Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 22-ΜΑΡΤΙΟΣ 2022 (Β'ΜΕΡΟΣ)

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Συνεχίζω το Β΄μέρος του άρθρου !!

ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ-ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

-Βρέθηκε αστεροειδής μεγέθους "αυτοκινήτου" λίγες ώρες πριν χτυπήσει τη Γή,στις .Οι αστρονόμοι που χρησιμοποιούν επίγεια τηλεσκόπια ανακάλυψαν έναν αστεροειδή καθώς επρόκειτο να χτυπήσει τη Γη.Ο αστεροειδής 2022-EB5 έγινε το πέμπτο τέτοιο σώμα,η κίνηση του οποίου παρακολούθηκε εγκαίρως.Σύμφωνα με υπολογισμούς,η πτώση άκαυτων θραυσμάτων ουράνιου


σώματος σημειώθηκε τη νύχτα 15 προς 16 Μαρτίου στη Νορβηγική Θάλασσα και δεν προκάλεσε καμία ζημιά.

Μέχρι πρόσφατα,υπήρχαν μόνο τέσσερις γνωστές περιπτώσεις ανακάλυψης και παρακολούθησης αστεροειδών κοντά στη Γη πριν εισέλθουν στην ατμόσφαιρα της Γης και φτάσουν στην επιφάνειά της.Αυτό συνέβη για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2008,όταν ο αστεροειδής 4,1 μέτρων ανακαλύφθηκε 19 ώρες πριν εκραγεί πάνω από την έρημο της Νουβίας.Ακολούθησαν άλλα τρία ανοίγματα το 2014,2018 και 2019.Ήταν όλοι μικροί αστεροειδείς που δεν προκάλεσαν καμία ζημιά στον άνθρωπο.

-17/3/22: Η ΝΑSΑ απέκρυψε τα βίντεο με την κάθοδο των Ελλανίων προς την Γη.Ελλάνιες δυνάμεις με υπερτεχνολογία,καθαρίζουν την Ουκρανία και όλο το πλανήτη.

-Η σωματική κούραση που νιώθουμε οι περισσότεροι το τελευταίο διάστημα οφείλεται στις νέες ευφυείς ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες που έρχονται από τον Κεντρικό Ήλιο.

Αυτά κινούνται ριζικά στις φυσικές,συναισθηματικές και πνευματικές μας δομές,σαν να είμαστε μια κινητή συσκευή συνδεδεμένη με την μπαταρία ενός τεράστιου πλοίου.

-Η συνάντηση με το μεγαλύτερο πλοίο εξωγήινου πολιτισμού στις ΗΠΑ,Κίνα,Περού,Κόστα Ρίκα είναι εδώ.Οι φίλοι μας έχουν δει τον ισχυρό αντίκτυπο τους και προφανώς ο κόσμος δεν θα το μάθει.Αυτό που επιβεβαίωσε ο κόσμος βρίσκεται στη σημαντική δύναμη της ενέργειας από δραστηριότητα που προέρχεται από το διάστημα. Επίσης τα δεδομένα της NASA λένε ότι είναι αστεροειδής.

Παράλληλα, το αποδεικτικό υλικό λέει ξεκάθαρα για έναν τεράστιο αστροναύτη με απίστευτη


ταχύτητα και μοναδική εμφάνιση.Γιατί είναι εδώ,"κανείς δεν ξέρει",μόνο που παίζουν με τον κόσμο και ξαφνικά εξαφανίζονται.Προφανώς αυτοί είναι οι φίλοι μας που θα ακούσουμε πολύ σύντομα.

Μάλλον είναι εδώ για να προστατεύσουν όλο τον κόσμο,γιατί δεν ανήκουν στην ανθρωπότητα,αλλά είναι απλά δανεικά σε εμάς.

-Κατά τη διάρκεια της ανασκαφής στην έρημο Nazca της Χιλής,ανακαλύφθηκε αριθμός δύο κελαριών,τα οποία αποτελούνταν από δύο φέρετρα με δύο μούμιες.Αυτά τα πλάσματα,τα οποία φυσικά μπορούν να χαρακτηριστούν σε ομάδα ερπετών και ημιυδρόβιων ζώων. 


Το παράξενο βλέμμα τους δεν μπορεί να καθοριστεί από κανένα γνωστό είδος.

Μπορεί να ζουν στο νερό αλλά και στην επιφάνεια της γης και πιθανώς από πλανήτες.





-Έχουμε την πλήρη προσοχή μας .
Υπάρχουν μητρικά σκάφη διαφόρων μεγεθών, ανάλογα με την αποστολή και το σχετικό μήκος κύματος. Το μεγαλύτερο μπορεί να είναι πάνω από 1.000 χιλιόμετρα όταν εμφανίζεται στην τρίτη διάσταση .
Το 2022 έχει δεσμευτεί να βοηθήσει στη διαδικασία μεταμόρφωσης μας στη γη .
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή, την επιτάχυνση και την ενσωμάτωση νέων εξελικτικών παραμέτρων του κόσμου. Ολοταχώς μέχρι την αποστολή που πρέπει να ολοκληρωθεί . Είναι μεγάλες πόλεις, αλλά όχι πόλεις στον κόσμο μας.

Συμπεριλαμβανομένων των χώρων αναψυχής που γεννήθηκαν από λίμνες, χλωρίδα και διάφορα πλάσματα που ζουν. Δεν ξέρω. Υπάρχει επίσης χώρος εργασίας, αίθουσα συναντήσεων και σταθμός cruise control .
Αυτές οι πόλεις πλοίων κυκλοφορούν μέσω του ηλιακού μας συστήματος και των γαλαξιών για να εκτελέσουν καθήκοντα της Συνομοσπονδίας. Ο πληθυσμός τους θα μπορούσε να φτάσει τα δύο εκατομμύρια ανθρώπους . Αυτά τα μεγάλα πλοία θα μπορούσαν να βρίσκονται στη στρατόσφαιρα του πλανήτη σε μια ηλεκτρομαγνητική μπάρα, η οποία είναι στην πραγματικότητα μια πύλη . Σε έναν άλλο κόσμο.
Υπάρχουν πάνω από 5 εκατομμύρια πλοία κοντά στη Γη σήμερα. Οι αποστολές τους είναι ποικίλες. Παρακολουθούν, αναφέρουν και αξιολογούν την κατάσταση των κραδασμών. Μερικά προστατεύουν τις πύλες διαστάσεων.
Άλλοι παρέχουν υλικοτεχνική υποστήριξη . Άλλοι παρακολουθούν στενά τους πολιτικούς μας και την

κατάσταση των πυρηνικών όπλων . Έντονο. Τότε υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που καθαρίζουν τις τοξίνες από το ριζικό πεδίο της γης . Και οι μηχανικοί ρυθμίζουν και ισιώνουν τα ενωμένα πεδία . Τέλος, άλλοι παρατηρούν και συντονίζουν τη γεωφυσική και το κλίμα της Γης.
Αντίθετα με την εμφάνιση, όλα είναι υπό έλεγχο .
Το επίπεδο αντίληψης και συνεργασίας μας επηρεάζει . Και τα κοσμικά αδέλφια μας ακολουθούν τις κινήσεις μας και τις εξελικτικές διαδικασίες για να τα διορθώσουν όλα ενώ απέχουν από εκτός από ειδικές περιπτώσεις, επειδή εμείς .
Όλες οι ενέργειες ελέγχουν τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία.



-24/3/22:Υπάρχει σίγουρα ένα τεράστιο UFO που βρίσκεται κάτω από τον Ήλιο.Η μία εικόνα είναι από το Table Mountain στη Νότια Αφρική και η άλλη είναι από τη ζωντανή Webcam της FAA.Αυτό το

βίντεο περιέχει επίσης μεταγραφές πραγματικών συναντήσεων με UFO.
Επίσης λέγεται ότι εμφανίσθηκε κοντά στην Γη πλοίο των Annunaki και προειδοποιεί στην ανθρωπότητα το έτος 2022.






- Η NASA λέει ότι μια μεγάλη θύελλα θα χτυπήσει τη Γη.
Η Ηλιακή καταιγίδα προβλήθηκε στις 27/3/22.Είπαν ότι ο δεύτερος που έρχεται 28/3/22 θα καταπιεί

τον πρώτο και θα μας χτυπήσει στις 30-31.
 Επίσης υπάρχει ένα τεράστιο εργοστάσιο στην άλλη πλευρά του ήλιου (πίσω ) όπου συγκολλούν τα πλοία τους!!! Μαζικές συναλλαγές γίνονται εκεί άγνωστες σχεδόν στυς ανθρώπους.






ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

-Σε διάφορα μέρη της Γης γίνονται Στρατοδικεία,σε συνδυασμό με συνοπτικές διαδικασίες!Κατάθεση-ομολογία σε αναλογικά βίντεο και επιλογή τρόπου εκτέλεσης!Συν κατασχέσεις περιουσιών,κινητών και ακιμήτων!Εγκλήματα

κατά της ανθρωπότητας;
Αυτά ανήκουν τώρα στο παρελθόν!!Τώρα είναι η περίοδος της πλήρους εξόφλησης των λογαριασμών!!
Ας ετοιμάζονται όσοι εγκλημάτισαν!! Είναι πολλοί!!
Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται!! Είναι αναπόφευκτο και σαρωτικό!!

-Πριν από μερικά χρόνια,ο Jo Biden καυχιόταν για τις εκβιαστικές του τακτικές στην Ουκρανία. Αλλά σας θέλουν να πιστεύετε ότι ο Πούτιν είναι ο κακός..! 
Ήθελε να απολυθεί ο εισαγγελέας επειδή ερευνούσε την BURISMA,την εταιρεία στην οποία εμπλέκεται ο γιος του Hunter Biden. 
Τα πάντα έχουν ανατραπεί!!Οι πατριώτες έχουν τον πλήρη έλεγχο!Τα υπόλοιπα είναι θέματα ενημέρωσης του κόσμου..αργά μα σταθερά !!

-Η Ουκρανία διαθέτει εγκαταστάσεις βιολογικών ερευνών για τις οποίες,στην πραγματικότητα, ανησυχούμε τώρα ότι οι ρωσικές δυνάμεις μπορεί να επιδιώκουν να αποκτήσουν τον έλεγχο τους.Οπότε εργαζόμαστε με τους Ουκρανούς για το πώς θα αποτρέψουν οποιοδήποτε από αυτά τα ερευνητικά υλικά να πέσουν στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων σε περίπτωση που πλησιάσουν.."Μπορούμε λοιπόν να κατηγορήσουμε τον Βλαντιμίρ Πούτιν που θέλει να απαλλαγεί από αυτά τα Βιολογικά Χημικά Εργαστήρια Έρευνας;
Να μια καλή ερώτηση! Δεν γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία!Γίνεται ξερίζωμα της Χαζάρικής Μαφίας-Cabal!
Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στα δύο..!!

-Στρατηγός του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας επιβεβαιώνει ότι η Ουκρανία φιλοξενεί 30 βιολογικά εργαστήρια βιολογικής επιστημονικής έρευνας" και "υγειονομικού-βιολογικού" βιοόπλου σχεδιασμένα να παράγουν
ΡΩΣΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

βιοχημικά
όπλα (παθογόνα) για τις ΗΠΑ.Η κυβέρνηση των ΗΠΑ του Βiden χρηματοδοτoτούσαν μυστικά εργαστήρια βιοόπλων σε όλη την Ουκρανία.
Το μεγαλύτερο όμως επίτευγμα του Biden (σωσίας) ήταν να δείξει στον λαό,το πόσο "Καλός ήταν ο Τραμπ"!
Αυτός άλλωστε είναι ο βασικός σκοπός της "Γήϊνης Συμμαχίας" και η προσπάθεια της για την μεγάλη "Αφύπνιση" συνεχίζεται καθημερινά!






-Το κυνήγι των ολιγαρχών άρχισε.Δεν πρόκειται να τους σώσει το ασφαλέστερο λιμάνι.Συνελήφθησαν και κανείς δεν θα τους σώσει.Τα οικονομικά τους εγκλήματα θα εξοφληθούν και αυτά,πάνω στην Γη.Ο Ρώσος ολιγάρχης Αμπράμοβιτς εντοπίσθηκε στο αεροδρόμιο του Ισραήλ,ενώ ο εβραίος ηγέτης που τον βοήθησε να αποκτήσει πορτογαλλική υπηκοότητα,συνελήφθη.
Περισσότεροι Ρώσοι δισεκατομμυριούχοι υφίστανται κυρώσεις και οι σύμβουλοί τους αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο έλεγχο.Ούτε το κυνήγι των ολιγαρχών και των χρημάτων τους,γίνεται τυχαία! Εννοείται!!!Τα πάντα προχωρούν βάσει του "Μεγάλου Σχεδίου" απελευθέτωσης και αφύπνισης.

-Υπενθυμίζεται πως ο Sleepy Joe (Baiden) δεν διοικεί τις ΗΠΑ! Οι Πρόεδροι Τραμπ,Πούτιν,Σι ή Xi Τζινπίνγκ(Kίνα) και άλλοι Πολιτικοί Ηγέτες συνεργάζονται στενά εδώ και χρόνια,σε ένα Τιτάνιο Αγώνα ενάντια στο σύστημα "Ενάντια στο Σύστημα".
Οι Κυβερνήσεις έχουν αντικατασταθεί!Ο Μητσοτάκης έχει συλληφθεί εδώ και ένα χρόνο.
Παρακολουθούμε ένα θέατρο! 
Η Γήϊνη Συμμαχία βρίσκεται τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες των ΜΜΕ.      

-Η μεγάλη απόδραση των ολιγαρχών: 
"Το έδαφος τρέμει.Θα εισέλθουν στο Ισραήλ". 
Καθώς ο πόλεμος στην Ουκρανία μαίνεται και η Δύση σφίγγει τα λουριά στους Ρώσους ολιγάρχες, πολλοί από αυτούς κοιτάζουν προς το Ισραήλ για να ξεφύγουν.
Κάποιοι έχουν ισραηλινή υπηκοότητα, ακριβώς για τέτοιου είδους περιστάσεις.
Οι δισεκατομμυριούχοι θα επωφεληθούν από τον ισραηλινό νόμο, που τους επιτρέπει να κρύβουν τις πηγές εισοδήματος για μια περίοδο 10 ετών. 
ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ

"Οι Ρώσοι ολιγάρχες και οι διεφθαρμένοι ηγέτες,έχουν βγάλει δισεκατομμύρια δολάρια από αυτό το βίαιο καθεστώς.
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ συγκεντρώνει μια ειδική ομάδα εργασίας για να κυνηγήσει τα εγκλήματα των "Ρώσων ολιγαρχών",δήλωσε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στην ομιλία του για την κατάσταση της Ένωσης την 1η Μαρτίου.
Ο Ηγέτης της Εβραϊκής Κοινότητας,στη πόλη Πόρτο της Πορτογαλίας,υπεύθυνος για την έκδοση εγγράφου που επέτρεψε στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο και ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι Ρόμαν Αμπράμοβίτς να αποκτήσει την πορτογαλική υπηκοότητα πέρυσι,"συνελήφθη",ανέφερε την Παρασκευή 9/3/22 η εφημερίδα Publico.


-Οι Ρώσοι ισοπέδωσαν μυστική βάση του ΝΑΤΟ στην δυτική Ουκρανία,κοντά στα Πολωνικά σύνορα.Το κτύπημα,σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο άμυνας, έγινε με "όπλα μακράς εμβέλειας και υψηλής ακρίβειας". Η βάση είχε βαφτιστεί σαν "Κέντρο για την Προστασία της Ειρήνης και της Διεθνούς Ασφάλειας".Σύμφωνα με τους Ρώσους, ήταν κέντρο συγκέντρωσης και εκπαίδευσης ξένων μισθοφόρων καθώς και πολεμικού υλικού που έστελλαν οι δυτικές κυβερνήσεις για να βοηθήσουν το καθεστώς του Κιέβου. Τα γνωστά ΜΜΕ μετέδωσαν πως "ο Πούτιν μετέφερε τώρα τον πόλεμο και στην δυτική Ουκρανία".

-Η Τράπεζα της Ρωσίας ανακοίνωσε,στις 15/3/22,ότι ανέστειλε τις αγορές χρυσού από πιστωτικά ιδρύματα (δηλ. καμπαλ). Η ζήτηση των νοικοκυριών για αγορά χρυσού σε φυσική μορφή,ράβδους,έχει αυξηθεί πρόσφατα. Αυτό διευκολύνεται εν μέρει από την ακύρωση του ΦΠΑ σε αυτές τις συναλλαγές", ανέφερε η ρωσική κεντρική τράπεζα σε δήλωση. «Για να δημιουργήσει συνθήκες για την κάλυψη της ζήτησης των νοικοκυριών,η Τράπεζα της Ρωσίας αναστέλλει τις αγορές χρυσού από πιστωτικά ιδρύματα από τις 15 Μαρτίου 2022.

-O Baden (..πρόεδρος ΗΠΑ) κατηγορεί τη Ρωσία ότι ενδεχόμενα θα χρησιμοποιήσει χημικά όπλα εναντίον της Ουκρανίας.Oυσιαστικά εξουσιοδοτεί τους ξένους μισθοφόρους και τους Ουκρανούς Ναζιστές να το κάνουν αυτοί,για να ενοχοποιήσουν την Ρωσία.
Είναι η ίδια Μαφία που έθεσε υπό τον έλεγχο της τον λαό του Ισραήλ ή αυτούς που αποκαλούμε Εβραίους,τους
ΧΑΖΑΡΟΙ

οποίους στοχεύουν οι πάντες σαν υπαίτιους όλων των δεινών που μαστίζουν την ανθρωπότητα,ενώ πίσω τους κρύβονται έντεχνα οι Χαζάροι.Αν αληθεύουν οι τελευταίες πληροφορίες ,που είναι συγκλονιστικές, πως ο νέος πρόεδρος του Ισραήλ ζήτησε την προστασία του Πούτιν και ότι κάλεσε τους Ουκρανούς, δηλ τους Χαζάρους, να παραδοθούν, τότε θα βιώσουμε γεγονότα που ούτε στην φαντασία μας θα υπήρχαν.Για όσους το αγνοούν,η πατρίδα των Χαζάρων λέγεται Χαζαρία και είναι η σημερινή Ουκρανία.
Ακόμα ένας σοβαρός παράγοντας συμβάλλει στην ματαίωση των σχεδίων των εχθρών της ανθρωπότητας.
Παρά το ότι το Βαθύ Κράτος εγκατέστησε δικό του αχυράνθρωπο μέσα στον Λευκό Οίκο,τροχοπέδη στα σχέδια τους είναι οι πατριώτες Αμερικανοί στρατηγοί που ελέγχουν το Πεντάγωνο,συνεπικουρούμενοι από την Διαστημική Δύναμη και τις Ειδικές Δυνάμεις που δεν πρόκειται να επιτρέψουν ποτέ στην Μαφία των Χαζάρων να καταστρέψει την χώρα τους και να αιματοκυλίσει την ανθρωπότητα.Είναι η ίδια Μαφία που έθεσε υπό τον έλεγχο της τον λαό του Ισραήλ ή αυτούς που αποκαλούμε Εβραίους,τους οποίους στοχεύουν οι πάντες σαν υπαίτιους όλων των δεινών που μαστίζουν την ανθρωπότητα,ενώ πίσω τους κρύβονται έντεχνα οι Χαζάροι. 

-"Η κίνηση του Πούτιν στην Ουκρανία,ανέτρεψε τα σχέδια του Βαθέως Κράτους των ΗΠΑ, του επικεφαλής του WEF (Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ) Κλάους Σβαμπ, του Μπιλ Γκέιτς και πολλών άλλων,που είχαν ετοιμάσει για την εφαρμογή της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρόκειται  για άτομα πολύ ευφυή, με πολλά μέσα στη διάθεση τους και έχουν μια αποκρυσταλλωμένη στρατηγική ιδέα για το πως θα ήθελαν ο κόσμος να τεθεί υπό τον έλεγχο τους και να εξελιχθεί όπως αυτά θέλουν. Όμως, ο Θεός και οι ανθρώπινες ψυχές, δεν μπορούν να αποτελούν μέρος αυτού του σχεδίου".General Michael Flynn Former National Security Adviser.

- Εκκενώθηκε το Κρεμλίνο!
Δεν πρόλαβε να μιλήσει για 5η φάλαγγα που δρα μέσα στη χώρα του ο Πούτιν και οι συνεργάτες του τον μεταφέρουν εσπευσμένα μακρυά από το Κρεμλίνο.

Ρωσικός πύραυλος τύπου κρουζ που εκτοξεύτηκε από ρωσική βάση κοντά στη Μόσχα με κατεύθυνση το Κίεβο,λίγο πριν κτυπήσει τον στόχο του έκανε επαναστροφή και κατευθύθηκε προς το Κρεμλίνο,αλλα πρόλαβαν και τον κατέστρεψαν!
Είναι ολοφάνερο πως προδότες πεμπτοφαλαγγίτες χάκερς ήθελαν να δολοφονήσουν τον πρόεδρο Πούτιν,αλλά δεν μπορέσαν όμως!!

ΡΩΣΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΚΡΟΥΖ


-Το αμερικανικό ΓΕΕΘΑ,που είναι υπό τον έλεγχο πατριωτών στρατηγών,είναι σε συνεχή επικοινωνία με το ρωσικό,παρά τα όσα εκτοξεύουν οι Δημοκρατικοί και ο ένοικος του Λευκού Οίκου,ακριβώς για να αποφευχθεί γενική ανάφλεξη.

*Οι Δυτικοί αγωνίζονται να εντοπίσουν ρωσικό πολεμικό πλοίο που απέπλευσε από την Αρκτική με κατεύθυνση τον Ατλαντικό, που ειδικεύεται στον εντοπισμό και την καταστροφή υποβρυχίων καλωδίων.
*Πολίτες δυτικών χωρών εφορμούν στις υπεραγορές και αγοράζουν τρόφιμα που διατηρούνται επί μακρόν
.*Υπάρχει πολύς φόβος και θυμός στον αέρα.Μην ανησυχείτε,ο WW3 ματαιώθηκε.
*Η Ρωσία πετάει τα σκουπίδια παρά τα όσα σας λένε τα lame stream media.Είναι ένας πόλεμος ενάντια στο Βαθύ Κράτος και σε ένα ναζιστικό καθεστώς. 
*Ο Πούτιν ήταν πάντα σε πόλεμο με τη Σατανική-Εωσφορική παγκόσμια ελίτ.Ξηλώνει επίσης τα εργαστήρια βιοόπλων που χρηματοδοτούνταν από τον Ομπάμα και τώρα από την κυβέρνηση Μπάϊντεν.
*Η ρωσική επιχείρηση εξελίσσεται και γρήγορα και μεθοδικά.Ούτε ο Πούτιν πίστευε ότι η ειδική επιχείρηση που διέταξε θα εξελισσόταν τόσο γρήγορα.
*Το μεγαλύτερο ψέμα που διαδίδουν τα δυτικά ΜΜΕ είναι ότι οι Ρώσοι σκοτώνουν αμάχους.Εδώ αναλογιστείτε,πόσα ψέματα πούλησαν τα τελευταία δύο χρόνια.
*Η κατοχή του ουκρανικού εδάφους αυξάνεται καθημερινά, με ορισμένους ειδικούς να αναφέρουν ότι τα ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν περίπου 20-30 χλμ/ημέρα. Κινούνται τόσο μεθοδικά που σε λίγο η λαβίδα θα κλείσει αποκόπτοντας εντελώς την Ουκρανία.
*Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης,οι "σύμμαχοι" του ΝΑΤΟ και η Ευρώπη θέλουν να δώσουν μια λανθασμένη εντύπωση, μια ψεύτικη αίσθηση για πιθανή ήττα του ρωσικού στρατού. Μάλλον προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική ανατροπή, ότι υπάρχει ελπίδα και πιθανότητα αποκλιμάκωσης.

-Η Δύναμη Δέλτα  των ΗΠΑ και άλλες μονάδες της Κοινότητας Ειδικών Επιχειρήσεων  κατέλαβαν θρασύτατα ένα μεγάλο

προπύργιο του Βαθέου Κράτους όπου στεγάζονταν αστυνομικές δυνάμεις της Γκεστάπο,του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Ανάγκων" και οι  μυστική τοποθεσία στη Βιρτζίνια.

- Την Τρίτη 15 Μαρτίου ανυπολόγιστος αριθμός χειριστών της Δύναμης Δέλτα και στρατιωτών του αμερικανικού στρατού από 75 Ρέιντζερς του συντάγματος εισέβαλαν στο Όρος Ουέδερ και συνάντησαν αντίσταση σχεδόν αμέσως μετά τη διάρρηξη στο υπόγειο.Ξέσπασε φωτιά και πράκτορες της FEMA έβγαλαν τα όπλα τους και άδειασαν τις δεξαμενές.Αλλά η Delta Force κρύφτηκε και ανταπέδωσε τα πυρά,σκοτώνοντας 6 πράκτορες σε λίγα δευτερόλεπτα.
Οι χειριστές υπέθεσαν ότι όποιος έχει πρόσβαση στο EBS δεν θα συμμετείχε στη διακοπή. Ευτυχώς, είχαν δίκιο — είπε η πηγή μας.
Έκπληκτος και μη μπορώντας να φτάσει στο οπλοστάσιο του Όρους Ουέδερ, η FEMA παραδόθηκε αφού υπέστη 12 θανάτους. Δύο  ομάδες της Delta Force  χτυπήθηκαν, αλλά τα τραύματά τους δεν απειλούν τη ζωή.
Ο ένας μετά τον άλλο οι πράκτορες της Delta Force άρπαξαν τους επιζώντες πράκτορες της FEMA και τους έβαλαν να ξεκουράσουν τους αντίχειρες και τα μάτια τους στους σαρωτές που προστάτευουν. Τελικά, ο αντίχειρας και το μάτι του πράκτορα άνοιξαν την πόρτα, την πύλη σε αυτό που ο στρατός αποκαλούσε «στόχο υψηλής αξίας».
Εν τω μεταξύ, ένα σύνταγμα επίλεκτων στρατιωτών (μας ζητήθηκε να μην αποκαλύψουμε το υποκατάστημα ή τη μονάδα) προσγειώθηκε αεροπορικώς και στεριωμένα στο όρος Weather, κατεβαίνοντας από πλωτά ελικόπτερα και προσγειώθηκαν με μια ντουζίνα ,αφού έλαβε την είδηση ότι η επιχείρηση όπως ήταν επιτυχία. Συνολικά, 150 Αμερικανοί στρατιώτες πιστοί στο κίνημα "Λευκό Καπέλα" εξασφάλισαν το Όρος Ουέδερ, άλλαξαν τους κωδικούς πρόσβασης και σφράγισαν τις πύλες κατά της εισόδου.Όταν επέστρεψε η FEMA, οι πράκτορες βρέθηκαν σε ένα αβοήθητο δίλημμα.
Ο στρατός ελέγχει τώρα το βουνό. Οι πύλες είναι ανίκητες. Αυτή η αποστολή συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό και τώρα ελέγχουμε το EBS. Ακολουθήστε μας, το μήνυμα μπορεί να φτάσει πολύ σύντομα. 
  ·   · 
-Το πρωί της Τετάρτης 16 Μαρτίου,το Πετροδολάριο του δολαρίου ΗΠΑ απενεργοποιήθηκε,ενώ στις 18/3/22 ακυρώθηκε το αμερικανικό δολάριο Fiat που χρησιμοποιείται για συναλλαγές και έρχεται το G.E.S.A.R.A-N.E.S.A.R.A

Eπίσης στις 18/3/22 ανακοινώθηκε ότι το ρούβλι είναι πλέον στο Gold standard και η G.E.S.A.R.A θα είναι σε λίγο ενεργή και για τη Ρωσία.
Αφού η Ρωσία και η Κίνα ανακοινώσουν ότι διαθέτουν ισχυρά,επαληθευμένα περιουσιακά στοιχεία, όπως απαιτείται από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο,θα ακολουθήσουν όλες οι χώρες,ξεκινώντας από τις ΗΠΑ



-17/3/22 Η ρωσική επιχείρηση εξελίσσεται και γρήγορα και μεθοδικά
Ούτε ο Πούτιν πίστευε ότι η ειδική επιχείρηση που διέταξε θα εξελισσόταν τόσο γρήγορα..
Το μεγαλύτερο ψέμα που διαδίδουν τα δυτικά ΜΜΕ είναι ότι οι Ρώσοι σκοτώνουν αμάχους. (Εδώ αναλογιστείτε, πόσα ψέματα πούλησαν τα τελευταία δύο χρόνια)
Η κατοχή του ουκρανικού εδάφους αυξάνεται καθημερινά, με ορισμένους ειδικούς να αναφέρουν ότι τα ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν περίπου 20-30 χλμ/ημέρα. Κινούνται τόσο μεθοδικά που σε λίγο η λαβίδα θα κλείσει αποκόπτοντας εντελώς την Ουκρανία. 

-Οι Πλειάδιοι τάσσονταν κατά της εισβολής και είχαν έτοιμα σχέδια για την ειρηνική επίλυση της κρίσης, αλλά δεν εισακούστηκαν από τα ανώτατα κλιμάκια του ρωσικού στρατού.
Είναι αυτοί που ετοίμασαν το σχέδιο εισβολής στην Ουκρανία και πίεζαν τον Πούτιν να την πραγματοποιήσει. Μεταξύ αυτών και ο Πατριάρχης Κύριλλος, πρώην πράκτορας της KGB με την κωδική ονομασία Mikhailov, ο οποίος περιήλθε στην επιρροή των Ιησουιτών. Στόχος του είναι να ανακαταλάβει η Ρωσία το Κίεβο και να το επαναφέρει ως πρωτεύουσα της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. 

-Οι υπόγειες σήραγγες/DUMBS είναι συνδεδεμένες παγκοσμίως. Χρησιμοποιούν τεχνολογίες που δεν είναι διαθέσιμες στους ανθρώπους στην επιφάνεια της γης - όπως η Ελεύθερη Ενέργεια, η Μαγνητική Αιώρηση των μεταφορών και τα συστήματα

αυτοκινητοδρόμων. Είναι σε θέση να μεταφέρουν τεράστιες ποσότητες φορτίου στο εξωτερικό μέσα σε λίγα λεπτά και ώρες. Αυτά τα υπόγεια και υποβρύχια συστήματα διαμετακόμισης είναι η προέλευση των επιχειρήσεων του Βαθέους Κράτους DS. Μεγάλο μέρος αυτού του μυστικού πολέμου διεξάγεται υπόγεια, κάτω από το νερό και πάνω από το νερό.



-Σφυροκόπημα Πούτιν καθώς τεράστια πλειάδα ιδιωτικών τζετ έφυγε στις 18/3/22 από τη Μόσχα για το Ντουμπάι.Είναι αυτοί οι ίδιοι ολιγάρχες που ο Πρόεδρος Πούτιν αποκάλεσε,Προδότες και Αποβράσματα που δεν έχουν που να κρυφτούν,έχοντας τον ίδιο τον Πούτιν,πίσω τους.

-Ο Πούτιν δεν καθάρισε μόνο την Ουκρανία,καθάρισε παράλληλα και την Ρωσία ολόκληρη!Το βρώμικό χρήμα ξεπλύθηκε για τα καλά και μάλιστα με τον πλέον σωστό τρόπο.
Αυτόν που επέβάλε η Γήϊνη Συμμαχία ,ξέρει ο Πρόεδρος Πούτιν! Μέλος της συμμαχίας είναι και ο ίδιος και η χώρα του !!! 

-Στο σταθμό Amberg της Βαυαρίας,της Γερμανίας,βρίσκονται σε κίνηση στρατιωτικά και τεθωρακισμένα οχήματα από όλη τη Γερμανία.Κλείνουν οι κάμερες στις εθνικές οδούς.
Πολλά συμβαίνουν στο παρασκήνιο.
Ήρθε η ώρα να καθαρίσουμε τη συμμαχική Γερμανία.

-Ρώσοι στρατιώτες παρέδωσαν περισσότερους από 4 τόνους ανθρωπιστικού φορτίου στους κατοίκους της περιοχής Χαρκόβου.Το φορτίο παραδόθηκε από ελικόπτερο των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων και περιλάμβανε τρόφιμα,βρεφικές τροφές,εμφιαλωμένο πόσιμο νερό και φάρμακα.

-Αυτούς πολεμάει ο Πούτιν.Αυτοί οι φασίστες νοσταλγοί του Χίτλερ, 15 χρόνια σκοτώνουν Ρώσοφωνους και βασανίζουν Ελληνώφονους της Μαριούπολης.Το ΝΑΤΟ όμως τους υποστηρίζε ανέκαθεν και τους χρηματοδοτει για να αφανίσουν την Ρωσία Οι νεοταξίτες της Λευκής Αδελφότητας πάντα κάνουν βρώμικο παιχνίδι σε όλον τον πλανήτη.

-20//3/22:Οι Παιδεραστές Ουκρανοναζί δένουν γυμνά παιδιά σε στύλους και τα βασανίζουν!! Βάφουν πράσινα τα πρόσωπα τους.
Ουκρανία πρωταθλήτρια διακίνησης παιδιών.Το 10% που διακινούνται παγκοσμίως προέρχονται από Ουκρανία. Ένωση αποκαλύπτει δεκάδες ανήλικοι πουλήθηκαν σεξουαλικοί σκλάβοι-ες σε Ουκρανούς
πολιτικούς πρώτης γραμμής.Οι Έπσταϊν κυβερνούν την Ουκρανία!!
H Ουκρανία υπό το καθεστώς του Κιέβου είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στη διακίνηση και εμπορία παιδιών. Ένα στα 10 παιδιά που διακινούνται και είναι εμπορεύσιμα παγκοσμίως προέρχονται από την Ουκρανία. 
Πρόσφατα 40 ανήλικοι πουλήθηκαν σε ντόπιους Ουκρανούς πολιτικούς για σεξουαλική εκμετάλλευση.
Ο τύπος και το παλτύ κοινό έχουν μείνει στο περιθώριο αυτής της διαδικασίας.



-Οι υπόγειες σήραγγες/DUMBS είναι συνδεδεμένες παγκοσμίως. Χρησιμοποιούν τεχνολογίες που δεν είναι διαθέσιμες στους ανθρώπους στην επιφάνεια της Γης, όπως η 'Ελευθερή Ενέργεια , η Μαγνητική Αιώρηση των μεταφορών και τα συστήματα αυτοκινητοδρόμων. Είναι σε θέση να μεταφέρουν τεράστιες ποσότητες φορτίου στο εξωτερικό μέσα σε λίγα λεπτά και ώρες. Αυτά τα υπόγεια και υποβρύχια συστήματα διαμετακόμισης είναι η προέλευση των επιχειρήσεων του Βαθέος Κράτους DS. Μεγάλο μέρος αυτού του μυστικού πολέμου διεξάγεται υπόγεια, κάτω από το νερό και πάνω από το νερό.

-Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης,οι "σύμμαχοι" του ΝΑΤΟ και η Ευρώπη βρέθηκαν τόσο απροετοίμαστοι που δεν μπορούν να βοηθήσουν και απλώς θέλουν να δώσουν μια λανθασμένη εντύπωση, μια ψεύτικη αίσθηση για πιθανή ήττα του ρωσικού στρατού.

-Σφυροκόπημα Πούτιν καθώς τεράστια πλειάδα ιδιωτικών τζετ έφυγε στις 18/3/22 από τη Μόσχα για το Ντουμπάι.Είναι αυτοί οι ίδιοι ολιγάρχες που ο Πρόεδρος Πούτιν αποκάλεσε,Προδότες και Αποβράσματα ..!
Μια καταιγίδα ρωσικών τζετ εντοπίστηκε να φεύγουν για το Ντουμπάι από τη Μόσχα,καθώς

αυξάνονται οι εικασίες ότι οι ολιγάρχες του Βλαντίμιρ Πούτιν μπορεί να τον εγκαταλείπουν λόγω της εισβολής στην Ουκρανία.Μόνο που δεν έχουν που να κρυφτούν,έχοντας τον ίδιο τον Πούτιν,πίσω τους.
Ο Πούτιν δεν καθάρισε μόνο την Ουκρανία,καθάρισε παράλληλα και την Ρωσία ολόκληρη!Το βρώμικό χρήμα ξεπλύθηκε για τα καλά και μάλιστα με τον πλέον σωστό τρόπο.
Αυτόν που επέβάλε η Γήϊνη Συμμαχία !! Ξέρει ο Πρόεδρος Πούτιν! Μέλος της συμμαχίας είναι και ο ίδιος και η χώρα του !!! 

-Στο σταθμό Amberg της Βαυαρίας,της Γερμανίας,βρίσκονται σε κίνηση στρατιωτικά και τεθωρακισμένα οχήματα από όλη τη Γερμανία.Κλείνουν οι κάμερες στις εθνικές οδούς.
Πολλά συμβαίνουν στο παρασκήνιο.
Ήρθε η ώρα να καθαρίσουμε τη συμμαχική Γερμανία.

-Ρώσοι στρατιώτες παρέδωσαν περισσότερους από τέσσερεις τόνους ανθρωπιστικού φορτίου στους κατοίκους της περιοχής Χαρκόβου.
Το φορτίο παραδόθηκε από ελικόπτερο των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων και περιλάμβανε τρόφιμα,βρεφικές τροφές,εμφιαλωμένο πόσιμο νερό και φάρμακα.

-Αυτούς πολεμάει ο Πούτιν.Αυτοί οι φασίστες νοσταλγοί του Χίτλερ,15 χρόνια σκοτώνουν Ρώσοφωνους και βασανίζουν Ελληνώφονους της Μαριούπολης.Το ΝΑΤΟ όμως τους υποστηρίζε ανέκαθεν και τους χρηματοδοτει για να αφανίσουν την Ρωσία Οι νεοταξίτες της λευκής αδελφότητας πάντα κάνουν βρώμικο παιχνίδι σε όλον τον πλανήτη.Εύχομαι ο ρωσικός στρατός να προσέχει περισσότερο τις αθώες ζωές που σκοτώνονται από λάθη του πολέμου και να μην υπάρξουν άλλες παράπλευρες απώλειες αθώων.

-20/3/22:Οι Παιδεραστές Ουκρανοναζί δένουν γυμνά παιδιά σε στύλους και τα βασανίζουν!! Βάφουν πράσινα τα πρόσωπα τους.
ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΝΑΖΙ

Ουκρανία πρωταθλήτρια διακίνησης παιδιών.Το 10% που διακινούνται παγκοσμίως προέρχονται από Ουκρανία. Ένωση αποκαλύπτει δεκάδες ανήλικοι πουλήθηκαν σεξουαλικοί σκλάβοι-ες σε Ουκρανούς πολιτικούς πρώτης γραμμής.Οι Έπσταϊν κυβερνούν την Ουκρανία!!
H Ουκρανία υπό το καθεστώς του Κιέβου είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια στη διακίνηση και εμπορία παιδιών. 
Ένα στα 10 παιδιά που διακινούνται και είναι εμπορεύσιμα παγκοσμίως προέρχονται από την Ουκρανία σύμφωνα με παραγωγή από το γαλλικό κανάλι ARTE.
40 ανήλικοι πουλήθηκαν σε ντόπιους Ουκρανούς πολιτικούς για σεξουαλική εκμετάλλευση.
Ο τύπος και το παλτύ κοινό έχουν μείνει στο περιθώριο αυτής της δια

-24/3/22:Η Cabal οδηγεί τα πράγματα σε γενικευμένη σύρραξη.Eτοιμάζουν προβοκάτσια με την χρήση χημικών κατά ουκρανών αμάχων.Ακολούθως θα εισέλθουν στην δυτική Ουκρανία  στρατεύματα του ΝΑΤΟ μεταμφιεσμένα σε στρατεύματα του ΟΗΕ, για να διασφαλίσουν την "ασφαλή δίοδο εξόδου των αμάχων" προς την δυτική Ευρώπη.Αυτό είναι και το τελευταίο χαρτί της Cabal στον γενικευμένο πόλεμο που κήρυξε στην Ρωσία.
Το σχέδιο της Cabal προβλέπει την χρήση χημικών εναντίον Ουκρανών αμάχων με σκοπό την ενοχοποίηση της Ρωσίας. 
Επίσης η Cabal πιστεύει ότι ο Πούτιν θα πέσει στην παγίδα και η σύγκρουση θα γενικευθεί, ώστε να καταρρεύσουν όλα, με την ελπίδα ότι το χάος που θα ακολουθήσει, θα την βοηθήσει να υλοποιήσει την Νέα Τάξη Πραγμάτων που τόσο πολύ επιθυμεί.

-Η Ρωσία στις 24/3/22,ανακοίνωσε το ένταλμα σύλληψης του Τζορτζ Σόρος.Ο Τζορτζ φέρεται να είναι ο κύριος υποστηρικτής του πολέμου της Ουκρανίας και επίσης ο χορηγός της εξέγερσης που ανέτρεψε
ΤΖΟΡΤΖ  ΣΟΡΟΣ

τον Γιανουκόβιτς το 2014. Η Κίνα επίσης επίσημα αποκαλεί τον Σόρος διεθνή τρομοκράτη!
Η Κίνα συνεχίζει τις πιέσεις για να δώσουν οι ΗΠΑ εξηγήσεις για τις στρατιωτικές δραστηριότητες των βιο-εργαστηρίων από τις ΗΠΑ εντός και εκτός των συνόρων.









-Τιμωρία της δικαιοσύνης
Ο ρωσικός στρατός και τα Λευκά Καπέλλα μαζί για ένα μεγάλο καθάρισμα σε όλο τον πλανήτη.Αυτή η μεγάλη επιχείρηση συνεχίζεται εδώ και χρόνια,αλλά τα τελευταία έξι χρόνια, η έδρα έχει γίνει ορατή στο κοινό.
Η κατάληψη σήραγγας ήταν μεγάλη και η καταστροφή έπρεπε να ελεγχθεί εξαιτίας των ενηλίκων και των παιδιών που ήταν.Ενώ αυτές οι συμμαχικές δυνάμεις επιτίθενται και διεισδύουν σε σήραγγες σε όλο τον πλανήτη με το πρόσχημα της καταπολέμησης των ναρκωτικών και της εμπορίας ανθρώπων.Τάγματα της Διαστημικής Δύναμης έγιναν μάρτυρες.Παιδιά που βρέθηκαν άψυχα,κομμάτια, πονάνε,παιδιά χωρίς άκρα,βασανισμένα είδαν φρικιαστικές σκηνές.
ΤΕΡΑΤΑ

Υπάρχουν και άλλα κτίρια, αναγνωρισμένα και περιμένουν να επιτεθούν και να απελευθερωθούν.Μετά την εκκένωση καταστρέφονται αυτά.
Οι ειδικοί υπόκεινται σε παρέμβαση σε βιοεργαστήρια,όπου υπάρχει πιθανότητα να έρθουν σε επαφή με τοξικές ουσίες, θανατηφόρα δηλητήρια.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης,είδαμε κάποια αρχεία.Υπάρχουν μερικά τρομακτικά έγγραφα εκεί έξω. 
Τα τέρατα-πλάσματα βρέθηκαν σατανικά,γενετικά κατασκευασμένα ζώα.



-24/3/22:Εισβολή στο κέντρο της Μαριούπολης.Azov και στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας χτυπήθηκαν τη νύχτα.Όπως υποσχέθηκε χθες,κανείς δεν πιάστηκε αιχμάλωτοςΤα πτώματα των Ναζί βρίσκοντο σχεδόν σε κάθε όροφο σε πολυώροφα κτίρια.

-Η αδυναμία των περισσοτέρων Ανθρώπων και δει των Πολιτικών (όσων απέμειναν και με όποια μορφή),και των Πολιτικών Αναλυτών να αποδεχθούν το γεγονός ότι η Γη όχι μόνον έχει "Απελευθερωθεί"από την Χαζαρική Μαφία(Cabal),αλλά έχει

ήδη μπει στην Τροχιά της "Χρυσης Εποχής". 
Όμως...Ένας ήταν αυτός που "Και Νεκρός Ενίκα" και ένας θα παραμείνει! Να το θυμάστε! Είχε μάλιστα καταγωγή καθαρά Ελληνική!
Tagip Erdogan=και νεκρός ενίκα !!!
Ο Νόμος GESARA έστω και εάν δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα από τον Πρόεδρο Donald Trump,βρίσκεται σε εφαρμογή και αυτό από μόνο του επιβεβαιώνει 
την Παγκόσμια Ειρήνη!

Δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλοι πόλεμοι πουθενά πάνω στη Γη! Ποτέ πιά!
Πολύ περισσότερο,δεν πρόκειται να υπάρξει οτιδήποτε από την πλευρά της Τουρκίας,όχι μόνον γιατί ο Erdogan έχει εκτελεστεί για τα εγκλήματα του κατά της Ανθρωπότητας, αλλά ακριβώς γιατί οι πόλεμοι επί Γης έχουν απαγορευτεί ..από τους άνωθεν! 
Το όλο θέμα έχει να κάνει με το εάν ξέρει κανείς ή δεν ξέρει και το εάν τελικά Πιστεύει στην εκ των Άνω Θεϊκή Παρέμβαση, ή δεν Πιστεύει!
Το ότι γίνονται αναφορές σε πιθανότητες δημιουργίας θερμού επεισοδίου,έχει να κάνει με την διατήρηση της ισορροπίας, στο εσωτερικό,μέχρι την μέρα εκείνη των σημαντικών ανακοινώσεων. Ένας τρόπος είναι και το ... "Αναμάσημα" γνωστών θεμάτων. 

-Στις 25/3/22 οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις κατέστρεψαν ένα νέο εγαστήριο στον πυρηνικό σταθμό του Τσερνομπίλ, με "εξαιρετικά ενεργά δείγματα και δείγματα Radionuclides". Το οποίο σύμφωνα με δηλώσεις της Κρατικής Υπηρεσίας  κατασκευάστηκε με κόστος 6 εκατομμύριων ΕΥΡΩ με την στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και άνοιξε το 2015.
Δεν υπάρχει πόλεμος στην Ουκρανία!Υπάρχει στρατιωτική επιχείρηση της Γήϊνης Συμμαχίας για τον καθαρισμό του βρώμικου Χαζάρικου βάλτου!
Γίνεται αποστρατιωτικοποίηση και αποναζιστικοποίηση έτσι ώστε να μπορέσει να εφαρμοστεί και να διασφαλιστεί η συμφωνία ειρήνευσης στη Γη.

-Άγνωστο ακόμα με ποιο τρόπο θα αντιδράσει ο Πούτιν.
Απίστευτα εγκλήματα πολέμου από τον Ουκρανικό Στρατό: Πυροβολούν Ρώσους αιχμάλωτους στα γεννητικά τους όργανα και τους τυχερούς στα γόνατα και τα πόδια πριν τους βασανίσουν και μετά τους εκτελέσουν, ενώ οι "κουλτουριάρηδες του

θανάτου" φορώντας μάσκες με τη σημαία της Ουκρανίας επευφημούν τους Ουκρανούς νεοναζί δολοφόνους..

-Βλαντιμίρ Πούτιν:"Θέλω να με ακούσουν και οι απλοί πολίτες των δυτικών κρατών. Τώρα προσπαθούν να σας πείσουν ότι όλες οι δυσκολίες σας είναι αποτέλεσμα κάποιων εχθρικών ενεργειών της Ρωσίας. Ότι από το πορτοφόλι σας πρέπει να πληρώσετε για τον αγώνα ενάντια στη μυθική ρωσική απειλή. Είναι όλα ψέματα!
Και η αλήθεια είναι ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια άνθρωποι στη Δύση είναι αποτέλεσμα χρόνιων ενεργειών των κυβερνώντων ελίτ στη Δύση. 
Τα λάθη, τα ψεμματα και οι φιλοδοξίες τους. 
Αυτές οι ελίτ δεν σκέφτονται πώς να βελτιώσουν τις ζωές των πολιτών τους, έχουν εμμονή με τα εγωιστικά τους συμφέροντα και τα υπερκέρδη".


-Ο Πρόεδρος Τramp υποστηρίζει ότι ο Biden είναι υπεύθυνος για την "καταστροφή" της χώρας και "μπορεί επίσης να είναι υπεύθυνος για την καταστροφή του κόσμου".
Ο πρόεδρος του"Υπογείου" Joe Biden τοποθετήθηκε στην θέση που βρίσκεται από την "Συμμαχία" για συγεκριμένους λόγους!
Παρακολουθηστε την αποδόμηση του,την αποδόμηση των διεφθαρμένων πολιτικών σε όλες τις χώρες και του ίδιου του 
Χαζάρικου συστήματος!!

-Στις 1/4/22, η Ρωσία θα δέχεται μόνο ρούβλια ή χρυσό ως πληρωμή για τις εξαγωγές ενέργειας σε "μη φιλικές" χώρες.Δεν θα γίνονται δεκτά δολάρια ή ευρώ.Και γιατί να τα δεχτεί η Ρωσία,αφού το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα της απαγόρευσε να τα χρησιμοποιεί στις συναλλαγές της;
Αυτό σημαίνει ότι το ρωσικό ρούβλι θα υποστηρίζεται από εξαγωγές εμπορευμάτων, καθιστώντας το ένα νόμισμα που στηρίζεται σε κάτι πραγματικό.
Οι επιλογές των χωρών που επέλεξαν τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας είναι δύο. Ή θα πληρώνουν με ρούβλια το

φυσικό αέριο,ή θα μείνουν χωρίς ενέργεια, αντιμετωπίζοντας την οργή των πολιτών τους και την καταστροφή.
Στην πρώτη περίπτωση,θα αρχίσουν να ξεφορτώνονται τα άνευ πραγματικής αξίας δολάρια και ευρώ δίνοντας τα στα διάφορα ανταλλακτήρια για να αγοράσουν ρούβλια,τα οποία δολάρια και ευρώ, η Ρωσία θα τα δίνει πίσω εξοφλώντας το εξωτερικό της χρέος. Με λίγα λόγια οι κυρώσεις θα αποδομούν το δολάριο και το ευρώ ενώ ταυτόχρονα θα θωρακίζουν το ρούβλι.
Στην συνέχεια θα απομείνει η εξαγγελία πως το ρούβλι,το γουάν και άλλα νομίσματα των BRICS θωρακίζονται με χρυσό,που σημαίνει πως γεννιέται ένα νέο ΧΠΣ που θα βασίζεται στον χρυσό,με αντίπαλο το υφιστάμενο σύστημα που βασίζεται στο χάρτινο δολάριο,με όλα τα επακόλουθα.


-Δεν υπάρχει κίνδυνος ούτε ανησυχία!! Ο κοσμος μας έχει ήδη αλλάξει!!Υπάρχει ηρεμία και ησυχία γύρω μας!
Το μέλλον της ανθρωπότητας είναι ειρηνικό,είναι λαμπρό!Είναι ευήμερο!Είναι χρυσό!
Τα της Ελλάδος θα της δοθούν όλα !!!Στο ακέραιο!! 
Εχουν γνώση οι εκ των άνω φύλακες της!Ξέρουν αυτοί τον τρόπο!Μην φοβάστε!!
Η πόρτα της φυλακής είναι ανοιχτή!Ελευθερώστε το Μυαλό σας! 
Τολμήστε να αποβάλετε τον Φόβο! Αυτός είναι ο μόνος εχθρός!Τολμήστε..!
Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται! Είναι Αναπόφευκτο,Σαρωτικό!
Είναι και Υπέροχο μαζί,για όσους βέβαια δεν έχουν τίποτα να κρύψουν! Οι υπόλοιποι είναι σε πλήρη πανικό!
 Να τους λυπάστε..! Μην τους φοβάστε!

30/3/22                                                       ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                        ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

-Νίκος Καστανιάς

-Ελιάνα Ελευθερίου

-Χρύσο Ελενοδώρου

-Γιάννης Σπύρου

-Φοίβος Μουσιγέτης

-Γεράσιμος Καλογεράκης

-Κωνσταντίνος Ελευθ.Πετρόπουλος

-Γεώργιος  Αρσενίου

-Drake Bailey

-Αlex-Collier

-Corey Goode

-WWG1WGA Q-Plan

-Michael Salla

-Marek Gabriel

-Δημήτρης Τσίκος

-Telegram Δημήτρης Λιατσος

-warnews247.gr

-https://t.me

-https://exopolitics.org

-https://www.charlieward.tv

-https://www.bitchute.com

-https://youtu.be/bgnqpTthFSQ

-https://www.haaretz.com

-https://m.jpost.com

-ExposeTheTruth TheGreatAwakening

-https://www.express.co.uk

-https://dimpenews.com

-Auktje Veldhuis

- Αστροπύλη 2012

-Ζοe Kampaki

-James Gilliland

-Health Ranger

-Florentin Patriotaseven

-WhipLash347

-Πηγή Qannon

-Σάιμον Παρκς

https://t.me/DUMBSandUnderground

-https://www.newspepper.gr

-https://eternalnowblog.com

-https://mysterysightings.com

-https://www.usnews.com

-https://politicus.gr

-http://thf_media.s3.amazonaws.com

-https://t.me/+S-LheoBjTzgp8FY1(WWG1WGA)

-https://DeepL.com

-https://t.me/TheStormQ17

-https://newtube.app

-https://www.haaretz.com

-https://www.reuters.com

-https://en.wikipedia.org

-https://www.rumormillnews.com

-https://www.bbc.com

-https://youtu.be 

-https://coconuts.co

-https://www.nrn.com

-https://www.msn.com

-https://www.straitstimes.com

-https://www.google.com.au

-https://www.msn.com/en-us

-https://www.dailymail.co.uk

-https://www.bbc.com

-https://www.independent.co.uk

-https://news.yahoo.com

-https://www.thesun.co.uk

-https://stevekirsch.substack.com

-https://www.thecountersignal.com

-https://www.zerohedge.com

-https://www.straitstimes.com

-https://dailyexpose.uk

-https://www.dailystar.co.uk

-https://spreadophilia.wordpress.com

-https://www.theepochtimes.com

-https://www.simonparkes.org

-https://www.focus.de

-https://www.aljazeera.com

-https://www.beforeitsnews.com

-https://2012portal.blogspot.com

-https://nieuwspaal.nl

-https://jonathanturley.org

-https://www.rt.com

-https://halturnerradioshow.com

-https://www.globalsecurity.org

-https://www.nytimes.com

-https://theprepperjournal.com

-https://www.welovemassmeditation.com

-https://tachyonetvie.blogspot.com

-https://jardindespleiades.fr

-https://www.bbsradio.com

-https://www.kitsapsun.com

-https://www.dailymail.co.uk

-https://www.realchiefpolice.com

-https://www.volex.com


                                               







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.