Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 22-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 (Από 1/9/22 - έως 15/9/22)

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Οπως έχω ανακοινώσει,τα άρθρα μου είναι μόνον για  το Διάστημα και για τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους 


Δεν γράφω πλέον τις Διεθνείς Εξελίξεις καθόσον αυτές βρίσκονται στον ημερίσιο εβδομαδιαίο και μηνιαίο τύπο,στο ραδιόφωνο,την τηλεόραση.κλπ.

Συνεχίζω με το πρώτο μέρος του Σεπτεμβρίου (από 1//9/22 μέχρι 15/9/22)

-Πριν αρχίσω για τους Ανδρομέδιους και το διάστημα, βάζω το παρακάτω που είναι επίκαιρο:

-"Το  Μεγαλύτερο Μυστικό Όλων των Εποχών.

Κάποιοι βιάστηκαν να αντικαταστήσουν την Βασίλισσα Ελισσάβετ με τον γιο της Κάρολο.Πολλοί απέδιδαν ότι ήταν ερπετοειδής και κάποιοι πιο προχωρημένοι έλεγαν πως "εκτελέστηκε προ πολλού και αυτό που βλέπαμε ήταν ο κλώνος της".Εκείνο που δεν γνωρίζουν,ήταν πως η Βασίλισσα Ελισσάβετ ήθελε να αποστασιοποιηθεί από την Cabal,που ελέγχει τις ΗΠΑ και να ενωθεί με τις νέες δυνάμεις που αναδύθηκαν (τους BRICS) προσβλέποντας σε έναν πιο δίκαιο κόσμο,στοχεύοντας παράλληλα να σώσει τον βρετανικό θρόνο.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είδε την "κανονική βασίλισσα" να βλέπει σατανιστικές τελετές και αιμοποσίες,στον περίγυρο της, με αποτέλεσμα να τρελαθεί και να θέλει να το σκάσει από το παλάτι."Εκτελέστηκαν" με τελετουργικό τρόπο αυτά που είδε και ήξερε ότι υπάρχουν υποψίες ότι οι ίδιοι εκτελεστές "αντικατέστησαν" πριν την ώρα της την βασίλισσα με τον γιο της για να μην χάνεται περαιτέρω πολύτιμος χρόνος στη μάχη που δίνουν ενάντια στις Φωτεινές Δυνάμεις.

  ΚΑΡΟΛΟΣ(Κλώνος)
και  ROTHSCHIlLD
Σύμφωνα με τα μηνύματα των Ολυμπίων,οι ερπετοειδείς κλώνοι είναι ψυχροί,ανέκφραστοι και δεν γελάνε ή αν προσπαθούν να το κάνουν,οι συσπάσεις του προσώπου τους δεν είναι φυσιολογικές".

Παρατηρείστε στην δεύτερη φωτογραφία πως απευθύνεται ένας Rothschild χτυπώντας στο στήθος τον νέο βασιλιά της Αγγλίας.

 "Ο θεός να σώσει τον νέο βασιλιά".

 (David Icke)



ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ

-Θέσεις των αστερισμών και των ουράνιων σωμάτων κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου 2022.

Νωρίς το πρωί,λίγο πριν το χάραμα,κοιτώντας ανατολικά-νοτιοανατολικά στον ουρανό εντοπίζεται ο Σείριος,το λαμπερότερο αστέρι του νυχτερινού ουρανού.Κοντά στον Σείριο βρίσκεται ο αστέρας

ΣΕΙΡΙΟΣ

Προκύων,καθώς και ο αστερισμός των Διδύμων με τα γνωστά αστέρια Κάστορα,Πολυδεύκη,Βασιλιάδες.Όλα τα παραπάνω άστρα, βέβαια, θα τα παρατηρήσουμε καλύτερα τις νυχτερινές ώρες κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Λίγο πριν την ανατολή του Ηλίου,στον ουρανό θα φαίνεται η Αφροδίτη στα ανατολικά.Ωστόσο,η παρατήρησή της θα είναι δύσκολη λόγω της εγγύτητάς της στον Ήλιο.

Ο Σείριος,ο Προκύων και ο αστερισμός των Διδύμων τα ξημερώματα στα ανατολικά-νοτιοανατολικά.Τα δύο λαμπρότερα αστέρια στον αστερισμό των Διδύμων είναι ο Κάστωρ και ο Πολυδεύκης.

Λίγο μετά τη δύση του Ηλίου,στον δυτικό ουρανό,μετά το ηλιοβασίλεμα,θα βρίσκεται ο λαμπρός αστέρας Αρκτούρος στην προέκταση της "ουράς" της Μεγάλης Άρκτου.Εξάλλου, πρόκειται για ένα

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ΚΛΠ

πολύ λαμπρό άστρο πορτοκαλί χρώματος, που μπορεί να παρατηρηθεί ακόμα και υπό συνθήκες έντονης φωτορύπανσης.Σύμφωνα με τη μυθολογία,ο Αρκτούρος προστατεύει τους αστερισμούς της Μικρής και της Μεγάλης Άρκτου. Το όνομά (Άρκτος + ούρος)σημαίνει "Φύλακας της Άρκτου".

Τα βράδια του Σεπτεμβρίου θα μπορούμε να παρατηρήσουμε στον Β-ΒΑ τους αστερισμούς της Κασσιόπης,του Περσέα και της Ανδρομέδας. Στον αστερισμό της Κασσιόπης, εντοπίζουμε το "Νεφέλωμα της Καρδιάς" (Heart Nebula/IC 1805)Για την παρατήρησή του,ωστόσο, απαιτείται ισχυρό τηλεσκόπιο.Παρ’ όλα αυτά, το αστρικό σμήνος που βρίσκεται στο εσωτερικό του νεφελώματος,μπορεί να παρατηρηθεί με κιάλια ή τηλεσκόπιο.

Οι αστερισμοί της Κασσιόπης και του Περσέα,στον κόκκινο κύκλο βρίσκεται το Νεφέλωμα της Καρδιάς.Στον αστερισμό του Περσέα βρίσκεται ο Αλγκόλ.Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για ένα αστέρι,αλλά για ένα αστρικό σύστημα τριών αστέρων.Το σύστημα παρουσιάζει ενδιαφέρον,επειδή τα δύο λαμπρότερα μέλη του κάνουν την φωτεινότητα του Αλγκόλ να μεταβάλλεται.Στην ουσία, προκαλούνται εκλείψεις όταν ο αμυδρότερος αστέρας διέρχεται μπροστά από τον λαμπρότερο, και αντίστροφα. Από τη Γη, παρατηρούμε μείωση της λαμπρότητας του Αλγκόλ κατά τη διάρκεια των εκλείψεων αυτών.Ο γαλαξίας της Ανδρομέδας θα συνεχίσει να είναι ορατός και τον Σεπτέμβριο Β-ΒΑ. 

Τον Σεπτέμβριο θα έχουμε τη δυνατότητα να παρατηρήσουμε καλύτερα και τον πλανήτη Δία.Ο αέριος αυτός γίγαντας θα βρίσκεται σε αντίθεση στις 26 Σεπτεμβρίου, θα βρίσκεται δηλαδή στο σημείο της

ΔΙΑΣ

τροχιάς του που απέχει λιγότερο από τη Γη,θα είναι ιδιαίτερα λαμπρός και θα ανατέλλει όταν ο Ήλιος θα δύει.Επομένως, θα είναι ορατός καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.Χρησιμοποιώντας κιάλια ή τηλεσκόπιο μπορούμε να εντοπίσουμε τα τέσσερα μεγαλύτερα φεγγάρια του τους λεγόμενους "Γαλιλαϊκούς δορυφόρους".Πρόκειται για την Ιώ,την Ευρώπη, τον Γανυμήδη και την Καλλιστώ. Ακόμη, μπορούμε να διακρίνουμε και τις χρωματικές ζώνες του πλανήτη και με λίγο ισχυρότερα όργανα τη "Μεγάλη Ερυθρά Κηλίδα",μια θύελλα στην ατμόσφαιρα του Δία μεγαλύτερη σε διάμετρο από τη Γη.

Ο Κρόνος και ο Άρης θα είναι και αυτοί ορατοί τις νύχτες του Σεπτεμβρίου.Η φθινοπωρινή ισημερία, στις 23 Σεπτεμβρίου, σηματοδοτεί την έναρξη του φθινοπώρου στο βόρειο ημισφαίριο.Πρόκειται για τη μία από τις δύο μέρες του έτους (η άλλη είναι αυτή της εαρινής ισημερίας) κατά την οποία ο Ήλιος

ΚΡΟΝΟΣ

ανατέλλει και δύει από τα ακριβή σημεία της ανατολής και της δύσης στον ορίζοντα, αντίστοιχα.Κατά συνέπεια, η μέρα και η νύχτα έχουν την ίδια διάρκεια.

Τέλος,σε ό,τι αφορά τη Σελήνη,η φάση του πρώτου τετάρτου παρατηρείται στις 3 Σεπτεμβρίου,η πανσέληνος στις 10 Σεπτεμβρίου στον αστερισμό του Υδροχόου και το τρίτο τέταρτο το βράδυ της 17ης προς 18ης Σεπτεμβρίου.Η Σελήνη θα βρίσκεται στη φάση της νέας σελήνης στις 26 Σεπτεμβρίου.Ωστόσο,κατά τη φάση της νέας σελήνης δεν μπορεί να παρατηρηθεί,καθώς το ημισφαίριο το οποίο είναι στραμμένο προς τη Γη δε φωτίζεται από τον Ήλιο.

-Επιστροφή στην Σελήνη με την "Αρτεμίς-1".

Στις 29/08/22 o πύραυλος της NASA  ARTEMIS-1 θα έπαίρνε σάρκα και οστά.Θα εκτοξεύταν για να δοκιμασθεί ο νέος πύραυλος της NASA SLS για να πάει μια βόλτα μέχρι το φεγγάρι με το νέο σκάφος Orion !

ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ

Το ταξίδι στη Σελήνη θα διαρκούσε αρκετές ημέρες κατά τη διάρκεια των οποίων οι μηχανικοί θα αξιολογούσουν τα συστήματα του διαστημικού σκάφους!

Εάν και εφόσον ήταν όλα καλά o πύραυλος ARTEMIS-1 θα ήταν επανδρωμένος με αστροναύτες με το σκάφος Οrion που θα πραγματοποιούσε προσελήνωση!

Μεταξύ αυτών και η πρώτη γυναίκα αστροναύτης που θα περπατούσε στην Σελήνη.

Η NASA ακύρωσε και την δεύτερη αποστολή ARTEMIS-1 στη Σελήνη στις 3/9/22.

Μετά από αυτό,στις 13/9/22 έγινε προσπάθεια να εκτοξευθεί  πάλι,αλλά χωρίς πλήρωμα.Λίγο μετά την εκτόξευση έγινε ανάφλεξη στις μηχανές του πυραύλου της Blue Origin αλλά η κάψουλα που μετέφερε φορτίο της NASA πρόλαβε να αποκολληθεί και επέστρεψε με ασφάλεια στη Γη. Πρόκειται για την 23η αποστολή του προγράμματος New Shepard της Blue Origin στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιούνται επανδρωμένες και μη διαστημικές αποστολές.

ΖΕΥΣ
Η 23η αποστολή, αυτή την φορά ήταν μη επανδρωμένη ,όπως είπα,και αφορούσε την εκτόξευση μιας κάψουλας που μετέφερε στο Διάστημα φορτίο ιδιωτικών εταιρειών αλλά και της NASA. Το φορτίο της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας ήταν πειράματα που θα διεξάγονταν σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας.

Περίπου ένα λεπτό μετά την εκτόξευση και ενώ ο πύραυλος είχε φτάσει σε ύψος 8 χλμ. υπήρξε "ανάφλεξη"
στις μηχανές του πυραύλου. Ευτυχώς ο μηχανισμός αποσύνδεσης της κάψουλας λειτούργησε σωστά και άμεσα. Έτσι μπορεί η αποστολή να διακόπηκε απότομα και να είχε άδοξη κατάληξη αλλά η κάψουλα επέστρεψε με ασφάλεια στην επιφάνεια της Γης χρησιμοποιώντας τα αλεξίπτωτα.

Ο πύραυλος που καταστράφηκε ,είχε χρησιμοποιηθεί άλλες οκτώ φορές σε εκτοξεύσεις της Blue Origin χωρίς να είναι γνωστό αν αυτές οι εκτοξεύσεις περιλάμβαναν και κάποιες από τις επανδρωμένες αποστολές της...

Μήπως τα "ανεξήγητα" προβλήματα που παρουσιάστηκαν την τελευταία στιγμή συνοδεύονταν και από κάποια προειδοποίηση;  Σίγουρα θα ήταν οι Ολύμπιοι !!!

-Νερό στο νότιο ημισφαίριο της Σελήνης.

Το 2020,ερευνητές που χρησιμοποιούν το Stratospheric Observatory for Infrared Astronomy (SOFIA) ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν νερό στην ηλιόλουστη επιφάνεια της Σελήνης. Τώρα,το επιβεβαίωσαν και βρήκαν ακόμη περισσότερα.

Η εικόνα δείχνει δεδομένα ροής που ελήφθησαν από το όργανο FORCAST της SOFIA που επικαλύπτονται σε μια ορθογραφική προβολή της Σελήνης,δημιουργώντας έναν χάρτη της αφθονίας νερού στην περιοχή του κρατήρα Moretus.Τα επιφανειακά σεληνιακά χαρακτηριστικά είναι σαφώς

S.O.F.I.A

ορατά μέσα στα δεδομένα ροής.Σε αυτήν την εικόνα,τα ανοιχτότερα χρώματα αντιστοιχούν σε υψηλότερη ροή και τα πιο σκούρα σε μια χαμηλότερη ροή.Η εικόνα αναφοράς έχει κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας το μωσαϊκό albedoLRO-WAC.

Η ομάδα ερευνητών με επικεφαλής τον Casey Honniball, βρήκε μοριακό νερό στην περιοχή του κρατήρα Moretus,που βρίσκεται κοντά στον κρατήρα Clavius ​​της Σελήνης,όπου το αρχικό εύρημα πήρε θέση.Αυτή η επιβεβαίωση ότι το νερό είναι πράγματι παρόν έξω από τις μόνιμα σκιασμένες περιοχές στο νότιο ημισφαίριο της Σελήνης επέτρεψε στους ερευνητές να ξεκινήσουν την αποκωδικοποίηση από πού προέρχεται αυτό το νερό.Επιπλέον, με τις νέες παρατηρήσεις,οι ερευνητές μπόρεσαν να δημιουργήσουν έναν χάρτη της αφθονίας του νερού στον κρατήρα,κάτι που δεν μπορούσαν να κάνουν για τον κρατήρα Claius ​​λόγω ανεπαρκών δεδομένων.Επειδή η μελέτη περιελάμβανε πολύ μεγαλύτερο αριθμό παρατηρήσεων,ο χάρτης βοήθησε να προσδιοριστεί ότι η αφθονία του νερού στη Σελήνη ποικίλλει ανάλογα με τη θερμοκρασία και το γεωγραφικό πλάτος,ειδικότερα υπάρχει περισσότερο νερό στους πόλους και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.

"Το νερό στη Σελήνη είναι συναρπαστικό γιατί μας επιτρέπει να μελετήσουμε τις διεργασίες που

NEΡΟ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ

συμβαίνουν όχι μόνο στη Σελήνη,αλλά και σε άλλα σώματα χωρίς αέρα.Είναι εξαιρετικής σημασίας ως πηγή για την ανθρώπινη εξερεύνηση",δήλωσε ο C.Honniball."Εάν μπορείτε να βρείτε αρκετά μεγάλες συγκεντρώσεις νερού στην επιφάνεια της Σελήνης και μάθετε πώς αποθηκεύεται και σε ποια μορφή έχει,μπορείτε να μάθετε πώς να το εξάγετε και να το χρησιμοποιείτε για αναπνεύσιμο οξυγόνο ή καύσιμο πυραύλων για περισσότερα βιώσιμη παρουσία".

Η SOFIA πέτυχε πλήρη επιχειρησιακή ικανότητα το 2014 και η αποστολή θα ολοκληρωθεί το αργότερο στις 30/9/22. Η SOFIA θα συνεχίσει τις τακτικές της επιχειρήσεις μέχρι τότε.

-Ελπίδες για εργοστάσιο παραγωγής οξυγόνου στον Άρη.

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΟΧΙΕ ΣΤΟ
ΡΟΒΕΡ ΤΟΥ ΑΡΗ 

Η NASA εργάζεται πλέον πάνω σε μια μεγαλύτερη εκδοχή της συσκευής,όγκου περίπου ενός κυβικού μέτρου (100 φορές μεγαλύτερη από την τωρινή ΜΟΧΙΕ),κάτι που ενέχει τεχνικές προκλήσεις.

Ιστορικό επίτευγμα: H NASA παρήγαγε οξυγόνο στον Άρη-2.To ρόβερ Perseverance, πάνω στο οποίο βρίσκεται η συσκευή MOXIE.

Μια τέτοια μεγαλύτερη συσκευή θα μπορούσε να παράγει αρκετό οξυγόνο,με ρυθμό ισοδύναμο εκατοντάδων δέντρων,όχι μόνο για όλο το πλήρωμα μιας αποστολής στον Άρη,αλλά για και τους 30 έως 50 τόνους πυραυλικού καυσίμου (υγρού οξυγόνου) που θα χρειαστούν για την εκτόξευση και επιστροφή τους στη Γη,έτσι ώστε να μην χρειαστεί να έχει μεταφερθεί εκ των προτέρων τόσο οξυγόνο από τον πλανήτη μας στον Άρη.

Σταδιακά, με τη βοήθεια περισσότερων τέτοιων συσκευών θα δημιουργηθεί ένα εργοστάσιο παραγωγής οξυγόνου στον γειτονικό πλανήτη, αξιοποιώντας το άφθονο διοξείδιο του άνθρακα που υπάρχει εκεί και αποτελεί περίπου το 96% της αρειανής ατμόσφαιρας.

Για να υποστηρίξει πάντως μια αποστολή αστροναυτών, η συσκευή παραγωγής οξυγόνου θα πρέπει να δουλεύει συνεχώς για περίπου 400 μέρες.

Μέχρι στιγμής η συσκευή MOXIE,που συνεχίζει να δουλεύει στον Άρη,έχει εργαστεί για μια ώρα το πολύ κάθε φορά (συνολικά επτά φορές σε διαφορετικές χρονικές περιόδους). Σε κάθε περίπτωση, η τεχνολογία της θεωρείται πολλά υποσχόμενη.

-Αρχαίο γιγάντιο UFO,που ήταν αδρανές σε φαράγγι για περισσότερα από 4.000 χρόνια,ανακαλύφθηκε από την ομάδα ειδικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα ειδικών επαγγελματιών είχε δεσμευτεί πριν από μερικούς μήνες για να περιηγηθεί στα σκουπίδια που ανακαλύφθηκαν στο Grand Canyon. Λέγεται ότι όταν έφτασαν στο σημείο, βρήκαν το σώμα ενός UFO που βρισκόταν εκεί για περισσότερα από 4.000

ΑΡΧΑΙΟ UFO ΤΟΥ ΑΡΗ
χρόνια.Πρόσφατες αναφορές αναφέρουν ότι ένα σημείο συντριβής UFO βρέθηκε κοντά στο Grand Canyon. Αυτό βρήκαμε αφού συγκεντρώσαμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσαμε. Ας ακούσουμε τι έχετε να πείτε για αυτό. Μια ομάδα ακαδημαϊκών εξέτασε πρόσφατα σκουπίδια που ανακαλύφθηκαν στο Grand Canyon. Ισχυρίστηκαν ότι βρήκαν ένα πτώμα UFO που βρισκόταν εκεί για σχεδόν 4.000 χρόνια όταν έφτασαν.

Το πλήρωμα ανέφερε ότι το αντικείμενο ήταν κατασκευασμένο από άγνωστη μεταλλική σύνθεση και είχε δείκτες ακτινοβολίας.Μετέφεραν το διαστημόπλοιο σε μια πολύ πιο ασφαλή στρατιωτική εγκατάσταση μόλις κατάλαβαν ότι ήταν ραδιενεργό.

Ο Δρ Henry Leaumont ισχυρίζεται ότι είναι ειδικός που ξέρει πού συνετρίβη το UFO στο Grand Canyon. Δήλωσε ότι το πλοίο ήταν αρκετά μεγάλο και μπορούσε να φιλοξενήσει τουλάχιστον είκοσι επιβάτες.Όταν μπήκαν στο διαστημικό σκάφος, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το δωμάτιο καμπίνας ήταν κατασκευασμένο για ανθρωποειδή με ύψος μεταξύ 4-5 πόδια. Το πλοίο χρησιμοποιούσε μαγνητικό τιμόνι και τροφοδοτούνταν από άτομα.

Το πλοίο είχε μήκος τουλάχιστον 100 πόδια και πλάτος περίπου 50 πόδια,σύμφωνα με τον Δρ Henry Leaumont.Πιστεύει επίσης ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ λαμβάνει κάθε προφύλαξη για να κρύψει την καταστροφή.

-Υπάρχουν βιομηχανικές βάσεις και συγκροτήματα στη Σελήνη, ισχυρίζεται ένας ειδικός των UFO.

Ο Michael Salla είναι ειδικός στα UFO και πρώην επίκουρος καθηγητής στο Κέντρο Παγκόσμιας Ειρήνης στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο, καθώς και ο δημιουργός του όρου «εξωπολιτική».

Οι εξωγήινοι που εμπλέκονται στην παγκόσμια πολιτική προκειμένου να κυριαρχήσουν και να χειραγωγήσουν την ανθρωπότητα για δικό τους όφελος αναφέρεται ως εξωπολιτική.Αυτός, σύμφωνα με τον Michael Salla, είναι ο λόγος που κανείς δεν έχει πατήσει το πόδι του στο φεγγάρι εδώ και δεκαετίες.

Η επιφάνεια του φεγγαριού είναι γεμάτη με βιομηχανικά εξωγήινα συγκροτήματα,τα οποία βασίζονται

ΕΞΩΓΗΪΝΗ ΒΑΣΗ ΣΕΛΗΝΗ

όλα στην ανθρώπινη στρατιωτική συνεργασία,όπως θα μπορούσε να υποθέσει κανείς.Η Κίνα παρείχε μια φωτογραφία μιας τεχνητής εγκατάστασης πριν από μερικά χρόνια για να επιβεβαιώσει αυτόν τον ισχυρισμό.

Αυτή η εικόνα τροφοδότησε ανησυχίες ότι η Κίνα έχει επικοινωνήσει με εξωγήινους επισκέπτες.Φυσικά, μια εξωγήινη βάση στην επιφάνεια του φεγγαριού δεν είναι μια νέα ιδέα.Υπάρχουν πολλές εικόνες που απεικονίζουν,μεταξύ άλλων μια πυρηνική έκρηξη και τμήματα μιας υποτιθέμενης εξωγήινης εγκατάστασης. Αλλά γιατί να κρατάμε κρυφές όλες αυτές τις αλληλεπιδράσεις εξωγήινου-ανθρώπου εκτός κι αν επηρεάζουν κάθε μεγάλη παγκόσμια αρχή;

Δείτε το παρακάτω βίντεο:https://www.youtube.com/watch?v=-kBSe3jFtmk&t=5s

-Αστρονόμοι ανακάλυψαν εξωπλανήτη o οποίος είναι σκεπασμένος όλος από έναν βαθύ ωκεανό.

Είναι ελαφρώς μεγαλύτερος από τη Γη σε μέγεθος και αρκετά μεγαλύτερος σε μάζα (σχεδόν πενταπλάσια).Διεθνής ομάδα αστρονόμων ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε έναν εξωπλανήτη, τον TOI-1452 b, o οποίος πιθανώς είναι βραχώδης και σκεπασμένος όλος από έναν βαθύ ωκεανό.Ο εξωπλανήτης, ο

ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟΙ -1452

οποίος είναι ελαφρώς μεγαλύτερος από τη Γη σε μέγεθος και αρκετά μεγαλύτερος σε μάζα πενταπλάσια,κινείται γύρω από ένα μικρό άστρο στον αστερισμό του Δράκοντα σε απόσταση περίπου 100 ετών φωτός από τον δικό μας πλανήτη.

Η απόσταση του εξωπλανήτη από το άστρο του είναι κατάλληλη, ώστε η θερμοκρασία του να μην είναι ούτε πολύ υψηλή ούτε πολύ χαμηλή, οπότε θεωρείται δυνατό να διατηρηθεί υγρό νερό στην επιφάνειά του. Οι επιστήμονες μάλιστα, με επικεφαλής τον Σαρλ Καντιέ του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ, οι οποίοι έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό αστρονομίας The Astronomical Journal, πιστεύουν ότι ο πλανήτης πιθανώς είναι καλυμμένος από ένα βαθύ στρώμα νερού.Ο αρχικός εντοπισμός του πλανήτη έγινε με το διαστημικό τηλεσκόπιο TESS της NASA και ακολούθησαν παρατηρήσεις από άλλα τηλεσκόπια.

Το μητρικό άστρο ΤΟΙ-1452,ένας νάνος τύπου Μ,είναι πολύ μικρότερο από τον Ήλιο μας και συνοδεύεται από ένα δεύτερο άστρο παρόμοιου μεγέθους, που απαρτίζουν ένα διπλό αστρικό σύστημα, με το ένα άστρο σε απόσταση 97 αστρονομικών μονάδων από το άλλο (περίπου 2,5 φορές η απόσταση Ήλιου-Πλούτωνα).

Η Γη είναι καλυμμένη περίπου κατά 70% από νερό, το οποίο όμως αποτελεί λιγότερο από το 1% της μάζας της. Σε μερικούς εξωπλανήτες εκτιμάται ότι υπάρχει πολύ περισσότερο νερό, το οποίο αποτελεί

ΤΟΙ-1452b

σημαντικά μεγαλύτερο τμήμα της μάζας τους.Στην περίπτωση του TOI-1452 b έως το 30%,ποσοστό ανάλογο με δορυφόρους όπως οι Γανυμήδης και Καλλιστώ του Δία και οι Τιτάν και Εγκέλαδος του Κρόνου,γι’ αυτό έχουν πάρει τον χαρακτηρισμό "υδάτινοι" ή "ωκεάνιοι" κόσμοι.Ο TOI-1452 b είναι ένας από τους καλύτερους υποψήφιους για ωκεάνιο πλανήτη που έχουμε βρει μέχρι σήμερα,δήλωσαν οι επιστήμονες.

Ο εν λόγω εξωπλανήτης θα μελετηθεί περαιτέρω από το νέο ισχυρό διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb,καθώς είναι αρκετά κοντά στη Γη για να είναι δυνατό να μελετηθεί η ατμόσφαιρα του. Οι ερευνητές θέλουν επίσης να βεβαιώσουν ότι όντως πρόκειται για έναν υδάτινο κόσμο, καθώς δεν μπορούν να αποκλείσουν, προς το παρόν, να πρόκειται για ένα βραχώδη, ξηρό πλανήτη.

-Κάτι ταράζει όλους τους πλανήτες του Ηλιακού μας Συστήματος και την Γη

Δεν είναι μόνο ο πλανήτης μας που υποφέρει από σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, ακραία καιρικά φαινόμενα.Όλοι οι πλανήτες του ηλιακού μας φαίνεται να έχουν κάποιο πρόβλημα, ειδικότερα στην ατμόσφαιρά τους.Σύμφωνα με εκτιμήσεις από παρατηρήσεις που αναρτώνται,η ατμόσφαιρα στον

CASSINI

πλανήτη Ουρανό δεν είναι όπως πριν. Έγινε τραχιά και αλλάζει.Ο καιρός έχει αγριέψει και στον Κρόνο,όπως ακριβώς και στον Ουρανό.Επιπλέον, σύμφωνα με φωτογραφίες του Cassini το βόρειο μέρος είναι δυο φορές πιο λαμπερό σε σχέση με το νότιο ημισφαίριο.

Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα ούτε για τον πλανήτη Δία, καθώς και εκεί ο καιρός έχει χειροτερέψει τα τελευταία 4 χρόνια.Για δραματικές αλλαγές μιλάει το άρθρο.Ο Πλανήτης Άρης και αυτός έχει πρόβλημα και, μάλιστα, σοβαρότερο.Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η κλίση του άξονά που είναι σχεδόν ίδια με της Γης,έχει διαφοροποιηθεί, κάτι όμως που φαίνεται να έχει ξανασυμβεί κάποτε στο παρελθόν.

Στην Αφροδίτη,τώρα γίνονται γιγαντιαίες εκρήξεις που ονομάζονται hot flow anomalies και είναι τόσο μεγάλες που σκεπάζουν τον ίδιο τον πλανήτη.Τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά;Είναι τα φαινόμενα φυσιολογικά ή συμβαίνει κάτι που διαταράσσει τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος; Μήπως κάποιο μεγάλο ουράνιο σώμα επηρεάζει το ηλιακό μας σύστημα; Κι αν ναι,θα μπορούσε αυτό,να είναι ο Νιμπίρου;

Προσέξτε επίσης πως στην φωτογραφία,δεξιά στους δακτυλίους,λείπει ένα κομμάτι.Κρύβεται κάτι,εκεί;

-Σκάφη από τον Βέγα στις 30/8/22 και άλλα ηλιακά συστήματα έφθασαν στις παρυφές του ηλιακού συστήματος για να συμμετάσχουν στην απελευθέρωση του πλανήτη.

Η Cabal όπως είναι στριμωγμένη, δεν αποκλείεται να προβεί σε απονενοημένες ενέργειες.


Αρχίστε να συμπεριφέρεστε με αγάπη και ευσπλαχνία στους συνανθρώπους σας, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τις θετικές δονήσεις του πλανήτη και συμβάλλοντας έτσι στην ταχύτερη απελευθέρωση του.(Alex Collie)

Χιλιάδες Ανδρομέδιοι που ενσαρκώθηκαν εθελοντικά στην Γη για να βοηθήσουν στην απελευθέρωση της, εγκλωβίστηκαν εδώ και συνεχίζουν τις ενσαρκώσεις τους, είτε γιατί δεν μπόρεσαν διαφύγουν μέσα από το πλέγμα που δημιούργησαν γύρω από τον πλανήτη οι σκοτεινές δυνάμεις για να τον θέσουν σε καραντίνα, είτε γιατί παρασύρθηκαν από τον αχαλίνωτο υλισμό και ξέχασαν την αποστολή τους.(Alex Collier)

-Πολλοί δορυφόροι του Δία,του Κρόνου,του Άρη και του Ουρανού,δεν είναι φυσικά αντικείμενα, αλλά κοσμικά παρατηρητήρια και εργαστήρια. Ένα διαστημικό σκάφος μεγαλύτερο από την Γαία,βρίσκεται καθ' οδόν προς το ηλιακό μας σύστημα,με σκοπό την πρόσκρουση και συντριβή του στον πλανήτη Δία,για να προκαλέσει εκρήξεις και χημικές αντιδράσεις που θα τον μετατρέψουν (τον Δία) σε ένα δεύτερο


ήλιο,δημιουργώντας έτσι δυαδικό σύστημα αστέρων και τριάντα πλανήτες να περιστρέφονται γύρω τους,ανάλογο του Βέγα της Λύρας,γι αλλαγή των κοσμικών συνθηκών και την ενίσχυση όλων των μορφών ζωής. Κάποιοι από τους νέους πλανήτες βρίσκονται ήδη εδώ αλλά δεν φαίνονται λόγω των υψηλών τους δονήσεων και κάποιοι άλλοι θα μεταφερθούν αργότερα.
-Πύργος του πλάσματος.

Για μέρες αστρονόμοι σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν έναν πύργο πλάσματος που προεξέχει από το

νότιο ημισφαίριο του ήλιου.Ο αστρονόμος Philippe Tosi στέλνει αυτή τη φωτογραφία στις 30/8/22 από

τη Nîmes της Γαλλίας:

"Η δομή, που στρίβει σαν ανεμοστρόβιλος 20 φορές ψηλότερη από τη Γη,έχει παραμείνει περισσότερο από ό,τι οι περισσότερες προεξοχές,προσελκύοντας αρκετή προσοχή.Όλοι μπορούν να αφήσουν τα τηλεσκόπια τους τώρα.

Ο ήλιος μόλις εκτόξευσε τον πύργο στο διάστημα. 



-Σελήνη: Εκθαμβωτική εικόνα σε υψηλή ανάλυση δημιουργήθηκε από 250.000 πλάνα της.

Δύο αστροφωτογράφοι που γνωρίστηκαν μέσω του Reddit δούλεψαν σε ένα φιλόδοξο πρότζεκτ με εντυπωσιακά αποτελέσματα για την Σελήνη.

Εκθαμβωτική φωτογραφία της Σελήνης δημιούργησαν από 250.000 πλάνα οι Αμερικανοί

ΣΕΛHNH 250.00 ΠΛANA

αστροφωτογράφοι Andrew McCarthy και Connor Matherne.Συνδυάζοντας τις δεξιότητές τους,η 174MB φωτογραφία είναι μια λεπτομερής αποτύπωση της υφής και του χρώματος του μοναδικού φυσικού δορυφόρου της Γης.

Συναντήθηκαν πριν από αρκετά χρόνια στο Reddit και μοιράστηκαν την αγάπη τους για την αστροφωτογραφία. Προσφάτως,επί εννιά μήνες,εργάστηκαν ακούραστα για να προσφέρουν στο κοινό μια νέα θέα της Σελήνης. Ο McCarthy, που ειδικεύεται στη λεπτομέρεια, αφιέρωσε ένα βράδυ τραβώντας 200.000 πλάνα της Σελήνης από την Αριζόνα.

Ο Matherne,ο οποίος ειδικεύεται στο χρώμα,,τράβηξε άλλα 50.000 πλάνα από τη Λουιζιάνα.Στη συνέχεια,συνεργάστηκαν στενά για να συγκροτήσουν τη φωτογραφία,δίνοντας στο πρότζεκτ την επωνυμία "The Hunt for Artemis".

"Ένα πράγμα στο οποίο πρακτικά πειραματιστήκαμε ήταν διαφορετικές μέθοδοι για να αιχμαλωτίσουμε το χρώμα και να δούμε ποια είχε ως αποτέλεσμα μια καλύτερη φωτογραφία, οπότε στην πράξη καταλήξαμε σε δύο έγχρωμες φωτογραφίες.

"Ωστόσο μία ήταν σαφώς καλύτερη από την άλλη άρα αυτή ήταν που καταλήξαμε να χρησιμοποιούμε και θα συνεχίσουμε να τη χρησιμοποιούμε στο μέλλον" είπε, μιλώντας στο My Modern Met,ο Matherne."Το χρώμα σε αυτή τη φωτογραφία είναι αληθινό αλλά παρουσιάζεται πιο κορεσμένο,άρα εύκολα το βλέπει το μάτι μας" πρόσθεσε ο McCarthy.

-Η καλύτερη φωτογραφία του μεγαλύτερου άστρου στο σύμπαν.

Την πιο καθαρή μέχρι τώρα φωτογραφία του κολοσσιαίου άστρου R136a1, του μεγαλύτερου άστρου που έχει βρεθεί μέχρι σήμερα στο σύμπαν κατάφεραν να τραβήξουν οι αστρονόμοι.Το άστρο είχε παρατηρηθεί στο παρελθόν με το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble και άλλα επίγεια τηλεσκόπια,αλλά ποτέ με αρκετή καθαρότητα. Η νέα παρατήρηση πέτυχε ανάλυση τρεις φορές καλύτερη του Hubble και ελαφρώς καλύτερη του νέου μεγάλου διαστημικού τηλεσκοπίου James Webb.

Η παρατήρηση, η οποία έγινε με το διαμέτρου 8,1 μέτρων διεθνές τηλεσκόπιο Gemini South στη Χιλή,

AΣΤΡΟ R136a1

οδηγεί στη νέα εκτίμηση ότι το εν λόγω άστρο-μαμούθ που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 160.000 ετών φωτός από τη Γη στο Νεφέλωμα της Ταραντούλας στο Μεγάλο Μαγγελανικό Νέφος (έναν νάνο γαλαξία κοντά στον δικό μας), έχει μάζα «μόνο» 170 έως 230 μεγαλύτερη του Ήλιου και όχι 250-320 φορές που ήταν η προηγούμενη εκτίμηση. Ακόμη κι έτσι όμως παραμένει το μεγαλύτερο γνωστό άστρο.Οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμη κατανοήσει πλήρως πώς σχηματίστηκαν τόσο μεγάλα άστρα, με μάζα τουλάχιστον 100 φορές μεγαλύτερη από εκείνη του Ήλιου.Τέτοια γιγάντια άστρα συνήθως βρίσκονται κρυμμένα στις "πυκνοκατοικημένες" καρδιές αστρικών σμηνών καλυμμένων από σκόνη.

Επίσης είναι βραχύβια και πεθαίνουν νέα,έχοντας κάψει τα πυρηνικά καύσιμά τους μέσα σε λίγα μόνο εκατομμύρια χρόνια (συγκριτικά ο Ήλιος δεν έχει καν διανύσει τη μισή ζωή του, που αναμένεται να είναι 10 δισεκατομμύρια χρόνια).Τα χημικά στοιχεία που είναι βαρύτερα από το ήλιο στο σύμπαν,δημιουργούνται στη διάρκεια του κατακλυσμικού εκρηκτικού θανάτου άστρων με μάζα τουλάχιστον 150 φορές μεγαλύτερη του Ήλιου.

-Τι είναι οι αστρικοί Πληθυσμοί I, II και III;

Ο θάνατος των αστέρων παίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των γαλαξιών, αλλά και γενικότερα του Σύμπαντος. Κατά την έκρηξη των υπερκαινοφανών αστέρων -supernova- τα χημικά στοιχεία μέχρι και το σίδηρο που είχαν σχηματιστεί μέσω θερμοπυρηνικών αντιδράσεων στον πυρήνα του, αλλά και στοιχεία βαρύτερα του σιδήρου που σχηματίζονται κατά την τελική φάση της ζωής του αστέρα εκτοξεύονται στο διάστημα με αποτέλεσμα δημιουργούνται νέοι αστέρες και πλανητικά συστήματα με πιο σύνθετη χημική σύσταση.

Αστέρες Πληθυσμού I:Οι αστέρες Πληθυσμού Ι είναι αστέρες νέας γενιάς, εμπλουτισμένοι από τα

I

υλικά που διασκορπίστηκαν στον διαστρικό χώρο μετά από τον θάνατο παλαιότερων αστέρων. Συνήθως, εντοπίζονται στους βραχίονες σπειροειδών γαλαξιών. Ένα τέτοιο άστρο είναι και ο Ήλιος μας. Επομένως, στον Πληθυσμό I ανήκουν νεότερα άστρα και σμήνη, τα περισσότερα από τα οποία σχηματίστηκαν σχετικά πρόσφατα στην ιστορία του Σύμπαντος, δηλαδή μέχρι λίγα δισεκατομμύρια χρόνια πριν. Επίσης, μπορούν να εντοπιστούν ακόμα και σε ακανόνιστου σχήματος γαλαξίες όπως είναι τα νέφη του Μαγγελάνου.



Αστέρες Πληθυσμού II:Οι αστέρες που οδήγησαν στην ύπαρξη των αστέρων Πληθυσμού I, αποτελούν τον αστρικό Πληθυσμό ΙΙ. Οι αστέρες αυτοί,εκτός του ότι είναι γηραιότεροι, περιέχουν και μικρότερη ποσότητα “μετάλλων”, δηλαδή στοιχείων βαρύτερων του υδρογόνου και του ηλίου2. Τα σφαιρωτά σμήνη3 των σπειροειδών γαλαξιών φιλοξενούν κυρίως τέτοιους αστέρες, αλλά πολλές φορές

II

συναντώνται και σε ελλειπτικούς γαλαξίες. Αποτελούνται κυρίως από υδρογόνο και ήλιο, ενώ περιέχουν μόνο λίγες ποσότητες στοιχείων βαρύτερων του ηλίου.Συνεπώς, τα αστέρια Πληθυσμού Ι περιέχουν 10-100 φορές περισσότερα μέταλλα, από ό,τι τα άστρα Πληθυσμού II. Αυτό συμβαίνει διότι κατά τη διάρκεια σχηματισμού αστέρων Πληθυσμού II δεν υπήρχε ακόμα αφθονία βαρύτερων στοιχείων.


Αστέρες Πληθυσμού III:Το 1978, προστέθηκε μια ακόμα υποθετική κατηγορία αστέρων, οι αστέρες Πληθυσμού ΙΙΙ. Θεωρούνται τα πρώτα άστρα που σχηματίστηκαν από τα διαστρικά νέφη που εμφανίστηκαν στο Σύμπαν λίγο μετά το Big Bang.  Οι αστέρες αυτοί έχουν σχεδόν μηδενική περιεκτικότητα σε στοιχεία βαρύτερα του ηλίου, δηλαδή, αποτελούνται εξ ολοκλήρου από υδρογόνο

III

και ήλιο. Σύμφωνα με τα σύγχρονα κοσμολογικά μοντέλα, η μάζα των πρώτων αστέρων που σχηματίστηκαν ήταν 100 φορές μεγαλύτερη από του Ήλιου με αποτέλεσμα να εξαντλούν σε μικρό χρονικό διάστημα τα πυρηνικά τους καύσιμα και να καταλήγουν σε μαύρες τρύπες ή αστέρες νετρονίων.Προς το παρόν οι αστέρες Πληθυσμού ΙΙΙ δεν έχουν παρατηρηθεί. Ενδέχεται όμως οι παρατηρήσεις του Διαστημικού Τηλεσκοπίου James Webb να καταφέρουν να μας δώσουν στοιχεία για την ύπαρξή τους.

-Ο Γαλαξίας της Ανδρομέδας ή Μ31.
Βαφτίστηκε έτσι από τον αστερισμό Ανδρομέδα ο οποίος πήρε το όνομά του από την Ανδρομέδα κατά την Ελληνική μυθολογία.Κόρη του Κηφέα και της Κασσιόπης και γυναίκα του Περσέα.Μετά το θάνατό της η Θεά Αθηνά την έκανε άστρο και την έβαλε στους αστερισμούς του βόρειου ουρανού, κοντά στον Περσέα και την Κασσιόπη!
Πρώτος που παρατήρησε τον γαλαξία της Ανδρομέδας ήταν ο Γαλιλαίος (1609)!Η παρατήρηση του, προκάλεσε μεγάλες διαμάχες για το αν υπάρχουν και άλλοι γαλαξίες καθώς μέχρι τότε πίστευαν ότι υπήρχε μόνο ο δικός μας!Όλους τους άλλους γαλαξίες τους αποκαλούσαν νεφελώματα!
Το τηλεσκόπιο Hubble απέδειξε ότι o γαλαξίας της Ανδρομέδας βρίσκεται πολύ μακριά μας,ώστε να
ΓΑΛΑΞ. ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ
Μ-31

θεωρείται ότι αποτελεί μέρος του Γαλαξία μας και ότι στην πραγματικότητα είναι ένας διακριτός γαλαξίας! Είναι σπειροειδής γαλαξίας στον αστερισμό Ανδρομέδα. Κατέχει ένα σούπερ ρεκόρ: είναι το πιο απομακρυσμένο αντικείμενο εύκολα ορατό με γυμνό μάτι. Βρίσκεται σε απόσταση 2,5 εκατομμυρίων ετών φωτός και μαζί με το Γαλαξία μας, αποτελούν τους δύο μεγαλύτερους γαλαξίες της τοπικής μας ομάδας γαλαξιών.
Παρατηρήσεις δείχνουν ότι διαθέτει ένα τρισεκατομμύριο άστρα, τρεις με πέντε φορές περισσότερα από το Γαλαξία μας.Έχουν ήδη ανακαλυφθεί 315 πλανητικά νεφελώματα στο γαλαξία της Ανδρομέδας (πλανητικό νεφέλωμα = αστρικός θάνατος) και μια έκρηξη καινοφανούς (supernova = αστρικός θάνατος μεγάλου αστέρα)!
Ο γαλαξίας της Ανδρομέδας και ο Γαλαξίας μας "οδεύουν" ολοταχώς προς τη "σύγκρουση". Οι περισσότεροι αστρονόμοι θεωρούν ότι οι δύο γαλαξίες θα συγκρουστούν σε περίπου 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια και εντέλει θα συγχωνευθούν,σχηματίζοντας έναν τεράστιο ελλειπτικό γαλαξία.Πράγμα πολύ συχνό στην εξελικτική πορεία του Σύμπαντος διότι η βαρυτική έλξη μεταξύ δύο ή περισσότερων γαλαξιών μπορεί τοπικά να υπερισχύει της κοσμικής διαστολής!Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που οι περισσότεροι γαλαξίες πολύ σπάνια εμφανίζονται απομονωμένοι μέσα στην απεραντοσύνη του Σύμπαντος!
Το πιο κουλ χαρακτηριστικό του γαλαξία της Ανδρομέδας:"Η έκρηξη υπερκαινοφανούς (supernova),που παρατηρήθηκε τον Αύγουστο του 1885 (S-Ανδρομέδας),ήταν σχεδόν ορατή με γυμνό μάτι συναγωνιζόμενη σε λαμπρότητα όλο το γαλαξία!Έλαμπε με ισχύ όσο 1,6 δισεκατομμύρια Ήλιοι!(1.600.000.000)!

-UFO πρόσφατα έχουν ανακαλυφθεί "οχήματα εκτός κόσμου" που "δεν έχουν δημιουργηθεί στη Γη μας".
Στην κοινότητα των UFO και των εξωγήινων,η αποκάλυψη ήταν εδώ και πολύ καιρό ένα από,αν όχι το πιο συχνά,θέματα που συζητούνται.Τώρα που εμφανίζεται μπροστά στα μάτια μας,οι περισσότεροι από εμάς φαίνεται να μην γνωρίζουμε πόσο σοβαρή είναι πραγματικά η κατάσταση.Μιλώντας ανοιχτά σχετικά με τις ανακτήσεις από "οχήματα εκτός κόσμου που δεν κατασκευάζονται σε αυτή τη γη", ο σύμβουλος προγράμματος UFO του Πενταγώνου.
Σύμφωνα με τον Eric W. Davis,έναν αστροφυσικό που εργάζεται ως υπεργολάβος,σύμβουλος και υπάλληλος για το πρόγραμμα UFO του Πενταγώνου από το 2007,ενημέρωσε για τελευταία φορά ένα τμήμα του Υπουργείου Άμυνας τον Μάρτιο 2022 για τα υποτιθέμενα "εκτός κόσμου" οχήματα.Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους ενημέρωσε επίσης το προσωπικό της Επιτροπής Πληροφοριών της
UFO

Γερουσίας και της Επιτροπής Ενόπλων Υπηρεσιών της Γερουσίας με απόρρητο τρόπο για την ανάκτηση ανεξήγητων υποθέσεων αντικειμένων.Αντίθετα,σε μια στιγμή φρενίτιδας για τον κορωνοϊό,ως επί το πλείστον αγνοήθηκε ως εκ των υστέρων.
Ο κύριος στόχος της ενημέρωσης ήταν "τα οχήματα εκτός κόσμου που δεν είναι κατασκευασμένα σε αυτή τη Γη",σύμφωνα με τον Davis.
Ο Davis,ο οποίος εργάστηκε για χρόνια ως σύμβουλος για το πρόγραμμα UFO του Πενταγώνου και τώρα είναι στρατιωτικός εργολάβος,αποκάλυψε δημόσια την αλήθεια:
"Tα UFO,είναι αληθινά και είναι πιθανό να τα γνωρίζαμε για ένα πολύ καιρό".Σε ορισμένες περιπτώσεις, σύμφωνα με τον Davis, δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει την προέλευση των ανακτημένων εξαρτημάτων, γεγονός που τον οδήγησε στο συμπέρασμα ότι "Δεν μπορούσαμε να το παράγουμε μόνοι μας".H συγκλονιστική δήλωση του Davis εμφανίστηκε στην πιο πρόσφατη ιστορία UFO από τους New York Times, που κυριαρχούσε στο θέμα τα προηγούμενα χρόνια.
Ο φερόμενος τερματισμός του προγράμματος έρευνας UFO από το Πεντάγωνο το 2012,το Advanced Aerospace Threat Identification Program, αποκαλύφθηκε σε μια μελέτη τον Δεκέμβριο του 2017.

-Το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb κυκλοφόρησε άνευ προηγουμένου κοντινές εικόνες του Δία που δείχνουν μεγάλες ανωμαλίες,μερικές από τις οποίες υποστηρίζεται ότι ανήκουν σε έναν μεγάλο στόλο διαγαλαξιακών μητρικών πλοίων που έφτασαν στο ηλιακό μας σύστημα και στάθμευσαν γύρω από τον γίγαντα αερίου.Πολλαπλές πηγές αποκαλύπτουν ότι ο διαγαλαξιακός στόλος περιλαμβάνει περίπου 24 πολιτισμούς από διαφορετικούς γαλαξίες που έχουν εμπλακεί στη γενετική σπορά της ανθρωπότητας που εκτείνεται πολύ πίσω στην μακρινή αρχαιότητα. 

Από την άφιξη στο ηλιακό μας σύστημα,μερικά από τα τεράστια Μητρικά πλοία φαίνεται να αλληλεπιδρούν με τον Ήλιο,ο οποίος προορίζεται να παίξει κρίσιμο ρόλο σε μεγάλα παγκόσμια γεγονότα που πρόκειται να συμβούν στη Γη. Επιπλέον,αρκετά Μητρικά πλοία έχουν πλέον παρκάρει γύρω από τη Γη και ασκούν ισχυρή παρασκηνιακή επιρροή στα παγκόσμια γεγονότα.Όλα αυτά βοηθούν να εξηγηθεί η πρόσφατη βιασύνη στη νομοθεσία που ψηφίστηκε από το Κογκρέσο των ΗΠΑ σχετικά με τα UFO ως διευρυνόμενη απειλή για την εθνική ασφάλεια,που εγκρίθηκε από το Κογκρέσο των ΗΠΑ,τις εικόνες του Δία από το τηλεσκόπιο Webb,τις πιο πρόσφατες δραστηριότητες των Eξωγήϊνων και πώς η επιστροφή τους συνδυάζεται με τις προφητείες μιας Δευτέρας Παρουσίας ως περιγράφεται σε μεγάλες θρησκείες και ιθαγενείς παραδόσεις.

-Η NASA έπιασε κάτι ασυνήθιστο στίς 16//8//22.


Μια φωτογραφία του πλανήτη Άρη δείχνει έναν μυστηριώδη εξωγήινο.
Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά και κατανοήστε ότι ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο είναι πραγματικά εξαιρετικά ενδιαφέρον.



-Δεύτερο ανοσοποιητικό σύστημα "εν υπνώσει" μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό. 
Όταν οι "στασιαστές του Κρόνου" απενεργοποίησαν τους 10 από τους 12 έλικες του DNA, καθιστώντας τον γήϊνο άνθρωπο υποχείριο τους,με τον ίδιο τρόπο απενεργοποίησαν και το δεύτερο ανοσοποιητικό του σύστημα.Όποιος κατορθώσει να το ενεργοποιήσει,τότε επιτίθεται σε κάθε ασθένεια,τη χρόνια Φλεγμονή,τον Καρκίνο,τον Διαβήτη,την Αλτσχάϊμερ, κλπ και θεραπεύει ολοκληρωτικά τον άνθρωπο,προσφέροντας του πλήρη υγεία.

Το συγκλονιστικό είναι πως δεν χρειάζεται να αλλάξει κανείς τρόπο ζωής.Ούτε να ασκείται χρειάζεται,ούτε να λαμβάνει συμπληρώματα διατροφής,"ούτε φάρμακα"!
Οι νέοι άνθρωποι,οι πρόδρομοι της νέας εποχής (παιδιά indigo κλπ),έχουν διαφοροποιημένο DNA,πιο ανθεκτικό και με ενεργοποιημένους περισσότερους έλικες (τέσσερις ή έξη ή ακόμα και οκτώ) είναι ικανοί να ενεργοποιήσουν και το δεύτερο ανοσοποιητικό τους σύστημα,το οποίο όχι μόνον τους προσφέρει πλήρη υγεία,αλλά είναι και το κλειδί για περισσότερη μακροζωία.
Η απόκρυψη της ανακάλυψης αυτής οφείλεται στην Big Pharma η οποία θα χρεοκοπήσει αν ο άνθρωπος χρησιμοποιήσει τις φυσικές του δυνατότητες,δηλαδή την "αφάρμακο θεραπεία".

-Πλανητική άμυνα.
Η NASA ανακοίνωσε ότι θα χτυπήσει αστεροειδή στις 26/9/22.Η πρόσκρουση του σκάφους της NASA στον αστεροειδή θα μεταδοθεί live.
Έναν αστεροειδή έβαλε στο στόχαστρό της η NASA, με "φόντο" το πρόγραμμα πλανητικής άμυνας.
Ειδικότερα,η πρώτη αποστολή στον κόσμο για τη δοκιμή τεχνολογίας για την πλανητική άμυνα έναντι πιθανών κινδύνων αστεροειδών ή κομητών.Το σκάφος Double Asteroid Redirection Test (DART) της
AΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ

NASA,θα προσκρούσει σκόπιμα σε αστεροειδή-στόχο της,ο οποίος δεν αποτελεί απειλή για τη Γη,τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022.
Μάλιστα,όπως ανακοινώθηκε,η NASA θα μεταδώσει ζωντανά το εγχείρημα από το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φυσικής Johns Hopkins (APL) στο Laurel του Merilant.Η APL είναι ο κατασκευαστής και ο διαχειριστής του διαστημικού σκάφους DART για τη NASA.
Η δοκιμή αυτή θα δείξει ότι ένα διαστημικό σκάφος μπορεί αυτόνομα να πλοηγηθεί σε έναν αστεροειδή-στόχο και να συγκρουστεί σκόπιμα μαζί του για να αλλάξει την πορεία του με τρόπο που μπορεί να μετρηθεί χρησιμοποιώντας επίγεια τηλεσκόπια.Το DART θα παρέχει σημαντικά δεδομένα για να βοηθήσει στην καλύτερη προετοιμασία για έναν αστεροειδή που θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο πρόσκρουσης στη Γη.

-07/9/22. Ανακαλύφθηκαν δύο νέοι βραχώδεις εξωπλανήτες,ο ένας πιθανώς φιλόξενος για τη ζωή.
LP 890-9c
Τα εικονιζόμενα τηλεσκόπια SPECULOOS εντόπισαν τους δύο εξωπλανήτες.Διεθνής ομάδα αστρονόμων ανακοίνωσε την ανακάλυψη δύο νέων εξωπλανητών στην κατηγορία της υπερ-Γης, οι οποίοι κινούνται πέριξ ενός μικρού ψυχρού άστρου, του LP 890-9 ,γνωστού και ως SPECULOOS,σε απόσταση περίπου 100 ετών φωτός από τη Γη.
Το εν λόγω άστρο,ένας νάνος,τύπου Μ που εκπέμπει φως κυρίως στο εγγύς υπέρυθρο τμήμα του
φάσματος.Είναι το δεύτερο ψυχρότερο άστρο που έχει βρεθεί να φιλοξενεί εξωπλανήτες,μετά το διάσημο TRAPPIST-1 που είχε ανακαλυφθεί το 2016 Η παρατήρησή του έγινε με τα ρομποτικά τηλεσκόπια SPECULOOS στη Χιλή και στην Τενερίφη,τα οποία είναι κατάλληλα για παρατηρήσεις υψηλής ακριβείας με κάμερες πολύ ευαίσθητες στο εγγύς υπέρυθρο.
Οι ερευνητές έκαναν τη σχετική δημοσίευση στην επιθεώρηση "Astronomy & Astrophysics"ότι πιο κοντινός στο άστρο του από τους δύο εξωπλανήτες,ο LP 890-9b,είναι περίπου 30% μεγαλύτερος από τη Γη και ολοκληρώνει μια τροχιά γύρω από το άστρο του σε μόνο 2,7 μέρες (η διάρκεια του έτους του).
Ο δεύτερος πλανήτης,ο LP 890-9c ή SPECULOOS-2c είναι περίπου 40% μεγαλύτερος από τη Γη και
SPECULOOS-2c

έχει έτος διάρκειας 8,5 ημερών.Βρίσκεται εντός της δυνητικά φιλόξενης για ζωή ζώνης πέριξ του μητρικού άστρου του δηλαδή όπου ένας εξωπλανήτης πιθανώς έχει παρόμοιες γεωλογικές και ατμοσφαιρικές συνθήκες με τη Γη, κυρίως όχι ακραίες θερμοκρασίες και νερό σε υγρή μορφή επί δισεκατομμύρια χρόνια.
Το επόμενο βήμα θα είναι η μελέτη της ατμόσφαιρας αυτού του δεύτερου εξωπλανήτη,κυρίως με το νέο μεγάλο διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb.Ο εν λόγω πλανήτης LP 890-9c, σύμφωνα με τους αστρονόμους,φαίνεται να είναι ο δεύτερος καλύτερος στόχος μετά τους πλανήτες του άστρου TRAPPIST-1,ανάμεσα στους δυνητικά φιλόξενους για ζωή και όμοιους με τη Γη εξωπλανήτες.

-Ποικιλόμορφη η καλόβουλη βοήθεια εκ των άνω! Δεν είμαστε μόνοι!
Kίνα!!Εκπληκτοι οι ντόπιοι καθώς εντόπισαν ένα σύννεφο με μαντήλι στο χρώμα του ουράνιου τόξου πάνω από κινεζική πόλη Hai Kou Shi.
Πρόκειται για ένα μικρό καλυμμένο σκάφος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας που φαίνεται μεγαλύτερο λόγω των συχνοτήτων που εκπέμπει,για να καθαρίσει τις τοξίνες και τους ιούς στον αέρα.Το απίστευτο βίντεο γυρίστηκε στην πόλη Χαϊκού στην επαρχία Χαϊνάν στις 21/8/22.
Το σύννεφο με μαντήλι,γνωστό και ως pileus σχηματίζεται από την ψύξη και τη συμπύκνωση του υγρού αέρα που εξαναγκάζεται να ανέβει και να περάσει πάνω από την κορυφή. Όταν το φως του ήλιου
UFO ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

βρίσκεται στη σωστή γωνία,το φως διαθλάται μεταξύ των σταγονιδίων και των παγοκρυστάλλων στοσύννεφο,δημιουργώντας ένα χρώμα ουράνιου τόξου.
Το βίντεο παραχωρήθηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης με άδεια.Γυρίστηκε την Κυριακή 21/8/22
Πρόκειται για ένα μικρό καλυμμένο σκάφος της "Γαλαξιακής Ομοσπονδίας" που φαίνεται μεγαλύτερο λόγω των συχνοτήτων που εκπέμπει για να καθαρίσει τις τοξίνες και τους ιούς στον αέρα.
Αυτό ήταν ένα καλυμμένο σκάφος που ήταν μικρότερο σε μέγεθος πριν από την "επέκταση σε χρώμα και φως".Αυτό ήταν ακίνητο για διάστημα έως και μιας ημέρας.
Προέρχονται από ένα μητρικό σκάφος που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση ευθεία προς τα πάνω Ο αριθμός του στόλου είναι 30 και τα διάφορα μεγέθη και σχήματα αλλάζουν καθώς εξελίσσεται η αποστολή.Το συγκεκριμένο σκάφος έχει ασημί χρώμα και αλλάζει σε χρώματα νέον και ουράνιου τόξου καθώς ανεβαίνει σε "συχνότητα".
Αυτά εκπέμπουν Υψηλές Συχνότητες στην ατμόσφαιρα για να βοηθήσουν στον καθαρισμό της περιοχής από τις τοξίνες και τους ιούς.Αυτά είναι εξαιρετικά για συγκάλυψη,καθώς το μέγεθος μπορεί να συρρικνωθεί για να φιλοξενήσει την περιοχή του σύννεφου.

-Σκάφη Πλειάδιων.
Ένα από τα Metatronic Light Ships των Πλειάδιων φωτογραφήθηκε πάνω από το Ζάγκρεμπ Κροατία το βράδυ 9/9/22.
"Η Αρμάδα κυμαίνεται σε δεκάδες εκατομμύρια πάνω από την Γη.Τα πλοία είναι Ιπτάμενα Φρούρια
METATRONIC LIGHT
SHIPS


και αυτά είναι τα σπίτια μας στους ουρανούς.
Καλώς ήρθατε στο Galactivision Universe όπου όλα είναι δυνατά." Κάπτεν Kal-El.
"Οι Πλειάδειοι,είναι ξαδέρφια μας από άλλο πλανητικό σύστημα.Είναι συνυφασμένα με την ιστορία μας.Είναι μια συλλογικότητα που αποτελείται από διαφορετικές φυλές που βρίσκονται στο σύστημα των Πλειάδων.Είναι εδώ για να μας βοηθήσουν στο εξελικτικό μας βήμα σε μια υψηλότερη οκτάβα φωτός.Διαστημικά σκάφη Πλειάδιας περιβάλλουν τον πλανήτη μας αυτή τη στιγμή,μαζί με πλοία από άλλα συστήματα. 
Αυτά τα πλοία δεν είναι πλοία 3ης διάστασης καθώς υπάρχουν στην 4η διάσταση. Πολλοί Αστρόσποροι που ενσαρκώθηκαν στη γη έχουν ισχυρούς δεσμούς με τους Πλειάδειους".



-Σύμφωνα με το βρετανικό υπουργείο Άμυνας,αξιόπιστες πηγές για αναφορές UFO περιλαμβάνουν
Ο αριθμός των εμφανίσεων UFO έχει αυξηθεί πολύ πρόσφατα Ως αποτέλεσμα,κυβερνήσεις από πολλά έθνη έχουν ενεργήσει για να διερευνήσουν περαιτέρω αυτό το ζήτημα.
Πρώτον,μια αναφορά για μια συνάντηση μεταξύ στρατιωτικού προσωπικού των ΗΠΑ και μυστηριωδών αντικειμένων δημοσιοποιήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Τώρα,το βρετανικό υπουργείο Άμυνας πήρε την απόφαση να εξετάσει τι συμβαίνει ακόμα Η CIA δήλωσε ότι οι περισσότερες αναφορές για θεάσεις UFO προέρχονταν από "αξιόπιστες" πηγές.
ΘΕΑΣΕΙΣ UFO

Σύμφωνα με αξιωματούχους του Υπουργείου Άμυνας,το προσωπικό στον τομέα του ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας,ειδικότερα οι πιλότοι και οι αστυνομικοί γνωρίζουν συχνά από πρώτο χέρι ασυνήθιστα ιπτάμενα αντικείμενα.Και αυτοί είναι άνθρωποι που εργάζονται σε τομείς όπου ασήμαντα γεγονότα δεν δημοσιοποιούνται γενικά.
Η υπηρεσία υποστηρίζει επίσης ότι πρόσφατα παρατηρήθηκε σημαντική αύξηση στις αναφορές UFO.
Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει εκατοντάδες αναφορές περίεργης δραστηριότητας στους ουρανούς.
Ως αποτέλεσμα, αυτές οι ενδείξεις δεν πρέπει να αγνοούνται.
Ο κορυφαίος ειδικός στα UFO στο Ηνωμένο Βασίλειο,Nick Pope,μελετά το θέμα εδώ και πολλά χρόνια και πιστεύει ότι η χώρα πρέπει να προσέξει τι συμβαίνει. Η αναζήτηση από την κυβέρνηση για αποδείξεις ότι εξωγήινοι περιφέρονται στον πλανήτη μας πρέπει να συνεχιστεί.

-Ενας εξωγήίνος στις 13/8/22 γυρίστηκε με επιτυχία σε κάμερα σε ένα δάσος της Ρωσίας.
Αυτός ο εξωγήινος είναι ένα παράξενο πλάσμα ή καλικάντζαρος που κινηματογραφήθηκε με επιτυχία
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΠΛΑΣΜΑ

σε κάμερα σε δάσος της Ρωσίας.
Το μυστηριώδες πλάσμα γυρίστηκε στην κάμερα στα δάση της Ρωσίας.
Το άγνωστο πλάσμα ήταν μαύρο περίπου σαράντα εκατοστά ύψος.Ενα παράξενο πλάσμα μοιάζει λίγο σαν ανθρώπινο κεφάλι είναι μεγάλο,ίσως είναι εξωγήινος ή καλικάντζαρος, κρυβόταν κάτω από τις ρίζες ενός δέντρου.
Στη Ρωσία υπάρχουν δάση που έχουν μελετηθεί ελάχιστα για παράξενα πλάσματα, καλικάντζαροι,γιέτι,καλικάντζαροι,ξωτικά,τσουπακάμπρα,ακόμη και εξωγήινοι μπορούν να ζήσουν εκεί.Στα δάση της Ρωσίας υπάρχουν ανώμαλες ζώνες όπου μερικές φορές εμφανίζονται UFO

-UFO με πιθανή βάση σύνδεσης πιάστηκε κοντά στον ήλιο στις 8/9/22.
Τις τελευταίες εβδομάδες,πολλά παράξενα αντικείμενα που μοιάζουν με UFO έχουν παρατηρηθεί
UFO STON HΛIO
απότους διάφορους ηλιακούς δορυφόρους. 
Εκτός από εξάγωνα και κυκλικά αντικείμενα, ένα τεράστιο ορθογώνιο σκάφος με πιθανή βάση σύνδεσης για εισερχόμενα και εξερχόμενα μικρότερα UFO στο πίσω μέρος του μητρικού πλοίου έχει πιαστεί τη στιγμή που περνάει τον ήλιο. Το βίντεο δείχνει μερικά από αυτά τα πιθανά εξωγήινα σκάφη.

Δειτε το video:
https://www.youtube.com/watch?v=lFS-70kQB9w&t=9s

-Μυστηριώδεις ομόκεντροι δακτύλιοι φωτός που πιάνονται από το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb τον Σεπτεμβρίο 2022.
Ο επιστήμονας Judy Schmidt λέει ότι: ¨Δεν ξέρω τι είναι αυτό.Κάποιο είδος σπειροειδούς νεφελώματος γύρω από το WR140.
Είμαι σίγουρος ότι θα μάθουμε περισσότερα αργότερα". 
Το Σύμπαν,πραγματικά,είναι γεμάτο θαύματα και το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb μόλις μας
ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ JAMMES
WEBB

έδωσε τις καλύτερες απόψεις μας για ένα από αυτά. 
Το εν λόγω αντικείμενο είναι ένα αστέρι περίπου 5.600 έτη φωτός μακριά και το υπέρυθρο μάτι του "Webb" έχει διαλέξει μια εξαιρετική λεπτομέρεια.Περιβάλλεται από αυτό που φαίνεται να είναι ομόκεντροι δακτύλιοι φωτός που ακτινοβολούν προς τα έξω. 
Ενώ οι χαρακτηριστικές αιχμές περίθλασης του Webb δεν είναι "πραγματικές",αυτοί οι ομόκεντροι δακτύλιοι είναι ότι υπάρχει μια υπέροχη και συναρπαστική εξήγηση για αυτούς.Το αστέρι είναι στην πραγματικότητα ένα δυαδικό ζεύγος σπάνιων αστεριών στον αστερισμό του Κύκνου και οι αλληλεπιδράσεις τους παράγουν ακριβείς περιοδικές εκρήξεις σκόνης που επεκτείνονται σε κελύφη στον χώρο γύρω από το ζευγάρι με την πάροδο του χρόνου. 
Αυτά τα κελύφη σκόνης λάμπουν στο υπέρυθρο, γεγονός που επέτρεψε σε ένα όργανο τόσο ευαίσθητο όσο το MIRI του Webb να τα επιλύσει με εξαιρετική λεπτομέρεια. 
Το αστέρι είναι αυτό που είναι γνωστό ως δυαδικό σύστημα συγκρουόμενου ανέμου,που αποτελείται από ένα εξαιρετικά σπάνιο αστέρι Wolf-Rayet,που ονομάζεται WR 140 και ένα καυτό,τεράστιο σύντροφο αστεριού τύπου O σαν ένα άλλο σπάνιο αντικείμενο. 
Τα αστέρια του Wolf-Rayet είναι πολύ καυτά,πολύ φωτεινά και πολύ παλιά,στο τέλος της διάρκειας ζωής της κύριας ακολουθίας τους.Εξαντλούνται σημαντικά σε υδρογόνο, είναι πλούσια σε άζωτο ή άνθρακα και χάνουν μάζα με πολύ υψηλό ρυθμό. Τα αστέρια τύπου Ο είναι από τα πιο ογκώδη αστέρια που είναι γνωστά,επίσης πολύ θερμά και φωτεινά.Επειδή είναι τόσο ογκώδεις, η διάρκεια ζωής τους είναι απίστευτα σύντομη. 

-Ενημέρωση Argorians 08/9/22,η μεγάλη κβαντική μετάβαση.
Στις 8/9/22 στις 7:58 π.μ. CET,από τον σταθμό παρακολούθησης των Siriusians στο 23D στη Σελήνη ήρθαν τα τρέχοντα δεδομένα παρακολούθησης της Γης και των γήινων.
Η Γη έχει εισέλθει σε ένα ρεύμα σωματιδίων κβαντικής νοημοσύνης υψηλής πυκνότητας.Το λίκνισμα του πλανήτη αποκτά ορμή.Τα γεγονότα σε έναν πλανήτη επιταχύνονται.
Οι αλλαγές θα προκαλέσουν μετατόπιση στις πολικότητες του μαγνητικού πεδίου,με περαιτέρω αναστροφή.Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμη καθοριστεί. 
Όλα θα εξαρτηθούν από το ενεργειακό σύμπλεγμα της Γης,η κατάσταση του οποίου παρακολουθείται διαδικτυακά.
Οι μετατροπείς υπερήχων ύλης 3D σε 5D είναι ενεργοποιημένοι με πλήρη ισχύ.Ο πλανητικός
ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΓΚΙΖΑ

εξοπλισμός είναι έτοιμος να δοκιμάσει φορτία υψηλότερης ισχύος κατά τη λήψη των ενεργειών του άστρου Oryx,στον Γαλαξία Γερίου,όπου η 5D Γη μεταφέρεται σε μια νέα δονητική τροχιά.
Ο τρισδιάστατος πλανήτης προσαρμόζεται στην αυτόνομη αυτορρύθμιση στις νέες εισερχόμενες κβαντικές ροές.
Το οροπέδιο των πυραμίδων της Γκίζας λειτουργεί για τη λήψη πενταδιάστατων και την αφαίρεση τρισδιάστατων ενεργειών σε ενισχυμένη λειτουργία,καθώς και των ανώμαλων ζωνών,επομένως δεν είναι επιθυμητό να βρίσκεστε σε τέτοια μέρη.
Οι κύριες ροές,που κατανέμονται από το σύμπλεγμα της πυραμίδας της Γκίζας,αποτελούνται από κόκκινο-καφέ ενέργεια URBAH (μετατρέπει την ύλη),κόκκινο-χρυσό ERFAGO (αλλάζει τις χροιές των κυμάτων UV) μωβ GRASIMO (συνθέτει 5D πλάσμα και καθαρίζει το πεδίο πληροφοριών της Γης).

-Μία μεγάλη αλλαγή χρονολογίας έγινε στη Γη στις 9/9/22.
Μια μετάδοση της Πλειάδικης Φωτεινής Δύναμης στους αστεροσπόρους της Γης. 
Πριν από περίπου τρεις επίγειες ημέρες (6,7,8 Σεπτεμβρίου) σημειώθηκε η μεγαλύτερη ηλιακή έκρηξη στη σύγχρονη ιστορία, στην πλάτη του Ήλιου.
Οι Φωτεινές Δυνάμεις λένε ότι ο δονητικός συντονισμός της Γης έχει αυξηθεί σημαντικά και είναι όλο και πιο κοντά στην πέμπτη διάσταση!
Η απίστευτη κοσμική έκρηξη πριν από αρκετές ημέρες συγκλόνισε ολόκληρο το σύμπαν και εκτίναξε πλάσμα υψηλής δόνησης προς όλες τις κατευθύνσεις για εκατομμύρια μίλια!
Αυτό το πλάσμα εμφανίστηκε στην ατμόσφαιρα της Γης ως όμορφα ημιδιαφανή σύννεφα ουράνιου τόξου που έγιναν μάρτυρες σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες ημέρες!
Συμπτωματικά,αυτή η μεγάλη ηλιακή έκρηξη έριξε κάτω αρκετούς σταθμούς παρακολούθησης Schumann από τη Γη και πολλοί από τους ευαίσθητους εξοπλισμούς μέτρησης στον σταθμό Tomsk καταστράφηκαν ολοσχερώς.
ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Οι Φωτεινές Δυνάμεις λένε ότι το ισχυρό 5D φως γάμμα που απελευθερώθηκε από αυτή την υπέροχη ηλιακή έκρηξη,έχει ανεβάσει τη συχνότητα ολόκληρου του πλανήτη πολύ ψηλότερα στο ¨Χρονολόγιο Γάμμα" και μια σοβαρή αναβάθμιση DNA σημειώθηκε τις τελευταίες 86 ώρες!Για πρώτη φορά πολλοί είπαν ότι γνώριζαν πολύ την αναβάθμιση του DNA ενώ συνέβαινε αυτό!Οι Φωτεινές Δυνάμεις λένε ότι έχει συμβεί μια προκαταρκτική συμπίεση και έχει βάλει το "καρφί στο φέρετρο" του AI-Matrix-Draco-Arconte-Cabala για πάντα!Λέγεται ότι ήδη γίνεται μεγάλη μετατόπιση του φρουρού στην επιφάνεια,καθώς φιλότιμες δυνάμεις φωτός επεμβαίνουν για να πάρουν την κατεύθυνση της Γης!
Να έχετε υπόψη σας ότι η μεγάλη πρωτογενής ηλιακή λάμψη είναι ακόμα να έρθει, και μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή.Αν η ιστορική έκρηξη στα μετόπισθεν πριν λίγες μέρες ερχόταν πίσω στη Γη, θα ήταν αρκετή για να γίνει η δουλειά!Ο ουρανός θα γίνει απλά χρώματα ουράνιου τόξου και όταν συμβεί όλα τα μάτια στον πλανήτη θα τον δουν.
Θα βλέπεις Παντού Ουράνια Τόξα!
Με αυτό το Κύμα,το Φως με τον τρόπο που ξέρεις θα αλλάξει με τρόπους που δεν μπορείς να φανταστείς.Η Αγνή Πολιτεία της Αρμονίας θα έρθει πάνω σου.
Καθαρή κατάσταση Αγάπης πέρα από την κατανόηση θα έρθει πάνω σου.
Τα κύματα της σκέψης σου θα αλλάξουν σε σημείο να είσαι σε πλήρη Χαρά, σε πλήρη Αγάπη και σε πλήρη Αρμονία.
Όλα τα βλέμματα είναι στην ίδια ηλιακή κηλίδα "τέρατος" που εκτόξευσε από πίσω την σούπερ έκρηξη Class X,καθώς θα κατευθυνθεί κατευθείαν πίσω στη Γη σε λίγες μέρες ακόμα!
Η Γήινη Συμμαχία πραγματοποιεί συναντήσεις υψηλού επιπέδου τις τελευταίες 72 ώρες και το κύριο θέμα συζήτησης είναι αυτή η τελευταία αλλαγή στο χρονολόγιο γάμμα!
Κάποιοι είπαν ότι ήταν μια ισχυρή ενέργεια που απλά εισέβαλε και μετέτρεψε το σκοτάδι σε καθαρό φως!Αυτά τα λόγια είναι εξαιρετικά σημαντικά για τους αστεροσπόρους της Γης υπό το φως της μακράς αποστολής τους σε αυτόν τον πλανήτη!
Η μεγάλη ώρα για την ανθρωπότητα έχει έρθει και κάθε ον φωτός πάνω στη γη το νιώθει!
Οι ηγέτες της Γήινης Συμμαχίας από όλο τον κόσμο λαμβάνουν μεγάλο αριθμό αναφορών συμπτωμάτων ανόδου απόψε από τους αστεροσπόρους της Γης.
Βεβαιωθείτε ότι:
* Ενυδάτωση
* Εξάσκηση ευγενικής φροντίδας του εαυτού σας.
* Αποφύγετε το στρες όσο γίνεται περισσότερο.
* Ξεκουράσου,κοιμήσου λίγο και πηγαίνεις αργά και αργά μέχρι να ενσωματωθούν αυτοί οι κωδικοί φωτός στο σώμα.
Είναι επίσης σημαντικό να τρώτε μόνο φυσικές ενεργειακές τροφές και να πίνετε πολύ καθαρό νερό.
Κάντε λίγη αναπνοή, διαλογιστείτε για μια ώρα και μπείτε στη φύση όσο περισσότερο γίνεται!
Κρατήστε αυτούς τους κρυστάλλους κοντά στο αουρικό σας πεδίο για να βοηθήσετε να διοχετεύσετε αυτό το ισχυρό φως στη Γη!
Μια σούπερ πλανητική ενημέρωση DNA είναι σε εξέλιξη οπότε μετά από έναν καλό ύπνο θα ενσωματώσετε πλήρως αυτές τις υψηλές συχνότητες στα κύτταρά σας.

(συνεχίζεται το άρθρο στο δεύτερο δεκαπενθήμερο)

15/9/22                                                                   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

                                                                                ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΖ εα


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.
-Γεράσιμος Καλογεράκης
-Μαριλίνα Γκόνη 
-Karolina Aleksandrova
-Κωνσταντίνος Ε.Πετρόπουλος 
-Σπύρος Μακρής
-Σύμη Υφαντή
-Corey Goode
-Alex Collier
-James Gilliland
-Michael Salla
-Marek Gabriel
-Αστροπύλη 2012
-Πηγή ΑΜΠΕ
-WWG1WGA 
-Capten Kal El
-NASA/ESA/CS
-Jessica Hyde 
-Εlizabeth Ladaou(NASA)
-Gina Maria Colvin Hi
-Μαρτίνα Κυρμανίδου
-MELODYSHEEP 
-Jackson Waite 
-el.wikipedia.org 
-physics4u.gr/blog
-SpaceWeather
-Gerald Rhemann  
-Astrobiology
-Alex Guide
-https://www.go.nasa.gov 
-Αλεξάνδρα Δουβικα Αθηναΐς
-https://www.skyandtelescope.org
-https://www.diadrastika.com
-https://www.space.com.
-https://www.universetoday.com
-https://www.scitechdaily.com
-https://www.Naftemporiki.gr 
-https://www.morninglive24.com
-https://www.Unboxholics.com
-https://www.janus.gr
-https://www.ancient-code.com
-https://www.news247.gr
-https://scinews.eu
-https://www.2science.gr 
-http://www.aetos-apokalypsis.gr
-http://www.educatinghumanity.co
-http://www.andromedacouncil.com
-https://www.gizmodo.com.au
-https://pythiablog.blogspot.com
-https://www.google.com
-https://www.youtube.com







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.