Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Παρατίθεται μήνυμα εξ άνωθεν.

Επειδή τα επερχόμενα γεγονότα (όπως εκτιμάται και από τα διεθνή τεκτενόμενα) είναι εγγύς, ας δώσουμε προσοχή στα σημεία των καιρών τα οποία δίδονται στο μήνυμα αυτό. Το μήνυμα περιέχει
κλήση προς απανταχού τους Έλληνες και εν συνεχεία παρουσιάζει τα στρατηγικά σχέδια του σκότους και το μέλλον του πλανήτη,την δομή του πληθυσμού της Ελλάδος και πως οι Έλληνες επηρεάζουν το μέλλον του πλανήτη.

Δυστυχώς ο κόσμος δεν έχει αντιληφθεί που οδηγείται και αδυνατεί να τα πιστέψει. Το σκότος προσπαθεί να καταστρέψει το Ελληνισμό που αποτελεί το μέλλον και να δημιουργήσει ένα καινούργιο περιβάλλον. Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής είναι και το περίφημο πρόγραμμα του CERN, που βρίσκεται στην Γενεύη της Ελβετίας. Όπως μας ανακοινώνει το κατωτέρω μήνυμα,στόχος του είναι το άνοιγμα πυλών. Μέχρι σήμερα όλες οι προσπάθειες του να ανοίξει πύλη έχουν αποτύχει.Πρόσφατα,έπαθε πολύ μεγάλη καταστροφή ο επιταχυντής αδρονίων του,με τον οποίον γίνεται η προσπάθεια ανοίγματος "πύλης".

ΜΗΝΥΜΑ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ,
ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ

Απευθύνομαι σε όλους εσάς που σήμερα άρχισε το ΙΧΩΡ να σας πλημμυρίζει από τις νέο-ανοιχθείσες πύλες αυτού. Το νήμα σας με τους ουρανούς ενεργοποιήθηκε. Το ΙΧΩΡ είναι η δυνατότητα του Έλληνα να έχει την Θεία έμπνευση και με το ΙΧΩΡ ο Έλλην έκτισε τον πολιτισμό του πλανήτη.
Τώρα μπορείτε να καταλάβετε και να αισθανθείτε το τι γίνεται γύρω σας και πρέπει με ερευνητική
ματιά να κοιτάξετε ώστε να κατανοήσετε το σάπιο περιβάλλον το οπoίο σταδιακά δομείται.

Είστε Έλληνες,τέκνα του "Θείου Φωτός" στη Γη και αποστολή σας είναι να δημιουργήσετε εσείς το περιβάλλον μέσα στο οποίο ρέει η ζωή του πλανήτη και να την αναβαθμίσετε. Σε εσάς τους Έλληνες στηρίζεται το μέλλον.

Η αφύπνιση σας αλλάζει πλέον την πορεία των γεγονότων και ημέρες λαμπρές ανατέλουν. Τις ημέρες αυτές θα τις κτίσετε εσείς λειτουργώντας υπό την επήρεια του "Θείου Φωτός"και την καθοδήγηση της Παναγίας.

Μπορούμε πλέον να αναφωνήσουμε:
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΤΟ ΦΩΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΕΛΛΑΣ ΑΝΕΣΤΗ
Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.ΕΛΛΗΝΕΣ:
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ, ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.
ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ.
Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ.

Το σκότος προσπάθησε να μολύνει την πατρίδα μας. Μας διέβαλε την θρησκεία μας και μας χώρισε σε δωδεκαθεϊστές και χριστιανούς. Είμαστε όλοι"ΕΝΑ". Όλοι πιστεύουμε και προσκυνούμε τον
προαιώνιο δημιουργό.
Ορθοδοξία χωρίς Ελληνισμό δεν υπάρχει και
Ελληνισμός χωρίς Ορθοδοξία δεν υπάρχει.

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ:
- Η ΕΚΦΡΑΣΘΕΙΣΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΟΣ ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ.
- Η ΛΑΜΠΟΥΣΑ ΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΙΕΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΟΥΣΑ ΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ.
- Η ΦΩΤΙΖΟΥΣΑ ΕΙΣ ΑΠΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΩΚΟΥΣΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ.
- Η ΑΕΝΑΟΣ ΠΙΣΤΙΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΣΠΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.
- Η ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ ΠΙΣΤΗΝ ΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑΝ ΥΙΟΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ,  ΤΡΙΑΔΑ ΟΜΟΟΥΣΙΟΝ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΝ.
- ΠΙΣΤΗΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΝ ΕΙΣ ΤΑ ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.
- ΤΙΜΗΝ, ΕΥΛΟΓΙΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΙΝ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
- Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΚΑΙ
- Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΘΕΙΣΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ, ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΤΩ ΠΑΤΡΙ, ΦΩΤΟΣ ΕΚ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟΥ.

Έλληνες, σας δίδω παρακάτω την καταγωγή των κατοικούντων την πατρίδα μας και μία συνοπτική περιγραφή της τρεχούσης καταστάσεως και των στόχων του σκότους.

ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ,
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Η ΠΑΤΡΙΣ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ, ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ
                                                             
                                                                                                                                

                                                                       ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ
                                                          ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
                                                                  ΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
                                                                          23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018


ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στην αρχαία Ελλάδα  ανεπτύχθει  ο θεσμός της δουλείας,ο οποίος είχε εντελώς διαφορετική δομή και τρόπο υλοποιήσεως από αυτό το οποίο δίνουμε σήμερα και του τρόπου που περιγράφουμε.
Στην αρχαία Ρώμη ο δούλος ήταν αντικείμενο επί του οποίου η εξουσία του "αφέντη"ήταν απόλυτη.Ίσχυε ότι ισχύει και για την κούκλα που έχει για παιχνίδι ένα παιδί,που την σπάει και την κοματιάζει χωρίς να είναι υποχρεωμένο να δώσει εξηγήσεις.
Στην δύση αλλά και στην ανατολική Ευρώπη ανεπτύχθει ο θεσμός των δουλοπάροικων,όπου οι φεουδάρχες επίσης είχαν μεγάλη εξουσία,αν όχι το απόλυτο,επί των δουλοπαροίκων.
Στις ΗΠΑ ανεπτύχθη η δουλεία με το ίδιο μοντέλο όπως τα προαναφερθέντα στην αρχαία Ρώμη και στην δύση.

Στην αρχαία Ελλάδα κατοικούσαν Έλληνες (οντότητες του φωτός ενσαρκωμένες οι οποίες διεκρίνοντο από το ΙΧΩΡ το οποίο έφεραν) και μέτοικοι οι οποίοι βρέθηκαν εκεί είτε σαν μετανάστες είτε σαν αιχμάλωτοι πολέμου. Οι Έλληνες σαν οντότητες του φωτός διεκρίνοντο για την ικανότητα τους στις πάσης φύσεως πνευματικές εργασίες και την επίτευξη άθλων. Οι μέτοικοι δεν είχαν την πνευματική ικανότητα των Ελλήνων και κατά συνέπεια εκτελούσαν χειρωνακτικές εργασίες.

Κάθε Έλληνας χρεωνόταν αριθμό μετοίκων και ήταν υπεύθυνος γι'αυτούς για προσφορά
ΜΕΤΟΙΚΟΙ
στέγης,τροφής,υγείας,παιδείας,εργασίας και επίβλεψη αυτής,κλπ.
Οι μέτοικοι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στα κοινά,αλλά κατά περίπτωση ίσως συμμετείχαν στον στρατό. Αυτοί οι μέτοικοι ονομαζόντουσαν δούλοι,από την υποχρέωση τους να προσφέρουν εργασία.Πολλές φορές οι μέτοικοι,σαν μετέχοντες της Ελληνικής παιδείας,αναβαθμίζονταν σε όχι μόνον Έλληνες.

Οι μέτοικοι ήταν πολλαπλοί των Ελλήνων. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Αττική του 5ου πΧ αιώνα κατοικούσε πληθυσμός περί τις 600,000 κατοίκων εκ των οποίων περί τις 60,000 ήσαν Έλληνες φέροντες το ΙΧΩΡ και οι υπόλοιποι μέτοικοι. Με την πάροδο των αιώνων οι μέτοικοι απετέλεσαν τμήμα του μόνιμου πληθυσμού της χώρας χωρίς όμως να φέρουν το διακριτικό του ΙΧΩΡ. Το ΙΧΩΡ μεταδίδεται από τον ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΕΡΑ  σε όλα τα τέκνα αυτού. Οι σμίξεις αρσενικών Ελλήνων με θηλυκά μετοίκων δημιουργούν τέκνα που φέρουν το ΙΧΩΡ και συνεπώς το των Ελλήνων έθνος όχι μόνον  δεν σβήνει ποτέ αλλά αντιθέτως πολλαπλασιάζεται.

Σήμερα λοιπόν τον 21ο αιώνα η Ελλάς κατοικείται από ΕΛΛΗΝΕΣ, πνευματικές οντότητες φορείς του ΙΧΩΡ,και μετοίκους οι οποίοι με την πάροδο των αιώνων απέκτησαν Ελληνική ιθαγένεια και παιδεία και από εκατομμύρια μετανάστες τους οποίους φέρνει καθημερινά, κατά χιλιάδες, η τρέχουσα εξουσία της χώρας στην Πατρίδα μας.


ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ

Σε όλες τις μυθολογίες και σε όλες τις θρησκείες υπάρχει η ιστορία της πτώσεως μέρους των επουρανίων δυνάμεων. Όλες περιγράφουν τον πόλεμο των ουρανών.Το ίδιο και στην Χριστιανική θρησκεία. Μάλιστα στην Χριστιανική, θέματα του πολέμου αυτού βρίσκουμε στην Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Σε αυτήν, σύμφωνα με το "Δίδαξον με τα Δικαιωματά Σου",το "Θείον" έχει αποδεχθεί κάποιες καταστάσεις και έχει κάνει τις αντίστοιχες παραχωρήσεις στις δυνάμεις του σκότους, σε σχέση πάντα με το μέλλον του ανθρώπου στην "Γαία".
ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΩΡΙΩΝΑ
Μία προσέγγιση στο συγκεκριμένο θέμα, αρκετά ακριβής στην φιλοσοφία της, με διάφορα λάθη όμως στις λεπτομέρειες (ημερομηνίες, ονόματα, διαδρομές, τοποθεσίες, κλπ),είναι αυτή του συγγραφέα-ερευνητή Βασίλη Λυκιαρδόπουλου στο βιβλίο του "Ο Κωδικός των Αθανάτων".

Το "Θείο" ανέχθηκε το αίτημα του σκότους να αφήσει την ανθρωπότητα να εξελειχθεί χωρίς την παρέμβαση του, υπό τον όρο όμως να μην επέμβει και το σκότος. Αν η ανθρωπότητα αποκηρύξει το "Θείο"και ταυτόχρονα αναπτυχθεί τεχνολογικά και κατορθώσει να ταξιδέψει στο κέντρο του
αστερισμού του Ωρίωνα,στην περιοχή του που αποκαλείται"Σατανία", ώστε να ζητήσει την συνδρομή του σκότους,τότε το ηλιακό μας σύστημα θα περάσει στην φάση αυτή της ιστορίας του, στον έλεγχο του σκότους.
Η Σατανία είναι στο αστρικό σύστημα του άστρου "Μπετελγκέζ" ή αλλιώς το άστρο α' του αστερισμού του Ωρίωνα.

Για την υλοποίηση των ταξιδιών τέθηκε μία καταληκτική ημερομηνία, η οποία, και σύμφωνα και με τον ερευνητή Λυκιαρδόπουλο, είναι μέσα στο έτος 2025. Εάν όμως μέχρι τότε ή δεν έχει επιτευχθεί το ταξίδι στη Σατανία και ο πλανήτης μας, με κάποιο τρόπο, δεν έχει "δηλώσει" ότι προσαρτάται στο σκότος ή εάν η ανθρωπότης αναπτυχθεί πνευματικά και κατορθώσει να ταξιδέψει στο άστρο Λαμπαδία (Αλντεμπαράν)του αστερισμού του Ταύρου, ή ο πλανήτης μας, με κάποιο τρόπο, έχει "δηλώσει" ότι
ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΑΥΡΟΥ
υπάρχει το Θείο Φως επ' αυτού τότε το ηλιακό μας σύστημα θα περάσει στον έλεγχο του "Θείου Φωτός" και θα επέμβουν οι "Θείες Δυνάμεις".

Δηλαδή οι Θείες Δυνάμεις δεν θα επέμβουν,εάν εντός του τακτού χρονικού διαστήματος ο πλανήτης δηλώσει ότι πρόσκειται στο σκότος και ταυτόχρονα γίνει το ταξίδι στην Σατάνια.
Εάν όμως αυτά δεν συμβούν εντός του τακτού χρονικού διαστήματος ή εάν ο πλανήτης δηλώσει ότι υπάρχει το "Θείον Φως" σ' αυτόν ή εάν γίνει το ταξίδι στον Λαμπαδία του αστερισμού του Ταύρου, τότε θα επέμβουν οι Θείες Δυνάμεις.

Είναι εύλογο ότι:
- Το "Θείον Φως" εκπροσωπείται στον πλανήτη μας από τους Έλληνες
- Οι περισσότεροι από τους πεφωτισμένους ανθρώπους, τους Έλληνες, η συγκέντρωση αυτών
βρίσκεται στην Ελλάδα.
- Το "Θείον Φως" τροφοδοτεί τον πλανήτη μας μέσω των χιλιάδων εκκλησιών στην Ελλάδα, οι οποίες είναι κτισμένες επάνω στα σημεία υποδοχής του "Θείου Φωτός" στην Γαία.
- Η λειτουργία των εκκλησιών απαιτεί την ύπαρξη των Ελλήνων.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, το σκότος θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να "σπάσει" την συγκέντρωση των Ελλήνων στην Ελλάδα, να τους διασπείρει στον πλανήτη μας και να αλλάξει τον πληθυσμό της χώρας μας, από πληθυσμό πεφωτισμένων Ελλήνων σε πληθυσμό μη πεφωτισμένων (αδιαφόρως διαβατηρίου).

Επειδή ο Έλλην είναι ανήσυχο στοιχείο προόδου, οι δυσκολίες στο δρόμο της ανάπτυξης στη χώρα του θα τον οδηγήσουν σε άλλους τόπους, ενώ η πλειοψηφία όσων από τους νυν κατοίκους της Ελλάδος οι οποίοι θα παραμείνουν στην Ελλάδα, θα προέρχεται από τους αρχαίους μετοίκους/δούλους και τους τωρινούς νεόφερτους μετανάστες, οι οποίοι δεν θα είναι πεφωτισμένοι.

Ταυτόχρονα το σκότος προσπαθεί:
- Να δημιουργήσει έναν νέον χώρο, τεχνιτό, πολλών διαστάσεων και να διασυνδέσει μετ' αυτού όλους τους ανθρώπους. Πρόκειται για το ΙΝΤΕΡΝΕΤ και την γνωστή σε όλους ιστορία με το "τσιπάκι". Έτσι θα αποδείξει ότι ο άνθρωπος έχει απαρνηθεί το "Θείον" και έχει προσαρτηθεί στο σκότος.
- Να δημιουργήσει συνθήκες τέτοιες ώστε να ατονίσει στην κοινωνία το αίσθημα του "Θείου" και η σύνδεση του ανθρώπου με το "Θείο", παρουσιάζοντας, προβάλλοντας και διαφημίζοντας παγκοσμίως τον συνδυασμό "εγώ,πάθους και τεχνολογίας".

Στο δεύτερο θέμα του ταξιδιού στην Σατανία, επειδή απέχει πολλά έτη φωτός, (σύμφωνα με τον
υλικό τρόπο μετρήσεως της αποστάσεως), πρέπει το ταξίδι να γίνει μέσα από πνευματικές διαστάσεις που συνυπάρχουν με τον τρισδιάστατο χώρο, όπου όλα λειτουργούν με άλλο τρόπο. Πρόσβαση στις διαστάσεις αυτές έχουν οι πνευματικοί άνθρωποι οι οποίοι προσεγγίζουν και έχουν επαφή με το "Θείο". Αν δεν υπάρχει επαφή με το "Θείο" δεν μπορείς να υπερβείς τα όρια του τρισδιάστατου περιβάλλοντος.

Για να ξεπεράσει το πρόβλημα αυτό το σκότος ξεκίνησε ένα τεράστιο πρόγραμμα, το περίφημο CERN. Το πρόγραμμα αυτό δήλωσε ότι προσπαθεί να βρεί το σωματίδιο του "Θεού". Στην πραγματικότητα,αυτό το σωματίδιο του Θεού είναι η δημιουργία αυτών των συνθηκών που θα του επιτρέψουν να ξεπεράσει το τρισδιάστατο πεδίο και να ανοίξει την πύλη προς τον πέρα των τριών διαστάσεων χώρο, ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στην "Σατάνια".

    2/5/2018                                                                        Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.