Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

TA ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 20-Β΄ΤΡΙΜΗΝΟ (2ο ΜΕΡΟΣ)

                                                   
                                                   ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Συνεχίζω με το 2ο μέρος του άρθρου μου <Τα Σημεία των Καιρών Νο20-Β΄Τρίμηνο,2ο Μέρος> στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι "Διεθνείς Εξελίξεις" και ο "Επίλογος".

Υπ'όψη το άρθρο είναι πάρα πολύ μεγάλο,καθόσον υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες οι οποίες ουδέποτε αναφέρονται στα ΜΜΕ καί οι περισσότερες απ'αυτές πρόσκεινται στην "Νέα Τάξη" (Gabal,Illuminati,κλπ),η
οποία,όπως έχω ξαναπεί,καταρρέει.

Εχω επιλέξει τις πλέον ενδιαφέρουσες πληροφορίες κατά μήνα.Οι περισσότερες έχουν βγει από τα ΜΜΕ,καθόσον αυτά που γίνονται τώρα για τον καθαρισμό του πλανήτη  θα ανακοινωθούν επισήμως το πρώτο εξάμηνο του 2021 από τις κυβερνήσεις  ΗΠΑ,Ρωσίας,κλπ.





ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Μάρτιος 2020
------------------------
(από 21/3/20 καθόσον έχουν αναφερθεί στο 3ο Μέρος του  Α' τριμήνου από
1/3 /20 μέχρι 20/3/20)

21/3/20:Όταν ο Πρόεδρος Τραμπ λέει ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο με έναν κρυφό εχθρό.
Τα 4 στάδια που πρέπει να ολοκληρωθούν για να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο ενάντια στο κακό σκοτάδι που κατέβηκε πριν από αιώνες στη Γη και επιτέθηκαν στην Ανθρωπότητα είναι:
1. Αφαιρέστε το κακό σκοτάδι από το Διάστημα γύρω από τη Γη και διατηρήστε μόνιμη υπεροχή σε αυτό.
ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ
DUMBS
2. Αφαιρέστε το κακό σκοτάδι από τους ουρανούς της Γης και διατηρήστε μόνιμη υπεροχή σε αυτό.
3. Αφαιρέστε το κακό σκοτάδι από την επιφάνεια της Γης και διατηρήστε μόνιμη υπεροχή σε αυτήν.
4. Αφαιρέστε το κακό σκοτάδι από την επιφάνεια της Γης (κάτω από την επιφάνεια της Γης) σε "όλες"τις σήραγγες, τους λαβύρινθους, τα σπήλαια και τα DUMBS και διατηρούν τη μόνιμη υπεροχή τους.
Τα στάδια 1 & 2 έχουν ολοκληρωθεί ως επί το πλείστον από τους πατριώτες του Q Alliance και τα λευκά καπέλα.
Το Στάδιο 3 είχε τεράστιες προόδους από το Q Alliance με λίγα μόνο οχυρά. κυρίως η Κίνα, το Ιράν και το Ισραήλ.
Σε αυτές τις χώρες, η κορυφαία ηγεσία είναι τώρα πατριώτες λευκού καπέλου και προχωρά η αποστράγγιση και η απομάκρυνση του σατανικού κακού ανώτερου ορόφου και εντός των κλάδων των κυβερνήσεων αυτών των χωρών.
Στις ΗΠΑ, η αποστράγγιση του βάλτου έχει σημειώσει μεγάλες προόδους και αφού ολοκληρωθούν οι εκλογές του 2ου 2ου τριμήνου, θα πραγματοποιηθούν VAST αλλαγές, ξεκινώντας από μαζικές συλλήψεις και στρατιωτικά δικαστήρια και εκτελέσεις για εκείνους που κρίθηκαν ένοχοι για προδοσία (βλ. Προφητεία του Mark Taylor σχετικά με τις συλλήψεις στο Κογκρέσο).
Το στάδιο 4 έχει πλέον ξεκινήσει.
Ο μαζικός πόλεμος κάτω από τη Γη,με την κλήση "όλων" των Υποκαταστημάτων του Μεγάλου Στρατού των ΗΠΑ (100.000 στρατιωτικοί των ΗΠΑ σε 29 επιχειρήσεις).
Οι Ειδικές Δυνάμεις που ηγούνται της εμπροσθοφυλακής που χρησιμοποιούν όπλα, πολύ λίγοι γνωρίζουν ή έχουν ονειρευτεί ποτέ, προχωράν μέσα από τις τεράστιες δυνάμεις των δαιμόνων
ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ
DUMBS
Illuminati και το τεράστιο διασυνδεδεμένο συγκρότημα Deep Underground Military Bases (DUMBs) που συνδέεται με το Nationwide Hwys. & σήραγγες με Magnetic Levitating Trains (MAGLEVS), με δυνατότητα ταχύτητας έως και 17.000 mph., που συνδέονται με όλες τις εγκαταστάσεις και τα DUMBS σε όλο τον κόσμο.
Αυτές οι εγκαταστάσεις έχουν απίστευτα αποθέματα τροφίμων, νερού, DNA και τράπεζες σπόρων. όλα πλήρως εξοπλισμένα με αυτόνομα δωρεάν ενεργειακά εφόδια!
Αυτή είναι η τελευταία ισχυρή λαβή των αρχαίων κακών νεφελίμων των Σατανικών Ιλλουμινάτι του Κάιν.
Για το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας, αυτό το δίκτυο Under Earth αντιτίθεται στη φαντασία.
Αυτό το τεράστιο δίκτυο δημιουργήθηκε με το Project Mk Rand επίσης γνωστό ως Alternative 2.
Στο βιβλίο με τίτλο Alternative 3, η συγγραφέας Leslie Watkins δήλωσε ότι οι επιστήμονες που ενδιαφέρονται για την κατάσταση της ατμόσφαιρας της Γης είχαν μυστικές συναντήσεις που παρήγαγαν τρεις εναλλακτικές λύσεις για τον χειρισμό του επικείμενου κινδύνου.
Εναλλακτική λύση 1: Εκτοξεύστε τρύπες μέσω της στρατόσφαιρας για να απελευθερώσετε θερμότητα και ρύπανση. Αυτό έγινε με ταυτόχρονες εκρήξεις ατομικών όπλων στην υψηλή ατμόσφαιρα της Γης από τη ζώνη του όζοντος σε περιοχές όπου λίγοι θα παρατηρούσαν: Πάνω από τη Σιβηρία, τον βαθύ Αμαζόνιο, τον Αυστραλιανό εσωτερικό και τους δύο Πολωνούς. Αυτή είναι η αιτία των οπών του όζοντος (όχι των ανθρώπινων οχημάτων και άλλων ανθρώπινων αιτιών, όπως αναφέρεται από το Fake News Network).
Εναλλακτική λύση 2: Μετεγκαταστήστε τον καλύτερο πληθυσμό της Γης (συμμορφούμενους σκλάβους και τους κυρίους των σατανικών του Illuminati, σε τεράστια υπόγεια σπήλαια και DUMBs). Η εναλλακτική λύση 2 είναι το δίκτυο DUMB-tunnel που καλύπτεται σε αυτήν την αποκωδικοποίηση.
Εναλλακτική 3: Δημιουργήστε βάσεις και μεγάλες πόλεις σκλάβων εργατών που υποστηρίζουν τις σατανικές κορυφαίες οικογένειες των Illuminati στη Σελήνη και τον Άρη.

-Εναλλακτικό 2-Εργο ΜΚ Rand
Υπάρχουν τουλάχιστον 1.400 DUMBS παγκοσμίως, 188 γνωστά DUMBS στις ΗΠΑ, με 2 υπόγειες βάσεις να κατασκευάζονται ετησίως στις ΗΠΑ.
Το μέσο βάθος των βάσεων είναι 4,25 μίλια υπόγεια. Κάθε βάση DUMB κοστίζει μεταξύ 17 και 26 δισεκατομμυρίων $ για την κατασκευή, το οποίο χρηματοδοτείται από χρήματα για ναρκωτικά της Βρετανικής MI6 και της CIA και για την εμπορία ανθρώπων.
Κάθε υπόγεια βάση απασχολεί 10.000 έως 18.000 εργαζόμενους.
Τα πυρηνικά τρυπάνια και οι βόμβες νετρονίων είναι οι κύριες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη
ΔΙΚΤΥΟ DUMBS
δημιουργία και το σκάψιμο αυτών των DUMBS υπόγεια. Τα τρυπάνια περνούν από βράχο με ταχύτητες έως 60 mph, κυριολεκτικά λιώνουν τον βράχο για να σχηματίσουν μια λεία επιφάνεια σαν γυαλί γύρω από τις άκρες των σηράγγων .
Οι υπόγειες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν κέντρα υπολογιστών και τεράστιους διακομιστές, εργαστήρια γενετικού πειραματισμού, μύλους κλώνων, συστήματα ελέγχου και ελέγχου μυαλού, εργοστάσια Mk Ultra και εγκαταστάσεις αποθήκευσης, καθώς και εγκαταστάσεις εκπαίδευσης για αυτές τις δυνάμεις, εγκαταστάσεις αποθήκευσης DNA & σπόρων, αποθήκευση όλων ταινίες & τηλεοπτικές σειρές που έγιναν ποτέ, δεξαμενές γλυκού νερού, πάνω από κορυφαία μυστικά όπλα και δοκιμές όπλων & προηγμένες εγκαταστάσεις αεροσκαφών, χρυσός και χρηματοοικονομικός χώρος, αποθήκευση τροφίμων για επιβίωση εκατομμυρίων για 100 χρόνια, σατανικοί ναοί, δαιμονικοί χώροι διαβίωσης, μονάδες αποθήκευσης καυσίμων , κλιματισμός, δεξαμενές νερού και μεγάλες υπόγειες λίμνες, εστιατόρια και ιατρικές εγκαταστάσεις, πλήρεις πόλεις, αποθήκευση όλων των ταινιών και τηλεοπτικών σειρών που έγιναν ποτέ, προηγμένες εγκαταστάσεις έρευνας όπλων και αεροσκαφών & διαστημικών σκαφών, τεράστιες αποθήκες αποθήκευσης όπλων, πολυτελή θέρετρα και πολλά άλλα.
Ο Μαύρος Προϋπολογισμός είναι ένας μυστικός προϋπολογισμός που συγκεντρώνει το 25% του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος των Ηνωμένων Πολιτειών.


Aπρίλιος 2020
-----------------------
-Όι Ενοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ είναι το μόνο ίδρυμα ικανό να διαχειριστεί την κατάρρευση της Σατανικής Εταιρίας ΗΠΑ. Ένα σύνολο είναι πάνω από ένα εκατομμύριο εφέδρων έχουν κληθεί για να εξασφαλιστεί πως τα βασικά αγαθά επιβίωσης (τροφή, καταφύγιο και επείγουσα ιατρική
ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ ΗΠΑ
φροντίδα) θα είναι διαθέσιμα σε όλους, καθώς το σύστημα καταρρέει. Ένα παράδειγμα για το πού έχει ήδη βοηθήσει ο στρατός, είναι οι προσπάθειες που έκανε η Cabal να κλείσει τις μονάδες επεξεργασίας κρέατος.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση επίσης διαλύεται μαζί με τις ΗΠΑ και διαμελίζεται στις χώρες που τη συνέθεταν.
Οπότε, τι έπεται; Δύσκολο να πει κανείς για πόσο θα συνεχίζεται και θα επιδεινώνεται το χάος, αλλά το πιθανότερο είναι τα χειρότερα να έχουν τελειώσει έως το καλοκαίρι, όπως προβλέπουν πηγές από το Πεντάγωνο και αλλού.
Το πραγματικό ερώτημα είναι, ωστόσο, αν η κατάρρευση της Εταιρίας ΗΠΑ θα ξετρυπώσει το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα και τη μυστική στρατιωτική τεχνολογία που τα μονοπωλεί η ελίτ. Η Λευκή Κοινωνία Δράκων (WDS) επικοινώνησε με τους Ναζί, προσφέροντας πλήρη αμνηστία (με εξαίρεση των βασανιστών παιδιών και των μαζικών δολοφόνων). Ελπίζουμε πως η αποκάλυψη του μυστικού διαστημικού προγράμματός τους θα παρέχει στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο τη σπίθα να ξεκινήσουν μια νέα εποχή θαυμάτων.
Όπως και να έχει, πάντως, η μαζική πλανητική αφύπνιση που έχει ξεκινήσει δε μπορεί πλέον να διακοπεί. Η ανθρωπότητα ελευθερώνεται μετά από χιλιετίες σκλαβιάς.

-Σύμφωνα από πηγή της Βρετανικής ΜΙ-6 (πληροφορίες):
"Το νέο οικονομικό σύστημα έχει αποσυνδεθεί από οποιονδήποτε συγκαλυμμένο έλεγχο.Αυτό σημαίνει πως η προσπάθεια να χρησιμοποιηθούν βιολογικά όπλα,ώστε να χακαριστεί το σύστημα,έχει απενεργοποιηθεί.Η επιχείρηση COVID-19 (Certificate [Πιστοποίηση] Of Vaccination [Εμβολιασμών] ID-19) ήταν μέρος ενός μεγαλύτερου παγκόσμιου στόχου που στην ουσία του είναι καλός αλλά κάποιοι ενδιαφερόμενοι το παράκαναν μέσα στο ζήλο τους και ειδικότερα ο Γκέιτς ο οποίος κρατάει όμηρο τον κόσμο στην άκρη μιας μολυσμένης βελόνας, δεν πρόκειται να λειτουργήσει".
Οι Σατανιστές, από την πλευρά τους, δεν έχουν ακόμη παραδοθεί εντελώς και απειλούν με άλλο ένα κύμα ηλεκτρομαγνητικών επιθέσεων. Πάρα κάτω είναι κάποιες από τις απειλές τους,όπως μεταβιβάστηκαν από μία πηγή που τώρα περνάει από αστυνομική ανάκριση:
"Σίγουρα ζούμε το τέλος των καιρών.Θα υπάρξει μεταξύ 3 και 13 Μαΐου. Αυτό θα είναι το 3ο
\\ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ
ηλεκτρομαγνητικό κύμα που θα έρχεται στη μητέρα Γαία.Θα υπάρξει ένα σύνολο από 7 ηλεκτρομαγνητικά κύματα και μπορεί να πάρει μέχρι και 18 μήνες.Όταν τελειώσει, θα είμαστε στο νέο κόσμο της 5ης διάστασης".
"Έχουμε ξαναδεί αυτή την ταινία και τώρα τη ζούμε” λέει ο Πίτερ Πράι, ένας από τους εθνικά κορυφαίους ειδικούς στους ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς· “ο δολοφόνος του ηλεκτρικού πλέγματος που απειλεί φυσιολογικά με τον ήλιο και με όπλα που κατέχει η Κίνα".
Με άλλα λόγια, ακόμη ελπίζουν να στήσουν ηλεκτρομαγνητικές και άλλες επιθέσεις σε μια προσπάθεια να φέρουν την Κίνα και τις ΗΠΑ σε κατάσταση αλληλοενοχοποίησης ώστε να ξεκινήσουν τον καιρό τώρα αναμενόμενο Αρμαγεδδώνα τους.
Τώρα υπάρχουν πολλές αποδείξεις πως η πανδημία του κορονοϊού είναι συνδυασμός αποτυχημένης επίθεσης βιολογικών όπλων με μια πιο θανατηφόρα ηλεκτρομαγνητική επίθεση με τη χρήση της 5G. Ο πάρα κάτω σύνδεσμος σε ένα επιστημονικό άρθρο δείχνει πόσο στενή είναι η συσχέτιση μεταξύ θανάτων από την πανδημία και εξάπλωσης της 5G.


-Οι Σατανιστές επίσης παίρνουν τα εύσημα για το φόνο του Βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν,λέγοντας:
"Στόχευσαν πάνω του ένα όπλο εξελιγμένης ιουγενούς τεχνολογίας και τον ακτινοβόλησαν.Είχαν μία τέλεια "ρήψη" και τα Μόργελον ξεκίνησαν.
Τα βιολογικού κινδύνου Μόργκελον κυριολεκτικά τον βραχυκύκλωσαν, καταλαμβάνοντας το σώμα του και κλείνοντας το ηλεκτρικό του σύστημα. Με ιατρικούς όρους, οι ηλεκτρολύτες νατρίου του τρελάθηκαν. Μαντέψτε ποιος το έκανε?Η Νότια Κορέα, όταν ο Ουν ήρθε στα σύνορα για να συναντήσει τον Τραμπ στις 30/6/19.Ο Τραμπ το γνώριζε.Ήταν όλο στημένο.Ο Τραμπ σκοπίμως
ΜΟΡΓΕΛΟΝ
έμεινε ακίνητος.Ο Ουν είχε γίνει βάναυσος ψυχοπαθής. Ο πατέρας του τον έβαζε να παρακολουθεί δολοφονίες σε νεαρή ηλικία, ώστε να μάθει να μένει ατάραχος.”
Φυσικά ο πραγματικός λόγος που ήθελαν να επιτεθούν στον Κιμ είναι επειδή αρνήθηκε να τους παραδώσει τα τεράστια αποθέματα ορυκτού πλούτου της Βόρειας Κορέας, με σκοπό να αποτρέψει τη χρεοκοπία της Εταιρίας Ηνωμένων Πολιτειών. Ήταν μια ακόμη προσπάθεια να προκληθεί ένας αμερικανο-κινεζικός πόλεμος, εμφανίζοντας τους Αμερικανούς ως υπεύθυνους για το θάνατό του.
Οι Βορειοκορεάτες λένε τώρα πως ο Κιμ είναι ζωντανός. Αυτό πιθανώς να σημαίνει πως αποφάσισαν να προχωρήσουν στη χρήση σωσία του, ώστε να διατηρήσουν τη σταθερότητα. Η χρήση σωσιών συνήθως γίνεται για την παροχή κάλυψης και συνέχισης σε περίπτωση οτιδήποτε απρόσμενου, σημειώνουν οι πηγές από τη ΜΙ6".

-Το γεγονός πως το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ έχει αρχίσει να μοιράζει χρήματα,όχι πιστοποιητικά χρέους,απ΄ευθείας στους πολίτες είναι άλλη μία ένδειξη πως το καθεστώς της σκλαβιάς χρέους τελειώνει.
Επίσης έγινε ένα τεράστιο ξήλωμα των παιδόφιλων.Οι πηγές από το Πεντάγωνο αναφέρουν:
"Φαίνεται πως η τελευταία παρτίδα αδρενοχρώμης ενδέχεται να νοθευτεί με έναν δραστικό κορονοϊό
ώστε να σκοτώσει τους αιμοδιψείς καμπαλιστές που πίνουν αυτή την ουσία, ενώ η πηγή, δηλαδή τα διακινούμενα παιδιά που βασανίζονται ή εκτρέφονται για το σκοπό αυτό, έχουν απελευθερωθεί από τα τούνελ".
Για εσάς που δε μπορείτε ακόμη να το χωνέψετε, οι ΗΠΑ καταλήφθηκαν από μία ομάδα σατανιστών οι οποίοι, μεταξύ άλλων, βασάνιζαν παιδιά για να εξάγουν έναν τύπο αδρεναλίνης με ιδιαίτερες ιδιότητες, γνωστή ως αδρενοχρώμη.
Τώρα αρχίζουμε να λαμβάνουμε φωτογραφίες των κακοποιημένων παιδιών από τις πηγές των Λευκών Καπέλων στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη. Δε μπορούμε να εξακριβώσουμε το πότε τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες, αλλά πολλές και αξιόπιστες πηγές επιβεβαιώνουν πως χιλιάδες παιδιών έχουν διασωθεί από κλουβιά σε υπόγειες βάσεις.

-Οι κύριες βάσεις της Cabal τον Απρίλιο ήταν υπό έλεγχο,προκαλώντας σεισμούς στο Αίντάχο,την Γιούτα,την Νέα Υόρκη,την Καλιφόρνια,κλπ.
Από τον Οκτώβριο του 2019 μέχρι τώρα (Απρίλιος 2020) έχουν βρεθεί 35.000 παιδάκια σε άσχημες συνθήκες.Εχουν βρεθεί όχι έχουν σωθεί.Τα θύματα είναι πάρα πολλά!!
Αλλα είναι σε κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύονται στο Ναυτικό νοσοκομείο.
Υπάρχουν και ομαδικοί τάφοι.
Εκατοντάδες οι κατηγορούμενοι στην λίστα για την κακοποίηση παιδιών..και πρόσχημα πολλών Σταρ η παραίτηση.
Επίσης στρατιωτικά δικαστήρια ξεκίνησαν από τον Ιανουάριο του 2019.
Η διαφθορά δεν περιγράφεται !!!
Η Γη μας καθαρίζεται!! Ο ιός είναι το κάλυμα για την ασφάλεια πολλών ανθρώπων.

-Το μεγάλο πρόβλημα που εμποδίζει την άνοδο του πλανήτη.
Τα 3/5 του παγκόσμιου πληθυσμού είναι υβρίδια. Έχουν υποστεί γενετικές μεταλλάξεις και βρίσκονται εντελώς έξω από τις πρόνοιες του αρχικού σχεδίου της Δημιουργίας.
Κάποιοι από αυτούς είναι εντελώς άψυχα όντα. Πρόκειται για βιολογικά ρομπότς χωρίς καθόλου αισθήματα, που δεν γελούν ποτέ. Αυτούς τοποθετεί η Cabal σε καίριες θέσεις κλειδιά για τον έλεγχο του πλανήτη.
Οι υπόλοιποι,οι φυσιολογικοί, (όλοι εμείς δηλαδή), βρισκόμαστε κάτω από τον νοητικό έλεγχο των
ΥΒΡΙΔΙΟ
θρησκευτικών ιερατείων του Κρόνου.Ελάχιστοι από εμάς έχουν δραπετεύσει από το λεγόμενο Matrix, (ή καλύτερα το σπήλαιο του Πλάτωνα) αν και τελευταία, με την πανδημία του φόβου που ενέσκηψε στον πλανήτη, παρατηρείται ότι κάποια άτομα που βρισκόντουσαν σε καθολικό λήθαργο, άρχισαν να ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους.
Μια μικρή μερίδα του πληθυσμού, που ανέρχεται στο 4-6%, έχει υποστεί σε τέτοιο βαθμό πλύση εγκεφάλου, ώστε να μην υπάρχει καμιά ελπίδα ή δυνατότητα γι' αυτούς να επανέλθουν.

-Αρχισαν τα οργανα στην Αμερικη με συνταρακτικες αποκαλυψεις δια στόματος προεδρου Τραμπ.Αυτα που θα δειτε παρακατω ειναι τα λιγοτερο απιστευτα που θα δειτε με την παροδο του χρονου.
Υπαρχει ενας απιστευτος υπογειος πολεμος αναμεσα στον Τραμπ και στους Δημοκρατικους(κατι σαν τους δικους μας αριστερους).Φυσικα πισω και απο τις δύο παραταξεις υπαρχουν αλλοι που εχουμε αναλυσει σε αλλα αρθρα.
Στο πρωτο βιντεο θα δειτε τον Τραμπ πριν τρεις ημερες,να ανακοινωνει επισημα οτι ο επικεφαλης
λοιμοξιολογος των ΗΠΑ Anton Fauci (κατι σαν τον Τσιοδρα εδω) το 2015 σαν ενδιαμεσος της κυβερνησης Ομπαμα(που χαθηκε αυτο το παληκαρι τοσους μηνες…εμεις ξερουμε που…) χρηματοδοτησε με 3,7 μυρια δολαρια,χρηματα του Αμερικανικου λαου,το Ινστιτουτο Ιολογιας της Γιουχαν(κοιτα κατι συμπτωσεις)…Τωρα ερχεται το καλο…και το 2017 προειδοποιησε οτι επι προεδριας Τραμπ θα ξεσπασει μια μεγαλη υγειονομικη κριση που ομοια της δεν εχουμε ξαναδει…!!!
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=5qBG5otFeOQ&feature=emb_logo

Παμε στη δευτερη μεγαλη ειδηση.
Στις 16/4/20 ο προεδρος Τραμπ εδωσε το πρασινο φως για εκ νεου διερευνηση των διαβαθμισμενων 33.000 e-mails που διεγραφησαν απο server του Υπουργειου Εξωτερικων απο την Χιλαρι Κλιντον οσο ηταν Υπουργος και οδηγησαν στο θανατο πολλων Αμερικανων πολιτων.
Να θυμισουμε οτι το 2015 οι Ομοσπονδιακες αρχες ειχαν καταφερει να ανακτησουν τα διεγραμμενα αρχεια μεγαλης εθνικης σημασιας αλλα ο Διευθυντης του FBI Τζέιμς Κόμεϊ (κολληταρι της Χιλαρυ
TZEΊΜΣ ΚΟΜΕΪ
και της κυβερνησης Ομπαμα)αποφασισε να μην προτείνει την απαγγελία ποινικών κατηγοριών σε βάρος της Χίλαρι Κλίντον για τη διαχείριση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της ως υπουργού Εξωτερικών.
Ο Τραμπ τοτε ειχε κατηγορησει για μεροληψια τον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ(το αλλο κολληταρι της κυβερνησης Ομπαμα)γιατι δεν διεξάγουν έρευνα για τον Διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ ή για την Κλίντον.
Φυσικα το τεραστιο αυτο σκανδαλο το "εκαναν γαργαρα".
Μετα απο μερικους μηνες,το 2016, οπου ο Τραμπ νικησε τις εκλογες "εδιωξε με τις κλωτσιες" τον προαναφερομενο Διευθυντη του FBI…!!!
Αυτη τη φορα η επισημη εναρξη νεας διερευνησης της υποθεσης υπο την προεδρια Τραμπ που ουσιαστικα ειναι κατι σαν κατηγορια διαφθορας και προδοσιας "μυριζει ποινικες διωξεις και καγκελο'…!!!
https://www.youtube.com/watch?v=4uql8QWGkIU&feature=emb_logo

-Ο έλεγχος των τραπεζών από τον Πρόεδρο Τράμπ !
Το μυστικό σχέδιο για την εύρεση στοιχείων, για το μαύρο χρήμα.
Μια ομάδα αποτελούμενη από 30 ανθρώπους με πολιτικά ήρθε από την Αμερική και πήγε κατ΄ ευθείαν στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, μπήκαν μέσα χωρίς καμιά αντίσταση, δείχνοντας μόνο τις ταυτότητές τους.Παρέμειναν μέσα στην τράπεζα επτά μερόνυχτα. Κοσκίνισαν τα πάντα και
πήραν από τα αρχεία της τράπεζας και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές Η/Υ, όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.
Μετά πήγαν στην Τράπεζα της Ελλάδος και έκαναν το ίδιο.Φεύγοντας από την Ελλάδα, τα πήραν όλα μαζί τους.
Το επόμενο διάστημα μπήκαν στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα,όπου εκεί καθυστέρησαν είκοσι μέρες,κάνοντας την ίδια δουλειά.
Τέλος έκαναν το ίδιο με την Παγκόσμια Τράπεζα.
Αυτά έλαβαν χώρα μέσα στον Μάρτιο του 2019.
Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι εκείνες τις ημέρες,που η ομάδα αυτή ήταν μέσα στις τράπεζες,εκείνες οι τράπεζες, δεν λειτουργούσαν. Είχαν τις πόρτες κλειστές.
Όταν τα μάζεψαν όλα εκείνα, πήγαν στην Αμερική, στον Λευκό Οίκο,όπου τα παρέδωσαν στον Τραμπ !

-Αυτό που συνέβει στην πραγματικότητα,ήταν η δύσκολη δουλειά που συνέβει κατά κύριο λόγο στην Αμερική.Σε όλες τις άλλες χώρες ζητήθηκε να συμμορφωθούν με την αλλαγή.Οσες κυβερνήσεις αρνήθηκαν,αποσύρθηκαν και νέες Φωτεινές κυβερνήσεις εναρμονίσθηκαν με τον νόμο GESARA οι οποίες ανέλαβαν την εξουσία.Με τον ίδιο τρόπο ο Τραμπ κέρδισε τις εκλογές το 2016.

-Όλο το σκηνικό με τον κορωνοϊό έναν και μόνον σκοπό είχε,να αποτρέψει το "βαθύ κράτος" την επανεκλογή Τραμπ.
Ενώ σε όλο τον κόσμο οι κυβερνήσεις μαριονέτες της Cabal ασχολούντο με το πως να ξεμπλέξουν από τις όποιες παρενέργειες του ιού,ο Τραμπ εργαζόταν μεθοδικά για να δώσει καίρια πλήγματα στο παρακράτος και την Cabal που βρισκόταν πίσω του.
Με προμετωπίδα τους Δημοκρατικούς,το "βαθύ κράτος" υπονόμευε και εξακολουθεί να υπονομεύει κάθε ενέργεια του Αμερικανού προέδρου από την ημέρα της εκλογής του, μέχρι που αποπειράθηκαν να τον καθαιρέσουν κιόλας. Η τελευταία απόπειρα της Cabal μέσω του κορονοϊού να επιφέρει την ανεξέλεγκτη συντριβή του υφιστάμενου χρηματοπιστωτικού συστήματος με σκοπό να αναλάβει εκ νέου τον έλεγχο του πλανήτη επιβάλλοντας ένα νέο σύστημα, απέτυχε και τώρα έγινε όπλο που στρέφεται εναντίον της.
Τώρα αναμένεται το τρίτο πλήγμα του Τραμπ κατά του βαθέως κράτους.Μιά ενέργεια που δεν τόλμησε ποτέ στην ιστορία των ΗΠΑ αμερικανός πρόεδρος να κάνει "το κλείσιμο των Τραπεζών" !!!

-Αν και οι Πλειάδιοι κατάφεραν να περιορίσουν το κινεζικό στέλεχος του Koρωνοϊού,οι πράκτορες της Cabal απελευθέρωσαν τρία διαφορετικά στελέχη του ιού στη Νότια Κορέα, στο Ιράν και στην Ιταλία. Το κορεατικό και το ιρανικό στέλεχος περιορίστηκαν, αλλά το ιταλικό δεν περιορίστηκε και τώρα ευθύνεται για το μεγαλύτερο ποσοστό των μολύνσεων παγκοσμίως.Εδώ έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι δε μολύνθηκε ούτε ένα από τα 60 μέλη της ομάδας των Εργατών Φωτός στη Wuhan. Χρησιμοποιούσαν το πρωτόκολλο RCV Stardust καθημερινώς.
Η Cabal διέταξε τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να κρατήσουν τα σύνορά τους με την Ιταλία ανοιχτά και η έξαρση του ιού μπόρεσε να εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη, και αργότερα , με απ’ ευθείας πτήσεις από το Μιλάνο στη Νέα Υόρκη,επίσης και στις ΗΠΑ. Η Cabal επίσης δρομολόγησε ούτως ώστε να μην είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ τα τεστ του κορονοϊού για τόσο χρονικό διάστημα ώστε να προλάβει να διαδοθεί,και αντιτάθηκε στους ταξιδιωτικούς περιορισμούς.

-Ενώ η κυβέρνηση Τραμπ εργαζόταν για να πολεμήσει την επιδημία,οι Δημοκρατικοί εμπόδιζαν τον διορισμό σε θέσεις κλειδιά των Ομοσπονδιακών Υπηρεσιών, των επιλεγέντων υποψηφίων που απαιτούνται υπό τις περιστάσεις για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση, πετυχαίνοντας την δυσλειτουργία του κράτους.
Ο Τραμπ προειδοποίησε την Γερουσία να εκπληρώσει το καθήκον της και να ψηφίσει επί των διορισμών αυτών ή να αναστείλει επίσημα όλες τις συνεδριάσεις της, συμπεριλαμβανομένων των
ΗΠΑ -ΚΟΓΚΡΕΣΟ
συνεδριάσεων "pro forma",ώστε να καταστεί δυνατόν να γίνουν οι διορισμοί αυτοί. "Η τρέχουσα πρακτική να εγκαταλείπουν την πόλη, ενώ κάνουν κίβδηλες συνεδριάσεις για τους τύπους, είναι παράβαση καθήκοντος που ο αμερικανικός λαός δεν μπορεί να ανεχθεί κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης", δήλωσε ο Τραμπ.
Το Σύνταγμα προσφέρει έναν μηχανισμό στον πρόεδρο ώστε να μπορεί να πληρώσει κενές θέσεις σε τέτοιες περιστάσεις, κλείνοντας το Κογκρέσο και προχωρώντας ό ίδιος στην πλήρωση τους.
​"Κανένας πρόεδρος στην ιστορία δεν χρησιμοποίησε ποτέ την εξουσία που του δίνει το Σύνταγμα να προχωρήσει στη διακοπή της λειτουργίας του Κογκρέσου", ανέφερε ο Μάικλ Μπέσλος,ιστορικός, ιδικευμένος στην προεδρία των ΗΠΑ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Μαϊος 2020
-----------------------
-Η αρπαγή της ισχύος, την οποία σκόπευε η χαζαρική μαφία μέσω της πανδημίας του COVID-19, απέτυχε παταγωδώς και τώρα ξεκινούν τα αντίποινα, λένε οι πηγές από το Πεντάγωνο και την Ασιατική Μυστική Κοινωνία. Οι πηγές της Κοινωνίας των Λευκών Δράκων λένε πως τα Λευκά Καπέλα ξεκίνησαν άμεση επίθεση σκοτώνοντας τον στρατιωτικό ηγέτη των Ιησουιτών και Μαύρο
ΑΔΟΛΦΟ ΝΙΚΟΛΑΣ
ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣ
Πάπα Adolfo Nicolas. Ο θάνατος του Nicolas άνοιξε το δρόμο της απελευθέρωσης για την Ιαπωνία. Ακολουθεί η απελευθέρωση της Γερμανίας. Μόνο τότε θα καταστεί δυνατόν να απελευθερωθούν οι ΗΠΑ, και συνεπώς ο πλανήτης Γη.
Ας ξεκινήσουμε με τον θάνατο του Μαύρου Πάπα στις 20 Μαΐου. Ο Nicolas, αν και υποτίθεται πως ήταν καλός άνθρωπος, ήταν η κεφαλή της οργάνωσης που σχεδίασε και έφερε εις πέρας τη μαζική δολοφονική επίθεση στη Fukushima της Ιαπωνίας το 2011. Αν και ο προκάτοχός του Peter Hans Kolvenbach ήταν υπεύθυνος αυτής της επιχείρησης, ο Nicolas ούτε ομολόγησε, ούτε έδειξε μεταμέλεια, ούτε επανόρθωσε γι΄αυτό το έγκλημα πολέμου.
Στις 11 Μαρτίου του 2011 η Ιαπωνία δέχτηκε επίθεση μέσω πυρηνικών βομβών τοποθετημένων στον θαλάσσιο πυθμένα έξω από την ακτή της Fukushima στην Ιαπωνία, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 15.899 θανάτους.
Υπάρχουν πολλοί μάρτυρες γι΄αυτή την τρομοκρατική πράξη.Στους μάρτυρες περιλαμβάνονται:
Ο Αυστραλός πράκτορας του ANSUS Sasha Zaric, πληροφοριοδότης που εμπλεκόταν στο λαθρεμπόριο των 500 κιλοτόνων πυρηνικών τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την επίθεση.
Ένα μέλος των ιαπωνικών αμυντικών δυνάμεων το οποίο εμπλεκόταν στην τεχνική επιχείρηση διαχωρισμού του πυρηνικού όπλου σε 5 μικρότερες συσκευές που τοποθετήθηκαν εντός του θαλάσσιου πυθμένα από το πλοίο βαθέων γεωτρήσεων Chikyu. Προσωρινά βρίσκεται υπό προστασία αλλά θα είναι διαθέσιμος για τη δίκη.
Ένας άλλος μάρτυρας είναι ο Naoto Kan,ο οποίος ήταν Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας κατά το διάστημα της επίθεσης.Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu απείλησε τον Kan με
ΦΟΥΚΟΣΙΜΑ-Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
περισσότερες επιθέσεις την επομένη της 11ης Μαρτίου 2011, στην περίπτωση που η Ιαπωνία δεν παρέδιδε το χαρτοφυλάκιο εξωτερικού συναλλάγματος στη χαζαρική μαφία. Η NSA και οι ιαπωνικές αμυντικές δυνάμεις έχουν καταγραφή αυτής της συζήτησης.
Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας Kevin Rudd μπορεί επίσης να καταθέσει ότι απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του από πράκτορες του Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ όταν προσπάθησε να προειδοποιήσει για την επικείμενη επίθεση κατά της Ιαπωνίας.
Υπάρχουν πολλοί ακόμη μάρτυρες οι οποίοι μπορούν να αποδείξουν πέραν κάθε αμφιβολίας πως το τσουνάμι και η πυρηνική καταστροφή στη Fukushima ήταν αποτέλεσμα σκόπιμης επίθεσης.
Η ισραηλινή εταιρία Ασφάλειας Magna BSP, η οποία τοποθέτησε ένα μικρό πυρηνικό όπλο στο πυρηνικό εργοστάσιο της Fukushima,  το οποίο ρυθμίστηκε να εκραγεί συγχρονισμένα με την υποθαλάσσια πυρηνική επίθεση.Ο τότε κυβερνήτης της Fukushima συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πολλούς που μπορούν να καταθέσουν για τη συνέργειά τους.

-Η μάχη για τον Πλανήτη Γη εισέρχεται σε μια επικίνδυνη φάση, καθώς τρεις τουλάχιστον πλευρές μάχονται απεγνωσμένα για κυριαρχία. Αυτή η επέλαση τώρα δείχνει να έχει όχι μόνο βιβλικές, αλλά και απόκοσμες διαστάσεις. Η βιβλική πλευρά περιλαμβάνει την κατάληψη των βασικών ιερών
ΠΕΡΙΟΧΗ 41
τοποθεσιών του Ισλάμ από άγνωστες δυνάμεις. Η απόκοσμη πλευρά περιλαμβάνει μια επίθεση στην "περιοχή 51" κι ένα πεσμένο UFO στη Βραζιλία. Όλα αυτά συμβαίνουν ενώσω παλεύουν για την ψευτοδημία του COVID-19 αντιμαχόμενες πλευρές, που θέλουν οι μεν να ελέγχουν την
ανθρωπότητα, οι δε να σκοτώσουν το μεγαλύτερο μέρος της.
Ας ξεκινήσουμε με το απόκοσμο τμήμα της μάχης αυτής.H κυβέρνηση των ΗΠΑ ξεκίνησε ανοιχτά να στρατολογεί προσωπικό για εκτός-κόσμου εργασία με μία διαφήμιση στρατολόγησης.Ακολούθησε η δολοφονία του Συνταγματάρχη της Air Force Τόμας Φαλτσαράνο (Thomas Falzarano), που διοικούσε την υπηρεσία της 21ης Διαστημικής Πτέρυγας.
Αμέσως μετά, έγινε μια τεράστια επίθεση στη διαβόητη "βάση των UFO" στην Περιοχή 51. Ο σεισμογράφος που κατέγραψε τον σεισμό των 6,5 ρίχτερ που χτύπησε τη βάση, δείχνει μία ξαφνική τεράστια έκρηξη κι όχι έναν φυσικό σεισμό.
USNS MERCY
Οι πηγές του Πενταγώνου λένε πως "το πλοίο-νοσοκομείο USNS Mercy έφυγε από το Λος Άντζελες στις 15/5/20, όταν η Νεβάδα και η Κροατία χτυπήθηκαν από σεισμούς".Λέγετε πως το πλοίο ήταν γεμάτο Σατανιστές που έχουν συλληφθεί, και υπαινίχθηκαν πως κατέστρεψαν τις υπόγειες βάσεις και των δύο περιοχών αφού διέσωσαν τα παιδιά από τις υπόγειες εγκαταστάσεις παραγωγής αδρενοχρώμης.
Τους σεισμούς ακολούθησε μία πολύ ασυνήθιστη θέαση UFO στη Βραζιλία, την οποία ακολούθησε η συντριβή ενός UFO που βιντεοσκοπήθηκε από πολλούς ανθρώπους.

-Στις 7/5/20 κατατέθηκαν αγωγές εναντίον των Ομπάμα, του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, του Τζο και του Χάντερ Μπάιντεν, του Μπιλ Γκέιτς, του Τζορτζ Σόρος και άλλων εκπροσώπων της πρώην κυβέρνησης και του "βαθέως κράτους".
Ο έλεγχος των Αμερικανών κυρίαρχων και παγκοσμιοποιητών, μπήκε τελικώς στο νομικό πλαίσιο. Έχει υποβληθεί αγωγή στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Καλιφόρνια, εναντίον δύο πρώην προέδρων των ΗΠΑ, πολλών μελών των οικογενειών τους, στενών συνεργατών, χορηγών, καθώς και ξένων πολιτικών και εταιρειών. Η αγωγή  87 σελίδων κατατέθηκε εναντίον του Μπαράκ Ομπάμα,
του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, του Τζο και του Χάντερ Μπάιντεν, του Μπιλ Γκέιτς, του Τζορτζ Σόρος και άλλων εκπροσώπων της πρώην κυβέρνησης και του «βαθέως κράτους».
Η αγωγή καλύπτει επίσης μερικές από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες της Amazon, Boston Dynamics, Hanson Robotics, Sensetime, Icarbon X, Tesla Inc., Neuralink Inc, Alphabet Inc, καθώς και το Facebook του Gates Microsoft και του Zuckenberg. Η λίστα περιλαμβάνει κινεζικές εταιρείες Huawei και Alibaba, καθώς και το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Το Ίδρυμα Soros and Rockefeller, το Χάρβαρντ και το Πανεπιστήμιο του Βερμόντ έχουν κατηγορηθεί, καθώς και πολλά από τα πιο επιδραστικά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ: CNN, New York Times, Time Magazine, Washington Post και The World Bank.
Το κατηγορητήριο κατατέθηκε από τον Cyrus A. Parsa, ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού AI με έδρα την Καλιφόρνια, ο οποίος είναι επικεφαλής του τομέα της δημιουργικής ανάλυσης και της αμυντικής καινοτομίας.
Ο Μπαράκ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον, ο Τζο Μπάιντεν, η Νάνσι Πελόσι, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Έλον
Μάσκ (και άλλοι που αναφέρονται παραπάνω) με αμελή, ανίκανο και ύπουλο τρόπο επέτρεψαν στην Κίνα και τις εταιρείες της να κατέχουν ή να κλέψουν, βιο-τεχνολογία, κβαντική τεχνολογία, βιομετρικές, τεχνολογία τσιπ, 5G, τεχνολογία πολεμικών πλοίων, διαστημικές και άλλες τεχνολογίες, καθώς και ιδιωτικά δεδομένα Αμερικανών πολιτών.
Ο Μπαράκ Ομπάμα επέτρεψε στους Αμερικανούς επιχειρηματίες,ιδρύματα, σχολεία και πολίτες να επενδύσουν στην Κίνα και να μεταφέρουν ευαίσθητες προηγμένες τεχνολογίες που απειλούν την επιβίωση όλων των ανθρώπων στον κόσμο. Ο Ομπάμα και οι συνεργάτες του σαμποτάρουν το έργο όλων των Αμερικανικών υπηρεσιών εθνικής ασφάλειας - αναφέρεται στην αγωγή, η οποία περιελάμβανε περίπου χίλιες εταιρείες, κυρίως από τον τομέα των προηγμένων τεχνολογιών.
Μεταφέροντας σύγχρονες τεχνολογίες από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Κίνα, οι κατηγορούμενοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για την κινεζική κυβέρνηση και τις εταιρείες της να αποκτήσουν γνώσεις, δεδομένα και μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης. Οι κινεζικές αρχές χρησιμοποίησαν την προσέγγιση της τεχνητής νοημοσύνης για να δημιουργήσουν βιομετρικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για την επιτήρηση, την παρακολούθηση, το κυνήγι, την καραντίνα, τη σύλληψη, τα βασανιστήρια. Ειδικά στρατόπεδα συγκέντρωσης και εργαστήρια καλλιεργούν ανθρώπινα όργανα για εμπόριο.

-Πως οι σκοτεινές δυνάμεις μας δούλεψαν όλους κανονικά με την ψευδο-πανδημία τους!Το σχέδιο των Rockefeller για την επιβολή Στρατιωτικού Νόμου, είχε ετοιμαστεί από το 2010.Υπό το πρόσχημα της πανδημίας,δημιούργησαν κράτη- φυλακές με σκοπό οι πολίτες να εγκαταλείψουν οικειοθελώς κάποια από τα ατομικά τους δικαιώματα και την ιδιωτικότητα τους,με αντάλλαγμα να τους δώσουνε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα.
Το σχέδιο αυτό ονομάσθηκε "Επιχείρηση Lockstep"-Σχέδιο Rockefeller για την επιβολή Στρατιωτικού Νόμου.

-Ο Τράμπ έδωσε το '"πυρ" για την Γερμανία και αυτό ίσως φέρει και άσχημα πολύ γεγονότα σε όλη την Ευρώπη! Πρέπει να ξηλωθει η Γερμανία και η ναζιστική Ευρώπη της Γερμανίας με το Ράιχ 4 που είναι εν εξελίξει! Κατέφθασε πολύς στρατός ειδικών δυνάμεων και "ρομποτικών" σε όλη την Ευρώπη και ξηλωνεται η ηγεσία Γερμανίας και Αγγλίας για αρχή! Απο την άλλη,η Ρωσία ανέλαβε την Ανατολική μεριά,Κίνα, Τουρκία και τους έχει υπό έλεγχο,ίσως και χτυπήσει αν χρειαστεί!
Πάμε για κατά μέτωπο χτύπημα μέσα στο καλοκαίρι και όποιος δεν συμμορφωθεί με τις εντολές Τράμπ, θα τον βρει σύσσωμο απέναντι του!
Πέφτει η Δυτική Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, καθώς βέβαια και η Ανατολική Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία!
Η Ρώμη πέφτει σε ανατολή και δύση και αυτό θα φέρει τα πάνω κάτω.
Πέφτει το Παγκόσμιο οικονομικό σύστημα της Γερμανίας Αγγλίας!
Πέφτει η Νέα Τάξη Πραγμάτων!
Από την στιγμή που θα χτυπήσουν την Γερμανία ανοιχτά και την Αγγλία με κατάληψη των ηγετικων εδρών, να είστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο!
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ναζιστική 100% και υπηρετούν τα κέντρα της νέας τάξης πραγμάτων!

- Η μάχη μαίνεται σκληρότατη μεταξύ των Δυνάμεων της Αντίστασης του πλανήτη και της Cabal,γεγονός που υποχρέωσε τα "Λευκά Καπέλα" να μεταφέρουν τον Τραμπ στο Καμπ Ντέϊβιντ,όπου κάτω από την εξοχική προεδρική κατοικία υπάρχει υπόγειο καταφύγιο, για την καλύτερη προστασία του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

- Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, μετά την προσβολή του από τον κορωνιϊό, κτυπήθηκε μέσα στην ίδια την Ντάουνιγκ Στρήιτ από όπλο βαθμωτής ενέργειας (scalar weapon), με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί άμεσα η κατάσταση της υγείας του. Ο Τζόνσον σώθηκε από την ειδικευμένη ιατρική ομάδα που έστειλε ο Τραμπ, τον οποίο μόλις άρχισε να ανακάμπτει, οδήγησαν σε μυστική τοποθεσία κοντά στο Λονδίνο, μέχρι να ανακάμψει πλήρως και να επιστρέψει στα καθήκοντα του.

-Αναφορά της 8/5/20 κοινοποιήθηκε αφού δόθηκε πράσινο φως για δημοσίευση την 20/5/20.
Στην Γερμανία φημολογήθηκε ότι στις 8/5/20 πέταξαν 200.000 στρατιωτικοί των ΗΠΑ και περισσότερα από 100 αεροπλάνα με προσωπικό και εξοπλισμό,με τη διαταγή να προστατέψουν τον γερμανικό πληθυσμό.Στο Amberg (Το Amberg είναι ανεξάρτητη αστική περιφέρεια και πόλη στο
Άνω Παλατινάτο της Βαυαρίας που βρίσκεται περίπου 60 χιλιόμετρα ανατολικά της Νυρεμβέργης) η ανάπτυξη της αστυνομίας επιτράπει μόνο υπό την επίβλεψη της αμερικανικής στρατονομίας που περιπολούσε.
Τα 200.000 στρατεύματα μεταφέρθηκαν για να προστατεύσουν τον πληθυσμό από την καμπαλική κυβέρνηση της Aντζελα Μέρκελ-Χίτλερ.(Ποστ 4144 του Q Επίδειξη Ισχύος).
Ενα AC-130 πολεμικό αεροσκάφος των ΗΠΑ έκανε τη νύχτα μέρα,με σκοπό να εξουδετερωθούν οι ενέργειες του Europe Defender 2020.

-Ό,τι έκαναν οι Ναζί στο παρελθόν για να σκλαβώσουν τον πληθυσμό θα λάβει τέλος.
Ο άχρηστος Ολλανδός Τρελός Βασιλιάς Γουίλι,τότε δεν θα είναι πλέον σε θέση να ισχυριστεί ότι είναι ο επιλεγμένος υπέρτατος άρχων της κατεχόμενης Ολλανδίας.Εξάλλου, η εταίρα του,Άντζελα Μέρκελ-Χίτλερ δεν θα είναι πλέον στην εξουσία.

-Η ΕΚΤ(Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα ) στη Φρανκφούρτη, περικυκλωμένη από αμερικανικά στρατεύματα,δηλαδή η Κριστίν Λαγκάρντ,δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να παράγει ευρώ από το
πουθενά για να κρατήσει τις ευρωπαϊκές χώρες σε καθεστώς δανεισμού μέσω των διεφθαρμένων κυβερνήσεων των μελών της ΕΕ.Όλες οι χώρες μέλη της ΕΕ είναι αναγκασμένες να επανεισάγουν το δικό τους νομισματικό σύστημα.

-Συμπτωματικά, οι περισσότεροι θάνατοι από κορωνοϊό έχουν σημειωθεί στην περιοχή της μαύρης αριστοκρατίας στη Βενετία.
Εξ΄ίσου συμπτωματικά 60 παιδεραστές Ιερείς από το Βατικανό πέθαναν από κορωνοϊό (εκτελέσθηκαν).

-Συμβαίνουν ενέργειες που ποτέ δεν πιστεύαμε ότι είναι εφικτό να συμβούν,χάρη στον Τραμπ και τον Πούτιν. Όλες οι χώρες της ΕΕ είναι αναγκασμένες να προετοιμαστούν για τον GESARA.

-Στις Κάτω Χώρες,όπου το 71% των παιδεραστών του κόσμου βρίσκονται υπό την Eilte,ο Rutte (πρωθυπουργός της Ολλανδίας) αλλά και η Βασιλική Οικογένεια δεν έχουν καμία πιθανότητα να ξεφύγουν.
Οι σατανικοί αλαζόνες παγκοσμιοποιητές του Βαθέως Κράτους, ήταν ήδη γνωστοί στον στρατηγό Flynn το 2017.
Λόγω του γεγονότος ότι η Ευρώπη "γεμίζει" από τους Συμμάχους και δεν έχει δικό της έγκυρο νομικό σύστημα,τίθεται σε ισχύ το Δίκαιο του Πολέμου των ΗΠΑ (Το Δίκαιο του Πολέμου αναφέρεται στη συνιστώσα του διεθνούς δικαίου που ρυθμίζει τις προϋποθέσεις για πόλεμο (jus ad bellum) και τη συμπεριφορά των αντιμαχόμενων μερών (jus in bello).
Τώρα μπορούμε επίσης να συνειδητοποιήσουμε γιατί ο Brett Kavanaugh (Μέλος του Ανωτάτου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής) έπρεπε να εμποδιστεί από το να διοριστεί ως Ανώτατος Δικαστής, όπως ο Lindsey Graham (Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής) είχε δηλώσει σαφώς κατά τη διάρκεια της εκστρατείας ψευδούς κατηγορίας, για το πότε και πώς ο νόμος του πολέμου εφαρμόζεται.

-Ο μήνας Απρίλιος είχε ανακηρυχθεί ως ο μήνας απελευθέρωσης των απαχθέντων παιδιών από τις υπόγειες σήραγγες.Τώρα έφθασε η στιγμή του Πόνου.
Το αποτέλεσμα όλων αυτών των ενεργειών, θα είναι η Διακήρυξη του Νόμου GESARA που θα πρέπει να τεθεί σε ισχύ εντός 120 Ημερών.
Δόθηκε εντολή να συληφθούν όλοι οι Σατανιστές από πολλές Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.
Ο κορωνοϊός επρόκειτο να αποτελέσει το εργαλείο για την καθιέρωση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.Οι πολιτικοί που πήραν τους ανθρώπους τους ομήρους έχουν προδώσει τους εαυτούς τους
υπακούοντας στη φασιστική και ¨γενοκτονική" Ατζέντα 21, η οποία τέθηκε επίσης σε ψηφοφορία από τον Bernhard von Lippe ( πολιτικός του ολλανδικού Εργατικού Κόμματος) το 1992,λίγο μετά την τότε συνάντηση Bilderberg το 1992.
Αν εξετάσουμε όλα όσα έχει κάνει η Σατανική Ελίτ στους λαούς της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο κόσμος θα αντιταχθεί στις ενέργειες του Europe Defender, όχι. Ευχαριστώ που χαιρετίζετε όλο αυτό και που βοηθάτε τα στρατεύματα να απαλλαγούν από την Cabal όπου αυτό είναι δυνατόν.
Η δυστυχία που προκλήθηκε από τη διεφθαρμένη ΕΕ, θα οδηγήσει τους λαούς της Ευρώπης να ζήσουν αδελφωμένοι με ειρήνη και ευημερία.
Η αφθονία και η ευτυχία τότε, θα αποτελέσουν πλέον το νέο δεδομένο.
Τα βιβλία της Ιστορίας θα πρέπει να ξαναγραφτούν.
Πηγή:Ιστολόγιο Neterans To Day

-Ο Τραμπ αποκάλυψε στις 19/5/20 ότι λαμβάνει υδροξυχλωροκίνη, το γνωστό φάρμακο κατά της ελονοσίας, προληπτικά κατά του νέου κορωνοϊού και αυτό παρά τις σχετικές συστάσεις της γνωστής FDA, που εξακολουθεί να ελέγχεται από την Cabal..
Πρόκειται για ένα αθώο φάρμακο που χρησιμοποιείται εδώ και 60 χρόνια, το οποίο πριν λίγο καιρό ο Αμερικανός πρόεδρος είχε επιλέξει σαν την κατάλληλη θεραπεία κατά του Covid-19 και αυτό κόντρα στις διαμαρτυρίες των φαρμακευτικών εταιρειών και διαφόρων "επιστημονικών" κύκλων, οι οποίοι εμφανίστηκαν ξαφνικά να δηλώνουν πως η υδροξυχλωροκίνη δεν θεραπεύει, προκαλεί διάφορες παρενέργειες, κλπ κλπ.

-H μάχη για τον Πλανήτη Γη εισέρχεται σε μια επικίνδυνη φάση, καθώς τρεις τουλάχιστον πλευρές μάχονται απεγνωσμένα για κυριαρχία. Αυτή η επέλαση τώρα δείχνει να έχει όχι μόνο βιβλικές, αλλά και απόκοσμες διαστάσεις. Η βιβλική πλευρά περιλαμβάνει την κατάληψη των βασικών ιερών τοποθεσιών του Ισλάμ από άγνωστες δυνάμεις. Η απόκοσμη πλευρά περιλαμβάνει μια επίθεση στην Περιοχή 51 κι ένα πεσμένο UFO στη Βραζιλία. Όλα αυτά συμβαίνουν ενώσω παλεύουν για την ψευτοδημία του COVID-19 αντιμαχόμενες πλευρές, που θέλουν οι μεν να ελέγχουν την ανθρωπότητα, οι δε να σκοτώσουν το μεγαλύτερο μέρος της.

-Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ξεκίνησε ανοιχτά,με διαφήμιση,να στρατολογεί προσωπικό για εκτός-κόσμου εργασία.Ο συνταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας Τόμας Φαλζαράνο, ο οποίος διοικούσε την 21η Διαστημική Πτέρυγα της υπηρεσίας, βρέθηκε νεκρός την 12/5/20 στο σπίτι του στη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Peterson στο Κολοράντο και αμέσως μετά, έγινε μια τεράστια
επίθεση στη διαβόητη "βάση των UFO" στην Περιοχή 51 του Κολοράντο. Ο σεισμογράφος που κατέγραψε τον σεισμό των 6,5 ρίχτερ που χτύπησε τη βάση, δείχνει μία ξαφνική τεράστια έκρηξη κι όχι έναν φυσικό σεισμό.
Τους σεισμούς ακολούθησε μία πολύ ασυνήθιστη θέαση UFO στη Βραζιλία,την οποία ακολούθησε η συντριβή ενός UFO που βιντεοσκοπήθηκε από πολλούς ανθρώπους.

-Η επίσημη σημαία της νέας ειδικής ομάδας διαστήματος με τον Τράμπ και η 2η σημαία είναι η επίσημη σημαία της Ομοσπονδίας των Άνω Εξουσιών, που  έχει γίνει γνωστή στη Γη, μέσω της τηλεοπτικής σειράς "Σταρ Τρεκ", αφού κάποιοι στο παρελθόν γνώρισαν την Ομάδα του "Ελέους" και των Άνω Δυνάμεων!Δεν μας είπαν φυσικά ποτέ την πραγματικότητα,ακόμη και μέσα από την τηλεοπτικη σειρά για τους "Λ",γιατί τότε θα έχαναν τον έλεγχο μας! Όσα περισσότερα ξέρουμε, τόσο πιο κοντά ερχόμαστε στην πραγματικότητα της "Μαμάς Ουσίας, Συνείδησης και της ενεργοποίησης μας"
Και στις 2 Σημαίες,το έμβλημα είναι το "Λ" σύμβολο των Άνω Δυνάμεων και Εξουσιών των Πυλών του "Ελέους"!
Η NASA καθώς και πολλές άλλες υπηρεσίες εδώ κάτω στη Γη, έκλεψαν το έμβλημα "Λ" και παρουσιάζοταν όλοι ως "Άνω", ενώ ήταν όλοι οι Κάτω "V"!
Τώρα ήρθε η ώρα να μας επιβεβαιωθεί ότι :
"Ολο και επίσημα εδραιωποιήθηκε σε όλη τη Γη,ως ομοσπονδία κρατών για το κοινό όλων μας"

Ο Τράμπ είναι "Γυναίκα," όπως και όλοι όσοι αποτελούν την Ομοσπονδία του Ελέους και η Παγκόσμια Ηγεσία της Γης, θα περάσει και σε πρόσωπο γυναικείο,μετά την τελική κρούση του "Ανού" ως άνδρα με την γυναίκα αρχηγό του "Ελέους¨!

-Από 23/5/20 μέχρι 30/5/20 έγιναν 7.0000 σεισμοί στην περιοχή 51 της Νεβάδας.Οι σεισμοί ήταν τεχνικοί από τις Φωτεινές Δυνάμεις οι οποίες κατέστρεψαν τις υπόγειες εγκαταστάσεις στην περιοχή 51 που ήταν βάσεις διαστημοπλοίων γήινων και εξωγήϊνων.

-Στις 31/5/20 ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ ανέφερε τα εξής:
1.Κατασκευασμένα εμβόλια εθελοντικά και όχι υποχρεωτικά. Ο στρατός θα ελέγξει την καθαρότητα και θα διανείμει εμβόλια.
2.Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) έχει αχρηστευθεί για πάντα και πρέπει να γίνει έρευνα για τις δραστηριότητές της.
3.Ακυρώθηκε το νομοσχέδιο των Δημοκρατών HR 6666, γνωστό ως νόμος Covid -19 TRACE που ήταν η βάση για το έργο διάγνωσης και παρακολούθησης του Bill Gates, το οποίο επίσης ακυρώθηκε.
BILL GATES
4.Ακυρώθηκε το έργο Bill Gates γνωστό ως ID2020.
5.Άνοιξε μια πλατφόρμα καταγγελιών για να αναφέρει λογοκρισία σε Facebook, Twitter και YouTube. Ήταν γεμάτο παράπονα. Πήραν τα αποδεικτικά στοιχεία.
6.Διακόπηκε η διάθεση 5G σε εθνικό επίπεδο.
7.Εκτελεστική εντολή για εκ νέου άνοιγμα πολιτειών.Οι κυβερνήτες που αρνούνται να ανοίξουν εκ νέου θα μηνυθούν.
8.Εκτελέστε εντολή για τον Λευκό Οίκο να αναλάβει όλα τα ηλεκτρικά πλέγματα,που θα περιλαμβάνουν οι διακομιστές Διαδικτύου,συστήματα μετάδοσης, Ηλεκτρονικά συστήματα(Κόκκινη σημαία)
9.Δηλώνει τους χώρους λατρείας "Essential Sevices". Μερικοί δήμαρχοι επιβάλλουν πρόστιμα σε ανθρώπους που πηγαίνουν στην εκκλησία.
10.Χαιρέτισε την Αυστραλία και 116 χώρες που επέμειναν σε μια έρευνα της Κίνας για την εξάπλωση του Covid-19.Παρά πολλές απειλές από την Κίνα για άρνηση των κρίσιμων εξαγωγών.
Και η καλή δουλειά συνεχίζει.Το πρότυπο που υποστηρίζεται από το "χρυσό" βρίσκεται σε εξέλιξη και υπάρχει λόγος για τον Nesara και Gesara!

Ιούνιος 20
-----------------------
-Διαισθανόμενοι την ήττα, υψηλόβαθμοι δικτυωμένοι στην Cabal (Κα {πνεύμα} ballah {του θεού Βάαλ} = Set = Satan = Σατανάς) τώρα εγκαταλείπουν, όπως φαίνεται από την παρακάτω επιστολή που έστειλε ένα αντιτιθέμενο μέλος της οικογένειας Ρόθτσιλντ:
"Το 2009 οργανώθηκε μια σοκαριστική συνάντηση από τον Μπιλ Γκέιτς και τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ στο σπίτι του προέδρου του Πανεπιστημίου Ροκφέλερ στη Νέα Υόρκη. Άλλοι επισκέπτες της συνάντησης αυτής των δισεκατομμυριούχων, ήταν οι: Γουόρεν Μπάφετ, Τζορτζ Σόρος, Τεντ Τέρνερ και Όπρα Γουίνφρεϊ. Κανένας απ΄αυτούς δεν εξέφρασε αντιρρήσεις στον δηλωμένο σκοπό της συνάντησης αυτής, ο οποίος ήταν: να εκτελέσουν μαζικές εκτρώσεις στον τρίτο κόσμο και μαζικές
μεθόδους ευγονικής (ηλεκτρονικές, χημικές και βιολογικές πολεμικές επιχειρήσεις) στον πρώτο κόσμο, με σκοπό να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό από 7 δις στο 1 δις, σε μια προσπάθεια της οποίας οι συνέπειες θα προσπερνούσαν κατά πολύ τις διάρκειες ζωής των συμμετεχόντων, και είχε το νόημα του «κληροδοτήματός τους» στον κόσμο. Όποιος κι αν έπρεπε να πεθάνει στη διαδικασία αυτή, δεν τους ενδιέφερε (κι ούτε τους ενδιαφέρει)'.
Σε κάθε περίπτωση, ακριβώς όπως οι εμπρηστές τυχαία καμιά φορά παίρνουν οι ίδιοι φωτιά, αυτή τη φορά οι υποκινούμενες ταραχές εκπυρσοκροτούν στην Cabal.
Οι πηγές από το Πεντάγωνο σημειώνουν πως:
"Οι ταραξίες στο Λος Άντζελες στοχεύουν εβραϊκές συνοικίες, λεηλατούν εβραϊκά καταστήματα και κάνουν γκράφιτι στις συναγωγές αναγράφοντας «γαμώ το Ισραήλ» και «ελευθερώστε την Παλαιστίνη», καθώς η AIPAC (Αμερικανο-Ισραηλινή Επιτροπή Δημοσίων Υποθέσεων) αναγκάζεται να ακυρώσει το συνέδριο του Μαρτίου 2021 εννέα μήνες νωρίτερα".

-Ευτυχώς,τα στρατιωτικά Λευκά Καπέλα των ΗΠΑ και οι πατριάρχες τους της οικογένειας Farnese ανέλαβαν δράση την 2η εβδομάδα του Ιουνίου τραβώντας αποφασιστικά την αλυσίδα του Προέδρου Τραμπ όταν προσπάθησε να εμπλέξει τον στρατό των ΗΠΑ σε έναν κατασκευασμένο εμφύλιο πόλεμο με ξένους πληρωμένους πράκτορες της Antifa και των Black Lives Matter. Αντ΄αυτού, ανέλαβαν διακριτική δράση για να απομακρύνουν τους Χαζαρικούς πράκτορες που προσπαθούσαν
να ενορχηστρώσουν τον εμφύλιο αυτό πόλεμο.
Σε κάθε περίπτωση, ως αποτέλεσμα αυτών των αλλαγών στην κορυφή του Βατικανού τα στρατιωτικά Λευκά Καπέλα τώρα διεκδικούν ξανά τον έλεγχο της προεδρίας του Τραμπ. Αυτό το είδαμε στην ομιλία που ανάγκασαν το σωσία του Τραμπ να διαβάσει, λένε οι πηγές από την NSA, στην τάξη που αποφοίτησε από τη στρατιωτική ακαδημία West Point στις 13 Ιουνίου.

-Το καλοκαίρι του 2020 το σπήλαιο "Πλάτων" (Μάτριξ) κατέρρεψε,καθώς η αφύπνιση και το παραμύθιασμα  κορυφόθηκαν στον πλανήτη Γη.Η αντήχηση Σούμαν έφτασε τα 50 Ηz από τα 7,8 Hz που υπήρχαν χιλιάδες στην Γη.Στον παγκόσμιο διαλογισμό που έγινε στις 5/4/20 η αντήχηση Σούμαν έφθασε στα 70 Ηz.

-Τελειώνει η ερπετική κατοχή του πλανήτη μας.Οι Πρόεδροι Πούτιν και Τραμπ με την τεχνολογία που τους δόθηκε από τις Φωτεινές Δυνάμεις της κραταιάς αυτοκρατορίας των Ε του αστερισμού της Ανδρομέδας και τους συμμάχους τους του αστερισμού της Λύρας σχεδόν έχουν αποτελειώσει τα ερπετά του πλανήτη μας.Η ερπετική βασιλική οικογένεια της Αγγλίας,έπαψε πλέον να είναι βασιλική.
Σε παγκόσμιο επίπεδο οι συλλήψεις έχουν γίνει σε ποσοστό 70% και οι περισσότεροι είναι κατ΄οίκον περιορισμό μέχρι την εφαρμογή του Νόμου GESARA.Στις ΗΠΑ έχουν συλληφθεί όλα τα μεγάλα κεφάλια του σκότους και τον Ιούνιο 2020 άρχισαν οι δίκες σε κοινή θέα καθώς ο Πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε  για το τέλος του "παραμυθιάσματος"από τα ΜΜΕ.
Γι'αυτό οι εναπομείναντες ερπετικοί δημιούργησαν ψεύτικο σενάριο δολοφονίας ενός αφρικανού για να αποσταθεροποιήσουν την αμερικανική κοινωνία.Το τέλος τους είναι πολύ κοντά και νοιώθουν την Νέμεσις να τους πλησιάζει.
Με τις δίκες του Ιουνίου αρχίζει η μεγαλύτερη αφύπνιση της ανθρωπότητας.Αυτό το καλοκαίρι ευελπιστούμε ότι θα εφαρμοστεί ο Νόμος GESARA (NESARA για τις ΗΠΑ).
Υπάρχει η παραπλεύρως φωτό που δείχνει τις στολές ενός τμήματος του FBI,του WFO που είναι το το τμήμα της παγκόσμιας αστυνομίας στις ΗΠΑ,που έχει στις στολές του το "Μολών Λαβέ" στα ελληνικά και δείχνει ποιός είναι πίσω από τις κουρτίνες του παγκόσμιου σχεδιασμού απελευθέρωσης !!!
Ας ενθυμηθούμε ότι στον Λευκό Οίκο τον Μάρτιο 2020 έγινε η καθιερωμένη γιορτή της Ελλάδος για την "Εθνικής μας Παλιγεννεσίας του 1821" στην οποία παρέστει ο Πρόεδρος Τραμπ,ο οποίος στο τέλος του λόγου του ανέφερε ότι:
"Εμείς οι αμερικανοί μαζί με τους Ελληνες θα καθαρίσουμε τον πλανήτη"!!!

-Η αποκαθήλωση της βασίλισσας της Μ.Βρετανίας Ελισσάβετ,είναι πλέον γεγονός.Κανένα ΜΜΕ δεν φρόντισε να ενημερώσει τον κόσμο.Η Ελισσάβετ έχει ήδη αποδεχθεί σε ομιλία της τον νέο Βασιλιά Joseph Greg Hallett και έχει αποσυρθεί στο κάστρο του Γουϊντσορ.Ο νέος Βασιλιάς έχει παρουσιάσει αποδείξεις σε πολλούς ανθρώπους ότι είναι ο πραγματικός κληρονόμος του θρόνου της
JOSEPH GREG HALLETT
Αγγλίας και της Ιρλανδίας.Αφού εργάστηκε στη Βουδαπέστη και τη Μόσχα κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου μετά πέρασε στο Ανατολικό και Δυτικό Βερολίνο.Ο Γκρεγκ είναι ο συγγραφέας 15 βιβλίων.
Ο Γκρεγκ έμαθε αργά στη ζωή του ότι είναι, στην πραγματικότητα, ο πραγματικός Βασιλιάς της Αγγλίας και ότι η Ελισάβετ Αλέξανδρα Μαίρη Μουντάμπτεν (γνωστή και ως Βασίλισσα Ελισάβετ η Δεύτερη) δεν είναι κόρη του Βασιλιά Τζορτζ VI. Ούτε είναι η κόρη της Elizabeth Bowes-Lyon, όπως ισχυρίζεται.Είναι η κόρη της Elizabeth Bowes-Lyons, μιας υπηρέτριας του Palace.



-Σαν ιός εξαπλώνεται η βία στις ΗΠΑ.
Ενώ οι λεηλασίες στην Αμερική συνεχίζονται,με τον Ντόναλντ Τραμπ να είναι αποφασισμένος να κατεβάσει Στρατό στους δρόμους, πολλοί Αμερικανοί αναρωτιούνται αν η χώρα τους οδηγείται στον Δεύτερο Εμφύλιο Πόλεμο.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανήγγειλε το βράδυ της Δευτέρας 1 Ιουνίου ότι διέταξε να αναπτυχθούν «χιλιάδες βαριά οπλισμένοι στρατιώτες» και αστυνομικοί στην Ουάσινγκτον, για να ανακτηθεί ο έλεγχος της κατάστασης, χαρακτηρίζοντας «εγχώρια τρομοκρατία» τα επεισόδια των
τελευταίων ημερών.
Απείλησε να στείλει τον στρατό στις πόλεις και στις πολιτείες που θα αρνηθούν να υπακούσουν την εντολή του προς τους δημάρχους και τους κυβερνήτες να αναπτύξουν «συντριπτικές» δυνάμεις των υπηρεσιών επιβολής της τάξης για να ανακτηθεί η κρατική «κυριαρχία στους δρόμους».
Η εν λόγω «τρομοκρατία», σύμφωνα με τον Τραμπ, δείχνει να εκκολάπτεται σιγά-σιγά και σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, εν αρχή με την μορφή ειρηνικών διαδηλώσεων.
Από το Δουβλίνο μέχρι την Κοπεγχάγη και το Βερολίνο, χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι για όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ.

-Σύμφωνα με σχέδιο,ο Πρόεδρος Τραμπ διέσπειρε 200.000 στρατιώτες ανά τον κόσμο,40.000 στην Ευρώπη,και κινητοποίησε  αφυπνισμένους πολίτες.Επίσης έβγαλε 1.000.000 εφέδρους και στην συνέχεια τον Ιούνιο στρατό για το τελικό ξεκαθάρισμα της Cabal.Στην συνέχεια μάζεψε τους μισθοφόρους του Σόρος "αντίφα" και τα υβρίδια και κλώνους που τα "χάνουν" λόγο αντήχησης "Σούμαν" της Γης (δεν αντέχουν σε υψηλές συχνότητες) και εγκληματούσαν ασύστολα στις ΗΠΑ και σε όλον τον πλανήτη,καθώς βρίσκοντο παντού σε αστυνομίες,μυστικές υπηρεσίες,ένοπλες δυνάμεις,πολιτικούς και απλούς πολίτες.
Μόλις σταθεροποιήθηκε στην εξουσία ο Πρόεδρος Τραμπ το 2018,άρχισε και ο στρατιωτικός νόμος να εφαρμόζεται.Οι εκτελέσεις εγκληματικών υβριδίων και κλώνων στο στρατόπεδο Γκουαντανάμο της Κούβας μέχρι σήμερα,Ιούνιος 2020,ξεπέρασαν τις 100.000 και αναμένονται και άλλες πολλές συλλήψεις και εκτελέσεις στις ΗΠΑ και στον πλανήτη μας,που θα σημαίνουν το τέλος της Κρόνιας του σκότους εποχής και την ολική επαναφορά του Ελληνισμού.
Σ'αυτό το πλαίσιο του ξεκαθαρίσματος άρχισε και το τελικό "παραμύθιασμα",αρχής γινομένης του "Κορωνοϊου (Ιός του Κρόνου),της NASA που ακόμα,όχι για πολύ,είναι όργανο των αποστατών και μας δείχνει διαστημικούς σταθμούς,εκτοξεύσεις που δεν έγιναν ποτέ αλλά είναι πλάνα που κατασκευάσθηκαν στο Χόλυγουντ,δολοφονίες και άλλες πολλές κατασκευασμένες ειδήσεις.

- Επιλογή των "Λευκών Καπέλων" και όλων όσων αγωνίζονται για να ελευθερώσουν την χώρα τους από τα νύχια της Cabal και των εξωγήινων πατρώνων της,ο Τραμπ είναι ο μοναδικός άνθρωπος που ενώ ήταν υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ και πριν καν εκλεγεί, οι στρατιωτικοί και οι μυστικές υπηρεσίες που ακολουθούσαν τα "Λευκά Καπέλα" τον ενημέρωσαν για το θέμα της εξωγήινης παρουσίας και της όλης κατάστασης που επικρατεί στην χώρα και στον πλανήτη. Μια ενημέρωση που γίνεται μόνον στον εκλελεγμένο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών αμέσως μετά την εκλογή του. Η ενημέρωση αυτή του έγινε σκόπιμα, για να γνωρίζει εξ' υπαρχής τον ρόλο που θα αναλάβει,
με ποιους έχει να κάνει, τι θα έχει να αντιμετωπίσει και τους κινδύνους που θα διατρέξει ο ίδιος και η οικογένεια του..
Τα ΜΜΕ των Rothschild καθημερινά τον εξυβρίζουν και τον υποτιμούν, προσπαθώντας να δώσουν μια γελοία εικόνα για το πρόσωπο του και αποκρύβουν συστηματικά πολλές από τις ενέργειες του, όπως τις χιλιάδες συλλήψεις παιδεραστών, ή τις βίαιες καταλήψεις κτηρίων των μυστικών υπηρεσιών και τις κατασχέσεις των αρχείων τους που ακολουθούν, για να συλλέξει στοιχεία και να αποκτήσει τα κατάλληλα νομικά όπλα που θα στρέψει εναντίον τους.
Ο Τραμπ αγωνίζεται μέρα και νύχτα εναντίον της διεφθαρμένης μαφίας των σατανιστών - και όχι μόνον - που κυβερνά την χώρα του. Η εξουσία του συνεχώς εδραιώνεται, τόσο στις ένοπλες δυνάμεις, όσο και στις μυστικές υπηρεσίες. Νίκη του Τραμπ θα είναι και νίκη όλων όσων αγωνίζονται για την απελευθέρωση του πλανήτη.

-O Τραμπ κάλεσε όλες τις χώρες να ελευθερωθούν από την παγκόσμια εγκληματική συμμορία(Cabal) που έχει τον πλανήτη στο χέρι της.
Μάταιες όλες οι προσπάθειες των ΜΜΕ της Cabal να τον γελοιοποιήσουν. Αντίθετα, αυξάνουν την δημοτικότητα του ανάμεσα στον Αμερικανικό λαό και παγκόσμια.
Παρά τις εντολές των αόρατων "εντολέων" να εφαρμόσει τα μέτρα που επέβαλαν για την αντιμετώπιση της δήθεν πανδημίας, τα ανοίγματα που έκανε για να διασώσει την αμερικανική οικονομία είναι θετικά, ενώ οι δικές μας οικονομίες σωριάστηκαν σε ερείπια, με τις κυβερνήσεις μας
να εξακολουθούν να ακολουθούν τα μέτρα που τους συνιστούν οι "ειδικοί" και να ελπίζουν μάταια σε "επαναφορά στην κανονικότητα". Μοναδική εξαίρεση οι Γερμανοί, που δειλά - δειλά άρχισαν να αντιλαμβάνονται και να παραδέχονται ότι όλα ήταν στημένα (από ποιους δεν μας λένε) και ότι ενήργησαν λανθασμένα και με υπερβολικό τρόπο, κατά μιας υποτιθέμενης θανατηφόρας πανδημίας.
Δείτε εδώ ζωντανά τον Τραμπ να ξεσκεπάζει την "αόρατη κυβέρνηση" που επέβαλε σε καραντίνα ολόκληρο τον πλανήτη, εξευτελίζοντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια, προβατοποιώντας ολόκληρες κοινωνίες φορώντας τους μάσκες, με εντολές δήθεν "ειδικών" και σοβαροφανών πολιτικών.
https://www.youtube.com/watc

-Τουρκικές στρατιωτικές πηγές αναφέρουν στις 22/6/20 πως επιτεύχθηκε συμφωνία με το Ιράν να μοιραστεί η Μέση Ανατολή.Το Ιράν θα πάρει τα τμήματα των Σία (Shia) του Ιράκ και της Συρίας. Ωστόσο, η Τουρκία εμπλέκεται εμμέσως σε έναν πόλεμο ενάντια στο Ιράν στην Υεμένη, με πραγματικό έπαθλο τον έλεγχο των πετρελαιοπαραγωγικών εκτάσεων της Σαουδικής Αραβίας στις ως επί το πλείστον περιοχές των Σία που συνορεύουν με την Υεμένη. Οπότε η Τουρκία τώρα εκ των
πραγμάτων ζητάει τον έλεγχο της Σαουδικής Αραβίας, της Αιγύπτου, της Λιβύης και του Ισραήλ.
Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας  Σεργκέι Σοϊγκού ήθελαν να στείλουν μια αντιπροσωπεία αξιωματούχων στρατού και ασφάλειας στην Τουρκία, αλλά “καθότι δεν αναμενόταν να γίνει καμία πρόοδος μέσω οποιουδήποτε τρόπου διαπραγμάτευσης σε αυτό το στάδιο, λήφθηκε η απόφαση να αναβληθεί η επίσκεψη των Ρώσων Υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας στην Τουρκία”, ανακοίνωσε στα τουρκικά ΜΜΕ ένας ανώτερος Τούρκος αξιωματούχος. Με άλλα λόγια, η Τουρκία επέλεξε πόλεμο και υπέθεσε πως η Ρωσία θα υποχωρήσει.

-Οι συλλήψεις έγιναν από ειδικές ομάδες στρατιωτικών και αστυνομικών,με απλά πολιτικά ρούχα. Η σύλληψη του Ομπάμα (κλώνος) έγινε απλά και γρήγορα, για να μην γίνει αντιληπτή από το κοινό.Βέβαια είναι κλώνος του καθόσον ο πραγματικός έχει εκτελεστεί με τυφεκισμό τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Γκουαντανάμο της Κούβας.
Ο Ομπάμα(κλώνος) είπε "Ακολούθησα μόνο εντολές". Αυτό τον έκανε να διαπράξει προδοσία. Έκανε μια συμφωνία και αφέθηκε για λίγο για να βοηθήσει τον Τραμπ, αλλά κατά την διάρκεια, παραβίασε τη συμφωνία περί παραίτησης και επανεμφανίστηκε, έτσι ώστε να τον εκτελέσουν, πυροβολώντας τον, στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Όλες οι συλλήψεις αυτών των ανθρώπων έγιναν με αυτόν τον τρόπο. Εάν το άτομο καταδικαστεί για εμπορία παιδιών, παιδοφιλία,προδοσία ή για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, θα εκτελεστεί.Πριν από τη δίκη, εάν το άτομο έχει αποδείξεις για κάποιον άλλο, για να βοηθήσει την επιχείρηση,ή είναι πρόθυμος να βοηθήσει  και θέλει να συνεργαστεί,η ποινή μετατρέπεται σε ισόβια.
Όλοι οι άνθρωποι που συνελήφθησαν, ήταν προδότες ή συμμετείχαν σε σατανικές τελετές λατρείας, που αφορούσαν βασανιστήρια παιδιών και στη συνέχεια τα δολοφονούσαν ως θυσία. Στη συνέχεια, πίνανε το αίμα τους που περιείχε αδρενοχρώμιο. Αυτά ονομάζονται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και απαιτούνε τον θάνατο ως ποινή. Ο Τραμπ υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα ζητώντας τη θανατική ποινή για όσους εμπλέκονται σε εγκλήματα ανθρωπότητας ή προδοσίας, να γίνει δικαστήριο και να καταδικαστούν σε εκτέλεση.
Εάν οι συλληφθέντες έπαιρναν εντολές από το "βαθύ κράτος" και εκτελούσαν αυτές τις εντολές,αυτό ονομάζεται προδοσία.
Η γυναίκα του Big Mike, εκτελέστηκε λίγο μετά. Θα μάθουμε τον επόμενο χρόνο πότε θα κυκλοφορήσουν όλα αυτά.Ο Ομπάμα, βέβαια, πρόδωσε και τον Big Mike για να κάνει συμφωνία.
Όλοι όσοι συνελήφθησαν έκαναν μια ομολογία βίντεο, για να διαπραγματευτούν, ακόμη κι αν ήταν απλός θάνατος με τη θανατηφόρο ένεση αντί να πυροβολήθούν από ομάδα ή να απαγχονιστούν. Η θανατηφόρα ένεση είναι ένας προτιμώμενος τρόπος να πεθάνεις. Απλά κοιμάστε και δεν ξυπνάς. Είναι ανώδυνο και γαλήνιο. Ο Big Mike επέλεξε τη θανατηφόρα ένεση.
Παρεμπιπτόντως, οι φυλακές του Γκουαντάναμο (GITMO) είναι γεμάτες. Μερικοί από τους ανθρώπους που συνελήφθησαν είναι σε κατ'οίκον περιορισμό ή στο GITMO, εξακολουθούν να βρίσκονται δικαστικές διαμάχες, διαπραγματεύονται μια καλύτερη συμφωνία καταδίκης.
Ο Μπίλ Γκέιτς, για παράδειγμα, δεν θα μπορεί να διαπραγματευτεί μια συμφωνία για ευνοϊκότερη ποινή, επειδή τα ίδια στοιχεία που χρησιμοποιεί δεν θα τον βοηθήσουν,Θα πάει για εκτέλεση.
HILLARY CLINTON
Η Hillary Rodham Clinton (κλώνος),συνελήφθει την ημέρα που μίλησε στην εκδήλωση της 9/11 και κατέρρευσε στο SUV όταν της είπαν ότι ήταν υπό σύλληψη. Την έσπευσαν στο σπίτι της κόρης της, γιατί είχε ιατρική εγκατάσταση γι'αυτήν. Ένας σωσίας βγήκε και είπε ότι ήταν εντάξει. Σε αυτήν την ιατρική εγκατάσταση στο σπίτι της κόρης της Τσέλσι, χρησιμοποιούσε αδρενοχρώμιο για την αναζωογόνησή της, έχοντας εκεί ειδικό ιατρικό εργαστήριο για να το εξάγει από τα μωρά και το αίμα. Η σορός της μεταφέρθηκε στη Γροιλανδία και μπήκε σε πάγο, όπου και διατηρείτε σε κατάσταση φυτού.Έγινε ειδικό δικαστήριο και καταδικάστηκε σε θάνατο διά απαγχονισμού. Όλα αυτά είναι μαγνητοσκοπημένα από αναλογικό βίντεο. Όλες οι ομολογίες βίντεο έγιναν σε αναλογικό βίντεο.
Υπάρχουν πολλοί που έχουν συλληφθεί και δεν είναι σε αυτήν τη λίστα επειδή απλά δεν ήταν αρκετά διάσημοι. Πραγματοποιήθηκαν χιλιάδες συλλήψεις.

-Ειδικοί σύμβουλοι από τους αστερισμούς Ανδρομέδας και Λύρας έχουν σχεδόν αποτελειώσει τους ερπετικούς του πλανήτη μας.
Σε παγκόσμιο επίπεδο οι συλλήψεις έχουν γίνει σε ποσοστό από 70% και οι περισσότεροι καμπαλιστές είναι κατ'οίκον "περιορισμό" μέχρι την εφαρμογή του νόμου NESARA-GESARA με καθυστέρηση πολλών ημερών για "ευνοήτους" λόγους.Στις ΗΠΑ έχουν συλληφθεί όλα τα μεγάλα κεφάλια του "σκότους"(cabal) και λίαν προσεχώς θα αρχίσουν οι δίκες τους,"εν κοινή θέα".
Ο Πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε για το τέλος του "παραμυθιάσματος",από τα ΜΜΕ.Γι'αυτό οι εναπομείναντες ερπετικοί δημιούργησαν την δολοφονία (?) ενός αφροαμερικανού για να προσπαθήσουν για τελευταία φορά να αποσταθεροποιήσουν την αμερικάνικη κοινωνία !
Οπως φαίνεται με τις επερχόμενες δίκες θα αρχίσει η μεγαλύτερη αφύπνιση της ανθρωπότητας !!

-Εδώ θέλω να αναφέρω ότι ένα τμήμα του FBI,που είναι το τμήμα της Παγκόσμιας Αστυνομίας
MOΛΩΝ ΛΑΒΕ
WFO,έχει στις στολές των αστυνομικών του,το Ελληνικό ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ όπως φαίνεται στην παραπλεύρως φωτό.Αυτό δείχνει ποιός είναι πίσω από τις κουρτίνες του παγκόσμιου σχεδιασμού απελευθέρωσης !!!

-Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας  Σεργκέι Σοϊγκού ήθελαν να στείλουν μια αντιπροσωπεία αξιωματούχων στρατού και ασφάλειας στην Τουρκία, αλλά "καθότι δεν αναμενόταν να γίνει καμία πρόοδος μέσω οποιουδήποτε τρόπου διαπραγμάτευσης σε αυτό το στάδιο, λήφθηκε η απόφαση να αναβληθεί η επίσκεψη των Ρώσων Υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας στην Τουρκία", ανακοίνωσε στα τουρκικά ΜΜΕ ένας ανώτερος Τούρκος αξιωματούχος. Με άλλα λόγια, η Τουρκία επέλεξε πόλεμο και υπέθεσε πως η Ρωσία θα υποχωρήσει.

-Η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο όπου η Αίγυπτος είναι η μόνη χώρα στη Μέση Ανατολή με στρατό αρκετά μεγάλο ώστε να σταματήσει την Τουρκία. Η Αίγυπτος έχει ήδη απειλήσει να επέμβει στη Λιβύη εναντίον της Τουρκίας. Τα τουρκικά κρατικά ΜΜΕ αντέδρασαν λέγοντας: "Η απειλή του Aιγύπτιου Προέδρου Αμπντέλ Φατάχ ελ Σίσι για στρατιωτική παρέμβαση είναι απαράδεκτη και
ΑΙΓΥΠΤΟΣ
ισοδυναμεί με κήρυξη πολέμου."
Τα πράγματα είναι ακόμη πιο περίπλοκα για την Αίγυπτο επειδή η γειτονική Αιθιοπία χτίζει φράγμα κατά μήκος του Μπλε Νείλου, απειλώντας την οδό επιβίωσης της Αιγύπτου. Ρώσοι αναλυτές πιστεύουν πως ο πόλεμος μεταξύ Αιγύπτου και Αιθιοπίας (κάθε χώρα διαθέτει πληθυσμό γύρω στα 100 εκατομμύρια) είναι αναπόφευκτος.
Η Αίγυπτος είναι στην 9η  θέση παγκοσμίως σε στρατιωτική δύναμη σε σύγκριση με την Τουρκία που είναι στην 11η θέση, οπότε οποιαδήποτε μάχη μεταξύ αυτών των χωρών για τον έλεγχο της Μέσης Ανατολής θα αποτελέσει το μεγαλύτερο πόλεμο μετά τον 2ο ΠΠ.

-Το Ισραήλ,παρεμπιπτόντως, βρίσκεται στη 18η θέση σε στρατιωτική δύναμη, οπότε, τώρα που δεν έχει πια την υποστήριξη του στρατού των ΗΠΑ, θα πρέπει να σκύψει το κεφάλι στο νικητή αυτής της σύγκρουσης. Φυσικά, οι αλαζόνες Σιωνιστές πυροβολούν το ίδιο τους το πόδι (αν όχι το κεφάλι τους) σχεδιάζοντας να προσαρτήσουν τη Δυτική Όχθη. Το καλύτερο γι΄αυτούς, αν ήξεραν ποιο είναι, θα ήταν να συμμαχήσουν με τον κρυφο-Εβραίο Sisi εναντίον της Τουρκίας.

-Η Μέση Ανατολή δεν είναι η μόνη περιοχή με αναταραχές. Υπάρχει επίσης μια πολύ πραγματική πιθανότητα πολέμου με εμπλοκή του Πακιστάν και της Κίνας εναντίον Ινδίας. Οι σφοδρές συνοριακές συγκρούσεις μεταξύ Ινδίας και Κίνας από το 1960 βρίσκονται στις ειδήσεις εδώ και
αρκετές εβδομάδες. Την περασμένη εβδομάδα μπήκε και το Πακιστάν στη συμπλοκή βομβαρδίζοντας την Ινδία.Φαίνεται πως το Πακιστάν και η Κίνα στοιχηματίζουν πως οι ΗΠΑ δεν θα συμμετέχουν σε μια μάχη για το Κασμίρ και για αμφισβητούμενες περιοχές των Ιμαλαΐων, σύμφωνα με την ανάλυση της ΜΙ6.
Η Ινδία, από την πλευρά της, θα πρέπει να συμπεριλάβει τη Σρι Λάνκα και το Μπαγκλαντές, για να αντισταθμίσει την κινεζική επιρροή στην περιοχή, λέει η ανάλυση της ΜΙ6.

- Ο Τραμπ έθεσε υπό τον έλεγχο του την Κεντρική Τράπεζα των Rothschild's (την λεγόμενη Federal Reserve) και κάλεσε όλα τα κράτη να πράξουν το ίδιο, δηλαδή να εθνικοποιήσουν τις Κεντρικές τους Τράπεζες και να πάψουν να πληρώνουν πλασματικά χρέη στους παγκόσμιους εγκληματίες, ώστε να σπάσει το σύστημα οικονομικής δουλείας που επέβαλαν και να ελευθερωθούν, αλλά αρνούνται να το πράξουν, καιόλα αυτά τα κράτη εξακολουθούν να παίρνουν οδηγίες από έναν αμαρτωλό Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την αντιμετώπιση μιας δήθεν πανδημίας και να αυτοκαταστρέφονται, διαλύοντας εντελώς τις οικονομίες τους, με αποτέλεσμα οι ουρές των ανέργων και των ληπτών δημοσίου βοηθήματος να είναι ατέλειωτες.

-Κατασκεύασμα των Ιησουϊτών ο ΟΗΕ.Ασφαλώς και θα ετάσσετο με την οργάνωση "Antiffa" που πρωτοστατεί στην δημιουργία χάους στις ΗΠΑ.
Ιδού η εναλλακτική είδηση, για να αντιληφθείτε τι ακριβώς συμβαίνει εκεί: Ο Αμερικανός πρόεδρος ζήτησε βοήθεια από τον Πούτιν ώστε να μπορέσει να εξουδετερώσει την οργάνωση "Antifa" η οποία προστατεύεται από τους Anunnaki. Συγκεκριμένα ζήτησε να σταλεί στις ΗΠΑ ειδική ομάδα των Spetsnaz, οι οποίοι διαθέτουν ειδικό εξοπλισμό και έχουν εμπειρία στην αντιμετώπιση των εξωγήινων δολοφόνων, οι οποίοι δρουν με εντολές των Δρακονιανών και της Cabal κατά της ανθρωπότητας.(Alex Collier)

-Ποιά ήταν πραγματικά η "Μητέρα Τερέζα";
"Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί η Καθολική Εκκλησία έσπευσε να αγιοποίησει τη Μητέρα Τερέζα μετά το θάνατό της;
Αποδεικνύεται ότι ήταν διακινήτρια παιδιών, πουλώντας μωρά και χρηματοδοτώντας έτσι μεταξύ
Προσθήκη λεζάντας
50-100 εκατομμυρίων δολλαρίων κατ΄έτος το Βατικανό.Οι συνδέσεις της Mother Teresa περιλαμβάνουν τον Baby Doc Duvalier,τον δικτάτορα της Αϊτής, τον εγκληματία Saving's and Loan,τον Charles Keating, και τον Robert Maxwell, τον πατέρα της συντρόφου για σεξουαλική διακίνηση παιδιών του Τζέφρι Έπσταϊν, Ghislaine Maxwell. Και εδώ είναι το ακραίο! Η Μητέρα Τερέζα άνοιξε με έδρα την Ουάσιγκτον D.C. "Το Σπίτι για βρέφη και παιδιά" με χωρίς άλλη από τη Χίλαρι Κλίντον. Αυτό το περίπου ορφανοτροφείο έκλεισε ήσυχα το 2012."


-Κινήσεις από Τραμπ στην Ελλάδα.
*Κλιμάκιο από τις ΗΠΑ επισκέφθηκε το Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας πριν μία εβδομάδα (14 ή 15/6/20)και συζήτησαν με τον υπουργό Οικονομικών
για τα ΑΦΜ όλων των Ελλήνων και γι΄άλλες διαδικασίες που δεν ξέρουμε ακριβώς ποιές είναι.Εφυγαν με αρχείο όλων των ΑΦΜ των Ελλήνων.
Εγινε "σούσουρο" στο υπουργείο και κάποιος από τους υπαλλήλους το διέρευσε.Υπ'όψη κάθε ΑΦΜ συνδέται με λογαριασμό τράπεζας.
Σε όλο σχεδόν τον κόσμο έγινε αυτό !!
*Κλιμάκιο στρατιωτικών των ΗΠΑ επισκέφθηκε περιφερειάρχη της Βόρειας Ελλάδας και τον έβαλαν να υπογράψει κάτι στα αγγλικά, ο οποίος είχε γίνει κατακίτρινος και έτρεμε σαν το κλαδί!! Πιθανώς θα έχουν πάει και σε άλλες περιφέρειες.
*Υπάρχουν δύο πολεμικά πλοία των ΗΠΑ,αγκυροβολιμένα νοτίως της Κρήτης,ανοιχτά της Ιεράπετρας,σε σίγαση με κλεισμένες τηλεπικοινωνίες και με κλεισμένα τα Radar.Το μόνο που φαίνεται είναι να ανεβοκατεβαίνουν ελικόπτερα.Εκεί ακριβώς έγινε και δυνατός σεισμός.

-Από τον φίλο μου Γιώργο Βουδούρη:
Η εικόνα του παζλ για τον κόσμο που σχηματίζεται σιγά-σιγά, έχει και παμπάλαια κομματάκια που πρέπει να συνδυάσει κανείς...
Ας αρχίσουμε από ένα σχετικά παλιό....
Πριν 10; 15; χρόνια; Ο Πούτιν επισκευάζει το Ρώσικο μοναστήρι του Αγ. Παντελεήμονα στο Άγιο Όρος. Η τραπεζαρία του λέει χωράει 2000 "μοναχούς".
Η Ρωσία εξοπλίζει την Σερβία και την κανει "αστακό" με κάθε είδους οπλισμό και S-400, ενώ δημιουργεί εκεί και μια τεράστια στρατιωτική βάση.
ΡΩΣΟΙ ΣΕ ΙΕΡΟ ΝΑΟ
Η Ρωσία στήνει στην Σερβία ένα πανίσχυρο ραντάρ που μπορεί να σαρώνει όλη την χερσόνησο του Αίμου.
Αρχές Ιουνίου 2020 οι Ρώσοι έκαναν λιτανεία για να ευλογήσουν τα όπλα τους.
Στις 15/6/20 το θηριώδες Antonov An-225 Mriya προσγειώθηκε στην Αθήνα μεταφέροντας "ιατρικό υλικό".
Ο Αμερικανός πρέσβης Πάιατ αποχωρεί από Αθήνα. (Αυτός μπορεί να πάει και φυλακή στις ΗΠΑ).
Να περιμένουμε εξελίξεις σε Ελλάδα;;;;;
Μήπως η εικόνα παζλ που σχηματίζεται ονομάζεται "Ορθόδοξο Τόξο"  ;
Λέω εγώ τώρα...(Παλιοί μου φίλοι μπορούν να βεβαιώσουν πως αυτά τα λέω εδώ και χρόνια ...)
Ιουλιανός Γιώργος Βουδούρης-16 Ιουν 20

-Τελευταίες ειδήσεις από τον Πρόεδρο Τραμπ:
Για πρώτη φόρα στην ιστορία μας ανέβηκε ο Down Johnes στο 17.7 % τον οποίο το παρακράτος τόσα χρόνια προσπάθησε να βουλιάξει την οικονομία αλλά ο πρόεδρος Τραμπ κατάφερε την άνοδο του στον τομέα της λιανικής πώλησης παρότι ήμασταν αντιμέτωποι με ταραχές και συλλήψεις .Και
έτσι θα έρθει ένα τεράστιο οικονομικό δώρο για όλους που το χαρακτηρίζει το καλύτερο των Χριστουγέννων.
Έτσι αποδεικνύει τα λεγόμενα του για την εκλογή του ότι θα κάνει ξανά την Αμερική μεγάλη όπως έπρεπε να ήταν.
Από της 16/6/20 ξεκίνησε η διαγραφή χρεών και μηδενισμός καρτών, δανείων , φοιτητικών δανείων που οφείλονται στην παράνομη τραπεζική κυβερνητικής ομοσπονδιακής τράπεζας κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει και το έχουν δει πολλοί στις υποθέσεις τους, παρότι δεν έχει ανακοινωθεί δημοσιά ακόμα.
Καταργείτε ο φόρος εισοδήματος , φόρος μισθοδοσίας 0%, μέχρι το τέλος του χρόνου.
Μιλάει για φορολογικές επιβαρύνσεις όπου θα είναι πάρα πολύ χαμηλές αλλά όχι μέχρι το τέλος του χρόνου για να βοηθηθούν οι επιχειρήσεις και οι πολίτες.
Οι φόροι θα κυμανθούν σε ένα 14%-17% .
Αυξάνει τα οφέλη για ηλικιωμένους σε ιατρική περίθαλψη , προστασία , φάρμακα και δικαστικά θέματα.
Αλλάζει τον συνταγματικό νόμο με τους δικαστές.
Θα απελαθούν όλοι οι ξένοι και θα γυρίσουν στις χώρες τους για το υπόλοιπο της ζωής τους, και δεν θα αντεπιστρέψουν.
Τα πτυχία των κολεγιών θα αποκαλυφθούν άχρηστα χαρτιά λόγο της χειραγωγημένης μάθησης.
Οι τίτλοι ευγενείας στους Κυβερνόντες που κυβερνούσαν όλα τα χρόνια θα καταργηθούν και τα δώρα τους και τα λοιπά οφέλη τους.
Κατάσχεση της περιουσίας τους σε όσους έχουν εμπλακεί σε ποινικό δικαστήριο όπως Soros και άλλοι.. δεν θα επιτρέπετε να ξαναμπούν στην χωρά θα απελαθούν και οι τίτλοι που τους προστάτευαν θα καταργηθούν.
Όλοι οι άνθρωποι του κογκρέσου που επηρέασαν και επηρεαστήκαν από ξένες χώρες εγκλήματα, ναρκωτικά , έμποροι ανθρώπων, όπλα και αλλά που δεν τους βλέπουμε πλέον είναι στο δεξαμενόπλοιο GITMO η σε κάτοικων κράτηση και άλλους δεν θα τους ξαναδούμε ποτέ!!
Θα βγει να ανακοίνωση ότι σε 120 μέρες θα έχουν προεδρικές και συνεδριακές εκλογές όπου η κυβέρνηση θα ακυρώσει όλες της διεθνής συμφωνίες και θα επιστραφεί το συνταγματικό δίκαιο και με εκτελεστική διαταγή θα γίνουν μεταρρυθμίσεις και στην αστυνομία.
Οι εκλογές θα ανακοινωθούν μόλις ανακοινωθούν και τα ονόματα όσων έχουν συληφθεί.
Θα ανακοινωθεί επίσης και ο τρόπος που θα γίνουν οι εκλογές.
Έκθεση για όλους αυτούς που είπαν ψέματα για τον ιό και τιμωρία τους.
Και για τους δημοκρατικούς για την παραπληροφόρηση τους και τα βρώμικα σχεδία τους.
Το Twitter και το Face book θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για το κατέβασμα των σελίδων όσων ήθελαν να ενημερώσουν τον κοσμο.
Η ANTIFA θεωρείτε τρομοκρατική οργάνωση και θα συλληφθεί θα περάσει από Ποινικό δικαστήριο και θα απελαθεί.
Το καινούργιο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ κάτω από την εποπτεία του Τραμπ που
υποστηρίζει σε νέο νόμισμα από χρυσό, ασήμι, πλατίνα που τελειώνουν την πτώχευση της Αμερικής που ξεκίνησε από το 1933 με την FDR.
Επανεκτίμηση του νομίσματος με σκοπό την αύξηση της αξίας του μακροχρόνια.
Ενα σχέδιο τόνωσης τρισεκατομμυρίων δολαρίων θα διατεθεί .
Επανεξέταση και εκπαίδευση όλων των δικαστών .
Όλες οι στρατιωτικές επιχειρήσεις γυρνάμε στην πατρίδα τους.
Ειρήνη σε όλον τον κοσμο.
Κάποιος απελευθερώνει σημαντικά ποσά για το ανθρωπιστικό καλό!!.
Κάτω από το νομοσχέδιο στην ΚOVAT(συσσωρευμένος τεράστιος πλούτος) υπήρχαν κάποιοι που λειτουργούσαν για το κοινό καλό!!
Στις επιχειρήσεις θα δοθούν δάνεια και κίνητρα.
Απελευθέρωση σε 6000 ευρεσιτεχνίες σε όλους τους κλάδους και στην υδροχλωροκίνη η οποία έχει 156 μεθόδους θεραπείας και στην χλωροκίνη που έχει 7000 μεθόδους θεραπείας!!
Και η τελική φάση είναι η "Διανομή Τεράστιου Πλούτου"(KOVAT) που είχε συσσωρευτεί δεκαετίες,θα διατεθεί πολύ γρήγορα στους ανθρώπους!!


 ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ
(Συντάκτης ο φίλος Γιώργος Μούζης)
Οι εκκαθαρίσεις συνεχίζονται σε όλη την Γη.Θα τις μάθουμε το 2021.
Η σαπίλα που κυβερνούσε είναι ατελειώτη.Δεν είναι μόνο τα υπόγεια τούνελ,είναι και οι ατέλειωτες ΜΚΟ.
Είναι εργοστάσια οργάνων,κλινικές και ότι άλλο που δεν μπορεί να φαντασθεί ανθρώπινους νους!!!
Εχουμε πλέον πολλές επιβεβαιωμένες συλλήψεις πρωθυπουργών,προέδρων,πολιτικών,ατόμων της "ελίτ",ηθοποιών,καλλιτεχνών,κλπ και δεν μπορεί κανείς να τις αμφισβητήσει.
Η καθυστέρηση οφείλεται σε μας..
Αμφισβητούμε χωρίς να καταλαβαίνουμε αυτά που συμβαίνουν και αυτό είναι το δράμα..

Ας ξεκινήσουμε με τα δις που περιμένει η Ελλάδα μας από την ΕΕ.Αυτά δεν θα τα δεί ξανά κανένα πολιτικό σκουπίδι μέχρι να ελευθερωθεί η πατρίδα μας.Ο
Ολα είναι κλειδωμένα εδώ και χρόνια,απλώς τώρα αρχίζουν να φαίνονται.
Κανένα κράτος δεν μπορεί να δανεισθεί από παγκόσμιο ταμείο χωρίς εγγυήσεις.Η Ελλάδα έχει παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα στην Γερμανία από το 2010.
Από το 2016 και μετά δεν μπορούν ούτε αυτοί(οι Γερμανοί).
Χρήματα από ΕΕ ή άλλο ταμείο δεν υπάρχουν πλέον!
Θα πείτε τώρα από το 2016 μέχρι τώρα που έβρισκαν τα χρήματα! Η απάντηση είναι "πουθενά".Απλώς έπερναν παράταση ζωής με τα ψευτοομόλογα που έδιναν στην δευτερογενή αγορά!Εκεί πληρώνεις πρώτα τις τράπεζες,οι επενδυτές ας "πάνε να πνιγούνε".
Ενας άλλος παράγοντας είναι το πλαστικό χρήμα!Θα τα είχαν καταφέρει αν δεν έπεφτε η τιμή του πετρελαίου..αυτό τους τσάκισε!
Τώρα δεν έχει χρήματα αλλά..."ξύλο".
Μεγάλοι εγχώριοι τραπεζίτες,τρομαγμένοι λένε ότι οι τράπεζες αντέχουν μέχρι τον Σεπτέμβρη!
Αντέχουν μέχρι το 2022 που κλειδώνει η συμφωνία του χρυσού.
Το καλό είναι για μας τους Ελληνες είναι ότι το 2022 δεν θα υπάρχουν!!!

Τα γεγονότα τρέχουν!
Με το σχέδιο "Ηρακλής"να κολλάει από τους Ελληνες δικαστικούς μέχρι στιγμής,οι τράπεζες είναι στα "κόκκινα"!!
Τα νέα που ρωτάμε είναι πολύ καλύτερα απ' ότι φαίνονται!!
Η καθυστέρηση οφείλεται σε μας!Αμφισβητούμε χωρίς να καταλαβαίνουμε αυτά που συμβαίνουν και αυτό είναι το δράμα!
Ολο αυτό είναι παγκόσμιο και μέχρι τις εκλογές των ΗΠΑ.Εκεί τελειώνουν όλα !!!

11/7/20                                                             ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                             ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.
-Γεώργιος Ιουλιανός Βουδούρης
-Νίκος Καστανιάς
-Γιώργος Μούζης
-Αρίστανδρος Ανδρομέδιος
-Νικόλαος Γεωργιάδης
-Alex Collier
-Benjamin Fulford
-Robert David Steele
-James Gilliland
-Corey Goody
-Timothy Charles Holmseth
-https://stillnessinthestorm.com
-https://theblacksphere.net
-https://www.bbc.com
-https://theblacksphere.net
-https://www.rt.com
-https://www.twistedtruth.net
-https://patentimages.storage.googleapis.com
-https://www.simonparkes.org
-https://greatgameindia.com
-https://www.zerohedge.com
-https://s3-ap-northeast-1.amazonaws.com
-https://en.wikipedia.org
-https://bnonews.com
-https://dailypost.ng
-https://dailypost.ng
-https://www.bloomberg.com
-https://katohika.gr
-http://12160.info
-https://robertdavidsteele.com
-https://www.dailywire.com
-http://yahovor.arbat.name
-https://terrapapers.com
-https://operationdisclosure1.blogspot.com
-https://www.thedrive.com







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.