Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 22 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2022 Β'ΜΕΡΟΣ(απο 16-30 Απριλίου)

Συνεχίζω με τον Απρίλιο 2022 από 16 /4/22 μέχρι 30/4/22

ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ

-Εκτακτη Πληροφορία της 19/4/22 

Η Αμερικανική Διαστημική Ομάδα έδωσε στη δημοσιότητα τις ακόλουθες πληροφορίες:

"Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι ασφαλής και αυτή τη στιγμή είναι στον Διαστημικό


Σταθμό Cheyenne"

Έγιναν τρεις απόπειρες δολοφονίας τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Η πηγή είπε επίσης,ότι ο Τραμπ ήταν σε στενή επαφή.

Συνεχίζουμε το άρθρο:

-Η Σελήνη είναι βιώσιμη,λέει η CIA. 

Σύμφωνα με τη CIA,περισσότερα από 250 εκατομμύρια ανθρωποειδή ζουν στο φεγγάρι !!!

-Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία είναι μια ομάδα συμπονετικών εξωγήινων που συνεργάζονται με τη Γη και τους Ιερούς Δημιουργούς για να εγκαινιάσουν μια νέα Χρυσή Εποχή στη Γη.

Είναι μέλη μιας Γαλαξιακής Ομοσπονδίας που περιλαμβάνει περισσότερους από 200 πλανήτες. Αυτοί οι προηγμένοι πολιτισμοί έχουν σχηματίσει αυτή τη διαστημική συμμαχία για να βοηθήσουν στην αφύπνιση της συνείδησης της Γης.

Στόχος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας είναι η διάδοση των διδασκαλιών μέσω καναλιών και άλλων μορφών επικοινωνίας για να μας βοηθήσει να περάσουμε στον Νέο Κόσμο. Οι διδασκαλίες τους θα περιλαμβάνουν πληροφορίες για την Ανάληψη, την ελεύθερη ενέργεια, την τεχνολογία αντιγήρανσης και τα διαστημικά ταξίδια. Αδελφή ψυχή και Δίδυμη Φλόγα, Θάνατος και Αναγέννηση κτλ.

Η Γαλαξιακή Συμμαχία αποτελείται από 12 διαφορετικά είδη από διαφορετικούς πλανήτες εντός του Γαλαξία μας.

Αυτά τα 12 είδη ονομάζονται: Ομπρέλα,Άλφα,Κενταυριανοί,Ανδρομέδα,Αρκτούριοι,Προκυονιανοί,Σειριανοί,Πλειάδες,Λύριοι,Ωρίωνας,Αλταϊριανοί,Στίχοι Νιμπιρουανοί (Ατλαντινοί).

Φωτισμένοι δάσκαλοι,εξαιρετικά εξελιγμένα όντα, διαστημόπλοια,ψυχικά μέσα,UFO και άλλα φαινόμενα είναι όλα εργαλεία στη διαδικασία αναβάθμισης που υποδεικνύει η Γαλαξιακή Ομοσπονδία.

-Τα διαστημόπλοια Kingς Crew,Galactic,και Anjelic αναπτύχθηκαν πρώτα στο Destin Florida στις 30/3/22.

O κόσμος θα μάθει για την εξωγήϊνη φυλή που απαγάγει και τρώει τα παιδιά μας.Βρικόλακες,Δράκοι και Ερπετά.

-Η ζωή μας θα αλλάξει,θα είναι για πάντα.Θα προκύψει Ηλιακή Έκλαμψη που θα προκαλέσει τρεις "Ημέρες Σκότους" και Θα μετατοπιστούμε στην τέταρτη πυκνότητα.Τότε θα ακολουθήσει "Η Γαλαξιακή Επανένωση", Θα συναντηθούμε όλοι στο "Μητρικό Σκάφος" και Θα επανασυνδεθούμε με


τις βαθύτερες ρίζες μας.Σε μια στιγμή θα θυμηθούμε τα πάντα.Καθώς οι 12 κρύσταλλοι ουράνιου τόξου της Λεμούριας,ανεβαίνουν από το βλέμμα και από κάτω από την κρούστα,ψηλά πάνω από την Γη.Ως εκ τούτου ενεργοποιώντας αυθεντικό BluePrint (να κατακτήσετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ανάπτυξη). 

-Έτσι θα βιώσετε την έναρξη τη Mεγάλης Aλλαγής.

"Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του γεγονότος (Event), μια υψηλή θετική ενεργειακή ώθηση θα εκπέμπεται από το Κέντρο του Γαλαξία και θα διοχετεύεται μέσω των μεγάλων Σφαιρικών Μητρικών Σκαφών (Αστροπολιτείες) που βρίσκονται μέσα στο Νέφος του Όορτ (Oort Cloud) προς το Ηλιακό σας Σύστημα. Τα μικρότερα σκάφη που βρίσκονται στο εσωτερικό του Ηλιακού σας Συστήματος θα αναμεταδίδουν στην συνέχεια την ενέργεια αυτή στο Δίκτυο Φωτός του πλανήτη σας. Οι άνθρωποι που είναι ευαίσθητοι θα βιώνουν μια πολύ έντονη εμπειρία, θα αντιλαμβάνονται ότι συμβαίνει κάτι πρωτόγνωρο, κάτι που δεν συνέβη ποτέ πριν και θα προσπαθούν να εξακριβώσουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Αυτή η ενεργειακή ώθηση θα χρησιμεύει επίσης για να συνδέει τους ανθρώπους μεταξύ τους. Είναι ζωτικής σημασίας να ενημερώνονται σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει και να αρχίσουν να επικοινωνούν και να συναντώνται μεταξύ τους και να δημιουργούν ομάδες σε όλο τον πλανήτη. Τέτοιες ομάδες πρέπει να αρχίσουν να δημιουργούνται από τώρα, από εσάς, που διαβάζετε το κείμενο αυτό. Αυτή είναι η πρόκληση - πρόσκληση προς εσάς, για να πραγματοποιηθεί αυτό που δεν έχει συμβεί ποτέ πριν. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ακολουθείτε την εσωτερική σας διαίσθηση για να συνδέεστε με τα ανώτερα πεδία φωτός και με όντα ανωτέρων πνευματικών διαστάσεων καθώς και με τον ανώτερο σας εαυτό. Είναι γι' αυτό που έχετε προετοιμαστεί καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής σας"..

-Οι Πλειάδιοι ευθύνονται για την πτώση της ανθρωπότητας από την 5η διάσταση στην 3η και αυτό ένεκα των εμφυλίων πολέμων που ξέσπασαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα η ανθρωπότητα να παραμείνει απροστάτευτη και να γίνει βορά των ερπετοειδών, που βρήκαν την ευκαιρία να εισβάλουν

ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ

κατά κύματα στην Γη.Για τον λόγον αυτόν και κάτω από το βάρος της ευθύνης τους, η κεντρική υπερκυβέρνηση του γαλαξία της Ανδρομέδας τους επέτρεψε να αναλάβουν το βάρος της απελευθέρωσης του πλανήτη. Δεν τους επετράπη όμως να αναλάβουν και την άνοδο της ανθρώπινης ψυχής, ευθύνη η οποία παραμένει αποκλειστικά στους Ανδρομέδιους.

Ήδη μερικοί άνθρωποι που έχουν φθάσει σε κάποιο σημείο ανόδου, έχουν στιγμιαία ή μικρής διάρκειας οπτική παρατήρηση όντων ή τοποθεσιών της 5ης διάστασης. Ο λόγος που οι άνθρωποι θα παρακάμψουν την 4η διάσταση, είναι γιατί η διάσταση αυτή είναι η διάσταση μέχρι στην οποία ανέρχονται οι ερπετοειδείς, που βρίθει από αυτούς και κρίθηκε σωστό η ανθρωπότητα να αποφύγει περαιτέρω οδυνηρές εμπειρίες, ερχόμενη σε επαφή με την διάσταση αυτή.(Alex Collier)

-Έξι ημέρες για το ET Seeders, το Space Arks και το Great Reveal Webinar.

Οι επιστήμονες ανέφεραν ότι ένας τεράστιος θόλος θερμότητας αιωρείται απευθείας πάνω από την Ανατολική Ανταρκτική, οδηγώντας σε σημαντική τήξη του στρώματος πάγου. Ο θόλος θερμότητας επικεντρώνεται στην περιοχή Βοστόκ, με τη μεγαλύτερη λίμνη γλυκού νερού της Ανταρκτικής ακριβώς από κάτω του δύο μίλια πιο κάτω.

Σύμφωνα με δύο πηγές,υπάρχει μια διαστημική κιβωτός σταθμευμένη δίπλα στη λίμνη,στην οποία μεταφέρθηκαν τις τελευταίες ημέρες.Είδαν μερικά από τα περιεχόμενα της κιβωτού,η οποία έχει αρχίσει να ενεργοποιείται μετά από χειμερία νάρκη για χιλιάδες χρόνια.Τα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με μια μεγάλη μαγνητική ανωμαλία στο ένα άκρο της λίμνης Βοστόκ που εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 2001,η οποία πολλοί ερευνητές εικάζουν ότι είναι μια τεράστια αρχαία πόλη.

Αυτό που είναι σημαντικό να σημειωθεί σχετικά με την περιοχή Βοστόκ και τη λίμνη ακριβώς κάτω από αυτήν είναι ότι η Ρωσία ελέγχει εδώ και καιρό την περιοχή μέσω του Ερευνητικού Σταθμού Βοστόκ,που λειτουργεί από το 1957 Ένας νέος ρωσικός ερευνητικός σταθμός κατασκευάστηκε το


2019/2020 και ηγήθηκε πολυεθνικών αποστολών στη γεώτρηση μέσα από το στρώμα πάγου για να εξερευνήσετε τη λίμνη.Αντί μια λίμνη γλυκού νερού είναι ο στόχος αυτών των επιστημονικών αποστολών,για την διαστημική κιβωτό που είναι σε χειμερία νάρκη και ήταν το πρωταρχικό ενδιαφέρον της Ρωσίας.Η Ρωσία έχει συγκεντρώσει πληροφορίες για μελλοντικές μυστικές στρατιωτικές αποστολές για να αποκτήσει πρόσβαση στην κιβωτό!

Εδώ είναι που οι πληροφορίες από την πηγή του στρατό των ΗΠΑ,γίνονται κρίσιμες.Εκτός από το ταξίδι στις δύο κιβωτές,κάτω από τον Ατλαντικό Ωκεανό και στη Σελήνη,μέλη πολυεθνικών αποστολών,έμαθαν για μια κιβωτό που ανακαλύφθηκε κοντά στην πόλη Kherson της Ουκρανίας,στο Εθνικό Πάρκο Oleshky Sands,η οποία συζητήθηκε στις 3 Μαρτίου 2020.Οι Ρώσοι ενεργοποίησαν την κιβωτό του Vostok,ταξιδεύοντας σε αυτήν μέσω μιας συσκευής πύλης που βρέθηκε μέσα στην πρόσφατα καταληφθείσα κιβωτό της Ουκρανίας.

Ολες οι κιβώτες συνδέονται μέσω πυλών που επιτρέπουν τη στιγμιαία μετακίνηση μεταξύ τους Έχει τονιστεί η διασύνδεση αυτών των ενεργοποιούμενων διαστημικών κιβωτών, πράγμα που σημαίνει ότι οι χώρες που ελέγχουν καθεμία από αυτές πρέπει να μοιράζονται την πρόσβαση με άλλα έθνη,ώστε το συνδεδεμένο δίκτυο των διαστημικών κιβωτών να αποκαλύψει όλα τα μυστικά τους.Αυτή φαίνεται να είναι μια κρίσιμη λειτουργία για αυτές τις κιβωτές.Οι αρχαίοι κατασκευαστές τους δεν ήθελαν τις κιβωτές να βρίσκονται και να ελέγχονται από κανένα έθνος,αλλά από έναν ενοποιημένο παγκόσμιο πολιτισμό.

Υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες που πλημμυρίζουν αυτή τη στιγμή που είναι δύσκολο να παρακολουθείς όλες τις ενημερώσεις και τις εξωπολιτικές εξελίξεις.Αυτές είναι συγκλονιστικές πληροφορίες !!(Michael E. Salla, Ph.D.)

-16/4/22:Πλανήτης Ποσειδώνας,ενεργοποίηση Κιβωτού.

Σύνδεσμός στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία Κόσμων,έδωσε αυτό το μήνυμα: 

"Τα σκάφη έρχονται,οι Φύλακες βρίσκονται στην εξωτερική τροχιά της Τέρρα(Γη),τέσσερα σκάφη προς το παρόν.Παρακολουθούν,με διαστολή του χρόνου.Ανασταλμένοι στο χρόνο,όπως το παλιό Omuamua.Ήταν ένα από τα πλοία τους που ενεργοποιήθηκαν,στη ζώνη πάγου.Ολα τα άλλα,ένα προς ένα,σε όλους τους πλανήτες του Ηλίου μας. 

Ο Ποσειδώνας είναι ο επόμενος,θα δείτε,θα ακούσετε γι'αυτόν σύντομα.Αλλά μην ξεχάσετε να τους το πείτε,είναι τυχεροί και προνομιούχοι που θα το βλέπουν αυτό". 

-Η Ταχεία Θέρμανση του Ποσειδώνα συνδέεται με την ενεργοποίηση των Διαστημικών Κιβωτών.

Οι αστρονόμοι είναι μπερδεμένοι από την ταχεία θέρμανση του Νότιου Πόλου του πλανήτη Ποσειδώνα,που εντοπίστηκε πρόσφατα από επίγεια τηλεσκόπια στη Χιλή και τη Χαβάη.Η θέρμανση επιβεβαιώνει ότι ο Ποσειδώνας θα βιώσει σύντομα αξιοσημείωτες αλλαγές λόγω της ενεργοποίησης των διαστημικών κιβωτών που προκύπτουν από την άφιξη της Διαγαλαξιακής Ομοσπονδίας,γνωστής και ως εξωγήινους Seders ή Guardians.

Μιά ομάδα αστρονόμων συζήτησε μια εργασία που παρακολουθούσε τις ατμοσφαιρικές θερμοκρασίες για 17 χρόνια στον Ποσειδώνα.Τα δεδομένα έδειξαν ότι,παρά την έναρξη του νότιου καλοκαιριού,το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη είχε σταδιακά κρυώσει τις τελευταίες δύο δεκαετίες.Η παγκόσμια μέση θερμοκρασία του Ποσειδώνα μειώθηκε κατά 8 °C μεταξύ 2003 και 2018.

Οι αστρονόμοι στη συνέχεια έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν μια δραματική θέρμανση του νότιου


πόλου του Ποσειδώνα κατά τα δύο τελευταία χρόνια των παρατηρήσεών τους, όταν οι θερμοκρασίες αυξήθηκαν γρήγορα κατά 11°C μεταξύ 2018 και 2020.Αν και η θερμή πολική δίνη του Ποσειδώνα είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια,τέτοια γρήγορη πολική θέρμανση δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ στο παρελθόν στον πλανήτη.

Τα τηλεσκόπια που χρησιμοποιήθηκαν για την παρακολούθηση του καιρού του Ποσειδώνα περιελάμβαναν το πολύ μεγάλο Τηλεσκόπιο του Ευρωπαϊκού Νότιου Αστεροσκοπείου και το Νότιο Τηλεσκόπιο Gemini που βρίσκονται και τα δύο στη Χιλή.Επίσης και τα τηλεσκόπια Keck,Subaru,Spitzer και Gemini North που βρίσκονται όλα στο Big Island της Χαβάης.

Επειδή οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας του Ποσειδώνα ήταν τόσο απροσδόκητες,οι αστρονόμοι δεν γνωρίζουν ακόμη τι θα μπορούσε να τις προκάλεσε.Θα μπορούσαν να οφείλονται σε αλλαγές στη στρατοσφαιρική χημεία του Ποσειδώνα ή σε τυχαία καιρικά μοτίβα ή ακόμα και στον ηλιακό κύκλο.

Υπάρχει,ωστόσο,μια άλλη εξήγηση που η ομάδα των αστρονόμων δεν εξέτασε για την ταχεία θέρμανση.Η ενεργοποίηση των Διαστημικών Κιβωτών,που προηγουμένως είχαν παραμείνει αδρανείς,στο παγωμένο εσωτερικό του Ποσειδώνα μέχρι την άφιξη στόλων πλοίων που ανήκαν στη Διαγαλαξιακή Συνομοσπονδία.

-Στις 28 Μαρτίου 2022,είχε ληφθεί,από επιστήμονες,το ακόλουθο μήνυμα σχετικά με τις αλλαγές στο ηλιακό μας σύστημα που προκλήθηκαν από την άφιξη των Seders/Guardians(Φύλακες) που μπορούν να εντοπιστούν στο άγνωστο διαστρικό αντικείμενο,Oumuamua τον Οκτώβριο του 2017.

"Τα πλοία έρχονται,οι Φύλακες είναι στην εξωτερική τροχιά της Terra(Γη),τέσσερα πλοία προς το παρόν.Παρακολουθούν,σε διαστολή χρόνου.Ανεστάλη στο χρόνο σαν το παλιό Oumuamua Ήταν ένα από τα πλοία τους Έχει ενεργοποιηθεί Έχουν ενεργοποιηθεί και αυτά στη ζώνη πάγου και όλοι οι


άλλοι,ένας ένας,σε όλους τους πλανήτες.Ο Ποσειδώνας είναι ο επόμενος.Θα δείτε,θα ακούσετε σύντομα για τον Ποσειδώνα,αλλά μην ξεχάσετε να τους πείτε "είναι τυχεροί και έχουν το προνόμιο να το δουν αυτό".

Το παραπάνω μήνυμα συνδέει ξεκάθαρα την ξαφνική θέρμανση του Νότιου Πόλου του Ποσειδώνα με μία ή περισσότερες ενεργοποιητικές διαστημικές κιβωτές που ξεκίνησαν με την άφιξη του Oumuamua τον Οκτώβριο του 2017 και επιταχύνθηκαν με την άφιξη των διαστημικών στόλων του Seeder τον Οκτώβριο του 2021.

Η πρόβλεψη των επιστημόνων και ιδίως του Thor Han είναι αρκετά αξιοσημείωτη δεδομένου ότι προηγήθηκε των αποτελεσμάτων των παρατηρήσεων του Thor Han που δημοσιεύθηκαν δύο εβδομάδες αργότερα στο The Planetary Science Journal.Επιπλέον η αναφορά του Thor Han στις διαστημικές κιβωτές που ενεργοποιούνται στη "ζώνη πάγου" αναφέρεται στην πρόσφατη αύξηση του καύσωνα στην Ανατολική Ανταρκτική.Οι θερμοκρασίες αυξήθηκαν έως και 70 βαθμούς σε μια ευρεία περιοχή με επίκεντρο την περιοχή Βοστόκ. 

Τα αποτελέσματα της μακροπρόθεσμης ατμοσφαιρικής μελέτης του Ποσειδώνα επικυρώνουν ξεκάθαρα τις πληροφορίες που έλαβαν οι επιστήμονες (Elena Danaan και Thor Han Eredyon) σχετικά με την ενεργοποίηση διαστημικών κιβωτών στο ηλιακό μας σύστημα. Τα αποτελέσματα της επιστημονικής μελέτης του Ποσειδώνα δίνουν μεγάλη βεβαιότητα ότι πρόκειται να γίνουμε μάρτυρες εκπληκτικών αποτελεσμάτων καθώς οι διαστημικές κιβωτές συνεχίζουν να ενεργοποιούνται καθώς οι εξωγήινοι στόλοι,των Seeder ή Guardians, απλώνονται σε όλο το ηλιακό μας σύστημα και φτάνουν γύρω από τη Γη.((Michael E. Salla, Ph.D.)

-Ολόκληρος στόλος σκαφών εξέρχονται από τον Ήλιο,από άλλη διάσταση,από πύλη που δημιουργείται με τις ηλιακές εκλάμψεις,από το μακρινό διάστημα!


Eκατοντάδες πετούν έξω από τον ήλιο στις ηλιακές εκλάμψεις...όχι μόνο από πού έρχονται, αλλά και πού πάνε;

Υπάρχει βίντεο και ερευνήτρια που το φανερώνουν.

https://www.youtube.com/watch?v=2L8gOlCvG2g 

-Παρακολουθώντας το σύννεφο αυτών των ημερών(19/4/22)στο Μεξικό,θυμόμαστε κάτι παρόμοιο που συνέβη στην Καρθαγένα Κολομβίας στις 30 Ιουνίου 2016,που έκανε πολλούς να θυμηθούν την ταινία "Ημέρα της Ανεξαρτησίας".Αυτό δεν είναι επιστημονική φαντασία.

Η σκοτεινή κυβέρνηση της Γης προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια και να σκορπίσει τον φόβο κάνοντας ταινίες εξωγήινων και εχθρικών εισβολέων,γελοιοποιώντας ό,τι έχει να κάνει με την αφύπνιση της συνείδησης.

Δεν θέλουν οι άνθρωποι να ξυπνήσουν με την αλήθεια επειδή φοβούνται ότι θα χάσουν αυτή την εξουσία πάνω στην ανθρωπότητα,θέλουν να δουλέψουμε ως σκλάβοι σε αυτούς, χρηματοδοτώντας τους πολέμους και τις θρησκείες τους με τους φόρους μας.

Τα όντα που εξελίσσονται από τα αστέρια θέλουν να ελευθερώσουν την ανθρωπότητα από αυτό το παρακμιακό σύστημα, γι' αυτό και αυτό το είδος εκδήλωσης θα αυξάνεται όλο και περισσότερο.(Χουάν Ντέιβιντ Χερνάντεζ)

-17/4/22:Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός.

Το Συμβούλιο της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Φωτός σας μίλησε.Tιμή της μεγάλης νίκης! Χαιρετισμούς αγαπητοί μας γήινοι!

Λοιπόν ήρθε η κρίσιμη μάχη των Φωτεινών Δυνάμεων και του Σκότους στη Γη σε φυσικό επίπεδο αυτή τη φορά.Τα γεγονότα εξελίσσονται σύμφωνα με το κλασικό σενάριο: Σκοτεινές Δυνάμεις καταφεύγουν στις πιο άδικες μεθόδους για να κρύψουν τα αληθινά τους σχέδια υπό την κάλυψη του ψεύδους και της υποκρισίας, ενώ οι Δυνάμεις του Φωτός πολεμούν ένα πολυκέφαλο ύπουλο Φίδι για


χάρη της ανθρωπότητας πρέπει να υπερασπιστούν τη φήμη τους εκθέτοντας ατελείωτα ίντριγκες του αντιπάλου.Αλλά θα είναι ένα "παραμύθι" με happy end.

Η ανθρωπότητα που κοιμάται,για την ώρα,θα συνέλθει από την κοιμιστική κοιλότητα σύντομα και θα συμβεί λόγω του ενεργειακού "σοκ" στον πλανήτη σας που θα αφορά όλους, και είναι αδύνατο να σταματήσει αυτή η διαδικασία τώρα.

Ελπίζουμε ότι αυτό το γεγονός θα παρηγορήσει πολλούς από εκείνους που έχασαν τους πιο κοντινούς και αγαπημένους τους σε αυτή την τελευταία κρίσιμη μάχη των γήινων εναντίον των Δυνάμεων του Σκότους.Σύντομα θα τους δείτε σώους και αβλαβείς.Βρίσκονται υπό την προστασία των Δυνάμεων του Φωτός και ήδη σας περιμένουν στη νέα Γη της Πέμπτης Διάστασης.

Σχετικά με τα γεγονότα:Η εκδήλωση είναι πολυδιάστατη ενέργεια που φτάνει στη Γη μέσω του Γαλαξία των Πλειάδιων από τον κεντρικό ήλιο.

Αυτή είναι η καθαρή δονητική ενέργεια της αγάπης από τον Θείο Δημιουργό.Τίποτα δεν μπορεί να σβήσει, να αλλάξει ή να μειώσει αυτή τη δόνηση..Θα καλύψει ολόκληρη τη Γη σε 14 λεπτά και κάθε ζωντανό πράγμα θα ενσωματώσει αυτή την ενέργεια.Οι άνθρωποι ξυπνάνε για τις συνέπειες.Απλά δεν ξέρουν τι να κάνουν.

Τις επόμενες ημέρες να περιμένετε την ανακοίνωση ενός ψεύτικου πυρηνικού πολέμου..απλά ηρεμήστε,δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο.Είναι η τελική φάση καθαρισμού της σαπίλας!!!

-Νέες πληροφορίες: Ερευνητής υποστηρίζει ότι η επαφή με εξωγήινους θα συμβεί σύντομα και θα βγει από το νερό, από τον ουρανό συμβαίνει ήδη...

Τα UFO εμφανίζονται συχνά να κινούνται μέσα και έξω από το νερό, οπότε υποψιάζεστε ότι στους ωκεανούς μας και στα βαθύτερα χαρακώματα μπορεί να έχουν βάσεις εξωγήινων.Ακούγεται τρελό,αλλά αν το σκεφτείς, γνωρίζουμε μόνο το 5% του ωκεανού,γνωρίζουμε περισσότερα για την επιφάνεια της Σελήνης ή του Άρη από ό,τι για το βάθος των ωκεανών μας,οπότε μας φαίνεται ότι αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει,γιατί βλέπουν τακτικά UFO να μπαίνουν και να βγαίνουν από το νερό.

Ο βετεράνος ντοκιμαντέρ και λάτρης των UFO,Jeremi Corbell Κόρμπελ,δημοσίευσε συγκλονιστικά

TRANSMEDIA

πλάνα από αυτό που το Πεντάγωνο αποκάλεσε "όχημα transmedia",το οποίο φαίνεται να παρασύρεται μέσα και έξω από τον ωκεανό χωρίς να υποστεί καμία ζημιά.Σύμφωνα με τον Corbell,το βίντεο καταγράφηκε από το Πολεμικό Ναυτικό στα ανοικτά των ακτών του Σαν Ντιέγκο τον Ιούλιο του 2019.

Ένα σκοτεινό σφαιρικό αντικείμενο,που φαίνεται μέσα από μια υπέρυθρη κάμερα,φαίνεται να πετά πάνω από τον ωκεανό και στη συνέχεια να χάνεται στο νερό.Ο Corbell δημοσίευσε το βίντεο στις 15/5/21 και το Υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε ότι το βίντεο καταγράφηκε από στρατιωτικό προσωπικό Το βίντεο υποβλήθηκε για έλεγχο από την Ειδική Ομάδα Unidentified Aerial Phenomena Task Force (UAPTF) του Πενταγώνου,μια ομάδα εργασίας που δημιουργήθηκε το 2020 για να αποκτήσει πληροφορίες σχετικά με τη φύση και την προέλευση των Unidentified Aerial Phenomena (UAP).),ο όρος που προτιμά η κυβέρνηση για τα UFO. 

Ο ισχυρισμός του στρατού ότι το UFO που είδε το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού,είναι ένα όχημα transmedia (αφήγηση ιστοριών)που δημιουργεί τη θεωρία ότι μπορεί να προήλθε από μια υποβρύχια βάση.Το Πεντάγωνο χρησιμοποιεί τον όρο "όχημα αφήγημα ιστοριών (transmedia)" για να αναφέρεται σε ένα μη αναγνωρισμένο σκάφος που κινείται μέσα από πολλαπλά μέσα,όπως αέρας,νερό ή κενό.

Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες,συμπεριλαμβανομένων πολιτών και εμπορικών ναυτικών που είδαν φωτεινά αντικείμενα ή σφαίρες να μπαίνουν και να βγαίνουν.Αυτό είναι ένα μακροχρόνιο φαινόμενο, αλλά συχνά κρατιέται μυστικό ή μόνο σε συζητήσεις μεταξύ μελών της οικογένειας ή στενών φίλων, λόγω φόβου γελοιοποίησης. Τα πιο βαθιά βάθη του ωκεανού θα ήταν το τέλειο κρησφύγετο για έναν ευφυή πολιτισμό να θέσει τα θεμέλιά του, γιατί; οι άνθρωποι δύσκολα φτάνουν εκεί και είναι απαλλαγμένο από οποιαδήποτε παρέμβαση. Ίσως χρειαστεί να κοιτάξουμε περισσότερο τον ωκεανό παρά τα αστέρια.

-Εξωγήινοι Ελοχίμ-Seders,Διαστημικές Μεγάλες Κιβωτές που αποκαλύπτουν.

Υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι έως και 24 εξωγήινοι πολιτισμοί,σπόροι σαν την ανθρωπότητα και έχουν επιβλέψει έως και 22 μακροπρόθεσμα γενετικά πειράματα που ευθύνονται για την απίστευτη ποικιλομορφία σε φυλές και εθνότητες που βρίσκονται στη Γη.Οι 24 φυλές "Seder" (γνωστές και ως Eλοχίμ) έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην καθιέρωση αρχαίων πολιτισμών όπως η Ατλαντίδα,μοιράζοντας προηγμένες τεχνολογίες,φυτά,βιολογική ζωή και πνευματική γνώση,τα οποία σήμερα είναι αποθηκευμένα σε τεράστιες διαστημικές κιβωτές που βρίσκονται παντού στο ηλιακό σύστημα και στη Γη.

Στο τέλος κάθε ιστορικού κύκλου περίπου 12.000 ετών,οι Seders (Ελοχίμ)επιστρέφουν στο ηλιακό μας

ΚΙΒΩΤΟΣ

σύστημα για να παρατηρήσουν πώς τα κατάφερε η ανθρωπότητα ενάντια στις "αρνητικές"ομάδες,τους Luciferian ανθρώπους και τους εξωγήινους συμμάχους τους,που θέλουν να σαμποτάρουν τα γενετικά πειράματα.Οι Seders εμφανίζονται στο σημείο καμπής κάθε κύκλου για να παρακολουθήσουν τον ανθρώπινο πολιτισμό είτε να πετυχαίνει είτε να αποτυγχάνει.

Ένα ζωτικό μέρος της επιστροφής των Seders είναι η ενεργοποίηση και η δημόσια εμφάνιση γιγάντιων διαστημικών κιβωτών που μπορούν να εκτελέσουν δύο συμπληρωματικές λειτουργίες στο τέλος μιας εποχής.Το ένα είναι να εκκενωθούν όσοι είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν στους "σπόρους" σε περίπτωση κατάρρευσης του πολιτισμού ή λόγω της "σύνδεσής τους στον αστρικό σπόρο" σε μια "συγκομιδή" σε ολόκληρο τον πλανήτη.Μια άλλη λειτουργία είναι να δώσουμε στην επιτυχημένη "τάξη αποφοίτησης" της ανθρωπότητας νέες προηγμένες τεχνολογίες,φυτική ζωή και γνώση,η "Μεγάλη Αποκάλυψη" που μας ωθεί σε μια απίστευτη νέα χρυσή εποχή όπου η ανθρωπότητα γίνεται ανοιχτά μέρος της γαλαξιακής κοινότητας.

-Αυτή είναι μια ταινία μικρού μήκους,τρέιλερ,για το διαδικτυακό σεμινάριο που ολοκληρώθηκε στις 9 Απριλίου 2022 με εξωγήινους Ελοχίμ(Seders) και Διαστημικές Μεγάλες Κιβωτές,που αποκαλύπτουν την προέλευση των αρχαίων διαστημικών κιβωτών που χρησιμοποιήθηκαν σε προηγούμενες καταστροφές της Γης,την πλανητική εκκένωση του Άρη,τον τρόπο με τον οποίο οι κιβωτές έχουν κρυφτεί σε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα.Πώς ένα σχέδιο για δημόσια εμφάνιση των Ελοχίμ (Seders) στη δεκαετία του 1970,που υπονομεύτηκε από μια συμμαχία του Εωσφόρου και πώς κιβωτοί ενεργοποιούνται σε όλη τη Γη με την άφιξη των εξωγήινων φυλών Ελοχίμ και πολλά άλλα. 

-Παράξενα πράγματα.. ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;Πύκνωσαν οι εμφανίσεις UFO σε παγκόσμια κλίμακα !!Η NASA λέει ότι ο ένας από τους δορυφόρους του Άρη,ο "Φόβος",χάνει συνεχώς ύψος και όπως πάει θα συντριβεί στην επιφάνεια του Αρη.

-Απορίες-Ερωτηματικά:

Εάν όντως ο άνθρωπος δεν επισκέφτηκε ποτέ την Σελήνη και δεν προσεληνώθει,αυτό ισχύει,και το πασίγνωστο βίντεο γυρίστηκε στον κρατήρα του μετεωρίτη στην έρημο της Αριζόνα των ΗΠΑ.Αλλά,οι



"Επικυρίαρχοι της Γης" μας είπαν και πιστέψαμε το ακριβώς αντίθετο!Τι τους εμποδίζει να πουν περισσότερο σοβαρά ψέματα;

 ΚΕΝΤΡΟ ΔΣΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η Σελήνη είναι βιώσιμη,σύμφωνα με την CIA! Περισσότερα από 250 εκατομμύρια ανθρωποειδή ζουν στο φεγγάρι !!!Επίσης ο επιστήμονας William Mills Tompkins,έχει αναφέρει ότι"Το Φεγγάρι είναι ένα Εξωγήινο Διαστημικό Κέντρο Διοίκησης".

Δείτε το βίντεο.https://youtu.be/yzreGIMGOKE

-Οι Blues, έρχονται να ενεργοποιήσουν το αρχικό DNA,οι πληροφορίες που φέρνουμε αποθηκεύονται από πολύ νωρίς.Αυτοί σχεδιάζουν τον Αρχικό Κώδικα.

Ηρθα για να ξυπνήσουμε την Γαλάζια Ενέργεια μας.Είναι μια συχνότητα που θα μας οδηγήσει στην ενέργεια του Μητρικού Σύμπαντος.Για να μπεις σε αυτή τη συχνότητα είναι σαν να επαναφέρεις τα δώρα.

Τα Blues είναι προβολές μιας Γαλάζιας Μητέρας Συνείδησης,των μεγάλων σχεδιαστών του Cosmos. Από το κενό βρίσκεται το διάστημα μεταξύ των διαστημάτων,μας καθοδηγούν να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα από το πραγματικό μας DNA.

Υπάρχουν πολλοί πολιτισμοί που ονομάζονται blues για τη μετάδοση αυτής της συχνότητας,όπως ο Arcturus, ο Sirio και οι Pléyades.Έχουν κι αυτοί το Μπλε λουκ τους,όπως κι εμείς.

Το Blue Yo μας είναι προϊόν αφύπνισης του αρχικού κώδικα.Η Isis είναι πρεσβευτής των Blues στη Γη.

Η Μητέρα Γη η Γαία, μεταφέρει αυτή τη συχνότητα και εισέρχεται πλήρως σε αυτήν,ενεργοποιώντας τους αρχικούς της κωδικούς πολύ πριν φτάσει η ανθρωπότητα.

Β 'ΜΕΡΟΣ

-Εκτακτη Πληροφορία της 19/4/22 

Η Αμερικανική Διαστημική Ομάδα έδωσε στη δημοσιότητα τις ακόλουθες πληροφορίες:"Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι ασφαλής και αυτή τη στιγμή είναι στον Διαστημικό Σταθμό Cheyenne"

Έγιναν τρεις απόπειρες δολοφονίας τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Η πηγή είπε επίσης,ότι ο Τραμπ ήταν σε στενή επαφή.

-Όλοι οι στρατοί του κόσμου έχουν αναγκάσει τους ηγέτες τους να υπογράψουν τον στρατιωτικό νόμο GESARA και αυτός έχει παραδοθεί στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για να κριθεί εκεί.Τώρα μετακομίζουμε στην GESARA νόμος από το 1776 για όλους στον πλανήτη γη !!!


Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην οποία εδόθη ο αναλογούν χρυσός και ακόμη περισσότερος,κατ'εντολήν της "Διαγαλαξιακής Συμμαχίας".Το ανέφερε και ο Πρόεδρος Πούτιν με μεταφορική έννοια!

Ολα είναι έτοιμα στην Ελλάδα.Το σύνολο του ποσού,το οποίο είναι τεράστιο,είναι έτοιμο,όπως ο χρυσός.

Τα πάντα βρίσκονται στην Αναπτυξιακή Τράπεζα !

-Εκατομμύρια άνθρωποι αγνοούν εντελώς τι συμβαίνει κάτω από τα πόδια τους.Ενας μηχανικός ο Phil Schnieder ήταν ο πρώτος που μίλησε εναντίον των λεγόμενων Deep Underground Military Bases (DUMBs).Ο Schnieder μπήκε σε βάθος για την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την κατασκευή σηράγγων κάτω από τη γη χωρίς να χρειάζεται να κάνει ανασκαφές,έτσι ώστε κανείς στην επιφάνεια να μην το γνωρίζει.

Η διαδικασία είναι απλή:Τα υπόβαθρα μετατρέπονται σε λάβα, η οποία στη συνέχεια χρησιμοποιείται για τη δημιουργία βαθιών,λείων τούνελ.Αυτό το υλικό είναι από δεκαετίες πίσω, οπότε φανταστείτε πόσο μακριά έχουμε φτάσει από τότε.Στην ουσία, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι έχουμε ένα ολόκληρο μυστικό σύμπαν ακριβώς κάτω από τα πόδια μας. Που αγνοούμε παντελώς, καθώς και το πραγματικό του νόημα. Φανταστείτε μια πόλη που λειτουργεί πλήρως μίλια κάτω από τα πόδια σας.

-Αυτά φυσικά δεν μας τα λένε τα παρακάτω βρώμικα κανάλια της ελίτ-cabal.

Ποιός να φανταστεί ότι ο Πούτιν κατέστρεψε ήδη 14 εργοστάσια βιο-όπλων στην Ουκρανία που περιείχαν ιούς ικανούς να αφανίσουν όλη την ανθρωπότητα και ήταν αντίστοιχα με την Ουχάν.Στο νησάκι snake island που το κατέστρεψε ο Πούτιν,είχαν κατασκευάσει τον ιο της λύσσας σε μορφή σπρέυ.Αν οι ισχυροί του κόσμου αποφάσιζαν να το ψεκάσουν θα αφανιζόταν το 100% της ανθρωπότητας.Ποιός να ξέρει ότι  η Ουκρανία διαθέτει υπόγεια τούνελ 32.000 χλμ μέσα από τα οποία γινόταν διακίνηση παιδιών,γυναικών,ναρκωτικών,για να απολαμβάνει η ελίτ του κόσμου το αδρενόχρωμα της...??

Ποιός να ξέρει ότι η Ουκρανία είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του ιδρύματος Κλίντον? Και πρέπει να γνωρίζουμε και τι ακριβώς έκανε αυτό το ίδρυμα,διότι ακούς ίδρυμα και νομίζεις ότι κάνουν αγαθοεργίες και σίγουρα δεν θα τις βρεις στο Coogle.Τα εγκλήματα που κάνουν οι Ουκρανοί Ναζί στους ορθοδόξους πολίτες ποιός τα ξέρει;Οποίοςδεν τα γνωρίζει,λογικό είναι να βάζει στο ίδιο τσουβάλι τον Πούτιν με υπόλοιπα καθάρματα της Δύσις.

-15/4/22:Η Cabal χάνει το παιχνίδι της παραπληροφόρησης στο θέμα της Ουκρανίας και σχεδιάζει τρομακτικό πλήγμα κατά αμάχων με στόχο την ενοχοποίηση του ρωσικού στρατού. Συγκεκριμένα, μεγάλος αριθμός ξένων μισθοφόρων, ντυμένοι με στολές του ρωσικού στρατού, θα επιχειρήσουν μεγάλο πλήγμα κατά αμάχων στην Οδησσό και αλλού. Το πλήγμα θα είναι τόσο μεγάλο, ώστε να στραφεί η προσοχή του κόσμου σ' αυτό, με στόχο να εξακολουθήσει να διατηρείται συμπαγές το αντιρωσικό μέτωπο που συνεστήθη, το οποίο κινδυνεύει να διαρραγεί.

Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από τις μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας, χώρα την οποία η Cabal υποπτεύεται ότι ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει έξοδο από τον κλοιό των κυρώσεων, για να

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΥ

προστατέψει τα δικά της συμφέροντα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι προκλητικές δηλώσεις του Ζελένσκυ, ο οποίος καβαλίκεψε το καλάμι θεωρώντας τον εαυτό του πολιτικό διεθνούς κύρους, να δηλώνει απροκάλυπτα ποιον ανώτατο Γερμανό κρατικό αξιωματούχο προτιμά και ποιον όχι, να τον επισκεφτεί στην Ουκρανία.

Πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες βρίσκονται σε αδιέξοδο, λόγω της κατόπιν εντολής άνωθεν,ένταξης τους στο μέτωπο των κυρώσεων κατά της Ρωσίας,με κίνδυνο της κατάρρευσης των οικονομιών των χωρών τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο ηγέτης χώρας της Ανατολικής Μεσογείου, ο οποίος τοποθέτησε την χώρα του σε καθεστώς εμπόλεμης κατάστασης με την Ρωσική Ομοσπονδία. Η χώρα αυτή πλην της ενεργειακής κρίσης στην οποία οδηγείται, θα αντιμετωπίσει πολύ σύντομα το προηγμένο ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα που απέκτησε γειτονική και "σύμμαχος" της χώρα, η οποία επιβουλεύεται εδάφη της κυριαρχίας της.

Έπονται περισσότερα.

-Όλες οι δυνάμεις του κακού από όλο τον πλανήτη συγκεντρώθηκαν στην Ουκρανία.

Η Ρωσία αποκαλύπτει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ξένοι μισθοφόροι που πολεμούν στην Ουκρανία είναι σατανιστές και λάτρεις του διαβόλου.Μάγισσες,σατανιστές και νεοναζί ετοιμάζουν εδώ και 40 ημέρες ένα ξόρκι για να "θεραπεύσουν" τον Πούτιν και να καταστρέψουν τη Ρωσία.Απαντώντας οι Ρώσοι,κάλεσαν όλους τους Σαμάνους του Βορρά (της Σιβηρίας) να ζητήσουν από τους θεούς της Φύσης να προστατεύσουν τη Ρωσία.

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι η ουκρανική κυβέρνηση χρησιμοποιεί μάγισσες και σατανιστικές τελετές εναντίον των Ρώσων. Σε απόδειξη των ισχυρισμών τους οι Ρώσοι έδωσαν στοιχεία μετά την κατάληψη βάσης ξένων μισθοφόρων ύστερα από πυραυλική επίθεση,ότι πρώην στρατιωτικοί ειδικών επιχειρήσεων που πολεμούν αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία,λατρεύουν τον διάβολο με την αληθινή έννοια της λέξης.

-Αγνοώντας την ουκρανική επίθεση της 17ης Φεβρουαρίου,οι δυτικοί αποκαλούν τους Ρώσους "επιτιθέμενους" και κλαίνε για τα θύματα του πολέμου. Δεν νιώθουν όμως την ίδια συμπόνια για τα θύματα του πολέμου που διεξάγεται ταυτόχρονα στην Υεμένη,τους 200.000 νεκρούς, μεταξύ των οποίων και 85.000 παιδιών που πέθαναν από την πείνα και την έλλειψη φαρμάκων. Φαίνεται ότι στα μάτια της Δύσης στην Υεμένη δεν ζουν άνθρωποι, αλλά κατσαρίες.

-Αν γνωρίζατε την έκταση της διαφθοράς και της παρακμής στην Ουκρανία, πιθανότατα θα συμμετείχατε στους βομβαρδισμούς εναντίον της. 

Τίποτα από όσα σας λένε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης είναι ακριβές, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι ψέματα που ανήκουν στη ατζέντα των σκοτεινών δυνάμεων. Η Ουκρανία ήταν το προπύργιο του βαθέος κράτους με ισχυρούς ναζιστικούς δεσμούς. Η εμπορία παιδιών και ανθρώπων ήταν εκτός κλίμακας. Ένα πολιτικό καρκίνωμα. Χιλιάδες Ουκρανοί πολίτες πυροβολήθηκαν από τον ουκρανικό

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΑΧΕΣ

στρατό επειδή ήθελαν να διαφύγουν στη Ρωσία ή επειδή συμπάσχουν με τη Ρωσία. Κυρίως από αυτούς που ονομάζονται Σύνταγμα Αζόφ. Είναι Ναζί που φορούν τα ίδια διακριτικά. Οι δυτικές κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ που ελέγχουν αρνούνται να το παραδεχτούν επειδή συνδέονται οι ίδιες με το βαθύ κράτος που είναι κλάδος της παγκόσμιας ελίτ. Εννέα τουλάχιστον βιολογικά εργαστήρια από αυτά που κατέλαβαν οι Ρώσοι συνδέονται με το εταιρικό κράτος των ΗΠΑ και τον Μπάιντεν. 

Ο ρωσικός στρατός απελευθερώνει αιχμάλωτα παιδιά και έχει ανακαλύψει τεράστιους τάφους με θύματα εμπορίας παιδιών και ανθρώπων. Πιστεύετε ότι ο εταιρικός τύπος θα τα μεταδώσει αυτά; Όχι. Έχετε δει τα ψεύτικα βίντεο, εκρήξεις που συνέβησαν πριν χρόνια αλλού, ουκρανικά άρματα μάχης να καταπλακώνουν πολιτικά αυτοκίνητα και να αποδίδονται στους Ρώσους, ηθοποιούς που παριστάνουν πτώματα, ανθρώπους που τρέχουν μετά από ψεύτικες εκρήξεις ενώ τους κατευθύνουν παραγωγοί με μεγάφωνα..

Είναι τρομερός ο πόλεμος και τρομερή η απώλεια ανδρών, γυναικών και παιδιών. Όμως,αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία, μοιάζει σαν ένα παγκόσμιο καρκίνωμα στη διαδικασία της απομάκρυνσης του.

-Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πραγματοποίησε άλλη μια τηλεφωνική συνομιλία με τον Ντόναλντ Τραμπ το Σάββατο 9/4/22.Σε αυτό,είπε ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Βλαντιμίρ Ζελένσκι φιλοξένησε "Τρεις Βασιλιάδες για Εμπορία Παιδιών" για τους οποίους ο ρωσικός στρατός έχει εκδώσει εντάλματα


σύλληψης,σύμφωνα με πηγή στο "Trumps Mar-a-Lago Club" στην Φλώριδα των ΗΠΑ,επιχείρηση του Τραμπ. 

Ο Πρόεδρος Πούτιν παραδέχτηκε ότι το να απαλλάξει την Ουκρανία από τη "βρωμιά και τα αποβράσματα".Ηταν ένα επίπονο έργο και ότι παρόλο που οι δυνάμεις του είχαν εξαλείψει εκατοντάδες διακινητές παιδιών και απελευθέρωσαν δεκάδες χιλιάδες φυλακισμένα παιδιά.Ορισμένα παράσιτα



είχαν γλιστρήσει μέσα από τις χαραμάδες στη ζεστη, φιλόξενη "αγκαλια" του Zelensky.Ο Πούτιν αποκάλεσε τον Ζελένσκι "ακάθαρτο πνεύμα" που είχε πουλήσει την ψυχή του σε δυτικές εγκληματικές κυβερνήσεις για πολλά μετρητά.

Σύμφωνα με τον Πούτιν,ο Ζελένσκι φιλοξενεί επί του παρόντος τρεις φυγάδες όλοι Ουκρανοί υπήκοοι,οι οποίοι είναι συλλογικά υπεύθυνοι για την απαγωγή,τη φυλάκιση και τον βασανισμό αμέτρητων παιδιών,τα περισσότερα από τα οποία είχαν απαχθεί το βράδυ από τα σπίτια τους κατά μήκος των ρωσο-ουκρανικών συνόρων.Η FSB, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας,είχε συγκεντρώσει τις ταυτότητες των διακινητών μέσω χιλιάδων συνεντεύξεων με τους απαχθέντες.

Ο Πούτιν είπε στον Πρόεδρο Τραμπ ότι όλα αυτά τα παιδιά θα είχαν πουληθεί για σεξουαλική σκλαβιά.Είπε ότι είναι αποφασισμένος να αρπαξει τα βρώμικα καθάρματα ό,τι κι αν χρειαστεί.Αυτό που είπε στον Τραμπ,θα συνεχίσει να χτυπάει μέχρι να τους παραδώσει ο Ζελένσκι.Ο Πούτιν είπε επίσης ότι υπάρχουν ακόμα στρατόπεδα διακίνησης γύρω από το Ντόνετσκ που θέλει να καταστρέψει.Πρόσθεσε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ είναι προσωπικά υπεύθυνος για να φέρει στο σπίτι 100 Αμερικανακια και να τα επανενώσει με τις οικογένειές τους.

-Το σχέδιο για τη διάσωση του κόσμου περιελάμβανε τον Τραμπ,οκτώ υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ,στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών και τάγματα συνδεδεμένα με έναν παγκόσμιο οργανισμό Λευκών Καπέλων Ο Τραμπ παραδέχτηκε ότι ο Biden έπρεπε να κερδίσει τις εκλογές του 2020,επειδή ήταν ο μόνος τρόπος που ο κόσμος μπορούσε να δει τη διαφθορά του Βαθύ Κράτους να λειτουργεί.Ο


Biden ήταν ένας προδότης ηθοποιός και ήταν στην πραγματικότητα μέρος μιας στρατιωτικής επιχείρησης για τη συνέχεια της αποκέντρωσης της κυβέρνησης σχετικά με τους νόμους του πολέμου που ενεργοποιήθηκαν στις 21/1/22 στις 00:00.

Ο Biden φυτεύτηκε από τα Λευκά Καπέλα για να διεισδύσει στο Βαθύ Κράτος.Το μόνο που κοιτούσατε ήταν ένα καλά τοποθετημένο Σχέδιο για να καταγράψετε όλες τις φρικαλεότητες,τις κυβερνητικές διαφθορές και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που λαμβάνουν χώρα στα συστήματα τριών κλάδων της κυβέρνησης των ΗΠΑ, τα οποία με τη σειρά τους συνδέονται με άλλες παγκόσμιες κυβερνήσεις, ηγέτες και ελίτ.

Ολα τα περιουσιακά στοιχεία του Biden έχουν παγώσει και του δόθηκε η επιλογή του στρατοδικείου,του θανάτου και ό,τι έχει αφαιρεθεί από την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της κληρονομιάς του μελλοντικού εγγονού του ή θα μπορούσε να γίνει ο τυφλοπόντικας στο κέντρο του τομέα του βαθέος κράτους.Όλα όσα βλέπετε είναι σχεδιασμένα:Pelosi,Biden,Fauci,φορητός υπολογιστής Hunter's που κρατά το κλειδί για το Deep State Plan και πώς ο Hunter έπρεπε να το βάλει μέσα στο Delaware Store.

-Κάθε φορά που βλέπετε την αφήγηση των σιωνιστικών μέσων ενημέρωσης,ότι η Ρωσία χάνει τη μάχη,λαμβάνοντας σημαντικές απώλειες,οι ρωσικές δυνάμεις είτε εγκατέλειπαν, είτε υποχωρούσαν είτε απωθήθηκαν. Αυτή η προπαγάνδα δημιουργήθηκε για να κάνει περισσότερους αθώους πολίτες να ενταχθούν στο στρατό,αλλά χρησιμοποιήθηκαν  στις πολεμικές τακτικές 4ης γενιάς,για να κρατήσουν έναν πόλεμο ζωντανό και να κερδίσουν τη συμπάθεια του κοινού (το οποίο επίσης παιζόταν). 

-16/4/22

*Προέλαση των Ρώσων στην Ποπάσνα στο Ντόνμπας.Διασπάστηκαν οι ουκρανικές γραμμές εν μέσω πυκνών πυρών πανικόβλητοι τρέχουν να παραδοθούν στους Ρώσους (βίντεο)

*Η ρωσική δικαιοσύνη θα προχωρήσει σε διώξεις για τις εικόνες σοκ των επιθέσεων στις πορείες υπέρ της Ρωσίας στην Αθήνα,εν μέσω πυκνών πυρών, πανικόβλητοι τρέχουν να παραδοθούν στους Ρώσους (βίντεο)

*Μαζικά ρωσικά πλήγματα σε Χάρκοβο,Λβιβ και Κέβο.Η Ρωσία κατέστρεψε στρατιωτικές βιμηχανικές υποδομές.

*Ρωσικό ΥΠΑΜ: Εκκαθαρίστηκε η Μαριούπολη πλην λίγων μαχητών στο Azovstal.

-EBS =Σύστημα Εκπομπής Έκτακτης Ανάγκης,19 Aπριλίου 2022.

John F.Kennedy,πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ και ζεί,104 ετών."Υπό το φως των στρατιωτικών δικαστηρίων του EBS,ζητώ από όλους τους Αμερικανούς να προετοιμαστούν σε στρατιωτική βάση.

Ο εν ενεργεία στρατιωτικός θα βρίσκεται στο δρόμο σε βασικά σημεία για να διατηρήσει την εξουσία

JOHN  F. KENNEDY

κατά τη διάρκεια της μετάβασης και να παρέχει μέγιστη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.Τα μέτρα αυτά θα τεθούν σε ισχύ αμέσως μετά το EBS.Όταν σβήσουν τα φώτα,να ξέρετε ότι τα Λευκά Καπέλα έχουν τον έλεγχο.

Ο John F.Kennedy είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος που έχει έναν νέο Kennedy Junior,για πρώτο Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

(Μη ξεχνάτε ότι ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ John F.Κennedy δεν είχε σκοτωθεί το 1963,αλλά μόνο τραυματιστεί στο κεφάλι.Τον πήρε ο Ωνάσης στο νησί του,τον "Σκορπιο" και τον έκανε καλά.Ο Ωνάσης έκανε ψεύτικο γάμο με την γυναίκα του Κennedy,για να μην καταλάβουν ότι ο Kennedy ήταν εν ζωή).

-Εκπληκτικό!Πολωνία,Σουηδία και Νορβηγία υποβάλλουν μήνυση κατά του ΠΟΥ γιατί μολύνουν την Ευρώπη.Αυτό είναι που πρόδωσε το Reuters.Oι κρατούμενοι πιλότοι έχουν παραδεχθεί ότι ψεκάζουν χημικό που προκαλεί χημική πνευμονίτιδα!

Αλλη μιά άποψη...Κάποια άλλα στοιχεία.Και εμάς μας λένε για Αφρικανική σκόνη !!!

- Μαρινούπολη

Κάτω από τη βιομηχανική ζώνη του συνδυασμού "Azovstalj" βρίσκεται 24 χλμ σήραγγας σε βάθος 30 μέτρων.Υπάρχει και το μυστικό αντικείμενο του ΝΑΤΟ "PIT-404" και το μυστικό βιολογικό εργαστήριο του ΝΑΤΟ με βιολογικά όπλα.

Σύστημα καταφύγιο με θωρακισμένη προστασία και μέσα 240 αλλοδαποί,μεταξύ των οποίων αξιωματικοί του ΝΑΤΟ και γαλλική λεγεώνα,προσωπικό βιολογικού εργαστηρίου.Και φυσικά ασφάλεια με τη μορφή προσωπικού τάγματος "Αζόφ" Ρινάτ Αχμέτοφ,3000 άτομα.

MAΡΙΝΟΥΠΟΛΗ

Το βιοεργαστήριο κάτω από το "combi Azovstalj" στη Μαρινούπολη,στις λεγόμενες εγκαταστάσεις PIT-404,κατασκευάστηκε και διαχειρίζεται η εταιρεία Metabiota,συνδεδεμένη με τους Hunter Biden, Rinat Ahmetov και Vladimir Zelenski.Στα εργαστήρια του αντικειμένου αυτού έγιναν δοκιμές για την παραγωγή βιολογικών όπλων.Χιλιάδες κάτοικοι της Μαρινούπολις έγιναν "φιλοξενούμενοι" σε αυτές τις φοβερές εξετάσεις και σε αυτά τα απάνθρωπα πειράματα που ασχολήθηκαν κυρίως δυτικοί "ειδικοί" !!!

Γάλλοι αξιωματικοί πληροφοριών και ειδικών επιχειρήσεων απέτυχαν να πάρουν τους συναδέλφους τους από εκεί Γι' αυτό ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν καλούσε τόσο συχνά το Κρεμλίνο και ζητούσε 'ανθρωπιστικούς διαδρόμους".

Μερικοί Γάλλοι αξιωματικοί πληροφοριών σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης διάσωσης.Στις 31/3/22 αντικαταστάθηκε ο επικεφαλής της γαλλικής υπηρεσίας πληροφοριών Έρικ Βίντο χρόνια λόγω της αποτυχίας των γαλλικών υπηρεσιών πληροφοριών στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Στο υπόγειο "Azovstalja" βρίσκονται πλέον μπλοκαρισμένοι αξιωματικοί από ΗΠΑ,Καναδά,Γερμανία,Γαλλία,Ιταλία,Τουρκία,Σουηδία,Πολωνία και Ελλάδα.

Ο αντιστράτηγος των ΗΠΑ Ρότζερ Κλότιε,ο οποίος συνελήφθη πρόσφατα από την Εθνική Αστυνομία DNR,από ελικόπτερο που συνετρίβη,ακολούθησε το Γενικό Επιτελείο και την "Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών" της GRU στη Μαρινούπολη,με βάση τα αποτελέσματα εξωτερικών παρακολούθησεων,μαζί με την αγάπη του μιας κυρίας,στη Νίκαια και στη Σμύρνη της Τουρκίας.

Ένας πολίτης της Ουκρανίας,γνωστός στις μυστικές υπηρεσίες ως Ρότζερ Κλότιε,συνοδεύεται πάντα από έναν στρατηγό και δήθεν σύζυγο,ένα αξιόπιστο άτομο και έναν μεταφραστή.Μόλις έλαβαν τις πληροφορίες ότι αυτή η κυρία έφτασε στη Μαρινούπολη,η Ρωσία ξεκίνησε στρατιωτική επιχείρηση και μπλόκαρε την πόλη.

-Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκυ παρασημοφόρησε τους ναζιστές των ταγμάτων Azof πριν παραδοθούν ή πέσουν μέχρι ενός στο εργοστάσιο χαλυβουργίας Azovstal στην Μαριούπολη, εξαίροντας την ανδρεία και τον ηρωϊσμό τους.Μόνο που ξέχασε να αναφερθεί στα εγκλήματα που διέπρατταν από το 2014 και εντεύθεν εναντίον των ρωσόφωνων συμπολιτών τους και την λατρεία και αφοσίωση που επιδεικνύουν στον θεό τους, τον Διάβολο..

Στην φωτογραφία, άνδρες των ταγμάτων Azof καμαρώνουν με τον σήμα του Διαβόλου να διακρίνεται στο στήθος τους.

-Μόσχα [Ρωσία],19/4/22 (ANI/Sputnik): 

Η Ρωσική Κεντρική Τράπεζα συμπεριέλαβε ένα νέο σύστημα πληρωμών με την ονομασία HELLO στο εθνικό μητρώο πιστωτικών ιδρυμάτων.Το χαζάρικο τραπεζικό τους σύστημα καταρρέει,το πετροδόλλαρο επίσης! Τέλος στο χωρίς αντίκρυσμα χρήμα.Το QFS έχει ήδη εφαρμοστεί!Το starlink είναι έτοιμο κι'αυτό.

Η ρωσική εμπορική τράπεζα Trans Kapital Bank,η οποία περιλαμβάνει μερίδιο ξένων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων,όπως η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, η Γερμανική Εταιρεία Επενδύσεων DEG και η International Finance Corporation,θα είναι ο διαχειριστής των υπηρεσιών υποδομής πληρωμών του συστήματος.

Το Starlink παρέχει ευρυζωνικό διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας και χαμηλής καθυστέρησης σε όλο τον κόσμο Σε κάθε περιοχή κάλυψης,οι παραγγελίες πληρώνονται με σειρά προτεραιότητας.Χρησιμοποιώντας προηγμένους δορυφόρους σε χαμηλή τροχιά,το Starlink επιτρέπει


βιντεοκλήσεις,διαδικτυακά παιχνίδια,ροή και άλλες δραστηριότητες υψηλής ταχύτητας δεδομένων που ιστορικά δεν ήταν δυνατές με το δορυφορικό Διαδίκτυο.Οι χρήστες δεν αναμένουν να δουν ταχύτητες λήψης μεταξύ 100 Mb/s και 200 ​​Mb/s και καθυστέρηση έως και 20 ms στις περισσότερες τοποθεσίες.

Eύκολο στη ρύθμιση το Starlink Kit μας έρχεται με όλα όσα χρειάζετε για να συνδεθούμε στο διαδίκτυο,συμπεριλαμβανομένων του Starlink,του δρομολογητή wifi,των καλωδίων και της βάσης.

Η SpaceX αξιοποιεί την εμπειρία της στην κατασκευή πυραύλων και διαστημικών σκαφών για να αναπτύξει το πιο προηγμένο ευρυζωνικό σύστημα διαδικτύου στον κόσμο. Ως ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών εκτόξευσης στον κόσμο και ο μόνος πάροχος με επαναχρησιμοποιήσιμο πύραυλο τροχιακής κατηγορίας – η SpaceX έχει βαθιά εμπειρία τόσο με διαστημόπλοια όσο και σε λειτουργίες σε τροχιά.

-Καλώς ήρθες στο τέλος του παιχνιδιού.Ετοιμάζονται για την Επιχείρηση Ζ. 

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Ο χρόνος κυλούσε. Η μεγαλύτερη δήλωση μέχρι τώρα. Η κύρια εκδήλωση είναι σε εξέλιξη. Έρχεται σύντομα η μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση στον κόσμο. Περισσότερα από 100 έθνη έχουν τεθεί σε υψηλό συναγερμό.Ο στρατηγός Flynn θα οδηγήσει τη

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ FLYNN

στρατιωτική καταιγίδα 17 χωρών στη μεγαλύτερη στρατιωτική παρέλαση στον κόσμο. Περισσότεροι από 140 στρατιωτικοί έχουν ήδη συνεργαστεί στις κατηγορίες για μαζικές συλλήψεις παγκόσμιων και πολιτικών ελίτ, που υπογράφουν Ηνωμένες Πολιτείες, Ευρωπαϊκή Ένωση και Καναδά στο Ντέλαγουερ, πολλές αγωγές και δίκες βρίσκονται σε εξέλιξη εναντίον του Χάντερ Μπάιντεν. Το έγκλημα ενός υψηλού προφίλ. Προφανώς, αυτός θα είναι ο λόγος για την ήσυχη απόσυρσή του από την παραίτηση «ανάρτηση» χωρίς συνωμοσία. 

Τα λευκά καπέλα βεβαιώθηκαν ότι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης ήταν κρυφές, ενώ τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και άλλες ελίτ οντότητες συνεχίζουν να δημιουργούν χάος και παραπληροφόρηση, προσπαθούν να προσεγγίσουν και να καθαρίσουν ομάδες, καθυστερούν τη διαδικασία Όπως μας είπε ο *Q* μόνο το 20% της επιχείρησης θα είναι ορατό και το άλλο 80% θα κρυφτεί. Ο κόσμος τότε θα λειτουργεί με βάση τον στρατιωτικό νόμο των ΗΠΑ μέχρι νέες και διαφανείς εκλογές σε διάφορες χώρες οι όχι. Οι υπεύθυνοι θα εκπαιδευτούν με βάση το αρχικό σύνταγμα του 1776. χρόνια. Ο στρατιωτικός πυρήνας που θα διεξάγει την επιχείρηση θα αποτελείται από εκπροσώπους των εξής χωρών: ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Ρωσία, Γερμανία, Φινλανδία, Πολωνία, Γαλλία, Ισπανία, Κροατία, Ρουμανία, Σουηδία και Ολλανδία.

"Ολογραφικά ιατρικά κρεβάτια θα αντικαταστήσουν τα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιώντας Tesla, Tahion και ενέργεια πλάσματος, επιστρέφουν το DNA για να θεραπεύσουν σχεδόν οποιαδήποτε ιατρική κατάσταση, συμπεριλαμβανομένης της αντίστροφης γήρανσης, αντίστροφα" John F Kennedy Jr., 19. αντιπρόεδρος της Αναγεννημένης Δημοκρατίας.

-20/4/22:Ήρθαν οι Ρώσοι,δόξα τω Θεώ,μας ελευθέρωσαν,κάτοικος της Μαριούπολης μέσα από πόνο και δάκρυα είπε για την κόλαση που βίωσε εξαιτίας των θηριωδιών των ναζί. Η γυναίκα ευχαρίστησε τον ρωσικό στρατό που έσωσε τη ζωή αυτής και του παιδιού της.Είπε για τους φόνους που ήταν


μάρτυρας και πόσοι γνωστοί και συμμαθητές της σκοτώθηκαν.Είπε για το πώς απέτυχαν να βγουν έξω επειδή όλοι σκοτώθηκαν από Ουκρανούς ναζί.

Οι Ρώσοι χρειάστηκαν να χρησιμοποιήσουν ένα τανκ για να κυλήσουν ένα τσιμεντένιο τοίχο, μέσω του οποίου στη συνέχεια μεταφέρθηκαν οι πολίτες.

-Η Νέα Παγκόσμια Τάξη απέτυχε!

23/4/22:Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε στη ρωσική τηλεόραση ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει καταρρεύσει,και είπε ότι ο κόσμος μπαίνει τώρα στο τελευταίο κεφάλαιο της πτώσης της ελίτ.

Πολύ σύντομα όλος ο κόσμος θα μάθει τη σκληρή αλήθεια και θα ξεκινήσει η μαζική εξόντωση των προδοτών σε όλο τον κόσμο.

Μακάρι να επικρατήσει η αλήθεια!

Τα καλύτερα έρχονται.

-Στις 23/4/22 τις πρωϊνές ώρες ο ουρανός της Αθήνας γέμισε τις άσπρες γραμμές από "λευκό αεροπλάνο" που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο "Ελευθ.Βενιζέλος" και το οποίο δεν είχε καμιά ονομασία στα φτερά και στο σκάφος.To ίδιο σηκώθηκε στο μεσημέρι της 22/4/22.

Μην ανησυχείτε!!!Είναι τα αντίδοτα των ιών που είχαν ετοιμάσει οι "άλλοι της cabal".

-Το USN που υποστηρίζεται από χρυσό θα αναφερθεί στις διεθνείς αγορές την Τετάρτη 20 Μαΐου 2022.

Την 1η Μαΐου θα τεθεί σε εφαρμογή η παγκόσμια επανεκκίνηση χρυσού νομίσματος που υποστηρίζεται από assents 210 χωρών και το ευρύ κοινό θα λάβει νέα διεθνή τιμή.

Από τον Μάρτιο του 2022 τα Med Beds ενεργοποιηθήκαν στη Γερμανία και αναμένεται να ανοίξουν παγκοσμίως στο άμεσο μέλλον.

-Το CNN έχει χάσει εδώ και καιρό κεφάλαια και απέλυσε CFO.Ο Διευθύνων Σύμβουλος (Chief Executive Officer) είναι συνήθως,ο πρόεδρος της εταιρείας ή διευθύνων σύμβουλος,αναφερόμενος στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

-Η Ρωσία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θέτει σε επιχειρησιακή ετοιμότητα τους πρώτους υπερηχητικούς πυραύλους της Avangard,ένα από τα νέα όπλα που ανέπτυξε η Μόσχα και σύμφωνα με τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι "πρακτικά αόρατα".

Το σύστημα αυτό αποτελεί μέρος μιας νέας γενιάς πυραύλων ικανών,σύμφωνα με τη Μόσχα,να πλήξουν έναν στόχο σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου και να διαπεράσουν οποιαδήποτε υπάρχουσα αντιπυραυλική ασπίδα,όπως το σύστημα που έχει αναπτυχθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ευρώπη.

Το σύστημα έχει τεθεί σε επιχειρησιακή ετοιμότητα.Το πρώτο σύνταγμα είναι εφοδιασμένο με τα νέα


στρατηγικά υπερηχητικά συστήματα Avangard και αναφέθηκε σε ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας,σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Ο Πρέδρος Πούτιν είχε συγκρίνει τους πυραύλους Avangard που δοκιμάστηκαν με επιτυχία τον Δεκέμβριο του 2018 με βεληνεκές 4.000 χλμ,με τη δημιουργία του "πρώτου τεχνητού δορυφόρου της Γης",μια αναφορά στον Sputnik που εκτοξεύθηκε το 1957 και συμβόλισε την τεχνολογική πρωτοπορία της Σοβιετικής Ένωσης έναντι των Ηνωμένων Πολιτειών εν μέσω του Ψυχρού Πολέμου.

"Είναι ένα σύστημα διηπειρωτικού μη βαλλιστικού πυραύλου.Είναι το απόλυτο όπλο",είχε πει με προφανή ικανοποίηση τον Ιούνιο του 2018 ο Ρώσος πρόεδρος."Δεν νομίζω ότι μόνο μια χώρα θα διαθέτει ένα τέτοιο όπλο στα χρόνια που θα έρθουν.Το έχουμε ήδη",καθώς οι σχέσεις με τους Δυτικούς βρίσκονται στο χαμηλότερο σημείο τους".

-Ένα άλλο νέο όπλο που έχει επίσης χαρακτηριστεί "αόρατο" από τον Πούτιν.Είναι ο βαλλιστικός διηπειρωτικός πύραυλος πέμπτης γενιάς Sarmat,που παραδόθηκε στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις το 2020.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ SARMAT

Ο Sarmat δεν έχει "πρακτικά όρια σε ό,τι αφορά το βεληνεκές" και είναι "ικανός να στοχεύσει στόχους

διασχίζοντας τον Βόρειο όπως και τον Νότιο Πόλο".Διασχίζει σε χαμηλό ύψος τον ουρανό και εξαπολύει ένα τέτοιο κρουστικό ηχητικό κύμα, που φτάνει έως και  τα έξι PSI, ικανό να κάνει τα κτίρια να καταρρεύσουν σαν τραπουλόχαρτα, να πνίξει τα τανκς και να σκάσει τα κεφάλια των εχθρικών στρατευμάτων!

Καθόλου τυχαία η επίδειξη του νέου ρωσικού βαλλιστικού πυραύλου που φέρει πολλαπλές πυρηνικές κεφαλές.

-Οι ΗΠΑ του Baiden οργάνωσαν την επιχείρηση για τη βύθιση του "Moskva",οι οποίες παρακολουθούσαν το πλοίο μέσω ενός αεροσκάφους επιτήρησης P-8 Poseidon, το οποίο στη συνέχεια παρέδωσε λύσεις πυρός στους Ουκρανούς, που εκπαιδεύτηκαν όλοι από τον αμερικανικό στρατό.Με αυτόν τον τρόπο τους παρείχαν τα μέσα,την εκπαίδευση,την παρακολούθηση και τη λύση πυρός,ώστε να κατορθώσουν να βυθίσουν το "Moskva".

Με την βύθιση του σκάφους,οι ΗΠΑ έδωσαν στον Πούτιν ένα "Περλ Χάρμπορ" ώστε να μπορεί να ισχυριστεί στο λαό του ότι οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στο Ρωσικό Ναυτικό,βυθίζοντας ένα από τα πλοία τους και σκοτώνοντας εκατοντάδες ανθρώπους τους. Η είδηση, θα δώσει στον Πούτιν υψηλότερη υποστήριξη από πριν, ώστε να του λύσει τα χέρια για να δράσει ανάλογα.

-25/4/22: Ο μοναδικός πετρελαιαγωγός της Ρωσίας προς την ΕΕ στις φλόγες.Η Γερμανία,η Αυστρία,και η Ουγγαρία αντιμετώπισαν κρίση.

Μια πυρκαγιά που ξέσπασε σε εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαίου κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία θα μπορούσε να επηρεάσει τον "μοναδικό αγωγό που στέλνει ρωσικό πετρέλαιο στην Ευρώπη",προειδοποίησε ένας εμπειρογνώμονας. 

Επίσης μία άλλη τεράστια πυρκαγιά ξέσπασε κοντά στην περιοχή της αποθήκης πετρελαίου Druzhba,που βρίσκεται στη ρωσική πόλη Μπριάνσκ,κοντά στα ουκρανικά σύνορα,τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 25/4/22. Μια δεύτερη έκρηξη σε δεξαμενή καυσίμων αναφέρθηκε από τα τοπικά κρατικά μέσα ενημέρωσης στο Μπριάνσκ σε "στρατιωτική μονάδα". 

Ορισμένες αναφορές ανέφεραν ότι θα μπορούσε να πρόκειται για πιθανή επίθεση των ουκρανικών δυνάμεων στον αγωγό Druzhba,ο οποίος στέλνει πετρέλαιο από τη Ρωσία στην Ευρώπη μέσω της Ουκρανίας και της Λευκορωσίας.

-25/4/22:Νέο υπερόπλο των Ρώσων.

Ένα υπερηχητικό αεροσκάφος που δεν μεταφέρει κανένα όπλο ή βόμβες,το οποίο διασχίζει σε χαμηλό ύψος τον ουρανό και εξαπολύει ένα τέτοιο κρουστικό ηχητικό κύμα,που φτάνει έως και  τα έξι PSI, ικανό να κάνει τα κτίρια να καταρρεύσουν σαν τραπουλόχαρτα, να πνίξει τα τανκς και να σκάσει τα κεφάλια των εχθρικών στρατευμάτων!

-Η ελληνική ΕΡΤ και εθνική ενημέρωση..

"Τελευταίους αγωνιστές της ελευθερίας" αποκαλεί η ΕΡΤ τους ναζιστές των ταγμάτων Azof που πιάστηκαν σαν ποντίκια στη φάκα στα έγκατα του εργοστασίου χαλυβουργίας Azofstal στην Μαριούπολη.

-28/4/22:Δεν υπάρχει η cabal! Έχει διαλυθεί και ό,τι τυχόν έχει απομείνει από αυτήν,είναι αμελητέου μεγέθους, εντελώς ανίσχυρο και σε πανικό!Αυτό που υπάρχει τα τελευταία μερικά χρόνια είναι η "Συμμαχία του φωτός"!

Αυτή βρίσκεται πίσω από τα ΜΜΕ και ότιδήποτε άλλο γύρω μας,έχοντας αναλάβει μια Νέα Επιχείρηση της αφύπνισης των Ανθρώπων της Γης! 

Ο Covid-19,τα εμβόλια και ο 3οςΠΠ,το "Θεατρικό Σενάριο" του οποίου γράφεται στις μέρες μας αργά,σταθερά και με επιμέλεια.Είναι πολύ απλά μέρος του Σχεδίου την μεγάλη αφύπνιση!Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει..! 

Να θυμάστε επίσης πως,τα πλείστα από όσα μας εμφανίζονται σαν πρόσφατες "Ειδήσεις",ανήκουν στο παρελθόν! 

Έγιναν και τελείωσαν ήδη,οπόταν ανησυχία δεν χρειάζεται,Αγώνας μόνο!Προσωπικός,για την Ελευθερία του κάθε ενός! Για την Πνευματική του Εξέλιξη,για την Αφύπνιση και για Επανελλήνιση! 

Οι άνθρωποι λένε συχνά, γιατί δεν τρελαίνετε απλά τα "πρόβατα" για να ξυπνήσουν; Γιατί η διαδικασία αφύπνισης είναι πολύ σοβαρή και λεπτή. Αντιμετωπίζετε μερικά μεγάλα και σοβαρά ψέματα που θα


σας αποκαλυφθούν, όπως πχ:NASA, CIA, DISNEY, WW2, 911, Ανταρκτική, Βατικανό, Mockingbird Mossad Media, Dumbs, Central Bank, Federal Bank, Synagogue of Satan, Black Triangles, The Earth, Royal Blood Lines, Frazzeldrip, Vril, Adrenochrome και πολλά άλλα. 

Τώρα φανταστείτε όλα αυτά να δημοσιευτούν ταυτόχρονα..!Οι άνθρωποι ή θα Κατέληγαν σε Ψυχιατρικές Κλινικές,ή θα πηδούσαν από τα Βράχια! Ακόμη και οι συντηρητικοί που δεν φορούν μάσκες εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία.Όλα αυτά πρέπει να ξετυλιχθούν αργά,για την δική μας ψυχική ισορροπία. 

Σκόπιμα βγαίνουν τα πράγματα στην επιφάνεια,σταγόνα με σταγόνα. 

Το σημαντικό είναι πως,τίποτα σε αυτό το σημείο δεν μπορεί να το σταματήσει.

Μπορεί τώρα να μην καταλαβαίνετε τη διαδικασία,αλλά στο τέλος θα την καταλάβετε και θα την εκτιμήσετε πολύ. 

Η μάχη έχει ήδη κερδιθεί,αυτή είναι η Επιχείρηση Αφύπνισης!

Δώστε προσοχή σε όλα,αλλά μην αφήνετε τίποτα να σας επηρεάζει και να σας καταστρέφει Όλα έχουν σημασία και συνδέονται με κάποιο τρόπο.Δεν μπορείτε μόνο να πείτε στους ανθρώπους,πρέπει και να τους δείξετε..! Δεκαετίες πλύσης εγκεφάλου ξετυλίγονται τώρα αργά..! 

-Μιά που όσα φέρνει η ώρα ...

▪︎Ο Elon Musk αγόρασε το Twitter. 


▪︎Το CNN+ βαδίζει προς κλείσιμο. 

▪︎Η Disney εκτίθεται επιτέλους και χάνει την αγοραστική της αξία. 

▪︎Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter απευθύνεται στους υπαλλήλους του...

▪︎Οι LGBTQ+ χρήστες του Twitter σκέφτονται να αποχωρήσουν και αυτοί εν μέσω της εξαγοράς του από τον Elon Musk.

▪︎Το FACEBOOK παίρνει σειρά..! 

▪︎Η πρόθεση εξαγοράς μεγάλης διεθνούς εταιρείας των ΜΜΕ από τον Musk, παραμένει στο πρόγραμμα.

▪︎Ο καθαρισμός της Γης συνεχίζεται!

▪︎Το Starlik ολοκληρώνεται!  

▪︎Ο κόσμος Αφυπνίζεται σιγά σιγά.Με την ευκαιρία υπενθυμίζεται πως:

 *EBS δεν θα υπάρξει.Δεν θα χρειαστεί! Ξεχάστε το !Ε

 *Ούτε το Facebook πρόκειται να κλήσει,Θα εξυγιανθεί,όπως είχε δηλώσει ο Πρόεδρος Τραμπ.Ξεχάστε το και αυτό!

 *Ούτε 3-10 ημέρες σκοτάδι δεν θα υπάρξουν,λόγω της Cabal,γιατί η cabal μας τελείωσε!

 *Η Συμμαχία Φωτός παραμένει και μπροστά και πίσω από τις κάμερες!

30/4/22                                                            ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

                                                                          ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.