Σάββατο 11 Απριλίου 2020

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 20-A΄ΤΡΙΜΗΝΟ (1ο ΜΕΡΟΣ)


                                         
                               
                        ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΞΕΝΑ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου "Τα Σημεία των Καιρών"με το υπ'αριθμ.20-Α΄τρίμηνο
(1ο μέρος),που καλύπτει διαφόρων ειδών γεγονότα από 1/1/20
μέχρι 10/4/20.
Από τούδε η σειρά αυτή των άρθρων θα γίνεται ανά τρίμηνο καθ'όσον τα γεγονότα τρέχουν.
Επειδή το άρθρο είναι πολύ μεγάλο θα το χωρίσω,σε τρία μέρη και ας επιλέξει ο κάθε αναγνώστης
να διαβάσει ό,τι τον ενδιαφέρει.
Το Α΄μέρος καλύπτει τα κεφάλαια,Γεωφυσικά Φαινόμενα,Περίεργα,Παράξενα,Διάστημα.
Το Β'μέρος την δραστηριότητα των Φωτεινών Γαλαξιακών Δυνάμεων δηλαδή των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων και των Συμμαχικών Φυλών τους.
Το Γ'μέρος τις Διεθνείς Εξελίξεις με ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας,τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν αναφερθεί από τα ΜΜΕ.
Οπως έχω αναφέρει πολλές φορές,πολλά απ'αυτά που γράφω είναι πρωτόγνωρα στο ευρύ κοινό και δύσκολα πιστεύονται από τους περισσότερους,ιδίως από τους νέους αναγνώστες.
Δεν θα πει όμως ότι "επειδή δεν πιστεύουμε σε κάτι δεν είναι και αληθινό"!

ΗΛΙΟΣ
Το μυστήριο με τον Ήλιο το 2020 που προβληματίζει τους επιστήμονες,ο οποίος μπήκε στην πιο ήσυχη περίοδό του.
Το 2019,επιφάνεια του Ήλιου έμεινε χωρίς κηλίδες για 270 μέρες περνώντας δηλαδή το 77% της χρονιάς χωρίς τις χαρακτηριστικές σκοτεινές κυκλικές επιφάνειες της φωτόσφαιράς του.
Η ηλιακή ακτινοβολία δεν είναι συνεχής, αλλά λαμβάνει χώρα σε κύκλους έντονης και ήπιας δραστηριότητας.Αυτοί οι κύκλοι αλλάζουν κάθε 11 χρόνια και η περιοδικότητα του φαινομένου των κηλίδων αποκαλείται "ενδεκαετής ηλιακός κύκλος".Πλέον έχουμε μπει για τα καλά στην τελευταία
SOLAR ORBITER
φάση του 24ου ηλιακού κύκλου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2020 (συν πλην έξι μήνες) Ένας κύκλος που οι αστρονόμοι χαρακτηρίζουν περίεργο, καθώς ήταν ο ασθενέστερος των τελευταίων 80 ετών.
Αν επιβεβαιωθούν μάλιστα οι προβλέψεις της επιστήμης, ο 25ος αναμένεται ακόμα πιο ασθενής.
Το μυστήριο με τους κύκλους:
"Φαίνεται πως ο τελευταίος κύκλος δραστηριότητας για τον Ήλιο,ο Κύκλος 24,φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του έπειτα από 11 χρόνια.Αυτό δεν είναι αξιοσημείωτο.Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αυτός ο κύκλος είχε πολύ λιγότερη δραστηριότητα, πολύ λιγότερες ηλιακές κηλίδες,απ’ ό,τι οι προηγούμενοι κύκλοι",λέει χαρακτηριστικά ο Dr David Williams της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας."Σε όλη την ιστορία του, ο Ήλιος είχε πολύ ενεργούς κύκλους, οπότε τώρα αρχίζουμε να διερωτόμαστε,ήταν ο Κύκλος 24 η εξαίρεση της ιστορίας ή μήπως είναι η νόρμα";
Οι ηλιακές κηλίδες προκαλούνται από έντονη μαγνητική δραστηριότητα και για μας τους ανθρώπους είναι σημαντικό να ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει, μιας και μπορούν να επηρεάσουν τις τεχνολογίες μας. Ή ακόμα και να τις καταστρέψουν.
Για την ώρα το τέλος του 24ου Κύκλου αποτελεί μυστήριο για την επιστήμη.Ένα μυστήριο που θα κληθεί να λύσει το Solar Orbiter της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας,που εκτοξευτηκε τον Φεβρουάριο 2020, αλλά και το Parker Solar Probe της NASA, που είναι ήδη σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο.

ΠΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
Γροιλανδία και Ανταρκτική
---------------------------------------
Η Γροιλανδία και η Ανταρκτική χάνουν πλέον πάγους με ρυθμό έξι φορές ταχύτερο από ό,τι στη δεκαετία του 1990, σύμφωνα με νέα μεγάλη επιστημονική μελέτη.  Αν η τάση τήξης των πάγων συνεχιστεί με αυτήν την ταχύτητα, τότε εκτιμάται πως έως το 2100 η στάθμη των θαλασσών θα ανέβει κατά 17 έξτρα εκατοστά σε σχέση με τις μέσες προβλέψεις της IPCC. Οι 89 πολικοί
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ
επιστήμονες από 50 διεθνείς οργανισμούς της ομάδας ΙΜΒΙΕ (Ice Sheet Mass Balance Intercomparison Exercise), με επικεφαλής τον καθηγητή Άντριου Σέφερντ του βρετανικού Πανεπιστημίου του Λιντς και τον δρα Έρικ Άϊβινς της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA), που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό Nature, παρέχουν την πιο ολοκληρωμένη εικόνα μέχρι σήμερα για την απώλεια πάγων στις δύο πολικές περιοχές του πλανήτη μας κατά την περίοδο 1992-2018, με βάση τα στοιχεία από πληθώρα δορυφόρων.
Οι ερευνητές υπολόγισαν ότι η Γροιλανδία και η Ανταρκτική έχασαν σε αυτό το χρονικό διάστημα συνολικά 6,4 τρισεκατομμύρια τόνους πάγου, ανεβάζοντας τη στάθμη των θαλασσών παγκοσμίως κατά σχεδόν 1,8 εκατοστά. Από αυτήν την άνοδο, σχεδόν το 1,1 εκατοστό (60%) οφειλόταν στην τήξη πάγων της Γροιλανδίας και τα υπόλοιπα 0,7 εκατοστά (40%) στην απώλεια πάγων της Ανταρκτικής.Η συνδυασμένη απώλεια πάγων στον Βορρά και στον Νότο εξαπλασιάστηκε μέσα σε
ΑΡΧΑΙΑ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ  ΠΟΛΗ
ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
τρεις δεκαετίες, από 81 δισεκατομμύρια τόνους ετησίως στις αρχές της δεκαετίας του 1990 σε 474 δισεκατομμύρια τόνους ετησίως στο τέλος της δεκαετίας του 2010. Η κατάσταση είναι χειρότερη στη Γροιλανδία που χάνει πάγους με επταπλάσιο ρυθμό από ό,τι στη δεκαετία του '90, ενώ η Ανταρκτική έχει απώλειες πλέον με πενταπλάσιο ρυθμό.
H IPCC έχει προβλέψει από το 2014 ότι η παγκόσμια στάθμη των θαλασσών θα ανέβει κατά 53 εκατοστά από το 2007 έως το 2100 (με βάση το μέσο και πιθανότερο σενάριό της), εκτιμώντας ότι θα απειλούνται κάθε χρόνο με πλημμύρες περίπου 360 εκατομμύρια άνθρωποι, οι οποίοι ζουν σε παράκτιες περιοχές.
Η έρευνα IMBIE δείχνει όμως ότι η απώλεια των πάγων αυξάνεται ταχύτερα του αναμενόμενου, με


βάση το χειρότερο,και όχι το μέσο σενάριο της IPCC, με συνέπεια να κινδυνεύουν περισσότεροι άνθρωποι (400 εκατομμύρια ετησίως).   Σχεδόν όλη η απώλεια πάγων στην Ανταρκτική και η μισή στη Γροιλανδία οφείλεται στην τήξη των παράκτιων παγετώνων από τους ολοένα πιο ζεστούς ωκεανούς που τις περιβάλλουν. Η υπόλοιπη απώλεια προκαλείται από την τήξη λόγω της ανόδου της θερμοκρασίας του αέρα.Μια απώλεια πάγων της τάξης των 360 δισεκατομμυρίων τόνων αντιστοιχεί σε άνοδο της παγκόσμιας στάθμης των θαλασσών κατά ένα χιλιοστό.Ο μέσος ρυθμός ανόδου της στάθμης ήταν 3,2 χιλιοστά τον χρόνο στη δεκαετία του 1990, ενώ στη δεκαετία του 2010 αυξήθηκε σε 4,1 χιλιοστά ετησίως.
Οι νέες εκτιμήσεις της έρευνας IMBIE αναμένεται να ληφθούν υπόψη στην επόμενη -έκτη κατά σειρά- μεγάλη επαναξιολόγηση του κλίματος της Γης που θα κάνει η επιτροπή IPCC των ειδικών το 2021.

Μαγνητικός Βόρειος Πόλος
---------------------------------------
Με ρυθμό άνευ προηγουμένου στην καταγεγραμμένη ιστορία μετακινείται πλέον ο μαγνητικός βόρειος πόλος της Γης, στον οποίο βασίζονται οι πλοηγοί εδώ και αιώνες για τον προσανατολισμό τους και πιο πρόσφατα χρησιμοποιείται από τα αεροπλάνα έως τις εφαρμογές των έξυπνων κινητών τηλεφώνων.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ο μαγνητικός βόρειος πόλος διασχίζει πια την περιοχή της Αρκτικής με ταχύτητα περίπου 50 χιλιομέτρων τον χρόνο και δεν δείχνει σημεία επιβράδυνσης στο βηματισμό του.
"Η κίνηση από τη δεκαετία του 1990 έχει γίνει πια ταχύτερη από κάθε άλλη φορά εδώ και τουλάχιστον τέσσερις αιώνες, χωρίς πραγματικά να ξέρουμε πολλά πράγματα για τις αλλαγές στον πυρήνα της Γης, που προκαλούν αυτή την κίνηση", δήλωσε στους Φαϊνάνσιαλ Τάιμς ο γεωφυσικός
ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΟΛΟΣ
και ειδικός στο γεωμαγνητισμό δρ Σιάραν Μπέγκαν της Βρετανικής Γεωλογικής Υπηρεσίας.
Η γρήγορη αυτή κίνηση του μαγνητικού πόλου (ο οποίος διαφέρει από τον αντίστοιχο γεωγραφικό πόλο) αντανακλάται στην αναθεωρημένη έκδοση του Παγκόσμιου Μαγνητικού Μοντέλου τον Δεκέμβριο του 2019.Σε συνδυασμό με τα δορυφορικά δεδομένα όπως του GPS το εν λόγω μοντέλο αποτελεί το θεμέλιο της σύγχρονης πλοήγησης, ενώ οι συχνές αναθεωρήσεις του είναι αναγκαίες.
Αγνωστα τα αίτια:
Από τον 16ο αιώνα που καταγράφηκαν τα πρώτα μαγνητικά στοιχεία, έως το τέλος της δεκαετίας του 1990,ο μαγνητικός βόρειος πόλος είχε μια σχετικά σταθερή πορεία, καθώς περιπλανιόταν αργά γύρω από την περιοχή του αρκτικού Καναδά.Όμως στη συνέχεια επιτάχυνε την κίνηση του και άρχισε μια νέα πορεία προς το βόρειο γεωγραφικό πόλο.
Η ταχύτητα του αυξήθηκε κι άλλο τα τελευταία χρόνια, καθώς κατευθύνεται γρήγορα προς τη Σιβηρία.Το 2019 ο βόρειος μαγνητικός πόλος πέρασε σε απόσταση 390 χιλιομέτρων ή περίπου τριών μοιρών από τον βόρειο γεωγραφικό πόλο και για πρώτη φορά διέσχισε τον μεσημβρινό του Γκρίνουιτς.
Το μαγνητικό πεδίο της Γης γεννιέται όπως στην περίπτωση ενός δυναμό, καθώς ο λιωμένος σίδηρος κινείται μέσα στα έγκατα του πλανήτη μας και δημιουργεί ηλεκτρικά ρεύματα. Δεν είναι όμως σαφές στους επιστήμονες για ποιο λόγο τον τελευταίο καιρό το μαγνητικό πεδίο εμφανίζει μεγαλύτερη κινητικότητα και λιγότερη προβλεψιμότητα. Το γεγονός ότι ο λιωμένος σίδηρος βρίσκεται περίπου 3.000 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια της Γης, προφανώς δυσκολεύει τη μελέτη του φαινομένου.
Το νέο παγκόσμιο Μαγνητικό Μοντέλο επίσης επιβεβαιώνει ότι το γήινο μαγνητικό πεδίο εξασθενεί κατά περίπου 5% κάθε αιώνα.Αν αυτό συνεχιστεί, μπορεί να προκύψει αναστροφή του πεδίου (με το βόρειο μαγνητικό πόλο να έρχεται στη θέση του νότιου και αντίστροφα), κάτι που έχει ξαναγίνει αρκετές φορές στο παρελθόν.Την τελευταία φορά ήταν πριν περίπου 780.000 χρόνια, σύμφωνα με το γεωλογικό αρχείο της Γης.
Με βάση την εκτίμηση ότι αναστροφές συμβαίνουν κατά μέσο όρο κάθε περίπου 500.000 χρόνια, μια νέα αναστροφή φαίνεται να έχει καθυστερήσει.Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιες
ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΟΛΟΣ
ακριβώς επιπτώσεις θα υπάρξουν στη φάση της αναστροφής. Με δεδομένο πάντως ότι το μαγνητικό πεδίο προστατεύει τη Γη από την ηλιακή και κοσμική ακτινοβολία, είναι πιθανό να υπάρξουν ανησυχητικές επιπτώσεις για τον ανθρώπινο πολιτισμό.
Εως ότου κατασταλάξει το μαγνητικό χάος της μεταβατικής φάσης της αναστροφής των πόλων,τα έμβια όντα και διάφορες κρίσιμες τεχνολογικές υποδομές (δορυφόροι, αεροπλάνα, ηλεκτρικά δίκτυα κ.α.) μπορεί να εκτεθούν σε επιβλαβή ακτινοβολία.Πάντως λίγοι γεωφυσικοί θεωρούν πιθανή μια τέτοια αναστροφή μέσα στους επόμενους λίγους αιώνες.
Όσον αφορά το πιο άμεσο μέλλον, οι επιστήμονες δεν έχουν ιδέα για πόσο ακόμη ο βόρειος μαγνητικός πόλος θα συνεχίσει την ίδια ή άλλη τρελή πορεία του και με ποια ταχύτητα. Περιέργως, στην άλλη πλευρά της Γης, ο νότιος μαγνητικός πόλος έχει παραμείνει σχεδόν σταθερός εδώ και δεκαετίες.

CERN
Το CERN δημιούργησε μια μαύρη τρύπα στη γη; Η πόλη της Ζυρίχης έχει καταπιεί,εκατομμύρια αποβάθρες ανοίγουν. Το CERN ανοίγει πύλες σε άλλες διαστάσεις, πιθανώς ακόμα και στην κόλαση. Όλα όσα θα δείτε είναι πραγματικά.
Το CERN επιτίθεται σε αυτόν τον πλανήτη προσπαθώντας να κάνει πραγματικότητα την ύπαρξη των
CERN-ΔΑΙΜΟΝΕΣ
δαιμόνων και ίσως ακόμη και του διαβόλου (Σατανά); Το σπάσιμο των σωματιδίων με την ταχύτητα του φωτός επιτίθεται στον Θεό  και όπως γνωρίζουμε,χωρίς φως,μπορεί να μην υπάρχει ζωή, καμία γη, ούτε φεγγάρι;
Το σύστημα LHC(επιταχυντής) στα σύνορα Γαλλίας-Ελβετίας αλλάζει τις καιρικές συνθήκες και μπορεί ακόμη και να προσελκύσει μετεωρίτες με την τεράστια μαγνητική δύναμη που τους προκαλεί.Το CERN έχει πολλούς υποστηρικτές και πολλούς αρνητές, αλλά το πιο σημαντικό είναι το ίδιο το CERN. Μόνο "αυτό" μπορεί να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες των καθημερινών ανθρώπων και δεν αποφασίζουν γιατί;

Πρόσφατα σε μιά ηλεκτρονική δημοσίευση φωτογραφιών που έχουν τραβηχτεί πάνω από το CERN, υπάρχουν κάποιες περίεργες τρομακτικές και αποκαλυπτικές σκηνές που ξεδιπλώνονται άμεσα στις καιρικές συνθήκες πάνω στον ουρανό.Τα ασυνήθιστα καιρικά φαινόμενα έχουν θεωρητικούς συνωμοσίας που φωνάζουν ξανά από την κορυφή του πύργου, αλλά αυτή τη φορά πιθανώς έχουν και έναν πραγματικό λόγο! Κοιτάξτε αυτό.
Σε μία φωτογραφία του ουρανού πάνω από το CERN (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών)που βρίσκεται στα σύνορα Γαλλίας-Ελβετίας,ανησύχησε ορισμένους θεωρητικούς του
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΝΩ ΤΟΥ CERN
διαδικτύου για τις ακόλουθες δραστηριότητες.Στις 24/6/16,εμφανίσθηκε στο Facebook μια φωτογραφία μιας καταιγίδας πάνω από το ερευνητικό κέντρο στα σύνορα μεταξύ Γαλλίας και Ελβετίας.
Αυτές οι νέες εικόνες παράξενων σχηματισμών σύννεφων πάνω από τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων του CERN (LHC) θα μπορούσαν να είναι επιθετικοί.Το μεγαλύτερο πείραμα στον κόσμο μπορεί να ανοίξει μια πύλη σε μια άλλη διάσταση.Αυτό είναι αν πιστεύετε την τελευταία θεωρία συνωμοσίας που περιβάλλει τη μηχανή "τέρας".
Στο βίντεο εμφανίζοντας σύννεφα και φως πάνω από το LHC στη Γενεύη στα σύνορα Γαλλίας-Ελβετίας.
Τα περίεργα σύννεφα που αιωρούνται πάνω από το LHC, που δημιουργήθηκε από την Freedom Fighter Times, ένα κανάλι για τη θεωρία της θρησκευτικής συνωμοσίας στο YouTube,δημιούργησε "μεγάλες ανησυχίες" για το τι χρησιμοποιείται ο επιταχυντιτής (LCH) Ο αφηγητής του βίντεο του CERN,ισχυρίζεται ότι οι δύο εικόνες ερευνήθηκαν εγκληματικά και διαπιστώθηκε ότι ήταν πραγματικές και αμετάβλητες.Βρίσκονται ακριβώς πάνω από το CERN και ο σχηματισμός σύννεφων είναι πολύ ενδιαφέρων.Μπορείτε πραγματικά να δείτε την ενέργεια που παράγεται,μείον τις αστραπές.
"Αυτή η τρελή ενέργεια μπάλα ήταν σωστή πάνω από το LHC. Μερικοί άνθρωποι ανέφεραν ότι βλέπουν πρόσωπα σε αυτό. Είναι εκπληκτικό ότι συνεχίζουν να μπερδεύουν τη φύση και να το αρνούνται.Τι υπάρχει στο σύννεφο;Κάποιοι λένε ότι είναι ένα βλήμα αστραπής ή μια τεράστια πηγή ενέργειας.Ποιες πύλες και πόρτες ανοίγουν σε αυτό το σύννεφο;
Ορισμένες από τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το CERN περιλαμβάνουν τη χρήση του ως πύλη για να επιτρέψει στον Σατανά να επιστρέψει στη Γη. Τον περασμένο Οκτώβριο του 2019,η
CERN
Express.co.uk αποκάλυψε αποκλειστικά ισχυρισμούς του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου του Whitby, Simon Parkes, ότι είχε πραγματοποιήσει έναν παγκόσμιο διαλογισμό για να το αποτρέψει.
Το LHC είναι το μεγαλύτερο και ισχυρότερο μηχάνημα στον κόσμο και στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται για να συγκρούσει σωματίδια κοντά στην ταχύτητα του φωτός για να μάθει περισσότερα για τη φυσική και την πιθανότητα παράλληλων συμπάντων.
Το παράξενο μηχάνημα, που αναπτύχθηκε πάνω από ένα δακτύλιο των υπεραγώγιμων μαγνητών μήκους 16 μιλίων, είχε επικριτές πριν ισχυριστεί ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει κατά λάθος μια μαύρη τρύπα που θα μπορούσε να καταπιεί τον κόσμο, αλλά ορισμένες από αυτές τις άγριες συνωμοσίες είναι από τις πιο παράξενες μέχρι σήμερα.
Το CERN αρνείται φυσικά να προσπαθεί να αλλάξει τον καιρό αλλά έχει κάνει πειράματα για να δημιουργήσει τεχνητά σύννεφα για να κατανοήσει καλύτερα την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας που τροφοδοτεί τις συνωμοσίες.
Υπόψη από τις αρχές του 2019 έχει σταματήσει ο επιταχυντής (LHC) για "servis"και θα ξεκινήση πάλι στις αρχές του 2021.
Δείτε σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?v=TTV79ZRcirY&feature=emb_logo


ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΞΕΝΑ
Βράχος που Ανοιγοκλείνει
----------------------------------
Ένα πραγματικά εκπληκτικό συμβάν πρόλαβε και κατέγραψε ένας τουρίστας στα Giant’s Causway της Ιρλανδίας.Είναι να χάνει κανείς το μυαλό του,καθώς παρόμοιοι μηχανισμοί με πύλες που ανοιγοκλείνουν σε βράχια είναι αντικείμενο ταινιών επιστημονικής φαντασίας.
Τα Giant’s Causway είναι μια περιοχή με ένα σύμπλεγμα βράχων που αποτελείται από περίπου 40.000 στήλες βασάλτη, ένα φυσικό φαινόμενο ως αποτέλεσμα μίας αρχαίας έκρηξης ηφαιστείου.
Βρίσκεται στην κομητεία Antrim, στη βορειοανατολική ακτή της Βόρειας Ιρλανδίας, περίπου τρία μίλια (4,8 χιλιόμετρα) βορειοανατολικά της πόλης της Bushmills.
Οι "στήλες" που φέρνουν στο μυαλό στριμωγμένους κίονες,μοιάζουν να έχουν αναβαθμούς ενώ χάνονται κάτω από τη θάλασσα, αφήνοντας στην επιφάνεια ένα εκπληκτικό θέαμα. Οι περισσότερες από τις στήλες είναι εξαγωνικές, αν και υπάρχουν επίσης μερικές με τέσσερις, πέντε, επτά ή οκτώ πλευρές.
Ποιός το κατασκεύσε και ποιές ανάγκες εξυπηρετεί;
Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?v=Kgp90C6eM8M&feature=youtu.be&t=43&fbclid=IwAR3AEfjbKsfVK51AeH4RaOjByCLfiy7ATPcRI8lY6dcAVo5z2MCvKvmMopU

Αποκάλυψη για Κατοίκους της Κούφιας Γης
-----------------------------------------------------------------
O Έντουαρντ Σνόουντεν,ήταν ένας Αμερικανός τεχνικός και διαχειριστής συστημάτων στην Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας NSA και την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών CIA.
Σύμφωνα με έγγραφα,τα οποία ο Σνόουντεν αντέγραψε από τη CIA,η κυβέρνηση των ΗΠΑ γνωρίζει εδώ και πολύ καιρό την ύπαρξη των ΑΤΙΑ η διαχείριση των οποίων γίνονται από νοήμονα όντα τα οποία είναι πολύ περισσότερο ανεπτυγμένα από την ανθρωπότητα και την τεχνολογία της. Η φυλή αυτή δεν είναι εξωγήινη.Ζει στη Γη εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια.
Η CIA διαθέτει συστήματα παρακολούθησης και αποθηκεύει δεδομένα από σόναρ μεγάλου
ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ
βάθους,αλλά όλα είναι διαβαθμισμένα με χαρακτηρισμό Κρατικού Μυστικού.Ούτε καν οι ίδιοι οι επιστήμονες δεν μπορούν και δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα απόρρητα.Αυτή η ευφυής και ανεπτυγμένη τεχνολογικά φυλή,ζει στον μανδύα της Γης, δηλαδή,χοντρικά τουλάχιστον,30 χλμ κάτω από την επιφάνεια της γης έως και 2.900 χλμ,μόλις λίγο πάνω από τον εξωτερικό πυρήνα της γης.
Αυτή η περιοχή,λίγο πάνω από το κέντρο της γης,έχει συνθήκες διαβίωσης περίπου σταθερές,για δισεκατομμύρια χρόνια. Μπορεί σε μας να φαίνονται ως ακραίες συνήθηκες, αλλά για την φυλή φαίνεται πως ήταν μία καθημερινότητα χωρίς προβλήματα.Ίσα-ίσα που φαίνεται πως τους βοήθησαν να αναπτυχούν και να αναπτύξουν νοημοσύνη με επιταχυνόμενο ρυθμό. Ο λόγος που κατέβηκαν στον μανδύα της γης ήταν για να υπερασπιστούν τον πολιτισμό τους από διάφορες σημαντικές καταστροφές που, κατά καιρούς, συνέβαιναν στην επιφάνεια.
Η ιδέα που επικρατεί για αυτούς είναι ότι,εμείς οι άνθρωποι είμαστε σαν μυρμήγκια μπροστά τους και ότι υπάρχει ελάχιστη πιθανότητα να σταματήσουν να στρέφουν την προσοχή τους επάνω μας.Για το λόγο αυτό, ο στρατός εξετάζει το ενδεχόμενο της επιθετικότητάς τους.
Ένα τρέχον σχέδιο δράσης,σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης,είναι να πυροδοτήσουν με πυρηνικά τις βαθιές σπηλιές ή τις εισόδους προς τα καταφύγειά τους,προκειμένου να τους κλειδώσουν εκεί μέσα για να αποτρέψουν πιθανές επιθέσεις από το έγκατα της γης.
Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=164&v=9Ytz3hFh2-U

Αρχαία Υποθαλάσσια Πόλη Παυλοπέτρι
-------------------------------------------------------
Αρχαία πόλη της εποχής του Χαλκού,στην Μινωική περίοδο,βρίσκεται βυθισμένη σε ελάχιστο βάθος στο Παυλοπέτρι στην Ελαφόνησο της νοτιανατολικής Πελοποννήσου.
Η εικόνα της υποβρύχιας πολιτείας που βλέπετε δεν είναι σε κάποια εξωτική περιοχή της λατινικής
ΠΑΥΛΟΠΕΤΡΙ
Αμερικής αλλά δίπλα μας.Στο Παυλοπέτρι ο αρχαίος οικισμός του 2800 π.Χ, έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση. Το νερό προφύλαξε από τον χρόνο και την ανθρώπινη παρέμβαση, τα περισσότερα από τα κτίσματα. Το εντυπωσιακό είναι ότι βρίσκεται μόλις 4 μέτρα κάτω από τη θάλασσα και ο καθένας μας θα μπορούσε να τα «επισκεφθεί». Ευδιάκριτα είναι τα βυθισμένα διώροφα σπίτια με τους κήπους, οι ναοί, το νεκροταφείο και το λιμάνι. Ως τώρα έχουν εντοπιστεί 15 κτίρια με τουλάχιστον 12 δωμάτια το καθένα, καθώς και ένα πολύπλοκο σύστημα διαχείρισης των υδάτων με  κανάλια και σωλήνες νερού.
Διάσπαρτα, σε όλη την έκταση της πόλης υπάρχουν αγάλματα, μεγάλοι πήλινοι αμφορείς, εργαλεία και άλλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης. Συνολικά καταλαμβάνει μια έκταση περίπου 9 στρεμμάτων και μάλλον είναι η παλαιότερη βυθισμένη πόλη στον κόσμο. Οι επιστήμονες πιθανολογούν ότι η πόλη καταποντίστηκε από σεισμό 8 ρίχτερ, γύρω στο 1.000 π.Χ ενώ άλλοι μετατοπίζουν το γεγονός στο 375μ.Χ.
Ο γεωλόγος Φωκίων Νέγρης, πρώτος πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, είχε περιγράψει την υποβρύχια πολιτεία  από το 1904! Η Ελλάδα  όμως δεν είχε τα μέσα ούτε και την οικονομική δυνατότητα να αναδείξει τον υποθαλάσσιο θησαυρό.
Το 1967 ο καθηγητής Ωκεανογραφίας του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον, Νίκολας Φλέμινγκ, ανακάλυψε την πολιτεία και τον επόμενο χρόνο με ομάδα αρχαιολόγων του πανεπιστημίου του
ΠΑΥΛΟΠΕΤΡΙ (ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ)
Κέμπριτζ την χαρτογράφησε, σε  συνεργασία με τον Έφορο Αρχαιοτήτων Σπάρτης, καθηγητή Άγγελο Δεληβορριά. Το 2009 επικεφαλής της αρχαιολογικής αποστολής ανέλαβε ο Τζον Χέντερσον του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ. Ο Χέντερσον δημιούργησε μια ψηφιακή απεικόνιση που δείχνει με εντυπωσιακό τρόπο, πώς ήταν η πόλη πριν βυθιστεί.Η αρχαία πόλη χρονολογείται χιλιάδες χρόνια πριν και είναι ένα από τα παλαιότερα υποβρύχια ευρήματα που έχουν ανακαλυφθεί.Το μέγεθος της πόλης εκτιμάται στα 100.000 τετραγωνικά μέτρα και πιστεύεται ότι ο λόγος της διατήρησής της μέχρι τώρα είναι η απομακρυσμένη τοποθεσία της.
Οι αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι η πόλη Παυλοπέτρι ήταν αρχαία εμπορική πρωτεύουσα, λόγω των αρχαίων κεραμικών που ανακαλύφθηκαν στο εσωτερικό της.

To Mυστήριο των Κρυστάλλινων Κρανίων
------------------------------------------------------
Ένας παλιός αμερικανικός θρύλος περιγράφει την ύπαρξη δεκατριών αρχαίων κρυστάλλινων κρανίων, στο μέγεθος των ανθρώπινων κρανίων.Ο θρύλος λέει ότι τα κρυστάλλινα κρανία περιέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικές με ορισμένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ζωής και του σύμπαντος.Περιέχουν πληροφορίες για την ιστορία του ανθρωπίνου είδους σε αυτόν τον πλανήτη, καθώς και πληροφορίες για τον αληθινό σκοπό της ύπαρξης της ανθρωπότητας και το μελλοντικό της πεπρωμένο.
Το 1924,ανακαλύφθηκε ένα Kρυστάλλινο Kρανίο μέσα μέσα σε ένα μυστικό διαμέρισμα στα ερείπια μιας πυραμίδας - ναού που βρίσκεται στο έδαφος της σημερινής Μπελίζ.
Από την ανεύρεση του το τεχνούργημα αυτό έγινε αντικείμενο συζήτησης σε πολλούς κύκλους της ακαδημαϊκής κοινότητας, ενώ οι ερευνητές αδυνατούσαν να κατανοήσουν τη χρήση του, ή πώς κατασκευάστηκε και από ποιους.
Πολλοί άνθρωποι που ήρθαν σε άμεση επαφή με το Κρανίο ισχυρίστηκαν ότι επικοινωνούσαν με μια
ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΚΡΑΝΙΑ
ανώτερη δύναμη μέσα από αυτό. Όσοι είχαν την ευκαιρία να να είναι κοντά στο Κρανίο για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ανέφεραν ότι έβλεπαν μια περιστασιακή αύρα γύρω του, καθώς άκουγαν και κάποιες εκπληκτικές μελωδίες που εκπέμπονταν μέσα από αυτό. Ακριβώς, όπως περιγράφεται στον θρύλο, το Κρανίο "μιλούσε και τραγουδούσε".
Άλλοι άνθρωποι περιέγραφαν πως έβλεπαν οράματα με τελετουργικές εκδηλώσεις σε διάφορες ιερές τοποθεσίες που συνδέονται με την ιστορία της Γης.Έβλεπαν με το πέρασμα του χρόνου την μείωση των θαλασσών, την κίνηση των ηπείρων,το θάνατο και την αναγέννηση.Κάποιοι άλλοι έβλεπαν το Κρανίο μέσα σε ένα διαστημόπλοιο που ταξίδευε στο διάστημα.
Ο μύθος των Cherokee για τα κρυστάλλινα κρανία:
Στο αστρικό σμήνος του Σειρίου, υπάρχουν 12 πλανήτες που περιστρέφονται γύρω από διαφορετικούς ήλιους και κατοικούνται από έλλογα όντα.
Κάποτε οι Κυβερνήτες των πλανητών, συναντήθηκαν στον 4ο πλανήτη για να συζητήσουν την κατάσταση στον δικό μας πλανήτη, αφού η Γη ανήκει στην οικογένεια των πλανητών του Σειρίου.Ο κάθε Κυβερνήτης, συγκέντρωσε όλες τις γνώσεις του πλανήτη του και τις εμφύτευσε κωδικοποιημένες σε ένα κρυστάλλινο κρανίο. Κάθε κρανίο αντιστοιχεί σε διαφορετικό ιερό πλανήτη, κρύβει μέσα του όλη τη σοφία του πλανήτη και είναι τέλειο.
Σε ένα μεγαλύτερο κρανίο, στο 13ο,εμφύτευσαν κωδικοποιημένη όλη την "Σοφία του Σειρίου".Για να λειτουργήσουν τα κρανία και να μεταδώσουν τις πληροφορίες που περιέχουν, πρέπει να τοποθετηθούν σε κύκλο και η "Σοφία του Σειρίου" στο κέντρο.
Αυτό ήταν και το μεγάλο δώρο του Σειρίου στους ανθρώπους

Απόκοσμο Πλάσμα στο Βυθό
---------------------------------------------
Ούτε σε εφιάλτη δεν θα μπορούσε κανείς να το φανταστεί.
Άναυδους, ακόμα και τους βιολόγους της θαλάσσιας ζωής, άφησε ένα μυστηριώδες πλάσμα που ανακαλύφθηκε στα βάθη του ωκεανού, κερδίζοντας με την ξεχωριστή εμφάνισή του το όνομα: "ιπτάμενο τέρας… σπαγγέτι"!Εργαζόμενοι εταιρίας εξόρυξης πετρελαίου "απαθανάτισαν" με
τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο όχημα–κάμερα, σε βάθος 4.000 ποδιών στα ανοιχτά της Ανγκόλα, κάτι… ζωντανό που μοιάζει με μέδουσα και παραπέμπει σε θεότητα, δίνοντας τροφή για απόκοσμες συζητήσεις γύρω από μυθικά πλάσματα.
Το ντοκουμέντο, δε, που κατέγραψαν, έστειλαν σε επιστήμονες στο Εθνικό Κέντρο Ωκεανογραφίας του Σαουθάμπτον, οι οποίοι πιστεύουν πως το τέρας δεν είναι τίποτα άλλο από ένα είδος siphonophore (παρόμοιο με τις μέδουσες), γνωστό και ως Bathyphysa Conifera.
Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?v=eulZ21oJbu0&feature=emb_logo

ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Αρχαία Οαση στον Πλανήτη  Άρη
-----------------------------------
7 Οκτωβρίου 2019:Εάν θα μπορούσατε να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια, τι θα μοιάζει με τον Άρη; Η εικόνα εξελίσσεται μεταξύ των επιστημόνων που εργάζονται με τον περιηγητή περιέργειας της NASA.
Φανταστείτε τις λίμνες που διαπερνούν το πάτωμα του Κρατήρα Gale, της αρχαίας λεκάνης (μήκους 150 χιλιομέτρων) πλάτους 100 μιλίων που εξερευνά το Curiosity.Τα ρέματα  ίσως έχουν ραγίσει τους τοίχους του κρατήρα,και κινούνται προς τη βάση του.
ΑΡΧΑΙΑ ΛΕΚΑΝΗ 
Αυτό είναι το τοπίο που περιγράφεται από τους Επιστήμονες του Curiosity σε ένα έγγραφο της "Φύσης Γεωεπιστημών" που δημοσιεύθηκε πρόσφατα (2019). Οι συγγραφείς ερμηνεύουν πετρώματα εμπλουτισμένα σε μεταλλικά άλατα που ανακαλύφθηκαν από τον οδοστρωτήρα,ως απόδειξη αβαθών μαργαριταριών που πέρασαν από επεισόδια υπερχείλισης και ξήρανσης. Οι καταθέσεις χρησιμεύουν ως υδατογράφημα που δημιουργείται από τις κλιματικές διακυμάνσεις, καθώς το περιβάλλον του Άρη μεταβιβάζεται από ένα πιο υγρό έως το παγωμένο έρημο που είναι σήμερα.
Οι επιστήμονες θα ήθελαν να καταλάβουν πόσο καιρό συνέβη αυτή η μετάβαση και πότε ακριβώς συνέβη. Αυτή η τελευταία ένδειξη μπορεί να είναι ένα σημάδι των ευρημάτων που θα έρθουν ως περιέργεια για την περιφέρεια που ονομάζεται "μονάδα που φέρει θειικό άλας", η οποία αναμένεται να έχει σχηματιστεί σε ένα ακόμη ξηρότερο περιβάλλον. Αντιπροσωπεύει μια έντονη διαφορά από το χαμηλότερο κάτω από το βουνό, όπου το Curiosity ανακάλυψε λίμνες γλυκού νερού .
Ο κρατήρας Gale είναι το αρχαίο απόθεμα μιας τεράστιας επίδρασης.Τα ιζήματα που μεταφέρονται από το νερό και τον άνεμο τελικά γεμίζουν στο δάπεδο του κρατήρα,στρώμα με στρώμα. Αφού το ίζημα σκληρυνόταν,ο αιολικός σκαλισμένος βράχος έφθασε στο ψηλό Όρος Sharp, στο οποίο περιπλανήθει το Curiosity. Τώρα που  εκτίθενται στις πλαγιές του βουνού, κάθε στρώμα αποκαλύπτει μια διαφορετική εποχή της ιστορίας του Άρη και κατέχει ενδείξεις για το επικρατούμενο περιβάλλον εκείνη τη στιγμή.
"Πήγαμε στον κρατήρα Gale επειδή διατηρούμε αυτό το μοναδικό ρεκόρ για έναν μεταβαλλόμενο Άρη", δήλωσε ο επικεφαλής συγγραφέας William Rapin της Caltech. "Η κατανόηση του πότε και πώς άρχισε να εξελίσσεται το κλίμα του πλανήτη είναι ένα κομμάτι ενός άλλου παζλ: Πότε και πόσο
CURIOSITY
καιρό ήταν ο Άρης ικανός να στηρίξει τη μικροβιακή ζωή στην επιφάνεια;"
Αυτός και οι συγγραφείς του περιγράφουν τα άλατα που βρέθηκαν σε ένα τμήμα ύψους 150 μέτρων από ιζηματογενή πετρώματα που ονομάζεται "νησί Sutton",το οποίο το "Πήγαμε στον κρατήρα Gale επειδή διατηρούμε αυτό το μοναδικό ρεκόρ για έναν μεταβαλλόμενο Άρη", δήλωσε ο επικεφαλής συγγραφέας William Rapin της Caltech. "Η κατανόηση του πότε και πώς άρχισε να εξελίσσεται το κλίμα του πλανήτη είναι ένα κομμάτι ενός άλλου παζλ: Πότε και πόσο καιρό ήταν ο Άρης ικανός να στηρίξει τη μικροβιακή ζωή στην επιφάνεια;"
Δεδομένου ότι η Γη και ο Άρης ήταν παρόμοιες στις πρώτες μέρες,ο επικεφαλής συγγραφέας Rapin,υπολόγισε ότι το νησί Sutton μπορεί να μοιάζει με αλατούχα λίμνες στο Altiplano της Νότιας Αμερικής. Ρεύματα και ποτάμια που ρέουν από τα βουνά κυκλώνονται σε αυτό το άγονη οροπέδιο υψηλού υψομέτρου οδηγούν σε κλειστές λεκάνες όπως ο αρχαίος Κρατήρας του Gale του Άρη. Οι λίμνες στο Altiplano επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από το κλίμα με τον ίδιο τρόπο όπως και η Gale.

Εξωγήϊνες Bασεις στην Σελήνη
------------------------------------------
Οι ουφολόγοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι στη Σελήνη υπάρχουν εξωγήινες βάσεις. Οι περισσότερες από αυτές τις επιβεβαιώσεις υποστηρίζονται από εικόνες που τραβούν οι αστροναύτες που συμμετέχουν στις αποστολές του Απόλλωνα, αλλά και από τις μαρτυρίες των ίδιων των αστροναυτών.
ΕΞΩΓΗΪΝΗ ΒΑΣΗ-ΣΕΛΗΝΗ
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει επίγνωση των αλλοδαπών βάσεων στη Σελήνη, ισχυρίζεται πρώην αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας.
Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι οι αστροναύτες έχουν δει μεγάλα μηχανήματα που εργάζονται γύρω από αυτές τις βάσεις.
Στην πραγματικότητα, ένας δορυφόρος που ονομάζεται Clementine κατέγραψε περισσότερα από ένα εκατομμύριο εικόνες της Σελήνης από το 1994 και από όλα αυτά μόνο 170.000 έχουν κυκλοφορήσει στο κοινό; Τι συνέβη με τα υπόλοιπα;
Τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία προέρχονται από τον ερευνητή Ingo Swann.Το 1973 τρελαίνει λίγες συνεδρίες της σκοτεινής πλευράς του φεγγαριού και ανακάλυψε μερικές αλλοδαπές βάσεις.Σύμφωνα με τις περιγραφές,υπήρχαν μηχανές μεγέθους ελκυστήρων με τροχούς.
Ο Swann ήταν αρχικά μπερδεμένος, αλλά τότε συνειδητοποίησε τη φύση αυτών των κατασκευών.Επιπλέον,σε κάποιο σημείο,εντοπίστηκαν δύο ανθρωποειδείς εξωγήινοι.
Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για περισσότερες πληροφορίες
https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=cLqwZFtJiLY&feature=emb_logo

Το Σύμβολο της Ταινίας Star Trek στον Αρη
----------------------------------------------------------
Οι απανταχού φίλοι της σειράς "Star Trek" θα ενθουσιαστούν μαθαίνοντας ότι το σύμβολο του αστροστόλου της διαπλανητικής Ομοσπονδίας βρίσκεται "σκαλισμένο" πάνω στην επιφάνεια του Αρη και μάλιστα στη μεγάλη πεδιάδα με την ονομασία "ΕΛΛΑΣ" (Hellas Planitia). Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) έδωσε στη δημοσιότητα μέσω Twitter μια δορυφορική φωτογραφία που τράβηξε το σκάφος της Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) και η οποία δείχνει στο νότιο ημισφαίριο του Άρη έναν αρειανό αμμόλοφο με ασυνήθιστο σχήμα, που έχει διαβολική ομοιότητα με
ΣΥΜΒΟΛΟ  ΤΟΥ STAR TREK
το σχήμα V του διάσημου λογότυπου του "Star Trek".
Φυσικά κάποιοι καχύποπτοι συνωμοσιολόγοι θα υποπτευτούν ότι έχουν βάλει το δαχτυλάκι τους οι εξωγήινοι, όπως π.χ. είχε συμβεί και με το διάσημο "πρόσωπο στον Άρη" και τόσες άλλες γεωμορφολογικές ιδιαιτερότητες του γειτονικού πλανήτη που έδωσαν λαβή για ευφάνταστα σενάρια. Στην πραγματικότητα βέβαια, ούτε ο κάπτεν Σποκ τριγυρνάει στον Άρη,ούτε κανένας άλλος.
Το σύμβολο του "Star Trek" σχηματίσθηκε τυχαία από τις δυνάμεις της αρειανής φύσης,μέσα από ένα συνδυασμό λάβας,ανέμων και άλλων φυσικών δυνάμεων."Πρόκειται μόνο για σύμπτωση",διαβεβαίωσε το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, το οποίο είναι υπεύθυνο για την κάμερα HiRiSE του MRO που τράβηξε τη φωτογραφία.Με άλλα λόγια,ο διαπλανητικός στόλος δεν έχει δημιουργήσει βάση στον Άρη ή μήπως μας το αποκρύβουν ως συνήθως;
Και βέβαια μας το αποκρύβουν καθόσον υπάρχει τεράστια βάση των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων!!

Σοκ από την Νέα Ανακάλυψη
----------------------------------------
Μυστηριώδες αντικείμενο μας στέλνει σήμα κάθε 16 ημέρες από απόσταση 500 εκατ. ετών φωτός.
Το τελευταίο διάστημα (Φεβρ.2020) οι επιστήμονες μελετούν ένα συγκεκριμένο σήμα που εκπέμπεται από έναν μακρινό σύστημα.Συνήθως, τα σήματα που λαμβάνουν τα όργανα των επιστημόνων από το Διάστημα, αφορούν ενεργειακά κύματα από διάφορα φυσικά φαινόμενα, ή από Μαύρες Τρύπες, όπως αποδείχθηκε πρόσφατα.Το συγκεκριμένο σήμα, όμως, διαφέρει.Γιατί οι επιστήμονες το έχουν διαχωρίσει από τα υπόλοιπα;Για έναν λόγο.Μοιάζει να προέρχεται από τεχνητή πηγή. Δηλαδή, να μην παράγεται από κάποιο φυσικό φαινόμενο.
Το συγκεκριμένο σήμα εκπέμπεται από απόσταση 500 εκατ. ετών φωτός και καταφτάνει στη Γη σε τακτική συχνότητα,κάθε 16 ημέρες.Κανείς επιστήμονας δεν είναι σε θέση να "υπογράψει" αν
πρόκειται για τεχνητό ή φυσικό σήμα. Όμως είναι η πρώτη φορά που σήματα από το Διάστημα επαναλαμβάνονται με τόσο ακριβή συχνότητα.Και σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, αυτό δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί από φυσικές πηγές.
Το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα ραδιοκύματα "κτυπούν" τη Γη ακριβώς κάθε 16 ημέρες,οδηγούν τους επιστήμονες στην υπόθεση ότι "κάποιος τα ελέγχει'.
Οι επιστημονικές ομάδες έχουν ανακαλύψει έως σήμερα πάνω από 100 τύπους ραδιοκυμάτων που 'πέφτουν' πάνω στη Γη από το Διάστημα Μόνο 10 από αυτά επαναλήφθηκαν.Κανένα δεν επαναλήφθηκε με την ακριβή συχνότητα που εκπέμπεται το σήμα που ερευνάται, από απόσταση 500 εκατ. ετών φωτός.
Το σήμα αυτό,που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για επικοινωνία με εξωγήινο πολιτισμό, εντόπισαν αστροφυσικοί από το Canadian Hydrogen Intensity Mapping Experiment, ή CHIME,χρησιμοποιώντας το ραδιοτηλεσκόπιο στη βρετανική Κολούμπια.
Το σήμα που εντοπίστηκε από τους αστροφυσικούς "κτυπούσε" ανά μία ώρα για τέσσερις ημέρες συνέχεια, πριν σιγήσει για διάστημα 12 ημερών.Τότε,προς μεγάλη έκπληξη της επιστημονικής ομάδας,το σήμα επαναλήφθηκε ακριβώς με την ίδια συχνότητα, σε σημείο που να εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο να πρόκειται για ένα προχωρημένο επίπεδο επικοινωνίας, ένα «μήνυμα» σε κάποια μορφή κώδικα, που εστάλη.
Οι επιστήμονες εξετάζουν όλες τις πιθανότητες και τα σενάρια, αποφεύγοντας να αποκλείσουν ακόμη και την πιο ακραία σκέψη. Το σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο σήμα, διαφέρει από τα υπόλοιπα που έχουν ανακαλυφθεί.Αν πρόκειται όντως για επικοινωνία με εξωγήινο πολιτισμό, ή όχι, θα αποδειχθεί στο μέλλον. Οι πιθανότητες,πάντως,έχουν αυξηθεί.

ΑΤΙΑ Σχήματος V
-------------------------
Στις 14/2/20 το Live Stream της NASA δείχνει ένα ΑΤΙΑ σχήματος V που κινείται γρήγορα (βίντεο).
Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο,δεν είναι μια αντανάκλαση ή κάποια φωτοβολίδα,διότι μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ότι το ΑΤΙΑ κινείται με μεγάλη ταχύτητα από δεξιά προς τα αριστερά.
Είναι πάντα το ίδιο ερώτημα:
Το ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα V ανήκει στον στόλο μυστικού διαστήματος ή είναι ένα πραγματικό ΑΤΙΑ αλλοδαπής προέλευσης;
Δείτε το παρακάτω βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=107&v=VflsghXt9ts&feature=emb_logo


Γιγαντιαία Ξένα Αστρόπλοια που η NASA μας Αποκρύπτει
---------------------------------------------------------------------------------
Ερασιτέχνης αστροφωτογράφος,έχει εφεύρει μία συσκευή μέσω της οποίας και του τηλεσκοπίου του είναι σε θέση να ανιχνεύει, να εντοπίζει και να "συλλαμβάνει" αστρόπλοια εξωγήινων νοήμονων πολιτισμών που κάνουν διαπλανητικά και διαστρκά ταξίδια, περνώντας από την "γειτονιά" μας.
Το βίντεο που ακολουθεί είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικό και το αναλύει ο John Maynard της Υπηρεσίας Άμυνας και Πληροφοριών (DIA) .
Και σκεφτείτε το εξής: Αν ο ερασιτέχνης αστρονόμος χωρίς καμία χρηματοδότηση,με μία απλή
ευρεσιτεχνία καταφέρνει και "πιάνει" αστρόπλοια στο διάστημα,φανταστείτε τι "βλέπει" η NASA και τα αποκρύπτει μια χαρά!!!
Το ερώτημα είναι το εξής: Αυτά τα αστρόπλοια είναι απλά περαστικά; Μήπως κάπου εδώ,τριγύρω,εκεί εξώ υπάρχει κάποιο σημείο συνάντησης; Είναι κόμβος; Μήπως είναι παρατηρητήριο; Συνωμοτούν εναντίον μας; Κι αν ναι τι σκοπεύουν;
Μήπως είναι "δικάς μας"; Μήπως μας προστατεύουν;
Γιατί οι γήινοι τεχνητοί δορυφόροι μας είναι στραμμένοι προς τα έξω;
Ερωτήματα πολλά!!Κανείς δεν γνωρίζει να μας πει ή απλά αποκρύπτεται.Και όσοι ξέρουν, σιωπούν.
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=r_0rAYAUcrs&feature=emb_logo

Οι Εξωγήίνοι μας Παρατηρούν ενώ Περνούν τη Γη
-------------------------------------------------------------------------
Από τον Φεβρουάριο μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου 2020 αμέτρητες παράξενες χωρικές ανωμαλίες και σχηματισμοί ΑΤΙΑ εμφανίστηκαν στην κάμερα του ISS(Διεθνής Διαστημικός Σταθμός) ενώ περνούσαν τη Γη.
Τώρα, μετά από τρεις εβδομάδες, η ζωντανή τροφή του ISS κατέλαβε ένα δεύτερο κύμα από αυτές

τις ανωμαλίες, τα σμήνη των ΑΤΙΑ και τα συντρίμμια άγνωστης προέλευσης.Σχετικά με αυτά τα ΑΤΙΑ,οι εικόνες δείχνουν ότι αυτά πετούν σε μεγάλες συντονισμένες ομάδες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το δεύτερο κύμα ακολουθεί την ίδια διαδρομή πτήσης με το πρώτο κύμα, υποδεικνύοντας ότι συμβαίνει κάτι στο βαθύ διάστημα που αναγκάζει όλα αυτά τα ΑΤΙΑ να φεύγουν σε άλλες τοποθεσίες.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το σχηματισμό των ΑΤΙΑ ενώ περνούν από τη Γη.Ξεκινά σε περίπου 50 λεπτά στο βίντεο ή στη διεύθυνση: http://www.ustream.tv/recorded/126204272

Τεράστιο ΑΤΙΑ στον Ήλιο
-----------------------------------
Ερευνητές των ΑΤΙΑ μοιράζονται με ενθουσιασμό καταπληκτικές τηλεοπτικές αποδείξεις που προέρχονται από τη NASA και σχετίζονται με ένα τεράστιο αντικείμενο, μαύρο μαύρο και φαινομενικά τριγωνικό που δείχνει να βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο.
Το βίντεο της NASA, όπου είναι ορατό το τεράστιο ΑΤΙΑ, καταγράφηκε στις 13/3/20 χάρη στις εικόνες του διαστημικού STEREO (STEREO-A EUVI-A) και βρίσκεται στην ιστοσελίδα helioviewer.org.
Οι εικόνες αναλύθηκαν από τον ερευνητή Scott Waring, ο οποίος δήλωσε:
"Έψαχνα κάποιες λήψεις του Ήλιου και αποφάσισα να ρίξω μια ματιά σε ένα τεράστιο αντικείμενο,
ένα Μαύρο Τρίγωνο που ανακάλυψα πολλούς μήνες πριν. Το αντικείμενο είναι ακόμα εκεί. Μερικοί άνθρωποι προσπαθούν να πουν ότι δεν είναι ένα ΑΤΙΑ ή ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο, αλλά ένα σκοτεινό σημείο στον Ήλιο. Το ΑΤΙΑ κινείται μόνο ελαφρώς προς τα αριστερά και μερικές φορές προς τα δεξιά και δεν παραμένει ακίνητο. Έτσι είναι σαφές ότι το ΑΤΙΑ βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Ηλιο”.
Σύμφωνα με τον Waring βρίσκεται εκεί εδώ και εννέα μήνες.
“Ίσως ήταν πάντα εκεί και η NASA απλώς ελπίζει ότι κανείς δεν θα παρατηρήσει ένα διαστημικό σκάφος μεγέθους φεγγαριού που βρίσκεται στην τροχιά του Ήλιου μας. Πώς μπορεί αυτό το ΑΤΙΑ να είναι τόσο κοντά στον Ήλιο και να μην έχει καταστραφεί; Είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο κάποιου είδους. Ίσως πρόκειται για ένα είδος διαστημικού σταθμού. Αυτό είναι σαφώς κάτι που η NASA και η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θέλουν να μας ενημερώσουν αλλά να το έχουν υπό στενή παρακολούθηση. Η καλύτερη εικασία μου, είναι πως αυτό είναι ένας εξωγήινος διαστημικός σταθμός.”
Το αμφιλεγόμενο αλλά επαληθευμένο σύντομο κλιπ, που βλέπει μέσα από ένα πράσινο φίλτρο της NASA, δείχνει ένα εμφανές ΑΤΙΑ. Αυτό είναι απόλυτη απόδειξη ότι το μαύρο τρίγωνο δεν είναι ένα είδος ανωμαλίας στο διάστημα.
“Εάν αυτό το ΑΤΙΑ ήταν πραγματικά ένα σκοτεινό ηλιακό σημείο, θα περιστρεφόταν με τον Ήλιο”, δήλωσε ο Scott Waring.
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=QIxhd4i8rbk&feature=emb_logo `

Μεγάλο Ουράνιο Σώμα Εισήλθε στο Ηλιακό μας Σύστημα
--------------------------------------------------------------------------------
Σύμφωνα με τις δηλώσεις παρατηρητή-αστρονόμου της Βραζιλίας στις 19/03/20 ,ένα ουράνιο σώμα έχει εισβάλει στο ηλιακό σύστημα με ταχύτητα και παρακολουθείται από διαστημικά τηλεσκόπια και επίγεια τηλεσκόπια σε όλο τον κόσμο. Το άγνωστο αντικείμενο βρίσκεται επί του παρόντος κοντά στους πλανήτες Δία και Κρόνο και φαίνεται να επιταχύνεται στην ταχύτητα.
Το συμβάν ακούγεται παράδοξο, όταν δεν φαίνεται να συναινεί ή να το αρνείται η NASA. Ωστόσο,πριν μία εβδομάδα,ένα ακόμα παράξενο φαινόμενο του ουρανού παρατηρήθηκε στο Trenton του New Jersey, από αστρονόμο,ο οποίος κατάφερε να συλλάβει ένα είδος ουράνιου αντικειμένου
κοντά στον Ήλιο που συχνά αποκαλούμενο και ως "δεύτερο Ήλιο".
Ο αστρονόμος,ο οποίος είναι έμπειρος,δήλωσε:
“Κινούνταν πολύ γρήγορα και παρόλο που ήταν πολύ δύσκολο να επικεντρωθώ, κατάφερα να το καταγράψω για λίγα λεπτά, διάρκεσε μόνο 5 λεπτά και μετά έφυγε μακριά.”
 Θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν,αυτό που καταγράφηκε από το ηλιοσφαιρικό διαστημόπλοιο SOHO της NASA,θα μπορούσε να είναι ένα γιγάντιο εξωγήινο μητρικό διαστημόπλοιο.Ωστόσο,το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής:
“Θα μπορούσε να έχει αυτό που συμβαίνει τώρα στη Γη (η πανδημία) μια άμεση σχέση με την παρουσία αυτού του αγνώστου διαστημικού αντικειμένου;”
Απλώς πρέπει να περιμένουμε περαιτέρω εξελίξεις σχετικά με την κίνηση αυτού του διαστημικού αντικειμένου, το οποίο είναι μεγάλο σε μέγεθος και σύμφωνα με ισχυρισμούς , πλησιάζει προς τη Γη.
Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=ktr49sRLa4k&feature=emb_logo

Μαζικός Στόλος ΑΤΙΑ
----------------------------
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να παρατηρούν τους τεράστιους σχηματισμούς των ΑΤΙΑ που πετούν πέρα ​​από τον πλανήτη μας.
Έτσι,κάποιος ερευνητής,ελέγχοντας την πτήση ζωντανής τροφής της NASA στις 2/4/20, παρατήρησε ένα στόλο ΑΤΙΑ που πετάει πέρα ​​από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως,ένα πρώτο κύμα ΑΤΙΑ και άγνωστων χωρικών ανωμαλιών και συντριμμάτων εμφανίστηκε το Φεβρουάριο κατά την πρώτη εβδομάδα του.
Αυτός ο στόλος των ΑΤΙΑ είναι μέρος του δεύτερου κύματος που ξεκίνησε τον Ιανουάριο 2020 και
είναι μόνο ένας από τους πολλούς σχηματισμούς που πετούν.
Ακριβώς όπως το πρώτο κύμα, αυτό το δεύτερο κύμα έρχεται επίσης από την ίδια κατεύθυνση, υποδεικνύοντας ότι υπάρχει κάτι που συμβαίνει στο βαθύ διάστημα που αναγκάζει όλα αυτά τα ΑΤΙΑ να μετακινηθούν σε άλλες θέσεις.
Είναι βέβαια δύσκολο να καθορίσουμε ποιος θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τις μετατοπίσεις όλων αυτών των ΑΤΙΑ, αλλά ένας λόγος θα μπορούσε να είναι ότι υπάρχει ένας διαστημικός πόλεμος που συμβαίνει.
Ένας άλλος λόγος θα μπορούσε να είναι ότι ένα τεράστιο καταστροφικό ουράνιο σώμα είναι η αιτία των εκτοπίσεων των ΑΤΙΑ, καθώς το ζωντανό έκκεντρο δείχνει επίσης αμέτρητες άγνωστες ανωμαλίες που μοιάζουν με συντρίμμια που πετούν, γεγονός που υποδηλώνει ότι αυτές οι ανωμαλίες μπορεί να προέρχονται από ένα τέτοιο ουράνιο σώμα.
Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?v=GliADYa81Bs&feature=emb_logo

Αγνωστο ΑΤΙΑ στον ISS
-------------------------------
Eνα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο εμφανίζεται κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) στις 4 Μαρτίου 2020.Στη συνέχεια,το ATIA αλλάζει σχήμα, και απομακρύνεται από το ISS προτού
εξαφανιστεί στο διάστημα.
Πολλά ΑΤΙΑ και άλλα παράξενα διαστημικά οχήματα έχουν παρατηρηθεί πρόσφατα στον ISS,τα οποία έρχονται και φεύγουν και κανείς δεν ξέρει από πού προέρχονται.
Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=91CILiZjTQ4&feature=emb_logo

Μαζικός Στόλος ΑΤΙΑ
----------------------------
Ο μαζικός στόλος των ΑΤΙΑ πετάει πέρα ​​από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
Ολο και περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αρχίζουν να παρατηρούν τους τεράστιους
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020
σχηματισμούς των ΑΤΙΑ που πετούν πέρα ​​από τον πλανήτη μας.
Παρατηρητής αστρονόμος,ενώ έλεγχε τη ζωντανή κάμερα της NASA στις 2/4/20,παρατήρησε ένα στόλο ΑΤΙΑ που πετάει πέρα ​​από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.
Ενα πρώτο κύμα ΑΤΙΑ και άγνωστων χωρικών ανωμαλιών συντριμμάτων εμφανίστηκε το Φεβρουάριο 2020 κατά την πρώτη εβδομάδα της πορείας.Αυτός ο στόλος ΑΤΙΑ είναι μέρος του δεύτερου κύματος που ξεκίνησε πριν από μία εβδομάδα και είναι μόνο ένας από τους πολλούς σχηματισμούς που πετούν.
Ακριβώς όπως το πρώτο κύμα,αυτό το δεύτερο κύμα έρχεται επίσης από την ίδια κατεύθυνση,υποδεικνύοντας ότι υπάρχει κάτι που συμβαίνει στο βαθύ διάστημα που αναγκάζει όλα αυτά τα ΑΤΙΑ να μετακινηθούν σε άλλες θέσεις.
Είναι βέβαια δύσκολο να καθορίσουμε ποιος θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τις μετατοπίσεις όλων
2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020
αυτών των ΑΤΙΑ, αλλά ένας λόγος θα μπορούσε να είναι ότι συμβαίνει ένας διαστημικός πόλεμος.
Ένας άλλος λόγος θα μπορούσε να είναι ότι ένα τεράστιο καταστροφικό ουράνιο σώμα είναι η αιτία των εκτοπίσεων του UFO, καθώς το ζωντανό έκκεντρο δείχνει επίσης αμέτρητες άγνωστες ανωμαλίες που μοιάζουν με συντρίμμια που πετούν, γεγονός που υποδηλώνει ότι αυτές οι ανωμαλίες μπορεί να προέρχονται από ένα τέτοιο ουράνιο σώμα.Μαζί με τα ΑΤΙΑ πετούν άγνωστα συντρίμια.
Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=GliADYa81Bs&feature=emb_logo
Σύμφωνα με τον αστρονόμο,ο κομήτης Atlas,ο οποίος εμφανίσθηκε πρόσφατα είναι ένα σημάδι για έναν επερχόμενο πόλεμο το 2020.Αναφέρεται σε άλλους πολέμους που ξεκίνησαν κάθε φορά που έφτασε ένας τεράστιος κομήτης.
Για παράδειγμα, ο κομήτης του 811, που ανακαλύφθηκε τον Μάρτιο του 1811.Ο κομήτης αυτός ήταν ορατός κατά τη διάρκεια των σεισμών της Νέας Μαδρίτης το Δεκέμβριο του 1811 και το 1812 ο Ναπολέων εισέβαλε στη Ρωσία. Ή όπως ο μεγάλος κομήτης του 1861 - Το 1861 ο εμφύλιος πόλεμος αρχίζει και τελειώνει το 1865.
Όλοι οι κομήτες του χρόνου, όπως οι κομήτες του 1811 και του 1861, ήταν γνωστοί ως προάγγελοι του πολέμου, αλλά τι γίνεται αν ο κομήτης ATLAS ή τελικά ένα άλλο ουράνιο σώμα όχι ένα σημάδι για έναν επερχόμενο πόλεμο αλλά για ένα επερχόμενο φυσικό γεγονός χωρίς προηγούμενο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε θάνατο, ασθένεια και λιμό.
Δείτε σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=by9O9ML9O6s&feature=emb_logo


ΑΤΙΑ στην Σελήνη
-------------------------
Στις 5/4/20 εμφανίσθηκαν σε τηλεσκόπια που παρατηρούσαν την Σελήνη,δύο ΑΤΙΑ που κινόντουσαν
πάνω από την επιφάνεια της.
Δείτε το σχετικό video:
https://www.facebook.com/Qanon.com.au/videos/1597971316993682/









Τεράστιες Διαδρομές Διαστημόπλοιων
---------------------------------------------------------
 Στις 7/4/20 παρατηρητής του ουρανού παρατήρησε ένα τεράστιο ΑΤΙΑ που πετάει σε βαθύ χώρο.Κατά τη διάρκεια της εγγραφής με το τηλεσκόπιο του έπιασε ένα αντικείμενο που κινείται από τον νότιο ουρανό στο βόρειο ουρανό στο δυτικό τμήμα της Omaha της Νεμπράσκα.
Είπε ότι είναι αρκετά εξοικειωμένος με τα περισσότερα αντικείμενα στον ουρανό, αλλά αυτό φαίνεται απλά πολύ παράξενο σε αυτόν.Το ΑΤΙΑ σχήματος πούρου που φεύγει φαινομενικά πίσω από ένα μπλε ίχνος,πετάει σε βαθύ χώρο,αν και οι Πλειάδες που βρίσκονται στον αστερισμό του Ταύρου.
Είναι μεταξύ των ομίλων αστέρων που βρίσκονται πλησιέστερα στη Γη και είναι το σύμπλεγμα πιο εμφανές με γυμνό μάτι στον νυχτερινό ουρανό.
Το πρώτο μέρος του βίντεο δείχνει το UFO όταν ξαφνικά έρχεται πολύ γρήγορα από αριστερά προς τα δεξιά, ελέγξτε το.
Δείτε το σχετικό videο:https://www.youtube.com/watch?v=f3HUrk9F2Co&feature=emb_logo


Πλανήτης Αφροδίτη
-------------------------
Σπάνια προβολή της προηγμένης τεχνολογίας Alien δίπλα στον πλανήτη Αφροδίτη.
Μια εκπληκτική εικόνα έχει ληφθεί από έναν παρατηρητή του ουρανού από Waujesha, Ουισκόνσιν στις 9/4/20 που δείχνει αυτό που φαίνεται να είναι δύο τεράστια ΑΤΙΑ δίπλα στον πλανήτη Αφροδίτη.
Με την πρώτη ματιά μοιάζει με ένα απλό σκάφος ΑΤΙΑ, αλλά με το ζουμ στο αντικείμενο που αποδεικνύεται ότι είναι δύο σκάφη .Περαιτέρω ανάλυση δείχνει ότι τα δύο ΑΤΙΑ είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους από μια δέσμη φωτός, όπου ένα κόκκινο λαμπερό αντικείμενο περιβάλλει τη δέσμη.
Ίσως ο παρατηρητής του ουρανού να έχει καταγράψει μια σπάνια άποψη της προηγμένης τεχνολογίας εξωγήινων σε βαθύ χώρο

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Το άρθρο θα συνεχισθεί  σε λίγες ημέρες  με  με την ενότητα  "Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι"

11/4/20                                                                  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                    ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.
-https://www.youtube.com
-https://mymindfloga.blogspot.com
-https://www.amsmeteors.org
-https://www.lifo.gr
-https://www.bbc.com
-https://exonews.org
-https://www.calling.rain77
-https://www.naturalblaze.com
-https://www.theepochtimes.com
-http://www.ustream.tv
-https://ufosightingshotspot.blogspot.com
-https://ecozen.gr
-https://www.cnn.gr
-https://blog.world-mysteries.com
-https://ufotruth-gr.blogspot.com
-https://www.pagenews.gr
-http://www.mixanitouxronou.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.