Κυριακή 21 Μαΐου 2023

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ - ΜΑΪΟΣ 2023 *** 11/5/23 - 20/5/23

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Οπως έχω ανακοινώσει,τα άρθρα μου είναι μόνον  για το Διάστημα και για τους Ανδρομέδιους,Ολύμπιους . 









ΔΙΑΣΤΗΜΑ


1.Αυτές οι μυστηριώδεις μεταλλικές σφαίρες κατασκοπεύουν τον στρατό. (7/5/23)



Μπερδεμένες σφαίρες UFO έχουν εντοπιστεί από το 2022 και αιωρούνται και πετούν με υψηλές
ΜΕΤΑΛΙΚΑ  ΜΠΑΛΟΝΙΑ

ταχύτητες σε στρατιωτικές ζώνες. Είναι αυτά τα μυστηριώδη αντικείμενα προηγμένης τεχνολογίας ή απλά μεταλικά μπαλόνια; Αιωρούνται στον ουρανό για περίπου 40 λεπτά και κράτουν τη θέση τους κόντρα στον άνεμο.Μερικές φορές φαίνονται να εξαφανίζονται για λίγα δευτερόλεπτα και μετά να επανεμφανίζονται στο ίδιο σημείο,σαν να εισέρχονται και να εξέρχονται σταδιακά από το φάσμα του ορατού φωτός ή ίσως ακόμη και από αυτή τη διάσταση.


Εάν μπορούμε να εντοπίσουμε κάτι ασυνήθιστο σχετικά με τα δεδομένα, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως δείκτη και να κάνουμε την ανίχνευση και την αποτύπωσή τους ευκολότερη,δημιουργώντας περισσότερα δεδομένα για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τι μπορεί να είναι.
https://www.youtube.com/watch?v=xQ8GUBgrp6Y



2.Μαύρη τρύπα βρέθηκε 1.000 έτη φωτός από τη Γη.



Το αντικείμενο που βρέθηκε στο σύστημα HR 6819 είναι το πλησιέστερο στη Γη που είναι γνωστό
ΣΥΣΤΗΜΑ HR 6819

μέχρι σήμερα και είναι ασυνήθιστα σκοτεινό.Οι αστρονόμοι λένε ότι ανακάλυψαν μια μαύρη τρύπα στο κατώφλι μας μόλις 1.000 έτη φωτός από τη Γη,σε ένα σύστημα που ονομάζεται HR 6819,στον αστερισμό του Τηλεσκοπίου.Το σύστημα εμφανίζεται μέσω ενός τηλεσκοπίου ως ένα μόνο φωτεινό αστέρι, αλλά ενδεικτικά σημάδια στο φως που εκπέμπεται έχουν αποκαλύψει προηγουμένως ότι υπάρχουν δύο αστέρια.Τώρα οι ειδικοί λένε ότι έχουν αναλύσει περαιτέρω τα δεδομένα για να ανακαλύψουν ότι υπάρχει ένα άλλο σώμα μέσα στο σύστημα,μια μαύρη τρύπα με μάζα πάνω από τέσσερις φορές αυτή του ήλιου μας και η πιο κοντινή στη Γη που έχει βρεθεί μέχρι στιγμής.

«Οι επιστήμονες  συνειδητοποιήσαμε ότι δεν μπορούμε να περιγράψουμε αυτό που είδαμε με δύο μόνο αστέρια.Ένα από τα αστέρια κινείται περιοδικά, με περίοδο 40 ημερών,και ο μόνος τρόπος για να κατανοήσουμε αυτή την περίοδο και την πολύ μεγάλη ταχύτητα των 60 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο με μάζα πέντε φορές μεγαλύτερη από αυτή του ήλιου ήταν να συμπεράνουμε ότι υπάρχει ένα άλλο πολύ τεράστιο σώμα το οποίο, ωστόσο, δεν είναι ορατό.Με άλλα λόγια,μια μαύρη τρύπα ένα αντικείμενο που σχηματίζεται συνήθως από τη βαρυτική κατάρρευση ενός τεράστιου άστρου.Το αποτέλεσμα,είναι ένα λεγόμενο ιεραρχικό τριπλό σύστημα. .Η μαύρη τρύπα είναι ασυνήθιστη και το χαρακτηριστικό αυτής της μαύρης τρύπας είναι ότι είναι πραγματικά μαύρη.Σχεδόν όλες οι άλλες μαύρες τρύπες που γνωρίζουμε ότι βρίσκονται στον Γαλαξία μας,και υπάρχουν μόνο δύο δωδεκάδες από αυτές,λάμπουν πολύ έντονα στις ακτίνες Χ».

Ο επιστήμον-αστρονόμος Baade, είπε ότι οι άλλες μαύρες τρύπες είχαν η καθεμία ένα συνοδό αστέρι που τις τροφοδοτεί με αέριο.Ωστόσο, αυτό δεν φαίνεται να ισχύει για τη μαύρη τρύπα που ανακαλύφθηκε πρόσφατα και το κοντινό της αστέρι.Αυτό το αστέρι δεν είναι τόσο μεγάλο ώστε να χάνει πολύ αέριο και επομένως η μαύρη τρύπα λιμοκτονεί και αυτό το κάνει τόσο σκοτεινό.Μόνο μια χούφτα παρόμοιες μαύρες τρύπες είχαν βρεθεί στο παρελθόν και άξιζαν περαιτέρω εξέταση.Μπορεί επίσης να είναι η πρώτη μαύρη τρύπα αυτού του είδους.Η υπερμεγέθης ανακάλυψη μαύρης τρύπας αναγκάζει την παγκόσμια επανεξέταση.Ο Baade πρόσθεσε ότι το HR 6819 ή μάλλον,τα αστέρια του,μπορεί να δει με γυμνό μάτι. «Αν θέλετε να το δείτε πραγματικά από πάνω,πρέπει να βρίσκεστε στο νότιο άκρο της Νότιας Αμερικής», είπε.

Η νέα εργασία,,βασίζεται σε δεδομένα που συλλέχθηκαν με τη χρήση τηλεσκοπίων στο
ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ

Παρατηρητήριο La Silla της ESO στη Χιλή.Τα θεωρητικά μοντέλα υποδηλώνουν ότι στον Γαλαξία υπάρχουν μεταξύ 100 και 1 δισεκατομμύριο μαύρες τρύπες,είπε ο Baade.Βρίσκουμε την κορυφή ενός παγόβουνου.Η ανακάλυψη θα μπορούσε να ρίξει φως σε ένα ασυνήθιστο σύστημα στον αστερισμό των Διδύμων που ονομάζεται LB-1. Αυτό το σύστημα είχε προταθεί προηγουμένως ότι αποτελείται από ένα αστέρι και μια τεράστια μαύρη τρύπα,ένα εύρημα που έχει απογοητεύσει τους ειδικούς.Ο Baade σημείωσε ότι το LB-1 φαίνεται να μοιάζει πολύ με το HR 6819.Είπε ότι υποδηλώνει ότι το LB-1 θα μπορούσε να είναι ένα τριπλό σύστημα, που σημαίνει ότι το «σκοτεινό αντικείμενο» του θα ήταν μια μαύρη τρύπα πιο κανονικής μάζας ή πιθανώς ένα αστέρι νετρονίων.

Ο Δρ Ziri Younsi,ειδικός στις μαύρες τρύπες στο University College του Λονδίνου,ο οποίος ,είπε: «Είναι αξιοσημείωτο ότι μια μαύρη τρύπα βρέθηκε τόσο κοντά στη Γη»,σημειώνοντας για το πλαίσιο ότι το κέντρο του γαλαξία μας είναι περίπου 25.000 έτη φωτός από τη Γη.Αυτή η νέα μελέτη υπονοεί τη συναρπαστική προοπτική ενός ολόκληρου πληθυσμού μαύρων τρυπών αστρικής μάζας που παραμονεύει στον Γαλαξία μας.Προσφέρει επίσης ένα πιθανό νέο μέσο για την ανίχνευση πολλών περισσότερων συστημάτων που περιλαμβάνουν τέτοιες ήρεμες μαύρες τρύπες στη γαλαξιακή μας γειτονιά στο εγγύς μέλλον».


3.Εξωγήινοι και UFO: Οι πραγματικές αναφορές από την αρχαιότητα ως σήμερα.



Η συζήτηση περί εξωγήινων και ιπτάμενων δίσκων που επισκέπτονται συχνά-πυκνά τον πλανήτη
ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ

μας δεν έπαψε ποτέ να προκαλεί το ενδιαφέρον σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.Τις τελευταίες εβδομάδες η συζήτηση άναψε, εντελώς αναπάντεχα.Από τις 28/1/23 ως τις 13/2/23 αναφέρθηκαν τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις UFOs, ορισμένα από τα οποία καταρρίφθηκαν από πολεμικά αεροσκάφη.Παρά τα ερωτηματικά που προβάλλονται πια από διεθνή ΜΜΕ,οι αρχές δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη ακριβώς τι ήταν αυτά.Μπορεί τα UFO,όπως είναι γνωστά με τη διεθνή τους ονομασία,να μας απασχολούν έντονα τις τελευταίες δεκαετίες,ωστόσο οι πρώτες αναφορές για παράξενα ιπτάμενα αντικείμενα χάνονται στους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου.Συνολικά,οι αναφορές που μπορούν να θεωρηθούν σοβαρές κι έχουν να κάνουν με στενές επαφές με εξωγήινη ζωή ή ακόμα και απαγωγές γήινων από εξωγήινους,είναι πλέον πάνω από 100.Η καθεμιά με τα δικά της αποδεικτικά στοιχεία, άλλα πιο πειστικά, άλλα πιο αδύναμα.

Πάπυρος Τούλι: Φλεγόμενοι δίσκοι στον ουρανό.Χωρίς υπερβολή,η πρώτη αναφορά σε ΑΤΙΑ έφτανε για να προκαλέσει ρήξη μεταξύ της αρχαιολογικής κοινότητας,αφού όντως καταγράφεται σε πάπυρο της αρχαίας Αιγύπτου. Ο λεγόμενος «Πάπυρος Τούλι», στον οποίο αναφέρονται συμβάντα που έγιναν επί της βασιλείας του φαραώ Τούθμωση Γ’(περίπου 1.440 π.Χ.) αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «φλεγόμενοι δίσκοι που έμοιαζαν με άρματα βρίσκονταν στον ουρανό και κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα».Πόσοι ήταν αυτοί οι δίσκοι δεν αναφέρεται,όμως η ικανότητα των αρχαίων Αιγυπτίων στην πρώιμη αστρονομία αποκλείει το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποιο άλλο φυσικό φαινόμενο, το οποίο δεν μπορούσαν να εξηγήσουν.

Το όλο ζήτημα με τον «πάπυρο Τούλι» είναι ότι αμφισβητείται γενικώς η εγκυρότητά του.Το
ΠΑΠΥΡΟ ΤΟΥΛΙ

όνομά του το πήρε από τον "Αλμπέρτο Τούλι",ο οποίος χρημάτισε επί χρόνια διευθυντής του περιβόητου πια μουσείου του Βατικανού.Η αναφορά αυτή υπάρχει στις σημειώσεις του,οι οποίες βρέθηκαν μετά το θάνατό του.Κατά τον Τούλι,αποτελούν ακριβή μετάφραση ιερογλυφικών συμβόλων που περιέχονται στον πάπυρο,ο οποίος βρίσκεται φυσικά στον απόρρητο χώρο του μουσείου.

Πολλοί ερευνητές αμφισβητούν την εγκυρότητα του πάπυρου, ακόμα και την ύπαρξή του. Η Επιτροπή Κόντον, που δημιουργήθηκε στο πανεπιστήμιο του Κολοράντο για να ερευνήσει τέτοιες αρχαίες περιγραφές εξωγήινης δραστηριότητας, χαρακτήρισε τον πάπυρο ψεύτικο. Παρ’ όλα αυτά, η αναφορά σε αυτόν γίνεται ακόμα και σε πανεπιστημιακές έρευνες.


4.Ένα από τα περιστατικά που θεωρούνται πολύ σοβαρά έλαβε χώρα στις 17/9/76 στον ουρανό της Τεχεράνης,πρωτεύουσας του Ιράν. 


Στην αρχή τα ραντάρ εντόπισαν άγνωστα λαμπερά ιπτάμενα αντικείμενα,τα οποία αργότερα
UFOs ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ

βρέθηκαν σε κοινή θέα,τα είδαν εκατομμύρια άνθρωποι.Δύο Phantom II της ιρανικής πολεμικής αεροπορίας,που κλήθηκαν να αναχαιτίσουν τα σκάφη αυτά,κατέγραψαν πως όταν πλησίασαν τα όργανά τους άρχισαν να «τρελαίνονται»,σαν να πλησίασαν ένα τεράστιο μαγνητικό πεδίο.

Το 1994 ήταν η σειρά της Ζιμπάμπουε να μπει στη λίστα των χωρών που έχουν βιώσει στενές επαφές.Και οι 60 μαθητές του σχολείου Άριελ στη μικρή πόλη Ρούβα υποστήριξαν ότι είδαν ένα ασημένιο σκάφος να προσγειώνεται σ’ ένα χωράφι δίπλα στο σχολείο και να βγαίνουν από μέσα μαυροντυμένα όντα.Το περιστατικό βεβαιώθηκε και από τη δασκάλα τους, ωστόσο καταγράφηκε περισσότερο ως παιδική φαντασία.

Στον 21ο αιώνα έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 20 περιστατικά που δεν μπορούν να εξηγηθούν επαρκώς.Από τις παρατηρήσεις μιας αερο-περιπολίας για ναρκωτικά στην πόλη Καμπέτσε στο νότιο Μεξικό,τον Μάρτιο του 2004,μέχρι τις αναφορές ενός ελικοπτέρου της αστυνομίας για «σύγκρουση» με UFO στον ουρανό της Ουαλίας το 2008.

ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑ UFO

Σημαντική ήταν και η αναφορά ενός πιλότου της American Airlines στις 21/2/21 Όπως είπε αργότερα, όταν το αεροπλάνο βρισκόταν στα 37.000 πόδια,παρατήρησε ένα κυλινδρικό αντικείμενο που έμοιαζε με πύραυλο,όμως κινούνταν χωρίς πυραυλική προώθηση,σαν να αιωρούνταν στον αέρα.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οικείας υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας, κανείς υπάλληλος δεν παρατήρησε κάτι στα ραντάρ του.

Οι πρόσφατες αναφορές,λοιπόν,είναι περισσότερο ένας κρίκος από μια μακρά αλυσίδα που μας συνδέει με το παρελθόν,παρά κάποια μεμονωμένα περιστατικά.Το ζήτημα είναι αν όλες τις φορές δίνονται οι σωστές εξηγήσεις κι αν τα μαθαίνουμε όλα, ή μας κρύβουν κάτι,για το καλό μας.



5.Αστεροειδής που ακολουθεί τη Γη. (10/5/23).


Αυτός ο αστεροειδής που ακολουθεί τη Γη,μάλλον είναι υπόλειμμα της Σελήνης, συνοδοιπόρος
ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ

αλλά όχι επικίνδυνος.Πέρα από τη Σελήνη,τη Γη ακολουθούν και αρκετοί μικροί αστεροειδείς τους οποίους οι αστρονόμοι τους ονομάζουν οιονεί δορυφόρους.Ένας από αυτούς είναιοKamo’oalewa  και ανακαλύφθηκε το 2016 από το τηλεσκόπιο Pan-STARRS. Είναι ένα ασυνήθιστο αντικείμενο καθώς αλλάζει τροχιά σε βάθος χρόνου,αλλά πάντα μένει κοντά στη Γη.Η επιφάνειά του είναι επίσης αξιοσημείωτη. Αντανακλά το φως όπως η Σελήνη χάρη στην παρουσία πυριτικών ιόντων.

Μία νέα μελέτη ερεύνησε την τροχιά του για να καταλάβουμε αν είναι κομμάτι της Σελήνης. Μερικές φορές, μικρά αντικείμενα όπως αστεροειδείς,δεν ακολουθούν ηλιοκεντρικές τροχιές, αλλά μοιράζονται τροχιά με έναν μεγάλο πλανήτη.Ο "Kamo’oalewa" βρίσκεται ασφαλώς εκτός της σφαίρας της Γης η οποία έλκει όποιο αντικείμενο πλησιάσει.Η Σελήνη βρίσκεται εντός αυτής της σφαίρας και παρόλο που η τροχιά της έχει μικρές αλλαγές,είναι πολύ σταθερή.Εχει αρκετά ελλειπτική τροχιά και ο Ήλιος έχει μεγαλύτερη επίπτωση σε αυτόν από ότι η Γη.Η Γη διαθέτει 21 συν-τροχιακά αντικείμενα,αλλά ο "Kamo’oalewa" διαφέρει από τα άλλα,καθώς αυτός βρίσκεται μονίμως σε τροχιά γύρω από τη Γη,ενώ τα υπόλοιπα 20 συνδυάζουν τις τροχιές τους παροδικά,συνήθως για λίγες δεκαετίες.

Αναλογιζόμενοι την παρόμοια τροχιά του με τη Γη και τη φυσική ομοιότητά του με τα υλικά της επιφάνειας της Σελήνης εξερευνήσαμε την υπόθεση πως μπορεί να προέρχεται από συντρίμια
ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΣΕΛΗΝΗΣ

μετεωρικής σύγκρουσης στην επιφάνεια της Σελήνης.Εφόσον δεν μπορούν να πάνε πίσω στο χρόνο,οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν υπερυπολογιστές για να προσομοιώσουν γεγονότα τα οποία μπορεί να κατέληξαν στην εκτόξευση ενός κομματιού σαν αυτό,από την επιφάνεια της Σελήνης.Πραγματοποιήσε πολλές προσομοιώσεις της δυναμικής εξέλιξης των αντικειμένων που εκτοξεύτηκαν από διάφορες περιοχές της Σελήνη με ένα πλήθος διαφορετικών ταχυτήτων.Οι περισσότερες προσομοιώσεις έδειξαν πως τα σώματα θα έφευγαν από την περιοχή της Γης και της Σελήνης και θα κατέληγαν σε τροχιές γύρω από τον Ήλιο.Ωστόσο ένας μικρός αριθμός,δεν μπήκε σε ηλιοκεντρική τροχιά.Αντιθέτως ακολούθησε τροχιές παρόμοιες με αυτήν του "Kamo’oalewa".Οι πιο ευνοϊκές συνθήκες ήταν ταχύτητες εκτόξευσης μόλις πάνω από την ταχύτητα διαφυγής του σεληνιακού ημισφαιρίου.

Οι συγκρούσεις στην επιφάνεια της Σελήνης έχουν συνήθως ταχύτητες 22 χιλιομέτρων το
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΕΛΗΝΗΣ

δευτερόλεπτο και μπορούν να φτάσουν και τα 55 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο.Αυτές οι συγκρούσεις μπορούν να παράγουν συντρίμμια τα οποία εκτοξεύονται με 6 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο,αρκετά πάνω από την ταχύτητα διαφυγής της επιφάνειας της Σελήνης η οποία είναι 2.4 χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο.Θα αφήσουμε σε μία ξεχωριστή μελέτη να ερευνήσει αν ένας σεληνιακός κρατήρας ανάλογου μεγέθους,ηλικίας και γεωγραφικής τοποθεσίας μπορεί να ταιριάζει με την εκτόξευση ενός αντικειμένου για να απαντηθεί η υπόθεση της προέλευσης του Kamo’oalewa.Ο "Kamo’oalewa" έχει διάμετρο μόλις 40 μέτρων και η Κίνα ετοιμάζει την Tianwen-2 αποστολή για να προσεδαφίσει ένα nano-lander για να πάρει δείγματα από την επιφάνεια το 2025.

https://www.youtube.com/watch?v=zMJc7gmychk&t=8s


6.Υπήρχαν πολλές Αστροπύλες σε όλη τη Γη.


Οι αρχαίοι πολιτισμοί δεν χρειαζόταν να χρησιμοποιήσουν αυτοκίνητα και δεν χρειαζόταν να
AΣΤΡΟΠΥΛΗ 

καταστρέψουν τη φύση για να ανοίξουν δρόμο για τους δρόμους. Συνήθως χρησιμοποιούσαν ηλεκτρομαγνητικά οχήματα αιώρησης και Αστροπύλες για να κινούνται μεταξύ των πόλεων.Η  Αστροπύλη του Ιράκ βρίσκεται κάτω από την αρχαία Σουμεριακή πόλη Ουρ, όπου βρισκόταν ο μεγαλύτερος ναός των Σουμερίων, ο μεγάλος Ζιγκουράτ, ο οποίος δέχθηκε 400 συνεχείς πυραύλους μετά τον Πόλεμο του Κόλπου, ένα πολύ, πολύ περίεργο γεγονός.Το 1922, ένας Βρετανός εξερευνητής στάλθηκε στο Ιράκ σε αναζήτηση αντικειμένων στην αρχαία πόλη Ουρ. Λέγεται ότι αυτό που βρήκε δεν ήταν απλά μια πόλη, αλλά ένα ολόκληρο συγκρότημα που στέγαζε μια άθικτη αστρική πύλη.



Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ο ίδιος ο Σαντάμ Χουσεΐν διέταξε την αποκατάσταση τουμεγάλου Ζιγκουράτ, μετατρέποντας τον ναό σε φρούριο. Μερικοί ειδικοί λένε ότι οι 3 μεγάλες
σκάλες που οδηγούν στον ναό έχουν αποκατασταθεί και αφαιρέθηκαν αντικείμενα, λείψανα και η αστροπύλη του Ιράκ.Η κυβέρνηση Μπους των ΗΠΑ και η στρατιωτική του ομάδα είπαν ότι θα χτιζόταν στρατώνες όπου αναπτύχθηκαν βιοχημικά όπλα και μάλιστα υποστήριξαν ότι ήταν μια αεροπορική βάση στο Ur. Ο πραγματικός στόχος της επίθεσης στο Ιράκ το 2003 ήταν να  αφαιρέσει τα χιλιάδων ετών της γενιάς Ανουνάκι,που  έκανε ο Σαντάμ Χουσεΐ, με τεχνολογίες,όπως η αστροπύλη.Τότε η ελίτ άρχισε να ανησυχεί για τα ευρήματά της.Τα αμερικανικά στρατεύματα έμειναν εκεί για περισσότερο από μια δεκαετία,πολύ μετά την ανατροπή του Χουσεΐν.Αυτός είναι ο χρόνος που χρειάστηκε για να διαλύσουν την Αστροπύλη και να την στείλουν στις ΗΠΑ. 


ΠΥΛΗ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ

Υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ του πρώην Σουμέρ(Ιράκ) και της επίθεσης κατά του Ιράκ. Υπάρχουν καταγραφές ότι στην εποχή των Σουμερίων,υπήρχε μια τεχνολογική συσκευή,μια αστρική πύλη που οι Ανουννάκη δεν χρησιμοποιούσαν για να μπουν και να βγουν από τον πλανήτη.Αυτή η τεχνολογία Αστροπύλης από το Ιράκ ήταν παρκαρισμένη ποιος ξέρει πόσο καιρό στα υπόγεια της γης. Παρόμοιες πύλες χρησιμοποιούσαν επίσης δράκους ερπετά και άλλα όντα που ελέγχουν για να ταξιδέψουν στο χρόνο.



7.Η πραγματική ιστορία των εξωγήινων φυλακίων και των UFO σε ένα κρυμμένο βασίλειο στη Σελήνη.


Πρόσφατα, η NASA διέγραψε φωτογραφίες φεγγαριού υψηλότερης ανάλυσης από τον ιστότοπό
ΦΥΛΑΚΙΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ
της,ενώ διατήρησε εικόνες χαμηλότερης ανάλυσης.Μια εικόνα ενός φυλακίου εξωγήινων στο φεγγάρι ταιριάζει σε αυτήν την περιγραφή.Ωστόσο,δημοσιεύτηκαν κάποιες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από αστροναύτες που στάλθηκαν στο διάστημα,με ιπτάμενα αντικείμενα να αιωρούνται πάνω από το φεγγάρι.Ο Δρ Franklin Roach είπε ότι μετά από ενδελεχή ανάλυση ότι αυτές οι εικόνες ήταν απολύτως νόμιμες.

Αργότερα, η NASA διέψευσε αυτές τις εικόνες,υποστηρίζοντας ότι στην πραγματικότητα, αυτές οι εμφανίσεις ήταν απλώς θραύσματα που επιπλέουν στο διάστημα. Ωστόσο, αυτή η εξήγηση αποκλείστηκε αμέσως από τους ειδικούς.Υπάρχουν πολλές περισσότερες περιπτώσεις εικόνων που παρουσιάζουν περίεργα αντικείμενα, όπως διαστημόπλοια ή περίεργες κατασκευές στο φεγγάρι,και η NASA,πάλι,έλεγε συνεχώς ότι είναι μόνο σωματίδια πάγου.

Κατά τη διάρκεια της αποστολής STS-75, ένας αστροναύτης είδε με τα μάτια του εκατοντάδες UFOS να πετούν γύρω από το φεγγάρι. Το κατέγραψε ολόκληρο, αλλά η NASA το χαρακτήρισε ως «άγνωστο» και «μυστικό». Τέλος, ο Wernher von Braun, δημιουργός του αμερικανικού προγράμματος Apollo, ισχυρίστηκε σε αρκετές περιπτώσεις ότι έχουμε να κάνουμε με δυνάμεις μεγαλύτερες από ό,τι υποθέταμε.
https://www.youtube.com/watch?v=gj8wfMRs4us&t=1s



8.Η NASA είπε ότι ένα «γίγαντα ΑΤΙΑ» είχε μόλις επισκεφθεί τη Γη και είχε προσγειωθεί σε μια στρατιωτική περιοχή. (24/4/23)



Σάλο στην κοινή γνώμη προκάλεσε η είδηση ​​για την ανακάλυψη αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου
ΓΙΓΑΝΤΑ  UFO

αντικειμένου (UFO) σταθμευμένο σε στρατιωτικό αεροδρόμιο των ΗΠΑ.Το πιο ανησυχητικό είναι όταν οι αρχές των ΗΠΑ διαπίστωσαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που UFO επισκέπτενται τη Γη.Σύμφωνα με πηγή από τον αμερικανικό στρατό,το UFO που μόλις ανακαλύφθηκε στο αεροδρόμιο έχει ένα περίεργο σχέδιο,σε αντίθεση με οποιοδήποτε ιπτάμενο όχημα που γνώριζε ο άνθρωπος πριν.Μετά από δοκιμές και έρευνες,οι αρχές των ΗΠΑ διαπίστωσαν ότι αυτό το UFO είναι πράγματι μέρος εξωγήινης δραστηριότητας.Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται UFO στη γη.Σύμφωνα με ορισμένες πηγές,άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα έχουν εμφανιστεί σε πολλές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο και έχουν καταγραφεί από πολλούς ανθρώπους τις τελευταίες δεκαετίες.Ωστόσο,αυτή θεωρείται η πρώτη φορά που οι αρχές των ΗΠΑ ανακοινώνουν την επίσημη παρουσία των UFO.

Σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς,η δημοσιοποίηση πληροφοριών από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τα UFO έχει ανοίξει μια σειρά από ανησυχητικά προβλήματα.Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι
η παρουσία UFO και εξωγήινων δραστηριοτήτων θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την εμπιστοσύνη του κοινού και θα αυξήσει τις πολιτιστικές και οικονομικες καταστροφές. Ωστόσο,ορισμένοι άλλοι ειδικοί λένε ότι η αναγνώριση της παρουσίας UFO είναι μια σημαντική καμπή στην κατανόηση της εξωγήινης ζωής και επίσης μας βοηθά να επεκτείνουμε τις γνώσεις μας για το σύμπαν.Είτε η γνώμη των διανοουμένων,των επιστημόνων ή του κοινού είναι διχασμένη ή ομόφωνη ως προς το αν τα UFO είναι γεγονότα ή φαντασία,η παραδοχή της παρουσίας της από την κυβέρνηση των ΗΠΑ θα έχει πολλές επιπτώσεις. δεν είναι μικρό παγκοσμίως.Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τις επόμενες κινήσεις του UFO και περισσότερες πληροφορίες από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στο μέλλον.



9.Aστρονόμοι ανακάλυψαν τη μεγαλύτερη κοσμική έκρηξη που έχει παρατηρηθεί ποτέ.



Μια ομάδα αστρονόμων ανακάλυψε τη μεγαλύτερη κοσμική έκρηξη που έχει παρατηρηθεί ποτέ.Γνωστή ως AT2021lwx,η κοσμική έκρηξη είναι πάνω από 10 φορές πιο φωτεινή από κάθε
ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ
γνωστό σουπερνόβα.Η έρευνα δημοσιεύεται στο Monthly Notices of the Royal Astronomical Society.Όπως αναφέρει το BBC η κοσμική έκρηξη μέχρι στιγμής έχει διαρκέσει πάνω από τρία χρόνια, πολύ περισσότερο από άλλες περιπτώσεις που συνήθως είναι ορατά φωτεινοί μόνο για μερικούς μήνες.Μια θεωρία είναι ότι η έκρηξη προκλήθηκε όταν ένα τεράστιο νέφος αερίου καταπλάστηκε από μια μαύρη τρύπα.Η λάμψη στον ουρανό εντοπίστηκε και καταγράφηκε για πρώτη φορά αυτόματα το 2020 από την εγκατάσταση Zwicky Transient Facility στην Καλιφόρνια.Αλλά μόλις ένα χρόνο αργότερα εντοπίστηκε από αστρονόμους που ανέλυαν τα δεδομένα.Ονόμασαν το γεγονός αυτό AT2021lwx.Εκείνη την εποχή το θεώρησαν ασήμαντο,επειδή δεν υπήρχε καμία ένδειξη για το πόσο μακριά βρισκόταν και επομένως δεν ήταν δυνατόν να υπολογιστεί η φωτεινότητά του.

Πέρυσι μια ομάδα,από το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον,ανέλυσε το φως από το
καταγεγραμμένο συμβάνς,γεγονός που τους επέτρεψε να υπολογίσουν την απόστασή του,ήτοι 8 δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά. Ο Δρ Γουάιζμαν περιέγραψε τη στιγμή που υπολογίστηκε η φωτεινότητα του φαινομένου.«Σκεφτήκαμε "Θεέ μου, αυτό είναι εξωφρενικό!".
Η ομάδα ήταν εντελώς μπερδεμένη ως προς το τι θα μπορούσε να προκαλέσει κάτι τόσο φωτεινό.Δεν υπήρχε τίποτα στην επιστημονική βιβλιογραφία που θα μπορούσε να εξηγήσει κάτι τόσο φωτεινό που διήρκεσε τόσο πολύ,σύμφωνα με τον ίδιο.«Οι περισσότεροι σούπερνοβα και οι παλιρροϊκές διαταραχές διαρκούν μόνο για μερικούς μήνες πριν σβήσουν. Το να είναι κάτι φωτεινό για δύο και πλέον χρόνια ήταν αμέσως πολύ ασυνήθιστο».

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΕΦΟΣ
 ΑΕΡΙΟΥ

Σύμφωνα με τους ερευνητές πιστεύουν ότι η έκρηξη είναι αποτέλεσμα ενός τεράστιου νέφους αερίου,πιθανώς χιλιάδες φορές μεγαλύτερου από τον ήλιο μας,το οποίο διασπάστηκε βίαια από μια υπερμεγέθη μαύρη τρύπα Θραύσματα του νέφους θα είχαν «καταβροχθιστεί»,στέλνοντας κρουστικά κύματα στα απομεινάρια του,καθώς και σε έναν μεγάλο σκονισμένο σχηματισμό σε σχήμα ντόνατ γύρω από τη μαύρη τρύπα.Τέτοια γεγονότα είναι πολύ σπάνια και τίποτα σε αυτή την κλίμακα δεν έχει παρατηρηθεί στο παρελθόν.Η κοσμική έρηξη,μέχρι έχει διαρκέσει πάω από τρία χρόνια.



10.Οι υπογραφές εξωγήινης τεχνολογίας θα μπορούσαν να είναι η πρώτη απόδειξη εξωγήινης ζωής.



Η τεχνολογία ενός προηγμένου εξωγήινου πολιτισμού είναι πιθανό να παράγει πολλά σημάδια που θα μπορούσαν να ανιχνευθούν σε όλη την απεραντοσύνη του διαστήματος.Δύο αστρονόμοι εξηγούν την αναζήτηση τεχνικών υπογραφών.Οι αστρονόμοι αναζητούν ραδιοκύματα που
ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ

στέλνονται από έναν μακρινό πολιτισμό για περισσότερα από 60 χρόνια.Αν ένας εξωγήινος κοιτούσε τη Γη,πολλές ανθρώπινες τεχνολογίες,από πύργους κυττάρων έως λαμπτήρες φθορισμού,θα μπορούσαν να είναι ένας φάρος που θα σηματοδοτούσε την παρουσία ζωής.Είμαστε δύο αστρονόμοι που εργάζονται για την αναζήτηση εξωγήινης νοημοσύνης ή SETI.Στην έρευνά μας,προσπαθούμε να χαρακτηρίσουμε και να ανιχνεύσουμε σημάδια τεχνολογίας που προέρχονται από πέρα ​​από τη Γη. Αυτά ονομάζονται technosignatures. Ενώ η σάρωση του ουρανού για μια τηλεοπτική μετάδοση μερικών εξωγήινων Ολυμπιακών Αγώνων μπορεί να ακούγεται απλή, η αναζήτηση για σημάδια μακρινών, προηγμένων πολιτισμών είναι μια πολύ πιο λεπτή και δύσκολη αποστολή από ό,τι φαίνεται.


Η σύγχρονη επιστημονική αναζήτηση για εξωγήινη νοημοσύνη ξεκίνησε το 1959 όταν οι αστρονόμοι Giuseppe Cocconi και Philip Morrison έδειξαν ότι οι ραδιοεκπομπές από τη Γη μπορούσαν να ανιχνευθούν με ραδιοτηλεσκόπια σε διαστρικές αποστάσεις.Την ίδια χρονιά,ο Frank Drake ξεκίνησε την πρώτη έρευνα SETI,το Project Ozma,στρέφοντας ένα μεγάλο ραδιοτηλεσκόπιο σε δύο κοντινά αστέρια που μοιάζουν με τον Ήλιο για να δει εάν μπορούσε να ανιχνεύσει τυχόν ραδιοφωνικά σήματα που προέρχονται από αυτά.Μετά την εφεύρεση του λέιζερ το 1960,οι αστρονόμοι έδειξαν ότι το ορατό φως μπορούσε να ανιχνευθεί και από μακρινούς πλανήτες.

Αυτές οι πρώτες,θεμελιώδεις προσπάθειες ανίχνευσης σημάτων ραδιοφώνου ή λέιζερ από άλλο πολιτισμό αναζητούσαν εστιασμένα,ισχυρά σήματα που θα είχαν σταλεί σκόπιμα στο ηλιακό
ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ
ΠΥΡΓΩΝ

σύστημα και θα έπρεπε να βρεθούν.Δεδομένων των τεχνολογικών περιορισμών της δεκαετίας του 1960,οι αστρονόμοι δεν σκέφτηκαν σοβαρά την αναζήτηση σημάτων εκπομπής,όπως τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές στη Γη,που θα διέρρεαν στο διάστημα.Αλλά μια δέσμη ενός ραδιοφωνικού σήματος,με όλη του την ισχύ εστιασμένη προς τη Γη,θα μπορούσε να ανιχνευθεί από πολύ μακρύτερα.Aπλά φανταστείτε τη διαφορά μεταξύ ενός λέιζερ και ενός αδύναμου λαμπτήρα.Η αναζήτηση σκόπιμων σημάτων ραδιοφώνου και λέιζερ εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στρατηγικές SETI σήμερα.Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση προϋποθέτει ότι οι εξωγήινοι πολιτισμοί θέλουν να επικοινωνήσουν με άλλες τεχνολογικά προηγμένες ζωές.

Το παγκόσμιο δίκτυο των τηλεοπτικών πύργων εκπέμπει συνεχώς σήματα προς πολλές κατευθύνσεις που διαρρέουν στο διάστημα και μπορούν να συσσωρευτούν σε ένα ανιχνεύσιμο, αν
ΣΦΑΙΡΑ DYSON

και σχετικά αχνό, ραδιοσήμα. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για το εάν οι τρέχουσες εκπομπές από πύργους κυψέλης (Σφαίρες Dyson) ραδιοσυχνότητα στη Γη θα ήταν ανιχνεύσιμες χρησιμοποιώντας τα σημερινά τηλεσκόπια, αλλά το επερχόμενο ραδιοτηλεσκόπιο Τετραγωνικής Συστοιχίας Τετραγωνικών Χιλιόμετρων θα είναι σε θέση να ανιχνεύει ακόμη πιο αμυδρά ραδιοφωνικά σήματα με 50 φορές μεγαλύτερη ευαισθησία από το τρέχον ραδιοτηλεσκόπιο συστοιχίες.Ωστόσο, δεν είναι όλα τα ανθρωπογενή σήματα τόσο αστοχημένα. Οι αστρονόμοι και οι διαστημικές υπηρεσίες χρησιμοποιούν δέσμες ραδιοκυμάτων για να επικοινωνήσουν με δορυφόρους και διαστημικά σκάφη στο ηλιακό σύστημα. Μερικοί ερευνητές χρησιμοποιούν επίσης ραδιοκύματα για ραντάρ για τη μελέτη αστεροειδών. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις, τα ραδιοφωνικά σήματα είναι πιο εστιασμένα και επισημαίνονται στο διάστημα. Οποιοσδήποτε εξωγήινος πολιτισμός που έτυχε να βρίσκεται στην οπτική γωνία αυτών των ακτίνων θα μπορούσε  να ανιχνεύσει αυτά τα αναμφισβήτητα τεχνητά σήματα.


11.Την ημέρα που η NASA έλαβε ένα υποτιθέμενο σήμα SOS από την Ανδρομέδα.



Πριν από πολλά χρόνια η NASA και άλλες μη κυβερνητικές οργανώσεις ανέλαβαν έργα για την αναζήτηση εξωγήινης ζωής, και μεταξύ αυτών,το πιο γνωστό διεθνώς είναι το SETI. Ωστόσο,μέχρι τώρα, δεν έχει ληφθεί σαφές σήμα από το διάστημα,ή μήπως;
ΣΚΑΦΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ
Πριν από ένα χρόνο, το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου αποχαρακτήρισε τα εθνικά αρχεία που αντιστοιχούσαν σε μια «έβδομη παρτίδα» σχετικά με την τεκμηρίωση των UFO.Είναι ενδιαφέρον ότι ένα από αυτά τα αρχεία έχει ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 15/9/98 στην εφημερίδα  Weekly World News.Σε αυτό το άρθρο αφηγείται ο τρόπος με τον οποίο η NASA εντοπίζει και αποκωδικοποιεί ένα μήνυμα βοήθειας από μια άλλη ανθρωπότητα,από έναν πλανήτη που καταδικάζεται έξω από τον γαλαξία μας.Σύμφωνα με αυτό το άρθρο,το σήμα εντοπίστηκε τον Ιανουάριο του 1998,αν και χρειάστηκαν αρκετοί μήνες μέχρι να καταφέρουν οι ειδικοί να το αποκωδικοποιήσουν.Οι ειδικοί της NASA ισχυρίζονται ότι έχουν υποκλέψει μια κλήση διαγαλαξίας κινδύνου από έναν εξωγήινο πολιτισμό που είχε ήδη φτάσει στο ανώτατο όριο και ότι πέθαινε πραγματικά όταν οι τίγρεις με τα δόντια της σπαθιάς περιφέρονταν ακόμη στη Γη.Αλλά μόνο τις τελευταίες εβδομάδες αστρονόμοι και ειδικοί ραδιοφώνου βρήκαν το κλειδί για την κατανόηση της περίπλοκης γλώσσας που βασίζεται στα μαθηματικά,κάτι που τους επέτρεψε να μεταφράσουν αυτή την απελπισμένη έκκληση για βοήθεια,σύμφωνα με ανώτερη πηγή της NASA στο Χιούστον.

Ενας Ρώσος διαστημικός επιστήμονας-γιατρός,ο Δρ.Βίκτορ Κουλάκοφ,ο οποίος ηγείται μιας ερευνητικής ομάδας των Ηνωμένων Εθνών από ένα παρατηρητήριο που λειτουργεί 50 μίλια βορειοδυτικά της Μόσχας.Ο Δρ.Κουλάκοφ είπε ότι το σήμα προερχόταν από ένα σημείο πέρα ​​από τον γαλαξία μας,πιθανώς από την Ανδρομέδα,με ηλικία περίπου 80.000 ετών,και ότι στάλθηκε από που προφανώς είχαν επιτύχει έναν πιο προηγμένο πολιτισμό από τον δικό μας εδώ στη Γη.
Ο Κουλάκοφ είπε ότι:"Το απλό γεγονός ότι λάβαμε και αποκωδικοποιήσαμε το μήνυμα καταδεικνύει,πέρα ​​από κάθε αμφιβολία, ότι η γνώση και η τεχνολογία αυτού του πολιτισμού ήταν καλύτερες από αυτές που έχουμε αυτή τη στιγμή στον πλανήτη μας.Και ενώ είχαν πολλά χρόνια εξέλιξης μπροστά μας,μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο θάνατος του πολιτισμού τους δεν ήταν το αποτέλεσμα μιας κοσμικής καταστροφής Ήταν το αποτέλεσμα της κατάρρευσης του πολιτισμού από μόνος του,πιθανώς από την καταστροφική χρήση κάποιου είδους πυρηνικού όπλου».Ο Δρ.Κουλάκοφ αρνήθηκε κατηγορηματικά να δώσει οποιοδήποτε κλειδί για τη μεταγραφή του μηνύματος,αλλά είπε ότι ξεκίνησε με μια δήλωση ενοχής,και στη συνέχεια ακολούθησε την έκκληση για βοήθεια και συνέχισε να παρέχει δεδομένα τοποθεσίας,με την ακριβή θέση του πλανήτη καταδικασμένος.

«Υπάρχει μια πολύ ξεκάθαρη περιγραφή της αποκαλυπτικής καταστροφής του, των κολαστικών εκρήξεων, του εκτεταμένου θανάτου και των ανίατων ασθενειών», είπε ο Κουλάκοφ. «Είναι
NASA PICKS

πιθανό να υπήρχε βροχή μετεωριτών.Αλλά πέρα ​​από όλα αυτά,το μήνυμα περιείχε το υποκείμενο συναίσθημα και την αποδοχή της ενοχής.Λες και οι αποστολείς των μηνυμάτων αναγνώρισαν ότι το τέλος του πλανήτη τους ήταν δικό τους λάθος.Και ό,τι κι αν ήταν προφανώς δεν είχαν τα μέσα να εκκενώσουν τον υπόλοιπο πληθυσμό,αφού τα διαπλανητικά διαστημικά ταξίδια ήταν διαθέσιμα,αλλά μόνο σε πολύ περιορισμένο επίπεδοΤο μήνυμα καθιστά πολύ σαφές ότι ήταν παγιδευμένοι στον κόσμο τους»,είπε ο γιατρός.Μετά από αυτό,ο Δρ Kulakov προφανώς έγινε αόρατος από τη NASA, αφαιρέθηκε από αυτό και διέγραψε κάθε δεσμευτικό ίχνος με τον οργανισμό.Έχει μείνει μόνο ως περίεργη σημείωση,ως άτυπη μαρτυρία, το άρθρο που δημοσιεύτηκε στην  Weekly World News, μια εφημερίδα που όχι μόνο εξαφανίστηκε,αλλά δημοσίευσε υλικό που χαρακτηρίστηκε ως παραφυσικο.Ετσι ώστε η μαρτυρία του να μην έχει πάντα ιοπιστία και να είναι άπιστη και αγνοείται απολύτως στους επιστημονικούς κύκλους.

Ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι η μαρτυρία τους είναι αληθινή και άλλοι απλώς πηγαίνουν στον εντυπωσιασμό του  Weekly World News για να διαστρεβλώσουν αυτή την πιθανότητα,αν και άλλοι πιστεύουν ότι,σε περίπτωση που υπήρχε ένα τέτοιο σήμα,θα ήταν κάποιο αστείο προκαλείται από κάποιο δορυφορικό GPS. Λοιπόν,υπάρχουν πάντα εκείνοι που πιστεύουν ότι η NASA είπε ψέματα από την αρχή και ότι δεν θα ήταν παράξενο ότι αυτό ήταν μια άλλη συγκάλυψη. Με λίγα λόγια, ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του.


12.NASA:National Aeronautics and Space Administration.



Μιά πολύ σημαντική αντανάκλαση.Κάθε γαλαξίας έχει τη δική του μαύρη τρύπα στο κέντρο και
ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ

κάθε μαύρη τρύπα έχει δύο πρόσωπα,ένα που δίνει ζωή στα αστέρια, τον πλανήτη, το αστέρι,το νεφέλωμα κλπ.
1.Κόσμος που πεθαίνει γεννά έναν άλλο κόσμο,τίποτα δεν χάνεται,τίποτα δεν δημιουργείται,όλα μεταμορφώνονται.
2. Οι μαύρες τρύπες υπαγορεύουν την ταχύτητα περιστροφής κάθε αστεριού και την κλίση του.
3. Τα ουράνια σώματα, αστέρια,πλανήτης έρχονται τακτικά στην πλευρά της μαύρης τρύπας για      να αναλάβουν το πεπρωμένο το χρόνο και τη μνήμη για να    ξεκινήσουν ξανά για να κάνουν τα       ταξίδια τους στο σύμπαν.
4. Ακριβώς στην έξοδο της μαύρης τρύπας φυσικά μιλώντας είναι η στιγμή t=0, η αρχή όλης της ζωής.
5.Στην έξοδο της μαύρης τρύπας ο χρόνος τρέχει προς δύο κατευθύνσεις, κατεύθυνση προς τα          εμπρός και άλλη κατεύθυνση επιστροφής.
6- Μπορούμε να ταξιδέψουμε σε μια μαύρη τρύπα αλλά προς μία κατεύθυνση όχι προς τις δύο           κατευθύνσεις.


13.Τεχνητά φεγγάρια,πυρηνικά όπλα και συγκαλύψεις της NASA



Κρύβει η NASA τι συμβαίνει στο βαθύ διάστημα,συμπεριλαμβανομένων αναφορών για τεράστια διαστημόπλοια στο μέγεθος ολόκληρων "χωρών",ισχυρισμούς για ανθρωπογενή φεγγάρια,ακόμη και την πιθανότητα πυρηνικών εκρήξεων από το άπειρο διαστημόπλοιο της για έρευνα;

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ

Το όχημα που χρηματοδοτείτο από τη NASA,το Apollo-13,έλαβε πραγματικά οδηγίες για να εκραγεί μια πυρηνική βόμβα επί του σκάφους στην επιφάνεια του δορυφόρου Φόβος του πλανήτη Αρη.Ο δορυφόρος του Αρη,Φόβος είναι σχεδόν,πιθανώς,ένα τεχνητό φεγγάρι με ένα κοίλο κέντρο.Μια τέτοια έκρηξη ήθελε η NASA να πραγματοποιήθηκε προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν επακόλουθα που θα μπορούσε να έχει η πυρηνική έκρηξη.

Οι Ανδρομέδιοι δήλωσαν ότι,"δεν πρόκειται να το πετύχετε" και το Μητρικό μας σκάφος,που πλαισιώνεται επίσης από UFO σε σχήμα δίσκου,είναι ως το πιο εκπληκτικό σκάφος από αυτά.



14.UFO μέγεθος μιας χώρας μήκους 2000 μιλίων και γυρίζει στο διάστημα.




Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι παρατηρητές έχουν συγκλονιστεί από πληροφορίες που έχουν
ΜΗΤΡΙΚΟ UFO

αποκαλύψει γενναίοι πληροφοριοδότες κατά τη διάρκεια της γοητείας της κουλτούρας μας με τα UFO και τους εξωγήινους,ειδικά όταν αναλογιστεί κανείς τις συνέπειες για το τι μπορεί να σημαίνει για τους ανθρώπους και τη θέση μας σε αυτόν τον τεράστιο, επεκτεινόμενο ηλιακό σύστημα.Ένας από αυτούς είναι ο Bob Dean,πρώην λοχίας του Στρατού,ο οποίος πέρασε 28 χρόνια στην υπηρεσία πριν φύγει για να ακολουθήσει μια καριέρα στα UFO.Ο Bob Dean μίλησε με πολλούς από τους κορυφαίους ειδικούς στο θέμα και αποκάλυψε γεγονότα που θα μπορούσαν να κάνουν τις τρίχες στο πίσω μέρος του λαιμού να σηκωθούν.Εχει συζητήσει συχνά πώς τα άτομα κατηχούνται να συμμετέχουν στα πολυάριθμα «ανόητα παιχνίδια» που θέλουν οι κυβερνήσεις να παίζουν.

Μια από τις πιο εκπληκτικές ανακαλύψεις είναι μια συγκεκριμένη θεάση που αναφέρθηκε αρχικά το 1980 και η οποία εκτείνεται πολύ στο διάστημα.Η ανακάλυψη ενός παρόμοιου αντικειμένου 29 χρόνια αργότερα,έχει κλονίσει τα θεμελιώδη της κατανόησής των επιστημονων μας για τα UFO,τα εξωγήινα διαστημόπλοια και οτιδήποτε ενδιάμεσα.

Εικόνες που διέρρευσαν από το ρωσικό διαστημικό πρόγραμμα,εμφανίστηκαν UFO σε χώρες.Η εν
ΑΣΤΡΟΠΟΛΥΤΙΑ

λόγω αποκάλυψη περιλαμβάνει αυτό που μπορεί να είναι το μεγαλύτερο UFO που έχει καταγραφεί ποτέ από κάμερα,ένα μήκους 2.000 μιλίωνκαι 500 μίλια διαμέτρου.Το υποτιθέμενο διαστημόπλοιο εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 1980.Παραδόξως,το αντικείμενο λέγεται ότι παρατηρήθηκε κοντά στους δακτυλίους του Κρόνου.Στη συνέχεια εντοπίστηκε ξανά από την ανιχνευτή Cassini το 2009,η οποία σημείωσε την παραδοξότητα ενός παρόμοιου αντικειμένου που φέρεται ότι «κατευθυνόταν από νοημοσύνη» και είχε την «ενέργεια» ενός εξωγήινου σκάφους.Οι συγκλονιστικές συναντήσεις που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των λάτρεις των UFO,σε όλο το έθνος,περιγράφοντο από βίντεο σε όλο το φρικτό μέρος,ανάμεσά και με οικογένειες.
Επίσης εκατοντάδες κάτοικοι στην Ινδονησία πανικοβάλλοντο όταν παρακολουθούσαν το γιγάντιο UFO να λάμπει γύρω από το χωριό τη νύχτα.Το UFO σε μέγεθος μιας χώρας (μήκους 2000 μιλίων) έχει γυριστεί στο διάστημα,λέει ο απόστρατος λοχίας της Διοίκησης του Στρατού.Ξαφνικά ανακάλυψε ένα αντικείμενο που είχε σχήμα λαμπερού σκάφους στον ουρανό της Νέας Υόρκης.Ο Dean λέει,"Μερικά από αυτά είναι ευχάριστα και άλλα όχι.Είναι επίσης ένα σημαντικό έργο που γίνεται από διάφορα διαφορετικά είδη εξωγήινων οντοτήτων."Μπορείτε να φανταστείτε την τεχνολογία σε έναν πολιτισμό που μπορεί να κάνει ένα αντικείμενο μήκους 2.000 μιλίων και διαμέτρου 500 μιλίων".

https://www.youtube.com/watch?v=xVoMlBRBwNA


15.Έφτασαν εξωγήινοι στο ηλιακό μας σύστημα.



Έφτασαν εξωγήινοι στο ηλιακό μας σύστημα και μας παρακολουθούν; Απίθανος ισχυρισμός αξιωματούχου του Πενταγώνου.Την εκτίμηση ότι ένα εξωγήινο σκάφος μπορεί να κρύβεται στο
ΕΞΩΓΪΝΟ ΣΚΑΦΟΣ

ηλιακό σύστημα λένε επιφανείς επιστήμονες,συμπεριλαμβανομένου του Son Kilpatrik, διευθυντή της υπηρεσίας AARO του Πενταγώνου σε νέα μελέτη που δημοσιεύουν.
Η μελέτη,η οποία δεν έχει υποβληθεί σε ανεξάρτητο έλεγχο και δεν αποτελεί επίσημο έγγραφο του Πενταγώνου και εξετάζει την πιθανότητα ένος τεχνητό διαστρικό αντικείμενο να είναι το μητρικό σκάφος που απελευθερώνει πολλές μικρές διερευνητικές συσκευές στη διάρκεια του κοντινού περάσματος από τη Γη,μια ιδέα επιχείρησης που δεν απέχει πολύ από τις αποστολές της NASA,δήλωσε στο Livescience.com ο αστρονόμος Avi Lemp,που συνυπογράφει τη μελέτη.

Η υπόθεση που διατυπώνεται δέχθηκε τα πυρά της επιστημονικής κοινότητας με τον Τravis Tilos,ο οποίος μέχρι το 2019 ήταν επικεφαλής της προηγούμενης αμερικανικής υπηρεσίας για τα UFO να κάνει λόγο για γελοιότητες.Ο Avi Lemp,ωστόσο δεν πτοείται,σε δηλώσεις του,στη Daily Mail,ανέφερε ότι ο επόμενος στόχος του είναι η ανάσυρση από τον Ειρηνικό Ωκεανό ενός διαστρικού μετεωρίτη που έπεσε στη Γη στις 9 Μαρτίου 2017,έξι μήνες πριν από το κοντινό πέρασμα του UFO Ooumouamoua.Οίδιος,μάλιστα,εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο μετεωρίτης ήταν στην πραγματικότητα drone που απελευθερώθηκε από το «μητρικό σκάφος».


16.Παρατήρηση UFO στα Ιμαλάια: ​​Μια νέα ανατροπή στο μυστήριο του Έβερεστ.


Η παρατήρηση UFO,πρόσφατα,κάτω από το Έβερεστ εγείρει ερωτήματα σχετικά με τις στρατιω-
ΕΒΕΡΕΣΤ  UFO

τικές βάσεις στην περιοχή.Μια πρόσφατη παρατήρηση UFO κάτω από το Έβερεστ έκανε την επιστημονική κοινότητα να ξύνει τα κεφάλια της.Η παρατήρηση αναφέρθηκε από μια ομάδα ορειβατών που ανέβαιναν στο βουνό.Σύμφωνα με τους ορειβάτες,είδαν ένα μεγάλο αντικείμενο να πετάει με μεγάλη ταχύτητα προς το βουνό πριν εξαφανιστεί ξαφνικά κάτω από την κορυφή.Το αντικείμενο περιγράφηκε ότι είχε κυκλικό σχήμα και εκπέμπει έντονο φως.Πολλοί ειδικοί εικάζουν τώρα την πιθανή προέλευση του UFO. Κάποιοι έχουν προτείνει ότι θα μπορούσε να είναι ένα πειραματικό αεροσκάφος που αναπτύσσεται από μια στρατιωτική δύναμη.

Αυτή η θεωρία έχει τροφοδοτηθεί από πρόσφατες αναφορές που υποδηλώνουν ότι πολλές
UFO

στρατιωτικές βάσεις κατασκευάζονται στην περιοχή Αυτές οι βάσεις λέγεται ότι αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου στρατηγικού σχεδίου από διάφορες χώρες για να διεκδικήσουν την κυριαρχία τους στην περιοχή.Ωστόσο,ο στρατός αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην παρατήρηση UFO. Έχουν εκδώσει ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι δεν γνωρίζουν για κανένα πειραματικό αεροσκάφος που αναπτύσσεται στην περιοχή.

Παρά αυτή την άρνηση,πολλοί θεωρητικοί συνωμοσίας παραμένουν πεπεισμένοι ότι η ιστορία έχει περισσότερα από όσα φαίνονται στο μάτι.Ζητούν μια πιο ενδελεχή έρευνα για την αλήθεια. Η θέαση έχει επίσης προκαλέσει εκτεταμένο ενδιαφέρον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς ανθρώπους να μοιράζονται τις δικές τους θεωρίες και εικασίες για το UFO. Κάποιοι μάλιστα σχεδιάζουν να επισκεφθούν την περιοχή για να κάνουν τις δικές τους έρευνες.Καθώς το μυστήριο γύρω από το UFO βαθαίνει,πολλοί αναρωτιούνται ποιά άλλα μυστικά μπορεί να κρύβονται κάτω από το μαγευτικό Έβερεστ.

https://www.youtube.com/watch?v=dXuCfM5mTlw&t=21s



17. Γιατί οι εξωγήινοι δεν έχουν έρθει σε επαφή με τη Γη; 



Η ανάλυση του New Fermi Paradox δείχνει ότι δεν είμαστε ακόμα τόσο ενδιαφέροντες.Τα
ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΣΚΟΠΕΙΟ

ραδιοτηλεσκόπια δείχνουν προς τον ουρανό στο ηλιοβασίλεμα.Αν η ζωή συνέβη εδώ,τότε πιθανότατα συνέβη και αλλού.Αλλά από όσο μπορούμε να πούμε,είμαστε εντελώς μόνοι.Πού είναι λοιπόν όλοι; Μια νέα ανάλυση προτείνει μια εναλλακτική λύση σε αυτό το αίνιγμα,γνωστό ως παράδοξο Fermi.Ίσως είμαστε απλώς ανυπόμονοι.Ίσως, με πολλούς κόσμους προς μελέτη,οι εξωγήινοι πολιτισμοί πιθανότατα θα περίμεναν κάποιον να αρχίσει να μεταδίδει την παρουσία τους πριν στείλει μια έρευνα. Έτσι,αν περιμένουμε μερικές εκατοντάδες ή μερικές χιλιάδες χρόνια, κάποιος μπορεί να έρθει να χτυπήσει.

Όπως φέρεται να είπε ο διάσημος φυσικός Enrico Fermi κατά τη διάρκεια μιας περιστασιακής συνομιλίας το 1950:"Πού είναι όλοι;Η ευφυής ζωή προέκυψε εδώ, στη Γη, αλλά σίγουρα δεν
UFO

είμαστε ο μόνος πλανήτης στο σύμπαν.Ο Γαλαξίας μας,πιθανότατα περιέχει έως και ένα τρισεκατομμύριο κόσμους και είναι ένας από τους έως και δύο τρισεκατομμύρια γαλαξίες σε ολόκληρο το σύμπαν.Σίγουρα, οι περισσότεροι πλανήτες είναι εντελώς αφιλόξενοι για τη ζωή, αλλά οι φυσικές διεργασίες δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα μόνο μία φορά. Εάν η φύση μπορεί να δημιουργήσει ζωή εδώ,με τον τεράστιο αριθμό άλλων πλανητών,θα πρέπει να συμβεί αλλού.Πιθανώς,μερικά από αυτά τα ευφυή πλάσματα θα άρχιζαν να κατασκευάζουν διαστημόπλοια και να εξερευνούν τη γειτονιά τους.Με αρκετό χρόνο και προσπάθεια, θα μπορούσαν να εξαπλωθούν οι ίδιοι ή οι ρομποτικοί απεσταλμένοι παντού.Ακόμα κι αν είχαν κατά μέσο όρο μόνο ένα μικροσκοπικό ποσοστό της ταχύτητας του φωτός,θα μπορούσαν ουσιαστικά να κατακλύσουν ολόκληρο τον γαλαξία μέσα σε λίγα μόνο εκατομμύρια χρόνια.

Ακόμα κι αν οι περισσότεροι ευφυείς πολιτισμοί αποτύχουν στην προσπάθεια (ή απλώς προχωρούν σε άλλα πράγματα), το γεγονός ότι ο γαλαξίας μας υπάρχει για πάνω από 10 δισεκατομμύρια χρόνια σημαίνει ότι τουλάχιστον ένας πολιτισμός θα έπρεπε να έχει ήδη επισκεφτεί το ηλιακό μας σύστημα ή τουλάχιστον να έχει αφήσει κάποιο σημάδι της ύπαρξής του.Και όμως,τίποτα.Δεν έχουμε κανένα απολύτως στοιχείο για εξωγήινο πολιτισμό,πόσο μάλλον για ζωή.Αυτό είναι το μεγάλο παράδοξο,του Enrico Fermi,και λέει ότι εάν η ζωή μπορεί να συμβεί,θα πρέπει να είναι κοινή,και αν είναι κοινό,θα πρέπει ήδη να το γνωρίζουμε.Αλλά δεν το κάνουμε.



18.Μυστηριώδης αποκάλυψη: Οι αστρονόμοι εντόπισαν δύο μεγάλα τεχνουργήματα με θόλο στον δορυφόρο της Γης.



Υπάρχουν αρκετές θεωρίες για τον πληθυσμό της Σελήνης από νοήμονα όντα.Ορισμένοι
ΚΡΑΤΗΡΑΣ AITKEN

ερευνητές πιστεύουν ότι οι άνθρωποι ήδη ζουν και εργάζονται στον δορυφόρο της γης.Τώρα αναφέρεται για τον ανακαλυφθέν εγκαταλελειμμένο οικισμό ανάμεσα σε δύο κρατήρες Paracelsus και Aitken.Δυστυχώς,υπάρχουν λίγα πράγματα που πρέπει να διακρίνουμε στις φωτογραφίες, αλλά αρκετές  δεκάδες ουφολόγοι και αστρονόμοι είναι σίγουροι ότι υπάρχει μια θολωτή δομή που αντανακλά το φως,γι'αυτό και είναι δύσκολο να το δούμε στις φωτογραφίες.



Για πρώτη φορά, η NASA έμαθε για αυτό το μυστηριώδες αντικείμενο το 1972. Έκτοτε, έχουν γίνει προσπάθειες εξονυχιστικής εξέτασής του. Αρκετά σεληνιακά οχήματα στάλθηκαν στην καθορισμένη περιοχή.Τα αποτελέσματα αυτών των αποστολών είναι ταξινομημένα,αλλά,όπως συμβαίνει συχνά,πρώην υπάλληλοι του πρακτορείου είναι επιρρεπείς σε διαρροές πληροφοριων, έτσι το κοινό έμαθε για τις λεπτομέρειες αυτών των μελετών.Η πηγή για τις παρακάτω εικόνες είναι από τον κοινό ιστότοπο της NASA του USGS {United States Geological Survey} που παρέχει ακατέργαστες εικόνες για επιστημονικές μελέτες. Κάντε κλικ εδώ για την αρχική φωτογραφία.

Η ακαδημαϊκή επιστήμη έχει επιβεβαιώσει την παρουσία δύο,(σύμφωνα με ορισμένες πηγές
ΚΡΑΤΗΡΑΣ PARACELSUS

τριών),μυστηριωδών θολωτών αντικειμένων στο φεγγάρι.Φυσικά αυτές οι κατασκευές μπορεί να είναι φυσικής προέλευσης.Η φύση είναι εκπληκτικά ποικιλόμορφη και σχεδόν τα πάντα είναι μέσα στις δυνάμεις της.Σύμφωνα με μια εκδοχή,αυτοί οι σχηματισμοί είναι απλώς κρατήρες παράξενου σχήματος.Υπάρχει μια ακόμη πιο κοσμική εξήγηση,η οπτική εξαπάτηση,το παιχνίδι του φωτός και της σκιάς μαζί δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός μεγάλου θόλου.

Υπάρχουν όμως και άλλες εκδοχές.Οι δομές,οι οποίες εντοπίστηκαν στους χάρτες της NASA, υποτίθεται ότι κατασκευάστηκαν από ένα είδος εξωγήινων που ονομάζονται «Γκρίζοι», οι οποίοι υποτίθεται ότι είναι μια φυλή υπερ έξυπνων εξωγήινων,που τους αρέσει το σκοτάδι.Αυτός είναι ο λόγος που έχτισαν τις δομές που μοιάζουν με θόλο,ώστε να μπορούν να ζουν υπόγεια στο  σκοτάδι.
Υπάρχει ένα εξωγήινο είδος που του αρέσει τόσο πολύ το σκοτάδι που άλλαξαν γενετικά τον εαυτό τους για να έχουν γυαλιά ηλίου τα δεύτερα βλέφαρα να καλύπτουν τα μάτια τους κατά βούληση.Τα γκρι» λέει ο εξέχων κυνηγός εξωγήινων Scott C Waring.


19.Η κατασκευή τηλεσκοπίων στο φεγγάρι θα μπορούσε να μεταμορφώσει την αστρονομία και γίνεται εφικτός στόχος.



Η εξερεύνηση της Σελήνης περνά μια αναγέννηση.Δεκάδες αποστολές, οργανωμένες από
ΣΕΛΗΝΗ

πολλαπλέςδιαστημικές υπηρεσίες και όλο και περισσότερες από εμπορικές εταιρείες – πρόκειται να επισκεφθούν το φεγγάρι μέχρι το τέλος αυτής της δεκαετίας.Η μακρινή πλευρά του φεγγαριού είναι ένα ελκυστικό μέρος για την αστρονομία..Η εξερεύνηση της Σελήνης περνά μια αναγέννηση. Δεκάδες αποστολές,οργανωμένες από πολλαπλές διαστημικές υπηρεσίες και όλο και περισσότερες από εμπορικές εταιρείες πρόκειται να επισκεφθούν το φεγγάρι μέχρι το τέλος αυτής της δεκαετίας.Τα περισσότερα από αυτά θα περιλαμβάνουν μικρά ρομποτικά διαστημόπλοια, αλλά το φιλόδοξο  πρόγραμμα Artemis της NASA στοχεύει να επιστρέψει τους ανθρώπους στη σεληνιακή επιφάνεια μέχρι τα μέσα της δεκαετίας.


Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για όλη αυτή τη δραστηριότητα,όπως το  νερό-πάγος στους
ΡΑΔΙΟΣΚΟΠΙΟ

σεληνιακούς πόλους ,οι οποίοι μπορούν να εξαχθούν και να μετατραπούν σε προωθητικό υδρογόνου και οξυγόνου για πυραύλους.Ωστόσο,η επιστήμη είναι επίσης βέβαιο ότι θα είναι σημαντικός ωφελούμενος.Το φεγγάρι έχει ακόμα πολλά να μας πει για την προέλευση και την εξέλιξη του ηλιακού συστήματος Έχει,επίσης επιστημονική αξία ως πλατφόρμα για την παρατηρητική αστρονομία.Ο πιθανός ρόλος για την αστρονομία του φυσικού δορυφόρου της Γης συζητήθηκε σε μια  συνάντηση της Βασιλικής Εταιρείας νωρίτερα φέτος. 

Το πιο προφανές είναι η ραδιοαστρονομία,η οποία μπορεί να διεξαχθεί από την πλευρά του φεγγαριού που βλέπει πάντα μακριά από τη Γη την μακρινή πλευρά.Η μακρινή πλευρά της Σελήνης είναι μόνιμα θωρακισμένη από τα ραδιοσήματα που παράγονται από τους ανθρώπους στη Γη.Κατά τη διάρκεια της σεληνιακής νύχτας,προστατεύεται επίσης από τον ήλιο.Αυτά τα χαρακτηριστικά την καθιστούν ίσως  την πιο «ραδιοήσυχη» τοποθεσία σε ολόκληρο το ηλιακό σύστημα,καθώς κανένας άλλος πλανήτης ή φεγγάρι δεν έχει πλευρά που να βλέπει μόνιμα μακριά από τη Γη.Ως εκ τούτου,είναι ιδανικό για ραδιοαστρονομία.


Τα ραδιοκύματα είναι μια μορφή ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας,όπως είναι,για παράδειγμα,τα
ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΑ

υπέρυθρα,τα υπεριώδη και τα κύματα ορατού φωτός.Ορίζονται από το ότι έχουν διαφορετικά μήκη κύματος στο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα.Τα ραδιοκύματα με μήκη κύματος μεγαλύτερα από περίπου 15 μέτρα εμποδίζονται από την ιονόσφαιρα της Γης και φτάνουν στο φεγγάρι ανεμπόδιστα.Για την αστρονομία,αυτή είναι η τελευταία ανεξερεύνητη περιοχή του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος και μελετάται καλύτερα από τη σεληνιακή μακρινή πλευρά.Οι παρατηρήσεις του Κόσμου σε αυτά τα μήκη κύματος βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της «ραδιοαστρονομίας χαμηλής συχνότητας».Αυτά τα μήκη κύματος είναι μοναδικά ικανά να ανιχνεύσουν τη δομή του πρώιμου σύμπαντος,ειδικά τους κοσμικούς "σκοτεινούς αιώνες",μια εποχή πριν από τη δημιουργία των πρώτων γαλαξιών.


20.Εξωγήινοι ήρθαν για να αποτρέψουν έναν πόλεμο.



Έχετε ακούσει για τον Έντγκαρ Μίτσελ;Ένας αστροναύτης της NASA,ο οποίος ήταν επίσης ο
ΕΝTGAR MITSEL

έκτος άνθρωπος που πάτησε στη Σελήνη στην αποστολή Apollo 14 το 1971.Ηταν αυτός που πιλόταρισε τη σεληνιακή μονάδα Antares που έφερε 40 κιλά σεληνιακών πετρωμάτων για ανάλυση στη Γη.Μετά τη συνταξιοδότησή του ίδρυσε το Ινστιτούτο Νοητικών Επιστημών για τη μελέτη αντισυμβατικών επιστημονικών φαινομένων όπως οι εξωγήινοι.Ο Μίτσελ πέθανε σε ηλικία 85 ετών στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.Πριν πεθάνει,ο Μίτσελ έδωσε μια συνέντευξη που άφησε ολόκληρο τον κόσμο άφωνο,καθώς,σύμφωνα με τον ίδιο,εξωγήινοι επισκέπτονταν τη Γη κατά την εποχή του Ψυχρού Πολέμου και συνέβαλαν στην αποτροπή ενός πυρηνικού πολέμου.

«Οι εξωγήινοι προσπαθούσαν να αποτρέψουν τον πόλεμο βοηθώντας στη δημιουργία ειρήνης στη Γη», δήλωσε ο αστροναύτης Έντγκαρ Μίτσελ στη βρετανική εφημερίδα Mirror της εποχής.«Μίλησα με αρκετούς αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας που εργάζονταν σε αυτές τις βάσεις κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.Μου είπαν ότι τα UFO βλέπονταν συχνά και ότι ήταν σε θέση να απενεργοποιήσουν τους πυραύλους τους.Άλλοι αξιωματικοί στην ακτή του Ειρηνικού ανέφεραν ότι οι πύραυλοί τους καταρρίφθηκαν συχνά από εξωγήινα πλοία», είπε ο έκτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στο φεγγάρι.


Γιατί όμως αυτή η ιστορία δεν βγήκε ποτέ στο φως;Ο Μίτσελ εξήγησε ότι το θέμα συγκαλύφθηκε

από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.Ο Μίτσελ επεσήμανε ότι μίλησε με πολλά πρώην στρατιωτικά μέλη της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Βόρειας Αμερικής,πιο γνωστή ως CIA,και αποκάλυψαν ότι ο Χάρι Τρούμαν,τότε πρόεδρος των ΗΠΑ,συγκάλεσε μια επιτροπή για να μελετήσει αυτό το ουφολογικό φαινόμενο η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν πραγματικά για εξωγήινους.Παρά τα συμπεράσματα,αποφασίστηκε η απόκρυψη των γεγονότων.Για αυτό δημιούργησαν νόμο Εθνικής Ασφάλειας το 1974 για να κρύψουν την υπόθεση και την ύπαρξη της επιτροπής έρευνας.Ο Μίτσελ λέει ότι από φόβο μήπως χάσει τον έλεγχο και την εξουσία πάνω στη γνώση και την τεχνολογία,η κυβέρνηση και αποθάρρυνε άλλους ανθρώπους να διεξάγουν παρόμοιες έρευνες.


21.Ο Κρόνος μόλις συγκλόνισε τους πάντες αποκαλύπτοντας έναν τόνο νέων φεγγαριών.(19/5/23)

 

Ο Κρόνος είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Έχει ένα εκπληκτικό σύστημα δακτυλίων, ένα περίπλοκο μοτίβο καιρού και μια σειρά από
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΟΝΟΣ

ενδιαφέροντα φεγγάρια. Αλλά ακριβώς όταν νομίσαμε ότι ξέραμε τα πάντα για αυτόν τον γίγαντα αερίου,μας εξέπληξε με μια νέα ανακάλυψη 20 ακόμη φεγγαριών σε τροχιά γύρω του!Αυτό το εύρημα ανακοινώθηκε από το Κέντρο Μικρών Πλανητών της Διεθνούς Αστρονομικής Ένωσης στις 7 Οκτωβρίου 2019.Φέρνει τον συνολικό αριθμό των φεγγαριών του Κρόνου στα 82,ξεπερνώντας τα 79 του Δία.Τα νέα φεγγάρια είναι πολύ μικρά και κυμαίνονται από 3 έως 4 χιλιόμετρα σε διάμετρο.Εντοπίστηκαν από μια ομάδα αστρονόμων με επικεφαλής τον Scott Sheppard από το Ινστιτούτο Επιστημών Carnegie χρησιμοποιώντας το τηλεσκόπιο Subaru στη Χαβάη.

Πώς τα βρήκαν;Τα νέα φεγγάρια είναι πολύ αχνά και μακριά από τον Κρόνο,επομένως είναι δύσκολο να εντοπιστούν με συμβατικά τηλεσκόπια.Το τηλεσκόπιο Subaru,ωστόσο διαθέτει μια κάμερα ευρέος πεδίου που μπορεί να καταγράψει μια μεγάλη περιοχή του ουρανού ταυτόχρονα.Αυτό του επιτρέπει να σαρώνει για αμυδρά αντικείμενα που κινούνται σε σχέση με τα αστέρια του φόντου.Η ομάδα χρησιμοποίησε το τηλεσκόπιο Subaru για να παρατηρήσει τον Κρόνο για αρκετές νύχτες το 2018 και το 2019.Στη συνέχεια ανέλυσαν τις εικόνες και αναγνώρισαν τα νέα φεγγάρια από την κίνησή τους.Επιβεβαίωσαν επίσης τις τροχιές τους χρησιμοποιώντας άλλα τηλεσκόπια στη Χιλή και την Αριζόνα.

Τα νέα φεγγάρια χωρίζονται σε τρεις ομάδες με βάση τις τροχιές τους. Δύο από αυτά περιφέρονται κοντά στον Κρόνο στην ίδια κατεύθυνση με την περιστροφή του πλανήτη. Ανήκουν σε μια ομάδα
ΚΡΟΝΟΣ

εσωτερικών φεγγαριών που ονομάζεται ομάδα Inuit,που πήρε το όνομά της από τη μυθολογία των InuitΔεκαεπτά από αυτά βρίσκονται σε τροχιά μακριά από τον Κρόνο προς την αντίθετη φορά της περιστροφής του πλανήτη. Ανήκουν σε μια ομάδα εξωτερικών φεγγαριών που ονομάζεται ομάδα των Νορβηγών, που πήρε το όνομά της από τη σκανδιναβική μυθολογία. Αυτά τα φεγγάρια είναι πιθανώς υπολείμματα μεγαλύτερων αντικειμένων που καταστράφηκαν από συγκρούσεις.Ένα από αυτά έχει μια πολύ περίεργη τροχιά. Περιφέρεται πολύ μακριά από τον Κρόνο σε γωνία 36 μοιρών από το επίπεδο του ισημερινού του πλανήτη.Ανήκει σε μια ομάδα εξωτερικών φεγγαριών που ονομάζεται ομάδα Gallic,που πήρε το όνομά της από τη Γαλλική μυθολογία.Αυτό το φεγγάρι είναι επίσης πιθανό ένα θραύσμα ενός μεγαλύτερου αντικειμένου που διαλύθηκε από πρόσκρουση.


Τα νέα φεγγάρια δεν είναι μόνο συναρπαστικές προσθήκες στην οικογένεια του Κρόνου,αλλά και πολύτιμες ενδείξεις για την ιστορία και την εξέλιξή του.Μελετώντας τις τροχιές και τις συνθέσεις τους,οι αστρονόμοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για το πώς ο Κρόνος και τα φεγγάρια του

σχηματίστηκαν και αλληλεπιδρούν με την πάροδο του χρόνου.Για παράδειγμα,το γεγονός ότι μερικά από τα νέα φεγγάρια έχουν ανάδρομες τροχιές (αντίθετα από την περιστροφή του Κρόνου) υποδηλώνει ότι συλλήφθηκαν από τη βαρύτητα του Κρόνου από το εξωτερικό ηλιακό σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι κάποτε ο Κρόνος περιβαλλόταν από έναν δίσκο υλικού που εκτεινόταν πολύ πέρα ​​από τους σημερινούς δακτυλίους του.Το γεγονός ότι μερικά από τα νέα φεγγάρια έχουν κεκλιμένες τροχιές (με κλίση από τον ισημερινό του Κρόνου) υποδηλώνει ότι είχαν διαταραχθεί από άλλους πλανήτες ή φεγγάρια στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα του Κρόνου ήταν κάποτε πιο χαοτικό και δυναμικό από ό,τι είναι σήμερα.Το γεγονός ότι μερικά από τα νέα φεγγάρια έχουν παρόμοιες τροχιές και χρώματα υποδηλώνει ότι προήλθαν από μεγαλύτερα γονικά σώματα που συντρίφθηκαν από συγκρούσεις. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα του Κρόνου βίωσε βίαια γεγονότα που αναμόρφωσαν το τοπίο του.

Η ανακάλυψη των νέων φεγγαριών δεν είναι το τέλος της ιστορίας.Υπάρχουν ακόμη πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν και μυστήρια που πρέπει να λυθούν.Για παράδειγμα,πώς
σχηματίστηκαν αυτά τα φεγγάρια; Από τι είναι φτιαγμένα; Πώς αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και με τους δακτυλίους του Κρόνου; Υπάρχουν περισσότερα φεγγάρια που περιμένουν να βρεθούν;Για να απαντήσουν σε αυτά τα ερωτήματα,οι αστρονόμοι θα χρειαστούν περισσότερες παρατηρήσεις και δεδομένα από μελλοντικές αποστολές.Μια τέτοια αποστολή είναι το Dragonfly της NASA,το οποίο θα στείλει ένα διαστημόπλοιο σαν drone για να εξερευνήσει τον Τιτάνα,ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ενδιαφέροντα φεγγάρια του Κρόνου.Το Dragonfly αναμένεται να ξεκινήσει το 2026 και να φτάσει στον Τιτάνα το 2034.

Μια άλλη πιθανή αποστολή είναι η Cassini-Huygens Extended Extended Mission (CHEEM) της

ESA,η οποία θα επεκτείνει την κληρονομιά της αποστολής Cassini-Huygens που ολοκληρώθηκε το 2017.Η CHEEM θα έστελνε ένα νέο τροχιακό και προσγειωμένο για να μελετήσει τον Κρόνο και τα φεγγάρια του με περισσότερες λεπτομέρειες.Το CHEEM βρίσκεται ακόμη στη φάση της ιδέας και δεν έχει εγκριθεί ακόμη.Εν κατακλείδι,ο Κρόνος σόκαρε τους πάντες αποκαλύπτοντας έναν τόνο νέων φεγγαριών. Αυτά τα φεγγάρια δεν είναι μόνο συναρπαστικά αντικείμενα από μόνα τους, αλλά και παράθυρα στο παρελθόν και το παρόν του Κρόνου. Μας δείχνουν ότι ο Κρόνος είναι ένας δυναμικός και πολύπλοκος κόσμος που έχει ακόμα πολλά μυστικά να αποκαλύψει.


22. Φάσεις Σελήνης στο 2023.



Αυτή η απεικόνιση δείχνει τη φάση της Σελήνης σε ωριαία διαστήματα καθ'όλη τη διάρκεια του
ΣΕΛΗΝΗ

2023,όπως φαίνεται από το βόρειο ημισφαίριο.Η φάση του 2023 όπως φαίνεται από το νότιο ημισφαίριο. Η Σελήνη έχει πάντα το ίδιο πρόσωπο για εμάς, αλλά όχι ακριβώς το ίδιο πρόσωπο. Λόγω της κλίσης και του σχήματος της τροχιάς του,βλέπουμε τη Σελήνη από ελαφρώς διαφορετικές γωνίες κατά τη διάρκεια ενός μήνα .Όταν ένας μήνας συμπιέζεται σε 24 δεύτερα, όπως συμβαίνει σε αυτό το κινούμενο σχέδιο,η μεταβαλλόμενη όψη της Σελήνης το κάνει να μοιάζει σαν να ταλαντεύεται.

Αυτή η ταλάντευση ονομάζεται βιβλιοθήκη ή κλίμακα.Τα συμπληρωματικά γραφικά δείχνουν την τροχιά της Σελήνης,τα υποηλιακά και υπογήινα σημεία και την απόσταση της Σελήνης από τη Γη σε πραγματική κλίμακα.Οι κρατήρες κοντά στον τερματισμό έχουν σήμανση,όπως και οι τοποθεσίες προσγείωσης του σκάφους "Απόλλωνα" και άλλα χαρακτηριστικά στο φως του ήλιου. Για να δείτε τη φάση και τη βιβλιοθήκη της Σελήνης τα προηγούμενα χρόνια, επισκεφτείτε το "Moon Phase and Libration Gallery" (Στούντιο Επιστημονικής Οπτικοποίησης της NASA).




23.Πώς να δείτε τη «λάμψη του Ντα Βίντσι» να φωτίζει την ημισέληνο αυτή την εβδομάδα.




Όσοι κοιτάζουν ψηλά στον νυχτερινό ουρανό αυτή την εβδομάδα μπορεί να εντοπίσουν μια
ΑΠΟΚΟΣΜΗ ΛΑΜΨΗ
αδύναμη, απόκοσμη λάμψη που φωτίζει ολόκληρο το φεγγάρι. Το φαινόμενο, γνωστό ως «λάμψη Ντα Βίντσι», πήρε το όνομά του από τον καλλιτέχνη και εφευρέτη Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Εκτός από τις καλλιτεχνικές του προσπάθειες, ο δημιουργός της εποχής της Αναγέννησης ξεκίνησε να λύσει το μυστήριο αυτού που κάποτε ήταν γνωστό ως «Earthshine», σύμφωνα με τη NASA . 

Το ουράνιο γεγονός είναι ορατό μόνο όταν υπάρχει μια ημισέληνος στον ορίζοντα κατά την ανατολή ή τη δύση του ηλίου. Κατά τη διάρκεια του φαινομένου, το ημισέληνο του φεγγαριού λάμπει έντονα και η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού είναι ορατή ως συννεφιά. Η λάμψη δεν οφείλεται στο ότι το φεγγάρι φωτίζεται από μόνο του. Δημιουργήθηκε από τον πλανήτη Γη, του οποίου το φως μπορεί να φωτίσει τον νυχτερινό ουρανό 50 φορές πιο έντονα από αυτό μιας πανσελήνου, λέει η NASA.

Η γήινη λάμψη ή η λάμψη του Ντα Βίντσι,αντανακλά μια ημισέληνο που δύει στον Καναδά.Πώς ανακάλυψε ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι τι προκάλεσε τη λάμψη; Τον 16ο αιώνα,ο Ντα Βίντσι ξεκίνησε να λύσει το μυστήριο αυτής της απόκοσμης φωταύγειας,είπε η NASA. Ένα σχέδιο που έκανε φαίνεται να δείχνει το φαινόμενο βρέθηκε στα τετράδιά του και μνημονεύτηκε στο "Codex Leicester",μια συλλογή των επιστημονικών γραπτών του Ντα Βίντσι.Ο Ντα Βίντσι,όπως και οι σύγχρονοί του,δούλευε με ελλιπή κατανόηση του ηλιακού συστήματος.Σύμφωνα με τη NASA,η θεωρία ότι ο ήλιος βρισκόταν στο κέντρο του ηλιακού συστήματος δεν θα δημοσιευόταν για άλλες δύο δεκαετίες και φυσικά κανείς δεν είχε ταξιδέψει ακόμη στη Σελήνη. Ως αποτέλεσμα, δεν υπήρχαν πολλές γνώσεις για την εγγύτητα του ήλιου στη Γη.

Σύμφωνα με τη NASA,υπάρχει μια σελίδα στον «Codex Leicester» με τίτλο «Of the Moon: No
CODEX LEICERTER

Solid Body is Lighter Than Air».Στο λήμμα,ο Ντα Βίντσι σημείωσε αρκετές ιδέες,και μιας θεωρίας ότι το φεγγάρι έχει ατμόσφαιρα και ωκεανούς.Είχε δίκιο στο πρώτο σημείο,αν και οι αποστολές της NASA έχουν απομυθοποιήσει το δεύτερο. Ο Ντα Βίντσι έγραψε επίσης ότι το φεγγάρι χρησίμευε ως ανακλαστήρας φωτός.Χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες,πρότεινε μια υπόθεση την απόκοσμη λάμψη της οφειλόταν στο ηλιακό φως που αναπηδούσε από τους ωκεανούς της Γης και χτυπούσε το φεγγάρι.Σύμφωνα με τη NASA,ο Ντα Βίντσι είχε δίκιο για τις μεγάλες πινελιές του φαινομένου. Η μεταγενέστερη έρευνα θα διαπίστωσε ότι δεν ήταν το φως που αντανακλούσε στους ωκεανούς της Γης που προκάλεσε τη λάμψη. Αντίθετα, η κύρια πηγή ήταν το φως που αντανακλάται από τα σύννεφα. 

Σύμφωνα με το Live Science,είναι δυνατό να δούμε τη λάμψη μόνο όταν μια λεπτή ημισέληνος είναι ορατή κοντά στον ορίζοντα κατά τις πρώτες ή τις τελευταίες ημέρες της τροχιάς του φεγγαριού.Αυτό συνέβη το φαινόμενο,την τρίτη εβδομάδα,την Πέμπτη το πρωί στις 17/5/23,πριν την ανατολή του ηλίου.Μια καλή στιγμή για να προσπαθήσουμε να δούμε το φαινόμενο.Οι καλύτερες μέρες για να το δείτε μετά τη δύση του ηλίου είναι,την επόμενη εβδομάδα την Κυριακή 21 Μαΐου,την Δευτέρα 22 Μαΐου και την Τρίτη 23 Μαΐου,είπε το Live Science.
 Προσπαθήστε να κοιτάξετε τον ουρανό την ώρα μετά το ηλιοβασίλεμα. Γενικά,το Earthshine είναι πιο φωτεινό μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου,είπε η NASA. Ο εντοπισμός της λάμψης δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό.Στην πραγματικότητα, φαίνεται καλύτερα με γυμνό μάτι. Ένα μικρό τηλεσκόπιο ή ένα ζευγάρι κιάλια μπορεί να βοηθήσει, αλλά δεν είναι απαραίτητα.




24.Η NASA επιλέγει το Blue Origin ως δεύτερο πάροχο σεληνιακών προσεδάφισης Artemis.



Για να αναπτύξει ένα σύστημα ανθρώπινης προσγείωσης για την αποστολή Artemis V του
ARTEMIS V
οργανισμού στη Σελήνη, η NASA επέλεξε το Blue Origin of Kent της Ουάσιγκτον. Μέσω της Artemis, η NASA θα εξερευνήσει περισσότερο τη Σελήνη από ποτέ,αποκαλύπτοντας περισσότερες επιστημονικές ανακαλύψεις και προετοιμάζοντας τις μελλοντικές αποστολές αστροναυτών στον Άρη.Η Blue Origin θα σχεδιάσει, θα αναπτύξει, θα δοκιμάσει και θα επαληθεύσει το Blue Moon προσεδάφισμά της για να καλύψει τις απαιτήσεις του συστήματος ανθρώπινης προσγείωσης της NASA για επαναλαμβανόμενες αποστολές αστροναυτών στη σεληνιακή επιφάνεια, συμπεριλαμβα-νομένης της σύνδεσης με το Gateway, έναν διαστημικό σταθμό όπου το πλήρωμα μεταφέρεται σε σεληνιακή τροχιά. Εκτός από τις εργασίες σχεδιασμού και ανάπτυξης, η σύμβαση περιλαμβάνει μία αποστολή επίδειξης χωρίς πλήρωμα στη σεληνιακή επιφάνεια πριν από ένα πλήρωμα επίδειξης στην αποστολή Artemis V το 2029. Η συνολική αξία ανάθεσης της σύμβασης σταθερής τιμής είναι 3,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Για την αποστολή Artemis V, ο πύραυλος SLS (Space Launch System) της NASA θα εκτοξεύσει τέσσερις αστροναύτες σε σεληνιακή τροχιά στο διαστημόπλοιο Orion. Μόλις ο Orion συνδεθεί με το Gateway , δύο αστροναύτες θα μεταφερθούν στο σύστημα ανθρώπινης προσγείωσης της Blue Origin για περίπου ένα εβδομαδιαίο ταξίδι στην περιοχή του Νότιου Πόλου της Σελήνης, όπου θα διεξάγουν επιστημονικές και εξερευνητικές δραστηριότητες. Το Artemis V βρίσκεται στη διασταύρωση της επίδειξης των αρχικών δυνατοτήτων σεληνιακής εξερεύνησης της NASA και της δημιουργίας των θεμελιωδών συστημάτων για την υποστήριξη επαναλαμβανόμενων σύνθετων αποστολών στη σεληνιακή τροχιά και στην επιφάνεια ως μέρος της εξερεύνησης της Σελήνης στον Άρη του οργανισμού.




25.Αυτό το μυστικό βίντεο θα ξαναγράψει την ιστορία για πάντα.



Από τη δεκαετία του 1960,τα διαστημικά προγράμματα που έχουν γεννηθεί από τη NASA
κατέλαβαν εξέχουσα θέση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και συγκέντρωσαν βραβεία για τα επιτεύγματά τους στην προώθηση της ανθρωπότητας στην εποχή του διαστήματος.Αλλά τι θα συμβεί αν αυτό ήταν ένα σημαντικό μέτωπο για να αποκρύψει το ενδιαφέρον της NASA για αρχαία διαστημικά προγράμματα;

Διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο,πολλές αρχαίες τοποθεσίες κατέχουν λεπτές ενδείξεις ότι δεν είμαστε μόνοι εδώ και πολύ καιρό.
Αποκαλύπτοντας αποδείξεις θορυβωδών εξωγήινων πολιτισμών και εξετάζουμε το ενδιαφέρον της NASA για ανάκτηση προηγμένης τεχνολογίας από αυτές τις θέσεις.

(συνεχείζεται)



20/5/23                                                         ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

                                                                     ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα (ΠΖ)











  


 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.