Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 19 - Α΄ ΕΞΑΜΗΝΟ ( 3ο ΜΕΡΟΣ )

                                                ΔΙΕΘΝΕΙΣ  ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Συνεχίζω με το 3ο μέρος του άρθρου μου <Τα Σημεία των Καιρών Νο19-Α΄Εξάμηνο> στο οποίο
συμπεριλαμβάνονται οι "Διεθνείς Εξελίξεις" και ο "Επίλογος".

Υπ'όψη το άρθρο είναι πάρα πολύ μεγάλο,καθόσον υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες οι οποίες ουδέποτε αναφέρονται στα ΜΜΕ καί οι περισσότερες απ'αυτές πρόσκεινται στην "Νέα Τάξη" (Gabal,Illuminati,κλπ),η οποία,όπως έχω ξαναπεί,καταρέει.
Εχω επιλέξει τις πλέον ενδιαφέρουσες πληροφορίες.
Αν τις έγραφα όλες δεν θα ήταν άρθρο,αλλά βιβλίο!


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Ιανουάριος-Φεβρουάριος
--------------------------
-Πρόσφατα η Βενεζουέλα,κράτος της λατινικής αμερικής,βρίσκετο αντιμέτωπη με πολιτική, οικονομική και κοινωνική κρίση.Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ  δεν απέκλειαν πραξικόπημα, ενώ η δυσαρέσκεια για τον πρόεδρο της χώρας Μaduro γιγαντώθηκε.Η χώρα έμοιαζε διχασμένη και βυθισμένη στο χάος.Άνθρωποι λιντσάροντο στους δρόμους για λίγο αλεύρι,τα σούπερ μάρκετ ήταν άδεια.Η κατάσταση ήταν τουλάχιστον εκρηκτική.Αναφερθεικαν κρούσματα λεηλασίας, ενώ οι διακοπές του ρεύματος για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης διόγκώναν τη δυσαρέσκεια.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΔΟΥΡΟ
Ο Πρόεδρος της χώρας Maduro πίστευε ότι δέχεται εξωτερική επίθεση.Εμφανίστικε σε κατάσταση πανικού και με το γνωστό εκρηκτικό του ύφος απευθύνθηκε στους ηγέτες του κόσμου για βοήθεια, κάνοντας, παράλληλα, λόγο για επίθεση που δέχεται η χώρα, αποκαλύπτοντας δε, πως ένα αμερικανικό αεροσκάφος παραβίασε τον εναέριο χώρο.
Ετσι η Βενεζουέλα βρέθηκε στο επίκεντρο μιας επικοινωνιακής, πολιτικής και διπλωματικής επίθεσης, μίας συνωμοσίας του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού που έχει επίκεντρο την Ουάσινγκτον και ενεργεί με το σύνδρομο της ανωτερότητας και στόχο την επανάκτηση των πετρελαιοπαραγωγικών χωρών της Λατινικής Αμερικής.
Πίσω απ'όλα αυτά ήταν και είναι ακόμη,η γνωστή μας Cabal των διεθνών "νεοταξιτών".

Τα "εγκλήματα" του Προέδρου Μaduro της Βενεζουέλας,που ερέθισαν την Cabal:
*Συμφώνησε με τους Κινέζους να αναλάβουν την άντληση του πετρελαίου της χώρας του, η οποία διαθέτει τα μεγαλύτερα αποθέματα παγκοσμίως.
*Συμφώνησε με τους Ρώσους να αναλάβουν την εξόρυξη του χρυσού της χώρας του.
*Και το χειρότερο αποδέσμευσε το νόμισμα της χώρας του από το πετροδολάριο, το κύριο όπλο της Cabal, που εξακολουθεί να της παρέχει ακόμα τον έλεγχο του λεγόμενου δυτικού κόσμου.
Αν ζούσαμε στην εποχή των Bush,Clindon και Οbama,η αμερικανική εισβολή στην Βενεζουέλα θα ήταν γεγονός.

-Η Cabal με πολλαπλές και άοκνες προσπάθειες,προσπάθησε να παρασύρει τον Πρόεδρο Trump σε πόλεμο με την Β.Κορέα, ακόμα και με το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούσε ο Τrump εναντίον του Βορειοκερεάτη ηγέτη,αλλά τελικά κατέληξαν σχεδόν φιλικές οι σχέσεις των δύο χωρών.
Η Cabal καλά κρατεί ακόμα και ο Τrump δεν πρόκειται να την ακολουθήσει.

-Ο George Soros,κερδοσκόπος-επενδυτής,είναι ύποπτος γιατί παράνομα επηρεάζει τις αμερικανικές εκλογές επί σειράν ετών.Επίσης θεωρήθηκε ότι είναι πίσω από χιλιάδες μετανάστες που αναγκάστηκαν να περάσουν τα σύνορα των ΗΠΑ.Οι οργανώσεις του πιστεύεται ότι διαθέτουν και ελέγχουν το λογισμικό που χρησιμοποιείται στις κρατικές μηχανές ψηφοφορίας και ακόμα χειρότερα.Επίσης είναι ηγέτης στην Σατανική λατρεία του "Ένατου Κύκλου του Βατικανού". Επίσης είναι πίσω από τις τακτικές προγραμματισμένες εκδηλώσεις σατανικών παιδικών θυσιών καθώς και
για τις κυνηγετικές ομάδες εστεμμένων της Ευρώπης με παιδιά ως θηράματα που διοργανώθηκαν από το Βατικανό και αφορούσαν παιδιά και έφηβους που είχαν απαχθεί από ολόκληρο τον κόσμο σύμφωνα με το ITCCS (Διεθνές Δικαστήριο για τα εγκλήματα της Εκκλησίας και του Κράτους).
Το Βατικανό,ο Clinton,ο Soros,και Παγκόσμιοι Ελίτ, κατονομάζονται για βιασμό παιδιών και ανθρωποκτονίες.
Προφανώς,η Συμμαχία διέθετε αρκετές αποδείξεις από τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Obama και άλλους πληροφοριοδότες στο GITMO (φυλακή στο Guantanamo της Κούβας) για τη σύλληψη του Soros.
Ο Soros πιστεύεται ότι έχει κακή υγεία και αναφέρθηκε ότι εμποδίστηκε να αυτοκτονήσει  με χάπι κυανίου πριν από τη σύλληψη.
Λέγεται ότι ο Soros είχε το Τμήμα Δικαιοσύνης του Οbama στο χέρι του.
Οι οργανώσεις Soros στις Η.Π.Α. συνέβαλαν στη διαμόρφωση της πολιτικής του Yπουργείου Δικαιοσύνης υπό τη διοίκηση του Οbama και συμμετείχε σε αστυνομικές διαδικασίες και κανόνες αναγνώρισης ψηφοφόρων σε όλη τη χώρα. Οι Αμερικανοί δεν καταλαβαίνουν το βαθμό στον οποίο ο Soros υποστηρίζει αυτό το αντι-συνταγματικό, αντι-αμερικανικό πρόγραμμα.
Όσον αφορά τη συμμετοχή του Soros στον διεθνή δακτύλιο παιδικής εκμετάλλευσης που διοικείται από το Βατικανό:
Στις 16 Αυγούστου 2014, οι ανθρωποθυσίες δύο παιδιών σε αιματοβαμμένο βωμό, διακόπηκαν από την αστυνομία και από μια ομάδα ITCCS σε μια πολυτελή γειτονιά στο Outremont του Μόντρεαλ του Κεμπέκ του Καναδά .Η σατανική τελετή θεωρήθηκε οργανωμένη από τον George Soros και στελέχη της Sinclair Oil και Cargill Corporation.
Τα παιδιά λέγεται ότι κρατούνται στο πανεπιστήμιο McGill, τοποθεσία όπου την δεκαετία του 1940
SOROS
και την δεκαετία του 1960 η CIA και η MKULTRA έκαναν  πειράματα σε μικρά παιδιά. Τα μέλη της ομάδας που συνελήφθησαν τότε με κακοποιημένα μωρά και μέλη σώματος αφέθηκαν ελεύθερα χωρίς κατηγορίες
Πριν από λίγα χρόνια, σε μια μόνο επιδρομή ITCCS στον Soros στο Βατικανό,βρέθηκαν βρέφη και παιδιά που είχαν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, είχαν βασανιστεί και λιμοκτονούσαν, όλα κάτω από την ηλικία των έξι, σε μικρά κλειστά κλουβιά ανάμεσα σε παγωμένα τμήματα σωμάτων προηγούμενων θυμάτων. Οι επιδρομές των ομάδων ITCCS και της τοπικής αστυνομίας είχαν επίσης εμποδίσει τις ιεροτελεστίες του Σατανικού Ενάτου Κύκλου στις καθολικές εγκαταστάσεις στο Zwolle Holland, στη Dijon France και στην Λουκέρνη της Ελβετίας.
Τα έγγραφα που βρέθηκαν στο καταφύγιο του Soros αποκάλυψαν τις θέσεις των υπόγειων βάσεων Cabal στην Ιρλανδία και στην Κροατία, καθώς και ένα νέο τύπο της κβαντικής μηχανής του CERN. Οι πηγές της Συμμαχίας αποκάλυψαν ότι αυτή η τεχνολογία είχε κλαπεί πίσω στο 2007.
Υπόψη ο Soros,όπως και πολλοί άλλοι,έχει κλώνους και εμφανίζεται σε πολλές χώρες μέχρι τώρα,Ιούλιο 2019.

-Ο Soros συνελήφθη,ανακρίθηκε στην Ελβετία, και μεταφέρθει στο Guantanamo της Κούβας.Τον "έδωσε" ο Obama.
-Ο Obama κατηγορείται για έσχατη προδοσία και εκλιπαρεί για την ζωή του.Βρίσκεται στο Γκουαντάναμο.
-Ο Βush ευρέθει ένοχος πολλών εγκλημάτων, συμπεριλαμβανόμενης της σχεδίασης και συγκάλυψης της 11/9/01 (Διδυμοι Πύργοι).Ο Bush δήλωσε ένοχος.
Το YouTube επέτρεψε την είδηση αυτή από την πλατφόρμα του βλέποντας το πρόστιμο των πολλών δις να έρχεται καταπάνω του.
-Tα γεγονότα εξελίσσονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς.
-Οι δίκες θα βιντεοσκοπηθούν και θα δοθούν στο κοινό αργότερα.

-Τρία, Δύο, Ένα, Μηδέν!Έτσι δέχτηκαν την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ στις 15/2/19 οι άνθρωποι της "άκρως απόρρητης" υπηρεσίας πληροφοριών του Trump,"Q" Anon,υπονοώντας πως η ενέργεια αυτή του Προέδρου δεν αφορά μόνον το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό,αλλά ότι επίκεινται και άλλες σοβαρές εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας.
Οι "Q" Anon" καλούν τον Αμερικανικό λαό να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον "Trump"(Maestro) και πως σύντομα θα δώσει το τελειωτικό κτύπημα στην Cabal.
TEIXOΣ  ΜΕΞΙΚΟ-ΗΠΑ
Η πάλη μεταξύ του Trump και της Cabal δεν αφορά το κτίσιμο του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό αλλά ενός πραγματικού τείχους προστασίας της Αμερικής σε όλα τα επίπεδα.
Το τελευταίο μυστηριώδες μήνυμα των "Q" Anon προς τον Αμερικανικό λαό, στο οποίο αναλύουν τα πέντε τελευταία tweets του Τrump,διαβεβαιώνουν πως ο Τrump έκτισε ένα "τείχος" προστασίας της Αμερικής χρησιμοποιώντας τα καλύτερα μυαλά της χώρας,στην βιολογία, στην τεχνολογία κλπ και πως πολύ σύντομα θα εξουδετερώσει την Cabal αθόρυβα και αποτελεσματικά.

-Σύμφωνα με πληροφορίες:
Εχουν συλληφθεί αρχικά μεσαίου επιπέδου "νεοταξίτες",που τους ονομάζουν "καλικάντζαροι",οι οποίοι περνούν από μυστικά στρατιωτικά δικαστήρια στις ΗΠΑ και την Ανταρκτική,με κατηγορίες που ποικίλουν,από παιδεραστίες μέχρι εγκλημάτα κατά της ανθρωπότητας και εσχάτης προδοσίας.
Τα στρατοδικεία αυτά κειτουργούν με απόλυτα συνοπτικές διαδικασίες,καθώς τα κατηγορητήρια έχουν συντεθεί εδώ και δεκαετίες με αδιάψευστες κατηγορίες.
Ακόμη κι'αν έχουν οι "καλικάντζαροι" καταστρέψει τα εις βάρος τους στοιχεία,τα δικαστήρια με την βοήθεια των "διαγαλαξιών" αδελφών μας,τα έχουν ανακτήσει μέσω ταξιδίωνπίσω στον χωροχρόνο.
ΜΥΣΤΙΚΟ  ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ
Η συντριπτική πλειοψηφία των κατηγορουμένων έχει εκτελεστεί ήδη διότι τα εγκλήματα τους είναι "αρρωστημένα,φρικαλέα,άκρως αδιανόητα" και παρέμεναν παγερά αμετανόητοι μέχρι την τελευταία στιγμή.Πολλοί έχουν φυλακισθεί και στο μέλλον όσοι το επιθυμούν θα λάβουν ειδική θεραπεία από αγγελικές οντότητες σε γνωστό πλανήτη.
Οι δίκες παραμένουν κρυφές αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα μπορέσουν να παραμείνουν για πολύ ακόμη,καθώς οι πληροφορίες από διαφορετικές πηγές δείχνουν την ίδια εικόνα κραυγάζοντας προς τα έξω.
Υπάρχει πλήρης βιντεοκάλυψη της διαδικασίας και κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα τηλεοπτικοποιηθεί μόνον όταν η ανθρωπότητα είναι σε ασφαλή θέση ώστε να κατανοήσει τι έχει ακριβώς συμβεί χωρίς αυτό να αποβεί εις βάρος της διαδικασίας.

-Στις 21/2/19 συνέβη ένα γεγονός που ισοδυναμεί με το σκάσιμο βόμβας πυρηνικού επιπέδου μέσα στις ΗΠΑ.Ο Τrump με το μυστηριώδες tweet του "θέλω αμέσως τώρα την τεχνολογία 5G ή ακόμα και 6G", ματαίωσε το σχέδιο που κατέστρωσε η Cabal να καταστρέψει βιολογικά τους Αμερικανούς και την ανθρωπότητα με την τεχνολογία 5G και την αντέστρεψε εναντίον της.
Ο Πρόεδρος Trump είπε:"Επί 16 χρόνια, οι πρώην πολιτικοί μας ηγέτες σε συνεργασία με τους εχθρούς μας, προσπαθούσαν να καταστρέψουν την χώρα μας".

-Η συνάντηση του Τrump με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας στο Βιετνάμ,στις 28/2/19, ήταν στάχτη στα μάτια της Cabal, αφού ο πραγματικός σκοπός της επίσκεψης του Trump ήταν η συνάντηση του
με την "Λευκή Αδελφότητα" των Δράκων της Κίνας, που τον περίμεναν εκεί, όπου όλα συμφωνήθηκαν. Δεν χρειάστηκε η παρουσία του Putin, αφού είναι ενήμερος και σύμφωνος για όλα και με όλα.





-Σύμφωνα με την "Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας" (DIA) των ΗΠΑ,οι αμερικανικοί στρατιωτικοί, μαζί με Κινέζους και Ρώσους, πάγωσαν όλους τους Παγκόσμιους Λογαριασμούς, συμπεριλαμβανομένων των λογαριασμών του Βατικανού και της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των HΠΑ (FED), ώστε να ξεκινήσουν αποτελεσματικά την ενεργοποίηση της Παγκόσμιας Επαναφοράς Νομισμάτων.

-Το μυστήριο των άδειων πόλεων στην Κίνα.
Πολύμοχθο σχέδιο με την ονομασία "Agenda 21", με το οποίο η Cabal σχεδίαζε να μεταφέρει την έδρα της στην Κίνα μαζί με 200.000.000 μέλη - υπηρέτες της, για να στελεχώσουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη που θα επέβαλλε.
ΚΙΝΑ-ΠΟΛΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ
Το σχέδιο προέβλεπε την καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας με πυρηνικό πόλεμο που η ίδια θα προκαλούσε, και αφού μετά θα καθάριζε τον πλανήτη από τα ραδιενεργά κατάλοιπα, να τον καταστήσει πάλι βιώσιμο και να χρησιμοποιήσει το κινεζικό εργατικό δυναμικό (ήλπιζε ότι κάποια εκατομμύρια Κινέζοι θα επιβίωναν μετά την ολοκληρωτική καταστροφή) για την δημιουργία του ονείρου της, δηλαδή την επικράτηση του "εκλεκτού λαού" για χίλια χρόνια, με τους εναπομείναντες σκλάβους "γκογίμ" να τον υπηρετούν.


Μάρτιος-Απρίλιος
------------------------
- Ο Τrump είναι πλέον έτοιμος για το οικονομικό reset. Το νέο δολάριο (USN) είναι έτοιμο για χρήση χωρίς να το επηρεάζει ο "Number 800 Code" (ο Κώδικας Αμερικανικής Φορολογίας).Η εξαγγελία θα γίνει,αφού πρώτα η Ιρακινή κυβέρνηση ανακοινώσει την νέα ισοτιμία του ιρακινού δηναρίου. Στο reset συμμετέχουν 209 χώρες, όπου έχουν υπογράψει και συμφωνήσει ενώ δεν θα συμμετάσχουν το Ιράν και η Βενεζουέλα.
Τα πρώτα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για ανθρωπιστικές ανάγκες και αφού διαγραφούν όλα τα χρέη, απλών ανθρώπων και κρατών..
Ακολούθως θα διατεθούν τεράστια ποσά για υποδομές σε ολόκληρο τον κόσμο..
Οι συναλλαγές θα γίνονται με το Block Chain Technology System (χωρίς την μεσολάβηση των τραπεζών) και μέσω του Διαδικτύου, γρήγορα και με ασήμαντες χρεώσεις.
Παράλληλα θα αρχίσει η απελευθέρωση τεχνολογιών ίασης, ελεύθερης ενέργειας και τεχνολογιών καθαρισμού του περιβάλλοντος.
Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (Bank of International Settlements) ανακοίνωσε πως στις 29/3/19, οι 209 χώρες που συμφώνησαν και υπέγραψαν, θα προσχωρήσουν στο νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα (Quantum Financial System), το οποίο θα αρχίσει την λειτουργία του και θα βασίζεται στον χρυσό..
Υπό τον έλεγχο των "White Hats" η Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ.
Η Κίνα, η οποία είναι η νέα παγκόσμια οικονομική υπερδύναμη, κατηγόρησε τις ΗΠΑ πως καθυστερούν απαράδεκτα στην εφαρμογή του Quantum Financial System και πως αν δεν συμμορφωθούν,θα τους επιβάλει κυρώσεις.

-Στις 14/3/19 το τηλεοπτικό κανάλι CNN μετέδωσε πως ο George Soros συνελήφθη στην Γουατεμάλα, αλλά αμέσως μετά διέψευσε την είδηση και η διεύθυνση του καναλιού απέλυσε τους υπεύθυνους συντάκτες.
Επίσης το κανάλι Fox News,που στηρίζει τον Τrump, άρχισε να μιλά ανοιχτά και να κατηγορεί την Cabal απροκάλυπτα.

-Στις 19/3/19 είκοσι έξη στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ συνελήφθησαν ύστερα από έφοδο του FBI, γιατί κωλυσιεργούσαν και έβαζαν εμπόδια στην εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής Τrump.

-Στις 19/3/19 ο Putin ενημερώθηκε από Ρώσους επιστήμονες για έναν επικείμενο μεγα-σεισμό που θα πλήξει πολύ σύντομα την Αμερικανική Ήπειρο και ενημέρωσε τον πρόεδρο Τrump.Αμέσως εκπαιδευμένα ρωσικά στρατεύματα στην Άπω Ανατολή,ετέθησαν σε στάση αναμονής για είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν έκτακτες καταστάσεις, ακόμα και στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών αν παραστεί ανάγκη.

-Στις 20/3/19 ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ "Husein-Barac Obama" δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ενός αιφνιδιαστικού ταξιδιού στο Κάϊρο της Αιγύπτου, είπε μια πηγή της Ουάσιγκτον, μιλώντας υπό την προϋπόθεση της ακραίας ανωνυμίας.Οπως είπε η πηγή ο Οbama και ο σύζυγός του Michelle-Michael Robinson, αναχώρησαν από το αρχοντικό τους για το Κάιρο στις 3 Μαρτίου, για να τιμήσουν τους Φαραώ, τους οποίους οι Ομπάμα έχουν καλέσει τους άπειρους προγόνους τους. Δύο
OBAMA  
μέρες αργότερα,το διαβολικό ζευγάρι παρακολούθησε μια υπαίθρια νυχτερινή παράσταση "βασιλιάδων και των παλαιών θεών",στη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, με τη Μεγάλη Σφίγγα να κοιτάζει πάνω από τους ώμους τους. Στα μισά της διαδρομής, ο Οbama εξήγησε, λέγοντας ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Προφανώς γλίστρησε από τoυς πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας και εξαφανίστηκε στο σκοτάδι.
Όταν δεν επέστρεψε μετά από δεκαπέντε λεπτά, οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας διεξήγαγαν μια εξαντλητική αναζήτηση και βρήκαν το πτώμα του με σφαίρες στο σημείο μεταξύ του χώρου απόδοσης και της Κοιλάδας των Βασιλέων. ο στόμα του Ομπάμα σφραγίστηκε με ταινία αγωγού.Είχε πάρει μία σφαίρα στο στήθος και δύο στο πίσω μέρος του κεφαλιού,είπε η πηγή. Όταν οι πράκτορες σηκώνονταν το πουκάμισό του, βρήκαν ένα τραυματισμό από μαχαίρι μία ίντσα κάτω από το στέρνο του, διεισδύοντας προς τα πάνω και κόβοντας την αορτή του.
Ενας μόνο πράκτορας έδωσε τα ζοφερά νέα στον Michelle Obama-Michael Robinson,ο οποίος φαινόταν αδιάφορος για να μάθει ότι ο σύζυγός του δολοφονήθηκε άγρια.Συνελήφθη σε μια διαφορετική λιμουζίνα και μεταφέρθηκε σε μια άγνωστη τοποθεσία.
Η πηγή έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.Είπε ότι τουλάχιστον τρεις "Barac Obama" σε δεκαοκτώ μήνες έχουν βρεθεί νεκροί, προσδίδοντας αξιοπιστία σε θεωρίες που υποδηλώνουν ότι ο εκκεντρικός πρόεδρος έχει πολυάριθμους κλώνους ειδικά προσαρμοσμένους για δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ο πραγματικός Οbama είναι κρυμμένος, νεκρός ή φυλακισμένος.H πηγή πιστεύει ότι στο Κάιρο  ο Obama ίσως ήταν o γνήσιος.
Μέχρι στιγμής, ούτε τα βασικά μέσα ενημέρωσης ούτε ο Λευκός Οίκος έχουν σχολιάσει την υποτιθέμενη δολοφονία του Οbama.

-Στις 11/4/19 ο ιδρυτής του WikiLeaks,Julian Assange,γνωστός στον πλανήτη μας,συνελήφθη από τις βρετανικές αρχές στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο.Ο Ισημερινός αποφάσισε να αναστείλει το διπλωματικό άσυλο από τον Julian Assange,σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του Ecuador(Ισημερινός),Lenin Moreno.Ο Moreno,ο οποίος κυβερνά το  Ecuador καθισμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, παρέδωσε τον ιδρυτή των Wikileaks, Julian Assange, στην βρετανική αστυνομία.Ο πρώην πρόεδρος του Ecuador, Rafael Correa,ανέφερε ότι ο Moreno είναι ένας διεφθαρμένος άνθρωπος και αυτό που έκανε είναι ένα έγκλημα που η ανθρωπότητα δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Η σύλληψη αυτή καθαυτή είναι κάτι κακό. Η ζωή του κινδυνεύει.Ας δούμε όμως την ουσία του πράγματος.
Τον Assange βασικά τον ήθελε διακαώς η προηγούμενη, η χαζαρική κυβέρνηση των ΗΠΑ (Οbama-Clinton-κλπ), γιατί με τα αρχεία που έβγαζε στην φόρα της είχε κάνει δύσκολη την ζωή.Στην τωρινή
JULIAN ASSANGE
μάλλον χρήσιμος θα είναι με τα στοιχεία που κατέχει.
Γιατί λοιπόν τώρα;Γιατί ο Assange είναι ένας συνεχής κίνδυνος για την χαζαρική μαφία με τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει "στην κατοχή του".
Τους καίει μάλιστα τόσο πολύ που με πραξικόπημα,άλλαξαν τον πρόεδρο του Ecuador της μικρής αυτής χώρας, ώστε ο δικός τους πλέον αχυράνθρωπος να εκδόσει τον Assange στο χαζαροκρατούμενο "Hνωμένο Βασίλειο"(Μ.Βρεττανία).

Με εντολή του Προέδρου Τrump,ο Julian Assange τέθηκε υπό την προστασία της Βρετανικής αστυνομίας, αφού ο πρόεδρος του Ecuador εξαγοράστηκε από το ΔΝΤ και τον πέταξε έξω από την πρεσβεία της χώρας του στο Λονδίνο.
Επειδή η ζωή του Assange κινδυνεύει από το λεγόμενο "βαθύ κράτος" που εξακολουθεί να δρα μέσα στις ΗΠΑ, ο πρόεδρος Τrump με την κίνηση του αυτή θέλει να προστατέψει τον ιδρυτή των Wikileaks, εφ' όσον μόνον χρήσιμος μάλλον μπορεί να είναι για τον ίδιο και την κυβέρνηση του με τις πληροφορίες που διαθέτει, μέσα στα πλαίσια της στρατηγικής του για να επιφέρει το τελειωτικό πλήγμα στο "βαθύ κράτος" και να απαλλάξει την χώρα του από την τυραννία της Cabal.
Θα πει κάποιος και με το δίκιο του, ποιο το όφελος αν ο Assange δολοφονηθεί; Ένα "πουλάκι" είπε πως δεν πρόκειται,γιατί οι δύο ξανθοί ο Trump και ο Putin τα έχουν κανονίσει.Τον θέλουν ζωντανό !!!
Αν πάλι δολοφονηθεί,είναι κανονισμένο ώστε τα ντοκουμέντα να βγούν έτσι κι αλλιώς.
Μήνυμα των "Q" Anon
Σε μια εποχή που όλοι πρέπει να βγουν έξω στους δρόμους, να τραντάξουν τη γη και να διαμαρτυρηθούν για τη δίωξη του Julian Assange, επειδή αποκάλυψε τους εγκληματίες και τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν οι ΗΠΑ, ένα μήνυμα έχουν να πάρουν από εμάς όσοι συνεχίζουν να υποστηρίζουν τον Πρόεδρο Τrump:
"Εμπιστευτείτε τον πρόεδρο.Μην κάνετε τίποτα, χαλαρώστε και περιμένετε.Ο Πρόεδρος Τrump θα σώσει όχι μόνον τον ιδρυτή των WikiLeaks, αλλά και όλους εμάς"!

-H Ρωσία πήρε αποφάσεις.Τελεσίγραφο σε ΗΠΑ-Δύση:
"Θα πνίξουμε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, τα έθνη θα κερδίσουν"
Aλλάζουν όλα στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα. Η Ρωσία έχει επιστρέψει και με ένα μανιφέστο στέλνει τελεσίγραφο σε Δύση & ΗΠΑ. Η Μόσχα εκτιμά ότι, το καθεστώς της
λεγόμενηςΝέας Τάξης Πραγμάτων όπως αυτή διαμορφώθηκε με το τέλος του Ψυχρού Πολέμου,
LAVROV
έφθασε στο τέλος της.Το δυτικό, φιλελεύθερο μοντέλο της κοινωνίας πεθαίνει και τη θέση του παίρνει μια νέα παγκόσμια τάξη, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Sergei Lavrov κατά την ετήσια συνάντησή του με φοιτητές και καθηγητές στη διπλωματική ακαδημία, όπως ανέφερε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
"Ιδιαίτερα επειδή υπάρχουν πολλά θέματα που απαιτούν γενικά αποδεκτές λύσεις. Αυτά περιλαμβάνουν περιφερειακές συγκρούσεις, διεθνή τρομοκρατία, επισιτιστική κρίση και προστασία του περιβάλλοντος.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι μόνο η διπλωματία μπορεί να συμβάλει στη σύναψη συμφωνιών και την επίτευξη βιώσιμων αποφάσεων που θα γίνουν αποδεκτές από όλους.
ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους προσπαθούν να επιβάλουν τις προσεγγίσεις τους σε άλλους.Οι ΗΠΑ καθοδηγούνται από μια σαφή επιθυμία να διατηρήσουν την κυριαρχία τους σε παγκόσμια κλίμακα αιώνων, αν και από οικονομικής πλευράς μόνοι ή με τους συμμάχους τους δεν μπορούν πλέον να επιλύσουν όλα τα παγκόσμια οικονομικά και πολιτικά ζητήματα», υπογράμμισε.
Για να διατηρήσουν την κυριαρχία τους και να ανακτήσουν την αδιαμφισβήτητη εξουσία τους, χρησιμοποιούν εκβιασμούς και πιέσεις. Δεν διστάζουν να παρεμβαίνουν κατάφωρα στις υποθέσεις των κυρίαρχων κρα, επισήμανε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.
Η Μόσχα πλέον ταυτόχρονα έχει ξεφύγει και στο θέμα των εξοπλισμών και πλέον οι ΗΠΑ νιώθουν την καυτή ανάσα του Putin.Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας θα αρχίσουν σύντομα να λαμβάνουν αριθμό των νέων συστημάτων αεράμυνας, όπως δήλωσε κορυφαίος αξιωματούχος της πολεμικής αεροπορίας.

-Η Γερμανία προσπαθεί να αντιστρέψει τα αποτελέσματα του Β΄ΠΠ αναλαμβάνοντας τη Γαλλία ξανά. Στην πραγματικότητα,οι γαλλικές δυνάμεις αντίστασης πίσω από το κίνημα διαμαρτυρίας των "κίτρινων γιλέκων" ισχυρίζονται ότι η χώρα τους έχει ήδη αναληφθεί από τη Γερμανία. Σε αντίθεση με τον Β'ΠΠ, αυτή τη φορά χρησιμοποίησαν δεσμούς, όχι βόμβες για να το κάνουν. Το γεγονός ότι η Γερμανία και η Γαλλία άρχισαν να συγχωνεύουν τα κοινοβούλιά τους και τις στρατιωτικές τους δυνάμεις σε μια ενιαία οργάνωση είναι δημόσια απόδειξη ότι αυτό συμβαίνει πραγματικά.


Μάϊος-Ιούνιος
------------------
-Σε αναμονή της εφαρμογής του QFS (Quantum Financial System)- Κβαντικό Οικονομικό Σύστημα.
Οι διαδικασίες αλλαγής του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος με ένα νέο σύστημα που θα έχει σαν βάση τον χρυσό έχουν ξεκινήσει και αυτό θα ανακοινωθεί ξαφνικά προς ενημέρωση του παγκόσμιου πληθυσμού.
Τι σημαίνει αυτό;
Η έναρξη εφαρμογής του QFS θα σημάνει την Παγκόσμια Αλλαγή στο χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Τι διαφορά υπάρχει μεταξύ του QFS και του υπάρχοντος συστήματος;
Η διαφορά είναι πως το κβαντικό σύστημα δεν επιτρέπει την διακίνηση χρήματος fiat, δηλ. χρήματος που δεν έχει αντίκρυσμα σε χρυσό ή άλλα αγαθά, και η όλη διακίνηση χρήματος είναι απόλυτα διαφανής. Τέλος στις παράνομες διακινήσεις.
Στην πραγματικότητα το κβαντικό σύστημα δουλεύει εδώ και έναν χρόνο παράλληλα με το υπάρχον, από την τράπεζα BIIS (Κίνα-Ρωσία).
Κανείς δεν περίμενε πως το σύστημα αυτό θα ήταν ικανό να κωδικοποιήσει "κάθε" τραπεζικό γραμμάτιο fiat που υπάρχει "παγκόσμια". Κάτι τέτοιο μπόρεσε να γίνει μόνον με την χρήση κβαντικών υπολογιστών κι ας λένε πως δεν υπάρχουν.
Δεν υπάρχει κανένας τρόπος χακαρίσματος του Quantum Financial System που εγκατέστησαν οι Πλειάδιοι με δικό τους λογισμικό σε δεκάδες δορυφόρους που βρίσκονται σε τροχιά.

-Ενδιαφέρουσες αναφορές για δύο Καναδούς πολίτες που συνελήφθησαν στην Κίνα για κατασκοπεία, τον πρώην διπλωμάτη Michael Kovrig και τον επιχειρηματία Michael Spavor.Σύμφωνα από αμερικανικές στρατιωτικές πηγές πληροφοριών"Η καναδική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών πούλησε αυτούς τους δύο στους Κινέζους". Αυτό ήταν μέρος μιας εκστρατείας του καναδικού στρατού εναντίον του πρωθυπουργού Justin Trudeau, τον οποίο θεωρούν ως "σιωνιστικό εργαλείο του βαθέως κράτους" που εργάζεται ενάντια στα καναδικά συμφέροντα και έχει κάνει
"βρώμικες εμπορικές συμφωνίες που έγιναν φτηνές",προσθέτουν πηγές της "καναδικής υπηρεσία ασφάλειας και πληροφοριών".

-Παρά τις προσπάθειες των Rothschild  να καλύψουν το σκάνδαλο της Malaysia Air Flight 370/17 (η πτήση εξαφανίσθει μυστηριωδώς στις 8/3/14),αυτό έρχεται και πάλι στην επιφάνεια στην Ολλανδία. Ήδη η Ρωσία κατηγόρησε επίσημα την κυβέρνηση της Ολλανδίας για την κάλυψη αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με την πτώση της πτήσης.Σε διπλωματικούς όρους, κάτι τέτοιο είναι κοντά σε μια κήρυξη πολέμου. Είναι απλώς θέμα χρόνου πριν αυτή η "φονική φάρσα" εκτεθεί στον κόσμο.

-Η απελευθέρωση των ΗΠΑ από τον έλεγχο της μαφίας των Χαζάρων θα είναι η σκανδάλη.Οι πηγές του Πενταγώνου αναφέρουν ότι "καθώς οι σφραγισμένες κατηγορίες ανέρχονται στις 100.000, ο χρόνος του Mueller έχει λήξει. "Ωστόσο, περιμένουμε τα εν λόγω κατηγορητήρια να εκτελεστούν  και θέλουμε να δούμε πράξεις και όχι μόνον λόγια σε αυτό το μέτωπο".Ο Μueller ήταν διευθυντής του FBI την περίοδο 2001-2013 και τώρα "ειδικός σύμβουλος" του Υπουργείου Δικαιοσύνης

- Η μόνη δυνατότητα την οποία εξακολουθεί να διαθέτει η Cabal, είναι η εξαπάτηση του παγκόσμιου πληθυσμού με ολογράμματα στον ουρανό, όπως για παράδειγμα η εμφάνιση ενός νέου Χριστιανού Μεσσία, ή εικονική εξωγήινη εισβολή.

-Η δραματική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού είναι συστατικό στοιχείο της εφαρμογής του σχεδίου επιβολής της "νέας τάξης".
Η Cabal επέβαλε τα πρωτόκολλα θεραπείας του καρκίνου σε όλα τα νοσοκομεία ανά τον κόσμο.
Μετά την διάγνωση, ακολουθεί η "χημειοθεραπεία". Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν τα γραφεία κηδειών.
 Όποιος γιατρός τολμήσει να αντιδράσει, ή να εφαρμόσει άλλη θεραπεία από την προβλεπόμενη από τα πρωτόκολλα του Νοσοκομείου στο οποίο εργάζεται, χαρακτηρίζεται τσαρλατάνος και χάνει την δουλειά του!

-Ο καθαρισμός των Ηνωμένων Εθνών άρχισε τη διερεύνηση της διαφθοράς στην "Παγκόσμια Οργάνωση Ατυχημάτων" (WHO), η οποία αφορούσε στην κατάχρηση των κονδυλίων για τον ιό Ebola για να κάνει πράγματα όπως το να πληρώσει τα έξοδα ταξιδιών για τις.."φίλες" των αξιωματούχων!!
Ο WHO επίσης κατηγορείται για αχαλίνωτο ρατσισμό και σεξισμό. Καθώς διεξάγονται αυτές οι έρευνες, ο κόσμος θα μάθει για το ρόλο που διαδραματίζει στην παραποίηση ή την πρόκληση πανδημιών για την προώθηση εκστρατειών εμβολιασμού και φαρμακευτικών πωλήσεων με σκοπό το κέρδος.

-Ένας πλήρης ακήρυχτος πόλεμος μεταξύ της Κίνας και των Ηνωμένων Πολιτειών εξαπλώνετα σε όλο τον κόσμο και πρόκειται μόνο να κλιμακωθεί. Τα τιμολόγια και η μαύρη λίστα των ΗΠΑ που έβαλαν τον γίγαντα τηλεπικοινωνιών "Huawei" ήταν απλώς ένα εναρκτήριο λάκτισμα για έναν ψυχρό πόλεμο που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε θερμό, συμφωνούν πολλαπλές πηγές.Οι Κινέζοι

έχουν ήδη πει στους Αμερικανούς: "Αν θέλετε να μιλήσετε, η πόρτα είναι ανοιχτή. Αν θέλετε να πολεμήσετε, εμείς θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος".
Σύμφωνα με πληροφορίες,η Κίνα έχει καταρτίσει σχέδια έκτακτης ανάγκης για να καταλάβει την Ινδία, την Κορέα και τη Νοτιοανατολική Ασία (εκτός του Βιετνάμ) εντός δύο μηνών σε περίπτωση υπερβολικών προκλήσεων από τους Αμερικανούς.
Η όλη αναστάτωση στην ΝΑ Ασία έχει τον ίδιο στόχο που είχε πάντα από τον πόλεμο του Βιετνάμ έως τώρα. Το Παγκόσμιο Καταπίστευμα. Απίστευτες χιλιάδες τόνων χρυσού που είναι αποθηκευμένες εκεί,που ανήκουν στην "ανθρωπότητα" και που οι Χαζάροι θέλουν να βάλουν στο χέρι.

-Μήνυμα ενότητος έστειλε στις 2/6/19 για ακόμη μια φορά ο Πάπας Φραγκίσκος της πανθρησκείας.Απηύθυνε μια παθιασμένη έκκληση προς την Ευρώπη, προκειμένου να παραμείνει ενωμένη και δώσει ξανά ζωή στα ιδεώδη των ιδρυτών της, υποστηρίζοντας ότι οι ιδεολογίες και οι πολιτικοί που διαδίδουν τον φόβο απειλούν την ίδια της την ύπαρξη ως μπλοκ.
Τις δηλώσεις αυτές τις έκανε σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της πτήσης επιστροφής από το τριήμερο ταξίδι του στη Ρουμανία.
Ερωτηθείς σχετικά με τις Ευρωεκλογές, τον Ιταλό ακροδεξιό ηγέτη Ματέο Σαλβίνι και άλλα ευρωπαϊκά θέματα, ο Φραγκίσκος προέτρεψε τους πιστούς να προσεύχονται για την ευρωπαϊκή ενότητα και όσους δεν πιστεύουν να ελπίζουν για εκείνη "από τα βάθη των καρδιών σας".
Σύμφωνα με τον Πάπα, η Ευρώπη έπρεπε ξανά να "χρησιμοποιήσει τον μυστικισμό" των ιδρυτών της και να ξεπεράσει τους διχασμούς και τα σύνορα.
Βλέπουμε ότι ο εκλεκτός Πάπας της Νέας Τάξης, ζητά ούτε λίγο, ούτε πολύ να αφανιστούν οι
πατριωτικές φωνές και εν γένει η ίδια η ιδεολογία της Εθνικής Δεξιάς που είναι αντίθετη με αυτή της αριστερόστροφης Νέας Τάξης των Πραγμάτων που επιδιώκει την παγκοσμιοποίηση.
Επίσης δεν ζητά να καταδικαστεί και ο κομμουνισμός, παρά το ότι είναι κύριο εργαλείο καταστροφής ολόκληρων χωρών και λαών.
Όπως είναι φυσικό ως υπηρέτης της Νέας Τάξης, καταδικάζει μόνο την ιδεολογία των εχθρών των αφεντικών του, μιλώντας εναντίον εκείνων που επιδιώκουν μια διαφορετική Ευρώπη, εκείνη των Εθνών, όπως χαρακτηριστικά λένε, όπως είναι ο Σαλβίνι,η Λεπέν, ο Όρμπαν κτλ.

-Προβοκάτσια της Cabal και της κλίκας που κυβερνά τον "εκλεκτό λαό", αποτελεί το κτύπημα (με τορπίλες?) των δύο τάνκερς στον Περσικό Κόλπο στις 13/6/19.
Mετά απ'αυτό το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ απάντησε στο Ιράν "ρίξτε το drone, ανήκει στην Cabal". Η ανακοίνωση του Ιράν που ακολούθησε αργότερα "ρίξαμε το drone αλλά δεν πειράξαμε το επανδρωμένο κατασκοπευτικό που ακολουθούσε", δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για την συνεργασία
ΠEΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ
που υφίσταται μεταξύ του Τrump και του Ιράν, με αμοιβαίο σκοπό την εξουδετέρωση της ομάδας της Cabal που δρα μέσα στην μουσουλμανική αυτή χώρα, η οποία συνεργάζεται με τους Χαζάρους που κυβερνούν τον "εκλεκτό" λαό.
Το επανδρωμένο αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο που ακολουθούσε το drone, παρακολουθούσε υποβρύχιο του Ισραήλ που δρούσε ύποπτα στην περιοχή, διότι οι υποψίες ότι πίσω από τις επιθέσεις εναντίον των τάνκερς στρέφονται σ' αυτό.

-Μόνιμος στόχος των εβραιοσιωνιστών είναι να κτυπηθεί το Ιράν, ώστε να καταστεί δυνατή η διάνοιξη του σκοτεινού διαύλου της "Αόρνου Πέτρας - Ιερουσαλήμ", ο οποίος παραμένει κλειστός από την εποχή που τον σφράγισε ο Μέγας Αλέξανδρος.
Άλλο η στάση της Cabal και των εβραιοσιωνιστών απέναντι στο Ιράν και άλλο η στάση του Τrump,ο οποίος προσπαθεί να αποτρέψει τον κίνδυνο έκρηξης παγκόσμιου πολέμου.
Η εγκατάλειψη της πυρηνικής συμφωνίας με το Ιράν από τον Τrump, εκτός των άλλων στοχεύει να αποκαλύψει και τους διεφθαρμένους πολιτικούς-όργανα της Cabal, που δωροδοκήθηκαν για να επιτευχθεί, μόνον και μόνον για να εξυπηρετηθούν τα σχέδια των φανατικών σιωνιστών που ηγούνται του "εκλεκτού" λαού.
Μέσα στο Ιράν δρα μυστική ομάδα της Cabal, η οποία ελέγχει τα πυρηνικά και απορροφά τα εκατομμύρια που δίδουν οι ΗΠΑ στο Ιράν, ως πρόνοια της συμφωνίας.
Η ομάδα αυτή συνεργάζεται με την ομάδα των Χαζάρων που κυβερνά το Ισραήλ, σκοπός των οποίων είναι η πρόκληση παγκόσμιου πολέμου για να πραγματοποιηθεί το όνειρο του "εκλεκτού λαού".

-Σε μία περίεργη ανακοίνωση προέβη ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Trump στις 24/6/19.
Τη δημιουργία ενός νέου και ξεχωριστού στρατιωτικού κλάδου, που ονομάζεται "Διαστημική Δύναμη" (Space Force), σχεδιάζει ο Εθνικοδεξιός πρόεδρος. Ο κλάδος αυτός θα έχει ως αρμοδιότητά του τη διεξαγωγή πιθανών πολέμων στο διάστημα, πράγμα που αυτή τη στιγμή εμπίπτει εν γένει στις
αρμοδιότητες της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ.
Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να ανακοινώσει το διάστημα ως νέο "τομέα πολέμου κατά τη διάρκεια συνάντησης των αρχηγών των κρατών μελών τον Δεκέμβριο του 2019 στο Λονδίνο, ανέφερε το Reuters επικαλούμενο τέσσερις ανώνυμους ανώτερους διπλωμάτες.
Σύμφωνα με τους ίδιους, αυτό δεν σημαίνει βέβαια, ότι η συμμαχία θα προχωρήσει αμέσως την ανάπτυξη διαστημικών όπλων ικανών να κατεδαφίσουν εχθρικούς δορυφόρους ή να στοχεύσουν επίγειους στόχους, αλλά θα ξεκινήσει μια συζήτηση για το θέμα.
Σύμφωνα μάλιστα με έναν από τους διπλωμάτες, ο κύριος στόχος της ανακοίνωσης που θα κάνει το ΝΑΤΟ, δεν είναι να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις στο διάστημα αλλά να αποτρέψει την κυριαρχία της Κίνας και της Ρωσίας σε αυτό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η "Space Force", θα αναλάβει ορισμένους από τους ρόλους που καλύπτει επί του παρόντος η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, όσον αφορά τις απειλές που προέρχονται από το διάστημα και την ανάπτυξη ορισμένων στρατιωτικών συστημάτων στην τροχιά της Γης.
Δεν είναι όμως μόνο οι ΗΠΑ που ετοιμάζονται για τους πολέμους του διαστήματος.
Μάλλον κάτι συμβαίνει.Απειλή από εξωγήινους !!!

-Σύμφωνα με τις διαρροές της μυστικής ομάδας "Q Anon" που δρα μέσα στο Πεντάγωνο και πρόσκειται στον Trump, έχουν δωροδοκηθεί σε σχέση με την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν,ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Francois Hollande, ο σημερινός πρόεδρος Emmanouel Macron, η Καγκελάριος της Γερμανίας Angela Merkel, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama (η
κυβέρνηση του οποίου εμπνεύστηκε και υπέγραψε την συμφωνία) και ο πρώην υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ John Kerry.
Στις δωροδοκίες αυτές εμπλέκονται και γαλλικές εταιρείες, όπως η Airbus, η Total, η Renault και η Peugeot, καθώς και η γερμανική Siemens. Με αυτόν τον τρόπο εξηγείται και η συγχορδία όλων αυτών που βάλλουν εναντίον του Τrump,κατηγορώντας τον ότι διέπραξε λάθος που εγκατέλειψε την συμφωνία.
Ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Javad Zarif απείλησε να αποκαλύψει τα ονόματα των δυτικών πολιτικών που είχαν δωροδοκηθεί σε σχέση με την πυρηνική συμφωνία, επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες που διέρρευσε η ομάδα "Q Anon".

Ιούλιος
-------
-Eπτά Ρώσοι πλοίαρχοι α'βαθμού σκοτώθηκαν μέσα σε υποβρύχιο.
Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, παραδέχτηκε ότι το άκρως απόρρητο ρωσικό υποβρύχιο "Losharik" που στις 1/7/19 διενεργούσε έρευνα πυθμένα και στο οποίο αρχικά είπαν ότι σημειώθηκε πυρκαγιά, ήταν  πυρηνικό. Ωστόσο καθησύχασε την κοινή γνώμη δηλώνοντας ότι ο πυρήνας του υποβρυχίου παραμένει ακέραιος και χωρίς καμία ζημιά ενώ έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα.Το υποβρύχιο αυτό είναι ένα μοναδικό μοντέλο από τα πλέον απόρρητα θαλάσσια όπλα της Μόσχας.
ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ
LOSHARIK
Δεν υπήρξε καμιά φωτιά στο ρωσικό υποβρύχιο.Υπήρξε όμως πιστολίδι, όταν τα μέλη του πληρώματος αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά με τους επτά πλοιάρχους α'βαθμού που βρίσκονταν στο υποβρύχιο.Ήταν όλοι τους πράκτορες της Cabal.
Το υπερσύγχρονο υποβρύχιο μπορούσε να καταδυθεί σε τεράστια βάθη και να κατεβάζει μικρά βαθυσκάφη ακόμα βαθύτερα. Οι επτά Πλοίαρχοι α'βαθμού,οι οποίοι πρόσκειντο στην Cabal  το έθεσαν υπό τον έλεγχο τους και συνδέθηκαν με τα διεθνή καλώδια του Ίντερνετ. Με ένα λογισμικό που τους εφοδίασε η Cabal, κατόρθωσαν να μεταδώσουν σε όλα τα συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης των δυτικών χωρών (N.O.R.A.D. κλπ), ότι η Ρωσία εξαπέλυσε μαζική πυρηνική επίθεση εναντίον τους!
Αμέσως σήμανε παγκόσμιος συναγερμός.Οι πυρηνικές δυνάμεις άρχισαν να κινητοποιούν τα οπλοστάσια τους ενώ τα κόκκινα τηλέφωνα άρχισαν να ηχούν.
Εν τω μεταξύ, αξιωματικοί και μέλη του πληρώματος όταν αντελήφθησαν ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν οι επτά κυβερνήτες προσπάθησαν να ενεργοποιήσουν τους πυρηνικούς πυραύλους, επιχείρησαν να ανακτήσουν τον έλεγχο του υποβρυχίου και ξέσπασε μάχη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν συνολικά 14 άτομα
Το ότι οι 14 νεκροί ναυτικοί απεσόβησαν παγκόσμια σύρραξη αληθεύει κατά το ήμισυ ως προς τον αριθμο, καθώς οι επτά από τους νεκρούς ήταν πατριώτες. Οι άλλοι επτά τομάρια της Cabal.
Αυτός είναι ο λόγος για τα πολεμικά συμβούλια σε ΗΠΑ,ΕΕ, και ΗΒ, καθώς και οι ανωμαλίες στο
Υ/Β  LOSHARIK
δίκτυο το βράδυ (ώρα Ελλάδας) εκείνο.Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ (Ο Τrump απουσίαζε) διέκοψε κάθε δραστηριότητα και κλήθηκε στο Πεντάγωνο. Ο Putin επικοινώνησε με όλους εξηγώντας περί τίνος πρόκειται, και έτσι τα πράγματα ήρέμησαν. Σημασία έχει πως το πρώτο πρακτορείο που μετέδωσε την είδηση ήταν το DARPA που είναι ελεγχόμενο από την Ισραηλινή MOSSAD.
Ο Putin διέταξε τον υπουργό άμυνας να διεξαγάγει ο ίδιος τις έρευνες και τις ανακρίσεις για το συμβάν και να ενημερώσει προσωπικά μόνον τον ίδιο και κανέναν άλλον, με την εντολή το πόρισμα να παραμείνει μυστικό για την Ρωσική Ομοσπονδία.
Το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο είχε ανακαινιστεί και ήταν ικανό να κατέβει σε βάθη που κανένα άλλο πολεμικό υποβρύχιο μπορούσε να το κάνει.
Αμέσως με την είδηση του "ατυχήματος", τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού οι περισσότεροι στρατοί του πλανήτη.
Παρά τρίχα γλύτωσε η ανθρωπότητα από έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο!

-Τα αλλεπάλληλα ύποπτα τυφλά κτυπήματα της Cabal, δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία.Οι Χαζάροι, που κυβερνούν τον "εκλεκτό" λαό και που βρίσκονται πίσω από την Cabal, βλέποντας τον κόσμο τους να χάνεται κάτω από τα πόδια τους, είναι αποφασισμένοι να εφαρμόσουν το σχέδιο με την κωδική ονομασία "Σαμψών", παρασύροντας την ανθρωπότητα στον όλεθρο.
ΡΩΣΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ
ΒΟΜΒΑ
Η Ρωσία επίτηδες και με επίσημο τρόπο, τους έκανε επίδειξη των όπλων της: Ηλεκτρομαγνητικές "φούσκες" που καλύπτουν και εξαφανίζουν ολόκληρες περιοχές από τον χάρτη (Καλλίνιγκραντ, Κριμαία, Συρία), ηλεκτρομαγνητικές βόμβες που μπορούν να καταστρέψουν ακαριαία την ηλεκτρική και την ηλεκτρονική δομή ολόκληρων χωρών χωρίς να αφήνουν θύματα, υπερηχητικοί πύραυλοι που δεν μπορούν να ανακοπούν, οι οποίοι χάνονται στο διάστημα και κατόπιν εφορμούν κάθετα κατά του στόχου και πριν λίγες μέρες το νέο παθητικό ραντάρ που ανιχνεύει τα πάντα χωρίς να ανιχνεύεται το ίδιο.
Παρόλα αυτά, τα ψευδοπαλληκαράκια της Cabal, κύκλωσαν την Ρωσία από παντού. Ισπανικό αεροπλανοφόρο βρίσκεται στην Βαλτική και νατοϊκά πολεμικά πλοία στον Εύξεινο Πόντο. Ξέχασαν φαίνεται τι συνέβη στο αμερικανικό αντιτορπιλικό "Donald Cook" στην Μαύρη Θάλασσα και στον βρετανικό στόλο στην Βόρεια θάλασσα, όπου 17 πολεμικά πλοία συμπεριλαμβανομένου και ενός αεροπλανοφόρου, μετατράπηκαν από τέσσερα ρωσικά υποβρύχια που έπλεαν σε σχηματισμό, σε πλωτές μπανιέρες και ρυμουλκήθηκαν όλα στις πλησιέστερα λιμάνια, με το προσωπικό τους να χρειάζεται ψυχολογική στήριξη για το ανεξήγητο κακό που τους βρήκε.
Ας το επιχειρήσουν. Η εξωγήινης προέλευσης τεχνολογία των Ρώσων, θα τους αφανίσει.

-Μαζική κυβερνοεπίθεση έπληξε στις 5/7/19 τις ΗΠΑ.Η κατάσταση οδηγήθηκε εκτός ελέγχου και ζητήθηκε έκτακτη συνάντηση Αμερικανών και Ρώσων αξιωματούχων για να εξετάσουν την κατάσταση.Προς στιγμή δεν υπήρξε διαδίκτυο στις Ηνωμένες Πολιτείες για να εξασφαλίζεται η ροή πληροφοριών ώστε να εξακριβωθεί τι ακριβώς συμβαίνει. Ωστόσο, τα ΜΜΕ της Cabal, διέδωσαν πως πρόκειται για μια απλή διακοπή του, ενώ υπάρχουν σοβαρές υποψίες πως πρόκειται για επίθεση οργανωμένης ομάδας hackers.

-Επίσης η Cabal προσπάθησε να εκμεταλλευθεί τα φυσικά φαινόμενα που έπληξαν τις ΗΠΑ στις 6/7/19.Κατόπιν αυτού οι ΗΠΑ ζήτησαν και πάλι την βοήθεια της Ρωσίας για να ξεπεράσουν την επείγουσα κατάσταση που επίκειτο να δημιουργήσει εκτεταμένα γεωλογικά φαινόμενα.

-Ο παιδεραστής της Φλώριδας Jeffrey Epstein συνελήφθη το Σάββατο 7/7/19 στη Νέα Υόρκη για την υποτιθέμενη σωματεμπορία ανηλίκων, σύμφωνα με αναφορές,ομοσπονδιακές κατηγορίες για
σωματεμπορία και αντιμετωπίζει πιθανή ποινή φυλάκισης 45 ετών.Οι δικηγόροι πρότειναν στις Εισαγγελικές Αρχές να παραδώσει την λίστα των πελατών του με αντάλλαγμα να του επιβληθεί χαμηλή ποινή.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Yashar Ali, μπορεί να υπάρξει ένας δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση Epstein.
Τον Μάιο του 2016, η Fox News αποκάλυψε ότι ο πρώην πρόεδρος Bill Clinton ταξίδεψε με τον Jeffrey Epstein στην περίφημη "Lolita Express" τουλάχιστον 26 φορές, ενώ συχνά έσπαζε τις λεπτομέρειες των μυστικών υπηρεσιών του.
Οι αναφορές του Fox News : Ο πρώην πρόεδρος Clinton ήταν ένας πολύ συχνότερος μάρτυρας για το φημισμένο αεριωθούμενο αεροπλάνο του σεξ από το παρελθόν, με τα αρχεία καταγραφής που
δείχνουν ότι ο πρώην πρόεδρος πραγματοποίησε τουλάχιστον 26 ταξίδια στο "Lolita Express" λεπτομέρειες για τουλάχιστον πέντε από τις πτήσεις, σύμφωνα με τα αρχεία που ελήφθησαν από το FoxNews.com.
Ο Τrump έχει στα χέρια του όλα τα στοιχεία εναντίον της παγκόσμιας "ελίτ" των παιδόφιλων και των σατανιστών που κυβερνούν τον πλανήτη..

-Η επιστροφή της Ρωσίας στην Αρκτική.
Στις " άγριες δεκαετίες του 1990 ", σχεδόν όλες οι ρωσικές στρατιωτικές μονάδες που σταθμεύουν στην Αρκτική μειώθηκαν. Στην ουσία δεν υπήρχε στρατιωτική παρουσία σε όλη την ακτογραμμή, από το Murmansk έως το Chukotka. Η Ρωσία έχασε τον έλεγχο της απέραντης περιοχής.
Τώρα η Ρωσία επιστρέφει στην Αρκτική και χρησιμοποιεί νέες τεχνολογικές λύσεις για να
διεκδικήσει το αίτημά της. Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις αυξάνουν ταχύτατα το στρατιωτικό τους δυναμικό και την παρουσία τους στην περιοχή. Η Μόσχα έχει το μεγαλύτερο στόλο διαρροής πάγου στον κόσμο. Κατασκευάζει στρατιωτικές και ναυτικές βάσεις καθώς και αεροδρόμια στην περιοχή. Βελτιώνει επίσης τα συστήματα υποστήριξης της αεροπορίας και την αντιπυραυλική προστασία και αναβαθμίζει τα ραντάρ της.
Αλλά άλλες χώρες της Αρκτικής κάνουν το ίδιο. Αυτό προκαλεί το ερώτημα κατά πόσο τα συγκρουόμενα συμφέροντα στην περιοχή θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε έναν πλήρη πόλεμο.

-Το  όχημα Mars Rover που βρίσκεται στον πλανήτη Αρη,χρησιμοποιεί το Quantum FTL Radio για να ξεγελάσει τους μηχανικούς και το κοινό! Είναι όλα ψέματα!
Βρέθηκαν μερικές πολύ σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το πώς το Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα (ΜΔΠ)χρησιμοποιεί κβαντικούς ταχύτερους από το φως ραδιοπομπούς επικοινωνίας για να κρύψει τα πάντα σχετικά με τον Άρη και άλλους διαστημικούς ανιχνευτές, ακόμα και από τους ανθρώπους που δουλεύουν για τη NASA!
Οι κβαντικοί ραδιοπομποί δίνουν στους ανθρώπους που "λειτουργούν την εκπομπή" στη Γη πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε όλες τις εικόνες που παίρνει ο Mars Rover και ως εκ τούτου μπορούν να διαγράψουν ή να αλλάξουν οποιαδήποτε εικόνα πολλά λεπτά πριν αυτή η εικόνα φτάσει
MARS ROVER
εδώ μέσω του συμβατικού ραδιοπομπού!
Αυτή η καθυστέρηση επικοινωνίας με τον Άρη είναι από τουλάχιστον 4 λεπτά έως το μέγιστο 24 λεπτά! Ο καταγγέλλων  λέει πώς αυτός και ένας συνάδελφός του ανακάλυψαν έναν μυστικό κβαντικό ραδιοπομπό επί του Mars Rover!
Ανακάλυψαν ότι όλες οι εικόνες είχαν προεπισκόπηση και είτε διαγράφηκαν είτε υποβαθμίστηκαν ψηφιακά από άτομα στο Υπουργείο Άμυνας πριν μεταδοθούν στη Γη με κανονικό ραδιόφωνο! Ούτε οι μηχανικοί που συνεργάστηκαν μαζί τους γνώριζαν τι συνέβαινε! Ήταν πλήρης στεγανοποίηση με τους φτωχούς μηχανικούς να πιστεύουν πως ήταν "άρχοντες", αλλά στην πραγματικότητα ήταν πιόνια που τα έσερναν γύρω-γύρω από τη μύτη οι ειδικοί του ΜΔΠ που έχουν όλα τα παιχνίδια που κρατούν για τον εαυτό τους!
Το Υπουργείο Άμυνας το γνωρίζει πιθανώς τουλάχιστον 50 χρόνια πριν, αν όχι περισσότερα! Οι πληροφοριοδότες που έχουν μιλήσει λένε ότι έχουμε τώρα διαστημικά σκάφη που μπορούν να φτάσουν στο κέντρο του γαλαξία μας σε 45 λεπτά!
Αυτά πρέπει να χρησιμοποιούν τεχνολογία κβαντικών ραδιοσυχνοτήτων για να μπορούν να μιλούν σε αυτά τα σκάφη σε πραγματικό χρόνο

-Φαίνεται ότι το σύνδρομο της Στοκχόλμης δεν αφορά μόνον μεμονωμένα άτομα αλλά και ολόκληρους λαούς.
Ο Ελληνικός λαός ας λάβει σοβαρά υπόψη του τα λάθη που διαπράττουν άλλοι λαοί, για να αποφύγει και ο ίδιος επανάληψη των λαθών που διέπραξε στο παρελθόν.
MAOYRISIO MAKRI
Ο λαός της Αργεντινής, αφού παρασύρθηκε από τα ΜΜΕ της Cabal, αφαίρεσε την εξουσία από τις πολιτικές δυνάμεις που τον απελευθέρωσαν από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και επανέφερε στην εξουσία τους διεφθαρμένους που τον είχαν πτωχεύσει, με αποτέλεσμα να ζει τώρα έναν νέο εφιάλτη.
Ο νέος πρόεδρος της χώρας Μαουρίσιο Μάκρι, που όπως αποκαλύφθηκε διατηρούσε offshore εταιρείες και λογαριασμούς, αφού ξαναπτώχευσε τη χώρα,την δέσμευσε πάλι στο ΔΝΤ. Κατάφερε να διαλύσει πλήρως και τις υποδομές της, με αποτέλεσμα το πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά μπλακάουτ, με 50 εκατομμύρια ανθρώπους να μένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Κρίμα για έναν λαό που ενώ γνώριζε, έκανε ξανά το ίδιο λάθος.

-Μια από τις πιο ανησυχητικές εξελίξεις παγκοσμίως είναι ο βαθμός επιβολής των δικτύων της τεχνολογίας 5G:
Οι σκοτεινές δυνάμεις σχεδίαζαν να προωθήσουν την τεχνολογία 5G για να δημιουργήσουν ένα άλλο στρώμα ηλεκτρομαγνητικού φράχτη, με σκοπό να αποτρέψουν την διάλυση του πέπλου που διατηρεί σε καραντίνα τον πλανήτη. Δεν θα το επιτύχουν όμως, ούτε μπορούν να αποτρέψουν την μαζική αφύπνιση.

 Ενέργειες των Φωτεινών Δυνάμεων τον Ιούλιο 2019
---------------------------------------------------------------------
-Οι Φωτεινές Δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι για πρώτη φορά από το 1996 που έγινε η εισβολή των "Αρχόντων"(πολύ κακές οντότητες),οι Αρχαγγέλοι της Αναλήψεως βρίσκονται και πάλι στο ηλιακό
μας σύστημα,και λίγες μέρες αργότερα, τα σύννεφα του ουράνιου τόξου άρχισαν να εμφανίζονται στην Κίνα.
Οι Φωτεινές Δυνάμεις αρχίζουν τώρα να καθαρίζουν την κύρια ανωμαλία που κατέπληξε τον πλανήτη Γη το 1996.Η ανωμαλία αυτή αποτελείται από όλους τους δυνητικούς, όχι ακόμη εκδηλωμένους συνδυασμούς-διαταραχές της λειτουργίας του κβαντικού κύματος.





-Το πλέγμα των μη ιερών γεωμετριών είναι η βάση της δομής του Matrix που περιβάλλει τον πλανήτη.
ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Το αντίδοτο στις μη ιερές γεωμετρίες είναι το Λουλούδι της Ζωής.
Οι Φωτεινές Δυνάμεις ζητούν τώρα από όλους να χρησιμοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την ιερή γεωμετρία "Λουλούδι της Ζωής".
"Μπορείτε να απεικονίσετε τη χρυσή σφαίρα "Λουλούδι της Ζωής. γύρω από το ενεργειακό σας πεδίο ως προστασία.




-Μεγάλη επιχείρηση των Φωτεινών Δυνάμεων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τον Ιούλιο.Για λόγους ασφαλείας δεν μπορούν να δοθούν λεπτομερείς πληροφορίες, παρόλο που κάποιες των επιπτώσεων της επιχείρησης αυτής είναι ορατές και μεταδίδονται στα δελτία ειδήσεων.
Αυτό που μπορεί να λεχθεί είναι ότι η "Χίμαιρα" έχει ετοιμάσει ένα τελευταίο χρονοδιάγραμμα,
ΧΙΜΑΙΡΑ
ώστε να μπορέσει να εξακολουθήσει να κρατεί την ανθρωπότητα αιχμάλωτη.
Εάν κάποιος φαντασθεί ένα χρονικό όριο σαν ένα μονοπάτι που διέρχεται μέσα από έναν κενό χώρο, τότε η "Χίμαιρα" διαθέτει την τεχνολογία να δημιουργεί τέτοιες τεχνητές χρονικές διαδρομές.
Στο μη φυσικό πεδίο, μια τέτοια κατασκευή θα μοιάζει με μια γιγαντιαία γέφυρα, στις σιδηροτροχιές και τα καλώδια της οποίας αμέτρητες ενεργειακές οντότητες με μορφή αράχνης θα περιστρέφονται, παρακολουθώντας και αναπροσανατολίζοντας. Μέσα σ' αυτό το χρονικό τούνελ η "Χίμαιρα", σχεδιάζει να κρατήσει σε δουλεία την ανθρωπότητα για άλλες χιλιετίες.

-Η ποσότητα των βόμβων που εξακολουθούν να υπάρχουν στο πεδίο πλάσματος μειώνεται σιγά - σιγά. Το σενάριο πλήγματος με τις βόμβες αυτές, όπως και άλλα αρνητικά σενάρια, φαίνεται να έχουν αποφευχθεί.
Προχωρούμε αργά και σταθερά στο σημείο της αποκορύφωσης, καθώς αυτό αντικατοπτρίζεται με σαφήνεια στη σεισμική δραστηριότητα, που είναι πολύ καλός δείκτης για το πόσο κοντά είμαστε στην Αποκάλυψη.
Η αυξανόμενη σεισμική δραστηριότητα είναι σαφής ένδειξη ότι οδεύουμε σταθερά στο σημείο της αποκορύφωσης των γεγονότων που θα μας οδηγήσουν στην νίκη των Δυνάμεων του Φωτός.

-Η σύλληψη του παιδόφιλου Jeffrey Epstein είναι η πρώτη μεγάλη και απτή νίκη των Δυνάμεων του Φωτός ενάντια στο σκοτεινό δίκτυο στην επιφάνεια του πλανήτη. Αποτελεί το σημείο ενεργοποίησης μέσω του οποίου θα αποκαλυφθεί όλη η έκταση της κακοποίησης παιδιών.
Οι Δυνάμεις του Φωτός άρχισαν να διαλύουν τα δίκτυα κακοποίησης παιδιών, με αρχή την ενεργοποίηση ενός σεισμού με κλιμακωτή διάταξη πλάσματος, κοντά στη στρατιωτική βάση της
ΕΜΒΛΗΜΑ BAΣΗΣ
CHINA  LAKE
China Lake (Λίμνη της Κίνας), τουλάχιστον για να πετύχουν την προσωρινή της απενεργοποίηση.
Ένας από τους κύριους προγραμματιστές και κακοποιούς παιδιών σε πλανητικό επίπεδο είναι ο Michael Aquino, ο οποίος δρούσε στην βάση της China Lake.
Στην βάση αυτή υποτίθεται ότι γινόντουσαν δοκιμές προηγμένων όπλων, ενώ στην πραγματικότητα ήταν ένα από τα κύρια στρατόπεδα συγκέντρωσης όπου τα παιδιά υποβάλλονταν με ειδικές τελετουργίες σε προγραμματισμό του μυαλού.

-Από τις 15/7/19 διεξάγεται στην Καλιφόρνια ένας αποκρυφιστικός πόλεμος μεταξύ των Δυνάμεων του Φωτός και των σκοτεινών δυνάμεων, αλλά τίποτα περισσότερο δεν μπορεί να ειπωθεί γι' αυτό.



- Πραγματικές φωτογραφίες των Γαλάζιων Πτερωτών Όντων της Συμμαχίας των
ΓΑΛΑΖΙΟ ΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ
ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ
Σφαιρών(συμμαχική φυλή των Ανδρομέδιων-Ολυμπίων) έδωσε πρόσφατα,μια κοπέλα υψηλών δονήσεων,με το όνομα Thouany την οποίαν πλησίασαν τα όντα αυτά και της επέτρεψαν να φωτογραφήσει τα πρόσωπα τους,το σχήμα των οποίων βασίζεται στην Ιερή Γεωμετρία.










-Στο 1ο Μέρος του παρόντος άρθρου (Τα σημεία των καιρών 19Α-Α'εξάμηνο,1ομέρος) έχω αναρτήσει ένα περίεργο φαινόμενο.Ενα περίεργο εκθαμβωτικό φως που σκεπάζει τον διαστημικό ορίζοντα επάνω από την Ελλάδα,σε σημείο που οι άνθρωποι να τυφλώνονται και να μην μπορούν να το δουν και το ονομάζουν "Φως της Παναγίας"!!!
Οι επιστήμονες της NASA είναι "σοκαρισμένοι"και "προβληματισμένοι" και το θεωρούν "ανεξήγητο"!
Τον τελευταίο μήνα,Ιούλιο 2019,σε δορυφορικές λήψεις φαίνεται να επεκτείνεται πάνω από την Ευρωπαϊκή Τουρκία.
Ομογενείς επιστήμονες που έχουν σχέση με επιστήμονες της ΝΑΣΑ δεν διαβεβαίωσαν απλώς περί τούτου, αλλά και συμπλήρωσαν κάτι πρωτόγνωρο,ότι το "φως" αυτό είναι ενιαίο και όχι ξεκομμένο.Ερχεται πάνω από το "Αιγαίο" και κινείται τις περισσότερες φορές πάνω από τις Μικρασιατικές ακτές και μέσω της Αν. Θράκης προς τα Δαρδανέλια.
Εκεί που τελειώνει κοντά στην Κωνσταντινούπολη,κάνει κάτι σαν ένα λαμπρό στεφάνι.
Οταν ερωτήθηκαν αν υπάρχει σχετικό φωτογραφικό υλικό που να τεκμηριώνει τα λεγόμενα είπαν:
"Σήμερα ότι κινείται και λαμβάνει εξειδικευμένες λήψεις πάνω από τα Στενά (Βόσπορος,Δαρδανέλια),την Κωνσταντινούπολη και τα Μικρασιατικά παράλια ,θεωρείται ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ.Αργότερα όταν τελειώσουν τα "γνωστά προβλήματα" της περιοχής,τότε μπορεί".
Τι συμβαίνει? Μάλλον δεν θα αργήσουμε να το μάθουμε !!!

-Ορισμένες σημαντικές εξελίξεις θα συνεχίσουν να αφορούν τον 'υποπληθυσμό" στις επόμενες μέρες, εβδομάδες και μήνες, αλλά σύντομα θα έχουμε θετικές ειδήσεις σχετικές με την "αποκάλυψη, τα διαστημικά ταξίδια και το ηλιακό σύστημα".


ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Δυστυχώς και αυτό το εξάμηνο συνεχίσθηκε το χάος και η καταστροφή της πατρίδας μας.Ο υπόκοσμος των πολιτικών,ανήθικοι και αρνησιπάτριδες, αδιάντροπα κονταροχτυπιούνται για το
ποιος έκλεψε τα περισσότερα και ποιος αδίκησε πιο πολύ την πατρίδα, όλοι μαζί εκχωρούν την
εθνική μας κυριαρχία και ο Ελληνισμός παραμένει απαθής σαν όλα αυτά να συμβαίνουν σε κάποιους άλλους και όχι σε αυτόν.
ΑΠΟΛΛΩΝ
Μας θέλουν μια χώρα γερόντων,μη μάχιμους,απελπισμένους,βυθισμένους στην σκέψη μας και τα όνειρα μας και την νοσταλγία του ελληνισμού.
Τα σχέδια τους όμως θα  παραμείνουν σχέδια καθόσον οι υγιείς δυνάμεις του Ελληνισμού ξαφνικά θα αφυπνιστούν και τα σχέδια τους θα παραμείνουν σχέδια.
Καμιά πλανητική αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει χωρίς την συμμετοχή των Ελλήνων και καμιά πρόοδος στον πλανήτη δεν μπορεί να συντελεστεί χωρίς την επικράτηση των ελληνικών αξιών, είτε τους αρέσει είτε όχι.
Δυστυχώς για κάποιους,η γη μας θα συνεχίζει να ξεβράζει Ιστορία,όσο κι αν την τσιμεντώνουνε υλικά και πνευματικά.
Οι υγιείς δυνάμεις της Ελλάδας μας θα αφυπνιστούν και θα θυμηθούν τον τελευταίο χρησμό της Πυθίας:
"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ες αεί έσεται".


24/7/2019                                                                  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                     ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα




ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

-Προσωπικές πληροφορίες
-Αναρτήσεις των φίλων, Νίκου Καστάνια και  Γιώργου Βουδούρη στο facebooc,
τους οποίους ευχαριστώ για την βοήθεια της συγγραφής του άρθρου μου.
-Alex Collier 2018 from LWO(c/o James Harkin)on Vimeo
-https://www.thecut.com
-https://www.reddit.com
-http://theeconomiccollapseblog.com
-https://www.exopolitics.org
-https://galacticconnection.com
-https://pfcleadership.org
-https://stillnessinthestorm.com                                                 
-http://nymag.com
-https://www.theguardian.com
-https://beforeitsnews.com
-https:// iflscience.com
-https://www.sott.net
-https://stillnessinthestorm.com
-https://splinternews.com
-http://nymag.com
-https://www.theguardian.com
-http://www.disclose.tv
-http://www.skai.gr
-https://www.reddit.com
-https://www.jpost.com
-https://cruxnow.com/
-https://www.bbc.com
-http://www.xinhuanet.com
-https://www.bloomberg.com
-https://www.researchgate.net
-http://endoftheamericandream.com
-http://allnewspipeline.com
-https://prepareforchange.net
-http://www.galacticchannelings.com
-http://tachyonis.org
-https://sputniknews.gr
-http://Corfiatiko.blogspot.com
-https://www.sott.net
-https://fm144.blogspot.com
-https://www.zerohedge.com
-https://phibetaiota.net
-http://www.battleforworld.com
-https://www.counterpunch.org
-https://returnofzeus.blogspot.com
-https://www.foxnews.com
-http://www.whale.to
-https://davidshurter.com
-http://aangirfan.blogspot.com
-https://www.activistpost.com
-https://apokalypsnu.nl
-https://www.rt.com
-https://2012portal.blogspot.com
-https://splinternews.com
-http://nymag.com
-https://www.theguardian.com
-https://beforeitsnews.com
-https:// iflscience.com
-https://www.thenewamerican.com
-https://archive.4plebs.org
-https://benjaminfulford.net








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.