Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ **** 11/6/24 - 20/6/24

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ




















                    ΘΕΑ  ΑΘΗΝΑ






ΔΙΑΣΤΗΜΑ - ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ





1.Βυθισμένα ερείπια μεγαλοκατασκευής 11.000 ετών που βρέθηκαν στη Βαλτική Θάλασσα .





Ένα  αξιοσημείωτο  κομμάτι  της  αρχαίας  ιστορίας  έχει  ανακαλυφθεί   κάτω από  τα  βάθη  της
ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Βαλτικής Θάλασσας, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στην αρχαιολογική εξερεύνηση.   Αυτή η πρωτοποριακή ανακάλυψη έγινε αυθόρμητα στον κόλπο του Μεκλεμβούργου της Γερμανίας, κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης φοιτητικής αποστολής.Βρίσκεται περί- που 10 χιλιόμ. από την ακτή,η ομάδα των ερευνητών έπεσε πάνω σε μια  ενδιαφέρουσα  ανωμαλία χρησιμοποιώντας  το σύστημα  Sonar πολλαπλών ακτίνων. 








Αυτό που βρήκαν ήταν ένα εκτεταμένο, αινιγματικό τείχος που εκτείνεται σχεδόν  ένα χιλιόμετρο κατά μήκος του βυθού, φωλιασμένο σε βάθος 21 μέτρων . Η λεπτομερής ανάλυση  αποκάλυψε ότι αυτή η κολοσσιαία κατασκευή χρονολογείται πριν από 10.000 χρόνια, δυνητικά  καθιστώντας την την αρχαιότερη  μεγαδομή που  κατασκευάστηκε  από αρχαίους Ευρωπαίους.  Aποτελούμενη από περίπου 1.670 μεμονωμένες πέτρες σχολαστικά διατεταγμένες για να συνδέουν περίπου 300 μεγα - λύτερους ογκόλιθους,  η δομή υποδηλώνει  μια σκόπιμη  κατασκευή, υποδηλώνοντας έναν συγκε - κριμένο σκοπό που επινοήθηκε χιλιετίες πριν βυθιστεί κάτω από τη θάλασσα. 






Eρευνητική ομάδα ονόμασε την ανακάλυψη τοίχος Blinker. Προτείνουν ότι πιθανότατα χτίστηκε από κυνηγούς-τροφοσυλλέκτες της Λίθινης Εποχής κοντά σε λίμνη ή έλος, λειτουργώντας ως μία από τις  πρώτες  τεκμηριωμένες  τεχνητές κατασκευές κυνηγιού στην ιστορία  και κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων κατασκευών της Λίθινης Εποχής της Ευρώπης.Κατά τη διάρκεια χιλιε - τιών,  η γεωγραφία  της Γης έχει υποστεί   βαθιές μεταμορφώσεις λόγω  των δ ιακυμάνσεων της στάθμης  της θάλασσας,  της  διάβρωσης  και των γεωλογικών αλλαγών,  βυθίζοντας αμέτρητους αρχαίους  οικισμούς  κάτω από τα κύματα  και κρύβοντας τα μυστικά τους.  Ωστόσο, οι εξελίξεις στην τεχνολογία συνεχίζουν να αποκαλύπτουν αυτά τα βυθισμένα λείψανα,προσφέροντας ανεκτί- μητες γνώσεις για τον τρόπο ζωής των προγόνων μας. 






Ενώ η ακριβής λειτουργία του  τοίχου "Blinker"   παραμένει άγνωστη, οι ειδικοί εικάζουν ότι θα μπορούσε να λειτουργούσε ως βοήθημα κυνηγιού, πιθανώς καθοδηγώντας κοπάδια ταράνδων. Η στρατηγική   διάταξη της κατασκευής υποδηλώνει τη σκόπιμη δημιουργία σημείων συμφόρησης σε ζώα μαντρί, με την πιθανή παρουσία ενός δεύτερου παρακείμενου τοίχου που υπονοείται  από τους ερευνητές.  Η λεπτομερής  εξέταση των διαστάσεων, της σύνθεσης  και της ευθυγράμμισης της δομής υποδηλώνει έντονα την ανθρώπινη συμμετοχή, αποκλείοντας τον φυσικό σχηματισμό. 





Η ανάλυση  της ομάδας  θέτει  την κατασκευή του τείχους  "Blinker"  πριν  από περισσότερα από 10.000 χρόνια, με τη  βύθιση να  συνέβη πριν από  περίπου  8.500  χρόνια. Η σημασία του τείχους "Blinker" εκτείνεται πέρα ​​από την ηλικία του,  υποσχόμενος πολύτιμες γνώσεις για την κοινωνι - κοοικονομική  πολυπλοκότητα των αρχαίων κοινωνιών κυνηγών-τροφοσυλλεκτών στην περιοχή, φωτίζοντας τον τρόπο ζωής και την αλληλεπίδρασή τους με το περιβάλλον. 




Ανωμαλία της Βαλτικής Θάλασσας. Η Βαλτική  Θάλασσα είναι γεμάτη από αρχαία μυστήρια, όχι μόνο η ανακάλυψη των ερειπίων της μεγαλοδομής 11.000 ετών, αλλά και η ανακάλυψη τον Ιούνιο του 2011 από την  σουηδική  ομάδα  καταδύσεων "OceanX"  μιας  αινιγματικής  ανωμαλίας  που εμφανίζει  ασυνήθιστα  χαρακτηριστικά,  πυροδοτώντας  εικασίες ότι θα μπορούσε να είναι βυθι - σμένο UFO. Παρά  την εξήγηση πίσω από τον τοίχο "Blinker", η ανωμαλία  που μοιάζει  με UFO συνεχίζει να προκαλεί σύγχυση στους ειδικούς, καλυμμένη με μυστήριο μέχρι σήμερα.


https://www.youtube.com/watch?v=wkSjH94lgoA&t=15s






2.H Πόλη του Σειρίου και του Παρθενώνα της Ακρόπολης της Αθήνας.




Στις  περιοχές  των  Άνδεων,   στα υψίπεδα του Περού και κοντά στη λίμνη "Τιτιτάκα", υπάρχουν 
ΣΕΙΡΙΟΣ  1 ΚΑΙ  2
υπάρχουν τεράστιες σπηλαιώσεις στα έγκατα των βουνών, μέσα στις οποίες βρίσκεται το πνευματικό άδυτο της ανθρωπότητας. Το άδυτο αυτό, βρίσκεται στο νησί υπόγειας λίμνης που ονομάζεται "Ουρανία Νήσος"πάνω στο οποίο είναι κτισμένη η "Πόλη του Σειρίου". Είναι πανομοιότυπο με αυτό της Αιώνιας Πόλης των Θεών, που βρίσκεται στον Σείριο.





Η πρόσβαση στην πόλη αυτή, είναι επιτρεπτή μόνον στους μυημένους στα ουράνια μυστήρια. Στο κατάφωτο κέντρο  της, υπάρχει  βράχος και  ναός όμοιος με  την Ακρόπολη  των Αθηνών  και τον Παρθενώνα.  Ο  βράχος,  περιβάλλεται  από  αδιαπέραστη   ηλεκτρομαγνητική  νεφέλη  για  τους αμύητους. Οι δάσκαλοι που ανεβαίνουν στον  ναό, την διαπερνούν και γίνονται  αόρατοι. Η  πόλη φωτίζεται από τον "Ήλιο του Μεσονυχτίου", με εναλλαγές  φωτισμού. Γαλάζιο το πρωί, λευκό το μεσημέρι και από την δύση του ηλίου μέχρι το επόμενο πρωί, πορτοκαλόχρουν, χρώματα απαραί - τητα για την ομαλή επιβίωση των διδασκάλων.




Οι μυημένοι επισκέπτες, υποβάλλονται στον όρκο της Στυγός από τους ιερείς μπροστά στην πηγή, από την οποία ξεπηδούν οι μαύρες φλόγες του αφανισμού για όσους τον παραβούν. Η "Πόλη   του Σειρίου", είναι το ιερό πνευματικό κέντρο του πλανήτη. Εκεί διαμένουν οι υπερβατικοί δάσκαλοι υψηλών συχνοτήτων και κραδασμών.Είναι μακρόβιοι, ευφυείς,σοφοί και προσπαθούν να αναχαί - τίσουν την πνευματική αποσύνθεση της ανθρωπότητας".





3.Ουράνια Ελλάδα.




Μόνο το  23% των συγχρόνων  Ελλήνων βρέθηκε καταγωγή,φέροντας  στο χρωμόσωμα τους, την
Ι.Χ.Ω.Ρ

ουσία  Ι.Χ.Ω.Ρ.   Στη  λέξη   αυτή   γίνεται  αναφορά  από  αρκετούς Αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους,σοφούς και  επιστήμονες,με σημαντι- κότερους τον Όμηρο,τον Πλάτωνα και τον Ιουλιανό.Η ουσία Ι.Χ.Ω.Ρ σημαίνει "Ιερή Χρωματοσωμική Ωμέγα Ρανίδα" και  είναι η  ουσία που κυκλοφορούσε στο αίμα των Ελλήνων Θεών και ξεχώριζαν από τους κοινούς θνητούς. Ένα δηλαδή "Ιερό Χρωμόσωμα από Σταγόνα του Μακρόκοσμου Ω-Μέγα".







Τις λέξεις "Ωμέγα και Ρανίδα" τις έδωσε ο Θεός Ερμής στο Διόνυσο, ενώ ο Θεός Διονυσος βρήκε μόνος  του  τις πρώτες  δύο λέξεις "Ιερή  και  Χρωματοσωμική"  και έδωσε όλη τη φράση  στους ανθρώπους. Η Ι.Χ.Ω.Ρ. μετράται σε ποσοστιαίες μονάδες και οι γιοι των Θεών μπορούν  να έχουν εώς 100% Ι.Χ.Ω.Ρ  στο χρωμόσω μάτους. Εάν  είναι πάνω  από 100%   η ουσια  Ι.Χ.Ω.Ρ.  σε έναν άνθρωπο τότε σημαίνει πως είναι θεότητα ή ακόμη και Θεός.Οι Έλληνες γνωρίζουμε από αναφο- ρά του Πλάτωνα,  ότι την εποχή του μεγάλου φιλοσόφου ο μέσος όρος των  Ελλήνων σε  Ι.Χ.Ω.Ρ. ήταν 23%, ενώ ποτέ η Ι.Χ.Ω.Ρ τους δεν ξεπέρασε το 27%.
 





Όταν κάποιος έχει Ι.Χ.Ω.Ρ. στο αίμα του χαρακτηρίζεται ως Έλληνας και σημαίνει ότι είναι από- γονος των Ελλήνων Θεών.Οι Βασιλείς της αρχαιότητας γνωρίζουμε ότι παντρεύονταν και τεκνο - ποιούσαν μόνο με γυναίκες που είχαν Ι.Χ.Ω.Ρ. στο γονίδιό τους, το αίμα των Θεών.  Το χαρακτή - ριστικό αυτό στο γονιδίωμα,ήταν το βασικό κριτήριο για να στεφθεί κάποιος Βασιλιάς,καθώς οι αρχαίοι  πίστευαν  ότι  Έλληνας  γεννιέσαι,  δεν γίνεσαι  (Πηγή: Αριστοτέλης).  Στην  τελευταία μέτρηση  που  έγινε  στην Ελλάδα  το  2008  για  το πόσοι  είχαν Ι.Χ.Ω.Ρ.  στο αίμα τους το 23% βρέθηκε πως είχε Ελληνική καταγωγή από του αρχαίους Έλληνες Θεούς!!!! Οι υπόλοιποι ήταν απλά  κάτοικοι της Ελλάδος  με  Ελληνικά  χαρτιά που  ομιλούσαν την  Ελληνική διάλεκτο και δήλωναν Έλληνες. 




Παρά το ότι το θρήσκευμα των νεοελλήνων είναι κυρίως το χριστιανικό,το αίμα τους αποδεικνύει ότι ορισμένοι κατάγονται από τους Έλλην Θεούς  του Ολύμπου.  Από την  έρευνα  είχαν εξαιρεθεί όσοι είχαν γενετικές μεταλλάξεις στο αίμα τους και έφεραν γονιδιο ζώου στο αίμα τους υβριδικοι. Η ουσία Ι.Χ.Ω.Ρ.  το αίμα  των θεών που  δίνει  πορφυρή απόχρωση  στο αίμα, έχει  αποκαλεστεί δηλητήριο, βρωμιά και μέχρι σήμερα υφισταται συστηματική αποκρυψη της αλήθειας από τους Έλληνες. Στο εξωτερικό είναι γνωστή η αιματολογική εξέταση που μετράει την Ι.Χ.Ω.Ρ. και την πραγματοποιούν όλοι οι Βασιλείς για να επιβεβαιώσουν ποιοί είναι. 




Οι Βασιλείς της Ευρώπης για παράδειγμα αν και έχουν χάσει πολλά αξιώματά τους, σε μέτρηση που είχαν κάνει για Ι.Χ.Ω.Ρ   το 2003 σε συνεργασία με τον  Ευρωστρατό,είχε βρεθεί ότι το αίμα τους  την περιείχε  σε μέσο  όρο 17%.   Αυτό σημαίνει ότι ήταν 17%  Έλληνες  στην  καταγωγή, παρότι είχαν διαφορετική θρησκεία και διάλεκτο στη  χώρα καταγωγής τους. Η οικογένεια του Βασιλιά Καρλομάγνου που είχε γράψει ιστορία  στην  Κεντρική  Ευρώπη, είχε  βρεθεί  με 16% Ι.Χ.Ω.Ρ. από δείγμα των οστών τους.  Στην Ελλάδα η αιματολογική εξέταση  μέτρησης Ι.Χ.Ω.Ρ. είναι απόκρυφη και γίνεται από τον Ελληνικό στρατό, χωρίς να δημοσιεύονται τα αποτελέσματά τους.

(Διονυσία Κλαρινετατζή )





4.Οι Εβραίοι-Ισραηλίτες στην Πύλο της Πελοπονήσου.





Πιστευετε ότι αυτά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που ενώ από την μία έχει ανυπόφορη ζέστη.Από
UFO  ΣΤΗ  ΠΥΛΟ
την άλλη ξαφνικά πλακώνουν σύννεφα και βρέχει. Μετά αέριδες που αλλάζουν συνεχώς κατεύθυνση με κύμα η θάλασσα και  στα καπάκια να ηρεμεί η  θάλασσα και μετά  ξανά μανά το ίδιο. Πιστευετε λοιπόν ότι είναι τυχαία; Κλιματική αλλαγή το έχουν ονομάσει εσκεμμένα τα συστήμα τα  υβρίδια  αποκρύβωντας  την αλήθεια  για  τις μεγίστες πλανητικές  αλλάγες που  συμβαίνουν και θα ενταθούν  με την περί- στροφή των πόλων του πλανήτη.Τα λέμε τα τελευταία έτη συνεχώς εαν θυμάστε.
 









Οι Εβραίοι-Ισραηλίτες στην Πύλο και στην εκ Σιών ξενοδοχειακή μονάδα C.N. Πάνε κι΄έρχονται τις τελευταίες μέρες και τους προσέχουν με τετατώδες ασφάλεια κάνοντας τους και πάρτυ για να τους διασκεδάζουν και οι Ελληνες βιώνουν τον αβίωτο μέσα στην ίδια τους ιερή πατρίδα όπου οι ξενπφερτοί παρτάρουν κανονικά.Προ τριών εβδομάδων (Μαής και Ιουνίου)έδωσαν μεσοβδομάδα άδεια σε όλο το προσωπικό το Κ.Ν Σιωνιστικού κέντρου Νατοϊκής βάσης,σε περίπτωση πολέμου πολέμου,διότι φιλοξένησαν την "ΗΙ LEVEL" του πλανήτη.





Κάτι πολύ σοβαρό συζητήθηκε γι΄αυτά που έρχοναι και αφού τους έχει πιάσει πανικός,δεν ξέρουν
UFO
να κάνουν.Χώρια που προσπαθούν μέσω του CERN  και του  ξαδέ- λφου πειράματος του "Νέστωρα"  να έλεγξουν  την  "Πύλη-Φρέαρ" των Οινουσών ανοιχτά της Πύλου για να την κάνουν από την Γη ή ακόμα για να φέρουν  και τους σκοτεινούς  δικούς  στους εξωπλα - ενητικούς.





Οι φύλακες ΕΛ ομως κρατάν γερά τα κλειδιά αυτών των πυλών.  Θυμάστε το ψευτικό ναυάγιο με τα εκατοντάδες γυναικόπαιδα πριν κανα χρόνο ακριβώς στο Φρέαρ των Οινουσών" στο βαθύτερο σημείο ανοιχτά της Πύλου που ακόμα θα έπρεπε να ξεβράζονται πνιγμένοι εαν ήταν αλήθεια.Τι να
είχε συμβεί άραγε στην πραγματικότητα;


Για να  επιστρέψουμε  στους Εβραίους που έχονται εδώ,σκεφθείτε  μόνο ότι  φέρνουν  δικά  τους φαγητά μέσα σε κάτι βαλίτσες ασφαλείας όπως έχουν οι τράπεζες στις χρηματαποστολές.Μεγάλα παιχνίδια και γεγονότα λοιπόν συμβαίνουν τα οποία τα κράτη επτασφραγιστά μυστικά! Είμαστε πλέον μέσα στο μάτι του κυκλώνα.

(Φωτο αντί υλικού σκάφους, στην Πύλο πριν λίγες μέρες).



5.Η πεδιάδα του Καστελλίου συνεχίζει να μας εκπλήσσει.



Λες  και  κάτι  υπερβατικό  κατευθύνει,  παρά τις αντιδράσεις, την απόφαση  εκεί να γίνει το νέο
ΛΑΞΕΥΜΕΤΕΣ ΠΕΤΡΕΣ
αεροδρόμιο,  προκειμένου  με τις εργασίες να αποκαλυφθεί, ότι για χιλιάδες  χρόνια έκρυβε στα σπλάχνα της.Κάτι θέλουν να μας πουν οι λαξευμένες πέτρες, στην κορυφή του λόφου.





Οι  κύκλοι,  ο ισοσκελής  Σταυρός  στο  κέντρο,  η είσοδος,  μνημείο  γιγαντιαίων  διαστάσεων, μοναδικό, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Μεσόγειο.Ναός, αφιερωμένος στον ήλιο; στην Σελήνη;  Αστρονομικό παρατηρητήριο;  Φρυκτωρία;  Οικία Ιερέα Μίνωα;  Η συμβολική σύνδεση με άλλους κόσμους;


Μας μιλούν οι πέτρες,  αλλά  αν κάποιος γνωρίζει την γλώσσα  τους ας έρθει να αποκαλύψει τα μυστικά τους.






6.UFO στο Μαρκόπουλο στις 27 Μαΐου 2024.




Στις 27 Μαΐου του 2024,  πλήθος αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων  (UFO) αποθα - 
UFO
νατίστηκαν σε βίντεο από μία κάτοικο της ευρύτερης περιοχής του Μαρκόπουλου της Αττικής. 






Σύμφωνα με τη κάτοικο, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 9:25 το βράδυ, όταν  κατά  τη  διάρκεια του βραδινού της περιπάτου τα φώτα πέρασαν από πάνω της  και  κατευθύνθηκαν  προς το αερο - δρόμιο των Σπατών. 



Τα UFO πετούσαν αρκετά παράξενα και έβγαζαν στιγμιαίες λάμψεις φωτός χωρίς σαφή  περιοδι - κότητα,ενώ το πλήθος ,λόγω του φλασαρίσματος,δεν μπορούσε να προσδιοριστεί με ακρίβεια.





7.Ο τεράστιος υπόγειος ωκεανός που βρίσκεται στα έγκατα της Γης


Μία  μελέτη  που ταράζει  τα νερά υποστηρίζει ότι  κάτω από τα πόδια μας,  μέσα στον  φλοιό της
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ  ΩΚΕΑΝΟΣ
Γης, κρύβεται ένας τεράστιος ωκεανός. Ο ωκεανός βρίσκεται σε ένα εκπληκτικό βάθος περίπου 643 χιλιομέτρων κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη μας.  Αυτή η μεγάλη δεξαμενή νερού αποθηκεύεται σε ένα σημείο όπου υπάρχει το ορυκτό "ringwoodite".Αυτή η ενδιαφέ- ρουσα αποκάλυψη αλλάζει την κατανόησή μας τον κύκλο του νερού της Γης και τις περίπλοκες γεωφυσικές του πλανήτη μας.





Πριν από αυτήν την πρωτοποριακή ανακάλυψη, οι επιστήμονες γνώριζαν ότι το νερό μπορούσε να αποθηκευτεί  μέσα στον Μανδύα  της Γης αλλά  όχι στην μορφή  που το γνωρίζουμε. Αυτό το νερό δεν  ευθυγραμμίζεται  με τις δικές μας  ταξινομήσεις  ως  στερεό, υγρό ή  αέριο. Αντίθετα έχει μία τέταρτη κατάσταση, όπως είναι όταν βρίσκεται μέσα σε ένα σφουγγάρι.



Αυτή η πρωτοποριακή έρευνα  είδε  πρώτη φορά  το φως της δημοσιότητας σε  μια επιστημονική επιστημονική  εργασία  με τίτλο "Η αφυδάτωση  στην κορυφή του κάτω Μανδύα". Στο  πλαίσιο αυτής της ολοκληρωμένης μελέτης,  οι λεπτομέρειες αυτού του υδάτινου  φαινομένου κάτω  από την επιφάνεια χαρτογραφήθηκαν με σχολαστικό τρόπο.




8.Η Μεσο Aτλαντική κορυφογραμμή.





Η  Μεσοατλαντική  κορυφογραμμή είναι  η μεγαλύτερη  οροσειρά στον κόσμο,αν και  είναι  βυθι- 
ΜΕΣΟΑΤΛΑΝΤΙΚΗ
ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ
σμένη. Είναι μια συνεχής κορυφογραμμή  του ωκεανού που εκτείνε - ται σε όλους τους ωκεανούς του κόσμου,συμπεριλαμβανομένων του Ειρηνικού,του Ατλαντικού,του  Ινδικού, της Αρκτικής  και  Νοτίου  Ωκεανού.Υπάρχει κατά μήκος του  ορίου των τεκτονικών  πλακών. 








Στην πραγματικότητα,  ο μόνος  λόγος που υπάρχει  η Μεσογειακή κορυφογραμμή οφείλεται στις αδυναμίες  του  φλοιού  της  Γης  στις  διεπαφές των  πλακών  που  επιτρέπουν  την  ηφαιστειακή δραστηριότητα. Η ηφαιστειακή δραστηριότητα παράγει μάγμα, το οποίο ψύχεται για να σχημα - τίσει αυτό  το συνεχές υποθαλάσσιο εύρος. Αποτελούμενη  από μια  συνεχή  οροσειρά με τέσσερις εξέχουσες διακλαδωμένες περιοχές,  η κορυφογραμμή της Μεσογείου έχει συνεχές  μήκος  65.000 χλμ. Το συνολικό μήκος του συστήματος είναι 80.000 χλμ. 




Επειδή συνήθως υπάρχει μόνο στα πιο σκοτεινά και  βαθύτερα μέρη των ωκεανών,  η κορυφογρα- μμή της Μεσογείου δεν ανακαλύφθηκε μέχρι τη δεκαετία του 1950. Προηγουμένως, η μεγαλύτερη γνωστή οροσειρά  στον κόσμο  ήταν τα Όρη των Άνδεων στη Ν.Αμερική,με  μήκος 7.000 χιλιομ.






9.Μυστηριώδες ραδιοσήμα έχει κάνει τους αστρονόμους να ξύνουν το κεφάλι τους.




Ένα σήμα γνωστό ως  J1935+2148 έχει αφήσει τους επιστήμονες  ιδιαίτερα προβληματισμένους.
ΡΑΔΙΟΣΗΜΑ
Το  σήμα  αυτό  εντοπίστηκε  από  το  ραδιοτηλεσκόπιο Askap. Το διάστημα είναι  ένα απέραντο και  μυστηριώδες μέρος,  γεμάτο  με παράξενα  σήματα  που αφήνουν  τους  αστρονόμους να  ξύνουν το κεφάλι τους. Ένα τέτοιο σήμα, γνωστό ως Askap J1935+2148, έχει αφήσει τους επιστήμονες ιδιαίτερα  προβληματισμένους.  Το  σήμα αυτό,   που  εντοπίστηκε  από  το  ραδιο -τηλεσκόπιο  Askap   στην Αυστραλία,  επαναλαμβάνεται  κάθε  53.8  λεπτά  και  περνάει από τρεις διαφορετικές φάσεις.








Σύμφωνα με τις γνώσεις που κατέχουμε ως ανθρωπότητα, δεν υπάρχει καμία λογική εξήγηση για τη συμπεριφορά αυτού του ραδιοσήματος.Κατά καιρούς, εκπέμπει έντονες λάμψεις που διαρκούν μεταξύ 10 και  50  δευτερολέπτων, όλες  με την ίδια  κατεύθυνση.  Άλλες  φορές, οι  παλμοί  είναι ασθενέστεροι και πιο κυκλικοί στην πόλωση, διαρκώντας μόλις 370 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Και περιστασιακά, το σήμα παραμένει εντελώς σιωπηλό.Οι τρεις χαρακτηριστικές  καταστάσεις εκπομπής που παρουσιάζει το σήμα Askap J1935+2148 έχουν προβληματίσει τους επιστήμονες. 







Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί να προέρχεται  από έναν αστέρα  νετρονίων ή  έναν λευκό νάνο λόγω  των χαρακτηριστικών  του,  καμία από τις  δύο  εξηγήσεις  δεν ταιριάζει  απόλυτα  με  την τρέχουσα κατανόησή μας για αυτά τα κοσμικά  αντικείμενα.  Οι αστέρες νετρονίων είναι γνωστό ότι   εκπέμπουν  συχνά   ραδιοκύματα   λόγω  των  ισχυρών  μαγνητικών  τους  πεδίων  και   των πολύπλοκων ροών πλάσματος. Ωστόσο, οι αστέρες νετρονίων συνήθως  περιστρέφονται  με  πολύ ταχύτερους ρυθμούς από αυτούς που θα ήταν απαραίτητοι για την παραγωγή ενός σήματος κάθε 53.8 λεπτά.



Από την άλλη πλευρά, \οι λευκοί νάνοι μπορούν να περιστρέφονται αρκετά αργά ώστε να  ταιριά - ζουν με  την περίοδο αυτού του  μυστηριώδους  σήματος, αλλά  δεν έχει  παρατηρηθεί  ποτέ  στο παρελθόν να παράγουν τέτοια σήματα.Οι λευκοί νάνοι μπορεί να είναι η ελπίδα για νέα ζωή μετά τον θάνατο των αστεριών.Καθώς οι επιστήμονες συνεχίζουν να αναλύουν τα δεδομένα που περί - βάλλουν το Askap J1935+2148, ελπίζουν να αποκαλύψουν την πραγματική προέλευση αυτού του αινιγματικού   ραδιοσήματος   και  ενδεχομένως  να  φέρουν  επανάσταση  στην  κατανόηση  του σύμπαντος και της φυσικής όπως την ξέρουμε.






10.Ο δορυφόρος του Διός, Ευρώπη. 




Ο δορυφός Ευρώπη είναι ο 4ος μεγαλύτερος φυσικός δορυφόρος του Διός, με διάμετρο  3.122 χλμ.
ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ  ΕΥΡΩΠΗ
Ανακαλύφθηκε στις 7 Ιανουαρίου 1610 από τον Γαλιλαίο.Ο μεγάλος αστροφυσικός  και   συγγραφέας   επιστημονικής   φαντασίας   Carl Sagan,  ήταν ο πρώτος  που υπέθεσε ότι η "Ευρώπη"  κάτω από το στρώμα  πάγων, ίσως έχει ωκεανούς και  λίμνες  εν  δυνάμει  κατοι - κίσιμες από ορισμένες μορφές ζωής.







Οι Ολύμπιοι του Διός: "Η Ευρώπη κατοικείται  από 100.000.000 όντα, ασαύγκριτης πνευματικό -  τητος και τεχνολογίας σε σχέση με τον άνθρωπο. Πρόκειται για Ελλάνιους που διέφυγαν από την Γαία κατά τον Μεγάλο Κατακλυσμό (-9.560). Δύο άλλες ομάδες διέφυγαν με τα μεγάλα πλανητό - πλοια "Δείμος" και "Φόβος" που βρίσκονται σε τροχιά περί τον Άρη.



Ο δορυφόρος "Ευρώπη" συνεργάζεται και φιλοξενεί δυνάμεις της 7ης Αποστολής της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της  Ανδρομέδας,  που προορίζονται για αποστολή βοήθειας ή  επέμβασης  στον πλανήτη Γη.



11.Η αρμονική σύγκλιση των πλανητών.


Η περίοδος  κάθαρσης της  ανθρώπινης  συνειδητότητας  άρχισε  στις 16 αυγούστου 1987, με την
ΠΛΑΝΗΤΕΣ
Αρμονική σύγκλιση 5 πλανητών του  ηλιακού μας  συστήματος. Του Ερμή ,της Αφροδίτης, του Κρόνου ,του Αρη  και του Δία , που  ευθυγραμμίστηκαν σε μία σπάνια  πλανητική  σύμπτωση  που ονομάζετε  Αρμονική σύγκληση πλανητών, ,και η οποία ολοκληρώθηκε την 21/12/2012 με την ευθυγράμμιση του συνόλου των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος .






Η  σύγκληση  αυτή σύμφωνα με τους επιστήμονες  συνοδεύτηκε  από  μία ανεξήγητη αναβάθμιση της ποιότητας και της συχνότητας του ηλιακού φωτός που είχε θετικές επιδράσεις στο ανθρώπινο dna το οποίο σταδιακά άρχισε να αναβαθμίζετε!!


Στην εποχή μας φαίνεται ότι βιώνουμε και ένα επιπλέον απίθανο Γαλαξιακό γεγονός,που είναι η ολοκλήρωση  του Γαλαξιακού έτους, που συμβαίνει  κάθε  250.000.00 έτη. Είμαστε  τα γένη των ανθρώπων που αποτελούν το σύνδεσμο και την κοσμγονική γέφυρα μεταξύ των αυτών κόσμων !!Εκείνου που τελείωσε και σε αυτόν που ήρθε !!


(Γιώργος  Πουσουλίδης)






12.Ο Γαλαξίας  Tadpole.





Ο Γαλαξίας Tadpole, επίσης γνωστός ως  UGC 10214 Arp 188 είναι ένας διαταραγμένος  σπειρο - 
ΓΑΛΑΞΙΑΣ  ΤADPOLE
ειδής  γαλαξίας που βρίσκεται 420 εκατομμύρια  έτη  φωτός από τη Γη στονβόρειο αστερισμό Draco.Τοπιο δραματικό  χαρακτηριστικό του είναι ένα μονοπάτι αστεριών περίπου 280.000 έτη φωτός.Το μέ- γεθός  του  έχει  αποδοθεί  σε  μια συγχώνευση  με  έναν  μικρότερο γαλαξία που πιστεύεται ότι συνέβη περίπου 100 εκατομμύρια χρόνια πριν. 






Ο γαλαξίας είναι γεμάτος με λαμπερά μπλε σμήνη αστεριών που πυροδοτούνται από τη συγχώνε - ση, μερικά περιέχουν έως και ένα εκατομύριο αστέρια.Είναι ο μεγαλύτερος σπειροειδής γαλαξίας του είδους του.Υποτίθεται ότι ένας πιο συμπαγής εισβολέας γαλαξίας  διέσχισε μπροστά από  τον Γαλαξία Tadpole,από αριστερά προς τα δεξιά από την οπτική γωνία της Γης και στριφογυρίστηκε πίσω από τον Γυρίνο από την αμοιβαία βαρυτική έλξη τους.  Κατά τη διάρκεια  αυτής της στενής συνάντησης,οι παλιροϊκές δυνάμεις τράβηξαν τα αστέρια,τα αέρια και τη σκόνη του σπειροειδούς γαλαξία, σχηματίζοντας την εμφανή ουρά. 




Ο εισβολέας γαλαξίας, που υπολογίζεται ότι  βρίσκεται περίπου 300.000 έτη φωτός πίσω  από τον Γυρίνο,μπορεί να δει κανείς μέσα από τους σπειροειδείς βραχίονες στο προσκήνιο πάνω αριστερά. Ακολουθώντας τον επίγειο συνονόματο του, ο " Γαλαξίας του Γυρίνου" πιθανότατα θα  χάσει την ουρά του καθώς μεγαλώνει, τα σμήνη  αστέρων  της ουράς σχηματίζουν μικρότερους δορυφόρους του μεγάλου σπειροειδούς γαλαξία. 





13.Σκάφη  αποστατών.




Είναι σκάφη των αποστατών τα αποία καταρρίφθηκαν από εμάς, τους Ολύμπιους του Διός, για να αποτρέψουμε την κάθοδο τους στην Γαία, στην προσπάθεια τους να ενισχύσουν τους εγκλωβισμέ-νους αποστάτες στις υπόγειες βάσεις των ΗΠΑ.

 

Οι Ολύμπιοι του Διός: Τα UFO δεν είναι μόνον αυτά που γνωρίζετε εσείς και τα οποία έχουν
ΣΚΑΦΗ  ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ
 στην κατοχή τους οι ΗΠΑ,με δική σας ορολογία,αλλά αριθμούν πάνω από 2.500  κατεστραμμένα  σκάφη, μαζί  με  αυτά  που  βρίσκονται  στην κατοχή της Ρωσίας και της Κίνας, ενώ το μεγαλύτερο  μέρος  αυτών βρίσκεται στους βυθούς των θαλασσών και των ωκεανών της Γαίας. Από  τα σκάφη αυτά  που έχουν συντριβεί  στην επιφάνεια της Γαίας κανένα  δεν ανήκει  στην  "7η Αποστολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός, του Διός" Όλα ανήκουν στους αποστάτες του Όφεως,του Δράκοντος, του Βοώτη και των συμμάχων τους.




Η συντριβή τους δεν οφείλεται σε μηχανική βλάβη,σκάφη των αποστατών τα αποία  καταρρίκταν από  εμάς,  τους  Ολύμπιους  του  Διός,  για  να  αποτρέψουμε την κάθοδο  τους  στην  Γαία,  στην προσπάθεια τους να ενισχύσουν τους εγκλωβισμένους αποστάτες στις υπόγειες  βάσεις  των ΗΠΑ. Οι  προσπάθειες  τους  αυτές  δεν σταμάτησαν  ποτέ,  παρά  τις συνεχείς  αποτυχίες  τους  και  τις σοβαρές απώλειες τους σε μεγάλο αριθμών σκαφών που καταρρίπτουμε.


Οι μεγάλες δυνάμεις της Γαίας, όπως εσείς τις αποκαλείτε, γνωρίζουν  τις συγκρούσεις αυτές και τις  αποκρύπτουν  από το ευρύ  κοινό, για να μην προκαλέσουν  πανικό στην ανθρωπότητα, αλλά κυρίως  για να  μην  αποκαλυφθούν  οι  δυνάμεις  των  Ολυμπίων  που  προστατεύουν  την  Γαία.
Στα τελευταία 70 χρόνια με γήινη χρονολόγηση, οι δυνάμεις των αποστατών προσπαθούσαν συνέ- χώς να διασπάσουν τον κλοιό προστασίας της Γαίας που έχουμε δημιουργήσει, με αποτέλεσμα οι αποστάτες του Γιαχβέ να έχουν απομονωθεί τελείως από τις αστρικές τους βάσεις. 



Καταβάλλουν λυσσώδεις προσπάθειες καταστροφής  του πλανήτη σας  με  ένοπλες  συγκρούσεις, μολύνσεις  και καννιβαλισμό του περιβάλλοντος,  για να μπορέσουν να επικρατήσουν  στην  Γαία ελπίζοντας ότι θα την εγκαταλείψουμε στην τύχη της.  Δεν μας χρειάζονται  βάσεις στην Γαία, τα σκάφη  μας  παρέχουν  ασύλληπτες  δυνατότητες  σφαιρικής  επιτηρήσεως τ ης. Δεν  αναμένουμε υλικά κέρδη όπως οι αποστάτες.Ενδιαφερόμαστε για  την πνευματική αναβάθμιση της ανθρωπό - τητας και την παροχή τεχνογνωσίας σ' αυτήν, ώστε να καταστεί ικανή να  ενταχθεί στις ουράνιες κοινωνίες.





14.Παγκόσμιοι αστρονόμοι περιμένουν τη σπάνια έκρηξη Nova.





Ένα  κόκκινο γίγαντας αστέρι και  ένας λευκός  νάνος  περιφέρονται ο ένας  γύρω από τον άλλο σε
ΕΚΡΗΞΗ  NOVA
αυτό το animation  ενός nova παρόμοιο με το "T Coronae Borealis". Ο  κόκκινος γίγαντας  είναι  μια μεγάλη  σφαίρα σε  αποχρώσεις του κόκκινου, του πορτοκαλί  και του  λευκού, με την πλευρά που βλέπει στον λευκό νάνο τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις.Ο λευκός νάνος κρύβε-ται ΄σε  μια φωτεινή  λάμψη  λευκού και κίτρινου που αντιπροσωπε- ύουν έναν δίσκο προσαύξησης γύρω από το αστέρι. 






Ένα  ρεύμα υλικού, που φαίνεται σαν ένα διάχυτο κόκκινο σύννεφο, ρέει από τον κόκκινο γίγαντα στον λευκό νάνο. Όταν ο κόκκινος γίγαντας κινείται πίσω από  τον λευκό νάνο,  μια  έκρηξη  nova στον  λευκό  νάνο  αναφλέγεται, δημιουργώντας  μια  μπάλα  από  εκτοξευόμενο  υλικό  nova  που φαίνεται σε ανοιχτό πορτοκαλί χρώμα.Αφού καθαρίσει η ομίχλη του υλικού, παραμένει μια μικρή λευκή κηλίδα, που δείχνει ότι ο λευκός νάνος έχει επιζήσει από την έκρηξη.



Σε όλο τον κόσμο αυτό το καλοκαίρι, επαγγελματίες και ερασιτέχνες αστρονόμοι θα προσηλωθούν σε  έναν  μικρό  αστερισμό  βαθιά  στον  νυχτερινό  ουρανό.  Αλλά  δεν  είναι  τα  επτά αστέρια του Corona Borealis, του "Northern Crown", που έχουν προκαλέσει τέτοια γοητεία. Είναι ένα σκοτεί- νό σημείο ανάμεσά τους, όπου ένα επικείμενο γεγονός nova, τόσο φωτεινό που θα είναι ορατό στη Γη με γυμνό μάτι,είναι έτοιμο να συμβεί.  Είναι ένα γεγονός  που συμβαίνει μια φορά στη ζωή και θα δημιουργήσει πολλούς νέους αστρονόμους εκεί έξω, δίνοντας στους νέους ένα κοσμικό γεγονός που μπορούν να παρατηρήσουν μόνοι τους. 




Το T-Coronae Borealis, που ονομάστηκε "Blaze Star"  και γνωστό  στους  αστρονόμους  απλά  ως
Τ-CrB
T-CrB,είναι ένα δυαδικό σύστημα που βρίσκεται στο βόρειο στέμμα στέμμα,περίπου 3.000 έτη φωτός από τη Γη.Το σύστημα αποτελείται από έναν λευκό νάνο, ένα απομεινάρι  νεκρού αστεριού  στο  μέγεθος της Γης με μάζα συγκρίσιμη με αυτή του Ήλιου μας και έναν αρχαίο κόκκινο γίγαντα που απογυμνώνεται αργά από το υδρογόνο από την ανελέητη βαρυτική έλξη του πεινασμένου  γείτονά του. Το υδρογόνο  από τον  κόκκινο γίγαντα  συσσωρεύεται στην επιφάνεια του λευκού νάνου, προκαλώντας  συσσώρευση  πίεσης  και  θερμότητας. Τελικά, πυροδοτεί μια θερμοπυρηνική έκρηξη αρκετά μεγάλη ώστε  να απομακρύνει αυτό το συσσωρευ - μένο υλικό.Για το T-CrB,το γεγονός φαίνεται να επαναλαμβάνεται,κατά μέσο όρο,κάθε 80 χρόνια. χρόνια.



Μην μπερδεύετε ένα nova με ένα σουπερνόβα, μια τελική, τιτάνια έκρηξη  που καταστρέφει μερι- κά αστέρια που πεθαίνουν, είπαν οι επιστήμονες. Σε μια εκδήλωση nova, το αστέρι νάνος παραμέ- νει άθικτο, στέλνοντας το συσσωρευμένο υλικό να εκτοξεύεται στο διάστημα με μια εκτυφλωτική λάμψη. Ο κύκλος τυπικά επαναλαμβάνεται με την πάροδο του χρόνου, μια διαδικασία που μπορεί να συνεχιστεί για δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.  Υπάρχουν μερικοί επαναλαμβανόμενοι νέοι με πολύ σύντομους κύκλους,αλλά τυπικά,δεν βλέπουμε συχνά ένα επαναλαμβανόμενο ξεσπα - σμα σε μια ανθρώπινη ζωή,  και σπάνια ένα τόσο σχετικά  κοντά στο δικό μας  σύστημα, είπαν οι επιστήμονες."Είναι απίστευτα συναρπαστικό να έχεις αυτό το κάθισμα στην πρώτη σειρά."





15.Για να κατανοήσουμε τις τρεις ημέρες του... σκότους.




Η Γη έχει ήδη ευθυγραμμιστεί από τους στόλους, οπότε στρέφεται σιγά-σιγά προς τα δεξιά, χωρίς
μεγάλη καταστροφή  ή  εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους. Αν  οι πόλοι  της Γης αντιστραφούν ξαφνικά, αυτό θα  προκαλούσε  και πάλι καταστροφή μέσω μεγάλων σεισμών και παλιρροϊκών κυμά- των.




 


Δύο γιγαντιαία διαστημόπλοια, το Διαστημόπλοιο του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και το Διαστημόπλοιο Αθηνά των Αρθούρων, έχουν τοποθετηθεί- αυτά τα διαστημόπλοια αποτελούνται από συνειδήσεις και μέσα σε αυτά υπάρχουν ακόμη άλλες συνειδήσεις.Κάθε σκάφος έχει τοποθετηθεί στο ένα ακρο άκρο  των  μαγνητικών  πόλων της  Γης,  επιβραδύνοντας  την περιστροφή  του  πλανήτη μέχρι να σταματήσει εντελώς να περιστρέφεται. 


Τις τελευταίες  στιγμές  αυτής της παρέμβασης, ένα από Διαστημόπλοια θα τοποθετηθεί μπροστά από τον Ήλιο, όπου θα σταματήσει και θα αρχίσει να απομακρύνεται αργά,ώστε η Γη να επιστρέ- ψει  στη δεξιόστροφη περιστροφή της. Το ταξίδι  αυτό  θα διαρκέσει  τρεις ημέρες ,προκαλώντας τρεις  ημέρες σκοτάδι.  Αυτός είναι ο χρόνος  που θα χρειαστεί  το σκάφος για να  κάνει  το ταξίδι, παραμένοντας μεταξύ του Ήλιου και της Γης και να επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο που ήρθε. 




Οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, οτιδήποτε  περιέχει ηλεκτρισμό, ηλεκτρομαγνητισμό, θα σταματήσουν να  λειτουργούν λόγω της  προσέγγισης  αυτών των πλοίων.  Λίγες ημέρες πριν, όλα τα  όντα στον  πλανήτη  Γη  θα ακούσουν  ένα  σήμα  που  θα τους  προειδοποιεί  για το τι θα συμβεί. Ένα τελικό  κάλεσμα από τη "Μητέρα μας Μαρία", η οποία  θα μιλήσει στα αυτιά όλων των  γιων και τωνθυγατέρωντης,οι οποίοι δεν θα έχουν καμία αμφιβολία,ειδικά όσοι είναι αφυπνι- σμένοι και θα κατανοήσουν σαφώς το σημάδι. 


Μετά  από  τρεις ημέρες σκότους, θα έχουμε  επαφή με  όλα τα όντα  που  βρίσκονται  ήδη  στην πέμπτη διάσταση και η Γη θα είναι στον αρχικό της άξονα, πλήρως συνδεδεμένη με το Κεντρικό Ηλιακό Φως.

https://www.tiktok.com/@massimilianograss0?_t=8mOhwvtar0S





16.Κάδης, η παλαιότερη μάχη στην ανθρώπινη ιστορία.




Η ιστορική μάχη έλαβε χώρα κοντά στην πόλη Κάδης,  δίπλα στον ποταμό   Ορόντη, το 1285 π.χ 
ΑΡΜΑΤΑ  ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ
μεταξύ  δύο μεγάλων  δυνάμεων, των  αρχαίων  Αιγυπτίων  και των Χετταίων.Αρχηγός των Αιγυπτίων ήταν ο Ραμσής Β ́ και οι Χετταίοι οδηγούνταν από τον βασιλιά Μουατάλι.  Η πόλη  Kadesh βρίσκεται σήμερα στο έδαφος της Συρίας, αλλά συγκεκριμένα στη μεθοριακή περιοχή  Συρίας-Παλαιστίνης.  Πρόκειται  για στρατηγικό  θύλακα επικοινωνίας και ήδη στην αρχαιότητα αποτελούσε πολύ δημοφιλές μέρος  για τα εύφορα εδάφη του  και για το ότι αποτελούσε  βασική περιοχή για τις εμπορικές οδούς. Η  διαμάχη  για  την Κάδης, μέχρι τότε πόλη στην επικράτεια της Χαναάν, είχε κίνητρο τα οικονομικά συμφέροντα που σχετίζονταν με τη μεταφορά αγαθών.









Οι Αιγύπτιοι  και οι Χεττίτες είχαν  την ίδια φιλοδοξία, να ελέγξουν το έδαφος της Συρίας για να επεκτείνουν τις περιοχές τους και να προωθήσουν το εμπόριο.  Για να επιτευχθεί  αυτός ο  στόχος ήταν απαραίτητη η στρατιωτική κατάληψη της πόλης ΚάδηςΟ αιγυπτιακός στρατός με τέσσερει μεραρχίες που ονομάζονται  Άμμωνα, Ρα, Πταχ και Σεθ  είχε 20  χιλιάδες στρατιώτες  και επίσης εξοπλισμένοι με άρματα.Υπήρχε ακόμη και μια μικρότερη μονάδα που λειτουργούσε ανεξάρτητα. Με τη σειρά του, ο στρατός των Χετταίων, άρτια οργανωμένος,αποτελούταν από περίπου 25.000 έως 30.000 άνδρες και 3.500 άρματα.Πληροφορίες για τη μάχη είναι γνωστές από δύο πηγές των αρχαίων Αιγυπτίων: το ποίημα του Πενταύρου και τα ανακουφιστικά από τους ναούς του Λούξορ και του Καρνάκ.





Η αιγυπτιακή νίκη ήταν η επίσημη εκδοχή για τρεις χιλιάδες χρόνια.  Προς το παρόν πιστεύεται ότι το αποτέλεσμα ήταν μια τεχνική ισοπαλία ή ακόμη και νίκη για τους Χεττιτές. Αυτές  οι αντι- παραθέσεις μπορεί  να έχουν μια  εξήγηση.  Ο Ραμσής Β ́ ήθελε  να  βελτιώσει τη  μορφή  του  ως εκπρόσωπος και για το λόγο αυτό διέταξε τον προσωπικό του  γραφέα να γράψει  ένα ποίημα που αφηγείται την αιγυπτιακή νίκη.Το ποίημα του Πενταύρου  εκθείνει  τη νίκη  του Ραμσή Β ́, αλλά ειδικοί ιστορικοί για τους  Χετταίους  υπερασπίζονται  μια εντελώς αντίθετη θέση.Παρά τη νίκη που τραγούδησε ο Ραμσή Β ́ότι είχε νικήσει μόνος του χιλιάδες Χεττιτες,με αποτέλεσμα να χαθούν στον ποταμό Ορόντη, πιθανότατα δεν υπήρχε τέλος.  Και αυτό σύμφωνα με πήλινα τραπέζια που βρήκαν αρχαιολόγοι στην περιοχή της Ανατολίας, της σημερινής Τουρκίας,  στις αρχές του 20ου αιώνα. 






Στους  πίνακες  γραμμένους στα  Ακκαδικά, τη γλώσσα  που  χρησιμοποιείται στην  επικοινωνία
ΧΕΤΤΙΤΕΣ
μεταξύ  διαφορετικών  λαών της  εποχής, οι Χεττίτες  ανακήρυξαν επίσης νικητές στη μάχη, γεγονός που οδήγησε τους αρχαιολόγους να  ισχυριστούν  ότι  υπήρχε  ισοπαλία  στη σύγκρουση.  Παρά  το γεγονός  ότι  η  δράση  του  Ραμσή  καταγράφηκε  σε πολυάριθμες επιγραφές σε αρχιτεκτονικά μνημεία ως  μια μνημειώδη  ατομική νίκη, αυτό  που  πραγματικά συνέβη ήταν μια μάχη χωρίς νικητές. Εκτός από μια από τις πρώτες μάχες στην ανθρώπινη ιστορία που καταγράφηκαν ευρέως,η μάχη του Κάδης οδήγησε επίσης τους Χεττίτες και τους Αιγύπτιους να υπογράψουν μια ειρηνευτική συμφωνία 16 χρόνια αργότερα.




Αναγνωρίστηκε ως η πρώτη ειρηνευτική συμφωνία στην ιστορία.Η σημασία της αρχαιολογίας στη  γνώση του  παρελθόντος  της  ανθρωπότητας  αποδεικνύεται καλά στη  μεγάλη μάχη  του Κάδης.Μερικές εικόνες για να ταξιδέψεις σε αυτή την ιστορική μάχη.






17.Τι είναι οι "μαύρες τρύπες" που εντοπίστηκαν στον Άρη.





Ένας μυστηριώδης λάκκος πάνω σε ένα αρχαίο ηφαίστειο στον Άρη έχει προκαλέσει ενθουσιασμό
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ 
ΛΑΚΚΟΣ
στην  επιστημονική  κοινότητα  για  το τι  θα μπορούσε να κρύβεται μέσα σε αυτόν.   Ο λάκκος βρίσκεται στην περιοχή Θαρσίς του  Άρη όπου βρίσκονται τρία ανενεργά ηφαίστεια και έχουν εντοπιστεί  και άλλοι  τέτοιοι γ εωλογικοί  σχηματισμοί. Ο  συγκεκριμένος  λάκκος βρίσκεται στο ηφαίστειο "Arsia Mons"  και έχουν εγερθεί διάφορα ερωτήματα. 







Είναι απλώς μια μικρή τρύπα λίγων μέτρων στην επιφάνεια του εδάφους ή το άνοιγμα οδηγεί σε ένα πολύ  μεγαλύτερο και αξιόλογο σπήλαιο;  Θα μπορούσε  ίσως να είναι ένα από τα αποκαλού - αποκαλούμενα τούνελ λάβας που σχηματίστηκε υπόγεια πολύ καιρό πριν όταν το ηφαίστειο ήταν ακόμα ενεργό; Τι κρύβουν; Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για  τους οποίους οι λάκκοι  και οι σπηλιές στον Άρη παρουσιάζουν ενδιαφέρον. 





Θα  μπορούσαν να παρέχουν καταφύγιο στους αστροναύτες στο μέλλον προστατεύοντας τους από τη  βλαβερή  κοσμική  ακτινοβολία  που  βομβαρδίζει  την επιφάνεια  του πλανήτη  εξαιτίας τους συνδυασμού  απουσίας  μαγνητικού πεδίου και  αραιής  ατμόσφαιρας  του Άρη. Κατά συνέπεια η έκθεση  στην ακτινοβολία  στην επιφάνεια του Άρη  είναι  κατά μέσο όρο μεταξύ  40 και 50 φορές μεγαλύτερη από ό,τι στη Γη.





Τέτοια τούνελ λάβας εκτιμάται ότι υπάρχουν και  στη Σελήνη θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως πιθανά σημεία ασφαλούς  διαμονής  των ανθρώπων ενώ υπάρχουν  και σε  ηφαιστειακές  περιοχές στη Γη.  Η άλλη ελκυστική  πτυχή αυτών των γεωλογικών δομών  είναι ότι  εκτός από καταφύγιο για τους  ανθρώπους θα μπορούσαν να   έχουν  αστροβιολογικό  ενδιαφέρον με  την έννοια  ότι  θα μπορούσαν να  ήταν καταφύγια για τη ζωή  στον Άρη στο παρελθόν ή  ίσως ακόμη και σήμερα αν κάποιες μικροβιακές μορφές ζωής κατάφεραν να επιβιώσουν μέσα στους λάκκους.





18.Μέγας Αλέξανδρος, ένας ενσαρκωμένος Θεός !!!





Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν πέθανε ποτέ !!! Σύμφωνα με  την επίσημη  Ιστορία,  στις 10 Ιουνίου  του
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Ο ΜΕΓΑΣ
-323, πέθανε ο γιος της Ολυμπιάδας  και γνωστός σε όλους τους   λαούς της Γης, ο Μ. Αλέξανδρος. Στον τάφο που  βρέθηκε  στην  Σίουα της  Αιγύπτου τοποθετήθηκε  για  λόγους  σκοπιμότητος η  σορός  στρατιώτη  με  τα  ίδια σωματομετρικά χαρακτηριστικά με τον Αλέξανδρο.  Οι αποστάτες τρέμουν την αλήθεια  και δεν θέλουν να αποκαλυφθεί  η "Ανδρομέδεια υπερβατική" καταγωγή του.






Οι Ολύμπιοι του Διός:  Ο Αλέξανδρος ο  Μέγας,  όπως τον αποκαλείτε εσείς,  ή  Αλέξανδρος  Ζευς, όπως τον αποκαλούμε εμείς, κατάγεται από την Κραταιά Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας καθόσον ο φυσικός του πατήρ  δεν είναι ο Φίλιππος  αλλά  ο Ζευς,  ο οποίος  με τεχνητό  τρόπο  εμφύτευσε ουράνιο σπέρμα στην Ολυμπιάδα, όπως και σε άλλες γυναίκες της Γαίας στο μακρινό παρελθόν.



Αποστολή  του είναι  η  απαγόρευση  ελεύσεως  ενισχύσεων στους  γήινους αποστάτες  από  τους ουράνιους συνεργάτες τους, οι οποίοι σχεδιάζουν μαζική εισβολή στην Γαία. Να αποφράξει τους σκοτεινούς  διαύλους  καθόδου  των  στην  Γαία  και  να  επιτηρεί  τον  μεγάλο  σκοτεινό  δίαυλο καθόδου   μιαρών  οντοτήτων   "Αόρνου  Πέτρας", Ιερουσαλήμ,   με  εντολή  ενεργοποίησης  του  με την βοήθεια της Αθηνάς, αν οι αποστάτες επιμείνουν στην εφαρμογή του σχεδίου "Nevadon".




Όταν ήταν στην Γαία, μυήθηκε στους Δελφούς από τον Μέγα Ιεροφάντη  των Ιερών, στο πως θα
ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ
ενσπείρει  τον  πανικό  και  την  ηττοπάθεια  στους αντιπάλους του, ώστε να παραμείνει  αήττητος.  Εκεί του  έδειξαν τα  ιερά όπλα του θεού  Απόλλωνα  με  τα οποία ο  Ιεροφάντης   Ακήρατος,   διακόσια χρόνια περίπου πριν την επίσκεψη  του Αλέξανδρου στους Δελφούς, κατέστρεψε τα στρατεύματα των Περσών που πήγαν για την λεηλα- σία των θησαυρών των Ιερών και  την πυρπόληση  και  την κατά - στροφή του Ναού.



Στο Ιερό της ερήμου "Σίουα"  της Αιγύπτου, στο άδυτο του  Ναού  μαζί με τον  Μέγα Ιεροφάντη, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με το φωτεινό όραμα του Διός, ο οποίος επιβεβαίωσε τον υπάρχοντα χρησμό ότι είναι γιος του, αλλά και τον χρησμό  των Δελφών ότι θα είναι  αήττητος, γιατί οι γειοί των θεών δεν ηττώνται ποτέ.




Ο "Αλέξανδρος Ζευς"  είναι  5ος επιτελής του  3ου Στρατεύματος  της  Αυτοκρατορίας  και είναι εντεταλμένος από τον "Ιερό Άρχοντα Φωτός Δία" να προστατέψει την γενέτειρα του Ελλάνια και την  ανθρωπότητα  ολόκληρη,  όπου για  δεύτερη φορά  θα γίνει  και πάλι  κυρίαρχος  της  Γαίας, απαλλάσσοντας την από τα μιαρά υπολείμματα των αποστατών.


Πλησίον της  Γαίας  βρίσκεται ειδική αποστολή με ένα "Μητρικό σκάφος", πέντε  θυγατρικά και πλήθος υποθυγατρικών, όλα  της 7ης  Αποστολής και  σε τέτοια απόσταση  ώστε να  δύνανται  να επέμβουν ακαριαία σε περίπτωση που δοθεί  εντολή  επέμβασης  στον πλανήτη σας.  Κυβερνήτης του Μητρικού  σκάφους "Πήγασος"είναι ο αρχηγός της αποστολής  Μέγας Αλέξανδρο. Έμβλημα του ο Χρυσός Αετός του Διός, που τον καθιστά άτρωτον!


(Νίκος Καστανιάς)





19.Το νέο μυστήριο του Άρη,τη νύχτα πάγος, την ημέρα αέριο,φταίνε τα ηφαίστεια;





Εδώ και πολλά χρόνια, οι επιστήμονες γνωρίζουν ότι υπάρχει πολύς υδάτινος  πάγος στους πόλους
ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΡΗ
του Άρη,όχι πολύς κοντά στο ισημερινό.Πρόσφατα,βρήκαν πάγο στα μεγάλα  ηφαίστεια  του πλανήτη.  Αυτός  ο παγετός  παραμένει  μόνο για μικρό χρονικό διάστημα μετά  την  ανατολή  του ήλιου  και  στη συνέχεια  εξαφανίζεται. Οι  ειδικοί  πιστεύουν  ότι  περίπου  150.000 τόνοι νερού μετακινούνται μεταξύ της επιφάνειας και της ατμόσφαι- ρας κάθε μέρα.







Τα πολικά καλύμματα  στον Άρη  έχουν μελετηθεί πολύ από τότε που βρήκαν εκεί  πάγο  νερού  το 2008. Τα καλύμματα είναι πάντα εκεί, αλλά αλλάζουν μέγεθος ανάλογα με  τις εποχές. Το χειμώνα, όταν είναι σκοτεινά, το αέριο στον αέρα   κρυώνει και  μετατρέπεται σε  μεγάλα  κομμάτια  πάγου διοξειδίου του άνθρακα στην επιφάνεια. Όταν επανέρχεται το  φως του ήλιου, αυτό  το παγωμένο διοξείδιο του άνθρακα μετατρέπεται πάλι από στερεό σε αέριο.






Το μεγαλύτερο  μέρος  των πόλων  του Άρη αποτελείται  από παγωμένο  πάγο νερού με  ένα  λεπτό
ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΣΤΟΝ
ΑΡΗ
στρώμα πάγου διοξειδίου του άνθρακα από πάνω. Ο Βόρειος  Πόλος έχει περίπου ένα μέτρο πάγου διοξειδίου  του άνθρακα,ενώ ο Νότιος Πόλος έχει περίπου  οκτώ μέτρα πάγου διοξειδίου του άνθρακα.Μια ομάδα με επικεφαλής τον Adomas Valantinas βρήκε παγωμένο νερό  στην  κορυφή κάποιων ψηλών ηφαιστείων στον Άρη,τα οποία  ονο - μάζονται  "Tharsis  Volcanoes",  χρησιμοποιώντας  ειδικές  εικόνες  από  ένα  τροχιακό  σκάφος  που ονομάζεται "Cassis".Η ανακάλυψη  αυτή  ελέγχθηκε  επίσης  με την κάμερα  ενός  άλλου "orbiter"  που ονομάζεται  "Στερεοσκοπική  κάμερα υψηλής ανάλυσης.





Μυστηριώδεις τρύπες στον Άρη θα μπορούσαν να κρατούν μυστικά για εξωγήινη ζωή.Το εύρημα αυτό αλλάζει  όσα πιστεύαμε  για το πώς σχηματίζεται  ο παγετός κοντά στον ισημερινό  του Άρη, όπου συνήθως είναι πολύ ζεστά για να παραμείνει για πολύ. Η ομάδα πιστεύει ότι επειδή αυτά τα ηφαίστεια είχαν εκρήξεις στο παρελθόν τους,  μπορεί να υπάρχουν ειδικά  σημεία όπου ο παγετός μπορεί να σχηματιστεί για λίγο πριν εξαφανιστεί στις υψηλές θερμοκρασίες.






20.Τεράστια σύγκρουση με Γαλαξία.



Τεράστια σύγκρουση του Γαλαξία μας με κάτι τεράστιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ζωής  της
ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ  ΜΕ
ΓΑΛΑΞΙΑ
Γης  συγχώνευση  Γαλαξία.  Ο Γαλαξίας  μας εξελίσσεται   συνεχώς μέσω  συγκρούσεων και συγχωνεύσεων με άλλους γαλαξίες.






Αυτή η ακατάστατη διαδικασία συμβαίνει  σε  όλο το σύμπαν  καθώς  οι γαλαξίες  αλληλεπιδρούν και συνδυάζονται μεταξύ τους.Επί του παρόντος,ο Γαλαξία μας απορροφά τους δύο δορυφορικους γαλαξίες του,το Μεγάλο και το Μικρό Νέφος του Μαγγελάνου,οι οποίοι τελικά θα αποροφηθούν. 





21. Οι Ολύμπιοι του Διός και σκάφη των αποστατών.



Είναι σκάφη των αποστατών  τα αποία  καταρρίφθηκαν  από τους "Ολύμπιους  του Διός", για να 
ΣΚΑΦΗ  ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ
αποτρέψουμε  την κάθοδο τους στην Γαία,  στην  προσπάθεια  τους ενισχύμενους τους  εγκλωβισμένους αποστάτες  στις υπόγειες βάσεις των ΗΠΑ. Τα UFO  δεν είναι  μόνον  αυτά  που γνωρίζετε εσείς  και τα οποία έχουν στην  κατοχή τους οι  ΗΠΑ,  με δική  σας  ορολογία, αλλά αριθμούν πάνω από 2.500 κατεστραμένα σκάφη, μαζί  με αυτά  που βρίσκονται στην κατοχή της Ρωσίας και της Κίνας ενώ το μεγα- λύτερο μέρος αυτών βρίσκεται στους βυθούς των θαλασσών και των ωκεανών της Γαίας".




Οι  προσπάθειες  τους αυτές δεν  σταμάτησαν  ποτέ, παρά  τις  συνεχείς  αποτυχίες  τους  και  τις  σοβαρές απώλειες τους σε μεγάλο αριθμών σκαφών που καταρρίπτουμε.Οι μεγάλες δυνάμεις της Γαίας  όπως εσείς τις αποκαλείτε, γνωρίζουν τις συγκρούσεις αυτές  και  τις αποκρύπτουν από το ευρύ κοινό, για να μην προκαλέσουν πανικό στην ανθρωπότητα, αλλά κυρίως για να μην  αποκα - λυφθούν οι δυνάμεις των Ολυμπίων που προστατεύουν την Γαία.



Είναι σκάφη των αποστατών  τα αποία  καταρρίφθηκαν από τους   "Ολύμπιους του Διός", για να 
ΥΠΟΓΕΙΕΣ   ΒΑΣΕΙΣ
αποτρέψουμε  την  κάθοδο τους στην  Γαία,  στην προσπάθεια τους ενισχύμενους τους εγκλωβισμένους αποστάτες  στις υπόγειες βάσεις  των ΗΠΑ. Τα UFO  δεν  είναι  μόνον αυτά  που γνωρίζετε εσείς  και  τα οποία έχουν  στην κατοχή  τους  οι  ΗΠΑ, με  δική  σας  ορολογία, αλλά αριθμούν πάνω από 2.500 κατεστραμένα  σκάφη,μαζί  με αυτά  που  βρίσκονται  στην  κατοχή  της  Ρωσίας  και  της  Κίνας ενώ το μεγαλύτερο μέρος  αυτών  βρίσκεται στους βυθούς  των  θαλασσών και των ωκεανών της Γαίας".



 Στα  τελευταία 70 χρόνια  με γήινη  χρονολόγηση, οι  δυνάμεις  των  αποστατών   προσπαθούσαν συνεχώς να διασπάσουν τον κλοιό προστασίας της Γαίας που έχουμε δημιουργήσει,με αποτέλεσμα οι αποστάτες του Γιαχβέ ναέχουν απομονωθεί τελείως από τις αστρικές τους βάσεις.Καταβάλλουν Καταβάλλουν λυσσώδεις  προσπάθειες καταστροφής  του  πλανήτη  σας με ένοπλες  συγκρούσεις, μολύνσεις  και  καννιβαλισμό  του περιβάλλοντος, για  να μπορέσουν να επικρατήσουν στην Γαία ελπίζοντας ότι θα την εγκαταλείψουμε στην τύχη της.



Δεν μας χρειάζονται βάσεις στην Γαία,τα σκάφη  μας παρέχουν ασύλληπτες δυνατότητες σφαιρι - κής επιτηρήσεως της. Δεν αναμένουμε υλικά κέρδη όπως οι αποστάτες. Ενδιαφερόμαστε για  την πνευματική  αναβάθμιση  της ανθρωπότητας  και  την  παροχή  τεχνογνωσίας  σ' αυτήν, ώστε να καταστεί ικανή να ενταχθεί στις ουράνιες κοινωνίες.





22.Η προέλευση της ζωής πηγαίνει πολύ πιο πίσω στο χρόνο.




Η προέλευση της ζωής πηγαίνει πολύ πιο πίσω στο χρόνο από ό,τι είναι ευρέως γνωστό και ακόμη
ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ
λιγότερο από τα επεισόδια της ανθρώπινης ιστορίας. Ξεκινούν  πέρα από τα σύνορα αυτού του πλανήτη,με αφετηρία τα αστρικά βασίλεια τις γαλαξιακές  ομοσπονδίες  και  τους εξωγήινους  πολιτισμούς της Ατλαντίδας, της Λεμουρίας, της Μού, της Ταρταρίας  και  μερικών άλλων που μόλις τώρα ανακαλύφθηκαν. 






Εν τω μεταξύ, οι πολύ αναμενόμενες  αλλαγές  έφτασαν επιτέλους!  Αν  και δεν είναι τόσο ορατές όσο θα ήθελαν όλοι, τα πάντα στη χρονική γραμμή της Γης σφραγίζονται. Έχουν περάσει πολλές χιλιετίες! Πολλές εποχές έχουν περάσει!  Εκατοντάδες  διαδοχικές ενσαρκώσεις!  Τώρα  είμαστε εδώ για να συμμετάσχουμε στο μεγάλο θέαμα,τη μετάβαση του  πλανήτη Γη από την 3η στην 5η διάσταση! Πέρα από αυτό το μεγάλο γεγονός,  που είναι το πιο σημαντικό  μέσα στον Γαλαξία, η έκβαση  εξαρτάται  ακόμα  από την  Ανάληψη  ενός μέρους τ ης ανθρωπότητας. Ένδοξοι  καιροί έρχονται και τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που πρόκειται να έρθει! 





Βρισκόμαστε  σε ένα  αμετάβλητο  χρονοδιάγραμμα  για  αυτή  την τελική  φάση  της αλλαγής,οι παλιές  προβλέψεις  για  τον  Αρμαγεδδώνα  δεν  θα  επαληθευτούν!  Είμαστε  έτοιμοι  να  δούμε απίστευτους καιρούς.Ωστόσο, υπάρχει ακόμη ένα σημαντικό εμπόδιο που αναμφίβολα αφορά την ίδια την τύχη της ανθρωπότητας.η πιο αποφασιστική στιγμή για την ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη έχει πλέον φτάσει. 



Θα υπάρξουν δύο σαφώς καθορισμένα  χρονοδιαγράμματα:  Το  ένα  θα οδηγήσει  ένα  μέρος  της
ΛΕΜΟΥΡΙΑ

ανθρωπότητας  στη  νέα 5Δ  Γη, το  άλλο  θα οδηγήσει το  υπόλοιπο μέρος στην εξορία σε έναν άλλο τρισδιάστατο πλανήτη.Μόνο το ένα τρίτο της σημερινής  ανθρωπότητας  θα μπορέσει  να κάνει αυτή  τη μετάβαση. Αυτό θα απαιτήσει  απαραίτητες  ικανότητες  αναληψης  για να την ολοκληρώσει,οπότε δυστυχώς τ ο άλλο μέρος δεν  θα  το κάνει. 





Τελικά θα έχουμε έναν νέο κύκλο και μια νέα γη.  Όπου  καμία  εξουσία δεν  θα  είναι μεγαλύτερη από την ελεύθερη  βούληση και  τις επιλογές  μας. Ο  καθένας θα είναι ο κριτής  του ε αυτού του. Κανείς δεν θα παρεμβαίνει στις ατομικές προτιμήσεις  των άλλων. Τότε το  φως  θα  έχει νικήσει, όπου ο καθένας θα δημιουργεί  τη  δική του πραγματικότητα. Τότε  θα αποφασιστεί  η μοίρα της ανθρωπότητας.Διαχωρίζοντας την ήρα από το σιτάρι,μόνο όντα των 5 διαστάσεων θα μπορούν να περάσουν σε αυτόν τον νέο κόσμο.Όλα αναμένεται να ολοκληρωθούν, να αποσαφηνιστούν και να διευθετηθούν μεταξύ 2025 και 2030.


(Maximilian Grasso)






23. Στόλος UFO των Πλειάδιων.





Πρόκειται  για  στόλο 30  αεροσκαφών  Πλειάδιων.  Πάνω  είναι  το  "Μητρικό   σκάφος"  που  είναι κρυμμένο  και ακίνητο. Θα δοθεί σήμα για την επιστροφή του στόλου. στόλου. 


ΜΗΤΡΙΚΑ ΣΚΑΦΟΙ

Περλ Χάρμπορ,Χονολουλού HI ,5 Ιούνιος 2024.Αυτή τη  βάση επισκέ- πτονται  συνεχώς  Μητρικά   πλοία  και  στόλοι   των  Πλειάδιων   και  Αρκτουριανοί.Οι αποστολές αυξάνονται καθώς πλησιάζει η βάρδια.


Υπάρχουν αρκετές μεγάλες βάσεις στην περιοχή που χρησιμοποιεί η Γαλαξιακή ΟμοσπονδίαΥπάρχουν φώτα,κίνηση και δραστηριότητα δραστηριότητα σε αυτές τις φωτογραφίες. Δεν υπάρχουν αποστολές που να παρατηρούνται χωρίς πρόθεση. 


Έχει παρατηρηθεί διόγκωση ανιχνευτή συχνότητας και πολύ συχνά σε αυτές τις περιοχές. Αυτή τη  βάση  επισκέπτονται  συνεχώς  μητρικά  πλοία  και  στόλοι  Πλειάδια  και  Αρκτουριανοί. Οι αποστολές αυξάνονται καθώς πλησιάζει η βάρδια. 





24. Είναι τα περίεργα φαινόμενα στην Κίνα προάγγελοι γεγονότων μεγάλης κλίμακας;





Είναι  τα περίεργα φαινόμενα στην Κίνα προάγγελοι γεγονότων  μεγάλης κλίμακας; Τα τελευταία
ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
παράξενα φαινόμενα έχουν συμβεί επανειλημμένα στο Πεκίνο και σε άλλες επαρχίες της Κίνας. Πολλοί Κινέζοι έρχονται αντιμέτωποι με διάφορες καταστροφές  και  γίνονται  μάρτυρες  ασυνήθιστων περί - εργων φαινομένων που συμβαίνουν όλο και πιο συχνά.







Για  παράδειγμα, τον   Απρίλιο του  2024,  υπήρξαν  πολλές  αναφορές  για κρούσεις  μετεωριτών, κόκκινους ουρανούς, πράσινους ουρανούς,  αιματοβαμμένους ήλιους  και καταστροφική   δυνατή βροχή και χαλάζι. Το Πεκίνο, η αυτοκρατορική πόλη, ήταν εξίσου επιρρεπής σε αυτά τα περίεργα φαινόμενα, όπως παρατηρήσεις UFO , πτώσεις μετεωριτών, έντονες βροχές και ξαφνικό χαλάζι.




ΑΤΙΑ και μετεωρίτες από το Πεκίνο:  Τον Ιανουάριο  του  2024,  πολλοί  κάτοικοι  του   Πεκίνου
φωτογράφισαν  ένα λαμπερό  σύννεφο  που πετούσε στον ουρανό.  Πολλοί  νόμιζαν  ότι  ήταν  ένας ιπτάμενος  δίσκος.  Στις  20/4/24 πολλοί χρήστες του  Διαδικτύου στο  Πεκίνο  φωτογράφισαν  ένα γρήγορα  κινούμενο,σπινθηροβόλο αντικείμενο στον ουρανό πάνω από το Πεκίνο,υποπτευό - μενοι ότι πρόκειται για ιπτάμενο δίσκο. Άλλοι φωτογράφισαν την τεράστια κολόνα του φωτός. 




Τα UFO θεωρούνται αεροσκάφη εξωγήινων μορφών ζωής ή άλλων διαστάσεων,που είναι  τεχνο - λογικά  ανώτερα  από τους  ανθρώπους. Ποιος  είναι  ο σκοπός  της παραμονής  τους εδώ στη γη ανάμεσα  στους  ανθρώπους;  Επιπλέον, το  ίδιο   βράδυ,  20  Απριλίου,  ένα   άγνωστο   φωτεινό αντικείμενο έπεσε στο έδαφος. Είπαν ότι  έπεσε σε ένα ξέφωτο  πριν πέσει  άλλαξε το χρώμα του και καθώς έπεφτε έβγαλε φλόγες. Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν μετεωρίτης.




Τον Μάρτιο του 2024, την πρώτη ημέρα των δύο συνόδων του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμμα- τος,δύο τεράστιοι μετεωρίτες ήταν ορατοί να πέφτουν στον νυχτερινό ουρανό του Πεκίνου.Καθώς έπεσαν, εξερράγησαν, αναβοσβήνοντας ένα  εκτυφλωτικό πράσινο φως,  φωτίζοντας  αμέσως  τον νυχτερινό ουρανό.Είναι τα  περίεργα φαινόμενα στην Κίνα προάγγελοι γεγονότων  μεγάλης κλίμα- κας; Όταν ένα αστέρι πέφτει στη γη, μετατρέπεται σε πέτρα.Με άλλα λόγια,όταν ένας μετεωρίτης πέφτει στη γη, μετατρέπεται σε βράχο μετεωρίτη.







25.Εκατομμύρια ενσαρκωμένοι αποστάτες. 





Η ανθρωπότητα περιέπεσε σε κατάσταση πλήρους εξαχρείωσης, που δεν διαφέρει από αυτήν  των
ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ
άγριων θηρίων.Εκάτομύρια ενσαρκωμένοι αποστάτες απεργάζονται την εξόντωση της ανθρωπότητας.







Οι Ολύμπιοι του Διός:  "Η έκρηξη του υπερπληθυσμού που παρατηρήθηκε τον τελευταίον αιώνα,
με τον ανεξέλεγκτον αριθμό γεννήσεων, επιδείνωσε  σοβαρά την κατάσταση  στον πλανήτη, διότι ενσαρκώθηκαν εκατομμύρια βίαιων όντων που προέρχονται από ηλιακά συστήματα που ανήκουν στους αποστάτες του  Δράκοντος, του Όφεως,τ ης Σαύρας, του Βοώτη, της Ύδραςα, κλπ  όντα τα οποία απέχουν τελείως  από κάθε έννοιας  ηθικής  και δικαίου, με αποτέλεσμα η ανθρωπότητα να περιπέσει σε κατάσταση πλήρους εξαχρείωσης, που δεν διαφέρει από αυτήν των άγριων θηρίων.




Η Γαία βρίσκεται εκτός συμπαντικής αποστολής και είναι ο μοναδικός πλανήτης που κατοικείται από οντότητες τόσων διαφορετικών επιπέδων εξέλιξης. Οι αποστάτες μελετούν αυτή την στιγμή τρόπους βιολογικής εξόντωσης της ανθρωπότητας με διάφορες ιώσεις και χημικές ουσίες".

(Γεράσιμος Καλογέρακης)






26.Τι είναι τα Ακασικά Αρχεία (Akashic Records);




Akasha στα σανσκριτικά σημαίνει "Ουρανός ή Χώρος". Τα Ακασικά Αρχεία περιέχουν τη συλλο- 
ΝΙΚΟΛΑ ΤΕΣΛΑ
γική συνείδηση όλων των όντων που έχουν ζήσει στη Γη, σε όλες τις εποχές.






Αυτή η μαγική βάση δεδομένων υπάρχει στο "Αστρικό Επίπεδο" και περιέχει  άπειρες  εμπειρίες  ζωής και τα κλειδιά  για την κατανόηση  της  βαθύτερης  καρμικής φύσης  όλων των πραγμάτων στο Σύμπαν.


Πιστεύεται ότι οι απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα μπορούν να βρεθούν στα Ακασικά Αρχεία, γι' αυτό μίλησε ο Νίκολα Τέσλα.

https://t.me/c/1319832049/41852





27.Ο πυρήνας της Γης πάτησε φρένο και αλλάζει η διάρκεια της μέρας.





Ανεπαίσθητη προς το παρόν η μεταβολή του χρόνου στον πλανήτη. Ενδιαφέροντα ευρήματα μιας
ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
νέας μελέτης τα οποία δείχνουν συντελούνται οι αλλαγές στον εσω- τερικό πυρήνα της Γης  γεγονός που μπορεί οδηγήσει στην  αύξηση της  διάρκειας της μέρας της Γης,  η πιο  σωστά να  επιμηκυνθεί το 24ωρο. Ο πυκνός  μεταλλικός πυρήνας  της Γης  υποχωρεί τώρα σε σχέση  με  την  επιφάνεια  του  πλανήτη. Εξετάζοντας  τα δεδομένα σεισμών,  διαπίστωσαν  ότι η  κίνηση  του εσωτερικού πυρήνα  του πλανήτη  άρχισε  να  επιβραδύνεται  γύρω στο  2010  επηρεάζοντας έστω και κατά λίγο την περιστροφή της Γης στο Διάστημα.





Τα στρώματα και ο μηχανισμός:Ο φλοιός είναι το βραχώδες εξωτερικό στρώμα όπου υπάρχει όλη η ζωή.Έχει πάχος μεταξύ 5 και 70 χλμ. και αποτελεί περίπου το ένα τοις εκατό της Γης.Ο μανδύας είναι το μεγαλύτερο από τα στρώματα της Γης  και αποτελείται από θερμούς  βράχους. Με πάχος περίπου τρεις χιλιάδες χλμ. αποτελεί το 84 τοις  εκατό του όγκου του πλανήτη μας. Ο εξωτερικός πυρήνας  έχει πάχος περίπου δύο χιλιάδες  χλμ. αποτελείται  από ένα στρώμα υγρού νικελίου  και σιδήρου που θερμαίνεται στους 5,500 βαθμούς Κελσίου. Αυτό είναι το στρώμα που δημιουργεί το μαγνητικό πεδίο της Γης.




Τέλος, ο εσωτερικός  πυρήνας είναι μια  καυτή, πυκνή σφαίρα σιδήρου περίπου στο  μέγεθος της Σελήνης.  Δεδομένου ότι ο περιβάλλοντας εξωτερικός πυρήνας είναι εξ ολοκλήρου υγρός, αυτή η πυκνή μεταλλική σφαίρα είναι ελεύθερη να περιστρέφεται υπό την έλξη του μαγνητικού  πεδίου της Γης και τη βαρυτική επίδραση των εξωτερικών στρωμάτων.


Για χρόνια, πολλοί επιστήμονες πίστευαν ότι ο εσωτερικός πυρήνας περιστρεφόταν πιο γρήγορα από την επιφάνεια της Γης. Ωστόσο οι ερευνητές λένε ότι ο πυρήνας έχει πλέον επιβραδυνθεί και έχει αρχίσει να ακολουθεί μια αντίστροφή πορεία προκαλώντας μεταβολή στην περιστροφή της Γης γύρω από τον εαυτό της και τον Ήλιο η ταχύτητα της οποίας καθορίζει και τον χρόνο όπως τον αντιλαμβανόμαστε στην επιφάνεια του πλανήτη.



Οι ερευνητές κάνουν λόγο πάντως για μεταβολή σε επίπεδα χιλιοστών του δευτερόλεπτου σε αυτή τουλάχιστον την φάση. Αν υπάρξουν περαιτέρω μεταβολές  στον πυρήνα της  Γης που οδηγήσουν σε άλλη κλιμάκωση του χρόνου  αυτό θα αποτελέσει  σίγουρα αντικείμενο σοβαρού  προβληματι - σμού για την επιστημονική κοινότητα.





28.Η αναζήτηση για τα πληρώματα των Space Arks.





Πολλές μεταλλικές σφαίρες γίνονται ολοένα και περισσότερο ορατές σε όλο τον κόσμο  και  έχουν
ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ
γίνει ένα καυτό θέμα του ενδιαφέροντος των κυρίαρχων μέσων ενημέ- ρωσης και της επιστημονικής εικασίας.Οι μικρές σφαίρες συνδέονται με τις αρχαίες διαστημικές κιβωτούς και τα εξωγήινα μητρικά σκάφη και μελετούν την ανθρωπότητα και την πλανητική κατάσταση. 





Οι σφαίρες αναζητούν επίσης τα πληρώματα των διαστημικών κιβωτών, των οποίων τα γιγάντια φυσικά σώματα παραμένουν σε  θαλάμους στάσης  στις κρυμμένες  κιβωτούς,  ενώ οι ψυχές τους έχουν ενσαρκωθεί ανάμεσα στην ανθρωπότητα. 








Το Deep State  είναι  τρομοκρατημένο  από  την εμφάνιση   αυτών  των σφαιρών, των ενεργοποιούμενων διαστημικών κιβωτών  και των  εισε - ρχόμενων   μητρικών  πλοίων  και  χρησιμοποιεί  τα  ελεγχόμενα  κύρια μέσα ενημέρωσης του για να σπείρει τους σπόρους του φόβου  για  την παρουσία και τη δραστηριότητα των σφαίρων.



(Ioulianos Voudouris Outlander)







29.Οι Ολύμπιοι του Διός. 




Η Αρμάδα  της  "8ης Αποστολής του Διός" συγκροτείται από πέντε  μητρικά  σκάφη  γιγαντιαίων
ΜΗΤΡΙΚΟ
ΣΚΑΦΟΣ
διαστάσεων,τριών  μεγαλύτερων της  Γαίας και δύο μικρότερων αυτής. 



Προέρχονται  από  τα αστρικά  συστήματα της   Κραταιάς  Αυτοκρατορίας  της Ανδρομέδας και της "Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων" της Λύρας  και  ευρίσκονται στο ηλιακό σας σύστημα και στο εγγύτερο αστρικό διάστημα. 






Τα σκάφη-πλανήτες μεταφέρουν μυριάδες θυγατρικά και υποθυγατρικά σκάφη,τα οποία εκτελούν αποστολές  περιπολιών και  επιτήρησης  του ηλιακού  σας  συστήματος, για προστασία της Γαίας από κοσμικές εκτροπές και απειθαρχίες, από εκτεταμένες γεωλογικές καταστροφές και περαιτέρω επιδείνωσης των οικολογικών μολύνσεων, καθώς και απαγόρευσης κάθε προσέγγισης ή εισβολής των δυνάμεων των αποστατών.


Ολόκληρη η αποστολή παρακολουθείται από διαστημικά και γήινα μέσα παρατήρησης.






30.Η Νέμεσις,ο γιγαντιαίος πλανήτης.



"Ο  γιγαντιαίος  πλανήτης στον οποίον οι αστρονόμοι σας έχουν δώσει  το όνομα "Τύχη", είναι το
ΣΚΑΦΟΣ ΝΕΜΕΣΙΣ
σκάφος  το οποίο εμείς οι Ανδρομέδιοι  ονομάζουμε "Νέμεσις",  έχει διάμετρο  42.000  χλμ  και  στάθμευε  στο εσωτερικό  του  Ήλιου. Η "Νέμεσις" έχει  μετακινηθεί  στην περιοχή  που  οι αστρονόμοι  σας ονομάζουν Νέφος του Όορτ  (Oort cloud) για να υποδεχθεί την ναυα- ρχίδα της "8ης Αποστολής" του Διός, την αστροπολιτεία "Φοίνιξ". 










Η εκτίμηση των αστρονόμων  σας  ότι πιθανόν η νέα αυτή "Σούπερ Γαία" να  είναι  ο Υπερίωνας Ήλιος που η Ελληνική παράδοση  ονόμαζε "Νέμεσις", είναι εσφαλμένη, διότι το δίδυμο αιθερικό άστρο του Ήλιου χρειάζεται άλλου είδους επιστημονικά όργανα για τον εντοπισμό και την φωτο - γράφηση του, τα οποία δεν διαθέτει η γήινη τεχνολογία.



Οι δύο δορυφόροι που εντόπισε η NASA να περιστρέφονται γύρω από την "Τύχη",είναι θυγατρι- κά σκάφη της "Νεμέσεως".






31.Ο Κυνήγος της ιστορίας.





Στην  Αλεξάνδρεια της  Αιγύπτου, ένα τεράστιο  αιγυπτιακό άγαλμα σηκώνεται από τα βάθη του
ΘΩΝΗ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
κόλπου  Abu Qir. Το άγαλμα  κάποτε ανήκε στον Θώνη-Ηράκλειο, μια  πόλη-λιμάνι  που τώρα βρίσκεται κάτω από  το νερό. Ο θεός  των πλημμύρων  του Νείλου,Hapy,φαίνεται στο άγαλμα. 


Προηγουμένως βρισκόταν μπροστά από τον ναό Άμμωνα-Γκερέμπ στο Θώνη  Ηράκλειο, μια ιστορική πόλη-λιμάνι που πνίγηκε μετά από μια σειρά τρομα - κτικών σεισμών, τσουνάμι και πλημμύρες. Για περισσότερο από μια χιλιετία, η πόλη χάθηκε κάτω από τις θάλασσες.







Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Υποβρύχια Αρχαιολογίας έκανε την ανακάλυψη του αγάλματος πολλών τόνων. Πριν απομακρυνθεί  από τον πυθμένα  του  ωκεανού, καθαρίστηκε.  Στα  5,4  μέτρα,  είναι ανάμεσα στα μεγαλύτερα αγάλματα που ανακαλύφθηκαν ποτέ και απεικονίζουν μια αιγυπτιακή θεότητα.





32.Ο Μου και η Λεμουρία εμφανίστηκαν.






Ενσαρκώθηκες ξανά μόνο,  όταν ο Μου και η Λεμουρία  εμφανίστηκαν σε αυτό  που είναι τώρα ο
ΜΟΥ
Ειρηνικός  ωκεανός και  τώρα επέλεξαν  να ενσαρκωθούν στη γη σε ένα  ανδρόγυνο  σώμα, το οποίο  είχαν όλοι τους  στο  Mου  και  στη Λεμουρία που είναι η τελειοποιημένη μορφή, και ασχολήθηκαν πολύ με δουλεύοντας με τα  στοιχειώδη, ειδικά  τις Νεράιδες, τα καλικά - ντζαρια, τα ξωτικά, τα άπαντα κ.λπ. καθώς και με τους δράκους και ήταν κύριος των δράκων. 





Οι δράκοι είναι όλοι όντα 7ης έως 9ης διάστασης και είχαν τεράστιες στοργικές καρδιές και τους άρεσε να προσφέρουν την υψηλότερη εξυπηρέτηση. Σας βοήθησαν με πολλές πτυχές όπως έγιναν τότε πειράματα, σχετικά με την εισαγωγή ορισμένων κρυστάλλων και ορυκτών στον πλανήτη που δεν ήταν εδώ πριν και δούλευαν με τις γραμμές ενέργειας,που χρειάζονταν να επισκευάσουν επτά κρυσταλλικά   ενεργειακά  πλέγματα  που  καταστράφηκαν  κατά την πτώση  του Βασιλείου  των Λιονταριών. Και πάλι, δουλέψατε από την καρδιά  και την ψυχή και  ασχοληθήκατε  πολύ  με  τις  φάλαινες  και τα δελφίνια, που όντως προέρχονταν από  τον Σείριο, και έχουν τεράστια σοφία και υψηλότερα επίπεδα συνείδησης γιατί εργάζονται σε Διαγαλαξιακά Επίπεδα, τα οποία η ανθρωπό - τητα δεν γνωρίζει καν. 



Θα  έρθουν όντως τώρα εμφανώς  στο προσκήνιο, καθώς  η Νέα Γη έχει εδραιωθεί πλήρως τώρα,
ΛΕΜΟΥΡΙΑ
και ανεβαίνουν σε αυτήν ήδη με πολλά από τα εξαιρετικά προηγμένα θαλάσσια πλάσματα και ανεβαίνουν και οι "Mer People" που ήρθαν αρχικά σε αυτόν τον πλανήτη από τον Ποσειδώνα και άλλοι  από τον Σείριο  και άλλοι  από  έναν γαλαξία  που καταστράφηκε  κατά τους Πολέμους των Ουρανών και έχουν τις δικές τους εσωτερικές πόλεις κάτω από τους ωκεανούς του κόσμου. 







Είναι από πολύ αρχαία πρώτα δημιουργήματα καθώς ο Θείος τα δημιούργησε για να δουλεύουν ειδικά  στο νερό  και όχι μόνο  στα θαλάσσια νερά αλλά και  στις λίμνες  και τα ποτάμια  και  τα ρυάκια και ιδιαίτερα τους καταρράκτες. Επίσης, τα νερά   στη  γη και αυτά  στον πολιτισμό της Εσωτερικής Γης, την Αγκάρθα. "







33.Οι εξωγήινοι έχουν μεταμφιεστεί σε ανθρώπους και ζουν ανάμεσα μας.






Σε μια νέα προκλητική μελέτη του πανεπιστημίου Χάρβαρντ προτείνουν  ότι  οι
ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ
εξωγήινοι μπορεί να ζουν ανάμεσά μας, ενδεχομένως μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους.Η έρευνα  που διεξήχθη,  εξετάζει επίσης την πιθανότητα ότι εξωγήινα όντα θα μπορούσαν να κατοικούν υπόγεια ή ακόμη και σε μια κρυφή βάση μέσα στη Σελήνη. Η μελέτη εμβαθύνει στην έννοια των "κρυ - πτομεταναστών", ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει αυτά τα υποθετικά όντα.







Σύμφωνα με το έγγραφο, οι οντότητες αυτές μπορεί να αναμειγνύονται με την ανθρώπινη  κοινω - νία μεταμφιεσμένες σε ανθρώπους. Θα μπορούσαν  να προέρχονται από το μέλλον της Γης ή ίσως να είναι απόγονοι ευφυών δεινοσαύρων που εξελίχθηκαν πριν από εκατομμύρια χρόνια. Επιπλέον, η έρευνα υποστηρίζει ότι τα UFO ή τα αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα  μπορεί να είναι διαστημόπλοια που επισκέπτονται τους εξωγήινους ομολόγους τους στη Γη.  Αυτή η αντισυμβά - τική εξήγηση αμφισβητεί τις παραδοσιακές απόψεις σχετικά με τις θεάσεις UAP, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσαν να είναι εκδηλώσεις μη ανθρώπινης νοημοσύνης (NHI) που ήδη υπάρχουν στη Γη σε κάποια μορφή.




Η  μελέτη έχει ως στόχο να παράσχει  μια εναλλακτική  προοπτική  για τη φύση των UAPs και να διερευνήσει τι μπορεί να υποδηλώνουν αυτά  τα  φαινόμενα.Υποθέτει αυτές οι  μορφές μη ανθρώ- πινης  νοημοσύνης  θα μπορούσαν  να υπάρχουν με την ανθρωπότητα με έναν  ξεχωριστό  μυστικό τρόπο, κρυμμένες από τη συνηθισμένη ανίχνευση,αλλά αλληλεπιδρώντας με το περιβάλλον μας με λεπτούς τρόπους.





34.Μυστηριώδες σφαιρικό αντικείμενο εμφανίζεται ξαφνικά στον γιγάντιο αστεροειδή  Itokawa.




Από  την εκτόξευσή του  στις 9/3/2003,ο εξερευνητής αστεροειδών "Hayabusa" πέτυχε διαπλανη - 
ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ
ITOKAWA
τικές πτήσεις. Μετά από το ταξίδι των 2 δισεκατομμυρίων χιλιομέ- τρων, η Hayabusa  έφτασε στον αστεροειδή  Itokawa στις 12/9/2005 και  από έχει πραγματοποιήσει επιστημονικές  παρατηρήσεις  στον αστεροειδή.






Νέες εικόνες του γιγάντιου αστεροειδούς Itokawa (το μέγεθός του είναι 540m x 270m x 210m) που ελήφθησαν  από τον  ανιχνευτή  αστεροειδών  "Hayabusa"  δείχνουν ένα  τεράστιο  μυστηριώδες  σφαιρικό  αντικείμενο πάνω  από  τη λεγόμενη "έρημο Woomera" του αστεροειδούς.  Η "έρημος Woomera" είναι  μια μεγάλη  λεκάνη  και  υπάρχει μεγάλη  πιθανότητα  η λεκάνη  να είναι στην πραγματικότητα ένας κρατήρας μεγάλης κλίμακας. 



*Τι είναι αυτό το απίστευτο αντικείμενο και από πού προέρχεται;  Υπάρχουν ερευνητές που λένε ότι κάποιοι αστεροειδείς χρησιμοποιούνται από εξωγήινους ως εξωγήινα φυλάκια.

*Γιατί  η Ιαπωνία  ενδιαφέρεται τόσο πολύ  για αυτόν τον μεγάλο αστεροειδή  παρά για πολλούς άλλους;

*Είναι πιθανό  η Ιαπωνία να  έχει ανακαλύψει  ένα τέτοιο  φυλάκιο εξωγήινων στον  αστεροειδή Itokawa;

*Στο  παρακάτω  βίντεο το  Mundodesconocido  παρέχει  μια  ανάλυση για αυτό  το αντικείμενο, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερών εικόνων αυτού του μυστηριώδους αντικειμένου.





35.Η 8η Αποστολή προστατεύει την Γαία.




Οι  Ολύμπιοι του Διός και τo Μητρικό σκάφος "Φοίβος"επιτηρεί το πλανήτη  μας. Η  Γαία ευρί - 
ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ
σκεται σε κρίσιμο επίπεδο επιβίωσης και γι' αυτό έχει τεθεί υπό την προστασία   των δυνάμεων της  8ης Αποστολής  του  Διός  που  έχει δημιουργήσει προστατευτικό κλοιό γύρω της, ώστε η ανθρωπότητα να μην υπόκειται σε κίνδυνο επίθεσης από πολιτισμούς κατώτερης ανάπτυξης και ηθικής, όπως συνέβη στο παρελθόν.







Ο κλοιός προστασίας της Γαίας απαρτίζεται από σκάφη, τα οποία είναι από τα πλέον προηγμένα σε ολόκληρο το σύμπαν. Το  πλέον εξελιγμένο  μητρικό σκάφος  που βρίσκεται  στο  ηλιακό  σας σύστημα είναι το σκάφος "Φοίβος", το οποίο  μαζί  με  τα  θυγατρικά  "Άρτεμις"  και  "Λητώ" επιτηρούν την Γαία.




20/6/24                                          ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

                                                         ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα (ΠΖ)                                                    




  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.