Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 14 - Α΄ ΜΕΡΟΣ



ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου <Τα Σημεία των Καιρών >με το υπ'αριθμ.14,που καλύπτει διαφόρων ειδών γεγονότα από 1/1/2017 μέχρι 30/6/2017.
Επειδή το άρθρο είναι πολύ μεγάλο θα το χωρίσω σε δύο μέρη και ας επιλέξει ο κάθε αναγνώστης να διαβάσει ότι τον ενδιαφέρει.
Το Α΄μέρος θα καλύπτει τα κεφάλαια,Γεωφυσικά Φαινόμενα,Διάστημα,Παράξενα και Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι.
Το Β΄μέρος θα καλύπτει τις Διεθνείς Εξελίξεις με ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας,τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν αναφερθεί από τα ΜΜΕ.





ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΓΗ
Οπως ανέφερα στο προηγούμενο άρθρο μου,υπάρχει μεγάλη αύξηση σε όλα τα φαινόμενα στον πλανήτη μας,τα οποία συνεχίσθηκαν και ίσως και πιό έντονα σε ορισμένες περιοχές,το Α΄εξάμηνο του 2017.Πρωτόγνωρες καταιγίδες,μεγάλες χιονοπτώσεις,χαλαζοπτώσεις με κομάτια μεγέθους μπάλας,μεγάλους τυφώνες,σεισμούς πολλών ρίχτερ,πρωτόγνωρες ηφαιστειακές εκρήξεις,παράξενους κεραυνούς,ανεξήγητες πυρκαγιές,εκρήξεις σε θύλακες αερίου,θερμοπίδακες μεθανίου,τεράστιες καταβόθρες,παράξενοι ήχοι από τον ουρανό,περίεργοι θάνατοι πουλιών και ψαριών.
Επίσης καταιγίδες από το διάστημα,από τον Ήλιο και από την ατμόσφαιρα μας,καταστρέφοντας
ηλεκτρικά δίκτυα, υποδομές, καλλιέργειες και ακόμα θανάτους ανθρώπων και ζώων.
Βέβαια ορισμένα απ΄αυτά προέρχονται από μηχανήματα που έχει εφεύρει ο άνθρωπος με τα οποία τροποποιεί τον καιρό,δημιουργεί σφοδρές θύελες,σεισμούς και λοιπά "τεχνητά" φαινόμενα,προς ίδιον όφελος.Ένα απ΄αυτά είναι το HAAR και άλλα παρεμφερεί,όπως το CERN,που χρησιμοποιουν οι "νεοταξίτες" για καταστροφές και υποδούλωση των ανθρώπων.Ας ελπίσουμε ότι γρήγορα θα εξαλειφθούν όλα αυτά !

Eκτός των παραπάνω όμως,ορισμένα πρωτόγνωρα φαινόμενα μπορεί να οφείλονται και στην θέση που βρίσκεται το "Ηλιακό μας Σύστημα",κατά την περιφορά του των 25.920 ετών(Μεγάλος Ενιαυτός),γύρω από το "Αστρο(ήλιος) Αλκυώνη" του "Αστρικού Συστήματος" των Πλειάδων.Το Αστρικό Σύστημα των Πλειάδων ανήκει στον "Αστερισμό του Ταύρου"ο οποίος αστερισμός υπάγεται στον "Σπειροειδή Γαλαξία "μας.

ΗΛΙΟΣ
-Η "Συνωμοσία του Ήλιου" προμηνύει κοσμοϊστορικά γεγονότα!Μία από τις παλαιότερες θεωρίες συνωμοσίας έρχεται και πάλι στο προσκήνιο
Μια τρύπα που ανακαλύφθηκε πρόσφατα στον Ήλιο θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την έναρξη ενός παγκόσμιου πολέμου ή μίας άλλης 11ης Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τους υποστηρικτές της θεωρίας ότι το άστρο του πλανητικού μας συστήματος μπορεί να επηρεάσει τα γεγονότα στη Γη.
Προσθήκη λεζάντας
Η στεφανιαία τρύπα, που ανακαλύφθηκε πρόσφατα από τη NASA,κι έχει 50 φορές το μέγεθος του πλανήτη μας,εκπέμπει διαρκώς ραδιενεργούς ηλιακούς ανέμους που έχουν ήδη φτάσει στη Γη και η ιστορία δείχνει ότι έχουν μεγάλη επίδραση στην ανθρωπότητα.Οι ηλιακοί άνεμοι μπορούν να παράγουν μερικές από τις πιο όμορφες ακτίνες στη Γης, οι οποίες είναι ευρέως γνωστές ως Βόρειο Σέλας, και θα μπορούσαν να επηρεάσουν ακόμη και το κλίμα μας.

Φοβόμαστε, ωστόσο, ότι μια απότομη αύξηση των ηλιακών ανέμων που κατακλύζουν τη Γη θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε τεχνολογικές καταστροφές, με τις τηλεφωνικές γραμμές και το διαδίκτυο να κόβονται ακαριαία.Όταν εμφανίστηκαν τέτοιου είδους τρύπες στο παρελθόν, συνέπεσαν με τεράστια παγκόσμια γεγονότα,όπως η 11η Σεπτεμβρίου και μεγάλες εξεγέρσεις,σύμφωνα με ερευνητές.

Οι ίδιοι ερευνητές,ισχυρίζονται ότι ο Ήλιος εξελίσσει τη συνείδηση και το DNA μας:
"Υπάρχει μια μαζική μετατόπιση της συνείδησης που λαμβάνει χώρα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή και βλέπουμε να παίρνει μορφή με διάφορους τρόπους,στην κοινωνία, στις επιχειρήσεις και στους εαυτούς μας. Ηλιακά γεγονότα όπως αυτό μας επιτρέπουν να εξελιχθούμε και να αλλάξουμε τη συνείδησή μας. Παρόλο που τυπικά αυτά τα θέματα φαίνονται ταμπού ή αβάσιμα, έχουν πολλά που κρύβονται πίσω από αυτά. Απλά δεν έχουν ακόμη αποδειχθεί από την επιστήμη.
Η επιστήμη αρχίζει να αναγνωρίζει, αν και αργά και ήσυχα, ότι είμαστε όλοι μέρος ενός γιγαντιαίου ιστού συνδέσεων που περιλαμβάνει όχι μόνο τη ζωή σε αυτόν τον πλανήτη αλλά και ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα και τι βρίσκεται πέρα από αυτό.
ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΑΜΨΗ
Δεδομένου ότι αυτές οι εκρήξεις μάζας είναι αποτέλεσμα ενός εξαντλημένου μαγνητικού πεδίου που επιτρέπει σε αυτά τα σωματίδια να εκτοξευθούν προς τη Γη, η ανθρώπινη συνείδηση θα συνεχίσει να
εξελίσσεται,κάτι το οποίο είναι σημαντικό να σκεφτούμε. Αν μπορούμε να επηρεάσουμε το πεδίο ενός άλλου,η λογική υποδηλώνει ότι ο τομέας ενός άλλου,όπως ο Ήλιος ή άλλα ουράνια σώματα,μπορεί να μας επηρεάσει".
Η θεωρία αυτή, βρίσκει πολλούς να την αποδοκιμάζουν και να την χλευάζουν, αλλά και αρκετούς να την αποδέχονται ως εκείνη που αλλάζει το ανθρώπινο πεπρωμένο. Η λογική της βάση δεν έγκειται σε καμιά αποδεδειγμένη επιστημονική μελέτη, πράγμα που αποδυναμώνει τους ισχυρισμούς της. Όμως το ίδιο δεν συμβαίνει με την αστρολογία και τα ζώδια;

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΓΗΣ
Αποδυνάμωση Μαγνητικού Πεδίου της Γης
-----------------------------------------------------------
Οι επιστήμονες λένε ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης (το οποίο μπορεί να επηρεάσει την αντήχηση Schumann) αποδυναμώνεται αργά αλλά σταθερά τα τελευταία 2000 χρόνια και πιο γρήγορα τα τελευταία χρόνια. Κανένας δεν έχει δώσει μια ικανοποιητική εξήγηση.
Ένας σοφός Ινδός είπε κάποτε ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης τοποθετήθηκε από τους αρχαίους θεούς, με τρόπο που να εμποδίζει τις αρχέγονες μνήμες της ιστορίας της ανθρωπότητας.Αυτό έγινε ώστε οι ψυχές να μπορούν να μάθουν από μια κατάσταση ελεύθερης βούλησης, χωρίς να έχουν τις μνήμες του παρελθόντος. Είπε επίσης, ότι οι αλλαγές που γίνονται τώρα στο μαγνητικό πεδίο της Γης απελευθερώνουν μνήμες και μπορούμε να δούμε αλήθειες που πριν δεν τις βλέπαμε.
ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΓΗΣ
Το πέπλο φεύγει.Αρχίζουμε να βλέπουμε.Αν αυτό είναι αλήθεια, γεννιούνται άπειρες ερωτήσεις.
Ό,τι κι αν συμβαίνει, είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η επιτάχυνση μπορεί να συμβαίνει και σαν παρενέργεια,να νιώθουμε κουρασμένοι,να έχουμε ζαλάδες και γενικά να μην νιώθουμε πολύ καλά.
Καποιοι που έχουν ανεβάσει την προσωπική τους συχνότητα και είναι πιο συγχρονισμένοι με αυτή της Γης, ίσως να νιώθουν υπέροχα, πρωτόγνωρα ή περίεργα.
Η προσαρμογή δεν είναι εύκολη διαδικασία αλλά είναι μέρος της μοναδικής προσωπικής μας αφύπνισης.

Μετακίνηση Βόρειου Πόλου
--------------------------
Ο μαγνητικός βόρειος πόλος αυτή τη στιγμή μετατοπίζεται με ταχύτερο ρυθμό από ότι σε οποιαδήποτε στιγμή στην ανθρώπινη ιστορία,σχεδόν 40 μίλια σε ένα χρόνο, και ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι μπορεί να είναι η αρχή μιας πλήρους αντιστροφής των πόλων.
Οι αλλαγές αυτές προκαλούν σημαντικά προβλήματα για την αεροπορία,την πλοήγηση και τα μεταναστευτικά ζώα που χρησιμοποιούν το μαγνητικό πεδίο της Γης για να προσανατολιστούν.
Αυτές οι αλλαγές μπορούν επίσης να προκαλέσουν τους πόλους να αλλάξουν θέσεις.Αν η Μαγνητόσφαιρα του πλανήτη αρχίσει να καταρρέει τα δίκτυα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας θα μπορούσαν να καταρρεύσουν,ο καιρός θα άλλαζε απότομα και οι άνθρωποι θα αντιμετώπιζαν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους.
Σύμφωνα με αναφορές από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, από το 2014 το μαγνητικό πεδίο συνεχίζει να αποδυναμώνεται γρήγορα.
Κατά τη διάρκεια της ζωής της Γης, ο προσανατολισμός του μαγνητικού πεδίου της έχει αντιστραφεί πολλές φορές, με τον μαγνητικό βορρά να γίνεται μαγνητικός νότος και αντίστροφα.Ενα γεγονός που είναι γνωστό ως γεωμαγνητική αντιστροφή.

ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
Kλιματική Αλλαγή
----------------------------
-Το κλίμα σε όλο τον πλανήτη αλλάζει ραγδαία,με καταιγίδες και χιόνια.Το βόρειο ημισφαίριο προφανώς μπαίνει σε περίοδο παγετώνων,ενώ στο νότιο παρουσιάζονται μεγάλες ρωγμές,όπως στην Ανταρκτική και στη Νότια Αφρική.Την ίδια εποχή υπάρχουν περίεργοι σχηματισμοί από σύννεφα  και ουράνιες ανωμαλίες που εμφανίζονται σε πολλά σημεία.Παρακολουθείστε το βίντεο του Skywatch Media News που δείχνει όλα αυτά τα γεγονότα να εξελίσσονται.
https://www.youtube.com/watch?v=YegbYvbVLuo

-Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε διεθνώς η απόφαση του Αμερικανού Προέδρου Trump να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη "Συμφωνία των Παρισίων" για το κλίμα την 1/6/17.
Η συμφωνία αυτή είναι μια παγκόσμια συμφωνία για την κλιματική αλλαγή που επιτεύχθηκε στις
12/12/2015 στο Παρίσι και αποτελεί ένα σχέδιο δράσης για τη συγκράτηση της αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη "αρκετά κάτω" από τους 2°C. Καλύπτει την περίοδο από το 2020 και μετά.
Πίσω από τις κατηγορίες εναντίον του Προέδρου Τrump επειδή εγκατέλειψε την συμφωνία, βρίσκονται οι Νεοταξίτες και οι "ανόητοι" που τους ακολουθούν.
Πρωταρχικός στόχος της συμφωνίας για την κλιματική αλλαγή, είναι η μείωση του CO2 στην ατμόσφαιρα, που δεν είναι τίποτα λιγότερο από τη σχεδιαζόμενη από την ΝΠΤ καταστροφή της χλωρίδας του πλανήτη, με επακόλουθο την γενοκτονία του πληθυσμού που θα ακολουθήσει.Αυτό συμβαίνει γιατί όλα τα φυτά εξαρτώνται από το CO2 για την την επιβίωσή τους. Είναι το "οξυγόνο" του φυτικού κόσμου, ο οποίος διατρέχει σοβαρότατο κίνδυνο επειδή τώρα το CO2 βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο που είχε ποτέ στην ιστορία της Γης (μόλις πάνω από 400 ppm τώρα, ενώ βρισκόταν πάνω από τα 7.000 ppm στο παρελθόν).

Οι Ρώσοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η "Συμφωνία των Παρισίων" δεν είναι παρά ένα προκαταρκτικό πλαίσιο για μια Παγκόσμια Κυβέρνηση και ότι η "Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή" (UNFCCC) αντιπροσωπεύει μια σημαντική εξέλιξη του κρυμμένου σχεδίου της ατζέντας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
Οι συμφωνίες αυτές εάν εφαρμοζόντουσαν,η Ρωσική Ομοσπονδία θα χρεοκοπoύσε μέσα σε ένα 24ωρο. Φυσικά,αυτό ακριβώς σχεδίασε η άρχουσα ελίτ των Νεοταξιτών, αλλά οι Ρώσοι το ήξεραν!
Η μυστική σχέση που υπάρχει μεταξύ των Προέδρων Putin και Τrump, είναι η κύρια αιτία που ωθεί τους πολεμοκάπηλους και το βαθύ κράτος να διαιωνίζουν τις κατηγορίες περί "ρωσικής ανάμιξης στις αμερικάνικες εκλογές",κλπ. Ξέρουν πολύ καλά ότι η Ρωσία του Putin και η Αμερική του Trump δεν θα επιτρέψουν στους πολεμοκάπηλους και τους νεοταξίτες να επικρατήσουν.
Αν οι τρομοκράτες της κλιματικής αλλαγής επιτύχουν τους στόχους τους, θα καταστρέψουν την πλανητική τροφική αλυσίδα και θα βυθίσουν όλη τη ζωή πάνω στη Γη, συμπεριλαμβανομένης της ανθρώπινης ζωής, σε μια μάζα "αφανισμού" προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι τους.

Τι Λένε οι Εσκιμώοι
---------------------
Οι πρεσβύτεροι της φυλής των Εσκιμώων "Inuit" της Αρκτικής βλέπουν συνεχώς τον Ηλιο σε όλη
ΕΣΚΙΜΩΟΙ INUIT
την ζωή τους και ξέρουν τις αλλαγές της θέσης του σε όλα τα σημεία.Έτσι έχουν ενημερώσει την ΝASA,ότι η αλλαγή του κλίματος ήταν μία φυσική διαδικασία της μετατόπισης του άξονα της Γης και έτσι το φως του Ήλιου χτυπά τώρα την Γη από μία μεγαλύτερη γωνία,με συνέπεια περιβαλλοντικές αλλαγές στην αιολική ενέργεια και την φυσική υπερθέρμανση του πλανήνη.Αντιθέτως η NASA ισχυρίζεται ότι οι αλλαγές στην μετατόπιση του άξονα οφείλονται στην υπερθέρμανση του πλανήτη.


ΠΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
Σύμφωνα με επιστήμονες της εκπομπής "Down to Earth"του Γαλικού τηλεοπτικού καναλιού "France 24",η Αρκτική και η Ανταρκτική θερμαίνονται δύο φορές πιο γρήγορα από ό,τι ο υπόλοιπος πλανήτης, με την ποσότητα των παγετώνων να είναι ίση με το μέγεθος τυ Μεξικού.
Οι συνέπειες είναι καταστροφικές,κυμαινόμενες από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας έως τη φθορά των τοπικών οικοσυστημάτων.Όμως,καθώς τα πολικά παγόβουνα λιώνουν,διευκολύνουν την απόσπαση μιας σειράς πόρων, όπως χρυσού, αργύρου και χαλκού, καθώς και πετρελαίου και άνθρακα.
Είναι τα νεότερα σύνορά μας και οι βιομηχανίες που πεινούν για χρήματα… τρώγονται για να τα πάρουν στα χέρια τους.

ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ-ΣΕΙΣΜΟΙ
Ο πλανήτης της Γης άρχισε να διογκώνεται ένεκα συσσώρευσης τεράστιας ενέργειας στις τεκτονικές πλάκες η οποία θα εκτονωθεί με εκρήξεις ηφαιστείων, καταβυθίσεις και αναβυθίσεις,σύμφωνα με επιστήμονες!
Η ηφαιστειακή και σεισμική δραστηριότητα συνεχίζεται σε όλον τον πλανήτη και ιδίως στο γνωστό "Δαχτυλίδι της Φωτιάς"του Ειρηνικού Ωκεανού.Πρωτόγνωρες εκρήξεις ηφαιστείων και σεισμών ιδίως σε Αμερική,Ευρώπη,Ασία,Αφρική και Ειρηνικό Ωκεανό.Μερικοί έχουν συνδέσει αυτή τη δραστηριότητα με την μετατόπιση των πόλων.


Σεισμοί στην Ελλάδα
------------------------------
Εκτός από τους απανωτούς μετασεισμούς στη Λέσβο,μετά τον μεγάλο.."σεισμό" των 6,1 στις 12/6/17,έντονη σεισμική δραστηριότητα παρουσιάστηκε και σε άλλες περιοχές της χώρας.
Απανωτοί σεισμοί εντάσεως από 3-4,5 έγιναν στις 19/6 /17 σε Βόλο,Πάτρα,Κυλληνη,Λακωνία.
Ειδήμονες κάνουν λόγω για τεχνητούς σεισμούς που έχουν
προκληθεί μέσω οπλικών συστημάτων τα οποία επεμβαίνουν στις τεκτονικές πλάκες με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Ένα από αυτά είναι και το γνωστό πλέον σε όλους, HAARP, ωστόσο όχι και το μοναδικό. Τελευταία η Νορβηγία απέκτησε και το δικό της, η Κύπρος έχει ένα μικρότερο υπό τον έλεγχο Βρετανών, κλπ.
Όταν αυτά τα συστήματα είναι σε λειτουργία, παρατηρούνται περίεργες κυματιστές νεφώσεις, αποτέλεσμα αυτής της δραστηριότητας.Δείτε την παραπλεύρως εικόνα της Ελλάδας στις 18/6/17,όπως την κατέγραψε ο δορυφόρος της NASA.

Ο μοναδικός σεισμός στην Ελλάδα που έφτασε στα 8 Ρίχτερ ήταν ο σεισμός του 1926 στη Ρόδο που κατέστρεψε ολοκληρωτικά τον Αρχάγγελο και ταρακούνησε το Ηράκλειο της Κρήτης,τη Μικρά Ασία ,την Αίγυπτο, ενώ έγινε αισθητός μέχρι την Ανατολική Ιταλία.Κατέρρευσαν 3.200 σπίτια και 550 έπαθαν ολοσχερή καταστροφή. Οι νεκροί έφτασαν τους 12 και δεκάδες ήταν οι τραυματίες.
Ο δεύτερος ισχυρότερος σεισμός στην Ελλάδα ήταν 7,9 Ρίχτερ και σημειώθηκε το 1903 στα Κύθηρα και ο τρίτος το 1905 στην Χαλκιδική με 7,5 Ρίχ

Ηφαίστειο Yellowstone
--------------------------------
Μεγάλη σεισμική δραστηριότητα παρατηρήθηκε το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου 2017,στο τεράστιο εθνικό πάρκο των ΗΠΑ Yellowstone των ΒΔ πολιτειών,το οποίο στην πραγματικότητα είναι ένα "super ανενεργό ηφαίστειο" το οποίο τα τελευταία χρόνια,σύμφωνα με τους
YELLOWSTONE
επιστήμονες,είναι έτοιμο να εκραγεί καθόσον η λάβα έχει φθάσει λίγα εκατοστα κάτω απο την
επιφάνεια του εδάφους.Μάλιστα εδώ και δύο χρόνια έχουν δημιουργηθεί πολλοί πίδακες λάβας.
Σις 14/6/17 παρετηρήθει μεγάλη ενεργειακή ακολουθία 77 σεισμών γύρω από το επίκεντρο του οι οποίοι συνεχίζονται.
Oι αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ παρακολουθούν επί 24ωρου βάσεως,ακόμα και με ειδικά αεροσκάφη,όλη την έκταση του Yellowstone.

Ηφαίστειο Σαντορίνης
---------------------------------
Έξι νέους ηφαιστειακούς κώνους, ενεργά ανεξερεύνητα μέχρι σήμερα σεισμικά ρήγματα, αλλά κι ένα υποθαλάσσιο βουνό ύψους 300 μέτρων, ανακάλυψαν στον βυθό της Σαντορίνης Αμερικανοί,Βρετανοί και Έλληνες ερευνητές που συμμετείχαν στο πείραμα "Πρωτέας".Από τα αποτελέσματα της έρευνας,ξεχωρίζει η ανακάλυψη του άγνωστου ενεργού σεισμικού ρήγματος, που θεωρείται ότι "έδωσε" τον φονικό σεισμό του 1956 στην Αμοργό.
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Η ανάλυση των αποτελεσμάτων συνεχίζεται και αναμένεται να παράσχει ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία, όπως την τρισδιάστατη απεικόνιση σε βάθος 12 χιλιομέτρων των μαγματικών θαλάμων,τόσο του ηφαιστείου της Σαντορίνης, όσο και του γειτονικού υποθαλάσσιου ηφαιστείου Κολούμπο.
Βάσει των ερευνητικών δεδομένων θα ερευνηθεί και η επικινδυνότητα του Κολούμπο, που εμφάνισε σεισμική έξαρση την περίοδο 2011-2012 και θεωρείται επτά φορές πιο ενεργό από εκείνο της Σαντορίνης.

Λοιπά Ηφαίστεια στον Κόσμο
-------------------------------------------
Και κατά το Α΄εξάμηνο του 2017 συνεχίσθηκαν έντονες εκρήξεις ηφαιστείων σε όλο τον κόσμο και ξύπνημα άλλων.
Ενδεικτικά αναφέρω την ξαφνική έκρηξη ηφαιστείου που  σχεδόν 250 χρόνια είχε να δώσει σημεία ζωής και αποφάσισε τώρα να αρχίσει να εκτοξεύει στάχτη και τεράστιες ποσότητες καπνού από τα
ΗΦΑΙΣΤΕΙO  ΚΑΜΤΣΑΚΑ
έγκατα της γης στις 26/3/17. Πρόκειται για το ηφαίστειο Kambalny, ένα από τα περισσότερα από 300 συνολικά ηφαίστεια της χερσονήσου Καμτσάκα (τα 29 θεωρούνται ενεργά) στη ρωσική Άπω Ανατολή, απέναντι από την Ιαπωνία.
Επίσης στις 19/3/17 μια παράξενη δέσμη φωτός χτυπά το ηφαίστειο της Αίτνας(Σικελία) πριν εκραγεί.Μήπως ήταν μια εξωγήινη δύναμη που το προκάλεσε αυτό; Ή μήπως ήταν κάτι σαν το HAARP που το προκάλεσε αυτό;

Επίσης το υπερηφαίστειο Toba στην περιοχή Βόρεια Σουμάτρα της Ινδονησίας είναι έτοιμο να εκραγεί και υπάρχει κίνδυνος να στείλει ένα τεράστιο ποσό της ηφαιστειακής τέφρας πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό,την Ινδική χερσόνησο και τη Νότια Θάλασσα της Κίνας,ταξιδεύοντας 7.000 χιλιόμετρα,όπως είχε γίνει το 1883 με το ηφαίστειο Κracatoa.Η θερμότητα και αέρια ατμού ξεκίνησαν στις 27 Μαΐου 2015 Το ηφαίστειο αυτό είχε εκραγεί πριν 70.000 χρόνια προκαλώντας τη μεγαλύτερη γνωστή έκρηξη στη Γη τα τελευταία 2.500.000 χρόνια.
H έκρηξη αυτή ήταν πολύ σημαντική για την ιστορία της Γης,γιατί χάρη σ΄αυτή δημιουργήθηκε ένας
HΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΟΒΑ
μεγάλος χειμώνας 6-10 ετών και πιθανώς μέχρι 1.000 χρόνια περίοδος ψύξης.Θεωρείται ότι χάρη σ΄αυτή την έκρηξη δημιουργήθηκαν προβλήματα στην αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους σε πολλές περιοχές του πλανήτη μας.
Το Τoba είναι το μεγαλύτερο, πιο μοχθηροί και πιο τρομακτικό ηφαίστειο της δέσμης ηφαιστείων στην περιοχή του και ετοιμάζεται λοιπόν να ξυπνήση.Είναι τώρα η ώρα το Toba να αλλάξει και πάλι το παγκόσμιο κλίμα;


ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ-ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ
Ανεμοστρόβιλοι,τσουνάμια και σεισμοί, είναι μερικά από τα πιο γνωστά φαινόμενα της Μητέρας Φύσης και το Α΄εξάμηνο 2017.Είναι απίστευτο και συγκινητικό να σκεφτεί κανείς ότι η φύση μπορεί να είναι τόσο βίαιη πολλές φορές.Είναι όμως έτσι ή κάποιοι με μηχανήματα επεμβαίνουν στον καιρό και σε γεωλογικά φαινόμενα;
Κόσμος
-------------
-Πρωτοφανές φαινόμενο!Την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου 2017 έπεσαν χιόνια στις Άλπεις και υπερβολικό κρύο σε όλη την Ευρώπη!!!Νέο Ρεκόρ χιονιού έπεσε σε όλη την Τουρκία,την Ιταλία και στην Αυστρία έφτασε τα δύο μέτρα, στην Πολωνία πάνω από δύο μέτρα,ενώ στη Νορβηγία η αστυνομία ζήτησε στους οδηγούς να μην βγουν στους δρόμους και να παραμείνουν στα σπίτια τους.
Την τελευταία εβδομάδα του Μαϊου,κρύο,χιόνια και καταιγίδες σε ΗΠΑ και Καναδά σπάσανε κάθε
προηγούμενο ρεκόρ από το 1880.
Μάλλον..φταίει η..υπερθέμανση του πλανήτη !!
Το ότι η cabal(Σιωνιστική Μαφία) εδώ και χρόνια  επεμβαίνει στον καιρό του πλανήτη,προς ίδιον
όφελος είναι γνωστό,σε λίγους βέβαια,γιατί οι απλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν.Στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ εδω και έξι χρόνια επικρατούσε ξηρασία,αλλά η φύση δεν δημιουργεί μια ζώνη υψηλής πίεσης τόσα χρόνια στο ίδιο ακριβώς μέρος.Τώρα λοιπόν που η cabal καταρρέει,μεγάλες βροχοπτώσεις έχουν αρχίσει,οι οποίες κρατούν πολλές ημέρες και πέφτουν τεράστιες ποσότητες νερού στην Καλιφόρνια.
Μετά από αυτό έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες από τα ΜΜΕ,ότι..κάποιοι(cabal ?) θα προσπαθήσουν να ανατινάξουν φράγματα είτε με εκρηκτικά είτε με κάποιο είδος της τεχνολογίας "δέσμης σωματιδίων" από δορυφόρο,ώστε να γίνουν τεράστιες καταστροφικές πλημμύρες και να καταστραφoύν,μεταξύ των άλλων, και οι γεωργικές καλλιέργειες.
-Το ακραίο κύμα καύσωνα που έπληξε το Βόρειο Ημισφαίριο,από τα μέσα Ιουνίου και ιδίως μετά θερινό ηλιοστάσιο(21/6/17), δημιούργησε ανησυχία για την συγκομιδή στην Κίνα,προκάλεσε καταστροφικές πυρκαγιές στην Πορτογαλία και στην ρωσική Άπω Ανατολή, ακύρωση πτήσεων στις νοτιοδυτικές ΗΠΑ και έλιωσε την άσφαλτο στη Βρετανία.Ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός ανακοίνωσε,ότι η Γη περνά έναν ακόμη εξαιρετικά θερμό χρόνο και ότι τα κύματα καύσωνα είναι πολύ πρόωρα.
ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ
Ακόμη και πριν από τον Ιούνιο, στοιχεία της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας των ΗΠΑ έδειχναν ότι η Ευρώπη, οι ΗΠΑ και η ΝΑ Ασία, ανάμεσά τους η Κίνα, η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα, είχαν ασυνήθιστα ζεστό καιρό από τον Μάρτιο έως τον Μάιο του 2017.
Στην Κίνα, τον μεγαλύτερο παραγωγό σιτηρών στον κόσμο, οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την ξηρασία στην περιοχή της καλλιέργειας του καλαμποκιού καθυστέρησαν την σπορά και την ανάπτυξη των φυτών.
Επίσης οι υψηλές θερμοκρασίες και η ξηρασία είναι σημαντικός παράγοντας πίσω από τις δασικές πυρκαγιές που άφησαν πίσω τους δεκάδες νεκρούς στην Πορτογαλία τον Ιούνιο,ενώ το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass μετέδωσε ότι πληθώρα δασικών πυρκαγιών ξέσπασε στην Σιβηρία και στην περιοχή του Ιρκούτσκ.
Στο νοτιοδυτικό τμήμα των ΗΠΑ, πτήσεις τοπικών αεροπορικών εταιρειών ματαιώθηκαν, αφού τα αεροπλάνα τους δεν λειτουργούν σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες.
Στην Βρετανία, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην κομητεία του Surrey( Σάρεϊ) μετέδωσαν ότι η άσφαλτος έλιωσε στους δρόμους εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών.

-Το Ινστιτούτο Κλιματικής Αλλαγής του University of Main ανακοίνωσε ότι οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν στο Βόρειο Ημισφαίριο είναι κατά 0,44 βαθμούς Κελσίου επάνω από το κανονικό, συγκρινόμενες με τον παγκόσμιο μέσο όρο του 0,25 βαθμούς Κελσίου επάνω από το κανονικό επίπεδο.

-Σεισμικά φαινόμενα,καταιγίδες και τσουνάμια συγκλονίζουν όλη την υφήλιο.Έχουν αποκλειστικά φυσικά αίτια αυτά τα φαινόμενα ή μήπως  είναι είναι άλλο ένα δολοφονικό πείραμα του αμερικανικού Πενταγώνου; Εννοούμε φυσικά το σκοτεινό HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), το ερευνητικό πρόγραμμα υψηλής συχνότητας δραστικής ακτινοβολίας που συνδέεται με τον έλεγχο των δυνάμεων της φύσης και τη μαζική καταστολή των μαζών!

Ελλάδα και HAARP
-------------------------------
Τι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με τον καιρό στην πατρίδα μας ;
Πολλοί ειδικοί και μη εκφράζουν την άποψη τους ότι κάτι περίεργο συνέβει,για να έχουμε το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου βροχές και κρύο σε πολλές περιοχές της Ελλάδος που προσομοίαζε με φθινοπωρινά καιρικά φαινόμενα.
Στις 21/6/17 ανυπολόγιστη καταστροφή σε διάφορα μέρη της χώρας μας από ισχυρές βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους,σε πολλές περιοχές της χώρας μας και  χαλάζι σε μέγεθος "καρυδιού".Πολλοί εξέφρασαν την άποψη ότι η Ελλάδα ενδεχομένως να δέχτηκε  σφοδρό κύμα κακοκαιρίας ελέω του
ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
συστήματος HAARP, ενώ επισημαίνουμε τι ακριβώς δέχθηκαν και γειτονικές χώρες από το 2014,όπως η Σερβία, η Βουλγαρία,ΠΓΔΜ κτλ,πάντα όμως  σε κρίσιμες "περιόδους".
Ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων αποτελεί σαφώς "όπλο" στα χέρια όποιων θέλουν να ελέγξουν τον πλανήτη και τους κατοίκους του σε μια προσπάθεια να "επιβάλλουν την θέληση τους".
Πρόκειται για μία εκδοχή για όλο αυτό που βιώνουμε ως έθνος,ειδικά αυτό το καλοκαίρι που διακυβεύονται τόσα πολλά για το μέλλον της χώρας στην ΕΕ ,τις προβληματικές σχέσεις με την Τουρκία και ειδικά λόγω της εκμετάλλευσης των ελληνικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων .

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ξένο τύπο,το σύστημα HAARP διαθέτει την μοναδική ικανότητα να χειραγωγεί κατά κάποιον τρόπο τα καιρικά φαινόμενα, δηλαδή δύναται να χρησιμοποιηθεί ως όπλο,αναφέρει το δημοσίευμα.Λες και δεν το ξέραμε !!!
Για παράδειγμα η Σερβία σε παρόμοιο  χρονικό διάστημα,πάνω κάτω το 2014 δέχθηκε ένα σφοδρό κύμα κακοκαιρίας και κύμα έντονων και μεγάλων χρονικά βροχοπτώσεων που προκάλεσαν πλημμύρες και πολλές  καταστροφές.Εκείνη την περίοδο( 2014) για πρώτη φορά δημόσια και με στοιχεία, Σέρβοι επιστήμονες ανάφεραν  ότι,"για τις άνευ προηγουμένου πλημμύρες και τα ακραία
H.A.A.R.P  - ΑΛΑΣΚΑ
καιρικά φαινόμενα το τελευταίο διάστημα ενοχοποιείται το αμερικανικό σύστημα HAARP".
Σύμφωνα με σερβική ιστοσελίδα, Σέρβος επιστήμονας,που επιθυμεί για ευνόητους λόγους την ανωνυμία του,μίλησε για την εγκατάσταση συστήματος HAARP κοντά στο Βελιγράδι.
Μετά από σειρά άρθρων αναφέρθηκε η ύπαρξη  συστήματος  HAARP στη Σερβία,ενώ εντοπίστηκε  κεραία που υποστηρίζει το σύστημα στην περιοχή Barajevo (δήμος Βελιγραδίου) το οποίο εκπέμπει σήματα ELF(χαμηλών συχνοτήτων).
Τι συμβαίνει πραγματικά και τι είναι αλήθεια και πραγματικότητα,ίσως αργήσουμε να μάθουμε από επίσημα κανάλια,οι ενδείξεις όμως μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον καιρό αλλά και άλλα φαινόμενα και φυσικά δεν ισχύει με τίποτα το παραμύθι περί "υπερθέρμανσης του πλανήτη",  προκαλώντας και νέα ερωτηματικά.

ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ-ΚΡΑΤΗΡΕΣ

-Προβληματισμός επιστημόνων: Το ρήγμα στην Αιθιοπία προπομπός διαχωρισμού της Αφρικής;Σε δέκα εκατομμύρια χρόνια,η Αφρική αναμένεται να έχει διασπαστεί πλήρως,χάρη σε αρχέγονα αέρια τα οποία δημιούργησαν ένα γεωλογικό ρήγμα που εντέλει θα καλυφθεί από νερό,σύμφωνα με μελέτη του Ωκεανογραφικού Ινστιτούτου Scrips και του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Sun Diego.
Το ρήγμα "Αfar" που βρίσκεται στην βόρεια Αιθιοπία αρχίζει λοιπόν να διευρύνεται με εκπληκτικό ρυθμό 2,5 εκατοστών κάθε χρόνο. Με τέτοιο ρυθμό μπορεί να δημιουργηθεί ένας καινούργιος ωκεανός στην αφρικανική ήπειρο μετά από μερικά εκατομμύρια χρόνια.
ΡΗΓΜΑ ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ
Μια ισχυρή σεισμική δραστηριότητα που έλαβε χώρα στο ηφαίστειο Dabbahu της Αιθιοπίας το 2005 δημιούργησε μια τεράστια ρωγμή στην επιφάνεια της γης.
Η σχισμή, η οποία είναι περίπου εξήντα χιλιόμετρα μακριά,οκτώ μέτρα σε πλάτος και δύο σε βάθος, άνοιξε σαν φερμουάρ πάνω στο έδαφος.Λίγους μήνες αργότερα ανακαλύφθηκαν και άλλες ρωγμές στην έρημο, ενώ το έδαφος βυθίστηκε στο εκτιμώμενο βάθος των εκατό μέτρων.Οι επιστήμονες επεσήμαναν,ότι εκείνη την περίοδο αυξήθηκε το μάγμα κάτω από ρήγμα. Φαινομενικά, αυτό που είδαν ήταν την γέννηση ενός ωκεανού.

-Σε πάρα πολλά μέρη του πλανήτη μας συνεχίσθηκε το φαινόμενο των καταβυθίσεων εδάφους,καταβοθρών,κρατήρων και ρωγμών εδάφους.Στην χώρα μας είχαμε μόνον μία περίπτωση στις 18/1/17 στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου που άνοιξαν ξαφνικά δύο μεγάλη κρατήρες με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν εννέα αυτοκίνητα.

ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ
Πρόσφατα,ραδιενεργά συντρίμμια από το πυρηνικό εργοστάσιο της Foucosima της Ιαπωνίας που εξεράγει το 2011, πλησίασαν την δυτική ακτή της Βόρειας Αμερικής (ΗΠΑ και Καναδάς).Σαν αυτό να μην ήταν αρκετά κακό,συνεχίζει να διαρρέει μία εκπληκτική ποσότητα 300 τόνων ραδιενεργών αποβλήτων απο την Foucosima στον Ειρηνικό Ωκεανό κάθε μέρα,και θα συνεχίσει να το πράττει επ΄ αόριστον,καθώς οι πηγές της διαρροής από τον πυρηνικό αντιδραστήρα δεν μπορούν να σφραγιστούν καθώς είναι απρόσιτες στους ανθρώπους και τα ρομπότ λόγο των εξαιρετικά υψηλών θερμοκρασιών.
Ανεξάρτητοι επιστήμονες έχουν μετρήσει μια αύξηση 300% στο επίπεδο της ακτινοβολίας. Σύμφωνα με αυτούς, το ποσό της ακτινοβολίας στον Ειρηνικό Ωκεανό αυξάνεται κάθε χρόνο.
ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ  ΦΟΥΚΟΣΙΜΑΣ
Δεν θα πρέπει να αποτελέσει καμία έκπληξη, λοιπόν, ότι η Foucosima έχει μολύνει ολόκληρο τον Ειρηνικό Ωκεανό σε μόλις πέντε χρόνια.Αυτό που θα μπορούσε εύκολα να είναι η χειρότερη περιβαλλοντική καταστροφή στην ιστορία της ανθρωπότητας, σχεδόν ποτέ δεν αναφέρεται από πολιτικούς, διορισμένους επιστήμονες ή τις ειδήσεις.
Ωστόσο, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι λένε ότι η Foucosima δεν μπορεί να κατηγορηθεί ακόμα και αν η ραδιενέργεια στους τόνους(ψάρια) και σε άλλα είδη θαλάσσιας ζωής στο Oregon των ΗΠΑ και αλλού,τριπλασιάστηκε μετά την έκηξη.Η ακτινοβολία στις παραλίες της Καλιφόρνιας αυξήθηκε πάνω 500% .Σε απάντηση, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι είπαν ότι η ακτινοβολία προέρχεται από μια μυστηριώδη "άγνωστη" πηγή και δεν ήταν τίποτα το ανησυχητικό.

ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΗΧΟΙ
Ελλάδα
--------------
-Από το μεσημέρι της 10/6/17 πάνω από τα Ιωάννινα της Ηπείρου ακούγετο για πολύ ώρα έντονο βουητό και ακολούθησε δόνηση.Το ίδιο είχε συμβεί και το βράδυ της 8/6/17.Στην περιοχή και τις δύο φορές δεν έχει καταγραφεί σεισμός.Οι επιστήμονες του Γεωδυναμικού Ινστιτούτο Αθήνας δεν
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
μπορούν να δώσουν καμία ερμηνεία για τα περίεργα βουητά και τις μικροδονήσεις που σημειώθηκαν και φαίνεται ότι έγιναν πιο αισθητά σε όσους μένουν κοντά στην λίμνη. Σεισμός πάντως δεν έχει  καταγραφεί.
-Από το πρωΐ της 13/6/17, υπόκωφοι ήχοι ακούγονταν πάνω από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης και έγιναν κυρίως αντιληπτοί από όσους έτυχε να βρίσκονται στα περίχωρα,όπου δεν υπάρχει η ηχορύπανση.Οι υπόκωφοι ήχοι δεν ήταν ρυθμικοί,ούτε είχαν συγκεκριμένη συχνότητα με την οποία γινόντουσαν αντιληπτοί. Ακουγόντουσανε  πάντως κάθε μισό ή ένα λεπτό το πολύ!
Το απόγευμα άρχισαν να δυναμώνουν με αποκορύφωμα στις 21:15 περίπου,όταν ακούστηκαν δύο πολύ δυνατοί ήχοι που έστειλαν ηχητικά κύματα που προκάλεσαν τριγμούς σε κτίρια και έγιναν αντιληπτοί από όσους δεν έβλεπαν τηλεόραση.Στην συνέχεια άρχισε και ένα ρυθμικό βουητό που ακουγότανε αχνά από τον ουρανό,που εννοείται δεν ήταν αεροπλάνο,και κράτησε περίπου δέκα λεπτά.Θύμιζε μία τεράστια μηχανή που λειτουργεί και ακούγεται ο βόμβος της από μακρά.
Οι περίεργοι ήχοι συνεχίζονταν και μετά τις 22:00.
Καμία επίσημη υπηρεσία δεν ανέφερε τίποτα!

Μυστηριώδης ήχος "TAOS HUM"
--------------------------------------------------
Το "TAOS HUM" είναι ένα φαινόμενο (ή ένα σύνολο φαινομένων) που περιλαμβάνει εκτεταμένες αναφορές από διάφορα μέρη του πλανήτη,για ένα επίμονο και διαπεραστικό ήχο-θόρυβο χαμηλών συχνοτήτων που γίνεται αντιληπτός από μία μερίδα ανθρώπων και ο οποίος μέχρι σήμερα δεν έχει αποσαφηνιστεί,αν πρόκειται για ένα φαινόμενο ή για συνδυασμό περισσοτέρων.
ΤΑΟS  HUM
Το "TAOS HUM" αναφέρθηκε για πρώτη φορά,κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στη περιοχή της πόλης Taos του Νέου Μεξικού απ΄όπου πήρε και το πρώτο συνθετικό της ονομασίας του.
Βέβαια, το φαινόμενο αυτό, δεν περιορίζεται στην ευρύτερη περιοχή του Τaos αλλά παρουσιάζεται και σε άλλα σημεία του πλανήτη. Μάλιστα ανεπιθύμητες παρενέργειές του,έχουν αναφερθεί από εθνικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κάποιες φορές δε,το HUM συνδέεται με το όνομα της περιοχής  όπου έχει πάρει ιδιαίτερη έκταση, όπως πχ το Bristol Hum κ.α
Τέλος,μερικοί αναφέρουν ότι ακούν το "βουητό" περισσότερο  μέσα σε κτίρια παρά στο ύπαιθρο και μερικοί νιώθουν τις δονήσεις μέσα στο σώμα τους, ενώ όλοι αναφέρουν ότι οι ωτοασπίδες δεν έχουν αποτέλεσμα αφού δεν μειώνουν τον ήχο.Πάντως για εκείνους που το ακούν μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός ήχος, με αποτέλεσμα να έχει συνδεθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και με κάποιον αριθμό αυτοκτονιών.

-Παρόμοια φαινόμενα όμως έχουν καταγραφεί παγκόσμια,και συνεχίζονται το 2017,καθώς οι ήχοι από τον ουρανό(σάλπιγκες,βουητά,τριγμοί και άλλοι παράξενοι ήχοι),που συνοδεύονται με ελαφρές δονήσεις,καθώς τις προκαλούν τα επερχόμενα ηχητικά κύματα.Το φαινόμενο αυτό είναι παγκόσμια γνωστό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Ορκωμοσία Προέδρου Trump
---------------------------------------------
Κατά την ημέρα της ορκωμοσίας του Trump ως προέδρου των ΗΠΑ,ένας ασυνήθιστος αριθμός βίντεο δείχνουν θεάσεις ΑΤΙΑ που έκαναν την εμφάνιση τους στη τελετή.Σε ένα από αυτά κατά την διάρκεια συνέντευξης σε εκπομπή του IN TV,ένα άγνωστο αντικείμενο πέρασε με ταχύτητα από την μία μεριά της οθόνης ως την άλλη.

Επίσης ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο εμφανίζεται με αστραπιαία ταχύτητα δίπλα στο αεροπλάνο του Trump, καθώς αυτός και η οικογένειά του ταξιδεύουν από τη Νέα Υόρκη προς την Ουάσιγκτον για την ανάληψη των καθηκόντων του.
Το συμβάν φαίνεται να κατέγραψε το δίκτυο Fox 10.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=zrwq1yZLWE0


Γίγαντες
-----------------
Σύμφωνα με τις εκθέσεις αξιωματούχων του Πενταγώνου στις 12/4/17,η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ έρριξε τη μεγαλύτερη συμβατική βόμβα,με την ονομασία ΜΟΑΒ, του οπλοστασίου του Πενταγώνου,για να εξωλοθρεύσει δήθεν αντάρτες του ISIS που κρυβόντουσαν σε υπόγεια βάση στο Αφγανιστάν.
Ωστόσο,εμπιστευτικές μαρτυρίες υποδεικνύουν έναν ακόμη λόγο για τη χρήση της βόμβας ΜΟΑΒ.
ΜΟΑΒ-ΓΙΓΑΝΤΕΣ (σκίτσο)
Ο απόρρητες στόχος ήταν να καταστρέψει αρχαίους Γίγαντες που κρυβόντουσαν σε αρχαίο σύστημα σπηλαίων του Αφγανιστάν και είχαν τεχνολογικά μυστικά που προήρχοντο από τα πανάρχαια χρόνια του ανθρώπινου πολιτισμού.
Η βόμβα ΜΟΑΒ (Moather Ordnance Air Blast),γνωστή και ως "μητέρα όλων των βομβών" περιείχε 21.600 κιλά εκρηκτικών και έίχε ακτίνα έκρηξης ενός μιλίου.
Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΜΟΑΒ δεν χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση Μπους το 2003,λόγω των φόβων για παράπλευρες απώλειες.

Σύμφωνα με πληροφοριοδότη του "Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος" των ΗΠΑ,έχουν αρχίσει να αφυπνίζονται οι αρχαίοι μυθολογικοί Γίγαντες,οι οποιοι υπάρχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια σε ειδικούς θαλάμους ύπνωσης(χρονοφυσαλίδων),άριστα διατηρημένοι,σε διάφορα υπόγεια σπήλαια σε ορισμένες περιοχές της Γης,αναμένοντας να "ξυπνήσουν" και να αναλάβουν δράση στην εποχή μας!
Οι θάλαμοι αυτοί κατασκευάστηκαν από έναν αρχαίο τεχνολογικό πολιτισμό ο οποίος χρησιμοποιούσε τεχνολογίες κρυστάλλων για να δημιουργήσει "χρονικές φυσαλίδες",όπου η ροή του
ΓΙΓΑΣ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
χρόνου στο εσωτερικό της φυσαλίδος είναι πολύ πιο αργή από ότι στο εξωτερικό περιβάλλον.Τριάντα μόνον λεπτά κύλισης του χρόνου μέσα στην φυσαλίδα-θάλαμο,ισοδυναμούν με ροή 30.000 ετών στο εξωτερικό περιβάλλον!
Τέτοιοι θάλαμοι με άριστα διατηρημένους γίγαντες στο εσωτερικό τους, βρέθηκαν σε πολλά μέρη στον κόσμο, όπως στις ΗΠΑ, στην Περσία και αλλού. Έναν τέτοιο θάλαμο είχε δει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Αβραάμ Λίνκολν(1809-1865) σε ένα από τα αρχαία αναχώματα που βρέθηκαν στις ΗΠΑ.
Η απάντηση στο γιατί οι Γίγαντες αυτοί προορίζονται να "ξυπνήσουν" στην εποχή μας, μπορεί να βρίσκεται στις κοσμικές ενέργειες που δέχεται το ηλιακό μας σύστημα,οι οποίες γίνονται εντονότερες και συχνότερες ή ακόμα και θέση του ηλιακού μας συστήματος κατά την περιφορά του γύρω από το άστρο "Αλκυών" των Πλειάδων.
Εχω αναφερθεί στο θέμα αυτό στο προηγούμενο άρθρο μου,"Τα Σημεία των Καιρών Νο 13".

Σύμφωνα με άλλες,ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, πιθανόν η εκτόξευση των 59 πυραύλων των ΗΠΑ στις 6/4/2017 εναντίον της Συρίας,ήταν μέρος του μυστικού πολέμου που διεξάγεται εναντίον των Γιγάντων.Ίσως γιάυτό ήταν "χαλαρή" η αντίδραση των Ρώσων για το γεγονός αυτό.Επίσης πιθανολογείται ότι τα στρατευματα των δυτικών δυνάμεων,ιδίως των ΗΠΑ, που έχουν αφιχθεί στην
Συρία για την καταπολέμηση των τζιχαντιστών του ISIS,που οι περισσότεροι είναι υβρίδια,είναι γι΄αυτόν τον λόγο.
Επίσης στα σύνορα μεταξύ Συρίας και Λιβάνου βρίσκεται το όρος Ερμών,το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως κύρια βάση εργασιών εξωγήινων Γιγάντων-Νεφελήμ,από τα πανάρχαια χρόνια.
Οι λεγόμενοι"Νεφελίμ"είχαν το όρος Ερμών ως κέντρο της δυναμης τους και όπου,κατά πάσαν πιθανότητα,υπάρχει κρυμμένη μέχρι σήμερα προηγμένη τεχνολογίας τους.
Κατά συνέπεια, η ανανεωμένη ώθηση για τις ΗΠΑ να εισέλθουν στο συριακό εμφύλιο πόλεμο δεν καθοδηγείται από ανθρωπιστικές ανησυχίες σε όλα,όπως ισχυρίστηκε ο Πρόεδρος Trump .Αντ΄αυτού,ο πραγματικός στόχος είναι για τις ΗΠΑ,στρατιωτικές δυνάμεις να εισέλθουν στη Συρία και να εντοπίσουν τις αρχαίες βάσεις που χρησιμοποιούνται από Γίγαντες, και να αποκτήσουν τον έλεγχό στις εξωγήινες τεχνολογίες που κρύβονται εκεί.

ΟΡΟΣ  ΕΡΜΩΝ
(Συνορα  Λιβάνου-Συρίας)
Σύμφωνα με μία πληροφορία που πρόσφατα βγήκε στη δημοσιότητα,το 2002 μία δωδεκαμελής περίπολος των ΗΠΑ εισήλθε σε ένα σπήλαιο κοντά στο Κανταχάρ του Αφγανιστάν,όπου συνάντησε έναν ανθρωπόμορφο γίγαντα 4-6 μέτρων,ο οποίος της επιτέθηκε και σκότωσε με ένα είδος ακοντίου οκτώ άνδρες της περιπόλου.Αμέσως αφίχθησαν με ελικόπτερο ενισχύσεις των ειδικών δυνάμεων και ο Γίγαντας,που είχε "κανιβαλιστικές"τάσεις,εβλήθει με τυφέκια τύπου Μ16Α2 και Μ4 και σκοτώθηκε.Τα μαλλιά του και τα γένια του ήταν κοκκινωπά και έβγαζε μία δυσάρεστη οσμή από το σώμα του.Είχε έξι δάχτυλα σε κάθε πόδι και χέρι και το στόμα του είχε διπλή σειρά δοντιών.Το εκτιμώμενο βάρος του ήταν 450-500 κιλά.Μετά απ΄αυτό αφίχθει άλλο ελικόπτερο και τον πήρε.Στην συνέχεια με αεροσκάφος C-130 μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ.

Κάτι παρόμοιο έγινε στις 20/2/17.Περίπολος των Ρωσικών Ειδικών Δυνάμεων "Spetnaz" που κυνηγούσαν τρομοκράτες του ISIS μπήκαν σε σπηλιά της Συρίας και αναγκάστηκαν να δώσουν μάχη με παράξενα όντα-Γίγαντες,που τα αποκάλεσαν "Ανουνάκι" ,τα οποία εμφανίστηκαν ξαφνικά από τα β
άθη της σπηλιάς μπροστά τους.Οι Ρώσοι έχασαν τέσσερις άνδρες ενώ δύο άλλοι τραυματίστηκαν.Αμέσως ενημερώθηκε ο Πρόεδρος Πούτιν, ο οποίος διέταξε τον επικεφαλής αξιωματικό να εγκαταλείψει αμέσως με τους άνδρες του την σπηλιά και έδωσε οδηγίες να σταλούν ειδικά σκάφη για να καταστρέψουν την υπόγεια βάση των "Ανουνάκι".

Σαφώς, η αύξηση των στρατιωτικών δραστηριοτήτων των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν και τη Συρία είναι ένα θέμα μεγάλης παγκόσμιας ανησυχίας λόγω της "απώλειας της αθώας ζωής".Το τι προσθέτει σε αυτές τις ανησυχίες είναι απόδειξη ότι Γίγαντες, μερικοί από τους οποίους μπορεί να είναι καλοπροαίρετοι, γίνονται κρυφά στόχος για τη σύλληψη ή την καταστροφή.

Πυραμίδες στην Ανταρκτική
----------------------------------------
Η Ανταρκτική είναι η πιο απομακρυσμένη ήπειρος της Γης,θαμμένη κάτω από τρία μίλια πάγο σε ορισμένα σημεία.
Οι Αρχαίοι θεωρητικοί αστροναύτες μας δείχνουν μια ελεύθερη από πάγους "Ανταρκτική" που μπορεί να έχει αποικιστεί από εξωγήινους στο μακρινό παρελθόν, μέχρι που μια παγκόσμια καταστροφή την βύθισε στην εποχή των παγετώνων.
Προσφατα οι επιστήμονες ανέφεραν παράξενες μαγνητικές ανωμαλίες που ακτινοβολούν από κάτω από τον πάγο, ενώ οι Ναζί φέρεται να έκαναν μυστικές αποστολές προς αναζήτηση ενός χαμένου
πολιτισμού,και πληροφοριοδότες αναφέρουν παράξενες θεάσεις.
Είναι ενδιαφέρον ότι, τις τελευταίες δύο δεκαετίες, πολλοί άνθρωποι έχουν ισχυριστεί ότι έχουν ανακαλύψει κατασκευές που προεξέχουν από τον πάγο στην Ανταρκτική.
Πολλοί ερευνητές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι εκτός από τις τρείς γνωστές πυραμίδες της Ανταρκτικής,υπάρχουν και άλλες γιγάντιες Πυραμίδες θαμμένες κάτω από παχιά στρώματα πάγου.Πράγματι πρόσφατες δορυφορικές εικόνες αποκάλυψαν κορυφές και άλλων τεχνητών πυραμίδων που είναι διάσπαρτες σε όλο τον πάγο που καλύπτει το τοπίο.
Ίσως κάτω από τον πάγο της να κρύβεται μία παγωμένη ήπειρος και η αλήθεια για την εξωγήινη προέλευση μας.

Εξωγήϊνος Πολιτισμός στην Ανταρκτική
-------------------------------------------------------
Στις 26/2/17 έγινε ξαφνική μαζική εκκένωση της Ανταρκτικής από το πολιτικό προσωπικό και τους επιστήμονες,οι οποίοι αποχώρησαν αεροπορικώς,ενώ κατέφθαναν εκεί στρατιωτικοί και Μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ και Ρωσίας.Συγχρόνως ισχυρότατος στόλος του Ρωσικού Ναυτικού και των ΗΠΑ ήταν καθ΄οδόν προς την Ανταρκτική.
Τι συνέβει όμως;
Τον Δεκέμβριο του 2016 ανακοινώθηκε ότι ανακαλύφθηκαν θαμμένα στους πάγους της Ανταρκτικής τρία οβάλ σχήματος διαστημόπλοια πλάτους 30 μιλλίων,εξωγήϊνου πολιτισμού του οποίου τα όντα
ΠΡΟΑΔΑΜΙΤΕΣ
(Σκίτσο)
είχαν ύψος 3-4 μέτρα, με επιμήκη κρανία,τα οποία επισκέφθηκαν τον πλανήτη μας πριν 55.000 χρόνια.Εχουν ονομασθεί "Προαδαμίτες.
Αντισυνταγματάρχης των πεζοναυτών και μέλος του "Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος"των ΗΠΑ,μεταφέρθηκε με ειδικό σφαιρικό σκάφος τον Ιανουάριο 2017 στην Ανταρκτική και επιβεβαίωσε την ύπαρξη αυτού του πολιτισμού.Χιλιάδες γιγαντόσωμοι"Προαδαμίτες" εντοπίσθηκαν ζωντανοί σε μία υπόγεια πόλη κάτω από το ένα διαστημόπλοιο που στο εσωτερικό του βρέθηκαν πολλά μικρότερα διαστημόπλοια.

Η ανακάλυψη των ερειπίων αυτού του πολιτισμού βρέθηκαν θαμμένα κάτω από δύο μίλια πάγου και χρονολογούνται από την πρώτη ναζιστική εκστρατεία στην Ανταρκτική,το 1939. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έδωσε ο αντισυνταγματάρχης στις 11/12/16,οι ανασκαφές από αρχαιολόγους και άλλους επιστήμονες είχαν επιτραπεί από το 2002 και ήταν απόρρητες.Φέρεται να έχει ετοιμαστεί ντοκιμαντέρ με τις επιστημονικές εργασίες,το οποίο όταν ανακοινωθεί,θα εκπλήξη την επιστημονική κοινότητα και τον κόσμο.Το σχέδιο του "Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος"για την αποστολή αυτή ονομάσθηκε "Sigmund".

Λέγεται ότι αυτά τα σκάφη εγκλωβίσθηκαν εκεί,σε ένα κατακλυσμιαίο γεγονός που είχε συμβεί περίπου 12.000 χρόνια πριν.Εκτός από τους "Προαδαμίτες",ο αντισυνταγματάρχης είδε επίσης πολλούς διαφορετικούς τύπου,κανονικού μεγέθους ανθρώπους, ορισμένοι από τους οποίους είχαν μικρές ουρές, ενώ άλλοι είχαν επιμήκη κρανία που είναι παρόμοια με τους "Προαδαμίτες".Το
Η ΑΝΑΣΚΑΦΗ
συμπέρασμα που έβγαλε  ήταν ότι οι "Προαδαμίτες" είχαν κάνει βιολογικά πειράματα για τους αυτόχθονες ανθρώπους του πλανήτη μας.
Κατόπιν όλων αυτών το "Συμβούλιο της Ανδρομέδας" ζήτησε από τους Ρώσους και τους Αμερικανούς να εξοντώσουν όλους τους "Προαδαμίτες",οι οποίοι είχαν επιτεθεί χιλιάδες χρόνια πριν στον πλανήτη Άρη και τον κατέστρεψαν και κατόπιν ήλθαν στην Γη."Είναι εχθροί και των
ανθρώπων και των ερπετοειδών και αρέσκονται να τρώνε και τα δύο είδη"!
Ετσι Ρώσοι και Αμερικανοί,οι οποίοι τα "χρειάσθηκαν" στην κυριολεξία, τον Μάρτιο 2017 αναγκάσθηκαν να στείλουν νέες ενισχύσεις στις δυνάμεις που βρίσκονταν στην Ανταρκτική κατόπιν της διαταγής των Ανδρομέδιων.
ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΠΟΛΗΣ
(Σκίτσο)
Τελικά το ένα από τα τρία διαστημόπλοια,το οποίο βρισκόταν πάνω από υπόγεια πόλη που κατασκεύασαν οι ένοικοι του, κατεστράφει, όπως και η πόλη, από τα "Λευκά Καπέλα"του Πενταγώνου των ΗΠΑ και τους Ρώσους, ύστερα από πυρηνική επίθεση που εξαπέλυσαν εναντίον τους.(Υπενθυμίζω ότι η οργάνωση Λευκά Καπέλα προέρχεται από τις "υγειείς"δυνάμεις του Πενταγώνου).
Η επίσκεψη των πολλών αξιωματούχων στην Ανταρκτική το 2016,συμπεριλαμβανομένων, του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ John Kerry,του αστροναύτη Buzz Aldrin, του Πατριάρχη της Ρωσίας Κύριλλου και πολλών άλλων,είναι έμμεσες αποδείξεις ότι μια σημαντική ανακάλυψη έχει γίνει στην Ανταρκτική.

Mετά απ΄αυτά η  Ρωσία κάλεσε τις αμερικανικές εταιρείες Boeing, Lockheed Martin, Raytheon κ.ά. να μεταβούν στην Ανταρκτική και να πάρουν την εξωγήινη τεχνολογία που κρύβεται στην θαμμένη πόλη και τα σκάφη των Προαδαμιτών και να την μεταφέρουν στις ΗΠΑ, την οποία θα αξιοποιήσουν προς όφελος της ανθρωπότητας.Οι εταιρείες αυτές έχουν προειδοποιηθεί πως αν συνεχίσουν να κατασκευάζουν όπλα για την cabal, θα εξουδετερωθούν οι εγκαταστάσεις τους με αστραπιαία ηλεκτρομαγνητικά κτυπήματα.Την δουλειά αυτή μπορεί να την κάνουν με άριστο τρόπο οι Ρώσοι, αφού λάβουν άδεια άνωθεν.

Οι Άντρες με τα Μαύρα
----------------------------------
ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ
(Από Ταινία)
Πρόσφατα(Ιούνιος 2017) κυκλοφόρησε ένα βίντεο που μιλάει ο Πρόεδρος Πούτιν και αναφέρει:"Οι άνδρες με τα μαύρα είναι οι πραγματικοί εξουσιαστές της Αμερικής.Έχω ήδη μιλήσει με τρείς Αμερικανούς Προέδρους. Έρχονται και φεύγουν, αλλά η πολιτική παραμένει η ίδια ανά πάσα στιγμή. Ξέρετε γιατί; Λόγω της ισχυρής γραφειοκρατίας. Όταν ένα άτομο εκλέγεται,μπορεί να έχει κάποιες ι
δέες. Στη συνέχεια, οι άνθρωποι με τους χαρτοφύλακες φτάνουν, ντυμένοι καλά, φορούν σκουρόχρωμα κοστούμια, όπως και το δικό μου, εκτός από την κόκκινη γραβάτα, καθώς αυτοί φορούν μαύρη ή σκούρα μπλε.Αυτοί οι άνθρωποι αρχίζουν να εξηγούν πώς γίνονται τα πράγματα. Και αμέσως, όλα αλλάζουν. Αυτό συμβαίνει με κάθε διοίκηση".
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=SF7qVEzaqOw
Παρατήρηση:Οι "αντρες με τα μαύρα" είναι συνθετικά βιορομπότ των κακών εξωγήϊνων,δηλαδή των "αποστατών" και έχουν χρόνο λήξεως κατά τον οποίο λύωνουν.

Βατικανό
---------------
Την 1/6/17 μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη Ρώμη σε "πάρκιν"αυτοκινήτων που βρίσκεται δίπλα στο
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ
Βατικανό, ενώ υπήρξαν και αναφορές για εκρήξεις που προηγήθηκαν.Καταστράφηκαν πάνω από 50 αυτοκίνητα.Σύμφωνα με αξιόπιστες "προσωπικές" πληροφορίες την φωτιά την έβαλαν μέλη του "Κινήματος Παγκόσμιας Αντίστασης" που λαμβάνουν οδηγίες από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους,ως προειδοποίηση για τον Πάπα και λοιπούς..ιερωμένους.


Περίεργη Ανωμαλία Μικροκυμάτων στην Ανταρκτική
---------------------------------------------------------------------------
Για τρίτη συνεχόμενη φορά έχει ανιχνευθεί μία μυστηριώδης ανωμαλία μικροκυμάτων(CIMSS),που  προέρχονται από την περιοχές της Ανταρκτικής.
Το πρώτο κύμα ανωμαλία ανιχνεύθηκε στις 2/4/17,το δεύτερο κύμα σημειώθηκε στις 15/5/2017 και το τρίτο στις 26/5/17.Η προέλευση των μυστηριώδη μικροκυμάτων δεν προέρχεται από τον "νότιο πόλο" αλλά από τον "μυστηριώδη"σταθμό "Πριγκίπισα Ελισάβετ" που βρίσκεται κοντά στις υπάρχουσες μυστηριώδεις πυραμίδες της Ανταρκτικής.
Αυτό μας αφήνει να μαντέψουμε αν οι ανωμαλίες των κυμάτων προέρχονται από αυτό το σταθμό ή από μια άγνωστη πηγή κοντά στο σταθμό.Ενα πράγμα είναι σίγουρο,ότι κοντά σε αυτόν τον τομέα υπάρχει ανωμαλία μέσα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Πιο συγκεκριμένα, αυτή η ανωμαλία βρίσκεται κατ
ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΙΡΟΚΥΜΑΤΩΝ
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ
'ευθείαν πάνω ή κοντά στη  στην καταβυθισμένη  ζώνη Cascadia η οποία είναι ένα σφάλμα 600 μιλίων και είναι περίπου 70-100 μίλια από την ακτή ακτή του Ειρηνικού.
Παρά το γεγονός ότι η ζώνη Cascadia δεν έχει δημιουργήσει σεισμό από το 1700,υπάρχει τώρα δημιουργία πίεσης της υποβρύχιας πλάκας"Ιωάννης Φωκάς" που υποχωρεί κάτω από την πλάκα της Βόρειας Αμερικής.Επί του παρόντος, οι επιστήμονες προβλέπουν ότι υπάρχει στα επόμενα χρόνια,μια πιθανότητα περίπου 40%  πολύ μεγάλου  σεισμύ της τάξεως 9R.
Επί του παρόντος δεν υπάρχει καμία απόδειξη, αλλά μοιάζει ότι κάποιος ή κάτι,μπορεί δημιουργήσει με "χειρισμό"στην  Ανταρκτική την αλλαγή του καιρού στην περιοχή του Ειρηνικού Ωκεανού, για οποιοδήποτε λόγο.
Επί του παρόντος οι επιστήμονες τα έχουν χαμένα !!
Το παρακάτω βίντεο δείχνει το τελευταίο κύμα της ανωμαλία στις 26/5/17.
https://www.youtube.com/watch?v=IC5hn8SA2-I

Haarp-Πυραμίδες
-------------------------
Στις 29/5/17 υψηλόβαθμο στέλεχος των "Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων"(SSP)τα οποία έχουν προσχωρήσει στις εξωγήϊνες "Φωτεινές Δυνάμεις"(Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι και άλλες συμμαχικές φυλές) απεκάλυψε τα εξείς:
-HAARP:Η τεχνολογία HAARP είναι μια ξεπερασμένη παλαιά τεχνολογία.Υπάρχουν τώρα πιό πολύ προηγμένες κινητές μονάδες,οι οποίες μπορούν εύκολα να μετατοπιστουν ή να μετακινηθούν σε άλλες θέσεις.
Ενα από τα δίκτυα συνδέεται με τις περιοχές υψηλού πληθυσμού,αλλά υπάρχει και ένα άλλο δίκτυο,το οποίο θα πρέπει να απέχει επάνω από όλη την επιφάνεια του πλανήτη,διότι υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο μήκος κύματος που πρέπει να διατηρηθεί για να κρατήσει ολόκληρο τον πλανήτη σε χαμηλή δόνηση.Έτσι βάζουν αυτό σε ορισμένους κόμβους που επιτρέπουν αυτό το πολύ
H.A.A.R.P
συγκεκριμένο μήκος κύματος να διατηρηθεί (δεν ακούγεται).Ένα στρώμα αυτής της τεχνολογίας βρίσκεται σε δορυφόρους και θεωρητικά μπορεί να στοχεύσει οποιοδήποτε πρόσωπο.
Αλλά τον τελευταίο καιρό όπου και αν υπάρχουν εξελίξεις,τα σκάφη των Πλειάδειων,έχουν άτομα με ειδικές γνώσεις που επεμβαίνουν.
Έτσι δεν είναι τόσο ενεργή η δραστηριότητα του HARRP όσο ήταν ακόμα πριν από λίγους μήνες. Αλλά αυτό είναι μόνο ένα στρώμα της τεχνολογίας.Υπάρχουν πολλές στρώσεις αυτού.To HAARP θα κλείσει εντελώς κατά τη στιγμή της "ελεύσεως" ή λίγο πριν.
Σημειώνω εδώ,ότι από τις αρχές του 2017 οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι ανέθεσαν την απελευθέρωση της Γης στους Πλειάδιους,όπως θα δούμε παρακάτω.

-Πυραμίδες:Είναι γνωστό ότι από αρχαιοτάτων χρόνων διάφοροι πολιτισμοί είχαν κατασκευάσει "πυραμίδες"στη Γη.Στην πραγματικότητα δεν ήταν ταφικά μνημεία,
αλλά για την σταθεροποίηση των μαγνητικών πλεγμάτων και μαγνητικών γραμμών "ley" της Γης.Oι πυραμίδες είναι πύλες με βάση την ιερή γεωμετρία που μπορεί να μεταδώσει σε ανώτερα επίπεδα ενέργεια και μπορούν πραγματικά να αντισταθμίσουν την αρνητική τεχνολογία βαθμωτού πλάσματος.Αυτός είναι ο λόγος που το δίκτυο των πυραμίδων τέθηκε σε κρίσιμους πλανητικούς κόμβους στην εποχή της Ατλαντίδας και ορισμένες από αυτές τις πυραμίδες είναι ακόμα ορατές ή προσβάσιμες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Οι σκοτεινές δυνάμεις,οι αποστάτες, στην πραγματικότητα φοβούνται τη δύναμη των πυραμίδων.Αυτός είναι ο λόγος που καταστέλλουν την επιστήμη των πυραμίδων, διότι αυτό είναι
ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ
ένας από τους βασικούς παράγοντες για την αντιμετώπιση των συνεπειών των αρνητικών τεχνολογίων πλάσματος.Με βάση τις πυραμίδες ο μεγάλος αμερικανός επιστήμονας dr.Fred Bell δημιούργησε πολλές τεχνολογίες με βάση "κρυστάλλους και λέϊζερ".Στην πραγματικότητα όμως το σύστημα της πυραμίδας και το σύστημα του dr.Fred Bell είναι "Πλειάδειας" τεχνολογίας η οποία είχε δοθεί από τους αρχαιότατους χρόνους.
Ένας από τους σκοπούς των πυραμίδων ήταν και η σταθεροποίηση των τεκτονικών πλακών,οι οποίες είναι συνδεδεμένες με το πλανητικό πυρήνα.Αυτό είναι μία πτυχή. Η άλλη πτυχή είναι να αυξηθεί η συνείδηση της ανθρωπότητας. Και η τρίτη πτυχή είναι να εξουδετερώσει τις πράξεις του αρνητικού πλέγματος βαθμωτού πλάσματος που κατασκευασαν οι"αποστάτες"γύρω από την Γη.

Vimana Ιπτάμενη Μηχανή 5.000 Ετών
------------------------------------------------
Το θέμα αυτό έχει βγεί στην δημοσιότητα από το 2012.Επειδή οι περισσότεροι από εμάς δεν το γνωρίζουν,το αναφέρω τώρα.
Τι προκάλεσε την ξαφνική εισροή των πιο ισχυρών ηγετών του Δυτικού κόσμου στο Αφγανιστάν; Ηταν η ανακάλυψη από αμερικανούς στρατιωτικούς επιστήμονες αυτό που περιγράφουν ως "Vimana" παγιδευμένο σε ένα "Χρονικό Πηγάδι". Το πηγάδι προκάλεσε την "εξαφάνιση" τουλάχιστον οκτώ αμερικανών στρατιωτών που προσπαθούσαν να το αφαιρέσουν από την σπηλιά όπου ήταν κρυμμένο κατά υπολογισμούς τουλάχιστον 5.000 χρόνια.
ΒΙΜΑΝΑ -ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Vimana: Vimana  είναι μία λέξη με πολλές ερμηνείες που κυμαίνονται από ναό έως παλάτι μέχρι τις μυθολογικές ιπτάμενες μηχανές που περιγράφονται στα Σανσκριτικά έπη.Αναφορές σε αρχαίες Ινδικές ιπτάμενες συσκευές υπάρχουν και έρχονται από αρχαίες Ινδικές πηγές,γνωστές σαν "Ινδικά έπη", και υπάρχουν εκατοντάδες από αυτά. Τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν ακόμη μεταφραστεί στα Αγγλικά από τα αρχαία Σανσκριτικά.
Υπάρχει η αναφορά ότι μερικά χρόνια πριν, οι Κινέζοι ανακάλυψαν μερικά Σανσκριτικά
ντοκουμέντα στην Λάσα στο Θιβέτ (ΘΙΒΕΤ  – Θείων Ιδεών Βασίλειον Ελλήνων Τρόπαιον,  όπως έλεγε ο καθηγητής Ελευθέριος Πρόκος) και τα έστειλαν στο Πανεπιστήμιο του Chandrigarh για να μεταφραστούν. Η Dr. Ruth Reyna του Πανεπιστημίου είπε πρόσφατα ότι τα ντοκουμέντα περιέχουν οδηγίες για την κατασκευή διαστημοπλοίων!!! Η μέθοδος προώθησης ,είπε, ήταν "αντιβαρυτική" και βασιζόταν σε ένα σύστημα ανάλογο με αυτό της "laghima", την άγνωστη δύναμη του εγώ που
ΒΙΜΑΝΑ (Σκίτσο)
βασίζεται στην φυσιολογία του ανθρώπου,"μια φυγόκεντρος δύναμη" δυνατή αρκετά ώστε να ξεπεράσει την έλξη της βαρύτητας".
Σύμφωνα με τους Ινδούς Γιόγκι , είναι αυτή η "laghima"  που επιτρέπει σε ένα άτομο να αιωρείται. Η Dr. Reyna είπε ότι επάνω σε αυτές τις μηχανές που ονομάζονταν "Astras",οι αρχαίοι Ινδοί μπορούσαν να στείλουν ένα άγημα ανδρών σε όποιο  πλανήτη θέλανε, σύμφωνα με το κείμενο που είναι χιλιάδων ετών παλαιό. Τα χειρόγραφα επίσης αποκαλύπτουν το μυστικό της "antima" δηλαδή της κάπας της αορατότητας και της "garima" δηλαδή το πώς γίνεται βαρύς όσο ένα βουνό μολύβδου.
Βέβαια και φυσικά δεν μας λένε πιοί ήταν οι κατασκευαστές.Μα οι "Βαγιάνας" δηλαδή οι Έλληνες πριν τον τελευταίο κατακλυσμό.Ούτε ότι είχαν εργοστάσια ρεύματος με μπάνια από Κόκκινο Υδράργυρο (επίσημα δεν υπάρχει,μόνο που η Ελλάδα έχει χιλιάδες τόνους) με εμβαπτισμένες σιδερένιες χτένες και θερμαίνονταν βγάζοντας ένα ήχο μιας ουράνιας μελωδίας !

https://www.youtube.com/watch?v=NCI6xPkVMfY
https://www.youtube.com/watch?v=dEi0mZoNKfo
https://www.youtube.com/watch?v=NCI6xPkVMfY

Έρευνες της NASA στον Όλυμπο
------------------------------------------------
Η NASA για μία ακόμη φορά ήρθε για έρευνες στον Όλυμπο.Οι "Πόρτες" του Ολύμπου, είναι μία περιοχή με ένα από τα ισχυρότερα και αχαρτογράφητα μαγνητικά πεδία της Ελλάδας.Σε αυτήν την περιοχή υπάρχουν οι μαρτυρίες για φώτα στον ουρανό, για ηλεκτρομαγνητικά πεδία αλλά κυρίως και για εξαφανίσεις κατοίκων της περιοχής.Συγκεκριμένα ένας κάτοικος αφού είχε εξαφανιστεί για τρεις μέρες, όταν επέστρεψε περιέγραφε περίεργα πράγματα. Μέχρι και ότι αντίκρισε υπόγειες πόλεις.
ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΣΑΚΑΛΟΠΕΤΡΑΣ
Στην συγκεκριμένη περιοχή, υπάρχει μια πάρα πολύ σημαντική σπηλιά. Η σπηλιά της Τσακαλόπετρας. Το συγκεκριμένο σπήλαιο έχει μια ιστορία 600 ετών, από την εποχή της τουρκοκρατίας, όταν κάτοικοι του χωριού την χρησιμοποιούσαν σαν κρησφύγετο από τους Τούρκους αλλά και από τους Γερμανούς στην συνέχεια. Το συγκεκριμένο σπήλαιο, αποτέλεσε και σημείο συγκεντρώσεων της Φιλικής Εταιρείας του 1821.
Επίσης το ισχυρό γεωμαγνητικό και ηλεκτρικό πεδίο, με το οποίο καλύπτεται η συγκεκριμένη σπηλιά της Τσακαλόπετρας, έχει κινήσει και στο παρελθόν το ενδιαφέρον και επιστημόνων της NASA ώστε να κάνουν τα δικά τους πειράματα.
Μέσα σε αυτό το σπήλαιο υπάρχει και ένα εκκλησάκι στο οποίο η Φιλική Εταιρεία του Κοραή, είχε αφήσει έγγραφα-εντολές προς τους κατοίκους του χωριού, τα οποία έγγραφα σώζονται μέχρι και σήμερα.
Υπάρχουν οι μαρτυρίες ορειβατών του Χιονοδρομικού Ορειβατικού Κέντρου Ελασσόνας που αναφέρουν πως κάνοντας αναρρίχηση στην περιοχή του σπηλαίου ακούγανε πεντακάθαρα ομιλίες τις οποίες δεν μπορούσαν να εντοπίσουν από που έρχονταν.
Οι θρύλοι και οι ιστορίες γύρω από αυτό το ιερό βουνό,είναι αμέτρητοι.Είτε πρόκειται για φυσικά
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΠΗΛΑΙΟΥ
ΤΣΑΚΑΛΟΠΕΤΡΑΣ
φαινόμενα, είτε πρόκειται για ανεξήγητα γεγονότα ή ακόμα και για μύθους που κρατάνε για χρόνια.Ενα είναι σίγουρο,ότι ο Όλυμπος στους θρύλους της αρχαίας,αλλά και της σύγχρονης Ελλάδας,δεν αποτέλεσε τυχαία την έδρα των ΕΛ!
Αυτά που υπάρχουν κρυμμένα εκεί,είναι πολύ περισσότερα από όσα φανταζόμαστε και το ενδιαφέρον της ΝASA και όχι μόνον, είναι μεγαλύτερο από ότι ακούγεται, αφού πολλές ομάδες επιστημόνων έχουν έρθει από το εξωτερικό με αρκετούς τόνους εξοπλισμού, για να εξερευνήσουν κάθε περίπτωση που έγινε πολύ ή λίγο γνωστή από τις μαρτυρίες εκείνων που ήρθαν σε επαφή με ανεξήγητα φαινόμενα, μέσα στο ορεινό σύμπλεγμα της έδρας των ΕΛ.
Το σίγουρο είναι ότι το κυρίως "ψητό", δεν είναι προσβάσιμο, αφού φυλάσσεται από δυνάμεις,που ο απλός πολίτης της Ελλάδος δεν έχει κατά νου,αλλά ούτε και επιθυμεί να μάθει,αφού του αρκούν τα "σήριαλ",κλπ των τηλεοπτικών καναλιών και οι υποσχέσεις των πολιτικών.
Πηγή http://conspiracyfeeds.blogspot.gr/2017/06/nasa.html?spref=fb

CABAL KAI GANG
Eχω ξαναφερθεί σ΄αυτό το θέμα σε προηγούμενα άρθρα μου,αλλά καλόν είναι να τα θυμόμαστε!!
Η cabal(Μαφία) είναι μια παγκόσμια "Σιωνιστική κλίκα" κακοποιών και οικονομικών δολοφόνων των λαών, η οποία ευθύνεται καθ' ολοκληρίαν για την κακοδαιμονία της ανθρωπότητας. Απαρτίζεται από υπανθρώπους, εγωϊστές, μεγαλομανείς και κοινωνιοπαθητικά άτομα, που αυτοαποκαλούνται "οικονομική ελίτ". Η cabal χρησιμοποιεί το χρήμα και την πολιτική για να ελέγχει τις κυβερνήσεις των χωρών και τις οικονομίες του κόσμου, διαιωνίζοντας τον ασφυκτικό οικονομικό κλοιό στην ανθρωπότητα, με απώτερο σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία.
Δημιουργεί με το χρήμα στο εσωτερικό των κρατών ένα είδος "Παράλληλης Κυβέρνησης" προς την
επίσημη εκλελεγμένη κυβέρνηση. Η κυβέρνηση αυτή είναι γνωστή σε διεθνές επίπεδο ως "Secret Shadow Goverment" ή "Super Goverment", η οποία έχει επίσημο εκφραστή της την cabal. Σε όσους ηγέτες πολιτικούς ή στρατιωτικούς αντιστέκονται στα σχέδια της, χρησιμοποιεί εκβιασμούς, εκφοβισμούς, τρομοκρατία και δολοφονίες. Με αυτόν τον τρόπο ασκεί την παραπολιτική κατά των κρατών με βέτο και στρατιωτικές συγκρούσεις, στον δε ιδιωτικό τομέα με τον αφανισμό κολοσσιαίων επιχειρήσεων.
Η Νέα Παγκόσμια Τάξη(NΠΤ) ή New World Order, είναι το άλλο όνομα της cabal, η οποία προσπαθεί να ανατρέψει κάθε ηγέτη στη Γη που αντιστέκεται στα σχέδια της. Τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν που αντιστέκεται στην δολοφονική Δύση τον αποκαλεί νέο Χίτλερ, ενώ αυτή συνεργάζεται με τους νεοναζί της Ουκρανίας. Η Ρωσία και το Ιράν,είναι δύο έθνη που αντιστέκονται με επιτυχία στα σχέδια της ψabal για την λεγόμενη "Παγκοσμιοποίηση".

Παρακλάδι της Cabal μέσα στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ είναι η Gang (Συμμορία).Αποτελείται από μια ομάδα εξτρεμιστών,ξενοφοβικών και παρανοϊκών Εβραίων στρατηγών,αλλά και ανώτερων αξιωματικών συμπαθούντων τους Εβραίους, επιφορτισμένων με την προστασία των ουρανών της Αμερικής, οι οποίοι φοβούνται και μισούν τους φωτεινούς εξωγήινους και μιλούν για πόλεμο εναντίον τους.
Η "Gang" χρησιμοποιεί επιθετικές μεθόδους εναντίον εκείνων που προσπαθούν να δώσουν τέλος στην συγκάλυψη των ΑΤΙΑ.Αυτή η επιθετικότητα όλο και περισσότερο εντείνεται,καθώς η μεγάλη
ανακοίνωση έρχεται όλο και πιο κοντά.Κορυφαίοι ερευνητές των ΑΤΙΑ και μέλη της "Δορυφορικής Κυβέρνησης".Πολλοί απ΄αυτούς έχουν προσβληθεί από ψυχοτρονικές συσκευές κατευθυνόμενης ενέργειας που έχει η "Συμμορία" στην κατοχή της.

Η "Gang" έχει αναπτύξει διαστημικούς σταθμούς και κατασκοπευτικούς δορυφόρους, που όμως υστερούν κατά πολύ από την τεχνολογία των διαστημοπλοίων των εξωγηίνων. Όλα αυτά τα όπλα της "Συμμορίας" μπορούν να τυφλωθούν όχι μόνον από εξωγήινες δυνάμεις, αλλά και από τα οπλικά συστήματα των Ρώσων και των Κινέζων.
Τόσο η Cabal όσο και η "Gang"σχεδιάζουν να οργανώσουν μια ψεύτικη "εισβολή εξωγήινων", για να φοβίσουν τον κόσμο και να τον ενώσουν ενάντια στην "απειλή" υπό την ομπρέλα τους,ελπίζοντας ότι θα πετύχουν να επιβάλουν τα σχέδια Παγκοσμιοποίησης και την Νέα Τάξης (NWO).
[Πηγή: "Αναζητώντας τους 30.000 Αθανάτους του Διός" Γ. Καλογεράκη ]

CERN KAI ΛΕΣΧΗ BΙLDERBERG
----------------------------------------------------
Στον γνωστό επιταχυντή σωματιδίων,CERN που εδρεύει στην Γενεύη της Ελβετίας,το 2016 οι επιστήμονες του, έκαναν πολλές συγκρούσεις σωματιδίων σε υψηλότερες συχνότητες από τα προηγούμενα τρία χρόνια μαζί.Τον Απρίλιο του 2017 έθεσαν σε λειτουργία τον εφεδρικό επιταχυντή(LHC)και τελευταία έκαναν πολλές χαρές για την φωτεινή πηγή "SESAME" που άνοιξαν στην Ιορδανία το β΄15νθήμερο του Μαίου 2017 υπό την αιγίδα της UNESCO.
EΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ CERN
Η λέξη SESAME σημαίνει φως στην πειραματική επιστήμη,αλλά ας θυμηθούμε και την μαγική λέξη των παραμυθιών του Αλή Μπαμπά "ΣΟΥΣΑΜΙ",που άνοιγε πόρτες στα παραμύθια και εύρισκε θησαυρούς στη σπηλιά σφραγισμένους με μαγικά.Δεν είναι τυχαία η επιλογή σε αυτά τα ακρωνύμια.

Το 2017 το CERΝ έστειλε την Γενική Διευθύντρια του στην ετήσια συνεδρίαση της γνωστής "Λέσχης Bilderberg", για να συζητήσουν κεκλεισμένων των θυρών και μακρίά από τα βλέματα του κοινού.Το CERN και η Bilderberg σχηματίσθηκαν το 1954 και αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση τους.
Στην συνεδρία λοιπόν της Λέσχης,που έγινε απο 1-4 Ιουνίου 2017 στη Δρέσδη της Γερμανίας,στην Γενική Διευθύντρια του CERN Fabiola Gianotti δόθηκαν ρητές οδηγίες να επταπλασιάσει την ισχύ του επιταχυντή, για να ανοίξει "Αστρική Πύλη" από την οποία τα μέλη της cabal να μπορέσουν να διαφύγουν,είτε να κατεβάσουν δαιμονικές οντότητες για να τους στηρίξουν! Έχουν όμως γνώση οι φύλακες !

 Η ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (SATELITE GOVERMENT)
Η αόρατη κυβέρνηση η οποία διακριτικά παρεμβαίνει για την επαναφορά του πλανήτη στην Γαλαξιακή κοινωνία.
Στις αρχές της δεκαετίας του '70, επί προεδρίας Richard Nixon, συστήθηκε με προεδρική απόφαση μια "Άκρως Απόρρητη Μεικτή Επιτροπή Γηίνων και Εξωγηίνων" με την ονομασία "Δορυφορική Κυβέρνηση" (Satelite Goverment) ή "Αόρατη Κυβέρνηση" (Invisible Goverment).
Η "Δορυφορική Κυβέρνηση" συγκροτείται από γήινους και εξωγήινους(Ανδρομέδιους κλπ) και διαμένει σε εξωγήινο δορυφορικό σταθμό σε απόσταση 150.000 χλμ γύρω από τη Γη. Ο αριθμός των γήινων αντιπροσώπων είναι 450 άτομα και των εξωγήινων 150. Οι εξωγήινοι σήμερα ανήκουν στις δυνάμεις της 8ης Αποστολής του Διός, οι οποίες αντικατέστησαν τις αντίστοιχες της 7ης Αποστολής.
Οι σκοποί της "Δορυφορικής Κυβέρνησης" είναι οι εξής:
- Η αποτροπή της σύγκρουσης γήινων δυνάμεων με εξωγήινες αποστολές.
- Η ματαίωση κάθε προσπάθειας της Cabal να κυριαρχήσει στον πλανήτη.
- Η προστασία του πλανήτη από επιθέσεις εχθρικών εξωγήινων δυνάμεων και η απαγόρευση εισβολής εξωγήινων αστρικών αποστολών, εχθρικών προς την ανθρωπότητα.

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
-Η δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων που θα συνδέσουν την Γη με τις αστρικές κοινωνίες και να προωθήσουν την γνώση σε όλα τα επίπεδα στους ανθρώπους.
- Η ενεργοποίηση του μηχανισμού σωτηρίας των δυνάμεων της Αυτοκρατορίας για την διάσωση τμήματος του πληθυσμού του πλανήτη σε περίπτωση κοσμικής καταστροφής.
- Η μελέτη και επίλυση διαφόρων κοσμικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πλανήτης από την ρύπανση, καθώς και του ελέγχου των γεννήσεων και του υπερπληθυσμού.
- Η αναστροφή και θεραπεία όλων των οικολογικών προβλημάτων που μαστίζουν τον πλανήτη.
- Η υπόδειξη στους γήινους επιστήμονες των μεθόδων εκείνων που θα συμβάλουν στην άνετη διαβίωση, στην πρόοδο και στο καλό των ανθρώπων.
- Η αλλαγή της παράλογης συμπεριφοράς των ανθρώπων στις μεταξύ τους σχέσεις για την αποφυγή αιματηρών συγκρούσεων και στην επικράτηση της παγκόσμιας ειρήνης.
- Η καταπολέμηση του άκρατου υλισμού των ανθρώπων και επιστροφή στην πνευματικότητα και στη Φιλοσοφία, ώστε να επανασυνδεθεί η Γη με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία.΄
Μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου (1947 - 1989), προστέθηκαν στην "Δορυφορική Κυβέρνηση" Ρωσική και Κινεζική αντιπροσωπεία με ίσο αριθμό αντιπροσώπων με αυτών των ΗΠΑ και με τους ίδιους όρους συμφωνίας.
Στο διάστημα αυτό που διανύουμε η κατάσταση έχει αλλάξει δραματικά σε βάρος των Αμερικανών μετά το κτύπημα των Διδύμων Πύργων στις 11/09/2001. Το κτύπημα ήταν έργο των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, προκειμένου να τσακίσουν τον Αραβικό κόσμο με το πρόσχημα της τρομοκρατίας και να αρπάξουν τις πλουτοπαραγωγικές του πηγές.

Οι Ανδρομέδιοι -Ολύμπιοι, όντας αντίθετοι με τους καταχθόνιους σκοπούς των σκοτεινών δυνάμεων που ελέγχουν τις ΗΠΑ, διέκοψαν κάθε μορφή χορήγησης εξωγήινης τεχνολογίας, την οποίαν χορηγούσαν αφειδώς για το καλό του κόσμου! Λόγω δε της εγκληματικής συμπεριφοράς των παρανοϊκών Αμερικανών στρατηγών και της cabal, οι Ρώσοι και οι Κινέζοι αποχώρησαν και δημιουργήθηκε μια δεύτερη "Δορυφορική Κυβέρνηση" με την Ρωσία και την Κίνα, στην οποία το 2010 προστέθηκαν η Ινδία, η Βραζιλία και η Ν. Αφρική.
Αποτέλεσμα της νέας αυτής συνεργασίας γήινων και εξωγήινων, ήταν η εμφάνιση της οικονομικής ένωσης των BRICS(Βραζιλία,Ρωσία,Ινδία,Κίνα,Ν.Αφρική), στην οποία η Ρωσία κατέχει την προεδρία και αποτελεί το αντίπαλο δέος του ΔΝΤ,των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Η ένωση των BRICS αντιπροσωπεύει περίπου 4 δις ανθρώπων και το 55% του πληθυσμού της Γης.Το Αμερικανικό εξωτερικό χρέος προς τα κράτη - μέλη της ένωσης αυτής,ανέρχεται στα 4 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Για την μετακίνηση του προσωπικού από τη Γη στην διαστημική εξέδρα που εδρεύει η "Δορυφορική Κυβέρνηση" και αντίστροφα, υπάρχει πρόγραμμα κινήσεως σε μηνιαία βάση, με το διαστημικό σκάφος της Διεθνούς Συνεργασίας "Ναυτίλος", το οποίο λειτουργεί με καύσιμα μεθανίου και
ΝΑΥΤΙΛΟΣ
ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς και αναπτύσσει ταχύτητα 40 Mach,δηλ. 50.000 χλμ ανά ώρα.Τα τελευταία 25 χρόνια είναι επανδρωμένο με στρατιωτικούς αστροναύτες των ΗΠΑ, Ρωσίας και Κίνας. Η ταχύτητα του σκάφους όταν πετάει είναι τόσο μεγάλη, που όλοι οι χειρισμοί του γίνονται από τους υπολογιστές που διαθέτει.

Οι 150 εξωγήινοι προέρχονται από τα αστρικά συστήματα της Ανδρομέδας και της "Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων" της Λύρας. Ο "Ανώτατος Διοικητής της Αποστολής" (Supreme Commander Forces Mission) ανήκει στις δυνάμεις της 8ης Αποστολής του Διός και έχει την ευθύνη της λειτουργίας της "Δορυφορικής Κυβέρνησης". Κατάγεται από τον γαλαξία της Ανδρομέδας (Μ-31) και εκτελεί καθήκοντα συνδέσμου μεταξύ των Ολυμπίων που βρίσκονται γύρω και μέσα στον Ήλιο και των γήινων αντιπροσώπων της"Δορυφορικής Κυβέρνησης". Σ' αυτόν υπάγονται οι δύο διοικητές των γήινων και εξωγήινων δυνάμεων.
[Πηγή: "Αναζητώντας τους 30.000 Αθάνατους του Διός", Γ. Καλογεράκη]

ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Δίπολο Repeller-Συχνότητες Schuman
---------------------------------------------------
Οι επιστήμονες ανακαλύπτουν τελικά τον ιστό πλάσματος που εκτείνεται σε όλο το σύμπαν:
Το Δίπολο Repeller, είναι μία από τις μεγαλύτερες σπειροειδείς δομές στο σύμπαν, ένας τομέας σε αυτό το σύμπαν με μια τοπική ομάδα γαλαξιών στο κέντρο του, με δύο πλευρικούς λοβούς αντίθετης πολικότητας κατανεμημένους προς στις δύο κατευθύνσεις.Είναι ο κοσμικός σταθμός καθαρισμού της πρωτογενούς ανωμαλίας στον πλανήτη Γη. Το Δίπολο Repeller είναι το κοσμικό δυναμό που θα ενεργοποιήσει τη διαδικασία της συμπίεσης για την εκκαθάριση της ανωμαλίας.
Όσον αφορά τη βασική δομή του σύμπαντος, οι επιστήμονες επιτέλους αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι δεν υφίσταται η λεγόμενη σκοτεινή ενέργεια.
Την ίδια στιγμή διαπιστώνεται ότι οι συχνότητες Schuman δεν αυξάνονται.Οι συχνότητες
ΔΙΠΟΛΟ  REPELLER
(αντηχήσεις) Schuman πήραν το όνομα τους από τον καθηγητή Schuman ο οποίος είχε εμπλακεί στην πρώιμο γερμανικό μυστικό διαστημικό πρόγραμμα και αργότερα μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ με το πρόγραμμα "paperclipped".
Το εύρος των αντηχήσεων Schuman μεταβάλλεται και διευρύνεται όταν το ιονοσφαιρικό πλάσμα διεγείρεται εξαιτίας της ηλιακής δραστηριότητας, όπως των ηλιακών καταιγίδων, με την χρήση όπλων βαθμωτού πλάσματος και του HAARP και τελευταία επίσης όταν οι Δυνάμεις του Φωτός προσπαθούν να διαρρήξουν την ανωμαλία του πλάσματος που περιβάλλει τον πλανήτη.
Και άλλες έννοιες άρχισαν να γίνονται κατανοητές στην επιστήμη και στην εναλλακτική κοινότητα και θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν σιγά-σιγά. Όπως ο δεύτερος νόμος της Θερμοδυναμικής, ο οποίος είναι λανθασμένος (δεν υπάρχουν κλειστά συστήματα στην φύση), ή το χρονοταξίδι στο παρελθόν (παραβιάζει την αιτιότητα, τουλάχιστον σε μακροσκοπικό επίπεδο) και η θεωρία της επίπεδης Γης (ηλιοβασίλεμα στον ωκεανό σε επίπεδη γη θα ήταν αδύνατο λόγω της ατμοσφαιρικής απορρόφησης).

Κατακλυσμικό Γεγονός
------------------------------
Στις 31/3/17 η NASA ανέφερε σε ένα κατακλυσμικό γεγονός που έλαβε χώρα χώρα στο διάστημα πριν λίγα 24ωρα, αλλά οι ειδικοί εξακολουθούν να ερευνούν τι ακριβώς έχει συμβεί.Πέπλο μυστηρίου με τις ακτίνες Χ, που εκπέμφθηκαν στη Γη πριν εξαφανιστούν μόλις 24 ώρες αργότερα, αφήνοντας τους επιστήμονες να ερευνούν ακόμα την πηγή.
Το φαινόμενο, το οποίο προήλθε από ένα γαλαξία 10,7 δισεκ. έτη φωτός μακριά, "συνελήφθη" από το Παρατηρητήριο ακτίνων-Χ, Chandra της NASA. Τα αρχικά ευρήματα δείχνουν ότι προήλθε από ένα "εντελώς νέο είδος κατακλυσμικού γεγονότος", παρά τις περισσότερες εκτιμήσεις που έκαναν

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΛΑΜΨΗ ΑΚΤΙΝΩΝ  Χ
λόγο για καταστροφή αστεριού από,μεσαίου μεγέθους ή μαύρη τρύπα.
Ένας εκπρόσωπος της NASA, δήλωσε: "Μια μυστηριώδης λάμψη των ακτίνων Χ έχει ανακαλυφθεί από το Παρατηρητήριο ακτίνων-Χ Chandra της NASA στην βαθύτερη εικόνα ακτίνων Χ που έχει ληφθεί. Αυτή η πηγή προέρχεται πιθανότατα από κάποιο καταστροφικό γεγονός στο χώρο, αλλά μπορεί να είναι και κάτι διαφορετικό που οι επιστήμονες δεν έχουν παρατηρήσει ποτέ ξανά".
Επισημαίνεται ότι η πηγή ακτίνων Χ, που βρίσκεται σε μια περιοχή του ουρανού είναι γνωστή ως Chandra Deep Field-Νότου (CDF-S), και έχει αξιοσημείωτες ιδιότητες.Πριν από τον Οκτώβριο 2014 αυτή η πηγή δεν μπορούσε να ανιχνευθεί, αλλά στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ένα "ξέσπασμα" με αποτέλεσμα να γίνει 1.000 φωτεινότερη σε λίγες ώρες. Μετά από περίπου μία ημέρα, η πηγή είχε ξεθωριάσει εντελώς. Στο πρόσφατο αυτό γεγονός, η πηγή ακτίνων Χ είχε παράξει για λίγα λεπτά,χίλιες φορές περισσότερη ενέργεια από όλα τα αστέρια σε αυτό το γαλαξία!
Και το μυστήριο παραμένει.

Το Αστρο της Τampi
----------------------------
Το άστρο KIC 8462852, γνωστότερο ως "Αστρο της Τampi" από το υποκοριστικό όνομα της αστρονόμου Ταμπίθα Μπογιατζιάν του Πανεπιστημίου Γιέηλ, που το ανακάλυψε το 2015 με τη βοήθεια του διαστημικού τηλεσκοπίου "Κέπλερ" της NASA, βρίσκεται σε απόσταση 1.300 ετών φωτός από τη Γη, στην κατεύθυνση του αστερισμού του Κύκνου.
Το άστρο ξαφνικά και κατά περιόδους μειώνει τη φωτεινότητά του (έως 22% το 2016), για να επανέλθει αργότερα στην κανονική λάμψη του. Ορισμένοι έχουν προτείνει ότι αυτή η αυξομείωση της λάμψης μπορεί να οφείλεται σε κάποια τεράστια κατασκευή (διαστημόπλοιο ή κάτι άλλο) εξωγήινου πολιτισμού, που "τραβά"ενέργεια από το άστρο.

Αλλοι επιστήμονες προσπαθούν να βρουν κάποια πειστική φυσική εξήγηση, αλλά έως τώρα δεν τα έχουν καταφέρει.Έχουν προταθεί διάφορες θεωρίες, όπως ότι το άστρο διαθέτει μια δική του ιδιόμορφη εσωτερική δυναμική ή ότι περιβάλλεται από ένα σμήνος αστεροειδών ή από κάποιον
ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ TAMΠI
μεγάλο εξωπλανήτη που κατά καιρούς το κρύβουν εν μέρει από τους γήινους παρατηρητές.
Όμως καμία εξήγηση δεν έχει γίνει καθολικά αποδεκτή μέχρι σήμερα, κυρίως επειδή η αυξομείωση της φωτεινότητας του άστρου δεν ακολουθεί κάποιο προβλέψιμο περιοδικό κύκλο, αλλά γίνεται ακανόνιστα μέσα στο χρόνο. Έτσι, οι επιστήμονες δεν μπορούν να προβλέψουν ούτε πότε θα ξεκινήσει πάλι την περίεργη συμπεριφορά του, ούτε πόσο αυτή θα διαρκέσει.
Στις 19/5/17 άρχισε πάλι να κάνει "τα δικά του", μειώνοντας ξανά τη φωτεινότητά του χωρίς εμφανή φυσική αιτία.Μόλις έγινε αντιληπτό ότι άρχισε η νέα φάση μείωσης της φωτεινότητας του άστρου,το νέο διαδόθηκε σαν αστραπή στη διεθνή αστρονομική κοινότητα και ήδη πολλά τηλεσκόπια σε όλο τον κόσμο έστρεψαν το ένα μετά το άλλο προς το "άστρο της Τάμπι" για να το μελετήσουν, ενώ στο "χορό" μπήκαν ακόμη και ερασιτέχνες αστρονόμοι.

Μεγάλες Δομές στο Διάστημα-Dyson Σφαίρες
--------------------------------------------------------------
Πρόσφατα οι αστρονόμοι έχουν επιβεβαιώσει 64 τεράστιες σφαιρικές"δομές"που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από άστρα που είναι κοντά στον πλανήτη μας,οι οποίες "δομές"είναι πιθανόν να διαμορφώνονται από λεπτούς δίσκους και να μην είναι σφαιρικές.
Πολλοί αστρονόμοι,με βάση την έρευνά τους,συγκέντρωσαν στοιχεία ότι αυτές οι "δομές" είναι στην πραγματικότητα "Dyson Σφαίρες"όπως ονομάσθηκαν από τον μαθηματικο-φυσικό dr.Freeman
ΣΦΑΙΡΑ DYSON
Dyson.Aυτό το φαινόμενο αποδεικνύει την ύπαρξη προηγμένων πολιτισμών στον γαλαξία μας.
Στην θεωρία του ο dr Dyson λέει ότι οι σφαίρες αυτές είναι μία μεγάλη μηχανή που είναι σε θέση να εισπράξει την ισχύ μιας ολόκληρης σειράς αστέρων.Ποιοί όμως χρειάζονται τόσο πολύ ενέργεια για να τροφοδοτήσουν την χώρα τους και τι έχει αυτό που απαιτεί τεράστια δύναμη ενέργειας;
Η θεωρία ότι η ανθρωπότητα δεν είναι μόνη σε ολόκληρο το σύμπαν,μπορεί να φαινεται σαν μία τραβηγμένη ιστορία,αλλά τα τελευταία χρόνια και καθώς οι τεχνολογικές εξελίξεις στην έρευνα του "διαστήματος"βελτιώνονται,η ανθρωπότητα βρίσκει όλο και ποιό συγκλονιστικά μυστικά.
Δείτε το σχετικό videο:https://www.youtube.com/watch?v=bwLNB_WBbak

Αεροπειρατεία στο όχημα Voyager2
-------------------------------------------------
Η NASA παραδέχεται "αεροπειρατεία" από εξωγήινους στο όχημα "Voyager2".Οι εξωγήινοι  έχουν υπό ομηρία το διαστημικό όχημα της NASA και έστειλαν ένα περίεργο μήνυμα πίσω στη Γη, υποστηρίζουν οι ειδικοί.
Το διαστημόπλοιο "Voyager 2", άφησε τη Γη το 1977 και είναι το μόνο διαστημικό σκάφος που έχει περάσει τους πλανήτες Ουρανό και Ποσειδώνα,έστειλε παράξενα μηνύματα σε μια άγνωστη γλώσσα 33 χρόνια μετά.Το Voyager 2 ήταν περίπου 15 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα μακρυά από τη Γη,όταν το μήνυμα στάλθηκε πίσω.
Οι θεωρητικοί συνωμοσίας έχουν κάνει πολλά σχόλια και δήλωσαν ότι έχουν γίνει από έναν επιστήμονα της NASA, σε μια σειρά από βίντεο που κάνουν το γύρο, σε απευθείας σύνδεση.
VOYAGER-2
Σύμφωνα με την Φυσική Αστρονομία, της NASA,ο εμπειρογνώμονας Kevin Baines, δήλωσε: "Σε μια απόσταση περίπου 15 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα από τη Γη,το "Voyager 2" ξαφνικά άρχισε να στέλνει τα δεδομένα σε μια γλώσσα την οποία δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε.Το "Voyager 2" έχει επίσης επισκεφτεί τον Δία και τον Κρόνο.Ο Κ.Baines φέρεται να είπε μετέπειτα,ότι η ανάλυση έδειξε ένα συστατικό σε ένα δυαδικό σύστημα με κωδικό που άλλαξε σε 0-1.
Και πρόσθεσε: "Η εκτίμηση των άλλων συστημάτων,στην ομάδα του Voyager δεν μπορούσε να βρει κανένα ελάττωμα. Μόνο ένα σύστημα άλλαξε".
Προβλήθηκε το επιχείρημα ότι μια τέτοια συγκεκριμένη αλλαγή στο σύστημα του υπολογιστή σημαίνει ότι το "Voyager 2" είχε παραποιηθεί.
Η NASA διερευνά σύμφωνα με πληροφορίες το ενδεχόμενο ότι κάποιος είχε χακάρει το διαστημικό σκάφος από τη Γη.
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=n5wbhmjiLdU

Περίεργα Σκάφη στον Ήλιο
-------------------------------------
-Στις 23/1/17 στις κάμερες του ηλιακού παρατηρητηρίου Soho Lasco C3 που βρίσκεται στο διάστημα,εμφανίσθηκε ένα λαμπερό αντικείμενο που θυμίζει διαστημόπλοιο με μεγάλα καμπυλωτά
23 ΙΑΝ 2017
φτερά,το οποίο έβαλε κάποιο είδος ακτίνας προς μία κατεύθυνση.
Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιου είδους "διαστημικές μάχες" κοντά στον ήλιο.
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=TOKnnXdq_ls







-Για μία ακόμα φορά,στις  3/2/17,εντοπίσθηκαν περίεργα "σημάδια" από το "Stereo Ahead COR2 Satellite" της NASA που παρακολουθεί τον Ήλιο,το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 180 εκατομμύρια μιλίων μακριά από τη Γη.Αυτό που βλέπουμε είναι άγνωστα λαμπυρίζοντα αντικείμενα σε σειρές των εννέα.
Μπορεί να είναι αυτά ιπτάμενα οχήματα εξωγήϊνων πολιτισμών που κάποια φαίνεται μόλις να βγήκαν μέσα από τον Ήλιο, τον οποίο πολλοί θεωρούν ως μία πύλη-stargate που ενώνει δύο απομακρυσμένους κόσμους;Η NASA, ως συνήθως, δεν εξηγεί τι συμβαίνει.
Σκεπτικιστές συνήθως υποθέτουν ότι αυτά τα στίγματα θα μπορούσαν να είναι διαστημική σκόνη ή
3 ΦΕΒΡ 2017
μικρόκοκκοι που μπαίνουν μπροστά στην κάμερα και αντανακλούνται στον φακό της με έναν περίεργο τρόπο δίνοντας σε εμάς την εντύπωση πως πρόκειται για ΑΤΙΑ.
Ομως οι λεγόμενοι κυνηγοί των ΑΤΙΑ,υποστηρίζουν την ιδέα πως πρόκειται για πραγματικά διαστημικά οχήματα εξωγήινων ή για γήινης κατασκευής και προέλευσης, οπότε και αποτελούν μυστικά διαστημικά προγράμματα και κατά συνέπεια μυστικές αποστολές
Γύρω από αυτά τα δύο σκεπτικά θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλές υποθέσεις, αλλά προς το παρόν το μόνο που έχουμε είναι μία φωτογραφία η οποία μπορεί να δώσει πολλές ερμηνείες.
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=qkQIGQ_M-CQ

-Στις 15 και 17/2/17, δύο εκπληκτικά γεγονότα συνέβησαν στον Ήλιο, τα οποία εντοπίσθηκαν από το ηλιακό παρατηρητήριο SOHO και τα οποία προβληματίζουν την NASA.Διακρίνονται δύο τεράστια άγνωστα αντικείμενα τα οποία μοιάζουν να επιτίθενται στον Ήλιο.
Το πρώτο,σύμφωνα με το video που ακολουθεί, υπολογίζεται να έχει το μέγεθος του πλανήτη
15 -17 ΦΕΒΡ 2017

Δία.Έρχεται από πάνω με αστραπιαία ταχύτητα αλλά την στιγμή που θα νομίζαμε ότι θα συγκρουστεί με τον Ήλιο, αλλάζει άμεσα κατεύθυνση.
Θα μπορούσε αυτό να το κάνει ένας τεράστιος αστεροειδής ή κάποιο άλλο διαστημικό αντικείμενο που δεν πιλοτάρεται από νοήμονα όντα;
Πολύ χαρακτηριστικό είναι και το σχήμα του,που είναι σαν ένα γιγαντιαίο "8", ή σαν δύο τεράστιους δίσκους που εφάπτονται.
Μήπως αυτά τα πλάνα από τη NASA επιβεβαιώνουν την πιθανή ύπαρξη εξωγήινων που πιλοτάρουν γιγαντιαία διαστημόπλοια στο ηλιακό μας σύστημα;
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=8WR9wld2qCM

Στο δεύτερο video βλέπουμε ένα τεράστιο δακτυλιοειδές αντικείμενο, σαν "λουκουμάς",να εμφανίζεται ξαφνικά,στο κάτω αριστερό μέρος,το οποίο φαίνεται να εξαπολύει κάποιο είδος δέσμης φωτός στο στέμμα του ήλιου.Άραγε "πυροβολεί" κάτι ή κάνει κάποιο είδος ανεφοδιασμού, αντλώντας πλάσμα για να τροφοδοτήσει τις τεράστιες μηχανές του;
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=F_cqnjQdM4c
15-17 ΦΕΒΡ 2017

Τέλος, το ίδιο περίπου χρονικό διάστημα, εμφανίζονται διάφορα περίεργα και άγνωστα αντικείμενα, αλλά και δέσμες φωτός που που δίνουν την εντύπωση πως στην γύρω περιοχή, συμβαίνουν κάποιες διαστημικές μάχες.
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=97jX4HciZAI





-Στις 16/3/17 είχαμε εμφανίσεις "κυβωτιόσχημων" ΑΤΙΑ που φαίνεται να δείχνουν πως αποτελούν αδιάσειστα στοιχεία για την ύπαρξής τους και όχι τυχαίες ανωμαλίες κοντά στον Ήλιο.Τι άλλο μπορεί να συμβαίνει όταν, πιθανότατα, το ίδιο αντικείμενο εμφανίζεται δύο φορές;
Η πρώτη παρατήρηση φαίνεται να δείχνει έναν κύβο που ταξιδεύει προς τον Ήλιο. Λίγες μέρες αργότερα,ένα παρόμοιο γεγονός,στο πλαίσιο του στέμματος του Ήλιου, φαίνεται να συνδέεται άμεσα με την προηγούμενη εμφάνιση. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας πως, σύμφωνα με το video που ακολουθεί, έμεινε εκεί περίπου δύο μέρες, ίσως για λόγους παρακολούθησης,αναμονής ή για απορρόφηση ενέργειας.
ΦΕΒ-ΜΑΡΤ 2017
Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κιβωτιόσχημο αντικείμενο κοντά στον Ήλιο.Τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου 2017 παρατηρήθηκαν στον Ήλιο παρόμοια αντικείμενα να βγαίνουν από κάτι το οποίο χαρακτηρίστηκε ως πύλη ή αστροπύλη.Ενώ μέσα στον ίδιο μήνα παρατηρήθηκε στο Huntington Beach της Καλιφόρνιας ένα μυστηριώδες φως που το αποκάλεσαν "Φωτεινή Πύλη", ενώ μάρτυρες λένε πως είδαν να κινούνται γύρω του (και ίσως να βγαίνουν από αυτό) κιβωτιόσχημα αντικείμενα. Όλα αυτά πάνω από μία στρατιωτική βάση.
Τι μπορεί να συμβαίνει, λοιπόν, γύρω από τον Ήλιο, για τον οποίο πολλοί ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ένα είδος αστροπύλης;΄
Και έτσι πράγματι είναι,καθόσον στο εσωτερικό του έχει κατασκευασθεί εδώ και χρόνια,από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους, τεράστιο κοσμοδρόμιο διαμέτρου 500.000 χιλιομέτρων.
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=s1ephpMR__Y

-Στις 24/3/17,ένα τεραστίων διαστάσεων αντικείμενο "πιάστηκε" από τις κάμερες του Solar and Heliospheric Observatory(SOHO) της NASA.
Μάλιστα, η εκτίμηση που κάνει για το μήκος του συγκεκριμένου αντικείμενου, υπολογίζει ότι μπορεί
24 ΜΑΡΤ 2017
να φτάνει περίπου τα 142.371 χλμ !!!Επιπλέον, Θεωρεί ότι το αντικείμενο αυτό έχει γίνει αντιληπτό και στο παρελθόν.Αν συμβαίνει αυτό, τότε ενδεχομένως να πρόκειται για κάποιο είδος μόνιμης βάσης στο διάστημα,κοντά στον Ήλιο, όπως περίπου και ο γήινος Διεθνής Διαστημικός Σταθμός.
Τι μπορεί να είναι αυτό το γιγαντιαίο μακρόστενο αντικείμενο που εθεάθη δίπλα στον Ήλιο;
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=_TQwhiSuK9Q

-Τελευταία,οι "μυστηριώδεις επισκέπτες" από το διάστημα είναι περισσότερο εντυπωσιακοί από ποτέ.
Δείτε στα παρακάτω βίντεο,τα οποία ελήφθησαν το το διάστημα 12-14/5/2017,"Αγνώστης Ταυτότητας Αντικείμενα" στον Ήλιο, με πρωτοφανή σχήματα και μεγέθη.Είναι υπερκατασκευές;Ποιοί βρίσκονται εκεί πάνω;
12-14 ΜΑΪΟΥ 2017
Το πρώτο video μας δείχνει μυστηριώδη αντικείμενα που δεν παραπέμπουν απλά σε διαστημόπλοια ή τεχνητούς δορυφόρους, ενδεχομένως, εξωγήινων πολιτισμών.
Ανάμεσά τους βρίσκονται και κάποια που πολύ εύκολα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως υπερ-κατασκευές.
https://www.youtube.com/watch?v=AOvu7M-RavM

Στo δεύτερο video βλέπουμε τρεις μεγάλες σφαίρες στην σειρά που φαίνεται να ταξιδεύουν από ή προς τον Ήλιο;
https://www.youtube.com/watch?v=cqMx-vJiKmg
Οι εικόνες περιγράφουν καλύτερα από τις λέξεις.
Το link της NASA θα το βρείτε εδώ: https://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/browse//2017/05/10/ahead/cor2/2048/20170510_130915_n4c2A.jpg

-Στις 25/5/2017 ένα τεραστίων διαστάσεων σφαιρικό αντικείμενο στο μέγεθος περίπου του πλανήτη Δία,εμφανίστηκε πολύ κοντά στο στέμμα του Ήλιου,προκαλώντας αρκετούς προβληματισμούς και σχόλια,καθώς φαίνεται να "συνδέεται" με αυτόν με ένα είδος σωλήνα και να "ρουφάει" ενέργεια.Παρόμοιο τεράστιο σφαιρικό αντικείμενο κοντά στον Ήλιο,που να ρουφάει ενέργεια,έχουμε
ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΕΛΕΙΟΤΗΣ
ΑΝΕΦΟΔΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
ξαναδεί αρκετές φορές στα τελευταία πέντε χρόνια.
Οι εξηγήσεις της NASA για όλα αυτά ,όταν δίνονται, συνήθως είναι λιτές ενώ αφήνουν πολλά άλλα αναπάντητα ερωτηματικά.
Τι είναι,λοιπόν, αυτή η σφαίρα στο μέγεθος περίπου του Δία;Είναι κάποιος άγνωστος πλανήτης; Είναι μία τεράστια τεχνητή κατασκευή από άλλους πολιτισμούς; Είναι ένα φυσικό φαινόμενο που οι επιστήμονες ακόμα δεν μπορούν να εξηγήσουν με σαφήνεια;

Σύμφωνα με ληφθέν μήνυμα πρόκειται για την Αστροπολιτεία "Τελειότης" των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων η οποία τροφοδοτείται με "πλάσμα"από τον Ήλιο.
"Η σύνδεση του πλανητικού πόλου της Τελειότητας με τον Ήλιο είναι ενεργειακός δίαυλος, μέσα από τον οποίο διοχετεύονται από τον Σείριο και τον Υπερίωνα Ήλιο κολοσσιαίες ποσότητες οργόνης και ενέργειας στον Ήλιο, τις οποίες χρειάζονται τα σκάφη μας που ναυλοχούν στο εσωτερικό του. Επίσης πυροδοτεί συνεχείς αντιδράσεις στην μάζα του Ήλιου ώστε να διατηρεί την νεότητα του και να παραμένει άφθαρτος, συντηρώντας την ζωή των πλανητών του χωρίς προβλήματα επιβίωσης"
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=NTbn1pnabE0

-Στις 12/6/17 γιγαντιαίο αντικείμενο εμφανίστηκε  κοντά στον Ήλιο σύμφωνα με την εικόνα που
Προσθήκη λεζάντας
ελήφθει από το ηλιακο παρατηρητήρια  SDO της NASA.Σύμφωνα με μηνυμα των Ολυμπίων είναι σκάφος που εκτελεί εντολές του Δία.
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=dWu2iSPWc0k

-Μια συναρπαστική εικόνα ενός αγνώστου τεράστιου σφαιρικού  αντικείμενο κοντά στον Ήλιο έχει ληφθεί από το ηλιακό παρατηρητήριο SDO της NASA στις 14/6/17.Εκτός από αυτό το μυστηριώδες αντικείμενο, το βίντεο δείχνει διάφορες άλλες περίεργες ανωμαλίες κοντά στον ήλιο.
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=3po2WWx_8P4

-Τα περίεργα στον Ήλιο,που ανέφερα, είναι ένα δείγμα το του συμβαίνει γύρω απ΄αυτόν,καθόσον το τελευταίο εξάμηνο καθημερινά έχουμε τέτοιες  περίεργες εικόνες !!!

Πυρηνικός Βομβαρδισμός της Σελήνης το 2009-Νέα Στοιχεία
-----------------------------------------------------------------------------------
Όσο η τεχνολογία εξελίσσεται,όλο και περισσότερα μυστικά της Σελήνης έρχονται στο φως.Όμως,φαίνεται πως πολλά από αυτά δεν πρέπει να έρθουν στο φως της δημοσιότητας.Πρόσφατα η NASA κυκλοφόρησε ένα video το οποίο δείχνει σημαντικό αριθμό εικόνων που προέρχονται από την επιφάνεια της Σελήνης οι οποίες δείχνουν ερείπια αρχαίων δομών που..κάποιοι κατασκεύασαν εκεί.
Παράλληλα,όμως,φαίνεται πως υπάρχουν αρκετοί ισχυρισμοί και αρκετές ενδείξεις,πως αυτές οι
Προσθήκη λεζάντας
δομές δεν πρέπει να γίνουν γνωστές στους ανθρώπους.
Επίσης διατυπώνεται η άποψη πως υπήρξε μία διένεξη μεταξύ των γήινων και εκείνων που έφτιαξαν τις δομές.
Και οι δύο αυτές περιπτώσεις, θα μπορούσαν να αποτελέσουν σοβαρούς λόγους για να προχωρήσουν σε καταστροφή αυτών των δομών.
Άραγε,μπορεί να ευσταθούν αυτές οι κατηγορίες εναντίων της εκάστοτε αμερικανικής κυβέρνησης,ότι σκόπιμα κατέστρεψε "κάτι που ενοχλούσε" στην επιφάνεια του σεληνιακού χώρου προκειμένου να κρύψει στοιχεία για την ύπαρξη ξένων αντικειμένων,τα οποία εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια χαρτογραφήσεων της σεληνιακής επιφάνειας;
Είναι δυνατόν, το 2009 η NASA να είχε όλες αυτές τις τεχνικές δεξιότητες,όπως να ανατινάξει ολόκληρες περιοχές με σκοπό να κρύψει την απόδειξη αυτών των τεχνητών δομών ή ακόμα για άλλους λόγους;
Η NASA βέβαια ανακοίνωσε ότι το 2009 έστειλε πύραυλο με πυρηνική βόμβα για να εκραγεί σε κρατήρα του σεληνιακού εδάφους,με σκοπό την εύρεση νερού.Συγχρόνως ακολουθούσε και άλλο σκάφος της NASA με όργανα με τα οποία θα καταγράφοντο τα αποτελέσματα της εκρήξεως.Τα γήινα όμως τηλεσκόπεια της NASA,καθώς και τα όργανα του δεύτερου σκάφους,όταν έγινε η έκρηξη δεν έδειξαν "πυρηνικό μανιτάρι" ή άλλα σημάδια πυρηνικής εκρηξεως.Λέγεται ότι εκεί υπήρχε βάση εξωγήϊνων η οποία απέτρεψε τις καταστροφές που θα δημιουργούσε η έκρηξη.
Αυτές τις πιθανότητες και εκδοχές εξετάζει,στα πλαίσια του δυνατού,το video που ακολουθεί:https://www.youtube.com/watch?v=yYRGgLV3HrI

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ  ΚΙΝΕΖΙΚΟ
ΟΧΗΜΑ CHAG΄E-2
Πρόσφατα η Κίνα  κυκλοφόρησε εικόνες που ελήφθησαν από το όχημα Chang’e-2 που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από την Σελήνη, οι οποίες δείχνουν κτίρια και κατασκευές στην επιφάνεια της.Ισχυρίζεται, επίσης, ότι η NASA βομβάρδισε σκόπιμα σημαντικούς τομείς στη Σελήνη σε μια
προσπάθεια να καταστρέψει τα αρχαία αντικείμενα.
Εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν τα συντρίμμια που προκάλεσαν οι εκρήξεις σε μια προσπάθεια από τη NASA για να καταστρέψει την αλήθεια.
Η Κίνα κινείται προς την πλήρη αποκάλυψη της εξωγήινης πραγματικότητας και αν αυτές οι εικόνες και οι μελλοντικές επαληθευτούν σαν γνήσιες,τότε η NASA θα πρέπει να διερευνηθεί για απάτη και προδοσία.
Δείτε τα videο :https://www.youtube.com/watch?v=k97wr_7whUE
                         https://www.youtube.com/watch?v=qMD75IssBYM

Αγαλματίδιο στην Σελήνη
--------------------------------------
Eνα μυστικό φυλαγμένο καλά επί τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες έρχεται ξαφνικά στο φως για να ανατρέψει όλα όσα πιστεύαμε. Ένας "άγγελος" ηλικίας μόλις 200.000 χρόνων αποκαλύπτει τα απόκρυφα μυστικά της Σελήνης και γεννά χιλιάδες ερωτήματα! Πόσα μας κρύβουν οι "εγκέφαλοι" της NASA;
Γιατί αποφάσισαν ξαφνικά να μας φανερώσουν πράγματα που απειλούν να ανατρέψουν επιστημονικές θεωρίες μισού αιώνα; Ή μήπως βρισκόμαστε μπροστά σε μία ακόμη φάρσα με στόχο τους εύπιστους που οραματίζονται την έλευση εξωγήινων;
Εκατοντάδες ιστοσελίδες που ασχολούνται με παράξενα και μεταφυσικά θέματα ,φιλοξενούν
ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΟ  ΑΓΓΕΛΟΥ
ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ
πρόσφατα τη φωτογραφία ενός μικρού αγάλματος ύψους μόλις είκοσι πέντε εκατοστών που παριστάνει μια γυναικεία ανθρωποειδή μορφή με μακριά μαλλιά και μακρύ φόρεμα που καλύπτει τα πόδια.Στους ώμους της φέρει ένα ζευγάρι φτερά και μοιάζει πολύ με την εικόνα που έχουμε όλοι για τους αγγέλους.
Εως εδώ, τίποτε το παράξενο. Εκείνο που έκανε τη φωτογραφία να κάνει τον γύρο του κόσμου,συνοδευόμενη από ένα είδος ρεπορτάζ το οποίο ωστόσο δεν αναπαρήγαγαν τα γνωστά ΜΜΕ, ήταν ο ισχυρισμός του επιστήμονα-καθηγητή δρ Μόρις Τσαρλς που εργάστηκε επί είκοσι τρία χρόνια στη NASA,ότι το άγαλμα αυτό βρέθηκε το 1969 ενσωματωμένο σε ένα από τα βράχια της Σελήνης και το έφεραν στη Γη οι αστροναύτες του "Απόλλων 11"!
Ο εν λόγω επιστήμονας υποστηρίζει ότι η χημική ανάλυση στην οποία υποβλήθηκε το αγαλματίδιο,απέδειξε ότι δημιουργήθηκε από ένα μείγμα σιδήρου που υπάρχει μόνο στη Σελήνη και μάλιστα γυαλίστηκε "στο χέρι" για να έχει μια εντυπωσιακά ασημόχρωμη γυαλάδα!

Σύμφωνα με τον επιστήμονα-καθηγητή,οι γεωλόγοι εκτιμούν ότι κατασκευάστηκε πριν από 200.000 χρόνια, δηλαδή 170.000 χρόνια πριν εμφανιστεί στη Γη το ανθρώπινο είδος! "Το είδος του μετάλλου δείχνει ότι κατασκευάστηκε στη Σελήνη και δεν μεταφέρθηκε εκεί από εξωγήινα όντα!Αυτό σημαίνει πως κάποτε η Σελήνη είχε ατμόσφαιρα που επέτρεπε την ανάπτυξη ζωής και μάλιστα ενός εξελιγμένου είδους με υψηλή αίσθηση της ομορφιάς" υποστηρίζει ο καθηγητής.
Μετά την επίδειξή του σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, το αγαλματίδιο μεταφέρθηκε σε άγνωστη τοποθεσία για περαιτέρω μελέτη και εργαστηριακή εξέταση.Πώς όμως έφτασε το αγαλματίδιο στα χέρια του δρα Τσαρλς και έμεινε κρυφό επί σαράντα χρόνια;
"Ηταν κοινό μυστικό η ύπαρξή του, αλλά τα "κεφάλια" της NASA το κρατούσαν απόρρητο γιατί φοβόντουσαν παγκόσμιο πανικό! Πρόσωπα που για ευνόητους λόγους πρέπει να μείνουν ανώνυμα μου έφεραν κρυφά το "άγαλμα" διατείνεται ο ίδιος.
Στο ρεπορτάζ που συνοδεύει τη φωτογραφία,ένας ανθρωπολόγος από την Ουάσινγκτον,που δεν κατονομάζεται,χαρακτηρίζει τους κατασκευαστές του "αγγέλου" ως όντα με θρησκευτικές πεποιθήσεις που μοιάζουν με τις χριστιανικές!
Κανείς δεν ξέρει αν το άγαλμα και οι ισχυρισμοί του δρα Τσαρλς είναι αληθινά. Η NASA,ως συνήθως, διέψευσε επισήμως τους ισχυρισμούς του. Πάντως, το ίδιο είχε κάνει και στις 20 Απριλίου, όταν κλήθηκε να σχολιάσει δηλώσεις του πρώην αστροναύτη Εντγκαρ Μίτσελ στο CNN, σύμφωνα με τις οποίες η συντριβή ενός UFO στο Ρόσγουελ στο "Νέο Μεξικό" ήταν πραγματικό γεγονός!
Ο Μίτσελ, που είχε συμμετάσχει στην αποστολή του Απόλλων 14 στη Σελήνη, υποστήριξε ακόμη ότι οι αρχές των ΗΠΑ ,αλλά και οι διεθνείς,γνωρίζουν καλά ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή,αλλά το κρατούν μυστικό από την κοινή γνώμη!

Εξωγήϊνες Βάσεις και Δομές στην Αφροδίτη
-----------------------------------------------------------
Μέχρι τώρα, γνωρίζαμε για δομές στον πλανήτη Άρη, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελούν αρχαία κτίρια κάποιου άγνωστου πολιτισμού.Όμως τώρα,στον πλανήτη Αφροδίτη εντοπίστηκαν σε εικόνα video, παράξενες δομές που οι πιο χαρακτηριστικές παραπέμπουν σε τετράγωνα ή και παραλληλόγραμμα κτίρια ή βάσεις εξωγήινων.Επιπλέον, είναι πολύ χαρακτηριστικό το γεγονός ότι αυτά βρίσκονται σε σειρά και σε διάταξη τέτοια που είναι αδύνατο να πιστέψει κανείς ότι πρόκειται
ΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
για δημιουργήματα της φύσης εκεί.
Αν μάλιστα θυμηθούμε μία τρισδιάστατη απεικόνιση δομών που βασίστηκε σε παλαιότερες εικόνες της NASA,τότε γίνεται πιο εύκολο να υποστηριχτεί πως πραγματικά κάποτε υπήρξαν κτίρια ή ακόμα και ολόκληρες πόλεις.
Μήπως λοιπόν,κάποτε η Αφροδίτη ήταν ένας κατοικήσιμος πλανήτης;Μήπως είναι ακόμα;Και αν ναι,από ποιούς;Ζούσαν ή ζουν ακόμα εξωγήινοι στο κοντινό μας ουράνιο σώμα;
Ή μήπως κάποτε, η ανθρωπότητα είχε την δυνατότητα να ταξιδέψει έως εκεί και να ιδρύσει αποικίες;
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=IuHvIQ4X8Uw

Μαυρος Ιππότης (Black Knight)
--------------------------------------
Για τον περίεργο δορυφόρο-σκάφος "Μαύρο Ιππότη"(Black Knight)ο οποίος εδώ και 13.000 χρόνια διαγράφει τροχιά γύρω από τους πόλλους της Γης έχω γράψει λεπτομέρειες στο άρθρο μου "Τα Σημεία των Καιρών Νο12 Α΄Μέρος",στο blog μου http://perseasorion.blogspot.gr/2016/07/12.html.Καλό είναι να το διαβάσετε για να καταλάβετε τα παρακάτω:
Στις 16/3/17 ο μυστικός server των Wikileaks ανέβασε ένα τεράστιο ποσό δεδομένων που προέρχονταν από άγνωστη πηγή,με πληροφορίες που σχετίζονται με τον θρυλικό δορυφόρο "Black Knight".Στις 17/3/17 ένας hacker ανέβασε στο Youtube ένα βίντεο που περιέχει πλάνα από την κατάρριψη του"Μαύρου Ιππότη".Σύμφωνα με τα έγγραφα των Wikileaks καταρρίφθηκε με δέσμη αντι-ύλης από άγνωστα σκάφη, χωρίς να διευκρινίζεται ποιοί έδωσαν την εντολή καταστροφής του
ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ
δορυφόρου και από που προερχόταν το σκάφος.Σύμφωνα με μήνυμα Ολύμπιο σκάφος τον κατέστρεψε.
Στο βίντεο μπορείτε να δείτε μια αναλαμπή του σκάφους που διενήργησε την επίθεση.Οι εξωγήινοι-αποστάτες που επέβαιναν στον Μαύρο Ιππότη έφυγαν με σκάφος προς το διάστημα.
Ο μυστηριώδης δορυφόρος είχε αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης για πολλά χρόνια και είχε τοποθετηθεί σε πολική τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας επειδή κάποιοι τον έστειλαν στη Γη για να παρακολουθεί την ανθρωπότητα.
Οι διάφορες υπηρεσίες ανά τον κόσμο τον παρακολουθούσαν για πάνω από 50 χρόνια,ενώ φήμες έλεγαν ότι ο μεγάλος επιστήμονας Νίκολα Τέσλα ήταν ένας από τους πρώτους που είχε υποκλέψει σήματα από αυτόν.
Τον Μαίο του 2016 αποκωδικοποιήθηκε το μήνυμα που είχε σταλεί τα προηγούμενα χρόνια από τον "Μαυρο Ιππότη"."Το σπίτι μας είναι το "εψιλον" του Βοώτη, το οποίο είναι ένα διπλό άστρο.Προερχόμαστε από τον έκτο πλανήτη του".
Δείτε το video της κατάρριψης:https://www.youtube.com/watch?v=Ge_oAywLRWE

Σύμφωνα με πρόσφατο μήνυμα από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους,ο Μαύρος Ιππότης ήταν αποστατικό σκάφος με αποστολή να επιτηρεί την Γή κατά την διάρκεια του "συμβολαίου των 13.500 ετών,το οποίο,ως προανέφερα,λήγει το 2017.
Παρατήρηση:Το WikiLeaks είναι διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός ΜΜΕ ο οποίος δημοσιεύει έγγραφα από ανώνυμες πηγές και διαρροές, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας.

Μυστηριώδη Φώτα στον Ουρανό
---------------------------------------------
Στις 5/5/17 ένα σταθερά επαναλαμβανόμενο φως από τον σκοτεινό ουρανό στο Παρίσι και σε άλλες περιοχές της Γαλλίας σήμανε συναγερμό στις γαλλικές αρχές, οι οποίες έλαβαν αμέτρητες αναφορές
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΦΩΤΑ -ΠΑΡΙΣΙ
για εμφάνιση ATIA .
Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που καταγράφηκε από "κυνηγούς UFO", πρόκειται για ένα αντικείμενο στη μορφή χοάνης ή τσιγάρου, όπως το αποκαλούν, το οποίο εκπέμπει ένα φως σε έναν άγνωστο κώδικα.
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=31NjmaZdzxo



ΑΤΙΑ στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό(ISS)
-------------------------------------------------------
Στις 16/5/17 μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τη NASA και στην οποία διακρίνεται ένας ιπτάμενος δίσκος να αιωρείται κοντά,στον "Διεθνή Διαστημικό Σταθμό"(ΔΔΣ ή ISS)με αποτέλεσμα να γίνει μεγάλη αναστάτωση τόσο στο διαδίκτυο όσο και ανάμεσα στους αναλυτές και τους επιστήμονες.
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μοντάζ. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει, καθώς η
ΑΤΙΑ ΣΤΟΝ  ΔΔΣ
φωτογραφία εκμαιεύτηκε από τα αρχεία της NASA και δεν έχει γίνει επεξεργασία.
Η φωτογραφία εντοπίστηκε σε ένα βίντεο της NASA και αποτελεί ντοκουμέντο για τους κυνηγούς ΑΤΙΑ, οι οποίοι έχουν ζητήσει από τη Διαστημική Υπηρεσία να ερμηνεύσει τη συγκεκριμένη εικόνα και να τοποθετηθεί δημοσίως για το φωτεινό αντικείμενο που διακρίνεται.
Είναι σύνηθες φαινόμενο τα τελευταία χρόνια να εμφανίζονται "μυστηριώδει" σκάφη στον ΔΔΣ.
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=uxIQPPB7Css

Ουράνιο Σώμα Προσεγγίζει τη Γη
-----------------------------------------------
Προβληματισμός από τις πρόσφατες(Ιουνιος 2017) αποκαλύψεις του Χιλιανού αστροφωτογράφου Roberto Antezana ο οποίος δημοσίευσε σε προσωπική σελίδα στο διαδίκτυο φωτογραφίες ενός ουράνιου σώματος πολύ μεγάλων διαστάσεων το οποίο βρίσκεται σε πιθανή τροχιά συνάντησης με τον πλανήτη μας.Ο Antezana ο οποίος ασχολείται με την φωτογραφία διαστημικών σωμάτων και εργάζεται στην έδρα αστρονομίας του πανεπιστημίου της Χιλής δημοσίευσε τις φωτογραφίες του στο διαδίκτυο και τις μοιράστηκε με επιστήμονες από τη NASA.
ΑΓΝΩΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ  ΠΡΟΣ ΤΗ  ΓΗ
Ο Χιλιανός αστροφωτογράφος εξήγησε ότι το άγνωστο αυτό σώμα οι διαστάσεις του οποίου είναι μεγάλες, δεν έχει κάποια συγκεκριμένη τροχιά, αλλά διατηρεί μια ουρά σε σχήμα "V" λέγοντας πως πρόκειται για κάποιον κομήτη,οι διαστάσεις όμως του οποίου είναι πολύ μεγάλες.Ο ίδιος δεν λέει ότι το σώμα θα συγκρουστεί με την Γη,εξηγεί όμως ότι υπάρχουν οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο στο ορατό μέλλον.
Στο μεταξύ ανησυχία έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το στρατοσφαιρικό υπέρυθρου φάσματος κινητό αστεροσκοπείο της NASA,SOFIA (Stratospheric Observatory for Infrared Astronomy), πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα συνεχείς πτήσεις και παρατηρεί τον Ήλιο στην δύση του και στην ανατολή του .Πολλοί συνδέουν αυτή την κινητικότητα με κάποιο ουράνιο σώμα το οποίο πλησιάζει από τη μεριά του Ήλιου.
Η NASA το στέλνει,από τον Ιούνιο 2017,με ένα ειδικό αεροσκάφος "Boeing 747" στο οποίο έχει τοπετηθεί μία συσκευή με το τηλεσκόπιο SOFIA,διαμέτρου φακού 2,5μ το οποίο με συνεχής  πτήσεις προβαίνει σε μία πολύ ύποπτη παρακολούθηση του Ήλιου και της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ.
Αυτό το τηλεσκόπιο έχει σχεδιαστεί για τις παρατηρήσεις υπέρυθρης αστρονομίας στη στρατόσφαιρα,σε απόλυτα ύψη περίπου 12 χιλιομέτρων.Οταν το χρησιμοποιούν,όπως τώρα,λέγεται
ότι κάτι σημαντικό συμβαινει!
ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ
Στις 22/6/17 το παραπάνω αεροσκάφος φωτογράφησε τον Ήλιο και πίσω απ΄αυτόν εμφανίσθηκε σαν δεύτερος ήλιος,ο "λεγόμενος"πλανήτης "Νιμπίρου ή Χ",ο οποίος βέβαια είναι η Αστροπολιτεία των Ολυμπίων "Νέμεσις".












Γαλαξιακό Υπερκύμα
-----------------------------
Ένα μεγάλο κοσμικό γεγονός θα αλλάξει την πραγματικότητά μας σε κβαντικό επίπεδο. Καθώς η Γη πλησιάζει τον "ορίζοντα των γεγονότων", θα βιώσουμε το πιο πολυδιάστατο φαινόμενο.Το πέπλο θα αρθεί και οι άνθρωποι θα αντιληφθούν κόσμους απαράμιλλης ομορφιάς.Πλησιάζει η ώρα που ένα "Γαλαξιακό Υπερκύμα"θα χτυπήσει την Γη.
Τα Γαλαξιακά Υπερκύματα αποτελούνται από "δονούμενα σωματίδια υψηλής ενέργειας" τα οποία μπορούν να επηρεάζουν τον Ήλιο, τη Γη και την Ανθρωπότητα, με τρόπους που οδηγούν σε βαθιές
ΚΑΛΑΞΙΑΚΟ ΥΠΕΡΚΥΜΑ
αλλαγές.Η ίδια η ανθρώπινη συνείδηση επηρεάζεται άμεσα και οδηγείται είτε στην ταχεία εξέλιξη σε μια προηγμένη παγκόσμια κοινωνία,είτε σε μια παγκόσμια αυτοκαταστροφή,όπως είχε συμβεί στο παρελθόν.
Τα Γαλαξιακά Υπερκύματα τα ανακάλυψε και τα μελέτησε ο αστροφυσικός Dr Paul La Violette και προέβλεψε ότι επηρεάζουν το Ηλιακό μας Σύστημα. Το 2006 στο βιβλίο του "Αποκωδικοποίηση των Μηνυμάτων των Pulsars" ο Dr La Violette περιγράφει τα Pulsars* ως τοποθετημένα στρατηγικά στον Γαλαξία, τα οποία μεταδίδουν προειδοποιήσεις σχετικά με αυτά τα "Υπερκύματα" που παράγονται από τον γαλαξιακό πυρήνα, με κύκλους που εκτείνονται από 10.000 έως 16.000 χρόνια.
O La Violette εικάζει ότι αυτά τα Pulsars δημιουργήθηκαν από έναν πολύ προηγμένο "τύπου ΙΙΙ" εξωγήινο πολιτισμό, ο οποίος κατάλαβε πως λειτουργεί ένας Γαλαξιακός Υπερπαλμός,καθώς και τις πιθανές επιπτώσεις του στα ηλιακά συστήματα και στους κόσμους. Ένας πολιτισμός" τύπου ΙΙΙ" είναι αυτός που λειτουργεί με τα επίπεδα της κλίμακας της γαλαξιακής ενέργειας, ενώ ένας πολιτισμός "τύπου ΙΙ" μπορεί να ενεργήσει μόνον σε αστρικό επίπεδο,ενώ ένας πολιτισμός "τύπου Ι" μπορεί να ενεργήσει ομοίως μόνον σε πλανητικό επίπεδο.

Αυτό υποδηλώνει ότι οι υπεύθυνοι των "Γιγαντιαίων Σφαιρών" στο Ηλιακό μας Σύστημα (Sphere
Being Alliance), είναι τουλάχιστον εξωγήινος πολιτισμός "τύπου ΙΙΙ" της πολύ προηγμένης τεχνολογικά εξωγήϊνης συμμαχικής φυλής των "Γαλάζιων Φτερωτών Όντων"
Οι Γιγαντιαίες Σφαίρες άρχισαν να εμφανίζονται στο Ηλιακό μας Σύστημα από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και παρέμειναν σε στάση αναμονής μέχρι το 2011, οπότε και άρχισαν να ενεργοποιούνται. Οι Σφαίρες κυμαίνονται σε μέγεθος από τη διάμετρο της Σελήνης μέχρι εκείνης του Δία.Τοποθετήθηκαν με στρατηγικό τρόπο,ώστε να ενεργούν ως βάσεις συντονισμού του Γαλαξιακού Υπερκύματος, τόσο για τον Ήλιο,όσο και την Ανθρωπότητα.

MΠΛΕ ΣΦΑΙΡΕΣ
Εάν επιτύχει η επιχείρηση της "Sphere Being Alliance" και απαλλάξει τον πλανήτη από το σφιχταγκάλιασμα του χταποδιού της "Χίμαιρας"(πολύ κακοί εξωγήϊνοι) και της Cabal, τότε η αποστολή του υπερπολιτισμού των "Γαλάζιων Φτερωτών Όντων" τελειώνει και θα φύγουν, θα συνεχίσουν όμως την αποστολή απελευθέρωσης του πλανήτη πολιτισμοί τύπου ΙΙ και Ι, που ανήκουν
στις Γαλαξιακές Φωτεινές Δυνάμεις.
Ηδη οι Γιγάντιες Σφαίρες έχουν εμφανισθεί στο εγγης διάστημα! Ας είμαστε προετοιμασμένοι να ζήσουμε κοσμοϊστορικά γεγονότα!
Παρατήρηση:*Τα Pulsars είναι μία κατηγορία παλλόμενων ουράνιων ραδιοπηγών,ουράνια δηλαδή σώματα που εκπέμπουν ανιχνεύσιμη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία με τη μορφή ραδιοφωνικών κυμάτων.


Μεγαλιθική Εξωγήινη Κατασκευή
-----------------------------------------------
Πρόσφατα το διαστημικό τηλεσκόπιο Kepler φαίνεται πως ανακάλυψε μία τεράστια "μεγαλιθική εξωγήινη κατασκευή".Για την ώρα οι επιστήμονες υποπτεύονται πως ίσως αυτή η κατασκευή δημιουργήθηκε απο έναν ανεπτυγμένο εξωγήινο πολιτισμό.
Το τηλεσκόπιο Kepler δεν αναζητά μονάχα μικρούς εξωπλανήτες, αλλά ανακαλύπτει επίσης αρκετά ακόμη κοσμικά φαινόμενα. Όμως μάλλον αυτή τη φορά το τηλεσκόπιο ανακάλυψε ένα σήμα που
ΜΕΓΑΛΙΘΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
προήλθε από μία τεράστια τεχνητή εξωγήινη κατασκευή που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από ένα άστρο που είναι 1500 έτη φωτός μακρυά από τον πλανήτη Γη. Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν κάθε πιθανή αιτιολόγηση και εξήγηση για να ερμηνεύσουν το εύρημα, και τώρα υποθέτουν πως αυτή η γιγαντιαία κατασκευή είναι πιθανότατα μία τεχνητή κατασκευή που δημιουργήθηκε από ένα ανεπτυγμένο πολιτισμό.
Πως λειτουργεί όμως αυτή η κατασκευή; Φαίνεται πως αφού είναι σε τροχία γύρω από το άστρο, συσσωρεύει όλη την ενέργεια που μαζέυει και επιστρέφει πίσω στον προορισμό της.Το πιο εκπληκτικό από όλα βέβαια είναι το γεγονός πως αυτή η κατασκευή είναι τόσο τεράστια, που κατά την διάρκεια της περιφοράς της καλύπτει ένα πολύ μεγάλο μέρος του αστρικού φωτός.

Διοικητής της NASA μίλησε για Επικείμενη Εισβολή
------------------------------------------------------------------
Τι μπορεί να συμβαίνει όταν πολύς κόσμος βλέπει και βιντεοσκοπεί ΑΤΙΑ, η NASA δεν παραδέχεται την ύπαρξή τους, αλλά ένας υψηλόβαθμος βετεράνος της, αποκαλύπτει ότι οι εξωγήινοι έρχονται.
Ο ανώτατος αξιωματούχος της NASA, Charles Bolden, τέθηκε σε αναρρωτική άδεια για έξι μήνες,αφού δήλωσε δημοσίως στις 24/4/17, ότι μια εξωγήινη εισβολή θα μπορούσε να συμβεί πριν από το 2025 ή και σε μερικούς μήνες.
CHARLES BOLDEN
Ο Charles Bolden είναι ένας βετεράνος τεσσάρων διαστημικών πτήσεων σε Columbia, Discovery και Atlantis, ενώ  έχει καταγράψει πάνω από 680 ώρες στο διάστημα και είναι ο διαχειριστής της NASA από το 2009.
Ο άνθρωπος αυτός σόκαρε πολλούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης στο Χιούστον,δηλώνοντας ότι: "Είναι μόνο θέμα μηνών,ίσως χρόνων,πριν οι τεχνολογικά προηγμένοι αλλοδαποί εισβάλουν στον πλανήτη μας.Υπάρχουν πολλά τρομακτικά πράγματα εκεί έξω,και μερικά από αυτά έχουν πιθανώς ήδη λάβει γνώση της ύπαρξής μας.Εκτιμήσαμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 30.000 άλλοι πολιτισμοί στο Σύμπαν. Έχουμε δραστηριοποιηθεί στο διάστημα για δεκαετίες, γι΄αυτό και έχουμε ήδη προσελκύσει την προσοχή τουλάχιστον ενός από αυτούς. Θα μπορούσαν να εισβάλουν ανά πάσα στιγμή"!
Η εκπληκτική δήλωση προκάλεσε σαφώς μεγάλη ενόχληση στο πλήθος και ο Bolden απομακρύνθηκε γρήγορα από τη σκηνή, από δύο άλλους υπαλλήλους της NASA.
Ένας εκπρόσωπος της ΝΑSΑ,ο Dwayne Brown, εξήγησε αργότερα ότι ο Bolden υπέφερε από σοβαρή κατάθλιψη και θα χρειαζόταν χρόνο για να ανακάμψει πριν επιστρέψει στη θέση του.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ηγέτης της NASA προκαλεί "διακρίνοντας" την δυνατότητα συνάντησης με εξωγήινη ζωή,αλλά είναι η πρώτη στιγμή που ένας ηγέτης της οργάνωσης μιλάει ανοιχτά για την πιθανότητα μιας εξωγήινης εισβολής και, μάλιστα, τόσο άμεσα.
Ο αναπληρωτής διαχειριστής της NASA, Dava Newman, προσπάθησε να καθησυχάσει τον πληθυσμό λέγοντας ότι η NASA δεν διαθέτει πληροφορίες που να υποδεικνύουν ότι εξωγήινοι μορφές ζωής ετοιμάζονται να εισβάλουν στον πλανήτη μας.
Ο Bolden, από την απομάκρυνσή του και μετά, δεν έχει μιλήσει δημόσια ενώ έχει απορρίψει όλα τα αιτήματα για συνεντεύξεις οποιουδήποτε είδους.
https://www.youtube.com/watch?v=XffCt-3zthc
https://www.youtube.com/watch?v=_60R52EmNFg

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ
Οπως αναφέρω πάντα, το κεφάλαιο αυτό αποτείνεται σε "αφυπνισμένους ανθρώπους Ελλάνιους ή μη"(Ελλάνιος=Φωτεινός) και δεν υποχρεώνω κανέναν να πιστέψει ότι γράφω !!!

Εχω γράψει επανειλλημένως και το ξαναγράφω,ότι:"Αν δεν πιστεύεις σε κάτι,δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!Η πιο ισχυρή φαντασία μπορεί να είναι τελικά η πραγματικότητα".

Και κατά το Α'εξάμηνο του 2017 συνεχίσθει με εντατικούς ρυθμούς,η δραστηριότης στο ηλιακό μας σύστημα και εγγύς της Γης,των "Φωτεινών Δυνάμεων" της Ανωτέρας Τάξεως Συμμάχων(ΑΤΣ)των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων,που προστατεύουν τον πλανήτη μας και ιδίως τον απανταχού της Γης Ελληνισμό,με τις δυνάμεις της 7ης και 8ης αποστολής του Ιερού Άρχοντος του Φωτός,του Ζηνός (Ζευς).
Με το όνομα "Φωτεινές Δυνάμεις" αναφέρω τους "Ανδρομέδιους-Ολύμπιους" και τις "Συμμαχικές τους Φυλές" που ήρθαν στον Γαλαξία μας για ενίσχυση τους.Στις δυνάμεις του Φωτός συμμετέχουν και οι Elders, οι ηγέτες των Λευκών Δράκων της Κίνας, οι οποίοι ελέγχουν την Κινεζική κυβέρνηση και όλες τις Κοινωνίες στην Κίνα.
Οπως έχω ξαναγράψει,το 2017 λήγει μία συνθήκη που υπεγράφει μετά από σφοδρές μάχες στον πλανήτη μας και το ηλιακό μας σύστημα,πριν 13.500 χρόνια, μεταξύ των Ανδρομέδιων-Ολυμπίων και εχθρικών αστερισμών των οποίων οι κάτοικοι(νοήμονα ερπετά,δράκοι και σύμμαχοι τους)είχαν αποστατήσει από το "Ολον Φως"(Θεός),το οποίο είχε δημιουργήσει τα πάντα.Ολους αυτούς τους εξωγήϊνους και συμμάχους τους γήϊνους, τους αποκαλούμε "αποστάτες".
Οι παραπάνω ηττηθέντες "αποστάτες",βάση της συνθήκης,μπορούσαν να παραμείνουν στην Γη χωρίς όμως να ενοχλούν τους γήϊνους και ειδικότερα τους "Ελλάνιους".
Παρότι η συνθήκη αυτή παραβιάσθηκε από τους "αποστάτες",οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι σεβόμενοι τους "συμπαντικούς νόμους" του "Ολου Φωτός",δεν παρενέβησαν εμφανώς μέχρι σήμερα.
Περισσότερες λεπτομέρειες στο άρθρο μου: "ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΜΗΝΟΥΣ 13 ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΤΩΝ "Ε" ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ"(http://perseasorion.blogspot.gr/2011/10/13.html)

Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων η τελική μάχη θα γίνει στο διάστημα το 2018.
Δυστυχώς η ανθρωπότητα είναι εντελώς ανύποπτη σε τι είδους πλανήτη διαβιεί!!!

Πριν συνεχίσω θέλω να αναφέρω ότι τις πληροφορίες που αναφέρω προέρχονται από μηνύματα των Ολυμπίων που δίνονται σε χαρισματικά άτομα,καθώς και από τις αναφορές υψηλόβαθμων στελεχών των "Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων"(ΜΔΠ),που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.

Ας δούμε τα γεγονότα του εξαμήνου:
-Συνεχίσθηκαν και το Α΄εξάμηνο του 2017,οι εμφανίσεις ΑΤΙΑ και αστροστόλων σε όλη τον πλανήτη μας και στην Ελλάδα βέβαια,στον ουρανό της οποίας επι 24ωρου βάσεως υπάρχουν τεράστιες "άσπρες σφαίρες πλάσματος",διαμέτρου 50-100μ,οι οποίες όπως μας έχουν πει οι Ολύμπιοι είναι για "ενεργειακό καθαρισμό και προστασία".Όμως,μόνο ορισμένα "χαρισματικά"άτομα μπορούν και τις βλέπουν.

-Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι εμφανίσεις ΑΤΙΑ το 2017 ήταν στο "υψηλό όλων των εποχών".Ετσι είναι βέβαια,αλλά κυρίως έχουν αυξηθεί και οι άνθρωποι που παρατηρούν ΑΤΙΑ (UFO) και αυτό
οφείλεται στην αφύπνιση που υπάρχει και στην τεχνολογία, όπου με τα κινητά τηλέφωνα και τα tablets λαμβάνονται και φωτογραφίες, αν και κάποιες υποτιθέμενες εμφανίσεις δεν είναι πραγματικές.

-Η cabal (Σιωνιστική Μαφία)από την αρχή του έτους παλεύει απεγνωσμένα κατά του νέου Προέδρου των ΗΠΑ,Trump και έστρεψε τον κρατικό μηχανισμό εναντίον του,ο οποίος αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα.
Κατόπιν αυτού ένα εκατομμύριο σκάφη από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας Μ-31 απεστάλησαν πλησίον και μέσα στο ηλιακό μας σύστημα!Ο όγκος των σκαφών των "Φωτεινών Δυνάμεων" κρατάει κάποια απόσταση από την Γη,διότι υπάρχει ο κίνδυνος ενεργοποίησης των βομβών πλάσματος "toplet" καθόσον ορισμένες δεν έχουν απενεργοποιηθεί ακόμη.

Μετά την συνεχή καταστροφή των υπογείων βάσεων της cabal,(που άρχισε τους τελευταίους δύο μήνες του 2016) και των ερπετοειδών,δρακονιανών και των πατρώνων τους,επήλθε συμφωνία μεταξύ των πολυεθνικών δυνάμεων από τα "Λευκά Καπέλα" του Πενταγώνου των ΗΠΑ και των συμμάχων τους(Ρώσοι,Κινέζοι,κλπ) και της cabal,όπου:
"Όλοι οι ερπετοειδείς, όλοι ανεξαίρετα οι αρνητικοί εξωγήινοι που βρίσκονται ή που διαβιούν στην Γη και όλα τα υβρίδια που έχουν ανθρώπινη εμφάνιση αλλά δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος, να εγκαταλείψουν μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017 τον πλανήτη μας και να πάνε όπου  θέλουν".
Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα ο πληθυσμός του πλανήτη να μειωθεί 37% έως 40%, στον οποίο θα παραμείνουν μόνον τα ανθρώπινα όντα που διαθέτουν νόηση και ψυχή.

Στις 16/3/17 η Trish Chamberson, επίσημη εκπρόσωπος της NASA, κατά την διάρκεια συνέντευξης της ισχυρίστηκε ότι ένα ξένο είδος γνωστό ως Greys επισκέπτονται τη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια και ότι μπορεί να είχαν χέρι στην δημιουργία των Υπερκατασκευών όπως οι αρχαίες πυραμίδες της Γκίζας και διάφορα άλλα κτίρια που βρίσκονται διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο.
Η Chamberson επιβεβαίωσε ότι η NASA βρίσκεται σε επαφή με 4 είδη εξωγηίνων, αλλά επειδή "ήμασταν τόσο πολύ απασχολημένοι με την τεχνολογία τους, απλά ξεχάσαμε να σας το αναφέρουμε προηγουμένως"!
"Οι εξωγήινοι έχουν μια βάση στην αθέατη πλευρά της Σελήνης και επί του παρόντος ασχολούνται με την εξόρυξη μετάλλων σε διάφορους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Δεν προέβαλαν καμία σοβαρή αξίωση κατά της ανθρωπότητας και έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για τη διάδοση και τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων, τα οποία θα έχουν σοβαρές συνέπειες όχι μόνο για τη ζωή στη Γη, αλλά και για όλους τους άλλους λαούς σε όλο τον γαλαξία".
Και κατέληξε ως εξής; "Συγνώμη. Εμείς απλά νομίζαμε πως όλοι γνωρίζατε για όλα αυτά".(Η κοροϊδία του Διαστημικού Κέντρου των αποστατών στον πλανήτη ξεπέρασε κάθε όριο)!

-Στις 14/3/17 το μέχρι τώρα"Εννεαμελές Συμβούλιο" του Γαλαξία της Μεγάλης Ανδρομέδας Μ-31,το οποίο εδρεύει στον δορυφόρο του Διός "Γανυμήδη",μετετράπει σε"Δωδεκαμελές" και πήρε την κατάσταση στα χέρια του.
Επιστήμονες της NASA,κρυβόμενοι πίσω από ψευδώνυμα,απεκάλυψαν,ότι είχε δοθεί προθεσμία
ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ  ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ
τεσσάρων ετών στις θετικές παρατάξεις του "Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος" (ΜΔΠ-SSP) να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση στο ηλιακό μας σύστημα, η οποία έληγε τον Μάρτιο 2017,αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα και έτσι ανέλαβε την κατάσταση το "Δωδεκαμελές Συμβούλιο",το οποίο βρίσκεται ήδη σε σκάφος μεταξύ Σελήνης και Γης.Οι αστρονόμοι της Γης το έχουν εντοπίσει.

Το συμβούλιο διέταξε τον πλήρη αποκλεισμό του ηλιακού συστήματος,το οποίο ξεκαθαρίσθηκε πλήρως από τις δυνάμεις της cabal και των συμμάχων της.Οσον αφορά τις θετικές παρατάξεις του ΜΔΠ(SSP) τις διέταξαν να επιστρέψουν στις βάσεις τους στην Γη.
Mετά απ΄αυτό μόνον οι δύο δορυφορικοί σταθμοί της "Δορυφορικής Κυβέρνησης" παραμένουν στο διάστημα, καθώς και ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός(ISS).

-Στις 24/3/17,το "Δωδεκαμελές Συμβούλιο"  συναντήθηκε στο όρος Shasta της Καλιφόρνιας (όπου στα έγκατα του κρύβεται η πόλη Telos των αποστατών),με τους επικεφαλής των ερπετοειδών και των πατρώνων
ΟΡΟΣ SHASTA
τους,που κρύβονται στα βάθη του πλανήτη,για να διακανονιστούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας αποχώρησης τους από την Γη.
Η αποχώρηση θα ξεκινήσει με αυτούς που βρίσκονται σε χαμηλούς βαθμούς,θα συνεχίσει με την αποχώρηση όλων των υψηλόβαθμων αρχίζοντας από χαμηλά προς τα άνω και τέλος θα φύγουν αυτοί που έχουν ηγετικές θέσεις και οι αρχηγοί τους.Όσοι δεν διαφύγουν ή αρνηθούν να συμμορφωθούν, θα συλληφθούν και θα διακτινιστούν σε ειδικά σκάφη φυλακές,που κατέφθασαν και βρίσκονται σε τροχιά.
Επίσης το "Δωδεκαμελές Συμβούλιο" ανέθεσε την Γη στους "Πλειάδιους",οι οποίοι μετέφεραν μέρος του Στόλου τους στο ηλιακό μας σύστημα,και έδωσε προθεσμία μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017 στις επίγειες δυνάμεις των θετικών παρατάξεων (Παγκόσμιο Κίνημα Αντίστασης),να ξεκαθαρίσουν όλες τις υπόγειες βάσεις της cabal και των ερπετοειδών-δρακονιανών,μαζί με τους πάτρωνες τους,με εντολή να μην μείνει ζωντανός ούτε ένας!

Μετά από τα παραπάνω, άρχισαν άγριες μάχες σε υπόγειες πόλεις και εγκαταστάσεις ερπετοειδών σε ολόκληρη την Γη.Στις επιχειρήσεις λαμβάνουν μέρος ρωσικές, αμερικανικές και κινεζικές ειδικές δυνάμεις,οι οποίες διαθέτουν "όπλα βαθμωτού πλάσματος"(scalar weapons), Λέϊζερ και Φέϊζερ,με
ΡΩΣΟΣ SPESNAZ
πιο έμπειρους τους Ρώσους,οι οποίοι έχουν ενήμερους τους άνδρες τους με ποιούς έχουν να κάνουν,ενώ οι Αμερικανοί των ειδικών δυνάμεων παθαίνουν "σοκ" στην θέα δίποδων ερπετοειδών με φολίδες!
Υπ΄οψη οι Ρώσοι,οι οποίοι συνεργάζονται στενά με το "Δωδεκαμελές Συμβούλιο",ήδη κατέχουν την τεχνολογία της "τηλεμεταφοράς" και είναι ικανοί να αποστέλουν ακαριαία στρατεύματα οπουδήποτε στον πλανήτη μας και στο ηλιακό σύστημα.

Η διάταξη των υπογείων βάσεων των εχθρών της ανθρωπότητας έχει ως εξής: Στο πρώτο επίπεδο και σε βάθος 400 μ έως και 2 χλμ τοποθετούνται οι βάσεις της cabal.Στο δεύτερο επίπεδο και σε βάθος 20 – 30 χλμ τοποθετούνται οι βάσεις των ερπετοειδών και στο τρίτο επίπεδο και σε βάθος 100 χλμ,οι βάσεις γιγαντόσωμων όντων τα οποία ελέγχουν και εξουσιάζουν τους ερπετοειδείς,οι Γίγαντες- Ανουνάκι.
Τα θερμά σημεία στην επιφάνεια του πλανήτη (hot spots) που ανιχνεύονται από μετεωρολογικούς δορυφόρους,ταυτίζονται με τις υπόγειες βάσεις και εγκαταστάσεις που φαίνονται στους χάρτες των
ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΙ  ΑΤΙΑ
μυστικών υπηρεσιών και δημιουργούνται ένεκα των πυρκαγιών που προκαλούνται από τις μάχες που διεξάγονται.
Αυτοί που δημιουργούν και ελέγχουν την ανωμαλία στον πλανήτη είναι τά μέλη της cabal.

Σύμφωνα με τους χάρτες, μια υπόγεια βάση της cabal βρίσκεται στην Κύπρο,στην περιοχή του Τροόδους και μία άλλη υποθαλάσσια βάση των ερπετοειδών βρίσκεται ανοιχτά της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ και φέρει την ονομασία "Ωμέγα".

-Στο Μεξικό,στις 7/3/17 οι Ρώσοι και οι Αμερικανοί "Special Ops",διοχέτευσαν κατόπιν ελεγχόμενων εκρήξεων,λάβα στις στοές υπόγειας πόλης των ερπετοειδών καίγοντας και καταστρέφοντας τα πάντα.Παρόλα αυτά υπάρχει υπαρκτός ο κίνδυνος εξόδου ερπετοειδών στην επιφάνεια.
https://www.youtube.com/watch?v=tFQby6PjowY

-Μικρά τακτικά πυρηνικά όπλα πεδίου μάχης,χρησιμοποιήθηκαν την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου για την καταστροφή υπόγειας βάσης των ερπετοειδών στις ΗΠΑ,με την άδεια των Ανδρομέδιων,ενώ σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να επιτραπεί η χρήση στρατηγικών πυρηνικών όπλων.

-Μετά την 15/3/17 άρχισε απο τις ΗΠΑ,ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα της cabal.Ηδη αφίχθησαν στον πλανήτη μας δυνάμεις των Ολυμπίων από τις Πλειάδες,μαζί με άλλα όντα άλλων διαστάσεων(5ης μέχρι 13ης) ο οποίες φροντίζουν την διαδικασία της αλλαγής της Γης και την αφύπνιση και επούλωση της ανθρωπότητας. Η Cabal εξακολουθεί να παριστάνει ότι ελέγχει τον πλανήτη σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Επτά χιλιάδες τραπεζικοί από όλο τον κόσμο έχουν απαχθεί – κάποιοι με την θέληση τους – και μεταφέρθηκαν στο διάστημα, αλλά η Cabal τους αντικατέστησε με κλώνους, που ούτε οι οικογένειες τους δεν το έχουν αντιληφθεί. Και αυτό, για να συνεχίσει την λειτουργία του το τραπεζικό σύστημα, μέσω του οποίου η Cabal εξακολουθεί να δυναστεύει τον πλανήτη..
Συγχρόνως ανοίχθησαν Πύλες σε όλο τον κόσμο και άλλες έκλεισαν σε χαμηλότερες διαστάσεις. Οι περισσότερες υπόγειες βάσεις των αποστατών και των ερπετοειδών καταστράφεισαν. Κανένα εμπόδιο δεν θα επιτραπεί στη διαδικασία της αφύπνισης και της επούλωσης.Οι Ανδρομέδιες-Ολύμπιες  δυνάμεις με  τις τεχνολογίες τους προβαίνουν σε αποκατάσταση της Γης και την ανανέωση της ανθρωπότητας.Υπάρχουν δυνάμεις πέρα από την κατανόησή μας που συμμετέχουν σε αυτόν τον Δια-διαστατικό καθαρισμό.
-Στις 10/4/17 μόνον 180 μέλη της ομάδας "Χίμαιρας"είχαν απομείνει,εγκλωβισμένοι σε υπόγεια βάση στο Long Island των ΗΠΑ, εκ των οποίων οι 100 ήταν δρακονιανοί και οι υπόλοιποι ερπετοειδείς με ανθρώπινη εμφάνιση, αναμένοντας την μεταφορά τους εκτός πλανήτη.

Είναι μία μικρή αλλά ισχυρή ομάδα η οποία διατηρεί το καθεστώς του πλανήτη Γη μέσα από κορυφαίο συμπύκνωμα βομβών σωματιδίων "quark-antiquark" που βρίσκονται στο Long Island,οι
ΑΝΑΤ,ΑΚΤΗ ΗΠΑ
LONG ISLAND
οποίες συνδέονται με τις επικίνδυνες βόμβες πλάσματος "toplets".Οι βόμβες αυτές εξακολουθούν να αποτελούν κίνδυνο αφού ελέγχονται από μια τεχνητή νοημοσύνη η οποία είναι προγραμματισμένη να τις ενεργοποιεί κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις με ένα πολύ σύνθετο αλγόριθμο.
Ετσι η αλληλεπίδραση των βομβών πλάσματος toplets με τις βόμβες σωματιδίων"quark-antiquark"  δημιουργεί μια τεράστια αρνητική δίνη πλάσματος ακτίνας περίπου 1000 μιλίων σε διάμετρο,με κέντρο το Long Island.
Τα κορυφαία μέλη της cabal και πολλά μέλη της ομάδας "Χίμαιρας", χρησιμοποιούν την ανωμαλία αυτής της δίνης ως ασπίδα ενάντια στο φως και γι'αυτό η ανατολική ακτή των ΗΠΑ έχει την υψηλότερη συγκέντρωση της cabal στον πλανήτη.
Ηδη οι "Φωτεινές Δυνάμεις"  επεξεργάζονται κάποια σχέδια για την αποενεργοποίηση των βομβών.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι υπάρχουν "Ατλάντιες" υποβρύχιες πυραμίδες που χτίστηκαν από τους Πλειάδιους τους πανάρχαιους χρόνους και βρίσκονται όχι πολύ μακριά από το Long Island.Αυτές οι πυραμίδες χρησιμεύουν ως θετικό σημείο αγκύρωσης που εξουδετερώνει τις αρνητικές επιπτώσεις της δίνης πλάσματος από το Long Island.
Εδώ θα αναφέρω το εξης:Μία έκρηξη βόμβας "quark-antiquark" θα μπορούσε,θεωρητικά,να
ATΛΑΝΤΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ
απορροφήσει ολόκληρο τον πλανήτη μας,αλλά πρακτικά οι "Φωτεινές Δυνάμεις"κατάφεραν να βρούν τρόπο να σταματήσει η αντίδραση.
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο δεν παρεμβαίνουν άμεσα και δεν θα το πράξουν μέχρι ο κίνδυνος αυτός να απομακρύνθεί  πλήρως.

-Στις 11/4/17 επικράτησε πολύ μεγάλη ένταση,όταν οι οικογένειες των Αρχόντων Orsini and Pallavicini (μέλη των 13 οικογενιών που καταδυναστεύουν τον πλανήτη) επιχείρησαν να ενεργοποιήσουν το πρόγραμμα καταστροφής του κόσμου "Doom 33 endgame world destruction"μέσω  της cabal,και του πλέγματος "Ωμέγα".
Αυτό όμως αποφεύχθηκε όταν οι Πλειάδειοι επικοινώνησαν με ανθρώπους που κατέχουν θέσεις κλειδιά στον ρωσικό και τον κινεζικό στρατό και κατόπιν μιας σύντομης συζήτησης που είχαν με τον Πρόεδρο Πούτιν,ο οποίος συνεργάστηκε με τις "Φωτεινές Δυνάμεις" και ανέλαβε,την "έκθεση",την "γνωστοποίηση" και την "αφαίρεση",αναπόσπαστα τμήματα του σχεδίου απελευθέρωσης του πλανήτη.
*Έκθεση σημαίνει,τα ρωσικά ΜΜΕ να εκθέσουν λεπτομερείς πληροφορίες για το παγκόσμιο δίκτυο των Illuminati-Cabal και τις δραστηριότητες τους,καθώς και τις μυστικές συμφωνίες μεταξύ διαφόρων κυβερνήσεων με εχθρικά είδη εξωγηίνων.
*Γνωστοποίηση σημαίνει,την πλήρη απελευθέρωση των πληροφοριών για την εξωγήινη παρουσία και τον μηδενισμό του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.Η διοχέτευση των πληροφοριών αυτών θα γίνει από τα ρωσικά και τα κινεζικά ΜΜΕ,η οποία στην πραγματικότητα έχει ήδη αρχίσει.
*Αφαίρεση σημαίνει,οι πράκτορες των ρωσικών ειδικών δυνάμεων spetsnaz να φροντίσουν να ξηλώσουν το δίχτυο των Illuminati-Cabal,ξεκινώντας από την ανίερη τετράδα. (Πρόκειται για τις πόλεις κράτη Washinghton DC,City του Λονδίνου, Βατικανό και την Πόλη του Μεξικού που προστέθηκε τελευταία).

-Μέλη της cabal έχουν διεισδύσει σε θέσεις κλειδιά στρατιωτικών των ΗΠΑ,Ρωσίας και Κίνας.Ο περισσότεροι από αυτούς είναι εντός της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ,εμποδίζοντας αποτελεσματικά την επαφή θετικών εξωγήινων σε παγκόσμιο επίπεδο.
ΦΥΛΕΣ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΤΗ ΓΗ
Η κατάσταση στον πλανήτη είναι πολύ σοβαρή.Παρά την σχεδόν ολοκληρωτική εξόντωση των ερπετοειδών,αλλά όχι και της cabal,υπάρχουν άλλες σαράντα φυλές εξωγηίνων που ζουν σε υπόγειες σπηλαιώσεις ή πόλεις, για χιλιάδες χρόνια, μερικές εκ των οποίων διάκεινται εχθρικά προς τους ανθρώπους,και οι οποίες δήλωσαν πως δεν έχουν καμιά διάθεση να εγκαταλείψουν τον πλανήτη.

Ο μεγαλύτερος σύμμαχος της cabal είναι οι ίδιοι οι απλοί άνθρωποι,τους οποίους ελέγχει και οι οποίοι αντιδρούν σε κάθε κίνηση αλλαγής.Ο χειρότερος σκλάβος είναι αυτός που δεν μπορεί να δει το κλουβί και τις αλυσίδες του.Ταυτόχρονα δημιουργούν πρόβλημα και στις "Φωτεινές Δυνάμεις"(Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι και Σύμμαχικές φυλές),οι οποίες φοβούνται τις αντιδράσεις του παγκόσμιου
ΕΞΩΓΗΪΝΕΣ ΦΥΛΕΣ
πληθυσμού σε περίπτωση επέμβασης των,την οποία η cabal φροντίζει να την παρουσιάζει σαν εχθρική εξωγήινη εισβολή.
Επίσης η cabal έχει την δυνατότητα να εξουδετερώσει με όπλα βαθμωτού πλέγματος οποιοδήποτε άτομο στον πλανήτη.Τα όπλα αυτά έχουν τοποθετηθεί και σε δορυφόρους και υπήρχε η δυνατότητα απευθείας σκόπευσης και εξουδετέρωσης κάθε επιλεγμένου ατόμου.Τώρα έχει εξασθενίσει πάρα πολύ η δυνατότητα αυτή και σύντομα τα όπλα αυτά θα εξουδετερωθούν τελείως.

-Σις 17/4/17,κορυφαίοι Ρώσοι στρατιωτικοί είχαν επαφή με τους Πλειάδιους,όπου συζητήθηκε το θέμα των όπλων κατευθυνόμενης ενέργειας που χρησιμοποιεί η cabal εναντίον των γήϊνων
ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ
"Μαχητών του Φωτός" που ανήκουν στο "Παγκόσμιο Κίνημα Απελευθέρωσης"του πλανήτη.Αποφασίστηκε πως αν δεν σταματήσουν,τότε θα εξουδετερώσουν τις ομάδες και τους οργανισμούς της cabal που διαπράττουν αυτές τις επιθέσεις με επιλεκτικά κτυπήματα, χρησιμοποιώντας εναντίον τους "Ηλεκτρομαγνητικά Οπλα Παλμού" (EMP) ή άλλα παρόμοια.

Μια ειδική ομάδα έχει αρχίσει την εξουδετέρωση των βασικών δραστών των εγκλημάτων αυτών σε διεθνές επίπεδο.Τα μέλη της ομάδας αυτής "πρώτα πυροβολούν και μετά ρωτούν". Έχουν εκδόσει προειδοποίηση, ότι:"όποιος χρησιμοποιεί όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας εναντίον μη στρατιωτικών στόχων,είτε εν γνώσει είτε εν αγνοία του,διαπράττει έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και έτσι θα αντιμετωπιστεί". Έχουν επίσης προειδοποιήσει ότι θα ξεσπάσει πολύ σύντομα διεθνές διπλωματικό και πολιτικό σκάνδαλο με εκτεταμένες συνέπειες,εκθέτοντας ορισμένα άτομα στις ΗΠΑ και αποδίδοντας σε αυτά την ευθύνη για τη χρήση των όπλων αυτών κατά του άμαχου πληθυσμού.Οι δύο πρώτοι στόχοι θα είναι οι πολεμικές βιομηχανίες DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency)και η Raytheon.

-Στις 18/4/17 εξετάσθηκαν οι ρωσικές δυνατότητες διεξαγωγής ηλεκτρονικού πολέμου,όταν το ρωσικό σύστημα διεξαγωγής ηλεκτρονικού πολέμου "Khibiny" εξουδετέρωσε με απόλυτη επιτυχία το σύστημα NORAD (North American Aerospace Defence Command) της Πολεμικής Αεροπορίας
ΡΩΣΙΚΟ ΟΠΛΟ  Khibiny
των ΗΠΑ σε όλη την Αλάσκα.
Κατά την διάρκεια που το NORAD ήταν σε πλήρη αχρησία εξ'αιτίας της επίθεσης των Ρώσων,οι Πλειάδιοι έλαβαν και ορισμένα άλλα μέτρα στην επιφάνεια του πλανήτη.
Η τεχνολογία των Ρώσων με την οποία εξουδετέρωσαν την NORAD στην Αλάσκα, δεν είναι τεχνολογία "Keshe".Τους δόθηκε από τους Πλειάδειους και αποτελεί προειδοποίηση στην cabal για το τι θα συμβεί αν επιχειρήσει οτιδήποτε κατά του πλανήτη.
Μέσω του NORAD,η cabal μπορούσε να εντοπίζει τα σκάφη των Πλειάδειων ή άλλων που προσεγγίζουν τον πλανήτη.
Σχετικές με την πιο πάνω προειδοποίηση ήταν και οι "ανεξήγητες"διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος που ακολούθησαν τον Απρίλιο στο Σαν Φρανσίσκο,στο Λος Άντζελες και στη Νέα Υόρκη.

-Οι Γαλαξιακές "Φωτεινές Δυνάμεις" υπό την καθοδήγηση του Ανωτάτου Συμβουλίου της Μεγάλης Ανδρομέδας έχουν εκκαθαρίσει πλήρως το ηλιακό μας σύστημα από τις δυνάμεις των αποστατών και έχουν καταστρέψει όλες τις βάσεις τους στη Γη και σχεδόν όλες τις υπόγειες που βρίσκονταν σε τεράστιο βάθος.Εκείνο που απέμεινε είναι οι εκπρόσωποι τους στην επιφάνεια του πλανήτη,οι έχοντες ανθρώπινη εμφάνιση,δηλαδή τα μέλη της cabal,οι οποίοι εξακολουθούν να έχουν στα χέρια τους το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και να ελέγχουν τον πλανήτη.

- Ο πόλεμος καλά κρατεί μεταξύ των φατριών ανάμεσα στις Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις.Το Αμερικανικό Ναυτικό πέρασε υπό τον έλεγχο των "Λευκών Καπέλων" του Πενταγώνου,ενώ η Αεροπορία παραμένει υπό τον έλεγχο της cabal και αυτός είναι ο λόγος που οι Ρώσοι
NORAD
χρησιμοποίησαν το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου "Khibiny" και σώριασαν κάτω την NORAD.Αυτό έδωσε επιχείρημα στους "νομιμόφρονες" αξιωματικούς του Πενταγώνου(Στρατού,Πεζοναυτών,Ναυτικού) να προσπαθήσουν να πείσουν τους συναδέλφους τουςτης Αεροπορίας πως το παιχνίδι της cabal έχει τελειώσει.

-Επαφές με θετικούς εξωγήινους έχουν οι Κινέζοι και η θετική φατρία στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, όχι όμως με τον τρόπο που γίνεται με τους Ρώσους,όπου σκάφη των Πλειάδειων προσγειώνονται σε μυστική βάση και εκεί ανώτατοι Ρώσοι στρατιωτικοί τους συναντούν και συζητούν ελεύθερα μαζί τους.

-Το καθεστώς της Βόρειας Κορέας ανήκει ολοκληρωτικά στους τραπεζίτες Rothschild,το οποίο χρησιμοποιούν για την έναρξη παγκόσμιου πολέμου! Στην πραγματικότητα,η Βόρεια Κορέα είναι
ΗΓΕΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ
ένα πειραματικό εργαστήριο για ορισμένες παρατάξεις της cabal.Οι εκτοξεύσεις των πυραύλων της αποτυγχάνουν λόγω επεμβάσεως των "Φωτεινών Δυνάμεων".

-Από τον Μάϊο,όλες οι πηγές εκπομπών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων χαμηλής συχνότητας εναντίων των ανθρώπων έχουν καταστραφεί και τώρα η cabal χρησιμοποιεί τις εκπομπές της κινητής τηλεφωνίας,των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μεταδόσεων και των ακτινοβολιών των υπολογιστών,για ψυχοτρονικές και άλλες επιθέσεις.

-Ο πλανήτης της Γης και άλλοι είκοσι πλανήτες σε άλλες περιοχές του Γαλαξία,συμπεριλαμβάνονται σε ένα ευρύτερο σχέδιο απελευθέρωσης τους από τις "Φωτεινές Δυνάμεις",οι οποίοι στενάζουν κάτω από την οικονομική δουλεία που επέβαλαν μέσω των οργάνων τους οι αποστάτες.Ο πλανήτης που βρίσκεται στην πιο δυσμενή θέση έναντι των άλλων,είναι ο πλανήτης της Γης.

-Εκατοντάδες γιγαντιαίες Βιοσφαίρες,των "Φωτεινών Δυνάμεων",στο μέγεθος πλανητών έχουν πλημμυρίσει το ηλιακό μας σύστημα για να επέμβουν όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Έξη από τις
ΒΙΟΣΦΑΙΡΕΣ
Βιοσφαίρες χαρακτηρίζονται σαν νοσοκομειακές. Είναι εκείνες που θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα να επανέλθει στις αρχικές βιολογικές της προδιαγραφές,στην απελευθέρωση των υπολοίπων ελίκων του γενετικού κώδικα,στην επιμήκυνση της ζωής και στην πλήρη λειτουργία του συστήματος αυτοάμυνας του ανθρωπίνου σώματος.

-Στις 16/5/17 τεράστιος στόλος Μητρικών σκαφών (διαστάσεις 300-500χλμ) των "Φωτεινών Δυνάμεων" έλαβε θέσεις σε στρατηγικά σημεία εντός του ηλιακού συστήματος(57 χλμ πάνω από την επιφάνεια του πλανήτη μας)με σκοπό την υποστήριξη της πλήρους αποκάλυψης και απελευθέρωσης της ανθρωπότητας.
Για πρώτη φορά εδώ και 26.000 χρόνια,το καθεστώς απομόνωσης που επέβαλε η ομάδα "Χίμαιρα" στον πλανήτη Γη άρχισε να παρουσιάζει σημάδια αποσταθεροποίησης.Αυτός ήταν και ο λόγος που ενίσχυσε την άμυνα της,η Διοίκηση Αεροπορίας και Διαστήματος των ΗΠΑ.

Επίσης δόθηκαν ορισμένες πληροφορίες από γήϊνο εκπρόσωπο των "Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων" της "Επιχείρησης Prisonbreak":
"Η διαδικασία της αποκάλυψης θα παρουσιάζει μια εκθετική καμπύλη, αργή στην αρχή και σύμφωνη με την φάση που βιώνουμε τώρα, αλλά σταθερά θα επιταχύνεται μέχρι να φτάσουμε στην πλήρη αποκάλυψη κατά την στιγμή της "Ελευσης" (ή αλλιώς του Γεγονότος).
Πολλές φαινομενικά άσχετες πρωτοβουλίες που λαμβάνονται δια μέσου του πληθυσμού της επιφάνειας του πλανήτη,είναι μέρος του ίδιου μεγάλου σχεδίου των Φωτεινών Δυνάμεων
ΑΤΙΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΝΕΦΗ
(επιχείρηση Prisonbreak) για να διασπάσουν την καραντίνα του πλανήτη.
Θα αναληφθούν πολλές νέες πρωτοβουλίες μέσω των διαστημικών προγραμμάτων όσον αφορά το κοντινό διάστημα,την Σελήνη και τον Άρη και στα επόμενα χρόνια ο κόσμος θα βιώσει σημαντικές ανακαλύψεις.
Τα κύρια ΜΜΕ κινούνται αργά όσον αφορά την ενημέρωση του πληθυσμού και την προετοιμασία του για την αποκάλυψη, ενώ μερικές αρνητικές φατρίες προσπαθούν να περάσουν μια μερική ενημέρωση. Θα αποτύχουν όμως και τελικά θα επιτευχθεί στην αρχή μια αργή αλλά σωστή ενημέρωση,μέχρι την πλήρη "γνωστοποίηση". Αυτό αποτελεί μέρος του ιδίου σχεδίου της επιχείρησης "Prisonbreak".

-Στις 31/5/17 έγινε συνάντηση εκπροσώπων των "Φωτεινών Δυνάμεων" με ορισμένους ηγέτες κρατών της Γης.Δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.
ΣΕΙΣΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ

-Στις 12/6/17 κατεστράφει υποθαλάσσια-υπόγεια βάση ερπετοειδών κοντά στις νότιες ακτές της ελληνικής νήσου "Λέσβος" η οποία επεκτείνετο και κάτω από το νησί.Κατά την καταστροφή της
εμφανίσθηκε στους σεισμογράφους σεισμός 6,1 Ρίχτερ.Η βάση αυτή ήταν πάνω σε σεισμικό τόξο,το οποίο στην συνέχεια ενεργοποιήθηκε,λόγω της καταστροφής που έγινε, και έδωσε μετασεισμούς.
Υπ΄όψη ότι από το 2011 έχει αρχίσει η καταστροφή υπογείων και υποβρυχίων βάσεων των ερπετοειδών-δρακονιανών και λοιπών "αποστατών",σε όλο τον πλανήτη,από τις "Φωτεινές Δυνάμεις".

-Στις 14/6/17 εξεράγει μεγάλη πυρκαγιά στον πύργο Grenfell στο Λονδίνο,που κόστισε την ζωή σε αρκετούς ανθρώπους,με πολλούς αγνοούμενους και πολλούς τραυματίες.Σε ένα video που κατέγραφε την κατάσβεση της πυρκαγιάς, φαίνεται να εμφανίζεται ένα ΑΤΙΑ πάνω από τον πύργο.Δεν μπορεί να ήταν αεροπλάνο λόγω της ταχύτητος που είχε.
Σύμφωνα με μήνυμα,η φωτιά άναψε από επέμβαση των "Φωτεινών Δυνάμεων" για εκφοβισμό και
ΑΤΙΑ -ΠΥΡΓΟΣ GRENFELL
προειδοποίηση της Βρετανικής κυβέρνησης.Υπόψη στον πύργο αυτόν διαβιούσαν πάρα πολλοί μετανάστες-μουσουλμάνοι.Η Βρετανική κυβέρνηση ανέφερε ότι βρήκαν τον θάνατο 79 άνθρωποι.Κρύβουν όμως την αλήθεια καθόσον ήταν περίπου 500.
Υπ'όψη ότι το μεγαλύτερο μέρος των Αγγλων είναι υβρίδια.



-Στις 17/6/17 και κατά την διάρκεια της νύχτας,στα χωρικά ύδατα της Ιαπωνίας έγινε εμβολισμός του Αμερικανικού Καταδρομικού πλοίου "Fitzgerald" από ένα φορτηγό πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων,το "ACX Crystal",υπό σημαία Φιλιππίνων.Αυτό ήταν  έργο του "Κινήματος Παγκόσμιας Αντίστασης",κατ΄εντολή των "Φωτεινών Δυνάμεων".
Όλα τα ηλεκτρονικά του πολεμικού αχρηστεύτηκαν μετά από διέλευση πάνω του ενός Drone με ειδικό εξοπλισμό "Ηλεκτρομαγνητικού Παλμού".(Θυμηθείτε το περιστατικό του Αμερικάνικου καταδρομικού Donald Cook τον Νοέμβριο του 2014 στην Μαύρη Θάλασσα).
ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ FITZGERALD
Κατόπιν εδόθη εντολή στο φορτηγό, το οποίο είχε προσπεράσει το πολεμικό με αντίθετη κατεύθυνση,να κάνει στροφή 180 μοιρών και να εμβολίσει το Καταδρομικό με σκοπό να το βυθίσει.Το φορτηγό όμως δεν βρέθηκε σε καλή θέση με αποτέλεσμα να προξενήσει μόνον σοβαρότατες ζημιές στη μέση της δεξιάς πλευράς του Καταδρομικού και επτά ναυτικοί του να βρουν τον θάνατο.Το Καταδρομικό θα χρειαστεί πάνω από χρόνο για να επισκευαστεί.
Το χτύπημα αυτό ήταν ένα σαφές μήνυμα προς την cabal,να μην διανοηθεί να ξεκινήσει θερμή φάση του Γ΄ΠΠ και να μην ανακατεύεται με τα θέματα της Ανατολής.
Τώρα,όλα τα πολεμικά πλοία του "Σιων-Αμερικανο-Αγγλικού" άξονα είναι σαν "καθισμένες πάπιες" εφόσον η Ρωσία, η Κίνα και άλλες χώρες των BRICS έχουν την "Ρωσική" τεχνολογία που αχρηστεύει τα οποιαδήποτε ηλεκτρονικά.

-Στις 20/6/17 η "Λευκή Αδελφότητα"(αποστάτες) ανακοίνωσει ότι:"Μετά το Θερινό Ηλιοστάσιο της 21/6/17, θα αρχίσει η εκκένωση της  Γης, με την μεταφορά ανθρώπων με εκατομμύρια σκάφη,στους τέσσερις νέους πλανήτες που μετέφεραν οι Ανδρομέδιοι από τον γαλαξία της Ανδρομέδας στον δικό μας γαλαξία. Στους δύο θα μεταφερθούν όσοι έχουν φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο κραδασμών που τους δίνει την δυνατότητα να ανυψωθούν σε ανώτερη διάσταση και στους άλλους δύο οι υπόλοιποι άνθρωποι που δεν παρουσιάζουν καμιά εξέλιξη, οι οποίοι θα συνεχίσουν τον ίδιο τρόπο ζωής".
Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων,αυτό ήταν ένα μεγάλο ψέμα για να εκθέσουν τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους.

-Η συμμαχική φυλή των "Γαλάζιων Φτερωτών Όντων" η οποία ήρθε στο πλανητικό μας σύστημα πριν τρία χρόνια με "τεράστιες μπλέ σφαίρες" (Sphere Being Alliance),πρόσφατα έκανε τις παρακάτω δηλώσεις προς τους ανθρώπους της Γης:
"Η μεγάλη απάτη του Κάρμα.Πρόκειται για επινόηση των αποστατών του Κρόνου και των Αρχόντων της ομάδας "Χίμαιρας",οι οποίοι κατέχουν τον πλανήτη εδώ και 26.000 χρόνια.
Οι Άρχοντες κατασκεύασαν ένα βαθμωτό ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα (πέπλο) γύρω από τη Γη, εμποδίζοντας αποτελεσματικά κάθε επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς, απομονώνοντας την ανθρωπότητα και δημιουργώντας ένα πλανήτη φυλακή. Στο πέπλο αυτό παγιδεύονται οι ψυχές των
ΦΤΕΡΩΤΑ ΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ
ανθρώπων, οι οποίες εξαναγκάζονται σε συνεχείς και δυσχερείς ενσαρκώσεις στο ίδιο πεδίο, ώστε να "τρέφονται" και να συντηρούνται ενεργειακά οι ίδιοι.
Όπως δημιούργησαν ανύπαρκτο χρέος στο φυσικό πεδίο,με τον ίδιο τρόπο δημιούργησαν χρέος και στο αιθερικό πεδίο για να σκλαβώσουν ολοκληρωτικά την ανθρωπότητα!
Οι άνθρωποι δεν έχουν να ξεπληρώσουν το ελάχιστο πνευματικό χρέος σε κανέναν! Όλοι είναι πνευματικά ελεύθεροι,ανεξάρτητα από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις τους.
Η Συνείδηση είναι το κλειδί για την Ελευθερία.Η Αγάπη και η Συγνώμη διαλύουν τον τροχό αυτού που εσείς αποκαλείτε Κάρμα.Προσηλωμένοι στο να προσφέρετε και να υπηρετείτε τους άλλους, θα αλλάξετε τον Κόσμο και θα δημιουργήσετε ένα περιβάλλον όπου με υπόβαθρο την κατάλληλη ενέργεια,τα όντα χαμηλών δονήσεων θα οδηγηθούν στην αυτοκαταστροφή.Έτσι, θα δημιουργηθεί ένας νέος Πολιτισμός, όπου όλοι θα έχουν ίσες ευκαιρίες. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την παρέμβαση εξωγήινων σωτήρων ή των δικών σας γκουρού".

Τελευταίες πληροφορίες που ελήφθησαν στις 28/6/17:
- Εάν η Cabal εξακολουθήσει τα άσκοπα παιχνίδια πρόκλησης πολέμων με σκοπό το αιματοκύλισμα της ανθρωπότητας,ο Πρόεδρος Putin εξουσιοδοτήθηκε από τους Πλειάδιους να εξαπολύσει μαζικά προληπτικά πλήγματα με ηλεκτρομαγνητικά όπλα (EMP) εναντίον των χωρών του NATO και των
ΟΠΛΟ ΗΛΕΚΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ
ΠΑΛΜΟΥ
δορυφόρων τους, καταστρέφοντας πλήρως την ηλεκτρική και την ηλεκτρονική τους δομή, μεταφέροντας την έναν αιώνα πίσω.
Απαραίτητη προϋπόθεση να πληγούν μόνον στρατιωτικοί στόχοι και βάσεις,με όσον το δυνατόν λιγότερα θύματα.Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προειδοποιήθηκε από τους Πλειάδιους για το ενδεχόμενο αυτό και ο Πρόεδρος Trump ήθελε να παραιτηθεί, τον κάλεσαν όμως να παραμείνει στην θέση του για να πετύχει το σχέδιο διάσωσης της ανθρωπότητας.

-Εκατόν πενήντα χιλιάδες Δράκοι εξακολουθούν να παραμένουν στην Ανταρκτική και στα υπόγεια του εθνικού πάρκου Yellowstone στις ΗΠΑ. Οι νεαροί Δράκοι βρίσκονται σε έντονη διαμάχη με τους παλαιότερους διότι επιθυμούν συνδιαλλαγή με τις Δυνάμεις του Φωτός, θέλοντας να παραμείνουν στην Γη. Οι Γαλαξιακές Δυνάμεις τους δήλωσαν πως δεν πρόκειται να παραμείνει ούτε ένας στην Γη, ενώ οι Πλειάδιοι τους υποσχέθηκαν πως αν παραδοθούν,θα τους μεταφέρουν σε ένα πλανήτη που μετέφεραν από τον γαλαξία της Ανδρομέδας στον Σπειροειδή Γαλαξία,ειδικά για τον σκοπό αυτόν.

-Ο προσεχής Σεπτέμβριος είναι ο πλέον κρίσιμος μήνας για το μέλλον της ανθρωπότητας,αφού λήγουν οι προθεσμίες που έβαλαν οι "Φωτεινές Δυνάμεις" για να τελειώνει αυτή η ιστορία με αυτόν εδώ τον πλανήτη. Αναμένεται η αποκάλυψη και η εμφάνιση εκπροσώπων εξωγήινων πολιτισμών,η εγκαθίδρυση νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος και η εξαπόλυση κύματος μαζικών συλλήψεων σε παγκόσμια κλίμακα,μελών ή συνεργατών της Cabal,παιδοφίλων κλπ.

-Εδώ και έξη μήνες οι Πλειάδιοι διαπραγματεύονται στο μέγαρο του ΟΗΕ με τους θρησκευτικούς
ηγέτες του πλανήτη σχετικά με το μέλλον των θρησκειών.Ο Πάπας πρότεινε οι εξωγήινοι να παρουσιαστούν σαν..άγγελοι και να δημιουργηθεί μια νέα πανθρησκεία με αρχηγό τον ίδιο.Και εδώ είναι που έγινε ο χαμός. Αντέδρασαν οι μουφτήδες,οι αρχιεπίσκοποι,οι ραββίνοι κλπ και οι συζητήσεις πάνε λέγοντας.

-Οι Πλειάδιοι στηρίζουν τον πρόεδρο Putin και εγκαινίασαν επαφές με μερίδα του στρατού των ΗΠΑ που αντιτίθεται στην cabal.

-Στις ΗΠΑ εξακολουθούν να τρέχουν πέντε "Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα".Ένα ανήκει στην Αεροπορία,ένα στο Ναυτικό,ενώ τα υπόλοιπα ανήκουν σε τρεις ιδιωτικές εταιρείες. Η Ρωσία διαθέτει μόνον ένα 'Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα".

-Η Karen Hudes, πρώην ανώτερο στέλεχος του συμβουλίου της Παγκόσμιας Τράπεζας που έχει αποκτήσει αξιοπιστία, κάνει πολύ θόρυβο τελευταία, επειδή πρόσφατα είπε κάτι που δεν είχε πει ποτέ πριν.
Την ίδια στιγμή όμως που τα λέει αυτά η Karen Hudes,τα επιβεβαιώνει με πολλά αρχαία ιστορικά γεγονότα, αλλά και πρόσφατες αποκαλύψεις για άλλα περίεργαφαινόμενα, όπως τα ΑΤΙΑ(UFO), οι μυστικές εταιρείες και άλλα πολλά.
Η Karen Hudes μεταξύ άλλων δηλώνει:" Ενα δεύτερο είδος όντων που βρίσκεται στη Γη, ελέγχει το χρήμα και την θρησκεία του πλανήτη.
Πολλοί άνθρωποι που στο παρελθόν είχαν υψηλές θέσεις, ώστε να γνωρίζουν πράγματα που οι υπόλοιποι δεν γνώριζαν, έχουν κάνει κάποιες πολύ σοκαριστικές δηλώσεις τελευταία.Για παράδειγμα ο Paul Hellyer, πρώην υπουργός εθνικής άμυνας του Καναδά, πρόσφατα είπε ότι υπάρχουν 4 γνωστά εξωγήινα είδη που επισκέπτονται τη γη για χιλιάδες χρόνια.
Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτό το δίκτυο του ελέγχου είναι οι Ιησουίτες. Πίσω από αυτούς (τους Ιησουίτες) υπάρχουν κάποιες άλλες ομάδες.
Μία από αυτές τις ομάδες είναι ανθρωποειδή. Δεν είναι ανθρώπινα όντα.Είναι πολύ έξυπνοι, δεν είναι δημιουργικοί, έχουν όμως μαθηματικό μυαλό. Είχαν πολύ μεγαλύτερη δύναμη την πρώιμη εποχή των παγετώνων. Έχουν επιμήκη κρανία, μπορούν παράγουν απογόνους όταν ζευγαρώνονται με γυναίκες, αλλά οι απόγονοί τους δεν είναι γόνιμοι.
Ζούμε σ’ ένα κόσμο μυστικών εταιριών και μυστικών, και οι πληροφορίες που έπρεπε να δημοσιοποιούνται δεν δημοσιοποιούνται".


EΠΙΛΟΓΟΣ
Το  άρθρο θα συνεχιστεί με το B΄ ΜΕΡΟΣ  -ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ και θα αναρτηθεί περίπου στις 20 Ιουλίου.
















30/6/2017                                                                ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                    ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  εα



ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

-Βιβλίο:"Η Επιστροφή των θεών"του Στρατηγού Γ. Καλογεράκη
-Βιβλίο: "Αναζητώντας τους 30.000 Αθάνατους του Διός"του Στρατηγού Γ. Καλογεράκη
-Βιβλίο : "Το Απόλυτο Μυστικό" του Στρατηγού Γ. Καλογεράκη
-Δημοσιεύσεις από συνεντεύξεις στελεχών των "Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων"
(Cobra,Coorey,Tolec,Kent Dunn,Dr Mazuli, Saimon Parkes, James Gilliland κ.ά.)
-Aναρτήσεις από το facebook των φίλων Νικ.Καστάνια,Γεωρ.Βουδούρη,και άλλων)
-Βίντεο του youtube
-http://www.pronews.gr
-https://hellasforce.com
-https://www.diadrastika.com
-http://antexeistinalitheia.gr
-http://www.iokh.gr
-http://erenzw.blogspot.gr
-https://periergaphenomena.gr
-http://ellaniapili.blogspot.gr
-http://hellasforce.com/
-http://www.epsilonellas.gr
-http://www.apocalypsejohn.com/
-http://corfiatiko.blogspot.gr
-http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr
-http://www.triklopodia.gr/
-https://en.wikipedia.org
-http://katohika.gr
-http://www.crashonline.gr
-http://nyxtobaths.blogspot.gr
--http://www.apokalypsis.gr
-http://thesecretrealtruth.blogspot.com
-i-gata.gr
-http://pythiablog.blogspot.gr/
-http://areazone51ufos.blogspot.gr
-http://www.terrapapers.com
-http://exopolitics.org
-http://www.apokalypsis.gr
-http://www.disclose.tv
-https://sputniknews.com
-http://universalblessing.blogspot.gr
-http://www.stillnessinthestorm.com
-http://www.veteranstoday.com
-http://www.theeventchronicle.com
-https://spherebeingalliance.com
-http://ufosightingshotspot.blogspot.gr
-http://2012portal.blogspot.sh
-https://v.qq.com
-http://stateofthenation2012.com
-http://divinecosmos.com
-http://www.collective-evolution.com
-http://www.bibliotecapleyades.net
-http://www.bbc.com
-http://nesaranews.blogspot.com
-https://sitsshow.blogspot.com
-https://stop007.org
-https://truthearth.org
-http://www.cbsnews.com
-http://www.whatdoesitmean.com
-http://tass.com
-https:// www.inverse.com
-http://2012portal.blogspot.co.uk
-http://thepromiserevealed.com
-http://ufosightingshotspot.blogspot.gr
-https://zenithmag.wordpress.com













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.