Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 2023 - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 11/1/23-20/1/23

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Οπως έχω ανακοινώσει,τα άρθρα μου είναι μόνον για  το Διάστημα και για τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους.


Δεν γράφω πλέον τις Διεθνείς Εξελίξεις καθόσον αυτές βρίσκονται στον ημερίσιο εβδομαδιαίο και μηνιαίο τύπο,στο ραδιόφωνο,την τηλεόραση.κλπ







Ιατρικά κρεββάτια MED MEDS


Τα Med Beds φέρνουν επανάσταση στην ιατρική και τελειώνουν τις ασθένειες!
Η τεχνολογία Med Bed καταπιέστηκε και κρυβόταν από το κοινό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς, λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για διαφάνεια της ανθρώπινης συλλογικής συνείδησης, βγαίνει ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων για να αποκαλύψουν όσα γνωρίζουν, τα οποία
MED MEDS

ήταν κρυμμένα για δεκαετίες, ακόμη και αιώνες, και πιθανότατα για χιλιάδες χρόνια Rs.Πολύ σύντομα, πριν καν προλάβει κανείς να φανταστεί, θα συμβούν πολλά πράγματα, που θα θεωρούνται το μεγαλύτερο εξελικτικό γεγονός στην ανθρώπινη ιστορία και θα το γίνουμε όλοι μάρτυρες.
Μερικά από τα εξωγήινα τεχνολογικά δώρα στην ανθρωπότητα είναι το Κβαντικό Χρηματοοικονομικό Σύστημα (που εφαρμόζεται ήδη παγκοσμίως), Antigravity Propulsion, αντιγραφείς και Med beds.
Η θεραπεία θα είναι δωρεάν και διαθέσιμη σε όλο τον παγκόσμιο πληθυσμό. Το Med Bed είναι αναμφίβολα η πηγή της αιώνιας νιότης.

Υπάρχουν τρεις τύποι Med beds που θα φέρουν επανάσταση στην ιατρική.

1) Ολογραφικά ιατρικά κρεβάτια (Ολογραφικές ιατρικές κάψουλες)
2) Αναγεννητικά ιατρικά κρεβάτια,
3) Επανατοποίηση Med bed -αναγεννά τον ηλεκτρισμό,ολόσωμο σε μόλις 3 λεπτά.

Αυτό που συνιστά αυτή η προηγμένη τεχνολογία, για παράδειγμα, είναι ότι μια 80χρονη γυναίκα μπορεί να γίνει 30 ξανά, σε λιγότερο από 3 λεπτά (! )Τώρα μπορείτε να κάνετε ξανά παιδιά, να φτιάξετε μια νέα οικογένεια, γιατί το Med Bed είναι μια αέναη πηγή νεότητας. Κανείς άλλος δεν θα γεράσει.
Το Med Bed σαρώνει το σώμα και διορθώνει όλες τις ατέλειες, συμπεριλαμβανομένου του DNA.Το Med Bed δεν δημιουργήθηκε από ανθρώπους,αλλά από τεχνολογία που δανείστηκε από εξωγήινους που ήταν κρυμμένη από την ανθρώπινη φυλή για πολύ καιρό.

Η τεχνολογία Med Beds βασίζεται στην ενέργεια Tachyon και την ενέργεια πλάσματος. Το χώμα,η ατμόσφαιρα,το νερό,εν συντομία,όλα είναι ενέργεια πλάσματος,τα πάντα στο σύμπαν είναι ενέργεια πλάσματος.
Η ενέργεια των ταχιονικών σωματιδίων είναι μια ενέργεια οργάνωσης, ελεύθερη και λεπτή. Είναι η υψηλότερη συχνότητα ενέργειας στο σύμπαν. Αυτή η ουδέτερη ενέργεια αποτελείται από δύο ζεύγη σωματιδίων τα οποία, έχοντας αντίθετο ηλεκτρικό φορτίο, ανατρέπονται και ισορροπούν μεταξύ τους. Επειδή είναι ουδέτερο, δεν προσφέρει αντίσταση και κινείται 27 φορές πιο γρήγορα από το φως. Επειδή δεν έχει πολικότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί θετικά ή αρνητικά, οπότε δεν φαίνεται.
Είναι η δόνηση της κοσμικής αρμονίας. Η ταχιονική ενέργεια συνδέεται επίσης με τη σκέψη,τη συνείδηση και την πέμπτη διάσταση. Ταχιονική ενέργεια είναι ενέργεια σκέψης, η οποία δονείται στην υψηλή συχνότητα των θετικών συναισθημάτων και συνδέεται με την καθολική Αγάπη. Όλα τα Πράγματα και τα όντα στο σύμπαν δονούνται σε διαφορετικές συχνότητες ανάλογα με το επίπεδο εξέλιξης τους.
Τα Μed Βeds ελέγχονται από τεχνητή νοημοσύνη,λειτουργώντας ως μαγνητική τομογραφία,όπου το άτομο κοιμάται σε ειδικό κρεβάτι,το οποίο διαθέτει σαρωτή που εκτελεί τη μαγνητική σάρωση ταλάντωσης και συντονισμού για τη διάγνωση ασθενειών και ατέλειες στο σώμα σου.
Το Med Bed εξετάζει το δέρμα,τον μυϊκό ιστό,τα όργανα και τα συστήματα του σώματός σας. Δείχνει τα πάντα, μέχρι το μικροεπίπεδο του αίματος.Μάλιστα, αναγνωρίζει το DNA σας και κάνει πλήρη εσωτερική ανάλυση σώματος,εντοπίζοντας οποιαδήποτε ασθένεια και γενετικές ατέλειες. Για παράδειγμα, το άτομο μπορεί να έχει Λευχαιμία Σταδίου 4 και σε Med Bed απλά μετά από 3 λεπτά,το άτομο θα θεραπευτεί πλήρως και χωρίς να υποφέρει από κανέναν πόνο ή παρενέργειες.

Εάν το άτομο είχε αφαιρεθεί ένα όργανο, άκρο ή μέρος του σώματος, η διαδικασία επανατοποίησης του Med Bed θα αναγεννήσει αυτό το όργανο, σαν να μην είχε αφαιρεθεί ποτέ. Ένας μαστός που αφαιρέθηκε από τον καρκίνο, ένας στρατιώτης που έχασε τα πόδια του από έκρηξη στο πεδίο της μάχης, ή το αποτέλεσμα ενός διαβητικού ακρωτηριασμού, για παράδειγμα.
Αυτό είναι δυνατό επειδή,μόλις το σώμα αφήσει μια συχνότητα δόνησης του οργάνου,μέρος που έχει ακρωτηριασθεί ή έχει σταματήσει να λειτουργεί η τεχνητή νοημοσύνη του Med Bed δεσμεύεται σε αυτή τη συχνότητα δόνησης και το DNA αναγεννά το σώμα. Με το Med Bed ο καρκίνος εξαφανίζεται και η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία είναι παρω
Τα Med Beds (Med Pods, Medbeds ή Healing Beds),μπορούν επίσης να αναγεννήσουν κυτταρικούς ιστούς που πεθαίνουν στο σώμα για να αποκαταστήσουν ξανά υγιή κύτταρα,καθώς και να Αναζωογονήσουν νευρώνες και συναπτικούς συνδέσμους,βλαστοκύταρους.

Θα είναι το τέλος των εκφυλιστικών ασθενειών οι κυριότερες και συχνότερες εκφυλιστικές ασθένειες είναι: Αλτσχάιμερ,νόσος Πάρκινσον,σκλήρυνση κατά πλάκας,αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση, οστεοάρθρωση, οστεοπόρωση, εκφυλισμός στη διασπονδυλική διατροφή sks, διαβήτης, αρτηριοσκλήρυνση, υπέρταση, ορισμένοι τύποι καρκίνου, ρευματισμοί, παραμορφωτική αρθρίτιδα, αρθρωση και γλαύκωμα.
Κατάλογος με τις κυριότερες αιτίες θανάτου στον κόσμο:
 Ισχαιμική καρδιοπάθεια, Χτυπήματα, Χρόνια αποφρακτική πνευμονική νόσο,  Λοιμώξεις του
ΜΕ ΤΟΝ TRUMP

χαμηλότερου αναπνευστικού συστήματος,  Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον και άλλη άνοια,  Καρκίνος του πνεύμονα, τραχεία και βρογχικός καρκίνος,  Σακχαρώδης διαβήτης, Διαρροιακές ασθένειες, Φυματίωση, HIV / AIDS.
Κάθε ασθένεια απλά θα εξαλειφθεί! Θα είναι το τέλος της φαρμακοβιομηχανίας,των φαρμακείων, των επαγγελματιών που μόνο φάρμακα ξέρουν να συνταγογραφούν.Θα είναι το τέλος των νοσοκομείων,των οδοντιατρικών κλινικών,των εργαστηρίων δοκιμών, των κλινικών αισθητικής, των πλαστικών επεμβάσεων,των ερευνητικών εργαστηρίων,στο τέλος, η αγορά θα πρέπει να αναδημιουργήσει ή να αλλάξει κλάδο. Γιατί κάθε ασθένεια θα εξαφανιστεί από προσώπου γης!
Όταν το άτομο είναι σε ιατρικό Κρεβάτι,δεν νιώθει πόνο,δεν υποβάλλεται σε κανενός είδους ακτινοβολία.Το άτομο πέφτει σε βαθύ ύπνο,το αναισθητικό είναι ένα υγρό σπρέι, τα λέιζερ είναι εξαιρετικά λεπτά, τα ρομποτικά χειρουργικά μπράτσα ελέγχονται από τον υπολογιστή τεχνητής νοημοσύνης.

Το άτομο ξυπνάει νιώθοντας πολύ καλά, χωρίς να χρειάζεται να περάσει μέρες στην ανάρρωση, κοιτάζεται στον καθρέφτη και πλέον δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του. Όλα τα άσπρα μαλλιά πίσω στο αρχικό χρώμα όταν ήμουν 20. Τα μαλλιά ξαναβγαίνουν για τη χαρά των φαλακρών. Τέλος τα γυαλιά, τέλος τα ακουστικά βαρηκοΐας, τα χαμένα δόντια ανασύρθηκαν, το δέρμα σου είναι
πλήρως αναζωογονημένο, ρυτίδες, ατέλειες, ουλές, γραμμές έκφρασης, κυτταρίτιδα, όλα εξαφανίζονται εντελώς. Όλα αποκαταστάθηκαν σε μια νεανική κατάσταση.
Αυτή είναι η Νέα Εποχή της Νέας Γης και το Νέο Ανθρώπινο Γένος.Είναι εντελώς το αντίθετο από αυτό που ζούμε σήμερα. Και αυτό δεν είναι ψευδαίσθηση,ούτε πρόκειται για ένα σκίτσο παραμύθι και πολύ λιγότερο επιστημονική φαντασία. Τέτοια κρεβάτια υπάρχουν και ήδη παράγονται μαζικά για παγκόσμια διανομή.
Η θεραπεία θα είναι δωρεάν και διαθέσιμη σε όλο τον παγκόσμιο πληθυσμό. 
Τα Med Bed είναι αναμφίβολα η πηγή της αιώνιας νιότης !!!
(Νικόλαος Αναξήμαντρος)


ΔΙΑΣΤΗΜΑ


1.Τηλεσκόπιο 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων της NASA


Τηλεσκόπιο 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων της NASA μόλις κατέγραψε την πρώτη απίστευτη εικόνα ενός πλανήτη έξω από το ηλιακό μας σύστημα.Το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb κατέγραψε την πρώτη άμεση εικόνα ενός μακρινού εξωπλανήτη, ενός κόσμου πέρα ​​από το ηλιακό μας σύστημα.Ο James Webb έχει επιστρέψει πολλές φωτογραφίες του εξωπλανήτη HIP 65426
ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΗΣ

b,ενός γίγαντα αερίου έξι έως δώδεκα φορές τη μάζα του Δία που βρίσκεται περίπου 385 έτη
φωτός από τη Γη,χρησιμοποιώντας μια σειρά οργάνων.
Τα ευρήματα αποτελούν μέρος μιας συνεχιζόμενης έρευνας και δεν έχουν ακόμη αξιολογηθεί από ομοτίμους ή δημοσιευμένα σε επιστημονικό περιοδικό,αλλά η NASA τα ανακοίνωσε σε μια ανάρτηση ιστολογίου τoν Σεπτέμβριο 2022.«Αυτή είναι μια κομβική στιγμή, όχι μόνο για τον Γουέμπ αλλά και για την αστρονομία γενικότερα» δήλωσε η Σάσα Χίνκλεϊ, αναπληρώτρια καθηγήτρια φυσικής και αστρονομίας στο Πανεπιστήμιο του Έξετερ. Είναι η κύρια επιστήμονας σε μια διεθνή ομάδα που μελετά εξωπλανήτες.


Το HIP 65426 b ανακαλύφθηκε το 2017 από το Πολύ Μεγάλο Τηλεσκόπιο του Ευρωπαϊκού Νότιου Παρατηρητηρίου στη Χιλή,το οποίο παρατήρησε τον εξωπλανήτη σε μικρά μήκη κύματος υπέρυθρου φωτός,επειδή τα μεγαλύτερα μήκη κύματος εμποδίζονται από την ατμόσφαιρα της Γης για τα επίγεια παρατηρητήρια.Επειδή ο Webb βρίσκεται στο διάστημα, έχει πρόσβαση σε περισσότερο από το υπέρυθρο φάσμα και μπορεί να δει περισσότερες λεπτομέρειες σε μακρινούς πλανήτες.Οι εικόνες του Webb δεν είναι οι πρώτες άμεσες εικόνες εξωπλανητών.Το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble έχει τραβήξει εικόνες άλλων εξωγήινων κόσμων,αλλά είναι
δύσκολο να το κάνει επειδή η ισχυρή φωτεινότητα του γειτονικού άστρου ενός πλανήτη μπορεί να κρύψει το φως από αυτόν τον εξωπλανήτη. Το HIP 65426 b,για παράδειγμα,είναι 10.000 φορές πιο αχνό από το αστέρι του.
Το HIP 65426 b,από την άλλη πλευρά, περιφέρεται γύρω από το αστέρι του σε απόσταση 100 φορές μεγαλύτερη από τη Γη από τον Ήλιο,κάτι που βοήθησε τους αστρονόμους να αναγνωρίσουν τον πλανήτη στις φωτογραφίες του Webb. Οι αισθητήρες του Webb διαθέτουν επίσης στεφανογράφους,οι οποίοι μαυρίζουν τον δίσκο του μακρινού άστρου για να μειώσουν την αντανάκλαση και να διευκολύνουν την ανίχνευση και την εστίαση σε έναν εξωπλανήτη.«Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό το πόσο καλά λειτούργησαν οι στεφανογράφοι Webb για να καταστείλουν το φως του πρωταγωνιστή», είπε ο Δρ Χίνκλεϊ.


Οι φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν με διαφορετικά φίλτρα και την κάμερα του Webb Near-infrared (Nircam) και το Mid-infrared όργανο (Miri),είναι μόνο η αρχή αυτού που οι επιστήμονες αναμένουν ότι θα είναι μια μακρά σειρά από παρατηρήσεις και ανακαλύψεις εξωπλανητών που
ΗΙP 65426 b

θα γίνουν δυνατές από το νέο διαστημικό παρατηρητήριο.Οι φωτογραφίες ακολουθούν μια νέα ανάλυση μιας από τις πρώτες θεάσεις του Webb,ένα φάσμα φωτός από τον εξωπλανήτη Wasp 39b,το οποίο επιβεβαίωσε την παρουσία διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα ενός εξωγήινου κόσμου για πρώτη φορά.«Νομίζω ότι το πιο συναρπαστικό είναι ότι μόλις ξεκινήσαμε»,είπε σε μια δήλωση η μεταδιδακτορική ερευνήτρια του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια της Σάντα Κρουζ,Aarynn Carter,η οποία ανέλυσε τις νέες εικόνες Webb του HIP 65426 b.Υπάρχουν πολλές ακόμη εικόνες εξωπλανητών που θα έρθουν που θα διαμορφώσουν τη συνολική κατανόησή μας για τη φυσική, τη χημεία και το σχηματισμό τους.Μπορεί ακόμη και να ανακαλύψουμε άγνωστους πλανήτες στο παρελθόν».




2.Μυστήρια σήματα εξωγήινων που βρέθηκαν να επαναλαμβάνονται σε έναν κανονικό κύκλο 16 ημερών.



11 Ιανουαρίου 2023:Υπάρχει κάτι στο βαθύ διάστημα που στέλνει ένα σήμα στη Γη σε έναν συνεχή κύκλο δεκαέξι ημερών.Μόλις ανακαλύψαμε ότι μια σειρά από περίπλοκα σήματα εξωγήινων που προέρχονται από το διάστημα δεν είναι τόσο τυχαία όσο πιστεύαμε αρχικά. Μια νέα μελέτη αποκάλυψε μια πηγή FRB που βρίσκεται περίπου μισό δισεκατομμύριο έτη φωτός
ΣΗΜΑΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ

από τους παλμούς της Γης, δυσοίωνα, σε έναν κανονικό και συνεπή κύκλο 16 ημερώνΕίναι αυτό το απόλυτο εξωγήινο μήνυμα που περιμέναμε;Σύμφωνα με τους ειδικούς,ένα μυστηριώδες σήμα εξωγήινων βρέθηκε να επαναλαμβάτε προσεκτικά σε έναν κύκλο δεκαέξι ημερών.Τα Fast Radio Bursts είναι από τα πιο μυστηριώδη κοσμικά φαινόμενα που ανακαλύφθηκαν τον εικοστό πρώτο αιώνα. Μόλις αρχίσαμε να μελετάμε και να κατανοούμε τα σήματα και ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε τι τα προκαλεί και την ακριβή πηγή τους.Κάποιοι έχουν προτείνει ότι τα FRB είναι ένα φυσικό,κοσμικό φαινόμενο,ενώ άλλοι τόλμησαν να πουν ότι τα FRB θα μπορούσαν να είναι η απόλυτη εξωγήινη απόδειξη που όλοι ψάχναμε.

Το VICE ανέφερε πρόσφατα ότι μια νέα μελέτη με επικεφαλής τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου Κορνέλ εντόπισε μια παράξενη Γρήγορη Ραδιοφωνική Εκρήξεις που βρίσκεται περίπου μισό δισεκατομμύριο έτη φωτός από τη Γη. Αυτό το παράξενο εξωγήινο σήμα έχει βρεθεί ότι πάλλεται τακτικά σε έναν κύκλο 16 ημερών.Αυτό σημαίνει ότι οι επιστήμονες του
FRB

Πανεπιστημίου Cornell αποκάλυψαν ότι είναι το πρώτο FRB που ανακαλύφθηκε σε επαναλαμβανόμενο πρόγραμμα.«Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αυτή είναι η πρώτη ανιχνευόμενη περιοδικότητα οποιουδήποτε είδους σε μια πηγή FRB», αποκάλυψε η ομάδα σε ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε στον διακομιστή προεκτύπωσης arXiv στα τέλη Ιανουαρίου."Η ανακάλυψη μιας περιοδικότητας 16,35 ημερών σε μια επαναλαμβανόμενη πηγή FRB είναι μια σημαντική ένδειξη για τη φύση αυτού του αντικειμένου."

Αυτό είναι το πρώτο FRB που εντοπίστηκε από αστρονόμους, που ονομάστηκε Lorimer Burst. Ο Lorimer το περιέγραψε το 2007.Oι ερευνητές μελέτησαν έως και 28 FRB που έχουν εντοπιστεί από το Canadian Hydrogen Intensity Mapping Experiment Fast Radio Burst Project (CHIME/FRB), ένα ραδιοτηλεσκόπιο τελευταίας τεχνολογίας που βρίσκεται στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά.Αν και το επαναλαμβανόμενο σήμα είναι τόσο παράξενο όσο γίνεται, δεν σημαίνει απαραίτητα τους εξωγήινούς του.Ωστόσο, υπάρχουν μερικές θεωρίες που θα μπορούσαν να εξηγήσουν τι προκαλεί τον επαναλαμβανόμενο κύκλο.


Μια εξήγηση είναι ότι το σήμα θα μπορούσε να προέρχεται από ένα αντικείμενο που βρίσκεται σε τροχιά,το οποίο στέλνει ένα σήμα μόνο σε ένα ορισμένο σημείο της τροχιάς. Μια άλλη θεωρία είναι ότι ο επαναλαμβανόμενος κύκλος προέρχεται από ένα δυαδικό αστέρι που αποτελείται από ένα αστέρι μεγάλης μάζας και ένα πολύ μαγνητισμένο αστέρι.
Μια άλλη επιλογή, όπως αποκαλύπτεται από το VICE, είναι ότι εάν η πηγή FRB περιστρέφεται γύρω από ένα συμπαγές αντικείμενο, όπως μια Μαύρη Τρύπα, τότε μπορεί να αναβοσβήνει σήματα προς τη Γη μόνο σε ένα ορισμένο σημείο της τροχιακής περιόδου.Είναι ενδιαφέρον ότι μια ομάδα αστρονόμων εντόπισε πρόσφατα το συγκεκριμένο FRB σε έναν γαλαξία που ονομάστηκε SDSS J015800.28+654253.0. Αν και βρίσκεται μισό δισεκατομμύριο έτη φωτός από τη Γη και μπορεί να φαίνεται μεγάλη απόσταση, το σήμα που ονομάζεται FRB 180916.J0158+65 είναι η πλησιέστερη Γρήγορη Ραδιοφωνική Έκρηξη που έχει εντοπιστεί ποτέ από αστρονόμους.
Παρά το γεγονός ότι γνωρίζουμε πού βρίσκεται, δεν έχουμε απολύτως καμία ιδέα για το τι είναι.




3.Υπάρχουν εξωγήινοι που ζουν στη Σελήνη.



Υπάρχουν εκατομμύρια εξωγήινοι που ζουν στη Σελήνη,σύμφωνα με τον πρώην πιλότο της CIA Johp Lear,ο οποίος έδωσε μια συνέντευξη που έχει εκπλήξει εντελώς τον κόσμο.

Ο Lear έχει δηλώσει μια αμφιλεγόμενη πληροφορία,ότι 250 εκατομμυρία ομοειδών αλλοδαπών ζουν στη Σελήνη.Ανέφερε επίσης ότι κάτω από την επιφάνεια της υπάρχουν αστικές περιοχές όπου ζουν φυλές γκρίζων εξωγήινων,σε αυτές τις εγκαταστάσεις υπερομάδας καί υπάρχουν εργαστήρια όπου διεξάγονται γεωγραφικά πειράματα.
Ο Johp Lear είναι ένας καλά γνωστός και αμφιλεγόμενος χαρακτήρας στην κοινότητα των UFO Από τη δεκαετία του 1980 και του 1990,έδωσε αποκαλύψεις που παραπέμπουν σε άκρως
ΕΞΩΓΗΊΝΟΣ-ΣΕΛΗΝΗ

απόρρητες πληροφορίες σχετικά με την εξωγήινη δραστηριότητα.
Επίσης ο Ληρ είπε:Το 1953, ένα εξωγήινο πλοίο συνετρίβη και αιχμαλωτίστηκε ένα εξωγήινο που ονομάζαμε EBE-3,το οποίο βοήθησε την κυβέρνηση των ΗΠΑ,να κατασκευάσει κάποιο διαστημόπλοιο με εξωγήινη τεχνολογία.Το 1962 είχαμε οχήματα που μπορούσαν να πάνε πιο γρήγορα από την ταχύτητα του φωτός,όπως τα αλλοδαπά οχήματα,αλλά γρήγορα για να φτάσουν στη Σελήνη σε 60 μίλια και μερικές ώρες για να πάνε στον πλανήτη Άρη.Η πρώτη πτήση προς τον Άρη έγινε το 1966,όπου υπάρχουν περίπου 600 εκατομμύρια εξωγίηνοι και μερικές αποικίες τους. 
Σύμφωνα με τον Lear η NASA επεξεργάστηκε τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τις αποστολές Apollo 8, 10 και 11 για να αποτρέψει την αποκάλυψη ορισμένων μυστικών του Φεγγαριού.Αυτές οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν το 1971 στο βιβλίο της NASA SB2-46.Παρά την επεξεργασία των εικόνων,εξακολουθείτε να είναι δυνατό να δείτε μια πόλη,μια χωρική βάση, σωλήνες,δρόμους,βλάστηση,αέρα,ατμόσφαιρα,και το 66% της βαρύτητας σε σύγκριση με τη Γη.Επίσης φώτα,λειτουργίες,σημεία ενδιαφέροντος και έναν καθαρό αντιδραστήρα.Για να γίνει αυτό,επιδιώχθηκε εξωγήινη συνεργασία,καθώς τα κατασκευάσματα της Σελήνης ήταν ήδη εκεί πριν ξεκινήσουν οι επιχειρήσεις.Αυτό ωφελεί τα τελευταία 40 χρόνια Ο πατέρας του Johp είχε συμμετάσχει σε προγράμματα τεχνολογίας βαρύτητας,στα μέσα της δεκαετίας του 1950,μια εντελώς μυστική τεχνολογία σαν τώρα.


Επίσης ο Lear,είπε ότι:"Γνωρίζουμε για την Σελήνη,είναι μια απάτη της κυβέρνησης με συγκεκριμένο στόχο την απόκρυψη των εξωγήινων δραστηριοτήτων και των προγραμμάτων του.Λέει επίσης ότι ο κυβέρνηση έχει κρύψει το γεγονός ότι υπάρχουν πανίσχυρες πλανήτες στο σύμπαν όπως η Γη.Μπορώ να το αποδείξω, αλλιώς θα ήμουν ήδη νεκρός. Μπορώ να σας δείξω μια εικόνα του USS Eпterprise εκεί ψηλά. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που κάνει το Sepse να γνωρίζει την τεχνολογία που αποκτήθηκε μετά την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Ξέρω η κυβέρνηση έχει διοχετεύσει δισεκατομμύρια ή τρισεκατομμύρια δολάρια σε όλες τις έρευνες του Tesla". Ο Lear έδωσε επίσης μια άλλη δήλωση,η οποία μπορεί να είναι η πιο
JOHP LEAR

εκπληκτική από όλες.Είπε ότι ο πλανήτης μας είναι στην πραγματικότητα μια πλανητική φυλακή και χρησιμεύει ως φυλακή όπου οι κρατούμενοι πρέπει να φτάσουν σε ένα υψηλότερο επίπεδο συναισθητικής συνείδησης.
Εκπληκτικές δηλώσεις όπως οι προηγούμενες λειτουργούν λογικά αποτελούν στοιχεία.Ευτυχώς,ο Ληρ έχει έναν τρόπο να τα αποδείξει και όπως λέει,αν τα είχε θα ήταν ήδη νεκρός.Γνωρίζουμε ότι άλλοι ερευνητές που έχουν πλησιάσει την αλήθεια έχουν περάσει τις μέρες τους με περίεργους τρόπους. Αν και αυτές οι ιστορίες θυμίζουν φαντασία, μπορούμε να τις κυβερνήσουμε.
Οι κυβερνήτες της Γης πραγματοποιούν μυστικά έργα,επενδύουν την προηγμένη τεχνολογία και έχουν μεγάλα μυστικά που αρνούνται να αποχαρακτηρίσουν. 
Σιγά σιγά,θα ξέρουμε την αλήθεια, και η αλήθεια είναι πιο συναρπαστική από τη φαντασία.
 

Υπάρχουν εκατομμύρια εξωγήινοι που ζουν στη Σελήνη,σύμφωνα με τον πρώην πιλότο της CIA Johp Lear,ο οποίος έδωσε μια συνέντευξη που έχει εκπλήξει εντελώς τον κόσμο.
Ο Lear έχει δηλώσει μια αμφιλεγόμενη πληροφορία,ότι 250 εκατομμυρία ομοειδών αλλοδαπών ζουν στη Σελήνη.Ανέφερε επίσης ότι κάτω από την επιφάνεια της υπάρχουν αστικές περιοχές όπου ζουν φυλές γκρίζων εξωγήινων,σε αυτές τις εγκαταστάσεις υπερομάδας καί υπάρχουν εργαστήρια όπου διεξάγονται γεωγραφικά πειράματα.
Ο Johp Lear είναι ένας καλά γνωστός και αμφιλεγόμενος χαρακτήρας στην κοινότητα των UFO Από τη δεκαετία του 1980 και του 1990,έδωσε αποκαλύψεις που παραπέμπουν σε άκρως απόρρητες πληροφορίες σχετικά με την εξωγήινη δραστηριότητα.
Επίσης ο Ληρ είπε:Το 1953, ένα εξωγήινο πλοίο συνετρίβη και αιχμαλωτίστηκε ένα εξωγήινο που ονομάζαμε EBE-3,το οποίο βοήθησε την κυβέρνηση των ΗΠΑ,να κατασκευάσει κάποιο διαστημόπλοιο με εξωγήινη τεχνολογία.Το 1962 είχαμε οχήματα που μπορούσαν να πάνε πιο γρήγορα από την ταχύτητα του φωτός,όπως τα αλλοδαπά οχήματα,αλλά γρήγορα για να φτάσουν
EΔΦΟΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

στη Σελήνη σε 60 μίλια και μερικές ώρες για να πάνε στον πλανήτη Άρη.Η πρώτη πτήση προς τον Άρη έγινε το 1966,όπου υπάρχουν περίπου 600 εκατομμύρια εξωγίηνοι και μερικές αποικίες τους. 
Σύμφωνα με τον Lear η NASA επεξεργάστηκε τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τις αποστολές Apollo 8, 10 και 11 για να αποτρέψει την αποκάλυψη ορισμένων μυστικών του Φεγγαριού.Αυτές οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν το 1971 στο βιβλίο της NASA SB2-46.Παρά την επεξεργασία των εικόνων,εξακολουθείτε να είναι δυνατό να δείτε μια πόλη,μια χωρική βάση, σωλήνες,δρόμους,βλάστηση,αέρα,ατμόσφαιρα,και το 66% της βαρύτητας σε σύγκριση με τη Γη.Επίσης φώτα,λειτουργίες,σημεία ενδιαφέροντος και έναν καθαρό αντιδραστήρα.Για να γίνει αυτό,επιδιώχθηκε εξωγήινη συνεργασία,καθώς τα κατασκευάσματα της Σελήνης ήταν ήδη εκεί πριν ξεκινήσουν οι επιχειρήσεις.Αυτό ωφελεί τα τελευταία 40 χρόνια Ο πατέρας του Johp είχε συμμετάσχει σε προγράμματα τεχνολογίας βαρύτητας,στα μέσα της δεκαετίας του 1950,μια εντελώς μυστική τεχνολογία σαν τώρα.

Επίσης ο Lear,είπε ότι:"Γνωρίζουμε για την Σελήνη,είναι μια απάτη της κυβέρνησης με συγκεκριμένο στόχο την απόκρυψη των εξωγήινων δραστηριοτήτων και των προγραμμάτων του.Λέει επίσης ότι ο κυβέρνηση έχει κρύψει το γεγονός ότι υπάρχουν πανίσχυρες πλανήτες στο σύμπαν όπως η Γη.Μπορώ να το αποδείξω, αλλιώς θα ήμουν ήδη νεκρός. Μπορώ να σας δείξω μια εικόνα του USS Eпterprise εκεί ψηλά. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που κάνει το Sepse να γνωρίζει την τεχνολογία που αποκτήθηκε μετά την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Ξέρω η κυβέρνηση έχει διοχετεύσει δισεκατομμύρια ή τρισεκατομμύρια δολάρια σε όλες τις έρευνες του Tesla". Ο Lear έδωσε επίσης μια άλλη δήλωση,η οποία μπορεί να είναι η πιο
εκπληκτική από όλες.Είπε ότι ο πλανήτης μας είναι στην πραγματικότητα μια πλανητική φυλακή και χρησιμεύει ως φυλακή όπου οι κρατούμενοι πρέπει να φτάσουν σε ένα υψηλότερο επίπεδο συναισθητικής συνείδησης.
Εκπληκτικές δηλώσεις όπως οι προηγούμενες λειτουργούν λογικά αποτελούν στοιχεία.Ευτυχώς,ο Lear έχει έναν τρόπο να τα αποδείξει και όπως λέει,αν τα είχε θα ήταν ήδη νεκρός.Γνωρίζουμε ότι άλλοι ερευνητές που έχουν πλησιάσει την αλήθεια έχουν περάσει τις μέρες τους με περίεργους τρόπους. Αν και αυτές οι ιστορίες θυμίζουν φαντασία, μπορούμε να τις κυβερνήσουμε.
Οι κυβερνήτες της Γης πραγματοποιούν μυστικά έργα,επενδύουν την προηγμένη τεχνολογία και έχουν μεγάλα μυστικά που αρνούνται να αποχαρακτηρίσουν. 
Σιγά σιγά,θα ξέρουμε την αλήθεια, και η αλήθεια είναι πιο συναρπαστική από τη φαντασία.




4.Εξωγήινο φεγγάρι Τιτάνας του πλανήτη Κρόνου.



Ο ανιχνευτής Huygens της ESA έκανε την κάθοδό του στην επιφάνεια του μουντού φεγγαριού του Κρόνου,του Τιτάνα.Μεταφερόμενος στον Κρόνο από το διαστημόπλοιο Cassini της NASA,ο Huygens έκανε την πιο μακρινή προσγείωση που έγινε ποτέ σε άλλο κόσμο και τη μοναδική προσγείωση σε σώμα στο εξωτερικό ηλιακό σύστημα. Αυτό το βίντεο χρησιμοποιεί πραγματικές εικόνες που τραβήχτηκαν από το ανιχνευτή κατά τη διάρκεια της δυόμισι ώρας πτώσης του κάτω από τα αλεξίπτωτά του.Το Huygens ήταν ένα χαρακτηριστικό επίτευγμα της διεθνούς αποστολής Cassini-Huygens,η οποία ολοκληρώθηκε στις 15/9/17 όταν το Cassini και βυθίστηκε στην ατμόσφαιρα του Κρόνου.

Μετά από μια κάθοδο δυόμισι ωρών,το μεταλλικό,σε σχήμα πιατάκι διαστημόπλοιο στάθηκε με ένα χτύπημα σε μια σκοτεινή πλημμυρική πεδιάδα καλυμμένη από λιθόστρωτα πάγου νερού,σε θερμοκρασίες εκατοντάδες βαθμούς κάτω από το μηδέν.Ο εξωγήινος ανιχνευτής εργάστηκε μανιωδώς για να συλλέξει και να μεταδώσει εικόνες και δεδομένα με το περιβάλλον του.Σε λίγα
CASSINI HUYGENS

λεπτά το μητρικό του σκάφος έπεσε κάτω από τον τοπικό ορίζοντα,κόβοντας τη σύνδεσή του με τον κόσμο της πατρίδας,σίγοντας τη φωνή του για πάντα.
Αν και μπορεί να φαίνεται κάτι σαν επιστημονική φαντασία, αυτή η σκηνή διαδραματίστηκε πριν από 12 χρόνια στην επιφάνεια του μεγαλύτερου φεγγαριού του Κρόνου,του Τιτάνα Οι «εξωγήινοι» που κατασκεύασαν καί εξερεύνησαν "ήμασταν εμείς", οι γήϊνοι. Αυτή ήταν η θριαμβευτική προσγείωση του ανιχνευτή Huygens της ESA.Το Huygens,ένα έργο της "Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας",ταξίδεψε στον Τιτάνα ως σύντροφος του διαστημικού σκάφους Cassini της NASA και στη συνέχεια χωρίστηκε από το μητρικό του πλοίο στις 24 Δεκεμβρίου 2004,για μια ακτή 20 ημερών προς το πεπρωμένο του στον Τιτάνα.

Ο Τιτάνας όπως τον βλέπει ο ανιχνευτής Huygens:Μια ισοπεδωμένη προβολή της θέας του καθετήρα Huygens από υψόμετρο 10 χιλιομέτρων (6 μίλια) Οι εικόνες που συνθέτουν αυτήν την
TITANAΣ ΚΑΙ HUYGENS

όψη τραβήχτηκαν στις 14 Ιανουαρίου 2005,με τον απεικονιστή καθόδου,το φασματικό ραδιόμετρο στον ανιχνευτή Huygens του Ευρωπαϊκού Οργανισμού.
Ο ανιχνευτής πήρε δείγμα από την πυκνή,θολή ατμόσφαιρα του Τιτάνα καθώς περιστρεφόταν αργά κάτω από τα αλεξίπτωτά του,αναλύοντας την πολύπλοκη οργανική χημεία και μετρώντας τους ανέμους.Χρειάστηκαν επίσης εκατοντάδες εικόνες κατά τη διάρκεια της κατάβασης,αποκαλύπτοντας φωτεινά,απόκρημνα υψίπεδα που είχαν διασταυρωθεί από σκοτεινά κανάλια αποστράγγισης και απότομες χαράδρες.Η περιοχή όπου ο ανιχνευτής άγγιξε ήταν μια σκοτεινή,κοκκώδης επιφάνεια,που έμοιαζε με ξηρό βυθό λίμνης.

Σήμερα ο ανιχνευτής Huygens κάθεται σιωπηλά στην παγωμένη επιφάνεια του Τιτάνα η αποστολή του ολοκληρώθηκε λίγες ώρες μετά την προσγείωση,ενώ το διαστημόπλοιο Cassini συνεχίζει την εξερεύνηση του Τιτάνα από ψηλά ως μέρος της αποστολής του να μάθει περισσότερα για τον Κρόνο και τα φεγγάρια του.Στη δραματική τελευταία του χρονιά το ταξίδι του ίδιου του διαστημικού σκάφους,ολοκληρωθεικε στις 15/9/17 με μια μοιραία βουτιά στην ατμόσφαιρα του Κρόνου.Η κάθοδος και η προσγείωση του Huygens αντιπροσώπευαν μια σημαντική ανακάλυψη στην εξερεύνηση του Τιτάνα,καθώς και την πρώτη ήπια προσγείωση σε φεγγάρι εξωτερικού πλανήτη Άλλαξε τελείως την κατανόησή μας για αυτόν τον καλυμμένο με ομίχλη ωκεάνιο κόσμο.

Οι επιστήμονες του Huygens ήταν ό,τι δεν ήταν οι εικόνες από την τροχιά.Αντί για θολά,ελαττωματικά χαρακτηριστικά που μπορούσαν μόνο να μαντέψουμε ότι ήταν ρυάκια και
ΤΙΤΑΝΑΣ

αποχετευτικά κανάλια,εδώ υπήρχαν αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι κάποια στιγμή στην ιστορία του Τιτάνα και ίσως ακόμη και τώρα εκεί ρέουν υγροί υδρογονάνθρακες στην επιφάνεια.Οι εικόνες του Huygens έγιναν πέτρα της Ροζέτας και οι επιστήμονες βοήθησαν να ερμηνεύσουνε τα επόμενα ευρήματά για τον Τιτάνα.
Το Cassini και ο Huygens μας έδειξαν ότι ο Τιτάνας είναι ένας καταπληκτικός κόσμος με ένα τοπίο που μιμείται τη Γη με πολλούς τρόπους. Κατά την κάθοδό του, ο ανιχνευτής Huygens κατέγραψε που έδειξαν μια εντελώς νέα διάσταση σε αυτή τη σύγκριση.ο Huygens έχει τονίσει γιατί είναι τόσο σημαντικό να συνεχίσουμε να εξερευνούμε τον Τιτάνα.Πριν από δώδεκα χρόνια,ένας μικρός ανιχνευτής έπεσε σε έναν πορτοκαλί, εξωγήινο κόσμο στο εξωτερικό ηλιακό σύστημα, σηματοδοτώντας την πιο μακρινή προσγείωση της ανθρωπότητας μέχρι σήμερα.

Η μελέτη του Τιτάνα βοηθά να ξεκαθαρίσουμε τη δυνατότητα κατοικιμότητας αυτού του μικροσκοπικού κόσμου και να κατανοήσουμε καλύτερα τη χημεία του την πρώιμη Γη.
Η αποστολή Cassini-Huygens είναι ένα έργο συνεργασίας της NASA, της ESA (Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία) και της Ιταλικής Διαστημικής Υπηρεσίας. Το Jet Propulsion Laboratory της NASA, ένα τμήμα του Caltech στην Πασαντένα, διαχειρίζεται την αποστολή για τη Διεύθυνση Επιστημονικής Αποστολής της NASA, Ουάσιγκτον. Η JPL σχεδίασε, ανέπτυξε και συναρμολόγησε το τροχιακό Cassini.



5.Η σύγκρουση δύο γαλαξιών μέσα από τα “μάτια” του διαστημικού τηλεσκοπίου.



Νέα φωτογραφία στις 6/1/23 από το διαστημικό τηλεσκόπιο μας αποκαλύπτει τον εσωτερικό κόσμο του συστήματος IC 1623.Για τον εορτασμό της 18ης επετείου του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble, στις 24 Απριλίου 2008,κυκλοφόρησε,μεταξύ άλλων,η φωτογραφία δύο συγκρουόμενων γαλαξιών. 

Ύστερα από 14 χρόνια,το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb έμελλε να μας εντυπωσιάσει με μια πιο αποκαλυπτική απεικόνιση των δύο γαλαξιών και να μας αποκαλύψει τα “μυστικά” της γιγάντιας αυτής σύγκρουσης. Έτσι η ESA δημοσίευσε τη νέα φωτογραφία του JWST στις 25/10/22 ενώ μια νέα μελέτη σχετικά με τη φωτογραφία αναρτήθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Astrophysical Journal.
Το σύστημα των δύο γαλαξιών που συγχωνεύονται είναι γνωστό ως IC 1623, απέχει 270 εκατομμύρια έτη φωτός από τη Γη και τοποθετείται στον αστερισμό του Κήτου.Το σύστημα καλύπτεται από ένα λεπτό πέπλο σκόνης,το οποίο είναι αρκετό ώστε να μειώνει την ορατότητα στο εσωτερικό του συστήματος,με αποτέλεσμα να μην γίνεται εύκολα αντιληπτός ο σχηματισμός νέων άστρων στο εσωτερικό του.

Όμως,το JWST έχει τη δυνατότητα να παρατηρεί το σύστημα στο υπέρυθρο μέρος του φάσματος, με αποτέλεσμα να καταφέρνει να διεισδύει το εσωτερικό των γαλαξιών.Σύμφωνα, λοιπόν,με τους ερευνητές,ο ρυθμός παραγωγής νέων άστρων στο σύστημα είναι 20 φορές μεγαλύτερος από
ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ  2 ΓΑΛΑΞΙΩΝ
εκείνον του Γαλαξία μας,δηλαδή η σύγκρουση των δύο γαλαξιών ευνοεί σε πολύ μεγάλο βαθμό την αστρογένεση.Όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες,το James Webb κατάφερε να αποκαλύψει το εκθαμβωτικό υπέρυθρο φως,δηλαδή τη θερμότητα, που προέρχεται από το κέντρο του συστήματος,στην οποία,μάλιστα,οφείλεται και το χαρακτηριστικό μοτίβο των 8 ακτίνων περίθλασης που είναι ορατό σε πολλές από τις φωτογραφίες του JWST (διαστημικό τηλεσκόπιο).Η φωτογραφία του συστήματος IC 1623 από το Hubble (αριστερά),συγκριτικά,με τις φωτογραφίες του JWST στο υπέρυθρο.

Επιπλέον, οι ερευνητές ισχυρίζονται πως πιθανότατα δημιουργείται μια υπερμεγέθης μαύρη τρύπα από τη συγχώνευση των 2 γαλαξιών, ωστόσο, δεν είναι ορατή στην εικόνα. Για τη δημιουργία της παραπάνω εικόνας συλλέχθηκαν δεδομένα που καταγράφηκαν από 3 από τα 4 όργανα του JWST,τις κάμερες MIRI και NIRCam και το φασματόμετρο NIRSpec.Ακόμη, τα όργανα του JWST παρείχαν μια πληθώρα δεδομένων τα οποία θα επιτρέψουν στους επιστήμονες να ερευνήσουν σε βάθος τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν τα γαλαξιακά οικοσυστήματα.

Ως προς τις ακτίνες που παρατηρούνται στις φωτογραφίες πρέπει να επισημανθεί ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν 12 ακτίνες περίθλασης ξεχωριστά για κάθε πηγή φωτός.Οι 6 από τις ακτίνες δημιουργούνται από το αστρικό φως που αλληλεπιδρά με τα 18 χρυσά κάτοπτρα του τηλεσκοπίου, ενώ, οι υπόλοιπες είναι αποτέλεσμα αλληλεπίδρασης του αστρικού φωτός με τα τρία στηρίγματα του δευτερεύοντος κατόπτρου του τηλεσκοπίου. Ωστόσο, το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε κάποιες από τις ακτίνες να συμπίπτουν και συνεπώς να είναι πιο ξεκάθαρο το τελικό αποτέλεσμα της εικόνας.



6.Πολικό σέλας,τα μαγευτικά φώτα του ουρανού.



Ένα μικρό αφιέρωμα στο εντυπωσιακό φαινόμενο που θαύμαζαν ανέκαθεν οι άνθρωποι.Ο ουρανός εντυπωσίαζε τους ανθρώπους από τα αρχαία χρόνια. Από τα αστέρια και τις βροχές μετεώρων, μέχρι τις ηλιακές εκλείψεις και τον Γαλαξία μας, πολλά είναι τα φαινόμενα και τα ουράνια αντικείμενα που γοητεύουν τους παρατηρητές.Ένα από τα εντυπωσιακότερα θεάματα,
ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΛΑΣ

ωστόσο,είναι το γνωστό σε όλους πολικό σέλας.
Είναι γνωστό πως το πολικό σέλας δεν είναι ορατό από ολόκληρο τον πλανήτη,καθώς δημιουργείται κυρίως στους μαγνητικούς πόλους της Γης, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στους γεωγραφικούς της πόλους. Παρόλο που είναι περισσότερο διαδεδομένη η ονομασία «Βόρειο σέλας»,που πρόκειται για το σέλας που εμφανίζεται στον βόρειο πόλο, στην πραγματικότητα σέλας δημιουργείται και στον νότιο πόλο,το «Νότιο σέλας».

Το σέλας δημιουργείται στους πόλους της Γης εξαιτίας του μαγνητικού πεδίου του πλανήτη.Συγκεκριμένα, φορτισμένα σωματίδια προερχόμενα από τον Ήλιο πλησιάζουν τη Γη, αλλά το μαγνητικό της πεδίο «οδηγεί» ένα μέρος από αυτά στους δύο της πόλους, από τους οποίους εξέρχονται και εισέρχονται οι μαγνητικές γραμμές, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Έπειτα, τα σωματίδια αυτά διεγείρουν άτομα αζώτου και οξυγόνου κυρίως, τα οποία είναι παρόντα σε μεγάλα ποσοστά στην ατμόσφαιρα της Γης Κατά την αποδιέγερσή τους, εκπέμπονται φωτόνια, τα οποία προκαλούν το σέλας.

Φορτισμένα σωματίδια προερχόμενα από τον Ήλιο πλησιάζουν τη Γη, αλλά το μαγνητικό
ΝΟΤΙΟΣ ΣΕΛΑΣ
τηςπεδίο είτε τα απομακρύνει είτε τα «οδηγεί» στους δύο της πόλους.Το πολικό σέλας, μάλιστα, είναιορατό και από το διάστημα. Οι αστροναύτες στον ISS έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν το φαινόμενο κοιτώντας τη Γη από ψηλά. Παράλληλα, η NASA έχει στείλει πέντε δορυφόρους με την ονομασία «THEMIS» (Time History of Events and Macroscale Interactions during Substorms), με σκοπό να συλλέξουν δεδομένα που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω κατανόηση του φαινομένου του σέλατος.

Στις μέρες μας, δεν είναι λίγοι εκείνοι που οργανώνουν ταξίδια σε μέρη όπου είναι ορατό το σέλας, με κύριο σκοπό να το αντικρίσουν από κοντά. Πρόκειται για ένα θέαμα που αξίζει ο καθένας να δει κάποια στιγμή.

(συγγραφέας: Μαριλίνα Γκόνη)


7.Ο Αποικιακός Στόλος των Α-ΔΕΛΦΩΝ.


Στο άστρο του Κυνός λοιπόν κατοικούσαν οι Α-ΔΕΛΦΟΙ μας,που είναι και Α-ΔΕΛΦΟΙ πολλών άλλων ανθρώπων σε άλλους πλανήτες.Οι Έλληνες είμαστε Συμπαντική Φυλή,έχουμε δημιουργήσει αποικίες σε πολλά άλλα πλανητικά συστήματα. Για αυτόν τον λόγο είχαν δημιουργήσει τον Αποικιακό Στόλο,που το όνομα μας δηλώνει ότι εκτελούσε αποικιστικές αποστολές προς διάφορες περιοχές γύρω από την έδρα του. 

Κινούνταν συνεχώς και περιόδευε σε διάφορους πλανήτες όπου στο παρελθόν είχαν εγκαταστήσει αποίκους,ενώ παράλληλα ένα σκέλος του Στόλου ειδικεύονταν στην δημιουργία και επιλογή νέων κατάλληλων πλανητών όπου θα εγκαθίσταντο στο μέλλον ομάδες των Α-ΔΕΛΦΩΝ μας.Σίγουρα
ΔΕΛΦΟΙ

αυτό θα σας θυμίζει τις διάφορες αποικίες των Ελλήνων πάνω στον πλανήτη Γη,είναι μέσα στο d.n.a μας όλο αυτό,μέσα στην γονιδιακή μας μνήμη υπάρχει όλη η γνώση σαν "ανάμνηση" απο την αποικιστική μας δράση σε διάφορους άλλους πλανήτες,και το κάναμε και εδώ πάνω σε όλες τις γωνιές του πλανήτη!!!

Στο παρακάτω βίντεο βλέπετε συντρίμμια σκαφών των δρακονιανων,που πέφτουν στην ατμόσφαιρα της Γης,ύστερα από μάχη με τις Φωτεινές Δυνάμεις που γίνονται στο Σύμπαν και το ηλιακό μας σύστημα!!!

 



8.Αν νομίζετε ότι η ιδέα μιας επίπεδης γης είναι ένα ταξίδι!!


Αν νομίζετε ότι η ιδέα μιας επίπεδης γης είναι ένα ταξίδι και τόσο πολύ αυτή δεν είναι η πιο τρελή θεωρία συνωμοσίας για τον πλανήτη μας.Συμβαίνει να υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων,οι οποίοι ορκίζονται ότι στέκονται μαζί ότι η Γη είναι,στην πραγματικότητα,κούφια και ότι υπάρχουν ανθρωποειδή που ζουν μέσα της,σε κάποιο είδος κήπου παραδείσου.

Οι ιπτάμενοι δίσκοι και τα UFO,που μυστηριωδώς πετάνε πάνω από τους ουρανούς μας,πιστεύεται όχι από εξωγήινους ευφυείς πολιτισμούς,αλλά μάλλον μέσα από την ίδια τη Γη.
ΦΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ

Εκεί,ζούσαν ιδιαίτερα ανεπτυγμένες φυλές που επέλεξαν να μην κάνουν παρέα με ανθρώπους της επιφάνειας,αλλά συνεχώς μας παρακολουθούν για να μας εμποδίσουν να καταστρέψουμε τον κόσμο με έναν πυρηνικό πόλεμο.

Η Γη έχει περάσει από πολλές σκοτεινές στιγμές,όπως καθολικές πλημμύρες,μιλάνε επίσης για υπολειπόμενες συναντήσεις του εξωτερικού σύμπαντος,όπου υπάρχουν μη ανθρώπινες φυλές που ζουν σε βάσεις πάνω στη Γη.




9.Υπάρχει ένας πλανήτης μεγέθους Γης!!



Σε νέο άρθρο,επιστήμονες που υποστηρίζονται από τη NASA έχουν προβλέψει ότι υπάρχει ένας πλανήτης μεγέθους Γης στην κατοικήσιμη ζώνη του άστρου SPECULOOS-2. Επίσης, αυτός ο πλανήτης θα είχε ολοκληρώσει τη διαδικασία σχηματισμού του εντός της κατοικήσιμης ζώνης και θα μπορούσε να είναι ένας από τους πλανήτες που μοιάζουν με τη Γη που έχουν αναγνωριστεί ποτέ. Οι αστροβιολόγοι επιθυμούν να αναγνωρίσουν αστέρια που φιλοξενούν πλανήτες σε τροχιά γύρω από την κατοικήσιμη ζώνη τους (η απόσταση στην οποία η ενέργεια ενός άστρου είναι ιδανική για να διατηρήσει υγρό νερό στην επιφάνεια ενός πλανήτη). 

Η εύρεση πλανητών παρόμοιων με το μέγεθος της Γης και σε μια κατοικήσιμη περιοχή μπορεί να
SPECULOOS-2

είναι το πρώτο βήμα για τον εντοπισμό ενός μακρινού κόσμου που μπορεί να διατηρήσει τη ζωή
όπως τον ξέρουμε. Η ανακάλυψη συστημάτων που φιλοξενούν αυτούς τους κόσμους θα βοηθήσει να περιορίσουμε την αναζήτηση κατοικήσιμων εξωπλανητών και θα μπορούσε να αναγνωρίσει πλανήτες που μελετώνται πιο λεπτομερώς με ισχυρά όργανα όπως το Διαστημικό Τηλεσκόπιο Webb.Αυτή η απεικόνιση δείχνει δύο κόσμους μεγέθους Γης να περνάνε από το κόκκινο νάνο αστέρι τους, το οποίο είναι πολύ μικρότερο και ψυχρότερο από τον ήλιο μας. 

Το σύστημα TRAPPIST-1 είναι ένα παράδειγμα πλανητών μεγέθους της Γης που είναι γνωστό ότι περιφέρονται σε τροχιά γύρω από την κατοικήσιμη περιοχή Ωστόσο,πιστεύεται ότι αυτοί οι πλανήτες δεν βρίσκονταν πάντα σε αυτή την περιοχή και αντίθετα μετανάστευσαν στην κατοικήσιμη περιοχή του ξενιστή τους κατά τον σχηματισμό τους. Αυτό είναι διαφορετικό από αυτό που πιστεύεται ότι συνέβη στη Γη. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η Γη ήταν πάντα στην κατοικήσιμη ζώνη του Ήλιου επιτρέποντας δισεκατομμύρια χρόνια στα οποία η ζωή θα μπορούσε να προέρχεται και να εξελιχθεί. 



10.Η NASA βρήκε το οπάλιο στον Άρη. 


Η ανακάλυψη δημοσιεύθηκε σε επιστημονική εργασία και αποτελεί πλεονέκτημα στις μελλοντικές ανθρώπινες επενδύσεις στον πλανήτη. 

OΠΑΛΙΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Αυτό συμβαίνει επειδή ο πολύτιμος λίθος αποτελείται εν μέρει από H2O και μπορεί, εάν αλεσθεί και υποστεί θερμότητα, να απελευθερώσει το νερό σας.

Στη Γη, αυτό το ορυκτό βρίσκεται μόνο στην πολύχρωμη μορφή του στην Αυστραλία 🇦🇺 και στην Piauí🇧🇷. Σύμφωνα με ερευνητές, μόνο το 10% του οπαλίου έχει εξερευνήσει στο βόρειο τμήμα της Τερεζίνας.




11. Κομήτης που έχει ξαναπεράσει πρίν 50 000 χρόνια.


Λίαν συντόμως θα μας επισκεφθεί εκ του μακρόθεν και ο ZTF. Είναι λένε οι επιστήμονες ένας κομήτης που έχει ξαναπεράσει από τις γειτονιές μας πρίν 50 000 χρόνια. Πως το γνωρίζουν

ΚΟΜΗΤΗΣ ZTF

δεν το εξήγησαν και δεν μας νοιάζει τα μισά από όσα μας λένε είναι υποθέσεις και τα άλλα μισά είναι εσκέμμενης κατάστασης υποθέσεις.
Τώρα ο ΖTF ευρίσκεται εις το περιήλιο και θα είναι ορατός από την Γή γύρω στις 21 του Ιανουαρίου. Δεν έχει λιώσει (συνήθως δεν λιώνουν... παράξενο αυτό αν λάβουμε υπόψη τις θερμοκρασίες του Ηλιου.

Κάθε μέρα ο Λιονέλ ο πρόεδρος της αστρονομίας μας υπόσχεται έξοδο και αστροθέαση και κάθε μέρα την ακυρώνουμε. Αέρας 75 χλμ την ώρα, βροχή, χαλάζι ότι θέλεις έχουμε. Αν ο καιρός συνεχίσει έτσι σε μας θα αναγκαστούμε να περιμένουμε άλλα 50 000 χρόνια για να μπορέσουμε να δούμε αυτόν τον επισκέπτη.



12.Ανακαλύφθηκαν τα πιο μακρινά άστρα του γαλαξία μας.



Συγκεκριμένα βρέθηκαν 208 μεταβλητά άστρα του τύπου RR Lyrae, με το πιο μακρινό από αυτά να απέχει πάνω από ένα εκατομμύριο έτη φωτός από τη Γη και να βρίσκεται σχεδόν στη μέση της απόστασης από τον γειτονικό μας γαλαξία της Ανδρομέδας, που απέχει περίπου 2,5 εκατ. έτη φωτός.Τα εν λόγω αρχαία άστρα είναι προβλέψιμης μεταβαλλόμενης φωτεινότητας (αυτή αυξομειώνεται στο πλαίσιο ενός επαναλαμβανόμενου κύκλου) και έτσι θεωρούνται ιδανικά ως σημεία αναφοράς για τη μέτρηση των γαλαξιακών αποστάσεων.


Η έρευνα επανακαθορίζει τι συνιστά τα απώτατα όρια του γαλαξία. «Η νέα έρευνα επανακαθορίζει τι συνιστά τα απώτατα όρια του γαλαξία μας. Στην πραγματικότητα ο γαλαξίας μας και η Ανδρομέδα είναι και οι δύο τόσο μεγάλοι, που δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου κενό ανάμεσα στους δύο γαλαξίες», δήλωσε ο καθηγητής αστρονομίας και αστροφυσικής Ράτζα Γκούχα Θακούρτα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στη Σάντα Κρουζ, ο οποίος έκανε τη σχετική ανακοίνωση σε συνέδριο της Αμερικανικής

ΑΣΤΡΑ RR LYRAE
Αστρονομικής Εταιρείας στο Σιάτλ.

Οι αστρονόμοι τόνισαν ότι η περιβάλλουσα άλως που αποτελείται από διάφορα διάσπαρτα άστρα,είναι πολύ μεγαλύτερη από τον κυρίως δίσκο του γαλαξία μας,ο οποίος δεν ξεπερνά σε διάμετρο τα 100.000 έτη φωτός.Το ηλιακό μας σύστημα με τη Γη βρίσκεται σε έναν από τους σπειροειδείς βραχίονες του δίσκου.Στη μέση του δίσκου βρίσκεται ένα κεντρικό ‘εξόγκωμα’ και γύρω από αυτό είναι η άλως που περιέχει τα αρχαιότερα άστρα του γαλαξία μας και η οποία εκτείνεται σε απόσταση εκατοντάδων χιλιάδων χιλιομέτρων προς κάθε κατεύθυνση.


Η Αλως είναι δύσκολο να μελετηθεί,καθώς απέχει πολύ από τη Γη και επιπλέον τα άστρα της είναι πολύ αραιά σε σύγκριση με εκείνα στον κεντρικό γαλαξιακό δίσκο.Από την άλλη, η άλως κυριαρχείται από τη σκοτεινή ύλη και περιέχει έτσι το μεγαλύτερο μέρος της συνολικής γαλαξιακής μάζας.Με βάση προηγούμενες εκτιμήσεις, η άλως εκτείνεται σε απόσταση έως 300 κιλοπαρσέκ ή περίπου ένα εκατομμύριο έτη φωτός από το γαλαξιακό κέντρο (ένα κιλοπαρσέκ αντιστοιχεί σε 3.260 έτη φωτός), όμως η νέα μελέτη επεκτείνει το εξωτερικό όριο της άλω έως τουλάχιστον τα 320 κιλοπαρσέκ.



13.Tεράστιο ιπτάμενο αντικείμενο άγνωστης προέλευσης.



Ένα τεράστιο ιπτάμενο αντικείμενο άγνωστης προέλευσης φέρεται να προσγειώθηκε στη
UFO  Σ.ΑΡΑΒΙΑ

Σαουδική Αραβία στις 16/1/23.

Μόλις λίγα λεπτά μετά τη μεταφόρτωσή της στο YouTube, μια ταινία που ήταν αρκετάενδιαφέρουσα για να παρακολουθήσετε εξαπλώθηκε γρήγορα σε ολόκληρο τον πλανήτη.Η μελέτη της UFOlogy έχει πλημμυρίσει με νέες προοπτικές από την κυκλοφορία αυτής της ταινίας. Είναι ένας μυστηριώδης έλεγχος αυτού που πιστεύεται ότι είναι ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο που προσγειώθηκε στη Σαουδική Αραβία. Το βίντεο έχει ποιότητα που είναι αποδεκτή συνολικά και δεν παρουσιάζει υπερβολική θόλωση κίνησης ή παραμόρφωση.

Αυτό το βίντεο μπορεί σύντομα να αποκλειστεί. Παρακολουθήστε πριν διαγραφεί.Στην ταινία, μπορείτε να δείτε πολύ καθαρά πώς ένα αόρατο ιπτάμενο αντικείμενο προσγειώνεται στην έρημο. Λίγο μετά την άφιξη, κάτι σαν ράμπα ανοίγει από το και UFOμπορείτε να δείτε πολλές σιλουέτες
αγνώστων οντοτήτων να κατεβαίνουν από το . Σύντομα τα τέρατα μπορούν εύκολα να συρθούν στο UFO και να πετάξουν με αδύνατο ρυθμό για τις τρέχουσες τεχνολογίες στον κόσμο μας.

Παράξενο είναι το γεγονός ότι μόνο ένα από αυτά τα πλάσματα έχει απομείνει στη Γη. Στο τέλος της ταινίας, θα δείτε πώς αυτός ο a̳l̳i̳e̳n̳ συνεχίζει να ερευνά το περιβάλλον. Πραγματικά δεν ξέρουμε αν αυτό το βίντεο είναι αληθινό ή απλώς ένα αστείο, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: αυτό το βίντεο χρειάζεται την προσοχή μας και μια πιο ενδελεχή μελέτη.



14.Οι αστροναύτες έχουν προβλήματα


Οι αστροναύτες έχουν προβλήματα που εντοπίζουν τον Ρώσικο Διαστημικό Σταθμό MIR  σε εκατοντάδες Τρανς-Διαστάσεις Εξωγήϊνων Φωτισμών.

Αυτά ταφώτα εμφανίζονται από μία άλλη διάσταση υλικοποίηση και απομετέρωση,σε ζωντανή μετάδοση της NASA.

Οι αστροναύτες του διαστημικού λεωφορείου χρησιμοποιούν μία κάμερα φάσματος Ultra violet.
Οι αστροναύτες του διαστημικού λεωφορείου δυσκολεύουν τον εντοπισμό του Ρωσικού Διαστημικού Σταθμού MIR,ο οποίος βρίσκεται στη μέση εκατοντάδων εναλλακτικών φωτεινών UFO.



15.Ανεξήγητο Φαινόμενο στο Ηραίον Σάμου


Ένα εκπληκτικό ντοκουμέντο εξασφάλισε για λογαριασμό του Metafysiko.gr το Κέντρο Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου. Πρόκειται για ένα βίντεο που τραβήχτηκε από ομάδα

ΗΡΑΙΟ  ΣΑΜΟΥ

ερασιτεχνών ερευνητών στη Σάμο την Τρίτη 10 Αυγούστου του 2004 στον αρχαίο ναό του "Ηραίον". Η ομάδα έφτασε περίπου στις 12 το βράδυ στο κυρίως χώρο του ναού για λόγο που δεν χρειάζεται να αναλύσουμε εδώ.Φυσικά δεν είχαν το δικαίωμα να εισέλθουν στο ναό μιας και κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το νόμο και στο χώρο υπήρχε και νυκτοφύλακας.
Έτσι "εγκατασταθηκαν"  ενα μικρό λοφίσκο λίγα μέτρα μακριά από τον περίβολο του ναού.


Εκείνο το βράδυ είχε φροντίσει να έχει μαζί του την επαγγελματική του ψηφιακή κάμερα. Την τοποθέτησε στο τρίποδο και πάτησε το κουμπί της εγγραφής. Στο πλάνο βλέπει κανείς κάτω και δεξιά την μεγάλη κολώνα,σήμα κατατεθέν του ναού στις μέρες μας,ενώ στο βάθος φαίνονται τα φώτα της πόλης του Πυθαγορείου. 

Ξαφνικά ενώ όλα κυλούσαν "ομαλά",κανει την εμφάνισή της στο πλάνο μια παράξενη σκοτεινή "δίνη-ανεμοστρόβιλος". Στο βίντεο μπορεί κανείς να ακούσει τις κραυγές
ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΔΙΝΗ ΣΤΟ ΗΡΑΙΟ

έκπληξης των φίλων μας που ανακαλύπτουν ότι το φαινόμενο είναι ορατό μόνο μέσα από τη μικρή οθόνη της κάμερας και όχι μέσω της δικής τους ανθρώπινης όρασης! 
Η δίνη αυτή φαινόταν να έχει τριπλάσιο ύψος από την κολώνα του ναού,η οποία φτάνει τα 15 μέτρα περίπου.Στο βίντεο φαίνεται ότι δεν είναι στατική αλλά σε κίνηση,περιστρέφεται δηλαδή όπως ένας ανεμοστρόβιλος. 

Τις επόμενες μέρες προμηθεύτηκαν ακριβή χάρτη του ναού και από μετρήσεις που έκαναν συμπέραναν ότι η δίνη είχε ως "βάση" της τον αρχαίο βωμό της θεάς Ήρας,λίγα μέτρα μακριά από την κολώνα. Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι ο καθηγητής-αστρονόμος Μαλιαμάνης προσπάθησε να μετακινήσει την κάμερα 1-2 μέτρα αριστερά και δεξιά τη στιγμή της εκδήλωσης του φαινομένου. Η δίνη ήταν ορατή,πάντα μέσω της "lcd οθόνης"
ΗΡΑΙΟ - ΑΓΑΛΜΑΤΑ

της κάμερας,μόνο από ένα συγκεκριμένο σημείο. "Είμαστε σε θέση,να κρίνουμε πως το βίντεο είναι 100% αυθεντικό χωρίς ίχνος παραχάραξης άλωστε δεν θα είχαμε και λόγο να δημοσιοποιήσουμε κάτι πλαστό.Όσοι το είδαν δεν μπόρεσαν να βρουν μια πειστική εξήγηση για το τι πραγματικά μπορεί να προκάλεσε το φαινόμενο",είπε ο καθηγητής.
Το metafysiko.gr σας παρουσιάζει σήμερα μια χαρακτηριστική φωτογραφία και υπόσχεται πως κάποια στιγμη στο μέλλον θα ανεβάσει και το βίντεο για να βγάλει ο καθένας τα δικά του συμπεράσματα.Εδώ πρέπει να παρατηρήσουμε πως ένας από τους φίλους μας είναι επαγγελματίας κάμερα-μαν στην τοπική Σαμιακή Τηλεόραση και με πολύχρονη καριέρα σε γνωστό ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό.Πρόκειται για τον καθηγητή  Μαλιαμάνη ο οποίος και καλύπτει τα τελευταία δύο χρόνια τις εκδηλώσεις του Κέντρου Αναζήτησης.

(Μηνάς Παπαγεωργίου) 


16.Αστρονόμοι ανακαλύπτουν μία τεράστια δεξαμενη νερού.


Αστρονόμοι ανακαλύπτουν μία τεράστια δεξαμενη νερού που επιπλέει στο διάστημα που ισοδυναμει με 140 τρισιλιόμετρα φορές των ωκεανών της Γης.Υπάρχει ένα απόθεμα νερού μεγέθους 140 τρισεκατομμυρίων ωκεανών που κρύβεται σε μια
ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΕΡΟΥ

μακρινή υπερμεγέθη μαύρη τρύπα, το μεγαλύτερο απόθεμα νερού του σύμπαντος και 4.000 φορές το ποσό που βρέθηκε στον Γαλαξία μας.Αυτή η ποσότητα νερού ανακαλύφθηκε από δύο ομάδες αστρονόμων σε απόσταση 12 δισεκατομμυρίων ετών φωτός μακριά, όπου εμφανίζεται ως ατμός διασκορπισμένος σε εκατοντάδες έτη φωτός.

Η δεξαμενή ανακαλύφθηκε στην αέρια περιοχή ενός κβάζαρ η οποία είναι μια λαμπρή συμπαγής περιοχή στην καρδιά ενός γαλαξία που τροφοδοτείται από μια μαύρη τρύπα.Αυτό το εύρημα δείχνει ότι το νερό μπορεί να υπάρχει σε όλο τον κόσμο,ακόμη και στην αρχή.Αν και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για τους ειδικούς,το
ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΔΕΞΑΜΕΝΗ

νερό δεν έχει ανακαλυφθεί ποτέ τόσο μακριά πριν. Το φως από το κβάζαρ (συγκεκριμένα, το κβάζαρ APM 08279+5255 στον αστερισμό του Λυγξ) χρειάστηκε 12 δισεκατομμύρια χρόνια για να φτάσει στη Γη, υπονοώντας ότι αυτή η μάζα νερού υπήρχε όταν το σύμπαν ήταν μόλις 1,6 δισεκατομμυρίων ετών.

Η μία ομάδα χρησιμοποίησε το όργανο Z-Spec στο Παρατηρητήριο Caltech Submillimeter στη Χαβάη, ενώ η άλλη χρησιμοποίησε το συμβολόμετρο Plateau de
Bure στις γαλλικές Άλπεις.Αυτοί οι αισθητήρες ανιχνεύουν χιλιοστά και υποχιλιοστά μήκη κύματος, επιτρέποντας την ανίχνευση ιχνών αερίων (ή τεράστιες δεξαμενές υδρατμών) στον πρώιμο κόσμο.Η ανακάλυψη πολλών φασματικών δακτυλικών αποτυπωμάτων νερού στο κβάζαρ παρείχε στους ερευνητές τα δεδομένα που χρειάζονταν για να υπολογίσουν το τεράστιο μέγεθος της δεξαμενής.




17.Η εικόνα της NASA δείχνει ένα UFO που συνετρίβη στον Άρη 27/1/22.



Στις συζητήσεις για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής,κανένα όνομα δεν ήταν τόσο αμφιλεγόμενο όσο ο Bop Lasar.Στις 24 Μαΐου 1989,σε μια ζωντανή συνέντευξη με τον ερευνητή δημοσιογράφο,George Knapp,ο Lazar έκανε τα πρώτα βήματα για να γίνει μια από τις πιο σημαντικές και αμφιλεγόμενες προσωπικότητες στο θέμα των UFO. Αποκρύπτοντας την ταυτότητά του και χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Dennis»,ο Lazar είπε ότι βαθιά μέσα σε ένα ανεπιβεβαίωτο τμήμα της Περιοχής 51
ΠΕΡΙΟΧΗ 51

που ονομάζεται «S4»,είχε εργαστεί σε ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο που ανακτήθηκε για την κυβέρνηση των ΗΠΑ.Ο Αμερικανός φυσικός αποκάλυψε επίσης ότι,ενώ βρισκόταν στην περιοχή 51, η δουλειά του ήταν να αναστρέψει ένα εξωγήινο υλικό που ονομαζόταν «στοιχείο 115»,το οποίο ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποιήθηκε για την τροφοδοσία ενός διαστημικού σκάφους. Ο Lasar έχει επανειλημμένα αφήσει να εννοηθεί ότι κατάφερε να αρπάξει ένα θραύσμα του στοιχείου 115 από την Περιοχή 51 και ότι έχει ενδιαφέρον για την ανθρωπότητα Ωστόσο,φαίνεται ότι τα εξωγήινα πλοία που περιγράφει ο Lasar εμφανίστηκαν στον Άρη.


Eπίσης ο δημοφιλής ουφολόγος Scott C. Waring ενώ εξέταζε τις εικόνες της NASA,για περίεργα και ασυνήθιστα αντικείμενα στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη,είδε αυτό που φαίνεται να είναι ένας ιπτάμενος δίσκος που συνετρίβη. Στην εικόνα, μπορείτε να δείτε ένα περίεργο κυκλικό σχήμα,μερικώς θαμμένο από τη σκόνη και να προεξέχει από την επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη. Για τον Waring,η ανωμαλία είνα ξεκάθαρη απόδειξη του σημείου όπου συνετρίβη ένα UFO. Εκτός από
ΔΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ

αδιάψευστη απόδειξη ότι ο αρχαίος αρειανός πολιτισμός διέθετε διαστημόπλοια.Συγκεκριμένα, σημειώνει ότι το περίεργο αντικείμενο φαίνεται να αποτελείται από ένα λεπτό χείλος δίσκου που ανεβαίνει σε παχύτερο εσωτερικό χώρο και μια άνω απόκλιση που δεν είναι κυρτή αλλά σχηματίζεται με ευθείες γραμμές. Ο Waring προτείνει επίσης ότι ο πιθανός ιπτάμενος δίσκος έχει μια απίστευτη ομοιότητα με το όχημα που περιγράφεται από τον Bob Lazar και που φέρεται να είδε στην περιοχή 51. Κάτι που μπορεί να υποδηλώνει ότι μπορεί να υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ της ιστορίας του και των αρχαίων τεχνολογικά προηγμένων κατοίκων του κόκκινου πλανήτη.


Ο δημοφιλής ουφολόγος συνεχίζει υποστηρίζοντας ότι μπορείτε να δείτε ακόμη και παράθυρα στο διαστημόπλοιο του Άρη. Αν και πρέπει να ειπωθεί ότι αυτή η παρατήρηση, όπως και το συμπέρασμα του Waring,ότι η ανωμαλία είναι ένα διαστημόπλοιο,είναι ανοιχτή στη δική του ερμηνεία.«Κατά την αναζήτηση σε ορισμένα αρχεία της NASA.Βρήκα μια φωτογραφία του Άρη με συντριβή δίσκου»,έγραψε ο Waring στο blog του UFO Sightings Daily.«Ο δίσκος μοιάζει πολύ με το πλοίο στο οποίο δούλευε ο Bob Lazar στην περιοχή S4. Το πλοίο που βρήκα έχει
UFO ;

ένα λεπτό χείλος δίσκου,που ανεβαίνει σε μια πιο παχιά εσωτερική περιοχή και μια άνω καμπούρα που δεν είναι κυρτή αλλά είναι κατασκευασμένη με ευθείες γραμμές. Μπορώ να δω ακόμη και παράθυρα στο πλοίο Mars που βρήκα. Αυτό είναι ανεξήγητη απόδειξη ότι οι εξωγήινοι στον Άρη είχαν διαστημόπλοια". 
Υπάρχουν πολλοί χρήστες του Διαδικτύου που συμφωνούν με την εξήγηση του ουφολόγο και διαβεβαιώνουν ότι όχι μόνο υπήρχε ευφυής εξωγήινη ζωή στον Άρη,αλλά ότι συνεχίζει να είναι πολύ παρούσα.Η NASA κρύβει όλα αυτά τα στοιχεία,αλλά οι συνωμοσιολόγοι δεν είναι οι μόνοι που πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών στον Άρη.

Το 2014,ο Αμερικανός φυσικός John Brandenburg είπε ότι δύο αρχαίοι αρειανοί πολιτισμοί εξαφανίστηκαν από άλλους εξωγήινους με πυρηνικά όπλα. Ο Δρ. Brandenburg βρήκε μια «υψηλή συγκέντρωση» ξένου-129 στην ατμόσφαιρα του Άρη. Το ουράνιο και το θόριο στην επιφάνεια είναι τα υπολείμματα δύο αφύσικων πυρηνικών εκρήξεων,που πιθανότατα προκλήθηκαν από εξωγήινους εισβολείς.Ωστόσο,οι σκεπτικιστές είπαν ότι ο Waring δεν ανακάλυψε έναν
ΠΑΡΕΙΔΟΛΙΑ

τρακαρισμένο ιπτάμενο δίσκο στην επιφάνεια του Άρη. Και,στην πραγματικότητα,το UFO είναι απλώς προϊόν "παρειδολίας". Η NASA χρησιμοποίησε αυτό το επιχείρημα για να εξηγήσει τις αμέτρητες ανωμαλίες που εμφανίζονται στις εικόνες της για τον κόκκινο πλανήτη. Όπως εξηγεί,ο εγκέφαλος είναι καλωδιωμένος για να βλέπει οικεία μοτίβα, όπως πρόσωπα, για παράδειγμα, όταν στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν. 

Αυτό είναι το ψυχολογικό φαινόμενο γνωστό ως παρειδολία.«Η παρειδολία είναι το ψυχολογικό φαινόμενο κατά το οποίο οι άνθρωποι βλέπουν αναγνωρίσιμα σχήματα σε σύννεφα, σχηματισμούς βράχων ή αντικείμενα ή δεδομένα που δεν σχετίζονται με κανέναν άλλο τρόπο»,εξηγεί η ίδια η NASA. «Υπάρχουν πολλά παραδείγματα αυτού του φαινομένου στη Γη και στο διάστημα».Αλλά αυτή η λογική και ορθολογική εξήγηση δεν εμποδίζει όλο και περισσότερους ανθρώπους να πειστούν. Ότι οι διάφορες διαστημικές υπηρεσίες μας κρύβουν την αλήθεια. Ότι υπάρχουν ευφυείς εξωγήινοι πολιτισμοί, τόσο σε άλλους πλανήτες όσο και στον δικό μας.


18.Η NASA και το Ναυτικό των ΗΠΑ έχουν ενεργούς στόλους πλοίων στο Διάστημα.


Έχουν υπάρξει διάφορες αναφορές ότι το Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών σχεδιάζει έναν ξεχωριστό Διαστημικό Στόλο. Αν πιστευτούν επίσημοι λογαριασμοί, τόσο η NASA όσο και το Ναυτικό των ΗΠΑ έχουν τώρα έναν πλήρως επιχειρησιακό Διαστημικό Στόλο.Οι ισχυρισμοί τους υποστηρίζονται από γνωστά πρόσωπα συμπεριλαμβανομένου του Daniel K. Inouye. Ποιος ισχυρίστηκε ότι υπάρχει μια κρυφή κυβέρνηση που εργάζεται στις σκιές της δικής της Πολεμικής
ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ
ΤΗΣ NASA

Αεροπορίας,του Ναυτικού και συστήματα για τη συγκέντρωση χρημάτων,και ότι είναι ελεύθερο να ενεργεί όπως θέλει.
Πολλοί θεωρητικοί συνωμοσίας και ουφολόγοι πιστεύουν ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο διαθέτουν κρυφές και εξελιγμένες τεχνολογίες ή εξωγήινη τεχνολογία.Ο πρώην Καναδός υπουργός Paul Hellyer είπε κάποτε ότι εξωγήινοι από άλλους κόσμους ήρθαν στη Γη πριν από δεκαετίες για να μας βοηθήσουν στην εξέλιξή μας. 

Αυτές οι επισκέψεις,ωστόσο,θεωρήθηκαν ως απειλή και οι πολίτες «μας» ήθελαν να τις καταρρίψουν.Χιλιάδες δισεκατομμύρια δολάρια έχουν επενδυθεί με την πάροδο του χρόνου σε προγράμματα.Ότι τόσο το Κογκρέσο όσο και ο Γενικός Διοικητής το έχουν κρατήσει μυστικό.
Αρκετοί εξέχοντες αστροναύτες και πρώην αστροναύτες έχουν κάνει το ίδιο πράγμα. Υπονοώντας ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία. Ότι επικοινωνούν μαζί μας και ότι διάφοροι εξωγήινοι πολιτισμοί μας παρατηρούν εδώ και πολύ καιρό.Για τους μηχανισμούς πρόωσής τους,αυτοί ανταποκρίνονται χρησιμοποιούν πρωτοφανή τεχνολογία,όπως μαγνητική περιστροφή,δακτύλιους ή δίσκους.


19.Το σπειροειδές νεφέλωμα της Ανδρομέδας.


Το σπειροειδές νεφέλωμα της Ανδρομέδας όπως φωτογραφήθηκε από το παρατηρητήριο του Yerkes κάπου στις αρχές του 19ου αιώνα. Μπορεί στα μάτια μας να είναι ένας γαλαξίας. Αμέσως άρχισαν να τίθενται διάφορα ερωτήματα σχετικά με το αν τα «σπειροειδή νεφελώματα» βρίσκονταν εντός του Γαλαξία μας ή αν η προέλευσή τους ήταν εξωγαλαξιακή. 

Τότε ξεκίνησε μια πολύ μεγάλη και ζωηρή συζήτηση,καθώς κάποιοι αστρονόμοι της εποχής πίστευαν πως τα συγκεκριμένα νεφελώματα αποτελούν μέρος του Γαλαξία και άρα
ΝΕΦΕΛΩΜΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

βρίσκονται εντός του,ενώ ορισμένοι υποστήριζαν την άποψη του Καντ περί νησιών-συμπάντων. Τελικά,το 1923 ο Edwin Hubble (1889-1953) έδωσε ένα οριστικό τέλος σε αυτές τις διαφωνίες,καθώς ο ίδιος ανακάλυψε την ύπαρξη Κηφείδων μεταβλητών αστέρων στο «νεφέλωμα της Ανδρομέδας» με τη βοήθεια του σημαντικότερου τηλεσκοπίου της εποχής, αυτό του όρους Wilson λίγο έξω από το Los Angeles.

 Επίσης,από τις μετρήσεις που πραγματοποίησε για την εύρεση της απόστασής τους από εμάς,κατέληξε στο συμπέρασμα ότι βρίσκονταν σε απόσταση πολύ μεγαλύτερη από τις διαστάσεις του Γαλαξία μας και, άρα, έξω από το γαλαξιακό μας σύστημα. Βέβαια, υπήρξαν αρκετά λάθη στους υπολογισμούς του Hubble, όμως ήταν πλέον σαφές ότι τα σπειροειδή νεφελώματα και αρκετά από τα υπόλοιπα παρατηρούμενα νεφελώματα ήταν τελικά -τα τότε αποκαλούμενα- νησιά-σύμπαντα, δηλαδή,γαλαξίες.  



20.Η επιστροφή του πρίγκιπα Anunnaki Enki.



Ο ρόλος των Anunnaki στη δημιουργία του σύγχρονου homo sapiens περιγράφεται ξεκάθαρα στα κείμενα των Σουμερίων σφηνοειδή, τα οποία σκιαγραφούν τους κύριους επιστήμονες των Anunnaki που συμμετείχαν σε γενετικά πειράματα που διήρκεσαν χιλιετίες. Αυτοί οι επιστήμονες Anunnaki δημιούργησαν δύο διακριτούς κλάδους της ανθρωπότητας: ο ένας ήταν ο κατάλληλος ξενιστής για να ενσαρκωθούν οι Anunnaki στη Γη και ο άλλος
ENKI

κλάδος σχημάτισε ένα είδος σκλάβου που έπρεπε να ελεγχθεί από τον πρώτο. Ο επικεφαλής επιστήμονας Anunnaki υπεύθυνος για τα γενετικά πειράματα ήταν ο πρίγκιπας Ea,γνωστός και ως Enki, ο οποίος δημιούργησε πολλαπλές εκδοχές της ανθρωπότητας με τη βοήθεια της αδερφής του, Ninhursag. Είναι ξεκάθαρο από τα αρχεία των Σουμερίων ότι δημιουργήθηκαν άνθρωποι διαφορετικού μεγέθους που διέφεραν σε νοημοσύνη και γονιμότητα.

Διαφορετικές φατρίες στην κοινωνία των Anunnaki είχαν αντίθετες απόψεις και διαφωνούσαν για τον μελλοντικό ρόλο αυτών των δύο κλάδων της ανθρωπότητας, συμπεριλαμβανομένου του βαθμού στον οποίο οι άνθρωποι σκλάβοι θα μπορούσαν να εξελιχθούν οργανικά στο μέγιστο δυναμικό τους.Ο ετεροθαλής αδερφός του Ένκι, Ενλίλ, ενορχήστρωσε τη μεγάλη πλημμύρα γύρω στο 9600 π.Χ. Ο Ενλίλ πίστευε ότι η ανθρωπότητα είχε προχωρήσει πολύ γρήγορα και είχε γίνει μεγάλο πρόβλημα για τους Ανουνάκι ως άρχοντες, επομένως η ανθρωπότητα έπρεπε να εξοντωθεί ριζικά. Σύμφωνα με ιστορικά κείμενα όπως το Atrahasis,ο Enki αντιτάχθηκε και εμπόδισε μια επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων να εξαφανιστεί,σώζοντας έτσι το γενετικό του πείραμα. 

Κατά συνέπεια,ο Enki άφησε το ηλιακό μας σύστημα, παίρνοντας μαζί του την βασική επιστημονική του ομάδα.Ωστόσο,12 από τους έμπιστους συναδέλφους του έμειναν πίσω και
ANOYNAKI

μπήκαν σε χειμερία νάρκη για να περιμένουν την τελική ανάκαμψη της ανθρωπότητας από την πλημμύρα ή την επιστροφή του Enki.H αποχώρηση του Enki έδωσε τη δυνατότητα στους επιστήμονες του Ενλίλ στη συνέχεια να χειριστούν το ανθρώπινο DNA και να μειώσουν δραματικά τη διάρκεια ζωής του ανθρώπου από χίλια χρόνια σε κάτω από εκατό, όπως αποδεικνύεται στη Λίστα Βασιλέων του Σούμερ,στα αιγυπτιακά αρχεία και στη Βίβλο.

Σύμφωνα με πολλές αξιόπιστες πηγές, ο Enki επέστρεψε στο ηλιακό μας σύστημα και οι πρώην επιστημονικοί συνάδελφοί του Anunnaki ξυπνούν από τους θαλάμους στάσης τους. Είναι κάτι το καλοδεχούμενο; Υπάρχουν άλλοι, πιο εχθρικοί γίγαντες που ξυπνούν επίσης που αποτελούν πραγματική απειλή για την ανθρωπότητα; Ό,τι κι αν συνέβη με τον Ενλίλ και τα τσιράκια του, εξακολουθούν να χειραγωγούν το ανθρώπινο DNA ή έχουν αναγκαστεί να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους; Έχει επαναφέρει ο Enki το αρχικό σχέδιο Αδαμικού DNA της ανθρωπότητας που θα αντιστρέψει τη ζημιά που έχει προκληθεί στο ανθρώπινο DNA από τον Enlil και τους συντρόφους του;Τελικά, πώς ταιριάζει το θρυλικό Tree of Life σε αυτό το περίπλοκο μυστήριο;

(Το άρθρο θα συνεχιστεί με το τρίτο μέρος του Ιανουαρίου)



20/1/23                                     ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

                                                   ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ (ΠΖ) εα



ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.
 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.