Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 21-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021

                    ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ-ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


                                                                    "Και πιο λίγο πιο κάτω σε αυτά τα χρυσαφένια μάρμαρα    
                                                                      βρίσκεται ο ορισμός της Αιωνιότητας"


ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου "Τα Σημεία των Καιρών"με το υπ'αριθμ."Δεκέμβριος 2021".Απ'εδώ και εμπρός θα αναρτώ κάθε μήνα το άρθρο γιατί στο τρίμηνο υπάρχουν πάρα πολλές σελίδες.Ετσι τα γεγονότα θα είναι επίκαιρα.
Επαναλαμβάνω και πάλι ότι: Επειδή αναγράφονται περίεργα-παράξενα πράγματα,το άρθρο προορίζεται γιά αφυπνισμένα άτομα και για άτομα με "ευρύ μυαλό".Ατομα που δεν μπορούν να τα

πιστέψουν,κανείς δεν τα υποχρεώνει να πιστέψουν.Αν θέλουν ας εκλάμβουν τα αναγραφόμενα σαν ένα ωραίο παραμύθι !!! 
Ας τους θυμήσω όμως ότι:"Αν δεν πιστεύεις σε κάτι,δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει.Η πιο ισχυρή φαντασίοση μπορεί να είναι τελικά η πραγματικότητα"!
Το 1ο Μέρος καλύπτει τα κεφάλαια,Διάστημα,την δραστηριότητα των Φωτεινών Γαλαξιακών Δυνάμεων δηλαδή των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων και των Συμμαχικών Φυλών τους (Γαλαξιακή Συνομοσπονδία του Φωτός των «Ε» Σμήνους 13 Γαλαξιών).
Το 2ο Μέρος τις Διεθνείς Εξελίξεις με ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας,τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν αναφερθεί από τα ΜΜΕ.
Οπου αναφέρω "Φωτεινές Δυνάμεις" εννοώ τους "Ανδρομέδιους-Ολύμπιους" και την "Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων"τους.Τις εχθρικές αποστατικές δυνάμεις τις ονομάζω και"σκοτεινές".
Οπως έχω αναφέρει πολλές φορές,πολλά απ'αυτά που γράφω είναι πρωτόγνωρα στο ευρύ κοινό και δύσκολα πιστεύονται από τους περισσότερους,ιδίως από τους νέους αναγνώστες.Δεν θα πει όμως ότι "επειδή δεν πιστεύουμε σε κάτι δεν είναι και αληθινά"! 

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ

-Παρατηρείστε! Αφουγκραστείτε το Σύμπαν!
Πάντα σας ψιθυρίζει μηνύματα μέσω τραγουδιών, ονείρων, αριθμών, σκέψεων, κλπ. 
Σας δίνει μηνύματα κάθε ώρα και στιγμή. 
Φτάνει εσείς να δίνετε προσοχή... Φτάνει να τα ακούτε, να τα βλέπετε, να τα αναγνωρίζετε! 

-Ηλιακή καταιγίδα "χτυπάει" τον πλανήτη απο τις αρχές Δεκεμβρίου και αναμένεται και άλλη!
Μας ανοίγει ορίζοντες...μας στηρίζει σε κάθε τι καινούργιο...μας δίνει δυνατές πληροφορίες!
ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

Σε κάθε νέο φεγγάρι έχουμε και δραστηριότητα στον Ήλιο ανεπτυγμένη όπως και στην καταγραφή Schumann.Η ενέργεια "χτίζεται" για την Ηλιακή έκλειψη . 






-Μας παρακολουθούν ήδη εξωγήινοι;Το UFO γυρίστηκε με τηλεσκόπιο ή έγχρωμη κάμερα νυχτερινής όρασης,στις 21 Νοεμβρίου 2021 και αναβόσβηνε το φως του με λάμψη χρώμα όρασης.
https://www.youtube.com/watch?v=MZwd_OeQ-Lg

-H NASA δεν πάτησε στον Αρη αλλά στην Γροιλανδία!
Μια έκθεση που δείχνει ότι δεν ήταν ποτέ στον Άρη! Όταν οι επίσημες φωτογραφίες του ρόβερ διορθώνονται χρωματικά σε κάποιες αναρτημένες εικόνες, μπλε ουρανοί, γκρι πράσινα βρύα για να αναφέρουμε μερικές ανωμαλίες! 
Επιπλέον, όταν ο κομήτης πέρασε από τον Άρη έκλεισαν επειδή δεν ήταν εκεί! 
Η καλύτερη ευκαιρία για να βιντεοσκοπήσουν και να φωτογραφίσουν έναν κομήτη από κοντά!!! Αλλά έκλεισαν!

-Οι επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο Cornell συναντούν στοιχεία πολλαπλών προηγμένων εξωγήινων πολιτισμών μετά την ανάλυση ενός χάρτη του Γαλαξία μας.

-Αποστολή της Earth Alliance στον δορυφόρο Γανυμήδη για να χαιρετήσει τους επισκέπτες του ET και να εγκαινιάσει ένα Star Trek Future.
Ο στρατιώτης των ΗΠΑ με το όνομα JP υπηρέτησε για σχεδόν δύο χρόνια στον στρατό των ΗΠΑ και ήρθε για να δώσει την πρώτη του συνέντευξη συζητώντας μυστικές στρατιωτικές αποστολές ενός διεθνούς διαστημικού συνασπισμού στη Σελήνη,τον Γανυμήδη και άλλες τοποθεσίες στο ηλιακό σύστημα.
ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ

Σε αυτή την αποκλειστική συνέντευξη στο Exopolitics Today,ο JP συζητά το ιστορικό του,γιατί αποφάσισε να ενταχθεί στον στρατό των ΗΠΑ,μυστικές αποστολές στο φεγγάρι της Γης και στο φεγγάρι του Δία,τον Γανυμήδη,όπου συναντήθηκε με διαφορετικές εξωγήινες οντότητες.Λέει ότι μια ομάδα προσφάτως αφιχθέντων εξαιρετικά εξελιγμένων εξωγήινων επηρεάζουν τη ζωή τους με στρατιώτες και άλλους με τους οποίους έρχονται σε επαφή.Ο JP διατηρεί το όνομά του και τη φυσική του εμφάνιση εμπιστευτικά για να διατηρήσει την καριέρα του,αλλά ενθαρρύνει άλλα πρώην ή εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ να εμφανιστούν για να μοιραστούν τις δικές τους εξωγήινες εμπειρίες.
 Πρόσφατα μιά μεγάλη επιστροφή,ισχυρών καλοπροαίρετων δυνάμεων,από άλλη διάσταση και βασίλειο,μιά μεγάλη δύναμη που πάντα προσπαθούσε να απελευθερώσει την Ανθρωπότητα της Γης από τη σκλαβιά.Είμαστε έτοιμοι για έναν μεγάλο μεγάλο τελικό.
Ο στόλος από τη Διαγαλαξιακή Συνομοσπονδία έφτασε σε αυτό το αστρικό σύστημα.Τα πλοία τους θα σταθμεύουν γύρω από τον Δία για λίγο,μέχρι νεωτέρας για να κινηθούν πιο κοντά στην τροχιά της Γης.Το προσωπικό και η επιμελητεία είναι ευπρόσδεκτα στο φυλάκιο του Ashtar.Ανώτατοι αξιωματούχοι μένουν στις εγκαταστάσεις του Συμβουλίου των Πέντε,στο φεγγάρι Γανυμήδης Έρχονται να αξιολογήσουν το αποτέλεσμα της κοινής μας δουλειάς σχετικά με την διάλυση της Σκοτεινής Συμμαχίας και να συνεργαστούν μαζί με τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία των Κόσμων μια πορεία δράσης για το επόμενο βήμα.
Μια πολυεθνική γήϊνη συμμαχία με επικεφαλής τη Διαστημική Διοίκηση των ΗΠΑ στέλνει μια μεγάλη συνοδεία στον Γανυμήδη για να συναντηθεί και να συνεργαστεί με μια εισερχόμενη ομάδα εξωγήινων επισκεπτών.

-H πορεία του Ηλίου κατά τη διάρκεια του έτους σχηματίζει το "σύμβολο του απείρου" που στην κυριολεξία πρόκειται για τον ιερό αριθμό 8.
Η Cabal χρησιμοποιεί τους ιερούς αριθμούς του σύμπαντος που μας ανήκουν για δόξα, δύναμη και εξουσία, αλλά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον αριθμό του ήλιου που είναι η πηγή της ζωής και της αγάπης.
ΠΟΡΕΙΑ ΗΛΙΟΥ

Εκεί που ενώνονται οι γραμμές στο σύμβολο του απείρου ή στον αριθμό 8, βρίσκεται το σημείο του "Διαχωρισμού",χωρίζει το φώς από το σκοτάδι,το καλό από το κακό,το θετικό από το αρνητικό και το άσπρο από το μαύρο.Πρόκειται για το σημείο που προσπαθεί η Cabal να καταστρέψει χωρίς αποτέλεσμα και είναι η απόδειξη ότι έχασαν τον πόλεμο, και η άφιξη του κεντρικού ήλιου Αλκυόνη τους έχει τρελάνει.
Το σύμβολο που απεικονίζει το άπειρο εισήχθη στη μαθηματική σημειογραφία από τον Άγγλο μαθηματικό John Walis, και το 1694 δημιουργήθηκε η γραφική αναπαράσταση Lemniscate από τον Bernoulli και ονομάστηκε η καμπύλη του Μπερνούλη.
Ο αριθμός 8 ανοίγει θεϊκή πύλη του φωτός και η σκοτεινή Ελίτ δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει"πουθενά"
Θυμηθείτε την πρόσφατη αλλαγή ονόματος του Facebook, Metaverse=εικονική πραγματικότητα!

-Μυστηριώδες σήμα από την Ανδρομέδα που πρόσφατα έλαβε η NASA ,πυροδότησε θεωρίες για την προέλευσή του.
Κάτι εξαιρετικά σπουδαίο ανακάλυψαν στον Γαλαξία της Ανδρομέδας, όταν αποφάσισαν να στρέψουν το τηλεσκόπιο και να τον μελετήσουν. 
Οι επιστήμονες που χρησιμοποιούν το τηλεσκόπιο Fermi της NASA βρήκαν κάτι μαγευτικό ενώ εξερευνούσαν τον γαλαξία της Ανδρομέδας.Το τηλεσκόπιο Fermi εντόπισε ένα μυστήριο "σήμα" να εκπέμπεται από το κέντρο του.Ενώ υπάρχουν
ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

μερικές θεωρίες ως προς την προέλευση του σήματος,οι ειδικοί εξακολουθούν να μην είναι ικανοί να λύσουν το μυστήριο.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι το τηλεσκόπιο Fermi εντόπισε ένα μυστήριο "σήμα" που εκπέμπεται από το κέντρο του Γαλαξία της Ανδρομέδας.Προς το παρόν,η προέλευσή του παραμένει ένα μυστήριο.Οι ειδικοί εξακολουθούν να μην είναι βέβαιοι για την λύση του.Οι πιθανότητες,ίσως,να είναι περισσότερες από αυτές που παρουσιάστηκαν και βεβαίως υπάρχει η εκδοχή των Ανδρομέδιων και του πολιτισμού τους.

-Βρέθηκε συντριβή εξωγήινου πλοίου (διάμετρος 20 μέτρα) στον Άρη.
Προφανώς το κάτω μέρος του UFO πρέπει να είναι "VV",γιατί άφησε δύο γραμμές κατά μήκος της ξηράς, φαίνεται ότι στη μέση ήταν ανυψωμένο και οι δύο γραμμές σκάφτηκαν όταν προσγειώθηκε το UFO.Πρέπει να είναι καλός πιλότος για να προσγειωθεί και να μην συντριβεί διαλύονταςτο UFO.

-H Κίνα εντόπισε μυστηριώδη κυβικό σχηματισμό στη μακρινή πλευρά της Σελήνης.
Το κινεζικό ρόβερ Yutu-2 κινείται προς το σημείο όπου βρίσκεται το αντικείμενο,καθόσον εντόπισε ένα μυστηριώδες κυβικό αντικείμενο στον ορίζοντα ενώ κινούνταν στην μακρινή πλευρά Σελήνης την πλευρά που βρίσκεται πάντα μακριά από τη Γη.Tο αντικείμενο φαίνεται να αποτελείται από δύο πύργους
Το Yutu-2 εντόπισε το αντικείμενο τον Νοέμβριο,περίπου 80 μέτρα μακριά από το σημείο στο οποίο κινούνταν κατά τη
ROVER  YUTU-2

διάρκεια της 36ης σεληνιακής ημέρας της αποστολής.
Το κινεζικό κανάλι Our Space αναφέρθηκε στο αντικείμενο με τον όρο "μυστηριώδης καλύβα",αναφερόμενο μάλλον στο σχήμα και όχι στην κυριολεξία του όρου.
Οι επιστήμονες της ομάδας εξέφρασαν έντονο ενδιαφέρον για το αντικείμενο και το Yutu-2 αναμένεται τώρα να περάσει τις επόμενες 2-3 σεληνιακές ημέρες (2-3 γήινους μήνες) κινούμενο προς το αντικείμενο για να ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά.
Το πιθανότερο,πάντως,είναι ότι το αντικείμενο είναι ένας μεγάλος ογκόλιθος που έχει προκύψει από κάποιο συμβάν πρόσκρουσης στο φεγγάρι.


-Ο Ποσειδών,βρίσκεται εδώ για να βοηθήσει τις Δυνάμεις του Φωτός να απελευθερώσουν τον πλανήτη της Γαίας.
Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων,"ο Μέγας Κυρίαρχος των θαλασσών Ποσειδών" επέδησε σε βάση της Ανώτερης Τάξης Συμμάχων της Λύρας στον πλανήτη Άρη Ανοίχθηκε διαστατική Πύλη Ηλίου για την προετοιμαζόμενη άφιξή του στη Γαία.Με την εφαρμογή του "Σχεδίου Ανατολή",θα τεθούν σε λειτουργία τα προγράμματα "Τρίτων" και "Νηρηίς" για την προστασία των θαλασσών και των εν γένει υδάτων".
Αρχηγός των Μινύων,ο κυβερνήτης των Πλειάδων είναι επικεφαλής των προγραμμάτων "Τρίτων" και "Νηρηίς" της
ΘΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Κραταιάς Αυτοκρατορίας των "Ε",που αφορούν την προστασία και την επιτήρηση των θαλασσών.
Η "Τρίαινα" του Ποσειδώνος αποτελείται από ύλη του "Νιονικού Πεδίου" και κατασκευάστηκε από τον μέγα τεχνολόγο Ήφαιστο.Από την ίδιαν ύλη είναι κατασκευασμένα και τα "Χάλκινα Δελφίνια" που έφερε από τις Πλειάδες και τα διασκόρπισε στα βάθη των ωκεανών, τα οποία ενεργοποιούνται με την "Τρίαινα".
Για τα Δελφίνια,τους εξωγήινους επισκέπτες των ωκεανών,έχει λεχθεί πως αν είχαν χέρια,θα είχαν αναπτύξει πολιτισμό!
Τα δελφίνια είναι ίσως τα μόνα πλάσματα στον πλανήτη,που χωρίς το κίνητρο ανεύρεσης ασφάλειας και τροφής,πλησιάζουν από μόνα τους τον άνθρωπο και δεν τρέπονται σε φυγή μόλις τον δουν.Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα,συμβιώνουν αρμονικά μαζί του.
Όταν ο Ποσειδών με την Τρίαινα ενεργοποιούσε τα δελφίνια του,μπορούσε να επιφέρει τον πλήρη καθαρισμό των θαλασσών σε διάστημα ελαχίστων λεπτών!

-Μερικά από αυτά τα UFO ή τα UFO πλάσματος είναι πράγματι παράξενα.
Αλλά αποδεικνύουν ότι υπάρχουν.
Απλά οι πρόωρες εξελίξεις μας δεν μας βοηθούν να κατανοήσουμε τα δισεκατομμύρια χρόνια εξέλιξης τους.

Σχεδόν ο μισός γήινος πληθυσμός δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν αυτά τα όντα.
Τα δόγματα των πιστεύω έχουν συμβάλει στην αργοπορία της ανθρώπινης ανάπτυξης.Πρέπει να ξυπνήσουμε.
Μυστηριώδης κινούμενη τρύπα UFO,είναι περίεργο,Murray Utah,23 Νοεμβρίου 2021.Δεν είναι σε καμία περίπτωση ατμοσφαιρικό φαινόμενο.
Μπορεί να ταξινομηθεί μόνο ως άγνωστο πλωτό αντικείμενο.Θα έπρεπε να είναι ένα εξωγήινο πλοίο.


-Υπάρχουν πολλά UFO αυτό τον καιρό που φαίνονται.Γράφω για λίγα παρακάτω,καθόσον θα έγραφα ολόκληρες σελίδες.

*Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να είναι ένα μικροσκοπικό σκάφος.Πρέπει να είναι τεράστιο,πολύ τεράστιο.Αυτό το UFO πέρασε πίσω από τον Σείριο.Είναι τόσο εντυπωσιακό που αναβοσβήνει κάθε δευτερόλεπτο και έκανε επίσης μια περίεργη στροφή.
Η περιοχή αυτή του διαστήματος είναι πολύ δραστήρια και επισκέπτονται πολλοί τύποι εξωγήινων σκαφών.

*Είχαμε ενα μοτίβο εισαγωγών ενέργειας στις 7/12/21,που κατέγραψε η καταγραφή Schumann και ήταν εμφανές στους Ανθρώπους.Όλο και περισσότερο ανεβαίνει η ενέργεια , στην Γαία εξ αρχής και σε όλα τα ζωντανά πλάσματα,επάνω της.

*Τρία διαστημόπλοια, πλάτους 150 μιλίων, κατευθύνονται προς τη Γη και κινούνται επικίνδυνα προς την πραγματικότητά μας.Σύμφωνα με το SETI(Αναζήτηση για Εξωγήινη Νοημοσύνη-ο μεγαλύτερος έξυπνος οργανισμός έρευνας στον κόσμο),το
ΤΡΙΑ  ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ

μεγαλύτερο έξυπνο ερευνητικό σκάφος στον κόσμο έχει μήκος 150 μίλια και πλάτος 150 μίλια.
Η παρουσίαση δείχνει επιπλέον ότι αυτά τα αντικείμενα είναι δορυφόροι πέρα από τη Γη που μπορούν να δουν από τη Γη αφού περάσουν τον κύκλο του Άρη.





*Νεοαφιχθείσα Γιγαντιαία Αρμάδα της Διαγαλαξιακής Συνομοσπονδίας και Γανυμήδη,κοντά στον πλανήτη Δία.
Αυτό είναι για την Ανθρωπότητα,αυτό είναι για τη Νέα Γη. 

*UFO στις πυραμίδες της Γκίζας,Κάιρο,Αίγυπτο. 
Και συνέβη ξανά.
UFO ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ

Αυτό το εκπληκτικό ρεκόρ ενός UFO πραγματοποιήθηκε τη νύχτα της 10/12/2021 με τα μητρικά του UFO.
Αξίζει να θυμηθούμε ότι πριν από σχεδόν ένα χρόνο,τη νύχτα της 3/12/2020,εμφανίσθηκε πάλι UFO στις πυραμίδες της Αιγύπτου.





*Παράξενα φώτα κινούνται στους ουρανούς πάνω από το Λας Βέγκας και το Ελ Σέντρο,στις 11/12/21.
Άγνωστο φωτεινό αντικείμενο που αιωρείται αργά πάνω από ένα βουνό κοντά στο Λας Βέγκας. 
Δύο άγνωστες σφαίρες στον ουρανό πάνω από το El Centro της Καλιφόρνια,που η πρώτη σφαίρα εκτοξεύει αρκετές μικρότερες σφαίρες. 
Δύο άγνωστα αντικείμενα που έμεναν στην ίδια απόσταση μεταξύ τους, ταξίδευαν από ανατολικά προς δυτικά πάνω από το Middleton της Μασαχουσέτης,δεν υπήρχε κανένα ίχνος, ούτε κινητήρες, ούτε ουρά ή φτερά, ούτε ήχος.

*Μητρικό UFO εισέρχεται σε πύλη στις 15/12/21 (φωτο).

*Γιατί η NASA διέγραψε τις φωτογραφίες των 45 λεπτών; 
Γιατί ίσως UFO επιτέθηκε στον ήλιο.Ίσως ήταν πάντα εκεί και η NASA απλώς ελπίζει ότι κανείς δεν θα παρατηρήσει ένα διαστημικό σκάφος μεγέθους φεγγαριού που βρίσκεται στην τροχιά του Ήλιου μας. Πώς μπορεί αυτό το UFO να είναι τόσο

κοντά στον Ήλιο και να μην έχει καταστραφεί; Είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο κάποιου είδους.Ίσως πρόκειται για ένα είδος διαστημικού σταθμού. Αυτό είναι σαφώς κάτι που η NASA και η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θέλουν να μας ενημερώσουν ,καθόσον ο Ηλιος είναι κούφιος με 500.000 χιλιόμετρα διάμετρο΄και έχει μέσα διαστημοδρόμιο και άλλα πολλά!



*Μερικοί από τους δίσκους μεταφέρουν πληρώματα,άλλοι τηλεχειριζόμενοι,τα σώματα των επισκεπτών,αλλά και το UFO υλοποιούνται μπαίνοντας στον ρυθμό δόνησης της πυκνής μας ύλης,αναφέρει το έγγραφο του FBI των ΗΠΑ.

*Μερικά από αυτά τα UFO ή τα UFO πλάσματος είναι πράγματι παράξενα.
Αλλά αποδεικνύουν ότι υπάρχουν.
Απλά οι πρόωρες εξελίξεις μας δεν μας βοηθούν να κατανοήσουμε τα δισεκατομμύρια χρόνια εξέλιξης τους.
Σχεδόν ο μισός γήινος πληθυσμός δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν αυτά τα όντα.
Τα δόγματα των πιστεύω έχουν συμβάλει στην αργοπορία της ανθρώπινης ανάπτυξης.
Πρέπει να ξυπνήσουμε

*Η τεράστια έκπληξη της NASA για τον Ηλιο μας,είναι εδώ!!!"Αγγιξε" ίσως κάτι ασύλληπτο για τον ανθρώπινο νου..!!
Το σκάφος "Parker Solar Probe" NASA "αγγιξε" για πρώτη φορά τον Ήλιο,καθώς πέρασε πέντε ώρες μέσα στην ανώτερη
PARKER SOLAR PROBE

ηλιακή ατμόσφαιρα το στρώμα του μητρικού μας άστρου που είναι γνωστό ως "στέμμα".Είναι η πρώτη φορά που ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα διέσχισε τα εξωτερικά όρια του Ήλιου και έκανε τις πρώτες άμεσες παρατηρήσεις για φαινόμενα (σωματίδια, μαγνητικές δυνάμεις κ.ά.) για τα οποία έως τώρα οι επιστήμονες μόνο εκτιμήσεις μπορούσαν να κάνουν.





-Σπουδαία ανακάλυψη,βρέθηκε νερό σε χαράδρα στον Άρη.
Μια σπουδαία ανακάλυψη έγινε στον πλανήτη Άρη,τον Δεκέμβριο 2021.Το σκάφος κοινής αποστολής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) και της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας Roscosmos,Exo Mars Trace Gas Orbiter, το οποίο βρίσκεται εδώ και χρόνια σε τροχιά γύρω από τον Άρη,εντόπισε μεγάλη ποσότητα νερού κρυμμένο λίγο κάτω από την επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη.
Η περιοχή που εντοπίστηκε το νερό είναι ίση με το μέγεθος της Ολλανδίας.
Οι ειδικοί μελετούν τώρα τις συνθήκες που επικρατούν στα συγκεκριμένα φαράγγια και οι οποίες επιτρέπουν στο νερό να διατηρείται και να ανανεώνεται.

-Η πυραμίδα της Αιγύπτου "Ben Ben" έχει μπερδέψει τους επιστήμονες εκατοντάδες χρόνια και δεν μπόρεσαν να λύσουν το μυστήριο. 
Η πυραμίδα είναι φτιαγμένη από μαύρη πέτρα, αλλά δεν είναι μία συνηθισμένη πέτρα καθώς όλα τα συστατικά της δεν βρίσκονται στην Γη. 
ΠΥΡΑΜΙΔΑ BEN BEN
Η μαύρη σιδερένια πέτρα βρίσκεται μόνο στο διάστημα, στους μετεωρίτες του διαστήματος και εδώ εμφανίζεται το άλλο
παζλ γιατί είναι πολύ σκληρή σιδερόπετρα και δύσκολα καλουπίζεται και σκάβεται,αλλά δεν είναι δύσκολο να σπάσει,οπότε πως κόπηκε με τέτοια ακρίβεια στις γωνίες και έχει τέτοιες αποκλίσεις; Πως γυαλίστικαν οι πλευρές της με τέτοια μοναδική ακρίβεια;  
Όπως είναι αυτές οι πολύ λεπτές επιγραφές στις πλευρές της πυραμίδας οι επιστήμονες βρήκαν ότι είναι αδύνατον για οποιοδήποτε εργαλείο παλιό ή νέο,να χαράξει αυτές τις επιγραφές, παρά μόνο ένα εργαλείο κοπής λέιζερ.
Και τώρα ερχόμαστε στο τελευταίο μυστήριο,που είναι ότι η "μαύρη πέτρα" του σιδερένιου μετεωρίτη.Χάρη στην σύνθεση της έχει θετική ηλεκτρομαγνητική μεταφορά ενέργειας στο περιβάλλον της που κάνει όσους πλησιάζουν να νιώθουν ψυχολογική άνεση και επηρεάζει την ανθρώπινη ενέργεια. 
Η πυραμίδα εκτίθεται στο Αιγυπτιακό Μουσείο.

-Η 37η "Λεωφόρος" των UFO και η μυστική σχέση της με την ΕΛΛΑΔΑ!!!!
Στην υδρόγειο σφαίρα,αλλά και στους χάρτες,υπάρχουν κυκλικές γραμμές που μας βοηθάνε να βρούμε τη θέση ενός τόπου πάνω στη Γη.Οι φανταστικές αυτές γραμμές ονομάζονται μεσημβρινοί και παράλληλοι.Από τον Ισημερινό χαράσσονται 90 παράλληλοι κύκλοι προς το βόρειο πόλο και άλλοι 90 προς το νότιο πόλο της γης.Η 37η παράλληλος διασχίζει την Ευρώπη,τη Μεσόγειο, την Αφρική,την Ασία,τον Ειρηνικό Ωκεανό,τη Βόρεια Αμερική και το Ατλαντικό Ωκεανό.
Γι'αυτήν μίλησε,τέλη του 2016,ο πιστοποιημένος από την MUFON ερευνητής UFO,Chuck Zukowski και είπε ότι εδώ και 25 χρόνια τα πιο μυστηριώδη φαινόμενα σε όλη την Αμερική,έχουν συμβεί κατά μήκος της γραμμής της 37ης Παραλλήλου.
Η εκτεταμένη έρευνα του Zukowski έδειξε χιλιάδες μαρτυρίες από αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα και δεκάδες αναφορές για συντριβές ιπτάμενων δίσκων σε όλη τη 37η παράλληλο που διασχίζει τις ΗΠΑ,σε μία έκταση 3000 μιλίων μέσα στην καρδιά της Αμερικής.
37η ΛΕΩΦΟΡΟΣ UFO

Όμως το παράξενο δεν είναι μόνο αυτό,καθώς κατά μήκος αυτής της γραμμής στα εδάφη των ΗΠΑ υπάρχει μία σειρά από στρατιωτικές βάσεις και σημαντικές τοποθεσίες,όπως το Πεντάγωνο,η περιοχή "Area 51",η πόλη των Αζτέκων,η μυστηριώδης βάση Dulce κ.α.
Οι παραπάνω λόγοι,με σημαντικότερο στοιχείο τις χιλιάδες αναφορές UFO,οδήγησαν τον αμερικανό ερευνητή να ονομάσει το γεωγραφικό πλάτος 37,αλλά και τα συγγενεύοντα 36 και 38,ως "λεωφόρο των UFOs" Μία ονομασία που έμελλε να γραφτεί στην ιστορία.
Προσέξτε τώρα:
"Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η 37η παράλληλος, διέρχεται ακριβώς πάνω από την δική μας πρωτεύουσα,την Αθήνα (37°59′2″N 23°43′41″E),κάτι που μπορεί να εξηγήσει εν μέρει τα δεκάδες φώτα που εντοπίζονται σε μεγάλο ύψος να διέρχονται και να εντοπίζονται συνεχώς πάνω από τη πόλη.
Επίσης,όλο το γεωγραφικό πλάτος 36-37-38,γνωστό και ως "λεωφόρο των UFOs" εμπίπτει εντός της χώρα μας(Ζάκυνθος,Κεφαλλονιά,Πελοπόννησος,Στερεά Ελλάδα,Αττική,Εύβοια, Κυκλάδες,Σάμος,Χίος,Κως)".
Έρευνα:Χάρης Κουτσιάφτης

-Πολλοί χρήστες του διαδικτύου ανέβασαν το βράδυ του Σαββάτου 18/12/21 φωτογραφίες και βίντεο από ένα παράξενο φωτεινό φαινόμενο που έκανε την εμφάνισή του απογευματινές ώρες στο νυχτερινό ουρανό της Αττικής μεταξύ 19:00 με 20:00.Η κεντρική κατεύθυνση που υποδηλώνεται από το διαθέσιμο οπτικό υλικό και μαρτυρίες είναι το βουνό της Πεντέλης.Σε άλλες μαρτυρίες και φώτο,είχε την μορφή ακτίνας.Πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι οι προβολείς απο τον πύργο του Πειραιά,όμως η κατεύθυνση του φαινομένου υποδηλώνει διαφορετική περιοχή.
Δείτε το:https://www.youtube.com/watch?v=j11VkUKTePk

-UFO στα Δαχτυλίδια του Κρόνου,αποκαλύπτουν ερευνητές της NASA.
Σύμφωνα με επιστήμονες-ερευνητές,υπάρχουν τεράστια εξωγήινα διαστημόπλοια σταθμευμένα ανάμεσα στους δακτυλίους του Κρόνου,κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή για τη Γη και το υπόλοιπο ηλιακό σύστημα.Οι δακτύλιοι δημιουργήθηκαν από τεράστια ηλεκτρομαγνητικά οχήματα (EMVs) που θα μπορούσαν να οδηγούνται από νοήμονα όντα.

Επίσης ελλειπτικά πλοία μήκους 7.000 μιλίων περικυκλώνουν και περιστρέφονται γύρω από τον Κρόνο εντός των δακτυλίων, αλλά είναι αόρατα επειδή έχουν εξοπλισμό καμουφλάζ παρόμοιο με αυτόν που χρησιμοποιούν τα UFO στη Γη.Πανομοιότυπα πλοία γύρω από τον Ήλιο,τον Δία και τον Ουρανό.
Μέχρι την άφιξή του στον Δία,στις 6/6/15,το διαστημόπλοιο Cassini έστειλε εικόνες ενός παράξενου αντικειμένου που έχει διπλωθεί στους δακτυλίους A και F του Κρόνου.
Όλοι οι μελετητές που έχουν δουλέψει στο παρελθόν πιστεύουν ότι σε πολλές φωτογραφίες των δαχτυλιδιών του Κρόνου,είναι εμφανή αινιγματικά σχέδια τεράστιας κλίμακας και κυλίνδρου που πετούν μέσα από τους δακτυλίους,προκαλώντας συντρίμμια αυτά που συνθέτουν τους δακτυλίδιους
Είναι σαφές ότι αυτά τα εξωγήινα διαστημόπλοια χρησιμοποιούν ισχυρή αντιβαρύτητα,ενέργεια ως προπέλα μετατοπίζοντας διαστημόπλοιο και βράχια στο πέρασμά τους.

-Σελήνη
Κατοικείται,είναι σκάφος Ανδρομέδιο Διαστημικό που χρησιμεύει ως κέντρο εξυπηρέτησης και είναι η μήτρα ελέγχου.Επίσης βλέπουμε εξωγήϊνα κατεστραμένα σκάφη .

-Ενημέρωση SSP Alliance:Συμβάν στη Σεληνιακή Διοίκηση Επιχειρήσεων.Διακόπηκε η μυστική συνεδρίαση του ICC.
Οι σκοτεινοί γνωρίζουν ότι το τέλος τους είναι εδώ,ένα τέλος που δεν σημαίνει απλά την απώλεια της εξουσίας τους στον πλανήτη. αλλά του αφανισμού τους από τον πλανήτη,για αυτό κάνουν ότι μπορούν για να δημιουργήσουν περισσότερο χάος.Βρισκόμαστε στην τελευταία πράξη του έργου.
ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Για να κρατήσει την ανθρωπότητα από την μάχη για την ελευθερία,με την ψεύτικη αίσθηση της ασφάλειας,διακινούν την αφήγηση ότι οι αποικίες του Αρη,της Σελήνης και τις βάσεις της Ανταρκτικής,ότι έχουν απελευθερωθεί από εξωγηϊνους,τους grey και από ερπετοειδείς δυνάμεις.
Το επόμενο βίντεο της σειράς "Επίσημης Ενημέρωσης της Συμμαχίας SSP" θα καλύψει πώς απελευθερώθηκαν οι άνθρωποι του πλανήτη Μίκα.Είμαστε αυτοί που περιμέναμε.Απλώς πρέπει να διεκδικήσουμε αυτή τη δύναμη και το πεπρωμένο.Θα εξασφαλίσουμε την πλανητική μας απελευθέρωση όπως έκανε ο πλανήτης Μίκα.Πολλά ηλιακά συστήματα στην τοπική μας αστρική γειτονιά πέρασαν από μια σχεδόν ίδια διαδικασία.Καλά Χριστούγεννα,Corey Goode.

-Μήνυμα της 22/12/21.
Οι ουρανογνώμονες έφθασαν,η στιγμή της μεγάλης αλήθειας είναι ήδη εδώ.Ολα θα ξεκινήσουν ξαφνικά,μην μας ξεγελά η σχετική ηρεμία!  
Ο χρόνος δεν υφίσταται πλέον με με την δομή που γνωρίζατε,ο χώρος-χρόνος του εικονικού σύμπαντος καταρρέει.Δεν είναι σενάριο φαντασίας,ούτε αποκυήματα θεωριών,είναι η μία και μοναδική αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς εδώ και χιλιάδες  έτη.Ολο το ορατό σύμπαν είναι εικονικό ολόγραμμα κατασκευασμένο από ένα λογισμικό ανωτέρας δυαδικής τεχνολογίας,εγκλωβίζοντας ψυχές από τους αληθινούς κόσμους.

"Είσατε όντα αθάνατα πλασμένα από το Αείζωον Πυρ" της μιας και μοναδικής πηγής που προυπάρχει όλων.Είστε "Φωτονιακή Απόληξη" της αέναης ακτινοβόλου φωτοσπερμίας μήτρας,είστε όντα ουράνια προερχόμενοι από αυλοενεργειακούς κόσμους πλασμένους και πλημμυρισμένους από "νοήμων φωτοσύνη",είσαστε τα όντα που κάποτε είχατε πλήρη ανωτάτη κοσμική σύδεση με την Θεϊκή συνειδητότητα και θα επανασυνδεθείτε ξανά.Εσείς κατ'εντολήν του αληθινού φωτός.Προωθήσατε την "πανσπερμία" και την "ονοματοδοσία" όλων των όντων.Εσείς βείστε που ακόμη και σε τούτο τον δύσκολο κύκλο ενσαρκώσεων.Αποδεικνύεται την ουράνια προέλευση σας μέσα από την εθελοντική συνεισφορά σας στον πλανήτη Γαία.
Αληθινοί ουράνιοι ψυχο-νόες κατερχόμενοι εκ της κεντρικής ακτίνας του πανιερού νοήτου φωτός,πλησιάζει η ώρα της πλήρωσης του σκοπούς σας.
ΖΕΥΣ
Ενεργοποίηση και ενθύμηση σας δεν μπορεί να αναχαιτιστεί από καμιά άλλη δύναμη.Ηρθε η ώρα των μαχητών,ήρθε η ώρα των αληθινών πολεμιστών του φωτός,ήρθε η στιγμή που η Νέμεσις θα στρέψει το απαστράπτων βλέμμα της προς την Γαία και με ορμή μέσα από νεφέλες θα προκαλέσει σεισμό μέγα!!Ο εικονικός ολογραμμικός κόσμος των δυνάμεων του σκότους θα αποσαθρωθεί συθέμελα από την εισβολή των Φωτονιακών Δυνάμεων του αληθινού Ζεύς.Οι αποστατικές δυνάμεις είναι ανήμπορες ακόμη και να διανοηθούν,να αποκρούσουν την επερχόμενη ενεργειακή λαίλαπα της Νεμέσεως.Ηρθε η ώρα να απονεμηθεί θεία δικαιοσύνη διότι,έκαψαν,βεβήλωσαν,διαστρέβλωσαν,υπονόμευσαν το ουράνιο Ελληνικό ιδεώδες! 

Τώρα καταφθάνει η στιγμή να νιώσουν τον ίδιο τρόμο που προκάλεψαν στην ανθρωπότητα σε διάστημα χιλιάδων ετών.
Αυτή την φορά δεν έχουν έρθει μιά χούφτα φιλόσοφοι για να τους κάψετε με ευκολία,ούτε ελάχιστοι μύστες για να βεβηλώστε τα ιερά τους.Αυτή την φορά έχουν έρθει μυριάδες Ολύμπιοι μαχητές κρατώντας πυρφόρα ρομφαία σε υπερμεγέθες ενεργειακό σώμα.
Σε αυτό τον ενιαυτό δεν θα έχετε αντιπάλους μόνο τους Ολύμπιους του Διός,αλλά και μυριάδες επίλεκτα φωτεινά τάγματα μαχητών από κάθε γωνιά των αληθινών κόσμων,αυτή φοράη ισχνή-σκιά σας θα διαπεραστεί καθολικά από το αείζωον πυρ που απαρνηθήκατε τόσα εκατομμύρια έτη.Μετά από αυτό.."παύετε δια παντώς.
Η Στρατιά της Νεμέσεως ενεργοποιείτε.Το τέλος του τέλους σας έφθασε.
Η Ουράνια Στύγα είναι πλέον ανοιχτή" !
(Το μηνυμα αφορά μόνο συγκεκριμένα άτομα που αντιλαμβάνονται τις πληροφορίες).

-Tην τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου κάτι συμβαίνει στην Ανταρκτική,όπου μεγάλα αεροπλάνα αποστέλλονται για να στήσουν κάποιο είδος διοικητηρίου εκτός του ελέγχου οποιωνδήποτε υφιστάμενων παγκόσμιων κυβερνήσεων.


-Η Διαστημική Διοίκηση των ΗΠΑ λέει,την τελευταία εβδομάδα του Δεκεμβρίου 2021,ότι κάτι πραγματικά συγκλονιστικό και ιστορικό πρόκειται να αποκαλυφθεί.Δεν μας λένε ακόμη τι,αλλά μας "σκανδάλισαν" με την ακόλουθη φωτογραφία που ισχυρίζονται ότι είναι μια "γνήσια φωτογραφία ενός UFO που συνετρίβη στον Άρη".






-21/12/21 06:57 μμ
Μαδρίτη-Ισπανία
Συγκλονίζει το βίντεο ενός γιγαντιαίου εναέριου ανώμαλου φαινομένου που μόλις γυρίστηκε,από μια τοποθεσία λεωφορείου νότια της Μαδρίτης.
Σύννεφο,σε σχήμα γιγαντιαίου UFO ?







ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

-Επαναλαμβάνω τις παρακάτω πληροφορίες Σεπτεμβρίου!
Στις 17 Σεπτεμβρίου 2021 η Ιστορία της ανθρωπότητας υπογράφηκε στην Ελλαδα,ο Νόμος G.E.S.A.R.A
Με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής Med9,στην Αθήνα ήρθαν οι JF Kennedy Jr,η Lady D της Βρεττανίας,και κυβερνήτες από

όλα τα 209 κράτη για να υπογράψουν τόν νόμο GESARA.
H υπογραφή του GESARA έγινε το βράδυ με πλήρη μυστικότητα στα κτήρια του Νιάρχου,πρώην ιππόδρομος,στο Δέλτα Φαλήρου πρώην Τζιτζιφιές.Από τις 20:00 κλείστηκε ένα μεγάλο μέρος της ΑΘήνας και του Φαλήρου από την Αστυνομία.
Εν ολίγοις αναφέρω:Το αεροσκάφος AF2 99-0003,το LV01 των Σλοβένων (δηλαδή η Ομάδα Ρομάνωφ),μια γερμανική αντιπροσωπεία με το αεροσκάφος 14+03 από τον Μπόελκ κατά πάσα πιθανότητα.Εκ μέρους της CentCom / German Kaiser,οι Τσέχοι,κλπ,μόλις έφυγαν ξανά.Η αποστολή πληροφοριών από τους Ισραηλινούς και μερικοί ακόμη συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο στην Αθήνα: Καναδάς, Βερμούδες, Μπαχρέιν,Ελβετία,δύο φορές Γαλλία και ξανά η Τσεχία με άλλη αντιπροσωπεία. Οι Βρετανοί ήταν επίσης εκεί με το Α/Φ BAe146 Statesman Reg. ZZ700,κλπ !!Αυτή είναι αναφορά  από φίλο της Ομοσπονδιακής  Αστυνομίας,που βρισκόταν εκεί,σε αυτό που συνέβει στην Αθήνα.

-Ο Νόμος G.E.S.A.R.A,μετά τις υπογραφές των 209 στις 17/9/21 στην Αθήνα,ισχύει ήδη και για την Ελλάδα.Τα δύο τελευταία χρόνια έχουν έρθει στην χώρα μας στρατεύματα,άρματα μάχης (τανκς),ελικόπτερα,μαύρα τζιπ,κρουαζερόπλοια-

φυλακές και κυκλοφορούν στην χώρα μας.Δεν είναι ασκήσεις του ΝΑΤΟ που διαρκούν 10-15 ημέρες.
Είναι στρατός της συμμαχίας των 209 κρατών του νόμου G.E.S.A.R.A που συλλαμβάνει "κόσμο" των νεοταξιτών και άλλους ανθρώπους της "νύχτας".Με την άδεια της αστυνομίας γίνεται αυτό!!
Ορισμένοι στρατιωτικοί και μέσα επιστρέφουν πίσω στις ΗΠΑ για κάποιους λόγους.Οι υπόλοιποι παραμένουν στην χώρα μας και άλλοι πηγαίνουν στα βαλκανικά κράτη για συλλήψεις.

-Παγκόσμιες Στρατιωτικές ασκήσεις έχουν τεθεί σε εφαρμογή.Είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια στρατιωτική επιχείρηση στην ιστορία του πλανήτη μας και μετάβαση στην G.E.S.A.R.A.Τώρα απλά θα παίξουν ένα ψεύτικο σενάριο του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου για να χτυπήσουν οι σειρήνες σε κάθε Εθνικό Στρατιωτικό Κέντρο Διοίκησης.
Αυτό θα είναι για να δικαιολογήσουν σε ολόκληρο τον πλανήτη πολλά πράγματα που έχουν ήδη λάβει χώρα.Το γεγονός ότι ο Στρατιωτικός Νόμος G.E.S.A.R.A έχει τεθεί σε εφαρμογή.Τα μυστικά στρατιωτικά δικαστήρια,οι ομολογίες,οι εκτελέσεις,κλπ.Και όπως κάνουν συνήθως οι στρατιωτικοί,θα βοηθήσουν στην οικοδόμηση νέων πραγμάτων.Παρακολουθούμε απλά  ένα "Θέατρο"για "σκοπούς αφύπνισης"! Μην το ξεχνάτε! 

-Σημαντική Πληροφορία.
Επιτυχής δοκιμή του Starlink (Δορυφορικό Internet)στο νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα.Οι δύο πρώτες χώρες που εφαρμόζουν πιλοτικά πλήρως τον νόμο G.E.S.A.R.A.είναι το Ιράκ και η Ζιμπάμπουε(Ροδεσία).Ήδη το δηνάριο του Ιράκ μπήκε στο νέο τραπεζο-χρηματοπιστωτικό σύστημα (Q.F.S) με αντίκρυσμα σε χρυσό,κλπ.όπως ακριβώς τα προβλέπει ο
ΙΡΑΚ ΒΑΓΔΑΤΗ

νόμος G.E.S.A.R.A.!!Ηδη οι Ιρακινοί επέστρεψαν όλοι στο Ιράκ από την Ελλάδα,διότι μόνον εκεί,στον τόπο καταγωγής των,θα δουν στους λογαριασμούς τους σε Ιρακινά δηνάρια σε ισοτιμία με τα δολάρια των ΗΠΑ.
Κάτι ανάλογο τρόπο μόλις η Ελλάδα μπεί στον νόμο G.E.S.A.R.A θα επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα όλοι οι ξενητεμένοι μετανάστες μας!!Τα χρήματα έχουν ήδη μπεί στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς από 18/7/21.Για να εμφανισθούν πρέπει να φύγει ο Μητσοτάκης και να εφαρμοσθεί πλήρως ο G.E.S.A.R.A.!!!
Μεξικό,Πορτογαλία είναι ήδη πολύ κοντά!!
Να θυμάστε τον όρο αυτό:GCR=Global Currency Reset=Παγκόσμια Επανεκίνηση Νομίσματος.
25/11/21:Οι πρώτες συναλλαγές στα:Δολάριο ΗΠΑ,Λίρα Αγγλίας,Δηνάριο Κουβέϊτ,Δολάριο Καναδά,Πέσος Μεξικού,Ρωσσικό Ρούβλι,
Κινέζικό Γουάν,Βενεζουέλας Μπόλιβαρ & Φουέρτες,Ιρακινό Δηνάριο,Ρούπια Ινδονησίας,Μαλαισίας,Βραζιλίας,Σαουδαραβίας,Κατάρ,Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα,Τούρκικη Λίρα,Ινδική Ρούπια,Λιβυανό Δηνάριο,Γεν Ιαπωνίας και το Αφγανικό Αφγκάνι.
Επίκειται παγκόσμια κατάρευση!!Ο "Μαύρος Κύκνος" είναι κοντά!!Στις 25/11/21 ξεκίνησαν τα ανταλλακτήρια νομισμάτων στο Μαϊάμι.
Στις 26/11/21 ξεκίνησαν τα ανταλλακτήρια σε Κολομβία,Βραζιλία και Μεξικό!!

-Ο ΠρόεδροςΤραμπ ορκίστηκε σε μυστική τελετή πριν από μια εβδομάδα (Νοέμβριος)ενώπιον ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών του Πενταγώνου,ως ο νόμιμος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών,με πρώτη ενέργεια του την αντικατάσταση του αρχηγού των Πεζοναυτών με απόλυτα έμπιστο του αξιωματικό.

-Μην φοβάστε να αντιμετωπίσετε την παγκόσμια οικονομία κατάρρευσης και ύφεσης. 
Να γνωρίζετε ότι πρόκειται για μια Παγκόσμια Στρατιωτική Επιχείρηση,με επικεφαλής τον Εθνικό Σύλλογο "Λευκά Καπέλα".Nesara - Gesara προς εκτόξευση...

-Ενα τεράστιο φορτηγό πλοίο των ΗΠΑ έφθασε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολη στις 28/11/21,όπως φαίνεται στην φωτό.Κατέβασε απίστευτο οπλισμό με 120 επιθετικά ελικόπτερα και 1.000 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης.
ATLANTIC RESOLVE

Το εντυπωσιακό πλοίο των ΗΠΑ αναμένεται να υποστηρίξει τη μεγάλη στρατιωτική άσκηση "Atlantic Resolve" καθώς μεταφέρει μεγάλο όγκο ελικοπτέρων και οχημάτων.
Θα ακολουθήσουν και άλλα,αφού όπως δήλωσε και ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ,πρόκειται να υλοποιηθεί η μεγαλύτερη άφιξη στρατιωτικού υλικού στο λιμάνι της πόλης το επόμενο χρονικό διάστημα.
Ενα άλλο πλοίο,όπως το ανωτέρω,έφθασε στο λιμάνι των Χανίων με στρατιωτικό υλικό,όπως στην Αλεξανδρούπολη !!

-Η περιβόητη δίκη της Νο2 του παγκοσμίου κυκλώματος παιδεραστίας άρχισε στις 29/11/21.Εχει στην κατοχή της όλα τα ονόματα,πολιτικών και μη,που συμμετείχαν σε αυτό!!
Η Cabal για να αποσπάσει την προσοχή μας,σε όλο αυτό το διάστημα,παίρνει μέτρα για τον ψευτό ιό!

-Η Ευρωπαϊκή κυβέρνηση των Βρυξελλών έχει λάβει εντολές όπως βυθίσει σε καθολικό lock-out μέχρι τα Χριστούγεννα όλες τις χώρες της ευρωζώνης.Θα δούμε....!
Το σχέδιο του Βαθέως Κράτους να αντικαταστήσουν τον Μπάϊντεν με την Κάμαλα Χάρις απέτυχε. Προέβλεπε να εισαγάγουν τον Μπάϊντεν σε νοσοκομείο, να ανακοινώσουν ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια και ακολούθως να παραιτηθεί. Αμέσως μετά η Κάμαλα θα ορκιζόταν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.Εν τούτοις, αρνήθηκε να συνεργαστεί.
Χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρο, η θητεία του Μπάϊντεν θα διακοπεί κατόπιν διαταγής του Τραμπ.
Η πρόεδρος της Αμερικανικής Βουλής κα Πελόσι υπέπεσε σε σοβαρό ποινικό αδίκημα,που θα της στοίχιζε την θέση της και θα την οδηγούσε στην φυλακή. Για να σωθεί, έδωσε αποδεικτικά στοιχεία στα Λευκά Καπέλα για την καλπονοθεία που διεπράχθει σε βάρος του Τραμπ στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας.Τα στοιχεία αυτά ανατρέπουν το εκλογικό αποτέλεσμα,αφού χωρίς τους εκλογικούς αντιπροσώπους που έδωσε η Πολιτεία στους Δημοκρατικούς, η κυβέρνηση Μπάϊντεν πέφτει.
Ο Τραμπ ορκίστηκε σε μυστική τελετή πριν από μια εβδομάδα ενώπιον ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών του Πενταγώνου,ως ο νόμιμος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, με πρώτη ενέργεια του την αντικατάσταση του αρχηγού των Πεζοναυτών με απόλυτα έμπιστο του αξιωματικό.

-Στην Γαλλία οι φοιτητές από του χρόνου θα μαθαίνουν Ελληνικά.Εντολή λέει του ..προ πολλού "Ανύπαρκτου" "ΜACRON"(κλώνος είναι),η οποία μεταφράζεται ως εξής:
"Η Γήϊνη Συμμαχία καθαρίζει τον πλανήτη και φροντίζει τα δέοντα παντού.Από άκρη σε άκρη της Γης!
Ετσι όπως λέμε,παντού Ελλάδα!
Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται!!
Είναι αναπόφεκτο και σαρωτικό"!!!

-Τα νησιά Barbantos,στην περιοχή της Καραϊβικής της Αμερικής,αποχωρίζονται από την Μ.Βρετανία και τη βασίλισσα και γίνονται η νεότερη δημοκρατία του κόσμου.
BARBANTOS
Η Πρόεδρος Sandra Meison ορκίστηκε σε τελετή στην πρωτεύουσα Brigtawn,στην οποία παρέστησαν ο πρίγκιπας Κάρολος και η τραγουδίστρια Riana.Χορευτές εμφανίζοντo κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας της Προέδρου στο Brigtawn των Barbantos.

Μετά από 396 χρόνια, ο ήλιος έδυσε στη βασιλεία της βρετανικής μοναρχίας στο νησί Barbantos της Καραϊβικής,με την τελετή παράδοσης-παραλαβής τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 29/11/21,να σηματοδοτεί τη γέννηση της νεότερης δημοκρατίας του κόσμου. 
Καθώς το ρολόι χτυπούσε 12 η βασιλική σημαία που εκπροσωπούσε τη βασίλισσα Ελισάβετ,υπογράφηκε πάνω από την κατάμεστη πλατεία Ηρώων στο Μπρίτζταουν και η Carol Roberts-Reifer διευθύνουσα σύμβουλος του Εθνικού Πολιτιστικού Ιδρύματος, έκανε τη δήλωση της μετάβασης των Barbantos στο νέο Συνταγματικό καθεστώς.

-Από 2/12/21 άρχισαν παραιτήσεις παντού στον κόσμο!!Επιχειρήσεις,Εκκλησία,Πολιτική,κλπ !
Παραιτήθηκαν οι:Ο οικονομικός διευθυντής της Aston Martin,o Koen Elin oικονομικός διευθυντής της Ισραηλινής Merikopot,η σύμβουλος της Camala η Simon Santers,
o πρώην Καγκελάριος Kourtz,ο νυν Καγκελάριος της Αυστρίας Schallenberg,ο Αρχιεπίσκοπος των Παρισίων,ο Υπουργός Παιδείας της Αυστραλίας Alan Tatz.
Καταλαβαίνετε την συνέχεια;Αφήνω να βάλετε με το νου σας όποια ονόματα επιθυμείτε!!Να είστε σίγουροι,ακολουθούν και άλλοι πολλοί !!!

-Ο πρωθυπουργος Μητσοτάκης συνελλήφθει στις 10/8/20 με βραχιολάκι GPS και μετά τον εμβολιασμό του αμέσως τον πήραν τα Λευκά Καπέλλα και τον πήγαν στο πλοίο των ΗΠΑ με την ονομασία HERSHEL WOODY WILLIAMS το οποίο ήταν αγκυροβολισμένο στην Σούδα της Κρήτης.

Στην συνέχεια το πλοιό πήγε στο Ισπανικό λιμάνι Rota του Ατλαντικού,στο οποίο υπάρχει και ναύσταθμος των ΗΠΑ.Εκεί κατέβασε τους συλληφθέντες οι οποίοι επιβιβάσθηκαν σε άλλο πλοίο των ΗΠΑ που τους πήγαν στο Gouandanamo της Κούβας και εκτελέσθηκαν.
Τώρα εκεί θα πας κι'εσύ "κλώνε" για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας όπως πήγε και το πρωτοτυπό σου!!

-Ο Robert F Kennedy Jr(ανηψιός του προεδρου John Kennedy) πρόσφατα είπε ότι οι ΗΠΑ έχουν εμπλακεί σε μια εξωτερική πολιτική βασισμένη στην τρομοκρατία,αλλά το πρόβλημα ήταν ότι οι Ισλαμιστές τρομοκράτες δεν σκότωναν αρκετούς ανθρώπους για να τρομάξουν αρκετούς Αμερικανούς ώστε να εγκαταλείψουν τα συνταγματικά εγγυημένα δικαιώματα και ελευθερίες τους.Ούτε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να εξαναγκάσει τους ανθρώπους στον ελεύθερο κόσμο να δεχτούν υποχρεωτικά εμβόλια.
Σημειώνει ότι το πρόγραμμα ξεκίνησε από το ναζιστικό καθεστώς του G.Bush του νεότερου,όταν ο αμερικανικός στρατόςαπελευθέρωσε άνθρακα για να χρησιμοποιήσει την "τρομοκρατία" ως πρόσχημα για να τερματίσει τις "δοκιμές εμβόλια".
Επίσης μια σημαντική στιγμή έλαβε χώρα το έτος 2000,όταν ο Μπιλ Γκέιτς Bill Geits και ο Antony Faoutsi "έδωσαν τα χέρια στο σαλόνι της έπαυλης (Bill Geits) των 87 εκατομμυρίων δολαρίων,για τη συνεργασία για τον εμβολιασμό όλου του κόσμου μέχρι το έτος 2020",δήλωσε ο Kennedy.

-Αδρενοχρώμιο,το ποτό των διαβόλων της ελίτ,το πλέον αγαπημένο τους!
Ενημερωθείτε!! Ισως έτσι καταλάβετε τον λόγο που συμβαίνουν όλα αυτά στις μέρες μας!
Καθαρίζει η Γη από την βρωμιά και την εγκληματικότητα κάθε ίδους!
Θα καθαρίσει ολοκληρωτικά,με κάθε κόστος!
Να είστε σίγουροι!

-Υπόγεια τούνελ!!Η παιδοφιλία είναι η μόνη πανδημία του covid-19,είναι απλή κοροϊδία! Οι προσπάθειες απελευθέρωσης παιδιών από τα υπόγεια τούνελ,συνεχίζονται πυρετωδώς.Για τον λόγο αυτό συνεχίστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου η "σάρωση" στην Νότια Γερμανία και την δημοκρατία της Τσεχίας .
Για μιά ακόμη φορά ένα αεροπλάνο AWAC πέταγε πάνω από τον Μαύρο Δρυμό και την Στουτγάρδη.Η περιοχή αυτή είναι

γνωστή για τα φρικτά κυνηγετικά πάρτι της Cabal.
Το "Rothschild Mason" ήταν το hotspot για αυτά τα πάρτι όπου η συμμορία της Cabal κυνηγούσε,βίαζε και σκότωνε παιδιά στο δάσος!
Οι Clinton ήταν VIP καλεσμένοι εκεί.Είναι επίσης,περιοχή των D.U.M.B.S και τούνελ.
Η καταστροφή των D.U.M.B.S. και των τούνελ, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη παγκοσμίως.Ο Στρατός είναι ο μόνος τρόπος-Q,σε συνεργασία με τις δυνάμεις των D.U.M.B.S και UNDERGROUND,τις Ειδικές Δυνάμεις Στρατού και τις Ειδικές Δυνάμεις της "Γαλαξιακής Συμμαχίας".

-Jeffrey Epstein και Λευκός Οίκος.
Μέσα στο διάστημα 1993-1995 ο Jeffrey Epstein επισκέφτηκε το άλλο,το "καλόπαιδο",τον Clinton στον Λευκό Οίκο 17 φορές.Σε κάποιες περιπτώσεις και δύο φορές την μέρα.
Ο δε Clinton ανταπέδωσε την "τιμή" με 26 επισκέψεις στο Nησί Aκολασίας του Epstein,ταξιδεύοντας με το αεροπλάνο Lolita Express.
Μην πάει το μυαλό σας σε κάτι..κακό.Είχαν συζητήσεις για .."Φιλανθρωπικά Έργα,Πάρτυ Βιασμών μικρών παιδιών και Aιμοποσίας,με πρωτοστάτη την Hillary Clinton,το "Τέρας"
επί της Γης,που κακοποιούσε παιδιά,βίαζε παιδιά,έπινε το αίμα τους και κυριολεκτικά,τα έγδερνε ζωντανά μετατρέποντας τα σώματα τους σε άμορφες μάζες.
Και παρόλα αυτά,για κάποιο χρονικό διάστημα,είχε το θράσος να αναρωτιέται τι έγινε για να χάσει τις εκλογές.
Είναι καιρός που δεν αναρωτιέται πιά! Φρόντισαν,προ μηνών,γι'αυτό οι Πατριώτες την εκτέλεσαν με την αγχόνη!!!Βέβαια είχε πέντε κλώνους οι οποίοι μάλλον δεν έχουν εκτελεστεί ακόμη.

-GESARA.Η διάλυση του διεφθαρμένου συστήματος.Το Starlink είναι έτοιμο και σχεδόν σε 100% .
*Οι φύλακες άγγελοι του εκπαιδεύονται και σύντομα θα είναι να αναλάβουν την διοίκηση του πλανήτη.Θα το χειρίζεται ο Στρατός κάτω από την αυστηρότατη επίβλεψη των
κατά τόπους υπευθύνων!
*Η SpaceX,όλοι οι Guardians και οι Airmen της SLDelta45,εκτόξευσαν το Starlink 4-3 (https://gesara.news/starlink)
*Το Bitcoin πέφτει κατά το ένα πέμπτο,οι κρυπτομηχανές βλέπουν ρευστοποιήσεις αξίας 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.
*Βλέπουμε τώρα ελλείψεις φυσικού χρυσού και ανήκουστους χρόνους παράδοσης.
*
SPACE  X

Το ΔΝΤ καλεί τα κράτη της G20 να επεκτείνουν και να βελτιώσουν τις πρωτοβουλίες ελάφρυνσης του χρέους,προειδοποιώντας ότι πολλές χώρες αντιμετωπίζουν μια σοβαρή κρίση χωρίς καθόλου βοήθεια.
*Την παραίτησή του ανακοίνωσε την Πέμπτη 3/12/21 ο υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Gelton Mploumel,λίγο αφότου ο καγκελάριος Alexanter Sallenmpergek αποκάλυψε ότι σύντομα θα παραιτηθεί από τη θέση του.
*Οι εξελίξεις είναι πολλές και σημαντικές!Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται! Είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ!
*Ο παγκόσμιος στρατός από τις 5/12/21 είναι σε ετοιμότητα.Καταρρέει η τράπεζα Federal Rizerf και το παγκόσμιο τραπεζιτικό σύστημα και μπαίνουμε σε Deikon συνθήκες πολέμου και Στρατιωτικός Νόμος πιθανόν.O Baiden θα παραιτηθεί και αρχίζει το "Γεγονός"

-8/12/21:Στα ανοιχτά των ακτών του Οregon των ΗΠΑ είχαμε μιά σειρά πολλών σεισμών έως 5,5 Ρίχτερ,όλες ακριβώς με εσ
OIΡΑΒΔΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

τιακό βάθος στα 10 χλμ,το βάθος δηλαδή που χτυπά από άνω το οπλικό σύστημα "Οι Ράβδοι του Θεού".Επίσης Κινέζικο μέσο ενημέρωσης αναφέρει πως στην Ιαπωνία σειρά σεισμικής ακολουθίας δημιουργεί ανησυχία για έναν μεγάλο σεισμό που θα χτυπήσει την περιοχή.

-Ο Πρόεδρος Πούτιν δηλώνει ξεκάθαρα πως ήταν εγκληματικό αν η Ρωσία άφηνε την Ουκρανία να γίνει μέλος στο ΝΑΤΟ.Η κόκκινη γραμμή είναι ξεκάθαρη.Εν τω μεταξύ ρωσικά επιθετικά αμφίβια σκάφη κατευθύνονταν στην Σεβαστούπολη της Κριμαίας.Η Ρώσία είχε συγκεντρώσει μιά τεράστια δύναμη ισχύος και περίμενε.

-Η διαστημική δύναμη των ΗΠΑ είναι υπεύθυνη για την οργάνωση,εκπαίδευση και την παροχή εξοπλισμού στους φύλακες για να διεξαγάγουν παγκόσμιες διαστημικές επιχειρήσεις που ενισχύουν τον τρόπο με τον οποίο οι κοινές και συμμαχικές δυνάμεις πολεμούν,προσφέροντας παράλληλα επιλογές για να επιτευχθούν εθνικές στρατηγικές.
Ακόμη και αν διαδωθεί η είδηση ενός πυρηνικού πολέμου,να ξέρετε ότι θα είναι μόνο μία διάδωση και δεν πρόκειτε να γίνει αυτό,που ένας παγκόσμιος πόλεμος μπορεί να φέρει στους ανθρώπους.Επρεπε να στραφεί ο κόσμος σε ένα παγκόσμιο σενάριο για να δικαιολογηθούν και οι επόμενες κινήσεις,έναν ελεγχόμενο παγκόσμιο πόλεμο.
Οι φωτεινές δυνάμεις έχουν φροντίσει να βρεθεί τρόπος να ενημερωθεί ο κόσμος για να μην τρομοκρατηθεί και ο τρόπος έρχεται και πάλι από το διάστημα.Emergency Broad Είναι ο τρόπος με τον οποίο θα ενημερωθούν οι πολίτες όλου του κόσμου και όχι μόνο της Αμερικής.
Η Κίνα παίζει και θα παίξει έναν ρόλο που θα έχει και τις δύο παρατάξεις μέσα.Θα είναι και σκοτεινή,αλλά και φωτεινή.Θα μου πεί κάποιος πως μπορεί να γίνει αυτό;
Μπορεί,εάν σκεφτείτε ότι,άλλο Κίνα και άλλο ΚΚΚ.Οπως άλλο ΗΠΑ και άλλο Cabal και ΝΑΤΟ.

-Το τηλεσκόποιο James Webb θα γίνει ένα από τα κύρια διαστημικά παρατηρητήρια της επόμενης γενιάς,το οποίο θα εξερευνήσει μια ποικιλία αντικειμένων στο Σύμπαν στην υπέρυθρη εμβέλεια,συνεχίζοντας τα προγράμματα παρατήρησης των Hubble και Spitzer.Συνολικά, χρειάστηκαν 25 χρόνια για να δημιουργηθεί το τηλεσκόπιο και οι περίπλοκες δοκιμές χρειάστηκαν σχεδόν τρία χρόνια.

Στις 25/12/21,το βαρύ όχημα εκτόξευσης Ariane5 απογειώθηκε από το κοσμοδρόμιο Kourou στη Γαλλική Γουιάνα,μαζί με το James Webb κλεισμένο κάτω από τη μύτη του.
Είκοσι επτά λεπτά μετά την εκτόξευση, το τηλεσκόπιο αποχωρίστηκε από το δεύτερο στάδιο και άρχισε να αναπτύσσει την ηλιακή συστοιχία. Ο πρώτος ελιγμός διόρθωσης τροχιάς με χρήση των κινητήρων του παρατηρητηρίου πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα και αναπτύχθηκε μια κεραία υψηλής απολαβής.

-Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Klaus Schwab στο Νταβός ανακοίνωσε ότι το ανοιχτό φόρουμ που είχε προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του επόμενου έτους ακυρώθηκε λόγω απειλών θανάτου.
Η συμμαχία των παγκοσμιοποιητικών της ελίτ,με επικεφαλής τον Klaus Schwab,προβλέπει τέτοιο κύμα θυμού μεταξύ ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που τα μέτρα ασφαλείας θα αυστηροποιηθούν και σε άλλες εκδηλώσεις του WEF,μετέδωσαν ελβετικά μέσα ενημέρωσης.
Μάλιστα,πρόσφατα,ακούσαμε από τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης ότι ο ιδρυτής και πρόεδρος του Forum Claus Schwab συνελήφθη.

-Έρευνα σε Βαθιές Υπόγειες Στρατιωτικές Βάσεις ,"D.U.M.B.S."
Τεράστιες υπόγειες εγκαταστάσεις, μεγαλύτερες από τα γήπεδα ποδοσφαίρου,μερικές θαμμένες πάνω από δύο χιλιάδες πόδια κάτω από την επιφάνεια,πλήρως εξοπλισμένες με τρόφιμα,τεχνητές υπόγειες φάρμες,εκ νέου κατευθύνθηκαν υπόγεια ποτάμια, μίλια και μίλια υπόγειων δρόμων μεγάλα αρκετά για δύο τρακτέρ,ρυμουλκούμενα που ταξιδεύουν σε αντίθετες κατευθύνσεις για να περάσουν το ένα το άλλο με χώρο για την ρεζέρβα.
Αυτές οι εγκαταστάσεις έχουν τεράστια υπόγεια συστήματα μαζικής διέλευσης που τα συνδέουν μεταξύ τους.Οι
D.U.M.B.S

εγκαταστάσεις είναι πλήρως αυτάρκεις,παράγουν τη δική τους ηλεκτρική ενέργεια,διαθέτουν συστήματα φίλτρου αέρα,συστήματα καθαρισμού νερού και τεράστιες προμήθειες όπλων και πυρομαχικών.
Τόσο γιγαντιαίες είναι μερικές από αυτές τις εγκαταστάσεις,που πλήρους μεγέθους καταδρομικά καθοδηγούμενων πυραύλων,αντιτορπιλικά,ακόμη και πυρηνικά υποβρύχια μπορούν να προσεγγίσουν μυστικά σημεία εισόδου στον ωκεανό,να γλιστρήσουν απαλά σε τεράστιες ράγες και να μεταφερθούν απαλά πάνω από εκατό εκατομμύρια είναι κάτω από ξηρά, μέσα από γιγαντιαίες σήραγγες σε μισό μίλι υπόγεια ή έρχονται για να ξεκουραστoυν σε υπόγειες αποβάθρες γεμάτες νερό.
Ο σχεδιασμός και η πολυπλοκότητα αυτών των κυβερνητικών βάσεων είναι σχεδόν ακατανόητα,αλλά υπάρχουν.Η κυβέρνηση αναφέρεται σε αυτές τις εγκαταστάσεις DUMBS, Βαθιές Υπόγειες Στρατιωτικές Βάσεις και Δομές.

-Τα Λευκά Καπέλα στις 9/12/21 διέλυσαν το CERN,στο κέντρο της λίμνης της Γενεύης στην Ελβετία.Σπουδαία πράγματα συμβαίνουν στα παρασκήνια! 
Ο Θεός να ευλογεί αυτούς τους γενναίους πολεμιστές του Φωτός! Παίρνουμε πίσω τον πλανήτη και την ελευθερία. 

-13/12/21: Klaus Schwab και Christine Lagarde παραδόθηκαν,είναι μια μεγάλη νίκη με τα Λευκά Καπέλα.
Ο συνασπισμός που αγωνίζεται για την απελευθέρωση του πλανήτη Γη από τον έλεγχο του Σατανικού, πέτυχε μια μεγάλη νίκη την περασμένη εβδομάδα καταλαμβάνοντας de facto τον έλεγχο του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας,της εβραϊκής Μοnsant και της Διοίκησης Διαστήματος των ΗΠΑ.Αυτό κρύβεται πίσω από τις επισκέψεις του διευθυντή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab και της επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της ΕΕ Cristin Lagarde την περασμένη εβδομάδα.
Ο Schwab και η Lagarde και οι ομάδες τους νόμιζαν ότι θα πήγαιναν στο νησί του Rothschild,στην Ανταρκτική,για να
ΝΗΣΙ ROTHSCHILD
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ

πάρουν νέες εντολές πορείας της Cabal.Αυτό που δεν γνώριζαν ήταν ότι το νησί του Rothschild έχει καταληφθεί από τη Συμμαχία απελευθέρωσης της γης.
Η ομάδα του Schwab δεν ήξερε περί τίνος πρόκειται το ταξίδι.Αυτό που σκεφτόντουσαν ήταν,ότι πήγαιναν στην
Ανταρκτική,για να πάρουν εντολές από τους αφέντες τους.
Όταν έφτασαν στο νησί παίχτηκε μια μικρή εξαπάτηση.Τους δόθηκε η επιλογή είτε να ενταχθούν στη Συμμαχία καλοπροαίρετα όντα είτε να εξοντωθούν.
Επέλεξαν να ενταχθούν στη Συμμαχία τα καλοπροαίρετα όντα.
Μας έχουν πει ότι τα Λευκά Καπέλανα παρακολουθούνε την αλλαγή όταν επιστρέψουν.Θα υπάρχουν αρκετοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι που θα βρεθούν θετικοί και θα μπουν σε "αυτοκαραντίνα" μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες περίπου. 
Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. 

-Aυτό που συμβαίνει τώρα δεν είναι πόλεμος εναντίον της Ρωσίας.δεν είναι πόλεμος εναντίον της Κίνας.Συγκεκριμένα,αυτό που βλέπουμε είναι Λευκά Καπέλα σε όλο τον κόσμο σε πόλεμο με την οικογένεια Rothschild .Με αυτό έχουμε να κάνουμε.Εκεί είναι όλα τώρα.

-Σε κατάσταση απελπισίας η Cabal.Προσπαθεί να προκαλέσει ολοκληρωτικό πόλεμο με τη Ρωσία για να μεγιστοποιήσει το παγκόσμιο χάος
Διάφοροι αμερικανικοί οργανισμοί και ιδρύματα,που πίσω τους κρύβεται το "βαθύ κράτος", προσπαθούν να προκαλέσουν πλήρους κλίμακας πόλεμο με την Ρωσία για την Ουκρανία, προκειμένου το παγκόσμιο χάος που θα προκληθεί να καλύψει την εφαρμογή του σχεδίου της "Μεγάλης Επαναφοράς" (The Great Reset) το οποίο καταρρέει. Χρειάζονται επίσης τον πόλεμο για να δικαιολογήσουν τον στρατιωτικό ιατρικό νόμο που επέβαλαν,καθώς, και για να διατηρήσουν την μαριονέτα του Λευκού Οίκου στην εξουσία για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.
Σε λίγο ο κόσμος θα είναι διαφορετικός.

-13/12/21:Όχι μόνο συνδέονται όλα,αλλά συμβαίνουν και στο οπτικό πεδίο, πίσω από όλη την προπαγανδιστική απόσπαση της προπαγάνδας.Στο Νew Jersei,το FBI συνέλαβε δημάρχους, πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες. Χρειαζόντουσαν λεωφορεία για να επεκτείνουν τη λειτουργία τους. Κατηγορούνται για ξέπλυμα χρήματος, διαφθορά και πώληση ανθρώπινων οργάνων στις ΗΠΑ,την Ελβετία και το Ισραήλ.

-Δεν βγαίνουν νέες πληροφορίες.υπάρχει μία περίεργη σιωπή,επειδή ακριβώς βρισκόμαστε στην τελευταία πράξη του έργου!
Τα πράγματα εξακολουθούν να είναι δύσκολα και ακόμα φαίνεται πως κάθε μέρα που περνά γίνονται και πιο δύσκολα. 
Στην πραγματικότητα τα Λευκά Καπέλα διαχειρίζονται τα πάντα πλέον στον πλανήτη.Έχουν διατηρήσει στο παιχνίδι κάποια από τα σχέδια της Cabal,διότι έτσι βολεύει να ξυπνήσουν τους "Νόρμις"(αυτόυς που είναι ...κοιμησμένοι).

Άσχετα το πώς φαίνονται οι καταστάσεις όλα λειτουργούν για το καλύτερο της ανθρωπότητας.Οι καλύτερες μέρες έρχονται.
Εκείνο που δημιουργεί το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι πολλοί άνθρωποι δεν ασκούν κριτική σκέψη αλλά αφήνουν τα ΜΜΕ να τους επηρεάζουν και να τους γεμίζουν φόβο.Η αντίσταση στη τυρρανία πρέπει να συνεχιστεί μέχρι το τέλος.
Οι σκοτεινοί γνωρίζουν ότι το τέλος τους είναι εδώ,ένα τέλος που δεν σημαίνει απλά την απώλεια της εξουσίας τους στον πλανήτη,αλλά του αφανισμού τους από τον πλανήτη , γι'αυτό κάνουν ότι μπορούν για να δημιουργήσουν περισσότερο χάος.
Βρισκόμαστε στην τελευταία πράξη του έργου. 
Όλα είναι έτοιμα για την ολοκλήρωση του έργου όπου θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις στον κόσμο,αλλά το πότε δεν το γνωρίζει κανείς και έτσι πρέπει.
Η Νίκη είναι δική μας.

-Alex Colier
*Το QFS θα πρέπει να έχει ανέβει μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου,δημοσιεύτηκε στις 13/12/2021.
Πριν από λίγες μέρες,ο Elon Musk είπε ότι το νέο κβαντικό διαδίκτυο θα ανέβει μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.Επίσης,ο κανονισμός θα έχει τεθεί σε εφαρμογή μέχρι εκείνη την ώρα.Το κβαντικό διαδίκτυο που ανεβαίνει σημαίνει ότι μπορούν τώρα να θέσουν σε δράση το κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα.

*Το φράγμα των Τριών Φαραγγιών και τα εργαστήρια της Big Pharma θα ξεκινήσουν την εκδήλωση του "μαύρου κύκνου" Το γεγονός του "μαύρου κύκνου" αρχίζει να πυροδοτεί τα πάντα.Όχι μόνο το RV (η ανατίμηση των παγκόσμιων

νομισμάτων), αλλά και μια μεταφορά 6000 θεραπειών θα μοιραστεί. Μερικά από αυτά θα ήταν med beds,προφανώς έχουμε ενημέρωση για αυτό, και την έκφραση και επέκταση της ελευθερίας σε όλο τον πλανήτη.
Αυτά τα γεγονότα θα αλλάξουν τον κόσμο για πάντα και μιλάμε από τώρα έως το τέλος Δεκεμβρίου.



*Η κυβέρνηση του Κουβέιτ μοιράζεται το χρυσό δηνάριο. Οπότε θα το μοιραστούν αυτό, το οποίο είναι αξιοσημείωτο πράγμα. Επειδή, πρώτον, θα δώσει μεγάλη σταθερότητα στη Μέση Ανατολή. Το Ιράκ ξεπλήρωσε το Κουβέιτ για την εισβολή του Σαντάμ Χουσεΐν στο Κουβέιτ και δεν τους πλήρωσαν με το άχρηστο δηνάριο που τους πλήρωσε με το νέο νόμισμα που υποστηρίζεται από χρυσό. Λοιπόν όλοι οι καλύτεροι φίλοι ξανά.

*Ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών αποσύρει τα υπόλοιπα στρατεύματά μας από το Ιράκ, αυτά τα 3600 περίπου στρατεύματα.Άρχισαν να τους βγάζουν έξω χθες το βράδυ, ώστε το Ιράκ κάποια στιγμή,είτε σήμερα 13/12/21 είτε το Σαββατοκύριακο (18-19/12/21) να ανακοινώσει ότι είναι ένα απόλυτα κυρίαρχο έθνος.

-Δείτε τα νέα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας Tesla για δωρεάν ενέργεια!!
Πηγή 1ης φωτογραφίας άγνωστη.
Οι άλλες φωτογραφίες είναι από το TU Delft(Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Ντελφτ).
Σταθμοί Ελεύθερης Ενέργειας Tesla κατασκευάζονταν σε όλες τις ΗΠΑ.
ΤΕΣΛΑΣ (Eλληνάς)

Σε ολόκληρο το πλανήτη θα γίνει black out για να αλλάξει σε ελεύθερη ενέργεια Tesla Ener.
Ο Πύργος Τέσλα του Τέξας μπορεί να τροφοδοτήσει ολόκληρο τον κόσμο δωρεάν.
Το Starlink Quantum Internet πρόκειται να ενεργοποιηθεί.
Πάρα πολλά εισερχόμενα γεγονότα πρόκειται να ξεδιπλωθούν και επικείμενα.
Γενικά στη φυσική,ο όρος κβάντο ή Quantum αναφέρεται σε μια αδιάστατη μονάδα ποσότητας, ένα "ποσό από κάτι". Είναι δηλαδή η μικρότερη δυνατή μονάδα της έννοιας στην οποία αναφέρεται.Ολες οι ποσότητες αυτής της έννοιας είναι πάντα ακέραια πολλαπλάσια αυτής της μονάδας. Δεν μπορούν να υπάρξουν δεκαδικές ποσότητες.

-15/12/21:Πρώην αρχηγός Διαστημικής Ασφαλείας του Ισραήλ λέει:
"Υπάρχει μία Γαλαξιακή Ομοσπονδία που περιμένη τους ανθρώπους να ξυπνήσουν...Δουλεύουν πάνω σε έργα (προετοιμασία για την αλλαγή).
Δεν θα αποκαλυφθούν μέχρι να είμαστε έτοιμοι(διευρυμένη συνείδηση στην αλλαγή...).
Ο Πρόεδρος Τραμπ ξέρει τα πάντα.
Είναι όλα αλήθεια".

-16/12/21:Ατζέντα 30 και οι "ειδικοί" της πανδημίας.
Παπαγαλάκια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο οποίος δίνει απ' ευθείας εντολές στις κυβερνήσεις και στους ίδιους, διαβάζουν από σκονάκι τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί, παριστάνοντας τους "ειδικούς".
Ακολουθούν οι πολιτικοί,πρόεδροι κρατών ή πρωθυπουργοί,οι οποίοι απεκδύονται κάθε ευθύνης, επειδή τάχατες ακολουθούν τις οδηγίες των "ειδικών"..
Το σχέδιο εφαρμογής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, εκσυγχρονισμένο με τις πρόνοιες της Ατζέντας 30, που μεταξύ άλλων προβλέπει την δραματική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ξεδιπλωμένο μπροστά στα μάτια μας, ενώ τα πλήθη αγωνιούν, αν θα είναι ανάμεσα στους τυχερούς που θα εξασφαλίσουν το εμβόλιο της σωτηρίας

-Έκθετος ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης! Ήξερε από τον Μάιο ότι οι διασωληνώσεις ασθενών εκτός "Εντατικής" σημαίνουν θνητότητα σε ποσοστό 87%.
Αν η μάχη απέναντι στην πανδημία είναι πόλεμος,τότε τι συμβαίνει όταν αποκαλύπτεται πως "ο στρατηγός" φέρει ακέραια

την ευθύνη για τον θάνατο χιλιάδων στρατιωτών του, επειδή αποφάσισε να εμμείνει σε "λάθος σχέδιο μάχης";
Το ερώτημα αυτό βασανίζει τον ελληνικό λαό, \ο οποίος έμαθε μουδιασμένος πως ο πρωθυπουργός είχε στα χέρια του έρευνα των επιδημιολόγων Σωτήρη Τσιόδρα και Θοδωρή Λύτρα, η οποία έδειχνε ξεκάθαρα ότι εξαιτίας της υποστελέχωσης του ΕΣΥ και των διασωληνώσεων.
Διαβάστε περισσότερα !!

-Ο ΟΗΕ και η Ευρωπαϊκή Κεντρική στα χέρια της συμμαχίας
Ο συνασπισμός που αγωνίζεται για την απελευθέρωση του πλανήτη Γη από τον σατανικό έλεγχο σημείωσε σημαντική νίκη την προηγούμενη εβδομάδα, καταλαμβάνοντας de facto τον έλεγχο του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας,αναφέρουν πηγές της Μοσάντ και της Αμερικανικής Διαστημικής Διοίκησης (USC). 
Αυτό ήταν πίσω από τις επισκέψεις του Διευθυντή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβαμπ στην Ανταρκτική και της επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της ΕΕ Κριστίν Λαγκάρντ την περασμένη εβδομάδα.

-Έτσι ξαφνικά,μια "500 φορές πιο θανατηφόρα νέα παραλλαγή του ιού" αποδεικνύεται επίσημα σαν "μπαρούφα".
Θυμηθείτε, αυτό με το οποίο τελικά έχουμε να κάνουμε, είναι μια μάχη για να αποφασίσουμε τι πρέπει να κάνουμε ως είδος στο μέλλον. Η μάχη είναι μεταξύ εκείνων που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το φόβο και το μίσος για να μας υποδουλώσουν και εκείνων που θέλουν να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον.
Υπάρχουν ενδείξεις ότι τα μέσα εταιρικής προπαγάνδας θα τεθούν και αυτά υπό τον έλεγχο των "Λευκών Καπέλων". Σύμφωνα με πηγές της CIA, το CNN πρόκειται να εκκαθαριστεί και να μετατραπεί σε αυτό που υποτίθεται ότι έπρεπε να είναι: Πηγή της αλήθειας και των γεγονότων.
Υπάρχει επίσης σε εξέλιξη μια συντονισμένη, διεθνής νομική επίθεση κατά των Σατανιστών σε πολλαπλά μέτωπα.
Στις 23/11/21, 289 οργανώσεις και 34 άτομα ζήτησαν από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να καταργήσει,ως αντισυνταγματική,μια ρήτρα του νόμου περί τηλεπικοινωνιών του 1996, που απαγορεύει στις Πολιτείες να ρυθμίζουν το καθεστώς των πύργων κινητής τηλεφωνίας με βάση την υγεία και το περιβάλλον.

-Οι υπηρεσίες πληροφοριών σε όλο τον κόσμο έχουν πλήρη επίγνωση ότι οι περισσότεροι θάνατοι από τον κορωνοϊό οφείλονται σε ηλεκτρομαγνητικές επιθέσεις και επομένως αυτή η κίνηση ανοίγει το δρόμο για μαζικές συλλήψεις αξιωματούχων τηλεπικοινωνιών. Επίσης συλλήψεις θα γίνουν για εγκλήματα που διαπράχθηκαν από κυβερνητικούς αξιωματούχους και ηγέτες ανά τον κόσμο για διάφορες παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης.Το σίγουρο είναι ότι πολλοί δικηγόροι θα πλουτίσουν μηνύοντας την Pfizer, τη Moderna κλπ τους επόμενους μήνες και χρόνια.

-Σύμφωνα με πηγές της USC ο αμερικανικός στρατός έχει εγκαταλείψει την Ουάσιγκτον DC από τον Ιανουάριο του 2020 και διευθύνεται από τη Διαστημική Διοίκηση από το όρος Cheyenne και την αεροπορική βάση Thule στη Γροιλανδία. Υπόσχονται μεγάλες κινήσεις σύντομα.

Και μιας και μιλάμε για την Αεροδιαστημική Δύναμη των ΗΠΑ,θα ολοκληρώσουμε με μια φωτογραφία μυστηρίου που αποκάλυψε η υπηρεσία πληροφοριών FSB της Ρωσίας. 
Τι πιστεύετε ότι μπορεί να είναι αυτό που βλέπετε; Σημαία της Ρωσίας στην Σελήνη !!!!Στις 3/7/69,δεκαεπτά  ημέρες  πριν 
  ο Νηλ Αρμστονγκ  και ο Ολντριν πατήσουν στο φεγγάρι ,η Σοβιετική Ενωση έκανε την δεύτερη προσπάθεια να πυροδοτήσει  τον δικό της σεληνιακό πύραυλο γωστό και ως Ν1..





-Εγκρίθηκε πρόσφατα από την FDA.
Το νέο φάρμακο της Merck για τον COVID-19 μπορεί να προκαλέσει μεταλλάξεις στο DNA,γενετικές ανωμαλίες, καρκίνο και μειωμένη ανδρική γονιμότητα,σύμφωνα με έκθεση των NYT.

-Το σχόλιο της Judy Byington:
Τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2021,η Ομοσπονδία συλλαμβάνει μαζικά την παγκόσμια και πολιτική ελίτ και διατηρεί στρατιωτικά δικαστήρια στο GITMO και το Καπιτώλιο της Ουάσιγκτον.
Με τον αγωγό US Inc να έχει κλείσει για τα καλά την Τετάρτη 15/12/21  η παγκόσμια ισοτιμία της συναλλαγματικής ισοτιμίας σε 209 χώρες βρισκόταν στα τελικά της στάδια. Έκτοτε, υπήρξε μια κατάσταση πολέμου στις Ηνωμένες Πολιτείες.
ΦΡΑΧΤΗΣ

Από τον Ιανουάριο του 2021, ένας φράχτης 30 μέτρων έχει περικυκλώσει το Καπιτώλιο των ΗΠΑ.
Στις 6/12/21 κινήθηκε διαδικασία στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο κατηγορώντας την παγκόσμια ελίτ για διάφορες παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, πόλεμο και επιθετικά εγκλήματα.
Από τα μεσάνυχτα της 15ης Δεκεμβρίου,η US Inc χρεοκόπησε επισήμως και ο Justice Thomas, μέλος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, δήλωσε ότι δεν υπήρχε πλέον, οπότε ο αγγλικός νόμος 1871 αντιστράφηκε και οι ΗΠΑ μπορούσαν να αλλάξουν από το ναυτικό δίκαιο στο 1776.
Παρασκευή 17 /12/21:Παγκόσμια ανάκαμψη νομίσματος.Οι τρεις πόλεις-κράτη, η αμερικανική εταιρεία, το Βατικανό και η πόλη του Λονδίνου,που κρατούσαν τα χρήματα των αμερικανικών φόρων πάνω από τα κεφάλια τους από την αρχή του νομισματικού συστήματος, έχουν χρεοκοπήσει.
Αυτή η πτώχευση ανέτρεψε τον Βρετανικό νόμο 1871, ο οποίος επέτρεψε στις ΗΠΑ να μετακινηθούν από το ναυτικό δίκαιο στο Κοινό Δίκαιο 1776
Στις 3/11/21,οι ΗΠΑ διατάχθηκαν να έχουν στρατιωτικό κράτος,καθώς οι ξένες δυνάμεις παρενέβησαν στις εκλογές του 2020,όπου στρατιωτικοί υπολογισμοί των επίσημων,υδατοσημημένων ψηφοδελτίων έδειξαν ότι ο Τραμπ κερδίζει.
Από την Τετάρτη 15/12/21, τα μεσάνυχτα, ένας ψεύτικος Joe Biden οδηγούσε την χρεοκοπημένη και διεφθαρμένη US Inc.
Παρά ταύτα,ο Biden  υπέγραψε την αύξηση του ανώτατου ορίου χρέους - αποτρέποντας την πρώτη αφερεγγυότητα των ΗΠΑ (CNBC).
Ωστόσο,οι Δημοκρατικοί δεν προχώρησαν στην αύξηση του ανώτατου ορίου του χρέους,σύμφωνα με πληροφορίες μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, η Ουάσινγκτον χρεοκόπησε. Η αμερικανική εταιρεία δεν υπάρχει πλέον.
Το 2008,η συμμαχία BRICS 209 εθνών σχηματίστηκε για να εφαρμόσει την παγκόσμια ανάκαμψη του νομίσματος και να συγκρίνει τα νομίσματά τους σε βάση 1:1 και να σώσει τον κόσμο από την οικονομική καταστροφή.
Για να συμμετάσχουν στο GCR, όλα τα έθνη έπρεπε να αποδεχτούν τους όρους του GESARA για να γίνουν κυρίαρχα και να λειτουργούν σύμφωνα με τις έννοιες του αρχικού συντάγματος.
Ο αμερικανικός στρατός, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την εκτόξευση τόσο των Ηνωμένων Πολιτειών όσο και του GCR στο πλαίσιο της Συμμαχίας,κράτησε μυστικό το χρονοδιάγραμμα.
Τουλάχιστον τέσσερις πολύ τοποθετημένες πηγές έχουν αναφέρει ότι η κατηγορία 4Β (που,η ομάδα του διαδικτύου) λαμβάνει μια αναφορά ότι κάποια στιγμή αυτό το Σαββατοκύριακο,αρχές της επόμενης εβδομάδας 20/12/21 θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις ανταλλαγής/επιστροφής χρημάτων GCR.

-Βρετανικές αρχές κατηγορούνται για γενοκτονία.
Οι Anthony Fauci,Peter Daszak,Bill και Melinda Gates και αρκετοί άλλοι άνθρωποι κατηγορούνται σε ένα κατηγορητήριο 46 σελίδων με ημερομηνία 6/12/21,που εστάλη στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.
Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει εγκλήματα που διαπράχθηκαν από Βρετανούς αξιωματούχους και διεθνείς παγκόσμιους ηγέτες για μια σειρά από παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης,εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα πολέμου που ορίζονται από το "Καταστατικό της Ρώμης" άρθρα 6, 7, 8, 15, 21 και 53.
Εκτός από τα τέσσερα άτομα που προαναφέρθηκαν,μεταξύ των κατηγορουμένων συγκαταλέγονται οι CEO των κορυφαίων εταιρειών εμβολίων,ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και οι ηγέτες υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

-Οι ηγέτες της Cabal πηγαίνουν στην Ανταρκτική για να παραδοθούν στην Συμμαχία Εξωγήινων και Γης.Σημαντική ενημέρωση παρακάτω στις 16/12/21.
Πρόσφατα εμφανίστηκαν νέα σχετικά με παγκόσμιες ελίτ (γνωστοί και ως cabal) που πηγαίνουν στην Ανταρκτική για μια μυστική συνάντηση.
Γνωρίζουμε από δημόσια tweet ότι ο Claus Schwab,ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού

Φόρουμ και η Cristina Lagarde,Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας,παρευρέθηκαν σε μια μυστική συνάντηση στην Ανταρκτική.Δύο άλλοι παρόντες ήταν ο Μπραντ Γκάρλινγκχαουζ και ο Ντέιβιντ Σβαρτς αντίστοιχα ο Πρόεδρος και ο Επικεφαλής Τεχνικός Διευθυντής της Ripple Labs,μιας εταιρείας λογισμικού ηλεκτρονικών υπολογιστών που ειδικεύεται στα ηλεκτρονικά συστήματα πληρωμών.
Τα τέσσερα tweets από τις παραπάνω ελίτ,που ξεκίνησαν με τη Lagarde,γράφουν ότι τον Ιούλιο του 2021 επρόκειτο να παρευρεθεί σε μια συνάντηση στην Ανταρκτική.
Φαίνεται ότι έχει επιτευχθεί ένα σημαντικό σημείο καμπής και οι παγκόσμιες ελίτ καλούνται στην Ανταρκτική για να συναντήσουν μια αντιπροσωπεία εξωγήινων φυλών και τους ηγέτες της Earth Alliance για να διαπραγματευτούν τους όρους της παράδοσής τους.
Η Ανταρκτική επιλέχθηκε για τη συνάντηση επειδή περιέχει μια πύλη που μπορεί να μεταφέρει τις παγκόσμιες ελίτ σε έναν μακρινό κόσμο σε έναν άλλο γαλαξία όπου θα είναι καλά εφοδιασμένες,αλλά θα εξορίζονται για πάντα.
Πριν φύγουν για τον νέο κόσμο,ωστόσο,πρέπει πρώτα να βοηθήσουν τη μετάβαση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος και να αναιρέσουν μεγάλο μέρος της "μαύρης μαγείας" που έχει δημιουργηθεί για να κρατήσει την ανθρωπότητα και την ίδια τη Γη σε δέσμια.
Η Cabal είχε όντως προθεσμία πέντε μηνών για να προετοιμαστεί να παραδώσει την εξουσία της, χωρίς να καταρρεύσει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα ως προϋπόθεση για να φύγουν από τη Γη μέσω της διαγαλαξιακής πύλης της Ανταρκτικής.
Στις 17/12/21 τα Λευκά Καπέλα έθεσαν De Facto υπό τον έλεγχο τους τον ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Αντεπίθεση του Συνασπισμού των επίγειων Δυνάμεων που μάχονται για την απελευθέρωση του πλανήτη.Σύμφωνα με πηγές της Διαστημικής Διοίκησης των ΗΠΑ (USC)Κλάους Σβάμπ και Cristina Lagarde,ακριβώς για τον λόγο αυτόν,επισκέφτηκαν
CRISTINA LAGARDE

νησί της Ανταρκτικής για να πάρουν οδηγίες από τους πάτρωνες τους,αλλά τους περίμενε μια έκπληξη:Το νησί είχε καταληφθεί από την Συμμαχία για την Απελευθέρωσης της Γης!
Τους δόθηκε η επιλογή είτε να συμμετάσχουν στη Συμμαχία είτε να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Επέλεξαν το πρώτο και αυτό θα φανεί σύντομα από την στάση και των δύο.
Αρκετοί άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι που θα τους ακολουθήσουν,άρχισαν να δίνουν και τα πρώτα δείγματα γραφής με πρώτο σημάδι την εκτόνωση της εκστρατείας φόβου για την "πανδημία" και των υποχρεωτικών εμβολιασμών. 
Αυτό φαίνεται από τα παρακάτω:
Οι Epoch Times  ανέφεραν την περασμένη Παρασκευή 17/12/21 ότι ο ΠΟΥ επιβεβαίωσε πως ο οργανισμός δεν μπορούσε να προσδιορίσει ούτε έναν θάνατο που να μπορεί να αποδοθεί στην παραλλαγή "Omicron" και η επικεφαλής του CDC Rochelle Walensky επιβεβαίωσε την ίδια μέρα το απόγευμα ότι στις ΗΠΑ ένας μόνον ασθενής νοσηλεύεται λόγω της "Omicron".
Το τέλος,λοιπόν,της Cabal ήρθε και μας περιμένουν συναρπαστικές ημέρες!!Οι κυβερνήσεις από εδώ και πέρα το μόνον που διεκδικούν να κάνουν είναι μόνον "imitation locdown".Τα γνήσια "lockdown" σε όλες τις χώρες,θα γίνουν από την "Παγκόσμια Συμμαχία"που μας απελευθερώνει και στόχο θα έχουν να κάνουν την περίφημη "συγκομιδή(=μάζεμα) των imitation κυβερνήσεων και των λοιπών "μαϊντανών" τους.
Οι "imitation" κυβερνήσεις έχουν ημερομηνία παράδοσης σε λίγες ημέρες!! Μαζί τους θα φέρουν και τους κωδικούς και τα εργαλεία ομαλής μετάβασης από το παλιό (=F.I.A.T.) στο νέο χρηματοπιστωτικό και νομισματικό σύστημα (Q.F.S.) του Νόμου G.E.S.Α.R.A !!!
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ

Μετά θα είναι ελεύθεροι να αυτοεξοριστούν σε άλλον εξωγαλαξιακό πλανήτη,μέσω πύλης-βάσης εκτόξευσης,που βρίσκεται στην Ανταρκτική (Νότιος Παγωμένος Πόλος της Γης).
Η Ανταρκτική,λοιπόν,έκρυβε πολλά "μυστικά" κι'εκεί έγιναν οι αποφασιστικές συλλήψεις,υψηλών στελεχών της Cabal τον Ιούλιο 2021!
Η διορία που τους δόθηκε ήταν μέχρι 31/12/21,μαζί με τους κωδικούς παράδοσης,κάθε Γήϊνης εξουσίας!
Αρα τα lockdown που ακούγονται,είναι για να γίνει το "μάζεμα" των ερπετών και όχι για λόγους περιορισμού του νέου ιού "Ο".
Μετά από το μάζεμα του δεκαημέρου θα έρχει ο Νόμος G.E.S.Α.R.A ! Κόμματα δεν θα υπάρχουν!!
Μαζί με τους κωδικούς Θα υπάρξη ομαλή μετάβαση στο "Νέο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα" και η Cabal δεσμεύτηκε μέχρι 31/12/21,να έχει πάρει πίσω όλες τις πράξεις "μαγείας" με σατανικές τελετές που κρατούσαν δέσμια την ανθρωπότητα !! 
Εν τω μεταξύ ακόμα μία .."βόμβα" ακυρώθηκε στο συνέδριο "Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουν"στο Νταβός που ήταν να γίνει στις 20/12/21.
Αυτό λέει πολλααααα !!!!

-Επιχειρήσεις που γίνονται μυστικά,πίσω από τα παρασκήνια,διεθνώς!!Συνεχίζονται οι συλλήψεις και οι παραιτήσεις επιφανών στελεχών της Cabal,αλλά και στελεχών της.
Σε πολλές επιχειρήσεις και υπουργεία και οργανισμούς!!Εξ αυτών ήδη "κελαηδούν" προκειμένου να γλυτώσουν το τομάρι τους.Ετσι τα στοιχεία σε βάρον των,ολοκληρώνονται !

-Για τα θέματα των εμβολίων όλοι οι υπεύθυνοι,πολιτικοί,γιατροί,δημοσιογράφοι,κλπ,θα περάσουν από έκτατα στρατοδικεία τύπου Guantanamo.Πριν όμως θα έχουν,μόνον,πάρει στον λαιμό τους χιλιάδες θύματα ανοήτων,πάσης ηλικίας που εμπιστεύονται τους δολοφόνους των και φωτογραφίζονται κιόλας.

-Οι τελικές προετοιμασίες,διεθνώς,για την παγκόσμια πλέον εφαρμογή του Νόμου G.E.S.A.R.A,βρίσκονται στο στάδιο των τελικών δοκιμών και αλλαγών σε όλα τα κράτη-μέλη του Νόμου G.E.S.A.R.A.Μένουν μόνον οι πτώσεις των "σωσίων-κυβερνήσεων" διότι πρόκειται περί "ιμιτασιών κλώνων"πρωθυπουργών,βασιλιάδων-βασιλισσών,υπουργών,διεθυντικών στελεχών,επιχειρήσεων και τραπεζών.Οι κανονικοί έχουν συλληφθεί προ καιρού και πολλοί εξ αυτών έχουν εκτελεστεί!

-Ο αναπληρωτής δικαστής του ανωτάτου δικαστηρίου των ΗΠΑ Brett Kavanaugh παίζει και σε 2ο ρόλο σε αυτόν της Christine Ford,της γυναίκας που τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση.Εμφανίζεται στο δικαστήριο μεταμφιεσμένος..!Θαυμάστε τον! Dr.Christine Ford = Mr. Kavanaugh !
CHRISTINE FORD

Γιατί ο Πρόεδρος Τραμπ και η Συμμαχία δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τίποτα σε σχέση με την Χαζαρική Μαφία όρθιο,με πρώτο και καλύτερο το Ανώτατο Δικαστήριο.
Γνωρίζουν τα πάνταν και εκθέτουν τους πάντες αργά και μεθοδικά!Κρατούν τους εχθρούς τους κοντά !
Τόσο κοντά, που ουσιαστικά τους τοποθετούν πολύ έξυπνα στο Κέντρο της Σκηνής,ώστε να εκτίθενται,να ενοχοποιούνται και να καταστρέφονται μόνοι τους!
Αυτό ακριβώς έγινε με τον Fauci,τον Wray,την Amy Conney Barrett,τον Kavanaugh και πολλούς άλλους.
Η προσπάθεια για την Μεγάλη Αφύπνιση συνεχίζεται! Το ίδιο και η ενημέρωση. 
Σαν αποτέλεσμα οι Άνθρωποι γνωρίζουν τώρα πως οι πλείστες ειδήσεις είναι "ψεύτικες και  αναζητούν την αλήθεια.
Σχεδόν τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται!Μη τον ξεχνάτε,Brett Kavanaugh!

-Σύμφωνα με πηγές από insiders στην CIA,εντείνεται η επιχείρηση εντοπισμού και δολοφονίας παιδόφιλων σατανιστών στις ΗΠΑ.
 
-Ρωσία, Ινδία και Κίνα, αναπτύσσουν κοινές χρηματοοικονομικές δομές που θα τους επιτρέψουν να εμβαθύνουν τους οικονομικούς δεσμούς μεταξύ τους με τρόπο που ξένα κράτη δεν θα μπορούν να επηρεάσουν.

-Στην Αυστραλία,έχει επίσης ξεκινήσει η σύλληψη πολιτικών.Η αστυνομία της Βικτόρια άφησε την Lynn Bennetts να θυροκολλήσει τη Νόμιμη Εγκεκριμένη Ειδοποίηση Καταπάτησης Μορατόριουμ στο Βικτοριανό Κοινοβούλιο,στο Ανώτατο Δικαστήριο κ.λπ. Η αστυνομία συμμορφώνεται με αυτο ο Σερίφης εκδίδει εντάλματα σύλληψης για σημαντικούς ηγέτες, πολιτικούς και γραφειοκράτες.Το βαθύ κράτος πρόκειται να απομακρυνθεί,αναφέρουν πηγές των υπηρεσιών πληροφοριών της Αυστραλίας.

Οι τελικές προετοιμασίες διεθνώς για την παγκόσμια πλέον εφαρμογή  του νόμου G.E.S.A.R.A βρίσκονται  στο στάδιο των τελικών δοκιμών και αλλαγών,σε όλα τα κράτη μέλη του νόμου G.E.S.A.R.A!!
Μένουν μόνον οι πτώσεις των "σωσιών-κυβερνήσεων".διότι οι πτώσεις  διότι πρόκειται περί "ιμιτασιόν" πρωθυπουργών και βασιλιάδων ,βασιλισσών και" ιμιτασιόν" υπουργών και διευθυντικών στελεχών,επιχειρήσεων και τραπεζών!!
Οι κανονικοί έχουν συλληφθεί,προ καιρού,και πολλοί-πολλές εξ αυτών ,έχουν πάει στα "θυμαράκια" !!!

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Οι σκοτεινοί γνωρίζουν ότι το τέλος τους είναι εδώ, ένα τέλος που δεν σημαίνει απλά την απώλεια της εξουσίας τους στον πλανήτη αλλά του αφανισμού τους από τον πλανήτη για αυτό κάνουν ότι μπορούν για να δημιουργήσουν περισσότερο χάος.
Βρισκόμαστε στην τελευταία πράξη του έργου.

Περιμένουμε την ημέρα που ο Ελληνικός Λαός,με εξευτελισμένες τις δυνάμεις του κακού,με ταπεινωμένους κάτω από το πέλμα του,τους άθεους και προδότες πολιτικούς,θα αναγγείλει την "Αρχή της Ελευθερίας του".
Η τελική υπέρβαση θα έρθει με πάταγο,όταν θα έχουν εκπληρωθεί όλες οι προκαταρκτικές προϋποθέσεις. 
Με αυτή την έννοια η μεγάλη κορύφωση είναι προ των πυλών,αλλά να θυμάστε πάντα ότι αυτό που εκδηλώνεται δεν είναι απλά γεγονότα αλλά βαθιά σημαντικές αποκαλύψεις που είναι "πολύ πιό σημαντικές" για την Αφύπνιση που θα λάβει χώρα μέσα σε όλους μας.Η νέα χρυσή εποχή έρχεται


30 Δεκεμβρίου 2021                                                           ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                                ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

-Νίκος Καστανιάς
-Ελιάνα Ελευθερίου
-Χρύσο Ελενοδώρου
-Γιάννης Σπύρου
-Φοίβος Μουσιγέτης
-Γεράσιμος Καλογεράκης
-Κωνσταντίνος Ελευθ.Πετρόπουλος
-Αλεξάνδρα Δουβίκα
-Θεοδώρα Μπαβέλη
-Χάρης Κουτσιάφτης
-Drake Bailey
-Αlex-Collier
-Auktje Veldhuis
-https://ascensionworks.tv
-https://www.diadrastika.com
-https://exopolitics.org
-https://www.rairfoundation.com
-https://www.1069.gr
-http://www.epsilonellas.gr
-https://eraoflight.com 
-https://www.mufon.com 
-https://theglobestalk.com
-https://eternalnowblog.com
-https://www.inewsgr.com
-https://ygeianet.gr
-https://news-intact.com
-https://benjaminfulford.net
-https://dailyexpose.uk
-https://principia-scientific.com
-https://www.zerohedge.co
-https://omada-orpheas.blogspot.com
-https://www.rt.com
-https://robbreport.com
-https://www.bitchute.com
-https://assets.publishing.service.gov.uk















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.