Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

TA ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ **** ΙΟΥΛΙΟΣ 2024 - 21/7/24 - 31/7/24

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ












                         ΖΕΥΣ  






 

ΔΙΑΣΤΗΜΑ - ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ







1.Αρχαίος πλανήτης σε έναν πυρήνα σφαιρωτού σμήνους.




Ένας  πλούσιος έναστρος  ουρανός γεμίζει τη  θέα  από έναν αρχαίο γίγαντα αερίου πλανήτη στον
ΑΡΧΑΙΟΣ  ΠΛΑΝΗΤΗΣ
πυρήνα  του  σφαιρωτού  σμήνους  αστεριών  M4, όπως φαντάζεται στην ιδέα αυτού του καλλιτέχνη. 










Ο πλανήτης  13  δισεκατομμυρίων  τών  βρίσκεται  σε  τροχιά  γύρω  από ένα  λευκό νάνο αστέρι ηλίου και το πάλσαρ του δευτερολέπτου B1620-26, που φαίνεται κάτω αριστερά. 



Το σφαιρωτό σμήνος είναι ανεπαρκές σε βαρύτερα στοιχεία για την κατασκευή πλανητών, έτσι η ύπαρξη ενός τέτοιου  κόσμου υποδηλώνει  ότι ο σχηματισμός  πλανητών  μπορεί  να ήταν αρκετά αποτελεσματικός και συνηθισμένος στο πρώιμο σύμπαν.






2.Το αήττητο όρος Κάιλας.




Το Κάιλας  είναι  το  πιο  μυστήριο  και  μυστικιστικό  μέρος   στη γη. Σε  όλες τις θρησκείες του  
ΤΟ  ΚΑΊΛΑΣ
κόσμου, το βουνό θεωρείται ιερό. Αυτή είναι η μόνη κορυφή στη γη που δεν έχει κατακτηθεί από τον άνθρωπο. Όλες οι αποστολές προς αυτόν κατέληξαν σε τραγωδίες, τρομερές αποτυχίες  και καταστρο - φικές καιρικές συνθήκες.






Παραμένει μυστήριο για τους επιστήμονες γιατί το βουνό έχει πυραμιδικό σχήμα και οι άκρες του είναι  ξεκάθαρα  στραμμένες  προς  το μέρος  του  κόσμου, νότια, δύση, ανατολή, βόρεια.  Το όρος  Καΐλας βρίσκεται  στην  Κίνα,  στο  δυτικό  τμήμα  της  κοιλάδας  του  Θιβέτ και σχετικό με έναν μυστικιστικό αριθμό:

6666 μ. το ύψος του βουνού.
6666 χλμ. η απόσταση από το Stonehenge.
6666 χλμ. η απόσταση από το sev. τους πόλους.
6666x2 χλμ. η απόσταση από τον Νότιο Πόλο






3.Αλληλεπιδραστικοί Γαλαξίες "Arp 142".






Αυτό το βίντεο ταξιδεύει τον θεατή στο διάστημα στους αλληλεπιδρούντες γαλαξίες γνωστούς  ως
ΓΑΛΑΞΙΑΣ  ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ
Arp 142. Ο παραμορφωμένος  σπειροειδής  γαλαξίας  στο  κέντρο,  ο "Πιγκουίνος" και  ο συμπαγής  ελλειπτικός  γαλαξίας  αριστερά," το Αυγό",είναι κλειδωμένοι σε μια ενεργή αγκαλιά. Μια νέα σχεδόν και υπέρυθρη εικόνα από  το διαστημικό  τηλεσκόπιο  James  Webb  που τραβήχτηκε για να σηματοδοτήσει  το δεύτερο  έτος  της  επιστήμης του, δείχνει ότι η αλληλεπίδρασή τους σημαδεύεται από μια αμυδρή ανάποδη μπλε λάμψη σε σχήμα U.












Το ζευγάρι, γνωστό από κοινού ως "Arp 142", έκανε το πρώτο του πέρασμα μεταξύ 25 και 75 εκα- τομμυρίων ετών πριν,προκαλώντας πυροτεχνήματα ή σχηματισμό νέου αστεριού, στον Πιγκουίνο. Στις πιο ακραίες περιπτώσεις, οι συγχωνεύσεις μπορούν να προκαλέσουν γαλαξίες να σχηματίσου σχηματίσουν χιλιάδες νέα αστέρια ετησίως για μερικά εκατομμύρια χρόνια. Για τον "Πιγκουίνο", έρευνα έδειξε  ότι περίπου 100 έως 200  αστέρια σχηματίζονται  ετησίως. Συγκριτικά, ο Γαλαξίας μας σχηματίζει περίπου έξι έως επτά νέα αστέρ αστέρια ετησίως.



Το "Arp 142" βρίσκεται 326 εκατομμύρια έτη φωτός από τη Γη στον αστερισμό Ύδρα.




4.Tο άπιαστο βιβλίο του Θωθ.



Μέσα στην πλούσια ταπισερί των αρχαίων αιγυπτιακών  θρύλων, μια  δελεαστική  ιστορία  ξεδι - 
ΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ  ΤΟΥ  ΘΩΘ
πλώνεται  για  το  άπιαστο  Βιβλίο  του  Θωθ,  που  πιστεύεται   ότι περιέχει τα ανείπωτα μυστικά του σύμπαντος. Πέρα  από την  απλή λαογραφία,αφθονούν οι εικασίες σχετικά με την πιθανή φύση αυτού του  αινιγματικού  τόμου, θα  μπορούσε  πράγματι  να  κρατήσει το κλειδί για την προηγμένη τεχνολογική τεχνογνωσία; 






Οι υποστηρικτές της υπόθεσης των  αρχαίων  αστροναυτών  υποδηλώνουν ότι μέσα  στις  σελίδες της κρύβονται τα μυστικά της νανοτεχνολογίας, προσφέροντας πληροφορίες για τα αξιοσημείωτα μηχανικά κατορθώματα της αρχαίας Αιγύπτου. Εάν  αυτό το  θρυλικό κείμενο επανεμφανιστεί, θα μπορούσε να προκαλέσει και να  μεταμορφώσει  την κατανόηση  της αρχαίας γνώσης, ανοίγοντας νέες οπτική γωνία ανθρώπινων επιτευγμάτων.


 Η αναζήτηση αυτού του θρυλικού βιβλίου διαρκεί, με κάποιες  ελπιδοφόρες  ψυχές  πεπεισμένες ότι παραμένει κρυμμένο  μέσα  σε  ένα  κρυμμένο  ιερό, περιμένοντας  υπομονετικά  την  εκ  νέου ανακάλυψή του.





5.Λίγο από την ιστορία των Λεμουρίων.





Η Λεμουριανή Εποχή υπήρχε περίπου μεταξύ 4.500.000 ετών π.Χ. και περίπου 12.000 χρόνια πριν.
ΛΕΜΟΥΡΙΑ
Μέχρι  την  κατάδυση  των  ηπείρων  της  Λεμουρίας  και  αργότερα  της Ατλαντίδας, υπήρχαν  επτά  μεγάλες  ήπειροι  σε αυτόν  τον  πλανήτη. Για πολύ καιρό, πριν  την πτώση της συνείδησης, οι Λεμούριανοί ζούσαν στην πέμπτη διάσταση ή διαστατική συχνότητα, και  μπορούσαν  να  κινούνται προς τα πίσω  ή  προς  τα εμπρός  από  την  τρίτη  στην  πέμπτη διάσταση κατά βούληση, χωρίς κανένα πρόβλημα.







Η φυλή των Λεμούριων ήταν ένα μείγμα όντων που προέρχονταν κυρίως από τον Σείριο,τον Άλφα Κενταύρου αλλά και από άλλους πλανήτες, σε μικρότερους αριθμούς.Μετά από λίγο καιρό, καθώς αυτές οι φυλές αναμειγνύονταν στη Γη, σχημάτισαν τον  πολιτισμό των  Λεμούριων. Για  να πω το λιγότερο, ήταν μια υπέροχη μίξη. Η Λεμούρια ήταν πραγματικά το λίκνο του πολιτισμού σε αυτόν τον πλανήτη, τη Μητέρα Γη, που  βοήθησε στην επακόλουθη γέννηση πολλών άλλων πολιτισμών. Η Ατλαντίδα ήρθε αργότερα.






Η ήπειρος  της Λεμούρια  ευδοκιμούσε  σε μια  κατάσταση  παραδείσου  και  μαγείας  για  μερικά εκατομμύρια  χρόνια. Τελικά, ως  αποτέλεσμα  των  πολέμων  μεταξύ  των  δύο  κύριων  ηπείρων, σημειώθηκε μεγάλη καταστροφή στη Λεμούρια και την Ατλαντίδα. Είκοσι πέντε χιλιάδες χρόνια πριν, Ατλαντίδα και Λεμούρια, οι δύο  μεγαλύτεροι πολιτισμοί  της  εποχής,  πολεμούσαν  μεταξύ τους για «ιδεολογίες».Είχαν πολύ διαφορετικές ιδέες για το ποια θα έπρεπε να είναι η κατεύθυνση των άλλων πολιτισμών σε αυτόν τον πλανήτη. 




Οι Λεμούριοι πίστευαν ότι οι υπόλοιποι λιγότερο ανεπτυγμένοι  πολιτισμοί  θα έπρεπε να μείνουν μόνοι για να συνεχίσουν τη δική τους εξέλιξη, με το δικό τους ρυθμό  και  σύμφωνα  με  τις δικές τους  κατανόηση  και  μονοπάτια.   Οι  Ατλάντιοι  πίστευαν  ότι  όλοι  οι  λιγότερο  ανεπτυγμένοι πολιτισμοί θα έπρεπε  να τεθούν  υπό την  επιρροή  και  τον  έλεγχο  των  δύο  πιο  ανεπτυγμένων πολιτισμών. Αυτό  προκάλεσε μια εποχή της  Λεμούριας  της  Καλιφόρνια να είναι μέρος της γης των Λεμούριων. 



Όταν  οι  Λεμούριοι  συνειδητοποίησαν  ότι  η  γη τους  προοριζόταν  να  χαθεί, ζήτησαν  από  τον Shamballa-the-Lesser, επικεφαλής του Δικτύου Agartha, την άδεια να χτίσουν μια πόλη κάτω από το όρος Shasta για να διατηρήσουν τον πολιτισμό και τα αρχεία τους. Και  έτσι χτίστηκε  ο Τέλως κάτω από το όρος Σάστα.




6.Ενα αγνοούμενο θαύμα.




Στην   καρδιά  των  αρχαίων  θαυμάτων  της  Τουρκίας  όπως  το  Gobekli  Tepe  και  η  Hattusha 
ΤΑΦΟΣ  KAΠΗΛΙΚΑΓΙΑΣ
βρίσκεται ένα αγνοούμενο θαύμα που ονομάζεται Kapilikaya.Κρυμ- μένο 27 χιλιόμετρα βόρεια  του Corum, αυτό το  κρυμμένο διαμάντι βρίσκεται ανάμεσα σε μαγευτικά βουνά, προσκαλώντας ατρόμητους εξερευνητές να ανακαλύψουν τα μυστικά του.









Ο θρύλος λέει ότι ο αινιγματικός Τάφος  της Καπηλικαγιάς, που  χρονολογείται  από την  Ελληνι - στική εποχή περίπου τον  2ο αιώνα π.Χ.,  κρύβει  μυστήρια  που  περιμένουν  να  διαλευκανθούν. Κουρνιασμένος  στην κορυφή  ενός  ήρεμου  ρυακιού  κάτω  από  έναν πλούσιο  θόλο του δάσους, αυτός ο τάφος δεν είναι ένα συνηθισμένο αρχιτεκτονικό κειμήλιο.  Σκαλισμένο σχολαστικά  στην πέτρα, στέκεται ως απόδειξη της αρχαίας δεξιοτεχνίας και δεξιοτεχνίας.




Ένα τραχύ μονοπάτι ανεμίζει το βραχώδες έδαφος, αποκαλύπτοντας ένα σαγηνευτικό θέαμα  μιας δομής σε σχήμα κύβου που συγχωνεύεται άψογα με το φυσικό τοπίο. Οι  τυχοδιώκτες μπορούν να εντοπίσουν  τις  άκρες του τάφου  ή να  ανέβουν στην κορυφή  του, όπου  η ιστορία  ψιθυρίζει  τις ιστορίες της. Μέσα, ένα μικρό  άνοιγμα  οδηγεί  σε ένα  θάλαμο  που  φέρει  την αρχαία επιγραφή «ΙΚΕΖΙΟΣ», ένα κρυπτογραφημένο νεύμα σε έναν περασμένο διοικητή ονόματι Ικέζιους.



Εμβαθύνετε στο μυστήριο της  Καπηλικάγια, όπου  οι απόηχοι  του π αρελθόντος  αντηχούν  στο χρόνο, γνέφοντας περίεργες ψυχές να ξεκλειδώσουν τις κρυμμένες αλήθειες της.






7.Aρχαιοι Ινδικοί μύθοι.





Οι  αρχαίοι  Ινδικοί  μύθοι  πλημμυρίζουν  με  αναφορές  σε  εξωγήινους  πολέμους  και  κοσμικές 
ΙΝΔΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ

εξορίες, αντηχούν με τις αναφορές που βρίσκονται  στα Terra Papers και στις πλακέτες των Σουμερίων που περιγράφουν  λεπτομερώς  τη συμμετοχή προηγμένων όντων στις αρχαίες ανθρώπινες κοινωνίες. 









Μέσα  από  έπη όπως  η  Μαχαμπαράτα  και  διάφορα  Πουράνα, ξεδιπλώνονται   ιστορίες επικών μαχών και θεϊκών συναντήσεων, απεικονίζοντας συγκρούσεις μεταξύ όντων από ουράνια βασίλεια και παρουσιάζοντας προηγμένες τεχνολογίες συνυφασμένες με την ανθρώπινη ιστορία. 



Οι εντυπωσιακές ομοιότητες με τις αφηγήσεις και ταμπλέτες  των  Σουμερίων  υποδηλώνουν  μια κοινή γοητεία με τους αρχαίους αστροναύτες  και πώς η παρουσία  τους μπορεί  να  επηρέασε  την ανάπτυξη  αρχαίων  πολιτισμών, προκαλώντας  στοχασμό  για τα  κοινά  μοτίβα που υπάρχουν σε διάφορες μυθολογικές παραδόσεις.






8.Η αρμονική σύγκλιση των πλάνητων.



Η περίοδος  κάθαρσης  της  ανθρώπινης  συνειδητότητας  άρχισε  στις 16 Αυγούστου 1987, με την
ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ
Αρμονική σύγκλιση 5 πλανητών του  ηλιακού  μας  συστήματος. Του Ερμή ,της Αφροδίτης, του Κρόνου ,του Αρη  και  του  Δία,που ευθυ - γραμμίστηκαν σε μία πλανητική σύμπτωση  που  ονομάζετε Αρμονι - κή σύγκληση πλανητών και  η οποία ολοκληρώθηκε  την  21/12/2012 με την ευθυγράμμιση του συνόλου των πλανητών  του ηλιακού  μας συστήματος .








Η σύγκληση αυτή σύμφωνα με  τους επιστήμονες  συνοδεύτηκε από  μία  ανεξήγητη  αναβάθμιση της ποιότητας και της συχνότητας του ηλιακού φωτός που είχε θετικές επιδράσεις στο ανθρώπινο dna το οποίο  σταδιακά  άρχισε  να αναβαθμίζετε! Στην εποχή μας φαίνεται ότι  βιώνουμε και ένα επιπλέον απίθανο γαλαξιακό γεγονός,που είναι η ολοκλήρωση του γαλαξιακού έτους,που συμβαί - νει κάθε 250.000.000 έτη.



Είμαστε τα γένη των ανθρώπων που αποτελούν τον σύνδεσμο και την κοσμογονική γέφυρα μεταξύ των δύο αυτών κόσμων.Εκείνου που τελείωση και σε αυτόν που ήρθε.





9.Μνημειώδεις κατασκευές.



Ο επιστήμονας Graham Hancock, πρότεινε  μια  επιβλητική διατριβή σχετικά με  έναν  αρχέγονο
ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
πολιτισμό   που  πιστεύεται   ότι   έχει  επηρεάσει  τις   μεγαλιθικές  δομές παγκοσμίως, υποδεικνύοντας   ένα  καταστροφικό   γεγονός περίπου 12.000 χρόνια πριν. 








Μέσω της σχολαστικής έρευνας και των παραγωγικών γραπτών του,  ο Hancock  υποστηρίζει ότι ένας προηγμένος αρχαίος πολιτισμός υπήρχε  πριν την καταγεγραμμένη  ιστορία, αφήνοντας πίσω σημαντικά  ίχνη  σε  μνημειώδεις  κατασκευές  όπως  και  οι  πυραμίδες  της   Αιγύπτου  και  του Στόουνχεντζ. Υποστηρίζει ότι αυτή η εξελιγμένη κοινωνία  συνάντησε  τον αφανισμό της  σε  έναν κολοσσιαίο κατακλυσμό, που πιθανώς προκλήθηκε από την επίδραση του κομήτη  ή  την γρήγορη κλιματική αλλαγή χιλιάδες χρόνια πριν. 


Η ρεβιζιονιστική προοπτική του Χάνκοκ αμφισβητεί τα πρότυπα  ιστορικά  χρονικά  διαστήματα, υποδηλώνοντας  ότι  η  γνώση  και  η  πολιτιστική  κληρονομιά  αυτού  του  χαμένου   πολιτισμού επηρέασαν την ανάπτυξη των επόμενων προηγμένων κοινωνιών παγκοσμίως.






10.Οι Σουμέριοι δεν ήταν οι πρώττοι.





Μέχρι πριν από περίπου 20 χρόνια,πιστεύονταν ότι ο πολιτισμός προέρχεται από τους Σουμέριους
ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ
περίπου 7000 χρόνια πριν. Στη συνέχεια ανακαλύφθηκαν τα σύνορα μεταξύ  Συρίας  και  Τουρκίας  το  Γκεμπεκλή   Τεπέ  και  κοντινοί οικισμοί. Όλα έχουν αλλάξει από τότε.








Τα παλαιότερα λείψανα του  Γκεμπεκλή  Τεπέ χρονολογούνται  τουλάχιστον  12.000  χρόνια  πριν. Αλλά μερικοί από τους μονόλιθους που βρίσκονται  στα ερείπια  δείχνουν  ανθρώπους  ντυμένους μόνο με περίζωμα. Πάντως 12.000 χρόνια πριν ήμασταν στη μέση της Νεότερης  Δρυάς  (μια  μίνι εποχή παγετώνων). Ως εκ τούτου, είναι αδύνατο για τους ανθρώπους να κυκλοφορούν   φορώντας μόνο περιζώματα.Για  να μπορείς  να περπατάς  ντυμένος έτσι, οι  θερμοκρασίες έπρεπε  να  είναι ήπιες. 




Αλλά η τελευταία «ήπια» περίοδος πριν  τους  Νέους  Δρύες  έληξε  γύρω  στο 110.000 π.Χ.,  όταν ξεκίνησε η τελευταία εποχή  των παγετώνων. Είναι  αλήθεια  ότι θα  μπορούσαν  να υπήρχαν  πιο ήπια τοπικά κλίματα. Γεγονός παραμένει ότι αυτό  είναι το μοναδικό  γλυπτό  που  χρονολογείται πριν  από  12.000  χρόνια  και  απεικονίζει  ανθρώπους σε  περίζωμα. Ως  εκ  τούτου, τουλάχιστον μερικά μέρη του Γκεμπεκλή Τεπέ θα μπορούσαν να χρονολογούνται πριν από τις Νεότερες  Δρυές.





Στο Γκεμπεκλή Τεπέ έχουν χαραχθεί ιδεογραφίες, δηλαδή γλυπτά που δεν αντιπροσωπεύουν ούτε ζώα  ούτε  πράγματα, αλλά  αφηρημένες  έννοιες.   Μπορεί  να  είναι  το  αρχαιότερο  παράδειγμα ανθρώπινης γραφής, τουλάχιστον 5.000 χρόνια παλαιότερα από τη Σουμεριακή γραφή. Τα κτίρια στο  Γκεμπεκλή  Τεπέ  δεν είναι  φτιαγμένα  από  ξύλο  ή  άχυρο, αλλά από ασβεστόλιθο. Κάποιες κολώνες ζυγίζουν σχεδόν 20 τόνους. Οι κάτοικοι του Γκεμπεκλή Τεπέ μπόρεσαν να χτίσουν σπίτια και χωριά σε πέτρινα χιλιάδες χρόνια πριν από τους Σουμεριούς.




Σε   μια   πλάκα   πέτρας   που  ονομάζεται "Άστρο του Γκρου", οι σοφοί  άνδρες  του  Γκεμπεκλή Τεπέ  αφηγούνται  μια  συνάντηση  ανάμεσα  σε  αυτούς  και "ξωτερικά όντα"  που  ήρθε  από τον ουρανό όταν ένας κομήτης διέσχισε τον ουρανό. Επίσης, η χαραγμένη αφήγηση αναφέρεται σε μια περίοδο  κατά την  οποία,  περίπου  12.000  χρόνια  πριν,  ένας βομβαρδισμός  κομήτη  προκάλεσε τρομερή καταστροφή στη Γη. Αυτή η βόμβα επιβεβαιώθηκε πρόσφατα από αστροφυσικούς. 







11.Το φως της ηλιακής  κλάμψης θα είναι κάτι που δεν έχετε ζήσει πριν.   




Θα είναι μιά έκρηξη φωτός που θα γεμίσει κάθε διάσταση του χωροχρόνου  με  την  θεραπευτική 
HΛΙΑΚΗ  ΕΚΛΑΜΨΗ
της δύναμη.Είναι ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί  η  κατάρρευση του πολιτισμού και να σωθεί  ο  πλανήτης  από  τη  ρύπανση  και  τη καταστροφή. Για  πολλά  χρόνια, ήταν  "φανταστικό" γεγονός, αλλά είναι πραγματικό. Έχει καταγραφεί στην  ιστορία τουλάχιστον  από το 778 μ.Χ.








Η Ηλιακή Έκλαμψη θα είναι μια ισχυρή έκρηξη κοσμικού φωτός που θα  σας κάνει να νιώθετε σαν να έχετε ξαναγεννηθεί, καθώς κάθε  κύτταρο  της ύπαρξής  σας  θα επαναφορτιστεί  με  νέα ενέργεια. Η Έκλαμψη θα φαίνεται και θα καλύπτει τεράστιες αποστάσεις καθώς θα φωτίζει τον ουρανό. Θα καθαρίσει το σώμα και τη συνείδησή σας από όλες τις αρνητικές ενέργειες. 





Θα εξαλείψει τις περισσότερες ασθένειες και θα έχει θετική επίδραση στον γενετικό  σας κώδικα και στην εξέλιξη της ανθρωπότητας. Η Μεγάλη Ηλιακή Έκλαμψη θα προκληθεί  από την είσοδο του ηλιακού συστήματος σε μια νέα κατάσταση ανώτερης συνειδητότητας,η οποία  στη συνέχεια θα προκαλέσει το μαγνητικό πεδίο του Ήλιου να ευθυγραμμιστεί με το πεδίο της Γης. 



Αυτό μπορεί να συμβεί  ανά πάσα  στιγμή. Το  φως  της  Ηλιακής  Έκλαμψης  δεν  θα  μοιάζει  με τίποτ τίποτα που έχετε ξαναζήσει,θα είναι μια έκρηξη φωτός που  θα γεμίσει  κάθε  διάσταση  του χωροχρόνου με θεραπευτική του  δύναμη.Είναι ο  μόνος τρόπος για να αποφευχθεί η  κατάρρευση του πολιτισμού  και  να  σωθεί  ο  πλανήτης  σας  από  τη ρύπανση  και  τη  καταστροφή.Θα φέρει σωματικές, συναισθηματικές  και  νοητικές  αλλαγές  για  να  σας  επιτρέψει να καθαρίσετε παλιά μοτίβα και να εγκαταλείψετε παλιές πεποιθήσεις που  δεν έχουν πλέον απήχηση σε εσάς. 




Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναλάβετε δράση για να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας, καθώς και να εμβαθύνετε τη δέσμευσή σας στις πνευματικές σας  πρακτικές.  Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε σε μια καταχρηστική σχέση για πολλά χρόνια, τώρα θα θέλετε να την αποχωριστείτε, μπορεί να είναι μια δύσκολη στιγμή και να πληγωθείτε για τη διάλυση  αυτής της σχέσης. Αυτό είναι απλώς ένα παράδειγμα για το πως το η Έκλαμψη μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σας, ανάλογα με το πόση συναισθηματική ενέργεια θα μεταφέρει στην πραγματικότητά σας.




Είναι ένα ισχυρό και ιερό εργαλείο που χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αρχικά  σχεδιά - στηκε για να βοηθά ανθρώπους  που βίωναν  δύσκολες στιγμές,  αλλά  μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διαδικασία της  ανάληψης σας, βοηθώντας σας να συνειδητοποιήσετε περισσότερο τη  συνδε- ση σας με τη Γαλαξιακή Οικογένεια και τη Μητέρα Γη. Είναι  επίσης η στιγμή για  να  θυμηθείτε από πού ήρθατε, γιατί είσαστε εδώ και ποιος είναι ο σκοπός σας  σε αυτήν την εμπειρία ζωής στη Γη.



Η Έκλαμψη θα σας δώσει μια ματιά στο τι συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη αυτή τη στιγμή και πώς σχετίζεται με τη δική σας προσωπική ανάπτυξη. Αυτό θα βοηθήσει για  να  σας  δοθεί  μια  εικόνα για το τι  συμβαίνει  στο  σύμπαν  γύρω  σας γενικά  και  στη  ζωή  σας.Θα είναι η  στιγμή  που  το Φωτεινό Σώμα σας και η αύρα της Γης θα συγχωνευτούν. 



Μια απίστευτα δυνατή στιγμή στη διαδικασία της ανάληψής σας, καθώς θα μπορείτε να νιώσετε την  ενέργεια  της Γης  να  ρέει  μέσα σας.Ο καλύτερος τρόπος προετοιμασίας για το γεγονός αυτό είναι να διαλογίζεστε, κάνοντας  όλα  τα  απαραίτητα  για  την ανάληψη  σας μαζί με τον πλανήτη σας. 








12.Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός.





Είμαστε γνωστοί ως "Γαλαξιακή Ομοσπονδία Φωτός". Παρόλο που πρέπει  να θεωρούμαστε  ως
ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΦΩΤΟΣ
μία μοναδική Μονάδα, είμαστε πολλές Μονάδες, προερχόμενοι από διάφορα Γαλαξιακά Συμβούλια, που έχουν αναδυθεί στη συνείδηση ​​για να ενταχθούν στην  Γαλαξιακή Ομοσπονδία, όπως  και  εσείς οι άνθρωποι, που είστε αυτή την στιγμή σε προχωρημένο  βαθμό  στη διαδικασία ένταξής σας στην Οικογένεια του Διευρυμένου Φωτός.










Βρισκόμαστε κοντά σας εδώ και πολύ  καιρό, για να σας  παράσχουμε  βοήθεια  σε  σχέση  με  την επιτάχυνση της ανύψωσης της συνειδητότητας σας. Πολλά  από  τα σκάφη μας  που  περιβάλλουν τον πλανήτη σας, εκπέμπουν ορισμένα συγκροτήματα συχνοτήτων που  έχουν βοηθήσει  και  προ - στατεύσει τον πλανήτη σας από εισβολείς στους αιώνες του χρόνου.Το Φως που επικρατεί σήμερα στο δικό σας Σύμπαν, είναι το υψηλότερο όλων των εποχών, αφού  η  πλειοψηφία  των όντων  του επέλεξε να το υπηρετεί.





Ο "Κοσμικός Ιστός της Ύπαρξης". Το πλανητικό σας σύστημα διασχίζει μια περιοχή του διαστη - μικού  χώρου  που  ακτινοβολείται  με  αυξημένη  κοσμική  ενέργεια, η  οποία  διεισδύει  σε  κάθε κύτταρο κάθε οργανισμού στον πλανήτη σας. Καθώς αυτό συμβαίνει,πολλοί από εσάς αρχίζετε να έρχεστε σε επαφή με τα Συμβούλια μας, καθώς οι λήψεις των κοσμικών πληροφοριών βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Βιώνετε μια βαθιά μεταμόρφωση στη συνείδηση  σας, ​​η  οποία σας  βοηθά  να ανακαλύψετε ότι ένα αλληλένδετο και συνειδητά έξυπνο ενεργητικό σχέδιο διαπερνά την ύπαρξη σας και ότι αυτό το σχέδιο είναι απόλυτα προσβάσιμο σε όλους. 





Το σχέδιο αυτό είναι γνωστό ως ο "Κοσμικός Ιστός της Ύπαρξης" και  καθώς η συνείδησή σας σε αυτή τη νέα αντίληψη της ζωής ανθίζει και μεγαλώνει,οι προοπτικές της ζωής σας θα επεκταθούν με  τρόπους  που  ίσως  να μην είναι  ακόμα  πλήρως  απτές  στις  δυνατότητες της αντίληψης σας. Αυτός είναι ο λόγος που συμβαίνει η μεταμόρφωση αυτή,ώστε να  επιτραπεί  στην  ανθρωπότητα  να επεκταθεί σε έναν πολύ πιο διευρυμένο τρόπο αντίληψης και ζωής, που όταν έλθει η στιγμή, θα βοηθήσετε και εσείς άλλα συστήματα συνείδησης που υποβάλλονται  στον  ίδιο  μετασχηματισμό που εσείς βιώνετε αυτήν την περίοδο.




Αυτή είναι η φύση της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.Βρισκόμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τα συστή- ματα συνείδησης και ελεύθερης θέλησης στην εξελικτική τους διαδικασία και σύντομα η ανθρω - πότητα θα είναι σε θέση να συνδράμει και αυτή σε όσους αναζητούν καθοδήγηση εξ ονόματος των λαών τους.






13.Βρήκαν νερό στην ατμόσφαιρα εξωπλανήτη!



 Ο εν   λόγω  εξωπλανήτης  είναι  γνωστός ως Smertrios,ο οποίος  περιστρέφεται  γύρω  από  ένα  
ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΡΟ
κίτρινο αστέρι που φέρει την ονομασία D 149026  και βρίσκεται  σε απόσταση  περίπου 247 ετών  φωτός από τη Γη. Ο πλανήτης  απέχει περίπου 4 εκατομμύρια μίλια από το μητρικό του άστρο, από  τη Γη ολοκληρώνοντας  μια  τροχιά σε  λιγότερο  από  τρεις γήινες ημέρες. Με  πλάτος   περίπου  τα  τρία  τέταρτα   του  πλάτους  του  Δία, ο "Smertrios"  χαρακτηρίζεται   ως  θερμός   Κρόνος,  μια  κατηγορία πλανητών που πήρε το όνομά της από τον μικρότερο γίγαντα αερίων του ηλιακού συστήματος.




Ο πλανήτης  παρουσιάζει  ιδιαίτερο  ενδιαφέρον,  καθώς  είναι  ένας  από τους  πιο  πλούσιους  σε μεταλλικά στοιχεία.Οι αστρονόμοι φαίνεται ότι  έχουν  ανακαλύψει  την παρουσία  νερού  σε  έναν καυτό πλανήτη πουείναι από τους πιο μεταλλικούς κόσμους που έχουν εντοπιστεί  ποτέ. Ο  τρόπος με  τον οποίο  σχηματίστηκε  ο  πλανήτης  παραμένει  προς  το  παρόν  ένα μυστήριο  το οποίο  θα μπορούσε να λυθεί με την εν λόγω ανακάλυψη,"βρηκανό" που γνωρίζουμε ως σήμερα.





14.Κυνάδες ημέρες.





Στην αρχαιότητα το χρονικό διάστημα μετά τις 21 Ιουλίου αναφέρεται ως "κυνάδες ημέρες" που
ΣΕΙΡΙΟΣ
φέρνουν κακοτυχία αρρώστιες και δυσκολίες στους ανθρώπους. Ο Διόδωρος Σικελιώτης περιγράφει πως όταν ο Σείριος πλησίαζε σε τροχιά τις Κυκλάδες  τις κατέκαιγε  και  προκαλούσε τα λεγόμενα κυνικά καύματα, δηλαδή καταστροφές που προέρχονται από  τον αστερισμό του Μεγάλου κυνός. 









Στέρευαν οι πηγές, δεν υπήρχε άνεμος, καταστρέφονταν οι καλλιέργειες. Έτσι, λοιπόν, οι κάτοικοι των  Κυκλάδων  ζήτησαν τη βοήθεια του  θεού Απόλλωνα  και  του  μαντείου  των  Δελφών για να δώσει λύση στο πρόβλημά.Ο Απόλλωνας  τους έδωσε  χρησμό  να  καλέσουν τον  θεό  Αρισταίο.Ο Αρισταίος,  όταν  έφθασε στην  Κέα  πάνω  στα  βουνά  του νησιού  έχτισε  βωμό  προς  τιμή  του Ικμαίου Δία και θυσίασε σε αυτόν και τον Σείριο. 




Τότε,  ο  Δίας, έστειλε  τα μελτέμια  που  έπνεαν  για  σαράντα  μέρες. Αυτοί  οι σωτήριοι  για  τις Κυκλάδες άνεμοι έσωσαν τους κατοίκους των νησιών  από  τα "κυνικά καύματα" και  βοήθησαν σε κάθε πτυχή της ζωής τους.Σύντομα θα βρεθούμε κι εμείς στο έλεος  των κυνάδων  ημερών, με τις πυρκαγιές να κατακαίνε τα δάση μας, αλλά δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να  καλέσουμε  τον Αρισταίο, ούτε και ο Ικμαίος Ζευς θα μεσολαβήσει.






15. Οι  Σουμέριοι.






Πριν  από  περίπου  5.000  χρόνια, οι Σουμέριοι, που ζούσαν στην αρχαία Μεσοποταμία (σύγχρονο
Ιράκ), έφεραν επανάσταση στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε και μετράμε τον χρόνο.Ανέπτυξαν ένα εξελιγμένο αριθμητικό σύστημα βασισμένο στον αριθμό 60,γνωστό ως  sexagesimal σύστημα. Αυτό το μοναδικό  σύστημα  οδήγησε  στη  διαίρεση  μιας  ώρας  σε  60 λεπτά και ενός λεπτού σε 60 δευτερόλεπτα, έννοιες  που  χρησιμο - ποιούνται ακόμα και σήμερα. 





            



                  ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ


                 





Η ανάγκη των Σουμέριων για ακριβή χρονομέτρηση καθοδηγήθηκε από  την αγροτική  κοινωνία τους.Τα ακριβή ημερολόγια ήταν απαραίτητα για τη  φύτευση  και  τη  συγκομιδή  των  καλλιε - ργειών.  Χρειάζονταν  επίσης  να  συντονίσουν  τις  πολύπλοκες   θρησκευτικές  τελετές   και  τις διοικητικές τους δραστηριότητες. Για να βοηθήσουν στη μέτρηση του χρόνου τους, οι Σουμέριοι σημείωσαν σημαντική πρόοδο στην αστρονομία. 






Παρατήρησαν  τις  κινήσεις  των ουράνιων  σωμάτων και χρησιμοποίησαν αυτή  τη γνώση για να δημιουργήσουν ένα σεληνιακό ημερολόγιο με 12 μήνες, το  οποίο ευθυγραμμίστηκε  στενά  με  τις αγροτικές περιόδους Η διαίρεση της ημέρας σε 24 ώρες, κάθε ώρα σε 60 λεπτά, και κάθε λεπτό σε 60 δευτερόλεπτα ήταν ένα μνημειώδες επίτευγμα.Αυτοί οι διαχωρισμοί δεν ήταν αυθαίρετοι,αλλά σχεδιάστηκαν  για  να  είναι  πρακτικοί  και  εύκολα διαιρεμένοι, αντανακλώντας  την  προηγμένη κατανόηση των μαθηματικών από τους Σουμεριανούς.




Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση του χρόνου  είχε  βαθύ  αντίκτυπο  στους μεταγενέστερους πολιτι - σμούς, συμπεριλαμβανομένων των Βαβυλώνιων, των Ελλήνων και των Ρωμαίων, που υιοθέτησαν και ανέπτυξαν περαιτέρω το σύστημα των Σουμερίων. Η  κληρονομιά  του  συστήματος  χρονομέ- τρησης των Σουμερίων είναι εμφανής στα σύγχρονα ρολόγια  και  ημερολόγιά , καταδεικνύοντας τη διαρκή επιρροή της εφευρετικότητάς τους στην καθημερινότητά μας.





16.Πλανήτης Γη,Ελλήνων τόπος.

 



Κατά την  ευθυγράμμιση του πλανήτη μας Δήμητρα  με τον Ήλιο μας Απόλλωνα και τον Υπερίω- 
ΥΠΕΡΙΩΝΑ  ΣΕΙΡΙΟ
να Σείριο κάθε καλοκαίρι συμβαίνει ένα ζωντανό θαύμα!  Η Ελλάνια πρωτοχρονιά  για τουςΈλλην ήταν και  είναι η επιτολή του  Σειρίου, δηλαδή η  ταυτόχρονη  ανατολή  του  Ήλιου  μας  Απόλλωνα με τον Σείριο.












Η ευθυγράμμιση του πλανήτη μας Δήμητρα με τον ήλιο και τον κεντρικό ήλιο του σύμπαντός μας Σείριο σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός ετήσιου κύκλου του πλανήτη  μας γύρω  από  τον  ήλιο μας Απόλλωνα και  την  έναρξη  ενός  νέου  ετήσιου  κύκλου  των  360  μοιρών - ημερών. Για  τον πλανήτη μας Δήμητρα αυτή η ευθυγράμμιση συντελείται  κάθε καλοκαίρι  κατά το διάστημα των τελευταίων ημερών του μήνα Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. 





Πρόκειται  για  ένα  αστρονομικό  φαινόμενο  που  γίνεται  εμφανές  στους  ανθρώπους  όλου  του  πλανήτη  διότι κατά την διάρκεια της επιτολής,εκτός των άλλων, το  νερό  της  θάλασσας  γίνεται υφάλμυρο, δηλαδή  μειώνεται εμφανώς  η αλατότητα  του  θαλασσινού  νερού  με  αποτέλεσμα να μπορείς να το καταπιείς,κάτι που είναι αδύνατο να συμβεί  όλο το υπόλοιπο διάστημα. 


Μάλιστα έχει γίνει επανειλημμένως μέτρηση της αλατότητας του ύδατος  με  αγωγιμόμετρο  από ανθρώπους  που  βίωσαν  το  φαινόμενο  και  έχει  αποδεδειχθεί  μπροστά  στα μάτια  τους ότι  η αλατότητα της θάλασσας κατά την κορύφωση του φαινομένου έπεσε από το 33% στο 8% !






17.Ταξίδι  στο  Σείριο.






Ο Ομηρος  αναφέρει  σε  πολλά σημεία  τον ουράνιο  Σκύλο, δηλαδή  τον αστερισμό του 
ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 
ΚΥΝΟΣ
Κυνός.Ο Πλάτωνας  στον  γεωγραφικό  μύθο, περιγράφει  κρυπτογραφικά  το μεγάλο μυστικό, ταξίδι  στο Σείριο, κρυμμένο  κάτω  από την αλλη - γορία των μύθων που οι αμυητοι  δεν μπορούσαν να  καταλάβουν. Ο ίδιος ο Πλάτωνας στον Γοργία ορκίζεται μα τον "Κύνα".









Ο Πρόκλος  των 4ο αιώνα  έγραψε ότι σε κάθε μία από  τις πλανητικές  σφαίρες υπάρχουν αόρατα άστρα που περιφέρονται  μαζί με σφαίρες τους σαφής ,υπαιχνιγμός  για το συνοδό  του Σειρίου, το Σείριο β, ο οποίος  παραμένει  αόρατος για  50  ολόκληρα  χρόνια  και  όταν   φαίνεται  χρειάζεται  ισχυρό τηλεσκόπιο για να γίνει ορατός.Στην Εύβοια υπήρχε ναός αφιερωμένος στον Δία, που ήρθε από  το  Σείριο  και  το  ακρωτήριο  στην  Εύβοια  ονομαζόταν  "Κυναίο".  Στις  21  Ιουνίου  στον Παρθενώνα το φως του Σειρίου φωτίζει το άγαλμα της θεάς Αθηνάς.Σύμπτωση ;; 







Η γνώση των αποκρυφων μυστικών!!!Ολα τα μαντεία του κόσμου  βρίσκονται  μεταξύ των  γεω - γραφικών παραλήλων 31ο  30'- 39ο  30' βορειο πλατος,και η ναοί είναι  προσανατολισμένοι   προς το Σείριο!! Τα ιερά των ναών και η ταφή των νεκρών γίνονται έτσι ώστε να βλέπουν την  ανατολή του Σειρίου,κάτι που μιμήθηκε αργότερα ο χριστιανισμός.Ομφάλιοι λίθοι,πυραμίδες,λαμβύρινθοι συνδέονται με μαθηματικές σχέσεις μεταξύ τους και  όλα μαζί με το  Σείριο. Στα  απομακρυσμένα νησιά του Πάσχα του ειρηνικού Ωκεανού,που πριν 150 χρόνια ήταν άγνωστα,λάτρευαν  το Σείριο. Οι παραδόσεις της Σιβηρίας μιλούν για τους θεούς που κατέβηκαν από το άστρο της δημιουργίας. Στο Μεξικό,στην Ονδούρα,στη Γουατεμάλα, οι Μάγιας μιλούν για τους  θεούς που  ήρθαν από  το Σείριο!!Στις Ανδεις της Νοτίου Αμερικής οι Ινκας λάτρευαν το Σείριο και τον  Ωρίωνα  γιατί  από κει κατέβηκαν οι θεοί τους, μας αναφερουν !!





Το   ίδιο  διδάσκε  και η Αιγυπτιακή  θεολογία  της  οποίας ο μεγάλος  θεός, ο  Οσίρις  ήρθε  στην αίγυπτο από τον Ωρίωνα και η μεγάλη θεά η Ισιδά από το Σείριο!!Οι  δισκοι των  ΤΖΟΠΑ,  μίας κοντόσωμης φυλής που κατοικούν Β.Δ του Θιβέτ, μοιάζουν  με το  δίσκο της  Φαιστού. Οι δισκοι  αυτοι έχουν πάχος πέντε εκατοστα και διάμετρο 21, παρά το μικρό μέγεθος ήταν  τόσο βαρύς  που μόλις μετά  βίας  μπορούσε  να  σηκώσει  ένας  άνθρωπος. Η  επιφάνειά  τους είναι λεία και τόσο σκληρή που δεν μπορούσε  να  την  τρυπήσει  διαμαντένιο  τρυπάνι. Το  υλικό  κατασκευής  ήταν τελείως άγνωστο για τον άνθρωπο.Το παράξενο είναι ότι οι Τζόπα ξέρουν ότι  οι δίσκοι  προέρχο - νται από το Σείριο.Στο κέντρο των δίσκων υπάρχει το άστρο του Σειρίου.





Στο  έργο  του  Πλούταρχου  περί  Ισιδος  και  Οσιρίσδος  και  στο  οποίο  δίνονται  πάρα   πολλές 
ΣΕΙΡΙΟΣ
πληροφορίες για το Σείριο, τον Ωρίωνα  και  τους θεούς  που  ήρθαν από  αυτούς! Ο κύκλος  του Φοίνικα  κρυπτογράφουσε το  Σείριο α΄ και β  και αναφερόταν με την  κωδικη   λέξη  "Σωτήρ"  που  υπονο - ούσε τον θεό  Οσιρι   των  Αιγυπτίων!  Στους  αρχαίους   Αιγυπτίους υπήρχε ο χρονολογικός  κύκλος  της  Σώθεως  που  βασιζόταν  στην  περιοδική    ανατολή  του  Σειρίου.  Το μεσοδιάστημα   μεταξύ   δύο  τέτοιων  ανατολών στο  ίδιο σημείο  χρειάζεται  365,2500  ημέρες.Οι σημερινή αστρονομία  το  έχει  υπολογίσει  σε  365,2422  ημερες, μία διαφορά 11 λεπτών το χρόνο. Η ημέρα  της ανατολής  του Σειρίου ήταν η πρώτη μέρα του χρόνου των αρχαίων  Αιγυπτίων.  Γιατί  είχαν  διαλέξει τον Σείριο  ανάμεσα στις 2000  αστέρια που είναι ορατά με γυμνό μάτι.





Στα  κείμενα   πυραμίδων  ο  Σείριος  αποκαλείται   "Νέο Ετος" ,  γεγονός   που   δείχνει   ότι   το ημερολόγιο  της  Σίθεως   (Σειρίου), ήταν τόσο  παλιό  όσο  και  τα  κείμενα  τον  πυραμίδων  και επομένως κάθε αναφορά στο Σείριο ανάγεται στην πόλη μακρινή αρχαιότητα!!Ο Θ.Αξιωτης στο βιβλίο  η  "Αποκρυπτογράφηση  του  δίσκου  της  Φαιστού",  παραθέτει   σωρεια  αποδεικτικών επιχειρημάτων για το τι συμβολίζει το πάνω μέρος ,ο κορμός και το κάτω μέρος του μανιταριού!!Οπου το πάνω μέρος του μανιταριού παριστά  το  αστρικό  σύστημα  του  Σειρίου  και  την Αργώ ανεστραμμένη!!



Το  αστρικό  σύστημα  του  Σειρίου  ανήκει  στο άστρο  του  Κυνός, το οποίο  αποτελεί μέρος του αστερισμού της Αργούς.Η τριάδα,Σείριος - Κυών- Αργώ και Σείριος Α,Β,Γ, αποτελούν εκφράσεις της Ιερής Τριάδας.Από την οποία ξεκινάει η έκφραση ζωής  του πλανητικού μας συστήματος ! Η παράδοση  δεν αναφέρει τον Σείριο σαν Α και Β,αλλά με άλλα ονόματα,όπως  Κύον και  Δακτυλο- ποα.Η ιερό μονοπάτι της ζωής του φωτός και της δημιουργίας κ.α.




18.Η Ουρανια πανστρατιά της 8ης αποστολής του Διός.



Η αποκατάσταση επαφής της ανθρωπότητας με τις ουράνιες κοινωνίες της Κραταιάς Αυτοκρατο-
ρίας  της Ανδρομέδας  και  της  Ανωτέρας  Τάξης  Συμμάχων   της  Λύρας, είναι θέμα ελάχιστου χρόνου. Ήρθε η ώρα όπου οι θεοί θα λύσουν την σιωπή και θα συναντήσουν τα τέκνα τους,υλοποιούμε- νοι στον τρισδιάστατο  χώρο  της γήινης πραγματικότητας,  παρα- μερίζοντας το αόρατο πλέγμα των ανωτέρω διαστάσεων που  τους χωρίζει από εμάς και θα αποτελέσουμε και πάλι την κοινωνία που σημάδεψε το ρουν της ανθρώπινης ιστορίας.  της. 






Η μαζική έξοδος των θεών του Ολύμπου από την  βάση  της  Δημιουργίας  για  την  εκτέλεση  της  συμπαντικής  των  αποστολής, συνοδεύτηκε  και  από την  έξοδο της  ουράνιας  πανστρατιάς  των Μαχητών του Φωτός που ακολουθούν τους θεούς.Είναι ένα συγκλονιστικό γεγονός που επαναλα - μβάνεται στην αρχή κάθε μεγάλου Ενιαυτού που διαρκεί 25.920 χρόνια. Για την σημερινή εποχή η έξοδος των θεών με την γαλαξιακή ορολογία, ονομάζεται "Ογδόη  Αποστολή  του  Ιερού  Άρχοντα Φωτός  Δία".   Άρχισε   στις  21/12/2012  και  είναι  η  μεγαλύτερη   ουράνια  αποστολή   που  έχει  συγκροτηθεί μέχρι σήμερα, για την αποκατάσταση συμπαντικών εκτροπών  και την τιμωρία  της Ύβρεως  που καλλιεργούν οι Κρόνιοι  του  Όφεως, του  Δράκοντος, της  Σαύρας, της  Ύδρας,  του Κήτους, των αποστατών από το άστρο  ε' του Βοώτη και άλλων αστερισμών,οι οποίοι ενισχυόμε-  νοι από τους γήινους αποστάτες,έχουν οδηγήσει τον πλανήτη της Γαίας στα πρόθυρα του χάους. 




Σημαντικός σκοπός της "8ης Αποστολής", είναι  η αποκατάσταση συμπαντικών  εκτροπών  και  η ρύθμιση  των  κοσμικών  εργαστηρίων  και  διαστατικών  πυλών, των  αποκαλούμενων  από  εσάς Quasars και Pulsars (Μαύρων Οπών).Οι επιστήμονες της Γαίας εάν παρατηρούσαν  καλύτερα τις περίπλοκες  συμπεριφορές  των  "Μαύρων  Οπών", όπως  είναι οι αρμονικές εκπομπές παλμών σε αρμονικούς  χρόνους  και  η σταθερότητα της θέσης τους, θα αντιλαμβάνονταν  ότι  πρόκειται  για έργα κοσμικής νοημοσύνης και όχι  για φυσικά φαινόμενα. Οι "Μαύρες Οπές" ρυθμίζουν  με  την λειτουργία τους,όχι μόνον την αρμονική λειτουργία των αστρικών συστημάτων, αλλά  και χρησι - μοποιούνται σαν φάροι του σύμπαντος,  για να υποβοηθούν τις κινήσεις των ουράνιων αποστολών για να μην χάνονται στο διάστημα.




Η αρμάδα της "8ης Αποστολής του Διός" συγκροτείται  από  πέντε Μητρικά  σκάφη  γιγαντιαίων
ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ
διαστάσεων  τριών  μεγαλυτέρων  της  Γαίας  και  δύο  μικροτέρων αυτής. Προέρχονται  από  τα  αστρικά   συστήματα  της   Κραταιάς  Αυτοκρατορίας  της  Ανδρομέδας (Μ-31)  και  της  Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων  της  Λύρας  και  ευρίσκονται  στο  ηλιακό  σας  σύστημα  και στο εγγύτερο αστρικό διάστημα. Ολόκληρη  η αποστολή παρα - κολουθείται από διαστημικά και γήινα  μέσα  παρατήρησης  καθώς και από ηλιακά παρατηρητήρια.Τα σκάφη επιτήρησης  του ηλιακού  σας συστήματος που είχαν παραμείνει  από την "7η Αποστολή του Διός", εξήλθαν από το εσωτε- ρικό  του Ηλίου όπου ναυλοχούσαν και συνενώθηκαν με  τις δυνάμεις  της "8ης Αποστολής" για κοινή δράση. 



Από κοινού εκτελούν αποστολές περιπολιών και παρακολούθησης του ηλιακού σας  συστήματος, για διαφύλαξη του πλανήτη σας από κοσμικές εκτροπές και απειθαρχίες,από εκτεταμένες γεωλο- γικές καταστροφές  και περαιτέρω επιδείνωσης των οικολογικών μολύνσεων  του  περιβάλλοντος και κυρίως, της απαγόρευσης κάθε μεμονωμένης προσέγγισης ή μαζικής εισβολής των δυνάμεων των αποστατών. Η νόηση, η ψυχή και το πνεύμα  των ανθρώπων  της Γαίας,  αναπτύσσονται  σε στρεβλό επίπεδο εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια.Σε ολόκληρο το Σύμπαν δεν εμφανίζονται παρόμοια φαινόμενα ασυδοσίας. Οι ηγέτες και τα ιερατεία είναι οι διδάσκαλοι του ψεύδους και της απάτης και παράγουν αρνητική γνώση. Όσο υποβαθμίζεται η γνώση των ανθρώπων, τόσο η ψυχή σκοτει- νιάζει και τόσο η βία και ο πρωτογονισμός εκδηλώνονται εντονότερα.



Η συνεχιζόμενη κοινωνική αποσύνθεση, η κατάλυση κάθε ηθικού νόμου, η καθολική  διαφθορά, η
ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ
ΤΟΥ ΔΙΑ
κατάργηση κάθε έννοιας αξιών και η  πρωτοφανης  κατάπτωση  της Ελλάνιας της κοινωνίας , επιβάλλει  την  άμεσην  απομάκρυνση των αποστατών για  την  απελευθέρωση  της  Γαίας. Ένας  γενικευμένος πόλεμος  όπου  θα χρησιμοποιηθούν  τα   συμβατικά  και   πυρηνικά όπλα της γήινης τεχνολογίας, θα σήμαινε  αφάνταστες καταστροφές στην πανίδα και στην χλωρίδα του πλανήτη που ήδη βρίσκονται σε κακή κατάσταση από την μόλυνση  του περιβάλλοντος. Για  να  μην συμβεί κάτι τέτοιο, έχουμε μπλοκάρει από τώρα  τους κώδικες  λει - λειτουργίας των πυρηνικών όπλων και έχουμε θέσει υπό  τον έλεγχο. Αν εσείς επιχειρούσατε να αλλάξετε την κατάσταση που βιώνετε, δεν θα πετυχαίνατε τίποτα γιατί είναι εκτός των δυνατοτήτων σας.Για τον λόγον αυτόν,η Κραταιά Αυτοκρατορία της  Ανδρομέδας με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός Δία, θα επέμβει για λογαριασμό της ανθρωπότητας.



Οι Αθάνατοι του Διός τους οποίους  είχε αφήσει στην Γαία  μετά την ολοκλήρωση του έργου  της "7ης Αποστολής", οι  Ενσαρκωμένοι  Διδάσκαλοι, οι  Ουράνιοι  Απεσταλμένοι, οι  Μαχητές   του Φωτός και τα Μυστικά Ιερατεία των Αρχαίων Μυστηρίων της Γαίας,έχουν επιτύχει να  ενημερώ- σουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων για την παρουσία μας και την επικείμενη επέμβαση  μας, για  την ομαλή μετάβαση της ανθρωπότητας από το σκοτάδι στο φως.Η επαφή μαζί μας θα  είναι ένα από τα συγκλονιστικότερα γεγονότα στην ιστορία της ανθρωπότητας και θα είναι ένα επιβλητικό  και πρωτοφανές θέαμα. 



Οι κυβερνήσεις των "Μεγάλων Δυνάμεων" όπως  εσείς τις αποκαλείτε, έχουν  πάρει εντολή όπως ενημερώσουν τους  λαούς τους  και  την  ανθρωπότητα  για  την  παρουσία  μας  στο  ηλιακό  σας σύστημα.Καθόλο το 24ωρο υλοποιούμε και κάνουμε ορατά πέραν των 2.000 σκαφών στον ουρανό του πλανήτη σας  και γύρω  από τον Ήλιο, ώστε  να  γίνονται  αντιληπτά  όχι μόνον από τα γήινα μέσα   παρατήρησης, αλλά  και  από  ανυποψίαστους  καθημερινούς  ανθρώπους,  με  σκοπό  την εξοικίωση τους με την εικόνα τους και με  την παρουσία  μας. Έχουν  εκπονηθεί  σχέδια  για  τον τόπο, την ημερομηνία και την ώρα της επίσημης εμφάνισης μας και πως θα την παρουσιάσουν οι ιθύνοντες από τα μέσα ενημέρωσης.


Ο προγραμματισμός της κρίσιμης στιγμής έχει σχεδιαστεί  στην  κάθε  του λεπτομέρεια, ώστε  να  μην διασαλευτούν τα αισθήματα ασφαλείας και σιγουριάς της ανθρωπότητας. Επιδίωξη μας είναι να μην δημιουργηθούν αρνητικές καταστάσεις και θα είμαστε κοντά σας για να σας προφυλάξου - με από περιπτώσεις τρόμου και πανικού.




19. Αρχαία αιγυπτιακά φέρετρα λέγεται ότι εμφανίστηκαν στον Άρη στις φωτογραφίες της NASA.




Τα μυστήρια του Άρη έχουν από καιρό αιχμαλωτίσει  τους επιστήμονες, τους αστρονόμους  και το
ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ  ΤΟΥ
ΑΡΗ
ευρύ κοινό. Από  το  αινιγματικό  πρόσωπο  στον  Άρη  μέχρι  πιθανά σημάδια αρχαίων ροών νερού, κάθε  νέα ανακάλυψη  προσθέτει  στη γοητεία του Κόκκινου Πλανήτη.Πρόσφατα, μια σειρά φωτογραφιών της NASA πυροδότησε ένα νέο κύμα ίντριγκας και εικασιών, αρχαία αιγυπτιακά φέρετρα φαίνεται να έχουν εντοπιστεί στον Άρη. Αυτός ο συγκλονιστικός ισχυρισμός έχει ξεσηκώσει τη φαντασία πολλών  και αναζωπύρωσε τις συζητήσεις για την πιθανότητα ύπαρξης ζωής. 





Ο ισχυρισμός προήλθε από μια σειρά εικόνων υψηλής ανάλυσης  που  τραβήχτηκαν  από τα ρόβερ και τα τροχιακά της NASA στον  Άρη.  Αυτές  οι φωτογραφίες, που προορίζονται να καταγράψουν το τοπίο του Άρη, έχουν  αναλυθεί  σχολαστικά  τόσο από επιστήμονες  όσο  και  από  ερασιτέχνες λάτρεις του διαστήματος. Σε μερικές από  αυτές τις εικόνες, ορισμένοι  έχουν εντοπίσει αυτά που πιστεύουν ότι είναι αντικείμενα που μοιάζουν με αρχαία αιγυπτιακά φέρετρα.



Τα υποτιθέμενα φέρετρα φαίνεται να έχουν το ευδιάκριτο, επίμηκες σχήμα που θυμίζει τις σαρκο-
ΦΕΡΕΤΡΑ ΣΤΟΝ
ΑΡΗ
φάγους που χρησιμοποιούσαν στην  αρχαία  Αίγυπτο για να  εντα - φιάσουν  τους  νεκρούς  τους.  Η  ομοιότητα   έχει   οδηγήσει   σε εκτεταμένες  εικασίες  και  συζητήσεις  σχετικά  με  τη φύση   και  την προέλευση αυτών  των αντικειμένων.Ενώ η ιδέα των αρχαίων αιγυπτιακών φέρετρων στον Άρη είναι συναρπαστική,είναι σημα- ντικό να προσεγγίσουμε τέτοιους ισχυρισμούς με κριτική ματιά. 





Οι επιστήμονες και οι ειδικοί  τονίζουν  τη  σημασία  της αυστηρής ανάλυσης  και  της προσοχής κατά της βιαστικής εξαγωγής συμπερασμάτων που βασίζονται μόνο σε οπτικές  ομοιότητες. Εδώ είναι  μερικά  βασικά  σημεία  που  πρέπει  να  λάβετε  υπόψη.Μια  εξήγηση  για τα σχήματα  που  μοιάζουν με φέρετρο στις φωτογραφίες της NASA είναι η παρεϊδολία, ένα ψυχολογικό φαινόμενο όπου ο ανθρώπινος εγκέφαλος  αντιλαμβάνεται οικεία  μοτίβα, όπως  πρόσωπα ή αντικείμενα, σε τυχαία ή διφορούμενα ερεθίσματα. 



Η Παρειδωλία έχει οδηγήσει σε πολλούς παρόμοιους ισχυρισμούς στο παρελθόν,συμπεριλαμβανο- μένου του περίφημου πρόσωπου στον Άρη, που αποδείχθηκε  ότι ήταν ένας φυσικός  σχηματισμός βράχου.Η NASA δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τους ισχυρισμούς για αρχαία αιγυπτιακά φέρετρα στον  Άρη. Η  διαστημική  υπηρεσία  συνεχίζει  να  επικεντρώνεται  στους  κύριους  στόχους  της αποστολής της: την εξερεύνηση της γεωλογίας, του κλίματος και των δυνατοτήτων του  Άρη  για προηγούμενη ή παρούσα ζωή. 


Οι αποστολές της NASA στον Άρη στοχεύουν στη συλλογή δεδομένων που μπορούν να βοηθήσουν στην απάντηση θεμελιωδών ερωτημάτων σχετικά  με την ιστορία του πλανήτη και την ικανότητά του να υποστηρίζει  ζωή. Παρά τον  σκεπτικισμό, ο ενθουσιασμός  που δημιουργείται  από αυτούς τους  ισχυρισμούς   υπογραμμίζει   τη   διαρκή   γοητεία   της  ανθρωπότητας  με  το   άγνωστο. Η πιθανότητα  να  ανακαλύψουμε  σημάδια  προηγούμενης ζωής  ή  αρχαίων  πολιτισμών  στον Άρη τροφοδοτεί την περιέργειά μας και οδηγεί στην επιστημονική εξερεύνηση.






20.Γνωρίζατε ότι υπάρχει κρυμμένη υποβάλια πόλη στην Αίγυπτο;


  
 

Στην  απέραντη  έκταση  της  Μεσογείου  στα ανοικτά  των ακτών της  Αιγύπτου  βρίσκεται  ένα
ΗΡΑΚΛΕΙΟ  ΤΗΣ
ΑΙΓΥΠΤΟΥ
αρχαίο  μυστικό  του  οποίου οι  συσσωρεύσεις  έχουν  ξεχαστεί.  Το Ηράκλειο της Αιγύπτου,γνωστό και ως Θώνης στην αρχαία Αίγυπτο, ήταν λιμάνι και κέντρο τραχείας, μια πόλη γεμάτη ζωή και δραστη - ριότητα.   Όμως  πριν από δύο χρόνια,  αυτή  η ζωντανή μητρόπολη εξαφανίστηκε κάτω από το νερό, αφήνοντας πίσω του μόνο θρύλους και μυστήρια.
  









Η εξιλέωση του Ηρακλείου είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά αρχαιολογικά ευρήματα στη σύγχονη ιστορία. Το 2000, ο αρχαιολόγος  Franck Goddio  και  η ομάδα του ανακάλυψαν τα ερείπια  αυτής της  χαμένης  πόλης  θαμμένη  κάτω  από την άμμο και  τα  στρώματά της σε βάθος περίπου δέκα  μέτρων. Αυτά τα σκυλιά αποκάλυψαν βυθισμένους κόσμους ναών, γιγάντια  αγάλματα, κοσμημα - τοπωλεία  και  πολλά   άλλα  αντικείμενα  που  μας  προσφέρουν  μια  συναρπαστική  ματιά  στον νομάδα.Το Ηράκλειο δεν ήταν μόνο ένα σημαντικό εμπορικό κέντρο, αλλά και ένα κρίσιμο σημείο εισόδου στην Αίγυπτο κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Φαραώ.






Η σημασία του αντικατοπτρίστηκε στα εντυπωσιακά λείψανα που βρέθηκαν, μια σειρά από γιγά - ντια  αγάλματα, χρυσά και χάλκινα νομίσματα και διάφορα θρησκευτικά και καθημερινά αντικεί- μενα  που  κάποτε  φύλαγαν  τον ναό  του  Αμον,  αφηγούνται  τις ιστορίες  ενός  προηγμένου  και ευσεβούς πολιτισμού.Οι παρακάτω ναοί διατηρούν την ομορφιά του παρελθόντος με τα ιερογλυ - ιφικά τους γραπτά  και  κάθε  νέα ανακάλυψη δίνει περισσότερες ενδείξεις για το πώς ζούσαν και ζούσαν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι. 



Συνάντησε  το  χαμένο  μυστήριο  του  Ηρακλείου. Στη συνέχεια, οι θεωρίες προτείνουν ότι  ένας συνδυασμός σεισμών, πωλητών και καθίζησης του εδάφους προκάλεσε την πτώση. Αυτή η πόλη, που ήταν κάποτε φάρος  εμπορίου  και  πολιτισμού, διατηρήθηκε  στα  νερά  της Μεσογείου  σαν χρονοκάψουλα.Οι εργασίες ανασκαφής  και συντήρησης  συνεχίζονται και περισσότερα  μυστικά του Ηρακλείου αποκαλύπτονται κάθε  χρόνο.   Η  έρευνα  αποκάλυψε  εκπληκτικές  λεπτομέρειες σχετικά με την καθημερινή ζωή της πόλης, τις θρησκευτικές  πρακτικές και  τις επιχειρηματικές συναλλαγές.   Τα ερείπια του Ηρακλείου είναι απόδειξη  του πώς  η  ανθρώπινη  ευρηματικότητα και οι δυνάμεις της φύσης μπορούν να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας.
  



Αυτή  η  ανακάλυψη  αιχμαλώτισε  τη  φαντασία  ιστορικών  και  αρχαιολόγων  καθώς  και   του ευρύτερου κοινού. Το Ηράκλειο δεν είναι απλώς ένας ιστορικός τόπος; Μια πρόσκληση να φαντα- στούμε πώς ήταν η ζωή σε μια από τις σημαντικότερες πόλεις της αρχαιότητας που έχει χάσει ένα παράθυρο στον κόσμο.   Οι θησαυροί που κρύβονται κάτω από τα νερά του  Ηρακλείου είναι  ένα μυστήριο που δεν παρασύρεται, ελπίζοντας να πει τα μυστικά του στο κοινό.



Έτσι το Ηράκλειο, η πόλη κρυμμένη κάτω από το νερό, λάμπει μέσα από την ευθραυστότητα των πολιτισμών μας και το φως  του εξωτερικού της γης  και  της  θάλασσας.   Αυτή η ανακάλυψη όχι μόνο εμπλουτίζει την κατανόηση μας για την αρχαία Αίγυπτο,αλλά επίσης διεγείρει την περέργεια και  το  ενδιαφέρον  μας   για   τα  μυστήρια   που περιμένουν   να  ανακαλυφθούν  στα  βάθη   της θάλασσας. 




21.Το μποζόνιο Higgs.



Το μποζόνιο Higgs,ένα θεμελιώδες σωματίδιο που προβλέφθηκε θεωρητικά από  τον Peter  Higgs,
ΜΠΟΖΟΝΙΟ  HIGGS
ίσως να κρύβει το κλειδί στην ερώτηση  γιατί τα στοιχειώδη σωμα - τίδια έχουν μάζες; Εάν ο ήχος δεν μπορεί να διαδοθεί στο κενό, γιατί οι ηλεκτρικές σκούπες κάνουν τόσο θόρυβο; 







Αυτός ο γρίφος αγγίζει πραγματικά μία σπουδαία κατάκτηση  της σύγχρονης  Φυσικής, το κενό ή αλλιώς ο κενός χώρος, κάθε άλλο παρά κενό είναι. Είναι  κυριολεκτικά "θορυβώδες" και  γεμάτο δυνητικά σωματίδια και πεδία δυνάμεων. Η προέλευση της μάζας φαίνεται να είναι συνυφασμένη με   αυτό  το  φαινόμενο.  Στην  θεωρία  της  σχετικότητας, υπάρχει  σημαντική  διαφορά  μεταξύ σωματιδίων με και χωρίς μάζα.Κάθε άμαζο σωματίδιο ταξιδεύει με την ταχύτητα του φωτός, ενώ τα σωματίδια με μάζα δεν μπορούν να αγγίξουν ποτέ αυτό το όριο ταχύτητας.  




Πως προκύπτει η μάζα στα υποατομικά σωματίδια; Το Higgs  πρότεινε  πως  το  κενό περιέχει ένα "πανταχού παρών" πεδίο που μπορεί να επιβραδύνει κάποια (ειδάλλως άμαζα) στοιχειώδη σωμα - τίδια,όπως ένα δοχείο με μέλι επιβραδύνει  μία σφαίρα μεγάλης ταχύτητας. Τέτοια  σωματίδια  θα συμπεριφέρονται σαν σωματίδια με μάζα, που ωστόσο ταξιδεύουν με ταχύτητες μικρότερες αυτής του φωτός.Άλλα σωματίδια,όπως τα φωτόνια, είναι απρόσβλητα στο  πεδίο, δεν  επιβραδύνονται και παραμένουν άμαζα.


Αν και το πεδίο Higgs δεν είναι καθεαυτό μετρήσιμο, επιταχυντές μπορούν να το διεγείρουν και να απελευθερώσουν ανιχνεύσιμα σωματίδια που ονομάζονται μποζόνια Higgs.Μέχρι  στιγμής,πειρά - ματα με τους πιο ισχυρούς επιταχυντές στον κόσμο δεν έχουν παρατηρήσει και ένα μποζόνιο  Higg Higgs, αλλά άμεσα πειραματικά δεδομένα υποδεικνύουν πως οι φυσικοί των στοιχειωδών  σωμα - τιδίων είναι μπροστά σε μία μεγάλη ανακάλυψη.

(Howard E. Haber)







22.Η αρμονική σύγκλιση των πλανητών.





Η περίοδος  κάθαρσης  της  ανθρώπινης  συνειδητότητας  άρχισε  στις  16 αυγούστου 1987,με την
ΑΡΜΟΝΙΚΗ 
ΣΥΓΚΛΙΣΗ
Αρμονική σύγκλιση 5 πλανητών του ηλιακού μας συστήματος. Του Ερμή ,της Αφροδίτης, του Κρόνου ,του Αρη και του Δία που ευθυγραμμίστηκαν σε μία σπάνια πλανητική σύμπτωση που ονομάζετε ,αρμονική σύγκληση, πλανητών ,και η οποία ολοκληρώθηκε την 21/12/2012 με την ευθυγράμι- ση του συνόλου των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος .










Η σύγκληση αυτή σύμφωνα με  τους  επιστήμονες  συνοδεύτηκε  από μία ανεξήγητη  αναβάθμιση της ποιότητας και της συχνότητας του ηλιακού φωτός που είχε θετικές επιδράσεις στο ανθρώπινο dna  το οποίο σταδιακά  άρχισε να αναβαθμίζετε! Στην εποχή  μας φαίνεται ότι βιωνούμε και ένα επιπλέον απίθανο γαλαξικό γεγονός,που είναι η ολοκλήρωση του γαλαξιακού έτους που συμβαίνει κάθε 250.000.000 έτη.



Είμαστε  τα  γένη  των  ανθρώπων  που  αποτελούν  τον  σύνδεσμο  και  την  κοσμογονική γέφυρα μεταξύ των δύο αυτών !!Εκείνου που τελείωσε και σε αυτον που ήρθε!!!




23.Συμπτωμάτα του τελευταίου φλας.



Η  Γήινη  Συμμαχία  ανέφερε ότι,  ξεκινώντας  από  τις  15 του  Ιούλιου,  έχουμε  επηρεαστεί  από  έναν
ΦΛΑΣ
τόνο Συμπαντικών  συχνοτήτων.Μεγάλη έκρηξη  πλάσματος  κατα - γράφηκε στο πίσω μέρος του Ήλιου, ένα  μεγάλο κοραλλιογενές  κομμάτι 2.300 χλ το δευτερόλεπτο που ταξίδεψε με μαγευτική ηλεκτρομαγνητική ηλεκτρομαγνητική δύναμη προς την επιφάνεια της Γης. 







Ως  εκ  τούτου, αυτές  οι  εκδιώξεις  υποστήριξαν  ολόκληρο  τον  πλανήτη  με  τόνους  εξωτικής  κοσμικής  ακτινοβολίας  που  τερμάτισε  το παλιό  3D  Matrix  και  επίσης  χρησιμεύουν  για  να αποξενώσουν το Ηλιακό μας Σύστημα. 



Η ένταση αυτής της ηλιακής λάμψης παράγει πολυάριθμα συμπτώματα σε όλους  τους  Σπόρους των Αστριών στη Γη, γι' αυτό πρέπει να προσέχουμε περισσότερο τον εαυτό μας και μην ξεχνάμε να αναπνέουμε αυτές τις συχνότητες που φτάνουν σε εμάς με την Ταχύτητα του Θεού. 


(Michele Amore)






24.Aρχαία ελληνική επιτύμβια στήλη.






Η αρχαία αυτή ελληνική ανάγλυφη επιτύμβια στήλη ανάγεται στο 100 π.Χ.  και  φυλάσσεται  στο 
LAPTOS
Paul  Getty Museum,  στην  Καλιφόρνια  των ΗΠΑ  και δείχνει  ένα νεαρό κορίτσι να επιδεικνύει ένα αντικείμενο ανοικτό σε ορθή γωνία σε μια γυναίκα.







Πρόκειται για χρονοταξιδιώτισσα ή μήπως στην αρχαία Ελλάδα διεθετάν laptos;

Παρατηρείστε στα πλευρά του laptop και τις εισόδους για USB!




25. Το 'Αγιο  'Ορος !



Το Αγιο Ορος  ανήκει  στην  θεά  Αρτέμιδα  και την προ εβραϊκή χριστανική  εποχή  επιτρέπονταν οι 
Η ΜΥΣΤΙΚΗ 
ΗΓΟΥΜΕΝΗ 
γυναίκες και όχι οι άνδρες.Εδίωξαν τότε τις όποιες αντικατατέστησαν με μονα- χούς, συν ότι  καπέλωσαν  με τις Βυζαντίνου  τύπου μονές  τα αρχαία ιερά.Και να μην ξεχνάμε ότι στο "Αγιο 'Ορος" από κάτω υπάρχουν περιεργές  στοές, για αυτό και οι συνεχόμενοι τοπικοί σεισμοί των τελευταίων ημερών όπου στα  δύο χιλιό - μετρα,πιο δίπλα,δεν κουνιούνται καθόλου.









Και να μην ξεχνάμε ότι δεν είχαν μαζευτεί τυχαία, προ πολύ λίγων ετών πολεμικά πλοία κοντά στο "Αγιο Ορος".Και να μην ξεχνάμε  ότι στα υπόγεια του Αγίου Ορου υπάρχει  άπλετη αρχαία γνώση γνώση, τεχνολογία  και  Ολύμπια  τεχνογνωσία και γενικώς να είμαστε υποψιασμένοι.Οσον αφορά την παλαιά "Μονή Εσφιγμένου".Υπάρχει  στα υπόγεια  της γνώση  της διαθήκης του Προμηθέως και ο "νοών νοείτω".Εχουν απόλυτη γνώσην οι φύλακες!



Σαν  πολλά δεν ήταν τα  2000 απολύτου σκότους  και απόκρυψης της αρχαίας γνώσεως στο "Αγιο Ορος"; ΄Εχουμε  ξαναπεί  ότι  θα φαγωθούν όλοι  μεταξύ  τους, έτσι  ώστε  να αναδυθεί  εκ νέου ο πατρώος και αρχέγονός Ελληνισμος !!!






26. Ο  πλανήτης  Ερμής  έχει έναν  “μανδύα”  διαμαντιών  στο  εσωτερικό  του .






Χρησιμοποιώντας δεδομένα από το διαστημόπλοιο messenger της NASA, επιστήμονες  πιστεύουν
ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ  ΣΤΟΝ
ΕΡΜΗ

ότι ένα στρώμα από διαμάντια, πάχους 15 χλμ, μπορεί  να  βρίσκεται κάτω από τον φλοιό του Ερμή.Ο Ερμής είναι ο πιο μικρός  πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα και ο κοντινότερος στονΉλιο.Ο Ερμής έχει πολλές  ιδιότητες  που  τον ξεχωρίζουν  από άλλους  πλανήτες. Αυτές περιλαμβάνουν  την  σκοτεινή  επιφάνειά  του,τον  εξαιρετικά  πυκνό πυρήνα του και το πρόωρο τέλος της ηφαιστειακήςεποχής του.









Επίσης, έχουν εντοπιστεί στην επιφάνειά του στοιχεία  γραφίτη, ένα είδος άνθρακα.  Αυτά  κάνουν τους  επιστήμονες  να  πιστεύουν  ότι  ο  μικροσκοπικός   πλανήτης  είχε  έναν  ωκεανό   μάγματος πλούσιο σε άνθρακα. Αυτός ο ωκεανός πιθανώς δημιούργησε τα στοιχεία γραφίτη και τη σκοτεινή απόχρωση της επιφάνειας του Ερμή.Η ίδια  διαδικασία  μπορεί  να  οδήγησε  και στο σχηματισμό ενός μανδύα πλούσιου σε άνθρακα κάτω από την επιφάνεια. Η ομάδα πίσω από αυτά τα ευρήματα πιστεύει ότι αυτός ο μανδύας  δεν είναι  γραφένιο, όπως  πίστευαν  προηγουμένως, αλλά ένα άλλο, πολύ πιο πολύτιμο είδος άνθρακα: διαμάντια.





Επιστήμονες  χρησιμοποίησαν  προηγούμενες γνώσεις, τα δεδομένα από το διαστημόπλοιο,καθώς καθώς και ένα σύστημα computer modeling για να αξιολογήσουν δεδομένα σχετικά με το εσωτε - ρικό του Ερμή, τα οποία τους έδωσαν ενδείξεις  για  το πώς θα μπορούσε  να έχει δημιουργηθεί ο μανδύας διαμαντιών στον Ερμή.Οταν σχηματίστηκε ο Ερμής  πριν από  περίπου  4,5 δις  χρόνια, ο πυρήνας του πλανήτη ήταν υγρός και σταδιακά κρυσταλλώθηκε  με την πάροδο του χρόνου. Η ακριβής  φύση  των στερεών  φάσεων  στον εσωτερικό  πυρήνα δεν είναι επί του  παρόντος καλά γνωστή, αλλά η ομάδα πιστεύει ότι αυτές οι φάσεις πρέπει να ήταν χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα.




Ο υγρός πυρήνας πριν από την κρυστάλλωση περιείχε  λίγο άνθρακα· επομένως, η  κρυστάλλωση οδηγεί σε εμπλουτισμό άνθρακα στο υπολειπόμενο τήγμα συνέχισε.Σε   κάποιο  σημείο, επιτυγχά - νεται ένα όριο  διαλυτότητας,   που  σημαίνει  ότι  το  υγρό  δεν μπορεί  να  διαλύσει  περισσότερο  άνθρακα και σχηματίζεται διαμάντι.Το διαμάντι είναι ένα αρκετά πυκνό ορυκτό και υπολογίζεται ότι κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας,είχε επιπλεύσει στην  κορυφή  του πυρήνα, σταματώ σταματώντας στο όριο μεταξύ του πυρήνα και του μανδύα του Ερμή.Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα το σχηματισμό  ενός στρώματος  διαμαντιών πάχους περίπου  ενός  χιλιομέτρου  που  συνέχισε να αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνο



Ο Ερμής σχηματίστηκε πολύ πιο κοντά στον ήλιο,πιθανότατα από ένα σύννεφο σκόνης πλούσιο σε άνθρακα. Κατά συνέπεια,ο Ερμής περιέχει λιγότερο οξυγόνο και περισσότερο άνθρακα από άλλου άλλους πλανήτες, γεγονός που οδήγησε  στο σχηματισμό  ενός στρώματος  διαμαντιών. Ωστόσο, ο πυρήνας της Γης περιέχει επίσης άνθρακα και ο σχηματισμός διαμαντιών στον πυρήνα της Γης. Η ανακάλυψη του μανδύα διαμαντιών  στον Ερμή  έχει  σημαντικές  επιπτώσεις  για  την  επιστήμη, καθώς μπορεί να αναθεωρήσει τις υπάρχουσες θεωρίες για τη γεωλογική και θερμική εξέλιξη του πλανήτη. 




Η παρουσία διαμαντιών δηλώνει εξαιρετικά υψηλές πιέσεις  και θερμοκρασίες  κατά τη  διάρκεια διάρκεια  της δημιουργίας  του πλανήτη, κάτι  που μπορεί  να προσφέρει νέες πληροφορίες για τις συνθήκες στο πρώιμο ηλιακό σύστημα. Η ανακάλυψη αυτή μπορεί  επίσης να επηρεάσει τις θεω - ρίες για την κατανομή των στοιχείων και των ορυκτών στους  πλανήτες του ηλιακού συστήματος. συστήματοςΤέλος,αυτά τα ευρήματα αναμένεται να ενισχύσουν το ενδιαφέρον για την εξερεύνηση του πλανήτη  και άλλων  σωμάτων  του  ηλιακού  συστήματος. Η  προοπτική  εύρεσης  πολύτιμων ορυκτών μπορεί να οδηγήσει σε νέες αποστολές και στην εξερεύνηση του διαστήματος.




27.Μια πιθανή μαύρη τρύπα μέσης μάζας κρύβεται ακριβώς δίπλα στην υπερμεγέθη μαύρη τρύπα του γαλαξία μας.



 Οι  αστρονόμοι   εντόπισαν  μια  σπάνια  μαύρη  τρύπα  "κρίκο  που  λείπει" και  αυτή  κρύβεται
ΣΠΑΝΙΑ  ΜΑΥΡΗ
ΤΡΥΠΑ
ακριβώς  στο  κέντρο  του  γαλαξία μας. Το  αστρικό  σμήνος IRS 13 είναι από καιρό ένα παζλ για τους αστρονόμους. Βρίσκεται μόλις ένα δέκατο  του  έτους  φωτός  από  την  καρδιά  του  Γαλαξία μας, όπου βρίσκεται η υπερμεγέθης μαύρη τρύπα Τοξότης A', η  εγγύτητα  του σμήνους με την ισχυρή βαρυτική έλξη της τεράστιας μαύρης τρύπας σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει μεγάλη δομή. 






Όμως, μετά από έρευνα, οι ερευνητές ανακάλυψαν  ότι τα  καυτά, ογκώδη  αστέρια  του  σμήνους κινούνται με τάξη. Η εξήγησή  τους, που περιγράφεται σε  μια μελέτη  που δημοσιεύτηκε  στις 18 Ιουλίου , είναι ότι τα αστέρια είναι αγκυροβολημένα από μια άπιαστη μαύρη τρύπα  που αλληλε - πιδρά με τον Τοξότη  Α.   Αυτό  το  συναρπαστικό  αστρικό  σμήνος  συνέχισε  να  εκπλήσσει  την επιστημονική κοινότητα από τότε  που ανακαλύφθηκε  πριν  από περίπου  είκοσι  χρόνια. Αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν ένα ασυνήθιστα βαρύ αστέρι. Με τα  δεδομένα  υψηλής  ανάλυσης, ωστόσο, μπορούμε τώρα να επιβεβαιώσουμε τη σύνθεση του δομικού στοιχείου με μια μαύρη τρύπα μέσης μάζας στο κέντρο.



Οι  μαύρες  τρύπες  γεννιούνται από  την κατάρρευση  γιγάντων αστεριών  και  αναπτύσσονται με αέριο, σκόνη, αστέρια και άλλες  μαύρες τρύπες. Επί  του  παρόντος,  οι  γνωστές  μαύρες  τρύπες τείνουν να εμπίπτουν σε δύο γενικές κατηγορίες: μαύρες τρύπες αστρικής μάζας, που κυμαίνονται από  μερικές  έως  μερικές δεκάδες  φορές  τη μάζα  του  ήλιου, και  υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες, κοσμικά τέρατα να είναι οπουδήποτε από μερικά εκατομύριων με μάζα 50 δισεκατομυρίων φορές μεγαλύτερη από τον ήλιο. Οι μαύρες τρύπες μέσης μάζας, οι οποίες, θεωρητικά, κυμαίνονται από 100 έως 100.000 φορές τη μάζα του ήλιου,είναι οι πιο άπιαστες μαύρες τρύπες στο σύμπαν. 


Ενώ  οι  επιστήμονες  έχουν εντοπίσει  στοιχεία  για  πολλούς υποσχόμενους  υποψηφίους ,  καμία μαύρη τρύπα μέσης μάζας δεν έχει επιβεβαιωθεί οριστικά.







28.Η NASA ανακάλυψε κάτι στον Άρη το οποίο δε θα έπρεπε να είναι εκεί.






Η NASA ανακοίνωσε πως το rover Curiosity, κινούμενο στην επιφάνεια  του  Άρη  σε  μία περιοχή
ΒΡΑΧΟΣ ΣΤΟ ΑΡΗ
γνωστή ως Gediz Vallis, πέρασε πάνω από ένα βράχο ο  οποίος  προ - σέλκυσε το ενδιαφέρον των επιστημόνων. Ανακαλύφθηκε λοιπόν ένα σύμπλεγμα κίτρινων κρυστάλλων  οι οποίοι αποτελούνται από καθα- ρό θείο.








Και ενώ ορυκτά που περιέχουν θείο έχουν παρατηρηθεί ξανά στον Κόκκινο Πλανήτη,είναι η πρώ- τη φορά που εντοπίζεται καθαρο θειο. Σχηματίζεται  μόνο σε  συγκεκριμένες συνθήκες, οι οποίες δεν έχουν  συσχετιστεί  έως  τώρα με  την ιστορία αυτής  της τοποθεσίας. Το να βρούμε ένα πεδίο πετρωμάτων  από καθαρό  θείο  είναι  σαν  να  βρίσκουμε  μία όαση  στην έρημο. Δε θα έπρεπε να υπάρχει εκεί, οπότε τώρα πρέπει να το εξηγήσουμε. 




Αφού  εντόπισαν  τους κίτρινους  κρυστάλλους  με  την  κάμερα  στο  ρομποτικό  βραχίονα  του Curiosity, οι επιστήμονες πήραν δείγματα. Τα επιστημονικά όργανα του Curiosity  τα ανέλυσαν και επιβεβαίωσαν πως πρόκειται για καθαρό θείο.







  29.Τι απέγιναν οι σημαίες που άφησαν οι αστροναύτες του Απόλλωνα στο φεγγάρι;



Ακόμα κι αν οι σημαίες παρέμειναν όρθιες  όταν  τα  πληρώματα  εκτοξεύτηκαν  από  το   φεγγάρι
ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ
ΣΤΟ  ΦΕΓΓΑΡΙ
είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν βρίσκονται  στην ίδια  κατάσταση  όπως όταν αναπτύχθηκαν για πρώτη φορά στη σεληνιακή επιφάνεια.Πριν από 55 χρόνια, σήμερα, η ύψωση της σημαίας  του "Apollo 11"στην αρχαία σεληνιακή  επιφάνεια διήρκεσε  10  λεπτά κατά τη  διάρκεια της περιπέτειας του Neil Armstrong και του Buzz Aldrin, διάρκειας δυόμισι ωρών σε φεγγάρι, τον Ιούλιο του 1969. 







Αλλά αυτό το θεμελιώδες γεγονός στην ιστορία της "βεξιλολογίας" δεν ήταν χωρίς πολλές  συζη - τήσεις, συζητήσεις  και  πρώιμες  ανησυχίες   που  άρχισαν  να  προβάλλονται  στο  κοντάρι  της πολιτικής σχετικά με το "ποιός ανήκει το φεγγάρι;" (Βεξιλολογία  είναι  η  μελέτη της ιστορίας, του συμβολισμού  και της χρήσης των  σημαιών). Η αμερικανική  σημαία είναι ιδιαίτερα ισχυρή και φαίνεται να είναι παρούσα στις εικόνες σχεδόν  κάθε  βασικού  γεγονότος  στην αμερικανική ιστορία, από τις προσγειώσεις του Απόλλωνα στο φεγγάρι μέχρι τους πυροσβέστες που υψώνουν τη σημαία πάνω από τα ερείπια του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στις 9/11 το 2001. 



"Είναι δύσκολο να σκεφτείς  οποιαδήποτε άλλη σημαία που έχει επενδύσει τόσο πολύ  σε  νόημα. Το Stars and Stripes εκφράζει το πνεύμα,την ιστορία και την ταυτότητα ενός ολόκληρου έθνους".







30.Το ακριβότερο κομμάτι τεχνουργημάτων στον πλανήτη Γη.






Αυτό το κομμάτι  είναι το ακριβότερο  κομμάτι τεχνουργημάτων  στον πλανήτη  Γη, η  μάσκα του
ΜΑΣΚΑ
νεαρού Αιγύπτιου βασιλιά Tut Ankh Amun, η μάσκα είναι καθαρό χρυσός και σπάνιου τύπου, και περιέχει  πολύτιμους λίθους, εκ των οποίων  είναι σπάνιοι και εκ των οποίων δεν υπάρχουν τώρα στη Γη.



Είναι γραμμένο στη μάσκα (Η  δύναμη  ανοίγει  τα  φτερά  της  σε όσους  την αξίζουν, και  ο θάνατος  ανοίγει τα  φτερά του  σε κάθε δειλό) μόνο  που  είναι μάστορας  της κατασκευής,  που στα  αρχαία  χρόνια  ήταν  κάτι  αδύνατο  να συμβεί, αλλά συνέβη από  τα χέρια του αρχαίου Αιγύπτιου  μου πρόγονοι  που έκαναν το αδύνατο πάνω από την ιερή γη του Κεμέτ. 






Αυτό  το  κομμάτι  είναι  το ακριβότερο  κομμάτι  αρχαιοτήτων  στον  πλανήτη  Γη, η  μάσκα του νεαρού  Αιγύπτιου  βασιλιά  Τουταγχαμών. Η  μάσκα  είναι  καθαρό  χρυσάφι, ο  τύπος  της  είναι σπάνιος, και περιέχει πολύτιμους λίθους, μερικές από τις οποίες είναι σπάνιες και μερικές από τις οποίες δεν υπάρχουν τώρα στη Γη.




Είναι  γραμμένο  στη  μάσκα: "Η δύναμη ανοίγει τα φτερά της σε εκείνους που την αξίζουν, και  ο θάνατος ανοίγει τα φτερά του σε κάθε δειλό".Ωστόσο, είναι καλοφτιαγμένο, και αυτό στην αρχαία εποχή είναι αδύνατο να συμβεί, αλλά συνέβη  από το χέρι των αρχαίων Αιγυπτίων  προγόνων  μου. Δημιούργησαν το αδύνατο στην ιερή γη του "Κεμέτ".






31.Δείτε το "σκοτεινό πλάσμα" που εκτόξευσε ο Ήλιος στη Γη και θα προκαλέσει γεωμαγνητική καταιγίδα.






Εντυπωσιακή και σπάνια σκηνή του φαινομένου κατέγραψε ηλιακό παρατηρητήριο.Το διαστημι -
ΣΠΑΝΙΑ  ΣΚΗΝΗ
κό παρατηρητήριο SDO  της  NASA  που  έχει αποστολή τη  μελέτη του  Ήλιου  και  των φαινομένων  του  κατέγραψε στις  21/7/24  μια ακόμη πολύ ισχυρή έκλαμψη στο μητρικό μας άστρο.





 





Οι  ηλιακές  εκλάμψεις   είναι  εκρήξεις  που  παρατηρούνται  όταν  έντονη   δραστηριότητα   στα μαγνητικά πεδία του Ήλιου προκαλεί έκλυση τεράστιας ενέργειας που συνοδεύεται με μια λάμψη. Οι εκρήξεις αυτές εξαπολύουν γιγάντιες  ποσότητες  φορτισμένων  σωματιδίων  που δημιουργούν ένα κοσμικό τσουνάμι. Αν η έκρηξη γίνει σε περιοχή  του Ήλιου  που  εκείνη την στιγμή  "βλέπει" τη  Γη το τσουνάμι των  σωματιδίων  φτάνει στον  πλανήτη  μας  και  δημιουργεί  γεωμαγνητικές καταιγίδες προκαλώντας φαινόμενα όπως το σέλας αλλά  και παρεμβολές  στους τηλεπικοινωνια - κούς δορυφόρους και τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας.





Η νέα έκλαμψη συνέβη στην ηλιακή κηλίδα AR3757 σε μια περιοχή  του  μητρικού μας  άστρου η οποία έβλεπε τη δεδομένη στιγμή  τη Γη  και αναμένεται η επερχόμενη  γεωμαγνητική  καταιγίδα. Η θέση  που βρισκόταν  το  SDO τη  στιγμή  που κατέγραφε  την  έκλαμψη  ήταν τέτοια  ώστε  το χαμηλότερης θερμοκρασίας και μεγάλης πυκνότητας  πλάσμα (ιονισμένο αέριο)  που  εκτοξεύεται από την επιφάνεια  του Ήλιου να μοιάζει με μια  σκιά που κάνει  ξαφνικά  την εμφάνιση  της στην κάμερα.






32. Γαλαξίας και πεφταστέρια.





Εάν είστε σε διακοπές σε ένα μέρος με σκοτεινό ουρανό,εκμεταλλευτείτε τις νύχτες χωρίς
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ
ΤΡΙΓΩΝΟ
φεγγάρι αυτή  την εβδομάδα  για να δείτε  τον  Γαλαξία  μας, ο οποίος  αυτές τις ημερομηνίες διασχίζει τον ουρανό από βορρά προς νότο. 


Χρησιμοποιήστε το καλοκαιρινό τρίγωνο ως αναφορά,και ο αστερισμός Τοξότης θα υποδεικνύει το αόρατο κέντρο. 







Αυτή  την  εβδομάδα ( 22 εως 28 Ιουλίου 2024 ) τα ξημερώματα θα μπορέσετε να δείτε το φεγγάρι που φθίνει να ταξιδεύει  στα νοτιοανατολικά. Στις  30 θα  το  βρείτε  πάνω από  τον  Άρη  και  την επόμενη  μέρα  θα  ευθυγραμμιστεί  με  τον Δία  και  τον  Αλντεμπαράν. Με  σκοτεινό ουρανό,  θα μπορούσε να δει ένας μετεωρίτης από τα υδροειδή δέλτα,που θα είναι ενεργός όλη την εβδομάδα. 







33.Κυνάδες ημέρες.





Στην αρχαιότητα το χρονικό διάστημα μετά τις 21 Ιουλίου αναφέρεται ως  "κυνάδες ημέρες" που
ΜΕΓΑΛΟΣ  ΚΥΝΟΣ

φέρνουν κακοτυχία  αρρώστιες  και δυσκολίες στους  ανθρώπους. Ο Διόδωρος  Σικελιώτης  περιγράφει πως  όταν ο Σείριος πλησίαζε σε τροχιά τις  Κυκλάδες, τις  κατέκαιγε  και  προκαλούσε  τα  λεγόμενα κυνικά  καύματα, δηλαδή  καταστροφές  που  προέρχονται  από  τον αστερισμό του Μεγάλου κυνός.Στέρευαν οι πηγές,δεν υπήρχε ανεμος καταστρέφονταν οι καλλιέργειες. 








Έτσι,λοιπόν,οι κάτοικοι των Κυκλάδων ζήτησαν τη βοήθεια του θεού Απόλλωνα και του μαντείου των  Δελφών  για  να  δώσει  λύση  στο  πρόβλημά  τους.   Ο  Απόλλωνας  τους  έδωσε  χρησμό  να καλέσουν τον θεό Αρισταίο.O Ήλιος βρίσκεται κοντά  στον  Αστέρα  Σείριο. Το  πιο  λαμπερό  του ηλιακού μας συστήματος. Είναι ένας ακόμα ήλιος , ο Σείριος, είναι ένα αστέρι το οποίο βρίσκεται στον αστερισμό του Μεγάλου Κυνός  και  συνδέεται με πάρα πολλά  γεγονότα και  με πάρα πολλά φαινόμενα.Ο Σείριος σαν αιτία της καλοκαιρινής ζέστης, και πίστευαν ότι αυτός ήταν και η  αιτία της λύσσας των σκύλων. 





Μέσα στα Ομηρικά έπη διαφαίνεται  ότι τόσο οι Πλειάδες όσο και ο Σείριος είχαν κάποια αστρο - νομική   δράση   σχετική   με  την  πτώση  της  Τροίας.  Κάποιοι  υποστηρίζουν  ότι  υπάρχει  ένα κρυμμένο νόημα στην Ιλιάδα του Ομήρου, όπου ο κάθε πρωταγωνιστής και το κάθε γεγονός  στο έπος έχει έναν αστρονομικό και αστρολογικό συμβολισμό.Όταν γινόταν  μάχη ανάμεσα σε ήρωες, εκείνος που νικούσε αντιπροσωπεύονταν από το λαμπερότερο αστέρι.





Ο Αρισταίος,  όταν  έφθασε  στην  Κέα  πάνω  στα  βουνά  του νησιού  έχτισε βωμό  προς τιμή του Ικμαίου Δία και θυσίασε σε αυτόν και τον Σείριο. Τότε, ο Δίας, έστειλε τα μελτέμια που έπνεαν για σαράντα μέρες. Αυτοί οι  σωτήριοι για τις  Κυκλάδες  άνεμοι έσωσαν τους κατοίκους των νησιών  από τα «κυνικά καύματα» και βοήθησαν σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Σύντομα  θα  βρεθούμε και εμείς στο έλεος των κυνάδων ημερών,με τις πυρκαγιές να κατακαίνε τα δάση μας,αλλά δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να καλέσουμε τον Αρισταίο, ούτε και ο Ικμαίος Ζευς θα μεσολαβήσει.






34.Η γέννηση της Αθηνάς.


΄


24 Ιουλίου την γέννηση της Αθηνάς,ημέρα κατά την οποία ευθυγραμίζεται ο Σείριος με τον σηκό  
ΘΕΑ  ΑΘΗΝΑ
του Παρθενώνα. Σε όλες τις αιγυπτιακές παραστάσεις ο Άνουβις και η Εκάτη είναι κυνόμορφοι ( έχουν μορφή σκύλου).  Γεγονός πάντως είναι  πως  στην  "Αρχαία  Ελληνικής  Γραμματεία",  η  θεά  Αθηνά αντιπροσωπεύει την  γένεσι  η  οποία  συντελείται  στο  "Άστρο του Κυνός", τον Σείριο. Για να υπάρχει η "Γένεσις"πρέπει να υπάρχει η συμπαντική  μήτρα  απ’ όπου  ξεκινούν  όλες  οι  δημιουργίες  στον Γαλαξία. 









Αυτή η  συμπαντική  μήτρα  στην  αρχαία  Ελληνική  μυθιστορία  είναι  ο  Υπερίωνας, γυιός  του Ουρανού και της Γαίας και αδελφός του Κρόνου. Γύρω  και  πάνω  από  τον  Υπερίωνα περστρε - φονται οι "Ιωνες" (Όχι  το  ελληνικό  φύλο  των  Ιώνων). Σύνθετη  κατά τον Όμηρο λέξη από την "Ηώη" (ενεργειακό φως,ενεργειακή φωτιά) και το "ναός",και συμβολίζει τον τόπο συγκέντρωση της ενέργειας, η οποία δημιουργεί και κινεί τους πλανήτες στον γαλαξία μας.




Ο Σείριος είναι ένα ενεργειακό νεφέλωμα και το όνομά του σημαίνει "φωτεινός".Αν και με γυμνό οφθαλμό διακρίνεται ένα αστέρι, στην πραγματικότητα είναι διπλό άστρο, αποτελούμενο από ένα λευκό αστέρα και ένα λευκό νάνο.







35. Σπειροειδής γαλαξίας NGC 1566.





Ο σπειροειδής γαλαξίας NGC 1566, χωρίζεται διαγώνια σε αυτή την εικόνα. Το διαστημικό τηλε -
ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΗΣ
ΓΑΛΑΞΙΑΣ
σκόπιο  James  Webb εμφανίζεται  κάτω  δεξιά  και  το  διαστημικό τηλε - σκόπιο Hubble είναι πάνω  αριστερά.Οι εικόνες τουWebb και του Hubble δείχνουν  μια  εντυπωσιακή  αντίθεση,ένα αντίστροφο σκότους και φωτός. φωτός. 













Οι παρατηρήσεις του Webb συνδυάζουν το σχεδόν και το μεσαίο  υπέρυθρο  φως και το ορατό και υπεριώδες φως του Hubble. Η σκόνη απορροφά το υπεριώδες και το ορατό φως, και στη συνέχεια το εκπέμπει ξανά στις υπέρυθρες.Στις εικόνες του Webb, βλέπουμε σκόνη να λάμπει στο υπέρυθρο φως. 



Στις εικόνες  του Hubble, σκοτεινές  περιοχές είναι  όπου το φως των αστεριών απορροφάται από τη σκόνη.




31/7/24                                          ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ                         

                                                                     ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα (ΠΖ)