Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ **** ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2024 - 21/8/24 - 31/8/24

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ





ΘΕΑ  ΑΘΗΝΑ
























ΔΙΑΣΤΗΜΑ - ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ





1.Υπέρμαχος Στρατηγός Των Ελλήνων Παλλάδα Αθηνά !!!




"Χρόνια πολλά  "θεά Αθηνά",χρόνια πολλά Ελληνες, χρόνια πολλά μητέρα. Παντοκράτειρα   Του
ΠΑΛΛΑΔΑ  ΑΘΗΝΑ
Όλου Φωτός.Υπέρμαχος Στρατηγός των Ελλήνων Παλλάδα  Αθηνά, η  Θεά  Της  Σοφίας  και  της γνώσης.  Η  Αληθινή   Υπέρμαχος  και Στρατηγός και Αειπάρθενος και Νικηφόρος και οδηγός σοφίας  των Ελλήνων.Είναι η και οδηγός Σοφίας των Ελλήνων. Είναι η προστά - τιδα του Ελληνισμού και πολυούχος της Αθήνας" !!!







Οι Αρχαίοι Έλληνες τον Δεκαπενταύγουστο τιμούσαν την "θεά Αθηνά" και γιόρταζαν με μεγαλο - πρέπεια τα γενέθλια  της "Υπερμάχου Στρατηγού Των  Ελλήνων" που  ήταν  στις  28 του αρχαίου μήνα Εκατομβαίωνα !! Τα  Παναθήναια στην Αρχαία  Ελλάδα  ήταν η  "Μεγαλύτερη Γιορτή των Ελλήνων,η Μεγαλύτερη Γιορτή Της Αρχαίας Αθήνας. Πολυήμερη γιορτή, ο κόσμος ξεσηκωνόταν από όλα τα μέρη της Ελλάδας και λάμβαναν μέρος στην γιορτή  για να τιμήσουν την "Θεά Αθηνά, Θεά Της Γνώσης και Της Σοφίας" !!




Στον πόλεμο που βιώνουμε τώρα,η θέα Αθηνά ως κορυφαία Ελλάνια πολεμίστρια μάχεται σε όλα τα επίπεδα,αστρικό, αιθερικό  και  κάτω από  την Γη, στις στοές . Τώρα  ενσαρκωμένη  "Αθηνά" βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει σημαντική αποστολή στην νέα χρυσή εποχή,την οποία αποστολή θα αποκαλύψει ο Θεός πριν ολοκληρώσει το "Ουράνιο Γεγονός", όπως  και  θα αποκαλύψει  ποιά είναι η τώρα ενσαρκωμένη θεά Αθηνά !!!





2.Ο αστεροειδής με τον αμύθητο θησαυρό που σκουριάζει !





Aπεικόνιση της στιγμής που το σκάφος της NASA πλησιάζει τον αστεροειδή "Psych 
ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ  PSYCHE
Psyche".Νέα σημαντικά  ευρήματα για  τον διαστημικό βράχο που πιστεύεται ότι διαθέτει κολοσσιαίο ορυκτό πλούτο.Τον Οκτώβριο  του 2023  εκτο - ξεύτηκε  το  σκάφος  της  αποστολής  Psyche  που  θα ταξιδέψει στο εσωτερικό του ηλιακού  μας συστήματος για  να συναντήσει το 2029 τον αστεροειδή 16 Psyche και να προσπαθήσει να τον πλησιάσει και να τον μελετήσει.







Ο  16  Psyche  πιστεύεται  ότι  διαθέτει  ορυκτό  πλούτο αμύθητης  αξίας  με διάφορες  μελέτες να κάνουν  εκτιμήσεις  της τάξης  μερικών τετράκις ή  πεντάκις  εκατομμυρίων  αλλά κάποιες  άλλες κινούνται  στην αντίθετη  κατεύθυνση  και αναφέρουν ότι  ο  αστεροειδής  δεν  διαθέτει  πολύτιμα υλικά.Μια ερευνητική ομάδα,που χρησιμοποίησε το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb,αναφέ - ρει ότι ο αστεροειδής παρουσιάζει συμπτώματα σκουριάς.



Αυτό που ονομάζουμε σκουριά είναι ένα συνήθως κοκκινοκαφέ οξείδιο που σχηματίζεται από την αντίδραση σιδήρου και οξυγόνου με  την καταλυτική παρουσία νερού ή γενικότερα υγρασίας. Την τελευταία  δεκαετία, νέα δεδομένα  από τη φασματική μελέτη  (πυκνότητα και ανάκλαση)  του 16 Psyche υποδηλώνουν ότι πρόκειται για έναν μικτό κόσμο πυριτικών και μεταλλικών υλικών.



Οι προηγούμενες παρατηρήσεις  στον αστεροειδή  έχουν υποδείξει την παρουσία μικρών ποσοτή - των νερού  είτε ως  πάγος  είτε ως  ενυδατωμένα  μέταλλα. Αλλά τα ευρήματα αυτά  ήταν ασαφή, καθώς το φάσμα, που συλλέχθηκε με τη χρήση επίγειας  εγκατάστασης υπέρυθρων  τηλεσκοπίων της NASA στη Χαβάη μπορεί να είχε αλλοιωθεί από το νερό στην ατμόσφαιρα της Γης. 


Επιπλέον, οι  ερευνητές  δεν  είχαν  βρει  μια πιο οριστική υπογραφή του νερού από ένα ελαφρώς υψηλότερο  υπέρυθρο  μήκος  κύματος.  Αυτή  η  υπογραφή  βοήθησε  άλλους  αστρονόμους "να εντοπίσουν ευρέως διαδεδομένο μοριακό νερό στη Σελήνη, αλλά δεν είχε χρησιμοποιηθεί ακόμη για αστεροειδείς", λένε οι επιστήμονες. 



Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν  τα πανίσχυρα όργανα  φασματικής έρευνας του "James Webb" τα οποία  εντόπισαν την υπογραφή υδροξυλίου, επιβεβαιώνοντας την παρουσία του στον αστεροειδή. Τα δεδομένα  υψηλής  ποιότητας  επέτρεψαν  συγκρίσεις  με υπογραφές  υδροξυλίου  από  άλλους διαστημικούς βράχους αποκαλύπτοντας  ότι η υπογραφή  υδροξυλίου του "16 Psyche" έμοιαζε με αυτή από ορισμένους μετεωρίτες πλούσιους σε άνθρακα που έχει διαπιστωθεί ότι έχουν σκουριά. 


Αυτό το εύρημα οδήγησε τους ερευνητές στο συμπέρασμα ότι τα υδροξύλια συνδέονται με μέταλα στον 16 Psyche, σχηματίζοντας σκουριά.Παρόλα αυτά ακόμη και το James Webb δεν κατάφερε να πιστοποιήσει την ύπαρξη νερού στον αστεροειδή και παραμένει  ερωτηματικό  η παρουσία του σε αυτόν. Εκτός από το σχηματισμό σκουριάς,οι συγκεντρώσει υδροξυλίου του"16 Psyche"παρέχουν παρέχουν στοιχεία για το πώς σχηματίστηκε ο αστεροειδής. 


Εάν το υδροξύλιο σχηματίστηκε  μέσα  στον αστεροειδή, αυτό  θα μπορούσε να υποδηλώνει  ότι ο αστεροειδής γεννήθηκε στα ψυχρά,εξωτερικά όρια του ηλιακού μας συστήματος και στη συνέχεια μετακινήθηκε στο εσωτερικό .Ωστόσο  τα  υπάρχοντα  στοιχεία  υποδεικνύουν ότι οι αστεροειδεις φέρουν νερό συγκρούστηκαν με τον 16 Psyche μεταφέροντας τουλάχιστον υδροξύλιο σε αυτόν. 






3. H Μαύρη Πυραμίδα της Αιγύπτου.





Η  Μαύρη  Πυραμίδα  χτίστηκε  από  τον  Φαραώ  Αμενεμχέτ  Γ' κατά  τη  περίοδο  του " Μέσου
ΜΑΥΡΗ  ΠΥΡΑΜΙΔΑ
βασιλείου" της Αιγύπτου (2055-1650 π.Χ.). Είναι  μία  από  τις πέντε πυραμίδες  που  διασώθηκαν, από  τις  αρχικά   έντεκα  που υπήρχαν στο Νταχσούρ  στην  Αίγυπτο. Αρχικά η  πυραμίδα  που  ονομαζόταν "Ο Αμενεμχέτ  είναι  Ισχυρός", πήρε  το όνομα  "Μαύρη Πυραμίδα" από  τη  σκοτεινή  όψη  της  σαν  ένας  λόφος  από  μπάζα  λόγω  της αποσάθρωσης της. 











Η Μαύρη Πυραμίδα ήταν η πρώτη που ήταν ο  τάφος  και του Φαραώ και  των  βασιλισσών  του. Η Γαλλικής αποστολής πραγματοποίησε  ανασκαφή  στις  πυραμίδες  του  Νταχσούρ  το 1892. Το Γερμανικό  Ινστιτούτο   του  Καΐρου  ολοκλήρωσε  τις  ανασκαφές  στην  τοποθεσία  το  1983.  Η πυραμίδα  αρχικά  είχε  75  μέτρα  ύψος  με  μήκος  βάσης 105 μέτρα και κλίση 57°. Όπως όλες οι πυραμίδες  του  Μέσου  βασιλείου,  η  "Μαύρη   Πυραμίδα"  ενώ   ήταν  ντυμένη  εξωτερικά   με ασβεστόλιθο, ήταν χτισμένη με άψητες πλίνθους αντί με πέτρα. 




Τα  οικοδομήματα  στο επίπεδο  του εδάφους  περιλαμβάνουν  την είσοδο  στον  περίβολο και τον ταφικό ναό, τα οποία περικλείουν τείχη. Υπάρχουν δύο σειρές τείχη, και  ανάμεσά τους υπάρχουν δέκα ταφικά πηγάδια, τα οποία είναι  ταφικά κτίσματα  λαξευμένα  στο βράχο. Το πυραμίδιο έχει επιγραφές  και  θρησκευτικά  σύμβολά. Κάποια  από  αυτά  έχουν  ξυθεί, κάτι  που οδήγησε  τους ερευνητές  να συμπεράνουν ότι το πυραμίδιο  δεν  χρησιμοποιήθηκε  ποτέ  ή ότι παραμορφώθηκε σκόπιμα κατά τη βασιλεία του Ακενατόν.






4.Η Αλήθεια για τους Ανουνάκι.





Οι αρχαίες πλάκες  των Σουμερίων κρατούν  μια αξιοσημείωτη  ιστορία των Anunnaki, μια φυλή
ΑΝΟΥΝΝΑΚΙ
προηγμένων όντων που  επισκέφτηκαν τη Γη από  τον πλανήτη τους Nibiru. Η κληρονομιά τους έχει καλύψει μυστήριο και μύθο, αλλά η αλήθεια αποκαλύπτει μια συναρπαστική  ιστορία τεχνολογικής ικα - νότητας, γενετικής μηχανικής και προέλευσης της ανθρωπότητας.











Σύμφωνα  με  τις αρχαίες  πλάκες   των  Σουμερίων, περίπου  450.000  χρόνια  πριν, οι  Ανουνάκι σχεδίασαν γενετικά τους ανθρώπους ως είδος σκλάβων για να εξορύξουν χρυσό για τον ετοιμοθά- νατο πλανήτη τους, τον Νιμπίρου. Ο πολιτισμός τους,  γνωστός για τη σοφία, την τεχνολογία και τη γενετική μηχανική, αντιμετώπισε μια κρίση: η ατμόσφαιρα του πλανήτη τους Nibiru πέθαινε, απειλώντας  την ίδια  τη  ζωή.  Απελπισμένοι  να  σώσουν  τον κόσμο  τους,  ανακάλυψαν  ότι  οι μοναδικές ιδιότητες του χρυσού μπορούσαν να επιδιορθώσουν την ατμόσφαιρα τους. Ωστόσο, οι δικοί τους πόροι ήταν σπάνιοι.




Χτενίζοντας το σύμπαν, βρήκαν τη Γη, άφθονη από χρυσό. Σε  μια  τολμηρή  αποστολή, έφτασαν στον πλανήτη μας, δημιουργώντας μια  βάση  στη Μεσοποταμία.  Πλούσια  κοιτάσματα  χρυσού βρίσκονταν σε μακρινές περιοχές, αλλά η εξόρυξη ήταν εξαντλητική, ακόμα και για την προηγμέ- νη τεχνολογία τους. Ο Enki, επικεφαλής επιστήμονας, πρότεινε μια ριζική λύση: "δημιουργήστε έναν αγώνα για την ανάληψη της εργασίας". Συνδυάζοντας  το  DNA  τους  με  το  Homo erectus, δημιούργησαν το Homo sapiens. Αρχικά ανατράφηκαν για εξόρυξη, οι άνθρωποι ήταν εύρωστοι και ανθεκτικοί.




Οι Anunnaki παρείχαν εργαλεία και γνώση, και οι άνθρωποι τα σέβονταν ως θεούς και ευεργέτες. Καθώς οι γενιές περνούσαν, οι άνθρωποι άνθιζαν, έχτισαν  τις  δικές  τους  κοινωνίες  και  έμαθαν από  τους  Αnunnaki.  Επίσης  ενσωματώθηκαν  περισσότερο, διδάσκοντάς  τους  πολιτισμό   και πολιτισμό. Αλλά καθώς οι άνθρωποι πολλαπλασιάζονταν και αμφισβητούσαν τη δουλεία τους, οι θρύλοι των Anunnaki διαδόθηκαν και οι μύθοι κατοχυρώναν τις ιστορίες τους.



Η αναζήτηση  των  Anunnaki  για χρυσό  πυροδότησε  τον  ανθρώπινο  πολιτισμό, συνδέοντας  το Nibiru και τις μοίρες της Γης. Στα αρχαία χρυσωρυχεία  και τους πρώιμους οικισμούς,  η ιστορία του Ανουνάκι και η χρυσή τους αναζήτηση ζει μια απόδειξη των συνυφασμένων πεπρωμένων των Ανουν.





5.Ανεξήγητο φαινόμενο παρουσιάστηκε στον ουρανό της Εύβοιας (φωτο)




Το περιστατικό σημειώθηκε  στην παραλία  του  Καλάμου στην  Νότια  Εύβοια στις  19/8/24. Ένα
ΠΑΡΑΛΙΑ  ΚΑΛΑΜΟΥ
απροσδιόριστης  προέλευσης  φαινόμενο  εμφανίστηκε  στον ουρανό της  Εύβοιας και έπειτα εξαφανίστηκε,  μέσα σε κλάσματα δευτερο - λέπτου,συγκεκριμένα,στον της Νότιας Εύβοιας.Επισκέπτης πρόλαβε να τραβήξει δύο φωτογραφίες  με  το κινητό  του  από το  ανεξήγητο αυτό φαινόμενο.







Το περιστατικό έγινε στην παραλία του Καλάμου στην Νότια  Εύβοια. Είναι  σαν  να  άνοιξαν  οι πύλες του παραδείσου και βγήκε ένας "φλεγόμενος υδροστρόβιλος" σχολίασε ο αναγνώστης, που έστειλε τις φωτογραφίες στο τοπικό μέσο ενημέρωσης.Αξίζει να σημειωθεί ότι στις φωτογραφίες δεν φαίνεται ξεκάθαρα το χρώμα αυτού του ανεξήγητου φαινομένου. Σύμφωνα με τον αποστολέα των φωτογραφιών ήταν κόκκινο.


Το απροσδιόριστης προέλευσης φαινόμενο στον ουρανό  της Εύβοιας, εμφανίστηκε  και εξαφανί - στηκε  σε  κλάσματα δευτερολέπτου, που  σημαίνει  πως ελάχιστοι  πιθανότατα  παρατήρησαν το απόκοσμο φαινόμενο.






6. Συνδυασμός σπάνιος Υπερφεγγάρι και Φεγγάρι Blue Sturgeon .





Τα μπλε φεγγάρια είναι πραγματικά σπάνια, εξηγούν οι αστρολόγει. Ένα μπλε φεγγάρι εμφανίζε - 
ΜΠΛΕ  ΦΕΓΓΑΡΙ
ται κάθε 33 μήνες, 41 φορές ανά αιώνα και περίπου επτά φορές κάθε 19 χρόνια.Το επόμενο μπλε φεγγάρι συνέβει τη Δευτέρα 19/8/24. 










Στις  19 Αυγούστου  2024 ένα σημαντικό αστρονομικό γεγονός που περιλάμβανε  υπερφεγγάρι όσο και  ένα  μπλε  φεγγάρι.Αυτό  το  σπάνιο φαινόμενο ήταν ορατό από το πρωί της Κυριακής έως το πρωί της Τετάρτης 21,έδωσε το φως του φεγγαριού για τρεις ημέρες. 


Σύμφωνα με τη NASA,προσέλκυσε την προσοχή του κοινού και συνέπεσε με τον Raksha Bandhan στην Ινδία.Η επόμενη τέτοια εκδήλωση αναμένεται τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο του 2037.





7.Βραχογραφία  κρυμμένη σε αιώνες.




Εκπληκτική  κρυμμένη  για  αιώνες βραχογραφία αποκαλύπτει την ιστορία των πρώτων  πολιτι - 
ΒΡΑΧΟΓΡΑΦΙΑ
σμών του Αμαζονίου.Οι ζωγραφιές έχουν ηλικία 12,5 χιλιάδων ετων. Ερευνητική ομάδα με αρχαιολόγους ανακάλυψε έναν τεράστιο βρά - χο σε μια περιοχή του Αμαζονίου στη Κολομβία που φέρει εκτεταμέ- νες  ζωγραφιές από ώχρα ζώων ορισμένες  εκ των  οποίων  χρονολο - γούνται  πριν από 12 χιλιετίες.Πρόκειται  για  μια  ανακάλυψη  που ρίχνει φως στην ύπαρξη και τον πολιτισμό των πρώτων  ανθρώπων που εγκαταστάθηκαν στο οικοσύστημα του Αμαζονίου.








Η  βραχογραφία  χωρίζεται  σε  πολλά  τμήματα  κάθε  ένα  εκ των  οποίων έχει εμβαδόν δεκάδων  τετραγωνικών μέτρων.Κάθε τμήμα διαθέτει εκατοντάδες εικόνες ανθρώπων και ζώων η αποκρυ - πτογράφηση των οποίων αποκαλύπτει στοιχεία για τις μυθολογίες και  τη διατροφή  των πρώτων πολιτισμών του Αμαζονίου.Χρησιμοποιώντας  drones  και συμβατικές  φωτογραφικές  τεχνικές οι ερευνητές  τεκμηρίωσαν  περισσότερες  από 3,200  εικόνες ζωγραφισμένες  στον  βράχο. Η μελέτη των  εικόνων  δείχνουν  ότι οι αρχαίοι Αμαζόνιοι  είχαν  μια  ποικίλη  διατροφή  που  περιλάμβανε ψάρια,  διάφορα  θηλαστικά,  καθώς  και  ερπετά,  συμπεριλαμβανομένων  χελωνών,  φιδιών  και κροκόδειλων. 




Υπήρχε επίσης μια αξιοσημείωτη απουσία στις εικόνες μεγάλων σαρκοβόρων αιλουροειδών παρά την κυριαρχική θέση τους ως αρπακτικά στην περιοχή. Οι εικόνες  καταδεικνύει  πολυπλοκότητα των σχέσεων του Αμαζονίου με  τα  ζώα, τόσο  ως πηγή  τροφής  αλλά και  ως σεβαστά  όντα  που είχαν υπερφυσικές δυνάμεις και συνδέσεις με το άγνωστο που απαιτούσαν περίπλοκες διαπραγμα- τεύσεις από τους τοπικούς σαμάνους σε τελετουργίες.Ορισμένες φιγούρες που συνδυάζουν ανθρώ- πινα και ζωικά χαρακτηριστικά υποδηλώνουν μια περίπλοκη μυθολογία μετασχηματισμού μεταξύ ζωικών και ανθρώπινων καταστάσεων,μια πεποίθηση που εξακολουθεί να υπάρχει στις σύγχρονες κοινότητες του Αμαζονίου. 



Σύμφωνα  με  τους ερευνητές οι άνθρωποι που έφτιαξαν την βραχογραφία είχαν βαθιά γνώση των διάφορων οικοσυστήματων στην περιοχή και διέθεταν τις σχετικές δεξιότητες για να παρακολου- θούν και να κυνηγούν ζώα  και να συλλέγουν φυτά  από κάθε οικοσύστημα ως μέρος μιας ευρείας στρατηγικής διαβίωσης.

Naftemporiki.gr




8.Anunnaki,μια φυλή εξωγήινων όντων.
 


Στο  βιβλίο  του "The Twelfth Planet" το 1976, ο  Ρωσοαμερικανός  συγγραφέας  Zecharia Sitchin
EΞΩΓΗΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ
ισχυρίστηκε  ότι  οι  Anunnaki ήταν στην πραγματικότητα μια φυλή εξωγήινων  όντων από τον ανεξερεύνητο πλανήτη Nibiru, που ήρθαν στη  Γη  πριν  από περίπου  500.000  χρόνια  για να εξορύξουν χρυσό. Σύμφωνα  με τον  Sitchin, οι Anunnaki  κατασκεύασαν γενετικά τον "homo erectus" για  να δημιουργήσουν σύγχρονους ανθρώπους  για να εργάζονται ως σκλάβοι τους. 






Ο Sitchin ισχυρίστηκε ότι Anunnaki  αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη Γη όταν οι  παγετώνες παγετώνες  της Ανταρκτικής  έλιωσαν, προκαλώντας τον  Κατακλυσμό του Νώε, ο οποίος επίσης κατέστρεψε τις βάσεις των Anunnaki στη Γη. Αυτά  έπρεπε να ξαναχτιστούν και οι Νεφελίμ, που χρειάζονταν  περισσότερους ανθρώπους  για να βοηθήσουν σε αυτή  τη μαζική προσπάθεια, τους δίδαξαν γεωργία.Επίσης,οι Annunaki έχτισαν τις πυραμίδες και όλες τις άλλες μνημειακές κατα - σκευές  από  όλο τον  κόσμο  που  οι αρχαίοι  θεωρητικοί αστροναύτες θεωρούν τόσο αδύνατο να κατασκευαστούν χωρίς εξαιρετικά προηγμένες τεχνολογίες. 



Ο  Sitchin  ισχυρίστηκε επίσης ότι οι Anunnaki είχαν εγκαταλείψει. Πίσω από υβρίδια ανθρώπου εξωγήινου, μερικά από τα οποία μπορεί να είναι ακόμα  ζωντανά σήμερα, χωρίς να γνωρίζουν την εξωγήινη  καταγωγή  τους. Ο  Sitchin  επέκτεινε  αυτή  τη  μυθολογία   σε   μεταγενέστερα   έργα, συμπεριλαμβανομένων  των "The Stairway to Heaven (1980")  και  "The Wars of Gods and Men (1985)".Επίσης στο "The End of Days: Armageddon and the Prophecy of the Return" (2007). 


Ο Sitchin προέβλεψε ότι οι Anunnaki θα επέστρεφαν στη  γη, πιθανώς  μόλις  το 2012, που αντι - στοιχεί στο τέλος του Μεσοαμερικανικού ημερολογίου Long Count.





9.Το διάσημο Wow ! Τι είναι το σήμα που λάβαμε από το διάστημα ! 





Πριν  από  σχεδόν 50 χρόνια, έφτασε  στη  Γη  ένα  ισχυρό  σήμα  laser,  που  προβληματίζει  
ΣΗΜΑ   LASER
τους αστρονόμους. Όλα αυτά τα χρόνια, αρκετοί πιστεύουν πως το σήμα προήλθε  από κάποιον εξωγήινο πολιτισμό. Το σήμα  είναι  διάσημο σαν σήμα Wow! από τη σημείωση του επιστήμονα που το εντοπισε. Όχι, δεν  είναι  κάποια  προειδοποιητική  βολή  από  ξωγήινους.  Το σήμα  laser  ίσως  ήταν  το έργο  ενός  νέφους  υδρογόνου  και  ενός αστέρα νετρονίων. Ο πυκνός πυρήνας ενός ογκώδους άστρου αφού μια σουπερνόβα εκτόξευσε τα σπλάχνα του στο διάστημα.







Μια νέα υπόθεση υποδηλώνει ότι κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες, ένα τέτοιο αντικείμενο θα μπορούσε να παράγει ένα σήμα ακριβώς όπως αυτό που εξέπληξε του αστρονόμους  στις  15/8/77,  αθώντας   να γράψει τη λέξη  “Wow!” στην εκτύπωση.Οι τελευταίες  παρατηρήσεις, που  έγιναν μεταξύ  Φεβρουαρίου και  Μαΐου 2020, αποκάλυψαν  παρόμοια σήματα στενής ζώνης κοντά στη γραμμή υδρογόνου, αν και λιγότερο έντονα από το αρχικό σήμα Wow!



Αυτό  το αρχικό   σήμα  εντοπίστηκε  και  συλλέχθηκε  από  το ραδιοτηλεσκόπιο "Big Ear"  του Πανεπιστημίου του Οχάιο. Με διάρκεια μόλις 72 δευτερόλεπτα  συνολικά, ήταν  μια ε ξαιρετικά ισχυρή λάμψη ραδιοκυμάτων  κοντά στη γραμμή υδρογόνου  των 1420 MHz, το μήκος κύματος που εκπέμπεται από το υδρογόνο όταν αλλάζει τον προσανατολισμό περιστροφής του.


Αν  το διάσημο "Wow!" ήταν  πράγματι  ένας χαιρετισμός  από μακριά,  δεν φαίνεται να  περιέχει μιά  κωδικοποίηση που θα μπορούσε να αποκωδικοποιηθεί. Το σήμα  δεν κινήθηκε, καθιστώντας απίθανο να είναι ένας κοντινός δορυφόρος  και επίσης  δεν επαναλήφθηκε  ποτέ με τον τρόπο που θα περίμενε κανείς από μια σκόπιμη μετάδοση, αποκλείοντας επαναλαμβανόμενες παρατηρήσεις με βελτιωμένη τεχνολογία. 



Τα σήματα αυτά ήταν πιο αχνά από το Wow!,  όμως  ήταν  αρκετά  παρόμοια, ώστε  να  παρέχουν ενδείξεις  για  την  προέλευση  του διάσημου  σήματος. Σύμφωνα με την ανάλυση της ομάδας, τα σήματα κοντά στο αστέρι του Teegarden συνδέονται με διαστρικά νέφη ψυχρού υδρογόνου. Αυτό δείχνει  πιθανό μηχανισμό για το "Wow! σήμα" μια  ισχυρή  έκρηξη ακτινοβολίας που  ταξιδεύει μέσα από ένα σύννεφο ψυχρού υδρογόνου, διεγείροντας  το αέριο να  παράγει  έναν ισχυρό παλμό ακτινοβολίας κοντά στα 1420 MHz.


Ως κόκκινος νάνος, το αστέρι του Teegarden είναι απίθανο να είναι ικανό να παράγει  μια  λάμψη αρκετά  ισχυρή ώστε να  οδηγήσει  σε μια  εκπομπή τόσο  ισχυρή  όσο το Wow! σήμα, όμως άλλα κοσμικά  αντικείμενα  θα μπορούσαν να  το καταφέρουν. Οι αστέρες  νετρονίων  με  πολύ  ισχυρά μαγνητικά πεδία,γνωστοί και ως magnetars μπορούν να παράγουν εκλάμψεις τόσο ισχυρές, ώστε να είναι ανιχνεύσιμες από όλο το διαγαλαξιακό διάστημα, ενώ πιστεύεται πως είναι υπεύθυνα για τα μυστηριώδη σήματα, γνωστά και ως γρήγορες ραδιοεκρήξεις (fast radio bursts).







10.Κάτι περίεργο συμβαίνει με τον πυρήνα της Γης και αλλάζει την διάρκεια της ημέρας!




 

Βαθιά  στο  εσωτερικό  της  Γης,υπάρχει  μια συμπαγής μεταλλική   σφαίρα   που περιστρεφεταί  
ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ  ΓΗΣ
ανεξάρτητα από  τον πλανήτη  μας.  Ο εσωτερικός  αυτός  πυρήνας προβληματίζει τους ερευνητές από την ανακάλυψή του από τη Δανή σεισμολόγο "Inge Lehmann"  το 1936, και  ο  τρόπος  με  τον  οποίο κινείται, δηλαδή  η ταχύτητα  και η  κατεύθυνση  της  περιστροφής του, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας συζήτησης που  κρατάει  πολλές δεκαετίες.






Ένας  όλο και  αυξανόμενος αριθμός στοιχείων, δείχνει ότι η περιστροφή  του πυρήνα έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια, με τους επιστήμονες  να παραμένουν  διχασμένοι σχετικά με το τι αυτό μπορεί να σημαίνει. Μέρος του προβλήματος, είναι  και  το γεγονός  ότι το εσωτερικό τμήμα της Γης  είναι δύσκολο να παρατηρηθεί. Οι  σεισμολόγοι  έχουν συλλέξει πληροφορίες σχετικά  με την  κίνηση  του εσωτερικού πυρήνα  εξετάζοντας τον τρόπο με τον οποίο  συμπεριφέρονται τα τα σεισμικά κύματα.



Σε μελέτη στις 12 Ιουνίου,οχι μόνο επιβεβαιώνεται η επιβράδυνση της περιστρ περιστροφής του πυρήνα,αλλά και το γεγονός ότι αποτελεί μέρος ενός μοτίβου που κρατάει δεκαετίες και περιλα - μβάνει την επιβράδυνση και την επιτάχυνσή του. Τα νέα ευρήματα επιβεβαιώνουν επίσης  ότι  οι αλλαγές  στην ταχύτητα περιστροφής ακολουθούν έναν κύκλο 70 ετών,λένε οι επιστήμονες.



Στα 5.180 χιλιόμετρα ενός της Γης, ο στερεός μεταλλικός εσωτερικός πυρήνας  περιβάλλεται από έναν υγρό μεταλλικό εξωτερικό πυρήνα. Ο εσωτερικός πυρήνας αποτελείται κυρίως από  σίδηρο και νικέλιο και εκτιμάται ότι είναι τόσο καυτός  όσο η επιφάνεια του ήλιου. Το  μαγνητικό  πεδίο της Γης τραβάει αυτή τη συμπαγή  μπάλα από  καυτό  μέταλλο, κάνοντάς την να περιστρέφεται. Παράλληλα η βαρύτητα και η ροή του ρευστού εξωτερικού πυρήνα και του μανδύα δημιουργούν δυνάμεις. 


Η ώθηση και η έλξη αυτών των δυνάμεων προκαλούν μεταβολές στην ταχύτητα περιστροφής του πυρήνα.Οι επιστήμονες παρατήρησαν σεισμικά κύματα που παράγονται  από σεισμούς στην ίδια τοποθεσία σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Βρήκαν 121  παραδείγματα  τέτοιων  σεισμών  που συνέβησαν  μεταξύ 1991  και  2023  σε  ένα αρχιπέλαγος  ηφαιστειακών  νησιών  στον  Ατλαντικό Ωκεανό, ανατολικά της Νότιας Αμερικής. Οι ερευνητές εξέτασαν επίσης κύματα που διαπέρασαν τον πυρήνα από σοβιετικές πυρηνικές δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 1971 και 1974.




Όταν ο πυρήνας στρέφεται αυτό επηρεάζει τον χρόνο άφιξης του κύματος.Η σύγκριση του χρόνου των  σεισμικών σημάτων καθώς άγγιζαν τον πυρήνα  αποκάλυψε  αλλαγές  στην περιστροφή  του πυρήνα με την πάροδο του χρόνου, επιβεβαιώνοντας τον 70ετή κύκλο περιστροφής. Σύμφωνα με τους  υπολογισμούς των ερευνητών, ο πυρήνας  είναι  σχεδόν  έτοιμος να αρχίσει να επιταχύνεται ξανά. Οι  σεισμογράφοι  αποκάλυψαν  επίσης  ότι,  κατά τη  διάρκεια  του 70ετούς κύκλου του, η περιστροφή του πυρήνα επιβραδύνεται και επιταχύνεται με διαφορετικούς ρυθμούς.



Οι αλλαγές στη περιστροφή του πυρήνα, αν  και  μπορούν να μετρηθούν, δεν  μπορούν  να γίνουν αντιληπτές  από  τους  ανθρώπους  στην επιφάνεια. Όταν  ο πυρήνας  περιστρέφεται  πιο αργά, ο μανδύας επιταχύνεται. Η αλλαγή  κάνει τη  Γη  να στρέφεται  πιο γρήγορα  και την διάρκεια της ημέρας να μικραίνει. Αλλά μιλάμε για λίγα εκατοστά του δευτερολέπτου.






11.Υποβρύχιο ρομπότ βρήκε την μυθική Ατλαντίδα, πού φέρεται να την εντόπισε. 



Ομάδα   ερευνητών   πιστεύουν ότι  μπορεί  να  ανακάλυψαν  την  " προέλευση " του  θρύλου  της
ΜΥΘΙΚΗ  ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ
Ατλαντίδας" στα ανοικτά των ακτών του Λανζαρότε της Ισπανίας.Η χαμένη πόλη της Ατλαντίδας είναι ένας από τους παλαιότερους μύθους που υπάρχουν. 







Όλα ξεκίνησαν όταν ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Πλάτων  (427 – 348 π.Χ.) πίστευε  ότι  υπήρχε ένας  υπερσύγχρονος  πολιτισμός, ο  οποίος υπήρξε περίπου 9.000 χρόνια πριν από την  εποχή  του. Ισχυρίζεται ότι είχαν πρόσβαση σε πρωτόγνωρη τεχνολογία  και περιβάλλονταν  από υπερσυγχρο- νη αρχιτεκτονική. Προφανώς ζούσαν σε ένα τεράστιο νησί πέρα από τις "Στήλες του Ηρακλή" το οποίο σήμερα είναι γνωστό ως Γιβραλτάρ.


Ο Πλάτωνας ισχυρίστηκε ότι μια τραγωδία χτύπησε την Ατλαντίδα, όταν ολόκληρο το νησί κατά- πλακώθηκε από τη θάλασσα μέσα σε μία μόνο ημέρα. Εκείνη την εποχή οι άνθρωποι πίστευαν ότι το  νησί βυθίστηκε  στον ωκεανό  εξαιτίας  των ανήθικων ανθρώπων του. Έκτοτε, κανείς δεν έχει βρει την άκρη του μύθου, εν μέρει  επειδή  θα μπορούσε απλώς να είναι  επινοημένος. Ωστόσο, οι ερευνητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα  Ατλαντίδα  του IGME-CSIC στην Ισπανία εκτιμούν ότι έφεραν στο φως τον μύθο και τώρα έχουν μια καλύτερη ιδέα για το πώς ξεκίνησαν όλα.



Με τη βοήθεια ενός ρομποτικού υποβρυχίου, ανακάλυψαν  μια σειρά από  βυθισμένα  νησιά στην ανατολική ακτή του Λανζαρότε. Αφού  κατευθύνθηκε  σε  βάθος 2.500  μέτρων  στη  θάλασσα, το ρομπότ πήρε δείγματα από τον βυθό ενός νησιού που υποτίθεται ότι βυθίστηκε πριν από εκατομύ- ρια χρόνια. Έχουν  πλέον  ονομάσει  τη γη  "Los Atlantes", παραπέμποντας  στην αρχαία θεωρία. Ο θαλάσσιος γεωλόγος Luis Somoza, της  Γεωλογικής Υπηρεσίας της  Ισπανίας, δήλωσε:  "Αυτή θα  μπορούσε  να είναι η  προέλευση   του  θρύλου  της  Ατλαντίδας .Έχουμε  εντοπίσει  παραλίες, γκρεμούς και αμμόλοφους στην επίπεδη κορυφή του υποθαλάσσιου βουνού".



Και  σε  μια  μεταφρασμένη  δήλωση, επιστημόνες είπαν: "Ήταν  νησιά  στο παρελθόν  και  έχουν βυθιστεί, εξακολουθούν να βυθίζονται,όπως λέει ο θρύλος της Ατλαντίδας."Οι γεωλόγοι είπαν ότι όταν τα γύρω  ηφαίστεια σταμάτησαν  να εκρήγνυνται, η λάβα στερεοποιήθηκε  περισσότερο  και αυτό προκάλεσε τη βύθιση των νησιών στον ωκεανό.






12.Αποδείξεις ενός αρχαίου παγωμένου πολιτισμού που ανακαλύφθηκαν στην Ανταρκτική.




Η ανακάλυψη  στοιχείων  που  υποδηλώνουν  έναν  αρχαίο  πολιτισμό  παγωμένο  κάτω  από  την
AΡΧΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
παγωμένη επιφάνεια  της  Ανταρκτικής  έχει προκαλέσει  σοκ  στην επιστημονική κοινότητα. Αυτό το πρωτοποριακό εύρημα έχει βαθιές επιπτώσεις στην κατανόησή μας για την ανθρώπινη ιστορία και την ανάπτυξη των πολιτισμών στη Γη.


 



Το  ταξίδι  για  την αποκάλυψη  αυτών  των  αξιοσημείωτων  στοιχείων  ξεκίνησε  με προηγμένες δορυφορικές απεικονίσεις  και τεχνολογίες ραντάρ  διείσδυσης  στο  έδαφος. Οι επιστήμονες εδώ και  καιρό  ενδιαφέρονται  για  την  πιθανότητα  κρυμμένων  μυστικών  κάτω  από  τον πάγο  της Ανταρκτικής, αλλά  οι πρόσφατες  τεχνολογικές  εξελίξεις  κατέστησαν  δυνατή  την  εξερεύνηση αυτών των μυστηρίων με άνευ προηγουμένου λεπτομέρεια.



Δορυφορικές   εικόνες   υψηλής  ανάλυσης   αποκάλυψαν  ανωμαλίες  κάτω   από  τον  πάγο  που
πυροδότησε  την  περιέργεια  στους ερευνητές. Αυτές  οι  εικόνες έδειχναν κατασκευές που έμοιαζαν να είναι τεχνητές,υποδηλώνο - ντας την παρουσία ενός αρχαίου πολιτισμού. Η ανακάλυψη  στοι - χείων  που  δείχνουν  έναν  αρχαίο   πολιτισμό  στην   Ανταρκτική αμφισβητεί πολλές μακροχρόνιες πεποιθήσεις για την ανθρώπινη ιστορία.Υποδηλώνει ότι οι ανθρώπινες κοινωνίες μπορεί να έχουν αναπτυχθεί και έχουν ευδοκιμήσει σε περιοχές που προηγουμένως θεωρούνταν μη  κατοικήσιμες.




Διάφορες θεωρίες έχουν προκύψει για να εξηγήσουν πώς ένας αρχαίος πολιτισμός θα μπορούσε να υπήρχε στην Ανταρκτική.  Αυτές οι θεωρίες υπόκεινται σε συνεχή έρευνα  και  συζήτηση  μεταξύ των ειδικών.





13. Διαστημικό όχημα Space Starship.




Αυτό είναι το Space Starship, το πιο εξελιγμένο διαστημικό όχημα που κατασκευάστηκε ποτέ από
SPACE  SPACE
ανθρώπους. Έχει  σχεδιαστεί  ως επαναχρησιμοποιήσιμο  διαστημόπλοιο  για αποστολές  μακράς διάρκειας στη Σελήνη, τον Άρη  και άλλους προορισμούς του ηλιακού συστήματος. Εδώ είναι μερικά βασικά σημεία για την ανάπτυξή του.












Το "Early  Design  Concepts" ξεκίνησε όταν ο Elon  Musk ανέφερε για πρώτη φορά την ιδέα ενός πυραύλου υψηλής χωρητικότητας το 2005, και  μέχρι το 2012, η SpaceX  είχε αρχίσει να εξερευνά ιδέες για ένα επαναχρησιμοποιήσιμο διαστημόπλοιο.Από  το 2019, η SpaceX  δοκιμάζει ενεργά τα πρωτότυπα  του Starship, τόσο με επιτυχημένες όσο  και ανεπιτυχείς πτήσεις. Οι  πιο  πρόσφατες εκδόσεις, V2 και V3, προσφέρουν  αυξημένη  χωρητικότητα  ωφέλιμου  φορτίου  και  βελτιωμένα χαρακτηριστικά σχεδιασμού.



Το Starship  έχει σχεδιαστεί για να είναι επαναχρησιμοποιήσιμο, με  ταιμοναδική θερμική ασπίδα για επανείσοδο στην ατμόσφαιρα χωρητικότητα με ωφέλιμου φορτίου  έως 200 τόνους. Τροφοδο - τείται  από  κινητήρες  Raptor,  που  χρησιμοποιούν  υγρό  μεθάνιο  και  οξυγόνο  ως  καύσιμο. Το Starship   προορίζεται   για  διάφορες  αποστολές,  όπως  εκτοξεύσεις  δορυφόρων,  προσγειώσεις σεληνιακής και εξερεύνησης στον Άρη 1. Η NASA ανέλαβε σύμβαση με την SpaceX  να  χρησιμο - ποιήσει το Starship για προσγειώσεις σελήνης ως μέρος του προγράμματος Artemis. 




Από τον Αύγουστο του 2024, το Starship βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη, με συνεχείς δοκιμές και φινέτσα σχεδιασμού του. Η SpaceX  ολοκλήρωσε με επιτυχία την τεσσάρων τροχιακών  δοκιμών πτήσης του Starship. Ακολουθεί  η πέμπτη δοκιμαστική πτήση.  Και ελπίζουμε ότι η  SpaceX  θα πετύχει μεγαλύτερα ορόσημα κατά τη διάρκεια των μελλοντικών δοκιμών. Οι μελλοντικοί κόσμοι θα μείνουν ενημερωμένοι για αυτή τη μελλοντική αποστολή.





14.Η κβαντική ολοκλήρωση του πλανήτη.




Η  21/12/2012 δεν σχετίστικε με καμία καταστροφή, αλλά  ανοίξε το δρόμο της διαδικασίας  στον
ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ  ΠΗΓΗ
προσανατολισμό για αλλαγή και ανανέωσ .Ανοίγει μία πόρτα και δίνει την ευκαιρία που συμβαίνει μονάχα μία φορά κάθε  25.920 χρόνια όταν  ευθυ - γράμμιζόμαστε  με  τη γαλαξιακή  πηγή  της ζωής που είναι το κέντρο του  τουΓαλαξία! Η  σκοτεινή  περίοδος  του  ζωδίου των Ιχθύων 2160 χρόνων κλείνει οριστικά και αμετάκλητα την 21/12/2022.










Ο κόσμος μας αναγεννιέται αφήνει το σκοτάδι και εισέρχεται στο φως. Το  χειμερινό  ηλιοστάσιο του 2012 ήταν μία  αλλαγή των πολιτισμών  και του ανθρώπινου  είδους παρόμοια  με  αυτή  που έγινε πριν από 26.000 χρόνια όταν εμφανίστηκε ο λογικός άνθρωπος.Είναι ο χρόνος της ανάβασης του ανθρώπου σε ανώτερα νοητικά επίπεδα ,σε ανώτερη διάσταση, η σε ανώτερο επίπεδο φωτός.




Η ανάβαση αυτή το ατόμου εξαρτάται από την προθυμία του να δεχτεί την αλήθεια και τη σταθε - ρότητα της επερχόμενης αλλαγής! Μία αλλαγή που βρίσκει την ανθρωπότητα σε νηπιακό στάδιο. Από εμάς εξαρτάται  αν θα μπορέσουμε  να παρακολουθήσουμε  τις αλαγές αυτές  ή  όχι. Διότι  η κβαντική ολοκλήρωση του πλανήτη σύμφωνα  με την παραδόση των Μάγια θα ολοκληρωθεί  το έτος 2064.

(Γιώργος Πουσουλίδης)






15. Γαλαξία  Σομπρέρο .

 


Αυτή είναι η πρώτη φορά που μπόρεσα να φωτογραφίσω τον "Γαλαξία Σομπρέρο", έναν μακρινό
ΓΑΛΑΞΙΑΣ  ΣΟΜΠΡΕΡΟ
γαλαξία  28  εκατομμύρια  έτη  φωτός  μακριά  στον  αστερισμό  της Παρθένου. Το κεντρικό φωτεινό  εξόγκωμα έχει  χιλιάδες σφαιρωτά σμήνη που περιστρέφονται γύρω από μια υπερμεγέθη μαύρη τρύπα στο κέντρο. 







Λόγω της θέσης του σε σχέση με τη Γη, οι σκοτεινές λωρίδες σκόνης γύρω από τις άκρες το κάνουν να μοιάζει με σομπρέρο, εξού και το όνομα.


Αυτή είναι μια φυσική χρώμα LRGB εικόνα. Ο συνολικός χρόνος έκθεσης είναι σχεδόν 22 ώρες.



16.Η Κυανή αδελφότητας και οι μαχητές του φωτός. 




Πάρα  πολλοί  Μαχητές  του  Φωτός  έχουν ενσαρκωθεί σε φυσικά  σώματα εγκαταλείποντας την
ΜΑΧΗΤΕΣ  ΤΟΥ 
ΦΩΤΟΣ
αιθερική  τους  κατάσταση, όχι  μόνον  για  να  βιώσουν την φυσική πραγματικότητα του τρισδιάστατου χώρου,αλλά  και για να  βοηθή - σουν τις δυνάμεις της "8ης Αποστολής του Διός"στο έργο τους. Για κάθε  πλανήτη   του  ηλιακού  σας  συστήματος  υπάρχει   και   μια τεράστια δίνη αιθέρος, η οποία συντηρεί την σταθερή ποσότητα της οργόνης και επιτηρείται από οντότητες του  Σειρίου   που  ανήκουν στην "Αδελφότητα του Κυανού Φωτός".










Η "Μεγάλη Γαλαξιακή Αδελφότητα του Κυανού Φωτός" του Σπειροειδή Γαλαξία επιβλέπει την πρόοδο της πνευματικότητας, της  αντίληψης,  της ανάπτυξης  της ελεύθερης  βούλησης  και του αισθήματος ελευθερίας των ανθρώπων, καθώς και για τον σεβασμό  και  την αγάπη τους προς το έργο της Δημιουργίας.Οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου όπως  εσείς  τους  αποκαλείτε, πάλλονται σε δώδεκα  διαφορετικές  συχνότητες  σε  συντονισμό  με  τους  κραδασμούς  των  δώδεκα πρώτων αποχρώσεων  του  κυανού  φωτός   και  προκαλούν  ανάλογες  δονήσεις  συντονισμού  στην  Γαία ανεβάζοντας τον κραδασμό του πλανήτη σε ανώτερα διαστατικά επίπεδα όταν τον επισκέπτονται. Εναρμονίζουν τις συχνότητες των κραδασμών τους με το εύρος ταλάντωσης της Γαίας για να μην υπάρξουν κοσμικές ανωμαλίες.




Πάρα  πολλοί "Μαχητές του Φωτός" έχουν ενσαρκωθεί  σε φυσικά σώματα εγκαταλείποντας την αιθερική τους κατάσταση, όχι μόνον  για  να βιώσουν την φυσική  πραγματικότητα  του  τρισδιά - στατου χώρου, αλλά  και  για να  βοηθήσουν τις δυνάμεις  της 8ης Αποστολής  του  Διός  στο έργο τους.  Εσείς  είχατε  το  θάρρος  να  συμμετάσχετε  σε  αυτήν  την   επικίνδυνη   επιχείρηση,  διότι κατείχατε αξιώματα στην πατρίδα. Εμείς ήμασταν οι σύμβουλοι σας, για να αποφευχθεί οποιαδή- ποτε  μη αναστρέψιμη  ψυχοσωματική σας  βλάβη. Παρά την συνολική πνευματική νάρκωση της κυτταρικής σας μνήμης και μετά  την κβαντική μετάβαση της Γαίας  όπως εσείς την αποκαλείτε, θα  ανοίξουν  οι πύλες  του λαβυρίνθου  του  μεγάλου  σκότους  προς  το  Φως και  θα πορευτεί η ανθρωπότητα προς την οδό των πεπρωμένων της.





Έχει αρχίσει  η  διαδικασία  ενεργοποίησης  και των δώδεκα  ελίκων του  γενετικού  σας  κώδικα, προκειμένου η ανθρωπότητα να αντιμετωπίσει χωρίς ανισορροπίες ψυχολογικές, πνευματικές και σωματικές, την εποχή της μεγάλης κατανόησης. Οι  νέοι  άνθρωποι  θα γίνουν  οι πρόδρομοι  της νέας εποχής".

(Το Κάλεσμα των Άστρων)






17.Υπάρχουν και καλά νέα.





Aγγελικά όντα άρχισαν να επιστρέφουν μαζικά, στο αστρικό και το αιθερικό επίπεδο, κοντά στην
ΦΩΤΕΙΝΕΣ  ΔΥΝΑΜΕΙΣ
επιφάνεια  του  πλανήτη. Εξωγαλαξιακές  Φωτεινές  Δυνάμεις, που προέρχονται   κύρια  από  τον  γαλαξία  της   Παρθένου   (M - 87), συμμετέχουν όλο και περισσότερο άμεσα  στην απελευθέρωση του πλανήτη και στην εξουδετέρωση των τελευταίων απομειναριών των δυνάμεων του σκότους






Σκάφη  της   "Γαλαξιακής   Ομοσπονδίας   Φωτός " παρακολουθούν   συνεχώς  τις  κινήσεις  των  τεκτονικών πλακών,  ομαλοποιώντας τις συνέπειες των γεωλογικώνανακατατάξεων  των σεισμών που προκαλούν.Πολλές χώρες άρχισαν να εντείνουν τις  προετοιμασίες  τους  για  την  επερχόμενη αλλαγή του χρηματοπιστωτικού συστήματος.




18. Κινέζοι σχεδιάζουν μαγνητικό εκτοξευτή Σελήνης.



Κινέζοι  σχεδιάζουν "μαγνητικό εκτοξευτή Σελήνης" για να μεταφέρουν σεληνιακούς πόρους  στη
ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ
 ΕΚΤΟΞΕΥΤΗ
Γη. Ο μαγνητικός εκτοξευτής της Σελήνης  αναμένεται  να έχει διά - ρκεια ζωής  τουλάχιστον 20 ετών  και θα ζυγίζει περίπου  80 τόνους.  Κινέζοι ερευνητές πρότειναν έναν μαγνητικό εκτοξευτή Σελήνης που θα μπορούσε να μειώσει σημαντικά τα έξοδα  μεταφοράς πολύτιμων σεληνιακών υλικών πίσω στη Γη. Το μαγνητικό σύστημα θα λειτου - ργούσε  με  τον  ίδιο  τρόπο  όπως  η  ολυμπιακή  σφυροβολία για να στέλνει σεληνιακούς πόρους πίσω στη Γη








Η τεχνολογία αυτή, που προτάθηκε από το Ινστιτούτο Δορυφορικής Μηχανικής της Σαγκάης, θα μπορούσε να αποτελέσει βασικό στοιχείο του ευρύτερου οράματος της  Κίνας  για μια  σεληνιακή ερευνητική βάση στο νότιο πόλο της Σελήνης, την οποία το Πεκίνο σκοπεύει να κατασκευάσει σε συνεργασία με τη Μόσχα.Το νέο σύστημα εκτόξευσης  έχει σχεδιαστεί  για να λειτουργεί με βάση την αρχή  της μαγνητικής αιώρησης. Αντλώντας  έμπνευση  από  τη  σφυροβολία  του  στίβου, το σύστημα θα χρησιμοποιεί  έναν περιστρεφόμενο  βραχίονα  υψηλής  ταχύτητας  για  να εκτοξεύει σεληνιακά φορτία στο διάστημα.



Σύμφωνα με αναφορές,αυτή η εγκατάσταση  μαγνητικής αιώρησης θα μπορούσε να φέρει επανά- σταση στα διαστημικά ταξίδια, επιτρέποντας στα κράτη να μεταφέρουν φορτία από τη Σελήνη σε κλάσμα  του  κόστους  των  υφιστάμενων  μεθόδων  μεταφοράς. Ο προτεινόμενος  εκτοξευτής  θα αποτελείται από έναν περιστρεφόμενο βραχίονα 50 μέτρων,που θα τροφοδοτείται από έναν υπερα- γώγιμο  κινητήρα  υψηλής  θερμοκρασίας.  Ο  βραχίονας  θα σχεδιαστεί  για  να  επιταχύνει  στην ταχύτητα διαφυγής της Σελήνης, περίπου 2,4 χιλιόμετρα  ανά δευτερόλεπτο, περίπου το  ένα έκτο της ταχύτητας διαφυγής της Γης μέσα σε μόλις 10 λεπτά.Μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή ταχύτητα η κάψουλα εκτόξευσης, που περιέχει σεληνιακά υλικά, θα κατευθυνθεί πίσω προς τη Γη.



Αυτό το φιλόδοξο σχέδιο, με εκτιμώμενο κόστος κατασκευής 18,2 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, επιδιώκει να εκμεταλλευτεί τη χαμηλή βαρύτητα  και το κενό περιβάλλον της  Σελήνης, τα οποία είναι ιδανικά για την αποτελεσματική εκτόξευση ωφέλιμων φορτίων.Οι Κινέζοι ερευνητές   προ - βλέπουν ότι το σύστημα θα μπορούσε να διαχειρίζεται έως  και δύο ωφέλιμα φορτία την ημέρα.Ο μηχανισμός εκτόξευσης θα τροφοδοτείται από έναν συνδυασμό ηλιακής και πυρηνικής ενέργειας. Ο σχεδιασμός  του ανακτά περισσότερο από το 70% της  ενέργειας  που χρησιμοποιείται σε κάθε εκτόξευση μέσω της μετατροπής της κινητικής  ενέργειας  κατά  τη φάση   της  επιβράδυνσης. Ο μαγνητικός εκτοξευτής της Σελήνης αναμένεται  να έχει διάρκεια ζωής τουλάχιστον 20 ετών  και θα ζυγίζει περίπου 80 τόνους.



Οι κύριες προκλήσεις για το έργο  του εκτοξευτή  περιλαμβάνουν την εγκατάστασή του στο ανω - μαλο έδαφος της σεληνιακής επιφάνειας, τη διατήρηση  της σταθερότητας του  περιστρεφόμενου βραχίονα σε υψηλές ταχύτητες και τη διασφάλιση ότι μπορεί να αντέξει τις ακραίες διακυμάνσεις της  θερμοκρασίας, την  κοσμική  ακτινοβολία   και τη  σεληνιακή  σκόνη. Η ομάδα  σχεδιάζει  να ολοκληρώσει την ανάπτυξη των βασικών εξαρτημάτων έως το 2030,ενώ οι δοκιμές  στη σεληνια - κή επιφάνεια και η υλοποίηση σε πλήρη κλίμακα έχουν προγραμματιστεί για το 2045.

https://www.youtube.com/watch?v=fXgu5VV4khI





19.Ο τάφος που φοβούνται ν’ ανοίξουν .




Δεν το τολμάει κανείς: Ο τάφος που φοβούνται ν’ ανοίξουν και οι πιο έμπειροι αρχαιολόγοι κρύβει
ΤΑΦΟΣ
ένα μυστικό 2.200 χρόνων.  Ο θρυλικός βασιλιάς κρατά  ακόμη καλά κρυμμένα  τα  μυστικά   του.  Θεωρείται  μία  από  τις  μεγαλύτερες  αρχαιολογικές ανακαλύψεις όλων των εποχών και έγινε τυχαία  όταν αγρότες  έφεραν στο φως τον  πρώτο  από τους χιλιάδες  στρατιώτες φτιαγμένους  από  τερακότα.  Καθώς  οι  ανασκαφές  προχωρούσαν, έγινε αντιληπτή η σημασία που δόθηκε σε  κάθε λεπτομέρεια  κατα - σκευής  τους αφού σκοπός της ύπαρξής τους ήταν η αιώνια προστα - σία του μυθικού βασιλιά Qin Shi Huang, του ανθρώπου  που ένωσε                                                     την Κίνα και ο τάφος του βρίσκεται ακόμη κλειστός αποσπέλαστος.









Η ανακάλυψη χρονολογείται από το 1974. Τότε ήταν που  αγρότες στην επαρχία  Shaanxi  έφεραν στο φως κομμάτια  από τερακότα,  θεωρώντας ότι μάλλον επρόκειτο για  θραύσματα  από  σκεύη καθημερινής  χρήσης τα οποία  είχαν θαφτεί  στο πέρασμα του  χρόνου. Αποδείχτηκε  ότι  έκαναν λάθος καθώς μετά  από έπεσαν πάνω σε μια πήλινη  φιγούρα στρατιώτη. Δεν το τολμάει  κανείς ο τάφος που φοβούνται ανοίξουν και οι πιο έμπειροι αρχαιολόγοι κρύβει ένα μυστικό 2.200 χρόνων. Όταν οι αρχαιολογικές σκαπάνες  ανέλαβαν δράση  άρχισε να  αποκαλύπτεται το έργο σε όλη του την μεγαλοπρέπεια.  Σε  συνολικά τρεις  θαλάμους, ο τέταρτος ήταν  άδειος,  βρέθηκαν  συνολικά 8.000 στρατιώτες (πεζικό και τοξότες), 130 πήλινα άρματα που σέρνονταν από 520 άλογα  και 120 άλογα ιππικού. Όλα σε φυσικό μέγεθος και το ακόμη πιο εκπληκτικό  με κάθε πρόσωπο διαφορε - τικό από το άλλο!





Προφανώς ένα τέτοιο εγχείρημα δεν  θα μπορούσε  να αφορά οποιονδήποτε  άλλον  πέρα  από  τον
Qin Shi Huang. Τον βασιλιά  που ένωσε το 221 π.Χ τα  μέχρι  τότε αντιμαχόμενα  έξι  βασίλεια  σε ένα  και  θεωρείται ο  πατέρας της σημερινής Κίνας. Πριν  καν κατορθώσει να το κάνει, είχε αρχίσει επί ημερών  του  να χτίζει το μελλοντικό  μαυσωλείο  του για  την κατασκευή του οποίου εργάστηκαν 700.000 άνθρωποι. Ο στρατός από  τερακότα  αποτελούσε  την  φρουρά  του  βασιλικού   τάφου  μέχρι την αιωνιότητα.Δεν το τολμάει κανείς:Ο τάφος που φοβού- ται  να  ανοίξουν οι πιο έμπειροι αρχαιολόγοι κρύβει ένα  μυστικό                                                        2.200 χρόνων.



Ολόκληρη η περιοχή μπήκε στο μικροσκόπιο των αρχαιολόγων οι  οποίοι σταδιακά  έφεραν στην επιφάνεια σχεδόν κάθε πτυχή και λεπτομέρεια αυτού του μοναδικού έργου. Παρά τις  εντυπωσια- κές ανακαλύψεις, πάντως, όλοι  περίμεναν  την ώρα  και την στιγμή  που  θα άνοιξε  ο τάφος  του βασιλιά και μετά από περίπου 2.200 χρόνια θα γίνονταν  γνωστά τα  μυστικά του. Ωστόσο   αυτό μέχρι σήμερα έχει  συμβεί, με  τους αρχαιολόγους  να μην τολμούν  να κάνουν  το τελευταίο βήμα. Φυσικά αυτή η φοβία δεν σχετίζεται με μύθους για αρχαίες κατάρες που απειλούν τους επίδοξους εισβολείς. Οι λόγοι είναι πολύ πιο γήινοι και απολύτως υπαρκτοί.



Σύμφωνα με τους ειδικούς, το πάνω  στο  οποίο  έχει  χτιστεί  το  μαυσωλείο έ χει  αρκετά  σαθρά σημεία  και πιστεύουν ότι  κάθε παρέμβαση εγκυμονεί κινδύνους  που  θα μπορούσαν να φτάσουν ακόμη και στην πλήρη κατάρρευσή  του. Ο φόβος  ότι θα προκληθούν  ανεπανόρθωτες  ζημιές σε ένα ανυπολόγιστης αρχαιολογικής σημασίας θησαυρό είναι τόσο μεγάλος  που  ελήφθη η σκληρή και  δύσκολη,  αλλά  απαραίτητη  απόφαση  ο τάφος  ( και   όσα  αυτός  περιέχει )  να παραμείνει σφραγισμένος.Πάντως ο ιστορικός Sima Qian, ο οποίος  έζησε περίπου  έναν αιώνα  μετά τον Qin Shi Huang, υποστηρίζει ότι μέρος του οικοδομήματος  είναι φτιαγμένο  με τέτοιο  τρόπο ώστε να προστατευτεί ο χώρος με παγίδες. Χτίστηκαν παλάτια και πύργοι για εκατό αξιωματούχους και ο τάφος ήταν γεμάτος με σπάνια αντικείμενα και υπέροχους θησαυρούς. 




Οι  τεχνίτες  διατάχθηκαν  να κατασκευάσουν  βαλλίστρες  και  τόξα  με  βέλη  για να πυροβολούν
όποιον μπαίνει στον τάφο. Υδράργυρος  χρησιμοποιήθηκε για  την προσομοίωση των 100 ποταμών, του Γιανγκτσέ  και του Κίτρινου Ποταμού και  της μεγάλης  θάλασσας  και φτιάχτηκε  για  να  ρέει μηχανικά.Δεν τολμάει κανείς,τον τάφο που φοβούνται να ανοίξουν και οι πιο έμπειροι αρχαιολόγοι κρύβει ένα μυστικό 2.200 χρόνων. χρόνων.



Βέβαια είναι πιθανόν οι βαλλίστρες και  τα τόξα να μην είναι λειτουργικά  μετά από  δύο  χιλιετίες χιλιετίες,αλλά ο υδράργυρος παραμένει ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο υλικό,ανεξάρτητα από τον χρόνο ζωής του. Μάλιστα,έρευνες από ειδικούς έδειξαν πολύ υψηλότερες συγκεντρώσεις του  συγκεκρι - μένου στοιχείου, γεγονός που μέχρι ενός βαθμού επιβεβαιώνει τις πληροφορίες.




Σε κάθε περίπτωση οι αρχαιολόγοι είναι πεπεισμένοι ότι κάθε παρέμβαση  θα μπορούσε να αποβεί μοιραία και θεωρούν ότι οι διαθέσιμες τεχνολογίες σήμερα,ακόμη και οι ακτίνες Χ, δεν θα φέρουν αποτέλεσμα. Έτσι τηρούν απλά στάση αναμονής και περιμένουν την πρόοδο των επιστημών ώστε να μπορέσουν να εισέλθουν για πρώτη  φορά μετά  από αιώνες στον τάφο και να αποκαλύψουν  τα καλά κρυμμένα μυστικά του.




20.Μυστηριώδες αντικείμενο ταξίδευε με ταχύτητα πάνω από 1 εκατομμ. μίλια την ώρα στο διάστημα.



Ένα μυστηριώδες  αντικείμενο υπερταχύτητας,πάνω από 27.306 φορές το μέγεθος της Γης τρέχει
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
τόσο γρήγορα μέσα στον γαλαξία μας που θα μπορούσε να απελευθε- ρωθεί  από τον Γαλαξία μας, σύμφωνα  με τη NASA.Τα πιο  γνωστά αστέρια  περιφέρονται  ειρηνικά γύρω από το  κέντρο  του  Γαλαξία  μας  μας. Αλλά  οι  πολίτες  επιστήμονες  που  εργάζονται  στο  έργο "Backyard Worlds Planet 9" της NASA βοήθησαν στην ανακάλυψη ενός αντικειμένου  που κινείται  τόσο γρήγορα  που θα μπορούσε να ξεφύγει από τη βαρύτητα του Γαλαξία και να εκτοξευτεί στο διαγα - λαξιακό διάστημα. 





Αυτό το αντικείμενο  υπερταχύτητας  είναι  το  πρώτο  τέτοιο  αντικείμενο  που  βρέθηκε  με μάζα παρόμοια ή μικρότερη από αυτή  ενός  μικρού  αστεριού. Πριν από μερικά χρόνια, οι επιστήμονες εντόπισαν ένα αχνό, γρήγορα κινούμενο τα επίγεια  τηλεσκόπια  βοήθησαν  τους  επιστήμονες  να επιβεβαιώσουν  την  ανακάλυψη  και  να  χαρακτηρίσουν  το  αντικείμενο. Αυτοί  οι  πολίτες  επι- στήμονες είναι τώρα συγγραφείς στη μελέτη της ομάδας σχετικά με αυτήν την ανακάλυψη. 



Το  CWISE J1249  κινείται στον Γαλαξία  με  περίπου ενα εκατομμύριο  μίλια την ώρα. Ξεχωρίζει όμως και για τη μικρή του μάζα, κάτι  που δυσκολεύει την κατάταξή του ως ουράνιο  αντικείμενο. Θα  μπορούσε  να  είναι  ένα  αστέρι  χαμηλής  μάζας,  ή  θα  μπορούσε  να θεωρηθεί  καφέ  νάνος, τοποθετώντας  το κάπου ανάμεσα σε  έναν γίγαντα  αερίου  και ένα  αστέρι.Οι  συνηθισμένοι καφέ νάνοι  δεν  είναι  τόσο  σπάνιοι. Οι εθελοντές  του  Planet 9  ανακάλυψαν περισσότερους από 4.000 από αυτούς! Ωστόσο δεν κινούνταν με αυτή την ιλιγγιώδη ταχύτητα.




Αυτό το νέο αντικείμενο έχει ακόμη μια μοναδική ιδιότητα. Τα  δεδομένα  που  ελήφθησαν από το Παρατηρητήριο "WM Keck στη Maunakea" της Χαβάης, δείχνουν ότι έχει πολύ λιγότερο σίδηρο και  άλλα μέταλλα από άλλα αστέρια  και καφέ  νάνους. Αυτή η  ασυνήθιστη σύνθεση υποδηλώνει ότι το CWISE J1249  είναι αρκετά παλιό, πιθανότατα από μια από τις πρώτες γενιές άστρων στον γαλαξία μας.Γιατί αυτό το αντικείμενο κινείται με τόσο μεγάλη ταχύτητα; Μια υπόθεση είναι ότι το CWISE J1249 αρχικά προήλθε από ένα δυαδικό σύστημα με έναν λευκό νάνο,ο οποίος εξεράγη ως σουπερνόβα. 



Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι προήλθε από ένα στενά συνδεδεμένο σμήνος αστεριών που ονομά - ζεται σφαιρικό σμήνος και μια τυχαία συνάντηση με ένα ζευγάρι μαύρων τρυπών το  απελευθέρω- σε στα ύψη.Όταν  ένα αστέρι συναντά  μια δυαδική  μαύρη  τρύπα, η πολύπλοκη δυναμική αυτής της  αλληλεπίδρασης  τριών  σωμάτων  μπορεί  να πετάξει  αυτό  το  αστέρι  ακριβώς  έξω από το σφαιρωτό σμήνος.  Οι επιστήμονες  θα εξετάσουν  πιο  προσεκτικά  τη  στοιχειακή  σύνθεση  του  CWISE J1249 για ενδείξεις σχετικά με το ποιο από αυτά τα σενάρια είναι πιο πιθανό.




21.Οι αστροναύτες της NASA αναφέρουν ότι βρήκαν «εξωγήινες κεραίες» στη Σελήνη, προτείνοντας επιτήρηση εξωγήινων



Σε μια πρωτοποριακή ανακάλυψη που έχει προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, οι αστροναύτες
ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ
της  NASA  ανέφεραν ότι  βρήκαν μυστηριώδεις  δομές στη  Σελήνη που μοιάζουν με "εξωγήινες κεραίες".Αυτό το απροσδόκητο εύρημα οδήγησε σε εκτεταμένες εικασίες σχετικά με τη δυνατότητα εξωγήι - νης επιτήρησης, εγείροντας νέα ερωτήματα σχετικά με τον ρόλο της Σελήνης στο σύμπαν και την παρουσία των απόκοσμων όντων.





Η ανακάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης σεληνιακής αποστολής, όταν οι αστροναυ- τες  της  NASA  που  διεξήγαγαν  τακτική  εξερεύνηση  συνάντησαν  πολλές περίεργες δομές που μοιάζουν με κεραία στην επιφάνεια της Σελήνης.Αυτές οι δομές, σε αντίθεση με οτιδήποτε προη - γουμένως τεκμηριώθηκε, φαινόταν να τοποθετούνται σκόπιμα, με αποτέλεσμα οι επιστήμονες να πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να είχαν κατασκευαστεί από έναν προηγμένο πολιτισμό.





Οι αρχικές αναλύσεις αυτών των δομών αποκαλύπτουν ότι αποτελούνται από υλικά  που δεν είναι
εγγενή στη Σελήνη,τροφοδοτώντας   περαιτέρω για  την εξωγήινη προέλευσή τους.Ο ακριβής σκοπός αυτών των  κεριών  παραμένει άγνωστο αλλά ο σχεδιασμός και η τοποθέτησή  τους υποδηλώνουν υποδηλώνουν ότι μπορεί να είχαν χρησιμοποιηθεί για επικοινωνία ή συλλογή δεδομένων, πιθανώς  με στόχο την παρακολούθηση της Γης ή άλλων ουράνιων σωμάτων. Η ιδέα ότι αυτές  οι κεραίες  θα μπορούσαν να αποτελούν ενός συστήματος παρακολούθησης εξω - γήινων έχει συναρπάσει τόσο  τους επιστήμονες όσο  και  το  ευρύ κοινό. Εάν αυτές  οι δομές  δημιουργήθηκαν  πράγματι  από  έναν εξωγήινο  πολιτισμό,  υποδηλώνει  ότι  μπορεί  να  ήμασταν  υπό  παρατήρηση για σημαντικό χρονικό διάστημα. Η  Σελήνη, ως ο πλησιέστερος ουράνιος  γείτονας της Γης,θα ήταν μια ιδανική τοποθεσία για εξωγήινα όντα να εγκαταστήσουν εξοπλισμό επιτήρη- σης.




Η έννοια  της επιτήρησης  εξωγήινων  δεν είναι νέα. Για  δεκαετίες, οι επιστήμονες  εικάζουν την πιθανότητα εξωγήινων  πολιτισμών να παρατηρούν ή ακόμα και να αλληλεπιδρούν με  τη Γη  με λεπτούς τρόπους. Η ανακάλυψη αυτών των κεραιών στη Σελήνη προσθέτει ένα απτό στοιχείο σε αυτές τις θεωρίες, παρέχοντας πιθανές αποδείξεις ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν και ότι άλλα νοήμονα όντα μπορεί να μας μελετούν ενεργά.Η ομάδα εμπειρογνωμόνων της NASA διεξάγει επί του παρόντος ενδελεχείς έρευνες για να προσδιορίσει την προέλευση, τη λειτουργία  και τις πιθα - νές επιπτώσεις αυτών των εξωγήινων κεραιών. 




Οι  πρώτες μελέτες δείχνουν  ότι οι δομές  θα μπορούσαν να είναι χιλιάδων, αν  όχι εκατομμυρίων ετών. Η αντοχή  και ο προηγμένος  σχεδιασμός τους υποδηλώνουν  ένα επίπεδο τεχνολογίας  πολύ πέρα ​​από αυτό που έχει επιτύχει η ανθρωπότητα.Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές αυτής της ανακάλυψης είναι η φαινομενική πολυπλοκότητα των κεραιών. Φαίνεται να είναι εξοπλισμένοι με μηχανισμούς που θα μπορούσαν να μεταδίδουν ή να λαμβάνουν σήματα σε τεράστιες  αποστάσεις, επικοινωνώντας  ενδεχομένως με  άλλα μέρη  του  γαλαξία. Η ακριβής φύση αυτών των σημάτων, παραμένει μυστήριο,αλλά η  πιθανότητα να αποτελούν  μέρος ενός διαστρικού δικτύου επικοινω - νίας είναι συναρπαστική και ανησυχητική.




Η ανακάλυψη αυτών των εξωγήινων κεραιών στη Σελήνη έχει βαθιές επιπτώσεις για την ανθρω - πότητα. Εάν αυτές οι δομές είχαν  όντως κατασκευαστεί από έναν εξωγήινο πολιτισμό,  θα επιβε - επιβεβαίωνε ένα από τα πιο σημαντικά ερωτήματα της εποχής  μας: Είμαστε μόνοι  στο  σύμπαν; Η παρουσία μιας τέτοιας προηγμένης τεχνολογίας στον πλησιέστερο ουράνιο γείτονά μας υποδη - λώνει ότι άλλοι πολιτισμοί μπορεί να υπήρχαν πολύ πριν από την ανθρωπότητα και ότι μπορεί να παρατηρούσαν τη Γη για άγνωστους λόγους.


Αυτή  η  ανακάλυψη  προκαλεί  επίσης  την  κατανόησή  μας  για  τη  Σελήνη και την ιστορία της. Παραδοσιακά  θεωρείται  ως ένας άγονος, άψυχος βράχος, η  Σελήνη μπορεί να έπαιζε πιο ενεργό ρόλο στο σύμπαν από ό,τι πιστεύαμε  προηγουμένως.  Η πιθανότητα  να  έχει  χρησιμοποιηθεί ως βάση ή σημείο παρατήρησης από εξωγήινα όντα ανοίγει νέους δρόμους έρευνας και εξερεύνησης.



Η αποκάλυψη των εξωγήινων κεραιών στη Σελήνη έχει δημιουργήσει ένα μείγμα  ενθουσιασμού, περιέργειας και ανησυχίας στην παγκόσμια κοινότητα. Για πολλούς, αυτή η ανακάλυψη είναι μια επιβεβαίωση  μακροχρόνιων  πεποιθήσεων  την ύπαρξη  εξωγήινης  ζωής. Εγείρει επίσης ερωτή - ματα σχετικά με τις προθέσεις αυτών των πιθανών παρατηρητών και εάν η παρακολούθησή τους αποτελεί απειλή για την ανθρωπότητα.



Ταυτόχρονα, υπάρχει  μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης  στην επί- επιστημονική κοινότητα να μελετήσει αυτές τις δομές  πιο προσε - κτικά. Η NASA  και άλλες  διαστημικές  υπηρεσίες  δίνουν  τώρα προτεραιότητα στις σεληνιακές  αποστολές  με  στόχο τη συλλογή περισσότερων  δεδομένων  και την  κατανόηση  της πραγματικής φύσης αυτών των κεραιών. Τα ευρήματα από αυτές τις αποστολές θα μπορούσαν  να αναδιαμορφώσουν  την  προσέγγισή  μας  στην εξερεύνηση   του  διαστήματος  και  την  κατανόησή  μας  για  το σύμπαν.




Υπό το φως αυτής της ανακάλυψης, το μέλλον της σεληνιακής εξερεύνησης είναι πιο ελπιδοφόρο και κρίσιμο  από ποτέ. Η NASA  σχεδιάζει  ήδη  πρόσθετες  αποστολές για περαιτέρω διερεύνηση αυτών εξωγήινων κεραιών,με στόχο  να  αποκαλύψει  περισσότερα για την προέλευση, τον σκοπό και την πιθανή σύνδεσή  τους  με  άλλα  εξωγήινα  φαινόμενα. Η  ανακάλυψη  αυτών  των  δομών  μπορεί  επίσης  να οδηγήσει  σε αυξημένη διεθνή  συνεργασία  στην εξερεύνηση του διαστήματος. Καθώς η αναζήτηση για εξωγήινη ζωή κερδίζει δυναμική, χώρες  σε όλο τον κόσμο  είναι πιθανό να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να εξερευνήσουν τη  Σελήνη  και πέρα ​​από αυτήν, αναζητώντας απαντήσεις στα βαθιά ερωτήματα που εγείρονται από αυτό το εύρημα.



22.Αρχαίες κατασκευές.



Αντί  να  λειτουργούν απλώς  ως ναοί ή κατοικίες, τι θα γινόταν  αν αυτές οι αρχαίες  κατασκευές
ΑΡΧΑΙΕΣ  
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
σχεδιάστηκαν με  έναν  κοσμικό σκοπό  κατά νου,  καλωσορίζοντας εξωγήινες μορφές ζωής; 


Ερευνώντας  τις ευθυγραμμίσεις, τις τοποθεσίες  και τις αρχιτεκτο - νικές  λεπτομέρειες  αυτών των  χώρων, ίσως  βρούμε επιτακτικούς λόγους να πιστέψουμε στο ρόλο τους ως διαγαλαξιακές πλατφόρμες.


 



Αυτή  η  θεωρία  μας  καλεί να  επανεξετάσουμε  την προοπτική  μας για αυτά τα μνημεία και να σκεφτούμε την πιθανότητα ότι ήταν μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου αφηγηματικού  γαλαξιών  που εκτείνονται.





23. Ελληνική  ιστορία και προϊστορία των Μινωιτών -  Κριτικών.





Οι Μινωϊτες (κριτικοί) είχαν φτάσει στα πέρατα της υφηλίου. Είχαν αποικίες και διακομιστικούς
ΜΙΝΩΙΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ
σταθμούς σχεδόν παντού. Πολλές  έρευνες αποδεικνύουν  πως  είχαν φτάσει ως  τον Καναδά  και μετέφεραν χαλκό από εκεί ο οποίος έχει καθαρότητα πάνω από 99%  και  από εξετάσεις  σε αρχαία μινωϊκά ναυάγεια  αποδεικνύεται  από  πολλούς  επιστήμονες  πως  όντως οι Μινωϊτες μετέφεραν χαλκό από τον Καναδά.








Τα αποτελέσματα των  ερευνών αυτών αποδεικνύουν την ταύτιση των δειγμάτων από τα ναυάγια με τα δείγματα  από  το  λεγόμενο  Μινωϊκό ορυχείο στην "Λίμνη Σουπεριόρ" και   συγκεκριμένα στο "Νησί Ρουαγιάλ" στα ορυχεία που  ονομάζονται "Μινόν και  Λαύριο". Τον χαλκό τον αναμεί- γνυαν με κασσίτερο τον οποίο έφερναν και από τις "Κασσιτερίδες Νήσους" δηλαδή την σημερινή Βρεττανία για να φτιάξουν τον μπρούτζο.



ΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ
Ο μπρούτζος που τόσο λάτρευαν οι αρχαίοι είναι  ένα κράμα  χαλκού 88%, και κασσίτερου 12% ο οποίος είναι πολύ σκληρότερος από τον χαλκό  και  ενισχύει  την  εποχή  εκείνη  τον  πολιτισμό των Αρχαίων Κρητών σε τεχνολογική υπεροχή έναντι των υπολοίπων.








Όμως  αυτό  που μας  κάνει εντύπωση  δεν είναι  το ότι οι Μινωϊτες  έφτασαν στον  Καναδά, είχαν επαφές  με τους  αυτόχθονες  Ινδιάνους  της  Αμερικανικής  Ηπείρου, έφτασαν  στις  εσχατιές  της Ασίας  και της  Αφρικής, αλλά το πώς  ήταν δυνατόν να  έχουν όλες  αυτές τις πληροφορίες για το πού θα  βρούν τα μέταλα αυτά, κάτι που στη σημερινή  εποχή  γίνεται  μόνο μέσα  απο την χρήση δορυφόρων και εφαρμογών πολύ αναπτυγμένων τεχνολογιών.



Σήμερα θεωρούμε δεδομένο το ότι μπορούμε να φτάσουμε σε τόσο υψηλά τεχνολογικά επιτευγμα- τα. Εκείνες τις εποχές όμως πως ήταν αυτό δυνατόν; Μήπως υπάρχει κάποια κρυμένη γνώση που δεν μπορεί να εξηγηθεί, ή δεν υπάρχει η θέληση να εξηγηθεί, και ποιά είναι αυτή;




24. Φλεγόμενος μετεωρίτης φώτισε τον ουρανό πάνω από Ρόδο και Κω.25/8/24




Φλεγόμενος μετεωρίτης,ορατός στον ουρανό μέρα,μεσημέρι.Μια έντονη λάμψη που εμφανίστηκε
ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΣ 
ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ
απο  φλεγόμενο  άγνωστο  αντικείμενο  στον  ουρανό  προβλημάτισε τους  κατοίκους  τόσο  στην  Ρόδο  όσο  και  σε άλλα κοντινά  νησιά. Καταγράφηκαν πολλές μαρτυρίες στα social media καθώς το φαινό - μενο έγινε αντιληπτό σε Ρόδο, Κω, Μεγίστη κλπ.








Πιθανότατα  πρόκειται  για  κάποιον  μετεωρίτη (πεφταστέρι) το οποίο εισήλθε στην ατμόσφαιρα και διαλύθηκε, ενώ σπανιότερα  φτάνουν  στην επιφάνεια της  Γης μικρά και  σπανιότερα μεγάλα μεγαλύτερα κομμάτια.Το ότι ήταν έντονα ορατό την ημέρα σημαίνει οτι ήταν κάποιο μεγαλύτερο κομμάτι οπότε και η ανάφλεξη του ήταν πιο έντονη. Σε  καθημερινή  βάση  μπαίνουν  στην  ατμό - σφαιρα πολλά μετέωρα τα οποία αναφλέγονται και είναι ορατά με γυμνό μάτι τη νύχτα. 



Να σημειωθεί πως είναι σπάνιες οι καταστροφές απο μετεωρίτη. Αντίστοιχη λάμψη εμφανίστηκε την ίδια σήμερα στον ουρανό της Νότας Αφρικής.






25. Θα δούμε τελικά τον Σεπτέμβριο το "νέο" αστέρι που περιμένουμε όλο το καλοκαίρι;






Ερευνητές της NASA κάνουν λόγο για ένα γεγονός που συμβαίνει μια φορά στη ζωή μας  και  που
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ
θα δημιουργήσει  πολλούς νέους  αστρονόμους εκεί έξω .Σε  όλο τον κόσμο αυτό το καλοκαίρι,επαγγελματίες και ερασιτέχνες αστρονόμοι έχουν προσηλωθεί  σε  έναν μικρό  αστερισμό  βαθιά  στον νυχτερινό ουρανό,στον "Corona Borealis"στα  ελληνικά "Στέφανος  Βόρειος". Πρόκειται  για  έναν  αστερισμό  του  "βορείου  ημισφαιρίου"  που σημειώθηκε στην αρχαιότητα από τον Πτολεμαίο και αποτελεί έναν από  τους  88  αστερισμούς  που θέσπισε  η  "Διεθνής  Αστρονομική  Ένωση".







Αλλά δεν είναι τα μεταβλητά αστέρια,που εξασθενούν σε φωτεινότητα κατά τη διάρκεια μερικών εβδομάδων  και επιστρέφουν  αργά  και  ακανόνιστα στο προηγούμενο επίπεδό τους για αρκετούς μήνες,του "Corona  Borealis", που  έχουν προκαλέσει  τέτοια γοητεία,  αλλά  ένα σκοτεινό σημείο ανάμεσά τους, όπου ένα επικείμενο γεγονός "nova" στα ελληνικά "καινοφανής",είναι ο επιστημο- νικός όρος για την επικείμενη κοσμική έκρηξη,τόσο φωτεινό που θα είναι ορατό στη Γη με γυμνό μάτι,  είναι  έτοιμο  να  συμβεί.  Είναι  ένα  γεγονός   που  συμβαίνει  μια  φορά  στη  ζωή  και  θα δημιουργήσει  πολλούς  νέους αστρονόμους  εκεί  έξω,  δίνοντάς  τους  ένα κοσμικό  γεγονός  που μπορούν να παρατηρήσουν,να θέσουν τα δικά τους επιστημονικά ερωτήματα και να συλλέξουν τα δικά τους δεδομένα.




Το  " T - Coronae  Borealis ", που  ονομάστηκε   "Blaze  Star"   και   χρησιμοποιείται   από   τους
αστρονόμους με την επωνυμία "T CrB",είναι ένα δυαδικό σύστη - μα που  βρίσκεται στο  βόρειο στέμμα, περίπου 3.000  έτη  φωτός από τη Γη. Το  σύστημα αποτελείται από έναν “λευκό νάνο”, ένα απομεινάρι νεκρού αστεριού στο μέγεθος της Γης με μάζα συγρί - σιμη  με  αυτή του  Ήλιου  μας,  και  από  έναν   αρχαίο   κόκκινο  γίγαντα  που απογυμνώνεται  αργά  από το υδρογόνο εξαιτίας της ανελέητης βαρυτικής έλξης του "πεινασμένου" γείτονά του.


Πού πρέπει να εστιάσουν οι αστρονόμοι; Το βόρειο στέμμα είναι μια καμπύλη  σε  σχήμα  πετάλου από αστέρια δυτικά του αστερισμού του "Ηρακλή", ιδανικά ορατή σε καθαρές νύχτες. Μπορεί να αναγνωριστεί  από τα  δύο  φωτεινότερα  αστέρια  στο βόρειο  ημισφαίριο, τον ​​Αρκτούρο  και τον "Βέγα",παρακολουθώντας μια ευθεία γραμμή από το ένα στο άλλο.


Η αναμενόμενη  έκρηξη θα είναι σύντομη. Μόλις συμβεί, θα είναι  ορατή  με γυμνό  μάτι για λίγο λιγότερο  από  μια  εβδομάδα,  αλλά   θα  είναι  εντυπωσιακή.  Οι   επιστήμονες  στη   NASA   θα παρατηρήσουν το φαινόμενο με το διαστημικό τηλεσκόπιο ακτίνων γάμμα Fermi  της NASA , το οποίο, από το 2008 κάνει παρατηρήσεις από χαμηλή τροχιά της Γης.



Υπάρχει περίπτωση να έρθει και να φύγει ο Σεπτέμβρης χωρίς την αναμενόμενη έκρηξη nova από το T CrB; Οι ειδικοί συμφωνούν ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις, αλλά η ελπίδα παραμένει.






26 .Η βεράντα των λεόντων της νήσου Δήλου. 





Η  βεράντα  των  Λεόντων στο νησί  της Δήλου είναι ένα από τα πιο  διάσημα αρχαία γλυπτά στον
ΛΕΟΝΤΕΣ ΤΗΣ
ΔΗΛΟΥ
κόσμο,που κατασκευάστηκε το 600 π.Χ.Πρόκειται για ελληνικό νησί και αρχαιολογικός  χώρος  κοντά  στη Μύκονο  στο αρχιπέλαγος των Κυκλάδων του Αιγαίου πελάγους. 






Το νησί Δήλος αναγνωρίζεται  ως γενέτειρα  του θεού  Απόλλωνα  και της αδελφής του Αρτέμιδος, ενώ ήταν σημαντικό θρησκευτικό κέντρο στην αρχαία Ελλάδα. Το πρώτο άθικτο λιοντάρι ανακα - λύφθηκε το  1905, και  όλα   τα αγάλματα  των λιονταριών  φυλάσσονται  στην ακριβή κατάσταση στην οποία βρέθηκαν. Σήμερα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς ,μυθολο - γικούς και ιστορικούς χώρους της Ελλάδας. 



Η  βεράντα  των  Λεόντων ( Το  Lion  Terrace ) είναι  μια  σειρά  από 12  πέτρινα  λιοντάρια  με το στόμα  ανοιχτό  σαν  να  βρυχάται, όλα  κοιτάζοντας  ανατολικά. Κάποια  από  τα  αγάλματα έχουν επιδεινωθεί με την πάροδο των ετών λόγω της κλιματικής αλλαγής. Πιστεύεται  ότι χτίστηκε από τους Νάξου προς τιμήν του θεού Απόλλωνα. Ως  εκ  τούτου, τα εναπομείναντα αγάλματα  μεταφέ - ρθηκαν  στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Δήλου το 1999, ώστε να μην καταστραφούν  τα αγάλμα ή να καταστραφούν.






27.Πως χτίστηκαν οι Πυραμίδες της Αιγύπτου; Νέα ανακάλυψη δείχνει ένα ιδιαίτερα προηγμένο υδραυλικό σύστημα.





Για πολύ καιρό αποτελεί αντικείμενο συζήτησης το πώς ακριβώς χτίστηκαν οι μεγάλες πυραμίδες
ΠΥΡΑΜΙΔΑ
της  Αιγύπτου  από   τους  πρώτους  μηχανικούς   του  πολιτισμένου  κόσμου. Μια  δημοφιλής  θεωρία  υποστηρίζει ότι  χρησιμοποίησαν ένα σύστημα από σχοινιά και έλκηθρα για να μεταφέρουν τις πέτρες στην κορυφή, καθώς  η  πυραμίδα  χτιζόταν από το έδαφος, στρώμα προς στρώμα. Όμως μια  νέα μελέτη υποδηλώνει  ότι η  παλαιότερη πυραμίδα στην Αίγυπτο, η πυραμίδα  του Djoser, χτίστηκε πριν από 4.700  χρόνια  με τη  χρήση  ενός  ακόμη  πιο  έξυπνου  "υδραυλικού ανελκυστήρα".









Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι φημίζονται για την πρωτοπορία τους και τη μαεστρία τους στην υδραυλική μέσω καναλιών για αρδευτικούς σκοπούς  και φορτηγίδων  για τη μεταφορά τεράστιων λίθων. Η εργασία ανοίγει μια νέα γραμή έρευνας,τη χρήση της υδραυλικής δύναμης για την ανέγερση  των τεράστιων κατασκευών που  έχτιζαν οι  Φαραώ.Η νέα θεωρία παρουσιάζεται σε μια  νέα  μελέτη  αρχαιολογικού  ερευνητικού ινστιτούτου του Παρισιού. Οι ερευνητές μελέτησαν ιστορικά αρχεία δορυφορικές φωτογραφίες για να ερμηνεύσουν τα χαρακτηριστικά που υποστηρίζο υποστηρίζουν το επιχείρημά τους.




Εντοπίσαν ότι η εσωτερική αρχιτεκτονική της βαθμιδωτής πυραμίδας συνάδει με έναν υδραυλικό μηχανισμό ανύψωσης που δεν έχει αναφερθεί ποτέ πριν. Οι αρχαίοι αρχιτέκτονες πιθανόταταανύ - ψωσαν  τους λίθους  από το κέντρο  της πυραμίδας  με ηφαιστειακό τρόπο χρησιμοποιώντας νερό απαλλαγμένο από ιζήματα.Η Πυραμίδα του Djoser,ύψους 150 μέτρων, είναι μια πυραμίδα σκαλο - πατιών, που  σημαίνει ότι  οι πλευρές της είναι μια σειρά από επίπεδες πλατφόρμες ή σκαλοπάτια, σε  αντίθεση  με  τις  συγκριτικά  επίπεδες  πλευρές  της  διάσημης  Πυραμίδας της Γκίζας.Ενώ η  Γκίζα  είναι  η  μεγαλύτερη  από  τις  πυραμίδες  της  Αιγύπτου, η  Πυραμίδα  του Τζοσέρ  είναι η παλαιότερη, καθώς κατασκευάστηκε μεταξύ 2667 και 2648 π.Χ.




Η εντυπωσιακή κατασκευή χτίστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα  από αρχαίο  Αιγύπτιο αρχιτέκτονα Ιμχοτέπ στην τεράστια νεκρόπολη της Σακκάρα,νότια του Καΐρου. Πιστεύεται ότι είναι το τελευ- ταίο μέρος  ανάπαυσης  του  βασιλιά  Djoser,  αρχαίου Αιγύπτιου φαραώ και ιδρυτή του Παλαιού Βασιλείου. Ενώ ένα τεράστιο φρεάτιο στο κέντρο  της πυραμίδας ήταν ήδη γνωστό, οι  ερευνητές παρουσιάζουν τώρα μια νέα θεωρία σχετικά με τον σκοπό του.Η λειτουργία του Gisr el-Mudir δεν ήταν ποτέ βέβαιη, αλλά οι ερευνητές λένε ότι μπορεί να λειτουργούσε ως φράγμα, συλλέγοντας τις βροχοπτώσεις και κατευθύνοντάς τες προς την πυραμίδα μέσω ενός συστήματος σωλήνων. Μόλις το υπόγειο νερό έφτανε στο κέντρο της πυραμίδας, ξεχύνονταν προς τα πάνω μέσω του κεντρικού φρεατίου, όπως το μάγμα σε ένα ηφαίστειο.



Αυτός ο ισχυρός πίδακας νερού θα έσπρωχνε προς τα πάνω έναν πλωτό ανελκυστήρα, μια επίπεδη πλατφόρμα κατασκευασμένη από ξύλο που θα μπορούσε να μεταφέρει έως  και  100 τονου τόνους πέτρας  κάθε φορά χάρη  στη δύναμη του νερού. Σύμφωνα με τους  εμπειρογνώμονες,  ο  πίδακας νερού θα μπορούσε να ελεγχθεί έτσι ώστε το φρεάτιο να αδειάζει, έτοιμο  να ξαναχρησιμοποιηθεί για ένα άλλο φορτίο πέτρας. Ενδεχομένως, το νερό θα μπορούσε να μπλοκαριστεί  στη  βάση  του άξονα της πυραμίδας σαν ένα είδος τάπας πριν απελευθερωθεί  όταν το επόμενο  φορτίο θα  ήταν στη θέση του.



Αν και αυτό το σύστημα ακούγεται ιδιαίτερα περίπλοκο για 4.700 χρόνια  πριν, οι ίδιες οι  πυραμί- δες αποτελούν απόδειξη  ότι οι αρχαίοι  Αιγύπτιοι  ήταν ίσως πιο  ικανοί μηχανικοί  από ό,τι  τους αναγνωρίζουμε. Το Gisr el-Mudir είχε θεωρηθεί προηγουμένως ότι ήταν ένας περίβολος βοοειδών ένας τελετουργικός χώρος για τη λατρεία των θεών ή ακόμη  και μια ημιτελής πυραμίδα. Όμως η θεωρία ότι ήταν φράγμα παρέχει έναν επιτακτικό σύνδεσμο με τον κεντρικό άξονα της πυραμίδας του Djoser, η οποία άνοιξε ξανά για τους επισκέπτες το 2020 μετά από 14 χρόνια αποκατάστασης.






28. Τα Αστροσκάφη γίνονται όλο και πιο φανερά σε κοινή θέα .





*Στο  Λαγονήσι  στις   26/8/24   εμφανίστηκε   Αστροσκάφος   χαμηλά, πάνω  από τα σπίτια  και
ΑΣΤΡΟΣΚΑΦΟΣ

όπως βλέπετε στην φωτο ήταν αρκετά ορατό στον κόσμο !

*Στον  Βόλο η  θάλασσα  γέμισε  νεκρά  ψάρια, ξ εβράζονται  ανά χιλιάδες στην στεριά, εκατομμύρια νεκρά ψάρια στην θάλασσα !

*Εμφανίστηκαν 7 Ήλιοι στην Κίνα !

*Η Ωρα φτάνει αδέλφια μας!

*Το Ουράνιο Γεγονός έρχεται! 

*Απελευθέρωση επικειμένη,έρχεται το ΕΒS!

*Eρχεται ο νόμος "NESARA και GESARA"!

*Ερχονται τα MED BEDS (κρεββάτια απο την Ανδρομέδα) !



Το μεγαλείο αυτού που έρχεται θα συγκλονίσει ολον τον κόσμο !



29. Eξωγήινα σκάφη γεμάτα κοντά στην Γη.



Η υψηλότερη τροχιά της Γης είναι αυτή τη στιγμή γεμάτη με εξωγήινα σκάφη και ιδιαίτερα εξε - 
ΚΑΤΟΙΚΟΙ  ΤΟΥ 
ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
λιγμένους κατοίκους του διαστήματος. Το γέμισαν τόσο σφιχτά  που οι  νεοεισερχόμενοι  αναγκάστηκαν  να μπουν  σε  δεύτερη τροχιά, η οποία επίσης ήταν σχεδόν εντελώς κατειλημμένη.Το σύμπαν δεν έχει γνωρίσει ποτέ μια πιο παράξενη κατάσταση από αυτό που συμβαίνει σε  αυτόν  τον  πλανήτη, ακόμα  και  όντα  από  τους  πιο  μακρινούς γαλαξίες έχουν έρθει εδώ για να παρατηρήσουν.







Για τα περισσότερα από αυτά τα όντα, τα λεπτά σώματα είναι κάτι παραπάνω από ακτίνες φωτός. H  φύση  τους  είναι  τέτοια  που  έχουν  γίνει  ένα  με  το διαστημόπλοιο τους, κινούνται μέσα από ελεύθερη ενέργεια. Εσείς οι αστερόσποροι θα έχετε όνειρα που θα ανοίγουν τα μάτια.


Δώστε  προσοχή  σε αυτά τα  μεγάλα  σημάδια, το  Σύμπαν  θα συνεχίσει να σας καθοδηγεί και να επιτρέψει  σε αυτή τη βοήθεια να ακολουθήσει το σωστό δρόμο του, θυμηθείτε  ότι πολλά  από τα πραγματικά  μέλη  της οικογένειάς σας  βρίσκονται  σε αυτά τα μητρικά σκάφη. Χαιρετίσματα σε όλους!!





30. Kοσμική αρμονία των έξι πλανητών.





Αγαπητοί φίλοι, αυτός ο δυναμικά εκπληκτικός μήνας Αύγουστος πλησιάζει  στο τέλος του με μια
ΑΡΜΟΝΙΑ  ΕΞΙ 
ΠΛΑΝΗΤΩΝ
σπάνια παρέλαση  έξι πλανητών στις  28  Αυγούστου  2024, θα  είναι μια  απόλαυση  για τους αστρονόμους.  Αυτό το  ουράνιο γεγονός θα είναι ορατό νωρίς το πρωί, λίγο πριν την ανατολή του ήλιου, και  θα διαθέτει έξι πλανήτες ευθυγραμμισμένους στον ουρανό Ερμής,Αρης Δίας,Ουρανός,Ποσειδώνας και Κρόνος.Αυτή η σπάνια ευθυγράμιση είναι  σαν μια συμφωνία ουράνιων σωμάτων, το  καθένα  παίζει  τον μοναδικό του ρόλο στη μεγάλη ορχήστρα του σύμπαντος.









Αυτοί οι έξι πλανήτες συνδυάζουν τις ενέργειές τους με σύνθετο και αρμονικό τρόπο, δημιουργώ - ντας μοναδική κοσμική υπογραφή.  Εδώ είναι μια ανάλυση του πώς  αλληλεπιδρούν οι ενέργειες ενέργειες τους και των επιδράσεων που μπορεί να  νιώθετε μέσα στο συναισθηματικό και ενεργη- τικό σώμα σας.


*Η δομή  του  Κρόνου και η πνευματικότητα του   Ποσειδώνα:  Η πειθαρχία  και  η  ευθύνη  του Κρόνου συνδυάζονται με τον μυστικισμό του Ποσειδώνα,δημιουργώντας μια βάση για πνεματικη ανάπτυξη και ενδοσκόπηση.
*Πάθος του Άρη + καινοτομία του Ουρανού: Η κινητικότητα και η ενέργεια του Άρη συγχωνεύο - νται με  το επαναστατικό  πνεύμα του  Ουρανού, πυροδοτώντας  δημιουργικότητα, κίνητρο  και επιθυμία για θετική αλλαγή.
*Επέκταση του Δία + επικοινωνία του Ερμή: Η αισιοδοξία και η ανάπτυξη του Δία ενισχύουν την εκφραστική ενέργεια του Ερμή,διευκολύνοντας την ανοιχτή επικοινωνία,την πνευματική διαύγεια και τις νέες ιδέες.
*Εστίαση του Κρόνου + επέκταση του Δία*: Η συγκέντρωση του Κρόνου και η ανάπτυξη του Δία δημιουργούν μια ισορροπία μεταξύ πειθαρχίας και επέκτασης,βοηθώντας στην εκδήλωση στόχων και επιθυμιών.
*Η διαίσθηση του Ποσειδώνα + η διορατικότητα του Ουρανού*:Η διαίσθηση του Ποσειδώνα και η καινοτόμος σκέψη του Ουρανού συνδυάζονται, ενισχύοντας τις ψυχικές ικανότητες,την δημιου - ργικότητα και τις απρόσμενες ανακαλύψεις.
*Η κίνηση του Άρη + η πειθαρχία του Κρόνου*: Η  ενέργεια  του  Άρη  και  η ευθύνη του Κρόνου μείγουν, τροφοδοτώντας αποφασιστικότητα, επιμονή και εστιασμένη δράση.




Καθώς  αυτές  οι πολύπλοκες  ενέργειες  συνδυάζονται, δημιουργούν  μια  ισχυρή  συνέργεια  που μπορεί  να ενισχύσει  την πνευματική  ανάπτυξη  και  αυτογνωσία, εμπνέοντας  δημιουργικότητα, καινοτομία  και θετικές  αλλαγές στο χρονολόγιό μας. Αυτός  ο ουράνιος  χορός μπορεί  επίσης να ενισχύσει  την επικοινωνία,  την  πνευματική  διαύγεια  και  την  εκδήλωση  ειδικά  καθώς  μόλις ζήσαμε το τελευταίο  κύμα  των 888  φωτός. Το  τέλος  αυτού  του μήνα προωθεί μια απαραίτητη ισορροπία, πειθαρχία  και  εστιασμένη  δράση  για τον  δρόμο  που έρχεται. Να περιμένετε και τη διαίσθησή  σας  να  φτάσετε  σε  νέα  υψηλότερα  επίπεδα,   με  απρόσμενες   γνώσεις   και   νέες αποκαλυπτικές  προοπτικές.



Εάν αισθάνεστε καθοδηγούμενοι, ίσως θέλετε να ακούσετε τη μετάδοση "Awakening Intuition" στη  Βιβλιοθήκη  3D  σε  5D  Activations  αυτές  τις  ημέρες  ευθυγράμμισης.  Αυτός  ο κώδικας μετάδοσης φωτός προορίζεται να επεκτείνει και να οξύνει τις φυσικές διαισθητικές  δεξιότητες μας  ενισχύοντας τη σύνδεση  με το όγδοο τσάκρα  μας. Αυτό  θα σας  βοηθήσει να αποκτήσετε μεγαλύτερη  σαφήνεια,  να  ανοιχτείτε  σε νέες  δημιουργικές  δυνατότητες  και  να αποκτήσετε εμπιστοσύνη για το ταξίδι που έρχεται.


Καθώς οι  έξι πλανήτες ευθυγραμμίζονται στις 28 Αυγούστου 2024  και αφήνουμε  πίσω αυτή την ξεχωριστή  εποχή  του χρόνου, καλούμαστε  να ξεκινήσουμε  ένα βαθύ ταξίδι   αυτο-ανακάλυψης, ανάπτυξης και μεταμόρφωσης.Μακάρι  θυμόμαστε ότι είμαστε μέρος μιας μεγαλύτερης κοσμικής συμφωνίας,  συνδεδεμένης  με  το σύμπαν  και  την  άπειρη  σοφία  του.   Ας  συντονιστούμε  στον κοσμικό χορό, επιτρέποντας στους ρυθμούς του να αντηχήσουν  μέσα μας, και  μακάρι  να αναδυ - θούμε μεταμορφωμένοι, ανανεωμένοι και εναρμονισμένοι με την ουράνια μουσική των σφαιρών. 




31.Ας συνδέσουμε κάποιες σκόρπιες πληροφορίες και μηνύματα.





Εμφανίσθηκε αντικείμενο από τηλεσκόπιο,να διασχίζει πολλά ηλιακά συστήματα ακαριαία.Τερά- 
ΜΗΤΡΙΚΟ  UFO
στια μητρικα πλοία βγαίνουν  από  τον ήλιο μας, πυλη.Τον  ερχόμενο Μάρτη  αναμένεται στην Γαία ένα τεράστιο Μητρικό.Είναι στο μέ - γεθος του Πλανήτη  Δία  και  βάση πληροφοριών από άτομο,που δεν υπάρχει στην ζωή πια και μελετούσε την Αρχαία Ελληνική γραμμα - τεία, το ηλιακό μας σύστημα έχει  γεμίσει  από  αυτά  αλλά και   από θυγατρικά,σε τεράστιο αριθμό από όλους τους γαλαξίες.Οι Ολυμπιοι Δία μέσου των δυνάμεων ελέγχουν τον ήλιο πύλη του ηλιακού  μας συστήματος.





Μετά τον πόλεμο Ελλήνων εναντίον Ατλαντων,οι Θετικές δυνάμεις αναχώρησαν για άλλο γαλαξία που  υπάρχει ανώτερη διάσταση για να αντιμετωπίσουν  τις Αρνητικές Δυνάμεις  σε άλλο  μετωπο μέτωπο που άνοιξαν εκεί υπό τις οδηγίες του Αρχηγού τους.Και επιστρέφουν μέσω της ενεργοποί- ησηςμας,πάντα ήταν εδώ. Έγινε  μεγάλος  πόλεμος  σε απόσταση  πολλών  έτη φωτός με ήττα των Ερπετοειδων και τεράστιες απώλειε τους,αλλά το κατεστημένο το παρουσίασε ως έκρηξη μαύρης τρύπας.



Παρατηρήσατε  την  εμφάνιση  του "Δία και του Απόλλων" στις τελετές έναρξης  και  λήξης των Ολυμπιακών αγώνων των Παρισίων ;



31/8/24                                                            

                                                            ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ 

                                                                          ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα (ΠΖ )





































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.