Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΪΟΣ 2023*** 1/5/23 - 10/5/23

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ 

Οπως έχω ανακοινώσει,τα άρθρα μου είναι μόνον  για το Διάστημα και για τους Ανδρομέδιους,Ολύμπιους . 













  


ΔΙΑΣΤΗΜΑ


1. Η NASA χάκαρε το Voyager 2 για να συνεχίσει να λειτουργεί.  



Βρίσκεται 22 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά από τη Γη.Τα Voyager 1 και 2 ταξιδεύουν στο
VOYAGER 1

διάστημα εδώ και 45 χρόνια.Η αρχική αποστολή τους ήταν διάρκειας μόλις4 ετών!Τα εκπληκτικά όμως αυτά σκάφη,κατάφεραν να συνεχίσουν να λειτουργούν και να μας προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες για το διάστημα,καθώς βρίσκονται πλέον μακρύτερα από οποιοδήποτε άλλο ανθρώπινο κατασκεύασμα.


Έχουν βγει εδώ και χρόνια από το Ηλιακό σύστημα και ταξιδεύουν στο διαστρικό διάστημα σε απόσταση 19 και 22 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων από τη Γη αντίστοιχα.Τα σκάφη τροφοδοτούνται με ενέργεια από το πλουτώνιο που διαθέτουν και καθώς η πηγή ενέργειάς τους εξασθενεί,οι μηχανικοί της NASA πρέπει να απενεργοποιούν ολοένα και περισσότερα όργανα για να εξοικονομήσουν ενέργεια.Λίγο πριν εξαντλήσει λοιπόν το Voyager 2 τα τελευταία αποθέματα ενέργειάς του,οι μηχανικοί της NASA σκέφτηκαν ένα έξυπνο κόλπο για να του επιτρέψουν να μείνει ζωντανό για λίγο ακόμα.

Πρακτικά,η NASA χάκαρε το σύστημα ισχύος του Voyager 2,επιτρέποντάς του να
VOYAGER 2

εκτρέψειενέργεια από ένα μηχανισμό ασφαλείας,ο οποίος ενεργοποιείται όταν ανιχνευθεί πρόβλημα στα κυκλώματα εξαιτίας εναλλαγών στην τάση.Οι εναλλαγές της τάσης αποτελούν κίνδυνο για τα όργανα,αλλά αποφασίσαμε πως ο κίνδυνος είναι μικρός σε σχέση με την εναλλακτική του να μπορέσουμε να κρατήσουμε τα επιστημονικά όργανα σε λειτουργία για περισσότερο χρόνο.Παρακολουθούμε το σκάφος εδώ και λίγες εβδομάδες και φαίνεται πως η νέα προσέγγιση λειτουργεί.

Αυτή η κίνηση της NASA θα μπορέσει να επεκτείνει την αποστολή του Voyager 2 μέχρι το 2026.Η NASA σκέφτεται να προχωρήσει με την ίδια τακτική και για το Voyager 1, ωστόσο η απόφαση για αυτό θα ληφθεί το επόμενο έτος.



2.Εντυπωσιακό βίντεο από UFO στην Γερμανία.


ΜΕΓΑΛΟ UFO


Από επιβάτη κατά την διάρκεια επιβατικής πτήσης ρουτίνας στις 29/4/23,εμφανίσθηκε μεγάλο UFO κοντά στα αεροπλάνο.

Μετά απ΄αυτό,το Youtube το έκλεισε.







3.Τεράστιοι στόλοι UFO εισέρχονται στην ατμόσφαιρα της Γης.Η NASA καταγράφει το γεγονός ζωντανά στην τηλεόραση από τον ISS.


Χρησιμοποιώντας τη ζωντανή τροφοδοσία από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS),η

NASAκατέγραψε τεράστιους σχηματισμούς UFO που πετούσαν πάνω από τη θετική πλευρά της Γης και διεισδύουν στην ατμόσφαιρα. Τι συμβαίνει πάνω από τα κεφάλια μας; Γιατί αυτά τα υποτιθέμενα εξωγήινα πλοία πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στον πλανήτη μας;Δεν είναι η πρώτη φορά που η NASA σταματάει τη ζωντανή μετάδοση από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.Μόλις εμφανιστούν περίεργα αντικείμενα στην κάμερα, αλλάζουν στην οθόνη και στο κείμενο παρατηρείτε ότι υπάρχει ξαφνική απώλεια σήματος μεταξύ του σταθμού και του δικτύου επικοινωνιών.Ο ISS και η εγγύτητα ήταν ακόμα απροσδιόριστη καθώς οι κάμερες του έβλεπαν το διάστημα έξω από τη Γη.

Τώρα τους έχουμε τόσο κοντά που νομίζουν ότι βρίσκονται κάτω από τον ISS και κάτι αλλάζει και προκαλεί συναγερμούς σε διαστημικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο.Ένα είναι σίγουρο: έρχονται στη Γη; Είναι εδώ οι εξωγήινοι για να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο γεγονός; Οι εικόνες που μπορούμε να παρατηρήσουμε στο παρακάτω βίντεο έχουν προκαλέσει έντονη συζήτηση για την προέλευση των παράξενων φώτων.Τι κρύβει η NASA;Εκτός από αυτές τις μεγάλες ομάδες UFO, συνεχίζουν να συμβαίνουν ανωμαλίες και προέρχονται όλες από την ίδια κατεύθυνση. 


Σημαίνει ότι έχουμε κάτι μεγάλο στο κεφάλι μας, αλλά η ανικανότητα να μην λαμβάνουμε ειδήσεις από διαστημικές υπηρεσίες μας κάνει να είμαστε πιο προσεκτικοί κάθε μέρα και μετά ρωτάμε,γιατί; Μπορούμε να φανταστούμε από πού προέρχονται και ποιος θα μπορούσε να είναι ο σκοπός της άφιξής τους. Μπορεί να είναι εδώ όχι μόνο για να δουν την ανθρωπότητα να παλεύει με αυτό που συμβαίνει σήμερα, αλλά για να δούμε αν μπορούμε να αποτρέψουμε ένα πιθανό γεγονός εξαφάνισης. Το γεγονός ότι έλαβε χώρα στις 22 Ιανουαρίου 2020 είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα του πώς η NASA προσπαθεί να κρύψει την ύπαρξη UFO και άλλων άγνωστων προηγμένων αντικειμένων στο διάστημα.

Eνας μεγάλος σχηματισμός φωτεινών αντικειμένων που κινούνται μαζί με τις πρασινωπές ανωμαλίες της 1ης Φεβρουαρίου συνέβη σε ασφαλή απόσταση από το ISS και αφού αυτά τα αντικείμενα εισήλθαν στον πλανήτη μας.Η ίδια εφαρμογή ζωντανής ροής κατέγραψε μια νέα παρτίδα από αυτές τις περίεργες ανωμαλίες. Αυτές οι ηχογραφήσεις είναι θεαματικές, άρα αντιμετωπίζουμε κάποιες σημαντικές ανωμαλίες στον γειτονικό μας χώρο που επιβεβαιώνουν ότι γινόμαστε μάρτυρες, κάτι διαφορετικό από το παρελθόν και αυτό αφορά την "Εξωγήινη Επίσκεψη".




4.Μπορεί να υπάρχουν 4 εκατομμύρια εξωγήινα διαστημόπλοια που κρύβονται κοντά στη γη, λένε οι επιστήμονε στις 30/4/23.


Ο κυνηγός εξωγήινων αστροφυσικός του Χάρβαρντ,Avi Loeb,έγινε για άλλη μια φορά
UFO 1

πρωτοσέλιδο με μια από τις δηλώσεις του.Νέο,που δεν έχει ακόμη υποστηριχθεί από έρευνα με κριτές.Αυτή τη φορά,ο Loeb υποστήριξε ότι είναι πιθανό,ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν έως και τέσσερα πεντοσεκατομμύρια εξωγήινο διαστημόπλοιο να κρύβονται στο ηλιακό μας σύστημα.Αυτό θα ήταν,πολλοί ιπτάμενοι δίσκοι.Η μελέτη,που εντοπίστηκε από το The Daily Beast,αποτελεί συνέχεια της πρώτης ανακάλυψης ενός διαστρικού αντικειμένου που θα επισκεφθεί το ηλιακό μας σύστημα,που ονομάστηκε «Oumuamua,το 2017.Το Oumuamua ήταν ένα πολύ περίεργο αντικείμενο, για το οποίο οι επιστήμονες είναι ακόμα μπλεγμένοι σε συζητήσεις. Ήταν ένα αντικείμενο σε σχήμα πούρου. Υπολογιζόμενο στο μέγεθός του,έχει πυροδοτήσει πολλές συζητήσεις για το αν ήταν εξωγήινος επισκέπτης.

UFO 2

Ο Loeb δεν λέει ρητά ότι «ο Oumuamua ήταν εξωγήινο αυτός καθαυτό, αλλά λέει ότι πρέπει να είμαστε ανοιχτοί σε αυτό το ενδεχόμενο. Υπό το πρίσμα αυτής της προσέγγισης,βασικά ρωτά τι θα απέκλειαν ποτέ οι «σεβαστές» επιστήμονες: πόσες πιθανές «Oumuamua» θα μπορούσαν να υπάρχουν στο ηλιακό μας σύστημα που περνούν απαρατήρητες;Αρχικά,ο Loeb και ο συνάδελφος αστρονόμος του Χάρβαρντ Κάρσον Έζελ εξέτασαν πόσους διαστρικούς επισκέπτες έχουμε ήδη δει.Οι αστρονόμοι που αναφέρθηκαν από το The Daily Beast έγραψαν στη μελέτη.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πρόσφατους ρυθμούς ανίχνευσης διαστρικών αντικειμένων και
UFO 3

γνωστές ικανότητες για να εκτιμήσουμε την πυκνότητα παρόμοιων αντικειμένων στην ηλιακή γειτονιά.Από το σκάφος Oumuamua τρία ακόμη διαστρικά αντικείμενα έχουν εντοπιστεί από τους αστρονόμους,καθιστώντας τα τέσσερα σε οκτώ χρόνια. Με αυτόν τον ρυθμό,ο Loeb και ο Ezeler υπολογίζουν ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν 40 decillion διαστρικά αντικείμενα σε ολόκληρο το Ηλιακό Σύστημα, συμπεριλαμβανομένων περιοχών πέρα ​​από την εμβέλεια των οργάνων μας.


UFO 4

Ενώ περιορίζοντας το εύρος της «κατοικήσιμης ζώνης» κοντά στον Ήλιο,ο αριθμός αυτός
μειώνεται σε πιο μέτριους αριθμούς 4 εκατομμυρίων, κάτι που είναι δυνητικά συναρπαστικό, δεδομένου ότι εάν κάποιοι από αυτούς τους εξωγήινους βρίσκονται εκεί,θα ήταν ευκολότερο να εντοπιστούν.Μερικές από τις θεωρίες του Loeb ωθούν τα όρια, αλλά ποτέ δεν παραλείπει να θίξει μερικά συναρπαστικά σημεία. Ακόμα κι αν τα περισσότερα από τα 4 πεντοσεκατομμύρια διαστρικά αντικείμενα αποδειχθούν κομμάτια διαστημικού βράχου, κάτι που ο Loeb πιστεύει ότι είναι πιθανό, αυτό εξακολουθεί να αφήνει χώρο σε μερικά από αυτά να είναι εξωγήινο διαστημόπλοιο.
https://www.youtube.com/watch?v=DHI9NlbKq1c


5.Η εκπληκτική φωτογραφίας που τραβήχτηκε από άλλο πλανήτη πέρα ​​από τη Γη,στις 27/4/23.


Η εκπληκτική αλήθεια φωτογραφίας που τραβήχτηκε λέγεται ότι είναι ένας άλλος πλανήτης πέρα ​​
KΡΑΤΗΡΑΣ ΜΕ UFOs
από τη Γη με την εξαιρετική νεωτερικότητα να εκπλήσσει τους πάντες.Το βιβλίο «Γράμματα από την Ανδρομέδα»,το πνευματικό τέκνο των Job Robinson και Alex Collier.Περιγράφει μια τηλεπαθητική συνομιλία με άλλα όντα που προέρχονται από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας.Ένα αρχαίο ον που ονομαζόταν Moraney,από τον αστερισμό Zenetae,μετέδωσε σημαντικές πληροφορίες στον Collier,αμφισβητώντας που διαδίδονται στα ιστορικά μας βιβλία.Ο Ανδρομέδιος αποκάλυψε τον δόλιο τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι της γης γίνονται,οι ατάκες που διέπουν την καθημερινότητά μας,χωρίς τη συγκατάθεσή μας ή ακόμη και την επίγνωσή μας.Δεν μας λένε τίποτε για τα πραγματικά στοιχεία της πραγματικής ζωής,πολύ λιγότερο για το τι συμβαίνει πραγματικά στο Ηλιακό μας Σύστημα.

Η μεγαλύτερη αποκάλυψη του Moraney αφορούσε την αληθινή ιστορία του mapkіпd και μια συγκεκριμένη βάση στη Σελήνη.Ο δορυφόρος του Γης έφερε ένα ⱱіtаɩ гoɩe στη γένεσή μας,αλλά μακριά από οποιονδήποτε τρόπο το έχουμε διδαχθεί.Η Σελήνη μεταφέρθηκε από τον αστερισμό
της Μικρής Άρκτου,432 έτη φωτός,από την ανατολή για να χρησιμεύσει ως πλοίο μεταφοράς για ερπετά,υβρίδια ανθρώπου-ερπετοειδούς και την πρώτη γενιά ανθρώπινων προγόνων που
MORANEY

κατέβηκαν στον πλανήτη.Το φεγγάρι μας έκανε το δρόμο του στον γαλαξία μας, το οποίο σέρνει ένας αστεροειδής που πιστεύεται ότι διασχίζει τον γαλαξία μας κάθε 25.000 χρόνια.Έτσι περιέγραψε ο Collier τους Ανδρομέδιους.Ο Moraney είπε επίσης ότι η Σελήνη μας κάποτε περιφερόταν γύρω από τον 17ο πλανήτη του  αστρικού συστήματος Chowta,το σπίτι των Ανδρομεδίων.Αυτό που βλέπουμε σήμερα της Σελήνης,είναι στην πραγματικότητα τα υπολείμματα ενός κοσμικού απομεινάριου ηλικίας 6,2 δισεκατομμυρίων ετών που ονομάζεται Malntek,ένα τμήμα του αρχαίου δρόμου μεταξύ των τυραννικών Γκρίζων της Αυτοκρατορίας του Ωρίωνα.Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαβιβάστηκαν στο Collier από τον Ανδρομέδιο,είμαστε εδώ επειδή μας έφερε εδώ ένας αρχαίος εξωγήινος που ξεπερνά σε ηλικία τον Ήλιο μας.Για να στηρίξουμε αυτή τη θεωρία,πρέπει να την αντιμετωπίσουμε.

Μάλλον λένε ότι στην επιφάνεια τηςΣελήνης,σεληνιακές αποστολές ανίχνευσαν την παρουσία κάποιων άγνωστων χημικών ενώσεων και ότι αυτή η ανακάλυψη καλύφθηκε πλήρως.Ο Collier
ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ

είχε τους περιορισμούς του σε αυτό το θέμα,αλλά η τηλεπαθητική επικοινωνία του Moraney επιβεβαίωσε όλα τα πράγματα.«Η Σελήνη είναι κούφια.Περιέχει τεράστιες υπόγειες εγκαταστάσεις που κατασκευάστηκαν από ET και μετέπειτα ανθρώπους από τον κόσμο.Υπάρχουν επτά ανοίγματα στον φλοιό της Σελήνης και στις υπόγειες βάσεις.Οι συντηρητικοί επιστήμονες έχουν αναρωτηθεί γιατί τόσοι πολλοί κρατήρες φαίνονται τόσο ρηχοί,παρά το μέγεθός τους.Οι Ανδρομέδιοι λένε ότι είναι επειδή μεγάλο μέρος της επιφάνειας ήταν χτισμένο πάνω σε ένα μεταλλικό κέλυφος μιας κυκλικής διαστημικής κορυφής ή «A wаг Carrier»,όπως το περιγράφουν οι Ανδρομέδιοι».Οι κρατήρες στη Σελήνη είναι μια σταθερή υπόδειξη για ένα εκπαιδευμένο μάτι,γιατί το βάθος τους δεν ταιριάζει με ένα αδέσποτο κοσμικό σώμα,αλλά με ένα ομοιόμορφο σχήμα πάνω από τα στρώματα της σεληνιακής σκόνης και του βράχου,αλλά αφού βρισκόμαστε σε αυτόν τον γαλαξία,ποιος είναι υπεύθυνος για τους λεγόμενους κρατήρες; Η απάντηση έρχεται από τον Ανδρομέδιο,ο οποίος λέει για πόλεις και υπόστεγα διαστημικών σκαφών που βρίσκονται στην μακρινή πλευρά της Σελήνης,που καταστράφηκαν σε έναν πόλεμο πάνω από 113.000 χρόνια πριν,αφήνοντας πίσω τους σημάδια ορατά από τον πλανήτη μας.

Οι Γκρίζοι καθοδήγησαν την πρώτη αποστολή εξερεύνησης αυτών των ερειπίων το 1950,όταν μια ομάδα αστροναυτών της NSA (όχι της NASA!) φέρεται να εμβαθύνει σε μια σεληνιακή υπόγεια
ΜΑΥΡΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ

εγκατάσταση στο μέγεθος της Νέας Υόρκης,ακριβώς κάτω από τον κρατήρα Ιουλίου Βερν.Μέσα στην εγκατάσταση βρήκαν απομεινάρια από κομμάτια από σώματα ερπετών διάσπαρτα παντού."Όταν οι αστροναύτες του Apollo προσγειώθηκαν στο φεγγάρι,η Παγκόσμια Τάξη ήταν εκεί για αρκετό καιρό",έγραψε ο Collier."Αυτή η γνώση και η τεχνολογία αποκρύπτονταν από τα κατώτερα επίπεδα της NASA και του στρατού μας Η NASA έχει χρησιμοποιηθεί ως τυφλό για να εμποδίσει τους ανθρώπους να γνωρίζουν πραγματικά τι συνέβαινε εκεί.

Οι αστροναύτες σωπάστηκαν κάτω από το σκάφος και παραμένουν έτσι και σήμερα.Από τότε η Παγκόσμια Κυβέρνηση διατήρησε ένα σεληνιακό πληθυσμιακό πρόγραμμα ξεκινώντας με 36.000 επιλεγμένους ανθρώπους. Η αποικία εκτιμάται ότι θα φτάσει τους 600.000 επιβάτες στο εγγύς μέλλον.Οι ηγέτες της όλης επιχείρησης είναι οι Γκρίζοι,αλλά σπάνια παρεμβαίνουν άμεσα,αλλά μεταφέρουν τα μηνύματά τους μέσω μιας ομάδας που ονομάζεται "Μαύροι Μοναχοί". Αρχικά άνθρωποι,οι "Μαύροι Μοναχοί" έχουν τροποποιηθεί ριζικά για να εξυπηρετούν τις ανάγκες των Γκρίζων και δεν μπορούν πλέον να θεωρούνται άνθρωποι του εαυτού.


6.Είναι πιθανό ότι στην Ανταρκτική,οι εξωγήινοι έχουν μια βάση.


Το 2017 όταν ένα βίντεο διέρρευσε με κάποιο τρόπο στο διαδίκτυο.Το 2018,το Πεντάγωνο
UFOs ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

αναγνώρισε τις εικόνες ως αυθεντικές.Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι ελήφθησαν από την οθόνη ραντάρ των αμερικανικών μαχητικών.Λιγότερο από τρεις μήνες μετά από αυτό,η NASA για πρώτη φορά στην ιστορία συμφώνησε ότι υπάρχουν UFO δηλαδή UAP.Τώρα η NASA ανακοίνωσε ότι έφερε τους καλύτερους επιστήμονές της και το «καλύτερο» προσωπικό της,συμπεριλαμβανομένου του αστροναύτη Scott Kelly ο οποίος πέρασε περίπου ένα χρόνο σε τροχιά και είδε πολλά για να μάθει τι είναι τα UFO.


Η NASA υπόσχεται να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της έρευνας σε ένα χρόνο,χωρίς να κρύβεται
τίποτα,σύμφωνα με τις αρχές της διαφάνειας, και της επιστημονικής ολοκλήρωσης.Υπάρχει
ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ

κάποια σχέση μεταξύ των UFO και της Ανταρκτικής."Η Ανταρκτική έχει χρησιμεύσει ως βάση επιχειρήσεων για εξωγήινους επισκέπτες στη Γη για χιλιάδες χρόνια.Καθώς η ανθρώπινη εξερεύνηση της παγωμένης ηπείρου αυξάνεται,πρόκειται να έρθουμε αντιμέτωποι με τα ερείπια ενός αρχαίου προηγμένου πολιτισμού θαμμένου κάτω από τον πάγο και ίσως ακόμη και με εξωγήινους που εξακολουθούν να κατοικούν στην παγωμένη ήπειρο μέχρι σήμερα. https://www.youtube.com/watch?v=KGx6IjJBCO4&t=3s



7.Μια τεράστια πυραμίδα αναδύθηκε στο τρίγωνο των Βερμούδων με παράξενα UFO στις 2/5/23



Αυτή η γιγαντιαία πυραμίδα προέκυψε από το πουθενά στον Ατλαντικό Ωκεανό αφού ένα ακόμη
ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΑΠΟ Ε/Π

μεγαλύτερο λαμπερό UFO πέρασε από δίπλα της πάνω από το νησί Great Abaco, σύμφωνα με τους ντόπιους.Ως αποτέλεσμα,μια ομάδα αρκετών Αμερικανών και Γάλλων επιστημόνων συγκεντρώθηκαν για να πραγματοποιήσουν αποτελεσματικά μια αποστολή στο Τρίγωνο των Βερμούδων προκειμένου να μάθουν τι πραγματικά συνέβαινε εδώ εκείνη την ημέρα.Καθώς η ομάδα είναι πολύ περίεργη να δει τι μπορεί να βρει όταν τελικά το ανακαλύψει, η πυραμίδα από μόνη της δεν έχει εντοπιστεί ποτέ πριν.

Η ανησυχία είναι ότι φαίνεται ότι η πυραμίδα είναι περίπου 985 πόδια σε ύψος και 300 πόδια σε
διάμετρο.Αυτή είναι μακράν η μεγαλύτερη πυραμίδα που έχουμε συναντήσει ποτέ, για να πούμε το λιγότερο, σίγουρα μεγαλύτερη από τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, μεγαλύτερη από τις
περισσότερες αρχαίες κατασκευές στο σύνολό τους.Ο πύργος φαίνεται επίσης να σχεδιάστηκε
σκόπιμα για να βυθιστεί και υπάρχουν δύο μεγάλα κενά σε αυτόν που απορροφούν το νερό και πιθανότατα τον αναγκάζουν να βγει από την άλλη πλευρά της κατασκευής ως μέσο διασφάλισης ότι η πυραμίδα δεν θα εκτιναχθεί κάτω από το νερό. .Οι ειδικοί πρότειναν επίσης ότι αυτός είναι τώρα ο νούμερο ένα ύποπτος για τις ανεξήγητες εξαφανίσεις όλων των πλοίων και αεροσκαφών του Τριγώνου των Βερμούδων.Δείτε το παρακάτω βίντεο καθώς εξηγεί τέλεια όλα όσα υπάρχουν σε αυτή την ανακάλυψη και, το πιο σημαντικό, τι άλλο εξηγεί τέλεια.



8.Εξωγήινο διαστημόπλοιο χτύπησε τη Γη και βρίσκεται στον βυθό της θάλασσας.
3/5/23 


ΑΣΤΕΡΟΣΟΠΕΙΟ
Στα ανοικτά των ακτών της Αυστραλίας,ξεκίνησαν οι επιχειρήσεις αναζήτησης για ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο που συνετρίβη.Ο αστροφυσικός Avi Loeb είναι σίγουρος ότι ένας μετεωρίτης,που συνετρίβη το 2014,προερχόταν εκτός του ηλιακού μας συστήματος και είχε τεχνολογία ET.Το UFO που είναι βυθισμένο στον Ειρηνικό Ωκεανό,εχει επιχείρηση ύψους 1,9 εκατομμυρίων λιρών για την ανάκτηση του UFO που είναι βυθισμένο στον Ειρηνικό Ωκεανό έχει χρηματοδοτηθεί  πλήρως.


Σύμφωνα με τη NASA,ο μετεωρίτης ταξίδεψε στον ουρανό κοντά στην Παπούα Νέα Γουινέα με ταχύτητα μεγαλύτερη από 100.000 μίλια την ώρα πριν συγκρουστεί με τη Γη κοντά στο νησί Μάνους.Σύμφωνα με τις αρχές της Διαστημικής Διοίκησης των ΗΠΑ,ο μετεωρίτης,που είχε πλάτος περίπου 1,5 πόδια,«ήταν σίγουρα ένα διαστρικό αντικείμενο».Η ανακάλυψή ενός διαστρικού μετεωρίτη προαναγγέλλει ένα νέο ερευνητικό σύνορο.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ξαφνικά μια παράξενη αστραπή από τον ουρανό που υποπτευόταν ότι εξωγήινοι έρχονταν στη Γη.Δυνητικά,οι παγκόσμιες δυνάμεις μπορεί να «σώσουν» διαστημόπλοια.Τα μη ανθρώπινα πλάσματα ελέγχουν τον κόσμο,λέει πρώην στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας.«Το θεμελιώδες ερώτημα είναι εάν οποιοσδήποτε διαστρικός μετεωρίτης μπορεί να υποδεικνύει μια σύνθεση που είναι αναμφισβήτητα τεχνητή προέλευση.Ακόμα καλύτερα,ίσως ορισμένα τεχνικά στοιχεία να αντέξουν τον αντίκτυπο.

Με έναν μαγνήτη,ο Avi Loeb σχεδιάζει να ανακτήσει το «τεχνητό» αντικείμενο από τον πυθμένα
UFO

του ωκεανού του Ειρηνικού για να το διερευνήσει.Πιστεύει ότι η επιστροφή του θα του επέτρεπε να συνειδητοποιήσει μια χρόνια επιθυμία να κατέχει εξωγήινη τεχνολογία."Νέα μελέτη λέει ότι τα λέιζερ κλάσης μεγαβάτ από τη Γη θα μπορούσαν να προσελκύσουν εξωγήινους αστρονόμους.Το θέμα είναι αν πρόκειται απλώς για έναν μοναδικό βράχο ή ίσως για ένα διαστημόπλοιο από άλλο πολιτισμό,προσθέτοντας ότι η ουσία είναι πιο σκληρή από τον σίδηρο και μπορούσα να λάβω πλήρη χρηματοδότηση για αυτήν την αποστολή και θα συλλάβουμε τον πυθμένα του ωκεανού και θα καταλάβουμε τη σύνθεση του αντικειμένου.Τι πρέπει να κάνουμε αν εμφανιστούν εξωγήινοι; Το όνειρό μου είναι να πατήσω μερικά κουμπιά σε ένα λειτουργικό κομμάτι εξοπλισμού που κατασκευάστηκε εκτός Γης".


9.Γιγάντιο UFO λάμπει γύρω από χωριό της Ινδονησία στη νύχτα της 2/5/23.


Εκατοντάδες κάτοικοι στην Ινδονησία πανικοβάλλονται όταν παρακολουθούν το γιγάντιο UFO να λάμπει γύρω από το χωριό τη νύχτα.Το παρακάτω βίντεο στάλθηκε σε κατοίκους ενός χωριού στη νότια επαρχία Καλιμαντάν της Ινδονησίας πριν από λίγες νύχτες και προκάλεσε μεγάλο σάλο στην ασιατική πλευρά.Το UFO συνετρίβη με έναν εξωγήινο αστροναύτη επί του σκάφους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες,ένας τεράστιος κυκλικός δίσκος φωτισμένος από το φεγγάρι εμφανίστηκε
ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ UFO

πάνω από τους λόφους που περιβάλλουν τον οικισμό αργά το βράδυ.Πολλοί άνθρωποι στην περιοχή ένιωσαν ότι μια εισβολή εξωγήινων ή το τέλος του κόσμου ήταν στο δρόμο.Ευτυχώς,τίποτα από αυτά δεν συνέβη.Ωστόσο,το μυστήριο γύρω από τα γεγονότα που αναφέρονται παραπάνω παραμένει.Δυστυχώς,το βίντεο είναι χαμηλής ποιότητας γιατί γυρίστηκε σε παλιό τηλέφωνο με σπασμένη βιντεοκάμερα,γεγονός που δυσκόλεψε την παρατήρηση της ανωμαλίας.

Το περίεργο αντικείμενο σε σχήμα δίσκου,ωστόσο,δεν ήταν ένα συμβατικό σύννεφο,σύμφωνα με όλους τους αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.Έμοιαζε περισσότερο με ένα θαυματουργό σύμπλεγμα ενέργειας,πλαισιωμένο από το εκπληκτικό φως του φεγγαριού.



10.Πόσο μεγάλες είναι οι μαύρες τρύπες; Το νέο βίντεο της NASA θα σας τρομάξει!!! 



Σίγουρα έχετε ακουστά τις μαύρες τρύπες και αρκετοί θα έχετε διαβάσει πως το μέγεθός τους
ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ

μπορεί να κυμαίνεται από 100.000 τη μάζα του Ήλιου έως και δεκάδες δισεκατομμύρια φορές τη μάζα του.Αυτά τα νούμερα όμως δε χωρούν εύκολα στο ανθρώπινο μυαλό και για αυτό το λόγο η NASA δημιούργησε ένα νέο animation video,έτσι ώστε να αποκτήσουμε μία οπτική ιδέα για το μέγεθος αυτών των κοσμικών φαινομένων.


Απευθείας μετρήσεις του Hubble Space Telescope επιβεβαίωσαν την παρουσία πάνω από 100
υπερμεγεθών μαύρων τρυπών.Πώς έγιναν τόσο μεγάλες;Όταν συγκρούονται οι γαλαξίες, οι κεντρικές μαύρες τρύπες τους ενώνονται.Οι μαύρες τρύπες είναι τα πιο πυκνά αντικείμενα του σύμπαντος.Τόσο “βαριά”,που μαθηματικά μπορούν να περιγραφούν ως μοναδικότητα.Ένα σημείο μίας διάστασης και άπειρης πυκνότητας. Η πυκνότητά τους είναι τόσο ακραία που ο χωροχρόνος έλκεται βαρυτικά από αυτές,σχηματίζοντας μία κλειστή σφαίρα γύρω τους,από την οποία δεν μπορεί να ξεφύγει ούτε το φως.

Από όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα η μικρότερη μαύρη τρύπα έχει 5 φορές τη μάζα του
Ήλιου.Αυτές οι μαύρες τρύπες προέρχονται από τη μάζα ενός άστρου που κατέρρευσε και
ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ
μπορούν να φτάσουν μόνο τις 65 φορές τη μάζα του Ήλιου.Ωστόσο,όταν οι μαύρες τρύπες συγκρούονται και ενώνονται,μπορούν να ξεπεράσουν τις 65 φορές τη μάζα του Ήλιου.
Το πώς φτάνουμε από αυτό το σημείο,στο σημείο να έχουμε υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες παραμένει άγνωστο.Αυτό που ξέρουμε είναι πως οι υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες κυμαίνονται από 100.000 φορές τη μάζα του Ήλιου και φτάνουν τις 5.37 δισεκατομμύρια ΜΑφορές τη μάζα του όπως η μαύρη τρύπα M87*.

Η μεγαλύτερη μαύρη τρύπα που έχουμε εντοπίσει στο γνωστό σύμπαν,είναι η "TON-618" με 66 δισεκατομμύρια φορές τη μάζα του Ήλιου.Ευτυχώς για εμάς βρίσκεται αρκετά μακριά,10.8 δισεκατομμύρια έτη φωτός από εμάς.



11.Η τελευταία “κραυγή“ ενός άστρου καθώς το καταπίνει μία μαύρη τρύπα.



Στο γαλαξία NGC-7392,137 εκατομμύρια έτη φωτός από εμάς,μία μαύρη τρύπα κατάπιε έναάστρο.Το γεγονός είναι ιδιαίτερα σημαντικό επειδή ήταν η κοντινότερη ματιά μας σε αυτό το

φαινόμενο και οι αστρονόμοι κατάφεραν να το καταγράψουν. Μάλιστα,αντί να καταγραφεί στο ορατό φάσμα ή σε ακτίνες Χ,το γεγονός το οποίο ονομάστηκε WTP14adbjsh το είδαμε ως μία πολύ φωτεινή υπέρυθρη έκλαμψη. Γεγονός που υποδεικνύει πως μπορεί να υπάρχουν πολλά ακόμα παρόμοια περιστατικά που τα χάνουμε, απλά επειδή δεν ψάχνουμε στο σωστό κομμάτι του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος.


Η ιδιότητα των μαύρων τρυπών να δημιουργούν μία βαρυτική παγίδα από την οποία ούτε το φως δεν μπορεί να ξεφύγει, τις καθιστά εξαιρετικά δύσκολες στον εντοπισμό από εξοπλισμό ο οποίος βασίζεται στο φως. Ωστόσο οι μαύρες τρύπες που έλκουν υλικά, δημιουργούν βίαιες διεργασίες παράγοντας τεράστιες ποσότητες φωτός. Οποιοδήποτε άστρο πλησιάσει πολύ κοντά θα διαλυθεί από τις βαρυτικές δυνάμεις πριν το καταπιεί για πάντα η μαύρη τρύπα. Μπορούμε να δούμε αυτήν την “κραυγή” του φωτός από το άστρο ενώ διαλύεται, συνήθως με ακτίνες Χ και σε οπτικό φάσμα.

Ωστόσο το WTP14adbjsh δεν ανιχνεύθηκε από τα τηλεσκόπιά και το εντόπισαν από τα
ΝΕΦΟΣ ΣΚΟΝΗΣ
αρχειοθετημένα δεδομένα που κατέγραψε το διαστημικό σκάφος NEOWISE μεταξύ 2014 και 2015 στο υπέρυθρο φάσμα.Στην αρχή δεν υπήρχε τίποτα.Έπειτα ξαφνικά,στα τέλη του 2014,η πηγή έγινε φωτεινότερη και μέχρι το 2015 είχε φτάσει στο απόγειο της φωτεινότητάς του πριν αρχίσει να ελαττώνεται ξανά.Συγκρίνοντας άλλα δεδομένα από αυτήν την περιοχή του ουρανού στην ίδια περίοδο,είδαν πως το WTP14adbjsh δεν ήταν ορατό σε άλλα μήκη κύματος. Οι επιστήμονες θεωρούν πιθανό πως το νέφος σκόνης που περιέχει ο συγκεκριμένος γαλαξίας δεν επέτρεψε στις ακτίνες Χ και στο ορατό φως να το διαπεράσουν. Ωστόσο το υπέρυθρο φως με το μεγαλύτερο μήκος κύματός του,δε διασπάται από τα σωματίδια της σκόνης όπως το φως με μικρότερα μήκη κύματος και μπορεί να ταξιδέψει σε ευθεία γραμμή χωρίς ενοχλήσεις.

Το γεγονός πως οι οπτικές και με ακτίνες Χ έρευνες έχασαν αυτό το φωτεινό TDE (Tidal Disruption Event) στη δική μας αυλή είναι πολύ διαφωτιστικό και δείχνει πως αυτές οι έρευνες μάς δίνουν μόνο μία μερική ματιά στο συνολικό πληθυσμό των TDEs. Χρησιμοποιώντας υπέρυθρες έρευνες για να πιάσουμε τη σκονισμένη ηχώ κρυμμένων TDEs, μας έδειξε πως υπάρχει ήδη ένας πληθυσμός TDEs σε γαλαξίες στους οποίους σχηματίζονται ακόμα άστρα και έχουν αστρική σκόνη, τους οποίους χάνουμε.




12.NASA:Το Ingenuity κατέγραψε μία απίστευτη φωτογραφία από τον Άρη στις 30/4/23. 



Η NASA δημοσίευσε μία πανέμορφη φωτογραφία από τον πλανήτη Άρη,την οποία τράβηξε το
ΙNGENUITY

γνωστό διαστημικό ελικόπτερό "Ingenuity (εφευρετικότητα).Εκείνο ολοκλήρωσε πριν από λίγες ημέρες την 51η πτήση του στον Κόκκινο Πλανήτη και έφερε μία από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που έχει βγάλει.Το Ingenuity βρισκόταν στα 12 μέτρα πάνω από την επιφάνεια του Άρη και η εικόνα παρουσιάζει μεταξύ άλλων τους ατελείωτους λόφους του πλανήτη.Μάλιστα στο στιγμιότυπο υπάρχει και ένα “φιλαράκι του”,το "Perseverance rover" που φαίνεται ξεκάθαρα κάποια μέτρα μακριά.


Οι επίσημες δηλώσεις της NASA:Το Ingenuity ολοκλήρωσε την 51η πτήση του μέσα στο
PERSEVERANCE

Σαββατοκύριακο,τραβώντας μια ειδική εικόνα του rover από τα 12 μέτρα στον αέρα.Σε αυτή την πτήση,το Mars Helicopter Ingenuity (εφευρετικότητα)  ταξίδεψε 188 μέτρα για 136,89 δευτερόλεπτα.

Λίγες ώρες μετά από αυτή τη φωτογραφία,η NASA δημοσίευσε ένα ακόμη post,μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του" Perseverance        (Επιμονή)  rover" βάζοντας σε μια δοκιμασία το κοινό.


Το post στον επίσημο λογαριασμό του Perseverance (Επιμονή) έλεγε: 'Μια μικρή πρόκληση για εσάς.Το ελικόπτερο του Άρη και εγώ ήμασταν πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό,επιτρέποντάς μας να τραβήξουμε φωτογραφίες για πρώτη φορά.Βρείτε εμένα και το Ingenuity στις εικόνες".
Φυσικά αυτή η πρόκληση δεν κράτησε για πολύ, καθώς πολλοί χρήστες του Twitter βρήκαν το Ingenuity, αλλά και το Perseverance πολύ γρήγορα.



13.Πρώην εργαζόμενος της NASA: «Έχω δει ανθρώπους στον Άρη.



Υπάρχουν τόσες πολλές ανωμαλίες του γείτονά μας στο Ηλιακό Σύστημα που φαίνεται σαν μια
ΠΛΑΝΤΗΣ ΑΡΗΣ

συνωμοσία βιβλίου για να φιμώσει ότι στον Άρη,υπήρχε και υπάρχει ζωή και ίσως πιο έξυπνος από τη Γη.Μπορεί να είναι δύσκολο για κάποιους να πιστέψουν ότι τέτοιες δυνατότητες έχουν χρησιμοποιηθει από τις υπηρεσίες πληροφοριών,αλλά υπάρχουν αρκετά αποχαρακτηρισμένα έγγραφα που δείχνουν ότι αυτό συνέβη.Πριν από λίγο καιρό ένας πρώην υπάλληλος της NASA ισχυρίστηκε ότι είδε ανθρώπινες φιγούρες ντυμένες με μια κατηγορία διαστημικών στολών να περπατούν κανονικά στην επιφάνεια του Άρη.Ενώ εργαζόταν στη NASA,στα τέλη της δεκαετίας του 1970, αυτή και μερικοί από τους συναδέλφους της ισχυρίζονται ότι παρατήρησαν πολλές σιλουέτες ανθρώπων στην επιφάνεια του Άρη,ενώ παρακολουθούσαν την αποστολή Βίκινγκ.

Για να προστατεύσει την ταυτότητά της η πρώην εργαζόμενη αναφέρθηκε στον εαυτό της ως

"Jacki",η οποία αποκάλυψε μια απίστευτη ιστορία μιλώντας με έναν πρώην πιλότο της CIA,ουφολόγο που ονομάζεται John Lir.Η  "Jacki"μίλησε για ανθρώπους στον κόκκινο πλανήτη σε μια συνέντευξη στο διάσημο αμερικανικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα «Coast-to-Coast AM».Η "Jacki" λέει ότι η NASA ήταν υπεύθυνη για την απόκρυψη της αλήθειας για τους ανθρώπους στον Άρη.Ότι οι μελλοντικές αποστολές στον Κόκκινο Πλανήτη αποτελούν πρόσοψη για αυτό που κάνουν εδώ και δεκαετίες,αφού η ΝΑSA έχει στη δύναμή της την εξωγήινη τεχνολογία που τους επιτρέπει να εκτελούν αυτές τις μυστικές αποστολές για πολλά χρόνια.

Σε εκείνη τη συνέντευξη,πρώην εργαζόμενος είπε τα εξής:«Αυτό το παλιό ρόβερ Viking κινούνταν και τότε είδα κάτι που έμοιαζε με δύο άτομα με ένα είδος διαστημικής στολή.Δεν ήταν οι βαριές στολές που φοριούνται συνήθως,αλλά έμοιαζαν με ένα είδος προστάτη. Ήρθαν για τον ορίζοντα περπατώντας προς το ρόβερ Viking.Όταν συνειδητοποιήσαμε την περίεργη ανωμαλία, οι συνάδελφοί μου και εγώ ανεβήκαμε τρέχοντας τις σκάλες,αλλά έκλεισαν την πόρτα με ασφάλεια και ανάρτησαν μια ειδοποίηση στην πόρτα όπου είπαν ότι δεν μπορούσαμε να περάσουμε,ώστε να μην μπορούμε να δούμε τίποτα».

Από την άλλη,ο John Lear,λέει ότι η NASA ήταν στον Άρη τη δεκαετία του 1960.Δηλώνει επίσης
ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
ΣΤΟΝ ΑΡΗ

ότι «οι διαστημικές στολές δεν είναι απαραίτητες,αφού οι άνθρωποι μπορούν να προσαρμοστούν για να αναπνέουν στην ατμόσφαιρα χαμηλού οξυγόνου του κόκκινου πλανήτη.Επιπλέον,ορισμένοι ερευνητές είναι πεπεισμένοι ότι οι ΗΠΑ και άλλες παγκόσμιες δυνάμεις ταξιδεύουν στο διάστημα, Αυτά τα έθνη που έχουν διαστημικούς στόλους,έχουν δημιουργήσει  ολογραφική ασπίδα  γύρω από τη Σελήνη για να μην επιτρέπουν σε κανέναν να δει τι κρύβεται στο διάστημα.Θα μάθουμε την αλήθεια όλων αυτών κάποια μέρα; Θα βρούμε ένα σφάλμα στο σύστημα που θα μας επιτρέπει να δούμε τη μεγάλη ανωμαλία που θα μπορούσε να δει ο "Jacki" μαζί με τους συναδέλφους του στη διαστημική υπηρεσία NASA; 


14. Η Κρυφή Ιστορία των Ολυμπίων. Αστρο του Κυνός  ή Σείριος.



Στο "Αστρο του Κυνός",(Σείριος),κατοικούσαν οι "Α-ΔΕΛΦΟΙ" μας,που είναι και "Α-ΔΕΛΦΟΙ"
ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ ή
ΣΕΙΡΙΟΣ

πολλών άλλων ανθρώπων σε άλλους πλανήτες.Οι Έλληνες είμαστε "Συμπαντική Φυλή",έχουμε δημιουργήσει αποικίες σε πολλά άλλα πλανητικά συστήματα.Για αυτόν τον λόγο είχαν δημιουργήσει τον "Αποικιακό Στόλο",που το όνομα μας δηλώνει ότι εκτελούσε αποικιστικές αποστολές προς διάφορες περιοχές γύρω από την έδρα του.Κινούνταν συνεχώς και περιόδευε σε διάφορους πλανήτες όπου στο παρελθόν είχαν εγκαταστήσει αποίκους,ενώ παράλληλα ένα σκέλος του Στόλου ειδικεύονταν στην δημιουργία και επιλογή νέων κατάλληλων πλανητών όπου θα εγκαθίσταντο στο μέλλον ομάδες των Α-ΔΕΛΦΩΝ μας.

Αυτοί που γεννήθηκαν στο άστρο του Κυνός και μετέφεραν την ζωή εδώ,δεν προέρχονταν από εκεί.Οι πρώτοι άποικοι του "Αστρου του Κυνός" δεν γεννήθηκαν εκεί,ήρθαν περίπου με τον ίδιο τρόπο που ήρθαμε και εμείς απο την πατρίδα μας στην Γη.Δηλαδή με τον στόλο τους,και μάλιστα από μια περιοχή του Σύμπαντος που η απόσταση από το "Άστρο του Κυνός" είναι τουλάχιστον, ένα δισεκατομμύριο φορές μεγαλύτερη από την απόσταση της Γης από το "Άστρο του Κυνός". Κανείς δεν μπορεί να μετρήσει αυτήν την απόσταση με στάδια η άλλο σύστημα μετρήματος, παρά μόνο μπορεί κανείς να μετρήσει αποστάσεις που διανύονται σε....χιλιετηρίδες.!!!

Το Αστρο του Κυνός είναι στον ίδιο γαλαξία με την Γη,και μάλιστα είναι στην άκρη της μιας
9 ΓΑΛΑΞΙΕΣ

πλευράς του.Αυτή η άκρη απέχει απο τον διπλανό γαλαξία,προς την κατεύθυνση του γαλαξία απ' όπου προήλθε ο στόλος των αρχικών αποίκων,δέκα χιλιάδες φορές την απόσταση της "Γης-Άστρου Κυνός". Ο διπλανός γαλαξίας έχει μήκος άλλες δύο χιλιάδες φορές την ίδια απόσταση, δηλαδή της Γης-Άστρου του Κυνός.Για να φτάσει κανείς από το άστρο του Κυνός στον Γαλαξία απ' όπου προήλθαν οι πρώτοι άποικοι πρέπει να περάσουμε 9 Γαλαξίες.Εάν για να φτάσουμε απο τον έναν Γαλαξία στον άλλο και αφού τον διασχίσουμε,θα φτάσουμε στο άλλο άκρο και του χρειαζόμαστε 1.200.000 γήινα χρόνια, αν το πολλαπλασιάσουμε το 9,θα λάβουμε περίπου 110.000.000 γήινα χρόνια ταξιδιού,με ένα μέσον που θα πρέπει να ταξιδεύει ασταμάτητα,με ταχύτητα 1000 φορές πιο γρήγορα από το μέσα που έχουμε σήμερα.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια απίστευτη απόσταση που κανένας πολιτισμός,όχι μόνον δεν θα μπορούσε να κάνει,αλλά ούτε να τολμήσει να το φανταστεί!!Αλλά όμως οι ιδρυτές του πολιτισμού στο Άστρο του Κυνός ήρθαν από εκείνον τον μακρινό Γαλαξία,που είναι αδύνατον το οποιοδήποτε ταξίδι.Και κάποιος εδώ ίσως να ρωτήσει πως είναι αυτό δυνατόν;Η απάντηση είναι ότι ήρθαν μεν,αλλά δεν...ταξίδεψαν!!Πήγαν από τον Γαλαξία Νο 1,στον Νο 10 περνώντας μέσα από άλλους 9,χωρίς όμως να ταξιδέψουν.Ενώ εμείς ταξιδεύουμε με αεροπλάνα,πλοία,τραίνα,αυτοκίνητα,κλπ, Αυτοί είχαν εναν άλλον τρόπο.

ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ

Ανοίγουν με "τρόπους" που γνωρίζουν μόνο αυτοί,ένα τεράστιο "παράθυρο" μπροστά τους, από την άλλη μεριά είναι ο Γαλαξίας που θέλουν να πάνε.Βαδίζοντας πάνε από τον χώρο που βρίσκονται στον διπλανό,εκεί που είναι οι Πυραμίδες.Όταν περάσουν κλείνουν τα "παράθυρα" κλειδώνουν με τα "κλειδιά" τους και συνεχίζουν να υπάρχουν στον νέο χώρο,εκείνον με τις Πυραμίδες.Όταν θέλουν να επιστρέψουν,πηγαίνουν εκεί που ήταν το παράθυρο,ξεκλειδώνουν το ανοίγουν, περνούν στο διπλανό χώρο και ξανακλειδώνουν πίσω τους.

Αυτό το κάνουν πολύ τακτικά,έτσι ταξιδεύουν αυτοί απο το Άστρο του Κυνός και οι Διοικητές προς την Μητρόπολη.Εκεί στην Μητρόπολη την μέθοδο αυτήν την λέμε "Νοητική Μεταφορά Μηδενικών Χρόνου",αλλά η διαδικασία λέγεται και "Δημιουργία Διανοητικής Χρονοπύλης".Η χρησιμότητα της είναι τεράστια όταν πρόκειται κανείς να διανύσει τεράστιες αποστάσεις,που χρειάζονται χιλιάδες έτη ταξιδιού.



15.Υπάρχουν περισσότερα από ογδόντα δύο είδη εξωγήινων σε επαφή με ανθρώπους.


Τον εικοστό πρώτο αιώνα,ο κόσμος έχει κατακλυστεί από διάφορες αφηγήσεις εξωγήινης
ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ

αλληλεπίδρασης με ανθρώπους στον πλανήτη Γη,και έχει προταθεί ότι υπάρχουν ίσως πάρα πολλές διαθέσιμες πληροφορίες για τους ανθρώπους να λάβουν σοβαρά υπόψη το φαινόμενο, ιδιαίτερα από αυτό είναι ψευδές.Με τα χρόνια,οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει σε μια σειρά από UFO και εξωγήινους φάρσες που έχουν κάνει τους ανθρώπους απίστευτα επιφυλακτικούς σχετικά με την αποδοχή οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με την εξωγήινη δραστηριότητα στην ονομαστική τους αξία.
Η επιστημονική κοινότητα πιστεύει ότι ένας εξωγήινος πολιτισμός ήταν υπεύθυνος για τη ζωή στη Γη πριν από 3,8 δισεκατομμύρια χρόνια.Με τα χρόνια διάφορες πηγές,όπως επίσημα έγγραφα,βίντεο,εικόνες και συναρπαστικές μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες έχουν επιβεβαιώσει το γεγονός ότι τα ανθρώπινα όντα έρχονται σε τακτική επαφή με εξωγήινα όντα.Γιατί λοιπόν είναι τόσο δύσκολο να πείσουμε το ευρύ κοινό ότι οι εξωγήινοι επισκέπτες του πλανήτη Γη δεν είναι απλώς το υλικό της επιστημονικής φαντασίας;


16.Τα δεδομένα που παρουσίασαν Ιάπωνες επιστήμονες αποδεικνύουν την παρουσία UFO.


Οι Ιάπωνες επιστήμονες δημοσίευσαν στοιχεία που υποτίθεται ότι επιβεβαιώνουν την ύπαρξηεξωγήινων διαστημικών σκαφών,γράφει η εφημερίδα Yomiuri Shimbun.Ειδικοί από το

Διεθνές Εργαστήριο ΑΤΙΑ στη Φουκουσίμα,παρουσίασαν περισσότερα από 450 στοιχεία που έλαβαν μιλώντας για την ύπαρξη ΑΤΙΑ.Σύμφωνα με τους επιστήμονες,είχαν στη διάθεσή τους τουλάχιστο 125 φωτογραφίες και 24 βίντεο με UFO.Ο εντοπισμός μυστηριώδους «κατάδυσης» UFO ακριβώς κάτω από το νερό ανακαλύφθηκε από τις ΗΠΑ!Μπορεί να υπάρχουν 4 τρισεκατομμύρια εξωγήινα πλοία στο ηλιακό σύστημα.Οι εικόνες δείχνουν αντικείμενα που μοιάζουν σε σχήμα με ιπτάμενους δίσκους και τα οποία πολλοί γνωρίζουν από ταινίες για εξωγήινους.Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας Takeharu Mikami,όλα τα υλικά ελέγχθηκαν για πιθανά πλαστά χρησιμοποιώντας ειδικά προγράμματα υπολογιστών.Οι ερευνητές δεν μπορούσαν να πουν με βεβαιότητα τι είναι τα UFO,αλλά κρίνοντας από τα χαρακτηριστικά του τρόπου με τον οποίο πετούν,αυτά τα οχήματα πιθανότατα προέρχονταν από το βαθύ διάστημα.


Το ενδιαφέρον για τα UFO συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο,με την  NASA μεταξύ των οντοτήτων
ROSCOSMOS

που έχουν ξεκινήσει την έρευνα.Το International UFO Lab όχι μόνο ελπίζει να συμβάλει σε αυτόν τον τομέα, αλλά επιδιώκει επίσης να συμβάλει στην αναζωογόνηση της κοινότητας.Μόλις πριν από λίγες ημέρες,ο Γενικός Διευθυντής της Roscomos, δήλωσε ότι η ανεπτυγμένη ζωή μπορεί να υπάρχει στο Σύμπαν,ξεπερνώντας τον ανθρώπινο πολιτισμό στο επίπεδο ανάπτυξής του.Σύμφωνα με τον ίδιο,οι ειδικοί της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών (RAS) μελετούν επίσης φαινόμενα που σχετίζονται με τα UFO εδώ και πολύ καιρό.
https://www.youtube.com/watch?v=FofwCIex5LY&t=1s



17.Δύο γιγάντιες μαύρες τρύπες θα συγκρουστούν και θα μπορούμε να το δούμε από τη Γη.



Ένα σπάνιο γεγονός στην αστρονομία γνωστό ως «συγχώνευση της μαύρης τρύπας» θα συμβεί σε 

ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ
3 χρόνια. 2 ογκώδεις μαύρες τρύπες θα συγκρουστούν και θα συγχωνευθούν, σχηματίζοντας μια ενιαία μαύρη τρύπα.Αυτό επιτρέπει στους επιστήμονες να μελετήσουν τις ιδιότητες και τη συμπεριφορά των μαύρων οπών με μεγαλύτερη λεπτομέρεια,καθώς το σημείο σύγκλισης θα είναι ορατό στα τηλεσκόπια.Θεωρείται σημαντικό και συναρπαστικό γεγονός και είναι πιθανό να προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ των επιστημόνων και εκείνων που αγαπούν την επιστήμη.Μπορεί να δούμε κάτι που κανένας άνθρωπος δεν έχει δει ποτέ.


Οι επιστήμονες περιμένουν με ανυπομονησία την ιστορική στιγμή, καθώς θα ήταν η πρώτη φορά που θα καταγραφούν στη Γη βαρυτικά κύματα που εκπέμπονται από ένα τέτοιο γεγονός.Μια πρόσφατη μελέτη λέει ότι θα ήταν «η πρώτη παρατηρήσιμη υπερμεγέθης δυαδική μαύρη τρύπα συνένωση στην ανθρώπινη ιστορία».Η σύγκρουση θα γινόταν μια σημαντική ανακάλυψη στην αστρονομία.Οι επιστήμονες παρατήρησαν περίεργη συμπεριφορά από έναν γαλαξία περίπου ένα δισεκατομμύριο έτη φωτός μακριά,υποδηλώνοντας ότι 2 υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες συγχωνεύονται στο κέντρο του.Οι ερευνητές προέβλεψαν ότι εάν τα σήματα που προέρχονται από τον γαλαξία SDSS J1430+2303 είναι ακριβείς ενδείξεις σύγκρουσης 2 υπερμεγέθων μαύρων τρυπών,αυτό θα συμβεί σε 3 χρόνια.Μας περιμένουν πολλά.


Οι μαύρες τρύπες είναι γνωστές για την έντονη βαρυτική τους έλξη που εμποδίζει ακόμη και το
ΒΑΡΥΤΙΚΗ ΕΛΞΗ
φως να διαφύγει,με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να παρατηρηθούν.Ωστόσο, νέες παρατηρήσεις υποδηλώνουν ότι οι επιστήμονες μπορεί να έχουν,για πρώτη φορά, ανιχνεύσει φως από μια πιθανή σύγκρουση μεταξύ 2 μαύρων τρυπών.Προς το παρόν δεν είναι κατανοητό πώς οι υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες μεγαλώνουν τόσο μεγάλες,αλλά πιστεύεται ότι μπορεί να σχηματιστούν μέσω της συγχώνευσης 2 μικρότερων μαύρων τρυπών,γνωστών ως δυαδικές μαύρες τρύπες.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πρόσφατη παρατήρηση έχει μεγάλη σημασία,καθώς θα μπορούσε να βοηθήσει να ρίξει φως στο πώς σχηματίζονται και εξελίσσονται οι υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες.Το εύρημα είναι επίσης απαραίτητο για την κατανόηση της φύσης αυτών των μυστηριωδών και καταβροχθιστικών αντικειμένων στον κόσμο.

https://www.youtube.com/watch?v=i2u-7LMhwvE&t=1s




18.Η NASA έχει υπολογίσει την ημέρα που θα πάψει να υπάρχει όλη η ζωή στη Γη.




Το σύμπαν είναι ένα άπειρο θαυματουργό,ανεξερεύνητο μέρος γεμάτο με το μεγάλο άγνωστο.Σε
ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΗΣ
αυτό το σύμπαν βρίσκεται το ηλιακό σύστημα,το οποίο κρατά τον απίστευτο πλανήτη που ονομάζουμε σπίτι τη Γη.Τα αστέρια και οι γαλαξίες που υπάρχουν στο διάστημα είναι όμορφα και συναρπαστικά, αλλά η ύπαρξη του πλανήτη Γη είναι ο μόνος λόγος που οι άνθρωποι έχουν ευδοκιμήσει από την αρχή του χρόνου. Χωρίς αυτήν την υδρόγειο, η ζωή δεν θα μπορούσε να διατηρηθεί, και οι επιστήμονες προβλέπουν ότι πεθαίνει και δεν μας μένει πολύς χρόνος. Στην πραγματικότητα, η NASA έχει υπολογίσει την ημέρα που θα πάψει να υπάρχει όλη η ζωή στη Γη.Οι μεγάλης κλίμακας προσομοιώσεις υπολογιστών της NASA έχουν δείξει πόσο χρόνο έχει η ανθρωπότητα για να εντοπίσει έναν νέο πλανήτη για να κατοικήσει.


Σύμφωνα με τους επιστήμονες,η ανθρωπότητα δεν θα αισθανθεί ποτέ απόλυτα ασφαλής και θα
ΗΛΙΟΣ - ΓΗ
χρειαστεί να κινηθούμε γρήγορα για να σώσουμε ολόκληρο τον πολιτισμό από την εξαφάνιση. Διαφορετικά,όλα θα καταστραφούν από τον Ήλιο.Οι επιστήμονες προσπαθούν να καταλάβουν πότε θα καταστραφεί η ατμόσφαιρα του κόσμου από την ηλιακή ακτινοβολία. Ταυτόχρονα, μια ποικιλία γεγονότων μπορεί να προκαλέσει τη διαφορά της ημερομηνίας, επομένως οι επιστήμονες χρησιμοποιούν προσομοιώσεις υπολογιστή για να καλύψουν όλες τις πιθανές πιθανότητες.Επισημαίνουν ότι ενώ ορισμένες υποθέσεις μπορεί να έχουν ελάχιστη σχέση με την πραγματικότητα, είναι κρίσιμο για την επιστήμη να διερευνήσει όλες τις πιθανότητες.Οι ειδικοί μπορούν να μιλήσουν για ακριβείς μετρήσεις, επειδή το μοντέλο υπολογιστή έχει πραγματοποιηθεί περισσότερες από 400 φορές. Η αποοξυγόνωση θα προκύψει σχεδόν σίγουρα από την ηλιακή δραστηριότητα. Αυτή η διαδικασία θα πάρει 1.000.002.021 χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Κίνδυνος εξαφάνισης:Δεν είναι μυστικό ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει θερμαίνει τον πλανήτη μας.Τα νέα αναφέρουν περιπτώσεις δασικών πυρκαγιών, λιώσεως παγετώνων και ασταθών καιρικών συνθηκών σε όλο τον κόσμο τα τελευταία λίγα χρόνια.Ενώ αυτές οι τραγωδίες έχουν επηρεάσει τις ζωές παντού,δεν είναι καν οι χειρότερες από τις επιπτώσεις του ήλιου.Αυτές οι φράσεις θα αλλάξουν κατά τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας,καθώς η επίδραση στο περιβάλλον συνεχίζει να αυξάνεται.

Η NASA ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποι βρίσκονται σε πολύ πραγματικό κίνδυνο εξαφάνισης. 
Οι επιστήμονες φοβούνται ότι εάν δεν μπορούν να εντοπίσουν κάπου αλλού στο ηλιακό σύστημα που να μπορεί να επιβιώσει στην ανθρώπινη ζωή,διατρέχουμε σοβαρό κίνδυνο.
Οι ειδικοί είναι ομόφωνοι: Οι άνθρωποι πρέπει επειγόντως να βρουν έναν νέο πλανήτη για ύπαρξη και έχουμε ένα δισεκατομμύριο χρόνια για να το κάνουμε.Οι επιστήμονες είναι αισιόδοξοι ότι θα βρεθεί λύση.




19.Φωτογραφία του φακοειδούς γαλαξία NGC 3489 από το Hubble.


Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του NGC 3489 που βρίσκεται περίπου 30 εκατομμύρια έτη φωτός 

ΓΑΛΑΞΙΑΣ NGC 3489
μακριά στον αστερισμό του Λέοντα.Το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble της NASA κατέγραψε εικόνα του φακοειδούς γαλαξία NGC 3489.Οι φακοειδείς γαλαξίες δεν είναι εντελώς σπειροειδείς γαλαξίες ή ελλειπτικοί γαλαξίες.Παρουσιάζουν χαρακτηριστικά και των δύο.Οι φακοειδείς γαλαξίες έχουν ένα κεντρικό εξόγκωμα από αστέρια και έναν λεπτό, κυκλικό δίσκο από αστέρια, αέρια και σκόνη,όπως οι σπειροειδείς γαλαξίες.Και όπως οι ελλειπτικοί γαλαξίες,οι φακοειδείς γαλαξίες έχουν παλαιότερους αστρικούς πληθυσμούς και περιοχές σχηματισμού άστρων.

Ο NGC 3489 έχει έναν ενεργό γαλαξιακό πυρήνα ή AGN.Το AGN βρίσκεται στο κέντρο του γαλαξία,είναι εξαιρετικά φωτεινό και εκπέμπει ακτινοβολία σε ολόκληρο το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα,καθώς η μαύρη τρύπα καταβροχθίζει υλικό που πλησιάζει πολύ σε αυτό.Ο NGC 3489 βρίσκεται περίπου 30 εκατομμύρια έτη φωτός μακριά στον αστερισμό του Λέοντα.




20. Έρχονται στη Γη οι πρώτες ντομάτες που καλλιεργήθηκαν στο Διάστημα με το σκάφος Veg-05 της NASA.



Οι πρώτες ντομάτες που καλλιεργήθηκαν σε ειδικές συνθήκες στο διάστημα επανέρθαν στη Γη
ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
ΔΙΑΣΤΗΜγια μελέτη,σύμφωνα με την NASA.Συγκεκριμένα,όπως αναφέρει η NASA δείγματα από μελέτες της για την ανάπτυξη φυτών,την πυρασφάλεια και τις αλλαγές στους μύες και τις αρτηρίες επιστρέψαν,από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό στις 15/4/23 με την 27η αποστολή εμπορικών υπηρεσιών ανεφοδιασμού της SpaceX .Τα επιστημονικά δείγματα μεταφέρθησαν  στη NASA   στη Φλόριντα.Εκεί οι επιστήμονες θα πραγματοποιήσουν πρόσθετες αναλύσεις πριν από την πλήρη επίδραση της βαρύτητας.

Το Veg-05 καλλιέργησε ντομάτες στις εγκαταστάσεις "Veggie" του σταθμού για να εξετάσει τις επιπτώσεις της ποιότητας του φωτός και του λιπάσματος στην παραγωγή φρούτων, την ασφάλεια από μικρόβια και τη θρεπτική αξία.Σύμφωνα με την NASA η δυνατότητα καλλιέργειας φυτών στο διάστημα για φρέσκα τρόφιμα και για τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας διαβίωσης των μελών του πληρώματος, είναι το «κλειδί» για μελλοντικές αποστολές μακράς διαρκείας.  Σημειώνεται ότι το πλήρωμα πραγματοποίησε τρεις συγκομιδές την 90η, 97η και την 104η ημέρα,καταψύχοντας τις ντομάτες μαζί με δείγματα νερού και επιχρίσματα του υλικού ανάπτυξης.


21.Παραμένει ένα μυστήριο στον πλανήτη Ουρανό του ηλιακού μας συστήματος.



ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Οι επιστήμονες της NASA ανακοίνωσαν μια σημαντική ανακάλυψη για τον έβδομο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος,καθώς τελικά ο πλανήτης "Ουρανός" διαθέτει ωκεανούς στα φεγγάρια του.Μάλιστα όχι μόνο σε ένα,αλλά ενδεχομένως τέσσερα ή περισσότερα από τα 27 φεγγάρια του μπορεί να κρύβουν υγρό νερό κάτω από τις παγωμένες επιφάνειές τους.


Την επιβεβαίωση έκανε η NASA με μια ομάδα επιστημόνων από το Εργαστήριο Αεριώθησης
(JPL),οι οποίοι μελέτησαν συγκεκριμένα δεδομένα που είχε καταγράψει η θρυλική αποστολή Voyager,της οποίας τα δίδυμα σκάφη πλέον κινούνται σε διαστρικές περιοχές στέλνοντας ισχνά αλλά πολύτιμα δεδομένα. Συγκεκριμένα, μέρος των μελετών της ομάδας της NASA ήταν οι δορυφόροι του Ουρανού ονόματι "Άριελ","Μιράντα","Τιτάνια","Ουμβριήλ" και "Όμπερον". Αρχικά,τη μελέτη αυτών των δεδομένων είχαν εκπονήσει επιστήμονες που ανέφεραν ότι,δύο δορυφόροι του Ουρανού είναι αρκετά πιθανό να διαθέτουν ενεργά γεωλογικά συστήματα. 

Εκτιμάται ότι η "Τιτάνια" και ο "Όμπερον" μπορεί να έχουν ωκεανούς ικανούς για συνθήκες
ΤΙΤΑΝΙΑ-ΜΙΡΑΝΤΑ κλπ

φιλικές στο να φιλοξενείται κάποιου είδους ζωή.Για την "Μιράντα" οι πιθανότητες να φιλοξενεί κάποιου είδους ζωής στους ωκεανούς της είναι σχεδόν μηδενικές,ενώ οι επιστήμονες είναι επιφυλακτικοί για το εάν διαθέτουν και οι δύο ωκεανούς αλλά εκτιμούν ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας ανάμεσά τους. Ο Ουρανός θωρείται ο 7ος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος λόγω της απόστασής του από τον Ήλιο,ενώ είναι ο τρίτος μεγαλύτερος και τέταρτος μεγαλύτερος σε μάζα πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος. 

Ο Ουρανός δεν είναι ο μόνος πλανήτης με ωκεάνια φεγγάρια.Ο Δίας και ο Κρόνος έχουν επίσης παγωμένους δορυφόρους που φιλοξενούν υγρό νερό κάτω από την επιφάνειά τους, όπως η Ευρώπη και ο Εγκέλαδος.Αυτά τα φεγγάρια θερμαίνονται από την παλιρροιακή θέρμανση που προκαλείται λόγω της βαρυτικής έλξης των γιγάντιων πλανητών τους. 


22.Αποκαλύπτοντας τα μυστήρια του Άρη.Τι δεν θέλει να ξέρετε η NASA!


Ένας επιστήμονας της NASA μελετούσε εικόνες μιας περιοχής του Άρη που ονομάζεται

«Cydonia» όταν κάτι τράβηξε το μάτι του.Έπρεπε να αφιερώσει ένα δευτερόλεπτο για να επεξεργαστεί αυτό που έβλεπε. Άρπαξε έναν μεγεθυντικό φακό.Δεν υπήρχε αμφιβολία:" Εικόνα μιας λαμπερής σφαίρας που αιωρείται πάνω από την επιφάνεια του Άρη".


Στην επιφάνεια του Άρη,140 εκατομμύρια μίλια από τη Γη, υπήρχε μια κατασκευή σε σχήμα
ανθρώπινου προσώπου. Ήταν τεράστιο. περίπου ένα μίλι πλάτος; και έδειξε δύο μάτια, μια μύτη και ένα στόμα. Γύρω από το "πρόσωπο",υπήρχαν πυραμίδες και δομές που δεν έμοιαζαν φυσικές. Μοιάζουν σαν να φτιάχτηκαν από κάποιον. Την επόμενη μέρα, η NASA έδωσε συνέντευξη Τύπου. Από τις χιλιάδες φωτογραφίες που στάλθηκαν πίσω από τον Άρη, το μόνο που ρωτήθηκε για όποιον ήταν το "πρόσωπο".Ποιος το έχτισε και γιατί; Είναι ένα μήνυμα από έναν προηγμένο πολιτισμό που έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό; Είναι θρησκευτικό τεχνούργημα; Είναι συμπαγής σαν τη Μεγάλη Σφίγγα; Ή θα μπορούσε να περιέχει θαλάμους όπως η Μεγάλη Πυραμίδα; 
ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Στη συνέχεια,η NASA έριξε "κρύο νερό" στις εικασίες. Είπαν ότι υπήρχε μια δεύτερη φωτογραφία της περιοχής που τραβήχτηκε λίγο αργότερα. Και αυτή η φωτογραφία έδειξε ότι το πρόσωπο δεν ήταν παρά μια οπτική ψευδαίσθηση. Η δεύτερη φωτογραφία δεν υπάρχει τώρα. Γιατί λοιπόν η NASA είπε ψέματα; Αυτό και πολλά άλλα εξωγήινα αντικείμενα παρουσιάζονται και αναλύονται.

https://www.youtube.com/watch?v=q9Nuy7mFIsE&t=1711s



23.Ο ιστότοπος MUFON UFO Stalker κατασχέθηκε από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ σις 12/2/23.



Ο ιστότοπος UFO Stalker αναφέρει ότι "Αυτός ο τομέας κατασχέθηκε προσωρινά από το

Υπουργείο Άμυνας σε συντονισμό με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας και το Υπουργείο
Δικαιοσύνης για την υποστήριξη μιας συνεχιζόμενης έρευνας σχετικά με τα άγνωστα εναέρια φαινόμενα που συμβαίνουν στον εναέριο χώρο της Βόρειας Αμερικής".Με όλα τα περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στους ουρανούς πάνω από τις ΗΠΑ και τον Καναδά,η αμερικανική αεροπορία καταρρίπτει άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα και τώρα το Υπουργείο Άμυνας κατασχέθηκε ο γνωστός ιστότοπος UFO Stalker,που αναφέρει σε καθημερινή βάση θεάσεις UFO. 

Θα κατασχεθούν στο εγγύς μέλλον περισσότεροι ιστότοποι και κανάλια στο YouTube που κάνουν αναφορές για το φαινόμενο των UFO; Στο μεταξύ,ένα τέταρτο άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο καταρρίφθηκε πάνω από τη λίμνη Huron και επίσης ένα νέο άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο εντοπίστηκε πάνω από τον Καναδά. Το γεγονός ότι το Πεντάγωνο είπε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει ότι τα άγνωστα αντικείμενα που πετούν πάνω από τις ΗΠΑ και τον Καναδά είναι εξωγήινοι είναι κάτι που πρέπει να σκεφτεί κανείς. 

Ίσως είναι πολύ τραβηγμένο,αλλά μπορεί να είναι ότι προετοιμάζουν μια εισβολή εξωγήινων με ψευδή σημαία και δεν θέλουν ιστότοποι που σχετίζονται με UFO και κανάλια YouTube να αναφέρουν σχετικά; Μπορεί να αναρωτηθούμε αν θα κατασχεθούν σύντομα περισσότερες ιστοσελίδες που σχετίζονται με UFO και κανάλια στο YouTube, κάτι συμβαίνει σίγουρα.


24.Επιστήμονες επιβεβαίωσαν τι κρύβεται στον πυρήνα της Σελήνης.  
    Βάζοντας τέλος σε μία μακροχρόνια διαμάχη.


Παρόλο που η Σελήνη είναι το πιο κοντινό ουράνιο σώμα στη Γη,το εσωτερικό της αποτελούσε
ΣΕΛΗΝΗ

πεδίο αμφισβήτησης και διαφωνιών στην επιστημονική κοινότητα,με μερικούς να ισχυρίζονται πως ο πυρήνας της είναι στερεός ενώ άλλοι πως είναι ρευστός.Τώρα,μία διεξοδική μελέτη βάζει τέλος στα σενάρια και δείχνει πως ο πυρήνας της είναι μία στερεή σφαίρα με πυκνότητα παρόμοια με αυτή του σιδήρου.Τα αποτελέσματά μας αμφισβητούν την εξέλιξη του μαγνητικού πεδίου της Σελήνης,χάρη στην απόδειξη ύπαρξης του εσωτερικού πυρήνα και υποστηρίζουν ένα σενάριο ανατροπής του πανσεληνιακού μανδύα που μας προσφέρει ουσιαστικές γνώσεις για το χρονοδιάγραμμα του σεληνιακού βομβαρδισμού στα πρώτα δισεκατομμύρια χρόνια της ζωής του Ηλιακού συστήματος. 

Μελετώντας τα σεισμικά δεδομένα,τον τρόπο δηλαδή με τον οποίο τα ακουστικά κύματα
ΠΥΡΙΝΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

παράγονται από τους σεισμούς και μετακινούνται μέσα από τα υλικά στο εσωτερικό ενός ουράνιου σώματος,οι επιστήμονες μπορούν να παράγουν μία λεπτομερή χαρτογράφηση του εσωτερικού του αντικειμένου.Τα σεισμικά δεδομένα που είχαμε από τις αποστολές Apollo είχαν πολύ χαμηλή ανάλυση για να διαπιστώσουμε με ακρίβεια από τι αποτελείται ο πυρήνας της Σελήνης.Μάθαμε μεν πως υπήρχε ένας ρευστός εξωτερικός πυρήνας,αλλά τι βρισκόταν κάτω από αυτόν παρέμενε μυστήριο.Επιπλέον,τα υπολογιστικά μοντέλα δεν μπορούσαν να μας δώσουν μία ξεκάθαρη απάντηση,αφού λειτουργούσαν εξίσου καλά τόσο με ρευστό,όσο και με στερεό πυρήνα.Οι επιστήμονες συγκέντρωσαν δεδομένα από διάφορες σεληνιακές διαστημικές αποστολές για να συνθέσουν ένα προφίλ των διάφορων σεληνιακών χαρακτηριστικών,όπως ο βαθμός παραμόρφωσης από τη βαρυτική αλληλεπίδραση της Γης,η εναλλαγή της απόστασής της από τη Γη και η πυκνότητά της.Έπειτα, δημιούργησαν διάφορα μοντέλα με διαφορετικούς τύπους πυρήνων για να δουν ποιος ταίριαζε περισσότερο με τα δεδομένα παρατήρησης.

Βρήκαν λοιπόν πως τα μοντέλα που έφταναν πιο κοντά σε αυτά που ήδη γνωρίζουμε για τη
ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ  ΣΤΗ
ΣΕΛΗΝΗ

Σελήνη,ήθελαν τα πυκνά υλικά να κινούνται προς το κέντρο της Σελήνης και τα λιγότερο πυκνά να κινούνται προς την επιφάνειά της.Βρήκαν επίσης πως ο πυρήνας της Σελήνης είναι αρκετά παρόμοιος με τον πυρήνα της Γης.Έχει δηλαδή ένα εξωτερικό ρευστό περίβλημα και ένα στερεό εσωτερικό πυρήνα.Σύμφωνα με τα μοντέλα,ο εξωτερικός πυρήνας της Σελήνης έχει ακτίνα 362 χιλιομέτρων και ο στερεός εσωτερικός πυρήνας έχει ακτίνα 258 χιλιόμετρα,δηλαδή το 15% της συνολικής ακτίνας της Σελήνης.Ο εσωτερικός πυρήνας της Σελήνης έχει πυκνότητα 7.822 κιλά ανά κυβικό μέτρο,νούμερο πολύ κοντά στην πυκνότητα του σιδήρου.Ξέρουμε επίσης πως λίγο μετά το σχηματισμό της,η Σελήνη είχε ένα ισχυρό μαγνητικό πεδίο το οποίο άρχισε να χάνει,  περίπου πριν 3,2 δισεκατομμύρια χρόνια.Το μαγνητικό πεδίο παράγεται από την κίνηση και τη θερμοσυναγωγή του πυρήνα, επομένως το υλικό από το οποίο αποτελείται ο πυρήνας της Σελήνης είναι απόλυτα σχετικό για να μάθουμε πώς και γιατί εξαφανίστηκε το μαγνητικό της πεδίο.



25.Γίγαντες εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη από άλλη διάσταση.Η NASA ανακοίνωσε ότι επικοινώνησε με 4 Races of Aliens.



Το θησαυροφυλάκιο του FBI περιέχει χιλιάδες αποχαρακτηρισμένα αρχεία σχετικά με διάφορα
ΑΡΧΕΙΑ  UFOs

μυστήρια του παρελθόντος.Το θέμα που σχετίζεται με τα UFO και τους εξωγήινους παραμένει πάντα το πιο πολυσυζητημένο και το FBI έχει πολλά έγγραφα αποθηκευμένα στο θησαυροφυλάκιό του, μιλώντας για αυτό το περίεργο φαινόμενο.Το Memorandum 6751 είναι το πιο σημαντικό για την ουφολογία,σύμφωνα με τον πρώην ειδικό πράκτορα του FBI.Το FBI έδινε πάντα μεγάλη προσοχή στο φαινόμενο των UFO.Παρεμπιπτόντως,αυτό επιβεβαιώνει τις παλιές υποψίες.


Πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας βασίζονται στην πραγματικότητα σε πραγματικά
γεγονότα,είτε διέρρευσε ότι το FBI έκανε σκόπιμα για να ευαισθητοποιήσει το κοινό,είτε για να αναγνωρίσει υπάρχοντες ή το  πρώην,που θεωρούν άδικο να στερούν η κοινή γνώμη για αυτά τα μυστικά.Φυσικά,δεν μπορεί κανείς να πιστέψει ότι ο Έντγκαρ Χούβερ,διευθυντής του FBI,κατά τη διάρκεια αυτών των γεγονότων για τα οποία μιλάμε,ανησυχούσε πολύ για τη δικαιοσύνη ή τον σεβασμό του δικαιώματος της κοινωνίας να γνωρίζει τα γεγονότα.Αξιόπιστοι ειδικοί επιβεβαιώνουν την επικοινωνία με περισσότερα από 80 εξωγήινα είδη στηΓη.Το σχέδιο UFO του Ν.Τέσλα κατασκευάστηκε με τη βοήθεια της εξωγήινης νοημοσύνης.Το 2010 έγινε γνωστό από τη σελίδα The Vault του FBI,ότι η υπηρεσία συμπεριέλαβε στην κατηγορία των αποχαρακτηρισμένων μια αναφορά που είχε ετοιμάσει τον Ιούλιο του 1947 ειδικός πράκτορας του FBI.


Ήταν ένας συνταγματάρχης,του οποίου η ταυτότητα ήταν προς το συμφέρον της «εθνικής 
MHTΡΙΚΟ  ΣΚΑΦΟΣ

ασφάλειας» και υπό τις οδηγίες του παντοδύναμου Χούβερ διέγραψε μια αναφορά που βασιζόταν σε μια συνέντευξη με μάρτυρα για την εμφάνιση ενός UFO.Ο μάρτυρας μοιράστηκε τη δική του εμπειρία επαφής με ένα μη ανθρώπινο μυαλό και μπορούσε να πει πολλά.Το σημείωμα 6751 αναγνωρίζει την ύπαρξη εξωγήινης παρουσίας.Ο πρώην αξιωματικός του FBI John DeSouza,επισημαίνει το μνημόνιο ως ένα σημαντικό έγγραφο στην ουφολογία.Το σημείωμα 6751 παρέμεινε ταξινομημένο για 63 χρόνια μέχρι το Εκτελεστικό Διάταγμα 13526 που επέτρεψε τον αποχαρακτηρισμό και την κυκλοφορία του.Το σημείωμα μπορεί να μην είναι ένα «όπλο που καπνίζει»,αλλά είναι σημαντικό καθώς παρέμεινε ανέγγιχτο από τις εκστρατείες παραπληροφόρησης του Project Grudge, Blue Book.

Αν και πολλές από τις πληροφορίες που περιέχονται στο σημείωμα είναι εξαιρετικά λεπτομερείς υπάρχουν ορισμένες ασυνέπειες.Πρώτον η απουσία του ονόματος του συγγραφέα του,αν και ισχυρίζεται ότι έχει αρκετά διπλώματα και ότι ήταν επικεφαλής πανεπιστημιακού τμήματος.Ένα άλλο γεγονός είναι ότι το FBI ετοίμασε το έγγραφο και δεν είναι το πρωτότυπο που ερευνάται.Σε αντίθεση με τις πρώτες ιστορίες του Roswell,αυτό το αρχείο αναφέρεται σε «ζωντανά όντα πολύ μεγαλύτερα από τους ανθρώπους». Επιπλέον, υποτίθεται ότι μπορούν να ζήσουν σε μια άλλη διάσταση, σε έναν άλλο κόσμο.



26.Καλλιτεχνική απόδοση του Starship που πυροδοτεί τις μηχανές του κατά τη διάρκεια της σεληνιακής του πτήσης.


Το έργο Dear Moon είναι μια σεληνιακή τουριστική αποστολή και έργο τέχνης που σχεδιάστηκε και χρηματοδοτήθηκε από τον Ιάπωνα δισεκατομμυριούχο Yusaku Maezawa. Θα κάνει χρήση ενός διαστημικού σκάφους SpaceX Starship σε μια ιδιωτική διαστημική πτήση που θα πετάει μια ενιαία κυκλική τροχιά γύρω από τη Σελήνη.Οι επιβάτες θα είναι ο Maezawa και άλλοι οκτώ πολίτες,ενώ μπορεί να υπάρχουν ένα ή δύο μέλη του πληρώματος.Το έργο αποκαλύφθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2024Ο στόχος του έργου είναι να ταξιδέψουν οκτώ επιβάτες με τον Maezawa δωρεάν γύρω από τη Σελήνη σε μια εξαήμερη περιοδεία. 

Ο Maezawa αναμένει ότι η εμπειρία του διαστημικού τουρισμούθα εμπνεύσει τους συνοδούς επιβάτες στη δημιουργία κάτι νέου.Η τέχνη θα εκτεθεί λίγο καιρό μετά την επιστροφή στη Γη για να βοηθήσει στην προώθηση της ειρήνης σε όλο τον κόσμο.Ο Maezawa είχε προηγουμένως συνάψει σύμβαση το 2017 με τη SpaceX για μια σεληνιακή πτήση σε ένα πολύ μικρότερο διαστημόπλοιο Dragon 2 που εκτοξεύτηκε από ένα όχημα εκτόξευσης Falcon Heavy,το οποίο θα μετέφερε μόνο δύο επιβάτες.Σύμφωνα με μια ανακοίνωση της SpaceX στις αρχές του 2018,το σχέδιο Falcon Heavy εγκαταλείφθηκε υπό το φως της ανάπτυξης του Starship. 

ΑΡΤΕΜΙΣ-2
ΑΡΑρχικά προτάθηκε να ξεκινήσει το 2023.Η κυκλική αποστολή αναμένεται να διαρκέσει 6 ημέρες για να ολοκληρωθεί.Το 1970, το Apollo 13 ακολούθησε παρόμοια τροχιά γύρω από τη Σελήνη Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2020, το Artemis 2 της NASA αναμένεται να εκτοξευτεί σε παρόμοιες τροχιές, ενώ το Artemis 1 μπήκε σε μια μακρινή ανάδρομη τροχιά γύρω από τη Σελήνη για 6 ημέρες. [20] Η κυκλική αποστολή Artemis 2 σχεδιάζεται να πληρωθεί και να εκτοξευτεί το 2024. κυκλική αποστολή αναμένεται να διαρκέσει 6 ημέρες για να ολοκληρωθεί.Το 1970,το Apollo 13 ακολούθησε παρόμοια τροχιά γύρω από τη Σελήνη.Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2020,το Artemis 2 της NASA αναμένεται να εκτοξευτεί σε παρόμοιες τροχιές,ενώ το Artemis 1 μπήκε σε μια μακρινή ανάδρομη τροχιά γύρω από τη Σελήνη για 6 ημέρες.Η κυκλική αποστολή Artemis 2 σχεδιάζεται να πληρωθεί και να εκτοξευτεί το 2024.


27.Το συναρπαστικό κυνήγι για μετεωρίτες στη Γη.


Επιστήμονας,επικεφαλής του τμήματος μετεωριτών του μουσείου,αναγνωρίζει τις δυσκολίες που
ΜΕΤΕΩΡΙΤΕΣ

συνεπάγεται η εύρεση θραυσμάτων μετεωριτών.Ενώ εκατοντάδες μετεωρίτες παρατηρούνται να πέφτουν στη Γη κάθε χρόνο  και  συνήθως δεν ανακτώνται περισσότεροι από 10.Τα πυκνά δάση του Maine αποτελούν ένα δύσκολο περιβάλλον για όσους αναζητούν να εντοπίσουν αυτούς τους ουράνιους θησαυρούς.Το 2016,το μουσείο έκανε μια παρόμοια προσφορά μετά από πρόσκρουση μετεωρίτη, αλλά δεν έλαβε κανένα αποτέλεσμα. Ωστόσο,αυτή τη φορά οι ερευνητές μπορεί να έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρουν τα υπολείμματα του μετεωρίτη,χάρη στην παρακολούθηση της πτώσης με ραντάρ της NASA.

Σύμφωνα με τη NASA,αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν μια λαμπερή βολίδα,ακόμη και το μεσημέρι,ακολουθούμενη από δυνατές ηχητικές εκρήξεις κοντά στο Calais του Maine.Το ραντάρ της διαστημικής υπηρεσίας εντόπισε το φαινόμενο για 4 ολόκληρα λεπτά και 40 δευτερόλεπτα,επιτρέποντάς τους να εκτιμήσουν την περιοχή όπου πιθανότατα έπεσε ο μετεωρίτης.Παρόλα αυτά,η αναζήτηση μπορεί να μην αποφέρει μεγάλα κομμάτια του μετεωρίτη.Η NASA έχει υπολογίσει ότι τα μεγαλύτερα θραύσματα μπορεί να ζυγίζουν λίγο περισσότερο από 300 γραμμάρια,αν και δεν αποκλείουν εντελώς την παρουσία μεγαλύτερων μαζών.

Η συγκίνηση της ανακάλυψης θραυσμάτων μετεωρίτη έχει δελεάσει τους κυνηγούς θησαυρών σε
ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ
όλο τον κόσμο.  H Ιταλία, για παράδειγμα, έχει βιώσει δύο τέτοια περιστατικά τα τελευταία έξι χρόνια,ένα στην περιοχή της Μontena το 2020 και ένα άλλο στη Basilicata στις αρχές του 2023.Τις τελευταίες έξι δεκαετίες, έχουν καταγραφεί περίπου 40 περιπτώσεις ανακαλύψεων μετεωριτών σε όλο τον κόσμο.Το ίδιο το Maine Mineral & Gem Museum φιλοξενεί τα μεγαλύτερα μεμονωμένα δείγματα τόσο από τη Σελήνη όσο και από τον Άρη που έπεσαν στη Γη ως μετεωρίτες.Η αναζήτηση μετεωριτών που έχουν προσγειωθεί στη Γη αποτελεί μια μοναδική και ικανοποιητική πρόκληση για τους επιστήμονες, τα μουσεία και τους κυνηγούς μετεωριτών. Με την υπόσχεση χρηματικών ανταμοιβών και την ευκαιρία να συνεισφέρετε στην επιστημονική έρευνα, το κυνήγι αυτών των εξωγήινων θησαυρών συνεχίζει να αιχμαλωτίζει τη φαντασία όσων ενδιαφέρονται για τα μυστήρια του σύμπαντος.


28.Οι εξωγήινοι πολιτισμοί μπορεί να είναι σε θέση να μας στέλνουν μηνύματα μέχρι το τέλος της δεκαετίας.



Η Γη είναι ένας θορυβώδης πλανήτης.Όχι μόνο με έναν τρόπο ηχορύπανσης στο κέντρο της πόλης,αλλά περισσότερο με έναν τρόπο «στέλνουμε κάθε μέρα κάθε είδους σήματα στο
ΣΗΜΑΤΑ

διάστημα». Ο κόσμος έχει γίνει ιδιαίτερα θορυβώδης από τότε που μάθαμε πώς να μεταδίδουμε πληροφορίες μέσω ραδιοκυμάτων πριν από περισσότερα από 100 χρόνια.Σύμφωνα με μια νέα μελέτη, μερικά από τα ισχυρότερα από αυτά τα ραδιοφωνικά σήματα έχουν φτάσει σε μακρινά αστέρια.Και προφανώς,αν αυτά τα αστέρια τυχαίνει να είναι το σπίτι της εξωγήινης ζωής που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στο ping μας,θα μπορούσαμε να το ακούσουμε ήδη από το 2029.Είναι απίστευτα μακρινά.«Οι ασήμαντες και σπάνιες εκπομπές μας είναι απίθανο να αποφέρουν ανίχνευση της ανθρωπότητας »,δήλωσε ο αστρονομος. «Η πιθανότητα να κατοικεί ένας άλλος πολιτισμός σε αυτή τη μικροσκοπική φούσκα είναι εξαιρετικά μικρή εκτός και αν υπάρχουν εκατομμύρια πολιτισμοί στον Γαλαξία μας».

Αλλά δεν είναι αδύνατο και για μερικούς αστρονόμους,το « όχι αδύνατο » αξίζει να διερευνηθεί. Η ομάδα πίσω από αυτήν την πρόσφατη μελέτη ήθελε να δει εάν τα σήματα από το Deep Space

Network της NASA, ή το DSN,η υπερισχύουσα και εξαιρετικά εστιασμένη ραδιοφωνική συστοιχία που χρησιμοποιείται για την επικοινωνία με αποστολές στο βαθύ διάστημα όπως το Voyager και το New Horizons,θα μπορούσαν να έχουν πέσει σε εξωπλανήτες τώρα που μπορεί να φιλοξενήσει ζωή.Το DSN δεν είναι το μόνο πράγμα που στέλνει ραδιοφωνικά σήματα. Αυτό το κάνουμε συνέχεια ακούγοντας απλώς ραδιόφωνο ή βλέποντας τηλεόραση. Αλλά τα περισσότερα από αυτά τα κύματα δεν είναι στοχευμένα,και έτσι εξαπλώνονται σε μη αναγνώσιμα προτού μπορέσουν ποτέ να φτάσουν σε μια εξωγήινη μορφή ζωής.Το DSN, από την άλλη πλευρά, κατασκευάστηκε ειδικά για επικοινωνία μεγάλων αποστάσεων,επομένως υπάρχει μια πολύ καλύτερη φωτογραφία που ένας εξωγήινος πολιτισμός θα μπορούσε να διαβάσει τις πληροφορίες που περιέχονται μέσα σε αυτό το σήμα και να συνειδητοποιήσει ότι αξίζει να ανταποκριθεί.

Η ομάδα παρακολούθησε τα σήματα που έδωσε το DSN και βρήκε μερικά αστέρια που μπορεί να
ΛΕΥΚΟΣ ΝΑΝΟΣ

χτυπήθηκαν από τα ραδιοκύματα.Το πλησιέστερο είναι ένας λευκός νάνος αστέρας, πολύ πυκνό αστέρι που μπορεί να σχηματιστεί όταν πεθαίνει ένα μεγαλύτερο αστέρι που βρίσκεται 27 έτη φωτός μακριά και μπορεί να έχει χτυπηθεί από μια επικοινωνία που στάλθηκε σε μια αποστολή που ονομάζεται Pioneer 10. Εάν υπάρχει πλανήτης γύρω από αυτό το αστέρι (δεν έχουμε ακόμη εντοπίσει κανέναν) και αυτός ο πλανήτης ανταποκρίθηκε μόλις έλαβε το "μήνυμά μας",θα μπορούσαμε να ακούσουμε ξανά το 2029. Άλλα μηνύματα που προορίζονται για άλλα διαστημόπλοια θα μπορούσαν να επιστραφούν από διαφορετικά δυνητικά αστρικά συστήματα στη δεκαετία του 2030.Αν υπάρχει ζωή εκεί έξω,θα είναι δύσκολο να βρεθεί και εύκολο να χαθεί,ακόμη και με στόχους σαν αυτόν.




29.UFO εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πυραμίδα της Γκίζας της Αιγύπτου.


Το βίντεο Stgapɡe που δημοσιεύτηκε στη σελίδα Youtube του καναλιού Section 51 δείχνει ότι όχι
ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ

ένα αλλά τρία αντικείμενα αιωρούνται γύρω από τις πυραμίδες στο οροπέδιο της Γκίζας,συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης πυραμίδας της Γκίζας.Η εικόνα παρατήρησης στο βίντεο φαίνεται,τα UFO μοιάζουν με ανεστραμμένες πυραμίδες που πετούν γύρω από την κορυφή των πυραμίδων στο έδαφος.Επιπλέον,υπάρχει ένα πλήθος τουριστών που κατευθύνονται προς το θαύμα του αρχαίου κόσμου για να θαυμάσουν αυτό το στιβαρό θέαμα.Σύμφωνα με τα ευρήματα, αυτό το βίντεο λέγεται ότι είναι η πιο «ουσία» από προηγούμενες δημοσιεύσεις UFO λόγω της καθαρής και ολικής εικόνας του,δημιουργώντας μια αίσθηση αυθεντικότητας στους θεατές.Ακόμη και σε κοντινή απόσταση,όταν τα ανάποδα UFO περιστρέφονταν γύρω από την κορυφή της πυραμίδας,ήταν πολύ ξεκάθαρο.Αν και το κανάλι της ενότητας 51 δεν δίνει συγκεκριμένες λεπτομέρειες,οι υπότιτλοι του βίντεο δείχνουν ότι ο ειδικός στόλος των UFO εμφανίστηκε στις πυραμίδες της Γκίζας γύρω στον Απρίλιο του 2016.Είναι ενδιαφέρον ότι το UFO εμφανιζόταν συνεχώς εδώ για περίπου 4 ώρες.

Ίσως πολλοί άνθρωποι που μόλις παρακολούθησαν αυτό το βίντεο για πρώτη φορά πιστεύουν ότι
ΣΦΙΓΚΑ ΚΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ

αυτή είναι η πρώτη φορά που ο στόλος των μυστηριωδών UFO εμφανίζεται στις πυραμίδες της Γκίζας.Ωστόσο,στην πραγματικότητα,στην αρχαία αιγυπτιακή ιστορία,υπήρχαν αρχεία για εμφανίσεις UFO κοντά στον πιο ιερό «ιερό τόπο» στη χώρα των πυραμίδων. Συγκεκριμένα,το αρχαίο βιβλίο "Tulli Papyrus",ένα μυστηριώδες και περίεργο έγγραφο για το θεάσεις στην ιστορία,δείχνει ότι υπάρχουν πληροφορίες για ένα αντικείμενο σε σχήμα UFO που περιγράφεται ως παρόμοιο με ένα UFO,όπως το «δαχτυλίδι της φωτιάς» που εμφανίστηκε στις πυραμίδες γύρω στο 1500 π.Χ.

Η ανακάλυψη των ΑΤΙΑ που πετούν γύρω από τις πυραμίδες στην Αίγυπτο ενισχύει τη θεωρία του copѕріgaсу σχετικά με το εάν η αρχιτεκτονική των αρχαίων πυραμίδων έχει ή όχι την κρυφή παρέμβαση ενός μυστηριώδους πυραμίδας στο διάστημα,από χιλιάδες χρόνια πριν.Οι ειδικοί λένε ότι εάν αυτό το εκπληκτικό φαινόμενο λάμβανε χώρα πραγματικά,θα είχαν δημοσιευτεί ευρέως στη διεθνή τηλεόραση,όχι απλώς αναρτήθηκαν σε ξεχωριστό ιστότοπο ειδήσεων.

https://www.youtube.com/watch?v=L2tgDBZokA4


30.Δείτε τη φωτεινή Αφροδίτη να σκαρφαλώνει στο υψηλότερο σημείο της στον νυχτερινό ουρανό στις 8/5/23.


Ο πλανήτης βρίσκεται στη μέση των βραδινών του εμφανίσεων στον ουρανό πάνω από τη Γη,ενώ βρίσκεται αρκετά μακριά στα ανατολικά του ήλιου για να φαίνεται.Η Αφροδίτη,ο δεύτερος πλανήτης από τον ήλιο και ο πιο καυτός κόσμος στο ηλιακό σύστημα,ανέβηκε στο υψηλότερο σημείο της στον απογευματινό ουρανό την Δευτέρα 8 Μαΐου 2023. 

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

Ο κολασμένος πλανήτης γνωστός ως «το κακό δίδυμο της Γης» βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην περίοδο των βραδινών εμφανίσεών του,μια περίοδο κατά την οποία η Αφροδίτη φαίνεται κάθε
βράδυ.Σύμφωνα με το In the Sky η απογευματινή εμφάνιση της Αφροδίτης έφτάσε σε υψόμετρο 37 μοιρών (σχεδόν το πλάτος    τεσσάρων από τις γροθιές σας στο μήκος των χεριών)πάνω από τον δυτικό ορίζοντα στο ηλιοβασίλεμα τις 8 Μαΐου,το οποίο συμβαίνε περίπου στις 7:58 μμ.Στη συνέχεια,ο πλανήτης έδυσε περίπου στις 23:35. 

Η Αφροδίτη είχε μέγεθος περίπου -4,2 κατά τη βραδινή εμφάνισή της τη Δευτέρα,με το μείον πρόθεμα να δείχνει ένα ιδιαίτερα φωτεινό αντικείμενο πάνω από τη Γη. Ο πλανήτης θα έχει ορθή ανάταση 06h01m10s και μια απόκλιση 26°04'Β και θα βρίσκεται στον αστερισμό του Ταύρου . Μόλις βρείτε την Αφροδίτη,βρείτε τον Άρη που βρίσκεται όχι πολύ από πάνω του.



10/5/23                                             

                                                                       ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

                                                                        ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  εα  (ΠΖ)

                                                                     

                                                           


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.