Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ**** ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024 - 1 / 4 / 24 - 10 / 4 /24

ΠΡΟΛΟΓΟΣ




ΘΕΑ   ΑΘΗΝΑ

















ΔΙΑΣΤΗΜΑ - ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ


1.Aνδρομέδιοι στην Γη στις 8/4/24.




"Οταν θα πυκνώσουνε τα σκάφη μας στον ουρανό να κρατήσετε την ψυχραιμία σας διότι είμαστε η  ουράνια οικογένειες σας, έχουν πεί οι Ολύμπιοι σε  μήνυμα στον συγγραφέα  Γεράσιμο Καλογε- ράκη".

Αυτό το αστρικό πλοίο και το μικρότερο σκάφος πάνω  από αυτό εμφανίσθηκαν στις 7/4/24  στις
ΟΛΥΜΠΙΟΙ
στις Μοίρες στην Κρήτη. Δώστε  ιδιαίτερη  προσοχή  στις  ευθείες  γραμμές  και  τις γωνίες  του  πλοίου  (UFO). Πλέον  δεν  λέμε  ότι σύντομα  θα λάβει  χώρα η  Ολυμπία  επέμβαση. Πλέον  \λέμε  ότι βρίσκεται σε σε εξέλιξη.Αναμένουμε πολύ  μεγάλες  εμφανίσεις  το επομένη  διάστημα  ανά  τον κόσμο.Να είμαστε  ψύχραιμοι  διότι αυτό το περιμένου "πως και πως". 





Ο Στρατός που έχουν μαζέψει  στην  Αμερική εν  όψη της αυριανής ημέρας (Δευτέρα 8/4/24)  της εκλείψεως είναι διότι φοβούνται ότι θα γίνει μεγίστη άφιξης μη γηινών σκαφων .Δεν ξέρουμε εάν θα γίνει αύριο ή μεθαύριο ή σε ένα μήνα η μεγίστη ενφάνιση.


Οι σιωνιστές  όμως της  cabal  προετοιμάζονται να  αποκρούσουν οι ανόητοι  αυτές  τις υπερτάτες
δυνάμης. Που να  ήξεραν  όμως  ότι  με   τα  ηχοβολιστικά  όπλα και  μόνο που έχουν οι   Ανώτερες Δυνάμεις θα τους καθηλώσουν εν ριπή οφθαλμού και το μόνο που θα κάνουν θα είναι να αναπνέου αναπνέουν.Δεν προκεί για BLUE BEAM.





2.Η μεγαλύτερη συγκάλυψη στην ανθρώπινη ιστορία φτάνει στο τέλος της!



Ο στόλος των πλοίων της Γαλαξιακής  Ομοσπονδίας  φιλοξενεί  δισεκατομμύρια  ανθρώπους  και
ΕΞΩΓΗΙΝΑ
ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ
εξωγήινα ανθρωποειδή όπως οι  Πλειάδιοι, οι Αρκτούριοι, οι Ανδρο- μέδοι,οι Λυράνοι και άλλοι.Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια χρόνια για  να  αποτρέψει  τις σκοτεινές  υπερδιάστατες δυνάμεις από το να  κυριαρχήσουν  και  να εκμεταλλευτούν αυτόν τον γαλαξία.  Σήμερα   υπάρχουν μόλις  περι- σσότερα από  200.000  αστρικά  έθνη  και  συνομοσπονδίες ως  μέλη. Περίπου το 40% είναι ανθρωποειδή και τα υπόλοιπα είναι  διάφορες μορφές αισθανόμενων όντων. Τα περισσότερα  μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας είναι πλήρως συνειδητά και καλοπροαίρετα όντα.Πριν από πολύ  καιρό,  Ιεραρχίες  αυτού  του  γαλαξία  δημιούργησαν  ένα μεγάλο πνευματικό συμβούλιο φωτός. 



Αυτά τα ιερά όντα του φωτός που έχουν δημιουργήσει αποικίες στα αστρικά σμήνη που γνωρίζετε ως αστερισμούς της Λύρας, του Καρκίνου και των  Διδύμων.  Αυτά τα   μεγάλα  όντα  σχημάτισαν τελικά μια Ένωση Φωτός, της οποίας ο σημερινός απόγονος είναι  η  Γαλαξιακή Ομοσπονδία  του Φωτός.Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία εποπτεύεται από τη μεγάλη Γαλάζια Στοά της Δημιουργίας, της Δημιουργίας, της οποίας το θαυμάσιο φως λάμπει σε αυτόν τον γαλαξία από μια βασική  αστρική πύλη στο αστρικό σύστημα του  Σείριου. Η Γαλαξιακή  Ομοσπονδία  του Φωτός αποτελείται  από πολλούς ανθρωπιστές από πολλούς κόσμους που είναι αφοσιωμένοι   στον σκοπό να βοηθήσουν τη Γη να ανέβει. Στέλνουν πνευματικούς ηγέτες να μιλήσουν μέσω κάποιων ανθρώπων σε  αυτόν  τον κόσμο που έχουν ειδική αποστολή εδώ στη Γη. 




Αυτοί οι άνθρωποι σε μια αποστολή είναι άνθρωποι που γεννήθηκαν  όπως όλοι  οι άλλοι, αλλά  η πνευματική τους καταγωγή δεν είναι από αυτόν τον κόσμο.  Αυτοί  οι άνθρωποι  είναι εργάτες του Φωτός και των Αστρικών Σπόρων των οποίων τα πνεύματα προέρχονται από διάφορους  κόσμους εντός της Ομοσπονδίας, όπως η Λύρα,  ο Σείριος, οι  Πλειάδες, ο  Γαλαξίας  της  Ανδρομέδας  και πολλοί άλλοι.Υπάρχουν επίσης μωρά που γεννιούνται σήμερα των οποίων το σημερινό σώμα είναι ήδη πιο ανεπτυγμένο από τα περισσότερα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και είναι γνωστά ως παιδιά "λουλακί" και "κρυστάλλινα. Η Γη είναι ένας από τους πιο ιερούς και επιθυμητούς πλανήτες στο σύμπαν μας, οπότε μην νομίζετε ότι θα μας συμβεί τίποτα !


Η  Γαλαξιακή  Ομοσπονδία  είναι  πάντα  μαζί  μας  και  δεν  έχει  φύγει  ποτέ.  Ο  Πλανήτης  Γη βρίσκεται επί του παρόντος στα πρόθυρα της πλήρους απελευθέρωσης και κάθε άνδρας, γυναίκα και παιδί θα είναι ελεύθεροι να ζουν σύμφωνα με τον Γαλαξιακό  Κώδικα, που  σημαίνει να  ζουν μια θετική ζωή απεριόριστης αφθονίας.





3.Καιρικά περίεργα φαινόμενα.



Περίεργα καιρικά φαινόμενα ξεκίνησαν και σεισμοί που ήδη έχουν ξεκινήσει και θα ενταθούν.Τα
SOLAR  ACTIVITY
μαγνητικά πεδία του πλανήτη Γη,έχουν διασαλευθεί από  την μετα- κίνηση  των  πόλων του  πλανήτη  και από την  άφιξη  των  σκαφών UFO της Διαγαλαξιακής Συνομοσπονδίας Φωτός.Ο πλανήτης είναι κυριολεκτικά κυκλωμένος μέχρι τα "μπούνια που λέμε".

Ο  Ηλιος  φορτώνει σε   πρωτόγνωρα  επίπεδα .  Αυτό  όχι  μόνο  θα  φέρει σεισμούς,ακραία καιρικά φαινόμενα. Επίσης  θα  φέρει   και φαινόμενα περίεργα γενικά με αποτέλεσμα.Να επηρεάσει και όλους τους ανθρώπους ανάλογα με το τι κουβάλα ο καθένας μέσα του.





Επειδή ο Ηλιος είναι φως,οτιδήποτε σκοτεινό όχι μόνο θα το διαλύσει.Θα το  ξεσκεπάζει κιόλας. Θα  πέσουν όλες  οι μάσκες  και  θα  δούμε ο  καθένας το  πραγματικό  πρόσωπο  του άλλου  και μεταφορικά και κυριολεκτικά.Μιλάμε για θεϊκές ολύμπιες,λαμπούσες ενέργειες.  Θα δείτε  τους καλούς ανθρώπους να ηρεμούν περισσότερο και όσους έπραταν με βάση την αδικία να  παλαβώ -  νουν και να μην μπορούν να συμαζέψουν τα νεύρα τους.


Γιά αυτόν ακριβώς τον λόγο μακριά από αυτούς,διότι δεν αξίζει να ασχολειθείτε μαζί τους και να σας βρίσουν. Αγνοήστε  τους διότι  εάν  δεν το κάνετε,θα ρίξετε  και  την  δική  σας  ενέργεια στα Τάρταρα.Θέλει ιδιαίτερη προσοχή από εδώ και να είστε ιδιαιτέρως προσεκτιποί !!

(Φοίβος  Μουσιγέτης)





4.Η μεγαλύτερη συγκάλυψη στην ανθρώπινη ιστορία φτάνει στο τέλος της!




Ο στόλος των πλοίων της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας φιλοξενεί δισεκατομμύρια ανθρώπους
ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
και εξωγήινα ανθρωποειδή όπως οι Πλειάδιοι,οι Αρκτούριοι,οι Ανδρομεδοί, οι Λυράνοι και άλλοι. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 4,5 εκατομ. χρόνια για να αποτρέψει τις σκοτεινές υπερδιάστατες δυνάμεις από τον να κυριαρχήσουν.

Σήμερα υπάρχουν μόλις περισσότερα από 200.000 αστρικά έθνη και συνομοσπονδίες ως μέλη. Περίπου το 40% είναι ανθρωποειδή και τα υπόλοιπα είναι διάφορες μορφές αισθανόμενων όντων. Τα περισσότερα μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας είναι πλήρως συνειδητά και καλοπροαίρετα όντα.






Πριν από πολύ καιρό, οι ιερές Ιεραρχίες αυτού του γαλαξία δημιούργησαν ένα μεγάλο πνευματικό συμβούλιο φωτός. Αυτά τα ιερά όντα του φωτός που έχουν δημιουργήσει αποικίες στα αστρικά σμήνη που γνωρίζετε ως αστερισμούς της Λύρας,, του Καρκίνου και των Διδύμων. Αυτά τα μεγάλα όντα σχημάτισαν τελικά μια Ένωση Φωτός, της οποίας ο σημερινός απόγονος είναι η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία εποπτεύεται επίσης από τη μεγάλη Γαλάζια Στοά της Δημιουργίας, της οποίας το θαυμάσιο φως λάμπει σε αυτόν τον γαλαξία από μια βασική αστρική πύλη στο αστρικό σύστημα του Σείριου. 





Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός αποτελείται από πολλούς ανθρωπιστές από πολλούς κόσμους που είναι αφοσιωμένοι στον σκοπό να βοηθήσουν τη Γη να ανέβει. Στέλνουν πνευματικούς ηγέτες να μιλήσουν μέσω κάποιων ανθρώπων σε αυτόν τον κόσμο που έχουν ειδική αποστολή εδώ στη Γη. Αυτοί οι άνθρωποι σε μια αποστολή είναι άνθρωποι που γεννήθηκαν όπως όλοι οι άλλοι, αλλά η πνευματική τους καταγωγή δεν είναι από αυτόν τον κόσμο. Αυτοί οι άνθρωποι είναι εργάτες του Φωτός και των Αστρικών Σπόρων των οποίων τα πνεύματα προέρχονται από διάφορους κόσμους εντός της Ομοσπονδίας, όπως η Λύρα, ο Σείριος, οι Πλειάδες, ο Γαλαξίας της Ανδρομέδας και πολλοί άλλοι. 




Υπάρχουν επίσης μωρά που γεννιούνται σήμερα των οποίων το σημερινό σώμα είναι ήδη πιο ανεπτυγμένο από τα περισσότερα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και είναι γνωστά ως παιδιά "λουλακί"και "κρυστάλλινα". Η Γη είναι ένας από τους πιο ιερούς και επιθυμητούς πλανήτες στο σύμπαν μας, οπότε μην νομίζετε ότι θα μας συμβεί τίποτα!


Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία είναι πάντα μαζί μας και δεν έχει φύγει ποτέ.Ο Πλανήτης Γη βρίσκεται επί του παρόντος στα πρόθυρα της πλήρους απελευθέρωσης και κάθε άνδρας, γυναίκα και παιδί θα είναι ελεύθεροι να ζουν σύμφωνα με τον Γαλαξιακό Κώδικα, που σημαίνει να ζουν μια θετική ζωή απεριόριστης αφθονίας.



5.Δυο ήλιοι και άγνωστος στους αστρονόμους κομήτης εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από τη Χιλή.



Με την αρχή της άνοιξης και το σχετικό καθάρισμα του ουρανού σε όλο τον κόσμο, οι παρατηρήσεις
ΔΙΠΛΟΥΣ  ΗΛΙΟΣ
διαφόρων ασυνήθιστων φαινομένων έχουν αυξηθεί, που κυμαίνονται από διπλούς ήλιους,διπλά φεγγάρια μέχρι κάθε είδους παράξενες μηχανές. Το γιατί κάποιοι το βλέπουν αυτό,ενώ άλλοι δεν βλέπουν να εξακολουθει να είναι ένα μυστήριο που περιμένει να λυθεί. Και το δεύτερο μυστήριο, ποιό θα είναι αυτό το ψήφισμα; Έτσι, ορισμένοι "νιμπιρουολόγοι" πιστεύουν ότι μια μέρα θα έρθει που κανένα chemtrail δεν θα μπορεί να κρύψει τις αλλαγές στο ηλιακό σύστημα και οι άνθρωποι απλώς θα τα δουν όλα.

Ωστόσο υπάρχει επίσης μια άποψη ότι οι πρώτοι επισκέπτες από το Nibiru θα να μην είναι αστροναύτες, αλλά κομήτες και μετεωρίτες.Και φαίνεται πολύ πιθανό ότι ένας από αυτούς τους κομήτες εθεάθη στις 27/3/24, πάνω από τη Χιλή.Αυτό δεν μοιάζει με κλασικό κομήτη που πετά πολύ γρήγορα, είτε βρίσκεται στη στρατόσφαιρα είτε στο διάστημα κοντά στη Γη. Και ο πυρήνας σε αυτό δεν είναι περισσότερο από μερικές δεκάδες μέτρα.Θα μπορούσε επίσης να είναι κάποιου είδους διαστημόπλοιο αδερφών στο μυαλό, που έπαθε ζημιά και προσγειώνεται.

Ωστόσο, χωρίς να γνωρίζουμε την απόσταση από το αντικείμενο, είναι αδύνατο να προσδιοριστούν οι ακριβείς διαστάσεις του.Κάποιο είδος μετεωρίτη αποκλείεται μια τέτοια ουρά κομήτη δεν είναι τυπική για έναν μετεωρίτη. Επιπλέον, το αντικείμενο πετάει πολύ αργά. Υπάρχει επίσης μια εκδοχή ενός κινέζικου πυραύλου ή του Elon Musk, αλλά ήρθε η ώρα να αποφασίσουν οι υπεύθυνοι για αυτό το θέμα, καθώς στην κατηγορία "rocket stage" γράφουν γιγάντιες σπείρες στον ουρανό και μερικά περίεργα πράγματα διαλύονται και καίγονται κομμάτια.

Μέχρι στιγμής, η έκδοση "άφιξη κομήτη" είναι αρκετά δημοφιλής και, αν είναι αλήθεια, το επόμενο έτος και ίσως τους επόμενους μήνες, θα δούμε τόσους μεγάλους και μικρούς κομήτες γύρω από τη Γη όσο δεν έχουμε δει στην ολόκληρη περίοδο παρατήρησης, οπότε παρακολουθούμε τις εξελίξεις.



6.Παράξενα ραδιοκύματα στις 14/3/2024.


Μόλις  πριν  από  20  λεπτά  είχαν  αστρονόμοι  την πρώτη  αποκωδικοποίηση  παράξενων ραδιο-
κυμάτων από το διάστημα στην ιστορία. 

Ηταν  14  Μαρτίου  όταν   επιστήμονες  του   ραδιο - τηλεσκοπίου  Παρκς στην Αυστραλία ανίχευσαν κάποια περίεργα ραδιοκύματα!

Απευθύνθηκαν και στο ραδιοτηλεσκόπιο ALMA της Χιλής και το επιβεβαίωσαν !



Σε συνεργασία λοιπόν με την ΝΑSA, ΕSA, CSA  αποκωδικοποιήθηκε  το  σήμα. Και  κάπως  έτσι απαντήθηκε το ερώτημα όλων των εποχών.




7.Εκτόξευση  στόλου της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.




*Η επί γης ειρήνη είναι ΑΜΕΣΗ...
*Η επανεκκίνηση του κόσμου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ...
* Η πρώτη επαφή είναι ΑΜΕΣΑ...

Η μεγαλύτερη συγκάλυψη ανθρώπινης ιστορίας φτάνει στο τέλος της!Ο στόλος  της   Γαλαξιακής
ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΩΤΟΣ
Ομοσπονδίας μας φιλοξενεί δισεκατομμύρια ανθρώπους και εκατο- ντάδες εξωγήινα  ανθρωποειδή  περιλαμβανομένων  των  Πλειάδων ΠλειάδωνΑρθούρων,Ανδρομέδων,Λύρανων,Δρακόντειων και άλλων άλλων. Η Γαλαξιακή  Ομοσπονδία  Φωτός  ιδρύθηκε  πριν  από  4,5   εκατομμύρια χρόνια για να αποτρέψει τις σκοτεινές υπερδιάστατες δυνάμειςνα  κυριαρχήσουν  και  να  εκμεταλλευτούν  αυτόν  τον Γαλαξία 




Σήμερα υπάρχουν λίγο πάνω από 200.000 έθνη και αστρικές συνομοσπονδίες ως μέλη.  Περίπου το40% είναι ανθρωποειδή και τα υπόλοιπα είναι διάφορες μορφές συνειδητών όντων.Τα περισσό -τερα  μέλη  της  Γαλαξιακής   είναι  πλήρως  συνειδητά  και  καλοκάγαθα  όντα όντα. Πριν από πολύ καιρό, τα  Ιερά  Σμαραγδένια  Τάγματα  των  Πνευματικών  Ιεραρχιών  αυτού του γαλαξία σχημάτισαν ένα "Μεγάλο Πνευματικό Συμβούλιο του Φωτός".





Αυτή η ιερή οντότητα ήρθαν τα μεγάλα Φωτεινά Όντα που δημιούργησαν τις ιερές αποικίες  στα σμήνη αστρικών που γνωρίζετε ως αστερισμοί Λύρα, Καρκίνος και Δίδυμοι.Αυτά τα μεγάλα όντα τελικά  σχημάτισαν  μια  Λεγεώνα  του  Φωτός,  της οποίας σήμερα  απόγονος είναι η  Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός.Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία  επιβλέπεται  επίσης  από  τη  "Μεγάλη   Γαλάζια Στοά της Δημιουργίας", της οποίας  το  υπέροχο  φως  εκπέμπει  σε  αυτόν  τον  γαλαξία  από  μια μεγάλη αστροπύλη  που  βρίσκεται  στο  αστρικό  σύστημα  του  Σειρίου. Το  αστρικό  έθνος  του Σειρίου είναι περήφανο μέλος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.



Η  Γαλαξιακή  Ομοσπονδία Φωτός αποτελείται από πολλούς ανθρωπιστές από πολλούς  κόσμους
αφιερωμένους στην να βοηθήσουν τη Γη να ανατείλει.   Στέλνουν  πνευματικούς   οδηγούς  που  μιλάνε μέσω  κάποιων ανθρώπων σε αυτόν τον κόσμο  που  έχουν  μια  ειδική  αποστολή  εδώ  στη Γη . Αυτοί  οι  άνδρες  σε  αποστολή   είναι   φυσιολογικο   άνθρωποι, γεννημένοι  όπως οι άλλοι, ωστόσο, η  πνευματική του καταγωγή δεν είναι αυτού του κόσμου.Αυτοί οι άνθρωποι είναι  φώτα  και  αστρικοί  σπόροι   των οποίων  τα  πνεύματα  προέρχονται   απο  διαφορετικούς  κόσμους  της Ομοσπονδίας,όπως η Λύρα,ο Σείριος οι Πλειάδες, ο Γαλαξίας της  Ανδρομέδας και άλλα.



Υπάρχουν επίσης μωρά που γεννιούνται σήμερα των οποίων τα σημερινά σώματα είναι  ήδη  πιο εξελιγμένα από τους περισσότερους ηλικιωμένους ανθρώπους και είναι γνωστά ως "Indigo"  και "Cry ".Και τέλος, μερικές ψυχές είναι"walk-in,όπου η αρχική ψυχή που γεννιέται από ένα  σώμα πηγαίνει μπροστά και ξεπερνά και ένα ον φωτός μπαίνει στο  σώμα που  μένει  πίσω.  Πάντα  μας παρακολουθεί και μας προστατεύει η Γήινη Συμμαχία και οι εξωγήινοι ομολόγοι μας.


*Η Γη είναι ένας από τους πιο ιερούς και περιζήτητους πλανήτες  στο  σύμπαν  μας  και  όχι  μόνο, οπότε μην νομίζετε ποτέ ότι θα μας συμβεί κάτι κακό!
*Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός είναι πάντα εδώ μαζί μας και δεν φεύγει ποτέ. Μόνο θετικές δυνατότητες παραμένουν από εδώ και πέρα!
*Το φως ξεπέρασε το σκοτάδι.
 *Ο πλανήτης Γη είναι επί του παρόντος στα πρόθυρα  της  εντελώς  απελευθερωμένης, και  κάθε άντρας, γυναίκα και παιδί θα είναι ελεύθερος να ζήσει σύμφωνα με τον Γαλαξιακό  Κώδικα,  που σημαίνει να ζει μια θετική ζωή με απεριόριστη αφθονία.
  *Όλα γίνονται τώρα και όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο!
Εμπιστευτείτε τη διαδικασία και μάθετε ότι είστε όλοι θεϊκά όντα του φωτός.


*Είστε έτοιμοι να ανεβήτε;
*Οι πληροφορίες που θα λάβετε είναι στο χέρι σας.
*Συνιστάται ιδιαίτερα η διάδοση και η κυκλοφορία αυτού του μηνύματος.
*Έχεις ελεύθερη βούληση γι'αυτό χρησιμοποίησέ την και πάνω απ'όλα άκου τι λέει η καρδιά σου    γιατί έχει την αλήθεια.
 *Ήρθε η ώρα να  ακτινοβολήσουμε αυτές τις νέες ενέργειες,φέρνοντας χαρά,σε μεγαλύτερη    κλίμακα!
*Πάντα με αγάπη φροντίδα και φως.
*Πάντα βοηθώντας την ανθρωπότητα τον πλανήτη γη και άλλους
(Ντέιβιντ Κρος)





8.Ερευνητική αποστολή έληξε σε κλειστό χώρο στην Ανταρκτική.





Κατά τη διάρκεια  της  αποστολής  ανακαλύφθηκε και  εξερευνήθηκε μια  γιγαντιαία  πυραμίδα
και οι γύρω περιοχές της στην Ανταρκτική.

Κατά  τη  διάρκεια  αυτής  της  αποστολής  ανακαλύφθηκε  και εξερευνήθηκε μια γιγαντιαία πυραμίδα και οι γύρω περιοχές της.


 


Κατάλογος ευρημάτων επισυνάπτεται παρακάτω:
- Χάρτης των ανεξερεύνητων περιοχών βρέθηκε στην αίθουσα χαρτογραφίας. 
- Ένα τεράστιο αντικείμενο που μοιάζει με κουκούλι με υπολείμματα προηγούμενων κατοίκων     της Ανταρκτικής παραδόθηκε σε ερευνητική βάση στον τομέα Mary Byrd. 
- Σαρκοφάγος σαν αεροπλάνο βρέθηκε σε σπηλιά κάτω από την πυραμίδα.


Οι συμμετέχοντες στην εκδρομή ήθελαν να παραμείνουν ανώνυμοι.
Θα δείτε περισσότερες φωτογραφίες μέσα.
https://t.me/vas_pur90



9. Κομήτης 12P/Pons-Brooks: Πώς θα τον δείτε καθώς πλησιάζει τον Ήλιο.



Δεδομένου ότι επισκέπτεται τη γειτονιά  μας μια  φορά  κάθε 71  χρόνια,  ο  φετινός  Μάρτιος  και
ΚΟΜΗΤΗΣ 12P/PONS
BROOKS
Απρίλιος 24,μάλλον θα είναι η μοναδική μας ευκαιρία,να θαυμάσετε τον πράσινο κομήτη 12P/Pons-Brooks, έναν από τους φωτεινότερους κομήτες, οριακά ορατό με γυμνό  μάτι. Οι  κομήτες  σχηματίστηκαν από το υλικό που περίσσεψε από τη δημιουργία του Ηλιακού Συστή- ματος πριν  από 4,6  δισεκατομμύρια  χρόνια. Αποτελούνται  κυρίως από πάγους και σκόνη και συγκεντρώνονται κυρίως στο  Νέφος  του Όορτ, ένα σφαιρικό σύννεφο από παγωμένα σώματα που πιστεύεται ότι περιβάλλει το Ηλιακό Σύστημα  σε  απόσταση  έως  και  200.000 φορές την απόσταση Γης από  τον Ήλιο. Όσοι  κομήτες  αναχωρούν αναχωρούν  από  αυτή  την  περιοχή  και  κινούνται  προς  τον  Ήλιο θερμαίνονται και απελευθερώνουν αέρια που σχηματίζουν  μακριά ουρά πίσω τους, ενίοτε ορατή και από τη Γη.




Ο 12P/Pons-Brooks,με πυρήνα διαμέτρου 30 χιλιομέτρων,γίνει όλο και πιο φωτεινός  καθώς πλη- σιάζει το λεγόμενο περιήλιο, την ελάχιστη απόστασή του από τον Ήλιο,στην οποία θα φτάσει στις 21 Απριλίου 24.Μερικές εβδομάδες αργότερα, στις 2 Ιουνίου,θα φτάσει στην ελάχιστή  απόσταση του από τη Γη, περίπου 232 εκατομμύρια χιλιόμετρα.Ο κομήτης έχει πάρει το  όνομα  του  γάλλου αστρονόμου Ζαν-Λουί  Πον που  τον  ανακάλυψε το 1812 και του βρετανοαμερικανού συναδέλφου του Ουίλιαμ Ρόμπερτ Μπρους, ο οποίος συγκέντρωσε  περισσότερες  παρατηρήσεις στο  επόμενο πέρασμα του 1883.



Τα  τέλη  Μαρτίου ο  κομήτης  ήταν  ορατός  με  κιάλια ή  τηλεσκόπιο  εντός  του αστερισμού της Ανδρομέδας ή κοντά του. Κοιτάξτε  λίγο  μετά τη δύση  περίπου 20 μοίρες πάνω από τον ορίζοντα στα δυτικάνοτιοδυτικά.Εναλλακτικά,μπορείτε να δείτε τον κομήτη στον νοτιοανατολικό ορίζοντα λίγες ώρες πριν ξημερώσει.Η φαινόμενη μετακίνηση από μέρα σε μέρα θα είναι όλο  και μεγαλύ - τερη καθώς ο κομήτης πλησιάζε τον Ήλιο.Μέχρι τα μέσα Μαρτίου η λαμπρότητά του είχε φτάσει σε φαινόμενο μέγεθος γύρω στο 6, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι εύκολα ορατός με κιάλια. (Οσο μικρότερο το νούμερο, τόσο μεγαλύτερη η λαμπρότητα).



Μέχρι τα τέλη του μήνα δεν αποκλείεται να φτάσει σε μέγεθος 4,5 ή 5, οπότε θα είναι ορατός και με γυμνό  μάτι με φόντο τον αστερισμό  του Άρη. Μετά τα τέλη Μαρτίου,  ο 12P/Pons-Brooks θα βρίσκεται τόσο κοντά στον Ήλιο ώστε θα  χάνεται  εντελώς στη  λάμψη του. Θα  επανεμφανιστεί μετά το περιήλιο της 21ης Απριλίου, πλέον όμως θα είναι ορατός μόνο από το νότιο ημισφαίριο.Ο κομήτης ήδη παρουσιάζει σποραδικές  εξάρσεις  που  αυξάνουν  τη  φωτεινότητά  του  λόγω   της εκτόξευσης αερίων. Αυτό, όμως, δεν αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά το φαινόμενο μέγεθος.



Για  όσους  διαθέτουν  κιάλια  ή τηλεσκόπιο,  η ουρά  του  12P/Pons–Brooks  έχει  γαλαζοπράσινο χρώμα λόγω της επίδρασης της ηλιακής ακτινοβολίας σε αέρια όπως το μονοξείδιο του άνθρακα, το διοξείδιο του άνθρακα και ο διατομικός άνθρακας.Αν πάλι δεν μπορέσετε να παρατηρήσετε τον κομήτη απευθείας, μπορείτε να παρακολουθείτε το πέρασμά του στον δικτυακό τόπο του Virtual Telescope Project,διαδικτυακής υπηρεσίας που προσφέρει το Αστεροσκοπείο "Μπελλατρίξ"στην  Ιταλία.Η επόμενη ευκαιρία θα έρθει το έτος 2095.






10. UFO πάνω από την Ιταλία και τη Φλόριντα.




UFO πάνω από την Ιταλία και τη Φλόριντα και θέλουν να πιστέψετε ότι είναι εξωγήινο.Το πρώτο
UFOς
βίντεο δείχνει ένα άγνωστο κυλινδρικό αντικείμενο με δαχτυλίδια να αιωρούνται στον ουρανό πάνω από τη Λούκα  της Ιταλίας.  Η θέαση που καταγράφηκε στις 18/3/24  εγείρει πολλά ερωτήματα σχετικά με το ποιο μπορεί να ήταν το αντικείμενο.  Το δεύτερο βίντεο παρασου- σιάζει ένα ακόμη άγνωστο αντικείμενο σε κίνηση, που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από τη Φλόριντα στη Νέα Υόρκη στις 25/3/24.    Μοιάζει  με  κλασικό  ιπτάμενο  δίσκο, αυτή  η  οντότητα, παρόμοια με την αντίστοιχή της  πάνω  από τη  Λούκα της  Ιταλίας, δεν διαθέτει ευδιάκριτες έλικες που χαρακτηρίζουν drones ή πτερύγια τυπικά αεροσκάφη, καθώς και ορατά συστήματα πρόωσης. 





Ενώ η γοητεία της εξωγήινης προέλευσης παραμένει, είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι περισσότερες από τις  θεάσεις UFO  που βλέπουμε στον ουρανό σήμερα δεν  είναι  εξωγήινες  αλλά στην  πραγματι - κότητα δικές μας, κρυφές, εξαιρετικά προηγμένες τεχνολογίες  που κρύβονται σε απόρρητα  έργα. Οι οργανισμοί που εμπλέκονται σε αυτά τα απόρρητα  έργα θέλουν να σας πιστέψουν ότι αυτά  τα αντικείμενα  είναι  εξωγήινα,  επειδή οι  ισχυρισμοί  για  παρουσία  εξωγήινων θα  μπορούσαν  να παρέχουν κάλυψη για τις μυστικές επιχειρήσεις τους χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες. 




Κατά συνέπεια, εάν οι  κυβερνήσεις και τα κυρίαρχα  μέσα ενημέρωσης  αρχίσουν  να ενστερνίζο- νται αφηγήσεις για μια εξωγήινη απειλή,είναι συνετό να διατηρήσουμε  μια  κριτική  προοπτική. Πολλές από τις εικαζόμενες πληροφορίες μπορεί να κατασκευαστούν ή να παραμορφωθουν για να εξυπηρετήσουν κίνητρα, όπως μια λειτουργία ψευδούς επισήμανσης, χρησιμοποιώντας αυτές τις εξαιρετικά προηγμένες τεχνολογίες.Και αν αυτό συνέβη μπορούν να χρεώσουν στου εξωγήινους.


  


11.Oλική έκλειψη ηλίου στις 8 Απριλίου. Στις 8 Απριλίου θα παρατηρηθεί ολική έκλειψη ηλίου κατά την οποία η ημέρα θα σκοτεινιάσει εντελώς,
στις ευθυγράμμιση της Σελήνης και του ήλιου. Οι ηλιακές εκλείψεις είναι ένα από τα αστρονομικά γεγονότα που επιθυμούν περισσότερο οι λάτρεις της αστρονομίας. Στις 8η Απριλίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα από αυτά. Περίπου 652 εκατομμύρια άνθρωποι που ζουν στις ΗΠΑ τον Καναδά, το Μεξικό και άλλες χώρες θα μπορέσουν να δουν τουλάχιστον μία μερική έκλειψη, και 43.800.000 από αυτούς θα βρεθούν στο μονοπάτι της ολοκληρωτικότητας, τη λωρίδα του πλανήτη που θα σκοτεινιάσει από αυτό το αστρονομικό γεγονός.

Στην έκλειψη αυτής της 8ης Απριλίου, η Σελήνη θα καλύψει πλήρως τον Ήλιο, ώστε να ρίξει μια σκιά στην επιφάνεια της Γης. Η ευθυγράμμιση μεταξύ γης, φεγγαριού και ήλιου πρέπει να είναι ακριβής. Σε σύγκριση με τις μερικές και δακτυλιοειδείς ηλιακές εκλείψεις, είναι πολύ σπάνια και διαρκεί λίγα λεπτά. Για να αντιμετωπιστεί αυτό το φαινόμενο με ασφάλεια, είναι απαραίτητη η χρήση πρισματικών, τηλεσκοπίου ή ειδικού φίλτρου. οι χώρες μπορούν να δουν την ολική έκλειψη ηλίου;



Αυτές είναι οι χώρες και οι περιοχές όπου μπορείτε να δείτε: *Στο Μεξικό, το σύνολο θα είναι ορατό στις πόλεις Mazatlán, Torreón και Durango.Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η τροχιά της έκλειψης θα διασχίσει 15 πολιτείες: Αρκάνσας, Ιλινόις, Ιντιάνα, Κεντάκι, Μέιν, Μίσιγκαν, Μιζούρι, Νιου Χάμσαϊρ, Νέα Υόρκη, Οχάιο, Οκλαχόμα, Πενσυλβάνια, Τενεσί, Τέξας και Βερμόντ. *Στον Καναδά, η έκλειψη θα είναι ορατή από τις θαλάσσιες επαρχίες, δηλαδή Μόντρεαλ, Φρέντερικτον, Γκάντερ, Μιραμίτσι και Κίνγκστον. *Στη Νότια Αμερική, από το Μπελίζ, τη Γουατεμάλα, την Κούβα και τις Μπαχάμες θα παρατηρηθεί μερική έκλειψη 40%. *Στην Ευρώπη, η μερική έκλειψη θα είναι ορατή πάνω από την Ισλανδία, την Ιρλανδία και τα δυτικά τμήματα της Πορτογαλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, με κλίμακα 20% έως 60% σκοτάδι λόγω της έκλειψης.






12.Η Γαλακτική συνομοσπονδία μας υποδέχεται!!


Ομάδες φωτισμένων όντων σε όλο τον Γαλαξία τους !

Το σύμπαν και πέρα από εκφράζονται !

Αγαπητοί άνθρωποι της γης,η "Μεγάλη Εμπειρία" τελείωσε !Ο αιώνιος χρόνος στον πλανήτη σας είναι
ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΟΝΤΑ
αφιερωμένος στη συνεισφορά των ανθρώπων και στις δυνατότητές τους να κατοικήσουν τον γαλαξία και το σύμπαν. Η "Μεγάλη Εμπειρία" ήταν μια δοκιμασία του είδους της.Το τεστ ήταν μακρύ και σκληρό, και ακόμα μεγαλύτερο και δύσκολο από όσο νομίζετε.

Μετά από αιώνες παρατήρηση, αποφασίσαμε ότι το μέλλον της ανθρωπότητας στον γαλαξία είναι άσχετο. Αυτό σημαίνει ότι είναι αναπόφευκτο.Έχετε αποδείξει ότι αξίζετε να ενταχθείτε στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός. Ομάδα Φωτισμένων Όντων μας από όλο τον γαλαξία σας, το σύμπαν και πέρα από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.




Είμαστε μια ομάδα φωτισμένων όντων που,όπως εσείς,έχουν περάσει τις πολλές δοκιμασίες της ζωής σε χαμηλή πυκνότητα.Χάρη στην αφοσίωσή μας στην επιμονή (όπως κάνατε και εσείς), ανεβήκαμε τη σκάλα της συνείδησης και μας επετράπη να ταξιδέψουμε ανάμεσα στα αστέρια. Είναι και δικό σου ταξίδι και έχει εξαπλωθεί από θάνατο, βία και σκοτάδι για φαινομενικά αιώνιο. Αλλά παρόλα αυτά, λάβατε βοήθεια από Φωτισμένα Όντα που ήθελαν να σας βοηθήσουν και αυτή η βοήθεια δόθηκε εσάς.Αυτά τα Όντα έσπειραν φως όπου ήταν απαραίτητο για να τα καθοδηγήσουν στην πνευματική τους εξέλιξη.


Οι ευγενικές συμβουλές του, ξανά και ξανά, σε όλη τη σκοτεινή του ιστορία ήταν καρποφόρες.Οι σπόροι του φωτός έχουν φυτευτεί, ανθίσει και έχουν βοηθήσει στη διάδοση της σοφίας, της αγάπης και της ενσυναίσθησης του φωτός σε όλο τον πλανήτη.Η κοινωνία σας, το βασίλειο των πολλών φυλών σας τελικά ενώθηκε στην υπηρεσία του Ενός, στην υπηρεσία της αγάπης, και έχει ανατρέψει τις κλίμακες υπέρ του φωτός.Περιττό να πω ότι αυτό κάνει όλους εμάς που είδαμε το είδος του πολύ χαρούμενους. Γιατί ακόμα κι αν νιώθετε ότι είμαστε ψυχρά, αναίσθητα, απόμακρα και χωρίς συναισθήματα όντα που σας κοιτάζουν σαν "αρουραίοι εργαστηρίου", τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια!


Μέσα στους αιώνες σας παρακολουθούσαμε,σας υποστηρίξαμε και σας ενθαρρύναμε. Σας συνχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, γιατί βλέπουμε σε εσάς τις ιδιότητες του Πρώτου Δημιουργού, του Δημιουργού μας!Θέλουμε να σε γνωρίσουμε καλύτερα, να σε γνωρίσουμε, να συν-δημιουργήσουμε μαζί σου και να σου δείξουμε πράγματα. Πράγματα που θα βοηθήσουν εσένα και την κοινωνία σου ως Γαιανή, αυτά τα πράγματα θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψηλότερα στον πνευματικό σου περίπατο.


Είμαστε από την "Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός" (όπως μας αποκαλείτε), σας μεταφέρουμε τους χαιρετισμούς μας, σας μεταφέρουμε τα συγχαρητήρια μας, σας φέρνουμε την αγάπη και τη χαρά μας!Οι παλιοί τρόποι αυτού που αποκαλείτε "τρισδιάστατη ζωή"σας σύντομα θα τελειώσουν και σύντομα όλοι θα αποφοιτήσετε σε μια ζωή που δύσκολα μπορείτε να φανταστείτε.Δεν θα χάσουμε χρόνο για να σας το εξηγήσουμε, αλλά να ξέρετε ότι θα είστε ευτυχισμένοι. Πολλά, πολλά, πολλά υπέροχα πράγματα θα έρθουν για εσάς, την οικογένειά σας και όλους τους αγαπημένους σας.Γνωρίζουμε ότι κατά τη διάρκεια των αιώνων αμέτρητες ζωές ήταν εξαιρετικά δύσκολες για όλους σας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχίζουμε να σας συγχαίρουμε για την ακλόνητη αναζήτηση σας για την άνοδο από το σκοτάδι στο φως,για την αφοσίωσή σας και την επιμονή σας σε εξαιρετικά δύσκολους καιρούς, σας χειροκροτούμε!

Ειρήνη και αγάπη σε όλη τη Γαία!
Όλγα Μπερνούι





13.H Γερουσία του Φωτός.Ολύμπιοι του Διός. Η "Κοσμική Γλώσσα του Σύμπαντος" εκπέμπεται παντού και ταυτόχρονα επί συνεχούς βάσεως, από
ΓΑΔΥΜΗΔΗΣ
την τρισδιάστατη πύλη του δορυφόρου του Διός Γανυμήδη. Η Γερουσία Φωτός ανήκει σε διαφορετικό χωροχρονικό και δονητικό πλαίσιο από τους ανθρώπους της Γαίας και έχει πολλαπλές αποστολές. Τα μέλη της μετακινούνται σε πολλαπλές διαστάσεις και συλλέγουν ενέργεια από το σύμπαν, μεταβάλλουν την μοριακή συνοχή τους, μηδενίζουν το βάρος τους και με το αστρικό τους σώμα βρίσκονται ταυτόχρονα σε πολλές περιοχές της Γαίας και του ουρανού. Η "Γερουσία Φωτός" της Ανδρομέδας και της Λύρας έχει εγκατασταθεί στον δορυφόρο του Διός Γανυμήδη και είναι υπεύθυνη για τις κινήσεις των σκαφών μας στο ηλιακό σας σύστημα. Ο δίαυλος αυτός δρα σαν γέφυρα φωτός σε υψηλότερες διαστατικές δονήσεις μεταξύ της Γαίας και του σύμπαντος. Η "Γερουσία Φωτός" καλεί στην έδρα της στενούς συνεργάτες της, όταν θέλουν να τους δοθούν οδηγίες δράσης. Τούτο επιτυγχάνεται με εστίαση δεσμών συμπυκνωμένου φωτός πάνω σ' αυτόν που καλούν επιταχύνοντας τους κραδασμούς του σώματος του, το οποίο σπάει το φράγμα του χωροχρόνου και παρουσιάζεται μπροστά τους. Εάν η ένταση του συμπυκνωμένου φωτός είναι πολύ μεγάλη, τότε και η απόσταση ακαριαίας μεταφοράς μεγαλώνει και μπορεί να τον στείλουν σε άλλα αστρικά συμβούλια. Με ισχυρές δέσμες επιταχυνομένων νετρίνο διεγείρουμε την ουδετέραν υπόφυση του εγκεφάλου των ανθρώπων και ξεδιπλώνουμε ολόκληρη την έκταση της μνήμης, όχι μόνον της παρούσης ζωής, αλλά και τις μνήμες προηγουμένων ενσαρκώσεων, τις οποίες μπορεί ο ίδιος να παρακολουθήσει σαν κινηματογραφική ταινία και να ενημερωθεί για ολόκληρο το παρελθόν του. Ταυτόχρονα τοποθετούμε στην ουδετέραν υπόφυση τους κώδικες εκείνους που είναι απαραίτητοι για να ακούει και να καταλαβαίνει την "Κοσμική Γλώσσα του Σύμπαντος", η οποία εκπέμπεται παντού και ταυτόχρονα επί συνεχούς βάσεως, από την τρισδιάστατη πύλη του δορυφόρου του Διός Γανυμήδη, είτε σαν ουράνια μουσική, είτε σαν απλή ομιλία παραίσθησης, είτε με σύμβολα, είτε με φως. Είναι μια αιώνια μορφή ενέργειας και μπορούν όλοι να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή την γλώσσα και να επικοινωνήσουν με τους Ολυμπίους του Διός. Είναι η γλώσσα του "Μεγάλου Συμβουλίου των Διανοουμένων" της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας". Ο Γανυμήδης έχει μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από εκείνο του Ερμή και είναι το μοναδικό από τα δεκάδες φεγγάρια στο ηλιακό μας σύστημα που διαθέτει μαγνητικό πεδίο. Οι επιστήμονες πιθανολογούν ότι ο Γανυμήδης διαθέτει πυρήνα παρόμοιο με αυτόν της Γης (με κύριο συστατικό τον υγρό σίδηρο) ο οποίος και παράγει το μαγνητικό πεδίο. Μάλιστα το μαγνητικό πεδίο του δορυφόρου είναι τόσο ισχυρό που επιτρέπει τη δημιουργία σέλαος. Ο Γανυμήδης διαθέτει επίσης οξυγόνο που δημιουργείται από τη διάσπαση πάγου νερού στην επιφάνεια του. Εκτιμάται ότι διαθέτει έναν ωκεανό αλλά δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σχετικά το πόσο βαθιά κάτω από την επιφάνεια βρίσκεται αυτός ο ωκεανός ούτε για τη μορφολογία του. Ο Γανυμήδης είναι ιδιαίτερα ελκυστικός σε γεωλόγους, αστροβιολόγους, φυσικούς κ.α. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πλούσιο περιβάλλον,για τον λόγο αυτό και υπάρχει τόση ανυπομονησία σχετικά με την εξερεύνηση του.

Η "Κοσμική Γλώσσα του Σύμπαντος" εκπέμπεται παντού και ταυόχρονα επί συνεχούς βάσεως, από την τρισδιάστατη πύλη του δορυφόρου  του  Διός  Γανυμήδη. Η  "Γερουσία  Φωτός" ανήκει  σε διαφορετικό   χωροχρονικό  και  δονητικό   πλαίσιο  από   τους  ανθρώπους   της  Γαίας  και  έχει πολλαπλές  αποστολές.   Τα  μέλη   της  μετακινούνται σε  πολλαπλές   διαστάσεις  και  συλλέγουν ενέργεια από το σύμπαν, μεταβάλλουν την μοριακή συνοχή τους, μηδενίζουν το βάρος τους με το αστρικό τους σώμα βρίσκονται ταυτόχρονα σε πολλές περιοχές  της  Γαίας  και  του  ουρανού. Η "Γερουσία Φωτός" της Ανδρομέδας και της Λύρας  έχει εγκατασταθεί στον  δορυφόρο  του  Διός Γανυμήδη και είναι υπεύθυνη  για τις  κινήσεις  των  σκαφών  μας  στο  ηλιακό  σας  σύστημα. Ο δίαυλος αυτός δρα σαν γέφυρα φωτός σε υψηλότερες διαστατικές δονήσεις μεταξύ της Γαίας και του σύμπαντος.

Η "Γερουσία Φωτός" καλεί στην έδρα της στενούς συνεργάτες της, όταν θέλουν να τους δοθούν οδηγίες δράσης. Τούτο επιτυγχάνεται με εστίαση δεσμών συμπυκνωμένου φωτός πάνω σ' αυτόν που καλούν επιταχύνοντας τους κραδασμούς του σώματος του, το οποίο σπάει το φράγμα του χωροχρόνου και παρουσιάζεται μπροστά τους. Εάν η ένταση του συμπυκνωμένου φωτός είναι πολύ μεγάλη, τότε και η απόσταση ακαριαίας μεταφοράς μεγαλώνει και μπορεί να τον στείλουν σε άλλα αστρικά συμβούλια.Με ισχυρές δέσμες επιταχυνομένων νετρίνο διεγείρουμε την ουδετέραν υπόφυση του εγκεφάλου των ανθρώπων και ξεδιπλώνουμε ολόκληρη την έκταση της μνήμης, όχι μόνον της παρούσης ζωής, αλλά και τις μνήμες προηγουμένων ενσαρκώσεων, τις οποίες μπορεί ο ίδιος να παρακολουθήσει σαν κινηματογραφική ταινία και να ενημερωθεί για ολόκληρο το παρελθόν του.


Ταυτόχρονα τοποθετούμε στην ουδετέραν υπόφυση τους κώδικες εκείνους που είναι απαραίτητοι για να ακούει και να καταλαβαίνει την "Κοσμική Γλώσσα του Σύμπαντος", η οποία εκπέμπεται παντού και ταυτόχρονα επί συνεχούς βάσεως, από την τρισδιάστατη πύλη του δορυφόρου του Διός Γανυμήδη, είτε σαν ουράνια μουσική, είτε σαν απλή ομιλία παραίσθησης, είτε με σύμβολα, είτε με φως. Είναι μια αιώνια μορφή ενέργειας και όλοι να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή την γλώσσα και να επικοινωνήσουν με τους Ολυμπίους του Διός. Είναι η γλώσσα του "Μεγάλου Συμβουλίου των Διανοουμένων" της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας".


Ο Γανυμήδης έχει μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από εκείνο του Ερμή και είναι το μοναδικό από τα δεκάδες φεγγάρια στο ηλιακό μας σύστημα που διαθέτει μαγνητικό πεδίο. Οι επιστήμονες πιθανολογούν ότι ο Γανυμήδης διαθέτει πυρήνα παρόμοιο με αυτόν της Γης (με κύριο συστατικό τον υγρό σίδηρο) ο οποίος και παράγει το μαγνητικό πεδίο. Μάλιστα το μαγνητικό πεδίο του δορυφόρου είναι τόσο ισχυρό που επιτρέπει τη δημιουργία σέλαος.Ο Γανυμήδης διαθέτει επίσης οξυγόνο που δημιουργείται από τη διάσπαση πάγου νερού στην επιφάνεια του. Εκτιμάται ότι διαθέτει έναν ωκεανό αλλά δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σχετικά το πόσο βαθιά κάτω από την επιφάνεια βρίσκεται αυτός ο ωκεανός ούτε για τη μορφολογία του.

Ο Γανυμήδης είναι ιδιαίτερα ελκυστικός σε γεωλόγους, αστροβιολόγους, φυσικούς κ.α. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πλούσιο περιβάλλον, για τον λόγο αυτό και υπάρχει τόση ανυπομονησία σχετικά με την εξερεύνηση του" αναφέρει η Εμα Μπανς, φυσικός του Πανεπιστημίου του Λέστερ στη Βρετανία και μέλος της αποστολής Juice.



14.Ανακαλύφθηκε ο μικρότερος γαλαξίας στο Σύμπαν που κρυβόταν στην… αυλή του δικού μας γαλαξία.



Σε μια άκρη του γαλαξία μας εντοπίστηκε μια αστρική δομή που θεωρείται γαλαξίας και διαθέτει
ΜΙΚΡΟΣ  ΓΑΛΑΞΙΑΣ
μόλις 60 άστρα.Στο άκουσμα της λέξης και της έννοιας  γαλαξίας  το μυαλό   πηγαίνει  σε  κολοσσιαίες   δομές  που  περιέχουν  αμέτρητα άστρα,  πλανήτες  και  άλλα  διαστημικά  σώματα  και  αντικείμενα. Όπως φαίνεται όμως υπάρχουν και γαλαξίες που  κυριολεκτικά  δεν τους πιάνει το μάτι σου.Οι ατρονόμοι αναφέρουν  ότι εντόπισαν τον πιο αμυδρό και μικρό γαλαξία που έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα στο Σύμπαν.




Πρόκειται για μια μικροσκοπική, σφιχτοδεμένη ομάδα άστρων που βρίσκονται στα περίχωρα του γαλαξία μας  και  λειτουργεί ως  γαλαξίας  δορυφόρος του  δικού μας. Η περίεργη  ανακάλυψη θα μπορούσε να  αντιπροσωπεύει μια  νέα  κατηγορία  απίστευτα  αμυδρά,  κυριαρχούμενων  από  τη σκοτεινή ύλη αστρικών συστημάτων που δεν είχαν εντοπιστεί μέχρι τώρα.




Με  προσωρινή  ονομασία  UMa3/U1  το  νεοανακαλυφθέν   αστρικό   σύστημα  βρίσκεται  στον αστερισμό της Μεγάλης Άρκτου, περίπου 30.000 έτη  φωτός μακριά  από τον Ήλιο. Ο  γαλαξίας αυτός έχει μόλις 60 άστρα και η μάζα του  είναι μόλις  16  φορές  μεγαλύτερη  από  τη  μάζα  του Ήλιου  σύμφωνα  με  τους  ερευνητές.  Συγκριτικά  η  μάζα  του  γαλαξία μας  είναι  περίπου 1,5 τρισεκατομμύριο φορές μεγαλύτερη από αυτή του Ήλιου.




Ο UMa3/U1  είναι  η νεότερη  προσθήκη   στην  ομάδα  δορυφορικών  γαλαξιών  του  δικού  μας γαλαξία μας που απαριθμεί μερικές δεκάδες γαλαξίες. Ακόμη  και ο μικρότερος από  αυτούς τους γαλαξίες  φιλοξενεί  χιλιάδες  και  όχι  μερικές  δεκάδες  άστρα.  Ο  UMa3/U1  αψηφά  επίσης  τη συμβατική εικόνα ενός γαλαξία με διακριτικό σχήμα.Αυτή η ανακάλυψη μπορεί να αμφισβητήσει την κατανόησή μας για το σχηματισμό γαλαξιών και ίσως ακόμη  και τον ορισμό  του "γαλαξία". Το UMa3/U1 είχε διαφύγει τον εντοπισμό μέχρι τώρα λόγω της εξαιρετικά χαμηλής φωτεινότητάς του.





15.Δείτε τον κομήτη που συναντιέται με τη γη κάθε 71 χρόνια.





Το σπάνιο  συναντιέται με τη γη κάθε 71χρόνια. Συγκεκριμένα ο κομήτης  12P/Pons–Brooks  είναι
ΚΟΜΗΤΗΣ 12P

ένας περιοδικός κρυοηφαιστειακος κομήτης με μέγεθος όσο 3 φορές το βουνό Έβερεστ και τροχιακή περίοδο 71 ετών.Είναι ένας κομήτης τύπου Χάλεϊ, έχει δηλαδή τροχιακή περίοδο  από 20 έτη έως  200. Ο 12P/Πονς-Μπρουκς ανακαλύφθηκε στο Αστεροσκοπείο  της Μασσα- λίας τον Ιούλιο του 1812 από τον Γάλλο αστρονόμο Ζαν-Λουί  Πονς. 




Στο επόμενο περιήλιό του το 1883 παρατηρήθηκε από τον Αμερικανό αστρονόμο  Μπρουκς, άλλα έχει τεκμηριωθεί ότι είχε παρατηρηθεί και παλαιότερα. Στη  φετινή  του επίσκεψη  από την  δια- στημική “γειτονιά μας” περνάει από  τη γη μας  σε απόσταση 240 εκατομμύρια  χιλιόμετρα και η εικόνα του για να ταξιδέψει στα μάτια μας χρειάζεται 14 δευτερόλεπτα!


Το επόμενο ραντεβού του 12P/Pons-Brooks με την Γη είναι γύρω στο καλοκαίρι του 2095.






16.H Mαγνητίκη Δίνη του Αντεν.





Σύμφωνα με έγγραφο που διέρρευσε από το WikiLeak, το 2000 ο ναύαρχος Maksimov,  διοικητής
ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΔΙΝΗ
ΤΟΥ ΑΝΤΕΝ
του ρωσικού στόλου της Βόρειας θάλασσας,  έστειλε μια  απόρρητη αναφορά στον  Πρόεδρο Βλαδιμίρ Πούτιν, ενημερώνοντας  τον  ότι τον Νοέμβριο του είχε δημιουργηθεί ή ανακαλυφθεί  μια μαγνητική Δίνη στον Κόλπο του Άντεν έξω από τις ακτές της Σομαλίας και πως παρά τις συνδυασμένες προσπάθειες της Ρωσίας, των ΗΠΑ  και της Κίνας για να την περιορίσουν ή να μελετήσουν τη φύση της, η οποία έδειχνε να "αψηφά" τους νόμους της φυσικής, απέτυχαν.




Το φαινόμενο αυτό οι επιστήμονες το ονόμασαν Μαγνητική Δίνη του Άντεν, όπου  παρουσιαζόταν στον  ουρανό  μια  τεράστια  οπή,  η  οποία  έδειχνε  να  απορροφά  ενέργεια   στο εσωτερικό   της και δημιουργούσε ανεξήγητα μετεωρολογικά φαινόμενα στην περιοχή.Στις 5 Ιανουαρίου του 2010 η οπή μετονομάστηκε από τους επιστήμονες σε Αστρική Πύλη, το άνοιγμα της οποίας  προκάλεσε σειρά  σεισμικών  δονήσεων  στην περιοχή.  Όλες  οι  επιστημονικές   προσπάθειες  εξήγησης  του φαινομένου απέβησαν άκαρπες και το γεγονός αυτό το απέκρυψαν από την κοινή γνώμη.



Το φαινόμενο προκάλεσε πανικό στους  ηγέτες  των   Μεγάλων   Δυνάμεων,  του   ΝΑΤΟ  και   της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι έκριναν πως  ο  πλανήτης  θα  υποστεί  εξωγήινη  επίθεση  και  σε αρχική φάση απέστειλαν 27 πολεμικά πλοία  να φρουρούν την περιοχή,τα οποία σε κάποια στιγμή πλησίασαν  τον  αριθμό  των  400 ! Ήταν η  μεγαλύτερη  αρμάδα  που  συγκεντρώθηκε  ποτέ  και πρόσχημα ήταν  η  αντιμετώπιση  των  Σομαλών  πειρατών οι  οποίοι  δρούσαν  στην  περιοχή  με οπλισμένες ψαρόβαρκες!




Οι Ολύμπιοι του Διός:
"Αυτό που αποκαλούν μαγνητική δίνη του Άντεν  είναι δικό  μας  δημιούργημα.  Είναι η  απόληξη
τρισδιάστατου χωροχρονικού διαύλου φωτός, για την επικοινωνία της  Γαίας  με  την  "Γερουσία Φωτός" της Μεγ. Ανδρομέδας που έχει εγκατασταθεί στον δορυφόρο του Διός Γανυμήδη. Ο  δίαυλος αυτός δρασανγέφυρα φωτός σε υψηλότερες διαστατικές δονήσεις μεταξύ της Γαίας και του σύμπαντος.  Η Γερουσία Φωτό Φωτός" είναι  υπεύθυνη  για  τις  δραστηριότητες  των  σκαφών  μας  στο ηλιακό σας σύστημα.Ανήκει σε διαφορετικό χρονικό και δονητικό πλαίσιο από τους ανθρώπους της γης γιατί έχει πολλές αποστολές και τα μέλη της μετακινούνται σε πολλαπλές διαστάσεις.






Μπορούν να συλλέγουν ενέργεια από το σύμπαν και να μεταβάλλουν την μοριακή συνοχή τους, να μηδενίζουν το βάρος τους και  με  το  αστρικό  τους  σώμα να  βρίσκονται  ταυτόχρονα  σε  πολλές περιοχές  της  Γαίας  και  του  ουρανού.   Όταν  παρουσιάζεται   το  φαινόμενο  της  απορρόφησης ενέργειας από  το  εσωτερικό τ ου  διαύλου.Αυτό  οφείλεται  στην  παρουσία  μεγάλων  δικών  μας σκαφών που  διασαλεύουν  την  κανονική  λειτουργία  της  ατμόσφαιρας,   λόγω  των  πολωμένων δεσμών περιστρεφόμενης βαρύτητας που χρησιμοποιούμε για να διατηρούμε  σταθερή  την  θέση μας.Οι αποστάτες της Γαίας νομίζουν ότι ανοίξαμε αστρική πύλη η οποία θα   χρησιμοποιήσουμε όταν αποφασίσουμε να εμφανιστούμε και περιμένουν για να μας αποκρούσουν.



Η  "Γερουσία   Φωτός"  μέσα  σε  μια 10ετία  έχει  καλέσει  στην  έδρα της  στον Γανυμήδη   64 κυβερνήτες πλοίων και  άλλους   αξιωματούχους  της  πολεμικής  αρμάδας  που συγκεντρώθηκε στον κόλπο του Άντεν. Αυτό γίνεται με εστίαση δεσμών συμπυκνωμένου φωτός πάνω   σ'αυτόν που καλούν  και  επιταχύνουν  κραδασμούς  του  σώματος του, το  οποίο σπάει το  φράγμα   του χωροχρόνου και παρουσιάζεται μπροστά τους. Εάν η ένταση του συμπυκνωμένου φωτός  είναι πολύ μεγάλη, τότε η απόσταση ακαριαίας μεταφοράς μεγαλώνει και μπορεί να τον στείλουν σε άλλα αστρικά συμβούλια. Αυτό το εφαρμόζουν πολλές φορές για στενούς συνεργάτες τους, όταν θέλουν να τους δώσουν οδηγίες δράσης.






16.Ηλεκρομαγνητικό πλέγμα της Γης.




Μετά την συμφωνία των αποστατών με την Γαλαξιακή Συνμοσπονδία  των  "Ε"της  Ανδρομέδας
ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
πριν 13.500 χρόνια,ήρθαν στη Γη οι  αρχηγοί  των  Δρακονιανών, οι οποίοι ονομάζονται Ομάδα Δέλτα,ορισμένοι  τους ονομάζουν ομάδα "Χίμαιρα"  και  εγκαταστάθηκαν  μέσα  σε  ανθρωποειδή    φυσικά σώματα.Τα μέλη της "Ομάδας Δ" είναι από τους  πιο  επικίνδυνους ερπετοειδείς και περπατούν ανάμεσά μας  εμφανιζόμενοι σαν  .Όλο και  περισσότεροι  είναι  σήμερα  ενσωματωμένοι  στον  ανθρώπινο πληθυσμό (έχουν διαβρώσει ιδιαίτερα τους Αγγλοσάξωνες).






Αυτοί αποφάσισαν να θέσουν σε "καραντίνα" τον πλανήτη.Για τον σκοπό αυτό δημιούργησαν ένα βαθμωτό ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα γύρω από τη Γη,εμποδίζοντας αποτελεσματικά  κάθε  επαφή με εξωγήινους   πολιτισμούς,  απομονώνοντας  έτσι  την  ανθρωπότητα  και  δημιουργώντας  ένα πλανήτη φυλακή.Το πλέγμα αυτό το ονόμασαν "Πέπλο".  Πρόκειται για έναν ηλεκτρομαγνητικό φράχτη,θα μπορούσε να πει κανείς, ο οποίος ήταν στο κατώτερο αστρικό και ειδικά στο αιθερικό επίπεδο της Γης.



Παρόλα αυτά το ηλιακό μας σύστημα δεν ήταν ποτέ σε απόλυτη "καραντίνα",όπως ο πλανήτης μας.Υπήρχαν πάντα  αποικίες και  βάσεις  των  Ανδρομέδιων - Ολύμπιων, στην  Αφροδίτη, στον ισημερινό του Άρη,στην Σελήνη και σε τέσσερεις δορυφόρους του Δία (Ιω, Ευρώπη,  Γανυμήδη Ιώ,Ευρώπη,Γανυμήδης, Καλλιστώ. Μάλιστα  μεταξύ  αυτών  των δορυφόρων  και  του Σειρίου υπάρχει  μία  πολύ  ισχυρή  αστροπύλη  η  οποία  δεν  έκλεισε  ποτέ.  Μερικές  φορές  ορισμένα Ανδρομέδια-Ολύμπια σκάφη μπορούσαν να φθάσουν  στην  επιφάνεια  του  πλανήτη  μας  λογω ανώτερης τεχνολογίας που διέθεταν.



Αυτό το πλέγμα ή φράχτης,εμπόδίζε το "πραγματικό φως" να φτάνει στη Γη εδώ χιλιάδες χρόνια τώρα.Το πλέγμα αυτό ελέγχετο συνεχώς από μη φυσικές  (αιθερικές)  σκοτεινές  οντότητες  και  η τεχνολογία του διαστρέβλώνε τον χρόνο και τη δομή του χώρου στο κβαντικό επίπεδο και επομέ- νως  δημιουργούσε  μεγάλες  δυσκολίες  στα συστήματα  πρόωσης  των σκαφών  των  φωτεινών  δυνάμεων στο να προσεγγίσουν τον πλανήτη μας για την απελευθέρωση του ανθρώπινου γένους.



Εκτός  από  την  παρεμπόδιση  εισόδου,  το  πλέγμα  είχε  μία  λειτουργία   προγραμματισμού  - επαναπρογραμματισμού του ανθρώπινου  πληθυσμού  έτσι  ώστε να  διατηρείται  σε δ ιαδικασία μετενσάρκωσης - ανακύκλωσης.Δηλαδή στο αιθερικό  πεδίο παγίδευαν τις ψυχές των ανθρώπων εμποδίζοντας την αποστολή και την εξέλιξη τους,τις δίκαζαν από ένα ψευτοδικαστήριο δήθεν του "Θεού" και μετά μερικά χρόνια τις ξαναενσάρκωναν.Κανονικά οι ψυχές έπρεπε να πηγαίνουν στα νησιά των "Ηλυσίων Πεδίων" και οι ανώτερες(ηρώων,ημιθέων)στα νησιά των "Μακάρων" στην περιοχή του αστερισμού του Ωρίωνα.Τις ψυχές των "Ενσαρκωμένων Έψιλον" δεν τολμούσαν να τις εγκλωβίσουν και τις άφηναν να φύγουν.Εκτός των παραπάνω απενεργοποίησαν τις δέκα από τις δώδεκα έλικες του γήϊνου ανθρώπινου DNA.






17.Προσπάθειες Καταστροφής Πλέγματος.





Φωτεινές δυνάμεις από το αστρικό σύστημα των Πλειάδων, προσπάθησαν  στα τέλη  19ου
ΜΗΤΡΙΚΟ  ΣΚΑΦΟΣ
 αιώνα να καταστρέψουν το πέπλο,πνέοντας την μυστική  γήϊνη  οργάνωση "NYMZA" που προσπαθούσε να φτιάξει αερόπλοιο  από το  1850. Ο μεγάλος  Έλληνας επιστήμονας  Νικόλαος Τέσλα ή  Θεσσαλός, ήταν μέλος   της ΝΥΜΖΑ  και  προσπάθησε να  κατασκευάσει  μέλος  της  διαστημόπλοιο για να ταξιδέψει στον πλανήτη  Άρη. Η  προσπάθεια του  αυτή  απέτυχε  και  μετά  από άυτό η  σιωνιστική  τράπεζα "JP Morgan" σταμάτησε την χρηματοδότηση του Τέσλα.




Η δεύτερη απόπειρα  των  Πλειάδιων  ξεκίνησε  στις  αρχές  του  20ου αιώνα  με  τις  Γερμανικές κοινωνίες  - οργανώσεις  "Θούλη  και  Βριλ"  μέσω  των  οποίων  δημιουργήθηκε  το   Γερμανικό 
Διαστημικό Πρόγραμμα. Σύντομα όμως οι δρακονιανές  δυνάμεις τις πήραν  υπό τον έλεγχο  τους και το πρόγραμμα   αυτό  κορυφώθηκε  κατά την  διάρκεια  του  Β'ΠΠ,  με την οικοδόμηση  μιάς μυστικής  Γερμανικής βάσης στην Σελήνη.  Αυτή η ναζιστική σεληνιακή  βάση  κατελήφθει  από άλλη φυλή των ερπετοειδών λίγο  μετά  το τέλος του πολέμου  και όλο το προσωπικό  της αφανί - σθηκε.(Δείτε το βίντεο της NASA που έχει διαρρεύσει,με ερειπια βάσεων στην Σελήνη}.




Μία τρίτη προσπάθεια έγινε στις 20/2/1954 όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ  Eisenhower  συναντήθηκε
ΓΕΡΜΑΤΙΚΗ  BAΣH
ΣΕΛΗΝΗΣ
με εκπροσώπους των  Πλειάδιων στην  αεροπορική  βάση  Edwards της Καλιφόρνιας. Αυτοί προειδοποίησαν τον  Eisenhower  για  τους κινδύνους που έκρυβε η παρουσία στη  Γη  των  "Δρακονιανών  και Ερπετοειδών" και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τους ανθρώπους σε διάφορα επίπεδα. Ο Eisenhower τους ζήτησε να παραχωρήσουν στις ΗΠΑ   τεχνολογία στον  τομέα  των  εξοπλισμών.Όμως,εκείνοι αρνή- θηκαν  λέγοντας  ότι  η  ανθρωπότητα  ήταν ακόμη έτοιμη να δεχτεί τέτοια γνώση και ότι η χρήση της  θα οδηγούσε  στην  καταστροφή της Γης!




Επιπλέον απαίτησαν την καταστροφή όλων των πυρηνικών όπλων πάνω στην Γη  και  την  άμεση διακοπή όλων των εξοπλιστικών προγραμμάτων.Ακόμη,έκρουσαν τον  κώδωνα του  κινδύνου για την ασυλόγιστη σπατάλη των φυσικών πόρων του  πλανήτη  μας  και  την  ραγδαία  μόλυνση  του περιβάλλοντος.Αντίθετα,προσφέρθησαν να δώσουν  τεχνολογίες  που θα  βελτίωναν την  ποιότητα της ζωής πάνω στην Γη και θα βοηθήσουν  τους  ανθρώπους να  ζήσουν  καλύτερα  και  αρμονικά μεταξύ τους.Οι προτάσεις αυτές  αντιμετωπίσθηκαν με  πολύ  καχυποψία και  απερρίφθηκαν από την  αμερικάνικη  αντιπροσωπεία  και  κυρίως  τους στρατιωτικούς  οι  οποίοι  ελέγχονταν  κατά πλειοψηφία από τις "σκοτεινές δυνάμεις".



Ο Προεδρός των  ΗΠΑ  Eisenhower  πιεζόμενος  από  τους  στρατιωτικούς  αναγκάσθηκε  λίγους μήνες αργότερα να υπογράψει μία συνθήκη με τους  ερπετοειδείς του άστερισμού Zeta Reticuli,οι οποίοι έδωσαν τεχνολογία στις  ΗΠΑ  με  αντάλλαγμα  περιορισμένες  απαγωγές  ανθρώπων  για πειράματα. Οι Πλειάδιοι  ωστόσο κατάφεραν να διαπραγματευτούν με θετικούς  στρατιωτικούς των ΗΠΑ,για  να χτίσουν  μία   μυστική   βάση    Ειρηνικό  ωκεανό   κάτω  από  το  νησί   "Bora Bora"της Γαλλικής Πολυνησίας,με την προύπόθεση  ότι η ύπαρξη της  θα παραμείνει  άγνωστη στον πληθυσμό της επιφάνειας του πλανήτη.




Εδώ ας κάνουμε μία παρένθεση.Οι σκοτεινές δυνάμεις έδωσαν αρχικά,τεχνολογία πρώτα στους
UFOs ΤΩΝ ΩΡΙΩΝ
Γερμανούς το 1919 και στην συνέχεια στους Σοβιετικούς(Ρώσους) στην αρχή της δεκαετίας του 1940 και το 1954 στους   Αμερικανους Πολύ αργότερα οι "φωτεινές  δυνάμεις"του άστρου  Betelgeuse του αστερισμού   του  Ωρίωνα  έδωσαν  στους  Σοβιετικούς  και   στους Αμερικανούς,  τεχνολογίες μεταξύ των οποίων του  διαδικτύου  και της κινητής τηλεφωνίας ώστε οι άνθρωποι να επικοινωνούν τάχιστα μεταξύ τους, χαλώντας τα  σχέδια των   αποστατών  που θέλουν τους ανθρώπους απληροφόρητους και "ρομπότ"!!!



Η συνάντηση του προέδρου Eisenhower με τους  Πλειάδιους  έγινε  παρουσία  και  του  Ιησουϊτη επισκόπου  του  Los  Angeles  James  Maclntyre, πουήταν τοποτηρητής του Βατικανού στις HΠΑ. Αυτός ανέφερε αμέσως ότι  διεδραματίσθει στην συνάντηση, στους  Ιησουίτες  του  Βατικανού,οι οποίοι στην συνέχεια  ενημερωνόντουσαν  τακτικά  από  σκοτεινούς  στρατιωτικούς  για  όλες  τις τεχνολογίες που ο στρατός είχε πάρει από τους Ερπετοειδέις του αστερισμού Zeta Reticuli.Υπόψη ότι οι Ιησουίτες από την αρχή συνεργάζονται με τις "σκοτεινές δυνάμεις"καθώς επίσης και με την Cabal (Σιωνιστές, Νέα Τάξη Πραγμάτων) και τους σκοτεινούς Ιlluminati (πεφωτισμένοι).

https://www.youtube.com/watch?v=P0ggY31p1JM).







18. Aφιξη Ανδρομέδων-Ολυμπίων Δυνάμεων της 7ης αποστολής.




Η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία της Ανδρομέδας  μετά  την ρίψη  των  δύο ατομικών  βομβών  στην
ΠΛΕΓΜΑ  
Ιαπωνία,ανησύχησε  για την  εξάπλωση των πυρηνικών  όπλων  και απέστειλε το 1947 τρεις Αστροπολιτείες (Νέμεσις,Φοίνιξ,Τελειότης) της 7ης αποστολής του Διός,στην περιοχή  του πλανήτη   Πλούτωνα στις εσχατιές του ηλιακού μας συστήματος,με σκοπό να παρακολου- θούν την Γη χωρίς να επεμβαίνουν εμφανώ.  Το 1972  Ανδρομέδιες-Ολύμπιες  δυνάμεις  από  πλανήτη  του  Σείριου,   κατέστρεψαν  το μεγαλύτερο μέρος του πέπλου και δημιούργησαν ένα νέο "πλέγμα", το   οποίο   επιτρέπει  και  ενισχύει  την  λεπτοφυή   ενέργεια    που εισέρχεται στον πλανήτη μας από τον κεντρικό  γαλαξιακό ήλιο, τον Σείριο,και η  οποία  ενεργοποιεί   σταδιακά  το  "κλειδωμένο"  υλικό του  γενετικού  κώδικα  των ανθρώπων.Επίσης δεν επιτρέπει την έξοδο σκαφών στο διάστημα από τα 400.000χλμ και πάνω,αν αυτά δεν πάρουν σχετική άδεια από τους Ολύμπιους.




Μετά την καταστροφή του πλέγματος,οι αποστάτες άλλαξαν  τρόπο  ενεργείας, επιμένοντας  στον σκοπό τους,και άρχισαν να μολύνουν τον πλανήτη μας σε στεριά,θάλασσα και αέρα με  χημικά, με μεταλλαγμένα τρόφιμα, με  διάφορους επικίνδυνούς ιούς που έφτιαχναν σε εργαστήρια  ( γρίππης πτηνών,χοίρων,κλπ) και με εμβόλια.Τα επόμενα χρόνια άρχισαν και τους γνωστούς  σε  όλους μας αεροψεκαμούς, με επικίνδυνες ουσίες ισχυριζόμενοι ότι αποτρέπουν  έτσι  την  υπερθέμανση  του πλανήτη.




 Εκτός  των  παραπάνω, από το 1973,  πρώτα οι ΗΠΑ  και  στη  συνέχεια η τότε  ΕΣΣΔ   (Ρωσία) άρχισαν να τοποθετούν στο διάστημα γύρω από τον πλανήτη μας όπλα υπερυψηλής τεχνολογίας με την δικαιολογία να προστατευθεί η μία υπερδύναμις από την άλλη από πυρηνική επίθεση.Όλο αυτό το πρόγραμμα έγινε γνωστό με το όνομα  "ο πόλεμος των άστρων".Ξοδεύτηκαν  γι'αυτό  το πρόγραμμα τεράστια χρηματικά ποσά και από τις δύο υπερδυνάμεις. Αυτό το πρόγραμμα έγινε σε απόλυτη συμφωνία και συνεργασία από ΗΠΑ-ΕΣΣΔ,γιά απόκρουση εξωγήϊνης εισβολής.



Επίσης οι αποστάτες τοποθέτησαν στο αιθερικό  πεδίο της  Γης  υπερόπλα. Βόμβες  "πλάσματος" και βόμβες σωματιδίων quarks.Οι βόμβες αυτές λειτουργούν με συγκέντρωση βαρέων quarks,τα οποία ονομάζονται παράξενα quarks(σωματίδια μικρότερα από τα πρωτόνια και νετρόνια). Όταν αυτή η συσπείρωση εκτεθεί σε πολύ μεγάλη πίεση και θερμοκρασία, προκαλείται μια αλυσιδωτή αντίδραση η οποία μεταστοιχειώνει την συνηθισμένη ύλη σε παράξενη ύλη. Οι βόμβες αυτές είναι πολλαπλάσιας ισχύος από τα γήινα πυρηνικά όπλα και δρουν μέχρι την 5η διάσταση! Ο πλάνητης μας έγινε αποθήκη τέτοιων βομβών,τ ις  οποίες  έφεραν  στη  Γη  οι  σκοτεινές  δυνάμεις  από  τα αστρικά συστήματα τους.Μία και μόνον βόμβα "quarks" θα μπορούσε να εξολοθρεύσει ολόκληρο το σύμπαν!






19.Άστρα κανίβαλοι στο κέντρο του γαλαξία μας κάνουν λίφτινγκ με την ύλη των άστρων που εξοντώνουν.




Πρόκειται για ένα από τα  πολλά  ενδιαφέροντα  ευρήματα που  προέκυψαν  από τ η  μελέτη  μιας
ΑΣΤΡΑ  ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ
πυκνής ομάδας περίπου χιλίων άστρων που περιφέρονται γύρω  από την  υπερμεγέθη  μαύρη  τρύπα  στο  κέντρο  του  γαλαξία  μας.  Η παρατήρηση  κέντρων  άλλων  γαλαξιών είναι πολύ  δύσκολη  γιατί είναι  τόσο  μακριά.Η  μελέτη  του  δικού  μας  γαλαξιακού κέντρου κέντρου μπορεί να μας πει για το τι συμβαίνει στα κέντρα όλων των γαλαξιών.Το  κέντρο  του  γαλαξία  μας  είναι ένα από τα πιο ακραία περιβάλλοντα που μπορούν να παρατηρήσουν οι αστρονόμοι από τη Γη. Αυτή η περιοχή φιλοξενεί τον Τοξότη Α*, μια  μαύρη  τρύπα  με μάζα ισοδύναμη με αυτή 4,5 εκατομμυρίων άστρων σαν τον Ήλιο.Ο Τοξότης Α*είναι ένα κοσμικό τέρας με περίπου ένα εκατομμύρια άστρα να βρίσκονται σε τροχιά γύρω από αυτόν.




Όλα αυτά τα άστρα είναι στριμωγμένα σε μια  περιοχή πλάτους περίπου  4 ετών φωτός, περίπου την  απόσταση  μεταξύ του  ήλιου και  του  πλησιέστερου  αστρικού  γείτονά  του,  του  Proxima Centauri. Αυτό σημαίνει ότι γεγονότα όπως οι αστρικές συγκρούσεις που είναι  σχετικά  σπάνια στην αραιοκατοικημένη περιοχή μας του γαλαξία μας,  είναι σχεδόν συνηθισμένα γύρω από  τον Τοξότη Α* εξαιτίας της  τρομερής  βαρυτικής  επίδρασης  που έχει η  μαύρη τρύπα  στο  τοπικό κοσμικό περιβάλλον.



Ένα αποτέλεσμα αυτών των καταστροφικών συγκρούσεων σύμφωνα με τη νέα μελέτη ε ίναι ένας περίεργος πληθυσμός απογυμνωμένων άστρων και άστρων που φαίνονται  νεανικά χάρη σε ντους  πλούσια σε υδρογόνο που εκτοξεύεται από τα άστρα που  καταστρέφονται. Ωστόσο, η  απόκτηση αυτής της νεανικής εμφάνισης έχει κόστος.Όσο πιο μεγάλη μάζα έχει ένα άστρο τόσο πιο γρήγορα καίγεται  μέσω  της  παροχής  καυσίμου  που  διαθέτει  για  την  εγγενή  πυρηνική  σύντηξη,  μια διαδικασία που το εμποδίζει να καταρρεύσει υπό τη  δική του  βαρύτητα. Έτσι  συσσωρεύοντας την κλεμμένη ύλη αυτά τα τεράστια αστέρια συντομεύουν τη ζωή τους.






20.Σμήνος Ωμέγα Κεντάυρου.




Το σφαιρωτό σμήνος Ωμέγα Κενταύρου, γνωστό και ως NGC 5139, βρίσκεται περίπου 15.000 έτη
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ
φωτός  μακριά. Το  σμήνος   περιέχει  περίπου  10 εκατομ.  αστέρια πολύ  μεγαλύτερα  από τ ον Ήλιο, σε  όγκο  διαμέτρου  περίπου 150 φωτός.





Το Ωμέγα Κενταύριο είναι το μεγαλύτερο και λαμπρότερο σφαιρικό σμήνος στον γαλαξία μας και μπορεί να φανεί ακόμη και με γυμνό μάτι στον Αστερισμό του Κενταύρου.







21.Κρυστάλλινες πυραμίδες βρέθηκαν στον βυθό του ωκεανού στο «Τρίγωνο των Βερμούδων»





Σύμφωνα με τον ερευνητή Ray Brown,  υπάρχουν  στοιχεία για την  Ατλαντίδα στα   ανοιχτά  των
ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ
Μπαχάμων.Είπε ότι το 1970,ενώ έκανε κατάδυση 41 μέτρων  κοντά στα νησιά Μπάρι, ανακάλυψε μια πυραμίδα  ύψους 36  μέτρων  που χαρακτήρισε ως κρύσταλλο, έναν "λαμπερό καθρέφτη".




Μια άλλη αναφορά δείχνει ότι το 2012 ο  ωκεανογράφος Δρ Meyer Verlag  ανακάλυψε γιγάντιες κρυστάλλινες  πυραμίδες σε  βάθος 2 χιλιάδων μέτρων. Σύμφωνα  με τους  ερευνητές,  η  χρήση συσκευών ήταν σε θέση να καθορίσει ότι αυτές οι γιγαντιαίες δομές αποτελούνται από μια ουσία που μοιάζει με κρύσταλλο και έχουν σχεδόν τριπλάσιο μέγεθος από την πυραμίδα του Keops στην Αίγυπτο.






22.Η αόρατη ασπίδα που προστατεύει τη Γη και κάνει εφικτή τη ζωή






Συχνά λαμβάνουμε τα πιο σημαντικά πράγματα ως δεδομένα. Και όμως έχεις σκεφθεί καθόλου το
ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ
μαγνητικό  πεδίο  της Γης  και  για  το  αν  επηρεάζει  τη  ζωή   στη  Γη;Και όμως  κάθε δευτερόλεπτο που περνά,το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη μας εκτρέπει σχεδόν 1.5  εκατομμύρια  τόνους  υλικού  από τον ήλιο  σε  υψηλή  ταχύτητα. Αν  δεν  υπήρχε,   η  ατμόσφαιρα  θα έρχονταν  αντιμέτωπη  με  συνεχή  διάβρωση. Δεν  θα  μπορούσε  να αποφύγει την άμεση πρόσκρουση αυτών των ηλιακών  σωματιδίων, τα  οποία  θα  παρέσυραν  μαζί   τους  οτιδήποτε  μας  προστατεύει. προστατεύει.Επομένως, χωρίς το  μαγνητικό  πεδίο της  Γης, η  ζωή όπως την ξέρουμε δεν θα υπήρχε στην επιφάνεια του  πλανήτη  μας. Φυσικά, ούτε οι τεχνολογικές μας κοινωνίες θα ήταν δυνατές, αφού το μαγνητικό  πεδίο  προστα- τεύει επίσης τον ηλεκτρονικό μας εξοπλισμό, όχι μόνο το DNA μας.




Η Γη (όπως και ο Ερμής, ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και ο Ουρανός)  περιβάλλεται από ένα σχετικά έντονο μαγνητικό πεδίο  που  προέρχεται, ως  επί  το  πλείστον,  από  το  εσωτερικό  του πλανήτη. Πιστεύεται ότι, στο σημερινό στάδιο της εξέλιξης της Γης, τροφοδοτείται από την ψύξη και την κρυστάλλωση του πυρήνα. 




Αυτό αναδεύει τον υγρό σίδηρο που τον περιβάλλει, δημιουργώντας ισχυρά  ηλεκτρικά  ρεύματα που δημιουργούν το μαγνητικό πεδίο που  εκτείνεται στο διάστημα. Αυτός  ο  τύπος  μαγνητικού πεδίου είναι γνωστός ως γεωδυναμικό, και η δομή του δυναμικού πεδίου που εκτρέπει το μέγαλύ- τερο μέρος του ηλιακού ανέμου και σχηματίζει μια προστατευτική ασπίδα ονομάζεται μαγνητό-  σφαιρα.



Το μαγνητικό πεδίο της Γης είναι διπλάσιο στους πόλους από ό,τι στον ισημερινό. Το  γνωρίζουμε χάρη στα όργανα των δορυφόρωνπου έχουν διερευνήσει τόσο την ένταση όσο και την κατεύθυνση του γήινου μαγνητικού πεδίου και έχουν επιβεβαιώσει τη διπολική του φύση.






23.Το μεγάλο άγνωστο.




Το μεγάλο άγνωστο,που θα γίνει γνωστό.Υπάρχουν άγνωστοι πλανήτες στο Ηλιακό μας  σύστημα,
ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ
όπως  και αγνωστα  μητρικα  σκάφη  μεγαλύτερα σε μέγεθος  από την Γη.    Υπάρχει και  ένας  πλανήτης  σκάφος,  πίσω   από  την σκοτείνη πλευρά της Σελήνης.Όπως και το ότι οι ήλιοι  είναι  τεράστια μητρικά σκάφη. Καμία επίσημη  υπηρεσία  δεν  μιλάει γι΄ αυτό.  Σύντομα  όλα  αυτά θα  βγουν στο  φως. Η  ίδια η Σελήνη, είναι  μια  Αστροπολιτεια  που  ήρθε κάποτε,από τον Αστερισμό του Α΄ Βοώτη!!




Ο αστροφυσικός Λουνάν που έπιασε ραδιοσήματα άγνωστα από την Σελήνη   και  με την  μέθοδο της Αντίστοιχησης.Τα αποκωδικοποιησε και διάβασε το μήνυμα τους.Τώρα ανήκει στις φωτεινές δυνάμεις,από ότι λένε.Παλαιοτερα η Γη είχε και άλλους δορυφόρους.






24.Τρομακτικές σκηνές έκλειψης ηλίου σε Αμερική και Ευρώπη στις 8 Απρ. 2024.





Τον τελευταίο καιρό, οι ουρανοί της Αμερικής και της Ευρώπης  έχουν κοσμηθεί  από το  εντυπω-
σιακό θέαμα των ηλιακών εκλείψεων,  μαγνητί- ζοντας τις καρδιές και τα μυαλά  εκατομμυρίων. Αυτάτα ουράνια γεγονότα,ενώ μαγεύουν,φέρουν φέρουν επίσης έναν αέρα μυστηρίου και  ακόμη και φόβου για κάποιους. Ας εμβαθύνουμε   στον συναρπαστικό κόσμο των εκλείψεων  ηλίου και ας εξερευνήσουμε  τις  μαγευτικές  σκηνές  που παρατηρούνται  σε  όλη  την  Αμερική  και  την Ευρώπη.





Οι ηλιακές εκλείψεις έχουν γοητεύσει την ανθρωπότητα εδώ και αιώνες, και δεν  είναι  περίεργο γιατί. Αυτά τα σπάνια συμβάντα συμβαίνουν όταν το φεγγάρι ευθυγραμμίζεται τέλεια μεταξύ της Γης και του ήλιου, ρίχνοντας μια σκιά που συγκαλύπτει στιγμιαία τη λάμψη του ήλιου. Το θέαμα του ήλιου που μεταμορφώνεται  σε ένα  μυστηριώδες  μισοφέγγαρο,  που  περιβάλλεται  από  την αιθέρια λάμψη της κορώνας του, είναι ένα αξιοθέατο.




Ενώ οι ηλιακές εκλείψεις είναι αναμφισβήτητα συγκλονιστικές, μπορούν επίσης  να προκαλέσουν μια αίσθηση φόβου και τρόμου σε ορισμένους παρατηρητές. Το ξαφνικό σκοτάδι που πέφτει κατά τη διάρκεια μιας ολικής έκλειψης ηλίου μπορεί να είναι ανησυχητικό, να προκαλέσει πρωταρχικά ένστικτα  και  να  εξάπτει  τη  φαντασία.   Στην  Αμερική  και  την  Ευρώπη,  όπου  σημειώθηκαν πρόσφατες εκλείψεις ηλίου ορισμένοι  περιέγραψαν την  εμπειρία  ως  συναρπαστική  και τρομα- κτική.



Παρά την όποια ανησυχία, η μαρτυρία της ολότητας τη σύντομη στιγμή  που ο  ήλιος σκοτίζεται εντελώς από το φεγγάρι- είναι μια εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη.Καθώς ο ουρανός σκο- τεινιάζει και η  θερμοκρασία  πέφτει, οι  παρατηρητές  αντιμετωπίζονται  με  μια σουρεαλιστική επίδειξη της δύναμης της φύσης.Είναι μια στιγμή που αφήνει μια μόνιμη  εντύπωση,   πυροδοτώ- ντας μια αίσθηση θαυμασμού και δέους.




Ενώ μιας έκλειψης ηλίου είναι αναμφισβήτητη,  είναι απαραίτητο να δοθεί  προτεραιότητα  στην ασφάλεια κατά την παρατήρηση αυτού του ουράνιου φαινομένου.Το βλέμμα απευθείας στον ήλιο, ακόμη και  κατά  τη  διάρκεια μιας  έκλειψης,   μπορεί να  προκαλέσει μόνιμη  βλάβη   στα  μάτια. Επομένως,  είναι  σημαντικό  να  χρησιμοποιείτε  την  κατάλληλη  προστασία  των  ματιών, όπως ηλιακά γυαλιά παρακολούθησης ή τηλεσκόπια εξοπλισμένα με ηλιακά φίλτρα, για να  προστατεύ- σετε την όρασή σας.




25.Η Αναζήτηση για τα πληρώματα των  Διαστημικών Κιβωτών.





Πολλές μεταλλικές σφαίρες γίνονται ολοένα και περισσότερο ορατές σε όλο τον κόσμο και  έχουν 
ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ
γίνει  ένα  καυτό  θέμα  του  ενδιαφέροντος των  κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης και της  επιστημονικής  εικασίας.  Οι μικρές  σφαίρες συνδέονται με τις αρχαίες διαστημικές κιβωτούς  και τα  εξωγήινα μητρικά σκάφη και μελετούν την ανθρωπότητα και την πλανητική κατάσταση. 





Οι σφαίρες αναζητούν επίσης τα πληρώματα των διαστημικών κιβωτών, των οποίων τα γιγάντια φυσικά σώματα παραμένουν σε  θαλάμους  στάσης στις  κρυμμένες  κιβωτούς, ενώ οι ψυχές τους έχουν ενσαρκωθεί ανάμεσα στην ανθρωπότητα. 



Το Deep State είναι τρομοκρατημένο από την εμφάνιση αυτών των   σφαιρών,  των  ενεργοποιού - μενων  διαστημικών  κιβωτών  και  των  εισερχόμενων  μητρικών  πλοίων  και  χρησιμοποιεί  τα ελεγχόμενα κύρια μέσα ενημέρωσης του για να σπείρει τους σπόρους του φόβου για την παρουσία και τη δραστηριότητα των σφαίρων.



26.Ξεχασμένα κρυμμένα μυστικά.


Κάποτε  είχαμε 12 φεγγάρια  γύρω  από  τον πλανήτη  Γη !!! Πριν εκατομμύρια  χρόνια μετά  από
12 ΦΕΓΓΑΡΙΑ

πολέμους  που  έγιναν  στο  ηλιακό  μας  σύστημα και  εδώ, όπως Αιγηιδας εναντίον Ατλαντιδοςκαι σε  άλλους  αστερι- σμούς έμειναν δύο. Ο Δειμος και ο Φοβος.


Επειτα μεταφέρ- θηκαν στον πλανήτη  Άρη Μετά  ήρθε  η Σελήνη, που  είναι σκάφος και  προήλθε  από  τον πλανήτη σκάφος  Ουρανός. Ανήκε στις  Αρνητικές  Δυνάμεις  και  ο Ουρανός και  η  Σελήνη, αλλά  τώρα  έχουν  περάσει   στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία.




Οι πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα ήταν 12 αλλά  μετά τους Γαλαξιακός  Πολέμους  έγιναν 11.  Ο κατεστραμμένος ήταν ο πλανήτης  Φαέθων και τα  συντρίμμια του  έφτιαξαν  την  ζώνη   των  αστεροειδών, το τελευταίο σύνορο του ηλιακού μας  συστήματος. Εκεί υπάρχει και ένα ηλεκτρο- μαγνητικό τείχος που σφραγίζει το δικό μας σύστημα σαν φυλακή,κουκούλι.


Οι πλανήτες  είναι  οι γνωστοί  ενέα  πλανήτες  που  ξέρουμε  και  οι  άλλοι  δύο είναι, η Αντιχθών, η Αντιγή και η Γη. Ο Ενδέκατος είναι  αυτός  που αναμένεται  να επιστρέψει πάλι. Το  όνομα  του Αδμητός ή Νιμπίρου ή Πλανήτης Χ, η Νέμεςσις.




27.Οι μέλισσες και η αδελφότητα των μελισσών.
 



Τα μυστήρια της "Μεγάλης Μητέρας" Ρέας, θε σπίστηκαν αρχικά για τους έμπιστους συνεργάτες
ΜΕΛΙΣΣΕΣ
της θεάς,οι οποίοιθα την βοηθούσαν στην  προετοιμασία της  μυστι- κής άφιξης της 7ης Αποστολής του μεγάλου Ανδρομέδιου Διός, στον ιερό χώρο των Ιδαίων Ορέων. Τα αρχικά  μυστήρια  περιελάμβαναν τα μυστήρια της  Αδελφότητος των Μελισσών και της Αδελφότητος των Άρκτων, τα οποία ήσαν χωρισμένα στα  Μεγάλα και  τα Μικρά. Τα Μικρά Μυστήρια αποτελούσαν προπαρασκευαστικό  στάδιο για υποψήφιες γυναίκες μύστες, για να μπορέσουν να πάρουν μέρος στις μυήσεις των Μεγάλων Μυστηρίων της "Μεγάλης Μητέρας".



Οι αδελφότητες των "Μελισσών" και των "Άρκτων" απαρτίζονταν αποκλειστικά από θηλυκές ουράνιες οντότητες, οι οποίες ασχολούντο με την παροχή βοήθειας στα έμβια όντα του πλανήτη μας που είχαν υποστεί γενετικές  επεμβάσεις από τους  στασιαστές της 4ης  αποστολής  υπό τον Κρόνο. Αργότερα προέκυψε και η ανάγκη μύησης γυναικών από τον πλανήτη μας στα μυστήρια αυτά, θεσπίστηκαν δε διάφορες τελετουργικές διαδικασίες για να διασφαλίζεται η μυστικότητα των ενεργειών τους.



Η επιλογή χαρισματικών γυναικών γινόταν με σχολαστικό τρόπο,οι οποίες πριν δεχτούν  υποβάλ-λοντο  σε  ψυχοπνευματικές και  σωματικές  δοκιμασίες.Οι υποψήφιες Μέλισσες έπρεπε απάραι-τήτως να ήταν νεαρές γυναίκες, άγαμες παρθένες,σεμνές,ευγενείς, υπερήφανες και  ριψοκίνδυνες και καθαρές πνευματικά και ψυχικά για  να μπορούν να  συμμετάσχουν στα  Μεγάλα  Μυστήρια. Οι διδασκαλίες μύησης ήταν κρυφές και αφορούσαν την δημιουργία του κόσμου,τους θεούς,τους ήρωες και την ερμηνεία των συμβολισμών της "Μεγάλης Μητέρας".


Όλοι οι βαθμοί μύησης αποσκοπούσαν να αφυπνίσουν τις αρχέγονες μνήμες και τις υπερβατικές ικανότητες των υποψηφίων,ώστε να τις καταστήσουν κατάλληλες για άμεση επαφή με τον υπερ- βατικό κόσμο και για να μπορούν να επικοινωνούν κατά βούληση με τη θεά Μητέρα Ρέα, καθώς και με τούς άλλους θεούς εάν απαιτείτο.





28.Η  θεά Αθηνά έφερε στους Ελληνες την ελιά.



Από τον γιγαντιαίο γαλαξία της Ανδρομέδας (Μ-31), έδρα της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των "Ε",
ΕΛΙΑ
μεταφέρθηκε στον πλανήτη μας πριν 15 εκατομμύρια χρόνια μαζί με την ελιά  από την θεά  Αθηνά και  αποτελούν τα πολύτιμα δώρα της θεάς στους ανθρώπους. Η βρώση του ελαιολάδου  εκτός των άλλων γνωστών  ευεργετικών του  ιδιοτήτων, εξαναγκάζει  τον  ανθρώπινο εγκέφαλο να δημιουργεί νέους νευρώνες και νέες συνάψεις, δηλαδή να τον διατηρεί νέο!



Η μέλισσα είναι απαραίτητη για την επικονίαση των φυτών και των ανθέων και η έλλειψη της θα επιφέρει ολική οικολογική καταστροφή στο οικοσύστημα το οποίο δημιουργήθηκε για την ομαλή διαβίωση του ανθρώπου. Είναι γνωστές οι ευεργετικές ιδιότητες του μελιού και  των παραγώγων του και είναι και η μοναδική φυσική τροφή που μπορεί να διατηρηθεί και να παραμείνει εδώδιμη για 3.000 χρόνια!







29.Αποκαλύφθηκε ο μεγαλύτερος 3D χάρτης του σύμπαντος, με 14,1 εκατ. γαλαξίες




Ο μεγαλύτερος τρισδιάστατος χάρτης του σύμπαντος,με περισσότερους από  14 εκατομ. 
ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
γαλαξίες, αποκαλύφθηκε  από  ομάδα  επιστημόνων, οι  οποίοι  δήλωσαν   ότι εγείρει ερωτήματα σχετικά με τη  φύση  της  σκοτεινής  ενέργειας.Ο χάρτης βασίζεται σε δεδομένα που  συλλέχθηκαν  από το  Φασματο- σκοπικό  Όργανο  Σκοτεινής Ενέργειας στην Αριζόνα  των ΗΠΑ  και περιέχει τρεις  φορές  περισσότερους  γαλαξίες  από    προηγούμενες προσπάθειες,ενώ σε πολλούς μετρήθηκε για πρώτη φορά η  απόστα- σή τους.Όπως αναφέρει ο Guardian, οι επιστήμονες δήλωσαν ότι με τη  χρήση αυτού  του χάρτη μπόρεσαν  να μετρήσουν με πρωτοφανή ακρίβεια πόσο γρήγορα διαστέλλεται το σύμπαν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές στο παρελθόν.





Η σκοτεινή ενέργεια και η διαστολή του σύμπαντος. Τα αποτελέσματα  επιβεβαιώνουν ότι η δια - στολή του σύμπαντος επιταχύνεται, πρόσθεσαν. Ωστόσο, τα ευρήματα  αναδεικνύουν  επίσης το ενδεχόμενο η σκοτεινή ενέργεια μια  μυστηριώδης, απωθητική  δύναμη που κινεί τη διαδικασία, δεν είναι σταθερή σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, όπως είχε προταθεί προηγουμένως.


Οι επιστήμονες είπαν ότι αυτό που βλέπουμε είναι κάποιες ενδείξεις ότι η σκοτεινή ενέργεια στην πραγματικότητα  μεταβάλλεται  με την πάροδο του χρόνου,  κάτι που είναι αρκετά  συναρπατικό συναρπαστικό.Οι επιστήμονες  δήλωσαν  ότι αν η  σκοτεινή  ενέργεια  ήταν  όντως  σταθερή  στο χρόνο, το μέλλον του σύμπαντος θα ήταν απλό και θα διαστέλλεται  συνεχώς, για  πάντα.  Αλλά ο νέος χάρτης θέτει υπό αμφισβήτηση αυτόν τον ισχυρισμό.





Πώς δημιουργήθηκε ο  χάρτης:Η  μελέτη, η οποία  έχει  δημοσιευτεί σε  προ  δημοσιεύσεων, που σημαίνει ότι δεν έχει ακόμη περάσει από ομότιμη αναθεώρηση αποκαλύπτει πώς η ομάδα δημιού- ργησε πρώτα τον  τρισδιάστατο  χάρτη  και  στη  συνέχεια μέτρησε  μοτίβα  στην  κατανομή  των γαλαξιών που  σχετίζονται με ηχητικά  κύματα  που συνέβησαν  στο πρώιμο  σύμπαν, γνωστά  ως ακουστικές ταλαντώσεις βαρυονίων.Καθώς το μέγεθος αυτών των μοτίβων είναι γνωστό ότι είναι σταθερό, η ομάδα μπόρεσε να προσδιορίσει τις  αποστάσεις των διαφόρων  γαλαξιών  στο  χάρτη, επιτρέποντάς να υπολογίσουν πόσο  γρήγορα το σύμπαν  μεγάλωσε τα τελευταία 11  δισεκατομμ. χρόνια, με ακρίβεια  καλύτερη από 0,5% για όλες τις  χρονικές περιόδους και  καλύτερη από  1% μεταξύ 8 δισεκατομμυρίων και 11 δισεκατομμυρίων ετών πριν. 




Οι επιστήμονες για μετρήσεις υψηλής ακρίβειας, δήλωσαν ότι η  ακρίβεια των  μετρήσεων  ήταν δεδομένου ότι οι γαλαξίες μπορεί να βρίσκονται δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά και   να έχουν ηλικία δισεκατομ. ετών.   Είναι απίστευτο τ ο γεγονός ότι  μπορούμε να μετρήσουμε οτιδήποτε με ακρίβεια 1%,η οποία είναι η ακρίβεια που επιτυγχάνεται στο εργαστήριο της φυσικής για μετρή- σεις υψηλής ακρίβειας.





30.Ο πυρήνας της Γης απειλεί να «κλέψει» ένα δευτερόλεπτο από τα ρολόγια.




Σε λίγα χρόνια από τώρα, τα ρολόγια του πλανήτη ίσως χρειαστεί να «χάσουν» ένα δευτερόλεπτο
ΓΗ
καθώς ο πλανήτης έχει αρχίσει να περιστρέφεται λίγο πιο   γρήγορα από ό,τι παλιότερα.Μια σχεδόν  αδιόρατη  αλλαγή  στην  ταχύτητα περιστροφής της Γης  απειλεί  να "ταράξει" το σύστημα  μέτρησης του χρόνου παγκοσμίως, αλλά μόνο για ένα δευτερόλεπτο.



Σε λίγα χρόνια από τώρα, τα ρολόγια του  πλανήτη  ίσως χρειαστεί  να χάσουν  ένα δευτερόλεπτο καθώς ο πλανήτης έχει αρχίσει να περιστρέφεται λίγο πιο γρήγορα από ό,τι παλιότερα.Τα ρολόγια μπορεί να  απαιτηθεί  να  παραλείψουν  ένα  δευτερόλεπτο γύρω  στο  2029, σύμφωνα  με  μελέτη. Πρόκειται για μια πρωτοφανή  κατάσταση  και μεγάλη υπόθεση. Δεν πρόκειται για μια τεράστια αλλαγή  στην περιστροφή της  Γης που θα οδηγήσει σε  κάποια  καταστροφή  ή κάτι τέτοιο, αλλά είναι κάτι αξιοσημείωτο. 





Το λιώσιμο των πάγων και στους δύο  πόλους της  Γης αντισταθμίζει την  αύξηση  της  ταχύτητας περιστροφής του πλανήτη και είναι πιθανό να έχει καθυστερήσει τις εξελίξεις κατά  περίπου τρία χρόνια,δήλωνουν οι επιστήμονες.  Η Γη χρειάζεται περίπου  24 ώρες  για  μία πλήρη  περιστροφή γύρω από τον άξονά της και για χιλιάδες χρόνια είχε γενικά τάση  επιβράδυνσης. Η  επιβράδυνση οφείλεται  κυρίως  στην επίδραση  των  παλιρροιών,  οι οποίες  προκαλούνται  από  την  έλξη της Σελήνης.  Κάπου ανάμεσα στο 2016, το 2017 ή  ίσως το 2018,  ο ρυθμός  επιβράδυνσης  μειώθηκε τόσο πολύ, που στην πραγματικότητα η Γη άρχισε να επιταχύνεται. 




Το  μυστικό   του  πυρήνα.  Η  Γη   επιταχύνεται   επειδή  ο  καυτός  υγρός   πυρήνας  ενεργεί  με απρόβλεπτους τρόπους, με στροβιλισμούς και ροές  που ποικίλλουν, εκτιμώντας   πως ο πυρήνας της Γης προκαλεί μια τάση επιτάχυνσης εδώ και περίπου  50 χρόνια.  Ομως το γρήγορο λιώσιμο των πάγων στους πόλους από το 1990 υπερκάλυπτε αυτή την τάση. Το λιώσιμο των πάγων  μετα- τοπίζει  μάζα από  τους  πόλους  προς το  διογκούμενο  κέντρο, γεγονός που  επιβραδύνει την περι -  στροφή του πλανήτη, όπως επιβραδύνει ένας περιστρεφόμενος πατινέρ όταν  απλώνει τα  χέρια του στα πλάγια.Χωρίς την επίδραση από το λιώσιμο των πάγων,  η  Γη  θα  χρειαζόταν  αυτό  το αρνητικό δευτερόλεπτο το 2026 αντί για το 2029,σύμφωνα με τους υπολογισμούς.





Οι επιστήμονες αντιτείνουν πως η τάση  που θα καταστήσει αναγκαίο το αρνητικό  δευτερόλεπτο είναι σαφής,  αλλά  πιστεύουν  ότι  σχετίζεται  περισσότερο με  το γεγονός  πως  η Γη  γίνεται  πιο στρογγυλή από τις γεωλογικές μετατοπίσεις,μετά το τέλος της τελευταίας εποχής των παγετώνων. Οι επιστήμονες πάλι δεν  πιστεύουν  ότι ένα  αρνητικό  δευτερόλεπτο  θα χρειαστεί τελικά, πως η γενική τά η επιβράδυνσης από  τις παλίρροιες  υφίσταται εδώ  και αιώνες και  συνεχίζεται, ενώ οι μικρότερες τάσεις στον πυρήνα της Γης είναι  παροδικές.Δεν πρόκειται για  μια  διαδικασία όπου το παρελθόν αποτελεί καλή  βάση για  προβλέψεις.  Οποιος κάνει μια  μακροπρόθεσμη  πρόβλεψη πατά σε πολύ, πολύ επισφαλή βάση.




10/4/24                                                    ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                  ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ (ΠΖ) εα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.