Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 20-A΄ΤΡΙΜΗΝΟ (2ο ΜΕΡΟΣ)


                                                   
                                                       ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Συνεχίζω το εξαμηνιαίο άρθρο της σειράς "Τα Σημεία των Καιρών 19-Β" με το 2ο Μέρος του "Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι".
Πρίν συνεχίσω το άρθρο,θα αναφερθώ για λίγο για τους "Ανδρομέδιους-Ολύμπιους" ή αλλιώς "Φωτεινές Δυνάμεις¨,καθόσον υπάρχουν κάθε φορά και νέοι αναγνώστες οι οποίοι δεν γνωρίζουν.

ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ".
Στο άπειρο του ουρανού υπάρχουν πολλά "Σύμπαντα" και συνεχώς οι αστρονόμοι βρίσκουν νέα,καθόσον τα τηλεσκόπια εξελίσσονται.Τα Σύμπαντα έχουν Αστερισμούς και οι αστερισμοί έχουν Γαλαξίες και Αστρικά Συστήματα,κλπ.
Υπάρχουν 13 Γαλαξίες στο Σύμπαν μας,που ονομάζεται "Αλκυών",οι οποίοι ανήκουν στην λεγόμενη
"Κραταιά Αυτοκρατορία των Εψιλον της Ανδρομέδας".
Κυβερνήτες των Γαλαξιών αυτών είναι οι λεγόμενοι "θεοί" των Ελλήνων,το δωδεκάθεο.Στούς Γαλαξίες αυτούς εκκολάπτονται οι γόνοι των υλικών οντοτήτων που προορίζονται για εποικισμό των αστρικών συστημάτων και μεταξύ αυτών είναι και η φυλή των "Ελλάνιων Εψιλον".Επίσης υπάρχουν σ΄αυτούς τους Γαλαξίες και άλλοι κάτοικοι,οι οποίοι είναι σύμμαχοι των Ελλάνιων,ασχέτως μορφής.
Κυβερνήτες αυτών των γαλαξιών και αστρικών συστημάτων είναι οι γνωστές μας "αθάνατες" υπερβατικές οντότητες,το γνωστό μας "δωδεκάθεο" και αποτελούν το "Υπατο Συμβούλιο της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας".Οι παραπάνω υπερβατικές οντότητες μπορούν να βγάζουν και αντίγραφα τους όταν χρειασθεί.
Θεοί ονομάστηκαν στη Γη από τους ανθρώπους,από το ρήμα "θεώ" που σημαίνει "τρέχω γρήγορα".
Αυτοκράτωρ της Συνομοσπονδίας είναι ο "Ιερός Άρχων του Φωτός Ζεύς" αθάνατο,άφθαρτο,τμήμα του "Όλου Φωτός".
(Ολον Φως=Aνωτάτη αρχή δημιουργίας των πάντων,ο Θεός,το Θείον).

Σ'αυτά τα "άστρα",εκτός των δικών τους κατοίκων,που κατά το πλείστον είναι σύμμαχοι ασχέτως της μορφής που έχουν,έχουν δημιουργηθεί και αποικίες των Ανδρομέδιων Ελλάνιων.(Ελλάνιος=Ελληνας).
Κυβερνήτες αυτών των γαλαξιών και αστρικών συστημάτων είναι οι γνωστές μας υπερβατικές οντότητες,το γνωστό μας "δωδεκάθεο" και αποτελούν το "Υπατο Συμβούλιο της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας".
Περισσότερες πληροφορίες μπορεί ο αναγνώστης να πάρει από το άρθρο μου "ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΜΗΝΟΥΣ 13 ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ".
http://perseasorion.blogspot.com/2011/10/13.html

Πολλοί αναγνώστες ερωτούν πότε θα έρθουν στον πλανήτη μας οι "Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι";
Εδώ είναι από τον Σεπτέμβριο 2017,που τελείωσε ένα συμβόλαιο 13.500 ετών,μεταξύ αυτών και των Ερπετοειδών και Δρακονιανών και αλλων κακών οντοτήτων.Οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι έχουν φέρει τεράστιες δυνάμεις και πολεμούν με τους παραπάνω που ανέφερα.
ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ
Οι μάχες γίνονται κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη μας,όπου υπάρχουν τεράστια σπήλαια και στοές χιλιάδες χιλιομέτρων.Αλλες μάχες γίνονται στην επιφάνεια της Γης και άλλες μεταξύ Γης και Σελήνης.
Υπ'όψη οι "Ερπετοειδείς" είναι δισεκατομύρια στον πλανήτη μας.Υπάρχουν επίσης και "Δρακονιανοί" οι οποίοι όμως έχουν μείνει πάρα πολύ λίγοι.Από το 2018 "Ειδικές Δυνάμεις" από ΗΠΑ,Ρωσία και Κίνα δρουν με όπλα βαθμωτού "πλάσματος και λέϊζερ" για την εξόντωση των ερπετοειδών σε όλο το κόσμο.
Οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι είναι σαν εμάς και έχουν ύψος 2,00 έως 2,20μ.Είναι όμως όντα 5ης διαστάσεως και άνω και λόγω αυτού δεν μπορούμε εμείς να τους δούμε καθόσον είμαστε όντα 3ης διαστάσεως.Οπως μας έχουν πεί θα εμφανισθούν μόνον σε λίγους ανθρώπους.
Επίσης τα τελευταία χρόνια έχει έρθει πάλι μία παμπάλαια εξωγήϊνη φυλή,πολύ κακή,οι "Αννουνάκι".Πολύ ψηλοί και όταν θέλουν γίνονται αόρατοι.Αυτοί έχουν διασπαρεί στην Μέση Ανατολή,Ρωσία και χώρες της Βόρειας Ευρώπης.Εναντίον των μάχονται "ειδικές δυνάμεις" της Ρωσίας με ειδικά όπλα.Αυτοί είναι μεγάλη μάστιγα και είχαν ξαναέρθει στη Γη πριν 400.000 χρόνια.

ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Ιανουάριος 2020
---------------------
Το "βαθύ κράτος" της Cabal προσπάθησε να κλέψει εξωγήινη τεχνολογία από την Ανταρκτική,για να την χρησιμοποιήσει εναντίον των "Λευκών Καπέλων"(μεγάλη μυστική οργάνωση σε όλο τον κόσμο εναντίον της Cabal),όμως παρακολουθούνται στενά από τις Φωτεινές Γαλαξιακές Δυνάμεις.
Επίσης 15 χώρες,μεταξύ των οποίων και οι ΗΠΑ,λεηλάτησαν  στην κυριολεξία την τεχνολογία διαφόρων εξωγήινων πολιτισμών που εγκατέλειψαν στην Ανταρκτική και μάλιστα με την προτροπή
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ-ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΗ
του Προέδρου Πούτιν ο οποίος τους είπε: "Πάρτε ότι μπορείτε να πάρετε και ελάτε να ξεμπερδεύουμε μιας κι'έξω με την Cabal".
Προφανώς η Ρωσία δεν χρειάζεται να πάρει οτιδήποτε από την Ανταρκτική,αφού η τεχνολογία που διαθέτει με την συνδρομή των Πλειάδιων,είναι κατά πολύ ανώτερη από αυτήν που οι χώρες αυτές λαίμαργα καταβροχθίζουν.
Οι Πλειάδιοι εφόρμησαν και διέκοψαν την λεηλασία εξωγήινης τεχνολογίας από τις 15 χώρες στην Ανταρκτική,διότι η τεχνολογία αυτή κρίθηκε πως στα χέρια κάποιων από τις χώρες αυτές,θα δημιουργούσε κινδύνους για την υπόλοιπη ανθρωπότητα.

Εκατό δισεκατομμύρια ο πληθυσμός των Πλειάδιων,οι οποίοι τώρα βρίσκονται σε ολοκληρωτικό πόλεμο με τους ερπετοειδείς σε όλο το μήκος και το πλάτος του Γαλαξία.
Επίσης χιλιάδες Πλειάδιοι και Venousians (όντα τρίτης διάστασης με υπερανεπτυγμένο πολιτισμό προερχόμενοι από την Αφροδίτη) περπατούν ανάμεσα μας και μας παρακολουθούν στενά,αντλώντας συμπεράσματα από την "εν γένει" συμπεριφορά μας,ώστε να κριθεί ο τρόπος που θα εκδηλωθεί το
ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ  ΚΑΙ  VENOUSIANS
μεγάλο γεγονός,δηλαδή η Αποκάλυψη της ύπαρξης εξωγήινης ζωής και η επίσημη εμφάνιση αντιπροσώπων των Γαλαξιακών κοινωνιών.
Επίσης οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι,μας παρακολουθούν από ψηλά.Με την υπερτεχνολογία που διαθέτουν,εισχωρούν με χωροχρονική στρέβλωση στο μέλλον και όταν διαπιστώσουν ότι θα συμβούν ανεπιθύμητα γεγονότα,μεταβαίνουν στο παρελθόν και επεμβαίνουν στην σειρά των γεγονότων, ματαιώνοντας αυτά που δεν επιθυμούν να συμβούν.

-Το Ανώτατο Γαλαξιακό Συμβούλιο,κατόπιν εντολής όντων της 12ης διάστασης (αυτούς που κατονομάζουμε σαν θεούς του Ολύμπου),διέταξε τους κυβερνήτες του πλανήτη Νιμπίρου να μαζέψουν όλα όσα δικά τους αποβράσματα εξακολουθούν να βρίσκονται στην Γη (πρόκειται για τους Ανουννάκι) και να εξαφανιστούν.

-Χιλιάδες Ανδρομέδιοι που ενσαρκώθηκαν εθελοντικά στην Γη για να βοηθήσουν στην απελευθέρωση της,εγκλωβίστηκαν εδώ και συνεχίζουν τις ενσαρκώσεις τους,είτε γιατί δεν μπόρεσαν διαφύγουν μέσα από το πλέγμα που δημιούργησαν γύρω από τον πλανήτη οι σκοτεινές δυνάμεις για να τον θέσουν σε καραντίνα,είτε γιατί παρασύρθηκαν από τον αχαλίνωτο υλισμό και ξέχασαν την αποστολή τους.

-Σύμφωνα με μήνυμα από τους Ολύμπιους,ο πλανήτης Ζευς θα μετατραπεί σε ήλιο και θα δημιουργηθεί ένα νέο ηλιακό σύστημα με δύο ήλιους και τριάντα πλανήτες να περιστρέφονται γύρω τους.Κάποιοι από τους νέους πλανήτες βρίσκονται ήδη εδώ αλλά δεν φαίνονται λόγω των υψηλών τους δονήσεων και κάποιοι άλλοι θα μεταφερθούν αργότερα.

-Σφαιρικό σκάφος του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας,κατέρριψε στις 22/1/20 σκάφος των Aννουνάκι που εξήλθε από υπόγεια μυστική βάση μεταξύ των συνόρων Συρίας-Ιράκ.Το σκάφος βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Κύπρου όταν κατερρίφθη και δημιούργησε κατά την πτώση του το φωτεινό μετέωρο που είδαν χιλιάδες Κύπριοι να διασχίζει τον ουρανό,το οποίο και τους προκάλεσε ανησυχία και αναστάτωση.Η τεράστια λάμψη που προκάλεσε η
ANNOYNAKI
έκρηξη του σκάφους πάνω από την Κύπρο,έκανε την νύχτα μέρα!
Επίσης οι Ρώσοι κατέρριψαν ακόμα δύο σκάφη των Aννουνάκι σε άλλες περιοχές.
Η περιοχή της Μ. Ανατολής βρίσκεται κάτω από την στενήν επιτήρηση των αεροδιαστημικών δυνάμεων της Ρωσίας,αφού ο Πρόεδρος Πούτιν ορκίστηκε να εξοντώσει μέχρι ενός τους κακόβουλους αυτούς εξωγήινους,μετά την σφαγή 200 Spetsnaz ύστερα από σύγκρουση της μονάδας τους με μια ομάδα Αννουνάκι κοντά στην πόλη Mashhad,η οποία συνορεύει με το Ιράν και το Τουρκμενιστάν.Βρέθηκαν όλοι κατακρεουργημένοι και αγνώριστοι.Μεταξύ αυτών ήταν και ο Mikhail Mishustin,γιος του νέου πρωθυπουργού της Ρωσίας.

-Μιλώντας στις 21/1/20 στο Νταβός,ο Πρόεδρος Trump,μέσα στην φωλιά της Cabal,ανέφερε πως σε λίγο θα είναι σε θέση να αποκαλύψει νέες τεχνολογίες,που θα αφήσουν τους πάντες άφωνους! Σταμάτησε όμως απότομα σ' αυτό το σημείο, ύστερα από νόημα των συμβούλων του.
Ο διαστημικός στόλος των ΗΠΑ,ο οποίος τώρα είναι υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης Τrump και των "Λευκών Καπέλων",είχε δημιουργηθεί από την Cabal με μοναδικό σκοπό την απόκρουση των Ολυμπίων του Διός!

-Οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι προειδοποίησαν την ανθρωπότητα στο τέλος Ιανουαρίου 2020,για τον κίνδυνο ενός μίνι κατακλυσμού.Αυτό άλλωστε δείχνουν οι συνεχείς εκρήξεις ηφαιστείων,οι καταστροφικοί σεισμοί και η παρατηρούμενη από τους επιστήμονες μετατόπιση των γεωμαγνητικών πόλων του πλανήτη.Η ανθρωπότητα θα ειδοποιηθεί έγκαιρα και θα ληφθούν μέτρα προστασίας για να μην χαθούν ζωές.Τα γεγονότα θα αρχίσουν να γίνονται αισθητά μία εβδομάδα πριν ξεσπάσουν σε
ANΔΡΟΜΕΔΙΟ ΣΚΑΦΟΣ
πλήρη ένταση και οι Ανδρομέδιοι,μέσω εκπροσώπου της Γης τον Alex Colier,θα προβoύν σε έκτακτες ανακοινώσεις.
Εκτός της πληθώρας ανδρομέδιων σκαφών που περιβάλλουν την Γη,ειδικές διαστημικές πλατφόρμες τοποθετημένες σε στρατηγικά σημεία,ελέγχουν το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη, ώστε η μετατόπιση των πόλων να γίνει ομαλά,για να αποφευχθούν μεγάλες καταστροφές.Οι άνθρωποι που κατοικούν σε παραλιακές περιοχές θα ειδοποιηθούν έγκαιρα για να μετατοπιστούν στα ενδότερα, και σε βάθος που θα κυμαίνεται από 50 έως 100 χλμ.Αναμένεται επίσης,μετατόπιση του άξονα της Γης 25 μοίρες προς τα ανατολικά. Αυτό θα συμβεί ελεγχόμενα για να αποφευχθεί ένας πραγματικός κατακλυσμός,όμως θα υπάρξουν παλιρροιακά κύματα και εκρήξεις ηφαιστείων ένεκα μετατόπισης των τεκτονικών πλακών. Ανθρωποι που κατοικούν σε νήσους ή νησιωτικά συμπλέγματα αν κριθεί ότι κινδυνεύουν,θα διασωθούν από σκάφη των Φωτεινών Δυνάμεων .
Οι κυβερνήσεις θα ενημερωθούν έγκαιρα για να ειδοποιήσουν τον πληθυσμό,αλλά υπάρχει αμφιβολία αν θα το πράξουν.Αυτό αποτελεί σχέδιο του Βατικανού και της Cabal, να μην ενημερωθεί ο πληθυσμός,ελπίζοντας ότι θα εξοντωθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να επέλθει δραματική μείωση του.

Φεβρουάριος 2020
------------------------
-Οι πλανητικές εξελίξεις επιταχύνονται αφού οι Φωτεινές Δυνάμεις στρέφουν ολοκληρωτικά την προσοχή τους στην ταχεία απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τα νύχια της Cabal.Και τούτο γιατί μόλις απελευθέρωσαν ένα πλανητικό σύστημα με παρόμοια δουλεία,στο αστρικό σύστημα του
ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΗΓΑΣΟΥ
Πηγάσου,επείγονται να τελειώνουν γρήγορα και με την Γη η οποία είναι η τελευταία στον κατάλογο των "υπό δουλεία πλανητών".
Ο πλανήτης μας θα προσαρμοστεί στα νέα ύψη δονήσεων που υποβάλλεται,με σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων και ακραία καιρικά φαινόμενα.
Μεγάλες αλλαγές γίνονται και στον γενετικό κώδικα των ανθρώπων. Αφυπνίζονται οι κυτταρικές μνήμες και το πνεύμα των αφυπνισμένων ανθρώπων δουλεύει με μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτήν του φωτός.Η αίσθηση ότι ο χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα διαπιστώνεται από εκατομμύρια ανθρώπους.

-Οι πληροφορίες ότι υπάρχει δήθεν κάποια διοίκηση "Ashtar" που κατευθύνει την απελευθέρωση της Γης είναι παραπλανητικές.

-Μυστική βάση των Ναζί στην Σελήνη.Προς το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου,οι Ναζί επιστήμονες σημείωσαν σημαντική πρόοδο στην αντιβαρύτητα. Από μια μυστική βάση που χτίστηκε στην Ανταρκτική,τα πρώτα ναζιστικά διαστημόπλοια ξεκίνησαν στα τέλη του 1945 για να βρουν τη στρατιωτική βάση "Μαύρος Ήλιος" στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης. Αυτή η βάση ήταν να δημιουργηθεί ένας ισχυρός στόλος εισβολής και να επιστρέψουν για να καταλάβουν τη Γη.
Τώρα όμως (2020) ο διαστημικός στόλος των Ναζί προσχώρησε στις Φωτεινές Δυνάμεις.

-Πρόσφατα αναρτήθηκε στο Facebook video στο οποίο αναγράφεται πως προέρχεται από το Live stream της NASA και παρουσιάζει εκτεταμένη μάχη στο διάστημα μεταξύ σκαφών που συνέβη την 7/2/20.
Προφανώς το video (η αυθεντικότητα του οποίου δεν έχει επαληθευθεί),αφορά όσους έχουν ασχοληθεί με την σχετική θεματολογία και ακόμα περισσότερο,όσους έχουν υπόψη τους το "σενάριο" που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και από την έκβαση του οποίου,θα εξαρτηθούν όλα!

-Στις 22/2/20 πραγματοποιήθηκε στη Σεληνιακή Βάση "Tycho",μια κορυφαία στρατηγική σύνοδος κορυφής όπου εκπρόσωποι όλων των μεγάλων Υπογείων Αποσχισθέντων Πολιτισμών προχώρησαν σε μια αμοιβαία στρατηγική συμφωνία για το πώς θα ενεργήσουν στην επιχείρηση για την
ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΒΑΣΗ TYCHO
απελευθέρωση του πλανήτη.Η συμφωνία αυτή θα εκτελεστεί με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.Η νέα συμμαχία, θα ονομάζεται "Atlantis".
Τα σκάφη της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας θα ενεργούν μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης τις επόμενες εβδομάδες και μήνες και πολλοί άνθρωποι θα βλέπουν όνειρα και οράματα που θα συνδέονται με το γεγονός αυτό.

-Οι Φωτεινές Δυνάμεις με επικεφαλής τους Ανδρομέδιους,στις 25/2/20 ανέφεραν ότι είναι έτοιμες να δώσουν τα πρώτα δώρα τους στην ανθρωπότητα.Πρώτα πρώτα θα δοθούν συσκευές ίασης κάθε αρρώστιας και αμέσως μετά θα ακολουθήσει το μεγάλο τους δώρο,η ελεύθερη ενέργεια.
Ήδη άρχισαν την εγκατάσταση δορυφορικών σταθμών γύρω από την Γη,οι οποίοι θα συμπυκνώνουν και θα εκπέμπουν διάφορες μορφές ελεύθερης ενέργειας, που θα είναι προσιτή σε όλους.Όλες οι συσκευές,τα μηχανήματα,κάθε μορφής οχήματα και οι κατοικίες, θα τροφοδοτούνται δωρεάν από την ενέργεια αυτή.

 -Πρόσφατα απεκαλύφθη ότι η Cabal έχει δημιουργήσει 13 ανθρώπινες αποικίες,σε 13 διαφορετικά πλανητικά συστήματα,τους οποίους χρησιμοποιεί σαν σκλάβους!

-Στις 27/2/20,οι Πλειάδιες "δυνάμεις φωτός" ακτινοβόλησαν τη Γη με μια πολύ ισχυρή ακτίνα πέμπτης διάστασης "γάμμα" πλάσματος 40 HERTZ,στις 05:33 ώρα Ελλάδας.Η δίωρη ακτινοβόληση
ολοκληρώθηκε στις 07:55!
Το φως αυτό στάλθηκε στη Γη για να διατηρηθεί η ανύψωση της συχνότητας της επιφάνειας του πλανήτη.
Τα ενεργειακά επίπεδα αύξησαν ταχύτητα γύρω από τον πλανήτη,καθώς οδεύσανε προς ένα υπεργαλαξιακό Σαββατοκύριακο και οι εργάτες φωτός κλονίζοντο από συμπτώματα "ανάτασης",καθώς τα κρυσταλλικά φωτεινά σώματα δεχόντουσαν τεράστιες αναβαθμίσεις!




-ΑΤΙΑ μεγαλύτερο από τη Γη,εντοπίσθηκε στον Ηλιο,από αποστολή σκάφους παρατήρησης της NASA.
Η εξέλιξη έρχεται εβδομάδες μετά,από μία κάμερα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού,που εντόπισε ένα άγνωστο κωνικό αντικείμενο που πετούσε προς τα πάνω.
Επίσης το παρατηρητήριο "STEREO" της NASA είχε εντοπίσει αυτό που οι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας είπαν,ότι είναι ένα γιγαντιαίο ΑΤΙΑ που πετάει πέρα ​​από τον Ήλιο.
Το ίδιο περιστατικό συνέβη στις 29/2/20,αλλά το υλικό του είχε αναρτηθεί πρόσφατα στο κανάλι "Hidden Underbelly 2.0" αφιερωμένο σε μυστηριώδη γεγονότα και παρατηρήσεις.
Σύμφωνα με τον οικοδεσπότη του καναλιού,η κάμερα του STEREO γυρίστηκε στο τεράστιο αντικείμενο για τέσσερα δευτερόλεπτα, μετά από το οποίο απενεργοποιήθηκε και άρχισε να
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΟΝ ΗΛΙΟ
λειτουργεί μόνο μετά την υπέρβαση του ΑΤΙΑ.Το "αντικείμενο" φαίνεται να είναι μεγαλύτερο από τον πλανήτη Ερμή,την Αφροδίτη και την Γη.
"Μπορείτε να πείτε ότι αυτό το πράγμα δεν μοιάζει με το διαστημικό μας σταθμό,σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται σαν κάποιος δορυφόρος που έχω δει.Για να είμαι ειλικρινής,όταν είδα για πρώτη φορά το πλάνο που σκέφτηκα: Τροχός του Ιεζεκιήλ με ένα σταυρό σε αυτόν", είπε ο οικοδεσπότης.
Ο οικοδεσπότης αναφέρεται σε ένα ρητό στο βιβλίο του Ιεζεκιήλ,όπου ο προφήτης μίλησε για ένα ψεύτικο άρμα,το οποίο περιέγραψε ως "τροχός στη μέση ενός τροχού".
Η NASA δεν έχει ακόμη απαντήσει στο ζήτημα.
Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?feature=share&v=qzLQ-i1v3Dc&fbclid=IwAR05lvEaie1TKfhPNi9Y75xRuMlKl4a7OsS8ano45giihlnOVxC_dLn9f7s&app=deskt


Μάρτιος-Απρίλιος 2020
--------------------------------------
-Μία ισχυρή φωτεινή χωρο-χρονική ενέργεια περιβάλει την περιοχή γύρω από τον πλανήτη μας η οποία μπορεί να μας προσφέρει αυτή τη μεγάλη αστρική βοήθεια για να μας λυτρώσει.Αυτή είναι η στιγμή για να πραγματοποιήσουμε αυτό το κβαντικό αστρικό άλμα προς την κατεύθυνση μίας πραγματικής αλλαγής που θα μας εξυψώσει και θα μας μεταμορφώσει προς το φωτονικό Φως για
πάντα. Εφόσον η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνη και επείγει να προετοιμαστούμε για να αντιμετωπίσουμε κάθε απρόοπτο,εμπόδια-δυσκολίες.Επίσης να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις των σκοταδιών.
Επείγει να ξυπνήσουμε από την ασυνειδησία μας,επειδή απίστευτες διαστατικές πύλες και φωτεινά σκάφη πλησιάζουν με σκοπό να μας βοηθήσουν εφόσον αυτοί έχουν την δύναμη να εμφανιστούν ή να υλοποιηθούν.Μήπως εκτελούν αποστολές προστασίας ενώ η ανθρωπότητα βυθισμένη στις ασχολίες της δεν αντιλαμβάνεται ότι κάτι ανώτερο μας πλησιάζει για να μας προστατεύσει και να αποκωδικοποιήσει το παλιό DNA μας,ενώ εξυψώνει τις κοιμισμένες συνειδήσεις μας και κυρίως αυτών που με καλή θέληση είναι διατεθειμένοι να βελτιώσουν τη ζωή τους;
(Αλκυόν)

-Τον Μάρτιο 2020 ο πλανήτης Γη εισήλθε σε περιοχή διαγαλαξιακού κινδύνου,στην "Ζώνη των Αστεροειδών" η οποία ευθύνεται για την καταστροφή των δεινοσαύρων.Για τα μεγαλύτερα μυστήρια της,επιστήμονες δημιούργησαν έναν χάρτη του Ηλιακού μας Συστήματος.Η κύρια ζώνη των αστεροειδών παρουσιάζει ενδείξεις σύγκρουσης με πλανήτες.
Ερασιτέχνης αστρονόμος παρατήρησε μιά σύγκρουση αστεροειδούς με τον πλανήτη Δία.
ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ PALLAS
Μελέτη αστρονόμων,των πρώτων εικόνων υψηλής ανάλυσης του αστεροειδούς Pallas,επιβεβαιώνουν ότι ο αστεροειδής είναι στην πραγματικότητα ένας πρωτοπλανήτης που συγκρούστηκε με τον πλανήτη Δία.
Οι αστεροειδης,που βρίσκονται μεταξύ Δία και Αρη,είναι συντρίμια βράχων από τον αρχαίο πλανήτη Φαέθων,ο οποίος αφανίσθηκε "σε μιά στιγμή"όπως λέει η μυθολογία μας.



-Ένας πρασινωπός κομήτης, ο Άτλας C/2019 Y4,διασχίζει τον ανοιξιάτικο ουρανό και πλησιάζει σταδιακά τη Γη.Έχει ήδη παρατηρηθεί από αρκετά επαγγελματικά και ερασιτεχνικά τηλεσκόπια,ενώ κάποια στιγμή θα φτάσει να γίνει ορατός και με γυμνό μάτι.Στις 23/5/20 θα βρεθεί στην κοντινότερη απόστασή του από την Γη και στις 31 Μαΐου στην κοντινότερη από τον Ήλιο.Ο κομήτης ανακαλύφθηκε από αστρονόμους στις 28/12/19,στον αστερισμό της Μεγάλης Άρκτου,με τη βοήθεια
KOΜΗΤΗΣ ΑΤΛΑΣ
του τηλεσκοπίου Mauna Loa  της Χαβάης,το οποίο αποτελεί μέρος του συστήματος δύο τηλεσκοπίων ATLAS (Asteroid Terrestrial-impact Last Alert System).
Θα επηρρεάσει το μαγνητικό πεδίο της Γης ο ερχομός του κομήτη Άτλας;
Θα συμβούν καταστροφικά γεγγονότα στη γη,καθώς το προηγούμενο πέρασμά του πριν από 4.300 χρόνια περίπου,μπορεί να συνδιαστεί με τον κατακλυσμό του Νώε;
https://www.youtube.com/watch?time_continue=33&v=mbokGf1hyZI&feature=emb_logo

-Πληθώρα σκαφών γύρω από τον Ήλιο τον Μάρτιο 2020,ένα του οποίου το μέγεθος ξεπερνά τα όρια κάθε φαντασίας,όπως ομολογεί ένας πολύ προσγειωμένος πολιτικός αναλυτής,ο Benjamin Fulford,οποίος τα συνδέει με τα ιστορικά γεγονότα που ζούμε και συμβαίνουν τώρα στον πλανήτη μας.
Στις 15/3/20 ένα τεράστιο ΑΤΙΑ εισήλθε στον εναέριο χώρο γύρω από τον Ηλιο και συναντήθηκε με πολλά ΑΤΙΑ.Στις 22/3/20 καθώς έφευγε το τεράστιο ΑΤΙΑ,συναντήθηκε από έναν μαζικό στόλο
ΑΤΙΑ.
Εν πάση περιπτώσει,για να καταλάβετε γιατί ο πλανήτης κινείται τώρα σε ιστορικά άγνωστα εδάφη,ρίξτε μια ματιά σto παρακάτω video της NASA,σχετικά με τη δραστηριότητα γύρω από τον Ηλιο.Φαίνεται να δείχνει ότι το ηλιακό σύστημα υφίσταται κάποια θεμελιώδη αλλαγή.
https://www.youtube.com/watch?v=-1xitzfjGsY&w=660&h=372&fbclid=IwAR3LWgegIZ_CyKxkfRsLW1MSH_LWKHAH5BvRjgGxdEx2LGN8HvlR_CAw1Gw


-Επανειλημμένα έχουν γίνει απόπειρες δραπέτευσης,ιδίως τον Μάρτιο 2020, κυρίως σημαντικών υψηλόβαθμων ερπετοειδών,άλλες σοβαρές και άλλες λιγότερο σημαντικές, προκειμένου να σπάσουν τον κλοιό του αποκλεισμού τους,πλην όμως έπεσαν στους φύλακες του "Μ.Αλέξανδρου" και επέστρεψαν στο κλουβί τους,την Γαία!!
Ναι,γι΄αυτούς ο πλανήτης μας είναι κλουβί!
Σε μερικές απόπειρες είχαν πολλές αποθαρρυντικές απώλειες,κυρίως υλικές και το γεγονός ότι δεν
μπορούν να ανεφοδιαστούν πλέον,τις αραίωσε σημαντικά.
Στο μεταξύ το υπό πλήρη εξέλιξη σχέδιο το οποίο αφορά στο ηλιακό μας σύστημα και την επαναφορά του,μαζί με τον δικό μας πλανήτη,στην ενεργειακή αποκατάσταση,προχωρεί αταλάντευτα και από κάθε κατεύθυνση.
Ήδη,έχουν ενεργοποιηθεί κρύσταλλοι που φορτίζονται,ενεργειακά και μεταφέρουν αυτήν την ενέργεια σε σημεία που υπάρχει λόγος να φορτιστούν.
Αυτό γίνεται για να προετοιμαστεί η Γαία,ως ζωντανός οργανισμός,έτσι ώστε να δεχθεί αυτήν την τεράστια αλλαγή που επίκειται,όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα για την ίδια αλλά και για τις ανθρώπινες ακτίνες που φιλοξενεί
Αυτοί οι κρύσταλλοι βρίσκονται σε πέντε σημεία στα γεωγραφικά όρια της Ελλάδας και σε άλλα σημεία του πλανήτη.
Είναι οι κεντρικοί κρύσταλλοι που διανέμουν την ενέργεια σε άλλους,δευτερεύοντες σε θέσεις που καλύπτεται ολόκληρος ο πλανήτης,ενεργειακά.
Αυτή η διαδικασία θα εντατικοποιείται με την πάροδο του χρόνου έτσι ώστε να είναι στο ιδανικό επίπεδο, όταν πρέπει.

-Στο ηλιακό μας σύστημα βρίσκονται εκατοντάδες εκατομμύρια υπερστρατιώτες των Φωτεινών Δυνάμεων σε αναμονή για την επέμβαση στη Γη.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ
Αυτοί είναι ολοκληρωμένες οντότητες της "5ης υπαρξιακής διάστασης" ως επικεφαλής και εξελιγμένες ακτίνες των οποίων τα πεδία ενσαρκώσεως έχουν περάσει το στάδιο που
περνάει,τώρα,το δικό μας.Κατοικοεδρεύουν σε κατοικημένους δορυφόρους την πλανητών Δίας και Κρόνος.
Φυσικά, τα όπλα που έχουν στην διάθεσή τους,δεν μπορούμε ούτε να τα φανταστούμε,αλλά ο εχθρός τα γνωρίζει και αυτό διογκώνει την απελπισία του.
Οι αποθήκες του πλανήτη Ουρανού είναι γεμάτες με ό,τι θα μας χρειαστεί για την τελική επέμβαση αποκατάστασης της Γης.

-Στις 27/3/20 ανακοινώθηκαν από τις Φωτεινές Δυνάμεις οι ακόλουθες πληροφορίες,οι οποίες προέρχονται από ειδική ενημέρωση που έγινε στη Γήινη Συμμαχία.Όλα τα μέλη της Γήινης Συμμαχίας ενημερώθηκαν με αυτές τις ίδιες πληροφορίες!
Σπουδαίοι μας!!
Νιώθετε τη γαλήνη πριν την "καταιγίδα";
Μεγαλειώδη γεγονότα πρόκειται να συμβούν στη Γη πολύ γρήγορα!

Ως τμήμα των επιχειρήσεων ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΗ,ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ,ΠΑΝΔΩΡΑ και ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ και σύμφωνα με τον Γαλαξιακό Κώδικα και τον "Συμπαντικό Νόμο του Ενός", πριν από 48 ώρες τα συμβούλια Φωτός έδωσαν το πράσινο φως σε όλες τις πλανητικές Δυνάμεις Φωτός να εκκινήσουν τη μεγαλύτερη επιχείρηση εκκαθάρισης σκοτεινής ενέργειας που έχει εκτελεστεί ποτέ στην επιφάνεια της Γης!
Οι πλανητικές μαζικές συλλήψεις όλων των πλασμάτων που βλάπτουν τους πολίτες της ανθρωπότητας είναι επικείμενη!
Οι "Δυνάμεις Δέλτα" έχουν παραταχθεί σε κάθε γωνιά της Γης,σε αυτή τη μαζική πλανητική εκστρατεία Φωτός και είναι σε θέση να αρχίσουν να απομακρύνουν όλους τους ψεύτικους ηγέτες της Cabal από το πρόσωπο της Γης!
Eίναι πολύ πιθανό να διακοπούν οι επικοινωνίες σε όλο τον πλανήτη σ΄αυτό το διάστημα.Η αποστολή έχει οριστεί να ξεκινήσει από ώρα σε ώρα,καθώς οι αστρόσποροι σε όλο τον πλανήτη παρακολουθούν και κρατούν την ανάσα τους!

Όπως γνωρίζετε,σκοτεινές δυνάμεις ήρθαν στη Γη 350.000 χρόνια πριν και πήραν στην ιδιοκτησία τους τον πλανήτη Γη.Η ανθρωπότητα έχει υποφέρει απίστευτα επίπεδα παρενοχλήσεων από τους Άρχοντες"(πολύ κακοί εξωγήϊνοι) για αιώνες, και αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν προκαλέσει ανείπωτη ζημιά στην ανθρωπότητα στη διάρκεια αιώνων,διαπράττοντας τα πιο χθόνια εγκλήματα ενάντια στα πλάσματα της Γης!
Η βασιλεία της αδικία και του πόνου έφτασε τώρα στο τέλος της,καθώς τα Φωτεινά Πλάσματα του
ΗΛΙΑΚΗ ΛΑΜΨΗ
πλανήτη Γη έχουν πάρει ολοκληρωτικά πλέον πίσω τον πλανήτη τους!
Αυτή η τεράστια Γαλαξιακή επιχείρηση θα ξεκαθαρίσει το δρόμο για την τελική κορύφωση για το "ΓΕΓΟΝΟΣ 2020" και την επερχόμενη Μεγάλη Ηλιακή Λάμψη,που θα εκσφενδονίσει όλο τον πλανήτη στην 5η διάσταση της Νέας Γης,εκεί όπου η ανθρωπότητα θα πάρει τη θέση της ως "Λαμπρός Κοσμικός Πολιτισμός"!
Είστε ασφαλείς και οι οικογένειές σας είναι ασφαλείς αγαπημένοι και λέμε “ΕΜΠΙΣΤΕΨΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ”!

Αυτή η επιχείρηση βρισκόταν σε φάση σχεδιασμού και προετοιμασίας για αρκετό καιρό τώρα και επιτέλους όλα είναι στη θέση τους και η ανθρωπότητα είναι στο ασφαλέστερο σημείο,στο σπίτι,καθώς όλα αυτά θα ξεδιπλώνονται τις επόμενες ώρες και μέρες!
Οι Γαλαξιακοί παρακολουθούν οτιδήποτε κινείται στην επιφάνεια αυτό το ιδιαίτερο διάστημα και η ασφάλεια της "Δύναμης Δέλτα" είναι σε υψηλή επιφυλακή αυτή τη στιγμή καθώς επίκειται η έναρξη αυτής της απίστευτης αποστολής!
Όταν τα τελευταία απομεινάρια Σκότους θα έχουν καθαριστεί από την επιφάνεια μέσα στις επόμενες μέρες,ο πλανήτης θα αναδυθεί σε μια Εποχή Φωτός την οποία αυτός ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί ποτέ και μια "Νέα Εποχή Ελευθερίας και Ειρήνης" θα ξεπροβάλει για πάντα, για τους πολίτες του πλανήτη Γη!
Τα πράγματα είναι οπωσδήποτε βιβλικά αυτή τη στιγμή και τίποτα δε μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται!
Ένα εκτυφλωτικό Φως έχει έρθει στον κόσμο αυτό, καθώς η μεγάλη αφύπνιση προχωράει ολοταχώς!
Είναι πράγματι η σπουδαιότερη εποχή στην ιστορία να είναι κάποιος ζωντανός στον πλανήτη Γη, καθώς όλα αυτά ξεδιπλώνονται ακριβώς μπροστά στα μάτια σας!Γι’ αυτό το λόγο ήρθαμε όλοι στη Γη,για να ελευθερώσουμε αυτόν τον κόσμο και να τον ξανακάνουμε τον Παράδεισο που πάντα προοριζόταν να είναι!
(ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:Ήδη έχουν αρχίσει από τις ΗΠΑ από τις αρχές Απριλίου)

-Το σχέδιο της Cabal είναι καταδικασμένο,αφού φαίνεται καθαρά ότι οδηγεί τον πλανήτη σε κοσμικό χάος,γεγονός που δίνει την δυνατότητα στις δυνάμεις του Διός να επέμβουν χωρίς πρόσκληση.

-30/3/20:Από τον Φεβρουάριο μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου,αμέτρητες παράξενες χωρικές ανωμαλίες και σχηματισμοί ΑΤΙΑ εμφανίστηκαν στην κάμερα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS)ενώ περνούσαν προς τη Γη.
Μετά από τρεις εβδομάδες,πέρασε εμπρός του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού ένα δεύτερο κύμα

από σμήνη ΑΤΙΑ και συντρίμμια άγνωστης προέλευσης.
Σχετικά με αυτά τα ΑΤΙΑ οι εικόνες δείχνουν ότι αυτά  πετούν σε μεγάλες συντονισμένες ομάδες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το δεύτερο κύμα ακολουθεί την ίδια
διαδρομή πτήσης με το πρώτο κύμα,υποδεικνύοντας ότι συμβαίνει κάτι στο βαθύ διάστημα που αναγκάζει όλα αυτά τα ΑΤΙΑ να κατευθύνονται προς την Γη.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το σχηματισμό των ΑΤΙΑ ενώ περνούν επάνω από τη Γη στη διεύθυνση: http://www.ustream.tv/recorded/126204272(Ξεκινά σε περίπου 50 λεπτά στο βίντεο)

-Στις 9/4/20 μυστηριώδες ΑΤΙΑ φωτογραφήθηκε κοντά στον Ήλιο,από το Παρατηρητήριο Mauna Loa Solar της Χαβάης.Ηταν τεράστιο και είχε το μέγεθος ενός πλανήτη,καθώς σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαινόταν να έχει διάμετρο γύρω στα 120 χιλιάδες χιλιόμετρα.
Δεν κινείτο φυσιολογικά σε τροχιά,αλλά σε άλματα,από το ένα μέρος στο άλλο,συχνά με υψηλή ταχύτητα,αφήνοντας μερικές φορές ίχνος στην κάμερα.
Διακρινόταν επίσης σαν να πλησιάζει τον Ήλιο,να στέκεται για λίγο και μετά να "πηδάει" προς την κατεύθυνση από την οποία προήλθε.Στην συνέχεια να εξαφανίζεται με τεράστια ταχύτητα στο διάστημα.
ΑΤΙΑ 120.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ
Οι ερευνητές των ΑΤΙΑ που μελέτησαν τις εικόνες που έχουν καταγραφεί από το Παρατηρητηρίο Mauna Loa της Χαβάης,μιλούν για έναν τεράστιο πλανήτη θεωρητικά παρόμοιο με τον Nibiru, ή το Death Star της ταινίας Star Wars, καθώς φαίνεται να διαθέτει μια μικρή ανωμαλία στο κεντρικό του τμήμα,σαν ένα σημείο παρόμοιο με αυτό της ταινίας, αλλά και του πλανήτη Δία.
Για τον Ιταλό ουφολόγο Massimo Fratini, αυτό το ουράνιο σώμα τεράστιων διαστάσεων θα μπορούσε επίσης να είναι ένας πλανήτης που λειτουργεί ως διαστημόπλοιο το οποίο κινείται ταχύτατα στο διάστημα,δεν είναι ορατό με γυμνό μάτι αλλά μόνο με ορισμένα οπτικά μέσα. όπως οι ακτίνες Χ ή οι υπέρυθρες.

-Aρμάδα ΑΤΙΑ καταγράφηκε στις ΗΠΑ στις 10/4/20 σε σχηματισμό στον ουρανό.Το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε και στο Μεξικό, στο Οχάιο, στο Λονδίνο, στο Ντιτρόιτ και στη Νέα Ζηλανδία.

-Στις 11/4/20 τις νυχτερινές ώρες ενεφανίσθηκαν πάνω από την Αθήνα 15 φωτεινές μπάλες στην σειρά.Την προηγούμενη βραδιά είχαν εμφανισθεί εκατοντάδες φωτεινές μπάλες πάνω από τον
ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ουρανό σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Σύμφωνα με μήνυμα,ήταν θυγατρικό σκάφος των Ολυμπίων το οποίο δεν φαινόταν,αλλά μόνον τα φώτα του.
Αυτό έγινε και σε άλλες χώρες με σκοπό να παραπλανήσουν τους 12.000 φωτεινούς δορυφόρους που είχε στείλει η ΝΑΣΑ για την κινητή τηλεφωνία 5G.



-Στις 12/4/20 η NASA υποχρέωσε πέραν των 100 μεγάλων τηλεσκοπίων ανά τον κόσμο να κλείσουν,για να μην βλέπουν ένα γιγαντιαίο σκάφος που "κρύβεται" μεταξύ της Σελήνης και του Ήλιου, το οποίο κάποιες στιγμές ένεκα της μετακίνησης της Σελήνης στην τροχιά της,είναι ορατό με γυμνό οφθαλμό!



ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Το άρθρο θα συνεχισθεί με τις Διεθνείς Εξελίξεις περίπου στο τέλος Απριλίου.

17/4/20                                                                    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                  ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα



ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,
να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.
-Alex Collier
-Benjamin Fulford
-Robert David Steele
-James Gilliland
-Corey Goody
-https://www.youtube.com
-http://www.mixanitouxronou.gr
-https://knowledgetime.net
-http://exopolitics.org
-http://www.bibliotecapleyades.net
-http://www.metahistory.org
-http://www.epsilonellas.gr
-http://corfiatiko.blogspot.com
-https://www.lifo.gr
-https://www.amsmeteors.org
-https://exonews.org
-https://www.calling.rain
-https://www.naturalblaze.com
-https://www.theepochtimes.com
-https://www.iswa.gsfc.nasa.go
-https://ufosightingshotspot.blogspot.com















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.