Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 19-Β΄ΕΞΑΜΗΝΟ (1ο ΜΕΡΟΣ)

                                     

                      ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΞΕΝΑ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου "Τα Σημεία των Καιρών "με το υπ'αριθμ.19-Β'εξάμηνο(1ο μέρος),που καλύπτει διαφόρων ειδών γεγονότα από 1/7/2019 μέχρι 31/12/2019.
Επειδή το άρθρο είναι πολύ μεγάλο θα το χωρίσω,σε τρία μέρη και ας επιλέξει ο κάθε αναγνώστης να διαβάσει ό,τι τον ενδιαφέρει.

Το Α΄μέρος καλύπτει τα κεφάλαια,Γεωφυσικά Φαινόμενα,Περίεργα,Παράξενα,Διάστημα.

Το Β'μέρος την δραστηριότητα των Φωτεινών Γαλαξιακών Δυνάμεων δηλαδή των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων και των Συμμαχικών Φυλών τους.

Το Γ'μέρος τις Διεθνείς Εξελίξεις με ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας,τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν αναφερθεί από τα ΜΜΕ.

Οπως έχω αναφέρει πολλές φορές,πολλά απ'αυτά που γράφω είναι πρωτόγνωρα στο ευρύ κοινό και δύσκολα πιστεύονται από τους περισσότερους,ιδίως από τους νέους αναγνώστες.
Δεν θα πει όμως ότι "επειδή δεν πιστεύουμε σε κάτι δεν είναι και αληθινό!

ΗΛΙΟΣ-ΠΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ-ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ-ΣΕΙΣΜΟΙ
Η γνωστή αμερικανική υπηρεσία του διαστήματος NASA έλαβε μια σαφή προειδοποίηση από την φυλή των Ινδιάνων Inuit το 2014.Συγκεκριμένα γέροντες της φυλής,είπαν ότι ο κόσμος μας ευρίσκεται σε μία μετατόπιση των πόλων της γης, και ο ουρανός ήδη αλλάζει.
Οι Ινδιάνοι γέροντες έχουν παρατηρήσει ότι ο ήλιος έχει αρχίσει να ευρίσκεται σε εντελώς διαφορετική θέση και ότι οι ώρες της ημέρας τους για κυνήγι έχουν περίεργα παραταθεί.Ο καιρός
ΙΝΔΙΑΝΟΙ  INUIT
έχει γίνει απρόβλεπτος. Οι Inuit έχουν επίσης προειδοποιήσει ότι όχι μόνο ο Ηλιος άλλαξε θέση, αλλά και το φεγγάρι και τα αστέρια έχουν μετακινηθεί, με όλα αυτά να έχουν επιπτώσεις στην θερμοκρασία και στον άνεμο,κάνοντας την πρόβλεψη του καιρού πολύ δύσκολη,κάτι που είναι απαραίτητο για την επιβίωσή τους.
Τι συμβαίνει;
Λαμβάνει χώρα μια αναστροφή των μαγνητικών πόλων της γης;

Ηφαίστεια,σεισμοί,παράξενοι θόρυβοι από τη θάλασσα και τον ουρανό, αποτελούν σημεία και συγκλονιστικές αποδείξεις για αναστροφή των πόλων, το οποίο αν συμβεί ταχύτατα θα προκαλέσει χάος σε όλο τον κόσμο;
Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι η Γη υποβάλλεται σε πλήρη γεωμαγνητική αναστροφή ή μετατόπιση των πόλων,περίπου κάθε 780.000 χρόνια.
Αυτές οι ανατροπές είναι συνήθως αργές, συμβαίνουν σταδιακά με την πάροδο χιλιάδων
ετών.Ωστόσο, στις αρχές του 20ου αιώνα, εμφανίστηκαν νέα δεδομένα τα οποία αλλάζουν όλη την οπτική του θέματος αυτού.Μια αντιστροφή των πόλων,δηλαδή όταν ο βόρειος και νότιος μαγνητικοί πόλοι της γης αρχίσουν να αλλάζουν θέσεις,αντιστρέφοντας την μαγνητική πολικότητα, λαμβάνει χώρα μια άκρως επικίνδυνη διαδικασία.
Οι επιστήμονες που παρακολουθούν την ιστορία του πλανήτη έχουν εντοπίσει 74 από αυτά τα γεγονότα, μελετώντας δείγματα του πυρήνα της γης.Αυτά προέρχονται από εκατοντάδες ή χιλιάδες μέτρα κάτω στο έδαφος και το παχύ πολικών πάγων.Μια ξαφνική αλλαγή θα ταράξει την ισορροπία της Γης τόσο σημαντικά που θα μπορούσε να προκαλέσει θανατηφόρους σεισμούς και τσουνάμι σε
ΗΛΙΟΣ-ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ NASA
μια κλίμακα που δύσκολα μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους.
Υπάρχουν όντως σημάδια απότομης αύξηση των φυσικών καταστροφών και άλλων παράξενων φαινομένων που δείχνουν προς μια πιθανή αντιστροφή των πόλων. Είναι ευρέως αναγνωρισμένο ότι ο μαγνητικός βορράς, είναι το πάνω μέρος του πλανήτη στο οποίο κοιτούν οι πυξίδες και οι συσκευές οι οποίες εξαρτώνται από την μαγνητική πλοήγηση.
Τώρα το σημείο αυτό μετατοπίζεται ολοένα και πιο γρήγορα προς τη Ρωσία από την τρέχουσα θέση του στην Γροιλανδία.Έχει μετακινηθεί 400 χιλιόμετρα μόνο την τελευταία δεκαετία και επιταχύνεται.
Στις 13/12/19,η Αμερικανική Εθνική Ωκεανική και Ατμοσφαιρική Διοίκηση και η Βρετανική Γεωλογική Έρευνα (BGS) αναγκάστηκαν να ενημερώσουν το Παγκόσμιο Μαγνητικό Μοντέλο ένα χρόνο πριν από το χρονοδιάγραμμα λόγω της ταχύτητας με την οποία ο μαγνητικός βόρειος πόλος μετατοπίζεται από την καναδική Αρκτική και προς την Σιβηρία της Ρωσίας.Αυτό είναι πολύ κρίσιμο για τα συστήματα πλοήγησης που χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις, οι στρατιωτικοί και οι πολίτες.

Το Παγκόσμιο Μαγνητικό Μοντέλο WMM2020 προβλέπει ότι ο βόρειος μαγνητικός πόλος θα συνεχίσει να παρασύρεται προς τη Ρωσία, αν και σε βραδεία πτώση ταχύτητας,περίπου στα 40 χλμ.ετησίως σε σύγκριση με τη μέση ταχύτητα των 55 χλμ. που είχε τα τελευταία είκοσι χρόνια.
Τα δεδομένα επιβεβαίωσαν ότι εφέτος ο μαγνητικός βόρειος πόλος πέρασε μέσα σε 390 χλμ. του γεωγραφικού Βόρειου Πόλου και διέσχισε τον μεσημβρινό του Greenwich.
Οι επιστήμονες είχαν εκφράσει προηγουμένως ανησυχίες σχετικά με τις διακυμάνσεις του
ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ  ΜΑΓΝ.ΒΟΡ.ΠΟΛΟΥ
μαγνητικού βόρειου πόλου και την πιθανή επίδρασή τους στο μαγνητικό πεδίο που προστατεύει τη Γη. Χωρίς το πεδίο η Γη θα παραμείνει ευάλωτη στις ηλιακές εκλάμψεις,οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβη σε όλα, από τα διαστημικά οχήματα μέχρι τα ηλεκτρικά δίκτυα.
Πάντως οι επιστήμονες εξακολουθούν να μην ξέρουν τι ακριβώς οδηγεί το επιταχυνόμενο κίνημα του πόλου !
Άλλα σημάδια που μπορεί να δείχνουν τις επιπτώσεις της μαγνητικής αντιστροφής μεταξύ του μαγνητικού βορρά και του νότου είναι οι άνευ προηγουμένου εκρήξεις ηφαιστείων που έχουν ξεσπάσει σε όλο τον κόσμο την τελευταία δεκαετία,καθώς και σεισμοί μεγέθους 7,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ,ιδίως στον "δαχτύλιο της φωτιάς" του Ειρηνικού Ωκεανού.
Υπάρχει πιθανότητα οι ηφαιστειακές εκρήξεις να είναι τόσο μεγάλες και εκτεταμένες που τα σύννεφα τέφρας και τα αέρια θα μπορούσαν να καλύψουν πλήρως τις ακτίνες του Ηλιου προκαλώντας μια νέα εποχή παγετώνων.Οι επιστήμονες αναζητούν ενδείξεις προηγούμενων καταστροφών τύπου "Αρμαγεδδώνα", με τον προσδιορισμό "χαοτικά ιζήματα",όπου τα στενά στρώματα της Γης να γεμίσουν με υλικό σε χρόνο ρεκόρ και να επικαλυφθούν με πάγο.Για τους επιστήμονες, αυτά είναι σαφείς δείκτες μιας ξαφνικής πλημμύρας, τήξης των πάγων ή αποθέσεις τέφρας.
Οι απότομες αυξήσεις στη σεισμική δραστηριότητα συμβαίνουν κάθε 30 χρόνια περίπου και μπορούν να επιφέρουν με μια αμείλικτη επιτάχυνση  μεταστροφής των πόλων από την αρχική τους θέση. Η NASA είναι πολύ ανήσυχη διότι το πανεπιστήμιο της Utah ανακάλυψε τα τελευταία χρόνια,κάτω από το εθνικό πάρκο Yellowstone, μάγμα εκτός από την τεράστια λίμνη λιωμένου
YELLOWSTONE ΛΙΜΝΗ ΜΑΓΜΑΤΟΣ
πετρώματος και σιδήρου για την οποία γνώριζαν ήδη. Μια ξαφνική μετατόπιση πόλων θα μπορούσε να δώσει διέξοδο στο μάγμα να εξέλθει στην επιφάνεια καταστρέφοντας το Los Angeles. Αν γίνει αυτό, τότε το μεγαλύτερο μέρος της Βόρειας Αμερικής θα καταστραφεί αμέσως και μια νέα εποχή των παγετώνων
θα αρχίσει.
Ένα άλλο ο ερώτημα από τους επιστήμονες είναι "τι στο καλό συνέβη;" 300 μέτρα (900 πόδια) στο βυθό της θάλασσας ακριβώς στην βόρεια άκρη της Ιαπωνίας σε μία μόνο νύχτα. Η περιοχή αυτή ήταν το επίκεντρο του σεισμού μεγέθους 8,9 που χτύπησε την Ιαπωνία το 2011, προκαλώντας το χειρότερα τσουνάμι όλων των εποχών.
Τέλος, το πιο περίεργο από την άποψη της φύσης είναι οι πληροφορίες για παράξενους θορύβους και βουητά που προέρχονται από τη θάλασσα. Οι επιστήμονες δίνουν την εξήγηση των ρευμάτων στους ωκεανούς , χωρίς να τους πιστεύει όμως κανένας.
Δείτε τi λένε οι Inuit στο σχετικό video: www.youtube.com/watch?v=RNhK67GftDk&feature=emb_logo

Η Γη Φρενάρει
---------------------
Το ξέρατε ότι οι μέρες συνεχώς μεγαλώνουν επειδή ο πλανήτης μας φρενάρει;
Συνεχώς παραπονιόμαστε πως δεν μας φτάνουν οι ώρες της ημέρας, αλλά το ξέρετε ότι οι μέρες γίνονται όλο και μεγαλύτερες;
Βέβαια είναι μια τόσο μικρή αλλαγή που ποτέ δεν θα παρατηρήσαμε.Που οφείλεται αυτό;
Οι επιστήμονες γνωρίζουν εδώ και πολύ καιρό ότι η περιστροφή της Γης έχει επιβραδυνθεί. Έχουν
χρησιμοποιήσει όλες τις διαφορετικές μεθόδους,από το χρόνο και τον τόπο των αρχαίων εκλείψεων έως τις υπερ-ακριβείς σύγχρονες μετρήσεις του μήκους μιας ημέρας.
Στην πραγματικότητα, η περιστροφή της Γης δεν είναι σταθερή ούτε κατά τη διάρκεια ενός αιώνα, καθώς επιβραδύνει ή και επιταχύνει ελαφρά, πιθανώς λόγω δυσλειτουργιών στην κίνηση του τηγμένου πυρήνα του πλανήτη μας.
Γενικά όμως είναι αποδεκτό ότι ο μεγαλύτερος ένοχος της επιβράδυνσης αυτής είναι το δικό μας φεγγάρι, του οποίου η βαρύτητα σπρώχνει την παλιρροιακή διόγκωση της Γης και παίρνει τον άνεμο από τα πανιά της, σαν έναν σκέιτερ που απλώνει τα χέρια του για να φρενάρει.
Ομως το φεγγάρι δεν είναι το μόνο πράγμα που ασκεί δύναμη στον πλανήτη μας,αφού και άλλα όργανα στο ηλιακό μας σύστημα ασκούν δυνάμεις που δημιουργούν παραλλαγές στην τροχιά της Γης γύρω από τον Ήλιο,την περιστροφή της ή ακόμα και την ταλάντευση στον άξονά της.
Αυτές οι παραλλαγές είναι γνωστές ως κύκλοι του Milankovitch και καθορίζουν πώς οι ακτίνες του Ηλιου χτυπάνε τη Γη και συνεπώς το κλίμα της. Οι μεταβολές του κλίματος αφήνουν γεωλογικά αποτυπώματα τα οποία οι επιστήμονες μπορούν να αναλύσουν για να δουν την ιστορία του πλανήτη μας και συνεπώς τους κύκλους Milankovitch στα τελευταία εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια.

Σεισμοί στις ΗΠΑ
-------------------------
Εκατοντάδες σεισμοί κτυπούν τις ΗΠΑ καθώς το επίπεδο της σεισμικής δραστηριότητας στη Βόρεια Αμερική συνεχίζει να αυξάνεται το 2019.
Γιατί τα κύρια μέσα ενημέρωσης είναι τόσο ήσυχα για όλη τη σεισμική δραστηριότητα που συμβαίνει σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες;
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά ημερών του Νοεμβρίου 2019,υπήρξε σεισμικό σμήνος απευθείας στη Νέα Ζώνη της Μαδρίτης, το kansas και η Oklahoma έχουν πληγεί από έναν πολύ ασυνήθιστο αριθμό σημαντικών σεισμών και υπήρξαν αρκετά μεγάλα σεισμικά γεγονότα στην περιοχή του υπερ-υφαιστείου Yellowstone.
Επίσης 1.000 σεισμοί στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς ήταν πολύ μικροί. Συνολικά, οι τελευταίοι αριθμοί του USGS μας λένε ότι υπήρξαν περισσότεροι από 2.000 σεισμοί σε εθνικό επίπεδο κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά ημερών του Νοεμβρίου.
Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 3/4/19 ,παρατηρήθηκαν κάποιοι ασυνήθιστοι σεισμοί στη μέση της χώρας.Την Κυριακή, ένας σεισμός μεγέθους 3,2 ρίχτερ χτύπησε το Κansas.Την Κυριακή, μια σειρά σχετικά μεγάλων σεισμών σφυρηλατούσε την Oklahoma.
Συνολικά,στην Oklahoma σημειώθηκαν 143 σεισμοί τις τελευταίες 30 ημέρες και το αυξανόμενο επίπεδο σεισμικής δραστηριότητας σε αυτό το μέρος του έθνους έχει σίγουρα πολλούς ανθρώπους.
Αλλά πολύ μεγαλύτερη ανησυχία είναι αυτό που συνέβη κατά μήκος της δυτικής ακτής.Οι δύο μεγάλοι σεισμοί που έπληξαν την Καλιφόρνια τον Ιούλιο ακολουθήθηκαν από περισσότερες από 100.000 μετασεισμούς και οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι αυτό «μπορεί να έχει αυξήσει το άγχος σε τμήματα μιας μεγάλης αδρανούς γραμμής του ρήγματος»
ZΩΝΗ CASCADIA
Η "αδρανής γραμμή ρήγματος" για την οποία μιλάνε είναι το Garlock Fault.Και το ρήγμα Garlock τρέχει άμεσα στο ρήγμα του San Andreas.
Μια μέρα θα υπάρξει ένας τεράστιος σεισμός που θα μεταβάλλει θεμελιωδώς τη γεωγραφία της νότιας Καλιφόρνιας και ας ελπίσουμε ότι αυτή η ημέρα θα καθυστερήσει όσο το δυνατόν περισσότερο.
Εν τω μεταξύ, παρατηρήθηκε επίσης κάποια ασυνήθιστη συρρίκνωση από την ακτή πιο βόρεια.Στην πραγματικότητα, πέντε μεγάλοι σεισμοί εντοπίστηκαν από την ακτή του Oregon τον περασμένο μήνα.Ο λόγος για τον οποίο οι σεισμοί είναι τόσο ανησυχητικοί είναι επειδή συνέβησαν στην περιοχή της Ζώνης Cascadia.
Κάποια στιγμή,λενε οι ειδικοί,η Ζώνη Cascadia θα ζωντανέψει ξαφνικά και θα είναι η μεγαλύτερη φυσική καταστροφή που έχουμε δει μέχρι στιγμής σε όλη την αμερικανική ιστορία.
Οι επιστήμονες μας διαβεβαιώνουν ότι είναι απλώς θέμα χρόνου πριν από μια τέτοια καταστροφή.Μέρα με τη μέρα, ελπίζουν ότι υπάρχει ακόμα τουλάχιστον λίγο περισσότερος χρόνος πριν η Ζώνη Cascadia καταστρέψει απολύτως τη Βορειοδυτική ακτή.


ΑΚΡΑΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2100
Η θερμοκρασία της Γης έχει αυξηθεί κατά 1,62 βαθμούς από τα τέλη του περασμένου αιώνα.Οι μελέτες υποστηρίζουν ότι μέχρι το 2100 η θερμοκρασία θα έχει αυξηθει κατά 3,5 βαθμούς κελσίου,ιδιαίτερα στις περιοχής της Αρκτικής.
Η υπερθέμανση αυτή θα δημιουργήσει την τήξη των πάγων σε Γροιλανδία και επίσης σε δυτική Ανταρκτική με αποτέλεσμα πλημμύρες.Κατόπιν αυτού κινδυνεύουν με εξαφάνιση  το Κιριμπάτι,Μαλβίδες,Νησιά Σολομώντα,Σευχέλλες,Μικρονησία και Παλάου.
Επίσης από την υπερθέμανση οι πυρκαγιές θα αυξηθούν κατά 800% μέχρι το 2100.
Η λειψηδρία θα αυξηθεί κατά το 8% .
Οι Τυφώνες και οι Κυκλώνες θα είναι κατά 11% ισχυροί και 20% πιό υγροί.
Οι κεραυνοί θα έχουν αύξηση,μόνον στις ΗΠΑ,κατά 50%.
20 εκατομ.παιδιά θα πεινάσουν.
Ο Δάγκειος πυρετός και η ελονοσία θα έχουν αύξηση συχνότητας 300%
Θα γίνει μετακίνηση πληθυσμού περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στο Μπαγλαντές,Φιλιππίνες,Κίνα και το Δέλτα Ινδού ποταμού.
Οργανισμοί υπό εξαφάνιση:
-Πουλιά κατά 50%.
-Είδη εντόμων 18%.
-Πολικές Αρκούδες,Πιγκουίνοι,Φώκιες 50% μέχρι το 2070.
-Οι Κοραλλιογενείς Υφαλοι 100% μέχρι το 2050.

ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ
--------------------------------------------------------------------------
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των "Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων" Corey Good συμβαίνουν τώρα τα παρακάτω:
Πρόσφατα η συχνότητα της Γης έφθασε στα 36 Hertz από τα 16 που είχε φθάσει το έτος 2015 με αποτέλεσμα η αντήχηση Schumann να αυξηθεί.Υπόψη η συχνότητα της Γης ήταν εδω και χιλιάδες χρόνια στα 7,8 Hertz.
Eφθασε τώρα στα 36 Hertz γιατί η συχνότητα ολόκληρου του ηλιακού μας συστήματος αλλάζει και πρέπει να έχουμε την ικανότητα να αλλάξουμε μαζί του.
Συμβαίνουν πρόσφατα ενεργειακές αλλαγές οι οποίες είναι αδιαμφισβήτητες και πρέπει να εγκλιματιστούμε σε αυτές αλλιώς θα μας διαλύσουν.Γι'αυτό τον λόγο βλέπουμε πολλούς ανθρώπους να έχουν ψυχολογικά και συνασθηματικά προβλήματα.Γι'αυτό οι καλοί άνθρωποι γίνονται καλύτεροι και οι κακοί χειρότεροι.Επίσης οι τρελοί γίνονται ακόμα πιό τρελοί γιατί δεν αντέχουν και δεν μπορούν να χειριστούν τις ενέργειες.
Αναμένεται ένα είδος ηλιακού γεγονότος.Οι πληροφορίες αναφέρουν τα πάντα για μία ολοκληρωτική στεμματική εκπομπή μάζας από τον 'Ηλιο σε πλήρη περίμετρο 360 μοιρών που πιστεύουν ότι θα συμβεί.Ο Ήλιος θα φαίνεται ότι σκοτείνιασε για μερικές ημέρες πριν επανέλθει σε ισορροπία και
ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΚΥΜΑ ΦΩΤΟΣ
ζωντανέψει ξανά.Εκείνη την στιγμή οι επιστήμονες αναμένουν έναν αριθμό εκλάμψεων.Πολλές από αυτές τις εκλάμψεις είναι η ανατροφοδότηση ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας μέσω του "κοσμικού ιστού" από τα άλλα αστρικά συστήματα.
Καθώς χτυπούν τα άστρα οι κοσμικές ενέργειες,που προκαλούν όλες αυτές τις αλλαγές,μεταφέρονται από άστρο σε άστρο και αναλόγως που βρίσκεται κάποιος μέσα στον "κοσμικό ιστό" θα βιώσει αυτό το γεγονός της "ανάληψης" ή ένα γεγονός που θα μας βοηθήσει να περάσουμε από μία μεγάλη γενετική αλλαγή και μία αλλαγή συνείδησης.
Αυτή η αλλαγή διάστασης που θα βιώσουμε είναι σχεδόν ολοκληρωτικά συνειδησιακής φύσης.Είναι μία αλλαγή στην συνείδησης και μόλις αποκτήσουμε διαφορετική ευρύτερη συνείδηση θα συνειδητοποιήσουμε τις συνδημιουργικές μας ικανότητες.Μετά απ'αυτό θα αλλάξει η ύλη.Τα σωματά μας,ο κόσμος γύρω μας θα αλλάζουν,γιατί θα τα αλλάζουμε εμείς.
Σε διάφορες περιοχές του Γαλαξία μας καθώς περιστρεφόμαστε γύρω από τον γαλαξία κατά την διάρκεια του "μεγάλου ενιαυτού"(25920 έτη) σε κάποιες περιοχές υπάρχουν γιγάντια νέφη αερίων τα οποία γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό.Εστάλησαν σκάφη(των μυστικών διαστημικών προγραμμάτων) και συνέλεξαν τηλεμετρικά δεδομένα  από αυτά τα ζεστά νέφη αερίων και καθώς εξέταζαν την ενέργεια μέσα από την οποία περνά το ηλιακό μας σύστημα,καθώς ταξιδεύει η Γη γύρω από τον Γαλαξία μας,παρατήρησαν ότι οι άνθρωποι άρχισαν να συμπεριφέρονται περίεργα.Ετσι αναπαρήγαγαν αυτή την ενέργεια μέσα σε ελεγχόμενο περιβάλλον και διαπίστωσαν ότι οι αρνητικοί άνθρωποι άρχισαν να καταρρέουν.Πάθαιναν ψυχολογικό και συναισθηματικό κλονισμό αλλά οι θετικοί άνθρωποι άρχιζαν να είναι πιό ευτυχείς.
Τώρα το ηλιακό μας σύστημα περνά μέσα από αυτό το νέφος αερίων και πως αυτή η ενέργεια όχι μόνο περιστρέφεται γύρω από τη μαγνητόσφαιρα του Ήλιου μας και εισέρχεται μέσω των δύο πόλων.Ταξιδεύοντας έπειτα στον κάθε πλανήτη με τον οποίον συνδέται μαγνητικά ο Ήλιος μας αλλά και ότι αυτή η ενέργεια ανατροφοδοτείται σε ολόκληρο τον κοσμικό ιστό.
Επίσης στην τοπική αστρική μας γειτονιά των 52 άστρων υπάρχει μία "υπερπύλη" η οποία βρίσκεται ακριβώς έξω από το ηλιακό μας σύστημα η οποία δίνει πρόσβαση όχι μόνο σε όλα τα μέρη του Γαλαξία μας αλλά και άλλους γαλαξίες.Αυτή η υπερπύλη χρησιμοποιείται για εμπόριο από πολλά εξωγήινα όντα. Αρα η Γη μας βρίσκεται στην πιο πολυπόθητη περιοχή της αστρικής μας γειτονιάς.

ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ "ΝΙΜΠΙΡΟΥ"
------------------------------------------------
Στις 8/11/19 ο Λευκός Οίκος δέχτηκε επειγόντως διπλωματικό τηλεφώνημα, σύμφωνα με το οποίο η γαλλική κυβέρνηση μπορεί να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα για να καταστρέψει έναν ουράνιο βραχώδη σώμα,τον Nibiru,που κατευθύνεται προς τη Γη.Σύμφωνα με μια πηγή της Ουάσινγκτον,ο Πρόεδρος Trump κοίταξε το έγγραφο πριν το δώσει στον επικεφαλή επιστημονικό σύμβουλο, μετεωρολόγο Kelvin Droegmeir, για περαιτέρω ανάλυση.
Το έγγραφο γράφτηκε από τον Jean-Yves Le Gall, Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Διαστημικών Μελετών της Γαλλίας (CNES), και εγκρίθηκε από τον Πρόεδρο Emmanuel Macron, του οποίου η χειρόγραφη υπογραφή εμφανίστηκε στο κάτω μέρος του εγγράφου.
ΝΙΜΠΙΡΟΥ
Σε αυτό,ο Le Gall προειδοποιεί ότι ο Nibiru πλησιάζει προς την Γη και σύντομα θα εξαπολύσει κατακλυσμικά αποτελέσματα στη Γη, εκτός εάν αποφασισθεί δράση είτε να αλλάξει την τροχιά του είτε να καταστραφει.Αυτός αναφέρει: "Από τη στιγμή που οι μεγαλύτεροι επιστήμονες μας απέκλεισαν τη μετακίνηση του Nibiru,καμία γήινη δύναμη δεν μπορεί να τον μετακινήσει και η μόνη επιλογή που απομένει είναι η καταστροφή του.
Για να επιτύχει αυτό το στόχο, ο Le Gall προτείνει ότι η Γαλλία θα ξεκινήσει όλο το πυρηνικό της οπλοστάσιο κατά του Nibiru,στηρίζοντας τη γνώμη του σε μια ερευνητική μελέτη του CNES για το 2016, σύμφωνα με την οποία «μια τεράστια πυρηνική επίθεση στην περιοχή των 66.000 χιλιοτόμων θα πρέπει να καταστρέψει τον Nibiru σε τρισεκατομμύρια αβλαβή θραύσματα»,που θα αποτεφρωθούν μετά στην ατμόσφαιρας της Γης.Ο ίδιος ομολόγησε ότι το σύνολο των ζημιών πρέπει να συμβεί ταυτόχρονα είτε να εκτοξεύσει το Nibiru σε θρύψαλα είτε να τον βγάλει από την πορεία.
Ο ίδιος παραδέχτηκε και μερικά άλλα θέματα. Δεδομένου ότι η Γαλλία δεν διαθέτει πλέον χερσαία πυρηνικά όπλα, βασίζεται όμως στον βαλλιστικό πυρηνικό βλήμα M51, που μπορεί να εκτοξευθεί με υποβρύχιο και έχει εμβέλεια 6.000 μιλίων και μπορεί να εφοδιαστεί με μέχρι και δέκα κεφαλές των 110 κιλοτόνων. Η Γαλλία έχει 290 κεφαλές, ή 31.900 χιλιοτόνους, στη διάθεσή της,πολύ λιγότερο από το 66.000 χιλιοτόνο και ο Le Gall πιστεύει ότι θα καταστρέψει Nibiru. Επιπλέον, η Γαλλία διαθέτει μόνο τέσσερα πυρηνικά υποβρύχια βαλλιστικών πυραύλων,της κατηγορίας Triumphant,καθένα εξοπλισμένο με 16 κάθετους σωλήνες εκτόξευσης. Έτσι, μια ταυτόχρονη εκτόξευση θα έπληττε το Nibiru με μόλις 7,040 χιλιοτόνους .
Ο Πρόεδρος Trump, ως διοικητής του δεύτερου μεγαλύτερου πυρηνικού οπλοστασίου στον κόσμο,γράφει σε επιστολή ο Le Gall στον Trump,θα πρέπει να ξεκινήσει έναν ταυτόχρονο πυρηνικό βομβαρδισμό για να συμπέσει με τις προσπάθειες της Γαλλίας.Εάν οι ΗΠΑ,η Γαλλία και άλλα έθνη που ευνοούν την επιβίωση από την καταστροφή πρέπει να ξεκινήσουν μια ενοποιημένη κολοσσιαία ενέργεια,οπότε ο Nibiru σίγουρα δεν θα επιβιώσει,λέει ο Le Galle .
Δεν είναι γνωστό αν ο Πρόεδρος Trump απάντησε.
Στο τέλος, μια συντριπτική πλειοψηφία των επιστημόνων της Γης λένε ότι ακόμη και αν τα ICBMs(διηπειρωτική πύραυλοι) θα μπορούσαν να φτάσουν και να χτυπήσουν μεγάλους αστεροειδείς ή πλανητοειδή, μερικά μεγάλα θραύσματα αναπόφευκτα θα αντέξουν την ατμοσφαιρική είσοδο και θα σπάσουν στο μπλε-πράσινο μαργαριτάρι που ονομάζουμε Γη, προκαλώντας ίσως μεγαλύτερη καταστροφή από ό, τι μια άθικτη Nibiru στο perigee.

ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΞΕΝΑ
Ανακαλύφθηκαν Σώματα Αρχαίων Anunnaki
-------------------------------------------------------------------
Πρόσφατα ανακαλύφθηκαν στο Ιραν γιγαντιαία σώματα των αρχαίων εξωγηίνων Anunnaki πριν 12.000 χρόνια.
Κατά λάθος,κατά την οικοδόμηση ενός σπιτιού,πολυάριθμα παράξενα αντικείμενα βρέθηκαν στο Ιράν από μια ομάδα εργαζομένων.Επίσης ένα γιγάντιο μαυσωλείο ανακαλύφθηκε και, σύμφωνα με τους ειδικούς,είναι πάνω από 12.000 χρόνια.
Ο Corey Goode των μυστικών διαστημικών προγραμμάτων,ισχυρίστηκε ότι οι "χώροι στάσης" χτίστηκαν,χιλιάδες και χιλιάδες χρόνια, πριν από έναν γιγαντιαίο εξωγήϊνο αρχαίο πολιτισμό.Αυτός ο πολιτισμός κατόρθωσε να αναπτύξει μια τεχνολογία βασισμένη στον κρύσταλλο για να δημιουργήσει φυσαλίδες χρόνου.
ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ
Οι φυσαλίδες αλλάζουν την ώρα που κάποιος μπαίνει μέσα τους. Φαίνεται ότι μία από αυτές τις φυσαλίδες έχει αποθηκεύσει έναν γιγάντιο ον μέσα σε αυτήν.
Τα παρακάτω δύο βίντεο θα σας δείξουν ότι υπάρχουν περισσότερα παραδείγματα τέτοιων θαλάμων σε όλο τον κόσμο. Τα βίντεο διαθέτουν ένα απολύτως διατηρημένο ανθρωποειδές που βρίσκεται σε ένα είδος σαρκοφάγου. Παρ 'όλα αυτά, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για οποιαδήποτε προηγμένη τεχνολογία εκτός από όλα τα είδη κοσμημάτων που τοποθετούνται γύρω από τη σαρκοφάγο.
Σύμφωνα με πολλές πηγές,βρισκόταν στη σαρκοφάγο ένας μάγος που ονομάζεται Jaromir.Επιπλέον, μέσα στη σαρκοφάγο έχει επίσης βρεθεί ένας αρχαίος χάρτη της Ρωσίας.
Σύμφωνα με τον Corey Goode, αυτοί οι χώροι στάσης σχετίζονται με ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα το οποίο η κυβέρνηση παρακολουθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?v=dzbBctr_2Dk&feature=emb_logo

ΑΤΙΑ στην Βερίγγειο Θάλασσα
------------------------------------------------
Η NASA προσπάθησε να κρύψει ένα ΑΤΙΑ 3-5 χιλιομέτρων που εμφανίσθηκε τον Μάρτιο 2019,πάνω από την Βερίγγειο θάλασσα μεταξύ Αλάσκας και Ρωσικής Άπω Ανατολής,λέγοντας ότι είναι "ένα απλό μετέωρο"το οποίο εξεράγει  και έπεσε στον Ειρηνικό Ωκεανό.
Σύμφωνα με το Yahoo News, η έκρηξη εξαπέλυσε περίπου 173 κιλοτόνους ενέργειας, η οποία είναι
ΑΤΙΑ  ΒΕΡΙΓΓΕΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ
περισσότερο από 10 φορές η ενέργεια που απελευθερώνεται από την ατομική βόμβα της Χιροσίμα.
Αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να έχουμε δει την έκρηξη σε ακτίνα 30-60 μιλίων,αλλά δεν έχουμε.Δεν μοιάζει με έκρηξη,μοιάζει με ένα μεγάλο ΑΤΙΑ.
Το αντικείμενο εντοπίστηκε σε radar σε όλο τον κόσμο,καθώς και σε δορυφόρους.Η NASA δημιούργησε αυτή τη δικαιολογία για να κρύψει την ύπαρξή τoυ από εμάς.
Διαφορετικά, ένας μετεωρίτης που έρχεται από την ατμόσφαιρά μας σε αυτή την ταχύτητα θα είχε αφήσει πίσω του ένα ίχνος!
Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=s6u28v7D0KM&feature=emb_logo


Απόκοσμα Σύννεφα και Μυστηριώδης Ηχος
--------------------------------------------------------------
Απόκοσμα σύννεφα και μυστηριώδης ήχος από τον ουρανό έκανε τους πάντες να «παγώσουν».Δεν ξέρουμε τι είναι λένε οι επιστήμονες.
Με απορία εκατοντάδες κοιτούσαν τον ουρανό.Ήταν απόγευμα 27/4/19, στην πόλη Tilo της Σλοβακίας, όταν στον ουρανό εμφανίστηκαν μερικά απόκοσμα σύννεφα, που τράβηξαν την προσοχή των κατοίκων της περιοχής.
Στη συνέχεια, άρχισε να ακούγεται και ένας περίεργος ήχος, που κάποιοι περιγράφουν ως βουητό, άλλοι ως "μηχανικό" ουρλιαχτό.Το μυστηριώδες φαινόμενο κράτησε αρκετή ώρα,έτσι πολλοί μπόρεσαν και το κατέγραψαν με κάποια κάμερα ή το κινητό τους τηλέφωνο. Η επιστήμη, δηλώνει πως δεν γνωρίζει περί τίνος πρόκειται, ενώ ταυτόχρονα έχει πυροδοτήσει εκατοντάδες υποθέσεις στους λάτρεις των μυστηρίων φαινομένων παγκόσμια.
ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
Κάποιοι λένε πως το εν λόγω φαινόμενο, προέρχεται από το σύστημα HAARP, άλλοι πως πρόκειται για…ήχους-σημάδια που σχετίζονται με εσχατολογικά γεγονότα ή και ακόμη και εισόδους πλασμάτων από άλλες διαστάσεις στη δική μας. Τέλος οι πιο προσγειωμένες θεωρίες, μιλούν για ήχους που ακούγονται πριν από σεισμούς, ωστόσο όπως λένε πολλοί αυτό δεν εξηγεί τα "απόκοσμα" σύννεφα, που συνοδεύουν πολλές φορές τέτοια φαινόμενα.
Το ακόμη πιο περίεργο της υπόθεσης, είναι πως τέτοια απόκοσμα φαινόμενα, έχουν καταγραφεί και βιντεοσκοπηθεί σε παγκόσμια κλίμακα, ακόμη και στην Ελλάδα. Πολλοί μάλιστα, που ήταν μάρτυρες σε ένα τέτοιο φαινόμενο, ανέφεραν πως παρατήρησαν στον εαυτό τους ορισμένες παρενέργειες, όπως πονοκεφάλους, ζάλη, ρινορραγίες και διαταραχές ύπνου.
Το σίγουρο είναι, πως σήμερα, χάρη στην τεχνολογία, φθάνουν από όλα τα μέρη του πλανήτη, ολοένα και περισσότερες μαρτυρίες για το εν λόγω φαινόμενο, οι οποίες ασκούν μια μεγάλη πίεση στην συμβατική επιστήμη, αφού δεν μπορεί να δώσει μια εξήγηση για το τι είναι αλλά και τι προκαλεί το απόκοσμο αυτό θέαμα.
Έτσι αναγκάζεται, μέσω των «έγκυρων» συστημικών επιστημόνων της, είτε να ειρωνεύεται το φαινόμενο, μιλώντας για «παραισθήσεις» κάποιων ή απλά να παραδέχεται κάτι που την φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, το ότι δεν γνωρίζει και ως εκ τούτου, δεν έχει όλες τις απαντήσεις, όπως πιστεύουν πολλοί.
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=hTtBzQhJVrw

Παράξενα Φαινόμενα σε Ιδιωτική Κατοικία
----------------------------------------------------------
Υπάρχει το παράξενο φαινόμενο των Flying Rods ή Skyfish, των παράξενων αυτών λεπτοφυών πλασμάτων και κατά άλλους αιθερικών οντοτήτων.
Κοινό χαρακτηριστικό είναι ότι κινούνται απίστευτα γρήγορα και είναι αόρατα για το μάτι.
Οι φωτογραφίες φαίνεται να απεικονίζουν το παράξενο αυτό φαινόμενο,σε κάμερα που είχε τοποθετηθεί κατά την απουσία του ιδιοκτήτη,στις ώρες 20:00 με 04:00 κατά τον μήνα Ιούνιο του 2019!
Να σημειωθεί η τοποθεσία της κατοικίας βρίσκεται σε δασική έκταση της ΒΑ Αττικής δίπλα σε υδάτινο όγκο.
Τα φαινόμενα αυτά συνήθως εντοπίζονται κοντά σε δάση ή κοντά σε αυτά, μακριά από την ανθρώπινη παρουσία, ως επί το πλείστον νυχτερινές ώρες. Μπορούν να εντοπιστούν και να καταγραφούν μόνο με την χρήση κάμερας ευρέως φάσματος.
Πολλοί πιστεύουν πως ένας παράγοντας που ενισχύει ακόμα περισσότερο την παρουσία τους είναι η ύπαρξη νερού στον χώρο, συνήθως δίπλα σε πηγές.
Πρόκειται για το φαινόμενο των Flying Rods ή για κάποιο άλλο φαινόμενο?
Η αλήθεια βρίσκεται και εκεί.. έξω!
Η κρίση δική σας!

Μυστήρια της Aνταρκτικής
--------------------------------------
Σύμφωνα με τη Ρωσία,η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που έχουμε διδάξει.Η ρωσική και η αμερικανική κυβέρνηση έχουν κρατήσει μυστικά την αλήθεια για την Ανταρκτική, αφού και τα δύο έθνη γνωρίζουν ότι κάτι παράξενο συμβαίνει εκεί.
Αυτές οι δηλώσεις τόνωσαν πολλές θεωρίες και συνωμοσίες.Κάποιοι ισχυρίζονται ότι κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής βρίσκεται ένας αρχαίος πολιτισμός.Αυτή η θεωρία υποστηρίζεται από τις πρόσφατες ανακαλύψεις εκατοντάδων λιμνών από Ρώσους επιστήμονες.
Επιπλέον,μια ομάδα Ρώσων επιστημόνων ανακάλυψε πρόσφατα ένα κολοσσιαίο πλάσμα που
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ 46β
ονομάζεται "Οργανισμός 46β".Φαίνεται ότι αυτό το πλάσμα είναι σε θέση να παραλύσει το θήραμά του με δηλητήριο πριν το κόψει σε κομμάτια.Αυτό το πλάσμα παρακίνησε πολλούς συνωμότες να πιστέψουν στην ύπαρξη αποτρόπαιων τεράτων που ζούσαν στα σκοτεινά βάθη αυτής της γιγάντιας παγωμένης ηπείρου.
Δείγμα από το πλάσμα μεταφέρθηκε σε εργαστήριο για περαιτέρω έρευνα και μοιάζει με χταπόδι με 14 βραχίονες.Οι ειδικοί μελετούν τη δυνατότητα του δηλητηρίου που παράγει.Επιπλέον,ένα μέλος της ομάδας έχει "εξαλειφθεί" από αυτό το πλάσμα.
Δεν ξέρουμε περισσότερα για το τι συμβαίνει στην Ανταρκτική, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, υπάρχουν πολλά περισσότερα μυστικά που βρίσκονται κάτω από αυτά τα παλιά παλιά στρώματα πάγου.
Δείτε το σχετικό video:https://rumble.com/v33wst-is-russia-weaponizing-the-giant-squid.html

Νέα Ανακαλυψη στην Βαλτική
-------------------------------------------
Μία νέα ανακάλυψη έρχεται να αναζωπυρώσει τον ενδιαφέρον ότι κάτι συμβαίνει ή πως κάτι υπάρχει στην Βαλτική Θάλασσα που αξίζει να διερευνηθεί περαιτέρω.
ΒΑΛΤΙΚΗ-ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ
Οι ερευνητές αναφέρουν ότι στις αρχές Ιουνίου του 2019 ανακάλυψαν ένα αντικείμενο που έμοιαζε με μια μεγάλη πλάκα ή ένα πολύ μεγάλο μονόλιθο, μήκους 25 μέτρων πλάτους 13 μέτρων, το σχήμα του οποίου έρχεται να μας θυμίσει το ελληνικό γράμμα Π.
Η ανακάλυψη έγινε ενώ χρησιμοποιούσαν ένα μικρό όχημα με τηλεχειρισμό ενώ σάρωναν το κάτω μέρος της θάλασσας. Αυτή η “ανωμαλία” είναι ακόμα υπό έρευνα καθώς το "αντικείμενο" θα αναλυθεί καλύτερα με ραντάρ και άλλα μέσα στον πυθμένα.
Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να το δείτε και να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=181&v=VDZfYeHhe3Y&feature=emb_logo

Τι Βρίσκεται στον Αντίποδα των Πυραμίδων
----------------------------------------------------------
Πρόσφατα εντοπίστηκαν δύο πανύψηλες δομές που θυμίζουν έντονα οβελίσκους ή πύργους να βρίσκονται ακριβώς «κάτω» από τις Πυραμίδες της Αιγύπτου, στην άλλη μεριά της Γης.Αλλά τι είναι αυτοί οι "οβελίσκοι"; Είναι απλώς φυσικοί σχηματισμοί που κάθονται στο βάθος του Ωκεανού; Μπορεί να είναι κάτι άλλο;
Επειδή αυτοί οι υποβρύχιοι "οβελίσκοι" βρίσκονται στον αντίποδα των πυραμίδων της Γκίζας και αρκετοί θεωρητικοί προτείνουν ότι δεν μπορεί να είναι τυχαία η θέση τους, ούτε φυσικοί σχηματισμοί.
Ας μην ξεχνάμε ότι οι οβελίσκοι είναι ένα "σήμα κατατεθέν" του Αιγυπτιακού Πολιτισμού. Ακριβώς γι’αυτό, ίσως σημαίνει κάτι περισσότερο…
ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΙ  ΟΒΕΛΙΣΚΟΙ
Πολλές θεωρίες προτείνονται, όπως ότι με κάποιο τρόπο σχετίζονται με την "Κούφια Γη".
Ωστόσο, πιθανότερα πιστεύεται ότι όπως οι αρχαίες πυραμίδες και οι οβελίσκοι, θεωρούνται και πιθανότατα είναι εν δυνάμει "ενεργειακοί φυσικοί μηχανισμοί" λόγω των ειδικών κρυσταλλικών τους δομών σε σχέση με την τοποθεσία, έτσι και οι οβελίσκοι στον αντίποδα είναι βαθιά συνδεδεμένες με τον πλανήτη και τον ίδιο μηχανισμό.
Οι κρύσταλλοι λαμβάνουν ενέργεια από διάφορες πηγές,συμπεριλαμβανομένου του Ήλιου, του ενεργειακού πεδίου της Γης και δομών που είναι ικανές να μεταδίδουν ενέργεια από το ένα μέρος στο άλλο.
Σύμφωνα με τους θεωρητικούς, όλα εξαρτώνται από την κλίση του πλανήτη σε οποιαδήποτε δεδομένη χρονική στιγμή του έτους, αλλά και της σωστής γωνίας.Τότε,μια δομή θα μπορούσε να εντείνει και να μεταδώσει ενέργειες σε άλλες δομές που στη συνέχεια λειτουργούν ως συσκευές λήψης, ικανές να διασκορπίσουν πληροφορίες στο γήινο ενεργειακό δίκτυο.
Μερικοί θεωρητικοί υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια σημαντική σχέση μεταξύ των φαινομένων ΑΤΙΑ και της βαρύτητας στη Γη και ότι όλα στον πλανήτη συνδέονται μέσω ενός παγκόσμιου ενεργειακού δικτύου.
Αξίζει να θυμηθούμε τις ιδέες της Tesla σχετικά με την ελεύθερη ενέργεια και την μετάδοσή της σε μεγάλες αποστάσεις.
Παράλληλα υποστηρίζεται ότι αρκετά ανεπτυγμένοι αρχαίοι πολιτισμοί ήταν ικανοί να εκμεταλλευτούν την ενέργεια από τον πλανήτη.
Θα μπορούσαν,λοιπόν,οι "οβελίσκοι" στον αντίποδα των Αιγυπτιακών Πυραμίδων,να αποτελούν μέρος αυτού του "μηχανισμού" που προαναφέραμε; Και αν "ναι",τότε ποιοί τους έφτιαξαν και με ποιά μέσα;
Εάν θέλετε να δείτε αυτές τις μυστηριώδεις δομές,μπείτε στο Google Earth και πληκτρολογήστε τις ακόλουθες συντεταγμένες:
32 ° 30’07 .74 “S 149 ° 52’46 .51” W .
Δείτε και το σχετικό video: https://www.youtube.com/watch?v=OnxbAuyFF3c
www.diadrastika.com

Η Άορνος Πέτρα -Η Αστροπύλη και ο Μέγας Αλέξανδρος
-----------------------------------------------------
Η Άορνος Πέτρα, είναι ένα μικρό απόκρημνο ύψωμα με τρεις κορυφές, η ψηλότερη των οποίων έχει ύψος 741 μ. και είναι αντέρεισμα του ορεινού όγκου Μαχαμπάν,το οποίο βρίσκεται πλησίον του Ινδού ποταμού.Τα όρνεα που πετούσαν πάνω από αυτήν,έχαναν τον προσανατολισμό τους και πάθαιναν περιδίνηση ένεκα των γαιομαγνητικών ανωμαλιών της περιοχής και αρκετές φορές έπιπταν στο έδαφος.Για τον λόγον αυτόν, ονομάστηκε Άορνος Πέτρα.
Πάνω από την Άορνο Πέτρα και σε μέγα ύψος,υφίσταται μια σκοτεινή ουράνια πύλη,ένα απόλυτο κενό χωροχρόνου, ένας τεράστιος σκοτεινός διαστατικός δίαυλος,ο οποίος αρχίζει από τα όρη του
ΑΟΡΝΟΣ ΠΕΤΡΑ
Ινδοκούχ του Αφγανιστάν,διέρχεται από το Ιράν και καταλήγει στη Ιερουσαλήμ.
Τον δίαυλον αυτόν, χρησιμοποιούν ο Γιαχβέ και οι αποστάτες για την κάθοδο τους στην Γαία,υλοποιώντας σκάφη και προσωπικό.
Η Ολυμπιάδα,η μητέρα του Μ. Αλεξάνδρου,ήταν Ιέρεια στα Μυστήρια των Καβείρων και ενημέρωσε τον γιο της ότι στην περιοχή αυτή υπήρχε σκοτεινή πύλη του μεγάλου αυτού κοσμικού διαύλου και γι' αυτό ο Αλέξανδρος με το χτίσιμο ναών, θυσίες και ιερουργίες, πέτυχε το προσωρινό του κλείσιμο.
Η σημερινή καταστροφή του Αφγανιστάν, του Ιράκ και οι συνεχείς απειλές κατά του Ιράν από τις ΗΠΑ,γίνονται κατ' εντολήν των αποστατών και των σιωνιστών,οι οποίοι θέλουν ελεύθερο τον δίαυλο και την εξάλειψη όλων των εμποδίων λειτουργίας του, για να μπορούν να υλοποιούν σκάφη και προσωπικό στον πλανήτη μας.
Οι σημερινές υψηλές εκπομπές ενέργειας προς τα άνω,των θρησκευομένων μουσουλμάνων του Ιράν,εμποδίζουν την διάνοιξη και χρήση του διαύλου από τους αποστάτες.
Μέσα στα σχέδια των σιωνιστών, είναι η χρησιμοποίηση μελλοντικά του διαύλου για να κατεβάσουν ολογραφικό είδωλο του Χριστού στη Γη και να φέρουν την λεγόμενη Δευτέρα Παρουσία με την τεχνολογία, όπου θα "κριθούν ζώντες και νεκροί" και σύμφωνα με την Αποκάλυψη θα πρέπει να εξοντωθούν τα δύο τρίτα του πληθυσμού του πλανήτη, για να επιβληθεί η παγκόσμια κυριαρχία του σιωνισμού.
Σήμερα σε διάφορες περιοχές της Ασίας έχουν ανοίξει οι πύλες που είχε σφραγίσει ο Μ.Αλέξανδρος κατά την εκστρατεία του και εξέρχονται άψυχες ανθρωπόμορφες οντότητες οι οποίες ενισχύουν τις δυνάμεις των "Τζιχαντιστών" του ISIL ή ISIS,οι οποίες προβαίνουν στις γνωστές φρικαλεότητες στα τελευταία χρόνισ στην Συρία, Ιράκ, Λιβύη κλπ. Δυνάμεις από το "Μητρικό Ολύμπιο Σκάφος Πήγασος" επεμβαίνουν συνεχώς, αλλά οι εξερχόμενοι είναι πολλές χιλιάδες.

Ηλιακό Παρατηρητήριο των ΗΠΑ
--------------------------------------------------
Το ηλιακό παρατηρητήριο Mauna Loa των ΗΠΑ στην Χαβάη κατέγραψε "κάτι" παράξενο κοντά στον Ηλιο μας.Ενα περίεργο γεγονός συνέβη στο διάστημα όταν ο Ηλιος σχεδόν αποκλείστηκε από "κάτι".Οι εικόνες καταγράφηκαν από αρκετούς δορυφόρους της NASA που παρακολουθούσαν τον
Ηλιο και ανεβάζονταν από το Era Dimensional στη σελίδα του Facebook.
Το απόγευμα της 20/8/1919 άρχισε να αποτυγχάνει η εικόνα του Ηλίου,στην οποία έγινε εμφανής μια παράξενη δομή με τη μορφή "κηρήθρας".
Είναι πολύ πιθανό ότι τη στιγμή που λήφθηκαν οι εικόνες να μεταφέρθηκε ένα μεγάλο αντικείμενο μεταξύ των δορυφόρων και του Ηλίου και ενώ η κηρήθρα εμφανίζεται σαν σπασμένος φακός και είναι περισσότερο σαν αποτέλεσμα μιας διαταραχής που προκαλείται από το διερχόμενο αντικείμενο είτε ήταν ένας πλανήτης,ένας αστεροειδής ή ένα διαστρικό εξωγήινο σκάφος.
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=oNhlkqhVegc&feature=emb_logo

Περίεργο φαινόμενο στις Στήλες το Ολυμπίου Διός στην Αθήνα
---------------------------------------------------------------------------------
Το μεσημέρι της Κυριακής 6/8/19 ένα ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα φαινόμενο κατεγράφει στον αρχαιολογικό χώρο των στηλών Ολυμπίου Διός στην Αθήνα.
Ενας ξαφνικός ανεμοστρόβιλος δημιουργήθηκε από το "πουθενά" στις 12:00 κοντά στις στήλες του ναού και στην συνέχεια,όπως δείχνει η φωτό,ο ανεμοστρόβιλος πήρε την μορφή μιάς από τις κολώνες του ναού.
Σύμφωνα με το Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών,ο κονιορτοστρόβιλος (dust devil) δημιουργήθηκε από την τοπικά έντονη θέρμανση του εδάφους και την απότομη αλλαγή
ΣΤΗΛΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ
6 ΑΥΓ 2019
διεύθυνσηςκαι ταχύτητας του ανέμου καθ'ύψος.
Οι τουρίστες άρχισαν να καταγράφουν με τα κινητά τους τον ιδιαίτερο "ανεμοστρόβιλο" που έδειχνε γεμάτος σκόνη.
Ενας από τους τουρίστες ακούγεται να φωνάζει:
"Ω,είναι σίγουρα σημάδι από τους Θεούς".
Οπως βλέπουμε στο παρακάτω video αλλά και στην φωτογραφία,ο ανεμοστρόβιλος πήρε ίδια μορφή με τις κολώνες του ναού,σαν να ήθελε να δείξει κάτι.
Σύμφωνα με μήνυμα που πήραμε,οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι ήθελαν να δείξουν ότι το φαινόμενο ήταν απ'αυτούς και μέσα από τον ανεμοστρόβιλο βγήκε υψηλή Πλειάδια οντότητα η οποία ενεφανίσθη σε υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της Ελληνικής Κυβερνήσεως και έδωσε οδηγίες.
Δεν γράφω ονόματα για ευνοήτους λόγους! Εύκολα είναι να τα βρείτε!
Το πρόσωπο αυτό τον ρώτησε,"ποιοί είστε εσείς"; Οταν του απάντησε η οντότητα,αυτός μειδίασε και την απέπεμψε λέγοντας ότι "αυτά είναι παραμύθια".
Η οντότητα απάντησε:"Σταματείστε ότι κάνετε.Δώστε πίσω στον λαό ότι του ανήκει,διαφορετικά θα πάρετε ότι αναλογή στον καθ΄ενα σας"
Αλλο όμως πρόσωπο της κυβερνήσεως που ήταν δίπλα του,το οποίο μέχρι τώρα είναι σοβαρό και..μάλλον γνωρίζει,του εξήγησε περί υπάρξεως αυτών των οντοτήτων.
Πάλι ο πρώτος μειδίασε και είπε ότι "εμείς από αλλού παίρνουμε οδηγίες αλλιώς θα μας σκοτώσουν" και συνέχισε τον γέλωτα !
Κατόπιν αυτού οι Ανδρομέδιοι μας είπαν ότι θα επέμβουν,χωρίς όμως να μας πουν τον χρόνο.
Υπ'όψη,όπως έχω αναφέρει σε άρθρα μου,οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι έχουν αναθέσει τον πλανήτη μας στους Πλειάδιους,οι οποίοι είναι στην εμφάνιση ίδιοι με εμάς αλλά λίγο ψηλότεροι.
Δείτε το σχετικό video:
https://www.facebook.com/Meteo.Gr/videos/652322441915465/

Περίεργο Φως Πάνω από την Ελλάδα
---------------------------------------------------------
(Περίληψη του άρθρου μου:http://perseasorion.blogspot.com/2019/08/blog-post.html)

Εδώ και τριάντα περίπου χρόνια εμφανίζεται στον ουρανό της χώρας μας ένα παράξενο φως αρκετών χιλιομέτρων.Τις περισσότερες φορές βρίσκεται στον ουρανό της βορειανατολικής Ελλάδας και τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει πιό φωτεινό,ιδίως τον Ιούλιο 2019.
Από το έδαφος δεν είναι πολύ ορατό,αλλά είναι αρκετό ορατό από τους δορυφόρους και τα αεροπλάνα,πολιτικά και των ενόπλων δυνάμεων.
Υπήρχε και το 1453 μ.Χ στην εποχή του Βυζαντίου στην ΒΑ Ελλάδα όταν οι Οθωμανοί πολιορκούσαν την Κωνσταντινούπολη.Το διαφορετικό αυτό φως φάνηκε για πρώτη φορά τη Μεγάλη Παρασκευή 30 Μαρτίου 1453 ,κατά την λιτάνευση του επιταφίου.Την ημέρα εκείνη η στρατιά του Μωάμεθ είχε πλησιάσει ήδη στους γύρους λόφους,πίσω από τον Βόσπορο και μέρος της προχωρούσε προς την θρακική πεδιάδα.
Το άγνωστο,ουράνιο και ανερμήνευτο αυτό φως άπλωσε τη λάμψη του πάνω στην Βασιλεύουσα,σαν κάπως να τη σκέπαζε.Υστερα το φως αυτό στάθηκε ακριβώς πάνω από την Αγία Σοφία και έμεινε εκεί όλη την νύχτα. Το πρωτόγνωρο αυτό γεγονός συνέχισε όλες τις ημέρες της πολιορκίας.
Στις 26 Μαίου,ημέρα Σάββατο,το επουράνιο φως κατέβηκε και πάλι την ίδια ώρα και στάθηκε πάνω από την Αγία Σοφία.Υστερα διασκορπίστηκε αργά και μετά χάθηκε.
Μετά εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς,"εν μία νυκτί",για να ξαναφανεί πάλι στο τέλος του 20ου αιώνα.

Στην σημερινή εποχή,τα τελευταία τριάντα χρόνια εμφανίζεται κατά περιόδους ένα εκθαμβωτικό φως πολλών χιλιομέτρων που σκεπάζει τον διαστημικό ορίζοντα ιδίως στην βόρεια Ελλάδα και στο ΒΑ Αιγαίο,σε σημείο που πολλές φορές μεγαλώνει για λίγο και οι άνθρωποι τυφλώνονται και δεν μπορούν να το δουν !!!
ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ  ΦΩΣ
Οι πιλότοι των αεροπλάνων το βλέπουν ιδίως σε νυχτερινές πτήσεις !! Το ίδιο συμβαίνει με τις φωτό που στέλνουν οι τεχνητοί δορυφόροι !!
Σοκαρισμένοι και προβληματισμένοι είναι  και οι επιστήμονες της NASA εδώ και πολλά χρόνια.Το θεωρούν "ανεξήγητο" και το ονομάζουν "Φως της Παναγίας"!!!
Ενας ουσιαστικός λόγος που ο Αγιος Παίσιος δεχόταν επισκέψεις στο Άγιο Όρος από κορυφαίους επιστήμονες,ιδίως της NASA.
Τον μήνα,Ιούλιο 2019,σε δορυφορικές λήψεις φάνηκε να επεκτείνεται πάνω από την Ευρωπαϊκή Τουρκία και είναι πιό λαμπερό ακόμη.
Ομογενείς επιστήμονες,που έχουν σχέση με επιστήμονες της ΝΑSΑ,δεν διαβεβαίωσαν απλώς περί τούτου, αλλά και συμπλήρωσαν κάτι πρωτόγνωρο,ότι το "φως" αυτό είναι ενιαίο και όχι ξεκομμένο.Ερχεται πάνω από το "Αιγαίο" και κινείται τις περισσότερες φορές πάνω από τις Μικρασιατικές ακτές και μέσω της Αν. Θράκης προς τα Δαρδανέλια.
Εκεί που τελειώνει,κοντά στην Κωνσταντινούπολη,κάνει κάτι σαν ένα λαμπρό στεφάνι.
Οταν ερωτήθηκαν αν υπάρχει σχετικό φωτογραφικό υλικό,που να τεκμηριώνει τα λεγόμενα, είπαν:
"Σήμερα ότι κινείται και λαμβάνει εξειδικευμένες λήψεις πάνω από τα Στενά (Βόσπορος,Δαρδανέλια),την Κωνσταντινούπολη και τα Μικρασιατικά παράλια θεωρείται ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ.Αργότερα όταν τελειώσουν τα γνωστά προβλήματα της περιοχής,τότε μπορεί να μιλήσουμε!Η εξήγηση του φαινομένου:
Το φαινόμενο αυτό είναι το ίδιο και στις δύο περιπτώσεις.Η πρώτη φορά το 1453 και η δεύτερη τώρα
ΜΗΤΡΙΚΟ  ΣΚΑΦΟΣ
στην σύγχρονη εποχή,αλλά κυρίως το τελευταίο χρόνο,το 2019, είναι πολύ λαμπερό.
Πρόκειται περί "Μητρικού Σκάφους" διαμέτρου 500 χιλιομέτρων της "Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας Σμήνους 13 Γαλαξιών των "Έ"της Ανδρομέδας" που από εκεί προερχόμαστε εμείς,οι Ελληνες.
Οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι βλέποντας ότι οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης ήταν διχασμένοι,το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού δεν ήθελε να πολεμήσει και προτιμούσε τους Οθωμανούς,υβρίζοντο και σκοτώνονταν μεταξύ τους και η πόλη τους είχε καταντήσει "πόλη αμαρτίας και ακολασίας",αποφάσισαν στις 26 Μαίου 1453  να τους εγκαταλείψουν,επιβάλλοντας τιμωρία περίπου πέντε αιώνων.
Ομως τα ουράνια αδέλφια μας ποτέ δεν έφυγαν και μας παρακολουθούν.
Η τιμωρία μας τελειώνει!
Θα επέμβουν την κατάλληλη ώρα και ο καθένας μας θα πάρει ότι του αξίζει!!!
Σήμερα οι σκοτεινές δυνάμεις τρέμουν πλέον και γι'αυτό οι επιστήμονες και το λοιπό προσωπικό της ΝΑSA είναι σοκαρισμένοι και προβληματισμένοι καθόσον γνωρίζουν πολύ καλά τι τους περιμένει.
Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το άρθρο μου του Αυγούστου 2019 <ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΦΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ> στο blog μου http://perseasorion.blogspot.com/2019/08/blog-post.html

Mυστηριώδεις Σφαίρες Επεσαν από τον Ουρανό στην Χιλή
---------------------------------------------------------------------------------
Οι μυστηριώδεις σφαίρες που έπεσαν από τον ουρανό στις 26/9/19 θα μπορούσαν να είναι μια επίθεση από έναν εξωγήινο πολιτισμό.
Παρατηρήθηκαν παράξενα αντικείμενα στον ουρανό του Chiloé, ένα νησί της Χιλής, στο οποίο ξεκίνησε μια σειρά από ανεξήγητες πυρκαγιές.
Κάποιοι ειδικοί έχουν δηλώσει ότι ένας πιθανός εξωγήινος πολιτισμός έχει φτάσει στη Γη.
Αν και αρχικά θεωρήθηκαν ότι ήταν απλοί μετεωρίτες που είχαν εισέλθει στην ατμόσφαιρα, η Εθνική Γεωλογία και Μεταλλευτική Υπηρεσία της Χιλής δήλωσε σύντομα ότι δεν έχει εισέλθει μετεωρίτης στον Χιλιανό εναέριο χώρο. Δεν υπάρχουν στοιχεία.
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ-ΧΙΛΗ
Η μυστηριώδης πύρινη μπάλα που συνετρίβη σε έδαφος της Χιλής δεν είναι μετεωρίτης, δήλωσε επικεφαλής επιστήμονας
Διερευνούν τώρα τα συντρίμμια που δημιουργήθηκαν στα σημεία και προκάλεσαν μυστηριώδεις πυρκαγιές.
Ωστόσο,σύμφωνα με την εμπειρία σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, αυτό φαίνεται απίθανο,αφού το "αντικειμένο" που πέφτει έχει κρυώσει πριν φτάσει στο έδαφος.
Οι γεωλόγοι πραγματοποίησαν διάφορες αναλύσεις στο έδαφος για να δουν λεπτομερώς τη σύνθεσή του,αναζητώντας την πηγή των πυρκαγιών.
Προς το παρόν, ψάχνουν κομμάτια από μέταλλο ή κάτι που να μπορεί να οδηγήσει σε κάποιο συμπέρασμα.
Η πιθανότητα επίθεσης ενός εξωγήινου πολιτισμού είναι εξίσου έγκυρη με οποιαδήποτε άλλη!
Δείτε το σχετικό βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες:https://www.youtube.com/watch?v=GRFQks7Jl2U

Τεράστιοι Δίσκοι σε Πόλεις του Τέξας
---------------------------------------------------------
Στις 2/11/19, καταγράφηκαν τρεις τεράστιοι "δίσκοι" στα μετεωρολογικά radar σε διάφορες πόλεις του Τέξας,αργά το βράδυ γύρω στις 21:45 και 22:30.
Αυτές οι ανωμαλίες κατέγραψαν μυστηριώδη ομόκεντρα κύματα με διάμετρο λίγων μιλίων.
ΜΕΤΕΟ RADAR TEXAS
Αρκετοί ουφολόγοι επιμένουν ότι επρόκειτο για γιγαντιαία εξωγήϊνα "Μητρικά σκάφη" που στάθηκαν για λίγο στον ουρανό.
Τα περίεργα "αντικείμενα" ήταν τόσο μεγάλα που το radar "αναπήδησε" σε κάθε ένα από αυτά,προκαλώντας μια σειρά δαχτυλίδια γύρω από το καθένα. Κάθε μία από αυτές τις ανωμαλίες είχε γύρω της έξι πυκνά διαθλασμένα δαχτυλίδια, που προκλήθηκαν από την αναπήδηση του radar.
Γενικά υπήρξε μεγάλη ανησυχία γιατί τα δαχτυλίδια εμφανίστηκαν και πάνω από τις πόλεις του Waco,του Austin και πολλές άλλες.
Παράλληλα με το γεγονός των τριών ανωμαλιών, σημειώθηκαν εκατοντάδες αναφορές για ΑΤΙΑ εκείνο το βράδυ του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου 2019.
Σύμφωνα με τον Scott Waring, γνωστό κυνηγό ΑΤΙΑ,δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως αυτό είναι μια 100% απόδειξη ότι διάφορα τεράστια ΑΤΙΑ ήταν στο Τέξας εκείνη την εβδομάδα.
"Είναι αρκετά μεγάλα για να καλύψουν ολόκληρη την πολιτεία.Τα ΑΤΙΑ πρέπει να παρέμειναν στη θέση τους για 15 λεπτά επιτρέποντας να γίνουν ορατά στο radar.Πιστεύω ότι προέρχονταν από τον
Κόλπο του Μεξικού, από μια υποβρύχια εξωγήινη βάση. Πιστεύω επίσης ότι δοκιμάζουν τις συσκευές κάλυψή τους ενάντια στην ανθρώπινη τεχνολογία μας, για να δουν αν θα παρατηρηθούν,και ναι η τεχνολογία μας τους φτάνει γρήγορα.Το ραντάρ Doppler καθιστά ορατά τα μεγαλύτερα σκάφη. Πού πήγαν έπειτα; Πιθανώς ευθεία και έξω από την ατμόσφαιρά μας" είπε ο Scott Waring.
Δείτε το σχετικό βίντεο:https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=GYNtn8dDFKc&feature=emb_logo

Χιόνι στο Ιράν και Μαρόκο
------------------------------------
Ενώ η Γη θερμαίνεται οι εποχιακές και ισχυρές χιονοπτώσεις του Νοεμβρίου 2019 έθαψαν τμήματα του Ιράν,με αποτέλεσμα να αποκλειστούν οι μεγάλες πόλεις,όπως η Τεχεράνη.
ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ-ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΙΡΑΝ
Μετά από ένα ασυνήθιστο χιόνι αναφέρθηκε στις 16/11/19 στην Αλγερία και το Ομάν.
Φαίνεται ότι το κρύο κύμα πήδηξε στο Ιράν,θάβοντας την πρωτεύουσα της Τεχεράνης σε ένα πόδι χιονιού και έφτασε επίσης στη βόρεια Αφρική.
Η έντονη χιονοστιβάδα αναστάτωσε τους κατοίκους της ιρανικής πρωτεύουσας Τεχεράνη, με αποτέλεσμα η πόλη να νεκρώσει και να κλείσει σχολεία στις βόρειες συνοικίες της μητρόπολης.
Αυτό που ξεκίνησε αρχικά με μικροσκοπικά χαλάζι, μεγάλωσε σε μια γεμάτη χιονόπτωση, καλύπτοντας τους δρόμους και την πόλη με περισσότερο από 30 εκατοστά φρέσκο ​​χιόνι.
Οι δημοτικοί εργάτες έπρεπε να καθαρίσουν το δρόμο και τα πεζοδρόμια με το χέρι, καθώς οι κυκλοφοριακές ουρές δεν επέτρεπαν τη χρήση χιονοσανίδων.
Το χιόνι είναι ένα σπάνιο περιστατικό στην Τεχεράνη κατά τη διάρκεια της πτώσης.
Επίσης βαρύ χιόνι έπεσε στο Μαρόκο στις 16/11/19.Η οροσειρά Atlas Mountains γιορτάζει το πρώτο χιόνι της χρονιάς.
https://www.youtube.com/watch?v=FhHs7Ci184Q&feature=emb_logo

Μυστηριώδης Πυρηνική Εκρηξη στην Θάλασσα της Νότιας Κίνας.
-------------------------------------------------------------------------------------
ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΟΤΙΑΣ ΚΙΝΑΣ
Στις 21/11/19 και ώρα 18:22 έγινε μαζική υποβρύχια έκρηξη στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας η οποία προκαλέσθει από μυστηριώδη διαστημικά σκάφη που παρατηρήθηκαν από τις κάμερες του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού (ΙSS).Σύμφωνα με το Hal Turner Radio Show,τα ωκεανογραφικά όργανα που παρακολουθούν τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας κατέγραψαν σημαντική υποβρύχια πυρηνική έκρηξη η οποία πραγματοποιήθηκε σε βάθος περίπου 50 μέτρων και έπρεπε να ήταν μεταξύ 10 και 20 Kilotonon.Μετά την έκρηξη διαπιστώθηκε αύξηση της ακτινοβολίας στην ακτή της Κίνας και της Ταϊβάν από το uRAD Monitor.
Υπήρξαν φήμες ότι η Κίνα ήταν υπεύθυνη για την υποβρύχια έκρηξη για να εκτοξεύσει μια μικρή πυρηνική συσκευή για να προσπαθήσει να προκαλέσει σεισμό για διάφορους λόγους ή είναι πιθανόν η υποβρύχια έκρηξη να έχει προκληθεί από κάτι άλλο !
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΣΚΑΦΟΣ
ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟ
Την ίδια ημέρα της έκρηξης στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας,κατεγράφει μέσω της εφαρμογής "ISS Live Cam"σε κινητό τηλέφωνο,ένα μυστηριώδες μερικώς καλυμμένο σκάφος περίπου την ίδια ώρα της έκρηξης.
Αλλά αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι ότι κατά τη στιγμή της καταγραφής του κινητού,ο ISS και το μυστηριώδες σκάφος ήταν ακριβώς πάνω από τη θέση της έκρηξης.
Μέχρι σήμερα υπάρχει πολύ μυστήριο γύρω από την υποβρύχια έκρηξη.
Το video τού τηλεφώνου,δείχνει το μυστηριώδες σκάφος που συλλαμβάνεται στο ISS από την Live camera.
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=n1vPZ7wxVGw&feature=emb_logo


Ανατριχιαστικοί Ήχοι Τρομπέτας στον Ουρανό
---------------------------------------------------------------------
Ακατανόητοι, ανατριχιαστικοί ήχοι που θυμίζουν κακοπαιγμένες τρομπέτες από κάποιον αδαή, δεν σταματούν την απόκοσμη μουσική τους που φαίνεται να προέρχεται από τον ουρανό ή από κάποιον αδιανόητο θρήνο της Γης, σε πολλές γωνιές του πλανήτη μας.
Ακούγονται σαν οι "άγγελοι" να φυσούν χαλασμένα πνευστά, αναγγέλλοντας το τέλος του κόσμου, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι που δεν έχει εξηγηθεί αυτή η παράξενη μηχανική κουδουνίστρα που ουρλιάζει, ενίοτε σαν ένα τεράστιο τέρας.
Αυτοί οι "ήχοι τρομπέτας" ονομάζονται επίσης "Πρόδρομοι της Αποκάλυψης",επειδή σύμφωνα με τη Βίβλο αποτελούν την προειδοποίηση που πρέπει να λάβει ο άνθρωπος πριν από το τέλος του κόσμου.
Αλλά τι λένε οι επιστήμονες για αυτό το θέμα; Ειλικρινά, τίποτα καινούργιο.Iσως είναι είτε κάποια άγνωστα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, ή ότι μπορεί να προέρχεται από τις κινήσεις των πλακών της Γης και πολλά άλλα που όμως δεν έχουν επαληθευτεί.
Όμως γιατί δεν εκδηλώνονταν πριν μερικές δεκαετίες; Γιατί τα τελευταία χρόνια οι τόσο ενοχλητικοί και τόσο τρομακτικοί αυτοί ήχοι, ολοένα και πυκνώνουν; Γιατί γίνονται ολοένα και πιο συχνοί;
ΕΡΗΜΟΣ NEVADA
Σύμφωνα με ανεξάρτητους ερευνητές, για παράδειγμα οι ουφολόγοι,προσπαθούν να τους εξηγήσουν ως την προετοιμασία μιας ξένης εισβολής, ότι και καλά ο "βρυχηθμός" είναι κάποια τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι εξωγήινοι για να "βράσουν" και να καταστρέψουν τη Γη μας. Αλλά για ποιο λόγο
για να το κάνουν και μάλιστα τόσο βασανιστικά αργά;
Ωστόσο,επειδή φαίνεται πως παρόμοιοι ήχοι ακούγονταν και στα αρχαία χρόνια,ο Πλούταρχος δίνει την δική του ερμηνεία που σχετίζεται με την αλλαγή της γενιάς.
Ίσως,ένας νέος κύκλος ανθρώπου να προετοιμάζεται.
Στις 18/11/19 ακούστικε ήχος"τρομπέτας" στον ουρανό της Ιερουσαλήμ.
Δείτε και ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί μία τεράστια αμμοθύελλα σαν τσουνάμι που προχωρά αδίστακτα ενώ παράλληλα ακούγονται αυτοί οι παράξενοι ήχοι σαν από χαλασμένη τρομπέτα στην Νεβάδα.
Δείτε το:https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=HRb2ACZKn2U
www.diadrastika.com

Διαστημόπλοιο της Space-X Ανατινάχθηκε
--------------------------------------------------------
Καταστροφική αποδείχθηκε η δοκιμή του Starship στις 21/11/19,του νέου διαστημοπλοίου της Space-X της διαστημικής εταιρείας του Elon Μusk.Σε πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο φαίνεται το ανώτερο κομμάτι του Starship να διαλύεται, ενώ τα κρυογονικά προωστικά που μετέφερε σχηματίζουν ένα τεράστιο σύννεφο στο πεδίο δοκιμής στο Τέξας των ΗΠΑ.
MAKETA TOY STARSHIP
Η Space-X λανσάρει το Starship σαν ένα "γενικής χρήσης"μεταφορικό σύστημα του μέλλοντος.Θα χρησιμοποιείται για να μεταφέρει ανθρώπους και εμπορεύματα πέρα στο διάστημα αλλά και στη Γη.
Το πρωτότυπο Mk-1 θα ξεκινούσε δοκιμαστικές πτήσεις την επόμενη εβδομάδα. Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Elon Μusk γνωστοποίησε ότι αυτό δεν μπορεί πλέον να υλοποιηθεί και η εταιρεία του ξεκινάει να εργάζεται πάνω σε ένα νέο σκάφος,το Mk-3.Παράλληλα ανέφερε ότι το Mk-1 είχε κάποια αξία ως κατασκευαστικός οδηγός ωστόσο το σχέδιο του σκάφους που θα πετάξει θα είναι εντελώς διαφορετικό.
Από την πλευρά της η Space-X σημείωσε ότι σκοπός της δοκιμής ήταν να πιεστούν τα συστήματα στο μέγιστο και έτσι "το αποτέλεσμα δεν ήταν εντελώς απροσδόκητο".
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Space-X αντιμετωπίζει προβλήματα κατά τις δοκιμές της.
Στον Απρίλιο 2019 σημειώθηκε έκρηξη στη διαστημική κάψουλα Dragon κατά τις δοκιμές της. 
Σχόλιο:Δεν ήταν τυχαίες η καταστροφές των σκάφων του Elon Μusk !!! Οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι τον περιποιούνται..όπως πρέπει.Και άλλα παρόμοια σκάφη του και πύραυλοι...τυχαίως έχουν καταστραφεί !!

Τεράστιο Ρήγμα τριών χλμ στην Ελασσόνα της Θεσσαλίας
--------------------------------------------------------------------------
Ένα τεράστιο ρήγμα 3 χιλιομέτρων μήκους και εστιακού βάθους 2,5-3 μέτρων, που δημιουργήθηκε στις 5/12/19 στον οικισμό Πετρωτού του δήμου Ελασσόνας, προκαλεί έντονη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής και στους επιστήμονες. Να σημειωθεί πως τα ρήγματα βρίσκονται σε
ΡΗΓΜΑ ΠΕΤΡΩΤΟΥ
λοφίσκο και μόλις 20-30 μέτρα από την δεξαμενή υδροδότησης της περιοχής.Το φαινόμενο παρακολουθείται από τους επιστήμονες.
Η καθίζηση σημειώθηκε σε κοινόχρηστη αγροτική έκταση 500 μέτρα βορειοδυτικά του οικισμού και σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται στις μεγάλης έκτασης και έντασης βροχοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή τις τελευταίες μέρες.






Εξωγήϊνες Πλειάδιες στο Ρωσικό Κρεμλίνο
---------------------------------------------------------
To παρακάτω video τώρα βγήκε στην δημοσιότητα!
Απίστευτο video,τόσο απίστευτο που αναρωτιέται κανένας αν είναι πλαστό. Αποφασίστε μόνοι σας.
Πάντως η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από μήνυμα των Ολυμπίων.
Στις 2/12/2017 ενεφανίσθηκαν δύο Πλειάδιες παράξενες γυναίκες ύψους τριών μέτρων στην πίσω είσοδο του ρωσικού Κρεμλίνου.Επέδειξαν ειδική άδεια στον Υπολοχαγό Εσωτερικής Ασφαλείας ο
ΠΛΕΙΑΔΙΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ
οποίος έκπληκτος νόμισε ότι τα πόδια τους είχαν προέκταση (extension), μοιάζοντας με αυτούς που χρησιμοποιούν ξυλοπόδαρα και φαινόντουσαν σαν να επιπλέουν στον αέρα!
Μετά κατάλαβε ότι δεν υπάρχει καμία προέκταση.
Στην συνέχεια ο Συνταγματάρχης της FBS πλησίασε τον Υπολοχαγό και του είπε ότι έχουν πλήρη άδεια να εισέλθουν στο Κρεμλίνο και δεν απαιτούνται έλεγχοι ασφαλείας.
Σύμφωνα με τον Υπολοχαγό οι γυναίκες φαινόνταν να επιπλέουν στον αέρα,κάτι που είναι αδύνατο για έναν γήϊνο άνθρωπο.
Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Πούτιν.Δεν γνωρίζουμε τι είπαν.
Η πληροφορία έχει επιβεβαιωθεί από μήνυμα των Ολυμπίων.
Η παραπλεύρως εικόνα είναι η πίσω είσοδος του Κρεμλίνου.
Δείτε το βίντεο,είναι αληθινό:https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=Jx0IPgAtac8&feature=emb_logo

ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Ένα Ταξίδι στο Εξωτερικό Φως του Ηλιακού Συστήματος
--------------------------------------------------------------------------
Δεν ήταν πολύ καιρό όταν οι αστρονόμοι που ήθελαν να αναζητήσουν πλανήτες έξω από το ηλιακό μας σύστημα θεωρούνταν γεμάτοι. Κάποιοι γενναίοι επιστήμονες ξεκίνησαν την αναζήτηση, βρήκαν
ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΕΣ
αυτό που αναζητούσαν και ξεκίνησαν μια ολόκληρη νέα περιοχή στην αστρονομία. Έχουν εντοπιστεί εκατοντάδες εξωπλανήτες και εκείνοι που επενδύουν τη σταδιοδρομία τους σε αυτή την αναζήτηση
Τι περιμένουν λοιπόν οι αστροβιολόγοι να βρουν και πώς κατασκευάζουν τα μοντέλα της εξωγήινης ζωής;
Από όσο γνωρίζουμε, τα θεμελιώδη συστατικά για τη ζωή είναι το υδρογόνο, το οξυγόνο, το άζωτο και ο άνθρακας, τα πιο κοινά στοιχεία στο γνωστό σύμπαν. Η ζωή της Γης αποτελείται κυρίως από αυτά τα τέσσερα στοιχεία,συν θείο και φώσφορο και ίχνη άλλων στοιχείων,συνολικά περίπου 26 στοιχεία.Είναι εκπληκτικό να συνειδητοποιήσουμε ότι ένας τόσο μικρός αριθμός βασικών συστατικών μπορεί να προκαλέσει τέτοια ποικιλομορφία,όπως βρίσκουμε. Το άλλο σημαντικό για τη ζωή φαίνεται να είναι το νερό.Στη Γη, η ζωή υπάρχει σε όλα τα κλίματα και τις συνθήκες όπου υπάρχει νερό, και στις πολύ λίγες περιοχές όπου δεν υπάρχει απολύτως νερό δεν υπάρχει απολύτως καμία ζωή. Το νερό είναι άφθονο στο σύμπαν,αν και περισσότερο με τη μορφή πάγου από το υγρό.

Εκτόξευση Ισραηλινού Σκάφους στην Σελήνη
----------------------------------------------------------------
Τον Απρίλιο 2019,το Ισραήλ εκτόξευσε για πρώτη φορά στην Σελήνη μη επανδρωμένο διαστημόπλοιο με την ονομασία Beresheet ("Γένεση" ή "Προέλευση" στα εβραϊκά).
Στις 5/4/19 το σκάφος εντάχθηκε με επιτυχία σε σεληνιακή τροχιά,ολοκληρώνοντας τους ελιγμούς
ΣΚΑΦΟΣ ΙΣΡΑΗΛ BERESHEET
που απαιτούνται για την πτήση στον μοναδικό φυσικό δορυφόρο της Γης.
Το Beresheet,το οποίο είχε το μέγεθος ενός "πλυντηρίου" και ζυγίζε περίπου 600 κιλά,αναμενόταν να φτάσει κατά μήκος της επιφάνειας της Σελήνης λαμβάνοντας πανοραμικές φωτογραφίες και μέτρηση του μαγνητικού πεδίου της.
Ομως κατά την καθοδό του στην επιφάνεια της Σελήνης έχασε πρώτα την επαφή με την Γη και στη συνέχεια αντί να μειώση την προβλεπόμενη ταχύτητα απέκτησε μυστηριωδώς μεγαλύτερη ταχύτητα και συνετρίβη,κατά τη διάρκεια της απόπειρας προσγείωσης,στο σεληνιακό έδαφος.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters τo διαστημικό σκάφος είχε μια σειρά τεχνικών προβλημάτων κατά την τελική προσπάθεια στην επιφάνεια του σεληνιακού χώρου,όπως ανέφερε η ομάδα εντολών.
Tο Ισραήλ ήταν το τέταρτο έθνος που θα κατάφερνε να φτάσει στην επιφάνεια του φυσικού δορυφόρου της Γης μετά τη Σοβιετική Ένωση,τις ΗΠΑ και την Κίνα.
Το ισραηλινό σκάφος ήταν μη επανδρωμένο, ωστόσο μετέφερε μαζί του δείγματα ανθρώπινου DNA,καθώς και Βραδύπορα (ευρύτερα γνωστά ως αρκούδες του νερού) και 30 εκατομμύρια μικρές ψηφιοποιημένες σελίδες πληροφορίας για τον ανθρώπινο πολιτισμό.
Ωστόσο είναι άγνωστο εάν το αρχείο αυτό και οι "αρκούδες του νερού" επέζησαν της συντριβής,αν και το συγκεκριμένο είδος πλάσματος, μήκους 0,05-1,2 χιλιοστών, είναι ευρέως γνωστό ως το πιο
AΡΚΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
ανθεκτικό ζώο που υπάρχει στη Γη και μπορούν να αντέξουν σε συνθήκες που θα ήταν θανατηφόρες για κάθε άλλη γνωστή μορφή ζωής (από θερμοκρασίες -200 μέχρι +149 βαθμών Κελσίου),ενώ αντέχουν και την έκθεση στο διάστημα και την ακτινοβολία. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να αφυδατώνουν τα σώματά τους και να συρρικνώνονται προκειμένου να επιβιώσουν,και οι επιστήμονες είχαν διαπιστώσει ότι είναι δυνατή η αφύπνισή τους από αυτή τη νάρκη μέχρι και 10 χρόνια μετά.
Σχόλιο:Μήπως η καταστροφή του Εβραϊκού σκάφους δεν ήταν τυχαιά; Τα ελληνικά τελωνεία του διαστήματος(Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι) μάλλον έβαλαν το χεράκι τους !!



Εξωγήινες Κατασκευές στην Σκοτεινή Πλευρά της Σελήνης
---------------------------------------------------------------------------------
Επιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε από μέλη της Εταιρείας για την Πλανητική Έρευνα SETI,αναφέρεται σε μερικά ασυνήθιστα χαρακτηριστικά που φαίνεται να υπάρχουν και να εντόπισε στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης και συγκεκριμένα στον κρατήρα C Paracelsus.
Η μελέτη ανάλυσης ασυνήθιστων δομών στην αθέατη πλευρά της Σελήνης στον κρατήρα Paracelsus C,υποστηρίζει ότι οι ασυνήθιστες δομές είναι τεχνητές σε σχέση με τη γύρω φύση και δεν είναι αποτέλεσμα οποιωνδήποτε γνωστών φυσικών διεργασιών στη Σελήνη.
Η αλήθεια είναι ότι παρόμοιες εκθέσεις έχουν γίνει με τα χρόνια. Η NASA γνωρίζει πολλά για το τι υπάρχει στη Σελήνη και δεν έχει πει ποτέ πώς είναι τα πράγματα. Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που μιλάνε για τις περίεργες δομές της Σελήνης είναι ο George Leonard, σε ένα βιβλίο που γράφτηκε το 1976, με τίτλο "Κάποιος άλλος είναι στην Σελήνη"(Someone else is on the Moon)
Πέντε χρόνια αργότερα,δημοσιεύθηκε ένα άλλο βιβλίο, με τίτλο "Ανακαλύψαμε εξωγήινες βάσεις στη Σελήνη" (We Discovered Alien Bases on The Moon), με περίεργες λεπτομέρειες για τους μυστηριώδεις σχηματισμούς που υπάρχουν στην επιφάνεια του σεληνιακού τοπίου.
Ορισμένοι από αυτούς τους σχηματισμούς παραμένουν ανεξήγητοι.
Παλαιότερα, είχε υποστηριχτεί από διάφορες ομάδες "κυνηγών UFO" και ουφολόγων, ότι οι κυβερνήσεις πιέζονται για να αποκαλύψουν την αλήθεια της ύπαρξης των εξωγήινων.
Φαίνεται, λοιπόν, πως η ώρα για την λεγόμενη "Αποκάλυψη των Εξωγήινων" αρχίζει και λαμβάνει χώρα.
Αργά μεν,αλλά σταθερά, προετοιμάζοντας τον κόσμο για τις επόμενες αποκαλύψεις, προλειαίνοντας το έδαφος.
Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=201&v=9RqRMvSVshs&feature=emb_logo

Βάσεις στη Σελήνη
-----------------------------
Οι ουφολόγοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι στη Σελήνη υπάρχουν εξωγήινες βάσεις.Οι περισσότερες από αυτές τις επιβεβαιώσεις υποστηρίζονται από εικόνες που τράβηξαν οι αστροναύτες που συμμετείχαν στις αποστολές του σχεδίου "Απόλλων", αλλά και από τις μαρτυρίες των ίδιων των αστροναυτών.
ΒΑΣΗ  ΣΕΛΗΝΗΣ
Σύμφωνα με τον Αμερικανό-ερευνητή και συγγραφέα William Cooper,η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ και η κυβέρνηση είναι εντελώς ενήμεροι για αυτές τις βάσεις στη Σελήνη.
Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι οι αστροναύτες έχουν δει μεγάλα μηχανήματα που εργάζονται γύρω από αυτές τις βάσεις.
Στην πραγματικότητα,ένας δορυφόρος που ονομάζεται Clementine κατέγραψε περισσότερα από ένα εκατομμύριο εικόνες της Σελήνης από το 1994 και από όλα αυτά μόνο 170.000 έχουν κυκλοφορήσει στο κοινό;Τι συνέβη με τα υπόλοιπα;
Τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία προέρχονται από τον συγραφέα και ερευνητή Ingo Swann ο οποίος το 1973 τρέλανε με λίγες συνεδρίες της σκοτεινής πλευράς της Σελήνης και ανακάλυψε μερικές "αλλοδαπές" βάσεις. Σύμφωνα με τις περιγραφές,υπήρχαν μηχανές του μεγέθους ελκυστήρων με τροχούς.
Ο Swann ήταν αρχικά μπερδεμένος, αλλά τότε συνειδητοποίησε τη φύση αυτών των κατασκευών. Επιπλέον, σε κάποιο σημείο, εντοπίστηκε από δύο ανθρωποειδείς εξωγήινους και αναρωτιόταν αν θα μπορέσει να περάσει.
Στο παρακάτω βίντεο για περισσότερες πληροφορίες:https://knowledgetime.net/the-us-gov-is-aware-of-alien-bases-on-the-moon-claims-former-air-force-officer/?fbclid=IwAR2zQjfSQzwXZLTsJ7WEoQhbOkc7rEWrdLYPLokKv1IdJnlNpqZffFRrDGM

Στις 22/11/19 παρατηρητής του ουρανού φωτογράφισε μία πραγματική κοντινή άποψη μιάς μεγάλης "πόλης" σε περιοχή κατασκευασμένων αντικειμένων που βρίσκονται στα νότια υψήπεδα της Σελήνης.
ΠΥΡΓΟΣ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ
Μεταξύ των κατασκευασμένων αντικειμένων είναι ένα ορθογώνιο κτίριο,ένας τεράστιος πύργος,ωοειδείς τοίχους και μια εξάγωνη δομή.
Εκτός από τη σεληνιακή βάση παρουσιάζει επίσης ένα άλλο ΑΤΙΑ που παρατηρεί κάτω από την πυκνή ατμόσφαιρα τα αέρια στην επιφάνεια του Σελήνης.Τα ΑΤΙΑ που προσγειώνονταν στη Σελήνη φαινόντουσαν να κατεβαίνουν κάτω από ένα άγνωστο "πέπλο" που βρίσκεται πάνω από την επιφάνεια της.
Δείτε το video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=rmDkDG3-SR4&feature=emb_logo

Η Κίνα Αποκαλύπτει τα Μυστικά της Σελήνης
--------------------------------------------------------------------
Η Κίνα έχει ήδη ξεκινήσει ένα σχέδιο διαστημικού αποικισμού που ξεκίνησε το 2017 και θα κεφαλαιοποιηθεί το 2022 με την άφιξη του πρώτου ανθρώπου στον Άρη.
Με τη διαστημική αποστολή Change-4,η Κίνα θέλει να μελετήσει το σεληνιακό έδαφος στη σκοτεινή πλευρά και να οικοδομήσει μια μόνιμη βάση που θα χρησιμεύσει ως σταθμός για ένα μελλοντικό ταξίδι σε έναν άλλο πλανήτη.
Προς το παρόν, προσπαθούν να φέρουν στη Γη όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.
Η Κίνα κατάφερε να δείξει στον κόσμο πώς είναι η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης. Οι εικόνες είναι πράγματι συγκλονιστικές.
Πρώτα απ'όλα,φανταστήκαμε όλοι το χρώμα της σεληνιακής επιφάνειας ως λευκό.Ωστόσο, μπορούμε να δούμε ότι το χρώμα της Σελήνης δεν διαφέρει πολύ από το χρώμα του πλανήτη μας.Το χρώμα της άμμου είναι καφέ και κιτρινωπό.
Μπορούμε να εκτιμήσουμε το περίγραμμα κάποιων περίεργων δομών και όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω video,οι δομές είναι αρκετά καλά καθορισμένες και δεν φαίνονται φυσικές.
Αυτές οι δομές έχουν καταγραφεί από τον κυνηγό διαστημικών κυνηγών Streetcap1, και χάρη στο κανάλι του YouTube μπορούμε να δούμε τις μυστηριώδεις δομές.
Δείτε τα παρακάτω video:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=kvDzLqulyzY&feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=_Py8AJnKyF8&feature=emb_logo

Ένα Γιγάντιο UFO Αλληλεπιδρά με τον Ηλιο
------------------------------------------------------------------
Ένα κολοσσιαίο μη αναγνωρισμένο ιπτάμενο αντικείμενο έχει εντοπιστεί ενώ αλληλεπιδρά με τον Ήλιο για να προστατεύσει και αποφύγει μια πολύ ισχυρή ηλιακή καταιγίδα που κατευθύνεται στον πλανήτη μας Γη.
ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ  UFO ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
Η NASA κατέγραψε ολόκληρη τη σκηνή, η οποία έλαβε χώρα μεταξύ του Ήλιου και της Γης.Οι εικόνες έχουν παρασχεθεί από τους διαστημικούς καθετήρες που έστειλε η NASA στο διάστημα.
Το SOHO (διαστημικό ηλιακό παρατηρητήριο) αποφάσισε να κλείσει τα έξι γήϊνα ηλιακά παρατηρητήρια που βρίσκονται σε ολόκληρο τον κόσμο,προκειμένου να προφυλαχτούν οι άνθρωποι που είδαν τι θα συνέβαινε.
Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για περισσότερες πληροφορίες.
Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=ixjkBeNTDrk&feature=emb_logo



Γιγαντιαίο ΑΤΙΑ κοντά στον Ήλιο
-----------------------------------------------
Τον Σεμπτέμβριο 2019,εμφανίσθηκε μία τεράστια λεπτομέρεια κοντά στον δορυφορικό φακό SOHO της NASA που εποπτεύει τον Ήλιο.
ΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
Το αντικείμενο,προς διερεύνηση,διακρίνεται να είναι μεγάλο, περίπου 300 με 1600 μέτρα μήκος
διαμέτρου.Είναι ολοστρόγγυλο με μία τρύπα στην μέση, σαν ένα τεράστιος λουκουμάς.
"Είναι ένα σκάφος ή είναι ένας ζωντανός οργανισμός;
Αυτό είναι το πραγματικό ερώτημα".
Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε παρόμοια αντικείμενα στο διάστημα,όπως και κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) και συχνά κινούνται σε ομάδες,αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά περί τίνος πρόκειται.

Δείτε αυτό το εκπληκτικό αντικείμενο στο βίντεο που ακολουθεί:https://www.youtube.com/watch?time_continue=413&v=Pso0dyJ0dWs

Βρέθηκε Εξωγήινη Υπερκατασκευή σε Αστρο κοντά στον Γαλαξία μας;
-------------------------------------------------------------------------------
"Ένα μεγάλο σύμπλεγμα αντικειμένων στο διάστημα μοιάζουν με κάτι που θα μπορούσε να είναι κατασκευασμένο από εξωγήινο πολιτισμό",τόνισαν οι αστρονόμοι του τηλεσκοπίου Kepler,ενώ ο Jason Wright του πανεπιστημίου Penn State,έδωσε στη δημοσιότητα μία αναφορά για ένα "περίεργο",όπως το χαρακτήρισε, αστρικό σύστημα, το οποίο μοιάζει να περιέχει ένα σμήνος από υπερκατασκευές.
"Είμαι εκστασιασμένος από το πόσο τρελό μπορεί να φαίνεται όλο αυτό",δήλωσε ο Wright και πρόσθεσε "σίγουρα οι εξωγήινοι θα πρέπει να είναι η τελευταία υπόθεση που μπορούμε να εξετάσουμε, αλλά μοιάζει με κάτι που μόνο εξωγήινοι πολιτισμοί θα μπορούσαν να κατασκευάσουν".
Η ανακάλυψη αυτή πήρε την κωδική ονομασία KIC 8462852,ενώ το αστρικό αυτό σύστημα βρίσκεται κοντά στον Γαλαξία μας, ανάμεσα στους αστερισμούς "Κύκνος" και "Λύρα".
Η πρώτη φορά που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των αστρονόμων ήταν το 2009, όταν το τηλεσκόπιο Κepler εντόπισε πλανήτες που έμοιαζαν πολύ με τη Γη. Όμως το KIC 8462852 εμφάνιζε εντελώς
KIC 8462852 
ξεχωριστά στοιχεία, γεγονός που αύξησε κατακόρυφα το ενδιαφέρον των επιστημόνων.
Η Τabetha Boyatzan, του πανεπιστημίου Yale University, δήλωσε πως "δεν είχαμε δει ποτέ στο παρελθόν κάτι παρόμοιο. Ήταν πραγματικά περίεργο. Αρχικά πιστεύαμε ότι ήταν λανθασμένα δεδομένα που μας στέλνει ο υπολογιστής από το διαστημικό όχημα, όμως τσεκάραμε τα πάντα και δεν βρήκαμε κάτι λάθος".
Το συγκεκριμένο άστρο περιβάλλεται από νέους πλανήτες, όπως ακριβώς και ο δικός μας Ήλιος.
Η Boyatzan έχει αναλύσει όλες τις πιθανές εξηγήσεις, αποκλείοντας τα πάντα,εκτός των εξωγήινων υπερκατασκευών,εκτός από μία η οποία όμως παραπέμπει σε μία απίθανη σύμπτωση για τα δεδομένα που γνωρίζουμε για το Σύμπαν.
Η μοναδική ερμηνεία, λοιπόν, που δίνεται βάσει φυσικών φαινομένων, είναι ότι ένα άλλο αστέρι έχει εγκλωβίσει στην τροχιά του έναν μεγάλο αριθμό από κομήτες, κοντά στο αστρικό σύστημα που μελετάται. Όμως αυτό, όπως εξηγεί η Boyatzan, συγκεντρώνει απειροελάχιστες πιθανότητες να έχει συμβεί! Με άλλα λόγια, οι αστρονόμοι πιστεύουν ότι έχουν εντοπίσει εξωγήινες υπερκατασκευές, αλλά αποφεύγουν να το παρουσιάσουν ως δεδομένο, πριν συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία.
Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?v=Lt6qxbQWDdM

Εντοπίσθηκαν Κυλινδρικά Κτίρια στον Άρη
--------------------------------------------------------------
Παράξενες δομές εντοπίστηκαν στον πλανήτη Άρη και "ιντριγκάρουν" την νοημοσύνη μας καθώς φαίνεται να είναι όλες πανομοιότυπες σαν κάποιος να τις κατασκεύασε.
Θυμίζουν βαρελάκια ή κυλινδρικά κτήρια στην επιφάνεια του Άρη και οι γνώμες διίστανται, ωστόσο
ΚΥΛΙΔΡΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ -ΑΡΗΣ
πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι τα υπολείμματα ενός αρχαίου πολιτισμού που ζούσε στον Κόκκινο Πλανήτη.
Ο ερευνητής Marcelo Irazusta παρουσιάζει για άλλη μια φορά παράξενες ενδείξεις ότι ο πλανήτης Άρης πιθανότατα έχει προηγηθεί εκεί κάποια εγκατάσταση παρόμοιες με αυτές που κατασκευάσουν οι σημερινοί αρχιτέκτονες για την μελλοντική αποίκηση του πλανήτη.
Άραγε έφτασαν εκεί πρώτοι κάποια αρχαίοι αστροναύτες,ίσως οι ίδιοι που υποστηρίζεται ότι έφτασαν και στην Γη;
Οι εικόνες στο παρακάτω βίντεο ελήφθησαν από τη NASA, μέσω της εφαρμογής Google Mars.
Οι συντεταγμένες ώστε όλοι να μπορούν να τις δουν είναι:76°7’57.88 -Ν 70°32’53.88
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=9C9zLFMnbPM
Σχόλιο:Στον πλανήτη Αρη εδώ και χρόνια υπάρχει τεράστια βάση των Ανδρομέδιων.

Τεράστια Μαύρη Τρύπα "Καταπίνει" Αστρο
-----------------------------------------------------------
Το εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο,γνωστό ως "παλλιροϊκή παραμόρφωση", καταγράφηκε στις 26/9/19 από τον διαστημικό οργανισμό Transity Exoplanet Survey Satellite (TESS).
ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ
ΑΣΤΡΟ
Στο βίντεο καταγράφεται άστρο,στο μέγεθος του Ήλιου μας,να έλκεται από την βαρύτητα της μαύρης τρύπας, η οποία έχει  περίπου έξι εκατομμύρια φορές το μέγεθός του.Το
άστρο περιστρέφεται γύρω της και τελικά να πέφτει μέσα, αφήνοντας πίσω του μία λαμπερή "ουρά".

Η έκρηξη, την οποία οι αστρονόμοι ήταν σε θέση να παρατηρήσουν από την αρχή μέχρι το τέλος, συμβαίνει μόνο μεταξύ 10.000 και 100.000 ετών σε έναν γαλαξία στο μέγεθος του δικού μας Milky Way.
Δείτε το σχετικό video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=O0xHA0unJaw




Παράξενα Ευρήματα στον Κομήτη P67
----------------------------------------------------------
Ο κομήτης Churyumov–Gerasimenko ή επίσημα 67P είναι περιοδικός κομήτης ο οποίος ολοκληρώνει μια περιφόρα γύρω από τον Ήλιο κάθε 6,45 χρόνια.
Aνακαλύφθηκε το 1969 και αποτέλεσε τον προορισμό της διαστημοσυσκευής "Rozeta" της
ΚΟΜΗΤΗΣ Ρ67
Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος, η οποία εκτοξεύηκε στις 2/3/04 και τέθηκε σε λειτουργία ξανά στις 20/1/14 ώστε να προσεγγίσει τον κομήτη μέσα στον επόμενο χρόνο,ώστε να βρεθεί σε κατάλληλη θέση για την προσεδάφιση του σκάφους "Philae", η οποία πραγματοποιήθηκε τις 12/10/14.
Σύμφωνα με ισχυρισμούς του βίντεο της 7/11/19 που ακολουθεί παρακάτω, έχουν εντοπιστεί παράξενα ευρήματα στον κομήτη P67 που παραπέμπουν σε κατασκευές ευφυών όντων.
Άραγε, θα μπορούσαν πραγματικά να αποτελούν δομές που κατασκευάστηκαν από νοήμονα όντα για άγνωστους προς εμάς λόγους και στην συνέχεια εγκαταλείφθηκαν, ή μήπως είναι απλοί φυσικοί σχηματισμοί του εδάφους της επιφάνειας του κομήτη που, όμως,μας δίνουν λανθασμένη εντύπωση;
Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=104&v=4zXiKWgvYxQ&feature=emb_logo

ΑΤΙΑ στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
------------------------------------------------------
Στις 21/11/19,η NASA φαίνεται να κλείνει απότομα έναν Ρώσο κοσμοναύτη,που περιγράφει εισερχόμενα ΑΤΙΑ,τα οποία εντοπίστηκαν ενώ κινούνται στη ζωντανή μετάδοση του Διεθνούς
ΑΤΙΑ ΣΤΟ  ISS
Διαστημικού Σταθμού(ISS).
Ο κοσμοναύτης βλέπει τα ΑΤΙΑ,που "αργά κινούνταν προς τα πάνω",προτού πέσει μαύρο από τον έλεγχο εδάφους της NASA.
Ισχυρίζεται λοιπόν,ότι το πλάνο αποκαλύπτει τρία ΑΤΙΑ να κινούνται στη ζωντανή μετάδοση του ISS και στη συνέχεια επισημαίνει τη συζήτηση με την NASA, ως περαιτέρω απόδειξη για το ύποπτο της υπόθεσης.
H συζήτηση λαμβάνει χώρα και όταν εμφανίζονται τα ATIA,αλλάζει εντελώς.Όταν δε ο Ρώσος κοσμοναύτης ακούγεται να λέει "ένα σκάφος",ο έλεγχος εδάφους της NASA τον διακόπτει και του λέει "αντιγράψτε τα όλα".
ATIA STO ISS
Η NASA πρόλαβε και το είδε και αντέδρασε γρήγορα, προτού μπορέσει ο Ρώσος να μιλήσει πολύ. Πρόλαβε, όμως, να πει το πιο σημαντικό: "Ένα σκάφος"!
Αυτό είναι 100% απόδειξη ότι η NASA και η Ρωσία γνωρίζουν ότι εξωγήινοι επισκέπτονται συχνά τον Διαστημικό Σταθμό.
Το βίντεο της NASA φαίνεται να γίνεται θολό με το που εμφανίζονται τα ΑΤΙΑ και κόβεται.
Θεωρητικός της συνωμοσίας ισχυρίστηκε,ότι το εξωγήινο διαστημικό σκάφος είναι γνωστό ότι προκαλεί "ηλεκτρικές διαταραχές" και απενεργοποιεί οχήματα και ρολόγια.

Περίεργες Σφαίρες στον Κρόνο και στην Νέα Υόρκη
----------------------------------------------------------------------
Το κανάλι Galactic Hurricane του YouTube, έκανε κάποιες πολύ περίεργες παρατηρήσεις,σχετικά με κάποιες παράξενες ανωμαλίες,όταν μελετούσε κάποιες εικόνες του "Σχεδίου Cassini" στον πλανήτη Κρόνο.
Παρατήρησε μερικές περίεργες σφαίρες που βρίσκονταν μέσα στους δακτυλίους του Κρόνου και
ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ
ενδεχομένως,κινούνταν αυτόνομα καθώς έδιναν την εντύπωση ότι ακολουθούν ή παρακολουθούν το διαστημικό σκάφος.
Ωστόσο,το πιο ανησυχητικό πράγμα φαίνεται να συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2019 όταν κατεγράφει το ίδιο ακριβώς σφαιρικό αντικείμενο πάνω από τη Νέα Υόρκη το οποίο
παρουσιάστηκε στις εικόνες που έδωσε το Cassini.
Ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, για το τι θα μπορούσε να συμβαίνει!!
Δείτε τα παρακάτω video:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=362&v=xWDswBLUQb0


Μετεωρίτης σε Μουσείο της Ρωσίας Μετακινεί Προστατευτικό Κάλυμμα
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Στις 15/2/2013 έπεσε στα Ουράλια όρη της Ρωσίας ένας μετεωρίτης.Ο μετεωρίτης αυτός βρίσκεται μέχρι τώρα στο ιστορικό μουσείο των νότιων Ουραλίων της Ρωσίας.
Ξαφνικά στις 18/12/19 ο θόλος που εκάλυπτε τον μετεωρίτη άρχισε αυθόρμητα να "μετακινείται" πριν καταψυχθεί σε ύψος περίπου 10 cm.
Στη συνέχεια δίδυμος αδελφός του μετεωρίτη πέταξε πρόσφατα κοντά στη Γη...Τι Σύμπτωση;
Βράζουν οι συνωμοσίες!!!
Ο ουφολόγος και συγγραφέας Scott C. Waring χαρακτηριστικά αναφέρει στο ufosightingsdaily για αυτό το γεγονός ότι :
"Τώρα πρόκειται να μιλήσω για κάτι που από καιρό θεωρούσα εφικτό ..για αυτό το γεγονός ότι μερικοί μετεωρίτες περιέχουν μέταλλα που δεν είναι μόνο μέταλλα.Πιστεύω ότι μερικοί από αυτούς
Ο ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ
τους μετεωρίτες μπορεί να ήταν "εξωγήινοι ανιχνευτές" ή αντικείμενα που επιπλέουν στο διάστημα.Η κατάσταση που τους κάνει να εμφανίζονται σαν πέτρες μπορεί να είναι μόνο η ηλικία τους.Βλέπετε, πιστεύω ότι οι αισθητήρες είναι στερεά,όχι κοίλα αντικείμενα.Τα στερεά αντικείμενα θα αντέχουν τις σκληρότερες συνθήκες στο χώρο.Τέτοια αντικείμενα θα περιέχουν σούπερ μικρο-τεχνολογία (Tech) που είναι χίλιες φορές μικρότερη από έναν κόκκο άμμου.
Πιστεύω κάτι,ίσως το ηλεκτρικό ρεύμα στο κουτί που το περιέχει,να επαναφορτίσει ή να ξυπνήσει το θραύσμα του καθετήρα.Στη συνέχεια (ο μετεωρίτης}απελευθέρωσε μερικά από μικροσκοπικά ρομπότ ανοίγοντας το γυαλί για να τα απελευθερώσει. Αλλά να τι με ανησυχεί...Αν αυτή η θεωρία είναι σωστή ... τότε τα Ουράλια θα έχουν έναν σαφή στόχο άγνωστων συνεπειών".
Τοποθεσία συμβάντος: South Ural, Historical Museum, Russia
https://www.youtube.com/watch?v=Du6dAHjIVDA&feature=emb_logo

Αγνωστο Αντικειμενο στον Ευβοϊκό
------------------------------------------
Στις 24/12/19 ενεφανίσθει στην επιφάνεια του νότιου Ευβοϊκού Κόλπου ένα παράξενο αντικείμενο
ΠΑΡΑΞΕΝΟ  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
σαν "αυγό".
Εκεί που βρέθηκε δεν υπάρχει ούτε νησάκι,ούτε βουναλάκι.
Οι φωτό που πάρθηκαν είναι από τα ιχθυοτροφεία λίγο μετά το Αλιβέρι !
Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων κατόπιν ερωτήσεως,είπαν:

<Εποπτεύον Ολύμπιον σκάφος.Ηρθε ο καιρός γιατί η Ελλάδα
πρέπει να ξαγίνει αυτή που ήταν τα αρχαία χρόνια>!!!







Στήλη Φωτός στην Χαλκίδα
-------------------------------------
Μία απίστευτη εικόνα στήλης με πορτοκαλί-μωβ φως,εμφανίσθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων πάνω από τον νότιο Ευβοϊκό κόλπο,πολύ κοντά στην Χαλκίδα (οι φωτογραφίες είναι
ΕΥΒΟΊΚΟΣ-ΧΑΛΚΙΔΑ
τραβηγμένες από το Κρηπίδωμα) και έκανε το γύρο του διαδικτύου.
Σίγουρα, δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί εύκολα να ερμηνευτεί και αυτός είναι ο λόγος που τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.
Το σίγουρο είναι ότι το φως εμφανίστηκε στην Ανατολική πλευρά (άρα αποκλείεται να έχει σχέση με τον ήλιο) το απόγευμα,δηλαδή λίγη ώρα πριν τη δύση του ηλίου.
Με ανοιχτό το στόμα οι κάτοικοι!Τι είναι αυτή η στήλη φωτός; Προβληματισμός και σενάρια στη Χαλκίδα!
Μήπως έχει σχέση με το το παράξενο αντικείμενο-ΑΤΙΑ που αναφέρω ακριβώς πιό πάνω;
Μήπως ο καιρός είναι εγγύς;
Ιδωμεν !!!


ΣΤΗΛΗ ΦΩΤΟΣ-ΧΑΛΚΙΔΑ














ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Το άρθρο θα συνεχισθεί  σε λίγες ημέρες  με  με την ενότητα  "Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι"

27/12/19                                                        ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                            ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

-Προσωπικές Πληροφορίες
-Κώδικας Μυστηρίων (AstraTv.gr)
-https://www.iokh.gr/
-https://pronews.gr
-https://www.triklopodia.gr
-https://katohika.gr
-https://www.youtube.com
-https://www.nationalgeographic.com
-https://www.diadrastika.com
-https://www.apocalypsejohn.com
-https://www.cnn.gr
-https://sites.google.com
-https://go.nasa.gov 
-https://cosmostatus.blogspot.com
-https://www.el.gr
-https://www.romfea.gr
-https://www.twistedtruth.net
-https://www.indobserver.gr
-https://www.lifo.gr
-https://www.gazzetta.gr
-https://www.corfiatiko.gr
-https://www.aetos-apokalypsis.com
-https://www.ancient-code.cοm
-https://www.facebook.com
-https://viralgreece.eu
-http://www.orthodoxia.gr
-https://www.athensmagazine.gr
-https://www.diadrastika.com
-http://mlife365.blogspot.com
-https://ufotruth-gr.blogspot.com
-https://blog.psichogios.gr
-http://thespiritscience.net
-http://www.worldpeacegroup.org
-https://astrologyking.com
-https://timburness.wordpress.com
-https://www.mauricefernandez.com
-http://greatbear.mcn.org
-http://2012portal.blogspot.com
-https://www.timeanddate.com
-https://5dearthproject.com
-https://www.lunarplanner.com
-https://www.newsnowgr.com

                                                         
   










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.