Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 19- Α' ΕΞΑΜΗΝΟ ( 2ο ΜΕΡΟΣ)


                                             ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Είτε τους αποκαλούμε "Ανδρομέδιους-Ολύμπιους" είτε "Φωτεινές Δυνάμεις",πρόκειται για τις δυνάμεις της "Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας του Φωτός"και της "Ανωτέρας Τάξεως Συμμάχων" της
ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ
Ανδρομέδας(σύνολο 13 Γαλαξίες)με κυβερνήτη την ανώτερη οντότητα τον Δία,οι οποίες είναι έτοιμες να επέμβουν ανά πάσα στιγμή εφ'όσον οι κυβερνήσεις παραβίασαν όλα τα συμφωνηθέντα και αργοπορούν για την μεγάλη αλλαγή, είτε σκόπιμα, είτε είναι ανίκανες να εφαρμόσουν τα σχέδια που τους δόθηκαν.

Εκείνο που αποτελεί μεγάλο σημείο πίεσης για τις "Φωτεινές Δυνάμεις",είναι το γεγονός ότι εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν και πεθαίνουν από αρρώστιες που είναι θεραπεύσιμες, ή υποφέρουν κάτω από την οικονομική δουλεία που τους επεβλήθη. Η αρνητική ενέργεια που εκπέμπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, καθιστά τον πλανήτη ένα σκοτεινό ενεργειακό σώμα που επηρεάζει και τους άλλους γειτονικούς πλανήτες, ενώ ταυτόχρονα συντηρεί τους "ερπετοειδείς" και τους εναπομείναντες "δρακονιανούς" δυνάστες τους.

Οσο για την Ελλάδα μας,αφήνουν λιγάκι ακόμα μέχρι να "εκδηλωθεί" και ο τελευταίος,ιδίως οι πολιτικοί και οι "συν αυτούς".


Μήνυμα Προειδοποίησης των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων προς την Ανθρωπότητα
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μίνι κατακλυσμός θα λάβει χώραν λόγω μετατόπισης των γεωγραφικών πόλων της Γης.
ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ  ΑΞΟΝΑ
ΤΗΣ ΓΗΣ
Η ανθρωπότητα θα ειδοποιηθεί έγκαιρα και θα ληφθούν μέτρα προστασίας για να μην χαθούν ζωές.Εκτός της πληθώρας σκαφών που περιβάλλουν την Γη, ειδικές διαστημικές πλατφόρμες τοποθετημένες σε στρατηγικά σημεία, θα ελέγχουν το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη, ώστε η μετατόπιση των πόλων να γίνει ομαλά, για να αποφευχθούν μεγάλες καταστροφές.
Οι άνθρωποι που κατοικούν σε παραλιακές περιοχές θα ειδοποιηθούν έγκαιρα για να μετατοπιστούν
στα ενδότερα, και σε βάθος που θα κυμαίνεται από 50 έως 100 χλμ.
Αναμένεται μετατόπιση του άξονα της Γης 25 μοίρες προς τα ανατολικά. Αυτό θα συμβεί ελεγχόμενα για να αποφευχθεί ένας πραγματικός κατακλυσμός, όμως θα υπάρξουν παλιρροιακά κύματα και εκρήξεις ηφαιστείων ένεκα της μετατόπισης των τεκτονικών πλακών.
Άνθρωποι που κατοικούν σε νήσους ή νησιωτικά συμπλέγματα, αν κριθεί ότι κινδυνεύουν, θα διασωθούν από σκάφη της "Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας του Φωτός".
Σχόλιο:Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί οι μεγαλοτραπεζίτες Rothschilds κατασκευάζουν "Πλωτή Πόλη Έκτακτης Ανάγκης".


Τι Ετοιμάζουν οι Πλειάδιοι για το Σύνολο της Ανθρωπότητας
-------------------------------------------------------------------------------------
Οι Πλειάδιοι (άνθρωποι σαν κι'εμάς στην εμφάνιση αλλά πιό ψηλοί,2-2,20μ)έχουν την ευθύνη της αφύπνισης της Ανθρωπότητας και της απελευθέρωσης της Γης.
Η απόφαση έχει ληφθεί από τα "Συμβούλια" και τους "Πολιτισμούς" που λειτουργούν και διέπονται από τον "Καθολικό Συμπαντικό Νόμο",τον Νόμο του πραγματικού Θεού (Θείον) (Η λέξη θεός προέρχεται από το αρχαίο ρήμα "θεώ" και σημαίνει "τρέχω γρήγορα").

Συμφωνήθηκε και αποφασίστηκε ότι οι Πλειάδιοι, λόγω της σχέσης τους με την Γη που ξεκίνησε πριν από τις ημέρες της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας,και επειδή έχουν διαφυλαγμένα τα περισσότερα γενετικά αποθέματα φυτών και ζώων της Γης αλλά και άμεση γενετική σχέση με τους
ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ
ανθρώπους, έχουν την ευθύνη για την επαναφορά για άλλη μια φορά του Καθολικού Νόμου στον πλανήτη.
Η τυραννία και όλα όσα παραβιάζουν το θεϊκό δικαίωμα στην ελεύθερη βούληση, θα εξαλειφθούν. Αυτό θα γίνει κυρίως με τα κύματα ενέργειας που θα εξαπολυθούν για την άνοδο της συνείδησης.Το "συν Αθηνά και χείρα κίνει" κρίνεται εξ'ίσου απαραίτητο και αποτελεσματικό!

Υπήρξε ένα σταθερά συνεχιζόμενο κίνημα για την απελευθέρωση του πλανήτη,ωστόσο λόγω της απαγόρευσης κάθε παρέμβασης που προβλέπει ο Καθολικός Νόμος, περιορίστηκε και δεν ευδοκίμησε.Αποφασίστηκε ότι λόγω της ακραίας παρέμβασης των "σκοτεινών δυνάμεων" στη Γη, είναι απαραίτητη η επέμβαση των Πλειάδιων για τη σωτηρία της ανθρωπότητας.
Οι καταστρεπτικοί εξωγήινοι εισβολείς, που πολλοί τους αναφέρουν ως "Άρχοντες", έχουν εξουδετερωθεί.Το "Δρακονιανό Πλέγμα" της (Draconian Grid)γύρω από την Γη, έχει αποσυναρμολογηθεί πλήρως.Εκείνοι που εξακολουθούν να ευθυγραμμίζονται με τις κακόβουλες δυνάμεις,θα αδρανοποιηθούν.Πρόκειται για μια πολυδιάστατη
επιχείρηση–λειτουργία.
Ο λόγος για τον οποίο επικρατούσε μια τόσο απαράδεκτη κατάσταση στη Γη,είναι γιατί είχε πέσει στα χέρια εχθρών της ανθρωπότητας εδώ και 13.500 χρόνια μετά από κάποια συμφωνία συμπαντικού "Καθολικού Νόμου" που πρόσφατα έληξε.Ο διχασμός της ανθρωπότητας με τους παραπλανητικούς τρόπους που χρησιμοποιούν οι εχθροί, θα αποκαλυφθούν και δεν θα είναι πλέον ανεκτοί. Ήρθε η ώρα της αφύπνισης.

Γήϊνοι:
"Γνωρίστε την αληθινή σας ιστορία, την αληθινή φύση του Θεού και τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος.Δημιουργηθήκατε με την ίδια εικόνα και ομοιότητα με τους θεούς.Έχετε τον γενετικό κώδικα των θεών,που εξηγεί όλες τις επεμβάσεις που σας έγιναν.
Σας έχουν πει πολλά ψέματα και σας έχουν χειριστεί με διάφορους τρόπους για να σας ελέγχουν.Τα πρόσθετα στο νερό,στα τρόφιμα σας,οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί,οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες,οι εμβολιασμοί και οι ατελείωτοι πόλεμοι,αποτελούν μέρος των προγραμμάτων που διαχειριζόταν το δίκτυο των "Αρχόντων" και των "Δρακονιανών".Σύντομα θα απαλλαγείτε από αυτούς και θα είναι υπόλογοι για τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν εναντίον σας.Οι ημέρες των τυράννων τελειώνουν.
Ήλθε η ώρα να θυμηθείτε, να αφυπνιστείτε και να ενεργοποιήσετε τη θεότητα σας για να πάρετε τον πλανήτη σας πίσω".

-Πρόσφατα κυκλοφόρισαν αυθεντικές φωτογραφίες εξωγήϊνης γυναίκας και του γιού της από τις Πλειάδες,που ελήφθησαν το 1972 από φωτογράφο του αμερικανικού στρατού που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος.
ΠΛΕΙΑΔΙΑ  ARIYUANHAS
Η γυναίκα είχε στον αριστερό της βραχίονα τατουάζ με χάρτη των άστρων του αστερισμού καταγωγής της, δείχνοντας την κατεύθυνση και οδηγίες επιστροφής στην πατρίδα της.
Συνελήφθησαν κατόπιν προβλημάτων που παρουσίασε το σκάφος τους.Μητέρα και γιος επικοινωνούσαν μεταξύ τους τηλεπαθητικά και δεν έδειχναν ιδιαίτερη ανησυχία για την κατάσταση τους.
Η γυναίκα λεγόταν Ariyuanhas και ήταν πολύ μεγάλης ηλικίας σύμφωνα με τα γήινα δεδομένα.Κρατήθηκε για δύο χρόνια με τον γιο της μέχρι που αφέθηκαν ελεύθεροι να επιστρέψουν στις Πλειάδες.
Δεν μιλούσε σε κανέναν και δεν δεχόταν τροφή παρά μόνον νερό. Ο γιος της που λεγόταν Adrieiuous, εκρατείτο δίπλα της. Ποτέ δεν απαίτησε να μένουν μαζί ή να τον βλέπει.Επικοινωνούσε μαζί του τηλεπαθητικά, ανεξάρτητα της τοποθεσίας κράτησης τους. Το IQ του καταγράφηκε στον αριθμό 210, σπάζοντας τα τοπ 5 ανθρώπινα ρεκόρ που καταγράφηκαν ποτέ!
Δείτε το σχετικό video:
https://www.youtube.com/watch?v=Jgz-wo1sZOc&fbclid=IwAR11joFxe-iwPCgfuafW0JjzaAbXQg_7lb8qpi0rRe3-WCCJYFfURWfv4bA

Οι Επικυρίαρχοι της Γης
--------------------------------
Το υψηλόβαθμο γήινο στέλεχος των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων (ΜΔΠ) Corey Good επεξηγεί ποιοί βρίσκονται πίσω από τις κυβερνήσεις και κινούν τα νήματα:
"Οι Λευκοί Βασιλικοί Δράκοι και η Ατζέντα τους".
Αυτοί κρύβονται πίσω από τις κυβερνήσεις, τους στρατούς, το τραπεζικό σύστημα και τα ΜΜΕ. Όλοι οι θεσμοί βρίσκονται υπό τον έλεγχο τους.
Κυβερνούν την ανθρωπότητα μέσω των ανθρωπόμορφων υβριδίων που δημιούργησαν, παραμένοντας οι ίδιοι κρυμμένοι με ασφάλεια μακριά από τα βλέμματα των ανθρώπων, κινώντας τα νήματα από απόσταση.
Οι Illuminati είναι οι κύριοι πληρεξούσιοι και εντολοδόχοι των Δράκων, οι οποίοι μέσω της
εξαπάτησης και του φόβου που διασπείρουν στις ανθρώπινες κοινωνίες, προωθούν την ατζέντα των αφεντικών τους, που είναι η μετατροπή του ανθρώπινου DNA σε ερπετοειδές, όχι μόνο στον πλανήτη μας αλλά και σε ολόκληρο τον Γαλαξία, με τελικό στόχο την επικράτηση τους.
Οι βασιλικοί ερπετοειδείς Δράκοι αποτελούν την αιτία όλων των δεινών της ανθρωπότητας και βρίσκονται πίσω από κάθε ύφεση, αναταραχή, πόλεμο ή καταστροφή και υποβάθμιση της ανθρωπότητας.Επιδιώκουν να επιβραδύνουν τις δονήσεις των ανθρώπων και να ανακόψουν τη σύνδεση τους με τον ανώτερο τους εαυτό, ώστε να τους εμποδίσουν να ανελιχθούν σε όντα ανωτέρων διαστάσεων.
Η συνειδητοποίηση όλων αυτών, είναι και η δύναμη σας. Πρέπει να κατανοήσετε το συμπαντικό δίκαιο και να γνωρίζετε τα δικαιώματά σας ως κυρίαρχα όντα. Σταθείτε σ' αυτά που πραγματικά πιστεύετε και επιβεβαιώστε τη βούληση και τις προθέσεις σας. Η άγνοια και ο φόβος είναι τα μόνα που μπορούν να σας κρατήσουν πίσω. Να επιλέγετε καθημερινά τις εμπειρίες που θέλετε να βιώνετε χωρίς να επιτρέπετε να σας τις καθορίζει κάποια άλλη ανώτερη αρχή ή οι θεσμοί που επιβάλλουν οι ερπετοειδείς.

LUNAR OPERATIONS
COMMAND
-Επίσης ο Corey Good έλαβε τον Ιούνιο 2019,μέρος στο συνέδριο το οποίο διεξήχθη στη Σεληνιακή Διοίκηση Επιχειρήσεων (LOC=Lunar Operations Command) στην Σελήνη και μας δίνει πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας της συμμαχίας των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων.Επίσης μας μεταφέρει το μήνυμα του Γαλαξιακού Συμβουλίου προς την
ανθρωπότητα όπως αυτό μεταδόθηκε στον ίδιο από τα ανώτερης διαστάσεως όντα τα Μπλέ Πτηνά (Blue Avians).
Σύμφωνα με αυτό:
"Πρέπει να είμαστε πιο αγαπημένοι, να συγχωρούμε περισσότερο και να ανεβάζουμε την συνείδηση και τις δονήσεις μας, σταματώντας παράλληλα την δημιουργία αρνητικού κάρματος με τις πράξεις μας, καθώς η Γη διέρχεται μέσα από το πιο ενεργειακό μέρος του γαλαξία, γεγονός που σηματοδοτεί την μετάβαση του πλανήτη στην ανώτερη ενεργειακά τέταρτη διάσταση".

-Σε άλλη συνέντευξη του,ο Corey Good,ανέφερε ότι αλλάζει η κοσμική ενέργεια λόγω της θέσεως που έχει η Γη τώρα κατά την κίνιση της και οι άνθρωποι αρχίζουν να ελέγχουν περισσότερα το γεννετικό και το πνευματικό τμήμα τους,ενώ οι ερπετοειδείς απομακρύνονται από τον πλανήτη μας καθόσον δεν αντέχουν αυτές τις νέες ενέργειες.
COREY GOODE
Είναι τμήμα της φυσικής διαδικασίας που συμβαίνει στο σύμπαν,καθώς η ενέργεια αυξάνεται σ'αυτό το τμήμα του γαλαξία,καθώς περιστρεφόμεθα γύρω από τον γαλαξία μας ως φυσική διαδικασία.  Οι ενέργειες ταξιδεύουν μέσα στον κοσμικό ιστό καθώς ο γαλαξίας περιστρέφεται σε μία ενεργειακή περιοχή.
Για χίλια χρόνια καθώς θα περνάει η Γη σ'αυτό το τμήμα,θα αυξάνεται μία ενέργεια στο ηλιακό μας σύστημα η οποία δεν είναι συμβατή για τους ερπετοειδείς.Είναι σαν δηλητήριο γι'αυτούς.
Αν οι ερπετοειδείς δεν μπορέσουν να διαφύγουν λογω του εξωτερικού φράγματος του πλανήτη μας,δεν θα επιβιώση κανείς τους.
Δεν μπορούν επίσης να διαφύγουν μέσω του συστήματος των αστροπυλών.Ολα αυτά παρακολουθούνται.
Ορισμένες εξελιγμένες φυλές ερπετοειδών που ζούν μέσα στην Γη,οπως οι "Ανσάρ",δεν φεύγουν καθόσον δημιούργησαν μία χωρονοχρονική φούσκα που έβαλαν μέσα την πόλη τους, μέσα στην οποία μπαίνουν για να επιβιώσουν.Το ίδιο συμβαίνει και με άλλες φυλές όπως οι Δράκοι.


Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα των ΗΠΑ
--------------------------------------------------------
Το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα (ΜΔΠ)που εκτελείται από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, με την ονομασία "Solar Warden" αφορά την παρακολούθηση των εισερχομένων και εξερχομένων σκαφών στο ηλιακό σύστημα. Περιπολεί και υπερασπίζει το ηλιακό σύστημα και εκτελεί επιθετικές αποστολές σε άλλα αστρικά συστήματα.
Γύρω στα τέλη της δεκαετίας του 1990, το Solar Warden μετονομάστηκε σε Radiant Guardian.
Το Radiant Guardian χωρίζεται σε δύο στόλους: Έναν στρατιωτικό "επιθετικό-αμυντικό" στόλο και έναν επιστημονικό στόλο "έρευνας και ανάπτυξης".
Για να μπορέσει να εισέλθει ένα εξωγήινο σκάφος στο ηλιακό μας σύστημα, λαμβάνει πρωτόκολλα
ΓΗΪΝΟ ΣΚΑΦΟΣ
ΤΟΥ SOLAR WARDEN
που μεταδίδονται από έναν ή περισσότερους φάρους έξω από αυτό. Έχουν εντολή να σταματήσουν μέσα σε ένα συγκεκριμένο τεταρτημόριο πριν ταυτοποιηθούν ως φιλικά ή εχθρικά σκάφη. Στη συνέχεια και ανάλογα, λαμβάνουν μια διαδρομή πτήσης από έναν ελεγκτή κυκλοφορίας.
Ο στόλος του Solar Warden-Radiant Guardian, αποτελείται πάνω από οκτώ ομάδες μάχης.Διαθέτει μεταφορικά σκάφη, μαχητικά, ερευνητικά, νοσοκομειακά, μεταφοράς οχημάτων και προμηθειών. Υπάρχουν μεγάλα σκάφη που έχουν μήκος μέχρι και δύο χλμ για διαστρικές διαδρομές, σχεδιασμένα για να φιλοξενούν τα πληρώματα τους για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα.

Το πρόγραμμα διαθέτει σταθμούς που βρίσκονται σε όλο το ηλιακό σύστημα, όπου τα σκάφη προσεγγίζουν για επισκευές, είτε για συνέδρια, μεταφορές προσωπικού κλπ. Υπάρχουν βάσεις σε διάφορα φεγγάρια, καθώς και στη Αφροδίτη, στην επιφάνεια της και στην ανώτερη ατμόσφαιρα.Υπάρχουν επίσης και μερικές βάσεις σε κοντινά αστρικά συστήματα.
ΒΟΥΝΑ WASATCH
ΠΟΛΙΤΕΙΑ  ΓΙΟΥΤΑ
Οι αξιωματικοί προέρχονται από τη Ναυτική Διαστημική Διοίκηση και προσλαμβάνονται ως επί το πλείστον Αμερικανοί,καθώς Βρετανοί και Αυστραλοί. Το προσωπικό μπορεί να διαθέτει Γερμανούς και Κινέζους.

Το Ναυτικό των ΗΠΑ άρχισε να συνεργάζεται με εταιρείες κατασκευής αεροσκαφών τη δεκαετία του 1950, με σκοπό τη σχεδίαση διαστημικών σκαφών.Τελικά η μαζική κατασκευή τους άρχισε στα
τέλη της δεκαετίας του 1970 μέσα σε υπόγεια ναυπηγεία κάτω από τα βουνά Wasatch της πολιτείας Γιούτα και στην Ανταρκτική.
Το 1980,ο Πρόεδρος Reagan ενημερώθηκε για την ύπαρξη τεσσάρων ή πέντε εξωγήινων φυλών καθώς και για το Project Solar Warden. Στη συνέχεια ο Reagan προώθησε την ατζέντα του προγράμματος περισσότερο από το αναμενόμενο.Η πρώτη ομάδα μάχης άρχισε να λειτουργεί το 1984.Γενικά ο στόλος έλαβε σημαντικές αναβαθμίσεις κατά τη διάρκεια της προεδρίας Reagan.

Γεγονότα
-----------
-Πρόσφατα(2019) δημοσιεύτηκαν τα παρακάτω,από μέλη των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων:
Την στιγμή της τελευταίας εισβολής των "Αρχόντων”(εξωγήϊνες κακές οντότητες)τον Ιανουάριο του
ΑΡΧΟΝΤΕΣ
1996, οι σκοτεινές δυνάμεις δημιούργησαν τρία κύρια σημεία εισόδου σκοτεινών σκουληκότρυπων για να καταρρεύσουν το πλανητικό πλέγμα του Φωτός.
Αυτά τα τρία σκοτεινά σημεία εισόδου σκουληκότρυπων ήταν:
*Αφρική(Bukavu, λίμνη Kivu, Κονγκό).
*Ευρώπη(Λουμπλιάνα, Σλοβενία).
*Αμερική(Σάντα Μόνικα,Καλιφόρνια).
Η Λιουμπλιάνα και η Σάντα Μόνικα ήταν δύο δίνες "Αναλήψεως" με τις περισσότερες δυνατότητες για "Ανάληψη" σε πλανητική κλίμακα και έπρεπε να κατασταλούν προκειμένου οι σκοτεινές δυνάμεις να συνεχίσουν την κυριαρχία τους.
Οι σκουληκότρυπες δημιουργήθηκαν από αρκετές αιθερικές και πλασματικές συμβατικές πυρηνικές εκρήξεις πάνω από τις προαναφερθείσες τοποθεσίες,(με συνολικά περίπου 200 αιθερικά-πλασματικά πυρηνικά όπλα που εξεράγησαν παγκοσμίως), οι οποίες άνοιξαν μια πολυδιάστατη "σκουληκότρυπα" στο σύστημα αστέρων Rigel του αστερισμού του Ωρίωνα.

Μέσα από αυτές τις σκουληκότρυπες Rigel-Γης, πολλές αρνητικές οντότητες ήρθαν στον Πλανήτη Γη και τον μόλυναν.
Μεταξύ των πιο επικίνδυνων από αυτές τις οντότητες ήταν οι αράχνες της Χίμαιρας, τεράστια
AΡΑΧΝΕΣ  ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ
TOPLET
αραχνοειδή όντα πλάσματος με βόμβες πλάσματος προσκολλημένες στο δέρμα τους (τα μικρότερα έχουν διάμετρο 10-100 μέτρα, τα μεγαλύτερα μερικά χιλιόμετρα).
Οι περισσότερες από αυτές τις αράχνες έχουν τοποθετηθεί πάνω από τις μεγαλύτερες πόλεις του πλανήτη.Η "Κοσμική Κεντρική Φυλή" καταστρέφει την ενέργεια τους στο σημείο όπου απειλούνται με εξαφάνιση.Η Χίμαιρα έχει σχεδιάσει ένα σχέδιο ενίσχυσης του αρνητικού ενεργειακού τους πεδίου με την τεχνολογία 5G την οποία σχεδιάζουν να εφαρμόσουν σε μεγάλες πόλεις με τη βοήθεια πολλών μικροδορυφόρων.Σχεδιάζουν επίσης να ενισχύσουν αυτή την τεχνολογία με nanobots.




Οι Δυνάμεις του Φωτός αναλαμβάνουν ήδη δράση για να εξουδετερώσουν όλα αυτά.
Τον Ιανουάριο του 2018 έγινε κατάρρευση του "Άλφα "χρονοδιαγράμματος.Μετά απ'αυτό οι επιχειρήσεις των Φωτεινών Δυνάμεων έχουν επεκταθεί και έχουν γίνει βαθύτατα μυστικές.

Υπάρχουν μόνο μερικά πράγματα που επιτρέπεται να ανακοινωθούν:
Πρώτον, από τον Δεκέμβριο του 2017, η εφαρμογή του σχεδίου Mjolnir με τις στρατηγικές του,εξάρθρωσε τις σκοτεινές δυνάμεις στο σημείο που ήταν πρόθυμοι να διακινδυνεύσουν τα πάντα.Η κατάσταση κλιμακώθηκε άσχημα στο σημείο όπου ήταν δυνατή η πλήρης στρατιωτική
BOMBA  STRANGELET-QUARK
αντιπαράθεση, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε σύντομο και ανοιχτό πόλεμο ανάμεσα στο Φως και τις σκοτεινές δυνάμεις που θα καθιστούσαν την επιφάνεια αυτού του Πλανήτη ακατοίκητη.
Η αλυσιδωτή αντίδραση βομβών Toplet (ακόμη και πολύ περισσότερο από την αλυσιδωτή αντίδραση των strangelet-quark βομβών) έχει τη δυνατότητα να εξαλείψει τον Πλανήτη μας,όπως εξηγείται με πολύ απλό τρόπο σε αυτό το βίντεο:https://www.youtube.com/watch?v=p_8yK2kmxoo

Ως εκ τούτου, οι Δυνάμεις του Φωτός αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν και να σταματήσουν τις επιχειρήσεις του σχεδίου Mjolnir την άνοιξη του 2018, γεγονός που οδήγησε στην κατάρρευση του "Βήτα χρονοδιαγράμματος" εξ'αιτίας της αδυναμίας των γήϊνων ηγετών.

Τώρα βρισκόμαστε στο "Γάμμα χρονοδιάγραμμα",που είναι ένας αργός και σίγουρος τρόπος να οδηγήσουμε τον Πλανήτη προς την απελευθέρωση χωρίς να καταστρέψουμε την επιφάνεια του Πλανήτη στη διαδικασία.
Το τελικό τελεσίγραφο που δόθηκε για την αποκάλυψη των εξωγήϊνων πολιτισμών είναι μέχρι το 2021.Αν δεν γίνει η αποκάλυψη από τους ηγέτες των κρατών θα αναμένουμε την εφαρμογή του "Γαλαξιακού Κώδικα" για κατεχόμενους πλανήτες !!!

Παρόλο που οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν καταχραστεί την υποχώρηση των Δυνάμεων του Φωτός και έχουν διεισδύσει σε μεγάλο βαθμό στη Συμμαχία της Επιφάνειας με σκοτεινούς Δρακόνειους πράκτορες (ήρθαν σε κλωνοποιημένα σώματα από τις υπόγειες βάσεις του Συμπλέγματος
Αποσχισθέντων Ιλλουμινάτι (Illuminati Breakaway Complex) οι οποίοι αρχικά προέρχονται από το σκοτεινό σύννεφο του Ταύρου, το Φως κάνει ορισμένες ενέργειες για να εξουδετερωθεί αυτό.
Το πρόβλημα των βομβών toplet αντιμετωπίζεται και βρίσκεται σε διαδικασία επίλυσης αργά.Τίποτα άλλο δεν μπορεί να ειπωθεί γι 'αυτό.

Ο πληθυσμός της επιφάνειας γίνεται ολοένα και περισσότερο ενήμερος ότι σημειώθηκαν κατακλυσμιακά γεγονότα στο όχι τόσο μακρινό παρελθόν.
Επίσης αντιλαμβάνεται ότι βρισκόμαστε στη μέση ενός μαζικού γεγονότος εξαφάνισης.
Όλα αυτά είναι ενδείξεις ότι πλησιάζουμε σε ένα γεγονός κοσμικών διαστάσεων που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σε αυτόν τον Πλανήτη.
Οι Δυνάμεις του Φωτός ζητούν από όλους να οραματιστούν το λαμπρό μέλλον της Χρυσής Εποχής για να επιταχύνουν τη διαδικασία εκδήλωσής του.Ζητούν επίσης από τους ανθρώπους να ξεπεράσουν το μυαλό τους και να επικοινωνήσουν με την Ψυχή τους.

- Όλες οι χώρες που συμμετέχουν στα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα (Ρωσία, ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Κίνα, Καναδάς κλπ) διατάχθηκαν από τις δυνάμεις της Μεγάλης Ανδρομέδας να προβούν σε πλήρη αποκάλυψη του θέματος των εξωγήϊνων, με καταληκτική ημερομηνία μέχρι και το 2021. Τους τονίστηκε πως πρέπει να προετοιμάσουν τους λαούς για την μεγάλη αλλαγή και την ένταξη του πλανήτη στην γαλαξιακή κοινωνία, ειδάλλως έχουν το δικαίωμα να επέμβουν οι ίδιοι και άλλες συμμαχικές δυνάμεις, δικαίωμα που τους παρέχει ο συμπαντικός νόμος, εφ' όσον μια μεγάλη κατηγορία ανθρώπων στον πλανήτη έχουν το ίδιο DNA με αυτούς.

-Οι Πλειάδιοι ευθύνονται για την πτώση της ανθρωπότητας από την 5η διάσταση στην 3η και αυτό ένεκα των εμφυλίων πολέμων που ξέσπασαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα η ανθρωπότητα να παραμείνει απροστάτευτη και να γίνει βορά των ερπετοειδών, που βρήκαν την ευκαιρία να εισβάλουν κατά κύματα στην Γη.
Για τον λόγον αυτόν και κάτω από το βάρος της ευθύνης τους, η κεντρική υπερκυβέρνηση του
ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ
Γαλαξία της Ανδρομέδας τους επέτρεψε να αναλάβουν το βάρος της απελευθέρωσης του πλανήτη Γη. Δεν τους επετράπη όμως να αναλάβουν και την άνοδο της ανθρώπινης ψυχής, ευθύνη η οποία παραμένει αποκλειστικά στους Ανδρομέδιους.
Ήδη μερικοί άνθρωποι που έχουν φθάσει σε κάποιο σημείο ανόδου, έχουν στιγμιαία ή μικρής διάρκειας οπτική παρατήρηση όντων ή τοποθεσιών της 5ης διάστασης. Ο λόγος που οι άνθρωποι θα παρακάμψουν την 4η διάσταση, είναι γιατί η διάσταση αυτή είναι η διάσταση των ερπετοειδών, που βρίθει από αυτούς και κρίθηκε σωστό η ανθρωπότητα να αποφύγει περαιτέρω οδυνηρές εμπειρίες, ερχόμενη σε επαφή με την 4η διάσταση.

-Δώδεκα γιγαντιαίες ιοσφαίρες-Αστροπολιτείες από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας, κινούνται γύρω και μέσα στο ηλιακό μας σύστημα για να βοηθήσουν στην ομαλή μετακίνηση του φυσικού άξονα της Γης στην νέα του θέση και με σκοπό να μην βιώσει η ανθρωπότητα ένα νέο κατακλυσμό. Τρεις από αυτές έχουν λάβει θέση περιμετρικά του πλανήτη.

-Μια μεγάλη ομάδα οντοτήτων από την 13η Διάσταση,έρχεται σε επαφή μαζί μας τα τελευταία χρόνια.Οι περισσότερες επαφές γινόντουσαν με όντα 7ης, 6ης και 5ης Διάστασης από τις Πλειάδες, το Συμβούλιο Φωτός του Ωρίωνα, τον Αρκτούρο, τον Σείριο και την Ανδρομέδα.Τα όντα αυτά είναι βαθύτατα προβληματισμένα με την κατάσταση και την κατεύθυνση της ανθρωπότητας και τώρα ενεργοποιούν τα πληρώματα εδάφους, εκείνους δηλαδή που ενσαρκώνονται στον πλανήτη αυτή την εποχή, με αποστολή την σωτηρία της ανθρωπότητας.
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ
ΩΡΙΩΝΑ
Ότι βρίσκεται σε αντίθεση με τον Καθολικό Νόμο, θα μεταμορφωθεί ή θα ξηλωθεί.Η κλιμάκωση των ηλιακών εκλάμψεων, ο ακανόνιστος καιρός,η αύξηση της σεισμικής και της ηφαιστειακής δραστηριότητας, μαζί με την επερχόμενη μετακίνηση των Πόλων, καθώς η άνοδος και η πτώση των τυράννων, έχουν τεκμηριωθεί και "συμβαίνουν τώρα"!
Οι αγνοί Δάσκαλοι, οι Άγιοι και οι Μάγοι, η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία του Φωτός, τα Λευκά Καπέλα,η υπηρεσία πληροφοριων του Trump "Q" Anon, είναι πραγματικότητες.Ο Πρόεδρος Τrump, αν και όχι τέλειος,ανήκει στα "Λευκά Καπέλα" μαζί με την πλειοψηφία του στρατού. Είναι ένας εξαιρετικός πολεμιστής, ένας λαμπρός στρατηγός και παρά την αρνητική κριτική που δέχεται από τα ΜΜΕ της Cabal, εγκρίνεται από το 52% του λαού.

-Πλήρης η συνεργασία Ρωσίας - ΗΠΑ στο διάστημα, αφού οι δύο χώρες μοιράστηκαν τον στόλο σκαφών των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων σύμφωνα με την διευθέτηση που επέβαλαν οι Φωτεινές Δυνάμεις. Διαθέτουν τρείς κοινές βάσεις στην Σελήνη με 36 σκάφη, καθώς και τρεις διαστημικές εξέδρες με προσωπικό 1.500 ατόμων.
ΡΩΣΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ
Η Μ. Βρετανία και η Ελβετία που συμμετείχαν στο παρελθόν στα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα, αποκλείστηκαν από το νέο στάτους.
Ρωσία - ΗΠΑ μοιράστηκαν και την τεχνολογία των θαμμένων στους πάγους εξωγήινων πολιτισμών, που ανακάλυψαν στην Ανταρκτική.



-Στα δέκα εκατομμύρια ανέρχεται ο γήινος πληθυσμός των αποικιών των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων στον πλανήτη Άρη. Μία από τις αποικίες υπέστη επίθεση στο παρελθόν από τους ερπετοειδείς, με εκατόμβες θυμάτων. Σήμερα οι άνθρωποι εκεί διαβιούν σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες, αφού ο έλεγχος των αποικιών περιήλθε υπό την εποπτεία των Φωτεινών Δυνάμεων.

-Πρόσφατα έγιναν γνωστές οι παρακάτω πληροφορίες απο τα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα,σύμφωνα με τα οποία οι επιστήμονες του Γερμανικού Ναζιστικού Διαστημικού Προγράμματος του "Γ'και του Δ'Ράϊχ" χρησιμοποιούσαν μία μονάδα στάσης ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, μέσα στην οποία παγίδευαν τους ενεργειακούς στρόβιλους των ψυχών των γήινων θυμάτων τους, μέχρι αυτές να μεταφερθούν σε ανθρώπινα σώματα, τα οποία προορίζονταν να γίνουν ανδροειδή (cyborgs), τα οποία τα αντάλλασσαν με τεχνολογία άλλων εξωγήινων φυλών.
Τα σώματα απαχθέντων σκλάβων από τη Γη και αιχμάλωτων πολέμου από διαστημικές μάχες, κρέμονταν από άγκιστρα και καλώδια μέσα στα εργαστήρια της Διαπλανητικής Εταιρικής Κοινοπραξίας στον Άρη, αναμένοντας με το αίμα τους να στάζει, την εφαρμογή του πρωτοκόλλου της μεταφοράς γήινων ψυχών στο σώμα τους.

Οι πληροφορίες και οι εικόνες προέρχονται από την Elena Kapulnik, η οποία έχει εργαστεί επί 14 χρόνια στις βάσεις του Άρη ως μεταφράστρια εξωγήινων γλωσσών, με τη βοήθεια αιθερικού μεταφραστικού εμφυτεύματος και για 20 χρόνια ως κατασκευάστρια συστημάτων πλοήγησης
διεπαφής νευρώνων για σκάφη των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων. Η Kapulnik εξακολουθεί να κατέχει έως και σήμερα τα οφθαλμολογικά της εμφυτεύματα με τα οποία διατηρεί την φωτογραφική της μνήμη. Είναι μέλος του Γαλαξιακού Συμβουλίου και έχει συμμετάσχει σε αποστολές αναχαίτισης και ματαίωσης διαφόρων προγραμμάτων της Cabal (όπως του CERN στην Ελβετία και του HAARP στην Αλάσκα).

-Οι Δώδεκα Βιοσφαίρες του Ανωτάτου Συμβουλίου της Ανδρομέδας.
Είναι γιγαντιαίοι πλανήτες-σκάφη οι οποίοι παρέχουν τα πάντα για να έχουν φυσιολογική ζωή οι επιβαίνοντες, που είναι όντα 4ης, 5ης και 6ης διάστασης.
Υπάρχουν δώδεκα Βιόσφαιρες αυτή τη στιγμή στο ηλιακό μας σύστημα, τοποθετημένες πλησίον του περιβάλλοντα διαστημικού χώρου της Γης.
Εκτός από την Πρωτεύουσα Βιόσφαιρα, πέντε από αυτές έχουν διαφορετικό ή και κοινό σκοπό η κάθε μία.

Οι υπόλοιπες έξη Βιόσφαιρες είναι νοσοκομειακές.Η θεραπεία των ασθενών σε αυτές γίνεται με την χρήση διαφορετικών συχνοτήτων ενέργειας,φωτός,χρώματος,ήχου και συσκευών αναπαραγωγής φαγητού με τον τρόπο που ορίζουν οι γιατροί.

Όλες οι Βιόσφαιρες διαθέτουν πλήρη περιβάλλοντα διαβίωσης και εργασίας.Η καθεμία διαθέτει πολλά πάρκα διαφόρων μεγεθών με μονοπάτια πεζοπορίας, λίμνες κολύμβησης, δέντρα και ζώα,όπως τα ελάφια, τα κουνέλια και τους σκίουρους. Η Πρωτεύουσα Βιόσφαιρα είναι ένα διαγαλαξιακό και και διαστρικό κυβερνητικό κέντρο καθώς και συντονιστικό κέντρο όλων των άλλων Βιοσφαιρών.
Είναι πολύ καλά προστατευμένη με εξαιρετικά ισχυρές αμυντικές ασπίδες και έχει περίπου το μέγεθος του πλανήτη Πλούτωνα. Διαθέτει 26 επίπεδα, τροφοδοτείται από μια κρυσταλλική γεννήτρια σύντηξης και επιβαίνει σ' αυτήν εκτελεστικό προσωπικό 15 αξιωματικών και πλήρωμα πλήθους 50.000 ατόμων μαζί με τις οικογένειες τους. Η Βιόσφαιρα αυτή μπορεί να μεταφέρει και να συντηρήσει πάνω από δύο εκατομμύρια ανθρώπους σε πλήρη χωρητικότητα.

Η νέα Γη (βιόσφαιρα)θα έχει το μέγεθος του πλανήτη Δία. Πρόκειται για έναν πανέμορφο καταπράσινο πλανήτη με λόφους, βουνά, κρυστάλλινα ποτάμια, καταρράκτες, μεγάλους ωκεανούς (με γλυκό νερό) ο οποίος είναι εντελώς παρθένος χωρίς ιθαγενείς κατοίκους, παρά μόνο με αυτόχθονα ζώα, με τέσσερις ξεχωριστές μεγάλες ηπείρους και με μικρά και μεγάλα νησιά. Ο πλανήτης αυτός περιστρέφεται γύρω από δύο δύο ήλιους, με συνέπεια να επικρατεί μόνο ημέρα με πλήρη ηλιοφάνεια.
ΒΙΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ
POPOCATEPETL  20 /1/19
Υπολογίζεται πως πάνω από το 50% του πληθυσμού των γήινων ψυχών θα επιλέξουν να μεταβούν στην νέα Γη και ο λόγος είναι πως η διαστατική μετατόπιση χαρακτηρίζεται από το Γαλαξιακό Συμβούλιο με την λέξη "imminent" δηλαδή ως επικείμενη, κάτι που πρόκειται να συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ήδη έχουμε πάρει παράταση χρόνου με την ρύθμιση της ροής της κοσμικής και της ηλιακής ενέργειας που γίνεται από τις Βιόσφαιρες, για να έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε.
Η Βιόσφαιρα του Ανωτάτου Συμβουλίου εμφανίστηκε σκοπίμως δύο φορές στις 20/1/19 την ημέρα της έκλειψης Ηλίου και στις 21/1/19 πάνω από το ηφαίστειο Popocatepetl, την δεύτερη υψηλότερη κορυφή του Μεξικού, για να αρχίσει η ανθρωπότητα να εξοικειώνεται στην θέαση της. Πρόκειται για την Βιόσφαιρα "Xanterexx" από τον αστερισμό του Κύκνου και τον πλανήτη Pahlka του αστρικού συστήματος Deneb, 9ου επίτιμου μέλους του Γαλαξιακού Συμβουλίου, η οποία ονομάστηκε από τα μέσα ενημέρωσης ως "κομήτης Ison" ενώ στην πραγματικότητα είναι το "Blue Star Kachina". (https://youtu.be/euWLhPT80Mo?t=184). Η εμφάνιση της σηματοδοτεί την έλευση σημαντικών αλλαγών στον πλανήτη μας και αποτελεί τον προάγγελο της αλλαγής και της "ανοιχτής πρώτης επαφής" του Γαλαξιακού Συμβουλίου με την ανθρωπότητα. Επίσης σηματοδοτεί το τέλος αυτού του τρισδιάστατου κόσμου και την έναρξη του νέου τετραδιάστατου κόσμου.

-Συνεχίσθει η έλευσις εκατομμυρίων  σκαφών της "Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας  Φωτός" και των συμμάχων της στον Ήλιο.Υπενθυμίζεται ότι  το εσωτερικό του Ηλίου είναι κούφιο,έχει διάμετρο
ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΣ
ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
500.000 χιλιομέτρων και έχει διαμορφωθεί  από τους Ανδρομέδιους.Εχει πόλεις,λίμνες,κλπ και επίσης τεράστιο κοσμοδρόμιο που μπορεί  να φιλοξενίσει εκατομμύρια σκάφη όλων των τύπων.
Τα σκάφη εισέρχονται από πύλες από την επιφάνεια του Ηλίου οι οποίες φαίνονται σαν τις κηλίδες της επιφάνειας του.Υπ'οψη ότι η φωτιά της επιφάνειας του είναι "ψυχρή".











Ιανουάριος ς-Φεβρουάριος-Μάρτιος
-----------------------------------------------------
-Στις 30/12/18 επάνω από την Κωνσταντινούπολη ενεφανίσθει ένα μεγάλο ΑΤΙΑ αρκετά χαμηλά.Στη συνέχεια στις 4/1/19 ένα ακόμα μεγάλο ΑΤΙΑ εμφανίζεται στην Σιγκαπούρη και στην συνέχεια
ΑΤΙΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
ακολουθούν ένα παράξενο κοκκινωπό φως στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και μερικά ακόμα περίεργα σημάδια στους ουρανούς διαφόρων πόλεων του πλανήτη μας.
Το ίδιο φαινόμενο παρουσιάσθηκε:
*7/1/19 στο αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου.
*8/1/19 στο Χονγκ Κονγκ της Κίνας.
*11/1/19 στη Λίμνη Winnipeg της Μανιτόμπας του Καναδά.
*13/1/19 γύρω από το ηφαίστειο του Μεξικού Popocatel




-Στις 24/2/19 ο Πρόεδρος Trump  απέσπασε από την Cabal και τα τρία Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα των ΗΠΑ (ένα του στρατού, ένα του ναυτικού και ένα της αεροπορίας), θέτοντας τα υπό τον έλεγχο του, όπως συνέβη με την Ρωσία και την Κίνα, που διαθέτουν από ένα.
Τα σκάφη αυτά,τριγωνικού τύπου TR-3B, συνιστούν τώρα τον Διαστημικό Στόλο της Γήινης Συμμαχίας (Earth Alliance Space Fleet).

-Στις 3/3/19 στον ουρανό πάνω απο το νησί Staten της Νέα Υόρκης εμφανίσθηκε ΑΤΙΑ τεραστίων διαστάσεων σε σχήμα διαμαντιού ή αλλιώς το σχήμα ενός πλαγιασμένου ρόμβου.
Την ίδια ημερομηνία μεγάλο Γαλαξιακό σκάφος μήκους 80 χλμ εμφανίσθηκε πάνω από το Τέξας των ΗΠΑ, μεταφέροντας "ειδική ελίτ της Γαλαξιακής Αστυνομίας" και κατέβασε με μικρότερα
ΤΕΞΑΣ ΗΠΑ
ρομβοειδή σκάφη σαν διαμαντένια,την δύναμη αυτή,σε υπόγεια βάση των Φωτεινών Δυνάμεων στα έγκατα του όρους Adams της Βορειας Καρολίνας των ΗΠΑ.
Τα μέλη της δύναμης αυτής, που είναι πολύ ψηλοί και εκπαιδευμένοι,περίπου με τον τρόπο εκπαίδευσης των Νιντζα, κινούνται με απίστευτη ταχύτητα και χρησιμοποιούν ανυπέρβλητη τεχνολογία, φορούν σκούρες μωβ στολές, με το ελληνικό γράμμα "Δ" στο στήθος τους που σημαίνει "Δύναμη Δέλτα".
Το πρόσωπο τους,έχει εμφάνιση μεταξύ ανθρώπινου προσώπου και κεφαλής λέοντα και στον Γαλαξία τους αποκαλούν "Λεοντιδείς".
Τέλος,ανάμεσα σε άλλα, μία τεράστια λευκή λωρίδα τύλιγε τον πλανήτη μας, κάτι που έχει καταγραφεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν.
https://www.youtube.com/watch?v=BAEd-LkZbU4


ΠΡΟΚΥΩΝΕΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ

-Στις 21/3/19 έγινε μεγάλη μάχη  μεταξύ σκαφών των Φωτεινών Δυνάμεων με τον Σκοτεινό Στόλο (Dark Fleet) της Cabal.Οι Φωτεινές Δυνάμεις στις 22/3/19 κατάφεραν να αποσπάσουν επιχειρησιακά δεδομένα (terrabytes) από τον Σκοτεινό Στόλο.Πολλά όμως μέλη των Ανδρομέδιων έχασαν την ζωή τους, όταν η Cabal στην προσπάθεια της να ανακτήσει τα δεδομένα αυτά, χρησιμοποίησε
ραδιενεργές βόμβες πλάσματος, οι οποίες εκπυρσοκροτούμενες αλλοιώνουν κάθε οργανικό DNA που βρίσκεται γύρω τους, διατηρώντας όμως την φυσική ύλη και τα δεδομένα ανέπαφα.
Η Cabal δεν διαθέτει πλέον καμιά στήριξη ή ελπίδα από το διάστημα, αφού οι Προκύωνες εξουδετέρωσαν τα τελευταία της οχυρά στο ηλιακό σύστημα.Τα ανώτατα στελέχη της γνωρίζουν την πραγματικότητα, γεγονός που τα κάνει νευρικά και φοβισμένα.



Απρίλιος-Μάϊος-Ιούνιος
---------------------------------
-4/4/19. Η Cabal καταστρέφει τα αποδεικτικά στοιχεία,μέσα στον πανικό που την διακατέθει και ζητάει βοήθεια σε όλο το εναπομείναν σκοτάδι του Σύμπαντος,για να έρθουν και να τους βοηθήσουν ενάντια στην αναπόφευκτη ήττα,και καθώς δεν φτάνουν οι σκοτεινές ενισχύσεις στον πλανήτη Γη,από το ηλιακό μας σύστημα,το αίσθημα του φόβου και πανικού άρχισε να διαδίδεται από τους
CHIMERA
κορυφαίους χειριστές της Cabal,όπως οι οικογένειες της ομάδας Chimera(πολύ κακές οντότητες) και των 13 "Μαύρων Ευγενών", μέχρι τους μεσάζοντες της Cabal και τους εξόριστους.Η ήττα τους έρχεται και με την ήττα τους έρχονται πολλές αλλαγές.
Οι φωτεινές Δυνάμεις ξεκίνησαν πρόσφατα μια εκστρατεία για να εκθέσουν τις οικογένειες των Μαύρων Ευγενών.

-Η απομάκρυνση της ομάδας Chimera συνεχίζεται, καθώς και η εκκαθάριση των βομβών πλάσματος(toplet). Η εκκαθάριση αυτών των βομβών προσεγγίζει το στάδιο όπου "κάποια πρωτοφανής δράση των δυνάμεων του φωτός μπορεί να είναι δυνατή στο μη απομακρυσμένο μέλλον".



-Το ιδιωτικό διαστημικό σκάφος του Ισραήλ "Beresheet"(Γένεσις) συνετρίβη στις 11/4/19 στην Σελήνη, αφού παρουσίασε προβλήματα κατά την διάρκεια της καθόδου και χάθηκε ο έλεγχος του.
"Μικρή χώρα, μεγάλα όνειρα",το σύνθημα του διαστημικού σκάφους, μόνο που τα όνειρα παρέμειναν όνειρα.
Παρουσία στο κέντρο ελέγχου του νεοεκλεγέντα για άλλη μια φορά πρωθυπουργού Νετανιάχου και της συζύγου του, που ήθελε να γιορτάσει με αυτόν τον τρόπο την νίκη του, ο κινητήρας του
ΣΚΑΦΟΣ  ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
BERESHEET
"Beresheet" σταμάτησε να λειτουργεί περίπου σε ύψος 10 χιλιόμετρα από την επιφάνεια της Σελήνης και το όχημα συνετρίβει στο έδαφος με ταχύτητα πάνω από 130 μέτρα ανά δευτερόλεπτο.
Η σχεδιαζόμενη ελεγχόμενη κάθοδός του στη Σελήνη ήταν ανεπιτυχής, ανέφερε η ομάδα ελέγχου της διαστημοσυσκευής.
https://www.youtube.com/watch?v=foreov94SiM
Βίντεο από την Σελήνη στις 11/4/19 δείχνει καταπληκτικές εικόνες από βίντεο ερασιτέχνη ερευνητή με ένα τεράστιο ΑΤΙΑ πάνω από την επιφάνεια της που μάλλον προσγειώνεται και χάνεται μετά από λίγα λεπτά.
Υπάρχει σχέση μεταξύ των δυο γεγονότων.

-Τον Μαϊο σε ολόκληρο το διάστημα πέριξ της Γης διεξάγονται μεγάλες μάχες μεταξύ των Φωτεινών Δυνάμεων και των "αποστατών"οι οποίοι προσπαθούν να φύγουν από την Γη.Στο παρακάτω βίντεο δείτε τις μάχες.Δεν είναι κεραυνοί,είναι από υπερόπλα και από τις δύο παρατάξεις.
Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?v=YFYmQzfKmF4&feature=player_embedded

-Μήνυμα των Ανδρομέδιων-Ολυμπίων της 14/5/19 .
"Εάν οι άνθρωποι της Γαίας αισθάνονται ευτυχισμένοι με την κατάσταση που βιώνουν, εμείς θα σεβαστούμε την ευτυχία τους".
Σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να γίνει επέμβαση των Δυνάμεων του Φωτός στον πλανήτη, αν δεν ισχύσει ο απαράβατος συμπαντικός κανόνας: Επέμβαση επιτρέπεται μόνον αν το ζητήσουν οι άνθρωποι της Γαίας, ή, αν συμβεί ένα σημαντικό γεγονός, πχ αν υπάρξει κοσμική απειλή για τον πλανήτη, ή επέλθει άτακτη παγκόσμια οικονομική κατάρρευση ή έκρηξη παγκόσμιου πολέμου.
Οι λεγόμενες Μεγάλες Δυνάμεις, οι οποίες είναι ενήμερες για την εξωγήινη παρουσία αλλά εξακολουθούν να το αποκρύβουν από τους λαούς τους και την υπόλοιπη ανθρωπότητα, αρνούνται να
AΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ
προχωρήσουν και να εφαρμόσουν αυτά που συμφωνήθηκαν με την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία Φωτός και δείχνουν ολοφάνερα τις προθέσεις τους.Δεν τους ενδιαφέρει η αλλαγή και εξακολουθούν να ασχολούνται με ζώνες επιρροής και εμπορικούς πολέμους μεταξύ των.
Πρέπει να καταστεί σαφές σε όλους πως η εξουδετέρωση των ερπετοειδών με ανθρώπινη εμφάνιση, είναι δουλειά των γήινων κυβερνήσεων και όχι των Δυνάμεων του Φωτός.Και εδώ φαίνεται η αργοπορία του Προέδρου Τrump, ο οποίος καθυστερεί απαράδεκτα να προχωρήσει στην σύλληψη των μελών της Cabal που κατοικοεδρεύουν στην ίδια του την χώρα και που εξακολουθούν να δημιουργούν προβλήματα στην διακυβέρνηση του, απειλώντας ακόμα και να τον ανατρέψουν".

-Στις 15/5/19 ανακοινώθηκε από την NASA νέα αποστολή στην Σελήνη.Οι προηγούμενες διαστημικές αποστολές της στην Σελήνη έφεραν την ονομασία "Απόλλων".Η NASA, που γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στο ηλιακό μας σύστημα και στην Σελήνη, επέλεξε να ονομάσει την νέα αποστολή της στη Σελήνη με το όνομα της σεληνιακής θεάς και αδελφής του Απόλλωνα,της "Αρτεμις",προφανώς για να εξασφαλίσει άδεια πραγματοποίησης της αποστολής, χωρίς να χρειάζεται να σας πω από ποιους.
Την ονομασία της αποστολής με το όνομα της Ελληνίδας θεάς, υποστηρίζει θερμά ο Πρόεδρος Τrump!
Οι αμερικανοί επίσης,γνωρίζουν το μήνυμα των Ολυμπίων πως "ο κλοιός προστασίας της Γαίας απαρτίζεται από σκάφη, τα οποία είναι από τα πλέον προηγμένα σε ολόκληρο το σύμπαν.Το πλέον εξελιγμένο μητρικό σκάφος που βρίσκεται στο ηλιακό σας σύστημα είναι το μητρικό σκάφος "Φοίβος',το οποίο μαζί με τα θυγατρικά "Αρτεμις"και  "Λητώ" επιτηρούν την Γαά.


Οι αμερικανοί φαίνονται ιδιαίτερα προσεκτικοί στην συμπεριφορά τους στο διάστημα, μετά την απαγόρευση πτήσεων που τους επεβλήθη ύστερα από την καταστροφή του πυρηνικού εργοστασίου της Φουκουσίμα της Ιαπωνίας.
Ο συνωστισμός εξωγήινων σκαφών πέριξ της Γης σκοπόν έχει πλην της παροχής βοήθειας στην ανθρωπότητα σε περίπτωση κοσμικού κινδύνου ή εχθρικής εξωγήινης εισβολής, η ομαλοποίηση της ροής των γαλαξιακών κυμάτων που βομβαρδίζουν τον πλανήτη και η απάμβλυνση των επιπτώσεων ενός επικείμενου Solar Flash, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί θανατηφόρο για πολλές μορφές ζωής, ακόμα και για τον ίδιο τον άνθρωπο.


-Σε καμιά περίπτωση δεν θα επιτραπεί η έκρηξη παγκόσμιου πολέμου. Αν αυτό παρ' ελπίδα συμβεί,τότε οι Φωτεινές Γαλαξιακές Δυνάμεις έχουν εξουσιοδοτηθεί να επέμβουν ακαριαία, εφαρμόζοντας το σχέδιο διάσωσης της ανθρωπότητας.

-Οι Ναυτικές και Αεροπορκές δυνάμεις των ΗΠΑ βρίσκονται υπό στενή επιτήρηση εξωγηϊνων σκαφών.Αποτελούν προειδοποίηση της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας Φωτός στον Πρόεδρο Trump ότι αδυνατεί ή απέτυχε να εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα, αλλά και στις ΗΠΑ, ότι βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση και δεν θα τους επιτραπεί να ενεργήσουν όπως ενεργούσαν στο παρελθόν, σαν ο παγκόσμιος χωροφύλακας των συμφερόντων της Cabal.
Ποτέ ξανά οι ΗΠΑ δεν θα υποδυθούν τον ρόλο του προστάτη των συμφερόντων των εχθρών της ανθρωπότητας.

-Πρόσφατα Αμερικανοί πιλότοι ανέφεραν ότι ΑΤΙΑ τους παρακολουθούσαν για μήνες στις ακτές των ΗΠΑ."Είχαμε κάποια θέματα μ'αυτούς όταν πήγαμε στη Μέση Ανατολή", τόνισαν σμηναγοί του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού.
Μεταξύ 2014 και 2015, έμπειροι πιλότοι του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού αντιμετώπισαν συγκλονιστικές συναντήσεις με Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ATIA), κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικών πτήσεων στις ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα, οι κάμερες και τα ραντάρ των αεροσκαφών εντόπισαν ιπτάμενα αντικείμενα, που λόγω σχήματος και μεγέθους θα ήταν αδύνατο να πετάξουν, να πετούν με υπερηχητικές ταχύτητες σε
υψόμετρα μεγαλύτερα των εννέα χλμ από την επιφάνεια της θάλασσας.Ενώ χαρακτηριστικό είναι πως αυτά τα μυστηριώδη ΑΤΙΑ δεν έφεραν τουλάχιστον ορατά συστήματα προώθησης.
Ωστόσο, κανείς από τους Αμερικανούς πιλότους δεν ισχυρίστηκε πως πρόκειται για εξωγήινα σκάφη που πραγματοποιούσαν εισβολή στον πλανήτη μας.
Στο σύνολο,έξη πιλότοι του αεροπλανοφόρου USS Theodore Roosevelt ανέφεραν στους Times πως εντόπισαν ΑΤΙΑ κατά τη διάρκεια πτήσεων κατά μήκος της νοτιοανατολική ακτής των ΗΠΑ.
Δύο από τους πιλότους κατέθεσαν τις μαρτυρίες τους για τις "στενές επαφές τρίτου τύπου" που βίωσαν στην κάμερα του νέου ντοκιμαντέρ του History Channel σχετικά με την έρευνα για ΑΤΙΑ στις ΗΠΑ.
Τα ΑΤΙΑ δεν διέθεταν εμφανείς πτέρυγες ή ουρά,ενώ δεν διακρίνονταν καυσαέρια προώθησης.Έμοιαζαν σαν να γνωρίζουν την παρουσία μας, μιας και κινούνταν ανήσυχα γύρω μας",τόνισαν οι πιλότοι.
Επίσης άλλος πιλότος σε F-18,τόνισε πως μία ομάδα ΑΤΙΑ ακολουθούσε τα αεροσκάφη του Ναυτικού κατά μήκος της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ για μήνες.

-Στις 16/6/19 στη Σελήνη οι Φωτεινές Δυνάμεις εξουδετέρωσαν με επιτυχία επικίνδυνο οπλικό σύστημα που στόχευε να χτυπήσει την Γη και να την πλήξει με ολέθριες συνέπειες για τον πληθυσμό της.
Η ύπαρξη του συγκεκριμένου οπλικού συστήματος εντοπίσθηκε από το σκάφος του Μ.Αλέξανδρου
όταν ανιχνευτικά χτυπήθηκαν με δοκιμαστικές ριπές ερπετοειδών.Η κινητοποίηση των Φωτεινών Δυνάμεων ήταν άμεση και καθοριστική.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν 7.800 άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί και είχαν απαχθεί από την Γαία και τους κρατούσαν ερπετοειδείς σε κατάσταση ομηρίας.Τους συγκεκριμένους τους χρησιμοποιούσαν σε διάφορα πειράματα.
Αυτή την στιγμή ο πόλεμος γίνεται παντού και όχι μόνον στην Γαία.Καθημερινά οι ήττες των εχθρών είναι ποιό πολλές και οι συνέπειες ολέθριες για αυτούς.Οι Φωτεινές Δυνάμεις βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή για να επέμβουν παντού.

-Στις 23/6/19 ελήφθει το παρακάτω μήνυμα:
Από την αστροπολιτεία του Μ.Αλέξανδρου σε διατεταγμένη πορεία, πολεμικό σκαφος μετέφερε ειδικούς κρυστάλλους διαμόρφωσης συνθηκών απαραίτητων για την διαμονή των νεοεισερχομένων αμερικανών υπερστρατιωτών,αλλά και διαμόρφωση συνθηκών καταστολής δράσεων στις τρείς εχθρικές πόλεις στην αθέατη πλευράς της Σελήνης.Εχουν επιλογεί έξη σημεία στρατοπέδευσης Αμερικανών που είναι σε ασφαλισμένη περιοχή.
Στην Σελήνη υπάρχουν ήδη Ρώσοι υπερστρατιώτες που αριθμούν τις 10.000 και συνεργάζονται με 8.000 αμερικανούς υπερστρατιώτες.Η επικοινωνία γίνεται σε ασφαλή γραμμή μη αναγνωρίσημη από
ΣΕΛΗΝΗ
συχνότητα από προδότες και ερπετά.Μέλημα τους η καταστολή επιθετικών ενεργειών από τους εχθρούς τόσο στις πόλεις όσο και στο εσωτερικό.Επίσης στα καθήκοντα τους περιλαμβάνεται και η αντιμετώπιση των εισερχομένων δυνάμεων από την Γη.
Η μεταφορά τους έγινε με συμβατικούς πυραύλους αλλά όχι γνωστούς στην ανθρωπότητα και οι προσεληνώσεις με οχήματα που προσομοιάζουν από την γνωστή σεληνάκατο.Οι ρωσικές δυνάμεις υποδέχθηκαν τις αμερικανικές και εφεξής θα ενεργούν ως ολότητα.Οι υπερστρατιώτες έχουν ενεργοποιηθεί από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους,δονητικά,νοητικά και είναι όλοι τους από την συμπαντική "κάστα" των Ελλήνων που πολέμησαν εδώ και χιλιάδες χρόνια στο πλευρό του Διός και κατανίκησαν τις δυνάμεις του Κρόνου.

Ιούλιος
-------------
- Την ώρα που ο Trump μιλούσε στην Washinghton DC, την ημέρα της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας και υποσχόταν στον Αμερικανικό λαό ότι σύντομα οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πάνε στον Άρη,

τριγωνικά σκάφη του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος "Solar Warden", τύπουTR-3B, εμφανίστηκαν να υπερίπτανται της Αμερικανικής πρωτεύουσας..








- Ο μεγάλος σεισμός που έπληξε την Καλιφόρνια στις 5/7/2019, έντασης 7,1 Ρίχτερ και εστιακού βάθους μόλις 10 χλμ, έγινε κατόπιν πειράματος κάτω από μια τεράστια υπόγεια βάση του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος, στα πλαίσια προσπάθειας να κλείσει ομαλά το ρήγμα του Αγίου
ΡΗΓΜΑ ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ



14/7/2019                                       








Ανδρέου.
 Το μάγμα του υπερ-ηφαιστείου που εμφανίζεται ενεργοποιημένο κάτω από το Εθνικό Πάρκο του Yellowstone, τροφοδοτείται υπόγεια από μάγμα που προέρχεται από το Μεξικό. Αν παραστεί ανάγκη, οι Ανδρομέδιοι θα το διοχετεύσουν στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέου, πετυχαίνοντας από την μια την αποσυμφόρηση του υπερ-ηφαιστείου και από την άλλη την αποσυμπίεση του ρήγματος που διασχίζει και απειλεί την Καλιφόρνια.

                                                             


ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
  ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  εα









ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.
-Alex Collier 2018 from LWO(c/o James Harkin)
http://www.thecut.com
-https://www.reddit.com
-http://theeconomiccollapseblog.com
-https://www.exopolitics.org
-https://galacticconnection.com
-https://pfcleadership.org
-https://stillnessinthestorm.com
-https://www.researchgate.net
-http://endoftheamericandream.com
-http://allnewspipeline.com
-https://prepareforchange.net
-http://www.galacticchannelings.com
-http://tachyonis.org
-https://sputniknews.gr
-http://Corfiatiko.blogspot.com
-https://www.sott.net
-https://www.youtube.com









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.