Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ **** ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2024 - 11/8/24 - 20/8/24

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ
























ΔΙΑΣΤΗΜΑ - ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ







1.Γιατί υπάρχουν επτά ημέρες σε μια εβδομάδα.


 


Είναι σαν πριν από 2000  χρόνια.Οι Βαβυλώνιοι διέγραψαν του  Σουμέριους  και τους  Ακκάδιους 
ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΙ
ΑΚΚΑΔΙΟΙ
από την ιστορία και ενώ απολάμβαναν την προσωρινή δύναμή τους, παρατήρησαν 5 αστέρια που δρούσαν διαφορετικά και πιο γρήγορα από άλλα αστέρια. 





 



Έδωσαν  μεγάλη  σημασία  σε  αυτά  τα  αστέρια,  που  είναι  στην πραγματικότητα  ο  Ερμής, η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Δίας και ο Κρόνος,  και νόμιζαν ότι επηρέασαν τον κόσμο  μας  τουλάχιστον όσο ο ήλιος. Οι Βαβυλώνιοι, που ήξεραν ότι το φεγγάρι ξεκινούσε έναν νέο κύκλο κάθε 28 ημέρες και  κράτησαν  τους  μήνες τους με 28 ημέρες,  πρόσθεσαν  το φεγγάρι  και  τον ήλιο  σε αυτό το κουιντέτο και δημιούργησαν την έννοια της εβδομάδας. 

 

Ονόμασαν  7 ημέρες από αυτά τα  7 αντικείμενα  και  άρχισαν  να  διαχειρίζονται  τον  χρόνο πιο εύκολα διαιρώντας 1 μήνα  σε  4 εβδομάδες  με  την έννοια   της  εβδομάδας. Όλοι   οι  επόμενοι πολιτισμοί το αποδέχτηκαν όπως ήταν, με μόνο αλλαγές στα ονόματα.





2.Οι ταχυόνικοι  θάλαμοι θεραπείας.




Τα  Ταχυόνια  όπως  αντιστρέφουν  την "Εντροπία", τοιουτοτρόπως  αντιστρέφουν  και την κατά- - 
ΤΑΧΥΟΝΙΑ
στροφη των κυττάρων, επιφέροντας πλήρη αποκατάσταση.Τα  Ταχυόνια είναι  μικροσκοπικά υποατομικά σωματίδια που ταξιδεύουν ταχύτερα από το φως. Στα  τελευταία  χρόνια  έχει  καταστεί  δυνατόν η  δημιουργία  σε διάφορες χώρες, "Ταχυονικών Θαλάμων Θεραπείας".Οι  κοσμικές ακτίνες υψηλής ενέργειας που εισέρχονται στο ηλιακό σύστημα από τον διαστρικό χώρο, μεταφέρουν μαζί τους ταχυονήματα. 







Μερικά από τα ταχυονήματα αυτά, φτάνουν στην επιφάνεια του πλανήτη μέσα από μια υπερδια - στατική  σκουληκότρυπα,  που  δημιουργήθηκε  με γεννήτρια  κρυστάλλων   χαλαζία  πάνω  στο πλειάδιο διαστημόπλοιο "Γένεσις II". Τα ταχυόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε Ταχυονικούς Θαλάμους Θεραπείας, που  έχουμε  αναπτύξει  σε συνεργασία  με  τους  Πλειάδιους. Οι Θάλαμοι αυτοί επιτρέπουν την εισροή των ταχυονίων από τις ανώτερες διαστάσεις, στη φυσική ύλη".




Τα ταχυόνια αντιστρέφουν  την "Εντροπία", τοιουτοτρόπως  αντιστρέφουν  και  την καταστροφή των κυττάρων, επιφέροντας πλήρη  αποκατάσταση. Υπάρχουν  σήμερα  διαθέσιμοι  πάνω από  30 Ταχυονικοί Θάλαμοι Θεραπείας ανά τον κόσμο. Ο δικτυακός  τόπος  που  παραπάνω,  περιγράφει που είναι διασκορπισμένοι.Η Ιαπωνία διαθέτει 10 Θαλάμους Ταχυονίων προσβάσιμους στο κοινό. Η Ταϊβάν, η Κίνα  και  οι Ηνωμένες Πολιτείες  διαθέτουν  από  6 και  η Γερμανία  και ο Καναδάς διαθέτουν από 3.Έναν διαθέτει η Αυστρία, έναν η Τσεχία, έναν η Ελβετία και πρόσφατα απέκτησε έναν και η Μ. Βρετανία..



Μαρτυρίες  από  διάφορους  ιστοτόπους,  υποδεικνύουν  διάφορους  τύπους  θεραπείας.   Από  τη σωματική επούλωση, έως την συναισθηματική και την πνευματική.Ένας επισκέπτης του κέντρου Ageless Tachyon στην Petaluma της Καλιφόρνιας, έγραψε τα εξής:"Όπως θυμάμαι,η 4η συνεδρία μου ήταν καταπληκτική, καθώς επικοινώνησα με τις 7 Ιερές Φλόγες των Αναληφθέντων Διδασκά- λων. Αυτή ήταν η στιγμή που η συνείδηση ​​και οι σωματικές μου κινήσεις  μετατοπίστηκαν  προς τα πάνω κατά μήκος της σπονδυλικής μου στήλης και επάνω από  την κορυφή της κεφαλής μου. Νόμιζα ότι ήμουν έτοιμος να εγκαταλείψω το σώμα μου διαμέσου του 7ου ή 8ου ενεργειακού μου κέντρου".



Πλήρης θεραπεία στρεβλώσεων και θρυμματισμών της σπονδυλικής στήλης."Έχοντας επίγνωση
ΠΛΕΙΑΔΙΕΣ
του χρόνου παραμονής μου στον Ταχυονικό Θάλαμο.   Συνειδητοποί- ησα  και αγκάλιασα  αυτή  την ανοδική  αίσθηση  που ένιωθα  κατά μήκος της σπονδυλικής μου στήλης,που ήταν η θεραπεία και επανά- φορά των διογκωμένων δίσκων καθώς και η  επισκευή  του θρυμα - τισμένου  T12. Ήταν θαυμάσιο! Πριν από  τις περιόδους  θεραπείας μέσω του Ταχυονικού Θαλάμου,είχα συχνούς πόνους,ως αποτέλεσμα  τραυματισμών καικαταγμάτων που είχα από την παιδική μου ηλικία και από πολλά τροχαία ατυχήματα και τραυματισμούς  εργασίας".



Τι είπε ένας επαγγελματίας:Ως ιατρικός ερευνητής και επαγγελματίας ορθοπεδικού  μασάζ,γιόγκα και αρωματοθεραπείας, έχω βιώσει πολλές διαφορετικές συσκευές,μεθόδους και εργαλεία για την την  πρόσβαση  στην υψηλότερη συνείδηση  ​​και  μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι τίποτα από όλα αυτά, δεν με έχει συνδέσει με την Πηγή τόσο έντονα και δυναμικά, όσο  οι "Ταχυονικοί   Θάλαμοι Θεραπείας".Μόλις  ανυψώθηκα, άρχισα  να  ακούω  μια σαφή  και  άμεση  φωνή με οδηγίες, που ερχόταν  κατευθείαν  από  την ανώτερη  Πηγή. Η  λήψη  πληροφοριών  ήταν  άμεση  και  δυνατή. Ήξερα με απόλυτη βεβαιότητα ότι όλα όσα άκουσα ήταν αληθινά, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ή δεύτερη σκέψη γι' αυτό. Τώρα είχα μια άμεση, σαφή σύνδεση με την Πηγή όλων των γνώσεων. 


Αυτό  ήταν  μιά μοναδική  και ισχυρή  εμπειρία ζωής, γνωρίζοντας  πως  αυτό  είναι μόνο η αρχή. Υπάρχει η δυνατότητα μέσω των Θαλάμων  αυτών, να αποκτήσετε  πρόσβαση  στην  τηλεπάθεια και στη διόραση, καθώς και σε όλες τις βαθειές καταστάσεις του μυαλού. Όλες αυτές οι εμπειρίες ενισχύθηκαν στις μέρες που έζησα στο κέντρ.Ήξερα τι θα έλεγαν οι άνθρωποι,καθώς η εσωτερική μου καθοδήγηση έφερε και την επικύρωση των πληροφοριών που μου δόθηκαν".

https://prepareforchange.net/.../tachyon-healing.../





3.Ιαπωνεία ,Χιροσίμα 6 Αυγούστου 1945




Όταν  κάποιος βρεθεί  στη  δίνη της  ατομικής  έκρηξης,  δεν χάνεται  μόνον  το σώμα  του, αλλά
ΧΙΡΟΣΙΜΑ

κατακερματίζεται  ο λεπτοφυής  ενεργειακός στρόβιλος της  ψυχής του με αποτελέσματα να μην μπορεί να ενσαρκωσθεί ξανά!






Οι  Ολύμπιοι  του  Διός: "Είμαστε  εν  γνώσει  των  τρομερών  σχεδίων  των  αποστατών  για  τον αποσυντονισμό των κοινωνιών και την κήρυξη ενός παγκόσμιου πολέμου. Αυτό  δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε να συμβεί ποτέ. 


Γνωρίζουμε  τα  πάντα  και  όλα  τα μυστικά  λειτουργίας  των όπλων  τους καθώς  και  που αυτά βρίσκονται και θα τα θέσουμε αμέσως εκτός λειτουργίας όταν αρχίσει η κάθοδος μας στην Γαία.



Ήδη έχουμε αχρηστέψει  όλους τους "κώδικες λειτουργίας των πυρηνικών όπλων" και τα έχουμε θέσει υπό τον έλεγχο μας".




4.Το φαινόμενο  βροχή  Περσείδων.



Το  βράδυ  της  Κυριακής  11  Αυγούστου κορυφώθηκε  το φαινόμενο  των Περσείδων, δηλαδή  η 
ΒΡΟΧΗ  ΠΕΡΣΕΙΔΩΝ
ετήσια  βροχή διαττόντων αστέρων της αρχής Αυγούστου. Όσο πιο καθαρός  είναι ο  νυχτερινός  ουρανός, όπως  ο  ουρανός των  Καλα- βρύτων, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για ένα  πιο εντυπωσιακό θέαμα.







Η πιο  θεαματική θερινή  βροχή  από "πεφταστέρια", οι διάττοντες  Περσείδες, κορυφώρθηκε τη νύχτα της 11ης Αυγούστου. Όσο  πιο  καθαρός ήταν ο  νυχτερινός ουρανός, όπως  ο ουρανός  των Καλαβρύτων, τόσο αυξάνοντα  οι πιθανότητες  για  ένα πιο  εντυπωσιακό θέαμα,  αν  και μερικές φορές διαψεύδονται οι προσδοκίες των θεατών που ξενυχτούν. 



Οι Περσείδες ονομάστηκαν έτσι επειδή φαίνονται να προέρχονται από τον αστερισμό του Περσέα, αλλά  αυτό  είναι μια οπτική  αυταπάτη. Στην πραγματικότητα προκαλούνται  από  τα  σωματίδια σκόνης και λοιπά υπολείμματα που αφήνει πίσω της η τεράστια ουρά (μήκους δεκάδων εκατομυ - ρίων χιλιομέτρων)  του κομήτη  109Ρ/Σουίφτ-Τατλ,  ο οποίος  ανακαλύφθηκε  το  1862  από τους αμερικανούς. Ο κομήτης αρχίζει νω συναντιέται με την τροχιά της Γης από τις αρχές του Αυγου - στου και χρειάζεται περίπου 130 χρόνια για να πραγματοποιήσει  μια πλήρη περιφορά γύρω από τον ήλιο.



Τα μετέωρα (πεφταστέρια) είναι μικροί διαστημικοί βράχοι που εισέρχονται στη γήινη ατμόσφαι- ρα υπό χαμηλή γωνία πρόσπτωσης  και φαίνονται να καίγονται αργά. Καθώς πλησιάζουν προς το έδαφος με ταχύτητα γύρω στα 60χλμ/δευτερόλεπτο και διαλύονται από την τριβή και την υπερθέ- ρμανση, αφήνουν φωτεινά ίχνη.Τα μετέωρα,που σπάνια φτάνουν στη Γη, καθώς  καίγονται  κατά την πτώση τους τελείως,μπορούν να εμφανιστούν οπουδήποτε  στο νυχτερινό  ουρανό, ιδίως  στα πιο σκοτεινά τμήματά του, όταν δεν υπάρχει φεγγάρι.




Το  φαινόμενο, που  παρατηρείται  εδώ  και  χιλιάδες  χρόνια, είχε  ως  αποτέλεσμα  γύρω  από  τα "πεφταστέρια" του Αυγούστου  να δημιουργηθούν πολλοί  μύθοι. Κατά  την ελληνική  μυθολογία, ήταν τα αστράκια που είδε η  Δανάη πέφτοντας  στην  αγκαλιά του Δία. Η χριστιανική πίστη πάλι, θέλει, τις Περσείδες να είναι  τα δάκρυα  του "Αγίου Λαυρεντίου" που μαρτύρησε γύρω στα μέσα Αυγούστου.Όπως γράφει  και ο ερευνητής του  Εθνικού  Αστεροσκοπείου  Αθηνών Μ. Σαριδάκης στο βιβλίο του "Tο Σύμπαν" : "Αν  και  δεν  υπάρχει  καμία  συσχέτιση  διαττόντων αστέρων  και πραγματοποιούμενων ευχών, αν δείτε κανένα πεφταστέρι κάποιο βράδυ του Αυγούστου, κάντε μία ευχή. Και μετά προσπαθήστε να την υλοποιήσετε εσείς οι ίδιοι!"







5.Aποίκηση  στον  πλανήτη  Αρη.




ΠΛΑΝΗΤΗΣ  ΑΡΗΣ
Μπορεί η ανθρωπότητα να ονειρεύεται την αποίκηση στον Άρη και τεχνικά να είμαστε  πρακτικά σχεδόν  έτοιμοι  να στείλουμε ανθρώ -  πους   στον "Κόκκινο Πλανήτη"  όμως  οι  ακραίες  συνθήκες   που επικρατούν  εκεί  δημιουργούν  πολύ σοβαρά  εμπόδια στην  μόνιμη εγκατάσταση  του  ανθρώπου  στον  πλανήτη. Κατά  καιρούς  έχουν πέσει στο τραπέζι διάφορες ιδέες για το που και το πώς  θα μπορου - σαν να δημιουργηθούν ασφαλείς κατοικίες  και  εγκαταστάσεις  για τους ανθρώπους στον Άρη. 









Τα τελευταία χρόνια πολλοί ειδικοί και μη όπως ο Αμερικανός μεγιστάνας Ελον Μασκ που θέλει μέσω της διαστημικής του εταιρείας  (Space X) να δημιουργήσει αποικίες  στον Άρη προτείνουν τρόπους  δημιουργίας  φιλικών στον άνθρωπο συνθηκών στον πλανήτη μέσω της  γεωμηχανικής. γεωμηχανικής. Με τον όρο γεωμηχανική περιγράφονται διάφοροι τρόποι τεχνητής γεωατμοσφαι- ρικής παρέμβασης  σε  τοπικό  ή  ακόμη  και  πλανητικό  επίπεδο ώστε να μεταβληθούν κατά το επιθυμητό οι κλιματικές συνθήκες.




Επιστήμονες   παρουσιάζουν  ένα τρόπο  γεωμηχανικής  παρέμβασης  στον Άρη  για  να τον κατα - στήσουμε φιλικό στην διαβίωση του ανθρώπου  εκεί. H μέση  θερμοκρασία  στην επιφάνεια   του Άρη είναι μείον 65 βαθμοί Κελσίου περιβάλλον  που όπως  είναι φυσικό δεν είναι ευνοϊκό για τον άνθρωπο. Οι  ερευνητές  προτείνουν  να ρίξουμε στην ατμόσφαιρα του Άρη  μηχανικά σωματίδια όμοια σε μέγεθος με τα διαθέσιμα στο εμπόριο  γκλίτερ.Τα σωματίδια  αυτά  θα είναι κατασκευα - σμένα από σίδηρο ή αλουμίνιο και θα πέσουν στην ατμόσφαιρα ως αερολύματα για να παγιδεύουν τη διαφυγή θερμότητας και να διαχέουν το ηλιακό φως προς την επιφάνεια του Άρη. 




Η ιδέα  θα  ήταν  να δημιουργηθεί  το φαινόμενο  του  θερμοκηπίου  στον  Άρη  για να  αυξηθεί η θερμοκρασία της επιφάνειάς του κατά περίπου 28 βαθμούς Κελσίου σε διάστημα μιας δεκαετίας. Αυτή η μεταβολή από μόνη της δεν θα έκανε αυτόματα τον Άρη φιλικό στους ανθρώπους αλλά οι ερευνητές που διατυπώνουν αυτήν την πρόταση το βλέπουν ως ένα δυνητικά εφικτό αρχικό βήμα.






6.To υπερφώς του δημιουργού.



Οι  θρησκείες   μιλούν  για  το απόλυτο  σκοτάδι μέσα στο οποίο  κρυβόταν το σκοτεινό  πυρ, ενώ 
ΑΠΟΛΥΤΟ  ΦΩΣ
ο εσωτερισμός μιλάει για το σκοτεινό πυρ που κολυμπούσε μέσα στο απόλυτο Φως.Το "Υπερφώς του  Δημιουργού" προϋπήρχε του Αρχέ- γονου Πυρός. Το Υπερφώς  δεν μοιάζει  με το φως του Ήλιου ή  των άστρων με οποιοδήποτε άλλο φως,ορατό ή αόρατο.Είναι το παγκό - σμιο που φως των υπερυψηλών δονήσεων,που  εκπεμπέται  από την παγκόσμια νοημοσύνη.






Δεν συγκρατείται και δεν παρεμποδίζεται από καμιά μορφή  κοινής ύλης, βαριάς ή υπερύλης. Το σκότος δεν είναι ικανό να παρεμποδίσει ή να αποκρύψει το Υπερφώς του Δημιουργού, γιατί αυτό διαπερνά τα πάντα, χωρίς να μειώνεται η ένταση του. Η αρχέγονη σφαίρα του "Σκοτεινού Πυρός Πυρός" κολυμπούσε  μέσα στο Υπερφώς  του  Δημιουργού, το οποίο είναι πανίσχυρο, όπως και η επιθυμία του να δημιουργήσει τον κόσμο. Μεταδίδεται  ακαριαία  και φωτίζει  και συντηρεί όλα όσα εμπεριέχει το Σύμπαν. Οι αχτίνες του "Υπερφωτός του Δημιουργού" αποτελούν την αρχή της Δημιουργίας και όχι το αρχέγονο σκοτάδι που διδάσκουν οι θρησκείες.



Το Υπερφώς του Δημιουργού συντηρεί με την ακτινοβολία του το φως των άστρων και του Ηλιου όλες τις μορφές ζωής, όπως  επίσης  συντηρεί  και φωτίζει το σώμα, το πνεύμα, την ψυχή  και  το Υποφώς (Αύρα) του ανθρώπου και αποτελεί την δύναμη ύπαρξης κάθε όντος. Η Αύρα του ανθρω- πίνου σώματος είναι το αόρατο ψυχρό  φως ή το "Ιερό Φως", το οποίο  περιβάλλει  τα εξελιγμένα αστρικά σώματα του Σύμπαντος.Το υπερπέραν και ο χώρος των ψυχών, φωτίζονται  από αυτό το ψυχρό φως".

(Από τα χειρόγραφα της "Λευκής Αδελφότητας).







7.Δίδυμο σύμπαν αντίθετα προς το χρόνο.




Και όμως ένα δίδυμο σύμπαν βρίσκεται πίσω από το δικό μας και κινείται αντίθετα προς  
ΔΙΔΥΜΟ  ΣΥΜΠΑΝ
χρόνον! Κάτι περίεργο  κάνει  το  ύφασμα  του  σύμπαντος  να μεγαλώνει  με  έναν  όλο και  πιο επιταχυνόμενο  ρυθμό, με  τους ερευνητές να προ - σπαθούν να κατανοήσουν για το τι ακριβώς πρόκειται. 






Ίσως η  βαρύτητα  να ξεκινά  να συμπεριφέρεται  διαφορετικά  σε μεγάλες  κοσμικές  κλίμακες, ή απλά  στο κενό αναπτύσσεται  κάποιου  είδους  αρνητική  πίεση  που  δεν έχουμε εξηγήσει  ακόμη. Προς παρόν η σκοτεινή ενέργεια χρησιμοποιείται  για να περιγράψει το μυστήριο  της  διαστολής διαστολής του σύμπαντος.




Αν γυρίσετε το ρολόι σας αρκετά πίσω στους αιώνες, θα φτάσετε τελικά σε ένα σημείο όπου όλη η ύλη ήταν περιορισμένη σε καυτό, πυκνό  σμήνος υποατομικών σωματιδίων. Και  πριν  από  αυτό; αυτό; Για να συμπληρώσουμε τις λεπτομέρειες που λείπουν, θα χρειαστούμε  μια νέα θεωρία  που θα συνδυάζει τη γενική σχετικότητα με τα διακριτά νήματα της κβαντομηχανικής, ή θα αντικατα- στήσει και τις δυο μια εντελώς νέα θεωρία.




Το μοντέλο ξεκινά με το κβαντικό φαινόμενο της δημιουργίας ύλης.Υπό τις  κατάλληλες συνθήκες τα εικονικά σωματίδια έχουν μια αξιοσημείωτη πιθανότητα να εμφανιστούν σε  μια περιπλεγμένη σύμπραξη, ένα μικροσκοπικό  κομμάτι ύλης  και ένα δίδυμο  αντιύλης. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα ποζιτρόνιο και ένα ηλεκτρόνιο, ή ίσως ένα σύμπαν και ένα αντι-σύμπαν, λένε οι επιστήμονες. 



Κάτι παρόμοιο είχε προταθεί και από τους φυσικούς που υποστηρίζουν ότι το Σύμπαν μας φαίνε - ται και συμπεριφέρεται τόσο ομαλά όσο δείχνει επειδή γεννήθηκε με ένα δίδυμο  που τρέχει προς τα πίσω στο χρόνο.Η εκδοχή των επιστήμονες προκύπτει ως συνέπεια μιας έννοιας της κβαντικής θεωρίας της πληροφορίας που ονομάζεται σχετική εντροπία.





8.Mια διαστημική μανούβρα θα κρίνει την επιτυχία της αποστολής στον Δία.



Την Τετάρτη, 14/8/24, ο Ευρωπαϊκός  Οργανισμός  Διαστήματος  (ESA)  θα κάνει  μια
ΣΚΑΦΟΣ  JUPITER ICY
από τις πιο τολμηρές μανούβρες που έχουν  γίνει σε  διαπλανητικές  πτήσεις. Το σκάφος "Jupiter Icy Moons Explorer Juice", θα πρέπει να κάνει ένα πέρασμα ακριβείας  ανάμεσα στη Γη  και τη  Σελήνη, ώστε να πρα - γματοποιήσει  τον πρώτο ελιγμό  βαρυτικής υποβοήθησης στο  δια - στημα.   Αυτή η μανούβρα  είναι  υψηλού  κινδύνου  αλλά  υψίστης σημασίας, ώστε να καταφέρει το Juice των €1.6 δις να φτάσει  στον προορισμό του, τον Δία. 





Το  σκάφος  θα  πλησιάσει  τον  Δία  τον Ιούλιο  του  2031  και  θα  ξεκινήσει  την εξερεύνηση  δύο φεγγαριών. Τα φεγγάρια αυτά θα είναι φυσικά η Ευρώπη και ο Γανυμήδης, σε μια προσπάθεια να βρεθούν  σημάδια ζωής  στους  παγωμένους  ωκεανούς των  φεγγαριών.Τι ακριβώς  είναι αυτός ο ελιγμός διπλής βαρυτικής υποβοήθησης; Στις  14/8/24 το Juice  θα περάσει κοντά από το φεγγάρι και στη συνέχεια θα πετάξει προς τη Γη, εκμεταλλευόμενο τα βαρυτικά  πεδία των  δύο ουράνιων σωμάτων  για να αλλάξει την ταχύτητα  και την κατεύθυνσή του με μια κίνηση  σφεντόνας, όπως περιγράφεται. 



Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει  πέρασμα  από  την Αφροδίτη  το  επόμενο  έτος, ακολουθουμε ακολουθούμενο από δύο ακόμη "σφεντόνες" δίπλα  από τη  Γη  το 2026  και  το  2029, προτού  το Juice  κατευθυνθεί  τελικά  προς  τον  Δία. Όπως  καταλαβαίνετε,  είναι  ένας  ελιγμός που απαιτεί εξαιρετική ακρίβεια, καθώς το παραμικρό λάθος μπορεί να βγάλει το Juice εκτός πορείας  και  να τελειώσει η αποστολή  πριν  καν ξεκινήσει. "Είναι   σαν  να  περνάς  μέσα  από  έναν  πολύ  στενό διάδρομο,πολύ, πολύ γρήγορα,πατάς τέρμα το γκάζι  όταν το  περιθώριο  στην  άκρη του  δρόμου είναι μόλις κάποια χιλιοστά", δηλώνει ο υπεύθυνος λειτουργίας του Juice, Ignacio Tanco.


Για να πετάξει απευθείας στον Δία το Juice θα χρειαζόταν να μεταφέρει 60.000 κιλά προωθητικού αερίου,  κάτι  που  θα  ήταν ανέφικτο.   Επιπλέον,  θα  χρειαζόταν  περισσότερα   καύσιμα  για  να επιβραδύνει ώστε να μπει σε τροχιά γύρω  από  τον  πλανήτη. Επομένως  ο  μόνος  τρόπος  για  να φτάσει  στο  έξω  ηλιακό  σύστημα  είναι  να  χρησιμοποιήσει  τους εσωτερικούς  πλανήτες  για να αποκτήσει βαρυτική βοήθεια.Αυτός ο ελιγμός θα είναι ζωτικής σημασίας για  την αποστολή. Όσο ακριβέστερα εκτελείται, τόσο λιγότερα καύσιμα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε για μελλοντι - κές διορθώσεις πορείας και θα έχουν περισσότερα να χρησιμοποιήσουνε για να εξερευνήσουμε τον Δία και τα φεγγάρια του.







9.Οι αινιγματικές πέτρινες μπάλες στις Σκωτία.




Μέσα  στους  γραφικούς  λόφους  του  Aberdeenshire, στη  Σκωτία, βρίσκεται  μια συναρπαστική
ΠΕΤΡΙΝΕΣ  ΜΠΑΛΕΣ
ποικιλία από πέτρινες μπάλες ηλικίας άνω των 5.000 ετών,αφήνοντα τους αρχαιολόγους  και  τους  ιστορικούς να ξύνουν τα κεφάλια τους για αιώνες. 


Αυτά  τα  μυστηριώδη  τεχνουργήματα, επιδέξια φιλοτεχνημένα και στολισμένα, χρησιμεύουν ως σιωπηλοί μάρτυρες τ ης δημιουργικό - τητας και του καλλιτεχνικού ταλέντου των αρχαίων ανθρώπων που κάποτε κατοικούσαν σε αυτή την περιοχή.







Οι πέτρινες μπάλες του Aberdeenshire έχουν ιντριγκάρει μελετητές και ερευνητές,οι οποίοι  έχουν προσπαθήσει να αποκαλύψουν τη λειτουργία και τη σημασία τους. Έχουν προκύψει  πολυάριθμες θεωρίες, οι οποίες  υποδηλώνουν  ότι  θα  μπορούσαν  να  έχουν  χρησιμεύσει ως όπλα, εργαλεία ή τελετουργικά αντικείμενα ή ακόμη και να έπαιξαν ρόλο σε αρχαίες αστρονομικές ή ημερολογιακές πρακτικές. 




Ωστόσο,παρά ενδελεχείς έρευνες,η αληθινή σημασία αυτών των όμορφα  σκαλισμένων  σφαιρών σφαιρών συνεχίζει να μας διαφεύγει, προκαλώντας  προβληματισμό  για τη ξεχασμένη σοφία και τις πεποιθήσεις ενός πολιτισμού που χάθηκε από καιρό.




10. Μυστήριο στο όρος Kailash: Παράξενη αρχαία ανωμαλία που βρέθηκε κοντά στην κορυφή.



Το όρος Kailash είναι  ένα  βουνό  στην περιοχή του  Θιβέτ της  Κίνας. Βρίσκεται  στην  οροσειρά 
ΟΡΟΣ KAILASH
Kailash   της  Transhimalaya,  στο  δυτικό  τμήμα  του   Θιβετιανού  Οροπεδίου. Η  κορυφή  του  όρους  Καϊλάς  βρίσκεται  σε υψόμετρο 6.638 μ.στην  τριπλή διασταύρωση μεταξύ Κίνας, Ινδίας  και Νεπάλ. Στον θιβετιανό βουδισμό,το όρος Kailash κατέχει μια ιδιαίτερη θέση ως  Άξονας Μούντι ή το  κέντρο  του  σύμπαντος. Φανταστείτε  των  πάντων, όπου συναντιούνται ο ουρανός και η γη.Αυτό το ιερό  βουνό δεν  είναι  απλώς  μια  τυχαία κορυφή, είναι σαν το κοσμικό  κέντρο, που συνδέει διαφορετικές σφαίρες μεταξύ τους. 





Το 1999, μια αποστολή Ρώσων επιστημόνων με επικεφαλής τον Δρ Ernst Muldashev ισχυρίστηκε ότι το  όρος Kailash είναι πολύ τέλειο για ένα φυσικό βουνό. Ανακάλυψαν ότι η κορυφή του όρους Kailash είναι στην πραγματικότητα μια τεχνητή πυραμίδα κενού.Περιβάλλεται από περισσότερες από 100 άλλες μικρές πυραμίδες. Σύμφωνα  με  προκαταρκτικές  εκτιμήσεις, το άμεσο  ύψος  του συμπλέγματος των πυραμίδων είναι μεταξύ 100 και 1800 μέτρα,ενώ η αιγυπτιακή πυραμίδα είναι μόλις 146 μέτρα. Πιστεύεται επίσης ότι είναι η τοποθεσία του Λόρδου Shiva,του θεού της καστρο- φής και της αναγέννησης καθώς και όπου δημιουργήθηκαν τα πρώτα ανθρώπινα όντα. 



Σύμφωνα με τον μύθο, ο  Σίβα  άφησε  ένα τεράστιο αποτύπωμα στην κορυφή  του  βουνού. Παρά τις εκτεταμένες έρευνες, δεν έχουν βρεθεί ποτέ συγκεκριμένα στοιχεία αυτού  του αποτυπώματος. Ενώ εξερευνούσα το όρος Kailash στο Google Earth, εντόπισα μια μεγάλη, ασυνήθιστη ανωμαλία κοντά στην κορυφή. Μοιάζει με δύο χέρια, το καθένα  με τέσσερα  ορατά  δάχτυλα, τοποθετημένα το  ένα  απέναντι  από  το  άλλο  και  φαινομενικά  λαξευμένο  στο  βράχο. Θα μπορούσαν αυτά τα τεράστια χέρια να είναι ένα είδος αποτύπωμα του Σίβα  που οι άνθρωποι  έψαχναν; Όσον  αφορά την ανάβαση στην κορυφή,κάποιοι τολμηροί ορειβάτες  προσπάθησαν να το  κάνουν, αλλά  χωρίς τύχη. 



Λέγεται  επίσης  ότι  όσοι  σκαρφαλώνουν  στο  όρος   Kailash  γερνούν  γρήγορα.  Ο  χρόνος  που χρειάζεται ο άνθρωπος για  να γεράσει δύο εβδομάδες  διαρκεί μόνο  12 ώρες  στο  βουνό. Πολλοί πεζοπόροι έχουν ότι αισθάνονται ότι τα νύχια και οι τρίχες τους αναπτύσσονται γρήγορα μέσα  σε 12  ώρες. Η  πεζοπορία  μέχρι  την κορυφή  του  όρους  Καϊλάς  θεωρείται  απαγορευμένη  πράξη μεταξύ των Ινδουιστών από φόβο  μήπως  καταπατήσουν την ιερότητα του  βουνού  και  διαταρά διαταράξουν τις θεϊκές ενέργειες που κατοικούν εκεί. 


Ακόμη  και  τα αεροπλάνα δεν πετούν  πάνω  από το Kailash, καθώς  το όρος  Kailash λέγεται ότι διαθέτει μια μυστηριώδη  μαγνητική ανωμαλία που διακόπτει τα όργανα πλοήγησης και  διακό - πτει τις μετρήσεις της πυξίδας. 




Αυτό το φαινόμενο έχει προβληματίσει τους επιστήμονες χωρίς να έχει δοθεί συγκεκριμένη εξήγηση μέχρι σήμερα. Το όρος Kailash εξακολουθεί να είναι ένα μυστήριο. Η ακατάκτητη κορυφή παραμένει τυλιγμένη σε μύθους, θρύλους και πνευματικές ιστορίες.







11.Το DNA μας αποκαλύπτει ότι η ανθρώπινη φυλή είναι αποτέλεσμα εξωγήινων γενετικών χειρισμών.



Η ανθρώπινη φυλή δημιουργήθηκε από εξωγήινους και έχει γράψει για τις διάφορες επιστημονι  -
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ  ΦΥΛΗ
ΕΞΩΓΗΙΝΗ
κές μελέτες  που  υποδεικνύουν  ότι  οι  λεγόμενες  97% μη  κωδικο- ποιητικές αλληλουχίες γνωστές ως junk  DNA στο ανθρώπινο DNA δεν είναι λιγότερο από γενετικός κώδικας εξωγήινων μορφών ζωής. Η  συντριπτική  πλειοψηφία  του  Ανθρώπινου  DNA  είναι  "Εκτός Κόσμου" στην προέλευση και το πλήρες πρόγραμμα δεν γράφτηκε θετικά στη Γη και ότι ο μαθηματικός κώδικας στο ανθρώπινο DNA δεν μπορεί να εξηγηθεί με την εξέλιξη. 





Στη μέση της νύχτας το 2008, η 20χρονη Charmaine  de Roserio κοιμόταν  όταν ξύπνησε απότομα από  ένα τρομακτικό θέαμα  ένα ερπετό  ανθρωποειδές να στέκεται  από πάνω  της. Η Charmaine περιγράφει τη συνάντηση ζωντανά: "Ξύπνησα και ένα ερπετό μπήκε στο δωμάτιο. Πήγαμε σε μια υπόγεια  σπηλιά  όπου  με περικύκλωσε  μια ομάδα  ερπετών. Ο καθένας έβαλε ένα χέρι στο σώμα μου και άρχισα να αλλάζω. Ήταν ένα ασυνήθιστη  αλλά παράξενη  εμπειρία  να  παρακολουθώ το σώμα μου  να  μεταμορφώνεται  από ανθρώπινη  μορφή  σε ερπετοειδές, με το  λείο δέρμα μου να μεταμορφώνεται σε λέπια και μια ουρά να αναδύεται». 



Η Charmaine ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια αυτής της εμπειρίας, έμαθε ότι όλοι  οι άνθρωποι είναι αποτέλεσμα εξωγήινων γενετικών χειρισμών,αν και μερικοί άνθρωποι επηρεάζονται περισό- τερο από άλλους. Πιστεύει ότι διαφορετικές  εξωγήινες  φυλές έχουν επισκεφθεί τη Γη σε όλη την ιστορία  και  έχουν χειραγωγήσει  επιλεκτικά  ορισμένες  ομάδες  ανθρώπων. Σύμφωνα  με αυτήν, αυτές οι εξωγήινες επεμβάσεις αποτελούν  μέρος  ενός συνεχιζόμενου  πολέμου  μεταξύ διαφόρων ευφυών ειδών, που μάχονται για την επικράτεια και περιλαμβάνουν τη  δημιουργία  και τη χειρα - γώγηση μορφών ζωής. 



Το  2010,  βιολόγοι  για την "Εξελικτική  Ανθρωπολογία" έκαναν  μια  αξιοσημείωτη  ανακάλυψη. Διαπίστωσαν ότι  οι  πρώτοι  άνθρωποι  όχι  μόνο συνυπήρχαν  με άλλα  πρωτόγονα ανθρωποειδή αλλά και διασταυρώθηκαν μαζί τους. Ακόμη  πιο  εκπληκτική  ήταν η πρόταση  ότι  ένα άλλο, μη αναγνωρισμένο είδος μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύεται στο ανθρώπινο DNA.  Αυτό το εύρημα αμφισβητεί  την  παραδοσιακή  άποψη  για  την ανθρώπινη  εξέλιξη  ως  μια  απλή εξέλιξη από τα προηγούμενα ανθρωποειδή στους σύγχρονους ανθρώπους. 



Ο Δρ Τζον Χοκς, ανθρωπολόγος  διεξήγαγε μια ολοκληρωμένη ανάλυση του ανθρώπινου DNA και ανακάλυψε ότι ο ρυθμός γενετικής εξέλιξης τα τελευταία 5.000 χρόνια ήταν 100 φορές  ταχύτερος από οποιαδήποτε προηγούμενη περίοδο 5.000 ετών. Αυτό εγείρει  το ερώτημα, τι προκάλεσε τόσο γρήγορες αλλαγές στο ανθρώπινο DNA;Είναι δυνατόν εξωγήινα όντα να διασταυρώθηκαν με τους τους ανθρώπους τα τελευταία 5.000 χρόνια, οδηγώντας σε αυτές τις σημαντικές γενετικές αλλοιώ- σεις; 


Μια αξιοσημείωτη περίπτωση συνέβη στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, τον Ιούλιο  του  1992. Ο  Peter Khoury  ξύπνησε  μια νύχτα  και βρέθηκε  παράλυτος  και  ανίκανος να μιλήσει, με  μια παράξενη, γαλακτερόλευκη γυναίκα με μεγάλα μάτια  και αιχμηρά  χαρακτηριστικά να ακουμπάει  το  σώμα του. Μια άλλη  γυναίκα, με  ασιατικά  χαρακτηριστικά, στεκόταν  εκεί  κοντά. Η  ξανθιά  γυναίκα άγγιξε το στομάχι της, έδειξε τον ουρανό και μετά και οι δύο γυναίκες εξαφανίστηκαν, αφήνοντας πίσω τους ένα μόνο σκέλος ξανθά μαλλιά. 


Ο  Khoury  πήγε  τα μαλλιά  σε  ένα  εργαστήριο  για  ανάλυση  DNA  και  τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Τα μαλλιά  ήταν  οπτικά  καθαρά, σε αντίθεση με οποιαδήποτε ανθρώπινη τρίχα, και περιείχαν έναν σπάνιο συνδυασμό κινεζικού και κελτικού DNA. Αν και δεν απέδειξε οριστικά  την εξωγήινη προέλευση, έδειξε κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο. 




12.Οι Κινέζοι ανακάλυψαν ορυκτό πλούσιο σε νερό στη Σελήνη.


Οι επιστήμονες  γνωρίζουν πως υπάρχει πολύ νερό στη Σελήνη και τώρα μάλλον ανακάλυψαν πού
ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ
κρύβεται.  Ένα  ορυκτό  που  συλλέχθηκε  από  την  οδείχθηκε   πως περιέχει νερό, το οποίο αποτελεί το 41% του συνολικού  του βάρους.






Το ορυκτό είναι παρόμοιο με το γήινο ορυκτό “novograblenovite”, το οποίο αναγνωρίστηκε μόλις πρόσφατα στην Καμτσάτκα της Ρωσίας. Τόσο το γήινο όσο και το σεληνιακό πέτρωμα έχουν την ίδια χημική φόρμουλα και παρόμοιες κρυσταλλικές δομές.



Η προέλευση, παρουσία και διανομή του νερού στη Σελήνη παραμένει μυστήριο. Είναι σημαντικό να εξηγηθεί από τους επιστήμονες, καθώς η προέλευση της υγρασίας στη Σελήνη και πού βρισκε- ται τώρα είναι απαραίτητη για την ιστορία του συστήματος Γης-Σελήνης. 



Επιπλέον, είναι σημαντικό να εντοπίσουμε πού συγκεντρώνεται το νερό στη Σελήνη για να προγραμματιστούν οι μελλοντικές αποστολές εκεί.Το "novograblenovite" σπάνια σχηματίζεται στη Γη, καθώς απαιτεί την αλληλεπίδραση καυτού βασάλτη με ηφαιστειακά αέρια τα οποία είναι πλούσια σε νερό και αμμωνία. 


Στο σεληνιακό ορυκτό όμως το ισότοπο του χλωρίου έχει διαφορετική σύνθεση από αυτό της Γης, αλλά ο μηχανισμός σχηματισμού είναι αρκετά ίδιος. Αυτό υποδεικνύει πως η πηγή του νερού και της αμμωνίας στη Σελήνη μπορεί να υπήρξε όταν ήταν ηφαιστειακά ενεργή η Σελήνη.


Η θερμοδυναμική  ανάλυση δείχνει  πως  το χαμηλότερο όριο του περιεχομένου νερού στην ηφαι - στειακή στάχτη  της Σελήνης τότε, είναι  συγκρίσιμη  με το πιο ξηρό ηφαίστειο  στη Γη  σήμερα. Αυτό αποκαλύπτει μία περίπλοκη ιστορία ηφαιστειακής  απαέρωσης στη Σελήνη, η  οποία  είναι εξαιρετικής σημασίας για την εξερεύνηση της εξέλιξης του φυσικού μας δορυφόρου.







13. Χαμένη πόλη των Ινκας .





Το Choquequirao, που σημαίνει "κούνια  χρυσού" στην  Κέτσουα, είναι  μια  εκπληκτική  χαμένη
ΠΟΛΗ  ΤΩΝ
ΙΝΚΑΣ
πόλη των Ίνκας που βρίσκεται σχεδόν 1.750 μέτρα  πάνω από τον πολυτάραχο ποταμό Apurimac. Περιτριγυρισμένη  από μαγευτικές χιονισμένες κορυφές, η τοποθεσία διαθέτει εκτεταμένες γεωργικές βεράντες σκαλισμένες στην πλαγιά του βουνού. 







Αυτές οι βεράντες, αναπόσπαστο  στη γεωργία των Ίνκας, αναδεικνύουν  την εφευρετικότητα του πολιτισμού στην προσαρμογή σε απαιτητικά τοπία.Παρόλο που το "κούνια από χρυσό" μπορεί να μην  είναι το αρχικό  του  όνομα  Ίνκας, το  μεγαλείο  και η στρατηγική θέση  του  Choquequirao συνεχίζουν να σαγηνεύουν ιστορικούς και εξερευνητές.






14.Ενα περίεργο σήμα στάλθηκε από εξωγήινους.





Ενα  περίεργο σήμα  πιστεύεται ότι στάλθηκε  από εξωγήινους από  ένα αστέρι 11 έτη φωτός από
ΠΕΡΙΕΡΓΟ  ΣΗΜΑ
την επιφάνεια.Σε  μια συναρπαστική  τροπή  των γεγονότων, οι επι - στήμονες  εντόπισαν  ένα  περίεργο  σήμα  που  προέρχεται από  ένα αστρικό σύστημα  που  βρίσκεται  11  έτη  φωτός μακριά από τη Γη. Αυτό το αινιγματικό σήμα  έχει  πυροδοτήσει  εκτεταμένες  εικασίες και ενθουσιασμό, με πολλούς να πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι ένα μήνυμα από έναν προηγμένο εξωγήινο πολιτισμό. 










Καθώς  οι ερευνητές  εμβαθύνουν σε  αυτό το μυστήριο, ο κόσμος  παρακολουθεί  με κομμένη την ανάσα, συλλογιζόμενος τις βαθιές συνέπειες μιας τέτοιας ανακάλυψης. Το σήμα, που  ανιχνεύθηκε από το Παρατηρητήριο Arecibo  πριν από την κατάρρευσή του, ήταν  μια  σειρά  από ασυνήθιστα ραδιοκύματα  που  δεν συμμορφώνονταν  με κανένα  γνωστό φυσικό  φαινόμενο  ή ανθρωπογενείς πηγές. Το  αστρικό  σύστημα  από  το οποίο  προήλθε  το σήμα  είναι γνωστό ως "Ross 128",  ένας κόκκινος νάνος αστέρι ελαφρώς μικρότερος και ψυχρότερος από τον ήλιο μας. Το σήμα  παρατη - ρήθηκε για πρώτη φορά κατά  τη συνήθη παρακολούθηση, ξεχωρίζοντας  λόγω  του ασυνήθιστου σχεδίου και της συχνότητάς του.





Σε αντίθεση με τα τυπικά κοσμικά ραδιοκύματα, τα οποία συχνά παρουσιάζουν τυχαία ή χαοτικά μοτίβα, το  σήμα  από το  "Ross 128" έδειξε  ένα  δομημένο,  επαναλαμβανόμενο   μοτίβο. Αυτή η κανονικότητα υποδηλώνει μια τεχνητή προέλευση, υποδηλώνοντας πιθανώς μια μορφή επικοινω- νίας ή ένα φάρο. Το  σήμα περιοριζόταν σε  ένα πολύ  στενό  εύρος  συχνοτήτων,  χαρακτηριστικό γνώρισμα των τεχνητών σημάτων.Οι φυσικές πηγές,όπως τα αστέρια και οι γαλαξίες, εκπέμπουν συνήθως σε ένα ευρύ φάσμα,καθιστώντας αυτή  τη στενής  ζώνης  μετάδοση  ιδιαίτερα  ενδιαφέ - ρουσα. Το σήμα  εμφανιζόταν  κατά  διαστήματα, διακρίνοντάς  το  περαιτέρω  από  τις σταθερές φυσικές εκπομπές. 



Αυτό  το  διακοπτόμενο  χαρακτηριστικό θα μπορούσε  να συνεπάγεται μια  σκόπιμη  προσπάθεια επικοινωνίας,καθώς μιμείται τα παλμικά σήματα  που χρησιμοποιούνται στην ανθρώπινη  ράδιο - τεχνολογία.






15.Anunnaki,μια φυλή εξωγήινων όντων. 




 

Στο  βιβλίο  του "Ο Δωδέκατος Πλανήτης" του  1976, ο  Ρωσοαμερικανός  συγγραφέας  Zecharia
ANUNNAKI
Sitchin υποστήριξε ότι οι Anunnaki ήταν στην πραγματικότητα μια φυλή  εξωγήινων όντων από τον ανεξερεύνητο  πλανήτη Nibiru, που ήρθαν  στη  Γη  πριν  από περίπου  500.000 χρόνια για να εξορύξουν χρυσό. Σύμφωνα με  τον Sitchin, οι  Anunnaki  σχεδίασαν  γενετικά "homo erectus" για να δημιουργήσουν σύγχρονους ανθρώπους  για να εργάζονται ως σκλάβοι τους. 






Επίσης  ο Sitchin  ισχυρίστηκε  ότι  οι  Anunnaki  αναγκάστηκαν  να εγκαταλείψουν  τη Γη  όταν έλιωσαν  οι παγετώνες  της  Ανταρκτικής,  προκαλώντας  τον  Κατακλυσμό  του Νώε,  που επίσης κατέστρεψε  τις βάσεις  των Anunnaki στη Γη.  Αυτά έπρεπε να ανοικοδομηθούν και τα Νεφελίμ, χρειάζονται  περισσότερους ανθρώπους  για να βοηθήσουν  σε αυτή τη μαζική  προσπάθεια, τους δίδαξαν γεωργία.



Σύμφωνα με τον Sitchin,οι Ανουνάκι κατασκεύασαν τις πυραμίδες και όλες τις άλλες μνημειώδεις κατασκευές  από  όλο  τον κόσμο  που  οι θεωρητικοί  των αρχαίων  αστροναυτών  θεωρούν  τόσο αδύνατο να χτίσουν χωρίς ιδιαίτερα προηγμένες τεχνολογίες. Ο Sitchin ισχυρίστηκε επίσης ότι οι Anunnaki είχαν αφήσει πίσω τους υβρίδια ανθρώπων-εξωγήινων, μερικά από τα οποία μπορεί να είναι ακόμα ζωντανά σήμερα, αγνοώντας την εξωγήινη καταγωγή τους. 



Ο Sitchin επεκτάθηκε σε αυτή τη μυθολογία σε μεταγενέστερα έργα, συμπεριλαμβανομένων των: "The Stairway  to  Heaven" (1980)   και "The  Wars of  Gods and  Men". Επίσης  το  "Τέλος των Ημερών" και το "Αρμαγεδδών και Προφητεία της Επιστροφής" (2007). Επίσης προέβλεψε ότι οι Ανουνάκι θα επέστρεφαν στη γη, πιθανόν το 2012, αντιστοιχώντας στο τέλος του Μεσοαμερικανι - κού ημερολογίου Long Count.






16.Ομάδα αστρονόμων παρουσιάζει σε άρθρο.




Ομάδα αστρονόμων  παρουσιάζει σε άρθρο της  στο διαδικτυακό  αρχείο προδημοσίευσεων arXiv
ΑΣΤΡΟ 30 ΦΟΡΕΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ
την ανακάλυψη ενός άστρου που είναι 30 φορές μεγαλύτερο από τον Ήλιο  και  η ύπαρξη  φέρνει  νέα δεδομένα που έρχονται σε αντίθεση με την κρατούσα θεωρία για την εξέλιξη των άστρων.

















Το  άστρο  που ονομάζεται  J0524-0336  βρίσκεται  περίπου   30.000  έτη   φωτός  από  τη  Γη  και διαθέτει  απίστευτα  μεγαλύτερες  ποσότητες  του στοιχείου  λιθίου σε σύγκριση με τον Ηλιο στην τρέχουσα ηλικία του ή άλλα άστρα παρόμοιας προχωρημένης ηλικίας. Η ανακάλυψη  βοηθά στην καλύτερη  κατανόηση  του  πώς  τα  άστρα σφυρηλατούν βαρύτερα στοιχεία μέσω της πυρηνικής σύντηξης,  επειδή  το  λίθιο είναι  ένα  ελαφρύ  στοιχείο. Τα τρέχοντα  μοντέλα  υποδηλώνουν  ότι χάνονται ελαφρά στοιχεία μέσω αυτής της διαδικασίας προς όφελος βαρύτερων στοιχείων όπως ο άνθρακας και το οξυγόνο.




Όχι μόνο J0524-0336 είναι πλούσιο σε λίθιο,αλλά έχει  και αντίστοιχη  έλλειψη βαρέων στοιχείων στοιχείων.Βρήκαμε ότι το J0524-0336 περιέχει 100.000 φορές περισσότερο λίθιο από ό,τι ο Ήλιος στην τρέχουσα ηλικία του. Αυτά τα ποσοστά αμφισβητούν τα κυρίαρχα μοντέλα για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται τα άστρα και μπορεί να υποδηλώνει έναν προηγουμένως άγνωστο μηχανι - σμό παραγωγής και συγκράτησης λιθίου στα άστρα. 







17.Θεά  Αθηνά.





Ομορφο  γένναθλον της  λατρεμένης  μητέρας όλων των Ελλήνων  της πάνσοφης  αεί  Παρθένος 
Αθηνάς μας . 



Είθε  η Ασπίδα της να προστατεύει  τον απανταχού  Ελληνισμό τούτες τις ώρες  και  η περικεφαλέα της  να σας χαρίζει την θεική της σοφία !!!


Σημειωσης: Η  θεά  Αθηνά είναι η Παναγία, η οποία εορτάζει στις 15 Αυγούστου.








18.Ένα πρόσωπο σχηματίστηκε στον Άρη, δείγμα του παρελθόντος του!






Ανακάλυψαν κάτι ανησυχητικό!  Το σύμπαν δεν έπρεπε να υπάρχει! Ένα πρόσωπο σχηματίστηκε
ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ
στον Άρη, δείγμα του παρελθόντος του! Οι ποταμοί  και  οι  λίμνες του Άρη εξατμίστηκαν πριν από 3 δισεκατομμύρια χρόνια περίπου και ο εν λόγω βραχώδης κόσμος έγινε απολύτως κρύος. 













Αλλά ορισμένες λίμνες νερού με υψηλά επίπεδα αλατιού παρέμειναν, μειώνοντας το σημείο ψύξης στους -40 βαθμούς Κελσίου. Αυτές οι αρχαίες λίμνες,  μπορεί να είχαν διατηρήσει ψήγματα ζωής, κυρίως  πρωτόγονα μικρόβια. Αλλά  εν τέλει εξαφανίστηκαν. Οι αποθέσεις  αλατιού, όπως  αυτές που φαίνεται παρακάτω, έμειναν πίσω. Και φυσικά σχημάτισαν αυτό το smiley.






Οι εικόνες  τραβήχτηκαν  από το "ExoMars Trace Gas Orbiter" του  "Ευρωπαϊκού  Οργανισμού Διαστήματος", έναν αρειανό δορυφόρο που αποτελεί μέρος μιας αποστολής  για  να  διαπιστωθεί αν υπήρξε ποτέ ζωή στον Άρη. Στην έγχρωμη υπέρυθρη εικόνα, οι αλμυρές αποθέσεις φαίνονται με μοβ χρώμα στην επιφάνεια της ερήμου του Άρη.







19.Ανακάλυψαν επαναστατικό φαινόμενο που λύνει μυστήριο 80 ετών!




Επιστήμονες  ανακάλυψαν  ένα  φαινόμενο  με  το  νερό  που  θα μπορούσε  να αλλάξει  ριζικά  την
ΜΥΣΤΗΡΙΟ  80  ΕΤΩΝ
κατανόησή  μας για το πως ο κόσμος λειτουργεί  και θα μπορούσε να οδηγήσει στην ανακάλυψη νέων τεχνολογιών. Πιο συγκεκριμένα,μία ομάδα ανακάλυψε μια διαδικασία που αποκαλείται “photomolecular effect” και η οποία αποδεικνύει ότι για πρώτη φορά  το  νερό μπορεί να εξατμιστεί χωρίς πηγή θέρμανσης, απλά με τη χρήση φωτός.







Ανακάλυψαν  κάτι  ανησυχητικό!  Το σύμπαν δεν έπρεπε  να υπάρχει!  Η έρευνα  θα μπορούσε  να λύσει και ένα μυστήριο 80 ετών, γιατί  δηλαδή  τα σύννεφα  απορροφούν  ηλιακή  ακτινοβολία με τρόπο που φαίνεται να αψηφά τους νόμους της φυσικής. Για δεκαετίες ολόκληρες, οι επιστήμονες προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της διαφοράς  που υπάρχει στο πως τα σύννεφα  απορροφούν περισσότερο φως από ό,τι προτείνει η θεωρία ότι είναι εφικτό. Η ανακάλυψη  της  εξάτμισης που προκαλείται από το φως αντί της θέρμανσης, παρέχει μια εντελώς νέα κατανόηση για την αλληλε- πίδραση του φωτός με το νερό, αναφέρουν οι επιστήμονες.




Θα  μπορούσε  να μας  βοηθήσει  να  αποκτήσουμε  νέα  κατανόηση  του τρόπου  με  τον οποίο το ηλιακό φως αλληλεπιδρά  με τα σύννεφα, την ομίχλη, τους ωκεανούς  και  άλλα  φυσικά  υδάτινα σώματα για να επηρεάσει τον καιρό και το κλίμα.  Η  έρευνα αυτή ανήκει στη σπάνια ομάδα των πραγματικά επαναστατικών ανακαλύψεων που δεν γίνονται αμέσως  ευρέως  αποδεκτές  από την κοινότητα, αλλά χρειάζονται χρόνο, μερικές φορές πολύ χρόνο, για να επιβεβαιωθούn, αναφέρουν οι επιστήμονες.



20.Τίποτα δεν είναι τυχαίο πάνω στην Ελληνική  Γη.



Όλες οι πόλεις και τα ιερά της Ελλάδας, είναι τοποθετημένα σε διάταξη, που συμφωνεί  απόλυτα
Ο ΛΕΩΝ ΤΗΣ 
ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ
με την διάταξη των άστρων και των αστερισμών.Τίποτα  δεν  είναι τυχαίο πάνω στην Ελληνική γη. Όλα  διέπονται από μια ανεξήγητη τελειότητα.   Κατά   ένα   μυστηριώδη   και  ανεξιχνίαστο  λόγο, το πλέγμα διαύλων, πόλεων και ιερών, έχουν μια τέτοια  διάταξη  που ταυτίζεται απόλυτα με την διάταξη των γνωστών αστερισμών.




Στην  Μαγνησία  υλοποιείται  ο  αστερισμός  των  Πλειάδων,  στην  Αττική  η  Αργώ,  στη  Θήβα  ο Βοώτης, στην Αμφιπολη  το ζώδιο  Λέοντα,  στο  Άργος  και  στην  Κόρινθο  ο  αστερισμός  του Μεγάλου Κυνός (Σειρίου), στη Λακωνία το Ζώδιο των Διδύμων Κάστωρ  και Πολυδεύκης, στην Αρκαδία της Άρκτου, στην Ηλεία του Ωρίωνα, στις Κυκλάδες του Περσέα  και της Λύρας, στους Δελφούς του Τοξότη, στη Χαλκιδική του Λαγού, και όλη  η Ελλάδα έχει κατοικηθεί συμφωνα με την διάταξη των άστρων. 


Οι Έλληνες μετέφεραν την εικόνα του ουρανού στη γη, όχι μόνο με τη διάταξη των άστρων αλλά και με τη δική τους παρουσία. Οταν περιδιαβένεις την θεοβαδιστη Ελληνική Γη, σε  κάθε  γωνιά της αισθάνεσαι έντομο το περασμά των θεών, η "Ελλάδα των άστρων".


http://enneaetifotos.blogspot.gr/2011/06/2.html






21.Τα μεγαλα Παναθήναια.




Τις ημέρες αυτές ο Σείριος, το γενέθλιο άστρο των Ελλήνων, φώτιζε την ώρα της Επιτολής του το
ΘΕΑ  ΑΘΗΝΑ
πρόσωπο  του αγάλματος  της  θεάς  Αθηνάς μέσα στον Παρθενώνα. Ήταν προσφιλής η  μέθοδος  των Χριστιανών  να οικιοποιούνται τις μεγάλες γιορτές των Ελλήνων, όπως για παράδειγμα τα Ηλιούγεννα που τα μετέτρεψαν σε Χριστούγεννα και τα Αδώνεια, τον θάνατο και την ανάσταση του Άδωνη, σε σταύρωση και ανάσταση του Χριστού.






Η 15η Αυγούστου συνέπιπτε με  την  28η  ημέρα  του  πρώτου  μήνα  του  Αττικού   Ημερολογίου Εκατομβαιώνα, γενέθλια ημέρα της Αθηνάς, ημέρα κατά  την οποία  ο λαός της Αθήνας  τιμούσε την προστάτιδα θεά της πόλης του.Σύμφωνα με την παράδοση, η γιορτή καθιερώθηκε κατά τους προϊστορικούς χρόνους  από τον Εριχθόνειο με το όνομα "Αθήναια"  και αναδιοργανώθηκε  από τον Θησέα στο τέλος της Μυκηναϊκής εποχής και έλαβε το όνομα "Παναθήναια".Νέα αναδιοργα- νωση έγινε από τον Πεισίστρατο το 566 πχ. 



Τα Μεγάλα Παναθήναια εορτάζονταν κάθε τέσσερα χρόνια με τέτοια λαμπρότητα ώστε κατά  τον 6ον πχ. αιώνα έως τον 4ον πχ. αιώνα είχαν πανελλήνιαν αίγλη.Τα Μικρά Παναθήναια εορτάζονταν κάθε χρόνο και είχαν τοπικό  χαρακτήρα. Οι τελετές  και  οι αγώνες   που  διαρκούσαν  από 4 - 12 ημέρες, έφταναν  στο  αποκορύφωμα  τους την 28ην ημέρα  του  μηνός  Εκατομβαιώνος, η  οποία ήταν και η γενέθλια ημέρα της θεάς Αθηνάς. 


Κατά την ημέραν αυτήν, ο Αθηναϊκός λαός παρέδιδε στην θεά το χρυσοποίκιλτο πέπλο που είχαν υφάνει  οι Αρρηφόρες  και  οι Εργαστίνες, νεαρά  κορίτσια επιφανών οικογενειών στην υπηρεσία της θεάς.






22.Πιθανότητες 50/50 για σύγκρουση με την Ανδρομέδα δίνουν οι αστρονόμοι.





Οι  άνθρωποι  έμαθαν  για  την  ύπαρξη άλλων  γαλαξιών εκπληκτικά αργά. Μόλις  πριν  από  100
ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ
χρόνια, στην  πραγματικότητα, ο Έντουιν  Χαμπλ  βρήκε  έναν τύπο αστεριού γνωστό ως  μεταβλητές  Κηφειδών  μέσα  στην Ανδρομέδα και  τις  χρησιμοποίησε  για να μετρήσει  την απόσταση του γαλαξία γαλαξία.Από τότε όμως,η τεχνολογία και ο εξοπλισμός,έχουν προχω- ρήσει δραματικά και όλο και περισσότερα δεδομένα έχουν συλλεχθεί για  την  Ανδρομέδα, όπως  επίσης  και  για  πολλούς  από  τους  δύο τρισεκατομμύρια γαλαξίες, στο παρατηρήσιμο σύμπαν. 







Η  Ανδρομέδα  είναι  ένας  από  τους  πιο κοντινούς  μας γείτονες και παραμένει.Τα  στοιχεία όμως δείχνουν  ίσως είναι σε πορεία σύγκρουσης με τον δικό μας  Γαλαξία. Ταξιδεύοντας  με  ταχύτητα ταχύτητα 402.336 χιλιόμετρα  την ώρα, η γειτονική  γιγαντιαία  σπείρα  έχει  προγραμματιστεί να συναντήσει  τον γαλαξία  μας  κατά  μέτωπο  σε περίπου  4 δισεκατομμύρια  χρόνια  από τώρα. Οι επακόλουθες συγκρούσεις δια διαρκέσουν πάνω από 2 δισεκατομμύρια  χρόνια και  θα οδηγήσουν σε έναν συνδυασμένο ελλειπτικό γαλαξία, γεμάτο με αστέρια διάσπαρτα σε νέες τροχιές. Φαίνεται ότι η Γη, ο Ήλιος και οι πλανήτες στο Ηλιακό μας Σύστημα θα επιβιώσουν από τη συντριβή αλλά θα πάρουν νέες συντεταγμένες στο σύμπαν.




Μία  ομάδα  εξέτασε τις πιο πρόσφατες  και πιο ακριβείς  παρατηρήσεις  από τα τηλεσκόπια Gaia και Hubble. Μαζί, έκαναν χρήση  και των εκτιμήσεων  για  την μάζα των γαλαξιών  της  περιοχής που βρισκόμαστε.Η ομάδα  προσπάθησε  να  εντοπίσει  τις  περιοχές  που  η  εξέλιξη  της  τοπικής ομάδας γαλαξιών, ήταν αβέβαιη και να προσδιορίσει πως θα εξελιχθούν τα επόμενα 10 δις χρόνια. Η πρόβλεψη μελλοντικών συγχωνεύσεων απαιτεί  γνώση σχετικά με τις παρούσες συντεταγμένες, τις ταχύτητες και τις μάζες των συστημάτων που συμμετέχουν στΕκτός από τη βαρυτική δύναμη μεταξύ των γαλαξιών, η δυναμική τριβή είναι η κυρίαρχη διαδικασία στην πορεία προς τις γαλαξιακές συγχωνεύσεις. 




Κατά συνέπεια, οδηγεί  στη  διάσπαση  των  γαλαξιακών  τροχιών. Η ομάδα  αναζήτησε περιοχές αβεβαιότητας  που θα μπορούσαν να επηρεάσουν  την εξέλιξη της ομάδας, διαπιστώνοντας ότι η αβεβαιότητα γύρω από την Andromeda (M31) και τον Messier 33 αλλάζει σημαντικά την πιθανό-τητα  συγχώνευσης  μεταξύ  της  Ανδρομέδας και του Γαλαξία μας.Ενώ η συμπερίληψη του Μ33 αυξάνει την πιθανότητα συγχώνευσης, η τροχιά του  "Μεγάλου Νέφους του Μαγγελάνου" τρέχει κάθετα στην τροχιά της Ανδρομέδας και καθιστά τη συγχώνευσή τους λιγότερο πιθανή.



Στο πλήρες σύστημα οι κινήσεις και μάζες όλων γαλαξιών αφήνουν χώρο για δραστικά διαφορε - τικά  αποτελέσματα  και μια πιθανότητα  κοντά  στο 50 τοις  εκατό ότι  δεν υπάρχει  συγχώνευση Γαλαξίας-Ανδρομέδας κατά τη διάρκεια των επόμενων 10 δισεκατομμύρια χρόνια.Η ομάδα είναι επιφυλακτική σχετικά με τα ευρήματά της και  λέει ότι χρειάζονται περισσότερες  παρατηρήσεις για να καθοριστεί εάν η Ανδρομέδα θα συγκρουστεί με τον Γαλαξία μας. 




23.Οι επιστήμονες προβλέπουν πως οι ημέρες στη Γη θα διαρκούν 25 ώρες .Πότε θα γίνει η αλλαγή ;





Περίπου  1,4  δισεκατομμύρια χρόνια πριν, μία μέρα  στη Γη διήρκεσε μόνο 18 ώρες. Εάν δεν σου
ΓΗ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ
φτάνουν  ούτε για αστείο  οι 24 ώρες μίας ημέρας, τότε σκέψου πως σε λίγα χρόνια ίσως έχεις στη διάθεσή σου μία ώρα παραπάνω.





Οι επιστήμονες προβλέπουν πως μία μέρα στη Γη,μπορεί να επεκτα- θεί σε 25 ώρες. Κι αυτό, θα συμβεί γιατί το φεγγάρι απομακρύνεται από τον πλανήτη μας.











 


Η "πρωτοποριακή" ανακάλυψη,έγινε με χρήση της  αστροχρονολογίας,μιας στατιστικής μεθόδου που συνδέει την αστρονομική θεωρία με τη γεωλογική παρατήρηση και που θα μπορούσε  ενδεχο- μένως να βοηθήσει στην αποκάλυψη πολλών μυστηρίων του σύμπαντος.









24.Επιστήμονες ανακάλυψαν τεράστια δεξαμενή νερού κάτω από την επιφάνεια του Άρη. 






Επιπλέον, η μελέτη υπογραμμίζει ότι περίπου  1,4 δισεκατομμύρια  χρόνια πριν, μία μέρα στη Γη
ΠΛΑΝΗΤΗΣ  ΑΡΗΣ
διήρκεσε μόνο 18 ώρες.Οι ερευνητές εξήγησαν ότι καθώς το φεγγά- ρι απομακρύνεται από τη Γη,η ταχύτητα  περιστροφής του πλανήτη  θα  μειωθεί,  οδηγώντας  σε  μεγαλύτερες  ημέρες. Αν  και  η Σελήνη  απομακρύνεται από τη Γη για περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρόνια, ο Guardian αναφέρει ότι η διαδικασία δεν θα συνεχιστεί για πάντα. 
















Κάποια  στιγμή  στο  μακρινό  μέλλον, η  Σελήνη  θα "φτάσει σε  μια σταθερή απόσταση" και θα είναι ορατή μόνο από τη μία πλευρά της Γης.Το γεωλογικό αρχείο της Γης είναι ένα αστρονομικό παρατηρητήριο για  το πρώιμο ηλιακό  σύστημα. Μία  από τις  φιλοδοξίες,ήταν να χρησιμοποιή - σουμε  την αστροχρονολογία για να πούμε τον χρόνο  στο πιο μακρινό παρελθόν, να αναπτύξουμε πολύ αρχαίες γεωλογικές κλίμακες χρόνου.









25.Γερόνησος,η νήσος του Απόλλωνα της Κύπρου.




Κατά  τα  Ελληνιστικά  Χρόνια  οι  πιστοί  διέσχιζαν  τα  νερά  για  να  επισκεφθούν  το  Ιερό  του 
ΙΕΡΟ  ΤΟΥ 
ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Απόλλωνα.  Πρόκειται  για  ένα μικροσκοπικό  νησάκι  κοντά  στις  ακτές του Δήμου Πέγειας και της Πάφου. Έχει έκταση  12.000 τ.μ., αλλά εκτός από  την ομορφιά του, απέδειξε πως έχει τεράστια ιστορική και αρχαιολογική αξία.



Ο Ναός  βρισκόταν στην  άκρη  γκρεμού στο δυτικότερο σημείο  της  νησίδας νησίδας και είχε ανεγερθεί πάνω σε υπερυψωμένη βάση. Είχε κεντρική  θύρα πλαισιωμένη από δύο εντοιχισμένους κίονες ιωνικού ρυθμού, οι οποίοι  στηρι- ζαν Ιωνικό επιστύλιο με οριζόντιο γείσο.





 Η οροφή  του  ναού ήταν δίρριχτη επικλινής με αετωματικές απολήξεις στις  δύο  στενές πλευρές, ενώ οι μακρές πλευρές κατέληγαν σε επικρανίτιδα με ιωνικό κυμάτιο.Η ανασκαφέας υποθέτει ότι οι οικογένειες  έφερναν τους  μικρούς  τους  γιους  στη  Γερόνησο  για να  συμμετέχουν  σε  ειδικά τελετουργικά στάδια ωρίμανσης. 




Ενεπίγραφα όστρακα που βρέθηκαν μαρτυρούν ότι τα παιδιά μάθαιναν το ελληνικό αλφάβητο και πιθανόν εδώ να λειτουργούσε σχολείο αρρένων,το οποίο να αποτελούσε τμήμα του Ιερού. Οι ανα - ανασκαφές έγιναν από την αρχαιολογική αποστολή του  Πανεπιστημίου  Ν. Υόρκης. Ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον Άγγελος Χανιώτης,  βοηθούμενος  από  τον  δρ Benjamin Viland του Πανεπιστημίου του Φράιμπουργκ, είναι επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας που μελετά το υλικό που βρέθηκε εντός του Ιερού του Ναού.



Κατά την πρώιμη Βυζαντινή  περίοδο διεξήχθη  στην Γερόνησο  εκτεταμένης κλίμακας λιθορυχία των λαξευμένων λίθων της Ελληνιστικής περιόδου, για να κτιστούν Χριστιανικές εκκλησίες στην απέναντι ακτή.Στην φωτογραφία διακρίνονται τα ερείπια του Ελληνιστικού Ιερού του Απόλλωνος.






26.Οι αστροναύτες της NASA λένε ότι υπάρχουν πολλές εξωγήινες δομές στη Σελήνη.



Για δεκαετίες, η Σελήνη ήταν το επίκεντρο της ανθρώπινης περιέργειας και εξερεύνησης. Από τις
ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ  ΔΟΜΩΝ
πρώτες μέρες των αποστολών Apollo έως τις πρόσφατες σεληνιακές αποστολές, η NASA ήταν στην πρώτη γραμμή της αποκάλυψης των μυστικών του ουράνιου γείτονά μας. Ωστόσο, πρόσφατοι ισχυρισμοί από αστροναύτες  της NASA υποδηλώνουν ότι η  Σελήνη  μπορεί να κρύβει ακόμη περισσότερα μυστήρια από ό,τι πιστεύαμε  προηγου - μένως συγκεκριμένα, την ύπαρξη εξωγήινων δομών στην επιφάνειά. Αυτές οι αποκαλύψεις έχουν προκαλέσει εκτεταμένο ενδιαφέρον. 







Η ιδέα  ότι μπορεί να υπάρχουν  εξωγήινες κατασκευές στη Σελήνη δεν είναι εντελώς  νέα.  Με τα χρόνια, έχουν εμφανιστεί  διάφορες  θεωρίες  συνωμοσίας  και  μη επαληθευμένες  αναφορές,  που υποστηρίζουν ότι οι αστροναύτες κατά τη διάρκεια των αποστολών Apollo αντιμετώπισαν περιε - ργες ανωμαλίες.Ωστόσο, δηλώσεις μερικών πρώην αστροναυτών της NASA έχουν αναζωπυρώσει τη συζήτηση. Αυτοί  οι αστροναύτες,  που  προτιμούν  να παραμένουν ανώνυμοι, ισχυρίζονται  ότι έχουν δει ασυνήθιστες δομές στη Σελήνη που δεν φαίνεται να είναι φυσικοί σχηματισμοί.




Σύμφωνα με τις  μαρτυρίες  των αστροναυτών, αυτές οι δομές ποικίλλουν σε σχήμα  και  μέγεθος, που  κυμαίνονται  από   μικρά, γεωμετρικά διαμορφωμένα αντικείμενα  έως  μεγάλα,  πολύπλοκα οικοδομήματα. Ορισμένα περιγράφονται ως μοιάζουν με κτίρια ή πύργους, ενώ άλλα φαίνεται να είναι τεράστια δίκτυα διασυνδεδεμένων σηράγγων ή σπηλαίων. Η πιο  εκπληκτική  πτυχή  αυτών των ισχυρισμών είναι ότι οι  κατασκευές φαίνεται  να έχουν  σχεδιαστεί  έξυπνα, οδηγώντας στην πιθανότητα να κατασκευάστηκαν από έναν προηγμένο πολιτισμό.




Η αξιοπιστία αυτών των ισχυρισμών αποτελεί αντικείμενο  έντονης  συζήτησης. Ενώ η φήμη των αστροναυτών δίνει  κάποιο  βάρος  στις  δηλώσεις  τους, δεν  έχουν  παρουσιαστεί   συγκεκριμένα στοιχεία στο κοινό. Η NASA  αρνείται  σταθερά  οποιαδήποτε  γνώση  περί εξωγήινων δομών στη Σελήνη, δηλώνοντας ότι όλες οι ανωμαλίες  που παρατηρούνται  κατά  τη  διάρκεια  σεληνιακών αποστολών έχουν φυσικές  εξηγήσεις. Ωστόσο, ορισμένοι  ερευνητές  υποστηρίζουν  ότι  η  NASA μπορεί  να  αποκρύπτει πληροφορίες,  επικαλούμενοι  το ιστορικό μυστικότητας του  οργανισμού σχετικά με ορισμένες πτυχές της εξερεύνησης του διαστήματος.




Εάν οι ισχυρισμοί περί εξωγήινων δομών στη Σελήνη  είναι  αληθινοί, εγείρει  πολλά  ερωτήματα. Ποιος έχτισε αυτές τις  κατασκευές  και γιατί; Είναι  απομεινάρια  ενός  αρχαίου  πολιτισμού  που υπήρχε πριν από τους ανθρώπους; Ή μήπως ανήκουν σε ένα εξωγήινο είδος  που  αυτή  τη στιγμή μας παρατηρεί από  μακριά; Μερικοί θεωρητικοί  εικάζουν  ότι οι κατασκευές  θα μπορούσαν  να είναι  φυλάκια ή βάσεις που  χρησιμοποιούνται από  εξωγήινους για την παρακολούθηση της Γης. Άλλοι  προτείνουν  ότι  η  Σελήνη  μπορεί  να  είχε  κάποτε  κατοικηθεί ή να χρησιμοποιήθηκε ως σταθμός για διαστρικά ταξίδια.




Η επίσημη στάση της NASA παραμένει σκεπτικισμός και άρνηση. Το πρακτορείο υποστηρίζει ότι
η Σελήνη είναι άγονος, άψυχος κόσμος  χωρίς σημάδια  εξωγηινης εξωγήινης δραστηριότητας. Ωστόσο, αυτό δεν έχει σταματήσει τη ροή των εικασιών και θεωριών συνωμοσίας.Ορισμένοι πιστευουν  ότι η σιωπή της NASA για το θέμα είναι μια προσπάθεια  να από - τραπεί ο δημόσιος πανικός ή να αποφευχθεί η διακύβευση μελλο - ντικών σεληνιακών αποστολών.Άλλοι υποστηρίζουν ότι η υπηρε- σία εξακολουθεί να ερευνά τους ισχυρισμούς και θα δημοσιεύσει πληροφορίες όταν επαληθευτούν.





Η αντίδραση σε αυτές τις αποκαλύψεις ήταν μικτές. Ενώ  μερικοί  άνθρωποι  απορρίπτουν   τους ισχυρισμούς  ως  αβάσιμες  φήμες, άλλοι γοητεύονται  από  την πιθανότητα να μην είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Η ιδέα των  εξωγήινων  δομών  στη  Σελήνη έχει αιχμαλωτίσει τη φαντασία πολλών, οδηγώντας σε αύξηση του ενδιαφέροντος για την εξερεύνηση της Σελήνης. Οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης  έχουν γεμίσει από συζητήσεις,  με τους  χρήστες να αναλύουν  σεληνιακές φωτογραφίες  και  βίντεο  αναζητώντας  στοιχεία  που  να  υποστηρίζουν  τους  ισχυρισμούς  των αστροναυτών.




Αυτοί  οι πρόσφατοι  ισχυρισμοί  έχουν  προσθέσει μόνο το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τη Σελήνη. Το πρόγραμμα Artemis της NASA, το οποίο στοχεύει να επιστρέψει τους ανθρώπους  στη  Σελήνη έως το 2025, μπορεί  να  προσφέρει  νέες  ευκαιρίες  για τη  διερεύνηση  αυτών των μυστηριωδών δομών. Με την πρόοδο της τεχνολογίας  και  την  προγραμματισμένη  δημιουργία  μιας  βιώσιμης σεληνιακής  παρουσίας,  μελλοντικές  αποστολές  θα μπορούσαν να ρίξουν  φως  στο αν υπάρχουν αυτές οι δομές και τι μπορεί να σημαίνουν για την κατανόησή μας για τη Σελήνη και το ευρύτερο σύμπαν.




Οι  ισχυρισμοί  περί  εξωγήινων  δομών  στη  Σελήνη   παραμένουν  ένα   από  τα  πιο  δελεαστικά μυστήρια στην εξερεύνηση του διαστήματος. Αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που  να υποστηρίζουν αυτούς τους ισχυρισμούς,η απλή πιθανότητα έχει αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον για τη Σελήνη και τις ανεξερεύνητες περιοχές της. Είτε  αυτές  οι δομές  είναι  αποτέλεσμα   φυσικών διεργασιών, απομεινάρια ενός αρχαίου πολιτισμού ή στοιχεία εξωγήινης ζωής, αντιπροσωπεύουν ένα  συναρπαστικό  κεφάλαιο  στην  αναζήτηση  της  ανθρωπότητας  να  κατανοήσει  τον  κόσμο. Καθώς συνεχίζουμε να εξερευνούμε τη Σελήνη και πέρα ​​από αυτήν, η αλήθεια  πίσω από αυτούς τους ισχυρισμούς μπορεί μια μέρα να αποκαλυφθεί, προσφέροντας νέες γνώσεις για τα μυστήρια του σύμπαντος μας.





27.H Aρμάδα Στης 8ης αποστολής του Διός.



Έφθασε η ώρα της τιμωρίας της ύβρεως των αποστατών του Κρόνου,οι οποίοι έφεραν τον πλανή-
ΜΗΤΡΙΚΑ  ΣΚΑΦΗ
τη της Γαίας στα πρόθυρα του χάους. Η Αρμάδα  της  "8ης αποστο- λής  του  Διός" συγκροτείται  από  5  μητρικά   σκάφη   γιγαντιαίων διαστάσεων, τριών  μεγαλύτερων  της  Γαίας  και  δύο  μικρότερων αυτής. 






Προέρχονται από τα αστρικά συστήματα της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας  και  της "Ανωτέρας  Τάξης  Συμμάχων" της  Λύρας  και  ευρίσκονται  στο  ηλιακό  σας  σύστημα  και  στο εγγύτερο αστρικό διάστημα. Τα σκάφη, πλανήτες,  μεταφέρουν  μυριάδες  θυγατρικά  και υποθυ - τρικά σκάφη, τα οποία εκτελούν αποστολές περιπολιών και επιτήρησης του  ηλιακού σας συστή - ματος,  για  προστασία  της  Γαίας  από  κοσμικές  εκτροπές  και  απειθαρχίες, από  εκτεταμένες γεωλογικές καταστροφές και περαιτέρω  επιδείνωσης  των οικολογικών  μολύνσεων, καθώς  και απαγόρευσης κάθε προσέγγισης ή εισβολής των δυνάμεων των αποστατών.


Ολόκληρη  η  αποστολή  παρακολουθείται  από διαστημικά και γήινα μέσα παρατήρησης από το 1949.






28. Σκάφος Νέμεσις ή Τύχη ! 




"Ο  γιγαντιαίος  πλανήτης  στον οποίον  οι αστρονόμοι σας έχουν δώσει το όνομα "Τύχη", είναι το
ΣΚΑΦΟΣ ΝΕΜΕΣΙΣ
ή ΤΥΧΗ
σκάφος το οποίο  εμείς ονομάζουμε "Νέμεσις", έχει διάμετρο  42.000 χλμ και στάθμευε στο εσωτερικό του Ήλιου. Η Νέμεσις έχει μετακι - νηθεί  στην περιοχή  που οι αστρονόμοι  σας ονομάζουν  "Νέφος του Όορτ" για  να  υποδεχθεί  την  ναυαρχίδα της "8ης Αποστολής" του Διός, την αστροπολιτεία "Φοίνιξ". 







Η  εκτίμηση  των αστρονόμων  σας  ότι  πιθανόν  η  νέα αυτή  "Σούπερ Γαία", είναι ο Υπερίωνας  Ήλιος που η Ελληνική Παράδοση ονόμαζε "Νέμεσις", είναι εσφαλμένη, διότι  το δίδυμο αιθερικό άστρο του Ήλιου χρειάζεται άλλου είδους επιστημονικά όργανα για τον εντοπισμό  και την φωτο - γράφηση του, τα οποία δεν διαθέτει η γήινη τεχνολογία.


Οι δύο δορυφόροι που εντόπισε η NASA  (από  πολλα  χρόνια)  να περιστρέφονται γύρω από την "Τύχη",είναι θυγατρικά σκάφη της "Νεμέσεως".



30.Τίποτα δεν είναι τυχαίο πάνω στην Ελληνική γη.


Όλες οι  πόλεις και τα ιερά της Ελλάδας, είναι  τοποθετημένα σε διάταξη, που συμφωνεί  απόλυτα
ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ
ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ
με την διάταξη των άστρων και των αστερισμώνΤίποτα δεν είναι τυχαίο πάνω στην Ελληνική γη. Όλα διέπονται  από μια ανεξήγητη  τελειότητα τελειότητα. Κατά  ένα  μυστηριώδη  και  ανεξιχνίαστο  λόγο, το  πλέγμα διαύλων, πόλεων  και  ιερών,  έχουν μια τέτοια διάταξη  που  ταυτίζεται απόλυτα με την διάταξη των γνωστών αστερισμών.







Στην  Μαγνησία  υλοποιείται  ο αστερισμός  των  Πλειάδων, στην  Αττική  η Αργώ, στη  Θήβα ο Βοώτης,  στην Αμφίπολη, το  Ζωδιο  Λέοντα, στο  Άργος  και  στην  Κόρινθο  ο  αστερισμός  του Μεγάλου Κυνός (Σειρίου), στη Λακωνία το Ζώδιο των Διδύμων  Κάστωρ και Πολυδεύκης, στην Αρκαδία τη Άρκτου, στην Ηλεία του Ωρίωνα, στις Κυκλάδες του  Περσέα και  της Λύρας, στους Δελφούς του Τοξότη, στη Χαλκιδική του Λαγού,  και ολη η Ελλάδα έχει κατοικήθει σύμφωνα με τη διάταξη των άστρων.


Οι Έλληνες μετέφεραν την εικόνα του ουρανού στη γη, όχι μόνο με τη διάταξη των άστρων αλλά και με τη δική τους παρουσία. Οταν περιδιαβαίνεις την θεοβαδιστή  Ελληνική Γη,σε κάθε γωνιά της αισθάνεσαι έντονο το πέρασμα των θεών.

Η Ελλάδα των άστρων !!!  

Γάλλος ιστορικός Ζαν Ρισέρ.

http://enneaetifotos.blogspot.gr/2011/06/2.html




20/8/24                                          ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

                                                        ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα  (ΠΖ) 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.