Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 17 Β

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Συνεχίζω με το Β'μέρος του άρθρου μου "Τα Σημεία των Καιρών Νο 17 Β",που καλύπτει την
δραστηριότητα των Φωτεινών Γαλαξιακών Δυνάμεων δηλαδή των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων και των Συμμαχικών Φυλών τους.










ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ
Γενικά
----------------
Τα αποτελέσματα της παρασκηνιακής δραστηριότητας των Φωτεινών Δυνάμεων (Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι,Συμμαχικές φυλές) θα αρχίσουν να γίνονται ορατά και θα τα βιώσουν όλοι.
ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ Μ-87
Οι σκοτεινές δυνάμεις συναντούν όλο και μεγαλύτερες δυσκολίες στην αναπλήρωση των πόρων τους από το πλάσμα ανωμαλίας και τις αρνητικές οντότητες που εισέρχονται στον πλανήτη μέσω των
σηράγγων του Set.Η πλειονότητα των εναπομεινάντων ανωμαλιών φαίνεται να προέρχεται από το σκοτεινό σύννεφο του Ταύρου.
Εξωγαλαξιακές Φωτεινές Δυνάμεις που προέρχονται από τον γαλαξία της Παρθένου (M-87), συμμετέχουν όλο και περισσότερο άμεσα στην απελευθέρωση και στην εξουδετέρωση των τελευταίων απομειναριών των δυνάμεων του σκότους, όχι μόνον στον Γαλαξία μας αλλά και σε ολόκληρο το σύμπαν.

Οπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα,η απελευθέρωση της Γης έχει ανατεθεί στους Πλειάδιους,οι οποίοι επένδυσαν σε θυσίες με εκατομμύρια νεκρούς σε πολέμους μιας γενεάς με τους
ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ
ερπετοειδείς και άλλες σκοτεινές οντότητες,ύστερα από ένα καταστροφικό μακροχρόνιο πόλεμο διάρκειας 900 χρόνων. Ο πόλεμος αυτός ήταν τόσο ασφυκτικός και καταστροφικός,που στο τέλος έσπευσαν και ενεπλάκησαν και άλλοι πολιτισμοί για να βοηθήσουν τους Πλειάδιους,με θετικό αποτέλεσμα.
Οι Πλειάδιοι δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τα σχέδια τους για την απελευθέρωση της Γης και την διάσωση της ανθρωπότητας, παρά την ολιγωρία των γήινων ηγετών, οι οποίοι εξακολουθούν να καθυστερούν αδικαιολόγητα στην τήρηση των συμφωνηθέντων.
Ηδη μυριάδες φωτεινές ενεργειακές οντότητες έχουν καταφθάσει και ασχολούνται με την εξόντωση των αρνητικών ενεργειακών οντοτήτων που είναι δις εκατομμύρια τα οποία μαστίζουν τον πλανήτη μας.
Η ολιγωρία των γήινων ηγετών,αναγκάζει τους Πλειάδιους να αναθεωρήσουν τα σχέδια τους,με ενδεχόμενο να επέμβουν με συνεργασία και άλλων συμμαχικών φωτεινών δυνάμεων,γιατί ο χρόνος πιέζει όχι μόνον αυτούς,αλλά και τους άλλους "συμμαχικούς πολιτισμούς" που συνωστίζονται με μυριάδες σκαφών γύρω και μέσα στο ηλιακό σύστημα,αναμένοντας την εντολή επέμβασης.

Ενας απ'αυτούς τους πολιτισμούς είναι η αρχαία φυλή των Μάγια.Οι Μάγια ήταν λαός Ινδιάνων τής Κεντρικής Αμερικής (εκεί όπου σήμερα βρίσκεται η Ονδούρα, η Γουατεμάλα, και το Μεξικό),οι οποίοι ανέπτυξαν τον λαμπρότερο πολιτισμό τού Δυτικού Ημισφαιρίου!Εμφανίστηκαν περί το 1800 π.Χ.αναπτύσσοντας μία τεχνολογία πρωτόγνωρη για την εποχή και ο πολιτισμός τους άκμασε το 250 μ.Χ., περίοδος όπου ο πληθυσμός τους ανερχόταν στα δύο εκατομμύρια.

ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ
Εξαφανίστηκαν περί το 900 μ.Χ.,λόγω κάποιου αγνώστου ακόμη γεγονότος. Ο πολιτισμός τους "κατέρρευσε" και άρχισαν να εγκαταλείπουν τους οικισμούς τους. Πολλοί ερευνητές έχουν ασχοληθεί με το αίνιγμα τής εξαφάνισης τους, και αμέτρητες θεωρίες έχουν διατυπωθεί για το τι απέγινε ο λαός αυτός. Κάποιοι έκαναν λόγο για μαζική μετακόμιση των Μάγια στο εσωτερικό τής Γης, ενώ κάποιοι άλλοι θεώρησαν ότι η φυλή αυτή μετανάστευσε σε άλλους πλανήτες!
Σύμφωνα με τον Corey Goode,υψηλόβαθμο στέλεχος των "Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων "των ΗΠΑ,οι Μάγια σήμερα συμμετέχουν στην "Μεγάλη Συμμαχία των Λαών" του διαστήματος που βρίσκονται στο Ηλιακό μας Σύστημα και θέλουν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να ελευθερωθεί από την δουλεία της Cabal.

Επειδή η σχεδιαζόμενη επέμβαση πιθανόν να συνδυαστεί με έναρξη ακραίων καιρικών και γεωλογικών φαινομένων,οι γήινοι ηγέτες έχουν προειδοποιηθεί και θα ειδοποιηθούν έγκαιρα, ώστε να ειδοποιήσουν τους πληθυσμούς γιά να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα.
Η πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού διαισθάνεται ότι κάτι συμβαίνει σε πλανητικό επίπεδο και υποψιάζεται ότι ο κόσμος όπως τον ξέρουμε αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς.
Οι συνεχείς αποκαλύψεις για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και οι συνεχείς θεάσεις από χιλιάδες ανυποψίαστους ανθρώπους εξωγήινων σκαφών,εδραιώνουν την πεποίθηση ότι κάτι συμβαίνει στους ουρανούς που το αποκρύβουν οι κυβερνήσεις.

Οι καταστρεπτικοί εξωγήινοι εισβολείς, που πολλοί τους αναφέρουν ως "Άρχοντες", έχουν εξουδετερωθεί. Το "Δρακονιανό Πλέγμα" έχει αποσυναρμολογηθεί πλήρως.Εκείνοι που
ΑΡΧΟΝΤΕΣ
εξακολουθούν να ευθυγραμμίζονται με τις κακόβουλες δυνάμεις, θα αδρανοποιηθούν. Πρόκειται για μια πολυδιάστατη επιχείρηση - λειτουργία. Ο λόγος για τον οποίο επικρατεί μια τόσο απαράδεκτη κατάσταση στη Γη, είναι γιατί έχει πέσει στα χέρια εχθρών της ανθρωπότητας. Ο διχασμός της ανθρωπότητας με τους παραπλανητικούς τρόπους που χρησιμοποιούν,θα αποκαλυφθούν και δεν θα είναι πλέον ανεκτοί.



Οι Αθάνατοι του Διός,οι Ενσαρκωμένοι Διδάσκαλοι,οι Ουράνιοι Απεσταλμένοι,οι Μαχητές του Φωτός και τα Μυστικά Ιερατεία των Αρχαίων Μυστηρίων του πλανήτη, έχουν επιτύχει να ενημερώσουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων για την παρουσία των Ανδρομέδιων-Ολυμπίων και των λοιπών συμμαχικών δυνάμεων στο ηλιακό μας σύστημα και την επικείμενη επέμβαση τους,για την ομαλή μετάβαση της ανθρωπότητας από το σκοτάδι στο φως.
Η σταδιακή εφαρμογή των Ελληνικών Αξιών, θα τροχιοδρομήσει αυτό που η ανθρωπότητα περιμένει σαν την Μεγάλη Πλανητική Αλλαγή, εντάσσοντας την Γη στην οικογένεια των πλανητών της "Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας Φωτός των 13 Γαλαξιών της Ανδρομέδας",τερματίζοντας την απομόνωση και την οπισθοδρόμηση που της επέβαλαν οι δυνάμεις του σκότους και οι αποστάτες του Κρόνου.
Βλέπουμε τώρα την εκπλήρωση των προφητειών που χρονολογούνται σε όλη τη διαδρομή προς την Αγία Γραφή και άλλα αρχαία κείμενα.
Αυτός είναι ένας πολύ συναρπαστικός χρόνος και μπορούμε να "περιμένουμε το απροσδόκητο" καθώς προχωράμε στο μέλλον.

Ήρθε η ώρα της αφύπνισης !!!

Ιούλιος-Αύγουστος
---------------------------
-Ανεξάρτητες πηγές εμπιστευτικών πληροφοριών και μετρήσιμα δεδομένα πραγματικού χρόνου επιβεβαιώνουν ότι ο πόλεμος για πλήρη αποκάλυψη έχει πάει στο"κόκκινο καυτό".
Τα νέα τριγωνικά μαχητικά σκάφη,που φέρεται να έχει κατασκευάσει η εταιρεία Boeing,δημιούργησαν αποφασιστικό σημείο ανατροπής στους πολέμους που διεξάγονται τώρα πάνω από την Ανταρκτική και αλλού.

-Ο δορυφόρος του Διός Γανυμήδης εντελώς ξαφνικά,αρχές Αυγούστου 2018, άρχισε να παράγει ισχυρά μαγνητικά κύματα τα οποία είναι ένα εκατομμύριο φορές πιο ισχυρά από ότι συνήθως ανιχνεύονταν. Το ενδιαφέρον είναι ότι τα κύματα αυτά έχουν το ίδιο μαγνητικό μέγεθος με αυτά που παράγει ο ανθρώπινος εγκέφαλος.
ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ
Υπενθυμίζουμε ότι η Γερουσία Φωτός της Ανδρομέδας και της Λύρας έχει εγκατασταθεί στον δορυφόρο Γανυμήδη και είναι υπεύθυνη για τις κινήσεις των σκαφών της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας (Ανδρομέδας και Ανωτέρας Τάξεως Συμμάχων της Λύρας) στο ηλιακό μας σύστημα. Ο δίαυλος αυτός δρα σαν γέφυρα φωτός σε υψηλότερες διαστατικές δονήσεις μεταξύ της Γαίας και του Σύμπαντος.


-Οι περισσότερες αρνητικές οντότητες στον πλανήτη Γη έχουν εξοντωθεί,ενώ δόθηκε άδεια σε πολλές εξωγήινες οντότητες να παραμείνουν και να παρακολουθήσουν σαν ουδέτεροι παρατηρητές την μετάβαση της ανθρωπότητας προς το φως.
Παράλληλα το υφιστάμενο χρηματοπιστωτικό σύστημα θα δεχτεί ένα ισχυρό κτύπημα, καθώς με την βοήθεια των Φωτεινών Δυνάμεων δημιουργείται ένα νέο διαδίκτυο με την τεχνολογία Blockchain, στο οποίο ο καθένας θα συναλλάσεται ελεύθερα παρακάπτοντας το τραπεζικό σύστημα.
Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν με την βοήθεια του Ανωτάτου Συμβουλίου των δώδεκα Σοφών της Ανδρομέδας-Λύρας το οποίο παρακολουθεί την πορεία της ανθρωπότητας.

-Σύμφωνα με πληροφορίες από μέλος των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ,οι διαστημικοί σταθμοί αυτών των προγραμμάτων είναι δέκα φορές μεγαλύτεροι από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, οι οποίοι εξυπηρετούνται από τα διαστημικά σκάφη αντιβαρύτητας TR-3B που εκτοξεύεται από την βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των
ΤR-3B
ΗΠΑ,"MacDill" που εδρεύει στην Τampa της Φλώριδας και σε άλλες ταξινομημένες τοποθεσίες.
Τα προγράμματα αυτά εκτελούνται από τις ΗΠΑ,με την USAF (Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ) και υποστηρίζονται από την Υπηρεσία Πληροφοριών Αμυνας (DIA),την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) και το Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης(NRO).Η κύρια βάση τους είναι στην Σελήνη η οποία ονομάζεται Διοίκηση Σεληνιακών Επιχειρήσεων (Lunar Operations Command).


-Οι Φωτεινές Δυνάμεις κατέστρεψαν τον κύριο σταθμό του H.A.A.R.P,που σημαίνει High Active Auroral Research Program,(Υψηλής Συχνότητας και Δράσης Ερευνητικό Πρόγραμμα Βορείου Σέλαος)που είναι στην Αλάσκα και έπαψε να λειτουργεί.Οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν απλά ότι το Κογκρέσο δεν εγκρίνει πλέον άλλες πιστώσεις για την λειτουργία του.
Όλες οι φυσικές καταστροφές που συνέβησαν τον Ιούλιο και Αύγουστο στον πλανήτη,οι οποίες
H.A.A.R.P
προέρχονται από εκρήξεις ηφαιστείων, σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές, έντονα καιρικά φαινόμενα κλπ, οφείλονται στο γεγονός ότι η δράση του H.A.A.R.P. έχει σταματήσει και ο πλανήτης, ο οποίος είναι ζωντανή οντότητα, προσπαθεί να ισορροπήσει και όχι,όπως πολλοί υποθέτουν,ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα κάποιας κλιματικής αλλαγής.
Παράλληλα οι τρύπες του Όζοντος έχουν κλείσει και οι ρύποι στα υψηλά στρώματα της ατμόσφαιρας εξαφανίζονται μυστηριωδώς.Όλα αυτά οφείλονται στην δράση των Φωτεινών Δυνάμεων, οι οποίες παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς την οικολογία του πλανήτη.

-Με την επιχείρηση "Κλειδαρότρυπα"(Keyhole),οι γήινοι κατασκοπευτικοί δορυφόροι,τέθηκαν υπό έλεγχο και μεταδίδουν ότι επιτρέπουν οι Φωτεινές Δυνάμεις.Αυτό σημαίνει ότι στο εξής οι κατασκοπευτικοί δορυφόροι θα αποστέλλουν εικόνες και δεδομένα που θα επιτρέπουν οι Φωτεινές Δυνάμεις.Γι' αυτό και είχαν προειδοποιήσει ότι "μερικές φορές ο τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός και
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ
η εκπομπή σημάτων δεν θα ανταποκρίνονται στους γνωστούς νόμους της φυσικής". Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μια από τις πτυχές του μηχανισμού ελέγχου της απομόνωσης του πλανήτη έχει αδρανοποιηθεί.
Μια άλλη πτυχή της επιχείρησης "Κλειδαρότρυπα" είναι η αναβάθμιση του "ιού υπολογιστών" που εισήχθη στο κεντρικό σύστημα υπολογιστών της JP Morgan, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει παγκόσμια συντριβή των χρηματιστηριακών αγορών και να βοηθήσει προς στην επιθυμητή οικονομική αποκατάσταση.
Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται ότι θα απελευθερωθούν στο εγγύς μέλλον.

-Η μυστική ομάδα από "insiders"(=γνώστες) του Προέδρου Τrump, που εμφανίζεται με το όνομα "Q Anon",αποκάλυψε πρόσφατα πως εξουδετερώθηκε η προβοκατόρικη πυρηνική επίθεση εναντίον της Χαβάης, που οργάνωσε το βαθύ κράτος των ΗΠΑ στις 16/2/18.
Η δήθεν ρωσική επίθεση με πυρηνικό πύραυλο εναντίον της Χαβάης, έγινε με σκοπό την πρόκληση παγκόσμιου πολέμου, για να πραγματοποιηθούν τα σχέδια παγκόσμιας ηγεμονίας του "εκλεκτού
λαού".απετράπη, όταν σκάφη του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος των ΗΠΑ, που τώρα
ελέγχονται από τα "Λευκά Καπέλα" και τον Trump,κατέστρεψαν εν πτήσει τον πύραυλο, που εκτοξεύτηκε από υποβρύχιο που ανήκει στον στόλο του "βαθέος κράτους" και της Cabal.
Την ημέρα εκείνη, αν κοιτάξει κάποιος βαθειά στις ειδήσεις, θα δει ότι συνέβησαν μερικά ενδιαφέροντα πράγματα. Αναφέρθηκαν εμφανίσεις ΑΤΙΑ κοντά στη Χαβάη και μια περίεργη έκρηξη στον ουρανό, πιθανότατα μετεωρίτη.
Οι πλείστοι αγνοούν πως η Cabal διαθέτει ένα μυστικό στόλο, που αποκαλείται "Μαύρος Στόλος",ο οποίος διαθέτει πυρηνικά υποβρύχια, βομβαρδιστικά αεροσκάφη που μπορούν να μεταφέρουν πυρηνικά όπλα,διάφορα άλλα πλοία και μία φυλακή σε άγνωστη τοποθεσία.Επίσης διέθετε και διαστημικό στόλο,ο οποίος με την βοήθεια των Φωτεινών Δυνάμεων,περιήλθε στην κατοχή του Τrump και των "Λευκών Καπέλων" που βρίσκονται πίσω του.
Τώρα γίνεται κατανοητή η πρόσφατη εξαγγελία του Τrump ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να αποκτήσουν ένα νέο στρατιωτικό κλάδο, μια διαστημική δύναμη (Space Force). Την έχει έτοιμη στα χέρια του, όπως αντίστοιχα συμβαίνει με την Ρωσία και την Κίνα.Οσοι άκουγαν τα λόγια του Αμερικανού προέδρου δεν ήταν ακόμα σε θέση να κατανοήσουν πως τα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα,στα οποία συμμετείχαν κύρια οι υπερδυνάμεις, αποτελούν πραγματικότητα εδώ και δεκαετίες.

-Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων,στις 14/8/18 εμφανίσθηκε στο γραφείο του πρωθυπουργού της Τουρκίας Εrdogan,μία "φωτεινή οντότητα" και τον διέταξε να απελευθερώσει αμέσως τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς,που παράνομα απήχθησαν στον Εβρο και μάλιστα εντός ελληνικού εδάφους,ειδάλλως η Τουρκία θα πάθει μεγάλες καταστροφές και θα διαλυθεί.
Εντρομος ο Erdogan έδωσε αμέσως την εντολή αποφυλακίσεως και προωθήσεως των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Ελλάδα.

Σεπτέμβριος-Οκτώβριος
----------------------------------
-Στις 2/9/18 τρεις κατασκοπευτικοί δορυφόροι της CIA και της Βρετανικής MI6 (Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών),συνδεδεμένοι με το πρόγραμμα Echelon, καταστράφηκαν ολοσχερώς από τις Φωτεινές Δυνάμεις.

-Αποκαλύφθηκε πρόσφατα ότι πριν από δέκα επτά ακριβώς χρόνια,οι "καλοί καουμπόϋδες"(Λευκά Καπέλα) των ΗΠΑ,δέχτηκαν ένα μοιραίο χτύπημα από την Cabal.Η ειδική ομάδα Πεζοναυτών των ΗΠΑ, που είχε εγκατασταθεί στο Πεντάγωνο και ήταν επιφορτισμένη με την επίβλεψη της εφαρμογής του Νόμου "NESARA",στις 11/9/2001,χτυπήθηκε από ένα βλήμα "anti-ship cruise", σχεδιασμένο να κτυπά την ίσαλο γραμμή του πλοίου και να διεισδύει στον κινητήρα πριν εκραγεί.Για τον σκοπό αυτόν τοποθετήθηκε ένας ηλεκτρονικός φάρος στα γραφεία των Πεζοναυτών καθοδηγώντας τον πύραυλο εκεί, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλοι.
Η κυβέρνηση Bush του νεώτερου οργάνωσε το "χαζαρικό" κτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και στο Πεντάγωνο, ματαιώνοντας την εφαρμογή του Νόμου "NESARA".

-Τον Σεπτέμβριο του 2018 η Ρωσία και η Κίνα συμμάχισαν και ανέπτυξαν 300.000 στρατιώτες, περισσότερα από 1000 αεροπλάνα,ελικόπτερα και άλλα αεροσκάφη,36.000 άρματα μάχης και θωρακισμένα οχήματα και μέχρι 80 πλοία σε μια λεγόμενη "πολεμική άσκηση" με την ονομασία "Vostok-18". Tην άσκηση παρακολούθησε ο Πρόεδρος Putin και Kινέζος τετράστερος Στρατηγός, στις 13/9/18 στην τοποθεσία Tsugol της Aπω Ανατολής.
Σύμφωνα όμως από πληροφοριοδότη,η Συμμαχία αυτή,έκανε τελικά μια τολμηρή κίνηση ενάντια στη Cabal.
Μέχρι τις 15/9/18 τέσσερεις στρατηγικές υπόγειες βάσεις της Cabal καταστράφηκαν στη Γη,μία στον πλανήτη Άρη,δύο Αστροπύλες απενεργοποιήθηκαν καθώς και μία βόμβα Quark,με περισσότερους
ΑΣΚΗΣΗ  VOSTOK-18
από 35.000 θανάτους στην πλευρά της Cabal
Μια βόμβα Quark(σωματιδίων της ύλης)έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει ολόκληρο το ηλιακό σύστημα σε λίγες ώρες εάν εκραγεί,καθώς μετατρέπεται σε μια "μαύρη τρύπα", καταστρέφοντας όλη την ύλη στο διάβα της.Λέγεται ότι η Cabal εξακολουθεί να έχει τρεις ακόμη από αυτές κρυμμένες κάπου στη Γη.
Επίσης η Συμμαχία στόχευσε μερικές υπόγειες βάσεις της Cabal στη Γη καθώς και σε μερικά από τα φεγγάρια του Κρόνου,όλα με δυνατότητες Αστροπυλών.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η Συμμαχία αντικατατέστησε με "κλώνους" πραγματικούς ανθρώπους που κρατούντο,οι οποίοι μεταφέρθηκαν στα ειδικά κέντρα κράτησης της Συμμαχίας, ώστε να μπορεί να αποκομίσει σημαντικές πληροφορίες από το νευρικό τους σύστημα.

-Στις 18/9/18 έξη δορυφόροι της Cabal τέθηκαν υπό τον έλεγχο των Πλειάδιων, επαναπρογραμματίστηκαν και δόθηκαν για χρήση στο Ναυτικό των ΗΠΑ, που τώρα είναι υπό τον έλεγχο του Τrump και των "Λευκών Καπέλων".
Ο ένας από τους δορυφόρους αυτούς, ήταν αρχηγός-δορυφόρος μιας άλλης σειράς δορυφόρων, που
έφεραν την ονομασία "Black Satelites" ή "Dark Satelites", οι οποίοι είχαν υπό τον έλεγχο τους όλους τους τσιπαρισμένους στον πλανήτη, στους οποίους ανάλογα έδιδαν εντολές ή τους εξόντωναν. Όλος ο στόλος των Black ή Dark Satelites,πλην των έξη, κατεστράφη από τους Πλειάδιους.
Μετά απ' αυτό η Cabal κτύπησε τον ερευνητή και μέλος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ,Simon Parkes,με "ενεργειακό όπλο" χρησιμοποιώντας πύργο κινητής τηλεφωνίας κοντά στο σπίτι του και τον έστειλαν στο νοσοκομείο για 10 ημέρες.

-Στις 19/9/18 επιβεβαιώθηκαν τα ΜΔΠ και εξωγήϊνη ζωή .Η Q-Anon(μυστική ομάδα πληροφοριών του προέδρου Trump)επιβεβαίωσε δύο πληροφορίες "βόμβα" για την ύπαρξη των "Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων"(ΜΔΠ) και εξωγήινης ζωής.Αυτές οι πληροφορίες ανοίγουν μια μεγάλη πόρτα για να μαθευτούν,καθόσον αυτά έχουν κρυφτεί από το ευρύ κοινό.
Στην πρώτη πληροφορία,η Q σε ερωτήσεις του κοινού σχετικά με το αν υπάρχει εξωγήινη ζωή και αν πραγματικά συνέβη η συντριβή UFO στο Roswell το 1947 απάντησε ως εξής:
"Δεν είμαστε μόνοι και ότι η αλήθεια σχετικά με το UFO του Roswell έχει την υψηλότερη ταξινόμηση".
Υποστηρίζει ακόμη ότι ο κόσμος θεωρεί την απεραντοσύνη του διαστήματος και πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ο Γαλαξίας μας και το Σύμπαν γενικότερα, είναι βέβαιο ότι γεμίζουν
ζωή.Κάποιοι απ'αυτούς εξελίχθηκαν τεχνολογικά επαρκώς, για να ταξιδέψουν μέσω του Γαλαξία μας και να επισκεφτούν τη Γη όπως συνέβη με το περιστατικό του Roswell.
Στη δεύτερη πληροφορία η Q απάντησε ότι οι προσγειώσεις στη Σελήνη είναι πραγματικές και απορρίπτει θεωρίες συνωμοσίας ότι οι προσεληνώσεις φημολογήθηκαν.Αυτό απομακρύνει ένα εμπόδιο στο ευρύ κοινό ώστε να μαθαίνει την αλήθεια για το τι συμβαίνει πραγματικά στη Σελήνη μετά τις προσγειώσεις των σκαφών του προγράμματος "Απόλλων".
Επίσης επιβεβαίωσε την ύπαρξη διαστημικών προγραμμάτων που "είναι εκτός δημόσιου τομέα". Αυτό σημαίνει ότι η Q θέλει οι αναγνώστες να κατανοήσουν ότι οι πληροφορίες σχετικά με αυτά τα "διαστημικά προγράμματα μη δημόσιου τομέα" ταξινομούνται ιδιαίτερα και περιορίζονται σε όσους έχουν ανάγκη γνώσης της πρόσβασης.Μέρος των ΜΔΠ βρίσκεται στον ιδιωτικό εταιρικό τομέα και όχι απαραίτητα στα χέρια της αμερικανικής κυβέρνησης και των στρατιωτικών υπηρεσιών.
Επίσης η Q δεν αναφέρθηκε ρητά στην πρωτοβουλία του Προέδρου Trump για "Διαστημικές Δυνάμεις",και έτσι μπορεί να συναχθεί ότι αυτό σχετίζεται με την ύπαρξη των ΜΔΠ.

-Παράξενο φαινόμενο στην Αττική.Στις 20/9/18 και ώρα 02:00 έγινε ξαφνικά στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα ένα φαινόμενο σαν τεράστια έκρηξη χωρίς θόρυβο.Το φαινόμενο το είδαν αρκετοί άνθρωποι απο αυτοκίνητα και μοτό.Συγχρόνως σβήσανε τα φώτα της ΔΕΗ "στιγμιαίως"από Πικέρμι μέχρι Ραφήνα και Ν.Μάκρη.Οπως είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες,το φως της "εκρήξεως"ήταν λευκό,πορτοκαλί και ροζ,δεν υπήρχε καθόλου θόρυβος και ξαφνικά έπεσε σκοτάδι.
Τι συνέβει;
Η περιοχη της Πεντέλης-Μαραθώνα έχει υπόγειες βάσεις των λεγόμενων "Γκρίζων" (αποστατικά

όντα ύψους το πολύ ενός μέτρου) και άλλων κακών όντων εδώ και χιλιάδες χρόνια μέχρι και σήμερα.Αυτοί στην αρχαιότητα ονομαζόντουσαν "Βριλ".Γι'αυτό η Πεντέλη στην αρχαιότητα ονομαζόταν Βριλίσσιον όρος,εξ'ού και η σημερινή συνοικία Βριλίσσια στους πρόποδες της.
Σύμφωνα με ληφθέν μήνυμα εξ άνωθεν:"Αποστάτες των υπογείων βάσεων Πεντέλης και πεδιάδας του Μαραθώνος,προσπάθησαν να ανοίξουν "πύλη" προς το διάστημα για να φύγουν από την Γη,γιατί γνωρίζουν ότι τελειώνουν.
Δυνάμεις των Ολυμπίων που καιροφυλαχτούσαν κατέστρεψαν τα σκάφη τους.
Για να ανοιχθεί όμως Πύλη χρειάζεται μεγάλη ηλεκτρική ενέργεια.Έτσι την πήραν από την περιοχή Πικέρμι,Ραφήνας,Ν.Μάκρης.Γι'αυτό έγινε το black out".
Η παραπλεύρως φωτό είναι από παρόμοιο φαινόμενο που έχει γίνει σε περιοχή της Ευρώπης και εστάλει από  άτομο που πληροφόρησε για το γεγονός,το οποίο είδε μαζί με φίλους του στην περιοχή του Μαραθώνα.

-Κάτι Μεγάλο Συμβαίνει Γύρω από τον Ήλιο.Στις 25/9/18 το Solar and Heliospheric Observatory (SOHO) κατέγραψε μια εικόνα στο διάστημα, κοντά στον Ήλιο το οποίο ξεπερνάει κάθε προηγούμενο που έχει τύχει να ξαναδούμε ποτέ,καθώς φαίνεται να κάνει παράδοξους ελιγμούς.
Το αντικείμενο φαίνεται να αφήνει πίσω του ένα ίχνος το οποίο δείχνει ότι δεν κινείται σε ευθεία
αλλά ότι κάνει στροφές και κινείται σε καμπύλες "ζικ ζακ"σαν φίδι.
Τα περισσότερα αντικείμενα όπως οι μετεωρίτες και οι αστεροειδείς ταξιδεύουν σε ευθεία γραμμή μέσα στο διάστημα, εκτός αν η βαρυτική έλξη ενός πλανήτη ή ενός αστεριού, για παράδειγμα,
ATIA ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ  25 ΣΕΠΤ
μεταβάλλει την πορεία του, οπότε γίνεται καμπύλη.
Ωστόσο,οι εικόνες από το SOHO στις 25/9/18,δείχνουν το παράξενο ελιγμό ενός αντικειμένου με έναν τρόπο που υποδηλώνει ότι ελέγχεται, καθώς δεν υπάρχει ουράνιο σώμα που να μεταβάλει την πορεία του κατ’ αυτό τον τρόπο.
Η εικόνα από το SOHO "ανέβηκε" στην δημοφιλή σελίδα UFO Sightings Daily, γνωστού κυνηγού των UFO,ο οποίος έγραψε σχετικά με αυτό:
"Όταν ένα αντικείμενο ταξιδεύει στο διάστημα σε ευθεία γραμμή δημιουργεί σύγχυση για το τι είναι,"ένας μετεωρίτης,ένας κομήτης ή ένα UFO";
Αλλά όταν ένα αντικείμενο αποθανατίζεται από μια αμερόληπτη κάμερα του SOHO και θεωρείται ότι κινείται εμπρός δεξιά-αριστερά, σε δύο ελιγμούς των 45 μοιρών,σε μόλις δευτερόλεπτα,τότε γνωρίζουμε ότι μόνο ένα ελεγχόμενο σκάφος θα μπορούσε να είναι ικανό για τέτοιους ελιγμούς.
Αυτό είναι 100% απόδειξη ότι πρόκειται για ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο".

-Στις 25/9/18 ένα μεγάλο μητρικό σκάφος που βρισκόταν σε τροχιά περί τον πλανήτη Δία μετακινήθηκε κοντά στον Ήλιο και το αντικατέστησε ένα άλλο γιγαντιαίο αντικείμενο συνοδευόμενο από 15 μικρότερα, που εισήλθαν στο ηλιακό σύστημα και τέθηκαν σε τροχιά αντίθετη με τα φεγγάρια του πλανήτη.
Τα αντικείμενα αυτά ξέφυγαν από ένα ηλιακό σύστημα που φέρει την ονομασία Ercopalis, στο οποίο περιλαμβάνεται ένας γιγαντιαίος πλανήτης που βρίσκεται τώρα στην αντίθετη πλευρά του Ήλιου προς την Γη.Ο πλανήτης αυτός θα προκαλέσει αναταράξεις στο μαγνητικό πεδίο της Γης και πιθανότατα μεγάλες φυσικές καταστροφές.
ΗΛΙΟΣ -ΑΤΙΑ
Τα συμβαίνοντα αυτά ήταν γνωστά στο Βατικανό ότι θα συμβούν,τα οποία παρατηρεί με το δικό του αστεροσκοπείο Lusifer. Πεπεισμένο για τις επερχόμενες καταστροφές, δημιούργησε την δική του Ατζέντα 21,για να επιβάλει τον απόλυτο έλεγχο του στον πλανήτη.
Σύμφωνα με μήνυμα,"οι Φωτεινές Δυνάμεις θα αποτρέψουν τα σχέδια του Βατικανού και των σκοτεινών δυνάμεων που το συνεπικουρούν και θα παράσχουν βοήθεια σε περίπτωση κοσμικών καταστροφών στην ανθρωπότητα, εξ'ου και η συγκέντρωση τόσης πληθώρας σκαφών στο ηλιακό σύστημα και πέριξ του Ήλιου".
Πέρα από πάρα πολλά άγνωστα και μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα υπάρχει κάτι άλλο γύρω από τον ήλιο.Θα μπορούσαμε να το πούμε σαν πολλαπλούς κύκλους που σχηματίζονται σε μία λίμνη όταν πετάμε μέσα της μία μικρή χούφτα πετραδάκια.
Πάντως η NASA δεν φαίνεται να έχει βγάλει σχετική ανακοίνωση μέχρι 29/9/18. Είναι κάτι που δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι εκεί ή κάτι που δεν θέλουν να ξέρουμε;
Καλύτερα είναι να το δείτε στο video :https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=KLPKp48ezps

Νοέμβριος-Δεκέμβριος
---------------------------
- Οι αφυπνισμένοι στον πλανήτη ξεπέρασαν τον Νοέμβριο 2018 το ποσοστό του 28%, γεγονός που πανικόβαλε την Cabal, η οποία έχει εντείνει τις επιθέσεις της προσπαθώντας να διατηρήσει ένα καθεστώς αβεβαιότητας και τρόμου που αποδίδει μεγάλα ποσά αρνητικής ενέργειας,την οποία
εκμεταλλεύονται για να τρέφονται και να συντηρούνται οι αρνητικές οντότητες που βρίσκονται πίσω της.
Μετά απ'αυτό η Cabal έχει ενεργοποιήσει το "Blue Beam Project", με το οποίο σκοπεύει να παραπλανήσει την ανθρωπότητα με ολογράμματα στον ουρανό,είτε προβάλλοντας μια εικονική εξωγήινη εισβολή,είτε την έλευση κάποιου "Μεσσία". Αυτόν τον καιρό προσπαθεί,προβάλλοντας παραπλανητικά ολογράμματα, να καλύψει την παρουσία γιγαντιαίων εξωγήινων σκαφών που βρίσκονται πλησίον και μέσα στο ηλιακό μας σύστημα.
Τι είναι το Blue Beam ;Είναι με λίγα λόγια ένα μυστικό σχέδιο της NASA, με σκοπό την μαζική εξαπάτηση της ανθρωπότητας μέσω της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας.Το μυστικό αυτό πρόγραμμα έφερε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας,ένας Καναδός δημοσιογράφος,ο Serge Monast,στα μέσα της δεκαετίας του 90.
Ο Monast ισχυρίζεται ότι η ΝΑSΑ έχει εγκαταστήσει πάνω σε δορυφόρους που γυρίζουν γύρω από
τη γη μηχανήματα λέιζερ, που μπορούν να προβάλουν ολογράμματα στον ουρανό! Φανταστείτε τον ουρανό σαν μια γιγαντιαία κινηματογραφική οθόνη, όπου κάποιος από πίσω, χρησιμοποιώντας έναν προτζέκτορα,προβάλει τρισδιάστατες εικόνες της αρεσκείας του!Ο σκοπός τους είναι τη στιγμή που η ανθρωπότητα θα είναι ένα καζάνι που βράζει από τις οικονομικές κρίσεις, τις θρησκευτικές αναταραχές, την τρομοκρατία και τους πολέμους που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει,να προβάλουν στον ουρανό μια παγκόσμια εισβολή εξωγήινων! Εικονική πραγματικότητα και μαζικές ψευδαισθήσεις!

-Οι Πλειάδιοι ήδη στην Γη,βρίσκονται παντού και ανάμεσα μας, περιμένοντας το σύνθημα της παροχής άμεσης βοήθειας στις γήινες δυνάμεις, οι οποίες θα κινηθούν ξαφνικά εναντίον της Cabal, είτε με την έναρξη μαζικών συλλήψεων, είτε με κινήσεις στρατευμάτων.
Συνεχίζεται μέχρι τώρα η άφιξη και άλλων χιλιάδων σκαφών στην περιοχή του Ηλίου,τα οποία εισέρχονται εντός αυτού.

-Στις 12/8/18 η NASA εκτόξευσε ένα νέο Ηλιακό Παρατηρητήριο με την ονομασία "Parker Solar Probe" το οποίο στις 5/11/18 πλησίασε κοντά στον Ήλιο και έφτασε σε απόσταση 15 εκατ. μιλίων από το άστρο του ηλιακού μας συστήματος,στην κοντινότερη απόσταση που έχει φτάσει ποτέ διαστημόπλοιο. Δύο ημέρες μετά,στις 7/11/18,έφτασε στη Γη το
PARKER SOLAR PROBE
πρώτο σήμα του "Parker Solar Probe" και ακολούθησαν τα πρώτα στοιχεία που αφορούν την αποστολή του, δηλαδή τη μελέτη της ατμόσφαιρας του Ήλιου και όχι μόνο.
Τι όμως ψάχνει η NASA εκεί; Μήπως για να μετρήσει την θερμοκρασία του Ήλιου και να υπολογίσει τον χρόνο της ζωής του ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;




-Το ηλιακό μας σύστημα είχε εισέρθει στις 22/5/15 σε νέα φωτονική ζώνη.Το αποκορύφωμα αυτού του φαινομένου έγινε στις 22/11/18 όπου διαπέρασε την "Χρυσή Αστρική Πύλη" και εισήλθε σε πεδίο με ακόμα πιο αυξημένες φωτονικές ενέργειες, που θα σηματοδοτήσουν τις προγραμματισμένες αλλαγές στον ανθρώπινο γενετικό κώδικα, αλλά και στο λεγόμενο ascension of the
humanity(ανάληψη της ανθρωπότητας).Η ολική μετάβαση θα έχει πραγματοποιηθεί χωρίς καμιά αναβολή, μέχρι το έτος 2024.
Οι Φωτεινές Γαλαξιακές Δυνάμεις έχουν δώσει μυστικές τεχνολογίες σε διάφορες εταιρείες για να τις κατασκευάσουν, οι οποίες και θα κάνουν την εμφάνιση στο εγγύς μέλλον.
Ας είμαστε προετοιμασμένοι να ζήσουμε κοσμοϊστορικά γεγονότα!




-Οι Φωτεινές Δυνάμεις επέβαλαν πλήρη καραντίνα στο πλανήτη μας στις 22/11/18.Στόχος του αποκλεισμού είναι και η μη δυνατότητα ανταλλαγής τηλεπαθητικών μηνυμάτων μεταξύ των υψηλών
κλιμακίων της Cabal και των εξωγήινων πατρώνων τους που βρίσκονται πέραν του ηλιακού συστήματος, μέχρι και την πλήρη εξουδετέρωση της εγκληματικής αυτής συμμορίας.
Επειδή το πολυδιαστατικό ενεργειακό πλέγμα που απέκλεισε την Γη και βρίσκεται σε σχετικά χαμηλό ύψος, κάποιοι τηλεπικοινωνιακοί δορυφόροι υψηλής τροχιάς θα επηρεαστούν, με ενδεχόμενο να παρουσιαστούν προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες.

- Δεκάδες μελαψοί εξωγήινοι αποβιβάστηκαν από γιγαντιαίο μητρικό σκάφος την 3η εβδομάδα του
ΜΑΥΡΟΣ ΠΛΕΙΑΔΙΟΣ
Νοεμβρίου, σε ερημική περιοχή της Σιβηρίας.Εκεί τους περίμεναν εκπρόσωποι των αεροδιαστημικών δυνάμεων της Ρωσίας και τους μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία. Τα όντα αυτά στάλθηκαν από τους Πλειάδιους για να βοηθήσουν στην εφαρμογή του σχεδίου για την απελευθέρωση του πλανήτη.










-Στις 24/11/18 εισήλθε εντός του Ηλίου Ανδρομέδιο σκάφος μεγέθου 50 φορές της Γης.
Το θέαμα της εισόδου του Ανδρομέδιου σκάφους στον 'Ηλιο ήταν φαντασμαγορικό,λόγω του Solar
ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ  50 ΦΟΡΕΣ
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ
Parker το οποίο έστελνε βίντεο στην Γη,με αποτέλεσμα κάποιοι να εκλάμβουν ότι τεράστιος κομήτης χτύπησε τον Ήλιο.
Στις 3/12/18 συνέβει το ίδιο.
Οι συνεχείς αποκαλύψεις για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και οι συνεχείς θεάσεις από χιλιάδες ανυποψίαστους ανθρώπους εξωγήινων σκαφών, εδραιώνουν την πεποίθηση ότι κάτι συμβαίνει στους ουρανούς που το αποκρύβουν οι κυβερνήσεις.








-Απέτυχαν όλες οι προσπάθειες των Πλειάδιων και άλλων εξωγήινων φυλών που βρίσκονται στο έδαφος, να πείσουν τους γήινους ηγέτες να εφαρμόσουν τα συμφωνηθέντα, οι οποίοι συνεχώς

προφασίζονται διάφορους λόγους και αναβολές. Αυτό εξόργισε τους Πλειάδιους, οι οποίοι διέταξαν στις 10/12/18 τον στόλο τους να λάβει επιθετική διάταξη και να είναι έτοιμος για αστραπιαία επέμβαση στον πλανήτη.




-Σκάφος του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος (SSP) των ΗΠΑ, με πλήρωμα πράκτορες της Cabal, κατόρθωσε πριν από δύο περίπου μήνες, να αφαιρέσει από μητρικό Πλειάδιο σκάφος όπλο υψηλής τεχνολογίας, άκρως επικίνδυνο στα χέρια των ανθρώπων και να το μεταφέρει σε υπόγεια βάση στην λεγόμενη Area 51, στην έρημο του Ν. Μεξικού.
Αμέσως μεσολάβησαν στρατεύματα από τον γαλαξία της Κασιόπης και ζήτησαν την άμεση
ΠΛΕΙΑΔΙΟ ΣΚΑΦΟΣ
επιστροφή του όπλου.Η Cabal αρνήθηκε να το πράξει και οι Πλειάδιοι απείλησαν με άμεση επίθεση και καταστροφή της βάσης.
Τελικά αυτό αποτράπηκε με την παρέμβαση των δυνάμεων του Διός από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας. Στις 14/4/18, με χωροχρονική στρέβλωση που οι ίδιοι δημιούργησαν,ταξίδεψαν στο παρελθόν και έφτασαν στην χρονική στιγμή της απόπειρας κλοπής του όπλου, όπου και το επέστρεψαν.Την ίδια στιγμή, το όπλο εξαφανίστηκε από τον χώρο φύλαξης του στην Area 51.

-Στις 8/12/18 ο κυβερνήτης των Πλειάδων,ο Ενάλιος Ποσειδών,αφίχθει στην Γη για να βοηθήσει τις Δυνάμεις του Φωτός να απελευθερώσουν τον πλανήτη μας.

-Στις 9/12/18 εμφανίσθηκαν πολλά δισκοειδή ΑΤΙΑ στον ουρανό της Σκωτίας και της Αγγλίας,τα οποία στην συνέχεια έσπευσαν στην Ιρλανδία,με τα γεγονότα να κλιμακώνονται.

-Στις 19/12/18 βλήμα των αποστατών που πυροδοτήθηκε από τη Σελήνη,εξεράγει πάνω από την Βάση Vandenberg της Πολεμικής Αεροπορίας στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ,με όπλο Λέϊζερ της βάσης.Η βάση αυτή είναι με το μέρος του Προέδρου Trump.Την ημέρα αυτή θα εκτοξεύετο από την
βάση αυτή ένας μυστικός πύραυλος για την Σελήνη αλλά ακυρώθηκε,καθόσον ολόκληρος στόλος ΑΤΙΑ εμφανίσθηκε στον ουρανό της Καλιφόρνιας και μάλιστα σε ένα ΑΤΙΑ δεκάδες κοράκια το περικύκλωσαν με ενθουσιασμό.
Τα ΑΤΙΑ ήταν των αποστατών τα οποία βγήκαν από υπόγεια βάση ερπετοειδών.Τα κοράκια είναι πουλιά των ερπετοειδών.
Μέσα σε λίγες ώρες μετά απ΄αυτό το γεγονός ο Πρόεδρος Trump υπέγραψε για να δημιουργηθεί μια νέα "Διοίκηση Διαστημικής Δύναμης".


Στις 20/12/18,ένα μυστηριώδες σε σχήμα πυραμίδας ΑΤΙΑ αιωρείτο κατευθείαν πάνω από το Πεντάγωνο των ΗΠΑ.Αυτό ήταν σκάφος των ερπετοειδών και η αποστολή του ήταν να πάρει από το Πεντάγωνο αποστάτες.Επενέβησαν όμως οι Ολύμπιοι και απέτυχε.



-Ρώσοι επιστήμονες στις 20/12/18 προσδιόρισαν ότι η "Νότια Ατλαντική Ανωμαλία" ενεργοποιήθηκε με αντίστοιχη της Σελήνης και συγκέντρωσε ενέργεια γύρω από το "πεδίο" του Carson City της Nεβάδας των ΗΠΑ, όπου συνέβησαν δύο μικροί σεισμοί.Σε λίγες ώρες αυτό το "πεδίο"μετατοπίσθηκε και συγκέντρωσε την ενέργειά του κοντά στο στενό Sunda στην Ινδονησία
ΝΟΤΙΑ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ
ΑΝΩΜΑΛΙΑ
όπου εξεράγει το ηφαίστειο Κρακατόα και δημιουργήθηκε τεράστιο τσουνάμι που σκότωσε εκατοντάδες ανθρώπους.Μετά απ'αυτό εθεάθησαν ΑΤΙΑ των ερπετοειδών στην Ινδονησία και Νεβάδα.Στις περιοχές αυτές υπάρχουν υπόγειες βάσεις ερπετοειδών και γι'αυτό οι βάσεις των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων Γης και Σελήνης ενεργοποίησαν το αντι-εξωγήινο αμυντικό σύστημα.
Σύμφωνα με τον Doctor Rupert Sheldrake για τη "Νότια Ατλαντική Ανωμαλία",αυτή ξεκινάει με τον ορισμό του οδικού χάρτη για την απελευθέρωση της επιστήμης από τον υλισμό και όταν ταξιδεύει επάνω, οδηγεί στον εκπληκτικό κόσμο των μορφικών πεδίων ένα ενεργειακό πεδίο που καθορίζει ολόκληρη τη βιολογία όλων των ζωντανών όντων και περιλαμβάνει τα πάντα στο σύμπαν, συμπεριλαμβανομένων των πλανητών, των κομητών, των φεγγαριών και των ήλιων,που όλοι έχουν συνείδηση.
Η παγκόσμια επιστημονική κατάταξη  τοποθετεί τον Βρεττανό  επιστήμοσνα Rupert Sheldrake μεταξύ των κορυφαίων 7,5% των ερευνητών, με βάση τις παραπομπές των δημοσιεύσεών του.

-Στις 20/12/18 το αεροδρόμιο Gatwick που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στη Βρετανία και βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από το κεντρικό Λονδίνο,ανέστειλε την λειτουργία του για 36 ώρες ακυρώνοντας σχεδόν 800 πτήσεις και καθιστερώντας τους περισσότερους από 110.000 επιβάτες.Ο λόγος ήταν η εμφάνιση δισκοειδών ΑΤΙΑ επάνω στο αεροδρόμιο με επιθετικές διαθέσεις τα οποία
GATWICK
ανήκαν στους ερπετοειδείς από υπόγειες βάσεις.Αμέσως η πρωθυπουργός Theresa Mei έκανε έκτακτη συνεδρίαση με την
κυβέρνηση της και για να ησυχάσει το κοινό είπε ότι ένα ζευγάρι  drone πέταξε επάνω στο Α/Δ.
Κάτι παρόμοιο έγινε στις 16/8/18 όταν τέσσερα ΑΤΙΑ,(με το ίδιο δισκοειδές σχήμα με εκείνα που εντοπίστηκαν επάνω από το Α/Δ Gatwick),εμφανίσθηκαν επάνω από το πολλών εκατομυρίων δολαρίων θέρετρο-γκολφ Turnberry Club στο Ayshire της Σκωτίας το οποίο ανήκει στον Πρόεδρο Trump,ο οποίος ετοιμάζεται να τερματίσει το παγκόσμιο "εμπάργκο αλήθειας" για την ύπαρξη εξωγήινων.


-Κατά τη μαγνητοσκόπηση της πλήρους Σελήνης(πανσέληνος) στις 21/12/18 φαίνεται ένα τεράστιο σκοτεινό κυκλικό ΑΤΙΑ να διασχίζει το φεγγάρι χωρίς να αλλάζει ταχύτητα.
ΣΕΛΗΝΗ -ΑΤΙΑ
Μια αξιοσημείωτη λεπτομέρεια,η πλήρης Σελήνη συνέβη την πρώτη μέρα του χειμερινού ηλιοστασίου αργά την Παρασκευή το απόγευμα και συνέπεσε με "βροχή μετεωριτών" η οποία ήταν ορατή μεταξύ 17 και 25 Δεκεμβρίου 2018.Αυτό ήταν ένα μοναδικό γεγονός δεδομένου ότι την επόμενη φορά που θα υπάρξει πανσέληνος την ημέρα του χειμερινού ηλιοστασίου θα είναι το 2094.
Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=410&v=5bqLsCVBHD8


-Τους τελευταίους μήνες του 2018 τα κορυφαία μέλη της Cabal γίνονται ολοένα και πιό νευρικά καθώς δεν επιθυμούν να παραδοθούν στις Φωτεινές Δυνάμεις και να λογοδοτήσουν για τα φρικιαστικά εγκλήματα και τις θηριωδίες που έχουν διαπράξει.Αναζητούν ανεπιτυχώς τρόπους για να αποφύγουν το αναπόφευκτο,να δημιουργήσουν χάος,παγκόσμια σύγκρουση και καταστροφή.Ομως οι δράσεις μεγάλης κλίμακας που σχεδιάζουν σταματούν κάθε φορά από τις Δυνάμεις του Φωτός.Το μόνο που μπορούν είναι να κάνουν μικρής κλίμακας πράξεις που σκοτώνουν ή τραυματίζουν μερικούς ανθρώπους εδώ και εκεί.
Από την άλλη οι Φωτεινές Δυνάμεις βρίσκονται στο τέλος της κάθαρσης του πλανήτη μας και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν την επόμενη φάση η οποία θα ξεκινήσει την στιγμή της Ελεύσης-Γεγονός(Flash Event),μέσω ενός ισχυρού παλμού ενέργειας(αναλαμπή) που θα αποσταλεί από την "Πηγή" μέσω του Κεντρικού Γαλαξιακού Ήλιου και όπου όλοι θα αισθανθούν σε κάποιο βαθμό,ανάλογα με την ευαισθησία κάθε ατόμου.
Με την άφιξη αυτής της αναλαμπής στη Γη,το σημερινό χρηματοπιστωτικό σύστημα θα κλείσει αμέσως και θα αρχίσουν μαζικές συλλήψεις των μελών της Cabal παγκοσμίως.Αφού οι άνθρωποι καταλάβουν τι συμβαίνει,η επόμενη φάση θα έχει ως στόχο να καθαρίσει το χάος που έχει δημιουργηθεί από την σκοτεινή κυριαρχία της Cabal και οι Φωτεινές Δυνάμεις θα αποκαλύψουν την πραγματική αλήθεια σε όλη την ανθρωπότητα.


-Μία περίληψη για το τι έχει γίνει από το 2000 μέχρι σήμερα:
Αν και τα γεγονότα στη Γη χειροτέρευσαν αρχικά,λόγω των εναπομεινάντων σκοτεινών δυνάμεων που έφυγαν από  πλανήτες του αστερισμού του Ωρίωνα και συγκεντρώνοντας τις δυνάμεις τους στο Ηλιακό μας Σύστημα και γύρω από την Γη,από την αλλαγή του αιώνα και μετά οι Φωτεινές Δυνάμεις μπόρεσαν να εξαπολύσουν αντεπίθεση και σταδιακά να κατακτήσουν και να καθαρίσουν βαθιά
υπόγειες και υποθαλάσσιες στρατιωτικές βάσεις.Αυτό έγινε εν μέρει από κυβερνητικούς αξιωματικούς της Γης και στρατιώτες  από το Γήϊνο Κίνημα Αντίστασης και εν μέρει από ανθρωποειδείς από άλλα αστρικά συμμαχικά συστήματα.
Ως αποτέλεσμα,περίπου 500 εκατομμύρια φυσικοί ερπετοειδέίς απομακρύνθηκαν από την Γη και απελευθερώθηκαν πολλοί ανθρώπινοι όμηροι οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε πλανήτες της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των 13 Γαλαξιών της Ανδρομέδας,με σκοπό αποκατάσταση και θεραπεία.

Καταφύγια που η Cabal σκόπευε να κρυφθεί μετά υποκίνηση ενός Γ'ΠΠ,ήδη έχουν καταστεί ανενεργά.Επισης μικρότερες βάσεις των σκοτεινών δυνάμεων σε φεγγάρια και αστεροειδείς του Ηλιακού μας Συστήματος έχουν αναληφθεί απο τις Φωτεινές Δυνάμεις και οι τεχνολογίες τους που ενίσχυαν το "Πέπλο"πέριξ της Γης και έλκυαν ανώμαλη ενέργεια από το περιβάλλον Σύμπαν έχουν
ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ
εκκαθαριστεί και έχουν απελευθερωθεί περισσότεροι άνθρωποι-όμηροι.
Το 2010 τα περισσότερα φυσικά εμφυτεύματα,που χορηγήθηκαν μέσω προγραμμάτων εμβολιασμού,έχουν αφαιρεθεί από τους ανθρώπους μέσω χρήσης ειδικής τεχνολογίας που χρησιμοποιήθηκε από απόσταση από το γήϊνο Κίνημα Αντίστασης.Τα εμφυτεύματα πλάσματος που καταστέλλουν την υψηλότερη γνώση δεν έχουν ακόμη απομακρυνθεί πλήρως,αλλά έχουν καταστεί λιγότερο αποτελεσματικά στη λειτουργία τους.

Δισεκατομμύρια μη φυσικών ερπετοειδών και άλλων αρνητικών οντοτήτων,αφαιρέθηκαν από το πλασματικό και αιθερικό πεδίο στα επόμενα χρόνια(από το 2010).Οι μαζικοί διαλογισμοί που έγιναν το 2012 ενεργοποίησαν πύλες και έχουν σβήσει εντελώς όλα τα αρνητικά μελλοντικά
χρονοδιαγράμματα,έτσι ώστε κανένα σχέδιο της Cabal για παγκόσμιους κατακλυσμούς να μην έχει καμία πιθανότητα να πετύχει.
Πολλά προγράμματα "Μαύρων Επιχειρήσεων"(Black Ops)και εργαστήρια ανθρώπινης κλωνοποίησης της Cabal έχουν εκκαθαρισθεί και κλείσει.

Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι η μεγάλη πλειοηφία του χρυσού που κρατείται στην Κεντρική Τράπεζα και στα θησαυροφυλάκια της Cabal έχει αφαιρεθεί από το Κίνημα Αντίστασης και η Cabal έχει αφεθεί με ένα ψευδές και ανυπόστατο σύστημα νομισμάτων βασισμένο σε "αέρα".Αυτό που βρίσκεται στα θησαυροφυλάκια της Κεντρικής Τράπεζας τώρα είναι πλάκες "βολφραμίου"που είναι επικαλυμμένες με χρυσό.Υπόψη ότι το βολφράμιο έχει περίπου το ειδικό βάρος με τον χρυσό.
Για να πάρει στα χέρια τους κάποιο χρυσό,η Cabal δημιούργησε μικρά καταστήματα ανταλλαγής χρυσού για μετρητά σε όλες τις δυτικές χώρες (όπως και στην Ελλάς) και εντικοποίησε τις επιχειρήσεις εξόρυξης χρυσού.
Στις αρχές του 2015,οι περισσότερες βόμβες stranngelet(σωματιδίων quarks)και οι βόμβες toplet της ομάδας "Χίμαιρα"έχουν εκκαθαριστεί.Αυτή η μυστική αρνητική ομάδα κατήλθε στην Γη από τον Ωρίωνα, με την κωδική ονομασία "Χίμαιρα", μετά την εισβολή στο Κονγκό το 1996 και απαρτίζεται από αυτούς που αποκαλούνται "Άρχοντες"(πολύ κακές οντότητες) και έχει διεισδύσει στους στρατούς όλων των μεγάλων εθνών.Αυτή η ομάδα ελέγχει κρυφά τη συντριπτική πλειοψηφία των στρατιωτικών βάσεων σε όλο τον κόσμο, πολλές από τις οποίες ανήκουν στο στρατό των ΗΠΑ.
YALDABAOTH
Το 2016 ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση όλων των πλασματικών βομβών stranngelet.Δεδομένου ότι το Ηλιακό μας Σύστημα έξω από την περιοχή που περιβάλλει τον πλανήτη μας έχει καθαρισθεί από την ύπαρξη αρνητικών όντων,έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποσύνθεσης αποσύνθεσης μιάς πολύ κακής οντότητα με το όνομα Yaldabaoth.Το πρώτο βήμα ήταν η δημιουργία μιάς ταχυονικής μεμβράνης μέσα στην τροχιά της Σελήνης από τους Πλειάδιους που έκοψαν αποτελεσματικά το κεφάλι του Yaldabaoth από τα πλοκάμια του.Σαν αποτέλεσμα του μαζικού διαλογισμού της 26/2/17,τα πλοκάμια του Yaldabaoth έχουν πλήρως διαλυθεί και δεν υπάρχει πλέον ανωμαλια πλάσματος πάνω από την Γη.Τώρα το κεφάλι του Yaldabaoth που περιέχει τις υπόλοιπες βόμβες πλάσματος toplet αποσυντίθεται.

Τον Φεβρουάριο του 2018 εισήλθαμε στη φάση τερματισμού της Πλανητικής Απελευθέρωσης.Οι ρηχές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις καθαρίζονται από την παρουσία της Cabal και έχουν ξεκινήσει και επιφανειακές επιχειρήσεις.Το καλοκαίρι του 2018 τερματίσθηκε η διοχέτευση του ανωμάλου πλάσματος από τις σκοτεινές δυνάμεις από τα περίχωρα του Γαλαξία μέσω νηματίων πλάσματος(υηλότερες διαστάσεως ίνες ή σήραγγες)στα εμφυτεύματα όντων μέσα στό Ηλιακό μας Σύστημα.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ (Για την ενότητα Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι)
Οι συνεχείς αποκαλύψεις για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και οι συνεχείς θεάσεις από χιλιάδες ανυποψίαστους ανθρώπους εξωγήινων σκαφών, εδραιώνουν την πεποίθηση ότι κάτι συμβαίνει στους ουρανούς που το αποκρύβουν οι κυβερνήσεις.
Οι Αθάνατοι του Διός, οι Ενσαρκωμένοι Διδάσκαλοι, οι Ουράνιοι Απεσταλμένοι, οι Μαχητές του Φωτός και τα Μυστικά Ιερατεία των Αρχαίων Μυστηρίων του πλανήτη, έχουν επιτύχει να
ενημερώσουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων για την παρουσία των Ολυμπίων στο ηλιακό μας σύστημα και την επικείμενη επέμβαση τους, για την ομαλή μετάβαση της ανθρωπότητας από το σκοτάδι στο φως.
Η ανατολή του 2019 και η σταδιακή εφαρμογή των Ελληνικών Αξιών, θα τροχιοδρομήσει αυτό που η ανθρωπότητα περιμένει σαν την Μεγάλη Πλανητική Αλλαγή, εντάσσοντας την Γη στην οικογένεια των πλανητών της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Φωτός, τερματίζοντας την απομόνωση και την οπισθοδρόμηση που της

-Το άρθο θα συνεχιστεί  εντός του Ιανουαρίου 2019 με το Γ΄μέρος "Διεθνείς Εξελίξεις",με ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας,τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν αναφερθεί από τα ΜΜΕ.

9/1/2019 
                                                                                    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                       ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣεα

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

-Προσωπικές πληροφορίες
-Αναρτήσεις των φίλων, Νίκου Καστάνια και  Γιώργου Βουδούρη στο facebooc,
τους οποίους ευχαριστώ για την βοήθεια της συγγραφής του άρθρου μου.
-https://www.diadrastika.com
-https://ufosightingshotspot.blogspot.com
-https://twitter.com/Gatwick_Airport
-http://2012portal.blogspot.com
-https://prepareforchange.net
-https://spearoflight.blogspot.com
-https://gatewaytovictory.wordpress.com
-https://www.pleiadianhealingcenter.com
-http://www.discerningthemystery.com
-https://youtube/FHMcTje6VtQ
-http://yiorgosthalassis.blogspot.com
-http://theearthplan.blogspot.com
-http://etheric.com
-http://exopolitics.org
-http://www.news247.gr
-http://www.epsilonellas.gr
-http://www.express.co.uk
-http://theearthplan.blogspot.com
-https://zen.yandex.ru
-https://www.esquire.com
-https:/www.dailystar.co.uk
-http://spherebeingalliance.cοm
-https://timefortruth.blog
-http://newsinstact.com
-https://prepareforchange.net
-https://www.youtube.com
-https://www.zerohedge.com
-https://observernew.blogspot.com
-http://2012portal.blogspot.com
-http://www.xekleidoma.info
-https://pfcleadership.org
-http://www.disclose.tv
-https://ascensionwisdom.wordpress.com
-https://armadainternational.com
-Http://theguardian.com
-http://www.whatdoesitmean.com
-http://i-uv.com







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.