Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

TΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 22-ΙΟΥΛΙΟΣ 2022 (από 16/7/22 - έως 31/7/22)



ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Συνεχίζω το Β΄μέρος του άρθρου !! (Από 17/7/22 - έως 31/7/22)

       

 «Μη σκιάζεστε στα σκότη! 

  Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι 

  της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει». 

Ιωάννης Πολέμης -(Ποιητής)

ΔΙΑΣΤΗΜΑ   ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ-ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 -Ερχεται το τέλος του βαθύ κράτους.Η στιγμή που όλοι περιμένουμε.

Για όσους δεν γνωρίζουν,οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι είναι ήδη όλοι τους εδώ στην Γη!!

"Είμαστε ήδη πολύ κοντά η ώρα μηδέν έφτασε.Μεγάλα γεγονότα θα ξεκινήσουν,Θα υπάρξει ένα


μεγάλο βιβλικό σενάριο όπου θα νομίζουμε ότι είναι ο 3ος ΠΠ,αλλά στην πραγματικότητα ενεργοποιούν στρατιώτες και εξωγήϊνους και στη συνέχεια βομβαρδίζουν όλα αυτά τα σατανικά κτήρια της Luceriferian.

Το Γεγονός θα είναι Βιβλικό.Ποιά είναι μερικά από τα πολύ μεγάλα σατανικά ορόσημα των Illuminati στον κόσμο;Το Q μας τα έδειξε.

Εκπληκτική φωτογραφία από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό από την Ελλάδα!!

-Η Ελλάδα έχει μεγάλη προστασία απο τις Θείες δυνάμεις του Θεού και τους Ανδρομέδιους !!

Γιά όσους δεν γνωρίζουν:Οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι είναι ήδη όλοι τους στην Ελλάδα!!!

"Είμαστε ήδη πολύ κοντά η ώρα μηδέν έφτασε.Μεγάλα γεγονότα θα ξεκινήσουν,Θα υπάρξει ένα μεγάλο βιβλικό σενάριο όπου θα νομίζουμε ότι είναι ο 3ος ΠΠ,αλλά στην πραγματικότητα ενεργοποιούμε στρατιώτες και εξωγήϊνους και στη συνέχεια βομβαρδίζουμε όλα αυτά τα σατανικά κτήρια της Luceriferian.

Ηδη από 15/7/22 βρίσκεται πάνω από την Ελλάδα μας φύλακας της,ο δορυφορός "Επόπτης" εξωγήινης

ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΕΠΟΠΗΣ

υπερτεχνολογίας στον οποίον έχουν κάνει και θέση σε τροχιά.

Μιά ομάδα Ελλήνων επιστημόνων,44.000 ατόμων,της "Ομάδας Εψιλον",φυλάει την Ελλάδα μας πλέον από κάθε επιβουλή και όποια κι'αν είναι!!

Είχε μιλήσει ο κρητικός εκπρόσωπος τους,περίπου πριν σε ένα μήνα,σε διαδυκτιακό κανάλι γι'αυτόν τον Ελληνικό υπερδορυφόρο !!! 

Επίσης,από 15/7/22 έχουν έρθει στην Ελλάδα και αλλού,δισεκατομμύρια,σκάφη των Ανδρομέδιων για να μας φυλάνε.

Ο μεγάλος αέρας που έχουμε τώρα τον Ιούλιο,είναι των σκαφών των Ανδρομέδιων !!Στο ανατολικό Αιγαίο,κοντά στα παράλια της Τουρκίας,μεγάλο μέρος Ανδρομέδιων σκαφών βρίσκεται μέσα στον βυθό και περιμένει τους Τούρκους.

Οι Ανδρομέδιοι είναι έτοιμοι,αν μας χτυπήσουν οι Τούρκοι τα νησία μας και τον στόλο μας,και θα επέμβουν!! 

Η Τουρκία θα γίνει σε τέσσερα κρατίδια:

*Της Σμύρνης με Ελληνότουρκους.

*Ανατολικά της Αγκυρας,με κανονικούς Τούρκους.

*ΒΑ οι Πόντιοι.

*ΝΑ οι Κούρδοι.

Αυτό το θέλει ο Ερντογάν,ο οποίος ειναι κανονικός Ελληνοπόντιος.

Επίσης λέγεται ότι οι Ρώσσοι θα πάρουν την Κωνσταντινούπολη και μετά από ένα χρόνο θα μας την δώσουν.

-Η Γη αλλάζει συχνότητες,ανελίσσεται και ουσιαστικά,θα γεννηθεί μιά νέα Γη.Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και δεν ενδιαφέρεται για το ποιός άνθρωπος θα καταφέρει να ακολουθλησει συχνοτικά σε αυτήν την διαδικασία!

Οποιος τα καταφέρει θα ακολουθήσει την Νέα Γη και θα βιώσει την εξέλιξη.Οποιος δεν τα καταφέρει και παραμείνει χαμηλά,συχνοτητά,θα συνεχίσει να βιώνη όσα βιώνουμε μέχρι τώρα.Η διαδικασία αυτή είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθεί,ακριβώς όπως γίνεται,γιατί ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν δύναται να
αποκωδικοποίησει όλες τις πληροφορίες,όπως ακριβώς αυτές έρχονται.Ομως καλό είναι να μπορέσουμε να δούμε την εικόνα.Φανταστείται λοιπόν την παλιά Γη να γεννάει μιά νέα Γη,η οποία αρχίζει και απομακρύνεται σιγά-σιγά!!Η νέα Γη, έχει άλλες συχότητες και δεν την νοιάζει ποιός άνθρωπος θα ακολουθήσει.Είναι μιά διαδικασία που δεν εξαρτάται από εμάς.Πρέπει να γίνει και έχει ξεκινήσει να γίνεται!!

Oσοι άνθρωποι καταφέρουν να ανεβάσουν τις συχνότητες τους στα επίπεδα που θα μπορέσουν να συγχρονίσουν με την ιδέα με τη Νέα Γη που γενιέται τώρα,θα ειναι αυτοί που θα ακολουθήσουν στο νέο φωτεινό δρόμο της.Οι άλλοι,όπως είπαμε,θα συνεχίσουν να βιώνουν όλα όσα βιώνουμε μέχρι σήμερα και θα χάσουν αυτήν την τεράστια ευκαιρία της απελευθέρωσης τους.Θα ξαναδωθεί και άλλη ευκαιρία σε αυτούς,όμως δεν ξέρουμε πότε θα γίνει αυτό και πόσες γεννιές θα πρέπει να περάσουν για να γίνει.

Για αυτό τον λόγο οι Φωτεινές Δυνάμεις από την δεκαετία του 1960 κι'όλας,έχουν αρχίσει και έρχονται,να ενσαρκωθούν στον πλανήτη μας,ψυχές φωτεινές που αποστολή τουςέχουν να βοηθήσουν

ΝΕΑ ΓΗ

προς αυτόν το δρόμο τους άλλους ανθρώπους.Να μεταδώσουν θετική ενέργεια και έτσι να ανέβουν οι συχνότητες σε όσους περισσότερους ανθρώπους.Στην αρχή αυτές οι ψυχές ήταν πολύ λίγες.Με τα χρόνια όμως,έρχονται όλο και περισσότερες και πιό συνειδητοποιημένες ψυχές,εφοδιασμένες με περισσότρες μνήμες.

Ειδικά στην εποχή μας,όλα τα φωτεινά παιδιά που έχουν γεννηθεί μετά το 2000,είναι έτοιμα και με όλες τις δυνατοτητές τους.Ετσι γίνεται μιά τεράστια προσπάθεια αφύπνισης των ανθρώπων από τις φωτεινές ψυχές και μάλιστα με κάθε κόστος!Τα αποτελέσματα είναι καλά μέχρι τώρα και έτσι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούν πλέον να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς τους ζητάει η δική τους ψυχή να κάνουν ..και το κάνουν!

Βοηθούν με όλη τους την αγάπη τους συνανθρώπους τους και το μόνο που προσπαθούν είναι να διατηρούν τις υψηλές συχνότητες στα σωστά επίπεδα.Η Γη ανελίσσεται συχνοτικά και αυτό δεν εξαρτάται από εμάς.Είναι κάτι που γίνεται ήδη και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε!!Είναι μένει μόνο να αποφασίσουμε να το ακολουθήσουμε ή αλλιώς θα το χάσουμε.

https://nikolaosanaximandros.gr

-Αστερισμός του Αετού Διός

"Θερινό Τρίγωνο". Εντοπίζεται  στην μέση του Ουρανού (ακριβώς πάνω από τα κεφάλια μας) Αποτελείτε από τα Άστρα: Βέγας (α΄Λύρας-Απόλλωνας),Ντένεπ (α’ Κύκνου - Φαέθωντας) και Αλτάιρ (α'Αετού-Δίας).Ανάμεσά τους διακρίνετε ο Γαλαξίας μας,το "Γάλα-Αξίας της Ήρας".

Στην αστρονομία όμως συνήθως,τον συναντάμε με το αραβικό του όνομα,Αλτάιρ (α΄αστέρας του Αετού-Δίας)."Αλτάϊρ=Αλ ναρς αλ τάιρ= Ιπτάμενος Αετός".

Στα νύχια του κρατά τον όμορφο Γανυμήδη,τον οποίο ήθελε ο Δίας για οινοχόο του και γι'αυτό έστειλε

ΑΛΤΑΪΡ-ΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ

τον Αετό για να τον φέρει στους ουρανούς.

Αποτελείτε από 72 άστρα και θεωρείται ως ένας από τους ωραιότερους αστερισμούς.Βρίσκεται δε κατά το ήμισυ στο βόρειο και κατά το άλλο ήμισυ στο νότιο ουράνιο ημισφαίριο "κόβεται" δλδ από τον Ουράνιο Ισημερινό θυμίζοντας τους δύο Αετούς του Διός που έκαναν τον γύρω του Κόσμου και έτσι βρίσκεται και στα δύο ημισφαίρια (είναι αμφιφανής αστερισμός).

Ο αστερισμός του Αετού,συμβολίζει τον αετό του Διός που μάζευε τους κεραυνούς που πετούσε ο Δίας στην Γη και τους έφερνε πίσω. 

Καθώς ο Αετός έχει την ικανότητα να βλέπει από μεγάλα ύψη,αυτός ο Αστερισμός συνδέεται με Πολεμική Δυναμική,με δυνατό πάθος με αδάμαστη θέληση,κυρίαρχο χαρακτήρα,επιρροή στους άλλους διόραση και οξύ διεισδυτικό μυαλό.

Η παρουσία του Αετού του Διός μας δυναμώνει για ένα τέλος σε όλα αυτά τα έκτροπα που βιώνουμε !!

Αλλά μην το ξεχνάμε,οι κεραυνοί του Διός που θα πέσουν στη Γη και θα επιφέρουν και τιμωρία.

-Ο Κυκλώνας ήταν Μητρικό Σκάφος!

To 2020 κυκλώνας έπληξε περιοχές του Ιονίου στην Ελλάδα και αποδείχτηκε καταστροφικός και φονικός,πολύ περισσότερα απο αλλες περιοχές που βρέθηκαν στο διάβα του.Πρόκειται για περίπτωση εμφάνισης τόσο σπάνιας που, σύμφωνα με το wikipedia, τέτοιου είδους μετεωρολογικά φαινόμενα,γνωστά και ως “Μεσογειακοί Tυφώνες”, μόνο 100 έχουν καταγραφεί από το 1947 ως και το 2011.Αμέσως,σήμανε συναγερμός και οι δύο σταθμοί αφού επικοινώνησαν μεταξύ τους,ήρθαν σε

ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ
ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ

επαφή και με άλλους προκειμένου να διασταυρώσουν τα στοιχεία. Πράγματι αυτό που έβλεπαν ήταν υπαρκτό και μάλιστα αρκετά μεγάλο. Ήταν ένα ολοστρόγγυλο αντικείμενο με μία σειρά ομόκεντρων δαχτυλιδιών να το περιβάλλουν. Το μέγεθός του υπολογιζόταν όσο η Σικελία και η Πελοπόννησος μαζί.

Το πρώτο πράγμα που αποφάσισαν να κάνουν οι υπεύθυνοι υπηρεσίας, βάση πρωτοκόλλου, ήταν να αλλάξουν την διαμόρφωση της ανωμαλίας που εμφανιζόταν σε κάθε χρήστη διαδικτύου.Έτσι,πλέον,το αντικείμενο που παρέπεμπε σε τεράστιο ιπτάμενο δίσκο,πιθανότατα Μητρικό Σκάφος, κάποιου εξωγήινου πολιτισμού,εμφανιζόταν πλέον σε όλους τους χρήστες ως ένας Medicane,δηλαδή,ένας Μεσογειακός Τυφώνας, ένας κυκλώνας

Ο Ιπτάμενος Δίσκος-Μητριικο Σκάφος,είχε αργή αλλά σταθερή κατεύθυνση προς την Πύλο,ενώ όσο πλησίαζε προς την ξηρά,άλλαζε το περιβάλλον γύρω του και δημιουργούσε συνθήκες πραγματικού κυκλώνα,για λόγους που κανείς από τους μετεωρολόγους δεν καταλάβαινε.Ίσως, για κάλυψη,ίσως για εξαιτίας χαμηλής διάτμησης ανέμου και ατμοσφαιρικής αστάθειας που προκαλούσαν τα αντιβαρυτικά συστήματα του εξωγήινου διαστημόπλοιου.Το πιθανότερο ήταν πως συνέβαινε το δεύτερο. Μεγάλη ανακούφιση για τους ειδικούς του μετεωρολογικού σταθμού,που άρχισαν να στέλνουν έκτακτα δελτία ακραίων καιρικών φαινομένων,στην Πολιτική Προστασία για να ενημερώσουν τους πολίτες να προστατευτούν.

Ο κυκλώνας-διαστημόπλοιο ήρθε και στάθηκε επί τρία μερόνυχτα στα ανοιχτά,ανάμεσα στην Πύλο και την Μεθώνη.Έστεκε επίμονα στο ίδιο σημείο,χωρίς να μετακινείται προς κάποια κατεύθυνση. Το “μάτι” του κυκλώνα ήταν σχεδόν επάνω από μια βραχονησίδα που ονομαζόταν Διαβολονήσι. Όλο αυτό το διάστημα έσπειρε κάθε είδους καταστροφή στα παράκτια.Βάρκες βγήκαν στην στεριά,αυτοκίνητα βρέθηκαν στη θάλασσα,ποτάμια ξεχείλισαν,πλημμύρες,σπίτια καταστράφηκαν.Την τέταρτη μέρα,ο κυκλώνας φάνηκε να μετακινείται προς τα νησιά Σαπιένζα και Σχίζα και ξαφνικά εξαφανίστηκε από τα μετεωρολογικά ραντάρ.

Όταν όλα ησύχασαν ο διευθυντής του σταθμού,δεν μπορούσε ακόμα να πιστέψει αυτό που είχαν δει τα μάτια του στο ραντάρ. Από την άλλη, αν παραδεχόταν και ο ίδιος ότι υπήρχαν εξωγήινοι,δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο που δεν εμφανίζονταν φανερά αντί να κρύβονται πίσω από κυκλώνες και, κυρίως,τι γύρευαν στο Διαβολονήσι.Άνοιξε τους χάρτες που είχε, έψαξε στο google map,έψαξε παλιότερους,άνοιξε βιβλία και τότε,βρήκε αυτό που τον τυραννούσε.

Η βραχονησίδα αυτή, ονομάστηκε Διαβολονήσι στα χρόνια της τουρκοκρατίας.Πριν, την έλεγαν

ΔΙΑΒΟΛΟΝΗΣΙ ΠΥΛΟΥ

Διαβόλι, ενώ πιο παλιά Διαύλι ή Νήσος Δίαυλος που παραπέμπει σε μια σύνθετη λέξη:Δία-Αυλός, Αυλός του Δία.Όλα τα υπόλοιπα ονόματα ήταν παραφθορές της αρχαίας ονομασίας του "Διαύλου. 

Μια παράξενη σκέψη-απορία καρφώθηκε στο μυαλό του διευθυντή: Αν αυτό το νησί ήταν πράγματι ένας δίαυλος ή μία Πύλη προς "κάπου αλλού", προς άλλες διαστάσεις.Έμεινε "κάγκελο"!!Όταν ήταν νέος ακόμα,ο διευθυντής του μετεωρολογικού σταθμού,του άρεσε να διαβάζει μυστήρια και άλλα ανεξήγητα.Τότε,είχε προσέξει την θεωρία του Massimo Fratini,σύμφωνα με την οποία εξωγήινα διαστημόπλοια χρησιμοποιούν τις καταιγίδες για να καταφτάνουν στην Γη.Ίσως, κάπου κόλλαγε όλο αυτό.Βέβαια, αυτή η εικασία, ήταν η μισή απάντηση,διότι το υπόλοιπο ερώτημα δεν μπορούσε να απαντηθεί:

"Προσπαθούσαν οι εξωγήινοι να ανοίξουν ή να μπουν σε αυτή την Πύλη-Δίαυλος (ή Δίσυλο )"!!!

-Διαστημικό Τηλεσκόπιο.(νέο)

Πρώτες εικόνες από το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb,από NASA, ESA, CSA και STS.Η αυγή μιας νέας εποχής στην αστρονομία έχει ξεκινήσει καθώς ο κόσμος ρίχνει την πρώτη ματιά στις πλήρεις δυνατότητες του διαστημικού τηλεσκοπίου James Webb της NASA, μια συνεργασία με την ESA (Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία) και την CSA (Καναδική Διαστημική Υπηρεσία).Οι πρώτες

THΛΕΣΚΟΠΙΟ JAMES WEBB

έγχρωμες εικόνες και φασματοσκοπικά δεδομένα του τηλεσκοπίου κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής μετάδοσης στις 10:30 π.μ. EDT (14:30 UTC) την Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022,από τοΔιαστημικό Κέντρο Πτήσεων Goddard της NASA στο Greenbelt του Μέριλαντ Αυτοί οι στόχοι που αναφέρονται παρακάτω αντιπροσωπεύουν το πρώτο κύμα έγχρωμων επιστημονικών εικόνων και φασμάτων που έχει συγκεντρώσει το αστεροσκοπείο και την επίσημη έναρξη των γενικών επιστημονικών επιχειρήσεων του Webb.Επιλέχθηκαν από μια διεθνή επιτροπή εκπροσώπων από τη NASA,την ESA,την CSA και το Επιστημονικό Ινστιτούτο του Διαστημικού Τηλεσκοπίου.

Αυτές οι πρώτες εικόνες από το μεγαλύτερο και ισχυρότερο διαστημικό τηλεσκόπιο του κόσμου δείχνουν τον Webb σε πλήρη ισχύ,έτοιμο να ξεκινήσει την αποστολή του να  ξεδιπλώσει το υπέρυθρο σύμπαν.Μια κυματοειδής,ημιδιαφανής περιοχή σχηματισμού άστρων,στο νεφέλωμα Carina,φαίνεται σε αυτήν την εικόνα Webb,με απόχρωση κεχριμπαριού και μπλε.Eπίσης μπορούν να φανούν αστέρια στο προσκήνιο με αιχμές περίθλασης, όπως και μια κηλίδα φωτεινών σημείων φόντου μέσα από το θολό νεφέλωμα.

Δείτε τη μεγαλύτερη έκδοση αυτής της εικόνας:Αυτό το τοπίο με "βουνά" και "κοιλάδες" με στίγματα

ΝΕΦΕΛΩΜΑ  3324 CARINA
με αστραφτερά αστέρια είναι στην πραγματικότητα η άκρη μιας κοντινής,νεαρής περιοχής σχηματισμού αστέρων που ονομάζεται NGC 3324 στο νεφέλωμα Carina.Τραβηγμένη στο υπέρυθροφως από το νέο διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb της NASA αυτή η εικόνα αποκαλύπτει για πρώτη φορά αόρατες περιοχές γέννησης αστέρων.Ονομάζεται Cosmic Cliffs,η φαινομενικά τρισδιάστατη εικόνα του Webb,που μοιάζει με απόκρημνα βουνά σε ένα φεγγαρόλουστο βράδυ. Στην πραγματικότητα,είναι η άκρη της γιγαντιαίας αέριας κοιλότητας και οι ψηλότερες "κορυφές",σε αυτην.

Η εικόνα,έχei ύψος περίπου επτά έτη φωτός. σπηλαιώδης περιοχή έχει χαραχθεί από το νεφέλωμα από την έντονη υπεριώδη ακτινοβολία και τους αστρικούς ανέμους από εξαιρετικά ογκώδη,καυτά,νεαρά αστέρια που βρίσκονται στο κέντρο της φυσαλίδας,πάνω από την περιοχή που φαίνεται σε αυτή την εικόνα.

-Οι Ατλάντιες Πυραμίδες που βρίσκονται κάτω από τα νερά στα ανοικτά των ακτών του Long Island,χρησιμοποιούνται από τις Φωτεινές Δυνάμεις για να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση της αρνητικής ενέργειας της Μαύρης Πέτρας στο Long Island.

ΑΤΛΑΝΤΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ

Οι Πυραμίδες δουλεύουν με τις αρχές της Ιερής Γεωμετρίας. Η πυραμιδική μορφή δημιουργεί διαστατική πύλη που επιτρέπει στις ενέργειες υψηλοτέρων διαστάσεων να έχουν ευκολότερη πρόσβαση στο φυσικό επίπεδο. Οι Δυνάμεις του Φωτός χρησιμοποιούν τις πυραμίδες ως μέρος ενός παγκόσμιου πλανητικού δικτύου φωτός και ενέργειας για να διοχετεύουν περισσότερο φως υψηλών συχνοτήτων στο φυσικό επίπεδο.

Η χρήση μικρών πυραμίδων στις τσέπες,στα σπίτια και κάτω από τα κρεββάτια είναι πολύ επωφελής.

-Ελλάδα,ενας Ιερός Χώρος Γεμάτος Ενέργεια.

Κορόνα,έτσι ονομάζεται ο Ηλιος μας ή το ενεργειακό πεδίο όπου βρίσκεται πάνω από το κεφάλι μας ή αλλιώς "Στέμμα ή Στεφάνι Ιός "(το λεγόμενο μικρόβιο) "Κορόνα Ιος".Το μικρόβιο,όπου κατ'είλθε εκ του ζωοδότη Ηλιού μας!! Οι εκτινάξεις μάζας με την θεραπευτική ενέργεια του ώστε να ξυπνήσει τους νόες από την λήθη.

Ο φυσικός χώρος της Ελλάδας,είναι ένα πολύ Δυνατό πεδίο,ένα πεδίο ισχυρών Δυνάμεων φτάνοντας μάλιστα σε σημείο "Πεδίου Μάχης"ένα πεδίο "Ηλεκτρομαγνητικών Παλμών και Πόλων όπου οι ενέργειες συνεχώς κινούνται,Δια-κινούνται,Δια-χωρίζονται,τέμνονται και έρχονται σε "Ζεύ-ξη"και


ξανά "Δια-σταυρώνονται" και ξανά "Διαχωρίζονται με Δύναμη και Θόρυβο (Ήχο) και σε μια αέναη Ροή,ώστε οι άνθρωποι να έχουν την ευκαιρία αναπτύσσοντας την ελευθερη βούληση τους και μέσω των "Επιλογών"τους,να συντονίζονται με την "Ενέργεια" να συντονίζονται με τους Προγόνους τους,με τους Θεούς τους!!!

Να θυμάστε πως αυτή η "Ενέργεια",για την οποία μιλάμε,είναι"Η Ενέργεια των Ιερών και Αθανάτων προγόνων μας !!! Για αυτήν την ενέργεια πρόκειται !!!Είμαστε πολυδιάστατα όντα ενέργειας και Φωτός.Είμαστε ηλεκτρομαγνητικά πεδία,με το ηλεκτρικό πεδίο  να είναι η "Σκέψη"και το Μαγνητικό Πεδίο"να είναι το συναίσθημα.Οι Έλληνες προκάτοχοί μας,είχαν πρόσβαση σε ένα καθολικό σύστημα "μέτρησης της Ενέργειας"(έγινε γνωστό ως η Γεωδατική Γνώση του πλανήτη) και χρησιμοποιήθηκε για τον σχεδιασμό ιερών και πόλεων με την εκπληκτική επιτυχία της αρχιτεκτονικής σε συνδυασμό με την ελεύθερη ενέργεια (Νικόλας Τέσλα)

Στο σύμπαν η ελεύθερη ενέργεια (ενέργεια μηδενικού σημείου) είναι δεδομένη.Και εκεί είναι το σημείο όπου μπορούμε να παίρνουμε μέρος στα "πεδία των Μαχών"!!!

-Άθικτος ναός της θεάς Αθηνάς βρίσκεται σε υπόγειο χώρο της Αθήνας.Το γνωρίζουν αλλά γιατί δεν το αποκαλύπτΗ μεγαλύτερη παγκόσμια ανακάλυψη στην υφήλιο.

Υπάρχει κάτω από την Αθήνα υπόγειος χώρος αρχαίος που οδηγεί σε άθικτο ναό.Τον έχουνε βρει εδώ και 25 χρόνια με 130 αγάλματα άθικτα σε άριστη κατάσταση;Τι φοβούνται να μην αποκαλυφθεί και το

ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ

κρύβουν 25 χρόνια; Υπάρχουν εικασίες ότι υπάρχει και το χρυσελεφάντινο άγαλμα. 

 Εκεί υπήρχαν ανάγλυφα παντού στον χώρο γεμάτο σαν αυτά που έχει ο Παρθενώνας γύρω γύρω. Τα αγάλματα και ο χώρος τουλάχιστον τότες πριν το ξανακλείσουν ήτανε άθικτος.Τα αγάλματα ήταν τέλειος άθικτα, χωρίς να λείπουν χέρια μύτες όπως λείπουν σε αυτά τα αγάλματα που έχουμε έξω,τα περισσότερα σπασμένα στο μουσείο της ακρόπολης και παντού. Χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά. Και όλα αυτά μέχρις εκεί που προχώρησαν γιατί δεν το εξερεύνησαν όλο το μέρος.Ποιοι είναι αυτοί που έχουνε σταματήσει τόσα χρόνια το άνοιγμα της στοάς;Το αποκάλυψε ο άνθρωπος που το ανακάλυψε..αλλιώς ακόμα δεν θα ξέραμε τίποτα.

-Ένα Κανόνι της Φωτιάς μόλις άνοιξε στον Ηλιο.

Ένα σκοτεινό νήμα μαγνητισμού βγήκε από την ατμόσφαιρα του ήλιου στις 11/7/22,χαράσσοντας ένα γιγάντιο "φαράγγι φωτιάς".

Το Solar Dynamics Observatory της NASA κατέγραψε την έκρηξη.                                     

KANONI THΣ ΦΩΤΙΑΣ

Τα τοιχώματα του φαραγγιού,που εκτείνονται διαγώνια στο βίντεο,έχουν ύψος 20.000 km και δέκα φορές μεγαλύτερο μήκος Ανιχνεύουν το κανάλι όπου το νήμα αιωρήθηκε από μαγνητικές δυνάμεις πάνω από την επιφάνεια του ήλιου,προτού οι αστάθειες το εκτοξεύσουν προς τον ουρανό.

Λίγο μετά την έκρηξη,το Παρατηρητήριο Ηλίου και Ηλιόσφαιρας (SOHO) είδε ένα μερικό φωτοστέφανο (CME) να αναδύεται από το βόρειο ημισφαίριο του ήλιου.

Οι αναλυτές της NOAA λένε ότι το CME θα μπορούσε να χτυπήσει το μαγνητικό πεδίο της Γης στις 20 ή 21 Ιουλίου 2022. 

Το CME είναι αργό, αλλά ακόμη και αργά CME μπορεί να προκαλέσουν μικρές γεωμαγνητικές καταιγίδες.

-Στις 11/7/22 παρουσιάστηκε μια πρώτη φωτογραφία που τραβήχτηκε από το νέο τηλεσκόπιο "James Webb" της NASA,ενώπιον του Προέδρου των ΗΠΑ Biden.Η εικόνα αυτή δείχνει τους γαλαξίες που σχηματίστηκαν λίγο μετά το "Big Ban",πριν από 13 δισεκατομμύρια χρόνια.

Μια από τις βασικές αποστολές του νέου τηλεσκοπίου "James Webb",είναι η εξερεύνηση των αρχών του σύμπαντος.Αυτή η πρώτη "επίδειξη" είχε ως στόχο να δείξει τις δυνατότητές του στον τομέα αυτόν. Ήταν όμως μόνο ένας από τους πέντε στόχους της NASA,που κρατήθηκαν μυστικοί για να αποκαλυφθούν σήμερα.Μεταξύ αυτών:Οι φωτογραφίες δύο νεφελωμάτων,φωτογενών και γιγαντιαίων νεφών από αέρια και σκόνη. Το νεφέλωμα της Τροπίδος, που απέχει περίπου 7.600 έτη φωτός από τη Γη, δείχνει τον σχηματισμό των αστέρων.Περιέχει πολλά, γιγαντιαία άστρα, το μέγεθος των οποίων ξεπερνά κατά πολλές φορές εκείνο του Ήλιου.

Το Δακτυλιοειδές Νεφέλωμα από την άλλη είναι ένα «πλανητικό» νεφέλωμα (αν και δεν έχει καμία

ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ J.WEBB

σχέση με πλανήτες): πρόκειται για ένα "πελώριο νέφος αερίων" που περιβάλλουν ένα άστρο που πεθαίνει.

Επίσης το διαστημικό τηλεσκόπιο "James Webb" απαθανάτισε την ευδιάκριτη υπογραφή του νερού,μαζί με στοιχεία για σύννεφα και ομίχλη, στην ατμόσφαιρα που περιβάλλει έναν καυτό, φουσκωμένο αέριο γίγαντα πλανήτη που περιστρέφεται γύρω από ένα μακρινό αστέρι που μοιάζει με τον Ήλιο.

Η παρατήρηση, η οποία αποκαλύπτει την παρουσία συγκεκριμένων μορίων αερίου που βασίζονται σε μικροσκοπικές μειώσεις στη φωτεινότητα των ακριβών χρωμάτων του φωτός, είναι η πιο λεπτομερής του είδους της μέχρι σήμερα,καταδεικνύοντας την άνευ προηγουμένου ικανότητα του James Webb να αναλύει ατμόσφαιρες εκατοντάδες έτη φωτός μακριά.

Ο Εξωπλανήτης "WASP-96 b"είναι ένας από τους περισσότερους από 5.000 επιβεβαιωμένους

WASP-96b

εξωπλανήτες στον Γαλαξία μας Βρίσκεται περίπου 1.150 έτη φωτός μακριά στον αστερισμό του νότιου ουρανού "Phoenix",αντιπροσωπεύει έναν τύπο αέριου γίγαντα,με μάζα μικρότερη από τη μισή από αυτή του πλανήτη Δία.

Επίσης μόλις κυκλοφόρησε τις πρώτες επιστημονικές εικόνες υψηλής ανάλυσης,αλλά ένα έγγραφο για τις δοκιμές τηλεσκοπίου περιείχε επίσης μια εικόνα του Δία.

Αρκετές πολυαναμενόμενες εικόνες κυκλοφόρησαν από το τηλεσκόπιο αυτό,συμπεριλαμβανομένης της πρώτης ματιάς του στον πλανήτη Δία. Ωστόσο,οι φωτογραφίες του μεγαλύτερου πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος δεν ήταν μέρος της παρτίδας των πολυαναμενόμενων εικόνων.Αντίθετα, ήταν μέρος του οργάνου δοκιμής στο οποίο υποβλήθηκε το τηλεσκόπιο.

Στις παραπάνω εικόνες του Δία φαίνονται τέσσερα φεγγάρια του,μαζί με το δαχτυλίδι του Δία,το οποίο καταγράφηκε καθώς δοκιμάζονταν τα επιστημονικά όργανα του JWST. Στα αριστερά της Μεγάλης

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΙΑΣ

Ερυθράς Κηλίδας του Δία, μπορείτε επίσης να δείτε τη σκιά της Ευρώπης, του φεγγαριού του Δία.

Η παρατήρηση ενός φωτεινού πλανήτη και των δορυφόρων και των δακτυλίων του αναμενόταν να είναι προκλητική, λόγω του διάσπαρτου φωτός που μπορεί να επηρεάσει το επιστημονικό όργανο που χρησιμοποιείται,αλλά και ο ακριβής αισθητήρας καθοδήγησης πρέπει να παρακολουθεί αστέρια-οδηγούς κοντά στον φωτεινό πλανήτη. 

Για να εστιάσει σε δύο ξεχωριστά μήκη κύματος φωτός,η κάμερα NIRCam του τηλεσκοπίου χρησιμοποίησε δύο διαφορετικά φίλτρα.Η κάμερα εγγύς υπέρυθρης ακτινοβολίας JWST χρησιμοποίησε ένα φίλτρο που επισημαίνει μικρά μήκη κύματος για τη λήψη της εικόνας στα αριστερά. Ένα φίλτρο στα δεξιά τονίζει μεγάλα μήκη κύματος φωτός στην εικόνα στα δεξιά.

Από το τηλεσκόπιο James Webb περιμένουνε οι επιστήμονες,όπως ο Ελληνας αστροφυσικός Σταμάτης Κριμιζής τώρα περισσότερες πληροφορίες,γιατί μπορεί να μας δώσει και κάποιες διαφορετικές χρονομετρίες(https://twitter.com/_astronomay/status/1546897730831884296}

-14/7/22:Εμφανίσθηκε UFO σε σχήμα κύβου που έγινε μάρτυρας από τρία άτομα από τρία ξεχωριστά πλεονεκτικά σημεία.Μια μάρτυρας,μια γυναίκα λογίστρια στο Ελ Πάσο,ονόμασε τον κύβο "απαίσιο" στην εμφάνιση Μοιάζει πολύ παράξενο για να είναι αληθινό και κάποιοι το έχουν κολλήσει ως φάρσα,αλλά η θέαση έχει αναφερθεί στο Houston Chronicle και σε "αλλους ιστότοπους"σε μεγάλο βαθμό λόγω της αλήθειας με την οποία το συζήτησαν οι μάρτυρες

Τα σχήματα των σύγχρονων θεάσεων UFO ποικίλλουν αρκετά, αλλά σε γενικές γραμμές υπάρχουν

UFO ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΥΒΟΥ

μερικοί κύριοι τύποι..Υπάρχουν επίσης σκάφη πούρου,τριγωνικού,ακόμη και ορθογώνιου σχήματος.Πολλές χιλιάδες θεάσεις που καταγράφηκαν από αυτόπτες μάρτυρες τις τελευταίες δεκαετίες.

Τα σχήματα των σύγχρονων θεάσεων UFO,ποικίλλουν αρκετά, αλλά σε γενικές γραμμές υπάρχουν μερικοί κύριοι τύποι.Το σκάφος ή ο ιπτάμενος δίσκος σε σχήμα "δίσκου" που έγινε δημοφιλές σε πολλές διαφορετικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές είναι το πιο συχνά αναφερόμενο ανάμεσα σε πραγματικούς αυτόπτες μάρτυρες UFO,αλλά υπάρχουν επίσης σκάφη πούρου,τριγωνικού,ακόμη και ορθογώνιου σχήματος.Πολλές χιλιάδες θεάσεις που καταγράφηκαν από αυτόπτες μάρτυρες τις τελευταίες δεκαετίες.

-Τι συνέβει στην Πύλη του Βρανδεμβούργου του Βερολίνου στις 16/7/22 ώρα 14:00.

Υπάρχει ένα μεγάλο μαύρο UFO,μια συμβολική επίδειξη και ένα "φτερωτό θηλυκό σαν ένα άρμα"σε

ΠΥΛΗ
ΒΡΑΔΕΜΒΟΥΡΓΟΥ

μια πολύ συμβολική τοποθεσία της Γερμανίας.

Ο ουρανός ήταν φορτωμένος με πλοία (UFO) κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας που συνέβει.Υπήρχε παρα πολύς κόσμος στην πλατεια της Πύλης του Βρανδεμβούργου.

Aυτά τα πλοία θα εμφανίζονται σταδιακά όλο και περισσότερο επειδή οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο γίνονται πιο συνειδητοί.

Πολύ σύντομα οι θεάσεις πλοίων θα γίνουν κοινός τόπος Γης,και θα εμφανίζονται σταδιακά όλο και περισσότερο.

    

-16/7/22:Πλοία (UFO) των αποστατών με μανδύα πάνω από το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου στη Γερμανία.

Αυτό είναι πλάνα από μια ζωντανή κάμερα Web που βρίσκεται στο Βερολίνο.Είναι UFO των "αποστατών"(κακές οντότητες) και παρατάσσονται στις άκρες των σύννεφων για να μπουν μέσα στα μεγάλα UFO.Ανοίγουν επίσης και μοιάζουν με κορώνα (ένας κύκλος με σημεία σε όλη τη διαδρομή) και στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο.

ΒΕΡΟΛΙΝΟ UFO ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ

Προφανώς όταν αυτά τα UFO εμφανίζονται στην ατμόσφαιρά μας,λόγω θερμότητας από την τεχνολογία πτήσης τους.Aυτό που τα κάνει αντιβαρυτικά,προκαλεί την εμφάνιση σύννεφων από τη μεταφορά θερμότητας.Λειτουργεί ως ένα υπέροχο κάλυμμα για τους αποστάτες,αλλά δεν μπορούν να ελέγξουν τα σχήματα που κάνουν τα σύννεφα.Γι' αυτό οι επιτήδειοι και όσοι κοιτούν ψηλά,μπορούν να τα δουν ή να τα διακρίνουν.

Αυτά τα πανούργα UFO των αποστατών,θέλουν να κρύβονται,γιατί η Συμμαχία της Γης (Earth Alliance) ψάχνει γι'αυτά τα ενοχλητικά αποστατικά UFO.

Ενας πόλεμος στα σύννεφα στον ουρανό μας,είναι μέσα.Η δραστηριότητα στους ουρανούς είναι πλέον ανησυχητική. 

-17/7/22:Το Oυκρανικό αεροπλάνο που μετέφερε φορτίο,χτυπήθηκε από τους Ολύμπιους θεούς.

Η Μόσχα "συλλέγει δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια" από την εξαγωγή ρωσικού χρυσού και έτσι στην πρόσφατα σύνοδο της G7 αποφασίστηκε η επιβολή εμπάργκο στον ρωσικό χρυσό,για να πλήξουν τους Ρώσους ολιγάρχες και την πολεμική μηχανή του Πούτιν.Αυτό όμως ενεργοποίησε υπόγειες διαδρομές μέσω Τουρκίας,που εξαρτάται οικονομικά από την Ρωσία,Σερβία,,Ουγγαρία, που είπε"οχι" στο εμπάργκο του Ρωσικού Πετρελαίου και άλλων.

Η προηγούμενη διαδρομή του μοιραίου Ουκρανικού αεροσκάφους,την ίδια ημέρα,από την Άγκυρα στη

ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ
ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ

Νις της Σερβίας,ως προς το τι μετέφερε;Μήπως για να αποκρύψουν ότι ο Ελληνικός εναέριος χώρος είναι "μπάτε σκύλοι αλέστε";΄Η για να μην θυμηθούμε την υπόθεση "Ριχάρδος" που έπαιρνε χρυσό και έδινε ψίχουλα σε πολλούς Ελληνες και τη δήλωσή του:"Μετέφερα χρυσό στην Τουρκία,έχω όλα τα παραστατικά";

Τι ποιό ασφαλές στη δουλειά αυτή την έκανει το Ουκρανικό αεροπλάνο,με ουκρανικό πλήρωμα χρησιμοποιώντας τον εναέριο χώρο της Ελλάδας ; Βέβαια οι Ολύμπιοι το ήξεραν αυτό και είπαν στους Ρώσους τι πρέπει να κάνουν.Ετσι λοιπόν οι Ρώσοι ψέκασαν τον χρυσό με ραδιενέργεια και γι'αυτό όταν έπεσε το αεροπλάνο κόντα στην Καβάλα,ο χρυσός έγινε... τσιμέντο!!

Μετά απ'αυτά:

*Ο σταθμός στην Καβάλα που ελέγχει για πυρηνικά και αλλά,ήταν κλειστός.

*Στην Ξάνθη όμως οι ενδείξεις ήταν αυξημένες και συστήνετο εμφιαλωμένο νερό,συχνό πλύσιμο,αλλαγή στα φίλτρα κλιματιστικών!

*Από το αεροπλάνο πως έγινε να μην έχει μείνει ούτε ρουθούνι και φτερά ουρά κινητήρας !!

Για όλα τα παραπάνω,οι Φωτεινές Δυνάμεις πρωτοστάτησαν και πάλι !!!

-Νεφέλωμα Νυχτερίδας.

Το Σκοτεινό Νεφέλωμα,γνωστό ως Νεφέλωμα Νυχτερίδας,είναι κρυμμένο μακριά από τα λαμπρά αστέρια του Ωρίωνα.Αυτο αποτελείται από πολύ πυκνά υλικά που μπλοκάρουν μεγάλο μέρος του φωτός από τα αστέρια του και τα αστέρια στο βάθος.Είναι 12 έτη φωτός σε μέγεθος και βρίσκεται

ΝΕΦΕΛΩΜΑ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ

περίπου 1.400 έτη φωτός από τον πλανήτη Γη.

Τα νεφελώματα είναι χώρος γέννησης άστρων.Η γέννηση των αστέρων συμβαίνει όταν ένα γιγάντιο μοριακό νεφέλωμα, διαστάσεων εκατοντάδων ετών φωτός,που περιέχει κατά 90% άτομα υδρογόνου,10% άτομα ηλίου,αλλά και βαρύτερα στοιχεία, καθώς επίσης και νερό, αμμωνία και οργανικές ενώσεις, καταρρέει εξαιτίας των δικών του βαρυτικών δυνάμεων. Καθώς, λοιπόν,καταρρέει και περιστρέφεται όλο και ταχύτερα,΄λογω του νόμου διατήρσης της στροφορμής,πλατύνεται και μετατρέπεται σε δίσκο. Στο κέντρο του συγκεντρώνεται το μεγαλύτερο μέρος της ύλης και έτσι εμφανίζεται ο πρωτοαστέρας.


-Η NASA έχασε επαφή με το σκάφος Capstone που κατευθύνεται στη Σελήνη.

Η NASA ανακοίνωσε την 19/7/22 ότι έχασε την επαφή με το μικρό διαστημικό σκάφος Capstone, που είχε εκτοξευθεί από τη Νέα Ζηλανδία στις 28/6/22 με προορισμό τη Σελήνη για να δοκιμάσει μια “λοξή” σεληνιακή τροχιά.Ωστόσο, οι μηχανικοί της διαστημικής υπηρεσίας ελπίζουν ότι μπορούν να διορθώσουν το πρόβλημα.

ΣΚΑΦΟΣ CAPSTONE

Το διαστημικό σκάφος,αξίας 33 εκατομμυρίων δολαρίων και βάρους μόλις 25 κιλών πρόκειται να τεθεί σε μια άκρως ελλειπτική τροχιά γύρω από το φεγγάρι,που ποτέ έως τώρα δεν είχε δοκιμαστεί. Η NASA θέλει να τοποθετήσει εκεί τον υπό κατασκευή σεληνιακό διαστημικό σταθμό της Gateway.Το Capstone αποτελεί προπομπό των μελλοντικών αποστολών “Artemis” της NASA, που θα επιτρέψουν στις ΗΠΑ να στείλει ξανά αστροναύτες στη Σελήνη.

Μετά από μια επιτυχημένη επικοινωνία και μια δεύτερη μερική επικοινωνία με το σκάφος στις 18/7/22, η NASA είπε ότι δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα που την εμπόδισε να επικοινωνήσει ξανά με το διαστημόπλοιο. Οι μηχανικοί προσπαθούν να βρουν την αιτία της διακοπής των επικοινωνιών και είναι αισιόδοξοι ότι μπορούν να το διορθώσουν, σύμφωνα με δήλωση της εκπροσώπου της διαστημικής υπηρεσίας, Sarah Frazier.

Το διαστημόπλοιο έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα σε τροχιά της Γης και είχε ξεκινήσει με επιτυχία στο δρόμο του προς το φεγγάρι όταν χάθηκε η επαφή, είπε η Frazier.Το διαστημικό σκάφος έχει το μέγεθος ενός φούρνου μικροκυμάτων και θα είναι το πρώτο διαστημικό σκάφος που θα δοκιμάσει αυτήν την οβάλ τροχιά, όπου η NASA θέλει να στήσει το Gateway. Το Gateway θα λειτουργήσει ως ένα σημείο στάσης για τους αστροναύτες πριν κατέβουν στην επιφάνεια της Σελήνης.

-Η μαύρη τρύπα του Γαλαξία μας.

ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ
Ιδού η υπερμεγέθης μαύρη τρύπα στο κέντρο του Γαλαξία μας!Γράφτηκε ιστορία!Οι επιστήμονες είχαν δει στο παρελθόν αστέρια να περιφέρονται γύρω από κάτι αόρατο, συμπαγές και πολύ ογκώδες στο κέντρο του Γαλαξία μας Αυτό υποδηλώνει έντονα ότι αυτό το αντικείμενο,γνωστό ως Τοξότης Α΄,είναι
μια μαύρη τρύπα και η σημερινή εικόνα είναι η πρώτη άμεση οπτική απόδειξη γι’ αυτό!

Για να το απεικονίσει η ομάδα δημιούργησε τo Event Horizon Telescope EHT,το οποίο συνέδεσε οκτώ υπάρχοντα ραδιοπαρατηρητήρια σε όλο τον πλανήτη για να σχηματίσουν ένα ενιαίο εικονικό τηλεσκόπιο!

H Μάζα της μαύρης τρύπας, είναι τέσσερα εκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από αυτή του Ήλιου μας!

Περίπου 200–400 δισεκατομμύρια αστέρια του Γαλαξία μας (και εμείς μαζί φυσικά) περιφερόμαστε γύρω απο αυτό!

Πηγη: ESA:Ευρωπαικός Οργανισμός Διαστήματος

-Ο στόλος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας είναι στρατηγικά σταθμευμένος πάνω από τη Μαλαισία στις 20/7/22.

TOLD YA SO

Οι λέξεις των εξωγήϊνων είπαν σε  Μαλαισιανούς:

"Told Ya So" "δηλαδή "δεν μπορεί να έρθει αρκετά σύντομα".

Τα "σύννεφα" στην εικόνα είναι πραγματικά πλοία εσωτερικών διαστάσεων από όντα,τους μελλοντικούς εαυτούς μας σε υψηλότερες μαγνητικές συχνότητες.


-Cassini Huygens:Πρώην στρατιωτικός μηχανικός,έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο της NASA.

Ο Bob Dean είναι πρώην μέλος των πληροφοριών του ΝΑΤΟ υψηλόβαθμος στρατιωτικός,ο οποίος έχει συμμετάσχει σε σημαντικές έρευνες για τα UFO.Σήμερα,ήδη συνταξιούχος, αποφάσισε να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει στον κόσμο.Τώρα έδειξε εικόνες ενός εξωγήινου αντικειμένου μήκους περίπου 3200 km κοντά στον πλανήτη Κρόνο .Ισχυρίστηκε ότι η NASA γνώριζε την ύπαρξη εξωγήινης ζωής εδώ και δεκαετίες,δημοσίευσε πρόσφατα ένα βίντεο με ένα μακρύ διαστημόπλοιο.Το βίντεο έχει πυροδοτήσει εικασίες και θεωρίες συνωμοσίας μεταξύ των θεατών."Υπάρχουν ευφυείς φυλές εκεί έξω που είναι ένα δισεκατομμύριο χρόνια μπροστά μας.Βρίσκουμε αστέρια εκεί έξω που πιθανώς έχουν πλανήτες,αυτοί οι πλανήτες μπορεί να είναι έως και τρεις φορές μεγαλύτεροι από το άστρο μας".

Πρόσφατα αρχεία ρωσικού διαστημικού προγράμματος,που διέρρευσαν,δείχνουν ξεκάθαρα το ίδιο αντικείμενο με αυτό που περιγράφηκε το 1980.Ο Bod Dean εξηγεί:"Τον Σεπτέμβριο του 2009, το

CASSINI

διαστημόπλοιο Cassini φωτογράφισε αυτό που η NASA αποκαλεί ανωμαλία,ένα παράξενο αντικείμενο που πιστεύουν ότι κινούνταν κατά βούληση υπό τον έλεγχο μιας νοημοσύνης,ήταν μεταλλικό και μαγνητικό.Διαπιστώθηκε ότι το "αντικείμενο" είχε μήκος περίπου 3200 km επί 800 km διάμετρο".Η  διαστημική ερευνητική  αποστολή Cassini–Huygens,περιλάμβανε μια συνεργασία μεταξύ της NASA και της ESA (European Space )και την  Ιταλική Διαστημική Υπηρεσία (ASI), για να στείλει ένα  διαστημικό ανιχνευτή για να μελετήσει τον  πλανήτη Κρόνο και το σύστημάτου,συμπεριλαμβανομένων των  δακτυλίων και  των φυσικών δορυφόρων του.

 Το ρομποτικό διαστημόπλοιο περιελάμβανε τόσο το  διαστημικό ανιχνευτή Cassini της NASA,όσο και το προσεδάφιο Huygens της ESA,το οποίο προσγειώθηκε στο μεγαλύτερο φεγγάρι του Κρόνου τον Τιτάνα στις.Το Cassini  ήταν το τέταρτο διαστημικό σκάφος που επισκέφτηκε τον Κρόνο και το πρώτο που μπήκε στην τροχιά του όπου παρέμεινε από το 2004 έως το 2017.Τα δύο σκάφη πήραν τα ονόματά τους από τους αστρονόμους  Giovanni Cassini  και  Christiaan Huygens . 

Το Cassini  ήταν ενεργό στο διάστημα για σχεδόν 20 χρόνια,με 13 χρόνια να περιστρέφεται γύρω από τον Κρόνο και να μελετά τον πλανήτη και το σύστημά του αφού μπήκε σε τροχιά την 1η Ιουλίου 2004.Το ταξίδι στον Κρόνο περιελάμβανε πτήσεις της  Αφροδίτης (Απρίλιος 1998 και Ιούλιος 1999),της Γης (Αύγουστος 1999),του αστεροειδούς  2685 Masursky και του  Δία (Δεκέμβριος 2000).Η

CASSINI ΣΕΠΤ 2017

αποστολή ολοκληρώθηκε στις 15/9/17 όταν η τροχιά του Cassini το πήγε στην ανώτερη ατμόσφαιρα του Κρόνου και κάηκε,προκειμένου να αποφευχθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος μόλυνσης των φεγγαριών του Κρόνου που θα μπορούσαν να προσφέρουν κατοικήσιμα περιβάλλοντα για να παρασύρουν τα χερσαία μικρόβια στο διαστημόπλοιο. 

Η αποστολή ήταν επιτυχής πέρα ​​από τις προσδοκίες.Ο Διευθυντής του Τμήματος Πλανητικής Επιστήμης της NASA, Jim Green, περιέγραψε  το Cassini-Huygens  ως μια "αποστολή των πρώτων",που έφερε επανάσταση στην ανθρώπινη κατανόηση του συστήματος του  Κρόνου, συμπεριλαμβανομένων των φεγγαριών και δαχτυλίδια και την κατανόησή μας για το πού μπορεί να βρεθεί ζωή στο  Ηλιακό Σύστημα . 

Οι σχεδιαστές του Cassini είχαν αρχικά προγραμματίσει μια αποστολή τεσσάρων ετών από τον Ιούνιο του 2004 έως τον Μάιο του 2008.Η αποστολή παρατάθηκε για άλλα δύο χρόνια μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2010,με το σήμα  Cassini Equinox Mission  Η αποστολή επεκτάθηκε για δεύτερη και τελευταία φορά με την  αποστολή Cassini Solstice ,που διήρκεσε άλλα επτά χρόνια μέχρι τις 15/9/17,ημερομηνία κατά την οποία το  Cassini  αποτροχιάστηκε για να καεί στην ανώτερη ατμόσφαιρα του Κρόνου.

Η μονάδα Huygens ταξίδεψε με  το Cassini  μέχρι τον χωρισμό της από την ανιχνευτή στις 25/12/04.Το Cassini Huygens προσγειώθηκε με  αλεξίπτωτο  στον  Τιτάνα  στις 14/1/05.Επέστρεψε δεδομένα στη Γη για περίπου 90 λεπτά, χρησιμοποιώντας το τροχιακό ως ρελέ.Αυτή ήταν η πρώτη  προσγείωση  που πραγματοποιήθηκε ποτέ στο εξωτερικό  Ηλιακό Σύστημα και η πρώτη προσγείωση σε "φεγγάρι" διαφορετικό από τη Σελήνη της Γης.

-Οι Ολύμπιοι έρχονται πλέον στη Γαία.

Η επέμβαση είναι αναπόφευκτή και θα λάβει χώρα άμεσα και ο λόγος αυτής της αμεσότητας; Ολος αυτός ο πανικός που επικρατεί στην Γαία!Η NASA αποκρύπτει συνεχώς μετά πανικού,την αλήθεια κατεβάζοντας συνεχώς τα βίντεο από τον Διαστημικό Σταθμό που δείχνουν μαζικά σκάφη με σταθερή ταχύτητα να κατευθύνονται στην Γαία.Με κάποιους υπολογισμούς που έχουν γίνει,υπολογίζαν ότι θα  έχουν αφιχθεί στην Γαία,βάση της ταχύτητας που ταξιδεύουν.Επέμβαση θα λάβει πλέον χώρα ασυζητητι!

Κάποιοι Ρώσοι αρνήθηκαν να προσγειώσουν τα σκάφη στη Ρωσσία και οι Αμερικάνοι θρησκευτικοί ηγέτες αρνήθηκαν να δεχθούν προσγείωση τους διότι οι θρησκείες θα εξαφανισθούν.Οι συμπαντικοί νόμοι,βέβαια μπροστά στους γήϊνους υπερτερούν.

Κάποιος,που δεν ανεφέρεται,κατάφερε να μπεί στα αρχεία της Αμερικής και πριν καεί ο υπολογιστής του πρόλαβε να διαβάσει,ότι περιμένουν την έλευση μη Γήϊνων Δυνάμεων μη αναφέροντας ημερομηνία .Βέβαια κάηκε ο υπολογιστής και ίσως γι'αυτό δεν πρόλαβε να διαβάση ημερομηνία.Είναι

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

πλέον κοινό μυστικό!Είχαν όλο τον χρόνο οι Αμερικανοί και Ρώσοι να ενημερώσουν τον κόσμο.Κανείς ηγέτης δεν αναφέρει τίποτα απολύτως και ούτε θα αναφέρει.Η απόφαση είναι απόφαση  και οι Ολύμπιοι τηρούν τις αποφάσεις τους. Ακόμη και την ύσταση στιγμή πριν την επέμβαση,για να μαζέψουν κόσμο!!!!

Την στιγμή της εμφανήσεως των "Ελ",κλείστε τις τηλεοράσεις διότι θα προσπαθήσουν να φοβήσουν τον κόσμο τρομοκρατώντας τον έπακρο.Δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα.Θα πάρουν αυτούς που πρέπει μαζί τους και το τι θα γίνει στη Γαία;;; Μην ακούτε κανέναν ο οποίος λέει ότι ολα αυτά είναι παραμύθια διότι το "πράττει" κατευθυνόμενες από αρνητικές δυνάμεις.

Ηλθε η ώρα που το κέλυφος του "Μάτριξ" θα σπάσει για τα καλά!

-26/7/22:Είναι πιθανό η NASA και το ναυτικό των ΗΠΑ να έχουν έναν εξαιρετικά προηγμένο ενεργό στόλο σκαφών εργασίας στο διάστημα

Υπήρξαν αρκετοί ισχυρισμοί ότι το Ναυτικό των ΗΠΑ συγκεντρώνει έναν μοναδικό Διαστημικό Στόλο. Σύμφωνα με επίσημες αναφορές, το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ και η NASA λειτουργούν επί του

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΗΠΑ

παρόντος έναν πλήρως λειτουργικό Διαστημικό Στόλο.Γνωστά άτομα όπως ο Daniel K. Inouye, οΔ
οποίος ισχυρίστηκε ότι υπάρχει μια μυστική κυβέρνηση που λειτουργεί στη σκιά με τη δική της Πολεμική Αεροπορία, Ναυτικό και μεθόδους παραγωγής χρημάτων και ότι είναι ελεύθερη να ενεργεί όποτε θέλει, υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς τους.

Πολλοί θεωρητικοί συνωμοσίας και ουφολόγοι πιστεύουν ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία που είναι είτε κρυφή είτε εξωγήινη.

Σύμφωνα με τον πρώην Καναδό υπουργό Paul Hellyer, εξωγήινοι επισκέπτες στη Γη στο παρελθόν μας βοήθησαν στην εξελικτική μας διαδικασία. Ωστόσο, οι εξορμήσεις τους θεωρήθηκαν απειλή και οι «δικοί μας» άνθρωποι πήραν την απόφαση να τους καταρρίψουν.

Κατά τη διάρκεια της ιστορίας,εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί σε έργα που το Κογκρέσο και ο Ανώτατος Διοικητής κράτησαν κρυφά.Το ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία ότι επικοινωνούν μαζί μας και ότι πολλοί εξωγήινοι πολιτισμοί μας παρακολουθούν εδώ και πολύ καιρό, υπονοείται από το γεγονός ότι πολλοί γνωστοί αστροναύτες και πρώην αστροναύτες έχουν κάνει το ίδιο πράγμα.

Για τα συστήματα πρόωσής τους,αυτές οι αντιδράσεις χρησιμοποιούν ανεξιχνίαστη τεχνολογία όπως μαγνητική περιστροφή, τοροειδείς ή δίσκους.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Περιμένουμε την ημέρα που ο Ελληνικός Λαός,με εξευτελισμένες τις δυνάμεις του κακού,με ταπεινωμένους κάτω από το πέλμα του,τους άθεους και προδότες πολιτικούς,θα αναγγείλει την "Αρχή της ελευθερίας του"!!!


Τέτοια χαιρετιστήριος της "Νίκης Ιαχή" δεν θα δόνησε ποτέ προηγουμένως,από τους πανάρχαιους χρόνους τον ουρανό της Ελλάδος !!!

Ξύπνησε ο Ελληνικός λαός από τον λήθαργο της Εθνικής αδράνειας και αντελήφθη ότι έχει ακόμη την "Ιερά προγονική παρακαταθήκη".

Αντελήφθη ότι μέσα στις φλέβες του ρέει ακόμη το αίμα των προγόνων,αντελήφθη ότι μπορεί ακόμη να θρέψη μαχητές,οι οποίοι διαφεντεύουν τα δίκαια της φυλής. 

Ο Ελληνικός λαός θα ανακτήση και πάλιν την εθνική του συνείδηση,θα ανανεώσει τις εθνικές ορμές,θα διδάσκεται να ζει,να σκέπτεται,να πολιτεύεται σαν ανεξάρτητη εθνική οντότης και όχι σαν αγέλη ραγιάδων!!


Προσευχόμαστε,για να στερεώσουμε γερά ότι κερδίσαμε,με αγώνες και θυσίες.Θα γεμίσαμε αυτή την ημέρα τις ψυχές μας με Ελλάδα,με "Φως και με Πίστην" στον Θεό του Δικαίου,στην Αλήθεια,στην Ελευθερία και Πίστιν στα πεπρωμένα της Φυλής.

Η ψυχή των Ελλήνων είναι άσβηστη και πάντα ορθή και δεν είναι για ξεπούλημα,ανήκει στην φυλή που μας τη χάρισε στην Ελλάδα. 

Στην Ελλάδα τον ελληνικό λαό τον παραστέκει ο "Παντοδύναμος Θεός" και οι "Φωτεινές Δυνάμεις"!!!

Τον προωθούν οι δρόμοι του,το "Εγγυάται ο Ιδιος"!!

31/7/22                                      

                                                   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

                                                          ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

-Γεράσιμος Καλογεράκης

-Karolina Aleksandrova

-Κωνσταντίνος Ελευθέριος Πετρόπουλος 

-Σπύρος Μακρής

-Σύμη Υφαντή

-Corey Goode

-Alex Collier

-James Gilliland

-Michael Salla-Συγγραφέας

-Marek Gabriel

-Αστροπύλη 2012

-WWG1WGA 

-Capten Kal El

-NASA/ESA/CS

-Jessica Hyde 

-Εlizabeth Ladaou(NASA)

-Gina Maria Colvin Hi

-https://www.Unboxholics.com

-https://www.janus.gr

-Τζάκσον Γουάιτ

-https://www.ancient-code.com

-https://www.news247.gr

-https://scinews.eu/

-https://www.2science.gr 

-http://www.aetos-apokalypsis.gr

-http://www.educatinghumanity.co

-http://www.andromedacouncil.com

-https://www.gizmodo.com.au

-https://pythiablog.blogspot.com

-https://www.google.com

-https://www.youtube.com

-https://www.spaceweather.rra.go.kr

-https://t.me/+S-LheoBjTzgp8FY1

-https://www.swpc.noaa.gov

-http://www.tachyonis.org

-https://www.athensvoice.gr

-https://www.unboxholics.com

-https://www.galactivision.com 

-https:skai.gr.com

-https://www.naftemporiki.gr

-https://www.dx-world.net

-https://spaceweatherarchive.com

-https://cobramap.blogspot.com

-https://www.sciencenews.org

-https://www.newdawnmagazine.com

-https://blog.world-mysteries.com

-https://scinews.eu/fysiki-diastima

-https://www.ellinikahoaxes.gr

-https://www.thegoddesscircle.net

-http://www.gigapan.com

-https://spaceweather.rra.go.kr

-https://www.sciencealert.com

-https://www.gizmodo.com.au







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.