει τα Υψίπεδα του Γκολάν.Και αυτά δεν είναι όλα. Αν η Ισραηλινή κυβέρνηση δεν ξεκινήσει τη σύλληψη των απατεώνων "Ζηλωτών"(θρησκευτική αίρεση) που τρέχουν σε κατάσταση αμόκ ανάμεσά τους,το ίδιο το Ισραήλ θα πάψει να προστατεύεται και από την παγκόσμια κοινότητα.
Το Ισραήλ έχει ήδη τεθεί κάτω από μια "ηλεκτρομαγνητική απομόνωση", που σημαίνει ότι τα στρατιωτικά αεροπλάνα του είναι καθηλωμένα και τα πολεμικά πλοία του δεν μπορούν να αποπλεύσουν, σύμφωνα με αξιωματούχους του Πενταγώνου. Ο αποκλεισμός έχει ενταθεί από τον Νοέμβριο, διότι πηγές του αμερικανικού στρατού και της ρωσικής κυβέρνησης συμφωνούν, πως ένα ισραηλινό μαχητικό F-16, κατέρριψε ένα ρωσικό επιβατηγό στην έρημο του Σινά,σκοτώνοντας 224 ανθρώπους.Η κατάρριψη του αεροσκάφους έχει πλέον ανοίξει νόμιμα τον δρόμο για ρωσικές επιθέσεις.Ήδη οι Ρώσοι έχουν πάρει άδεια από την αιγυπτιακή κυβέρνηση να χρησιμοποιήσουν βάσεις στην Αίγυπτο, για να επιτεθούν στις ισραηλινές δυνάμεις στην έρημο του Σινά και στη Λιβύη.
Μετά απ'αυτά οι Ρώσοι σκόπιμα διέδωσαν πληροφορίες σχετικά με μια πυρηνική τορπίλη. Εκτόξευσαν επίσης πυραύλους Κρουζ από ένα υποβρύχιο στη Μεσόγειο.Επίσης ρωσικά
ΠYΡΑΥΛΟΣ ΚΡΟΥΖ
βομβαρδιστικά με πυρηνικό οπλισμό άρχισαν περιπολίες στον εναέριο χώρο γύρω από τα ισραηλινά σύνορα με τη συνοδεία ιρανικών μαχητικών αεροσκαφών. Το μήνυμα που εστάλει ήταν ότι το Ισραήλ, μπορεί "να χτυπηθεί με πυρηνικά, με τσουνάμι και με ηλεκτρομαγνητικό παλμό(EMP) μέχρι αφανισμού,με μια εντολή της στιγμής" σημείωσαν αξιωματούχοι του Πενταγώνου.Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Netanyahu, φοβούμενος αντίποινα, κάλεσε τον Πρόεδρο της Ρωσίας Putin για να ικετεύσει για έλεος, ως αντίδραση σε αυτές τις κινήσεις.Ωστόσο,οι στρατοί της Ρωσίας,της Γαλλίας και των ΗΠΑ δεν έχουν καμία διάθεση για κατευνασμό.
O Putin είναι γνωστό ότι είναι ένας πολύ έξυπνος και οξυδερκής ηγέτης.Εχει,τα καλύτερα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου,αμυντικά και επιθετικά όπλα,το καλύτερο σύστημα συλλογής ξένων πληροφοριών,τα καλύτερα οικονομικά,πολιτικά και τους καλύτερους στρατιωτικούς συμβούλους.Επίσης είναι αυτός που παίρνει μυστικά βοήθεια από μία πολύ προηγμένη τεχνολογικά...δύναμη !

-Η σύλληψη στον Λίβανο ενός Σαουδάραβα πρίγκιπα, που μετέφερε δυο τόνους κοκαΐνης και αμφεταμινών,οδήγησε σε ξέφρενες κλήσεις του βασιλιά Salman της Σαουδικής Αραβίας προς τον Πρόεδρο Putin και τον Αναπληρωτή Διευθυντή της CIA David Cohen. Ο Cohen, ο οποίος περιγράφεται από το Πεντάγωνο ως η πραγματική κεφαλή του ISIS, πέταξε στον Λίβανο για να τον απελευθερώσει, αλλά απέτυχε. Ήταν επίσης ανίκανος να καταφέρει την απελευθέρωση του ισραηλινού στρατηγού, που συνελήφθη ενώ διοικούσε τις δυνάμεις του ISIS στη Συρία.Αυτή η αποτυχία της απελευθέρωσης του πρίγκιπα ενίσχυσε το ηθικό της συμμαχίας μεταξύ Ρωσίας, Χεζμπολάχ, Πενταγώνου, Ιράν, Συρίας, Ιράκ, Υεμένης(σιϊτες Χούτι) και τώρα της Αιγύπτου, που έχει ταχθεί κατά του Ισραήλ, της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ.

-Οι Σαουδάραβες έχουν προσλάβει Κολομβιανούς, Γάλλους και άλλους μισθοφόρους για να δώσουν μάχες γι' αυτούς, αλλά αυτές οι δυνάμεις δεν θα είναι σε θέση να σταματήσουν την Ρωσία, το Πεντάγωνο και τους συμμάχους τους από το να εξωθήσουν αυτό το απάνθρωπο κράτος σε ήττα και παράδοση.Οι δυνάμεις του Πενταγώνου και της Ρωσίας, που επιβάλλουν τον αποκλεισμό του Ισραήλ, επιμένουν ότι αυτό το αναιδές έθνος πρέπει να εγκαταλείψει όλα τα εδάφη που παράνομα έχει αρπάξει και να καταβάλει τεράστιες αποζημιώσεις για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει.

-Οι Ευρωπαίοι στρέφονται προς την Κίνα.Την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου οι Γάλλοι, οι Γερμανοί και οι Βρετανοί είχαν συναντήσεις κορυφής με τους Κινέζους με την ελπίδα να βρουν υποστήριξη για το καταρρέον οικονομικό σύστημά τους.Για να αντισταθμίσει την κινεζοευρωπαϊκή προσέγγιση,το Πεντάγωνο έχει αρχίσει να συνεργάζεται με τους Ρώσους και άλλους για να εξασφαλίσει ότι οι Κινέζοι δεν θα αποκτήσουν τον στρατιωτικό έλεγχο της Ασίας.
Για τον σκοπό αυτό,σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, στο Βιετνάμ έχουν χορηγηθεί πυρηνικά όπλα και προηγμένος εξοπλισμός, προκειμένου να του δοθεί η δυνατότητα να αντιμετωπίσει την Κίνα σε ζητήματα αμφισβητούμενων περιοχών στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Η αποστολή ενός πολεμικού πλοίου των ΗΠΑ σε ύδατα που διεκδικούν οι Κινέζοι, ήταν μια κίνηση του Πενταγώνου για να πείσει τις ασιατικές χώρες γύρω από την Κίνα, ότι είναι έτοιμο να τις υπερασπιστεί, παρά τις όποιες οικονομικές συμφωνίες μεταξύ της Ουάσιγκτον και της Κίνας.Οι Κινέζοι, από την πλευρά τους,δήλωσαν πως δεν είχαν φιλοδοξίες να πάρουν τη σκυτάλη από τις ΗΠΑ ως μόνη παγκόσμια υπερδύναμη. Αντί αυτού είπαν, ευλόγως,ότι,εφόσον οι Κινέζοι αντιπροσωπεύουν το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού, θα πρέπει να έχουν το 20% του ελέγχου επί των διεθνών θεσμών και της εξουσίας.

Νοέμβριος
--------
-Απεκαλύφθει πρόσφατα,ότι η δολοφονία με αεροπορικό δυστύχημα του Richard Rockefeller στις 14/6/2014 ήταν μέρος μιας κίνησης της μαφίας των Bush να αναλάβει την οργάνωσή του "Γιατροί Χωρίς Σύνορα"(έχει περάσει στoς νεοταξίτες) και να την χρησιμοποιήσει ως μέτωπο. Πηγές της οικογένειας Rockefeller λένε, ότι ο Richard σκοτώθηκε επειδή ήταν έτοιμος να δώσει πληροφορίες για απόπειρες από τον Bush και τους συναδέλφους του Χαζάρους,να εξαπολύσουν μια επιδημία του ιού Έμπολα.

-Η γιγάντια επιχείρηση  ψυχολογικού πολέμου, όπου οι "τρομοκράτες του ISIS" φέρονται να σκότωσαν πάνω από εκατό άτομα στο Παρίσι, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015, ήταν απλά μέρος των εν εξελίξει σκληρών και πονηρών διαπραγματεύσεων για μια παγκόσμια κυβέρνηση.
Για να γίνει αυτό κατανοητό, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά βασικά γεγονότα σχετικά με τα γεγονότα στο Παρίσι.
ΠΑΡΙΣΙ 2015
Πρώτα απ 'όλα, το γεγονός και μόνο ότι χιλιάδες μάρτυρες που σχεδόν όλοι είχαν τηλέφωνα "smartfon" δεν ήταν σε θέση να καταγράψουν τα γεγονότα εκείνης της ημέρας, αποδεικνύει ότι ήταν απλά μια μαζική εκδήλωση προπαγάνδας.Η NSA(Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ) και άλλες πηγές συμφωνούν.Σύμφωνα με πηγές της CIA,όλες οι κάμερες ασφαλείας στις περιοχές όπου έλαβαν χώρα οι υποτιθέμενες σφαγές ήταν εκτός λειτουργίας, υποδεικνύοντας υψηλό επίπεδο συνεργασίας από τη γαλλική αστυνομία ασφάλειας.

Αυτό το τελευταίο (περί CIA) μπορεί να μας ξενίσει αν δεν έχουμε πληροφόρηση για το τι ακριβώς συμβαίνει στις ΗΠΑ. Έτσι λοιπόν όσοι θέλουν να ψάχνουν τα πράγματα (και καλά κάνουν) θα ανακαλύψουν πως οι ΗΠΑ εδώ και καιρό έχουν εμφύλιο πόλεμο εντός των κρατικών, των στρατιωτικών και των μυστικών υπηρεσιών. Με δύο λόγια οι πατριώτες Αμερικανοί παλεύουν να ξαναπάρουν την πατρίδα τους από την συμμορία Bush (Bush Crime Cabal- BCC), και την συμμορία Rothschild (Rothschild Khazarian Mafia – RKM) , αλλά και κυρίως από τους διπλούς πολίτες, (Israeli First Dual Citizens – Το Ισραήλ Πάνω απ΄όλα, Διπλοί Πολίτες). Οι πατριώτες αυτοί αποκαλούνται ¨"firsters" από το "America First".
Στη συνέχεια, ας δούμε τι προέκυψε από αυτό το γεγονός.Η Γαλλία επέβαλε στρατιωτικό νόμο και έκλεισε τα σύνορά της. Αυτό είναι η κλασική στρατηγική "Gladio" με την οποία κατασκευάζεται ένα περιστατικό τρομοκρατίας και χρησιμοποιείται για να εφαρμοστεί μια στρατιωτική κυβέρνηση.Κάτι παρόμοιο έκανε και η Βελγική κυβέρνηση.

-Η προσφυγική κρίση θεωρείται επίσης από τους Ρώσους ως τιμωρία εναντίον των Ευρωπαίων. Οι Ρώσοι λένε ότι έχουν εντοπιστεί όλοι οι λογαριασμοί στο twitter που προτρέπουν  πρόσφυγες να πάνε στην Ευρώπη και στην πόλη Σαν Φρανσίσκο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δεκέμβριος
----------
-Στις αρχές Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Barack Obama στο Παρίσι.Επίσης ο Στρατηγός Joseph Dunford, επικεφαλής του Πενταγώνου, τηλεφώνησε στον Valery Gerasimov, αρχηγό του επιτελείου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Οι Dunford και Gerasimov συζήτησαν  για το πώς "να ανατρέψουν" την Τουρκία, το Ισραήλ και τη
Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο του πραγματικού πολέμου κατά της τρομοκρατίας.Επίσης συζήτησαν τις ρωσικές απαιτήσεις σχετικα με την δημιουργία στον ΟΗΕ ένος δικαστήριου οπου θα ερευνήσει τη συμμετοχή των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών και την ισραηλινή κυβέρνηση για τη δημιουργία των διεθνών τρομοκρατικών οργανώσεων και την αλληλεπίδραση με αυτές τις τρομοκρατικές οργανώσεις.
Ως μέρος αυτής της κοινής εκστρατείας Ρωσίας-Πενταγώνου, το Πεντάγωνο έχει παραλύσει όλα τα αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα Patriot στην Σαουδική Αραβία, στην Τουρκία και στο Ισραήλ. Την ίδια στιγμή η Ρωσία έχει δημιουργήσει μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων σε όλη την περιοχή και έχει εγκαταστήσει Α/Α πυραύλους S400 περιμετρικά της Τουρκίας και την Ανατολική Μεσόγειο.Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου,Ισραηλινές αναφορές για αεροπορικές επιδρομές στη Συρία ή για αντίμετρα προς τα ρωσικά αντιπυραυλικά συστήματα S300  στην Ελλάδα ήταν  ψέματα απελπισίας, για να καλύψουν την ασχετοσύνη, την ήττα και τις καθηλωμένες αεροπορικές δυνάμεις του.

-Εν τω μεταξύ, η Ρωσία έχει κάνει μεγάλες κινήσεις εναντίον των χαζαρικών δυνάμεων  στο Αζερμπαϊτζάν, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Μία εξέδρα άντλησης πετρελαίου του Αζερμπαϊτζάν πυρπολήθηκε αρχές Δεκεμβρίου, για να σταματήσει η ροή του πετρελαίου προς το Ισραήλ, που το χρησιμοποιούσε για τη χρηματοδότηση των εξαγωγών όπλων, προς την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν Μπακού. Η Ρωσία επίσης ανάπτυξε  πυραύλους στην Αρμενία για να "καθηλώσει τις δύο ισραηλινές μυστικές βάσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο Αζερμπαϊτζάν". Το μήνυμα της Ρωσίας προς το σουνιτικής πλειοψηφίας Αζερμπαϊτζάν είναι να
παρατήσει το Ισραήλ, να αποδεχθεί την αγκαλιά της "αρκούδας", να σταματήσει την καταστολή των Σιιτών, να τα πάει καλά με το Ιράν, ή αλλιώς...» .
Η Τουρκία αντέδρασε αμέσως στέλνοντας στρατεύματα στο Ιράκ και συμμαχώντας ανοιχτά με τους Σουνίτες μουσουλμάνους στη χώρα αυτή.Το καθεστώς της Τουρκίας εισχωρεί επίσης στο κενό εξουσίας που υπάρχει στο Ιράκ και αναπτύσσεται στην Σαουδική Αραβία, σε μια προσπάθεια να σταματήσει αυτό που βλέπει σαν μια περσική επιθετική στάση στην περιοχή. Έτσι έχουμε έναν πόλεμο μεταξύ της "Οθωμανικής Αυτοκρατορίας" και των συμμάχων της και της "Περσικής Αυτοκρατορίας" και των συμμάχων της. Αυτή τη στιγμή, το έξυπνο χρήμα [smart money] είναι στους Πέρσες.
Ωστόσο, τώρα που οι Τούρκοι αντιλαμβάνονται, ότι το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να πολεμήσει τη Ρωσία για λογαριασμό τους, διαπραγματεύονται μυστικά με τη Ρωσία και το Πεντάγωνο, με την ελπίδα να σωθούν οι ίδιοι από την καταστροφή. Ο στρατός των ΗΠΑ έχει ήδη καταστήσει πολύ σαφές, ότι δεν είναι πρόθυμος να προστατεύσει το Ισραήλ, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή η χώρα θα είναι στο έλεος της Τουρκίας, του Ιράν και, κυρίως, της Ρωσίας.

-Οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου των σχεδιαστών του στρατιωτικού βιομηχανικού συμπλέγματος των ΗΠΑ για μια παγκόσμια κατάργηση του ελέγχου της χαζαρικής μαφίας επί του τραπεζικού και του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Αυτό το σενάριο απαιτεί "πετρέλαιο με τριάντα δολάρια το βαρέλι, αθέτηση του χρέους σε μια αναδυόμενη αγορά, πτώση του οίκου των Σαούντ και χρήση του κινεζικού γιουάν για πληρωμή για το πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής". Στο σύνολό τους, τα γεγονότα αυτά θα προκαλέσουν τραπεζικές καταρρεύσεις και το τέλος της χαζαρικής Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Το έναυσμα θα μπορούσε να είναι η λήξη των ασφαλίσεων του πετρελαίου τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, που θα αφήσει ξαφνικά μερικούς μεγάλους παίκτες πολύ περισσότερο εκτεθειμένους στις επιπτώσεις της κατάρρευσης των τιμών του πετρελαίου.

-Στις 29 Δεκεμβρίου το ΡΚΚ ανακήρυξε το αυτόνομο Κουρδιστάν  και όλες τις κουρδικές οργανώσεις στην νοτιοανατολική Τουρκία,μετά από μήνες σφαγών του κουρδικού πληθυσμού και
ισοπέδωση των τουρκικών πόλεων Ντιγιάρμπακιρ,Σιλώπη,Σιρνάκ, Τσίζρε κ.λ.π από τον τουρκικό Στρατό, ταυτόχρονα με την εντολή που έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν στον Υπουργό Αμυνας Σ.Σοϊγκού και στην ηγεσία των ρωσικών ΕΔ "για προστασία των Κούρδων με κάθε κόστος".

-Η Τουρκία, εν τω μεταξύ, βρίσκει τα σχέδιά της για ανασύσταση της "Οθωμανικής Αυτοκρατορίας" να  αποτυγχάνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το Κουρδιστάν, περιλαμβάνοντας ένα μεγάλο μέρος της Τουρκίας, είναι σε καλό δρόμο για να γίνει ένα ανεξάρτητο έθνος, ανατρέποντας έτσι μια από τις μεγαλύτερες αδικίες του Α'ΠΠ. Στην ίδια την Τουρκία, τα οικονομικά προβλήματα, που περιλαμβάνουν ένα αδύναμο νόμισμα, πληθωρισμό, πτώση των τουριστικών εσόδων και ελλείψεις αγαθών, δημιουργούν προϋποθέσεις για ένα στρατιωτικό πραξικόπημα, λένε πηγές του Πενταγώνου.

-Η Ρωσική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών προειδοποίησε ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία, προκειμένου να κηρύξει τον εαυτό του ως "αρχηγός" του ISIS και ολόκληρου του Ισλαμικού κόσμου. Το Υπουργείο Αμύνης ανέφερε ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει ανάφλεξη με τον Γ'ΠΠ μεταξύ της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ (και τους συμμάχους τους) έτσι ώστε να μπορεί να καθιερώσει ένα παγκόσμιο χαλιφάτο.
Οι Ρώσοι,σκέφτονται σοβαρά μια μεγάλη χερσαία εισβολή στην Τουρκία και στη Σαουδική Αραβία, σαν ένα τρόπο μόνιμου τερματισμού της ριζοσπαστικής ισλαμικής αίρεσης και του ατελείωτου τρόμου που παράγει, σύμφωνα με πηγές του ρωσικού FSB. Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, η πραγματική εξουσία στη Ρωσία σήμερα, επικυρώνει έναν τέτοιο ιερό πόλεμο, ως αναγκαίο για την υπεράσπιση του Χριστιανισμού, αλλά και του αληθινού Ισλάμ. Δεδομένου ότι οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ δεν θα πολεμήσουν τη Ρωσία για να υποστηρίξουν το σημερινό τουρκικό καθεστώς, το ΝΑΤΟ δεν θα αποτελέσει εμπόδιο σε μια τέτοια κίνηση.

-Απεκαλύφθει επίσης πως οι Bush και τα νεοφιλελεύθερα φιλαράκια τους στέλνουν βυτιοφόρα, φορτηγάκια και άλλον εξοπλισμό στο ISIS από το Χιούστον του Τέξας. Τα φορτηγάκια τροποποιούνται στο Ισραήλ και μετά αποστέλλονται στις εμπόλεμες ζώνες μέσω Τουρκίας και Ιορδανίας.

Ιανουάριος
----------
-Στις 2/1/2016 το απολυταρχικό ισλαμικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας εκτέλεσε δια αποκεφαλισμού τον σιίτη θρησκευτικό ηγέτη Baqer al-Nimr και τρεις Σιίτες, πυροδοτώντας εξελίξεις οι οποίες μπορεί να κάνουν τον σφοδρό πόλεμο στην Συρία να μοιάζει με ...άσκηση "paint ball",καθώς το Ιράν εκτόξευσε όχι απλά απειλές, αλλά ουσιαστικά κήρυξε τον πόλεμο στο Ριάντ!Οι ένοπλες δυνάμεις των δύο χωρών τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού. Η Σαουδική
ΣΕΪΧΗΣ BAQER AL NIMR
Αραβία να υπερέχει σε οπλικά συστήματα και το Ιράν να υπερέχει συντριπτικά σε προσωπικό και ανθρώπινες εφεδρείες.Εν τω μεταξύ οι ανταρτικές δυνάμεις των σιϊτών "Χούτι"της Υεμένης,εξοπλισμένοι από το Ιράν,βομβάρδισαν επιτυχώς τις Σαουδαραβικές δυνάμεις.
H εν ψυχρώ δολοφονία τεσσάρων Σιιτών μεταξύ των οποίων του Ιμάμη Nimr Baqer al-Nimr, προσωπικότητα που διεκδικούσε τα δικαιώματα της σιϊτικής μειονότητας στο βασίλειο των Σαούντ αναμένεται να βάλει φωτιά στην περοχή και πιθανότατα να προκαλέσει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο ΣιΊτών-Σουνιτών σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή, αλλά και όπου βρίσκονται στην υφήλιο.Το Ανώτατο Ισλαμικό Σιϊτικό Συμβούλιο του Λιβάνου χαρακτήρισε την εκτέλεση του ιερωμένου Baqer al-NimrΝ σαν ένα "σοβαρό σφάλμα"
και η οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου την αποκάλεσε "δολοφονία" και απηύθυνε απειλές στο Ριάντ, το οποίο νομίζει προφανώς ότι οι κολοσσιαίες αμυντικές δαπάνες του (κοντά στα 90 δισ. δολ. ετησίως), θα το διασώσουν.

-Υπάρχουν δύο μπλοκ στην Μ.Ανατολή .Το ένα είναι οι Σουνίτες που υποστηρίζονται από την Δύση με θεμιτά και αθέμιτα μέσα με την προοπτική ανατροπής της κυβέρνησης Μ.Άσαντ, και του "σπασίματος" του σιϊτκού-αλαουϊτικού "τόξου" από το Ιράν μέχρι το Λίβανο, που δίνει περιφερειακή προέκταση στο Ιράν μέχρι τα νερά της Μεσογείου και προστατεύει τα γεωπολιτικά ρωσικά συμφέροντα στην περιοχή.Το άλλο είναι το σιϊτικό-αλαουϊτικό-ελληνορθόδοξο μπλοκ το οποίο στηρίζεται από την Ρωσία και έχει ως στόχο την αποφυγή της περικύκλωσης Μόσχας και Τεχεράνης.Οι Σουνίτες του ISIS, της Αλ Νούσρα και της Τζέις Αλ Σιγκούρ κάνουν εθνοκάθαρση
ΥΕΜΕΝΗ
στην Συρία και εξολοθρεύουν αρχαίες ελληνορθόδοξες εστίες για να μην υπάρχει πληθυσμός στην περιοχή φίλα προσκείμενος προς την Μόσχα.
Εδώ θέλω να διευκρινήσω ότι οι "Αλαουίτες ή Αλεβίτες"είναι αίρεση των Σιϊτών,πρόσκεινται προς την "Ορφεοπυθαγόρειο"φιλοσοφία,πιστεύουν στο τριαδικό Θεό και σε πολλούς αγίους της Ορθοδοξίας,δεν έχουν τζαμιά και είναι φιλικοί προς τους Έλληνες.Πολλοί απ'αυτούς είναι "κρυπτοχριστιανοί".Στην Τουρκία υπολογίζοναι μεταξύ 20-25 εκατομμύρια και στην Συρία περίπου στα 9 εκατομμύρια.

-Η Ινδονησία και η Μαλαισία, δύο άλλες μεγάλες ισλαμικές δυνάμεις, επίσης δεν προτίθενται να υποστηρίξουν στρατιωτικά το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας.
Οι ηγέτες στις πιο γνήσιες μουσουλμανικές χώρες γνωρίζουν πλήρως, ότι η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας δεν είναι πραγματικά μουσουλμάνοι, αλλά μάλλον μέλη της χαζαρικής μαφίας, που ασκεί την λατρεία του Σατανά.

-Με τις τιμές του πετρελαίου να πέφτουν στα 30 δολάρια το βαρέλι και με χρεόγραφα βασισμένα στα 70 δολάρια το βαρέλι να αρχίζουν να λήγουν,οι Σαουδάραβες σύντομα δεν θα είναι πλέον σε θέση να αντέξουν τους μισθοφορικούς στρατούς που τους κρατούν στην εξουσία. Αυτό με τη σειρά του θα επηρεάσει τις μεγάλες τράπεζες, όπως η Citibank, που βασίζονται στην ανακύκλωση του χρήματος από το αραβικό πετρέλαιο για ένα μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων τους. Μεγάλες πτωχεύσεις αναμένονται το Φεβρουάριο 2016 συνδεόμενες με όλα αυτά.
-Οι τράπεζες των ΗΠΑ,συμφωνα με έγκυρες πηγές της Τράπεζας Ανάπτυξης,βρίσκονται σε κατάσταση πτώχευσης,αλλά το αποκρύπτουν δίνοντας "εγγυήσεις" η μία στην άλλη.Ήδη έχουν κλαπεί τεράστια ποσά,κάτι που οι τράπεζες δεν το σχολιάζουν,αλλά από δημόσια αποδεικτικά στοιχεία (όπως παράγωγα-εκμεταλλεύσεις και πράξεις χειραγώγησης της αγοράς),φαίνεται ότι οι περισσότερες δυτικές μεγάλες τράπεζες δεν λειτουργούν πλέον κανονικά.Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου ο στρατός και οι οργανισμοί των ΗΠΑ ασχολούνται με την υπόθεση και ποινικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

-Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου και της Κίνας,η Κίνα έχει ψηφίσει έναν νέο αντιτρομοκρατικό νόμο, που θα επιτρέπει στους πράκτορές της να καταδιώκουν τους Χαζάρους γκάνγκστερς οπουδήποτε στον κόσμο "σε συνεννόηση με τις αμερικανικές και ρωσικές ειδικές δυνάμεις". Οι Κινέζοι έχουν ήδη αποστείλει ειδικές δυνάμεις στη Συρία, κοντά στα σύνορα του
ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
Ισραήλ, στα υψώματα του Γκολάν. Ειδικές δυνάμεις της Ρωσίας, των Λευκών Καπέλων του Πενταγώνου και της Κίνας,στη Συρία, στο Ιράκ και αλλού καταδιώκουν ενεργά και σκοτώνουν Ισραηλινούς, Τούρκους, Σαουδάραβες, "ακόμη και Γιάνκηδες στη λάθος πλευρά",σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου. Οι Κινέζοι δίνουν επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην καταδίωξη των Ουιγούρων Κινέζων(τουρκική φυλή), που επιχειρούν στη Συρία και στο Ιράκ.

-Στις 20/1/16 οι ΗΠΑ, ανησυχόντας για ενδεχόμενη εμπλοκή της Άγκυρας σε επιχειρήσεις στην Συρία  έστειλαν εκ νέου τον Πρόεδρο του αμερικανικού Μικτού Γενικού Επιτελείου, στρατηγό Joseph Dunford στην Τουρκία,αναθέτοντάς του την αποστολή σφυγμομέτρησης της κατάστασης στην περιοχή. Κι αυτό διότι θέλουν να αποφύγουν μια ευρυτερη εισβολή της Τουρκίας στην Συρία.Η ταραχή της Τουρκίας είναι πολύ μεγάλη διότι της χαλάνε τα σχέδια να αποκτήσει τον έλεγχο της συνοριακής γραμμής Τουρκίας-Συρίας.

-Συμβαίνει επίσης μια πολύ επιτυχημένη κατάργηση των πληρεξουσίων των Χαζάρων στη Λιβύη και στη Νιγηρία. Στη Νιγηρία, ο στρατός των ΗΠΑ έχει βοηθήσει τις τοπικές δυνάμεις να νικήσουν το Boko Haram. Το όνομα "Boko Haram", παρεμπιπτώντως, σημαίνει "τα βιβλία απαγορεύονται", κάτι που μας λέει τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί.

-Στη Νότια Αμερική, επίσης, ένα ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη για το πρωτοπαλίκαρο στα ναρκωτικά των Bush-Clinton,"El Chapo". Αυτό είναι μέρος της συνεχιζόμενης εκστρατείας για να κοπούν όλα τα χρήματα από ναρκωτικά, που έχουν υποστηρίξει τους Χαζάρους μαφιόζους και τις μεγα-τράπεζές τους.Επίσης οι ΗΠΑ έχουν στείλει πυραύλους Hellfire στην Κούβα πρόσφατα για να βοηθήσουν τους κουβανους να καταρρίψουν τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται από την χαζάρικη κλίκα μαφιόζων για την διακίνηση των ναρκωτικών.
Η Βραζιλία έχει επίσης αφυπνιστεί απέναντι στους κινδύνους που απορρέουν από τους Χαζάρους
ΣΥΛΗΨΗ EL CHAPO
και ακύρωσε μια συμφωνία 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων που είχε συνάψει με μια ισραηλινή εταιρεία για την παροχή ασφάλειας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η εταιρεία που συμμετείχε στη συμφωνία, τα Διεθνή Συστήματα Ασφάλειας και Άμυνας, έχει συνδεθεί με τα τάγματα θανάτου των δικτατοριών της Νότιας Αμερικής. Οι Βραζιλιάνοι γνωρίζουν επίσης πολύ καλά,ότι ήταν μια ισραηλινή εταιρεία,η Magna BSP,που ήταν συνένοχη στην πυρηνική τρομοκρατική επίθεση και το τσουνάμι εναντίον της Ιαπωνίας τον Μάρτιο του 2011.

-Κινέζοι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών από το Υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας μετέβησαν στις ΗΠΑ, στο Ισραήλ και αλλού, ζητώντας εκδίκηση για την επίθεση με μικροπυρηνικά στην πόλη Tianjin στις 12/8/15.
-Μέσα στις ΗΠΑ,η ταχεία απώλεια ισχύος του χαζαρικού όχλου είναι ορατή με πολλούς τρόπους.Ο εταιρικός προεδρικός εκπρόσωπος των ΗΠΑ  Barack Obama αναγκάστηκε από τα Λευκά Καπέλα του Πενταγώνου να υπαναχωρήσει στις πυραυλικές κυρώσεις που είχε εξαγγείλει κατά του Ιράν.
Το μέλλον της Ευρώπης θα συνδέεται, επίσης, όλο και περισσότερο με τη Ρωσία μέσα στο 2016, αφού το Πεντάγωνο  δεν έχει καμία διάθεση να εμπλακεί σε πόλεμο με τη Ρωσία για λογαριασμό των Rothschilds. Η ευρωπαϊκή χαζαρική ελίτ έχει ήδη κόψει τους δεσμούς της με τους Χαζάρους των ΗΠΑ, συμφωνώντας να ενταχθεί στην κινεζικής έμπνευσης Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών (AIIB).
Το πραγματικό ερώτημα για το 2016 όμως, παραμένει το τι θα συμβεί στον υψηλού επιπέδου οικονομικό πόλεμο που μαίνεται αυτά τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό το μέτωπο, η πιο πρόσφατη εξέλιξη είναι, ότι η ιαπωνική κυβέρνηση έχει κρυφά αποφασίσει να ενταχθεί κι'αυτή στην κινεζικής πρωτοβουλίας Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων Υποδομών (AIIB), σύμφωνα με αξιωματούχους τις ιαπωνικής ηγεσίας Ασιατική Τράπεζα Ανάπτυξης στις Φιλιππίνες. Αν συμβεί αυτό, οι Χαζάροι οικονομικοί κυβερνώντες της Wall Street και της Ουάσιγκτον θα απομονωθούν και θα αντιμετωπίσουν την τελική ήττα.
Στον οικονομικό πόλεμο, επίσης εχουμε κλιμάκωση στην Κίνα, όπου η κινεζική κυβέρνηση διέταξε τα ξενα hedge funds να πουλήσουν τα αποθέματά τους και να βγουν από την κινεζική αγορά.

-Το Κουρδικό που δρομολογείται εδώ και χρόνια,λαμβάνει ήδη σάρκα και οστά με τις ευλογίες των Ρώσων αλλά και από τους διπλωματικούς χειρισμούς των ΗΠΑ που ουσιαστικά επιθυμούν διακαώς
KOYΡΔΟΙ  ΤΟΥ PKK
την ανάδειξη ισχυρού συνομιλητή στην περιοχή,όπως είναι οι Κούρδοι.
Επίσης η Κίνα ανακοίνωσε επίσημα το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου ότι υποστηρίζει την ίδρυση ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ.Ο Κινέζος πρόεδρος,εκτός από την παραπάνω διατύπωση,ανακοίνωσε την υποστήριξη του στους Παλαιστίνιους χορηγώντας 7,6 εκατ.για ηλιακή ενέργεια.

-Τον Ιανουάριο 2016 ο πρόεδρος του μικτού επιτελείου των ΗΠΑ στρατηγός Joseph Dunford προώθησε τον βοηθό του, Ναύαρχο Kurt W. Tidd, ως αρχηγό της Νότιας Διοίκησης, προκειμένου να αναλάβει την μάχη κατά των καρτέλ των ναρκωτικών στη Λατινική Αμερική, που συνδέονται με τους Bush.Η απώλεια χρημάτων από το πετρέλαιο, τον κλεμμένο χρυσό και τα ναρκωτικά σημαίνει, ότι η χαζαρική μαφία θα ξεμείνει γρήγορα από πυρομαχικά. Η υποτίμηση του γουάν από την Κίνα και οι οδηγίες της προς τις τράπεζες να μείνουν μακριά από το δολάριο των ΗΠΑ βοηθάει στο να αποτελειώσουν τους Χαζάρους.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Ας έθουμε τώρα στα της Ελλάδας.Γνωρίζουμε όλοι ότι η πατρίδα μας απειλείται άμεσα !!Δεν υπάρχει κανείς σχεδιασμός από τους πολιτικούς,η πλειοψηφία των οποίων προσπαθεί,προς ίδιον συμφέρον,να γίνει αρεστή προς τους ξένους δυνάστες μας και να παραχωρήσει προς αυτούς κάθε
τι Ελληνικό,τον εθνικό μας πλούτο και την ίδια την πατρίδα μας,για την ελευθερία της οποίας ανα τους αιώνες εχύθησαν ποταμοί αίματος Ελλήνων ηρώων !!΄
Τα πιόνια της Νέας Τάξης εναλλάσσονται μεταξύ τους ελπίζοντας να κρατήσουν δέσμιους στο σάπιο σύστημα ανόητους συμπατριώτες μας.Οι Κυβερνήσεις κατάντησαν πασαρέλες, όπου οι προδότες πολιτικοί, αλλάζοντας φορέματα, παρουσιάζονται στο σοκαρισμένο κοινό, ανανεωμένοι, έτοιμοι να διορθώσουν τα λάθη των προκατόχων τους.

Ορδές αλλοθρήσκων εισέρχονται καθημερινά στα άγια εδάφη μας και ουδείς πολιτικός ενδιαφέρεται.Το θέμα πλέον έχει καταστεί Υψίστης Εθνικής Ασφαλείας, κι όποιος δεν το βλέπει,μακαρίως κοιμάται! Κοιμάται ή στρουθοκαμηλίζει,σαν πιστός ακόλουθος της ιδεοληψίας ή του δήθεν ευρωπαϊκού ανθρωπισμού.
Απώτερος σκοπός των εχθρών της πατρίδας μας,των "νεοταξιτών "και των συνεργατών τους, είναι η πλήρης καταστροφή της και η πλήρης εξαθλίωση των Ελλήνων.Γιατί όλα αυτά ; Αφ'ενός μεν γιατί η Ελλάδα μας είναι το πλέον "στρατηγικό"σημείο του πλανήτη και μία από τις  πλουσιότερες χώρες του σε υπέδαφος το οποίο επιβουλευονται και αφ'ετέρου γιατί είμαστε το αντίπαλο δέος γι'αυτούς εδώ και χιλιάδες χρόνια.Μας φοβούνται  γιατί είμασταν πάντα εμπόδιο στα καταχθόνια σχέδια τους για την πλήρη υποταγή του πλανήτη σ'αυτούς.Επιχείρησαν πολλές φορές να το κάνουν ,αλλά απέτυχαν και έτσι θα γίνει και τώρα.

Οι Έλληνες είμαστε διαφορετικοί από τους άλλους λαούς.Δεν είναι ρατσιστικό αυτό που λέω.Το έχουν πεί πολλοί ξένοι.Δεν είμαστε όμως εκλεκτός λαός,όπως άλλοι ή μάλλον όπως άλλος λαός διατείνεται ότι είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού.Είμαστε όμως ο υπεύθυνος λαός,εκείνος ο οποίος εδώ και χιλιάδες χρόνια  σέρνει το άρμα του πολιτισμού του πλανήτη.Είμαστε οι φορείς του πολιτισμού και οι φορείς της γνώσεως,κι αυτό το έχουμε κάνει επί  γενεές γενεών !!
Νομίζει τώρα  η αντίπαλη παράταξης,οι δυνάμεις του σκότους,ότι έχουν  αλώσει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό και δεν μας χρειάζονται πλέον.Αλλά υπολογίζουν λάθος,γιατί   η Ελλάδα και ο Ελληνισμός ποτέ δεν πεθαίνουν και πάντα εκ της τέφρας των αναγεννώνται,όπως το μυθικό πουλί ο Φοίνικας.Φθάσαμε λοιπόν στην τέφρα και έφθασε ή ώρα της αναγέννησης μας !!!Για ακόμη μια φορά θα γίνουμε ο καταλύτης για την ισορροπία του ανθρώπινου Γένους.
Ο Ελληνισμός είναι σαν ένα σπόρο. Θέλει χώμα, νερό, και ήλιο για να ανθίσει.

Αδέρφια Ελληνίδες, Έλληνες
Μην πέσετε στην παγίδα και αφεθείτε. Μην κάνετε το τραγικό λάθος και δεν αδράξετε κάθε ευκαιρία για την υλική, πνευματική και ψυχολογική σας προετοιμασία.
Μην την πατήσετε όπως κάποιοι στο παρελθόν.
Η ιστορία της Ελλάδος διδάσκει ότι ο Ελληνικός Λαός ήταν πάντα προετοιμασμένος για τα
ΝΕΜΕΣΙΣ
χειρότερα γι΄αυτό και πάντα τα κατάφερνε.
Μην κάνετε το λάθος και βάλετε τον εαυτό σας σε κατάσταση ραστώνης, ιδιαίτερα τώρα.
Μην φοβάστε τους προδότες, τους φαύλους, τους διεφθαρμένους ταγούς.Δίωξτε τελείως τον φόβο από την καρδιά σας,και θα πάρετε για ακόμη μια φορά την θέση που σου αξίζει στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Μην σας τρομοκρατούν οι πληρωμένοι υπάλληλοι των εχθρών μας.Σταθείτε όρθιοι και δώστε το "παρών" στο προσκλητήριο του Έθνους!!! Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες. Σταθείτε ορθοί στις επάλξεις!!!
Η Ελλάς είναι το φώς,είναι το άλας της οικουμένης!!! Η Ελλάς ηγείσθω εν πάσι!!!
Η Ελλάς έχει ουράνιους φωτεινούς φύλακες που έχουν γνώση των γεγονότων !!!
Η Ελλάς είναι προδιαγεγραμμένο να ελευθερωθεί και θα είναι το πρωτυπο της αναδημιουργίας όλου του πλανήτη !!
ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΟ ΦΕΓΓΟΒΟΛΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ !!!(Διον.Σολωμός)

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ:
<ΦΕΡΑΤΕ ΠΛΑΝΗ,ΑΦΑΝΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΑΜΑΥΡΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΙΕΡΟ,ΦΕΡΑΤΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ,ΟΜΩΣ ΑΓΝΟΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,ΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ
ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΑ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ !!!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΘΑΣΕ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ !!!
ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ,ΠΝΕΥΜΑ,ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ,ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ,ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΕΤΗ,ΔΥΝΑΜΗ.
ΒΑΡΥ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ>.

31/1/2016                                                                          ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                             ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εαΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
-http://www.theeventchronicle.com/intel/benjamin-fulford-news-update-china-blast-linked-to-cyber-warfare/

-http://news.nationalgeographic.com

-http://www.theguardian.com/us-news/2015/jul/16/former-us-president-george-hw-bush-breaks-bone-neck

-http://www.breakingisraelnews.com/44759/pope-francis-tried-sanhedrin-jewish-world/#0tJ5ZtlSvgrZ6ZTG.99

-http://nationalinterest.org/feature/the-interview-henry-kissinger-13615

-http://conspireplanet.blogspot.com/2015/09/benjamin-fulford-says-chaos-in-cabal.html

-http://www.businessinsider.com/ex-nyse-chief-dick-grasso-says-stock-market-is-unfair-2015-9

-http://nypost.com/2015/06/08/department-of-justice-probes-treasuries-market

-http://worldnewsdailyreport.com/george-bush-senior-on-ufos-americans-cant-handle-the-truth/

-http://benjaminfulford.net/2015/10/13/the-khazarian-mob-is-on-the-run-as-us-military-takes-over-federal-reserve-board/

-http://www.justice.gov/usao-sdny/pr/manhattan-us-attorney-announces-charges-against-four-prominent-honduran-businessmenhttp

-http://nypost.com/2015/10/28/saudi-prince-busted-with-two-tons-of-isis-drug-and-cocaine-on-his-private-plane-officials

-http://tass.ru/en/world/831682

-http://www.eltiempo.com/politica/elecciones-2015/maurice-armitage-candidato-alcaldia-de-cali/16386215

-http://www.nydailynews.com/news/politics/sheldon-silver-expects-win-appeal-sources-article-1.2457276

-http://www.skai.gr/news/world/article

-http://www.disclose.tv/action/viewvideo/182292/Two_new_mysterious_craters_emerge_in_Siberia_deepening_giant_sinkhole_saga/

-http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/09/eisvolh-sthn-yemenh-kamiafwto-sta-mme.html

-http://www.kathimerini.gr/839583/article/epikairothta/perivallon/to-2015-einai-to-8ermotero-meta3y-136-etwn

-http://www.tovima.gr/science/physics-space/article/?aid=765530

-http://apocalypsejohn.com/mistiriodis-pilones-fotos-schimatizoun-kathetes-stiles-aktinovoloun-pros-ton-ourano-ikones/

-http://katohika.gr/eseis/mougkrita-tis-ghs-san-apokosmi-psalmodia

-http://antexeistinalitheia.gr/gigantiea-dini-ston-ourano-tou-cern/

-http://katohika.gr/diethni/o-planitis-gi-se-anataraxi-o-12os-megaseismos-6-gia-fetos/

-https://www.wowapp.com/w/

-http://www.whatdoesitmean.com/index1955.htm

-http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/01/12.html#ixzz3wUh0KSej

-http://apocalypsejohn.com/mistiriodis-ichi-stin-vrazilia-vinteo/

-http://ellaniapili.blogspot.gr/2015/11/sa.html

-Corfiatiko.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.