Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 19 - Α' ΕΞΑΜΗΝΟ ( 1ο ΜΕΡΟΣ)

                       ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΞΕΝΑ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου "Τα Σημεία των Καιρών "με το υπ'αριθμ.19 - Α' εξάμηνο(1ο μέρος),που καλύπτει διαφόρων ειδών γεγονότα από 1/1/2019 μέχρι 30/6/2019.
Επειδή το άρθρο είναι πολύ μεγάλο θα το χωρίσω,σε τρία μέρη και ας επιλέξει ο κάθε αναγνώστης
να διαβάσει ότι τον ενδιαφέρει.
Αγνοώ το υπ'αριθμ 18 άρθρο(που δεν υπάρχει βέβαια) με σκοπό το άρθρο να συμβαδίζει με το έτος,δηλαδή με το 2019.

Το Α΄μέρος καλύπτει τα κεφάλαια,Γεωφυσικά Φαινόμενα,Διάστημα,καί Παράξενα.

Το Β' μέρος  την δραστηριότητα των Φωτεινών Γαλαξιακών Δυνάμεων δηλαδή των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων και των Συμμαχικών Φυλών τους.


Το Γ'μέρος τις Διεθνείς Εξελίξεις με ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας,τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν αναφερθεί από τα ΜΜΕ.

Οπως έχω αναφέρει πολλές φορές,πολλά απ'αυτά που γράφω είναι πρωτόγνωρα στο ευρύ κοινό και δύσκολα πιστεύονται από τους περισσότερους,ιδίως από τους νέους αναγνώστες.
Δεν θα πει όμως ότι "επειδή δεν πιστεύουμε σε κάτι,δεν είναι  και αληθινό".

ΗΛΙΟΣ
Γιγαντιαία ηλιακή κηλίδα με διάμετρο τρεις φορές σαν την Γη βρίσκεται απέναντι από τον πλανήτη
μας.Ενετοπείσθει στις αρχές Απριλίου 2019
Η ηλιακή κηλίδα AR2738 κοιτάει τη Γη και έχει διάμετρο περί τα 45.000 χλμ. είναι η μεγαλύτερη που έχει εντοπιστεί από το 2017 στον Ήλιο.
Οι ηλιακές κηλίδες είναι υπεύθυνες για τις ηλιακές εκρήξεις οι οποίες, όταν φτάνουν στον πλανήτη μας δημιουργούν προβλήματα τα στο ηλεκτρικό δίκτυο και τις επικοινωνίες.
Παράλληλα η συγκεκριμένη παράγει ένα ήχο (από τα ηλεκτρόνια που «συγκρούονται» με την ηλιακή ατμόσφαιρα) που παραπέμπει σε κύματα της θάλασσας.
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=87lpU5TDmYU

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ
Πόλοι της Γης
---------------------
-Ο βόρειος μαγνητικός πόλος της Γης έχει οδηγήσει τους επιστήμονες στη "τρέλα", αφού και ο ίδιος φαίνεται να ακολουθεί μία "τρελή" πορεία, χωρίς να μπορούν κατανοήσουν τους λόγους που το κάνει αυτό. Ωστόσο, οι μετρήσεις και οι καταγραφές είναι σαφείς.
Αυτό το σημείο του Μαγνητικού Βορρά, το οποίο δεν είναι το ίδιο με τον Γεωγραφικό Βορρά, είναι κρίσιμο για τις πυξίδες, καθώς και για την πλοήγηση των αεροπλάνων, των υποβρύχιων, των πλοίων αλλά και των ζώων και πτηνών που το χρησιμοποιούν για προσανατολισμό και μετανάστευση, σε σχέση με το μαγνητικό πεδίο της Γης.Μέσα σε όλα που χρησιμοποιούν αυτό το σημείο αναφοράς είναι και διάφορες εφαρμογές, όπως οι Χάρτες Google και οι εφαρμογές GPS smartphone.
Τις τελευταίες δεκαετίες, ο μαγνητικός βορράς μετακινείται ασταμάτητα με 50 χλμ τον χρόνο  από το Nunavut του Καναδά, προς τη Σιβηρία.Σύμφωνα με τους επιστήμονες δεν κινήθηκε πολύ μεταξύ του
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΓΝ.ΒΟΡΡΑ
1900 και του 1980, αλλά επιταχύνθηκε πραγματικά τα τελευταία 40 χρόνια.
Κάθε πέντε χρόνια, η British Geological Survey και η National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) κυκλοφορούν μια ενημέρωση WMM(World Magnetic Model) για να εξασφαλίσουν ότι τα συστήματα GPS και οι πυξίδες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα σωστά σημεία αναφοράς.
Η επόμενη μεγάλη ενημέρωση είχε προγραμματιστεί για το 2020 , αλλά ο βόρειος μαγνητικός πόλος είχε άλλα σχέδια. Το 2018, άρχισε να κινείται γρηγορότερα.
Οι επιστήμονες δεν είναι σίγουροι για το τι οδηγεί αυτό το φαινομενικά επιταχυνόμενο παιχνίδι, αλλά η μετατόπιση είναι αρκετά σημαντική.
Πρόσφατα, οι επιστήμονες παρουσίασαν δύο εικασίες σχετικά με το γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτή η επιτάχυνση. Μια εκδοχή είναι ένας ισχυρός γεωμαγνητικός παλμός. Μια δεύτερη πιθανότητα είναι ότι ένα ρεύμα υγρού σιδήρου υψηλής ταχύτητας που ρέει στον εσωτερικό πυρήνα κάτω από τον Καναδά θα μπορούσε να συνδεθεί με τις αλλαγές του πόλου.
Σε γενικές γραμμές η μετατόπιση αυτή δεν προκαλεί συναγερμό, καθώς σύμφωνα με τα όσα έχουν μελετηθεί για τα τελευταία 780.000 χρόνια, τα απολιθωμένα αρχεία δείχνουν ότι οι πόλοι έχουν μετακινηθεί και έχουν αλλάξει αρκετές φορές,  χωρίς να αναγνωρίζονται βλάβες στους ζώντες οργανισμούς.
Σύμφωνα με το iflscience.com, στην πραγματικότητα, όμως, πρόσφατα γεωλογικά αρχεία δείχνουν επίσης ότι το μαγνητικό μας πεδίο εξασθενεί, ένα φαινόμενο που μπορεί, πιθανόν, να οδηγήσει σε αναστροφή του γεωμαγνητικού πόλου.
Αλλά ακόμα και αν αυτό συμβεί, δεν σημαίνει ξαφνικές ηφαιστειακές εκρήξεις ή άλλου είδους καταστροφές.
Ωστόσο,η κλίση έχει αλλάξει μόλις πάνω από 2,5 μοίρες τα τελευταία 22 χρόνια από τότε που άνοιξε το αεροδρόμιο του Ντένβερ, δήλωσε ο Heath Montgomery, πρώην εκπρόσωπος του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντένβερ, σε μια δήλωσή του.Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό το φαινόμενο δεν είναι σαφής.
Το μόνο πιθανό πρόβλημα βρίσκεται στην σύγχρονη επίγεια αλλά και διαστημική τεχνολογία σε ένα συνδυασμό, ίσως, με μια ισχυρή γεωμαγνητική καταιγίδα, ή θα μοιάζει με μία τέτοια.
Με βάση τα παραπάνω, αντιλαμβανόμαστε πως εμείς οι άνθρωποι δεν διατρέχουμε κανέναν κίνδυνο. Η ζωή στον πλανήτη θα συνεχιστεί όπως την ξέρουμε.

Κλίμα της Γης
------------------
Πολική δίνη σάρωσε από το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και τις αρχές του φεβρουαρίου τις βόρειες πολιτείες των ΗΠΑ. Οι παράγοντες,σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, επηρεάζουν την ένταση και τη διάρκειά της και είναι ένα πολύ ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό που γυρίζει αντίθετα από τους δείκτες του ρολογιού, συνοδεύεται από νεφώσεις που προκαλούν κακοκαιρία αλλά και από πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που μπορεί να αγγίξουν ακόμη και τους -75 βαθμούς στα 15-20 χιλιάδες.
Επίσης, συνδυαστικά λειτουργεί και ο πολικός αεροχείμαρος, δηλαδή πολύ ενισχυμένοι άνεμοι που
έρχονται από το βόρειο πόλο και βοηθούν ώστε να υποχωρήσει χαμηλότερα η θερμοκρασία σε αυτά τα επίπεδα αλλά και προφανώς και στην επιφάνεια του εδάφους λόγω των πολύ ψυχρών αερίων μαζών που επικρατούν.
Οι πολικές συνθήκες που επικράτησαν στις ΗΠΑ κατέγραψαν θερμοκρασίες που είναι πιο χαμηλές και από αυτές που επικρατούν στον… πλανήτη Άρη, ενώ πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το κρύο.
Από το πρωτοφανές κύμα πολικού ψύχους επλήγησαν οι πολιτείες Ιλινόι, Ιντιάνα, Αϊόβα, Κάνσας, Μίσιγκαν, Μινεσότα, Μιζούρι, Νεμπράσκα, Βόρεια Ντακότα, Οχάιο, Νότια Ντακότα,Ουισκόνσιν.
Στο Σικάγο η θερμοκρασία έφτασε τους-33 βαθμούς Κελσίου και σύμφωνα με το CNN επικράτησαν -55 βαθμοί σε περιοχές της Μινεσότα,πιο δριμύ ψύχος από πολλές περιοχές της Ανταρκτικής.




Περιστροφή της Γης
---------------------------
Σύμφωνα με τους επιστήμονες τα τελευταία χρόνια η περιστροφή της Γης επιβραδύνεται κατά λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου την ημέρα και επιταχύνει ξανά.Οι άνθρωποι δεν μπορούμε να παρατηρήσουμε ποτέ αυτή την πολύ μικρή παραλλαγή στην ταχύτητα περιστροφής της Γης.Η επιβράδυνση της περιστροφής, σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα, έχει διάρκεια πέντε χρόνια, με τον τελευταίο χρόνο να προκαλεί αύξηση των σεισμών.
Οι γεωφυσικοί είναι σε θέση να μετρήσουν με μεγάλη ακρίβεια την ταχύτητα περιστροφής της Γης, υπολογίζοντας μικρές παραλλαγές της τάξης των χιλιοστών του δευτερολέπτου και πιστεύουν ότι η επιβράδυνση της περιστροφής της Γης συνδέεται με μια παρατηρούμενη κυκλική αύξηση των σεισμών.
Το 2017 ήταν για τέταρτη συνεχή χρονιά μία περίοδος όπου η περιστροφή της Γης επιβραδύνθηκε.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είχαμε το 2018 μεγάλους σεισμούς της τάξεως μέχρι 7R.
Oι επιστήμονες δεν είναι σίγουροι για τους μηχανισμούς που παράγουν αυτή τη διακύμανση και υπάρχουν μερικές υποθέσεις.
Μια υπόθεση περιλαμβάνει τον εξωτερικό πυρήνα της Γης,ένα υγρό μεταλλικό στρώμα του πλανήτη που κυκλοφορεί κάτω από το στερεό μανδύα.Η σκέψη είναι ότι ο εξωτερικός πυρήνας μπορεί μερικές φορές να «κολλήσει» στο μανδύα, προκαλώντας διαταραχή στη ροή του. Αυτό, ενδεχομένως, αλλάζει το μαγνητικό πεδίο της Γης και θα προκαλέσει έναν προσωρινό «λόξιγκα» στην περιστροφή της Γης.
Επί του παρόντος, τα δεδομένα σημειώνουν μόνο μια εντυπωσιακή συσχέτιση, αλλά καμία αιτιώδη συνάφεια. Ως εκ τούτου, οι επιστήμονες εξακολουθούν να μην είναι σίγουροι εάν αυτή η αλλαγή στην περιστροφή της Γης είναι η αιτία μιας ανόδου των σεισμών.

Αξονας της Γης
--------------------
Στο κοντινό μέλλον,θα υπάρξει μια φυσική πολική μετατόπιση του άξονα περιστροφής της Γης και θα ενεργοποιηθεί από τη δραστηριότητα του "Κοσμικού Κεντρικού Πυρός" και του "Γαλαξιακού Κεντρικού Ηλιου".Ο ενεργοποιημένος Ήλιος θα εκπέμψει ένα τεράστιο κύμα πλάσματος που ο άξονας περιστροφής της Γης θα μετατοπιστεί και θα δημιουργήσει ένα "κύμα-τσουνάμι" περίπου ένα μίλι υψηλό (1800μ),που θα αρχίσει από την Αλάσκα.
Αυτό το υψηλό κύμα-τσουνάμι θα καθαρίσει αποτελεσματικά από την επιφάνεια του πλανήτη όλες τις ακαθαρσίες που πρέπει ακόμα να καθαριστούν. Περιττό να πούμε ότι όλα τα "Νησιά του Φωτός"
και όλες οι περιοχές του "φωτός" θα είναι εντελώς ανέπαφα από το κύμα-τσουνάμι,καθώς θα προστατεύονται με προηγμένες τεχνολογίες.Η διαδικασία δημιουργίας "Νήσων του Φωτός" γίνεται ήδη από τους Πλειάδιους και υπάρχουν έργα που έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ασία, την Ευρώπη, την Αφρική και την Αμερική. Περισσότερες οδηγίες θα δοθούν σύντομα.
Παρόμοιο γεγονός ηλιακού πλάσματος,αλλά μικρότερο σε μεγαλοπρέπεια και χωρίς τη μετατόπιση του φυσικού άξονα, έχει συμβεί κατά το ήμισυ πριν από 12.900 χρόνια.
Η Cabal είναι ήδη νευρική,καθώς γνωρίζει ότι δεν έχουν πουθενά να κρυφτούν τα μέλη της και γι 'αυτό έχουν αναπτύξει διάφορα μυστικά διαστημικά προγράμματα,αλλά μάταια ελπίζουν ότι θα ξεφύγουν από αυτό.Δημιούργησαν επίσης την απάτη για την υπερθέρμανση του πλανήτη για να καλύψουν την αλήθεια της επόμενης πολικής μετατόπισης την οποία προσπαθούν να κρύψουν. Αλλά η αλήθεια βγαίνει και το μαγνητικό κτύπημα που αποτελεί πρόδρομο της μετατόπισης του φυσικού άξονα, συμβαίνει ήδη.

Σεισμοί
-----------
-Οι επιστήμονες έχουν βρει ισχυρές ενδείξεις ότι υπάρχει μια μεγάλη ανοδική τάση στον αριθμό των μεγάλων σεισμών παγκοσμίως. Η περιστροφή της γης, όπως συμβαίνει με πολλά πράγματα, είναι κυκλική, αλλά επιβραδύνεται κατά λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου την ημέρα και επιταχύνει ξανά.
Οι γεωφυσικοί είναι σε θέση να μετρήσουν με μεγάλη ακρίβεια την ταχύτητα περιστροφής της Γης, υπολογίζοντας μικρές παραλλαγές της τάξης των χιλιοστών του δευτερολέπτου. Τώρα, οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η επιβράδυνση της περιστροφής της Γης συνδέεται με μια παρατηρούμενη κυκλική αύξηση των σεισμών.
Για να ξεκινήσει την έρευνα, η ερευνητική ομάδα γεωλόγων ανέλυσε κάθε σεισμό από το 1900 που είχαν μέγεθος πάνω από 7R και αναζήτησαν τάσεις στην εμφάνιση μεγάλων σεισμών. Αυτό που διαπιστώθηκε είναι ότι σχεδόν κάθε 32 χρόνια υπήρξε μια ανοδική τάση στον αριθμό των σημαντικών σεισμών παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, η ομάδα σημείωσε ότι περίπου κάθε 25-30 χρόνια η περιστροφή της Γης άρχισε να επιβραδύνεται και η επιβράδυνση αυτή συνέβαινε λίγο πριν από την αύξηση των σεισμών. Η επιβράδυνση της περιστροφής, σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα, έχει διάρκεια 5 χρόνια, με τον τελευταίο χρόνο να προκαλεί αύξηση των σεισμών.
Το 2017 και το 2018 ήταν μία περίοδος όπου η περιστροφή της Γης επιβραδύνθηκε. Αυτός είναι ο
λόγος για τον οποίο υπήρξαν 25-30 μεγάλοι σεισμοί (M 7.0 ή μεγαλύτεροι).
Τι προκαλεί την περιστροφή της γης για να επιβραδύνει;
Μια υπόθεση περιλαμβάνει τον εξωτερικό πυρήνα της Γης, ένα υγρό μεταλλικό στρώμα του πλανήτη που κυκλοφορεί κάτω από το στερεό μανδύα. Η σκέψη είναι ότι ο εξωτερικός πυρήνας μπορεί μερικές φορές να "κολλήσει" στο μανδύα, προκαλώντας διαταραχή στη ροή του. Αυτό, ενδεχομένως, αλλάζει το μαγνητικό πεδίο της Γης και θα προκαλέσει έναν προσωρινό «λόξιγκα» στην περιστροφή της Γης.
Επί του παρόντος, τα δεδομένα σημειώνουν μόνο μια εντυπωσιακή συσχέτιση, αλλά καμία αιτιώδη συνάφεια. Ως εκ τούτου, οι επιστήμονες εξακολουθούν να μην είναι σίγουροι εάν αυτή η αλλαγή στην περιστροφή της Γης είναι η αιτία μιας ανόδου των σεισμών.

-Η αμερικανική διοίκηση προετοιμάζεται για "το μεγάλο σεισμό". H Δυτική ακτή γίνεται πολύ ασταθής,δεδομένου ότι η "ασυνήθιστη" σεισμική δραστηριότητα προκαλεί ανησυχία για τους εμπειρογνώμονες.
Σύμφωνα με τους LA Times υπάρχουν περισσότεροι από 700 σεισμοί από τις 25/5/19 στην περιοχή
Fontana, η οποία είναι μια πόλη στην επαρχία San Bernardino της Καλιφόρνιας. Ενώ οι ειδικοί αποτρέπουν  κάθε πανικό, εξασφαλίζοντας στο κοινό ότι οι πιθανότητες ενός τεράστιου καταστροφικού σεισμού που θα χτυπήσει την ακτή λόγω των συνεχόμενων μικροσεισμών είναι χαμηλή, καθιστούν σαφές ότι υπάρχει «λόγος ανησυχίας» και η πιθανότητα ενός μεγαλύτερου σεισμικού συμβάντος, δεδομένου του πλήθους των σεισμών που έχουν συμβεί σε μια τέτοια εκτεταμένη περίοδο, είναι «υψηλότερος από το κανονικό.
Επίσης, εξετάζοντας την παρακολούθηση της σεισμικής δραστηριότητας από το βορειοδυτικό σεισμικό δίκτυο του Ειρηνικού,που συνέδεσαν οι επειρογνώμωνες στις 9/6/19,οι συστάδες στην πολιτεία Ουάσιγκτον και στο Όρεγκον είναι επίσης ενδεικτικές ότι δεν πρόκειται μόνο για σμήνη σεισμού της Καλιφόρνιας, αλλά ολόκληρη η δυτική ακτή φαίνεται να είναι πιο ενεργή από το συνηθισμένο σεισμικά.
Κατόπιν αυτών ο αμερικανικός στρατός,σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, διεξάγει μαζικές ασκήσεις κατάρτισης στη δυτική ακτή,στο πλαίσιο της προετοιμασίας για ένα σημαντικό σεισμό της ζώνης υποτροπής της ζώνης Κασκάντια, ο οποίος συχνά αναφέρεται σαν «ο μεγάλος σεισμός».
ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ
Έχουμε ακούσει εδώ και δεκαετίες ότι έχει καθυστερήσει ένας μεγάλος σεισμός που θα καταστρέψει τη Δυτική Ακτή αλλά η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποφάσισε ξαφνικά ότι τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσουν σεισμικές ασκήσεις για αυτό.

-Στις 26/3/19 ένας τεράστιος σεισμός μεγέθους 8,0 ρίχτερ, χτύπησε μια αραιοκατοικημένη περιοχή
του Περού.Από την ισχυρή σεισμική δόνηση κατέρρευσαν κτήρια και σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ υπήρξαν φόβοι για εγκλωβισμένους
Ηταν ο μεγαλύτερος σεισμός που έπληξε το Περού τα τελευταία 12 χρόνια και άλλες περιοχές του «δαχτυλιδιού της φωτιάς» γνώρισαν ασυνήθιστη ανάδευση αργότερα.

Ηφαίστεια
-----------------
-Ξεκινώντας με τη δραστηριότητα των ηφαιστείων στο δαχτυλίδι της φωτιάς, ο παραπλεύρος χάρτης δείχνει τον αριθμό των ενεργών ηφαιστείων. Οι κίτρινες σημειώνονται ως "αναταραχή". Οι πορτοκαλί σημειώνονται ως "προειδοποίηση για μικρή δραστηριότητα". Το κόκκινο είναι οι"εκρήξεις".
Στις 3/6/19 αναφέρθηκε ότι το  ηφαίστειο Popocatepetl στο Μεξικό έκανε μεγάλη έκρηξη στέλνοντας μια στήλη τέφρας σε περίπου 37.000 πόδια.
ΠΟΠΟΚΑΤΕΠΕΤΛ
Ένα άλλο κομμάτι ηφαιστειακών ειδήσεων έρχεται μέσω του Newsweek στις 6 Ιουνίου , όπου έχει ξυπνήσει ένα "εξαφανισμένο" ρωσικό ηφαίστειο και οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι «θα μπορούσε να προκαλέσει μια έκρηξη παρόμοια με εκείνη που εξάλειψε την Πομπηία  πριν από περίπου 2.000 χρόνια».
Ένα άλλο στοιχείο που έχουμε προειδοποιήσει να κρατήσουμε τα μάτια μας ανοικτά, είναι οι λάκκοι πίσσας στο La Brea της Καλιφόρνιας , καθώς η πίσσα ξεχειλίζει από το κάρβουνο στο πεζοδρόμιο και το φυσικό αέριο ανεβαίνει από το δρόμο στο Miracle Mile στο Λος Άντζελες.
Παρά τις ασκήσεις κατάρτισης, φαίνεται ότι είναι κοινή λογική ότι εάν η κυβέρνηση επιλέγει αυτή τη φορά για να προετοιμάσει, ίσως οι κάτοικοι της Δυτικής Ακτής πρέπει να ετοιμάζονται για το μεγάλο σεισμό μαζεύοντας νερό,τρόφιμα και ιατρικά πακέτα για τις πρώτες ανάγκες.

-Μυστηριώδεις σεισμοί σε όλο τον κόσμο ενδέχεται να συνδέονται με τη γέννηση υποβρύχιου ηφαιστείου. Η γέννηση ενός υποβρυχίου ηφαιστείου κοντά σε γαλλικό νησί που βρίσκεται ανάμεσα στην Αφρική και τη Μαδαγασκάρη, θα μπορούσε να ρίξει φως σε ένα παζλ που έχει μπερδέψει τους επιστήμονες τον τελευταίο χρόνο.
Το μικρό υποβρύχιο ηφαίστειο, που βρίσκεται 50 χιλιόμετρα μακριά από το μικροσκοπικό γαλλικό
ΝΗΣΙ  ΜΑΓΙΟΤ
νησί Μαγιότ, ενδέχεται να συνδέεται με μια σειρά από μυστηριώδεις σεισμούς, σύμφωνα γαλλική ερευνητική αποστολή και όπως αναφέρει το National Geographic.
Υπό τον συντονισμό του Εθνικού Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών της Γαλλίας (CNRS), η ερευνητική αποστολή είχε ως στόχο να αποσαφηνίσει την προέλευση της ασυνήθιστης σεισμικής δραστηριότητας στο τροπικό νησί ανάμεσα στην Αφρική και τη Μαδαγασκάρη, το τελευταίο έτος.
Ενώ το μικρό νησί έχει βιώσει πολλές δονήσεις, η μεγαλύτερη εκ των οποίων μεγέθους 5,8 Ρίχτερ, έχουν ανιχνευτεί σποραδικά χαμηλής συχνότητας κύματα από αισθητήρες μέχρι και 17.000 χιλιόμετρα μακριά από το Μαγιότ.
Σύμφωνα με δήλωση του Γαλλικού Γραφείου Γεωλογικής και Μεταλλευτικής Έρευνας, η ομάδα ανακάλυψε ένα νέο ηφαίστειο που βρίσκεται 3.500 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.Κατά το ίδιο Γραφείο, αυτή είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται γέννηση υποβρυχίου ηφαιστείου.Εκτιμάται ότι το ηφαίστειο έχει 800 μέτρα ύψος και πλάτος 4-5 χιλιόμετρα.
Οι επιστήμονες επεξεργάζονται τώρα τα δεδομένα που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τους τελευταίους μήνες και προσπαθούν να αξιολογήσουν τους κινδύνους για σεισμούς, ηφαίστεια και τσουνάμι.
Ωστόσο, οι αρχές, καθώς και η επιστημονική κοινότητα, δεν έχουν ακόμη κατανοήσει πλήρως το ιδιαίτερο γεωλογικό φαινόμενο.

-Επίσης επιστήμονες ανακάλυψαν μία τεράστια δεξαμενή "λιωμένου άνθρακα" κάτω από τις δυτικές ΗΠΑ, 217 μίλια (350 χλμ) κάτω από την επιφάνεια της γης στο μέγεθος του Μεξικού.Η βαθειά δεξαμενή άνθρακα που ανακαλύφθηκε θα φτάσει κάποια στιγμή στην επιφάνεια μέσω ηφαιστειακών εκρήξεων και θα συνεισφέρει πολύ αργά σε κλιματική αλλαγή, όμως μια απότομη απελευθέρωση θα μπορούσε να έχει τρομερές συνέπειες.
Η Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος αποτιμούσε την παγκόσμια εκπομπή ανθράκων το 2011 περίπου στους 10 δισεκατομμύρια τόνους,συγκριτικά μία ελάχιστη ποσότητα.Τώρα η βαθειά δεξαμενή άνθρακα που ανακαλύφθηκε θα φτάσει κάποια στιγμή στην επιφάνεια μέσω ηφαιστειακών εκρήξεων και θα συνεισφέρει πολύ αργά σε κλιματική αλλαγή, όμως μια απότομη απελευθέρωση θα μπορούσε να έχει τρομερές συνέπειες.Για παράδειγμα, η απελευθέρωση μόλις το 1% αυτού του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, θα αντιστοιχούσε με την καύση 2,3 τρισεκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου
Το πιο σημαντικό είναι ότι η τεράστια ποσότητα του "λιωμένου άνθρακα" βρίσκεται κάτω από το
YELLOWSTONE
γιγάντιο υπέρ-ηφαίστειο του Yellowstone!Το ηφαίστειο στο Εθνικό Πάρκο Yellowstone του Wyoming και της Montana βρίσκεται στην κορυφή ενός τεράστιου αποθέματος λειωμένου βράχου και τελευταία φορά εξερράγη πριν από 640.000 χρόνια.
Απελευθερώνει περίπου 45.000 τόνους διοξειδίου του άνθρακα κάθε μέρα. Αν επρόκειτο να εκραγεί,η έκρηξη θα ήταν χίλιες φορές πιο ισχυρή από την έκρηξη του Mount St Helens (Βουνό Αγίας Ελένης) του 1980 και θα είχε τη δυνατότητα να καλύψει τις ΗΠΑ με έναν «πυρηνικό χειμώνα».
Η απειλή του «πυρηνικού χειμώνα» από το Yellowstone αφορά όλη τη Γη, χωρίς καν να ληφθεί υπ’ όψιν η προσφάτως ανακαλυφθείσα τεράστια ποσότητα του εκεί θαμμένου λιωμένου άνθρακα, που πολλαπλασιάζει το μέγεθος της καταστροφής σε περίπτωση έκρηξης!
Όταν το supervolcano κάτω από το Εθνικό Πάρκο του Yellowstone έχει μια άλλη μαζική έκρηξη, τρισεκατομμύρια τόνοι τέφρας θα ρίξουν στην ατμόσφαιρα και θα καλύψουν το έθνος μέσα σε ένα πέπλο σκοταδιού και ο ήλιος θα είναι ανίκανος να διεισδύσει για αιώνες. Το κατακλυσμιακό γεγονός θα εξαλείψει τη γεωργία, θα βλάψει τα κτίρια, θα πνίξει τον πληθυσμό και θα κλείσει τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας,μια καταστροφή της βιβλικής αναλογίας,δηλώνουν οι επιστήμονες. Το Γουαϊόμινγκ, η Μοντάνα, το Αϊντάχο και το Κολοράντο θα θάφτουν αμέσως σε τρία πόδια από την τοξική ηφαιστειακή τέφρα.

ΑΚΡΑΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Φυσικά φαινόμενα σε όλο τον κόσμο πυροδότησαν τo A'εξάμηνο σενάρια αποκάλυψης.
Ηφαιστειακές εκρήξεις, πλημμύρες, αρρώστιες και μεγάλα σμήνη εντόμων σε ολόκληρη τη Γη,έχουν όλα απολύτως λογικές και επιστημονικές εξηγήσεις, αλλά ταυτόχρονα κάποιοι θα μπορούσαν να τα ερμηνεύσουν ως οιωνούς κακών.
Οι μεγάλες φυσικές καταστροφές και τα περίεργα φαινόμενα που συχνά ερμηνεύονται ως κάποιο είδος θεϊκής τιμωρίας δεν είναι ένα καθόλου νέο φαινόμενο στην ανθρώπινη ιστορία.
Έτσι κι αυτή η χρονιά δεν είναι διαφορετική,αφού μαρτυρίες για εξωπραγματικά φαινόμενα έρχονται όλο τον κόσμο.
Οι ωκεανοί αλλάζουν χρώμα.Το φαινόμενο ποταμών και λιμνών να "βάφονται" ξαφνικά κόκκινα
παρατηρήθηκε πολλές φορές,με πολλούς να το ερμηνεύουν ως μήνυμα από κάποια ανώτερη δύναμη του κακού.
Αυτή τη φορά, ωστόσο, η φύση θα δώσει άλλη μια αφορμή για περίεργες εικασίες αφού οι ωκεανοί, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, θα αλλάξουν χρώμα ως το τέλος του αιώνα λόγω της κλιματικής αλλαγής.
"Θα υπάρξει αξιοσημείωτη διαφορά στο χρώμα του 50% του ωκεανού μέχρι τα τέλη του 21ου αιώνα», δήλωσε η επικεφαλής της μελέτης Στέφανι Ντούκιβιτς σύμφωνα με το MIT News, σημειώνοντας ότι η επικείμενη αλλαγή «θα μπορούσε να είναι πολύ σοβαρή".

Οι κάτοικοι του Τawnville της Αυστραλίας είχαν λάβει προειδοποιήσεις για φίδια και κροκόδειλους σε κατοικημένες περιοχές καθώς το Quinland επλήγη από πλημμύρες που όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ συμβαίνουν "μια φορά τον αιώνα".Σύμφωνα με το ABC News, περισσότεροι από 1.100 άνθρωποι εκκένωσαν την περιοχή,λόγω μεγάλων βροχοπτώσεων.

Συναγερμός από εκτεταμένα κρούσματα ιλαράς το Α'εξάμηνο 2019 σε δέκα πολιτείες των ΗΠΑ,σύμφωνα με το CNN, ενώ το Δεκέμβριο του 2018 το Guardian προειδοποίησε ότι τα κρούσματα ιλαράς στην Ευρώπη έφτασαν σε υψηλό εικοσαετίας.
Εμπειρογνώμονες που μίλησαν στη βρετανική εφημερίδα αποδίδουν αυτή την τάση στις ενέργειες των αντιεμβολιαστών που στρέφονται κατά των εμβολίων της ιλαράς, του HPV κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, της γρίπης και άλλων ασθενειών.

Μια σειρά από ηφαιστειακές εκρήξεις και σεισμούς στο λεγόμενο "δαχτυλίδι της φωτιάς"του Ειρηνικού ωκεανού , μια περιοχή υψηλής σεισμικής δραστηριότητας που καλύπτει μεγάλες εκτάσεις
ΑΚΡΙΔΕΣ-ΜΕΚΚΑ  Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ
γης από τη Νέα Ζηλανδία μέχρι τη βόρεια Ρωσία καθώς και από τις ΗΠΑ προς τη Χιλή, οδήγησε αρκετούς ραβίνους να προειδοποιήσουν πως αυτό το φαινόμενο μπορεί να είναι ένα σημάδι της Αποκάλυψης όπως στα εβραϊκά κείμενα.

Η "πληγή" των εντόμων στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας.Οι τοπικές δημοτικές αρχές κινητοποίησαν ομάδες καθαρισμού καθώς μεγάλα σμήνη από ακρίδες "πλημμύρισαν" το Μεγάλο Τζαμί της Μέκκας, το πιο ιερό σημείο του Ισλάμ, στις αρχές Ιανουαρίου.


ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΗΧΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
Εδώ και μία δεκαετία,όπως έχω ξαναγράψει,ακούγονται παράξενοι ήχοι σε από τον ουρανό σε
διάφορα σημεία της Γης,όπως ήχοι σαλπίγγων,περίεργα τριξίματα,περίεργη μουσική από το πουθενά και άλλα.
Το 2019 συνεχίσθηκαν σε πολλές περιοχές.
Ενδεικτικά:Στο Μπριστόλ της Αγγλίας,στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας,στο Μόντραλ του Καναδά,στο Οχάϊο των ΗΠΑ,και σε άλλα σημεία του πλανήτη.
Κανείς μέχρι τώρα δεν μπορεί να εξηγήσει το φαινόμενο αυτό.



ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ?
Το ενδεχόμενο ο ήλιος να προκαλέσει μεγάλες καταστροφές στον πλανήτη!
Ακόμη τα γεγονότα των τελευταιών καιρών με σεισμούς στις ΗΠΑ και σε άλλα σημεία της Γης , περίεργες διακοπές ίντερνετ σε άλλα σημεία του πλανήτη και εκρήξεις ηφαιστείων!
Τι συμβαίνει στη Γη;
Γιατί οι αρχαίες προφητείες μιλούν για αναταραχή στη φύση;


CERN
Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες,στις 6/3/18, ένα πείραμα εξανέμισε τρεις επιστήμονες και προκάλεσε καταστροφική βλάβη στον μεγαλύτερο επιταχυντή του πλανήτη, το CERN. Ο δρ. Ravi Mutnaj, φυσικός που εδρεύει στο Νέο Δελχί, φέρεται να δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη όταν οι επιστήμονες προσπάθησαν να ενισχύσουν τα μαγνητικά πηνία του επιταχυντή προσθέτοντας επιπλέον δεκαοκτώ σούπερ μαγνήτες στους ήδη υπάρχοντες εννιά χιλιάδες εξακόσιους.
Η συνδυασμένη έλξη των μαγνητών με τα εννέα χιλιάδες νημάτια από το μαγνητισμένο καλώδιο, θα παρήγαγε μια δύναμη, πάνω από 100.000 φορές, ισχυρότερη από την βαρυτική έλξη της Γης.Ο Δρ Mutnaj δήλωσε ότι το ατύχημα συνέβη καθώς οι επιστήμονες προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια διαδιάστατη πύλη,μια πύλη σε ένα παράλληλο σύμπαν.
Δεδομένου ότι τα πρωτόνια εξαπολύθηκαν σε μια κυκλική διαδρομή δεκαεπτά μιλίων, εξακόσια πόδια κάτω από το έδαφος, οι θερμοκρασίες ανέβηκαν σε πρωτοφανή επίπεδα, γεγονός που
CERN
προκάλεσε μια αστοχία στο σύστημα και μια έκρηξη που έσβησε στιγμιαία αλλά εξαφάνισε τρεις επιστήμονες που εργάζονταν εκεί.
Η πύλη, πρόσθεσε, άνοιξε λίγο πριν οι θερμοκρασίες πλησιάσουν τους 10.000 βαθμούς Φαρενάιτ με αποτέλεσμα οι επιστήμονες να εξατμιστούν καθώς και μέρος της εγκατάστασης.
Οι σκοτεινοί ηγέτες που υπάρχουν πίσω από το CERN, σύμφωνα με τον Δρ Mutnaj, πιστεύουν ότι οι πύλες είναι απαραίτητες περισσότερο σαν μέσω εξόδου και διαφυγής, σε περίπτωση που στην Γη πάει κάτι στραβά.
Προηγούμενες προσπάθειες ανοίγματος πυλών, δήλωσε ο Δρ. Mutnaj, είχαν σαν αποτέλεσμα να εμφανίζουν σημεία εισόδου σε κόσμους γεμάτους σκοτεινά πλάσματα ή δημιουργώντας τεχνητές ιδιότητες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να εξοντώσουν την ίδια την ζωή στη Γη.
«Ισχυρίζονται ότι όλα γίνονται για να σώσουν την ανθρωπότητα, αλλά ενδιαφέρονται μόνο για να σώσουν τον εαυτό τους και την ελίτ. Ακόμα κι αν πετύχαιναν το στόχο τους, οι μέσοι καθημερινοί άνθρωποι δεν θα είναι ευπρόσδεκτοι στον οποιονδήποτε κατοικήσιμο κόσμο ανακαλύψουν. Αυτή η οπισθοδρόμηση μας δίνει περισσότερο χρόνο για να βρούμε έναν τρόπο για να αντιμετωπίσουμε τα κακόβουλα σχέδια τους. Είμαι χαρούμενος που συνέβη η έκρηξη», πρόσθεσε ο Δρ Mutnaj.
Ερωτηθείς γιατί η έκρηξη μαμούθ δεν προκάλεσε σεισμό που να μπορεί να ανιχνευθεί στην κλίμακα Ρίχτερ, ο Δρ Mutnaj είπε ότι ο επιταχυντής είναι εγκλωβισμένος σε υπόγεια δεξαμενή με σκυρόδεμα πάχους δεκαπέντε μέτρων από όλες τις πλευρές. Αυτό το μέτρο ασφαλείας εξασφαλίζει πως οποιουδήποτε είδους ατυχίες ή ατυχήματα συμβούν, δεν μπορούν να ανιχνευθούν από τον έξω κόσμο.
Εκτός από τη δημιουργία πύλης, το CERN έχει επίσης ασχοληθεί με άλλα αποσιωπημένα προγράμματα, όπως η διάσπαση σε σκοτεινή ύλη, η δημιουργία του Σωματιδίου του Θεού.
Οποιοδήποτε από τα δύο θα μπορούσε να εξαφανίσει την ζωή σε δέκατα του δευτερολέπτου.
Ο LHC (επιταχυντής του CERN) θα παραμείνει εκτός λειτουργίας έως την άνοιξη του 2021 ,λόγω επισκευών που πρέπει να γίνουν σ'αυτόν.

CABAL
H Cabal(η κλίκα των νεοταξιτών) προσπαθεί να κρύψει ότι οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ γυναικείας και ανδρικής πολικότητας δημιουργούν ένα σπειροειδές ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που ενεργοποιεί την ενέργεια "kundalini" που οδηγεί στην απελευθέρωση του πλανήτη.
Καθώς το σχέδιο της Cabal για την καταστολή της ανθρώπινης σεξουαλικότητας απέτυχε, έχουν επινοήσει ένα νέο σχέδιο.Θέλουν να αποπολωθούν και να συγχέουν τη σεξουαλική ταυτότητα των γυναικών και των ανδρών προάγοντας τη σύγχυση μεταξύ των φύλων.
Για να απεμπλουτιστούν και να εξουδετερώσουν τις γυναίκες σεξουαλικά,η Cabal έχει οργανώσει εκστρατείες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τις τελευταίες δεκαετίες για να προωθήσουν το ξύρισμα των μασχαλών και των ηβικών τριχών στις γυναίκες.Η μασχάλη και η ηβική τρίχα συνδέονται με πρωταρχική γυναικεία δύναμη που οι οικογένειες της Cabal και των Μαύρων Ευγενών θέλουν να καταστρέψουν.Εφαρμόζουν επίσης τοξικά προϊόντα υγιεινής που δημιουργούν ορμονικές ανισορροπίες στις γυναίκες.




NIBIRU
Η κάθετη θέση του Nibiru σε σχέση με το νότιο ημισφαίριο της Γης έχει επιδεινώσει την παγκόσμια διαταραχή του κλίματος, λέει ο πρώην κλιματολόγος του USGS και ο Dr. Ethan Trowbridge. Έχει εγκαταλείψει όρους όπως η "υπερθέρμανση του πλανήτη και η ψύξη" υπέρ μιας διαταραχής του φαινομένου του κλίματος που περιγράφει με μεγαλύτερη ακρίβεια το αδιαμφισβήτητο χάος που προκαλεί το 75% του πλανήτη.
Ο Δρ Trowbridge, ο οποίος έλαβε γνώση από πρώτο χέρι για τον Nibiru,παρακολουθώντας κοινές συναντήσεις ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης της NASA-USGS μεταξύ 1986 και 1997, υποστηρίζει
ότι ο Nibiru  είναι ένας κυκλικός καφέ νάνος-αστέρι με αρκετούς πλανήτες στην τροχιά του,ο οποίος πλησιάζει τη Γη, φέρνοντας μαζί του πρωτοφανείς κλιματολογικές καταστροφές σε καταγεγραμμένο ιστορικό.
Αναφέρει τον ανώμαλο καιρό της εποχής ως απόδειξη της επικείμενης άφιξης του Nibiru. Μεγάλες επιφάνειες του βόρειου ημισφαίριου έχουν υποστεί βίαιες ασθένειες από έναν κατακόρυφο ψυχρό χειμώνα. μια έντονη αύξηση των χιονοθύελων και ιδιαίτερα των θανατηφόρων χιονοστιβάδων υποδηλώνει απαράμιλλης μεταβολής στο περιβάλλον μας, την οποία οι συνηθισμένοι επιστήμονες έχουν εσφαλμένα αποδώσει σε υπερβολική εξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και στην αφθονία υδροφθορανθράκων που απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα. Στο νότιο ημισφαίριο, η Αυστραλία έχει υποστεί φουσκωμένη ζέστη και μια φαινομενικά ατελείωτη ξηρασία που έχει προκαλέσει αυτοκτονία στους γεωργούς λόγω μη βιώσιμων εισοδημάτων.
Επιπλέον, είπε ότι η έκτακτη έκρηξης ανεμοστροβίλου στην Αλαμπάμα,που σκότωσε τουλάχιστον είκοσι τρεις ανθρώπους,είναι ένα άμεσο παραπροϊόν της επιρροής του Nibiru στον πλανήτη. Οι κυκλικοί άνεμοι από το σύστημα Nibiru επηρεάζουν τώρα το περιβάλλον μας, είπε.
Λέει ότι πιστεύει ότι τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι επικίνδυνα,καθώς θα εκδηλωθούν κάποια στιγμή κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021 ένεκα του Nibiru,καθώς αυτός αλλάζει τροχιά κάθε τόσο προς την αντίθετη κατεύθυνση. Γι 'αυτό πρέπει κυριολεκτικά να πετάξουμε τους νόμους της τροχιακής μηχανικής έξω από το παράθυρο και να καταλάβουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα αίνιγμα. Το έχω πει πριν και θα το πω ξανά. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο μία εποχή: εποχή Nibiru ", δήλωσε ο Δρ Trowbridge.


ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΞΕΝΑ
Η Ρωσία Παίρνει Τεχνολογία από Εξωγήινους;
------------------------------------------------------------
Σύμφωνα με ρωσική εφημερίδα οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στη Συρία χρησιμοποιούν προηγμένα οπλικά συστήματα που αναπτύχθηκαν μέσω της τεχνολογικής μυστική συμφωνίας της Μόσχας με εξωγήινους πολιτισμούς.Η τεχνολογική υπεροχή της Ρωσίας είναι εξωγήινη τεχνολογία,όπως οι υπερηχητικές τορπίλες, πύραυλοι που μπορούν να εκτελούν περίπλοκες μανούβρες κατά την πτήση.Επιπλέον,τα ρωσικά VCS αεροπλάνα φέρεται να είναι εξοπλισμένα με καμουφλάζ ίδιο με το σύστημα των UFO,που χάρη σε αυτο το αεροσκάφος είναι αόρατο, ή δεν είναι ανιχνεύσιμο.
Η εφημερίδα,ισχυρίζεται επίσης ότι οι ηγετικές δυνάμεις του κόσμου είναι σε μυστικό στρατιωτικό πρόγραμμα, σε συνεργασία με τους εξωγήινους.Ειδικότερα, προτείνεται ότι αυτά τα 8,5
δισεκατομμύρια δολάρια, για το οποία το Πεντάγωνο δεν μπορεί να εξηγήσει που πάνε,στην πραγματικότητα,έχουν δαπανηθεί για ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα.Ενα διαστημόπλοιο που μοιάζει με το σκάφος στην τηλεοπτική σειρά Star Trek φέρεται να έστειλαν στο διάστημα για μια άκρως απόρρητη αποστολή.
Η Μόσχα έχει επίσης μια συμφωνία με τους εξωγήινους στο διαστημικό πρόγραμμα "Cosmosphere".Ο Putin φέρεται να ανανέωσε τη σύμβαση με μια ανώνυμη εξωγήινη φυλή. Αυτοί δεσμεύτηκαν να δώσουν στη Ρωσία προηγμένες τεχνολογίες για την υποστήριξη της "εισβολής στην Συρία".
Πολλοί πιστεύουν ότι λόγω της αχαλίνωτης απληστίας της παγκόσμιας ελίτ, συνωμότησαν με τους εξωγήινους κατά της ανθρωπότητας.Οι "αρχές" έχουν αποκρύψει πληροφορές σχετικά με επαφές με εξωγήινους πολιτισμούς, και αυτή η γνώση θα μπορούσε να λύσει τα προβλήματα του κόσμου σε φάρμακα και τρόφιμα.
Οι εξωγήινοι χρησιμοποίησαν την απληστία της άρχουσας ελίτ που ετοιμάζεται να κατακτήσει τον κόσμο μέχρι το 2030 (Ετοιμάζουν παγκόσμια σιωνιστική κυβέρνηση). Για το σκοπό αυτό, δημιουργήθηκαν υποτίθεται υβρίδια, τα οποία είναι ενσωματωμένα στην ανθρώπινη κοινωνία.
Κάποιος δήλωσε ότι οι "μαχητές" του "Ισλαμικού Κράτους" είναι απο μια κοινωνία μισθοφόρων των Illuminati, η οποία συνεργάζεται με ερπετοειδή φυλή εξωγήινων . Σύμφωνα με τον ίδιο, πολλά μέλη των τρομοκρατικών ομάδων είναι κλώνοι που δημιουργούνται μέσω της τεχνολογίας γενετικής μηχανικής απο την ίδια φυλή εξωγήινων.
Παρά την υψηλή ανάπτυξη της τεχνολογίας της, η ερπετοειδή φυλή δεν είναι ακόμη σε θέση να αναλάβει τη Γη, και το γεγονός ότι ειναι σε αντιπαράθεση με τους άλλους "ισχυρούς και φιλικούς", συμπεριλαμβανομένης της φυλής απο τις Πλειάδες και τους Aρκτούριους.
Σύμφωνα με τους θεωρητικούς συνωμοσίας, οι εξωγήινοι που είναι σε μια συμμαχία με τη Ρωσία, είναι από πολύ καιρό σε πόλεμο με τους ερπετοειδείς. Έτσι, επέμειναν οτι ο Putin έπρεπε να στείλει στρατεύματα στη Συρία για να δώσει ένα καταστροφικό πλήγμα στους Illuminati που ήλεγχαν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Obama και όλη κυβέρνηση των ΗΠΑ και οχι μόνο!
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=FwHD9R2wWv4

Μυστήριο Φαινόμενο στην Τουρκία
------------------------------------------------
Ενα μυστήριο φαινόμενο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τουρκία.Τον Νοέμβριο του 2018 στην περιοχή της Σμύρνης,μια τεράστια κυκλική καταβόθρα μετά από έντονη βροχόπτωση άνοιξε απορροφώντας τα νερά. Προς έκπληξη όμως των κατοίκων, λίγες ημέρες μετά εμφανίστηκε μια ακόμη.
Ενώ αρχικά οι επιστήμονες έκαναν λόγο για υπόγεια ρεύματα κάτω από τη Σμύρνη, στα οποία το νερό της βροχής έβρισκε διέξοδο, λίγες ημέρες αργότερα άνοιξε ακόμη μια στα βάθη της Τουρκίας, στην περιοχή Κόνια, ενώ ακολούθησαν άλλες δυο.
Οι κυκλικές αυτές καταβόθρες έχουν διάμετρο από μερικά έως πολλά μέτρα και συνήθως
ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
εντοπίζονται σε χωράφια, ωστόσο μία από τις τελευταίες άνοιξε πολύ κοντά σε δρόμο, προκαλώντας την ανησυχία των τοπικών αρχών.Κάποιοι αγρότες αποδίδουν το φαινόμενο σε μεταφυσικά αίτια:"Φοβόμαστε, προσευχόμαστε,ο Θεός να βάλει το χέρι του",λένε.
Από το 2017 μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί επισήμως περίπου 300 τέτοιες καταβόθρες.Αρχικά πάντως ήταν μόνον εννέα.
Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων στο υπέδαφος αυτών των περιοχών υπήρχαν βάσεις ερπετοειδών από τις οποίες μπαινόβγαιναν από αυτές τις τρύπες.Ομως το 2016 οι Ολύμπιοι μετά από μάχες τους έδιωξαν από αυτές τις περιοχές.Ετσι αυτές οι είσοδοι-έξοδοι δεν συντηρούνται πλέον και καταρρέουν από τα νερά των βροχών.

Μυστηριώδεις Σεισμικές Εκρήξεις στις ΗΠΑ
---------------------------------------------------------
Τρόμο και ανησυχία έχουν προκαλέσει αποκαλυπτικοί ήχοι στον ουρανό των ΗΠΑ.Καμία εξήγηση δεν έχει δοθεί για τους "μυστηριώδεις βραχίονες και λάμψεις φωτός" στην Φιλαδέλφεια,Αρκάνσας,Κεντάκι,Γιούτα,Οχάιο,Κουίνς,Ιλινόις,Τενεσί,Νέα Υόρκη,κλπ.
Για εβδομάδες, αμερικανοί σε όλη τη χώρα έχουν "δονηθεί"από εξαιρετικά δυνατούς ήχους που δεν έχουν καμία εξήγηση και συχνά συνοδεύονται από "μυστηριώδεις λάμψεις φωτός".
Αυτά τα παράξενα booms δημιουργούν δονήσεις σε σπίτια και μερικοί μάρτυρες λένε ότι ακούγονται σαν πυροβόλα όπλα. Και παρόλο που τα μυστήρια και οι συνοδευτικές λάμψεις φωτός έχουν καταγραφεί σε κάμερα σε όλη την αμερικανική επικράτεια, μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν μια
λογική εξήγηση για το γιατί συμβαίνουν αυτά τα φαινόμενα κι από που προέρχονται. Δυστυχώς, δεν φαίνεται ότι αυτό το περίεργο φαινόμενο πρόκειται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν. Στην πραγματικότητα,η συχνότητα αυτών των μυστηριακών εκρήξεων εμφανίζεται να έχει επιταχυνθεί.
Οι εμπειρογνώμονες έχουν σοκαριστεί από μια σειρά από σεισμικές εκρήξεις από την Αριζόνα μέχρι τη Νέα Υόρκη.
Από τις 2/2/19, αυτό το μυστήριο άρχισε να καταλαμβάνει πολύ περισσότερη εθνική προσοχή μετά από ένα περιστατικό στο  Row Island  και από ένα στην Νέα Υόρκη την επόμενη ημέρα.
Αναφέρθηκαν δυνατά κτυπήματα στην περιοχή του Row Island ,όπου καταγράφηκε κι ένα βίντεο με έναν ήχο με έντονο θόρυβο σε διάστημα τριών λεπτών.Την επόμενη νύχτα ακούστηκε μια έκρηξη στην πλαγιά του πάρκου Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη, συνοδευόμενη από μια μυστηριώδη λάμψη στον ουρανό.
Αλλά φυσικά αυτό δεν είναι μόνο ένα φαινόμενο στην περιοχή της ανατολικής ακτής. Για παράδειγμα, μια "δυναμική έκρηξη" που αναφέρθηκε στο Τενεσί στις 31 Ιανουαρίου ακούστηκε από τους κατοίκους τριών ξεχωριστών κομητειών.Στο Τενεσί ανέφεραν πως άκουσαν μια έντονη έκρηξη γύρω στις 11:30 π.μ.Οι αρχές στις κομητείες Bradley, McInn και Polk διερευνούν ακόμη τι θα μπορούσε να προκαλέσει έναν τόσο ισχυρό θόρυβο.
Κατά τη διάρκεια του ίδιου χρονικού πλαισίου, πολλοί κάτοικοι της Βόρειας Καρολίνας κάλεσαν τις αρχές αναφέροντας "ανεξήγητες δυνατές εκρήξεις".
Την ίδια ημέρα, οι τοπικές ειδήσεις στη Βόρεια Καρολίνα ανέφεραν ότι οι άνθρωποι στις κομητείες Wake και Franklin καλούν τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου αναφέροντας ανεξήγητες δυνατές εκρήξεις και βραχίονες που τους κρατούσαν ξύπνιους το βράδυ.
Λίγες μέρες αργότερα, "περίεργοι ήχοι με έκρηξη" αναφέρθηκαν από πολλούς κατοίκους στη Νέα Ορλεάνη.Τέτοιοι ήχοι ακούστηκαν στο Lakeview.
Το μυστήριο που περιβάλλει τους παράξενους ήχους που μοιάζουν με έκρηξη συνεχίζει να αυξάνεται.
Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν αυτό συμβαίνει μόνο στο ανατολικό μισό της χώρας, καταγγελίες αναφέρουν ότι συμβαίνει και στο Τούσον, Αριζόνα.
Ορισμένες ειδήσεις αναφέρονται σε αυτούς τους περίεργους ήχους ως "σεισμικές εκρήξεις", αλλά δεν υπάρχουν αντίστοιχα σεισμικά γεγονότα για την υποστήριξη αυτού του ισχυρισμού.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=q0nSOSXQF8

Ξένο Θανάσιμο Τεχνούργημα στην Ανταρκτική
----------------------------------------------------------------
Οι Ρώσοι επιστήμονες που πραγματοποίησαν μια ανασκαφή στη νότια Ανταρκτική έχουν αποκαλύψει ένα ξένο τεχνούργημα άνευ προηγουμένης αξίας,λέει ο Dr.Iban Balabanov, επιστημονικός σύμβουλος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας.Στα μέσα Ιανουαρίου 2019, μια ρωσική ομάδα ερευνών αποτελούμενη από στρατιώτες Ειδικών Υπηρεσιών και επιστημονικούς
εμπειρογνώμονες από το εξωγήινο ερευνητικό φυλάκιο Mezhgorye ,ανέφερε ότι ένας μετεωρίτης μεγέθους γηπέδου μπάσκετ είχε εισχωρήσει στην ατμόσφαιρα ανέπαφος και προσγειώθηκε περίπου 200 χιλιόμετρα νότια του ερευνητικού σταθμού Vostok της Ρωσίας,μία εγκατάσταση πάγου και μαγνητομετρίας που κατασκευάστηκε το 1957. Σύμφωνα με μαρτυρία επιστήμονα,το φυλάκιο επανατοποθετήθηκε το 1996 για να παρακολουθήσει την προσέγγιση του συστήματος Nibiru και την εξωγήινη δραστηριότητα στην κατεψυγμένη ήπειρο.
Ο Dr.Iban Balabanov δήλωσε ότι η αποστολή γρήγορα βρήκε ένα άγνωστο κατεψυγμένο οροπέδιο.Ο παγετώνας είχε δημιουργήσει έναν κρατήρα διαμέτρου 600 μέτρων στον πάγο σε βάθος 150 μέτρων.Ένας ρομποτικός γερανός με συνδέσμους τιτανίου ανύψωσε το βράχο των 200 κιλών από τον κρατήρα.Τότε μεταφέρθηκε στο Vostok για μικροσκοπική ανάλυση. Οι περισσότεροι μετεωρίτες αποτελούνται από νικέλιο-σίδηρο, με ιχνοστοιχεία από χρυσό, λευκόχρυσο και ιρίδιο,αλλά ο βράχος εγκλωβίστηκε σε ένα πορώδες περίβλημα μεμβράνης. Όταν οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν ένα τρυπάνι διαμαντιών υψηλής ταχύτητας για να εξαγάγουν θραύσματα,ο μετεωρίτης ράγισε στη μέση σαν ένα αυγό και είχε ένα κοίλο κέντρο που περιείχε κάτι που η επιστημονική αποστολή δεν περίμενε να βρει.
"Στην κοίλη αίθουσα βρήκαμε ό,τι μπορεί να περιγραφεί μόνο ως ταφική μάσκα, μεγέθους περίπου για να ταιριάζει σε ένα ενήλικο ανθρώπινο πρόσωπο. Έχει διατρήσεις για τα μάτια και το στόμα και μία κοιλότητα γι' αυτό που πιστεύουμε ότι θα ήταν ένα τρίτο μάτι στο κέντρο του μέτωπου. Εμφανίστηκε μέταλλο, αλλά δεν αντιστοιχούσε σε κανένα στοιχείο του περιοδικού πίνακα όταν ελέγχθηκε με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.Εξέμπεπε επίσης ένα σταθερό αρμονικό βουητό σε συχνότητα 22.000 Hz. Μόνο αφού ένας επιστήμονας φόρεσε τη μάσκα, συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό το στοιχείο μεταφέρεται στην τεράστια δύναμη του φέροντος ",δήλωσε ο Dr.Balabanov.
Ηταν εγχυμένος με μια εξαιρετική αίσθηση ακάρεως και ανωτερότητας. Άφησε τρία μέτρα από το
ΤΑΦΙΚΗ ΜΑΣΚΑ-ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ
έδαφος μέχρι να αφαιρέσει τη μάσκα και κατέρρευσε στο πάτωμα.Ενημέρωσαν το Κρεμλίνο, το Υπουργείο Άμυνας και το FSB και το τεχνούργημα μεταφέρθηκε στη Μόσχα με τη χρήση ενός σιωπηλού τρόπου λειτουργίας "C", χωρίς ενεργό αναμεταδότη στρατιωτικής αεροπορικής μεταφοράς. Από εκεί μεταφέρθηκε στο εξωγήινο ερευνητικό κέντρο του Metzgoya στα βουνά των Ουραλίων.
Ο Dr.Balabanov διατήρησε την επιμέλεια του "τεχνητού" κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και ήταν παρών στο Mezhgorye,ενώ η μάσκα δοκιμάστηκε σε δύο ανώνυμα άτομα.Το πρώτο θέμα γνώρισε καταστροφική επίδραση.Το δέρμα του έγινε ανοιχτόχρωμο ως κερί και το κεφάλι του εξερράγη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τη δοκιμή της μάσκας.Τα αποτελέσματα αυτά ήταν κρυμμένα από τον συμμετέχοντα νούμερο δύο, ο οποίος είχε μια διαμετρικά αντίθετη αντίδραση,τουλάχιστον προσωρινά.
"Φορούσε τη μάσκα και περιβάλλεται από μια λαμπερή χρυσή αύρα. Αυξάνει την γνωστική και σωματική του δύναμη και δίνει τις τηλεπαθητικές και τηλεκινητικές ικανότητές της.Διάβασε το μυαλό μας και μετακόμισε καρέκλες, γραφεία γύρω από το δωμάτιο με τις σκέψεις του.Επιπλέον, τον έκανε προσωρινά αδιαπέραστο στις σφαίρες,δήλωσε ο Dr.Balabanov.
Ερωτηθείς τι σημαίνει προσωρινά,ο Dr.Balabanov πρόσθεσε τα εξής: "Ο χρήστης πρέπει προφανώς να επικεντρωθεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρέπει να μάθουμε το πλήρες εύρος των δυνατοτήτων του.Δύο εκατοντάδες πυρομαχικά πυροδοτήθηκαν σε αυτόν.Ο συμμετέχων έχασε τη συγκέντρωση,η οθόνη έπεσε και μια σφαίρα διάτρησε την καρδιά του, σκοτώνοντας τον. Ερωτηθείς αν οι εθελοντές συμφώνησαν να πυροβοληθούν,ο Dr.Balabanov είπε ότι δεν είχαν άλλη επιλογή.
Ο Πρόεδρος Putin ταξινόμησε την ύπαρξη της μάσκας και διέταξε να αποθηκευτεί σε ένα κουτί μολύβδου μέσα σε ένα κλουβί Faraday μέχρι το Κρεμλίνο,για να προβάλει ψυχολογικά και φυσικά νέους υποψηφίους ικανούς να αγκαλιάσουν πλήρως την αναξιοποίητη δύναμή της μάσκας.Εξέφρασε επίσης την ανησυχία ότι η μάσκα,σε λάθος χέρια,θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όπλο μαζικής καταστροφής, εναντίον του ή των ρωσικών συμφερόντων.
"Ένας εξειδικευμένος φορέας με ακάθαρτα κίνητρα θα μπορούσε να αναδιαρθρώσει υποθετικά τη Γη σύμφωνα με τις προτιμήσεις της", δήλωσε ο Dr.Iban Balabanov.

Μιά  Περίεργη  Ιστορία Πολύ Ενδιαφέρουσα για την Ελλάδα.(αναρτήθηκε στο FB στις 5/1/18)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Στην διάρκεια της πενταετίας 1994-1999, σε απόρρητη υπόγεια βάση στην Αφρική, όπου είχε εγκατασταθεί ένας επιταχυντής τύπου CERN, πραγματοποιήθηκε το πρωτοποριακό και μυστικό πρόγραμμα CHANI (Channelled Holographic Access Network Interface) project.
Ένας από τους κύριους σκοπούς του προγράμματος ήταν να έρθουν σε επαφή με έναν "άλλο κόσμο" (μεταφυσικό, παραφυσικό).Αυτό, λοιπόν, που κατάφεραν οι γήινοι ερευνητές, ήταν να έρθουν σε
CHANI
επαφή, να επικοινωνήσουν με κάποιον "κάτοικο",μία οντότητα,από ένα "παράλληλο σύμπαν"!!
Όλο αυτό, μπορεί να φαντάζει φάρσα, αλλά ουσιαστικά δεν έγινε τίποτε διαφορετικό από αυτό που γίνεται συνήθως όταν θέλουμε να "επικοινωνήσουμε" με έναν άλλο κόσμο (π.χ. των νεκρών) μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μεσολαβεί κάποιο "μέντιουμ" ή "τραπεζάκι", αλλά ένας επιταχυντής-Η/Υ. Ένας από τους λόγους που χρησιμοποιήθηκε συσκευή ήταν,προκειμένου να αποφευχθούν αισθήματα και συναισθήματα ή οποιοιδήποτε άλλοι ανθρώπινοι παράγοντες που θα μπορούσαν να "χαλάσουν" την έρευνα,η οποία επιπλέον μπορούσε να καταγραφεί και να μετρηθεί.
Αυτός ο κάτοικος του "Παράλληλου Σύμπαντος" αναφέρθηκε σε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Ένα από αυτά ήταν το "Έτος Συγχώνευσης".Τι σημαίνει αυτό;Το δικό μας Σύμπαν έρχεται σε επαφή με το Σύμπαν του κατοίκου που μας μίλησε γι΄αυτό. Ο τρόπος με τον οποίο τα δύο σύμπαντα έρχονται σε επαφή θα μπορούσε να περιγραφεί με τις λέξεις "σύγκρουση", "διαπέραση", "συγχώνευση", "εισχώρηση", "ένωση", "προσωρινή συνύπαρξη",κλπ, αλλά μάλλον καμία δεν θα μπορούσε να αποδώσει σωστά αυτό που συμβαίνει ήδη σε άλλα μήκη και πλάτη του σύμπαντός μας και που κάποια στιγμή θα συμβεί και στο δικό μας μήκος και πλάτος,στο ηλιακό μας σύστημα και κατ΄επέκταση στην Γη.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, αυτή η επαφή υπολογιζόταν να γίνει το 2008(όμως το re-start του 2008
ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ
το "χάλασε",αλλά διάφορα προ-συμπτώματα τους έκαναν να εκτιμήσουν πως το Έτος Συγχώνευσης θα ήταν μέσα στο 2011. Αλλά πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν κάνει λάθος και πάλι.
Πιθανότατα λόγω MATRIX μάλλον δεν θα καταλάβαμε το συγκεκριμένο είδος "επαφής".Ωστόσο θα είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε κάποια από αυτά τα προ-συμπτώματα.Πάντως μετά το 2012 το σύστημα "τα έφτυσε"!!end time.
Μετά από τα παραπάνω κάποια οντότητα έστειλε το παρακάτω μήνυμα:
Γήϊνε "Νόα" σε χαιρετώ!
Ποιοί πετάνε τα Ελληνικής κατασκευής αντιβαρυτικά ΑΤΙΑ"?
Το bevatron ποιοί και γιατί το έχουν κρυμμένο και πού στον Ελλαδικό χώρο?
Ποιό Ελληνικό στρατιωτικό αεροδρόμιο είναι και ταυτόχρονα και διαστημοδρόμιο? Και τι σχέση έχει με το αρχαίο Αραντίς?
Ποιοί χτυπάνε,στην κυριολεξία,τις καμπάνες κάθε βράδυ από την περιοχή της κοίλης Γαίας την Νάρνια? Για ποίο λόγο? Ποιοί τις ακούν και πού?
Κάποια "έθνη" της κοίλης Γαίας γιατί θέλουν να μας βοηθήσουν?
Γιατί τα τελευταία χρόνια έχουν χαθεί πολλοί "ψαγμένοι"επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων και που είναι? Αφού δεν βρέθηκαν λες και άνοιξε η Γη και τους"κατάπιε"?
Γιατί ο βοσκός πήγε και το είπε στην Μελίνα τότε στον Τσούτσουρο ? (περιοχή του νότιου Ηρακλείου της Κρήτης).
Τι γίνεται τα τελευταία χρόνια σε "ειδικές" τοποθεσίες στην Ελληνική εξοχή...και από ποιούς...τι ετοιμάζονται να υποδεχθούν?

Εμφάνιση ΑΤΙΑ στον ουρανό της Ν.Υόρκης
-----------------------------------------------------------
Κάτι κρύβεται στους χλωμούς ουρανούς μας.Οι ουρανοί δεν είναι πάντα ολοκάθαροι, άλλοτε έχουν συννεφιές, άλλοτε διατηρούν μία παράξενη χλωμάδα και, γενικότερα, στο μεγαλύτερο μέρος τους στην διάρκεια των χρόνων φαίνεται να έχουν καλυφθεί από έναν μυστηριώδη θόλο.Δεν εννοούμε κάποιον γυάλινο θόλο, όπως στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, αλλά εκείνον τον απροσδιόριστο που δεν αφήνει να δεις πέρα από αυτόν.
Tελευταία, εμφανίζονται μυστηριώδη αντικείμενα, φώτα, ή δέσμες φωτός χωρίς να φαίνονται οι πηγές από τις οποίες προέρχονται.
ΑΤΙΑ-Ν.ΥΟΡΚΗ
Εν ολίγοις, εκείνο που ισχυρίζονται οι "ειδικοί" είναι πως έχει δημιουργηθεί ένα "πέπλο" είτε ανθρώπινης κατασκευής, μέσω διαφόρων αεροψεκασμών, είτε από κάποια ανώτερη τεχνολογία που προέρχεται από άλλους πολιτισμούς, ξένους προς την Γη.
Όπως και να έχει, αυτό το "πέπλο" ή "θόλος" ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε, κρύβει από τα μάτια μας άγνωστα αντικείμενα, όντα από άλλες διαστάσεις που δεν θέλουν ακόμα να φαίνονται, αλλά "κατασκηνώνουν" σταδιακά εκεί πάνω, γιατί ο σκοπός τους είναι να επιτηρούν και να επιβλέπουν, ενδεχομένως να είναι πολύ περισσότερο ύποπτος.
Επιπλέον, υποστηρίζουν πως ο καιρός πλησιάζει για την μεγάλη "Αποκάλυψη των ΑΤΙΑ" και γι’ αυτό γίνεται όλη αυτή η διαδικασία.
Σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να φέρει αποδεικτικά στοιχεία για όλα αυτά, έτσι για όλους τους σκεπτικιστές, όλα τούτα παραμένουν στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας και των ανυπόστατων θεωριών συνωμοσίας.

Εκθαμβωτικό Φως Επάνω από την Ελλάδα
-----------------------------------------------------------
Σοκαρισμένοι οι επιστήμονες της NASA από το περίεργο εκθαμβωτικό φως που σκεπάζει τον διαστημικό ορίζοντα επάνω από την Ελλάδα,σημείο να τυφλώνονται και να μην μπορούν να την δουν !!!Το θεωρούν ανεξήγητο !!!
Στην ΝΑSΑ είναι προβληματισμένοι εδώ και πολλά χρόνια από το σημείο αυτό πάνω από την
πατρίδα μας.
Αυτός ήταν ίσως και ένας ουσιαστικός λόγος που ο Αγιος Παίσιος δεχόταν επισκέψεις στο Αγιο Ορος από κορυφαίους επιστήμονες  της NASA.
Η πληροφορία έρχεται από την γνωστή Ιερά Μονή του Αγίου Αντωνίου στην έρημο της Αριζόνας.Ένας μοναχός της μονής αυτής,που η αδελφή του είναι κορυφαίο στέλεχος της ΝΑSΑ, του μετέφερε το παρακάτω παράδοξο γεγονός:
"Όλοι στην υπηρεσία μας αναρωτιούνται τι είναι αυτό το Φως που σκεπάζει τον διαστημικό ορίζοντα πάνω από την Ελλάδα ?"





ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Ηλιακά Παρατηρητήρια
--------------------------------------
Εχει αναφερθεί το θέμα αυτό στο προηγούμενο άρθρο "Τα Σημεία των Καιρών 17".Στη συνέχεια προέκυψαν και οι παρακάτω πληροφορίες:
Το Ηλιακό Παρατηρητήριο στο Sunspot του Νέου Μεξικού "παρατηρεί" τον ήλιο από την εποχή του περιστατικού του Roswell.Ανήκει σε μια ειδική ομάδα εκτός δικτύου που είναι γνωστή ως "Οι Παρατηρητές". Υπάρχουν αρκετά από αυτά τα ειδικά παρατηρητήρια και έχουν τοποθετηθεί στρατηγικά γύρω από τον πλανήτη.
Οι πηγές της CIA που συνδέονται με τις μυστικές βάσεις στην Ανταρκτική ανέφεραν πρόσφατα ότι η ξαφνική αύξηση της δραστηριότητας στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών συνδέεται με το ξαφνικό κλείσιμο των ηλιακών παρατηρητηρίων."
Τα παρατηρητήρια αυτά έχουν αρχεία γεμάτα φωτογραφίες και βιντεοσκοπήσεις των σκαφών "Wingmaker" που εξέρχονται από τον ήλιο, καθώς και μεγάλα σκάφη που εμφανίζονται σαν μέρος των παρατηρητηρίων της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας λόγω της εντολής για επιβοήθηση
ΒΟΛΟΣ ΓΟΡΙΤΣΑ
της ανθρωπότητας .
Η Βρετανική Υπηρεσία Πληροφοριών ΜΙ6 έστειλε τις ακόλουθες τρεις φωτογραφίες των παρατηρήσεων που οδήγησαν στο
κλείσιμο των παρατηρητηρίων.Εχουν αναρτηθεί στο προηγούμενο άρθρο της σειράς αυτής και αναρτώνται πάλι παραπλεύρως καθόσον έχουν σχέση με την Ελλάδα μας.
Επίσης η ίδια προαναφερθείσα υπηρεσία δήλωσε ότι τα παρατηρητήρια έκλεισαν επειδή θέλησαν να πραγματοποιήσουν μια πιο τακτική διαδικασία αποκάλυψης, προκειμένου να μην προκαλέσουν πανικό ή παρεξήγηση "μεταξύ του πληθυσμού της επιφάνειας της Γης".

Οι τρείς φωτογραφίες είναι:
-Η φράση του Προέδρου της ΕΣΣΔ (Ρωσία) Κρούτσεφ προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Αϊνζενχάουερ όταν βγήκαν από την αίθουσα συνεδριάσεων του ΟΗΕ στις 12/10/1960.

- Το αρχαίο διπλό πέτρινο ΕΨΙΛΟΝ στον λόφο "Γορίτσα" του Βόλου.

-Η ελληνική λέξη ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ (με το Φ και όχι με το Υ) γραμμένη σε ΑΤΙΑ που έπεσε στο  Ρόζγουελ του Νέου Μεξικού των ΗΠΑ στις 7/7/1947.


Άγνωστα Αντικείμενα στο Διάστημα όπως Καταγράφηκαν από την Google Sky
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Το θέμα της ύπαρξης των ΑΤΙΑ είναι πολύ μεγάλο και πάει πολύ πίσω στο χρόνο, ειδικά από το δεύτερο μισό του προηγούμενου αιώνα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες φωνές που να επιβεβαιώνουν την ύπαρξή τους, πέρα από ασαφείς και αόριστες δηλώσεις.
Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που τα βλέπουν και τα καταγράφουν εντός ή εκτός της ατμόσφαιρά μας,αν και πολλοί άλλοι τα κρίνουν ως αμφιβόλου ποιότητας και αυθεντικότητας.
Τι γίνεται, όμως, όταν βλέπουμε περίεργα σχήματα σε αντικείμενα μέσα από το Google Earth; Θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι είναι ιπτάμενα οχήματα εξωγήινων;
Όπως και να έχει, αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον αφού δεν έχουν βιντεοσκοπηθεί από τυχαίους απλούς και καθημερινούς ανθρώπους, αλλά υπάρχουν μέσα στο σύστημα χαρτών ενός από τους μεγαλύτερους κολοσσούς του κόσμου,την Google.
Κάντε κι εσείς αυτό το παράξενο ταξίδι για να δείτε αυτά τα μυστηριώδη αντικείμενα μέσω από το βίντεο που έφτιαξε το The Hidden Underbelly 2.0 κανάλι του YouTube:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=VSXA2Ai8Z2w


Εντοπίστηκε Τεράστια Εξωγήινη Βάση στο Διάστημα μέσω Google Sky
------------------------------------------------------------------------------------------------
Μια τεράστια "εξωγήινη βάση" εμφανίστηκε στον ουρανό, υποστηρίζουν ορισμένοι κυνηγοί ΑΤΙΑ και πιστεύουν ότι έχουν στα χέρια τους μία 100% "απόδειξη" ότι οι εξωγήινοι είναι εκεί.
Μία περίεργη "ανακάλυψη" αναφέρει η βρετανική express.co.uk ότι έγινε από τους λεγόμενους "κυνηγούς ΑΤΙΑ".Αν και ο ισχυρισμός μοιάζει στους σκεπτικιστές εξωφρενικός, έχουμε τα δεδομένα για να το επιθεωρήσετε και μόνοι σας.
Ο χάρτης του Google Earth είναι γνωστός για πολλές ανακαλύψεις επάνω στην Γη. Ωστόσο, ένα λιγότερο γνωστό χαρακτηριστικό του προγράμματος αυτού είναι ότι σας επιτρέπει να δείτε τα
αστέρια στον ουρανό. Όταν κάνετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας το Google sky map, θα βρείτε κάποια περίεργα αντικείμενα.
Ένα από αυτά είναι και η "ανακάλυψη" της οποίας οι διαστάσεις και το μέγεθος υποδηλώνουν ότι η είναι μεγαλύτερη από τη Γη ενώ το γεωμετρικό σχήμα της εκτιμάται ότι δεν μπορεί να υπάρχει και να βρεθεί στην φύση.
Άρα, σύμφωνα με τους συνωμοσιογράφους και τους κυνηγούς ΑΤΙΑ δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο παρά ένα τεχνητά δημιουργημένο αντικείμενο τεράστιας έκτασης, υποστηρίζει ο συγγραφέας Scott C. Waring.
Άραγε,μπορεί αυτό το τραπεζοειδές αντικείμενο να αποτελεί μία απόδειξη ότι οι εξωγήινοι είναι πολύ προχωρημένοι και ότι έχουν την ικανότητα να αποικίζουν ολόκληρο το σύμπαν; Μπορεί αυτό το αντικείμενο να είναι μία εξωγήινη διαστημική βάση που, τρόπον τινά, "ελέγχει τα δρομολόγια";
Όπως και να έχει, αυτές είναι οι συντεταγμένες για να το δείτε, να το εξερευνήσετε και να κάνετε τις δικές σας εκτιμήσεις: 03 57 08.63, -07 11 26.2
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?v=yMWL3WtwgtM

Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα που είναι 1000 Χρόνια Εμπρός
---------------------------------------------------------------------------------------
Πληροφοριοδότες των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων  υποστηρίζουν πως σε αυτά χρησιμοποιείται τεχνολογία που είναι 1000 χρόνια μπροστά απ' ότι γνωρίζουμε σήμερα !
Ερευνητές και επιστήμονες λένε, πως "αν" δεν είχε καταστραφεί η βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας (και
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
τόσες άλλες, άλλων μεγάλων πόλεων της Ελληνιστικής περιόδου) η τεχνολογία σήμερα θα ήταν 1000 χρόνια μπροστά, μιας και οι Αλεξανδρινοί είχαν φτάσει "μισό" βήμα πριν την ατμοκίνηση (εφαρμογές Ήρωνος), που θα είχε σαν αποτέλεσμα η βιομηχανική επανάσταση να συμβεί "τότε" και όχι 1600 περίπου χρόνια μετά.
Η βιβλιοθήκη κάηκε,αλλά "όχι" τα σπουδαία βιβλία και επιστημονικά συγγράμματα.Οι επιστάτες της Βιβλιοθήκης (σοφοί ονομάζονταν) δεν ήταν τίποτε ηλίθιοι!
Εβλεπαν τι έρχεται.Ετσι λοιπόν τα συγγράμματα φυγαδεύτεικαν "πολύ πριν".
Μετά από χρόνια παρουσιάζονται οι Άραβες με άλγεβρες,με χημείες,με αστρονομίες,εξελιγμένες μηχανικές κατασκευές κλπ.Που τα έμαθαν; Στις σκηνές τους στην έρημο με τις καμήλες απ'έξω;Αποκλείεται!
Τα συγγράμματα αυτά είναι υπό την φύλαξη του υψηλού ιερατείου των μουσουλμάνων που ονομάζονται "Σούφι".
Συγγράμματα όμως λοξοδρόμησαν και προς το ερπετικό άντρο του Βάαλ, το Βατικανό !
Το Βατικανό όμως ήθελε και τα υπόλοιπα !Να γιατί οργανώθηκαν οι Σταυροφορίες!
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Όταν λοιπόν οι Ναΐτες ιππότες ξετρύπωσαν κάποια από αυτά,ο Πάπας τους έδωσε ιδιαίτερα προνόμια που τους έκαναν πάμπλουτους.
Το Βατικανό είναι ότι πιο σκοτεινό και σατανικό υπάρχει επί της Γης.
Εξυπηρετεί τους επικυρίαρχους δηλαδή την "ελίτ" που για λίγο ακόμη θα κυβερνάει τον πλανήτη,και η οποία "ελιτ" είναι εκείνη που "τρέχει" τα μυστικά διαστημικά προγράμματα.
Να λοιπόν γιατί αυτά τα μυστικά προγράμματα μπορούν να είναι 1000 ή και περισσότερα χρόνια μπροστά !
Να μην σας φαίνεται λοιπόν υπερβολικός ο αριθμός των 1000 ετών.Μπορεί να είναι και μεγαλύτερος!


Πλανήτης Ερμής
--------------------------
Από κυνηγούς ΑΤΙΑ βγαίνει στο φως μία ακόμα ανακάλυψη που αποδεικνύει ζωή στον πλανήτη
ΕΡΜΗΣ-ΜΑΥΡΗ ΔΟΜΗ
Ερμή.Έχει ανακαλυφθεί μία μακριά μαύρη δομή σε κρατήρα η οποία είναι μη αντανακλαστική,δηλαδή stealth.Κατά συνέπεια, δεν αντανακλά και δεν φαίνεται στα ραντάρ.
Είναι ένα αρκετά σημαντικό εύρημα το οποίο σίγουρα δεν ταιριάζει με το γύρω περιβάλλον με κανέναν τρόπο και πολύ άνετα δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για κάτι τεχνητό,για μία κατασκευή, ό,τι κι αν είναι.
Μπορείτε να το δείτε με περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=301&v=uPPvaW5TW3g

Πλανήτης Αφροδίτη
--------------------------------
Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει ένα video που δείχνει δομές στον πλανήτη Αφροδίτη οι οποίες "υπακούουν" σε αρχιτεκτονικά πρότυπα και "υπογραμμίζουν" την παρουσία εξελιγμένων κατοίκων.
Το σκάφος Magellan είχε αποσταλεί και επισκέφθηκε την Αφροδίτη κατά τα τέλη των δεκαετιών του 80 και του 90, συλλέγοντας ένα τεράστιο ποσό εικόνων που τελικά δημοσιεύθηκε από τη NASA.
Η αποστολή είχε σκοπό να μάθουμε περισσότερα για τον πλανήτη, την μορφολογία του εδάφους καθώς και πάρα πολλά άλλα στοιχεία από την επιφάνειά του, τα οποία θα μπορούσαν να συνθέσουν μία καλύτερη εικόνα για τους ερευνητές επιστήμονες της Γης.
Μελετώντας επισταμένα τις φωτογραφίες της NASA, ο ανεξάρτητος ερευνητής Mundo Desconocido εντόπισε δομές που παραπέμπουν άμεσα σε ερείπια από τεχνητές κτιριακές κατασκευές. Ψάχνοντας όλο και περισσότερο έφτασε στο σημείο να επισημάνει μία ή πολλές τεράστιες πόλεις.
Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, στο video που ακολουθεί, το αποτέλεσμα της έρευνας είναι
ΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
εκπληκτικό και είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται για φυσικούς σχηματισμούς αλλά για τεχνητές δομές οι οποίες, ενδεχομένως, πραγματοποιήθηκαν από εξελιγμένα όντα,είτε αυτά ήταν αυτόχθονες κάτοικοι είτε, απλά, αποίκισαν τον πλανήτη προερχόμενοι από κάπου αλλού.
Ο Mundo Desconocido,επιπλέον προχώρησε στην πρωτοβουλία να παρουσιάσει τις δομές αυτές σε τρισδιάστατη μορφή ώστε να έχουμε μία πολύ καλύτερη εικόνα για αυτές.
Δεν είναι, όμως η πρώτη φορά που εντοπίζονται δομές που μοιάζουν τεχνητές. Στο παρελθόν έχουμε δει ξανά "ερείπια πόλεων", ενώ έχουμε δει και έναν θόλο.Επίσης, έχουν θεαθεί και ΑΤΙΑ.
Κατά το παρελθόν έχουν εντοπιστεί στην Αφροδίτη, από την Ακαδημίας της Ρωσίας, αντικείμενα που δίνουν την εντύπωση ότι υπάρχει ζωή,ενώ σε αυτή την περίπτωση-πιθανότητα, έχει αναφερθεί και Έλληνας επιστήμονας.
Τελικά, μήπως και ο πλανήτης Αφροδίτη έχει κατοικηθεί στο παρελθόν ή κατοικείται ακόμα και σήμερα, όπως αποδίδεται στον πλανήτη Άρη;
Ας μην ξεχνάμε πως σύμφωνα με τον μύθο,ο Φαέθωνας μετά την επίσκεψή του στην Σελήνη έφτασε και μέχρι την Αφροδίτη.
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=234&v=w6VKDnDJchM

 Σελήνη
---------------
-Κάτι πολύ παράξενο και πολύ πυκνό κρύβεται στα έγκατα της Σελήνης. Μια μυστηριώδης, πιθανότατα μεταλλική, ανώμαλη μάζα τεραστίων διαστάσεων εντοπίσθηκε πρόσφατα κάτω από την επιφάνεια της  "σκοτεινής" (μόνιμα αόρατης από τη Γη) πλευράς του φεγγαριού. Βρίσκεται κάτω από τον μεγαλύτερο κρατήρα πρόσκρουσης του ηλιακού μας συστήματος, τη σεληνιακή λεκάνη Νοτίου Πόλου,'Αϊτκεν, διαμέτρου περίπου 2.000 χιλιομέτρων.
ΣΕΛΗΝΗ-ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΜΑΖΑ
Πιθανώς η ανεξήγητη μάζα αποτελεί απομεινάρι από ουράνιο σώμα, ίσως κάποιον μεγάλο μεταλλικό αστεροειδή, που κάποτε συγκρούστηκε κατακλυσμικά με τη Σελήνη και δημιούργησε τον κρατήρα 'Αϊτκεν πριν περίπου τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια. Ένα μέρος του αστεροειδούς πιθανώς βρίσκεται ενσωματωμένο ακόμη στον μανδύα του φεγγαριού (το ενδιάμεσο στρώμα μεταξύ φλοιού και πυρήνα).
Μπορεί όμως να πρόκειται και για κάτι άλλο, σύμφωνα με τους επιστήμονες που έκαναν την ανακάλυψη και δεν ξέρουν ακόμη ούτε για τι υλικό ακριβώς πρόκειται, ούτε από πού προέρχεται. Μια εναλλακτική εξήγηση είναι ότι η μάζα δημιουργήθηκε μέσα στην ίδια τη Σελήνη, από τη συσσώρευση και συμπύκνωση πυκνών αερίων.
"Φανταστείτε ένα όγκο μετάλλου πέντε φορές μεγαλύτερο από το μεγάλο νησί της Χαβάης και θαμμένο κάτω από το έδαφος. Αυτή χονδρικά είναι η τελείως απρόσμενη μάζα που ανιχνεύσαμε", δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής Peter James,επίκουρος καθηγητής πλανητικής γεωφυσικής του Κολλεγίου Baier του Τexas, που έκανε τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό γεωφυσικής "Geophysical Research Letters", σύμφωνα με τη βρετανική Indipenden και το Space.com.
Η υπόγεια μάζα, που φθάνει σε βάθος 300 χιλιομέτρων, έγινε αντιληπτή από την ανάλυση των στοιχείων της αποστολής GRAIL και του σεληνιακού δορυφόρου LRO της NASA.

-Οι επιστήμονες έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια να παρατηρήσουν και να κατανοήσουν τις
μυστηριώδεις λάμψεις φωτός στην επιφάνεια του φεγγαριού.
Τα "παροδικά φωτεινά σεληνιακά φαινόμενα" εμφανίζονται αρκετές φορές την εβδομάδα και φωτίζουν τμήματα του τοπίου της σελήνης για ένα σύντομο χρονικό διάστημα πριν εξαφανιστούν.
Μερικές φορές, έχει παρατηρηθεί επίσης μια αντίστροφη επίδραση που προκαλεί τη σκίαση της σεληνιακής επιφάνειας. Παρόλο που υπάρχουν αρκετές θεωρίες σχετικά με την προέλευση των φωτεινών σεληνιακών μυστηρίων(αναλαμπές),δεν έχουν ακόμη εξηγηθεί πλήρως,θα μπορούσαν να συμβούν όταν τα ηλεκτρικά φορτισμένα σωματίδια του ηλιακού ανέμου αντιδρούν με τη σκόνη των φεγγαριών'.

Περίεργο Σώμα στο Διάστημα
--------------------------------------------
Το Oumuamua, επίσημα, είναι ένας διαστρικός αστεροειδής επισκέπτης που έγινε αντιληπτός να περνάει από το ηλιακό μας σύστημα.Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του 2017, όταν οι αστρονόμοι ανίχνευσαν αυτό που ονόμασαν ως Oumuamua, που στα Χαβανέζικα σημαίνει Εξερευνητής.
Πρόσφατα συνήγοροι(insiders)του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ αποκάλυψαν ότι συνασπισμός έξι κρατών διατηρούν μυστική διαστημική βάση στην Ανταρκτική.Πρόκειται για τις ΗΠΑ, την Ρωσία, την Μ. Βρετανία, την Γαλλία, τον Καναδά και την Γερμανία.
Ο συνασπισμός αυτός έστειλε διαστημικό σκάφος,στον πρόσφατο διαστρικό επισκέπτη του ηλιακού μας συστήματος τον δήθεν αστεροειδή "Oumuamua", πολύ πριν γίνει γνωστή η παρουσία του στην Γη και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για εγκαταλελειμμένο διαστημικό σκάφος.
Μετά απ'αυτό η Διαστημική Συμμαχία (SSP Alliance) απέστειλε μία εξερευνητική ομάδα αστροναυτών εξοπλισμένους με κάμερες για να διερευνήσουν το διαστρικό σκάφος Oumaumaua, το οποίo εισήλθε τον Δεκέμβριο του 2017 στο ηλιακό μας σύστημα αφού πρώτα είχε λάβει δεδομένα τηλεμετρίας του σκάφους με μη επανδρωμένο σκάφος για να μπορέσει να το προσεγγίσει.
Μέσα στο πέτρινο σκάφος,το οποίο είχε ηλικία ενός δισεκατομμυρίου ετών,από την ομάδα των αστροναυτών βρέθηκαν και ανασύρθηκαν δύο παγωμένα πτώματα (ενός αμφίβιου και ενός μη αμφίβιου)κολλημένα επάνω σε νεκρικά συρόμενα τραπεζοειδή συρτάρια του σκάφους.
Διαπιστώθηκε ότι ανήκε στην "αρχαία φυλή των Οικοδόμων" (Ancient Builder Race) η οποία εξαφανίστηκε πριν από δισεκατομμύρια χρόνια αφήνοντας πίσω της υπερπροηγμένες τεχνολογικές κατασκευές και τεχνουργήματα σε πολλά αστρικά συστήματα του Γαλαξία.Το σκάφος αυτό παγιδεύτηκε σε τροχιά για εκατομμύρια χρόνια και μια "ιερογλυφική"γλώσσα βρέθηκε μέσα στο σκάφος.
 Η καταστροφή στο εσωτερικού του σκάφους προήλθε από την αποσυμπίεση των εσωτερικών δωματίων και επιπέδων του σκάφους τα οποία ήταν συμπιεσμένα με αέρα και νερό σε ειδικά προσαρμοσμένα περιβάλλοντα για να εξυπηρετούν την συνύπαρξη και την επιβίωση των δύο όντων.Επίσης επάνω στους εσωτερικούς τοίχους του σκάφους βρέθηκαν τύποι γραφής,ιερογλυφικοί χαρακτήρες και σύμβολα τύπου διαστατικών μαθηματικών και μία γραφή τύπου σημάτων Mors η οποία αποκρυπτογραφήθηκε από την Διαστημική Συμμαχία.

Οι αποκαλύψεις αυτές σχετικά με τη μυστική διαστημική αποστολή στον Oumuamua πριν από την επίσημη "ανακάλυψη",επιβεβαιώνουν τον Αμερικανό πρώην πεζοναύτη του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος (ΜΔΠ) Corey Goode, ο οποίος αποκάλυψε ότι στις 17/12/17 μεταφέρθηκε στη μυστική βάση της Σελήνης(Σεληνιακή Διοίκηση Επιχειρήσεων)και ενημερώθηκε για την αποστολή της διαστημικής συμμαχίας των πιο πάνω χωρών,στο Oumuamua.
Η επίσκεψη στο διαστημόπλοιο από το σκάφος των ΜΔΠ,διαπίστευσε ότι έχει παραβιαστεί πολλές φορές και ήταν γεμάτο τρύπες και χτυπήματα από προφανείς επιπτώσεις.Υπήρχε μέσα σ'αυτό αποκοπή δειγμάτων από τα παγωμένα υπολείμματα στα δάπεδα και στους τοίχους. Η ίδια παγωμένη, οργανική ιλύς βρισκόταν και στο εξωτερικό του σκάφους.Φαινόταν σαν αφρώδες, βρώμικο νερό λίμνης που είχε παγώσει.Το σκάφος ήταν προφανώς πολύ αρχαίο.Είχε επιβιβαστεί και αφαιρέθηκε από την τεχνολογία πολλές φορές από άγνωστους.
Οταν δοκίμασαν τη λάσπη, διαπίστωσαν ότι ήταν εν μέρει τα υπολείμματα του αρχικού πληρώματος. Υπήρχαν πολλά πάνελ που αφαιρέθηκαν από τους τοίχους, τις οροφές και τα δάπεδα, αφήνοντας κενά διαμερίσματα όπου η τεχνολογία βρισκόταν κάποτε.
Επίσης ανακαλύφθηκαν διατηρημένα σώματα των πρώην μελών του πληρώματος, τα οποία ανήκαν σε μιά αρχαία εξωγήινη φυλή.

Μεγάλη Μαύρη Τρύπα στο Διάστημα
---------------------------------------------------
Η NASA στις 10/4/19 έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία της "Μαύρης Τρύπας" που οι επιστήμονες κατάφεραν να αποσπάσουν έπειτα από τη σύνδεση δεκάδων τηλεσκοπίων σε όλη την επιφάνεια της Γης.
Πιο αναλυτικά, οι επιστήμονες του διεθνούς "Τηλεσκοπίου Ορίζοντα Γεγονότων" (Event Horizon Telescope-EHT) ανακοίνωσαν ότι για πρώτη φορά φωτογράφησαν τη μεγάλη "Μαύρη Τρύπα" που υπάρχει στο κέντρο ενός γαλαξία, συγκεκριμένα του γιγάντιου γαλαξία Μessier 87 (Μ87) ή μάλλον
ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ
τη "σκιά" που αυτή ρίχνει στο φωτεινό υπόβαθρο των αερίων που στροβιλίζονται γύρω της, αφού είναι αδύνατο να δει κανείς τι πραγματικά υπάρχει στο εσωτερικό της μαύρης τρύπας, από όπου δεν μπορεί να δραπετεύσει τίποτε, ούτε το φως.
Η "Μαύρη Τρύπα" είναι τρία εκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από τη Γη και οι επιστήμονες την περιγράφουν ως "τέρας".
Τώρα για πρώτη φορά όμως έχουμε την πρώτη εικόνα από τις "σκιές" που ρίχνουν γύρω τους οι "Μαύρες Τρύπες", οι οποίες προκαλούν ακραίες καμπυλώσεις του χωροχρόνου. Περιβαλλόμενες από στροβιλιζόμενα καυτά νέφη σκόνης και αερίων, εκπέμπουν ισχυρή ακτινοβολία και προδίδουν έμμεσα την ύπαρξη τους.
Το επίτευγμα αυτό, που αποτελεί ορόσημο στην αστρονομία και στην αστροφυσική, θεωρήθηκε δεόντως σημαντικό, ώστε η σχετική ανακοίνωση έγινε με έξι ταυτόχρονες συνεντεύξεις σε έξι πόλεις.

Εσχάτη Θούλη
----------------------
Άφωνοι οι επιστήμονες με την Έσχατη Θούλη. Δεν έχουν συναντήσει ποτέ κάτι παρόμοιο σε τροχιά γύρω από τον ήλιο.
Το ραντεβού του σκάφους με την "Έσχατη Θούλη",το πιο μακρινό σώμα στη διαστημική ιστορία,είχε
ΕΣΧΑΤΗ ΘΟΥΛΗ
γίνει στις αρχές του 2019 σε απόσταση περίπου 6,6 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων από τη Γη, στην παγωμένη Ζώνη Cooper.
Οι νέες φωτογραφίες που έστειλε το σκάφος New Horizons της NASA από τη μακρινή" Έσχατη Θούλη", δείχνουν ότι το ουράνιο σώμα, που αρχικά είχε φανεί να έχει σχήμα χιονάνθρωπου, είναι τελικά αρκετά πλακουτσωτό και όχι δύο ανισομεγέθεις σφαίρες ενωμένες μεταξύ τους, όπως νόμιζαν έως τώρα οι επιστήμονες.
Οι επιστήμονες της αποστολής δήλωσαν ότι ο μεγαλύτερος λοβός (η Έσχατη) μοιάζει περισσότερο με μια γιγάντια τηγανίτα, ενώ ο μικρότερος (η Θούλη) με βαθουλωμένο καρύδι.
Οι νέες φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί σε απόσταση 8.000 χιλιομέτρων από την Έσχατη Θούλη (επισήμως γνωστή ως "2014 MU69"), περίπου δέκα λεπτά αφότου το σκάφος είχε κάνει την κοντινότερη διέλευση από αυτήν. Νέες εικόνες θα συνεχίσουν να φθάνουν σταδιακά στη Γη, καθώς το σκάφος συνεχώς απομακρύνεται με ταχύτητα 50.000 χιλιομέτρων την ώρα. Συνολικά θα χρειαστούν περίπου 20 μήνες από τον Ιανουάριο μέχρι το New Horizons να στείλει όλα τα δεδομένα που έχει συλλέξει.

Γιγαντιαίο ΑΤΙΑ στον Ήλιο
------------------------------------------
Ο Ήλιος, το τελευταίο χρονικό διάστημα μοιάζει να φανερώνει πολλά μυστικά, περισσότερα από όσα λέγεται ότι κρύβει.
Στις 14/4/19 ένα μακρόστενο αντικείμενο εμφανίσθηκε στην περιοχή του Ηλίου του οποίου το μήκος υπολογίστηκε να είναι περίπου γύρω στα 2,8 εκατομμύρια χλμ και έχει το λεγόμενο "σχήμα του πούρου".
Όποια και αν μπορεί να είναι η αλήθεια,είναι ενδιαφέρον το βίντεο που ακολουθεί, το οποίο μας δείχνει μέσα από επίσημες εικόνες αντικείμενα που περιφέρονται γύρω από τον Ήλιο, ή που φαίνεται να περνούν από μπροστά του.
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=9iualSU1ZFQ




Πρώην Πρόεδρος της Πολωνίας Προειδοποιεί για Εξωγήινη Εισβολή
----------------------------------------------------------------------------------------
Στην Πολωνία την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου 2019,ο πρώην Πρόεδρος της Πολωνίας Lech Walesa μίλησε για τα UFOs, τους εξωγήινους και το ρόλο τους στην πιθανή διάλυση της Γης όπως την ξέρουμε.
Υπάρχουν τρία επίπεδα πνευματικής ανάπτυξης σε άλλους γαλαξίες. Εμείς είμαστε το χαμηλότερο. Και οι ανώτεροι πολιτισμοί έρχονται μέσω των UFOs και βλέπουν τι κάνουμε".
ΛΕΧ ΒΑΛΕΣΑ
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ
Όλοι έμειναν άφωνοι να παρακολουθούν,δεδομένου ότι ποτέ δεν έχει εκδηλώσει δημόσια ενδιαφέρον για το θέμα, ενώ δεν βρισκόταν εκεί να μιλήσει για UFOs ο Λεχ Βαλέσα αποκλίνει από το αρχικό σενάριο και εισαγάγει τα UFO και τους "υψηλότερους πολιτισμούς" στη συζήτηση.
Επίσης, φαίνεται να έχει την εντύπωση ότι οι εξωγήινοι έχουν ήδη κάνει παρέμβαση στον ανθρώπινο πολιτισμό από πολύ παλιά, όπως αποδεικνύεται από την πεποίθησή του ότι είχαν το πάνω χέρι στην οικοδόμηση των πυραμίδων.
Ενώ είναι εύκολο να απορρίψουμε τα σχόλιά του ως ανοησίες, ορισμένοι πρότειναν ότι μπορεί να γνωρίζει κάτι, ή ότι έμαθε κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρόεδρος το οποίο είχε κρατήσει μυστικό μέχρι τώρα.
Το πιο γνωστό συμβάν με εξωγήινους στην Πολωνία,ήταν το αποκαλούμενο "Περιστατικό Emilcin",συνέβη το 1978, όταν ένας αγρότης από την ανατολική αυτή πόλη υποτίθεται ότι συναντήθηκε με εξωγήινους που τον πήραν στο διαστημόπλοιό τους.
Ο Πολωνός ερευνητής UFO και συγγραφέας Piotr Cielebiaś λέει ότι υπήρξαν πολλές αναφορές για συναντήσεις εξωγήινων με πιλότους από το στρατό,μέχρι η Πολωνία να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ το 1999. Ο Βαλέσα ήταν πρόεδρος από τον Δεκέμβριο του 1990 έως τον Δεκέμβριο του 1995, οπότε, χωρίς αμφιβολία, γνώριζε αυτές τις αναφορές.
Γιατί ο Λεχ Βαλέσα αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει για τα UFO και την εξωγήινη εισβολή τώρα; Τι γνωρίζει πραγματικά;

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Το άρθρο θα συνεχισθεί  σε δέκα ημέρες  με  με την ενότητα  "Ανδρομέδιοι -Ολύμπιοι"

6/7/2019
                                                                                ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                    ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα



ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

-Κώδικας Μυστηρίων (AstraTv.gr)
-https://www.youtube.com
-https://www.nationalgeographic.com
-https://www.diadrastika.com
-https://apocalypsejohn.com
-https://www.cnn.gr
-https://sites.google.com
-https://www.newsbeast.gr
-https://ec.europa.eu/clima
-https://www.cretalive.gr
-https://www.geo.auth.gr
-https://www.huffingtonpost.gr
-https://www.naftemporiki.gr
-https://www.triklopodia.
-https://www.cascadiamagazine.org
-https://volcano.si.edu
-https://www.euronews.com
-https://www.linguee.com
-https://hellasjournal.com
-https://www.msn.com
-https://snoopit24.com
-https://home.cern
-https://www.wordreference.com
-www.annunaki.org
-https://g2red.org
-https://periplanomeno.wordpress.com
-https://doctors.rush.edu
-https://www.vice.com
-https://www.google.com/sky
-https://www.space.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.