Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 21-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2021

        ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ-ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

                                                                 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2021

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου "Τα Σημεία των Καιρών"με το υπ'αριθμ.23-Αύγουστος.Απ'εδώ και εμπρός θα αναρτώ κάθε μήνα το άρθρο γιατί στο τρίμηνο υπάρχουν πάρα πολλές σελίδες.Ετσι τα γεγονότα θα είναι επίκαιρα.

Επαναλαμβάνω και πάλι ότι: Επειδή αναγράφονται περίεργα-παράξενα πράγματα,το άρθρο προορίζεται γιά αφυπνισμένα άτομα και για άτομα με "ευρύ μυαλό". Ατομα που δεν μπορούν να τα πιστέψουν,κανείς δεν τα υποχρεώνει να πιστέψουν.Αν θέλουν ας εκλάμβουν τα αναγραφόμενα σαν ένα ωραίο παραμύθι !!! Ας τους


θυμήσω όμως ότι:"Αν δεν πιστεύεις σε κάτι,δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.Η πιο ισχυρή φαντασία μπορεί να είναι τελικά η πραγματικότητα"!

Το 1ο Μέρος καλύπτει τα κεφάλαια,Διάστημα,την δραστηριότητα των Φωτεινών Γαλαξιακών Δυνάμεων δηλαδή των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων και των Συμμαχικών Φυλών τους (Γαλαξιακή Συνομοσπονδία του Φωτός των «Ε» Σμήνους 13 Γαλαξιών).

Το 2ο Μέρος τις Διεθνείς Εξελίξεις με ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας,τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν αναφερθεί από τα ΜΜΕ.

Οπου αναφέρω "Φωτεινές Δυνάμεις" εννοώ τους "Ανδρομέδιους-Ολύμπιους" και την "Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων" τους.Τις εχθρικές αποστατικές δυνάμεις τις ονομάζω και "σκοτεινές".

Οπως έχω αναφέρει πολλές φορές,πολλά απ'αυτά που γράφω είναι πρωτόγνωρα στο ευρύ κοινό και δύσκολα πιστεύονται από τους περισσότερους,ιδίως από τους νέους αναγνώστες.Δεν θα πει όμως ότι "επειδή δεν πιστεύουμε σε κάτι δεν είναι και αληθινά"! 


ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ

-Παράξενο μήνυμα από το Σύμπαν.

Οι αστρονόμοι είχαν παρατηρήσει από την αρχή του 2021 επανειλλημένες εκρήξεις ραδιοκυμάτων που προέρχονται από το βαθύ διάστημα,με ορισμένους εμπειρογνώμονες αστρονόμων να υποστηρίζουν να είναι απόδειξη εξωγήινης ζωής.Δεν ήταν πρώτη φορά που έφθαναν στην Γη "fast radio best",αλλά έγινε μεγάλη αναστάτωση όταν διέρευσε προς το συγκεκριμένο ότι είχαν μήνυμα το οποίο πιθανότατα είχαν απογραφήση μεγάλη επιστήμονα καθηγήτρια ξένων πολιτισμών,η οποία δέχθηκε στο SETI (αναζήτηση εξωγήϊνη νοημοσύνη).Τις εξήγησαν για fast radio best ότι ελήφθησαν αρχικά 38 φορές από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2020 έως και τα μέσα Νοεμβρίου του 2020.

Από τότε και μέχρι που μιλούσαν η έντασης τους,με ξένο τρόπο σαν μα μην προέρχονται από σταθερό σημείο πέρα από τον Γαλαξία μας και να πλησιάζουν και να έρχονται όλο πιό κοντά μας με μεγάλη ταχύτητα.Φαίνονται να έρχονται από τον Γαλαξία Ανδρομέδα και εντοπίζονται σε απόσταση 1,7 έτη φωτός περίπου.Δηλαδή αν ταξιδεύουν με ταχύτητα του φωτός θα

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ

φθάσουν εδώ σε κάτι λιγότερο από δύο χρόνια.Αν και τα ραδιοκύματα δεν μπορούν να ταξιδέψουν με τέτοιες ταχύτητες αυτά φαίνονται να είναι πολύ πιό γρήγορα από το φυσιολογικό.Ενα απλό μυαλό ενός μέσου ανθρώπου θα έλεγε ότι είναι εξωγήϊνοι που πλησιάζουν ολοταχώς.Βεβαια η επιστήμονας Τσικό δεν μπορούσε απλά να πιστέψει στην άφιξη εξωγήϊνων.Δεν υπήρχε τίποτα που να την πείθει ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο.Το πιθανότερο είναι πως αυτά τα μυστηριώδη fast radio best είνα απλώς θόρυβοι.

Ακόμη και έτσι να βρεθεί μά εξήγηση στο μήνημα.

Στα κεντρικά του seti θεωρούσαν πως υπήρχε κάποιο μήνυμα το οποίο έπρεπε να κρυπτογραφηθεί,αν κάποιοι εξωγήϊνοι προσπαθούσαν με κάποιο πολιτισμό,όποιος ήταν αυτός.Μετά δυο μήνες προσπάθειας η αποκρυπτογράφηση του σήματος έδειχνε μία μικρή γωνία από το κέντρο του super plaster της γειτονιάς μας.Η εικόνα που παρουσιαζόταν το μήνυμα ήταν πιό εκλεπτεισμένη και ενώ διακρινόταν και ένας αντικατοπρισμός σαν αντανάκλαση σε καθρέπτη.Εμοιαζε σε ένα γνωστό σύμβολο που είχαν ξαναδεί στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Κρήτη.Χωρίς δισταγμό κάλεσαν την Πολυξένη Κουρίδης διεθνώς αναγνωρισμένη καθηγήτρια,συμβολολογίας αρχαίων πολιτισμών,η οποία έκανε στο Πανεπιστήμιο Κόρναλη.Τους εξηγησε περί τίνος πρόκειται και ύστερα από κάποιες βελτιώσεις η εικόνα του μηνύματος μετατράπηκε αμέσως σε διπλό "Εψιλον".Ουσιαστικά εμφανιζόταν ένα σχήμα σε χάρτη της "γειτονιάς" μας στο "Μινωϊκό Εψιλον".

Οσον η dr Τσικόου και η καθηγήτρια Πολυξένη Κουρίδης δεν είχαν αποσχοληθει ποτέ για εξωγήϊνους.Είχαν μόνο ακούσει για Ανδρομέδιους.Θα μπορούσε λοιπόν να ήταν όντα από τον ομόλογο Γαλαξία;


Η Ελληνίδα Κουρίδης της εξηγησε ότι αυτό το σύμβολο ήταν πίσω από τον θρόνο του Μίνωα στην Κνωσό της Κρήτης.Αν δεν υπάρχει κάποιο σφάλμα από αυτά που έβλεπαν καθώς απόγράφηση του μηνύματος.Η εκτίμηση τους ήταν,"αυτοί που έρχονται με φόρα",θα μπορούσαν να ήταν ευφυοί και νοήμοντα όντα.Ηταν μήπως Ολύμπιοι;

Η dr Τσικόου προσπάθησε πολλές φορές και με διαφορετικούς τρόπους να αποκωδικοποιήση το μήνυμα,όμως πάντα κατέληγε στον λεγόμενο Μινωϊκό Εψιλον.Η αποκωδικοποίηση του μηνύματος στάλθηκε στα κεντρικκά του seti και λίγες μέρες μετά έφθασε στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Αυτό που είχαν ανακαλύψει οι δύο γυναίκες τους συγκλόνησε σε τέτοιο βαθμό που σχεδόν είχαν πιστεί ότι κάποιος νοήμον πολιτισμός από τα άστρα έστειλε αυτό το μήνυμα για άγνωστους λόγους.Ισως να αποτελούσε την σημαία του.Σε αυτή την εκτίμηση βοήθησαν πολλοί στο seti,αλλά και ανεξάρτητοι ερευνητές των UFO.

Οταν μετά μερικούς μήνες η Πολυξένη Κουρίδης ρώτησε την dr Τσικόου αν είχε από το μήνυμα και κρυπτογράφησαν,εκείνη αποκρύθηκε ότι "δεν είναι υποχρεωμένοι να μας απαντήσουν,αλλά θα έλεγα πως έκαναν "τα σημάδια της άφιξης".

https://www.youtube.com/watch?v=AYkkHGo8vtQ 

-Πάλι για τους Ανδρομέδιους:Όπως είναι φυσικό,η πρώτη θεωρία που έρχεται στο μυαλό των περισσοτέρων,είναι η εκδοχή της ύπαρξης κάποιου νοήμονα πολιτισμού. Ήδη υπάρχει μία τεράστια διάδοση πληροφοριών (ή φημών) για την Ανδρομέδα και τους Ανδρομέδιους που με κάθε τρόπο προσπαθούν να φέρουν ειρήνη, χωρίς πόλεμο, στην Γη αλλά και σε άλλες περιοχές του διαστήματος.

Υπάρχουν οι εκδοχές για ενσαρκωμένους στην Γη Ανδρομέδιους, καθώς και εκείνες που μιλούν για το Διαστρικό Συμβούλιο

ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

της Ανδρομέδας. Με βάση όλες αυτές τις θεωρίες ή/και εκδοχές, το μυστηριώδες "σήμα" που "έπιασε" το τηλεσκόπιο Fermi, δεν είναι παρά η απόδειξη αυτού του πολιτισμού!

Ωστόσο,σύμφωνα με τους επιστήμονες,τα μυστηριώδη σήματα θα μπορούσαν να είναι στοιχεία της "Dark Matter" ή αλλιώς "Σκοτεινής Ύλης". Οι αστρονόμοι δηλώνουν ότι το σήμα που καταγράφηκε από το διαστημικό τηλεσκόπιο Fermi Gamma-ray της NASA είναι παρόμοιο με τις ακτίνες γάμα που έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν στο κέντρο του Γαλαξία. Είναι ενδιαφέρον ότι οι επιστήμονες λένε ότι το σήμα μπορεί να προέρχεται από πολλές πηγές, τις οποίες δεν έχουν ακόμη εντοπίσει.

-Γιγαντιαίος πλανήτης, ο οποίος είναι ορατός με υπέρυθρα τηλεσκόπια, διασχίζει την τροχιά της Γης γύρω από τον Ήλιο.

Aποκάλυψη βόμβα:Ενα παγκόσμιο επερχόμενο γεγονός πανικόβαλε την παγκόσμια κυβέρνηση και θέλει να εξοντώσει αργά και με έλεγχο τρόπο την ανθρωπότητα.

Αν αναρωτιέστε γιατί η διεφθαρμένη, εγκληματική παγκόσμια κυβέρνηση φαίνεται να έχει τέτοια βιασύνη για τους μαζικούς εμβολιασμούς, με μια θανάσιμη, πειραματική, μη εγκεκριμένη γονιδιακή θεραπεία, επιστήμονες του Ναυτικού των ΗΠΑ δίνουν την συγκλονιστική απάντηση:

Ένα παγκόσμιο γεγονός που πλησιάζει να συμβεί, πανικόβαλε τους παγκοσμιοποιητές και προσπαθούν απεγνωσμένα να


καταστρέψουν τον ανθρώπινο πληθυσμό προτού οι άνθρωποι αντιληφθούν τι πρόκειται να συμβεί.Αν ειπωθεί η αλήθεια σε 7+ δισεκατομμύρια ανθρώπους για το επερχόμενο κοσμικό γεγονός που μπορεί να καταστρέψει τον ανθρώπινο πολιτισμό, όλα θα σταματούσαν να λειτουργούν, προκαλώντας μια άμεση κατάρρευση ολόκληρης της παγκόσμιας υποδομής παραγωγής, μεταφορών, παραγωγής τροφίμων, διακυβέρνησης κ.λπ

Οι παγκοσμιοποιητές από τώρα άρχισαν να κρύβονται σε απομακρυσμένα νησιά που οδηγούν σε υπόγεια συστήματα σηράγγων και πόλεων ή σχεδιάζουν να είναι εκτός πλανήτη όταν όλα καταρρεύσουν.

Τα επερχόμενα γεγονότα είναι γνωστά τουλάχιστον από το 1979, και οι κυβερνήσεις του κόσμου το κράτησαν μυστικό από το κοινό για να κρατήσουν την κοινωνία σε λειτουργία μέχρι την τελευταία μέρα πριν φτάσει ο κατακλυσμός. 

Το γεγονός στο οποίο αναφέρονται οι επιστήμονες του Ναυτικού των ΗΠΑ είναι ένας "δέκατος πλανήτης", που είναι ορατός στα υπέρυθρα τηλεσκόπια σαν μια μεγάλη σκοτεινή πλανητική μάζα και κινείται κοντά στο τροχιακό επίπεδο της Γης γύρω από τον Ήλιο. Μόνο οι βαρυτικές επιδράσεις, σύμφωνα με τους κορυφαίους επιστήμονες του Ναυτικού, θα προκαλέσουν κατακλυσμικές αλλαγές στη Γη που θα αποτελούνται από πρωτοφανείς σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, ακόμη και μετατόπιση των πόλων, με συνεπακόλουθο την απελευθέρωση ενός αδιανόητου ωκεανού "slosh" που θα κατακλύσει τις παράκτιες περιοχές σε κάθε ήπειρο.

-Σμήνος φωτεινές σφαίρες πετούν γύρω από τη Σελήνη.Κυλινδρικά UFO κατέκλυσαν τον πλανήτη.Τα είδαν σε ΗΠΑ, Καναδά και Γερμανία.

Παράξενες εικόνες με 11 φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα να κυκλώνουν το φεγγάρι καταγράφηκαν στις 22/7/21, αλλά δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα παρά την 1η Αυγούστου.

ΣΜΗΝΟΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ 
ΣΦΑΙΡΕΣ

Τα δημοσίευσε ο γνωστός κυνηγός εξωγήινων Σκοτ Γουόρινγκ μέσω του μπλογκ του, με τους χρήστες των social media να είναι πεπεισμένοι ότι οι φωτεινές σφαίρες στον ορίζοντα πρόκειται για UFO.Σύμφωνα μεγνωστό ουφολόγο, φαίνεται πως οι εξωγήινοι προσπαθούν να πουν κάτι στην ανθρωπότητα μέσω ενός κώδικα από τα εξωγήινα σκάφη και είναι σίγουρος για το εκπεμπόμενο μήνυμα.

"Κάτι το οποίο μπορεί να αλλάξει το μέλλον της ανθρωπότητας για το καλύτερο" ισχυρίζεται ο κυνηγός εξωγήινων.

Στις εικόνες, ο σχηματισμός των 11 UFO φαίνεται να σχηματίζει σιγά-σιγά ένα τρίγωνο γύρω από τη Σελήνη, με το ζευγάρι που τράβηξε το βίντεο να ισχυρίζεται ότι πρόκειται για κάποιου είδους κώδικα.

https://www.youtube.com/watch?v=MJTDxa4Xr4I&t=5s 

-Περίεργος πράσινος μετεωρίτης πέφτει στη Γη με "τεράστια έκρηξη" στην Τουρκία.

Στις 1/8/21 ένα βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ένα φωτεινό αντικείμενο στον ουρανό εκρήγνυται πάνω από την πόλη Izimir

ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

της Τουρκίας πριν συντριβεί προς τη γη. 

Το θεαματικό γεγονός προκάλεσε εικασίες, πολλοί άνθρωποι είναι πεπεισμένοι ότι το αντικείμενο μπορεί να ήταν μετεωρίτης, αλλά άλλοι υποστηρίζουν ότι το αντικείμενο θα μπορούσε να ήταν διαστημικό σκουπίδι,συντρίμμια πυραύλων ή ακόμη και ένα UFO που συντρίβεται.

https://www.youtube.com/watch?v=soE0hzbqmgg&t=1s

-1/8/21:Το γεγονός ξεκίνησε.Όλες οι αρνητικές μη φυσικές αιθερικές και αστρικές οντότητες έχουν καθαριστεί.

Όλες οι υπόλοιπες αράχνες Chimera, Archons, Draco και Reptilian έχουν καθαριστεί.

Ολόκληρη η ομάδα Chimera ηττήθηκε και απομακρύνθηκε.Eχουν συλληφθεί όλοι thw Cabal

H ανθρωπότητα είναι πλέον ελευθερωμένη!!!

-Σύμφωνα με τα μηνύματα των Ολυμπίων "η Ευρώπη"(Δορυφόρος Δία) κατοικείται από 100.000.000 όντα, ασύγκριτης πνευματικότητος και τεχνολογίας σε σχέση με τον άνθρωπο. Πρόκειται για Ελλάνιους που διέφυγαν από την Γαία κατά τον Μεγάλο Κατακλυσμό (9.560 π.Χ.). Δύο άλλες ομάδες διέφυγαν με τα μεγάλα πλανητόπλοια "Δείμος" και "Φόβος" που

ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ

βρίσκονται σε τροχιά περί τον Άρη. Η Ευρώπη συνεργάζεται και φιλοξενεί δυνάμεις της 7ης Αποστολής της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, που προορίζονται για αποστολή βοήθειας ή επέμβασης στον πλανήτη σας".

-Όλες οι φυσικές καταστροφές που συμβαίνουν τώρα στον πλανήτη, οι οποίες προέρχονται από εκρήξεις ηφαιστείων, σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές, έντονα καιρικά φαινόμενα κλπ, οφείλονται στο γεγονός ότι η δράση του H.A.A.R.P. έχει σταματήσει και ο πλανήτης, ο οποίος είναι ζωντανή Οντότητα, προσπαθεί να ισορροπήσει. Και όχι όπως πολλοί υποθέτουν, ότι είναι αποτελέσματα κάποιας κλιματικής αλλαγής.

Παράλληλα οι τρύπες του Όζοντος έχουν κλείσει και οι ρύποι στα υψηλά στρώματα της ατμόσφαιρας εξαφανίζονται μυστηριωδώς Αυτά οφείλονται στην δράση των Φωτεινών Δυνάμεων,οι οποίες παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς την οικολογία του πλανήτη.

-Δημοσιεύθηκε στις 6 Αυγούστου 2021.

Σε αυτή τη συνέντευξη στο Exopolitics Today, η Elena Danaan ξεκινά με μια σύντομη περιγραφή της δουλειάς της ως επαγγελματίας αρχαιολόγου για 20 χρόνια, και τι έμαθε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αίγυπτο και αποδεικτικά στοιχεία εξωγήινης ζωής.

Συνεχίζει να δίνει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τη συνεχιζόμενη παρέμβαση της «Γαλαξιακής Ομοσπονδίας των Κόσμων» στη Γη, τη Σελήνη, τον Άρη, τον Phobos, και τις πρόσφατες διπλωματικές συναντήσεις στον Δία, οι οποίες παρέδωσαν την ευθύνη του ηλιακού συστήματος σε μια κοινοπραξία διαστημικών χωρών που απαρτίζουν τις Συμφωνίες Αρτέμιδος. 

EXOPOLITICS TODAY

Η Elena συζητά πώς οι οπισθοδρομικές εξωγήινες συμμαχίες,οι Draco Reptilians και Orion Alliance,αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν πολλά φυλάκια τους στο ηλιακό σύστημα. Αυτό δεν έχει επηρεάσει μόνο τον "Σκοτεινό Στόλο", υπό την Ηγεσία της Γερμανίας, αλλά και το Διαπλανητικό Εταιρικό Συγκρότημα (ICC), το οποίο χρησιμοποίησε την Ανταρκτική και τον Άρη, ως κύριες βάσεις επιχειρήσεων. 

 Τόσο ο Σκοτεινός Στόλος όσο και το ICC αναγκάστηκαν να εκκενώσουν εγκαταστάσεις στη Γη, τη Σελήνη, τον Άρη και αλλού στο ηλιακό σύστημα, σύμφωνα με την Elena. Στον Άρη, αυτό οδήγησε σε εκκένωση σημαντικών βάσεων και στην απελευθέρωση Αιχμαλωτισμένου Εργατικού Δυναμικού.

Η αλήθεια που προκύπτει είναι ότι η Γαλαξιακή Ομοσπονδία ενθαρρύνει τα έθνη της Earth Alliance/Artemis Accords να συνεργαστούν με νέες «Προοδευτικές Εταιρείες», παρά με αυτές που είχαν προηγουμένως συνδεθεί με το δυσφημισμένο ICC. Αυτό που είναι ζωτικής σημασίας για τις πληροφορίες της Έλενας είναι ότι πρόκειται για παρατηρήσεις σε πραγματικό χρόνο από ένα μέλος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας στο οποίο δόθηκε η άδεια να αποκαλύψει την αλήθεια για το τι συμβαίνει σήμερα στη Γη, τη Σελήνη και αλλού στο ηλιακό μας σύστημα. 

-Στο επόμενο δίμηνο (Σεπ-Οκτ) η Cabal θα επιχειρήσει να επιβάλει τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς.Ακριβώς την ίδια περίοδο θα λάβουν χώραν ορισμένες σημαντικές επιχειρήσεις των Δυνάμεων του Φωτός και ενδέχεται τελικά οι σκοτεινές δυνάμεις να αρχίσουν να χάνουν την ισχύ τους στο φυσικό επίπεδο.


ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ ΛΕΟΝΤΟΣ
-Κατά την διάρκεια αυτού του φαινόμενου, στις 8 Αυγούστου, δημιουργείτε η αστροπύλη του Λέοντος, μέσα από την οποία ρέει έντονο φως από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο, διαμέσου του Σείριου και το οποίο περνά πάνω στην Γαία. Το γεγονός
ενισχύει ιερούς κωδικούς για να γίνει πιο εύκολη η πνευματική μας ανέλιξη.

Η ενεργοποίηση των ανθρώπων μέσα από την αστροπύλη του Λέοντος, τους δίνει την δυνατότητα να παραλάβουν τους νέους κώδικες φωτός της Κοσμικής Ανάληψης για ολόκληρο τον χρόνο. Παραλάβετε αυτούς τους κώδικες ώστε να ενεργοποιηθεί το DNA σας και να σας βοηθήσει με την προσωπική σας ανέλιξη.




-Είμαστε κοντά σε κάποιο συγκλονιστικό γεγονός;

Τα απίστευτα καιρικά και άλλα φαινόμενα που ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια μας, οι ειδήσεις που μεταδίδουν πως τα χιόνια που κάλυπταν για αιώνες την Σιβηρία λιώνουν και στις αμμώδεις εκτάσεις που αποκαλύπτονται άρχισαν να φυτρώνουν δέντρα (!!), οι σεισμοί που ζώνουν τον πλανήτη και οι συνεχείς εκρήξεις ηφαιστείων, δείχνουν ότι η Γαία προσπαθεί να αποθεραπευτεί από τις πληγές που τις προκάλεσε η ανθρώπινη αφροσύνη.

Αν κρίνουμε από τα μηνύματα των Ολυμπίων πως τα σκάφη τους,που επιτηρούν την Γαία,έχουν ως αποστολή τους την πρόληψη κοσμικών κινδύνων μετριάζοντας τις επιπτώσεις των ακραίων φυσικών φαινομένων και ότι η οποιαδήποτε επέμβαση από τους αποστάτες στον γενετικό κώδικα των ανθρώπων αποτελεί λόγο και δικής τους επέμβασης, όπως συνέβη στο παρελθόν κατά την μεγάλη αποστασία του Κρόνου, σημαίνει πως επίκειται πολύ σύντομα ένα μεγάλο γεγονός που πανικόβαλε τους πρόσκαιρους εξουσιαστές.

Έχουν ξεπεράσει όλες τις κόκκινες γραμμές και αυτός είναι ο λόγος της παράλογης βιασύνης τους.Αν κρίνουμε από τα μηνύματα των Ολυμπίων πως τα σκάφη τους που επιτηρούν την Γαία έχουν ως αποστολή τους την πρόληψη κοσμικών κινδύνων μετριάζοντας τις επιπτώσεις των ακραίων φυσικών φαινομένων και ότι η οποιαδήποτε επέμβαση από τους αποστάτες στον γενετικό κώδικα των ανθρώπων αποτελεί λόγο και δικής τους επέμβασης, όπως συνέβη στο παρελθόν κατά την μεγάλη αποστασία του Κρόνου, σημαίνει πως επίκειται πολύ σύντομα ένα μεγάλο γεγονός που πανικόβαλε τους πρόσκαιρους εξουσιαστές.

Έχουν ξεπεράσει όλες τις κόκκινες γραμμές και αυτός είναι ο λόγος της παράλογης βιασύνης τους.

-Στις 8/8/21,ο δορυφόρος LASCO C2 κατέγραψε μια τεράστια άγνωστη έκρηξη στον ήλιο και δεν μοιάζει με ηλιακό νήμα ή ηλιακή φωτοβολίδα. 


Στις 1/11/20, ο δορυφόρος της NASA EIT 304 είχε συλάβει ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο που εκτόξευε μια τεράστια δέσμη στον ήλιο (δείτε το βίντεο) και παρόλο που ο λόγος δεν είναι γνωστός, λέγεται ότι οι "έξυπνοι αγώνες μπορεί να επιβιώσουν συλλέγοντας,αποθηκεύοντας και αξιοποιώντας δύναμη του ήλιου". 

Ως εκ τούτου μπορεί να αναρωτηθούμε αν ένα τέτοιο σκάφος έχει εκτοξεύσει κάτι στον ήλιο προκαλώντας τη μαζική έκρηξη.

https://www.youtube.com/watch?v=soE0hzbqmgg&t=1s

-Μήνυμα Ολυμπίων!

Στης 14/8/21 το βράδυ πέρασε πάνω από τον ελλαδικό χώρο,δυτικά,μία από της Ολύμπιες Αστροπολιτείες.

Ερίξαμε ειδικές μικρομηχανές για άνοιγμα Πυλών για τα σκάφη τους,όπως είπαν.Φαινόταν σαν Αστρο.

Οποιος το είδε,το είδε με κυάλια.

-Οι Ερπετοειδείς έχουν υποχωρήσει σε υπόγειες βάσεις και ετοιμάζονται για "ηρωϊκή" έξοδο. Όλες οι δίοδοι διαφυγής έχουν σφραγιστεί και αυτός είναι ο λόγος της αφήγησης νέων μεταλλάξεων και lock-downs, για να έχουν τους ανθρώπους υπό περιορισμό ώστε να πετύχουν τα σχέδια τους.

EΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ

Σχεδιάζουν να διαφύγουν από τη Γη με τα σκάφη τους λίγο πριν συμβεί η Ηλιακή Έκλαμψη. Μόλις όμως ξεφύγουν από την τροχιά του πλανήτη, θα πέσουν στα διασταυρούμενα πυρά των σκαφών της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας, επειδή πρόκειται για ένα συνεχιζόμενο διαγαλαξιακό πόλεμο, τα στοιχεία του οποίου τώρα αρχίζουν να φτάνουν στην επιφάνεια.

Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να εξαφανίζονται για τον λόγο ότι τους απαγάγουν, με σκοπό την συγκέντρωση ενός τεράστιου αριθμού για να τους χρησιμοποιήσουν ως ανθρώπινες ασπίδες, ελπίζοντας ότι θα εξασφαλίσουν ασφαλή διαδρομή διαμέσου του των σκαφών του Στόλου της Συνομοσπονδίας.Η Συνομοσπονδία εξαγάγει και παραλάμβάνειτις ψυχές των αιχμαλώτων ανθρώπων προτού να επιβιβαστούν στα σκάφη των Ερπετοειδών.Διαθέτει τέτοια τεχνολογία και  είναι κρίσιμο γι' αυτήν να τους διασώσει όλους.

-Κάποιες διορατικές πηγές αναφέρουν ότι αυτό το Φθινόπωρο ίσως συμβεί κάτι,το οποίο θα μπορούσε σταματήσει τον κόσμο όπως τον ξέρουμε.Η Cabal ενδεχόμενα να επαναλάβει ένα κτύπημα σε στυλ 9/11 ή να σκηνοθετήσει μια εξωτερική απειλή.

Να θυμάστε ότι αυτά είναι "σχέδια" και αν θα υλοποιηθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σε αυτό το χρονικό πλαίσιο ή όχι, δεν είναι 100% προβλέψιμο, επειδή οι Δυνάμεις του Φωτός λαμβάνουν τα κατάλληλα αντίμετρα. Υπάρχει όμως μεγάλη πιθανότητα να συμβεί κάτι μεγάλο το Φθινόπωρο.

-Οι Φωτεινές Δυνάμεις επικοινώνησαν πως οι ειρηνικές διαδηλώσεις ενάντια στην ιατρική τυραννία είναι βοηθητικές προς τη διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης και μπορούν να μειώσουν δραματικά το επίπεδο βίας που ενδέχεται να προκύψει κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της μετάβασης.

Ακριβώς στη μέση αυτής της περιόδου τετραγώνου Έριδας-Πλούτωνα από Αύγουστο έως Οκτώβριο, θα ολοκληρωθούν ορισμένες σημαντικές επιχειρήσεις των Φωτεινών Δυνάμεων, και γύρω στις 18 Σεπτεμβρίου 2021 οι σκοτεινές δυνάμεις ενδέχεται επιτέλους να αρχίσουν να χάνουν ισχύ στο υλικό πεδίο της επιφάνειας του πλανήτη.

-Δημοσιεύτηκε στις 17 Αυγούστου 2021.

Μήπως οι Bezos,Branson & Musk ταξίδεψαν κρυφά στον πλανήτη Δία για διαπραγματεύσεις με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία?

Στις 11/7/21,με μεγάλα σαλπίσματα, ο Ρίτσαρντ Μπράνσον ταξίδεψε με ένα

VIRGIN GALACTIC

διαστημόπλοιο "Virgin Galactic" για ένα πολύ δημοφιλές ταξίδι στην άκρη του διαστήματος,το οποίο ορίστηκε από τη NASA αρχικά σε υψόμετρο 80 χιλιομέτρων (50 μίλια). 
Μια εβδομάδα αργότερα,τον ακολούθησε ο Τζεφ Μπέζος,ο οποίος πέταξε με διαστημόπλοιο Blue Origin, ακριβώς πάνω από τη γραμμή "Φον Κάρμαν", σε υψόμετρο 100 χιλιομέτρων. Το παγκόσμιο πρότυπο για την έναρξη του διαστήματος.

Περίπου την ίδια εποχή, στις 23/7/21,ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι η SpaceX ανέλαβε το πολύτιμο συμβόλαιο για την εκτόξευση της Αποστολής της NASA "Europa Clipper" στον Δία, έως το 2024. Αυτό που ενώνει αυτά τα τρία διαφορετικά διαστημικά γεγονότα στα οποία συμμετέχουν πρωτοπόροι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της Αεροδιαστημικής, είναι ο ισχυρισμός μιας πρώην Γαλλίδας Αρχαιολόγου,της Elena Danaan,ότι μια σειρά από Μυστικές Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε μια Πλωτή Εξωγήινη Βάση (Πόλη) στην Ανώτερη Ατμόσφαιρα του πλανήτη Δία στα μέσα Ιουλίου.

Αυτή είναι μια ηχητική έκδοση ενός άρθρου που δημοσιεύτηκε στις 17 Αυγούστου 2021 και αφηγήθηκε από τον συγγραφέα, Δρ Michael Salla.

-Έχουν γίνει διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες που αποσαφηνίζουν καλύτερα τι συνέβη σε μια σειρά από μυστικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην ανώτερη ατμόσφαιρα του πλανήτη Δία στα μέσα Ιουλίου 2021,στις οποίες συμμετείχαν εκπρόσωποι από διαφορετικά διαστημόπλοια έθνη και τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία Κόσμων.

Στο τρέχον σενάριο, αυτές οι συναντήσεις «γαλαξιακής διπλωματίας» συζήτησαν την αναδιάρθρωση του ηλιακού μας


συστήματος με την επικείμενη ήττα του Σκοτεινού Στόλου, της Draco Empire, της Orion Alliance και των εταιρικών τους εταίρων, του Διαπλανητικού Εταιρικού Συγκροτήματος (ICC).

Περαιτέρω ανάγνωση.

*Ενημέρωση για την παρέμβαση της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας στο ηλιακό μας σύστημα.

*Ενημέρωση για τις επιθέσεις της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας σε Corporate Satellites & Mars Exodus.

*Οι Συμφωνίες Artemis είναι το πρώτο βήμα για ένα Διαστημικό ΝΑΤΟ και μελλοντικό Αστρικό Στόλο.

*Παρέμβαση της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας στον Άρη, τη Σελήνη και τη Γη.

-Οι ερπετοειδείς ετοιμάζονται για "ηρωϊκή" έξοδο από την Γη μεταφέροντας μαζί τους και πολλούς ομήρους.Εχουν υποχωρήσει σε υπόγειες βάσεις και ετοιμάζονται για "ηρωϊκή" έξοδο. Όλες οι δίοδοι διαφυγής έχουν σφραγιστεί και αυτός

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗΣ

είναι ο λόγος της αφήγησης νέων μεταλλάξεων και lock-downs, για να έχουν τους ανθρώπους υπό περιορισμό ώστε να πετύχουν τα σχέδια τους.
Σχεδιάζουν να διαφύγουν από τη Γη με τα σκάφη τους λίγο πριν συμβεί η Ηλιακή Έκλαμψη. Μόλις όμως ξεφύγουν από την τροχιά του πλανήτη, θα πέσουν στα διασταυρούμενα πυρά των σκαφών της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας, επειδή πρόκειται για ένα συνεχιζόμενο διαγαλαξιακό πόλεμο, τα στοιχεία του οποίου τώρα αρχίζουν να φτάνουν στην επιφάνεια.

Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να εξαφανίζονται για τον λόγο ότι τους απαγάγουν, με σκοπό την συγκέντρωση ενός τεράστιου αριθμού για να τους χρησιμοποιήσουν ως ανθρώπινες ασπίδες, ελπίζοντας ότι θα εξασφαλίσουν ασφαλή διαδρομή διαμέσου του των σκαφών του Στόλου της Συνομοσπονδίας.Η Συνομοσπονδία εξαγάγει και παραλάμβάνειτις ψυχές των αιχμαλώτων ανθρώπων προτού να επιβιβαστούν στα σκάφη των Ερπετοειδών.Διαθέτει τέτοια τεχνολογία και  είναι κρίσιμο γι' αυτήν να τους διασώσει όλους.

-Τρία αστρόπλοια μαζί εμφανίστηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα κοντά στον Ηλιο στις 19/8/21


  






--Στις 13/8/21,ο δορυφόρος SDO AIA 131 συνέλαβε ένα γιγαντιαίο αντικείμενο που περνούσε τον ήλιο με τεράστια ταχύτητα. 

Το αντικείμενο είναι μεγαλύτερο από τον πλανήτη Γη και σίγουρα δεν πρόκειται για κοσμική σκόνη ή βλάβη


κάμερας. 

Το περίγραμμα αυτού του αντικειμένου,το οποίο θα μπορούσε να είναι ένα αστρικό εξωγήινο μητρικό πλοίο,μοιάζει με αυτό ενός αεροπλανοφόρου.

https://www.youtube.com/watch?v=VF9PzKAY0_A&t=38s


-Η Γήινη Συμμαχία και η Γαλαξιακή Ομοσπονδία έχουν απελευθερώσει ένα μεγάλο, μεγάλο κομμάτι "πολύ σκοτεινών υπόγειων κατασκευών" κάτω από τον Ινδικό Ωκεανό και ένα τρίγωνο που παρουσίαζε αυτήν την περιοχή στην Βάση του


Ντιέγκο Γκαρσία .

Εκκενώθηκαν και ελευθερώθηκαν πολλοί σκλάβοι και κρατούμενοι,καθώς και πολλά σκοτεινά όντα έξω από τον πλανήτη μας και αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που μπορεί να αισθανόμαστε κάτι διαφορετικό στην ατμόσφαιρα.Εκείνη την ημέρα η "απήχηση Σούμαν" εκτοξεύτηκε στα ύψη, σαν κάτι σκοτεινό να είχε φύγει και οι δυνάμεις να εξισορροπούνται.



ΝΤΙΕΓΚΟ ΓΚΑΡΣΙΑ

-Να το θυμάστε: Τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα πριν γίνουν καλύτερα!

Η 8η Αποστολή του Ιερού Άρχοντος Φωτός Δία είναι η μεγαλύτερη ουράνια αποστολή που έχει συγκροτηθεί μέχρι σήμερα, για την αποκατάσταση συμπαντικών εκτροπών και την τιμωρία της Ύβρεως που καλλιεργούν οι Κρόνιοι του Όφεως, του Δράκοντος, της Σαύρας, της Ύδρας, του Κήτους, των αποστατών από το άστρο ε' του Βοώτη και άλλων αστερισμών, οι οποίοι ενισχυόμενοι και από τους γήινους αποστάτες, έχουν οδηγήσει τον πλανήτη της Γαίας στα πρόθυρα του χάους.

-Τέσσερα είναι τα στάδια για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας, η οποία διανύει αυτήν την στιγμή το τρίτο.

Το πρώτο στάδιο είναι η αφύπνιση ορισμένων ατόμων τα οποία βρίσκονται σε κάποιο επίπεδο γνώσης.

Το δεύτερο στάδιο είναι η μετάδοση των γνώσεων και των πληροφοριών που κατέχουν αυτοί οι άνθρωποι σε ένα ευρύτερο αριθμό ανθρώπων.

Το τρίτο στάδιο είναι η μαζική αφύπνιση της ανθρωπότητας και το τέταρτο στάδιο είναι η απελευθέρωση της ανθρωπότητας, δηλαδή η κατάρρευση του οικονομικού συστήματος δουλείας που της επεβλήθη, η πλήρης αποκάλυψη και η εμφάνιση εξωγήινων πολιτισμών και η ένταξη του πλανήτη στην γαλαξιακή οικογένεια με όλα τα οφέλη που συνεπάγεται,Corey Goody

-Η εξαφάνιση των Μάγια αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια που απασχολεί τους ιστορικούς και τους αρχαιολόγους..

ΜΑΓΙΑ
Οι Μάγια ήταν λαός Ινδιάνων τής Κεντρικής Αμερικής (εκεί όπου σήμερα βρίσκεται η Ονδούρα, η Γουατεμάλα, και το Μεξικό), και πιστεύεται ότι ανέπτυξαν τον λαμπρότερο πολιτισμό τού Δυτικού Ημισφαιρίου.Εμφανίστηκαν περί το 1800 π.Χ., αναπτύσσοντας μία τεχνολογία πρωτόγνωρη για την εποχή και ο πολιτισμός τους άκμασε το 250
μ.Χ., περίοδος όπου ο πληθυσμός τους ανερχόταν στα 2 εκατομμύρια.
Εξαφανίστηκαν περί το 900 μ.Χ., λόγω κάποιου αγνώστου ακόμη γεγονότος. Ο πολιτισμός τους "κατέρρευσε" και άρχισαν να εγκαταλείπουν τους οικισμούς τους.

Oι Μάγια σήμερα συμμετέχουν στην Μεγάλη Συμμαχία των Λαών του διαστήματος που βρίσκονται στο Ηλιακό μας Σύστημα και θέλουν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να ελευθερωθεί από την δουλεία της Cabal.

-Σύμφωνα με τον επαφικό Drake Bailey, ο κυβερνήτης των Πλειάδων,ο " Ενάλιος Ποσειδών" βρίσκεται εδώ για να βοηθήσει τις Δυνάμεις του Φωτός να απελευθερώσουν τον πλανήτη της Γαίας από την δουλεία της Cabal.

Επίσης ο Αρχηγός των Μινύων,ο κυβερνήτης του αστρικού σμήνους των Πλειάδων Μ-45 είναι επικεφαλής των

ΠΛΕΙΔΙΟΙ

προγραμμάτων "Τρίτων" και "Νηρηίς" της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των "Ε",που αφορούν την προστασία και την επιτήρηση των θαλασσών.

Η αντίσταση και ο στόλος των Πλειάδιων έχουν επικοινωνήσει με τους θετικούς στρατιωτικούς στις ΗΠΑ, τη Ρωσία και την Κίνα αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες, και έχουν τεθεί σε ισχύ κάποια σχέδια που αφορούν την προετοιμασία για το Γεγονός. Τα υπόγεια συμπλέγματα του όρους Τσεγιέν και της βάσης Θούλης (Γροιλανδία) προετοιμάζονται για το σκοπό αυτό.

-Παρέμβαση της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας στο Ηλιακό Σύστημα.

Οι συναντήσεις διευθυνόντων συμβούλων εταιριων αεροδιαστημικής στην ατμόσφαιρα του πλανήτη Δία με εκπροσώπους της Γαλαξιακής ομοσπονδίας επιβεβαιώνονται και από άλλη πηγή.

Εγιναν συναντήσεις μεταξύ γηίνων και εξωγήϊνων στις 16/8/21 στην διαστημική εξέδρα-πόλη που αιωρείται στην


ατμόσφαιρα του πλανήτη Δία.Παρήχθηκαν νέες λεπτομέρειες σχετικά με την παρέμβαση της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας στη Γη,τη Σελήνη και τον Άρη,μεταξύ ιδιωτικών εταιρειών και της Συμμαχίας.Οι εταιρείες αυτές που εκπροσωπούνταν από τρεις άνδρες, (Jef Bezos, Elon Musk και Richard Branson), επιλέχτηκαν μεταξύ άλλων μικρότερων εταιρειών για να κατασκευάζουν διαστημόπλοια και άλλο υλικό,που θα βοηθήσουν στην υπεράσπιση της Γης, ώστε η Ομοσπονδία να παραδώσει την ευθύνη στους ανθρώπους.

-Η Σελήνη απελευθερώθηκε πριν από λίγο καιρό και τέθηκε στα χέρια της Συμμαχίας. Οι ΗΠΑ είναι υπεύθυνες γι'αυτήν, όπως και για την οργάνωση όλων των διαφορετικών χωρών εκεί. Υπάρχουν τμήματα στην Σελήνη, ζώνες ασφαλείας, όπου μπορούν να πραγματοποιούνται συναντήσεις μεταξύ των αντιπροσώπων. Διάφορες τεχνολογίες που κυκλοφορούν δοκιμάζονται εκεί. Αυτές οι τεχνολογίες, που προέρχονται από την GFW, τίθενται στα χέρια της Συμμαχίας για να χρησιμοποιηθούν προς όφελος της ανθρωπότητας. Η χρήση αυτών των τεχνολογιών, η συμφωνία για τη χρήση τους, είναι πολύ αυστηρή και πρέπει να τηρείται. Υπάρχουν βάσεις εκεί, η GFW βρίσκεται σε τροχιά και τους εκπαιδεύει. 

Για αυτό ο Πρόεδρος Τραμπ πρόσφατα έφτιαξε την αμερικανική ναυτική διαστημική δύναμη.

-24/8/21:Οι Φωτεινές Δυνάμεις έχουν αρχίσει να καθαρίζουν το εσωτερικό στρώμα του αιθερικού και αστρικού στρώματος της σκοτεινής δύναμης με ακόμα δεκάδες δισεκατομμύρια ερπετοειδείς οντότητες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η μάχη για την πλανητική επιφάνεια στα μη φυσικά επίπεδα φτάνει τώρα στο αποκορύφωμά της. Οι


σκοτεινές επιθέσεις τις τελευταίες εβδομάδες κατέρρευσαν περίπου το 40 % του πλέγματος Light στην επιφάνεια του πλανήτη και ευτυχώς το δίκτυο ανακάμπτει αργά τις τελευταίες ημέρες.

Οι μη φυσικές σκοτεινές δυνάμεις χρησιμοποιούν τις κλιμακωτές τεχνολογίες και την κατοχή των οντοτήτων τους για να διατηρήσουν τον επιφανειακό πληθυσμό σε κατάσταση φόβου και προκαλούμενης μαζικής ψύχωσης.




-Αστροσκάφος "Ολυμπος" η Nαυαρχίδα των Δυνάμεων της 7ης Αποστολής του Διός.

Η 7η Αποστολή της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας, ενήργησε εναντίον των στασιαστών της 4ης αποστολής υπό τον Κρόνο με πλήθος σκαφών, επικεφαλής των οποίων ήταν το μητρικό σκάφος “Όλυμπος”, το οποίο σήμερα είναι ενσφηνωμένο στο ομώνυμο βουνό της Ελλάδος.Πρόκειται για σκάφος ασύλληπτης τεχνολογίας, μεσαίου μεγέθους και εσωτερικά είναι διαμορφωμένο σε τρία επίπεδα:

Στο πρώτο επίπεδο, υπάρχει χώρος “άβατος” σε όλες τις οντότητες του σκάφους, πλην του


ΣΚΑΦΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ
Διός και της Ήρας. Από τον χώρο αυτόν,ο Μέγας Αυτοκράτωρ των Ουρανών Ζευς βλέπει το εσωτερικό του σκάφους και των τριών επιπέδων, όλη την επιφάνεια της Γαίας, τους 13 γαλαξίες της Συνομοσπονδίας των “Ε” και τα 7 σύμπαντα που κυβερνά. Όταν απουσιάζει απαγορεύεταιη προσέγγιση του χώρου αυτού σε όλους.

Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται το Κυβερνείο, το οποίο είναι επανδρωμένο από οντότητες επιλεγμένες από τον ίδιο τον Δία. Επιπλέον υπάρχουν 13 θάλαμοι των Ολυμπίων (δώδεκα θάλαμοι για τους γνωστούς θεούς και θεές και ένας για τον ισόθεο Ηρακλή), από τους οποίους ελέγχονται το εσωτερικό του σκάφους και των τριών επιπέδων, η επιφάνεια του πλανήτη και ο καθένας επικοινωνεί με τον γαλαξία που εκπροσωπεί.Οι Ολύμπιοι μπορούν να επισκέπτονται τα άλλα δύο επίπεδα του σκάφους.

-Η επιστροφή των Ατλάντειων.

Ένα μήνυμα ελπίδας και αγάπης για τους αστρόσπορους της Γης, που έρχεται κατ΄ευθείαν από τους Πλειάδιους.

Μετά τον μεγαλύτερο παγκόσμιο διαλογισμό στην ανθρώπινη ιστορία, συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα απίστευτες μεταμορφώσεις σε όλο τον πλανήτη, καθώς ο Μεγάλος Κοσμικός Κύκλος κλείνει και ανατέλλει η Νέα Υδροχοϊκή Εποχή Φωτός για την ανθρωπότητα! 


Κατά τη διάρκεια αυτού του πρόσφατου ισχυρού παγκόσμιου διαλογισμού επιτεύχθηκε η ενότητα της κρίσιμης μάζας, κάτι το οποίο ενδυνάμωσε πολύ έντονα τη συλλογική συνείδηση στην επιφάνεια!

Σε μια ειδική πρόσφατη μετάδοση προς τη Γήινη Συμμαχία,το τμήμα των Ατλάντειων Δυνάμεων Φωτός μεταβίβασε αυτό το μήνυμα καθοδήγησης για τους αστρόσπορους της Γης:

"Βρισκόμαστε εδώ αυτή την ώρα κατά το Γεγονός της Μεγάλης σας Ανάληψης και σας συγχαίρουμε που διαλέγετε διαφορετικό μονοπάτι από αυτό που διαλέξαμε εμείς τις αρχαίες ημέρες! Ο πλανήτης Γη βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο χωροχρονικό σημείο που βρισκόταν 12.000 χρόνια πριν, όταν ο λαμπρός μας πολιτισμός της Ατλαντίδας βρισκόταν στην κορύφωσή του!Όπως γνωρίζετε, η Ατλαντίδα έφτασε σε ένα απότομο και τραγικό τέλος πριν ολοκληρωθεί η μεγάλη μας Ανάληψη, επειδή εστιάσαμε πάρα πολύ στον εξωτερικό κόσμο,χάνοντας τη σύνδεσή μας με τον εσωτερικό θεϊκό κόσμο".


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Η Εικόνα μιλά από μέσα.

Εναντίον των "παντός είδους τεράτων"έγινε ο αγώνας για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας και της ίδιας της Γης! ! 

Οι του ενδιαμέσου χώρου,τα πιόνια, ή αλλιώς η βιτρίνα των "επικυρίαρχων σατανικών ερπετοειδών" που κυριαρχούσαν και διοικούσαν την Γη,συνελήφθησαν ή και εκτελέστηκαν!Οι τρεις πυλώνες της


γνωστής σε όλους "Χαζαρικής Πυραμίδας" διοίκησης της Cabal, ατακρημνίστηκαν,διαλύθηκαν από καιρό! 

Τυχών κατάλοιπα της Χαζαρικής Cabal που απέμειναν,όπως πχ τα πιόνια του δικού μας Πολιτικού, Νομοθετικού, Δικαστικού χώρου κλπ.,είναι πλέον ασήμαντα και εντελώς ανίσχυρα σχήματα,που περιφέρονται για την ώρα στη Σκηνή που στήθηκε με σκοπό την μεγάλη αφύπνιση!

Παρακολουθείστε τον προγραμματισμένο,δημόσιο εξευτελισμό,τον διασυρμό,την απογύμνωση και αποδόμηση τους! Για αυτό τον λόγο υπάρχουν (όσοι από αυτούς υπάρχουν βέβαια και κάποιοι όχι),και τους βλέπετε να περιφέρονται ακόμα,ακολουθώντας εντολές της Συμμαχίας! 

Για να μπορέσει ο κόσμος να τους δει "Γυμνούς από Εξουσία και Ισχύ" και να καταλάβει σε ποιο Θεό προσκυνούσαν και ποια ξένα,σατανικά συμφέροντα εξυπηρετούσαν σε βάρος ολονών, για τόσα χρόνια..!

*Τα πράγματα είναι απλά!

*Το πόσοι θέλουννα τα δουν είναι το ερώτημα!                                


*Η Γήϊνη Συμμαχία έχει τον πλήρη έλεγχο της Γης και των ανθρώπων της!                                             

*Διανύουμε μία περίδιο αφύπνισης του κόσμου και κάθαρσης!                                                        

*Τυχεροί όσοι επέλεξαν να είναι εδώ! 

*Θεϊκό είναι το σχέδιο! Εμπιστευτείτε το!  

-Οι σκοτεινοί εξουσιαστές έδωσαν οδηγίες στις υπόλογες κυβερνήσεις να προχωρούν σε lock-down όπου καθίσταται ανάγκη, έχοντας δύο στόχους:

Να αποδίδεται στους μη εμβολιασμένους η ταχύτατη εξάπλωση της μετάλλαξης "Δέλτα" και να τίθενται υπό έλεγχο οι αντιδράσεις του κόσμου στα διάφορα μέτρα, που άρχισαν να εκδηλώνονται παγκόσμια.

-Ο δημοσιογράφος Collier επέδειξε στους ακροατές του την λίστα των μεταλλάξεων του κορωνοϊού, όπως σχεδιάστηκαν να συμβούν και να εξαπλωθούν από την παγκόσμια κυβέρνηση. Η λίστα φέρει την σειρά του ελληνικού αλφαβήτου και τελειώνει στην 24η μετάλλαξη με την ονομασία "OMEGA". Τώρα βρισκόμαστε στην "DELTA" και έπεται η μετάλλαξη "EPSILON" του κορωνοϊού.

Την λίστα υπέκλεψαν οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες από το αμαρτωλό CDC (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών) και ενημέρωσαν τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος έξαλλος και παρά τις συμβουλές ορισμένων από τους συνεργάτες του και με την διαβεβαίωση των μυστικών υπηρεσιών ότι είναι καλά φρουρούμενος, διέταξε την άρση όλων των μέτρων και να αφεθεί ελεύθερος ο βρετανικός λαός.

-Τρελή μέρα της 3/8/21!!!

*Το Πεντάγωνο έκλεισε μετά από μαζικούς πυροβολισμούς όπου έχασε τη ζωή του ένας αστυνομικός και μερικοί άλλοι τραυματίστηκαν.

* Πολλαπλές εκρήξεις στην Καμπούλ σε νοσοκομείο και στην πράσινη ζώνη όπου βρίσκονται τα κυβερνητικά κτίρια και οι ξένες πρεσβείες, δύο αυτοκίνητα καμικάζι σκόρπισαν τον τρόμο.

* Ένοπλοι άντρες εισέβαλαν στην κατοικία του υπουργού άμυνας του Αφγανιστάν, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι είναι εν ζωή.

*Η γενική εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Letitia James δήλωσε ότι ο κυβερνήτης Andrew Cuomo παρενόχληση σεξουαλικά πολλές γυναίκες, παραβίασε το ομοσπονδιακό και κρατικό δίκαιο και ότι δημιούργησε ένα εχθρικό τοξικό εργασιακό περιβάλλον γεμάτο φόβο και εκβιασμό.


* Τεράστια πυρκαγιά στο εργοστάσιο της Haldia Petrochemical Ltd στο Medinipur στην Ινδία.

* Τεράστια πυρκαγιά στο Environmental Technology Co.,Ltd στην πόλη Luyuan της Κίνας.

*Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης καλεί τον κυβερνήτη Cuomo να παραιτηθεί και δήλωσε ότι δεν είναι σε θέση να κυβερνήσει.

* Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στην περιοχή Näsby της πόλης Kristianstad στην Σουηδία.

*Το διεθνές αεροδρόμιο της Βαγδάτης βρίσκεται στο απόλυτο σκοτάδι σε γενικό blackout.

*Το πλοίο Asphalt Princess έχει καταληφθεί από βαριά οπλισμένους άντρες και οδηγείται σε ιρανικά ύδατα, δύο άλλα πλοία δεν έχουν τον έλεγχο των καπετάνιων, το Kamdhenu και το Golden Brilliant.Υπάρχουν αναφορές για άλλα 5 πλοία.

*Ο Μεξικανός πρόεδρος AMLO και ο επιδημιολόγος Hugo López-Gatell προειδοποίησαν ότι δεν να υποβάλλουμε τους εαυτούς μας στην υπαγόρευση των σπουδαίων φαρμακευτικών φασιστών.

*Οι πυρκαγιές στην Τουρκία πλησιάζουν το θερμικό εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας και χρειάζεται άμεση παρέμβαση.

*Το κουβανέζικο παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανακοίνωσε ότι περισσότεροι από 1000 Κουβανοί αγνοούνται εδώ και 20 μέρες.

* Άνοιξαν όλες οι πύλες στο φράγμα Madikheda στην Ινδία για να αποτρέψουν χειρότερες καταστροφές.

-Στο μέτωπο Κίνας-ΗΠΑ-Ταϊβάν-Ιαπωνίας,η Ταϊβάν δήλωσε να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει πολεμικά πλοία της Κίνας σε περίπτωση επέμβασης,ενώ η Κίνα προειδοποίησε ότι θα χτυπήσει με πυρηνικά την Ιαπωνία αν υπερασπιστεί την Τάϊβαν.Διοικητής των στρατευμάτων του Ειρηνικού των ΗΠΑ είναι ο αδελφός του Μαϊκλ Φλυν,Τσαρλς και έχει συγκεντρώσει τέτοια δύναμη στην περιοχή για την μεγαλύτερη άσκηση των ΗΠΑ από το 1981!!!

-Η Εικόνα μιλά από μέσα.Εναντίον των "παντός είδους τεράτων"έγινε ο Αγώνας για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας και της ίδιας της Γης! ! 

Οι του ενδιαμέσου χώρου,τα πιόνια, ή αλλιώς η βιτρίνα των "επικυρίαρχων σατανικών ερπετοειδών" που κυριαρχούσαν και διοικούσαν την Γη,συνελήφθησαν ή και εκτελέστηκαν!Οι τρεις πυλώνες της γνωστής σε όλους "Χαζαρικής Πυραμίδας" διοίκησης της Cabal, ατακρημνίστηκαν,διαλύθηκαν από καιρό! 

Τυχών κατάλοιπα της Χαζαρικής Cabal που απέμειναν,όπως πχ τα πιόνια του δικού μας Πολιτικού,

ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ
CABAL

Νομοθετικού, Δικαστικού χώρου κλπ.,είναι πλέον ασήμαντα και εντελώς ανίσχυρα σχήματα,που περιφέρονται για την ώρα στη Σκηνή που στήθηκε με σκοπό την μεγάλη αφύπνιση!

Παρακολουθείστε τον προγραμματισμένο,δημόσιο εξευτελισμό,τον διασυρμό,την απογύμνωση και αποδόμηση τους! Για αυτό τον λόγο υπάρχουν (όσοι από αυτούς υπάρχουν βέβαια και κάποιοι όχι),και τους βλέπετε να περιφέρονται ακόμα,ακολουθώντας εντολές της Συμμαχίας! 

Για να μπορέσει ο κόσμος να τους δει "Γυμνούς από Εξουσία και Ισχύ" και να καταλάβει σε ποιο Θεό προσκυνούσαν και ποια ξένα,σατανικά συμφέροντα εξυπηρετούσαν σε βάρος ολονών, για τόσα χρόνια..!

Τα πράγματα είναι απλά!Το πόσοι θέλουννα τα δουν είναι το ερώτημα!Η Γήϊνη Συμμαχία έχει τον πλήρη έλεγχο της Γης και των ανθρώπων της!                                  

Διανύουμε μία περίδιο αφύπνισης του κόσμου και κάθαρσης!Τυχεροί όσοι επέλεξαν να είναι εδώ!Θεϊκό είναι το σχέδιο! Εμπιστευτείτε το!  

-13/8/21.Τι συμβαίνει στη Γη έξω από τη Νότια Γεωργία και τα Νησιά Νότια Σάντουιτς; Περισσότεροι από 15 μεγάλοι και 3 μεγαλύτεροι από7.0+ σε 12 ώρες.  Σημάδι της εισερχόμενης αλλαγής πόλου;

Το σμήνος ξεκίνησε με 3 σεισμούς στις 12 Αυγούστου 2021 στις 8:32 μ.μ. UTC.Η ισχυρή σεισμική σειρά αυτή τη στιγμή επιβραδύνεται. Ο τελευταίος σεισμός> 5.0 σημειώθηκε πριν από περίπου δύο ώρες (13 Αυγούστου 2021, 5:52 μ.μ.).

Φαίνεται ότι όλο το ρήγμα σπάει!Μήπως πρόκειται να συμβεί κάτι τρομερό;Μετασεισμοί μετά τον


χθεσινό σεισμό 7.5-8  στα South Sandwich Islands φωτίζουν πάνω από το μισό μήκος της ζώνης υποβύθισης-αυτό είναι σχεδόν 500 χιλιόμετρα!Συνήθως αναμένουμε σεισμούς ώθησης με υποχώρηση αυτού του μεγέθους να σπάσουν κάτι σαν ρήγμα μήκους 100-200 χλμ.Δεν φαίνεται καθόλου καλό.

Ο πόλος της Γης αντιστρέφεται πιο γρήγορα από ό, τι είχε προβλεφθεί;Επιπλέον, φαίνεται ότι η σειρά σεισμών στα ανοικτά του νησιού Σάντουιτς λαμβάνει χώρα εκεί όπου βρίσκεται η ανωμαλία του Νοτίου Ατλαντικού (SAA).

Το SAA είναι εκεί όπου το μαγνητικό πεδίο της Γης έχει εξασθενήσει και όπου η εσωτερική ζώνη ακτινοβολίας Van Allen της Γης πλησιάζει πιο κοντά στην επιφάνεια της Γης βυθίζεται σε υψόμετρο 200 χιλιομέτρων.Είναι επίσης μια περιοχή όπου κανένα αεροσκάφος ή διαστημικό λεωφορείο δεν επιτρέπεται να πετάξει πάνω λόγω της αυξημένης ακτινοβολίας.

Έχοντας όλους αυτούς τους μέτριους σεισμούς σε εκείνη την περιοχή, σημαίνει ότι η αντιστροφή του πόλου της Γης πλησιάζει γρηγορότερα από το αναμενόμενο; 

-13/8/21.Τα λευκά καπέλα, τα καλά παιδιά, είναι πολύ απασχολημένοι με την εκπόνηση σχεδίων για εμάς, τα οποία δεν μπορούν να αποκαλυφθούν δημοσίως. Από συλλήψεις δημόσιων προσώπων, μέχρι την αντιμετώπιση των κλώνων, μέχρι τη συνεργασία με φωτεινές οντότητες, καθώς προετοιμάζονται για την αλλαγή.

Πιστεύω ότι είναι αλήθεια ότι τίποτα από αυτά δεν μπορεί να γίνει γνωστό πριν από τη στιγμή της


αλλαγής. Και όταν συμβεί η αλλαγή, η πραγματικότητά μας θα μεταμορφωθεί τόσο ολοκληρωτικά, που οι τρισδιάστατες συλλήψεις θα είναι το λιγότερο που θα μας απασχολεί.

Οι Q εξυπηρετούσαν τον σκοπό της αφύπνισης των ανθρώπων σε πράγματα που δεν είχαν ποτέ σκεφτεί. Να αφυπνίσει την αίσθηση του σκοπού.Ακόμα και με τη βοήθεια των Πλειάδων και τον καθρέφτη την τεχνολογία μέσα από την οποία μπορούν να βλέπουν τις χρονογραμμές , δεν υπήρχε περίπτωση τα Λευκά Καπέλα και ο Τραμπ να είχαν δει όλες τις μεταβλητές που θα διαδραματίζονταν. Το μέλλον δεν μπορεί ποτέ να είναι πλήρως γνωστό. 

-13/8/21Δήλωση του Προέδρου Τραμπ 45ου Προέδρου των ΗΠΑ:.

Τραγικό χάος στο Αφγανιστάν, εντελώς ανοικτά και σπασμένα σύνορα, εγκλήματα σε επίπεδο ρεκόρ, οι τιμές του πετρελαίου στην κορυφή, ο πληθωρισμός αυξάνεται και μας εκμεταλλεύεται όλος ο κόσμος.

Ο Τζο Μπάιντεν τα κάνει λάθος κάθε φορά με την εξωτερική πολιτική και πολλά άλλα θέματα. Όλοι
ήξεραν ότι δεν μπορούσε να αντέξει την πίεση. Ακόμα και ο υπουργός Άμυνας του Ομπάμα, Ρόμπερτ Γκέιτς, είπε το ίδιο. 

TAΛΙΜΠΑΝ

Έφυγε από το Αφγανιστάν, αντί να ακολουθήσει το σχέδιο που του άφησε η Διοίκηση μας,ένα σχέδιο που προστατεύει τους ανθρώπους και την περιουσία μας και διασφαλίζει ότι οι Ταλιμπάν δεν θα ονειρευτούν ποτέ να πάρουν την Πρεσβεία μας ή να τους δοθεί βάση για νέες επιθέσεις εναντίον της Αμερικής. Η απόσυρση θα καθοδηγείτο από γεγονότα επί τόπου. 

Αφού έβγαλαν τον ISIS έθεσαν έναν αξιόπιστο αποτρεπτικό παράγοντα. Αυτό το αποτρεπτικό έχει πλέον φύγει. Οι Ταλιμπάν δεν έχουν πια φόβο ή σεβασμό για την Αμερική ή για την ισχύ της Αμερικής. 

 

 

-Αφγανιστάν 15/8/21.

Ο Daniel-Whiplash347 λέει:

Οι Ταλιμπάν είναι Πατριώτες,Λευκά Καπέλα. Σκεφτείτε το ..!

Γιατί ο Πρόεδρος των ΗΠΑ George Bush τους ήθελε να εξαφανιστούν; Δεν ήθελε και τον Saddam Hussein να φύγει,επίσης;

Δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται,τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Η Γήϊνη Συμμαχία έχει τον πλήρη έλεγχο!

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει.Αυτό που έρχεται είναι σαρωτικό!

-Η "ψευδοκυβέρνηση" των ΗΠΑ έχει χάσει τον έλεγχο και δεν μπορεί να επιβεβαιώση και να δώσει πληροφορίες,για την απειλή που υπάρχει στην περιοχή του Αφγανιστάν,καθόσον ο ISIS επιχειρεί στην πρωτεύουσα Καμπούλ,σύμφωνα με πληροφορίες από τις Γαλλικές Μυστικές Υπηρεσίες

-Η Μεγάλη Αφύπνιση.

Η αλήθεια εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά στον χώρο της ιατρικής και της επιστήμης..

BAYDEN




Φτάσαμε σε σημείο ανατροπής. Η ανθρωπότητα ξυπνά με επιταχυνόμενους ρυθμούς, οπότε τώρα οι παγκόσμιοι εξουσιαστές προσπαθούν να εφαρμόσουν γρηγορότερα τα σχέδια τους για να σταματήσουν τη διάδοση της αλήθειας.

Για όποιον προσέχει, αντιλαμβάνεται ότι η απάτη της "πανδημίας" εντάσσεται στο παγκόσμιο σχέδιο αποπληθυσμού, να τρομάξουν οι άνθρωποι και να δεχτούν να λάβουν τα "εμβόλια" πρωτεϊνικών βιολογικών όπλων. Αυτό που οι παγκοσμιοποιητές δεν περίμεναν, είναι η γρήγορη διάδοση της αλήθειας που τώρα εξαπλώνεται σαν πυρκαγιά στον χώρο της ιατρικής και της επιστήμης.

-Η δράση της Γήϊνης Συμμαχίας άρχισε να φαίνεται και στον τόπο μας!Μια καθαρή απόδειξη πως η "Ελληνική Κυβέρνηση είναι ανύπαρκτη". Τα πάντα,ελέγχονται πλέον πλήρως,από εντελώς διαφορετικού είδους κέντρα εξουσίας,πατριωτικά.

Άλλοι αποφασίζουν πλέον για το μέλλον της Γης και της ανθρωπότητας! Είναι η Γήϊνη και Γαλαξιακή συμμαχία!Κανείς άλλος !

Με την ευκαιρία, ψάξετε το! Πόσοι από τους δικούς μας "Aξιωματούχους" προστέθηκαν ..στον κατάλογο "ελλειπόντων προσώπων";

-Θα πρέπει να περιμένουμε έναν πραγματικό συναγερμό EBS αρκετά σύντομα.Θα ανακοινωθεί ότι ο πρόεδρος Τραμπ επέστρεψε στο αξίωμα ή μπορεί και όχι. Μπορεί να αρχίσουμε να βλέπουμε πρώτα μαγνητοσκοπημένες ομολογίες για να σοκαριστεί ο κόσμος. Η ανακοίνωση ότι ο Τραμπ επέστρεψε στο αξίωμα θα γίνει, αλλά μπορεί να μην γίνει αμέσως.Θα τεθούμε σε στρατιωτικό νόμο για μικρό χρονικό

ΣΤΡΑΤΟΣ ΗΠΑ

διάστημα. Αυτός ο στρατιωτικός νόμος είναι για να κρατήσει τους καλούς πολίτες μακριά από τους δρόμους όταν θα συμβούν οι ταραχές, ώστε να μην μπείτε στη μέση.Ο στρατός θα σταματήσει τις ταραχές γρήγορα.Η αριστερά θα το αποκαλέσει "πραξικόπημα", οπότε να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό.

Ο στρατός θα καταλάβει όλους τους οργανισμούς. Πολλοί, πολλοί άνθρωποι θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν στη φυλακή. Ήδη έχουν γίνει μαζικές συλλήψεις. Το μεγαλύτερο μέρος του Κογκρέσου και της Γερουσίας έχει ήδη συλληφθεί πριν από λίγο καιρό. Αν ακούσετε κάποιον να σας λέει ότι συλλαμβάνουν το Κογκρέσο αυτή τη στιγμή ή αυτή την εβδομάδα, δεν γνωρίζουν. Οι συλλήψεις αυτές έγιναν πριν από αρκετό καιρό.

-Μία είναι η λέξη που μπορεί να περιγράψει,όσα θα βιώνουμε από εδώ και πέρα και αυτή η λέξη είναι "αποπροσανατολισμός".Για να γίνουν κάποια πράγματα θα πρέπει να κοιτάμε αλλού.Θα αναμένουμε πολύ σοβαρά γεγονότα αποπροσανατολισμού (false flags).Επίσης γεγονότα αποπρασανατολισμού με καιρικά φαινόμενα παγκόσμια.Αυτό βέβαια θέλει την σωστή διαχείριση.

-Δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτα. Ο Θεός είναι μαζί μας.Ζούμε την ανάληψη της Γής. Ίσως είναι μια μακρά διαδικασία, αλλά συμβαίνει.

Ψάξτε να βρείτε πότε ο Πρόεδρος Τραμπ απέσυρε τα Αμερικανικά στρατεύματα από το Αφγανιστάν. Ψάξτε επίσης το πότε εκτελέστηκαν οι Soleimani και Al-Baghdadi, το πότε αποδεκατίστηκε ο ISIS και το πότε καταστράφηκε η AL-QAEDA.Γιατί απλούστατα, όλα αυτά τα "Γεγονότα "..μιλούν από μόνα τους! Λένε Πολλά!

Η ειρήνη επικρατεί πλέον σε ολόκληρη την Γη.Από άκρη σε άκρη της και αυτή θα διαρκέσει για το λιγότερο 1000 Χρόνια!

-Μία είναι η λέξη που μπορεί να περιγράψει,όσα θα βιώνουμε από εδώ και πέρα,μέχρι τον Οκτώβριο τουλάχιστον,και αυτή η λέξη είναι "αποπροσανατολισμός".Για να γίνουν κάποια πράγματα θα πρέπει να κοιτάμε αλλού.Θα αναμένουμε πολύ σοβαρά γεγονότα αποπροσανατολισμού (false flags).Επίσης γεγονότα αποπρασανατολισμού με καιρικά φαινόμενα παγκόσμια.Αυτό βέβαια θέλει την σωστή διαχείριση.


Ηδη παγκόσμιες Στρατιωτικές ασκήσεις έχουν τεθεί σε εφαρμογή.Είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια στρατιωτική επιχείρηση στην ιστορία του πλανήτη μας και μετάβαση στην G.E.S.A.R.A.Τώρα απλά θα παίξουν ένα ψεύτικο σενάριο του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου για να χτυπήσουν οι σειρήνες σε κάθε Εθνικό Στρατιωτικό Κέντρο Διοίκησης.

Αυτό θα είναι για να δικαιολογήσουν σε ολόκληρο τον πλανήτη πολλά πράγματα που έχουν ήδη λάβει χώρα.Το γεγονός ότι ο Στρατιωτικός Νόμος G.E.S.A.R.A έχει τεθεί σε εφαρμογή.Τα μυστικά στρατιωτικά δικαστήρια,οι ομολογίες,οι εκτελέσεις,κλπ.Και όπως κάνουν συνήθως οι στρατιωτικοί,θα βοηθήσουν στην οικοδόμηση νέων πραγμάτων.Παρακολουθούμε απλά  ένα "Θέατρο"για "σκοπούς αφύπνισης"! Μην το ξεχνάτε! 

-Θεάτρο θα είναι και 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος που θα ακολουθήσει, γιατί πιστεύεται πως εάν η Γη δεν τρανταχτεί,ο κόσμος της θα συνεχίσει να βρίσκεται σε "χρόνια Νάρκη".

Τα ΜΜΕ δεν είναι πιά Μασονικά! Ελέγχονται πλήρως από την "Γήϊνη Σημμαχία! Ελέγχονται πλήρως από τους Πατριώτες  

Τα πλείστα από ό,τι βλέπουμε και διαβάζουμε ..."έγιναν και τελείωσαν"!Είναι παλιά θέματα,περασμένες ιστορίες που ολοκληρώθηκαν,τελείωσαν.Που ανήκουν πιά στο παρελθόν και για αυτό δεν πρέπει να υπάρχει καθόλου ανησυχία. Τώρα ο καιρός θεωρείται καταλληλότερος για να περάσουν όλα αυτά στον κόσμο.Με την Ελπίδα να αντιληφθεί,να καταλάβει το τι κρυβόταν πίσω από το Επικυρίαρχο Χαζαρικό Σύστημα και με την Ευχή ο κόσμος, επιτέλους να Αφυπνιστεί.

-Στις 24/8/21 έγινε μία πολύ σημαντική είδηση.Η είσοδος του κινέζικου αντιτορπιλικού στην θάλασσα της Ιαπωνίας για να δώσει μία "προειδοποιήση στους μιλιταριστές της Ιαπωνίας".

-Κύπρος 25/8/21.Aνάκληση διαβατηρίων Τούρκοκυπρίων αξιωματούχων.

Η δράση της Γήϊνης Συμμάχιας άρχισε να φαίνεται και στην Κύπρο μας!

Μια καθαρή απόδειξη πως η "Κυπριακή Κυβέρνηση" "είναι ανύπαρκτη!Τα πάντα, ελέγχονται πλέον

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

πλήρως από εντελώς διαφορετικών είδους κέντρα εξουσίας,πατριωτικά.

Άλλοι αποφασίζουν πλέον για το "Μέλλον της Γης" και της Ανθρωπότητας! Είναι η Γήϊνη και Γαλαξιακή Συμμαχία.

Πόσοι από τους Κυπρίους "Aξιωματούχους" προστέθηκαν.. στον κατάλογο Ελλειπόντων Προσώπων;

Την ανάκληση των διαβατηρίων αριθμού τουρκοκύπριων "αξιωματούχων" και μελών της "επιτροπής" για το άνοιγμα των Βαρωσίων (Αμμόχωστος) ανακοίνωσε στις 23/8/21 η κυπριακή κυβέρνηση.

-Ζωντανός είναι και ο Καντάφι.

Ο Ηγέτης της Λυβίης Καντάφι δεν δολοφονήθηκε.Ο κλώνος του,ναι!Οι Πατριώτες προστατεύονται! Οι Μεγάλοι Πατριώτες, ακόμα περισσότερο!Ενώ αντίθετα,οι προδότες μικροί και μεγάλοι, καταδιώκονται! Τώρα,"Πληρώνουν" ένας ένας τους ..Λογαριασμούς τους! 

ΚΑΝΤΑΦΙ

Ο μικρότερος γιός του Προέδρου JF Kένεντυ,Patric αναφέρει:Ο Καντάφι σχετίζεται με την οικογένεια μας.Επρόκειτο να ξεκινήσει την επανάσταση του για να ανατρέψει την "μαυροντυμένη" Βασιλική Οικογένεια των Sanussi στις 5 Σεπτεμβρίου 1969, αλλά διατάχθηκε από τα Άσπρα Καπέλα των ΗΠΑ,να αλλάξει την ημερομηνία σε 1η Σεπτ. 1969.

Άλλωστε,το γεγονός πως όταν επισκέφτηκε την Ιταλία,είχε καρφιτσωμένη στην στολή του φωτογραφία του Omar Muktar ή άλλως William Wallace Lincoln,του παππού του Προέδρου John F. Kennedy,λέγοντας πως για τους Λίβυους ήταν όπως ο Χριστός για τους Χριστιανούς. Δεν ήταν καθόλου ,μα καθόλου τυχαίο!

--29/8/21:Ο Στρατός των ΗΠΑ και η Παγκόσμια Συμμαχία Δέχονται τις Εντολές του Προέδρου Τραμπ.Για να μην ξεχνιόμαστε:


Ο Στρατός των ΗΠΑ και η Συμμαχία έχουν τον έλεγχο. Ο Τραμπ εξακολουθεί να είναι Πρόεδρος και Γενικός Διοικητής Στρατού.Ο Στρατός και η Παγκόσμια Συμμαχία δέχονται τις εντολές του. 

Αλλά στην ουσία, ο Παντοδύναμος Θεός έχει τον πλήρη έλεγχο και έχει επιλέξει τον Τραμπ για να επιφέρει Δικαιοσύνη, Ειρήνη και Ευημερία σε όλη την ανθρωπότητα!

Τα πολύ καλύτερα έπονται! Από το σκοτάδι στο Φως!

-Κύπρος 

Οι Τούρκοι θέλουν όλη την Κύπρο;Θα μείνουν με το όνειρο και την ελπίδα.Γιατί απλά ο Erdoğan δεν υπάρχει πια.


Η Κυβέρνηση του δεν υφίσταται, εξού και δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις.Πόσο μάλλον το εδώ έκτρωμα, η Ψευδοκυβέρνηση των Κατεχομένων..! 

Η Τουρκία τριχοτομείται! Όλα τα Ελληνικά Εδάφη και η Κύπρος,Ελευθερώνονται!

Ούτε θέμα ΑΟΖ υφίσταται πλέον,ούτε θέμα Εξόρυξης Φυσικού Αερίου.Για αυτό μπήκαν ήδη στο συρτάρι. 

Κυβερνήσεις δεν υπάρχουν! Καμιά απ'αυτές που ξέραμε.

Κουμάντο κάνει η Γήϊνη Συμμαχία!!

Αυτή κινεί τα νήματα παντού στη Γη!

Ψάξτε την δική μας! Ανύπαρκτη είναι και αυτή..!

 Το ίδιο ανύπαρκτοι είναι και οι πλείστοι.."Άρχοντες"!

ΕΠΙΛΟΓΟΣ 

Να χτίσουμε μια νέα Ελλάδα αυτή που αξίζει σε εμάς τους Έλληνες! Να ξεχάσουμε τις διαφωνίες μας τα προσωπικά συμφέροντα και να απομακρυνθούν οι υπάλληλοι ξένων συμφερόντων.Μια Ελλάδα που αξίζει κάτι καλύτερο ανάλογο με το λαμπρό παρελθόν δίχως διχόνοια. Μόνο έτσι θα ζήσουμε καλύτερα και τα παιδιά μας θα έχουν ένα καλύτερο μέλλον αισιόδοξο και ανθρώπινο!!!!!! Ενωμένοι όλοι οι Έλληνες μακριά τα κόμματα και άλλες προκαταλήψεις!!!!!

Ο Θεός να μας βοηθήσει!!!

31/8/21                                                                          

                                                                            ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

                                                                                      ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

-Nicos Kastanias

-Γεώργιος Μουρατίδης

-Γιάννης Σπύρου

-Κωνσταντίνος Ελευθέριος Πετρόπουλος

-Vivian-Paraskevi Voula Belogianneas

-Eliana Elefheriou

-Chryso Elenodorou

-https://www.diadrastika.com

-https://benjaminfulford.net

-Anita Natália Szabó

-Αστροπύλη

-https://www.skai.gr

-https://realrawnews.com

-https://ufosightingshotspot.blogspot.com

-https://www.zerohedge.com

-https://www.thegatewaypundit.com

-https://joshmitteldorf.scienceblog.com

-http://stateofthenation.com

-https://www.rumormillnews.com

-https://soho.nascom.nasa.gov

-https://exopolitics.org

-https://www.rt.com

-https://links.homesteaderdepot.com

-https:// www.mufon.com

-https://nworeport.me

-https://terrapapers.com

-http://endoftheamericandream.com

-https://off-guardian.org

-https://www.zerohedge.com

-https://www.naturalnews.com

-https://www.express.co.uk

-https://www.bitchute.com

-https://www.express.co.uk

-HttpsQ//www.ancient-code.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.