Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 16Β

                                                         
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Συνεχίζω με το Β'μέρος του άρθρου μου <Τα Σημεία των Καιρών Νο 16>,στο οποίο
συμπεριλαμβάνονται οι "Διεθνείς Εξελίξεις"  και ο "Επίλογος".

Στο κεφάλαιο "Διεθνείς Εξελίξεις" αναφέρω ενδιαφέροντα-κυριώτερα γεγονότα που συνέβησαν σε
όλο τον πλανήτη κατά το Α΄εξάμηνο του 2018 και μέχρι του πρώτου δεκαπενθημέρου του Ιουλίου 2018,τα οποία δεν αναφέρονται,ως επί το πλείστον,στα Ελληνικά ΜΜΕ και ιστολόγια,εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
Οι πηγές μου προέρχονται από Ελληνικά και ξένα ιστολόγια,ΜΜΕ και προσωπικές πληροφορίες.


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Γενικά
------------
Οπως ανέφερα και στο προηγούμενο σχετικό άρθρο,υπάρχει μία "Παγκόσμια Συμμαχία"η οποία εργάζεται επιμελώς για να απελευθερώσει τον πλανήτη μας από την οικουμενική δουλεία με εκατοντάδες χιλιάδες στρατιωτών και πολιτών που λαμβάνουν μέρος σε μία τελική κατά μέτωπο επίθεση κατά των επίγειων σκοτεινών δυνάμεων.
Η Συμμαχία αυτή,βασίζεται κατά κύριον λόγο,στην οργάνωση "Λευκά Καπέλα" των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων τα οποία συνεργάζονται με πολλά άτομα από πολλά έθνη,ώστε να απελευθερωθεί ο πλανήτης μας από την "Νέα Τάξη Πραγμάτων"ή αλλιώς "βαθύ κράτος",της Cabal (χαζάρικη μαφία,)των Ilumminati,κλπ.
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ D.Trump μαζί με τον Πρόεδρο της Ρωσίας V.Putin,συνεργάζονται με αυτή τη Συμμαχία,βάση σχεδίου,κατόπιν εντολής των "Φωτεινών Δυνάμεων"(Ανδρομέδιων-Ολύμπιων και συμμαχικών συμπαντικών φυλών).
Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην παράγραφο "Γενικά" του προηγουμένου μου άρθου "Tα Σημεία των Καιρών Νο 15Β" του Ιανουαρίου 2018.

Ας δούμε τι συνέβει κατά μήνα του Α'εξαμήνου 2018.

Ιανουάριος 2018
-----------------------
-Ξεσπάθωσε κατά των παιδεραστών του Χόλλυγουντ ο Mel Gipson που εμφανίστηκε στο βρετανικό πρωταγωνιστικό chatshow του BBC "The Graham Norton Show" στις 12/1/18, όπου ο βετεράνος ηθοποιός απάντησε στις ερωτήσεις των φιλοξενούμενων σχετικά με την πραγματική φύση της ελίτ του Χόλλυγουντ, προκαλώντας τους σοκ.
Θυσιάζουν αθώα παιδιά και πίνουν το αίμα τους.Είναι δύσκολο να το κατανοήσετε, το γνωρίζω,και λυπάμαι που είμαι αυτός που θα σας το αποκαλύψει, αλλά το Χόλλυγουντ είναι ένα θεσμοθετημένο κύκλωμα παιδεραστών. Το χειρότερο είναι που η παιδοφιλία εκεί αποτελεί κοινό μυστικό που όλοι το θέλουν!

-Στις 13/1/18 στην πρωτεύουσα της Χαβάης,Honolulu,χτύπησε πυρηνικός συναγερμός καθώς επίσης ειδοποιήθηκαν και οι πολίτες με αυτόματο μήνυμα στα κινητά τους.Ο κόσμος αλλόφρων έτρεχε στα καταφύγια για να καλυφθεί.Μετά από 38 λεπτά έληξε ο συναγερμός και βγήκε είδηση ότι ήταν ψεύτικος.
Λίγο αργότερα όμως κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι ο συναγερμός ήταν πραγματικός και ότι εκτοξεύθηκε πύραυλος με πυρηνική κεφαλή από άγνωστο υποβρύχιο από τον Ειρηνικό Ωκεανό με σκοπό να κατηγορηθεί η Β.Κορέα και να απαντήσει ο Πρόεδρος Τrump με πυρηνική αντεπίθεση εναντίον της.
Λέγεται ότι από τις 12/1/18 είχε ανιχνευτεί άγνωστο υποβρύχιο κοντά στην Χαβάη και το αμυντικό της σύστημα ήταν "εν εγρηγόρσει"!!
ΧΑΒΑΗ-ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ
Πράγματι,υποβρύχιο της Cabal προερχόμενο από μυστική υπόγεια βάση,εκτόξευσε πύραυλο εναντίον του νησιωτικού συμπλέγματος της Χαβάης,με σκοπό να κατηγορηθεί η Β.Κορέα και ο Πρόεδρος Trump να προκαλέσει παγκόσμιο πόλεμο.Οι Πλειάδιοι ειδοποίησαν αμέσως τους Αμερικανούς και τους έδωσαν τις συντεταγμένες του πυραύλου, πλην όμως οι Αμερικανοί τους ανέφεραν πως δεν διέθεταν στην περιοχή σκάφος επιφανείας με αντιπυραυλικό σύστημα, οπότε οι Πλειάδιοι κατέστρεψαν οι ίδιοι τον πύραυλο.
Λίγο μετά την επίθεση κατά της Χαβάης σημειώθηκε σειρά "σεισμών" στην Ν.Αμερική,καθόσον οι Αμερικανοί,καθ'υπόδειξη και με την βοήθεια των Πλειάδιων,κατέστρεψαν με ειδικές βόμβες την υπόγεια βάση υποβρυχίων της Cabal, η οποία επικοινωνούσε με την θάλασσα και στην οποία ανήκε το υποβρύχιο που εκτόξευσε τον πύραυλο. Η βάση αυτή βρισκόταν στον Ειρηνικό Ωκεανό και κατασκευάστηκε με τεχνολογία των Δρακονιανών.
Το περίεργο είναι ότι το ζεύγος Οbama,το ζεύγος Clinton και κάποιοι μεγάλοι της Cabal βρισκόντουσαν στην Χαβάη αλλά σε άλλο σημείο της,400χλμ από την πρωτεύουσα Honolulu.
Κάτι παρόμοιο έγινε στις 16/1/18 στην Ιαπωνία,αλλά δεν έχουμε αρκετές πληροφορίες.

Οι πολλαπλές πηγές και έγγραφα,για τις ενέργειες αυτές,οδηγούν σε ένα αξιοσημείωτο συμπέρασμα.Η CIA,εδώ και πολλά χρόνια,έχει δημιουργήσει "μυστικό ναυτικό" το οποίο έστειλε βαλλιστικές επιθέσεις εναντίον της Χαβάης και της Ιαπωνίας χρησιμοποιώντας ένα "σκοτεινό στόλο" που δημιουργήθηκε στη δεκαετία του 1970 για να υποστηρίξει μυστικές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.
Λόγω,λοιπόν,του ότι το "Βαθύ Κράτος" απέτυχε να στείλει πυραύλους στη Χαβάη και την Ιαπωνία,η επόμενη φάση ίσως να είναι το ίδιο επικίνδυνη.
Τα ΜΜΕ συμπεριλαμβανόμενου και του Infowars του Alex Jones παρακλήθηκαν να μην αναφέρουν το γεγονός.
Επειδή η Cabal προσπαθεί επίμονα να προκαλέσει παγκόσμιο πόλεμο με ανεπιτυχείς,μέχρι τώρα,εκτοξεύσεις πυραύλων, οι Πλειάδιοι ζήτησαν βοήθεια και από άλλους εξωγήινους πολιτισμούς στην επιτήρηση του πλανήτη, για να αποφευχθεί τέτοιο ενδεχόμενο. Ανταποκρίθηκαν άμεσα πάρα πολλοί,μεταξύ των οποίων και οι Αρκτουριανοί.
https://www.youtube.com/watch?v=qttIYzqmNr8

-Η οικονομία των ΗΠΑ και ειδικά το χρηματηστήριο της Ν.Υόρκης έσπασε στις 18/1/18 το ιστορικό ρεκόρ των 26.000 μονάδων και από την εκλογή του προέδρου Trump έχει κερδίσει το 40% της αξίας του κάτι που μεταφράζεται σε τρις εκατομμύρια δολλάρια όχι μόνον για τους μεγαλοεπενδυτές αλλά και την μεσαία τάξη της χώρας.Παράλληλα οι αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας έφθασαν στο χαμηλότερο επίπεδο από το 1993,με την ανεργία εν γένει να κινείται στο 4% .Εκείνο όμως που αποτέλεσε σοκ ήταν η ανακοίνωση της iphone πως θα επαναπατρίσει 250 δις δολλάρια στην αμερικάνικη οικονομία,ως αποτέλεσμα των φοροελαφρίσεων του Trump η οποία θα οδηγήσει σε 20.000 θέσεις εργασίας,αλλά θα αποδώσει και 38 δις εκατομ.δολλάρια στο αμερικάνικο δημόσιο υπό την μορφή φόρων.

-18/1/18.Όπως ήταν γνωστό, ο Τrump σχεδίαζε να επισκεφθεί τον Ιανουάριο το Λονδίνο για να εγκαινιάσει την νέα αμερικανική πρεσβεία, η οποία μετακόμισε από το Mayfair όπου βρισκόταν για πολλά χρόνια, σε ένα νέο κτίριο στο Νότιο Λονδίνο. Ο Αμερικανός πρόεδρος ακύρωσε το ταξίδι του ισχυριζόμενος στο Twitter ότι τον ενόχλησε το γεγονός της πώλησης του παλιού κτιρίου της πρεσβείας από τον Οbama, χαρακτηρίζοντας την πώληση αυτή σαν λανθασμένη πράξη.
Η πραγματικότητα όμως βρίσκεται αλλού. Ο Αμερικανός πρόεδρος ακύρωσε το ταξίδι του γιατί τον πήρε στο τηλέφωνο ο Πρόεδρος Putin και τον προειδοποίησε πως η Cabal σχεδιάζει να τον δολοφονήσει ρίχνοντας πάνω στο προεδρικό "Air Force One" πολιτικό αεροσκάφος, ενώ θα προσέγγιζε το Λονδίνο!

-Το Σαβατοκύριακό 20-21/1/18 για πρώτη φορά έκλεισε η κυβέρνηση των ΗΠΑ.Λέγεται ότι το κλείσiμο του Κογκρέσου έγινε  ενορχηστρωμένο, ώστε να γίνουν συλλήψεις μελών του που ανήκουν στην Cabal.Eπίσης την ίδια χρονική περίοδο δυνάμεις του Ναυτικού κυνήγησαν υποβρύχια της Cabal,ως επίσης και ο Στρατός συλλάμβανε μέλη της,ώστε να τερματιστεί η εταιρική κυβέρνηση των
CABAL
ΗΠΑ και να εκτοξευτεί η νέα δημοκρατία για να προωθήσει την παγκόσμια επαναφορά νομισμάτων (GCR).Επίσης η Βουλή έτσι μπορεί να απελευθερώσει το υπόμνημα FISA(αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών παρενόχλησαν τις εξουσίες επιτήρησης που είχαν εγκριθεί βάσει του νόμου του Trump) και να συλλάβει τους εγκληματίες στο Υπουργείο Δικαιοσύνης,στο FBI, στο Λαίκό Εθνικό Συμβούλιο ,στη CIA, καθώς και τις οργανώσεις του Obama και της Hillary Clinton.-Η Αμερική είναι πλέον κράτος και όχι εταιρεία,η δε "Κεντρική Τράπεζα"(FED) καθώς και το "Διεθνές Νομισματικό Ταμείο"(IMF),δεν ορίζουν πλέον τα χρέη των κρατών του πλανήτη.Αρα δεν υπάρχουν,ουσιαστικά,χρέη διότι σαν εταιρεία που ήταν έμπλεξε όλους τους λαούς του πλανήτη σε χρέη και όχι σαν κράτος και έτσι δεν αναγνωρίζονται πλέον από την κυβέρνηση του Προέδρου Trump.
Eπίσης έχει μπλοκαριστεί η χρηματοδότηση του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ (αμφότερα της Cabal),από το Αμερικάνικο κράτος (ΗΠΑ) και όχι από την παλαιά FED που δεν υπάρχει πλέον,που σημαίνει ότι είναι σε πανικό όλοι οι πρωτοκλασσάτοι,όπως ο G.Soros και άλλοι.
Είδη 102 κράτη συμφώνησαν με τον Trump την αποχώρηση των Κεντρικών τους Τραπεζών από την παλαιά FED που δε υπάρχει πλέον.Όλα τα χρήματα των νεοταξιτών της Cabal έχουν δεσμευτεί πλέον και δεν έχουν δύναμη να πράξουν και κάνουν απελπισμένες προσπάθειες που δεν θα πετύχουν.
Είναι λυπηρόν στην Ελλάδα,πολλοί να παρουσιάζονται "Έλληνες" και γνώστες, αλλά απαξιούν να λάβουν υπόψιν τις ανακοινώσεις απελευθέρωσης και συνεχίζουν τις καταστροφικές προβλέψεις !!!

-Το Πεντάγωνο, στον πρώτο έλεγχό του,χρησιμοποίεισαι εξωτερικούς ελεγκτές,για να διαπιστώσουν τι έγιναν τα 21 τρισεκατομμύρια δολάρια που εξαφανίστηκαν μεταξύ του 1998 και του 2015. Αυτό είναι πάνω από 35 φορές το σύνολο του επίσημου στρατιωτικού προϋπολογισμού των ΗΠΑ για το
ΒLACKWATER-ACADEMI


2016.Οι πηγές της CIA, MI6 και Πεντάγωνου αναφέρουν ότι τα χρήματα που χάθηκαν δαπανήθηκαν για την οικοδόμηση τεράστιων μισθοφορικών στρατών,εκτός του ελέγχου των επίσημων κυβερνητικών δομών. Αυτοί είναι οι άνθρωποι πίσω από το ISIS,τον πόλεμο στην Υεμένη, η Blackwater-Academi κ.λ.π. Επίσης, λέγεται ότι ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων δαπανήθηκαν για «Πρόγραμμα Μυστικού Διαστήματος»

-Ας εστιάσουμε λοιπόν στον "εδώ και τώρα" ορατό κόσμο μας για να δούμε ποια μέρη του Μυστικού Διαστημικού προγράμματος είναι ορατά σ'εμάς τον πληθυσμό επιφανείας.
Κάποιος που μας έρχεται αμέσως στον νου είναι ο Elon Musk με την εταιρεία του Tesla Motors και τα προγράμματα SpaceX.
Τα οικονομικά των εταιρειών του δείχνουν πως σαφώς ξεπλένει χρήμα για όλες εκείνες τις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες με τα γελοία χαρτονομίσματα.
Είναι επίσης σημαντικό να έχουμε υπ' όψιν πως ο Elon Musk και η SpaceX είναι οι κύριοι ύποπτοι πίσω από την πρόσφατη Βoρειοκορεατική "απειλή" πράγμα για το οποίο συμφωνούν πηγές του Πενταγώνου και της NSA.
Μετά βέβαια έχουμε την Alphabet/Google. Ο πρόσφατα απολυθείς πρόεδρός της είχε επισκεφτεί την Β.Κορέα το 2013, πριν από την έναρξη του πρόσφατου "πυραυλικού καρναβαλιού".Η Google έχει επίσης συνδεθεί με την χαμένη πτήση της Malaysian Air 370/17 και με την εξαφάνιση μικροβιολόγων και μηχανικών.

-Έχουμε γίνει μάρτυρες τα τελευταία χρόνια αναρίθμητων προσπαθειών της Χαζαρικής Μαφίας(Cabal) να ενεργοποιήσει πυρηνικές συσκευές για αρχίσει ο "Αρμαγεδώνας" της, αλλά κάθε φορά την εμποδίζουν "μυστήριες δυνάμεις".

ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ
-Εν τω μεταξύ,είναι σαφές ότι οι αμερικανοί ολιγάρχες της Δυτικής Ακτής υφίστανται επίθεση στα οχυρά της Καλιφόρνια. Οι πρόσφατες μυστηριώδεις πυρκαγιές του δευτέρου δεκαημέρου του Ιανουαρίου 2018, στην Καλιφόρνια ακολουθούνταν από εξίσου μυστηριώδη σμήνη σεισμού στο
Reno της Νεβάδας.Tο Reno είναι το τελευταίο σημαντικό μη ρυθμιζόμενο κέντρο "offshore banking" στη γη, όπου συγκεντρώνεται η οικογένεια Rothschild.Η υπόγεια βάση στο Reno έχει συνδεθεί με δίσκο αντιβαρύτητας της τεχνολογίας της ναζιστικής δραστηριότητας στην Ανταρκτική. Ένας σύνδεσμος με αποδεικτικά στοιχεία αφαιρέθηκε από το διαδίκτυο πρόσφατα.Φεβρουάριος 2018
---------------------------
-Μια εβραϊκή πηγή της CIA και άλλοι,λένε ότι ο ισραηλινός πρωθυπουργός Netanyahu θα παραιτηθεί και στη συνέχεια θα φυλακιστεί για έξι μήνες.
"Εάν ο Χαζαρομαφιόζος Netanyahu πάει στη φυλακή, δεν θα βγει ζωντανός", λέει η πηγή.
Ο Netanyahu απομακρύνεται επειδή έχει βαθιά εμπλοκή στην μαζική επίθεση στο πυρηνικό
FOUCOSIMA 2011
Ιαπωνικό εγοστάσιο της Foucosima  και επειδή αντιτίθεται σε μια λύση δύο κρατών με τους Παλαιστινίους.
Eπίσης,πρόσφατα,προσπάθησε και απέτυχε πάλι να βγει από αυτή την κατάσταση προσπαθώντας να ξεκινήσει έναν πόλεμο με το Ιράν καθώς και έναν μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας.Αντ'αυτού,έχασε την στρατιωτική υποστήριξη μετά που οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις και οι πληρεξούσιοι τους,μάτωσαν σε διάφορα μέτωπα.
-Η Cabal αγωνίζεται επίσης σκληρά για να καλύψει τα ίχνη της και να απαλλαγεί από τους μάρτυρες, καθώς η μέγγενη του νόμου την σφίγγει από όλες τις πλευρές.
ΤΟ ΚΑΤΑΡΙΦΘΕΝ Α/Φ
Σε αυτό το μέτωπο,σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου,ένα ρωσικό αεροπλάνο συνετρίβη στις 11/2/18 με 71 νεκρούς για να απομακρυνθεί ένας και μόνον στόχος που συνδεόταν με το "Ουράνιο Ένα" και τον φάκελο Rosatom, ο Vyacheslav Ivanov.Ο Ivanov ήταν εκτελεστικό μέλος της Ρωσικής πυρηνικής υπηρεσίας Rosatom.Σύμφωνα με πληροφορίες,πρακτορες της CIA κατέριψαν το
αεροπλάνο για να σκοτωθεί ο Ivanov ο οποίος κατείχε πληροφορίες επιζήμιες για την υποψήφιο της προεδρικής εκστρατείας Hilary Clinton το 2016.
Ο Ivanov θα μπορούσε να τερματιστεί ήσυχα,οπότε η συντριβή μπορεί να ήταν και γι'αντίποινα για την ενισχυμένη συνεργασία πληροφοριών Ρωσίας-ΗΠΑ,μετά από το ταξίδι του στην Ουάσιγκτον.

-Η οικογένεια Rothschild φαίνεται να προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη της.Το κτήμα κυνηγιού 13.000 στρεμμάτων των Rothschild στην Αυστρία,που τους ανήκει από το 1875,πωλείται αστραπιαία για να αποφευχθεί η κατάσχεσή του από την εκτελεστική εντολή Trump της 21/12/17, δεδομένου ότι μπορεί να είχε χρησιμοποιηθεί για κυνήγι ανθρώπων.
Οι Βασιλικοί είναι πολύ τρομοκρατημένοι,γιατί κυνηγούν και σκοτώνουν παιδιά,τεμαχίζουν μωρά και τους έχουν δει να κάνουν θυσίες παιδιών.Οι κυνηγοί έχουν γίνει πλέον κυνηγημένοι!!
Σύμφωνα με πληροφορίες,οι Rothschilds ενδέχεται να ξεφορτώνουν μετοχές των Apache, Chevron, Cisco και άλλα περιουσιακά στοιχεία,αλλά η ποινική τους ενοχή παραμένει.

-Η Βόρεια και η Νότια Κορέα πιθανώς να ανακοινώσουν,στο εγγύς μέλλον,την επανένωση της Κορεατικής Χερσονήσου,σύμφωνα με ιαπωνική πηγή της βασιλικής οικογένειας που συναντήθηκε πρόσφατα με τον Κissiger.Η Βόρεια Κορέα ελέγχεται από τους Rothschilds και η Νότια Κορέα από τον David Rocfeller, αλλά τώρα που ο David έχει πεθάνει,δεν υπάρχει λόγος να κρατηθεί η
KIM  JONG UN
χερσόνησος χωρισμένη.
Σύμφωνα με πηγές,σε περίπτωση ενοποίησης της Κορέας, ο βόρειοκορεάτης πρόεδρος Kim Jong Un θα έχει έναν τελετουργικό ρόλο παρόμοιο με αυτόν του Ιαπωνικού αυτοκράτορα, ενώ η καθημερινή διοίκηση της κυβέρνησης θα αφεθεί στους πολιτικούς και στους τεχνοκράτες.
Τα αμερικανικά στρατεύματα θα παραμείνουν εκεί που είναι τώρα,νότια του 38ου παραλλήλου,για να εξασφαλίσουν τη συνεχιζόμενη ανεξαρτησία της Κορέας από την Κίνα.

-Λέγεται ότι μια στρατιωτική παρέλαση στις ΗΠΑ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φέρει την Εθνική Φρουρά στην Wasington DC,μετά από μαζικές συλλήψεις, ως επίδειξη δύναμης για την προστασία του Trump και των στρατιωτικών δικαστηρίων, προσθέτοντας ότι «σε μια συστροφή της δικαιοσύνης, πως οι αξιωματικοί που είχαν απολυθεί από τον Οbama μπορεί να γίνουν κατήγοροι του για προδοσία».
Φυσικά, για να λάβουν χώρα τα στρατιωτικά δικαστήρια, θα πρέπει να εξακολουθήσουν να πληρώνονται οι στρατιωτικοί μισθοί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο συνεχιζόμενος οικονομικός πόλεμος είναι εξίσου σημαντικός με τις συλλήψεις και τις δολοφονίες που συμβαίνουν σε αυτόν τον επικό αγώνα εξουσίας.
Ένα σημάδι της έντασης αυτής της μάχης παρατηρήθηκε όταν οι τιμές των μετοχών άρχισαν να μειώνονται καθώς ο Jerome Powell διορίστικε από τον Τrump επικεφαλής τhw FED στις 5/2/18.

- Δύο είναι οι κίνδυνοι που εξακολουθούν να παραμένουν για την ανθρωπότητα: Οι "Σατανιστές και η Τεχνιτή Νοημοσύνη" (Artificial Intelligence), η οποία μεταξύ άλλων ελέγχει το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Σύστημα.

- Μεγάλες αλλαγές επίκεινται στο πολιτικό σκηνικό και στο νομισματικό σύστημα, με πρώτο βήμα ο έλεγχος των κεντρικών τραπεζών να περάσει στα ίδια τα κράτη, ξεφεύγοντας από τον έλεγχο της Cabal. Ο Τrump που ασχολείται τώρα με την εκκαθάριση του FBI, αμέσως μετά θα ελευθερώσει κρυμμένες τεχνολογίες.

Μάρτιος 2018
---------------------
-Η εκκαθάριση στην κορυφή της μυστικής δομής ισχύος των ΗΠΑ είναι σχεδόν πλήρης, πράγμα που σημαίνει ότι πρόκειται να γίνει πολύ μεγαλύτερος καθαρισμός, σύμφωνα με το Πεντάγωνο, τη CIA και άλλες πηγές. Η κορυφαία ηγεσία του Λευκού Οίκου, της CIA, της NSA, του FBI, του Πενταγώνου και άλλων οργανισμών των ΗΠΑ αποτελείται πλέον σχεδόν αποκλειστικά από "Λευκά Καπέλα". Αυτό σημαίνει ότι είναι εφικτή μια συστηματική εκκαθάριση των χαμηλότερων τάξεων. Το αποτέλεσμα θα είναι ότι τους ερχόμενους μήνες οι άνθρωποι θα διαπιστώσουν πόσο τρομακτικά ήταν τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από την Χαζαρική Μαφία.

-Στις ΗΠΑ,περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι συμμετείχαν ενεργά στην υπόθεση θανάτωσης του 90% των ομογενών τους αλλά και για να υποδουλώσουν τους επιζώντες, σύμφωνα με την Ιαπωνική στρατιωτική υπηρεσία. Αυτό το ένα εκατομμύριο, προσποιούνται ότι είναι Εβραίοι, Μουσουλμάνοι ή Ευαγγελιστές χριστιανοί κλπ., αλλά λατρεύουν ενεργά τον Σατανά. Τώρα αναζητούν καταφύγιο σε
CERN
άλλα μέρη του πλανήτη, αλλά δεν έχουν καταφέρει να το βρουν.
Προσπαθούν επίσης να δραπετεύσουν από τον πλανήτη, σύμφωνα με τις πηγές της CIA και του Πενταγώνου. "Η Cabal έχει κολλήσει στη Γη, αφού καταστράφηκε η πύλη του CERN.Αυτό που λένε για το CERN είναι σωστό", επιβεβαιώνει μια πηγή της CIA που έχει πρόσβαση σε μυστικές βάσεις της Ανταρκτικής."Η Γη είναι κλειδωμένη,κανείς δεν μπαίνει και κανείς δεν βγαίνει.Η Σιωνιστική Χαζαρική Μαφία είναι παγιδευμένη εδώ και εξολοθρεύεται".

-Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Obama, στον οποίον επίσης η Βρετανία αρνήθηκε να δώσει άσυλο, ζητά προστασία από την Ιαπωνική κυβέρνηση, σύμφωνα με τα μέλη της Ιαπωνικής βασιλικής οικογένειας και πηγές της CIA. Οι Ιάπωνες έχουν ενημερωθεί από τον στρατό των ΗΠΑ για να πουν όχι. Εν πάση περιπτώσει, ο Οbama βασιζόταν για προστασία,στον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Shinzo Abe που πρόσκειται στην στην Cabal και ο οποίος πούλησε ελαττωματικό χάλυβα χαμηλού βαθμού στον αμερικανικό στρατό. Τα στρατιωτικά οχήματα θα σπάσουν και θα διαλυθούν μόλις τα
REX  TOLLERSON
χτυπήσουν μερικές σφαίρες.
Ο Οbama αναζητά καταφύγιο επειδή όλοι όσοι τον προστατεύουν στη δομή ισχύος των ΗΠΑ απολύονται, συλλαμβάνονται ή σκοτώνονται. Η τελευταία αποστολή του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Rex Tillerson ήταν να πάει στην Κένυα για να πει στην κυβέρνηση εκεί να μην δώσει καταφύγιο στον Οbama.
Ο ίδιος ο Tillerson όμως απολύθηκε πρόσφατα επειδή συμφωνούσε με τον ισχυρισμό της Cabal ότι η Ρωσία χρησιμοποίησε δηλητηριώδες αέριο για να σκοτώσει πράκτορα της,τον Sergei Skripal,στη Βρετανία.Ο πραγματικός όμως λόγος ήταν επειδή ο εν λόγω πράκτορας είχε την πρόθεση να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία που συνδέουν την Clinton και το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ.

-Ο νέος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Mike Pompeo,οπλισμένος με την γνώση των επιχειρήσεων της CIA,της οποίας επι Τrump ήταν επικεφαλής της,ήδη επιβλέπει ένα ακόμη "καθαρισμό" του Κρατικού Τμήματος.Το FBI και το Κογκρέσο των ΗΠΑ διερευνούν επίσης την εγκληματική δραστηριότητα του πρώην επικεφαλής του υπουργείου Εξωτερικών John Kerry.
Η ίδια η CIA διέρχεται μια σημαντική εκκαθάριση τώρα που βρίσκεται κάτω από τον στρατιωτικό έλεγχο των ΗΠΑ.

-Ένας άλλος λόγος για την οργή ενάντια στην Cabal μέσα στο στρατό των ΗΠΑ και τους οργανισμούς,είναι τα 800.000 παιδιά, που αναφέρθηκαν ότι αγνοούνται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ (σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο για τα Αγνοούμενα και Εκμεταλλευμένα Παιδιά). Αντίθετα, σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, η Κίνα, με τετραπλάσιο πληθυσμό, έχει 20.000 παιδιά αγνοούμενα κάθε χρόνο.Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά των ΗΠΑ είναι 160 φορές πιο πιθανό να εξαφανιστούν από ότι τα παιδιά της Κίνας.Ενώ βρίσκονται πολλά από τα αγνοούμενα παιδιά, πολλά εξαφανίζονται για πάντα.Υπάρχουν πολλοί γνωρίζοντες που έχουν καταθέσει ότι τα παιδιά βιάζονται, δολοφονούνται και τρώγονται από τους "καμπαλιστές".

-Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρώσος Πρόεδρος Putin έκλεισε τρεις "Αστρικές Πύλες" που βρίσκονται στη Συρία,,και για τις οποίες ήταν υπεύθυνος,με αποτέλεσμα να κάνει την Cabal έξαλλη,η οποία ήθελε τα μέλη της να ξεφύγουν από τον πλανήτη μας από την "Ημέρα της Κρίσεως".

 -Η τεχνολογία στα "Mυστικά Διαστημικά Προγράμματα" είναι εκατοντάδες χρόνια μπροστά από αυτά που η ΝΑSΑ καταπιανόταν και προέρχεται από αντίστροφη μηχανική επί εξωγήινων σκαφών.Ο Πρόεδρος Trump θα σταματήσει την "μαύρη" χρηματοδότηση τους και θα φέρει το πρόγραμμα αυτό
ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
κάτω από τον έλεγχο της εκλεγμένης κυβέρνησης και του Κογκρέσου παίρνοντας τον έλεγχο από το "Βαθύ Κράτος".Αυτό είναι ένα καίριο πλήγμα στην Cabal.
Επίσης ο Trump μετατρέπει το στρατιωτικό διαστημικό πρόγραμμα,σε δημόσιο,προσποιούμενος πως αυτό δημιουργείται τώρα.Όμως το πρόγραμμα αυτό υπάρχει από την δεκαετία του 1950 και πολλές από τις χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες θα βρουν εφαρμογές στον πληθυσμό επιφανείας της Γης.

Η εξαγγελία του Trump για την δημιουργία του νέου κλάδου "Διαστημικών Δυνάμεων" μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ, κρύβει την στρατηγική κίνηση του να θέσει το "Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα",που για δεκαετίες ήταν υπό τον έλεγχο της Cabal, κάτω από τον έλεγχο της επίσημης κυβέρνησης των ΗΠΑ και του Κογκρέσου.
Παράλληλα εδραιώνει τον έλεγχο του σε όλους τους τομείς, αποπέμποντας στελέχη του βαθέος κράτους και της Cabal, που τον εξανάγκασαν να διορίσει σε θέσεις κλειδιά. Η απόλυση του ΥΠΕΞ Tillerson,τον οποίο καθοδηγούσε το βαθύ κράτος, σημαίνει ότι ο Τrump αναλαμβάνει ο ίδιος τις συνομιλίες και την ειρηνευτική διαδικασία με την Β.Κορέα, την οποία χρησιμοποιούσε η Cabal σαν εργαλείο για την έκρηξη παγκόσμιου πολέμου.

-Η νέα φορολογική του πολιτική δίνει την ευκαιρία στις Αμερικανικές εταιρίες να παραμείνουν στις ΗΠΑ, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ανεργία.Η Αμερική αλλάζει μέρα με την μέρα και σύντομα τα ΜΜΕ που ακόμα εξακολουθούν να στηρίζουν την Cabal, θα το αναγνωρίσουν.

-Η πρωθυπουργός Theresa May της Βρετανίας,ο πρόεδρος Emmanuel Macron της Γαλλίας και η καγκελάριος Angela Merkel της Γερμανίας,πρόσφατα αποκάλυψαν την προσκόλληση τους στην Cabal,ακολουθώντας την τελευταία μόδα «ρίξτε το φταίξιμο για οτιδήποτε στην Ρωσία».
Η Cabal βρίσκεται πίσω από τις απειλές της Πρωθυπουργού της Βρετανίας,Teresa May, για "λήψη μέτρων" κατά της Ρωσίας, η οποία (cabal) παίζει τα τελευταία της χαρτιά ενώ πνέει τα λοίσθια, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να προκαλέσει συνθήκες για έκρηξη παγκόσμιου πολέμου. Το θέμα της
THERESA MAY-EM.MACRON
επίθεσης με νευροπαραλυτικό αέριο κατά του Ρώσου διπλού πράκτορα Sergei Skripal και της κόρης του το μετέφεραν μέχρι και στο Σ.Α. του ΟΗΕ, ενώ η Ρωσία τήρεισε ήπια στάση μέχρι να επανεκλεγεί ο Putin στην προεδρία της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Ο Christopher Steele είναι ο Βρετανός πράκτορας της M16 ο οποίος μαζί με τον Ρώσο διπλό πράκτορα Sergei Skripal πήραν 10 εκ δολάρια από το "Clinton Foundation" για να συγκεντρώσουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την εμπλοκή των Ρώσων στις αμερικανικές εκλογές, με αποτέλεσμα να χάσει η Hilary και να εκλεγεί ο Τrump. Η επίθεση εναντίον του Skripal και της κόρης του με νευροπαραλυτικό αέριο που κατασκευαζόταν στην πρώην Σοβιετική Ενωση, οργανώθηκε από την Cabal, με σκοπό να επιτύχει δύο στόχους: Την εξόντωση του Ρώσου διπλού πράκτορα ο οποίος έπαψε να τους είναι χρήσιμος και την ενοχοποίηση της Ρωσίας γι' αυτό.

-H Cabal, η οποία μετά από οκτώ αποτυχημένες απόπειρες έναρξης παγκόσμιου πολέμου, μετέρχεται κάθε μέσου για να δημιουργήσει ψυχροπολεμικό κλίμα, συνεπικουρούμενη από τις παλλακίδες-χώρες δορυφόρους των ΗΠΑ, που όλες μαζί αυτοαποκαλούνται "ελεύθερος κόσμος".
Ο ψευτοεκβιασμός αυτός κατά της Ρωσίας δεν πρόκειται να περάσει, γιατί η Ρωσία έχει την ικανότητα αν αποτολμήσουν οτιδήποτε εναντίον της, να τους αφανίσει, ή καλύτερα να τους στείλει στην λίθινη εποχή χωρίς να έχουν κανένα θύμα, αφού με την εξωγήινη τεχνολογία που της δόθηκε,
ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ
μπορεί να ακινητοποιήσει κάθε ηλεκτρική ή ηλεκτρονική τους συσκευή, παραλύοντας τους στην κυριολεξία.
Φαίνεται πως οι Βρετανοί ξέχασαν την "νευροπαράλυση" που έπαθε πριν τρία χρόνια ολόκληρος πολεμικός στόλος τους στην Βόρεια Θάλασσα,αποτελούμενος από 17 πλοία συμπεριλαμβανομένου και ενός αεροπλανοφόρου, όταν ξαφνικά όλα τα συστήματα τους σταμάτησαν να λειτουργούν και χρειάστηκε να ρυμουλκηθούν σε διάφορα βρετανικά λιμάνια για να διαπιστωθεί τι ακριβώς τους συνέβη (παρόμοιο με την περίπτωση του Α/Τ "USS Donald Cook" στην Μαύρη Θάλασσα πριν τέσσερα χρόνια). Το θέμα απασχόλησε και το Βρετανικό Κοινοβούλιο, ενώ προκαλούσε γέλωτες ο ισχυρισμός της κυβέρνησης ότι έπαθαν όλα ταυτόχρονα μηχανική βλάβη.

- Ο διοικητής των Ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Συρία προειδοποίησε τους Αμερικανούς πως έχει λάβει εντολές αν κινδυνέψουν ζωές του ρωσικού προσωπικού από αμερικανικά όπλα,θα φανεί αμείλικτος και θα καταρρίψει ακόμα και αμερικανικά αεροπλάνα, αποκαλύπτοντας πως έχουν ξεδιπλωθεί αντιαεροπορικά συστήματα S-400 και S-500 σε όλο το εύρος της συριακής επικράτειας.

- Εν τω μεταξύ στενεύει ο κλοιός γύρω από τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ,Netanyahu,εναντίων του οποίου διεξάγονται δικαστικές έρευνες για διαφθορά και άλλα αδικήματα, ο οποίος ενόσω εξακολουθεί να κυβερνά το Ισραήλ, αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την ανθρωπότητα.
Επίσης το σχέδιο του να εξαπολύσουν οι Ισραηλινοί συνδυασμένη επίθεση μαζί με τους Αμερικανούς (Cabal) εναντίον της Συρίας, υποστηριζόμενη από τον 6ο Αμερικανικό στόλο,απέτυχε.
Ο ισχυρισμός ότι ο Asand χρησιμοποιεί χημικά όπλα εναντίον του θύλακα των ανταρτών στην Dyma, που βρίσκεται κοντά στο Χαλέπι, στράφηκε εναντίον τους, όταν ο αρχηγός του ρωσικού επιτελείου Valery Gerasimov ενημέρωσε τον Αμερικανό ομόλογο του στρατηγό Josef Dunford κατά
NETANYAHU
την πρόσφατη συνάντηση τους στο Μπακού, πως οι Ρώσοι κατέλαβαν υπόγεια ισραηλινή βάση κοντά στη Dyma, γεμάτη με ισραηλινά όπλα και χημικά "made in US" και τον προειδοποίησε πως αν οι Αμερικανοί πέσουν στην παγίδα του Netanyahu και εξαπολύσουν επίθεση εναντίον της Συρίας, όχι μόνον θα τους καταρρίψουν τα αεροπλάνα τους, αλλά θα βυθίσουν και τα αεροπλανοφόρα τους με έναν νέο πύραυλο antiship cruise, που πετά πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας με ταχύτητα 5 mach, δεν ανιχνεύεται και ούτε υπάρχει δυνατότητα ανακοπής του.
Συνεργοί του Netanyahu ήταν η "φιλανθρωπική" οργάνωση "White Helmets", η οποία σύμφωνα με καταγγελίες της οργάνωσης των Σουηδών γιατρών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα σκότωναν παιδιά και σκηνοθετούσαν τις μάταιες δήθεν προσπάθειες τους να τα σώσουν, ενοχοποιώντας την νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας.

- Η Cabal είναι υπεύθυνη για την πτώση του τουρκικού αεροπλάνου,στις 11/3/18, που πετούσε στον εναέριο χώρο του Ιράν. Στόχος η κόρη Τούρκου επιχειρηματία και προσωπικού φίλου του Εrdogan, η οποία επέστρεφε από το Κουβέϊτ όπου είχε πάει μαζί με επτά φίλες της για να διασκεδάσουν σε bachelor party λίγο πριν από τον γάμο της. Νεκροί και τα τρία μέλη του πληρώματος του αεροπλάνου.


Απρίλιος 2018
----------------------
-Όλο το «μελόδραμα» σχετικά με την υποτιθέμενη Ρωσική αθέμιτη σύμπραξη στις Αμερικανικές εκλογές είναι ένα προπέτασμα καπνού,για να καλυφθεί ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η ελίτ τρέφει τόσο μίσος για τον Putin.
Η πραγματική σύγκρουση αφορά έναν γεωπολιτικό αγώνα εξουσίας για παγκόσμια κυριαρχία, που περιλαμβάνει εκατοντάδες τρισεκατομμύρια δολάρια και μια επιθυμία για υποδούλωση του ανθρώπινου πληθυσμού με κάθε κόστος.
Πρόκειται για μια γεωπολιτική μάχη των ΗΠΑ και της ΕΕ έναντι της Ρωσίας και της Κίνας. Οι ΗΠΑ και η ΕΕ κυβερνιούνται από τους ίδιους τραπεζικούς και στρατιωτικό-βιομηχανικούς υπευθύνους, ενώ η Ρωσία και η Κίνα είναι δύο ανεξάρτητες χώρες που συμμάχησαν εξ ανάγκης.

-Μπορεί τα πυρηνικά όπλα να δίνουν απάντηση σε μια επίθεση, όμως οι ΗΠΑ αν και έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό πυρηνικών όπλων στον κόσμο, δεν έχουν καμιά δυνατότητα να ανακόψουν τους ρωσικούς και κινεζικούς υπερηχητικούς πυραύλους που δυνατόν να στραφούν κατά του εδάφους τους.
Γιατί οι ΗΠΑ ξέμειναν τόσο πίσω από τη Ρωσία και την Κίνα στην "hypersonic technology"; Γιατί σε διάστημα οκτώ ετών ο Barac Obama απομάκρυνε από τις Ενοπλες Δυνάμεις 400 διοικητές Μονάδων και δεκάδες ανώτατους αξιωματικούς (στρατηγούς,ναυάρχους,πτεράρχους) και γιατί σταμάτησε την ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας;
Αυτό είναι το ίδιο είδος εκκαθάρισης που εκτελέστηκε από τον Στάλιν πριν από τον Β΄ΠΠ, το οποίο εξασθένησε σημαντικά τον ρωσικό στρατό.
Ο Trump κληρονόμησε έναν πολύ αποδυναμωμένο, από το σχεδιασμό, αμερικανικό στρατό. Έχει κάνει ήδη μεγάλα βήματα στην αποκατάσταση της δύναμης του στρατού.

Οι πεζοναύτες είναι σαφώς στο στρατόπεδο του Trump και τους χρησιμοποιεί συνήθως για να παρέχουν λειτουργίες μυστικής υπηρεσίας, επειδή η "Μυστική Υπηρεσία" διακυβεύεται από τις προηγούμενες διοικήσεις της Cabal. Η μυστική υπηρεσία διακυβεύτηκε το 1963 και δολοφόνησε τον Kenedy και ο Trump το έχει λάβει υπόψη αυτό το ιστορικό γεγονός.
Ο Στρατός είναι μιας ανάμικτης πίστης και μία μερίδα στρατηγών ανήκει στό "Βαθύ Κράτος" (Deep State)της Cabal.Ωστόσο,η τάξη και ο φάκελος του Στρατού είναι σαφώς στο στρατόπεδο του Trump.
Η Πολεμική Αεροπορία ανήκει σίγουρα στο Deep State με την πίστη της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Trump μίλησε ανοιχτά για τη δημιουργία ενός νέου στρατιωτικού κλάδου που θα αποτελείται από την "Διαστημική Διοίκηση" και θα είναι το πιο ισχυρό τμήμα της Πολεμικής Αεροπορίας.
Το Πολεμικό Ναυτικό είναι συνυφασμένο με τον αμερικανικό λαό, και κυρίως με τον υποβρύχιο στόλο όπου συγκεντρώνει ένα από τα πιο θανατηφόρα όπλα όλων των Εν.Δυνάμεων. Ο υποβρύχιος στόλος έχει δικό του κώδικα δεοντολογίας και στολές.Ο Οbama δεν ήταν ποτέ σε θέση να αποκτήσει τον έλεγχο του υποβρυχίου στόλου και δεν είχε τους πυρηνικούς κώδικες εκτόξευσης για μεγάλο βεληνεκές.

Ο Πρόεδρος Trump ελέγχει τώρα αποτελεσματικά το μεγαλύτερο μέρος του στρατού και είναι με τη σειρά του πιστός στον αμερικανικό λαό. Τα καλά νέα για τους υποστηρικτές του Trump είναι ότι ένα στρατιωτικό πραξικόπημα είναι απίθανο αυτή τη στιγμή. Και όσο το Trump ελέγχει τον στρατό, εκτός από τη δολοφονία, το Deep State πρέπει να περιμένει μέχρι το 2020 να προσπαθήσει να τον βγάλει από το γραφείο,με τον παλιό τρόπο, την απάτη των ψήφων.Προς το παρόν, είναι αποδεκτός για τον αμερικανικό λαό στο σύνολό του.Οι επιρροές του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, αναμφισβήτητα διατηρούν τον Trump στη θέση του επειδή βλέπουν εξ ολοκλήρου την βαθιά κατάσταση.

-Ειδικές δυνάμεις του του στρατού και του πεζοναυτών των ΗΠΑ κατ'εντολή του Προέδρο Trump,έχουν ξεκινήσει επιδρομές ευρείας κλίμακας σε ολόκληρη τη χώρα,κατά γνωστών και ύποπτων μελών της "διεθνής εγκληματικής συμμορίας MS13".Συνελήφθησαν ηγέτες και μέλη και τους φυλάκισαν στην βάση των ΗΠΑ του Guantanamo της Κούβας.
Εγιναν πολλές άλλες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο από αυτές τις ίδιες Ομάδες Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ.
Στοιχεία της Cabal,τόσο στις ΗΠΑ όσο και στη Ρωσία προσπαθούν να προκαλέσουν έναν
Παγκόσμιο Πόλεμο ως απόσπαση της προσοχής από τις επερχόμενες ανομίες τους.Αυτή την τακτική η Cabal την έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.
Θα είχε γίνει ένα ανοιχτό στρατιωτικό πραξικόπημα στις ΗΠΑ το 2015 εάν ο Trump είχε διαβεβαιώσει την "Στρατιωτική Συμμαχία"των ΗΠΑ ότι θα νομιμοποιήσει τις προσπάθειές τους αν γινόταν πρόεδρος.
Τώρα τα πράγματα γίνονται με έναν πολύ νόμιμο και συνταγματικό τρόπο για την προστασία των στρατιωτικών ομάδων που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις.Τα σφραγισμένα κατηγορητήρια είναι πραγματικά και θα αποσφραγιστούν όταν ο χρόνος είναι σωστός.

Τό μεγάλο μέρος αυτού του πολέμου διεξάγεται στo παρασκήνιο και μέσω ηλεκτρονικών συσκευών (π.χ συντριβή στρατιωτικών αεροσκαφών,είσοδος με βλήματα κ.λ.π.) και μεθόδους αντικατασκοπίας και διείσδυση, δηλαδή ψεύτικες αποστολές εκπαίδευσης για τους Πεζοναύτες και τον Στρατό που χρησιμοποιούν την εκπαίδευση ως κάλυψη για να κάνουν συλλήψεις και να σκοτώσουν μερικούς από τους πιο ψυχοπαθητικούς "εργάτες" που θεωρούνται υπερβολικά επικίνδυνοι,όπως η MS13 και άλλες από εγχώριες όσο και από εξωτερικές ομάδες πληροφοριών.

-Οσοι είδαν πρόσφατα φωτό και βίντεο που βγήκαν στο φως στο τέλος του περασμένου έτους,σχετικά με τις πρακτικές "Pedovore"(Παιδοφαγία) και τι κάνουν με αυτές τις φτωχές ψυχές από την αρχή μέχρι το τέλος,αρρώστησαν και δεν μπορούσαν να κοιμηθούν για εβδομάδες.
Φανταστείτε πώς θα αντιδρούσε ο γενικός πληθυσμός; Χρειαζόμαστε πλήρη αποκάλυψη, όπως και η Συμμαχία των Μυστικών Δαστημικών Προγραμμάτων.Η Στρατιωτική Συμμαχία της Γης δεν πιστεύει ότι η κοινωνία θα επιβιώσει από τις αποκαλύψεις αυτές και έχει ένα σχέδιο για δίκες σε κρυφά  Στρατιωτικά Δικαστήρια.

-Πρόσφατα ανακοινώθηκε από πληροφοριοδότες ότι τον Νοέμβριο 2017,η Κίνα διεξήγαγε δύο δοκιμές ενός βαλλιστικού πυραύλου με υπερυψωμένο ολισθηρό όχημα, σύμφωνα με την οποία οι εκτιμήσεις των ΗΠΑ αναμένεται να φτάσουν στην αρχική επιχειρησιακή ικανότητα γύρω στο 2020. Η χώρα είχε ήδη πραγματοποιήσει τουλάχιστον επτά δοκιμές πειραματικών συστημάτων από το 2014 έως το 2016.

Εν τω μεταξύ,το μήνα Απρίλιο,ο πρόεδρος Putin έδωσε μια φανταχτερή κατάσταση της ένωσης του έθνους για να αποκαλύψει τα νέα Ρωσικά όπλα, συμπεριλαμβανομένου ενός υπερσπονδιακού πυραύλου που ισχυρίστηκε ότι είναι "ανίκητος" κατά των αμερικανικών αμυντικών
ΝΕΟΣ ΡΩΣΙΚΟΣ ΥΠΕΡΠΥΡΑΥΛΟΣ
πυραύλων.Περίπου μια εβδομάδα αργότερα,η Ρωσία ισχυρίστηκε ότι με επιτυχία δοκιμάστηκε ένας πύραυλος που μπορεί να χτυπήσει σε όποιο σημείο της γης χωρίς να γίνει από αντιληπτός από οποιοδήποτε αμυντικό σύστημα.
Ερωτηθείς εάν οι ΗΠΑ βρίσκονται πραγματικά πίσω από τη Ρωσία και την Κίνα σχετικά με την τεχνολογία, ο Thomas Karako διευθυντής του έργου πυραυλικής άμυνας στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών της Ρωσίας, δήλωσε κατηγορηματικά: "Ναι".

-Η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία και ο Πλειάδιος στόλος υποστηρίζουν τους Προέδρους Putin και Asand.
Τις πρωίνες ώρες της 14/4/18 οι ΗΠΑ,η Γαλλία και Αγγλία βομβάρδισαν με πυραύλους την Συρία,αφού προηγουμένως πήραν άδεια από τον Πρόεδρο Putin.
ΡΩΣΙΚΟ Υ/Β ΚΛΑΣΗΣ KILO
Το Ρωσικό Γενικό Επιτελείο είχε δημιουργήσει έναν «αποδεκτό κατάλογο στόχων» για τις δυνάμεις των ΗΠΑ,της Γαλλίας και της Αγγλίας,που περιλάμβαναν και το κρατικό κέντρο ερευνών Barzeh,που είχε προγραμματιστεί να γκρεμιστεί αργότερα για να κατασκευασθούν κατοικίες,και αεροπορικές βάσεις  που έλεγχε η Συρία και που είχε προγραμματιστεί να αναδομηθούν καθοτι είχαν ήδη πολλές ζημιές από τις επιθέσεις των ισλαμιστών τρομοκρατών.
Επίσης οι Αμερικανοί προειδοποιήθηκαν από τους Ρώσους,ότι τα βαριά ρωσικά βομβαρδιστικά που έχουν μεταφερθεί στο Ιράν,θα χτυπούσαν άμεσα αμερικανικούς στόχους σε ολόκληρη τη Συρία,αν παρεκτραπούν οι Αμερικανοί απο το συμφωνηθέν σχέδιο.
Δύο 24ωρα πριν γίνει ο βομβαρδισμός,οι ΗΠΑ μέσω της πρεσβείας τους στη Μόσχα ενημέρωσαν τους Ρώσους ποιούς ακριβώς στόχους θα χτυπήσουν,οι οποίοι Ρώσοι με την σειρά τους ενημέρωσαν τους Σύριους.
Βέβαια η κύρια αιτία όμως του βομβαρδισμού αυτού,απέβλεπε να αναγκάσει τους Ρώσους να ενεργοποιήσουν τα ηλεκτρονικά υπερόπλα τους στη Συρία, όπως την ηλεκτρονική φυσαλίδα που καλύπτει έκταση με διάμετρο 500 χλμ κάνοντας αόρατη και απρόσβλητη την περιοχή, με την ελπίδα να μπορέσουν να υποκλέψουν οτιδήποτε αφορά την λειτουργία της. Δεν τα κατάφεραν όμως καθόσον οι Ρώσοι το ήξεραν.
Κατόπιν αυτών,στις 04:00 της 14/4/18 οι ΗΠΑ από αντιτορπιλικά και αμερικάνικα βομβαρδιστικά αεροσκάφη Β1 και Αγγλικά αεροσκάφη Tornado καθώς και Γαλλικά μαχητικά Mirage,εκτόξευσαν μπαράζ με 103 πυραύλους cruise στη Συρία,που αποκρούστηκαν ακαριαία από συριακά αντιαεροπορικά συστήματα αεράμυνας S-125, S-200, Buk, Kvadrat και Osa. Καταρρίφθηκαν γρήγορα 71 από αυτούς τους δυτικούς πυραύλους,που σημαίνει ένα γεμάτο 70% των πυραύλων που εκτοξεύτηκαν κατά της Συρίας, καταστράφηκαν.
Οι 32 πύραυλοί που γλύτωσαν από τη συριακή αεράμυνα,κατέστρεψαν μερικώς το κρατικό κτίριο ερευνών Barzeh που είχε προγραματιστεί να κατεδαφιστεί και επέφεραν μικρές ζημιές στις συριακές αεροπορικές βάσεις Mezzeh και Dumayr ενώ η δεύτερη δεν υπέστη καμία ζημιά καθώς μπόρεσε να καταστρέψει και τους 12 πύραυλους που εκτοξεύτηκαν εναντίον της.Υπόψη ότι όλοι αυτοί οι πύραυλοι ήταν πλέον στο όριο της ενεργούς "ζωής" τους.

Πριν γίνει η επίθεση,οι Ρώσοι και η Ισραηλινοί στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου επεσήμαναν τέσσερα Βρετανικά πυρηνικά υποβρύχια κλάσεως Astute τα οποία επρόκειτο να ελιμενισθούν στην βρετανική βάση της Κύπρου.Όπως απεδείχθει όμως η αποστολή τους ήταν άλλη.Είχαν ενεργοποιήσει τις πυρηνικές κεφαλές των πυραύλων τους Tomahawk,κατ'εντολή των "νεοταξιτών",με αποστολή να χτυπήσουν την Συρία για να βγεί ο πλανήτης σε Γ'ΠΠ.
ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ Υ/Β  ASTYTE
Αμέσως Ρωσία και Ισραήλ,(και οι δύο έχουν τις καλύτερες υπηρεσίες πληροφοριών),συνενοούνται και πέντε ρωσικά υποβρύχια  stealth (αόρατα στα radar) τύπου "Black Hole-Kilo" που ευρίσκοντο στην Ανατ.Μεσόγειο και τέσσερα ισραηλινά υποβρύχια κλάσεως Delfin δημιουργούν φράγμα στα βρετανικά,τα οποία και απώθησαν σε ακτίνα που δεν μπορούσαν οι πύραυλοι τους να χτυπήσουν την Συρία.Τα Ισραηλινά υποβρύχια επενέβησαν,παρόλο που το Ισραήλ κυβερνάτε από "νεοταξίτες",διότι αν ερίχνετο πυρηνικό στην Συρία μπορούσε το ραδιενεργό νέφος να φθάσει πάνω από το Ισραήλ.
Μετά απ'αυτό Putin και Netanyahu έξαλλοι προειδοποιούν την Βρετανία ότι αν δεν αποσυρθούν τα υποβρύχια τους θα τα βυθίσουν.Η βασίλισσα Ελισάβετ ενημερώνεται και παθαίνει σοκ.Ειδοποιεί να έρθουν στην Βρεττανία οι 58 επίτροποι των κρατών της βρετανικής κοινοπολιτείας(Αυστραλία,Ν.Ζηλανδία,Κύπρος,κλπ).Τους ενημερώνει σε μυστική σύσκεψη και ονομάζει τον υιό της πρίγκηπα Κάρολο "διάδοχο του θρόνου"(ποτέ μέχρι αυτή την στιγμή δεν ήταν διάδοχος αλλά απλώς πρίγκηπας) και συγχρόνως του αναθέτει κρυφά τα καθήκοντα της.Υπ'όψη ότι ο Κάρολος είναι της "Παλαιάς Τάξης".
Εδώ θα κάνω μία παρένθεση:
Η Παγκόσμια Νέα Τάξη έχει τρεις "πόλεις" που η κάθε μία αντιστοιχεί σε ένα τομέα της "επικυριαρχίας". Έτσι έχουμε:
-Πόλη του Βατικανού  (City of Vatican) Πνευματική κυριαρχία.
-Πόλη του Λονδίνου (City of London) Οικονομική κυριαρχία.
-Πόλη της Ουάσιγκτον (City of Washington D.C) Στρατιωτική κυριαρχία.
Ο Πρόεδρος Trump κατώρθωσε και "εξάρθρωσε",να το πω έτσι,της δύο πρώτες,ενώ η City of Washington D.C περιήλθε στην εξουσία του και έφυγε από την "Νέα Τάξη".
Εδώ θέλω να αναφέρω ότι ο Τrump και ο Putin συνενοούνται για κάθε τι μεγάλο που συμβαίνει στον πλανήτη,καθόσον και οι δύο είναι της "Παλαιά Τάξης".
Εκτός όμως των παραπάνω πόλεων που ανέφερα,υπάρχει και ένα άλλο τέτοιο κέντρο στον πλανήτη που μέχρι τώρα οι Νεοταξίτες το έκρυβαν επιμελώς.
Ποιό είναι όμως;
Η Ελληνική πρωτεύουσα,  Η ΑΘΗΝΑ !!!!!!!!
Γι'αυτό τον λόγο ο αναβαθμισμένος πρίγκηπας-διάδοχος Κάρολος έπρεπε να επισκεφθεί την πρωτεύουσα της Ελλάδος "Αθήνα" για να δώσει τα διαπιστευτήρια του και να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τα τεκταινόμενα στον πλανήτη !!!

Μετά όλα τα παραπάνω η Κυβέρνηση της Γερμανίας,που δεν είναι κράτος αλλά ΕΠΕ (Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης) και γι'αυτό δεν έχει Σύνταγμα, ΕΞΑΝΕΣΤΗ !!
Ο δε Πρόεδρος της Τουρκίας Erdogan μόλις πληροφορήθηκε τα παραπάνω τον έπιασε πανικός και πήγε αμέσως στην βασίλισσα Ελισάβετ,αλλά έφυγε με την "ουρά στα σκέλια".Ο μόνος συμμαχός του είναι πλέον η Merkel,η οποία και αυτή βρίσκεται σε έξαλη κατάσταση !

-Μεγάλη αναμέτρηση αναμένεται στη Μέση Ανατολή καθώς πλησιάζει το "end game" για τη Σαουδική Ισραηλία (ντουέτο Ισραήλ- Σ.Αραβία).
Η απόφαση των ΗΠΑ να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από τη Συρία μεταφέροντάς τα εντός του Ιράκ αποτελεί ένδειξη για τους Ρώσους και τους συμμάχους τους ότι ο αμερικανικός στρατός δεν θα υπερασπιστεί τη Σαουδική Ισραηλία από οποιαδήποτε Ρωσική επίθεση εφόσον δεν απειλείται ο έλεγχος των πετρελαϊκών πόρων των ΗΠΑ στην περιοχή.

-Η ειρήνη στην Κορεατική χερσόνησο σημαίνει ότι η Cabal τραβάει τώρα όλα της τα χαρτιά σε μια προσπάθεια να ξεκινήσει τον Γ'ΠΠ στη Μέση Ανατολή.Το αποτέλεσμα είναι ότι τώρα γίνεται μια τεράστια μάχη εκεί που είναι πιθανό να καθοριστεί η μοίρα του Ισραήλ και της συμμάχου του Σαουδικής Αραβίας, που θα τους αναφέρουμε πλέον σαν "Σαουδική Ισραηλία".

-Η μάχη θα καθορίσει επίσης ποιος κυβερνά,οι δυτικές σατανικές γραμμές αίματος, ή οι άνθρωποι?
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Ισραήλ επιτέθηκε στις 29/4/18 στη Συρία με πυρηνικά όπλα και έτσι έμεινε ανοιχτό σε Ρωσικά αντίποινα,σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.Το παρακάτω βίντεο,αυτής της πυρηνικής επίθεσης, συστηματικά απορρίπτεται από το Διαδίκτυο.
https://www.youtube.com/watch?v=0myBgHQdnBc
ΠΥΡΙΝΙΚΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
Η φωτογραφία λήφθηκε από απόσταση πέντε χιλιομέτρων.
Η έκρηξη ήταν τόσο έντονη και καταχωρήθηκε σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό-Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC),σαν σεισμός Magnitude 2.6.
Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η πυραυλική επίθεση έγινε από τον ισραηλινό στρατό.Ο εικονολήπτης που βιντεοσκόπησε την έκρηξη είπε ότι σχηματίσθηκε "σύννεφο μανιταριού"όπως των ατομικών βομβών.Το Ισραήλ όμως,δεν παραδέχθηκε ότι έριξε ατομική βόμβα.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι η πυρηνική επίθεση μπορεί να ήταν Σαουδικά Ισραηλινά αντίποινα για τη δολοφονία του Πρίγκιπα Μωάμεθ Μπιν Σαλμάν, του ντε φάκτο κυβερνήτη της Σαουδικής Αραβίας. Ο πρίγκιπας Σαλμάν δεν εμφανίστηκε στο κοινό από τότε που αναφέρθηκαν πυκνοί πυροβολισμοί μέσα στο βασιλικό παλάτι την τελευταία  εβδομάδα του Απριλίου.Το μόνο άτομο που έφτασε στο τραπέζι όταν επισκέφθηκε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Mike Pompeo,το Σαββατοκύριακο του Απριλίου,ήταν ο ψεύτικος βασιλιάς.
Ωστόσο,η ομίχλη του πολέμου είναι ιδιαίτερα πυκνή τώρα στην περιοχή,οπότε θα γνωρίζουμε πολλά από αυτά που συμβαίνουν όταν η σκόνη κατακαθίσει κάπως.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σαφές ότι η Σαουδική Ισραηλία είναι όλο και πιο απομονωμένη στην περιοχή, καθώς η Τουρκία, το Ιράν, η Αίγυπτος, το Κατάρ, το Ιράκ, η Συρία και άλλες περιφερειακές δυνάμεις είναι εναντίον τους. Η απόφαση των ΗΠΑ να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από τη Συρία μεταφέροντάς τα εντός του Ιράκ αποτελεί ένδειξη για τους Ρώσους και τους συμμάχους τους ότι ο αμερικανικός στρατός δεν θα υπερασπιστεί τη Σαουδική Ισραηλία από οποιαδήποτε Ρωσική επίθεση εφόσον δεν απειλείται ο έλεγχος των πετρελαϊκών πόρων των ΗΠΑ στην περιοχή.
Αυτός ο αγώνας δεν περιορίζεται στη Μέση Ανατολή, αλλά οργιάζει "κάτω"και "πάνω"από την επιφάνεια της Ευρώπης,των ΗΠΑ και της Ρωσίας,καθώς οι παλαιές σατανικές οικογένειες αγωνίζονται να διατηρήσουν τον έλεγχο του πλανήτη Γη.

Ένα ορατό σημάδι αυτής της επικής μάχης εμφανίστηκε όταν "ο σκλάβος" του Rothschild πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel Macron επισκέφθηκε στις 24/4/18 τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Trump. Αυτό καταγράφηκε στην παραπλεύρω φωτογραφία, που στάλθηκε από πηγές του Πενταγώνου.
"Ενώ ο Macron χαιρετά με τον σατανικό χαιρετισμό, η Melania Trump στις 24 Απριλίου στέλνει ένα μήνυμα στους Rothschilds ότι τα Λευκά Καπέλα έχουν τον έλεγχο".


Μάϊος 2018
-------------------
-Οι Πατριώτες με τα Λευκά Καπέλα στις ΗΠΑ βαδίζουν στη μάχη εναντίον των δυνάμεων του σκότους και της εξαπάτησης.Ο πρώην αξιωματικός της CIA και πληροφοριοδότης Kevin Shipp λέει ότι συμβαίνει ένα συνεχιζόμενο πραξικόπημα για την κατάργηση ενός εκλεγμένου Προέδρου,του Τrump.
Ο Shipp λέει: "Έχουμε ένα πραξικόπημα στην κυβέρνησή μας αυτή τη στιγμή στα ανώτερα επίπεδα της CIA, το DOJ και το FBI που προσπαθούν να καταργήσουν έναν εκλεγμένο Πρόεδρο που εξελέγη από τον αμερικανικό λαό και να τον απομακρύνουν από το αξίωμά του.Αυτό είναι, στη χειρότερη περίπτωση, προδοσία από ανώτερους αξιωματούχους της σκιώδους κυβέρνηση ή του βαθέως κράτους,να επιτεθούν στον Trump και να τον απομακρύνουν από το αξίωμa.Υπάρχει ουσιαστικά ένας εμφύλιος πόλεμος που περιλαμβάνει τμήματα ανώτερων στελεχών και ανώτερα τμήματα της
ΧΑΖΑΡΟΙ
κυβέρνησής μας και συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι μεταξύ της «σκοτεινής» πλευράς και της «συνταγματικής» πλευράς. Ποτέ δεν υπήρξε κάτι τέτοιο στην ιστορία. Είναι εξαιρετικά σοβαρό, και αυτή είναι μια εξαιρετικά σοβαρή ώρα για την κυβέρνησή μας και ειδικά για τις συνταγματικές μας ελευθερίες.Αυτή ουσιαστικά είναι μια παγκόσμια εγκληματική Cabal των "Χαζάρων"που έχει διεισδύσει στην κυβέρνησή μας και τώρα έχει ανώτερους αξιωματούχους, υψηλόβαθμους αξιωματούχους που συνωμοτούν για να ανατρέψουν αυτόν τον πρόεδρο.

-Putin και Trump εργάζονται από κοινού και συντονισμένα για να εξουδετερώσουν την ομάδα της Cabal που δρα μέσα στο Ιράν, η οποία σε συνεργασία με τον Netanyahu, προσπαθούν να να ξεκινήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα του "εκλεκτού" λαού.
Επόμενος στόχος των Putin-Trump είναι η εξουδετέρωση της Χαζαρικής συμμαχίας Ισραήλ-Σαουδικής Αραβίας, η οποία διαπράττει ένα από τα χειρότερα εγκλήματα γενοκτονίας στην Υεμένη και που αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την ανθρωπότητα.

- Εν τω μεταξύ το θράσος του Netanyahu ξεπέρασε κάθε όριο. Ενώ κατηγορεί το Ιράν πως το πυρηνικό του πρόγραμμα συνεχίζεται και πως πρέπει να ακυρωθεί η σχετική συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν,με την Διεθνή Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας να παίζει στον ίδιο σκοπό, εξαπέλυσε στο τέλος Απριλίου πυραυλικές επιθέσεις εναντίον στόχων στη Συρία με μικρά πυρηνικά.

-Στις 8/5/18 ο Τrump ανακοίνωσε την αποχώρηση των ΗΠΑ από τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, χαρακτηρίζοντάς την "καταστροφική".Η συμφωνία είχε επιτευχθεί μεταξύ της Τεχεράνης από τη μία πλευρά και των ΗΠΑ, Βρετανίας, Ρωσίας, Γαλλίας, Κίνας, Γερμανίας και ΕΕ από την άλλη για να διασφαλίσει τον "αποκλειστικά ειρηνικό σκοπό" του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος.
Ο Τrump καλώς έπραξε και εγκατέλειψε την συμφωνία για τα πυρηνικά με το Ιράν, αφού ήταν μια καλά σχεδιασμένη συμφωνία από την κλίκα Οbama λίγο πριν εγκαταλείψει την εξουσία,η οποία εξυπηρετούσε τους σκοπούς της Cabal.Με την συμφωνία αυτή ο Οbama έδωσε 500 δις εφ΄άπαξ στο
ΙΡΑΝΙΚΟΙ  ΠΥΡΑΥΛΟΙ
Ιράν και θα εξακολουθούσε να του δίνει 500 εκατομμύρια δολ ετησίως, υπό τον όρο υποτίθεται να τεθεί υπό έλεγχο το πυρηνικό του πρόγραμμα. Μόνο που τα λεφτά αυτά κατέληγαν στην ομάδα της Cabal που δρα μέσα στο Ιράν, η οποία ελέγχει και το πυρηνικό του πρόγραμμα και η οποία σε αγαστή συνεργασία με τον Netanyahu προσπαθούν να δημιουργήσουν συνθήκες έναρξης παγκόσμιου πολέμου.
Εδώ ακριβώς φαίνεται και η απώλεια ψυχραιμίας από τον Netanyahu, που μόλις ο Τrump ανακοίνωσε πως οι ΗΠΑ εγκαταλείπουν την συμφωνία, εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση εναντίον ιρανικών θέσεων στη Συρία, οι οποίοι απάντησαν με βομβαρδισμό των υψωμάτων Γκολάν.

Η εγκατάλειψη της πυρηνικής συμφωνίας με το Ιράν από τον Τrump,εκτός των άλλων στοχεύει να αποκαλύψει και τους διεφθαρμένους πολιτικούς, όργανα της Cabal, που δωροδοκήθηκαν μόνον και μόνον για να εξυπηρετηθούν τα σχέδια των φανατικών σιωνιστών που ηγούνται του "εκλεκτού" λαού.
Σύμφωνα με τις διαρροές της μυστικής ομάδας "Q Anon" που δρα μέσα στο Πεντάγωνο,έχουν δωροδοκηθεί σε σχέση με την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν,ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Francois Hollande, ο σημερινός πρόεδρος Emmanouel Macron, η Καγκελάριος της Γερμανίας Mercel, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Obama και ο πρώην υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ John Kerry.
Στις δωροδοκίες αυτές εμπλέκονται και γαλλικές εταιρείες όπως η Airbus, η Total, η Renault και η
Q  ANON
Peugeot, καθώς και η γερμανική Siemens. Με αυτόν τον τρόπο εξηγείται και η συγχορδία όλων αυτών που βάλλουν εναντίον του Τrump, κατηγορώντας τον ότι έπραξε λάθος που εγκατέλειψε την συμφωνία.
Ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Javad Zarif απείλησε να αποκαλύψει τα ονόματα των δυτικών πολιτικών που είχαν δωροδοκηθεί σε σχέση με την πυρηνική συμφωνία, επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες που διέρρευσε η ομάδα "Q Anon".
H Q Anon είναι μία μυστική ομάδα υψηλόβαθμων στρατιωτικών του Πενταγώνου που πρόσκεινται στον Τrump, οι οποίοι διαρρέουν διαβαθμισμένες πληροφορίες.

-Ο Τrump κρατά ενήμερο τον Putin για κάθε του κίνηση, οι οποίοι συνεργάζονται στενά για την αποδόμηση της Cabal, με τελευταία τους επιτυχία την εκτόνωση της έντασης στην Κορεατική χερσόνησο.

-Ο Netanyahu μπορεί να παρουσιάζεται τώρα νικητής επειδή οι ΗΠΑ μετακίνησαν την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ, η μετακίνηση όμως της πρεσβείας αποτελεί μέρος κοινού σχεδίου των Putin και Trump,για την δημιουργία και την αναγνώριση Παλαιστινιακού κράτους,του οποίου πρωτεύουσα θα είναι η Ιερουσαλήμ.

Ο Netanyahu αντελήφθη πως τα σχέδια του "εκλεκτού" λαού για παγκόσμια επικράτηση θα παραμείνουν απλά σχέδια και πασχίζει με κάθε τρόπο να βρει νέους συμμάχους. Για τον σκοπό αυτό ζήτησε επανειλημμένα την βοήθεια της Ρωσίας για να επιβιώσει, αφού ο πόλεμος στην Συρία θεωρείται πλέον ότι έληξε με νίκη του Asand και βλέπει τους προαιώνιους εχθρούς του Ισραήλ να το κυκλώνουν από παντού.Οι συνεχείς επισκέψεις του Κissinger και του Netanyahu στην Μόσχα αποσκοπούν στο να αποσπάσουν την διαβεβαίωση του πραγματικού πλανητάρχη Putin πως δεν θα επιτρέψει εχθρικές κινήσεις κατά του Ισραήλ.
Ο Putin κατέστησε σαφές στον Netanyah πως μόνο με την αναγνώριση Παλαιστινιακού κράτους από το Ισραήλ και την επιστροφή των υψωμάτων Γκολάν στη Συρία,η Ρωσία θα προστατέψει την ύπαρξη του κράτους του Ισραήλ. Η πραγματοποίηση του σχεδίου αυτού θα καταστεί πολύ εύκολη με την απομάκρυνση του Netanyahu από την εξουσία, μιας και ο κλοιός σφίγγει γύρω του από την δικαιοσύνη της χώρας του αλλά και από το Διεθνές Δικαστήριο Ποινικών Εγκλημάτων.
Το κοινό σχέδιο των Putin-Trump προβλέπει την δημιουργία Παλαιστινιακού κράτους,με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ, στο οποίο θα συνδέεται η Δυτική Όχθη με υπερυψωμένη γέφυρα με την Λωρίδα της Γάζας.

-Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι κάτι συμβαίνει με το αμερικανικό δολάριο το οποίο και αποτελεί το αποθεματικό νόμισμα του πλανήτη. Επί του πρακτέου ο πλανήτης έχει «γεμίσει» από αυτό και πλέον δεν μπορεί να διατηρήσει για πολύ την αξία του.
Tο δολάριο όπως χρησιμοποιείται από τους Αμερικανούς δημιουργεί «φούσκες».«Φούσκες» οι οποίες όταν σκάνε «ρουφάνε» τα πάντα σαν «μαύρες τρύπες».
Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν το δολάριο ως επιθετικό όπλο για δύο λόγους:Πρώτον για να περνάνε
ΔΟΛΑΡΙΟ  ΗΠΑ
καλά αυτοί, χρησιμοποιώντας το ως ανεξάντλητο μέσο πλούτου και δεύτερον για να μην περνάνε καλά οι υπόλοιποι και ιδίως όσοι αποτελούν απειλή για την παγκόσμια ηγεμονία τους.
Μέσω του δολαρίου ελέγχουν τις αγορές, επιβάλουν κυρώσεις σε όποιον θέλουν, προκαλούν οικονομικούς «στραγγαλισμούς»,δηλαδή με λίγα λόγια χρησιμοποιούν μια «σημαδεμένη» τράπουλα και όλα στο τέλος τους ανήκουν.Ακόμα και η άλλοτε Σοβιετική Ένωση σε δολάρια συναλλάσσονταν.
Τώρα όμως Ρωσία και Κίνα έχουν ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια αποδολαριοποίησης με σκοπό να την επιβάλουν σε όλο τον πλανήτη και να επαναφέρουν τον κανόνα του "χρυσού" ο οποίος αν μη τι άλλο, τηρεί τους κανόνες της "λογικής".

-Κατι συνέβη.Αυτό το μοιραίο ναυάγιο στην τελευταία και κρίσιμη,για την ιστορική κρίση της θητείας της Α.Merkel,αμερικανικής υπογραφής από την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν και η επαναφορά και επιβάρυνση των αμερικανικών κυρώσεων κατά των συνεργαζομένων με το Ιράν χωρών, ερμηνεύτηκε από σοβαρούς αναλυτές ως στοχευμένο πλήγμα κατά του ευρωπαϊκού (γερμανικού κυρίως) επιχειρηματικού ανταγωνισμού. Πρόκειται για  κρίσιμο πλήγμα στην υποστύλωση του «ευρωπαϊκού οικοδομήματος», που οικειοποιήθηκε το δίδυμο Μerkel-Soible, με την ληστρική  διαχείρισή του. Οι καταλυτικές επιπτώσεις που έχουν ήδη αρχίσει, με την άρνηση
γιγάντιων επιχειρήσεων να πειθαρχήσουν σε «ευρωπαϊκό μέτωπο αντίστασης», είναι η απαρχή  νέων ρηγμάτων αποσύνθεσης.
Με την "μύτη" μεσίστια και χωρίς την παλαιά αυστηρή συνοφρύωση, η Μerkel επισκέφθηκε τον Μάϊο το Πεκίνο και μετά την Μόσχα, σε αναζήτηση σωσιβίων.
Υπολογίζοντας στα αυξανόμενα παρακμιακά φαινόμενα κόπωσης, σύγχυσης και εσωτερικής κοινωνικής κρίσης της ατλαντικής αυτοκρατορίας, η πολιτική αυτή, που βαθμιαία αναδύθηκε στην επιφάνεια επί  των ημερών της «σιδηράς καγκελαρίου», και που  απέβλεπε να καταλάβει τον έλεγχο της ευρωπαϊκής,αρχικά, σατραπείας, συγκρούστηκε και εξώκειλε στο παγόβουνο "Τrump".
Το τελευταίο μεγάλο σκάνδαλο, που κατατρώγει τώρα τα υπολείμματα του υποδείγματος Μerkel,είναι η ανακάλυψη της έκτασης διαφθοράς στην ομοσπονδιακή υπηρεσία μετανάστευσης με την εκχώρηση  προσφυγικής ιδιότητας και δικαιωμάτων, αντί ποσών πεντακοσίων έως χιλίων Ευρώ, σε 18 και βάλε χιλιάδες  προστρέξαντες με τα αργύρια, ακόμη και σεσημασμένους τρομοκράτες Τζιχαντιστές της Συρίας.Το εμπόριο αυτό,προσφυγικών ταυτοτήτων ανακαλύφτηκε στην Βρέμη, αλλά ερευνάται η διάδοσή του σε κλάδους της υπηρεσίας και άλλων πόλεων.
Ετσι,προστιθέμενα  στα ιλιγγιώδη  αμερικανικά πρόστιμα  στην Volkswagen,στην Siemens, και στην Deutsche Bank, στην αναγκαστική απόσυρση  εκατοντάδων  χιλιάδων «πειραγμένων» αυτοκινήτων, στις διεθνείς γερμανικές ομολογίες και στις συγνώμες για μαζικές απάτες, βλέπουμε και στο εσωτερικό  του βασιλείου της Μerkel την κατάρρευση του βάθρου ευαγγελικής ηθικής, από το ύψος του οποίου υποτελείς λαοί του μεσογειακού νότου στηλιτεύονταν  από γερμανικά μεγάφωνα ως οκνηρά και διεφθαρμένα γουρούνια (PIGS) και καταδικάζονταν σε σαδιστικό θάνατο,με αργή αφαίμαξη και εκδορά.

-Τώρα, με την κατάρρευση των πλαστικών γοτθικών ειδώλων, για την Ιταλία υπάρχει οδός και ελπίδα διαφυγής.Το αποτέλεσμα των Ιταλικών εκλογών και το πρόγραμμα της νέας ιταλικής κυβέρνησης συμπληρώνουν τον εφιάλτη για την κυψέλη κηφήνων στις Βρυξέλλες, για τις κατευθύνουσες κεφαλές του Βερολίνου και για τον ύπατο Αρμοστή της Παγκοσμιοποίησης στην Ευρώπη G.Soros.

-Πολλές χώρες μετά την Β'ΠΠ εμπιστεύτηκαν την φύλαξη του χρυσού τους στις ΗΠΑ, δηλαδή στην Federal Reserve των Rothschild, αλλά τελευταία οι χώρες αυτές βλέποντας την κάτω βόλτα του δολαρίου και την κοινή προσπάθεια των Ρώσων και των Κινέζων να εισαγάγουν νέο νόμισμα με αντίκρυσμα σε χρυσό, άρχισαν να ζητούν από τις ΗΠΑ να τους επιστρέψει τον χρυσό τους.
Μια από τις χώρες που ζήτησε την επιστροφή του χρυσού της ήταν η Κίνα, βρίσκοντας άμεση ανταπόκριση. Καχύποπτοι οι Κινέζοι με την ευκολία που τους επεστράφη ο χρυσός τους,
ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΛΑΚΑ ΧΡΥΣΟΥ
ΜΕ ΒΟΛΦΡΑΜΙΟ
αποφάσισαν να υποβάλουν σε επιστημονικό έλεγχο τις πλάκες που τους απέστειλε η Federal Reserve. Και τότε βρέθηκαν προ εκπλήξεως: Οι πλάκες ήταν επενδυμένες με ένα ελαφρό στρώμα χρυσού,αλλά κάτω από αυτό βρισκόταν ένα άγνωστο μέταλλο με ειδικό βάρος σχεδόν ίδιο με αυτό του χρυσού!
Tο μέταλλο "βολφράμιο" το οποίο έχει παρόμοιο βάρος και ειδικό βάρος με τον χρυσό. Έτσι, δημιούργησαν μπάρες-μαϊμούδες, οι οποίες έχουν αληθινό χρυσό απ' έξω και στο εσωτερικό τους έχουν το κατά πολύ φθηνότερο βολφράμιο.-Μπορεί να φαίνεται πως με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του ο Τrump να μην γνωρίζει τι του γίνεται, αλλά στόχος του είναι η πτώση του χάρτινου δολαρίου, που εξακολουθεί να αποτελεί το αίμα και την κινητήρια δύναμη της Cabal.
Η αποχώρηση του από την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν και η συνάντηση του με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη, γέμισε με απορίες πολλούς "αναλυτές", που θεωρούν πως ο Αμερικανός πρόεδρος έχει αλλοπρόσαλλη πολιτική και ο ίδιος είναι απρόβλεπτος.

-Η πτώση του χάρτινου δολαρίου των Rothschild και της Cabal αποτελεί κοινό στόχο των Τrump-Putin, αλλά και των Κινέζων, για να αντικατασταθεί από ένα νέο δολάριο που θα έχει αντίκρυσμα σε χρυσό, το οποίο θα τυπώνεται και θα κυκλοφορεί από την νέα Federal Reserve, η οποία είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο της νόμιμης κυβέρνησης των ΗΠΑ.
Για τον σκοπό αυτόν ο Τrump κινείται μέσα στα πλαίσια μιας πολιτικής που μπορεί μεν να φαίνεται αλλοπρόσαλλη, αλλά στοχεύει να στρέψει όλο τον κόσμο εναντίον των ΗΠΑ, όχι όμως κατά των ΗΠΑ που αγωνίζονται να απελευθερωθούν, αλλά εναντίον των ΗΠΑ της Cabal.
Ο Τrump έλαβε διαβεβαιώσεις από τον Putin και τους Κινέζους πως θα στηρίξουν το νέο δολάριο,ότι θα δώσουν στις ΗΠΑ όσο χρυσό χρειαστεί για την μετάβαση στο νέο νόμισμα και ότι "δεν θα αφήσουν τον Αμερικανικό λαό να πεινάσει", όπως συνέβη με τον Ρωσικό λαό που έζησε όλα εκείνα τα δύσκολα χρόνια που χρειάστηκε η Ρωσία για να ανορθωθεί.

-Πριν από το «deadline» που είχε δώσει για να αποσπάσει παραχωρήσεις από τους εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ και το οποίο έληγε την Παρασκευή,1/6/18, αποφάσισε να προχωρήσει από 30/5/18 στην επιβολή δασμών σε χάλυβα και αλουμίνιο ο Αμερικανός πρόεδρος, αλλά και πιθανό «φρένο» στην εισαγωγή γερμανικών πολυτελών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ όπως αναφέρει και το CNBC.Έτσι τερμάτισε μια δίμηνη εξαίρεση και όλα δείχνουν ότι πλέον οι ΗΠΑ ξεκινούν πόλεμο και εναντίον των συμμάχων και φίλων.
Σε συνδυασμό με την μονομερή αποχώρηση των ΗΠΑ από την συμφωνία με το Ιράν,με την οποία ενέργεια επιχειρεί η Ουάσιγκτον να καταστρέψει μεγάλες εμπορικές συμφωνίες της ΕΕ με την Τεχεράνη, διαγράφεται ένα εκρηκτικό σκηνικό, από το οποίο προκύπτει ότι οι ΗΠΑ θα απομονωθούν από τον υπόλοιπο πλανήτη και θα αυξηθούν οι φωνές για έκτακτη αποδολαριοποίηση των παγκόσμιων συναλλαγών.

-Ο Πάπας Φραγκίσκος (Jorge Mario Bergoglio) πρόκειται να συλληφθεί για την διακίνηση παιδιών και ανθρωποκτονία.Στις 30/5/18 παρέλαβε ένταλμα σύλληψης για το ρόλο του στην εμπορία και το θάνατο παιδιών.Η εντολή ζητάει την άμεση κατανόηση του Bergoglio ως καταδικασμένου εγκληματία και απειλή για την ασφάλεια των παιδιών. Η αστυνομία σκόπευε να επιβάλει το ένταλμα σε εκδήλωση του Παγκόσμιου Συμβουλίου των Εκκλησιών στη Γενεύη, όπου ο Πάπας Φραγκίσκος
ΠΑΠΑΣ  ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ -BERGOGLIO
αναμενόταν να απευθυνθεί στη Συνέλευση στις 21 Ιουνίου.Το ένταλμα αναγνωρίστηκε από τις αρχές της INTERPOL, καθώς και δικαστικές και αστυνομικές υπηρεσίες στην Ισπανία, την Αμερική, τη Ρωσία και τη Σερβία.Τελικά δεν συνελήφθει.
Γιατί η σύλληψη δεν γίνεται άμεσα στο Βατικανό; Mάλλον γιατί η Ελβετική Φρουρά του πάπα θα προέβαλε αντίσταση. (μην βλέπετε τους φρουρούς στο Βατικανό ως γραφικές φιγούρες.Είναι άριστα εκπαιδευμένοι στρατιωτικοί)
Να περιμένουμε "ασθένεια" και παραίτηση;
Κάτι αλλάζει στην Ιταλία;

Ιούνιος 2018
---------------------
-Το παλαιό καθεστώς στις Η.Π.Α. και στην Ευρώπη καταρρέει με τρόπο που γίνεται πλέον προφανής.Αυτή η κατάρρευση τελικά οφείλεται στην κοινωνική αστάθεια που προκαλείται από την ακραία συγκέντρωση του πλούτου στα χέρια μιας πολύ μικρής κλίκας ολιγαρχών στενής αλληλεξάρτησης, γνωστής ως Χαζαρική Μαφία(Cabal). Ευτυχώς, έχει ξεκινήσει μια επανάσταση
XAZAΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ-CABAL
που σύντομα θα απελευθερώσει τη Δύση και την υπόλοιπη ανθρωπότητα, από αυτούς τους αυτο-διορισμένους, εραστές των πολέμων.
Προς το παρόν,υπάρχουν πολλά σημάδια ενός πολύ επικίνδυνου και χαοτικού καλοκαιριού καθώς το παλαιό σύστημα καταρρέει.Σύμφωνα με πηγές της CIA και άλλες,στις ΗΠΑ ο αδήλωτος εμφύλιος πόλεμος που μαίνεται από τον καιρό της εκλογής του Donald Trump μπορεί να οδηγήσει σε πυρηνική τρομοκρατία εντός των ΗΠΑ από μαφιόζους της Cabal.
Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, τα αντίποινα θα εξαλείψουν τα οχυρά του Ισραήλ, στην Ελβετία, στην Ιταλία (Βατικανό) και αλλού,σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου.
Ένα από τα πολλά σημάδια για το πόσο ευρύς είναι ο πόλεμος στην κυβέρνηση των ΗΠΑ φάνηκε στις 18/6/18 όταν ο Trump έγραψε στο tweeter για το «κυνήγι της "Ρωσικής μάγισσας", σημειώνοντας ότι "Με όλη την προκατάληψη,το ψέμα και το μίσος από τους ανακριτές,ο λαός απαιτεί αυτοί οι ανακριτές να ανακριθούν. Έτσι πολλά περισσότερα θα αποκαλυφθούν". Μέσα σε μια ώρα αυτό ακολουθήθηκε από ένα tweet από τον πρώην επικεφαλής της CIA, John Brennan, λέγοντας:
"Ο φόβος σας από την έκθεση είναι ορατός. Η απογοήτευσή σας ακόμα περισσότερο",και ζήτησε πραξικόπημα εναντίον του Τrump, κάτι που σε κανονικές περιόδους θα οδηγούσε στη σύλληψή του για προδοσία.
Στη συνέχεια,ένα από τα κορυφαία περιοδικά ειδήσεων του Καναδά που έκανε ανοιχτά και μισό-αστεία έκκληση για εισβολή στις ΗΠΑ,επειδή "η Αμερική έχει γίνει ένα αποτυχημένο κράτος".Έπίσης o επικεφαλής του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg,ανέφερε πρόσφατα σε ομιλία του στο Λονδίνο ότι "δεν είναι γραμμένο σε πέτρα ότι το ΝΑΤΟ θα επιβιώσει για πάντα".
Ο λόγος,για την εξαιρετικά μεγάλη αυτή ένταση, παρεμποδίζει την στρατιωτική δράση σε διάφορα μέτωπα τόσο από τις ΗΠΑ όσο και από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις που θα μπορούσαν να ρίξουν αρκετές κυβερνήσεις και να αλλάξουν τους παγκόσμιους χάρτες,όπως αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου, της CIA και της FSB.
Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές,μεγάλη στρατιωτική δράση επίκειται πιθανότατα στην Ουκρανία, στο Ισραήλ και στο Μεξικό, στο πλαίσιο μίας μυστικής συμφωνίας μεταξύ των Προέδρων ΗΠΑ,Ρωσίας και Κίνας.
Οι πηγές της CIA αναφέρουν ότι αυτό είναι πιθανό να είναι ένα προοίμιο ρωσικής επιχειρήσεως αλλαγής καθεστώτος στην Ουκρανία και προσάρτησης στην Ρωσία των ρωσόφωνων ανατολικών επαρχιών της Ουκρανίας.
Ένας από τους κύριους αρχιτέκτονες της εγκατάστασης του παράνομου καθεστώτος στην Ουκρανία,η Victoria Nuland (πρώην υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ),δήλωσε στις 20/6/18 στην Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας ότι: "Άλλες χώρες και κακοήθεις καραγκιόζηδες προσαρμόζουν τώρα και βελτιώνουν τα επιχειρήματα της Ρωσίας, συμπεριλαμβάνοντας κυρίως την Κίνα".

-Αρχές Ιουνίου Αμερικανοί Βετεράνοι επέδραμαν σε μεγάλο εργοστάσιο τσιμέντου στην Αριζόνα που ανήκει στην Cabal (Rothschild, Clinton's κλπ) και ελευθέρωσαν δεκάδες παιδιά τα οποία διακινούνταν στο κύκλωμα παιδοφίλων.Τα περισσότερα είχαν απαχθεί και μεταφέρθηκαν εκεί από το Μεξικό.
Ταυτόχρονα κάλεσαν όλους τους Βετεράνους σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και να εφαρμόσουν το σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Πρωτοπόρο και οργανωμένο τμήμα του Αμερικανικού λαού στον αγώνα για την εξουδετέρωση της Cabal, είναι οι Αμερικανοί Βετεράνοι, οι οποίοι αριθμούν πέραν των τριών εκατομμυρίων και οι οποίοι πρωτοστατούν στην διαφώτιση των Αμερικανών, σε κοινωνικούς αγώνες καθώς και στην διαφώτιση των νεαρών στρατιωτών, τους οποίους προειδοποιούν πως πιθανόν η Cabal να τους χρησιμοποιήσει σε πληρεξούσιους πολέμους, καλώντας τους να αρνηθούν να πολεμήσουν, όπως έγινε και με τους ίδιους, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν για να πολεμήσουν προς όφελος του "εκλεκτού λαού" στο Κουβέϊτ, στο Ιράκ, στο Αφανιστάν και αλλού.

-Κατόπιν διαταγής του Προέδρου Trump,ο αμερικανικός στρατός ανέβαλε τον έλεγχο των συνόρων με το Μεξικό.Καθώς λέει ο Trump,"Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να εισβάλουν στη χώρα μας. Όταν κάποιος μπαίνει, πρέπει αμέσως, χωρίς δικαστές ή δικαστικές διαδικασίες, να στέλνεται πίσω από εκεί που ήρθε".(Σχόλιο μου:Ας τα βλέπει αυτά η Ελληνική κυβέρνηση

-Ο χαζαρικός όχλος βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση σχετικά με την κρίση των προσφύγων, επειδή υπάρχουν αυξανόμενες ενδείξεις ότι τα ασυνόδευτα κορίτσια πρόσφυγες έχουν εξαφανιστεί και πιθανότατα έχουν διακινηθεί.Σε αυτό το μέτωπο, συνεχίζεται όλο και περισσότερο η έκθεση των χαζάρων υψηλού επιπέδου σε εγκλήματα σεξ.Ο κύριος δωρητής της Hillary Clinton ,Clare Bronfman πρόκειται "να κατηγορηθεί για εμπορία παιδιών της sex cult". Επίσης, υπάρχουν καταγγελίες ότι ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo, καλύπτει τα σεξουαλικά εγκλήματα κατά των παιδιών.
Αυτές οι συλλήψεις πραγματοποιούνται με βάση τα στοιχεία που συλλέχθηκαν μέσω των συλλήψεων χιλιάδων κακοποιών παιδιών, χαμηλότερων βαθμών.

-Στην Ευρώπη, οι ηγέτες της Γαλλίας και της Γερμανίας που έχουν οριστεί από την Cabal,βρίσκονται στα πρόθυρα της ανατροπής λόγω της κοινωνικής αντίδρασης στην εισροή εκατομμυρίων νέων ανδρών προσφύγων από τις μουσουλμανικές χώρες. Η Angela Merkel και ο Emmanuel Macron της Γαλλίας,αντιμετώπισαν ανοιχτή εξέγερση από δώδεκα άλλες χώρες της ΕΕ όταν πρότειναν την ενίσχυση του κεντρικού (χαζαρικού) ελέγχου της ΕΕ.
Ο Macron στη συνέχεια ζήτησε "οικονομικές κυρώσεις" (δηλαδή ένα οικονομικό μποϊκοτάζ Rothschild) εναντίον χωρών της ΕΕ (όπως η Ιταλία, η Ουγγαρία και η Πολωνία) που αρνούνται να δεχτούν πρόσφυγες.
Αντίθετα, οι πηγές του Πενταγώνου και της CIA λένε πως αυτό που θα συμβεί, θα είναι η αλλαγή καθεστώτος στη Γαλλία και στην Γερμανία καθώς και μια σημαντική εκστρατεία για την απομάκρυνση των κατά το μεγαλύτερο μέρος ανδρών μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών από την Ευρώπη.
Φυσικά,οι πρόσφυγες φτάνουν σε μεγάλο βαθμό λόγω της μαζικής δολοφονίας και των μαζικών χτυπημάτων που προκαλεί στις πατρίδες τους η Cabal.Έτσι η οποιαδήποτε πραγματική λύση σε αυτή την κρίση θα απαιτήσει την απομάκρυνση του αδίστακτου καθεστώτος του Ισραήλ και τον τερματισμό του παρανοϊκού σχεδίου τους για Αρμαγεδδώνα.
Ήδη στη Μέση Ανατολή, οι πραγματικοί ειρηνιστές μουσουλμάνοι έχουν αρχίσει να αναλαμβάνουν δράση εναντίον των ψευδο-μουσουλμάνων εξτρεμιστών που δημιουργήθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από τους Χαζάρους.
Φυσικά, οι Χαζάροι, οι οποίοι κυριολεκτικά αγωνίζονται για τη ζωή τους, θα προσπαθήσουν να

δημιουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χάος και θάνατο προτού αφαιρεθούν από την εξουσία.Για το λόγο αυτό, είναι εξαιρετικά σημαντική μια συνεχιζόμενη μυστική προσπάθεια για την εξάλειψη του χαζαρικού ελέγχου του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Έχει πλέον γίνει σαφές ότι οι Χαζάροι κέρδισαν τον έλεγχο αυτό χρησιμοποιώντας τον κλεμμένο ασιατικό βασιλικό χρυσό. Οι νόμιμοι ιδιοκτήτες τώρα απαιτούν πίσω τον χρυσό τους,και η BIS καθώς και άλλες κεντρικές τράπεζες έχουν ειδοποιηθεί.
Για το σκοπό αυτό, πραγματοποιούνται μυστικές διαπραγματεύσεις μεταξύ του Πενταγώνου, των ασιατικών μυστικών εταιρειών, των ασιατικών βασιλικών οικογενειών, της κινεζικής κυβέρνησης, της ρωσικής κυβέρνησης κλπ.

- Το προσωπικό των Δικαστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ και άλλων συναρμόδιων υπηρεσιών, δεν θα πάνε διακοπές τον Αύγουστο αλλά θα παραμείνουν στις θέσεις τους, για να βοηθήσουν να εγκατασταθούν ομαλά 300 νέοι δικαστές, δικαστικοί λειτουργοί και εισαγγελείς που διόρισε ο Πρόεδρος Trump. Με αυτόν τον τρόπο ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα θέσει υπό τον απόλυτο έλεγχο του το δικαστικό σύστημα και αναμένεται ότι θα εξαπολύσει "πογκρόμ" συλλήψεων για να εξαρθρώσει το κύκλωμα παιδοφιλίας, που το απαρτίζουν στελέχη και μέλη της Cabal.

-Σχέδιο ολικής καταστροφής της Γερμανικής "πανίσχυρης" οικονομίας και μαζί με αυτής της ΕΕ και του ευρώ, έχει θέσει σε ισχύ ο Αμερικανός πρόεδρος που χτυπάει αλύπητα .
Μέτα από σωρεία αποφάσεων για τους δασμούς στον xάλυβα, στα αυτοκίνητα και αλλού,σε ένα ιδιότυπο πόλεμο με το Βερολίνο,η κρίση στην Ευρώπη είναι πλέον ορατή λόγω μιας σειράς γεγονότων.

-Στις 9/6/18 ο Trump απέσυρε ξαφνικά την υποστήριξή του από το τελικό ανακοινωθέν της διήμερης συνόδου κορυφής που πραγματοποιήθηκε στo Kembek του Καναδά, παρά τον συμβιβασμό που εκπονήθηκε έπειτα από μάχη πάνω στα εμπορικά ζητήματα.
Ο αμερικανός πρόεδρος έκανε στροφή 180 μοιρών εναντίον των συμμάχων του στην Ευρώπη και τον Καναδά,τους οποίους απείλησε με βαρείς τελωνειακούς δασμούς, έπειτα από μια σύνοδο κορυφής της G7 που κατέληξε σε φιάσκο.
Πρόκειται για εντάσεις που έρχονται σε αντίθεση με την "ενότητα" η οποία επιδείχθηκε στη διάρκεια της συνόδου κορυφής στην Κίνα μεταξύ των ηγετών της Κίνας, της Ρωσίας και του Ιράν.

- Στην Ευρώπη η αλλαγή της κυβέρνησης  στην Ιταλία,την Ισπανία και τη Σλοβενία σημαίνουν ότι μόνο ο βάλτος της Γαλλίας,της Γερμανίας και της Ολλανδίας παραμένουν υπό Χαζαρικό έλεγχο.
Ο αρχισατανιστής ηγέτης Νetanyahu,προετοιμάζεται για την αναπόφευκτη ήττα του.Η πρόσφατη δημόσια δήλωση από τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg ότι η συμμαχία δεν θα έρθει προς υποστήριξη του Ισραήλ σε περίπτωση που αυτό δεχθεί επίθεση από το Ιράν, ήταν ένα ορατό σημάδι της επικείμενης αλλαγής του καθεστώτος στο Ισραήλ.
Το πιο σημαντικό είναι αυτό που παρέμεινε άγνωστο,το ότι δηλαδή το ΝΑΤΟ δεν θα υπερασπιστεί αυτήν την παράνομη σιωνιστική οντότητα,από τη "Ρωσική Aρκούδα". Σε κάθε περίπτωση, ο
MUTAIB BIN ABDULLAH
Νetanyahu και το καθεστώς του έχασαν την υποστήριξη και των περισσότερων πραγματικών Εβραίων λόγω της δολοφονικής συμπεριφοράς τους.
Αυτή η δημόσια καταδίκη του Ισραήλ έρχεται καθώς η Σαουδική Αραβία προετοιμάζεται να αναγγείλει τον Mutaib bin Abdullah ως νέο κυβερνήτη της, αντικαθιστώντας την Σιωνιστική μαριονέτα Bin Salman, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 21/4/18.
Αυτό είναι σημαντικό επειδή σημαίνει πως ο έλεγχος του πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας, το στήριγμα του πετροδολαρίου, έχει φύγει από τα σιωνιστικά χέρια. Σίγουρα, ο Bin Salman, ο οποίος ήταν καθημερινά στον τύπο έως ότου ξέσπασαν πυρά μέσα στο παλάτι του στις 21/4/18, εξαφανίστηκε από την κοινή θέα.Θα χρειαστεί όμως μια επίσημη δημόσια ανακοίνωση, για επιβεβαιώση.

-Πλήρης αποτυχίας ήταν η συνάντησης της Λέσχης Bilderberg που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 7-10/6/18 στο Τορίνο της Ιταλίας.Έφεραν τον Κssinger πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι για να προεδρεύσει της συνάντησης και ενώ πάντοτε το κύριο θέμα ήταν τι να κάνουν για να αντιμετωπίσουν την Ρωσία και να εφαρμόσουν τα σχέδια της Νέας Τάξης, τώρα το μοναδικό θέμα ήταν τι να κάνουν για να σωθούν! Έριξαν μάλιστα το φταίξιμο στον Τrump, κατηγορώντας τον ότι διέλυσε την παγκόσμια τάξη.

-Στην Ουάσινγκτον DC,οι "οι σιωνιστικοί πράκτορες του Βαθέως Κράτους είναι πλέον ιστορία, καθώς το Υπουργείο Άμυνας αναλαμβάνει την διαδικασία εκκαθάρισης της ασφαλείας για ολόκληρη την κυβέρνηση και θα επιτρέπει μόνο "λευκά καπέλα και πατριώτες".
Αυτό σημαίνει ότι η στρατιωτική κυβέρνηση πίσω από τον Trump σταθεροποιεί τη θέση της ως εκπρόσωπος της Δύσης σε διαπραγματεύσεις με την Ευρασιατική συμμαχία.
Παρ 'όλα αυτά, όλες οι κινήσεις που περιγράφηκαν παραπάνω αντιπροσωπεύουν μια θεμελιώδη αλλαγή κατεύθυνσης στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος κυβερνάται τώρα που ο σιωνιστικός εφιάλτης τελειώνει. Η ανθρωπότητα ελευθερώνεται.-Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κίνα διατάχθηκαν  να εκκενώσουν τη χώρα αμέσως μετά από μια σειρά μυστηριωδών ύποπτων περιστατικών που έχουν προκαλέσει αναστάτωση στην Ουάσιγκτον .Μια ειδική ιατρική ομάδα του Πενταγώνου εξειδικευμένη σε αυτές τις περιπτώσεις  εξετάζει επί του παρόντος όλους τους Αμερικανούς διπλωμάτες,  αφού οι υπάλληλοι παραπονέθηκαν για «αφύσικες αισθήσεις ήχου και πίεσης», αντανακλώντας στις παλαιότερες  ανεξήγητες «ήπιες επιθέσεις» Αμερικανών διπλωματών στην Κούβα.
Εκθεση Αμερικανών ερευνητών ανέφερε  ότι για τέτοια περιστατικά υπεύθυνη ήταν η χρήση  προηγμένου ηχητικού όπλου, το οποίο λειτουργεί πέρα από το εύρος των ήχων που μπορεί να ακούσει ο άνθρωπος, και φέρεται να χρησιμοποιήθηκε εναντίον των Αμερικανών διπλωματών και μελών των οικογενειών τους.

-Ο Πρόεδρος Trump έχει ορκιστεί να καταστρέψει εντελώς το βαθύ κράτος(Cabal) που συνωμοτεί ενεργά για να τον καταστρέψει.
TRUMP-KIM YONG UN
Στην συνάντηση του με τον βορειοκορεάτη Πρόεδρο Kim Yong Un στην Σιγκαπούρη στις 10/6/18,η Cabal είχε τοποθετήσει μικρό πυρηνικό όπλο για να φονευθεί ο Trump.Ομως οι Πλειάδιοι που συνεχώς τον προστατεύουν,εξουδετέρωσαν το πυρηνικό όπλο.
Επίσης όταν απογειώθηκε το αεροπλάνο με τον Trump,για την επιστροφή του στις ΗΠΑ,η Cabal εκτόξευσε πυραύλους κατά του αεροπλάνου του, οι οποίοι όμως κατεστράφηκαν από τα δύο πλειάδια σκάφη τα οποία πάντα ακολουθούν το προεδρικό σκάφος.Παρόμοιο γεγονός έγινε στις 9/6/18 όταν ό Trump έφυγε απο την σύνοδο των G-7 που έγινε στο Τorondo του Καναδά.

-Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο ειδησιογραφικό κανάλι Fox News στις 16/6/18, ο Trump δήλωσε ότι είναι "περήφανος" γιατί νίκησε τις δυναστείες του Βhus και της Clinton παρά τις ανέντιμες υπηρεσίες πληροφοριών που "σχεδίαζαν" την εκλογή της.Tώρα έχει στρέψει τα βλέμματά του στα μέλη του "Βαθέως Κράτους" (Cabal)που προσπαθούν να τον υπονομεύσουν.
"Τώρα υποθέτω, ελπίζω ότι είμαι στη διαδικασία να κάνω πολύ ανέντιμη νοημοσύνη,γιατί αυτό που έκανε(η Clinton) ήταν απίστευτο και μια πραγματική προσβολή σε εκατομμύρια ανθρώπους που ψήφισαν σε αυτές τις εκλογές", δήλωσε ο Trump.

-Ο χρυσός που ανήκε στην νέα Federal Reserve και τον έκλεψε η Cabal στις 11/9/2001, εντοπίστηκε από τα "Λευκά Καπέλα" σε κρυψώνα στην Σιγκαπούρη και τον μετέφεραν πίσω στις ΗΠΑ. Ο χρυσός που εμπιστεύτηκε η Κίνα πριν την έναρξη του Β'ΠΠ στις ΗΠΑ, εντοπίστηκε σε Ελβετική τράπεζα και δόθηκε προθεσμία τελεσίγραφο να της επιστραφεί μέχρι την 1η Ιουλίου 2018.

-Οι Πρόεδροι Putin και Trump συναντώνται το αργότερο μέχρι τα μέσα Ιουλίου πιθανότατα στο Ελσίνκι, με κύριο θέμα τον συντονισμό των ενεργειών τους για να δοθούν τα τελειωτικά κτυπήματα στην Cabal.

-Μεγάλη ρωσική κίνηση έχει ήδη ξεκινήσει με ρωσικούς βομβαρδισμούς (με αμερικανική άδεια) την προτελευταία εβδομάδα του Ιουνίου,των "ισραηλινών πληρεξουσίων δυνάμεων" (ISIS κα) κοντά στα Υψίπεδα του Γκολάν.Αμερικανοί υπάλληλοι του υπουργείου Εξωτερικών υποσχέθηκαν πως οι ΗΠΑ θα υπερασπιστούν το Ισραήλ, αλλά πλέον δεν ελέγχουν τον στρατό των ΗΠΑ,που είναι απογοητευμένος και κουρασμένος από τις Ισραηλινές διαμάχες.
Επίσης στη Μέση Ανατολή,οι πραγματικοί ειρηνιστές μουσουλμάνοι έχουν αρχίσει να αναλαμβάνουν δράση εναντίον των ψευδο-μουσουλμάνων εξτρεμιστών που δημιουργήθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από τους Χαζάρους.

-Στις 29/6/18 ο Trump έδωσε στον Putin το πράσινο φως για να βομβαρδίσει τρομοκρατικές ομάδες που υποστηρίζονται από τον Οbama, οι οποίες λειτουργούν στη νοτιοδυτική Συρία.
Η Χαζαρική Μαφία και οι κορυφαίοι της αρχηγοί βάλλονται τώρα από όλες τις πλευρές, και έχουν μερικούς πολύ σοβαρούς και ολοένα πιο ισχυρούς εχθρούς, αλλά και κάποιους που έχουν αυτομολήσει από τα βαθιά μαύρα και πέρα-από μαύρα,μυστικά προγράμματα, για τους οποίους οι χαζαρομαφιόζοι δεν ξέρουν τίποτα.

-Τέσσερις δορυφόροι, ένας ρωσικός, ένας αμερικανικός, ένας κινεζικός και ένας ιαπωνικός, έχουν τεθεί σε τροχιά, εφοδιασμένοι με ένα λογισμικό υψηλής τεχνολογίας που το κατασκεύασαν οι Πλειάδιοι και έχουν καταλάβει στρατηγικά σημεία καλύπτοντας όλο τον πλανήτη. Το λογισμικό αυτό δεν μπορεί να παραβιαστεί και όταν τεθεί σε λειτουργία, οι Δυνάμεις Αντίστασης θα θέσουν υπό τον
ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ
έλεγχο τους το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, αποσπώντας το από τα χέρια της Cabal. Εκείνο που απομένει είναι να δηλώσει έτοιμος ο Τrump, αφού πρώτα δώσει κάποια καίρια κτυπήματα στα ανώτερα στελέχη της Cabal που εξακολουθούν να δυναστεύουν την χώρα του. Ήδη ο Obama προειδοποιήθηκε να σταματήσει κάθε δραστηριότητα προς όφελος της Cabal.Φέρεται να δήλωσε ότι θα υπακούσει.

-Η Cabal ξεκίνησε μια υπόγεια εκστρατεία διαβάλλοντας με κάθε τρόπο τους Πλειάδιους. Τους αποκαλεί άθεους και πως αν επικρατήσουν θα καταστρέψουν τον πλανήτη, τον οποίο θέλουν να σκλαβώσουν προς ίδιον όφελος.

-Διαστημικός Πόλεμος?
Τέλος Ιουνίου ο Trump κατευθύνει την εγκαθίδρυση δύναμης των ΗΠΑ για να "κυριαρχήσει στο διάστημα" γιατί νιώθουν ότι απειλούνται από "Κάτι" ή από "Κάποιον" που οδηγεί έναν πολύ μεγάλο ουράνιο στόλο .
Οι παρατηρητές αστεροειδών της NASA συνεργάζονται με τον Λευκό Οίκο και την FEMA(Υπηρεσία Εκτάκτων Αναγκών) για το σχέδιο έκτακτης ανάγκης.
Μέρες μετά την ανακοίνωση του Προέδρου Trump για τη δημιουργία της "Διαστημικής Δύναμης τ
ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ
ων ΗΠΑ", ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε τώρα το "Επείγον Αμυντικό Σχέδιο κατά "Αστεροειδών"
Η NASA αποκαλύπτει ένα νέο σχέδιο πέντε βημάτων για να υπερασπιστεί τη Γη από μια σύγκρουση αστεροειδούς. Φοβούνται για το "Τέλος των Ημερών";
Επίσης απελευθέρωσε το σχέδιό της για πυρηνικό χτύπημα αστεροειδών που απειλούν τη Γη και περιλαμβάνει Γενική Δοκιμή.

Ο Trump ιδρύει διαστημική δύναμη: Οι ΗΠΑ θα δημιουργήσουν τον έκτο στρατιωτικό κλάδο. Ο τίτλος αυτός μεταξύ άλλων οδηγεί σε μια ιστορία που μας δίνει μόνο την μισή αλήθεια. Αυτό δεν είναι καινούργιο. Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα έχει ήδη τεθεί σε ισχύ από τα τέλη της
δεκαετίας του 1940 και αυτός είναι απλώς ένας τρόπος να το εισαγάγει κανείς στο κοινό, αφού δεν είναι πλέον μυστικό.
Τι ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν; Αυτό πρόκειται να περιλαμβάνει πολλές χώρες που αγωνίζονται μεταξύ τους μέσα και έξω από το διάστημα;

Λοιπόν αυτό εδώ οφείλεται σε κάτι που έχει πιο αλλόκοτη φύση .Όταν λένε για γήινο πόλεμο στους ουρανούς τότε υπάρχουν ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
Ας είμαστε ειλικρινείς. Ρωτήστε τον εαυτό σας ποιος ελέγχει τα στοιχεία και όχι, δεν μιλάμε για το Haarp.
Σκεφτείτε ποιοι μπορούν να ελέγξουν τον Ηλιο και στη συνέχεια να στείλουν μια κατευθυνόμενη ηλιακή φλόγα αρκετά μεγάλη για να εξαφανίσει ολόκληρους πολεμικούς διαστημικούς στόλους με μια βολή; Δεν θα το λέγαμε απίθανο.
Πρόκειται για τις στρατιές του ουρανού που διεξάγουν πόλεμο.
Ποιοί είναι αυτοί? "Οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι"!!!
Η NASA και αρκετές άλλες κρατικές υπηρεσίες, έχουν μόλις ανακοινώσει ένα νέο σχέδιο άμυνας εναντίον “αστεροειδών” που περιλαμβάνει την αντιμετώπιση των θανατηφόρων αστεροειδών με ένα στόλο σκαφών που θα τους εκτρέψουν από την πορεία τους, αλλά αν αυτό δεν λειτουργήσει, έχουν την κυριολεκτική πυρηνική λύση,"ανατίναξη διαστημικών πετρωμάτων με τεράστιες πυρηνικές κεφαλές .Η NASA έχει επίσημα σχέδια ανατίναξης αστεροειδών με πυρηνικά όπλα".

Σύμφωνα όμως με πληροφοριοδότη,η διαστημική δύναμη λειτουργεί κρυφά από τα μέσα της δεκαετίας του 1960.Οι ΗΠΑ έχουν εγκαταστήσει στο διάστημα λειτουργικά συστήματα σε δορυφόρους (όπως και οι Ρώσοι) που μπορούν να εντοπίσουν και να στοχεύσουν και να καταστρέψουν οποιοδήποτε αντικείμενο στο διάστημα.
"Αυτό που ανακαλύψαμε είναι τα μη αναγνωρισμένα προγράμματα πρόσθετης πρόσβασης που εξαντλούνται από τα βιβλία με έναν εξωσυστατικό τρόπο και οι ηγέτες στο Κογκρέσο και στην προεδρία σπάνια έχουν πλήρη πρόσβαση,χωρίς έλεγχο του νου,στα έργα αυτά.Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί το συντομότερο δυνατόν.
Υπάρχει η ανόητη εποχή του θέματος UFO,που είναι το 90% και υπάρχουν οι πολύ σημαντικές ενέργειες που συμβαίνουν. Το ανόητο υλικό παίρνει όλη την προσοχή γιατί είναι ανόητο.

Μία δυτική πηγή του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος λέει για την κατάσταση:
"Πολλοί χαζάροι πληροφοριοδότες προσέρχονται για να δώσουν πληροφορίες, νομίζοντας πως έτσι θα την γλυτώσουν.Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.
"Ο χειρισμός του χρήματος που προκαλεί βλάβη και θάνατο παραβιάζει το Γαλαξιακό Δίκαιο.
"Ο βομβαρδισμός της Ιαπωνίας με τις ατομικές βόμβες το 1945, επηρέασε κι άλλους κόσμους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Γη βρίσκεται σε καραντίνα. Το θέμα έγινε πραγματικά σοβαρό όταν οι Ισραηλινοί προσπάθησαν να βάλουν πυρηνικά στο διάστημα. Η έκρηξη του  διαστημικού λεωφορείου Challenger έγινε για να αποφευχθεί ακριβώς αυτό. Οι Ανδρομέδιοι πήραν όλο το πλήρωμα πριν το Challenger εκραγεί.Έχω την αίσθηση πως το αποκορύφωμα έρχεται σύντομα".

Οι πηγές του Πενταγώνου, από την πλευρά τους, λένε ότι "ο Trump πρόσφατα,δημιούργησε μια διαστημική δύναμη για να μπορέσει να δημοσιοποιήσει το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα και την κατακρατημένη τεχνολογία, ώστε να ωφελήσει την ανθρωπότητα με πράγματα όπως την
αντιβαρύτητα, την ελεύθερη ενέργεια, τα ολογραφικά κλινικά κρεβάτια, την επέκταση της ζωής, την τηλε-μεταφορά, κλπ”
Ελπίζουμε πως αυτό το διαστημικό υλικό είναι αληθινό, αλλά ακόμα κι αν δεν είναι, αν τερματιστεί ο οικονομικός έλεγχος των Χαζάρων, πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια θα εκταμιευθούν για έργα που θα κάνουν τις ερήμους καταπράσινες, θα αναπληρώσουν τους ωκεανούς με ψάρια, θα εξερευνήσουν το σύμπαν κλπ.

-Συμπέρασμα:
Οι μεταβλητές είναι πολλές.Ένα πράγμα όμως είναι βέβαιο ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς, η Αμερική και η Ρωσία θα ευθυγραμμιστούν, ή ο Αμερικανός θα βυθιστεί με το κεφάλι στην πλήρη καταστροφή, καθώς οι παγκοσμιοποιητές σίγουρα θα συντρίψουν τη χώρα αυτή για να αποτρέψουν οποιοδήποτε περαιτέρω λαϊκισμό. Παρεμπιπτόντως, αυτό ήταν το σημαντικό θέμα, ο "λαϊκισμός", στο συνέδριο Bilderberg.
Αν η Αμερική ήξερε πραγματικά τι έρχεται, εάν ο Trump δεν τα καταφέρει, όλοι θα πρέπει να προετοιμαστούν για το χειρότερο ή να φύγουν από τη χώρα και να κρυφτούν όπως οι Ναζί μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ο Trump και ο Putin αντιπροσωπεύουν την τελευταία μας ευκαιρία.

Ιούλιος 2018
--------------------
-Σε κλοιό ο Νetanyahu.Η αλαζονία του Ισραήλ ανήκει πλέον στο παρελθόν. Αφού έχασε πρώτα τους εξωγήινους προστάτες του, τώρα χάνει και την προστασία που του παρείχε η Cabal, χρησιμοποιώντας το στρατιωτικό δυναμικό των ΗΠΑ και του NATO.
Στις αρχές Ιουλίου συριακές και ρωσικές δυνάμεις εισήλθαν στην Νότια Συρία και συνέτριψαν τις
ΡΩΣΟΙ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ
διάφορες ισλαμιστικές ομάδες που προσπαθούσαν να ανατρέψουν την νόμιμη κυβέρνηση της χώρας.Το Ισραήλ σε πανικό σήμανε συναγερμό.
Ήλθε λοιπόν η ώρα που οι Pytin και Trump θα εξουδετερώσουν την πιο επικίνδυνη εστία της Cabal η οποία ελέγχει το εβραϊκό κράτος και την Σ.Αραβία, τα καθεστώτα των οποίων απειλούσαν να αιματοκυλήσουν την ανθρωπότητα με ένα νέο παγκόσμιο πόλεμο.
Ήταν σαφής ο δημοσιογράφος-ερευνητής Alex Collier: "Μετά την λήξη του Μουντιάλ, αναλαμβάνει δράση ο Putin.Οι Φωτεινές Δυνάμεις τον εξουσιοδότησαν να ξεκαθαρίσει εντελώς τις εστίες της Cabal στην Ουκρανία, στη Συρία, στο Ισραήλ, στην Σ. Αραβία και στο Ιράν. Όλα αυτά συμφωνήθηκαν μεταξύ του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ στρατηγού Dunford και του αρχηγού του ρωσικού επιτελείου στρατηγού Valery Gerasimov, σε πρόσφατη συνάντηση τους στο Ελσίνκι.

-Ο Πάπας Francis κατηγορήθηκε για βιασμό παιδιών, ανθρωποθυσία και διακίνηση παιδιών.Οι Καρδινάλιοι σκέφτονται την παραίτησή του.
Στις 5/7/18 συγκλήθηκε στη Ρώμη ειδικό συμβούλιο του κυβερνητικού Κολλεγίου των Καρδινάλων (Curia) για να συζητήσει εάν θα ζητήσει την άμεση παραίτηση του Πάπα Francis Jorge Bergoglio, σύμφωνα με πηγή του Βατικανού.Οι ίδιες κατηγορίες  είχαν κατατεθεί σε ένα Ευρωπαϊκό Δικαστήριο "εθιμικού δικαίου"εναντίον του Πάπα για "βοήθεια και συνέργεια σε εγκληματική συνωμοσία βασανιστηρίων και θυσίας παιδιών,εξαφάνιση οκτώ παιδιών από καθολικές εγκαταστάσεις στην Ελβετία και την Ιταλία".
Στις 5/7/18 αξιωματούχοι του δικαστηρίου του"κοινού εθιμικού δικαίου",δέχθηκαν επίθεση και χτυπήθηκαν από την ασφάλεια του Βατικανού στη Γενεύη,καθώς επιχείρησαν να επιβάλουν ένταλμα
σύλληψης στον Bergoglio.
Oπως ανέφεραν "Ο Bergoglio είχε επιβεβαιωθεί ότι σκοπεύει να συμμετάσχει σε θυσία παιδιού και ως εκ τούτου η παρέμβασή μας θα μπορούσε να θεωρηθεί επιτυχία όσον αφορά τη ματαίωση του τελετουργικού"δήλωσε ένας πληροφοριοδότης στην αντιπαράθεση που έλαβε χώρα στην Καθολική Βασιλική Notre Dame on Rue κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Συμβουλίου των συνεδριάσεων των Εκκλησιών.Είναι η ίδια βασιλική όπου παιδιά εξαφανίστηκαν το 2014 και υποδείχθηκε η τελετουργική δολοφονία.
-Το Βατικανό συνεχίζει επίσης να καθαρίζει τη δράση του.Σε αυτό το μέτωπο,"ενώ ο Αυστραλός Καρδινάλιος George Pell είναι σε δίκη για παιδεραστία, ο δε καρδινάλιος του Bill Clinton,Ted McCarrick στο DC, κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου".Η περίπτωση του καρδινάλιου Pell είναι σημαντική επειδή ήταν υπουργός Οικονομίας του Βατικανού και, ως εκ τούτου, ήταν υπεύθυνος για την Τράπεζα του Βατικανού και τους μυστικούς λογαριασμούς δωροδοκίας που έγιναν στο όνομα των περισσότερων αποκαλούμενων "ηγετών" του κόσμου.
Η αφαίρεσή του ανοίγει τον δρόμο για μια μαζική εκστρατεία του Βατικανού στην Αφρική και τη Λατινική Αμερική για την καταπολέμηση της φτώχειας και της καταστροφής του περιβάλλοντος. Επίσης, δεδομένου ότι ο Pell είναι από την Αυστραλία, η απομάκρυνσή του σημαίνει ότι τα τεράστια αποθέματα χρυσού στο νησί Bougainville μπορούν σύντομα να διατεθούν για τους ανθρώπους του πλανήτη Γη,σύμφωνα με πηγές του Βατικανού.

-Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου,ο αριθμός των σφραγισμένων ενταλμάτων στις ΗΠΑ είναι πλέον έως 40.000 και ότι οι μαζικές συλλήψεις είναι πιθανό να αρχίσουν το φθινόπωρο.Για εκείνους που λένε ότι οι συλλήψεις δεν θα συμβούν ποτέ, μπορούμε να απαντήσουμε ότι πολλές χιλιάδες έχουν ήδη συλληφθεί ή απομακρυνθεί από την εξουσία. Περισσότερα από πενήντα μέλη του Κογκρέσου και γερουσιαστές παραιτήθηκαν καθώς οι κορυφαίες θέσεις του Υπουργείου τις ΗΠΑ είναι πλέον έως 40.000 και ότι οι μαζικές συλλήψεις είναι πιθανό να αρχίσουν το φθινόπωρο
Δικαιοσύνης, του Υπουργείου Εξωτερικών, του FBI και της CIA έχουν καθαριστεί πλήρως από τους υπηρέτες της Cabal.Επίσης έχουν υπάρξει θάνατοι πολλών από τους κορυφαίους χαζάρους, όπως ο David Rockefeller, ο Jacob de Rothschild, ο George Soros(κλώνος του κυκλοφορεί),ο Zbigniew Brzezinski, ο Bill Gates κλπ.
Αυτό που όλοι περιμένουν τώρα είναι να δούν μερικούς από τους εναπομείναντες κορυφαίους χαζάρους,όπως οι Bhus,οι Clinton,o Obama και ο Netanyahu (Mileikowsky),να περπατούν με χειροπέδες μπροστά στα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτή η μέρα έρχεται σύντομα.

-Ένα από τα κυριότερα εναπομείναντα κέντρα εξουσίας της Cabal,η BIS,η Κεντρική Τράπεζα όλων των κεντρικών τραπεζών στην Ελβετία,έχει λάβει την εντολή να επιστρέψει τον κλεμμένο χρυσό που χρησιμοποίησε για τη χρηματοδότηση των λεγόμενων ομάδων εθνών G7 και G20, σύμφωνα με τα μέλη των ασιατικών και δυτικών μυστικών κοινωνιών.

-Η ρωσική και κινεζική κυβέρνηση, καθώς και το Πεντάγωνο, αποφάσισαν να αντικαστήσουν την ΕΕ των 28 κρατών με ένα 47μελές Συμβούλιο της Ευρώπης που περιλαμβάνει τη Ρωσία και άλλες πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, σύμφωνα με πηγές της Ρωσίας και του Πενταγώνου. Σε ένα τέτοιο σενάριο,το ΝΑΤΟ, το οποίο δεν έχει πραγματικό λόγο να συνεχίσει να υπάρχει, θα διαλυθεί και θα αντικατασταθεί από μια δυτική συμμαχία επικεντρωμένη στη Ρωσία και στις ΗΠΑ.Επιπλέον, η Βόρεια Κορέα, η Κίνα και άλλοι θα συμμετάσχουν και σε αυτή τη συμμαχία για να δημιουργήσουν μια πλανητική δύναμη προστασίας και να αντικαταστήσουν το ξεπερασμένο δυτικό μοντέλο τύπου "ανταγωνιστικών ομάδων εθνικών κρατών".

-Το χαζαρικό κέντρο εξουσίας το οποίο το στρατιωτικό καθεστώς του Trump καθαρίζει τώρα,είναι τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης. Οι εταιρικοί προπαγανδιστές έχουν ήδη χάσει τον πόλεμο της πληροφόρησης, δεδομένου ότι πρόσφατη δημοσκόπηση δείχνει πως το 72% των Αμερικανών πιστεύει ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σκοπίμως μεταδίδουν ψεύτικα νέα.
Επίσης επειδή τα στρατιωτικά δικαστήρια θα είναι διεξοδικά για την απομάκρυνση της βρωμιάς που έχει διεισδύσει στην αμερικανική κυβέρνηση,καθώς το καθεστώς Trump ανανεώνει το Ανώτατο Δικαστήριο.Ο δικαστής Kennedy του Ανώτατου Δικαστηρίου,τελικά θα αποσυρθεί για να επιτρέψει στον Trump να μετακινήσει το Δικαστήριο προς τα δεξιά με μια άλλη συντηρητική επιλογή,που θα επιβεβαιωθεί το Σεπτέμβριο,εγκαίρως για να ανοίξει το Ανώτατο Δικαστήριο την 1/10/18.

-Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Μεξικού Lopez Obrador υπόσχεται τις μεγαλύτερες αλλαγές στη χώρα από την επανάσταση του 1910. Ο Obrador εξελέγη μετά από ένα κύμα λαϊκού αηδιασμού από τη διαφθορά, το έγκλημα και την προδοσία από την πλευρά του παλαιού καθεστώτος.
Ένα παράδειγμα αυτού ήταν η κίνηση του παλιού καθεστώτος να πουλήσουν τους υδάτινους πόρους
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΞΙΚΟΥ LOPEZ
του Μεξικού σε χαζαρικέςς ιδιωτικές επιχειρήσεις με αντάλλαγμα, χωρίς αμφιβολία, μαζικές δωροδοκίες. Σε μερικά σημεία αυτό οδήγησε στην άνοδο της τιμής του νερού 13 φορές, ακόμη και όταν οι υπηρεσίες και η ποιότητα επιδεινώθηκαν. Είναι πιθανό να δούμε πολλές συλλήψεις που σχετίζονται με τη διαφθορά, καθώς ο Obrador παίρνει τελικά την ευκαιρία να διορθώσει τα πράγματα στο Μεξικό.
Ο Obrador είναι επίσης πιθανό να τερματίσει τη βία και τα ναρκωτικά στη χώρα αυτή, νομιμοποιώντας και ρυθμίζοντας τα ναρκωτικά, ξεκινώντας από τη μαριχουάνα.

Διάστημα
---------------
-Η απίστευτη περίπτωση που αποκαλύφθηκε όταν το ουράνιο σώμα YE5 πλησίασε στην πιο κοντινή απόσταση από τη Γη.
Στις 21 Δεκεμβρίου 2017,η NASA παρακολουθούσε την πορεία ενός αστεροειδούς, ο οποίος πέρασε σε απόσταση 3,7 εκατ. μιλίων.
Στις 21 Ιουνίου 2018, ο αστεροειδής YE5 επέστρεψε, αλλά... διπλός στη "γειτονιά" της Γης! Με μεγάλη τους έκπληξη, οι επιστήμονες της NASA, που παρακολουθούσαν την πορεία του ουράνιου σώματος, διαπίστωσαν ότι ο αστεροειδής που πέρασε...ολόκληρος τον Δεκέμβριο, "έσπασε" σε δύο
ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ  ΥΕ-5
"δίδυμα" κομμάτια, επιστρέφοντας σε κοντινή απόσταση από τη Γη.
Όταν ο αστεροειδής έφτασε σε μία απόσταση 16 φορές όσο η απόσταση που χωρίζει τη Γη από τη Σελήνη, τα όργανα της NASA αποκάλυψαν ότι ο... YE5 ήταν δύο... YE5, μεγέθους 3.000 ποδιών το καθένα!
Μετά από αναλύσεις, διαπιστώθηκε ότι το αντικείμενο που φαινόταν ως ένα, ήταν στην πραγματικότητα δύο, τα οποία διακρίθηκαν όταν έφτασαν στην πιο κοντινή τους απόσταση.Κάτι αντίστοιχο θα ξανασυμβεί μετά από 170 χρόνια.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι το πώς τα δύο αυτά "δίδυμα", κινούνται μαζί. Όπως ανέλυσαν οι επιστήμονες της ΝΑSΑ, στροβιλίζονται το ένα γύρω από το άλλο, σαν να είναι συνδεδεμένα με έναν αόρατο βραχίονα.
Είναι όμως αστεροειδής ή "κάτι άλλο"?

-Τελευταίο μήνυμα των Ανδρομέδιων της 9/7/18:Η μάχη που διεξάγεται μεταξύ των Φωτεινών Δυνάμεων και της Cabal μαίνεται.Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (FSB), κατόπιν εντολής του Putin, απηύθυνε προειδοποιήσεις σε όλες τις μυστικές εταιρείες, στοές, μαύρες οικογένειες και ότι άλλο υπάγεται στους Illuminati και στην Cabal που δρουν σε ευρωπαϊκό έδαφος, να σταματήσουν κάθε δραστηριότητα και να παραδοθούν, διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν
την οργή των Δυνάμεων που προσπαθούν να απελευθερώσουν τον πλανήτη. Πρώτο το Τάγμα των Ιπποτών της Μάλτας, δήλωσε ότι συνθηκολογεί.
Οι Ρώσοι, η κυβέρνηση Trump και οι Κινέζοι,καθυστερούν απαράδεκτα να αποσπάσουν τον έλεγχο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος από τα νύχια της Cabal, παρά του ότι τους δόθηκε κβαντικής τεχνολογίας λογισμικό για να το πετύχουν.

Παρά το ότι δόθηκαν συμβουλές από τις Φωτεινές Δυνάμεις στους γήινους ηγέτες να φροντίσουν να επιβάλουν έλεγχο των γεννήσεων, να σταματήσουν τις εκτρώσεις, τους σκοτωμούς και τη μόλυνση του περιβάλλοντος, πολύ λίγα έγιναν. Η αρνητικότητα που εκπέμπεται προς τα άνω,ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, εμποδίζει την άνοδο του πλανήτη σε ανώτερα επίπεδα φωτός.
Όσον αφορά τις εκτρώσεις, οι Ανδρομέδιοι τόνισαν ότι,από την στιγμή της σύλληψης και της έναρξης της κυτταροδιαίρεσης για τον σχηματισμό του εμβρύου, πρόκειται πλέον για ένα πλήρες έμψυχο ανθρώπινο ον, του οποίου η έκτρωση αποτελεί απλά την δολοφονία του.
Και η μεγάλη έκπληξη: Η Ελβετία βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες που έχουν δικό τους Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα!

-Ένας μικρός διαστημικός πόλεμος καταγράφτηκε στον Ήλιο στις 9/7/18.Οι παράξενες θεάσεις που συλλαμβάνουν οι τοποθετημένες κάμερες στα ειδικά σημεία κοντά στον Ήλιο, είναι πάλι ένα γεγονός που εντυπωσιάζει αλλά και ξαφνιάζει.
Σύμφωνα με το κανάλι UFONEARSUN του YouTube,υπάρχουν εικόνες από τα ηλιακά παρατηρητήρια της NASA SOHO,LASCO C2, στις οποίες κατεγράφησαν άγνωστα αντικείμενα να περιφέρονται γύρω από τον Ήλιο.
Μόνο που αρκετά από αυτά,φαίνεται να εξαπολύουν κάποιο είδος δέσμης,σαν να πυροβολούν το ένα το άλλο.
Άραγε διεξάγονται μικρές διαστημικές μάχες ανάμεσα σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα; Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Δεν είναι παράξενο αυτό.Απο το 2010 άρχισαν αυτά τα φαινόμενα στον Ήλιο.
Δείτε το βίντεο:https://www.youtube.com/watch?v=Poz1dh4b_tU

-Λίγο μετά τις 23:00,το βράδυ της Πέμπτης 12/7/18,πάνω από το βουνό Βούρινος (ή Μπούρινος) της Δυτικής Μακεδονίας, μεταξύ των νομών Κοζάνης και Γρεβενών και κοντά στην Σιάτιστα,εμφανίσθηκαν περίεργες μπλέ λάμψεις.
Στην αρχή αυτές οι μπλε λάμψεις δεν ήταν τόσο ευδιάκριτες.Ομως κάποιοι αρκετά τυχεροί,είχαν μαζί τους φωτογραφική μηχανή,αλλά και την ψυχραιμία  και απαθανανάτισαν το παράξενο εναέριο περιστατικό.
Δεν γνώριζαν τι ακριβώς ήταν,αλλά όπως ανέφεραν "ήταν σαν κάτι να μπαίνουν στην ατμόσφαιρα της Γης και κάτι να αφήνουν".
Η συνήθης απάντηση των σκεπτικιστών είναι πως πρόκειται για αντανακλάσεις του φωτός στον φακό της φωτογραφικής μηχανής.
Το φαινόμενο όμως το είδαν και πολλοί άλλοι από την Κοζάνη,την Αιανή και άλλα χωριά. Άρα παιχνίδια του φακού δεν ήταν.
Κανείς δεν γνωρίζει τι φαινόμενο είναι αυτό.
Στην φωτό έχουν μπεί "κύκλοι" για να φαίνονται καλύτερα οι λάμψεις

-Στις 13/7/18 ανακοινώθηκε στον τύπο,ότι πρασινωπό αντικείμενο πλησιάζει την Γη και εμφανίσθηκε από το πουθενά.Το μέγεθος του είναι δύο φορές μεγαλύτερο του πλανήτη Δία και από τηλεσκόπιά φαίνεται να λάμπει με ένα πράσινο φως.
Ερασιτέχνες αστρονόμοι,επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει όντως ένα άγνωστο αντικείμενο και κατά την γνώμη τους είναι ένα άγνωστο είδος κομήτη. Ο αστρονόμος Michael Jager, είδε αυτόν τον κομήτη μέσα από το τηλεσκόπιό του και πιστεύει ότι η διάμετρός του είναι περίπου 260.000 χιλιόμετρα όση
δηλαδή και αυτή του Δία. Λέει επίσης ότι αυτό το μέγεθος του αντικειμένου, το κάνει εύκολο στόχο για τα τηλεσκόπια μας
Οι ανεξάρτητοι ερευνητές στα ufo, πιστεύουν ότι όλο αυτό είναι πολύ χειρότερο απ΄ότι φαίνεται και λέγεται επίσης ότι υπάρχουν δύο αντικείμενα στο κέντρο του.
Σύμφωνα με το dailystar.co.uk,μπορεί να μην είναι καν κομήτης από την στιγμή που δεν έχει ουρά.
Τι μπορεί να συμβαίνει πραγματικά; Κανείς από εμάς τους απλούς ανθρώπους δεν μπορεί να πει με σιγουριά.
Την πραγματική αλήθεια την γνωρίζουν μόνο οι υψηλά ιστάμενοι και κάποια στιγμή θα φανεί.

-Ένα πολύ περίεργο αντικείμενο καταγράφηκε τον Ιούλιο 2018,στο ηλιακό μας σύστημα, από την Αποστολή STEREO και πραγματικά είναι πολύ εντυπωσιακό, τόσο όσο προς το μέγεθος, ως προς το σχήμα του που δείχνει να περικλείεται από μία ασπίδα ή ένα πεδίο ενέργειας, αλλά και ως προς την ταχύτητά του.
Σύμφωνα με πηγή της NASA,εντοπίστηκε ένα πολύ ιδιαίτερο άγνωστο αντικείμενο να κινείται στην κοσμική γειτονιά μας και βρίσκεται εκεί έξω για τουλάχιστον ένα χρόνο.
Το άγνωστο αντικείμενο έχει άξονες που συνδέονται εσωτερικά σε έναν κύκλο ή ενεργειακό πεδίο.Μόλις πλησίασε τον πλανήτη Δία έγινε μία έκρηξη που μοιάζει με αλεξίπτωτο.Δεν είναι σαφές
αν την προκάλεσε το μυστηριώδες στρογγυλό αντικείμενο, επίτηδες ή αν πρόκειται για κάτι τυχαίο. Ωστόσο το υλικό από το Stereo HI2, φαίνεται να λογοκρίνεται. Υποστηρίζεται, επιπλέον ότι πέρασε από τον πλανήτη Άρη και τώρα, αυτό το αντικείμενο πιθανότατα βρίσκεται από πάνω μας!!!
Σύμφωνα πάντα με τα σχόλια,η ιδέα ότι το αυτό το ΑΤΙΑ βρίσκεται πάνω από την Γη,υποστηρίζεται από το γεγονός ότι το μαγνητικό πεδίο της Γης «τρελάθηκε» για δύο συνεχόμενες ημέρες την δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου.
Αν όλα αυτά έχουν έστω και μία μικρή δόση αλήθειας και πρόκειται για γιγαντιαίο αστροσκάφος,που βρίσκεται σε κάποιο ύψος κάποιων χιλιομέτρων πάνω από τον πλανήτη μας, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.
Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?v=0hjTAgK8Za8ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Οπως ανέφερα στο προηγούμενο άρθρο μου της σειράς "Τα Σημεία των Καιρών",οι Φωτεινές Δυνάμεις μαζί με την γήϊνη "Παγκόσμια Συμμαχία" έχουν αρχίσει το ξεκαθάρισμα του πλανήτη μας και το συνεχίζουν μέχρι τώρα με επιτυχία και με εντονότερους ρυθμούς,από το κάθε λογής κακό (κακούς εξωγήϊνους διαφόρων φυλών και τους γήϊνους αποστάτες της Cabal,Illuminati,κλπ).Ολοι αυτοί,γήϊνοι και εξωγήϊνοι,θα λογοδοτήσουν γιά ότι κακό έκαναν στον πλανήτη μας.

Οι ελληνόφωνες προδότες της πατρίδας μας συνεχίζουν το σκοτεινό τους έργο για να την εξαλείψουν οριστικά,σύμφωνα με τις εντολές που παίρνουν από τα ξένα αφεντικά τους.Για να το επιτύχουν αυτό
ΦΟΙΝΙΞ
θέλουν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν ρήγματα στην θρησκευτική,εθνική,πολιτιστική,ιστορική συνείδηση της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Η Ελλας όμως είναι πνεύμα ιδέες και αρχές και δεν γίνεται να πεθάνει καθόσον το άυλο δεν φθείρεται.

Ας μην ξεχνάμε ότι η ιστορία μας έχει τρεις σημαντικές ιδιότητες:
-Εχει μεγάλη υπομονή δίνοντας ευκαιρίες μεταμέλειας.
-Δεν ξεχνάει τους προδότες.
-Οταν έρθει η ώρα είναι αμείλικτη με τους προδότες.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η σημερινή κατάσταση της χώρας μας βρίσκεται στο τέλος της.Οι ελληνόφωνες προδότες πολιτικοί γνωρίζουν και κάνουν σπασμωδικές κινήσεις μη σεβόμενοι τους νόμους και το σύνταγμα.
Ομως όλοι τους γρήγορα θα λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη και στις θείες Φωτεινές Δυνάμεις που προστατεύουν την Ελλάς !!!
Οι Φωτεινές Δυνάμεις τους αφήνουν για λίγο ακόμη ώστε να εκτεθεί και ο τελευταίος πολιτικός και οι"συν αυτώ", ώστε η προδοσία τους να είναι μεγαλύτερη και οι ποινές που θα επιβληθούν,όταν έρθει η ώρα,να είναι αμείλικτες!!!

Αγαπητοί μου συμπατριώτες,Ελληνίδες και Έλληνες:
Πιστεύω ότι η Νέμεσης καταφθάνει και δεν θα λυπηθεί κανέναν!!!
Πιστεύω ότι ο Ελλην θα ξυπνήσει ξαφνικά!!
Το Ελληνικό Έθνος δεν πρόκειται να χαθεί επειδή είμασταν ανίκανοι μέχρι σήμερα να το σώσουμε.
Μην ξεχνάμε όμως ότι είμαστε "ουράνιον γένος",όπως είπε και ο Χριστός,και γεννηθήκαμε κατά θείαν πρόνοια για να είμαστε οι διδάσκαλοι της ανθρωπότητας.
Η Ελλάς Εάλω...αλλά ο Φοίνικας θα ξαναπετάξει σκεπάζοντας την Υφήλιο με τα φτερά του !!!
Το σάπιο,γρήγορα θα τελειώσει για πάντα και ο Ήλιος θα ανατείλει ξανά στην χώρα μας,ολοκάθαρος και ζεστός γιά να σκεπάσει τον πόνο και την θλίψη όλων μας,μετά οκτώ χρόνια κατοχής και εξαθλίωσης.

15/7/2018                                                                    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                         ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα


ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
-Προσωπικές πληροφορίες
-Αναρτήσεις των φίλων,Νίκου Καστανιά,Γιώργου Βουδούρη και της δημοσιογράφου Ιωάννας Βαφειάδου τους οποίους ευχαριστώ για την βοήθεια της συγγραφής του άρθρου μου.
-https://www.diadrastika.com
-https://kastamonitis.blogspot.com
-http://www.pronews.gr
-http://www.alexcollier.org
-https://benjaminfulford.net
-http://www.philosophers-stone.co.uk
-https://stereo.gsfc.nasa.gov
-http://www.dailystar.com
-https://www.commondreams.org
-http://therealnews.com
-http://press.take88.com
-http://2012portal.blogspot.se
-https://www.zerohedge.com
-https://madmimi.com
-https://www.popularmechanics.com
-https://www.rt.com
-https://www.muckrock.com
-https://www.zerohedge.com
-http://www.arabnews.com
-https://www.youtube.com
-https://galacticconnection.com
-https://www.mintpressnews.com
-https://www.veterans.com
-http://www.dailymail.co.uk
-https://nypost.com
-https://www.reuters.com
-https://en.wikipedia.org
-http://theconversation.com
-https://steemit.com/news
-http://www.xinhuanet.com
-https://www.cbsnews.com
-https://www.thesun.co.uk
-https://www.businessinsider.com.au
-http://www.philenews.com
-https://www.outerplaces.com
-https://intercrossasia.xyz
-https://www.macleans.ca
-https://www.npr.org
-https://www.debka.com
-https://www.vox.com
-https://world.einnews.com
-https://www.outerplaces.com
-http://www.france24.com
-http://www.tomheneghanbriefings.com
-https://www.outerplaces.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.