Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 21-Α'ΤΡΙΜΗΝΟ -3ο ΜΕΡΟΣ

                                   ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ -ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Συνεχίζω το Β'Μέρος του άρθρου <Τα Σημεία των Καιρών 21-Α'Τρίμηνο-3ο Μέρος> ,με την Ελληνική Βουλή,τις Διεθνείς εξελίξεις και τον Επίλογο.

ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ολα τα παρακάτω είναι πραγματικά.Το γνωρίζω πολύ καλά και ας φαίνεται σαν παραμύθι!

Η Ελληνική Βουλή διαθέτει ένα υπόγειο πολύ πιό βαθειά απ'αυτό που φαντάζεστε!!Στο υπόγειο αυτό γίνεται χρήση υγρού "αζώτου" που σημαίνει ότι η Βουλή έχει δεξαμενές αζώτου.Τι να της κάνει η Βουλή τις δεξαμενές του αζώτου;Δεν μας έχει περάσει από το μυαλό!

ΒΟΥΛΗ

Αυτά είναι πάρα πολύ σοβαρά μέσα στην Ελληνική Βουλή και δεν ξέρουν οι βουλευτές όλοι τι συμβαίνει,πλην ολίγων.

Ενα μεγάλο μυστικό που δεν το ξέραμε !!!

Μέσα στην Ελληνική Βουλή υπάρχουν άτομα που είναι μόνιμα εκεί και δεν τα κουνάει κανένας,γιατί είναι θεσμικοί παράγοντες που εξυπηρετούνε κάποια "διαόλια".

Υπάρχει στα υπόγεια της Βουλής ένα βαθύ δωμάτιο το οποίο είναι κρυφό και δεν πηγαίνει και δεν πατάει κανένας εκτός ελαχίστων!Επίσης στο υπόγειο γίνεται χρήση υγρού αζώτου που σημαίνει ότι η Βουλή έχει δεξαμενές αζώτου.Τι να της κάνει η Βουλή τις δεξαμενές του Αζώτου;Δεν μας έχει περάσει από το μυαλό !!

ΤΑ 3 ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Το άζωτο βρίσκεται σε δεξαμενές του υπογείου της Βουλής για να διατηρεί σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (20-25 βαθμούς) τα τέρατα που θα δούμε παρακάτω.

Το τι μπορεί να υπάρχει στο υπόγειο δεν φαντάζεστε!!! "Λέγεται" ότι εκεί βρίσκονται τρεία (άλλοι λένε για ένα) απόκοσμα τέρατα. Σ'αυτό το δωμάτιο πηγαίνουν μόνο ο Πρωθυπουργός,όταν χρειασθεί και δύο βουλευτές μαζί του που έχουν πρόσβαση με συγκεκριμένα έγγραφα,για ότι πρόβλημα παρουσιασθεί στο χώρο της Ελλάδας και οπουδήποτε.

Τα τέρατα δίνουν εντολές στον Πρωθυπουργό για το θέμα του.Αφού πάρουν τις εντολές ανεβαίνουν στην αίθουσα της Βουλής για να τις εκτελέσουνε!!Από που έρχονται αυτές οι οδηγίες;

Γνωρίζετε;

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στο κτήριο της Βουλής λέγεται ότι εργάζονται γύρω στις 4.500 άτομα,άρα που πηγαίνουν όλοι αυτοί; Μόνο 100 φαίνονται και μάλλον ξέρουν τι συμβαίνει!Επίσης μέσα από τα υπόγεια της Βουλής υπάρχει σύραγγα που πηγαίνει στην Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος που βρίσκεται στην οδό Σταδίου απέναντι από το άγαλμα του του Κολοκοτρώνη.

Λέγεται ότι στη Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδος έχουν φτιάξει ειδική συσκευή ώστε να έρχονται σε επαφή με τα απόκοσμα τέρατα της Βουλής.

Στις 11/2/21 εδώθει  άμεσα οι βουλευτές και το προσωπικό να πάρουν από τους φοριαμούς τους και τα γραφεία τους,έντυπα και ότι άλλο έχουν και να φύγουν από την Βουλή μέχρι νεωτέρας.Δεν έχει ξαναγίνει αυτό στην Βουλή.

ΥΓΡΟ ΑΖΩΤΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Την επομένη 12 Φεβρουαρίου άρχισε να βγαίνει από την Βουλή μυρουδιά αζώτου.Αυτό έγινε για δύο ημέρες.Επίσης η Ελληνική Σημαία στο εξωτερικό χώρο της στέγης της Βουλής δεν αναρτήθηκε για δύο ημέρες

Στις 14 Φεβρουαρίου έφθασε προσωπικό στην Βουλή της διεθνής οργάνωσης τα "Λευκά Καπέλα",τα οποία με υπερόπλα "μάλλον" θα εξώντωσαν τα τέρατα.

Πιθανόν να έγινε επέμβαση μέσα σε όλο το κτήριο της Βουλής.

Μετά από μία εβδομάδα η Βουλή συνέχισε το έργο της.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε άλλα!!!

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  ΤΩΝ ΤΣΑΡΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑ  ΚΑΙ Η ΜΕΛΑΝΙΑ  ΤΡΑΜΠ

-Κάτι που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος μέχρι τώρα,για την τελευταία  αυτοκρατορική οικογένεια της Ρωσίας  του Τσάρου Νικόλαου Β' Ρωμανόφ.Η οικογένεια του είχε ένα αγόρι και τέσσερεις θυγατέρες.Η οικογένεια του εκτελέστηκε το 1917 από τους μπολσεβίκους κομμουνιστές.Η μία του θυγατέρα,η Αναστασία,γλύτωσε τον θάνατο χωρίς να το πάρει είδηση  το εκτελεστικό απόσπασμα.

Οι Ρωμανόφ της Ρωσίας ήταν θεματοφύλακες του χρυσού της Ελλάδας διότι ήταν Έλληνες και μόνο

ΤΣΑΡΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΤΩΝ  ΡΩΜΑΝΟΦ

Έλληνες φυλάγανε τον χρυσό ήταν κανόνας.Εκτελέστηκαν με εντολή των Ροτσάϊλντ διότι ήθελαν να βάλουν στο χέρι τον χρυσό της Ρωσίας.Ομως ,όπως έγραψα από πάνω,τους ξέφυγε κάτι ή μάλλον κάποια ...η Αναστασία Νικολάτσευνα Ρωμανόφ η οποία επέζησε της εκτέλεσης και φυγαδεύτηκε από θαλάσσης και έφτασε στην Ελλάδα σε συγγενείς που ήταν εδώ μη αναγνωρισμένους. 

Υπ'όψη ότι ο πρώτος Τσάρος της Ρωσίας ο Ιβάν ο Γ' είχε παντρευτεί  την ανηψιά του αυτοκτράτορα του Βυζαντίου,Κωνσταντίνου ΙΑ',Σοφία-Ζωή και η οποία αυτή βασικά κυβερνούσε την Ρωσία.Ολοι οι μεταγενέστεροι Τσάροι ,μέχρι τον τελευταίο τον Νικόλαο Β' είχαν ελληνικό αίμα από την Σοφία-Ζωή.

Οι συγγενείς αυτοί την εντάξανε αμέσως την Αναστασία στην οικογένεια, όπου και σε ηλικία 25ετων παντρεύτηκε με τον άγνωστο,για τους περισσότερους, Αντρέα Καλλιγά ξάδελφο της και έκανε μαζί του δύο παιδιά την Ηρω-Μαρια και τον Ιωάννη. Η Ηρω-Μαρια παντρεύτηκε τον Ιωάννη Μαλεφακη γόνο αριστοκρατικής οικογένειας της Βενετίας τους Μαλφάτους που ήταν και στο  Libro doro και κάνανε ένα παιδί τον Αντρέα Μαλεφακη. 

Ο Ιωάννης Καλλιγάς με την σειρά του παντρεύτηκε και αυτός αλλά όχι με γόνους βασιλικών

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΑ.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

οικογενειών.Η Αναστασία Ρωμανοφ πέθανε στα 90 της χρόνια κυνηγημένη σε όλη της την ενήλικη ζωή πλήρης ημερών και ενταφιάστηκε σε κοιμητήριο στην Κεφαλλονιά στον οικογενειακό τάφο της οικογένειας που είχε δημιουργήσει. Ο ιερέας ήξερε την πραγματική της ταυτότητα και για αυτό υπήρχε μια ιδιαίτερη εξόδιος ακολουθία,ήταν καλοκαίρι και τα τζιτζίκια συνόδευαν την νεκρική πομπή.Η επιθυμία της να γραφτεί ως 100 χρόνων ενώ δεν είχε  καν κλείσει τα 90 της χρόνια.Αισθάνονταν 10 χρόνια μεγαλύτερη και στα χαρτιά που έβγαλε έτσι δήλωνε.Τα οστά της αναπαύονται κάτω από ένα πεύκο στο αγαπημένο της μέρος στην Λάσση της Κεφαλλονιάς....ελεύθερη πια.Είναι η γυναίκα στα αριστερά της φωτογραφίας σε ηλικία 80 χρόνων.ήΗ γυναίκα του Προέδρου Τραμπ,Μελάνια,είναι Σλαυορωσίδα (Σλοβενία) κόρη της εγγονής της χαμένης πριγκίπισας της Ρωσίας Αναστασίας Νικολάτσευνα Ρωμανόφ η οποία επέζησε από το αποσπασμα των μπολσεβίκων το 1918. 

Επομένως η Μελάνια Τραμπ είναι πριγκίπισα  μέλος των Ρωμανόφ και μοναδική κληρονόμος της περιουσίας των! Εξ'ου λοιπόν η Συμμαχία της Ρωσίας με τα Λευκά Καπέλλα. 

Οπως προανέφερα την οικογένεια Ρωμανόφ την σκότωσαν στον Α'ΠΠ οι μπολσεβίκοι το 1918 κατ'εντολή των Ροτσάϊλντ.Η μόνη που επέζησε,όπως προείπα ,ήταν η πριγκήπισα Αναστασία της
Ρωσίας αλλά και της Σλοβενίας,χωρίς να το καταλάβει το εκτελεστικό απόσπασμα.Αλλαξε επίθετο σε Καλιγά (ο αντρας της) και το 1984 πέθανε.Μέχρι το θανατό της οι Ροτσάϊλντ και άλλοι τρέμαν μην βγεί και τα πεί όλα.H Mελάνια είναι εγγονή της και είναι εδώ στην Γη πριγκίπισσα,ενώ επάνω ψηλά είναι βασίλισσα.

ΜΕΛΑΝΙΑ

Η Μελάνια είναι πολύ σημαντική και μπόρεσε να καταστρέψει και διαλύσει το παλάτι της Βρετανίας καθόσον οι βασιλείς της είναι από την οικογέια των Ροτσάϊλντ.Γι'αυτό τον λόγο πρόσφατα πήγε ο Τραμπ στην Αγγλία και ήταν ο μοναδικός άνθρωπος της γης που περπάτησε εμπρός από την βασίλεισα Ελισσάβετ και την άφησε πίσω του και νοείται ότι δεν την προσκύνησε ποτέ όπως έκαναν μέχρι τότε όλοι οι ηγέτες των κρατών της γης που επισκεπτόταν το βασίλειο της Βρετανείας.

Η πραγματική καταγωγή των Ρωμανόφ είναι Ελληνική όπως προείπα.Ολες οι πριγκίπισσες των Ρωμανόφ και όλοι οι Τσάροι της Ρωσίας είναι Ελληνες,καθόσον η πρώτη τσαρίνα ήταν η αυτοκράτηρα

Σοφία-Ζωή Παλαιολογίνα,ανηψιά του τελευταίου Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνου ΙΑ'

Παλαιολόγου, που παντρεύτηκε το πρώτο τσάρο της Ρωσίας Ιβάν Γ' και από εκεί όλοι οι τσάροι της Ρωσίας,μέχρι τον τελευταίο,είχαν ελληνικό αίμα.Μάλιστα η Σοφία-Ζωή ήταν αυτή που κυβερνούσε την Ρωσία καθόσον ο άντρας της δεν μπορούσε να κυβερνήση το κράτος.Ο Ιβαν ο Δ' ο λεγόμενος "τρομερός" ήταν γιό της!

Μετά απ'αυτή την αποκάλυψη τα γεγονότα και οι καταστάσεις,αλλάζουν στο τρόπο που παίζονταν μέχρι τώρα.Από εδώ και πέρα κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους.Σε κάποιους άλλους,ο πλανήτης Γαία ανήκει μόνο στην ανθρωπότητα και θα τους φαίνεται σπιρτόκουτο.Η Γη ανήκει μόνον στην ανθρωπότητα και κατοικείται μόνον απ'ανθρώπους οι οποίοι έχουν αξίες και τους κυριεύει το συναίσθημα της αγάπης και το καλό του συνανθρώπου τους. Το Φως έχει νικήσει !!!


Ιανουαριος 2021

-----------------------

-Ενας θάνατος που μάλλον πέρασε απαρατήρητος!Στις 9/1/21 έγιναν δύο απόπειρες δολοφονίας του προέδρου Τραμπ και της συζύγου του Μελάνια.

Στις 15/1/21 ανακοινώθηκε από πολλές πηγές ο θάνατος του Baron Benjamin de Rothschild, ο οποίος

BΑΡΩΝΟΣ  ROTHSCHILD

όπως ανακοινώθηκε πέθανε από καρδιακή προσβολή, στο σπίτι του στην Ελβετία.

Σύμφωνα με το David Wilcock, ο Μπάρων Μπέντζαμιν μέλος των οικογενειών των μαύρων ευγενών, ήταν ο κυβερνήτης της μυστικής τους θρησκείας και η επαφή με τους εξωγήινους εξουσιαστές και αφεντικά του πλανήτη.

 Ήταν ο διευθύνων σύμβουλος για τον πλανήτη, ο "άνθρωπος" που καθότανε στην 13η καρέκλα του συμβουλίου των Δρυϊδών και διεύθυνε τον πλανήτη για την αυτοκρατορία των ερπετοειδών.Ήταν εκείνος που έδινε τις εντολές δολοφονίας για τον Ντόναλντ Τραμπ και άλλων σημαντικών ανθρώπων στον αγώνα για την δικαιοσύνη και την ελευθερία της ανθρωπότητας.

 

-Στις 15/1/21,30.000+ στρατιώτες βρέθηκαν στην πόλη Ουάσιγκτον για την "Επιχείρηση Κράχτης"

Είναι πολλές και διαφορετικές οι στρατιωτικές επιχειρήσεις που γίνονται ταυτόχρονα και δεν ανακοινώνονται για να διασφαλιστεί η επιτυχία τους.

Οι περισσότερες υπόγειες εγκαταστάσεις ανά τον κόσμο έχουν καταληφθεί καταστραφεί από τον ειδικό στρατό της Συμμαχίας.

Οι υπόγειες εγκαταστάσεις κάτω από την πόλη της Ουάσιγκτον, εξακολουθούν να βρίσκονται στα


χέρια των εχθρών. Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας αυτών των επιχειρήσεων , μας πληροφορούν ότι οι επιχειρήσεις δεν έχουν σταματήσει ποτέ τόσο στα υπόγεια όσο και στην επιφάνεια της πόλης. Τώρα γίνεται μια προετοιμασία για την επόμενη φάση της επιχείρησης στα υπόγεια.

Ο στρατός έχει την τακτική στο να κάνει επιχειρήσεις "κράχτες",οι οποίες στρέφουν την προσοχή του κόσμου σε κάτι άλλο από εκεί που θέλουν να επέμβουν αλλά και για να μπερδεύουν τον εχθρό.

-Οι επιχειρήσεις μαζώματος εξελίσσονται ιδανικά σε όλο τον κόσμο και στην χώρα μας(Ελλάς).Πολλά στρατιωτικά ελικόπτερα χωρίς "Σήμανση" και χαρακτηριστικά αναγνώρισης,πέταξαν επάνω από το Πέραμα του Πειραιά.Υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων που είδαν.

Είναι δεδομένο πλέον σε κάποια κομβικά σημεία πόλεων της χώρας μας να βλέπουμε μεγάλα μαύρα τζιπ με φιμέ τζάμια και ξένες πινακίδες να κυκλοφορούν ημέρα και ιδίως την νύχτα.Γίνονται συλλήψεις διαφόρων.

-Ο πρόεδρος Τραμπ είχε υπογράψει τη συμφωνία με τους Στρατηγούς όπου τις επόμενες λίγες ημέρες να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ο Στρατός επιβάλλοντας Στρατιωτικό Νόμο μέχρι να μαζέψει στη φυλακή και τον Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο Καμάλα και πολλούς άλλους της Cabal.

Ο λόγος ήταν ότι εάν στις 20/1/21 δεν ορκιστεί καινούριος πρόεδρος τότε η  εταιρεία που

BADEN-TRUMP

δημιουργήθηκε το 1871 THE UNITED STATES OF AMERICA INC θα διαγράφεται και έτσι δεν ισχύει άλλο οπότε δεν πληρώνει την Αγγλία  τρισεκατομμύρια το χρόνο και έτσι επανέρχονται στην συνταγματική τάξη.

Δυστυχώς όμως η Cabal προμηθεύτηκε τρείς "βρώμικες" ατομικές βόμβες και υποχρέωσε τον Τραμπ να αναλάβει ο πρόεδρος ο Μπάϊντεν μέχρι τέλος Μαρτίου.Βέβαια ο Μπάϊντεν δεν θα δεχόταν και θα συνεχίζεται ως Πρόεδρος.Όταν ο Τραμπ ορκιστεί για τα επόμενα χρόνια θα είναι ο 19ος πρόεδρος, η συνέχεια του 18ου που ήταν σύμφωνα με το νόμο το 1871.Όλοι όσοι Πρόεδροι υπηρέτησαν από τότε μέχρι τώρα,θα διαγράφονταν ως "παράνομες προεδρίες" ακόμη και αυτή που μόλις τελειώνει ο Τραμπ για το λόγο αυτό θα έχει δικαίωμα να υπηρετήσει άλλες δυο τετραετίες. Καταλάβατε γιατί μιλούσε για 12 Χρόνια.


-Ο στρατός ανέλαβε την ημέρα της "ορκωμοσίας", στις 20/1/21, στις 12:00 μμ ώρα Ουάσιγκτον.

*Οι Η.Π.Α βρίσκονται πλέον κάτω από στρατιωτικό νόμο, ο οποίος δεν εφαρμόζεται ταυτόχρονα σε ολόκληρη την χώρα αλλά εκεί που είναι απαραίτητο.

*Ο ΣτρατηγόςPeter Gaynor ο επικεφαλής της FEMA , ο Στρατηγ Christopher Miller υπουργός άμυνας

GEN.PETER GAYNOR

και ολόκληρος ο στρατός έχουν ενεργοποιηθεί.

*Ο Peter Gaynor και ο  Christopher Miller έχουν διορισθεί από τον Ντόναλντ Τραμπ και τώρα είναι οι δύο διοικητές της χώρας.

*H εθνοφυλακή και η FEMA κατέλαβαν την ξένη περιοχή της πόλης της Ουάσιγκτον.

*Πέραν των 4000 εθνοφυλάκων έχουν γίνει σερίφηδες, διότι μόνο έτσι μπορούν να κάνουν συλλήψεις.

*Ο πρόεδρος Τραμπ έχει απομακρυνθεί από την δημοσιότητα και ανέλαβε ο στρατός.

*Η Αμερική βρίσκεται κάτω από το Αμερικάνικο σύνταγμα του 1871 και όχι κάτω από την εταιρεία των Η.Π.Α και το ψεύτικο σύνταγμα.

*Οι πολιτείες θα αποχωρίσουν από την εταιρεία και θα ευθυγραμμιστούν με την America Republic.

*Ο Τζον Μπάϊνερ(Τζ Μ) ζήτησε κυβερνητικό αεροπλάνο να τον μεταφέρει στην πόλη της Ουάσιγκτον την ημέρα της ορκωμοσίας αλλά του το αρνήθηκαν ( μόνο αν ήταν εκλεγμένος πρόεδρος θα μπορούσε να το έχει).

*Τους κωδικούς των πυρηνικών τους πήρε μαζί του ο Τραμπ και δεν δόθηκαν ποτέ στον Τζ Μ.

*Το Πεντάγωνο δεν επιτρέπει την πρόσβαση στα αρχεία του από τους ανθρώπους του Τζ Μ.

*Ο Τζ Μ δεν μπόρεσε να διοικήσει τις Η.Π.Α από μια ξένη χώρα,η πόλη της Ουάσιγκτον( Washington DC) δεν είναι μέρος των Η.Π.Α.

*Υπάρξει ένα άλλο κτίριο το οποίο  στεγάζει τον πρόεδρο Τζ Μ και την κυβέρνηση έξω από την περιφραγμένη πόλη της Ουάσιγκτον.

-Οι επιχειρήσεις μαζώματος εξελίσσονται ιδανικά σε όλο τον κόσμο και στην χώρα μας(Ελλάς).Πολλά στρατιωτικά ελικόπτερα χωρίς "Σήμανση" και χαρακτηριστικά αναγνώρισης,πέταξαν πάνω από το Πέραμα του Πειραιά.Υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων που τα είδαν.

Σε κάποια κομβικά σημεία πόλεων της χώρας μας βλέπαμε μεγάλα μαύρα τζιπ με φιμέ τζάμια και ξένες πινακίδες να κυκλοφορούν ημέρα και ιδίως την νύχτα.Γίνονταν συλλήψεις διαφόρων.

-Η Ταϊβάν,νησί της Κίνας,το οποίο έχει αποσπασθεί από την Κίνα από το τέλος του Β΄ΠΠ μέχρι

ΤΑΪΒΑΝ

σήμερα.Ο Πρόεδρος Τραμπ αφαίρεσαι από την Ταϊβάν πολλές από τις κυρώσεις που υπήρχαν εναντίον
της.Επειδή λοιπόν η Κίνα θεωρεί την Ταϊβάν δικό της έδαφος και όχι ελεύθερο έθνος,υπήρχε από τον Β΄ΠΠ ένα ένα νομικό κόλλημα.Ο Τραμπ λοιπόν με την κίνηση του αυτή έλυσε αυτό το κόλλημα.Ετσι τώρα οι ΗΠΑ  μπορούν να αντιμετωπίσουν την Ταϊβάν ως κυρίαρχο έθνος,το οποίο μάλιστα και προστατεύουν οι ΗΠΑ,ώστε μην τολμήσει η Κίνα να επιτεθεί στην Ταϊβάν. 

-Η Βαβυλώνα έπεσε και τώρα πέφτουν τα παιδιά της!!!

*Έπεσε η Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Cabal.

*Η Βρετανική μοναρχία έπεσε.

*Έπεσε ο μαύρος Πάπας της Ρώμης.

*Ο στρατός ανέλαβε την ημέρα της "ορκωμοσίας", στις 20/1/21 στις 12: 00 μμ ώρα Ουάσιγκτον.

*Οι Η.Π.Α βρίσκονται πλέον κάτω από στρατιωτικό νόμο,ο οποίος δεν εφαρμόζεται ταυτόχρονα σε ολόκληρη την χώρα αλλά εκεί που είναι απαραίτητο.

GEN.MILLER

*Ο Pete Gaynor ο επικεφαλής της FEMA ,ο Christopher Miller υπουργός άμυνας και ολόκληρος ο στρατός έχουν ενεργοποιηθεί.

*Ο Peter Gaynor και ο  Christopher Miller έχουν διορισθεί από τον Ντόναλντ Τραμπ και τώρα είναι οι δύο διοικητές της χώρας.

*Ο στρατός,η εθνοφυλακή και η FEMA κατέλαβαν την ξένη περιοχή της πόλης της Ουάσιγκτον.

*Πέραν των 4000 εθνοφυλάκων έχουν γίνει σερίφηδες, διότι μόνο έτσι μπορούν να κάνουν συλλήψεις.

-Η διακυβέρνηση των ΗΠΑ έγινε από δύο στρατόπεδα,το ένα των Στρατηγών που έχουν τον Στρατό και την Αστυνομία και το άλλο του Μπάϊντεν που είχε δικαιοδοσία στους πολίτες.Οι επιτελάρχες,όπως ανέφερα,είναι τρείς Στρατηγοί και ο Στρατηγός Φλυν.Κανένας κυβερνήτης πολιτείας δεν μπορεί να σταθεί αν δεν έχει Στρατό και Αστυνομία μαζί του.Είναι το διάστημα που έπρεπε να περάσουν αναίμακτα μέχρι μέχρι να γίνει η ορκωμοσία του Τράμπ που *είχε το 67% των ψήφων και 368 έδρες ,όπως είπε ο Στρατός.

-Ο πρόεδρος Τραμπ είχε να απομακρυνθεί από την δημοσιότητα και ανέλαβε ο στρατός.

*Η Αμερική βρίσκεται κάτω από το Αμερικάνικο σύνταγμα του 1871 και όχι κάτω από την εταιρεία των Η.Π.Α και το ψεύτικο σύνταγμα.


*Οι πολιτείες αποχωρίσθηκαν από την εταιρεία USA και ευθυγραμμίστηκαν με την America Republic.

*Ο Τζ.Μπάντεν (Τζ.Μ) ζήτησε κυβερνητικό αεροπλάνο να τον μεταφέρει στην πόλη της Ουάσιγκτον την ημέρα της ορκωμοσίας αλλά του το αρνήθηκαν ( μόνο αν ήταν εκλεγμένος πρόεδρος θα μπορούσε να το έχει).

*Τους κωδικούς των πυρηνικών τους πήρε μαζί του ο Τραμπ και δεν δόθηκαν ποτέ στον Τζ Μ.

*Το Πεντάγωνο δεν επιτρέπει την πρόσβαση στα αρχεία του από τους ανθρώπους του Τζ Μ.

*Ο Τζ Μ δεν μπορεί να διοικήσει τις Η.Π.Α από μια ξένη χώρα, η πόλη της Ουάσιγκτον( Washington DC) δεν είναι μέρος των Η.Π.Α.


-Το Χόλιγουντ έπεσε.

*Το Βατικανό έπεσε.

*Τα σκοτεινά μέλη της οικογένειας Rothschild έπεσαν.

*Οι βάσεις της Cabal καταστρέφονται παγκοσμίως.

*Παιδιά και γυναίκες διασώζονται παγκοσμίως.

*Η ομάδα "Orion 5" με πενήντα συμμαχικές χώρες χαστούκισαν τη διακίνηση ναρκωτικών.

*Οι σκλάβοι σε υπόγεια τούνελ κυκλοφορούν παγκοσμίως.

*Το ξέπλυμα χρημάτων έχει προληφθεί.

*Η απελευθέρωση των χωρών της Cabal,όπως και η Σερβία πρόσφατα, είναι γεγονός.


*Εκατοντάδες συλλήψεις μικρών παιδιών γίνονται καθημερινά σε πολλές χώρες.

*Κόβουν το κεφάλι του δράκου και δουλεύει μόνο με την ουρά.

*Ισχυρές αυτοκρατορίες και ονόματα έχουν πέσει,η ανθρωπότητα δεν αναγνωρίζει πλέον τους πολιτικούς που καταπιέζουν τις μάζες παγκοσμίως.

*Τα στοιχεία για το τι έχουν κάνει έρχονται στο φως με ζάλη ταχύτητας.

*Η πλουτοκρατία έπεσε και η δημοκρατία χτίζεται.

*Τώρα ξεκίνησε η τελευταία μάχη κατά του σκότους για την ολοκληρωτική εξολόθρευση του. 


*Καλώς ήρθατε στην Εποχή του Φωτός και την αγκαλιά του νόμου G.E.S.A.R.A-N.E.S.A.R.A !!!!! 

*Πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο το νέο θεραπευτικό διαδίκτυο,οι πύργοι του Nicolas Tesla είναι φτιαγμένοι για δωρεάν ενέργεια, τα θεραπευτικά κρεβάτια γίνονται με ταχύτητα για να καλύψουν όλες τις χώρες.

*Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πιστεύουν ότι όλα είναι φυσιολογικά και πως θα επανέλθουν στο φυσιολογικό, στην τρισδιάστατη ομαλότητα της δουλείας. 

*Ένας φωτεινός και φωτεινός νέος κόσμος μας περιμένει όπου για πρώτη φορά θα είμαστε άνθρωποι και όχι τηλεχειρισμένα ρομπότ !!!

*Καλή λευτεριά και καλή μετάβαση στη χρυσή εποχή 2021-2025 !


-Τα κοράκια εγκατέλειψαν τον Πύργο!

Η Merlina,το "Κοράκι Βασίλισσα" (Eλισάβετ της Αγγλίας) λείπει από τον Πύργο του Λονδίνου και υπάρχουν φόβοι ότι πέθανε.Εάν τα κοράκια εγκαταλείψουν τον Πύργο του Λονδίνου, το Βασίλειο θα πέσει, λέει ο θρύλος, και η Βρετανία μαζί.

MERLINA ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

Τώρα; Που έχει ήδη διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη,προ πολλού και η περιουσία της έχει κατασχεθεί!

Τώρα; Που το Παλάτι του Buckingham είναι προς πώληση και έγιναν ήδη τα πρώτα μνημόσυνα του Βασιλικού Ζεύγους και του ιού Καρόλου.Ο Θρύλος επαληθεύεται,έστω και αργά..!

Το Στέμμα ανήκει από καιρό στο παρελθόν.

Καιρός είναι να περάσει επιτέλους το μήνυμα στο κόσμο, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο,και μία που ο θρύλος με τα κοράκια βολεύει... γιατί όχι! Ας είναι έτσι..!

Σημείωση:Η Ελισάβετ και ο Κάρολος που βλέπουμε ακόμη,είναι κλώνοι.

-Ξεκίνησαν μαζικές συλλήψεις!

Ακολουθεί ένας χάρτης της στρατιωτικής εναέριας κυκλοφορίας των,ΗΠΑ στο Guadanamo της Κούβας.

Περίπου 43.000 στρατιωτικές πτήσεις μεγάλων αεροσκαφών μεταφοράς φυλακών (C17, C5 Galaxy, C160 Hercules, κυρίως, κ.λπ.) είχαν προγραμματιστεί.


Αυτή είναι η μεγαλύτερη αεροπορικής μεταφοράς στην ιστορία από το Βερολίνο το 1947.

Η κρίσιμη φάση συλλήψεων "μεγάλων"ατόμων διήρκεσε μέχρι της 13/1/21, αλλά η φάση μαζικών συλλήψεων συνεχίστηκε μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2021.

Το Castle Rock 7 (Ζώνη 51) στη Νεβάδα είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο.

Τα 474.000 μέλη της ελίτ που συλλήφθησαν 400.000 φυλακίστηκαν στο CastleRock 7(ένα αρχοντικό στο Warren 6,4 στρεμμάτων) και 74.000 στο Guantanamo. 

-Μικρές εναλλακτικές ειδήσεις για λίγους που έχουν μεγάλη σημασία :

*Στα χέρια των "Λευκών Καπέλων" το laptop της Πελόσι.

*Η Ιταλία (μαζί με την Κίνα, την Γερμανία και την Αυστραλία) είναι η τετάρτη χώρα που ενεπλάκη άμεσα στην εκλογική απάτη κατά του Τραμπ.

*Η πλήρης συσκότιση στο Βατικανό κρύβει πολλά που σύντομα θα βγουν στο φως του Ήλιου

*Δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη η πλήρης συσκότιση για το θέμα του πραξικοπήματος κατά του


Τραμπ από τα mainstream media.

*Η Διαστημική Δύναμη των Ηνωμένων Πολιτειών τάσσεται και αυτή στο πλευρό του Τραμπ.

*Το FBI ανέλαβε την τελευταία στιγμή να εξετάσει τις καταγγελίες Τραμπ για την εκλογική απάτη στην Γεωργία των ΗΠΑ.


-Στις 30.000+ στρατιώτες βρέθηκαν στην πόλη Ουάσιγκτον για την "Επιχείρηση Κράχτης"

Είναι πολλές και διαφορετικές οι στρατιωτικές επιχειρήσεις που γίνονται ταυτόχρονα και δεν ανακοινώνονται για να διασφαλιστεί η επιτυχία τους.

Οι περισσότερες υπόγειες εγκαταστάσεις ανά τον κόσμο έχουν καταληφθεί καταστραφεί από τον ειδικό στρατό της Συμμαχίας.

Οι υπόγειες εγκαταστάσεις κάτω από την πόλη της Ουάσιγκτον, εξακολουθούν να βρίσκονται στα


χέρια των εχθρών. Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας αυτών των επιχειρήσεων,μας πληροφορούν ότι οι επιχειρήσεις δεν έχουν σταματήσει ποτέ τόσο στα υπόγεια όσο και στην επιφάνεια της πόλης. Τώρα γίνεται μια προετοιμασία για την επόμενη φάση της επιχείρησης στα υπόγεια.

Ο στρατός έχει την τακτική στο να κάνει επιχειρήσεις "κράχτες",οι οποίες στρέφουν την προσοχή του κόσμου σε κάτι άλλο από εκεί που θέλουν να επέμβουν αλλά και για να μπερδεύουν τον εχθρό.

Οι επιχειρήσεις μαζώματος εξελίσσονται ιδανικά σε όλο τον κόσμο και στην χώρα μας(Ελλάς).Πολλά στρατιωτικά ελικόπτερα χωρίς "Σήμανση" και χαρακτηριστικά αναγνώρισης,πέταξαν επάνω από το Πέραμα του Πειραιά.Υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων που είδαν.

Είναι δεδομένο πλέον σε κάποια κομβικά σημεία πόλεων της χώρας μας να βλέπουμε μεγάλα μαύρα τζιπ με φιμέ τζάμια και ξένες πινακίδες να κυκλοφορούν ημέρα και ιδίως την νύχτα.Γίνονται συλλήψεις διαφόρων.

-Το μεγάλο κατόρθωμα του Τραμπ:

Κατάργησε την ιδιωτική εταιρεία των Illuminati που κυβερνούσε τις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω της Washington DC και επανέφερε την χώρα στο αρχικό της Σύνταγμα.

 
Αργά ή γρήγορα, οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας θα το εφαρμόσουν, διότι νομιμοποιούνται να το πράξουν.

 Η μαριονέτα του Λευκού Οίκου και αυτοί που τον εγκατέστησαν εκεί, θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.Η Cabal εδώ και 240 χρόνια, η οποία χρησιμοποιούσε την ισχύ και το στρατιωτικό της δυναμικό, για να επιβάλλει σε παγκόσμια κλίμακα τα συμφέροντα του εβραιοσιωνισμού..





Φεβρουάριος 2021

----------------------------------

-Στις ΗΠΑ από 21/1/21 μέχρι 1/2/21 συνελλήφθησαν 355 βουλευτές,190 γερουσιαστές διαφόρου χρόνου θητείας,464 επιστήμονες στις ΗΠΑ.Ο στρατιωτικός νόμος θα ισχύσει παγκοσμίως και πολλές κυβερνήσεις θα τελειώσουν.Ο Στρατιωτικός Νόμος ισχύει παγκοσμίως και αυτές οι κυβερνήσεις θα τελειώσουν.

-Στις 2/2/21 ο Κένεντυ Τζούνιορ υπέγραψε και ανέλαβε καθήκοντα ως Αντιπρόεδρος στην Φλόριδα.Οτι ξεκίνησε ο πατέρας του,o Τζων Κένεντυ, μάλλον θα το τελειώσει ο ίδιος.

ΤΖΩΝ ΚΕΝΕΝΤΥ

Ο πατέρας του,Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζόν Κένεντυ,δεν είχε σκοτωθεί αλλά τραυματισθεί,όπως φαίνεται,στην απόπειρα δολοφονιας του στο Ντάλλας το 1962  από την Cabal.

Μετά την απόπειρα δολοφονίας του,μάλλον ο Ωνάσης τον πήρε στο νησάκι του Σκορπιός,καθόσον ήταν πολύ φίλοι.Γι'αυτό μάλιστα η γυναίκα του Κενεντυ,Τζάκυ,"δήθεν"παντρέυτηκε με τον Ωνάση στον Σκορπιό με ελάχιστους προσκεκλημένους.Από τότε ο Ωνάσης μείωσε το προσωπικό του Σκορπιού και άφησε λίγους πιστούς του υπηρέτες,μέχρι τον θάνατο του.

Τον Δεκέμβριο 2020 ο τέως πρόεδρος Τζων Κένεντυ ενεφανίσθει σε ηλικία 103 ετών και πέθανε πρόσφατα στις 31/1/21 από εγκεφαλικό στις ΗΠΑ.


-Επειδή έγραψα για τον Ωνάση,θα αναφέρω ότι το 1972 σκοτώθηκε ο μοναχογιός του Ωνάση,Αλέξανδρος.Είχε αναλάβει τη γενική διεύθυνση της "Ολυμπιακής Αεροπλοΐας".

 Τραυματίστηκε θανάσιμα σε αεροπορικό δυστύχημα που συνέβη αμέσως μετά την απογείωση μέσα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΝΑΣΗΣ


στο αεροδρόμιο του Ελληνικού (Αθήνα) και που πιθανολογήθηκε με βάσιμα στοιχεία ως εγκληματική πράξη.Μάλλον της Cabal.

Πρόσφατα όμως ενεφανίσθει και ήταν γερουσιαστής των ΗΠΑ με το όνομα Lou Barleta και είναι τώρα 72 ετών.Δεν είμαστε βέβαια αν είναι αυτός αλλά όπως βλέπετε στην φωτό,μάλλον αυτός είναι.Δείτε καλά την φωτό.



-Με διαταγή του Τραμπ,μονάδες του πολεμικού ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών κατέστρεψαν το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής "αδρενοχρώμης" στον κόσμο.

Το πολεμικό ναυτικό,συνεπικουρούμενο από σκάφη TR-3B (τριγωνικά σκάφη) της Διαστημικής

TR-3B

Δύναμης των Ηνωμένων Πολιτειών,που υπακούει μόνον στον Τραμπ, επετέθησαν σε τοποθεσία κοντά στην περίμετρο της βάσης του ηφαιστείου Φουτζιγιάμα (στην Ιαπωνία) όπου η Cabal λειτουργούσε σε υπόγεια βάση το εργοστάσιο "αδρενοχρώμης" και το κατέστρεψαν ολοσχερώς.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια κοινής άσκησης με ιαπωνικές δυνάμεις στις 4/2/21 και κατά την εκκαθαριστική επιχείρηση που ακολούθησε συνελήφθησαν αρκετά άτομα.


-Στις 4/2/21 η Συμμαχία (ΗΠΑ,Ρωσία,Ινδία,Κίνα) έκανε σφοδρή επίθεση στην υπόγεια βάση της Cabal στο χωριό Γιμανάκο στην επαρχία Γιαμανάτσι,στην Ιαπωνία,την οποία και κατάστρεψαν ολοσχερώς.

Η συγκεκριμένη βάση ήταν το μεγαλύτερο εργοστάσιο αδρενοχρωμίου στον κόσμο.

Ο Τραμπ έστειλε τρεία αντιβαρυτηκά αεροπλάνα τύπου TR-3B για να ενισχύσει την επίθεση στην βάση.

-Από τις 5/2/21 τα ξημερώματα και μετά,ανέλαβε τον έλεγχο των δορυφόρων των καναλιών ο Στρατός των ΗΠΑ.

ANTΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΛΟΣΙ

Μάλλον τον Απρίλιο ανακοινώνεται η σύλληψη και ο θάνατος του πραγματικού Μπάϊντεν.

Η αντπρόεδρος Πελόσι συνελήφθη.



-Όπως και με το Μπάιντεν και το πραξικόπημα του κόμματος,η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιτρέπει νόμιμα στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης να κάνουν εκτενή αποκάλυψη λογοκρισίας νόμιμων επίσημων δηλώσεων σχετικά με τα εθνικά μέτρα ασφαλείας και τον άμεσο κίνδυνο,δηλαδή για τη χώρα των ΗΠΑ. Όλα τα μέσα ενημέρωσης του.. 4ου Ράιχ  των Ιλλουμινάτι έχουν πέσει σε παγίδα.

Τώρα μια νόμιμη στρατιωτική κυβέρνηση μπορεί να ελέγχει (προσωρινά) όλα αυτά τα τρομοκρατικά μέσα όποτε το επιθυμούν, όπως απαιτείται από τους νόμους και το σύνταγμα των ΗΠΑ.

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 
ΤΩΝ ΗΠΑ

Η στρατιωτική κυβέρνηση των ΗΠΑ ανέλάβε τον έλεγχο (με τη βία) όλων των επίσημων μέσων ενημέρωσης (ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες) σε ολόκληρη την Αμερική,την Παρασκευή 5/2/21 στις 18:00 μ.μ.ώρα ΗΠΑ.

Αυτό περιλαμβάνει την εξαγορά όλων των αμερικανικών καναλιών σε δορυφορικά κανάλια που μεταδίδονται ζωντανά στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει επίσης ότι όλοι οι Ευρωπαίοι που διαθέτουν δορυφορική κεραία που λαμβάνει κανάλια των ΗΠΑ δεν μπορούν πλέον να λογοκρίνονται και επομένως θα γνωρίζουν την αλήθεια την Παρασκευή το βράδυ,5/2/21. 

Μεταξύ άλλων, ο στρατός των ΗΠΑ αναγκάστεικε να μεταδώσει αποκαλύψεις σχετικά με το πραξικόπημα του Μπάιντεν,το οποίο συνέλαβε εκλεγμένους αξιωματούχους την Κυριακή

-Στις 7/2/21 υπήρξε απαγόρευση κυκλοφορίας από νωρίς,με την δύση του Ηλιου, έγινε σε τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας,Αττική,Θεσσαλονίκη,Χαλκιδική,Πάτρα,Μύκονο,Σαντορίνη και Αγιο Νικόλαο Κρήτης.Δεν ήταν τυχαίο που τα μέτρα ίσχυαν για περιοχές με ανεπτυγμένη "Μασονική"


κινητικότητα σε πολλούς και διαφόρους τομείς.Οι υπό σύλληψη κακοποιοί αντιστεκόντουσαν ενόπλως.

Οι υπό σύλληψη "κακοποιοί" αντιστέκοντο ενόπλως με πυροβολισμούς όλη την νύχτα σε πολλά σημεία Αθήνας,Πειραιά,Θεσσαλονίκης και άλλες περιοχές της χώρας.Το ίδιο έγινε και στις 6/2/21 στην Ηλιούπολη,Αργυρούπολη,Γλυφάδα,Ελληνικό,Πατήσια,Φάληρο και σε άλλες περιοχές.Τα ελικόπτερα πετούσαν συνεχώς στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές και συνελάμβαναν κακοποιούς.

-Την Τρίτη 9/2/21 το Υπουργείο Εσωτερικών,της χώρας μας,προσέλαβε επιστήμονες από το ινστιτούτο Robert Koch και πολλά πανεπιστήμια προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αυστηρά μέτρα περιορισμού των κοινωνικών επαφών στην χώρα μας.

-Πάμπολα αμερικάνικα ελικόπτερα οργώναν την χώρα μας και τα νησιά,καθημερινά και πάμπολα μαύρα αυτοκίνητα SUV με ξένες πινακίδες.Σκοπός τους ήταν να συλλαμβάναν διαφόρους κακοποιούς

SUV

(ας το πω έτσι),πολιτικούς και άλλους.

Κάποια απ'αυτά τα SUV έκαναν έλεγχο στην διαδρομή μεταξύ Ουρανούπολης και τα σημεία που αράζουν τα σκάφη στο Άγιο Όρος από κάτω.Υπήρξε μαρτυρία που σταμάτησαν για έλεγχο και δεν πιστεύετε το τι έβλεπαν!

Επίσης μεγάλη κινητικότητα υπήρξε προς το Άγιο Όρος,μήπως τρέχαν να ζητήσουν άσυλο εκεί;;Και μήπως αυτός είναι ο λόγος των ελέγχων από τους "κουστουμάτους"των SUV;;

Εκτός των άλλων,επιχειρήσεις γίνονταν στην χώρα μας και σώζονται παιδάκια.Είμαι απόλυτος γι'αυτό που λέω!

Γίνονταν πράγματα στην χώρα μας γι'αυτούς που αγχώνονται.Γίνονταν σε όλο τον κόσμο οργανωμένα και με τέτοιον τρόπο ώστε να έχουμε αποτροπή λάθους και αιματοχυσίας.

Συχνές πτήσεις ελικοπτέρων στις 11/2/21 στην περιοχη Αγιας Παρασκευής,πίσω από το Αμερικάνικο Κολέγιο Deree,στον Υμμητό, υπάρχει είσοδος για τούνελ για ελικόπτερα !! Η τοποθεσία λέγεται Άγιος Γιάννης και υπάρχει είσοδος πού μπαίνει μέσα στον Υμηττό !!

-Ο πόλεμος των συλλήψεων συνεχίζεται αμείωτος στις αρχαίες υπόγειες σήραγγες και εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο. Πολύ μεγάλες επιχειρήσεις γίνονται στο Αφγανιστάν, Ιράν, Κίνα, Μιανμάρ και Τουρκία για αυτό και οι μεγάλες εκρήξεις και οι καπνοί που αναδύονται από τα υπόγεια.

Μεγάλη έκρηξη αναφέρθηκε στα ιρανικά σύνορα.Δεκάδες δεξαμενόπλοια φυσικού αερίου και πετρελαίου έχουν εκραγεί μετά από φωτιά στο τελωνείο του Ισλάμ Qala.

-Κανείς δεν παραιτήθηκε,τους μάζεψαν όλους για το Gitmo.

GITMO  ΚΟΥΒΑ

Το ίδρυμα Λινκολν βασικά ήταν το πρόσχημα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, παιδοφιλίας και διακίνησης παιδιών. Μάζεψαν τον ιδρυτή, συμβούλους, δωρητή... κλπ.

Ο διευθυντής της Ντίσνεϊ κατηγορήθηκε για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.Ο δήμαρχος του Τέξας κατηγορήθηκε για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού,και άλλοι πολλοί!!


-Οι Ιταλικές μονάδες επιβολής του νόμου συνέλαβαν δεκάδες καρδιναλίους ενώ ο Ιταλικός στρατός λίγο αργότερα έπεσε στην Πόλη του Βατικανού.

Το Ιταλικό κοινοβούλιο ψήφισε συντριπτικά για να συγχωνεύσει την Πόλη του Βατικανού στην πόλη

ΒΑΤΙΚΑΝΟ

της Ρώμης,τερματίζοντας ουσιαστικά τη βασιλεία του Καθολικισμού επί της πόλης-κράτους.Ολοι ήξεραν ότι η Πόλη του Βατικανού ήταν το κέντρο ενός διεθνούς παιδότοπου.

Η επιχείρηση ονομάστηκε Spotlight μετά την ταινία του 2015 σχετικά με το σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης στη Βοστώνη της Μασαχουσέτη


-Μυστηριώδης μονόλιθος,με αρχαία επιγραφή,"φύτρωσε" στην Τουρκία.

Ακόμη ένας μυστηριώδης μονόλιθος έκανε την εμφάνισή του αυτή τη φορά στη γειτονική μας Τουρκία.

Οι αρχές στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας προσπαθούν να βρουν τι κρύβεται πίσω από έναν

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ
ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

μυστηριώδη μονόλιθο που εμφανίστηκε πρόσφατα στο Γκομπεκλί τεπε κοντά σε ναό που φέρεται να είναι ο αρχαιότερος του κόσμου.

Όπως αναφέρει το Anadolu,o μεταλλικός στύλος έχει ύψος τρία μέτρα,πλάτος ένα μέτρο και βρέθηκε την Παρασκευή 5/2/21 σχεδόν 20 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.

Ο μονόλιθος έχει χαραγμένη πάνω του μια φράση στην αρχαία τουρκική γραφή των λεγόμενων Ουράνιων ή Γαλάζιων Τούρκων που αναφέρει "Κοίτα προς τον ουρανό αν θες να δεις το φεγγάρι".

Αν και πολλοί άνθρωποι έχουν καταφθάσει στο σημείο για να δουν τον μονόλιθο, οι ντόπιοι δηλώνουν φοβισμένοι και περιμένουν αξιωματούχοι να μάθουν περισσότερα για την προέλευσή του.

https://www.youtube.com/watch?v=bbsQ9uaaLjM&feature=emb_logo

-Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στις 13/2/21 ανοιχτά της ανατολικής Ιαπωνίας,προκαλώντας τον τραυματισμό δεκάδων ανθρώπων και εκτεταμένες διακοπές ρεύματος,αλλά δεν προκάλεσε σοβαρές ζημιές και δεν είχε εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι.


Η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 7,3 βαθμών και το επίκεντρό της εντοπίστηκε στα ανοιχτά της επαρχίας Φουκουσίμα,σε εστιακό βάθος 60 χιλιομέτρων,σύμφωνα με την Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 τοπική ώρα (16:00 ώρα Ελλάδας) και ταρακούνησε κτίρια για λίγο.

Το περίεργο ήταν πριν τον σεισμό εμφανίσθηκαν το βράδυ σε κάμερες ασφαλείας,ΑΤΙΑ (UFO) που πετούσαν πάνω από την περιοχή σε πεντακάθαρο ουρανό.

-Μια ακόμα επιβεβαίωση στις 19/2/21,του ότι,η "Συμμαχία των 17" (Λευκά Καπέλα) αντικατέστησε όλες τις Κυβερνήσεις προ πολλού,αφήνοντας στις θέσεις τους "κλώνους", μέχρι νεωτέρας.Δηλαδή "περιφερόμενα κυβερνητικά σχήματα",χωρίς καμία εξουσία και κάθε λογής "αντικαταστάτες" των εγκληματιών και διεφθαρμένων πολιτικών.

Π.χ η Ελληνική κυβέρνηση δεν είναι η ίδια τώρα !!!

-Η Cabal πρόσφατα,δύο φορές μέσω υποβρυχίων έστειλε πυρηνικούς πυραύλους για κτυπήσουν ΗΠΑ και Ρωσία,αλλά οι πύραυλοι εξαϋλώθηκαν στον αέρα πριν βρούνε τον στόχο τους.

Από ποιούς εξαϋλώθηκαν;Από τους ίδιους που προστατεύουν τον Πούτιν και τον Τραμπ!!!

-Ηγγικεν η ώρα της εξόφλησης και του καθαρισμού και της Κύπρου,καθόσον το Γκουανανάμο είναι κάπως μακριά για τα ...καλά...παιδάκια !!!

Ο καθαρισμός του "Παγκόσμιου Βρώμικου Μασονικού Βάλτου "συνεχίστει πυρετωδώς!

Καθαρίστηκαν  και τα όσα "μικρά" απέμειναν,καθώς τα "δύσκολα" και τα "μεγάλα κεφάλια",μαζί και όλα τα πολύ υψήλα ιστάμενα κεφάλια".

Ανά τον πλανήτη Γη,απομακρύνθηκαν και εξουδετερώθηκαν από την αρχή,από χρόνια !!

Οι χωρίς αρμοδιότητες Κυβερνήσεις,οι ανύπαρκτες ουσιαστικά Κυβερνήσεις των Κρατών,οι οποίες είχαν αντικατασταθεί προ πολλού από την "Συμμαχία των 17", παραιτήθηκαν η μία μετά την άλλη.

Η δική μας,η Ελλάς,δεν θα εξαιρεθεί του σχεδίου! Μην αυταπατάστε! Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση!


Ούτως ή άλλως, ανύπαρκτη είναι και αυτή!

Οι συλλήψεις στο νησί της Κύπρου συνεχίζονται, ήσυχα και αθόρυβα. Κάποιοι το γνωρίζουν πολύ καλά!

Όσο δε αφορά την "διαδρομή προς το ..ταμείο", μην ανησυχείτε! Δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψετε μέχρι το Γκουαντανάμο!

Εδώ κοντά θα γίνουν οι "Διευθετήσεις για την εξώφληση λογαριασμών",πολυ πιο ξεκούραστα, για όλους "εσάς".

Ηγγικεν γαρ η ώρα της δικαιοσύνης και δεν έχετε πιά που να κρυφτείτε,αυτό είναι το...πρόβλημα!

Το παραπλεύρως στην φωτό το πολεμικό πλοίο περίμενε !!!

-Το πλοίο του Αμερικανικού ναυτικού Edurance που έφθασε για δεύτερη φορά μέσα σε έξη μήνες,στις 23/2/21 και έδεσε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.Αποβίβασε άρματα μάχης,πυροβόλα,ελικόπτερα μαχητικά και μεραφορικά και μία Ταξιαρχία 5.000 ανδρών που θα κινείται για ασήσεις στον νομό

EDURANCE

Εβρου,στην Βουλγαρία και Ρουμανία,αρκετό καιρό. Όπως όλοι γνωρίζουμε ο στρατός δεν κάνει τυχαίες κινήσεις και σίγουρα το Εντούρανς δεν κόβει βόλτες άσκοπα στον ελλαδικό χώρο.

Αν αναλογιστεί κανείς όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα τις τελευταίες ημέρες,μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρήσει τέτοια… "άσκηση" και μάλιστα υπό τον βαρύγδουπο τίτλο "Defender Europe 2021".

Τώρα, εάν σε αυτά υπολογίσουμε ότι προ ολίγων μόλις εβδομάδων εμφανίστηκαν στην Κρήτη και την Καστοριά 300 και πάνω από 800 αμερικανοί στρατιώτες οι οποίοι φημολογείται ότι έφεραν περιβραχιόνια με το αρκτικόλεξο "WWG1WGA" (Where We Go 1 We Go All) των Λευκών Καπέλων",τότε εξάγεται το συμπέρασμα ότι μόνο τυχαία χρονικά δε γίνεται η εν λόγω… "άσκηση".Στην συνέχεια αποβιβάστηκαν στην Ελλάδα από ΗΠΑ μονάδες Στρατού,πολεμικά πλοία,το αεροπλανοφόρο Ανζενχάουερ στην Σούδα και επίσης εξη μαχητικά Α/Φ F-15 της Σαουδικής Αραβίας.Ολα αυτά υπάρχουν ακόμα στην Κρήτη.

Όπως ξέρουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ, δεν κυβερνάει ο Joe Biden, αλλά ο αμερικανικός στρατός.Η παρουσία του αμερικανικού στρατού, μόνο τυχαία δεν μπορεί να λογιστεί. Καθώς ο αμερικανικός στρατός,σύμφωνα με πήγες εκ των ΗΠΑ,ελέγχεται από τον πρόεδρο Trump,τότε ένα μόνο πράγμα θα μπορούσε να σημαίνει: μαζικές συλλήψεις!

-"Καταρρέει" το μαοϊκό καθεστώς των Αθηνών!Κάποιοι πολιτικοί φέρεται να έχουν ήδη συλληφθεί.

Στην περίπτωση του συσκοτισμένου "μαοϊκού μας ηγέτη", παίζει στα σοβαρά το θέμα του
ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

σωσία,καθώς γίνονται δημόσιες εμφανίσεις.Αν κι αυτές είναι μεταξύ οικιών ατόμων.

Σύμφωνα με τα φαινόμενα "λέγεται" ότι εκτός από τον Κουτσούμπα και τον Καιρίδη που φαίνεται να έχουν ήδη συλληφθεί και εκτελεστεί (αν ισχύουν τα δημοσιεύματα), Μητσοτάκης, Σακελλαροπούλου, Τσίπρας και πολλοί άλλοι φέρονται να έχουν συλληφθεί. 

Κάποιοι, πάντα σύμφωνα με φήμες,έχουν εκτελεστεί,ενώ άλλοι βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα στο Guantanamo αναμένοντας την οριστική απόφαση.Στην θέση των παραπάνω τοποθετήθηκαν κλώνοι!

-Συλλήψεις στην Μόσχα                     

Ρωσία: Επικυρώθηκε η σύλληψη και η ποινή φυλάκισης του Ναβάλνι που έγινε γνωστός μέσα από το ιστολόγιο του στο LiveJournal, αλλά αργότερα έγινε μέλος του YouTube όπου έχει 2.9 εκατομμύρια συνδρομητές, ενώ συμμετέχει και στο Twitter όπου έχει πάνω από 2.100.000  

Τα δουλικά των εχθρών συλλαμβάνονται στην Μόσχα.

ΝΑΒΑΛΝΙ

Υπάρχουν περίπου 100.000 πράκτορες από την Γερμανία,Γαλλία,Η.Π.Α,στην Ρωσία οι οποίοι εργάζονται και κάνουν συλλήψεις πάνω σε διάφορες κατηγορίες στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως την επιβολή μάσκας,την πρόκληση μαζικών θανάτων, του Μπιλ Γκειτς,κλπ.

Ο λόγος για τον οποίο είναι εκεί οι πράκτορες, είναι διότι η Ρωσία αρνείται να εφαρμόσει τους κανονισμούς της Κεντρικής Τράπεζας(Ελβετία), που ανήκει στις οικογένειες των μαύρων ευγενών.

Ελπίζουμε πως και άλλα κράτη θα κάνουν το ίδιο και θα βάλουν τα δουλικά των μαύρων ευγενών, συμπεριλαμβανομένου των ΜΜΕ, google, twitter, face book, στην φυλακή.

-Γνωρίζουμε ότι το Κ.Κ.Κίνας εξαφάνισε δημοσιογράφους.Γνωρίζουμε ότι σίγασαν τους γιατρούς. Κατέστρεψαν τον ΠΟΥ. Αυτά είναι πράγματα που τα γνωρίζουμε. 

Το Κ.Κ.Κ. πρέπει να λογοδοτήσει για ό,τι έκαναν στις ΗΠΑ και στον Κόσμο.Η Κίνα και ΗΠΑ πάνε τώρα μαζί με τον Πρόεδρο Ξι και τον Τραμπ.Η Κίνα ελευθερώνεται σύντομα.Τα Αμερικανικά

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΙΝΑΣ

στρατευματα προσγειώνονται στην ηπειρωτική Κίνα.Το "Κομουνιστικό Κόμα Κίνας"διαλύεται τον μήνα Απρίλιο.Ο Τραμπ θα επιστρέψει δριμύτερος.

Τα πάντα εξελίσσονται ήρεμα, ήσυχα  αθόρυβα και μεθοδικά, βάσει του "Μεγάλου Σχεδίου" απελευθέρωσης της Γης και των Ανθρώπων της,το οποίο φτάνει σύντομα στο τέλος του.

Η Cabal όπως έχει λεχθεί άπειρες φορές μέχρι στιγμής, ανήκει προ πολλού στο παρελθόν!!Εχει απλά κατατροπωθεί!!!      

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν αναγνωρίζει πλέον τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας (Κομμουνιστική) ως Νόμιμη Κυβέρνηση της Ηπειρωτικής Χώρας. Αυτό γίνεται από κοινού με τον Κινέζο Πρόεδρο Xi(Ξι) και τον POTUS 45 δηλ.τον Donald Trump. 

Αν και αυτό δεν μπορεί να κοινοποιηθεί στο κοινό αυτήν τη στιγμή, θα αποκαλυφθεί σύντομα. 


-Πριν από τη διάλυση του Νόμου των Σχέσεων (Relation Act) της Ταϊβάν, η διοίκηση των ΗΠΑ και του Ειρηνικού, υπό την καθοδήγηση του Τράμπ και μαζί ο στρατός της Ταϊβάν (Δημοκρατίας της Κίνας), προετοιμάζουν τη δύναμη κατάληψης για την Ηπειρωτική Χώρα, όταν το Κ.Κ.Κ. καταρρεύσει μάλλον τον Απρίλιο.

Γιατί πιστεύετε ότι ο Νόμος περί Σχέσεων της Ταϊβάν διαλύθηκε;


Γιατί εάν είχε παραμείνει, θα ήταν ένα Νομικό εμπόδιο, όσον αφορά στην κατάληψη της Ηπειρωτικής Κίνας, από τις δυνάμεις της Κινεζικής Δημοκρατίας της Κίνας,δηλαδή της Ταϊβάν. 

Ο Κινέζος Πρόεδρος Ξι απομάκρυνε βασικά στελέχη του παράνομου Κ.Κ.Κ.,με εντολή της Κινεζικής στρατιωτικής δομής. 

Έγινε για την εγκατάσταση του Προέδρου Ξι, και της Συμμαχίας  και για τη διευκόλυνση της επικείμενης κατάληψης της Κινεζικής Ηπειρωτικής χώρας, από τις ΗΠΑ και τις δυνάμεις κατάληψης της Δημοκρατίας της Κίνας,δηλαδή της Ταϊβάν. 

Πολύ γρήγορα ο Πρόεδρος Ξι θα διαλύσει τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, θα παραιτηθεί από την ηγεσία του Κ.Κ.Κ. και θα χρησιμοποιήσει τις Κινεζικές Δυνάμεις για να εμποδίσει την κατάρρευση της "Έννομης Τάξης" και της Κινεζικής Οικονομίας,ενώ οι δυνάμεις των ΗΠΑ και της Δημοκρατίας της Κίνας-Ταϊβάν θα εγκαταστήσουν "Προσωρινή Κυβέρνηση",υπό τον έλεγχο της Ταϊβάν ή διαφορετικά, της Δημοκρατίας της Κίνας. 

Όλα αυτά θα γίνουν ειρηνικά, με τρόπο παρόμοιο με αυτό που συνέβη στην πρώην ΕΣΣΔ, όταν αυτή κατέρρευσε.Όλα αυτά ήταν το σχέδιο του Τραμπ, για την εξάλειψη της επιρροής του Κ.Κ.Κ. σε όλο τον κόσμο και στην Κίνα. 

 -Ο Τραμπ παραμένει σταθερά στον έλεγχο του τι είναι σημαντικό, καθώς και των Περιουσιακών  Στοιχείων. 

Προκειμένου ο Τραμπ να επιστρέψει δημόσια,στη θέση που κέρδισε,η αλυσίδα "εφοδιασμού και πόρων",αυτό σημαίνει τα κύρια ΜΜΕ πρέπει να αφαιρεθούν για να διευκολυνθεί το όλο θέμα. Εξ'ου και όλο αυτό έχει σχεδιαστεί από καιρό και θα "Συμβεί" στην ώρα του.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Τραμπ (POTUS 45) βρίσκεται στη Φλόριντα για την ώρα, βάζοντας τις τελευταίες πινελιές. 

-Η Γήϊνη Συμμαχία,η πλήρης αποκάλυψη της μελλοντικής πορείας της ανθρωπότητας.

Καθώς οι προβλεπόμενες "Μέρες του Σκότους" εγκαθίστανται προσωρινά στην Αμερική και την παγκόσμια σκηνή, μια μεγάλη προσπάθεια πραγματοποιείται πίσω από τα παρασκήνια για τη Μελλοντική Κατεύθυνση της Ανθρωπότητας, καθώς πολλές Ομάδες και Ηγέτες των Λευκών Καπέλων (White Hats), ανατρέπουν κρυφά τις επιχειρήσεις του Deep State. 

Μεταξύ αυτών των ομάδων είναι η Γήϊνη Συμμαχία (Earth Alliance), μια χαλαρή ένωση Στρατιωτικών

EARTH ALLIANCE

και Πολιτικών Λευκών  Καπέλων, από μεγάλες χώρες που μάχονται το Deep State, για την έκταση και το ρυθμό απελευθέρωσης προηγμένων τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται σε μυστικά διαστημικά προγράμματα, για να αποκαλύψουν τελικά την αλήθεια για την εξωγήϊνη ζωή. 

Πολύ πρόσφατα,τα "Λευκά Καπέλα" κέρδισαν ένα καθοριστικό πλεονέκτημα λόγω της εκτεταμένης δημόσιας έκθεσης των σχεδίων του Deep State να σχεδιάσουν κοινωνικά ένα Great Reset, μέσω συστημικών εκλογικών παρεμβάσεων, μιας σταδιακής πανδημίας, της λογοκρισίας των κοινωνικών μέσων και της παγκόσμιας καταστολής των πολιτικών ελευθεριών. 

Η αποτυχία των σχεδίων του Deep State θα έχει σημαντικές συνέπειες για τα κατασταλτικά πολιτικά συστήματα των χωρών-πελατών,όπως η Κίνα,το Ιράν και η Βόρεια Κορέα, οι οποίες διεισδύθηκαν πριν από δεκαετίες από το Deep State και χειραγωγούνται. 

-Οι βασικοί πολιτικοί ηγέτες της Γήινης Συμμαχίας (Earth Alliance), περιλαμβάνουν: 


Τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει ξεκινήσει τη διαδικασία απελευθέρωσης προηγμένων τεχνολογιών αεροδιαστημικής, μέσω της δημιουργίας της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ. 

Ο Ρώσος Βλαντιμίρ Πούτιν,ο οποίος επέτρεψε την απελευθέρωση πολλών πρωτοποριακών τεχνολογιών και απογοητεύει εντελώς το Deep State να υποκινήσει έναν άλλο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Ο Πρόεδρος Ξι Τζινπίνγκ της Κίνας,ο οποίος έχει πολεμήσει την άθλια επιρροή του προκατόχου


του,Ζιάν Ζεμίν,ο οποίος εξακολουθεί να ελέγχει πολλά έργα προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται, για την καταστολή του κινεζικού πληθυσμού. 

Τέλος,ο Ινδός Πρόεδρος Ναρέντα Μόντι,εργάστηκε ακούραστα για να αναδείξει στο κοινό την τεχνολογία αντιβαρύτητας που χρησιμοποιείται στο διαστημικό πρόγραμμα της αρχαίας Ινδίας. 

Αυτοί οι βασικοί ηγέτες, μαζί με πολλούς άλλους, συνεργάστηκαν κρυφά για να επιφέρουν το θάνατο του Deep State,τόσο στις αντίστοιχες χώρες τους όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Βοηθήθηκαν από μια Θετική Ομάδα Εξωγήινων της "Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας των Έψιλων της Ανδρομέδας" (Γνωστή και ως Συνομοσπονδία  Πλανητών),η οποία εργάζεται εδώ και δεκαετίες για να αυξήσει την Ανθρώπινη Συνείδηση. 


Η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία συνεργάζεται επίσης σταθερά με βασικούς παίκτες όπως η οικογένεια Τραμπ, για γενιές, για να προωθήσει και να διασφαλίσει το βέλτιστο χρονοδιάγραμμα, και να επιφέρει μια "Μεγάλη Αφύπνιση και μια Παγκόσμια Επανάσταση", που θα οδηγήσει στην ανάδειξη της ανθρωπότητας, ως πλήρες μέλος της Γαλαξιακής κοινότητας

-Σε συνέχεια προηγούμενων αναρτήσεων:

Με την εφαρμογή του Νόμου GESARA, οι Άνθρωποι της Γης επανακτούν όλα τα δικαιώματα τους, και παύουν να αποτελούν... "Αχυρανθρώπους"!

GESARA

Τα Πιστοποιητικά Γέννησης Αχυρανθρώπων καταργούνται,οι Τραπεζικοί λογαριασνοί Αχυρανθρώπων καταργούνται επίσης, καθώς και οι Χρηματιστηριακές Συναλλαγές παγκοσμίως.

Κατά συνέπεια, τερματίζεται η δημιουργία παράνομων εσόδων μέσω των Διεθνών Χρηματιστηρίων, από την εκμετάλλευση των πιστοποιητικών των Αχυρανθρώπων και των αριθμών κοινωνικών ασφαλίσεων των πολιτών για λογαριασμό των "Αιμοβόρων Κρατών, του Στέμματος και του Βατικανού".

Η αναφορά σε Πιστοποιητικά Γέννησης Αχυρανθρώπων αφορά "τον κάθε ένα από εμάς" και αναφορά σε "Αιμοβόρα Κράτη",ανεξαίρετα τα Κράτη μαζί φυσικά και την "Ελλάδα" μας.

Κάποιοι τραπεζικοί λογαριασμοί "Strawman-Αχυρανθρώπων",παρουσιάζουν εκατομμύρια..! Εννοείται πως αυτά επιστρέφονται πίσω στην Ανθρωπότητα,στους "Νόμιμους Δικαιούχους"!

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, επιστρέφονται και οι περιουσίες (κινητές και ακίνητες), των εγκληματιών που κατάσχονται ανά τον κόσμο ... δια Νόμου Donald Trump!

-Ειδήσεις

*Το Βατικανό πλήρωσε το Dominion με χρήματα της Κομουνιστικής Κίνας!

*Η Χαζαρική Μαφία-Cabal,ήταν πολύχρωμη και ποικιλόμορφη..!

XΡΥΣΟΣ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

*Η "Σκούπα Καθαρισμού" του Παγκόσμιου Μασονικού Βάλτου είχε κάνει "Γενική Εκκαθάριση" στο Βατικανό,μεταξύ Μαρτίου-Απριλίου του 2020. 

*Πέρα από το "Έμψυχο Υλικό",έγινε εκκαθάριση υπογείων,ταμείων και δήμευση όλης της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Βατικανού.

*Παρόλα αυτά,σύμφωνα με την Ιταλική Κυβέρνηση,το κόστος της επιχείρησης "Dominion" (Νοθεία Εκλογών) ΗΠΑ, πληρώθηκε από το Βατικανό,με χρήματα φυσικά των συντρόφων του Κομουνιστικού Κόματος Κίνας (Κ.Κ.Κ)

-Πρόεδρος Ντοναλντ Τραμπ:"Δεν κάνω τίποτα για την Πολιτική! Κάνω αυτό που είναι το Σωστό! Γιατί η Ζωή των Παιδιών έχει Αξία"!

Προκάλεσαν τον Trump να βάλει υποψηφιότητα και έβαλε.

Προκάλεσαν τον Trump να κερδίσει και κέρδισε.

Προκάλεσαν τον Trump να τους συλλάβει και τους συνέλαβε! 

Να προσέχετε ποιόν προκαλείτε!


Ο Πρόεδρος Trump, με την συνεργασία της Συμμαχίας των ηγετών 17 κρατών, συνέλαβε εκατομμύρια εγκληματιών από όλο τον κόσμο, μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας απελευθέρωσης του Πλανήτη Γη, από τα πλοκάμια της Χαζαρικής Μαφίας-Cabal! 

Έγιναν ήδη αμέτρητα Στρατιωτικά Δικαστήρια, αποδόθηκαν ευθύνες, έγιναν εκτελέσεις και κατασχέσεις περιουσιών.

Ο καθαρισμός του Βάλτου συνεχίζεται, και τα Στρατοδικεία, επίσης!

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτό που έρχεται! Είναι Αναπόφευκτο και Σαρωτικό!

Οι λογαριασμοί πληρώνονται στο ακέραιο!

Δεν γίνονται εκπτώσεις σε κανέναν!

Ειδικά σε περιπτώσεις εγκλημάτων κατά των Παιδιών, η Δικαιοσύνη είναι αμείλικτη!

-Τους τελευταίους μήνες οι βάσεις που έχει στήσει ο εχθρός είναι χιλιάδες στον πλανήτη μας.Αποστάτες και ερπετά χάνουν κατά κράτος και βλέπουν τις χιλιάδες βάσεις τους με τις οποίες μας ήλεγχαν και μας χτυπούσαν,να πέφτουν η μία μετά την άλλη.


Μάλιστα απόδειξη ότι είναι πλέον σε πανικό.Φαίνεται από το γεγονός ότι ενώ μέχρι τώρα ενεργοποιούσαν και μας χτυπούσαν μόνο ερπετικές βάσεις,αυτή την εποχή έχουν μπεί στην μάχη και οι αποστάτες με τις δικές τους βάσεις.Ομως οι δικοί μας είναι ένα βήμα μπροστά πλέον και έχουν την τεχνολογία να ανακαλύπτουν τέτοιες βάσεις.

Μέχρι τώρα έχουν καταστρέψει οι δικοί μας πάνω από 4.000 βάσεις ερπετών και αποστατών σε όλη την Γη.Οι αποστολές είναι πλέον καθημερινές και εξολοθρευτικές.Μάλιστα σ'αυτές τις αποστολές παίρνουν μέρος και ανθρώπινες "ακτίνες",άλλες συνηδειτά και άλλες ασυνείδητα,προετοιμαζόμενες για το επερχόμενο γεγονός από άνωθεν.

-Η Babylon έπεσε και τώρα πέφτουν τα παιδιά της!!!

* Η ομοσπονδιακή τράπεζα της Cabal έπεσε.

* Η Βρετανική Μοναρχία έπεσε.

* Ο Μαύρος Κύριος της Ρώμης έπεσε(ο Μαύρος Πάπας).

* Το Χόλιγουντ έπεσε.

* Το Βατικανό έπεσε.

ΟΙΚΟΓΕΝ.ROTHSHILD

* Τα σκοτεινά μέλη της οικογένειας Rothschild έχουν πέσει.

* Τα βασικά της Cabal καταστρέφονται σε όλο τον κόσμο.

* Παιδιά και γυναίκες σώζονται σε όλο τον κόσμο.

* H Oμάδα "Orion 5" με 50 Συμμαχικές χώρες έπληξε ανελέητα το εμπόριο ναρκωτικών.

* Οι σκλάβοι σε υπόγεια τούνελ απελευθερώνονται σε όλο τον κόσμο.

* Το ξέπλυμα χρημάτων έχει αποφευχθεί.

* Η απελευθέρωση των χωρών της Cabal,όπως και της Σερβίας πρόσφατα, είναι γεγονός.

* Κόβουν το κεφάλι του δράκου και δουλεύει μόνο με την ουρά.

* Αυτοκρατορίες και ισχυρά ονόματα έχουν γκρεμιστεί,η ανθρωπότητα δεν αναγνωρίζει πλέον ή σέβεται τους πολιτικούς που καταπιέζουν τις μάζες σε όλο τον κόσμο.

* Τα στοιχεία για το τι έχουν κάνει έρχονται στο φως με ιλιγγιώδεις ταχύτητες.

* Καταρρίπτοντας την πλουτοκρατία και κτίζοντας τη δημοκρατία.

*Η τελευταία μάχη κατά του σκότους ξεκίνησε για το συνολικό έτος της.

*Καλώς ήρθατε στην "Εδρα του Φωτός"και στην αγκαλιά του νόμου GESARA.

*Νέο θεραπευτικό Διαδίκτυο σύντομα θα είναι έτοιμο.Oι θεραπευτικές κλίνες γίνονται με μεγάλη ταχύτητα για να καλύψουν όλες τις χώρες.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ -ΤΕSLA

*Οι πύργοι του Nicolas Tesla φτιάχνονται για δωρεάν ενέργεια,

*Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν ότι όλα είναι φυσιολογικά και πως θα επιστρέψουν στην κανονικότητα, στην τρισδιάστατη ομαλότητα της δουλείας.

*Ένας λαμπρός νέος κόσμος μας περιμένει και για πρώτη φορά θα είμαστε άνθρωποι και όχι ρομπότ ελεγχόμενα από απόσταση.

-Επίκειται να ξεκινήσει η εφαρμογή του Νόμου GESARA-NESARA και η εφαρμογή θα πάρει "κάποιο καιρό" και θα πάμε σε άλλη μορφή διοίκηση των κρατών.Έχουν ήδη κρεμαστεί  

τα νέα νομίσματα πάνω σε κωδικούς όλων των τραπεζικών ιδρυμάτων κάθε κράτους ξεχωριστά για την άμεση εφαρμογή της κατανομής των χρημάτων στα έθνη και στους λαούς.

Ολα είναι έτοιμα και έπεται συνέχεια!!!

Να είμαστε όλοι καλά και ξεκινάει ο χορός των ανθρώπων σε βάρους των υπολοίπων "ερπετών".Θα γίνονται τα γεγονότα ζωντανά πλέον γιατί "τώρα έτσι πρέπει".

Τα νέα που έρχονται είναι καταιγιστικά και απίστευτα !!!


Μάρτιος 2021 

------------------------------

-Για χιλιάδες χρόνια, ανταγωνιζόμενες ξένες σκοτεινές ομάδες εξωγήινων  έχουν αγωνιστεί για τον έλεγχο της ανθρωπότητας.Η αυτοκρατορία των ερπετών ενάντια στη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία,δηλαδή φωτεινά όντα,Αγγελοι!!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΗΠΑ
ΤΟΜΑΣ ΤΖΕΦΕΡΣΟΝ

Εχουν γίνει πολλοί πόλεμοι για την Γη,αλλά ας δούμε τα πιό σύγχρονα από το 1776.

Η γέννηση της Αμερικής και ο μυστηριώδης ξένος.Το 1776, η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία παρενέβη.Έστειλαν έναν εκπρόσωπο για να απευθυνθούν στα συζητούμενα μέλη του Continental Congress. Αυτός ο μυστηριώδης ξένος επαίνεσε με πάθος την ελευθερία από τον τυραννικό κανόνα και επέμεινε στην υπογραφή της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τόμας Τζέφερσον.

Στην σημερινή εποχή η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία συνεργάζεται κρυφά με την οικογένεια Trump για δεκαετίες.Τη δεκαετία του 1980,ο Τζον Τραμπ αποκάλυψε αρκετά προηγμένα τεχνολογικά μυστικά στον ανιψιό του Ντόναλντ.Το 2015,ο Ντόναλντ Τραμπ ήρθε σε επαφή με μια ομάδα στρατιωτικών πληροφοριών για να τρέξει για το καλό της χώρας.

Τεχνολογία ψυχρής σύντηξης,απεριόριστη ενέργεια σε κάθε σπίτι.Πλήρης αποχαρακτηρισμός.Η μυστική τεχνολογία ήταν βασικός στόχος της διοίκησης Τραμπ.

Τα UFO ζήτησαν να μην δημοσιεύσουν το γεγονός ότι είναι εδώ,γιατί η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμα έτοιμη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν έτοιμος να δημοσιεύσει,αλλά η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία του είπε:"Περιμένετε να ηρεμήσουν οι άνθρωποι πρώτα. Δεν θέλουν να ξεκινήσουν μαζική υστερία.Πρώτα


θέλουν να μας κάνουν λογικούς και κατανοητούς.Περιμένουν την ανθρωπότητα να εξελιχθεί και να φτάσει σε ένα επίπεδο, να καταλάβουν τι είναι ο χώρος και τι είναι τα διαστημόπλοια".  

Ο Τραμπ ήθελε να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τη Ρωσία, για να ανακοινώσει την πλήρη αποκήρυξη.Γιατί; Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν συνεργάζεται με ανθρωποειδή που αποτελούν μέρος της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας.Ο Πρόεδρος Πούτιν βοήθησε τους Ρώσους να μάθουν για τους φωτεινούς εξωγήινους που ζουν ανάμεσά μας. 

Όπως και με τον Τραμπ,τα βαθιά ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης έχουν μιλήσει σκληρά εναντίον του Πούτιν και δαιμονοποίησαν τις προσπάθειες για πάντα.  

-Σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας,Λευκά Καπέλα και η απελευθέρωση της Γης.

ΝΑΡΕΝΤΑ ΜΟΝΤΙ
Ο Ντόναλντ Τραμπ,ο Βλαντιμίρ Πούτιν,ο Ξι Τζίνπινγκ(Κίνα),ο Νάρεντα Μόντι(Ινδία) είναι μέρος της Γηϊνής Συμμαχίας.Η Γήϊνη Συμμαχία θέλει να αποχαρακτηρίσει την καταπιεσμένη τεχνολογία και να απελευθερώσει την ανθρωπότητα από τον χιλιετή έλεγχο των αρνητικών δυνάμεων.Το βαθύ κράτος
προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεκινήσει μεγάλους πολέμους μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας,της Ινδίας και της Κίνας για τον τερματισμό της συνεργασίας. 

Αν και οι ηγέτες της Γήινης Συμμαχίας είναι το αντικείμενο συκοφαντίας και ψέματα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του βαθιού κράτους,κάθε ηγέτης αγαπάται και σέβεται από την πλειοψηφία.  

Η αλήθεια δεν μπορεί να σταματήσει.Η ερχόμενη απελευθέρωση της Γης είναι εξασφαλισμένη.

-Ανακαλύφθηκαν πρόσφατα τούνελ του Βατικανού και βρέθηκε περισσότερος χρυσός απ'ότι μπορεί να φαντασθεί άνθρωπος.

Ξεκινώντας από το Βατικανό και πολύ βαθιά στο υπέδαφος,υπάρχει μία υπόγεια σήραγγα η οποία είναι σχεδόν σε ευθεία γραμμή σύνδεσης με την Ιερουσαλήμ.

Η πραγματική απόσταση με το αεροπλάνο είναι 1433 μίλλια,δηλαδή 2306 χλμ.Το τούνελ περνάει κάτω

ΤΟΥΝΕΛ  ΒΑΤΙΚΑΝΟ
ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ

από την θάλασσα και πολύ βαθιά κάτω από τον βυθό.Ξεκινώντας από το Βατικανό και στα πρώτα μίλια,βρέθηκε μιά τεράστια ποσότητα χρυσού απλωμένη σε ντάνες μεγάλου ύψους,η μία επάνω από την άλλη σε μήκος 160 χιλιομέτρων.

Εκτός από τον χρυσό,βρέθηκαν και πολλά χειρόγραφα κείμενα,αρχαία βιβλία και πάπυροι!Πολλά απ'αυτά είναι κείμενα των προγόνων μας που εκλάπησαν από εμάς και φυλλάσσονταν εκεί για ιδιοτελούς σκοπούς των κατακτητων μας,κρύβοντας από την ανθρωπότητα αλήθειες.

Για τα παραπάνω έγινε πριν λίγο χρόνο η επιχείρηση από Αμερικανούς και Ρώσους κυρίως.Μάλιστα σκότωσαν πολλά ερπετά εκεί μέσα κάτω από το Βατικανό.

Αυτός ο πλούτος μεταφέρθηκε στο Φορτ Νοξ(θησαυροφυλάκιο των ΗΠΑ)με 650 μεταφορικά αεροπλάνα,αμερικανικά,ρωσικά,μαζί με κάποια Ινδικά.

-Πέρα όμως από τον χρυσό που βρέθηκε στις στοές του Βατικανού, και υπολογίσθηκε στα 34 τετράκις εκατομμύρια δολλάρια,υπήρχαν τεράστιες ποσότητες χρυσού που βρέθηκαν στο παλάτι του Μπάκινχαμ!Πότε ξεκίνησαν οι επιχειρήσεις εκεί και βρήκαν τον χρυσό; Τότε που εξαφανίστηκε η βασίλισσα Ελισάβετ και έκλεισε το παλάτι και εξετελέσθηκε με την οικογένεια της.Ουσιαστικά σφραγίστηκε και ο χρυσός αυτός κατέληξε στο θησαυροφυλάκιο των ΗΠΑ στο Φορτ Νοξ!!

ΧΡΥΣΟΣ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

Πλέον υπάρχει εκεί τόσος χρυσός αρκετός για να χρησιμοποιηθεί ως εγγύηση των νομισμάτων όλων των κρατών,όταν αλλάξει το σύστημα και μεταβούμε στο QFS.

Hδη μετακινούμαστε προς έναν καλύτερο κόσμο.Ολα όμως για να ολοκληρωθούν και να μπορέσουμε εμείς να τα βιώσουμε ,θα πρέπει να εξοντωθεί εντελώς η Cabal και τα υπόλοιπα τσιράκια της,τα οποία κρατάει και ελέγχει,έχοντας τους ποτίσει με αγάπη για τον πλούτο και την εξουσία...πολκιτικοί,νομικοί,δημοσιογράφοι,γιατροί,κλπ.

Τώρα το πως βρέθηκε τόσος χρυσός εκεί,από που μαζεύτηκε και πόσες χιλιάδες χρόνια χρειάστηκαν για να μαζευτεί,αυτό είναι σίγουρο ότι θα το μάθουμε.

-Ας θυμηθούμε που κτύπησε πιό έντονα απ'όλη την ανθρωπότητα ο κορωνοϊός;Στην Βόρεια Ιταλία που είχαν την βάση τους εκεί οι 13 οικογένειες που ήλεχθαν τον κόσμο και είχαν γραμμή αίματος από την Βαβυλωνία!!Στη βόρεια Ιταλία ποιό ήταν το άνδρο αυτών των οικογενειών;Το Βατικανο!!! Πρόσφατα

ΚΟΡΩΝΙΟΣ Β.ΙΤΑΛΙΑ

οι 13 οικογένειες εκτελέστηκαν αλλά ακόμη όλη η περιοχή ερπετοκρατείται...ούτε μπορούμε να φανταστούμε τι γίνεται με τους απογόνους τους!!!

Καταλάβατε γιατί είχαμε πρόσφατα τόσα θύματα,ειδικά στην Βόρεια Ιταλία;Καταλάβατε που ανήκαν τα θύματα;Καταλάβατε και γιατί χρησιμοποιήθηκε ο Ιός από τις Φωτεινές Δυνάμεις για να κρατήσει εκεί τον κόσμο μέσα και να συλληφθούν έτσι μεγάλα κεφάλια;


-Ισραηλινά αεροπλάνα βαμμένα με τα χρώματα της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ ήταν αυτά που βομβάρδισαν στις 2/3/21 στόχους στη Συρία κοντά στα συρο-ιρακινά σύνορα. Στόχος των Ισραηλινών ήταν η εμπλοκή εκ νέου των ΗΠΑ στην μεσανατολική διένεξη, με απώτερο σκοπό την πρόκληση πολέμου στην Μ. Ανατολή.Πίσω απ'όλα αυτά ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου ο οποίος είναι των σκοτεινών δυνάμεων.

-Τυχαίο εκεί που βρίσκεται το επίκεντρο του σεισμού στις 3/3/21 στον Τύρναβο όπου βρίσκεται το Στρατηγείο του ΝΑΤΟ.Υπάρχει υπόγεια πόλη από κάτω και έχει και αεροδρόμιο.Εκεί εκπαιδεύονται μισθοφόροι διαφόρων Νατοϊκών στρατών για διαδηλώσεις.Πέρυσι υπήρχε διοικητής Τούρκος.Τυχαία

ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΝΑΤΟ 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ

(?) Δίπλα υπάρχει το μεγαλύτερο κιτ με λάθρομετανάστες 17.000.Ολα τυχαία γίνανε; 6,3 Ριχτερ(R) με επίκεντρο 21 χλμ ΝΝΔ της Ελασσόνας και 14 χλμ ΒΒΔ της Λάρισας.Τα ΜΜΕ είπαν 5,9R για να εξυπηρετήσουν την κυβέρνηση να μην δώσει χρήματα στους παθόντες.Απο 6R και μετά,το κράτος πρέπει να αποζημιώση τους σεισμόπλεικτους!

-Υπόγειες σήραγγες στην Ελλάδα.

Κάτω από ολόκληρο τον πλανήτη υπάρχει μια άλλη πραγματικότητα. Οι κουκκίδες στους χάρτες της Ελλάδας δείχνουν τις θέσεις όπου υπήρχαν υπόγειες εγκαταστάσεις και οι οποίες έχουν καταστραφεί με εκρηκτικά, για αυτό και οι "σεισμοί" όπως τους βιώσαμε.

Η υπόγειες εγκαταστάσεις στην Λάρισα του ΝΑΤΟ,ήταν σημαντικό να καταστραφούν διότι από εκεί γινόταν σοβαρή διακίνηση παιδιών, χρυσού και άλλων προϊόντων προς Ιταλία,γενικότερα στην

ΛΑΡΙΣΑ-ΝΑΤΟ

Ευρώπη και στην Μέση Ανατολή.

Η τακτική που ακολούθησε ο στρατός των ΗΠΑ για να καταλάβει αυτές τις εγκαταστάσεις ήταν:

* Να στείλουν μέσα στις σήραγγες ρομπότ για αναγνώριση.

* Να απελευθερώσουν παιδιά,άλλους ανθρώπους,και να βγάλουν ότι ήταν σημαντικό στην επιφάνεια.

* Να κάνουν την απαραίτητη εκκαθάριση.

*Να τοποθετήσουν τα εκρηκτικά για να καταστρέψουν τις σήραγγες.

Προτού φθάσουν στις κεντρικές εγκαταστάσεις κατέστρεφαν τις περιφερειακές σήραγγες που κατέληγαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις και που θα μπορούσαν να τις χρησιμοποιήσουν ως έξοδο διαφυγής.

Το ΝΑΤΟ είχε ανοίξει το 1999 σήραγγες για επιχειρησιακούς λόγους και μεγάλο υπόγειο αεροδρόμιο από τό Κουτσόχερο έως την Λάρισα την μεγαλύτερη Νατοϊκή βάση στα Βαλκάνια.Τώρα έπρεπε να


καταστραφεί και αυτό για να μην αφήσει ίχνοι για τα παραπάνω που αναφέρθηκα.Ολα τα σημεία των "σεισμών" δείχνουν ευθυγραμμισμένα.

Η υπόγεια "πολιτεία", σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, είναι εμβαδού 11.000 τ.μ., με διαδρόμους ενός χιλιομέτρου και ανάπτυξη σε δύο επίπεδα, από 65 έως 95 μέτρα βάθος. Τό κόστος του υπόγειου διαδρόμου το ΓΕΑ αναφέρει ότι κόστισε 70 εκ. ευρώ (περίπου 24 δις δραχμές). Κατά το ΓΕΑ το κόστος καλύφθηκε ολόκληρο από το ΝΑΤΟ. Άλλη πηγή υποστηρίζει ότι μέρος  του χρηματοδοτήθηκε και από την Ελλάδα.

Υπ'όψη τις περισσότερες φορές διοικητής ήταν Τούρκος αξιωματικός όλων αυτών των εγκαταστάσεων. 

Το τελικό χτύπημα των υπογείων εγκαταστάσεων και του υπόγειου αεροδρομίου ήταν από Ολύμπιο σκάφος!

-Το ισχύον Διεθνές Δίκαιο προβλέπει στην περίπτωση απόπειρας γενοκτονίας, την θανατική ποινή.

Σύμφωνα με πηγές της MI6, του Πενταγώνου, της CIA, της Asian Secret Society και των Gnostic Illuminati, κάποιοι σημαίνοντες άνθρωποι που κατέχουν εξέχουσες θέσεις στην πολιτική και την κοινωνική ζωή, που ανήκουν σε γραμμές αίματος οικογενειών που δικτατορεύουν τον πλανήτη, έχουν τεθεί σε λίστα στόχων, επειδή προωθούν τους μαζικούς εμβολιασμούς με πειραματικά εμβόλια, που επιδρούν στη δομή και τη λειτουργία του DNA, στη βάση μιας αποδεδειγμένα δόλιας πανδημίας.

Πρόκειται για απόπειρα γενοκτονίας και αξίζουν με βάση το ισχύον Διεθνές Δίκαιο τη θανατική ποινή.

-Παγκοσμια γεγονότα προετοιμάζουν τον πλανήτη μας για την πλήρη αλλαγή!

Έκθεση για την Ηφαιστειακή Δραστηριότητα,για τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου 2021. 

Παρατηρώντας 52 ενεργά ή εκρηγνυόμενα ηφαίστεια σε όλο τον πλανήτη, τα πιο αξιοσημείωτα είναι τα: Taal, Fagradalsfjall, Veniaminof Volcanoes. 

52 ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ

Ημερήσια συμβάντα παγκοσμίως "παρέχουν επίγνωση" στην ανθρωπότητα και την προετοιμάζουν για τον πλανήτη μας, που αλλάζει.Και θα αλλάξει εντελώς!

Ζούμε πραγματικά σε συναρπαστικές και μερικές φορές τρομακτικές στιγμές, αλλά μην φοβάσθε καθόλου!Οι Κύκλοι που συμβαίνουν στον Πλανήτη μας πρέπει να τεκμηριωθούν για τις μελλοντικές γενιές!

https://m.youtube.com/watch?v=ClSCOxhRXd4

-12/3/21 Oλοι η Εlite είναι στο Guantanamo Bay.Οι δώδεκα οικογένειες που κυβερνούν τον κόσμο και που δίνουν εντολές στα πιόνια τους πολιτικούς μας είναι πλέον πίσω από τα κάγκελα.Και το πιό


σημαντικό είναι ότι ο στρατός θα ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό.Και για να το ανακοινώσει στρατός σημαίνει ότι έχει ήδη τελειώσει.

Πολλές από τις αρχαίες οικογένειες γραμμών αίματος προσπαθούν να διαπραγματευτούν τους όρους παράδοσης.Οι παλιές οικογένειες της Μαύρης Αριστοκρατίας είναι έτοιμες να παραδοθούν.Οι Ρότσιλντ και άλλες οικογένειες που κρύβονται στην Ελβετία και τη Νέα Ζηλανδία, διαπραγματεύονται επίσης την παράδοση τους.


-Οι Σιωνιστές βρίσκονται στα νεκρικά κρεβάτια τους,καθώς ο Harvey Weinstein καταδικάζεται σε 23 χρόνια φυλάκισης στη Νέα Υόρκη, ανοίγοντας το δρόμο για καταδίκες στο Λος Άντζελες.

Δεδομένου ότι ο πρίγκιπας Άντριου της Βρετανίας είναι αξιωματικός του ναυτικού,που βοήθησε τον Jeffrey Epstein αλλά αρνήθηκε να συνεργαστεί με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και η βασίλισσα

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

Ελισσαβετ κλειδώθηκε έξω από το κάστρο του Windsor.Οι βρετανοί πρίγκηπες μπορεί να παραδοθούν στον στρατό των Η.Π.Α., καθώς είναι και οι ίδιοι στρατιωτικοί.

Η Ιταλία προφανώς βρίσκεται υπό την στρατιωτική προστασία των ΗΠΑ ενώ η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα.

Το αντι-οικογενειακό, αντιχριστιανικό Χόλιγουντ είναι υπό επίθεση, καθώς τα θεματικά πάρκα και τα θέατρα της Disney κλείνονται και οι κινηματογραφικές παραγωγές σταματούν. 

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό, η Nicole Kidman επέστρεψε στην Αυστραλία και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θα συλληφθεί για τα εγκλήματά του με παιδιά.Η Nancy Pelosi πέθανε μέσα στις τελευταίες 24 ώρες. Ο κορωναοϊός πιθανότατα θα αναφέρεται ως η αιτία θανάτου όταν γίνει η δημόσια ανακοίνωση. 

Η εταιρεία Boeing τελεί.ωσε Όλα τα κέντρα της εξυπηρέτησης αεροσκαφών θα τεθούν εκτός λειτουργίας παγκοσμίως. Οι εγκαταστάσεις της συντήρησης θα κλείσουν παγκοσμίως. Οι πωλήσεις


αεροσκαφών έχουν ήδη σταματήσει. Οι μισθώσεις ακυρώθηκαν. Η Boeing θα συμπαρασύρει και την Lockheed-Martin. Έχουν τα πλοκάμια τους γύρω από τον πλανήτη. Αυτά όλα θα προκαλέσουν την κατάρρευση της Cabal.

Το πετρέλαιο μπορεί να μειωθεί στα $ 5 το βαρέλι,καθώς κανείς δεν το θέλει πια.Νέες τεχνολογίες είναι έτοιμες να κυκλοφορήσουν.

-Aνανεωμενος Κατάλογος Συλλήψεων και εκτελέσεων:

Ο ανανεωμένος κατάλογος Συλλήψεων και Εκτελέσεων βρίσκεται στον πιο κάτω.Αυτός περιλαμβάνει και άλλες σχετικές, επιπρόσθετες πληροφορίες.Όλες οι συλλήψεις γίνονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, από τους Πατριώτες και όχι από τις κατά τόπους Αρχές.

Σύμφωνα με τον κατάλογο οι συλληφθέντες:

*Κυριάκος Μητσοτάκης και ΠαναγιώτηςΠικραμένος.Περιμένουν δίκη.

Συνελήφθησαν και εκτελέστηκαν οι παρακάτω:

*Πρόεδρος Τουρκίας Recep Tayyip Erdoğan.

*Πρόεδρος Γαλλίας Emmanual Macron.

*Καγκελάριος Angela Merkel.

*George Soros. 

*Bill & Melinda Gates θα είχαν εκτελεστεί μέχρι τώρα,αλλά δεν υπήρχε καμία πληροφορία για αυτό.Λοιπόν υπάρχει ένας λόγος για αυτό. Ήταν ήδη νεκροί και τώρα υπάρχουν Σωσίες.Πληροφορίες

BIL & MELINDA GATES

ότι βρίσκονταν στην Ινδία το 2013, κάνοντας στα παιδιά εμβολιασμούς, και πολλά πέθαναν ή έμειναν παράλυτα εξαιτίας του εμβολίου.Τα άτομα που είχαν εμβολιάσει τα παιδιά τους και είχαν πεθάνει ή παραλύσει, τους συνέλαβαν και τους κρέμασαν και τους δύο ταυτόχρονα,τον Ιούλιο του 2013.Τα άτομα που είναι τώρα κατ' οίκον περιορισμό ή κυκλοφορούν δεν είναι αυτοί.Είναι οι Σωσίες.


-Παρακάτω:

▪︎ Όλες οι συλλήψεις αυτών των ανθρώπων έγιναν και γίνονται ήσυχα και αθόρυβα από τους Πατριώτες. 




▪︎ Εάν το άτομο καταδικαστεί για εμπορία παιδιών για σεξουαλική εκμετάλλευση ή για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας,θα εκτελεστεί. 

▪︎ Εάν καταδικαστούν για προδοσία θα εκτελεστούν. 

▪︎ Πριν από τη δίκη, εάν το άτομο έχει αποδείξεις-πληροφορίες για κάποιον άλλον,που να μπορούν να βοηθήσουν στη δίωξη αυτού του άλλου ατόμου, ή είναι πρόθυμος να βοηθήσει τον Τραμπ, και θέλει να συνεργαστεί και να κάνει κάποια πράγματα,ελπίζοντας πως ο Τραμπ πιθανόν να μετατρέψει μία ποινή εκτέλεσης σε ισόβια κάθειρξη.Τότε τους επιτρέπεται να το κάνουν εάν,φυσικά ,τα αποδεικτικά στοιχεία που κατέχουν έχουν κάποια αξία.

▪︎ Όλοι οι άνθρωποι που συνελήφθησαν ήταν προδότες ή συμμετείχαν σε Σατανικές Τελετές Λατρείας που αφορούσαν βασανιστήρια παιδιών,τα οποία μετά δολοφονούσαν ως θυσία. Στη συνέχεια έπιναν το αίμα τους,που περιέχει Ανδρενοχρώμιο. Αυτά ονομάζονται "εγκλήματα" κατά της Ανθρωπότητας και απαιτείται θάνατος. 

▪︎ Ο Τραμπ υπέγραψε Εκτελεστικό Διάταγμα ζητώντας τη "θανατική ποινή" για όσους εμπλέκονται σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή προδοσίας. Σύμφωνα με αυτό, οι ένοχοι περνούν κανονικά από δίκη στο δικαστήριο, και καταδικάζονται σε εκτέλεση.

▪︎ Ο Ομπάμα είπε:"Ακολούθησα μόνο Παραγγελίες-Οδηγίες". Ναι, αλλά ήταν οδηγίες που τον έκαναν

OMΠΑΜΑ

να διαπράξει προδοσία.Έκανε μια συμφωνία για συνεργασία και αφέθηκε για λίγο για να βοηθήσει τον Τραμπ, αλλά κάπου κατά μήκος της διαδρομής, παραβίασε τη συμφωνία περί συνεργασίας. Η υπόθεση του επανεξετάστηκε και ο ίδιος τέθηκε στη συνέχεια μπροστά σε μια ομάδα πυροδότησης και πυροβολήθηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού. 


▪︎ Ο Big Mike/Michelle(η δήθεν γυναίκα του Ομπάμα), εκτελέστηκε λίγο μετά. Ο Ομπάμα πρόδωσε τον Big Mike(δήθεν συζυγό του) για να πετύχει μια συμφωνία για τον εαυτό του.

 Η θανατηφόρα ένεση είναι ο προτιμώμενος τρόπος να πεθάνει κανείς.Απλά κοιμάστε και δεν

BIG MIKE MICHELLE
 OBAMA

ξυπνάτε.Είναι ανώδυνο και γαλήνιο.Ο Big Mike-Michelle, έκανε τη θανατηφόρα ένεση, και πρέπει να έκανε μια ομολογία βίντεο για αυτό.

▪︎ Όλοι όσοι συνελήφθησαν έκαναν μια ομολογία σε βίντεο,για να πάρουν μια συμφωνία,ακόμη κι αν είχε να κάνει μόνο με προτίμηση τους γιά θάνατο με θανατηφόρο ένεση, αντί πυροβολισμού ή απαγχονισμού. 

▪︎ Όποιος έχει εκτελεστεί έχει Σωσία ή Κλώνο. Αυτοί τοποθετούνται από τα Λευκά Καπέλα (White Hats),για να κάνουν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι είναι ακόμα ζωντανοί γύρω τριγύρω. 

▪︎ Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που "Δεν Είναι Ξύπνιοι",δεν θα θυμωθούν ή θα αναστατωθούν αρκετά για να ξεκινήσουν ταραχές ενάντια στην κυβέρνηση,για την εκτέλεση κάποιου που αγαπούσαν. Όπως πχ. η Madonna, ή άλλη διασημότητα. Ή να αναστατωθούν τόσο που να πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο. 

▪︎ Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν πολλοί δημοκράτες εκεί έξω που αγαπούν ακόμα τον Ομπάμα και την Michelle. 

▪︎ Η Michelle πρόσφατα ήταν στο PBS διαβάζοντας βιβλία στα παιδιά, και ο Ομπάμα εμφανίστηκε μαζί της σε μία συνεδρία.Αυτά είναι βίντεο που γίνονται με CGI,είναι ψεύτικα. Και οι δύο είναι νεκροί..

 ▪︎ Μερικοί  άνθρώποι θα καταλήξουν να οδηγηθούν στον Ψυχιατρικό  Θάλαμο. Δεν θα είναι σε θέση να δεχτούν ότι τους έχουν πει ψέματα σε όλη τους τη ζωή.

▪︎ Ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως των ΗΠΑ Pence,που έχετε δει στην τηλεόραση με τον Τραμπ, είναι

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΤΡΑΜΠ

Kλώνος.Ο πραγματικός Pence συνελήφθη πολύ καιρό πριν,μετά το πραξικόπημα,μαζί με τον Paul Ryan.


▪︎ Άτομα που βρίσκονται σε διά βίου φυλάκιση έχουν έρθει σε κάποια συμφωνία. Εάν αθετήσουν τους όρους της συμφωνίας τότε θα επανέλθει σε ισχύ η θανατική τους ποινή.

▪︎ Όλες οι ομολογίες που γίνονται καταγράφονται σε αναλογικό βίντεο. 

▪︎ Παρεμπιπτόντως, το GITMO (Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας στο Guantanamo Κούβας), είναι γεμάτο. 

▪︎ Μερικοί από τους ανθρώπους που συνελήφθησαν και είναι σε κατ 'οίκον περιορισμό ή στο GITMO, εξακολουθούν να βρίσκονται στο δικαστήριο και διαπραγματεύονται μια συμφωνία. 

▪︎ Υπάρχουν πολλοί που έχουν συλληφθεί που δεν βρίσκονται σε αυτήν τη λίστα επειδή δεν ήταν αρκετά διάσημοι. 

▪︎ Υπήρξαν χιλιάδες συλλήψεις.

▪︎ Δεν γνωρίζουμε ημερομηνίες συλλήψεων ή εκτελέσεων,επειδή δεν υπάρχουν αυτές τις πληροφορίες. 

▪︎ Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους κατηγορήθηκαν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.Κάποιοι κατηγορήθηκαν για προδοσία.Ορισμένοι κατηγορήθηκαν και για τα δύο.

▪︎ Ίσως ξέφυγε κάποιος διάσημος και να μην αναφέρεται στη λίστα, επειδή δεν επιβεβαιώθηκε τη στιγμή που έγινε η λίστα. 

▪︎ Όλοι οι Βασιλείς σε όλον τον κόσμο, έχουν καθαιρεθεί,συλληφθεί ή εκτελεστεί.

▪︎ Όλοι οι Πρωθυπουργοί και Πρόεδροι σε όλον τον κόσμο,έχουν παυθεί,συλληφθεί ή εκτελεστεί.

▪︎ Όλες οι ομολογίες που γίνονται καταγράφονται σε αναλογικό βίντεο. 

▪︎Εννοείται πως οι αναφορές του καταλόγου δυνατόν μέχρι σήμερα να έχουν αλλάξει. Άτομα που ήταν υπό σύλληψη πιθανόν να έχουν ήδη καταδικαστεί και εκτελεστεί, ή να είναι σε διά βίου φυλάκιση, μετά ίσως από κάποια συμφωνία.

Εγιναν χιλιάδες συλλήψεις σε όλο τον κόσμο.Παραπάνω είναι λίγα ονόματα μόνον!!

-Η Hillary Clinton (HRC) πέθανε την ημέρα που μίλησε στην εκδήλωση γιά την 9/11 και κατέρρευσε στο SUV της, όταν της είπαν ότι ήταν υπό σύλληψη.Την πήγαν εσπευσμένα στο σπίτι της κόρης της επειδή εκεί υπάρχει ιατρική εγκατάσταση γι 'αυτήν Ένας Κλώνος βγήκε μετά και είπε ότι ήταν

HILLARY CLINTON

εντάξει.Σε αυτήν την ιατρική εγκατάσταση στο σπίτι της Τσέλσι,η Hillary αναζωογονήθηκε με μία πολύ ενδιαφέρουσα τεχνολογία,χρησιμοποιώντας Αδρενόχρωμα και μετάγγιση αίματος μωρών.Μεταφέρθηκε στη Γροιλανδία και τοποθετήθηκε σε πάγο και διατηρείται ζωντανή σε κατάσταση φυτού.Της έγινε δικαστήριο και καταδικάστηκε σε θάνατο με κρεμάλα.Την επανέφεραν πίσω σε επίπεδο πλήρους συνείδησης και την κρέμασαν.Όλα αυτά είναι μαγνητοσκοπημένα σε αναλογικό βίντεο. 

-Υπήρχε μία παγκόσμια Μασονική Λέσχη τεραστίων διαστάσεων.Τώρα δεν υπάρχει ποιά!Τα πάντα έχουν τελειώση!

Τα Σατανικά μέλη της Μασονικής Χαζαρικής Μαφίας-Cabal,όχι μόνον ξεσκεπάστηκαν,αλλά


οδηγήθηκαν στην Δικαιοσύνη,"Ξόφλησαν Λογαριασμούς", και ήδη εκτελέσθησαν και αναχ΄ώρησαν από τον κόσμο τούτο! Δεν υπάρχουν!

Από την τεράστια αυτή Μασονική Λέσχη, παραμένουν ίσως ακόμα κάποια μέλη των "Κατωτέρω Στρωμάτων",τα οποία είναι απροστάτευτα και ζουν μέσα σε μεγάλο πανικό! Μετρούν μέρες,ίσως εβδομάδες! Δεν έχουν χώρο πια να κρυφτούν!Ξέρουν πως έφτασε το τέλος τους!Ηδη είναι ανύπαρκτες ουσιαστικά Μασονικές Κυβερνήσεις,που αντικαταστάθηκαν από την Συμμαχία εδώ και καιρό! Ήδη τα ΜΜΕ ακολουθούν καθαρά οδηγίες της Συμμαχίας για σκοπούς αφύπνισης.

-Αλήθεια,τι είναι αυτό που φοβάστε;O Covid-19 μήπως είναι ένας ιός με χαμηλότερα ποσοστά θνησιμότητας από την απλή γρίπη,που δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί,δεν έχει απομονωθεί..;Την ψευδο-πανδημία μήπως;

Ιός, Πανδημία, Εμβόλιο και Γελιοδέστατα Μέτρα ,δεν είναι παρά "Μοχλοί Πίεσης" της κοινωνίας, με μοναδικό σκοπό την "Μεγάλη Αφύπνιση"! 

Τα πάντα έχουν τελειώσει! Μένει σε εμάς να διεκδικήσουμε,να αγωνισθούμε για τα δικαιώματα μας!

-Αποκάλυψη: Καταρρέει ο μύθος του covid -19.Οι μυστικές υπηρεσίες της Δύσης στράφηκαν κατά των επικυρίαρχων.Οι κακές παρενέργειες των εμβολίων, λειτουργούν μόνο σε συνδυασμό με την ακτινοβολία 5G και εκεί όπου ίσχυε αυτό παρατηρήθηκε υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας. Όπου δεν


υπάρχουν πυλώνες εκπομπής 5G, το ποσοστό θνησιμότητας είναι το ίδιο ως ήταν πριν την εμφάνιση του covid 19.

Για να θυμηθείτε, η εμφάνιση του ιού έγινε ταυτόχρονα με την εγκατάσταση και την λειτουργία πυλώνων εκπομπής 5G. Εκεί όπου μόλις την σταμάτησαν, έπεσαν αμέσως και τα ποσοστά θνησιμότητας. 

Εκείνο που δεν περίμεναν οι επικυρίαρχοι, είναι το γεγονός ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Δύσης θα στραφούν εναντίον τους, από τις οποίες διαρρέουν οι πληροφορίες για τα σχέδια τους. 

-Να θυμάστε όλοι πολύ καλά αυτό το Όνομα Τζών Ρεημοντ.Είναι Στρατηγός ο Επικεφαλής του Διαστημικού Προγράμματος.Είναι αυτός που θα ρίξει τα πάντα και είναι δίπλα στον Πρόεδρο Τραμπ.

Η Cabal χρησιμοποιεί ολογραφική προηγμένη τεχνολογία που δεν έχουν καμία σχέση με τα

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΡΕΗΜΟΝΤ


ολογράμματα που γνωρίζουμε.Ο Στρατηγός Ρέημοντ θα ρίξει τα 7D και τα 11D ολογράμματα. Θυμηθείτε το Blue Beam Project και το σύστημα ODIN! Το 60 ετές σχεδιασμού για τις στρατιωτικές δράσεις θα εφαρμοστεί πλήρης και αυτό θα προκαλέσει ένα αναγκαστικό ξύπνημα. Πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για την θύελλα που έρχεται.Πρόκειται για την Παγκόσμια Επιχείρηση Ταχύτητας Δίνης.

-



-Στις 21/3/2021 έκλεισαν δύο χρόνια (από 21/3/19) από τότε που ανέλαβαν οι"θεοί".Στις 21/3/1821 ξεκίνησε πραγματικά η Ελληνική επανάσταση του 1821,με την πολιορκία και κατάληψη των Καλαβρύτων.

Διακόσια χρόνια μετά εμείς,την τελειώνουμε!!!

-Με την ορκομωσία του Ντόναλντ Τραμπ (έχει ορκιστεί κρυφτά για λόγους που αυτός ξέρει)ξεκίνησε η αποκάλυψη της αλήθειας και η τελική επίθεση στο σκότος σε παγκόσμια κλίμακα για διάλυση όλων των αποστατικών οργανισμών και κατάληψη των ΜΜΕ.Επίσης μπλοκάρισμα και επανεκκίση των Τραπεζών και συλλήψεις κυβερνήσεων και πολιτών.Φανερά πλέον για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.Η ελευθερία της ανθρωπότητας είναι η αρχή της πλανητικής αναγέννησης!

Απρίλιος 2021

------------------------

Πέμπτη 1 Aπριλίου 2021:Διακινουμένα παιδιά, πτώματα, όπλα βρέθηκαν σε πλοία που εμποδίζουν την διελευση στην διώρυγα του Σουέζ.

Πάνω από χίλια παιδιά και πτώματα που διακινήθηκαν,διασώθηκαν από εμπορευματοκιβώτια στη διώρυγα του Σουέζ από κομμντο του Αμερικανικού Ναυτικού. Πηγές ανέφεραν ότι,τα παιδιά


εξακολουθούσαν να διασώζονται και τα πτώματα ανακαλύφθηκαν στα 18.000+ εμπορευματοκιβώτια του πλοίου Evergreen.

Οι κομμάντο βρήκαν επίσης Όπλα Μαζικής Καταστροφής στο εξαώροφο ψηλό σκάφος,το οποίο πιστεύεται ότι προοριζόταν να ξεκινήσει πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Το αειθαλές φορτηγό σκάφος χαλάρωσε και μεταφέρθηκε στην πικρή λίμνη στην Αίγυπτο. Με εντολή του Αιγύπτιου Προέδρου, τα εμπορευματοκιβώτια απομακρύνθηκαν από το πλοίο και ερευνήθηκαν από τις Αμερικανικές Ναυτικές Σφραγίδες.

Το ιαπωνικό, ταϊβανέζικο πλοίο της Evergreen Corporation ήταν στην πραγματικότητα συνιδιοκτήτης της Walmart και του Ιδρύματος Clinton – γνωστό για το διεθνές κύκλωμα εμπορίας παιδιών. Τα παιδιά λέγεται ότι διατάχθηκαν από περιοδικά όπως το Wayfair από παιδόφιλους που πλήρωσαν πολλά χρήματα για ορισμένα κακοποιημένα παιδιά.

Νομίζεις ότι ήταν απλά μια θεωρία συνωμοσίας; Εδώ ήταν η μαρτυρία ενός γενναίου επιζώντα που ισχυρίστηκε ότι ως παιδί, ήταν δεμένη μέσα σε ένα από αυτά τα αειθαλή εμπορευματοκιβώτια εμπορίας ανθρώπων.

Ο επιζών της εμπορίας ανθρώπων αποκαλύπτει μυστικά αειθαλών εμπορευματοκιβωτίων αποστολής, CPS & More!

Το Evergreen θεωρήθηκε όχι μόνο για να φέρει τα διακινημένα παιδιά, αλλά όπλα της μαζικής καταστροφής. Πολλά άλλα πλοία που είχαν μπλοκαριστεί στη διώρυγα του Σουέζ την περασμένη εβδομάδα ανακαλύφθηκαν επίσης ότι μετέφεραν όπλα – τα οποία πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκαν για την έναρξη πολέμου στη Μέση Ανατολή. Γιατί? Τα όπλα επρόκειτο να δοθούν στους Μουσουλμάνους από τη Μοσάντ του Ισραήλ.  

Οι σωματέμποροι συλλήφθηκαν και τα καρτέλ διαλύθηκαν – χάνοντας κρίσιμο εισόδημα για τους


ιδιοκτήτες τους παγκοσμίως. Η επιχείρηση Deep State λέγεται ότι έχανε 400 εκατομμύρια δολάρια την ώρα ενώ τα πλοία είχαν κολλήσει για μια εβδομάδα - αυτό θα ωχριά σε σύγκριση με αυτό που υποβάλλονταν αυτά τα παιδιά.

Αειθαλή πλοία αντιμετώπιζαν προβλήματα σε λιμάνια σε όλο τον κόσμο. Γιατί, γιατί; Γιατί οι Ειδικές Δυνάμεις των Αμερικανικών Ναυτικών Σφραγίδων ήταν μαγικά στη σκηνή για να σώσουν τα παιδιά; Το πλοίο προσάραξε σκόπιμα; Φημολογείται ότι οι τρύπες στο λογισμικό της Microsoft επέτρεψαν σε κάποιον, ή σε αυτούς, να χακάρει το λογισμικό του πλοίου Evergreen, να αναλάβει το τιμόνι και να το τρέξει στην τράπεζα.


Μπορεί να μην μας δοθεί ποτέ όλη η ιστορία. Μέχρι στιγμής, ο Κάπτεν του πλοίου Evergreen στη διώρυγα του Σουέζ έχει αρνηθεί να συνεργαστεί. Γιατί να μην συνεργαστεί ο Κυβερνήτης ενός Πλοίου, εκτός αν υπάρχουν σημαντικοί λόγοι; Δεν θα παραδώσεις το μαύρο κουτί;

Γιατί ένα σκάφος(Ever Geen) αυτού του μεγέθους από την Ταϊβάν να απαριθμήσει τον πρώτο προορισμό του ως Ολλανδία; Γιατί το παρακάτω άρθρο ειδήσεων δεν αναφέρει το Άμστερνταμ; (Μόνο ολλανδικά) Πολλά σημαντικά σήματα και στοιχεία απελευθερώνονταν.Η Αίγυπτος θα μπορούσε να ζητήσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια από το πλοίο Ever Green.

Τηλεγράφημα Guido Fawkes την 1η Απριλίου: Το Ever Green έχει επιβιβαστεί από τις "σφραγίδες" του Αμερικανικού Ναυτικού και έχουν ανοίξει αρκετά εμπορευματοκιβώτια φορτίου με ζωντανά και νεκρά μέσα. Το σκάφος είναι στην Πικρή Λίμνη και το Ναυτικό εκτελεί διαδικασίες εκφόρτωσης. 

Υπ'όψη  βατραχάνθρωποι των ΗΠΑ και Ρωσίας  ήλεξαν τα πάντα στο πλοίο.Πολεμικά πλοία των ΗΠΑ είχαν φθάσει στην Ερυθρά θάλασσα  και επίσης  πολεμικά πλοία της Ρωσίας υπήρχαν  στην Μεσόγειο τα οποία πλησίασαν  στην Αίγυπτο.

Την προσάραξη του πλοίου την έκαναν οι Φωτεινές Δυνάμεις για να σώσουν τα παιδιά,κλπ.


 ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Οι φύλακες,στην επιφάνεια του πλανήτη και άνωθεν,έχουν γνώση και παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τα τεκταινόμενα από τους παιδόφιλους και τους σατανιστές, που νομίζουν πως αν επανακαταλάβουν την εξουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα συνεχίσουν να δυναστεύουν τον πλανήτη.

Ο Τραμπ δεν ήρθε να σώσει κανέναν.Ηρθε να αλλάξει,κατ'εντολή των Φωτεινών Δυνάμεων,μία ροή ελεγχώμενη από τα σκοτεινά κέντρα εδώ και 26.500 χρόνια!!

Ηρθε να βάλει ένα τέλος στην επικυριαρχία των σκοτεινών δυνάμεων και των εγκλημάτων τους επί του ανθρώπινου γένους!!

Γι'αυτό και δεν είναι μόνος του σε όλο αυτό!

Εχει μαζί του τεράστιες επίγειες και εξωγήινες δυνάμεις!!

Δεν ήρθε να σε σώσει φίλε μου!Το αν σωθείς είναι καθαρά και μόνο δικό σου θέμα!!

Ηρθε να προετοιμάσει το έδαφος για να σωθείς μόνο σου,αν το θελήσεις και αγωνιστείς γι'αυτό,κυρίως εσωτερικά !!!

9/4/21                                                                ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

                                                                             ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  εα


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

-Chryso Elenodorou

-Eliana Elefheriou

-Νίκος Καστανιάς

-Νικόλαος Αναξίμαντρος 

-Luk Duke 

-Georgios Moyratidhs

-Historical background 

-https://sinomosiologos.blogspot.com

-http://www.clearlook.unblog.fr

-https://www.linktr.ee

-https://www.cyprustimes.com

-www.diadrastika.com

-www.Defence-point.gr 

-https://exopolitics.org

-https://www.helioviewer.org

-https://ancientblog.net

-https://mymindfloga.blogspot.com

-https://diodotos-k-t.blogspot.com

-https://conspiracydailyupdate.com










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.