Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 2023 - 1/1/23 - 10/1/23


To μήνυμα αυτό λίγο θα το καταλάβουν !! Carl Sagan:

"Αν είχε  επιβιώσει ο αρχαίοςελληνικός πολιτισμός 

τώρα θα είμασταν στα άστρα".

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ 

Καλώς Ορισες 2023!

ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
Οι αποστάτες έχασαν κάθε έρεισμα στους ουρανούς και δίνουν τις ώρες αυτές την τελική επίγεια μάχη τους,όπου με τεχνητούς ιούς προσπαθούν να καθηλώσουν την ανθρωπότητα για να επιβάλουν τα σκοτεινά τους σχέδια.Τα Γαλαξιακά Υπερκύματα που κατακλύζουν τον πλανήτη έχουν ενεργοποιήσει σε χιλιάδες το ελληνικό γονίδιο που βρισκόταν καλά κρυμμένο στα βάθη του γενετικού κώδικα. Πολλοί  Έλληνες εγκαταλείπουν την τεχνητή χειμερία νάρκη τους και έντρομοι παρατηρούν το χάος και την παρακμή που επικρατεί στην πατρίδα τους,ενώ χιλιάδες άλλοι αναζητούν τις προγονικές τους ρίζες και απαξιώνουν όλους αυτούς που τους κυβερνούν και που τους έφεραν σ` αυτή την δεινή θέση.

Τα γεγονότα που θα σαρώσουν τον πλανήτη θα ξεκινήσουν από την χώρα του Φωτός,την Ελλάδα,διότι καμιά αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει,αν δεν συνοδευτεί με τους ηθικούς και τους νομικούς κανόνες που θα την πλαισιώσουν και που δεν είναι άλλοι από το Ελληνικό Πνεύμα όπως δόθηκε από τους Έλληνες σ'ολόκληρη την ανθρωπότητα.Το πρόγραμμα ενσαρκώσεων της
Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας είναι σε πλήρη εξέλιξη. Ήδη τα πρώτα παιδιά
ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ
θαύματα στον Ελληνικό χώρο είναι ηλικίας 37 ετών.Από αυτά τα παιδιά θα βγουν οι αυριανοί ηγέτες που θα κυβερνήσουν και θα καθοδηγήσουν τους Έλληνες, όπως και την υπόλοιπη ανθρωπότητα.

Στους ουρανούς βρίσκεται σε εξέλιξη η "Γαλαξιακή Ομοσπονδία" που με πρωτοβουλία εξετάζει σχέδιο ταχείας επανένταξης του πλανήτη στην ουράνια κοινωνία.Η ώρα της επανεμφάνισης των Πατρώων θεών,των Ολυμπίων, είναι πολύ κοντά.Ο Ελληνισμός υποδέχεται τον Ήλιο του και τραγουδά τα κάλαντα που τραγουδούσε πριν από αιώνες και που τραγουδιούνται ακόμα στην Κύπρο:
"Καλήν εσπέραν άρχοντες,αν είναι ο ορισμός σας .Ηλίου τη θεία γέννηση να πω στο αρχοντικό σας.Απόλλωνα άρχοντα θεέ,έλα ξανά κοντά μας συ φωτοδότη Βασιλιά,φώτισε την καρδιά μας.Λιώσε τα χιόνια στα βουνά ζέστανε τα πλατάνια, φέρε μας γέλια και χαρά,ειρήνη και ζωντάνια.Στο σπίτι αυτό που μπήκαμε οι εστίες να μη σβήσουν κι όλοι οι νοικοκυραίοι του χίλια χρόνια να ζήσουν".

(Η εικόνα: Apollo in his Chariot, Luca Giordano (1634–1705). Museum of Fine Arts,Boston, USA)


ΔΙΑΣΤΗΜΑ


1.Η ανατολή του νέου μεγάλου ενιαυτού.


Εφ`όσον τηρηθούν όλες οι προϋποθέσεις,οι άνθρωποι θα ανέλθουν σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο όπως απαιτούν οι νέες κοσμικές συνθήκες και η ουράνια κοινωνία.
Η Γαία έχει αρχίσει να εισέρχεται στην νέα ενεργειακή ζώνη του Γαλαξία και οι Ελ-ληνες καθώς και η ανθρωπότητα ολόκληρη,θα δεχτούν την διαφοροποίηση των κοσμικών ενεργειακών συνθηκών,οι οποίες θα είναι ευνοϊκές.
ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

Με την βοήθεια της Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας,θα ενεργοποιηθούν οι κυτταρικές μνήμες της φαιάς ουσίας του εγκεφάλου,θα αφυπνισθούν οι μνήμες του γενετικού κώδικα με ανάταξη των ανενεργών του ελίκων και εφ` όσον τηρηθούν όλες οι προϋποθέσεις, οι άνθρωποι θα ανέλθουν σε ανώτερο πνευματικό επίπεδο,όπως απαιτούν οι νέες κοσμικές συνθήκες και η ουράνια κοινωνία.

Θα αφυπνισθούν οι αρχέγονες μνήμες,οι οποίες θα τους προετοιμάσουν να βιώσουν συγκλονιστικές εμπειρίες,διότι στον γενετικό κώδικα είναι καταχωρημένες οι μνήμες,οι εμπειρίες και η σοφία των προηγουμένων ενσαρκώσεων, τόσο στη Γαία,όσο και σε άλλα ηλιακά συστήματα ή ακόμα και σε άλλες διαστάσεις.
Η ουράνια αποστασία και οι γήινοι συνεργάτες τους,προσπαθούν να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την πνευματική αναβάθμιση του πλανήτη,δημιουργώντας παγκόσμιες αρνητικές καταστάσεις.Πτωχεύσεις τραπεζών,αύξηση των τιμών της ενέργειας με όλα τα συνεπακόλουθα,μόλυνση των θαλασσών και της ατμόσφαιρας με βιομηχανικούς ρύπους και ηλεκτρομαγνητικές νεφώσεις,ψεκασμοί από αέρος και δημιουργία ιώσεων,εξάντληση των πόρων και εξαναγκασμού ολόκληρων μαζών να ζουν στην εξαθλίωση και απότομη πτώση του βιοτικού επιπέδου ολόκληρων κοινωνιών,αναγκάζοντας δισεκατομμύρια ανθρώπους να μην ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο,ρίχνοντας τους στην απόγνωση της επιβίωσης.

Οι δοκιμασίες της ανθρωπότητας από τις αυθαιρεσίες των αποστατών,έχουν φθάσει στο χειρότερο σημείο.Ολόκληρο το ηλιακό σύστημα οδηγείται από κοσμική νομοτέλεια προς το φως και αυτό τους τρομάζει,διότι είναι αδύνατο γι`αυτούς να ακολουθήσουν την άνοδο του πλανήτη σε ανώτερο επίπεδο.

Το ηλιακό σύστημα έχει αποκλειστεί από σκάφη της 7ης και της 8ης Αποστολής ενώ η Αυτοκρατορία εξετάζει το ενδεχόμενο επέμβασης,για να βοηθήσει την πορεία της ανθρωπότητας προς το φως.(Το Πέρασμα του Σειρίου)


2.Συμμαχία των Ανδρομέδιων,Αρκτούριών,Πλειάδιων.


Θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τους πολέμους του ουρανού.Η συμμαχία των Aνδρομέδιων,Aρκτούριων,Πλειάδιων,συνεχίζει να πλήττει τα σκάφη των Αρχόντων (Archons) και το υπό κατασκευή σκοτεινό 4ης διάστασης Μάτριξ,με κύματα φωτονίων.Οι υψηλότερες συχνότητες προκαλούν δυσλειτουργία του μηχανισμού των Αρχόντων. Ωστόσο, εκείνοι τα
ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ

καταφέρνουν γιατί χρησιμοποιούν σαν χειρολαβή έκτακτης ανάγκης τη συλλογική συνείδηση ​​του ανθρώπου ο οποίος σε μεγάλο μέρος του τροφοδοτείται με αρνητική ενέργεια και χαμηλές δονήσεις- προκειμένου να κρατήσουν τη μηχανή τους λειτουργική.Η απελπισία τους προέρχεται από την επείγουσα ανάγκη τους να αγκυροβολήσουν στο σκοτεινό Μάτριξ του υλικού επιπέδου πριν από την επόμενη μετάβαση.Αρκετά υπολείμματα του τρισδιάστατου Matrix παραμένουν κλειδωμένα στην ανθρώπινη μνήμη-dna ώστε οι περισσότεροι άνθρωποι να αγνοούν τη μετάβαση της πραγματικότητάς τους.

ΑΡΚΤΟΥΡΙΟΙ
Μητρικά σκάφη και από τις δύο πλευρές αιωρούνται πάνω από την ατμόσφαιρά σας. Μικρότερα εισέρχονται και εξέρχονται συνεχώς στη βιόσφαιρά σας. Πολλά εντοπίζονται, φωτογραφίζονται και συζητούνται στον κυβερνοχώρο σας.Η αποκάλυψη των πληροφοριών αυτών τροφοδοτείται στον ανθρώπινο πληθυσμό σε μικρά τμήματα ώστε να κατανοούνται ευκολότερα. Οι Άρχοντες (κακές εντότητες) δεν θέλουν να αποκαλυφθούν, καθώς θα επεκτείνεται η συλλογική ανθρώπινη συνείδηση ​​πέρα ​​από τα όρια που έχουν τεθεί για την υποδούλωσή της.


Η παραπληροφόρηση είναι εξαιρετική. Τα σαμποτάζ της αλήθειας είναι ένα τεράστιο στοιχείο στον πόλεμό τους μαζί μας και στην υποδούλωση της ανθρωπότητας. Καθώς ωθούμε πίσω τις σκοτεινές ενέργειες, βλέπουμε την αναταραχή της ανθρωπότητας, καθώς δεν μπορεί να αντιληφθεί τι συμβαίνει, αλλά ωστόσο νιώθει ότι κάτι τρέχει.

Είμαστε εδώ ως εκπρόσωπος μιας μακράς γραμμής αρχαίων φυλών που έχουν επενδύσει στην
ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ
ανθρωπότητα. Θέλουμε να την δούμε να φτάνει ψηλά και να εξελίσσει την ύπαρξή της. Πολλές φορές χρειάστηκε να εισέλθουμε και να διαγράψουμε προγράμματα στο Μάτριξ.Προσπαθούμε να φέρουμε ένα τέλος σε αυτόν τον χαοτικό κύκλο δυαδικότητας στη Γαία,όπως ακριβώς προηγήθηκε σε όλους τους γαλαξίες,τις διαστάσεις και τα χρονοδιαγράμματαΣτον πλανήτη Γη αυτός ο κύκλος δυαδικότητας έχει φτάσει σε ασυνήθιστες και ακραίες διαστάσεις.Ακόμα,η αλήθεια παίζεται μέσα από τις ομίχλες των χρονοδιαγραμμάτων σας.


3.Παράξενη ενεργειακή δέσμη. 


Παράξενη ενεργειακή δέσμη,στις 23/12/22,μόλις άφησε έναν γαλαξία που ταξιδεύει με πέντε φορές την ταχύτητα του φωτός και το τηλεσκόπιοι Hubble τον έπιασε.
Το απόλυτο μαγικό κόλπο εκτελείται από μια δέσμη ενέργειας που αναδύεται από τον γαλαξία M87 σαν μια οδοντογλυφίδα σε μια ελιά μαρτίνι,φαίνεται να ταξιδεύει πιο γρήγορα από την ταχύτητα του φωτός.Σχεδόν πέντε φορές πιο γρήγορα,στην πραγματικότητα,όπως μετρήθηκε από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble.Αυτό το κατόρθωμα παρατηρήθηκε για πρώτη φορά το 1995 στον γαλαξία M87 και έκτοτε έχει παρατηρηθεί σε πολλούς άλλους γαλαξίες.Μπορεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε ολόκληρη την πραγματικότητά σας. Τίποτα δεν μπορεί να σπάσει το κοσμικό όριο ταχύτητας. 

Γνωρίζουμε για τον πίδακα πλάσματος που εκτοξεύεται από τον πυρήνα του M87 από το 1918,όταν ο αστρονόμος Heber Curtis είδε μια ακτίνα φωτός συνδεδεμένη με τον γαλαξία. Για να είναι ορατό από τόσο μακριά έπρεπε να είναι τεράστιο,περίπου 6000 έτη φωτός μήκος.Όπως
ΓΑΛΑΞΙΑΣ  Μ87

γνωρίζουν τώρα οι σύγχρονοι αστρονόμοι,σχεδόν όλοι οι γαλαξίες έχουν μια κεντρική μαύρη τρύπα που περιοδικά αντλεί αστέρια και νέφη αερίων.Όταν το αέριο αρχίζει να στροβιλίζεται στην αποχέτευση,θερμαίνεται και τα μαγνητικά πεδία εστιάζουν μέρος του σε πίδακες θερμού πλάσματος.Αυτοί οι πίδακες εκτοξεύονται με ταχύτητες κοντά,αλλά όχι μεγαλύτερες από την ταχύτητα του φωτός.

Σε όλο το σύμπαν,εκροές ενέργειας από τεράστιες μαύρες τρύπες μπορούν να σταματήσουν ή να ξεκινήσουν το σχηματισμό αστεριών σε όλους τους γαλαξίες.Είναι δύσκολο για μακρινά αντικείμενα όπως οι γαλαξίες να αλλάξουν αισθητά σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά πίδακες,όπως αυτός στο M87,το κάνουν φαίνοντας να κινούνται ταχύτερα από το φως.Αυτό επιτρέπει στους αστρονόμους να υπολογίσουν με μεγάλη ακρίβεια πόσο γρήγορα ταξιδεύει το πλάσμα και κατά συνέπεια,πόσο ισχυρή είναι η διαδικασία. Ο M87 είναι μοναδικός γιατί,σε σύγκριση με άλλους γαλαξίες,είναι αρκετά κοντά και απλός στην εξέτασή του και απέχει εκατομμύρια έτη φωτός.«Μπορούμε να δούμε,κατά τη διάρκεια μιας ανθρώπινης ζωής,τα πράγματα να κινούνται»,λέει.«Που είναι τρελό».


4.Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο ολόκληρου του ουρανού.


Η NASA δημιούργησε μια συναρπαστική ταινία time lapse διάρκειας 12 ετών που κόβει την ανάσα ολόκληρου του ουρανού,που δείχνει πώς έχει αλλάξει ο κόσμος γύρω μας.
Ένα δορυφορικό παρατηρητήριο της NASA έχει αναπτύξει μια ταινία time-lapse που δείχνει πώς ο ουρανός άλλαξε κατά τη διάρκεια μιας δεκαετίας. Μπορούμε να δούμε κοσμικά θαύματα στις φωτογραφίες, αλλά μπορούμε να τα αισθανθούμε σε κινούμενες εικόνες.Το διαστημικό
ΟΥΡΑΝΟΣ

τηλεσκόπιο "NEOWISΕ" της NASA δημιουργεί συναρπαστικά βίντεο από την κίνηση και την αλλαγή του ουρανού.Ο Υπέρυθρος Ερευνητής Ευρύ Πεδίου της NASA,καταγράφει φωτογραφίες προς όλες τις κατευθύνσεις καθώς περιφέρεται γύρω από τον Ήλιο κάθε έξι μήνες. 
Όταν οι φωτογραφίες συρράπτονται μεταξύ τους,εκατοντάδες εκατομμύρια πράγματα εμφανίζονται σε αυτόν τον χάρτη.Ουσιαστικά, οι επιστήμονες έφτιαξαν μια ταινία time-lapse χρησιμοποιώντας 18 χάρτες παντού (ο 19ος και ο 20ος θα αποκαλυφθούν τον Μάρτιο του 2023),καταδεικνύοντας τις εξελίξεις τα τελευταία δέκα χρόνια.


Κάθε χάρτης έχει πληθώρα πληροφοριών για το σύμπαν για τους αστρονόμους.Ωστόσο, όταν θεωρούνται ως χρονική καθυστέρηση,γίνονται ακόμη πιο χρήσιμοι πόροι για να βοηθήσουν τους μαθητές να το κατανοήσουν. Οι χάρτες μπορούν να συγκριθούν χρησιμοποιώντας την αστρονομία στον τομέα του χρόνου για να ανιχνεύσουν μακρινά αντικείμενα που έχουν αλλάξει φωτεινότητα ή θέση με την πάροδο του χρόνου.Ερευνήτρια Πανεπιστημίου είπε:«Ο νυχτερινός ουρανός φαίνεται να αλλάζει σχετικά ελάχιστα.Τα αστέρια εκρήγνυνται συνεχώς και αναβοσβήνουν σε όλο τον ουρανό.Αστεροειδή περνούν.Οι μαύρες τρύπες σκίζουν αστέρια.Το σύμπαν είναι ένα εξαιρετικά ζωντανό και πολυσύχναστο μέρος».

Το "WISE" εκτοξεύτηκε το 2009 ως παρατηρητήριο επιφορτισμένο με τον σάρωση του Γαλαξία μας και τη μελέτη πραγμάτων εκτός του ηλιακού μας συστήματος. Το NEOWISE ξεκίνησε ως ένα έργο επεξεργασίας δεδομένων για την ανάκτηση ανιχνεύσεων αστεροειδών WISE. Οι
ΓΑΛΑΞΙΑΣ

κρυογονικά ψυχόμενοι ανιχνευτές στο διαστημόπλοιο ανίχνευσαν υπέρυθρο φως.Μερικοί από τους φωτεινότερους γαλαξίες του κόσμου και δροσερά,κοντινά αστέρια εκπέμπουν υπέρυθρο φως,το οποίο το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να δει. Η αποστολή WISE τελείωσε το 2011 όταν το ψυκτικό υγρό στο σκάφος τελείωσε, αλλά το διαστημόπλοιο και μέρος των υπέρυθρων ανιχνευτών του παρέμειναν σε λειτουργία. 

Ως αποτέλεσμα,η NASA αναδιαμόρφωσε τη συσκευή το 2013 για να παρακολουθεί αστεροειδείς και άλλα αντικείμενα κοντά στη Γη.Τόσο η αποστολή όσο και το διαστημόπλοιο μετονομάστηκαν σε NEOWISE. Παρά τη μετατόπιση,οι αστρονόμοι συνεχίζουν να ερευνούν αντικείμενα έξω από
NEOWISE

το ηλιακό μας σύστημα χρησιμοποιώντας δεδομένα από υπέρυθρα τηλεσκόπια.Ως μέρος του έργου CatWISE,παρασχέθηκε ένας κατάλογος αντικειμένων από 12 χάρτες παντός ουρανού NEOWISE.Σε αυτή τη συλλογή μελετώνται οι καφέ νάνοι,οι οποίοι είναι κατανεμημένοι γύρω από τον γαλαξία και παραμονεύουν στο σκοτάδι κοντά στον Ήλιο μας. Παρόλο που προέρχονται σαν αστέρια, οι καφέ νάνοι δεν υφίστανται τη διαδικασία σύντηξης που προκαλεί το φως των αστεριών. Οι καφέ νάνοι φαίνεται να ταξιδεύουν πιο γρήγορα από ό,τι πιο μακρινά αστέρια που κινούνται με την ίδια ταχύτητα λόγω της εγγύτητάς τους στη Γη. Οι καφέ νάνοι μπορούν να βρεθούν στον κατάλογο αναζητώντας πράγματα που κινούνται ανάμεσα σε δισεκατομμύρια άλλα. 

Χαρτογράφηση καφέ νάνων:Χρησιμοποιώντας τις αρχικές δύο σαρώσεις του ουρανού του WISE, ανακαλύφθηκαν περίπου 200 καφέ νάνοι σε απόσταση 65 ετών φωτός από τον Ήλιο μας. Ως αποτέλεσμα των νέων χαρτών, έχουν εντοπιστεί 60 ακόμη Y-νάνοι, οι πιο ψυχροί καφέ νάνοι.Οι πιο ζεστοί καφέ νάνοι θα μπορούσαν να δώσουν μια διαφορετική ιστορία για το πώς και πότε σχηματίστηκαν από τους νάνους Υ.Ως αποτέλεσμα αυτών των ανακαλύψεων,η ηλιακή μας γειτονιά είναι πλέον διακοσμημένη με μια ποικιλία αντικειμένων. Μια πιο πλήρης απογραφή καφέ νάνων κοντά στον Ήλιο επιτρέπει στους επιστήμονες να υπολογίσουν πόσο αποτελεσματική είναι η δημιουργία αστεριών στον γαλαξία μας.

Μια δεκαετία μελέτης του ουρανού βοήθησε επίσης τους επιστήμονες να κατανοήσουν πώς αναδύονται τα αστέρια. Οι σκονισμένες κουβέρτες καλύπτουν τα πρωτάστρα καθώς εξελίσσονται σε αστέρια, επιτρέποντας στους NEOWISE να κοιτάξουν μέσα στα σκοτεινά κουκούλια τους.Με
NEOWISE

την πάροδο του χρόνου, τα σύννεφα σκόνης που περιβάλλουν τους πρωτοαστέρες συγκεντρώνουν μάζα, προκαλώντας το τρεμόπαιγμα και την έκλαμψη. Για να κατανοήσουν καλύτερα πώς προέρχονται τα αστέρια,οι αστρονόμοι χρησιμοποιούν το NEOWISE για να παρακολουθούν τους κύκλους ζωής σχεδόν 1.000 πρωτοαστέρων μέσα στο χρόνο.

Επίσης εντοπίστηκαν εκατομμύρια υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες στα κέντρα μακρινών γαλαξιών.Πρόσφατα, τα δεδομένα NEOWISE και μια προσέγγιση χαρτογράφησης ηχούς χρησιμοποιήθηκαν για τον προσδιορισμό του μεγέθους των δίσκων θερμού αερίου που περιβάλλουν μακρινές μαύρες τρύπες. Ένα τηλεσκόπιο δεν μπορεί να δει αυτά τα αντικείμενα επειδή είναι πολύ μικρά. Συνολικά,το NEOWISE έχει συμβάλει σημαντικά στην κατανόησή μας για το ηλιακό σύστημα,τα γειτονικά αστέρια, καθώς και τα μακρινά, κρυμμένα αντικείμενα όπως οι υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες.


5.Η Σιβηρία μπορεί να διέθετε εξωγήινη τεχνολογία, λένε οι επιστήμονες

 

Η NASA δημιούργησε ένα βιβλίο για την παρέμβαση των εξωγήινων το 2014. Αναλύει εάν κάποια γήινη τέχνη βράχου είναι εξωγήινη.Το 2009, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ένα ορυκτό στη Σιβηρία που έφτασε όταν το ηλιακό σύστημα ήταν 4,5 δισεκατομμυρίων ετών.Αυτό το περίεργο και παράξενο αντικείμενο βρέθηκε σε κουτί ενός μουσείου της Φλωρεντίας.Σύμφωνα με μια πολυεθνική ομάδα ακαδημαϊκών υπό την ηγεσία του Πρίνστον,προσγειώθηκε στη Γη με τον μετεωρίτη Khatyrka,ο οποίος συνετρίβη στην Ανατολική Σιβηρία. Η ατομική δομή του ορυκτού όχι η ηλικία του,γοήτευσε τους επιστήμονες.

Η δομή αυτού του ορυκτού αναπτύχθηκε στο εργαστήριο και δεν έχει ανακαλυφθεί ποτέ στη φύση. Οι «οιονεί κρύσταλλοι» φαίνονται σαν κρύσταλλοι αλλά είναι διαφορετικοί εσωτερικά.Ερευνήθηκε ένα ορυκτό κομμάτι.Τα άτομα της ύλης ήταν δομημένα με τρόπους που,
ΣΙΒΗΡΙΑ
με βάση την ανθρώπινη κατανόηση της φυσικής και της χημείας, δεν είναι εφικτές στη φύση.Οι οιονεί κρύσταλλοι έχουν ένα ταραχώδες παρελθόν.Ο Dan Shechtman δημιούργησε τον πρώτο οιονεί κρύσταλλο το 1982 και του δόθηκε εντολή να φύγει από τις εγκαταστάσεις.Ήταν μια νέα ουσία,έδειξαν τα στοιχεία.Ο Dan Shechtman κέρδισε το Νόμπελ Χημείας το 2011.Ο Steinhardt και ο Levin στο Penn εισήγαγαν τους οιονεί κρυστάλλους το 1984.

Όταν οι επιστήμονες ανακάλυψαν αυτήν την παλιά,με ακρίβεια σχεδιασμένη ουσία σε έναν μετεωρίτη,είπαν ότι μπορεί να εμφανίζεται φυσικά.«Αυτή η ανακάλυψη παρέχει σημαντικές ενδείξεις ότι οι οιονεί κρύσταλλοι μπορούν να σχηματιστούν στη φύση κάτω από αστροφυσικές συνθήκες και υποδηλώνει ότι αυτή η φάση της ύλης μπορεί να παραμείνει σταθερή για δισεκατομμύρια χρόνια»,δήλωσε ο φυσικός Paul Steinhardt, καθηγητής Φυσικών Επιστημών Albert Einstein στο Πρίνστον.Οι Ουφολόγοι και οι επιστήμονες περίμεναν ότι η εξωγήινη ζωή θα βρισκόταν σε τέτοιες μορφές.Οι οιονεί κρύσταλλοι,ένα νέο είδος ουσίας, είναι εξωγήινα τεχνουργήματα.

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς οι οιονεί κρύσταλλοι προκύπτουν φυσικά, και λίγοι θα το κάνουν.Η «απαγορευμένη συμμετρία» αποτρέπει τον φυσικό σχηματισμό. Οι επιστήμονες δημιούργησαν πρόσφατα οιονεί κρυστάλλους εκτός από αυτούς που ανακαλύφθηκαν στους μετεωρίτες Koryak.Πολύ άκαμπτοι,με μικρή τριβή και θερμική αγωγιμότητα,οι οιονεί κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται σε τεχνολογία υψηλής ταχύτητας όπως επιστρώσεις αεροσκαφών και μαχητικά stealth.

Το 2017,μια ομάδα του MIT βρήκε 35 νέα ορυκτά στον μετεωρίτη Khatyrka.Ο διευθυντής της τοποθεσίας Chi Ma δήλωσε ότι «συνήθως δεν παρατηρούμε» μέταλλο πλούσιο σε αλουμίνιο στα
ΟΡΥΚΤΟ  KHATYRKA
διαστημικά βότσαλα επειδή το αλουμίνιο σχηματίζει αλουμίνα.Ο μετεωρίτης Khatyrka περιλαμβάνει αλουμίνιο,σημείωσε.Ένα κομμάτι μετεωρίτη που περιέχει τρία νέα ορυκτά βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Smithsonian,το οποίο έχει πάνω από 600.000 δείγματα.


Κάποιοι λένε ότι η φύση δεν δημιούργησε αυτή την ουσία.Πώς ανέβηκε αυτή η ασυνήθιστη ουσία σε έναν μετεωρίτη;Ο καθηγητής του Χάρβαρντ Avi Loeb προτείνει ότι ο κόσμος μας σχηματίστηκε από έναν εξελιγμένο τεχνολογικό πολιτισμό.Δεδομένου ότι το σύμπαν μας έχει επίπεδη γεωμετρία και «μηδενική καθαρή ενέργεια»,ένας εξελιγμένος πολιτισμός μπορεί να δημιουργήσει ένα μωρό σύμπαν μέσω κβαντικής σήραγγας.Θα μπορούσαν τα εξωγήινα στοιχεία του μετεωρίτη Khatyrka να έχουν κατασκευαστεί από έναν αρχαίο εξωγήινο πολιτισμό; Μέρος μιας περίπλοκης δομής τεχνολογίας;


6.Αστρονόμοι ανακαλύπτουν τεράστια δεξαμενή νερό. 


Τεράστια δεξαμενή νερού που επιπλέει στο διάστημα που ισοδυναμεί με 140 τρισιλιόμετρα φορές των Ωκεανούν της Γης.Υπάρχει ένα απόθεμα νερού μεγέθους 140 τρισεκατομμυρίων ωκεανών
ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΣΕ ΝΕΡΟ

που κρύβεται σε μια μακρινή υπερμεγέθη μαύρη τρύπα, το μεγαλύτερο απόθεμα νερού του σύμπαντος και 4.000 φορές το ποσό που βρέθηκε στον Γαλαξία μας.Αυτή η ποσότητα νερού ανακαλύφθηκε από δύο ομάδες αστρονόμων σε απόσταση 12 δισεκατομμυρίων ετών φωτός μακριά, όπου εμφανίζεται ως ατμός διασκορπισμένος σε εκατοντάδες έτη φωτός.

Η δεξαμενή ανακαλύφθηκε στην αέρια περιοχή ενός κβάζαρ,η οποία είναι μια λαμπρή συμπαγής περιοχή στην καρδιά ενός γαλαξία που τροφοδοτείται από μια μαύρη τρύπα. Αυτό το εύρημα δείχνει ότι το νερό μπορεί να υπάρχει σε όλο τον κόσμο,ακόμη και στην αρχή.

Αν και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για τους ειδικούς, το νερό δεν έχει ανακαλυφθεί ποτέ τόσο μακριά πριν. Το φως από το κβάζαρ (συγκεκριμένα,το κβάζαρ στον αστερισμό του Λυγξ) χρειάστηκε 12 δισεκατομμύρια χρόνια για να φτάσει στη Γη,υπονοώντας ότι αυτή η μάζα νερού υπήρχε όταν το σύμπαν ήταν μόλις 1,6 δισεκατομμυρίων ετών.

Η μία ομάδα χρησιμοποίησε το όργανο Z-Spec στο Παρατηρητήριο Caltech Submillimeter στη Χαβάη,ενώ η άλλη χρησιμοποίησε το συμβολόμετρο Plateau de Bure στις γαλλικές Άλπεις.Αυτοί οι αισθητήρες ανιχνεύουν χιλιοστά και υποχιλιοστά μήκη κύματος,επιτρέποντας την ανίχνευση ιχνών αερίων (ή τεράστιες δεξαμενές υδρατμών) στον πρώιμο κόσμο.

Η ανακάλυψη πολλών φασματικών δακτυλικών αποτυπωμάτων νερού στο κβάζαρ παρείχε στους ερευνητές τα δεδομένα που χρειάζονταν για να υπολογίσουν το τεράστιο μέγεθος της δεξαμενής.


7.Στόλος εκατοντάδων UFO που πλησιάζουν τη Γη στις 25/12/22.  


Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS) καταγράφει ξανά έναν στόλο εκατοντάδων UFO που πλησιάζουν τη Γη.Πιστεύαμε,ακόμη και ισχυριζόμασταν,για πολύ καιρό ότι δεν είμαστε μόνοι στον κόσμο και οι επιστήμονες είπαν ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν εκατοντάδες προηγμένες κοινωνίες εξωγήινων όχι μακριά από τη γη πριν από λίγους μήνες.Μερικοί μπορεί επίσης να είναι πολύ προχωρημένοι για να αλληλεπιδράσουν μαζί μας.

Μια δημοσίευση που αναφέρθηκε σε επιστημονικό περιοδικό,τον περασμένο Ιούνιο 2022 αναφέρει ότι τουλάχιστον 36 εξωγήινοι πολιτισμοί είναι εξαιρετικά προηγμένοι στον Γαλαξία μας,σύμφωνα με επιστημονικούς ειδικούς της Μ.Βρετανίας.Βασίζεται στην υπόθεση ότι η έξυπνη
ΣΤΟΛΟI  UFO
ζωή σχηματίζεται καθώς σχηματίζεται στη Γη,χρησιμοποιώντας αυτό που ονομάζουν Αστροβιολογικό όριο του Κοπέρνικου,σε άλλους κόσμους.Αυτοί οι προηγμένοι πολιτισμοί θα μεταδώσουν στη συνέχεια μηνύματα έγκαιρα κοντά στους ανθρώπους όπως ραδιοφωνικές εκπομπές, από δορυφόρους και τηλεοράσεις,ακόμη και θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν άλλους τύπους ζωής.Έτσι,αν οι επιστήμονες είναι τόσο πεπεισμένοι για την εξωγήινη ύπαρξη του γαλαξία μας. 

Η κάμερα του ISS έχει τεκμηριώσει σε τροχιά της Γης έναν στόλο με περισσότερα από 150 άγνωστα ιπτάμενα οχήματα.Ωστόσο,παρόμοια θέαση δεν έχει συμβεί για πρώτη φορά τους τελευταίους μήνες.Τον περασμένο Απρίλιο του 2020,ήταν μια απροσδιόριστη τοποθεσία στη Γη όπου ταξίδευε ο ISS,αλλά εκατοντάδες φώτα σε σειρά εμφανίζονται στο μονοπάτι μας καθώς η κάμερα έχει καταγράψει την προέλαση.


Τον Αύγουστο του 2022 η εμφάνιση κάποιων περίεργων φώτων αναφέρθηκε επίσης από τον Ρώσο κοσμοναύτη Ivan Vagner,ο οποίος βρίσκεται επί του παρόντος στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).Η ταινία 60 δευτερολέπτων η οποία λήφθηκε από τον ISS,δείχνει τουλάχιστον πέντε αγνώστων στοιχείων σχήματα που ταξιδεύουν πίσω από τον πλανήτη από την οπτική γωνία του κοσμοναύτη Ι.Vagner.Κατά τη διάρκεια αυτής της τελευταίας θεώρησης,η κάμερα του ISS κατέγραψε την άφιξη του στόλου των UFO τη νύχτα της 15ης Νοεμβρίου.Η εμφάνιση περίεργων αντικειμένων είναι τόσο πολυάριθμη στην τροχιά της Γης που δεν ενώνονται με το οπτικό πεδίο,ωστόσο τουλάχιστον περισσότερα από 150 μπορούν να παρατηρηθούν.

Επιπλέον,αυτοί οι σχηματισμοί φωτός δεν εμφανίζονται συχνά στις ζωντανές ροές του ISS,εμφανίζονται απρόβλεπτοι και εξαφανίζονται σαν να μην ήταν ποτέ.Τώρα το ερώτημα που κάνουν πολλοί είναι πού πάνε και για ποιο λόγο πετούν σε αυτό το ποσό; Υπάρχουν διάφορες υποθέσεις σε αυτό το στάδιο που μπορεί να δικαιολογήσουν την πραγματική του λειτουργία.Μια επιλογή είναι οι εξωγήινοι αστροναύτες να εγκαταλείψουν τον κόσμο μας σε σχηματισμό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Μια άλλη εξήγηση και από τις πιο διάσημες είναι ότι δείχνουν ότι ορισμένοι άλλοι παγκόσμιοι πολιτισμοί σχεδιάζουν για μια ήρεμη επίθεση,τοποθετώντας στρατηγικά τον στόλο τους σαν να ήταν μια σειρά από σκάκια.Αν και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι πρόκειται για τη διαστημική δύναμη των ΗΠΑ.

Η ομάδα των διαστημικών δυνάμεων Delta-9 των ΗΠΑ,εξέδωσε επίσημα την πρώτη της αποστολή για υποστήριξη το τροχιακό πόλεμο.Υπέρ της ενίσχυσης του εξοπλισμού της
ΣΤΟΛΟΙ UFO
Διαστημικής Δύναμης,ανέλαβε επίσημα την ευθύνη του άπιαστου ανεξήγητου πειραματικού μίνι διαστημικού λεωφορείου X-37B που πραγματοποίησε μια σειρά από ταξινομημένες πτήσεις που δεν αποκαλύφθηκαν,η τελευταία από τις οποίες αφορούσε μια αποστολή αμυντικής δύναμης. Δεν πρέπει επίσης να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αιώνες τεχνουργημάτων που περιφέρονται στην ατμόσφαιρα της Γης είναι κρυμμένα όργανα για τον Διαστημικό Στρατό.

Πέρα από όλα αυτά,το γεγονός είναι ότι καθώς περισσότερα από 150 ανεξήγητα διαστημικά αντικείμενα ταξιδεύουν στην τροχιά της γης μας, γιατί να μην κρίνουμε σκόπιμο να διευκρινίσουμε τα περίεργα αντικείμενα που εμφανίζονται στη ζωντανή μετάδοση του ISS από την NASA,την Ρωσική Διαστημική Υπηρεσία (Roscosmos) ή από την ESA (Ευρωπαϊκή).
Αλλά το γεγονός είναι ότι θα πρέπει να μείνουν ανώνυμοι,όπως κάνουν ακόμα για να μας λένε ψέματα.
(The Astrophysical Journal)


8.Περιοχή 51 της Κίνας.

 

Η περιοχή 51 είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στην ουφολογία, ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή δεν είναι η μόνη εγκατάσταση που κρατά μυστικά στον κόσμο. Τι κρύβει η Κίνα;Σύμφωνα με διάφορους ερευνητές,η Κίνα έχει επίσης μια βάση που θα μπορούσε να φιλοξενήσει μυστικά υψηλού επιπέδου όπως η Περιοχή 51.Η βάση ανακαλύφθηκε χάρη στο εργαλείο Google Earth.
Ο Scott C.Waring,ερευνητής,δημοσίευσε εικόνες μιας μυστικής κινεζικής στρατιωτικής βάσης.Η τοποθεσία βρίσκεται στην έρημο στα σύνορα με τη Μογγολία,στην επαρχία Gansu.

Ο ερευνητής διαβεβαιώνει ότι,στις φωτογραφίες που δείχνουν οι δορυφόροι της Google,φαίνεται ένα πλοίο (UFO).Αυτό δεν έχει φτερά και είναι εντελώς μαύρο,κάτι που θα το έκανε μυστικό
UFO  ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
έργο.Είναι πιθανό να πρόκειται για όχημα παρακολούθησης.Λόγω του μεγέθους του,θα μπορούσε επίσης να είναι ένα επανδρωμένο πλοίο ή ένα μεγάλο drone. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Waring,θα είχε μήκος περίπου 10 μέτρα.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο κανάλι ET Data Base,που ειδικεύεται στα φαινόμενα UFO,όπου εξήγησε τα εξής:Νομίζω ότι βρήκα μια στρατιωτική βάση στην Κίνα που φαίνεται να είναι αντίστοιχη της Περιοχής 51. Και ακόμη περισσότερο, βρήκα ένα μυστικό αεροσκάφος που δεν έχω ξαναδεί.Μπορείς να δεις πολλά στρατιωτικά αεροσκάφη,αεροπλάνα που μοιάζουν με βομβαρδιστικά,υπάρχουν πολεμικά αεροσκάφη παντού.Αλλά δεν είναι αυτό το σημαντικό,το σημαντικό είναι το μέρος όπου βρίσκεται ένας υπόγειος χώρος.Αυτό που βλέπουμε είναι ένα υπόγειο καταφύγιο που περιβάλλεται από πόρτες υπόστεγου.Δουλεύουν με εξωγήινη τεχνολογία;Στην περιοχή,χάρη στα πλεονεκτήματα που παρέχει η εφαρμογή Google,μπορείτε να δείτε την είσοδο σε μια βάση παρόμοια με την περιοχή 51.Επιπλέον, μπορείτε να δείτε το πλοίο σε σχήμα πουλιού και στη συνέχεια ένα πλοίο με διάμετρο μεγαλύτερη από 11 μέτρα. 

Οι συντεταγμένες προς αναζήτηση στο Google Earth είναι οι εξής: 40°25'43,88″N 99°50'47,40″E.
Δεν είναι μυστικό για κανέναν ότι,όπως και άλλες δυνάμεις,η εκθετική ανάπτυξη της κινεζικής τεχνολογίας είναι γιγάντια.Είναι δυνατόν αυτό να προέρχεται από αντίστροφη μηχανική σε μια εγκατάσταση όπως η Περιοχή 51;
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Κίνα,μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στον πλανήτη και επί του παρόντος ανταγωνίζεται τις Ηνωμένες Πολιτείες,Εχει επίσης μια μυστική βάση που χρησιμοποιεί για να στεγάσει την εξωγήινη τεχνολογία.


9.Στόλος πλοίων στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ

ΔΕΚΑΔΕΣ  UFO

Δεκάδες κοσμικά  όντα από συστήματα κόσμων πέρα από τον Μεγάλο  Κεντρικό Ήλιο είναι εδώ στην ατμόσφαιρα της Γης,στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.
30 Δεκεμβρίου 2022




10.Γιατί η Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου Βρίσκεται στο Κέντρο της Γης;Ποιά Μυστικά Κρύβει;


Η Μεγάλη Πυραμίδα δεν είναι μόνο ένα αρχιτεκτονικό θαύμα και μυστήριο οικοδόμημα.Είναι και παγκόσμιο γεωγραφικό σημείο αναφοράς.Σύμφωνα με τους ερευνητές,η Μεγάλη Πυραμίδα είναι η πιο ακριβής ευθυγραμμισμένη δομή ως προς τον βόρειο πόλο με περιθώριο σφάλματος 3/60. Η θέση της σε σχέση με τον βόρειο πόλο μετακινείταi ακριβώς ευθυγραμμισμένη με αυτόν. Αλλά ίσως η πιο συναρπαστική ανακάλυψη έγινε το 1877.Ο Συγγραφέας και θεολόγος Δρ Joseph Seissen απέδειξε το 1877 ότι η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας βρίσκεται στο ακριβές σημείο τομής της μεγαλύτερης γραμμής του γεωγραφικού πλάτους και της μεγαλύτερης γραμμής του γεωγραφικού μήκους,με άλλα λόγια,ακριβώς στο κέντρο όλης της έκτασης της ξηράς στον πλανήτη Γη.
Έχει διαπιστωθεί και αποδειχθεί σαφώς ότι υπάρχει μέτρο επισημάνσεις,στην μορφή και τα χαρακτηριστικά αυτού του μεγάλου αρχέγονου μνημείου.Αν και φαίνεται ως ένα μεγάλο και άφθαρτο πέτρινο μνημείο…αυτό διαέτει πλήρη και άψογη γνώση της δομής του σύμπαντος, των
Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ
ΧΕΟΠΑ

θετικών και φυσικών επιστημών,τόσο της επίγειας όσο και της κοσμικής ζωής,με τον προσδιορισμό ενός τέλειου συστήματος μέτρων και σταθμών επιστημονικά σύμφωνο με μια πυξίδα .Επιστημονική έρευνα από την πλευρά διαφορετικών ομάδων και ινστιτούτων έχει καταστήσει σαφές ότι υπάρχει ενσωματωμένη σε αυτό το οικοδόμημα η δομή των αστερισμών κατά το χρόνο της ανέγερσης του η οποία αποκαλύπτει και την ηλικία της πυραμίδας σε σχέση με την αστρονομία σε πλήρη συμφωνία με όλες τις εξωτερικές ενδείξεις και αποδείξεις.

Επίσης,υπάρχει και ένα ρεκόρ σε σχέση με το μέγεθος,τη μορφή και το βάρος της πυραμίδας και της σχέση της με την απόσταση από τον ήλιο,την πραγματική διάρκεια του ηλιακού έτους, τον αριθμό των ετών της μετάπτωσης του κύκλου, την μέση θερμοκρασία του κατοικήσιμου πληθυσμού, μαζί με κοσμικά πολυπληθή γεγονότα και μαθηματικούς τύπους αλλά και επιστημονικές σταθερές.Με βάση μία εγχάραξη σε έναν εσωτερικό θάλαμο της πυραμίδας που ονομάζει μια ομάδα εργασίας, και μία αναφορά στον φαραώ της 4ης Δυναστείας της αρχαίας Αιγύπτου Χέοπα], οι αιγυπτιολόγοι πιστεύουν ότι η πυραμίδα χτίστηκε σαν τάφος σε διάστημα 10 με 20 χρόνων,και ολοκληρώθηκε περίπου το 2560 π. Χ.

Υπάρχουν πολλές επιστημονικές και εναλλακτικές θεωρίες για το πώς κατασκευάστηκε η πυραμίδα. Υπάρχουν προ το παρόν τρεις γνωστοί θάλαμοι μέσα στην Μεγάλη Πυραμίδα. Αυτός που βρίσκεται πιο χαμηλά, είναι σκαμμένος στο βραχώδες υπόστρωμα κάτω από την πυραμίδα, και είναι ημιτελής.Οι λεγόμενοι θάλαμοι της Βασίλισσας και του Βασιλιά, είναι ψηλότερα, χτισμένοι μέσα στο εσωτερικό της πυραμίδας Η Μεγάλη Πυραμίδα είναι η μόνη γνωστή στη Αίγυπτο που έχει διαδρόμους που και κατεβαίνουν και ανεβαίνουν.
Το συγκρότημα της πυραμίδας περιλαμβάνει δύο ναούς νεκρικής λατρείας προς τιμήν του Φαραώ Χέοπα ,τρεις μικρότερες πυραμίδες για τις γυναίκες του,καθώς και μία μικρότερη πυραμίδα «δορυφόρο»,έναν στεγασμένο διάδρομο που ένωνε τους δύο ναούς,και μικρότερους τάφους μασταμπάδες οι οποίοι ανήκουν σε ευγενείς και βρίσκονται γύρω από την πυραμίδα.

Οι Αιγύπτιοι θεωρούσαν την πυραμίδα εικόνα του Κόσμου, μια σκάλα φωτός που ένωνε τον Ουρανό με την Γη. Η Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας,η πιο φημισμένη, ονομαζόταν «Η Φωτεινή».Το ιερογλυφικό της είναι MR το ισοσκελές μαύρο τρίγωνο που γεννιέται από 2 λόφους όπως ο ήλιος.Μια από τις παλαιότερες χρονολογίες της Μεγάλης Πυραμίδας δίνεται από έναν
ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΣΤΟΣ
ΘΑΛΑΜΟΥΣ

Άραβα συγγραφέα, τον Αμπού Ζέιντ ελ Μπαλκί, ο οποίος επικαλείται μια αρχαία επιγραφή για να υποστηρίξει ότι η Πυραμίδα χτίστηκε την εποχή που η Λύρα ήταν στον αστερισμό του Καρκίνου,δηλαδή «δύο φορές 36 χιλιάδες χρόνια περίπου.
Αυτή η χρονολογία φαίνεται να συμφωνεί με μερικούς προσδιορισμούς του Άνθρακα 14 που χρονολογούν την Πυραμίδα γύρω στο 71.000π.χ.,αν και υπάρχουν μερικές αμφιβολίες για την αξιοπιστία του Άνθρακα 14 στους χρονολογικούς προσδιορισμούς.Πολλοί λένε ότι οι κατασκευαστές ήταν από τον προηγούμενο πολιτισμό της Ατλαντίδος,και ότι έφτιαξαν την Πυραμίδα σαν τρόπο διατήρησης όλων των γνωστών επιστημών καθώς και να δημιουργήσουν ένα ναό μύησης και ένα μέσο παραγωγής ισχυρών ενεργειακών πεδίων.

Όπως και να έχει αυτό το οικοδόμημα δεν είναι αυτό ακριβώς που φαίνεται αλλά αποκρύβει πάρα πολλά μυστικά που αφορούν ακόμη και την ανθρώπινη ύπαρξη στον πλανήτη.


11.Αυτό το βίντεο μπορεί σύντομα να αποκλειστεί.



Παρακολουθήστε πριν διαγραφεί:«Παράξενες» εικόνες φεγγαριού από τον  πύραυλο Artemis 1
 της NASA που τραβήχτηκαν λιγότερο από 4.500 μίλια μακριά! Στην κεφαλή του πυραυλου είναι 
το διαστημικό σκάφος Orion 1.
Δείτε παρακάτω πλάνα του διαστημικού σκάφους Orion 1 λίγο περισσότερο από μια ώρα πριν από την "εξερχόμενη τροφοδοσία του από flyby" στις 21 Νοεμβρίου 2022. 

Το διαστημόπλοιο με το σκάφος,ήταν λιγότερο από 4.500 μίλια μακριά (7.242 km) και ταξίδευε με
ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΕΓΓΑΡΙ
757 μίλια την ώρα (1218 χλμ/ώρα).Το διαστημικό σκάφος Artemis 1 με το  Orion ,περνά κοντά στο φεγγάρι σε κρίσιμο κάψιμο κινητήρα. 
Κατά τη διάρκεια του φεγγαριού ,το Orion 1  δείχνει ένα φεγγάρι σε σχήμα ωοειδούς αυγού και όχι το φεγγάρι με στρογγυλό σχήμα,όπως ξέρουμε,το οποίο είναι πολύ περίεργο, έτσι δεν είναι; 

Αν συγκρίνετε μια εικόνα του φεγγαριού,φωτογραφημένη το 2010 από το Μάντισον της Αλαμπάμα των ΗΠΑ, με τηλεσκόπιο Celestron 9.25 Schmidt-Cassegrain που αποκτήθηκε με μία Canon EOS Rebel T1i (EOS 500D),με εικόνα φεγγαριού,τραβηγμένη λιγότερο από 4.500 μίλια μακριά από το φεγγάρι,με τις κάμερες του διαστημικού Artemis 1, τότε καταλήγετε στο συμπέρασμα ότι αυτές οι εικόνες είναι σκόπιμα υπερβολικά.
Με υπερεκτεθειμένες εικόνες φεγγαριού και ένα ασυνήθιστο φεγγάρι σε σχήμα ωοειδούς αυγού,μπορεί να αναρωτηθούμε τι τους αρέσει να κρατούν κρυφό από το κοινό.



12.Μοιάζουν με Θαμμένα «Ερείπια» στην Περιοχή Ελλάς του Άρη.


Εικόνες που λαμβάνονται από την ενσωματωμένη κάμερα του HiRISE (MRO) που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη Άρη φαίνεται να δείχνουν έξυπνα σχεδιασμένες δομές θαμμένες κάτω από την επιφάνεια.Τα περίεργα σχήματα που βρέθηκαν στην περιοχή Hellas Planitia έχουν περίπου το ίδιο μήκος και απλώνονται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου.

Η ιδέα ότι ο πλανήτης Άρης κατοικείται ή τουλάχιστον ήταν κατοικήσιμος εκατομμύρια χρόνια πριν έχει συναρπάσει τους ερευνητές και τους ανθρώπους εδώ και δεκαετίες. 
Καθ'όλη την ανθρώπινη ιστορία, όσο υπάρχουν γραπτές καταγραφές ο κόκκινος πλανήτης έχει
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΡΗ

αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον των αρχαίων πολιτισμών σε όλο τον κόσμο με έναν μαγικό τρόπο.Αλλά,μπορεί πράγματι,να βρίσκεται κάτι περισσότερο σε αυτόν το μυστηριώδη πλανήτη,εκτός το κόκκινο χρώμα;

Τα τελευταία χρόνια,έχουμε μάθει πολλά για τον κόκκινο πλανήτη.Γενικότερα,οι διάφοροι ερευνητές, έχουν σχηματίσει την εντύπωση ότι ο πλανήτης Άρης δεν είναι ένας έρημος,νεκρός κόσμος,όπως πιστευόταν στο παρελθόν.Αυτή την ιδέα την έχουν μεταφέρει και ευρύτερα,στον κόσμο. Ότι,δηλαδή,στην πραγματικότητα,ο Άρης θα μπορούσε να ήταν,κατά μία έννοια,δίδυμος πλανήτης της Γης στο μακρινό παρελθόν.Αλλά,μήπως είναι μια ψεύτικη εντύπωση;  Επιστήμονες μελετάν τις εικόνες  του πλανήτη Άρη, και δεν συμφωνούν. 

Υπάρχουν θαμμένα ερείπια!Δείτε αυτές τις εικόνες από την περιοχή "Hellas Planitia campaign".Δεν μοιάζουν με θαμμένα «ερείπια» στην "Περιοχή Ελλάς" του Άρη;
Όπως μπορείτε να δείτε,στα σημεία της ανακάλυψης, πιθανότητα η ζωή όπως την ξέρουμε μπορεί να είχε αναπτυχθεί στον πλανήτη Άρη στο μακρινό παρελθόν.



13.Κομήτης πλησιάζει τη Γη για πρώτη φορά μετά την εποχή των Νεάντερταλ.


Τον Μάρτιο του 2022 ανακαλύφθηκε κομήτης ο οποίος μπορεί να γίνει ορατός με γυμνά μάτια.Πρόκειται για τον C/2022 E3 (ΖΤF),ο οποίος, σύμφωνα με τη NASA,θα κάνει την κοντινότερη προσέγγισή του στον Ήλιο (περιήλιο) στις 12 Ιανουαρίου σε απόσταση περίπου 160 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από αυτόν.

ΚΟΜΗΤΗΣ C//2022 E(ZIF)

Στη συνέχεια θα πλησιάσει τη Γη και την 1η ή 2α Φεβρουαρίου αναμένεται να φτάσει στην πλησιέστερη απόσταση των 42 εκατ. χλμ.Μάλιστα,στις 21 Ιανουαρίου 2023 η Νέα Σελήνη θα μας δώσει την ευκαιρία για την παρατήρησή του στον νυχτερινό ουρανό.

Ο κομήτης έχει μια περίοδο περίπου 50.000 ετών.Αυτό σημαίνει ότι την τελευταία φορά που πλησίασε τη Γη ήταν την εποχή των Νεάντερταλ,ενώ είχαν εμφανιστεί οι Homo Sapiens,οι πρόγονί μας.Στις τελευταίες φωτογραφίες του,ο C/2022 E3, αρχικά φαινόταν σαν αστεροειδής και μετά άρχισε να γίνεται πιο φωτεινός, φαίνεται να διαθέτει τη χαρακτηριστική χρυσή ουρά και την κόμη αερίων και σκόνης με γαλαζωπή-πρασινωπή απόχρωση.




14.Ανακαλύφθηκε ένας πλανήτης "κόλαση".


Ο εξωπλανήτης 55 Cancri-e ή Janssen όπως ονομάζεται επίσημα,απέχει μόλις 41 έτη φωτός από τη Γη.Το χαρακτηριστικό του είναι ότι πρόκειται για έναν ιδιαιτέρως καυτό πλανήτη.Μάλιστα,είναι τόσο καυτός που θυμίζει,ενδεχομένως,την «κόλαση».Σύμφωνα με τους επιστήμονες,η επιφάνεια του εξωπλανήτη καλύπτεται από ωκεανούς λάβας.Οι θερμοκρασίες στην πλευρά του πλανήτη που είναι στραμμένη στον Ήλιο φτάνουν τους 1.982 βαθμούς Κελσίου,θερμοκρασία που μπορεί να λιώσει σίδερο.Το ενδιαφέρον είναι ότι το εσωτερικό του 

EΞΩΠΛΑΝΗΤΗΣ 55
Eενδέχεται να είναι γεμάτο διαμάντια.Ένα άλλο χαρακτηριστικό του εξωπλανήτη αυτού είναι ότι ολοκληρώνει μία τροχιά γύρω από το αστέρι του,που ονομάζεται Κοπέρνικος σε λιγότερο από μία γήινη ημέρα.Αυτό σημαίνει ότι το ένα έτος του διαρκεί περίπου 17,5 ώρες. Είναι ο λόγος για τις τόσο υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν.

Οι αστρονόμοι πιστεύουν ότι η παράξενη τροχιά του Janssen υποδηλώνει ότι αρχικά ο πλανήτης βρισκόταν σε μια ψυχρότερη και πιο απομακρυσμένη τροχιά προτού παρασυρθεί πιο κοντά στον Κοπέρνικο.Στη συνέχεια,η βαρυτική έλξη από τον ισημερινό του άστρου άλλαξε την τροχιά του.Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η Λίλι Ζάο,επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης και ερευνήτρια στο Κέντρο Υπολογιστικής Αστροφυσικής του Ινστιτούτου Flatiron στη Νέα Υόρκη, «Ο πλανήτης ήταν πιθανότατα τόσο καυτός που τίποτα από όσα γνωρίζουμε δεν θα μπορούσε να επιβιώσει στην επιφάνειά του».Η μελέτη του εξωπλανήτη έγινε με ένα νέο εργαλείο γνωστό ως EXPRES (EXtreme PREcision Spectrometer)καί δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Nature Astronomy».


15.Κάτι ξέφυγε από την τρύπα με σχεδόν την ταχύτητα του φωτός και η NASA το κατέγραψε.


Μια μαύρη τρύπα που εκτοξεύει καυτό υλικό στο διάστημα με σχεδόν την ταχύτητα του φωτός έχουν δει οι αστρονόμοι.Η απόσταση μεταξύ μιας μαύρης τρύπας και του συντρόφου της αστέρα είναι 10.000 έτη φωτός. Το σύστημα MAXI J1820 + 070 δημιουργείται όταν αυτά τα δύο κοσμικά αντικείμενα ενώνονται. Το καυτό υλικό παρατηρήθηκε από το τηλεσκόπιο ακτίνων Χ Chandra
X CHANDRA

της NASA να βγαίνει από τη μαύρη τρύπα με σχεδόν την ταχύτητα του φωτός.Το διαστημικό
τηλεσκόπιο Chandra της NASA κατέγραψε βίντεο μιας μαύρης τρύπας που εκτοξεύει καυτό υλικό στο διάστημα με σχεδόν την ταχύτητα του φωτός.Σύμφωνα με τους ερευνητές,η μαύρη τρύπα στο σύστημα MAXI J1820 + 070,έχει μάζα περίπου οκτώ φορές μεγαλύτερη από αυτή του ήλιου, υποδεικνύοντας ότι πρόκειται για μια μαύρη τρύπα μεγέθους αστρού που σχηματίστηκε από την κατάρρευση ενός τεράστιου αστεριού. Οι υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες, από την άλλη πλευρά, έχουν εκατομμύρια ή δισεκατομμύρια φορές τη μάζα του ήλιου.

Το συντροφικό αστέρι που περιφέρεται γύρω από τη μαύρη τρύπα έχει σχεδόν την ίδια μάζα με τον ήλιο. Η τεράστια βαρύτητα της μαύρης τρύπας παρασύρει το υλικό του συνοδού αστεριού προς το δίσκο που παράγει ακτίνες Χ της μαύρης τρύπας.Ενώ μέρος του θερμαινόμενου αερίου
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 1

στον δίσκο θα φτάσει στον «ορίζοντα γεγονότων» και θα πέσει στη μαύρη τρύπα καί μερικά θα εκτοξευθούν με μια σειρά από σύντομες δέσμες πίδακες από τη μαύρη τρύπα.Αυτοί οι πίδακες απελευθερώνονται κατά μήκος των γραμμών μαγνητικού πεδίου πέρα ​​από τον ορίζοντα γεγονότων και στοχεύουν σε αντίθετες κατευθύνσεις.

Οι τέσσερις παρατηρήσεις του Chandra τον Νοέμβριο του 2018 και τον Φεβρουάριο,τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2019 πρόσφεραν μια νέα εικόνα των δραστηριοτήτων της μαύρης τρύπας.Το παρακάτω βίντεο από τη NASA δείχνει τι ανακάλυψε το τηλεσκόπιο.Οι εικόνες δείχνουν μια τεράστια οπτική και υπέρυθρη άποψη του Γαλαξία που καταγράφηκε από το οπτικό τηλεσκόπιο
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 2

PanSTARRS της Χαβάης,με το να υποδεικνύεται από έναν σταυρό στο επίπεδο του γαλαξία.Το ένθετο βίντεο απεικονίζει τις τέσσερις παρατηρήσεις του Chandra,με την «ημέρα μηδέν» να ταιριάζει με την πρώτη παρατήρηση στις 13/11/18, περίπου τέσσερις μήνες μετά την εκτόξευση του τηλεσκοπίουΗ φωτεινή πηγή ακτίνων Χ στο κέντρο της εικόνας είναι το τηλεσκόπιο και οι πηγές ακτίνων Χ μπορούν να παρατηρηθούν να κινούνται βόρεια και νότια σε πίδακες μακριά από τη μαύρη τρύπα. Το είναι σημειακή πηγή ακτίνων Χ, ωστόσο η φωτεινότητά του το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο από μια σημειακή πηγή. Ο νότιος πίδακας είναι πολύ αχνός για να εντοπιστεί στις μετρήσεις Μαΐου και Ιουνίου 2019.

Ως αποτέλεσμα, πόσο γρήγορα φεύγουν οι πίδακες υλικού από τη μαύρη τρύπα; Από τη σκοπιά της Γης,ο βόρειος πίδακας φαίνεται να ταξιδεύει με 60% την ταχύτητα του φωτός, ενώ ο νότιος
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 3

πίδακας φαίνεται να ταξιδεύει με 1600% την ταχύτητα του φωτός,κάτι που ακούγεται παράλογο.Εξάλλου,τίποτα δεν μπορεί να κινηθεί πιο γρήγορα από την ταχύτητα του φωτός.Αυτόείναι ένα παράδειγμα υπερφωτιστικής κίνησης,η οποία συμβαίνει όταν ένα αντικείμενο μας πλησιάζει σχεδόν με την ταχύτητα του φωτός και σε κατεύθυνση παράλληλη με τη γραμμή όρασής μας.Αυτό σημαίνει ότι το αντικείμενο μας πλησιάζει σχεδόν τόσο γρήγορα όσο το φως που εκπέμπει,δίνοντας την εντύπωση ότι ο πίδακας πετάει ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός

Το νότιο τζετ MAXI J1820 + 070 κατευθύνεται προς την κατεύθυνση μας,ενώ το βόρειο τζετ είναι στραμμένο προς τα έξω,υποδεικνύοντας ότι ο νότος ταξιδεύει πιο γρήγορα από τον βορρά.Μόνο δύο προηγούμενες περιπτώσεις τέτοιων γρήγορων εκτινάξεων ακτίνων Χ από μαύρες τρύπες αστρικής μάζας,σύμφωνα με τον Chandra,έχουν τεκμηριωθεί.


 

16.Ηλιος 26 ημερών  από το Παρατηρητήριο Ηλιακής Δυναμικής της NASA.


Υπήρχαν περισσότερες από 24 ομάδες ηλιακών κηλίδων μερικές από αυτές αρκετά μεγάλες,συμφορημένες σε δύο ζώνες στις αντίθετες πλευρές του ισημερινού του ήλιου, λένε η
ΗΛΙΟΣ
αστρονόμοι.

Η συμφόρηση των σκούρων πυρήνων εκτόξευσε τον μηνιαίο αριθμό ηλιακών κηλίδων στην υψηλότερη τιμή των τελευταίων 7 ετών:

Αυτή η γραφική παράσταση από το NOAA δείχνει την ανοδική εξέλιξη του Ηλιακού Κύκλου 25.Έχει ξεπεράσει την επίσημη πρόβλεψη για 35 συνεχόμενους μήνες και έχει καλύτερη απόδοση από την επίσημη πρόβλεψη.Εάν η τάση συνεχιστεί,το Solar Maximum (ηλιακό μεγάλο) είτε θα συμβεί νωρίτερα είτε θα είναι ισχυρότερο από ό,τι αρχικά αναμενόταν,ενδεχομένως και τα δύο.




17.Πολλά συμβαίνουν στον ήλιο και στην Γαία!


Μάχες με σκάφη γίνονται παντού!Τα ερπετά εκατομμύρια από όλο το Σύμπαν,έχουν έρθει στο γαλαξία μας για την Τελική Μάχη εναντίον των Φωτεινών Δυνάμεων!

UFOs

Ειδικά στην Ελλάδα.Εν μέσω καιρικών φαινομένων εμφανίσεις αντικειμένων!
Άνοιγμα πυλών μετά από σεισμούς στην Εύβοια και αλλού!

Ο Ομπάμα μεταμφιέζεται στην κανονικη του μορφή σε ερπετό με κόκκινη μπέρτα και ρωτάει το σοφό ερπετό αν υπάρχουν δίαυλοι διαφυγής από την Γαία,μέσα σε κάποιο ναό αρχαιοελληνικής μορφής σε τοπίο άλλης διάστασης!

Όλα θα κριθούν το 2023,μέχρι το 2025, με την εμφάνιση των Ανώτερων Δυνάμεων!!!



18.Γιατί Άρχοντες και Ερπετοειδή μισούν τους Έλληνες.



Είναι οι Σκοτεινοί Άρχοντες και τα Ερπετοειδή, απλά παραμυθάκια για μικρά παιδιά; Κάτι τέτοιο πιστευόταν,παλιά. Όμως,τον Δεκέμβριο του 1945,μία ανακάλυψη στην Αίγυπτο τα ανέτρεψε όλα.Μετά το 1947 όσοι γνώριζαν το μυστικό,πάγωσαν.Το 1945,ο Γάλλος λόγιος Jean Doresse εντόπισε στην Αίγυπτο σπάνια Γνωστικά κείμενα γνωστά ως Χειρόγραφα Ναγκ Χαμαντί.Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το περιεχόμενο που γράφτηκε πριν από σχεδόν 1600 χρόνια ή και περισσότερο,θα μπορούσε να διασταυρωθεί μόλις δύο χρόνια αργότερα,στην περίπτωση του πασίγνωστου περιστατικού Rosswell με εξωγήινα όντα και ιπτάμενους δίσκους.
Το υλικό του Nag Hammadi που αν και είναι γραμμένο στα κοπτικά πιθανότατα αποτελεί μεταφράσεις από αρχαιότερα ελληνικά κείμενα περιέχει αναφορές από εμπειρίες μυημένων οραματιστών.Συμπεριλαμβάνονται συναντήσεις από πρώτο χέρι με ανόργανα όντα που ονομάζονται Άρχοντες (Archons).Οι οντότητες αυτές προέκυψαν στο αρχικό στάδιο του σχηματισμού του ηλιακού συστήματος,πολύ πριν σχηματιστεί η Γη. Οι Άρχοντες ζουν και κατοικούν στο ηλιακό σύστημα,στο “διάστημα του εξωγήινου βασιλείου”,χωρίς αυτό να τους εμποδίζει να εισβάλλουν στη Γη.

Οι Άρχοντες μπορούν να επηρεάσουν το μυαλό μας με υποσυνείδητες τεχνικές.Κύρια τακτική τους είναι να προκαλούν ψυχικά σφάλματα (να στέλνουν “πνευματικούς ιούς”, δηλαδή κάτι σαν να “φυτεύουν” ψευδείς ιδεολογίες,κυρίως θρησκευτικά δόγματα) και η προσομοίωση.Οι Άρχοντες είναι αρπακτικά,σε αντίθεση με ένα ευρύ φάσμα μη ανθρώπινων όντων και όντων από άλλες διαστάσεις,πουείναι επίσης γνωστά στους Γνωστικούς όντα που όμως είναι καλοπροαίρετα ή ουδέτερα προς την ανθρωπότητα.Δύο τύποι προσδιορίζονται με αρκετή σαφήνεια: Το νεογνό ή εμβρυϊκός τύπος και  ο δρακονιακός ή ερπετεοειδής τύπος. Προφανώς,αυτές οι περιγραφές ταιριάζουν με αυτό που στις μέρες μας ονομάζουμε Greys (Γκρίζοι) και Reptilians (Ερπετοειδή). 

ΑΡΧΟΝΤΕΣ
Οι Γνωστικοί δίδασκαν ότι αυτές οι οντότητες μας ζηλεύουν και τρέφονται με το φόβο μας.Προσπαθούν να μας κρατήσουν μακριά από τη διεκδίκηση του εξελισσόμενου “εσωτερικού φωτός”,το φωτεινό δώρο της θείας νοημοσύνης μέσα μας.Είναι προφανές,λοιπόν,ότι όσοι άνθρωποι ή λαοί έχουν εκ γενετής ή καταγωγής ή ακόμα και καταβολής στοιχεία “φωτός” μέσα τους,τότε αυτομάτως είναι και ο Νο 1 εχθρός των Αρχόντων.Πόσο μάλλον όταν εμείς,σαν Έλληνες,ζούμε σε έναν τόπο που ονομάζεται Ελ-λας που τα δύο συνθετικά ερμηνεύονται ως Φως-Λάας = Λαός του Φωτός,μία πρόταση αρκετά διαδεδομένη αλλά που δεν θα την βρούμε σε επίσημα ερμηνευτικά λεξικά ή άλλου είδους. Όμως, αν δεχτούμε αυτή την υπόθεση τότε είναι γίνεται φανερός και ο λόγος θα μπορούσαν να είναι εναντίον μας.

Σύμφωνα με τους αρχαίους μάντεις,οι Άρχοντες δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο γενετικό μας γίγνεσθαι,αλλά μπορούν να προσποιηθούν μία ψευτηπαρέμβαση.Λαμβάνοντας υπόψη τη σύγχυση της ανθρωπότητας στη σύγχρονη εποχή,μια φαλκιδευμένη παρέμβαση θα φαινόταν τόσο καλή όσο και η πραγματική.Αυτό χαρακτηρίζει την τακτική Αρχόντων,να μας οδηγούν να φανταστούμε αλλά και να πιστεύουμε πράγματα που δεν είναι αλήθεια.Δηλαδή να δεχτούμε μία προσομοίωση, μία εικονική πραγματικότητα,ένα matrix,ως αληθινά.
Με αυτό τον τρόπο της εξαπάτησης,μπορούν οι Άρχοντες,τα Ερπετοειδή και οι Γκρίζοι να καταφέρουν και να αποκλίνουν το ανθρώπινο είδος από την αληθινή και σωστή πορεία της εξέλιξης που προβλέπεται.Οι Γνωστικοί δίνουν μία μοναδική έμφαση στην Θεά Σοφία.Οι αρχαίοι μάντεις δίδαξαν ότι μέσα από μια ειδική σύνδεση με την Θεά ή με την θηλυκή ενέργεια η οποία φαίνεται πως διεκδικεί την επιστροφή της.Το είδος μας μπορεί να ξεπεράσει τους Άρχοντες και να εξασφαλίσει ένα ανθρώπινο μέλλον για το ίδιο και τον πλανήτη Γη.



19.Είναι εφικτό το ταξίδι στο Χρόνο; 


Είναι εφικτό το ταξίδι στο χρόνο; Να γιατί οι απόγονοί μας δεν Θα μας επισκέπτονται το 2023 από το μέλλον.Φανταστείτε να ξυπνάτε αύριο με ένα χτύπημα στην πόρτα σας και ο επισκέπτης να ισχυρίζεται ότι είναι ο απόγονός σας από χίλια χρόνια στο μέλλον. Σίγουρα θα αμφιβάλλετε για τον επισκέπτη καθώς η έννοια του ταξιδιού στο χρόνο έχει διερευνηθεί κυρίως στην επιστημονική φαντασία και τα μυθιστορήματα παρά στην πραγματικότητα στην εποχή μας. Ωστόσο,αυτό μπορεί να μην συμβεί σύντομα, όπως προτείνεται από ορισμένες επιστημονικές θεωρίες.

Το ταξίδι στο χρόνο είναι μια από τις πιο συναρπαστικές έννοιες της κίνησης που έχει αυξήσει την
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ
περιέργειά μας για το Σύμπαν.Τις τελευταίες δεκαετίες,έχουμε εξερευνήσει την έννοια του ταξιδιού στο χρόνο στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας μας.Ωστόσο,οι περισσότεροι επιστήμονες δημιουργούν θεωρίες που προτείνουν τη δυνατότητα ταξιδιού στο χρόνο.

Λοιπόν,είναι εφικτό το ταξίδι στο χρόνο; Αλλά αν το ταξίδι πέρα ​​δώθε στο χρόνο είναι δυνατό στο μέλλον, τι εμποδίζει τους απογόνους μας να μας επισκεφτούν το 2023 από το μέλλον; Ή μπορούν μόνο να προχωρήσουν στο χρόνο και να παλεύουν ακόμα να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο; Πρόκειται να μάθετε γιατί οι απόγονοί μας δεν θα μας επισκεφτούν το 2023 ή σύντομα.



20.Μυστηριώδη εικόνα.


Στις 12 Οκτωβρίου 2022,η NASA κυκλοφόρησε μια νέα και μυστηριώδη εικόνα με τουλάχιστον 17 ομόκεντρους δακτυλίους σκόνης που προέρχονται από ένα ζευγάρι αστέρια. Αυτοί οι δακτύλιοι σκόνης βρίσκονται πάνω από 5.000 έτη φωτός μακριά από τη Γη. Οι επιστήμονες ονόμασαν συλλογικά τους δακτυλίους Wolf-Rayet 140. Κάθε ένας από αυτούς τους δακτυλίους
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΕΙΚΟΝΑ
δημιουργήθηκε όταν τα δύο αστέρια πλησίασαν το ένα το άλλο και οι αστρικοί άνεμοι τους (ροές αερίου που απελευθερώνονται στο διάστημα) συγκρούονται. Αυτή η σύγκρουση συμπιέζει το αέριο και σχηματίζει σκόνη.

"Εξετάζουμε πάνω από έναν αιώνα παραγωγής σκόνης από αυτό το σύστημα", δήλωσε ο Ryan Lau, αστρονόμος στο NOIRLab της NSF και επικεφαλής συγγραφέας μιας νέας μελέτης σχετικά με το σύστημα, που δημοσιεύτηκε σήμερα στο περιοδικό Nature Astronomy. «Η εικόνα δείχνει επίσης πόσο ευαίσθητο είναι αυτό το τηλεσκόπιο. Πριν, μπορούσαμε να δούμε μόνο δύο δακτυλίους σκόνης, χρησιμοποιώντας επίγεια τηλεσκόπια. Τώρα βλέπουμε τουλάχιστον 17 από αυτούς».


21.Ο Ήλιος είναι μία ψυχρή σύντηξη,δεν παράγει Θερμότητα,μόνο φως. 



Ο Ήλιος είναι μία ψυχρή σύντηξη,δεν παράγει Θερμότητα,μόνο φως,γι’ αυτό στο διάστημα έχει εκατοντάδες βαθμούς υπό το μηδέν.Έχει περάσει από το νου μας ότι οι πλανήτες,όπως ο Άρης,κρύβουν πάρα πολλά μυστικά.Είναι,όμως,πολύ πιθανόν να μην έχουμε σκεφτεί ότι μυστικά υπάρχουν και στον ήλιο, τα οποία αποσιωπούν. Καί όμως ανάμεσα σε πολλά,ενδεχομένως, δύο είναι τα βασικά που δεν θέλουν να ξέρουμε.Έχουμε πει και δείξει πολλές φορές ότι υπάρχουν αντικείμενα τα οποία περιφέρονται και τριγυρίζουν γύρω από τον Ήλιο.Τι είναι αυτά; Το προφανές είναι ότι πρόκειται για διαστημόπλοια ή αστρόπλοια από άλλους πολιτισμούς.Η NASA,φυσικά,δεν παραδέχεται κάτι τέτοιο.Αντίθετα υποστηρίζει ότι πρόκειται για διάφορα άλλα ουράνια σώματα ή ακόμα και για τεράστιους πάγους που “κυκλοφορούν” σαν αλήτες.
Όμως,εδώ τίθεται ένα πολύ βασικό ερώτημα: Πώς γίνεται και αυτοί οι βραχώδεις πάγοι,δεν εξαϋλώνονται από τις τεράστιες θερμοκρασίες που καθημερινά και κάθε λεπτό εκπέμπει ο Ήλιος; 

Γιατί δεν καίγονται; Γιατί δεν λιώνουν; Πώς τα ίδια αντικείμενα εμφανίζονται ξανά και ξανά χωρίς να επηρεάζονται από την τρομερή ζέστη η οποία θα πρέπει να είναι σκέτη κόλαση;
Ο συγγραφέας Stewart Swerdlow μας ξαφνιάζει με αυτά που λέει,σε μία ομιλία του,ότι στην ζώνη Kuiper κρύβονται τεράστιοι αριθμοί άγνωστων αστρόπλοιων:“Ο Ήλιος δεν καίει.Πρόκειται για ψυχρή σύντηξη.Σίγουρα πολλοί έχετε ταξιδέψει με αεροπλάνο.Μπορεί να κάνει πολύ ζέστη στην επιφάνεια της γης αλλά όταν απογειωθείτε στο

ΗΛΙΟΣ
μόνιτορ φαίνεται.Φαίνεται καλύτερα στις διεθνείς πτήσεις,όταν ανεβαίνετε πολύ ψηλά στην ατμόσφαιρα.Αν δείτε στο μόνιτορ,η θερμοκρασία είναι υπό το μηδέν,– 50, – 60, – 70 βαθμοί. Σκεφτείτε το. Ανεβαίνετε ουσιαστικά, πιο κοντά στον ήλιο.Γιατί,λοιπόν,έχει πιο πολύ κρύο; Δεν θα έπρεπε να έχει ζέστη; Και αν ο ήλιος καίει δεν θα έπρεπε στο διάστημα να κάνει ζέστη; 

Ωστόσο, έχει εκατοντάδες βαθμούς υπό το μηδέν. Γιατί; Διότι ο ήλιος δεν παράγει θερμότητα, παρά μόνο φως. Η ζέστη στη Γη δημιουργείται από την ατμόσφαιρά μας,την διάθλαση του φωτός μέσω της ατμόσφαιρας,από την αντανάκλαση στην επιφάνεια του πλανήτη.Γι’ αυτό κάνει ζέστη μόνο στην επιφάνεια.Όμως, όσο πιο ψηλά ανεβαίνει κάποιος τόσο πιο πολύ κρύο έχει Να το έχετε υπόψη αυτό.”
Αν αυτό το “μυστικό” αληθεύει,τότε είναι πολύ εύκολο να περάσουμε στο δεύτερο που λέει ότι ο Ήλιος είναι μία τεράστια διαστημική πύλη (stargate) μέσα από την οποία μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν άφοβα εκατοντάδες ή και χιλιάδες επανδρωμένα σκάφη άλλων πολιτισμών χωρίς να παθαίνουν το παραμικρό.


22.Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα.


Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν οι μεγάλες στρατιωτικές κινήσεις που θα βγάλουν τους ανθρώπους του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος από την "ντουλάπα".

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ  ΣΦΑΙΡΑ

Ως ένα τέτοιο δείγμα,ο πρόσφατα υπογεγραμμένος νόμος εξουσιοδότησης εθνικής άμυνας του 2023 στις ΗΠΑ παρέχει στους πληροφοριοδότες προστασία από οποιεσδήποτε συμφωνίες μη αποκάλυψης όταν πρόκειται για UAP/UFO.«Αυτό πρόκειται να εμφανίσει τις προηγούμενες κρυφές πληροφορίες από διάφορες κυβερνητικές πηγές που είχαν εντολές φίμωσης», λέει πηγή τη CIA.

Και με αυτό,ας δούμε τις τελευταίες περίεργες εμφανίσεις πάνω από τον ουρανό μας.Μια γιγαντιαία σφαίρα εμφανίστηκε για 5 ώρες πάνω από το Κολοράντο.UAP πάνω από την
ΝΗΣΙ ΝΕΛΣΟΝ ΝΟΤΙΑ
ΣΕΤΛΑΝΤΣ

Κολούμπια 2022.UAP πάνω από την Ουαλία,Ηνωμένο Βασίλειο 2022.Συλλογή UAPS που παρατηρήθηκαν παγκοσμίως.

Τέλος,καθώς το καλοκαίρι της Ανταρκτικής μπαίνει σε πλήρη εξέλιξη,βλέπουμε κίνηση κοντά στον Νότιο Πόλο.Ελέγξτε αυτήν τη μεγέθυνση του Google Earth σε ασυνήθιστα αντικείμενα στο νησί Νέλσον,στα Νότια Σέτλαντς. Στη δική μας έρευνα για το νησί,επιβεβαιώσαμε την παρουσία μεγάλων κτιρίων που φαινόταν να μην έχουν διάδρομο ή πρόσβαση στο λιμάνι.υπόστεγα UFO;




23.Από τη Σελήνη μας μέχρι τα φεγγάρια του Δία.




Το 2022 ήταν μια χρονιά γεμάτη γεγονότα για την εξερεύνηση του διαστήματος με επιτυχίες όπως η ολοκλήρωση της αποστολής Artemis 1 της Nasa,τα εγκαίνια του διαστημικού τηλεσκοπίου James Webb και η ολοκλήρωση του διαστημικού σταθμού Tiangong της Κίνας.Το 2023 αναμένεται να είναι άλλη μια «πλούσια» χρονιά όσον αφορά την εξερεύνηση του διαστήματος. 

Η εξερεύνηση των παγωμένων δορυφόρων του Δία στο 2023.Τον Απρίλιο η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία (ESΑ) πρόκειται να εκτοξεύσει τον "Jupiter Icy Moons Explorer" (JUICE), σε αυτή που θα είναι η πρώτη αποκλειστική ρομποτική αποστολή του δορυφόρου Ευρώπης στον Δία.Ο εξερευνητής JUICE πρόκειται να φτάσει στον πλανήτη τον Ιούλιο του 2031 μετά από μια απίστευτη διαδρομή μέσα από το Ηλιακό Σύστημα.Η αποστολή θα μπει σε τροχιά γύρω από τον Δία και θα πραγματοποιήσει πολλές περιφορές γύρω από τα μεγάλα παγωμένα φεγγάρια του: Ευρώπη, Γανυμήδη και Καλλιστώ.

JUICE

Μετά από τέσσερα χρόνια περιηγήσεων από δορυφόρο σε δορυφόρο,το JUICE,θα μπει στη συνέχεια σε τροχιά γύρω από τον δορυφόρο Γανυμήδη του Δία,το μεγαλύτερο φεγγάρι στο Ηλιακό Σύστημα και θα γίνει το πρώτο διαστημόπλοιο που έφτασε ποτέ σε τροχιά γύρω από το φεγγάρι άλλου πλανήτη.Τα παγωμένα φεγγάρια του Δία είναι ενδιαφέροντα καθώς όλα πιστεύεται ότι φιλοξενούν ωκεανούς υγρού νερού κάτω από τις παγωμένες επιφάνειές τους.Ο δορυφός Ευρώπη του Δία,ειδικότερα,θεωρείται ως μια από τις πιο πιθανές κατοικίες στο Ηλιακό Σύστημα για εξωγήινη ζωή.

Το JUICE θα είναι εξοπλισμένο με δέκα επιστημονικά όργανα,συμπεριλαμβανομένου ραντάρ που διεισδύει στον πάγο για τη μελέτη των εσωτερικών ωκεανών.Αυτή η χρήση ραντάρ είναι ένα πρακτικό πρώτο βήμα στη χαρτογράφηση των ωκεανών που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια,ανοίγοντας το δρόμο για πιο εξωτικές μελλοντικές αποστολές με υποβρύχια οχήματα,μερικά από τα οποία έχουν ήδη προταθεί.Το παράθυρο εκτόξευσης θα διαρκεί από τις 5 έως τις 25 Απριλίου.



24.Ο μόνος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα που δεν περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο είναι ο Δίας.


Ο Δίας,ο τεράστιος αέριος γίγαντας που προστατεύει τη Γη και τους εσωτερικούς πλανήτες από δυνητικά καταστροφικές συγκρούσεις κομητών και αστεροειδών και είναι ο πέμπτος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος από τον Ήλιο, είναι πολύ πιο ασυνήθιστος από ό,τι έχετε
ΔΙΑΣ ΚΑΙ  ΗΛΙΟΣ

φανταστεί.Επειδή ο γίγαντας του αερίου είναι τόσο ογκώδης,δεν περιφέρεται γύρω από τον Ήλιο.Ο Δίας έχει μάζα 2,5 φορές μεγαλύτερη από όλους τους άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος μαζί. Αυτό δείχνει ότι ο γίγαντας του αερίου είναι τόσο ογκώδης που το κέντρο βάρους μεταξύ του Δία και του Ήλιου είναι ένα σημείο στο διάστημα ακριβώς πάνω από την επιφάνεια του Ήλιου μας, παρά μέσα στον Ήλιο. Και υπάρχει ένας απολύτως λογικός λόγος για αυτό.

Όταν ένα μικρότερο αντικείμενο κυκλώνει ένα μεγαλύτερο, δεν κάνει κύκλο γύρω από το μεγαλύτερο. Αντίθετα, και τα δύο αυτά αντικείμενα κυκλώνουν ένα «κοινό» κέντρο βάρους, που σημαίνει ότι συναντώνται στο ακριβές κέντρο.Ωστόσο,ο Δίας είναι μοναδικός.Επειδή ο γίγαντας του αερίου είναι τόσο τεράστιος,το κέντρο μάζας του είναι ακριβώς 1,07 ηλιακές ακτίνες από τον πυρήνα του Ήλιου – περίπου το 7% της ακτίνας του ήλιου πάνω από την επιφάνεια του Ήλιου.

Και αυτό το GIF της NASA (όχι σε κλίμακα) εξηγεί το αποτέλεσμα:Ωστόσο,ο Δίας είναι μοναδικός. Επειδή ο γίγαντας του αερίου είναι τόσο τεράστιος, το κέντρο μάζας του είναι
ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣ
ακριβώς 1,07 ηλιακές ακτίνες από τον πυρήνα του Ήλιου,περίπου το 7% της ακτίνας του ήλιου πάνω από την επιφάνεια του Ήλιου.Στην πραγματικότητα,ο γίγαντας του φυσικού αερίου μπορεί να χωρέσει περίπου 1.300 Γη. Το βαρυτικό κέντρο του πλανήτη μας είναι τόσο κοντά στους Ήλιους που αυτό το φαινόμενο είναι ελάχιστο. Ως αποτέλεσμα, το μεγαλύτερο αντικείμενο (ο Ήλιος) φαίνεται να είναι ακίνητο, ενώ το μικρότερο αντικείμενο (η Γη) περιφέρεται γύρω του. Όλοι οι άλλοι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του Ερμή, της Αφροδίτης, ακόμη και του Κρόνου, έχουν τα κέντρα μάζας τους βαθιά μέσα στον Ήλιο.



25.Τι Γνωρίζουμε για Τον Ήλιο;



Ο Ήλιος όπως όλοι γνωρίζουμε είναι το μόνο αστέρι στο ηλιακό σύστημα. Δημιουργήθηκε στην πραγματικότητα όπως κάθε άλλο πλανητικό σώμα; Πολλά εκπληκτικά γεγονότα για τον Ήλιο έχουν μείνει ανεξερεύνητα από την ύπαρξη των ανθρώπων σε αυτόν τον πλανήτη,καθώς προχωράμε προς ένα μέλλον αδύνατων.
Ο ήλιος που μας παρέχει ενέργεια δεν ήταν πάντα μέρος του σύμπαντος. Ο ήλιος σχηματίστηκε
ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

δισεκατομμύρια χρόνια αφότου γεννήθηκε το σύμπαν μας. Πριν από περίπου 4,6 δισεκατομμύρια χρόνια, ένα περιστρεφόμενο σύννεφο σκόνης και αερίου άρχισε να ενώνεται.Αυτά τα σύννεφα σκόνης και αερίου είναι γνωστά ως ηλιακό νεφέλωμα. Η κίνηση κατάρρευσης του ηλιακού νεφελώματος ξεκίνησε λόγω του ωστικού κύματος που δημιουργήθηκε από μια κοντινή έκρηξη σουπερνόβα. Ως αποτέλεσμα αυτού,το ηλιακό νεφέλωμα κατέρρευσε λόγω της βαρύτητας.Η ταχύτητα με την οποία κατέρρευσε το νεφέλωμα ήταν εξαιρετικά γρήγορη.

Με τον καιρό,το νεφέλωμα άρχισε να παίρνει ένα πεπλατυσμένο σχήμα δίσκου.Η βαρυτική δύναμη ήταν πολύ ισχυρότερη στη μέση του υλικού του νεφελώματος. Ως εκ τούτου, η ισχυρή βαρυτική του δύναμη τράβηξε ολόκληρο το υλικό του νεφελώματος προς το κέντρο του ήλιου. Ο ήλιος σχηματιζόταν με τρομερή ταχύτητα.Μετά από λίγο καιρό,ο ήλιος πήρε επιτέλους τη σημερινή του μορφή Ήταν όμως πολύ μικρότερο τότε από τη σημερινή του κατάσταση.Μετά το
χηματισμό,κάποιο υλικό νεφελώματος που δεν συμπεριλήφθηκε στη διαδικασία σχημάτισε πλανήτες,φεγγάρια και άλλα ουράνια σώματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε τροχιά γύρω από τον ήλιο.
Τι εξαπλώθηκε λοιπόν με τα υπόλοιπα υλικά Νεφελωμάτων σε όλο Το Ηλιακό Σύστημα;Ο ηλιακός άνεμος έπαιξε ρόλο στη διάδοση των υπολοίπων υλικών σε όλο το ηλιακό σύστημα. Ως αποτέλεσμα αυτών των διαδομένων υλικών νεφελωμάτων, δημιουργήθηκαν και σχηματίστηκαν άλλοι πλανήτες. Αυτό σημαίνει ότι ο ηλιακός άνεμος του νεαρού ήλιου μετακίνησε τα υλικά του νεφελώματος σε όλο το ηλιακό σύστημα.

Ο ήλιος ήταν πάνω από τον ουρανό της γης πριν αρχίσουν να εξελίσσονται οι άνθρωποι στη γη. Ως εκ τούτου,το να πούμε την ακριβή ημερομηνία που ανακαλύφθηκε ο ήλιος μπορεί να είναι περίπλοκο.Οι άνθρωποι υπάρχουν σε αυτό το μέρος του σύμπαντος για χιλιάδες χρόνια. Συνέχισαν να αντλούν βιώσιμη ενέργεια από τον ήλιο σε όλη αυτή την περίοδο.Οι αρχαίοι άνθρωποι αναρωτήθηκαν περίεργα τι ήταν ο ήλιος. Κανείς δεν ήταν σε θέση να περιγράψει τον ήλιο στην
ΗΛΙΟΣ

πραγματική του κατάσταση. Παρά το γεγονός ότι δεν έδωσαν τα εύσημα για την ανακάλυψη του ήλιου σε κανέναν,οι αρχαίοι αστρονόμοι εξακολουθούσαν να διαδραματίζουν ρόλο στη μελέτη του ήλιου από κοντά και στην εκμάθηση της ύπαρξής του πάνω από τον ουρανό.Οι αρχαίοι συνέχισαν να ζουν χωρίς καμία γνώση για τον ήλιο μέχρι που γεννήθηκε ο Αναξαγόρας γύρω στο 500 π.Χ. Γύρω στο 450 π.Χ.,ο Αναξαγόρας πρότεινε ότι ο Ήλιος ήταν Άστρος. Αυτή η μοναδική πρόταση ήταν η πρώτη φορά που κάποιος σημείωσε κάτι κοντά στο να περιγράψει τον ήλιο.Αν και ο Αναξαγόρας έκανε αυτή την πρόταση για τον ήλιο,οι αρχαίοι αστρονόμοι δεν γνώριζαν ακόμα από τι αποτελείται ο ήλιος.

Υπάρχουν δισεκατομμύρια αστέρια μέσα στον Γαλαξία μας. Ωστόσο,μόνο ένα αστέρι υπάρχει στο ηλιακό σύστημα που είναι ο ήλιος μας. Χωρίς τον ήλιο,κανένας πλανήτης δεν θα μπορούσε να επιβιώσει στο ηλιακό σύστημα.Η Γη,που είναι ο μόνος πλανήτης με ζωντανά είδη, μπόρεσε να επιβιώσει και να πάρει το όμορφο σχήμα της λόγω της ενέργειας που προέρχεται από τον ήλιο. Εκτός από τη γη, ο ήλιος βοηθά να συγκρατηθούν άλλοι πλανήτες στο ηλιακό
ΓΑΛΑΞΙΑΣ

σύστημα.Μπορούμε άνετα να πούμε ότι ο ήλιος είναι το κέντρο της προσοχής στο ηλιακό σύστημα.Εάν ο ήλιος αφαιρεθεί από το κέντρο του ηλιακού συστήματος, η Γη και άλλοι πλανήτες που περιστρέφονται γύρω του θα πετάξουν μακριά στο βαθύ διάστημα.Εκτός από το ότι συγκρατεί τα ουράνια σώματα μαζί,η ενέργεια από τον ήλιο βοηθά τους ζωντανούς οργανισμούς να εξελιχθούν στη γη. Ο ήλιος δημιουργεί επίσης διαστημικό καιρό, προσφέρει ζωογόνο φως, παρέχει ισχυρή ηλιακή ενέργεια στη γη και εκτελεί πολλές άλλες λειτουργίες. 

Συμπέρασμα:Ο Ήλιος είναι ένα μοναδικό αστέρι που διατηρεί τη γη εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια. Το γιγάντιο αστέρι δεν θα σταματήσει να συντηρεί τη γη και άλλους πλανήτες σύντομα. Εξακολουθούμε να μελετάμε τον ήλιο για να καταλάβουμε πώς μπορούμε να αντλήσουμε περισσότερη ενέργεια από αυτόν.Ακόμα κι αν δεν μπορούμε να επιτύχουμε αυτό το ορόσημο σε αυτόν τον αιώνα,ο μελλοντικός ανθρώπινος πολιτισμός μπορεί πιθανότατα να εξαρτάται περισσότερο από τον ήλιο για ενέργεια. Οι πληροφορίες που παρέχονται παραπάνω θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τον ήλιο και τα εκπληκτικά του γεγονότα. 



26.Οι αστρονόμοι βρίσκουν το μεγαλύτερο φυσικό διαμάντι. 



Οι αστρονόμοι βρίσκουν το μεγαλύτερο φυσικό διαμάντιτου σύμπαντος που ζυγίζει 10 δισεκατομμύρια τρισεκατομμύρια τρισεκατομμύρια καράτια.Το μεγαλύτερο διαμάντι του σύμπαντος δεν βρίσκεται στη Γη.Το BPM 37093 ή V886 Centauri είναι ένα αστέρι λευκός
ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ
νάνος.Οι λευκοί νάνοι είναι «εξαφανισμένα» ή «νεκρά» αστέρια.Ο V886 Centauri είναι ένας πλανήτης σε σχήμα διαμαντιού.Ο πυρήνας του λευκού νάνου είναι διαμάντι 10 δισεκατομμυρίων τρισεκατομμυρίων τρισεκατομμυρίων καρατίων.Το V886 Centauri,50 έτη φωτός μακριά,βρίσκεται στον Κένταυρο.Είναι ένα έντονα παλλόμενο φως.Η παρατήρηση των παλμών βοήθησε στον εντοπισμό του εσωτερικού του αστεριού.

Ο άνθρακας και το οξυγόνο αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της σύνθεσης του άστρου,αλλά οι επιστήμονες εντόπισαν άνθρακα που μοιάζει με διαμάντι στο εσωτερικό του.Καθώς ένας λευκός νάνος ψύχεται και κρυσταλλώνεται,σχηματίζονται διαμάντια.Έχει διάμετρο 4000 χλμ. Οι επιστήμονες λένε ότι το 90% της μάζας του Κενταύρου V886 έχει στερεοποιηθεί.Το V886 Centauri ονομάστηκε "Lucy" από το τραγούδι των Beatles. Οι αστρονόμοι λένε ότι είναι το μεγαλύτερο διαμάντι στον κόσμο και αποδεικνύει τη μοίρα του Ηλιακού Συστήματος.Ο Ήλιος μας θα μπορούσε να πεθάνει σε πέντε δισεκατομμύρια χρόνια και να γίνει ένας λευκός νάνος. Μπορεί να γίνει ένα V886 Centauri που μοιάζει με διαμάντι.



27.Καθώς το 2022 τελείωσε.


*Το φεγγάρι μετακινήθηκε 3,8 εκατομμύρια πιό μακριά από την Γη.

ΣΥΜΠΑΝ

*Ο Ήλιος έχασε 174 τρισ.τόνους από την μάζα του και ως εκ τούτου η τροχιά της Γης αυξήθηκε 1,5 εκατομμύρια.

*150   δισ.αστέρια δημιουργήθηκαν στο ορατό Σύμπαν.

*Ο Γαλαξίας της Ανδρομέδας μετακινήθηκε 3,5 δισ.χλμ πιό κοντά σε εμάς,την Γη.(Πολιτισμός Τύπου 1).

*Το Σύμπαν έχει διασταλεί περισσότερα από 60 τρίσ.χλμ



28.Αρχαίο πλοίο εξαιρετικής λεπτομέρειας στον Άρη; Μία απίστευτη φωτογραφία από την NASA. (Καλλιτεχνική απεικόνιση φαντασίας). 



Υποστηρίζεται από πολλούς ανεξάρτητους ερευνητές,ότι ο δορυφόρος της Γης,η Σελήνη,κρύβει πολλά μυστικά,ενός προηγούμενου ανεπτυγμένου τεχνολογικά πολιτισμού. Οι ισχυρισμοί αυτοί προσπαθούν να αποκτήσουν υπόσταση μέσω συγκεκριμένων φωτογραφιών που,συνήθως έχουν προέλευση τα αρχαία της NASA,οπότε οι ερευνητές προβάλουν τις απόψεις τους. Ένα από αυτά είναι το αντικείμενο “κινητήρας” στον Άρη που θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα αν είναι πραγματικότητα.
Ένας από τους ανεξάρτητους ερευνητές είναι και ο πολύ γνωστός Scott C. Waring που συχνά δέχεται την κριτική των σκεπτικιστών. Ισχυρίζεται ότι έχει κάνει μία φοβερή ανακάλυψη,καθώς στην επιφάνεια της Σελήνης μια μακριά μαύρη δομή που βρίσκεται κατά μήκος ενός κρατήρα.Κατά την μεγέθυνσή της, φαίνεται να διακρίνεται με εκπληκτικές λεπτομέρειες ένα πλοίο.

Οι λεπτομέρειες αυτού του υποθετικού εγκαταλελειμμένου πλοίου είναι απίστευτα υπέροχες καθώς μπορούμε να δούμε την πλώρη και πολλά σημεία κατά μήκος του καταστρώματος έως την πλώρη, η οποία φαίνεται να μην υπάρχει,να έχει κοπεί ή σπάσει,ωστόσο μπορεί να είναι και
ΠΛΟΙΟ

διχαλωτή. Ίσως,το πιο εκπληκτικό όλων να είναι τα διάφορα αντικείμενα που φαίνεται να ξεχωρίζουν διάσπαρτα κατά μήκους του “καταστρώματος” και παραπέμπουν σε υλικά και εφόδια που ενδεχομένως να ήταν το φορτίο του “πλοίου”.Επίσης η συμμετρία της δομής φαίνεται να είναι συναρπαστική.Όπως μας περιγράφει,το υποτιθέμενο πλοίο έχει μήκος περίπου 40 μέτρα,αλλά δεν είναι το μέγεθος που έχει σημασία,όσο η λεπτομέρεια της κατασκευής,εφόσον πρόκειται για κατασκευή.

Το απόσπασμα της φωτογραφίας έχει προέλευση έναν χάρτη της NASA για το φεγγάρι που υπάρχει στο Lunar Reconnaissance Orbiter Camera – LROC. Στην εικόνα που βλέπετε σε μεγέθυνση παρακάτω έχει γίνει επεξεργασία της φωτεινότητας και έχει προστεθεί μια μπλε απόχρωση προκειμένου να αναδείξει περισσότερες λεπτομέρειες που ενδεχομένως κρύβονται από το φως.Ο Scott ισχυρίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτει κάποιο είδος πλεούμενου,είτε στη Σελήνη είτε στον Άρη. Κάπως έτσι, λοιπόν,έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι πιθανών κατασκευών και πλοίων που έχει εντοπίσει εκτός Γης.Οι γκρι μεταλλικές δομές,οι λευκές ανακλαστικές δομές και οι μη ανακλαστικές μαύρες δομές, όπως αυτό που θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.

Άραγε,θα μπορούσε αυτό το αντικείμενο να είναι ένα πραγματικό πλοίο που κάποτε έπλεε σε κάποιες θάλασσες της Σελήνης; Θα μπορούσε να είναι αρχαίο διαστημόπλοιο που έπεσε ή εγκαταλείφθηκε; Ή μήπως πρόκειται απλά για μια παρειδωλία όπως θα μπορούσαν να ισχυριστούν οι σκεπτικιστές; Να είναι,δηλαδή,ένα αντικείμενο που η μορφή και το σχήμα του, ακόμα και οι απίθανες λεπτομέρειές του, μας θυμίζει ένα πλοίο,χωρίς πραγματικό να είναι;



29.Εξωγήινο διαστημόπλοιο πέρασε από το ηλιακό σύστημα.



Καθηγητής του Χάρβαρντ Avi Loeb υπερασπίζεται τον ισχυρισμό ότι εξωγήινο διαστημόπλοιο πέρασε από το ηλιακό σύστημα,στις 02/1/23.Εχει από καιρό προτείνει ότι υπάρχει πιθανότητα "το Oumuamua" ένα μυστηριώδες αντικείμενο που επισκέφτηκε το ηλιακό μας σύστημα το 2017 και ήταν ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο που ήρθε για μια επίσκεψη.

Σε ένα έγγραφο του 2021 ,ο Loeb υποστήριξε ότι «ο Oumuamua θα μπορούσε να ήταν ένας ανιχνευτής που στάλθηκε από έναν εξωγήινο πολιτισμό,μια εξήγηση που έχει αποδειχθεί διχαστική μεταξύ των ομοίων του.
Πιο πρόσφατα,μια διεθνής ομάδα ερευνητών προσπάθησε να διαλύσει μια βασική πτυχή του επιχειρήματος του Loeb,ότι το Oumuamua ήταν ένα ηλιακό πανί,μια προηγμένη μορφή πρόωσης που θα επέτρεπε σε ένα διαστημόπλοιο να χρησιμοποιήσει τη χαμηλή πίεση της ηλιακής ακτινοβολίας για να κινηθεί στο διάστημα.Σύμφωνα με τη μελέτη τους,η οποία έγινε αποδεκτή για δημοσίευση στο περιοδικό Astronomy and Astrophysics,η ομάδα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι "«Το Oumuamua είναι απίθανο να είναι ένα ελαφρύ πανί.
Η δυναμική ενός εισβολικού ελαφρού πανιού,εάν υπάρχει,έχει διακριτές παρατηρητικές υπογραφές. τα οποία μπορούν να εντοπιστούν ποσοτικά και να αναλυθούν με τις μεθόδους μας σε μελλοντικές έρευνες».Ο Loeb,ωστόσο,κολλάει στα όπλα του.«Υπάρχουν μερικά σημεία που οι συγγραφείς έχουν παραβλέψει»,είπε στο The Daily Beast.

Η διεθνής ομάδα,της οποίας ηγήθηκε ο Shangfei Liu,ένας αστρονόμος στο Πανεπιστήμιο Sun Yat-sen στο Zhuhai της Κίνας,υποστήριξε ότι αν το Oumuamua ήταν ένα ελαφρύ πανί, θα είχε μια μεγάλη,επίπεδη επιφάνεια που θα αντανακλούσε περισσότερο φως από αυτό που είδαμε να προέρχεται από το μυστηριώδες αντικείμενο στις περιορισμένες παρατηρήσεις μας.«Αν ήταν ένα
OUMUAMUA

ελαφρύ πανί, η διακύμανση της φωτεινότητας θα έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερη», είπε ο Shangfei στο Beast.
Ο Loeb,ωστόσο,υποστηρίζει ότι το ίδιο το πανί «δεν χρειάζεται να είναι επίπεδο ». Σύμφωνα με τη δική του έρευνα,θα μπορούσε να ήταν ένα ελαφρύ πανί διαφορετικού σχήματος,που αντανακλούσε το φως με απροσδόκητους τρόπους.Ο αστρονόμος έφτασε στο σημείο να προτείνει στον Beast ότι το «Oumuamua» μπορεί να μην είναι καθόλου πανί, αλλά απλώς ένα επιφανειακό στρώμα που έχει σχιστεί από ένα μεγαλύτερο αντικείμενο»,με άλλα λόγια,ένα κομμάτι από εξωγήινο διαστημόπλοιο που μόλις έτυχε να εκτοξευθεί μέσω του αστεριού μας συστήματος.

Φυσικά,οι έκτακτες διεκδικήσεις απαιτούν έκτακτα μέτρα.Ίσως το αντικείμενο να μην ήταν τίποτα άλλο παρά ένας κομήτης που εξαέριζε αέριο καθώς ούρλιαζε στο διάστημα.
Δυστυχώς,είναι εξαιρετικά σπάνιο να συναντήσετε ένα διαστρικό αντικείμενο όπως το Oumuamua.Όμως,δεδομένης της ευκαιρίας και «με τη βοήθεια ενός τεράστιου όγκου πολύ ακριβών δεδομένων παρατήρησης στο μέλλον», όπως υποστηρίζουν ο Shangfei Liu και οι συνάδελφοί του στο έγγραφό τους,ίσως θα μπορούσαμε επιτέλους να σταματήσουμε το μυστήριο.



30.Είναι επίσημο: Οι αστρονόμοι ανακάλυψαν μια άλλη Γη.

 

Το διαστημικό τηλεσκόπιο Κέπλερ της NASA εντόπισε στις 24/8/22 έναν πλανήτη σαν τη Γη να κάνει κύκλους γύρω από ένα γειτονικό αστέρι στη ζώνη Goldilocks του γαλαξία μας.Το Kepler-186f βρίσκεται στον αστερισμό του Κύκνου περίπου 500 έτη φωτός από τη Γη.Η κατοικήσιμη ζώνη, γνωστή και ως ζώνη Goldilocks, είναι η περιοχή του διαστήματος γύρω από ένα αστέρι όπου αντικείμενα πλανητικής μάζας με επαρκή ατμοσφαιρική πίεση μπορούν να υποστηρίξουν υγρό νερό στις επιφάνειές τους.Ενώ υπολογίζεται ότι υπάρχουν τουλάχιστον 40 δισεκατομμύρια πλανήτες μεγέθους Γης που περιβάλλουν τον Γαλαξία μας, αυτός είναι ο πρώτος πλανήτης μεγέθους Γης που εντοπίστηκε σε κατοικήσιμη ζώνη άλλου άστρου.


Εκτός από τον Kepler-186f, το σύστημα Kepler-186f περιέχει τέσσερις ακόμη πλανήτες που περιφέρονται γύρω από ένα γειτονικό αστέρι. Αυτό δείχνει ότι αν το γειτονικό αστέρι του πλανήτη είναι παρόμοιο με τον Ήλιο μας, η πιθανότητα ζωής σε αυτόν τον πλανήτη αυξάνεται

πάρα πολύ.«Γνωρίζουμε μόνο έναν πλανήτη στον οποίο μπορεί να υπάρχει ζωή,τη Γη». «Όταν αναζητούμε ζωή έξω από το ηλιακό μας σύστημα, εστιάζουμε στην εύρεση πλανητών με χαρακτηριστικά παρόμοια με τη Γη», δήλωσε η Elisa Quintana, ερευνήτρια στο Ερευνητικό Κέντρο Ames της NASA και κύριος συγγραφέας της εργασίας που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science.«Η ανακάλυψη ενός πλανήτη κατοικήσιμης ζώνης στο μέγεθος της Γης είναι μια σημαντική ανακάλυψη».

Το κοντινό αστέρι του Kepler-186f έχει τη μισή μάζα και μέγεθος από τον Ήλιο του ηλιακού μας συστήματος και λαμβάνει μόνο το ένα τρίτο της ενέργειας που λαμβάνουμε. Το Kepler-186f περιφέρεται γύρω από το αστέρι του κάθε 130 ημέρες.

(Το άρθρο θα συνεχιστεί με το δεύτερο μέρος του Ιανουαρίου)



10/1/23

                                                              ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ (ΠΖ) εα 


ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.