Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ *** ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024 - 11/ 01/24 - 20/01/24

ΠΡΟΛΟΓΟΣ






ΘΕΑ  ΑΘΗΝΑ











 





ΔΙΑΣΤΗΜΑ  - ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ



1.O σκοτεινός δίαυλος Αόρνου Πέτρας - Ιερουσαλήμ.



Η καταστροφή του Αφχανιστάν και του Ιράκ, η ερήμωση της Γάζας και οι συνεχείς απειλές κατά
ΜΕΓΑΣ  ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΣ
του  Ιράν από το Ισραήλ  και  τις  ΗΠΑ,  γίνονται κατ' εντολήν των αποστατών και των σιωνιστών, οι οποίοι θέλουν ελεύθερο τον δίαυλο για την πραγμα- τοποίηση των σκοτεινών τους σχεδίων.Η "Άορνος Πέτρα",  είναι  ένα  μικρό  απόκρημνο ύψωμα με τρεις κορυφές, η ψηλότερη των οποίων έχει ύψος 741 μ. και είναι αντέρεισμα του ορεινού  όγκου Μαχαμπάν, το οποίο βρίσκεται πλησίον του Ινδού ποταμού.



Οι Ολύμπιοι του Διός: "Πάνω από την Άορνο Πέτρα και σε μέγα ύψος, υφίσταται μια σκοτεινή ουράνια πύλη, ένα απόλυτο κενό χωροχρόνου, ένας τεράστιος σκοτεινός διαστατικός δίαυλος, ο οποίος αρχίζει από τα όρη του Ινδοκούχ του Αφχανιστάν, διέρχεται από το Ιράν και το Ιράκ και καταλήγει στη Ιερουσαλήμ. Τον δίαυλον αυτόν, χρησιμοποιούν ο Γιαχβέ και οι αποστάτες για την κάθοδο τους στην Γαία, υλοποιώντας σκάφη και προσωπικό".Η Ολυμπιάδα,η μητέρα του Μέγα Αλεξάνδρου, ήταν Ιέρεια στα Μυστήρια των Καβείρων, γνώριζε και ενημέρωσε τον γιο της ότι στην περιοχή αυτή βρισκόταν η πύλη του μεγάλου αυτού σκοτεινού διαύλου "Αόρνου Πέτρας" και γι'αυτό ο Αλέξανδρος με το χτίσιμο ναών,θυσιών και ιερουργιών,πέτυχε προσωριννό κλείσιμο.


Ο πραγματικός στόχος των ερπετοειδών κλώνων που ηγούνται του κατ'ευφημισμόν "ελευθέρου κόσμου" και  της  ούτω  καλούμενης "διεθνούς κοινότητας",  είναι  η  διάνοιξη  του  σκοτεινού διαύλου,ο οποίο είναι απαραίτητο για την πραγματοποίηση του σχεδίου με την κωδική ονομασία "Αρμαγεδών"δηλαδή την επιβολή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης με τον εκλεκτό λαό επικεφαλής, τη βίαιη μείωση του πληθυσμού του πλανήτη και τη χρήση των υπολοίπων σαν σκλάβους για να τους υπηρετούν.


Η καταστροφή του Αφχανιστάν και του Ιράκ, η ερήμωση της Γάζας και οι συνεχείς απειλές κατάτου Ιράν από το Ισραήλ και τις   ΗΠΑ,  γίνονται κατ' εντολήν  των αποστατών  και  των  σιωνιστών,  οι οποίοι θέλουν  ελεύθερο   τον δίαυλο και εξάλειψη όλων των εμποδίων λειτουργίας του.Μέσα στα σχέδια  των  σιωνιστών,  είναι η  χρησιμοποίηση  μελλοντικά  του  διαύλου για  να  κατεβάσουν  ολογραφικό είδωλο του Χριστού στη Γη και να φέρουν την λεγόμενη Δευτέρα Παρουσία με την τεχνολο- γία, όπου θα "κριθούν ζώντες και νεκροί"  και  σύμφωνα  με  την Αποκάλυψη θα πρέπει να εξοντωθούν τα δύο τρίτα του πληθυσμού του πλανήτη για να επιβληθεί η παγκόσμια κυριαρχία του σιωνισμού.


Ο σκοτεινός αυτός δίαυλος δεν μπορεί να τεθεί σε λειτουργία γιατί οι υψηλές εκπομπές ενέργειας προς τα άνω των θρησκευομένων μουσουλμάνων του Ιράν,  εμποδίζουν  την  διάνοιξη   και   την λειτουργία του από τους αποστάτες. Φωτεινούς  διαύλους δεν μπορούν να  χρησιμοποιήσουν  οι αποστάτες, γιατί οι σκοτεινές οντότητες αποσυντίθενται από τις τεράστιες ποσότητες φωτός των διαύλων αυτών.



2.Το τηλεσκόπιο James Webb τραβάει εικόνα της συγχώνευσης γαλαξιών σε σχήμα  ερωτηματικού.   ΓΑΛΑΞΙΕΣ



Το τηλεσκόπιο James Webb κατέγραψε μια εικόνα μιας συγχώνευσης γαλαξιών που έχει αφήσει
ΓΑΛΑΞΙΕΣ
τους θεατές με δέος. Η εικόνα, η οποία δείχνει ένα ζευγάρι αστεριών που σχηματίζονται ενεργά διαθέτει επίσης ένα σχήμα "ερωτηματικού".


Το  σχήμα του ερωτηματικού πιθανότατα προκαλείται από τη βαρυτική αλληλεπίδραση μεταξύ  των  δύο συγχωνευόμενων γαλαξιών. 


Καθώς οι γαλαξίες συγκρούονται, τα αστέρια και το αέριο τους έλκονται μεταξύ του,δημιουργών  ένα παραμορφωμένο σχήμα.Η εικόνα έχει πυροδο- τήσει πολλές εικασίες  σχετικά με  τη  φύση  του  σχήματος  του  ερωτηματικού.  Κάποιοι  έχουν προτείνει ότι θα μπορούσε να είναι σημάδι εξωγήινης ζωής, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι απλώς ένα φυσικό φαινόμενο.


Ωστόσο,οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι το σχήμα του ερωτηματικού είναι  απλώς  ένα  φαινόμενο  προβολής.  Καθώς  το φως από  τους  γαλαξίες  ταξιδεύει  στη  Γη, κάμπτεται από τη βαρύτητα του γαλαξία   του  Γαλαξία. Αυτή  η  κάμψη  του  φωτός  μπορεί  να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός σχήματος ερωτηματικού.Ανεξάρτητα από  την  προέλευσή του, το σχήμα του ερωτηματικού είναι μια εκπληκτική υπενθύμιση της δύναμης του τηλεσκοπίου James Webb. 


Το τηλεσκόπιο είναι ικανό να συλλαμβάνει εικόνες αντικειμένων που βρίσκονται δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά και μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εξέλιξη των γαλαξιών. Οι δύο συγχωνευόμενοι γαλαξίες βρίσκονται περίπου 1.470 έτη φωτός μακριά.Τα αστέρια στην εικόνα είναι μόλις λίγων χιλιάδων ετών.Το τηλεσκόπιο James Webb είναι ένα ισχυρό νέο εργαλείο  που μας βοηθά να εξερευνήσουμε το σύμπαν με άνευ προηγουμένου λεπτομέρεια.Η εικόνα της συγχώ- νευσης των γαλαξιών είναι μόνο ένα παράδειγμα από τα εκπληκτικά πράγματα που μπορεί να κάνει το τηλεσκόπιο.




3.Συναρπαστικά γεγονότα για τον Άρη: 5 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον Άρη.




Ο Άρης, που συχνά αναφέρεται ως "Κόκκινος Πλανήτης" έχει  αιχμαλωτίσει την ανθρώπινη
ΠΛΑΝΗΤΗΣ  ΑΡΗΣ
φαντασία για αιώνες.Ο γειτονικός μας πλανήτης   Άρης  αποτελεί  εδώ  και  καιρό  αντικείμενο  επιστημονικής έρευνας και εικασιών. Σε αυτό το άρθρο, θα εμβαθύνουμε σε πέντε  ενδιαφέροντα γεγονότα για   τον  Άρη  που  ρίχνουν  φως  στα μοναδικά χαρακτηριστικά του και  στις συνεχι- ζόμενες προσπάθειες εξερεύνησης.

Ο Άρης είναι τέταρτος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος που βρίσκεται σε  απόσταση 142 εκα- τομυρίων μιλίων  από τον Ήλιο.  Περιφέρεται γύρω από τον Ήλιο με μέση ταχύτητα 23,3 χλμ. ανά δευτερόλεπτο.Λόγω της γειτνίασής του με τη Γη και του σχετικά παρόμοιου μεγέθους του, ο Άρης υπήρξε κομβικό σημείο για επιστημονική μελέτη και πιθανή μελλοντική ανθρώπινη εξερεύνηση.




Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Άρη είναι η κοκκινωπή του εμφάνιση.Η επιφά- νεια του πλανήτη αποτελείται κυρίως από οξείδιο του σιδήρου, κοινώς γνωστό ως σκουριά. Αυτή η πλούσια σε  σίδηρο  σκόνη  και  χώμα  δίνουν  στον  Άρη τη  χαρακτηριστική  κοκκινωπή  του απόχρωση. Η ατμόσφαιρα του πλανήτη παίζει επίσης ρόλο στην αντανάκλαση και τη διασπορά του ηλιακού φωτός, συμβάλλοντας στο χαρακτηριστικό χρώμα του.


Ο Άρης διαθέτει ένα εντυπωσιακό γεωλογικό χαρακτηριστικό γνωστό ως Olympus Mons, το ψηλότερο ηφαίστειο σε ολόκληρο το ηλιακό σύστημα. Αυτό το ασπίδα ηφαίστειο φτάνει σε ένα εκπληκτικό ύψος περίπου 22 χιλιόμετρων, σχεδόν τρεις φορές το ύψος του Έβερεστ. Εκτείνεται σε μια περιοχή περίπου ισοδύναμη με την πολιτεία της Αριζόνα, καθιστώντας το το μεγαλύτερο ηφαίστειο και από την επιφάνεια.


Ενώ ο  Άρης είναι επί  του  παρόντος ένας  ψυχρός  και  άνυδρος  πλανήτης,  οι  επιστήμονες
ανακάλυψαν συναρπαστικά στοιχεία που υποδηλώνουν ότι κάποτε στην επιφάνειά του έρεε νερό.  Η παρουσία  αρχαίων κοιλάδων κοιλάδων  ποταμών,δελταϊκών οιτασμάτων και  κοιτασμάτων ορυκτών που μπορούν να σχηματιστούν μόνο με την παρουσία νερού υποδηλώνουν ένα πολύ πιο υγρό παρελθόν του Άρη. Αυτά τα ευρήματα πυροδοτούν  την  περιέργεια  των  επιστημόνων, υπονοώντας την πιθανότητα ύπαρξης  μικροβιακής  ζωής  στο παρελθόν ή ακόμα και στην παρούσα στον πλανήτη.


Το Curiosity Rover της NASA, το οποίο προσγειώθηκε στον Άρη το 2012, συνέβαλε καθοριστικά στην επέκταση των γνώσεών μας για τον Κόκκινο Πλανήτη. Εξοπλισμένο με προηγμένα όργανα , το ρόβερ έχει αναλύσει  το  έδαφος  και  τους  βράχους  του  Άρη,  ανακαλύπτοντας στοιχεία του παρελθόντος νερού και τη δυνατότητα κατοικήσιμου. Το  Curiosity έχει  παράσχει ανεκτίμητα δεδομένα για τη γεωλογία, το κλίμα και τη δυνατότητα υποστήριξης της μικροβιακής ζωής του Άρη, τροφοδοτώντας περαιτέρω το ενδιαφέρον για μελλοντικές αποστολές.



4.Περίεργες δομές ανακαλύφθηκαν κάτω από την επιφάνεια του Άρη. Τι μας δείχνουν;


Μια αποστολή στον Άρη αποκάλυψε μια ενδιαφέρουσα δομή θαμμένη κάτω από την επιφάνεια
ΠΛΑΝΗΤΗΣ  ΑΡΗΣ
του πλανήτη.Η δομή έχει την εμφάνιση τερά- στιων πολύγωνων και  μπορεί  να  μας  δώσει πληροφορίες για την δομή του πλανήτη και την δημιουργία του.Η αποστολή είναι από την Κίνα, με το rover Zhurong και ανακάλυψε 16 δομές, που  αναλύονται  αυτή τη  στιγμή  από  τους  επιστήμονες. 

Το Zhurong είναι η πρώτη αποστολή της Κίνας στον Άρη και αυτή τη στιγμή  εξερευνάει την περιοχή Utopia Planitia,το μεγαλύτερο κρατήρα στην επιφανεία του Άρη. Τα  ραντάρ  του  rover  βρήκαν  τις δομές  στα 35  μέτρα  κάτω από την επιφάνεια του εδάφους και εξέτασαν την παρουσία των δομών σε απόσταση 1.9 χιλιομέτρων, από το σημείο που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά.Τι είναι αυτές οι δομές όμως;


Σύμφωνα με επιστήμονες της ομάδας,πιθανότατα σχηματίστηκαν από την ψύξη και απόψυξη του πλανήτη, που είναι και η αιτία δημιουργίας ρωγμών στο έδαφος, όταν αυτό το σημείο βρισκόταν στην επιφάνεια.Στην συνέχεια οι  ρωγμές  θάφτηκαν  από  τους  και  την  σκόνη, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην Γη.Προηγούμενα στοιχεία από την περιοχή, έδειχναν πως οι πλημμύρες στην λεκάνη του κρατήρα πριν από περισσότερα από τρις  δισεκατομμύρια  χρόνια, δημιούργησαν εκτοπισμό ιζημάτων, που έθαψαν τις δομές σε τόσο μεγάλο βάθος. Πρακτικά, η πλημύρα από την εποχή που ο πλανήτης είχε νερό, έφερε λάσπη και χώμα που έθαψε τις ρωγμές στον τότε φλοιό του πλανήτη. Αυτό, σε συνδυασμό με τις θερμικές φάσεις που έχει περάσει ο πλανήτης, είναι το επικρατέστερο σενάριο για την δημιουργία αυτών των δομών κάτω από το έδαφος.


Τα πολυγωνικά επιφανειακά μοτίβα στον Άρη.Τι μπορούμε όμως να μάθουμε από αυτό; Κάτι πολύ σημαντικό, από ότι φαίνεται.  Αυτή η διαδικασία υποδηλώνει  πως ο πλανήτης είχε μια ποικίλη ατμόσφαιρα, που είναι υπεύθυνη για την διαδικασία ψύξης και απόψυξης της περιοχής, ώστε να δημιουργηθούν αυτές οι δομές. Κοιτάζοντας τις δομές θαμμένες βαθιά κάτω από τη γη μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε θεωρίες για το περιεχόμενο της  ατμόσφαιρας  όχι  μόνο εκατομμύρια, αλλά δισεκατομμύρια χρόνια πριν. Δεν είναι απλά καταπληκτική η επιστήμη;Οι συγγραφείς της μελέτης είπαν:"Σε χαμηλά γεωγραφικά πλάτη (~ 25° Β), το πολυγωνικό έδαφος, το οποίο φαίνεται ότι έχει σχηματιστεί πιθανότατα από ρωγμές θερμικής συστολής, συνιστά επιτακτικό λόγο για την υψηλή λοξότητα του πρώιμου Άρη. Η υποεπιφανειακή δομή με τα υλικά κάλυψης που επικαλύπτουν το θαμμένο παλαιο-πολυγωνικό έδαφος υποδηλώνει ότι υπήρξε μια αξιοσημείωτη παλαιοκλιματική μεταμόρφωση λίγο καιρό μετά".


Βέβαια η ύπαρξη νερού στον Άρη, εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ύπαρξη ζωής στα πρώιμα στάδιά του πλανήτη και θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερα για αυτό,αφού το νερό είναι δομικό στοιχείο για την ύπαρξη ζωής.Από την άλλη, ο Άρης δεν έχει τις καλύτερες πιθανότητες για ζωή, σε σχέση με άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, όμως οι πιθανότητες δεν είναι μηδενικές. Υψηλότερες πιθανότητες συναντάμε στην Ευρώπη, το φεγγάρι του Δία, η οποία έχει μπει στο στόχαστρο της NASA για αναζήτηση ζωής στους ωκεανούς της.Αν τα τεράστια βάθη των δικών μας ωκεανών φιλοξενούν πλήθος μορφών ζωής,τότε γιατί να μην υπάρχει  αντίστοιχο και σε άλλους πλανήτες, που έχουν τεράστιες ποσότητες νερού;





5.Αυτό που ίσως είναι ο αρχαιότερος χάρτης του ουρανού, περιέχει ένα μυστήριο αστέρι.



Όπως γνωρίζουμε τα ονόματα των αστερισμών έχουν μια τεράστια δόση φαντασίας.Για παράδει-
ΠΕΤΡΙΝΟΙ  ΔΙΣΚΟΙ
γμα ο Λέων,με πολύ φαντασία μοιάζει  με λιοντάρι. Ο  Ορίων μοιάζει με  κυνηγό, στο περίπου. Βέβαια  αυτά όπως είπαμε με τεράστια  δόση  φαντασίας,  που σπάνια μπορείτε να δείτε πως κατέληξαν σε αυτά τα ονόματα.

Το ίδιο θα συμβεί και αν δείτε τους πέτρινους δίσκους, που ανακαλύφθηκαν στην Ιταλία και χρονολογούνται στα 2400 χρόνια πριν. Αυτοί οι πέτρινοι δίσκοι φαίνεται να είναι οι παλαιότεροι χάρτες του ουρανού, καθώς τα  σημάδια πάνω τους, ταιριάζουν με τις θέσεις 28 φωτεινών αστεριών. 



Οι δίσκοι φαίνονται σαν ταλαιπωρημένες πέτρες, όμως από ότι φαίνεται, έχουν σκαλιστεί για να παρουσιάζουν τις θέσεις των αστεριών στον ουρανό.Οι δίσκοι βρέθηκαν στην θέση του προϊστορικού Rupin piccolo, ένα φρούριο σε λόφο,στην βορειοανατολική Ιταλία. Υπήρχαν σημάδια από σμίλη σε όλη την πέτρα και προτάθηκε ότι αυτά μπορεί να σχηματίζουν σημάδια για να αντιπροσωπεύουν φωτεινά αστέρια στον νυχτερινό ουρανό.


Τα σημάδια δείχνουν την θέση των αστεριών όπως φαίνονται από διάφορες περιοχές της Γης και υπήρχαν 29 διακριτά σημάδια. Εννέα από αυτά ταιριάζουν με τον αστερισμό του σκορπιού, πέντε με τον Ωρίωνα, μαζί με τα αστέρια της ζώνης του.Στην πίσω πλευρά του δίσκου υπήρχαν άλλα πέντε σημάδια που θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν την Κασσιόπη, αλλά υπήρχε ένα σημάδι που δεν μπορούσε να εξηγηθεί! Όλα τα σημάδια αντιπροσωπεύουν όλα τα αστέρια των γνωστών αστερισμών που έχουν καταγραφεί, δίνοντας αξιοπιστία στο εύρημα.


Όμως αυτό το σημάδι στα βόρεια του Ωρίωνα, δεν έχει εντοπιστεί μέχρι και σήμερα, οπότε ίσως αντιπροσωπεύει κάτι που δεν υπάρχει πλέον εκεί. Ίσως παρουσιάζει κάποιο nova ή supernova, που δεν έχει καταγραφεί σε κάποιο ιστορικό ή επιστημονικό κείμενο της εποχής, που ούτως  η άλλως είναι περιορισμένα.Με βάση την ακρίβεια που έχουν όλα τα άλλα σημάδια, σε σχέση με τον ουρανό όπως τον γνωρίζουμε,οι πιθανότητες για την καταγραφή κάποιου supernova είναι μεγάλες μΘα χρειαστεί παραπάνω μελέτη για να δούμε ισχύει κάτι τέτοιο. Ακόμα  δεν  έχει επαληθευτεί αν οι δίσκοι είναι όντως ένας χάρτης του ουρανού, όμως τα 28 σημάδια από τα 29, πέφτουν ακριβώς στις θέσεις των αστέρων στον ουρανό, που είναι σχεδόν απίθανο να είναι μια απλή σύμπτωση.


Οι δίσκοι χρονολογούνται κάπου ανάμεσα στο 1800 και 400 π.Χ. και αν είναι όντως αστρικοί χάρτες, θα πρέπει να είναι από τους αρχαιότερους στον κόσμο.




6.Αποστολές στο φεγγάρι, τον Άρη, τον Δία και πολλά άλλα: Αυτές είναι οι πιο cool αποστολές διαστημικού το 2024.




Φιλόδοξες νέες αποστολές στο φεγγάρι, την Αφροδίτη, τον Δία και άλλα έχουν προγραμματιστεί
ΣΕΛΗΝΗ
για το 2024. Ακολουθεί μια προεπισκόπηση της συναρπαστικής  χρονιάς  στο  διάστημα  που ακολουθεί.Το 2024 είναι ένα συναρπαστικό και παραγωγικό έτος για διαστημικές αποστολές.



Το πρώτο εξάμηνο του έτους, θα γίνουν τέσσερις απόπειρες προσεδάφισης στη Σελήνη, δύο από τις ΗΠΑ και μία από την Ιαπωνία και την Κίνα  και κάθε επιτυχημένη  αποστολή θα  γράψει ιστορία. 


Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα περιλαμβάνει το ντεμπούτο του ευρωπαϊκού πυραύλου Ariane 6, ένα ακόμη ταξίδι στον αστεροειδή Δήμορφο, μια αποστολή αξιολόγησης της κατοικιμότητας του παγωμένου φεγγαριού του Δία, Ευρώπη, και πολλά άλλα.




7.Η Γη έχει πάρει κλίση!


Οι αυτόχθονες Inuits έχουν άλλη εξήγηση για τις  αλλαγές  στο  κλίμα  της  Γης, η  NASA  όμως
ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ  INUITS
αλλοιώνει τα στοιχεία τους.Πολλοί αρχηγοί των Inuit έχουν ενημερώσει τη NASA για τη μαρτυρία τους ότι οι αλλαγές  στη   θερμοκρασία  στη   Γη οφείλονται σε ένα φυσικό φαινόμενο, ο πλανήτης έχει πάρει μια ελαφριά κλίση στον άξονά του.



Τα αστέρια έχουν αλλάξει θέση. Οι  Inuit  των αρκτικών περιοχών παρακολουθούν τον ήλιο όλη τη ζωή τους και έχουν σημειώσει τις αλλαγές στις θέσεις του σε όλα τα σημεία της ημέρας.Ισχυρίζονται ότι λόγω της κλίσης,  το  φως  του  ήλιου χτυπά τώρα τη Γη από μια υψηλότερη γωνία και εξηγεί το μακρύτερο φως της ημέρας καθώς και τις περιβαλλοντικές αλλαγές όπως οι μετατοπίσεις ανέμου και ολίσθησης. Επιπλέον, οι αρχηγοί των Inuit ισχυρίζονται ότι ο νυχτερινός ουρανός έχει αλλάξει και  οι  θέσεις  των  άστρων  έχουν μετατοπιστεί λόγω της νέας γωνίας. Οι παρατηρήσεις τους υποστηρίζονται από άλλες ομάδες Inuit από τις περιοχές της Αρκτικής που έχουν κάνει παρόμοιες σημειώσεις.



Η NASA έχει διαφορετική προσέγγιση στο ζήτημα. Σύμφωνα με την  επίσημη ιστοσελίδα  της NASA, δεν αρνούνται τις αλλαγές που περιγράφονται από το Inuit ή τη δυνατότητα μιας γης με κλίση.Η άποψή τους είναι ότι αυτές οι  αλλαγές  συμβαίνουν  λόγω  της  υπερθέρμανσης  του πλανήτη. Η International Business Times, 12 Απριλίου 2016, επαναλαμβάνει τον ισχυρισμό της NASA ότι το φαινόμενο αυτό οφείλεται στην υπερθέρμανση του πλανήτη. 


Ωστόσο, στην  ιστοσελίδα  της  NASA,  που ισχυρίζεται  επίσης  ότι  η  μετατόπιση  είναι  ένα περιστατικό που είχε συμβεί πολλές  φορές  κατά  τη  διάρκεια  των  χιλιετιών,  ακόμη  και  σε περιόδους που η ανθρώπινη παρουσία δεν απελευθέρωνε διοξείδιο του άνθρακα ή άλλους ρύπους στην ατμόσφαιρα.


Οι Inuits σκόπευαν να προειδοποιήσουν τη NASA ότι η αλλαγή του κλίματος ήταν μια φυσική διαδικασία μιας μεταβαλλόμενης Γης και όχι της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Ο διαστημικός οργανισμός με τη σειρά  του  διένειμε  άρθρα  μέσω  του  καναλιού  του  χρησιμοποιώντας  τις πληροφορίες του ως απόδειξη της δικής του  ημερήσιας  διάταξης  ότι η  κλίση  της  γης,  που οφείλεται στην υπερθέρμανση του πλανήτη και στην κλιματική αλλαγή, έχει επηρεάσει τον τρόπο ζωής τους.



8.Το περιοδικό National Geographic ξεχώρισε τα εννέα πιο εντυπωσιακά ουράνια φανόμενα που θα δούμε το 2024.


Εκλείψεις ηλίου,  βροχές  μετεωριτών,  εκθαμβωτικό   Βόρειο   Σέλας.  Τα  εννέα   εντυπωσιακά
ΠΛΑΝΗΤΗΣ  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
αστρονομικά φαινόμενα που φέρνει ο νέος χρόνος. Ουρανός και  Ποσειδώνας για πρώτη φορά αντι- κρύζουμε τα πραγματικά χρώματα δύο πλανητών. Επιστροφή  στο   Διάστημα   για   επιτυχημένη εκτόξευση πυραύλου για πρώτη φορά μετά το ατύχημα του 2022.Οι λάτρεις της αστρονομίας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από ουράνια φαινόμενα τα οποία θα φωτίσουν τον ουρανό το 2024.


Τα πιο σημαντικά ουράνια φαινόμενα περιλαμβάνουν μια ολική έκλειψη ηλίου και θεαματικές βροχές μετεωριτών και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ οι επιστήμονες εκτιμούν ότι το εκθαμβωτικό Βόρειο Σέλας θα είναι πιο συχνό καθώς ο ήλιος πλησιάζει στο ηλιακό μέγιστο.Ο Δίας και η Σελήνη χορεύουν μαζί.


Η χρονιά ξεκινά με ένα εντυπωσιακό ζευγάρωμα δύο φωτεινών γειτονικών κόσμων, της Σελήνης και του Δία.Ο  μεγαλύτερος  πλανήτης  του  ηλιακού  συστήματος  θα  κυριαρχήσει  στον απογευ-  ματινό ουρανό στις 18 Ιανουαρίου 2024, δίπλα σε ένα λαμπερό μισοφέγγαρο.


Αν χάσετε τη σύζευξη του Ιανουαρίου,μην ανησυχείτε,καθώς ο Δίας και η Σελήνη θα συναντηθούν ξανά στον ουρανό στις 14 Φεβρουαρίου, 13 Μαρτίου και 10 Απριλίου σε μια σειρά από συνόδους οι οποίοι ακολουθούν τους μηνιαίους κύκλους της Σελήνης γύρω από τη Γη.Κάθε σύζευξη θα είναι μοναδική, με τη Σελήνη να παρουσιάζεται σε διάφορες φάσεις και προσανατολισμούς δίπλα στον Δία.




9.Δύο μη εισηγμένες εταιρείες θα αποπειραθούν την πρώτη προσεδάφιση στη Σελήνη εδώ και 50 χρόνια.




Καμία απ’ αυτές δεν είναι η SpaceX.Μπορεί ο Elon Musk να έχει τα μάτια του στον Άρη, αλλά
ΣΕΛΗΝΗ
καθώς εστιάζει στον Κόκκινο Πλανήτη, δύο  μη εισηγμένες εταιρείες αεροδιαστημικής σχεδιάζουν να επιστρέψουν οι ΗΠΑ στη Σελήνη για  πρώτη φορά από το 1972. Η Astrobotic Technology του Πίτσμπουργκ θα στείλει το σκάφος προσελήνωσης τη Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου, με το Vulcan της United Launch Alliance. Το σκάφος μεταφέρει 20 φορτία, συμπεριλαμβανομένων 5 από την  πρωτοβουλία Commercial Lunar Payload Services της NASA, μαζί με διάφορα αντικείμενα τέχνης και ιστορικά αντικείμενα.



Τον επόμενο μήνα (Φεβρουάριο), η Intuitive Machines, από το Χιούστον, ελπίζει να εκτοξεύσει το δικό της σκάφος προσελήνωσης. Θα χρησιμοποιήσει έναν πύραυλο της SpaceX για να φύγει από την τροχιά, πριν προσγειωθεί μόνο του. Και  οι  δύο  εταιρείες  διεκδικούν  να γίνουν  οι  πρώτες ιδιωτικές οντότητες που θα προσεδαφίσουν με επιτυχία ένα σκάφος στη Σελήνη. Λόγω της πολυ- πλοκότητας των διαστημικών ταξιδιών, η Intuitive Machines θα μπορούσε να κερδίσει αυτή την κούρσα,αλλά οι καθυστερήσεις εκτόξευσης και άλλοι παράγοντες μπορούσαν να το επηρεάσουν αυτό.Η NASA υποστηρίζει  και  τις δύο ιδιωτικές  διαστημικές  εταιρείες,  καθώς  συνεχίζει  να εστιάζει στην αποστολή αστροναυτών πίσω στο φεγγάρι. Οι ιδιωτικές  εταιρείες   μπορούν   να λειτουργήσουν ως οχήματα παράδοσης και  ανιχνευτές  για να  παραδώσουν  τις  απαραίτητες προμήθειες και να βρουν τις βέλτιστες ζώνες προσγείωσης.



Η αποστολή Artemis 3 της NASA ελπίζει να προσεδαφιστεί στον σεληνιακό νότιο πόλο,  με  τη βοήθεια του Starship της SpaceX, επαναφέροντας ανθρώπους στην επιφάνεια  της  σελήνης. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί το νωρίτερο στα τέλη του τρέχοντος έτους,αλλά δεν έχει παρουσιαστεί ακόμη χρονοδιάγραμμα.Το φεγγάρι, φυσικά, δεν είναι ο τελικός προορισμός.  Η  NASA  ελπίζει, μακροπρόθεσμα, να μάθει τους καλύτερους τρόπους για να ζει, να εργάζεται και να επιβιώνει κανείς στις εχθρικές συνθήκες του διαστήματος. Αυτό θα καταστήσει εφικτές τις επανδρωμένες αποστολές στον Άρη μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2030.



Εξαιρετικοί άνδρες και γυναίκες σε όλη την ιστορία προσπάθησαν να επιτύχουν το "αδύνατο" και τα κατάφεραν.Μερικές φορές το "αδύνατο" είναι αδύνατο μέχρι τη στιγμή που γίνεται για πρώτη φορά, οπότε γίνεται το "αναπόφευκτο". Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το σκάφος  "Peregrine" πηγαίνει στο φεγγάρι.Και οι δύο εταιρείες σχεδιάζουν ήδη δεύτερες αποστολές στο  Νότιο  Πόλο της Σελήνης, με την Astrobotic να σχεδιάζει να φέρει το Viper rover της NASA που αναζητά νερό και την Intuitive Machines να φέρνει ένα τρυπάνι για πάγο.Ο πάγος στο Νότιο Πόλο της Σελήνης αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή καυσίμων πυραύλων και να επιτρέψει στους αστροναύτες να πίνουν.



10.Τέσσερις υπόγειες  βάσεις  εξωγήινων που βρέθηκαν από τηλεθεατή.




Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1960 και του 70, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Σοβιετική
ΟΡΟΣ  HAYES  ΤΗΣ  ΑΛΑΣΚΑΣ
Ένωση πολέμησαν τον Ψυχρό Πόλεμο σε πολλά μέτωπα.Στη δεκαετία του 1970,η Αμερική και η Ρωσία συμμετείχαν σε έναν νέο τύπο πολέμου,τον ψυχικό πόλεμο.  Κατά τη  διάρκεια  αυτής  της περιόδου, η CIA στρατολογούσε και εκπαίδευε ενεργά άτομα με φυσικό ταλέντο για τηλεθέαση. 

Η  απομακρυσμένη  προβολή  προβάλλει  τη συνείδησή σας οπουδήποτε στη Γη και πέρα ​​από αυτήν.Το 1973, πριν πάει να δουλέψει για τη CIA, ο απομακρυσμένος θεατής Pat Price, τον οποίο "ανακάλυψε" η  SRI  International στις πρώτες μέρες του Stargate, ενός προγράμματος έρευνας και συλλογής πληροφοριών απομακρυσμένης προβολής, παρείχε μια μακρά αυτόκλητη αναφορά. σχετικά με αυτό που πίστευε ότι ήταν υπόγειες βάσεις UFO. 



ΜΥΣΤΙΚΗ  ΒΑΣΗ
Ο Pat Price, εντελώς τυχαία, βρέθηκε στο όρος Hayes στην Αλάσκα. Το όρος Hayes βρίσκεται στη μέση του πουθενά. Δεν υπάρχει πολιτισμός για χιλιόμετρα.  Όμως  κάτι  τον  καλούσε  στο  βουνό. Μετά κοίταξε μέσα στο βουνό. Υπήρχε μια  βάση  κρυμμένη  μέσα  στο όρος  Hayes. Hayes.Μετά είδε αυτή,δεν ήταν μια βάση που χτίστηκε από ανθρώπους ανθρώπους.Το Mount Hayes ήταν ένα από τα τέσσερα βουνά που ο Pat Price είπε ότι περιείχε μια μυστική βάση UFO για εξωγήινους. Τα άλλα είναι το όρος Puro στην Ισπανία, το όρος Inyan Gani στη Ζιμπάμπουε και το Mount Zeal στην Αυστραλία. 




Το Project 8200  ήταν  μια  προσπάθεια  απομακρυσμένης  προβολής που πραγματοποιήθηκε  το  1982  και  το  1983  που  επιχείρησε  να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που παρείχε ο Pat Price μια δεκαετία νωρίτερα.Αρκετοί από τους τηλεθεατές της επόμενης γενιάς του Stargate που εργάζοντα για το Project 8200 εκείνη τη στιγμή,είδαν ή ένιωσαν την παρουσία εξωγήινων και στη συνέχεια έλαβαν πληροφορίες από άλλες πηγές,το έργο 8200 επιβεβαίωσε ότι οι βάσεις είναι πραγματικές και σκόπιμα  κρύβονται  και  συνεργάζονται. Οι  βάσεις είναι  κατειλημμένες  αλλά  όχι  πάντα  και  χρησιμοποιούνται  για  παρατήρηση  και  μετάδοση  πληροφοριών  και  ενέργειας  σε  ένα αντικείμενο στο βαθύ διάστημα. 



Όχι μόνο ο Pat Price παρείχε στη CIA εκπληκτικά ακριβείς πληροφορίες πληροφοριών μέχρι τον ύποπτο  αναφερόμενο  θάνατό  του  το  1975, αλλά  και  τα  αποτελέσματα του  έργου  8200   δεν αναφέρθηκαν ποτέ επίσημα σε ανώτερες αρχές. Ωστόσο, ορισμένες από τις πληροφορίες ήταν διαθέσιμες σε δημόσιο τομέα.

https://www.youtube.com/watch?v=XWqh9F4pjHg&t=2s




11.Μια απόκοσμη ματιά στην Ιώ,τον πιο ηφαιστειακό κόσμο στο ηλιακό σύστημα




Το διαστημόπλοιο Juno της NASA έριξε μια άνευ προηγουμένου ματιά στο φεγγάρι Iω του Δία
ΦΕΓΓΑΡΙ  ΙΩ
από  μόλις  930  μίλια  μακριά.  Η Ιω, είναι ένα φεγγάρι του Δία και ο πιο ηφαιστειακός κόσμος του ηλιακού συστήματος.Γιατί είναι τόσο ξεχω- ριστό που το διαστημόπλοιο Juno της NASA έχει καταγράψει τις πιο κοντινές όψεις της Iω από τότε που το  διαστημικό  σκάφος  Galileo  της  NASA απεικόνισε τον ηφαιστειακό κόσμο το 2001. 

Περνώντας σε απόσταση μόλις 1.500 χιλιομέτρων από την Iω, το διαστημόπλοιο τράβηξε έξι εικόνες από την επιφάνεια του φεγγαριού. Αυτή η εικόνα δείχνει επίσης τη λεπτή "λάμψη του Δία", το ηλιακό φως που αντανακλάται από τα σύννεφα του Δία στην επιφάνεια της Ιώ.



Η Ιώ είναι ο πιο ηφαιστειακός κόσμος στο ηλιακό σύστημα.Η επιφάνειά του είναι γεμάτη από εκατοντάδες ηφαίστεια, μερικά εκ των οποίων εκτοξεύουν θειούχα λοφία εκατοντάδων μιλίων ύψος. Αυτό είναι αποτέλεσμα της εγγύτητας της Ιώ με τον Δία, τον οποίο το φεγγάρι περιφέρεται κάθε 42 ώρες. Αυτή η εγγύτητα προκαλεί τριβή,όπως και οι βαρυτικές αλληλεπιδράσεις της Ιώ με τα γιγάντια φεγγάρια του Δία, Γανυμήδη, Ευρώπη και Καλλιστώ. 



Η βαρυτική διελκυστίνδα πιθανότατα έχει ως αποτέλεσμα έναν ταραγμένο ωκεανό μάγματος κάτω από τη βραχώδη επιφάνεια της Io, οδηγώντας σε ηφαιστειακές εκρήξεις που είναι τάξεις μεγέθους πιο ισχυρές από αυτές στη Γη.Οι πλανητολόγοι ελπίζουν ότι οι εικόνες θα ρίξουν φως στο πώς ποικίλλουν τα ηφαίστεια του Io, συμπεριλαμβανομένου του πόσο συχνά εκρήγνυνται, πόσο φωτεινά και ζεστά είναι και πώς η δραστηριότητα του Io συνδέεται με τη ροή φορτισμένων σωματιδίων στη μαγνητόσφαιρα του Δία.Αυτή είναι η πρώτη από τις δύο πολύ κοντινές πτήσεις της Ιώ. Η επόμενη είναι προγραμματισμένη για τις 3 Φεβρουαρίου 2024, όταν ο Juno θα φτάσει ξανά σε απόσταση 930 μιλίων από το ηφαιστειακό φεγγάρι.



Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα το σύστημα απεικόνισης της Juno Cam, να μην αντέξει  αρκετά. Σοβαρά υποβαθμισμένο από την ακτινοβολία μετά από 56 πτήσεις του Δία από τότε που έφτασε το Juno το 2016, το JunoCam υπέστη σοβαρή βλάβη μετά την πιο πρόσφατη τροχιά του στον Δία τον  Νοέμβριο,  σύμφωνα  με  τη  NASA .  Τον Δεκέμβριο,  οι  μηχανικοί  χρησιμοποίησαν  τον ενσωματωμένο θερμαντήρα του Juno για να επαναφέρουν την κάμερα, αλλά είναι άγνωστο πόσο καιρό θα λειτουργεί αυτή η διαδικασία, που ονομάζεται "ανόπτηση". Το Juno πρόκειται να εκτοπιστεί στον Δία τον Σεπτέμβριο του 2025.




12.NASA: Δημοσίευσε την πρώτη εντυπωσιακή φωτογραφία αστέρα που εκρήγνυται




Η NASA σε συνεργασία με την Japan Aerospace Exploration Agency (JAXA), δημοσίευσαν μια
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΑ  ΕΚΡΗΓΝΥΤΑΙ
εκπληκτική φωτογραφία, που είναι μοναδική στο είδος της.Στην φωτογραφία βλέπουμε έναν αστέρα να εκρήγνυται και το αποτέλεσμα είναι εντυπω-σιακό. 

Οι δύο υπηρεσίες συνεργάστηκαν για την δημιου- ργία του παρατηρητήριου XRISM (Απεικόνιση ακτινών Χ και Αποστολή Φασματοσκοπίας), που έχει σχεδιαστεί για να μετράει τα πιο θερμά μέρη του σύμπαντος. 


Οι πρώτες εργασίες ξεκίνησαν το περασμένο έτος και τώρα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα να δημοσιεύονται στην σελίδα της NASA. αποκαλύπτοντας έναν από τους στόχους της. Πρόκειται για το supernova με την ονομασία N132D.Η αποστολή έχει δύο όργανα, το Resolve και το Xtend, το καθένα στο επίκεντρο μιας διάταξης καθρέφτη ακτίνων Χ που σχεδιάστηκε και  κατασκεύα- στηκε στο Goddard.



Όταν μια ακτινογραφία χτυπά τον ανιχνευτή 6 επί 6 εικονοστοιχείων του Resolve, θερμαίνει τη συσκευή κατά ένα ποσό που  σχετίζεται  με  την  ενέργειά  της.  Μετρώντας την ενέργεια  κάθε μεμονωμένης ακτινογραφίας, το όργανο παρέχει  πληροφορίες  που  προηγουμένως  δεν  ήταν διαθέσιμες για την πηγή.Το Resolve είναι ένα φασματόμετρο μικροθερμιδόμετρου που αναπτύ- χθηκε από τη NASA και την JAXA. Λειτουργεί μόνο σε ένα κλάσμα ενός βαθμού πάνω από το απόλυτο μηδέν μέσα σε ένα δοχείο υγρού ηλίου μεγέθους ψυγείου.


Το άστρο βρίσκεται 160.000 έτη φωτός μακριά από την Γη, στο Μεγάλο Νέφος του Μαγγελάνου, έναν μικρό, νάνο γαλαξία, μέσα στον δικό μας γαλαξία. Με την χρήση του XRISM, οι επιστήμονες μπόρεσαν να μελετήσουν τον N132D ανακάλυψαν πως το άστρο εξάντλησε τα καύσιμά  του  πριν 3.000 χρόνια.Όταν έγινε αυτό,είχαμε μια έκρηξη supernova,που είναι ορατό ακόμα και σήμερα. 



Αυτή η εξαιρετική εφαρμογή καιρού παίρνει θέαση των κεραυνών σε πραγματικό χρόνο το πιο ενδιαφέρον, εκτός από την πολύ εντυπωσιακή εικόνα, είναι πως μέσω της ανάλυσης των δεδομένων από το XRISM, οι επιστήμονες πίσω από το πρόγραμμα μπόρεσαν να εντοπίσουν τα στοιχεία που υπήρχαν στην έκρηξη. Τα εν λόγω στοιχεία δημιουργήθηκαν στο αρχικό αστέρι, όταν αυτό έκαιγε ακόμα και εκτοξεύτηκαν στο διάστημα με την τεράστια έκρηξη.



Αυτά τα στοιχεία σφυρηλατήθηκαν στο αρχικό αστέρι και  στη  συνέχεια  εξαφανίστηκαν όταν εξερράγη ως σουπερνόβα. Το Resolve θα μας επιτρέψει να δούμε τα σχήματα αυτών των γραμμών με τρόπο που δεν ήταν δυνατό πριν,επιτρέποντάς μας να προσδιορίσουμε όχι μόνο την αφθονία των διαφόρων στοιχείων που υπάρχουν, αλλά και τις θερμοκρασίες,τις πυκνότητες και τις κατευ- θύνσεις κίνησής τους σε πρωτοφανή επίπεδα ακρίβειας. Από εκεί, μπορούμε να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για το αρχικό αστέρι και την έκρηξη”, δήλωσε ο Brian Williams,επιστήμονας της NASA στο Goddard.




13.Αστρικό σύστημα Άλφα Κενταύρου.



 Σε απόσταση 4,3 ετών φωτός μακριά, το Άλφα Κενταύρου Α και Β είναι τα πλησιέστερα αστέρια
ΑΛΦΑ  ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ
που μοιάζουν με τονΉλιο στο ηλιακό μας¨σύστημα σύστημα.

Περιφέρονται γύρω από τον Εγγύς Κενταύρου ως τριπλό αστρικό σύστημα.




Ο "Άλφα Κενταύριος Α" είναι ένα αστέρι της κατηγορίας "G" που έχει μάζα 1,1 φορές τη μάζα του Ήλιου. Το "Άλφα Κενταύρου Β" είναι ελαφρώς ψυχρότερο αστέρι της κατηγορίας "Κ" που έχει μάζα 0,9 φορές τη μάζα του Ήλιου. 


Το Proxima Centauri, το πλησιέστερο αστέρι στον Ήλιο, είναι ένα πολύ μικρότερο και ψυχρότερο αστέρι, που ονομάζεται κόκκινος νάνος. Ενώ  δεν  έχουν  βρεθεί  πλανήτες  γύρω  από  τον "Άλφα Κενταύρου Α" ή  "Β", το "Proxima Centauri" έχει δύο επιβεβαιωμένους πλανήτες.

https://svs.gsfc.nasa.gov/cgi-bin/details.cgi?aid=20377




14.Τηλεπαθητικά αμνημονεύματα από την πηγή, από παντού στο μακρόκοσμο.Ίσως κάποιοι αναρωτιούνται τι είναι αυτό! 




Είναι απλό, μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα, μια αλήθεια που αγνοήθηκε και απαρατήρητη,
ίσως γιατί πολλοί δεν ενδιαφέρονται να μάθουν το υπόβαθρο αυτών των πλοίω πλοίων, πώς, πού και ποιος τα κατασκευάζει.Πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για το  πώς και πού κατασκευάζονται.  Η προέλευση  των Flying Saucers όπως ονομάζονταν τη δεκαετία του 1950, και αργότερα είναι γνωστά ως UAPS, όνομα που δόθηκε από το ίδιο  το  Πεντάγωνο, επομένως  στα  αμνημονεύοντα  γραπτά  που προέρχονται από την πηγή και τον δημιουργό του Πατέρα, όπως αναφέρονται οι Anuk στον εαυτό τους ανά πάσα στιγμή. Είναι σαν τα ζώδια στον ουρανό της ημέρας και της νύχτας, όπως και οι βολίδες του αμνημονεύτου παρελθόντος.



Για να το καταλάβουμε αυτό, πρέπει να μεταφερθούμε στους Ήλιους Άλφα-Ωμέγα, στον τριαδικό γαλαξία ή στον γαλαξία, κάτι που είναι δυνατό  μόνο  με  το  ταξίδι  μέσα  από  σκουληκότρυπες, διάρκειας εννέα μήνες,είναι ο τόπος καταγωγής μας. που ξεκινήσαμε όλοι και που θα φτάσουμε ξανά. στο τέλος της ύπαρξής μας, ένας αλάνθαστος κοσμικός νόμος.Οι υπάρχοντες πολιτισμοί του σύμπαντος,ανάλογα με τον βαθμό ιεραρχίας και γεωμετρίας που διαθέτουν, τους κατασκευάζουν στον πλανήτη προέλευσής τους σε μεγάλα υπόστεγα.



Αλλά στους κίτρινους πλανήτες που ανήκουν στον μακρόκοσμο,ο τρόπος ναυπήγησης των πλοίων είναι διαφορετικός, γιατί εκεί οι απέραντες έγχρωμοι ήλιοι είναι υπεύθυνοι  για  την  κατασκευή τους, επομένως, ακόμα κι αν δεν το πιστεύουν,μεταμορφώνονται σε ανθρώπινες άγνωστες μορφές και άλλα.Εξ ου και η λανθασμένη γνώση που έχουμε για τους ήλιους που υπάρχουν στον γαλαξία μας, γνωστούς ως ηλιακούς γονείς, όσο περισσότερη ιεραρχία και γεωμετρία υπάρχει σε αυτούς, τόσο μεγαλύτερες είναι οι δυνάμεις και οι αρετές τους,εξ ου και το γεγονός ότι μπορούν να από- κτήσουν μορφές, αλλά ανεξάρτητα από αυτό.Ολα έχουν ιεραρχία  και να δημιουργήσουν  ζωή. Κάτι που μας έκρυψαν οι σκοτεινοί είναι ότι και οι ήλιοι έχουν φύλα. ακριβώς όπως το κατέχουν τα πλάσματα στους μακρινούς πλανήτες. αυτό που είναι πάνω είναι ίσο με αυτό που είναι κάτω. όπως και? Κάποιοι θα πουν, είσαι τρελός.



Όχι, φίλοι μου, είναι μια υπέροχη πραγματικότητα πολλών πραγματικοτήτων  που  πρέπει  να
ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΛΟΙΑ
γνωρίζουμε.Γιατί ανήκουμε σε ένα περίεργο σύστημα ζωής, γεννήθηκε από τους περίεργου περίεργους νόμους του χρυσού.Άλλοι το αποκαλούν matrix,  άλλοι  πλανήτη  φυλακή.  Αλλά,  όπως  οι  ηλιακοί   πατέρες, δημιουργούν  ή  κατασκευάζουν  τα  όμορφα  ασημένια  διαστημόπλοια  και χρώματα όπως το χωνευτήριο.Όπως  τα  χρώματα  του  ουράνιου τόξου, όπως τα χρώματα της αύρας μας. Όλα έγιναν στον ουράνιο χρόνο και  ότι  ένα  δευτερόλεπτο  του  ουράνιου  χρόνου ισοδυναμεί με έναν επίγειο αιώνα. Επομένως, η κατασκευή αυτών των ουράνιων πλοίων δεν έχει όριο.  Υπάρχουν  άπειροι  ήλιοι  και  κόσμοι   στους   οποίους δημιουργούνται αυτά τα πλοία, καθώς και μεγάλα εργαστήρια και υπόστεγα.



Με μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι η γη είναι ένας μικροπλανήτης δεν είναι καλά γνωστός από τους περισσότερους ουράνιους μηχανικούς. Τη στιγμή της κατασκευής τους, οι ηλιακοί γονείς στέλνουν τηλεπαθητικά μηνύματα σε ένα σταθερό σημείο, πρώτα γραμμικό και μετά σπειροειδή, αυτή η ενέργεια ξεκινά με ένα περιστρεφόμενο μαγνητικό σημείο και μετά αρχίζει να περιστρέ- φεται σε μια απεριόριστη φυγόκεντρο. Εκεί αρχίζει η  διαδικασία  της  φόρμας,  κάθε  ηλιακός πατέρας στέλνει τις ιδέες του για το μαγνητικό σημείο που σιγά σιγά παίρνει το σχήμα, το μέγεθος και το χρώμα του.


Μεταξύ των ιδεών που υποβλήθηκαν είναι εάν το πλοίο θα είναι επανδρωμένο ή όχι, ποια υλικά θα χρησιμοποιηθούν ή θα ήταν απλώς άυλα, πλάσμα, σφαίρα, ακόμη και υβριδικό, πολύμορφο ή μετασχηματιστή;Οι σκοτεινές ελίτ από την αρχή του χρόνου και των αιώνων διέγραψαν αυτήν την αλήθεια, γιατί αυτό συμβαίνει μόνο σε αυτούς τους ουράνιους κόσμους, κόσμους απόδειξης της ζωής με τη λήθη της καταγωγής τους.Πρέπει να ανακτήσουμε αυτή τη μνήμη και τις αρετές.




15.Σείριος και ανθρώπινη ιστορία, η μυστηριώδης σύνδεση.




Από την Αρχαιότητα σε πολλούς πολιτισμούς, ο Σείριος, το αστέρι του Κυνός, έχει συνδεθεί με
ΣΕΙΡΙΟΣ ΚΑΙ ΩΡΙΩΝ

μυστηριώδεις παραδόσεις.Εσωτερικές διδασκαλί- ες όλων των εποχών πάντα αποδίδουν στον Σείριο μια ειδική θέση και η σημασία του αστεριού στον απόκρυφο συμβολισμό είναι μια βεβαίωση αυτού του γεγονότος.

Τι κάνει τον Σείριο τόσο ξεχωριστό; Είναι απλά λόγω του ότι είναι το λαμπρότερο αστέρι στον ουρανό;Ή μήπως είναι επίσης επειδή η αμθρωπό- τητα έχει μια Αρχαία,μυστηριώδη σχέση μαζί του;

Ο Σείριος είναι "ήλιος πίσω από τον ήλιο" και, ως εκ τούτου, η αληθινή πηγή της ισχύος του ήλιου μας.Αν η ζεστασιά του ήλιου μας, κρατά  τον  φυσικό  κόσμο  ζωντανό, ο Σείριος  θεωρείται  ότι διατηρεί τον πνευματικό κόσμο ζωντανό.  Συσχετίζοντας  τον  Σείριο  με το  θείο  και  μάλιστα θεωρώντας τον ως το σπίτι των μεγάλων δασκάλων της ανθρωπότητας,δεν είναι μόνο ενσωμσα- μένος στη Μυθολογία Αρχαίων πολιτισμών. Είναι ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση που επιβίωσε και μάλιστα εντάθηκε, μέχρι σήμερα.Από την αυγή του πολιτισμού μέχρι τη σύγχρονη εποχή και από απομακρυσμένες φυλές της Αφρικής ως στις μεγάλες πρωτεύουσες του σύγχρονου κόσμου,ο Σείριος θεωρήθηκε και εξακολουθεί να θεωρείται, ως ο ζωογόνος αστέρας.



Παρά την ανισότητα μεταξύ των πολιτισμών και των διαφορετικών εποχών οι ίδιες μυστηριώδεις ιδιότητες δίνονται στο αστέρι του Κυνός,  που  μπορεί  να  μας  οδηγήσει  να  ρωτήσουμε. Πώς μπορούν όλοι αυτοί οι ορισμοί να συγχρονίζονται τόσο τέλεια; Υπάρχει  κοινή  πηγή  αυτών των μύθων για τον Σείριο;Το αστέρι του Κυνός συνδέεται πάντα με θεότητα και θεωρείται ως πηγή γνώσης και δύναμης. Αυτές  οι  συνδέσεις  είναι  ιδιαίτερα  εμφανείς  όταν  κανείς   εξετάζει  τις διδασκαλίες και τους μυστηριακούς συμβολισμούς, που πάντα δίδασκαν οι κοινωνίες  για  μια μυστικιστική σχέση με αυτό το συγκεκριμένο ουράνιο σώμα.Υπάρχει μυστικός σύνδεσμος μεταξύ της ανθρώπινης εξέλιξης και Σειρίου;



Το ξεκλείδωμα αυτού  του  μυστικού  θα  αποκάλυπτε  ένα  από  τα  μεγαλύτερα  μυστήρια  της ανθρωπότητας.Αν και κάθε απόκρυφη φιλοσοφία περιγράφει ελαφρώς τονΣείριο,εξακολουθεί να θεωρείται σταθερά ως ο ήλιος πίσω από τον ήλιο η αληθινή πηγή της αποκρυφιστικής δύναμης Εκλαμβάνεται ως το λίκνο της ανθρώπινης γνώσης και υπάρχει η  πίστη της ισχυρής  σύνδεσης μεταξύ του άστρου αυτού και του πλανήτη Γη.Υπάρχει αληθινή σχέση μεταξύ του Σείριου και της Γης.Είναι το αστέρι του Κυνός  ένα  εσωτερικό  σύμβολο  που  αντιπροσωπεύει  κάτι  που συμβαίνει μέσα το πνευματικό βασίλειο;Είναι και τα δύο;Ένα είναι σίγουρο. Η  λατρεία  του Σειρίου δεν είναι "θέμα του παρελθόντος". Είναι ένα θέμα πολύ ζωντανό σήμερα.


Μια ματιά σε βάθος στη λαϊκή μας κουλτούρα, η οποία επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από  τον απόκρυφο συμβολισμό, αποκαλύπτει πολυάριθμες αναφορές στον Σείριο.Το μόνο που μπορεί να γίνει εδώ για την αντιμετώπιση αυτού του βαθέος θέματος  είναι  να  απαριθμήσω εν  συντομία μερικές από τις κοσμικές επιρροές που σίγουρα επηρεάζουν τη γη μας και παράγουν αποτέλεσμα στη συνείδηση ​​των ανθρώπων παντού, και τα οποία, κατά τη διαδικασία της μύησης, επιφέρουν ορισμένα συγκεκριμένα φαινόμενα.


Πρώτα και κύρια είναι η ενέργεια ή η δύναμη που εκπέμπεται από τον ήλιο Σείριο. Αν μπορεί να εκφραστεί έτσι, η ενέργεια της σκέψης ή η δύναμη του νου, στο σύνολό της,φτάνει  στο  ηλιακό μας  σύστημα από  μακριά,από το κοσμικό  κέντρο μέσω Σείριου. Ο Σείριος ενεργεί ως πομπός ή ως εστιακό κέντρο, από όπου πηγάζουν εκείνες οι επιρροές που παράγουν αυτοσυνειδησία στον άνθρωπο.



16.H Αλκυόνη και οι Αλκυονίδες ημέρες.



Με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός, 15 ημέρες του Ιανουαρίου, πρέπει να έχουν αίθριο καιρό και ηλιοφάνεια, ώστε να μπορεί να κλωσσήσει τα αυγά της.


Κόρη του Αιόλου, ζούσε ευτυχισμένη με τον άνδρα της Κήυκα στα ακρογιάλια. Αισθάνονταν τόσο
ΑΛΚΥΩΝΗ

αγαπημένοι και ευτυχισμένοι,  που παραλλήλιζαν τους εαυτούς τους με το ζευγάρι Δία - Ήρας. Για την ασέβεια τους αυτή, ο Ζευς  μεταμόρφωσε τον Κήυκα σε όρνιο. Η Αλκυόνη χωρίς να γνωρίζει τι συνέβη, έψαχνε να βρει τον άνδρα της. Τα κλάματα της συγκίνησαν τους θεούς και την μεταμόρφωσαν στο γνωστό θαλασσοπούλι. Η δυστυχία της όμως δεν τελείωνε εδώ.  Ενώ όλα τα πουλιά γεννούσαν τα αυγά τους την άνοιξη, αυτή τα γεννούσε  μέσα στη βαρυχειμωνιά, με αποτέλεσμα τα μανιασμένα κύματα να παρασύρουν τα αυγά της ή τα νεογέν- νητα πουλάκια της. Ο Ζευς  τότε  έδωσε  εντολή όπως 15 ημέρες του Ιανουαρίου, να έχουν αίθριο καιρό και ηλιοφάνεια, για να μπορεί η Αλκυόνη να κλωσσήσει τα αυγά της.



Η Αλκυόνη, όμως λεγόταν και μια από τις 7 κόρες του Άτλαντα και της Πλειόνης, το όνομα της οποίας φέρει ένα από τα άστρα του υπερσμήνους των Πλειάδων (Μ-45), το οποίο μεσουρανεί και είναι ορατό κατά τις εσπερινές ώρες κάποιων ημερών του Ιανουαρίου. Οι ημέρες αυτές, λέγονται "Αλκυονίδες"."Αλκυών" φέρει την ονομασία το Σύμπαν που φιλοξενεί τον Σπειροειδή Γαλαξία, που περιλαμβάνει την Γαία και δώδεκα άλλους γαλαξίες, που διέφυγαν από το 2ο Σύμπαν, ενός από τα 7 της δικαιοδοσίας του ύπατου των θεών.


Τα 7 σύμπαντα του Διός είναι:
Σύμπαν "Ταώς" (Παγώνι) που εκπροσωπεί η Ήρα.
Σύμπαν "Λύρα" που εκπροσωπεί ο Απόλλωνας.
Σύμπαν "Γλαυξ" που εκπροσωπεί η Αθηνά.
Σύμπαν "Στάχυς" που εκπροσωπεί η Δήμητρα.
Σύμπαν "Ελευθερία" που εκπροσωπεί η Εστία.
Σύμπαν "Ουτοπία" που εκπροσωπεί ο Ερμής. 
Σύμπαν "Πυρά" που εκπροσωπεί ο Ήφαιστος.

Τοιουτοτρόπως ο Ζευς, είναι απόλυτος κυρίαρχος 7 Συμπάντων και 13 γαλαξιών.





17.Πρώην αστροναύτης της Nasa:"Ανατρέξτε στα βιβλία των Σουμέριων για να μάθετε από πού ερχόμαστε".



Ο Al Worden, πρώην αστροναύτης της NASA στο προγράμματος Απόλλων,ο οποίος έχει συμπλη-
ΑΣΤΟΝΑΥΤΗΣ AL WORDEN 
ρώσει 75  περιστροφές  γύρω  από  τη Σελήνη  δήλωσε  σε συνέντευξη ότι πιστεύει ότι είμαστε προϊόν κάποιου άλλους πολιτισμού που προϋπήρξε πριν από μας.


Σε ερώτηση εάν πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων απάντησε. Ο Al Worden,  πρώην  αστροναύτης  της  NASA  στο  προγράμματος "Απόλλων", ο οποίος έχει συμπληρώσει 75 περιστροφές γύρω από τη Σελήνη δήλωσε σε συνέντευξη ότι πιστεύει ότι είμαστε προϊόν κάποιου άλλους πολιτισμού που προϋπήρξε πριν από μας.

"Είμαστε εξωγήινοι από μόνοι μας. Αυτό τουλάχιστον πιστεύω εγώ στο πως άρχισε ο πολιτισμός μας. Ένας εξωγήινος ήρθε με το  διαστημόπλοιο  του  στη  Γη και  μας δημιούργησε. Εάν  δεν πιστεύετε εμένα πηγαίνετε και κοιτάξτε τα βιβλία των αρχαίων Σουμέριων και δείτε τι λένε για εμάς", είπε.

https://www.youtube.com/watch?v=yP05nhB2WLU




18.Ο Νίκολα Τέσλα αποκαλύπτει την αλήθεια για τις πυραμίδες.



Οι Αιγυπτιακές Πυραμίδες της Γκίζας είναι, χωρίς αμφιβολία,  ένα  από  τα  πιο  θαυμαστά οικο-
ΝΙΚΟΛΑΣ  ΤΕΣΛΑ
οδομήματα στον πλανήτη, αφού έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και της φύσης για χιλιάδες χρόνια και εξακολουθούν να στέκονται γερά.Όπως είναι αναμενόμενο, πολλοί ισχυροί άνθρωποι έχουν πάθει εμμονή με την αποκάλυψη των μυστηρίων που κρύβονται πίσω από αυτές τις μνημειώδεις κατασκευές εδώ και  αιώνες,  με αξιοσημείωτο παράδειγμα τον Nicola Tesla (Νικόλαος Θεσσαλός) έναναπό τους μεγαλύτερους σύγχρονους εφευρέτες που έζησαν ποτέ. Επίσης ήταν  Ελληνας από την Θεσσαλία.  



Αν και ο Νίκολα Τέσλα πέθανε αδικημένος, οι ανακαλύψεις και οι θεωρίες του ήρθαν πρόσφατα στο προσκήνιο.Στην πραγματικότητα, οι βασικές ιδέες του οδήγησαν στην εφεύρεση των smart phones, του Wi-Fi, των συστημάτων ηλεκτρικής τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος και ορισμένων από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε σήμερα. Εκτός από τις τρελές ιδέες του που κατοχυρώθηκαν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ο Tesla εξέφρασε ενδιαφέρον για μυστηριώδη άκρως απόρρητα έργα, συμπεριλαμβανομένων των αιγυπτιακών πυραμίδων. 


Η επιθυμία του να ανακαλύψει τα μυστικά των πυραμίδων ξεκίνησε όταν ήταν 20 ετών, σε αυτό
το σημείο της ζωής του, αποφάσισε να το  κάνει  στόχο της   ζωής  του. Κατασκευασμένες   από  περίπου 2,5 εκατομμύρια πέτρινους λίθους και ζυγίζοντας  έξη  εκατομμύρια τόνους, οι αιγυπτιακές πυραμίδες είναι μυστηριώδεις και οι υπέροχες κατασκευές τους έχουν προσελκύσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Αν έχετε δει ή διαβάσει ποτέ για αυτές τις πυραμίδες,θα συμφωνή- σετε ότι είναι γεμάτες μυστήρια που δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί .Και  μερικά  από  αυτά  τα μυστικά είναι οι ρίζες των καινοτόμων ιδεών και εφευρέσεων του Nikola  Tesla, συμπεριλαμβα- νομένης της έννοιας της δυνατότητας των πυραμίδων να δημιουργούν ενέργεια. 



Πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι οι πυραμίδες προορίζονταν για τους Φαραώ της αρχαίας Αιγύπτου ωστόσο, σε  καμία  από  αυτές  δεν  έχει  ανακαλυφθεί  ούτε  μία  μούμια, όλες οι  μούμιες  έχουν βρεθεί στην Κοιλάδα των Βασιλέων. Επιπλέον, δεν υπάρχουν εγχώριες αιγυπτιακές επιγραφές ή τέχνη στις πυραμίδες. Απίστευτο, σωστά; Γιατί κάποιος να ξοδέψει τόσους πολλούς πόρους για να χτίσει τέτοιες τεράστιες κατασκευές χωρίς να έχει κανένα στόχο; Εξάλλου,έχουμε πλέον επιβεβαι- ώσει ότι δεν είναι τάφοι για Αιγύπτιους φαραώ, ούτε είναι οικοδομήματα που χτίστηκαν  προς τιμήν κάποιων θεών.Η θεωρία του Tesla:Ο Νίκολα Τέσλα μελέτησε διάφορα βιβλία για τα αρχαία κτίρια και ανακάλυ- ψε ότι οι πυραμίδες είχα εξαιρετική ενέργεια.Εκείνη την εποχή,ο ηλεκρισμός δεν ήταν ευρέως αναγνωρισμένος και ο Tesla άρχισε να ερευνά την πιθανότητα  ότι  οι  πυραμίδες  ήταν ανώτερη τεχνολογία.Πείστηκε ότι η ενέργεια των πυραμίδων προερχόταν από τον  ηλεκτρομαγνητισμό. 




Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πυραμίδες είχαν χτιστεί με κάποια μορφή κρυσταλλικής ενέργειας και οι θάλαμοι  στο εσωτερικό  τους  χρησιμοποιούνταν  για  την  αλλοίωση  των  ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Πίστευε επίσης ότι τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για  την  κατασκευή  της  Μεγάλης Πυραμίδας, όπως οι πέτρες, είχαν ιδιότητες αποθήκευσης ενέργειας που προέρχονταν από τον Ήλιο και τη Σελήνη. Ως αποτέλεσμα, είχε προτείνει να σχεδιαστεί η Πυραμίδα έτσι ώστε να παράγει  ένα  ενεργειακό  πεδίο  ικανό  να τροφοδοτεί  με  ηλεκτρισμό  τις  πόλεις.


Η   ηλεκτρομαγνητική πυραμίδα του Tesla Ο Tesla κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ το 1905 με το όνομα της μεθόδου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας μέσω φυσικού μέσου.Το δίπλωμα
ευρεσιτεχνίας  περιλάμβανε  σχέδια για  μια σειρά  παγκόσμιων  γεννητριών που αξιοποιούν την ιονόσφαιρα για την εξαγωγή  ηλεκτρικής  ενέργειας. Είδε τη  Γη  ως  μια  τεράστια  ηλεκτρική γεννήτρια με άπειρη ενέργεια, που περιστρέφεται γύρω από δύο μαγνητικούς πόλους. Αργότερα, αναφέρθηκε στο τριγωνικό σχέδιό του ως ηλεκτρομαγνητική πυραμίδα του Tesla."Την ημέρα που η επιστήμη θα αρχίσει να μελετά τα μη φυσικά φαινόμενα, θα σημειώσει μεγαλύτερη πρόοδο σε μια δεκαετία από ό,τι σε όλους τους προηγούμενους αιώνες της ύπαρξής της, είπε ο Tesla. 




Ο Tesla,τη δύναμη των αιγυπτιακών πυραμίδων την παρήγαγε όχι μόνο ο σχεδιασμός του αλλά
ΠΥΡΓΟΣ TESLA
και η θέση τους. Κατασκεύασε τον Πειραματικό Σταθμό Tesla στο Κολοράντο Σπρινγκς  και  τον Πύργο  Γουόρντενκλάιφ ή Πύργος Tesla στην Ανατολική Ακτή για αξιοποιήσε το ενεργειακό πεδίο της Γης.Οι θέσεις  επιλέχθηκαν με  βάση τις αρχές που καθορίζουνταν  πού  βρίσκονταν  οι  Πυραμίδες  της  Γκίζας,  οι οποίες  συνδέονται με  την  ελλειπτική  τροχιά του  πλανήτη  και  τον ισημερινό. Η ιδέα προοριζόταν για την ασύρματη μετάδοση ενέργειας.  


Ας δούμε πώς χτίστηκαν οι Πυραμίδες.Οι εκατοντάδες και πλέον πυραμίδες που είναι διάσπαρτες σε όλη  την  Αίγυπτο χτίστηκαν όλες με διαφορετικό τρόπο,αλλά θα επικεντρωθούμε στη Μεγάλη. Αν κοιτάξουμε τα στατιστικά στοιχεία,η Μεγάλη Πυραμίδα είχε αρχικά ύψος πάνω από 146 μέτρ. και  περιείχε πάνω από 2,3 εκατομμύρια πέτρινα κομμάτια. Ωστόσο,κάθε οικοδομικό έργο ξεκινά στην πραγμα- τικότητα με τα θεμέλια, τα οποία είναι εντυπωσιακά με τον δικό τους τρόπο.

https://www.youtube.com/watch?v=IAqKnQ9JgmU&t=47s






20.Η NASA αναβάλλει την αποστολή Artemis II που θα μας έστελνε ξανά στη Σελήνη.




Η NASA καθυστερεί επιστροφή ανθρώπων στην επιφάνεια της Σελή νης για λόγους ασφαλείας. Η
ΣΕΛΗΝΗ
αποστολή  της  NASA για  την  επιστροφή  του  ανθρώπου στην επιφάνεια της Σελήνης θα χρεια- στεί λίγο παραπάνω χρόνο για να πραγματοποιθεί. 

H  NASA  έκανε  γνωστό ότι  αναβάλλονται  οι επόμενες εκτοξεύσεις για το πρόγραμμα Artemis, το οποίο αποτελεί τη βάση των σχεδίων της για την επιστροφή στο Φεγγάρι.Ανακοινώνοντας την καθυστέρηση,  ο  διαχειριστής  είπε  ότι  θέματα ασφαλείας οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση."Δεν θα πετάξουμε μέχρι να είμαστε έτοιμοι".




Η αποστολή Artemis II  που θα είναι η πρώτη επανδρωμένη  αποστολή  γύρω από  τη  Σελήνη, αναμένεται πλέον να γίνει τον Σεπτέμβριο του 2025, ενώ η αποστολή Artemis III θα μεταφερθεί για  τον  Σεπτέμβριο  του  2026,  σημειώνοντας  έτσι  καθυστέρηση  ενός  χρόνου  από  αρχικό  χρονοδιάγραμμα.  Η αποστολή  Artemis  III  αποτελει  μάλιστα την  πρώτη  προσπάθεια  της ανθρωπότητας να φτάσει στον Νότιο Πόλο της Σελήνης,όχι όμως και να προσεδαφιστεί.


"Επιστρέφουμε στη Σελήνη με έναν τρόπο που δεν έχουμε ξανακάνει ποτέ και η ασφάλεια των αστροναυτών μας είναι η πρώτη προτεραιότητα της NASA καθώς προετοιμάζουμε τις μελλοντι- κές αποστολές Artemis", δήλωσε ο Bill Nelson.  Σε αυτή  την  πρώτη  αποστολή  προσεδάφισης αστροναυτών της στη Σελήνη συμπεριλαμβάνεται η πρώτη γυναίκα και ο πρώτος μαύρος που θα ταξιδέψουν στο φεγγάρι. Και οι τρεις έχουν περάσει χρόνο στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS). Επίσης,ο Jeremy Hansen της Καναδικής Διαστημικής Υπηρεσίας θα είναι ο πρώτος Καναδός που θα πετάξει στο φεγγάρι.Το ταξίδι θα είναι η πρώτη του πτήση στο διάστημα.



Ο στόχος του προγράμματος είναι το πλήρωμα να φτάσει στη Σελήνη το 2025. Το σχέδιο είναι να δημιουργηθεί μια διαρκής ανθρώπινη παρουσία στη σεληνιακή επιφάνεια, ανοίγοντας το δρόμο για ένα ενδεχόμενο ταξίδι στον Άρη έως το 2040.Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε ότι η αποστολή "Artemis" θα είναι έμπνευση για την "επόμενη γενιά εξερευνητών".




21.Εξωγήινοι "Κλεοριανοί " από ένα μακρινό αστρικό σύστημα που λέγεται Nortox.




Γειά σας ανθρωποι.Είμαστε εδώ για να συστηθούμε στην ανθρωπότητα. Εμείς είμαστε αυτοί που
ΚΛΕΟΡΙΑΝΟΙ
προσγειωθήκαμε στην πραγματικότητά σας για μια σύντομη στιγμή στο Maimi της Φλόριντα. Η αμερικανική κυβέρνηση προσπαθεί να καλύψει αυτό το Εξωγήινο γεγονός που συνέβη  για  την ανθρωπότητα.Είμαστε από ένα μακρινό αστρικό σύστημα που λέγεται Nortox.Περιλαμβάνει περί- που 1000 πλανήτες, οι οποίοι κατοικούνται. 

Ο πλανήτης μας είναι 5 φορές μεγαλύτερος από τη δική σας Γη. Ο πολιτισμός μας είναι γνωστός με το όνομα Κλεοριανών. Η εμφάνισή μας δεν είναι ελκυστική στα ανθρώπινα μάτια, καθώς έχουμε ανθρωποειδή διάφανα σώματα, τα οποία μπορείτε να δείτε μέσα από το δέρμα μας όλα τα όργανα του σώματος μας. Έχουμε και επιμήκη κεφάλια.Είμαστε ψηλά όντα από τα 8-10 πόδια. Έχουμε τέλεια υγεία, δεν αρρωσταίνουμε ποτέ. Ζούμε για χιλιάδες χρόνια. Δεν περνάμε από τη διαδικασία του θανάτου, όπως εσείς. Όταν αποφασίζουμε να σταματήσουμε να ζούμε την τωρινή μας ζωή, απλά αφήνουμε το σώμα μας χωρίς πόνο, και πηγαίνουμε σε μια νέα μορφή και ζούμε μια νέα ζωή κάπου αλλού στο Σύμπαν.





Μας αρέσει να εξερευνούμε και να ταξιδεύουμε σε διάφορα μέρη του Cosmos. Περνούσαμε από τον Γαλαξία σας και είδαμε πολλούς ζωντανούς κατοίκους στη Γαία σας. Από όσα μάθαμε για τον πλανήτη σας, δεν έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε, μέχρι το Αστρικό μας Σύστημα. Τα διαστημόπλοιά μας είναι πολύ εξελιγμένα και μπορούμε να ταξιδέψουμε από έναν Γαλαξία σε έναν άλλο Γαλαξία σε ένα μόνο δευτερόλεπτο.Ήμασταν περίεργοι να μάθουμε, ποιος είσαι, και προσγειωθήκαμε παρά την προειδοποίηση που προερχόταν από τις Γαλαξιακές Φωτεινές Δυνάμεις να μην το κάνουμε.Δεν είχαμε ιδέα ότι ο πολιτισμός σας ζει χωρίς να γνωρίζει για την ύπαρξη άλλων Γαλαξιακών Εθνών στο Σύμπαν σας. Οι προθέσεις μας ήταν ειρηνικές να μην προκαλέσουμε κακό. 



Μόλις είδαμε ότι η παρουσία μας στον κόσμο σας δημιούργησε φόβο και πανικό για τους ανθρώ- πους, φύγαμε από τον πλανήτη σας.Αφού μελετήσαμε την ιστορία σας, καταλαβαίνουμε τώρα ότι η ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη να δεχτεί τους Outworlders, δεν  φτάσατε  ακόμα  σε  αυτό  το σημείο για να αρχίσετε να εξερευνείτε το Σύμπαν. Είστε στη διαδικασία για το επόμενο βήμα της εξέλιξής σας στο 5D. Έχετε πολύ δρόμο μπροστά σας, μπορείτε ελεύθερα να αλληλεπιδράσετε με άλλους γαλαξιακούς πολιτισμούς.



Πρώτον,πρέπει να απελευθερωθείτε από τους Σκοτεινούς Κυβερνήτες και το χρηματικό σύστημα, που ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής σας. Δεν μπορούμε καν να φανταστούμε να επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να ελέγχονται έτσι και να πληρώνουμε για κάθε τι στην ύπαρξή σας όπως για στέγη, φαγητό,ρούχα κ.λ.π. Για εμάς είναι πολύ σοκαριστικό,δεν έχουμε ακούσει ποτέ πριν για κανέναν, που χρησιμοποιεί αυτό το είδος συστήματος για να ελέγχει ολόκληρη την κοινωνία.Είμαστε από την 6η διάσταση.Το σύστημα Αρνητικής Κυβέρνησης που ζείτε είναι πολύ αρχαϊκό, σταματά μόνο την ανάπτυξη του ανθρώπινου πολιτισμού. Ευχόμαστε να απελευθερωθείτε από τους Σκοτεινούς Καταπιεστές σας. Ευχαριστούμε Πρέσβη των Γαλαξιακών Φωτεινών Δυνάμεων.Πάλεψε για την ελευθερία σου. 

Erena Velazquez
Πρέσβης των Γαλαξιακών Ελαφρών Δυνάμεων.



22.Τιτάνας: Μπορεί επιτέλους να μάθουμε ποια είναι τα "μαγικά νησιά" στο φεγγάρι του Κρόνου.Τα δύο μυστήρια που λύνονται.




Το φως του ήλιου λάμπει πάνω μια από τις θάλασσες του Τιτάνα όπως  φαίνεται  στο  υπέρυθρο φως
ΔΟΡΥΦΟΣ  ΤΙΤΑΝΑΣ
. Ο Τιτάνας  είναι το  μόνο άλλο  μέρος  στο Ηλιακό Σύστημα με ποτάμια, λίμνες και θάλασσες. Αλλά δεν μοιάζουν με τίποτα σε αυτά στη Γη.Δεν αποτελούνται από νερό,αλλά από υγρούς υδρογο- νάνθρακες, κυρίως μεθάνιο. Στις επιφάνειες αυτών των θαλασσών,  παρατηρήσεις  από την  τροχιά εντόπισαν φωτεινά σημεία που διαρκούσαν από μερικές ώρες έως αρκετές εβδομάδες. Αυτά είναι τα "μαγικά νησιά" και  οι ερευνητές  ίσως  να κατάλαβαν τελικά τι είναι.Οι πρώτες θεωρίες μετά την ανακάλυψή τους το 2014 ήταν πως τα κύματα, φυσαλίδες αερίου αζώτου ή στερεά, είτε αιωρούνται είτε επιπλέουν στην επιφάνεια. Το πρώτο δεν είναι πραγματικά χαρακτηριστικό του Τιτάνα. Τα κύματα έχουν ύψος το πολύ λίγα χιλιοστά, καθιστώντας αυτά τα σώματα υγρού ιδιαίτερα λεία.


Η νέα εργασία επικεντρώθηκε στην αλληλεπίδραση μεταξύ του σχηματισμού στερεών στην ατμόσφαιρα και του τι συμβαίνει όταν καταλήγουν στις λίμνες. Στην πυκνή ατμόσφαιρα του φεγγαριού σχηματίζονται πολλές οργανικές ενώσεις, μερικές από τις οποίες πέφτουν σε αμμώδεις λόφους και σε ποτάμια και θάλασσες.Το ερώτημα είναι, θα βυθίζονταν; Όχι, αρκεί να είναι αρκετά πορώδη.Εάν τα "μαγικά νησιά" θα μπορούσαν να είναι όντως οργανικά που επιπλέουν στην επιφάνεια,όπως η ελαφρόπετρα που μπορεί να επιπλέει στο νερό εδώ στη Γη πριν τελικά βυθιστεί.Πολλά απλά οργανικά μόρια προσγειώνονται ως στερεά μόλις σχηματιστούν στην ατμόσφαιρα του Τιτάνα, συμπεριλαμβανομένων μορίων όπως το βενζόλιο.Το υγρό μεθάνιο και το αιθάνιο που αποτελούν τα ποτάμια και τις λίμνες έχουν χαμηλή επιφανειακή τάση, έτσι τα στερεά αγωνίζονται να επιπλέουν πάνω τους.


Για να δούμε τα μαγικά νησιά, δεν μπορούν να επιπλέουν  για  ένα δευτερόλεπτο  και  μετά να βυθίζονται.Πρέπει να επιπλέουν για κάποιο χρονικό διάστημα,  αλλά όχι  για  πάντα. Έτσι, το μοντέλο εξετάζει πορώδη στερεά όπως η ελαφρόπετρα, γεμάτα τρύπες ή σωλήνες όπου το μεθάνιο μπορεί να εισχωρήσει αργά, κάτι που θα επέτρεπε σε αυτά τα στερεά να επιπλέουν πάνω από τα υγρά χαρακτηριστικά του Τιτάνα. Τα μαγικά νησιά δεν θα σχηματίζονταν απλώς στη μέση των λιμνών αλλά στις όχθες, όπου θα μπορούσαν να φτάσουν σε σημαντικό μέγεθος πριν γεννηθούν και απομακρυνθούν.Βλέποντας πόσο καιρό θα επιπλέουν τα υλικά για κάθε σενάριο, η μελέτη δείχνει ότι τα μαγικά νησιά μπορεί να αποτελούνται από μεγάλα κομμάτια πορωδών οργανικών στερεών και δεν είναι μόνο αυτό. Η  παρουσία  μιας  παγωμένης  στερεής  επίστρωσης  στην επιφάνεια των λιμνών και των ποταμών θα βοηθούσε στην εξήγηση της ομαλότητάς τους, λύνοντας ένα δεύτερο μυστήριο στην τιμή του ενός.


Το ραντάρ διαπερνά το παχύ πέπλο αιθαλομίχλης του Τιτάνα, αποκαλύπτοντας λίμνες και μια μεγάλη θάλασσα στην περιοχή του βόρειου πόλου του φεγγαριού, που  καταγράφηκε  από  το διαστημόπλοιο Cassini.  Παροδικά  φωτεινά  σημεία, και  μαγικά  νησιά, εμφανίζονται  και εξαφανίζονται στο Ligeia Mare. 




23.Ξένοι πλανήτες μεγέθους Άρη κρύβονται πίσω από τον Πλούτωνα.





Το εξωτερικό ηλιακό σύστημα είναι τόσο μακριά  από  τον  Ήλιο  που  τα  τηλεσκόπιά  μας  δεν
ΞΕΝΟΙ  ΠΛΑΝΗΤΕΣ 
μπορούν  εύκολα ν α  δουν  τι  υπάρχει  κεί  έξω. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα πεδίο μικρών,παγω- μένων βράχων, που  εκτείνεται πέρα  από  την τροχιά του Ποσειδώνα.Αυτή είναι η ζώνη Kuiper, όπου βρίσκονται οι νάνοι  πλανήτες  Πλούτωνας, Έρις και Haumea. Πολύ πέρα από αυτό βρίσκεται το  Νέφος Oort,  ένα  τεράστιο  σφαιρικό  πεδίο μικρών  βράχων που  περικλείει  ολόκληρο  το Ηλιακό Σύστημα, το πραγματικό  μέγεθος  του οποίου είναι άγνωστο.Από εκεί πιστεύεται ότι προέρχονται οι κομήτες μεγάλης περιόδου του Ηλιακού Συστήματος. Ωστόσο, υπάρχει και η πιθανότητα παρουσίας πλανητών που προέρχονται από ξένα αστέρια. 



Ο θεωρητικός αστροφυσικός Amir Siraj του Πανεπιστημίου Princeton έχει υπολογίσει πόσοι ακριβώς εξωγήινοι πλανήτες μπορεί να υπάρχουν εκεί έξω. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, σε καθαρά μαθηματικό επίπεδο, θα μπορούσαν να υπάρχουν 1,2 πλανήτες με μάζα μεγαλύτερη από τον Άρη, 2,7 με μάζα συγκρίσιμη με αυτή του Άρη και 5,2 με μάζα συγκρίσιμη με αυτή του Ερμή.



Το όλο ερώτημα προέκυψε με την ανακάλυψη των λεγόμενων ελεύθερα αιωρούμενων πλανητών, η οποία δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 2000. Πρόκειται για πλανήτες που έχουν αποκολληθεί από το άστρο τους και έχουν βγει από τα συστήματα που τους φιλοξενεί.




24.Πριν από 4 δισεκατομμύρια χρόνια οι άνθρωποι του συστήματος Lyran ήρθαν στη Γη.



Όχι μόνο οι Lyrans αλλά και οι Δράκος, Πλειάδιοι, Αρειανοί, Αφροδίτες, Αγκάρθαν και Νιμπίραν
Ανουνάκι ήρθαν στη Γη.Πριν από περίπου 4 δις χρόνια οι  Άνθρωποι του  συστήματος  Lyran, εκτός από τους Πλειαδικούς Άτλαντες, έφυγαν και δημιούργησαν τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία 110 διάσπαρτων πλανητών για να πολεμήσουν τα Ερπετά το  Σύστημα  Δράκο. Τα ανδρόγυνα Draco Reptilians ενεργοποιούνται με ανθρώπινη σάρκα και ορμόνες φόβου. 


Οι ε πιζώντες  από τις  αρχικές   επιθέσεις   του Δράκο  εκτοξεύτηκαν  στον  Άρη και  σε  έναν, τώρα εξαφανισμένο, πλανήτη που ονομάζεται Maldek στο Σύστημα Solaris και στον Ωρίωνα,Tau Ceti,Πλειάδες,Procyon Antares,Alpha Centauri, Aquarius και  δεκάδες άλλα ηλιακά συστήματα συστήματα.Μια ομάδα Λύρων προσφύγων στις Πλειάδες,οι Άτλαντες, αρνήθηκαν να ενταχθούν στην Ομοσπονδία και να πολεμήσουν τους Δράκους. Οι Άτλαντες ήθελαν, αντί  για  ομοσπονδία προσφύγων, να αποκαταστήσουν τον αρχαίο πολιτισμό στη Λύρανς που απολάμβανε πριν από την εισβολή των Δράκων. Οι Άτλαντες, όπως και οι περισσότεροι Lyrans, ήταν γαλανομάτες και ξανθοί ή πρασινομάτες και κοκκινομάλληδες. 



Ο Δράκος ζούσε μέσα και έλεγχε έναν κοίλο  κομήτη  σε  μέγεθος  πλανήτη  με  πυρήνα  βράχου. Καθοδήγησαν να σκοτώσουν τους Lyrans που κατέφυγαν στο Maldek και στον Άρη. Η βαρύτητα στο Μάλντεκ ήταν πιο πυκνή από τον Άρη, έτσι οι Μαλντεκοί ανέπτυξαν ένα παχύτερο πλαίσιο και μια πιο επιθετική στάση. Οι Μαλντεκιάν απείλησαν τους Αρειανούς. Οι Αρειανοί πήραν μια αμυντική μηχανή ασπίδας από τα όντα του Khoom, ενός πλανήτη του Σείριου Α για να αμυνθούν ενάντια στους Μαλντέκιαν και τον κομήτη Δράκο που κατευθύνεται προς τον ήλιο μας. Ο Δράκος μέσα σκόπευε ο κομήτης να καταλήξει ως Αφροδίτη, ανάμεσα στον  Ερμή  και τη  Γη.  Από  την Αφροδίτη θα έλεγχαν ολόκληρο το σύστημα Solaris. 



Οι Μαλντεκιάν παρακολούθησαν τον κομήτη Draco που κατευθύνεται προς αυτούς και τον Άρη και έπεισαν τους Αρειανούς να τους αφήσουν, έστω και απρόθυμα, να τους ενώσουν υπόγεια στον Άρη, όπου ασφάλισαν τον εαυτό τους και  τη  συσκευή  ασπίδας  που τους έδωσαν   οι  Khooms.Ο Δράκος που οδήγησε μέσα στον κομήτη έσπασε τον Μάλντεκ με ένα όπλο ή τη βαρυτική δύναμη του κομήτη. Τα θραύσματα του Μάλντεκ αποτελούν  τώρα  τη  ζώνη  Kuiper  των  αστεροειδών μεταξύ  του  Άρη  και  του  Δία.  Αφού  ο  κομήτης  σκότωσε  τον  Μάλντεκ,  πλησίασε  τον  Άρη. Η βαρύτητα του κομήτη τράβηξε το μεγαλύτερο μέρος του οξυγόνου, του επιφανειακού πάγου και του νερού από τον Άρη και στο διάστημα.  Κάτω  από  την  επιφάνεια  του  Άρη,  Μαλντεκιανοί πρόσφυγες και Αρειανοί μάλωναν. 



Καθώς ο κομήτης συνέχιζε προς τον ήλιο, πλησίαζε τη Γη. Γη, τότε εντελώς καλυμμένη από πάγο
ΛΥΡΙΟΙ
και ωκεανούς. Οι μόνες έξυπνες μορφές ζωής του ήταν μη τεχνολογικές και υδρόβιες. Η βαρύτητα του κομήτη έλιωσε αρκετά από τους πάγους της Γης και τράβηξε αρκετό από το υδάτινο κάλυμμά του για να ανυψώσει δύο ηπείρους, τη Λεμούρα (Mu) με κέντρο τη λεκάνη του Ειρηνικού και την Ατλαντίδα, με κέντρο τη λεκάνη του Ατλαντικού Ωκεανού. Ο κομήτης του Δράκο κινήθηκε πέρα ​​από τη Γη προς τον Ήλιο και εγκαταστάθηκε σε μια τροχιά μεταξύ Γης και Ερμή. 


Ο ήλιος εξατμίζει τον πάγο του κομήτη σε ένα θολό κάλυμμα για  τον  πρώην  κομήτη, ο  οποίος τώρα περιφέρεται ως ο πλανήτης Αφροδίτη. Οι Ερπετοειδείς εντός της Αφροδίτης βγήκαν στην επιφάνεια και έχτισαν επτά  πόλεις  με  τρούλο  στην  επιφάνεια  της  Βενούτιας  από  τις  οποίες ξεκίνησαν την  κατάκτηση  του  Ηλιακού  Συστήματος  και τον αφανισμό  των Προσφύγων  του Λύραν.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει πώς ήρθαν στη Γη.

https://www.youtube.com/watch?v=eRWyf8jwhtI&t=1s




25.Ανακαλύφθηκε ο Μεγάλος Δακτύλιος του Σύμπαντος ανατρέποντας τις αρχές της κοσμολογίας.



Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Central Lancashire στη Βρετανία ανακάλυψαν μια γιγάγντια 
ΜΕΓΑΛΟ  ΔΑΚΤΥΛΙΟ
δομή σε σχήμα δακτυλίου στο Διάστημα.Η δομή έχει διάμετρο 1,3 δισ. έτη φωτός αποτελείται από μεμονωμένους γαλαξίες και σμήνη γαλαξιών και οι επιστήμονες  την  ονόμασαν  "Μεγάλο Δακτύλιο". 


Τέτοιου κολοσσιαίου μεγέθους δομές υποστηρίζο- νται από τις συμβατικές κοσμολογικές αρχές για αυτό  και  οι  ειδικοί  πονοκεφαλιάζουν  για  να εξηγήσουν το φαινόμενο αυτό. Η ύπαρξη του Μεγάλου Δακτυλίου υποδηλώνει ότι  όλη  η  ύλη απλώνεται ομαλά σε όλο το Σύμπαν. Παρόλο που τα αστέρια, οι πλανήτες και οι γαλαξίες είναι τεράστιες μονάδες ύλης στα μάτια μας στο πλαίσιο του μεγέθους του Σύμπαντος πρόκειται για ασήμαντες δομές και η κρατούσα θεωρία είναι ότι  δεν  πρέπει  να  σχηματίζονται  κατά  πολύ μεγαλύτερες δομές ύλης.


Ο Μεγάλος Δακτύλιος όμως είναι η έβδομη κατά σειρά  κολοσσιαία  δομή που εντοπίζεται στο Σύμπαν  δείχνοντας έτσι ότι υπάρχουν κοσμολογικοί παράμετροι που δεν έχουν ληφθεί υπόψη ή απλά δεν τους γνωρίζουμε και πρέπει να τους ανακαλύψουμε για να μπορούμε να κατανοήσουμε πιο σωστά την ύπαρξη και εξέλιξη του Σύμπαντος. Να σημειωθεί ότι η ίδια ερευνητική ομάδα έχει ανακαλύψει και το Γιγάντιο Τόξο, μια κοσμική δομή έκτασης 3,3 δισ. ετών φωτός.


Στην εικόνα διακρίνεται με μπλε χρώμα ο γιγάντιος δακτύλιος και με κόκκινο χρώμα το κολοσσιαίο κοσμικό τόκο. Πρόκειται για μια δομή με διάμετρο 1,3 δισ. έτη φωτός.




26.Αλντεμπαράν,ο ακόλουθος των Πλειάδων.




Ένας  σημαντικός  αστέρας,  είναι  ο  Αλντεμπαράν, σήμερα  στην  10η  μοίρα  των  Διδύμων.
ΑΣΤΡΟ   ΑΛΝΤΕΜΠΑΡΑΝ
Αλντεμπαράν  είναι  η  ιδιαίτερη  ονομασία, προερχόμενη από τους Άραβες, από το Αραβικό Al Dabaran το οποίο σημαίνει ο "Ακολουθών"  (τις Πλειάδες,του αστέρα "α"του αστερισμού Ταύρου ενώ η αρχαία ονομασία αυτού από τους Έλληνες ήταν "νότιος οφθαλμός του Ταύρου". Απέχει από τη  Γη 28  έτη  φωτός. Οι Πέρσες θεωρούσαν τον Αλντεμπαράν (α Ταύρου),τον Αντάρη (α Σκορπιου) τον  Φομαλχάουτ  (α  Νότιου  Ιχθύος)  και  τον Ρέγκουλους (α Λέοντα), τα  τέσσερα  βασιλικά άστρα που ήταν οι φύλακες του Ουρανού. 


Λαμπαδία τον αναφέρει ο Πτολεμαίος στην "Τετράβιβλο".Πριν από 5.000 χρόνια, όταν συνέπιπτε με το εαρινό ισημερινό σημείο, θεωρείτο στην Περσία ένας από τους τέσσερις βασιλικούς αστέρες ή Φρουρούς του Ουρανού,όπως ήδη έχει αναφερθεί. Κάτω από αυτήν την ιδιότητα ο Flammarion τον ονομάζει Δημιουργικό Πνεύμα. Ο Al Biruni, αναφέρει για το άστρο αυτό διάφορες ονομασίες: Al Fanik, δηλαδή επιβήτωρ Καμήλα, Al Fatik,  δηλαδή  παχιά  Καμήλα και Al Muhdij, δηλαδή Θηλυκή Καμήλα, καθώς οι Υάδες ονομάζονταν Μικρές Καμήλες, σύμφωνα με την παράδοση των Αράβων αστρονόμων.Ο Πτολεμαίος υποστηρίζει πως έχει την χροιά του Άρη, δηλαδή δίνει τιμές, ευφυΐα, δόξα, αξιοπρέπεια, θάρρος, αξιώματα και πλούτη. Λόγω της δυναμικής του φύσης, χρειάζεται περίσκεψη για να διαρκέσουν και αποφυγή βίαιων αντιδράσεων.


Σημαντικές θέσεις είναι:Όταν είναι στο Μεσουράνημά μας, φέρνει επιτυχίες και τιμές.Ενώ όταν βρίσκεται σε σύνοδο με τον ωροσκόπο,σηματοδοτεί καλές συνεργασίες, λαμπερή προσωπικότητα, φωτεινές επιλογές.Σε σύνοδο με τον Ήλιο,  βοηθά  σε  πλούτο  και  επιτυχίες,  αλλά  χρειάζεται εντιμότητα και ειλικρίνεια.Ενώ όταν είναι σε σύνοδο με τη Σελήνη, υπάρχει πίστη και ευημερία, κυρίως αν η Σελήνη είναι σε σημαντική θέση στο ωροσκόπιο.


Ο Αλντεμπαράν, καθώς βρίσκεται σε αντίθεση με τον Αντάρες, θεωρείται πως αποτελούν δύο όψεις του ιδίου νομίσματος.Ισχυρότερος ο ίδιος,είναι συνδεδεμένος με την έννοια του Αρχάγγελου Μιχαήλ, στην εσωτερική αστρολογία. Είναι η στρατηγική και η έξυπνη τακτική στη μάχη, ενώ ο Αντάρες δηλώνει την μάχη για ιδεολογικούς, θρησκευτικούς λόγους. Στην ουσία, συνδέονται ως δείκτες σύγκρουσης μεταξύ δύο παγκόσμιων σχολών σκέψης.Κατά  τον  Maternus,  χρειάζεται προσοχή στην μάχη για επικράτηση, να έχουμε σύνεση,  σχεδιασμό, σε  ταραχώδεις  περιόδους, γιατί ενδέχεται να υπερβάλλουμε. Είναι απαραίτητο να δίνουμε μάχη για το δίκαιο και για αξίες. Γιατί ό,τι κομίζει, πέφτει σαν βροχή, όπως είναι η βροχή των Υάδων, που ανήκουν στον ίδιο χώρο.



Με τον Αλντεμπαράν, θα στεφούμε με δόξα και λάμψη, αλλά θα έλξουμε και εχθρούς. Χρειάζεται
ΟΡΙΟΝ-ΑΛΝΤΕΜΠΑΡΑΝ
θωράκιση το σημείο που μας αφορά.Απότην εποχή της ανακάλυψης του, ανάλογα  με  την  φιλοσοφική  προσέγγιση  όσων  ασχολήθηκαν με την ερμηνεία των άστρων,έχουν δοθεί διάφορες προσεγγίσεις. Σήμερα,οι περισσότεροι μελετητές,αναφέρουν πως  χαρακτηριστικά του  Αλντεμπαράν  είναι  κυρίως  αυτά  που  προσδίδουν  στην προσωπικότητα ή στα γεγονότα:   Ευσέβεια,  ευγένεια,  υπεροχή, πλούτο,  ευημερία, αισθησιασμό, υλιστικές  τάσεις,επιχειρηματικό  πνεύμα, μάχες νικηφόρες, σαγήνη, αντοχή, σκληρότητα, τόλμη και θάρρος, γοητεία, τύχη,  κέρδη. Επίσης, μπορεί  να  βοηθήσει  στην διάκριση, στην επιρροή  προς  τους  άλλους, στην  λάμψη  και  στην ευέλικτη κίνηση που φέρνει αποτέλεσμα.



Ο αστερισμός του Ταύρου ήταν ένα αντικείμενο λατρείας σε πρωτόγονους πολιτισμούς καθ ‘όλη τη διάρκεια των αιώνων. Στους αρχαίους Αιγύπτιους ήταν ο θεός Όρισις, τον συναντάμε στην Μινωική Κρήτη,  αλλά το αστέρι λατρευόταν επίσης από τους Βαβυλώνιους, τους Κινέζους, τους Δρυΐδεις και κάποιες φυλές του Αμαζονίου.  Αντιστοιχεί στην εποχή του Ταύρου, των μεγάλων κτηρίων και των μεγάλων δημιουργικών επιτευγμάτων του Ανθρώπου, πριν από την εποχή του Κριού, των μεγάλων εκστρατειών και μεγάλων πολεμικών συρράξεων.


27.Κάτι περίεργο συμβαίνει με τις ριπές ραδιοσυχνοτήτων του βαθέως διαστήματος.



Οι ριπές ραδιοσυχνοτήτων (FRB),είναι γρήγορες εκρήξεις ραδιοκυμάτων από το βαθύ διάστημα,
ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ
για οποίες η προέλευσή τους συνεχίζει να καλύπτεται με μυστήριο μυστήριο. Οι αστρονόμοι μπόρεσαν να εντοπίσουν την προέλευση της πιο ισχυρής και μακρινής FRB που έφτασε  ποτέ σε  εμάς, σε  μια ομάδα επτά γαλαξιών,  δίνοντας  στους  ερευνητές μια πρώτη εικόνα για το είδος των περιβαλλόντων που μπορούν να δημιουργή- σουν τέτοιες περίεργες εκπομπές. Χωρίς την βοήθεια του  Hubble, δεν θα γνωρίζαμε αν προήλθε από  έναν  γαλαξία ή από κάποιο είδος αλληλεπιδρώντος συστήματος,λένε οι αστρονόμοι. 




Από τις πρώτες παρατηρήσεις,φαίνεται ότι προέρχoνται από 7 γαλαξίες στοιβαγμένοι μεταξύ τους, οι οποίοι θα μπορούσαν να χωρέσουν όλοι μέσα στον δικό μας γαλαξία. Η ύπαρξη αυτών των γαλαξιών σε τόσο κοντινή απόσταση σημαίνει ότι είναι πιθανό να αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους με ορισμένους τρόπους. Αν τα αστέρια σχηματίζονται με γρήγορη διαδοχή, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι μια εξήγηση για την ένταση της FRB.




Οι FRB συνεχίζουν να προκαλούν το ενδιαφέρον των επιστημόνων. Η πιο επιστημονικά αποδεκτή πρόταση προς το παρόν, είναι ότι προέρχονται από ένα κοσμικό αντικείμενο όπως ένα αστέρι νετρονίων ή μια μαύρη τρύπα.





28.Σημάδια εξωγήινης ζωής; Επιστήμονες εντόπισαν οκτώ μυστηριώδη ραδιοσήματα.




Οι αστρονόμοι ανακάλυψαν οκτώ "ύποπτα" ραδιοσήματα που, όπως λένε, μπορεί να αποτελούν
ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ GREEN BANK
ενδείξεις "τεχνολογικής ζωής πέραν της Γης" και όλα αυτά χάρη σε έναν νέο αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης που ανέπτυξαν και είναι ικανός να βρει τον "ψύλλο στα άχυρα".Μια ομάδα ειδικών, ανέπτυξε αυτόν τον νέο ΑΙ αλγόριθμο που τους βοήθησε  να  εντοπίσουν τα  σήματα  κατά  τη διάρκεια εξέτασης 820 αστέρων στο τηλεσκόπιο Green Bank της Δυτικής Βιρτζίνιας. Η αναζήτηση μάλιστα έγινε μια περιοχή που προηγουμένως δεν είχε   καμία   πιθανή   εξωγήινη   δραστηριότητα.  Ο αλγόριθμος τεχνητής νοημοσύνης  χρησιμοποιεί  την μηχανική εκμάθηση για  να  διακρίνει  μεταξύ  των  σημάτων  που  προκαλούνται  από  τον άνθρωπο, όπως αυτά από τους δορυφόρους GPS και τα κινητά τηλέφωνα και των πιθανών εξωγήινων. 


Λόγω παρεμβολών, τα οκτώ ύποπτα σήματα δεν είχαν ληφθεί υπόψιν σε προηγούμενες παρατη-ρήσεις που είχαν πραγματοποιηθεί στο τηλεσκόπιο Green Bank.Επίσης ότι ενώ τα οκτώ σήματα δεν αποτελούν οριστική απόδειξη ζωής πέρα από τη Γη και η ανεξήγητη φύση τους τροφοδοτεί τις θεωρίες περί εξωγήινης δραστηριότητας.Μια σύμπραξη αστρονόμων από το Ινστιτούτο SETI το ανέπτυξαν αυτόν τον εξελιγμένο αλγόριθμο ΑΙ που μπορεί να ψάχνει τον ψύλλο στα άχυρα των ραδιοκυμάτων.



Τα οκτώ σήματα φαίνεται να προέρχονται από την κατεύθυνση Νο.5 από τη συλλογή των 820 αστέρων, τα οποία κυμαίνονται σε απόσταση 30 μέχρι 90 έτη φωτός μακριά.  Αν και δεν  έχει αποδειχθεί ότι είναι εξωγήινα, δεν παύει να είναι ενδιαφέροντα. Τα σήματα μοιάζουν με αυτό που οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως θα έμοιαζε ένα εξωγήινο σήμα. Πρώτα, ήταν  στενής  ζώνης , πράγμα που υποδηλώνει ότι έρχεται από εξωγήινη πηγή, διότι τα σήματα που προκαλούνται από φυσικά φαινόμενα τείνουν να είναι ευρείας ζώνης.


Δεύτερον είχαν τη λεγόμενη "κλίση"κάτι που σημαίνει ότι η προέλευσή τους είχε  κάποια σχετική
επιτάχυνση  με  τις  κεραίες μας,  οπότε δεν  θα  μπορούσε να προέρχεται από τη Γη. Και  τέλος, εμφανίστηκαν σε παρατηρήσεις με πηγή ON και όχι με πηγή OFF,ενώ οι ανθρώπινες ραδιοπαρε- μβολές εμφανίζονται  συνήθως  και  στις  δύο  περιπτώσεις  λόγω του  ότι  η  πηγή  βρίσκεται  κοντά.

Οι αστρονόμοι ελπίζουν να χρησιμοποιήσει τον αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης για να εξετάσει περισσότερα αστέρια  και  μεγαλύτερη  έκταση του διαστήματος.  Στόχος  του  είναι  τελικά  να επεκτείνει την προσπάθεια ώστε να εξετάσει ένα εκατομμύριο αστέρια μέσω του τηλεσκοπίου MeerKAT, που βρίσκεται στη Νότια Αφρική.

Όπως είπαν, χαρακτηριστικά, οι αστρονόμοι: "Πιστεύουμε ότι έργα όπως  αυτό  θα  βοηθήσουν στην επιτάχυνση του ρυθμού με τον οποίο είμαστε σε θέση να κάνουμε ανακαλύψεις στη μεγάλη μας προσπάθεια να απαντήσουμε στο ερώτημα "Είμαστε μόνοι στο σύμπαν;"




29.Η Πύλη του Ηλίου. 



Ο ήλιος ολόκληρος είναι στην πραγματικότητα μια μεγάλη αστροπύλη.Το μέλλον μας επιφυλάσει 
Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
αδιανόητες πραγματικότητες.Μπορεί πολλά από αυτά που αναφέρο- νται για τον ήλιο να φαίνονται  παράξενα για τις μέχρι τώρα επιστη- μονικές  γνώσεις του  μέσου  αναγνώστη,  όμως απ' ότι  φαίνεται  η γήινη τεχνολογία βρίσκεται ακόμη σε πολύ χαμηλό επίπεδο. 





Στο εσωτερικό του ήλιου όχι μόνο υπάρχουν φαινόμενα  αντιβαρύτητας, αλλά και συνθήκες πέμπτης  διάστασης, που είναι μια κατάσταση ακατανόητη από τον γήινο άνθρωπο.Ο ήλιος αποτελεί την απόληξη του κοσμικού διαύλου προς τη Γαία. 


Στην πραγματικότητα ο ήλιος είναι κοσμικός δίαυλος που συνδέει τους κόσμους μας. Την Γαία με τον γαλαξία. Αποτελεί την πύλη των ουρανίων δυνάμεων προς την Γαία. Συνδέει τον υπερβατικό με τον ορατό κόσμο, τον αόρατο με τον φανερό, τον πραγματικό με τον φανταστικό.

https://enneaetifotos.blogspot.com/.../blog-post_26.html...




30.Μυστηριώδη "μαγικά" νησιά που έρχονται και φεύγουν στο φεγγάρι του Κρόνου Τιτάνα, έχουν επιτέλους μια εξήγηση.




Οι φωτεινές κηλίδες που εμφανίζονται και εξαφανίζονται στο φεγγάρι του Κρόνου Τιτάνα έχουν
ΦΕΓΓΑΡΙ  ΤΟΥ  ΚΡΟΝΟΥ Ο ΤΙΤΑΝΑΣ
μια φαινομενικά απλή εξήγηση.  Πρόκειται  για αιωρούμενα κομάτια παγωμένου οργανικού υλικού Η απόδοση ενός καλλιτέχνη του τοπίου του Τιτάνα διαθέτει μια θολή ατμόσφαιρα, σκοτεινούς αμμμό- λοφους  και  ομαλές  λίμνες  και  θάλασσες  που μοιάζουν με τη Γη.  Σε  αυτά  τα  σώματα  υγρών υδρογονανθράκων, νέα έρευνα υποδηλώνει ότι η εμφάνιση «μαγικών νησιών» μπορεί να προκληθεί από επιπλέοντα οργανικά στερεά.Η απόδοση ενός καλλιτέχνη του τοπίου  του Τιτάνα  διαθέτει  μια θολή  ατμόσφαιρα,   σκοτεινούς αμμόλοφους  και ομαλές λίμνες και θάλασσες που μοιάζουν με τη Γη. Σε αυτά τα σώματα υγρών υδρογονανθράκων υδρογονανθράκων, νέα έρευνα υποδηλώνει ότι  η  εμφάνιση "μαγικών νησιών"μπορεί να προκλη- θεί από επιπλέοντα οργανικά στερεά. 



Το φεγγάρι του Κρόνου, ο Τιτάνας, μπορεί να είναι γνωστό για τις λίμνες του μεθανίου, αλλά έχει επίσης "μαγικά" νησιά, μυστηριώδη φωτεινά σημεία στην κορυφή των λιμνών που έρχονται και φεύγουν, χωρίς γνωστή εξήγηση. Ωστόσο, μια νέα μελέτη, που δημοσιεύτηκε στις 4  Ιανουαρίου στο περιοδικό Geophysical Research Letters, προτείνει μια εκπληκτικά απλή  εξήγηση  για  τα μαγικά νησιά.Είναι αιωρούμενα κομμάτια παγωμένου οργανικού υλικού.  Τα  μαγικά νησιά  θα μπορούσαν να είναι οργανικά  που  επιπλέουν  στην επιφάνεια,  όπως  η ελαφρόπετρα που μπορεί να επιπλέει στο νερό εδώ στη Γη πριν τελικά βυθιστεί. 


Ο Τιτάνας είναι ένα ιδιαίτερα περίεργο μέρος στο ηλιακό σύστημα, με έναν "κύκλο μεθανίου" κάπως ανάλογο με τον κύκλο του νερού στη Γη.Αντί για ωκεανούς υγρού νερού,έχει ήρεμες λίμνες υγρού μεθανίου,των οποίων τα κύματα έχουν  λίγα χιλιοστά.Αντί να έχει ατμόσφαιρα  οξυγόνου, οξυγόνου, ο Τιτάνας είναι γεμάτος με θολά σύννεφα οργανικών μορίων.Ο Yu αναρωτήθηκε τι θα γινόταν αν συστάδες αυτής της ατμοσφαιρικής ομίχλης έπεφταν στις λίμνες. Θα επέπλεαν ή θα βυθίζονταν ή ίσως ακόμη και να επιπλέουν για λίγο προτού τελικά υποκύψουν στο υγρό, ακριβώς όπως τα μαγικά νησιά;"Για  να  δούμε  τα  μαγικά  νησιά, δεν  μπορούν να  επιπλέουν για  ένα δευτερόλεπτο και μετά να βυθίζονται",είπε ο Yu. "Πρέπει  να  επιπλέουν  για  κάποιο  χρονικό διάστημα, αλλά όχι για πάντα".


Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν φυσικής και χημείας για να προσδιορίσουν τι  συμβαίνει  με  τα σωματίδια όταν χτυπούν στη λίμνη και,αν δεν βυθίζονται,πόσο καιρό θα παραμείνουν στην επιφάνεια. Βρήκαν ότι οι συστάδες των στερεών δεν θα διαλύονταν στις λίμνες. Αλλά θα ήταν επίσης πολύ βαριά για να επιπλέουν,εκτός κι αν ήταν εξαιρετικά πορώδη, γεμάτα τρύπες όπως ακριβώς φανταζόταν η ελαφρόπετρα.Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι αν οι συστάδες ήταν αρκετά μεγάλες και είχαν αρκετές τρύπες, θα επέπλεαν μέχρι να εισχωρήσει αργά το μεθάνιο και να τις σύρει προς τα κάτω. Αυτές οι συνθήκες αντιγράφουν τη συμπεριφορά των μαγικών νησιών. 


Για να φτάσουμε στην κρίσιμη μάζα που απαιτείται για να παραμείνουμε στην επιφάνεια, μπορεί πρώτα  να  σχηματιστούν  συστάδες  στην  ακτογραμμή,  με  κομμάτια  να  αποσπώνται  και  να παρασύρονται στη θάλασσα σαν παγετώνες  στη  Γη, πρότεινε η ομάδα. Φαίνεται ότι τελικά  τα νησιά δεν είναι τόσο μαγικά, απλώς μια άγνωστη εκδοχή των ίδιων πλανητικών φαινομένων που γνωρίζουμε στον κόσμο της πατρίδας μας




31.Οι επιστήμονες ανακάλυψαν 62 νέα φεγγάρια γύρω από τον Κρόνο, ανεβάζοντας συνολικά σε 145 τα περισσότερα στο ηλιακό σύστημα.




Ορισμένα από τα μικρότερα φεγγάρια έχουν πλάτος μόλις 2,5 χιλιόμετρα.Ο Κρόνος φαίνεται πως
ΠΛΑΝΗΤΗΣ  ΚΡΟΝΟΣ
είναι ο πλανήτης με τα περισσότερα φεγγάρια στο ηλιακό μας σύστημα "εκθρονίζοντας" τον Δία που μέχρι πρόσφατα κατείχε το ρεκόρ.Συγκεκριμένα, επιστήμονες επιβεβαίωσαν  την  ανακάλυψη  62 νέων φεγγαριών σε τροχιά γύρω από τον  Κρόνο, ανεβάζοντας το  σύνολο  φεγγαριών του πλανήτη πλανήτη σε 145.Έτσι, ο Κρόνος ξεπερνά το ρεκόρ του Δία ο οποίος έχει 95 επιβεβαιωμένα φεγγάρια μετά την επίσημη αναγνώριση 12 νέων, στα τέλη Δεκεμβρίου2023 .Ο Κρόνος θεωρείται ο μοναδικός πλανήτης στο ηλιακό σύστημα  με  περισσότερα από 100 γνωστά φεγγάρια,σύμφωνα με τους ερευ- νητές του Πανεπιστημίου UBC, οι οποίοι συνέβαλαν στις νέες ανακαλύψεις. 




Η ομάδα των ερευνητών έκανε τις ανακαλύψεις χρησιμοποιώντας δεδομένα μεταξύ 2019 και 2021 που προέκυψαν από το τηλεσκόπιο που βρίσκεται στην κορυφή του Μάουνα Κέα στη Χαβάη.Στις εικόνες που αναλύθηκαν η ομάδα εντόπισε 62 φεγγάρια τα οποία μέχρι σήμερα ήταν είτε πολύ μικρά είτε πολύ αμυδρά για να εντοπιστούν. Ορισμένα από τα μικρότερα φεγγάρια έχουν πλάτος μόλις 2,5 χιλιόμετρα.



Και  τα  62  φεγγάρια  θεωρούνται "ακανόνιστα",  που   σημαίνει  ότι  α κολουθούν   μακρινές, ελλειπτικές τροχιές γύρω από τον πλανήτη τους και συχνά κινούνται ανάδρομα. Πολλά από τα μικροσκοπικά φεγγάρια κινούνται σε παρόμοιες ανάδρομες τροχιές, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορεί να προήλθαν από ένα μεγαλύτερο μητρικό φεγγάρι που διαλύθηκε πριν από εκατομμύρια χρόνια, σύμφωνα με τους ερευνητές.


Τα νέα  φεγγάρια   να αναγνωριστούν  αργότερα αυτό το  μήνα από τη  Διεθνή  Αστρονομική Ένωση, μια ομάδα χιλιάδων επιστημόνων που είναι υπεύθυνη, μεταξύ άλλων, για την ονομασία των ουράνιων σωμάτων.




32.Ουράνια γεγονότα!!
  


Oυράνια γεγονότα,για λόγους αφύπνισης αλλά  εμφανίζονται  επίσης  και  πραγματικές   Θεϊκές γαλαξιακές φωτό εκδηλώσεις στον ουρανό.Αυτές τις πραγματικές Θεϊκές εκδηλώσεις Φωτός τις αναγνωρίζουν οι άνθρωποι από την δόνηση και το δικό τους συναισθηματικό μέτρο. Είναι σημαντικό το  να  κρατάμε  το  βλέμμα  στραμμένο  ψηλά,  και  κοιτάμε  τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο σκέψης και αξιολόγησης. 




Το ίδιο σημαντικό  είναι να  έχουμε  καλύτερη  κατανόηση  του τρόπου με τον οποίο η νέα αναδυό- μενη συλλογική συνείδηση της Ανθρωπότητας αντικαθιστά τις παλιές πεποιθήσεις της μαζικής συνείδησης  που επικρατούσαν για χιλιάδες χρόνια,ασχέτως εάν πρόκειται για μια ταραχώδη διαδικασία. Τώρα και τα επόμενα χρόνια,πολλές  Ανθρώπινες Ψυχές,που ήταν παγιδευμένες και αγωνίζονταν στο παλιό  παράδειγμα, επιλέγουν να εγκαταλείψουν αυτό το σημερινό γήινο πεδίο. 



Πολλοί εγκαταλείπουν μια βασανιστική και απελπιστική ύπαρξη,καθώς περνούν την πόρτα σε ένα νέο  πεδίο  όπου  μπορούν να  συνεχίσουν  το  προσωπικό  τους  ταξίδι  Ανάληψης  με  μεγαλύτερη ευκολία προς την Αγάπη,την ειρήνη,τη χαρά και την αφθονία. Ο κόσμος μας τ ης  βασικής  τρίτης πυκνότητας ήταν γεμάτος από  σκληρά  μαθήματα. Εκείνοι  που  έχουν  μετακινηθεί  ή  έχουν  τη  δυνατότητα   να  μετακινηθούν  σε  ανώτερα  πεδία  συνείδησης,  έχουν  τώρα  τις  ευκαιρίες  να προχωρήσουν στο σημερινό φυσικό μας πεδίο,να μάθουν, να επεκταθούν στη συνείδηση  και  να προχωρήσουν γρήγορα μέσα από τα γήινα μαθήματα.Αυτοί είναι οι οδοδείκτες και προετοιμάζουν για όλους τους άλλους να ακολουθήσουν.



Κάντε όλα όσα γνωρίζετε για να διατηρήσετε ένα ισχυρό και βέλτιστης απόδοσης σύνδεσμα: "Πνεύμα, Νους, Σώμα". Μείνετε προσγειωμένοι κατά τη διάρκεια αυτής της θυελλώδους αλλαγής. 
Ευθυγραμμιστείτε με την Θεϊκή Πηγή.



20/1/24                                                    ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ                                                                                                                    ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  εα (ΠΖ)   




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.