Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

                                         
                                   ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Εδώ και καιρό ακούγεται ότι θα αντικατασταθούν οι αστυνομικές ταυτότητες μας,με μια άλλη, τη "βιομετρική ταυτότητα" η οποία είναι γνωστή σαν "Κάρτα του Πολίτη".Πολλά έχουν ειπωθεί
γι΄αυτήν τα τελευταία χρόνια.Ας δούμε λοιπόν τι είναι αυτή η κάρτα,η οποία όπως κυκλοφορεί,θααλλάξει την ζωή μας όχι όμως προς το καλύτερο,καθόσον όπως φαίνεται δεν θα έχουμε πλέον τίποτα κρυφό και επίσης θα είμαστε πλέον ελεγχόμενοι από τις δυνάμεις του "κακού"της λεγόμενης "Νέας Τάξης Πραγμάτων"(ΝΤΠ).




ΠΕΡΙ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Σύμφωνα λοιπόν με την κυβέρνηση,επίκειται η εμφάνιση τών νέων ηλεκτρονικών βιομετρικών ταυτοτήτων (ή αλλιώς"καρτα του πολίτη)οι οποίες θά περιέχουν τό γραμμωτό κωδικα barcode (τσιπάκι),καθώς καί ένα παγκόσμιο προσωπικό αριθμό γία κάθε πολίτη. Όποιος δέν τίς λάβει δέν θά
μπορεί να συναλλάσεται,ούτε και να ψηφίζει,ούτε και να ταξιδεύει.Η δικαιολογία της εκδόσεως της είναι "ότι θα καταργήσει την γραφειοκρατία".
Πιό συγκεκριμένα στην κάρτα θα υπάρχουν στοιχεία,τόσο εκτυπωμένα στην επιφάνειά της όσο και εντός του "τσιπ",τα οποία θα είναι:
-Αριθμός δημοτολογίου
-Αριθμός φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ)
-Αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (ΑΜΚΑ)
-Ειδικός εκλογικός αριθμός
Επίσης θα συνοδεύεται από σειριακό αριθμό και κωδικό πρόσβασης, που θα επιτρέπουν στους πολίτες την πρόσβαση σε δικτυακές υπηρεσίες, όπως ο ιατρικός φάκελος και τα στοιχεία περιουσίας, ενώ ο στόχος είναι σταδιακά να γίνει εργαλείο πρόσβασης και σε άλλα μητρώα και υπηρεσίες. Πιθανώς μελλοντικά να συμπεριληφθεί και ψηφιακή υπογραφή του κατόχου.
Η έκδοση της σχεδιάζεται να γίνει σε δύο φάσεις: Στην πρώτη για πολίτες άνω των 18 ετών και στη δεύτερη για πολίτες μεταξύ 12 και 18 ετών.
Κατά προτεραιότητα θα εκδοθεί στους "μετανάστες-πρόσφυγες",όπως θα δούμε παρακάτω, για
τους οποίους θα λειτουργεί και ως "κάρτα μετανάστη". Η προετοιμασία του νομικού πλαισίου και των μητρώων θα γίνει από το Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ η κάρτα καθεαυτή θα εκδίδεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Ο απώτερος όμως σκοπός της είναι όπως προανέφερα,ο πλήρης έλεγχος μας για ότι κάνουμε.
Λέγεται δε,ότι στην κάρτα αυτή θα υπάρχει ψηφιακά και ο γνωστός αριθμός 666,που αναφέρεται στο βιβλίο της "Αποκαλύψεως του Ιωάννη",τον οποίο  έχουν υιοθετήσει οι "σατανικές-αποστατικές"δυνάμεις του πλανήτη μας,ο λεγόμενος και αριθμός του "αντίχριστου".

Τελευταία από κυβερνητικούς παράγοντες ακούγονται από τα ΜΜΕ,βαρύγδουπες εκφράσεις με άγνωστες λέξεις για τους πολίτες, όπως "διαλειτουργικότητα βάσεων δεδομένων" χωρίς καμμία αναφορά στους κινδύνους που εγκυμονεί η υπερ-συγκέντρωση ευαίσθητων και μη προσωπικών δεδομένων στα χέρια λίγων.Όλα αυτά συνθέτουν μία επικοινωνιακή επίθεση από την κυβέρνηση, για να αλλάξει η ατζέντα από την καταιγίδα των φόρων του 3ου μνημονίου.
Όσο καιρό έτρεχε η "διαπραγμάτευση" κανείς κυβερνητικός δεν αναφέρθηκε στο θέμα της Κάρτας του Πολίτη.Μόλις όμως ψηφίστηκαν όλα, χωρίς να ανοίξει μύτη και έπεσε σχετικά η ένταση του μεταναστευτικού προβλήματος, άρχισαν πάλι να σχολούνται με αυτήν.
Ήδη κυκλοφορούν δημοσιεύματα ότι μέχρι 30 Ιουνίου 2017 πρέπει όλοι μας να αλλάξουμε τις ταυτότητες μας με την νέα αυτή κάρτα ,για την οποία θα καταβάλουμε και 16 Ευρώ.Σύμφωνα με την κυβέρνηση,στο τσιπάκι "θα μπορούμε να βάλουμε ότι θέλουμε"!

Δυστυχώς,εκτός των άλλων, οι Έλληνες δεν  ρωτήθηκαν αν θα πρέπει 580.000 αλλοδαποί να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές,αποκτώντας και μόνο την "Κάρτα του Πολίτη", με την οποία θα ψηφίζουν κιόλας.Επίσης μέσω της κάρτας αυτής θα σιτίζονται,θα έχουν ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα (λέγεται για 400 Ε μηνιαίως)και δωρεάν πρόσβαση στις δημόσιες μονάδες υγείας και περίθαλψης.
Και όλα αυτά παρά τη δεδομένη απόφαση 60/2013 της ολομέλειας του "Συμβουλίου της
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Χ.Α
Επικρατείας"(ΣτΕ ),που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια.Μεταξύ των διατάξεων του εν λόγω νόμου υπήρχε κι εκείνη που έδινε το δικαίωμα σε πολίτες ξένων κρατών να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές. Το ΣτΕ απεφάνθη ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο οι Ελληνες και ότι απαιτείται συνταγματική αναθεώρηση για να μπορεί να επεκταθεί και στους αλλοδαπούς.

Στις 7/2/16 έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της "Κάρτας του Πολίτη" στα Προπύλαια της Ακαδημίας Αθηνών,με μεγάλη συμμετοχή διαδηλωτών,κληρικών,μοναχών και πολιτών και από την επαρχία.Την συγκέντρωση διοργάνωσαν Αγιορείτες μοναχοί.Στη συνέχεια οι 4.000 περίπου διαδηλωτές έφτασαν στη Βουλή και φώναξαν συνθήματα στην πλατεία Συντάγματος ενώ λίγη ώρα
Μ.ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗ
(με τα γυαλιά)
αργότερα η διαμαρτυρία έλαβε τέλος.

Δυστυχώς στην συγκέντρωση αυτή δε παρέστει κανένας κυβερνητικός ή άλλος πολιτικός,πλην μιάς μικρής ομάδας βουλευτών της Χρυσής Αυγής, με κάποιους να τους ακολουθούν,και ακριβώς απέναντι η πρώην βουλευτής Χίου της ΝΔ κυρία Σταυρινούδη Μαρία (φαίνεται στην παραπλεύρως φωτο) με κάποιους να την ακολουθούν επίσης.




ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ
Σχετικά με το θέμα της "Κάρτας του Πολίτη", Αγιορείτες μοναχοί δημοσιεύσαν μία επιστολή φωτιά προς τους ασεβείς πολιτικούς μας,με την οποία εξηγούν και τους λόγους της μέχρι σήμερα σιωπής τους και με το πνεύμα του Ευαγγελίου και τις Ορθοδοξίας,ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα,λέγοντας:"ως εδώ και μη παρέκει"!!!

Ειδικά στους πολιτικούς μας,το "Κάστρο της Ορθοδοξίας" δεν χαρίζεται και μεταξύ πολλών άλλων αναφέρει:
"Με σατανική πονηρία και υποκρισία παραπλανάτε τον Ορθόδοξο χριστιανικό ελληνικό λαό,με στόχο να τον αποχριστιανοποιήσετε,να τον αφελληνίσετε και να τον διαφθείρετε ηθικά,πνευματικά και εθνικά.Ο λαός γι΄αυτό σας ψήφισε;Μας δείχνετε ξεκάθαρα ότι στόχος σας είναι,όχι να οικοδομήσετε και να δουλέψετε για το καλό της πατρίδας μας,αλλά να διαλύσετε την ελληνική κοινωνία,την ελληνική οικογένεια,την ελληνική παιδεία,τον ελληνικοχριστιανικό πολιτισμό μας.Με λίγα λόγια πολεμάτε με λύσσα ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ΕΛΛΑΔΑ".

Είναι η πρώτη φορά που απευθύνονται με τόσο σκληρά λόγια προς την Ελληνική Κυβέρνηση οι Αγιορείτες Πατέρες, κατηγορώντας την ευθέως ότι ενεργεί με σατανικές μεθόδους και δόλο κατά της χώρας.
Παράλληλα απευθυνόμενοι οι Αγιορείτες Πατέρες, προς την ποιμένουσα Εκκλησία και την Ιερά
ΙΣύνοδο,αναφέρουν τα εξής:
"Εκφράζουμε την κατάπληξίν μας και την απορία μας για την όλην στάσι σας απέναντι  σε όλους
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ AΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ
τους αντιχριστιανικούς νόμους.Προσδοκούσαμε και ευελπιστούσαμε ,επί τόσα χρόνια,ότι κάποια στιγμή θα εγκαταλείπατε αυτήν την στάσιν της "διακριτικής"ανοχής και δεν θα επιτρέπατε ποτέ να φθάσει η ελληνική κυβέρνηση,να ψηφίσει αυτόν τον κατάπτυστον νόμον διά την ελευθέραν και νόμιμην συμβίωσιν των σοδομιτών.Εσείς,έχετε ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη από τους πολιτικούς".

Και προς το τέλος της επιστολής οι Αγιορείτες πατέρες δεν διστάζουν να ζητήσουν τον αφορισμό των πολιτικών και γράφουν:"Ζητούμε,γιά όσους πολιτικούς-βουλευτές παραμείνουν αμετάπιστοι και αμετανόητοι,η ιεραρχία της διαρκούς Ιεράς Συνόδου,να ενεργοποιήσει τα δραστικά θεραπευτικά της φάρμακα,όπως είναι ο εκκλησιαστικός αφορισμός και να τους απαγορευθεί η είσοδος στους Ιερούς ναούς και η συμμετοχή τους στα Μυστήρια.Εξάλλου οι ίδιοι από μόνοι τους,δια των πράξεων τους,έχουν αρνηθεί την χριστιανική τους πίστη και έχουν αυτοαφοριθεί.

"Σας είδαμε,σας ξέρουμε,σας καταλάβαμε.Σταματήστε να πολεμάτε την πίστη μας και την πατρίδα μας.Και μην διανοηθείτε να φέρετε τη υποχρεωτική κάρτα με το σφράγισμα του αντίχριστου.Η
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ
απόφασις φυσικά επαφίεται στην συνείδησιν ενός εκάστου και είναι προσωπική. Δηλώνουμε ακόμη ότι θα αντισταθούμε με κάθε νόμιμον τρόπο, ακόμη και αν η Διοικούσα Εκκλησία και η Ιερά Κοινότης παρασυρθεί και μας συστήσει αντίθετα από όσα μέχρι τώρα έχει συστήσει διά εγκυκλίων, ( Δ.Ι.Σ. 2626/1997 και 2641/1998). Δεν θα δεχθούμε τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες-κάρτα του πολίτη και θα χρησιμοποιούμε τα συμβατικά μέσα ταυτοποιήσεώς μας.
Ι. Κοινότητα Α.Ο."

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την επιστολή εδώ :www.elkosmos.gr/epistoli-ton-agioriton-monachon-petaxte-tous-prodotes-politikous-apo-tous-naous-ochi-stin-karta-tou-politi/ © www.elkosmos.gr (πρέπει να κάνετε αντιγραφή-επικόλληση στο διαδύκτιο για να διαβαστεί).

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Η νέα ταυτότητα,η λεγόμενη και "Κάρτα του Πολίτη",θα είναι θάνατος της τελευταίας σταγόνας δημοκρατίας που μας απένειμε.
Δεν πρέπει να  παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μας, μιά παγκόσμια σκλαβιά !!!

27/2/17
                                                                           ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                               ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα


ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
-https://hellasforce.com/
-www.elkosmos.gr
-http://www.zougla.gr/
-https://el.wikipedia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.