Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 15 Β

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Συνεχίζω με το Β'μέρος του άρθρου μου <Τα Σημεία των Καιρών Νο 15>,στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι "Διεθνείς Εξελίξεις"  και ο "Επίλογος".

Στο κεφάλαιο "Διεθνείς Εξελίξεις" αναφέρω ενδιαφέροντα-κυριώτερα γεγονότα που συνέβησαν σε 
όλο τον πλανήτη κατά το Β΄εξάμηνο του 2017 και μέχρι του πρώτου δεκαπενθημέρου του Ιανουαρίου 2018,τα οποία δεν αναφέρονται,ως επί το πλείστον,στα Ελληνικά ΜΜΕ και ιστολόγια,εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Δεν θα`αναφερθώ σε γεγονότα ευρέως γνωστά,όπως π.χ τα γεγονότα σε Συρία,Τουρκία,κλπ.

Οι πηγές μου προέρχονται από Ελληνικά και ξένα ιστολόγια,ΜΜΕ και προσωπικές πληροφορίες




ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Γενικά
-------------
Ενώ η μάζα του κόσμου "κοιμάται τον ύπνο του δικαίου" υπάρχει μία "Παγκόσμια Συμμαχία"η οποία εργάζεται επιμελώς για να απελευθερώσει τον πλανήτη μας από την οικουμενική δουλεία με εκατοντάδες χιλιάδες στρατιωτών και πολιτών που λαμβάνουν μέρος σε μία τελική κατά μέτωπο επίθεση κατά της Cabal (κλίκα).Η Συμμαχία αυτή,που βασίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στο Αμερικανικό Στρατό,συνεργάζεται με πολλά έθνη παγκοσμίως,δίνοντας κουράγιο σε πολλούς πληροφοριοδότες να φέρουν επί πλέον στοιχεία στο προσκήνιο άφοβα,δείχνοντας πως το "Βαθύ
Κράτος" της Cabal χάνει αυτόν τον "σκιώδη τρίτο πόλεμο"σε όλα τα μέτωπα.
Η Συμμαχία συλλαμβάνει και ανακρίνει διαρκώς διάφορα πρόσωπα ενώ οι άνθρωποι που κάνουν αυτές τις συλλήψεις είναι πρώην στρατιωτικοί των Ειδικών Δυνάμεων που εργάζονται πλέον ως στρατιωτικοί εργολάβοι.
Ο Πρόεδρος Trump συνεργάζεται με αυτή τη Συμμαχία,βάση σχεδίου,εδώ και μία δεκαετία κατόπιν εντολής των "Φωτεινών Δυνάμεων".Μάλιστα ο ίδιος έχει άμεση πρόσβαση ζωντανής παρακολούθησης βίντεο των επιχειρήσεων που διεξάγονται όλο το 24ωρο,οι οποίες έχουν διαλύσει πλήρως το δίκτυο διακίνησης ανθρώπων-σκλάβων.

Oι Ενοπλες Δυνάμεις(ΕΔ) των ΗΠΑ έχουν πάρει αυστηρά περιοριστικά μέτρα ώστε να μην διαφύγει κανένα μέλος της Cabal στο εξωτερικό.Επειδή όμως κάποιοι ήδη έχουν διαφύγει,υπάρχουν σε εξέλιξη επιχειρήσεις από 40.000 μέλη των ΕΔ στις χώρες που έχουν καταφύγει.
Επίσης έχει δοθεί εντολή στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ,ειδικά τα ιδιωτικά αεροσκάφη που προσπαθούν να διαφύγουν από τον εναέριο χώρο της,να παρεμβάλλονται ή να καταρρίπτονται με συνοπτικές διαδικασίες.Τα υπόστεγα που φυλάσσονται αυτά τα αεροσκάφη παρακολουθούνται διαρκώς και πλέον υπάρχει τρόπος να κλείσουν όλες τις υπόγειες εγκαταστάσεις της Cabal,ταυτοχρόνως.
Οι κινήσεις των ομάδων,που διεξάγουν τις συλλήψεις,γίνονται με τα υπόγεια δίκτυα τραίνων,τεχνολογίας "magrav",που απλώνονται σε ολόκληρο τον κόσμο,όπου οι Navy Seals(ειδικές δυνάμεις του ναυτικού)χρησιμοποιούν διαρκώς.
Η τεχνολογία "Μagrav" περιέχει στην πραγματικότητα τη βασική λειτουργία της μονάδας "Keshe", η οποία δημιουργεί, αποθηκεύει, ενισχύει και κατευθύνει "Mαγνητικά Πεδία Πλάσματος", τα οποία στη συνέχεια της επιτρέπουν να δέχεται και να ακτινοβολεί χρησιμοποιήσιμη ενέργεια πλάσματος από τον περιβάλλοντα χώρο.

Είναι εκπληκτικό το πόσες διαφορετικές επιχειρήσεις βρίσκονται "εν εξελίξει" εξαρθρώνοντας δίκτυα  "παιδοφίλων" και "δουλεμπόρων" σε κάθε βρώμικη μεριά του πλανήτη.Πολλοί απ'αυτούς αντιλαμβάνονται καθυστερημένα το ότι έχουν διωχθεί ποινικά και ζητούν να παρουσιάσουν αποδεικτικά στοιχεία εις βάρος άλλων,ώστε να μειωθούν οι δικές τους ποινές,αλλά τις περισσότερες φορές αυτό είναι περιττό,γιατί τα κατηγορητήρια έχουν συνταχθεί ιδιαίτερα επιμελώς.

Σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας,εδώ και μερικούς μήνες διεξάγονται αερομαχίες,ειδικά στην Ανταρκτική και τις ΗΠΑ,με προκεκκαλυμένα-αόρατα άκρως εξελιγμένα τριγωνικά αεροσκάφη που πετούν με ταχύτητες 3-5 Mach και με ειδικά οπλικά συστήματα που η πλειοηφία αγνοεί
TR-3B
πλήρως.Αντίπαλος είναι εξελιγμένα σκάφη της Cabal με τα οποία προσπαθουν τα μέλη της με τις οικογένειες τους να φύγουν από τον πλανήτη.Συντρίμια από αυτές τις αερομαχίες,καθώς και από άλλες που έχουν συμβεί υψηλότερα και έχουν πέσει στις ΒΑ πολιτείες των ΗΠΑ,όπου πράκτορες της Cabal έχουν μεταφέρει εξαγοράζοντας τα χρέη των αγροτών που τα συνέλλεξαν,με αντίτιμο τη σιωπή τους.
(Εχω αναφερθεί σ'αυτό,στο άρθρο μου του Σεπτ.2016 "Γεγονότα στην Ανταρκτική")

Επίσης ο γνωστος πληροφοριοδότης του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος" Corey Goode,έλαβε πρόσφατα έλαβε πλήρη ενημέρωση 25 ωρών και 15 ωρών από δύο διαφορετικές πηγές σε διάστημα επτά ημερών σχετικά με τις επερχόμενες εξελίξεις.Ανέφερε πως πολλές από τις συλλήψεις,όπως θα δείτε παρακάτω,γίνονται διακριτικά κι'αναίμακτα καθώς πολλά μέλη της Cabal έχουν αρνηθεί να κρυφτούν στα ελάχιστα υπόγεια καταφύγια που τους απομένουν και πως ενώ οι περισσότεροι έχουν ιδιωτικά αεροπλάνα σε 24ωρη ετοιμότητα με τους πιλότους να κοιμούνται μέσα σ'αυτά αναμένοντας,πολλοί βρίσκονται ήδη υπό κράτηση εν αγνοία τους.

Οτιδήποτε παρουσιαστεί από τις έρευνες,θα παρουσιαστεί δημοσίως και θα θεσπισθούν νόμοι ώστε οι ανήθικοι πολιτικοί να καταστούν παράνομοι.Η "Παγκόσμια Συμμαχία" μπορεί να δεχθεί κάποιοι πολιτικοι-μαριονέτες να μη διωχθούν ποινικά αλλά να αποκλειστούν από την πολιτική ζωή δια βίου και να γίνουν τα δημόσια αρνητικά παραδείγματα για την αναγκαιότητα θεσπίσεως νέων νόμων.Συζητείται όμως στους κύκλους της "Συμμαχίας" πως πολλές δίκες να γίνουν μυστικά διότι μόλις παρουσιασθούν τα κατηγορητήρια και οι αποδείξεις,με τα βίας δεν θα γίνει επανάσταση από τον λαό στην Αμερική.
Επίσης εκατοντάδες δικαστές θα καθαιρεθούν από Ομοσπονδιακούς και Πολιτειακούς καθ΄όλη τη διαδρομήπρος τα κάτω σε όλα τα επίπεδα,ενώ τα μυστικά δικαστήρια θα είναι στρατιωτικής φύσεως όπου θα περιλαμβάνουν εκτελεστικά αποσπάσματα και κρεμάλες.Πολλά μέλη της Cabal θα εξαφανισθούν και ούτε θα ακούσουμε γι'αυτούς ξανά,χωρίς να γνωρίζουμε τι τους συνέβη.

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις των ΗΠΑ εξόπλιζαν τη μαύρη αγορά με λαθραία όπλα και ναρκωτικά που εισήγαγαν με Λατίνους λαθρομετανάστες,ενώ η Hillary Clinton και ο George Soros έφεραν και εξόπλισαν από το Μεξικό την οργανωμένη συμμορία των MS-13 για να δημιουργήσουν το τοπικό τους τρομοκρατικό παράγοντα εντός των ΗΠΑ.Οσο για την προσπάθεια του Soros να δημιουργήσει την Antifa,με 18 δις δολάρια,απέτυχε καθώς δεν μπορούν να δημιουργήσουν επεισόδια και
ΣΥΜΜΟΡΙΑ MS-13
Eπίσης"αρμόδιοι" ζητούν την ανάπτυξη δυνάμεων του ΟΗΕ στους δρόμους του Σικάγου.διαμαρτυρίες γιατί όλη η ηγεσία της έχει "μόνιτορς" στους αστραγάλους πλέον.
Αντίφα ή αντιφασισμός,είναι ένα ετερόκλητο κίνημα από αυτόνομες ομάδες κυρίως στις ΗΠΑ και στις χώρες της EE το οποίο το κοινό και κύριο χαρακτηριστικό είναι η αντιπαράθεση τους στην φασιστική ιδεολογία ή φασιστικές ομάδες με άμεσες μορφές δράσης.Είναι γνωστοί για τις μαχητικές διαδηλώσεις τους οι οποίες έχουν προκαλέσει ζημιές σε προσωπικές ιδιοκτήσίες ή έχουν ασκήσει φυσική βία.

Η οικογένεια Clinton προς το παρόν κατάφερε με έξυπνο τρόπο να ελέγξει ένα μεγάλο μέρος χρημάτων της,ενώ έχει θέσει ασφαλιστικές δικλείδες προς όφελος της,όπου σε περίπτωση που συλληφθούν να καταρρεύσει και όλη η Cabal μαζί της.Η Hillary και η κόρη της Chelsea,έχουν ήδη περιοριστεί με "μόνιτορς αστραγάλων"με GPS και τα ονόματα τους βρίσκονται στα σφραγισμένα κατηγορητήρια,ενώ ο Bill έχει κάνει συμφωνία μαρτυρίας.Τα πράγματα είναι τόσο σφικτά γι'αυτούς ώστε είναι πιθανό η Hillary ξαφνικά να υποκύει λόγω υγείας ώστε να σταματήσουν οι έρευνες λόγω θανάτου.

-Στην ψηφιακή κοινότητα "4Chan" που ο κάθε χρήστης μπορεί να παρουσιάζει απόψεις και στοιχεία,ανωνύμως,εμφανίσθηκε πριν μερικούς μήνες κάποιος πληροφοριοδότης με το ψευδώνυμο "Q Anon",σοκάροντας με τις αποκαλύψεις και τις "προφητικές" πληροφορίες του.Η ποιότητα των
Q  ANON ?
πληροφοριών του,αλλά και η περίοδος που πρωτοεμφανίστηκε,δείχνουν πως πιθανόν πrόκειται για τον ίδιο τον Πρόεδρο Trump ή κάποιον που συνεργάζεται μαζί του και έχει την έγκριση του Προέδρου για να αποκαλύπτει αναλόγως.
Επίσης,εμφανίστηκε μία επί πλέον πληροφοριοδότρια με το ψευδώνυμο "Mega Anon" η οποία έδωσε δια ζώσης συνέντευξη και τόνους πληροφοριών στον δημοσιογράφο David Wilcock,της οποίας οι γνώσεις ξεπερνούν κάθε προηγούμενο,σε βαθμό και ρυθμό που ο ίδιος δυσκολεύτηκε να παρακολουθήσει.Η "Mega Anon" έχει άμεση επαφή και σχέση με την "Παγκόσμια Συμμαχία" και επιβεβαίωσε πως οι πληροφορίες που τουλάχιστον παραθέτει ο "Q Anon"είναι αυθεντικές.


Ιούλιος
----------------
-Η Δημοκρατία αποκαταστάθηκε στις ΗΠΑ στις 15/3/17. Οι παγκοσμιοποιητές άφησαν επιτέλους την Εταιρεία των ΗΠΑ να πεθάνει και η οπία ήταν εντελώς χρεωκοπημένη. Οι συναντήσεις των G8 συνεχίσθηκαν να σαμποτάρονται από τα παγκοσμιοποιητικά παράσιτα που ήθελαν την Αμερική να καταρρεύσει και να πάει σε απόλυτο χάος.Αλλά αντιμετωπίσθηκαν.Η παγκόσμια επανεκτίμηση συναλλάγματος και τα νέα νομίσματα που υποστηρίζονται από χρυσό πρέπει να προαχθούν και αυτό θα γίνει.
Τα Λευκά Καπέλα και οι στρατηγοί οι οποίοι τιμούν τους όρκους τους και διατηρούν την ακεραιότητά τους δεν παίζουν παιχνίδια.Τα όπλα έχουν βγει.Συμβαίνει ακόμα ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα μεταξύ εκείνων που παραμένουν πιστοί στην cabal,δηλ οι σατανιστές- παιδεραστές οι οποίοι κάνουν αιματηρές ανθρωποθυσίες, και εκείνων που είναι πιστοί στον Θεό και στην
CABAL
Αμερική.Πολλοί ήταν μέρος ενός παγκόσμιου προγράμματος Ψυχολογικής Επιχείρησης" και άθελά τους εργάζονταν για την cabal.Μην ξεχνάμε ότι οι "σκοτεινοί" κατέχουν ακόμη τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης Πολλοί που εργάζονται σε αυτά σύντομα θα έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Ο νόμος, συμπεριλαμβανομένου και του Συμπαντικού, είναι με την πλευρά των Λευκών Καπέλων ανεξάρτητα από εκείνους που κάνουν κατάχρηση θέσεως και διαθέτουν τη δύναμή τους για το αντίθετο. Οι ημέρες των πιστών της cabal είναι μετρημένες.


-Στις 7/7/17 ο Γενικός Σύμβουλος του Γενικού Εισαγγελέα και ο Αναπληρωτής Γενικός Εισαγγελέας Rod Rosenstein πραγματοποίησαν απροειδοποίητη επίσκεψη στη Ναυτική Βάση του Guantanamo όπου και υπάρχει "φυλακή υψίστης ασφαλείας" των ΗΠΑ.Οι συναντήσεις εκείνη την ημερομηνία περιελάμβαναν και τον διοικητή του 850ου Τάγματος της Στρατιωτικής Αστυνομίας που είχε έρθει αεροπορικώς την προηγούμενη ημέρα.

-Η κυβέρνηση Trump  απέλασε στο τέλος Ιουλίου πολλούς Ρώσους "διπλωμάτες".Κατόπιν,αυτού o πρόεδρος Putin,σε απάντηση στην απέλασε 755 Αμερικανούς "διπλωμάτες".
Τι έγινε στην πραγματικότητα !Ο Τrump έκανε ένα δώρο στον Putin.Έστειλε στην Ρωσία όλους
GUANTANAMO
εκείνους τους Ρώσους διπλωμάτες-πράκτορες που δούλευαν για τους Ρώσους ολιγάρχες και την Ρωσική Μαφία. Αυτούς,o Τrump, τους γνώριζε πολύ καλά διότι από το 1991 που ήταν χρεοκοπημένος σαν επιχειρηματίας, μπόρεσε να ορθοποδήσει με το ξέπλυμα του ρωσικού μαφιόζικου χρήματος και στην συνέχεια να χρηματοδοτήσει τον αγώνα του προς τον Λευκό Οίκο.
Το δώρο αυτό είναι πολύτιμο για την Ρωσία διότι ο Putin θέλει να σταματήσει την εκροή ρωσικού χρήματος πάση θυσία.Ετσι στέλνει κι'αυτός στις ΗΠΑ όλους εκείνους τους διπλωμάτες-πράκτορες που δούλευαν για λογαριασμό της Χαζαρικής Μαφίας (cabal)και την ανατροπή της Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, οι οποία με δυσκολία ακόμη προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της.
Ιδού λοιπόν η λύση του μυστηρίου. Συμφωνία κυρίων, μεταξύ Putin και Τrump!

-Ο αμερικανικός στρατός συμφώνησε με τους Ιρανούς και τους Ρώσους να αναπτυχθούν κατά μήκος των συνόρων μεταξύ Συρίας και Ισραήλ καθώς και κατά μήκος των συνόρων της Σαουδικής Αραβίας.Αυτές οι κινήσεις έχουν κάνει τους Ισραηλινούς να είναι"εξωφρενών".
Επίσης οι αμερικανοί επικέντρωσαν τις δυνάμεις του στη Μέση Ανατολή, διαλύοντας το Daesh (ISIS), που είναι ένα συμμαχικό μέτωπο του Ισραήλ και της Σαουδικής Αραβίας. Έτσι, ο Αμερικανικός στρατός είναι de facto σε μια συμμαχία με το Ιράν και τη Ρωσία κατά του Ισραήλ και της Σαουδικής Αραβίας.

-Η Τουρκία έχει δημοσιοποιήσει τις τοποθεσίες των αμερικανικών βάσεων στη Συρία. Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, αυτή η διαρροή έγινε σκοπίμως για να δείξει πως υπάρχει μια Αμερικανική
BAΣΕΙΣ ΗΠΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
και Ρωσική στρατιωτική συμμαχία στη Μέση Ανατολή. Αυτό συμβαίνει καθώς η Γερμανία αποσύρει τα στρατεύματά της από τις αεροπορικές βάσεις της Τουρκίας και σταματά την πώληση όπλων στην χώρα αυτή.Η Τουρκία έχει το μεγαλύτερο στρατό στη συμμαχία του ΝΑΤΟ μετά τις ΗΠΑ. Ο ισχυρός ηγέτης της Τουρκίας Ρετζέπ Ερντογάν παλινδρομεί μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, ανάλογα με το ποιος φαίνεται ισχυρότερος.

-Η Σερβία ζήτησε Ρωσικά συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας για να αντιμετωπίσει την επιθετικότητα του ΝΑΤΟ.

-Ο Πρόεδρος Τrump αποκάλεσε πρόσφατα την Γερμανία "πολύ κακή" και έγινε ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ στην ιστορία του ΝΑΤΟ, που δεν ανέφερε την ρήτρα αμοιβαίας άμυνας του άρθρου 5 στη συνθήκη του ΝΑΤΟ. Οι πηγές του Πενταγώνου έχουν αναφέρει εδώ και καιρό, πόσο απολαμβάνουν όταν βυθίζουν υποβρύχια που έχουν πωληθεί στο Ισραήλ από τους Γερμανούς.Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου οι Γερμανοί έχουν εμποδιστεί να πουλήσουν τρία ακόμη υποβρύχια στο Ισραήλ. Επίσης, οι Γερμανοί έχασαν τη γαλλική εταιρεία DCNS με σύμβαση πώλησης δώδεκα υποβρυχίων στους Αυστραλούς.

-Γερμανία,Ισραήλ και Σαουδική Αραβία είναι μαζί στο στόχαστρο του Trump.Τι κοινό έχουν αυτές οι χώρες; Απλά ελέγχονται από οικογένειες της Χαζαρικής Μαφίας (Cabal), συμπεριλαμβανομένων και των παλαιών Ρωμαϊκών οικογενειών που ελέγχουν την στοά Ρ2 των Ελευθεροτεκτόνων.
Οι ηγέτες των Ελευθεροτεκτόνων της στοάς Ρ2, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από φρικαλέες
τρομοκρατικές ενέργειες όπως "Διδυμοι Πύργοι" και  Φουκουσίμα,έχουν αρρωστήσει από ανησυχία επειδή βλέπουν την μέγγενη να τους σφίγγει από όλες τις πλευρές. Οι πληροφορίες για την συμμετοχή τους σε αυτές τις τρομοκρατικές ενέργειες είναι επαληθευμένες, και ήδη κυκλοφορούν ευρέως στο διαδίκτυο.

-Οι απατεώνες της Σαουδικής Αραβίας και του Ισραήλ δέχονται μαζική επίθεση από μια συμμαχία Ρωσική,Κινεζική,Ιρανική και από Δυνάμεις του Πενταγώνου και είναι θέμα χρόνου να παραδοθούν. Όταν παραδοθούν,η ηγεσία τους θα αναγκαστεί να εκθέσει ποιός τους δίνει τις εντολές τους και τότε θα δείξουν το Βατικανό και τους λάτρεις του Μαύρου Ήλιου,τους Ελευθεροτέκτονες της στοάς Ρ2. Αυτοί είναι οι διορισμένοι κοινωνικοί μηχανικοί πίσω από τα περισσότερα προβλήματα του κόσμου. Μόλις εκτεθούν αυτοί, θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι προκαλώντας μια παγκόσμια επανάσταση που θα οδηγήσει στην παγκόσμια ειρήνη.
Αυτό που πραγματικά σημαίνει είναι ότι η έκθεση της συμμετοχής της Σαουδικής Αραβίας θα αποκαλύψει τη συμμετοχή στην κατάρρευση των "Δύδιμων Πύργων",ανθρώπων όπως ο πρώην Πρωθυπουργός της Βρετανίας Tony Blair ο οποίος πήγε στον Πάπα Βενέδικτο XVI για προστασία μετά την απώλεια της εξουσίας.
Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Μοχάμαντ Ζαρίφ αναφέρθηκε πρόσφατα στα αγγλικά μέσα ενημέρωσης λέγοντας ότι το 94% της παγκόσμιας τρομοκρατίας μπορεί να ανιχνευθεί στη Σαουδική Αραβία.

-Κατά την τελευταία συνάντηση των G20 ο Πάπας Φραγκίσκος, μαζί με τη Γερμανίδα πρωθυπουργό Α.Mercel,ηγήθηκε στο "τροπάριο" των συμφωνιών που έγιναν στο Παρίσι,ενώ ο Τrump δεν συμφώνησε.Οι Συμφωνίες αυτές είναι πραγματικά μια προσπάθεια των "αιμοσταγών οικογενειών" να εμφανιστούν ως ευγενικοί ποιμένες των "προβατανθρώπων", προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία και να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση που να ελέγχεται από αυτούς. Έτσι,η αντίθεση του Τrump με τις συμφωνίες αυτές είναι μία αντίδραση των "Γνωστικών Ιλλουμινάτι" ενάντια στην διατήρηση της κυριαρχίας από τις Χαζαρικές γραμμές αίματος. Οι Γνωστικοί
Ιλλουμινάτι ισχυρίζονται ότι έχουν αγωνιστεί ενάντια στην κυριαρχίας τους για χιλιάδες χρόνια και διατηρούν την πίστη τους στην Γαλλική,την Αμερικανική και την Ρωσική επανάσταση. Οι ηγέτες τους λένε,ότι τώρα πιέζουν για μια παγκόσμια επανάσταση εναντίον της κυριαρχίας των Χαζάρων.
Έτσι, αυτό που βλέπουμε στις πρόσφατες ειδήσεις είναι η συνέχιση ενός εμφυλίου πολέμου στη Δύση με χώρες που εξακολουθούν να ελέγχονται από οικογένειες Χαζαρικών γραμμών αίματος (Σαουδική Αραβία, Γερμανία, Ισραήλ) και να δέχονται επίθεση από εκείνους που δεν ελέγχονται πλέον (οι ΗΠΑ, η Ρωσία , το Ιράν κ.λπ.). Η Γαλλία απομακρύνεται επίσης από τη συμμαχία της με τη Γερμανία και γι 'αυτό απολύθηκε ο κορυφαίος Γάλλος στρατηγός υποστηρικτής της Daesh (ISIS) Pierre de Villiers, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου Σαφώς η παλίρροια στρέφεται εναντίον των χωρών  που ελέγχονται από τις Χαζαρικές γραμμές αίματος.

-Οι "οικογένειες γραμμές αίματος" αμύνονται ενάντια στην συνεχιζόμενη εκκαθάριση, με το μοτίβο "η Ρωσία το έκανε".Έτσι,τον Ιούλιο 2017,η Soyzan Rais,σύμβουλος εθνικήςασφαλείας του πρώην προέδρου B.Obama, έδωσε μυστική κατάθεση στην Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας για την "Ρωσική παρέμβαση" στις εκλογές των ΗΠΑ. "Ρωσική παρέμβαση", είναι ένα κωδικό όνομα των Χαζαρικών οικογενειών για τους Γνωστικούς Illuminati. Τώρα οι πολιτικοί τους στο Κογκρέσο (οι οποίοι υποστηρίζονται από λιγότερο από το 10% του αμερικανικού πληθυσμού) προσπαθούν να θεσπίσουν μια νέα σειρά κυρώσεων κατά της Ρωσίας που ισοδυναμούν με κήρυξη πολέμου.Ο Αμερικανικός στρατός όμως τους αγνοεί!

-Οι  των γραμμών αίματος πιστεύουν ότι κάνουν το έργο του Θεού,αναγκάζοντας το Ισλάμ και τον Χριστιανισμό να αναμειχθούν και να συγχωνευθούν έτσι ώστε να μπορούν να ενοποιήσουν τον μονοθεϊσμό, σύμφωνα με διάφορους αξιωματούχους της Ρ2.Θέλουν επίσης να δημιουργήσουν την Ευραβία (Ευρώπη/Αραβία), η οποία θα κυβερνάται από την Ιερουσαλήμ, ως ένα βήμα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας μιας φασιστικής παγκόσμιας κυβέρνησης.Το σχέδιό τους τώρα ξετυλίγεται τόσο στην Ασία όσο και στην Ευρώπη.

-Μέσα στις ΗΠΑ,οι νεοσυντηρητικοί υπηρέτες  των Χαζάρων είχαν μια τεράστια απώλεια καθώς ο Trump αναγκάστηκε να ανανεώσει μια συμφωνία με το Ιράν παρά την προηγούμενη στάση του
JOHN McCAIN
εναντίον αυτής της χώρας. Η εκκαθάριση των υπηρετών των γραμμών αίματος συνεχίζεται επίσης ενώ ο πολεμοκάπηλος ιδρυτής  του Daesh (ISIS)  γερουσιαστής  John McCain διαγνώστηκε ότι  πάσχει από κακοήθη καρκίνο του εγκεφάλου. Έρχεται και αυτός να κάνει παρέα στον George Soros, τον David Rockefeller, τον Zbigniew Brzezinski, τους Clintons και πολλούς άλλους στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίας.





-Στην Ιαπωνία, η εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας του Τόκιο έστείλε ακόμη ένα ρομπότ στους αντιδραστήρες της Φουκουσίμα μόνο και μόνο για να μην βρουν τίποτε για ακόμη μια φορά.Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επίσημη ιστορία της τήξης ενός αντιδραστήρα είναι ένα ψέμα. Οι αντιδραστήρες ανατινάχθηκαν από μίνι ατομικές βόμβες που τοποθετήθηκαν εκεί από την ισραηλινή εταιρεία Magna BSP. Αυτό πρόκειται να γίνει δημόσια γνώση σύντομα, επειδή η CIA και το
ΡΟΜΠΟΤ  ΦΟΥΚΟΣΙΜΑ
Πεντάγωνο αποφάσισαν να εκθέσουν τη Φουκουσίμα ως μια κατευθυνόμενη επίθεση μαζικής δολοφονίας από την Ρ2, σύμφωνα με πηγές της CIA στην Ασία.
Τα αφεντικά των Ασιατικών μυστικών κοινωνιών, λένε ότι συμφωνούν με το Πεντάγωνο σε αυτό και θα ξεκινήσουν τον πόλεμο αν χρειαστεί στις αρχές του επόμενου έτους για να εξαλείψουν την Χαζαρική επιρροή από την Ιαπωνία και την Κορεατική χερσόνησο. Ο Ιαπωνικός υπόκοσμος προγραμματίζει επίσης μια επανάσταση εναντίον του καθεστώτος του "νεοταξίτη" πρωθυπουργού Shinzo Abe.


Αύγουστος
------------------
-Όπως φαίνεται πως πλέον ο Trump θέλει να βάλει τάξη στο γραφείο του και έχει αποφασίσει πως κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο με στρατιωτικούς όρους.Για το λόγο αυτό επιλέχθηκε για την θέση του προσωπάρχη ο στρατηγός John Kelly, μέχρι πρότινος υπουργός Εθνικής Ασφάλειας.Κι'εκείνος, θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως τα πράγματα άλλαξαν, λίγες ώρες αφότου ανέλαβε καθήκοντα, έδειξε ποιος είναι το αφεντικό κι έστειλε τον Antoni Scaramucci από τη θέση του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, μόλις δέκα μέρες αφότου ανέλαβε και αφού είχε προβεί σε μια "επίδειξη δύναμης", κατορθώνοντας μέσα σε αυτό το διάστημα να "φάει" όχι μόνο τον προκάτοχό του Sean Spicer, αλλά και τον πρώην προσωπάρχη του Λευκού Οίκου ελληνικής καταγωγής Reins Primpoys.
Όσοι γνωρίζουν καλά, υποστηρίζουν πως αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί ο Τrump εδώ και
ΤRUMP
πολλά χρόνια και πως αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.
Οπως σημειώνει το δίκτυο CBS, "το σχέδιο είναι να δοκιμαστεί μια στρατιωτικού τύπου αλυσίδα διοίκησης, με σκοπό να φέρει δομή και πειθαρχία στον Λευκό Οίκο".
Ετσι λοιπόν,Trump επέλεξε για τα πλέον κρίσημα υπουργεία και υπηρεσίες ,γιά να καθαρίσει το "βαθύ κράτος", τους παρακάτω:
*Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου ο Στρατηγός εα John Kelly
*Υπουργός Αμυνας ο Στρατηγός εα James Mattis
*Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας ο Αντιστράτηγος εε James McMaster
*Επικεφαλής Οργανισμού Εθνικής Ασφαλείας(NSA) ο Ναύαρχος εε Mike Rogers
*Επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας ο Υποναύαρχος εα Randolph Alles
*Επικεφαλής της CIA απόστρατος αξιωματικός και πολιτικός Mike Pompeo (συμαθητής του Trumpστην Στρατιωτική Ακαδημία της Ν.Υόρκης).
Ο Τrump είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Ακαδημίας της Ν.Υόρκης.Εφθασε μέχρι τον βαθμό του Λοχαγού και στην συνέχεια παραιτήθηκε και σπούδασε Οικονομικά.

-Στις 2/8/17 o Trump αναφέρει πως ΗΠΑ και Ρωσία πρέπει μαζί να ρυθμίσουν τα του πλανήτη,ειδάλλως η πυρηνική δύναμη της Ρωσίας θα χρησιμοποιηθεί, προκειμένου να καταστραφούν οι δομές εξουσίας της "ειρηνικής" παγκοσμιοποίησης των Νεοταξιτών της Cabal (Μαφία,Συμορρία).

-Σύμφωνα με πηγή του FBI,συνταξιούχος στρατιωτικός καριέρας,απεκάλυψε ότι οι αμερικανικές Ειδικές Δυνάμεις υπό την εξουσία του Υπουργείου Άμυνας και με άλλες παγκόσμιες στρατιωτικές αρχές, συλλαμβάνουν μέλη μιας σατανικής ομάδας παιδεραστίας που έχει διεισδύσει σε πολλαπλά επίπεδα διακυβέρνησης στις ΗΠΑ,Ευρωπαίκή Ένωση και άλλες εθνικές κυβερνήσεις. Ο αριθμός των ατόμων που συνδέονται με την παγκόσμια ομάδα παιδεραστίας,έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό αυτό που περίμενε ο στρατός.
Η ίδια πηγή απεκάλυψε,με μία έκθεση έξι σελίδων,ευαίσθητες στρατιωτικές πληροφορίες για το τι είχαν ανακαλύψει οι Ειδικές Δυνάμεις με το "μυστικό διαστημικό πρόγραμμα" στην Ανταρκτική και αλλού.

-Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου και των ΜΜΕ,Putin και Τramp ανήκουν στην ίδια ιδεολογικοπολιτική παράταξη, η οποία συνιστά το μοναδικό σοβαρό αντίβαρο, αυτή την στην στιγμή, στην παγκοσμιοποίηση.Ως εκ τούτου η Νέα Τάξη προσπαθεί να πείσει την κοινή γνώμη όχι πως οι δύο ηγέτες συνεργάζονται, αλλά πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι υποτακτικός του του
Προέδρου Putin!Αυτό που ισχύει είναι πως οι δύο χώρες επιδιώκουν την ανατροπή των δομών εξουσίας της Νέας Τάξης και την παρεμπόδιση της προσπάθειας εγκαθίδρυσης παγκόσμιας κυβέρνησης ενός ηγέτη.
Σε αυτή την κατεύθυνση, σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό δίκτυο Sputnik, ο Trump, μιλώντας στις 25/8/17 από την Ουάσινγκτον σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον ομόλογό του από την Φιναλνδία, Sauli Niinisto, τόνισε την ανάγκη να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας, εξυμνώντας την Ρωσία ως πυρηνική δύναμη.Ο Trump ανέφερε πως ΗΠΑ και Ρωσία πρέπει μαζί να ρυθμίσουν τα του πλανήτη, ειδάλλως η πυρηνική δύναμη των Ρώσων θα χρησιμοποιηθεί, προκειμένου να καταστραφούν οι δομές εξουσίας της "ειρηνικής παγκοσμιοποίησης"

-Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες,οι φωτιές στο δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου που έκαψαν την Ελλάδα άναψαν από Τούρκους και Αλβανούς.


Σεπτέμβριος
-------------------------
-Οι κινήσεις "ματ" τόσο της Ρωσίας όσο και της Κίνας εναντίον του πετροδολαρίου, όπου οι δύο μεγάλες χώρες συμφωνημένα και συντονισμένα τερματίζουν κάθε εμπορική συναλλαγή με το άνευ αξίας αμερικανικό χάρτινο νόμισμα, αποτελούν καίριο πλήγμα κατά της Cabal.
Αυτά καθιστά την κατάσταση εξαιρετικά περίπλοκη και επικίνδυνη διότι η Cabal στην απελπιστική θέση που περιέρχεται δεν αποκλείεται να προβεί σε άκρως επικίνδυνες και απονενοημένες ενέργειες κατά της ανθρωπότητας.

-Σύμφωνα με πληροφορίες,ο πρόεδρος Trump ανέφερε ότι θα χρησιμοποιηθεί μια νέα πλατφόρμα όπλων και ένας νέος τύπος αεροσκάφους,κατά της Βόρειας Κορέας, η οποία θα δεχτεί ένα τέτοιο κτύπημα "με τρόπο που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί ποτέ".

-Πληροφορίες που συγκέντρωσε "Ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων"των ΗΠΑ εναντίον υψηλά
ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ
ισταμένων στις δομές εξουσίας στην Washinghton DC, στην ΕΕ και στον ΟΗΕ, ήταν τόσο συγκλονιστικές, ώστε κάποια από τα στελέχη της χρειάστηκε να απομακρυνθούν από την έρευνα,καθόσον εξαγριώθηκαν τόσο πολύ που ήθελαν να επιτεθούν αμέσως και να σκοτώσουν πολλούς από τους παιδόφιλους.

-Είκοσι πέντε διπλωμάτες των διπλωματικών αποστολών ΗΠΑ-Καναδά στην Κούβα, έχασαν ξαφνικά τα .. λογικά τους και μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ όπου οι ειδικοί ερευνούν για να διαπιστώσουν τι ακριβώς τους συνέβη.

-Η υποστήριξη των Αμερικανών πολιτών προς τους πολιτικούς της Washington DC είναι κάτω από το 10%,ενώ η υποστήριξη των πολιτών προς τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι γύρω στο 70%. Σε αντίθεση,το 60% των Καναδών πολιτών υποστηρίζουν την κυβέρνηση τους, διότι αντίθετα με τον "λαδωμένο και εκβιασμένο" βάλτο της Washington DC,αυτή εργάζεται για το καλό των ανθρώπων.

-Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε οικονομική κατάρευση μέχρι η κυβέρνηση του Trump να πάρει στα χέρια της τον Δεκέμβριο την μέχρι τώρα την ιδιωτική "Κεντρική Τράπεζα"(FED) των
μεγαλοτραπεζιτών Rothschilds.Στην Καλιφόρνια παραδείγματος χάρη οι Calpers το πιο μεγάλο και καλύτερα διοικούμενο ίδρυμα κοινωνικών ασφαλίσεων υποχρεώθηκε να κόψει τις συντάξεις έως και 90%.Επίσης η πολιτεία της Πενσυλβάνια, ακολουθεί το Ιλινόις το Πουέρτο Ρίκο,το Ντιτρόιτ και άλλες στην αδυναμία να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους.

Αυτά τα γεγονότα καταδεικνύουν  πως το σύστημα του πέτρο-δολαρίου που επέτρεψε στις ΗΠΑ να ζουν πέρα από τις δυνατότητές τους για τα τελευταία 40 χρόνια, είναι υπό κατάρρευση. Όπως είναι ευρέως γνωστό, η Κίνα ανακοίνωσε ότι θα αγοράζει πετρέλαιο με το γουάν που έχει αντίκρισμα χρυσού, καταφέρνοντας έτσι ένα θανατηφόρο πλήγμα στο πέτρο-δολάριο.Επίσης και η Βενεζουέλα ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές πετρελαίου των ΗΠΑ, δήλωσε πως δεν θα αποδέχεται πλέον πληρωμές σε αμερικανικά δολάρια.Ένα άλλο σημάδι απελπισίας ήταν το ότι ΗΠΑ επέβαλαν,σαν ποινή,στην Ινδονησία την περικοπή του 40% των εισαγωγών λαδιού από κοκοφοίνικα.
Και πολλά άλλα ακόμη.


Οκτώβριος
------------------------------
-H Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ έριξε ένα πυρηνικό όπλο σε κορυφή του βουνού κοντά στον πυρηνικό σταθμό δοκιμών της Βόρειας Κορέας ως προειδοποίηση προς τη χώρα να σταματήσει τις πρόσφατες προκλήσεις πυραύλων,σύμφωνα με πηγές της NSA.

-Πολλές χιλιάδες παιδεραστών-σατανιστών συνελήφθησαν σε όλο τον κόσμο.Στο Hollywood το FBI
συνέλαβε 120 διακινητών παιδεραστίας και έσωσε 84 παιδιά.
Το μεγαλύτερο χτύπημα παιδεραστών της Λατινικής Αμερικής ήταν στην Βραζιλία όπου συνελήφθησαν 108 διακινητές.

- Στο Hollywood,η αστυνομία ερευνά το θάνατο του ιδρυτή του Playboy Hugh Hefner ως δολοφονία επειδή εργάστηκε για να εκθέσει την παιδεραστία,τα βασανιστήρια,και τις ανθρωποθυσίες.

-Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου,το χαζάρικο οχυρό του Ισραήλ έχει καταρρεύσει,καθώς οι ΗΠΑ αρνούνται να αναγνωρίσουν το παράνομο κουρδικό δημοψήφισμα. Επιπλέον, η Ρωσία και η Κίνα ανάγκασαν την Ιnterpol να δεχτεί την Παλαιστίνη,ώστε οι Ισραηλινοί εγκληματίες και οι τρομοκράτες της Mosant να μπορούν να συλληφθούν παγκοσμίως.

-Από τα τέλη Οκτωβρίου, έχουν κατατεθεί περισσότερα από 9.000 σφραγισμένα εντάλματα σε περιφέρειες των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα σφραγισμένα εντάλματα χρησιμοποιούνται συνήθως για τη δίωξη ατόμων ή εγκληματικών δικτύων σε περιπτώσεις όπου αν αποκαλύπτονταν τα ονόματα θα μπορούσαν να οδηγήσουν τα άτομα στο να επιχειρήσουν να διαφύγουν ή να καταστρέψουν αποδεικτικά στοιχεία.


Νοέμβριος
------------------
-Στις 2/11/17 η Cabal εξαπέλυσε πόλεμο με όλα τα μέσα εναντίον του Προέδρου Trump,μετά την απειλή του ότι θα δώσει στην δημοσιότητα τους φακέλλους του FBI που περιέχουν στοιχεία και αποδείξεις για την εμπλοκή του Bush του πρεσβύτερου στην δολοφονία του John Kenedy.
Πολλά μέλη της Cabal που κρύβονταν σε υπόγειες εγκαταστάσεις, συνελήφθησαν και ανακρίθηκαν
Προσθήκη λεζάντας
από την Συμμαχία και στη συνέχεια αφού διαγράφηκαν τα συμβάντα από την μνήμη τους αφέθηκαν ελεύθεροι. Κάποιοι άλλοι που κρύβονταν σε υπόγειες εγκαταστάσεις, συνελήφθησαν και ανακρίθηκαν από την Αντίσταση. Ο David Rockefeller δεν μπόρεσε να αντέξει την ανάκριση και πέθανε από καρδιακή προσβολή.

-Κάποια άλλα μέλη της Cabal μεταφέρθηκαν σε άγνωστα σημεία στην επιφάνεια του πλανήτη για να ανακριθούν, στα πλαίσια ερευνών που θα οδηγήσουν σε μαζικές συλλήψεις
Αργότερα κάποιοι από αυτούς, θεάθηκαν να κυκλοφορούν με καλυμμένο βραχιόλι αστραγάλου.

-Η ΝΤΠ αναπτύσσει δυνάμεις του ΟΗΕ εντός των ΗΠΑ. Απώτερος σκοπός η κατάληψη της χώρας. Ο ΟΗΕ και οι δυνάμεις του είναι εργαλεία της Cabal(Χαζαρικής Μαφίας ή Κλίκας,η οποία ονομάζεται και Διεθνής Σιωνισμός).
Eπίσης"αρμόδιοι" ζητούν την ανάπτυξη δυνάμεων του ΟΗΕ στους δρόμους του Σικάγου.

- Ο Τrump είναι ο μοναδικός που κατόρθωσε να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ κόντρα στην επιλογή τη της Cabal από το 1871, όταν με την Πράξη του εκείνη το Κογκρέσο (Act of 1871) μετέτρεψε τις ΗΠΑ σε ιδιωτική εταιρεία των Illuminati.
Επιλογή των "Λευκών Καπέλων"(White Hats) και όλων όσων αγωνίζονται για να ελευθερώσουν την χώρα τους από τα νύχια της Cabal και των εξωγήινων πατρώνων της,είναι ο Τrump.Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που ενώ ήταν υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ και πριν καν εκλεγεί,οι στρατιωτικοί και οι μυστικές υπηρεσίες που ακολουθούσαν τα "Λευκά Καπέλα" τον ενημέρωσαν για το θέμα της εξωγήινης παρουσίας και της όλης κατάστασης που επικρατεί στην χώρα και στον πλανήτη. Μια ενημέρωση που γίνεται μόνον στον εκλελεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ.
Η ενημέρωση αυτή του έγινε σκόπιμα, για να γνωρίζει εξ' υπαρχής τον ρόλο που θα αναλάβει, με ποιούς έχει να κάνει, τι θα έχει να αντιμετωπίσει και τον κίνδυνο που θα διατρέξει ο ίδιος και η οικογένεια του.
Τα ΜΜΕ των Rothschild καθημερινά τον εξυβρίζουν και τον υποτιμούν, προσπαθώντας να δώσουν μια γελοία εικόνα για το πρόσωπο του και αποκρύβουν συστηματικά πολλές από τις ενέργειες
CABAL
του,όπως τις χιλιάδες συλλήψεις παιδεραστών ή τις βίαιες καταλήψεις κτιρίων των μυστικών υπηρεσιών και τις κατασχέσεις των αρχείων τους που ακολουθούν, για να συλλέξει στοιχεία και να αποκτήσει τα κατάλληλα νομικά όπλα που θα στρέψει εναντίον τους.
Ο Τrump αγωνίζεται μέρα και νύχτα εναντίον της διεφθαρμένης μαφίας των παιδεραστών που κυβερνά την χώρα του (και όχι μόνον). Η εξουσία του συνεχώς εδραιώνεται, τόσο στις ένοπλες δυνάμεις, όσο και στις μυστικές υπηρεσίες. Νίκη του Τrump θα είναι και νίκη όλων όσων αγωνίζονται για την ελευθερία του πλανήτη.

-Σύμφωνα με αξιόπιστη πληροφορία,ο στρατός των ΗΠΑ ετοιμάζεται για ενδεχόμενο αποκεφαλισμό της Cabal με χειρουργικά χτυπήματα από τις "Ομάδες Ειδικών Δυνάμεων οι οποίες εκπαιδεύονται ήδη, βάζοντας τα σχέδια των ορόφων κτηρίων της Cabal στα δάπεδα των υπόστεγων και ασκώντας κλωτσιές στις πόρτες.Επίσης ενημερώνονται για τους πιθανούς στόχους τους.

-Οι Ρώσοι με την εξωγήινη τεχνολογία που διαθέτουν, εξουδετέρωσαν στις 3/11/17 έξη πλοία του πολεμικού ναυτικού της Γερμανίας, μετατρέποντας τα σε πλωτές μπανιέρες. Συγκεκριμένα τα πλοία αυτά εκινούντο στην Βόρεια Θάλασσα κυνηγώντας υποβρύχια του ρωσικού πολεμικού
ναυτικού,όταν ξαφνικά όλα τα συστήματα τους νέκρωσαν.Κάτι ανάλογο που συνέβη πριν δύο χρόνια στο αμερικανικό αντιτορπιλικό USS "Donald Cook" ενώ έπλεε στην Μαύρη Θάλασσα. Οι Γερμανοί ρυμούλκησαν και τα έξη σκάφη τους σε ναυπηγεία για "εκσυγχρονισμό".




Οι Άγγλοι έπαθαν χειρότερα το 2016.Ήταν η εποχή που βρισκόταν στην πρωθυπουργία ο Κάμερον, ο οποίος συντασσόμενος ολότελα με την Cabal, έθεσε το πυρηνικό οπλοστάσιο της Μ. Βρετανίας μαζί με τους Αμερικανούς σε πλήρη ετοιμότητα για να κτυπήσουν στόχους στη Ρωσία. Οι Ρώσοι που προειδοποιούσαν με διάφορους τρόπους τους λογικούς Αμερικανούς στρατηγούς,για το τι πρόκειται να πάθουν αν αποτολμήσουν επίθεση κατά της Ρωσίας, εξουδετέρωσαν με τον ίδιο τρόπο δεκαεπτά πλοία του βρετανικού στόλου της Β. Θάλασσας συμπεριλαμβανομένου και ενός αεροπλανοφόρου, τα οποία ρυμουλκήθηκαν σε βρετανικά λιμάνια. Το θέμα αυτό απασχόλησε και το βρετανικό κοινοβούλιο, τα μέλη του οποίου δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως χάλασαν ταυτόχρονα δεκαεπτά πλοία του βρετανικού στόλο.
Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίστηκαν ότι ο ρωσικός στρατός έχει αναπτύξει τεχνολογία ικανή να εξουδετερώνει τα αεροσκάφη, τα πλοία και τους πυραύλους των αντιπάλων σε ακτίνα 5.000 χιλιομέτρων.

-Σύμφωνα με τον πρώην αξιωματούχο της CIA Robert David Steele,oι Ιρανοί με την τεχνολογία "Magrav" που ανέπτυξαν μαζί με τους Ρώσους,έχουν την ικανότητα αν υποστούν πυρηνική επίθεση από το Ισραήλ, να θέσουν υπό τον έλεγχο τους τους πυρηνικούς πυραύλους,να αντιστρέψουν την πορεία τους και να τους προσγειώσουν είτε στην Ιερουσαλήμ είτε στο Τελ - Αβίβ!

-Στις 5/11/17 ακόμα ένα πολεμικό πλοίο των Η.Π.Α. συγκρούστηκε με ιαπωνικό ρυμουλκό στον κόλπο Sagami,στα ανοικτά της ανατολικής ακτής της Ιαπωνίας, καθιστώντας το πέμπτο τέτοιο περιστατικό που αφορά τον Στόλο του Ειρηνικού για το 2017.Μια επίσημη δήλωση του 7ου στόλου του ναυτικού του αμερικανικού ναυτικού δήλωσε ότι το ρυμουλκό έχασε την πρόωση του και τελικά κατευθύνθηκε προς το USS Benfold το γλιτώνοντας με μικρές ζημιές.Αυτό είναι το πέμπτο γεγονός που συνέβη το 2017,δύο από τα οποία ήταν θανατηφόρα.
Το πρώτο έλαβε χώρα στις 31 Ιανουαρίου, όταν μετά από ατύχημα διαρροής στο USS Antietam, χύθηκαν 1.100 γαλόνια πετρελαίου στον κόλπο του Τόκιο, προκαλώντας ζημιές ύψους περίπου 4.2 εκατομμυρίων δολαρίων.
Το δεύτερο συνέβη στις 9 Μαΐου, όταν το USS Lake Champlain συγκρούστηκε με ένα αλιευτικό
σκάφος της Νότιας Κορέας στη Θάλασσα της Ιαπωνίας.
Το τρίτο στις 17 Ιουνίου,όταν επτά στρατιώτες σκοτώθηκαν καθώς το USS Fitzgerald συγκρούστηκε με πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στις Φιλιππίνες, στη μέση της νύχτας νοτιοδυτικά της Yokosuka. Τρεις από τους ανώτερους διοικητές του πλοίου απαλλάχθηκαν αργότερα από τα καθήκοντά τους.
Το τέταρτο στις 21 Αυγούστου,όταν το USS John S. McCain προσέκρουσε σε εμπορικό πλοίο στα στενά της Malacca στα ανοικτά των ακτών της Σιγκαπούρης.Δέκα ναύτες πνίγηκαν από θαλάσσιο νερό στα γεμάτα σφραγισμένα διαμερίσματα του πλοίου. Άλλοι πέντε υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς.
Οι ΗΠΑ υποψιάζονται πως οι Ρώσοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις εμπορικών σκαφών εναντίον πλοίων του στόλου τους.

-Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, η αμερικανική "στρατιωτική κυβέρνηση", γνωστή στον κόσμο ως η διοίκηση του Προέδρου Trump, πρόκειται να κηρύξει στρατιωτικό νόμο.Η cabal έχει ελεγχθεί,καθώς ο Trump είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει την ομοσπονδιακή Εθνική Φρουρά σε
ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ
περίπτωση ταραχών ή "πολιτικών αναταραχών".Τέτοιες ριζοσπαστικές ενέργειες είναι απαραίτητες,λόγω διεφθαρμένων δικαστών που ορίστηκαν από τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ B.Obama και ένα Συνέδριο που στοιβάζονται σκάνδαλα για το Ισραήλ.
Επίσης "τα στρατόπεδα της FEMA θα χρησιμοποιηθούν για μαζικές συλλήψεις και ότι με την αποσαφήνιση αυτή μπορούν να φιλοξενήσουν στόχους υψηλής αξίας ενώ τα στρατιωτικά δικαστήρια θα επιβάλουν γρήγορα την δικαιοσύνη ".Το FBI, για παράδειγμα, καλύπτει ενεργά τη σφαγή των εκατοντάδων Αμερικανών της Cabal στο Las Vegas χρησιμοποιώντας μισθοφόρους του G4S.

-Στις 18/11/17 μία Ταξιαρχία Πεζοναυτών των ΗΠΑ, δυνάμεως 2.200 στρατιωτικών μεταφέρθηκε αιφνιδιαστικά στην έδρα της CIA στο Langley της Virtzinia με καθέτου προσγειώσεως αεροσκάφη τυπου V-22 Osprey.Κατά την διάρκεια αυτής της επιδρομής κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και έγγραφα. Ανακτήθηκαν επίσης τρομακτικές οικονομικές συναλλαγές πριν από τις 11/9/2001, ασφαλιστικά έγγραφα και άλλα έγγραφα.Όλα αυτά τα έγγραφα βρίσκονται τώρα στην κατοχή του
ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ  ΜΕ V-22 OSPREY
αμερικανικού "Ναυτοδικείου".
Επίσης εντοπίστηκαν περίπου 400 "φαρμακοδιεργασίες" με τις οποίες οι αμερικανοί στρατιώτες άρχισαν να βομβαρδίζουν το Αφγανιστάν στις 19 Νοεμβρίου.Πρόσθεσαν ότι οι βομβαρδισμένες τοποθεσίες χαρακτηρίστηκαν ως στρατόπεδα των Ταλιμπάν προκειμένου "να είναι πολιτικά σωστές". Με άλλα λόγια,δεν θέλουν ο κόσμος να πιστεύει ότι υπάρχει ένας εμφύλιος πόλεμος μέσα στο στρατιωτικο-βιομηχανικό συγκρότημα των ΗΠΑ.

Επίσης μια πηγή των πεζοναυτών έδωσε επίσης τρομερές λεπτομέρειες άλλων εγκλημάτων,από τους Χαζάρους της Cabal,που αποκαλύφθηκαν κατά την επιδρομή.
Εν πάση περιπτώσει, οι Πεζοναυτές έχουν αποδείξει για άλλη μια φορά ότι είναι "semper fidelis" (πάντα πιστοί), καθώς δεν πρόκειται μόνο για μια στρατιωτική επιχείρηση, αλλά για μια επιχείρηση πληροφοριών, μια επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου και τη μεγαλύτερη αντι-ναρκωτική επιχείρηση στην ιστορία.
Σύμφωνα με το Πεντάγωνο η επιδρομή των πεζοναυτών στην έδρα της CIA στο Langley,έδωσε μια τεράστια ανάκαμψη ευαίσθητης νοημοσύνης.Αυτή η επιδρομή έγινε εφικτή επειδή ο Trump υπέγραψε εκτελεστική εντολή στις 20/10/17 για να ανακαλέσει τον στρατό για ενεργό καθήκον, προκειμένου να "καταργήσει τις άνομες συνεργασίες Bush-Clindon και να καθαρίσει την CIA και το FBI των προδότων".

-Εκτός από την περικοπή χρημάτων ηρωίνης από το Αφγανιστάν,η διακοπή των αεροπορικών πτήσεων και των χερσαίων συνδέσεων με τη Βόρεια Κορέα έχει σταματήσει τη ροή των χρημάτων αμφεταμίνης στην Cabal,σύμφωνα με τις πηγές της ασιατικής μυστικής κοινωνίας.

-Οι μαζικές συλλήψεις και η απέλαση της συμμορίας MS-13  του Ελ Σαλβαδόρ, οι οποίοι είχαν προσληφθεί ως δολοφόνοι για τον βασιλιά των ναρκωτικών El Chapo, καθώς και μια νέα επίθεση

ΣΥΜΜΟΡΙΑ  MS-13
κατά των μεξικανικών και κολομβιανών ναρκωτικών καρτελ, σημαίνει ότι κόβεται η κοκαΐνη από τη Νότια Αμερική. Η συνεχιζόμενη νομιμοποίηση της μαριχουάνας παγκοσμίως έχει επίσης διακόψει αυτήν την πηγή μαύρου χρήματος από την Cabal.

-Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο είναι έτοιμο να ασκήσει δίωξη στη CIA και στην "αστυνομία" των Bush για βασανιστήρια,ναρκωτικά και άλλα εγκλήματα πολέμου στο Αφγανιστάν καθώς και αλλού.
Επίσης, μία από τις μεγαλύτερες περιπτώσεις διαφθοράς στη στρατιωτική ιστορία των ΗΠΑ οδήγησε στη διερεύνηση 440 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων 60 ναυάρχων,το ένα τρίτο του Πολεμικού Ναυτικού.Η απομάκρυνση αυτών των διεφθαρμένων αξιωματικών,που βρίσκονται κυρίως στην Ασία, σημαίνει ότι ο 7ος στόλος σύντομα θα σταματήσει να προστατεύει τους διεφθαρμένους πολιτικούς στην Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και τη μυστική "χαζάρικη" αποικία της Βόρειας Κορέας. Αυτό σημαίνει ότι οι συλλήψεις των ΗΠΑ θα ακολουθηθούν από παρόμοιες συλλήψεις στην Ασία.
Kατατέθηκαν 4.289 σφραγισμένα κατηγορητήρια σε μόλις τρεις εβδομάδες, κυρίως τον Νοέμβριο.Αυτό είναι πρωτοφανές σε όλη την αμερικανική ιστορία.

-18/11/17.Σημαντικά γεγονότα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή.Ο Σαουδάραβας πρίγκηπας Mohammed bin Salmane που ανήκει στη φατρία των Rothschild ξεκαθάρισε όλους όσους ανήκαν στην φατρία των Bush και που είχαν σχέση με τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001(δίδυμοι
MOHAMMED  BIN SALMANE
πύργοι).
Η ατζέντα του Mohammed bin Salman περιλαμβάνει την εδραίωση της εξουσίας και την περαιτέρω σύσφιξη των δεσμών με το Ισραήλ, καθώς και την έναρξη ενός περιφερειακού πολέμου μεταξύ Σιιτών και Σουνιτών Μουσουλμάνων που θα εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα των Rothschilds,καθώς οι φατρίες της Cabal μάχονται για την εξουσία πριν από την τελική τους ήττα.
Το Ιράν έχει ήδη προειδοποιήσει ότι αυτός ο πόλεμος δεν αποτελεί επιλογή !

-Oπως ανέφερε στις 28/11/17 το πρακτορείο ειδήσεων RBC,η Ρωσία κατανοώντας ότι δεν μπορεί να εξαρτάται από ένα Διαδίκτυο το οποίο ελέγχουν οι Αμερικανοί προχωράει κατόπιν αποφάσεως του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας να αναπτύξει μια ανεξάρτητη υποδομή ιντερνετ για τα έθνη BRICS, το οποίο θα συνεχίσει να λειτουργεί σε περίπτωση παγκόσμιων δυσλειτουργιών στο διαδίκτυο.
Με την κίνηση αυτή δίνει φυσικά και άλλη διάσταση στην συμμαχία των BRICS αφού μετά τις ενέργειες "αποδολαριοποίησης" (οι οποίες θα αποδώσουν μετά από πολλά χρόνια) τώρα επιχειρείται και η δική τους ανεξάρτητη διασύνδεση.
Το ζήτημα συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας τον Οκτώβριο,το ανώτατο συμβουλευτικό όργανο της Ρωσίας για την εθνική ασφάλεια,και ο ίδιος ο Πρόεδρος Putin έθεσε προθεσμία έως στις 1 Αυγούστου 2018 για την ολοκλήρωση της αποστολής.

-Στις 30/11/17 η Ουάσινγκτον απείλησε ξανά την ηγεσία της Βόρειας Κορέας ότι θα την "καταστρέψει ολοσχερώς" εάν ξεσπάσει πόλεμος,μετά τη δοκιμή του πιο προηγμένου διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου στην οποία έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα η Πιονγκγιάνγκ, που σήμανε ότι ολόκληρη η αμερικανική ενδοχώρα βρίσκεται πλέον εντός εμβέλειας των όπλων της.
Η κυβέρνηση του D.Trump έχει διαμηνύσει επανειλημμένα ότι όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι για την αντιμετώπιση του προβλήματος των προγραμμάτων της Βόρειας Κορέας για την απόκτηση
πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων, ανάμεσά τους και οι στρατιωτικές.Πάντως διαβεβαιώνει πως προτιμά τη διπλωματία.
Μολαταύτα, μιλώντας ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών το οποίο συγκλήθηκε εκτάκτως για να συζητήσει τη νέα δοκιμή, η πρεσβεύτρια των ΗΠΑ Νiki Heily προειδοποίησε:"Ποτέ δεν επιδιώξαμε έναν πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα, κι ακόμη σήμερα δεν τον θέλουμε. Αν ο πόλεμος πράγματι έρθει, αυτό θα γίνει εξαιτίας των συνεχιζόμενων επιθετικών ενεργειών όπως αυτή της οποίας γίναμε μάρτυρες χθες (29/11) Κι εάν ξεσπάσει πόλεμος, μην απατάσθε, το βορειοκορεατικό καθεστώς θα καταστραφεί ολοσχερώς".

-Την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου 2017,η αμερικανική βάση των αεροπορικών δυνάμεων του Dover,επλήγη με πυρηνικό όπλο ή ισοδύναμο αυτού.Η επίθεση περιγράφηκε ως σεισμός μεγέθους 4,4 στα διάφορα ΜΜΕ.Ωστόσο, ο "σεισμός" είχε όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας πυρηνικής επίθεσης,καθώς το επίκεντρό της ήταν η στρατιωτική βάση.
Η εν λόγω επίθεση έγινε την επομένη που η Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε ότι είχε  βλήματα  ICBMs,όπου θα μπορούσαν να χτυπήσουν οπουδήποτε στις ΗΠΑ.Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου,αυτό ήταν μέρος ενός αδήλωτου εμφυλίου πολέμου στο στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα του Dover.
Στη βάση του Dover αμερικανοί στρατιωτικοί και άλλα "νεκρά σώματα" υποβάλλονται σε επεξεργασία.Επίσης η βάση αυτή φιλοξενεί και μεγάλες αεροπορικές μεταφορές μεγάλων αποστάσεων.Δεδομένου ότι η CIA έφερνε λαθραία την ηρωίνη στις ΗΠΑ,σε φέρετρα,κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ και μετέπειτα ήταν  ένα σημαντικό σημείο μεταφόρτωσης της αφγανικής ηρωίνης.Πιθανόν χτυπήθηκε,από...κάποιους γι'αυτούς τους λόγους.
Υπ'όψη ότι την ίδια εβδομάδα υπήρξαν ορατές ενδείξεις διεξαγωγής ενός επιφανειακού  διαστημικού πολέμου επί της Γης, όπου οι πηγές του Πενταγώνου τον περιέγραψψαν ως "rogue satellites" (αδίστακτοι δορυφόροι )!

-Aλλες αποκαλύψεις
*Η έδρα της CIA έχει ξεκαθαρισθεί,το FBI έχει εξουδετερωθεί και έχει ανακτηθεί ποσό 35 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Περίπου 100 τρισεκατομμύρια δολάρια έχουν καταστρατηγηθεί από τους Bush και τους Clinton.

*Ο Πρόεδρος Trump άνοιξε εκ νέου τον φάκελο δολοφονίας του Προέδρου Kennedy.Υπ'όψη οι φωτογραφίες αυτοψίας του John F. Kennedy ήταν πλαστές.Ο Bill Plante,ο οποίος αποχώρησε ως ανταποκριτής του CBS News τον Νοέμβριο του 2016, επιβεβαίωσε ότι ο Kenedy πυροβολήθηκε από το μέτωπο. O Plante είπε ότι κανένα από αυτά δεν αναφέρεται, επειδή οι δημοσιογράφοι φοβούνται για τη ζωή τους.

*Η Hilari Clindon διέταξε δολοφονίες, μέσω των εγχώριων μονάδων δολοφονίας,του Ron Brown (Γραμματέας Εμπορίου),του Wiliam Kolbi (Διευθυντή της Κεντρικής Νοημοσύνης), του Vince
Προσθήκη λεζάντας
Foster(Αναπληρωτή Συμβούλου του Λευκού Οίκου) και του John F. Kennedy Junior(γιος του δολοφονηθέντος Προέδρου John ) ο οποίος...σκοτώθηκε με το ιδιωτικό του αεροπλάνο και άλλοι.H Η.Clindon  έχει διαπράξει και εκλογική απάτη και προδοσία.Είναι αντιπρόσωπος ναρκωτικών,και έχει διαπράξει μαζικές μισθωμένες δολοφονίες ακόμη στο Υπουργείο Εξωτερικών (Στέιτ Ντιπάρτμεντ) που προίστατο.

*Ένας δημοσιογράφος σε ένα μεγάλο δίκτυο ετοιμάζεται να αναφέρει μια ιστορία  ότι η κυβέρνηση του "πατέρα" Bush ήρθε σε επαφή με ορφανοτροφεία σε όλη τη χώρα και πλήρωσε αυτά τα ορφανοτροφεία για να μεταφέρει ορφανά στην Ουάσιγκτον, έτσι ώστε ο Dick Cheney και ο George HW Bush(πατέρας) και άλλοι παιδεραστές (π.χ. Barney Frank) να μπορούσαν να επιλέξουν τα παιδιά με τα οποία ήθελαν να κάνουν σεξ. Στη συνέχεια πήραν αυτά τα παιδιά σε πάρτι.Στο ίδιο πάρκο υπήρχαν κιγκλιδώματα. Τα μέλη του Κογκρέσου είχαν ναρκωτικά και ελήφθησαν φωτογραφίες πολιτικών και αυτών των ορφανών σε σεξουαλικές πράξεις.Ένα τεράστιο τμήμα του Κογκρέσου ήταν (και τώρα ελέγχεται) με εκβιασμό.

*Τα υψηλόβαθμα στελέχοι του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ,Cyrus Vacne και James Baker επί υπουργείας Henry Kissinger και τα οποία υπηρέτησαν και επί προεδρίας των Gerald Ford, Jimmy Carter, Ronald Regan και George HW Μπους, συμμετείχαν σε αυτό που ονομάζεται "The Lolita
THE LOLITA EXPRESS
Express.Aυτό ήταν αεροπλάνο που ανήκε στον Jeff Epstein, έναν πλούσιο πολυεκατομμυριούχο που πετούσε στις Μπαχάμες και επέτρεπε στους Bill Clindon και Hilary Clindon να ασκούν σεξουαλικές επαφές με ανηλίκους. https://www.youtube.com/watch?v=12zVlaZyX3Q




*Η πολιτεία του Wisconsin, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (FED) και ο πρώην (από το 2001-2005)κυβερνήτης του Wisconsin John Τomi Τomson είχαν εμπλακεί με την κλοπή τρισεκατομμυρίων δολαρίων από το αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών.Ο τωρινός κυβερνήτης του Wisconsin Scott Walker θα πρέπει να στραφεί σε ό,τι έχει ή θα κληθεί.

-Οι Ιάπωνες εγκληματίες που εμπλέκονται στο τσουνάμι της 11ης Μαρτίου 2011,με την πυρηνική επίθεση μαζικής δολοφονίας (η οποία δημιούργησε το τσουνάμι) στην Foucosima, φοβούμενοι για τη ζωή τους έχουν κρατήσει τον κατασκόπο Gnostic Illuminati Grandmaster "Alexander
FOUCOSIMA
Romanov",γνωστός και ως Slasha Zaric, και τον περιόρισαν σε απάνθρωπες συνθήκες στο Νοσοκομείο Hasegawa,στο Fuchu του Τόκιο.Ο πρώην πρωθυπουργός Yasuhiro Nakasone, ο πρώην πρωθυπουργός Yoshiro Mori, ο δήμαρχος της πόλης Koganei, ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης Koganei και όλοι οι άλλοι εγκληματίες που εμπλέκονται στο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στη Foucosima, θα φυλακιστούν και τελικά θα εκτελεστούν αν δεν απελευθερώσουν τον Zaric.Τα περιουσιακά τους στοιχεία θα κατακρατηθούν και ο Ζari θα αποζημιωθεί για τη βλάβη που του έχει προκληθεί.

-Ο πρόεδρος Putin ανακοίνωσε πως η Ρωσία σχεδιάζει να στείλει 3.650 από τους χειρότερους παιδεραστές στο διάστημα, όπου θα παραμείνουν σε τροχιά περί την Γη για το υπόλοιπο της ζωής τους.Περιγράφοντας τα διαστημικά λεωφορεία ως "ξεπερασμένα και άχρηστα", ο Πούτιν δήλωσε ότι είναι οι "τέλειες φυλακές" για τους παιδόφιλους, οι οποίοι είναι αδιόρθωτοι συνεχείς παραβάτες και θεωρούνται ακατάλληλοι για να απελευθερωθούν μέσα στην κοινωνία.
Σύμφωνα με την παραδοσιακή ρωσική λαϊκή σοφία, όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει μακριά και έξω από τη Γη, δεν επανενσαρκώνεται και πηγαίνει ανάλογα κατ' ευθείαν στους ουρανούς ή στην κόλαση. Με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει δυνατότητα να στοιχειώσει άλλους ανθρώπους στην Γη.


Δεκέμβριος
-----------------
-H Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (δηλαδή η Κεντρική Τράπεζα της Αμερικής)η γνωστή μας FED πέρασε πλέον στα χέρια της Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης!
Αυτό μείωσε "δραματικά"τα χρέη των ΗΠΑ,καθώς και το μεγαλύτερο κομμάτι του αβάσταχτου χρέους της που ήταν οφειλές προς την FED.
Αρα σήμερα το κράτος των ΗΠΑ χρωστά στην...άλλη του τσέπη!
Αυτό σημαίνει ότι το νέο δολλάριο,ομοσπονδιακής κοπής,που θα τυπωθεί σε λίγο,γίνετε δυνατό και κυρίως αξιόπιστο.
Μόλις υλοποιηθούν τα πρωτόκολλα οι ΗΠΑ δεν θα έχουν θα έλλειμμα.Εισέρχονται 100 δισεκατομμύρια δολάρια,35 δισεκατομμύρια δολάρια πηγαίνουν στο αμερικανικό Υπουργείο
FED
Οικονομικών και υπάρχει πλεόνασμα ύψους 15 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.Ο Πρόεδρος Trump μπορεί να μειώσει τους φόρους,να ανοικοδομήσει τις ένοπλες δυνάμεις και να δημιουργηθεί  ένα μεγάλο πρόγραμμα υποδομών για αυτή τη χώρα.
Για όσους δεν γνωρίζουν,τον Δεκέμβριο 1913 όταν πολλά μέλη του Κογκρέσου έλλειπαν στις πατρίδες των για τα Χριστούγεννα, πέρασε βιαστικά η Πράξη για την Federal Reserve και υπεγράφη αργότερα από τον Πρόεδρο Wilson. Ο Wilson παραδέχθηκε βραδύτερον με τύψεις όταν αναφέρετο στην Federal Reserve.
"Εχω εν αγνοία μου γκρεμίσει την χώρα μου"
Ετσι το δολλάριο τυπωνόταν,με σχεδόν μηδενικό κόστος,από την ιδιωτική τράπεζα FED των μεγαλοτραπεζιτών Rothschilds και δανείζετο στην αμερικανική κυβέρνηση με τόκο,
με αποτέλεσμα να καταχρεωθούν οι ΗΠΑ και όλες σχεδόν οι κυβερνήσεις του κόσμου.

-Ο Πρόεδρος Trump αποφάσισε να αποσύρει τις ΗΠΑ από το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ,για τη διαχείριση της κρίσης των μεταναστών και προσφύγων,γιατί είναι ασύμβατο με την πολιτική του στο μεταναστευτικό ζήτημα και πραγματοποιεί τις προεκλογικές του υποσχέσεις.Η αμερικανική αποστολή στον ΟΗΕ ενημέρωσε στις 2/12/17 τον γ.γ. του Οργανισμού ότι οι ΗΠΑ τερματίζουν τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Σύμφωνο.
Τον Σεπτέμβριο του 2016, τα 193 κράτη μέλη της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ είχαν υιοθετήσει
ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΟΗΕ
ομόφωνα τη "Διακήρυξη της Νέας Υόρκης για τους Πρόσφυγες και τους Μετανάστες", που είχε σκοπό να βελτιώσει τη διεθνή διαχείριση (υποδοχή, χορήγηση βοήθειας, επαναπατρισμοί) των ροών προσφύγων και μεταναστών.
Στη βάση αυτής της Διακήρυξης, είχε ανατεθεί στην Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες να προτείνει ένα Παγκόσμιο Σύμφωνο στην ετήσια έκθεσή της που θα υποβάλει στη Γενική Συνέλευση το 2018. Δηλαδή ο ΟΗΕ θα είναι αυτός ο οποίος θα επιβάλει την μεταναστευτική πολιτική κάθε κράτους χωρίς το ίδιο να μπορεί να εναντιωθεί! Θα χαθεί κάθε ίχνος κρατικής κυριαρχίας αφού όλες οι αποφάσεις θα λαμβάνονται σε σκοτεινές αίθουσες στην Νέα Υόρκη και απλά θα ανακοινώνονται!
Οι  ΗΠΑ όμωςτόλμησαν να πουν αυτό που πραγματικά πιστεύουν ,χωρίς να φοβηθούν να κινηθούν ενάντια στο ρεύμα. Εμείς που το Βόρειο Αιγαίο βουλιάζει καθημερινά από τις νέες αφίξεις παράνομων μεταναστών;

-Επτά συνολικά οι μέχρι τώρα απόπειρες δολοφονίας του Τrump,γεγονότα που ανάγκασαν τους Πλειάδιους να συμμετέχουν την φρούρηση του.Κατά τις μετακινήσεις του Αμερικανού προέδρου,το προεδρικό αεροσκάφος συνοδεύεται από πλειάδιο σκάφος.

-Ο αγώνας εξουσίας και ο αδήλωτος εμφύλιος πόλεμος στην κορυφή της δυτικής μυστικής κυβέρνησης εντατικοποιήθηκαν ριζικά την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου,με μαζικές συλλήψεις Χαζάρων γκάνγκστερ της Cabal στην Ουάσιγκτον και αλλού.

-Ασυνήθιστα γεγονότα συμβαίνουν στην Καλιφόρνια,Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου και της NSA,υπάρχουν πολύ ισχυρές ενδείξεις ότι ενεργειακά όπλα,όπως τα λέιζερ, χρησιμοποιούνται από αντίπαλες φατρίες στην Καλιφόρνια. συμφωνούν με τις πηγές του Πεντάγωνο και των NSA.
Η πυρκαγιά του Bel Air στο Los Angeles στοχεύει στην υπόγεια βάση του "Getty Center pedo"(Κέντρο sex και παιδεραστίας),ενώ η πυρκαγιά στο Sun Diego φέρεται να στοχεύει στην
ΚΑΜΕΝΗ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ
αμερικανική βάση πεζοναυτών "Camp Pendleton".
Βρέθηκαν βίντεο που δείχνουν ότι φαίνονται ακτίνες λέιζερ που προέρχονται από τον ουρανό και ξεκινάνε πυρκαγιές. Επιπλέον, τα κτίρια καταστρέφονται εντελώς από τη φωτιά, ενώ τα δέντρα που στέκονται δίπλα τους είναι αβλαβή.
Αυτό που συμβαίνει είναι το κυνήγι των μελών μιας φατρίας της Cabal στην Καλιφόρνια που θυσιάζει συστηματικά και βασανίζει παιδιά και τρώει τη σάρκα τους. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό είναι τόσο τρομακτικό που είναι δύσκολο για πολλούς από εμάς να πιστεύουμε.

-Στις 23:30 της 1/12/17 μια μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε στην έδρα της CIA,στο Langley της Virginia, αναφλέγοντας μια πυρκαγιά η οποία σχεδόν κατέστρεψε ένα παράρτημα του κτιρίου και οδήγησε στην ανακάλυψη ενός εικαζόμενου εργαστηρίου φαρμάκων.Η ισχυρή έκρηξη ακουγόταν για χιλιόμετρα γύρω από το συγκρότημα και έστειλε αέρια μαύρα καπνού."Οι διάφορες χημικές ουσίες που βρέθηκαν στο εργαστήριο,χρησιμοποιούνται για την παραγωγή μεθαμφεταμίνης ή
CIA
φαιντανύλης.Επίσης βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες αυτών των δύο φαρμάκων σε μια κοντινή αποθήκη που είχε περάσει από τη φωτιά" δήλωσε ο εκπρόσωπος του FCSO, Jared Matters. Περισσότεροι από 5 τόνοι φαρμάκων και 45 τόνοι χημικών ουσιών κατασχέθηκαν στο κτίριο, κάτι που ορισμένοι βουλευτές χαρακτήρισαν ως "εργαστήριο φαρμάκων βιομηχανικής κλίμακας.Επίσης στο κτήριο της δυτικής πτέρυγας"Georgie Bush"βρέθηκαν περισσότεροι από δύο τόνους καθαρής ψευδοεφεδρίνης, καθώς και μεγάλες ποσότητες ακετόνης, κρυστάλλων ιωδίου, οξέος μπαταρίας, καθαριστικού αποστράγγισης, καυσίμου φανών και αντιψυκτικού.Ήδη ξεκίνησε έρευνα από την αστυνομία.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η CIA κατηγορείται για την παραγωγή και τη διακίνηση παράνομων ναρκωτικών.Έχουν διεξαχθεί επίσης πολλές έρευνες σε τοπικό, πολιτειακό και ομοσπονδιακό επίπεδο,είναι όμως η πρώτη φορά που τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν σε μια επίσημη εγκατάσταση της CIA και το συμβάν θα μπορούσε να έχει κάποιες πολύ σοβαρές συνέπειες για την οργάνωση, η οποία βρίσκεται ήδη σε αντίθεση με τον νέο αμερικανικό πρόεδρο.
Ούτε ο Λευκός Οίκος ούτε η CIA έχουν αντιδράσει επίσημα, αλλά πολλοί αναλυτές αναμένουν από τον Donald Trump να χρησιμοποιήσει αυτήν την έρευνα ως πρόσχημα για να μειώσει τη χρηματοδότηση του οργανισμού.

-Σε μια συγκλονιστική εξέλιξη,αξιωματούχοι του FBI εισέβαλαν στο αρχοντικό του πρώην προέδρου B.Obama στη γειτονιά Kalorama της Ουάσιγκτον, νωρίς το πρωί της Τρίτης 5/12/17 και αφαίρεσαν 36 επιτραπέζιους υπολογιστές, πολλαπλές αφαιρούμενες μονάδες αποθήκευσης, 12 φορητούς υπολογιστές και "πολλαπλά κομμάτια εξοπλισμού καταγραφής και επιτήρησης" καθώς και "χιλιάδες
ρολλών χαρτιού".Η επιδρομή σχετίζεται με την "Cabal των αξιωματούχων της κυβέρνησης Obama" που εργάστηκε ενεργά για να χρησιμοποιήσει τη δύναμη της κυβέρνησης των ΗΠΑ και να υπονομεύσει το Trump "κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016 και μετά".
Ο πρώην Πρόεδρος δεν έχει ακόμα συλληφθεί, αλλά η εκπρόσωπος του FBI Shelly Smithers λέει ότι "οι συλλήψεις είναι δυνατές".

-Την αναγνώριση από τις ΗΠΑ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ, ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος D.Trump σε διάγγελμά του στις 6/12/17.
Αυτό ήταν σχέδιο των "Λευκών Καπέλων"(White Hats) του Πενταγώνου που βρίσκονται πίσω από τον Τrump.Ο Τrump ουδέποτε δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει τον Σιωνισμό,αλλά ότι θα προστατέψει το κράτος του Ισραήλ. Με αυτόν τον τρόπο ξεσήκωσε τους Άραβες και Ιρανούς εναντίον της Cabal, τηρώντας ταυτόχρονα και την προεκλογική του υπόσχεση.
Ο μεγάλος κίνδυνος που ελλοχεύει για την ανθρωπότητα αυτή την στιγμή, είναι η πιθανότητα εξαπόλυσης επίθεσης από το Ισραήλ εναντίον του Ιράν με απρόβλεπτες συνέπειες.
Ο Τrump ανακοίνωσε επίσης ότι έδωσε εντολή στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την έναρξη των διαδικασιών μεταφοράς της πρεσβείας των ΗΠΑ από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.Η διαδικασία μεταφοράς της πρεσβείας, πάντως, εκτιμάται ότι θα διαρκέσει πολλά χρόνια, δεδομένου ότι θα πρέπει να βρεθεί αρχικά χώρος για να χτιστεί το κτήριο, ενώ σύμφωνα με το Reuters, αμέσως μετά την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ,o Trump υπέγραψε εντολή με την οποία αναβάλλεται η μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ για έξι μήνες.
Μετά απ'αυτό ο "Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας" (OIC) συμφώνησε για την Ανατολική Ιερουσαλήμ,σε έκτακτη σύνοδο κορυφής στην Κωνσταντινούπολη,να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του παλαιστινιακού κράτους.
Ο Λίβανος βράζει,το Ιράν ετοιμάζεται,η Αίγυπτος κοχλάζει,η ανθρωπότητα μπήκε σε ένα βραστήρα δίχως βαλβίδα ασφαλείας.

-Στις 9/12/17 αμερικανικό αεροσκάφος Raptor F-22 (που προφανώς εκτελούσε εντολές της Cabal) προσπάθησε να παρενοχλήσει δύο ρωσικά SU-28 ενώ εκτελούσαν διατεταγμένη αποστολή κατά της ISIS στη Συρία. Στην σκηνή κατέφθασε υπερσύγχρονο SU-35 το οποίο "χάκαρε" το Raptor, που
F-22  HΠΑ
άρχισε να κάνει απεγνωσμένες κινήσεις σωτηρίας ρίχνοντας φωτοβολίδες προς κάθε κατεύθυνση. Τελικά το επεισόδιο έληξε κατόπιν τηλεφωνήματος του Τrump στον Putin, ο οποίος εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες αυτές, για να επικοινωνεί με τον Ρώσο πρόεδρο και να τα λένε.Η συνεργασία τους στον αγώνα κατά της Cabal είναι εμφανής πλέον μετά τις ευχαριστίες του Putin στον διευθυντή της CIA για τις πληροφορίες που έδωσε στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, βοηθώντας  τις να εξουδετερώσουν ισλαμική ομάδα που σχεδίαζε κτύπημα στην Αγία Πετρούπολη.

-Με εντολή του Τrump,στις 10/12/17,το Πεντάγωνο κλήθηκε να ερευνήσει και να δώσει εξηγήσεις τι απέγιναν τα 23 τρις δολλάρια που ελλείπουν από τους προϋπολογισμούς του.
Παρόμοια εντολή δόθηκε σε όλα τα υπουργεία όπως δώσουν λεπτομερείς αναφορές για το πως χρησιμοποιήθηκαν οι εισροές στους προϋπολογισμούς τους στα τελευταία δέκα χρόνια.

-Το κανάλι Fox News τάχτηκε ανοιχτά πλέον υπέρ του Τrump και άρχισε να κατηγορεί και την Cabal,ενώ το CNN έκανε για πρώτη φορά αναφέρθηκε στην παιδοφιλία και στους παιδεραστές,όπως και το NBC που άρχισε κι' αυτό για πρώτη φορά να αναφέρεται στο θέμα των εξωγήινων.

-Στις 12/12/17 οι Ρώσοι χρησιμοποιώντας τα υπερόπλα ηλεκτρομαγνητικών παλμών(ΕΜΡ) που διαθέτουν, εξουδετέρωσαν τα συστήματα τεσσάρων πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ((που προφανώς
ΟΠΛΟ ΕΜΡ
εκτελούσαν εντολές της Cabal) που έπλεαν ανοιχτά των βορειοκορεατικών ακτών,δίδοντας μήνυμα στην Cabal που ακόμα ελπίζει στην πρόκληση παγκόσμιου πολέμου, ότι τα αστεία με τα πολεμικά παιχνίδια έχουν τελειώσει. Αυτό διευκόλυνε τον Τrump να εξαγγείλει πως οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να παρακαθήσουν σε διαπραγματεύσεις χωρίς όρους με το καθεστώς της Β. Κορέας.

-Στις 12/12/17 ο πρόεδρος Trump διαμήνυσε στον πρόεδρο Putin το εξής:"Αν καταφέρω και βγώ ζωντανός μέχρι το τέλος του 2017,μετά θα τους χώσω όλους μέσα"!
Επίσης ζήτησε από τον Putin, όπως κατά την μετάβαση (και εντεύθεν) στο νέο νομισματικό σύστημα, "να μην αφεθεί ο Αμερικανικός λαός να πεινάσει"!

-Ο Αμερικανός πρόεδρος πέρασε το Σαββατοκύριακο 16-17/12 στο Camp David με τους κορυφαίους στρατηγούς του για να καταγράψει την ακριβή στρατηγική για την αποκεφαλισμοποίηση της μαζίας των Χαζάρων παγκοσμίως. "Το αεροδρόμιο της Ατλάντα έκλεισε, ενώ το Υπουργείο Άμυνας αρνήθηκε να αποκαλύψει τις θέσεις 44.000 αμερικανικών στρατευμάτων που μπορεί να εμπλακούν στον τερματισμό της Cabal σε όλο τον κόσμο".Υπάρχουν πλέον πάνω από 9.000 σφραγισμένες κατηγορίες, καθώς όλο και περισσότεροι από τους εγκληματίες της Cabal δίνουν στοιχεία για τους συναδέλφους τους.

-Στις 17/12/17 το αεροδρόμιο της Atlanta έκλεισε για 12 ώρες λόγω διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος.Εξεράγει επίτηδες θερμική χειροβομβίδα σε μετασχηματιστή ηλεκτρικού ρεύματος με σκοπό να μην γίνει αντιληπτή  η σύλληψη του George Soros από το FBI και η μεταφορά του στο Camp David για ανάκριση.

-Ο Τrump αναλύοντας την επομένη ημέρα 18/12/17 στο Πεντάγωνο την εθνική του στρατηγική, εμφανίστηκε με μωβ γραβάτα (ενώ πάντοτε φοράει γαλάζια ή κόκκινη γραβάτα) και έπινε νερό κρατώντας το ποτήρι με τα δυο του χέρια. Πηγές του Πενταγώνου που έδωσαν προς τα έξω την
φωτογραφία, εξήγησαν ότι η μωβ γραβάτα συμβόλιζε την αποτυχία του βελούδινου κινήματος που οργάνωσαν εναντίον του ο G.Soros και η Η.Clindon και το κράτημα του ποτηριού με τα δυο του χέρια συμβολίζει πως σύντομα θα περάσει σε όλα τα μέλη της elite χειροπέδες!
Ο Πρόεδρος Trump ανακήρυξε τον Ιανουάριο του 2018 ως μήνα εκστρατείας κατά των παιδεραστών.

-Η Διοίκηση Πεζοναυτών των ΗΠΑ λαμβάνει απευθείας εντολές από τον Τrump και όχι δια μέσου του Πενταγώνου,ενώ παρατηρήθηκαν ασυνήθιστες μετακινήσεις στρατευμάτων σε πολλές πολιτείες.Σύμφωνα με διάφορους insiders προμηνύονται μαζικές συλλήψεις παιδoφίλων και μελών της Cabal.
Προεδρικό διάταγμα επειγούσης φύσεως του Προέδρου Trump της 20/12/17,παγώνει τα περιουσιακά στοιχεία όσων συμμετέχουν στα κυκλώματα παιδεραστίας ή παραβιάζουν τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και  του δίνει του την πλήρη εξουσία να κατασχέσει όλα τα περιουσιακά στοιχεία και τα χρήματα οποιουδήποτε εμπλέκεται σε κακοποίηση παιδιών και εμπορία ανθρώπων.Ετσι του λύνει τα χέρια για να περάσει χειροπέδες στα μέλη της elite και να τους χώσει όλους μέσα.
Του επιτρέπει επίσης να αρπάξει την Hilaty Clindon για το θέμα του "Ουρανίου Ένα"( αγορά ορυχείων ουρανίου από ρωσική εταιρεία, την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών), ενώ εμποδίζει τους ξένους να βοηθήσουν, διότι αν το κάνουν,τα αμερικανικά περιουσιακά τους στοιχεία θα κατασχεθούν.
Η επείγουσα φύση του Διατάγματος δίνει το δικαίωμα στον Αμερικανικό Στρατό να "κινηθεί εντός των ΗΠΑ".Ουσιαστικά έχει κηρυχθεί Στρατιωτικός Νόμος στις ΗΠΑ.
Αυτή η εκτελεστική εντολή είναι,αυτό που οι Αμερικανοί ζήτησαν από τον Trump να κάνει ήδη από την πρώτη μέρα. Αυτό ακριβώς κάνει και γι'αυτό πολλοί προέβλεπαν ότι δεν θα επιβιώσει ούτε δύο εβδομάδες αφού το έχει υπογράψει.

-Κάτι πολύ βαθύ συνέβη στις ΗΠΑ στις 21 Δεκεμβρίου με το πέρασμα της "Εκτελεστικής Διάταξης του Προέδρου Donald Trump, που αποκλείει την ιδιοκτησία των ατόμων που εμπλέκονται σε σοβαρή κατάχρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή διαφθορά". Η εντολή δήλωσε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη διαφθορά και ονόμασε συγκεκριμένα άτομα και οργανώσεις που θα είχαν κατεβάσει τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και τα περιουσιακά τους στοιχεία ανεξάρτητα από τον τόπο στον οποίο είχαν διαπραχθεί οι καταχρήσεις.
Ενώ τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης αγνόησαν σε μεγάλο βαθμό την εκτελεστική εντολή του Trump, τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης έδιναν μεγάλη προσοχή. Πολλοί έχουν σημειώσει ότι η
εκτελεστική εντολή είναι πολύ πιο σημαντική από ό,τι φαίνεται να είναι στην επιφάνεια. Αντί να απλώς δεσμεύει τους οικονομικούς πόρους των αλλοδαπών πολιτών που συνδέονται με τη ρωσική σφαίρα επιρροής, όπως φαίνεται επιφανειακά, απευθύνεται πραγματικά στα μέλη του "Deep State" (Βαθύ Κράτος,γνωστού και ως Cabal ή Illuminati) που έχουν εμπλακεί στην εμπορία ανθρώπων, παιδεραστία και συστηματική διαφθορά σε όλο τον πλανήτη.
Η καινούργια πραγματικότητα στις ΗΠΑ, όπου η κυβέρνηση του Προέδρου Trump θα φέρει ένα θεσμικό κείμενο που θα διέπει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ τα επόμενα χρόνια,που θα κάνει λόγο για μία τελείως πραγματικότητα σε διαφορετικό επίπεδο την οποία θα πρέπει να καταλάβουν φίλοι και εχθροί.Κατονομάζονται επίσης τα εχθρικά κράτη τα οποία είναι αναθεωρητικές δυνάμεις και πως θα αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ τον υπόλοιπο κόσμο και αυτό φέρει τις υπογραφές και πολλών άλλων από πίσω οι οποίοι συμφωνούν.Είναι μία νέα τάξη στις ΗΠΑ διανοουμένων ,στρατηγών,πολιτικών,διπλωματών,οι οποίο βάζουν την δική τους σφραγίδα στο μέλλον του 21ου αιώνα.

-Ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ James Mattis επισκέφθηκε την Ναυτική Βάση του Γκουαντάναμο της Κούβας στις 21 Δεκεμβρίου,για να προετοιμάσει έναν "πολύ ιδιαίτερο τόπο" για την Cabal.Αυτό έγινε γνωστό μόλις την 29/12/17.
Eτσι τα ετοίμασε όλα η κυβέρνηση Τrump για να κλείσει μέσα τα υψηλόβαθμα στελέχη της Cabal.

Ενίσχυσε με προσωπικό την ναυτική βάση του Γκουαντανάμο στην οποία ετοιμάζονται τα κελιά για να φιλοξενήσουν τους μεγάλους επώνυμους "αρχιεγκληματίες" ενώ ήδη άρχισαν να συλλαμβάνονται μεσαία στελέχη στα οποία προσφέρεται άσυλο αν κελαηδήσουν και δώσουν πληροφορίες για τα αφεντικά τους.Ηδη προετοιμάζονται δίκες ενώπιον αμερικανικού στρατιωτικού δικαστηρίου.
Εκατοντάδες στρατιωτικές αστυνομικές δυνάμεις των ΗΠΑ έχουν επίσης αναπτυχθεί στην Κούβα από το τέλος Δεκεμβρίου 2017,για να βοηθήσουν στην επίβλεψη της διαδικασίας.
Επίσης ανακοινώθηκε στις 29/12/17 ότι αυξάνονται οι πτήσεις προς τον Ναυτικό Σταθμό του Γκουαντάναμο τρεις φορές την εβδομάδα, γεγονός που υποδηλώνει μια πλημμύρα επισκεπτών εκεί,που πιθανότατα θα περιλαμβάνει αμερικανούς δικηγόρους θα υπερασπίζονται σύντομα τους φυλακισμένους προδότες της Cabal.

-Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου, οι περισσότεροι από τους κορυφαίους εκτελεστές του αμερικανικού βασικού δράματος του ψεύτικου "πολέμου κατά της τρομοκρατίας","πιθανόν" έχουν παραδοθεί και μεταφέρθηκαν στο τέλος Δεκεμβρίου στη ναυτική βάση Gitmo των ΗΠΑ,στο
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ GITMO
Γκουαντάναμο της Κούβας,όπου υπάρχουν φυλακές υψίστης ασφαλείας.Λέγεται ότι μέσα σ'αυτούς συμπεριλαμβάνονται κορυφαία στελέχη της πολιτικής,καθώς επίσης και ο Eric Schmidt της Google που παραιτήθηκε.Υπ'όψη οι περισσότερες συλήψεις και προσαγωγές κρατούνται μυστικές.
Επίσης περισσότεροι από 30 Γερουσιαστές μάλλον δεν πρόκειται να ξαναδούν το Κογκρέσο, αφού προειδοποιήθηκαν για τα στοιχεία που κατέχει εναντίον τους ο Τrump ως προς την συμμετοχή τους στο κύκλωμα της παιδεραστίας και κλήθηκαν να παραιτηθούν.

-H ομάδα του Τrump διεξάγει ήδη διαπραγματεύσεις με την "Real Ruling Elite" για την συνθηκολόγηση τους.Μεταξύ αυτών είναι η βασίλισσα της Αγγλίας,οι Rothschilds κλπ.
Υπάρχουν επίσης πολλές εξωδικαστικές εκτελέσεις. "Ο απελευθερωτικός δήμαρχος του Σαν Φρανσίσκο, Edwin Lee, έπεσε νεκρός όταν ένας παράνομος ξένος δεν βρέθηκε ένοχος για τη δολοφονία της Kate Steinle ακόμα και μετά την ομολογία του", σημειώνει μια πηγή. "Ο θάνατος του Lee είναι ένα μήνυμα προς τους δημοκράτες και τους δημάρχους των πόλεων του San Frantzisko όπως ο Rahm Emmanuel του Σικάγου και ο Bill De Blasio της Νέας Υόρκης".

-Η Cabal σκοτώνει επίσης πολλούς ανθρώπους. Στην Ιαπωνία, δύο πρώην στελέχη της Toshiba, Atsutoshi Nishida και Taizo Nishimura, πέθαναν ξαφνικά τους τελευταίους δύο μήνες επειδή ήταν έτοιμοι να παράσχουν αποδείξεις για το τσουνάμι της Fukushima της 11ης Μαρτίου 2011 και την πυρηνική τρομοκρατική επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας, σύμφωνα με πηγές κοντά στην βασιλική
οικογένεια.Η επίθεση αυτή διεξήχθη από τους κλητήρες της οικογένειας Rockefeller,των οποίων μέλη είναι η Hillary και ο Bill Clinton. Οι Rockellers, με τη σειρά τους, έλαβαν εντολές από το φασιστικό καταφύγιο της στοά των ελευθερομασώνων P2.Η οικογένεια Rockefeller, από την πλευρά της,εξέλεξε τον Mel Rockefeller, τον γιο του Nelson Rockefeller, ως το νέο οικογενειακό κεφάλι.

-Τουλάχιστον δώδεκα μέλη του Κογκρέσου αναμεμειγμένα στο κύκλωμα παιδοφιλίας έχουν προειδοποιηθεί και αναμένεται να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους, ενώ αναμένονται μαζικές συλλήψεις παιδεραστών με εκκίνηση την Washinghton D.C.
Ηδη απαγγέλθηκαν κατηγορίες που επισύρουν την θανατική ποινή κατά των:
George Bush,George H.W.Bush,John McCain,George Soros,Peter Monk,Richard Cheney,John Brennan,John Ashcroft,Robert Mueller,Kevin Spacey,Barac Obama,James Baker,
Edgar Bronfman Sr,Paul wolfowitz,Richard Perle,Condaleeza Rice,John Kerry,David Rockefeller,Brent Snowcroft,Zbigniew Brzezinnski,Hillary Rodham Clinton,Bandar Bin Sultan.Θα λάβουν χώρα συνοπτικές δίκες σύμφωνα με την Στρατιωτική Δικαιοσύνη.

-Έως τις 22/12/17 υπήρχαν στις ΗΠΑ 9.294 σφραγισμένα εντάλματα.Οι πληροφορία αυτή προέρχεται από τα ηλεκτρονικά online αρχεία των δικαστικών αρχών. Τα σφραγισμένα εντάλματα χρησιμοποιούνται συνήθως για τη δίωξη ατόμων ή εγκληματικών δικτύων σε περιπτώσεις όπου αν αποκαλύπτονταν τα ονόματα θα μπορούσαν να οδηγήσουν τα άτομα να επιχειρήσουν να διαφύγουν ή να καταστρέψουν αποδεικτικά στοιχεία.
Από αυτά είναι 1.224 για τον κεντρικό τομέα της Καλιφόρνια που περιλαμβάνει και το Λος Άντζελες, 194 για Ουάσιγκτον, 278 για τον Νότιο Τομέα της Ν. Υόρκης.
44.000 άνδρες των Eιδικών Αμερικανικών Δυνάμεων βρίσκονται εκτός ΗΠΑ για να κάνουν συλλήψεις.
Πολλοί προσπάθησαν να δραπετεύσουν από τις ΗΠΑ, αλλά απέτυχαν.Αν έχετε ακούσει για διαταγές επιστροφής αεροσκαφών ακόμη και 4 ώρες αφότου είχαν αναχωρήσει από τις ΗΠΑ, τότε θα καταλάβετε.

-Την ημέρα των Χριστουγέννων, η "Delta Force"(ειδικοί καταδρομείς) έπληξε ένα μέγαρο που ανήκε στον πρώην Πρόεδρο B.Obama.

-Στις ΗΠΑ,"υπήρξε διακοπή ρεύματος στις 27/12/17 στο" Disco Ground Disneyland ",της Καλιφόρνιας,καθώς ο τόπος δέχτηκε επιδρομές από ειδικές δυνάμεις για να ελευθερώσουν  ανθρώπινους σκλάβους.

-Τεράστο σοκ έχουν προκαλέσει σε πράκτορες οι 604 συλλήψεις που έγιναν απ'ευθείας μέσα από το FBI,οι οποίες δεν έγιναν δημοσίως επίσημα γνωστες.

-Ο Πρόεδρος Putin ανακοίνωσε στο τέλος Δεκεμβρίου,παράλληλα με τον διπλασιασμό των ξένων επενδύσεων στην Ρωσία το 2017, και την διαγραφή οφειλών του λαού και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων προς την εφορία ύψους 80 δισεκατομμυρίων ρουβλίων (περίπου 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ) με το αιτιολογικό πως "δεν ευθύνονται οι πολίτες αλλά η ανεπάρκεια του φορολογικού μηχανισμού".

-Ριζοσπαστικό Ισλαμ=Τουρκία και Κατάρ ξεπέρασαν ακόμη και την Σ.Αραβία και τα όρια της Μέσης Ανατολής και τώρα επεμβαίνουν στους μουσουλμάνους και τους τουρκογενείς της Βαλκανικής και
ακόμη σ'αυτούς που διαβιούν στην Ευρώπη.Ενας από τους στόχους του Ερντογάν είναι να ανακυρηχθεί ως "χαλίφης" και να αποκτίση την παρεμβατική δυνατότητα όπου υπάρχουν μουσουλμανικά στοιχεία να ασκεί μία σαφή επιρροή η οποία δεν θα είναι επιρροή λόγου,θα είναι επιρροή μέσω τραπεζών,πολιτιστικών ιδρυμάτων,μέσω σχολείων.Θα είναι επιρροή,μέσω "μουφτίδων",μέσω διαφόρων τρόπων,ακόμη και με τον τουρισμό ο οποίος σιγά σιγά θα εργαλειοποιηθεί.Ο αγώνας αυτός θα είναι μεταξύ νικητών και ηττημένων ιδίως για την χώρα μας.

Η Τουρκία τελευταία έχει συνάψει συμμαχία με το ριζοσπαστικό Κατάρ και ιδίως μετά την απόφαση για την Ιερουσαλήμ ως πρωτευουσας του Ισραήλ.Η Τουρκία αντέδρασε στην απόφαση Trump για το Ισραήλ και έφερε το θέμα στον ΟΗΕ του οποίου το ΣΑ ψήφισε αρνητικά και οι ΗΠΑ έφεραν veto. Οι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν ως προσβολή το ότι ήρθε ένα τέτοιο ψήφισμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.Ο Ερντογαν διακυρήσει σε πάρα πολύ υψηλούς τόνους ότι δεν θα μείνει εκεί και τραβάει το σχοινί αναγνωρίζοντας έτσι ότι είναι χορηγός της ισλαμικής τρομοκρατίας.Μάλλον λοιπόν επίκεινται εξελίξεις στην Τουρκία. Το θέμα μετά εισήχθει στην Γεν.Συνέλευση του ΟΗΕ που ψήφισαν 125 μέλη κατά της αποφάσεως των ΗΠΑ.

-Πολιτικές αναταράξεις στη Σαουδική Αραβία.Η άνοδος του πρίγκιπα Mohammed Bin Salman στην κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας είναι αρκετά ανησυχητική.Τούτου λεχθέντος,ας μην ξεχνάμε κάποιες από τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες.
Για παράδειγμα, το "Όραμα για το 2030" του Salman, το οποίο περιλαμβάνει την αποσύνδεση της τιμολόγησης του πετρελαίου από το δολάριο (ίσως νωρίτερα από ότι πολλοί προβλέπουν), με αποτέλεσμα να σταματήσει το "πετροδολάριο" που κράτησε την οικονομία των ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες.
Eπίσης το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Salman έχει την εκτεταμένη υποστήριξη παγκόσμιων εταιρειών όπως ο Όμιλος Carlyle, η Goldman Sachs και η Blackrock μέσω του Δημοσίου Ταμείου Επενδύσεων

(PIF), αυτό δείχνει μια καταφανή υποστήριξη από διεθνείς χρηματοδότες για τον τελικό "θάνατο" του δολαρίου ως παγκόσμιο αποθεματικό.
Είναι σαφές ότι προετοιμάζεται ένας νέος πόλεμο μεγάλης κλίμακας στη Μέση Ανατολή.Η πολεμική ρητορική της Σαουδικής Αραβίας εναντίον της Χεζμπολάχ στο Λίβανο και του Ιράν είναι μόνο η αρχή.
Η κρίση στη Σαουδική Αραβία, όπως συμβαίνει και με την κρίση στη Συρία, θα αλλάξει για πάντα το πρόσωπο της περιοχής και θα έχει σοβαρές συνέπειες σε ολόκληρο τον πλανήτη καθώς πτώση του πετροδολαρίου θα αλλάξει το γεωπολιτικό status quo.

-Η πυρηνική τεχνολογία της Βόρειας Κορέας πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό άλμα το 2017 και η τελευταία δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου απέδειξε ότι έχει την ικανότητα να χτυπήσει τις ανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ ή σχεδόν οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.Έτσι, για τους
αμερικανούς πολίτες ειδικότερα, η απειλή ξαφνικά γίνεται πιο προσωπική.Οποιαδήποτε μεγάλη πόλη των ΗΠΑ θα μπορούσε να δει τον πληθυσμό της να αφανίζεται από το πυρηνικό μανιτάρι.
Παρά το γεγονός ότι οι Αμερικανοί είναι κουρασμένοι από τους πολέμους στο Αφγανιστάν και το Ιράκ, εντούτοις με την απειλή της Βόρειας Κορέας να είναι πιο άμεση από ποτέ, θα είναι η πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες που οι Αμερικανοί πολίτες θα είναι υπέρ μιας πολεμικής σύγκρουσης.

-Η Κίνα αφήνει την πόρτα ανοιχτή στην αλλαγή καθεστώτος στη Βόρεια Κορέα.Η κινεζική κρατική εταιρεία Global Times σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι η Κίνα δεν θα επιτρέψει την αλλαγή καθεστώτος στη Βόρειο Κορέα από τις ΗΠΑ, αλλά εάν η Βόρεια Κορέα επιτεθεί πρώτη, τότε η Κίνα θα παραμείνει ουδέτερη.
Το μήνυμα είναι σαφές το θέμα της Βόρεια Κορέα βρίσκεται στο τραπέζι.Όταν συμβεί αυτό,η Κίνα δεν πρόκειται να παρέμβει, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας πολιτικός αποτρεπτικός παράγοντας.

- Η μερική επίσημη αποκάλυψη για το θέμα των εξωγήινων και των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων που ξεκίνησε από το Πεντάγωνο τον Δεκέμβριο,είναι δουλειά της Cabal, με σκοπό να στρέψει την προσοχή του κοινού μακρυά από το κύκλωμα παιδοφιλίας, αφού φαίνεται πως τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ο Trump είναι αρκετά για να τους χώσει όλους μέσα.

- Γυναίκα αστροναύτης που υπηρετούσε σε φορτηγό σκάφος του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος, είδε τυχαία πριν τρία χρόνια να πετούν στο διάστημα σαν σκουπίδια τους συντρόφους της όταν έληγε η θητεία τους και το ανέφερε στους άλλους. Τότε ξέσπασε αναταραχή και όσοι αντιδρούσαν στην μεταχείριση αυτή ζήτησαν βοήθεια από τους Πλειάδιους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την διάσπαση του Μαύρου Στόλου (Dark Fleet) που ελέγχεται από την Cabal, οδηγώντας στην δημιουργία θετικής ομάδας μέσα στο Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα.

- Δεκάδες ερπετοειδείς και άλλοι εχθρικοί εξωγήινοι που κρύβονταν σε υπόγειες βάσεις στην Κριμαία, στο Μανχάταν και στο Λος Άντζελες, συνελήφθησαν από τους Πλειάδιους οι οποίοι έχουν αναλάβει τον πλανήτη μας κατόπιν εντολής της "Ανδρομέδιας Γερουσίας" που εδρεύει στον δορυφόρο,του Δία,Γανημήδη.

- Οι Δυνάμεις του Φωτός στο τέλος Δεκεμβρίου,εξουδετέρωσαν και τους τελευταίους ερπετοειδείς μέσα στις υπόγειες βάσεις τους. Με την διάνοιξη αστρικών πυλών μέσα στις βάσεις αυτές,οι Φωτεινές Δυνάμεις εισέβαλαν αστραπιαία και τους συνέλαβαν ή τους εξόντωσαν μέχρι ενός, διαφεύγοντας με τον ίδιο τρόπο. Η επιχείρηση κρίθηκε αναγκαία, αφού αποδείχτηκε αναποτελεσματική η χρήση όπλων εναντίον στόχων σε τεράστιο υπόγειο βάθος.Εκείνο που απομένει τώρα,είναι η εξουδετέρωση των μελών της Cabal που έχουν ανθρώπινη εμφάνιση,στην επιφάνεια του πλανήτη καθώς επίσης των "Γρίζων"(Grey) και άλλων αποστατικών φυλών.


Ιανουάριος 2018(μέχρι 17 Ιαν)
-----------------------------------------
-Σύμφωνα με πληροφορίες του  Υπουργείου Αμυνας της Ρωσίας,ο Πρόεδρος Trump   ετοιμάζεται να μεταφέρει στο στρατόπεδο Gidmo του Guantanamo της Κούβας,τους περισσότερους από τους κορυφαίους δράστες του αμερικανικού δράματος.Επίσης περιουσιακά στοιχεία των Rothschild,George Soros, Peter Munk, Peter Sutherland,Podestas,των Bushes και πολλών άλλων, έχουν μεταφερθεί στο
GITMO GUANTANAMO
Στρατοδικείο του Gidmo,καθώς το Υπουργείο Άμυνας δαπανά $ 500 εκατομμύρια για να αναβαθμίσει τη φυλακή και να στείλει περισσότερη στρατιωτική αστυνομία.
Επίσης πηγές της CIA επιβεβαιώνουν ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Bill Clinton,με την ελπίδα για συμφωνία,κατηγορεί άλλους όπως ο πρώην επικεφαλής της CIA John Brennan, ο κορυφαίος πράκτορας της Mossad Rahm Emmanuel,ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Dick Cheney και πολλοί άλλοι.

-Ο Πρόεδρος Trump ζήτησε να φυλακιστεί ο πρώην κορυφαίος βοηθός της Hilary Clinton, Huma Abedin,για παραβίαση των πρωτοκόλλων εθνικής ασφαλείας και επίσης να αρχίσει έρευνα γιά τον πρώην διευθυντή του FBI James Comey.

-Στις 3/1/18 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο σπίτι του ζεύγους Clinton στη Chappaqua της Νέας Υόρκης,προκαλώντας φόβους ότι τα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον των Clinton έχουν καταστραφεί λίγες μόνο ημέρες πριν την δίωξη για τα εγλήματα τους που ετοιμάζει η κυβέρνηση
ΠYΡΚΑΓΙΑ  CLINTON
Trump.Σύμφωνα με πηγή,υπήρχαν στην αίθουσα διάσπαρτα κατεστραμένα pc,θρυμματισμένοι σκληροί δίσκοι,λιωμένες κάρτες μνήμης και συσσωρευμένα υπολείμματα χαρτιού.Σύμφωνα με την πηγή,αυτό έδειχνε ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε απ'αυτή την αίθουσα για καταστροφή ενοχοποιητικών στοιχείων.

-Η απομάκρυνσή της Elit του "βαθέως κράτους" από τις ισχυρές παγκόσμιες ηγετικές θέσεις,θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην κατάρριψη των δεκαετιών "πολιτικών τους" που  αρνούνται στην υπόλοιπη ανθρωπότητα τα οφέλη από τις προηγμένες τεχνολογίες οι οποίες θα φέρουν επανάσταση στη ζωή σε όλο τον πλανήτη.

-Στις 5/1/18 o Τούρκος πρωθυπουργός Erdogan έκανε λόγο για σχέδιο των ΗΠΑ εναντίον της Τουρκία,εξαπολύοντας μία άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της Ουάσινγκτον, ενδεικτική του "σημείου μηδέν" στο οποίο βρίσκονται οι αμερικανοτουρκικές σχέσεις.Παράλληλα ο Τούρκος πρόεδρος προκάλεσε τις ΗΠΑ "να τα βάλουν με την Ρωσία,αν τους βαστάει", όπως είπε χαρακτηριστικά.
Αναφέρθηκε επίσης και στη δηλωμένη πρόθεση της αμερικανικής κυβέρνησης να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ,απειλώντας την Ουάσινγκτον ότι αν προχωρήσει στην απόφασή της αυτή,ο ίδιος θα συγκαλέσει σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Ισλαμικής Διάσκεψης στην Κωνσταντινούπολη και θα διακόψει τις σχέσεις της Τουρκίας με το Ισραήλ.

-Σύμφωνα με πηγές της ρωσικής FSB (Yπηρεσία Πληροφοριών) στη Σαουδική Αραβία,έχουν απελευθερωθεί 3.000 σκλάβοι σεξουαλικής βίας.

-Οι πρόσφατες διαμαρτυρίες στο Ιράν προκλήθηκαν από τους μισθοφόρους της αμερικανικής
EΞΕΓΕΡΣΗ ΙΡΑΝ
εταιρείας μισθοφόρων,"Academi" και παρερμηνεύτηκαν σκόπιμα στα δυτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι διαδηλωτές στο Ιράν υποστηρίζουν το σημερινό καθεστώς, το οποίο είναι πολύ καλύτερη επιλογή από μια εισαγόμενη δυτική επανάσταση και "δημοκρατία"



-Η SpaceX, η διαστημική εταιρεία του οραματιστή Elon Musk, εκτόξευσε στις 7/1/18 τον πύραυλο Falcon 9 από το Ακρωτήρι Κανάβεραλ της Φλόριντα.Αυτό δεν ήταν φυσικά μυστικό, καθώς κάτι τέτοιο δεν μπορεί να παραμείνει αθέατο. Το μυστικό της υπόθεσης ήταν ο δορυφόρος, με κωδικό
ΠΥΡΑΥΛΟΣ  FALCON-9
όνομα Zuma ,που μετέφερε ο πύραυλος εκτός γήινης ατμόσφαιρας,ο οποίος έχει  άκρως απόρρητη αποστολή.
.Οι φήμες που κυκλοφορούν είναι  ότι μετέφερε όπλο "Ηλεκτρομαγνητικού Παλμού"(EMP)γιά να χτυπήσει την Βόρεια Κορέα αν χρεισθεί ή κατ'άλλους θα συγκέντρωνε πληροφορίες για τον "πλανήτη"Nibiru, που πλησιάζει  προς την Γη, τις οποίες θα έδινε στις ΗΠΑ,Ρωσία και Κίνα.


-Ο Πρόεδρος Putin πρόσθεσε ένα άλλο καρφί στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jong-un,υπογράφοντας ένα διάταγμα που θα σταματήσει τη ρωσική ροή ζωτικών πόρων προς την Pyongyang.Όλα τα σκάφη που συνδέονται με το πυρηνικό πρόγραμμα του μυστικιστικού
καθεστώτος θα απομακρυνθούν από όλους τους ρωσικούς λιμένες.
Αυτή η ενέργεια σημαίνει ότι η Ρωσία θα παύσει να προσφέρει τεχνολογία στο καθεστώς του Kim,που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη πυρηνικών και βαλλιστικών πυραύλων.




-To αμερικανικό "πετροδολλαριακό" σύστημα βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο τον Ιανουάριο του 2018 καθώς οι μεγάλες εξαγωγείς πετρελαίου, η Ρωσία, η Βενεζουέλα και το Ιράν πωλούν πετρέλαιο χωρίς να περάσουν από το σύστημα δολαρίων. Οι αμερικανικές οργανώσεις προσπαθούν να αλλάξουν καθεστώς στο Ιράν και τη Βενεζουέλα,αλλά έχουν αποτύχει μέχρι στιγμής. Γίνεται ενθάρρυνση άλλων μεγάλων εξαγωγέων ενέργειας όπως το Κατάρ και η Ινδονησία για να σκεφτούν την παράκαμψη του petrodollar επίσης.
Πηγές της CIA λένε,όπως αναφέρθηκε την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου,ότι μια πίσω πόρτα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για να "κλείσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα".

-Η Ρωσία  διπλασίασε την ικανότητα εξαγωγής πετρελαίου στην Κίνα την 1η Ιανουαρίου με νέο αγωγό.Με αυτό το υπόβαθρο, η Κίνα εξετάζει την 18η Ιανουαρίου ως την ημερομηνία έναρξης για τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης πετρελαίου εκφρασμένα σε κινεζικό γιουάν και χρυσό.Στο πλαίσιο αυτό,σε ένα ιρανικό πετρελαιοφόρο εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα ανοικτά των ακτών της
ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΦΟΡΟ
Σαγκάης.Πιθανότατα αυτό ήταν μια προειδοποιητική προειδοποίηση προς τους Κινέζους,από το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα των ΗΠΑ,για να τους ενημερώσουν ότι μπορούν ακόμα να αποκόψουν μεγάλο μέρος της ενέργειας της Κίνας. Με άλλα λόγια, λένε στους Κινέζους να αποφύγουν την μονομερή αντικατάσταση του παλαιού χρηματοπιστωτικού συστήματος έως ότου επιτευχθεί τελική συμφωνία για το νέο.



-Σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου,τώρα που οι κορυφαίες τάξεις της Cabal στις ΗΠΑ έχουν υποβαθμιστεί,τα "Λευκά Καπέλα" του Πενταγώνου,αρπάζουν τους κορυφαίους ευρωπαίους
DIEGO  GARCIA
παιδεραστές και τους "μύστες" τους και τους μεταφέρουν στην αμερικανική στρατιωτική βάση στο νησί Diego Garcia του Ινδικού ωκεανού.






-Σύμφωνα με πληροφορίες του ειδησιογραφικού ιστοτόπου Whatdoesitmean,μεταδόθηκε στον Πρόεδρο Τrump από τον Πρόεδρο Putin,μέσω του πρωθυπουργού Netanyahu,μία άκρως απόρρητη πληροφορία που απαγορεύθει να δημοσιευθεί.Υπάρχει ωστόσο, μια εκπληκτική αντίδραση σε αυτό.
Σημειώνεται από αναλυτές των υπηρεσιών ασφαλείας ότι στις 10 Ιανουαρίου μόλις η πληροφορία αυτή παρελήφθει,o Προσωπάρχης του Λ.Οίκου Στρατηγός John Kelly απαγόρευσε εντός του Λευκού Οίκου όλα τα προσωπικά κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές, έξυπνες συσκευές, συσκευές με WiFi, Bluetooth, ραδιόφωνο ή δυνατότητες κινητής τηλεφωνίας, καθώς και κάθε φορητή συσκευή ή συσκευή που εκπέμπει ένα ηλεκτρικό σήμα και που δεν έχει παρασχεθεί από την υπηρεσία επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, -
Ουσιαστικά άγνωστη στον αμερικανικό λαό,υπάρχει μια "ελίτ" στρατιωτική μονάδα των ΗΠΑ,η οποία έθεσε τον Λευκό Οίκο υπό πλήρη αποκλεισμό και έλεγχο από στρατιωτικές δυνάμεις πιστές μόνο στον Τrump.
Μετά απ'αυτό έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι η ημερομηνία της διεθνούς οικονομικής κατάρρευσης φαίνεται να έχει ορισθεί και ότι οι σχετικοί δείκτες Χ22 βγήκαν εκτός διαγράμματος.Ενδεικτικό είναι ότι:
*H εταιρεία Walmart κλείνει 269 καταστήματα Sam Club
*H ΙΒΜ κάνει αναδόμηση και απολύει 10.000 άτομα.
*Η Τράπεζα της Αμερικής λέει πως η φούσκα των Κεντρικών Τραπεζών θα μπορούσε να σκάσει.
*Η Σουηδική Κυβέρνηση ανακοίνωσε της Σουηδικής προς τους πολίτες πως πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να ζήσουν για μια τουλάχιστον εβδομάδα χωρίς κρατική βοήθεια,
ενώ οι ιθύνοντες  λένε πως 3 μήνες είναι μια λογική περίοδος(αλλά σε οργανωμένες χώρες).

-Πρόσφατα ο Putin ανέφερε ότι "εάν οι Αμερικανοί δεν συμφωνήσουν θα προβούμε από κοινού στην αποκάλυψη του θέματος των εξωγήινων και τότε θα προχωρήσω μόνος μου.

-Μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 7 Ιανουαρίου 2018 στη κεντρική και δυτική Ρωσία έγινε μία μυστηριώδη έκρηξη φλογός στον ουρανό και έκρηξη εδάφους το οποίο για μερικά λεπτά της ώρας εδονείτο.
Σχετικά με το φαινόμενο αυτό καθώς και όλων των άλλων παρόμοιων γεγονότων σε ολόκληρο τον κόσμο, στην τελευταία έκθεσή της, η δημοσιογράφος Linda Moulton Howe προτείνει ότι: "Αυτό που έχουμε να κάνουμε εδώ,είναι να δούμε εξωγήινη παρουσία στη Γη,στο ηλιακό σύστημα και πέραν αυτού.Όποιος κι αν είναι ο απειλητικός κίνδυνος από το διάστημα, οι κυβερνήσεις με την πιθανή βοήθεια των "εξωγήϊνων εδώ στη Γη έχουν έναν καλό λόγο να φέρουν τους μυστικούς δορυφόρους-όπλα στο διάστημα.
Η Linda Moulton Howe είναι δημοσιογράφος και περιφερειακός βραβευμένος παραγωγός ντοκιμαντέρ Emmy,γνωστή για την εργασία της ως ufologist.

- Η εκτόξευση τεσσάρων δορυφόρων πριν λίγες μέρες (22 και 26 Δεκ) και σχεδόν ταυτόχρονα, από την Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Κίνα και την Ιαπωνία,σύμφωνα με πληροφορίες, αποσκοπεί στην βελτίωση του τηλεπικοινωνιακού συστήματος, ενόψει της εφαρμογής του cryptocurrencies system, ενός συστήματος που θα αντικαταστήσει το χρήμα όπως το γνωρίζουμε, με ένα νέο ηλεκτρονικό
νόμισμα.Το σύστημα αυτό εφαρμόζεται στα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα των χωρών που συμμετέχουν σ' αυτά,από το 1954.
Μία μόνον οικογένεια της Cabal, διαθέτει 600 τρισεκατομμύρια, όσο και το χρέος όλων των εθνών του πλανήτη! Η εφαρμογή του cryptocurrencies system για ένα προσωρινό διάστημα και μέχρι την αχρήματη κοινωνία, εξουδετερώνει τους κατόχους τέτοιου είδους χρήματος και διαγράφει όλα τα χρέη, εθνών και πολιτών.


-Στις 12/1/18 οι ΗΠΑ εκτόξευσαν τον δορυφόρο "αναγνώρισης" NROL-47.Επειδή όμως η εκτόξευση του NROL-47 δεν ήταν αρκετή,η Ινδία την ίδια ημέρα εκτοξεύει πύραυλο φορέα με 31 δορυφόρους στο διάστημα.Οπως φαίνεται λοιπόν,πέντε μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη μας τοποθέτησαν ένα τείχος δορυφόρων γύρω από τη Γη για να παρακολουθήσουν κάτι.
Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο λογότυπο του δορυφόρου NROL-47,όπως βλέπετε στην παραπλεύρως εικόνα,απεικονίζει έναν Ναΐτη ιππότη και τις λέξεις "Ma NunquamPraevalebunt" που σημαίνει "Το κακό δεν θα κυριαρχίσει ποτέ".
Όπως μπορείτε να δείτε στο λογότυπο, ένας Ιππότης  κραδαίνει το σπαθί του,πολεμόντας ενάντια σε
έναν δράκο.Η εικόνα στο σήμα απεικονίζει τον Άγιο Γεώργιο να σκοτώνει τον δράκο που απαιτούσε ανθρώπινες θυσίες:Στη σύγχρονη γλώσσα αυτό σημαίνει νίκη του θετικού ανθρώπινου είδους πάνω στα αρπακτικά είδη των Δράκων σε αυτή την τελευταία φάση των γαλαξιακών πολέμων.
Μπορούμε μόνο να φανταστούμε,ότι επέλεξαν ένα τόσο ξεχωριστό λογότυπο που απεικονίζει τη μάχη μεταξύ καλού και κακού,εάν υπάρχει πραγματικά μια σοβαρή απειλή από το διάστημα.Αυτό το "κάτι" ίσως και να μην βρίσκεται απαραίτητα στο διάστημα. Αυτό το κάτι ίσως είναι στην Γη και μάλλον θα χτυπηθεί σύντομα !
Δείχνοντας το λογότυπο του Ιππότη,μας λένε ότι είναι έτοιμοι να πολεμήσουν εναντίον του κακού, ό, τι κι αν είναι.
Το πιθανότερο είναι ότι όλοι αυτοί οι δορυφόροι που εκτοξεύθηκαν είναι για την παρατήρηση ή την εκτροπή του αστρικού σώματος,μεγαλυτέρου της Γης,που ονομάσθηκε πλανήτης Nibirou o οποίος θα περάσει σε κοντινή απόσταση από τον πλανήτη μας.


EΠΙΛΟΓΟΣ
Οπως έχω προαναφέρει στο άρθρο μου <Τα Σημεία των Καιρών Νο14>,το έτος 2017 τελείωσε το συμβόλαιο τον 13.500 ετών με τις σκοτεινές δυνάμεις,με την παράταση που τους δώθηκε μέχρι της 30/9/17.Ηδη οι Φωτεινές Δυνάμεις μαζί με την γήϊνη "Παγκόσμιο Συμμαχία" έχουν αρχίσει το
ξεκαθάρισμα του πλανήτη μας από κάθε λογής κακό (κακούς εξωγήϊνους διαφόρων φυλών και τους γήϊνους αποστάτες της Cabal,Illuminati,κλπ) το οποίο συνεχίζεται μέχρι τώρα με κάθε επιτυχία.Ολοι αυτοί,γήϊνοι και εξωγήϊνοι θα λογοδοτήσουν γιά ότι κακό έκαναν στον πλανήτη μας.

Την Ελλάδα μας,οι δήθεν ξένοι φίλοι μας,με τους εδώ ελληνόφωνες προδότες,την χτύπησαν πολύ βαρειά και προσπάθησαν και προσπαθούν  ακόμη να την εξαλείψουν με κάθε τρόπο.Δεν θα μπορέσουν όμως,όπως δεν μπόρεσαν εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Οι Φωτεινές Δυνάμεις επεμβαίνουν όπου πρέπει χωρίς να το καταλαβαίνουν οι περισσότεροι Έλληνες.Πολλές φορές αφήνουν επίτηδες τους δήθεν "έλληνες"πολιτικούς και τους παρατρεχάμενους τους, να μας καταπιέζουν,να μας φτωχοποιούν,να πωλούν ότι ελληνικό υπάρχει και ακόμη να θέλουν να παραδώσουν κομμάτια της πατρίδας μας σε δήθεν φίλους μας και εχθρούς μας.Αυτό το κάνουν ώστε η προδοσία τους να είναι μεγαλύτερη και οι ποινές που θα επιβληθούν,όταν έρθει η ώρα,πάρα πολύ μεγάλες.

Τα κόμματα της Βουλής των Ελλήνων κυριολεκτικά διαγκωνίζονται ποιό θα πάρει το μεγαλύτερο βραβείο προδοσίας.
Οι πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν αντιδρά σχεδόν καθόλου μέχρι σήμερα και το μόνο που κάνει είναι "να κλαίει την μοίρα της" !!
Ο μέγας Έλλην φιλόσοφος,ο Πλάτωνας (427-347 π.Χ ) είχε σκιαγραφήσει πλήρως το αποτέλεσμα όσων ήταν άβουλοι και αμέτοχοι στα κοινά με αποτέλεσμα να φέρνουν πάνω από τα κεφάλια τους επικίνδυνους και καταστροφικούς κυβερνήτες.Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σήμερα.
Διαβάστε στα παρακάτω αποσπάσματα την σημασία των λόγων του:

"Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος και αφ'ετέρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές".

"Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν . Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερούς τους"

Πιστεύω ακράδαντα ότι η Νέμεσης καταφθάνει και δεν θα λυπηθεί κανέναν!!!
Πιστεύω ότι ο Ελλην θα ξυπνήσει ξαφνικά!!Το Ελληνικό Έθνος δεν πρόκειται να χαθεί επειδή είμασταν ανίκανοι μέχρι σήμερα να το σώσουμε.
Μην ξεχνάτε ότι είμαστε "ουράνιον γένος",όπως είπε ο Χριστός,και γεννηθήκαμε κατά θείαν πρόνοια για να είμαστε οι διδάσκαλοι της ανθρωπότητας.

Αγαπητοί μου συμπατριώτες,Ελληνίδες και Έλληνες:
Το σάπιο,γρήγορα θα τελειώσει για πάντα και ο Ήλιος θα ανατείλει ξανά στην χώρα μας,ολοκάθαρος και ζεστός γιά να σκεπάσει τον πόνο και την θλίψη όλων μας,μετά οκτώ χρόνια κατοχής και εξαθλίωσης.

                                      "Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά,είναι καταδικασμένοι                                                                             να  εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους πολύ κατωτερους τους"
                                                                                                                        Πλάτων


17/1/018                                                                         ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                          ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  εα
                                                                                                                 

ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ 
-Προσωπικές πληροφορίες
-Αναρτήσεις των φίλων, Νίκου Καστάνια και  Γιώργου Βουδούρη στο facebook
-Αρθρα της δημοσιογράφου Ιωάννας Βαφειάδου
-Αρθρο Δημοσιογράφου & Αμυντικόυ Αναλυτή Ι.Θεοδωράτου
-http://www.pronews.gr/
-http://www.naftemporiki.gr
-http://www.pentapostagma.gr
-http://www.kavalarissa.eu
-http://beforeitsnews.com
-http://www.stillnessinthestorm.com
-https://divinecosmos.com
-http://worldnewsdailyreport.com
-https://prepareforchange.net
-https://www.whitehouse.gov
-http://bit.ly/2C5Y80A
-http://beforeitsnews.com/
-http://www.rumormillnews.com
-http://www.independent.co.uk
-http://www.stankovuniversallaw.com
-http://www.whatdoesitmean.com
-http://stateofthenation2012.com
-http://www.moonofalabama.or
-https://www.rt.com/busine
-http://www.dailymail.co.uk
-http://yournewswire.com
-https://www.rt.com
-https://www.haaretz.com
-https://www.sott.net
-https://www.youtube.com
-https://www.reuters.com
-https://www.voanews.com
-https://www.lowyinstitute.org
-http://www.sweetliberty.org
-http: //www.zerohedge .com 
-http://www.sweetliberty.org
-http://benjaminfulford.net
-http://themindunleashed.com
-https://www.independent.co.uk
-http://ahtribune.com
-http://www.haaretz.com
- http://www.zerohedge.com
-http://www.businessinsider.com
-https://sputniknews.com
-http://exopolitics.org































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.