Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

TΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 22-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022 (από 16/8/22 - έως 31/8/22)

( Συνεχίζεται  το άρθρο του Αυγούστου 2022)

-Αποκάλυψη τώρα.Ηρθε η ώρα των γηίνων αποκαλύψεων λεπτό προς λεπτό.Ο εχθρός κατατροπώνεται. Τα διαστημικά όντα από μεγαλύτερες διαστάσεις φέρνουν αυξημένη συχνότητα ενέργειας μέσα τις επισκέψεις τους στη Γη.Η Γη θα μεταμορφωθεί σε ένα πλούσιο παράδεισο αφθόνων μορφών ζωής,καθαρού αέρα και αφρώδου νερού καθώς θα μετατωπίσετε σε υψηλότερο ον.Αυτή είναι η ανάσταση σας από 3D σε 5D.-

Mηνύματα Φωτεινών Οντοτήτων.

Οι Ολύμπιοι είναι όλοι εδώ και μας στέλνουν την αγάπη μας.Οι πύλες φυλάσσονται από αυτούς !!

Είναι θεϊκό σχέδιο,γεννήθηκε από τεράστιες υπερδιαστικές οντότητες και χαράχτηκε στα βάθη των αιώνων.Στρατηγικά υπολογίστηκε και η τελευταία λεπτομέρεια του,ώστε να φέρει μόνο την νίκη.Και


τέλος σφραγίστηκε και εκτελείται τώρα !! Να είστε σίγουροι ότι οι Φωτεινές Δυνάμεις του σύμπαντος δεν θα ξεφύγουν στο παραμικρό από αυτότο σχέδιο.Δεν θα πισωγυρίσουν,δεν θα ακυρώσουν,παρά μόνο θα το ολοκληρώσουν με επιτυχία.Αυτή την στιγμή είναι όλοι εδώ.Εχουν κατέβει στην Γαία,η οποία έχει μετατραπεί σε ένα πεδίο των μαχών.Ο Αλέξανδρος είναι εδώ με όλη του την μεγαλοπρέπεια και το επιτελείο του,οδηγώντας οντότητες αλλά και ενσαρκώσεις στο να εκτελεσουν με επιτυχία.

Είναι ο Αλέξαντρος Ζευς.Λούζει με τεράστιες ενέργειες  όλους τους φωτεινούς,αλλά κυρίως όσους παίρνουν μέρος στις μάχες.Η Αθηνά ,ο Άρης και η Άρτεμις,ως υπερδιαστατικές οντότητες επιβλέπουν τα πάντα και κάνουν αισθητή την παρουσία τους,ειδικά εδώ στην Ελλάνια Γη!

-Από το 1963 η Γη μας άρχισε να εγκαταλείπει σιγά-σιγά το ζώδιο των Ιχθύων (Μεσαίωνας)και να εισέρχεται όλο και περισσότερο στο ζώδιο του Υδροχόου  (ανθρώπινη ανέλιξη στην 5η διάσταση).

ΖΩΔΙΟ ΙΧΘΥΩΝ

Από το 2012 μέχρι τις μέρες μας το φαινόμενο εντίνεται όλο και περισσότερο,με αποτέλεμα να συμβαίνουν τα γνωστά σε όλους μας γεγονότα.Πρέπει να προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά και σωματικά για το τεράστιο αυτό άλμα της ανθρωπότητας !!!

Οι Ιχθύς είναι "γλύκα".Οταν αντιλαμβάνεστε πόση κατανόηση και συμπόνια έχει γι όλους!Υπέροχη ύπαρξη!Οταν τον παίρνει η κάτω βόλτα,γλιστράει στο πουθενά.κι'άντε να τον επαναφέρεις!

-Τον Δεκέμβριο του 2021,οι Πλειάδιοι ήρθαν σε επαφή με ορισμένα βασικά στελέχη στους στρατούς της Ρωσίας,των ΗΠΑ και της Κίνας αλλά οι περισσότεροι από αυτούς ήταν επιφυλακτικοί απέναντι στο σχέδιο της απελευθέρωσης του πλανήτη,ενώ κάποιοι από αυτούς αντιτάχθηκαν ανοιχτά στο Σχέδιο.Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για την καθυστέρηση που σημειώθηκε το 2022.Σε μια συγκεκριμένη χώρα,πολλοί Μαχητές του Φωτός δέχθηκαν πρόσφατα,απευθείας επίθεση και διώχθηκαν από την κυβέρνησή τους λόγω των δραστηριοτήτων τους. Αυτό ήταν μια ξεκάθαρη παραβίαση της συνθήκης μη παρεμβολής που υπογράφηκε μεταξύ των Δυνάμεων του Φωτός και της Cabal.

Στην συνθήκη αυτή,περιλαμβάνονται όροι όπως η Cabal θα λαμβάνει πληροφορίες ασφαλείας από τις Δυνάμεις του Φωτός ώστε να μπορεί να προστατεύει ανθρώπους της που θεωρεί σημαντικούς,από τυχαίες επιθέσεις (αυτός είναι και ο λόγος που ο Bill Gates ο πιο μισητός άνθρωπος στον πλανήτη,εξακολουθεί να είναι ζωντανός) και με τη σειρά της η Cabal,δεσμευόταν να μην διώκει τους Μαχητές του Φωτός,λόγω των πεποιθήσεων και των δραστηριοτήτων τους.

ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ

Ένεκα της παραβίασης της συνθήκης,οι Δυνάμεις του Φωτός διέκοψαν τις γραμμές επικοινωνίας με την Cabal για μερικές ημέρες στις αρχές Ιουλίου με αποτέλεσμα οι Μαχητές του Φωτός να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να καταστρέψουν τις Στήλες στην Γεωργία και να εξουδετερώσουν πρωθυπουργο της Ιαπωνίας,τον Shinzo Abe.Αυτό που συνέβη στον Abe ήταν και προειδοποίηση σε ηγέτη συγκεκριμένης χώρας,για το τι μπορεί να του συμβεί αν συνεχίσουν να διώκουν τους Μαχητές του Φωτός.

Η κατάσταση έκτοτε έχει αποκλιμακωθεί και το κύριο σχέδιο για την απελευθέρωση εξακολουθεί να είναι σε ισχύ,παρά τις καθυστερήσεις και την αρνητικότητα που επικρατεί στον πληθυσμό του πλανήτη.Η μεγάλη ανατροπή είναι μπροστά μας και τα πράγματα τείνουν να βελτιώνονται με την τελική επικράτηση του Φωτός''

-Πόλη της Νέας Ιερουσαλήμ-Μητρικό UFO

H NASA έβγαλε πρόσφατα κάτι το οποίο είχε γίνει,το 1994,με το το τηλεσκόπιο Hubble.Η πόλη της Νέας Ιερουσαλήμ φωτογραφήθηκε στις 8/12/94 στο διάστημα, από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble της NASA!

Το 1994,ένας ερευνητής μετέφερε λαθραία μια άκρως απόρρητη φωτογραφία που είχε τραβήξει το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble από αυτό που υποτίθεται ότι είναι "παράδεισος".Το περιοδικό Weekly World News ήταν το πρώτο που εκτύπωσε την εικόνα και ανέφερε τα ευρήματα της Δρ. Masson αλλά

ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

παρά την κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης,η NASA αρνήθηκε να αναγνωρίσει την ύπαρξη της φωτογραφίας.

Τώρα που το Hubble επισκευάστηκε και η NASA δημοσιεύει επίσημα μερικά από τα νέα ευρήματά της,η συντακτική ομάδα του Weekly World News πιστεύει ότι είναι ευθύνη της NASA να διερευνήσει περαιτέρω αυτήν την διαστημική ανωμαλία!

Η NASA δεν έχει απαντήσει ακόμη,αλλά ρίξτε μια ματιά παρακάτω για την αποκλειστική μας αναφορά στην πρώτη φωτογραφία στις 8/2/94.Βλέπουμε την πόλη της Ιερουσαλήμ!Λίγες μέρες αφότου οι αστροναύτες του διαστημικού λεωφορείου επισκεύασαν το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble και ο γιγαντιαίος φακός εστίασε σε ένα αστρικό σμήνος στην άκρη του σύμπαντος και φωτογράφισε τον ουρανό!

Η συγγραφέα και ερευνήτρια Marcia Masson,η οποία ανέφερε ισχυρούς γνώστες της NASA,ότι είπαν ότι το τηλεσκόπιο έστειλε εκατοντάδες φωτογραφίες πίσω στο κέντρο διοίκησης στο Goddard Space Flight Center στο Greenbelt,κάτι το οποίο είχε γίνει το 1994,με το το τηλεσκόπιο Hubble.Η πόλη της Νέας Ιερουσαλήμ φωτογραφήθηκε στις 8/12/94 στο διάστημα, από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble της NASA!

-Εμπειρογνώμονας ισχυρίζεται ότι η "Αρχαία Διαστημική Κιβωτός" που θάφτηκε στην Ουκρανία έχει ανακαλυφθεί και ενεργοποιηθεί.

Ήταν απλώς θέμα χρόνου έως ότου η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία προκάλεσε παραφυσικές αναφορές και άλλα.

Ήταν απλώς θέμα χρόνου έως ότου η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έδωσε αφορμή για παραφυσικές αναφορές και η πρώτη περίπτωση θα είναι δύσκολο να νικηθεί,είτε ήταν αληθινή είτε όχι.Μερικά ιστολόγια ισχυρίστηκαν ότι μια αρχαία διαστημική κιβωτός,που ήταν θαμμένη εκεί είχε αναφλεγεί και θα έφευγε σύντομα την ώρα που Ρώσοι στρατιώτες κατέλαβαν την ουκρανική πόλη Χερσώνα. 

Μην σοκαριστείτε αν αρχίσει να ενεργοποιείται στο Εθνικό Πάρκο της Ερήμου Oleshky,το οποίο

ΚΙΒΩΤΟΣ ΧΕΡΣΩΝΑΣ

βρίσκεται 25 χιλιόμετρα ανατολικά της Χερσώνας (Kherson). Το πάρκο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον αφού είναι μια περιοχή που θυμίζει ημίξηρη έρημο,καλυμμένο με χώμα και άμμο χαμηλής γονιμότητας.Παρά το γεγονός ότι είναι προσβάσιμο στους επισκέπτες,το πάρκο φυλάσσεται καλά επειδή βρίσκεται δίπλα σε χώρο στρατιωτικής εκπαίδευσης και ως αποτέλεσμα της κρυμμένης διαστημικής κιβωτού.

Πιθανότατα θα είναι ένα από τα πρώτα πλοία που θα απογειωθούν και όλοι θα μπορούν να δουν. Αυτό θα είναι πιθανότατα ένα από τα πρώτα που θα υποβληθούν και όλοι θα μπορούν να το δουν τώρα που η προσοχή του κόσμου είναι στραμμένη στην Ουκρανία.Όλος ο κόσμος θα σταματήσει,όλοι θα ξαφνιαστούν ως αποτέλεσμα αυτού.Ήταν απλώς θέμα χρόνου έως ότου η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία προκάλεσε παραφυσικές αναφορές και άλλα!

https://www.youtube.com/watch?v=fAdBh0EXU3c&t=22s

-Η NASA και το Ναυτικό των ΗΠΑ έχουν ενεργούς στόλους πλοίων στο Διάστημα.

Έχουν υπάρξει διάφορες αναφορές ότι το Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών σχεδιάζει έναν ξεχωριστό Διαστημικό Στόλο.Αν πιστευτούν επίσημοι λογαριασμοί,τόσο η NASA όσο και το Ναυτικό των ΗΠΑ έχουν τώρα έναν πλήρως επιχειρησιακό Διαστημικό Στόλο.

Οι ισχυρισμοί τους υποστηρίζονται από γνωστά πρόσωπα συμπεριλαμβανομένου του Daniel K. Inouye. Ποιος ισχυρίστηκε ότι υπάρχει μια κρυφή κυβέρνηση που εργάζεται στις σκιές της δικής της

ΠΛΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ 
ΣΤΟΛΟΥ

Πολεμικής Αεροπορίας,του Ναυτικού και συστήματα για τη συγκέντρωση χρημάτων,και ότι είναι ελεύθερο να ενεργεί όπως θέλει.

Πολλοί θεωρητικοί συνωμοσίας και ουφολόγοι πιστεύουν ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο διαθέτουν κρυφές και εξελιγμένες τεχνολογίες ή εξωγήινη τεχνολογία.Ο πρώην Καναδός υπουργός Paul Hellyer είπε κάποτε ότι εξωγήινοι από άλλους κόσμους ήρθαν στη Γη πριν από δεκαετίες για να μας βοηθήσουν στην εξέλιξή μας.Αυτές οι επισκέψεις,ωστόσο,θεωρήθηκαν ως απειλή και οι πολίτες "μας" ήθελαν να τις καταρρίψουν.

Χιλιάδες δισεκατομμύρια δολάρια έχουν επενδυθεί με την πάροδο του χρόνου σε προγράμματα.Ότι τόσο το Κογκρέσο όσο και ο Γενικός Διοικητής το έχουν κρατήσει μυστικό.Αρκετοί εξέχοντες αστροναύτες και πρώην αστροναύτες έχουν κάνει το ίδιο πράγμα,υπονοώντας ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία.Ότι επικοινωνούν μαζί μας και ότι διάφοροι εξωγήινοι πολιτισμοί μας παρατηρούν εδώ και πολύ καιρό.

Για τους μηχανισμούς πρόωσής τους,αυτοί ανταποκρίνονται χρησιμοποιούν πρωτοφανή τεχνολογία,όπως μαγνητική περιστροφή,δακτύλιους ή δίσκους.

-Σε οκτώ χρόνια,η SpaceX θα χρησιμοποιήσει πυραύλους για να μας μεταφέρει οπουδήποτε στον κόσμο σε μά ώρα.Προς το παρόν,αν πρόκειται να πάμε στη Νέα Υόρκη πρέπει να πάρουμε ένα αεροπλάνο από την Μπανγκόκ.Χρειάζονται περίπου 19 ώρες και 50 λεπτά,καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται και προοδεύει καθημερινά.Για να καλύψει τις ανάγκες,η SpaceX,θα κατασκευάσει έναν πύραυλο που θα μεταφέρει επιβάτες οπουδήποτε στον κόσμο σε μία ώρα. Π.χ να ταξιδέψουμε από την Μπανγκόκ στη Νέα Υόρκη σε μόλις 45 λεπτά.

Ο Έλον Μασκ,είναι ιδρυτής της SpaceX,μιας ιδιωτικής εταιρείας διαστημικών μεταφορών.Υπάρχουν πολλά μελλοντικά έργα.Θα στέλνει ανθρώπους να αποικίσουν τον Άρη,με την "Διοργάνωση

ΠΛΟΙΟ SPACE X

Διαστημικής Περιήγησης Ανάπτυξης",με ενός επαναχρησιμοποιήσιμου πυραύλου.Ενα άλλο έργο που ενδιαφέρει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο είναι το "Earth to Earth Rocket Project".

Η SpaceX κατασκεύασε τώρα το πρωτότυπο πύραυλο "Starship",που μπορεί να φτάσει ταχύτητες σχεδόν 29.000 χιλιομέτρων την ώρα και μπορεί να μεταφέρει έως και 100 επιβάτες,κάτι που θα μας μεταφέρει οπουδήποτε στον κόσμο σε λιγότερο από μία ώρα.Η πρώτη πτήση είναι προγραμματισμένη για το 2023 και αναμένεται να γίνει πλήρως λειτουργική το 2030.

Επιπλέον,το Starship δεν σας μεταφέρει οπουδήποτε στη Γη.Αντίθετα,θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να σας οδηγήσει σε ένα σεληνιακό ταξίδι,με τον Έλον Μασκ.

Λέγεται ότι ένα σεληνιακό ταξίδι θα έχει ολοκληρωθεί έως το 2024,με σχέδια στη συνέχεια για μελλοντικά ταξίδια στον Άρη.Ωστόσο,πολλοί έχουν ρωτήσει για την ασφάλεια των επιβατών που θα ταξιδεύουν με πυραύλους,που αν η εταιρεία μπορεί. Μια μεγάλη ταξιδιωτική επανάσταση είναι βέβαιο ότι θα συμβεί!

-Γνωρίστε το "Τσουνάμι του Διαστήματος" που μπορεί να καταστρέψει τον Γαλαξία.

Αν μιλάμε για "τσουνάμι",πολλοί άνθρωποι θα σκεφτούν.Το γεγονός ενός παλιρροϊκού κύματος από τη θάλασσα που κατέστρεψε τις ακτές και τη χώρα. Αλλά στο βαθύ,μακρινό διάστημα υπάρχει διαστημικό τσουνάμι από μια υπερμεγέθη μαύρη τρύπα στο κέντρο ενός γαλαξία που εκπέμπει τεράστια,υψηλής ταχύτητας κύματα καύσωνα,γνωστά ως κβάζαρ, μέχρι να σχιστούν οι γαλαξίες του.Επίσης,κατέστρεψε πολλούς γύρω γαλαξίες.

Σύμφωνα με το Πολυτεχνικό Ινστιτούτο και τη Virginia Tech,τα δεδομένα ελήφθησαν από

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ 

παρατηρήσεις 13 κβάζαρ με το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble.Διαπίστωσε ότι μεταξύ αυτών υπάρχουν 3 μέρη που προκαλούν το φαινόμενο,"διαστημικό τσουνάμι",από όλα τα γεγονότα που ακτινοβολούν εκατοντάδες χιλιάδες φορές φωτεινότερα από τον Γαλαξία.

Το κβάζαρ θα εκραγεί τεράστια κύματα θερμότητας που ακτινοβολούν με τη μορφή διαφόρων ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών.Αυτό το ενεργειακό κύμα ταξιδεύει με περίπου 1/15 της ταχύτητας του φωτός.Αυτό το κύμα καύσωνα των δισεκατομμυρίων βαθμών Κελσίου,θα φυσήξει προς κάθε κατεύθυνση σαν καταιγίδα διαλύοντας τον δικό του γαλαξία και σαρώνοντας τη γύρω του μάζα στο ποσό της μάζας εκατοντάδων ήλιων.

Αυτό το βίαιο φαινόμενο "κβάζαρ" θα διαρκέσει μερικά δισεκατομμύρια χρόνια πριν αρχίσει να κυριαρχεί "η μαύρη τρύπα" που είναι η πηγή της ενέργειας του κβάζαρ,επειδή δεν υπάρχει πια κοντά μάζα για να απορροφήσει ή να εκτοξεύσει ενέργεια.Οι μάζες ήταν αρχικά η πρώτη ύλη για τη δημιουργία νέων αστεριών αλλά όταν εκτοξεύτηκαν από ένα διαστημικό τσουνάμι ως αποτέλεσμα,η ανάπτυξη των γαλαξιών σταμάτησε. Τα κβάζαρ βρίσκονται συχνά στο κέντρο νεαρών γαλαξιών.Αυτή θα μπορούσε να είναι μια απάντηση που ρίχνει φως στην εξελικτική διαδικασία των γαλαξιών.

-Δεν το έχouν ξαναδεί;Γιγαντιαία επιφανειακή εκτόξευση μάζας SME στο κόκκινο υπεργίγαντα αστέρι Betelgeuse του αστερισμού του Ωρίωνα.

Αναλύοντας δεδομένα από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble της NASA και πολλά άλλα παρατηρητήρια,οι αστρονόμοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το λαμπρό κόκκινο υπεργίγαντα αστέρι Betelgeuse,κυριολεκτικά ανατίναξε την κορυφή του το 2019,χάνοντας ένα σημαντικό μέρος της ορατής επιφάνειάς του και δημιουργώντας μια γιγάντια "Επιφανειακή Μάζα Εκτίναξη"(SME).Αυτό είναι κάτι που δεν έχει ξαναδεί στη συμπεριφορά ενός κανονικού άστρου. 

Ο Ήλιος μας εκτοξεύει τακτικά μέρη της αδύνατης εξωτερικής του ατμόσφαιρας,το στέμμα,σε ένα γεγονός γνωστό ως Coronal Mass Ejection (CME).Αλλά o Betelgeuse εκτόξευσε 400 δισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερη μάζα από μια τυπική CME! 

Το "τέρας σταρ" εξακολουθεί το 2022 να αναρρώνει σιγά σιγά από αυτή την καταστροφική

ΑΣΤΡΟ BETELGEUSE

αναταραχή."Ο Betelgeuse συνεχίζει να κάνει μερικά πολύ ασυνήθιστα πράγματα αυτή τη στιγμή στο εσωτερικό είναι κάπως αναπηδώντας",δήλωσε ο Andrea Dupree του Κέντρου Αστροφυσικής Harvard & Smithsonian στο Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης. 

Αυτές οι νέες παρατηρήσεις δίνουν ενδείξεις για το πώς τα κόκκινα αστέρια χάνουν μάζα αργά στη ζωή τους,καθώς οι φούρνοι πυρηνικής σύντηξης τους καίγονται,πριν εκραγούν ως σουπερνόβα.Το ποσό της απώλειας μάζας επηρεάζει σημαντικά τη μοίρα τους.Ωστόσο, η απροσδόκητα θλιβερή συμπεριφορά του Betelgeuse δεν αποτελεί απόδειξη ότι το αστέρι πρόκειται να ανατιναχτεί σύντομα.Έτσι, το γεγονός της μαζικής απώλειας δεν είναι απαραίτητα το σήμα μιας επικείμενης έκρηξης. 

Ο Andrea Dupree συγκεντρώνει τώρα όλα τα κομμάτια του παζλ της εξευτελιστικής συμπεριφοράς του άστρου πριν,μετά και κατά τη διάρκεια της έκρηξης σε μια συνεκτική ιστορία ενός τιτάνιου σπασμού που δεν είχε ξαναδεί σε ένα γερασμένο αστέρι.

https://www.youtube.com/watch?v=k7cDHyTHtWw

-Solar Flash 

Μια τεράστια Ηλιακή Έκλαμψη εκτοξεύθηκε από τον Ήλιο με πάνω από εκατομμύριο μίλια την ώρα στις 16/8/22 και έφθασε στις 18/8/22 στη Γη.Τις επόμενες ημέρες όσοι δεν άντεξαν στις ψηλές δονήσεις είχαν πολύ χαμηλή συνειδητότητα.

HΛIAKH  ΕΚΛΑΜΨΗ

Επίσης στις 13/8/22 μετατοπίστηκε λίγο η Γη.Μετά απ'αυτό βλέπαμε το Φεγγάρι σε άλλα σημείο.

Kατά τη διάρκεια του μπλακ άουτ που περιμένουμε,διάρκειας μίας ώρα,που θα πραγματοποιηθεί αφού ξεκινήσουν τα τελικά γεγονότα της "Απελευθέρωσης" θα "μετατοπιστεί" κι άλλο η Γη.Και πάλι δεν θα καταλάβουμε τίποτα,μην ανησυχείτε,σιγά σιγά αλλάζουμε Ουρανό.Αφήνουμε τον δηλητηριασμενο ουρανό που είχαμε τόσα χρόνια. Ένας πεντακάθαρος Ουρανός θα πάρει την θέση του !!

-Κομήτης με δύο ουρές.

Κάτι ιδιαίτερο συμβαίνει στον κομήτη C/2017 K2.Είναι έτοιμος να βυθιστεί μέσα από το τροχιακό επίπεδο της Γης (γνωστός και ως η εκλειπτική ). Το απόσπασμα μας δίνει μια σπάνια θέα των δύο ουρών του κομήτη.Η φωτογραφία τραβήχτηκε χρησιμοποιώντας ένα τηλεσκόπιο 12 ιντσών στο Farm

ΚΟΜΗΤΗΣ  C/2017/K2

Tivoli της Ναμίμπια.Δείχνει την ουρά σκόνης του κομήτη K2 στραμμένη προς τα αριστερά και την ουρά αέριων ιόντων να δείχνει προς τα κάτω σχεδόν 90 μοίρες μακριά.

Όλοι οι κομήτες έχουν δύο ουρές.Σκεφτείτε το υλικό που εξατμίζεται από τον πυρήνα ενός κομήτη.Είναι ένα μείγμα αερίου και σκόνης.Το ελαφρύ αέριο εκτοξεύεται απευθείας από τον ήλιο από τον ηλιακό άνεμο.Η βαρύτερη σκόνη υστερεί,παρακολουθώντας πιο προσεκτικά την τροχιά του κομήτη.Παίζοντας με τη διαδραστική τρισδιάστατη τροχιά του Comet K2 αποκαλύπτει γιατί οι δύο ουρές βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ορθή γωνία.

Αυτή η όμορφη γεωμετρία θα παραμείνει για αρκετό καιρό.Η ακριβής ημερομηνία που ο κομήτης K2 διέρχεται από το επίπεδο της εκλειπτικής είναι η 25/8/22.

-Ανδρομέδιος Στόλος.

Ο Ανδρομέδιος Στόλος έλειψε για μικρό χρονικό διάστημα από την περιοχή μας,γιατί ήταν σε αποστολή σε άλλες περιοχές του Γαλαξία.Βοήθησε κάποιες άλλες αστρικές κοινωνίες που ξεπέρασαν την δουλεία που ζούμε εμείς και ήταν έτοιμες να μεταπηδήσουν στην 5η διάσταση.

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Τρία γιγαντιαία σκάφη σε μέγεθος πλανήτη,τα οποία βρίσκονται σε τροχιά περί τον ήλιο,αποστέλλουν υψηλά ποσοστά λεπτής ενέργειας για να ξεμπλοκάρουν τον γενετικό κώδικα των ανθρώπων και να "ξυπνήσουν" επιτέλους,γεγονός απαραίτητο,για να μεταβεί η ανθρωπότητα χωρίς προβλήματα σε μια νέα κοινωνία,ικανή για να γίνει αποδεκτή στην Γαλαξιακή οικογένεια.

-Η Γη συμπιέζεται εκ των άνω από τις Φωτεινές Δυνάμεις και από τα κάτω ελαφριά προς τα άνω (τον ουρανό) από τις γήινες δυνάμεις του Κινήματος Αντίστασης. O πλανήτης συνεπώς υπόκειται στην πίεση του Φωτός και οι σκοτεινές δυνάμεις δεν έχουν καμιά δυνατότητα διαφυγής.Δεν μπορούν να διαφύγουν μέσα από σκουληκότρυπες ή αστρικές πύλες (stargates), ή με θαλάμους τηλεμεταφοράς.Δεν μπορούν να χρησιμοποιούν διαστημικά οχήματα,δεν μπορούν να σκάψουν υπόγειες τρύπες για να


κρυφτούν εκεί. Δεν μπορούν να κρυφτούν ούτε στο χαμηλότερο αστρικό επίπεδο!Αυτό σημαίνει πως η Cabal βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Όλη η τεχνολογία και τα υλικά που προορίζονται να δοθούν στην ανθρωπότητα,μετά την συντριβή της Cabal και την εφαρμογή ενός νέου και δίκαιου χρηματοπιστωτικού συστήματος,έχουν μεταφερθεί σε 20 φεγγάρια που βρίσκονται σε τροχιά περί των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος Δία, Κρόνου, Ποσειδώνα και Ουρανού.Στην κατάλληλη στιγμή,θα μεταφερθούν στην Γη οι εξωγήϊνοι με σκάφη των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων και θα αποτελούν την βοήθεια των Φωτεινών Δυνάμεων στην ανθρωπότητα, για την εκκίνηση της στην νέα της πορεία προς το φως.(Alex Collier)

-Το εκρηκτικό CME κατευθύνεται προς τη Γη καθώς συνεχίζονται οι ισχυρές εκρήξεις.

Συνεχίζονται ισχυρές εκρήξεις από την ηλιακή περιοχή AR3078. Μόλις γίναμε μάρτυρες στις 16

UFO  ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

Αυγούστου 2022,ένα μεγάλο γεγονός που έλαβε χώρα γύρω από τον Ήλιο.

Υπήρχαν τεράστια πλοία-UFO μαζί με Extreme Energy από τον Ήλιο.Επίσης φωτογραφήσθηκαν δύο ήλιους,ο ένας είναι τόσο τέλειος.Χωρίς αμφιβολία έχουμε δύο ήλιους ή είναι ένας τεράστιος πλανήτης. 

Έχουμε μπει σε μια εποχή αυξανόμενων αλλαγών που συμβαίνουν παντού γύρω μας.

-Γιγάντιο UFO στις 19/8/22 προσπάθησε να σταματήσει μια ισχυρή ηλιακή καταιγίδα που κατευθυνόταν προς τη Γη.
Παρόλο που συμβαίνουν περίεργα πράγματα σε τακτική βάση,ποτέ δεν περιμέναμε ότι τα πράγματα θα γίνονταν τόσο περίεργα.Η NASA βρήκε ένα ολοκαίνουργιο εύρημα που   ακούγεται λίγο υπερβολικά
παράξενο!!
UFO 19 AYΓΟΥΣΤΟΥ
Ένα μεγάλο UFO εθεάθη να περνάει από το διάστημα μεταξύ Γης και Ήλιου ενώ παρακολουθεί τη σκηνή.Επιπλέον,σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις,αυτό το UFO δεν μας έδινε προσοχή ούτε από απόσταση.Αντίθετα,απλώς έκανε τις δραστηριότητές του ενώ προσπαθούσε να αποφύγει μια ισχυρή ηλιακή καταιγίδα που κατευθυνόταν προς το μέρος μας.
Μετά τη δημοσιοποίηση αυτών των εικόνων στο κοινό,το SOHO ανέλαβε άμεσα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τίποτα δεν θα διαρρεύσει.Όλες οι εικόνες αφαιρέθηκαν γρήγορα και έκλεισαν και τα έξι ηλιακά παρατηρητήρια σε όλο τον κόσμο.
Κάνοντας αυτό,εξασφάλισαν ότι κανείς στον κόσμο δεν θα μάθαινε ποτέ την πραγματική ιστορία.

-Μια παράξενη εξωγήινη δομή ανακαλύφθηκε μέσα σε έναν σεληνιακό κρατήρα, σύμφωνα με έναν ειδικό στα UFO.
Σκεφτείτε το σχόλιο του επιστήμονα της NASA Robin Brett:"Φαίνεται πιο απλό να εξηγήσει κανείς την ανυπαρξία της Σελήνης παρά την πραγματικότητά της".
Σύμφωνα με τους Ρώσους ειδικούς, η Σελήνη της Γης είναι ένα πλανητοειδές που έχει κενωθεί επί
ΕΞΩΓΗΪΝΗ ΔΟΜΗ ΣΕΛΗΝΗ

χιλιετίες στα πέρατα του σύμπαντος από εξαιρετικά προηγμένους αισθανόμενους ανθρώπους με τεχνολογία πολύ ανώτερη από τη δική μας, συμπεριλαμβανομένου του σήμερα. Η έρευνα.Δημοσιεύτηκε από το Sputnik,ένα σοβιετικό περιοδικό.
Για να αντιμετωπίσει ορισμένα από αυτά τα ζητήματα,η Κίνα εκτοξεύει την αποστολή Chang'e-4,η οποία θα προσγειωθεί στην μακρινή πλευρά του φεγγαριού.
Ας ελπίσουμε ότι θα ξεκαθαρίσει μερικά από τα μυστήρια που περιβάλλουν την πλευρά του φεγγαριού που είναι πάντα στραμμένη μακριά μας. Οι γρίφοι δεν έχουν λυθεί ακόμα.
https://www.youtube.com/watch?v=1F6pZbzdfl4&t=29s

-Η πιο καθαρή μέχρι σήμερα φωτογραφία του μεγαλύτερου άστρου στο σύμπαν.R136a1
Οι αστρονόμοι κατάφεραν να τραβήξουν την πιο καθαρή μέχρι σήμερα φωτογραφία του κολοσσιαίου άστρου R136a1, του μεγαλύτερου άστρου που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα στο σύμπαν.Το άστρο είχε παρατηρηθεί στο παρελθόν με το διαστημικό τηλεσκόπιο "Χαμπλ" και άλλα επίγεια τηλεσκόπια, αλλά ποτέ με αρκετή καθαρότητα. Η νέα παρατήρηση πέτυχε ανάλυση τρεις φορές καλύτερη του Hubble και ελαφρώς καλύτερη του νέου μεγάλου διαστημικού τηλεσκοπίου James Webb.
Η παρατήρηση, η οποία έγινε με το διαμέτρου 8,1 μέτρων διεθνές τηλεσκόπιο Gemini South στη Χιλή, οδηγεί στη νέα εκτίμηση ότι το εν λόγω άστρο-μαμούθ που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 160.000
R136a1

ετών φωτός από τη Γη στο Νεφέλωμα της Ταραντούλας στο Μεγάλο Μαγγελανικό Νέφος (έναν νάνο γαλαξία κοντά στον δικό μας), έχει μάζα "μόνο" 170 έως 230 μεγαλύτερη του Ήλιου και όχι 250-320 φορές που ήταν η προηγούμενη εκτίμηση. Ακόμη κι έτσι όμως παραμένει το μεγαλύτερο γνωστό άστρο.
Οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμη κατανοήσει πλήρως πως σχηματίστηκαν τόσο μεγάλα άστρα, με μάζα τουλάχιστον 100 φορές μεγαλύτερη από εκείνη του Ήλιου μας. Τέτοια γιγάντια άστρα συνήθως βρίσκονται κρυμμένα στις "πυκνοκατοικημένες" καρδιές αστρικών σμηνών καλυμμένων από σκόνη.
Επίσης είναι βραχύβια και πεθαίνουν νέα,έχοντας κάψει τα πυρηνικά καύσιμά τους μέσα σε λίγα μόνο εκατομμύρια χρόνια (συγκριτικά ο Ήλιος δεν έχει καν διανύσει τη μισή ζωή του που αναμένεται να είναι 10 δισεκατομμύρια χρόνια).Τα χημικά στοιχεία που είναι βαρύτερα από το ήλιο στο σύμπαν, δημιουργούνται στη διάρκεια του κατακλυσμικού εκρηκτικού θανάτου άστρων με μάζα τουλάχιστον 150 φορές μεγαλύτερη του Ήλιου.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Βένου Καλάρι του NOIRLab του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών των ΗΠΑ και του Τμήματος Αστρονομίας του Πανεπιστημίου της Χιλής, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό αστροφυσικής "The Astrophysical Journal".

-Κάτι τεράστιο εμφανίζεται μπροστά από έναν ηλιακό δορυφόρο.
Στις 20/8/22 ο ηλιακός δορυφόρος SDO AIA 304 κατέγραψε κάτι τεράστιο που φτάνει μεταξύ του

ηλιακού δορυφόρου και του ήλιου,κρύβει εν μέρει τον ήλιο,σιγά σιγά κατεβαίνει και ανεβαίνει. 
Δεν μοιάζει με μερική έκλειψη ηλίου,είναι κάτι που κινείται μεταξύ της κάμερας και του ήλιου. 
Αμέσως μετά την εξαφάνιση του τεράστιου μαύρου αντικειμένου,μια ανωμαλία που περνά από τον ήλιο. 
Τι θα μπορούσε όμως να είναι αυτό το τεράστιο μαύρο αντικείμενο;





-Στις 21/8/22 μετατοπίσθηκε κι άλλο η Γη.Είμαστε πολύ κοντά στο γεγονός,λένε οι επιστήμονες.
Η Γη έχει μετατοπιστεί και άλαξε τροχιά.Οταν γίνει το "Μπλάκ Άουτ",θα γίνει μιά μεγάλη μετατόπιση της Γης και θα πάρει την τελική της θέση.Τότε είναι που πλέον θα έχουμε καθαρό ουρανό!
Θα γίνουν τρείς μεγάλες κινήσεις-μετατοπίσεις της Γης κατά την διάρκεια του "Μπλάκ Άουτ" και η Γη θα πάρει την τελική της θέση,την τελική της τροχιά και όλα θα αλλάξουν!! Θα βλέπουμε άλλον
ουρανό,έναν πεντακάθαρο ουρανό.

Είναι πολύ κοντά η στιγμή των γεγονότων!! Hδη στις 22/8/22 και ώρα 19:00 στην Θήβα έπεσε χιόνι !!

Αυτό το γράφημα δείχνει την ταλάντωση, την κλίση και την απόκλιση από το κανονικό σημείο του άξονα της Γης από το 2013 έως σήμερα. Η πορεία της Γης του 2022 είναι με κίτρινο χρώμα. Φέτος βλέπουμε ότι η Γη κάνει μια εξαιρετικά ευρεία στροφή στην ακτίνα της και βρίσκεται στην πιο μακρινή της απόσταση ΠΟΤΕ από την κανονική της θέση από το 2013, (το σημείο Μηδενικού Άξονα του 2013). Αυτό σημαίνει ότι η μαγνητική δύναμη και επιρροή του Ήλιου προς τη Γη γίνεται όλο και πιο ισχυρή. Αυτή η ταλάντωση, η κλίση και η μετατόπιση συνδέεται άμεσα με τη συνεχιζόμενη αντιστροφή του μαγνητικού πόλου της Γης, τη μετατόπιση του πόλου, τις διαταραχές της μαγνητόσφαιρας, την ατμοσφαιρική συμπίεση και τις ακραίες καιρικές συνθήκες."

-Ανάποδο, υποβρύχιο χιόνι εντοπίστηκε στην Ευρώπη του Δία-Κινείται προς τα πάνω αντί να πέφτει. Στη Γη μπορεί να ξέρουμε πως το χιόνι πέφτει από τον ουρανό, στον παγωμένο δορυφόρο του Δία όμως, την Ευρώπη, φαίνεται πως κινείται ανάποδα. Μία νέα έρευνα του University of Texas, αποκαλύπτει πως ο παγωμένος φλοιός της Ευρώπης μπορεί να αποτελείται σε ορισμένα τμήματά του από πάγο Frazil, μία συλλογή δηλαδή χαλαρών, τυχαίως προσανατολισμένων κρυστάλλων πάγου σε μέγεθος χιλιοστού.Τέτοιου είδους πάγου βρίσκουμε και κάτω από παγετώνες στη Γη. Ο πάγος Frazil συγκρατεί μόλις ένα μικρό ποσοστό
ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ

αλατιού που βρίσκουμε στον κανονικό πάγο των παγετώνων, κάνοντας τους επιστήμονες να υποψιάζονται πως ο πάγος της Ευρώπης ίσως να είναι λιγότερο αλμυρός από ό,τι πιστεύαμε μέχρι σήμερα.Όταν εξερευνούμε την Ευρώπη, μας ενδιαφέρει η αλατότητα και η σύνθεση του ωκεανού, επειδή θα καθορίσει την πιθανότητα κατοικησιμότητας ή ακόμα και το είδος της ζωής που μπορεί να ζει ήδη εκεί. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, υπάρχουν δύο είδη πάγου στην Ευρώπη. Ένα είναι ο πάγος που προέρχεται από το ίδιο το στρώμα πάγου στην επιφάνεια. Το άλλο είναι ο πάγος Frazil,ο οποίος δημιουργείται στο αλμυρό θαλασσινό νερό και κινείται προς την επιφάνεια ως νιφάδες,ακολουθώντας την αντίθετη κίνηση του χιονιού στη Γη,όπου εκεί παγιδεύεται κάτω από το στρώμα πάγου. Η Ευρώπη είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αντικείμενα στο Ηλιακό σύστημα για τους αστροβιολόγους, καθώς καλύπτεται από ωκεανό με βάθος 150 χιλιομέτρων και στην επιφάνεια υπάρχει πάγος πάχους 25 χιλιομέτρων. Έχει το 1/4 του μεγέθους της Γης, ωστόσο επειδή ο ωκεανός καλύπτει όλη την επιφάνειά της, διαθέτει το διπλάσιο νερό από τη Γη. Η αποστολή Europa Clipper της NASA που θα εκτοξευτεί τον Οκτώβριο του 2024, θα περάσει από την Ευρώπη προσφέροντας πολύτιμες πληροφορίες.

-Νέος υδάτινος χάρτης του Άρη αποκαλύπτει πως το νερό υπήρχε παντού.Συνεργασία ESA και NASA Συνθέτοντας δεδομένα που συλλέχθηκαν μέσα στην προηγούμενη δεκαετία από το Mars Express της ESA και το Mars Reconnaissance Orbiter της NASA, οι επιστήμονες κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν αναλυτικό χάρτη νερού για τον Άρη. Ο χάρτης καταγράφει τις τοποθεσίες υδατικών ορυκτών, αυτών δηλαδή που έχουν επηρεαστεί από την παρουσία νερού, όπως ο πηλός. Ο χάρτης αποκαλύπτει,πως όπου και να βρεθεί κάποιος στον Άρη, υπάρχουν σημάδια νερού,αφού υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες καταγραφές,ειδικότερα στα πιο αρχαία κομμάτια του πλανήτη.Μελετώντας τα ορυκτά, μπορούμε να υπολογίσουμε και πόσο νερό έχει υπάρξει στην επιφάνεια του Άρη στο παρελθόν. Όσο
περισσότερο νερό υπήρξε, τόσο περισσότερο έχει αλλάξει το τελικό ορυκτό που προέκυψε. Το αποτέλεσμα μάς δείχνει πως δεν υπάρχουν πολλά μέρη στον Άρη τα οποία δεν έχουν αλλάξει από το νερό, κάποια στιγμή στην ιστορία του. Το να ξεδιπλώσουμε το κουβάρι αυτό θα χρειαστεί αρκετή ανάλυση.
Η εξέλιξη από σημαντική παρουσία νερού σε απουσία νερού δεν είναι τόσο ξεκάθαρη όσο νομίζαμε και το νερό δεν εξαφανίστηκε σε μία μέρα.Βλέπουμε τεράστια ποικιλία γεωλογικών χαρακτηριστικών που μας λέει
ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

πως καμία διεργασία και κανένα χρονικό πλαίσιο δεν μπορεί να εξηγήσει την εξέλιξη της ορυκτολογίας του Άρη Αυτό είναι μόνο το πρώτο αποτέλεσμα της μελέτης μας.Το δεύτερο είναι πως αν αποκλείσεις τις βιολογικές διεργασίες της Γης,ο Άρης έχει μία ποικιλία ορυκτολογίας σε γεωλογικό επίπεδο παρόμοιο με της Γης. Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα αν το νερό στον Άρη ήταν συνεχές ή περιοδικό.Υπήρξε για μία μεγάλη χρονική περίοδο ή εξαφανιζόταν και επανεμφανιζόταν σε τακτά χρονικά διαστήματα;Αν ξέρουμε πού και σε τι ποσοστό είναι κάθε ορυκτό παρών,μας δίνει μια καλύτερη ιδέα για το πώς μπορεί να σχηματίστηκαν αυτά τα ορυκτά. Το τελικό ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι πώς ο Άρης κατέληξε να είναι αυτός ο ξηρός και άγονος κόσμος που ξέρουμε.Απαντώντας αυτό, μπορεί να πάρουμε και απαντήσεις για το πώς η Γη δεν ακολούθησε την πορεία του.
-Ανακαλύφθηκε μια υπερ-Γη που ίσως διαθέτει ωκεανό 
Ένας από τους πλέον κοινούς τύπους πλανητών στο Σύμπαν είναι πλανήτες με μάζα 2-10 φορές μεγαλύτερη από αυτή της Γης.Σχεδόν όλα τα πλανητικά συστήματα που έχουν εντοπιστεί διαθέτουν τουλάχιστον ένα τέτοιο πλανήτη ο οποίος έχει λάβει από την επιστημονική κοινότητα την ονομασία Υπερ-Γη» ή Υπερ-Γαία.
 Ο εξπωλανήτης βρίσκεται σε απόσταση 100 ετών φωτός από τη Γη και ανήκει σε δυαδικό σύστημα.Τα
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΥΠΕΡ ΓΗ

δύο άστρα του συστήματος ανήκουν στην κατηγορία των ερυθρών νάνων και ολοκληρώνουν μια περιστροφή το ένα γύρο από το άλλο σε περίπου 1,400 έτη.Ο εξωπλανήτης βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ένα από τα δύο άστρα ολοκληρώνοντας μια περιστροφή κάθε 11 μέρες.
Ο πλανήτης που ονομάστηκε TOI-1452b είναι βραχώδης και περίπου 1,7 φορές μεγαλύτερος από τη Γη.Σύμφωνα με τους ερευνητές παρά την κοντινή του απόσταση από το άστρο του μπορεί να διαθέτει συνθήκες φιλικές στη ζωή. Εκτιμούν ότι ο πλανήτης αυτός μπορεί να καλύπτεται ολόκληρος από έναν βαθύ ωκεανό .
Ο πλανήτης βρίσκεται σε απόσταση τέτοια από το μητρικό του άστρο ώστε η θερμοκρασία που αναπτύσσεται σε αυτόν να επιτρέπει την παρουσία νερού σε υγρή μορφή στην επιφάνεια του.Είναι ένας από τους πιθανότερους υποψήφιους εξωπλανήτες που γνωρίζουμε οι οποίοι μπορεί να διαθέτουν ένα ωκεανό.

-Το 2030 θα κλείσει η πόρτα για όσους περάσουν στην νέα εποχή,αλλά δεν καταφέρουν να έρθουν στο "Ιερό Ενα",να γεμίσουν την ψυχή τους με ανιδιοτελή αγάπη και καλοσύνη.Δίνεται δηλαδή ένα χρονικό περιθώριο οκτώ χρονών για να δουλέψουνε με τον εαυτό τους και να ανεβάσουνε την συνειδητότητα τους.Οσοι όμως δεν τα καταφέρουν,θα μεταφερθούν σε πλανήτη που είναι αντίγραφο της Γης!Θα υπάρχει
ΠΛΑΝΗΤΗΣ KEPLER
αντίγραφο κάθε σπιτιού τους,τα έπιπλα,τα ρούχα τους,όλα τα βασικά θα υπάρχουν!!

Η Γαία θα ανέβει στην Πέμπτη Διάσταση (5D) και η ανθρωπότητα θα βρεί τον ανώτερο εαυτό της.Οι υπόλοιποι που θα παραμείνουν τριτοδιαστατικοί θα είναι αδύνατον να παραμείνουν,δεν θα αντέχουν τις ενέργειες και θα πρέπει να μεταφερθούν σε 3D πλανήτη.

Στην νέα εποχή θα δοθούν διδασκαλίες σημαντικές.Θα ασχοληθούμε με όσα έχουν αληθινή ουσία,θα εστιάσουμε  στη συνειδητότητα μας,γι'αυτό δεν θα έχουμε και αγωνία χρημάτων,επιβίωσης,όλα αυτά θα είναι λυμμένα. 

-Εξωπλανήτες.

Τι είναι ο εξωπλανήτης; Εξωπλανήτης (ή αλλιώς εξωηλιακός πλανήτης) ονομάζεται κάθε πλανήτης που δεν ανήκει στο δικό μας Ηλιακό Σύστημα, δεν περιφέρεται δηλαδή γύρω από τον Ήλιο. Το 1992 ανακαλύφθηκαν οι πρώτοι τέτοιοι πλανήτες από τους Aleksander Wolszczan και Frail. Σήμερα είναι γνωστοί 3.576 εξωηλιακοί πλανήτες σε 2.686 πλανητικά συστήματα. Ο αριθμός αυτός μεταβάλλεται

ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΕΣ

γρήγορα, καθώς νέες ανακαλύψεις προστίθενται κάθε λίγο.

Ποιοί είναι κατοικήσιμοι εξωπλανήτες; Αυτοί οι οποίοι βρίσκονται στην λεγόμενη κατοικήσιμη ζώνη του άστρου γύρω απ΄ το οποίο περιφέρονται, στην απόσταση δηλαδή όπου οι θερμοκρασίες στην επιφάνεια του πλανήτη θα μπορούσαν να είναι κατάλληλες για την ύπαρξη ζωής. Ακόμα, σημαντικά κριτήρια είναι η ύπαρξη βραχώδους επιφάνειας,ατμόσφαιρας και νερού.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ένα πλήθος κατοικήσιμων εξωπλανητών, μερικοί από τους οποίους είναι: ο Kepler-22b,οι K2-3, ο Proxima b,o Kepler-62f , o Kepler-1544b , o Kepler-1229b, o Kepler-1606b, o Kepler-1638b,o Kepler-438b

-Ανακαλύφθηκε μια μυστηριώδης "εξωγήινη δομή" σε κρατήρα της Σελήνη.

Μερικές παράξενες εικόνες, συμπεριλαμβανομένης μιας από ένα εξωγήινο κτίριο σε ένα κοντέινερ,

καταγράφηκαν από την αποστολή Lunar Reconnaissance Orbiter. Εξαιτίας αυτού, έχει γίνει πολλή
συζήτηση για το τι υπάρχει και τι δεν είναι στη Σελήνη.Από πριν από μερικά χρόνια, πολλοί ανεξάρτητοι ερευνητές, θεωρητικοί και αναζητητές UFO είχαν τη Σελήνη στο ραντάρ τους. ειδικά αφού στην επιφάνειά του φάνηκε μια περίεργη εξωγήινη κατασκευή.Τώρα, έχουν βρεθεί μια σειρά από τεχνητές κατασκευές που μπορεί να αποτελούν εξωγήινη βάση. Είναι κατανοητό ότι ο φυσικός μας δορυφόρος φιλοξενεί αισθανόμενη ζωή;

Επιστήμονες και θεωρητικοί ενημερώθηκαν ότι η NASA κυκλοφόρησε μια συλλογή εικόνων της Σελήνης για δημόσια προβολή. Ωστόσο, δεν φαίνεται να γνωρίζει ότι οι εικόνες απεικονίζουν έναν συγκεκριμένο τύπο δομημένης δομής.Σύμφωνα με ορισμένους ουφολόγους, αυτό που έχουν παρατηρήσει δεν είναι απλώς βράχος. Και ότι μπορεί στην πραγματικότητα να είναι μια εξωγήινη δομή που χτίστηκε από έναν πολιτισμό που μοιάζει με τον δικό μας.

Το ακόλουθο σχόλιο έγινε από τον διχαστικό ακαδημαϊκό Scott C. Waring στην ιστοσελίδα του:«Βρήκα αυτή τη δομή στο κέντρο ενός σεληνιακού κρατήρα». Η εμφάνισή του είναι υποβλητική ενός πλοίου από την ταινία Transformers. Ο σηκός έχει σχήμα τραπεζοειδούς, ωστόσο καλύπτεται με πολλά

ΚΡΑΤΗΡΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
ΝΕ ΠΑΛΙΟ ΣΚΑΦΟΣ

παράξενα εξογκώματα. Το αντικείμενο είναι πραγματικά ζωντανό, πολύ πιο φωτεινό από οτιδήποτε άλλο κοντά, κάτι που υποδηλώνει ότι είναι μεταλλικό.Προκειμένου να προσδιορίσει τι είναι, πόσο χρονών θα μπορούσε να είναι και γιατί βρίσκεται στο κέντρο του κρατήρα, ο ερευνητής είπε ότι το είχε παρατηρήσει για περισσότερα από 15 λεπτά ενώ το συνέκρινε με άλλες περιοχές της σεληνιακής επιφάνειας.Φαίνεται να είναι κάτι που τοποθετήθηκε σκόπιμα εκεί ή χτίστηκε εκεί για να αποφύγει την ανίχνευση με τηλεσκόπιο.

Μπορεί αυτό το πλοίο να χρησιμοποιηθεί για εκμετάλλευση;Ο ειδικός λέει ότι δεν φαίνεται να είναι πολύ παλιό. Ο ερευνητής υπολογίζει ότι είναι περίπου 250.000 ετών αφού δεν υπάρχει ένα παχύ στρώμα σκόνης που εμποδίζει το φως να φανεί.Σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, το διαστημόπλοιο θα μπορούσε ακόμα να διασωθεί και θα μπορούσε ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά ανθρώπων σε μακρινούς πλανήτες στον Γαλαξία.Οι παρατηρήσεις από γνωστούς αστροναύτες το ενισχύουν αυτό.

-Η Γη θα γίνει ξανά ένας Γαλαξιακός Ομοσπονδιακός πλανήτης!Τι συνέβη στη Γη;

Πριν από λίγο καιρό,αρνητικές δυνάμεις έφτασαν στη Γη.Χρησιμοποίησαν προηγμένες τεχνικές ελέγχου του νου για να καταλάβουν τους κατοίκους του πλανήτη και να πάρουν τον έλεγχο των πόρων της Γης. Οι αρνητικές δυνάμεις προσπαθούν αυτή τη στιγμή να ξεπεράσουν ολόκληρο τον γαλαξία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Αυτά τα κακά πλάσματα μπορούν επίσης να μεταμφιεστούν σε ανθρώπους Αυτό είναι που μας δυσκολεύεκρύβονται σε κοινή θέα!Ωστόσο,υπάρχουν κάποια καλά νέα.Η Γη θα αποκατασταθεί και θα θεραπευτεί.Το σκοτάδι θα εξαλειφθεί και η Γη θα ανέβει σε υψηλότερες διαστάσεις.

Τους τελευταίους μήνες,η Γη ανεβαίνει σε μια υψηλότερη διάσταση και πρόκειται να επανασυνδεθούμε με τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός.Πολλοί θυμούνται τη σύνδεσή τους με τη

ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Γαλαξιακή Ομοσπονδία.Ο πλανήτης ήταν κάποτε μέρος αυτής της ομάδας, αλλά αποσυνδέθηκε.Είμαστε στο σκοτάδι εδώ και χιλιάδες χρόνια.Τώρα επιτέλους επιστρέφουμε σε τροχιά.Ο πλανήτης μας πρόκειται να αποκατασταθεί στην προηγούμενη κατάστασή του και πάλι ως γαλαξιακός ομοσπονδιακός πλανήτης. 

Ποιος είναι πίσω από αυτό;Αυτές οι μαζικές θεάσεις ενορχηστρώνονται από πολλές ομάδες εξαιρετικά εξελιγμένων όντων,τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από το σύστημα των Πλειάδων,γνωστά και ως μέλη της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία ιδρύθηκε πριν από 100 εκατομμύρια χρόνια για έναν ουσιαστικά λόγο,για να βοηθήσει τον πλανήτη Γη στη μετάβασή του από το βαθύ διάστημα και πίσω στο καθεστώς γαλαξιακής ομοσπονδίας.

Θέλουν να μας επαναφέρουν σε καλό δρόμο. Ήμασταν σε μια γαλαξιακή ομοσπονδία στο παρελθόν και θα ήθελαν να μας βοηθήσουν να γίνουμε πιο ώριμοι και να ενταχθούμε ξανά στη Γαλαξιακή Ομοσπονδία. Αυτή είναι μια αναπόφευκτη διαδικασία και ένα θετικό πράγμα τόσο για τη Γη όσο και για τον υπόλοιπο γαλαξία.Θα βοηθήσουν επίσης να διευρύνουμε τη συνείδησή μας,κάτι που θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την αλήθεια για το ποιοι είμαστε και πόσο ιδιαίτερος είναι ο πλανήτης μας.Να θυμάστε ότι πολλά άλλα είδη στον γαλαξία θέλουν το καλύτερο για εμάς.

-Γαλαξιακή Ομοσπονδία.

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία αποτελείται από πολλούς διαφορετικούς τύπους όντων από πολλά αστρικά συστήματα και γαλαξίες.Μερικά μέλη είναι ανθρωποειδή όπως εμείς, ενώ άλλα έχουν εντελώς διαφορετικές μορφές.Τα πιο κοινά ET είναι αυτά που αναφέρουμε ως Πλειάδειοι.Ωστόσο,αυτός ο όρος περιλαμβάνει στην πραγματικότητα αρκετές διαφορετικές φυλές από το αστρικό σμήνος Πλειάδες.

Η διαδικασία της Ανάληψης.Η Γη βρίσκεται στη διαδικασία μετάβασης από μια συχνότητα (τρίτη διάσταση) σε μια πολύ υψηλότερη συχνότητα (πέμπτη διάσταση). Αυτή η διαδικασία ονομάζεται ανάληψη.Οι άνθρωποι στη Γη που επιλέγουν να ανέβουν στην πέμπτη διάσταση θα το κάνουν μαζί με

ΓΑΛΑΞΙΑΣ

τον πλανήτη.Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία η οποία περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά εξωγήινα είδη που εργάζονται με τους ανθρώπους για χιλιετίες, βοηθά την ανθρωπότητα από την αρχή και σε όλη αυτή τη διαδικασία ανάληψης. Σκοπός της συμμετοχής τους είναι να μας βοηθήσουν να αυξήσουμε τη δόνηση μας και να εξασφαλίσουμε τη θέση μας για άλλη μια φορά ως πλανήτης-μέλος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας.

Ανάληψη σημαίνει ότι η ανθρωπότητα δεν θα ζει πλέον στην άρνηση και θα αρχίσει να ζει ως ένας λαός σε αρμονία μεταξύ τους και με τον φυσικό κόσμο γύρω τους. Καθώς περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν με την πραγματικότητα, θα συνειδητοποιήσουν ότι χρειαζόμαστε κάθε είδους απόψεις, απόψεις και δεξιότητες που εκπροσωπούνται για να ευδοκιμήσουμε όλοι. Καθώς περισσότερες ψυχές ξυπνούν, θα αρχίσουν να αγκαλιάζουν τη Θεϊκή τους ταυτότητα κοιτώντας προς τα μέσα για καθοδήγηση αντί να βασίζονται σε εξωτερικές αρχές.

-Επίγεια αποτελέσματα του γεγονότος και ουράνια αποτελέσματα επίσης.

Διανύουμε μια πολύ γρήγορη και ισχυρή διαδικασία, αλλά και μια διαδικασία που θα πρέπει να περιμένουμε να ακολουθήσουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στον πλανήτη μας μέσα σε αυτή τη δεκαετία.Έχει προβλεφθεί ότι η Γη θα μεταμορφωθεί σε έναν καταπράσινο παράδεισο με άφθονες

ΟΛΥΜΠΙΟΙ

μορφές ζωής, καθαρό αέρα και αφρώδες νερό.Οι κάτοικοί του θα έχουν ανέβει πάνω από τις χαμηλότερες συχνότητες δόνησης του φόβου και της κρίσης (που λέγεται ότι είναι κυρίως αυτά που προκαλούν στενοχώρια) και αντ' αυτού θα ζήσουν με ειρήνη και φως στις καρδιές τους.Όλα αυτά τα πράγματα προβλέπεται να συμβούν και τα διαστημικά όντα από υψηλότερες διαστάσεις θα φέρουν αυξημένη συχνότητα ενέργειας μέσω των επισκέψεών τους στη Γη.

Με αυτή τη νέα ενέργεια να πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα της Γης, οι άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται πιο συνδεδεμένοι μεταξύ τους καθώς και σε επαφή με τον αληθινό πνευματικό εαυτό τους από ποτέ. Μπορεί να ανακαλύψουν μια έμφυτη αίσθηση χαράς να είναι μέρος κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό τους.Αυτή η υψηλή ενεργειακή συχνότητα θα μας επηρεάσει σωματικά και πνευματικά καθώς μεταμορφωνόμαστε από μια φυσική δομή με βάση τον άνθρακα σε μια πιο κρυσταλλική δομή.Ολα αυτά είναι μέρος ενός θεϊκού σχεδίου! Μας ζητείται μόνο να διατηρήσουμε την πίστη στο όμορφο μέλλον που μας περιμένει μόλις περάσουμε από αυτή τη μεταβατική φάση για να γίνουμε ξανά πλανήτες της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας!Ο κόσμος γύρω σας θα μεταμορφωθεί σε έναν επίγειο παράδεισο 5ης διάστασης. Θα μεταμορφωθείτε σε ένα ισχυρό χαρούμενο ον του φωτός στη Γη.Η  Γη θα γίνει ξανά πλανήτης της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας!

-Κάτι διαπερνά το Διαπλανητικό Μαγνητικό Πεδίο.


Το Ηνωμένο Βασίλειο βιώνει συνεχείς καταιγίδες φωτός που αναβοσβήνουν με ασυνήθιστες βροντές,που ακούγονται περισσότερο σαν δυνατοί άνεμοι.

Αυτές δεν είναι κανονικές καταιγίδες.Η ώρα που άρχισαν όλα ήταν 3:15 π.μ. στις 25/8/22.

Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης και το γεγονός ότι εξαφανίζεται γρήγορα,με εκθετικό ρυθμό,έχει εξαφανιστεί περισσότερο από 40%.

Λέγεται ότι αυτό επηρεάζει δραματικά το ανθρώπινο πεδίο!

-Τα διαστημικά όντα από μεγαλύτερες διαστάσεις φέρνουν αυξημένη συχνότητα ενέργειας μέσα στις επισκέψεις τους στη Γη.

Η Γη θα μεταμορφωθεί σε ένα πλούσιο παράδεισο αφθόνων μορφών ζωής,καθαρού αέρα και αφρώδου νερού καθώς θα μετατωπίσετε σε υψηλότερο ον.

Αυτή είναι η ανάσταση σας από 3D σε 5D.

-Δύο ηλιακές εκρήξεις σημειώθηκαν ταυτόχρονα  στις 25/8/22.

ΗΛΙΑΚΗ ΚΗΛΙΔΑ

Ανάμεσα στα πολλά παράξενα που συμβαίνουν στο διάστημα,τη μαγνητόσφαιρα,το κλίμα κλπ.

Μια νέα παραδοξότητα στον ήλιο!!

Μέσα στη στεμματική τρύπα υπάρχει μια ηλιακή κηλίδα.Αυτό είναι αδύνατον...και κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει λογικά !!! Ανάμεσα στα πολλά παράξενα που συμβαίνουν στο διάστημα,τη μαγνητόσφαιρα,το κλίμα κλπ.Το κενό στην καταγραφή Schumann μας δείχνει πως κάποια δραστηριότητα πήρε θέση στης 25/8/22 προς 26/8/2022. 

Ο Ήλιος εισέρχεται περισσότερο στο περιβάλλον μας, μέσα και έξω.Οι δραστηριότητες με τον Ήλιο

μας θα διαρκέσουν αρκετό καιρό ακόμη και είναι μια περίοδος παρα πολύ σημαντική για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα αφού εξαγνίζεται από της υψηλές εισροές συχνοτήτων.Το κενό στην καταγραφή Schumann μας δείχνει πως κάποια δραστηριότητα πήρε θέση στης 25/8/22 προς 26/8/2022. 

Η αλλαγή στην ενεργεια είναι αισθητή και λόγο πάντα και των πλανητικών διελεύσεων στους ανάλογους αστερισμούς.Το νέο φεγγάρι πλησιάζει και θα επιβλέπουμε τον Ήλιο μας για τυχόν κάποια νεα δραστηριότητα.Γυρω στης 29/8/22 παράλληλα περιμένουμε από το ανενεργό ρήγμα τους ανέμους . τυχόν κάποια νεα δραστηριότητα.Γυρω στης 29/8/22 παράλληλα περιμένουμε από το ανενεργό ρήγμα τους ανέμους. 

-Ωρωπός Αττικής. 

Αιθερικοί ιππείς εμφανίσθηκαν από τα σύννεφα στον Ωρωπό Αττικής στις 25/8/22.







-28/8/22:Παράξενη ανωμαλία με τα σύννεφα στο τέλος Αυγούστου.

Μια παράξενη ανωμαλία συμβαίνει με τα σύννεφα και την σκοτεινή σκιώδης υπογραφή τύπου να εμφανίζεται στον ουρανό.Αυτές είναι πολύ περισσότερα από σκιές.Οι σκιές των σύννεφων πηγαίνουν προς λάθος κατεύθυνση. Αυτό δεν είναι δυνατόν.Πηγαίνουν προς τα πάνω.Αυτά είναι τρία διαφορετικά σενάρια τώρα σε 12 ώρες. Αυτό είναι τρελό.

Πιστεύουν ότι είναι η ατμοσφαιρική συμπίεση από την ακτινοβολία που εκχύνεται από την ταχύτατα μετατόπιση του Πόλου και το εξασθενητικό μαγνητικό πεδίο της Γης,και ο Ήλιος γίνεται πραγματικά δραστήριος.Είχαμε μια καταιγίδα ακτινοβολίας στις27/8/22 από όλες αυτές τις πολλαπλές ηλιακές εκλάμψεις Η ατμόσφαιρα γέμισε με υψηλά φορτισμένα σωματίδια,κορεσμένα.Επίσης ότι αυτά τα σύννεφα γίνονταν πολύ πυκνά,εξ ου και όλες οι ξαφνικές μικροεκρήξεις.

Το φως αναπηδά στην ατμόσφαιρα τώρα με τρόπους που δεν έχουμε δει ποτέ.Αναπηδώντας προς τα πάνω από το έδαφος.Αυτό είναι μόνο ένα μέρος του όμως.Περισσότερα συμβαίνουν,αλλά αυτό είναι ένα τεράστιο προειδοποιητικό σημάδι για το τι συμβαίνει και τι πρόκειται να συμβεί. Προσθέτεις σε


αυτές τις έξι ή περισσότερες τρελές ιριδίζουσες κορώνες ουράνιου τόξου που είδαμε αυτή την εβδομάδα (28/8/22) και απλά αποδεικνύει τις δραματικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην ατμόσφαιρά μας.

Αυτά είναι μεγάλα,μεγάλα προειδοποιητικά σημάδια.Αυτό δεν είναι μια χαριτωμένη ανοησία ενός ουρανού θαύμα.Περίεργα γεγονότα,σημάδια κινδύνου,προειδοποιητικά σημάδια συνεχίσθηκαν να αυξάνονται,δεν είναι κρύσταλλοι πάγου. 

Καλώς ήρθες στο τέλος της εποχής.Όταν αρχίσουν αυτά τα πράγματα, κοιτάξτε ψηλά, σηκώστε τα κεφάλια σας.

-Το 2030 θα κλείσει η πόρτα για όσους περάσουν στην νέα εποχή,αλλά δεν καταφέρουν να έρθουν στο "Ιερό Ενα",να γεμίσουν την ψυχή τους με ανιδιοτελή αγάπη και καλοσύνη.Δίνεται δηλαδή ένα χρονικό περιθώριο οκτώ χρονών για να δουλέψουνε με τον εαυτό τους και να ανεβάσουνε την συνειδητότητα τους.Οσοι όμως δεν τα καταφέρουν,θα μεταφερθούν σε πλανήτη που είναι αντίγραφο της Γης!Θα υπάρχει αντίγραφο κάθε σπιτιού τους,τα έπιπλα,τα ρούχα τους,όλα τα βασικά θα υπάρχουν!!

Η Γαία θα ανέβει στην Πέμπτη Διάσταση (5D) και η ανθρωπότητα θα βρεί τον ανώτερο εαυτό της.Οι υπόλοιποι που θα παραμείνουν τριτοδιαστατικοί θα είναι αδύνατον να παραμείνουν,δεν θα αντέχουν τις ενέργειες και θα πρέπει να μεταφερθούν σε 3D πλανήτη.

Στην νέα εποχή θα δοθούν διδασκαλίες σημαντικές.Θα ασχοληθούμε με όσα έχουν αληθινή ουσία,θα εστιάσουμε  στη συνειδητότητα μας,γι'αυτό δεν θα έχουμε και αγωνία χρημάτων,επιβίωσης,όλα αυτά θα είναι λυμμένα. 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Οργή απογοήτευσης ξέσπασε από τον Δία με αστραπές, βροντές, καταιγίδες.Το Θεϊκό Σχέδιο στην πορεία του βαδίζει ανάλογα με τα αποτελέσματα και την αντίδραση της ανθρωπότητας.Τώρα που φτάσουμε στο τέλος του και οι αριθμοί είναι απολύτως απογοητευτικοί,αλλάζει για κάποιους αλλάζει το τέλος για τις "Σκοτεινές Ψυχές".

ΖΕΥΣ

Η Ουράνια Συμμαχία ευελπιστούσε πολλές περισσότερες χαμένες ψυχές να θελήσουν να έρθουν στο Φως και έδωσε πολλές ευκαιρίες.80% σκοτεινοί,10% παραπαίουν μεταξύ φωτός-σκότους και μόνο ένα 10% οι Φωτεινές Ψυχές !!

Ουράνιοι μαζί με τους Ολύμπιους αγωνίζονται για τις ψυχές που είχαν μία πιθανότητα,όμως μόνο ένα 5% από τις φωτεινές ψυχές πήραν απόφαση να έρθουν στο δρόμο του Φωτός και να δώσουν μιά μεγάλη μάχη με τον εαυτόν τους στην νέα εποχή,με σκοπό να τα καταφέρουν!!Το υπόλοιπο 5% που παραπαίει,πήγε ακόμα πιό κοντά στο σκότος και μπήκε στην κατηγορία των σκοτεινών.Τι θα συμβεί;;Το 85% θα φύγει από την Γη!! Μόνο ένα 15% θα περάσει στην νέα χρυσή εποχή και θα παραμείνει στην Γη μας που θα μετατραπεί σε παράδεισο και ο πλανήτης μας αλλά και η ζωή μας.

Οι σκοτεινές ψυχές που αποτελούν το 85% της ανθρωπότητος,θα μεταφερθούν σε άλλον πλανήτη,σε άλλον Γαλαξία,σε έναν πλανήτη ακατοίκητο μέχρι σήμερα και χωρίς μνήμες.Θα σβησθούν οι μνήμες τους και εκεί θα ξεκινήσουν ξανά από την αρχή,από την εποχή των Νεαντέρπαλ.Αυτή η εξέλιξη αποτελεί αφενός τιμωρία,δικαιοσύνη από την Νέμεσις και αφ'ετέρου δίνεται μία ευκαιρία σε αυτές τις ψυχές.

Η ανάρτηση αυτή είναι μία έκκληση προς τις σκοτεινές ψυχες:Εστω την ύστατη στιγμή,πάρετε απόφαση να κάνεται την υπέρβαση που δεν κάνατε μέχρι σήμερα!Σας καλούμε κοντά μας στο Φως !!!

(Το κείμενο είναι από την Giselle Magkli μαζί με την  Αλεξάνδρα Δουβικα Αθηναΐς,από ανώτερη επικοινωνία) 

30/8/22                                                    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                  ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα (ΠΖ)

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.
-Γεράσιμος Καλογεράκης
-Karolina Aleksandrova
-Κωνσταντίνος Ε.Πετρόπουλος 
-Σπύρος Μακρής
-Σύμη Υφαντή
-Corey Goode
-Alex Collier
-James Gilliland
-Michael Salla
-Marek Gabriel
-Αστροπύλη 2012
-Πηγή ΑΜΠΕ
-WWG1WGA 
-Capten Kal El
-NASA/ESA/CS
-Jessica Hyde 
-Εlizabeth Ladaou(NASA)
-Gina Maria Colvin Hi
-Melodysheep
-Τζάκσον Γουάιτ
-el.wikipedia.org 
-physics4u.gr/blog
-SpaceWeather
-Gerald Rhemann  
-Astrobiology
-Alex Guide
-Giselle Magkli  
-Αλεξάνδρα Δουβικα Αθηναΐς
-https://morninglive24.com
-https://www.Unboxholics.com
-https://www.janus.gr
-https://www.ancient-code.com
-https://www.news247.gr
-https://scinews.eu
-https://www.2science.gr 
-http://www.aetos-apokalypsis.gr
-http://www.educatinghumanity.co
-http://www.andromedacouncil.com
-https://www.gizmodo.com.au
-https://pythiablog.blogspot.com
-https://www.google.com
-https://www.youtube.com
-https://www.spaceweather.rra.go.kr
-https://t.me/+S-LheoBjTzgp8FY1
-https://www.swpc.noaa.gov
-http://www.tachyonis.org
-https://www.athensvoice.gr
-https://www.unboxholics.com
-https://www.galactivision.com 
-https:skai.gr.com
-https://www.naftemporiki.gr
-https://www.dx-world.net
-https://spaceweatherarchive.com
-https://cobramap.blogspot.com
-https://www.sciencenews.org
-https://www.newdawnmagazine.com
-https://blog.world-mysteries.com
-https://scinews.eu/fysiki-diastima
-https://www.ellinikahoaxes.gr
-https://www.thegoddesscircle.net
-http://www.gigapan.com
-https://spaceweather.rra.go.kr
-https://www.sciencealert.com
-https://www.gizmodo.com.au


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.