Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 22-ΙΟΥΝΙΟΣ 2022 (Από 1/6/22 - έως 15/6/22)

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Οπως έχω ανακοινώσει ,το άρθρο μου είναι μόνον για  το Διάστημα και για τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους.

Δεν γράφω πλέον τις Διεθνείς Εξελίξεις,καθόσον αυτές βρίσκονται στον ημερίσιο,εβδομαδιαίο  και μηνιαίο τύπο,στο ραδιόφωνο , την τηλεόραση,κλπ.

 Συνεχίζω με το πρώτο μέρος του Ιουνίου(από 1//2/22 μέχρι 15/6/22)

ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ

-Ο Ρώσος Αρχηγός Διαστήματος για τα UFO: Οι εξωγήινοι μπορεί να μελετούν τους ανθρώπους από μακριά σαν "βακτήρια"

EΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ
ROSCOSMOS

 Ο επικεφαλής της Roscosmos, Ντμίτρι Ρογκόζιν, είπε ότι πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινης ζωής που μπορεί να είναι πιο έξυπνη και τεχνολογικά προηγμένη από την ανθρωπότητα.  Οι εξωγήινοι μπορεί επίσης να μελετούν τους πολιτισμούς της Γης ενώ μένουν απαρατήρητοι, είπε στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya 24.

 Χιλιάδες παράγοντες θα μπορούσαν να έχουν συμβάλει στην εμφάνιση της ζωής οπουδήποτε στο σύμπαν, πρόσθεσε ο Rogozin, "Γνωρίζουμε τη θεωρία της Μεγάλης Έκρηξης, αλλά τι θα γινόταν αν αυτή λάμβανε χώρα μόνο σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σύμπαντος που είναι ορατό σε εμάς;"

-Γιατί η NASA δεν θα μιλήσει για τεράστια διαστρικά εξωγήινα UFO που εμφανίζονται στις εικόνες του SOHO του ήλιου μας;Αυτά τα πλοία είναι τόσο μεγάλα όσο η Γη ή μεγαλύτερα.

Αν αυτοί έχουν UFO,εξωγενών,τότε κάπου εκεί έξω κατασκεύασαν διαστημόπλοια σαν να


κατάσκευασαν αυτοκίνητα στην Γη.

Αυτός είναι ο μισός λόγος για τον οποίο ο Τραμπ δήλωσε ότι έχει διαστημική δύναμη και έχουμε κάνει επαφή και πιθανώς μιά συμφωνία με τόσο προηγμένους πολιτισμούς.

Επίσης είναι τόσο ισχυρός και περίπλοκος ο εναγκαλισμός της Cabal σε όλα τα επίπεδα στον πλανήτη,που και αυτοί οι Πλειάδιοι δεν το αντελήφθησαν σωστά και έπεσαν έξω στους υπολογισμούς τους!

-Πρόσφατα έγινε πλήρης ακρόαση στο Κογκρέσο των ΗΠΑ,για τα UFΟ με έξυπνη ανάλυση-αποκάλυψη.

Η αποκάλυψη των UFO ξεκίνησε επίσημα στις 17/5/22.Μπορεί να μην είναι η αποκάλυψη που ήθελε ο κόσμος,αλλά είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να ελπίζουμε αυτή τη στιγμή. Δείτε το με αυτόν τον τρόπο, είναι τουλάχιστον μια αργή και υπολογισμένη αρχή.Υποεπιτροπή Αντιτρομοκρατίας, Αντικατασκοπείας και Αντιπληροφόρησης της Βουλής των ΗΠΑ ρίχνει φως στα UFO,πιο επίσημα γνωστά ως μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα ή UAP.

Μεταξύ εκείνων που παρουσίασαν πληροφορίες για αυτά τα άπιαστα αντικείμενα ήταν ο υφυπουργός Άμυνας για θέματα πληροφοριών και ασφάλειας, και ο  αναπληρωτής Διευθυντής Ναυτικών Πληροφοριών. 

Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι η πρώτη επίσημη ακρόαση της οποίας θα υπάρξουν πολλές τα επόμενα χρόνια. 

Αυτή η ακρόαση δημιούργησε πραγματικά τη σκηνή και έθεσε τους βασικούς κανόνες για τις μελλοντικές ακροάσεις.

-Οι εξωγήινοι μετατρέπουν πλανήτες σε διαστημόπλοια για να ταξιδεύουν στο Σύμπαν.

Μία πρόσφατη  δημοσίευση στην επιθεώρηση "International Journal of Astrobiology" προτείνει μια νέα θεωρία όχι μόνο για την ύπαρξη προηγμένων εξωγήινων πολιτισμών αλλά για τον τρόπο με τον οποίο μετακινούνται στο Σύμπαν.

Μέχρι σήμερα η κρατούσα άποψη είναι ότι αν υπάρχουν νοήμονες εξωγήινοι που έχουν αναπτύξει


προηγμένο πολιτισμό για να καταφέρουν να ταξιδέψουν στο Σύμπαν και να φτάσουν ως εμάς θα πρέπει
να έχουν καταφέρει να βρουν τρόπους να κατασκευάζουν διαστημόπλοια που να κινούνται με ταχύτητες που να πλησιάζουν αυτές του φωτός ή να έχουν βρει τρόπο να εκμεταλλεύονται εξωτικά κοσμικά φαινόμενα όπως για παράδειγμα τις περίφημες σκουληκότρυπες,δηλαδή γέφυρες που ενώνουν δύο αντίθετα σημεία του χωροχρόνου.

Η ανακάλυψη πριν από πέντε χρόνια ενός μυστηριώδους λόγω σχήματος και προέλευσης διαστημικού βράχου στο ηλιακό μας σύστημα οδήγησε κάποιους στο να διατυπώσουν την άποψη ότι μπορεί αυτός ο περιπλανώμενος αστεροειδής να είναι στην πραγματικότητα ένα γρήγορο, ανθεκτικό και αόρατο για τους υποψήφιους παρατηρητές διαστημόπλοιο.

Λεγεται τώρα ένα νέο μέσο μετακίνησης των εξωγήινων που έχουν καταφέρει να αναπτύξουν πολύ προηγμένο τεχνολογικά πολιτισμό.

Σύμφωνα με τους ερευνήτες αυτοί οι εξωγήινοι είναι πιθανό να μπορούν να μετατρέψουν πλανητοειδή σώματα σε μέσα μετακίνησης τους στο Σύμπαν.

Στην φωτογραφία εικονίζεται ένας περιπλανώμενος πλανήτης,ένας τέτοιος πλανήτης ίσως έχει μετατραπεί σε διαστημικό σκάφος από εξωγήινους που αναζητούν νέα κατοικία στο Σύμπαν.

-Οι φυσικοί δίνουν ώθηση για ταξίδια στο διάστημα πιο γρήγορα από το φως.

Το πλησιέστερο αστέρι στη Γη είναι το Proxima Centauri. Είναι περίπου 4,25 έτη φωτός μακριά, ή περίπου 25 τρισεκατομμύρια μίλια (40 τρισεκατομμύρια χλμ). Το ταχύτερο διαστημόπλοιο όλων των

PRPXIMA CENTAURI

εποχών, το Parker Solar Probe που βρίσκεται τώρα στο διάστημα, θα φτάσει σε τελική ταχύτητα 450.000 mph. Θα χρειαζόταν μόλις 20 δευτερόλεπτα για να πάει από το Λος Άντζελες στη Νέα Υόρκη με αυτή την ταχύτητα, αλλά θα χρειαζόταν ο ηλιακός καθετήρας περίπου 6.633 χρόνια για να φτάσει στο πλησιέστερο γειτονικό ηλιακό σύστημα της Γης.

Εάν η ανθρωπότητα θέλει ποτέ να ταξιδέψει εύκολα μεταξύ των αστεριών,οι άνθρωποι θα χρειαστουν να πάνε πιο γρήγορα από το φως.Αλλά μέχρι στιγμής,τα ταξίδια πιο γρήγορα από το φως είναι δυνατά μόνο στην επιστημονική φαντασία.

-Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας.

Έρευνα δείχνει πως συγκεντρώνει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια στο εσωτερικό της.Τα μυστήρια των Αιγυπτιακών πυραμίδων συνεχώς αποκαλύπτονται και κάθε νέα ανακάλυψη φαίνεται να γεννά περισσότερα ερωτήμα.

Πρόσφαταια διεθνής ομάδα ερευνητών έκανε μια από τις πιο εκπληκτικές ανακαλύψεις για τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας. 

Σύμφωνα με τους ερευνητές,η δομή της πυραμίδας είναι στην πραγματικότητα σχεδιασμένη για να αντανακλά και να διοχετεύει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια.


Συγκεκριμένα,Ρώσοι επιστήμονες θέλησαν να καταλάβουν πώς η πυραμίδα θα ανταποκρινόταν σε ραδιοκύματα που θα εκπέμπονταν προς αυτή,με στόχο να αναδημιουργήσουν τη μορφή της σε νανοκλίμακα. 

Αλλά εκτός από την αποκάλυψη και την αξιοποίηση των μυστικών ιδιοτήτων της αρχαίας αυτής κατασκευής,οι επιστήμονες ελπίζουν να χρησιμοποιήσουν τα ευρήματά τους σε τεχνολογικές εφαρμογές όπως στην κατασκευή εξελιγμένων αισθητήρων και ηλιακών κυψελών μεγάλης κλίμακας.Υποθέσεις για τη λειτουργία των Αιγυπτιακών πυραμίδων υπάρχουν από τις αρχές ακόμα του 20ου αιώνα και οι κατασκευές έχουν συνδεθεί με τα πάντα,από εξωγήινους μέχρι την Αποκάλυψη.

-UFO μήκους 14 μέτρων πέταγε πάνω από πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ

Χάρτες που δείχνουν τη συνάντηση δημιουργήθηκαν από την 22η Μονάδα Ναυτικών Εκστρατειών


όπως περιλαμβάνονται στην παρουσίαση του powerpoint.

Λεπτομέρειες επίσης πώς το UFO φαίνεται να έχει παρατηρηθεί από ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Αεράμυνας Ελαφρού Ναυτικού (LMADIS) ,το οποίο ήταν τοποθετημένο στην πλώρη του πλοίου.

Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να εντοπίζει και να προσφέρει λύσεις "soft kill" εναντίον εχθρικών drones.

Ωστόσο,πίστευε ότι το σύστημα ήταν αναποτελεσματικό έναντι των UAP.

-Μας έχουν ήδη επισκεφθεί εξωγήινοι; Το Κογκρέσο των ΗΠΑ συζητά στοιχεία για τα UFO.

Νέες αποκαλύψεις για ένα μυστηριώδες και συναρπαστικό θέμα.

Το φαινόμενο UFO είναι μια αδιάκοπη πηγή γοητείας. 

Το τελευταίο περιστατικό με μια σειρά εικόνων και βίντεο "ανεξήγητων εναέριων φαινομένων" που προβλήθηκαν στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών,από όλα τα μέρη.

-Τους 18 αστροναύτες από τους οποίους,θα προέλθουν,η "πρώτη γυναίκα και ο επόμενος άνδρας" που θα πάνε στη Σελήνη παρουσίασε η NASA.

"Επιστρέφουμε στη Σελήνη στο πλαίσιο του προγράμματος "Άρτεμις" για να μάθουμε να ζούμε και να εργαζόμαστε σε έναν άλλο κόσμο προς όφελος της ανθρωπότητας. Επιλέξαμε μια αρχική ομάδα

ΑΡΤΕΜΗΣ

αστροναυτών της NASA,την Artemis Team,για να βοηθήσουμε να ανοίξει ο δρόμος για τις επόμενες σεληνιακές αποστολές, μεταξύ των οποίων η αποστολή της πρώτης γυναίκας και του επόμενου άνδρα που θα βαδίσουν στην επιφάνεια της Σελήνης το 2024" γράφει στην ιστοσελίδα της ΝΑΣΑ. 

Από τα 18 μέλη της ομάδας, τα μισά είναι γυναίκες.Η ανακοίνωση έγινε στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι στη Φλόριντα,κάτω από έναν από τους τρεις πυραύλους Saturn V που έχουν απομείνει από το πρόγραμμα "Απόλλων" των δεκαετιών του 1960 και του 1970.

Ο τελευταίος από τους 12 άνδρες που περπάτησαν στη Σελήνη,ο Τζιν Σέρναν του "Απόλλων 17",δεν ήθελε τίποτα παραπάνω από το να διαγραφεί "τελευταίος" από τον τίτλο του. Τα τελευταία βήματα στη Σελήνη έγιναν από τον Σέρναν στις 14 Δεκεμβρίου του 1972.Ο επικεφαλής της NASA,τόνισε πως στην ομάδα θα εισέλθουν και άλλοι.Συνολικά η NASA έχει 47 ενεργούς αστροναύτες.

ΑΡΤΕΜΗΣ III

Το πρόγραμμα σχεδίαζε να αρχίσει τις ρομποτικές αποστολές το 2021,ακολουθώντας με την εκτόξευση του πληρώματος του Artemis IIΙ σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη το 2023.

Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία επίλεξε τα μέλη του πληρώματος αυτού,από το 2021 και το πλήρωμα του Artemis III,που προορίζεται να προσεληνωθεί,αργότερα. 

Και οι δύο αποστολές θα εκτοξευτούν με τέσσερα άτομα και δύο θα γίνουν οι επόμενοι που θα βαδίσουν στη Σελήνη, με το Artemis III.

Τα μισά από τα μέλη της Artemis Team έχουν ήδη πετάξει στο διάστημα Η ομάδα περιλαμβάνει άτομα από πέντε τάξεις αστροναυτών μεταξύ του 1996 και του 2017.

Τα εφτά είναι γυναίκες επιστήμονες.

-Η NASA από το 2021 κάνει προσπάθειες να επιστρέψει στην Σελήνη.Στην πρώτη δοκιμή οι κινητήρες ενεργοποιήθηκαν αλλά σταμάτησαν να λειτουργούν μόλις λίγο από ένα λεπτό.Υπό εξέταση είναι τα δεδομένα και από τότε αναβάλει συνέχεια τις εκτοξεύσεις "μήνα με μήνα".

Ετσι φθάσαμε στην ημερονηνία 30/5/22 όπου θα γινόταν η συναυλία στην νήσο Δήλο,που για κάποιο λόγω θα γινόταν εις μνήμη του μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου,καθόσον ήθέλαν,μετά τόσα

Ν.ΔΗΛΟΣ

χρόνια,να πατήσουν ξανά την Σελήνη.Πάτησαν όμως τελικά στη Σελήνη με την αποστολή Απόλλων;Νόμιζαν ότι θα καταφέρουν να εξευμενίσουν την Θεά Αρτεμη με την αλγοριθμική ανασύνθεση του φθινοπώρου του Βιβάλντι;

Θα κατάφερνε η "Πολίτικη Λύρα" του Σωκράτη Σιμόπουλου να αντικαταστήσει τις ουράνιες συνθέσεις του Βαγγέλη,που όπως είχε πεί σε συνέντευξή του!

Του εδόθησαν από την Θεά Άρτεμη? Οχι!!!

Τελικά "είπαν" ότι έγινε το βραδυ της 30 Μαίου μόνον συναυλία με ορχήστρα,με Ουκρανούς μουσικούς στην Δήλο.Εγινε όμως έτσι;

Μάλλον έγινε κάπου αλλού,σε στούντιο !! Φοβήθηκαν την Θεά Αρτεμη.

-2/6/2022: Οι εξωγήινοι σταματούν τα πυρηνικά.

Πρόσφατα ένα UFO έκλεισε πυραύλους των ΗΠΑ.Φαίνεται να υπάρχει κάποιο είδος συμφωνίας ή κάποιου είδους τομή μεταξύ αυτών των παρατηρήσεων UAP ή UFO και της πυρηνικής τεχνολογίας,είτε πρόκειται για πυρηνική πρόωση,πυρηνική ενέργεια και παραγωγή,είτε για πυρηνικά

ΒΑΣΗ ΜΟΝΤΑΝΑΣ

όπλα συστήματα.Επιπλέον,αυτές οι ίδιες παρατηρήσεις έχουν γίνει στο εξωτερικό σε άλλες χώρες.Είχαν επίσης τα ίδια περιστατικά,οπότε αυτό μας λέει ότι αυτό είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα. 

Μία από τις πιο διάσημες περιπτώσεις συγκάλυψης ήταν το UFO που έκλεισε πυρηνικούς πυραύλους στην  βάση Malmstrom  Μοντάνα το 1967. Μια μυστηριώδης κόκκινη σφαίρα πέταξε.Οι φρουροί ασφαλείας είδαν μια λαμπερή κόκκινη σφαίρα σε σχήμα πιάτου και δευτερόλεπτα αργότερα προειδοποιητικά φώτα έσβησαν προειδοποιώντας ότι τα πυρηνικά είχαν γίνει ανενεργά." Μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα,είχαμε χάσει έξι έως οκτώ πυραύλους σε κατάσταση No-Go (μη λειτουργική)", είπε ο Αρχηγός της Αεροπορίας,Salas. Κλείνουν απροσδόκητα την ίδια στιγμή που εμφανίζονται UFO πάνω από μια βάση της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και ο πρώην διευθυντής του AATIP, Luis Elizondo,λέει ότι τα UFO έχουν πάρει τις πυρηνικές δυνατότητες των ΗΠΑ "εκτός σύνδεσης".

-Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο και με αυτό τον τρόπο αποκάλυψε τις προθέσεις να στείλει και πάλι αστροναύτες στη Σελήνη μετά από αρκετές δεκαετίες, καθώς και να δρομολογήσει την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη. Από τον Δεκέμβριο του 1972, όταν η αποστολή του Apollo 17 προσγειώθηκε στην επιφάνεια της Σελήνης και το πλήρωμά της (Eugene Cernan, Ronald Evans και

ΑΠΟΛΛΩΝ-17

Harrison Schmitt) πέρασε τρεις μέρες στην επιφάνεια του φεγγαριού.Δεν έχει επιχειρηθεί κάτι αντίστοιχο,κάτι που ασφαλώς έχει πυροδοτήσει όλα αυτά τα χρόνια ένα γαϊτανάκι από θεωρίες συνωμοσίας,όπως ας πούμε την αγαπημένη μας: "Στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης κατοικούν εξωγήινοι οι οποίοι έχουν φτιάξει βάσεις εκεί και έχουν απαγορεύσει στους ανθρώπους να επιστρέψουν".

Η επιστροφή στη Σελήνη θα πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια,μετά και την υπογραφή του Προέδρου Trump στο Space Policy Directive 1, ένα πρόγραμμα που εγκρίνει την περαιτέρω εξερεύνηση του ηλιακού μας συστήματος.

Από τον Σεπτέμβριο του 2021,η NASA έχει δημοσιεύσει τα πέντε σταδίων πλάνο της,για την αποστολή αστροναυτών στη Σελήνη με χρονικό ορίζοντα τα τέλη του 2022,ενώ μέχρι το 2030 ευελπιστεί ότι ο πρώτος άνθρωπος θα καταφέρει να πατήσει το πόδι του στον Άρη. 

-Πλανήτης Γη

Το πλέγμα που διατηρεί τη συχνότητα της τρίτης διάστασης 3D (control holographic matrix) έχει

SOLAR CRYSTAL MESH

απενεργοποιηθεί, δεν υπάρχει πλέον.

Εγκαταστάθηκε ένα νέο ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα που ονομάζεται "Solar or crystal Mesh" (κρυστάλλινη βάση).

Με το τρισδιάστατο πλέγμα ο πλανήτης έφτασε στη δόνηση των "7 hertz Shumann",και με το νέο ηλιακό πλέγμα ο πλανήτης ανεβαίνει σε 5D και μια πολύ υψηλή ζώνη συχνοτήτων δόνησης.


-Κρήτη 2/6/22

UFO εχουν πολλά σημεία της Κρήτης.

Η Κρήτη είναι πολύ δυνατός ενεργειακός τόπος."Πρόσφατα" συμβαίνουν πράγματα και καταστάσεις που δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε!

Ιδικά στο νότιο μέρος της Κρήτης που είναι το χωριό Τσούτσουρος.

-Τεράστιο UFO 100 φορές μεγαλύτερο από τη Γη βγήκε από τον Ηλιο στη Γαλλία.Η ακριβής τοποθεσία είναι η ζωντανή ροή του λιμανιού της Βρέστης στη Γαλλία.

UFO 100 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΓΗ

Το κόκκινο φως που βλέπετε είναι δύο δορυφόροι που ταξιδεύουν γύρω από τον Ήλιο.Αλλα UFO έρχονται και φεύγουν και φαίνεται σαν να τροφοδοτούνται με ηλιακή ενέργεια. Πηγαίνουν και φεύγουν.Η NASA γνωρίζει για ένα πλοίο-UFO που έρχεται κάθε τέσσερεις μήνες,περίπου και δένει στον Ηλιο.

Ίσως για ανεφοδιασμό.

Λέγεται ότι έχει μήκος 15 μίλια.

Αυτό αποδεικνύει ότι ο Ηλιος είναι μια πύλη!

-Ανακαλύφθηκε Σούπερ Γη σε απόσταση 36,5 ετών φωτός από τον πλανήτη μας.

Ο πλανήτης Ross 508b είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερος από τη Γη και βρίσκεται σε ηλιακό σύστημα ενός "κόκκινου νάνου".Το έτος του, δηλαδή μία ολοκληρωμένη τροχιά γύρω από το άστρο,διαρκεί 10,75 ημέρες.

Μία νέα Σούπερ-Γη, τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τον πλανήτη μας,ανακάλυψαν οι

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ROSS 508b

επιστήμονες,συλλέγοντας πολύτιμα στοιχεία,τα οποία θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις της ανθρωπότητας για το Διάστημα και τα άλλα ηλιακά συστήματα.

Ο πλανήτης Ross 508b βρίσκεται σε απόσταση 36,5 ετών φωτός και περιστρέφεται γύρω από έναν "κόκκινο νάνο". Η διάρκεια μίας ολοκληρωμένης τροχιάς γύρω από το άστρο του συστήματος, είναι μόλις 10,75 ημέρες, σε αντίθεση με τον ετήσιο κύκλο της Γης, ο οποίος διαρκεία σχεδόν 365 ημέρες.

Παρά το γεγονός ότι στη ζώνη που βρίσκεται η Σούπερ Γη δεν είναι ούτε πολύ καυτή,ούτε πολύ κρύα,οι επιστήμονες θεωρούν ότι οι συνθήκες στον πλανητη δεν προσφέρονται για την ανάπτυξη ζωής,τουλάχιστον στη μορφή που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Το στοιχείο που έχει εντυπωσιάσει τους επιστήμονες είναι το εξής: Ο Ross 508b, παρ' ότι παρουσιάζει εντελώς διαφορετικές συνθήκες σε σύγκριση με τη Γη,φαίνεται να είναι στο σύνολό του περισότερο βραχώδης και λιγότερο αέριος.Με άλλα λόγια,μοιάζει πολύ με τη Γη,γεγονός που θα πρέπει να ερευνηθεί περαιτέρω από τις ομάδες που έχουν αναλάβει τη μελέτη του και ειδικότερα την ομάδα του National Astronomical Observatory of Japan's Subaru Telescope στη Χαβάη.

-Η NASA και το Ναυτικό των ΗΠΑ έχουν ενεργούς στόλους πλοίων στο Διάστημα .

Έχουν υπάρξει διάφορες αναφορές ότι το Ναυτικό των ΗΠΑ σχεδιάζει έναν ξεχωριστό Διαστημικό Στόλο. Αν πιστευτούν οι επίσημοι λογαριασμοί, τόσο η NASA όσο και το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ διαθέτουν πλέον έναν πλήρως λειτουργικό Διαστημικό Στόλο.

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Οι ισχυρισμοί τους υποστηρίζονται από γνωστά πρόσωπα.Ποιος ισχυρίστηκε ότι υπάρχει μια κρυφή κυβέρνηση που εργάζεται στις σκιές της δικής της Πολεμικής Αεροπορίας του Ναυτικού.Eχουν συστήματα για τη συγκέντρωση χρημάτων και ότι είναι ελεύθερο νενεργεί όπως θέλει.Πολλοί θεωρητικοί συνωμοσίας και ουφολόγοι πιστεύουν ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο διαθέτουν κρυφές και εξελιγμένες τεχνολογίες ή εξωγήινη τεχνολογία.

Ο πρώην Καναδός υπουργός Paul Hellyer,είπε κάποτε ότι εξωγήινοι από άλλους κόσμους ήρθαν στη Γη πριν από δεκαετίες για να μας βοηθήσουν στην εξέλιξή μας.Αυτές οι επισκέψεις, ωστόσο, θεωρήθηκαν ως απειλή και οι πολίτες μας ήθελαν να τις καταρρίψουν.

Χιλιάδες δισεκατομμύρια δολάρια έχουν επενδυθεί με την πάροδο του χρόνου σε προγράμματα ότι τόσο το Κογκρέσο όσο και ο Γενικός Διοικητής το έχουν κρατήσει μυστικό.

Αρκετοί εξέχοντες αστροναύτες και πρώην αστροναύτες έχουν κάνει το ίδιο πράγμα.Υπονοώντας ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία και επικοινωνούν μαζί μας και ότι διάφοροι εξωγήινοι πολιτισμοί μας παρατηρούν εδώ και πολύ καιρό.

Για τους μηχανισμούς πρόωσής τους,αυτοί ανταποκρίνονται χρησιμοποιούν πρωτοφανή τεχνολογία όπως μαγνητική περιστροφή, δακτύλιοι ή δίσκοι.

-3/5/22:Μετά την εμφάνιση ενός μυστηριώδους μαύρου κύβου από τον Ήλιο,η NASA τερματίζει τη λειτουργία The Helioviewer Live Cam.

Πριν ο ιστότοπος της NASA αντιμετωπίσει τεχνικά προβλήματα στη ζωντανή μετάδοση, ένας μυστηριώδης μαύρος κύβος παρατηρήθηκε να πλησιάζει από τον Ήλιο. 


Η NASA κάλυψε την ακριβή τοποθεσία του Ήλιου και έκλεισε τον ιστότοπο "για συντήρηση" μόλις εμφανίστηκε ο μαύρος κύβος.

Ένα μικρό κυβικό αντικείμενο αναδύθηκε για περίπου δύο δευτερόλεπτα στη δεξιά κάτω γωνία του Ήλιου,σύμφωνα με ταινία που λήφθηκε από το Παρατηρητήριο Ηλίου και Ηλιόσφαιρας,ένα έργο συνεργασίας NASA-Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας.

Το βίντεο σταματά απότομα και η οθόνη μένει κενή.

"Μπορείτε να δείτε τον κύβο να βγαίνει από τον Ήλιο και μετά υπάρχει ένα μεγάλο σφάλμα που καλύπτει το 25% του".

"Εφυγε!" αναφωνεί ο αφηγητής. Μικροβλάβη!

Στη συνέχεια, η NASA προσπαθεί να κρύψει τους μαύρους κύβους που διασχίζουν το διάστημα και περνούν δίπλα από τον Ήλιο.

-3/6/22:Αυτό το UFO μόλις μετατράπηκε σε τρίγωνο καθώς έβγαινε από τον ήλιο και μεταμορφώθηκε σε ένα τριγωνικό καράβι.

Aυτά τα UFO προέρχονται από το φεγγάρι και δεν έχουν ανάγκη από αναπνευστικές λειτουργίες και


φαίνεται να τρέφονται μέσω της φωτοσύνθεσης.Είναι σαν νήματα από ιστούς αράχνης με επικάλυψη βλέννας.

Συγχωνευονται μεταξύ τους για να δημιουργήσουν οποιοδήποτε αντικείμενο εργαλείο,όχημα ή μορφή ζωής που απαιτείται για το σκοπό τους.Είναι διαδραστικά ολογραφικά είδωλα και όχι αληθινές μορφές ζωής με αισθήσεις. 

Φαίνονται σαν ένα αντικείμενο που περιστρέφεται έξω από την στεφανιαία τρύπα και στη συνέχεια σταματά και σταθεροποιείται στο σχήμα του τριγώνου που βλέπετε.

-4/6/22:Αιχμαλωτίζουν ένα μυστηριώδες φωτεινό UFO κάτω από τα νερά του Μαϊάμι των ΗΠΑ.

Μυστηριώδεις εικόνες εμφανίστηκαν στον ιστό ενός πράσινου φωτεινού αντικειμένου που κινείται κάτω από το νερό.Καθώς κινούνταν, το αντικείμενο έλαμψε και άλλαξε σχήμα.

Πρόσφατα αναφέρθηκε μια υποβρύχια παρατήρηση UFO στις ακτές του Μαϊάμι.Ένα υποβρύχιο και φωτεινό αντικείμενο που ξάφνιασε τους τηλεθεατές των κοινωνικών δικτύων.Ο διάσημος ουφολόγος Scott Waring δημοσίευσε μυστηριώδεις εικόνες στις οποίες ένα λαμπερό αντικείμενο πράσινης φωτεινότητας κινείται κάτω από την επιφάνεια του νερού.

UFO ΣΤΟ ΜΑΪΑΜΙ

Καθώς κινούνταν το αντικείμενο έλαμψε πράσινο και άλλαξε σχήμα.Σύμφωνα με τον Waring,τα UFO είναι ικανά να κινούνται υποβρύχια εξίσου εύκολα όσο και στον αέρα και το πράσινο φως προέρχεται από τα συστήματα πρόωσης ενός αγνώστου αντικειμένου.Αυτό απέχει πολύ από το να είναι μια μεμονωμένη περίπτωση εισόδου και εξόδου OV NI από τον ωκεανό.

Πολλοί θυμούνται πιθανώς τα βίντεο με την είσοδο ενός UFO στο νερό, τα οποία κινηματογραφήθηκαν από το πλήρωμα ενός αμερικανικού αντιτορπιλικού.Ο ουφολόγος είναι πεπεισμένος ότι στα σημεία που βρίσκονται τέτοια αντικείμενα θα μπορούσαν να βρίσκονται εξωγήινες βάσεις σε βάθος πολλών χιλιομέτρων.

Ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι αυτές οι βάσεις δεν είναι οι κύριες, αλλά μάλλον οι βάσεις διέλευσης για όντα από άλλους κόσμους που θα μπορούσαν να ζουν κάτω από το νερό και γιατί όχι,υπόγεια. 

-5/6/22:Στα πλαίσια της προετοιμασίας του πλανήτη να δεχτεί τον Γαλαξιακό Υπερπαλμό,ένας τεράστιος στόλος σκαφών Φωτεινών Πολιτισμών από το Τοπικό Σμήνος Γαλαξιών,έχει συγκεντρωθεί

ΗΛΙΟΠΑΥΣΗ

γύρω από την Ηλιόπαυση του Ηλιακού Συστήματος.Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στόλων στην ιστορία ολόκληρου του Σύμπαντος. 

Τα σκάφη αυτά θα εναρμονίσουν και θα κατευθύνουν τη ροή των ενεργειών στους πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος όταν εκδηλωθεί ο Γαλαξιακός Υπερπαλμός.


-5/6/22:Mια ηλιακή έκλαμψη μπλοκάρεται μερικώς για λίγο από μια άγνωστη επιμήκη δύναμη μπροστά της. 

Κανονικά μια ηλιακή έκλαμψη εκτοξεύεται στο διάστημα στο σύνολό της, αλλά αυτή η έκλαμψη

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΑΜΨΗ

μπλοκάρεται από κάτι μπροστά της,με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι μόνο ένα μέρος της έκλαμψης μπορεί να κινηθεί γύρω από μια άγνωστη επιμήκη δύναμη πριν εκτοξευτεί στο διάστημα. 

Φαίνεται ότι η επιμήκης δύναμη κινείται αργά μέσα από την ηλιακή έκλαμψη υποδηλώνοντας ότι είναι ένα πολύ μεγάλο διαστημόπλοιο σε σχήμα πούρου.

-Μητρικό πλοίο

Είμαστε παρών στην Γαία αδέλφια του φωτός.

Τα μητρικά πλοία είναι εξοπλισμένα με τα ελάχιστα πράγματα που μπορούν να φανταστούν οι κάτοικοί τους, η πηγή ενέργειας τους είναι το χάος και η αιωνιότητα, έχουν ζωή και νοημοσύνη δική τους, και

ΜΗΤΡΙΚΟ ΠΛΟΙΟ

ανταποκρίνονται σε μια τάξη ζωής που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν και έχουν για σάπισαν οι άλλοι.

Διαθέτουν επιστημονικά εργαστήρια, παιδικές χαρές αναψυχής, δάση, λίμνες και δείγματα φυτών από τις πιο μακρινές γωνιές του σύμπαντος, ακαδημαϊκές πανεπιστημιούπολες, ναούς προηγμένης ενέργειας και πνευματικές σπουδές,κλπ.


-6/6/22:Βίντεο της NASA με ένα διαστημόπλοιο μήκους 3.200 χλμ άγνωστης προέλευσης.

Ένας πρώην μηχανικός της NASA,που έγινε πληροφοριοδότης,ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο που δείχνει ένα μεγάλο διαστημόπλοιο υποστηρίζοντας ότι η NASA γνώριζε για την παρουσία εξωγήινης ζωής εδώ και δεκαετίες."Υπάρχουν ευφυείς φυλές ένα δισεκατομμύριο χρόνια μπροστά μας εκεί έξω. Ανακαλύπτουμε αστέρια που είναι πιθανό να φιλοξενούν πλανήτες και αυτοί οι πλανήτες μπορεί να

UFO  3200 χλμ

είναι έως και τρεις φορές μεγαλύτεροι από την ηλικία του αστεριού αυτού",είπε ο πρώην μηχανικός της NASA.

Το ίδιο αντικείμενο,όπως δηλώθηκε το 1980,είναι ξεκάθαρα ορατό στα πρόσφατα αποκαλυφθέντα έγγραφα του ρωσικού διαστημικού προγράμματος.

Τον Σεπτέμβριο του 2009,το διαστημόπλοιο Cassini παρατήρησε μια ανωμαλία,ένα περίεργο αντικείμενο που η NASA πιστεύει ότι μετακινήθηκε κατά βούληση υπό τον έλεγχο μιας νοημοσύνης και ήταν μεταλλικό και μαγνητικό. 

Το "αντικείμενο" εκτιμήθηκε ότι είχε μήκος 3200 χιλιόμετρα και πλάτος 800 χιλιόμετρα.

-7/6/22:Ένα τεράστιο εξωγήινο σκάφος πλησιάζει τη Γη.

Όλα θεωρούνταν φάρσα μέχρι το 1998,όταν το διαστημικό λεωφορείο Endeavor τράβηξε τις πρώτες καθαρές φωτογραφίες του δορυφόρου σε τροχιά.Επειδή ούτε η Ρωσία ούτε οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναλάβει την ευθύνη,πολλοί αναλυτές υποθέτουν ότι πρόκειται για εξωγήινο

TEΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΦΟΣ

πλοίο.Ωστόσο,λόγω του Google Sky,πρόσφατα βρέθηκε ένα νέο εύρημα.Όταν οι εικονικοί αρχαιολόγοι παρατήρησαν μια περίεργη εμφάνιση στον ουρανό,έκαναν αυτή την ανακάλυψη.

Αυτό το εξωγήινο διαστημόπλοιο,σε σχήμα πούρου,έχει συγκριθεί με το Ouamuamua,ένα άλλο περίεργο διαστημικό αντικείμενο.Έχει μήκος περίπου 120 μέτρα και διάμετρο 100 μέτρα.Αναγνωρίστηκε χρησιμοποιώντας τις συντεταγμένες του Google Sky(7 53 16.51-2 41 32.38)

Συνδέεται με τον θρύλο του δορυφόρου Black Knight; Ποια είναι η συμφωνία με τους Ouamuamua; Υπάρχει τίποτα εκεί ή ήταν απλώς ένα τέχνασμα; 

Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν αυτό είναι αλήθεια.

-7/6/22:Έχουν οι εξωγήινοι τον έλεγχο των κρυφών βάσεων και πόλεων της Σελήνης;

Αποδείξεις έχουν ανακαλυφθεί.Ωστόσο, μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει κάτι ασυνήθιστο και η Universal Trek ανακάλυψε ότι τα περίεργα φώτα στη Σελήνη ανάβουν και σβήνουν διάφορες ώρες της ημέρας χρησιμοποιώντας το Google Earth.

Τον Απρίλιο του 2022,μία εξελιγμένη συσκευή κατασκευάστηκε και τέθηκε σε λειτουργία.Σύμφωνα με

ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ

τον επιστήμονα John Lear,η Σελήνη διαθέτει τεράστιες πόλεις και βάσεις κάτω από την επιφάνεια. Έχει επίσης έναν εξωγήινο πληθυσμό που είναι πανομοιότυπος με τον δικό μας.Στη Σελήνη, οι Γκρίζοι μπορούν να ανακαλυφθούν,αν και προτιμούν να μένουν κάτω, σε τεράστια υπόγεια εργαστήρια.

Ως αποτέλεσμα,οι θεωρητικοί υποστηρίζουν ότι η Σελήνη είναι μια ανθρωπογενής δομή που δεν "ανήκει" εγγενώς στη Γη. Με απλά λόγια,είναι ένα εξελιγμένο εξωγήινο σκάφος που έχει παραδοθεί στο Ηλιακό Σύστημα πριν από χιλιετίες.

Στην κρυφή πλευρά της Σελήνης, κυρίως στον κρατήρα Giordano Bruno,στις φωτογραφίες μπορεί να εντοπιστούν παράξενα εξωγήινα κτίρια.Όταν ερευνηθούν διεξοδικά, άλλες εικόνες της NASA  θα αποκαλύπτουν ενδείξεις περίεργων δομών.

Αυτό θα εξηγούσε τον μεγάλο αριθμό ανωμαλιών που καταγράφηκαν από ερασιτέχνες αστρονόμους,αλλά δεν παρουσιάζονται από επίσημους φορείς.Θα ενίσχυε επίσης τη μαρτυρία των ειδικών,καθώς και θα εξηγούσε γιατί δεν έχουμε ξαναπατήσει το πόδι μας στη Σελήνη από τις αποστολές Απόλλων.

-8/6/22:Αυτό το τετράποδο σκοτεινό πλάσμα ξεπήδησε από το πουθενά στον Άρη και το Rover της NASA το ανακάλυψε.Η λήψη τραβήχτηκε από το Mars Opportunity Rover και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί έχει συγκεντρώσει τόση προσοχή.Οι ειδικοί δεν μπορούσαν παρά να συνδέσουν αυτό το τετράποδο ζώο με μια αρκούδα από τον πλανήτη μας καθώς την έβραζε η κάμερα.

Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό είναι αδύνατο, αλλά είναι συναρπαστικό να αναλογιστούμε εάν η ζωή στον Άρη και η ζωή στη Γη έχουν παραλληλισμούς.Γνωρίζουμε ότι οι εξωγήινοι που ζούσαν στον


Άρη ως επί το πλείστον ήταν ανθρωποειδείς,οπότε γιατί να μην κατοικούν και εκεί όντα που μοιάζουν με αρκούδα;

Η ίδια η λήψη είναι επίσης εξαιρετικά ωραία. Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα, μπορείτε να δείτε καθαρά το περίγραμμα του αντικειμένου και ότι δεν είναι απλώς μια τυχαία δυσλειτουργία της κάμερας.Φυσικά, κάποιοι αμφίβολοι είπαν ότι αυτό ήταν απλώς ένα άλλο παράδειγμα παρεϊδολίας, αλλά αυτό είναι τουλάχιστον άσχετο,γιατί θα μπορούσαμε να δώσουμε σε αυτά τα άτομα έναν γνήσιο εξωγήινο και θα έβρισκαν λόγους να παραπονεθούν στο τέλος της ημέρας.

Πολλοί επιστήμονες έχουν υποθέσει ότι αυτό μπορεί να είναι ένα από τα τελευταία λείψανα του Άρη, ωστόσο αυτό είναι εξαιρετικά απίθανο δεδομένου του αριθμού των αλληλεπιδράσεων που έχουμε ανακαλύψει ακόμη στον πλανήτη.

Ποιο είναι,λοιπόν;Είναι μόνο η φαντασία μας ή μήπως αυτή η εικόνα έχει περισσότερα από όσα φαίνονται στο μάτι;

-8/6/22:Πυρηνικές εκρήξεις στον πλανήτη Άρη.

Ο Άρης είχε αρχικά ένα περιβάλλον παρόμοιο με τη Γη με ωκεανό και ποτάμια και ήταν το σπίτι για φυτική και ζωική ζωή,συμπεριλαμβανομένου ενός ανθρωποειδούς πολιτισμού, για μεγάλο χρονικό διάστημα.Στη συνέχεια,για άγνωστες αιτίες,μια τρομερή θερμοπυρηνική έκρηξη έπληξε την καρδιά του αρειανού πολιτισμού,καταστρέφοντας την οικολογία του πλανήτη.Οι επιστήμονες λένε ότι ο Άρης είχε δύο αρχαίους ανθρωποειδείς πολιτισμούς που ονομάζονταν Κυδωνία και Ουτοπία,οι οποίοι είχαν ένα επίπεδο τεχνολογίας συγκρίσιμο με τους αρχαίους Αιγύπτιους. 

Τι απέγιναν οι Αρειανοί; Ισχυρίζεται ότι εμπλέκονται πυρηνικά.

ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ 
ΑΡΗ

Στον Άρη,υπήρξαν δύο μεγάλες τραγωδίες,τα πυρηνικά και μετά ένας αστεροειδής που χτύπησε την περιοχή Cydonia που βρισκόταν στη μέση όλων αυτών. Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι και οι δύο τραγωδίες προκλήθηκαν από πυρηνικά πυρηνικά,πιθανώς "φυσικές" πυρηνικές εκρήξεις που προκλήθηκαν από κοσμικές παραξενιές,όπως σύγκρουση αστεροειδών με ραδιενεργό υλικό ή κάτι παρόμοιο.

Η υψηλή συγκέντρωση της ατμόσφαιρας Xenon-129,στοιχεία από το Krypton-80 και το ανιχνευμένο μοτίβο υπερβολικής αφθονίας ουρανίου και θορίου στην επιφάνεια του Άρη, σε σχέση με τους μετεωρίτες του Άρη,που είδαν για πρώτη φορά οι Ρώσοι και τώρα επιβεβαιώθηκαν από το διαστημικό σκάφος Mars Odyssey Ray Gamma Φασματόμετρο,σημαίνει ότι η επιφάνεια του Άρη ήταν προφανώς ο τόπος μαζικών ραδιολογικών γεγονότων, που δημιούργησαν μεγάλες ποσότητες ισοτόπων υπογραφής και κάλυψαν την επιφάνεια.

Δύο τεράστιες μη φυσιολογικές πυρηνικές εκρήξεις στον Άρη στο παρελθόν μπορούν να ερμηνευθούν ως η αιτία αυτού του μοτίβου φαινομένων.Επιστήμονες πιστεύουν ότι ο Άρης είχε έναν εκλεπτυσμένο πολιτισμό στο μακρινό παρελθόν και ότι αυτός ο πολιτισμός τελείωσε με τον τραγικό και βάναυσο τρόπο.

Οι εκρήξεις θα ήταν αρκετά ισχυρές ώστε να προκαλέσουν μια τεράστια καταστροφή και να αλλάξουν ριζικά το περιβάλλον του Άρη.Επίσης δεν έχει σχηματιστεί ατμόσφαιρα γιατί δεν έχουν ανακαλυφθεί κρατήρες.

Σκεφτείτε έναν πολιτισμό υψηλής τεχνολογίας όπου μερικοί άνθρωποι εφάρμοσαν εσφαλμένα την τεχνολογία υψηλής ενέργειας και βγήκε εκτός ελέγχου πριν από μερικά εκατομμύρια χρόνια,με

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ

αποτέλεσμα μια τεράστια έκρηξη και καταστροφή.Ίσως κάτι παρόμοιο συνέβη στη Γη πριν από περίπου 13.000 χρόνια, με αποκορύφωμα μια κατακλυσμική καταστροφή που βύθισε την Ατλαντίδα και ενεργοποίησε ενεργά το Τρίγωνο των Βερμούδων (και άλλες παραδοξότητες) Μπορεί να ήταν ή να μην ήταν πυρηνικό όπλο και μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί ή όχι σε μάχη.

Πιστεύεται ότι αν ήταν όπλο,θα ήταν πολύ πιο ισχυρό από τα πυρηνικά όπλα.Κάτι που είναι πιο εξελιγμένο από αυτό που έχουμε τώρα.

-8/6/22:Εξωγήινο UFO τεράστιου μεγέθους Mothership.

Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS) ανακάλυψε ένα τεράστιο εξωγήινο UFO,Mothership,κρυμμένο στα σύννεφα.Μια απίστευτη φωτογραφία από τον ISS δείχνει ένα τεράστιο σύννεφο με περίεργη μορφή στη Γη,το οποίο πολλοί έχουν συνδέσει με το διάσημο Millennium Falcon του Star Wars.Τα σύννεφα στη φωτογραφία φαίνεται να δημιουργούν έναν πλήρη κύκλο πάνω στη δυτική ακτή της Αφρικής.Ενα εξέχον κανάλι στο YouTube που ειδικεύεται στην επιστήμη και το διάστημα,κυκλοφόρησε τις φωτογραφίες.

Υπάρχει εισβολή εξωγήινων;Αυτή η φωτογραφία θα ήταν νέα απόδειξη για εξωγήινα διαστημόπλοια

MOTHERSHIP

που προσγειώνονται στον πλανήτη μας.Εκατοντάδες φώτα που σχηματίζουν μια διαμόρφωση καθώς πλησίαζουν τη Γη; Αρχικά τα παρεξηγήσαμε για δορυφόρους ή μετεωρίτες,αλλά μετά από λίγες στιγμές,εξαφανίστηκαν σαν να μην υπήρχαν ποτέ. Σε αυτό, πρέπει να προσθέσουμε ότι παράξενα μπλε φώτα έχουν δει και φωτογραφηθεί στους ουρανούς σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες εβδομάδες του Μαίου.

Αρκετοί μάρτυρες στη Μαδρίτη της Ισπανίας παρατήρησαν σύννεφα που έγιναν μπλε πάνω από κτίρια τη νύχτα.Το ασυνήθιστο φως παρέμεινε στα σύννεφα για περίπου επτά λεπτά πριν εξαφανιστεί. Ένα ασυνήθιστο μπλε φως στον ουρανό κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας με κεραυνούς μεταμορφώθηκε σε κάτι που φαινόταν να είναι ένα γιγάντιο UFO σε μια παραλία κοντά στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Αυτά είναι μόνο μερικά σημάδια ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας εξωγήινης εισβολής.Η επιστήμη μας είπε επίσης ότι αυτό το ενδεχόμενο είναι δυνατό.Ο Stephen Hawkin φυσικός,έχει δηλώσει πολλές φορές ότι μια σύγκρουση πολιτισμών μπορεί να είναι καταστροφική για την ανθρωπότητα.Εάν οι εξωγήινοι πολιτισμοί μπορούν να ταξιδέψουν στη Γη,υποδηλώνει ότι είναι πιο εξελιγμένοι από τους ανθρώπους και έχουν δημιουργήσει τεχνολογία που δεν έχουμε εμείς.Τώρα πρέπει να καταλάβουμε τι θέλουν !!

-Aπό 7/6/22 άλλαξαν οι εγκεφαλικές μας λειτουργίες.

Οι ηλιακές εκρήξεις απελευθερώνουν μια στεφανιαία εκτίναξη μάζας (CME),με λάμψεις και αέρα να πνέει σωματίδια πλάσματος που αυξάνουν τη συχνότητα δονήσεων της μαγνητόσφαιρας του πλανήτη μας.Η Γη περιβάλλεται από σωματίδια πλάσματος και η πίεση πάνω τους αυξάνεται και αυξάνεται ο αριθμός των νετρονίων.Ολα κουβαλούν κωδικοποιημένα μηνύματα για την ενεργοποίηση του αρχικού ανθρώπινου DNA.Συγκεκριμένα τα μιτοχόνδρια ή την πτυχή που έχουμε πληροφορίες από αυτά.

Αλλάζουν και οι εγκεφαλικές λειτουργίες .Απομακρυνόμαστε από τα κύματα των ηλεκτρομαγνητικών


συχνοτήτων,που αποτελούν την πρωταρχική μορφή αποστολής μηνυμάτων στο νευρικό σύστημα.Η κρυστάλλινη ενέργεια,την οποία γινόμαστε και περισσότερο, πηγαίνει καλύτερα με τον ιονισμό,αλλά και τη θερμότητα,καθώς τα μόρια μας περιστρέφονται πιο γρήγορα για να απελευθερώσουν την περίσσεια ενέργειας,η οποία βοηθά στ δημιουργία ενός συστήματος "φωτός".

Παραμένουμε ενυδατωμένη τροφή,και τρώμε ελαφριά φρούτα και λαχανικά και χρειαζόμαστε ξεκούραση.Μεγαλύτερη η συνείδηση,τόσο μεγαλύτερη η δόνηση.Πιο ψηλά η δόνηση, τόσο μεγαλύτερο το φως.Όσο μεγαλύτερο το φως,τόσο πιο καθαρή η πυριτική- μορφή κρυστάλλινη.

Το σύμπαν σύντομα θα κουνηθεί ξανά με ισχυρότερα ρεύματα ανέμων με αποτέλεσμα τα διάφορα καιρικά φαινόμενα να είναι έντονα ενώ η Γαία λαμβάνει περισσότερες πληροφορίες, περισσότερες ενεργοποιήσεις και περισσότερο "φως".

-Η NASA προσπαθεί να κρύψει ένα UFO μήκους 3-5 μιλίων. 

Ονομάζεται "μετεωρίτης" και παρατηρήθηκε πάνω από τη Βερίγγειο Θάλασσα  δηλώνοντας ότι η έκρηξη προκλήθηκε.

Η NASA προσπαθεί να κρύψει την ύπαρξη αυτού του UFO μήκους 3-5 μιλίων,δηλώνοντας ότι η έκρηξη προκλήθηκε από έναν μετεωρίτη που χτύπησε με τη θάλασσα πάνω από τη Βερίγγειο Θάλασσα αυτή την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Διατύπωσαν το επιχείρημα ότι επρόκειτο για μετεωρίτη αφού το τεράστιο UFO εμφανίστηκε σε

UFO 3-5 ΜΙΛΙΩΝ

παγκόσμια ραντάρ και μετεωρολογικούς δορυφόρους.Δεν μπορούσαν να φανταστούν έναν πιο επιτακτικό λόγο για αυτό το γιγάντιο UFO να πετά πάνω από τη θάλασσα.

Όπως αναφέρει το Yahoo News:"Η έκρηξη θα απέδιδε περίπου 173 κιλοτόνους ενέργειας,πάνω από 10 φορές την ενέργεια που εξαπέλυσε το ατομικό όπλο της Χιροσίμα κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο".Υποδηλώνει ότι πρέπει να φαίνεται μια έκρηξη με ακτίνα 30-60 μιλίων,αλλά δεν είναι.Δεν φαίνεται ότι έγινε έκρηξη! Φαίνεται να είναι ένα εξωγήινο σκάφος μήκους τριών έως πέντε μιλίων.

Δεν είναι αλήθεια ότι ένας μετεωρίτης που πετούσε με τόσο μεγάλη ταχύτητα στην ατμόσφαιρα θα άφηνε ένα μονοπάτι και θα ζέστανε τον αέρα;

Αν στείλουν πλοία εκεί για έρευνα,μόλις πλησιάσουνε,τα όργανα θα τρελαθούν και θα δυσλειτουργήσουν μέχρι να φύγουν.

-Μητρικά πλοία.

Τα Mητρικά πλοία είναι εξοπλισμένα με τα ελάχιστα πράγματα που μπορούν να φανταστούν οι κάτοικοί τους.H πηγή ενέργειας τους είναι το χάος και η αιωνιότητα, έχουν ζωή και νοημοσύνη δική τους και ανταποκρίνονται σε μια τάξη ζωής που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν και έχουν για σάπισαν οι άλλοι

Διαθέτουν επιστημονικά εργαστήρια, παιδικές χαρές αναψυχής,δάση,λίμνες και δείγματα φυτών από

MHΤΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

τις πιο μακρινές γωνιές του σύμπαντος ακαδημαϊκές πανεπιστημιούπολες, ναούς προηγμένης ενέργειας και πνευματικές σπουδές και άγρια ζωή.H βιοποικιλότητα θα καταπλήξει το πιο οξύ μυαλό.

Ζουν στα υψηλότερα δονούμενα όντα,9η,10η και μέγιστη συντονισμένη η 12η.

Είναι κυριολεκτικά ο ουρανός που επιπλέει στο διάστημα.Ήρθε η ώρα για το σύμπαν να ανακτήσει τις εμπειρίες του παρελθόντος μας.

Ήρθε η ώρα για άπειρη ευγνωμοσύνη αλλά και ώρα να ξεσπάσουμε από αυτό το περίτεχνο matrix που μας έχει βαραίνει πάνω από 25 χιλιάδες χρόνια.

-Το διαστημικό σκάφος Juno τράβηξε αυτή την παράξενη φωτογραφία του Δία.Η NASA δεν φαίνεται να το καταλαβαίνει.

Το Juno εκτοξεύτηκε με στόχο τη μελέτη του βαρυτικού πεδίου,του μαγνητικού πεδίου και της πολικής μαγνητόσφαιρας του Δία.Το Juno έλαβε μερικές θεαματικές φωτογραφίες ένα μήνα μετά την

JUNO ΦΑΛΑΙΝΑ

εκτόξευση,στις οποίες μπορούμε να δούμε αυτήν την ανωμαλία,αυτό το παρεκκλίνον αντικείμενο που η NASA δεν μπορούσε να εξηγήσει.

Αυτό το αντικείμενο μοιάζει με μια τεράστια φάλαινα και φαίνεται να τρέφεται με ένα φυτό που επιπλέει γύρω από τον Δία. 

Τι ακριβώς είναι αυτό το αινιγματικό αντικείμενο που αιωρείται γύρω από τον Δία;

-Η NASA και το Ναυτικό των ΗΠΑ έχουν ενεργούς στόλους πλοίων στο Διάστημα.

Έχουν υπάρξει διάφορες αναφορές ότι το Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών σχεδιάζει έναν ξεχωριστό Διαστημικό Στόλο. Αν πιστευτούν οι επίσημοι λογαριασμοί, τόσο η NASA όσο και το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ διαθέτουν πλέον έναν πλήρως λειτουργικό Διαστημικό Στόλο.

Οι ισχυρισμοί τους υποστηρίζονται από γνωστά πρόσωπα .Ποιος ισχυρίστηκε ότι υπάρχει μια κρυφή κυβέρνηση που εργάζεται στις σκιές της δικής της Πολεμικής Αεροπορίας του Ναυτικού.Πολλοί θεωρητικοί συνωμοσίας και ουφολόγοι πιστεύουν ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο διαθέτουν κρυφές και εξελιγμένες τεχνολογίες ή εξωγήινη τεχνολογία.

Ο πρώην Καναδός υπουργός,Paul Hellyer,είπε κάποτε ότι "εξωγήινοι από άλλους κόσμους ήρθαν στη

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ
ΤΩΝ ΗΠΑ

Γη πριν από δεκαετίες για να μας βοηθήσουν στην εξέλιξή μας".Αυτές οι επισκέψεις,ωστόσο,θεωρήθηκαν ως απειλή και οι πολίτες μας ήθελαν να τις καταρρίψουν. Χιλιάδες δισεκατομμύρια δολάρια έχουν επενδυθεί με την πάροδο του χρόνου σε προγράμματα.Τόσο το Κογκρέσο όσο και ο Γενικός Διοικητής το έχουν κρατήσει μυστικό.

Αρκετοί εξέχοντες αστροναύτες και πρώην αστροναύτες έχουν κάνει το ίδιο πράγμα,υπονοώντας ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία. Ότι επικοινωνούν μαζί μας και ότι διάφοροι εξωγήινοι πολιτισμοί μας παρατηρούν εδώ και πολύ καιρό.Για τους μηχανισμούς πρόωσής τους,αυτοί ανταποκρίνονται χρησιμοποιούν πρωτοφανή τεχνολογία όπως μαγνητική περιστροφή,δακτύλιοι ή δίσκοι.

Για τους μηχανισμούς πρόωσής τους,αυτοί ανταποκρίνονται χρησιμοποιούν πρωτοφανή τεχνολογία όπως μαγνητική περιστροφή,δακτύλιοι ή δίσκοι.

-Βόμβα από επιστήμονα: Σύγκρουση με..UFO; Ίσως υπάρχουν τέσσερεις εχθρικοί εξωγήινοι πολιτισμοί στον γαλαξία μας.Ένας εξωγήινος πολιτισμός μπορεί να έχει έναν εγκέφαλο με διαφορετική χημική σύνθεση και μπορεί να μην έχουν την ενσυναίσθησή μας ή μπορεί να έχουν περισσότερες ψυχοπαθολογικές συμπεριφορές

Στον Γαλαξία μας υπάρχουν 40 εκατομμύρια πιθανώς κατοικήσιμοι πλανήτες.Κάποιοι εξ αυτών

ΓΑΛΑΞΙΑΣ

ενδεχομένως να φιλοξενούν εξωγήινους πολιτισμούς και,σύμφωνα με νέα έρευνα που αναρτήθηκε,περίπου τέσσερεις από αυτούς ίσως να είναι "κακόβουλοι",εν δυνάμει εχθρικοί.

Το νέο αυτό επιστημονικό άρθρο,που δεν έχει ακόμα αξιολογηθεί από ομότιμους, θέτει ένα ερώτημα:Τι πιθανότητες υπάρχουν άνθρωποι να έρθουν κάποια στιγμή σε επαφή με έναν εχθρικό εξωγήινο πολιτισμό,ικανό να εισβάλει στον πλανήτη μας;

-Μία φορά τη χιλιετία όλοι οι πλανήτες ενώνονται

Ο Ιούνιος του τρέχοντος έτους έχει έναν εκπληκτικά σπάνιο συνδυασμό στον πρωινό ουρανό στις 17 μέχρι 28 Ιουνίου.Ανάμεσα σε όλους τους πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος θα λάμπει στον ουρανό ταυτόχρονα, παραταγμένοι ο ένας μετά τον άλλον!

Αυτό εμφανίστηκε για τελευταία φορά το 947μΧ,το απόγευμα του Ιουνίου και δεν μπορούμε να

ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ

είμαστε τυχεροί μέχρι την αυγή του Απριλίου 2492μΧ.Ένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συνύπαρξης είναι ότι οι 5 πλανήτες που είναι ορατοί με γυμνό μάτι θα είναι με την ακριβή σειρά από τον Ήλιο στον ουρανό,όπως έχουμε ήδη μάθει στο σχολείο ανάλογα με την απόστασή τους από τον Ήλιο: Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Κρόνος.Επιπλέον,η διαρκώς εξασθενημένη Σελήνη περνά από τους πλανήτες καθώς περνούν οι μέρες,έτσι η αυγή δείχνει διαφορετικό πρόσωπο κάθε πρωί! Ως ειδικός καλεσμένος, ο Πλούτωνας και ο μεγαλύτερος και λαμπρότερος αστεροειδής,η Vesta θα παραταχθούν επίσης εάν κάποιος μπορεί να είναι λάτρης των νάνων και των αστεροειδών.Και ακόμα και τα αγόρια (αρσενικοί πλανήτες)εμφανίζονται πάνω από την Αφροδίτη!

-Προωθημένο από το Space Force Digital Soldiers.

Η Αμερικανική Στρατιωτική Γαλαξιακή Συμμαχία και ο Διοικητής της Valiant Thor έχουν κατασχέσει "πλήρως τους μοχλούς της εξουσίας στον κόσμο".


Είμαστε Νικηφόροι στο Σκότος !!

Αναμονή Anons.

Ο Κόσμος πρόκειται να "Αλλάξει" !!

Τέλος παιχνιδιού!!

Υπογραφή:19ος Πρόεδρος Τραμπ και 19ος Αντιπρόεδρος Kennedy Jr.


- Το άρθρο θα συνεχιστεί στο β΄ δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

15/6/22                                    

                                                             ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

                                                                ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα ( ΠΖ)


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία:

-Γεράσιμος Καλογεράκης

-Karolina Aleksandrova

-Corey Goode

-Alex Collier

-James Gilliland

-Michael Salla-Συγγραφέας

-Marek Gabriel

-aetos-apokalypsis

-http://www.educatinghumanity.co

-http://www.andromedacouncil.com

-https://www.gizmodo.com.au

-https://pythiablog.blogspot.com

-https://www.google.com

-https://www.youtube.com

-https://www.skai.gr.com

-https://www.naftemporiki.gr

-https://www.dx-world.net

-https:/www./spaceweatherarchive.com

-https://ww.cobramap.blogspot.com

-https://www.sciencenews.org

-https://www.newdawnmagazine.com

-https://blog.world-mysteries.com

-https://scinews.eu/fysiki-diastima

-https://www.ellinikahoaxes.gr

-https://www.thegoddesscircle.net

-http://www.gigapan.com

-https://spaceweather.rra.go.kr

-https://www.sciencealert.com

-https://www.gizmodo.com.au


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.