Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 21-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2021Α

               ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ-ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου "Τα Σημεία των Καιρών"με το υπ'αριθμ."Νοέβριος 2021".Απ'εδώ και εμπρός θα αναρτώ κάθε μήνα το άρθρο γιατί στο τρίμηνο υπάρχουν πάρα πολλές σελίδες.Ετσι τα γεγονότα θα είναι επίκαιρα.

Επαναλαμβάνω και πάλι ότι: Επειδή αναγράφονται περίεργα-παράξενα πράγματα,το άρθρο προορίζεται γιά


αφυπνισμένα άτομα και για άτομα με "ευρύ μυαλό".Ατομα που δεν μπορούν να τα πιστέψουν,κανείς δεν τα υποχρεώνει να πιστέψουν.Αν θέλουν ας εκλάμβουν τα αναγραφόμενα σαν ένα ωραίο παραμύθι !!! 

Ας τους θυμήσω όμως ότι:"Αν δεν πιστεύεις σε κάτι,δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.Η πιο ισχυρή φαντασίοση μπορεί να είναι τελικά η πραγματικότητα"!

Το 1ο Μέρος καλύπτει τα κεφάλαια,Διάστημα,την δραστηριότητα των Φωτεινών Γαλαξιακών Δυνάμεων δηλαδή των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων και των Συμμαχικών Φυλών τους (Γαλαξιακή Συνομοσπονδία του Φωτός των «Ε» Σμήνους 13 Γαλαξιών).

Το 2ο Μέρος τις Διεθνείς Εξελίξεις με ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας,τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν αναφερθεί από τα ΜΜΕ.

Οπου αναφέρω "Φωτεινές Δυνάμεις" εννοώ τους "Ανδρομέδιους-Ολύμπιους" και την "Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων"τους.Τις εχθρικές αποστατικές δυνάμεις τις ονομάζω και "σκοτεινές".

Οπως έχω αναφέρει πολλές φορές,πολλά απ'αυτά που γράφω είναι πρωτόγνωρα στο ευρύ κοινό και δύσκολα πιστεύονται από τους περισσότερους,ιδίως από τους νέους αναγνώστες.Δεν θα πει όμως ότι "επειδή δεν πιστεύουμε σε κάτι δεν είναι και αληθινά"! 


ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ

-Η ΝΑΣΑ ψάχνει να βρεί τι είναι τα UFO που παρατηρούνται να πετούν σε διάφορες περιοχές του πλανήτη και μας προετοιμάζει για τις μεγάλες αποκαλύψεις όσον αφορά εξωγήϊνους πολιτισμούς,κάτι που μας προδιαθέτει για


μεγάλες εμφανίσεις και πληροφορίες που θα ακολουθήσουν.

-Διατηρίστε τι σώμα σας υγιές για να διευκολυνθούν οι αλλαγές στον γενετικό σας κώδικα που θα μας βοηθήσει να ανέλθουμε σε ανώτερο δονητικό επίπεδο.

Ο συνεχής βομβαρδισμός που δέχεται ο πλανήτης από σωματίδια υψηλής ενέργειας στοχεύει στην μεταβολή του γενετικού κώδικα των ανθρώπων, μεταβάλλοντας τους σε υψηλής δονητικής συχνότητας όντα, έτοιμα για να μεταβούν -κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις, σε ανώτερη διάσταση.Απαραίτητο είναι να διατηρούν το pH τους αλκαλικό (μέσω της αλκαλικής διατροφής), που καθιστά το σώμα υγιές!

-Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία είναι μια ένωση πολλαπλών πολιτισμών από γαλαξιακές φυλές, που ζουν και στη Γη μαζί με την ανθρωπότητα.

Σκοπός της ύπαρξης της είναι να ανυψώσουμε την πλανητική συνείδηση,όχι μόνο για τους κατοίκους της Γης αλλά και για όλους τους κατοίκους του Σύμπαντος.

Για να το πετύχουμε αυτό έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά εργαλεία.Το πρώτο πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσει η ανθρωπότητα είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος όπως τον αντιλαμβάνεστε στο δικό σας παρόν.Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η αλλαγή είναι αδύνατη και όσο περισσότερο περιμένουν, τόσο περισσότερο θα χρειαστεί για να συνειδητοποιήσουν τη δική τους δύναμη.

Όταν φτάσετε σε ένα επίπεδο όπου θα συνειδητοποιήσετε τη φυσική σας πραγματικότητα,τότε όλα θα είναι υπό τον έλεγχό σας σε αυτήν την κατάσταση.

-Στις 2/11/21 και ώρα 10:05 μ.μ ένα σπάνιο φαινόμενο εξελίχθηκε στο Βόρειο Ημισφαίριο,με το πολικό Σέλας να αποκτά ένα έντονο κόκκινο χρώμα!!!-Γιγαντιαίες Σφαίρες (Sphere Being Alliance) των "Γαλάζιων Φτερωτών Όντων",άρχισαν να εμφανίζονται στο "Ηλιακό μας Σύστημα" από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και παρέμειναν

ΠΟΛΙΚΟ ΣΕΛΑΣ

σε στάση αναμονής μέχρι το 2011,οπότε και άρχισαν να ενεργοποιούνται.Οι Σφαίρες κυμαίνονται σε μέγεθος από τη διάμετρο της Σελήνης μέχρι εκείνης του Δία.Τοποθετήθηκαν με στρατηγικό τρόπο ώστε να ενεργούν ως βάσεις συντονισμού του Γαλαξιακού Υπερκύματος,τόσο για τον Ήλιο, όσο και την Ανθρωπότητα.

Εάν επιτύχει η επιχείρηση των  "Γιγάντιων Σφαιρών" θα απαλλάξει τον πλανήτη μας από το σφιχταγκάλιασμα της Cabal,τότε η αποστολή του υπερπολιτισμού των "Γαλάζιων Φτερωτών Όντων" τελειώνει και θα φύγουν.Ομως θα συνεχίσουν την αποστολή απελευθέρωσης των πλανητών,πολιτισμοί τύπου ΙΙ και Ι που ανήκουν στις Γαλαξιακές Φωτεινές Δυνάμεις.

-Όλες οι επί μέρους προσπάθειες της Cabal που εντάσσονταν στο σχέδιο της παγκοσμιοποίησης, απέτυχαν παταγωδώς.Η Cabal ζούσε στην δική της πραγματικότητα, αφού είχε το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα στη διάθεση της και απολάμβανε τα οφέλη μιας τεχνολογίας που ξεπερνούσε κατά 400 χρόνια την γήινη.

Το πείραμα της Φιλαδέλφειας που έγινε το 1943,διενεργήθηκε από την γήινη Cabal με τεχνολογία Τέσλα.Παράλληλα με το επίτευγμα της τηλεμεταφοράς, άνοιξε ένα παράθυρο παράλληλης πραγματικότητας,στο οποίο διαφάνηκε πως οι Ναζί θα κυριαρχούσαν ολοκληρωτικά και θα υποδούλωναν τον πλανήτη.Η παράλληλη αυτή πραγματικότητα έγινε αντιληπτή από πολλούς εξωγήινους πολιτισμούς, οι οποίοι έσπευσαν εδώ ματαιώνοντας τα σχέδια των Ναζί και κατ' επέκταση της Cabal.

-Το Διαγαλαξιακό Συμβούλιο αποφάσισε την άνοδο και ένταξη της Γαίας στην 5η διάσταση γι' αυτό οι προετοιμασίες θα ενταθούν.Ο βομβαρδισμός του πλανήτη από κύματα γαλαξιακής ενέργειας που αποσκοπούν στο "ξύπνημα" του γενετικού κώδικα αυξήθηκε κατά πέντε φορές,καθώς το "Event",δηλαδή η απελευθέρωση της ανθρωπότητας,είναι πολύ κοντά.

-Η διακήρυξη ανεξαρτησίας και οι συνδεδεμένες κυβερνήσεις της Γης.

Δημοσίευτηκε μια ενημέρωση της ομάδας του Corey Goode,ο οποίος είναι εκπρόσωπος της Γης στην Παγκόσμια Γαλαξιακή Ένωση Εθνών.

"Μέσα σε λίγες μέρες,αφότου ήμουν στην τελευταία αποστολή αναγνώρισης του Ομίλου Orion,με μετέφεραν σε ένα σκάφος των Μάγια για να παρευρεθώ σε μια κλήση διάσκεψης μεταξύ των συνδέσμων της Συμμαχίας SSP



(όχι το πραγματικό όνομα για την επιχειρησιακή ασφάλεια) και δύο εκπρόσωποι που ήταν κάποτε ηγέτες στο μυστικό πρόγραμμα που αναφέρεται ως η Παγκόσμια Γαλαξιακή Λίγκα των Εθνών (όχι το πραγματικό όνομα του προγράμματος, για την ασφάλεια λειτουργίας).

Η Παγκόσμια Γαλαξιακή Λίγκα των Εθνών (GGLN) είναι ένα πολύ μεγάλο πρόγραμμα που αποτελείται από


συμμετέχοντες από τις περισσότερες χώρες του κόσμου σε κάποιο βαθμό. Μετά τις αποστολές Apollo στο φεγγάρι, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ζήτησε από μια ομάδα επιστημόνων και πολιτικών να πλησιάσει κάθε έθνος,δείχνοντάς τους γεωλογικές αποδείξεις από το φεγγάρι ότι υπάρχει ένα κυκλικό ηλιακό γεγονός που θα κατέστρεφε τον πολιτισμό μας. 

Είπαν σε αυτά τα έθνη ότι είχαμε καθυστερήσει για το επόμενο ηλιακό γεγονός και ότι αν συνέβαινε εκείνη την ημέρα θα μπορούσαμε να δούμε την εξαφάνιση της ανθρώπινης φυλής. Στη συνέχεια έδωσαν λύση. Ονόμασαν το σχέδιο πρόγραμμα διατήρησης των ειδών και ζήτησαν από κάθε έθνος να συνεισφέρει το 1% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος τους σε μια παγκόσμια γαλαξιακή ένωση εθνών που θα δημιουργούσε αποικίες σε άλλα αστρικά συστήματα για να εξασφαλίσει τη διατήρηση της ανθρωπότητας.

Γνώρισα επίσης τον Raymond (Διευθυντή Ανάπτυξης Επιστήμης και Τεχνολογίας) και την Anya (Διευθύντρια Αποικιακής Ασφάλειας),οι οποίοι υπηρέτησαν με την Παγκόσμια Γαλαξιακή Λίγκα των Εθνών σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα φυλάκια αποικιών τους στην άκρη του γαλαξία μας.Και οι δύο εκπρόσωποι του GGLN ήταν Καυκάσιοι και στα τέλη της δεκαετίας του '50 ή στις αρχές της δεκαετίας του '60 και ήταν ντυμένοι με σκούρες μπλε φόρμες που είχαν αφαιρέσει όλα τα μπαλώματα στρατιωτικής ονομασίας".

-Συνεβη κάτι περίεργο.

Κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας κεραυνών που παρατηρήθηκε ζωντανά στον ISS στις 8/11/21,συνέβη κάτι περίεργο. 


Φαίνεται ότι ένα τεράστιο ορθογώνιο αντικείμενο γίνεται ορατό αφού χτυπηθεί από κεραυνό. 

Μήπως το UFO περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να συνδεθεί με ένα κεραυνό; 

Λέγεται ότι τα UFO χρησιμοποιούν κεραυνούς ως πηγή ενέργειας.

https://www.youtube.com/watch?v=HH3oqzSz3fs&t=2s

-Γιγαντιαία σκάφη μεγέθους πλανήτη συνωστίζονται γύρω από τον Ηλιο και εργάζονται για την ανύψωση των ενεργειακών του συχνοτήτων.

Οι Φωτεινές Δυνάμεις επέβαλαν πλήρη καραντίνα του πλανήτη στις 22 /11/21.Στόχος του αποκλεισμού ήταν και η μη δυνατότητα ανταλλαγής τηλεπαθητικών μηνυμάτων μεταξύ των υψηλών κλιμακίων της Cabal και των εξωγήινων πατρώνων τους που βρίσκοντο πέραν του ηλιακού συστήματος, μέχρι και την πλήρη εξουδετέρωση της εγκληματικής αυτής συμμορίας

Επειδή το πολυδιαστατικό ενεργειακό πλέγμα που απέκλεισε την Γη βρίσκεται σε σχετικά χαμηλό ύψος,κάποιοι


τηλεπικοινωνιακοί δορυφόροι υψηλής τροχιάς επηρεάστηκαν, με ενδεχόμενο να παρουσιαστούν προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες.

Τα γιγαντιαία σκάφη σε μέγεθος πλανήτη που περιβάλλουν τον Ήλιο, ασχολούνται με την μετατροπή και την ανύψωση των ενεργειακών του συχνοτήτων, ώστε ο Ήλιος να ρίχνει το φως και τις υψίσυχνες ενέργειες του στον πλανήτη, στοχεύοντας στην ταχύτερη και πιο αποτελεσματική ανύψωση των ενεργειακών συχνοτήτων των ανθρώπων, η οποία καθυστερεί απαράδεχτα.

Ήδη χιλιάδες άνθρωποι που ανυψώθηκαν άρχισαν να ξεχωρίζουν από τους άλλους, τόσο στην συμπεριφορά όσο και στην αντίληψη, αλλά και στην κατανόηση αυτών που συμβαίνουν και αυτών που πρόκειται να συμβούν,ενώ εκατομμύρια άλλοι,δέσμιοι της εκπαίδευσης που τους επεβλήθη και των θρησκευτικών δοξασιών αρνούνται να ανυψωθούν,αντιδρώντας μάλιστα εντελώς αρνητικά..

-Στις 13/11/21 το βράδυ εμφανίστηκε τεράστιο UFO στις πυραμίδες της Αιγύπτου.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ UFO

δείτε την φωτο.


-Το σύγχρονο ενδιαφέρον για τα UFO έχει αυξηθεί μετά τη δημοσίευση μιας έκθεσης ορόσημο του Πενταγώνου τον Ιούνιο 2021 που είδε τις ΗΠΑ να παραδέχονται για πρώτη φορά ότι υπάρχει κάτι στον ουρανό τους που δεν μπορούν να εξηγήσουν.

Μέσα στα αρχεία UFO του FBI έχουν συσσωρεύτει εκατοντάδες θεάσεις,όπως σκάφη ταχύτητας 27.000 μίλια την ώρα,αεροπλάνα "διαλυμένα"και "σώματα εξωγήινων".

Τα έγγραφα του FBI περιγράφουν λεπτομερώς εκατοντάδες θεάσεις UFO από πιλότους, αστυνομικούς και στρατιώτες και περιλαμβάνουν ανατριχιαστικές ιστορίες για σκάφη με ταχύτητα 27.000 μίλια/ώρα, συντριβές χωρίς επιζώντες και σώματα εξωγήινων.

Η εφημερίδα Sun Online ερεύνησε τα αρχεία του FBI και αποκάλυψε αναφορές πολλών μυστηριωδών σκαφών που ερευνήθηκαν από ομοσπονδιακούς πράκτορες εν μέσω ενός καταιγισμού θεάσεων τη δεκαετία του 1940.Εκατοντάδες σελίδες περιγράφουν λεπτομερώς τις θεάσεις UFO από πιλότους, αστυνομικούς και στρατιωτικούς.

-Ενημέρωση Flash Overtura

Ως απόκριση από μια μη φυσική, μη τοπική κβαντική κοσμική ώθηση Φωτός, ο Γαλαξιακός Κεντρικός Ήλιος μας δείχνει σημάδια αυξημένης δραστηριότητας στα μη φυσικά επίπεδα..Αυτό αναμένεται να αυξηθεί έως ότου εμφανιστεί ο γαλαξιακός παλμός Superwave στο εγγύς μέλλον.

Το Σύμπαν μας είναι μια ζωντανή οντότητα και μαθαίνει.Το κύριο μάθημα του Σύμπαντος μας τώρα είναι να μεταμορφώσει

ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ
ΗΛΙΟΣ

πλήρως όλη την ακαθάριστη πρωτογενή ανωμαλία και η τρέχουσα μετασταθερή κοσμική κβαντική κατάσταση κενού θα μετατοπιστεί σε μια νέα, πιο σταθερή κατάσταση ισορροπίας χωρίς σκοτάδι.

Αυτή η νέα δραστηριότητα του Γαλαξιακού Κέντρου αλλάζει ήδη τη δομή του κβαντικού κενού του Ηλιακού συστήματος και υπάρχει όλο και περισσότερο φωτεινό υπερρευστό πλάσμα που φέρνει καθαρό φως στο ηλιακό μας σύστημα:

Ο εναπομείνας στόλος της Χίμαιρας στη ζώνη του Κάιπερ, που ήρθε στο ηλιακό μας σύστημα από τον Ωρίωνα το 1996, δεν αντέχει αυτή την υψηλή δόνηση. Τα περισσότερα από αυτά τα πλοία εκκαθαρίστηκαν και τα υπόλοιπα διέφυγαν πολύ πιο κοντά στη Γη πέρα ​​από τη σεληνιακή τροχιά μεταξύ 1-10 εκατομμυρίων μιλίων από τη Γη, όπου μπορεί να είναι προσωρινά ασφαλή για μερικές εβδομάδες ακόμα.

Όταν η παρουσία του φωτεινού υπερρευστού πλάσματος Φωτός στο Ηλιακό μας σύστημα είναι αρκετά ισχυρή. Οι δυνάμεις του Φωτός θα αρχίσουν να χτίζουν δύο σφαίρες Dyson με μανδύα με μητρικά πλοία της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας σε εικοσαεδρικό σχηματισμό.

ΣΦΑΙΡΑ DYSON

Αυτές οι σφαίρες Dyson θα έχουν διάμετρο περίπου 15-20 εκατομμύρια μίλια και θα ρυθμίζουν τη ροή των ενεργειών του Γαλαξιακού Υπερκύματος και της λάμψης του Γεγονότος. Η πρώτη σφαίρα Dyson θα κατασκευαστεί γύρω από τον Ήλιο και η δεύτερη γύρω από τη Γη, και θα εξασφαλίσουν μια μετάφραση δύο φάσεων των εισερχόμενων κοσμικών ενεργειών προς τον πληθυσμό της επιφάνειας.

Υπάρχει πολλή δραστηριότητα κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη αυτή τη στιγμή, αλλά όλη πρέπει να παραμείνει ταξινομημένη.

Η αυξημένη δραστηριότητα του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου είχε επίσης ως αποτέλεσμα μια νέα εισροή ενεργειών της θεάς προς τον πλανήτη. Η Ίσις πήρε πίσω το στέμμα της.

Μια πολύ σημαντική δίνη της θεάς στην Ευρώπη, η τοποθεσία της οποίας πρέπει να παραμείνει καλυμμένη προς το παρόν, επανενεργοποιείται ως αποτέλεσμα αυτής της νέας εισροής, μετά από περισσότερα από 200 χρόνια λήθαργου.

Επίσης, η διπλή δίνη Paris Versailles Goddess αναδιαρθρώνεται και προετοιμάζεται για ένα νέο επίπεδο δραστηριότητας τον Δεκέμβριο.Ως μέρος αυτής της αναδιάρθρωσης, η ενέργεια της Rose Goddess αγκυροβολείται στις Βερσαλλίες.

-Πίσω από τις σκηνές, στην επιφάνεια του πλανήτη, οι Δυνάμεις του Φωτός αφαιρούν τα εξωτικά όπλα που δημιουργούν το Πέπλο.Δεν εξετάζουν ακόμη την κατάσταση στη στρατιωτική βάση Urim στο Ισραήλ και στο Κέντρο Δεδομένων της Γιούτα κοντά στο Orem της Γιούτα.Αυτές οι δύο τοποθεσίες είναι δύο κύρια οχυρά της Χίμαιρας στην επιφάνεια, με τη βάση του

UTAH DATA CITY

Ουρίμ να είναι ανώτερη, και οι δύο (Ουρίμ και Ορέμ) σχετίζονται με την πέτρα Ουρίμ, η οποία ήταν μια συσκευή επικοινωνίας.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Utah Data City χτίστηκε όχι πολύ μακριά από το Salt Lake City, όπου βρίσκεται η Εκκλησία των Αγίων των Τελευταίων Ημερών,και όχι πολύ μακριά από το The Vault.Η βάση Urim στο Ισραήλ είναι η κύρια βάση για κλιμακωτές και κατευθυνόμενες επιθέσεις όπλων. 


-Σε μια πιο φωτεινή νότα οι Πλειάδειοι αυξάνουν την παρουσία τους κοντά στην επιφάνεια του πλανήτη. Εδώ μπορείτε να δείτε το μητρικό τους.

Οι Πλειάδειοι επικοινωνούν ξανά με τους μουσικούς, εμπνέοντας τη μουσική τους,όπως έκαναν στο προηγούμενο κύμα επαφής των Πλειάδων στις αρχές μέσα της δεκαετίας του 1980,όταν εμπνέουν κάποια από τη μουσική της ντίσκο.Υπήρχε ακόμη και ένα τραγούδι που προέβλεψε την ήττα του AΙ σε μια πιο φωτεινή νότα. 

ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ

Οι Πλειάδειοι αυξάνουν την παρουσία τους κοντά στην επιφάνεια του πλανήτη. Εδώ μπορείτε να δείτε το μητρικό τους.
Οι Πλειάδειοι επικοινωνούν ξανά με τους μουσικούς, εμπνέοντας τη μουσική τους όπως έκαναν στο προηγούμενο κύμα επαφής των Πλειάδων στις αρχές,μέσα της δεκαετίας του 1980, όταν εμπνέουν κάποια από τη μουσική της ντίσκο.Υπάρχει ακόμη και μια ομάδα στο facebook που ονομάζεται Pleiadian Disco.

Τώρα αποκαλύπτεται ο μύθος της Πλειάδας και περισσότερο από μια αληθινή ιστορία του πλανήτη Γη και του Σύμπαντος.


-Γίνεται ένας Γαλαξιακός πόλεμος.Πολλά από τα πλοία προέρχονται από τον πλανήτη Γη,αλλά η πλειονότητα τους


προέρχεται από άλλα σύμπαντα και έρχονται μέσω πυλών για να φτάσουν εδώ.




-Διάστημα: Επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη ψυχρών παγίδων διοξειδίου του άνθρακα στη Σελήνη.Μετά από δεκαετίες αβεβαιότητας, Αμερικανοί επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι επιβεβαίωσαν για πρώτη φορά την ύπαρξη κρύων παγίδων διοξειδίου του άνθρακα πάνω στη σεληνιακή επιφάνεια.Οι παγίδες πιθανώς περιέχουν διοξείδιο σε στερεά μορφή, το οποίο θα μπορούσε μελλοντικά να χρησιμοποιηθεί για να υποστηρίξει την παρουσία ρομπότ και ανθρώπων στο φεγγάρι.

-Υπάρχουν πολλοί τύποι πλοίων στους ουρανούς σε όλο τον κόσμο.Μερικά από αυτά είναι διαδιάστατικα και άλλα όχι.

Οι δυνάμεις που βρίσκονται στον πλανήτη μας,πριν από μερικά χρόνια,αν δεν γνωστοποιούσαν για αυτούς,ότι αυτοί θα έπαιρναν τον έλεγχο της εν λόγω έκθεσης με τον δικό τους τρόπο.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αληθοφανείς είναι τόσο πολύ σημαντικοί.(πλοια φωτο)

-Ενας στόλος UFO στο Μπρονξ της Nέας Υόρκης και παράξενα αντικείμενα που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της ζωντανής ροής του ISS (Διεθνής Διαστημικός Σταθμός) στην δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Το ίδιο πράγμα την τρίτη εβδομάδα,φώτα σε σχέδια που ενώνονται.Τα έχουν δει στο Λας Βέγκας,Αριζόνα,Ουάσιγκτον,Μαϊάμι, Καλιφόρνια και το Ηνωμένο Βασίλειο (Μ.Βρετανία).Επίσης μπορεί να είναι εκπαίδευση πιλότων της Space Force (Διαστημική Δύναμη των ΗΠΑ).

-Στόλος UFO που ταξιδεύουν στο διάστημα δίπλα στο νεφέλωμα του Ωρίωνα.

Στις 14/11/21,ένας παρατηρητής ουρανού έβγαζε εικόνες του νεφελώματος του Ωρίωνα,συμπεριλαμβανομένου του NGC-1977 (το νεφέλωμα Running Man),χρησιμοποιώντας μια κάμερα Mallincam 26ctec συνδεδεμένη σε ένα τηλεσκόπιο C-14 Edge HD, όταν δύο σχηματισμοί UFO και ένα πιθανό εξωγήινο μητρικό σκάφος σε σχήμα πούρου πετούσε πάνω από το νεφέλωμα του Ωρίωνα. 

Πρόσθετες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τα τελευταία χρόνια δείχνουν πολλά άλλα τεράστια UFO (συνήθως σε σχήμα


πούρου) να περνούν μέσα από το Νεφέλωμα Ωρίωνα M42.
Η καταγραφή του στόλου των UFO, συμπεριλαμβανομένων των πρόσθετων εικόνων, είναι απόδειξη ότι αυτά τα τεράστια εξωγήινα πλοία υπάρχουν! 

Πρόσφατες συναντήσεις για τον Γανυμήδη μεταξύ εκπροσώπων της Συμμαχίας της Γης με αρκετούς εξωγήινους οργανισμούς και μια νέα ομάδα που εισέρχεται στο ηλιακό μας σύστημα,την Διαγαλαξιακή Συνομοσπονδία που κάνει συνολικά τέσσερις ανεξάρτητες πηγές που αναφέρουν ότι ο Γανυμήδης ήταν ο τόπος συναντήσεων με μια εξαιρετικά εξελιγμένη νέα ομάδα εξωγήινων επισκεπτών στο ηλιακό μας σύστημα.

Η Συμαχία της Γης (Earth Alliance) ολοκλήρωσε την πρώτη της αποστολή στον Γανυμήδη,ένα από τα φεγγάρια του Δία.Αυτός ο σταθμός χρησιμοποιήθηκε ως τόπος συνάντησης για τη Συμμαχία της Γης, το Συμβούλιο της Ανδρομέδας,το Συμβούλιο των Πέντε και μια ομάδα από αυτά που οι άνθρωποι της Γης θα θεωρούσαν εξαιρετικά προηγμένους εξωγήινους Αυτά τα όντα μπορούν να εκδηλωθούν ως εξωγήινα είδη,αλλά στην πραγματικότητα είναι περισσότερο μια συνείδηση,μια υπερσυνείδηση ​​που κοιτάζει πάνω από αυτόν τον γαλαξία και πολλούς άλλους για αιώνες.

Αυτά τα όντα ταξίδεψαν σε αυτό το ηλιακό σύστημα για να γίνουν μάρτυρες μιας γέννησης μιας νέας εποχής,μιας εποχής που περιλαμβάνει την απελευθέρωση της Γης.Καθώς ο εχθρός αναφέρει βολικά ότι παίζουν πολλά χρονοδιαγράμματα,σε μια προσπάθεια να μπερδέψει τους γήϊνους που τόσο απεγνωσμένα αναζητούν την απελευθέρωση από τον εχθρικό έλεγχο.Η αλήθεια είναι ότι αυτό το ηλιακό σύστημα συνεχίζει,σε ένα χρονοδιάγραμμα ταυτόχρονα.Είναι ένα χρονοδιάγραμμα που ωφελεί ολόκληρο τον Γαλαξία και σηματοδοτεί ένα επιτυχημένο τέλος του πολέμου μεταξύ των Γηίνων και της ομάδας του Ωρίωνα.

-Έχει παρατηρηθεί για πρώτη φορά από Ανδρομέδιους επιστήμονες, ότι ολόκληρο το Σύμπαν δονείται από μια αρμονική ακολουθία υψηλής συχνότητας, που υποδηλεί πως επίκειται η άνοδος του, σε υψηλότερα επίπεδα φωτός.

Παρά το γεγονός αυτό, ολόκληρος ο Σπειροειδής Γαλαξίας (Milky Way Galaxy) καθυστερεί την άνοδο του με συνέπεια να

MILKY WAY GALAXY

καθυστερεί η άνοδος ολόκληρου του Σύμπαντος, εξ' αιτίας της Γης, η οποία παραμένει ο τελευταίος πλανήτης στον Γαλαξία που εξακολουθεί να ελέγχεται από τις Σκοτεινές Δυνάμεις.

Οι εντεινόμενες προσπάθειες των Φωτεινών Δυνάμεων για την απελευθέρωση του πλανήτη, προκαλούν γαλαξιακό και διαγαλαξιακό επιστημονικό ενδιαφέρον.Χιλιάδες σκάφη στα οποία επιβαίνουν επιστημονικές αποστολές,πλημμύρισαν το ηλιακό σύστημα για να παρακολουθήσουν εκ του σύνεγγυς την απελευθέρωση του Γαίας από την Cabal και την άνοδο της σε ανώτερο επίπεδο φωτός.

-Η έκλειψη της Σελήνης και οι Πλειάδες. 

Μία από τις καλύτερες,αν όχι η καλύτερη φωτογραφία της έκλειψης της Σελήνης στις 19/11/21. Η Σελήνη αντανακλά με εκτυφωλτικό τρόπο το φως του Ήλιου ενώ γίνεται κόκκινη στην περιοχή που πέφτει επάνω της η παρασκιά της Γης.


Με μπλε στο πάνω μέρος βλέπουμε τις επτά αδερφές,του αστερισμού των Πλειάδων.
Αυτή η φωτογραφία είναι μοναδική γιατί λήφθηκε με υπερέκθεση στην έρημο Roswell του Νέου Μεξικού,ένα μέρος με παρθένο ουρανό και χωρίς φωτορύπανση.

Μια τέτοια εικόνα είναι δυνατή να παραχθεί με υπερέκθεση μόνο κατά τη διάρκεια μιας σεληνιακής έκλειψης,όταν το φεγγάρι σβήνει και αποκαλύπτει νεφελώματα και αστέρια που διαφορετικά καλύπτονται από το φως του φεγγαριού.  




-Αυτά τα σκάφη παρουσιάσθηκαν στις 20/11/21 στην Αθήνα.

Προσέξτε το εμπρός μέρος του σκάφους που έχει βγεί έξω από την κάλυψη του νέφους.Φαίνεται επίσης περιμετρικά το τζάμι του σκάφους.

σεις σχεδόν σε όλο τον πλανήτη.Μία αναταραχή που προδιαθέτει ότι έρχονται σοβαρές εξελίξεις σε όλη την ανθρωπότητα,ενώ παγκόσμια ανάβουν σπίθες πολέμου.Πιστέυω ότι δεν θα γίνει πόλεμος!

Οι αποστάτες έχουν υπερβεί κάθε ανεκτό όριο γι'αυτό και η επέμβασση των Ολυμπίων είναι ήδη σε εξέλιξη.

Ολα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα γι'αυτό και βιάζονται να μπολιάσουν όσους περισσότερους μπορούν!



Συνεχιζεται με το Β' Μέρος









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.