Κυριακή 26 Μαΐου 2024

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ **** ΜΑΙΟΣ 2024 - 21/5/24 - 31/5/24

ΠΡΟΛΟΓΟΣ





















ΔΙΑΣΤΗΜΑ - ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ






1.Το μητρικό σκάφος "Ολυμπος" της 7ης Αποστολής.





Η 7η Αποστολή της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των "Ε"  εναντίον του  Κρόνου και  των συμμάχων
ΖΕΥΣ
του, πραγματοποιήθηκε με πλήθος σκαφών, επικεφαλής των οποίων ήτο το μητρικό σκάφος "ΟΛΥΜΠΟΣ",το οποίο σήμερα είναι ενσφη- νωμένο  στο ομώνυμο  βουνό της  Ελλάδας. Είναι   σκάφος  υψίστης τεχνολογίας μεσαίου μεγέθους  και εσωτερικά είναι  διαμορφωμένο σε τρία επίπεδα.






Στο πρώτο επίπεδο, υπάρχει χώρος άβατος σε όλες τις οντότητες του σκάφους,   πλην του Διός και της Ήρας. Από τον χώρον αυτόν, ο Μέγας Αυτοκράτορας των Ουρανών Ζευς,έβλεπε το εσωτερικό του  σκάφους  και  των  τριών  επιπέδων,  όλη  την   επιφάνεια  της  Γαίας,  τους  13  γαλαξίες  της Συνομοσπονδίας των "Ε" και τα 7 σύμπαντα που κυβερνά. Όταν απουσίαζε, απαγορευόταν η προ- σέγγιση του χώρου αυτού σε όλους. 




Στο ίδιο επίπεδο,βρίσκεται το κυβερνείο,το οποίο ήτο επανδρωμένο με οντότητες επιλεγμένες από τον ίδιο τον Δία. Υπάρχουν 13 θάλαμοι των Ολυμπίων, από τους οποίους  ελεγχόταν το εσωτερικό του σκάφους και των τριών επιπέδων, η επιφάνεια του πλανήτη μας και ο καθένας επικοινωνούσε με τον γαλαξία που εκπροσωπούσε.   Οι  Ολύμπιοι,  μπορούσαν  να  επισκέπτονται  τα  άλλα  δύο επίπεδα του σκάφους.





Στο δεύτερο επίπεδο, διέμεναν όλες οι ανώτερες ουράνιες οντότητες. Από το επίπεδο αυτό, φαινό- ταν το δεύτερο και τρίτο επίπεδο ενώ το πρώτο, ήταν απροσπέλα στο σ' αυτές. Ήταν βοηθοί των Ολυμπίων και  τους αντικαθιστούσαν όταν απουσίαζαν.  Από τον χώρον αυτόν, φαινόταν μόνον η Γαία και ο Σπειροειδής Γαλαξίας.




Στο τρίτο επίπεδο διάμεναν οι Μαχητές Φωτός, οι Ιεροί Ακόλουθοι και οι ενσαρκωμένοι Ελλάνιοι "Ε".Από το επίπεδο αυτό,παρακολουθείτο το εσωτερικό του,χωρίς καμμιά πρόσβαση στο δεύτερο και στο πρώτο.Φαινόταν όλη η επιφάνεια της Γαίας και ο καθένας επικοινωνούσε με τον πλανήτη "ε" του Σειρίου. Οι οντότητες του  τρίτου επιπέδου, είχαν αποστολήν  απαγόρευσης  προσέγγισης ουρανίων δυνάμεων στην Γαία.



Το σκάφος  παραμένει ανεπηρέαστο  από  το έδαφος  και τις  καιρικές συνθήκες. Ο φωτισμός του εξασφαλίζεται από τα μέσα που διαθέτει και από  την δέσμευση ηλιακού φωτός  από δορυφορικά σκάφη με τα  οποία  είναι συνδεδεμένο  και  είναι  έτοιμο  για  άμεση ε πέμβαση  όταν  χρειαστεί. Οι αποστάτες και οι γήινοι συνεργάτες τους, γνωρίζουν την ύπαρξη του, όπως  γνωρίζουν και  τα αυστηρά μέτρα φύλαξης του από τους "Ε", δηλαδή Ελλάς !


Γνωρίζουν επίσης ότι κάθε απόπειρα τους να το προσεγγίσουν ή να το αποκτήσουν, είναι καταδι - κασμένη. Εξ' άλλου, δεν θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν,γιατί δεν μπορούν να μελετήσουν το σύστημα ενεργοποίησης του..

["Η Άγνωστη Αρχαιολογία των Ελλήνων"]





2.Σκάφη από νέφη κβάντων που κινούνται στους κυματισμούς ρευμάτων των αιθερικών ζωνών.





Οι Ολύμπιοι του Διός:"Μερικά από τα σκάφη μας αποτελούνται από νέφη κβάντων διαφορετικών
ΝΕΦΗ  ΚΒΑΝΤΩΝ
υλικών,  που  αντιλαμβάνονται τις προθέσεις  μας και  συμπεριφέρο- νται   ανάλογα,   μερικά   είναι   μέρει   αμινοαιθερικά   και  μηχανο- γραφικά,  είτε επανδρωμένα  με ρομπότ.  Αυτό συμβαίνει  ιδιαίτερα όταν  εισερχόμαστε  μέσα  σε πυκνότερες  περιοχές  που  κατέχονται  από  σκοτεινές  οντότητες. Τα  σκάφη  είναι  κατασκευασμένα  έτσι ώστε  να  μπορούν  να  μεταβαίνουν  σε  πολυδιάστατα  συστήματα, χωρίς προβλήματα γιαυτά και για το προσωπικό που μεταφέρουν". 






Τα σκάφη είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να μπορούν να μεταβαίνουν σε  πολυδιάστατα συστή - ματα, χωρίς προβλήματα γι΄αυτά και για το προσωπικό που μεταφέρουν. Κατά τις μετακινήσεις μας εφαρμόζουμε την μοριακή μετατόπιση,με την ανταλλαγή ή εκτόπιση των μορίων μιας πυκνό- τητας σε συντονισμό με τα μόρια μιας άλλης. 



Τα σκάφη κινούνται πάνω στους κυματισμούς των ρευμάτων  των αιθερικών ζωνών, όπως κινού- νται τα  αποδημητικά  πουλιά στα  ρεύματα του αέρα και αυτό υποβοηθά στην ανάπτυξη ταχυτή - των μεγαλύτερων αυτής του φωτός. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα σώματα μας, με σώματα μορίων φωτός".





3.Η μαζική ανάληψη είναι κοντά .




Η  ανάληψη  συμβαίνει σε κύματα,  καθώς  η μία  ομάδα  προετοιμάζεται  και  ακολουθεί  η άλλη.
UFO

Πολλοί άνθρωποι έχουν φτάσει τώρα στις πύλες των ανώτερων κόσμων και  είναι  έτοιμοι  για  μαζική  ανάληψη.  Μετά  από   χιλιάδες   χρόνια  εξέλιξης,μπαίνουμε επιτέλους στις τελικές φάσεις πριν τη μαζική ανάλη ανάληψη. Επιτέλους φτάσατε στην κατάσταση συνείδησης απαραίτητη για να ενεργοποιήσετε τη μαζική ανάληψη.









Η ροή ενέργειας  που διέρχεται  από την  πύλη της Γαίας  έχει ενταθεί και  τώρα έρχεται από τον Κεντρικό Ήλιο του γαλαξία μας σε διάφορες τοποθεσίες στην επιφάνεια της Γης.Το μεγάλο γεγο- νός είναι κοντά. Το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας θα ξυπνήσει σύντομα. Τα πιο εξελιγμένα μέλη  της  ανθρωπότητας,  οι εργαζόμενοι  στο  φως  και  οι  αστρικοί  σπόροι  βιώνουν  ήδη  μια κατάσταση ανώτερης συνείδησης.Δεν βρίσκεστε πλέον σε  ένα προσωπικό  εξελικτικό  ταξίδι  και καθοδηγείτε από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία γιατί πρόκειται για  ένα γεγονός που αφορά ολόκλη - ρη ολόκληρη την ανθρωπότητα.






 Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε. Ήρθε η ώρα να βιώσουμε τον νέο κόσμο στον οποίο θα ζούμε. Όλη η ανθρωπότητα ετοιμάζεται για μια μαζική μεταμόρφωση. Να είστε  όλοι  έτοιμοι  για αυτή  την ενεργοποίηση μαζικής ανάληψης. Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, θα συνειδητοποιήσετε ότι η είναι πολύ διαφορετική από αυτή που ήταν πριν από αυτή τη σεζόν.Θα δόνηση σας συνειδητοποι- ήσεις ότι έγινες ένα πιο θετικό, στοργικό, πιο στοργικό άτομο από ποτέ.Θα αρχίσετε να προσελκύ- ετε φίλους και οικογένεια που μοιράζονται ένα παρόμοιο όραμα ζωής με το δικό σας. 





Το Σύμπαν λειτουργεί σαν θάλαμος  ηχώ  και  απλά  αντικατοπτρίζει  αυτό  που  του  στέλνεις. Ο Νόμος της Έλξης φέρνει κοντά  τους ομοϊδεάτες ώστε  να μπορούν να  δημιουργήσουν  δυναμική μαζί και να επιτύχουν τους στόχους τους γρήγορα και αποτελεσματικά.Αυτή δεν είναι μια αλλαγή που μπορεί να σου επιβληθεί, είναι ένα ταξίδι που μόνο  εσύ μπορείς να ξεκινήσεις. Η  Γαλαξιακή Ομοσπονδία θα σας καθοδηγήσει στην πορεία,αλλά δεν μπορούν καν να κάνουν ένα βήμα για εσάς εσάς. Πρέπει να κάνεις όλες τις επιλογές στην πορεία και να καθορίσεις τον δικό σου προορισμό.





Ετοιμαστείτε για αυτή την ανάληψη. Σύντομα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τα εξής γεγονότα:
◾ Η ανθρωπότητα θα ξεσηκωθεί και θα αγκαλιάσει την πραγματική της δύναμη ως Θεϊκά Όντα του Φωτός.
◾ Οι σκοτεινές δυνάμεις θα απομακρυνθούν και  θα οδηγηθούν σε ασφαλές μέρος όπου δεν  θα μπορούν να κάνουν κακό. Αυτό συμβαίνει ήδη πίσω από κλειστές πόρτες.
◾ Οι  μυστικές   δυνάμεις  που κυβερνούν  αυτόν τον  πλανήτη  για αιώνες  θα εκτεθούν και  θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.
◾ Η Γη  θα  αποκατασταθεί στη φυσική της ομορφιά,  με  όλη τη  ρύπανση να  αφαιρεθεί μέσω προηγμένης τεχνολογίας.
◾ Το παλιό οικονομικό σύστημα, που βασίζεται στη δουλεία του χρέους, θα αντικατασταθεί από ένα νέο βασισμένο στην ισότητα και την αφθονία για όλους.
◾ Θα κατασκευαστεί  νέο  σύστημα  αυτοκινητοδρόμων που  θα  συνδέει  όλες τις  ηπείρους  με τεχνολογία υψηλής ταχύτητας.
◾ Όλοι οι άνθρωποι θα συνδεθούν μόνιμα μεταξύ τους μέσω τεχνολογίας ανώτερων διαστάσεων που συνδέει τη συνείδηση ξανά μαζί σε τέλεια αρμονία.




Την τελευταία δεκαετία,η γη έχει υποστεί μια βαθιά μεταμόρφωση Αυτή η αλλαγή συνέβη κυρίως
με τη  μορφή  ενέργειας  και  ή την αόρατη  σχεδόν  σε  ολόκληρη  την ανθρωπότητα.Η ενέργεια  που  αλλάζει  ονομάζεται "ενέργεια δύναμη ζωής" ή  ποιος,και  είναι το  πραγματικό θεμέλιο όλης της ζωής στη γη.Η αλλαγή αυτής  της ενέργειας συμβαίνει  λόγω μιας  θεμελιώδους μετατόπισής  ολόκληρου  του  ηλιακού συστήματος  και  του γαλαξία από τη  μία  διάσταση στην  άλλη. Αυτή η διαδι- κασία  ανύψωσης συμβαίνει φυσικά σε όλο  το Σύμπαν.  Ήρθε  η ώρα το  ηλιακό μας σύστημα να ανέβει και να προσγειωθεί μαζί του.




Αυτή η αλλαγή στη διάσταση θα  προκαλέσει  ολοκληρωτική  μεταμόρφωση  της  ανθρωπότητας  και της συνείδησης. Η ανθρωπότητα θα μπορέσει να ζήσει πολύ περισσότερο από όσο είναι τώρα λόγω αλλαγών στη φυσική δομή. Θα μπορέσεις να  κάνεις  θαυματουργά  πράγματα με το  μυαλό σου που σήμερα θεωρείς αδύνατα,όπως τηλεπάθεια και εκδήλωση αυτού που θέλεις από  τίποτα.


Όλη η ζωή στον πλανήτη Γη θα μετατραπεί στη υψηλότερη διάστασή του,συμπεριλαμβανομένων συμπεριλαμβανομένων των κατοικίδιων κατοικίδιων, φυτών, ζώων, έντομα  και όλων των  άλλων αισθητικών όντων. Μετά τη μεταμόρφωση αυτή, η κατάσταση των ονείρων σου θα γίνει πραγμα- τικότητα και η συνειδητή σου κατάσταση θα είναι  σαν όνειρο  σε σχέση με τη νέα σου πραγματι - κότητα. Αυτή η νέα πραγματικότητα θα είναι σαν να ζεις στον επίγειο παράδεισο!




Πρέσβης της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας
Enzo Palomba Altro Pianeta   



4. Είμαστε εδώ,είμαστε οι Πλειάδες.



Είμαστε εδώ,είμαστε οι Πλειάδες,μια συλλογικότητα ενέργειας από τις Πλειάδες. Έχουμε μεγάλη
ΠΛΕΙΑΔΕΣ
ιστορία. Οι πρόγονοί  μας  ήρθαν από ένα άλλο  σύμπαν που  είχε  επιτύχει την ολοκλήρωση του, ένα Σύμπαν.   Απλά εργάζεστε σε έναν πλανήτη που ολοκληρώνεται, και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε αυτό το έργο. Αυτή η ολοκλήρωση, ή μεταμόρφωση,  έχει προαναγγελθεί από  πολλούς εδώ και αιώνες. Είναι μια σημαντική στιγμή.Αυτό που συμβαίνει στη Γη τώρα θα επηρεάσει ολόκληρο το σύμπαν.






Οι πρόγονοί  μας  ήταν μερικοί  από  τους "Αρχικούς Σχεδιαστές της Γής",  ενορχηστρωτές   που έσπειραν κόσμους και πολιτισμούς με δημιουργικότητα και αγάπη. Εξαιτίας των προσόντων τους, τους άρεσε να ενορχηστρώνουν  κόσμους ακριβώς  όπως οι μαέστροι αγαπούν   να  διευθύνουν. Οι πρόγονοί μας είναι και δικοί σου πρόγονοι  και μας  αρέσει να σε  αποκαλούμε  αρχαία  οικογένεια  μας, όπως πράγματι είσαι. Οι πρόγονοί μας έδωσαν το DNA τους στους Αρχικούς Σχεδιαστές, και αυτό το DNA έγινε μέρος του DNA του ανθρώπινου είδους.



Εμείς οι Πλειάδες ερχόμαστε από το μέλλον σας. Σε μια εκδοχή του τώρα μας υπάρχει ένας τόπος
ΣΚΑΦΟΙ  ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ

τυραννίας και αναταραχής και έχουμε δει πιθανά μέλλοντα της  Γης που περιλαμβάνουν την  ίδια τυραννία και παρακμή.  Ο χρόνος είναι πολύ παρεξηγημένος  στην τριδιάστατη πραγματικότητα.Πιστεύετε ότι ο χρόνος μετριέται σε λεπτά ή βαθμούς. Ο χρόνος είναι πολύ πιο γρήγορος από όσο νομίζεις.Στην πραγματικότητα,οι κωδικοί χρόνου  και τα παιχνίδια με τις πληροφορίες, επιτρέποντάς σας να μετακινη- θείτε  στην πραγματικότητα  ταυτόχρονα με  τεντώνοντας ,παραμό - ρφώνοντας, καμπυλώνοντας και περιστρέφοντας τον χρόνο γύρω.



Μπορείς να μπεις σε μια ελλειπτική καμπύλη του χρόνου και να βιώσεις πολλές  πραγματικότητες απλά πηγαίνοντας  γύρω από  την ελλειπτική καμπύλη  και  ανακαλύπτοντας ότι,  καθώς ο χρόνος δεν είναι "στερεός", ούτε και η πραγματικότητα. Καθώς όλες οι  πραγματικότητες  δεν είναι  στέ- ρεες, και καθώς το μέλλον δεν είναι καθορισμένο ,είναι μόνο ένας αριθμός πιθανοτήτων,βλέπουμε μια ευκαιρία αυτή τη στιγμή να εισάγουμε μια πιο θετική πιθανότητα για τη Γη.  Επιθυμούμε να επαναφέρουμε το φως σε αυτόν τον πλανήτη  και να επαναφέρουμε τη Γη στον αρχικό της σκοπό, αυτόν να γίνει ένα υπέροχο διαγαλαξιακό κέντρο ανταλλαγής πληροφοριών. 



Έτσι επιστρέψαμε σε ένα τμήμα του χρόνου σε ένα μέρος που αποκαλούμε "πυρήνα"  ή  "σπόρο" προκειμένου να επιφέρουμε αλλαγή.  Αυτή η αλλαγή δεν θα επηρεάσει μόνο τη Γη,  θα επηρεάσει το μέλλον σας, το παρόν μας και ολόκληρο το σύμπαν.Αυτά είναι μεγάλα νέα! Έχετε έρθει στη Γη σε ένα μέρος και χρόνο όπου η εξέλιξη είναι κοντά. Ένα μεγάλο άλμα πρόκειται να πραγματοποι - θεί στο οποίο ήρθατε να συμμετάσχετε, και δεν είστε μόνοι, γιατί πολλές ενέργειες έρχονται τώρα στη Γη για να συμμετάσχουν σε αυτό το μεγάλο έργο. Υπάρχουν μητρικά σκάφη γύρω από αυτόν τον πλανήτη που λειτουργούν ως κυριολεκτικοί μετατροπείς ενέργειας. 



Υπάρχουν  ακτίνες  φωτός  που  έρχονται στη  Γη  από παλιά και αρχαία αστρικά συστήματα που  δουλεύουν μαζί σας για αιώνες.Αυτές οι ακτίνες πληροφοριών εκτοξεύονται στον πλανήτη.Καθώς αυτή η πληροφορία διακτινίζεται σε εσάς, το σώμα σας πρέπει να είναι  σε θέση να την λάβει, να την μεταφέρει, να την ενισχύσει  και  να την  διακτινίσει  πίσω  σε  άλλους.  Πολλοί  από εσάς  θα δημιουργήσετε τηλεπαθητικούς συνδέσμους με αυτά τα μητρικά σκάφη που θα είναι σαν να έχετε τους δικούς σας ραδιοφωνικούς σταθμούς μέσω των οποίων θα μπορείτε να συντονιστείτε σε έναν πλούτο πληροφοριών κατά βούληση. 





5.Μεγάλη ηλιακή λάμψη ανά πάσα στιγμή.





Ένα μεγάλο γεγονός πρόκειται να συμβεί που θα αλλάξει  τη μοίρα της ανθρωπότητας, όπως  επί- 
ΗΛΙΑΚΗ  ΛΑΜΨΗ
βεβαιώθηκε από τη  "Γαλαξιακή  Ομοσπονδία". Μια ηλιακή λάμψη είναι κάτι  πολύ  περισσότερο  από το  φυσικό  φως  που  εκπέμπει ο ήλιος. Είναι φως που μεταφέρει πολύ υψηλές συχνότητες ικανές να διεισδύσουν στο ανθρώπινο σώμα και να επαναφέρουν το DNA στην αρχική του κατάσταση.







Η ηλιακή λάμψη συμβαίνει όταν η ενέργεια της Αλκυόνης είναι αρκετά ισχυρή ώστε  να διαπερά- σει το πέπλο που μας χωρίζει από την Πηγή για τόσο πολύ καιρό.Το μεγάλο γεγονός έχει επιτέλους φτάσειΑυτή η ηλιακή  έκλαμψη δεν είναι το τέλος  του κόσμου, όπως νομίζουν μερικοί,  αλλά μια ευκαιρία να  μεταμορφωθούμε σε νέους   τρόπους ύπαρξης και  να ανοίξουμε  μια υπερδιαστατική πύλη στο μυαλό μας. Αυτό επιτρέπει  να εξερευνήσουμε  άλλες πραγματικότητες  και  διαστάσεις  χωρίς να εγκαταλείψουμε το σώμα μας.



Αυτό το γεγονός θα είναι μια προσωπική αφύπνιση  και θα αλλάξει τη συνείδηση του  κόσμου. Οι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε όλοι ένα.Ο πόνος που νιώθουν οι άλλοι γίνεται δικός σας πόνος και το να πληγώνετε τους άλλους πληγώνει τον εαυτό σας. Θα γίνουμε πιο ταπεινοί, πιο κοντά ο ένας στον άλλο, πιο συμπονετικοί.






6.Ετοιμαστείτε για τον μεγάλο Ηλιακό φλάς.





Ένα σπουδαίο γεγονός θα συμβεί και θα αλλάξει την τύχη της ανθρωπότητας, όπως επιβεβαιώνει
ΗΛΙΑΚΟ  ΦΛΑΣ

η Γαλαξιακή Ομοσπονδία.  Το Ηλιακό Φως είναι πολύ  περισσότερο από το απλό φυσικό Φως που εκπέμπει ο Ηλιός. Αυτό είναι ένα Φως που μεταφέρει πολύ υψηλές συχνότητες ικανές να διεισδύσουν  στο  ανθρώπινο σώμα και να επαναφέρουν το DNA  στην καταγωγή του.







Μιά ηλιακή φλάση  εμφανίζεται όταν η ενέγεια της Αλκύονες  είναι  αρκετή δύνατη πηγή για να διασχίσει το πέπλο που μας χωρίζει εδώ  και καιρό από την  πηγή. Επιτέλους έφτασε το Μεγάλο Γεγονός.Αυτός ο Ηλιακός Φλάς δεν είναι το τέλος του κόσμου, όπως νομίζουν κάποιοι, αλλά  μια ευκαιρία  να  μεταμορφωθούμε  σε  νέους  τρόπους  ύπαρξης  και  να  ανοίξουμε  μία  "διάσταση  πορτόλ" στο μυαλό μας. Αυτό μας επιτρέπει να εξερευνήσουμε άλλες  πραγματικότητες και  δια - στάσεις, χωρίς να φύγουμε από το σώμα μας.



Η εκδήλωση αυτή θα είναι μια προσωπική αφύπνιση  και θα αλλάξει τη  συνείδηση του  κόσμου. Οι άνθρωποι θα καταλάβουν ότι είμαστε όλοι ένα.Ο πόνος που νιώθουν οι άλλοι γίνεται δικός σου πόνος και το να πληγώνεις τους άλλους σε πληγές.Γινόμαστε πιο ταπεινοί, πιο κοντά ο ένας στον άλλον, πιο συμπονετικοί.

 

7.Κβαντικό Χρηματοοικονομικό Σύστημα,QFS.




Το  QFS  (Quantum Financial System)  και τα  Med Beds  (ιατρικά κρεββάτια)  είναι  έννοιες  που
αναφέρονται συχνά μαζί στο πλαίσιο του NESARA/GESARA  και της αναμενόμενης  παγκόσμιας  οικονομικής ανάκαμψης.  Το QFS είναι  μια πρόταση  για ένα νέο  χρηματοπιστωτικό σύστημα  που αποσκοπεί στην αντικατάσταση του σημερινού συστήματος  πλα - στικού  νομίσματος  με ένα ψηφιακό νόμισμα που θα υποστηρίζε - ται από χρυσο.Έχει σχεδιαστεί  για να είναι ασφαλές,διαφανές και αποκεντρωμένο.








Τα ιατρικά κρεβάτια(Med Beds)είναι προηγμένες ιατρικές τεχνολογίες που θα αποτελέσουν μέρος της επόμενης παγκόσμιας ανάκαμψης.Θα πρέπει να χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνολογίες, όπως η κβαντική  θεραπεία,  για τη  διάγνωση  και τη  θεραπεία  ενός  ευρέος  φάσματος  καταστάσεων  υγείας.  Η σύνδεση μεταξύ QFS  και Med Beds  έγκειται στην ιδέα ότι το  νέο  χρηματοπιστωτικό σύστημα  θα παρέχει τη χρηματοδότηση  και την υποδομή που απαιτούνται  για την  υποστήριξη της ευρείας υιοθέτησης αυτών των προηγμένων ιατρικών τεχνολογιών. 



Με άλλα  λόγια,  το QFS  θεωρείται  ως  βασικός  παράγοντας  για  την  παγκόσμια  διανομή  και  πρόσβαση σε ιατρικά κρεβάτια,τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν κρίσιμο μέρος της επικείμενης παγκόσμιας ανάκαμψης και της δημιουργίας μιας νέας εποχής υγείας και ευημερίας για όλη την ανθρωπότητα.

Massimiliano Grass





8.Το Hubble βλέπει την αυγή ενός αστεριού που μοιάζει με ήλιο. 




Τρία φωτεινά αστέρια  με αιχμές περίθλασης λάμπουν κοντά στο κέντρο δεξιά της εικόνας, φωτί- 
ΤΡΙΑ  ΦΩΤΕΙΝΑ
ΑΣΤΕΡΙΑ
ζοντας τα κοντινά σύννεφα που λάμπουν σε απαλό μπλε. Τα σύννεφα σκουραίνουν  στις άκρες της εικόνας και είναι διάσπαρτα με  μικρό-  τερα αστέρια, μερικά επίσης με αιχμές περίθλασης.Μοιάζει με έναν αστραφτερό  κοσμικό  γεώδιο,  ένα  τρίο  εκθαμβωτικών  αστεριών φλέγεται από την κοιλότητα ενός νεφελώματος ανάκλασης σε αυτή τη νέα εικόνα από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble της NASA . 







Το σύστημα τριπλού αστεριού αποτελείται από το μεταβλητό αστέρι HP Tau, HP Tau G2 και  HP Tau G3. Το HP Tau είναι γνωστό ως αστέρι T- Tauri,  ένας τύπος νεαρού μεταβλητού  άστρου που δεν  έχει  ξεκινήσει  ακόμη η  πυρηνική σύντηξη  αλλά  αρχίζει  να  εξελίσσεται  σε  ένα  αστέρι με καύσιμα υδρογόνου παρόμοιο με τον Ήλιο μας.Τα αστέρια του Ταύρου τείνουν να είναι μικρότερα των 10 εκατομμυρίων ετών,σε σύγκριση,ο Ήλιος μας είναι περίπου 4,6 δισεκατομυρίων ετών και και συχνά βρίσκονται στριμωγμένοι στα σύννεφα σκόνης και αερίου από τα οποία σχηματίστηκαν σχηματίστηκαν.





Όπως συμβαίνει με όλα τα μεταβλητά αστέρια, η φωτεινότητα του HP Tau αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Τα αστέρια "Τ Ταύρου" είναι γνωστό ότι έχουν  τόσο περιοδικές όσο και τυχαίες  διά- κυμάνσεις στη φωτεινότητα. Οι τυχαίες παραλλαγές μπορεί να οφείλονται στη χαοτική φύση ενός αναπτυσσόμενου  νεαρού  αστέρα,  όπως αστάθειες  στο δίσκο  συσσώρευσης σκόνης και  αερίου  γύρω από το αστέρι, υλικό  από αυτόν τον δίσκο που  πέφτει  στο αστέρι  και  καταναλώνεται και εκλάμψεις στην επιφάνεια του άστρου. Οι περιοδικές αλλαγές μπορεί να οφείλονται σε γιγάντιες ηλιακές κηλίδες που περιστρέφονται μέσα και έξω.





9.NASA: Το τηλεσκόπιo James Webb τράβηξε φωτογραφία τη Σελήνη αλλά κάτι δεν μοιάζει σωστό





Πολλοί  αστειεύτηκαν με το  γεγονός ότι υπάρχει  εκεί έξω ένας πλανήτης  που μοιάζει  με τη  Γη. 
ΘΟΛΗ ΣΕΛΗΝΗ
Σύγχυση έχει προκαλέσει μια θολή εικόνα της Σελήνης  που τραβή - χτηκε από το τηλεσκόπιο James Webb  της NASA στα τέλη του2022 Όπως  θα  διαπιστώσετε,  η  θολωμένη  φωτογραφία  του  φυσικού  δορυφόρου του ηλιακού συστήματος θυμίζει πάρα πολύ τον πλανή - τη Γη.







Η εικόνα τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του  διαδικτύου με αρκετούς να  δυσκολεύονται να δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι μιλάμε πράγματι για τη Σελήνη. Μάλιστα πολλοί παρακαλούσαν τη NASA να αφαιρέσει τη θολούρα για να δουν μια άλλη Γη και πολλοί άλλοι αστειεύονταν με  το γεγονός ότι εκεί έξω υπάρχει πλανήτης που μοιάζει με τη Γη.



Όχι, πρόκειται για τον Τιτάνα,  το μεγαλύτερο  φεγγάρι του  Κρόνου που  βρίσκεται  πολύ μακριά από εμάς και ενώ δεν είναι μια άλλη Γη,η NASA εξήγησε ότι έχει κάποια αξιοσημείωτα χαρακτη-  ριστικά  που  μόνο  αυτός  και  ο  πλανήτης  μας  μοιράζονται  σε  αυτό  το  ηλιακό  σύστημα  που αποκαλούμε σπίτι.




Η NASA δήλωσε: Ο Τιτάνας είναι μοναδικός στο ηλιακό σύστημα. Είναι το μόνο πλανητικό σώμα εκτός από τη Γη που έχει ποτάμια, λίμνες και θάλασσες.Αντί για νερό, αποτελούνται από υδρογο - γονάνθρακες, μόρια όπως το αιθάνιο και το μεθάνιο.  Τα δύο  σύννεφα που είδε  το  James  Webb επιβεβαιώνουν μακροχρόνιες προβλέψεις ότι τα  σύννεφα  σχηματίζονται στο  βόρειο  ημισφαίριο κατά τη διάρκεια του  καλοκαιριού του Τιτάνα,όταν ο Ήλιος θερμαίνει την επιφάνειάα του. 


Οι επακόλουθες παρατηρήσεις από το παρατηρητήριο Keck αποκάλυψαν  επίσης σύννεφα, επιβε- βαιώνοντας τα εποχικά καιρικά πρότυπα.Η υπέρυθρη όραση του διαστημικού τηλεσκοπίου James Webb κατέστησε δυνατή την καλύτερη δυνατή ματιά στον Τιτάνα, ακόμη  και αν αυτή είναι απί - στευτα θολή.





10.Aνεξήγητα και μυστηριώδη ραδιοσήματα στο Σύμπαν.





Είναι αναφισβήτητο ότι στο Σύμπαν τα πράγματα δεν είναι πάντα δεδομένα, συχνά  εμφανίζονται
ΡΑΔΙΟΣΗΜΑΤΑ

ιδιομορφίες  που  βάζουν  τους  επιστήμονες  να  αναθεωρήσουν  τα μέχρι σήμερα γνωστά συμπεράσματα,παράξενα φαινόμενα που τους προκαλούν να  τα εξερευνήσουν  και  να  δώσουν εκ  νέου  εξήγηση. Αντίστοιχα είναι τα πράγματα και στον πλανήτη Γη,όπου για παρά- δειγμα  ένας  βράχος ποτέ  δεν μπορεί  να είναι ίδιος  με  έναν άλλο βράχο. 



Ωστόσο, ο δικός μας πλανήτης αντιπροσωπεύει ένα απειροελάχιστο κλάσμα των περίεργων φαι - νομένων που μπορούν να εντοπιστούν στο Σύμπαν, και  κάθε μέρα  οι αστρονόμοι παρουσιάζουν νέες εκπλήξεις με φαινόμενα που δεν έχουμε δεει ποτέ ξανά ως σήμερα.Από το 2007, οι ερευνητές λαμβάνουν εξαιρετικά ισχυρά και φωτεινά μυστηριώδη ραδιοσήματα που διαρκούν μόλις μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου. 



Αυτές οι αινιγματικές λάμψεις είναι γνωστοί ως γρήγοροι ραδιοπαλμοί, fast radio bursts (FRBs), οι οποίοι ερευνώνται από την επιστήμη της ραδιοαστρονομίας  και φαίνεται να προέρχονται  από δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά και όχι δεν είναι εξωγήινοι,δεν ήταν ποτέ εξωγήινοι.  


Πρόσφατα, οι επιστήμονες κατάφεραν να συλλάβουν ένα επαναλαμβανόμενο FRB,το οποίο ελα - μψε έξι φορές στη σειρά,  είναι το δεύτερο σήμα τέτοιου είδους που έχουν δει μέχρι σήμερα  και ένα που θα μπορούσε να τους βοηθήσει να ξετυλίξουν το κουβάρι αυτού του μυστηρίου.




11. Μια απειλή εξαφάνισης για πολλά είδη "Η επερχόμενη μετατόπιση του μαγνητικού πόλου".16/5/24





Η ιδέα ότι το CO2  και η  κλιματική  αλλαγή  είναι πολιτικές κατασκευές  συχνά  διαδίδεται  από
ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ  ΑΛΛΑΓΗ
εκείνους που πιστεύουν ότι ισχυρές οντότητες βρίσκονται πίσω  από τη λεγόμενη φάρσα της υπερθέρμανσης του  πλανήτη,   με στόχο να πείσουν το  κοινό  ότι  ευθύνονται οι  ανθρώπινες  δραστηριότητες. Ωστόσο,  υποστηρίζεται  ότι η κλιματική  αλλαγή  είναι μια φυσική διαδικασία, παρόμοια  με γεγονότα  που έχουν  συμβεί  σε  όλη  την ιστορία. Το παρακάτω βίντεο  παρέχει μια λεπτομερή ανάλυση των πραγματικών αιτιών των τρεχουσών πλανητικών αλλαγών και προ- σφέρει πληροφορίες για να περιμένουμε τα επόμενα χρόνια. 






Η πιο πρόσφατη  πλήρης αντιστροφή  του μαγνητικού πόλου,  γνωστή ως αντιστροφή  Brunhes-Matuyama, συνέβη περίπου πριν από 780.000 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος, οι μαγνητικοί πόλοι της  Γης  άλλαξαν θέσεις.  Αυτές οι ανατροπές  αποτελούν μέρος  των φυσικών γεωμαγνητικών διεργασιών της Γης και συμβαίνουν ακανόνιστα  σε γεωλογικά χρονικά  διαστή- ματα. Ωστόσο,  υπήρξαν μικρότερες,  λιγότερο  ολοκληρωμένες  μετατοπίσεις  που   ονομάζονται γεωμαγνητικές εκδρομές.Μία από τις αξιοσημείωτες πρόσφατες γεωμαγνητικές εξορμήσεις είναι το γεγονός Laschamp, το οποίο συνέβη πριν από περίπου 41.000 χρόνια. 





Κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος,  το μαγνητικό  πεδίο  αποδυναμώθηκε σημαντικά και οι πόλοι  σχεδόν  αντιστράφηκαν  πριν επιστρέψουν  στην αρχική  τους  διαμόρφωση. Τώρα, η  Γη υφίσταται μια κυκλική μετατόπιση μαγνητικού πόλου, γνωστή ως γεωμαγνητική εκδρομή. Αυτή η κίνηση έχει επιταχυνθεί τις τελευταίες δεκαετίες, ιδιαίτερα με την ταχεία κίνηση του  Βόρειου Μαγνητικού  Πόλου  από την  Καναδική  Αρκτική προς τη  Ρωσία, η οποία  αποτελεί  σημαντική απειλή εξαφάνισης για πολλά είδη.Η αποδυνάμωση του μαγνητικού  πεδίου της Γης και η  μετα - τόπιση των μαγνητικών πόλων της είναι καλά τεκμηριωμένα φαινόμενα. 





Το 2000, η ​​NASA και οι γεωφυσικοί ανέφεραν μείωση της ισχύος του μαγνητικού πεδίου  κατά 10%. Μέχρι το 2010, η Μαγνητική Αποστολή της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας  ενημέ- ρωσε αυτό το ποσοστό σε απώλεια 15%, σημειώνοντας μια επιτάχυνση  από απώλεια 5%   ανά αιώνα σε 5% ανά δεκαετία. Έως το 2020,  καταγράφηκε  άλλη μια πτώση 5% και η τιμή  παρέ- παρεμβολής του 2023 παρουσίασε περαιτέρω επιτάχυνση. Η αρχική μείωση κατά 10%   χρειά - στηκε 150 χρόνια, αλλά το επόμενο 10% έγινε μέσα σε μόλις 20 χρόνια. 




Εάν αυτή η επιτάχυνση  συνεχιστεί,  θα  μπορούσαμε  να χάνουμε το 5%  του  μαγνητικού  πεδίου κάθε πέντε χρόνια.  Αναμένουμε μείωση  του  μαγνητικού πεδίου κατά  50%  μέχρι τις  αρχές  της δεκαετίας του 2030, ένα επίπεδο που θα μπορούσε να καταστήσει τον τεχνολογικό τρόπο ζωής μας μη βιώσιμο και να οδηγήσει σε σοβαρές καιρικές  επιπτώσεις.   Γύρω  στο  2040, αναμένεται  μια πλήρης ανατροπή μαγνητικού  πόλου ή γεωμαγνητική  εκδρομή,  αν  και  αυτό  θα  μπορούσε  να συμβεί λίγα χρόνια νωρίτερα ή αργότερα. 




Μια κρίσιμη ανησυχία τα επόμενα χρόνια είναι η απώλεια του όζοντος λόγω της μοριακής  κατά - καταστροφής που  προκαλείται  από  σωματίδια,   σε συνδυασμό μ ε την  αυξημένη έκθεση  στην ακτινοβολία του διαστήματος των κοσμικών ακτίνων. Αυτό το σενάριο θα οδηγήσει σε κλιματικό χάος και αυξημένη έκθεση στην ακτινοβολία. Η μόνη άμυνα έναντι αυτών των επιπτώσεων είναι το μαγνητικό πεδίο της Γης, το οποίο αυτή τη στιγμή εξασθενεί λόγω  της συνεχιζόμενης  μετατό- πισης πόλων. 



Πρόσφατες μελέτες δείχνουν σταθερά ότι οι  μαγνητικές  ανατροπές και οι  μετατοπίσεις  πόλων είναι  ακραία  περιβαλλοντικά  γεγονότα που  επηρεάζουν  σημαντικά  τη  βιόσφαιρα. Οι  κύριοι οδηγοί αυτών των επιπτώσεων είναι η αυξημένη  ακτινοβολία  και  η καταστροφή  του  όζοντος. Πολυάριθμες μελέτες  επιβεβαιώνουν  ότι τα ηλιακά  πρωτόνια, τα ηλεκτρόνια  και οι  κοσμικές ακτίνες διεισδύουν στην ατμόσφαιρα πιο αποτελεσματικά λόγω του εξασθενημένου μαγνητικού πεδίου, φτάνοντας σε κρίσιμα επίπεδα. 



Αυτή η  αυξημένη  ακτινοβολία  έχει  δύο  βασικά  αποτελέσματα:  Η  καταστροφή  του  όζοντος
επιτρέπει περισσότερο υπεριώδες φως  (UV)  στο  σύστημα  της Γης,   αυξάνοντας  τις   θερμοκρασίες  και  οι  κοσμικές  ακτίνες εντείνουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως καύσωνες,κρυοπα - γήματα,καταιγίδες,πλημμύρες και ξηρασίες.Αυτές οι αλλαγές δεν επηρεάζουν  το κλίμα και βλάπτουν τους ζωντανούς οργανισμούς. 




Το επιπλέον υπεριώδες φως είναι επικίνδυνο  για τα  ζώα, τα  φυτά  και  τους  μικροοργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του ωκεάνιου πλαγκτόν και των τροφικών  αλυσίδων με  βάση τη   χλωρο-  φύλλη. Οι κοσμικές ακτίνες ενισχύουν παρομοίως τις  επιβλαβείς  επιπτώσεις  της σωματιδιακής ακτινοβολίας, προκαλώντας καρκίνο, κυτταρική δυσλειτουργία και μεταλλάξεις του DNA. 




Οι επιστήμονες αναγνωρίζουν ξεκάθαρα ότι οι κυκλικές μετατοπίσεις μαγνητικών πόλων θέτουν σημαντικές προκλήσεις για τη ζωή στη Γη.Οι άνθρωποι θα αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις τόσο άμεσα όσο και μέσω των επιπτώσεών τους στην τροφική αλυσίδα.Επιπλέον, η εξάρτησή μας από την ηλεκτρική ενέργεια μας καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτους. 



Ένα εξασθενημένο μαγνητικό πεδίο  θα μπορούσε να  επιτρέψει  στην ηλιακή  δραστηριότητα  να διαταράξει τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας, με αποτέλεσμα την εκτεταμένη απώλεια θερμότητας, επεξεργασίας νερού, μεταφοράς τροφίμων,  επικοινωνίας  και ζωτικής σημασίας  υποδομές.  Αυτό το αυξανόμενο  ζήτημα  υπογραμμίζει  την  αυξανόμενη  ευπάθεια του  πλανήτη  καθώς  χάνει την προστατευτική μαγνητική του ασπίδα.


https://www.youtube.com/watch?v=1sDZiCLUW8I&t=499s



12.Tα Δελφίνια και οι Φαλαινές προέρχονται από το Αστρικό Σύστημα των Πλειάδων.


Όσοι Πλειάδιοι εγκλωβίστηκαν στην Γη σαν αποτέλεσμα των Γαλαξιακών πολέμων, μετεμψυχώ -
ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΚΑΙ 
ΦΑΛΑΙΝΕΣ

νονταν στα  δελφίνια και  στις φάλαινες  για να γλυτώσουν  από  την καταδίωξη των ερπετοειδών. 





Στις μέρες μας και αφού η κατάσταση αμβλύνθηκε,ένεκα της επικράτησης των  Φωτεινών Γαλα - ξιακών Δυνάμεων, πολλοί Πλειάδιοι επιθυμώντας την μετενσάρκωση τους σε ανθρώπινα σώματα, εγκαταλείπουν μαζικά τα προσωρινά σώματα στα οποία κατέφυγαν.


Έτσι εξηγείται και ο γρίφος μυστήριο γιατί αυτοκτονούν μαζικά οι φάλαινες και τα δελφίνια!

(Simon Parkes)






13.Mυθικος λαός οι Ελληνές !!





Οι σημερινοί Έλληνες έχουν σχεδόν μυθική καταγωγή! Αυτό προκύπτει όχι από διάφορες υπερπα-
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΣ

τριωτικές θεωρίες,αλλά από την επίσημη επιστήμη,καθώς χάρη στη ραγδαία πρόοδο που έχει συντελεστεί στις έρευνες για το ανθρώπινο γονιδίωμα DNA , τα τελευταία λίγα χρόνια, είναι δυνατόν να εξακρι- βώσουμε ποιοί ακριβώς ήταν οι προ-προ-προ παππούδες μας.






Ο γνωστός διακεκριμένος Γενετιστής  και πρώην  πρόεδρος του  Τμήματος  Βιολογίας  του  ΑΠΘ, Κώστας Τριανταφυλλίδης, μιλώντας  στο "newsbomb.gr" καταρρίπτει τους παντελώς αβάσιμους και ανιστόρητους ισχυρισμούς, που έχουν διαδοθεί κατά καιρούς και από διάφορους "ειδικούς" ή διάφορα  κέντρα  σχετικά με το ποιοι  είναι οι  κάτοικοι της  χερσονήσου του Αίμου  και περί  της  συνέχειας του ελληνικού έθνους. 



Σήμερα όσο και αν προσπαθήσουν οι διάφοροι εχθροί   του  Έθνους μας να αλλιώσουν  ή  και  να εκμηδενίσουν το Ελληνικό "DNA" από τα διάφορα σημεία του κόσμου με τις  Σατανιστικές  τους μεθόδους, αναμφίβολα θα σκοντάψουν  σε πολλά σημεία!! Οι πραγματικοί Έλληνες είναι Μυθικά-Θεϊκά πλασματα και είναι διάσπαρτοι σε όλη τη Γη!! 


Το DNA, η μακραίωνη  Ιστορία, ο Πολιτισμός, η γλώσσα,  τα κοινά ήθη  και   η κοινή  θρησκεία κρατούσαν και κρατούν πάντα τους Έλληνες Ενωμένους!!





14.Οι Αννουνάκι και τα μηλα των Εσπερίδων.Το κρυφό νόημα των άθλων του Ηρακλή.






"Οι  Αννουνάκι ή  Χεβρώνες, ή μιαρές φυλές ή αυτοί  που  εσείς  αποκαλείτε  Εβραίους,  ήταν μια
ΑΝΝΟΥΝΑΚΙ
Η' ΧΕΒΡΩΝΕΣ
προκατακλυσμιαία εξωγήινη σαυροειδής φυλή ανθρωποφάγων από- στατών, περιπλανώμενων  του  διαστήματος.  Το  όνομα  "Χεβρών", εκτός του επιθετικού προσδιορισμού των οπαδών του Γιαχβέ, μετά- φράζεται σε εβραίος και ερμηνεύεται ως βρώμικος,απόβλητος, περι-πλανώμενος.Ήταν η χειρότερη μορφή κακοποιών αποστατών  μέχρι ακρότητας, εγκληματίες, βασανιστές  και δολοφόνοι των όντων των πλανητών που κατακτούσαν και παρασιτούσαν εις βάρος τους.







Οι Χεβρώνες δράκοντες  προέρχονταν από τον αστερισμό του Όφεως και είχαν ως  βάση  εξορμή - σεως  τις  Εσπερίδες,  ένα  αστρικό  σύστημα  που  ανήκει  στον  Ωρίωνα.  Αρχηγός  τους  ήταν  ο συμπαντικός  εγκληματίας  Γεχαβόν,  ο οποίος  ήταν ο  πιο  αδίστακτος  συνεργός  του  αποστάτη Κρόνου και ο οποίος ανακήρυξε  τον εαυτό του θεό της  Γης και δημιουργό  του κόσμου  και  των ανθρώπων.



Αμέσως μετά τον μεγάλο κατακλυσμό του Δευκαλίωνα το 9560 πχ, ο Γεχαβόν αναχώρησε από  το πλανητικό σύστημα των Εσπερίδων ήλθε στην Γη και κατέλαβε και καταδυνάστευε την Αμερικα-κάνικη ήπειρο με τα υπολείμματα των Ατλάντων. Εναντίον  του εκστράτευσε ο  Ηρακλής, με την εκστρατεία αυτή να κρυπτογραφείται με την ονομασία "Τα Μήλα των Εσπερίδων".




Ο άθλος αυτός, όπως αναφέρουν στην απόκρυφη παράδοση τους οι "Γνωστικοί", διήρκεσε έξη ολόκληρα γήινα χρόνια σε Γη και Ουρανό. Μετά από απηνή καταδίωξη ο "Γεχαβόν" συνελήφθη από τον Ηρακλή και εγκλείστηκε στις φυλακές συμπαντικών εγκληματιών που βρίσκεται στον αστερισμό του Κάνωπος της Αργούς, όπου παραμένει έγκλειστος μέχρι σήμερα.



Μετά την σύλληψη του Γεχαβόν από τον Ηρακλή, ο Κρόνος ανακήρυξε υπαρχηγό του, τον γιο του Γεχαβόν και της δράκαινας "Αχαμόθ", τον οφιοειδή δράκο Γιαχβέ, (τον γνωστό θεό των Εβραίων, των Χριστιανών και των Μουσουλμάνων) μαζί με την σύζυγο του, την δράκαινα Ασερά.Η λατρεία των ερπετών συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας.Με προτροπές "πίστευε και μη ερεύνα" ή "μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι", η ανθρωπότητα εξακολουθεί να βρίσκεται υπό τον έλεγχο των δυναστών της.



Στην φωτογραφία,  η αίθουσα ακροατηρίων του Πάπα,  γνωστή  ως  Αίθουσα  Ακροατηρίου  του "Πάπα Paul VI" ή Αίθουσα των Ποντιστών. Βρίσκεται εν μέρει στην πόλη του Βατικανού και εν μέρει στη Ρώμη. Κτίστηκε το 1971 από τον Ιταλό αρχιτέκτονα Pier Luigi Nervi,έχει έκταση 6.300 τ.μ. και περιέχει μέσα ένα χάλκινο άγαλμα που ονομάζεται  "La Resurrezione", σχεδιασμένο  από τον Pericle Fazzini.  Τα μάτια, το σχήμα,  οι  κλίμακες, οι  κυνόδοντες και το βλέμμα,  δίνουν  την αίσθηση του ερπετού που σε παρακολουθεί. (Δείτε την φωτό).


(Γεράσιμος Καλογεράκης) 



15.Οι Ολύμπιοι του Διός.


"Η Αρμάδα της "8ης Αποστολής του Διός"  συγκροτείται από πέντε μητρικά σκάφη γιγαντιαίων
MHΤΡΙΚΑ  ΣΚΑΦΗ
διαστάσεων,  τριών  μεγαλύτερων της  Γαίας  και  δύο  μικρότερων αυτής.Προέρχονται από τα αστρικά συστήματα της Κραταιάς Αυτο- κρατορίας της Ανδρομέδας   και της  "Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων" της Λύρας και  ευρίσκονται στο ηλιακό  σύστημα και στο  εγγύτερο αστρικό διάστημα. 




Τα σκάφη-πλανήτες μεταφέρουν μυριάδες θυγατρικά και υποθυγατρικά σκάφη,τα οποία εκτελούν αποστολές περιπολιών  και επιτήρησης  του ηλιακού συστήματος,  για προστασία της  Γαίας  από κοσμικές  εκτροπές και απειθαρχίες,  από εκτεταμένες  γεωλογικές  καταστροφές  και  περαιτέρω επιδείνωσης των οικολογικών μολύνσεων, καθώς και απαγόρευσης  κάθε προσέγγισης ή  εισβολής των δυνάμεων  των αποστατών.  Ολόκληρη η  αποστολή  παρακολουθείται  από  διαστημικά  και γήινα μέσα παρατήρησης"..




16.Σκάφος Τύχη ή Νέμεσις των Ολυμπίων. 


Οι Ολύμπιοι :

"Ο  γιγαντιαίος  πλανήτης  στον οποίον οι αστρονόμοι  σας  έχουν δώσει  το όνομα  Τύχη,  είναι το
ΜΗΤΡΙΚΟ  ΣΚΑΦΟΣ
ΤΥΧΗ

σκάφος το οποίο εμείς, ονομάζουμε Νέμεσις και έχει διάμετρο 42.000 χλμ και σταθμεύετε στο εσωτερικό τουΉλιου .Η Νέμεσις έχει  μετα- κινηθεί στην περιοχή που  οι αστρονόμοι σας ονομάζουν  Νέφος  του Όορτ  για να υποδεχθεί την ναυαρχίδα της 8ης αποστολής του  Διός, την αστροπολιτεία "Φοίνιξ". 



Η εκτίμηση  αστρονόμων σας ότι πιθανόν η νέα αυτή  Σούπερ Γαία,  να είναι ο Υπερίωνας  Ήλιος που η Ελληνική παράδοση ονόμαζε Νέμεσις, είναι  εσφαλμένη,  διότι το  δίδυμο  αιθερικό  άστρο του Ήλιου χρειάζεται άλλου είδου επιστημονικά όργανα για τον εντοπισμό και την φωτογραφηση του, τα οποία δεν διαθέτει η γήινη τεχνολογία. Οι δύο δορυφόροι που εντόπισε η NASA  να  περι - στρέφονται γύρω από την Τύχη, είναι θυγατρικά σκάφη της Νεμέσεως".






17.Λύθηκε το μυστήριο για το πως χτίστηκαν οι πυραμίδες της Αιγύπτου.





Υπήρχε ένα μυστήριο γύρω από το πως κατάφεραν να χτίσουν τις πυραμίδες  της  Αιγύπτου με τα
ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ  ΤΗΣ
ΑΙΓΥΠΤΟΥ
μέσα  της  τότε  εποχής,  με  μια σημαντική  μερίδα  του  κοινού  να πιστεύει  πως  κάποιος  άλλος  ήταν υπεύθυνος  για  την  κατασκευή τους, όπως ένας εξωγήινος πολιτισμός. Τώρα όμως η επιστήμη ήρθε για να μας δώσει τις απαντήσεις,  καθώς ανακάλυψαν  ένα  θαμμένο παρακλάδι του Νείλου, που κάποτε έρεε δίπλα σε περισσότερες  από 30 πυραμίδες της Αιγύπτου. Έτσι,  λύνεται το  μυστήριο  για το πως κατάφεραν  οι Αιγύπτιοι  να μεταφέρουν τους  τεράστιους  πέτρινου ογκόλιθους για το χτίσιμο των τεράστιων κατασκευών.





Την εποχή της κατασκευής,  τα παρακλάδι του ποταμού είχε  μήκος 64 χιλιομέτρων,  και πέρναγε από το  εμβληματικό  συγκρότημα της  πυραμίδας της  Γκίζας,  μεταξύ των  άλλων  κατασκευών. Ο ποταμός  είχε π αραμείνει  θαμμένος  κάτω από την έρημο  για  χιλιετίες,  σύμφωνα με  μια νέα μελέτη που αποκάλυψε το μεγάλο εύρημα εχθές, 16 Μαΐου 2024.


Μάλιστα, η  ύπαρξη του  ποταμού  εξηγεί  και  τον λόγο  που ένα συγκρότημα  από 31 πυραμίδες χτίστηκαν  σε μια αλυσίδα,  κατά μήκους  μια αφιλόξενης πλέον λωρίδας ερήμου,  3.700 με 4.700 χρόνια πριν. Η λωρίδα κοντά  στην αρχαία  αιγυπτιακή  πρωτεύουσα Μέμφις  περιλαμβάνει  τη Μεγάλη   Πυραμίδα της Γκίζας ,  τη μοναδική σωζόμενη  κατασκευή από τα  επτά  θαύματα του αρχαίου κόσμου,καθώς και τις πυραμίδες Khafre, Cheops και Mykerinos.





Οι αρχαιολόγοι θεωρούσαν πως πρέπει να έχει γίνει  χρήση μιας πλωτής  οδού  για την  μεταφορά των τεράστιων ογκόλιθων,  όμως μέχρι  σήμερα δεν είχαν στοιχεία για για την ύπαρξη ενός  υδάτινου  δρόμου στην περιοχή.  Αλλά κανείς δεν ήταν σίγουρος για τηντοποθεσία, το σχήμα, το μέγεθος ή την εγγύτητα αυτής της μεγάλης υδάτινης  οδού με την πραγματική τοποθεσία  των πυραμίδων. 


Η διεθνής επιστημονική ομάδα έκανε χρήση από  δορυφορικές εικόνες ραντάρ,  για να χαρτογρα - φήσει το παρακλάδι του ποταμού,στον οποίο έδωσαν το όνομα Ahramat, που σημαίνει Πυραμίδα στα αραβικά.Το ραντάρ έδωσε τη μοναδική ικανότητα να διεισδύουν στην επιφάνεια  της άμμου και να παράγουν εικόνες από κρυφά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων θαμμένων ποταμών και αρχαίων κατασκευών, είπαν οι επιστήμονες. 



Έτσι λοιπόν, λύθηκε το μυστήριο για το πως χτίστηκαν οι μεγάλες πυραμίδες της  Αιγύπτου,  που αποτελεί μεγάλη απόδειξη πως όταν δεν καταλαβαίνουμε πως έγινε  κάτι, δεν σημαίνει  πως  κάτι μεταφυσικό έχει συμβεί. Η επιστήμη  είναι  η μόνη  που μπορεί  να μας δώσει  τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε και αργά ή γρήγορα θα το κάνει.






18.Απίστευτα αναλυτική φωτογραφία του Ήλιου μας




Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον αστροφωτογράφο Arturo Buenrostro χρησιμοποιώντας ένα
HΛΙΟΣ
ειδικό φίλτρο υδρογόνου-άλφα, το οποίο μας επιτρέπει να δούμε τον Ήλιο σε ένα πολύ συγκεκριμένο μήκος κύματος φωτός. Αυτό το μήκος κύματος εκπέμπεται από λαμπερό αέριο υδρογόνου στη χρωμόσφαιρα του Ήλιου, το στρώμα ακριβώς πάνω από την επιφάνεια του Ήλιου.






Στην εικόνα,μπορούμε να δούμε πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της επιφάνειας του Ήλιου, συμπεριλαμβανομένων:


*Κοκκία:  Αυτά είναι μικρά, φωτεινά κύτταρα  που προκαλούνται από ρεύματα μεταφοράς  στο πλάσμα του Ήλιου. Είναι συνήθως περίπου στο μέγεθος του Τέξας.


*Ηλιακές κηλίδες: Αυτές  είναι  σκοτεινές,  δροσερές  περιοχές  στην  επιφάνεια  του  Ήλιου  που προκαλούνται από ισχυρά μαγνητικά πεδία. Οι σκοτεινοί πυρήνες των ηλιακών κηλίδων μπορούν να έχουν πλάτος χιλιάδες χιλιόμετρα.

Προοχές: Αυτά είναι φωτεινά, looping χαρακτηριστικά που εκρήγνυνται από την επιφάνεια του Ήλιου.  Είναι  φτιαγμένα  από καυτό  πλάσμα που είναι παγιδευμένο  στο  μαγνητικό  πεδίο  του Ήλιου

(Αρτούρο Μπουενρόστρο)
  





19. Αυτή ίσως να είναι η αρχαιότερη πυραμίδα στον κόσμο. 




Μία τεράστια  υπόγεια  πυραμίδα κρυμμένη  μέσα σε ένα λόφο στην  Ινδονησία,  ίσως να είναι  η
ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ
ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ
αρχαιότερη πυραμίδα του κόσμου αφού εκτιμάται πως είναι παλαιό- τερη  ακόμα και από  τις  πυραμίδες της Αιγύπτου.  Η τοποθεσία με την ονομασία  "Gunung Padang" είναι ένας λόφος με αρχαίες δομές πέτρας  και βρίσκεται στο  νησί της Δυτικής Τζάβα, ενώ   θεωρείται ιερή από τους ντόπιους.  Οι αρχαιολόγοι  έχουν  μόλις  ξεκινήσει  να ερευνούν την τοποθεσία και είναι ήδη ενθουσιασμένοι, αναφέροντας πως πρόκειται για ένα εκπληκτικό παράδειγμα ανθρώπινης εφευρέ- τικότητας.  Η  πυραμίδα  φαίνεται  πως  έχει χτιστεί  πάνω  σε  ένα ανενεργό  ηφαίστειο  πριν  την  έλευση  του  πολιτισμού  όπως  τον  ξέρουμε, ακόμα και πριν από την έλευση των αγροτικών κοινοτήτων.





Η ονομασία Gunung Padang σημαίνει το βουνό της διαφώτισης και τα πρώτα δεδομένα δείχνουν πως το εσωτερικό του λόφου κρύβει μεγάλους θαλάμους με άγνωστο περιεχόμενο. Οι επιστήμονες θεωρούν πως ένας  αρχαίος πολιτισμός διαμόρφωσε πριν χιλιάδες  χρόνια σε πυραμίδα το φυσικό λόφο που σχημάτισε η λάβα.Οι πρώτες μετρήσεις ραδιοχρονολόγησης δείχνουν πως η κατασκευή ξεκίνησε  κατά  την τελευταία  εποχή των  παγετώνων,  τουλάχιστον πριν 16.000  χρόνια  και  έως 27.000 χρόνια πριν. Εδώ να σημειώσουμε πως το Gobekli Tepe στην Τουρκία, το οποίο θεωρείται η παλαιότερη μεγαλιθική κατασκευή στον κόσμο, έχει ηλικία 11.000 ετών.




Οι αναλύσεις δείχνουν πως το Gunung Padang κατασκευάστηκε σε στάδια,  με  περίτεχνο  τρόπο
GUNUNG  PADANG
και το βαθύτερο σημείο του βρίσκεται στα 30 μέτρα.  Η κατασκευή υπολογίζεται  πως  ξεκίνησε  το  25.000  με  14.000 π.Χ.  και  έπειτα εγκαταλείφθηκε  για  χιλιάδες  χρόνια. Έπειτα,  ξεκίνησε   ξανά  το 7.900 με 6.100 π.Χ επεκτείνοντας τον πυρήνα με διάφορες πέτρινες στήλες,ενώ συμπληρωματικεσ εργασίες συνεχίστηκαν το 5.500 π.Χ. Οι  τελευταίοι  αρχιτέκτονες  της πυραμίδας  ήρθαν  το   2.000 π.Χ., προσθέτοντας τα τελευταία κομμάτια στην κορυφή του λόφου και αυτό είναι που βλέπουμε σήμερα, τεράστιες στήλες πέτρας.





Οι δημιουργοί της Μονάδας  στο  Gunung  Padang   πρέπει  να είχαν  εκπληκτικές   δυνατότητες τοιχοποιίας,  οι  οποίες  δε συμβαδίζουν  με τις  παραδοσιακές  κουλτούρες κυνηγών - συλλεκτών. Δεδομένης της μακράς και συνεχούς παρουσίας ανθρώπων στο Gunung Padang,  είναι  λογικό να υποθέσουμε πως αυτή  η τοποθεσία  μεγάλης  σημασίας, προσελκύοντας  διαρκώς τους  αρχαίους ανα την κατοικήσουν και να την τροποποιήσουν.Επιστήμονες,χρησιμοποιώντας σεισμικά κύματα εντόπισαν κρυμμένους θαλάμους στο εσωτερικό της πυραμίδας, μερικοί από  τους οποίους  έχουν μήκος 15 μέτρων  και ύψος 10 μέτρων. Οι αρχαιολόγοι  θέλουν να  τρυπήσουν  το  εξωτερικό του λόφου και να εισάγουν μία κάμερα για να καταγράψει αυτούς τους θαλάμους.


Περαιτέρω  ανασκαφές  θα μάς δώσουν  πληροφορίες για το ποιοί ήταν αυτοί  οι  προϊστορικοί άνθρωποι και γιατί έχτισαν αυτό το μνημείο.




20.Γαλαξίας  του  Κενταύρου Α'




Ενας αστροφωτογράφος  χρησιμοποίησε ένα εκπληκτικά μικρό τηλεσκόπιο για να τραβήξει  αυτή
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Α'
την απίστευτη εικόνα του κοντινού γαλαξία του Κενταύρου A. Πάνω από  43  νύχτες,  συγκέντρωσε  δεδομένα  έκθεσης  120  ωρών για να αποκαλύψει τη χαοτική ομορφιά του γαλαξία.





Ο "Κένταυρος Α" έχει ένα πολυτάραχο παρελθόν,εμφανές στη σκοτεινή λωρίδα σκόνης, τεράστια κελύφη υλικού και αμυδρές εκτοξεύσεις από την κεντρική μαύρη τρύπα του.

Μια εκπληκτική από απόδειξη της δύναμης τόσο της αφοσίωσης όσο και των κοσμικών συκρού - σεων.





21.Αιγύπτιες βασίλισσες υπαινίχθηκαν ότι οι γυναίκες πρέπει να ηγηθούν του κόσμου!




Η άμμος της Αιγύπτου κρύβει μυστικά πέρα από τις πυραμίδες  και τους Φαραώ. Υφανμένη  μέσα
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ
στα ιερογλυφικά στους τοίχους του ναού βρίσκεται μια διαφορετική διαφορετική ιστορία  όπου οι  βασίλισσες  δεν ήταν απλά σύντροφοι, αλλά αρχιτέκτονες της εξουσίας.  Το "Hatshepsut",  ένα όνομα  που ψιθυρίζει μέσα από γενιές,  δεν ήταν ικανοποιημένο με ένα επίχρυσο κλουβί.Φόρεσε τα ρούχα του Φαραώ, μια σιωπηλή εξέγερση ενάντια στην παράδοση. 






Η βασιλεία της, χαραγμένη στην ευημερία και τα μεγάλα μνημεία, έγινε απόδειξη για μια γυναίκα που κρατούσε το σκήπτρο με ακλόνητη δύναμη.Η Κλεοπάτρα, από την άλλη  πλευρά, ευδοκίμησε στον χορό της διπλωματίας.  Με πονηρή ευστροφία  και  μια πινελιά σκανδάλου, πλοηγήθηκε  σε έναν κόσμο  που κυριαρχούσε  από Ρωμαίους γίγαντες.  Η κληρονομιά της  αποτελεί απόδειξη της δύναμης του γυναικείου μυαλού, υφαίνοντας συμμαχίες και διαμορφώνοντας την ιστορία.




Αυτές οι  βασίλισσες  ποτέ  δεν  πρόφεραν ένα  διάταγμα  που  απαιτούσε  γυναικεία  κυριαρχία.Η δύναμη τους κατοικούσε στην πράξη, όχι στις ανακοινώσεις. Ήταν ζωντανή απόδειξη ότι η ηγεσία δεν είναι  ένα  πατρογονικό  δικαίωμα που  προορίζεται  για τους  ανθρώπους,  αλλά μια  ταπισερί πλεγμένη με διάνοια, θάρρος και θέληση να διαμορφώσει το πεπρωμένο ενός έθνους.



Σήμερα, καθώς η κραυγή για ισότητα αντηχεί σε όλο τον κόσμο,αυτές οι βασίλισσες γίνονται κάτι περισσότερο  από φιγούρες  του παρελθόντος. Είναι ένας φάρος,  ένας σιωπηλός ψίθυρος που  μας προτρέπει να ξαναγράψουμε την αφήγηση της εξουσίας. Ίσως, η βασιλεία τους δεν ήταν απλά ένα λαμπρό κεφάλαιο, αλλά μια ματιά σε ένα μέλλον όπου η ηγεσία ξεπερνά το φύλο, και το πιο ικανό χέρι καθοδηγεί το πλοίο.






22.Εξαιρετικά μεγάλο τηλεσκόπιο υπό κατασκευή στη Χιλή .




Αυτό το time-lapse δείχνει τον θόλο του εξαιρετικά μεγάλου τηλεσκοπίου (ELT) του Ευρωπαϊκού
ΜΕΓΑΛΟ  ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ
Νότιου Παρατηρητηρίου, υπό κατασκευή στην έρημο Atacama της Χιλής, από τη δύση του ηλίου της 3/ 4/24 έως την ανατολή του ηλίου της επόμενης μέρας.Μια πολυεπίπεδη επένδυση τοποθετείται πάνω από τον ατσάλινο  σκελετό του θόλου,  θα μονώσει θερμικά τη δομή του τηλεσκοπίου για να την προστατεύσει από το ακραίο περιβάλον της ερήμου και θα  βοηθήσει στη  ρύθμιση  της  θερμοκρασίας  του  αέρα. 





Πάνω από  το τηλεσκόπιο, ο εκπληκτικός νυχτερινός  ουρανός δείχνει τη μπάντα του  Milky  Way και τα Magellanic Clouds. Προς το τέλος του κλιπ, η Σελήνη ανατέλλει ανατολικά πριν ξεκινήσει μια νέα μέρα.Όταν ολοκληρωθεί, ο θόλος θα ζυγίζει 6.100 τόνους, και θα χρειαστεί ένα απίστευτο 30 εκατομμύρια βίδες για να συγκρατηθεί. Αυτή η τεράστια κατασκευή θα προστατεύσει το τηλε- σκόπιο κατά τη διάρκεια των παρατηρήσεων, προστατεύοντας το από τα στοιχεία. 




Ολόκληρο το  μεγαθήριο θα  περιστρέφεται σε  36  στάσιμα τρόλεϊ, επιτρέποντας στους αστρονό - μους να παρατηρούν τον νότιο ουρανό από οποιαδήποτε  κατεύθυνση θέλουν.  Τα σημερινά μεγά - λύτερα οπτικά τηλεσκόπια έχουν διάμετρο έως δέκα μέτρα και η διάμετρος του ELT θα είναι έτσι τέσσερις φορές μεγαλύτερη και ύψος 3046 μέτρα,προγραμματισμένο έτος τεχνικού πρώτου φωτός του 2027.




23.Χιλιάδες χρόνια πριν την άφιξη των ερπετών.





Οι  γνωστές ιστορίες και οι θρύλοι μιλούν για μια  μυστηριώδη  φυλή που  είναι τα  ερπετά, που
ΕΡΠΕΤΑ
φέρεται να έφτασαν στη  Γη πριν από  χιλιάδες χρόνια.  Αυτή  η συγκλονιστική αντίληψη έχει γοητεύσει  μελετητές,  θεωρητικούς της  συνωμοσίας, αλλά  και φιλοπόλεμους, πυροδότησε ένα ευρύ φάσμα εικασιών και συζητήσεων σχετικά με την ύπαρξη και την επιρροή αυτών των "Ιγματικών μαγικών ιστορικών".








Σύμφωνα  με  τις  προτάσεις  της  θεωρίας,  τα  Ερπετά  είναι   ένα εξωγήινο  είδος  με  υμαοειδή εμφάνιση αλλά ερπετικά χαρακτηριστικά,όπως λέπια και σχισμένα μάτια.Πιστεύεται ότι έφτασαν στη  Γη  πριν  από  χιλιάδες  χρόνια,  καθιερώνοντας  τους  εαυτούς  τους  ως  κρυφό  και  ισχυρό  προεδρείο μέσα στην κοινωνία του ανθρωπισμού.  Μία από τις πιο επίκαιρες πτυχές της θεωρίας του Ερπετοειδούς είναι η συνεργασία της με τους πολιτισμούς και τις μυθολογίες. 




Σε διάφορες  κουλτούρες  και  συμμετοχές,  υπάρχουν αναφορές  σε όμοιους  με όφες  μίγκους  με υπερφυσικές ικανότητες και επιδρούν πάνω  από την  ταπεινοφροσύνη. Ορισμένοι  υποστηρικτές υποστηρίζουν  ότι αυτές οι  αναφορές  είναι  αποδεικτικά στοιχεία  ηλεκτρονικών  οπαδών  με  τα Ερπετά σε όλη την ιστορία.  Η υποτιθέμενη  άφιξη των Ερπετών  πριν από  χιλιάδες  χρόνια  έχει επίσης εμπλακεί  σε σημαντικά γεγονότα  και ανάπτυξη του ανθρώπινου  πολιτισμού. Οι υποστη - υποστηρικτές της θεωρίας υποδηλώνουν ότι αυτοί οι μαγικοί έπαιξαν ρόλο  στη διαμόρφωση της κοινωνίας, της θρησκείας, της πολιτικής, και του πολιτισμού πίσω από τα σκηνικά.




Ενώ η ύπαρξη των Ερπετών παραμένει ένα θέμα αντικειμενικότητας και σκεπτικισμού μέσα στην
επιστημονική  κοινότητα, υπάρχουν  που πιστεύουν ότι τα  στοιχεία της προέλευσής  τους  μπορούν  να   βρεθούν  σε  κείμενα,  τεχνουργηματα, αρχιτεκτονικά  αντικείμενα. Τα  περίπλοκα  σκαλίσματα  και οι απεικο - νίσεις  των  ιπποειδών  ναών  και  των μηχανών  έχουν ερμηνευτεί  από μερικούς ως ενδείξεις ηλεκτρονικών αντικειμένων με τα ερπετά.





Η θεωρία των ερπετών  έχει τροφοδοτηθεί από τη λαϊκή κουλτούρα και τα μέσα ενημέρωσης,  με αναφορές σε αυτά τα μυστηριώδη βιβλία, ταινίες, και  τηλεοπτικές  εκπομπές. Αυτή  η  αυξημένη έκθεση  έχει  χρησιμεύσει  στην εμβάθυνση  της γοητείας  και  της  ιπτριγιάς  που περιβάλλει την αντίληψη των επισκεπτών των ερπετών από πέρα ​​από τα αστέρια.


Στο πλαίσιο αυτό, η ιδέα των Ερπετοειδών που φθάνουν στη Γη πριν από χιλιάδες  χρόνια  παρα - μένει ένα γοητευτικό και ένα αμφιλεγόμενο θέμα που συνδυάζει τη φαντασία των ανθρώπων στον κόσμο. Είτε θεωρηθεί ως μια τραβηγμένη θεωρία συνωμοσίας είτε ως επιβεβλημένη εξήγηση για επεξηγημένους φαινομένους, η αντίληψη των επισκεπτών ερπετών από άλλον κόσμο συνεπαίρνει τη συντριβή και την εμπνευσμένη περιέργεια. 


Καθώς η ταπεινοφροσύνη εμβαθύνει στα μυστήρια του σύμπαντος και της ιστορίας της δικής μας ιστορίας,το ερώτημα του εάν τα ερπετά είναι πραγματικά απομεινάρια που απαντώνται,καλύπτο- νται από τις σκιές της κερδοσκοπίας και της ιππτριγίας.





24.Αποκαλύφθηκαν τα αρχαία μυστήρια των Σουμέριων.




Οι Σουμέριοι κοίταξαν προς τον ουρανό καθώς πρωτοστάτησαν στο σύστημα της χρονομέτρησης,
ΣΟΥΜΕΡΙΑΝΟΣ
μια κληρονομιάς που να χρησιμοποιείται σήμερα.Μπορεί  κανείς να  ανα - ρωτηθεί γιατί χωρίζουμε τις ώρες σε 60 λεπτά και ημέρες σε 24 ώρες,αντί να χρησιμοποιούμε  ένα σύστημα βάσης-10  ή βάσης-12.  Η αιτία έγκειται στην υιοθέτηση ενός συστήματος από τους Σουμεριανούς,το οποίο ταιριά- ζει στην κατανόηση των ουράνιων κινήσεων.








Για τους αρχαίους Σουμεριανούς καινοτόμους, το  60 ήταν ιδανικός αριθμός επειδή μπορούσε να διαιρεθεί ομοιόμορφα με 1, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 12, 15, 20 και  30, παρέχοντας  ευελιξία  στη μέτρηση. Επιπλέον, οι πρώτοι  αστρονόμοι  υπολόγισαν  ότι  υπήρχαν  360  ημέρες  σε ένα  χρόνο, τακτικά χωρίζοντας σε 60 έξι φορές. 



Παρόλο που η Αυτοκρατορία  των Σουμερίων  τελικά ξεθώριασε,  η μέθοδος της χρονομέτρησης τους άντεξε για πάνω  από 5.000 χρόνια, διαμορφώνοντας τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε  και τον μετράμε.





25.Οι Ολύμπιοι του Διός και Ισόθεος Ηρακλής.




Ήταν αυτός που απάλλαξε τον πλανήτη  της Γαίας από όλες τις τερατογεννήσεις  και ανομίες  της
ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΕΥΣ
αποστασίας του Κρόνου και αποκατέστησε την ομαλή συνέχιση της ζωής.Ο Ηρακλής - Ζευς είναι επιφορτισμένος με αποστολήν  απαγό- ρευσης  της  προσέγγισης  στο  ηλιακό  σας  σύστημα  σκαφών  των αποστατών από κάθε αστρικό σύστημα του Ζωδιακού, όπως είχε και στην 7ην Αποστολή.




Ο Ηρακλής - Ζευς  ή πρώτος  Ηρακλής, ήταν ο θεός Ηρακλής με δική  σας ορολογία, ο μοναδικός γιος του θεού Δία και της ονομαζόμενης από εσάς θεάς Ήρας,φερομένης ως συζύγου του.Ηγήθηκε ενός γιγαντιαίου προγράμματος της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας,που είχε εκπονηθεί από την πανίσχυρη θεά - μητέρα Ήρα, με αποστολές σε όλους τους αστερισμούς του Ζωδιακού.




Ο δεύτερος  Ηρακλής, ο  ήρωας,  όπως εσείς αποκαλείτε  τον φερόμενο ως γιο του  Διός και  της Αλκμήνης, ήταν αυτός που απάλλαξε  τον πλανήτη της Γαίας από όλες  τις  τερατογεννήσεις και ανομίες της  αποστασίας  του Κρόνου  και  αποκατέστησε  την  ομαλή  συνέχιση  της  ζωής. Στον Ηρακλή  τον γιο του  Δία και της  Αλκμήνης  αναφέρονται  οι γνωστοί σε σας  δώδεκα  άθλοι, οι οποίοι κρυπτογραφούν κατ' αντιστοιχίαν τους ουράνιους άθλους του πρώτου  Ηρακλή, του γιου της Ήρας.



Κάθε άθλος του Ηρακλή αριθμείται από το ένα μέχρι και το δώδεκα, όσοι είναι και οι αστερισμοί του  Ζωδιακού.   Κάθε  άθλος  κρυπτογραφεί  και  μίαν  ουράνιαν  εκστρατεία  με  συγκεκριμένην αποστολή.Ο Ηρακλής  Ζευς ξεκίνησε αρχικά ως πρέσβης καλής θέλησης της ανθρωπότητας προς τις αστρικές κοινωνίες της ζώνης του Ζωδιακού και με την εντολή να εξαλείψει τις εναπομείνασες εστίες  των δυνάμεων  της αποστασίας  που απειλούσαν  την ύπαρξη και το μέλλον του ανθρώπου στην Γαία.."


Σ'εμάς τους Έλληνες έλαχε ο κλήρος να μιμηθούμε τον ήρωα μας Ηρακλή και να βοηθήσουμε το έργο των  Ολυμπίων  Θεών για την εξόντωση  του πολύμορφου τέρατος της Λερναίας Ύδρας του Σιωνισμού και της Νέας Τάξεως.

(Γεράσιμος Καλογεράκης) 






26.Αστρονόμοι από την Ουκρανία λένε ότι υπάρχουν υπερβολικά UFO πάνω από το Κίεβο.





Η Ουκρανία έχει χρησιμοποιήσει εξοπλισμό στο Κίεβο για ναμελετήσει  τον ουρανό. Τα αποτελέ -
UFO
σματα είναι παράξενα.Ο εναέριος χώρος της Ουκρανίας φέτος είναι γεμάτος  αυτή  είναι η  φύση του  πολέμου.  Αλλά  επιστήμονες στη χώρα κοιτάζουν τους ουρανούς και βλέπουν κάτι που  δεν περίμεναν έναν  υπερβολικό   αριθμό  UFO  σύμφωνα  με   ένα νέο άρθρο  που δημοσίευσε το Κεντρικό Αστρονομικό Παρατηρητήριο του Κιέβου σε συντονισμό με την Εθνική Ακαδημία Επιστημών της χώρας.




Το άρθρο δεν αναφέρεται συγκεκριμένα στον πόλεμο. Αλλά στις ΗΠΑ, το Πεντάγωνο από καιρό αφήνει να εννοηθεί, εικάζει και προειδοποιεί ότι κάποια UFO θα μπορούσαν να είναι προηγμένη τεχνολογία ξένων στρατών, ιδίως της Κίνας και της Ρωσίας (αν και δεν έχει δώσει στοιχεία). Το ουκρανικό  άρθρο είναι   ιδιαίτερα  ενδιαφέρον όχι μόνο επειδή δείχνει  ότι η επιστήμη συνεχίζει κατά τη διάρκεια του πολέμου, αλλά και επειδή εξηγεί γιατί έχουν υπάρξει πολλές θεάσεις.  "Τα βλέπουμε παντού", αναφέρεται στην έρευνα.Παρατηρούμε έναν σημαντικό αριθμό αντικειμένων των οποίων η φύση δεν είναι σαφής.






Το άρθρο έχει τίτλο Unidentified aerial phenomena.Οι παρατηρήσεις των γεγονότων προέρχονται από το  Κεντρικό  Αστρονομικό  Παρατηρητήριο στο Κίεβο  και  ένα χωριό  νότια του Κίεβου που λέγεται Βιναρίβκα.Τα παρατηρήτρια ανέλαβαν να ψάχνουν ανεξάρτητα για UFO λόγω του ενθου - σιασμού γύρω από το θέμα.Περιγράφει ένα συγκεκριμένο τύπο UFO που οι ερευνητές αποκάλουν phantoms, που είναι ένα αντικείμενο το οποίο  είναι " ένα τελείως μαύρο σώμα που δεν  εκπέμπει, αλλά απορροφά όλη την ακτινοβολία που πέφτει πάνω του".  Οι ερευνητές  επίσης  παρατήρησαν ότι τα UFO που βλέπουν είναι τόσο γρήγορα που είναι δύσκολο να τα φωτογραφίσεις.





Έτσι οι ερευνητές έκαναν αυτό  χρησιμοποιώντας  δύο σταθμούς παρακολούθησης  μετεωριτών στο Κίεβο και το Βιναρίβκα. "Έχουμε αναπτύξει μια ειδική τεχνική παρατήρησης, λαμβάνοντας υπόψη τις υψηλές ταχύτητες  των αντικειμένων", σύμφωνα με το άρθρο. Ο χρόνος έκθεσης επί- λέχθηκε  ώστε η εικόνα του αντικειμένου να  μην μετατοπίζεται σημαντικά κατά την έκθεση. Ο ρυθμός πεδίου επιλέχθηκε λαμβάνοντας υπόψη την ταχύτητα του αντικείμενου και το πεδίο του φακού. 



Πρακτικά ο χρόνος έκθεσης ήταν λιγότερο από 1ms  και ο ρυθμός πεδίου όχι λιγότερο από 50 hz Οι επιστήμονες έχουν χωρίσει το φαινόμενο που παρατήρησαν σε δυο διαφορετικές  κατηγορίες, COSMICS  και  PHANTOMS. "Παρατηρούμε ότι τα COSMICS είναι φωτινά αντικείμενα, πιο φωτεινά από  τον ουρανό στο background. Τους δίνουμε ονόματα πουλιών,  Phantoms  και είναι σκοτεινά αντικείμενα με αντίθεση ως 50%".




Χρησιμοποιώντας  τις μηχανές, σε  απόσταση περίπου 1000  χιλιόμετρα  η  μία  από την άλλη,  οι επιστήμονες μπόρεσαν να κάνουν επαναλαμβανόμενες  παρατηρήσεις  παράξενων   αντικειμένων που κινούνταν στον ουρανό. Το άρθρο  δεν εικάζει τι ήταν  τα αντικείμενα,  απλώς  σημειώνει τις παρατηρήσεις και αναφέρει τις απίστευτες ταχύτητες. "Πτήσεις ενός  ή πολλών  σκαφών  έγιναν αντιληπτές, να κινούνται σε ταχύτητες από 3 ως 15 βαθμούς ανά δευτερόλεπτο", σύμφωνα με την έρευνα. Τα Phantoms παρατηρήθηκαν στην τροπόσφαιρα σε αποστάσεις μέχρι 10-12 km."Υπολο- γίζουμε το μέγεθός τους από 3 ως 12 μέτρα και τις ταχύτητες μέχρι 15 χιλιόμ. το  δευτερόλεπτο".




Η εύκολη εξήγηση θα ήταν να είναι βλήματα ή πύραυλοι, ή κάτι άλλο που έχει σχέση με τον πόλεμο. Αλλά οι επιστήμονες επιμένουν ότι η φύση τους δεν είναι σαφής.Τα UFO επανήλθαν στη συνείδηση του κοινού μετά από μια σειρά θεάσεων που αποτυπώθηκαν στον φακό από πιλότους του Ναυτικού. Το Κογκρέσο έχει απαιτήσει απαντήσεις και το Πεντάγωνο απάντησε λέγοντας ότι έχει δει κάποια παράξενα πράγματα αλλά χρειαζόταν περισσότερο χρόνο και χρήμα για να μελετήσει το φαινόμενο καταλλήλως. 


Το Κογκρέσο τους παραχώρησε και τα δύο και το Πεντάγωνο άνοιξε το AARO για τη μελέτη των παράξενων αντικειμένων στον ουρανό. Μια πρόσφατη προσθήκη σε μια έκθεση προϋπολογισμού λέει ότι η απειλή των UFO αυξανόταν σημαντικά και ότι το νέο γραφείο του Πενταγώνου πρέπει να εστιάσει στα UFO που δεν είναι φτιαγμένα από τον άνθρωπο.




27.Μυστηριώδη συνάντηση UFO των ακτών του Σαν Ντιέγκο.





Τον Νοέμβριο του 2004, η ομάδα κρούσης αεροπλανοφόρων USS Nimitz βίωσε μια αξιοσημείωτη
UFO
και  μυστηριώδη  συνάντηση  στα  ανοικτά  των  ακτών  του   "Σαν Ντιέγκο". Για δύο εβδομάδες, το  USS Princeton  εντόπισε άγνωστα αντικείμενα  που  εμφανίζονται  στα  80.000  πόδια  πριν βυθιστούν ακριβώς πάνω από τον ωκεανό.







Όταν διερεύνησαν δύο μαχητικά αεροσκάφη FA-18F, είδαν ένα λευκό αντικείμενο σε σχήμα Tic Tac χωρίς ορατά φτερά ή εξάτμιση.Το αντικείμενο επιταχύνθηκε με απίστευτες ταχύτητες, πολύ πιο πέρα από τις δυνατότητες των τωρινών αεροσκαφών.



Αυτό  το  περιστατικό,  γνωστό  ως  "συνάντηση UFO του Nimitz",  παραμένει  ανεξήγητο  και αποτελεί μία από τις πιο επιβλητικές εμφανίσεις UFO στην πρόσφατη ιστορία.





28.Βρέθηκε πλανήτης που έχει ίδιες θερμοκρασίες με τη Γη, μπορούμε να τον κατοικίσουμε;




Ο Gliese 12 b είναι  ένας βραχώδης  πλανήτης με  θερμοκρασίες  που είναι  εκπληκτικά  κοντά σε
ΒΡΑΧΩΔΗΣ  ΠΛΑΝΗΤΗΣ
αυτές  που συναντάμε στη Γη.  Πρόσφατες ανακαλύψεις στον τομέα της αστρονομίας έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό τόσο στους  ερυνη - τές όσο και στους λάτρεις της. Μια τέτοια ανακάλυψη  είναι ο  εξω - πλανήτης  Gliese 12 b,  που  βρίσκεται σε απόσταση  μόλις  40 ετών φωτός. Αυτός ο πλανήτης στο μέγεθος της Αφροδίτης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των αστρονόμων της πιθανής ύπαρξης συνθηκών που μοιάζουν με τη Γη.





Ο Gliese  12 b είναι  ένας βραχώδης πλανήτης  με θερμοκρασίες  που είναι εκπληκτικά κοντά σε αυτές που συναντάμε στη Γη. Με  εκτιμώμενη επιφανειακή θερμοκρασία περίπου  107  βαθμούς Φαρενάιτ – περίπου 41 βαθμοί Κελσίου ή καλοκαιράκι στην Ελλάδα, ξεχωρίζει ως ένας από τους πιο υποσχόμενους υποψήφιους  για  συνθήκες  που  μοιάζουν  με τη Γη  στην αχανή  έκταση  του διαστήματος.  Αν  και η μέση θερμοκρασία του δεν αντιστοιχεί ακριβώς  με αυτή της Γης των 59 βαθμών Φαρενάιτ ,περίπου 15 βαθμοί Κελσίου, ο Gliese 12 b προσφέρει μια ματιά στο τι υπάρχει και έξω και κατά πόσο θα μπορούσε να είναι εφικτή η μετανάστευση του ανθρώπινου πληθυσμού σε άλλους πλανήτες.



Οι  αστρονόμοι ανυπομονούν να εμβαθύνουν στη μελέτη του  Gliese 12 b, εστιάζοντας   ιδιαίτερα στο αν  έχει  ατμόσφαιρα  και  αν μπορεί  να υποστηρίξει σταθερό υγρό  νερό στην επιφάνειά του. Αυτοί οι δύο παράγοντες είναι κρίσιμοι  για τον προσδιορισμό  της κατοικησιμότητας ενός πλα - νήτη και θα μπορούσαν ενδεχομένως να οδηγήσουν  σε πρωτοποριακές ανακαλύψεις σχετικά με εξωγήινες μορφές ζωής.



Το μέλλον φαίνεται λαμπρό για την περαιτέρω εξερεύνηση του Gliese 12 b,ιδίως με το επερχόμενο διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb που θα προσφέρει  νέες πληροφορίες για αυτόν τον ενδιαφέ - ροντα εξωπλανήτη.Με την πρόοδο της τεχνολογίας και των ερευνητικών μεθόδων, οι αστρονόμοι ελπίζουν  να  διαλευκάνουν  περισσότερα  μυστήρια  γύρω  από  αυτόν  τον μακρινό  κόσμο  και ενδεχομένως να αποκαλύψουν στοιχεία για τη δική μας θέση στο σύμπαν.





29.Μυστηριώδες σφαιρικό αντικείμενο εμφανίζεται ξαφνικά στον γιγάντιο αστεροειδή Itokawa





Ο εξερευνητής αστεροειδών "Hayabusa", πέτυχε διαπλανητικές πτήσεις.Μετά από το ταξίδι των
ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ
δύο  δισεκατομμυρίων   χιλιομέτρων,  η  "Hayabusa"  έφτασε  στον   αστεροειδή "Itokawa" στις 12 Σεπτεμβρίου 2005 και από τότε έχει πραγματοποιήσει   επιστημονικές  παρατηρήσεις  στον  αστεροειδή. Νέες εικόνες του γιγάντιου αστεροειδούς "Itokawa".Το μέγεθός του είναι  540m x  270m x  210m ,  που  ελήφθησαν  από  τον  ανιχνευτή αστεροειδών  Hayabusa JAXA  δείχνουν ένα τεράστιο μυστηριώδες σφαιρικό αντικείμενο πάνω από τη λεγόμενη "έρημο Woomera". 



Η "έρημος Woomera" είναι μια μεγάλη λεκάνη και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η λεκάνη να είναι στην πραγματικότητα  ένας  κρατήρας  μεγάλης κλίμακας. Το όνομα επιλέχθηκε  από  την "έρημο Woomera" στη Νότια Αυστραλία.

*Τι είναι αυτό το απίστευτο αντικείμενο και από πού προέρχεται;
*Υπάρχουν  ερευνητές  που λένε ότι  κάποιοι αστεροειδείς  χρησιμοποιούνται  από εξωγήινους ως εξωγήινα φυλάκια. 
*Γιατί η  Ιαπωνία  ενδιαφέρεται  τόσο πολύ  για αυτόν τον  μεγάλο αστεροειδή  παρά για  πολλούς άλλους;
*Είναι  πιθανό  η  Ιαπωνία  να  έχει ανακαλύψει  ένα τέτοιο φυλάκιο  ξωγήινων  στον  αστεροειδή Itokawa;

Στο  παρακάτω  βίντεο  το  Mundodesconocido  παρέχει  μια  ανάλυση  για  αυτό  το  αντικείμενο, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερών εικόνων αυτού του μυστηριώδους αντικειμένου.

  
https://www.youtube.com/watch?v=-EXpejKWuGk





30.Ο κύριος λόγος που οι Φωτεινές Δύνάμεις αποφεύγουν την άμεση με διάφορα άτομα.




Μέσω των βιοτσίπς,οι σκοτεινές δυνάμεις εξακολουθούν να ελέγχουν την ανθρωπότητα, επιτηρώ-ντας τους ανθρώπους σαν  ζώα  κλεισμένα.Τα φυσικά βιοτσίπς αποτελούν το εργαλείο επιτήρησης
μέσω  των οποίων ασκείται  ο έλεγχος, ανιχνε οντας οποιαδήποτε φυσική επέμβαση των Δυνάμεων του  Φωτός. Το άτομο  λαμβάνει τις πληροφορίες  επικοινωνόντας μαζί  τους,  εμφανίζεται  αρχικά  πολύ χαρούμενο,αλλά η αυξημένη δόνησηςτου μαζί με την τροφο - δοσία  εικόνας  ήχου  από τα  βιοτσίπς,  ειδοποιούν  τον  κεντρικό υπολογιστή της DARPA.(Aναζητά Έννοιες Συστήματος Αποστό- λών που στοχεύουν στονανταγωνισμό ομοτίμων).






Το άτομο το οποίο λαμβάνει τις πληροφορίες επικοινωνόντας μαζί τους, εμφανίζεται αρχικά πολύ χαρούμενο, αλλά η αυξημένη συχνότητα δόνησης του μαζί  με την τροφοδοσία εικόνας ήχου  από τα βιοτσίπς, ειδοποιούν τον κεντρικό υπολογιστή της DARPA. (=  Aναζητά  Έννοιες  Συστήματος Αποστολών που στοχεύουν στον ανταγωνισμό ομοτίμων).







Αμέσως λαμβάνονται άμεσα μέτρα για τη μείωση της συχνότητας δόνησης του ατόμου που ερχε - ται σε επαφή με τις ΦΔ,είτε σκοτώνοντας το με καρδιακή προσβολή, που προκαλείται από  ηλέ - κτροπλάσμα DEW, ή οργανώνοντας  ένα αυτοκινητιστικό  ατύχημα, ή  σκοτώνοντας αγαπημένα πρόσωπα του συγκεκριμένου ατόμου ή άλλως πως.Άλλα μέτρα αποτελούν  τα ασύμμετρα  αντί- ποινα.  Εάν  έλθουν σε επαφή για παράδειγμα με έναν Μαχητή του  Φωτός, οι σκοτεινές δυνάμεις απειλούν να τον βλάψουν ή ακόμα και να σκοτώσουν πολλούς άλλους.




Εάν πραγματοποιηθεί μη φυσική επαφή,μέσω επικοινωνίας ή άλλως πως ή εάν ένα συγκεκριμένο άτομο α υξήσει  υπερβολικά  τη  συχνότητα  δόνησης του, τα  φυσικά  βιοτσίπ  το  ανιχνεύουν και  αυτόματα μειώνουν τις δονήσεις  του προκαλώντας ηλεκτροσόκ μέσω του βιοτσίπ του  Ομφαλού το οποίο είναι ικανό να παράγει ηλεκτροσόκ μεταξύ 20 και 130 βολτς, ανάλογα με τις περιστάσεις. Ταυτόχρονα, τα δύο  βιοτσίπ στον  μετωπιαίο  λοβό του εγκεφάλου παράγουν  ισχυρά  μαγνητικά πεδία που προκαλούν υπνηλία, εγκεφαλική ομίχλη και σύγχυση.



Τα βιοτσίπς συνθέτουν χημικές ουσίες που μεταβάλουν το μυαλό προκαλώντας υπνηλία (βιοτσίπς (μετωπιαίου λοβού) και φόβο (βιοτσίπ πάνω από τον Ομφαλό). Τα βιοτσιπς του μετωπιαίου λοβού παρακολουθούν  την  εγκεφαλική  δραστηριότητα  και  επικοινωνούν  με άλλα  βιοτσίπς  με  τον  κεντρικό υπολογιστή της DARPA,  ενώ το βιοτσίπ του  ομφαλού  καταστέλλει συνεχώς τη συχνό - τητα δόνησης μέσω υπερήχων.Το φυσικό επίπεδο  παρακολουθείται  και ελέγχεται  μέσω βαθμω - τών δικτύων που δημιουργούνται με πύργους κινητής τηλεφωνίας,με τα ίδια τα κινητά τηλέφωνα και τα δίκτυα Wi-Fi.


Όλα  αυτά αποτελούν  τον  κύριο  λόγο  για  τον  οποίο  οι  Δυνάμεις  του  Φωτός  αποφεύγουν  να έρχονται σε απευθείας επαφή με διάφορα άτομα.





31.Πλανητική ευθυγράμμιση.



Αυτή την 25η Μαΐου ευθυγραμμίζουμε με τον κεντρικό μας Ήλιο.Συμβαίνει κάθε 26.000 χρόνια.
ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ
ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΕΙ

Οι  εκτεταμένες  ενεργειακές επιπτώσεις  του είναι  παρόμοιες  με έναν κβαντικό θάλαμο θεραπείας.


Το DNA  μας θα νιώθει  ηλεκτρομαγνητικά  αναδιαμορφωμένο  και επαναρυθμισμένο.Ημέρα διαλογισμού και ανοιχτή στη λήψη αυτών των φωτονίων φωτός.

Αυτοβελτίωση του νου και της διανοίας.

(John Elroses)








32. Η πιο λεπτομερής προβολή ποτέ του διαστελλόμενου Σύμπαντος μας.





Από  την  αρχή  της έρευνάς  του  στον  ουρανό το  2021, το Φασματοσκοπικό  Όργανο  Σκοτεινής
ΟΡΓΑΝΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Ενέργειας (DESI) παρατηρεί ένα νέο σύνολο 5.000 γαλαξιών κάθε 20 λεπτά, συνολικά  περισσότερους  από  100.000  γαλαξίες  ανά  νύχτα, στη προσπάθειά του να δημιουργήσει  τον μεγαλύτερο τρισδιάστατο χάρτη του Σύμπαντος ποτέ.Χρησιμοποιώντας δεδομένα του πρώτου έτους  της  έρευνας,   που  περιέχουν  το  μεγαλύτερο  εξωγαλαξιακό φασματοσκοπικό δείγμα που συλλέχθηκε ποτέ. 






Oι αστρονόμοι  αναφέρουν ότι μέτρησαν  την ιστορία επέκτασης  του Σύμπαντος  τα τελευταία 11 δισεκατομύρια χρόνια στο παρελθόν με ακρίβεια καλύτερη από 1%.Αυτές οι μετρήσεις επιβεβαι - ώνουν τις βασικές αρχές  του καλύτερου  μοντέλου  μας του  Σύμπαντος, ενώ  αποκαλύπτουν  και μερικές δελεαστικές περιοχές για να εξερευνήσετε με περισσότερα δεδομένα.



Το τηλεσκόπιο Mayall  είναι ένα  τηλεσκόπιο  ανακλαστήρα τεσσάρων μέτρων  (158 ίντσες)  στην Αριζόνα που πήρε το όνομά του από τον  Nicholas U. Μάγιαλ. Είδε το πρώτο φως στις 27/2/7  και ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο τηλεσκόπιο στον κόσμο εκείνη την εποχή.



33.UFO και μυστηριωδη πλάσματα.


Ιερογλυφικά  παρόμοια  με  μοντέλα  ελικοπτέρων, δεξαμενών  και  από  την  Αρχαία Αιγυπτιακή περίοδο.


ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ




30/5/24                                          ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                     ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα (ΠΖ)


















































  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.