Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 21-Α'ΤΡΙΜΗΝΟ (2ο ΜΕΡΟΣ)

   


                        ΓΗΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ


ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Συνεχίζω το Β'Μέρος του άρθρου <Τα Σημεία των Καιρών 21-Α'Τρίμηνο-2ο Μέρος> με την Γήϊνη


Συμμαχία,τον Πρόεδρο Τραμπ,το Διάστημα και την δραστηριότητα των Φωτεινών Γαλαξιακών Δυνάμεων δηλαδή των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων και των Συμμαχικών Φυλών τους. 





ΓΗΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΤΗΣ CABAL

Ενώ στο παγκόσμιο επικρατεί μια ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι, στο παρασκήνιο συνεχίζονται οι τιτάνιες προσπάθειες από τα Λευκά Καπέλα και τις δυνάμεις της "Συμμαχίας" για την τελειωτική ανατροπή του βαθέως κράτους.

Η  ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Η Συμμαχία είναι ένας συνεταιρισμός από αρχηγού κρατών,πολιτικούς,επιχειρηματίες,επιστήμονες,οικονομολόγους,ειδικούς στρατηγικής,ανώτερους αξιωματικούς του στρατού, ακόμα και θρησκευτικούς μεταρρυθμιστές.

Η Συμμαχία είναι αφοσιωμένη να βοηθήσει την ανθρωπότητα, να ξυπνήσει, να αναβαθμίσει την συνειδητότητα της και να επουλώσει τις παλιές πληγές της.

Ο ηλιακός μας φύλακας, το Αμερικανικό διαστημικό μυστικό πρόγραμμα, έχει απευθείας αλληλεπίδραση με τους θετικούς- καλούς εξωγήινους οι οποίοι είναι μέλη της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας και της Συμμαχίας στην Γαία.

Στην αντίθετη πλευρά οι εχθροί μας,τα ερπετοειδή ελέγχουν τους πολιτικούς και επιχειρηματίες αρχηγούς,το Βατικανό,τα μεγάλα ΜΜΕ και το οποίο συνδικάτο είναι γνωστό ως βαθύ κράτος ή Cabal.

Ο Νίκολα Τεσλα εμπνεύστηκε από την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία για να προμηθεύσει τον κόσμο με εφευρέσεις που θα μπορούσαν να απελευθερώσουν την ανθρωπότητα.  

Εκείνοι που βοήθησαν τον Τέσλα και ήθελαν να ελευθερώσουν την τεχνολογία στον κόσμο ήταν μέρος της Συμμαχίας.

Ο Τζει Π Μοργκαν και άλλοι της "Ελίτ" είχαν καθοδήγηση από τους δρακονιανούς  να σταματήσουν τον Τεσλα και να κλείσουν τις εφευρέσεις του.

Ο Τζον Τραμπ,καθηγητής της φυσικής και θείος του προέδρου Τραμπ, μελέτησε κάποιες από τις προηγμένες τεχνολογίες του Τέσλα και βοήθησε να εκτιμηθεί η αξία τους για το FBI. Επίσης βοήθησε να υιοθετηθούν  οι τεχνολογίες από το Αμερικάνικο "Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα".Η Γαλαξιακή

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΖΟΝ ΤΡΑΜΠ
(θείος του Ντοναλντ Τραμπ)

Συνομοσπονδία εργάζεται μυστικά με την οικογένεια Τραμπ εδώ και δεκαετίες.Το 1980 ο Τζον Τραμπ αποκάλυψε πολλές από τις προχωρημένες τεχνολογίες στον ανιψιό του Ντόναλντ Τραμπ.

Το 2015 μια μυστική ομάδα του στρατού πλησίασε τον Ντοναλντ Τραμπ για να βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία των Η.Π.Α, για το καλό της χώρας και της ανθρωπότητας.Ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε να δώσει τις νέες τεχνολογίες στον κόσμο,δωρεάν ενέργεια παντού,μεντ μπεντς για αποθεραπεία 6000 ασθενειών και αντιστροφή του γήρατος.

Με βάση τους ισχυρισμούς του καθηγητή  Χάιμ Εσιεντ,επικεφαλής του διαστημικού προγράμματος του  Ισραήλ,η  Γαλαξιακή Συνομοσπονδία ζήτησε να μην δοθεί η πληροφορία για την ύπαρξη εξωγήινων και να μην δοθούν οι νέες τεχνολογίες επειδή οι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι ακόμα και θα πάθουν κρίση.

Σχέσεις Η.Π.Α και Ρωσίας:

Ο πρόεδρος Τραμπ θέλησε την εποικοδόμηση των σχέσεων με την Ρωσία επειδή ο πρόεδρος Πούτιν επίσης συνεργάζεται με την "Συμμαχία" και εξωγήινους μέλη της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας.Ο Πούτιν γνωστοποίησε την ύπαρξη εξωγήινων στους Ρώσους.

Τον Ιανουάριο του 2015 το βαθύ κράτος των ΗΠΑ εκτόξευσε πύραυλο εναντίον της Χαβάης, σε μια προσπάθεια να εμπλέξουν την Β.Κορέα, την Κίνα και τις ΗΠΑ σε πυρηνικό πόλεμο. Η προσπάθεια απέτυχε αφού το φρόντισε η Συμμαχία με τα υπερσύγχρονα όπλα της.

Ο πρόεδρος της Κίνας Ζι γνωρίζει ότι το βαθύ κράτος προσπαθεί να δημιουργήσει πόλεμο με τις

ΠΡΟΕΔΡ. ΚΙΝΑΣ ΖΙ


ΗΠΑ.Ο πόλεμος του Ζι κατά της διαφθοράς εξοργίζει τους κινέζους αρχηγούς και το βαθύ κράτος προσπαθεί να τον καθαιρέσει.Ο Ζι έχει είδη δημιουργήσει ένα διαπλανητικό πρόγραμμα έρευνας σε συνεργασία με εξωγήινους μέλη της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας.

Ο Μόντι πρωθυπουργός της Ινδίας,θέλει την απελευθέρωση των νέων τεχνολογιών.Είναι ο Ντόναλντ Τραμπ της Ινδίας, με ανάλογη συμπεριφορά από τα ΜΜΕ και το βαθύ κράτος. Ο Μόντι επίσης εργάζεται για την ανάπτυξη της τεχνολογίας με την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία.

Ο Τραμπ,Πούτιν,Μόντι (Ινδία) Ζι(Κίνα) και άλλοι ηγέτες 13 κρατών είναι μέλη της "Συμμαχίας" η οποία θέλει να απελευθέρωση τον πλανήτη και την ανθρωπότητα από τον έλεγχο των σκοτεινών τυράννων της.Ότι και να θέλουν να κάνουν οι σκοτεινοί δυνάστες η ελευθερία της ανθρωπότητας είναι "διασφαλισμένη".

Με ποιό σχέδιο θα προχωρήσουμε μέχρι να φθάσουμε στην ολοκληρωτική ελευθερία δεν το γνωρίζουμε, αλλά γνωρίζουμε ποιό θα είναι το αποτέλεσμα.

Η Νίκη είναι των ανθρώπων.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

-Καταγωγή του Ντόναλτ Τράμπ:

Θα αναφέρω ορισμένα για το βιογραφικό του,που πολύ λίγοι το ξέρουν.Η καταγωγή της οικογενείας του ήταν από τον Πόντο-Ελληνες (ο προ-προ πάππους του).Από τον Πόντο η οικογένεια έφυγε και

ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ

πήγε στην Θεσσαλία.Στην συνέχεια οι επόμενες γενεές του πήγαν στην Κύπρο και στην συνέχεια στην Γερμανία,Σκωτία και τελικά στις ΗΠΑ.Αρα ο Τράμπ έχει Ελληνικό αίμα και το γνωρίζει.

Ο Τράμπ γεννήθηκε το 1946 στο Koυίν (Queen) της Νέας Υόρκης.Στα 14 πήγε στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών της Ν.Υόρκης,αποφοίτησε στα 18 και έφθασε στον βαθμό του Λοχαγού όπου και παραιτήθηκε.Συνέχισε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο Φόρνχαμ για δύο έτη.Γιά ένα έτος έκανε και  τον "Κονφερασιέ" σε τηλεοπτικό σταθμό και στην συνέχεια ανέλαβε τις επιχειρήσεις του πατέρα του(γι'αυτό παρετήθηκε από τον στρατ).Εκανε τρεις γάμους.Το 2016 έγινε ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Γνωρίζει ότι έχει Ελληνικό αίμα και το λέει.


-Ο Ντόναλντ Τραμπ στις 2/10/20 πήγε για 24 ώρες στο νοσοκομείο για να εξετασθεί για Κορωνoϊο.

Σε κάθε περίπτωση ο Ντόναλντ Τραμπ έστησε ένα ολόκληρο επικοινωνιακό σόου,τόσο όσο ήταν μέσα στο νοσοκομείο (όταν βγήκε βόλτα με αυτοκίνητο να χαιρετήσει οπαδούς του), όσο και κατά την αποχώρησή του.

Ο Ντόναλντ Τράμπ ήθελε να κάνει μια εντυπωσιακή έξοδο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε,αλλά κάποιοι τον σταμάτησαν,σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Time.

Ο Προεδρος των ΗΠΑ ήθελε να φορέσει μπλουζάκι του Superman για να δείξει ότι κέρδισε τον ιό μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Μάλιστα ήθελε,πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ,να φοράει αυτό το μπλουζάκι του κάτω από το πουκάμισο και ξαφνικά να αποκαλύψει την… εντυπωσιακή εμφάνιση με το σήμα του υπερήρωα.


Ο γιατρός που το εξήτασε είχε καταγωγή από την Κεφαλονιά και ο Τράμπ του είπε:

"Είμαι απόγονος των Ελλήνων,είμαι με τους 300 Σπαρτιάτες και κάνω..δεν τα παρατάω! Η ευλογία της Αθηνάς κέρδισε τις μάγισσες!Τις ξαπόστειλε από εκεί που ήρθαν"!

Εφτασε με το ελικόπτερο στον Λευκό Οίκο, έκανε χειρονομίες στους συγκεντρωμένους φίλους του για να δείξει πως είναι δυνατός και στη συνέχεια πέταξε τη μάσκα επιδεικτικά για να δείξει πως δεν την έχει πλέον ανάγκη.

-Στις 25/3/20 ήρθε στην Ελληνική Πρεσβεία της Ουάσιγκτον καλεσμένος για την εορτή της "Εθνική μας Επέτειο" μαζί και με άλλους ομογενείς,διπλωμάτες,κλπ.

Στον λόγο που έβγαλε για τη γιορτή,τον έκλεισε λέγοντας:

"Εμείς οι Αμερικανοί,μαζί με τους Ελληνες θα φτιάξουμε τον πλανήτη μας"!!!


ΔΙΑΣΤΗΜΑ

-2 Ιαν 2021:

Γίγαντας UFO γυρίστηκε κατά τη συγκομιδή της ηλιακής ενέργειας. Κατά τη διάρκεια μιας από τις τελευταίες συναντήσεις της με αρχάριους αστροναύτες και Ουφολόγους από όλο τον κόσμο,η NASA ρωτήθηκε για την πρόσφατη ανακάλυψη μιας μαύρης πλατείας γύρω από τον Ήλιο. Ο ίδιος ο Scott C. Waring το εντόπισε στην πρώτη θέση, καθώς ισχυρίζεται ότι αυτό το μαύρο τετράγωνο χρησιμοποιήθηκε από την ίδια τη NASA για να λογοκρίνει την εμφάνιση ενός μυστηριώδους

ΓΙΓΑΣ UFO  ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

εξωγήινου διαστημικού σκάφους στην ηχογράφηση του ηλιακού σφαιρικού παρατηρητηρίου. Μόλις το ανακάλυψε, ο Σκοτ ​​προσπαθεί να δείξει στον κόσμο πόσο αδύνατο μπορεί να είναι η NASA, καθώς είναι πρόθυμοι να ψεύδουν κατάφωρα στις μάζες για να κρατήσουν την αλήθεια μακριά από τον κόσμο. Σύμφωνα με τον ίδιο τον Σκοτ, αυτό το UFO πιθανότατα συλλέγει την ενέργεια του πλάσματος του Ήλιου και τη μετατρέπει σε κυψέλες καυσίμου που χρειάζεται να ταξιδεύει στο διάστημα τόσο εύκολα. Αυτό δεν είναι το μόνο περιστατικό αυτού του είδους, ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε για άλλη μια φορά η ακόλουθη εικόνα της NASA, μόνο αυτή τη φορά ξέχασαν να την λογοκρίνουν, απελευθερώνοντάς την ως έχει. Αυτό είναι κατάφωρη απόδειξη του γεγονότος ότι μας λένε ψέματα. Είτε σας αρέσουν είτε όχι, πρέπει να συμφωνήσετε ότι αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να υποστηρίξουμε.

-12 Ιανουαρίου 2021

Καταγράφηκαν τρία τεράστια UFO κατά τη διέλευση του Νεφέλου του αστερισμού του Ωρίωνα.Φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα UFO σε βαθύ διάστημα. Την περασμένη εβδομάδα ένας παρατηρητής του ουρανού συνέλαβε ένα τεράστιο σκάφος σε σχήμα πούρου που

ΝΕΦΕΛΩΜΑ ΩΡΙΟΝΑ

διέρρευσε το Νεφέλωμα του Ωρίωνα και τώρα ένας άλλος παρατηρητής του ουρανού, ο Πίτερ Τιαγκούνοφ κατέγραψε τρία διαστρικά σκάφη που διασχίζουν το Νεφέλωμα του Ωρίωνα. 

Οι εικόνες δείχνουν τα τρία UFO που αναδύονται από το κέντρο του νεφελώματος που πετούν περισσότερο μέσω του διαστήματος σε τριγωνικό σχηματισμό. Το ερώτημα είναι εάν αυτά τα UFO είναι εξωγήινης προέλευσης ή αν ανήκουν στο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει έναν στόλο διαστημοπλοίων εξοπλισμένων με τεχνολογία πολύ μεγαλύτερη από την τρέχουσα τεχνολογία της αεροδιαστημικής.

https://www.youtube.com/watch?v=fF3Aq7Do-AI

-16 Ιανουαρίου 2021

Την 16η Ιανουαρίου 2021, το παρατηρητήριο SDO κατέλαβε μια τεράστια ανωμαλία που ξαφνικά εμφανίστηκε δίπλα στον Ήλιο, αλλά συνέβη κάτι περίεργο. Το Helioviewer δείχνει την ανωμαλία σαν να βγαίνει από τον ήλιο, αλλά κατά τη λήψη του βίντεο δείχνει ότι η ανωμαλία βρίσκεται πολύ πιο μακριά στο διάστημα όταν πετάει πέρα ​​από τον ήλιο μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. 

Η NASA και άλλοι επιστημονικοί οργανισμοί ισχυρίζονται ότι οι ανωμαλίες και τα UFO κοντά στον


ήλιο είναι απλώς μια συλλογή από ραβδώσεις που άφησαν οι κοσμικές ακτίνες, φορτισμένα σωματίδια από το διάστημα, τα οποία εξαπλώθηκαν μέσω του αισθητήρα της κάμερας ή του CCD, καθώς λήφθηκαν οι εικόνες. 

Ωστόσο, κοιτάζοντας αυτό το γιγαντιαίο αντικείμενο φαίνεται σαν να έχει σταθερό σχεδιασμό. Τι είναι λοιπόν, ένα ραβδί που αφήνεται από κοσμικές ακτίνες, φορτισμένα σωματίδια από το διάστημα ή ένα γιγαντιαίο UFO; Και τι γίνεται με τις διαφορετικές εικόνες του Helioviewer που δείχνουν αυτό το αντικείμενο (ίδια σφραγίδα ημερομηνίας και ώρας) κοντά στον ήλιο καθώς και πιο μακριά στο διάστημα. Υπάρχει μια εξήγηση για αυτό;

https://www.youtube.com/watch?v=nK-oApICEmw&feature=emb_logo 


-18 Ιανουαρίου 2021

Κάτι πολύ περίεργο συνέβη στις 16 Ιανουαρίου 2021 όταν ο ανιχνευτής Secchi Stereo Ahead EUVI 171 συνέλαβε ένα τεράστιο φλας που στη συνέχεια αποκάλυψε ένα τεράστιο αντικείμενο κοντά στον ήλιο. Οι μπλε ακτίνες, πιθανές ηλεκτρικά φορτισμένες, είναι ορατές και στις δύο πλευρές του


αντικειμένου, προφανώς προέρχονται από το αντικείμενο. 

Το αντικείμενο, που μοιάζει με ένα τεράστιο UFO, προέρχεται από άλλη διάσταση και φτάνει μέσω μιας πύλης κοντά στον ήλιο; 

Η πύλη είναι ένα εξαιρετικό άνοιγμα στο διάστημα ή στο χρόνο που συνδέει τους ταξιδιώτες, στην περίπτωση αυτή ένα τεράστιο UFO, με μακρινές σφαίρες. 

https://www.youtube.com/watch?v=D6yZJAa_TLA&feature=emb_log

-02 Φεβρουαρίου 2021

Παράξενες ανωμαλίες που φαίνονται γύρω από τον Ήλιο.

Τις τελευταίες μέρες μια σειρά από παράξενες ανωμαλίες καταγράφηκαν από τους δορυφόρους


LASCO C2 και LASCO C3. Φαίνεται ότι πολλά αντικείμενα πυροβολούν ακτίνες φωτός στο διάστημα καθώς και μια τεράστια ανωμαλία ζιγκ ζαγκ ξαφνικά εμφανίζεται δίπλα στον ήλιο. 

Όλα τα αντικείμενα εμφανίζονται και εξαφανίζονται σε ένα δευτερόλεπτο και παρόλο που είναι πολύ πιθανό αυτές οι ανωμαλίες να είναι απλώς μια συλλογή ραβδώσεων που αφήνονται από κοσμικές ακτίνες, φορτισμένα σωματίδια από το διάστημα, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι είναι UFO.

https://www.youtube.com/watch?v=_1zgktYOdN8&feature=emb_logo


-18 Μαρτίου 2021

Ο ανιχνευτής Lasco C2 του ήλιου της NASA κατέγραψε ένα παράξενο γεγονός δίπλα στον ήλιο.Ένα τριγωνικό αντικείμενο πυροδοτεί μια ακτίνα στο διάστημα πάνω στην οποία εμφανίζεται μια


διασταυρούμενη ανωμαλία. 

Το τρίγωνο-δοκός και η διασταυρούμενη ανωμαλία εμφανίστηκαν μέσα σε 24 δευτερόλεπτα το ένα από το άλλο.

https://ufosightingshotspot.blogspot.com/2021/03/triangle-space-object-fires-beam-then.html


-21 Μαρτίου 2021 

Η προθεσμία για το Πεντάγωνο να αποκαλύψει την έκθεση UFO πλησιάζει.Η έκθεση FOX News με τον John Ratcliffe, ο οποίος υπηρέτησε ως Διευθυντής της Εθνικής Νοημοσύνης υπό τον Πρόεδρο Trump,μιλά για την κυβέρνηση UFO για τη διερεύνηση παράξενων αντικειμένων που εκτελούν


αδύνατους ελιγμούς στους ουρανούς σε όλο τον κόσμο,σύμφωνα με πληροφορίες που ανιχνεύτηκε και έγινε μάρτυρας από το Ναυτικό,η Πολεμική Αεροπορία και ακόμη και παρακολουθούνται μέσω δορυφόρων. 

Λαμβάνοντας υπόψη,τα μέλη του Κογκρέσου έχουν ήδη ενημερωθεί για διάφορες πτυχές του φαινομένου,και ίσως έχουν ειδοποιηθεί για κάποια μορφή καθιερωμένης ταυτοποίησης απειλών.Τα UFOs  έχουν διεισδύσει σε ευαίσθητο στρατιωτικό και εμπορικό εναέριο χώρο σε πολλές επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις, παρακολουθούνται σε ραντάρ και μαρτυρούνται από αξιόπιστες πηγές. 


ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ

Ιανουάριος 2021

-Οι φύλακες,στην επιφάνεια του πλανήτη και άνωθεν,έχουν γνώση και παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τα τεκταινόμενα από τους παιδόφιλους και τους σατανιστές, που νομίζουν πως αν επανακαταλάβουν την εξουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα συνεχίσουν να δυναστεύουν τον πλανήτη.

-Το σχέδιο εξελίσσεται! Έχουμε αναφερθεί ήδη, χωρίς λεπτομέρειες, στον ολοκληρωτικό πόλεμο που μαίνεται στον Γαλαξία μας,μεταξύ των Φωτεινών οντοτήτων και των αποστατών εχθρών μας,οι οποίοι αποτελούνται,κυρίως,από τα τρία ερπετικά είδη, στα οποία έχουμε αναφερθεί παλαιότερα και δυστυχώς τους ομοειδείς μας προδότες Κρόνιους, οι οποίοι και κατευθύνουν τα εχθρικά προς εμάς είδη.


Υπάρχουν πολλές αξιομνημόνευτες εξελίξεις σ’ αυτόν τον πόλεμο, που λαμβάνει χώρα αυτήν την περίοδο, κυρίως στον τομέα Δ΄ όπου το μεγαλύτερο μέρος του έχει κυριευθεί από τις Φωτεινές Δυνάμεις. 

Παράλληλα όμως και στο δικό μας Γαλαξιακό τεταρτημόριο, το Β΄, γίνονται επιχειρήσεις οι οποίες είναι καθοριστικά οδυνηρές και καταστροφικές για τους εχθρούς. 

Οι πληροφορίες που θα δίνονται στο εξής θα αφορούν σ΄ αυτόν τον τομέα, δηλαδή στην εξελικτική πορεία των πολεμικών επιχειρήσεων στο σύνολο του Γαλαξία μας, ώστε να καταδεικνύεται η πορεία των φωτεινών δυνάμεων και να γίνεται αντιληπτός ο στόχος της ολοκληρωτικής εξαφάνισης όλων αυτών των εχθρικών ειδών. 

Η εποχή που θα απαλλαγεί η υγιής ανθρωπότητα από την παρουσία ερπετών και προδοτών-αποστατών πλησιάζει, σταδιακά και σταθερά.

Ο πλανήτης μας,η Γαία,είναι το πεδίο ενσαρκώσεως που μας φιλοξενεί,και είναι ο τελευταίος κατοικημένος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, στον οποίον υπάρχουν ακόμη εκπρόσωποι των ερπετικών ειδών είτε είναι ενσαρκωμένες ακτύνες είτε οντότητες, αλλά και ακτύνες Κρόνιων προδοτών-αποστατών. 

Αλλά για να γίνουν όσον το δυνατόν πιο κατανοητά αυτά,ας αναφερθούμε στο τι συμβαίνει τώρα στην συμπαντική γειτονιά μας.

Ο κύριος αποστατικός-προδοτικός αστερισμός είναι αυτός που εμείς καλούμε αστερισμός του "Κήτους" και εκεί βρίσκεται η κύρια δύναμη των Κρόνιων αποστατών.

Από εκεί εκπορεύονται τα πάντα προς κάθε κατεύθυνση. Επιχειρήσεις προδοτών, ερπετών, επιθέσεις σε ολόκληρο τον Γαλαξία, σχεδιασμοί, τεχνολογικά επιτεύγματα κ.α.

Οι Φωτεινές Δυνάμεις,έχουν ήδη αποκόψει αυτόν τον αστερισμό,καταλαμβάνοντας με αιφνιδιαστική επίθεση,ένα μεγάλο μέρος του,πριν λίγο καιρό.Αυτό το καίριο χτύπημα επέφερε μεγάλη σύγχυση στους εχθρούς διότι απέκλεισε επαφές μεταξύ των δύο περιοχών και στην ουσία,τις αποξένωσε,διακόπτοντας κάθε επικοινωνία τους. 

Έκτοτε η κατακτημένη περιοχή βρίσκεται στα χέρια των Φωτεινών Δυνάμεων και μετά από κάποιες αποτυχημένες απόπειρες επαναφοράς της σ΄αυτούς,μας ανήκει πλήρως.

ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΚΗΤΟΥΣ

Να σημειώσουμε ότι η κατάκτηση ολοκλήρου του αστερισμού του Κήτους σημαίνει ταυτόχρονα,την πλήρη αποδυνάμωση των αποστατών-προδοτών,αφού θα πέσει το κέντρο λήψης αποφάσεων-εντολών τους, προς κάθε κατεύθυνση. 

Ταυτόχρονα γίνονται ανάλογες επιχειρήσεις σε ολόκληρον τον Γαλαξία με κύρια θέατρα τους τομείς Δ΄ και Β΄ στον οποίον βρίσκεται και η Γαία μας…

Οι ερπετικές και αποστατικές δυνάμεις οι οποίες βρίσκονται στην Γαία,είναι πλήρως αποκλεισμένες από κάθε επικοινωνία εκτός ηλιακού μας συστήματος.

-Σύμφωνα με τους Ανδρομέδιους-Ολυμπίους (Φωτεινές Δυνάμεις) στο θέμα της αφυπνίσεως μας,που  δεν  είχε να  κάνει μόνον με την  νοθεία των εκλογών των ΗΠΑ,ήταν γενικώτερη αφύπνιση για όλα όσα γίνονται σε όλον τον πλανήτη σας.Αφορούσε η αφύπνιση μας προς εμάς,προς εσάς και για θέματα υγείας κορωνοϊου,εμβολίων,φαρμάκου,μάσκας και του απαραδέκτου εγκλεισμού σας,του κλεισίματος των ναών,του κλεισίματος των καταστημάτων σας,του περιορισμού και των ατομικών συνταγματικών δικαιωμάτων σας!!

Λοιπόν,τώρα έφθασε η στιγμή της αποκαλύψεως της αλήθειας!!

Θα είναι ανατριχιαστικές οι αποκαλύψεις αυτές την ώρα που πρέπει!!

Ακριβώς διότι δεν μας πιστέψατε,διότι έχεται ταυτισθεί με την εικονική πραγματικότητα που σας πλασσάρουν τα ερπετά παγκοσμίως.Τώρα θα δείτε ότι σας έλεγαν ψέματα και ότι εμείς σας λέγαμε μεγάλες αλήθειες!!

Εμείς σας είχαμε προειδοποιήσει!! 

Σας είχαμε ετοιμάσει..θυμηθείτετο αυτό!!


Το κάναμε από αγάπη!!

Το κάναμε μόνον για εσάς!!

Δυστυχώς τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο για εσάς!! Κοντέψατε να μας αρρωστήσετε!!

Ερχεται λοιπόν η Νέμεσις!!! Ερχεται ο τελικός λογαριασμός!!

Οι φύλακες,στην επιφάνεια του πλανήτη και άνωθεν,έχουν γνώση και παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τα τεκταινόμενα από τους παιδόφιλους και τους σατανιστές, που νομίζουν πως αν επανακαταλάβουν την εξουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα συνεχίσουν να δυναστεύουν τον πλανήτη.

Τα ερπετά θα αποκαλυφθούν και θα τιμωρηθούν!


-Στις 19/1/21,ούτε ένας ούτε δύο,τέσσερις αστεροειδείς πέρασαν κοντά από τον πλανήτη Γη την ώρα που η διεθνής κοινότητα είχε στραμμένο το βλέμμα της στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ  για τον.. "δήθεν"


νέο πρόεδρό τους,τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν,σαν μα λέγαν ότι εδώ είμαστε εμείς και βλέπουμε τα πάντα!!

Η NASA παρακολουθεί στενά την πορεία διαστημικών βράχων που περνούν κοντά στη Γη.

Συγχρόνως ο "Διαστημικός Σταθμός" έστειλε βίντεο όπου μας έδειξε αμέτρητες χιλιάδη σκάφη της διαγαλαξιακής αρμάδας των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων να κινούνται αργά προς τη Γη για να επέμβουν αν χρειασθεί.Η νίκη του φωτός ήταν δεδομένη!!!


Φεβρουάριος 2021

--------------------------

-Ο πλανήτης μας Γη είναι ο τελευταίος πλανήτης του Γαλαξία μας που έμεινε να ελευθερωθεί και φυλάσσεται όπως και όλο το Ηλιακό μας σύστημα από τις Φωτεινές Δυνάμεις!Δεν μπορεί να μπεί και τίποτα να βγεί χώρις άδεια των δικών μας εκεί πάνω.

Οσες ερπετικές οντότητες έχουν απομείνει στη Γαία ,δεν μπορούν να περιμένουν ενισχύσεις και ούτε πληροφορίες από τους δικούς τους,ούτε δεν μπορούν να φύγουν.


Οτι εξωγήϊνο σκάφος βλέπουμε στον ουρανό μας,είναι δικό τους.Μόνο αυτοί πετάνε τα σκάφη τους και έτσι τα βλέπουμε.Τα πετούν όμως μέσα στο πλέγμα που οι δικοί μας έχουν στήσει και δεν μπορούν να το διαπεράσουν και να ξεφύγουν.

Είναι ερπετικά λοιπόν όλα τα σκάφη που βλέπουμε και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έρχονται σκάφη δικών μας για αποστολές.Ερχονται,αλλά δεν τα βλέπουμε γιατί είναι αόρατα.

Οι Φωτεινές Δυνάμεις δεν έχουν καμμία "πρεμούρα" να κάνουν επίδειξη στους ανθρώπους άλλα και να τους τρομάξουν.

-Mήνυμα των Γαλαξιακών Σπορέων προς την Ανθρωπότητα. 

Εμείς είμαστε το Α και το Ω.

Οι Γαλαξιακοί σπορείς των δεκατριών  Γαλαξιών.

Εμείς σας παρατηρούμε κι επεμβαίνουμε πάντα όταν χρειαστεί.

Η προστασία των ανθρώπων της γης οφείλεται στην δική μας ενέργεια και συμπόνοια.


Τα δε έξω απ'αυτήν ευθύνη άλλων Συνομοσπονδιακών μελών Ουράνιες ψυχές φωτεινών όντων εισέρχονται στη γη και βοηθούν στην ολοκλήρωση του σχεδίου για την ανθρωπότητα.

Βρίσκονται γύρω σας και δίπλα σας.

Πληροφορίες ρέουν από τα μακρινά Σύμπαντα και επαναλαμβάνονται.

Η δύναμη και η καταστροφή σας είναι στα δικά σας χέρια.

Ας μην χαθεί από τη γη το θείον γένος.

Η δύναμη και η καταστροφή σας είναι στα δικά σας χέρια.

Η απόφαση δική σας.

Όλα ξαναρχίζουν πάλι από την αρχή.

Η τεκμηρίωση της ζωής εις τους αιώνας των αιώνων.

-Στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων εναντίων γκρίζων κι'ερπετοειδών.

Φάκελοι Lacerta: Η Συνέντευξη μιας Ερπετοειδούς

Ο Φάμπιο Σάντος στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων από την Βραζιλία κάνει αναφορά στο βιβλίο του "Planetary Intervention" για την εκπαίδευση στρατιωτών των ειδικών δυνάμεων σε εξελιγμένης τεχνολογίας όπλα, στον πόλεμο κατά των εξωγήινων. Αναφέρεται σε μια πολύ σκληρή εκπαίδευση που μόνο 3 στους 10 στρατιώτες τα καταφέρνουν.

Η δουλειά τους είναι να βρίσκονται σε πεδία μάχης ανά τον κόσμο και να κοιτάζουν για την παρουσία


εξωγήινων και να τους κυνηγούν για να τους σκοτώσουν.

Οι γκρίζοι και ερπετοειδείς, εμφανίζονται στα παιδία μάχης για να απαγάγουν ανθρώπους στρατιώτες.

Στην μάχη που δίνουν και για κάθε ένα εξωγήινο που καταφέρνουν να σκοτώσουν οι στρατιώτες μας, σκοτώνονται 6 δικοί μας στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων.

Οι εξωγήινες οντότητες στις ταινίες με τον Arnold Schwarzenegger, είναι πραγματικές.

Ο πρώτος που μίλησε δημόσια για μάχες στις υπόγειες εγκαταστάσεις με εξωγήινους το 1995, ήταν ο πολιτικός μηχανικός Phil Schneider,ο οποίος εργαζόταν για την κατασκευή υπόγειων εγκαταστάσεων.

Η φωτογραφία του γκρίζου εξωγήινου στρατιώτη είναι από τον πόλεμο στην Βοσνία και είναι από το βιβλίο του Φάμπιο Σαντος.

-Ο Ισραηλινός καθηγητής Haim Eshed, ο οποίος για 30 χρόνια ηγήθηκε του μυστικού διαστημικού προγράμματος του Ισραήλ αποκάλυψε ότι οι Η.Π.Α έχουν μυστικές συμφωνίες με εξωγήινες φυλές, έχουν φτιάξει μια βάση στον Άρη την οποία διαχειρίζονται από κοινού οι Αμερικανοί μαζί με τους

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ HAIM ESHED

εξωγήινους και ότι η "Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των Ε"παρακολουθεί πολύ στενά όλα συμβαίνουν στον πλανήτη.

Έχει εργασθεί πολύ στενά με τις μυστικές υπηρεσίες όπως  και με το υπουργείο άμυνας. 

Πολύ πρόσφατα ο πρόεδρος Τραμπ ήταν έτοιμος να κάνει αποκαλύψεις όσον αφορά το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα αλλά η "Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των Ε" τον σταμάτησε λέγοντας πως δεν ήταν η ώρα ακόμα, οι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι για τόσα πολλά. 

- Η Cabal απειλεί τον Τραμπ ότι θα εξαπολύσει βιολογική επίθεση εναντίον των ΗΠΑ και σε άλλες περιοχές του κόσμου, τώρα που έχασε κάθε πιθανότητα να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, αφού πρώτα πρώτα έπαψε να διαθέτει τέτοια όπλα, τα οποία άλλωστε με την παρέμβαση των Φωτεινών Δυνάμεων δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν

-Υπήρξε πρόσφατα φωτό της NASA,από τον πλανήτη Αρη,που διακρίνεται μία μικρή λίμνη και ρυάκια που τρέχουν σ'αυτή με νερό.Σύμφωνα με πληροφορίες της ΝΑΣΑ,προετοιμάζουν οι Φωτεινές Δυνάμεις

ΛΙΜΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

τον Αρη για επίκοιση,αλλά όχι των ανθρώπων του πλανήτη Γη,αλλά των υβριδίων.Οι Φωτεινές Δυνάμεις θα δόσουνε στα υβρίδια,για να μπορέσουν να γίνουν άνθρωποι,τον μεγαλύτερο ανθρωπιστή,τον Προμηθέα.

Δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει αυτό,για να τους αλλάξει το DNA τους γιά να γίνουν κανονικοί άνθρωποι.

-21/2/21.Σε λιγότεροαπό 24ώρες από τη στγμή που προσεδαφίστηκε στον πλανήτη Αρη,το ρομπότ Curiosity έχει ήδη αποστείλει υπέροχες φωτο τόσο κατά την διαδικασία καθόδου του όσο και από το περιβάλον του κόκκινου πλανήτη!!!

-Alex Collier 24/2/21: Αυτά που σας λέω αυτή την στιγμή είναι αδιαμφισβήτητα και τις πληροφορίες τις έλαβα από αξιωματούχους των (Ανδρομέδιων) Φωτεινών Δυνάμεων.

Ο Μπάϊντεν δεν είναι πρόεδρος των Ηνωμένων των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά ένας αχυράνθρωπος ο οποίος δεν έχει καν επίγνωση για τον ρόλο που του ανέθεσαν να διαδραματίσει. 

Πραγματικός και νόμιμος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ο Τραμπ, ο οποίος εξακολουθεί να


έχει στα χέρια του την βαλίτσα με τους κωδικούς για κήρυξη ή άρση πολεμικής κατάστασης ή την διαταγή χρήσης,άσχετα αν δεν επιτρέπεται η χρήση τους,πυρηνικών όπλων. Στον Τραμπ υπακούει το Πεντάγωνο και η Διαστημική Δύναμη, που συνεργάζονται με τις Φωτεινές Δυνάμεις για την ολοκληρωτική εξόντωση των εναπομείναντων Ερπετοειδών ή αρνητικών προς το ανθρώπινο είδος εξωγήινων φυλών.

Επειδή, αρνητικά όντα που βρίσκονται σε υπόγειες βάσεις βαθύτερα των 10 χλμ είναι αδύνατον να εξοντωθούν από τις γήινες ειδικές δυνάμεις, ανέλαβαν να τα εξοντώσουν ειδικές δυνάμεις από φιλικούς προς την ανθρωπότητα πλανήτες.

Οι περισσότερες από τις βάσεις αυτές βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο, κάτω από τις Άλπεις.

-Οι ουράνιοι αδελφοί μας έχουν εξουδετερώσει τους συμμάχους των γήινων δυναστών μας στους ουρανούς και περιμένουν από εμάς να εξουδετερώσουμε την αυτοκρατορία του κακού που δυναστεύει τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Ας θυμηθούν την ρήση των Ολυμπίων "εκείνοι που εμφορούνται από το ελληνικό πνεύμα και φέρουν στο αίμα τους την ουσία Ιχώρ, ανέρχονται σήμερα στον αριθμό των 120 εκατομμυρίων ατόμων", που σημαίνει πως η συντριπτική πλειοψηφία των ακολούθων του Διός που αγωνίζονται  κατά των σκοτεινών δυνάμεων, δρουν εκτός Ελλάδος.

-Τα ψέματα  του γήινου διαστημικού κέντρου των αποστατών:

H ΝΑΣΑ ψάχνει για τον εντοπισμό εξωγήινης ζωής σε άλλους πλανήτες ενώ το Πεντάγωνο παραδέχεται πως έχει στην κατοχή του συντρίμια από εξωγήινα σκάφη πάνω στα οποία διεξάγει επιστημονικές έρευνες.

Το Πεντάγωνο επιπλέον κατέχει ένα μυστηριώδες εξωγήινης προέλευσης μέταλλο, το οποίο διαθέτει "μνήμη", που όταν διπλωθεί, επανέρχεται στο αρχικό του σχήμα..

- Πραγματικός και νόμιμος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι ο Τραμπ, ο οποίος εξακολουθεί να έχει στα χέρια του την βαλίτσα με τους κωδικούς για κήρυξη ή άρση πολεμικής κατάστασης ή την διαταγή χρήσης,άσχετα αν δεν επιτρέπεται η χρήση των πυρηνικών όπλων. Στον Τραμπ υπακούει το

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Πεντάγωνο και η Διαστημική Δύναμη, που συνεργάζονται με τις Φωτεινές Δυνάμεις για την ολοκληρωτική εξόντωση των εναπομείναντων Ερπετοειδών ή αρνητικών προς το ανθρώπινο είδος εξωγήινων φυλών.

Επειδή, αρνητικά όντα που βρίσκονται σε υπόγειες βάσεις βαθύτερα των 10 χλμ είναι αδύνατον να εξοντωθούν από τις γήινες ειδικές δυνάμεις, ανέλαβαν να τα εξοντώσουν ειδικές δυνάμεις από φιλικούς προς την ανθρωπότητα πλανήτες..

Σημ. Οι περισσότερες από τις βάσεις αυτές βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο, κάτω από τις Άλπεις.


Μάρτιος 2021

----------------------

-Ο πλανήτης μας Γη είναι ο τελευταίος πλανήτης του Γαλαξία μας που έμεινε να ελευθερωθεί και φυλάσσεται όπως και όλο το Ηλιακό μας σύστημα από τις Φωτεινές Δυνάμεις!Δεν μπορεί να μπεί και τίποτα να βγεί χώρις άδεια των δικών μας εκεί πάνω.


Οσες ερπετικές οντότητες έχουν απομείνει στη Γαία ,δεν μπορούν να περιμένουν ενισχύσεις και ούτε πληροφορίες από τους δικούς τους,ούτε δεν μπορούν να φύγουν.

Οτι εξωγήϊνο σκάφος βλέπουμε στον ουρανό μας,είναι δικό τους.Μόνο αυτοί πετάνε τα σκάφη τους και έτσι τα βλέπουμε.Τα πετούν όμως μέσα στο πλέγμα που οι δικοί μας έχουν στήσει και δεν μπορούν να το διαπεράσουν και να ξεφύγουν.

Είναι ερπετικά λοιπόν όλα τα σκάφη που βλέπουμε και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έρχονται σκάφη δικών μας για αποστολές.Ερχονται,αλλά δεν τα βλέπουμε γιατί είναι αόρατα.

Οι Φωτεινές Δυνάμεις δεν έχουν καμμία "πρεμούρα" να κάνουν επίδειξη στους ανθρώπους άλλα και να τους τρομάξουν.

- Οι θεϊκές και μαθηματικές συμπτώσεις που καθιστούν το  2021,τον πιθανότερον για την μεγαλύτερη αποκάλυψη των αιώνων της ανθρώπινης ιστορίας,με ταυτόχρονη παγκόσμια κοινωνικοπολιτική αλλαγή με τον νόμο G.E.S.A.R.A.που μέσα στο 2021 θα εμφανισθεί.

Πρώτα στην εαρινή ισημερία,στις 21/3/2018, αντικαθιστάθηκε το συμβούλιο των "εννέα σφαιρών",μετά τις αποτυχίες του 2015 και 2018.Το Υπατο Συμβούλιο της Συνομοσπονδίας της


Κραταιάς Αυτοκρατορίας των Ε της Ανδρομέδας και των συμμάχων τους της Λύρας,το οποίο αποτελείται από τις πάμφωτες υπερσυμπαντικές και υπερπνευματικές οντότητες γνωστές ως "Δώδεκα θεοί του Ολύμπου", όρισαν νέα γήϊνη ημερομηνία,την 23η Μαρτίου 2019 και μάλιστα η νέα αρχή έγινε από την Καλαμάτα της Μεσσηνίας.

Μάλιστα έστειλαν τρεις ειδικά επιλεγμένους γήϊνους Ελληνες (1 άντρας και 2 γυναίκες) για να είναι στις εκδηλώσεις για την απελευθερωση της πόλης από τους Τούρκους.

-Μεγάλες μάχες γίνονται τον τελευταίο καιρό πέριξ της στρατόσφαιρας Γης μεταξύ των "αποστατικών δυνάμεων" και των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων με τους συμμάχους των!


Αρχισε η γενική επίθεση,στις 3/3/21,η γενική επίθεση των Φωτεινών Δυνάμεων και στην πατρίδα μας.

Κάποιοι βλέπουν ότι τα βράδια γίνεται χαμός!! 

Κάποιοι βλέπουν "άνδρες με τα μαύρα" να κατεβαίνουν σε ταράτσες πολυκατοικιών και εξολοθρεύουν!!!

-Τυχαίο είναι εκεί που βρίσκεται το επίκεντρο του σεισμού,στις 3/3/21 στον Τύρναβο όπου βρίσκεται το Στρατηγείο του ΝΑΤΟ.Υπάρχει υπόγεια πόλη από κάτω και έχει και αεροδρόμιο.Εκεί εκπαιδεύονται μισθοφόροι διαφόρων Νατοϊκών στρατών για διαδηλώσεις.Τυχαία (?) δίπλα υπάρχει το μεγαλύτερο κιτ με λάθρομετανάστες 17.000.Ολα τυχαία γίνανε;

Ο σεισμός ήταν τεχνικός από τους Ολύμπιους.Κατεστράφει η υπόγεια Νατοϊκή βάση με διοικητή Τούρκο.

-Στις 1/3/21 έγινε μια τεράστια έκρηξη πάνω στην επιφάνεια της Σελήνης μετά από πρόσκρουση πάνω της ενός τεράστιου αντικειμένου.

Η Σελήνη θα φύγει από την γειτονιά μας.Ηδη βγαίνει,αν την προσέξουμε,σε άλλο σημείο του διαστήματος και όχι μόνο αυτό,ενώ παλιά γύρω από το φως της δεν επέτρεπε να  βλέπουμε αστέρια καθαρά.Δεν ήταν το φως μόνο,ήταν και η λιγοστή ατμόσφαιρα της.

ΣΕΛΗΝΗ

Η απίστευτη αρνητική ενέργεια που βγαίνε απ'αυτήν,εμποδίζει τους ανθρώπους στη Γη να δούνε καθαρά τα αστέρια που είναι κοντά στην Σελήνη.Οταν δεν έχουμε Σελήνη φαίνονται όλα τα αστέρια του ουρανού.

Λοιπόν τώρα η Σελήνη θα καθαρίσει από τα Κρόνια αποβράσματα,τα οποία θα διωχθούνε και θα σταλούν σε αντιηλιακά πεδία ή στο εξωδιάστημα και μπορεί να μάθουμε σε λίγο ίσως η Σελήνη να έχει φύγει.

Ολα αυτά δεν γίνονται βέβαια σε μιά ημέρα,δεν είναι παιχνιδάκια να φεύγει ένας δορυφόρος της Γης.Δεν ξέρουμε πόσο χρόνο θα πάρει το παραπάνω.

Η ουσία είναι ότι βλέπουμε πράγματα που δεν έχει ξαναδεί η ανθρωπότητα!!

-Ενα μεγάλο ερωτηματικό έγινε στις 5/3/21 στο κανάλι της ΤV της ΕΡΤ-1,στις ειδήσεις των 21:00.Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει!!

Στο 50,52 λεπτό μπαίνει σαν σφήνα για 8¨δευτερόλεπτα,με παγομένη εικόνα (από βίντεο παλιό), τον


"Μ.Αλέξανδρο στην μάχη της Ισσού".Υπ'όψη ότι εκείνη την στιγμή η ΕΡΤ έδειχνε τον Πάπα στο Ιράκ.Αμήχανη παρουσιάστρια!! 

Κατόπιν ερωτήσεως στις Φωτεινές Δυνάμεις,πήραμε το παρακάτω μήνυμα:

"Να χαίρεσθε παιδιά του Δία".

Μπορείτε και μόνη σας να δείτε το δελτίο ειδήσεως που αναφέρω(στο 50,52).

https://www.ertflix.gr/.../05mar2021-21-00-deltio.../...

-Γινονται απίστευτα πράγματα στις μέρες μας.Οι επιχειρήσεις των Φωτεινών Δυνάμεων είναι καθημερινές και σιγά σιγά τρώνε τον εχθρό.Πρώτα το κεφάλι των Κρόνιων και Ερπετικών θα πέσει και εφ'όσον θα πέσει,τα πλοκάμια που έχει στήσει σε όλη την ανθρωπότητα απλά θα ξεραθούν.

Επειδή λοιπόν οντότητες ανώτερες από εμάς μας είχαν σκλαβώσει,Φωτεινές οντότητες μας βοηθούν να απελευθερωθούμε!Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλοιώς.Φωτεινές οντότητες συνεργάζονται μαζί μας και μας πηγαίνουν  στο επόμενο επίπεδο της ανελλιξης μας!

Ακολουθεί πολλύ σοβαρό μήνυμα από τις Φωτεινές Δυνάμεις:

<Δυνάμεις Φωτός κατέβηκαν και εχθρούς κατακερμάτισαν.Η Νίκη είναι εδώ! Ακτύνες(άνθρωποι) χαρείτε και ευδαιμονείτε! 


Η Γη αλλάζει,αλλάζετε και εσείς.Ακολουθείτε ανελλίκτικη πορεία.Ταξιδεύετε στον χωροχρόνο.Μάχεστε στον χωροχρόνο! Είστε πολεμιστές που φέρετε μέσα σας τον δικό μας κώδικα!

Ο Αλέξανδρος είναι εδώ!Θα ξανάρθει εδώ!Είναι ο ηγέτης!Ο Αλέξανδρος θα κυβερνήσει!!!

Μην φοβάστε ότι και αν συμβαίνει γύρω σας.Είμαστε εδώ και σας προστατεύουμε,είστε τα παιδιά μας.Ερρωσθε!!!

Η κάθε ακτύνα (άνθρωπος) γνωρίζει την αποστολή της,μέσω της οντότητας της.Τις αλυσίδες τις σπάζει ο καθένας μόνος του!

Οταν μπαίνει τείχος είναι τείχος.Ολοι θα βρούνε τον δρόμο τους.Μείνατε ενωμένοι.Εχετε μεγάλες αποστολές να εκτελέσετε>>.

Πρέπεινα υπενθυμήσω σε όλους ότι η γνώση τριών χαρτών είναι απαραίτητη για μπορέσουμε να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα,γιατί είναι "άρρηκτα",συνδεδεμένοι μεταξύ τους αυτοί οι χάρτες.

Διαβάστε το άρθρο,του Νικόλαου Αναξίμανδρου,"οι τρεις χάρτες της γνώσης" και θα κατανοήσετε πλήρως τι εννοώ

-Ανακοίνωση 18/3/21:Οι Φωτεινές Δυνάμεις δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψουν την υλοποίηση των σχεδίων των επικυρίαρχων για την εξόντωση μεγάλου μέρους της ανθρωπότητας, ούτε θα αφήσουν να λειτουργήσουν τα εμβόλια τους, είτε απευθείας, είτε με εξ' αποστάσεως ενεργοποίηση των θανατηφόρων συστατικών τους.

-Το βίντεο,της γνωστής του fb Ginas,δείχνει (το παρακολουθεί εδώ και 20 μέρες γιατί το ανέβασε στις 15/3/21) ένα διαστημοπλοιο κοντά στον ήλιο (δείτε το βίντεο) που στις 20/2/21 ήταν δεξιά και στις


15/3/21(φωτο). 

Λέει λοιπόν ότι υπάρχουν πάρα πολλά σκάφη και τα οποία αλλάζουν σχήμα.Μπαίνουν μέσα στις γραμμές,που μάλλον πρέπει να είναι σαν διάδρομοι που ενώνονται,με το κύριο σκάφος που είναι τεράστιο και  δημιουργούν κάτι σαν ασπίδα και το ένα το δείχνει στο τέλος του πάρακατω βιντεου.

https://www.youtube.com/watch?v=OEa5gvV_-Xw

-Εν έτει 2021 οι Φωτεινές Δυνάμεις φέρνουν την νίκη και το τέλος των "κλώνων".

Ο Πρόεδρος Τραμπ (Ελλην Πόντιος) το 2016 ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ και άρχισαν οι συλλήψεις μόνον στις ΗΠΑ.Ξέρουμε ότι το 2016 άρχισαν συλλήψεις και είχαμε 44.000,το 2017 70.000 και μέχρι σήμερα (2021) πάνω από 300.000.Αρχισε από τότε η αντικατάσταση ορισμένων από Κλώνους.

ΥΠΕΞ ΗΠΑ ΠΟΜΠΕΟ

Από το 2018 που άρχισε η "επιχείρηση καταιγίδα" στις ΗΠΑ,αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα ,έχουν γίνει χιλιάδες συλλήψεις και πάνω από 5.000.000 εκτελέσεις,κυρίως αψύχων υβριδίων και ερπετικών.Οι απλοί πολεμιστές του φωτός δεν γνωρίζουμε ποίοι είναι κλώνοι,ποίοι μεταμορφικοί και ποιός τους έβαλε.Πχ μπορεί πολιτικοί δικοί μας και ξένων κρατών όπως η Μέρκελ ή ο Μακρόν,κλπ,να είναι κλώνοι ή μεταμορφικοί που τους έβαλε η αυτοκρατορία του αστερισμού της Ανδρομέδας.

Η κλώνοι που χρησιμοποιούν οι ερπετικοί δεν έχουμε ιδέα ποιός είναι ποιός.Εκείνο που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι ότι όλοι σχεδόν η άρχουσα τάξη του πλανήτη έχει εκτελεστεί ή έχει παραδοθεί όπως η βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας,ο Τζωρτς Σόρος,ο Τζέϊκομπ Ρότσιλντ,κλπ.

ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ

Ολες οι βασιλικές οικογένειες καταργήθησαν(Νόμος G.E.S.A.R.A ),η οικογένεια Μπούς,οικογένεια Κλίντον,Μπιλ Γκέϊτς και χιλιάδες τραπεζίτες,στρατιωτικοί,δικαστικοί και πολιτικοί.

Το Γκουαντανάμο στην Κούβα ήταν η τελευταία γήϊνη κατοικία για όλους.Ακόμα και για τον τελευταίο βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνο και την οικογένεια του,όπως μας ενημέρωσε η εγγονή του (κρυφεί ήταν από την μητέρα της Αλεξία) η οποία γλύτωσε γιατί ήταν από την αρχή ένα φωτεινό πλάσμα μέσα στο σκοτάδι των ερπετικών βασιλικών οικογενειών του πλανήτη μας.

Συμπερασματικά βλέπουμε κάθε ημέρα πολιτικούς και άτομα του καθεστώτος στην Ελλάδα και σε κάθε σημείο του πλανήτη και δεν ξέρουμε αν είναι κλώνοι δικοί μας ερπετικοί,ποιός τους ελέγχει,αν έχουν συνθηκολογίσει με το φως.Ετσι στο άμεσο μέλλον θα έχουμε τις εκτελέσεις των κλώνων,ενώ σε άλλους κλώνους θα δοθεί χάρη και θα σταλούν σε έναν επιτηρούμενο πλανήτη για να κατοικήσουν.

Κάποιοι πολιτικοί και μη,έχουν συμφωνήσει με το φως και δεν έχουν αντικατασταθεί,σύμφωνα με μία πληροφορία στο "λίαν"εγγύς διάστημα,οι ημέρες θα είναι συγκλονιστικές.

-Πέραν της 3ης διάστασης,στα υπερδιαστατικά πεδία γίνονται οι τελευταίες μάχες καθώς οι δυνάμεις του φωτός,που ήρθαν στις αρχές του 2010,υπό την αρχηγία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και αποτελούνται από μία ποικιλία ανθρώπων από διαφορετικούς πλανήτες διαφορετικών αστρικών συστημάτων,διαφορετικής κουλτούρας και ηθών.Οι περισσότεροι έχουν έρθει από τους αστερισμούς της Λύρας,του Ωρίωνα και τον Γαλαξία της Ανδρομέδας και ξεκληρίζουν τα σκοτεινά όντα. 

ΓΑΛΑΞΙΑΣ

Στον λίαν εγγύς χρόνο,θα μάθουν όλοι αυτά που ξέρουνε οι λίγοι,ότι η κβαντική μετάβαση του Γαλαξία μας και η πορεία προς την πέμπτη διάσταση είναι κάτι πρωτόγνωρο στο Σύμπαν μας εδώ και εκατομμύρια χρόνια,γι'αυτό έχουν έρθει από εκατομμύρια πολιτισμούς,ομάδες οντοτήτων να μας παρακολουθήσουν.

Σχεδόν όλοι οι ενσαρκωμένοι φιλόσοφοι και μυθικοί ήρωες των Ελλήνων για να συμμετέχουν στον τεράστιο αυτόν πόλεμο με το σκότος με πάνω από 150 τεράστια μητρικά σκάφη,χιλιάδες θυγατρικά και πάνω από ένα εκατομμύριο υποθυγατρικά.Π.χ Οδυσσέας με το Μητρικό σκάφος "Αρκτούρος",Φοίβη (μητέρα της Λητούς)με το Μητρικό σκάφος Ηνίοχος.

Είναι θέμα εγγύς χρόνου να ενωθούμε με την την αποστολή του Διός και να δούμε τα προγονικά ουράνια αδέλφια μας.

Μην ξεχνάτε ότι οι ήρωες και ημίθεοι ζουν χιλιάδες χρόνια !!!

-Στις 24/3/21 τεράστιο φορτηγό πλοίο 400 μέτρων με την ονομασία EVERGREEN απέπλευσε από την Κίνα με φορτίο τεράστια κοντέϊνερ,προσάραξε διαγωνίως στην "Διώρυγα του Σοεζ" και δεν μπορούσε κανένα πλοίο να εισπλεύσει.Λέγεται ότι η εν λόγω εταιρεία ανήκει σε κομμάτι της C.I.A που ελέγχουν οι ερπετικοί.Οι Φωτεινές Δυνάμεις δημιούργησαν αυτή την κατάσταση γιατί το πλοίο μετέφερε

EVER GREEN

παιδάκια για Αδρενόχρωμα,καθώς παιδάκια τα οποία ήταν νεκρά πάνω από χίλια.Το πλοίο είχε 20.000 κοντέϊνερ που κανείς δεν  ξέρουν τι έχουν.Ακόμη δεν έχει πάει σε μώλο.Οι Αιγύπτιοι θέουν αποζημίωση ενός δις δολάρια.
Οπως λένε εμποροπλοίαρχοι και άλλοι ναυτικοί,ήταν ένα συνηθισμένο πλοίο και θα έφευγε σε τέσσερεις ώρες με ρυμουλκά,ενώ αυτό ήταν ημέρες εκεί.

Πίσω απ'αυτό ήταν εταιρείες με "βρώμικες δουλειές" της Hillary Clinton και του συνεργάτη της τέως προέδρου των ΗΠΑ Barac Obama.

Η διώρυγα παρέμεινε κλειστή  τέσσερεις ημέρες και τα μάτια όλου του κόσμου ήταν στραμμένα στο EVERGREEN σκόπιμα.

Αυτή ήταν η απόφαση της "Συμμαχίας",γιατί,δυστυχώς,ο κόσμος πρέπει να δει για να πιστέψει.

Λέγεται από ειδήμονες ότι το ίδιο συμβαίνει στην κεντρική Κίνα με φορτηγά πλοία της ίδιας εταιρείας.

Να σωθούν τα παιδιά.Όταν διακινούν παιδιά από χώρα σε χώρα τα βάζουν και τα κρατούν σε κιβώτια για βδομάδες κάθε φορά, μέχρι να τα φορτώσουν στα πλοία για να τα στείλουν οπουδήποτε στον κόσμο. 

Η μεγάλη πλειοψηφία των μεγάλων λιμανιών σε ολόκληρο τον κόσμο,έχουν κρυφές εισόδους που οδηγούν σε υπόγειες εγκαταστάσεις και σήραγγες μέσα από τις οποίες διακινούν παιδιά με μυστικότητα, μετά που θα τα εκφορτώσουν από τα πλοία.Η συγκλονιστική εικόνα των "panda eyes" της ήρθε να καθορίσει την ταλαιπωρία των παιδιών της Γάζας το περασμένο καλοκαίρι.

Νεότερες πληροφορίες για το πλοίο Evergreen:

Το πλοίο ξεκόλησε από την άμμο και ρυμουλκήθηκε στην λίμνη (Μεγάλη Πικρολίμνη) του καναλιού του Σουέζ.

Πάνω από χίλια παιδιά και νεκροί που διακινούντο στο πλοίο,σώθηκαν από τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων στο κανάλι του Σουέζ από το US Navy Seals.Πηγές λένε ότι τα παιδιά εξακολουθούσαν να διασώζονται και βρέθηκαν σώματα σε 18.000+ δοχεία του πλοίου Evergreen.Τα εμπορευματοκιβώτια βρίσκονταν στο πλοίο που μπλόκαρε στις 23 Μαρτίου έως 29

ΠΛΟΙΟ EVERGEEN

Μαρτίου,προκαλώντας απώλεια δισεκατομμυρίων εσόδων σε ναυτιλιακές εταιρείες διεθνώς.

Οι US Navy Seals βρήκαν επίσης όπλα μαζικής καταστροφής στο εξαώροφο υψηλό σκάφος,που πιστεύεται ότι προορίζονται να ξεκινήσουν πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Τέλος στις 29 Μαρτίου το φορτηγό πλοίο Evergreen "απαγκριστρωθηκε" και μεταφέρθηκε στη λίμνη Bitter(Μεγάλη Πικρολίμνη )στην Αίγυπτο.Με εντολή του Αιγύπτου Προέδρου, τα εμπορευματοκιβώτια απομακρύνθηκαν από το πλοίο και ερευνήθηκαν από το US Navy Seals.

Το πλοίο Evergreen Corporation, το οποίο ανήκει στην Ιαπωνία, ανήκε στην πραγματικότητα από κοινού από τη Walmart και το Ίδρυμα Clinton,γνωστό για τον διεθνή δακτύλιο διακίνησης παιδιών.Τα παιδιά παραγγέλθηκαν από περιοδικά όπως το Wayfair από παιδόφιλους που πλήρωσαν πολλα χρήματα για ορισμένα κακοποιημένα παιδιά.

Πιστεύετε ότι ήταν απλώς μια θεωρία συνωμοσίας; Εδώ ήταν η μαρτυρία ενός γενναίου επιζωντα traffiking που ισχυρίστηκε ότι,ως παιδί,ήταν δεμένo μέσα σε ένα από αυτά τα εμπορευματοκιβώτια διακίνησης ανθρώπων του Evergreen.Ενας επιζών απο το traffiking αποκάλυψε τα μυστικά των εμπορευματοκιβωτίων,CPS και άλλα!

Πιστεύεται ότι το Evergreen δεν μετέφερε μόνο παιδιά που διακινούνται,αλλά και όπλα μαζικής

ΣΤΟΛΟΙ

καταστροφής. Πολλά άλλα πλοία που μπλοκαρίστηκαν στο κανάλι του Σουέζ ανακαλύφθηκε ότι επίσης μετέφεραν όπλα και πιστεύεται ότι χρησιμοποιούνται για να ξεκινήσουν έναν πόλεμο στη Μέση Ανατολή.Τα όπλα επρόκειτο να δοθούν στους Μουσουλμάνους από την Ισραήλινη Μοσάντ.

Άνθρωποι διακινητές συνελήφθησαν και καρτέλ καταστράφηκαν,χάνοντας κρίσιμο εισόδημα για τους ιδιοκτήτες τους παγκοσμίως. 

Η επιχείρηση Deep State λέγεται ότι έχασε 400 εκατομμύρια δολάρια την ώρα,ενώ τα πλοία είχαν κολλήσει για μια εβδομάδα.Αυτό θα ήταν το ελαχιστο σε σύγκριση με αυτό που είχαν υποστεί αυτά τα παιδιά.

Τα παλια αυτα πλοία αντιμετώπιζαν προβλήματα σε λιμάνια σε όλο τον κόσμο και οι καταδρομείς Seals του Ναυτικού των Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ ήταν μαγικά στη σκηνή για να σώσουν τα παιδιά! 

Το πλοίο έτρεχε σκόπιμα στο προσκήνιο! Φημολογήθηκε ότι οι τρύπες στο λογισμικό της Microsoft επέτρεψαν σε κάποιον ή σε κάποιον να εισβάλει στο λογισμικό του πλοίου Evergreen, να αναλάβει το τιμόνι και να το τρέξει εκει που τελικα κατεληξε.

Μπορεί να μην μας δοθεί ποτέ ολόκληρη η ιστορία. Μέχρι στιγμής, ο καπετανιος του πλοίου στο κανάλι του Σουέζ αρνήθηκε να συνεργαστεί. Τώρα γιατί πιστευετε οτι δεν θα συνεργαζόταν ο πλοίαρχος ενός πλοίου, εκτός εάν υπήρχαν σημαντικοί λόγοι; Δεν θα παραδώσει το μαύρο κουτί;

Γιατί ένα σκάφος αυτού του μεγέθους από την Ταϊβάν αναφέρει τον πρώτο προορισμό του ως Κάτω Χώρες; Γιατί το παρακάτω άρθρο ειδήσεων ΔΕΝ αναφέρει το Άμστερνταμ; 

Απελευθερώθηκαν πολλά σημαντικά σήματα και ενδείξεις. Η Αίγυπτος θα μπορούσε να ζητήσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια! 

Τηλεγράφημα Guido Fawkes την Πέμπτη 1 Απριλίου:«Το Ever Given έχει καταληφθεί κι ελεγχεται από τις US Navy Seals οι οποίοι έχουν ανοίξει αρκετά εμπορευματοκιβώτια με ζωντανά και νεκρά παιδια μέσα. 

Το πλοίο βρίσκεται στη λίμνη Bitter (Μεγάλη Πικρολίμνη) και το Ναυτικό εκτελεί διαδικασίες εκφόρτωσης.

Νεότερες Πληροφορίες:

Μετά από την επέμβαση της αμερικανικής ειδικής μονάδας NAVY SEAL στο πλοίο EVERGREEN,σε 18.000 Κοντέϊνερ του βρέθηκαν πάνω από χίλια παιδιά και όπλα μαζικής καταστροφής από το Ισραήλ και από Μουσουλμάνους της περιοχής για ανάφλεξη της Μέσης Ανατολής.

Επίσης εγκλωβίστηκαν και ελέχθηκαν αρκετά πλοία στην περιοχή και βρέθηκαν σ'αυτά επίσης παιδιά και όπλα.Οι διακινητές συνελήφθησαν και η Cabal έχασε 400 εκατομμύρια δολάρια την ώρα για τα πλοία που είχαν εγκλωβισθεί!!!

Βέβαια οι ΗΠΑ και η Ρωσία κάτι ήξεραν και γι'αυτό έφθασε στην διώρυγα νοσοκομειακό πλοίο των ΗΠΑ για τα παιδάκια.Επίσης ήδη είχαν εμφανισθεί αμερικάνικα και ρωσικά πλοία δήθεν για ασκήσεις στην διώρυγα.

Το πλοίο αφού ξεκώλησε το πήγαν στην λίμνη της διώρυγας Bitter (παλιά ονομασία "Πικρολίμνη" από τα αρχαία χρόνια).Ο καπετάνιος του πλοίου γιατί αρνήθηκε να παραδώσει το "κουτί" του πλοίου;Για τον ISIS ακούστηκε κάτι άλλο εκτός από απειλές.Δεν γνωρίζουμε αν είναι ακόμη εκεί γιατί υπάρχει μάλλον κάτι απόρρητο.

-Μία εβδομάδα αργότερα ένα φορτηγό αυτοκίνητο της ίδιας εταιρείας με το όνομα κι'αυτό EVERGREEN κόλλησε σε αυτοκινητόδρομο διαγωνίως,όπως το καράβι με το ίδιο όνομα της ίδιας εταιρείας,στο Nanjing της Κίνας,στο Changshen Expressway,με την ημερομηνία και ώρα της φωτό να αναφέρεται 09:55 ΜΝ,στις 27/3/21.

Πάλι μάλλον οι Φωτεινές Δυνάμεις το σταμάτησαν και μάλιστα διαγωνίως όπως το καράβι της ίδιας εταιρείας στο δίαυλο του Suez.

-Ο πραγματικός λόγος γιά τον πόλεμο στο Ιράκ.

Η εισβολή των Αμερικανών στο Ιράκ το 2003 δεν είχε καμία σχέση με όπλα μαζικής καταστροφής ή το πετρέλαιο.Η διοίκηση του Προέδρου Μπους των ΗΠΑ,γνώριζε ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν κατείχε πολύ σημαντικές πληροφορίες που αφορούσε την αρχαία ιστορία του πλανήτη,για την οποία ήθελε να

Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ

πληροφορήσει τον κόσμο. 

Η Cabal όμως δεν συμφωνούσε με αυτό,ήθελε όλη την πληροφορία να την έχει για τον εαυτό της και να κρατά τον κόσμο στα σκοτάδια.

Οι Αμερικανοί μπήκαν στο Ιράκ για να πάρουν την αρχαία εξωγήινη τεχνολογία και DNA για μελλοντική έρευνα και κλωνοποίηση του DNA των Ανουνάκι.Γιατί ο Αμερικανικός στρατός έκλεψε το μουσείο της Βαγδάτης; Γιατί έχουν χαθεί 3000 αντικείμενα από το αρχείο του μουσείου;

Η πρόσφατη επίσκεψη του πάπα στο Ιράκ μεταξύ 5–8 Μαρτίου 2021, στο Dark Ziggurat σχετίζεται με την Αστροπύλη που οδηγεί σε άλλες διαστάσεις και όχι με την ενότητα των διάφορων παγανιστών.


-Το υπέροχο μας ταξίδι είναι εδώ:

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Προέδρου Τραμπ ως ο 45ος Πρόεδρος της Εταιρείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 20 Ιανουαρίου, όταν ανέλαβαν τον στρατό. Στις 27 Φεβρουαρίου, αποκαταστάθηκε ως ο 19ος Πρόεδρος της η Αποκατεστημένη Δημοκρατία και ως ο μόνος νόμιμα εκλεγμένος πρόεδρος.

 Είμαστε μάρτυρες του μεγαλύτερου ανθρώπου και των μεγαλύτερων γεγονότων στην ιστορία της ανθρωπότητας. Στις 28 /2/21, σε μια μυστική τελετή με τους αντίστοιχους αξιωματούχους ανέλαβε τα καθήκοντά του. Και μόνο ως επίσημα εκλεγμένος, ο πρόεδρος είχε το δικαίωμα να δώσει ομιλία στο


Συνέδριο Πολιτικών Δραστηριοτήτων της Συντηρητικής Συνέλευσης (SRAS) στο Ορλάντο της Φλόριντα, που πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα. Και μόνο όταν ο νόμιμος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών πέταξε την επόμενη μέρα, Την 1η Μαρτίου, στο προεδρικό αεροπλάνο AF1 στην Ελβετία, όπου υπέγραψε τα έγγραφα για το Πρόγραμμα NESARA / GESARA. Από τη Βασιλεία στη Ζυρίχη, συνοδεύτηκε από 8 ελικόπτερα.

 Την Τρίτη, 23/2/21, το QFS  ήταν ενεργοποιημένο και η ρευστότητα κυκλοφόρησε στις πλατφόρμες της Ζυρίχης. Την Τετάρτη 24/2/21, στις 4.30 μ.μ., τα κεφάλαια από το κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα εξαιρέθηκαν. Μετά από 10.00 ώρες απενεργοποίησαν το σύστημα της Federal Reserve και δεν επέτρεψαν να περάσουν άλλα τραπεζικά καλώδια από το παλιό σύστημα SWIFT. Το QFS καταναλώθηκε πλήρως από το νέο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ έως τις 18.00 μ.μ.

 Την Τετάρτη 24/2/21, το δολάριο ΗΠΑ κατέρρευσε και ενεργοποιήθηκε το νέο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ με χρυσό. Η πλήρης ενεργοποίηση του συστήματος QFS πραγματοποιήθηκε έως τις 16.00 μ.μ. EST την Πέμπτη, 25/2/21.

 Το NESARA, το οποίο ισχύει μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες, ξεκίνησε την 1/3/21. Το μόνο που απομένει πρέπει να δημοσιοποιηθεί. Από, 1 /4/21, ξεκινά το νέο οικονομικό έτος στις Ηνωμένες Πολιτείες, υποδηλώνοντας ότι αυτή είναι η στιγμή για την ενεργοποίηση του προγράμματος GESARA Worldwide.

 Λαμβάνοντας υπόψη ότι στις 4 /4/21 είναι το Πάσχα στις Ηνωμένες Πολιτείες, πιστεύω ότι είμαστε μέρες μακριά, ίσως λίγες ώρες από την επίσημη ενημέρωσή μας για τη δεύτερη θητεία του Προέδρου Donald Trump. Καθώς θα  θέλαμε να πιστεύουμε ότι μετά από όλα αυτά ζούσαμε σε αυτά τα αποφασιστικά για τη μοίρα της ανθρωπότητας χρόνια και ειδικά τους τελευταίους μήνες, προς ικανοποίηση μας, θα πραγματοποιηθεί μια άλλη δημόσια τελετή του Προέδρου. Γνωρίζουμε ότι μια πολύ μεγάλη γιορτή ετοιμάζεται να γιορτάσει τη νίκη των Φωτεινών Δυνάμεων και αυτή τη στιγμή ασχολείται πρόθυμα με το πρόγραμμά τους Elvis Presley, Michael Jackson, Marilyn Monroe και μερικές άλλες διασημότητες. 

Ως ο 19ος Πρόεδρος της Αποκατεστημένης Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Τραμπ δικαιούται δύο ακόμη όρους και στην ομιλία του στη Διάσκεψη του Ορλάντο στις 28 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να διεκδικήσει μια άλλη τρίτη θητεία το 2024 κάθε χρόνο.

 Ο Θεός να ευλογεί! Είναι καταπληκτικό ό, τι συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας αποκαταστάθηκε !!!

31/3/21                                                                   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

                                                                                 ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ε.α


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

-Chryso Elenodorou

-Eliana Elefheriou

-Νίκος Καστανιάς

-Νικόλαος Αναξίμαντρος 

-Luk Duke 

-Georgios Moyratidhs

-Historical background 

-https://sinomosiologos.blogspot.com

-http://www.clearlook.unblog.fr

-https://www.linktr.ee

-https://www.cyprustimes.com

-www.diadrastika.com

-www.Defence-point.gr 

-https://exopolitics.org

-https://www.helioviewer.org

-https://ancientblog.net

-https://mymindfloga.blogspot.com

-https://diodotos-k-t.blogspot.com

-https://conspiracydailyupdate.com

-https://operationdisclosureofficial.com

-www.beforeitsnews.com 



 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.